Hungarotel nyilvános telefonhálózatban történő híváskezdeményezéssel és hívásvégződtetéssel kapcsolatos referenciaajánlatának módosítása

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Hungarotel nyilvános telefonhálózatban történő híváskezdeményezéssel és hívásvégződtetéssel kapcsolatos referenciaajánlatának módosítása"

Átírás

1 Törzsszöveg: Hungarotel nyilvános telefonhálózatban történő híváskezdeményezéssel és hívásvégződtetéssel kapcsolatos referenciaajánlatának módosítása 1.4. Meghatározások Hordozott Szám : az előfizetői szerződésben szereplő azon előfizetői szám, amelyet az Előfizető a Hungaroteltől a Jogosulthoz való áttéréskor vagy helyhez kötött telefonszolgáltatás esetén, a számozási körzeten belül, az igénybevétel helyének hívásirányítási információ változásával járó - megváltoztatásakor megtart. KRA : az a számhordozás érdekében létrehozott rendszer, amely tartalmazza és kezeli az összes hordozott számmal kapcsolatos hívásirányítási információt, valamint a szolgáltatók és felhasználók 55/2007.(V.31.) GKM rendeletben (továbbiakban: GKM rendelet) meghatározott adatait, továbbá elektronikus adatkapcsolaton keresztül biztosítja az irányítási adatok összegyűjtését és a szolgáltatók, valamint más jogszabály alapján erre jogosultak részére való szétosztását. Számátadási Időablak : központi referencia adatbázisról szóló 55/2007.(V.31.) GKM rendeletben meghatározott időpontban kezdődő, megadott hosszúságú időtartomány, amelyben az átadó szolgáltatóval kötött előfizetői szerződés alapján a hordozott számon nyújtott szolgáltatás az átadó szolgáltatónál megszűnik, és az átvevő szolgáltatóval megkötött új előfizetői szerződés alapján az átvevő szolgáltatónál megkezdődik. Ezen időtartam alatt a szolgáltatás részben vagy egészben szünetelhet. A fent hivatkozott GKM rendelet szerint a számátadási időablak 4 óra hosszúságú időtartomány, amely alatt a számhordozás érvényesítéséhez szükséges műszaki intézkedéseket a szolgáltatók végrehajtják. A számátadási időablakok kezdő időpontjai figyelembe véve a GKM rendelet 4. (6) bekezdését: alap időablak kezdete: munkanapokon óra, szombaton 8.00 óra csúcsidőszaki időablak kezdete: munkanapokon 4.00 óra, szombaton óra. 4. Számhordozási szolgáltatás Hordozott Szám Beállítás Szolgáltatás A Hordozott Szám Beállítás Szolgáltatást a Hungarotel nyújtja, és a Jogosult veszi igénybe.

2 2 Hordozott Szám Beállítás Szolgáltatás esetén a Hungarotel a Jogosulttól beérkezett Számhordozási Igénybejelentés alapján az előfizetői szerződésben szereplő, a Hungarotel Hálózatának Előfizetői Hozzáférési Pontját (E-HP) azonosító Földrajzi Számot vagy az osztott díjas hívásszolgáltatás, a díjmentes hívásszolgáltatás, az emelt díjas hívásszolgáltatás elérését szolgáló Nemföldrajzi Számot Hordozott Számként állítja be a Hungarotel Hálózatában. A Jogosult köteles a Hordozott Számokkal kapcsolatos Előfizetői igényről, az igény bejelentésének időpontját követő 2 (kettő) munkanapon belül Számhordozási Igénybejelentés útján a Hungarotelt értesíteni. A Hungarotel a Számhordozási Igénybejelentés kézhezvételét követő 2 (kettő) munkanapon belül az Igénybejelentést fogadó felületen értesíti a Jogosultat az Igénybejelentés elfogadásáról, illetve elutasításáról. Amennyiben a Hungarotel a megadott határidőn belül nem válaszol, azt a számhordozási igény elfogadásának kell tekinteni. Elutasítás esetén a Hungarotel megadja az elutasítás okát is. Elutasítás esetén a Hungarotel mindenkor megadja az elutasítás indoklását is, amelyek az alábbiak lehetnek: 1. Az Előfizetőnek a Hungarotellel szemben lejárt számlatartozása van, amelyre nézve a Jogosult a 46/2004. (III.18.) Korm. rend. 5. (10) bekezdése szerint nem nyilatkozott, vagy 2. Az Előfizetőnek a Hungarotel és az Előfizető közötti, az előfizetői szolgáltatáshoz kapcsolódó egyéb szerződésből eredő így különösen kedvezményesen értékesített készülékkel kapcsolatos szerződésből eredő lejárt tartozása van, amelyre nézve a Jogosult a 46/2004. (III.18.) Korm. rend. 5. (10) bekezdése szerint nem nyilatkozott, vagy 3. A pont szerinti dokumentumok ill. a Számhordozási Igénybejelentésben megadott adatok alapján a számhordozást kérő Előfizető nem azonosítható, vagy Amennyiben a fenti 1. és 2. pontban meghatározott követelés a hordozás jóváhagyását követően jut a Hungarotel tudomására, lesz esedékes, illetve keletkezik, a Jogosult köteles együttműködni az előfizető Hungarotellel szembeni tartozásának a behajtási folyamatában. Ennek keretében amennyiben szükséges, a Jogosult az Eht (3) bekezdése szerint számlát bocsát ki az Előfizető felé. A szolgáltatók e bekezdés szerinti együttműködéséről az Előfizetőt Jogosultnak a számhordozási eljárás kezdeményezésekor tájékoztatni kell. A Jogosult és a Hungarotel a számhordozási eljárással kapcsolatos valamennyi adatcserét, ideértve a számhordozás kezdeményezését is, elektronikus formában kötelesek biztosítani. A szolgáltatók az elektronikus formán kívül más, kiegészítő adatcsere formában is megállapodhatnak. A Hungarotel és a Jogosult egyaránt felelősek azért, hogy a Hordozott Szám beálltásához szükséges műszaki változtatás a Jogosult által felajánlott és Előfizető által megjelölt időpontban és Számátadási Időablakban megtörténjen.

