J E G Y Z Ő K Ö N Y V. amely készült a Hangony Községi Önkormányzat Képviselő - Testülete július 30. napján órától megtartott üléséről.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "J E G Y Z Ő K Ö N Y V. amely készült a Hangony Községi Önkormányzat Képviselő - Testülete július 30. napján órától megtartott üléséről."

Átírás

1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Hangony Községi Önkormnyzat Képviselő - Testülete július 30. napjn órtól megtartott üléséről. Jelen vannak: Hangonyi Lszló polgrmester Liktor Tams Dr. Sulyok Jnos Tengely Endre Urbn Sndor Henyecz Sndorné települési képviselő települési képviselő települési képviselő települési képviselő jegyző Tvolmaradt: Turcsnyi Gborné alpolgrmester és Varga Szabolcs települési képviselő, akik tvolmaradsukat a polgrmester felé előzetesen jelezték. Meghívottak: Kiss Istvnné Hangonyért Alapítvny Elnöke Jelen lévő meghívottak: Kiss Istvnné Hangonyért Alapítvny Elnöke Jegyzőkönyvvezető: Molnr Imre Hangonyi Lszló polgrmester órakor megnyitja az ülést, köszönti a megjelent képviselőket, valamint a Hangonyért Alapítvny Elnökét, majd megllapítja az ülés hatrozatképességét, mivel a 7 főből 5 fő jelen van. Ezt követően ismerteti az ülésre a meghívó szerint javasolt napirendi pontokra vonatkozó javaslatt. 1./ Beszmoló a lejrt hatridejű hatrozatok végrehajtsról előterjesztő: Hangonyi Lszló polgrmester 2./ Indítvnyok, javaslatok, aktulis feladatok A napirendekre vonatkozó javaslatt a képviselők egyöntetűen elfogadjk az albbiak szerint: 1./ Beszmoló a lejrt hatridejű hatrozatok végrehajtsról előterjesztő: Hangonyi Lszló polgrmester 2./ Indítvnyok, javaslatok, aktulis feladatok Ezt követően rtérnek a trgyalt napirendi pontokra. 1./ Beszmoló a lejrt hatridejű hatrozatok végrehajtsról E napirendi ponton belül Hangonyi Lszló polgrmester ismerteti azokat a hatrozatokat, amelyeknek a hatrideje időközben lejrt. 41/2014. (VI. 24.) hatrozat A Hangonyi Napköziotthonos Óvoda működéséről szóló tjékoztató

2 - 2 - Hangony Községi Önkormnyzat Képviselő - Testülete döntése, hogy a Hangonyi Napköziotthonos Óvoda működéséről szóló tjékoztatót elfogadta, melyet a jegyzőkönyv 1. melléklete tartalmaz. 42/2014. (VI. 24.) hatrozat Falumegújítshoz kapcsolódó hitelszerződés módosítsa Hangony Községi Önkormnyzat Képviselő - Testület döntése, hogy a 102/2012. (X.1.) VM rendelet alapjn falumegújítsra és fejlesztésre LEADER Helyi Akciócsoportok közreműködésével 2012-től igénybe vehető tmogats előfinanszírozsra nyújtott kölcsönnel kapcsolatos, Sajóvölgye Takarékszövetkezttel kötött szmú Kölcsönszerződésben foglalt kölcsön felhasznlsi hatridejét mrcius 31. napjig meg kívnja hosszabbítani. Hangonyi Lszló polgrmester elmondja, hogy szerződésmódosítshoz szükséges dokumentció elkészült és benyújtsra került a Sajóvölgye Takarékszövetkezet felé, ezt követően a kölcsönszerződés módosíts a hatrozatban foglaltaknak megfelelően elkészült. 2./ Indítvnyok, javaslatok, aktulis feladatok a) Hangonyért Alapítvny kérelme évi Falunap lebonyolítsa Hangonyi Lszló polgrmester elmondja, hogy a Hangonyért Alapítvny kérelmet nyújtott be az önkormnyzat képviselő testülete felé, melyben a augusztus 9. napjn megrendezésre kerülő Falunap és Tökfőző Verseny lebonyolítshoz kér anyagi tmogatst. A Hangonyért Alapítvny a falunapi rendezvény megrendezésére LEADER Egyesület HACS kiírsa alapjn plyzatot nyert ezer Forint összegben, viszont a plyzat utófinanszírozsú, bizonyos a rendezvénnyel kapcsolatos kiadsok rendezése sürgetően időszerű. Az alapítvny a kérelemben december 31. napjt hatrozta meg az önkormnyzattól kért kölcsön visszafizetésének dtumaként. Hangonyi Lszló polgrmester kéri a képviselő testület tagjait, tegyék meg javaslataikat, mondjk el véleményüket az alapítvny kérelmével, valamint a tmogatsnyújtssal kapcsolatban. Mivel a témval kapcsolatban vélemény, észrevétel nem hangzik el, így Hangonyi Lszló polgrmester szavazsra kéri fel a testület tagjait, az albbi döntési javaslat szerint: Hangony Községi Önkormnyzat Képviselő - Testület döntése, hogy a Hangonyért Alapítvny részére Ft, azaz Kettőmillió-nyolcszzezer Forint visszatérítendő tmogatst nyújt a évi Falunap és Tökfőző Verseny lebonyolítsra. A döntéshozatalban résztvevő képviselők szma 5 fő. 5 igen szavazat, tartózkods és ellenszavazat nélküli szavazs eredményeképpen a testület az albbi hatrozatot hozza. Hangony Község Önkormnyzatnak Képviselő - Testülete 43/2014. (VII. 30.) hatrozata évi Falunap és Tökfőző Verseny lebonyolítsra visszatérítendő tmogats nyújtsa

3 - 3 - Hangony Községi Önkormnyzat Képviselő - Testület döntése, hogy a Hangonyért Alapítvny részére Ft, azaz Kettőmillió-nyolcszzezer Forint visszatérítendő tmogatst nyújt a évi Falunap és Tökfőző Verseny lebonyolítsra. A képviselő testület felhatalmazza a polgrmestert a tmogatsi szerződés elkészítésére és alírsra. Hatridő: azonnal Felelős: Hangonyi Lszló polgrmester a) Hangonyért Alapítvny kérelme IKSZT vezetőjének bére Hangonyi Lszló polgrmester elmondja, hogy Európai Uniós forrsból felújítsra került a települési művelődési hz és Integrlt Közösségi és Szolgltató Tér néven a Hangonyért Közalapítvny fenntartsban kezdte meg működését évben. Az egyik fő kötelező plyzati feltétel, hogy az IKSZT öt éven keresztül működjön. A működtetésre így a dolgozók bérére hrom éven keresztül tmogatst kapott az alapítvny a Mezőgazdasgi és Vidékfejlesztési Hivataltól. A fenntartsi időszakból htralévő két év működési költségeit az alapítvnynak kell biztosítania. A Hangonyért Alapítvny kérelmet nyújtott be az önkormnyzat képviselő testülete felé, melyben kéri az önkormnyzat anyagi tmogatst, amely az IKSZT vezetőjének bérét biztosíthatn augusztus 01. napjig. Hangonyi Lszló polgrmester elmondja, hogy az IKSZT dolgozójnak bére a mindenkori minimlbér összege jelenleg bruttó Ft, valamint ezen összegnek jrulék vonzatai is jelentkeznek. Az önkormnyzat költségvetési évét figyelembe véve, a kért tmogats összege évben Forint, melyet a képviselő testület kedvező döntése esetén a évi pénzmaradvnyból tud fedezni az önkormnyzat. Ezt követően kéri a képviselő testület tagjait, tegyék meg javaslataikat, mondjk el véleményüket az alapítvny tmogatsi kérelmével kapcsolatban. Mivel a témval kapcsolatban vélemény, észrevétel nem hangzik el, így Hangonyi Lszló polgrmester szavazsra kéri fel a testület tagjait, az albbi döntési javaslat szerint: Hangony Községi Önkormnyzat Képviselő - Testület döntése, hogy a Hangonyért Alapítvnyt a civil szervezetek tmogatsa kormnyzati funkció terhére Ft, azaz Hatszzhetvenezer-kettőszznegyven Forint működési célú tmogatsban részesíti, mely összeget az alapítvny az IKSZT vezető bér és jrulékai kifizetésére köteles fordítani. A döntéshozatalban résztvevő képviselők szma 5 fő. 5 igen szavazat, tartózkods és ellenszavazat nélküli szavazs eredményeképpen a testület az albbi hatrozatot hozza. Hangony Község Önkormnyzatnak Képviselő - Testülete 44/2014. (VII. 30.) hatrozata IKSZT vezetőjének bére Hangony Községi Önkormnyzat Képviselő - Testület döntése, hogy a Hangonyért Alapítvnyt a civil szervezetek tmogatsa kormnyzati funkció terhére Ft, azaz Hatszzhetvenezer-kettőszznegyven Forint működési célú tmogatsban részesíti, mely összeget az alapítvny az IKSZT vezető bér és jrulékai kifizetésére köteles fordítani. A képviselő testület felhatalmazza a polgrmestert a tmogatsi szerződés elkészítésére és alírsra.

