A rendezvény helyszíne: Papp László Budapest Sportaréna május 11.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A rendezvény helyszíne: Papp László Budapest Sportaréna 2013. május 11."

Átírás

1

2 A rendezvény helyszíne: Papp László Budapest Sportaréna május 11. Közép-Európa legnagyobb és legkorszerűbb multifunkcionális sportcsarnoka. További információ:

3 FitBalance nagyszínpad

4

5 A rendezvény bemutatkozása A FitBalance rendezvény Magyarország vezető fitnesz, aerobik, spinning, valamint az egészséges életmód kedvelőinek egynapos mozgásfesztiválja. A mára hagyományosan évente kétszer, tavasszal és ősszel megrendezésre kerülő rendezvény idei, májusi állomása megkapta a Nemzeti Egészség és Fitness Fesztivál elnevezést is. A Fitbalance Aréna rendezvény 2013-ban az egyik legnagyobb egészség, mozgás és életmód expo és rendezvény hazánkban, valamint Közép-Európában! Az eseménynek ötödik éve otthont adó Papp László Budapest Sportarénába 2012-ben 4500 látogatót és 130 kiállítót fogadtunk. A 2006 és 2013 között megrendezett 15 FitBalance rendezvényen eddig több, mint résztvevőt sikerült megmozgatnunk! További infók, fotók, videók:

6 A rendezvény mondanivalója Minden FitBalance rendezvényen szeretnénk felhívni a figyelmet a a mozgás valamint az egészséges életmód fontosságára, ezért folytatódik a Sztárok az egészségért programunk. A program keretén belül ismert ember vállalják, hogy a helyszínen kipróbálják a különböző mozgástípusokat, és részt vesznek az egészségügyi szűréseken is! Fontos számunkra, hogy támogassuk azokat az iskolákat, ahol nem jut elegendő forrás sporteszközök vásárlására. Ezért a 2013 május 4-ei rendezvény bevételéből a veresegyházi általános iskolát támogatjuk, akik a felajánlott összeget természetesen sporteszközök vásárlásra fordítják!

7 Fitbalance Aréna - Fitness - Életmód - Expo A FitBalance rendezvény szerves részét képezik a mozgáshoz, valamint az egészséges életmódhoz kapcsolódó kiállítók megjelenése. Az eseményen hazánkban a legkedvezőbb ár/érték arányban van mód a megjelenésre. A rendezvény helyszíneit a Papp László Budapest Sportaréna adottságaihoz alakítottuk ki. A közel 200 program egyidejűleg 9! színpadon zajlik majd! Részletes órarend és beosztás elérhető, a weboldalon! Az egész napos esemény keretein belül a versenysport is megjelenik a helyszínen IFBB Nemzetközi Testépítő és Fitness Kupa kerül megrendezésre.

8 A FitBalance média A FitBalance az országos médiumokon kívül saját médiumokkal éri el a sportolni vágyókat, az egészséges életmód iránt fogékony érdeklődőket, és mindenkit aki csak kicsit is szeretné magát jobban érezni a bőrében, és aki a rendezvényről érdeklődik. A és a internetes portálok, folyamatosan frissülő hírekkel, mozgási és étkezési tanácsokkal, receptekkel várják a látogatókat. A FitBalance, hivatalos facebook profilja folyamatosan bővülő rajongótábora a legrövidebb úton értesülhet a FitBalance program aktualitásaival. Saját, több mint főt tartalmazó DM adatbázisunk, amely folyamatosan frissül, hírlevél formájában kap tájékoztatást az aktuális FitBalance hírekről, eseményekről. A FitBalance magazin, egy az események alkalmából megjelenő A/5 méretű programfüzet, amelyek a rendezvényeinket megelőzően példányban, ingyenesen jelennek meg. A oldalas újság a rendezvény programján kívül, számos érdekes cikket tartalmaz a mozgás és egészség témákban. A magazin terjesztése az alábbi helyeken történik: fitness-wellness - termek, irodaházak, a rendezvény helyszíne.

9 A FitBalance média A FitBalance a rendezvényt megelőzően és utána is aktívan jelen van az országos médiumokban, és a szaklapokban. Az eseményről eddig összesen 1200 percnyi televíziós bejátszás, 800 percnyi rádiós szpot, és 620 oldalnyi újságcikk készült. Sajtótájékoztató A rendezvényt megelőzően, állófogadással és fitness bemutatóval egybekötött interaktív sajtótájékoztatót tartunk, amely nagy népszerűségnek örvend, és egyedülállóan, a meghívott sajtóképviselők 95 százaléka részt is vesz! A sajtótájékoztató helyszíne: HOTEL ARÉNA STADION, Budapest A sajtótájékoztató időpontja: 2013 április óra

10 Belépőjegy információk A belépőjegy ára elővételben : Ft, a helyszínen, Ft. A belépőjegyek kaphatóak a Ticket Express és az Eventim hálózatában, a legnagyobb hazai fitness termekben, a, valamint a BioTech Usa shopokban. Megrendelhető -en, valamint megvásárolható a helyszínen! A belépő ára tartalmazza: támogatói ajándékcsomag ingyenes egészségügyi mérések ingyenes ásványvíz fogyasztás ingyenes ebéd ( 3000 fő ) A rendezvényen ingyenes gyerekmegőrző működik! 14 éves kor alatt a belépés ingyenes!

11 Program információk A FitBalance Aréna rendezvényen több mint 200 fő oktató tart órákat. Magyarország legnépszerűbb és legfelkészültebb prezenterei összesen 9 színpadon várják a sportolni vágyókat. rendezvényen az alábbi programok kerülnek lebonyolításra: Nagyszínpad FT Corner, F.I.T Point Jóga Pilates Spinning színpad (150 spinning kerékpár kerül elhelyezésre) Dance színpad Body Art színpad Pole Fitness (rúd fitness) Nemzetközi verseny IFBB Nemzetközi Testépítő és Fitness Kupa színpad. IWI Konferencia (Hotel Aréna) Expo 5000 nm-en! A Magyar Testépítő és Fitness Szövetség a Fitbalance Aréna esemény keretein belül az Expo részen felállított színpadon rendezi meg IFBB Nemzetközi Testépítő és Fitness Kupa versenyét.