3 3 Amennyiben a Szolgáltató a Hordozott Szám Szolgáltatás Beállítását a HURIO-ban meghatározott határidőn belül neki felróható okból nem végzi el, akkor a Jogosult a Számhordozás beállítása szolgáltatás egyszeri díjának megfelelő kötbérre jogosult A szolgáltatás igénybevételének feltételei A Hordozott Szám Beállítás Szolgáltatás igénylésének előfeltétele, hogy a Jogosult rendelkezzen KRA azonosítóval és közvetlenül vagy megbízott szolgáltatón keresztül csatlakozzon a KRA-hoz. Jogosult Szolgáltató az előfizetői szerződés megkötésekor felajánlja az előfizetőnek a lehetséges számátadási időablakokat, amelyek közül az előfizető előzetesen választ. A Számátadási Időablak nem lehet több 4 (négy) óránál. A Számhordozási Igényt annak Hungarotel általi elfogadása esetén - a Jogosult általi Igénybejelentés kézhezvételét követő 6 (hat) munkanapon belül a Hungarotelnek teljesítenie kell a Jogosulttal egyeztetett Számátadási Időablakban, kivéve, ha a felajánlott időablakok közül az Előfizető ennél későbbi időpontot jelöl meg vagy ha a Számhordozás előfizetői hurok átengedéssel együtt valósul meg. A Szolgáltatás aktiválásának előfeltétele, hogy a Jogosult vagy megbízottja a számhordozási központi referencia adatbázisról szóló 55/2007.(V.31.) GKM rendeletnek megfelelően megadja a KRA részére a Hordozott Számot vagy számtartományt és az ahhoz tartozó hívásirányítási információkat, valamint a Hungarotellel előzetesen egyeztetett Számátadási Időablakot. A Számhordozási Igénybejelentés kötelező elemei: Személyes adatok a) előfizető neve b) felszerelési cím Előfizető hordozni kívánt kapcsolási száma vagy számtartománya vagy hordozni kívánt nem földrajzi szám Javasolt Számátadási Időablak(ok) Számhordozás módja (hurokátengedéssel, vagy hurokátengedés nélkül) A Számhordozási Igénybejelentés opcionális eleme amennyiben Jogosult az előfizető alább részletezett tartozásait át kívánja vállalni: A Jogosult nyilatkozata a számla*- és egyéb tartozások** kiegyenlítésének átvállalásáról

4 4 * Az előfizetőnek Hungarotellel szemben a számhordozási igény bejelentésének időpontjában fennálló számlatartozása számhordozás kezdeményezése esetén lejárttá válik. E számlatartozást az előfizető a számhordozás kezdeményezésekor egyenlítheti ki, illetve a ki nem egyenlített ellenértékről az előfizető képviseletében a Hungarotelnél eljáró Jogosult úgy nyilatkozhat, hogy annak kiegyenlítését átvállalja. ** Az Előfizetőnek a Hungarotellel szemben az előfizetői szolgáltatáshoz kapcsolódó egyéb szerződésből eredő tartozása. A Jogosult opcionális nyilatkozatát a számla- és egyéb tartozások kiegyenlítésének átvállalásáról a Jogosult és a Hungarotel közötti eltérő megállapodás hiányában a Jogosult cégszerűen aláírt formában, a dokumentum eredeti képi formáját változtathatatlanul rögzítve elektronikus úton, a Számhordozási Igénybejelentéshez csatolva köteles a Hungarotelnek átadni. A Számhordozási Igénybejelentés során az adatokat a Hungarotel honlapjáról ( letölthető igénybejelentő formanyomtatvány kitöltésével és a kitöltött nyomtatvány tarsszolg@htcc.hu címre történő elküldésével kell megadni. Vita esetén a Jogosult az igénybejelentését Excel formátumban is továbbíthatja. Az igénybejelentés a benyújtás napjával érkezettnek tekintendő, amennyiben óra előtt Hungarotel rendszerében elérhetővé válik. A óra után történő igénybejelentést a Hungarotel rendszere az azt követő munkanap dátumával érkezteti. A Hungarotel számhordozhatósági ügyekben igénybevehető további kapcsolattartási pontjai: Telefon: 66/ Fax: 66/ Postacím: 5600 Békéscsaba, Szent István tér 1. Kiemelt Ügyfélszolgálat - Számhordozás Földrajzi Számok hordozása az Előfizetőnek a Hungarotelnél fennálló előfizetői szerződésében szereplő összes számra külön, illetve az előfizetői szerződésben értékesített számtartomány egységekre egészben kérhető. Összefüggő ISDN számtartomány hordozása csak egészben kérhető. A Számátadási Időablak nem lehet több 4 (négy) óránál. A Jogosult köteles az általa igénybe vett Hordozott Szám Beállítás Szolgáltatás után Egyszeri Díjat fizetni, a Hungarotel által kiállított számla alapján.

5 Teljesítési célértékek Minőségi paraméter Teljesítési Idő (válaszadás Számhordozási Igénybejelentésre) Teljesítési Idő (az Előfizetői Szám Hordozott Számként való beállítása) a számhordozási igényt elfogadó válasz átvevő szolgáltató általi kézhezvételétől számítva Alapszint 2 (kettő) munkanap 4 (négy) munkanap* * Kivéve, ha az Előfizető ennél későbbi időpontot jelöl meg, vagy ha a Számhordozás előfizetői hurok átengedéssel együtt valósul meg. A hordozott számról kezdeményezett segélyhívás irányítását a Jogosult biztosítja a területileg illetékes a segélyhívást fogadó szolgálatokkal kötött megállapodásnak megfelelően.

3.F MELLÉKLET: SZÁMHORDOZÁSI SZOLGÁLTATÁSOK LEÍRÁSA. Tartalom. 3.F-1 Melléklet: Hordozott Szám Beállítás Szolgáltatás... 2

3.F MELLÉKLET: SZÁMHORDOZÁSI SZOLGÁLTATÁSOK LEÍRÁSA. Tartalom. 3.F-1 Melléklet: Hordozott Szám Beállítás Szolgáltatás... 2 3.F MELLÉKLET: SZÁMHORDOZÁSI SZOLGÁLTATÁSOK LEÍRÁSA Tartalom 3.F-1 Melléklet:... 2 1. A Szolgáltatás rövid leírása... 2 ( B.085)... 2 2. Szolgáltatás igénybevételének feltételei... 2 3. Díjak, számlázás...

Részletesebben

HIR-SAT 2000 Kft. szolgáltató

HIR-SAT 2000 Kft. szolgáltató K I V O N A T a HIR-SAT 2000 Kft. hírközlési szolgáltató 2017.03.20. napjától hatályos, helyhez kötött telefonszolgáltatásra vonatkozó Általános Szerződési Feltételeiből A jelen kivonat a fent megjelölt

Részletesebben

A számhordozással kapcsolatos eljárások részletes szabályai

A számhordozással kapcsolatos eljárások részletes szabályai A számhordozással kapcsolatos eljárások részletes szabályai A számhordozásra vonatkozó jogszabályok és a számhordozással kapcsolatos eljárás részletes szabályai 2003. évi C. törvény az elektronikus hírközlésről

Részletesebben

2. sz. Melléklet Szolgáltatóváltás. A szolgáltató váltás szabályai

2. sz. Melléklet Szolgáltatóváltás. A szolgáltató váltás szabályai 2. sz. Melléklet Szolgáltatóváltás A szolgáltató váltás szabályai Tartalomjegyzék 1. A SZÁMHORDOZÁSI ELJÁRÁSI SZABÁLYAI... 3 1.1 A számhordozásra vonatkozó jogi jogszabályok... 3 1.2 A számhordozással

Részletesebben

46/2004. (III. 18.) Korm. rendelet. a számhordozhatóság szabályairól. A rendelet hatálya. Fogalmak

46/2004. (III. 18.) Korm. rendelet. a számhordozhatóság szabályairól. A rendelet hatálya. Fogalmak 46/2004. (III. 18.) Korm. rendelet a számhordozhatóság szabályairól Az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény (a továbbiakban: Eht.) 182. -a (2) bekezdésének d) pontjában kapott felhatalmazás

Részletesebben

A szolgáltató váltás szabályai

A szolgáltató váltás szabályai Flip Általános Szerződési Feltételek 2. sz. Melléklet Szolgáltatóváltás A szolgáltató váltás szabályai!! Tartalomjegyzék 1.! A SZÁMHORDOZÁSI ELJÁRÁSI SZABÁLYAI!...!3! 1.1 A számhordozásra vonatkozó jogi

Részletesebben

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnökének. /. (...) NMHH rendelete

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnökének. /. (...) NMHH rendelete A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnökének /. (......) NMHH rendelete a számhordozás részletes szabályairól szóló 2/2012. (I. 24.) NMHH rendelet módosításáról Az elektronikus hírközlésről szóló 2003.

