GYAKORI KÉRDÉSEK KÁRTYABIRTOKOSOK RÉSZÉRE

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "GYAKORI KÉRDÉSEK KÁRTYABIRTOKOSOK RÉSZÉRE"

Átírás

1 GYAKORI KÉRDÉSEK KÁRTYABIRTOKOSOK RÉSZÉRE REGISZTRÁCIÓ Munkáltatómtól kézhez kaptam EMC kártyámat, szükséges-e aktiválnom? A Kártya regisztráció nélkül is használható, azonban a regisztráció növeli a kártyahasználat biztonságát, hiszen a regisztrált kártyák használata egyedi PIN kód megadásához lesz köthető, melyet minden vásárlás alkalmával meg kell adni a POS terminálon, továbbá a regisztráció elvégzése esetén a Kártyabirtokos letilthatja elveszített EMC kártyáját. Mit tegyek, ha SMS-ben már regisztráltam EMC kártyámat, de szeretném nyomon követni az egyenlegem? Ha Ön szeretné az online adminisztrációs felületet is megtekinteni, ahol egyenlegeit, havi költéseit is le tudja kérdezni, abban az esetben az SMS regisztrációját a oldalon a REGISZTRÁCIÓ menüpontban, további adatok megadásával tudja kiegészíteni. Regisztráció nélkül is használhatom-e az EMC kártyámat? A Kártya regisztráció nélkül is használható, de felhívjuk figyelmét, hogy a regisztráció növeli a kártyahasználat biztonságát. Amennyiben nem regisztrálja EMC kártyáját, és vásárlás során a bankkártya terminál kéri a PIN kódot, kérjük, adja meg EMC kártyájának jogcím-kódját. Hogyan regisztrálhatom a kártyámat? A kártyabirtokos regisztrálhat mobiltelefonja segítségével SMS-ben, vagy on-line a oldalon keresztül a REGISZTRÁCIÓ gombra kattintva. A regisztráció során, a kártyabirtokos PIN kódot rendel kártyájához. Vásárlások alkalmával a regisztrált kártyák esetén a kártyához tartozó PIN kód megadása a POS terminálon kötelező. A PIN kódot a kártyabirtokos a regisztráció során maga adja meg, mely szabadon választott négy számjegyből áll. Regisztráció SMS-ben A es telefonszámra az alábbi adatok elküldésével: EMC REG KÁRTYASZÁM PIN kód Pl.: EMC REG Miért van szükség a felhasználónév és a jelszó megadására? Az EMC Kártya regisztrációjakor megadott felhasználónév és jelszó segítségével a későbbiekben lehetősége lesz belépni EMC kártyájának online felületére, ahol egyenlegét is megtekintheti.

2 Miért fontos a regisztráció során megadnom címemet? Elfelejtett felhasználónevét és jelszavát lehetősége van megküldeni a regisztrációkor megadott címére, a weboldalon, a Belépés Kártyabirtokosoknak menüpontban, az Elfelejtett felhasználónév vagy jelszó -ra kattintva. Az ott kért cím megadását követően rendszerünk automatikusan megküldi Önnek a felhasználónevet, illetve a jelszót tartalmazó emlékeztető üzenetet. Szeretném regisztrálni EMC kártyámat, de nem szeretnék PIN kódot megadni. Mit tehetek? Az EMC Kártya regisztrációjának előnye, hogy egy saját, titkos PIN kód megadásával növeli a kártyahasználat biztonságát, ezért a regisztráció során mindenképpen szükséges a PIN kód beállítása. Mit tegyek, ha már volt egy EMC kártyám, és most új kártyát kaptam Munkáltatómtól? Amennyiben a Kártyabirtokos regisztrálta régi kártyáját, az új Kártyának már nem szükséges új felhasználónevet és jelszót megadnia. Előző kártyája regisztrációjakor megadott felhasználónevével és jelszavával lépjen be online felületére, és új kártyájának adjon meg egy új négyjegyű PIN kódot. Amennyiben előző kártyája nem volt regisztrálva, abban az esetben Önnek lehetősége van regisztrálnia új EMC kártyáját. ADATMÓDOSÍTÁS Mi a teendő, ha szeretném a regisztrációkor megadott jelszavamat módosítani? Jelszavát lehetősége van módosítani a saját, online felületére történő belépést követően, a Jelszó módosítás menüpontban. Mi a teendő, ha szeretném a regisztrációkor megadott PIN kódomat módosítani? Saját, négy számjegyű PIN kódját lehetősége van módosítani a saját, online felületére történő belépést követően az UGRÁS A KÁRTYÁHOZ gombra kattintva, a PIN módosítás menüpontban. Mi a teendő, ha szeretném személyes adataimat módosítani? Regisztrációkor megadott személyes adatait lehetősége van módosítani saját, online felületére történő belépést követően, az Adatmódosítás menüpontban.

