Az Alapítvány közvetlen politikai tevékenységet nem folytat, minősítése: közhasznú tevékenység.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Az Alapítvány közvetlen politikai tevékenységet nem folytat, minősítése: közhasznú tevékenység."

Átírás

1 Á í É ö ű í í ó Ö Ú É Ó É ö É ú Ű Í Á Ó Á Á ö É ö Á í é ő Á í É ú í É Á ű ü

2 I. Alapadatok Az alapítvny neve: BÁB-SZÍN-TÉR KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNY Székhelye: 7400 KAPOSVÁR HONVÉD U. 20/C Az alapítvny alapítója: Turi Endre Működését 3 tagu kuratórium irnyítja, A kuratórium Elnöke: Csíkvr Tímea Tünde, mint képviselő, Az alapító okirat kelte Bírósgi végzés szma: Pk 60040/2010/1 Nyilvntartsi szma: ESZ/237 Nyilvntartó bírósg: Somogy Megyei Bírósg. Adószma: Az alapítvny cél szerinti tevékenysége: A bbszínhzi kultúra polsa, bemutatsa egy llandó (bb)színhzi műhely létrehozsa Kaposvron. Tevékenységünk a művészi és a pedagógiai bbjték eredményeinek felhasznlsra azok megismertetésére, valamint egy modern mai hiteles (bb)színhzi nyelv kialakítsra irnyul. A működés Magyarorszg, különösen Kaposvr és Somogy megye területére terjed ki. Az Alapítvny közvetlen politikai tevékenységet nem folytat, minősítése: közhasznú tevékenység. Az alapítvny nyitott, ahhoz brki csatlakozhat, ha az alapító okiratban meghatrozott célokat elfogadja és ezek megvalósulst elő kívnja segíteni. Az alapító okirat szerint vllalkozsi tevékenységet nem folytathat. Az alapítvny cél szerinti működési területe, vllalt feladata: Kaposvron rendszeres bb- és gyermekszínhzi előadsok jtszsa. Bbműhelyi munka, előadsok létrehozsa, hasonló alkotó műhelyek meghívsa és velük való együttműködés. (Hazai és nemzetközi szinten) Az életkori sajtossgnak megfelelő gyermekeknek szóló előadsok mellett, célunk felnőttek és a fiatal felnőttek szmra, hiteles élményként bemutatni a bbszínhzat. Külföldi kapcsolatok kiépítése. (Nemzetközi fesztivl szervezése) A vros felé minél több formban való megmutatkozs. Előadsok, szabadtéri népünnepélyek és utcaszínhzak rendezése, együttműködve helyi művészeti csoportokkal, intézményekkel. A bbművészeti képzés beemelése a helyi egyetemi és középiskolai képzésekbe, helyi amatőr gyermek bbcsoportok indítsnak ösztönzése, azokat vezető tanrok segítése.

3 II. Szmviteli politika fő vonsai Az alapítvny kettős könyvvitelt vezet. = közhasznú egyszerűsített éves beszmolót (mérleg, eredmény kimutats, kiegészítő melléklet és a 224/2000 Korm. r bek szerint, illetve 4. szmú mell. szerinti közhasznú eredmény kimutats ) készít. = az alapítvny vllalkozói tevékenységet nem folytathat. Amennyiben lenne vllalkozói tevékenysége, úgy a Közhasznú egyszerűsített éves beszmoló készítéséhez a könyvvezetésnek az eszközök és forrsai, valamint bevételek és kiadsok könyvelésénél az alaptevékenység és a vllalkozói tevékenység adatait elkülönítve kell kimutatni. = Az alapítvny mint közhasznú szervezet - köteles az éves beszmoló jóvhagysval egyidejűleg közhasznúsgi jelentést készíteni a Közhasznú szervezetekről szóló tv bekezdése értelmében és tartalommal. Az üzleti év: = Az alapítvny gazdlkodsi éve megegyezik a naptri évvel, ebben az esetben a mérleg fordulónap december 31. A mérleg formja, tételeinek tagolsa, összevonsa Az alapítvny a Szt. 22. (1) bek. szerinti mérleg sémk közül az A vltozat szerint llítja össze a beszmoló mérlegét. = Az alapítvny nem él azzal a lehetőséggel, hogy a mérleg tételeit tovbbtagolja, új tételeket felvegyen és összevonsokat sem alkalmaz. Az eredmény kimutats formja, tételeinek tagolsa, összevonsa Az alapítvny az eredmény kimutatst /Szt. 71. (1)-(2) bek./: = összköltség eljrssal, ezen belül A típusban készíti. = Az alapítvny nem él azzal a lehetőséggel, hogy az eredmény kimutats tételeit tovbbtagolja, új tételeket felvegyen és összevonsokat sem alkalmaz. = Az alapítvny elkülönítetten mutatja ki a szmvitelében az adatokat: - vllalkozsi tevékenység költségei, - alapítvnyi tevékenység költségei, - egyéb közvetett költségek, kiadsok A mérleg készítés időpontja A mérlegkészítés időpontja /Szt (1) bek./: = Az üzleti év mérleg fordulónapjt követő év mjus 31. napja. A könyvvizsglat /Szt /: = Az alapítvny az üzleti évről készített beszmolója könyvvizsglati kötelezettség al nem tartozik, A letétbehelyezés, közzététel /Szt /: Az alapítvny az egyszerűsített éves beszmolót nem köteles letétbe helyezni, de gondoskodni köteles a közzétételre vonatkozó jogi szablyozs végrehajtsról. Az alapítvny közzétételi kötelezettségéről a Közhasznú szervezetekről szóló tv 19 -a rendelkezik: a közhasznúsgi jelentésébe brki betekinthet, illetve arról sajt költségére msolatot készíthet.

4 2004. janur 1-től: A közhasznú szervezet köteles a tv bek. szerinti közhasznúsgi jelentését a trgyévet követő évben, legkésőbb junius 30-ig sajt honlapjn, ennek hinyban egyéb a nyilvnossg szmra elérhető módon közzétenni. Az értékcsökkenési leírs szmítsi módja = Valamennyi eszközre lineris, Az értékcsökkenés összegének szmítsi alapja: minden eszköznél a bruttó érték Az alapítvny a hasznos élettartamot eszközönként egyedileg - alapvetően a vrható műszaki élettartam alapjn - llapította meg. A vrható hasznos élettartamot megelőzően értékesíteni szndékozott egyes immaterilis javak (vagyoni értékű jogok, szellemi termékek) és trgyi eszközök maradvnyértékét esetileg kell megllapítani. Az értékcsökkenés elszmolsa = a 0 összegű nettó értékig, (vagy) = az előre meghatrozott maradvnyértékig, (vagy) = a könyvviteli nyilvntartsból történő kivezetés időpontjig történik, ha az még nem érte el a 0 értéket. A kis összegű immaterilis javak és trgyi eszközök értékcsökkenése: Az alapítvny a 100 ezer Ft alatti egyedi bekerülési értéket el nem érő vagyoni értékű jogokat, szellemi termékeket és trgyi eszközöket a hasznlatba vételkor egy összegben írja le, azokat egyedi minősítés szerint osztlyozza a vrható élettartam szerint. Az alapítvny egyes eszközöknél egyedi értékelés alapjn llapítja meg, hogy az immaterilis jószg, trgyi eszköz tartósan szolglja vagy mr nem szolglja a tevékenységet, ezért minden évben a leltrkészítéskor, a kuratórium képviselő alírsval köteles igazolni a trgyi eszközök, illetve immaterilis javak tényleges hasznlatt és műszaki llapott, majd ezt követően javaslatot kell tennie az esetleges hasznlatból való kivonsra. = Az alapítvny a vsrolt készletek évközi alakulsról folyamatos mennyiségi és értékbeni nyilvntartst nem vezet. A vsrolt készleteket a vsrlskor azonnal költségként szmolja el. A mérleg fordulónapjn meglévő készletet tételesen leltrozza és azt bekerülési (beszerzési) értéken veszi nyilvntartsba, mely érték a le nem vonható ÁFÁ-t is tartalmazza. III. Szmviteli beszmoló Mérleg Az alapítvny működését prilis 13.- n kezdte. Eszköz oldal: Az összes eszközérték 7577 ezer forint, amelyből trgyi eszköz érték 1307ezer forint, forgóeszközök értéke 6270ezer forint, melyből a pénzkészlet: 4224 ezer Ft. Az alapítvny ingatlannal nem rendelkezik, tevékenységét székhelyén és bérelt ingatlanban folytatja. Forrs oldal: Az összes eszközérték forrsnak összetétele: részben sajt tőke: 5732 ezer Ft. Kötelezettségek összege év végén 1830 ezer forint,