Részletesebben

A szolgáltató váltás szabályai

A szolgáltató váltás szabályai Lakossági Általános Szerződési Feltételek 6. Melléklet A szolgáltató váltás szabályai Tartalomjegyzék 1. A SZÁMHORDOZÁSI ELJÁRÁSI SZABÁLYAI... 3 1.1 A számhordozásra vonatkozó jogi jogszabályok... 3 1.2

Részletesebben

A mobil számhordozhatóság feltételei és eljárási szabályai

A mobil számhordozhatóság feltételei és eljárási szabályai Általános Üzletszabályzat 10 sz., Domino Üzletszabályzat 8. sz. melléklet Hatályos: 2009. március 1-jétől A mobil számhordozhatóság feltételei és eljárási szabályai I. Általános rendelkezések I.1. Az Üzletszabályzat

Részletesebben

Magyar Telekom nyilvános telefonhálózatban történő híváskezdeményezéssel és hívásvégződtetéssel kapcsolatos referenciaajánlatának módosítása

Magyar Telekom nyilvános telefonhálózatban történő híváskezdeményezéssel és hívásvégződtetéssel kapcsolatos referenciaajánlatának módosítása Magyar Telekom nyilvános telefonhálózatban történő híváskezdeményezéssel és hívásvégződtetéssel kapcsolatos referenciaajánlatának módosítása Törzsszöveg V.3.4.1.2 Az Számhordozási Igénybejelentés kézhezvételétől

Részletesebben

A számhordozás általános szabályai

A számhordozás általános szabályai A számhordozás általános szabályai A számhordozás olyan előfizetői szám hordozását jelenti, amelynek során az elfizető megtarthatja a) földrajzi előfizetői számlát, b) nem földrajzi számmal elérhető szolgáltatás

Részletesebben

Számátadási időablakok

Számátadási időablakok Számátadási időablakok A számok hordozása előre rögzített időintervallumokban, számátadási időablakokban történik. A számátadási időablak 4 óra hosszúságú időtartomány, amely alatt a számhordozás érvényesítéséhez

Részletesebben

5. számú melléklet SZÁMHORDOZÁSI ELJÁRÁS SZOLGÁLTATÓ ÁLTAL ALKALMAZOTT SZABÁLYAI TARTALOMJEGYZÉK

5. számú melléklet SZÁMHORDOZÁSI ELJÁRÁS SZOLGÁLTATÓ ÁLTAL ALKALMAZOTT SZABÁLYAI TARTALOMJEGYZÉK 5. számú melléklet SZÁMHORDOZÁSI ELJÁRÁS SZOLGÁLTATÓ ÁLTAL ALKALMAZOTT SZABÁLYAI TARTALOMJEGYZÉK 1 Definíciók... 1-2 2 A számhordozási eljárás általános szabályai... 2-1 2.1 A hordozási eljárás kezdeményezése...

Részletesebben

Számátadási időablakok

Számátadási időablakok Számátadási időablakok A számok hordozása előre rögzített időintervallumokban, számátadási időablakokban történik. A számátadási időablak 4 óra hosszúságú időtartomány, amely alatt a számhordozás érvényesítéséhez

Részletesebben

Számátadási időablakok

Számátadási időablakok Számátadási időablakok A számok hordozása előre rögzített időintervallumokban, számátadási időablakokban történik. A számátadási időablak 4 óra hosszúságú időtartomány, amely alatt a számhordozás érvényesítéséhez

Részletesebben

Lakossági Általános Szerződési Feltételek 2. számú Melléklet

Lakossági Általános Szerződési Feltételek 2. számú Melléklet Lakossági Általános Szerződési Feltételek 2. számú Melléklet 1 A számhordozási eljárás Szolgáltató által alkalmazott szabályai 1 Definíciók... 3 2 A számhordozási eljárás általános szabályai... 4 2.1 A

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. a Kormány részére

ELŐTERJESZTÉS. a Kormány részére GAZDASÁGI ÉS KÖZLEKEDÉSI MINISZTER GKM 494/1/2006. Az 1992. évi LIII. törvény 19/A. -ának (1) bekezdése alapján ELŐTERJESZTÉS a Kormány részére a számhordozhatóság szabályairól szóló 46/2004. (III. 18.)

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK MÓDOSÍTÁSÁNAK KIVONATA

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK MÓDOSÍTÁSÁNAK KIVONATA ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK MÓDOSÍTÁSÁNAK KIVONATA Az Optanet Kft. a mai nappal az alábbiak szerint módosítja az Általános Szerződési Feltételeit: (A változott részek dőlt betűvel kiemelve, a tartalomjegyzék

Részletesebben

Üzleti Általános Szerződési Feltételek 2. számú Melléklet

Üzleti Általános Szerződési Feltételek 2. számú Melléklet Üzleti Általános Szerződési Feltételek 2. számú Melléklet 1 A számhordozási eljárás Szolgáltató által alkalmazott szabályai 1 Definíciók... 3 2 A számhordozási eljárás általános szabályai... 4 2.1 A hordozási

Részletesebben

MAGYAR KÖZLÖNY. 8. szám. MAGYARORSZÁG HIVATALOS LAPJA 2012. január 24., kedd. Tartalomjegyzék

MAGYAR KÖZLÖNY. 8. szám. MAGYARORSZÁG HIVATALOS LAPJA 2012. január 24., kedd. Tartalomjegyzék MAGYAR KÖZLÖNY 8. szám MAGYARORSZÁG HIVATALOS LAPJA 2012. január 24., kedd Tartalomjegyzék 2/2012. (I. 24.) NMHH rendelet 3/2012. (I. 24.) NMHH rendelet 4/2012. (I. 24.) NMHH rendelet 5/2012. (I. 24.)

Részletesebben

Internet Protokollon nyújtott helyhez kötött telefonszolgáltatás ÁSZF módosulás

Internet Protokollon nyújtott helyhez kötött telefonszolgáltatás ÁSZF módosulás Internet Protokollon nyújtott helyhez kötött telefonszolgáltatás ÁSZF módosulás Tisztelt Előfizető! Tájékoztatjuk, hogy amennyiben a jelen módosításokat nem kívánják elfogadni, úgy az elektronikus hírközlésről

Részletesebben

Hatályba lépés: május 2.

Hatályba lépés: május 2. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2019. május 2. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

Tisztelt Előfizetőink!

