Képviselői hírlevél. Tisztelt újvárosi és borosgyáni választóim!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Képviselői hírlevél. Tisztelt újvárosi és borosgyáni választóim!"

Átírás

1 2016 JÚLIUS Képviselői hírlevél 1 Tisztelt újvárosi és borosgyáni választóim! A nyári szabadságolások idejéhez érkeztünk. A politikában ezt uborkaszezonnal nevezzük, amikor a fű se nő. Én mégis úgy gondoltam, hogy most adom ki a képviselői tájékoztató hírlevelemet Újváros nyugati része és Borosgyán lakóinak. Többen megkerestek, hogy szeretnének információkat kapni a képviselői munkámról. Kereszténydemokrata képviselőtársaimmal együtt képviselői hírleveleket indítottunk, amelyekben beszámolunk a körzetet érintő ügyekről. Eddig végeztem a munkát, de célszerű, ha erről ilyen formában tájékoztatom Önöket. Beszámolok a körzeti fejlesztésekről és néhány praktikus információt is eljuttatok Önökhöz. Fogadják a lapunkat szeretettel. A képviselő-testületben a Pénzügyi Bizottságot vezetem, de tagja vagyok az Ügyrendi Bizottságnak is. Ezek kellő tájékozottságot nyújtanak nekem a képviselői munkához. A Vállalkozói Tanács elnökeként és több önkormányzati cég felügyelőbizottsági tagjaként a célom a város és a vállalkozók segítése. A készülés, üléseken való részvétel sok időt és energiát elvesz, de örömmel végzem a dolgom, mert szeretett városomért tehetek. Október 2-án fontos népszavazásra kerül sor, amelyet Magyarország Kormánya kezdeményezett. Úgy vélem, hogy a békésieknek is ott a helye a szavazóhelyiségekben, mert az nem működik, hogy mások, hatalmi szóval írják elő nekünk, hogy kit és mikor fogadunk be az országunkba. London, Madrid, Párizs, Isztambul? Nem volt elég még a terrorból? Jó az nekünk, ha folyamatosan félnünk kell, hogy akit minden ellenőrzés nélkül befogadunk, katasztrófát okoz? Magyarország mindig befogadó volt, és az is marad. Aki bajban van, beadja a kérelmet és segítséget kap. A kontroll nélküli beözönlés és a kötelező befogadás azonban nem járható út. A képviselői hírlevelem a jövőben rendszeresen meg fog jelenni, várom észrevételeit, javaslatait! Balázs László az ÖN választókerület képviselője

2 JÚLIUS Elvégzett munkák 2016-ban Január Szemétszedés a Szarvasi úton és a temető oldalában. Patkaföld elhordása a Hunyadi utcán. Patkázás a Szarvasi úton. Kohósalakkal kátyuztak a Lánc, a Borosgyán, a Jókai, a Szabadkai és a Hunyadi utcákon. Február Hó és síkosságmentesítés. Szemétszedés a Szarvasi úton, a temető mellett és szerte az Újvárosi részen. Patkázás történt a Szarvasi úton. Kátyúzás a Kölcsey utcában. Március Szemétszedés a Kisvasút soron, a Szarvasi és a Hunyadi utcákon. Kaszálás a Hunyadi és a Kisvasút sori körgátnál. Fák gallyazása a Hunyadi utcán. Patkázás a Szarvasi úton. Útalap javítás történt a Kölcsey utcán. Kátyúzás az Arany János és a Jókai utcán történt. Áteresz takarítása a Deák Ferenc és az Attila utcákon. A Kölcsey utcán csövek szintre rakása történt. Április Attila utcán bejárók csőtisztítása. Jókai utcán csapadékárkok takarítása. Mátyás király utcai árok szélesítése, tisztítása. Május Szemétszedés a Szarvasi úton, az Oncsai és Újvárosi részen, a Hunyadi, a Mátyás király és a Deák Ferenc utakon. Gépi fűkaszálás a Kisvasút soron, a Szarvasi úton, a Puskaporos tavon. Szabadkai utcán járdaátrakás, törött lapok cseréje történt. A Jókai, a Deák Ferenc utcákon burkolt csapadékelvezető árkok takarítása. A Hunyadi úton árokfenekelés, rézsűzés. A Sebők-kertben az útjavítást történt. Szabadkai utcán cső feltárása, árokfenekelés, rézsűzés. Június Szemétszedés az Újvárosi részen és a Szarvasi úton. Gépi fűkaszálás a Szarvasi úton, a Kisvasút soron. Fák nyakazása a Deák Ferenc utcában. Kátyúzás hidegaszfalttal a Kinizsi utcán. Szabadkai utca járda felszedése, szintkülömbség megszüntetése, tükörigazítás, homokolás, szivárgó beépítése, törött, hiányos lapok pótlása, padkanyesés, árokfenekelés, rézsűzés. Sebők-kertben járda átrakása.

3 2016 JÚLIUS 3 Szétnyomott út a Tompa utcában Lakossági bejelentést kaptam a választókerületemből, hogy a Tompa utca végén az ott megforduló kukásautó szétnyomta az utat. Kértem a Polgármesteri Hivatal munkatársait, hogy javítsák ki az útszakaszt. Köszönöm neki a gyors munkát! Közösség Borosgyánban Zajlik az élet, munkavállalók érkeznek a volt Hunyadi téri Általános Iskola, most Szent Lázár Alapítvány kapujában. A óta nappali ellátóként működő, 2014-ben az alapítvány tulajdonába kerülő intézményben a 90 fő férőhelyes nappali ellátás mellett közel ugyanennyi foglalkoztatásban lévő ember fordul meg naponta. A szegregátumban élők mindennapjait meghatározó intézményben a havonta két alkalommal történő ortopédiai szakrendelés, és a havonta megrendezett Daganatos klubfoglalkozások is sok megforduló vendéget eredményeznek. Az esetenként a város lakosai felé rendezett rendezvények, pl.: emléktábla avatás is sok látogatót vonzanak a kis utcába és az épület környékére. Az intézmény folyamatosan biztosít munkahelyeket a szociális szférában dolgozó szakembereknek illetve a megváltozott munkaképességűek számára is lehetőségeihez mérten. A jövőben is folyamatos fejlődés a terv, így elengedhetetlen az épület felújítása mellett a parkolás megoldása is a környéken. Az épületet önerőből fejleszti a fenntartó ám a parkoló létrehozásához segítségre van szükség. Az Önkormányzattal való jó kapcsolatra építve bízik az intézmény vezetése a munkálatok mielőbbi elkezdésében.

4 JÚLIUS Visszakerül a Puskaporos az Önkormányzathoz Békés Város Önkormányzatának Képviselő-testülete nemrég döntött arról, hogy új haszonbérlőt keres a Puskaporos tónak - ugyanis a korábbi bérlő már nem tudja szakember hiányában fenntartani. Tavaly márciusában a Békés-Drén Kft. próbakotrást végzett a tavon, visszaállítva egy szakaszon az eredeti állapotot és közben vizsgálták a kotrógép stabilitását is, hogy akár folyami vizeken - a Dunán is - működhessen.