4 - 4 - Hatridő: azonnal Felelős: Hangonyi Lszló polgrmester c) Hulladékgazdlkodsi közszolgltats elltsa Hangonyi Lszló polgrmester elmondja, hogy a képviselő testület mrcius 12. napjn a 18/2014. (III. 12.) hatrozatval döntést hozott arról, hogy megllapodst kötött a hulladékgazdlkodsi közszolgltats ideiglenes elltsra kijelölt ÓHG Ózdi Hulladékgazdlkodsi Kft.-vel a hulladékgazdlkodsi közszolgltats ideiglenes elltsra, valamint a díjfizetésre vonatkozóan. A megllapods díjfizetésre vonatkozó része negyedéves időszakokra vonatkozik így most a díjfizetéssel kapcsolatban a július szeptember 30. közötti időszak tekintetében újabb megllapods alírsra kerül sor. A szolgltats díja Ft + ÁFA/hó, azaz bruttó Ft/hó, melyet az önkormnyzat a lakossgtól beszedett települési hulladékkezelési szolgltatsi díjként egy összegben, havonta utólag fizet meg a szolgltató részére. Kéri a képviselőket, tegyék meg javaslataikat, mondjk el véleményüket a ÓHG Ózdi Hulladékgazdlkodsi Kft.-vel köttetendő megllapodssal kapcsolatosan. Mivel a témval kapcsolatosan vélemény, észrevétel nem hangzik el, Hangonyi Lszló polgrmester szavazsra kéri fel a testület tagjait, az albbi döntési javaslat szerint: Hangony Községi Önkormnyzat Képviselő - Testület döntése, hogy megllapodst köt a hulladékgazdlkodsi közszolgltats ideiglenes elltsra kijelölt ÓHG Ózdi Hulladékgazdlkodsi Kft.-vel a díjfizetésre vonatkozóan. A döntéshozatalban résztvevő képviselők szma 5 fő. 5 igen szavazat, tartózkods és ellenszavazat nélküli szavazs eredményeképpen a testület az albbi hatrozatot hozza. Hangony Községi Önkormnyzat Képviselő - Testülete 45/2014. (VII. 30.) hatrozata Megllapods az ÓHG Ózdi Hulladékgazdlkodsi Kft.-vel Hangony Községi Önkormnyzat Képviselő - Testület döntése, hogy megllapodst köt a hulladékgazdlkodsi közszolgltats ideiglenes elltsra kijelölt ÓHG Ózdi Hulladékgazdlkodsi Kft.-vel a díjfizetésre vonatkozóan. A képviselő testület felhatalmazza a polgrmestert a megllapods elkészítésére és alírsra. Hatridő: azonnal Felelős: Hangonyi Lszló polgrmester d) Belső ellenőrzési intézkedési terv Hangonyi Lszló polgrmester elmondja, hogy az Ózdi Polgrmesteri Hivatal Ellenőrzési Csoportja ez évben ellenőrizte a év gazdlkodsi szablyszerűségét, pénzforgalmt és belső kontrollrendszert mind az önkormnyzat, mind a közös önkormnyzati hivatal vonatkozsban, majd részletesen ismerteti a belső ellenőrzési jelentés tartalmt. A belső ellenőrzési jelentésben szereplő megllapítsok és javaslatok végrehajtsra intézkedési tervek készültek, melyeket az előterjesztés mellékleteként a képviselő testület tagjai előzetesen megkaptak.

5 - 5 - Hangonyi Lszló polgrmester kéri a képviselőket, tegyék meg javaslataikat, mondjk el véleményüket az önkormnyzat, valamint a közös önkormnyzati hivatal belső ellenőrzési intézkedési tervével kapcsolatban. Mivel a témval kapcsolatosan vélemény, észrevétel nem hangzik el, Hangonyi Lszló polgrmester szavazsra kéri fel a testület tagjait, az albbi döntési javaslat szerint: Hangony Községi Önkormnyzat Képviselő - Testület döntése, hogy az Ózdi Polgrmesteri Hivatal Ellenőrzési Csoportja BE/32-5/2014. szmú ellenőrzési jelentésében foglaltakat megismerte, a jelentésben foglalt javaslatokra készült intézkedési tervet elfogadja. A döntéshozatalban résztvevő képviselők szma 5 fő. 5 igen szavazat, tartózkods és ellenszavazat nélküli szavazs eredményeképpen a testület az albbi hatrozatot hozza. Hangony Községi Önkormnyzat Képviselő - Testülete 46/2014. (VII. 30.) hatrozata BE/32-5/2014. szmú ellenőrzési jelentésben foglaltak Hangony Községi Önkormnyzat Képviselő - Testület döntése, hogy az Ózdi Polgrmesteri Hivatal Ellenőrzési Csoportja BE/32-5/2014. szmú ellenőrzési jelentésében foglaltakat megismerte, a jelentésben foglalt javaslatokra készült intézkedési tervet elfogadja. Hatridő: azonnal Felelős: Henyecz Sndorné jegyző Hangonyi Lszló polgrmester szavazsra kéri fel a testület tagjait, az albbi döntési javaslat szerint: Hangony Községi Önkormnyzat Képviselő - Testület döntése, hogy az Ózdi Polgrmesteri Hivatal Ellenőrzési Csoportja, a Hangonyi Közös Önkormnyzati Hivatal tekintetében elkészült BE/33-5/2014. szmú ellenőrzési jelentésében foglaltakat megismerte, a jelentésben foglalt javaslatokra készült intézkedési tervet elfogadja. A döntéshozatalban résztvevő képviselők szma 5 fő. 5 igen szavazat, tartózkods és ellenszavazat nélküli szavazs eredményeképpen a testület az albbi hatrozatot hozza. Hangony Községi Önkormnyzat Képviselő - Testülete 47/2014. (VII. 30.) hatrozata BE/32-5/2014. szmú ellenőrzési jelentésben foglaltak Hangony Községi Önkormnyzat Képviselő - Testület döntése, hogy az Ózdi Polgrmesteri Hivatal Ellenőrzési Csoportja, a Hangonyi Közös Önkormnyzati Hivatal tekintetében elkészült BE/33-5/2014. szmú ellenőrzési jelentésében foglaltakat megismerte, a jelentésben foglalt javaslatokra készült intézkedési tervet elfogadja. Hatridő: azonnal Felelős: Henyecz Sndorné jegyző

