J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "J E G Y Z Ő K Ö N Y V"

Átírás

1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Hangony Községi Önkormnyzat Képviselő - Testülete janur 13. napjn órtól megtartott, rövid úton összehívott üléséről. Jelen vannak: Kovcs Szilrd polgrmester Varga Szabolcs Bartók Lszló Bartók Péter Tiszné Tanicsr Mria Kovcs Róbert Szilgyi Istvn Henyecz Sndorné alpolgrmester jegyző Meghívottak: Dr. Sallai Attila jogi tancsadó, Hangony Községi Önkormnyzat Jelenlévő meghívottak: Dr. Sallai Attila Jegyzőkönyvvezető: Molnr Imre jogi tancsadó, Hangony Községi Önkormnyzat Kovcs Szilrd polgrmester órakor megnyitja az ülést, köszönti a képviselő testület tagjait, a jegyzőt, valamint az önkormnyzat jogi tancsadójt, majd megllapítja az ülés hatrozatképességét, mivel a 7 fő képviselőből 7 fő jelen van. Ezt követően ismerteti az ülésre a meghívó szerint javasolt napirendi pontokra vonatkozó javaslatt. 1./ Beszmoló a lejrt hatridejű hatrozatok végrehajtsról előterjesztő: Kovcs Szilrd polgrmester 2./ Nonprofit Kft. alapítshoz kapcsolódó döntések előterjesztő: Kovcs Szilrd polgrmester 3./ Szocilis szövetkezet létrehozshoz kapcsolódó döntések előterjesztő: Kovcs Szilrd polgrmester 4./ Indítvnyok, javaslatok, aktulis feladatok A napirendekre vonatkozó javaslatt a képviselők egyöntetűen elfogadjk az albbiak szerint: 1./ Beszmoló a lejrt hatridejű hatrozatok végrehajtsról előterjesztő: Kovcs Szilrd polgrmester 2./ Nonprofit Kft. alapítshoz kapcsolódó döntések előterjesztő: Kovcs Szilrd polgrmester 3./ Szocilis szövetkezet létrehozshoz kapcsolódó döntések előterjesztő: Kovcs Szilrd polgrmester 4./ Indítvnyok, javaslatok, aktulis feladatok

2 - 2 - Ezt követően rtérnek a trgyalt napirendi pontokra. 1./ Beszmoló a lejrt hatridejű hatrozatok végrehajtsról E napirendi ponton belül Kovcs Szilrd polgrmester ismerteti azokat a hatrozatokat, amelyeknek a hatrideje időközben lejrt. 104/2015. (XII. 16.) hatrozat Ügyrendi Bizottsg elnökének és tagjainak megvlasztsa Hangony Községi Önkormnyzat Képviselő - Testülete az Ügyrendi Bizottsg elnökének Bartók Lszló képviselőt, tagjainak Kovcs Róbert és Tiszné Tanicsr Mria képviselőket vlasztja meg. 105/2015. (XII. 16.) hatrozat Hangony Községi Önkormnyzat Képviselő Testülete évi munkaterve Hangony Községi Önkormnyzat Képviselő - Testülete döntése, hogy a képviselő testület évi munkatervét az előterjesztés szerint elfogadja. A képviselő testület évi munkatervét a jegyzőkönyv 1. melléklete tartalmazta. 106/2015. (XII. 16.) hatrozat Ózd Kistérség Többcélú Trsulsa trsulsi megllapodsnak módosítsról Hangony Községi Önkormnyzat Képviselő - Testülete a fenti trgyú előterjesztést megtrgyalta, és az albbi hatrozatot hozta: Hangony Községi Önkormnyzat Képviselő Testülete jóvhagyja az Ózd Kistérség Többcélú Trsulsa Trsulsi Megllapodsnak módosító okiratt a hatrozat 1. melléklete, míg az egységes szerkezetű Trsulsi Megllapodst a hatrozat 2. melléklete szerinti tartalommal. 2./ Nonprofit Kft. alapítshoz kapcsolódó döntések Kovcs Szilrd polgrmester elmondja, hogy a képviselő testület a november 25. napjn tartott ülésén elvi döntést hozott az önkormnyzati feladatok többek között a településüzemeltetés költséghatékonyabb végrehajtsa érdekében egy önkormnyzati nonprofit kft. létrehozsról. A nonprofit szervezet létrehozshoz szükséges tovbbi döntések meghozatalt segítő részletes hatrozati javaslatot a képviselők előzetesen megkaptk, amely tartalmazza a létrehozsi szndék leírst, a tervezett székhelyet és telephelyet, a névhasznlati hozzjrulst, a nem pénzbeli vagyoni hozzjruls részleteit. A javaslatban szerepel tovbb az ügyvezető és a felügyelő bizottsg tagjainak személye, a pénzforgalmi szmla megnyitsnak részletei, a szervezet cégbejegyzésével kapcsolatos ügyvédi megbízs, valamint a szervezet kezdeti működéséhez szükséges ideiglenes önkormnyzati hozzjruls. Kéri a képviselőket, tegyék meg javaslataikat az önkormnyzati nonprofit kft. megalakítsval kapcsolatosan. Szilgyi Istvn elmondja, hogy szmra jelen pillanatban még nem egyértelmű, milyen pénzügyi forrsokból lesz finanszírozva a nonprofit kft. működése, különös tekintettel a személyi bérekre és a munkagépek üzemeltetésére.

3 - 3 - Kovcs Szilrd polgrmester elmondja, hogy a nonprofit szervezet ltal tvett önkormnyzati feladatok elvégzésért adott normatívból, plyzati forrsokból történik majd a szervezet működtetése, ugyanakkor a foglalkoztats közfoglalkoztats keretein belül fog megvalósulni. Mivel az önkormnyzati nonprofit kft. megalakítsval kapcsolatosan ms vélemény, észrevétel nem hangzik el, Kovcs Szilrd polgrmester szavazsra kéri fel a testület tagjait az előterjesztésben foglaltak szerint. A döntéshozatalban résztvevő képviselők szma 7 fő. 7 igen szavazat, tartózkods és ellenszavazat nélküli szavazs eredményeképpen a testület az albbi hatrozatot hozza. Hangony Község Önkormnyzatnak Képviselő Testülete 1/2016. (I. 13.) hatrozata Hangonyi Településüzemeltetési Nonprofit Korltolt Felelősségű Trsasg megalakítsa 1. Létrehozsi szndék (alapító) Hangony Községi Önkormnyzat Képviselő-testülete (a tovbbiakban: Képviselő-testület) Hangony község településüzemeltetési feladatainak hatékony, tltható elltsa érdekében, a Polgri Törvénykönyvről szóló évi V. törvény (a tovbbiakban: Ptk.) és a cégnyilvnossgról, a bírósgi cégeljrsról és a végelszmolsról szóló évi V. törvény 9/F. -a alapjn nonprofit szervezetként működő egyszemélyes korltolt felelősségű trsasgot hoz létre. A megalakítandó trsasg neve Hangonyi Településüzemeltetési Nonprofit Korltolt Felelősségű Trsasg. A trsasg rövidített elnevezése Hangonyi Településüzemeltetési Nonprofit Kft. A trsasg nem jövedelemszerzésre irnyuló közös gazdasgi tevékenység folytatsra került megalapítsra. A gazdasgi trsasg tevékenységéből szrmazó nyereség a tagok között nem osztható fel, hanem az a gazdasgi trsasg vagyont gyarapítja. A legfőbb szerv hatskörét a Ptk. 3:109. (4) bekezdése értelmében az alapító Hangony Községi Önkormnyzat Képviselő-testülete gyakorolja. A Képviselő-testület dönt a Ptk. 3:188. (2) bekezdésében meghatrozott ügyekben, és a taggyűlés hatskörébe tartozó kérdésekben. A kisebb jelentőségű döntések meghozatalra Kovcs Béla Szilrd Polgrmester jogosult. A döntés az ügyvezetővel való közléssel vlik hatlyoss. A Képviselő-testület jelen hatrozatval elfogadja a trsasg Alapító Okiratnak tervezetét (1. melléklet). 2. Székhely- és telephely-hasznlati hozzjruls A Képviselő-testület jelen hatrozatval hozzjrul ahhoz, hogy az Önkormnyzat tulajdonban lévő, Hangony község belterületén felvett, 51 helyrajzi szmú, természetben 3626 Hangony, Rkóczi út 130. szm alatt tallható ingatlant a Hangonyi Településüzemeltetés Nonprofit Korltolt Felelősségű Trsasg székhelyként hasznlja és a közhiteles cégjegyzéki nyilvntartsba székhelyként bejegyeztesse. A Képviselő-testület jelen hatrozatval hozzjrul ahhoz, hogy az Önkormnyzat tulajdonban lévő, Hangony község belterületén felvett, 53 helyrajzi szmú, természetben 3626 Hangony, Rkóczi út 138. szm alatt tallható ingatlant a Hangonyi Településüzemeltetés Nonprofit Korltolt Felelősségű Trsasg telephelyként hasznlja és a közhiteles cégjegyzéki nyilvntartsba székhelyként bejegyeztesse.