5 2016 JÚLIUS 5 Az utcáink állapotára közösen kell odafigyelnünk Ahol baj van, segítek, keressenek bizalommal!

6 JÚLIUS Személyesen győződtem meg a Hunyadi téren a parkolási gondokról. A Szent Lázár foglalkoztató sok embernek ad munkát. Mindenkinek kényelmesebb lenne, ha megoldódna a parkolás kérdése.

7 2016 JÚLIUS 7 A magyar kormány népszavazást kezdeményezett a kényszerbetelepítés ellen. A referendumra azért van szükség, mert Brüsszel arra tett javaslatot, hogy az Európai Unióba érkező bevándorlókat egy előre meghatározott kvóta alapján ossza szét a tagállamok között, kötelező jelleggel. A magyar kormány álláspontja szerint csak a magyarok dönthetik el, hogy kivel szeretnének együtt élni és kivel nem. Nem engedhetjük, hogy az ország jövőjét meghatározó döntések jogát kivegyék a magyar emberek és az Országgyűlés kezéből. Brüsszelt meg kell állítani! A népszavazáson világos és egyértelmű üzenetet küldhetünk Brüsszelnek. El kell érnünk, hogy vonja vissza a veszélyes javaslatot. Október 2-án én NEM-mel szavazok! Szakrendelések szünetelése Békési Gyógyászati Központ és Gyógyfürdő keretein belül működtetett egyes szakrendelések a szakorvosok nyári szabadsága alatt az alábbi időpontokban szünetelnek: I. sz. és II. sz. belgyógyászati szakrendelés szünetel július 14-től augusztus 3- ig. Bőrgyógyászati szakrendelés szünetel július 18-tól július 29-ig és augusztus 22- től augusztus 26-ig, (kivéve július 20-án, július 27-én és augusztus 24-én (szerdán), mivel ezeken a napokon Dr. Andor László főorvos a szokott időben rendel. Neurológiai szakrendelés szünetel július 4-től július 8-ig, július 18-tól július 22- ig és augusztus 15-től augusztus 29-ig. Röntgen szakrendelés szünetel július 4-től július 8-ig, Tüdőgyógyászati szakrendelés szünetel július 18-tól augusztus 5-ig és augusztus 22-től augusztus 26-ig. Urológiai szakrendelés szünetel július 18-tól július 29-ig. Ortopédiai szakrendelés szünetel augusztus 1-től augusztus 31-ig. Reumatológiai szakrendelés szünetel augusztus 08-tól augusztus 12-ig (Dr. Urbancsok Judit főorvos augusztus 9-én kedden a szokott időben rendel). A betegek sürgős szakorvosi ellátása a szabadságok ideje alatt a Békés Megyei Központi Kórház Réthy Pál Tagintézményének Sürgősségi Betegellátó Osztályán történik.

8 JÚLIUS Hasznos információk Ügyelet Orvosi ügyelet a Kossuth utca 16. szám alatt (a volt Tüdőgondozó épületében) érhető el. Telefon: 66/ Patikák ügyelete Oroszlán Gyógyszertár tól ig Levendula Patika tól ig Jázmin Patika tól ig Turul Gyógyszertár tól ig Oroszlán Gyógyszertár tól ig Levendula Patika tól ig Jázmin Patika től ig Turul Gyógyszertár tól ig Oroszlán Gyógyszertár től ig Levendula Patika től ig Jázmin Patika től ig Tisztelt Lakosok! A Belügyminisztérium tájékoztatása szerint Magyarország Kormánya így településünk vezetése is, különösen nagy hangsúlyt fektet a parlagfű elleni védekezésre, a parlagfű fertőzöttség visszaszorítására és a megelőzésre. A parlagfű-mentesítési munkákat, a bevált gyakorlatnak megfelelően közfoglalkoztatási programok keretén belül végezzük az önkormányzati területeken! A Földművelésügyi Minisztérium Élelmiszerlánc-felügyeleti Főosztály szakvéleménye szerint a évre javasolt kaszálási időpontok az alábbiak: Parlagfű-mentesítés I. kaszálás: április II. kaszálás: június III. kaszálás: július IV. kaszálás: augusztus 1-5. Az előző évek tapasztalata alapján várhatóan augusztus között tetőzik a parlagfű pollenkoncentráció, ezért a megelőzést a javasolt időpontokban szükséges elvégezni. Kérem a körzetemben élők figyelmét, hogy a fenti időszakokban fokozott figyelmet fordítsanak a környezetükben esetlegesen lévő parlagfű irtására! Keressenek bizalommal! Balázs László - Az Ön képviselője! balazs.laszlo@interturbo.hu Fogadóóra előzetes egyeztetés alapján: / Helyszín: Békési Polgármesteri Hivatal, 5630 Békés, Petőfi Sándor utca 2.

Körzeti Krónika. Kedves békésiek! Kedves választókerületben lakók! 2016 JÚLIUS

Körzeti Krónika. Kedves békésiek! Kedves választókerületben lakók! 2016 JÚLIUS 2016 JÚLIUS 1 Körzeti Krónika Kedves békésiek! Kedves választókerületben lakók! Bevallom, nem kenyerem az ilyen, kicsit önreklám ízű kiadványban való szereplés. Hogy mégis kötélnek álltam, az Mucsi András,

Részletesebben

Előterjesztés. Beszámoló a Bicskei Gazdasági Szervezet által május hónapban elvégzett munkálatokról

Előterjesztés. Beszámoló a Bicskei Gazdasági Szervezet által május hónapban elvégzett munkálatokról Előterjesztés Beszámoló a Bicskei Gazdasági Szervezet által 2016. május hónapban elvégzett munkálatokról 1. előterjesztés száma: 204/2016 2. Előterjesztést készítő személy neve: Kollár-Vincze Viktória

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S - a Képviselő-testülethez - a Területi Kórház Mátészalka alapító okiratáról

E L Ő T E R J E S Z T É S - a Képviselő-testülethez - a Területi Kórház Mátészalka alapító okiratáról MÁTÉSZALKA V Á R O S POLGÁRMESTERÉTŐ L 4701.Mátészalka, Hősök-tere 9. Tel.: (44) 501-361, Fax: (44) 501-358 e-mail:polgarmester@mateszalka.hu Száma: 146-3 /2007. E L Ő T E R J E S Z T É S - a Képviselő-testülethez

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2014. június 26-i ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2014. június 26-i ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2014. június 26-i ülésére Tárgy: Beszámoló a II. negyedévi falubejáráson tapasztaltakról Előterjesztő: Lehota Vilmos polgármester Előkészítő: Czeglédi János

Részletesebben

Szerződés tárgya. Ajka-Padragkút bányaépület és kémény, trafó hajlító műhely, porta és garázs, selejtraktár bontási munkái

Szerződés tárgya. Ajka-Padragkút bányaépület és kémény, trafó hajlító műhely, porta és garázs, selejtraktár bontási munkái a 2017. évben kötött, nettó 5.000.000 forint feletti szerződésekről (Ajka város Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. évi költségvetéséről szóló 3/2017. (II.16.) rendelet 27. -a alapján) t kötő felek