12 Kiállítói ajánlat A Kiállító számára, az alábbi megjelenési lehetőségeket tudjuk biztosítani a Fitbalance Aréna rendezvényhez kapcsolódóan. Továbbiakban: Kiállító

13 Kiállítói ajánlat Helyszíni megjelenések: A rendezvény helyszínén a Kiállító számára a nm területet biztosítunk, asztallal, székkel, elektromos árammal. Lehetőség van kiállítói instaláció felállítására is ( Syma elemekből) - A Kiállító a rendezvény helyszínén tetszőlegesen elhelyezheti állványait, termékeit, szóróanyagait, valamint molinója, rollupja, megjelenik a rendezvényén helyszínén. - A színpadok hátsó falán elhelyezett, színpadonként 3darab, 112 cm-es plazma tvken valamint a 1 db 20nm-es led falon: a Kiállító neve és logója, valamint reklámfilmjei a rendezvény ideje alatt folyamatosan megjelennek. - Az eseményen nyereményjátékot biztosítunk, melynek díjátadásai a nagyszínpadon történnek. A nyereményjáték koordinálásához, valamint a díjátadóhoz külön embert biztosítunk.

14 Online, DM megjelenések: Az alábbi weboldalakon, beharangozók, riportok, játék valamint bannerek jelennek meg a rendezvényről az azt megelőző egy hónapban. Ezeken a felületeken a Kiállító logója kiemelten megjelenik a partnerek között, valamint banere elhelyezésre kerül a főoldalon. De lehetőség van, nyereményjáték és pr anyag elhelyezésére is A rendezvényt megelőzően, a folyamatosan bővülő, jelenleg fős adatbázisunk részére hírlevél kerül kiküldésre, amelyben a támogató tetszőleges tartalmú hírlevele jelenik meg.

15 Az eseményhez kapcsolódó,egyéb megjelenések: - A rendezvényen résztvevők számára kiosztott kb ajándékcsomagban a kiállító ajándékai, promóciós anyagai elhelyezésre kerülnek. - A kiállító számára 8 darab belépőt biztosítunk!

16 Sajtótájékoztató: A rendezvényt megelőzően, állófogadással és fitness bemutatóval egybekötött interaktív sajtótájékoztatót tartunk. A sajtótájékoztatón a Kiállító neve és logója az alábbiak alapján jelenik meg: 1db rollup a helyszíni kivetítőn ( 2X2m ) a Kiállító neve és logója, termékének fotói, hirdetése, valamint reklámfilmjei folyamatosan vetítésre kerülnek. Ezen felül terméke, vagy ajándékai, a sajtótájékoztatón kiosztásra kerülhet. A sajtótájékoztató helyszíne: HOTEL ARÉNA**** (volt STADION,) Budapest A sajtótájékoztató időpontja: 2013 április óra

17 Galéria

18

19

20

21 Kapcsolat Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken: BARA Csaba Marketing vezető Mobil: UNGER-PAPP Kata Marketing-, sales manager Mobil: mail: sales@fitbalance.hu Web: Szpotunk megtekinthető:

A FitBalance, mint brand: Bemutatjuk a FiBalance csoportot:

A FitBalance, mint brand: Bemutatjuk a FiBalance csoportot: A FitBalance, mint brand: Bemutatjuk a FiBalance csoportot: FitBalance rendezvények FitBalance Étrend házhozszállítás FitBalance Coffee&Bistro FitBalance Awarad Gála www.fitbalance.hu www.fitbalance-etrend.hu

Részletesebben

MIÉRT ÉRDEMES A BSI-T VÁLASZTANI

MIÉRT ÉRDEMES A BSI-T VÁLASZTANI MIÉRT ÉRDEMES A BSI-T VÁLASZTANI A BSI Magyarország piacvezető sportrendezvény szervező cége. Évente 30-35 eseményt szervezünk, egy évben több mint 100.000 embert mozgatunk meg (köztük kb. 3000 külföldit).

Részletesebben

Hirdetési lehetőségek: Szponzorációs csomagok:

Hirdetési lehetőségek: Szponzorációs csomagok: Hirdetési lehetőségek: A programfüzetben a megjelenés az alábbi árak szerint : Borító, hátsó külső oldal: 60 000,- HUF + ÁFA Borító, hátsó belső oldal: 45 000,- HUF + ÁFA Belső oldalak: 35 000,-HUF + ÁFA

Részletesebben

Hirdetési lehetőségek: Szponzorációs csomagok:

Hirdetési lehetőségek: Szponzorációs csomagok: Hirdetési lehetőségek: A programfüzetben a megjelenés az alábbi árak szerint : Borító, hátsó külső oldal: 60 000,- HUF + ÁFA Borító, hátsó belső oldal: 45 000,- HUF + ÁFA Belső oldalak: 35 000,-HUF + ÁFA

Részletesebben

29. BUDAPEST FÉLMARATON. 2014. szeptember 14.

29. BUDAPEST FÉLMARATON. 2014. szeptember 14. 29. BUDAPEST FÉLMARATON 2014. szeptember 14. ESEMÉNYTÖRTÉNET 1984-ben került először megrendezésre a Budapest Félmaraton, 1984. és 1993. között a Budapest Maraton keretében. 1994-ben és 1995-ben szünetelt

Részletesebben

MIÉRT ÉRDEMES A BSI-T VÁLASZTANI

MIÉRT ÉRDEMES A BSI-T VÁLASZTANI Szponzoráció MIÉRT ÉRDEMES A BSI-T VÁLASZTANI A BSI Magyarország piacvezető sportrendezvény szervező cége. Évente 30-35 eseményt szervezünk, egy évben több mint 100.000 embert mozgatunk meg (köztük kb.

Részletesebben

HVG Állásbörze 2011 ősz. Tájékoztató KépzésTér

HVG Állásbörze 2011 ősz. Tájékoztató KépzésTér HVG Állásbörze 2011 ősz Tájékoztató KépzésTér A HVG Állásbörze hazánk legnagyobb állás és képzésvására Évente két rendezvény 7.500-9.000 látogató a helyszínen Rendezvényenként 120-150 kiállító és több

Részletesebben

47M. Megérkezett!!! A legnagyobb. AZ EGÉSZ VILÁGON!

47M. Megérkezett!!! A legnagyobb. AZ EGÉSZ VILÁGON! Megérkezett!!! A legnagyobb. AZ EGÉSZ VILÁGON! A Muscle & Fitness a világ legnagyobb látogatottságú nőknek és férfiaknak szóló, populáris fitnesz és testépítés témakörére fókuszáló médiafelülete. A testformálás

Részletesebben

SZPONZORI KIAJÁNLÓ. a Homokháti Hungária Kupa Nemzetközi Tájékozódási Futóversenyre

SZPONZORI KIAJÁNLÓ. a Homokháti Hungária Kupa Nemzetközi Tájékozódási Futóversenyre SZPONZORI KIAJÁNLÓ a Homokháti Hungária Kupa Nemzetközi Tájékozódási Futóversenyre Szeged, Kisszállás, Mórahalom, Ásotthalom 2011. augusztus 17-21. eseményére Tisztelt Török Tibor Úr! A Maccabi Vívó és

Részletesebben

47M. Megérkezett!!! A legnagyobb. AZ EGÉSZ VILÁGON!