5 Passzív időbeli elhatrolsok év végén 15 ezer Ft. Eredmény kimutats Az Alapítvny évben vllalkozói tevékenységet nem, kizrólag közhasznú tevékenységet végzett. A kiadsai kizrólag a célszerinti tevékenységgel kapcsolatban merültek fel. A cél szerinti tevékenységből szrmazó bevétele : Vllalkozsi tev. Bevétele: Egyéb bevétel összesen: ezer forint 0 ezer Ft. 0 ezer forint Az alapítvny évben 0 e Ft.-ban részesült költségvetési tmogatsban. 1%-ból. Nemzeti Kúltúrlis Alaptól kapott működési tmogats: 2700 ezer Ft. Elszmols megtörtént. Egyéb gazdlkodó szervezetektől kapott tmogats: 5100 ezer Ft. Cél szerinti felhasznlsa: nincs A tevékenység rbevételét az alapítvny az albbiak szerint hasznlta fel: Előadó művészek kifizetett díja : 8799 eft. Előadó művészethez kapcsolódó egyéb kiadsok: 3336 ezer Ft. Ebből a jelentősebbek: Bérleti díj: 1119 ezer Ft. Egyéb eszköz bérleti díj: 99 ezer ft Színpadi nézőtéri kellékek: 758 ezer Ft. Egyéb bbszínhzi kellékek: 255 ezer Ft. Szlls díj: 1034 ezer Ft. Karbantartsi díj: 71 ezer Ft. Üzemeltetési célú egyéb kiadsok: 2003 ezer Ft. Ebből a jelentősebbek: Nyomtatvny irodaszer: 280 ezer Ft. Hirdetés reklm ktg: 572 ezer Ft. Igénybevett szolg: 538 ezer forint. Bankkktg.: 38 eft. Illetékek: 26 e Ft Könyvviteli szolgltats: 185 ezer Ft. Telefon,posta ktg: 220 ezer Ft. Üzemanyag ktg: 77 ezer Ft Egyéb anyag ktg: 67 ezer Ft. Személyi jellegű költsége összege összesen: 42 ezer forint Értékcsökkenési leírs: 792 e Ft.-ot szmolt el az alapítvny Pénzügyi műveletek bevétele: 56 ezer Ft. Pénzügyi műveletek rfordítsa: 3 e Ft.

6 A cél szerinti közhasznú tevékenységből szrmazó bevételek és költségek különbözete 4079 ezer forint eredmény, mely utn trsasgi adófizetési kötelezettség nincs, az teljes egészében tőkevltozsként könyvelhető. Vllalkozsi tevékenységből eredménye: 0 ezer Ft., költség nem került könyvelésre. IV. Vezető tisztségviselőknek nyújtott juttatsok év folyamn a kuratórium elnöke és tagjai semmiféle anyagi, vagy természetbeni juttatsban nem részesültek. Reprezentciós költségek: 42 ezer Ft. Adómentes volt. V. Költségvetési tmogats felhasznlsa Az alapítvny évben 0 e Ft.-ban részesült költségvetési tmogatsban. 1%-ból sem részesült. Cél szerinti felhasznlsa: nincs Előző évhez hasonlíts nem lehetséges. VI. Vagyonfelhasznlssal kapcsolatos kimutats A szervezet sajt tőkéje: 5732 ezer Ft. Előző évhez képest jelentősen 346 %-kal nőtt. Az alapítvny 2010-ben kezdte meg működését. A Szervezet mindig törekszik arra, hogy az adott évben kapott bevételeket fel is hasznlja közhasznú céljainak elérése érdekében. Ebben az évben sikerült feltölteni a működési tartalékot, így a jövő esztendőben mr nem kell forrst elvonni a működés biztonsgra. VII. Cél szerinti juttatsok kimutatsa Nemleges VIII. Központi költségvetési szervtől, elkülönített llami pénzalaptól, helyi önkormnyzattól, települési önkormnyzatok trsulstól, és mindezek szerveitől kapott tmogats mértéke Helyi önkormnyzattól kapott tmogats: 0 ezer Ft volt. Cél szerinti felhasznlsa működési célú. Jogi személyiségű trsasgoktól kapott tmogats: 5100 ezer Ft. Cél szerinti felhasznlsa évben teljes egészében megtörtént. Az elszmols a trgyév december 31-ig volt. Állami pénzalaptól kapott tmogats: 2700 ezer Ft. (Nemzeti Kúltúrli Alap) A felhasznls igazolsa trgyévben megtörtént, működési célra lett felhasznlva.

7 IX. Közhasznú tevékenységről szóló rövid tartalmi beszmoló Hrom település csatlakozott a megyében a BbSzínTér évadhoz bérletindítssal. Kaposvron ismert és elismert a BbSzínTér munkja bérletesünk szmt kétszzzal növeltük. Az óvatosan tervezett szeptember-februr évadot megtoldottuk mrciussal, ami 2012-ben mr prilissal bővül tovbb. Eddigi bérleményünkből ki kellett költöznünk trgyév őszén, és az új évadot mr új bérleményünkben kezdtük, jelentősen magasabb bérleti díj mellett. A kialakított nézőtér és színpadtér: eszközeink segítségével méltó térben lthatjk nézőink az előadsainkat. Az ingyenes G. Solymos Neszta Pedagógus Bbműhelyünkben Boldizsr Ildikó meseterapeuta és Lenkefi Zoltn bbtervező művész tartott előadst, tlagban ötven pedagógus előtt. Minden óvodba és iskolba eljuttattunk papírszínhzat, ami az első bérletes előadsunk alapjn készült. Ezekből készült előadsok, és a működő bbcsoportok részére, regionlis amatőr gyermek bbfesztivlt szervezünk 2012-ben. Minden hétvégén ms előadst jtszunk a csaldok szmra a vros kulturlis kínlatban. Kialakult a csecsemőszínhzi program és törzsközönsége. A Rippl-Rónai Múzeumban BbSzínTérben jrtam címmel gyermekrajz killíts nyílt. A Miénk a vros programban szerepelt a BbSzínTér babszuszogója és jtszótere. Ősszel több hétvégén évadhírelő programunk volt a Fő utcn. Tartottunk előadst a Csaldsegítő Központ és a Nevelőszülői Hlózat szmra. A Kaposvri Nagycsaldosok Egyesületével megllapodva kedvezményes jegyet biztosítunk szmukra. Rendszeres vendégeink előadsainkon a Borostynvirg Anyavédő anyuki és gyermekei, valamint a Brczy és Durczky fejlesztési központok növendékei. Beléptünk a Kaposvr Krtya rendszerbe, ily módon jegykedvezményt adunk a kaposvri szülőknek. Segítettük a Kolozsvri Magyar Napok rendezvényének sikerét Vitéz Lszló előadssal Kovcs Ildikó emléke előtt tisztelegve. Vitéz Lszló Szlovkiban tizenhrom előads sorn, tizenhrom településen, több mint ezeregyszz szórvnyban élő magyar gyermek előtt forgatta palacsintasütőjét a BbSzínTér szervezésében, plyzati segítséggel. Sajt előadsaink a Vitéz Lszló és az Órajték, hét nemzetközi fesztivlról, hrom díjjal tértek haza. Itthon szmos bbfesztivlon és szakmai napon szerepeltek. Az alapítvny prtnak nem tagja. Tmogatst nem kapott és nem nyújtott részükre.