Tisztelt Előfizetőink! Tisztelt Előfizetőink! Ezúton értesítjük tisztelt előfizetőinket, hogy az Elektronet Zrt. 2013. év május hó 01. napi hatállyal módosítja a kábeltelevíziós és vezetékes telefon szolgáltatásának (a továbbiakban:

Részletesebben

HATÁROZAT. jóváhagyja. Az Elnök a jogszabályból eredő módosítási kötelezettséggel összefüggésben a referenciaajánlat tartalmát az alábbiak szerint

HATÁROZAT. jóváhagyja. Az Elnök a jogszabályból eredő módosítási kötelezettséggel összefüggésben a referenciaajánlat tartalmát az alábbiak szerint Ügyiratszám: HF/33018-2/2012. Tárgy: a UPC Magyarország Kft. átengedési referenciaajánlatának jogszabályi kötelezettségből eredő módosítása Ügyintéző: dr. Nagy Attila Melléklet: - HATÁROZAT A Nemzeti Média-

Részletesebben

A szolgáltató váltás szabályai

A szolgáltató váltás szabályai Lakossági Általános Szerződési Feltételek 6. Melléklet A szolgáltató váltás szabályai Tartalomjegyzék 1. A SZÁMHORDOZÁSI ELJÁRÁSI SZABÁLYAI... 3 1.1 A számhordozásra vonatkozó jogi jogszabályok... 3 1.2

Részletesebben

A szolgáltató váltás szabályai

A szolgáltató váltás szabályai Lakossági Általános Szerződési Feltételek 6. Melléklet A szolgáltató váltás szabályai Tartalomjegyzék 1. A SZÁMHORDOZÁSI ELJÁRÁSI SZABÁLYAI... 3 1.1 A számhordozásra vonatkozó jogi jogszabályok... 3 1.2

Részletesebben

A szolgáltató váltás szabályai

A szolgáltató váltás szabályai Lakossági Általános Szerződési Feltételek 6. Melléklet A szolgáltató váltás szabályai Tartalomjegyzék 1. A SZÁMHORDOZÁSI ELJÁRÁSI SZABÁLYAI... 3 1.1 A számhordozásra vonatkozó jogi jogszabályok... 3 1.2

Részletesebben

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnökének. /2017. (..) NMHH rendelete. egyes elektronikus hírközlési tárgyú NMHH rendeletek módosításáról

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnökének. /2017. (..) NMHH rendelete. egyes elektronikus hírközlési tárgyú NMHH rendeletek módosításáról A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnökének /2017. (..) NMHH rendelete egyes elektronikus hírközlési tárgyú NMHH rendeletek módosításáról Az 1. és 2. alcím tekintetében az elektronikus hírközlésről

Részletesebben

A szolgáltató váltás szabályai

A szolgáltató váltás szabályai Lakossági Általános Szerződési Feltételek 6. Melléklet A szolgáltató váltás szabályai Tartalomjegyzék 1. A SZÁMHORDOZÁSI ELJÁRÁSI SZABÁLYAI... 3 1.1 A számhordozásra vonatkozó jogi jogszabályok... 3 1.2

Részletesebben

IN (Intelligent Network) platform - állandó jelzéskapcsolat - CCS7 jelzésrendszer - értéknövelt szolgáltatások

IN (Intelligent Network) platform - állandó jelzéskapcsolat - CCS7 jelzésrendszer - értéknövelt szolgáltatások IN (Intelligent Network) platform - állandó jelzéskapcsolat - CCS7 jelzésrendszer - értéknövelt szolgáltatások IN (Intelligent Network) platform - nem önálló távközlési hálózat - PSTN, ISDN, vagy a GSM

Részletesebben

Lakossági Általános Szerződési Feltételek 2. számú Melléklet

Lakossági Általános Szerződési Feltételek 2. számú Melléklet Lakossági Általános Szerződési Feltételek 2. számú Melléklet Hatálybalépés: 2011. december 1. 1 A számhordozási eljárás Szolgáltató által alkalmazott szabályai 1 Definíciók... 3 2 A számhordozási eljárás

Részletesebben

BorsodWeb Internetszolgáltató Kft. szolgáltató

BorsodWeb Internetszolgáltató Kft. szolgáltató BorsodWeb Internetszolgáltató Kft. szolgáltató { a tagja } Általános Szerződési Feltételek helyhez kötött telefon szolgáltatáshoz Hatályba lépés kelte: 2016.04.01. Utolsó módosítás kelte: 2016.03.01. Készült:

Részletesebben

A M A G Y A R K Ö Z T Á R S A S Á G H I V A T A L O S L A P J A

A M A G Y A R K Ö Z T Á R S A S Á G H I V A T A L O S L A P J A A M A G Y A R K Ö Z T Á R S A S Á G H I V A T A L O S L A P J A Budapest, 2004. március 18., csütörtök 31. szám Ára: 483, Ft TARTALOMJEGYZÉK 46/2004. (III. 18.) Korm. r. A számhordozhatóság szabályairól.........................

Részletesebben

ÁSZF Törzsszöveg Módosítások-

ÁSZF Törzsszöveg Módosítások- MÓDOSÍTÁSI KIVONAT A PRINTER-FAIR KFT ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEIBŐL A 2014.11.06-i hatállyal módosuló rendelkezések ÁSZF Törzsszöveg Módosítások- I. I.ÁSZF módosított szöveg 1.5.1 1.5.1 A felügyeleti

Részletesebben

KRA Általános ismertető

KRA Általános ismertető KRA Általános ismertető 5.01 VÁLTOZAT 2018. február 9. Készítette: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Azonosítógazdálkodási Osztály KRA Általános ismertető v5.01 2018.02.09 2/97 TARTALOMJEGYZÉK 1 BEVEZETÉS...

Részletesebben

TEVE TÉVÉ Kereskedelmi és Távközlési Szolgáltató Kft. szolgáltató

TEVE TÉVÉ Kereskedelmi és Távközlési Szolgáltató Kft. szolgáltató K I V O N A T a TEVE TÉVÉ Kereskedelmi és Távközlési Szolgáltató Kft. hírközlési szolgáltató 2018.01.01. napjától hatályos, nyilvános televízió-műsorelosztási és nyilvános rádió műsorelosztási szolgáltatásra

Részletesebben

Közlemény. 2. Az Előfizető Szerződés Előfizető általi felmondásával kapcsolatos pont az alábbiak szerint változik

Közlemény. 2. Az Előfizető Szerződés Előfizető általi felmondásával kapcsolatos pont az alábbiak szerint változik Közlemény I. A Vodafone Magyarország zrt. értesíti Tisztelt Előfizetőit, hogy 2010. március 12-i hatállyal a Vodafone Általános Szerződési Feltételek az alábbiak szerint nak: 1. A törzsrész 2.2.2. pontja

Részletesebben

Kitöltési útmutató HOME ZONE TÍPUSÚ TELEFONSZOLGÁLTATÁS KÉRDŐÍVEIHEZ (2013) 2014. július

Kitöltési útmutató HOME ZONE TÍPUSÚ TELEFONSZOLGÁLTATÁS KÉRDŐÍVEIHEZ (2013) 2014. július Kitöltési útmutató HOME ZONE TÍPUSÚ TELEFONSZOLGÁLTATÁS KÉRDŐÍVEIHEZ (2013) 2014. július Változások a 2013-as HomeZone kérdőívhez képest: A korábban külön dokumentumként szereplő Nyilatkozat rész külön

Részletesebben

Kitöltési útmutató HOME ZONE TÍPUSÚ TELEFONSZOLGÁLTATÁS KÉRDŐÍVEIHEZ (2014) 2015. június