4 Névhasznlati hozzjruls A Képviselő-testület jelen hatrozatval hozzjrul ahhoz, hogy a trsasg cégneve annak vezérszavban Hangony község nevét tartalmazza ( Hangonyi ), valamint hogy a trsasg minden jognyilatkozatn és egyéb dokumentumn azt feltüntesse. 4. Nem pénzbeli vagyoni hozzjruls juttatsa A Képviselő-testület jelen hatrozatval az Önkormnyzat tulajdonban lévő MTZ gyrtmnyú motortípusú 820 modellsorozatú, T1 jrműkategórijú traktort (rendszm: YIT-528, alvzszm: , motorszm: , forgalomba helyezés dtuma: hó) nem pénzbeli vagyoni hozzjrulsként (apport) a Hangonyi Településüzemeltetés Nonprofit Korltolt Felelősségű Trsasg tulajdonba adja, rendelkezésére bocstja. A Képviselő-testület a fentiekben meghatrozott apport értékét a beszerzéskor keletkezett adsvételi szerződés, valamint az Önkormnyzat Trgyi eszközök egyedi nyilvntartó lapja dokumentum alapjn, a beszerzéstől szmított időszakra eső amortizció értékét a jrmű bruttó értékéből levonva nettó ,- Ft, azaz Hrommillióegyszzhatvanhromezer-hromszznyolcvanhét Forint összegben llapítja meg. A Képviselő-testület elfogadja az apport értékelését tartalmazó Apportnyilatkozat (2. melléklet) elnevezésű dokumentumot. 5. Ügyvezető kijelölése A trsasg ügyeinek intézését és képviseletét egy ügyvezető ltja el, aki önllóan képviseli a trsasgot harmadik személyekkel, bírósgokkal és ms hatósgokkal szemben. A Képviselő-testület jelen hatrozatval dr. Sallai Attilt jelöli ki az ügyvezetői tisztség elltsra. Az ügyvezetőt a képviselő-testület öt éves időtartamra jelöli ki. Az ügyvezető ltja el a trsasg törvényes képviseletét, önlló képviseleti és cégjegyzési jogosultsggal bír, képviselete ltalnos hatskörű. Az ügyvezető felett az ltalnos megbízói jogokat a Képviselő-testület, míg az egyéb, a megbízsi jogviszonyból eredő jogosultsgokat a Polgrmester gyakorolja. A Képviselő-testület felkéri Kovcs Béla Szilrd Polgrmester Urat, hogy az ügyvezetővel kössön Megbízsi Szerződést. A Megbízsi Szerződés hatlybalépéséhez az ügyvezetőnek Tisztségelfogadó Nyilatkozatot kell tennie, melyben nyilatkozik, hogy megfelel a jogszablyok ltal előírt követelményeknek, valamint személyében nem llnak fenn a jogszablyok ltal nevesített összeférhetetlenségi és kizró okok. 6. Felügyelőbizottsg tagjainak kijelölése A Képviselő-testület az ügyvezetés ellenőrzésére hrom tagból lló Felügyelőbizottsgot hoz létre. A Felügyelőbizottsg az alapító részére ellenőrzi a trsasg ügyvezetését. A Felügyelőbizottsg tagjainak megbízatsa öt éves időtartamra szól. A trsasgnl nem ügydöntő Felügyelőbizottsg működik. A Felügyelőbizottsg tagjai ingyenes megbízsi jogviszony keretében ltjk el tevékenységüket. A Képviselő-testület felkéri Kovcs Béla Szilrd Polgrmester Urat, hogy a Felügyelőbizottsg tagjaival a fentiek alapjn kössön Megbízsi Szerződést.

5 - 5 - Ezen Megbízsi Szerződések hatlybalépéséhez a Felügyelőbizottsg tagjainak Tisztségelfogadó Nyilatkozatot kell tenniük, melyben arról nyilatkoznak, hogy megfelelnek a jogszablyok ltal előírt követelményeknek, valamint személyükben nem llnak fenn a jogszablyok ltal nevesített összeférhetetlenségi és kizró okok. A Felügyelőbizottsg tagjai: Név: Szilgyi Istvn Anyja neve: Tornai Ilona Lakcím: 3626 Hangony, Arany Jnos út 36. Név: Bartók Lszló Anyja neve: Veres Erzsébet Lakcím: 3626 Hangony, Szabadsg út 65. Név: Tiszné Tanicsr Mria Anyja neve: Endrész Mria Lakcím: 3626 Hangony, Arany Jnos út Engedély a trsasg ügyvezetője szmra pénzforgalmi szmla megnyitsra A Képviselő-testület jelen hatrozatval felhatalmazza dr. Sallai Attilt trsasg ügyvezetőjét, hogy a trsasg szmra jrjon el pénzforgalmi szmla megnyitsa irnt azzal, hogy a pénzforgalmi szmla létrehozshoz szükséges jognyilatkozatokat Kovcs Béla Szilrd Polgrmester Úr jóvhagysval teheti meg. 8. Ügyvédi megbízs A Képviselő-testület a trsasg cégjegyzékbe való bejegyzése irnti kérelem benyújtsval, a trsasg Alapító Okiratnak szerkesztésével és ellenjegyzésével, a cégjegyzékbe való bejegyzéshez szükséges dokumentumok szerkesztésével és ellenjegyzésével, valamint a bejegyzési eljrs alatt az alapító jogi képviseletének elltsval a Mayer és Trsai Ügyvédi Irodt (1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 38. I/7., személyesen eljr: dr. Mayer Erika ügyvéd, tovbbiakban: Ügyvédi Iroda) bízza meg. A megbízsi díj ,- Ft + ÁFA, azaz Ötvenezer Forint + ÁFA. A cégbejegyzési eljrs illetéke ,-Ft, azaz Egyszzezer Forint, a közzétételi díj 5.000,-Ft azaz Ötezer Forint, összesen ,-Ft, azaz Egyszzötezer forint, amely összeget a Képviselő-testület biztosít, és tutalssal teljesít a Miskolci Törvényszék Cégbírósga felé. A Képviselő-testület, mint alapító felkéri Kovcs Béla Szilrd Polgrmester Urat az Ügyvédi Irodval való Megbízsi Szerződés megkötésére, valamint megbízza dr. Sallai Attila ügyvezetőt Ügyvédi Meghatalmazs, valamint a bejegyzéshez szükséges egyéb jognyilatkozatok megtételére. 9. A működéshez szükséges ideiglenes hozzjruls A Képviselő-testület jelen hatrozatval évi költségvetéséből a trsasg működéséhez szükséges tmogats címén ,-Ft-ot, azaz Egymillió-kettőszzezer forintot elkülönít. Hatridő: folyamatos Felelős: Kovcs Szilrd polgrmester