47M. Megérkezett!!! A legnagyobb. AZ EGÉSZ VILÁGON! Megérkezett!!! A legnagyobb. AZ EGÉSZ VILÁGON! A Muscle & Fitness a világ legnagyobb látogatottságú nőknek és férfiaknak szóló, populáris fitnesz és testépítés témakörére fókuszáló médiafelülete. A testformálás

Részletesebben

rendezvények rendezvények Médiaajánlat

rendezvények rendezvények Médiaajánlat Médiaajánlat Bemutatkozás A magyar bor iránt elkötelezett szervezetként fontosnak tartjuk ráirányítani a figyelmet azokra a borfajtákra, amelyek mind belföldön, mind külföldön méltán képviselhetik hazánkat.

Részletesebben

Médiaajánlat -

Médiaajánlat - Médiaajánlat - www.greenfo.hu Érvényes: 2011. június 1.-től visszavonásig Honlapunkra elsősorban környezetkímélő termékek és szolgáltatások, illetve környezetvédelemmel, természetvédelemmel és energiatakarékossággal

Részletesebben

A Síelők.hu hirdetési ajánlata síoktatók számára

A Síelők.hu hirdetési ajánlata síoktatók számára A Síelők.hu hirdetési ajánlata síoktatók számára Bemutatkozás A sielok.hu 2000 decemberében született meg. A cél egy olyan webhely létrehozása volt, ahol a téli sportok szerelmesei minden hasznos információt

Részletesebben

Mutassa be cégét és termékeit fejlett nagykereskedő és gyártó cégek vezetőinek

Mutassa be cégét és termékeit fejlett nagykereskedő és gyártó cégek vezetőinek Mutassa be cégét és termékeit fejlett nagykereskedő és gyártó cégek vezetőinek és legyen a II. Országos Nagykereskedői és Gyártói Konferencia kiállító partnere 2013. február 21-én Kedves Kiállító partnerünk!

Részletesebben

PlayIT. A Szakértő Bizottság döntése alapján 2015. évben a. márka elnyerte a Superbrands kitüntetést.

PlayIT. A Szakértő Bizottság döntése alapján 2015. évben a. márka elnyerte a Superbrands kitüntetést. I S M E R T E T Ő 2015 A Szakértő Bizottság döntése alapján 2015. évben a A PlayIT Magyarország legnagyobb Gamer és IT rendezvénye, valamint a legnagyobb látogatói számmal rendelkező hazai kiállítás, mely

Részletesebben

Akkor legyen Ön is kiemelt állásajánlónk területi kizárólagossággal!

Akkor legyen Ön is kiemelt állásajánlónk területi kizárólagossággal! Jelen lenne a jó szakemberek karrierépítési folyamatának minden állomásán? Közvetlenül és hatásosan kommunikálna feléjük? Igen? Akkor legyen Ön is kiemelt állásajánlónk területi kizárólagossággal! Mivel

Részletesebben

Az ARTIQ Kulturális Magazin médiaajánlata

Az ARTIQ Kulturális Magazin médiaajánlata Az ARTIQ Kulturális Magazin médiaajánlata 2014 ARTIQ BEMUTATKOZÁS BANNERHELYEK ÁRAK ÉS AKCIÓK Tisztelt leendő Hirdetőnk! Az ARTIQ kulturális magazin (http://artiq.hu/) 2014. január 16-án indult. Az ARTIQ

Részletesebben

gazdasági, diplomáciai, kulturális és közélet prominens személyiségei. exkluzív közönséget

gazdasági, diplomáciai, kulturális és közélet prominens személyiségei. exkluzív közönséget m é d i a a j á n l a t Bemutatkozás A Magyar Borok Bálja a báli szezon meghatározó eseménye és egyben a magyar bor ünnepe, amelyen az Év Bortermelői, a borszakma jeles képviselői mellett jelen vannak

Részletesebben

MIT KELL TUDNUNK A BALATONI HAJÓKIÁLLÍTÁSRÓL? PARTNEREINKTŐL TUDJUK: 2016-BAN A KIÁLLÍTÁSHOZ KÖTHETŐEN SZÁMOS HAJÓ ÉRTÉKESÍTÉSRE KERÜLT

MIT KELL TUDNUNK A BALATONI HAJÓKIÁLLÍTÁSRÓL? PARTNEREINKTŐL TUDJUK: 2016-BAN A KIÁLLÍTÁSHOZ KÖTHETŐEN SZÁMOS HAJÓ ÉRTÉKESÍTÉSRE KERÜLT A Balaton Boat Show csupán egy órányi autóútra Budapesttől, Magyarország legmeghatározóbb vízi hajókiállításaként széles hajókínálattal, változatos hajózáshoz kapcsolódó kiállítói körrel, izgalmas és színes

Részletesebben

Tisztelt Partnerünk! A Magyar Epilepszia Liga vezetősége nevében szeretettel várunk érdeklődésüket! Prof. Fogarasi András.

Tisztelt Partnerünk! A Magyar Epilepszia Liga vezetősége nevében szeretettel várunk érdeklődésüket! Prof. Fogarasi András. Tisztelt Partnerünk! 2018. tavaszán 14. alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Epilepszia Liga országos kongresszusa. A korábbi évekhez hasonlóan most is az a célunk, hogy az epileptológiát és az epilepsziás

Részletesebben

ARTIQ MÉDIAAJÁNLAT 2015. ARTIQ Kulturális Magazin

ARTIQ MÉDIAAJÁNLAT 2015. ARTIQ Kulturális Magazin Kulturális Magazin MÉDIAAJÁNLAT 2015. A Magazinról Tisztelt leendő Hirdetőnk, Partnerünk! Az Kulturális Magazin 2014 januárja óta napi rendszerességgel tájékoztatja olvasóit a kulturális élet hazai és

Részletesebben

VLV.HU MÉDIAAJÁNLAT. Bemutatkozás

VLV.HU MÉDIAAJÁNLAT. Bemutatkozás VLV.HU MÉDIAAJÁNLAT Bemutatkozás A VLV.HU honlap Kemény Dénes akkori szövetségi kapitány, mai MVLSZ- elnök kezdeményezésére jött létre a 2007- es melbourne- i világbajnokság előtt, hogy korszerű médiaeszközként

Részletesebben

A Síelők.hu hirdetési ajánlata utazási irodák számára

A Síelők.hu hirdetési ajánlata utazási irodák számára A Síelők.hu hirdetési ajánlata utazási irodák számára Bemutatkozás A sielok.hu 2000 decemberében született meg. A cél egy olyan webhely létrehozása volt, ahol a téli sportok szerelmesei minden hasznos