6 - 6 - e) Felső-hangonyi lakosok panaszos beadvnya Hangonyi Lszló polgrmester tjékoztatja a képviselő testület tagjait, hogy a település felső-hangonyi részén élő lakosok írsos megkereséssel fordultak az önkormnyzat felé. A megkeresésben a lakosok kérik, hogy kerüljön megvizsglsra a Rkóczi Ferenc út 164. szmú ingatlanba frissen beköltözött csald tartózkodsi, vagy lakhatsi jogosultsga. Beadvnyukban a településrészen élők leírjk, hogy féltik ingatlanjaikat, vagyontrgyaikat, mivel az említett csald korbbi lakó-, vagy tartózkodsi helyein sok problémt okoztak ott tartózkodsukkal. Elmondja, hogy a megkeresés beérkezését követően felkereste a Rkóczi Ferenc út 164. szm al beköltözött csaldot. Az ingatlan tulajdonosa bérbe adta szmukra az ingatlant, viszont bérleti szerződést bemutatni nem tudtak. Érvényes lakóhellyel, illetve tartózkodsi hellyel az adott ingatlan vonatkozsban nem rendelkeznek. Felszólította a csaldfőket a lakókörnyezet rendben tartsra, valamint a megfelelő közösségi viselkedésforma követésére. f) A Hangonyi Víziközmű Trsulat könyvelési díja Hangonyi Lszló polgrmester elmondja, hogy a Hangonyi Víziközmű Trsulat elvégezte és végrehajtotta azt a feladatot és célt, aminek a megvalósítsa okn létre kellett hoznia az önkormnyzatnak. Az alsó-hangonyi településrészen kiépítésre került a vezetékes ivóvízhlózat, a beruhzssal kapcsolatos kölcsön mely összeg önerejének bizonyos részét a lakossg ltal, víziközmű hozzjruls címén tett befizetések tettek ki visszafizetésre került. A felső-hangonyi településrész vezetékes ivóvízzel még nem rendelkező ingatlanjainak tulajdonosai is fizették a víziközmű hozzjrulst a víziközmű trsulaton keresztül a Fundamenta-Lakskassza Zrt. felé. Ezek a megtakarítsi szerződések a tavalyi év folyamn lejrtak és kamatokkal, igény szerint llami tmogatssal együtt kifizetésre kerültek a szerződő felek részére. A víziközmű trsulatot megszüntetni a trsulat kintlévőségei miatt még nem lehet, ugyanakkor a trsulat könyvelésének vezetése havonta felmerülő költséget jelent. A trsulat szmljn lévő összegek ezidig tudtk fedezni a havi könyvelési díjat és az egyéb szmlavezetéshez kapcsolódó költségeket, de mivel mr nincsenek befizetések, a trsulat mr nem tudja fizetni ezen kiadsokat. Javasolja, hogy az önkormnyzat december 31. napjig biztosítsa a trsulat részére a havi könyvelési díj és a szmlavezetési költségek összegét. Kéri a képviselőket, tegyék meg javaslataikat, mondjk el véleményüket a előzőekben elmondottakkal kapcsolatban. Mivel a témval kapcsolatosan vélemény, észrevétel nem hangzik el, Hangonyi Lszló polgrmester szavazsra kéri fel a testület tagjait, az albbi döntési javaslat szerint: Hangony Községi Önkormnyzat Képviselő - Testület döntése, hogy december 31. napjig fedezetet biztosít a Hangonyi Víziközmű Trsulat részére a trsulat könyvelési díjval, valamint szmlavezetési költségeivel kapcsolatban felmerülő kiadsaira. A döntéshozatalban résztvevő képviselők szma 5 fő. 5 igen szavazat, tartózkods és ellenszavazat nélküli szavazs eredményeképpen a testület az albbi hatrozatot hozza. Hangony Községi Önkormnyzat Képviselő - Testülete 48/2014. (VII. 30.) hatrozata Hangonyi Víziközmű Trsulat könyvelési díja, szmlavezetési költségei Hangony Községi Önkormnyzat Képviselő - Testület döntése, hogy december 31. napjig fedezetet biztosít a Hangonyi Víziközmű Trsulat részére a trsulat könyvelési díjval, valamint szmlavezetési költségeivel kapcsolatban felmerülő kiadsaira.

7

8 Hangony Község Önkormnyzat 1. melléklet Hangony Községi Önkormnyzat Képviselő Testülete 46/2014. (VII. 30. hatrozata) Intézkedési terv ÓZD Vros Jegyzője BE/34-3/2014. szmú ellenőrzési jelentésben foglalt javaslatokra I. Működés szablyozottsga Az önkormnyzat szablyzatainak tdolgozsa a 4/2013. (I.11.) Korm. rendelet előírsai szerint. Felelős: Brdos Attilné gazd. üi. Varga Istvnné gazd. üi. Hatridő: október 31. II. A költségvetés tervezésének szablyszerűsége, a beszmolsi és zrszmadsi kötelezettség teljesítésének vizsglata A szmviteli törvény valódisg elvének biztosítshoz az adatok egyezősége rendelkezésre llt. III. A pénzforgalom dokumentltsga, szmviteli rend és okmnyfegyelem a. A pénzügyi ellenjegyzés és utalvnyozs a bizonylatokon az arra feljogosított személyek ltal megtörtént. A szakmai teljesítés igazolsa minden esetben történjen meg, valamint az előleg elszmolsra hatridőben kerüljön sor. A költségvetési szervek neve kerüljön tírsra. Felelős: Brdos Attilné gazd. üi. Varga Istvnné gazd. üi. 1 Hatridő: azonnal és folyamatos b. A menetleveleken a gépjrmű cél llomsnak pontos címe kerüljön felvezetésre. Felelős: polgrmester Hatridő: azonnal és folyamatos IV. A költségvetés egyensúlynak helyzete: intézkedés nem szükséges V. Közalkalmazotti törvény betartsa: intézkedés nem szükséges VI. A céljelleggel nyújtott tmogatsok dokumentlsa: intézkedés nem szükséges VII. A közbeszerzési eljrsok szablyszerűsége: - VIII. A belső kontrollrendszer vizsglata: Szükséges a kockzatkezelési szablyzat elkészítése és a 370/2011. (XII.31.) Korm. rendelet előírsainak betartsa. Felelős: Henyecz Sndorné jegyző Hatridő: december 31. Hangony, július 18. Hangonyi Lszló sk. polgrmester

9 Hangonyi Közös Önkormnyzati Hivatal 2. melléklet Hangony Községi Önkormnyzat Képviselő Testülete 47/2014. (VII. 30. hatrozata) Intézkedési terv ÓZD Vros Jegyzője BE/33-5/2014. szmú ellenőrzési jelentésben foglalt javaslatokra I. Működés szablyozottsga: A közös önkormnyzati hivatalra vonatkozó szablyzatok kidolgozsa szükséges a 4/2013. (I.11.) Korm. rendelet előírsai szerint. Felelős: Brdos Attilné gazd. üi. Varga Istvnné pü.üi. Hatridő: október 31. II. A költségvetés tervezésének szablyszerűsége, a beszmolsi és zrszmadsi kötelezettség teljesítésének vizsglata: Feladat a költségvetési előirnyzatok betartsa a túlteljesítés elkerülése érdekében. Felelős: Brdos Attilné gazd. üi. Hatridő: folyamatos III. A pénzforgalom dokumentltsga, szmviteli rend és okmnyfegyelem: Szablytalansgot nem trt fel az ellenőrzés IV. Köztisztviselői törvény betartsa: Köztisztviselők tekintetében szükséges a évi CXCIX törvény betartsa besorolsuk megllapítsnl. Felelős: Brdos Attilné gazd. üi. Hatridő: azonnal és folyamatos V. A belső kontrollrendszer vizsglata: Szükséges a kockzatkezelési szablyzat elkészítése és a 370/2011. (XII.31.) Korm. rendelet előírsainak betartsa. Felelős: Henyecz Sndorné jegyző Hatridő: december 31. Hangony, július 17. Henyecz Sndorné sk. jegyző

10 ü é é ő ö é Ö é ő ü ú ó Í é ü é é ó ü é é ó ü é é ó ü é é ó ü é é ó é ő í é ö é ó ö ü

11 Ó í ö Ö é ó ü ú ó ó í ü é ö ö Ö é í ó ó ó ó ű é ó ő ó ó í é é é ü í ú ó í ú éü ő

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Hangony Községi Önkormnyzat Képviselő - Testülete 2016. június 2. napjn 14.00 órtól megtartott, rövid úton összehívott üléséről. Jelen vannak: Kovcs Szilrd polgrmester

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. amely készült a Hangony Községi Önkormányzat Képviselő - Testülete január 14. napján órától megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. amely készült a Hangony Községi Önkormányzat Képviselő - Testülete január 14. napján órától megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Hangony Községi Önkormnyzat Képviselő - Testülete 2015. janur 14. napjn 15.00 órtól megtartott üléséről. Jelen vannak: Kovcs Szilrd polgrmester Bartók Péter Bartók

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Hangony Községi Önkormnyzat Képviselő - Testülete 2016. februr 29. napjn 16.00 órtól megtartott közmeghallgatsról és az azt követő testületi üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Hangony Községi Önkormnyzat Képviselő - Testülete 2016. janur 13. napjn 15.00 órtól megtartott, rövid úton összehívott üléséről. Jelen vannak: Kovcs Szilrd polgrmester

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. amely készült a Hangony Községi Önkormányzat Képviselő - Testülete november 25. napján órától megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. amely készült a Hangony Községi Önkormányzat Képviselő - Testülete november 25. napján órától megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Hangony Községi Önkormnyzat Képviselő - Testülete 2015. november 25. napjn 15.00 órtól megtartott üléséről. Jelen vannak: Kovcs Szilrd polgrmester Bartók Lszló Varga

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Jánoshalmi Polgármesteri Hivatal Polgármesteri Iroda