8 é ö é é í ö ű é ü é é

9 ö ú é ú é Á íí É í Á Á É í é ű í é ó ű í é ö ú é ö é ő

10 ö ö ö ö É ö í í í ü ö í ö í É ú í í í É

11 é ó é é ő ő é ő ő é í é é ö ú é é é ö ú é ú ű ö é ú ö ú é é ó ó é í ó ó é é é é ü ű é í ü é í é é é é é é é é é é ü ű é í ü é é ö ú é é ö é ű í é ű í é ö é í é í é ü ű í í ü í é é ö é ű í é ű í é ö é í é í é ü ű í í ü í í é é é é é ö é í ó ő é ó é ö é é é é ö ú é é ű í é ö é í í é ű é ö é é ű ö é ö ú í ó ó ö ö é é ő ö ó é ó é

12 Közhasznúsgi jelentés 2. szmú melléklete KIMUTATÁS a költségvetési tmogats felhasznlsról év Tmogatsnyújtó neve Kaposvri Önkormnyzat SZJA 1%-os tmogats Nemzeti Kúltúrlis Alap Tmogats Felhasznls célja Felhasznls összege (Ft) Átvitel összege Elszmols hatrideje időpontja összeg e (Ft) előző évi trgyévi (Ft). Működési tmogats 1. rész 0 Közhasznú 0 0 tevékenységek tmogatsa (szja 1%) Működési és üzemelési célú felhasznls Összesen: 250 1

13 Közhasznúsgi jelentés 3. sz. melléklete KIMUTATÁS a vagyon felhasznlsról év Megnevezés Előző évi Trgyévi Vltozs összeg (eft) összeg (eft) % eft Induló tőke Tőkevltozs Lekötött tartalék Értékelési tartalék Trgyévi eredmény Közhasznú tevékenység trgyévi , vesztesége Vllalkozsi tevékenység trgyévi vesztesége Egyéb 0 0 Megjegyzés 2

14 Közhasznúsgi jelentés 4. szmú melléklete KIMUTATÁS a cél szerinti juttatsokról év Juttats megnevezés Juttats összege (Ft) Eltérés Megjegyzés előző évi trgyévi % Ft Közhasznú tevékenység 0 keretében nyújtott Pénzbeli juttatsok összesen - ebből adóköteles - ebből adómentes Természetbeni juttatsok összesen - ebből adóköteles - ebből adómentes Egyéb juttatsok ÖSSZESEN: Egyéb célszerinti, de nem közhasznú Tevékenység keretében nyújtott Pénzbeli juttatsok Nem pénzbeli juttatsok Egyéb juttatsok ÖSSZESEN: MINDÖSSZESEN:

15 Közhasznúsgi jelentés 5. szmú melléklete KIMUTATÁS a kapott tmogatsokról év Juttats megnevezése Tmogatott cél Tmogats összege (Ft) Vltozs előző évi trgyévi % Ft Központi költségvetési szervtől Nemzeti Kúltúrlis Alap Működési tmogats Helyi önkormnyzat és szervei Kaposvri Önkormnyzat Működési tmogats Jogi személyiségű Működési tmogats , gazdasgi trsasgtól SZJA 1%-a (APEH) 0 0 Egyéb Gyűjtés ÖSSZESEN:

16 Közhasznúsgi jelentés 6. szmú melléklete KIMUTATÁS a vezető tisztségviselőknek nyújtott juttatsokról év Juttats megnevezése Juttats összege (Ft) Eltérés Megjegyzés előző évi trgyévi % Ft Cél szerinti pénzbeli kifizetések 67 0,00 Természetbeni juttatsok Szja mentes ,31-25 Szja köteles Értékpapír juttatsok Tiszteletdíjak, megbízsi díjak 0 0,00 Költségtérítések* Adott kölcsönök összege Kamatmentes kölcsönök Egyéb juttatsok ÖSSZESEN: ,31-25 * a szervezet döntése, hogy név szerint vagy összegben mutatja be. 5

Az Alapítvány közvetlen politikai tevékenységet nem folytat, minősítése: közhasznú tevékenység.

Az Alapítvány közvetlen politikai tevékenységet nem folytat, minősítése: közhasznú tevékenység. Á ö ű í í ó ö í í ú ő Ö ű í Ú ó Á Á ö É ö Á í ő Á í É ö ú í ó I. Alapadatok Az alapítvny neve: BÁB-SZÍN-TÉR KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNY Szkhelye: 7400 KAPOSVÁR HONVÉD U. 20/C Az alapítvny alapítója: Turi Endre

Részletesebben

2010 évi Közhasznú Jelentés

2010 évi Közhasznú Jelentés Közhasznús{gi jelentés 1. sz{mú melléklet 190594289-9499-529-04 Jóga a Mindennapi Életben Egyesület 5600 Békéscsaba Mester u.45 2010 évi Közhasznú Jelentés Tartalma: Egyszerűsített mérleg Közhasznú eredmény

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszmolója és közhasznúsgi melléklete PK-142 Törvényszék: Trgyév: 07 Székesfehérvri Törvényszék 2 0 1 4 2015.03.12 09:27:23 Szervezet neve: Verebért

Részletesebben

Pécsi Sport Nonprofit Zrt Pécs, Dr Veress Endre u évi Közhasznús{gi jelentése

Pécsi Sport Nonprofit Zrt Pécs, Dr Veress Endre u évi Közhasznús{gi jelentése Pécsi Sport Nonprofit Zrt 7633. Pécs, Dr Veress Endre u. 10 2010. évi Közhasznús{gi jelentése Pécs, 2011. m{jus 25. V{ri Attila vezérigazgató Pécsi Sport Nonprofit Zrt Közhasznús{gi jelentése a 2010-es

Részletesebben

2008. évi Közhasznús{gi jelentése

2008. évi Közhasznús{gi jelentése Vasi Őrtorony Közhasznú Egyesület 9918 Felsőmar{c, Fő u. 100. 2008. évi Közhasznús{gi jelentése Felsőmar{c, 2008. m{jus 5. Sütő K{lm{n elnök A Vasi Őrtorony Közhasznú Egyesület Közhasznús{gi jelentése

Részletesebben

2009. évi Közhasznúsági jelentése

2009. évi Közhasznúsági jelentése MÁKVIRÁG VIRÁGAI Gyermekellátási és Szolgáltató Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság Székesfehérvár, Nefelejcs u. 79-1. 8000 2009. évi Közhasznúsági jelentése Székesfehérvár, 2010. május 22.. Pintérné

Részletesebben

2011. évi Közhasznúsági jelentése

2011. évi Közhasznúsági jelentése 1042 Budapest, Árpád út 44-46. 2011. évi Közhasznúsági jelentése Budapest, 2012. március 10. Kusper Zsolt elnök A Magyarországi Mentődolgozók Szövetsége Közhasznúsági jelentése a 2011-es esztendőről 1.

Részletesebben

FIATALOK KÜLDETÉSSEL ALAPÍTVÁNY 1061. BUDAPEST, PAULAY EDE UTCA 15.

FIATALOK KÜLDETÉSSEL ALAPÍTVÁNY 1061. BUDAPEST, PAULAY EDE UTCA 15. FIATALOK KÜLDETÉSSEL ALAPÍTVÁNY 1061. BUDAPEST, PAULAY EDE UTCA 15. 2012. évi Közhasznúsági jelentése Budapest, 2013. május 30. Steven Johnson képviselő FIATALOK KÜLDETÉSSEL ALAPÍTVÁNY Közhasznúsági jelentés

Részletesebben

Alapítvány a klinikai biostatisztikai színvonal emeléséért Közhasznúsági jelentés 2011. évre

Alapítvány a klinikai biostatisztikai színvonal emeléséért Közhasznúsági jelentés 2011. évre Alapítvány a klinikai biostatisztikai színvonal emeléséért Közhasznúsági jelentés 2011. évre Készítette: 2012. április 20. Alapítvány a klinikai biostatisztikai színvonal emeléséért 1138 Budapest, Népfürdő

Részletesebben

2010. évi Egyszerűsített éves beszámoló

2010. évi Egyszerűsített éves beszámoló Közhasznúsági jelentés 1. számú melléklete 18693001-1-13 Pk.60.266/2001 Ceglédi Őszikék Szociális Alapítvány 2700 Cegléd Bajcsy-Zs. u. 1 2010. évi Egyszerűsített éves beszámoló Tartalma: Egyszerűsített

Részletesebben

Egyszerűsített éves beszámoló 2011

Egyszerűsített éves beszámoló 2011 Közhasznúsági jelentés 1. sz. melléklete Pk.60.147/2007/2 Szent Kristóf Természetjáró Egyesület 8622 Szántód Iskola u.9. Egyszerűsített éves beszámoló 2011 Tartalma: Egyszerűsített mérleg Közhasznú eredménykimutatás

Részletesebben

2011. ÉVI EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓ

2011. ÉVI EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓ KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 1. SZÁMÚ MELLÉKLETE 2011. ÉVI EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓ Tartalom: Egyszerűsített mérleg Közhasznú eredmény-kimutatás 7400 Kaposvár, Bajcsy-Zs. u. 77. Fordulónap: 2011.12. 31.