Részletesebben

A Síelők.hu hirdetési ajánlata szállások számára

A Síelők.hu hirdetési ajánlata szállások számára A Síelők.hu hirdetési ajánlata szállások számára Bemutatkozás A sielok.hu 2000 decemberében született meg. A cél egy olyan webhely létrehozása volt, ahol a téli sportok szerelmesei minden hasznos információt

Részletesebben

Médiaajánlat. hirdetési felületek és technikai információk. Általános információk Árlista Hirdetési felületek, technikai részletek

Médiaajánlat. hirdetési felületek és technikai információk. Általános információk Árlista Hirdetési felületek, technikai részletek Médiaajánlat hirdetési felületek és technikai információk Általános információk Árlista Hirdetési felületek, technikai részletek motorsportal.hu A Motorsportal 2009-ben indult, pár lelkes fiatal szenvedélyéből

Részletesebben

Fedőlap SZIGET-MEEX DIÁKJEGY PROGRAM

Fedőlap SZIGET-MEEX DIÁKJEGY PROGRAM Fedőlap SZIGET-MEEX DIÁKJEGY PROGRAM 2018 MEEX Diákjegy Programok A Meex-Sziget Diákjegy programok célja, hogy a Magyarországon tanuló diákok kedvezményes áron tudjanak a Sziget rendezvényeire fesztivál

Részletesebben

halasi média és kultúra nonprofit kft. rendezvényei

halasi média és kultúra nonprofit kft. rendezvényei halasi média és kultúra nonprofit kft. rendezvényei Támogassa rendezvényeinket, és tegye sikeressé vállalkozását! Rendezvénytámogatás esetén a médiamegjelenéseket automatikusan biztosítjuk. Helyszíni megjelenések:

Részletesebben

2017. június 1-2. Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnok. (Stadion u. 3.)

2017. június 1-2. Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnok. (Stadion u. 3.) 2017. június 1-2. Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnok (Stadion u. 3.) SZAKMAI ALAPOK KONCEPCIÓ A Zalaegerszegen megvalósításra kerülő járműipari tesztpályára és a logisztikai központra építve egy kétévente

Részletesebben

Tudatos Vállalkozók Országos Konferenciája

Tudatos Vállalkozók Országos Konferenciája Mutassa be cégét és termékeit innovatív és tudatosan fejlődő cégek vezetőinek és legyen a Tudatos Vállalkozók Országos Konferenciájának kiállító partnere 2014. október 8-án Kedves Kiállító Partnerünk!

Részletesebben

Médiaajánlat - www.greenfo.hu

Médiaajánlat - www.greenfo.hu Médiaajánlat - www.greenfo.hu Érvényes: 2011. október 14-től visszavonásig Honlapunkra elsősorban környezetkímélő termékek és szolgáltatások, illetve környezetvédelemmel, természetvédelemmel és energiatakarékossággal

Részletesebben

HÉVÍZIEKNEK HÉVÍZIEKTŐL MÉDIA A JÁNL AT. Ér vényes: től, vis szavonásig. kerub.hu

HÉVÍZIEKNEK HÉVÍZIEKTŐL MÉDIA A JÁNL AT. Ér vényes: től, vis szavonásig. kerub.hu HÉVÍZIEKNEK HÉVÍZIEKTŐL MÉDIA A JÁNL AT Ér vényes: 2019.05.01-től, vis szavonásig. kerub.hu TARTALOMJEGYZÉK Bemutatkozás Teljesítmény és látogatók számokban» 03» 04 Display felületek Bannerek Desktop bannerek

Részletesebben

A Síelők.hu hirdetési ajánlata síoktatók számára

A Síelők.hu hirdetési ajánlata síoktatók számára A Síelők.hu hirdetési ajánlata síoktatók számára Bemutatkozás A sielok.hu 2000 decemberében született meg. A cél egy olyan webhely létrehozása volt, ahol a téli sportok szerelmesei minden hasznos információt

Részletesebben

ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ. www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu

ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ. www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu 2010 W W W. I N T E R P R E S S M A G A Z I N. H U 2009. augusztusában megújult az Interpress Magazin honlapja. A magazin cikkei teljes

Részletesebben

médiaajánlat Szilveszter.hu

médiaajánlat Szilveszter.hu médiaajánlat Bemutatkozás A Magyarország egyetlen online magazinja, amely szilveszterhez kapcsolódó általános tartalmakat, valamint a téli szezonban leginkább érdeklődésre számot tartó témákat ölel fel.

Részletesebben

III. Országos Nagykereskedelmi és Gyártói Konferencia

III. Országos Nagykereskedelmi és Gyártói Konferencia a tavalyi, II. Országos Nagykereskedelmi és Gyártói Konferencia Mutassa be cégét és termékeit fejlett nagykereskedő és gyártó cégek vezetőinek és legyen a III. Országos Nagykereskedői és Gyártói Konferencia

Részletesebben

médiaajánlat Szilveszter.hu

médiaajánlat Szilveszter.hu médiaajánlat Bemutatkozás A Magyarország egyetlen online magazinja, amely szilveszterhez kapcsolódó általános tartalmakat, valamint a téli szezonban leginkább érdeklődésre számot tartó témákat ölel fel.

Részletesebben

ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ. www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu

ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ. www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu 2011 W W W. I N T E R P R E S S M A G A Z I N. H U Amíg az ember levegô nélkül csak per cekig képes élni, víz híján csak napokig, élelemtôl

Részletesebben

HVG Állásbörze 2011 ősz. Tájékoztató

HVG Állásbörze 2011 ősz. Tájékoztató HVG Állásbörze 2011 ősz Tájékoztató A HVG Állásbörze hazánk legnagyobb karriervására Évente két rendezvény 7.500-9.000 látogató a helyszínen Rendezvényenként 120-150 kiállító és több mint 1.500 állásajánlat

Részletesebben

Siófok, június 1-2.

Siófok, június 1-2. Szponzori kiajánló Siófok, 2019. június 1-2. Balatoni Hajózási Zrt. 1.250.000 komputas 750.000 személyhajó utas 2.000 vitorláshely bérlő 22 személyhajó kikötő 11 vitorláskikötő A Balatoni Hajózási Zrt.