Részletesebben

Füzesabony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 20/2016. (XII.01.) önkormányzati rendelete az egészségügyi alapellátási körzetekről

Füzesabony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 20/2016. (XII.01.) önkormányzati rendelete az egészségügyi alapellátási körzetekről Füzesabony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 20/2016. (XII.01.) önkormányzati rendelete az egészségügyi alapellátási körzetekről Füzesabony Város Önkormányzat Képviselő-testülete az egészségügyi

Részletesebben

Füzesabony Város Önkormányzat Képviselő-testületének április 27-i soros, nyilvános ülésén hozott határozatok

Füzesabony Város Önkormányzat Képviselő-testületének április 27-i soros, nyilvános ülésén hozott határozatok Füzesabony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. április 27-i soros, nyilvános ülésén hozott határozatok 40/2017. (IV.27.) képviselő-testületi határozat előterjesztésben foglaltakat megtárgyalta,

Részletesebben

Gyermek-háziorvosok. Védőnői Szolgálat

Gyermek-háziorvosok. Védőnői Szolgálat Háziorvosok Dr. Csók László Tel.: 424-126 hétfőtől - péntekig: 9.30-12.00; 14.30-16.00 Rendelési időn kívül 8 órától 16 óráig sürgős, életveszélyes esetekben hívható: 06/20/9830-222 Helyettesítő orvos:

Részletesebben

2014. december. Tisztelt Választópolgárok!

2014. december. Tisztelt Választópolgárok! KÉPVISELŐI HÍRLEVÉL Ígéreteimnek megfelelően ismét jelentkezek a képviselői hírlevéllel, mert ezen az úton szeretném tájékoztatni a választópolgárokat a békési 7. számú választókerület (Ibrány) ügyeivel

Részletesebben

SAJÓBÁBONY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

SAJÓBÁBONY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE SAJÓBÁBONY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2016. március 8. napján megtartott rendkívüli, nyílt ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Rendelet szám Megnevezése 4/2016. (III.09.) az önkormányzat vagyonáról

Részletesebben

Tájékoztató. Sorszám: I.

Tájékoztató. Sorszám: I. Tájékoztató Sorszám: I. a Képviselő-testület két ülése között történt eseményekről, értekezletekről Békés Város Képviselő-testületének 2016. szeptember 01.-i ülésére 1. 2016.06.19-én került sor a XL. Békés-

Részletesebben

BTG Budaörsi Településgazdálkodási Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság

BTG Budaörsi Településgazdálkodási Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság 1. A közfeladatot ellátó szerv hivatalos neve, székhelye, postai címe, telefon- és telefaxszáma, elektronikus levélcíme, honlapja, ügyfélszolgálatának elérhetőségei Társaság elvevezése: BTG Budaörsi Településgazdálkodási

Részletesebben

4400 Nyíregyháza, Szent István u. 68. e-mail: prirod@josa.hu. Tisztelt Háziorvos!

4400 Nyíregyháza, Szent István u. 68. e-mail: prirod@josa.hu. Tisztelt Háziorvos! Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Önkormányzat Jósa András Oktató Kórház PR IRODA HÍRLEVÉL 2008/3 4400 Nyíregyháza, Szent István u. 68. e-mail: prirod@josa.hu Telefon:(06)42-599-700/1101, 1105, 1108 Telefax:(06)42-461-174

Részletesebben

Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselőtestületének az önálló orvosi tevékenység gyakorlásáról szóló 14/2014. (V.28.) önkormányzati rendelete

Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselőtestületének az önálló orvosi tevékenység gyakorlásáról szóló 14/2014. (V.28.) önkormányzati rendelete Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselőtestületének az önálló orvosi tevékenység gyakorlásáról szóló 14/2014. (V.28.) önkormányzati rendelete Nádudvar Város Önkormányzat Képviselő-testülete az Alaptörvény

Részletesebben

SZAKORVOSI JÁRÓBETEG ELLÁTÁS RENDELÉSI IDEJE: I. BELGYÓGYÁSZATI JÁRÓBETEG SZAKELLÁTÁS. - háziorvosi beutaló szükséges! -

SZAKORVOSI JÁRÓBETEG ELLÁTÁS RENDELÉSI IDEJE: I. BELGYÓGYÁSZATI JÁRÓBETEG SZAKELLÁTÁS. - háziorvosi beutaló szükséges! - SZAKORVOSI JÁRÓBETEG ELLÁTÁS RENDELÉSI IDEJE: I. BELGYÓGYÁSZATI JÁRÓBETEG SZAKELLÁTÁS - háziorvosi beutaló szükséges! - - 1) ÁLTALÁNOS BELGYÓGYÁSZAT - 147-es sz. rendelő- Szakorvosok: Dr. Száldobágyi Enikő

Részletesebben

J A V A S L A T. Összeállította: Nagy László osztályvezető Városüzemeltetési és Beruházási Osztály

J A V A S L A T. Összeállította: Nagy László osztályvezető Városüzemeltetési és Beruházási Osztály MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS ALPOLGÁRMESTERE VB: 83.376/2006 J A V A S L A T 2007-2010. évi Miskolc Megyei Jogú Város közigazgatási határain belül útburkolat kátyúzása, balesetveszélyes úthibák elhárítása

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: A Balmazújvárosi Közös Önkormányzati Hivatal Tanácskozótermében (4060 Balmazújváros, Kossuth tér 4-5.) Balmazújváros Város Önkormányzat Intézményfelügyeleti, Szociális és

Részletesebben

BERHIDA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. /2009.(III.30.) rendelet-tervezete

BERHIDA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. /2009.(III.30.) rendelet-tervezete BERHIDA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK /2009.(III.30.) rendelet-tervezete a szociális ellátások szabályozásáról szóló 8/2007.(III.30.) rendelet módosításáról Berhida Város Önkormányzata Képviselő-testülete

Részletesebben

Város Polgármestere. Előterjesztés

Város Polgármestere. Előterjesztés Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a Telefon: 06 23 310-174/213 mellék Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu Előterjesztés A biai alapellátás decentrum

Részletesebben

Tájékoztató. a Képviselő-testület két ülése között történt eseményekről, értekezletekről Békés Város Képviselő-testületének június 30.

Tájékoztató. a Képviselő-testület két ülése között történt eseményekről, értekezletekről Békés Város Képviselő-testületének június 30. Tájékoztató Sorszám: I. a Képviselő-testület két ülése között történt eseményekről, értekezletekről Békés Város Képviselő-testületének 2016. június 30.-i ülésére 1. 2016.05.18-án a Békés Megyei Katasztrófa-

Részletesebben

amely létrejött egyrészről

amely létrejött egyrészről Területbérleti szerződés amely létrejött egyrészről Sárospatak Város Önkormányzata - székhelye: H-3950 Sárospatak, Kossuth u. 44. KSH száma: 15350095-7511-321-05, képviseletében: Aros János alpolgármester

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Velem községi Önkormányzat Képviselő-testületének május 27-én 8,00 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyilvános üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Velem községi Önkormányzat Képviselő-testületének május 27-én 8,00 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyilvános üléséről. Szám: V/74-19/2016. Készült: 2 példányban JEGYZŐKÖNYV Készült: Az ülés helye: Velem községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. május 27-én 8,00 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyilvános üléséről.