3 ELFELEJTETT FELHASZNÁLÓNÉV/JELSZÓ/PIN KÓD/ CÍM Mi a teendő, ha elfelejtettem a regisztráció során megadott felhasználónevemet/jelszavamat? Elfelejtett felhasználónevét és jelszavát lehetősége van megküldenie a Belépés Kártyabirtokosoknak menüpontban található Elfelejtett felhasználónév és jelszó feliratra kattintva. Ezt követően adja meg regisztrált címét, melyre rendszerünk megküldi Önnek a regisztrációkor megadott felhasználónevét és jelszavát is. Mi a teendő, ha elfelejtettem a regisztrációkor megadott PIN kódomat, és így nem tudok vásárolni? Ebben az esetben kérjük, módosítsa regisztrációkor megadott négy számjegyű PIN kódját a saját, online felületére történő belépést követően, a Jelszó és PIN módosítás menüpontban. Ehhez a lépéshez nincs szükség régi PIN kódjára, a módosítás során csupán az új, használni kívánt PIN kódot kell rögzítenie oldalunkon. Megtekinthetem-e valahol a weboldalon EMC kártyám PIN kódját? Az Ön kártyájának biztonsága érdekében a regisztrációkor megadott saját, négyjegyű PIN kódja nem kerül feltüntetésre az oldalon. Mi a teendő, ha nem tudok belépni online felületemre, de a regisztrációkor megadott címem már nem él, és így nem kapok jelszó-emlékeztető üzenetet? Amennyiben regisztrációkor megadott címéhez nem fér hozzá, abban az esetben az cím módosítási kérelmét az alábbi adatokkal megküldheti az info@elsomagyarcafeteria.hu címre: régi cím + új, regisztrálni kívánt cím, 8 jegyű HR azonosító, 8 jegyű EMC azonosító, 16 jegyű kártyaszám. Amennyiben megküldi részünkre a kért adatokat tartalmazó levelét, abban az esetben regisztrált címe rendszerünkben módosításra kerül. VÁSÁRLÁS/EGYENLEG Mik azok a jogcím-kódok? A jogcím-kódok határozzák meg az egyes zsebekben lévő egyenleg felhasználható termék- és szolgáltatási körét. Honnan tudom, hogy EMC kártyámon milyen jogcím-kódon található érvényes egyenlegem? Amennyiben kártyáját nem regisztrálta, abban az esetben kérjük, forduljon Munkáltatójához. Amennyiben kártyája regisztrált, a kártyához tartozó egyenleg jogcím-kódja megtekinthető az online felületre történő belépést követően az Egyenleglekérdezés menüpontban.

4 Mire használhatók fel az egyes utalványok? 1111 Univerzális Utalvány Az EMC univerzális utalvány élelmiszerrel, vegyi áruval, szépségápolással, ruházattal, lakástextillel, sportfelszereléssel, háztartási felszereléssel, géppel, bútorral, elektronikával, távközléssel, informatikával, kultúrával, művelődéssel, játékkal, sporttevékenységgel, sporteseménnyel, gyógyszerrel, gyógyhatású készítménnyel, utazással, szállásfoglalással és közlekedéssel kapcsolatos termék és szolgáltatások vásárlására jogosító utalvány Munkahelyi Étkezési Utalvány Munkahelyi (üzemi) étkeztetésnek minősülő szolgáltatás keretében, kizárólag a munkáltató telephelyén működő étkezőhelyen megvalósuló ételfogyasztásra jogosító utalvány Iskolakezdési Utalvány Az Iskolakezdési Utalvány kizárólag tankönyv, taneszköz, ruházat vásárlására jogosító utalvány EMC Élelmiszer Utalvány Élelmiszer vásárlására jogosító utalvány. Az Európai Parlament és Tanács 178/2002/EK rendelete szerint élelmiszer: minden olyan feldolgozott, részben feldolgozott vagy feldolgozatlan anyagot vagy terméket jelent, amelyet emberi fogyasztásra szánnak, illetve amelyet várhatóan emberek fogyasztanak el. Honnan tudom, hogy hol fogadják el EMC kártyámat? EMC Kártya elfogadóhelyeink listája napról napra frissítésre kerül weboldalunkon. Részletes keresésre a főoldalon található Elfogadóhely keresés menüpontban van lehetősége. (A weboldalon található információk tájékoztató jellegűek, az elfogadóhelyi adatokban bekövetkező esetleges hibákért, módosulásáért az EMC felelősséget nem vállal.) EMC kártyával történő vásárlásomat készpénzzel kiegészíthetem-e? Igen, azonban az EMC kártyáról kizárólag a rendelkezésre álló egyenleg keretéig lehet költeni. Amennyiben nem áll rendelkezésre elegendő egyenleg a termék/szolgáltatás teljes értékéig, úgy a fennmaradó érték készpénzben fizethető vagy a másik jogcímen található egyenlegről kiegészíthető. Ezt minden esetben előre jelezze a pénztárosnak. Honnan tudhatom, hogy mennyi az aktuális egyenlegem? Amennyiben kártyája regisztrált, a kártyája aktuális egyenlege megtekinthető az online felületre történő belépést követően az Egyenleglekérdezés menüpontban.