Jegyzőkönyv. Jánoshalmi Polgármesteri Hivatal Polgármesteri Iroda 1-11 / 2015 Jegyzőkönyv Helye: Jnoshalmi Polgrmesteri Hivatal Polgrmesteri Iroda Készült: 2015. augusztus 31. napjn 14 00 órakor a Jnoshalma Vros Képviselőtestület nyílt ülésén. Jelenlévő képviselők: Czeller

Részletesebben

J E L E N T É S A KÉPVISELŐTESTÜLET LEJÁRT HATÁRIDEJŰ HATÁROZATAINAK VÉGREHAJTÁSÁRÓL

J E L E N T É S A KÉPVISELŐTESTÜLET LEJÁRT HATÁRIDEJŰ HATÁROZATAINAK VÉGREHAJTÁSÁRÓL PÁPA VÁROS POLGÁRMESTERE 93. 8500 PÁPA, Fő u. 5. Tel: 89/515-000 Fax: 89/515-083 E-mail: polgarmester@papa.hu J E L E N T É S A KÉPVISELŐTESTÜLET LEJÁRT HATÁRIDEJŰ HATÁROZATAINAK VÉGREHAJTÁSÁRÓL Előadó:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Az ülés helye: Úrkúti Polgármesteri Hivatal tanácskozó terem.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Az ülés helye: Úrkúti Polgármesteri Hivatal tanácskozó terem. Úrkút Község Önkormnyzatnak Képviselőtestülete 8409 Úrkút, Rkóczi u. 45. Tel.:88/230-003, 88/507-031. E-mail:jegyzourkut@vnet.hu...... Szm:68-15/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Úrkút Község Önkormnyzati

Részletesebben

Megyei Jogú Város Önkormányzatának. 2011. évi 3. szám 2011. február 18. T A R T A L O M J E G Y Z É K. Szám Tárgy Oldal

Megyei Jogú Város Önkormányzatának. 2011. évi 3. szám 2011. február 18. T A R T A L O M J E G Y Z É K. Szám Tárgy Oldal DEBRECEN Megyei Jogú Vros Önkormnyzatnak K Ö Z L Ö N Y E 2011. évi 3. szm 2011. februr 18. T A R T A L O M J E G Y Z É K Szm Trgy Oldal DEBRECEN MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK 4/2011. (II.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 2013. május 9. napján megtartott nyilvános rendkívüli testületi ülésről. Készült: 2 eredeti példányban

Jegyzőkönyv. 2013. május 9. napján megtartott nyilvános rendkívüli testületi ülésről. Készült: 2 eredeti példányban Sarród Község Önkormnyzatnak Képviselő-testülete 6/2013. Jegyzőkönyv a 2013. mjus 9. napjn megtartott nyilvnos rendkívüli testületi ülésről Készült: 2 eredeti példnyban 2 Jegyzőkönyv Készült: Sarród Község

Részletesebben

{ p r i l i s i K ö z g y ű l é s é r e

{ p r i l i s i K ö z g y ű l é s é r e VESZPRÉM MEGYEI JOGÚ V[ROS POLGÁRMESTERE Sz{m: 2130-5/2009. E L Ő T E R J E S Z T É S V e s z p r é m M e g y e i J o g ú V { r o s Ö n k o r m { n y z a t { n a k 2 0 0 9. { p r i l i s 3 0 - i K ö z

Részletesebben

1. A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása

1. A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rtsg, Rkóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztst kszítette: Fodor Rita Mria Előterjesztő: Hegedűs Ferenc

Részletesebben

Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata közgyűlésének 22/2016. (VI. 1.) önkormányzati rendelete a évi költségvetés végrehajtásáról *

Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata közgyűlésének 22/2016. (VI. 1.) önkormányzati rendelete a évi költségvetés végrehajtásáról * Szekszrd Megyei Jogú Vros Önkormnyzata közgyűlésének 22/2016. (VI. 1.) önkormnyzati rendelete a 2015. évi költségvetés végrehajtsról * Szekszrd Megyei Jogú Vros Önkormnyzatnak Közgyűlése az Alaptörvény

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Pusztaszer Község Önkormányzata Képviselő-testületének üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Pusztaszer Község Önkormányzata Képviselő-testületének üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Pusztaszer Község Önkormnyzata Képviselő-testületének üléséről Az ülés időpontja: 2015. mrcius 30. helye: Csengelei Közös Önkormnyzati Hivatal Pusztaszeri Kirendeltsége ülésterme

Részletesebben

A Szent János Katolikus Óvoda, Egységes Óvoda- Bölcsőde, Általános Iskola és AMI Diákönkormányzatának Szervezeti és Működési Szabályzata

A Szent János Katolikus Óvoda, Egységes Óvoda- Bölcsőde, Általános Iskola és AMI Diákönkormányzatának Szervezeti és Működési Szabályzata A Szent Jnos Katolikus Óvoda, Egységes Óvoda- Bölcsőde, Általnos Iskola és AMI Dikönkormnyzatnak Szervezeti és Működési Szablyzata 1. A dikönkormnyzat célja, feladata: 1.1. Az iskolai közösségi élet szervezése

Részletesebben

MEDGYESEGYHÁZA VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT

MEDGYESEGYHÁZA VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT ő é í é ő é ő ő é Ö é ő ü ü é é é ö é é ő ó ő ö ó í ó ó é é ü ó í é ü é é ö é é í é ö é ö é é ű ő é é ö ű ö é é ö ű é ö ú É ö é é é é ö é É é ö ö í í ö é é ü é é ö é é é ő é é ő é é é ő ó í é é ő éí í

Részletesebben

ö ü ö Ö ü í ü ü ü í ö ö ö í ü ö ü ü ú ü ü ö ü ö ü ö í ú í í ü ü ű

ö ü ö Ö ü í ü ü ü í ö ö ö í ü ö ü ü ú ü ü ö ü ö ü ö í ú í í ü ü ű ö Ö ü ö ü ü ü ö ü ö Ö ü í ü ü ü í ö ö ö í ü ö ü ü ú ü ü ö ü ö ü ö í ú í í ü ü ű í ö ű ö ö ö ö ö ü í ű ö ü ü ö ö Ö í ü í É ú Á ö ü ö í ö ü í ö ö ö ö ö ü ü ű ö ö ö ö ö ú í ú ö ü ö ű í ö ü í ű ö í í ö í ű

Részletesebben

Pénz- és Vagyonkezelési Szab{lyzat

Pénz- és Vagyonkezelési Szab{lyzat Pénz- és Vagyonkezelési Szab{lyzat MOSTart Nemzetközi Kultur{lis Közhasznú Egyesület Jóv{hagyom: ügyvezető igazgató Érvényes: 2008.01. 01.-től 1 TARTALOMJEGYZÉK 1. Által{nos rendelkezések 2. Banksz{mla

Részletesebben

LA-URBE ÉPÍTÉSZIRODA KFT.

LA-URBE ÉPÍTÉSZIRODA KFT. LA-URBE ÉPÍTÉSZIRODA KFT. 3525 Miskolc, Patak utca 10. sz. Telefon: 06-46-504-338 Fax: 06-46-504-339 mobil: 06-20-9692-361 E-mail: la.urbekft@chello.hu 1. CÍMLAP ÓZD VÁROS TELEPÜLÉSRENDEZÉSIESZKÖZEINEK

Részletesebben

Ő Ö É ü ü É ö é Ö é ő ü é é ó í ü é é ő ö ő ó é é ő É Á é ő Á Á í ó é ő ó é ö ó ö ó í ö ó é ű ö é é Á ö É ő ő ő ö ö í ü é ü é é ő ö Ü ő í ü é ü é ő ő é é ő ü ú Ü é ó ö ő ő ö ö ü Ö ő é é ü é ö ö ö ő é é

Részletesebben

Jegyzőkönyv a képviselő-testület 2009. október 29-én megtartott nyílt üléséről

Jegyzőkönyv a képviselő-testület 2009. október 29-én megtartott nyílt üléséről Jegyzőkönyv a képviselő-testület 2009. október 29-én megtartott nyílt üléséről 2. Napirend: Falugazdász tájékoztatója az agrár gazdaság helyzetéről és a támogatási lehetőségekről Írásos előterjesztés a

Részletesebben

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE október 1-én megtartott rendkívüli NYÍLT ülés jegyzőkönyvéhez

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE október 1-én megtartott rendkívüli NYÍLT ülés jegyzőkönyvéhez T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2018. október 1-én megtartott rendkívüli NYÍLT ülés jegyzőkönyvéhez 112/2018.(X.01.) Kt. Hat. A napirendi pontokra tett javaslatról

Részletesebben

A polgármester köszönti a megjelenteket. Megállapítja, hogy az 5 fős testület minden tagja jelen van, az ülés határozatképes, azt megnyitja.