Részletesebben

Tájékoztató. a Képviselő-testület két ülése között történt eseményekről, értekezletekről Békés Város Képviselő-testületének április 28-i ülésére

Tájékoztató. a Képviselő-testület két ülése között történt eseményekről, értekezletekről Békés Város Képviselő-testületének április 28-i ülésére Tájékoztató Sorszám: I. a Képviselő-testület két ülése között történt eseményekről, értekezletekről Békés Város Képviselő-testületének 2016. április 28-i ülésére 1. 2016.03.22-én a Körösök Völgye Vidékfejlesztési

Részletesebben

Közutakon elvégzendő munkálatok

Közutakon elvégzendő munkálatok Közutakon elvégzendő munkálatok gyakoriság mennyiség munkaóra anyag anyagár szállítási ktsg. és alapanyag) kátyúzás évente 2 négyzetméter 1 óra/nm 0,1 köbméter,hideg aszfalt, mart aszfalt 2500 padka javítás

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Napirendi pontok: Nyílt ülésen: 1.) Előterjesztés a szociális ellátásokról szóló rendelet elfogadására. Előterjesztő: polgármester

Jegyzőkönyv. Napirendi pontok: Nyílt ülésen: 1.) Előterjesztés a szociális ellátásokról szóló rendelet elfogadására. Előterjesztő: polgármester Jegyzőkönyv Készült: 2012. november 27- én, 15 óra 30 perctől megtartott nyílt üléséről. Jelen vannak: a jelenléti ív szerint. A polgármester megállapítja a határozatképességet. A képviselőtestület ülése

Részletesebben

Falukirándulás. Gépjárműadó. Hulladék elhelyezése. Művelődési ház és közösségi ház bérleti díj. Óvodai kezdőcsomag. Szelektív hulladék

Falukirándulás. Gépjárműadó. Hulladék elhelyezése. Művelődési ház és közösségi ház bérleti díj. Óvodai kezdőcsomag. Szelektív hulladék Falukirándulás Tisztelt Lakosaink! Az idei falukirándulásra megfelelő létszámú résztvevő jelentkezett. Az úti cél: Pécs és környéke Időpont: 2017. 10. 07-08. (szombat vasárnap) Részvételi díj: 3.000,-

Részletesebben

Település neve: SZOLNOK

Település neve: SZOLNOK Gyógyszertári ügyelet 2017. október Település neve: SZOLNOK Az ügyelet a legtovább nyitva tartó gyógyszertár zárásakor kezdődik. Ünnepnapon a gyógyszertárak zárva tartanak, az ügyeletre kijelölt gyógyszertár

Részletesebben

1.2. A közfeladatot ellátó szerv szervezeti felépítése szervezeti egységek megjelölésével, az egyes szervezeti egységek feladatai:

1.2. A közfeladatot ellátó szerv szervezeti felépítése szervezeti egységek megjelölésével, az egyes szervezeti egységek feladatai: 1.2. A közfeladatot ellátó szerv szervezeti felépítése szervezeti egységek megjelölésével, az egyes szervezeti egységek feladatai: A Kórház szervezeti felépítését és egységeinek felsorolását az Organogram

Részletesebben

A Dombóvári. Város- és Lakásgazdálkodási. Nonprofit Kft. 2013. ÉVI ÜZLETI TERVE

A Dombóvári. Város- és Lakásgazdálkodási. Nonprofit Kft. 2013. ÉVI ÜZLETI TERVE A Dombóvári Város- és Lakásgazdálkodási Nonprofit Kft. 2013. ÉVI ÜZLETI TERVE Tartalma: - A Nonprofit Kft. cél szerinti tevékenységének bemutatása - 2013. évi üzleti tervek Dombóvár, 2013. március 01.

Részletesebben

Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének

Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 12/2016.(VII.27.) önkormányzati rendelete az egészségügyi alapellátás körzeteiről (módosításokkal egységes szerkezetben) Dévaványa Város Önkormányzat

Részletesebben

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőrfőkapitányság. Kamerák száma (db) a kamera pontok helyszíne, elhelyezése

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőrfőkapitányság. Kamerák száma (db) a kamera pontok helyszíne, elhelyezése Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Rendőri Szerv RK, HRK Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőrfőkapitányság Települések Nyíregyháza Kamerák száma (db) 12 a kamera pontok helyszíne, elhelyezése.nyíregyháza,

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Hosszúhetény Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. május 6-i rendkívüli testületi üléséről

J e g y z ő k ö n y v. Hosszúhetény Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. május 6-i rendkívüli testületi üléséről Hosszúhetény Község Önkormányzat Képviselő-testülete 6/2013. sz. J e g y z ő k ö n y v Hosszúhetény Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. május 6-i rendkívüli testületi üléséről 2 Hosszúhetény

Részletesebben

29/2009. (XII.11.) számú rendelete Község egészségügyi alapellátások körzeteinek és székhelyének megállapítása 1..

29/2009. (XII.11.) számú rendelete Község egészségügyi alapellátások körzeteinek és székhelyének megállapítása 1.. Sajókápolna Községi Önkormányzat Képviselő testületének 29/2009. (XII.11.) számú rendelete Község egészségügyi alapellátások körzeteinek és székhelyének megállapítása Sajókápolna Községi Önkormányzat Képviselőtestülete

Részletesebben

Döntés a hó eltakarítására kötendő szolgáltatási szerződésről

Döntés a hó eltakarítására kötendő szolgáltatási szerződésről Az előterjesztés száma: 172/2014. A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges! Decs nagyközség képviselő-testületének 2014. december 3-án 18-órakor megtartandó ülésére Döntés a hó eltakarítására

Részletesebben

ÖSSZESÍTŐ. A./ Intézmények tervszerű karbantartása: E Ft E Ft E Ft

ÖSSZESÍTŐ. A./ Intézmények tervszerű karbantartása: E Ft E Ft E Ft F.T. jelű melléklet ÖSSZESÍTŐ Teljesítés 2003.12.31. A./ Intézmények tervszerű karbantartása: 350.000 E Ft 338.178 E Ft 286.896 E Ft B./ Út-, közterület, felszíni vízelvezető rendszerek fenntartási kiadásai:

Részletesebben

MAKÓ VÁROS ALPOLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE VICEMAYOR OF MAKÓ

MAKÓ VÁROS ALPOLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE VICEMAYOR OF MAKÓ MAKÓ VÁROS ALPOLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE VICEMAYOR OF MAKÓ 1/162-1/2015/I. Ea: Varga Erika Tárgy: Czirbus Gábor alpolgármester tájékoztatója az előző ülés óta történt fontosabb tárgyalásokról, eseményekről.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K ÖN Y V E

J E G Y Z Ő K ÖN Y V E Iktatószám: 370/21/2016 Magyarcsanádi Község Önkormányzat Szociális Bizottságának 2016. szeptember 15. napján 16.00 órakor megtartott soros, nyílt ülésének Határozatok: J E G Y Z Ő K ÖN Y V E 366/2016.