6 - 6-3./ Szocilis szövetkezet létrehozshoz kapcsolódó döntések Kovcs Szilrd polgrmester elmondja, hogy a képviselő testület a november 25. napjn tartott ülésén döntött a szocilis szövetkezet létrehozsról. Tjékoztatja a képviselő testületet arról, hogy a szocilis szövetkezet létrehozsnak céljul meghatrozott mezőgazdasgi tevékenységet az előzőekben trgyalt nonprofit szervezet nem végezheti, ugyanakkor csak szocilis szövetkezet bérelhet külterületi földterületeket. Jelen pillanatban hozzvetőlegesen 50 hektr külterületi földterület hasznosítsra van lehetőség, ezen területek tulajdonosaival jelenleg egyeztető trgyalsok folynak. 4./ Indítvnyok, javaslatok, aktulis feladatok a.) Tjékoztató a falumegújítsra és fejlesztésre elnyert plyzatról Kovcs Szilrd polgrmester tjékoztatja a képviselő testületet arról, hogy az önkormnyzat, a LEADER Helyi Akciócsoportok közreműködésével 2012-től nyújtandó tmogatsok jogcímen Falumegújítsra és fejlesztésre benyújtott plyzatval kapcsolatban a Mezőgazdasgi és Vidékfejlesztési Hivatal nyilatkozattételre szólította fel az önkormnyzatot. Az MVH a kifizetési kérelemben szereplő elszmolni kívnt összegekkel kapcsolatban jelentős eltérést llapított meg a relis piaci rakhoz viszonyítva. A plyzat kivitelezési munklatai befejeződtek, a jtszótéri eszközök és a munklatok díja kifizetésre kerültek a vllalkozó részére, így a nyilatkozattal elfogadott 15 millió Négyszzezer Forintos relis piaci rkülönbözet egyet jelent az önkormnyzat csőd közeli helyzetbe kerülésével. A probléma megoldsa érdekében az önkormnyzat levélben megkereste Dr. Pintér Sndor Belügyminiszter Urat. b.) Tjékoztató biomassza kazn felújítsról Kovcs Szilrd polgrmester elmondja, hogy december hónapban meghibsodott az ltalnos iskola fűtését biztosító aprítékos kazn. A javíts vonatkozsban megkért rajnlat hozzvetőlegesen 1 millió Forintot tett ki, ezzel az összeggel szemben az önkormnyzat technikai dolgozói 270 ezer Forintból felújítottk a biomassza kaznt. Köszönetet mond az ünnepnapokon és túlórban munkt végző dolgozók részére. Kovcs Szilrd polgrmester elmondja, hogy Bartók Lszló jelezte részére a testületi ülések lebonyolítsval kapcsolatos észrevételeit, ennek megfelelően a tovbbiakban órnként, illetve a hosszabban trgyalt napirendi pontokat követően szünetet rendel el a testület részére. Kihangsúlyozza, a képviselők részéről elvrja, hogy a nyílt és zrt testületi ülésekkel kapcsolatos -, valamint a lakossg irnyba történő tjékoztatsok sorn az alapvető magatartsi szablyokat betartsk. Bartók Péter javasolja, hogy a hangonyi temetőben tallható Törzs Istvn 1848-as honvéd síremlékéhez az Egyhzközség hozzjrulsval épüljön jrda. Kovcs Szilrd polgrmester elmondja, hogy a templomhoz vezető jrdtól tvolabb eső síremlékhez vezető jrda megépítése az önkormnyzat tervei között szerepel, ugyanúgy, mint a síremlék helyrellítsa is. Bartók Péter javasolja, hogy a Községi Könyvtrhoz és a templomhoz vezető autóút kerüljön kijavítsra, ugyanis az azon közlekedő autósok jelezték, néhny alkalommal a gépjrművek alja a talajhoz ér.

7

8 ü ö é Ö é ő ü í ó ő ó é é ó é ő í ó ö é Ö ö ó ó ö ü

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Hangony Községi Önkormnyzat Képviselő - Testülete 2016. június 2. napjn 14.00 órtól megtartott, rövid úton összehívott üléséről. Jelen vannak: Kovcs Szilrd polgrmester

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. amely készült a Hangony Községi Önkormányzat Képviselő - Testülete január 14. napján órától megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. amely készült a Hangony Községi Önkormányzat Képviselő - Testülete január 14. napján órától megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Hangony Községi Önkormnyzat Képviselő - Testülete 2015. janur 14. napjn 15.00 órtól megtartott üléséről. Jelen vannak: Kovcs Szilrd polgrmester Bartók Péter Bartók

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. amely készült a Hangony Községi Önkormányzat Képviselő - Testülete július 30. napján órától megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. amely készült a Hangony Községi Önkormányzat Képviselő - Testülete július 30. napján órától megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Hangony Községi Önkormnyzat Képviselő - Testülete 2014. július 30. napjn 15.00 órtól megtartott üléséről. Jelen vannak: Hangonyi Lszló polgrmester Liktor Tams Dr.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Hangony Községi Önkormnyzat Képviselő - Testülete 2016. februr 29. napjn 16.00 órtól megtartott közmeghallgatsról és az azt követő testületi üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. amely készült a Hangony Községi Önkormányzat Képviselő - Testülete november 25. napján órától megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. amely készült a Hangony Községi Önkormányzat Képviselő - Testülete november 25. napján órától megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Hangony Községi Önkormnyzat Képviselő - Testülete 2015. november 25. napjn 15.00 órtól megtartott üléséről. Jelen vannak: Kovcs Szilrd polgrmester Bartók Lszló Varga

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Jánoshalmi Polgármesteri Hivatal Polgármesteri Iroda

Jegyzőkönyv. Jánoshalmi Polgármesteri Hivatal Polgármesteri Iroda 1-11 / 2015 Jegyzőkönyv Helye: Jnoshalmi Polgrmesteri Hivatal Polgrmesteri Iroda Készült: 2015. augusztus 31. napjn 14 00 órakor a Jnoshalma Vros Képviselőtestület nyílt ülésén. Jelenlévő képviselők: Czeller

Részletesebben

J E L E N T É S A KÉPVISELŐTESTÜLET LEJÁRT HATÁRIDEJŰ HATÁROZATAINAK VÉGREHAJTÁSÁRÓL

J E L E N T É S A KÉPVISELŐTESTÜLET LEJÁRT HATÁRIDEJŰ HATÁROZATAINAK VÉGREHAJTÁSÁRÓL PÁPA VÁROS POLGÁRMESTERE 93. 8500 PÁPA, Fő u. 5. Tel: 89/515-000 Fax: 89/515-083 E-mail: polgarmester@papa.hu J E L E N T É S A KÉPVISELŐTESTÜLET LEJÁRT HATÁRIDEJŰ HATÁROZATAINAK VÉGREHAJTÁSÁRÓL Előadó:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 2013. május 9. napján megtartott nyilvános rendkívüli testületi ülésről. Készült: 2 eredeti példányban

Jegyzőkönyv. 2013. május 9. napján megtartott nyilvános rendkívüli testületi ülésről. Készült: 2 eredeti példányban Sarród Község Önkormnyzatnak Képviselő-testülete 6/2013. Jegyzőkönyv a 2013. mjus 9. napjn megtartott nyilvnos rendkívüli testületi ülésről Készült: 2 eredeti példnyban 2 Jegyzőkönyv Készült: Sarród Község

Részletesebben

Megyei Jogú Város Önkormányzatának. 2011. évi 3. szám 2011. február 18. T A R T A L O M J E G Y Z É K. Szám Tárgy Oldal

Megyei Jogú Város Önkormányzatának. 2011. évi 3. szám 2011. február 18. T A R T A L O M J E G Y Z É K. Szám Tárgy Oldal DEBRECEN Megyei Jogú Vros Önkormnyzatnak K Ö Z L Ö N Y E 2011. évi 3. szm 2011. februr 18. T A R T A L O M J E G Y Z É K Szm Trgy Oldal DEBRECEN MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK 4/2011. (II.