A polgármester köszönti a megjelenteket. Megállapítja, hogy az 5 fős testület minden tagja jelen van, az ülés határozatképes, azt megnyitja. J e g y z ő k ö n y v Készült: Ötvöskónyi Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. december 19.-én, a Községházán 10 órai kezdettel megtartott, munkaterv szerinti soron következő nyilvános üléséről.

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS A Bicske Városi Óvoda évre szóló továbbképzési programjáról és évi beiskolázási tervéről

ELŐTERJESZTÉS A Bicske Városi Óvoda évre szóló továbbképzési programjáról és évi beiskolázási tervéről ELŐTERJESZTÉS A Bicske Vrosi Óvoda 2018-2023 vre szl tovbbkpzsi programjrl s 2018. vi beiskolzsi tervről 1. előterjeszts szma: 79/2018 2. előterjesztst kszítő szemly neve: Ádmn Bacs Erika 3. előterjesztst

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 11-ei rendes ülésére

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 11-ei rendes ülésére Dunavarsny Vros Önkormnyzatnak Polgrmestere 2336 Dunavarsny, Kossuth Lajos utca 18., titkarsag@dunavarsany.hu 24/521-040, 24/521-041, Fax: 24/521-056 www.dunavarsany.hu ELŐTERJESZTÉS Dunavarsny Vros Önkormnyzata

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Pásztó Városi Önkormányzat Képviselő-testületének június 9-én megtartott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Pásztó Városi Önkormányzat Képviselő-testületének június 9-én megtartott rendkívüli üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Pásztó Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. június 9-én megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Sisák Imre polgármester, Volek György alpolgármester, Barna Tiborné,

Részletesebben

18. Egyéb rendelkezések

18. Egyéb rendelkezések K i v o n a t Kisújszlls Vros Önkormnyzata Kpviselő-testületnek a 2010. vi költsgvetsről szl 7/2010. (II. 24.) önkormnyzati rendeletből 18. Egyb rendelkezsek (1) Az önkormnyzat működsi clú bevtelei nem

Részletesebben

Jelen vannak: Füzesséri József polgármester Takács Lászlóné és Laczkó Lászlóné alpolgármesterek Gál Péter és Sváb Antal Béla képviselők.

Jelen vannak: Füzesséri József polgármester Takács Lászlóné és Laczkó Lászlóné alpolgármesterek Gál Péter és Sváb Antal Béla képviselők. 1 SZIKSZÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: 2/28/2013. J e g y z ő k ö n y v Készült Szikszó Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. szeptember 25. napján 16.00 órakor a Szikszói Közös

Részletesebben

H O M O K B Ö D Ö G E

H O M O K B Ö D Ö G E Szám: 81-10/2016. H O M O K B Ö D Ö G E Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. június 20. napján 19 óra 30 perckor megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv 2 Homokbödöge

Részletesebben

Készült a Bodorfa Település Önkormányzati Képviselő-testületének november 29-én 17 órakor megtartott nyilvános üléséről.

Készült a Bodorfa Település Önkormányzati Képviselő-testületének november 29-én 17 órakor megtartott nyilvános üléséről. BODORFA TELEPÜLÉS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: 395-59/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült a Bodorfa Település Önkormányzati Képviselő-testületének 2012. november 29-én 17 órakor megtartott

Részletesebben

2008. évi Közhasznús{gi jelentése

2008. évi Közhasznús{gi jelentése Vasi Őrtorony Közhasznú Egyesület 9918 Felsőmar{c, Fő u. 100. 2008. évi Közhasznús{gi jelentése Felsőmar{c, 2008. m{jus 5. Sütő K{lm{n elnök A Vasi Őrtorony Közhasznú Egyesület Közhasznús{gi jelentése

Részletesebben

MEGHÍVÓ. Tisztelettel meghívjuk Önt a Képviselő-testület január 15. napján 10:00 órakor tartandó ülésére, az alábbi helyszínen:

MEGHÍVÓ. Tisztelettel meghívjuk Önt a Képviselő-testület január 15. napján 10:00 órakor tartandó ülésére, az alábbi helyszínen: Hunya Község 5555 Hunya, Rkczi út 19. MEGHÍVÓ Tisztelettel meghvjuk Önt a Képviselő-testület 2014. janur 15. napjn 10:00 rakor tartand ülésére, az albbi helysznen: Községhza Tancskoz terem Napirend: 1.

Részletesebben

Jegyzőkönyv a Képviselő-testület május 29.-én megtartott rendes nyilvános üléséről

Jegyzőkönyv a Képviselő-testület május 29.-én megtartott rendes nyilvános üléséről 3. Jegyzőkönyv a Képviselő-testület 2017. május 29.-én megtartott rendes nyilvános üléséről Tartalmazza: 7-10/2017. (V.29.) számú határozatokat Jegyzőkönyv Készült: Csörög Települési Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Részletesebben

Szám: 67-5/2015. NAGYTEVEL. Önkormányzat Képviselő-testületének május 19. napján 17 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve

Szám: 67-5/2015. NAGYTEVEL. Önkormányzat Képviselő-testületének május 19. napján 17 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Szám: 67-5/2015. NAGYTEVEL Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 19. napján 17 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve 2 Önkormányzat Képviselő-testülete 8562 Nagytevel, Kossuth

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Zalacséb, Zalaháshágy és Salomvár Községek Önkormányzati Képviselő-testületeinek

JEGYZŐKÖNYV Zalacséb, Zalaháshágy és Salomvár Községek Önkormányzati Képviselő-testületeinek Szám: 178/2013. JEGYZŐKÖNYV Zalacséb, Zalaháshágy és Salomvár Községek Önkormányzati Képviselő-testületeinek 2013. február 7-én megtartott együttes üléséről Zalacséb határozatok: Sorszáma Kódja 2/2013.

Részletesebben

Úrkút Község Önkormányzatának Képviselőtestülete 8409 Úrkút, Rákóczi u. 45. Tel.:88/ , 88/

Úrkút Község Önkormányzatának Képviselőtestülete 8409 Úrkút, Rákóczi u. 45. Tel.:88/ , 88/ Úrkút Község Önkormnyzatnak Képviselőtestülete 8409 Úrkút, Rkóczi u. 45. Tel.:88/230-003, 88/507-031. E-mail:jegyzourkut@vnet.hu Szm:79-11/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Úrkút Község Önkormnyzatnak

Részletesebben

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének március 3. napján megtartott képviselő-testületi üléséről

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének március 3. napján megtartott képviselő-testületi üléséről Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. március 3. napján megtartott -testületi üléséről Hozott döntések: Határozat száma 12/2016.(III.03.) Önkormányzati határozat 13/2016.(III.03.)

Részletesebben

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 23. napján megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 23. napján megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 23. napján megtartott rendkívüli -testületi üléséről Hozott döntések: Határozat száma 35/2014.(VII.23.) önkormányzati határozat 36/2014.(VII.23.)

Részletesebben

NEMTI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 9/2014. sz. jegyzőkönyve. a 2014. október 2. án megtartott ülésről

NEMTI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 9/2014. sz. jegyzőkönyve. a 2014. október 2. án megtartott ülésről NEMTI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 9/2014. sz. jegyzőkönyve a 2014. október 2. án megtartott ülésről Jegyzőkönyv Készült: Nemti Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2014. október

Részletesebben

Meghívó december 12. napján. 18:00-ra. testületi ülésre összehívom. Ülés helye: Kisebbségi Közösségi ház N A P I R E N D I P O N T O K

Meghívó december 12. napján. 18:00-ra. testületi ülésre összehívom. Ülés helye: Kisebbségi Közösségi ház N A P I R E N D I P O N T O K Elnökétől Tiszaszentmárton, Petőfi út 93/A. -------------------------------------------------- Meghívó A Nemzetiségek jogairól szóló CLXXIX tv.-ben biztosított jogkörömben eljárva Képviselőtestületét 2017.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének május 26-án megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének május 26-án megtartott üléséről. 1 Mérges Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Mérges, Béke tér 14. 7-A/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. május 26-án megtartott üléséről. 2 Mérges

Részletesebben

Szám: U/126-7/2018. BÉB. Önkormányzat Képviselő-testületének október 15. napján 17 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve

Szám: U/126-7/2018. BÉB. Önkormányzat Képviselő-testületének október 15. napján 17 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Szám: U/126-7/2018. BÉB Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. október 15. napján 17 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Önkormányzat Képviselő-testülete 8565 Béb, Kossuth u. 14. Szám:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Doba Községi Önkormányzat képviselő-testülete 8482 Doba, Kossuth u. 10. Szám: D- 17-5 /2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Doba Községi Önkormányzat képviselő-testületének 2014. május 30-án 17 órai kezdettel

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS A Bicske Városi Óvoda évre szóló továbbképzési programjáról és évi beiskolázási tervéről

ELŐTERJESZTÉS A Bicske Városi Óvoda évre szóló továbbképzési programjáról és évi beiskolázási tervéről ELŐTERJESZTÉS A Bicske Vrosi Óvoda 2013-2018- vre szl tovbbkpzsi programjrl s 2017. vi beiskolzsi tervről 1. előterjeszts szma: 68/2017 2. előterjesztst kszítő szemly neve: Pötördi Bianka 3. előterjesztst

Részletesebben

a szoci{lis és gyermekvédelmi igazgat{sról és ell{t{sokról

a szoci{lis és gyermekvédelmi igazgat{sról és ell{t{sokról Vig{ntpetend község Önkorm{nyzata Képviselőtestülete 3/2011.(II.20) rendelete a szoci{lis és gyermekvédelmi igazgat{sról és ell{t{sokról Vig{ntpetend község Önkorm{nyzata a Magyar Közt{rsas{g Alkotm{ny{ról

Részletesebben

14/2015. (VII.23.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. július 23-án megtartott rendkívüli üléséről

14/2015. (VII.23.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. július 23-án megtartott rendkívüli üléséről Bátonyterenye Város Önkormányzata Képviselő-testülete 14/2015. (VII.23.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. július 23-án megtartott rendkívüli üléséről 2 Bátonyterenye

Részletesebben

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. július 26-án megtartott rendkívüli nyílt ülésének

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. július 26-án megtartott rendkívüli nyílt ülésének Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. július 26-án megtartott rendkívüli nyílt ülésének a. napirendje b. jegyzőkönyve c. határozatok: 105-108 / 2011. (VII. 26.) számú határozatok

Részletesebben

2014. évi. 24. szám. Tiszaszentimre Községi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2014. szeptember 10-én megtartott rendkívüli üléséről készült

2014. évi. 24. szám. Tiszaszentimre Községi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2014. szeptember 10-én megtartott rendkívüli üléséről készült 2014. évi 24. szám Tiszaszentimre Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. szeptember 10-én megtartott rendkívüli üléséről készült J E G Y ZŐ K Ö N Y V T Á R G Y M U T A T Ó Határozat/Rendelet

Részletesebben

Napirendi javaslat... 532. I. napirend Rendkívüli önkormányzati támogatás pályázat benyújtása... 533. II. napirend Indítványok, egyebek...

Napirendi javaslat... 532. I. napirend Rendkívüli önkormányzati támogatás pályázat benyújtása... 533. II. napirend Indítványok, egyebek... 530 GYÖNGYÖSTARJÁN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2015. július 21-én 17,00 órakor megtartott rendkívüli üléséről készült J E G Y Z Ő K Ö N Y V E A Képviselő-testület döntései Rendelet 11/2015.

Részletesebben

ó í ú ő ó ó ü ő í ú ó ü Ö Í ö ő ü ö ö ó ő ü Ü ö Ö ö ü ó ü ú ö Ö í í ő ö ü ú ü ü ó í ő ő ü í ü É ő ő Í ö ö ó ő ó ó ő ü ö ü ő ó ő ő ö Ö ő ü ő ő ő ü ö ö

ó í ú ő ó ó ü ő í ú ó ü Ö Í ö ő ü ö ö ó ő ü Ü ö Ö ö ü ó ü ú ö Ö í í ő ö ü ú ü ü ó í ő ő ü í ü É ő ő Í ö ö ó ő ó ó ő ü ö ü ő ó ő ő ö Ö ő ü ő ő ő ü ö ö ő ö ü ú Ö ő ü ü ő ő ó ő ő ö ö í ő ü ő ő í ü ó ü ő í ú ü ő ó ő ó ú ö ü ő ü ő ő ő ü ő ó ő ü ö Ö ő ü ö Ö ő ü ú ü ö ő Í ő Í ú Í ü ő ó ü ö ü ő ó ő ü ő ó ü ő ó ó í ú ő ó ó ü ő í ú ó ü Ö Í ö ő ü ö ö ó ő ü Ü ö

Részletesebben

É í

É í É Ő É í í ő í ü í ü í Á Á Ü ö ü í í ú ő Ü ü ö í ö ö ü ö ő ü ö Í ö ű ü ü Ú ö í ú Ü ö ö ú Í ö Ü ú ü ö ö ö ö ő Ü ő ü ű í ü ö í í ü ö ő ő ő ö ö É Í É Í Á Ü ú ü ő í ű ő ö Í í ú í Ü Í ő Í Ú Ü ő í ű í Ü ű ő Ü

Részletesebben

PÁTKA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2015. április 27. Rendkívüli, nyílt ülés

PÁTKA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2015. április 27. Rendkívüli, nyílt ülés 66-10./2015. PÁTKA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2015. április 27. Rendkívüli, nyílt ülés Rendeletek: Határozatok: 53./2015. (IV.27.) önkormányzati határozata Pátka Község Önkormányzata Képviselő-testülete

Részletesebben

Határozatok: - 41/2013. (IV. 4.) számú határozat: Simon János és Czibere József kérelme a művelődési ház bérlésére vonatkozóan

Határozatok: - 41/2013. (IV. 4.) számú határozat: Simon János és Czibere József kérelme a művelődési ház bérlésére vonatkozóan Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013.április 4.-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének a. napirendje b. könyve c. határozatok:41/2013. (IV. 4.) számú határozat d. rendeletek:

Részletesebben

ö ü ü ö ö í Ö Í ü ö ü ö ü Á Á í ö Í í Í ö í Í ö Í ü üí ü ö Í ű ö í í

ö ü ü ö ö í Ö Í ü ö ü ö ü Á Á í ö Í í Í ö í Í ö Í ü üí ü ö Í ű ö í í É Á É Á Ó Á É Ü Ú ö Ó ö ü ú ö ö ö ö ö ö ü ö ö Á Á É üí ö ö ü ü ö ö í Ö Í ü ö ü ö ü Á Á í ö Í í Í ö í Í ö Í ü üí ü ö Í ű ö í í ú ö Ó ö ö ö í ö ö ü ö í ö í í ö Í ö ö ö Í ö ö í Ó í ö í í í ö ö Í Ő í ö ö ö

Részletesebben

NEMTI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 3/2013. sz. jegyzőkönyve. a február 21-én megtartott üléséről

NEMTI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 3/2013. sz. jegyzőkönyve. a február 21-én megtartott üléséről NEMTI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 3/2013. sz. jegyzőkönyve a 2013. február 21-én megtartott üléséről Jegyzőkönyv Készült: Nemti Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. február

Részletesebben

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Cím: 8582 Farkasgyepű, Petőfi Sándor u. 42. Tel/fax: (89)584-200 e-mail: onkormanyzat@farkasgyepu.hu Szám:2/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Farkasgyepű

Részletesebben

í ü ü ú í ü ú ú É Á í ű Á ú í ü í Ő Ű í Ó ű í ü í ű Ú ú É í ü í í

í ü ü ú í ü ú ú É Á í ű Á ú í ü í Ő Ű í Ó ű í ü í ű Ú ú É í ü í í Ő Ö ü Ö ú í Á í É ú í ü í ü ü ü í ü í ü í í ú í Ó ü í ü ü ú í ü ú ú É Á í ű Á ú í ü í Ő Ű í Ó ű í ü í ű Ú ú É í ü í í í í ü ű í ű í ű Ú í Á Á ű ú í í í ú Ő ü í í ü í Ú Ü É ü í ü í É í í Á í É ú ü í í í

Részletesebben

É ű ű ú ú ú Ü ú Ö ű ü ü ü

É ű ű ú ú ú Ü ú Ö ű ü ü ü ű ű É ű ű ú ú ú Ü ú Ö ű ü ü ü Ü Ö ü ú ű ű ü ű ú Ú Ú ú ü ú ú ű ú ú ú ű ú ű ú ű ű ű ű ü Ü ú ú ű ü ű ü ű ű Ü É ü ú ű ü ú ü É Ő ű ü Ü ü ü ü ü ű Ü Ü ű ü Ü ü É ü Ü É Í É Ü Ö Ó Ö ú Ö Ú Ú Ü ú ú ú Ü ű ű ü ÉÉ ű

Részletesebben

H O M O K B Ö D Ö G E

H O M O K B Ö D Ö G E Szám: 327-7/2013. H O M O K B Ö D Ö G E Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. július 22. napján 19 órakor megtartott képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv 2 Homokbödöge Község Önkormányzat

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 Mérges Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Mérges Béke tér 14. 6-A/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. április 29-én megtartott rendkívüli üléséről.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: április 5-én a Kunpeszér Község Önkormányzat Képviselő-testületének nyilvános ülésén.