Részletesebben

Polgármester: Szöllősi József Ügyfélfogadási rendje: minden héten szerdán 8.00 12.00 13.00 16.00

Polgármester: Szöllősi József Ügyfélfogadási rendje: minden héten szerdán 8.00 12.00 13.00 16.00 Szajoli Polgármesteri Hivatal 5081 Szajol, Rózsák tere 1. Tel.: 56/446-000 Fax: 56/446-447 E-mail: titkarsag@szajolph.t-online.hu Polgármester: Szöllősi József Ügyfélfogadási rendje: minden héten szerdán

Részletesebben

Család és Gyermekjóléti Szolgálat, Házi segítségnyújtás, Szociális étkeztetés

Család és Gyermekjóléti Szolgálat, Házi segítségnyújtás, Szociális étkeztetés GONDOZÁSI KÖZPONT 2133 Sződliget, Szent István u. 34-36. Email: gondozasi@szodliget.hu Mobil tel.: 06 30 485 9298 Tel.: 06 27 590-ö95/113 mellék Kirendeltsége: 2163 Vácrátót, Petőfi tér 3. Email: gyermekjoleti@vacratot.hu

Részletesebben

DEMECSER VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 11/2011.(IV.28.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE

DEMECSER VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 11/2011.(IV.28.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE DEMECSER VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 11/2011.(IV.28.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE Az egyes szociális ellátások helyi szabályairól szóló 6/2009.(IV.10.) önkormányzati rendelet módosításáról Demecser

Részletesebben

Város Polgármesteri Hivatal

Város Polgármesteri Hivatal Város Polgármesteri Hivatal V á r o s g o n d no k s ág 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/150 Fax: 06 23 310-135 E-mail:jmolnar@pmh.biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu Tájékoztató

Részletesebben

Ízlelő családbarát étterem: egy társadalmi vállalkozás bemutatása

Ízlelő családbarát étterem: egy társadalmi vállalkozás bemutatása Ízlelő családbarát étterem: egy társadalmi vállalkozás bemutatása Röviden az Alapítványról Története: 1997-ben hozta létre egy idős pedagógus, aki lehetőséget kívánt teremteni, külföldi jóléti szolgáltatások

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Tiszavasvári Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. május 29-én tartandó ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Tiszavasvári Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. május 29-én tartandó ülésére ELŐTERJESZTÉS Tiszavasvári Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. május 29-én tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: a Tiszavasvári Szociális-, Gyermekjóléti és Egészségügyi Szolgáltató Központ

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2019.január 23-án megtartott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2019.január 23-án megtartott rendkívüli üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2019.január 23-án megtartott rendkívüli üléséről. Határozat száma: 1/2019.(I.23.) 2/2019.(I.23.) 3/2019.(I.23.) 4/2019.(I.23.)

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Bartók és Hunyadi utcák tervezését érintő döntésekhez.

ELŐTERJESZTÉS a Bartók és Hunyadi utcák tervezését érintő döntésekhez. Tisztelt Képviselő-testület! ELŐTERJESZTÉS a Bartók és Hunyadi utcák tervezését érintő döntésekhez. Répcelak Város Önkormányzata pályázat útján a Kvarcit Bt.-t választotta ki a Bartók utcában zárt csapadékcsatorna,

Részletesebben

Beszámoló a közfoglalkoztatás I. félévi működéséről. Az előterjesztés előzetesen egyeztetve: Pénzügyi Osztály osztályvezető

Beszámoló a közfoglalkoztatás I. félévi működéséről. Az előterjesztés előzetesen egyeztetve: Pénzügyi Osztály osztályvezető Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának Polgármesteri Hivatala Humán közszolgáltatási Osztály 1239 Budapest, Hősök tere 12. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Beszámoló a közfoglalkoztatás

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Bakonyszombathely Község Polgármesterétől Bakonyszombathely 175-5/2017. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Bakonyszombathely Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. április 24-én 16.00 órától megtartott

Részletesebben

Előterjesztés. A Szalonna utca és környezetének forgalmi rend változásával összefüggő kérdésekről. Tisztelt Képviselő-testület!

Előterjesztés. A Szalonna utca és környezetének forgalmi rend változásával összefüggő kérdésekről. Tisztelt Képviselő-testület! Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/112, 113, 142 Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu Előterjesztés A Szalonna utca és

Részletesebben

Mikepércs község egészségügyi alapellátásáról szóló 8/2002. (VI.03.) sz. önkormányzati rendelete

Mikepércs község egészségügyi alapellátásáról szóló 8/2002. (VI.03.) sz. önkormányzati rendelete MIKEPÉRCS KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK Mikepércs község egészségügyi alapellátásáról szóló 8/2002. (VI.03.) sz. önkormányzati rendelete amelyet módosított a 16/2008. (X.06.) sz. KT rendelet,

Részletesebben

ELŐ TERJESZTÉS. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2015. május 7-i ülésére

ELŐ TERJESZTÉS. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2015. május 7-i ülésére ELŐ TERJESZTÉS Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 7-i ülésére Tárgy: Tájékoztató a közvilágítási rendszer felméréséről Előadó: Ottó Péter polgármester Előterjesztés tartalma: tájékoztató

Részletesebben

Segesd Község Önkormányzata Képviselő testületének. 4/2017. (I. 25.) önkormányzati rendelete

Segesd Község Önkormányzata Képviselő testületének. 4/2017. (I. 25.) önkormányzati rendelete Segesd Község Önkormányzata Képviselő testületének 4/2017. (I. 25.) önkormányzati rendelete az egészségügyi alapellátásról és körzeteinek kialakításáról Segesd Község Önkormányzatának Képviselő - testülete

Részletesebben

NAGYECSED VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 13 / (VIII.30.) önkormányzati rendelete

NAGYECSED VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 13 / (VIII.30.) önkormányzati rendelete NAGYECSED VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 13 / 2016. (VIII.30.) önkormányzati rendelete az egészségügyi alapellátási körzetek megállapításáról Nagyecsed Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

BTG Budaörsi Településgazdálkodási Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság

BTG Budaörsi Településgazdálkodási Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság BTG Budaörsi Településgazdálkdási Nnprfit Krlátlt Felelősségű Társaság 2040 Budaörs, Dózsa György u. 21. Tel./Fax: 06-23-421-010 E-mail: titkarsag@btg.hu Webcím: www.btg.hu Pstacím: 2041 Budaörs, Pf. 57.