Részletesebben

2015. évi Közhasznúsági jelentése

2015. évi Közhasznúsági jelentése Pszichiátria Jővőjéért Alapítvány 1125 Budapest, Szarvas Gábor út 41. i Közhasznúsági jelentése Budapest, 2016. május 24. Dr. Nagy Ákos elnök 1 A Pszichiátria Jővőjéért Alapítvány Közhasznúsági jelentése

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés

Közhasznúsági jelentés Közhasznúsági jelentés Csillogó Gyermekszemek Alapítvány 4100 Berettyóújfalu Vass Jenő u. 8. 2011. évi Közhasznúsági jelentése Gálné Tóth Klára elnök 1. SZÁMVITELI BESZÁMOLÓ A Csillogó Gyermekszemek Alapítvány

Részletesebben

Magyar Hangszermíves Céh Közhasznú Egyesület 1039 Budapest, Barátpatak u. 6/B. 2011. évi Közhasznúsági jelentése

Magyar Hangszermíves Céh Közhasznú Egyesület 1039 Budapest, Barátpatak u. 6/B. 2011. évi Közhasznúsági jelentése Magyar Hangszermíves Céh Közhasznú Egyesület 1039 Budapest, Barátpatak u. 6/B. i Közhasznúsági jelentése Budapest,2012.március 7. A Magyar Hangszermíves Céh Közhasznú Egyesület Közhasznúsági jelentése

Részletesebben

Magyar Tinnitus Egyesület Közhasznúsági jelentése a gazdálkodási évről

Magyar Tinnitus Egyesület Közhasznúsági jelentése a gazdálkodási évről Magyar Tinnitus Egyesület Közhasznúsági jelentése a 2012. gazdálkodási évről Készítette: Magyar Tinnitus Egyesület Magyar Tinnitus Egyesület Közhasznúsági jelentése a 2012-as esztendőről 1. SZÁMVITELI

Részletesebben

Magyar Anime Társaság 2030 Érd, Napvirág utca évi Közhasznúsági jelentése

Magyar Anime Társaság 2030 Érd, Napvirág utca évi Közhasznúsági jelentése Magyar Anime Társaság 2030 Érd, Napvirág utca 3. 2009. évi Közhasznúsági jelentése Érd, 2010. május 27. Kertész Kíra elnök A Magyar Anime Társaság Közhasznúsági jelentése a 2009 es esztendőről 1. SZÁMVITELI

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés

Közhasznúsági jelentés Közhasznúsági jelentés Készítette: Tíz Gira Kft 2009. március 1. TEVAN Alapítvány 1146 Budapest, Cházár András u. 15. 2008. évi Közhasznúsági jelentése Budapest, 2009. március 1. WOLNER KRISZTINA elnök

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés

Közhasznúsági jelentés Közhasznúsági jelentés Készítette: Tíz Gira Kft 2007. március 1. TEVAN Alapítvány 1146 Budapest, Cházár András u. 15. 2006. évi Közhasznúsági jelentése Budapest, 2007. március 1. WOLNER KRISZTINA elnök

Részletesebben

Napsárkányok Kajak-kenu és Sárkányhajó Klub 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 7.. 2012. évi Közhasznúsági jelentése

Napsárkányok Kajak-kenu és Sárkányhajó Klub 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 7.. 2012. évi Közhasznúsági jelentése Napsárkányok Kajak-kenu és Sárkányhajó Klub 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 7.. 2012. évi Közhasznúsági jelentése Budapest, 2013. április 09. Kállay Kristóf elnök A Napsárkányok Közhasznúsági jelentése

Részletesebben

A Beteg Újszülöttekért Alapítvány Közhasznúsági jelentése A 2013 évről

A Beteg Újszülöttekért Alapítvány Közhasznúsági jelentése A 2013 évről A Beteg Újszülöttekért Alapítvány Közhasznúsági jelentése A 2013 évről Pécs, József A. u. 7. 2014. január 31... Egyéb szervezet vezetője 1 1. SZÁMVITELI BESZÁMOLÓ A Beteg Újszülöttekért Alapítvány ben

Részletesebben

2010. évi Közhasznúsági jelentés

2010. évi Közhasznúsági jelentés Törökbálinti Városőrség Polgárőr Egyesület, Törökbálint 18028049-1-13 i Közhasznúsági jelentés Kelt: Törökbálint, 2011. május 10. képviselő 1. SZÁMVITELI BESZÁMOLÓ A szervezet ben gazdálkodásáról a számviteli

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés

Közhasznúsági jelentés Közhasznúsági jelentés Készítette: Tíz Gira Kft 2010. március 1. TEVAN Alapítvány 1146 Budapest, Cházár András u. 15. 2009. évi Közhasznúsági jelentése Budapest, 2010. március 1. WOLNER KRISZTINA elnök

Részletesebben

Segédlet közhasznús{gi jelentés elkészítéséhez NCA p{ly{zók sz{m{ra

Segédlet közhasznús{gi jelentés elkészítéséhez NCA p{ly{zók sz{m{ra Segédlet közhasznús{gi jelentés elkészítéséhez NCA p{ly{zók sz{m{ra Készítette: ESZA Kht. 2009. janu{r 22. TARTALOMJEGYZÉK 1. Bevezetés... 3 1.1. A segédlet célja, szerkezete... 3 1.2. Jogszab{lyi h{ttér...

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés

Közhasznúsági jelentés Közhasznúsági jelentés Készítette: Tíz Gira Kft 2008. március 1. TEVAN Alapítvány 1146 Budapest, Cházár András u. 15. 2007. évi Közhasznúsági jelentése Budapest, 2008. március 1. WOLNER KRISZTINA elnök

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés

Közhasznúsági jelentés Közhasznúsági jelentés Készítette: Viharvadászok Egyesülete 2011. január 5. Viharvadászok Egyesülete 2483 Gárdony, Babits Mihály u. 1. Pk.60.064/2010/2 3449/közhasznú szervezet 2010. évi Közhasznúsági

Részletesebben

2010. évi. Közhasznúsági jelentése

2010. évi. Közhasznúsági jelentése ŐRI REFORMÁTUS EGYHÁZKÖZSÉG JÖVŐJÉÉRT ALAPÍTVÁNY i Közhasznúsági jelentése Őr, 2011. június 16. Az Őri Református Egyházközség Jövőjéért Alapítvány Közhasznúsági jelentése a 2010-es esztendőről 1. SZÁMVITELI

Részletesebben

2010. évi Egyszerűsített éves beszámoló

2010. évi Egyszerűsített éves beszámoló Közhasznúsági jelentés 1. számú melléklete i Egyszerűsített éves beszámoló Tartalma: Egyszerűsített mérleg Közhasznú eredmény-kimutatás Kaposvár, 2011. május 31. Dr. Juhász Gábor elnök Fordulónap: 2010.12.31.

Részletesebben

2009. évi Közhasznú Jelentés

2009. évi Közhasznú Jelentés Közhasznúsági jelentés 1. számú melléklet 190594289 9499 529 04 Jóga a Mindennapi Életben Egyesület 5600 Békéscsaba Mester u.45 2009. évi Közhasznú Jelentés Tartalma: Egyszerűsített mérleg Közhasznú eredmény

Részletesebben

2011. évi Közhasznúsági jelentése

2011. évi Közhasznúsági jelentése Galgavidéki Sakkbarátok Sportegyesülete 2194 Tura, Iskola u.66. 2011. évi Közhasznúsági jelentése Tura, 2012. február 15. Tóth Máté József egyesület elnöke Galgavidéki Sakkbarátok Sportegyesülete Közhasznúsági

Részletesebben

Amerikaiak a Magyarokért Alapítvány. 2011. évi Közhasznúsági jelentés

Amerikaiak a Magyarokért Alapítvány. 2011. évi Közhasznúsági jelentés Amerikaiak a Magyarokért Alapítvány 2011. évi Közhasznúsági jelentés Címe: 1065 Budapest, Bajcsy Zsilinszky u. 9. Bírósági végzés száma: 61194 Statisztikai száma: 18023099-9499-569-01 Közhasznúság fokozata:

Részletesebben

2009. évi. Közhasznúsági jelentése

2009. évi. Közhasznúsági jelentése ŐRI REFORMÁTUS EGYHÁZKÖZSÉG JÖVŐJÉÉRT ALAPÍTVÁNY i Közhasznúsági jelentése Az Őri Református Egyházközség Jövőjéért Alapítvány Közhasznúsági jelentése a 2009-es esztendőről 1. SZÁMVITELI BESZÁMOLÓ Az Alapítvány

Részletesebben

2013. évi. Közhasznúsági jelentése

2013. évi. Közhasznúsági jelentése ŐRI REFORMÁTUS EGYHÁZKÖZSÉG JÖVŐJÉÉRT ALAPÍTVÁNY i Közhasznúsági jelentése Az Őri Református Egyházközség Jövőjéért Alapítvány Közhasznúsági jelentése a 2013-as esztendőről 1. SZÁMVITELI BESZÁMOLÓ Az Alapítvány

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés

Közhasznúsági jelentés Közhasznúsági jelentés Készítette: Ibrányi Gyermekekért Alapítvány 2011. május 28. Ibrányi Gyermekekért Alapítvány 4484 Ibrány Lehel u.59. 2010. évi Közhasznúsági jelentése Ibrány, 2011. május 28 Kormányné

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített éves beszámolója és közhasznúsági melléklet év

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített éves beszámolója és közhasznúsági melléklet év Á ó ö Á ó Á Á Á Ö Á Á Ö É ö ű é é é é ő é ö ű í é ó ü ő ó ö ő ö ó Ü Ö Á Ó Á Á ö Á ö É ö ű é é é é é é Á Á ö Á Ö É Ö í ö éü í é ó ö é ó é í é ő é ő é Ö í é Ő é é ő é ő ő é ó é ő ó ó Ö ó é í ő é é é í é

Részletesebben

Statisztikai számjel: Szervezet neve: Bakony és Balaton Keleti Kapuja Közhasznú Egyesület

Statisztikai számjel: Szervezet neve: Bakony és Balaton Keleti Kapuja Közhasznú Egyesület Szervezet neve: Bakony és Balaton Keleti Kapuja Közhasznú Egyesület Szervezet címe: 8181 Berhida, Veszprémi út 1-3. Nyilvántartási szám: 19-02-0002960 2016. évi Egyszerűsített éves beszámoló Berhida, 2017.

Részletesebben

Közhasznúsági melléklet

Közhasznúsági melléklet Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság 21106424-2-43 1221 Budapest, Tóth József utca 47. Közhasznúsági melléklet Kelt: Budapest, 2015-03-25. a vállalkozás

Részletesebben

A Fekete Gyémánt Fúvószenekarért Egyesület

A Fekete Gyémánt Fúvószenekarért Egyesület A Fekete Gyémánt Fúvószenekarért Egyesület Közhasznúsági jelentése 2010 Közhasznúsági jelentés 1/9. oldal Közhasznúsági Jelentés az A Fekete Gyémánt Fúvószenekarért Egyesület 2010. évi működéséről A szervezet

Részletesebben

Aranykapu Gyermekházat Támogató Alapítvány 6000 Kecskemét, Serfőző u. 21. 2011. évi Közhasznúsági jelentése

Aranykapu Gyermekházat Támogató Alapítvány 6000 Kecskemét, Serfőző u. 21. 2011. évi Közhasznúsági jelentése Aranykapu Gyermekházat Támogató Alapítvány 6000 Kecskemét, Serfőző u. 21. 2011. évi Közhasznúsági jelentése Kecskemét, 2011.12.31. Dr. Virányiné Csertő Ágnes elnök Aranykapu Gyermekházat Támogató Alapítvány

Részletesebben

Okányi Horgász Egyesület 5534, Okány, Rákóczi u. 55. 2011. évi Közhasznúsági jelentése

Okányi Horgász Egyesület 5534, Okány, Rákóczi u. 55. 2011. évi Közhasznúsági jelentése Okányi Horgász Egyesület 5534, Okány, Rákóczi u. 55. 2011. évi Közhasznúsági jelentése Okány, 2012. február 18. Petri László elnök A Okányi Horgász Egyesület Közhasznúsági jelentése a 2011-es esztendőről

Részletesebben

Ebtenyésztők és Hobbi Kutyások Dél-alföldi Egyesülete 2014. május 22.

Ebtenyésztők és Hobbi Kutyások Dél-alföldi Egyesülete 2014. május 22. 214. május 22. Ebtenyésztők és Hobbi Kutyások Dél-alföldi Egyesülete 6771. Szeged, Palackozó u. 9. 213. évi Közhasznúsági jelentése Záradék: Az Éves Beszámolót és Közhasznúsági jelentést az Ebtenyésztők

Részletesebben

2011. évi Közhasznúsági jelentése

2011. évi Közhasznúsági jelentése Magyar Anime Társaság 2030 Érd, Napvirág utca 3. Érd, 2012. május 26. Király Dávid elnök 2011. évi Közhasznúsági jelentése A Magyar Anime Társaság Közhasznúsági jelentése a 2011-es esztendőről 1. SZÁMVITELI

Részletesebben

2010. január december 31.

2010. január december 31. Közhasznúsági jelentés 2010. január 1-2010. december 31. I. A szervezet alapadatai Budapest, 2011.05.31 1 a Társaság vezetője 1. Név: Magyar Sürgösségi Orvostani Társaság Közhasznú Egyesület 2. Képviselő:Dr

Részletesebben

2011. évi. Közhasznúsági jelentése

2011. évi. Közhasznúsági jelentése Varázshangok az Egészségért Egyesület 8315 Gyenesdiás, Madách u. 24. 2011. évi Közhasznúsági jelentése Amely készült a Varázshangok az Egészségért Egyesület 2011. évi működéséről A közhasznú szervezetekről

Részletesebben

2015. évi KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS

2015. évi KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS Csillagjáró Fejlesztőház Nonprofit Közhasznú Kft 2040 Budaörs, Csillag u. 1. Statisztikai számjel: 22962227-8891-572-13 Cégjegyzékszám: 13-09-140849 2015. évi KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS Budaörs, 2016. április

Részletesebben

Jánossomorja Kultúrájáért Közalapítvány 9241 Jánossomorja, Szabadság u évi Közhasznúsági jelentése

Jánossomorja Kultúrájáért Közalapítvány 9241 Jánossomorja, Szabadság u évi Közhasznúsági jelentése Jánossomorja Kultúrájáért Közalapítvány 9241 Jánossomorja, Szabadság u. 39. 2012. évi Közhasznúsági jelentése Jánossomorja, 2013. március 29. Lacknerné Fördős Klára elnök Jánossomorja Kultúrájáért Közalapítvány

Részletesebben

Élő Kövek Alapítvány 8056 Bakonycsernye Dózsa Gy. út 1. 2012. évi Közhasznúsági jelentése

Élő Kövek Alapítvány 8056 Bakonycsernye Dózsa Gy. út 1. 2012. évi Közhasznúsági jelentése Élő Kövek Alapítvány 8056 Bakonycsernye Dózsa Gy. út 1. 2012. évi Közhasznúsági jelentése Bakonycsernye 2013.május 24. Surányi Gábor elnök Közhasznúsági jelentése a 2012-es esztendőről 1. SZÁMVITELI BESZÁMOLÓ

Részletesebben

Szöveges beszámoló a közhasznú tevékenységről

Szöveges beszámoló a közhasznú tevékenységről EduNet Tananyag-fejlesztési Alapítvány Közhasznúsági jelentés 2008. január 1 2008. december 31. Bírósági bejegyzési szám: 12.Pk.60 174/2000/3 Adószám: 18171367-1-42 Szöveges beszámoló a közhasznú tevékenységről

Részletesebben

Élő Kövek Alapítvány 8056 Bakonycsernye Dózsa Gy. út 1. 2013. évi Közhasznúsági jelentése

Élő Kövek Alapítvány 8056 Bakonycsernye Dózsa Gy. út 1. 2013. évi Közhasznúsági jelentése Élő Kövek Alapítvány 8056 Bakonycsernye Dózsa Gy. út 1. 2013. évi Közhasznúsági jelentése Bakonycsernye 2014..május 14. Szabó János elnök Közhasznúsági jelentése a 2013-as esztendőről 1. SZÁMVITELI BESZÁMOLÓ