Jegyzőkönyv. Készült: április 5-én a Kunpeszér Község Önkormányzat Képviselő-testületének nyilvános ülésén. Iktatószám: 139-18/2018. Jegyzőkönyv Készült: 2018. április 5-én a Kunpeszér Község Önkormányzat Képviselő-testületének nyilvános ülésén. Jelen vannak: Meghívottak: Kálozi Sándor polgármester Varga Attila

Részletesebben

ú ő ú éľ é ú ľ é ő ü ú é é é é ő ő é őł é ł é ź ź é é ť ó é é ő é é őł ü ú ź ó é ő ú é é ű ű é ú ő ľ ó ó ó é ú ć ó é ő ó ó ő ú Ż é é ű ľ ű é ú ö ö é é ó ö ű é ú ó é ő ó ó ľ ú éľ é ű ű é ú ö ľ ó ť ű é ú

Részletesebben

2014. évi. 10. szám. Tiszaszentimre Községi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2014. április 8-án megtartott rendkívüli üléséről készült

2014. évi. 10. szám. Tiszaszentimre Községi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2014. április 8-án megtartott rendkívüli üléséről készült 2014. évi 10. szám Tiszaszentimre Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. április 8-án megtartott rendkívüli üléséről készült J E G Y Z Ő K Ö N Y V T Á R G Y M U TAT Ó Határozat/Rendelet száma

Részletesebben

a. napirendje b. jegyzőkönyve c. határozatok: 68-74/2014. (XI. 6.) számú határozat. d. rendeletek: - Ügyiratszám:.

a. napirendje b. jegyzőkönyve c. határozatok: 68-74/2014. (XI. 6.) számú határozat. d. rendeletek: - Ügyiratszám:. Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. november 6.-án megtartott (helye: 4275 Monostorpályi, Bajcsy Zs. utca 1/C., Művelődési Ház terme) rendkívüli nyílt ülésének a. napirendje

Részletesebben

11. Jegyzőkönyv. 2./ Javaslat Egyházasdengeleg Község Önkormányzata vagyonáról szóló rendelet megalkotására

11. Jegyzőkönyv. 2./ Javaslat Egyházasdengeleg Község Önkormányzata vagyonáról szóló rendelet megalkotására 11. Jegyzőkönyv Készült: Egyházasdengeleg Község Önkormányzata Képviselő- testületének 2013. július 2-án 13.00 órától megtartott üléséről. Jelen vannak:, Berkes Balázs polgármester, Jakus Árpádné, Kovácsné

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Uraiújfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. március 26-án 17 órakor az Uraiújfalui Közös Önkormányzati Hivatal tanácskozó termében megtartott képviselőtestületi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: KOZP/4657-5/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. július 10-én 17,30 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

T Á R G Y S O R O Z A T

T Á R G Y S O R O Z A T Nagydobos Község Önkormányzat Képviselő - Testület 2014. október 2-án megtartott rendkívüli ülésének a.) jegyzőkönyve: 1 b.) tárgysorozata: 1- c.) határozatai: 94-97. d.) rendelete: - 369-31/2014. T Á

Részletesebben

Szám: /2014. BÉB

Szám: /2014. BÉB Szám: 297-10/2014. BÉB Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. november 25. napján 19 órakor megtartott közmeghallgatással egybekötött nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

ó ö é Ö é ü ö ú ü ü é é ü é ö é ü ó ö é Ö é ü é ú í ü ü ü é é ö ö é é é é é í ó ö ö ö í ü é é é é é ö ü é é é ü é é ú é ü é ó ó é ü ö ó ó ü é ö ó ö ó í ó é ó í ó é ü é é ó é é í é ó é ö é é ü é ó ó ú ú

Részletesebben

ő ó í ó ó ó ő é é ó ő ó ó ö ö é é é ú é ó é ű ö é é ú é ü ő ó é ő ö ó ó ó é ö é é ú é í ü ó é í ó ó ó ö é í ő é í ó ó ó ő í ó ö ö é ó ú é ó ö é é ő é

ő ó í ó ó ó ő é é ó ő ó ó ö ö é é é ú é ó é ű ö é é ú é ü ő ó é ő ö ó ó ó é ö é é ú é í ü ó é í ó ó ó ö é í ő é í ó ó ó ő í ó ö ö é ó ú é ó ö é é ő é É Ú Á Á Ö Ö í í é ő ü ü é é í é ú Ö ó ö é é é ó í é ő ü é ú Ö é ö é é é ó í é ú Ö Ö ű ö é é é ő ö ü ö ó é ó ú ö é é ú ö é é é é íó ő é ő é ű ö é é ú í ü í í é ű ó é é ú é ő í ü ö ó í ó ó í ó ö ö é ü ö

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Győrújbarát Község Önkormányzat Képviselő-testületének december 16-án órakor tartott rendkívüli nyilvános üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Győrújbarát Község Önkormányzat Képviselő-testületének december 16-án órakor tartott rendkívüli nyilvános üléséről JEGYZŐKÖNYV Győrújbarát Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. december 16-án 17.30 órakor tartott rendkívüli nyilvános üléséről Készült Győrújbarát Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

Pátka Község Önkormányzatának 66-19/2012. Képviselő-testülete. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület szeptember 13-i rendkívüli nyílt üléséről

Pátka Község Önkormányzatának 66-19/2012. Képviselő-testülete. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület szeptember 13-i rendkívüli nyílt üléséről Pátka Község Önkormányzatának 66-19/2012. Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2012. szeptember 13-i rendkívüli nyílt üléséről Rendeletek: Határozatok: 172/2012.(IX.13.) 173/2012.(IX.13.)

Részletesebben

BAKONYSZÜCS. Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 18. napján 16 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve

BAKONYSZÜCS. Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 18. napján 16 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Szám: 137-3/2015. BAKONYSZÜCS Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 18. napján 16 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve 2 Önkormányzat Képviselő-testület 8572 Bakonyszücs,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2015. 03. 23-án megtartott testületi üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2015. 03. 23-án megtartott testületi üléséről. Szám:600/4/2015. 4. JEGYZŐKÖNYV Készült 2015. 03. 23-án megtartott testületi üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Nagyterme Az ülés kezdési időpontja: 16:00 óra Jelenlévők: Dr. Szentes-Mabda

Részletesebben

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE április 27-én megtartott rendkívüli NYÍLT ülés jegyzőkönyvéhez

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE április 27-én megtartott rendkívüli NYÍLT ülés jegyzőkönyvéhez T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2018. április 27-én megtartott rendkívüli NYÍLT ülés jegyzőkönyvéhez 44/2018.(IV.27.) Kt. Hat. A napirendi pontokra tett javaslatról

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 456-20/2013.ikt.sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ecsegfalva Község Önkormányzata képviselő-testületének 2013. október 11-én (pénteken) 10 00 órakor megtartott rendkívüli nyilvános üléséről H A T Á R

Részletesebben

KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK DECEMBER 8. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI, NYÍLT KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK DECEMBER 8. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI, NYÍLT KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK 2016. DECEMBER 8. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI, NYÍLT KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE 15/2016. ÖKÜ J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Kardoskút Község Önkormányzata

Részletesebben

BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI ÉS KÖRNYEZETVÉDELMI BIZOTTSÁG Szám: 5/2015 TKB

BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI ÉS KÖRNYEZETVÉDELMI BIZOTTSÁG Szám: 5/2015 TKB BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI ÉS KÖRNYEZETVÉDELMI BIZOTTSÁG Szám: 5/2015 TKB J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Településfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság 2015. május 27-én, (szerdán)

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2013. október 31.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2013. október 31-én 15.00 órakor megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 103 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2013. március 28. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Cseh Béla Hercegfalvi Frida Héri