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Varsány Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. március 6-án (szerda) 17 órakor megtartott rendkívüli ülésén, a Közös Önkormányzati Hivatalban Jelen vannak: Pintérné

Részletesebben

HEJŐBÁBA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK 2009. ÉVI KÖZFOGLALKOZTATÁSI TERVE

HEJŐBÁBA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK 2009. ÉVI KÖZFOGLALKOZTATÁSI TERVE HEJŐBÁBA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK 2009. ÉVI KÖZFOGLALKOZTATÁSI TERVE Az Út a munkához program célja Az Országgyűlés 2008. december 15-i ülésén döntött az egyes szociális és foglalkoztatási törvények módosításáról

Részletesebben

Előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete december 2-i ülésére

Előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete december 2-i ülésére Tárgy: Békés Város Képviselő-testületének 2016. I. félévi munkaterve Előkészítette: Tárnok Lászlóné jegyző Dr. Juhász Csilla jogász Véleményező Valamennyi bizottság bizottság: Sorszám: III/9 Döntéshozatal

Részletesebben

Körös - Maros Nemzeti Park Igazgatóság

Körös - Maros Nemzeti Park Igazgatóság Körös - Maros Nemzeti Park Igazgatóság Idegenforgalmi létesítmények foglalási és fizetési szabályzata Dokumentum neve: Készült: Helyszín: Készítette: Idegenforgalmi létesítmények foglalási és fizetési

Részletesebben

DECS Nagyközségi Önkormányzata Képviselő-testületének. az egészségügyi alapellátások körzeteinek meghatározásáról 1

DECS Nagyközségi Önkormányzata Képviselő-testületének. az egészségügyi alapellátások körzeteinek meghatározásáról 1 DECS Nagyközségi Önkormányzata Képviselő-testületének 22/2016.(XII.7.) önkormányzati r e n d e l e t e az egészségügyi alapellátások körzeteinek meghatározásáról 1 Decs Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Az alapellátásban dolgozó orvosok (felnőtt-és gyermek háziorvosok, fogorvosok) kötelező adatszolgáltatásáról

ELŐTERJESZTÉS. Az alapellátásban dolgozó orvosok (felnőtt-és gyermek háziorvosok, fogorvosok) kötelező adatszolgáltatásáról Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/242, 244 Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu ELŐTERJESZTÉS Az alapellátásban dolgozó

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Hosszúhetény Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. május 2-i rendkívüli testületi ülésének jegyzőkönyvéből

J e g y z ő k ö n y v. Hosszúhetény Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. május 2-i rendkívüli testületi ülésének jegyzőkönyvéből Hosszúhetény Község Önkormányzat Képviselő-testülete 5/2012. sz. J e g y z ő k ö n y v Hosszúhetény Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. május 2-i rendkívüli testületi ülésének jegyzőkönyvéből

Részletesebben

8. Nagykátai Rendőrkapitányság

8. Nagykátai Rendőrkapitányság 8. Nagykátai Rendőrkapitányság 8.1. Farmos Körzeti megbízott neve, rendfokozata: Glócz Zoltán c. r. főtörzszászlós Mobiltelefonszám: 06-20-489-67-46 E-mail cím: GloczZ@pest.police.hu Farmos 2765 Farmos,

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Szám:D-17-16 /2014. J e g y z ő k ö n y v Készült: Doba Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. december 5-én 18 órai kezdettel megtartott közmeghallgatásról. Ülés helye: Művelődési Ház Doba, Kossuth u.

Részletesebben

Általános és komplex. egy kézben! Budapesti VE VIP Központ. Vasútegészségügyi Nonprofit Közhasznú Kft. Budapesti Egészségügyi Központ

Általános és komplex. egy kézben! Budapesti VE VIP Központ. Vasútegészségügyi Nonprofit Közhasznú Kft. Budapesti Egészségügyi Központ Megelõzés és gyógyítás egy kézben! Általános és komplex szûrõok Budapesti VE VIP Központ Vasútegészségügyi Nonprofit Közhasznú Kft. Budapesti Egészségügyi Központ 1062 Budapest, Podmaniczky út 109. +36

Részletesebben

10/2010. (II. 11.) Kt. számú Tárgy: Közmunkaprogram HATÁROZAT

10/2010. (II. 11.) Kt. számú Tárgy: Közmunkaprogram HATÁROZAT Mátraterenye Község Képviselı-testületétıl 10/2010. (II. 11.) Kt. számú Tárgy: Közmunkaprogram HATÁROZAT Mátraterenye Község Önkormányzatának Képviselı-testülete részt kíván venni a Szociális és Munkaügyi

Részletesebben

VELENCEI SZAKORVOSI RENDELŐINTÉZET - SZAKRENDELŐI BEOSZTÁS SZAKRENDELÉS

VELENCEI SZAKORVOSI RENDELŐINTÉZET - SZAKRENDELŐI BEOSZTÁS SZAKRENDELÉS HÉTFŐ KEDD SZERDA CSÜTÖRTÖK PÉNTEK BELGYÓGYÁSZAT Általános belgyógyászat DR.ZAKAR GÁBOR 13:00-16:00 (NEFROLÓGIA) DR: SZABÓ PÉTER 08:00-09:00 DR. NÉMETH ATTILA 8:00-12:00 DR. SZABÓ PÉTER 08:00-09:00 DR.

Részletesebben

NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK. 306/2004. (XI.2.) számú. h a t á r o z a t a

NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK. 306/2004. (XI.2.) számú. h a t á r o z a t a NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK 306/2004. (XI.2.) számú h a t á r o z a t a a Nyíregyházi Főiskolával kötendő együttműködési megállapodás jóváhagyásáról A Közgyűlés a Nyíregyháza Megyei Jogú

Részletesebben

K I V O N A T. Ercsi Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 13-án megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Ercsi Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 13-án megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 1 K I V O N A T Ercsi Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. december 13-án megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből Ercsi Város Önkormányzat Képviselő-testülete az egészségügyi alapellátások

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete. Szám: - Határozatok száma: - Rendeletek száma: -

JEGYZŐKÖNYV. Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete. Szám: - Határozatok száma: - Rendeletek száma: - Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete Szám: - Határozatok száma: - Rendeletek száma: - JEGYZŐKÖNYV Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. február 25-én megtartott Falugyűléséről.

Részletesebben

Lőrinci Város Önkormányzata Képviselő-testülete 28/2016.(X.27.) önkormányzati RENDELETE EGÉSZSÉGÜGYI ALAPELLÁTÁSOK KÖRZETEIRŐL

Lőrinci Város Önkormányzata Képviselő-testülete 28/2016.(X.27.) önkormányzati RENDELETE EGÉSZSÉGÜGYI ALAPELLÁTÁSOK KÖRZETEIRŐL Lőrinci Város Önkormányzata Képviselő-testülete 28/2016.(X.27.) önkormányzati RENDELETE EGÉSZSÉGÜGYI ALAPELLÁTÁSOK KÖRZETEIRŐL Lőrinci Város Önkormányzat Képviselő-testülete Magyarország Alaptörvénye 32.

Részletesebben

Tisztelt Tiszaszentimreiek, Újszentgyörgyiek!