Részletesebben

2011. évi KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS

2011. évi KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS Csillagjáró Fejlesztőház Nonprofit Közhasznú Kft 2040 Budaörs, Csillag u. 1. Statisztikai számjel: 22962227-8891-572-13 Cégjegyzékszám: 13-09-140849 2011. évi KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS Budaörs, 2012. március

Részletesebben

2012. évi. Közhasznúsági jelentése

2012. évi. Közhasznúsági jelentése ŐRI REFORMÁTUS EGYHÁZKÖZSÉG JÖVŐJÉÉRT ALAPÍTVÁNY i Közhasznúsági jelentése Őr, 2013. február 14. Az Őri Református Egyházközség Jövőjéért Alapítvány Közhasznúsági jelentése a 2012-es esztendőről 1. SZÁMVITELI

Részletesebben

KIMUTATÁS a vagyon felhasználásáról év

KIMUTATÁS a vagyon felhasználásáról év Közhasznúsági jelentés 3. sz. melléklete a vagyon felhasználásáról Változás Megnevezés Előző évi összeg (eft) Tárgyévi összeg (eft) Megjegyzés % eft Induló tőke 79 566 Tőkeváltozás 271 356-210 Lekötött

Részletesebben

Magyar Anime Társaság 2030 Érd, Napvirág utca évi Közhasznúsági jelentése

Magyar Anime Társaság 2030 Érd, Napvirág utca évi Közhasznúsági jelentése Magyar Anime Társaság 2030 Érd, Napvirág utca 3. 2010. évi Közhasznúsági jelentése Érd, 2011. április 15. Zsámboki Gergely elnök A Magyar Anime Társaság Közhasznúsági jelentése a 2010-es esztendőről 1.

Részletesebben

Az Életvirág. Szociális Közhasznú Alapítvány.

Az Életvirág. Szociális Közhasznú Alapítvány. Az Életvirág Szociális Közhasznú Alapítvány. 2011.-éves közhasznú egyszerűsített Beszámolója. 2011.Január.01.-től. - 2011.December.31.-ig. Tartalom. 1) Közhasznú beszámoló mérlege és eredmény levezetése.

Részletesebben

2012. évi Közhasznúsági jelentés

2012. évi Közhasznúsági jelentés Törökbálinti Városőrség Polgárőr Egyesület, Törökbálint Adószám: 18028049-1-13 Bírósági végzés száma: 13.Pk.60.467/2009/6.sz. Képviselő neve: Géczy Krisztián i Közhasznúsági jelentés Kelt: Törökbálint,

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés

Közhasznúsági jelentés Közhasznúsági jelentés Alapítvány az Aszódi Evangélikus Fiatalokért 2010. évi Közhasznúsági jelentése Aszód, 2011. május 31. Detre Zoltán elnök 2 AZ Alapítvány az Aszódi Evangélikus Fiatalokért Közhasznúsági

Részletesebben

NAGYKOVÁCSI TERMÉSZET ÉS KÖRNYEZETVÉDŐ EGYESÜLET 2094 NAGYKOVÁCSI, TELKI UTCA 3. Adószám:

NAGYKOVÁCSI TERMÉSZET ÉS KÖRNYEZETVÉDŐ EGYESÜLET 2094 NAGYKOVÁCSI, TELKI UTCA 3. Adószám: NAGYKOVÁCSI TERMÉSZET ÉS KÖRNYEZETVÉDŐ EGYESÜLET 2094 NAGYKOVÁCSI, TELKI UTCA 3. Adószám: 18704211 1 13 2012. évi Közhasznúsági jelentése Budapest, 2013. május 2. Bárdos Zsuzsanna elnök NAGYKOVÁCSI TERMÉSZET

Részletesebben

Jánossomorja Kultúrájáért Közalapítvány 9241 Jánossomorja, Szabadság u évi Közhasznúsági jelentése

Jánossomorja Kultúrájáért Közalapítvány 9241 Jánossomorja, Szabadság u évi Közhasznúsági jelentése Jánossomorja Kultúrájáért Közalapítvány 9241 Jánossomorja, Szabadság u. 39. 2013. évi Közhasznúsági jelentése Jánossomorja, 2014. március 20. Lacknerné Fördős Klára elnök Jánossomorja Kultúrájáért Közalapítvány

Részletesebben

Hőgyészi Értékőrző Egyesület 7191 Hőgyész, Kossuth tér évi Közhasznúsági jelentése

Hőgyészi Értékőrző Egyesület 7191 Hőgyész, Kossuth tér évi Közhasznúsági jelentése Hőgyészi Értékőrző Egyesület 7191 Hőgyész, Kossuth tér 13. 2011. évi Közhasznúsági jelentése Hőgyész, 2012. május 2. Maráth Józsefné elnök A Hőgyészi Értékőrző Egyesület Közhasznúsági jelentése a 2011-es

Részletesebben

Magyar Anime Társaság Közhasznúsági jelentés 2012. év 2030 Érd, Napvirág utca 3. A Magyar Anime Társaság 2012. évi Közhasznúsági jelentése

Magyar Anime Társaság Közhasznúsági jelentés 2012. év 2030 Érd, Napvirág utca 3. A Magyar Anime Társaság 2012. évi Közhasznúsági jelentése A Magyar Anime Társaság 2012. évi Közhasznúsági jelentése Király Dávid elnök A Magyar Anime Társaság Közhasznúsági jelentése a 2012-es esztendőről 1. SZÁMVITELI BESZÁMOLÓ A Magyar Anime Társaság a 2012.

Részletesebben

Rotary Club Győr Alapítvány Közhasznúsági jelentés

Rotary Club Győr Alapítvány Közhasznúsági jelentés Rotary Club Győr Alapítvány Közhasznúsági jelentés Készítette: Sys & Co Kft 2015. május 27. Rotary Club Győr Alapítvány 9086 Töltéstava, Virág u. 2/A 2014. évi Közhasznúsági jelentése Győr, 2015. május

Részletesebben

C s a l o g á n y A l a p í t v á n y

C s a l o g á n y A l a p í t v á n y C s a l o g á n y A l a p í t v á n y K Ö Z H A S Z N Ú S Á G I J E L E N T É S E 2014. évről székhely: 1034 Budapest, San Marco u. 48-50. adószám: 19670319-1-41 közhasznúsági fokozat: közhasznú szervezet

Részletesebben

Magyar Anime Társaság Közhasznúsági jelentés 2013. év 2030 Érd, Napvirág utca 3. A Magyar Anime Társaság 2013. évi Közhasznúsági jelentése

Magyar Anime Társaság Közhasznúsági jelentés 2013. év 2030 Érd, Napvirág utca 3. A Magyar Anime Társaság 2013. évi Közhasznúsági jelentése A Magyar Anime Társaság 2013. évi Közhasznúsági jelentése Király Dávid elnök A Magyar Anime Társaság Közhasznúsági jelentése a 2013-es esztendőről 1. SZÁMVITELI BESZÁMOLÓ A Magyar Anime Társaság a 2013.

Részletesebben

Szöveges beszámoló a közhasznú tevékenységről

Szöveges beszámoló a közhasznú tevékenységről EduNet Tananyag-fejlesztési Alapítvány Közhasznúsági jelentés 2010. január 1 2010. december 31. Bírósági bejegyzési szám: 12.Pk.60 174/2000/3 Adószám: 18171367-1-42 Szöveges beszámoló a közhasznú tevékenységről

Részletesebben

Bodor Karate és Rekreációs Közhasznú Sportegyesület

Bodor Karate és Rekreációs Közhasznú Sportegyesület BODOR KARATE ÉS REKREÁCIÓS KÖZHASZNÚ SPORTEGYESÜLET 6724 Szeged, Körtöltés u. 52. i Közhasznúsági jelentése 1 A Bodor Karate és Rekreációs Közhasznú Sportegyesület Közhasznúsági jelentése a 2010-es esztendőről

Részletesebben

Magyar ILIAS Közösség Egyesület 2085, Pilisvörösvár, Horgászsor u. 3/B.