Részletesebben

Koncepció. vezető tréning cégeinek

Koncepció. vezető tréning cégeinek 10 10.. Personal Hungary Szakkiállítás 2013. október 9-10 10.. Koncepció Magyarország vezető tréning cégeinek 10. Personal Hungary Magyarország elsőszámú HR Szakkiállítása 78kiállító és 2.105szaklátogató

Részletesebben

Részvételi és szponzorációs ajánlat

Részvételi és szponzorációs ajánlat Részvételi és szponzorációs ajánlat Elsı Önkormányzati Projektbörze és Szakmai Konzultáció Budapest, 2010. március 31. Az európai uniós fejlesztési források elnyerése érdekében készült Integrált Városfejlesztési

Részletesebben

Általános média ajánlat

Általános média ajánlat Általános média ajánlat 2010 Bemutatkozás A Bookline Magyarország legnagyobb online áruháza, ahol a több százezer könyv mellett széles a választék CD-kből, DVD-kből, játékokból, műszaki cikkekből és drogériai

Részletesebben

KONFERENCIA SZPONZOR CSOMAGOK TÁJÉKOZTATÓJA

KONFERENCIA SZPONZOR CSOMAGOK TÁJÉKOZTATÓJA KONFERENCIA SZPONZOR CSOMAGOK TÁJÉKOZTATÓJA 1. Konferencia házigazdája (főszponzor) 1.300.000 Ft + Áfa értékesített mennyiség: 1 db - ELKELT kizárólag a főszponzor kreatívjai helyezhetők ki a konferencia

Részletesebben

A tér, ami megtérül...

A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... 1149 Budapest Egressy út 17-21. A tér, ami megtérül... Kedves Partnerünk! Köszönjük megtisztelő figyelmét. Engedje meg, hogy bemutatkozzunk és részletesen ismertessük Önnel ajánlatunkat.

Részletesebben

Megjelenési lehetőségek a Várépítő pályázathoz kötődő kommunikációs csatornákon és eszközökön

Megjelenési lehetőségek a Várépítő pályázathoz kötődő kommunikációs csatornákon és eszközökön Megjelenési lehetőségek a Várépítő pályázathoz kötődő kommunikációs csatornákon és eszközökön Pályázati felhívás (postázott nyomtatott anyag) Minden évben több mint 8 000 példányban gyermekintézményeknek,

Részletesebben

I. Ótapolca - Menti Lovas Napok

I. Ótapolca - Menti Lovas Napok Az idei évben,..-án kerül megrendezésre a I. Ótapolca - Menti Lovas Napok Az Ótapolca mentén, Pápa és Győr között, egyesületünk első, hagyományteremtő alkalommal, rendezi meg a Kulturális és Lovas Napokat,

Részletesebben

Miért érdemes csatlakozni?

Miért érdemes csatlakozni? Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: A karácsonyi vásárlás nem gyerekjáték. De mi azzá tesszük, hogy több időt tölthess szeretteiddel! Koncepció Tavalyi évben először

Részletesebben

Mutassa be cégét és termékeit 400 1 fejlett cég ügyvezetőjének és vezetőinek az ország legnagyobb gyártókra, nagykereskedőkre szabott konferenciáján

Mutassa be cégét és termékeit 400 1 fejlett cég ügyvezetőjének és vezetőinek az ország legnagyobb gyártókra, nagykereskedőkre szabott konferenciáján a tavalyi, III. Országos Nagykereskedelmi és Gyártói Konferencia 330 résztvevővel Mutassa be cégét és termékeit 400 1 fejlett cég ügyvezetőjének és vezetőinek az ország legnagyobb gyártókra, nagykereskedőkre

Részletesebben

ÁLTALÁNOS TÁMOGATÓI AJÁNLAT

ÁLTALÁNOS TÁMOGATÓI AJÁNLAT ÁLTALÁNOS TÁMOGATÓI AJÁNLAT 2014. május 24. I SYMA Rendezvényközpnt +36 30 747 7799 I exp@skaprmtins.hu I facebk.cm/maxbudapest Tisztelt Partnerünk! 2014. május 24 -én a SYMA Rendezvényközpnt, A csarnkában

Részletesebben

MÉDIAAJÁNLAT 1. sz. melléklet. Érvényes: december 6-tól, a Médiaajánlat mellékleteként, azzal együtt értelmezve

MÉDIAAJÁNLAT 1. sz. melléklet. Érvényes: december 6-tól, a Médiaajánlat mellékleteként, azzal együtt értelmezve MÉDIAAJÁNLAT 1. sz. melléklet Érvényes: 2016. december 6-tól, a Médiaajánlat mellékleteként, azzal együtt értelmezve Tartalomjegyzék: 1. Gyulai óriásplakát... 2 2. Gyulai hengeroszlop... 3 3. Gyulai hirdetőtábla...

Részletesebben

Együttműködés Budapest kulturális turizmusának fejlesztéséért 2014 Magyar Turizmus Zrt.

Együttműködés Budapest kulturális turizmusának fejlesztéséért 2014 Magyar Turizmus Zrt. Együttműködés Budapest kulturális turizmusának fejlesztéséért 2014 Magyar Turizmus Zrt. Szeretnénk elérni, hogy a Budapestre látogatók a városban járva a megérkezéstől az elutazásig folyamatosan találkozzanak

Részletesebben

FOGYATÉKKAL ÉLŐK KIÁLLÍTÁSA. Mindenki meg fog lepődni

FOGYATÉKKAL ÉLŐK KIÁLLÍTÁSA. Mindenki meg fog lepődni FOGYATÉKKAL ÉLŐK KIÁLLÍTÁSA Mindenki meg fog lepődni Szponzori kiajánló 2014 A rendezvény célja: Bemutatni, hogy a hétköznapi emberekhez képest, ŐK milyen hihetetlen dolgokra képesek A legnagyobb esemény,

Részletesebben

Ismertető a Kamionhirek.hu oldal funkcióiról, szolgáltatásairól

Ismertető a Kamionhirek.hu oldal funkcióiról, szolgáltatásairól Ismertető a Kamionhirek.hu oldal funkcióiról, szolgáltatásairól AZ OLDAL ELŐNYEI A SZAKMÁBAN JELENLEG ELÉRHETŐ MÉDIUMOKKAL ÖSSZEHASONLÍTVA: Folyamatos fejlesztés: A folyamatos fejlesztéseknek és népszerűsítésnek

Részletesebben

Hulladékgazdálkodási Nap 2009

Hulladékgazdálkodási Nap 2009 EGYÜTTMŰKÖDÉSI LEHETŐSÉGEK PLATINA PARTNER ÁRKATEGÓRIA : ARANY PARTNER ÁRKATEGÓRIA : EZÜST PARTNER ÁRKATEGÓRIA : BRONZ PARTNER ÁRKATEGÓRIA : Szervező: Tanzer Consulting Kft. 1027 Budapest Horvát u. 19-23.