5 A Munkáltatómtól érkező juttatás mikor kerül feltöltésre EMC kártyámon? Amennyiben az EMC számláján megtörténik a Munkáltató által utalt összeg jóváírása, abban az esetben két munkanapon belül kerülnek feltöltésre az Első Magyar Cafeteria Kártyára a felhasználható egyenlegek. Meddig érvényes az EMC kártyám? A Kártya érvényességi ideje az első feltöltéstől számított 3 év, amely nem egyezik meg a kártyán található egyenlegek érvényességi idejével. Meddig érvényes az egyenlegem? A kártyán található egyenleg érvényességét az EMC és a Munkáltató közösen határozza meg, melyről a Munkáltató értesíti a Munkavállalót. Az egyenleg érvényességével kapcsolatos bővebb információért kérjük, forduljon Munkáltatójához. Mi a teendő, ha munkaviszonyom megszűnt? Az Egyenleg munkaviszony megszűnése utáni érvényessége a Munkáltató és a Munkavállaló közötti megállapodás függvénye. A Munkavállaló munkaviszonyának megszűnése esetén a Munkáltató jogában áll a Kártya letiltása. A Szolgáltatót az egyenleg letiltásával kapcsolatban felelősség nem terheli. Hozzátartozóim vásárolhatnak-e az EMC kártyámmal? Nem, a Kártyát termék vásárlására, szolgáltatás igénybevételére kizárólag a Kártyabirtokos használhatja. TÁRSKÁRTYA Mi az a társkártya? Társkártyát a Kártyabirtokos közeli hozzátartozója igényelheti, melynek egyenlege hozzákapcsolódik a főkártya egyenlegéhez. A társkártya használatára és letiltására ugyanazok a feltételek vonatkoznak, mint a főkártyára. Rendelhetek-e társkártyát, és ha igen, akkor hogyan? Önnek lehetősége van főkártyájához társkártyát rendelni. Társkártya igénylésével kapcsolatban kérjük, forduljon Munkáltatójához. Társkártya igénylésre vonatkozó kérelmét Munkáltatója továbbítja az EMC részére.

6 A társkártyát is szükséges regisztrálni? A társkártya -a főkártyához hasonlóan- regisztráció nélkül is használható, de a regisztráció növeli a Kártyahasználat biztonságát. A társkártya használatára ugyanazok a feltételek vonatkoznak, mint a főkártyára. KÁRTYALETILTÁS ÚJ EMC KÁRTYA IGÉNYLÉSE Mi a teendő, ha elhagytam az EMC kártyám? Amennyiben EMC kártyája regisztrálva volt, első lépésként kérjük, tiltsa le azt, majd ezt követően kártyapótlásának igényét jelezze Munkáltatója felé. A kártyapótlás igénylésének kérelmét Munkáltatója továbbítja az EMC részére. Hogyan kell letiltani az EMC kártyát? Amennyiben EMC kártyája regisztrálva volt, abban az esetben Önnek lehetősége van letiltania azt weboldalunkon, valamint SMS-ben is. A weboldalon történő letiltáshoz kérjük, a Belépés Kártyabirtokosoknak menüpontban szíveskedjen megadni regisztrációkor megadott felhasználónevét és jelszavát, majd ezután a letiltani kívánt kártya kiválasztását követően ( Ugrás a kártyához ) kattintson a Kártyaletiltás menüpontra, majd a Letiltom feliratra. A kártya bármilyen mobiltelefonszámról letiltható SMS-ben is. A Kártyabirtokos a telefonszámra küldött SMS-ben szóközök kihagyásával megadja az EMC kódszót, az END kódszót, a 16 jegyű kártyaszámot, a regisztrált 4 jegyű PIN kódot. (pl.: EMC END ) Mi a teendő, ha munkaviszonyom megszűnt, és én elveszítettem érvényes egyenleggel rendelkező EMC kártyámat? Ebben az esetben kérjük, vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal az info@elsomagyarcafeteria.hu címen, vagy telefonon a / / telefonszámok egyikén. Amennyiben EMC kártyám illetéktelen kezekbe kerül, tudnak-e vele vásárolni? Amennyiben kártyája regisztrálva volt, és letiltásra került, a kártyán található egyenleghez nem lehet hozzáférni. A Kártya elvesztéséből, elidegenítéséből eredő károkért a letiltás Szolgáltatóhoz történő beérkezéséig a Kártyabirtokos felel.