Kitöltési útmutató HOME ZONE TÍPUSÚ TELEFONSZOLGÁLTATÁS KÉRDŐÍVEIHEZ (2014) 2015. június Kitöltési útmutató HOME ZONE TÍPUSÚ TELEFONSZOLGÁLTATÁS KÉRDŐÍVEIHEZ (2014) 2015. június FONTOS INFORMÁCIÓK A KÉRDŐÍV KITÖLTÉSÉVEL KAPCSOLATBAN A kérdőív kitöltésének menete Az 1.HZ_Kapcsolat munkalap

Részletesebben

A Kereskedőváltás részletes szabályai

A Kereskedőváltás részletes szabályai A Kereskedőváltás részletes szabályai A Társaság csak egyetemes szolgáltatásra nem jogosult Felhasználók részére nyújt szolgáltatásokat, így a kereskedőváltás szabályaira vonatkozó alábbi ismertetés nem

Részletesebben

SAFE-PHONE SZOLGÁLTATÁS

SAFE-PHONE SZOLGÁLTATÁS isafe INFORMATIKAI ZRT. SAFE-PHONE SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 1. oldal (35 oldal) Készült: 2014.07.08. TARTALOMJEGYZÉK 1. A SZOLGÁLTATÓ ADATAI 5 1.1. A SZOLGÁLTATÓ MEGNEVEZÉSE, TELEPHELYI

Részletesebben

1. Cél A közérdekű adatok megismerésére irányuló igények teljesítésének szabályozása.

1. Cél A közérdekű adatok megismerésére irányuló igények teljesítésének szabályozása. Oldal: 2/5 1. Cél A közérdekű adatok megismerésére irányuló igények teljesítésének szabályozása. 2. Érvényességi terület Az utasítás szabályai a (a továbbiakban: MSZT) közérdekű adatai rögzítésével, nyilvántartásával

Részletesebben

Tájékoztató a kereskedőváltás lépéseiről

Tájékoztató a kereskedőváltás lépéseiről Tájékoztató a kereskedőváltás lépéseiről Köszönjük, hogy a FŐGÁZ-t kívánja választani új földgázkereskedőjének! Engedje meg, hogy a jelenlegi földgáz-kereskedelmi szerződése megszüntetéséhez és a FŐGÁZ-zal

Részletesebben

Helyi Összekapcsolási Pont

Helyi Összekapcsolási Pont 7/A. SZ. MELLÉKLET TÁMOGATÓ SZOLGÁLTATÁSOK LEÍRÁSA Segélyhívó Hozzáférési Szolgáltatás 1. Szolgáltatás rövid leírása A Segélyhívó Hozzáférési Szolgáltatás a Jogosult Szolgáltató Hálózatából a Kötelezett

Részletesebben

Értesítés ÁSZF módosításról. Értesítjük, hogy a jelenleg hatályos ÁSZF megváltozott és a változások től hatályosak.

Értesítés ÁSZF módosításról. Értesítjük, hogy a jelenleg hatályos ÁSZF megváltozott és a változások től hatályosak. NMHH Hivatala 1376 Bp. Pf 997. Értesítés ÁSZF módosításról Tisztelt NMHH! Értesítjük, hogy a jelenleg hatályos ÁSZF megváltozott és a változások 2016.11.1.-től hatályosak. Cég neve: LCCK Bt. Szolgáltatás

Részletesebben

BÁCSKÁBEL Kft. szolgáltató. Általános Szerződési Feltételek helyhez kötött telefon szolgáltatáshoz

BÁCSKÁBEL Kft. szolgáltató. Általános Szerződési Feltételek helyhez kötött telefon szolgáltatáshoz BÁCSKÁBEL Kft. szolgáltató Általános Szerződési Feltételek helyhez kötött telefon szolgáltatáshoz Bácsbokod, Bácsborsód, Csávoly, Gara, Katymár, Madaras, Mátételke, Rém, Szeremle, Tataháza települések

Részletesebben

ÖSSZEKAPCSOLÁSI SZERZŐDÉS (a továbbiakban: Szerződés )

ÖSSZEKAPCSOLÁSI SZERZŐDÉS (a továbbiakban: Szerződés ) ÖSSZEKAPCSOLÁSI SZERZŐDÉS (a továbbiakban: Szerződés ) amely létrejött a cégnév: UPC Magyarország Kft.; székhely: 1092 Budapest, Kinizsi u. 30-36.; cégjegyzékszám: 01-09-366290; adószám: 10987278-2-44

Részletesebben

Hordozott szám statisztika

Hordozott szám statisztika Hordozott szám statisztika Az alábbi táblázat a hordozott számát tartalmazza a hónap utolsó napjának 24:00 órai állapota szerint: 2015 (SHS=20, 30, 31, 70) január 738 010 769 052 734 434 4 2 2 251 600

Részletesebben

Mikroháló Távközlési, Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Mikroháló Távközlési, Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Mikroháló Távközlési, Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 2152 Fót, Szent Benedek park 75-77.sz) Általános Szerződési Feltételek távbeszélő szolgáltatás igénybevételére Érvényes: 2013.

Részletesebben

MOBILFIZETÉS ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK

MOBILFIZETÉS ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK Általános és Domino Üzletszabályzat 4. számú melléklet MOBILFIZETÉS ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1. Jelen melléklet tartalmazza a Szolgáltató MobilFizetés Általános Szolgáltatási

Részletesebben

Hatályba lépés: június 7.

Hatályba lépés: június 7. Vodafone Magyarország Zrt. Lakossági ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2018. június 7. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

TEVE TÉVÉ Kereskedelmi és Távközlési Szolgáltató Kft. szolgáltató. Általános Szerződési Feltételek internet elérési szolgáltatáshoz

TEVE TÉVÉ Kereskedelmi és Távközlési Szolgáltató Kft. szolgáltató. Általános Szerződési Feltételek internet elérési szolgáltatáshoz K I V O N A T a TEVE TÉVÉ Kereskedelmi és Távközlési Szolgáltató Kft. hírközlési szolgáltató 2018.01.01. napjától hatályos, internet elérési szolgáltatásra vonatkozó Általános Szerződési Feltételeiből

Részletesebben

D. MELLÉKLET A helyhez kötött telefonszolgáltatásra vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK

D. MELLÉKLET A helyhez kötött telefonszolgáltatásra vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK D. MELLÉKLET A helyhez kötött telefonszolgáltatásra vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK 1 A TELEFONSZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉNEK MÓDJA ÉS FELTÉTELEI, A SZOLGÁLTATÁS TARTALMA 2 1.1 A telefonszolgáltatás

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről: az Országgyűlés Hivatala 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3. Adószám: 15300014-2-41 Bankszámlaszám: MÁK 10032000-01400805-00000000. Képviseletében eljáró

Részletesebben

A Szolgáltatást igénybevevő Előfizetők a Szolgáltató IP hálózatához közvetve, vagy közvetlenül csatlakoznak.