Részletesebben

1. A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása

1. A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rtsg, Rkóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztst kszítette: Fodor Rita Mria Előterjesztő: Hegedűs Ferenc

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Az ülés helye: Úrkúti Polgármesteri Hivatal tanácskozó terem.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Az ülés helye: Úrkúti Polgármesteri Hivatal tanácskozó terem. Úrkút Község Önkormnyzatnak Képviselőtestülete 8409 Úrkút, Rkóczi u. 45. Tel.:88/230-003, 88/507-031. E-mail:jegyzourkut@vnet.hu...... Szm:68-15/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Úrkút Község Önkormnyzati

Részletesebben

ó ö é Ö é ü ö ú ü ü é é ü é ö é ü ó ö é Ö é ü é ú í ü ü ü é é ö ö é é é é é í ó ö ö ö í ü é é é é é ö ü é é é ü é é ú é ü é ó ó é ü ö ó ó ü é ö ó ö ó í ó é ó í ó é ü é é ó é é í é ó é ö é é ü é ó ó ú ú

Részletesebben

Módosításokkal egybeszerkesztett ALAPÍTÓ OKIRAT

Módosításokkal egybeszerkesztett ALAPÍTÓ OKIRAT 8500 Ppa, Árok u. 12. Módosítsokkal egybeszerkesztett ALAPÍTÓ OKIRAT (megelőző módosíts: 2013. mjus 29.) A Ppai Evangélikus Egyhzközség (székhelye: 8500 Ppa, Széchenyi u. 15.), a Gyurtz Ferenc Evangélikus

Részletesebben

ö ü ö Ö ü í ü ü ü í ö ö ö í ü ö ü ü ú ü ü ö ü ö ü ö í ú í í ü ü ű

ö ü ö Ö ü í ü ü ü í ö ö ö í ü ö ü ü ú ü ü ö ü ö ü ö í ú í í ü ü ű ö Ö ü ö ü ü ü ö ü ö Ö ü í ü ü ü í ö ö ö í ü ö ü ü ú ü ü ö ü ö ü ö í ú í í ü ü ű í ö ű ö ö ö ö ö ü í ű ö ü ü ö ö Ö í ü í É ú Á ö ü ö í ö ü í ö ö ö ö ö ü ü ű ö ö ö ö ö ú í ú ö ü ö ű í ö ü í ű ö í í ö í ű

Részletesebben

Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata közgyűlésének 22/2016. (VI. 1.) önkormányzati rendelete a évi költségvetés végrehajtásáról *

Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata közgyűlésének 22/2016. (VI. 1.) önkormányzati rendelete a évi költségvetés végrehajtásáról * Szekszrd Megyei Jogú Vros Önkormnyzata közgyűlésének 22/2016. (VI. 1.) önkormnyzati rendelete a 2015. évi költségvetés végrehajtsról * Szekszrd Megyei Jogú Vros Önkormnyzatnak Közgyűlése az Alaptörvény

Részletesebben

P{ly{zati adatlap. munkaerő-piaci szolg{ltat{sok nyújt{s{nak t{mogat{s{ra

P{ly{zati adatlap. munkaerő-piaci szolg{ltat{sok nyújt{s{nak t{mogat{s{ra 1.sz.melléklet I. A p{ly{zat rövid bemutat{sa P{ly{zati adatlap munkaerő-piaci szolg{ltat{sok nyújt{s{nak t{mogat{s{ra A projekt címe A projekt megvalósít{s{nak helyszíne/i (település, térség): A projekt

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A Munk{ssz{ll{sok kialakít{sa elnevezésű központi munkaerőpiaci program keretében nyújtható t{mogat{sról

TÁJÉKOZTATÓ A Munk{ssz{ll{sok kialakít{sa elnevezésű központi munkaerőpiaci program keretében nyújtható t{mogat{sról TÁJÉKOZTATÓ A Munk{ssz{ll{sok kialakít{sa elnevezésű központi munkaerőpiaci program keretében nyújtható t{mogat{sról I. A t{mogat{s feltételrendszere T{mogat{s ir{nti igényt a helyi önkorm{nyzat, önkorm{nyzati

Részletesebben

Pénz- és Vagyonkezelési Szab{lyzat

Pénz- és Vagyonkezelési Szab{lyzat Pénz- és Vagyonkezelési Szab{lyzat MOSTart Nemzetközi Kultur{lis Közhasznú Egyesület Jóv{hagyom: ügyvezető igazgató Érvényes: 2008.01. 01.-től 1 TARTALOMJEGYZÉK 1. Által{nos rendelkezések 2. Banksz{mla

Részletesebben

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. szeptember 17-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. szeptember 17-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. szeptember 17-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének a. napirendje b. jegyzőkönyve c. határozatok: 93-96/2013. (IX. 17.) számú határozat.

Részletesebben

Nagyat{di Region{lis Szennyvízt{rsul{s KÖZBESZERZÉSI TERV

Nagyat{di Region{lis Szennyvízt{rsul{s KÖZBESZERZÉSI TERV Nagyat{di Region{lis Szennyvízt{rsul{s KÖZBESZERZÉSI TERV 2009. évi tervezett beszerzések 1 Figyelemmel arra, hogy a Nagyat{di Region{lis Szennyvízt{rsul{s (tov{bbiakban: T{rsul{s) a közbeszerzésekről

Részletesebben

a szoci{lis és gyermekvédelmi igazgat{sról és ell{t{sokról

a szoci{lis és gyermekvédelmi igazgat{sról és ell{t{sokról Vig{ntpetend község Önkorm{nyzata Képviselőtestülete 3/2011.(II.20) rendelete a szoci{lis és gyermekvédelmi igazgat{sról és ell{t{sokról Vig{ntpetend község Önkorm{nyzata a Magyar Közt{rsas{g Alkotm{ny{ról

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Pusztaszer Község Önkormányzata Képviselő-testületének üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Pusztaszer Község Önkormányzata Képviselő-testületének üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Pusztaszer Község Önkormnyzata Képviselő-testületének üléséről Az ülés időpontja: 2015. mrcius 30. helye: Csengelei Közös Önkormnyzati Hivatal Pusztaszeri Kirendeltsége ülésterme

Részletesebben

Dunaszeg Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Dunaszeg Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Dunaszeg Község Önkormányzatának Képviselő-testülete I/1-24/2015. J e g y z ő k ö n y v 2015. december 14-én 18:00 órakor a Községházán tartott rendes, nyilvános üléséről. Jelen vannak: Babos Attila polgármester

Részletesebben

Vig{ntpetend község Önkorm{nyzata Képviselőtestülete 4/2008.(VII.15.,) sz{mú rendelete a közterületek haszn{lat{ról és a közterületek rendjéről.

Vig{ntpetend község Önkorm{nyzata Képviselőtestülete 4/2008.(VII.15.,) sz{mú rendelete a közterületek haszn{lat{ról és a közterületek rendjéről. Vig{ntpetend község Önkorm{nyzata Képviselőtestülete 4/2008.(VII.15.,) sz{mú rendelete a közterületek haszn{lat{ról és a közterületek rendjéről. Vig{ntpetend község Önkorm{nyzata Képviselőtestülete a Magyar

Részletesebben

A Szent János Katolikus Óvoda, Egységes Óvoda- Bölcsőde, Általános Iskola és AMI Diákönkormányzatának Szervezeti és Működési Szabályzata

A Szent János Katolikus Óvoda, Egységes Óvoda- Bölcsőde, Általános Iskola és AMI Diákönkormányzatának Szervezeti és Működési Szabályzata A Szent Jnos Katolikus Óvoda, Egységes Óvoda- Bölcsőde, Általnos Iskola és AMI Dikönkormnyzatnak Szervezeti és Működési Szablyzata 1. A dikönkormnyzat célja, feladata: 1.1. Az iskolai közösségi élet szervezése

Részletesebben

A falugondnoki szolg{latról

A falugondnoki szolg{latról K a p o l c s község Önkorm{nyzati Képviselőtestülete 1/2009 (II.16). sz{mú Önkorm{nyzati Rendelete A falugondnoki szolg{latról Kapolcs Települési Önkorm{nyzat{nak Képviselőtestülete (a tov{bbiakban: Képviselőtestület)

Részletesebben

Úrkút Község Önkormányzatának Képviselőtestülete 8409 Úrkút, Rákóczi u. 45. Tel.:88/ , 88/

Úrkút Község Önkormányzatának Képviselőtestülete 8409 Úrkút, Rákóczi u. 45. Tel.:88/ , 88/ Úrkút Község Önkormnyzatnak Képviselőtestülete 8409 Úrkút, Rkóczi u. 45. Tel.:88/230-003, 88/507-031. E-mail:jegyzourkut@vnet.hu Szm:79-11/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Úrkút Község Önkormnyzatnak

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A Munk{ssz{ll{sok kialakít{sa központi munkaerő-piaci program keretében nyújtható t{mogat{sról