7 Mi történik az egyenlegemmel, ha elhagyom a kártyám? Felhívjuk a figyelmet, hogy kizárólag regisztrált kártyát van lehetőség letiltani. Regisztráció hiányában az elveszített kártyán lévő elektronikus utalvány-egyenleget a kártya eredeti birtokosa a továbbiakban nem tudja felhasználni, illetve bárki, aki megtalálja a kártyát, az egyenleget felhasználhatja. Amennyiben a kártyabirtokos elveszítette, vagy ellopták a kártyáját lehetősége van új kártyát igényelni közvetlenül a munkáltatójától. A kártyabirtokosnak a letiltás pillanatában megmaradt egyenlege a letiltást követően az új kártyához hozzákapcsolódik, amennyiben a letiltás az új kártya megrendelése előtt megtörténik. Amennyiben a kártyabirtokos nem tiltatta le régi kártyáját az új kártya igénylése előtt, úgy az egyenleg az új kártyára nem kerül át. Régi EMC kártyám elveszett, kézhez kaptam az újat, de nem tudom regisztrálni, mert azt írja ki az oldal, hogy olyan kártyaszámot adtam meg, amihez tartozik már felhasználó. Mi lehet az oka? Amennyiben a Kártyabirtokos regisztrálta régi kártyáját, az új Kártyának már nem szükséges új felhasználónevet és jelszót megadnia. Előző kártyája regisztrációjakor megadott felhasználónevével és jelszavával lépjen be online felületére, majd ezt követően az aktuális kártyaszám mellett található PIN kód megadása gombra kattintva új kártyájának kérjük, adjon meg egy új PIN kódot. Regisztrálhatom-e új kártyámat, ha az előző kártyám nem volt regisztrálva? Természetesen. Ebben az esetben a Regisztráció menüpontban regisztrálja új kártyáját. A regisztráció elvégzését követően minden eddigi kártyáját megtekintheti saját kártyabirtokosi felületén.

8 GYAKORI KÉRDÉSEK ELFOGADÓHELYEK RÉSZÉRE Hogyan válhatok elfogadóhellyé? Letölthető adatbekérő táblázatunkat megtalálja az Elfogadóhelyi Jelentkezés menüpontban, melyet kitöltve részünkre az címre szíveskedjen megküldeni. Telefonon is várjuk jelentkezését; ebben az esetben munkatársainkat a , / telefonszámokon érheti el. Mit tegyek, ha cégadataimban változást történt? Amennyiben cégadatai módosultak az Utalvány-elfogadói Szerződésben szereplő adatokhoz képest, kérjük az adatváltozásról szóló nyilatkozatot cégszerűen aláírva részünkre a 1012 Budapest, Pálya u. 9. címre megküldeni szíveskedjen. Mit tegyek, ha új telephelyünk nyílt, ahol szeretnénk elfogadni az EMC kártyát? Új telephely nyitása esetén az alábbi táblázatot, az új telephely adatainak kitöltését követően, kérjük, az elfogadohely@elsomagyarcafeteria.hu címre megküldeni szíveskedjen. Táblázat letöltése: itt Mit tegyek, ha új POS bankkártya terminál került kihelyezésre telephelyünkön? Ebben az esetben az alábbi táblázatot a telephely adataival, valamint a telephelyre kihelyezett új bankkártya terminál POS azonosítójával kitöltve az elfogadohely@elsomagyarcafeteria.hu címre megküldeni szíveskedjen. Táblázat letöltése: itt Ha EMC elfogadóhelyi partnerek leszünk, értesülnek róla a Kártyabirtokosok? Minden új EMC utalvány-elfogadói partnerünk feltüntetésre kerül az Elfogadóhely keresés menüpontban, valamint megjelenik weboldalunk főoldalán. Amennyiben rendelkezik a weboldalunkon feltüntethető logoval, kérjük, küldje meg részünkre az elfogadohely@elsomagyarcafeteria.hu címre. Mit tegyek, ha eltérést tapasztalok az EMC utalványok pénzügyi egyeztetése során? Ebben az esetben kérjük, vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal az elfogadohely@elsomagyarcafeteria.hu címen, vagy a , / telefonszámok egyikén. Mit tegyek, ha az EMC kártyával történt tranzakció sikertelen volt az alábbi hibaüzenettel: "Tiltott tranzakció"? Amennyiben a bankkártya terminál ezzel a hibaüzenettel utasította el az EMC kártyát, az alábbi lehetőségek merülnek fel: - Ön nem rendelkezik érvényes EMC Utalvány-elfogadói Szerződéssel, - A bankkártya terminál POS azonosítója nem lett lejelentve az EMC felé, így a terminálon nem került aktiválásra az EMC Kártya elfogadása, - A Kártyabirtokos nem az engedélyezett jogcím-kódot ütötte be a terminálon vagy be sem ütötte a jogcím-kódot. Amennyiben az említett hibaüzenetet tapasztalta, kérjük, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal! Mit tegyek, ha a forgalmi kimutatás nem érkezik meg postafiókomba? Kérjük, vegye fel munkatársainkkal a kapcsolatot az elfogadohely@elsomagyarcafeteria.hu címen, vagy a , / telefonszámok egyikén.