A Szolgáltatást igénybevevő Előfizetők a Szolgáltató IP hálózatához közvetve, vagy közvetlenül csatlakoznak. 1. sz. Melléklet Telefonszolgáltatás tartalma 1. Az Előfizetői szolgáltatás tartalma A Szolgáltató által nyújtott előfizetői szolgáltatás meghatározása: A helyhez kötött és a nomadikus IP alapú telefonszolgáltatás

Részletesebben

ÚTMUTATÓ A SZÁLLÍTÓI ELŐLEG IGÉNYBEVÉTELÉHEZ. az EGT Finanszírozási Mechanizmus és a Norvég Finanszírozási Mechanizmus keretében

ÚTMUTATÓ A SZÁLLÍTÓI ELŐLEG IGÉNYBEVÉTELÉHEZ. az EGT Finanszírozási Mechanizmus és a Norvég Finanszírozási Mechanizmus keretében ÚTMUTATÓ A SZÁLLÍTÓI ELŐLEG IGÉNYBEVÉTELÉHEZ az EGT Finanszírozási Mechanizmus és a Norvég Finanszírozási Mechanizmus 2009-2014 keretében Hatályos: 2016. 11. 02. 1 TARTALOMJEGYZÉK 1. Bevezetés... 3 2.

Részletesebben

Kezességi Szerződés. lépésétől számított 4 év + J nap, de nem később, mint a rendelkezésre tartási idöszak lejáratát követő 4 év + l nap

Kezességi Szerződés. lépésétől számított 4 év + J nap, de nem később, mint a rendelkezésre tartási idöszak lejáratát követő 4 év + l nap amely létrejött Kezességi Szerződés egyrészről a GRÁNIT Bank Zártkörű en Működő Részvénytársaság (l 095 Budapest, Lechner Ödön fasor 8., cégjegyzékszám: 01-10-041028., adószám: 10189377-2-44), mint jogosult

Részletesebben

Jogcímkód: Általános tudnivalók

Jogcímkód: Általános tudnivalók KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ A juh és kecske állatállomány elektronikus jelölése kapcsán a 79/2011. (VIII. 3.) VM rendelet alapján benyújtott támogatási kérelem kitöltéséhez Jogcímkód: 6.127.08.01 Általános tudnivalók

Részletesebben

HATÁROZAT. jóváhagyja.

HATÁROZAT. jóváhagyja. Ügyiratszám: HF/22231-20/2011. Tárgy: INVITEL Távközlési Zrt. átengedési referenciaajánlatának jóváhagyása és tartalmának megállapítása (Invitel RUO) Ügyintéző: dr. Lukácsi Linda Melléklet: HATÁROZAT A

Részletesebben

SZOLGÁLTATÁSOK RÉSZLETFIZETÉSI SZABÁLYZATA

SZOLGÁLTATÁSOK RÉSZLETFIZETÉSI SZABÁLYZATA SZOLGÁLTATÁSOK RÉSZLETFIZETÉSI SZABÁLYZATA a módosítással egységes szerkezetben A Szolgáltatások Részletfizetési Szabályzatát a tulajdonosa, a Pátyi Önkormányzat a 211/2011. (VIII.30.) számú Képviselő-testületi

Részletesebben

Telenor Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételek. előfizetői szolgáltatáshoz. (Mobil rádiótelefon és Mobil Internet szolgáltatás)

Telenor Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételek. előfizetői szolgáltatáshoz. (Mobil rádiótelefon és Mobil Internet szolgáltatás) _ Telenor Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételek előfizetői szolgáltatáshoz (Mobil rádiótelefon és Mobil Internet szolgáltatás) Érvényes: 2010. november 7-étől Készítés időpontja: 2010.10.06.

Részletesebben

A jelen kivonat a fent megjelölt hírközlési szolgáltató fent megjelölt ÁSZF-ének napjától megvalósuló változásait tartalmazza.

A jelen kivonat a fent megjelölt hírközlési szolgáltató fent megjelölt ÁSZF-ének napjától megvalósuló változásait tartalmazza. K I V O N A T a Celldömölki Kábeltelevízió Kft. hírközlési szolgáltató 2018.01.01. napjától hatályos, internet elérési szolgáltatásra vonatkozó Általános Szerződési Feltételeiből A jelen kivonat a fent

Részletesebben

VITALORG EGÉSZSÉGÜGYI VÁLLALKOZÁSOKAT SZERVEZŐ és SZOLGÁLTATÓ Kft 1131 Budapest, Göncöl u

VITALORG EGÉSZSÉGÜGYI VÁLLALKOZÁSOKAT SZERVEZŐ és SZOLGÁLTATÓ Kft 1131 Budapest, Göncöl u VITALORG EGÉSZSÉGÜGYI VÁLLALKOZÁSOKAT SZERVEZŐ és SZOLGÁLTATÓ Kft 1131 Budapest, Göncöl u. 28-30. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK járóbeteg orvosi szolgáltatás ellátására Jóváhagyva: Budapest, 2016...

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Nyugat-dunántúli Regionális Hulladékgazdálkodási Program (KEOP-1.1.1/2F/09-11-2012-0001) keretében beszerzett házi komposztáló edényeknek a Nyugat-dunántúli Regionális Hulladékgazdálkodási

Részletesebben

Egyedi Előfizetői Szerződés

Egyedi Előfizetői Szerződés ügyfélszáma: Egyedi i Szerződés TÁVBESZÉLŐ-SZOLGÁLTATÁSRA amely létrejött az ELŐFIZETŐ ADATAI táblázatban meghatározott, és a BorsodWeb Kft. (székhelye: 3527 Miskolc, József Attila u. 27. 2/1.) mint Szolgáltató

Részletesebben

D. MELLÉKLET A helyhez kötött telefonszolgáltatásra vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK

D. MELLÉKLET A helyhez kötött telefonszolgáltatásra vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK D. MELLÉKLET A helyhez kötött telefonszolgáltatásra vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK 1 A TELEFONSZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉNEK MÓDJA ÉS FELTÉTELEI, A SZOLGÁLTATÁS TARTALMA 2 1.1 A telefonszolgáltatás

Részletesebben

Megállapodás LEI kód igénylésben való közreműködésre, valamint a származtatott ügyletek kereskedési adattárba történő bejelentésére

Megállapodás LEI kód igénylésben való közreműködésre, valamint a származtatott ügyletek kereskedési adattárba történő bejelentésére Megállapodás LEI kód igénylésben való közreműködésre, valamint a származtatott ügyletek kereskedési adattárba történő bejelentésére amely létrejött egyrészről a (1053, Budapest, Szép u. 2., Cg.: 01-10-046204),

Részletesebben

UNION24 portál felhasználási útmutató

UNION24 portál felhasználási útmutató UNION24 portál felhasználási útmutató 1. Az union24 portál bemutatása Az union24 portál az UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. által létrehozott és üzemeltetésében álló honlap, amelyen keresztül

Részletesebben

HIRDETMÉNY. A Raiffeisen Bank Zrt. tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit, hogy a Bank Lakossági Üzletszabályzata módosul, illetve kiegészül.