Magyar ILIAS Közösség Egyesület 2085, Pilisvörösvár, Horgászsor u. 3/B. Bírósági határozat száma: Pk.60553/2010/1/II, 2011.01.25 Magyar ILIAS Közösség Egyesület 2085, Pilisvörösvár, Horgászsor u. 3/B. Közhasznú egyszerűsített éves beszámoló 2013. január 1. - számviteli évről

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés a évről

Közhasznúsági jelentés a évről Wikimédia Magyarország Egyesület 1119 Budapest, Allende park 12. fszt. 2. Közhasznúsági jelentés a 2010. évről Tartalom 1. Számviteli beszámoló... 3 1.1 A bevételek részletezése... 3 1.2 A kiadások részletezése...

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS GYERMEKVARÁZS ALAPÍTVÁNY 8800 Nagykanizsa, Teleki u. 7/C KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2010 évről Készítette: Naprakész Könyvelő és Szolgáltató Egyesület Tartalom 1. A szervezet alapadatai 2. Számviteli beszámoló

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés Készítette: január 30.

Közhasznúsági jelentés Készítette: január 30. Közhasznúsági jelentés Készítette: 2012. január 30. dr. Csanaki Vida és Balogh Marianna Gyermekeinkért, a jövőért Alapítvány 9071 Gönyű, Kossuth L. u. 67. 2011. évi Közhasznúsági jelentése Gönyű, 2012.

Részletesebben

NAGYKOVÁCSI TERMÉSZET ÉS KÖRNYEZETVÉDŐ EGYESÜLET 2094 NAGYKOVÁCSI, TELKI UTCA 3. Adószám:

NAGYKOVÁCSI TERMÉSZET ÉS KÖRNYEZETVÉDŐ EGYESÜLET 2094 NAGYKOVÁCSI, TELKI UTCA 3. Adószám: NAGYKOVÁCSI TERMÉSZET ÉS KÖRNYEZETVÉDŐ EGYESÜLET 2094 NAGYKOVÁCSI, TELKI UTCA 3. Adószám: 18704211 1 13 2013. évi Közhasznúsági jelentése Budapest, 2014. február 4. Bárdos Zsuzsanna elnök NAGYKOVÁCSI TERMÉSZET

Részletesebben

Kapolcs-Vigántpetend Egészségügyi Alapítvány 8294 Kapolcs, Kossuth u. 2.

Kapolcs-Vigántpetend Egészségügyi Alapítvány 8294 Kapolcs, Kossuth u. 2. Kapolcs-Vigántpetend Egészségügyi Alapítvány 8294 Kapolcs, Kossuth u. 2. 2010. évi Közhasznúsági jelentése Kapolcs-Vigántpetend Egészségügyi Alapítvány Közhasznúsági jelentése az 2010-es esztendőről 1.

Részletesebben

SIKERES GAZDASÁGÉRT KÖZHASZNÚ EGYESÜLET 2007. ÉVI KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS

SIKERES GAZDASÁGÉRT KÖZHASZNÚ EGYESÜLET 2007. ÉVI KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS SIKERES GAZDASÁGÉRT KÖZHASZNÚ EGYESÜLET 2007. ÉVI KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS Készítette: Alf Martienssen elnök sk. - 2 - T A R T A L O M 1. A 2007. évi számviteli beszámoló 2. A költségvetési támogatás felhasználása

Részletesebben

Rádiós Segélyhívó Országos Egyesület 1089 Budapest, Elnök u KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS

Rádiós Segélyhívó Országos Egyesület 1089 Budapest, Elnök u KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS Székhely: Adószám: Statisztikai számjel: Lajstromszám: Rádiós Segélyhívó Országos Egyesület 1089 Budapest, Elnök u. 1. 19722083-2-42 19722083-9499-529-01 60968 KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS Tartalma: 1. Számviteli

Részletesebben

Balatonfűzfő-Litér Turisztikai Egyesület Közhasznús{gi jelentése a 2014-es esztendőről

Balatonfűzfő-Litér Turisztikai Egyesület Közhasznús{gi jelentése a 2014-es esztendőről Balatonfűzfő-Litér Turisztikai Egyesület Közhasznús{gi jelentése a 2014-es esztendőről 1. SZ[MVITELI BESZ[MOLÓ A Balatonfűzfő-Litér Turisztikai Egyesület 2014. évben gazd{lkod{s{ról a sz{mviteli törvénynek

Részletesebben

KÖZHASZNÚ JELENTÉS 2011.

KÖZHASZNÚ JELENTÉS 2011. FALUNKÉRT, ISKOLÁNKÉRT, GYERMEKEINKÉRT ALAPÍTVÁNY 2615, Csővár, Kinizsi út 53/A. KÖZHASZNÚ JELENTÉS 2011. I. Számviteli beszámoló MÉRLEG 2011. ÉV Adatok e Ft-ban Sorsz. Tétel megnevezése Előző évi Önrevízió

Részletesebben

Szubjektív Értékek Alapítv{ny 1013 Budapest, Alagút u évi Közhasznús{gi jelentése

Szubjektív Értékek Alapítv{ny 1013 Budapest, Alagút u évi Közhasznús{gi jelentése Szubjektív Értékek Alapítv{ny 1013 Budapest, Alagút u. 1. 2010. évi Közhasznús{gi jelentése Budapest, 2011. m{jus 31. Lőrincz Marcell elnök A Szubjektív Értékek Alapítv{ny Közhasznús{gi jelentése a 2010-as

Részletesebben

2012. évi. Közhasznú jelentése

2012. évi. Közhasznú jelentése KÖZJEGYZŐK A KÖZÖSSÉGÉRT ALAPÍTVÁNY 2012. évi Közhasznú jelentése Kelt:... 2012. évi KÖZHASZNÚ JELENTÉS Tartalom 1. sz. melléklet A költségvetési támogatás felhasználásáról 2. sz. melléklet A 2012. évi

Részletesebben

KÖRZETI TŰZOLTÓ EGYESÜLET LETENYE KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS

KÖRZETI TŰZOLTÓ EGYESÜLET LETENYE KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS KÖRZETI TŰZOLTÓ EGYESÜLET LETENYE 8868 Letenye, Kossuth L. u.58. KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2013 évről Készítette: Talentum Kontakt kft 2014-04-22 Tartalom 1. A szervezet alapadatai 2. Számviteli beszámoló

Részletesebben

KÖZHASZNÚ JELENTÉS 2010.

KÖZHASZNÚ JELENTÉS 2010. FALUNKÉRT, ISKOLÁNKÉRT, GYERMEKEINKÉRT ALAPÍTVÁNY 2615, Csővár, Kinizsi út 53/A. KÖZHASZNÚ JELENTÉS 2010. I. Számviteli beszámoló MÉRLEG 2010. ÉV Adatok e Ft-ban Sorsz. Tétel megnevezése Előző évi Önrevízió

Részletesebben

Gyöngyhalászat Tehetséggondozó Alapítvány Közhasznúsági jelentés

Gyöngyhalászat Tehetséggondozó Alapítvány Közhasznúsági jelentés Gyöngyhalászat Tehetséggondozó Alapítvány Közhasznúsági jelentés Készítette: Gyöngyhalászat Tehetséggondozó Alapítvány 2014. május 27. Gyöngyhalászat Tehetséggondozó Alapítvány 2800 Tatabánya Bánhidai-ltp.408.

Részletesebben

Közhasznú jelentés és pénzügyi beszámoló 2011.

Közhasznú jelentés és pénzügyi beszámoló 2011. Martfűi Városi Sportegyesület 5435 Martfű, Strand út 3. Adószám: 19866358-1-16 Közhasznú jelentés és pénzügyi beszámoló 2011. KIMUTATÁS A VEZETŐ TISZTSÉGVISELŐKNEK NYÚJTOTT JUTTATÁSOKRÓL Juttatás megnevezése

Részletesebben

2010. évi Közhasznúsági jelentése

2010. évi Közhasznúsági jelentése A Sonkádi Európa Nostra Díjas Református Templomért Alapítvány 4954 Sonkád, Rákóczi u. 36. i Közhasznúsági jelentése Sonkád, 2011.03.21. Róka Edit Alapítvány elnöke 1. SZÁMVITELI BESZÁMOLÓ A Sonkádi Európa

Részletesebben

TASSI HELYTÖRTÉNETI EGYESÜLET 6098 Tass, Dózsa György út 24.