9 GYAKORI KÉRDÉSEK MUNKÁLTATÓK RÉSZÉRE Hogyan léphetek kapcsolatba Önökkel? Kérjük, keresse kollégáinkat a / / telefonszámokon, vagy küldje el részünkre az itt letölthető jelentkezési lapot az info@elsomagyarcafeteria.hu címre, és kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot. Mennyi adminisztrációval jár az EMC kártyák megrendelése? A munkáltató az EMC elektronikus cafeteria kártyát szerződéskötés után az EMC által biztosított online felületen keresztül, elektronikus Kártyarendelési lapon rendelheti meg. A kártyák kiosztásához az EMC tételes kiosztási jegyzéket biztosít. Hogyan működik a feltöltés Munkavállalóink részére? A feltöltendő egyenlegek megrendelése az EMC on-line felületén keresztül történik, a Munkáltató rendelkezésére bocsájtott felhasználói fiók segítségével. A megrendelési fájl elektronikus úton történő beküldését követően a Munkáltató elutalja EMC részére a megrendelés (feltöltendő cafeteria egyenlegek) összértékét, majd az EMC a számláján történő jóváírást követően maximum 2 munkanapon belül feltölti az egyes munkavállalók cafeteria egyenlegeit. Meddig érvényes az EMC Kártya? Az EMC Kártya a megrendeléstől számított 3 évig érvényes. Meddig érvényes az EMC egyenleg? Az iskolakezdési utalványok kivételével az egyenlegek érvényességi ideje a feltöltéstől számított következő év december 31. Az iskolakezdési utalványok egyenlegeinek érvényességét az évi CXVII. törvény a személyi jövedelemadóról (Szja tv.) határozza meg. Van-e bármilyen díja a kártyának? A kártyadíjakra vonatkozó információkat a Munkáltató és az EMC között létrejött szerződés tartalmazza. Mennyi idő alatt kapjuk meg a kártyát? A kártyák az elektronikus úton történő igénylés beérkezését követően 20 munkanapon belül legyártásra és átadásra kerülnek a Munkáltató részére. A kártyák kiosztásához az EMC kiosztási jegyzéket biztosít. Az elveszett kártyák pótlása hogyan történik? A Munkáltató az EMC on-line felületén bármikor leadhatja kártyarendelését. A pótkártyák gyártási ideje a fent leírtaknak megfelelően történik. Hogyan kell a kártyát aktiválni? A kártya aktiválást nem igényel és azonnal használható, azonban biztonsági okokból javasoljuk a regisztráció elvégzését a Kártyabirtokosok számára.

Munkáltatómtól kézhez kaptam EMC kártyámat, szükséges-e aktiválnom?

Munkáltatómtól kézhez kaptam EMC kártyámat, szükséges-e aktiválnom? REGISZTRÁCIÓ Munkáltatómtól kézhez kaptam EMC kártyámat, szükséges-e aktiválnom? A Kártya regisztráció nélkül is használható, azonban a regisztráció növeli a kártyahasználat biztonságát, hiszen a regisztrált

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF ) tartalmazza és szabályozza a Szolgáltató által kialakított Rendszerben kibocsátott Kártya használata kapcsán

Részletesebben

Gyakran Ismételt Kérdések

Gyakran Ismételt Kérdések Hogyan tudok vásárolni az Erzsébet-utalvány Plusz kártyámmal? Az első használat előtt aktiválja kártyáját a www.erzsebetutalvanyplusz.hu weboldalon, vagy a kártyája hátoldalán található 06 1 224 1616-os

Részletesebben

Segédlet kártya feltöltéséhez

Segédlet kártya feltöltéséhez Gyors áttekintés oldal oldal I. Belépés az Online Megrendelői Felületre Nyissa meg a www.erzsebetutalvany.hu honlapot. Kattintson a Rendelek/ Kártyát rendelek/rendelek menüpontra. Adja meg a felhasználónevét

Részletesebben

Segédlet kártya rendeléséhez

Segédlet kártya rendeléséhez Gyors áttekintés oldal oldal I. Belépés az Online Megrendelői Felületre Nyissa meg a www.erzsebetutalvany.hu honlapot. Kattintson a Rendelek/ Kártyát rendelek/rendelek menüpontra. Adja meg a felhasználónevét