Részletesebben

Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja:

Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: Koncepció Az őszi Internetes Vásárlás Napja az e-kereskedők és az online vásárlók közös mozgalma, immár 7. éve. Most közösen

Részletesebben

PROGRAMTERV KOMMUNIKÁCIÓS TERV

PROGRAMTERV KOMMUNIKÁCIÓS TERV PROGRAMTERV KOMMUNIKÁCIÓS TERV Otthonteremtési kiállítás és vásár Tematika: fókuszában a lakásbelső kialakítása és a design áll Időzítés : kora ősz / hétvége / 3 nap (október 12-14.) Helyszín: HUNGEXPO

Részletesebben

Médiaajánlat 2012. Rólunk írták. logisztikai és beszerzési döntéshozók, valamint beszállítóik elérésére

Médiaajánlat 2012. Rólunk írták. logisztikai és beszerzési döntéshozók, valamint beszállítóik elérésére Médiaajánlat 2012 logisztikai és beszerzési döntéshozók, valamint beszállítóik elérésére Rólunk írták» Szakmailag az ország leghitelesebb szervezete.» Nagyszerű szakmai rendezvények.» Gyors és rugalmas

Részletesebben

Erzsébet királyné 175. születésnapi évfordulója alkalmából megrendezésére kerülő esemény Sisivel Dámanyeregben

Erzsébet királyné 175. születésnapi évfordulója alkalmából megrendezésére kerülő esemény Sisivel Dámanyeregben Erzsébet királyné 175. születésnapi évfordulója alkalmából megrendezésére kerülő esemény Sisivel Dámanyeregben Tisztelt leendő Partnerünk! A 2012-es évben Sisi 175. születésnapjának megemlékezése mellett,

Részletesebben

MÉDIA AJÁNLAT 2018/2019

MÉDIA AJÁNLAT 2018/2019 MÉDIA AJÁNLAT 2018/2019 M I O T T V A G Y U N K.... A M I K O R N Ö V E K S Z I K A Z Ö N B I Z A L O M.. A M I K O R A L E G M A G A S A B B A Z E N D O R F I N S Z I N T.. A M I K O R C É L B A É R N

Részletesebben

Nyeremenyremeny.hu Médiaajánlat

Nyeremenyremeny.hu Médiaajánlat Nyeremenyremeny.hu Médiaajánlat 2010 Érvényes: 2010. április 1-től visszavonásig. 1 / 8 1. Nyereményremény Heti Játék Csomag: Megjelenési felületek: A) a Nyeremenyremeny.hu címoldalán ajánló boxban - cég

Részletesebben

INFO: +36 1 333 5656 SYMBOL BUDAPEST 1036 BUDAPEST, BÉCSI ÚT 56. WWW.SYMBOLBUDAPEST.HU

INFO: +36 1 333 5656 SYMBOL BUDAPEST 1036 BUDAPEST, BÉCSI ÚT 56. WWW.SYMBOLBUDAPEST.HU Minden év legvágyottabb presztizs eseménye a Hivatalos Forma 1 Afterparty. Symbol Budapest idén 5. alkalommal ad otthont a partynak, mint kizárólagos szervezési joggal rendelkező helyszín. A rendezvény

Részletesebben

Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja:

Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: Kontakt Répási Erna Neo Interactive Telefon: +36 1 789 5000 Mobil: +36 70 369 0729 E-mail: repasi.erna@neo-interactive.hu www.szabadpentek.hu

Részletesebben

MAGAZIN ONLINE DIGITÁLIS FACEBOOK

MAGAZIN ONLINE DIGITÁLIS FACEBOOK 2019 MÉDIAAJÁNLAT MAGAZIN ONLINE DIGITÁLIS FACEBOOK 2 MAGAZIN 1991 alapítás éve 4000 példányszám 12 szám/év megjelenés 76 oldal terjedelem Olvasói csoport: előfizetők. Eloszlás: 3000 előfizető, 1000 további.

Részletesebben

Koncepció az ERP rendszereket. vállalatirányítás) gyártó és/vagy forgalmazó cégek számára

Koncepció az ERP rendszereket. vállalatirányítás) gyártó és/vagy forgalmazó cégek számára 10 10.. Personal Hungary Szakkiállítás 2013. október 9-10 10.. Koncepció az ERP rendszereket (komplex ügyvitelszervezés, vállalatirányítás) gyártó és/vagy forgalmazó cégek számára 10. Personal Hungary

Részletesebben

A tér, ami megtérül...

A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... Kedves Partnerünk! Köszönjük megtisztelő figyelmét. Engedje meg, hogy bemutatkozzunk és részletesen ismertessük Önnel ajánlatunkat. Kik vagyunk? A www.gazdaktere.hu

Részletesebben

BioTech USA FitBalance

BioTech USA FitBalance BioTech USA FitBalance IFBB Central Europe Cup Budapest 2014 május 11. Papp László Budapest Sportaréna A verseny célja: versenyzési lehetőség biztosítása minden amatőr és újonc versenyző részére. Nevezési

Részletesebben

Angliai Kisokos Médiaajánlat 2016

Angliai Kisokos Médiaajánlat 2016 Angliai Kisokos Médiaajánlat 2016 Bemutatkozás Az angliai magyarok oldala az Angliai Kisokos egy 2015-ben alapított független információs és hirdető portál, ahol mindig a legfrissebb, legaktuálisabb információkat

Részletesebben

2015-ÖS LÁTOGATÓI SZÁMOK:

2015-ÖS LÁTOGATÓI SZÁMOK: I S M E R T E T Ő 2016 A PlayIT Magyarország legnagyobb Gamer és IT rendezvénye, valamint a legnagyobb látogatói számmal rendelkező hazai kiállítás, mely Közép-Kelet Európában is abszolút egyeduralkodó.

Részletesebben

IDŐPONT: HELYSZÍN: Balatonkenese, Hotel Marina Port. SZERVEZŐK: iroda.hu / Litkey Farkas

IDŐPONT: HELYSZÍN: Balatonkenese, Hotel Marina Port. SZERVEZŐK: iroda.hu / Litkey Farkas Ü Z L E T. É L M É N Y. B A L A T O N IDŐPONT: 2018.09.14-15 HELYSZÍN: Balatonkenese, Hotel Marina Port SZERVEZŐK: iroda.hu / Litkey Farkas A verseny időpontja: Helyszín: Tervezett flotta méret: Tervezett

Részletesebben

2011 Q4-2012 Q1 MÉDIAAJÁNLAT

2011 Q4-2012 Q1 MÉDIAAJÁNLAT A WikiTech közösségi technológiai és innovációs online magazin a szlogen köré csoportosítva ír olyan témákról, melyek az átlagember napi tech és kütyü információs igényét kielégítik. Nem tesztel hűtőventillátorokat,

Részletesebben

MÉDIAAJÁNLAT ÉRVÉNYES 2019 SZEPTEMBER 30-TÓL VISSZAVONÁSIG.

MÉDIAAJÁNLAT ÉRVÉNYES 2019 SZEPTEMBER 30-TÓL VISSZAVONÁSIG. MÉDIAAJÁNLAT ÉRVÉNYES 2019 SZEPTEMBER 30-TÓL VISSZAVONÁSIG. 1 TARTALOMJEGYZÉK BEMUTATKOZÁS...3 TELJESÍTMÉNY ÉS LÁTOGATÓK SZÁMOKBAN...4 DISPLAY FELÜLETEK Desktop banner megjelenések...7 Rich media...10

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ ANYAG MOZDULJ! - EGYÉL! -TÁJÉKOZÓDJ! -GYÓGYULJ! - SZÓRAKOZZ!