TÁJÉKOZTATÓ A Munk{ssz{ll{sok kialakít{sa központi munkaerő-piaci program keretében nyújtható t{mogat{sról TÁJÉKOZTATÓ A Munk{ssz{ll{sok kialakít{sa központi munkaerő-piaci program keretében nyújtható t{mogat{sról T{mogat{s ir{nti kérelmet a helyi önkorm{nyzat, valamint önkorm{nyzati t{rsul{s nyújthat be munk{ssz{ll{s

Részletesebben

A talajterhelési díjról (egységes szerkezet)

A talajterhelési díjról (egységes szerkezet) Kapolcs község Önkorm{nyzata Képviselőtestületének 27/2009.(XII.21.) r e n d e l e t e A talajterhelési díjról (egységes szerkezet) Kapolcs község Önkorm{nyzata a környezetterhelési díjról szóló módosított

Részletesebben

T[JÉKOZTATÓ. nyelvi programkövetelmény nyilv{ntart{sba vételére vonatkozó javaslat benyújt{s{hoz

T[JÉKOZTATÓ. nyelvi programkövetelmény nyilv{ntart{sba vételére vonatkozó javaslat benyújt{s{hoz T[JÉKOZTATÓ nyelvi programkövetelmény nyilv{ntart{sba vételére vonatkozó javaslat benyújt{s{hoz A felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény 19. (3) bekezdése értelmében nyelvi programkövetelmények

Részletesebben

A felhasználói dokumentáció: https://felnottkepzesiengedely.munka.hu/img/felhasznaloi.pdf T[JÉKOZTATÓ

A felhasználói dokumentáció: https://felnottkepzesiengedely.munka.hu/img/felhasznaloi.pdf T[JÉKOZTATÓ T[JÉKOZTATÓ A felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény (a tov{bbiakban: Fktv.) értelmében engedélyezési elj{r{s kezdeményezésére a https://felnottkepzesiengedely.munka.hu on-line felületen elérhető

Részletesebben

5/2009.(IV. 30.) sz{mú önkorm{nyzati rendelete. Kapolcs község Önkorm{nyzata. Szervezeti és Működési Szab{lyzat{ról (egységes szerkezet)

5/2009.(IV. 30.) sz{mú önkorm{nyzati rendelete. Kapolcs község Önkorm{nyzata. Szervezeti és Működési Szab{lyzat{ról (egységes szerkezet) Képviselőtestülete 5/2009.(IV. 30.) sz{mú önkorm{nyzati rendelete Szervezeti és Működési Szab{lyzat{ról (egységes szerkezet) BEVEZETÉS Kapolcs települést a Magyar Közt{rsas{g Alkotm{ny{nak a helyi önkorm{nyzatokról

Részletesebben

Településrendezési terv módosítás Szerkezeti terv módosítás elfogadva a 121/2013 (XI.20.) határozattal Helyi építési szabályzat módosítás jóváhagyva

Településrendezési terv módosítás Szerkezeti terv módosítás elfogadva a 121/2013 (XI.20.) határozattal Helyi építési szabályzat módosítás jóváhagyva Településrendezési terv módosíts Szerkezeti terv módosíts elfogadva a 121/2013 (XI.20.) hatrozattal Helyi építési szablyzat módosíts jóvhagyva a 11/2013 (XI.28.) rendelettel SOMLÓSZŐLŐS TELEPÜLÉSRENDEZÉSI

Részletesebben

ú ő ú éľ é ú ľ é ő ü ú é é é é ő ő é őł é ł é ź ź é é ť ó é é ő é é őł ü ú ź ó é ő ú é é ű ű é ú ő ľ ó ó ó é ú ć ó é ő ó ó ő ú Ż é é ű ľ ű é ú ö ö é é ó ö ű é ú ó é ő ó ó ľ ú éľ é ű ű é ú ö ľ ó ť ű é ú

Részletesebben

A rendelet hat{lya 1..

A rendelet hat{lya 1.. Kapolcs község Önkorm{nyzata Képviselőtestülete 3/2008.(VII.25) sz{mú rendelete a közterületek haszn{lat{ról és a közterületek rendjéről. 1 - egységes szerkezetben - Kapolcs község Önkorm{nyzata Képviselőtestülete

Részletesebben

Tömörkény Községi Önkormányzat Képviselő-testületének. 13/2008. (IX. 09.) önkormányzati rendelete

Tömörkény Községi Önkormányzat Képviselő-testületének. 13/2008. (IX. 09.) önkormányzati rendelete Tömörkény Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 13/2008. (IX. 09.) önkormányzati rendelete a települési szilárd hulladékkal kapcsolatos közszolgáltatás kötelező igénybevételéről Tömörkény Községi

Részletesebben

í é é é ő í é é ö ú é ó í é é é í é é é é ú é í ő ö ú é é í ö é é ó é ú é é é ö é í ő é é é é é ö é é é é í é é é é í é í Á Á Ó Á Á Ü ó é ö é é ö ű é

í é é é ő í é é ö ú é ó í é é é í é é é é ú é í ő ö ú é é í ö é é ó é ú é é é ö é í ő é é é é é ö é é é é í é é é é í é í Á Á Ó Á Á Ü ó é ö é é ö ű é é Í Á Á Ó Á Á Ü í í ő í é ó ö ú é é é ú ö ű é í ö ű é í é é ö í í é í í Á Á Ó Á Á ó ö é é í é é í é é ö ú é é é ö ú é é ó é é ó é ő é é é ú ű é é é é ó ó ó é é é é é é é é ő é é é é ó ö í é ö é ő ó ó é

Részletesebben

A Nők 40+ program keretében nyújtott bérköltség t{mogat{s {ltal{nos szerződési feltételei

A Nők 40+ program keretében nyújtott bérköltség t{mogat{s {ltal{nos szerződési feltételei A Nők 40+ program keretében nyújtott bérköltség t{mogat{s {ltal{nos szerződési feltételei I. A t{mogat{s nyújt{s{nak alapj{ul szolg{ló jogszab{lyi rendelkezések különösen: a foglalkoztat{s elősegítéséről

Részletesebben

Sz{llít{si szerződés (VI. részajánlati körre) Mely létrejött az al{bbi napon és helyen a Megrendelő és Sz{llító között:

Sz{llít{si szerződés (VI. részajánlati körre) Mely létrejött az al{bbi napon és helyen a Megrendelő és Sz{llító között: Sz{llít{si szerződés (VI. részajánlati körre) Mely létrejött az al{bbi napon és helyen a Megrendelő és Sz{llító között: Megrendelő: Neve: Lenti V{ros Önkorm{nyzata Székhelye: 8960 Lenti, Zrínyi M. u. 4.

Részletesebben

Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testületének március 7-én megtartott rendkívüli üléséről felvett J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testületének március 7-én megtartott rendkívüli üléséről felvett J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 6097. Kunadacs Rákóczi u. 2. Telefon: 76/558-131 Fax: 76/422-057 E-mail: kunadacs.ph@tanet.hu 47-5/2016. Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

HATÁROZAT. kijelöli. Indokolás

HATÁROZAT. kijelöli. Indokolás Ügyiratszm: BI/1286-8/2014. Trgy: egyetemes elektronikus hírközlési szolgltató kijelölése orszgos belföldi tudakozó nyújtsa vonatkozsban Ügyintéző: Dr. Csorba Imre HATÁROZAT A Nemzeti Média- és Hírközlési

Részletesebben

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS (I. részajánlati körre)

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS (I. részajánlati körre) MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS (I. részajánlati körre) amely létrejött egyrészről Lenti V{ros Önkorm{nyzata Székhelye: 8960 Lenti, Zrínyi M. u. 4., képviselője: Nógr{di L{szló Polg{rmester, adósz{ma: 15432728-2-20,

Részletesebben

ÁRTÁND KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE AUGUSZTUS 30-I RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

ÁRTÁND KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE AUGUSZTUS 30-I RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE ÁRTÁND KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2016. AUGUSZTUS 30-I RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE Határozatok: 32/2016. (VIII. 30.) számú ÁKt határozat 33/2016. (VIII. 30.) számú ÁKt határozat

Részletesebben

ADATVÉDELMI, ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATVÉDELMI, ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATVÉDELMI, ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ REÁLSZISZTÉMA AUTÓKERESKEDELMI KFT. (a tov{bbiakban: T{rsas{g) A természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok

Részletesebben

MEDGYESEGYHÁZA VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT

MEDGYESEGYHÁZA VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT ő é í é ő é ő ő é Ö é ő ü ü é é é ö é é ő ó ő ö ó í ó ó é é ü ó í é ü é é ö é é í é ö é ö é é ű ő é é ö ű ö é é ö ű é ö ú É ö é é é é ö é É é ö ö í í ö é é ü é é ö é é é ő é é ő é é é ő ó í é é ő éí í

Részletesebben

ALAPÍTÓ OKIRAT (MÓDOSÍT[SOKKAL EGYSÉGES SZERKEZET)

ALAPÍTÓ OKIRAT (MÓDOSÍT[SOKKAL EGYSÉGES SZERKEZET) ALAPÍTÓ OKIRAT (MÓDOSÍT[SOKKAL EGYSÉGES SZERKEZET) Pécs Megyei Jogú V{ros Önkorm{nyzata abból a célból, hogy Pécs v{ros{ban a szính{zi kultúra és az előadóművészet fejlesztését t{mogassa a Magyar Közt{rsas{g

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 11-ei rendes ülésére

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 11-ei rendes ülésére Dunavarsny Vros Önkormnyzatnak Polgrmestere 2336 Dunavarsny, Kossuth Lajos utca 18., titkarsag@dunavarsany.hu 24/521-040, 24/521-041, Fax: 24/521-056 www.dunavarsany.hu ELŐTERJESZTÉS Dunavarsny Vros Önkormnyzata

Részletesebben

Jegyzőkönyvi kivonat. 3. napirendi pont: Előterjesztés a Soproni Kommunikációs Központ Kft. létrehozásáról

Jegyzőkönyvi kivonat. 3. napirendi pont: Előterjesztés a Soproni Kommunikációs Központ Kft. létrehozásáról Jegyzőkönyvi kivonat Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése 2015. július 9-ei I. rendkívüli közgyűlésének nyilvános üléséről készült jegyzőkönyvéből. 3. napirendi pont: Előterjesztés a Soproni

Részletesebben

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés ELNÖKÉTŐL

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés ELNÖKÉTŐL Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés ELNÖKÉTŐL 3525 MISKOLC, Városház tér 1. Telefon: (46) 517-700*, (46) 517-750, (46) 323-600 Telefax: (46) 320-601 http://www.baz.hu elnok@hivatal.baz.hu Iktatószám:

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszmolója és közhasznúsgi melléklete PK-142 Törvényszék: Trgyév: 07 Székesfehérvri Törvényszék 2 0 1 4 2015.03.12 09:27:23 Szervezet neve: Verebért

Részletesebben

ADATVÉDELMI, ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATVÉDELMI, ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATVÉDELMI, ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ REÁLSZISZTÉMA KERESKEDELMI ÉS TŐKEHASZNOSÍTÓ KFT. (a tov{bbiakban: T{rsas{g) A természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről

Részletesebben

ADATVÉDELMI, ADATKEZELÉSI T[JÉKOZTATÓ

ADATVÉDELMI, ADATKEZELÉSI T[JÉKOZTATÓ ADATVÉDELMI, ADATKEZELÉSI T[JÉKOZTATÓ TABATA KFT. HEMINGWAY ÉTTEREM (a tov{bbiakban: Kft.) A természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad

Részletesebben

{ p r i l i s i K ö z g y ű l é s é r e

{ p r i l i s i K ö z g y ű l é s é r e VESZPRÉM MEGYEI JOGÚ V[ROS POLGÁRMESTERE Sz{m: 2130-5/2009. E L Ő T E R J E S Z T É S V e s z p r é m M e g y e i J o g ú V { r o s Ö n k o r m { n y z a t { n a k 2 0 0 9. { p r i l i s 3 0 - i K ö z

Részletesebben

Az Alapítvány közvetlen politikai tevékenységet nem folytat, minősítése: közhasznú tevékenység.

Az Alapítvány közvetlen politikai tevékenységet nem folytat, minősítése: közhasznú tevékenység. Á í É ö ű í í ó Ö Ú É Ó É ö É ú Ű Í Á Ó Á Á ö É ö Á í é ő Á í É ú í É Á ű ü I. Alapadatok Az alapítvny neve: BÁB-SZÍN-TÉR KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNY Székhelye: 7400 KAPOSVÁR HONVÉD U. 20/C Az alapítvny alapítója:

Részletesebben

AZ EGYSZEMÉLYES KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG ALAPÍTÓ OKIRAT MINTÁJA. 1. A társaság cégneve, székhelye, telephelye(i), fióktelepe(i)

AZ EGYSZEMÉLYES KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG ALAPÍTÓ OKIRAT MINTÁJA. 1. A társaság cégneve, székhelye, telephelye(i), fióktelepe(i) AZ EGYSZEMÉLYES KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG ALAPÍTÓ OKIRAT MINTÁJA Alapító okirat Alulírott alapító, szerződésminta 1 alkalmazásával, a következők szerint állapítja meg az alábbi korlátolt felelősségű

Részletesebben

a u g u s z t u s 15- é n. m e g t a r t o t t r e n d k í v ü l i n y i l v á n o s ü l é s é r ő l

a u g u s z t u s 15- é n. m e g t a r t o t t r e n d k í v ü l i n y i l v á n o s ü l é s é r ő l Nagydorog Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 7044 Nagydorog Kossuth L. u. 81. Tel.: 75/ 532-019, Fax: 332-047 e-mail: nagydorogonk@axelero.net J E G Y Z Ő K Ö N Y V N A G Y D O R O G N A G

Részletesebben

J A V A S L A T. az Ózdi Távhőtermelő és Szolgáltató Kft. Alapító Okiratának m ó d o s í t á s á r a

J A V A S L A T. az Ózdi Távhőtermelő és Szolgáltató Kft. Alapító Okiratának m ó d o s í t á s á r a J A V A S L A T az Ózdi Távhőtermelő és Szolgáltató Kft. Alapító Okiratának m ó d o s í t á s á r a Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: Ózdi Távhő Kft. PH. Településfejlesztési és Vagyongazdálkodási

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2014. Május 29. NAPJÁN MEGTARTOTT 13. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL

JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2014. Május 29. NAPJÁN MEGTARTOTT 13. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2014. Május 29. NAPJÁN MEGTARTOTT 13. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL Határozatok száma TARTALOMJEGYZÉK a Kistelek Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. május 29-én

Részletesebben

dr. Száldobágyi Zsigmond Csongor ügyvéd ingatlanforgalmi szakjogász AZ EGYSZEMÉLYES KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG ALAPÍTÓ OKIRAT MINTÁJA

dr. Száldobágyi Zsigmond Csongor ügyvéd ingatlanforgalmi szakjogász AZ EGYSZEMÉLYES KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG ALAPÍTÓ OKIRAT MINTÁJA Tisztelt érdeklődő! Ezt a dokumentumot tájékoztatásul tesszük közzé. Célja, hogy Ön előzetesen átlássa a társaság alapításával járó egyes adminisztratív kötelezettségeit. Magyarázó szövegeket az egyes

Részletesebben

LA-URBE ÉPÍTÉSZIRODA KFT.