Részletesebben

OPTISOFT NYRT. UTALVÁNYHASZNÁLATI ÉS ELFOGADÁSI SZABÁLYZAT

OPTISOFT NYRT. UTALVÁNYHASZNÁLATI ÉS ELFOGADÁSI SZABÁLYZAT OPTISOFT NYRT. UTALVÁNYHASZNÁLATI ÉS ELFOGADÁSI SZABÁLYZAT 2010. június 1. Tartalomjegyzék 1. Bevezető... 3 2. Az elfogadás szabályai... 3 3. Az utalványok átvétele, érvényessége... 4 4. Az utalvány igénybevételének

Részletesebben

Segédlet utalvány rendeléséhez

Segédlet utalvány rendeléséhez Gyors áttekintés oldal oldal I. Belépés az Online Megrendelői Felületre Nyissa meg a www.erzsebetutalvany.hu honlapot. Kattintson a Rendelek/ Kártyát rendelek/rendelek menüpontra. Adja meg a felhasználónevét

Részletesebben

Jelen ÁSZF rendelkezései irányadók a kibocsátó és a felhasználó, kártya használattal összefüggésben keletkezett mindennemű jogviszonyára.

Jelen ÁSZF rendelkezései irányadók a kibocsátó és a felhasználó, kártya használattal összefüggésben keletkezett mindennemű jogviszonyára. UniPass kártya Fizetési rendszer általános szerződési feltételek Hatályos: 2018. január 15. napjától Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) határozzák meg a Debreceni Campus Nonprofit

Részletesebben

Citibank Online Internet Banking Használati útmutató

Citibank Online Internet Banking Használati útmutató Citibank Online Internet Banking Használati útmutató Bevezető A Citibank Online Internet Banking segítségével a nap 24 órájában, biztonságosan intézheti pénzügyeit, hiszen számos banki szolgáltatás elérhető

Részletesebben

OTP Portálok. Felhasználói útmutató magánszemélyek részére. OTP Egészségpénztár OTP Nyugdíjpénztár OTP SZÉP Kártya OTP Cafeteria Nyilatkoztató

OTP Portálok. Felhasználói útmutató magánszemélyek részére. OTP Egészségpénztár OTP Nyugdíjpénztár OTP SZÉP Kártya OTP Cafeteria Nyilatkoztató OTP Portálok Felhasználói útmutató magánszemélyek részére 2017 Készítette: Konyicsák Zoltán 1. Néhány szó az OTP Portálok programról Az OTP Portálok honlapon az OTP Pénztárszolgáltató Zrt., az OTP Nyugdíjpénztár,

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató EUREST KFT. BUDAPESTI NÉMET ISKOLA WEB ALAPÚ MENÜRENDSZERÉNEK HASZNÁLATÁHOZ Tartalom Általános felhasználói ismeretek... 2 Nyelv Választás... 3 Regisztráció... 4 Bejelentkezés...

Részletesebben

KISZÁLLÍTÁSI SEGÉDLET 1

KISZÁLLÍTÁSI SEGÉDLET 1 KISZÁLLÍTÁSI SEGÉDLET 1 1. Belépés az Online Megrendelői Felületre 1. 1. Lépjen fel a www.erzsebetutalvany.hu weboldalra. 2. A kezdőoldalon válassza az Online megrendelő menüpontot. 3. Adja meg a felhasználónevét

Részletesebben

1. Nyissa meg a honlapot. 2. Kattintson a Rendelek. 3. Adja meg a felhasználónevét és jelszavát. 4. Kattintson a Belépés

1. Nyissa meg a   honlapot. 2. Kattintson a Rendelek. 3. Adja meg a felhasználónevét és jelszavát. 4. Kattintson a Belépés I. Belépés az Online Megrendelői Felületre Nyissa meg a www.erzsebetutalvany.hu honlapot. Kattintson a Rendelek gombra. Adja meg a felhasználónevét és jelszavát. Mit tegyek, ha elfelejtettem a jelszavamat?

Részletesebben

Felhasználói útmutató EUREST KFT. SEMMELWEIS EGYETEM GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM,

Felhasználói útmutató EUREST KFT. SEMMELWEIS EGYETEM GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM, Felhasználói útmutató EUREST KFT. SEMMELWEIS EGYETEM GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM, NEM NAPKÖZIS GYERMEKEK MENÜRENDSZERÉNEK HASZNÁLATA Tartalom Általános felhasználói ismeretek... 2 Regisztráció...

Részletesebben

PAYU Hungary Kft. PayU Mobil fizetés

PAYU Hungary Kft. PayU Mobil fizetés PAYU Hungary Kft. PayU Mobil fizetés Felhasználói Dokumentáció 2014.01.08. Tartalomjegyzék Tájékoztató a PayU Mobil fizetési módról... 3 Az alkalmazás aktiválása... 3 Bankkártya regisztráció folyamata...