TÁJÉKOZTATÓ ANYAG MOZDULJ! - EGYÉL! -TÁJÉKOZÓDJ! -GYÓGYULJ! - SZÓRAKOZZ! TÁJÉKOZTATÓ ANYAG MOZDULJ! - EGYÉL! -TÁJÉKOZÓDJ! -GYÓGYULJ! - SZÓRAKOZZ! Az Energia Nap céljai A rendezvénysorozat célja, hogy a lakosságot megismertesse az égészségtudatosság és a környezettudatosság

Részletesebben

Médiaajánlat. KIDSOASIS KFT. 2120 Dunakeszi, Pallag u. 26. T: +36 27 200 873 Fax: +36 27 200 872 info@kidsoasis.hu. www.kidsoasis.

Médiaajánlat. KIDSOASIS KFT. 2120 Dunakeszi, Pallag u. 26. T: +36 27 200 873 Fax: +36 27 200 872 info@kidsoasis.hu. www.kidsoasis. Médiaajánlat 1. Bemutatkozás A KidsOasis egy családbarát minősítési rendszer, egy bejegyzett tanúsító védjegy, és az ahhoz kapcsolódó szállásfoglalási portál. A szálláshelyeket egy több mint 50 feltételből

Részletesebben

I. Felsőoktatási Marketing Verseny Versenyképes honlap kritériumrendszere

I. Felsőoktatási Marketing Verseny Versenyképes honlap kritériumrendszere I. Felsőoktatási Marketing Verseny Versenyképes honlap kritériumrendszere Losonczi György 2010 A kutatás célja és menete 1. Versenyképesség tényezőinek maghatározása kritériumrendszer felállítása 2. A

Részletesebben

V. Klinikai Vizsgálati Konferencia és GCP Tanfolyam. Tájékoztató és megrendelőlap kiállítók és hirdetők számára

V. Klinikai Vizsgálati Konferencia és GCP Tanfolyam. Tájékoztató és megrendelőlap kiállítók és hirdetők számára és GCP Tanfolyam Tájékoztató és megrendelőlap kiállítók és hirdetők számára Tisztelt Cégvezető! 2019. április 24-26. között Balatonfüreden kerül megrendezésre a Magyarországi Klinikai Vizsgálatszervezők

Részletesebben

2016. JANUÁR 28. LURDY KONFERENCIA-KÖZPONT*

2016. JANUÁR 28. LURDY KONFERENCIA-KÖZPONT* JÖN! JÖN! JÖN! 3. alkalommal Minden évben teltház! ISMERJE MEG A MAGYAR MARKETING FESZTIVÁLT! A Magyar Marketing Fesztivál az ország legnagyobb, év eleji üzleti- és marketing trendekkel foglalkozó szakmai

Részletesebben

Koncepció az ügyviteli szoftvereket forgalmazó cégeknek

Koncepció az ügyviteli szoftvereket forgalmazó cégeknek 10 10.. Personal Hungary Szakkiállítás 2013. október 9-10 10.. Koncepció az ügyviteli szoftvereket forgalmazó cégeknek 10. Personal Hungary Magyarország elsőszámú HR Szakkiállítása 78kiállító és 2.105szaklátogató

Részletesebben

Médiaajánlat 2009-2010

Médiaajánlat 2009-2010 Médiaajánlat 2009-2010 Bemutatkozás Portálunk célja interaktív közösségi teret biztosítani a hazai és általában a magyar ajkú biológusoknak, kutatóorvosoknak és az élettudományok illetve a kapcsolódó ipar

Részletesebben

amihez mi is szeretnénk hozzájárulni hirdetésünkkel!

amihez mi is szeretnénk hozzájárulni hirdetésünkkel! Tisztelt Leendő Partnerünk, Hirdetőnk! Sikeres 3,5 évet tudhatunk magunk mögött, a pécelinfo.hu növekvése a mai napig töretlen. A 2009-es induláshoz képest 2011-re már elértük a 40-45 folyamatos péceli

Részletesebben

GYERE - Gyermekek Egészsége Program SZERENCS Fenntartó projekt első év Beszámoló

GYERE - Gyermekek Egészsége Program SZERENCS Fenntartó projekt első év Beszámoló GYERE - Gyermekek Egészsége Program SZERENCS Fenntartó projekt első év Beszámoló 2018-2019 A világ legnagyobb, a gyermekkori elhízás megelőzését szolgáló hálózata az EPODE 2004-ben Franciaországban kezdte

Részletesebben

Kedves Kiállítók, Leendő Támogatóink!

Kedves Kiállítók, Leendő Támogatóink! Kedves Kiállítók, Leendő Támogatóink! 2019. október 3-5-ig a Bethesda Gyermekkórház szervezésében kerül megrendezésre a Magyar Gyermekorvosok Társaságának országos Nagygyűlése. A korábbi évekhez hasonlóan

Részletesebben

MÉDIAAJÁNLAT. Oxygen Wellness Naphegy

MÉDIAAJÁNLAT. Oxygen Wellness Naphegy MÉDIAAJÁNLAT Oxygen Wellness Naphegy M I O T T V A G Y U N K.... A M I K O R N Ö V E K S Z I K A Z Ö N B I Z A L O M.. A M I K O R A L E G M A G A S A B B A Z E N D O R F I N S Z I N T.. A M I K O R C

Részletesebben

BEMUTATKOZÓ ANYAG ÉS MÉDIAAJÁNLAT

BEMUTATKOZÓ ANYAG ÉS MÉDIAAJÁNLAT BEMUTATKOZÓ ANYAG ÉS MÉDIAAJÁNLAT 2017 KÖZÉP-KELET EURÓPA LEGNAGYOBB GAMER ÉS IT RENDEZVÉNYE PLAYIT SHOW A Szakértő Bizottság döntése alapján 2015. évben a PlayIT A 2015-ben Superbrands oklevéllel jutalmazott

Részletesebben

Ne csak célozgasson...

Ne csak célozgasson... Ne csak célozgasson... ...menjen biztosra! ORVOS KAPCSOLAT Az on-line orvosközösség médiaajánlat www.orvoskapcsolat.hu Egy kattintásra az ország legnagyobb orvosközössége Több, mint 3500 orvos közvetlen

Részletesebben

Támogatói ajánlat. III. Magyarországi Klímacsúcs. Magyarországi Klímacsúcs Szentendrén, a REC zéró CO2 emissziójú magyarországi központjában!