HIRDETMÉNY. A Raiffeisen Bank Zrt. tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit, hogy a Bank Lakossági Üzletszabályzata módosul, illetve kiegészül. HIRDETMÉNY A Raiffeisen Bank Zrt. tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit, hogy a Bank Lakossági Üzletszabályzata módosul, illetve kiegészül. A módosítás/kiegészítés a Lakossági Üzletszabályzat alábbi rendelkezéseit

Részletesebben

Tájékoztató az azonosítóengedélyezési eljárásokról

Tájékoztató az azonosítóengedélyezési eljárásokról Tájékoztató az azonosítóengedélyezési eljárásokról Az azonosítók használatát a hatóság az elektronikus hírközlési szolgáltatók kérelmére engedélyezi és az engedélyt kérelemre vagy hivatalból indított eljárással

Részletesebben

union24 portál felhasználási útmutató

union24 portál felhasználási útmutató union24 portál felhasználási útmutató 1. Az union24 portál bemutatása Az union24 portál az UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. által létrehozott és üzemeltetésében álló honlap, amelyen keresztül

Részletesebben

ÖSSZEKAPCSOLÁSI SZERZŐDÉS

ÖSSZEKAPCSOLÁSI SZERZŐDÉS ÖSSZEKAPCSOLÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a UPC MAGYARORSZÁG KFT. Székhelye: 1092 Budapest, Kinizsi u. 30-36. Cégjegyzékszáma: 01-09-366290 Adószám: 10987278-2-44 (a továbbiakban: UPC vagy Szolgáltató

Részletesebben

Tisztelt Felhasználó!

Tisztelt Felhasználó! Tisztelt Felhasználó! A csoportos beszedési megbízáson, a Szerződő fél azonosítója a kedvezményezetnél rovatban a számlán szereplő, szerződéses folyószámla számot kell megadnia. Az azonosító 12 számjegyből

Részletesebben

ÜSZ_2006-10-10.V1 2/93

ÜSZ_2006-10-10.V1 2/93 Pannon GSM Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek az Igénybevételi díjat utólag fizető (számlás), illetve az Igénybevételi díjat előre fizető (kártyás) előfizetői szolgáltatáshoz Érvényes: 2006.

Részletesebben

KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ az elektronikus ügyintézéshez rendszeresített Regisztrációs lap hoz

KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ az elektronikus ügyintézéshez rendszeresített Regisztrációs lap hoz KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ az elektronikus ügyintézéshez rendszeresített Regisztrációs lap hoz KÉRJÜK, HOGY A REGISZTRÁCIÓS LAP KITÖLTÉSE ELŐTT A KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ T FIGYELMESEN OLVASSA EL! AZ ELEKTRONIKUS ÜGYINTÉZÉST

Részletesebben

I. ÁLTALÁNOS ELŐFIZETÉSI FELTÉTELEK HATÁLYA II. KIADÓ ADATAI

I. ÁLTALÁNOS ELŐFIZETÉSI FELTÉTELEK HATÁLYA II. KIADÓ ADATAI ÁLTALÁNOS ELŐFIZETÉSI FELTÉTELEK (továbbiakban Előfizetési Feltételek ) a Silver Kiadó Kft által kiadott La Femme magazin (továbbiakban Kiadvány ) előfizetésére I. ÁLTALÁNOS ELŐFIZETÉSI FELTÉTELEK HATÁLYA

Részletesebben

III/8. FÜGGELÉK GARANTÁLT SZOLGÁLTATÁSOK ELJÁRÁSRENDJE. I. GSZ Előzetes tájékoztatás, kapacitás-igénybejelentésre adandó ajánlat

III/8. FÜGGELÉK GARANTÁLT SZOLGÁLTATÁSOK ELJÁRÁSRENDJE. I. GSZ Előzetes tájékoztatás, kapacitás-igénybejelentésre adandó ajánlat III/8. FÜGGELÉK GARANTÁLT SZOLGÁLTATÁSOK ELJÁRÁSRENDJE I. GSZ Előzetes tájékoztatás, kapacitás-igénybejelentésre adandó ajánlat Előzetes tájékoztatás kérése, igénybejelentés: a felhasználó vagy megbízottja,

Részletesebben

Edény: Nyugat-dunántúli Regionális Hulladékgazdálkodási Program (KEOP-1.1.1/2F/ ) keretében beszerzett házi komposztáló edény.

Edény: Nyugat-dunántúli Regionális Hulladékgazdálkodási Program (KEOP-1.1.1/2F/ ) keretében beszerzett házi komposztáló edény. Általános Szerződési Feltételek Nyugat-dunántúli Regionális Hulladékgazdálkodási Program (KEOP-1.1.1/2F/09-11-2012-0001) keretében beszerzett házi komposztáló edényeknek a Nyugat-dunántúli Regionális Hulladékgazdálkodási

Részletesebben

D. MELLÉKLET A helyhez kötött telefonszolgáltatásra vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK

D. MELLÉKLET A helyhez kötött telefonszolgáltatásra vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK D. MELLÉKLET A helyhez kötött telefonszolgáltatásra vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK 1 A TELEFONSZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉNEK MÓDJA ÉS FELTÉTELEI, A SZOLGÁLTATÁS TARTALMA 2 1.1 A telefonszolgáltatás

Részletesebben

D. MELLÉKLET A helyhez kötött telefonszolgáltatásra vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK

D. MELLÉKLET A helyhez kötött telefonszolgáltatásra vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK D. MELLÉKLET A helyhez kötött telefonszolgáltatásra vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK 1 A TELEFONSZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉNEK MÓDJA ÉS FELTÉTELEI, A SZOLGÁLTATÁS TARTALMA 2 1.1 A telefonszolgáltatás

Részletesebben

BorsodWeb Internetszolgáltató Kft. szolgáltató. Általános Szerződési Feltételek internet elérési szolgáltatáshoz

BorsodWeb Internetszolgáltató Kft. szolgáltató. Általános Szerződési Feltételek internet elérési szolgáltatáshoz K I V O N A T a BorsodWeb Kft. hírközlési szolgáltató 2018.01.03. napjától hatályos, internet elérési szolgáltatásra vonatkozó Általános Szerződési Feltételeiből A jelen kivonat a fent megjelölt hírközlési

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ AZ EXIMBANK ÁLTAL REFINANSZÍROZOTT HITELEK ÁTVÁLLALÁSÁVAL KAPCSOLATOS ELJÁRÁSRÓL

TÁJÉKOZTATÓ AZ EXIMBANK ÁLTAL REFINANSZÍROZOTT HITELEK ÁTVÁLLALÁSÁVAL KAPCSOLATOS ELJÁRÁSRÓL TÁJÉKOZTATÓ AZ EXIMBANK ÁLTAL REFINANSZÍROZOTT HITELEK ÁTVÁLLALÁSÁVAL KAPCSOLATOS ELJÁRÁSRÓL (Pénzügyi Intézmények és Eximbankos forrásból finanszírozott Ügyfelek részére) Az Igazgatóság döntése alapján

Részletesebben

Közlemény. Hívott szám Szolgáltatás Induló állapot Hívások díja

Közlemény. Hívott szám Szolgáltatás Induló állapot Hívások díja Közlemény A VODAFONE MAGYARORSZÁG ZRT. értesíti Tisztelt Előfizetőit, hogy 2013. március 17-i hatállyal a Lakossági Általános Szerződési Feltételek valamint az Üzleti Általános Szerződési Feltételek, továbbá

Részletesebben

A ZALASZÁM Kft. Általános Szerződési Feltételei. Internet, VoIP és IPTV szolgáltatások igénybevételére

A ZALASZÁM Kft. Általános Szerződési Feltételei. Internet, VoIP és IPTV szolgáltatások igénybevételére A ZALASZÁM Kft. Általános Szerződési Feltételei Internet, VoIP és IPTV szolgáltatások igénybevételére Készítés dátuma: 2002. november 14. Utolsó módosítás: 2012. május 31. Hatályos: 2012. július 1-től

Részletesebben

Egyedi előfizetői szerződés az Internet IP előfizetői szolgáltatás igénybevételére