TASSI HELYTÖRTÉNETI EGYESÜLET 6098 Tass, Dózsa György út 24. TASSI HELYTÖRTÉNETI EGYESÜLET 6098 Tass, Dózsa György út 24. 2011. évi KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉSE Tass, 2012. február 24. Gubacsi István elnök ph. Tassi Helytörténeti Egyesület Közhasznúsági jelentése a 2011-

Részletesebben

Sportiskolák Országos Szervezete 3525 Miskolc, Sellő utca évi Közhasznúsági jelentése

Sportiskolák Országos Szervezete 3525 Miskolc, Sellő utca évi Közhasznúsági jelentése Sportiskolák Országos Szervezete 3525 Miskolc, Sellő utca 25 2010. évi Közhasznúsági jelentése Miskolc, 2011. március 7. Fuhrmann Géza elnök A Sportiskolák Országos Szövetsége (SIOSZ) Közhasznúsági jelentése

Részletesebben

DUETT Művészetoktatási Nonprofit Közhasznú Korlátolt Felelősségű Társaság 3400 Mezőkövesd, Mátyás király út évi Közhasznúsági jelentése

DUETT Művészetoktatási Nonprofit Közhasznú Korlátolt Felelősségű Társaság 3400 Mezőkövesd, Mátyás király út évi Közhasznúsági jelentése DUETT Művészetoktatási Nonprofit Közhasznú Korlátolt Felelősségű Társaság 3400 Mezőkövesd, Mátyás király út 51. 2016. évi Közhasznúsági jelentése Mezőkövesd, 2017. május 26. Bolykó István ügyvezető 1 A

Részletesebben

Önálló Főiskolai Közalapítvány 19096988-1-07. 2013. évi. Közhasznúsági jelentése és kiegészítő melléklete

Önálló Főiskolai Közalapítvány 19096988-1-07. 2013. évi. Közhasznúsági jelentése és kiegészítő melléklete Önálló Főiskolai Közalapítvány 19096988-1-07 2013. évi Közhasznúsági jelentése és kiegészítő melléklete 8000 Székesfehérvár, Városház tér 1 Önálló Főiskolai Közalapítvány adószám: 19096988-1-27 Oldal 1

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés

Közhasznúsági jelentés Közhasznúsági jelentés 2011. január 1. - 2011. december 31. I. A szervezet alapadatai 1. Név: Magyar Bothmer Gimnasztika Egyesület 2. Elnök: Szalay László 3. Székhely: 9941.Öriszentpéter Galambosszer 16/C.

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2010.év

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2010.év Név: " Koháry István " Alapítvány Székhely: 6000 Kecskemét, Piaristák tere 5. Adószám: 18354517-1-03 KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2010.év Tartalma: 1. Számviteli beszámoló I. Közhasznú éves beszámoló ( Korm.rendelet

Részletesebben

Tápiószecső Football Club és Szabadidő Egyesület 2251 Tápiószecső, Sági út sportpálya évi Közhasznúsági jelentése

Tápiószecső Football Club és Szabadidő Egyesület 2251 Tápiószecső, Sági út sportpálya évi Közhasznúsági jelentése Tápiószecső Football Club és Szabadidő Egyesület 2251 Tápiószecső, Sági út sportpálya. 2009. évi Közhasznúsági jelentése Budapest, 2010. február 4. Husza György elnök A Tápiószecső Football Club és Szabadidő

Részletesebben

NÉZZ JÉZUSRA REFOR MÁTUS HITÉLETI ALAPÍTVÁNY

NÉZZ JÉZUSRA REFOR MÁTUS HITÉLETI ALAPÍTVÁNY NÉZZ JÉZUSRA REFOR MÁTUS HITÉLETI ALAPÍTVÁNY 4633 Lövőpetri Petőfi S. utca 116. sz. 2008. évi KÖZHASZNÚ EGYSZERŰSÍTETT BESZÁMOLÓ Lövőpetri, 2009. május 19. Gonda Béláné Kuratórium elnöke, képviselő NÉZZ

Részletesebben

TAIKO HUNGARY JAPÁNDOB EGYESÜLET

TAIKO HUNGARY JAPÁNDOB EGYESÜLET TAIKO HUNGARY JAPÁNDOB EGYESÜLET székhely: 1044 BUDAPEST, Megyeri út 116/A Megyei nyilvántartási szám: 14784 / 2012 Országos nyilvántartásbeli azonosító: 879 / 2012 Közhasznúsági jelentés Kelt: Budapest,

Részletesebben

Magyar Kékkereszt Egyesület 1151 Budapest, Alag u évi Közhasznúsági jelentése

Magyar Kékkereszt Egyesület 1151 Budapest, Alag u évi Közhasznúsági jelentése Magyar Kékkereszt Egyesület 1151 Budapest, Alag u. 3. 2011. évi Közhasznúsági jelentése Budapest, 2012. május 21. elnök A Magyar Kékkereszt Egyesület Közhasznúsági jelentése a 2011as esztendőről 1. SZÁMVITELI

Részletesebben

Magyar ILIAS Közösség Egyesület

Magyar ILIAS Közösség Egyesület Magyar ILIAS Közösség Egyesület 2085. Pilisvörösvár, Horgászsor u. 3/B. Közhasznú egyszerűsített éves beszámoló 2011.január 25-2011.december 31 számviteli évről Tartalma: Egyszerűsített mérleg Közhasznú

Részletesebben

KETTŐS KÖNYVVITELT VEZETŐ EGYÉB SZERVEZETEK KÖZHASZNÚ EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJÁNAK EREDMÉNYKIMUTATÁSA

KETTŐS KÖNYVVITELT VEZETŐ EGYÉB SZERVEZETEK KÖZHASZNÚ EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJÁNAK EREDMÉNYKIMUTATÁSA Református Közéleti és Kulturális Központ Alapítvány Közhasznúsági Beszámoló 2013 Bírósági nyilvántartási szám: 7.PK.60669/2005/3 Adószám: 18187616-1-42 Református Közéleti és Kulturális Központ Alapítvány

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS az egyéb szervezetmegnevezése az egyéb szervezet címe, telefonszáma 2014 évi KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2014. 01.01. - 2014 12.31. 1. Számviteli beszámoló ( közhasznú egyszerűsített beszámoló) a) Mérleg b)

Részletesebben

EduNet Tananyag-fejlesztési Alapítvány Közhasznúsági jelentés

EduNet Tananyag-fejlesztési Alapítvány Közhasznúsági jelentés EduNet Tananyag-fejlesztési Alapítvány Közhasznúsági jelentés 2009. január 1 2009. december 31. Bírósági bejegyzési szám: 12.Pk.60 174/2000/3 Adószám: 18171367-1-42 Szöveges beszámoló a közhasznú tevékenységről

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2009.év

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2009.év Név: " Koháry István " Alapítvány Székhely: 6000 Kecskemét, Piaristák tere 5. Adószám: 18354517-1-03 KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2009.év Tartalma: 1. Számviteli beszámoló I. Közhasznú éves beszámoló ( Korm.rendelet

Részletesebben

Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány Közhasznúsági jelentése 2011 év

Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány Közhasznúsági jelentése 2011 év Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány Közhasznúsági jelentése 2011 év Budapest: 2012. március 26. Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány Közhasznúsági jelentése a 2011 évről 1. SZÁMVITELI BESZÁMOLÓ

Részletesebben

FACULTAS NONPROFIT KÖZHASZNÚ KFT.

FACULTAS NONPROFIT KÖZHASZNÚ KFT. KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS FACULTAS KÖZHASZNÚ NONPROFIT KFT 2011. évi tevékenységéről (készült a közhasznú szervezetekről szóló 1997. évi CLVI. Törvény 19. előírásai szerint) FACULTAS NONPROFIT KÖZHASZNÚ KFT.

Részletesebben

Berzsenyi Dániel Általános Iskola Pedagógium Alapítványa 7400 Kaposvár, Szent Imre u. 29/c. 2011. évi Közhasznúsági jelentése

Berzsenyi Dániel Általános Iskola Pedagógium Alapítványa 7400 Kaposvár, Szent Imre u. 29/c. 2011. évi Közhasznúsági jelentése Berzsenyi Dániel Általános Iskola Pedagógium Alapítványa 7400 Kaposvár, Szent Imre u. 29/c 2011. évi Közhasznúsági jelentése Kaposvár, 2012.május 18. Kovács Zoltán Kuratórium elnöke A Berzsenyi Dániel

Részletesebben