Támogatói ajánlat. III. Magyarországi Klímacsúcs. Magyarországi Klímacsúcs Szentendrén, a REC zéró CO2 emissziójú magyarországi központjában! Támogatói ajánlat III. Magyarországi Klímacsúcs Magyarországi Klímacsúcs Szentendrén, a REC zéró CO2 emissziójú magyarországi központjában! Magyarország feladatai Mexikó után Legyen Ön is része a III.

Részletesebben

ÚJ KONCEPCIÓ A BELFÖLDI TURISZTIKAI KÍNÁLAT BEMUTATÁSÁRA

ÚJ KONCEPCIÓ A BELFÖLDI TURISZTIKAI KÍNÁLAT BEMUTATÁSÁRA ÚJ KONCEPCIÓ A BELFÖLDI TURISZTIKAI KÍNÁLAT BEMUTATÁSÁRA A Hungexpo Zrt., Magyarország első számú kiállításszervezője, kiállítóival, partnereivel folyamatosan konzultálva fejleszti kiállításait, annak

Részletesebben

MindenegybenBlog. Médiaajánlat online

MindenegybenBlog. Médiaajánlat online MindenegybenBlog Médiaajánlat online 2015 Napi és heti látogatottság A portál látogatottságáról a Google Analytics mérései biztosítanak auditált adatokat. A www.mindenegybenblog.hu népszerűségének dinamikáját

Részletesebben

Szponzorációs ajánlat

Szponzorációs ajánlat REevolutio Regionális Fejlesztési Konferencia és Kerekasztal Román-magyar területi együttműködések a gazdaságfejlesztés szolgálatában Szponzorációs ajánlat Debreceni konferencia 2009. június 3. Megjelenési

Részletesebben

Tisztelt Partnereink!

Tisztelt Partnereink! Tisztelt Partnereink! A jövőre tartandó VIII. Magyar Privátbankári Konferenciánk iránt mutatott nagyfokú érdeklődés nyomán, illetve a 2017-es év marketing büdzsé hatékony tervezéséhez együttműködési lehetőséget

Részletesebben

Síelők.hu médiaajánlat

Síelők.hu médiaajánlat Síelők.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Síelők.hu bemutatkozás 3 A Síelők.hu tartalmi elemei 4 A Síelők.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

P A R T N E R I K I A J Á N L Ó

P A R T N E R I K I A J Á N L Ó PARTNERI KIAJÁNLÓ 2 NAP 1000+ RÉSZTVEVŐ 100+ ELŐADÓ 100+ INFLUENCER 100+ PROGRAM 10+ WORKSHOP 1 MARKETING SAFARI ÉS FELEJTHETETTLEN KÖZÖNSÉGTALÁLKOZÓK SZPONZORI ÉS PARTNERI LEHETŐSÉGEK 01 02 03 04 05 06

Részletesebben

magyarmezogazdasag.hu

magyarmezogazdasag.hu magyarmezogazdasag.hu médiaajánlat 2018 Megújult külső és tartalom Havonta több, mint 500 hazai és nemzetközi agrárhír és videóriport Több tízezer cikket tartalmazó agrárhír-archívum magyarmezogazdasag.hu

Részletesebben

III. Magyar Pozitív Pszichológia Konferencia és Kiállítás. Szponzoráció

III. Magyar Pozitív Pszichológia Konferencia és Kiállítás. Szponzoráció III. Magyar Pozitív Pszichológia Konferencia és Kiállítás Budapest, Szponzoráció Kapcsolat Akadémiai Kiadó Zrt. Magyar Gabriella Telefon: +36-1-464-8218 Fax: +36-1-464-8221 1 Meghívó Immár harmadik alkalommal

Részletesebben

Egyetemi hallgatók, munkatársak

Egyetemi hallgatók, munkatársak Egyetemi hallgatók, munkatársak Elsõ évfolyamos és leendõ hallgatók körében Médiumok: Univ Pécs + Kari lapok Az Univ Pécs a Pécsi Tudományegyetem szorgalmi idõszakokban (február-május, szeptember-december)

Részletesebben

Médiaajánlat. nálunk érdemes megjelennie! MERt a Miskolci Egyetem közéleti és kulturális lapja

Médiaajánlat. nálunk érdemes megjelennie! MERt a Miskolci Egyetem közéleti és kulturális lapja Médiaajánlat nálunk érdemes megjelennie! MERt a Miskolci Egyetem közéleti és kulturális lapja MERt szerkesztőség 3515 Miskolc-Egyetemváros A/1 mfsz. 28-29. Tel.: 46/565-220, fax: 46/565-111/20-90 E-mail:

Részletesebben

Studio 1900 C.A. Kft 1149 Budapest Róna utca 47. +36 70 398 8822 sales@starmediagroup.hu

Studio 1900 C.A. Kft 1149 Budapest Róna utca 47. +36 70 398 8822 sales@starmediagroup.hu Médiaajánlat A Studio 1900 Communications Agency védjegye a naprakészség és a folyamatos fejlődés. Ennek szellemében dolgozik tapasztalt csapatunk, hogy az online világban rejlő lehetőségek legszélesebb

Részletesebben

Szakmai együttműködő partnereink

Szakmai együttműködő partnereink BEMUTATKOZÓ Bemutatkozás Az Intima.hu-t menstruációs, terhességi naptárral indítottuk el 2009-ben, mára azonban egy hiánypótló tematikus weboldallá nőtte ki magát, amelyet a nők a különböző nőgyógyászati

Részletesebben

Egyedi megjelenési és reklám / hirdetési lehet ségek a Gazdivonal.hu portálon

Egyedi megjelenési és reklám / hirdetési lehet ségek a Gazdivonal.hu portálon Gazdivonal közösségi portál Egyedi i és reklám / hirdetési lehet ségek a Gazdivonal.hu portálon Ár kialakítás Ár kialakítás VIP Ár kialakítás VIP+ El fizetés: * * * * 1 hónap * * * * 3 hónap * * * * 6

Részletesebben

JÖVŐNK KÖTELEZETTSÉGEI A JELEN LEHETŐSÉGEI KEDVEZMÉNYES KOLLEKTÍV STANDMEGJELENÉSI AJÁNLAT A CONSTRUMA / RENEO 2014-RE

JÖVŐNK KÖTELEZETTSÉGEI A JELEN LEHETŐSÉGEI KEDVEZMÉNYES KOLLEKTÍV STANDMEGJELENÉSI AJÁNLAT A CONSTRUMA / RENEO 2014-RE KEDVEZMÉNYES KOLLEKTÍV STANDMEGJELENÉSI AJÁNLAT A CONSTRUMA / RENEO 2014-RE CONSTRUMA / RENEO 2014 A HUNGEXPO Zrt. szakmai partnereként ismét kedvező megjelenési lehetőséget kínálunk a 2014 évi CONSTRUMA

Részletesebben