Részletesebben

a u g u s z t u s 15- é n. m e g t a r t o t t r e n d k í v ü l i n y i l v á n o s ü l é s é r ő l

a u g u s z t u s 15- é n. m e g t a r t o t t r e n d k í v ü l i n y i l v á n o s ü l é s é r ő l Nagydorog Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 7044 Nagydorog Kossuth L. u. 81. Tel.: 75/ 532-019, Fax: 332-047 e-mail: nagydorogonk@axelero.net J E G Y Z Ő K Ö N Y V N A G Y D O R O G N A G

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V N A G Y D O R O G N A G Y K Ö Z S É G Ö N K O R M Á N Y Z A T A K É P V I S E L Ő - T E S T Ü L E T É N E K

J E G Y Z Ő K Ö N Y V N A G Y D O R O G N A G Y K Ö Z S É G Ö N K O R M Á N Y Z A T A K É P V I S E L Ő - T E S T Ü L E T É N E K Nagydorog Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 7044 Nagydorog Kossuth L. u. 81. Tel.: 75/ 532-019, Fax: 332-047 e-mail: nagydorogonk@axelero.net J E G Y Z Ő K Ö N Y V N A G Y D O R O G N A G

Részletesebben

ő ú ú Í ő ű ú Í Í Ó Ó Ú Í ú ú ú ú ü ú ú ő ú Í ú Í Í Í ű Í Í ü Í Í ü Í Ü ú ú ű ú ő ú ü ő ú úí ő ú Í Í ő ú ő Í ő ő ü Ú ü Ú ű ü Ú Í Á Ó Í ü ő ő ő Ú Ü Á Í Á Ö Ü Ö Ö Í Í Ó Í Ó Ö ú ű Ó Ó Í ú Á Í Á Ó Á Í ü Í

Részletesebben

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2014. február 20-án megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2014. február 20-án megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2014. február 20-án megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez 16/2014.(II.20.) Kt. Hat. A napirendi pontokra tett javaslatról 17/2014.(II.20.)

Részletesebben

DÉL-DUNÁNTÚLI REGIONÁLIS FORRÁSKÖZPONT 7625 Pécs, Aradi vértanúk útja 20. Tel.: 72/ 514-100 Fax: 72/ 514-101 E-mail: szocfp@ddrfk.hu.www.ddrfk.

DÉL-DUNÁNTÚLI REGIONÁLIS FORRÁSKÖZPONT 7625 Pécs, Aradi vértanúk útja 20. Tel.: 72/ 514-100 Fax: 72/ 514-101 E-mail: szocfp@ddrfk.hu.www.ddrfk. DÉL-DUNÁNTÚLI REGIONÁLIS FORRÁSKÖZPONT 7625 Pécs, Aradi vértanúk útja 20. Tel.: 72/ 514-100 Fax: 72/ 514-101 E-mail: szocfp@ddrfk.hu.www.ddrfk.hu A Dél-Dun{ntúli Region{lis Forr{sközpont Szolg{ltató Közhasznú

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Sajógalgóc Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. augusztus 11-én, 15:00 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt üléséről. Az ülés helye: Jelen vannak: Községháza,

Részletesebben

Nagyat{di Region{lis Szennyvízt{rsul{s KÖZBESZERZÉSI TERV

Nagyat{di Region{lis Szennyvízt{rsul{s KÖZBESZERZÉSI TERV Nagyat{di Region{lis Szennyvízt{rsul{s KÖZBESZERZÉSI TERV 2009. évi tervezett beszerzések 1 Figyelemmel arra, hogy a Nagyat{di Region{lis Szennyvízt{rsul{s (tov{bbiakban: T{rsul{s) a közbeszerzésekről

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A Munk{ssz{ll{sok kialakít{sa elnevezésű központi munkaerőpiaci program keretében nyújtható t{mogat{sról

TÁJÉKOZTATÓ A Munk{ssz{ll{sok kialakít{sa elnevezésű központi munkaerőpiaci program keretében nyújtható t{mogat{sról TÁJÉKOZTATÓ A Munk{ssz{ll{sok kialakít{sa elnevezésű központi munkaerőpiaci program keretében nyújtható t{mogat{sról I. A t{mogat{s feltételrendszere T{mogat{s ir{nti igényt a helyi önkorm{nyzat, önkorm{nyzati

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v 1 SZIKSZÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: SZ/17-27/2016. J e g y z ő k ö n y v Készült Szikszó Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. december 13. napján 7.30 órakor a Szikszói Közös

Részletesebben

Dunaszeg Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Dunaszeg Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Dunaszeg Község Önkormányzatának Képviselő-testülete I/1-24/2015. J e g y z ő k ö n y v 2015. december 14-én 18:00 órakor a Községházán tartott rendes, nyilvános üléséről. Jelen vannak: Babos Attila polgármester

Részletesebben

Nyírmártonfalva Községi Önkormányzat Képviselő-testülete október 14-én tartott. r e n d k í v ü l i n y í l t ülésének jegyzőkönyve

Nyírmártonfalva Községi Önkormányzat Képviselő-testülete október 14-én tartott. r e n d k í v ü l i n y í l t ülésének jegyzőkönyve 2013. október 14-én tartott r e n d k í v ü l i n y í l t ülésének jegyzőkönyve Az ülésen hozott rendelet száma Tárgya Az ülésen hozott határozat száma Tárgya 100/2013. (X. 14.) Vámospércsi Mikrotérségi

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Tiringer Mária polgármester javaslatot tesz az ülés napirendjére.

JEGYZŐKÖNYV. Tiringer Mária polgármester javaslatot tesz az ülés napirendjére. JEGYZŐKÖNYV Készült: Sáregres Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. december 11-én 15.30 órai kezdettel a Községháza tanácstermében tartott üléséről. Jelen vannak: Gulyás Tibor alpolgármester

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült Hegymagas Község Önkormányzata Képviselő-testületének augusztus 30-án órakor tartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült Hegymagas Község Önkormányzata Képviselő-testületének augusztus 30-án órakor tartott nyilvános üléséről. Képviselő-testület Hegymagas J e g y z ő k ö n y v Készült Hegymagas Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. augusztus 30-án 16.00 órakor tartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V CSÁKÁNYDOROSZLÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 2013. november 11 - i. RENDKÍVÜLI üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V CSÁKÁNYDOROSZLÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 2013. november 11 - i. RENDKÍVÜLI üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V CSÁKÁNYDOROSZLÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013. november 11 - i RENDKÍVÜLI üléséről Önkormányzati rendelet: - Határozat: 118-119 /2013. (11.11.) 2 J E G Y Z Ő K

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Papp Krisztina jkv. A Képviselő-testület 4 igen szavazattal, egyhangúlag a következő határozatot hozza:

JEGYZŐKÖNYV. Papp Krisztina jkv. A Képviselő-testület 4 igen szavazattal, egyhangúlag a következő határozatot hozza: JEGYZŐKÖNYV Készült: 2012. december 6-án a Balatonfenyves Község Önkormányzat Képviselőtestületének a községháza nagytermében megtartott rendkívüli ülésén. Jelen vannak: Távol maradt: Gyanó Józsefné Haszon

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1/119 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Kisújszlls Vros Önkormnyzat Képviselő-testületének 2010. október 26-n (kedden), 13.00 órai kezdettel tartott soron következő, nyilvnos üléséről. Az ülés helye: Vroshza

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Gara Község Önkormányzat Képviselő-testülete Szám: 8/2013. (nyilvános) J e g y z ő k ö n y v Készült: Gara Község Önkormányzat képviselő-testületének 2013. június 13. napján megtartott nyilvános üléséről.

Részletesebben

Berekfürdő Községi Önkormányzat Képviselő-testületének április hó 10. napján tartott rendkívüli testületi ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

Berekfürdő Községi Önkormányzat Képviselő-testületének április hó 10. napján tartott rendkívüli testületi ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Berekfürdő Községi Önkormányzat 5309 Berekfürdő, Berek tér 15. Berekfürdő Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. április hó 10. napján tartott rendkívüli testületi ülésének J E G Y Z Ő K Ö N

Részletesebben

a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./ Határozata T Á R G Y S O R O Z A T 1./ évi járási startmunka Mezőgazdasági programelem jóváhagyásáról

a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./ Határozata T Á R G Y S O R O Z A T 1./ évi járási startmunka Mezőgazdasági programelem jóváhagyásáról SZAKÁCSI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2017. január 12. napján az Edelényi Közös Önkormányzati Hivatalban (3780 Edelény, István király útja 52.) megtartott rendkívüli nyílt ülésének a./ Tárgysorozata

Részletesebben