LA-URBE ÉPÍTÉSZIRODA KFT. LA-URBE ÉPÍTÉSZIRODA KFT. 3525 Miskolc, Patak utca 10. sz. Telefon: 06-46-504-338 Fax: 06-46-504-339 mobil: 06-20-9692-361 E-mail: la.urbekft@chello.hu 1. CÍMLAP ÓZD VÁROS TELEPÜLÉSRENDEZÉSIESZKÖZEINEK

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1/119 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Kisújszlls Vros Önkormnyzat Képviselő-testületének 2010. október 26-n (kedden), 13.00 órai kezdettel tartott soron következő, nyilvnos üléséről. Az ülés helye: Vroshza

Részletesebben

DI]NAKILITI KözSEc öxxornnányzera xrpvrsnró-rn 19 srülprpxrr l20t3. (XU.18.) önkormnyzati rendelete a szocilis elltsokról Dunakiliti Közsg ÖnkormnyzatnakKpviselő-testülete a szocilis igazgatsről s szocilis

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Békés Város Képviselő-testületének március 24-én megtartott soron kívüli nyílt üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Békés Város Képviselő-testületének március 24-én megtartott soron kívüli nyílt üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Békés Város Képviselő-testületének 2016. március 24-én megtartott soron kívüli nyílt üléséről. Az ülés helye: Városháza nagyterme (Békés, Petőfi u. 2.) Jelen vannak: Izsó

Részletesebben

Polgármester javasolja, hogy a testület a meghívóban 1. sz. melléklet szereplő napirend szerint tartsa az ülését, az alábbi kiegészítésekkel:

Polgármester javasolja, hogy a testület a meghívóban 1. sz. melléklet szereplő napirend szerint tartsa az ülését, az alábbi kiegészítésekkel: 1 SZIKSZÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: 002/2/2015. J e g y z ő k ö n y v Készült Szikszó Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 4. napján 7.30 órakor a Szikszói Közös Önkormányzati

Részletesebben

ő ő í í ő í ő í ü ű ö Ó ú ö ú ö Ó ú ö í ő í í ő í ő í ü í ő ő ü ő ö ö ő ö ő í ö ö ő ő í őí í ö ö ö ő í ú ő ö ő ö ö ő ü ő í í í ö ö í ö ö ő í ő ö í ú ö

ő ő í í ő í ő í ü ű ö Ó ú ö ú ö Ó ú ö í ő í í ő í ő í ü í ő ő ü ő ö ö ő ö ő í ö ö ő ő í őí í ö ö ö ő í ú ő ö ő ö ö ő ü ő í í í ö ö í ö ö ő í ő ö í ú ö Á ő ú ö Ó ú ö ő ú Ö ő ő ö ű őí ő í ú ö Ó ú ö ú ú ö í Ó ö ő í ő ú ö Ó í ú ö í ú ö Ó ö ő ő í ő ú ö Ó ő ő í í ő í ő í ü ű ö Ó ú ö ú ö Ó ú ö í ő í í ő í ő í ü í ő ő ü ő ö ö ő ö ő í ö ö ő ő í őí í ö ö ö ő í

Részletesebben

ALAPÍTÓ OKIRAT. Nonprofit Kft. A társaság székhelye: 3600 Ózd, Bolyki főút 4. 93.11 Sportlétesítmény működtetése főtevékenység

ALAPÍTÓ OKIRAT. Nonprofit Kft. A társaság székhelye: 3600 Ózd, Bolyki főút 4. 93.11 Sportlétesítmény működtetése főtevékenység 1. melléklet a.../2015. (III.26.) határozathoz ALAPÍTÓ OKIRAT Amely abból a célból készült, hogy az alapító Ózd Város Önkormányzata a sport és szabadidős szolgáltatások átlátható, színvonalas ellátása

Részletesebben

EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS

EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS Tanfolyami kód: Ügyiratsz{m: EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS amely létrejött a

Részletesebben

KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK DECEMBER 14. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI, NYÍLT KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK DECEMBER 14. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI, NYÍLT KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK 2016. DECEMBER 14. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI, NYÍLT KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE 1 16/2016. ÖKÜ J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Kardoskút Község Önkormányzata

Részletesebben

Ő Á Á Á Ó ó ő í ó í ó ó ö ó ó Ö ö í ü ü ú ö ő ó ú ű ö í ű í ú í ó ó ű ö ü í ű ö ű ü í ő ő í ö ü ű ö ó ó ő ü ó í ó ö ó ó ü ű ö ő ö ö ö ö ő ö ó ó ú í ő ő ű í ü ó ö ó ö ü ú ü ö ü í ó ó ó ö ó í ű ó ó í í ó

Részletesebben

Á Ö É É É Ó Ü Ő É ó ő ö ő ű ö ó Á ö ő ü ő ő ü ő ö ő ő ú ö ó ö ő ű ö ú Ü ö ú ö ő ö ó ö ő ő ü ó ó ú í ó ó ó ű ö ö ü ő ó ú ö ö ö ö ő ó í ö í ó ó ö Á Ó Ü Ö Í Ú ö ó ő ő ő ő ó ó ü ü ü í ö ó ü ő ó ö ö ő ü ü ö

Részletesebben

16/2016. (XI.15.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének november 15-én megtartott rendkívüli üléséről

16/2016. (XI.15.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének november 15-én megtartott rendkívüli üléséről Bátonyterenye Város Önkormányzata Képviselő-testülete 16/2016. (XI.15.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. november 15-én megtartott rendkívüli üléséről 2 Bátonyterenye

Részletesebben

PÁTKA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2015. április 27. Rendkívüli, nyílt ülés

PÁTKA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2015. április 27. Rendkívüli, nyílt ülés 66-10./2015. PÁTKA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2015. április 27. Rendkívüli, nyílt ülés Rendeletek: Határozatok: 53./2015. (IV.27.) önkormányzati határozata Pátka Község Önkormányzata Képviselő-testülete

Részletesebben

Jelen vannak: Füzesséri József polgármester Takács Lászlóné és Laczkó Lászlóné alpolgármesterek Gál Péter és Sváb Antal Béla képviselők.

Jelen vannak: Füzesséri József polgármester Takács Lászlóné és Laczkó Lászlóné alpolgármesterek Gál Péter és Sváb Antal Béla képviselők. 1 SZIKSZÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: 2/28/2013. J e g y z ő k ö n y v Készült Szikszó Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. szeptember 25. napján 16.00 órakor a Szikszói Közös

Részletesebben

Segédlet közhasznús{gi jelentés elkészítéséhez NCA p{ly{zók sz{m{ra

Segédlet közhasznús{gi jelentés elkészítéséhez NCA p{ly{zók sz{m{ra Segédlet közhasznús{gi jelentés elkészítéséhez NCA p{ly{zók sz{m{ra Készítette: ESZA Kht. 2009. janu{r 22. TARTALOMJEGYZÉK 1. Bevezetés... 3 1.1. A segédlet célja, szerkezete... 3 1.2. Jogszab{lyi h{ttér...

Részletesebben

Kisbágyon Község Önkormányzata Képviselő-testületének 9. számú nyílt ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

Kisbágyon Község Önkormányzata Képviselő-testületének 9. számú nyílt ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Kisbágyon Község Önkormányzata Képviselő-testületének 9. számú nyílt ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Kisbágyon Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. május 27-én megtartott nyilvános rendkívüli

Részletesebben

ő í ő í ő ű ő í ó í Í Ü ó ó ő ó ö í ő ó í í ó í ú ó í í ó í í í í ő ő í ő í ő ő ű ö í í ő í ó Í ü ö í ő í ő ű í ü ű ö ó ó í ű ü ü ű Ö ő ü ó ú ő ó ő í ő ő ü ő ó í ő ő ö ű ó ő ő Ó ű ő ő ó ü í ű í í ő ö ü

Részletesebben

SZÉCSÉNYFELFALU KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETE

SZÉCSÉNYFELFALU KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETE SZÉCSÉNYFELFALU KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETE 2009. ÉVI X. JEGYZŐKÖNYVE 2009. SZEPTEMBER 15 I ÜLÉSÉRŐL j e g y z ő k ö n y v Készült Szécsényfelfalu Önkormányzat Képviselő- testületének 2009.