Részletesebben

Az Önök által megigényelt biztosítások gyors és egyszerű kezelésére szolgál Compline Utasbiztosítási Rendszerünk.

Az Önök által megigényelt biztosítások gyors és egyszerű kezelésére szolgál Compline Utasbiztosítási Rendszerünk. Tisztelt Partnerünk! Az Önök által megigényelt biztosítások gyors és egyszerű kezelésére szolgál Compline Utasbiztosítási Rendszerünk. A biztosítások rögzítése mellett kizárólag a rendszeren keresztül

Részletesebben

OTP ADLAK Adómentes Lakáshitel-támogatási Szolgáltatáscsomag

OTP ADLAK Adómentes Lakáshitel-támogatási Szolgáltatáscsomag OTP ADLAK Adómentes Lakáshitel-támogatási Szolgáltatáscsomag MUNKAVÁLLALÓI REGISZTRÁCIÓ, ELFELEJTETT ADATOK www.otpadlak.hu 2016.03.04. MUNKAVÁLLALÓK... 3 1. Az OTP ADLAK internetes portál... 3 2. Regisztráció...

Részletesebben

OTP SZÉP kártya. Három cafeteria-elem egyetlen e-kártyán, számos új szolgáltatással. Tájékoztató. OTP Pénztárszolgáltató Zrt. 2012.

OTP SZÉP kártya. Három cafeteria-elem egyetlen e-kártyán, számos új szolgáltatással. Tájékoztató. OTP Pénztárszolgáltató Zrt. 2012. OTP SZÉP kártya Három cafeteria-elem egyetlen e-kártyán, számos új szolgáltatással Tájékoztató 2012. Tartalom A SZÉP kártya Az OTP SZÉP kártya eredmények Elfogadási technikák Klasszikusok (POS terminál,

Részletesebben

Műszaki online hibabejelentő kézikönyv

Műszaki online hibabejelentő kézikönyv Műszaki online hibabejelentő kézikönyv Verzió 1. 2017.november. 06. 1 Tartalom 1. Bevezető... 3 2. Regisztráció... 4 3. Műszaki hibabejelentés.... 10 4. Bejelentkezés... 11 5. Bejelentkezés után... 12

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató EUREST KFT. TESTNEVELÉSI EGYETEM GYAKORLÓ SPORTISKOLAI ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM WEB ALAPÚ MENÜRENDSZERÉNEK HASZNÁLATÁHOZ Tartalom Általános felhasználói ismeretek... 2 Regisztráció...

Részletesebben

epostabox Szolgáltatásismertető Adja meg a felhasználó nevét és jelszavát (2), majd kattintson a Belépés (3) gombra

epostabox Szolgáltatásismertető Adja meg a felhasználó nevét és jelszavát (2), majd kattintson a Belépés (3) gombra epostabox Szolgáltatásismertető 1. Belépés a rendszerbe Kattintson a Belépés (1) mezőre Adja meg a felhasználó nevét és jelszavát (2), majd kattintson a Belépés (3) gombra Jelszó emlékeztető: Az Elfelejtette

Részletesebben

CitiManager: Migrációs gyors útmutató kártyabirtokosok részére

CitiManager: Migrációs gyors útmutató kártyabirtokosok részére Ez a Gyors útmutató az alábbiakban segít: 1. Regisztráció a CitiManager portálra a) Csak már meglévő online kivonatos kártyabirtokosok részére b) Csak papír alapú kivonatos kártyabirtokosok részére 2.

Részletesebben

Az OTP SZÉP kártyák érvényességi ideje öt év. A lejárati idő a kártyán szereplő dátum (Hónap/Év) utolsó napja. Videó megtekintése

Az OTP SZÉP kártyák érvényességi ideje öt év. A lejárati idő a kártyán szereplő dátum (Hónap/Év) utolsó napja. Videó megtekintése 1 CSEREKÁRTYA IGÉNYLÉS Az OTP SZÉP kártyák érvényességi ideje öt év. A lejárati idő a kártyán szereplő dátum (Hónap/Év) utolsó napja. Videó megtekintése (A videó megtekintéséhez internet kapcsolat szükséges)

Részletesebben

7. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény

7. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény Lakossági Hirdetmény 7. számú melléklet - Lakossági Hirdetmény FHB-Shopline Bankkártya Érvényesség: 2015. szeptember 21. napjától visszavonásig Az FHB Bank Zrt. tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit, hogy jelen

Részletesebben

1. Mire használható a ViCA (Virtuális Chipkártya Alkalmazás)?

1. Mire használható a ViCA (Virtuális Chipkártya Alkalmazás)? 1. Mire használható a ViCA (Virtuális Chipkártya Alkalmazás)? A ViCA egy Android/iOS okostelefonon/táblagépen futó innovatív jelszógeneráló alkalmazás. A ViCA-val bejelentkezését tudja jóváhagyni/elutasítani,