Tisztelt Tiszaszentimreiek, Újszentgyörgyiek! X. évfolyam, 3. szám 2014. szeptember Tisztelt Tiszaszentimreiek, Újszentgyörgyiek! Rendhagyó a X. évfolyam 3. száma, ugyanis nem az elmúlt 3 hónap történéséről számolunk be Önöknek, hanem a leköszönő

Részletesebben

NAGYECSED VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 3/2013. (II.7.) önkormányzati rendelete. a háziorvosi és a fogorvosi körzetek megállapításáról

NAGYECSED VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 3/2013. (II.7.) önkormányzati rendelete. a háziorvosi és a fogorvosi körzetek megállapításáról NAGYECSED VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 3/2013. (II.7.) önkormányzati rendelete a háziorvosi és a fogorvosi körzetek megállapításáról Nagyecsed Város Önkormányzat Képviselő-testülete az önálló

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Vámoscsalád Község Képviselő-testületének 2015. február 18-án 18 óra 30 perckor a Vámoscsaládi Kultúrház klubhelyiségében megtartott közmeghallgatásáról Jelen vannak: Németh

Részletesebben

Kedves Olvasó! Megvalósult fejlesztések, beruházások: ami a fényképes beszámolóból kimaradt

Kedves Olvasó! Megvalósult fejlesztések, beruházások: ami a fényképes beszámolóból kimaradt Kedves Olvasó! Évek óta rendszeressé vált, hogy a Hajdúhegyi Hírekben ismertettem Önnel a városrész önkormányzati képviselõjeként végzett munkámat. Beszámoltam az elkészült fejlesztésekrõl és a megvalósításra

Részletesebben

KISTARCSA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE

KISTARCSA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE KISTARCSA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE 2143 Kistarcsa, Szabadság út 48. Telefon: (28)- 507-133 Fax: (28)-470-357 Nyílt ülésen tárgyalandó ELŐTERJESZTÉS A Képviselő-testület 2015. április 29-i ülésére

Részletesebben

MONOR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK I. FÉLÉVI MUNKATERVE

MONOR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK I. FÉLÉVI MUNKATERVE MONOR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2016. I. FÉLÉVI MUNKATERVE A Képviselő-testület - Monor Város Önkormányzata Szervezeti és Működési Szabályzatáról 27/2014. (X. 27.) önkormányzati rendelete

Részletesebben

2015 ŐSZÉN LOMTALANÍTÁSI AKCIÓ SZOLNOKON!

2015 ŐSZÉN LOMTALANÍTÁSI AKCIÓ SZOLNOKON! NHSZ Szolnok Közszolgáltató Nonprofit Kft. - NHSZ Zounok Zrt. 2015 ŐSZÉN LOMTALANÍTÁSI AKCIÓ SZOLNOKON! Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata megbízásából a közszolgáltatás keretében ingyenes LOMTALANÍTÁSI

Részletesebben

Szám: 175-10/2015. BÉB. Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. október 12. napján 18 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve

Szám: 175-10/2015. BÉB. Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. október 12. napján 18 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Szám: 175-10/2015. BÉB Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. október 12. napján 18 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve 2 Önkormányzat Képviselő-testülete 8565 Béb, Kossuth

Részletesebben

Ikt.sz.: /2017/U1 Tárgy: Tájékoztató kérése

Ikt.sz.: /2017/U1 Tárgy: Tájékoztató kérése Ikt.sz.: /2017/U1 Tárgy: Tájékoztató kérése Dr. Bandl Erzsébet részére Tisztelt Doktornő! Tájékoztatom, hogy a Szatymaz Községi Önkormányzat Képviselő-testülete a 2017. évi Munkaterve szerint 2017. szeptember

Részletesebben

Ez a rendeletet az önkormányzat közigazgatási területén működő egészségügyi alapellátást végző szolgáltatókra kell alkalmazni.

Ez a rendeletet az önkormányzat közigazgatási területén működő egészségügyi alapellátást végző szolgáltatókra kell alkalmazni. Füzesgyarmat Város Önkormányzat Képviselő-testületének 18/2016.(XI.25.) önkormányzati rendelete az egészségügyi alapellátás körzeteinek meghatározásáról Füzesgyarmat Város Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 23-án megtartott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 23-án megtartott rendkívüli üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. augusztus 23-án megtartott rendkívüli üléséről. Határozat száma: 92/2016.(VIII.23.) 93/2016.(VIII.23.) 94/2016.(VIII.23.)

Részletesebben

Sződ Község Önkormányzat. Közfoglalkoztatási Terve. 19/2009.(III.26.)sz. Kt határozattal elfogadva

Sződ Község Önkormányzat. Közfoglalkoztatási Terve. 19/2009.(III.26.)sz. Kt határozattal elfogadva Sződ Község Önkormányzat Közfoglalkoztatási Terve 19/.(III.26.)sz. Kt határozattal elfogadva 1 Sződ Község Önkormányzata a szociális igazgatásról és szociális ellátásokról szóló 1993 évi III. törvény 37/A.

Részletesebben

Vilonya Község Polgármestere 8194 Vilonya, Kossuth u. 18., Tel./Fax: 88/ 490-162; e-mail: vilonya@invitel.hu

Vilonya Község Polgármestere 8194 Vilonya, Kossuth u. 18., Tel./Fax: 88/ 490-162; e-mail: vilonya@invitel.hu Vilonya Község Polgármestere 8194 Vilonya, Kossuth u. 18., Tel./Fax: 88/ 490-162; e-mail: vilonya@invitel.hu Beszámoló A közfoglalkoztatás tapasztalatairól Tisztelt Képviselő-testület! A közfoglalkoztatás

Részletesebben

J a v a s l a t önkormányzati hozzájárulás megadására a Startmunka programban való - 2013. 03. 01. és 2014. 02. 28. közötti - részvételhez

J a v a s l a t önkormányzati hozzájárulás megadására a Startmunka programban való - 2013. 03. 01. és 2014. 02. 28. közötti - részvételhez J a v a s l a t önkormányzati hozzájárulás megadására a Startmunka programban való - 2013. 03. 01. és 2014. 02. 28. közötti - részvételhez Előterjesztő: Egészségügyi és Szociális Bizottság Elnöke Előkészítő:

Részletesebben

K i v o n a t. Püspökladány Város Önkormányzatának Képviselő-testülete február 23-i ülésének jegyzőkönyvéből

K i v o n a t. Püspökladány Város Önkormányzatának Képviselő-testülete február 23-i ülésének jegyzőkönyvéből 24/2012. (II. 23.) önkormányzati testületi határozat az önkormányzat saját bevételeit és adósságot keletkeztető ügyleteiből eredő fizetési kötelezettségeit bemutató középtávú tervet elfogadja. Határidő:

Részletesebben

ÖSSZESÍTŐ. A./ Intézmények tervszerű karbantartása: E Ft E Ft

ÖSSZESÍTŐ. A./ Intézmények tervszerű karbantartása: E Ft E Ft F.3. jelű melléklet ÖSSZESÍTŐ Módosítás A./ Intézmények tervszerű karbantartása: 319.247 E Ft 319.247 E Ft B./ Út-, közterület, felszíni vízelvezető rendszerek fenntartási kiadásai: 230.000 E Ft -39.219

Részletesebben

Tiszaújváros Városi Rendelőintézet, A L A P Í T Ó O K I R A T módosítása. 21. Az intézmény hosszú- és körbélyegzőjének hivatalos szövege:

Tiszaújváros Városi Rendelőintézet, A L A P Í T Ó O K I R A T módosítása. 21. Az intézmény hosszú- és körbélyegzőjének hivatalos szövege: X/388/2011. 155/Ökt. határozat melléklete A L A P Í T Ó O K I R A T módosítása Az Alapító Okirat 21. pontja az alábbiak szerint módosul: 21. Az intézmény hosszú- és körbélyegzőjének hivatalos szövege:

Részletesebben

LENTI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA ÉVRE SZÓLÓ ÉVES ÖSSZESÍTETT KÖZBESZERZÉSI TERVE

LENTI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA ÉVRE SZÓLÓ ÉVES ÖSSZESÍTETT KÖZBESZERZÉSI TERVE 2723-18/2014. a 84/2014. (III.26.) ÖKT. számú határozattal jóváhagyott LENTI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA 2014. ÉVRE SZÓLÓ ÉVES ÖSSZESÍTETT KÖZBESZERZÉSI TERVE a 140/2014. (IV.30.) ÖKT. számú határozat és a 228/2014.

Részletesebben

J e l e n t é s. Intézmény, Pedagógiai Szakszolgálat alapító okiratának módosítása megtörtént.

J e l e n t é s. Intézmény, Pedagógiai Szakszolgálat alapító okiratának módosítása megtörtént. Püspökladány Város Polgármesterétől 4150 Püspökladány, Bocskai u. 2. J e l e n t é s a lejárt határidejű testületi határozatok végrehajtásáról, az önkormányzat két ülése közötti időszak fontosabb eseményeiről

Részletesebben

F.2. számú függelék. Formázott: Betűtípus: 12 pt Formázott: Betűtípus: 10 pt. Hatályos: április 20május 8-tól

F.2. számú függelék. Formázott: Betűtípus: 12 pt Formázott: Betűtípus: 10 pt. Hatályos: április 20május 8-tól Egyetemes Villamos Energia Szolgáltatói Üzletszabályzat F.2. számú függeléke F.2. számú függelék A ügyfélszolgálati egységeinek címe és nyitvatartása Módosítás: Orosházi fiókiroda nyitvatartása megváltozik

Részletesebben

Ercsi Nagyközség képviselőtestületének. 25/2000.(IV.25.) Kt. számú. r e n d e l e t e

Ercsi Nagyközség képviselőtestületének. 25/2000.(IV.25.) Kt. számú. r e n d e l e t e Ercsi Nagyközség képviselőtestületének 25/2000.(IV.25.) Kt. számú r e n d e l e t e a többször módosított 13/1999.(V.26.) Kt. számú, a szociális igazgatásról és a szociális ellátások helyi szabályairól

Részletesebben

Előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete december 12-ei ülésére

Előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete december 12-ei ülésére Tárgy: Békés Város Képviselő-testületének 2013. I. félévi munkaterve Előkészítette: Tárnok Lászlóné jegyző Véleményező bizottság: Valamennyi bizottság Sorszám: III/9. Döntéshozatal módja: Egyszerű szótöbbség

Részletesebben

Pannonhalma Város Önkormányzat. Közfoglalkoztatási tervének módosítása 2010.

Pannonhalma Város Önkormányzat. Közfoglalkoztatási tervének módosítása 2010. Pannonhalma Város Önkormányzat Közfoglalkoztatási tervének módosítása 010. Pannonhalma, 010. június 1. Bagó Ferenc dr. Török Péter polgármester jegyző I. A közfoglalkoztatási terv módosítása Pannonhalma

Részletesebben

JEGYZOKÖNYV HAJMÁSKÉR KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELO-TESTÜLETÉNEK február 12. napján megtartott rendkívüli ülésérol. JIatározatok száma:

JEGYZOKÖNYV HAJMÁSKÉR KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELO-TESTÜLETÉNEK február 12. napján megtartott rendkívüli ülésérol. JIatározatok száma: Iktatószám: 412-5/2014 JEGYZOKÖNYV HAJMÁSKÉR KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELO-TESTÜLETÉNEK 2014. február 12. napján megtartott rendkívüli ülésérol JIatározatok száma: 11/2014. (11.12.) határozat JEGYZOKÖNYV

Részletesebben

Bizottsági ülések időpontjai:

Bizottsági ülések időpontjai: Bizottsági ülések időpontjai: Ügyrendi és Érdekképviseleti Bizottság 2015. március 25. (szerda) 17,00 óra Gazdasági, Turisztikai és Környezetvédelmi Bizottság 2015. március 23. (hétfő) 16,00 óra Emberi

Részletesebben

F1. számú függelék Ügyfélszolgálatok

F1. számú függelék Ügyfélszolgálatok F1. számú függelék Ügyfélszolgálatok 1/6. oldal DÉMÁSZ Hálózati Elosztó Kft. ügyfélszolgálati egységei A megadott nyitva tartás idők változhatnak, melyekről az érintett fogyasztókat tájékoztatjuk. Az aktuális

Részletesebben

Audiológiai szakrendelés. Belgyógyászati szakrendelés. Belgyógyászati szakrendelés I.

Audiológiai szakrendelés. Belgyógyászati szakrendelés. Belgyógyászati szakrendelés I. Rendelőintézet Cím: Cegléd, Rákóczi út 17. Telefonközpont, információ (53) 505-650 munkanapokon: 07.00-17.00 A földszinten lévő Kartonozó munkanapokon 06.00-18.00 között működik. Tel: 505-651 Audiológiai

Részletesebben

JAVASLAT. Az Intézmények Pénzügyi és Ellátó Szervezete valamint a Pásztói Polgármesteri Hivatal alapító okiratának módosítására

JAVASLAT. Az Intézmények Pénzügyi és Ellátó Szervezete valamint a Pásztói Polgármesteri Hivatal alapító okiratának módosítására PÁSZTÓ VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 3060 PÁSZTÓ, KÖLCSEY UTCA 35. (06-32) *460-55 FAX: (06-32) 460-98 Szám: -5/205. A határozat meghozatala minősített szavazattöbbséget igényel! JAVASLAT Az Intézmények Pénzügyi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. március 6-án 18 órakor megtartott rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. március 6-án 18 órakor megtartott rendkívüli üléséről Decs Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Decs, Fő utca 23. szám Tel: 74/595-911, Fax: 74/595-910... sz. példány Szám: 314-7/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s E l ő t e r j e s z t é s Nyúl Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. november hó 29. nap ülésére Tisztelt Képviselő-testület! A képviselő-testület az egészségügyi alapellátások körzeteinek

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s. az Önkormányzat és a GYARD 65 Kft között kötendő szerződések tárgyában

E l ő t e r j e s z t é s. az Önkormányzat és a GYARD 65 Kft között kötendő szerződések tárgyában Kunfehértó Község Polgármesterétől E l ő t e r j e s z t é s az Önkormányzat és a GYARD 65 Kft között kötendő szerződések tárgyában (Képviselő-testület 2014. november 26-i ülésére) Kunfehértó Község Önkormányzata

Részletesebben