Egyedi előfizetői szerződés az Internet IP előfizetői szolgáltatás igénybevételére 2. sz. függelék 2. sz. melléklet az Internet IP előfizetői szolgáltatás igénybevételére 1. A szolgáltató adatai 1.1. A szolgáltató neve, címe Magyar Telekom Távközlési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság

Részletesebben

ADATVÁLTOZÁST BEJELENTŐ NYOMTATVÁNY AZONOSÍTÁSI ADATOK. NEM VÁLTOZÓ ADAT (jelenleg is érvényes) VAGY ADATVÁLTOZÁS ELŐTTI RÉGI ADAT

ADATVÁLTOZÁST BEJELENTŐ NYOMTATVÁNY AZONOSÍTÁSI ADATOK. NEM VÁLTOZÓ ADAT (jelenleg is érvényes) VAGY ADATVÁLTOZÁS ELŐTTI RÉGI ADAT 1. számú nyomtatvány ADATVÁLTOZÁST BEJELENTŐ NYOMTATVÁNY AZONOSÍTÁSI ADATOK SZÜLETÉSI NÉV: SZÜL HELYE, IDEJE: ANYJA NEVE: SZERZŐDÉS SZÁMA: NEM VÁLTOZÓ ADAT (jelenleg is érvényes) VAGY ADATVÁLTOZÁS ELŐTTI

Részletesebben

N y. Teljesítés gyakorisága Éves Féléves Negyedéves. Havi

N y. Teljesítés gyakorisága Éves Féléves Negyedéves. Havi N y Teljesítés gyakorisága Éves Féléves Negyedéves Havi Jelen nyomtatvány kitöltésével és aláírásával felhatalmazom pénzforgalmi szolgáltatót arra, hogy a fentebb megjelölt kedvezményezettet az általam

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ AZ ELŐFIZETŐK ÉS FELHASZNÁLÓK SZEMÉLYES ADATAINAK KEZELÉSÉRŐL

TÁJÉKOZTATÓ AZ ELŐFIZETŐK ÉS FELHASZNÁLÓK SZEMÉLYES ADATAINAK KEZELÉSÉRŐL TÁJÉKOZTATÓ AZ ELŐFIZETŐK ÉS FELHASZNÁLÓK SZEMÉLYES ADATAINAK KEZELÉSÉRŐL Az etel Magyarország Kft. (1075 Budapest Kazinczy u. 24-26.), mint távközlési szolgáltató (a továbbiakban: Szolgáltató) a hírközlési

Részletesebben

G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK

G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK 1. Igényelhető konstrukciók... 2 1.1 DIGI MINDENKINEK CSOMAG...

Részletesebben

egyedi előfizetői szerződés

egyedi előfizetői szerződés egyedi előfizetői szerződés helyhez kötött telefonszolgáltatás melléklete 1. Szolgáltatás tartalma Helyhez kötött előfizetői végponton keresztül igénybe vehető nyilvános telefonszolgáltatás, amely nem

Részletesebben

Előfizetői Szerződés

Előfizetői Szerződés Előfizetői Szerződés Mely létrejött egyrészről: Szerződő fél neve (cég esetén cégszerű elnevezés): Értesítési / Számlázási címe: Értesítési telefonszám: E-mail cím: Felhasználói név: Jelszó: Szolgáltatás

Részletesebben

4.A MELLÉKLET: HELYI HUROK TELJES ÁTENGEDÉSE ÉS KÁBELKIFEJTÉSI ELEMEK SZOLGÁLTATÁS LEÍRÁSA. Tartalom

4.A MELLÉKLET: HELYI HUROK TELJES ÁTENGEDÉSE ÉS KÁBELKIFEJTÉSI ELEMEK SZOLGÁLTATÁS LEÍRÁSA. Tartalom 4.A MELLÉKLET: HELYI HUROK TELJES ÁTENGEDÉSE ÉS KÁBELKIFEJTÉSI ELEMEK SZOLGÁLTATÁS LEÍRÁSA Tartalom 1. A szolgáltatás leírása... 2 2. A szolgáltatás elemei... 3 2.1 A Helyi Hurok Teljes Átengedés szolgáltatás

Részletesebben

Az INVITEL Távközlési Zrt. Híváskezdeményezési és Hívásvégződtetési Szolgáltatásához Kapcsolódó Referencia Összekapcsolási Ajánlata.

Az INVITEL Távközlési Zrt. Híváskezdeményezési és Hívásvégződtetési Szolgáltatásához Kapcsolódó Referencia Összekapcsolási Ajánlata. Az INVITEL Távközlési Zrt. Híváskezdeményezési és Hívásvégződtetési Szolgáltatásához Kapcsolódó Referencia Összekapcsolási Ajánlata A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnökének a számhordozás részletes

Részletesebben

D. MELLÉKLET A helyhez kötött telefonszolgáltatásra vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK

D. MELLÉKLET A helyhez kötött telefonszolgáltatásra vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK D. MELLÉKLET A helyhez kötött telefonszolgáltatásra vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK 1 A TELEFONSZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉNEK MÓDJA ÉS FELTÉTELEI, A SZOLGÁLTATÁS TARTALMA 2 1.1 A telefonszolgáltatás

Részletesebben

G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK

G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK 1. Igényelhető konstrukciók... 2 1.1 Kedvezmények határozatlan

Részletesebben

G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK

G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK 1. Igényelhető konstrukciók... 2 1.1 Kedvezmények határozatlan

Részletesebben

Magyar joganyagok évi CXLVIII. törvény - a kölcsönök kamatai és a teljes hiteld 2. oldal (2) Hitelkártya-szerződéshez vagy fizetési számlához

Magyar joganyagok évi CXLVIII. törvény - a kölcsönök kamatai és a teljes hiteld 2. oldal (2) Hitelkártya-szerződéshez vagy fizetési számlához Magyar joganyagok - 2011. évi CXLVIII. törvény - a kölcsönök kamatai és a teljes hiteld 1. oldal 2011. évi CXLVIII. törvény a kölcsönök kamatai és a teljes hiteldíj mutató korlátozása, valamint az átlátható

Részletesebben

SEGÉDLET. A támogatási év minden év április 1-jétől, következő év március 31-éig tart és négy tárgynegyedévből áll.

SEGÉDLET. A támogatási év minden év április 1-jétől, következő év március 31-éig tart és négy tárgynegyedévből áll. SEGÉDLET a tenyészkoca állatjóléti támogatások igénybevételéhez szükséges N0632 számú Kifizetési kérelem, valamint N0633 számú Tartási hely adatok Kifizetési kérelemhez nyomtatványok helyes kitöltéséhez

Részletesebben

K I V O N A T. A változásokkal egységes szerkezetbe foglalt ÁSZF-ek ügyfélkapu útján kerül benyújtásra a Hatóság részére.

K I V O N A T. A változásokkal egységes szerkezetbe foglalt ÁSZF-ek ügyfélkapu útján kerül benyújtásra a Hatóság részére. K I V O N A T Az Elektronet Zrt. 4400 Nyíregyháza, Nádor u. 28. (Adószám: 12848612-2-15) 2018. január 1. napjától módosítja a vezetékes internet-szolgáltatásra vonatkozó Általános Szerződési Feltételeit.

Részletesebben