Részletesebben

s z e p t e m b e r 9 - é n. m e g t a r t o t t r e n d k í v ü l i n y i l v á n o s ü l é s é r ő l

s z e p t e m b e r 9 - é n. m e g t a r t o t t r e n d k í v ü l i n y i l v á n o s ü l é s é r ő l Nagydorog Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 7044 Nagydorog Kossuth L. u. 81. Tel.: 75/ 532-019, Fax: 332-047 e-mail: nagydorogonk@axelero.hu J E G Y Z Ő K Ö N Y V N A G Y D O R O G N A G

Részletesebben

Az Inczédy György Középiskola, Szakiskola és Kollégium szakiskolai helyi tanterve. a 34 582 10 SZÁRAZÉPÍTŐ SZAKKÉPESÍTÉSHEZ

Az Inczédy György Középiskola, Szakiskola és Kollégium szakiskolai helyi tanterve. a 34 582 10 SZÁRAZÉPÍTŐ SZAKKÉPESÍTÉSHEZ Az Inczédy György Középiskola, Szakiskola és Kollégium szakiskolai helyi tanterve a 34 582 10 SZÁRAZÉPÍTŐ SZAKKÉPESÍTÉSHEZ Szárazépítő szakképesítés (34 582 10) helyi tanterve a 14/2013. (IV.5.) NGM rendelettel

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. bizottsági elnök-helyettes (később érkezett) számviteli, vagyonnyilvántartási- és kezelési osztályvezető.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. bizottsági elnök-helyettes (később érkezett) számviteli, vagyonnyilvántartási- és kezelési osztályvezető. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Jogi és Ellenőrzési Bizottságának 2014. szeptember 8-án a Városháza emeleti kistermében 9 00 órai kezdettel megtartott nyílt

Részletesebben

KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS

KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának POLGÁRMESTERE 1239 Budapest, Grassalkovich út 162. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a Soroksári Sport Club Kft. felügyelő bizottsági

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 Mérges Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Mérges Béke tér 14. 6-A/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. április 29-én megtartott rendkívüli üléséről.

Részletesebben

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének július 14-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének július 14-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. július 14-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének a. napirendje b. jegyzőkönyve c. határozatok: 77-83/2016. (VII. 14.) számú határozatok.

Részletesebben

Előterjesztés. A Bicske Városi Óvoda 2018/19-es nevelési évre vonatkozó munkatervének véleményezéséről

Előterjesztés. A Bicske Városi Óvoda 2018/19-es nevelési évre vonatkozó munkatervének véleményezéséről Elterjeszts A Bicske Vrosi Óvoda 2018/19-es nevelsi vre vonatkoz munkatervnek vlemnyezsrl 1. elterjeszts szma: 378/2018 2. elterjesztst kszít szemly neve: Tuba Gabriella 3. elterjesztst kszítsben közreműköd

Részletesebben

Ő Ö É ü ü É ö é Ö é ő ü é é ó í ü é é ő ö ő ó é é ő É Á é ő Á Á í ó é ő ó é ö ó ö ó í ö ó é ű ö é é Á ö É ő ő ő ö ö í ü é ü é é ő ö Ü ő í ü é ü é ő ő é é ő ü ú Ü é ó ö ő ő ö ö ü Ö ő é é ü é ö ö ö ő é é

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. bizottsági elnök-helyettes

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. bizottsági elnök-helyettes J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Jogi és Ellenőrzési Bizottságának 2012. május 14-én a Városháza emeleti kistermében 7 30 órai kezdettel megtartott üléséről.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Jogi és Ellenőrzési Bizottságának 2011. július 26-án a Városháza emeleti kistermében 8 00 órai kezdettel megtartott rendkívüli

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Jogi és Ellenőrzési Bizottságának 2016. május 12-én a Városháza kistermében 15 00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről.

Részletesebben

P[LY[ZATI FELHÍV[S. Civil fogyasztóvédelmi h{lózat működtetésének t{mogat{s{ra. T{mogató szervezet: Pénzügyi Szervezetek [llami Felügyelete

P[LY[ZATI FELHÍV[S. Civil fogyasztóvédelmi h{lózat működtetésének t{mogat{s{ra. T{mogató szervezet: Pénzügyi Szervezetek [llami Felügyelete P[LY[ZATI FELHÍV[S Civil fogyasztóvédelmi h{lózat működtetésének t{mogat{s{ra T{mogató szervezet: Pénzügyi Szervezetek [llami Felügyelete 2010. december 17. 1 1. A P{ly{zat célja A p{ly{zattal elérni kív{nt

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Jelen vannak Mester Árpád polgármester, Bencsik János alpolgármester, Horváth Árpád képviselő / 3 fő /

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Jelen vannak Mester Árpád polgármester, Bencsik János alpolgármester, Horváth Árpád képviselő / 3 fő / 1 Tormásliget Község Önkormányzat 8/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Tormásliget Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. május 28-án 17.30 órakor megtartott nyílt üléséről. Az ülés helye: Kastélyépület

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2015. június 5. napján 8 30 órától a Rakamazi Közös Önkormányzati Hivatal tanácstermében megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Fotta Csaba a bizottság elnöke, Krausz

Részletesebben

2014. augusztus 18-án Tiszavasvári Város Önkormányzata Képviselőtestületének rendkívüli, nyílt üléséről.

2014. augusztus 18-án Tiszavasvári Város Önkormányzata Képviselőtestületének rendkívüli, nyílt üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Helye: 2014. augusztus 18-án Tiszavasvári Város Önkormányzata Képviselőtestületének rendkívüli, nyílt üléséről. Tiszavasvári Polgármesteri Hivatal Képviselő-testületi ülésterme (4440

Részletesebben

ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK december 10-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e NAPIREND

ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK december 10-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e NAPIREND ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. december 10-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e a.) Napirendje b.) Határozatai c.) Jegyzőkönyve d.) Mellékletek Napirendek: Nyílt

Részletesebben

BOJT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2013. NOVEMBER 21-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

BOJT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2013. NOVEMBER 21-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE BOJT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2013. NOVEMBER 21-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE Határozatok 103/2013. (XI. 21.) számú BKt. határozat 104/2013. (XI. 21.) számú BKt. határozat

Részletesebben

Szállítási szerződés

Szállítási szerződés Szllítsi szerződés mely létrejött egyrészről a Siófoki Kórhz Rendelőintézet (8600 Siófok, Semmelweis u. 1.) Képviseli: Dr. Inczeffy Istvn - főigazgató Adószm: 15397029-2-14 Szmlaszm: Magyar Államkincstr

Részletesebben

SZIKSZÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. Szám: 002/12/2014. J e g y z ő k ö n y v

SZIKSZÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. Szám: 002/12/2014. J e g y z ő k ö n y v 1 SZIKSZÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: 002/12/2014. J e g y z ő k ö n y v Készült Szikszó Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. augusztus 12. napján 7.30 órakor a Szikszói Közös

Részletesebben

a u g u s z t u s 27- é n. m e g t a r t o t t r e n d k í v ü l i n y i l v á n o s ü l é s é r ő l

a u g u s z t u s 27- é n. m e g t a r t o t t r e n d k í v ü l i n y i l v á n o s ü l é s é r ő l Nagydorog Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 7044 Nagydorog Kossuth L. u. 81. Tel.: 75/ 532-019, Fax: 332-047 e-mail: nagydorogonk@axelero.net J E G Y Z Ő K Ö N Y V N A G Y D O R O G N A G

Részletesebben

ö ő ő ő í í ö Ó Ó ő ő í í ő í ő í Ó ö í ő í í ő ó ó í ő í ü í ő ó ő ü ő ö ó ó ó ö ő ő ó ö ő ő í ö ö ó ó ő ő í ó ő í ö í ő ö ö ő í ő ö ő ó ö ö ő ü ő í

ö ő ő ő í í ö Ó Ó ő ő í í ő í ő í Ó ö í ő í í ő ó ó í ő í ü í ő ó ő ü ő ö ó ó ó ö ő ő ó ö ő ő í ö ö ó ó ő ő í ó ő í ö í ő ö ö ő í ő ö ő ó ö ö ő ü ő í í ő ö Ó ö ő Ö ő ő í ö ő ó ű őí í í í ó ö Ó Ó ő í ö Ó ö ó ö ő í ő ö Ó í ö ó ó í í í ö Ó Ó ö ő ő ő í í ö Ó Ó ő ő í í ő í ő í Ó ö í ő í í ő ó ó í ő í ü í ő ó ő ü ő ö ó ó ó ö ő ő ó ö ő ő í ö ö ó ó ő ő í ó

Részletesebben

Szám:.. N é m e t b á n y a

Szám:.. N é m e t b á n y a Szám:.. N é m e t b á n y a Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. május 31. napján 18.15 órakor megtartott rendkívüli Képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv Németbánya Község Önkormányzat

Részletesebben

KISTARCSA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE

KISTARCSA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE KISTARCSA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE 2143 Kistarcsa, Szabadság út 48. Telefon: (28)- 507-133 Fax: (28)-470-357 E L Ő T E R J E S Z T É S A Képviselő-testület 2016. május 25.-ei ülésére Nyílt ülésen

Részletesebben