Részletesebben

AP Wilson Kártyabirtokos használati útmutató

AP Wilson Kártyabirtokos használati útmutató AP Wilson Kártyabirtokos használati útmutató www.apwilson.com RHA_APW Kártyabirtokos használati útmutató_20160916 1 Tartalom 1 Plasztikkártya... 3 1.1 Belépés... 3 1.2 Kártyaaktiválás... 4 1.3. Főmenü

Részletesebben

Mert én Magyarországon itt és

Mert én Magyarországon itt és Mert én Magyarországon itt és most vagyok fontos www.multi-pay.hu multi-pay@multi-pay.hu T.: +36 1 210 9774 F.: +36 1 210 9778 1. oldal Multi-Pay Cafeteria kártya zsebre vágható juttatások Forradalmian

Részletesebben

ÚTMUTATÓ. az MTA Akadémiai Adattárba (AAT) való regisztrációhoz és adatkitöltéshez, adatfrissítéshez

ÚTMUTATÓ. az MTA Akadémiai Adattárba (AAT) való regisztrációhoz és adatkitöltéshez, adatfrissítéshez ÚTMUTATÓ az MTA Akadémiai Adattárba (AAT) való regisztrációhoz és adatkitöltéshez, adatfrissítéshez Amennyiben Ön már rendelkezik az Akadémiai Adattárba szóló regisztrációval, a pályázat benyújtásához

Részletesebben

Budai Egészségközpont Online Ügyfélszolgálat

Budai Egészségközpont Online Ügyfélszolgálat Budai Egészségközpont Online Ügyfélszolgálat KÉZIKÖNYV Online ügyfélszolgálat Örömmel tájékoztatjuk, hogy a Budai Egészségközpontban immár online ügyfélszolgálaton keresztül is módja van egészségügyi ellátással

Részletesebben

EU Login kézikönyv (rövidített változat)

EU Login kézikönyv (rövidített változat) EU Login kézikönyv (rövidített változat) Az Európai Bizottság felhasználó-azonosítási rendszere (EU Login, régebbi nevén: ECAS - European Commission Authentication Service) lehetővé teszi a felhasználók

Részletesebben

Segédlet online felület használatához

Segédlet online felület használatához Gyors áttekintés oldal oldal oldal 5. oldal Első lépések Keresse fel a www.erzsebetutalvany.hu honlapot. Kattintson a Kártya/Ügyintézés Aktiválás és belépés Adja meg kártyaszámának utolsó 8 számjegyét.

Részletesebben

Mert én Magyarországon itt és

Mert én Magyarországon itt és Mert én Magyarországon itt és most vagyok fontos www.multi-pay.hu multi-pay@multi-pay.hu T.: +36 1 210 9774 F.: +36 1 210 9778 1. oldal Multi-Pay Cafeteria kártya zsebre vágható juttatások Multi-Pay rendszer:

Részletesebben

A kártyabirtokos a fizetés során úgynevezett cafeteria kód. Mert én Magyarországon itt és

A kártyabirtokos a fizetés során úgynevezett cafeteria kód. Mert én Magyarországon itt és Mert én Magyarországon itt és most vagyok fontos 2211 Ételfogyasztás 1. oldal Multi-Pay kártya zsebre vágható juttatások Multi-Pay rendszer: az adható juttatás minden eleme egyetlen plasztikon 2211 Ételfogyasztás

Részletesebben

Mert én Magyarországon itt és

Mert én Magyarországon itt és Mert én Magyarországon itt és most vagyok fontos www.multi-pay.hu multi-pay@multi-pay.hu T.: +36 1 210 9774 F.: +36 1 210 9778 1. oldal Multi-Pay Cafeteria kártya zsebre vágható juttatások Multi-Pay rendszer:

Részletesebben

Mert én Magyarországon itt és

Mert én Magyarországon itt és Mert én Magyarországon itt és megadásával dönti el, hogy melyik egyenlegéről kíván költeni. most vagyok fontos Ezek a kódok a következők: 22?? Lehetőség saját üzemi étterem és büfé keretre 1. oldal Multi-Pay

Részletesebben

10. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény FHB-Libri Kultúrakártya

10. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény FHB-Libri Kultúrakártya Lakossági Hirdetmény.. 10. számú melléklet - Lakossági Hirdetmény FHB-Libri Kultúrakártya Hatályos: 2015. november 20. napjától Közzététel napja: 2015. november 19. [1] Az itt feltüntetett OBA logó arról

Részletesebben

10. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény FHB-Libri Kultúrakártya

10. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény FHB-Libri Kultúrakártya . Lakossági Hirdetmény. 10. számú melléklet - Lakossági Hirdetmény FHB-Libri Kultúrakártya Hatályos: 2015. december 07. napjától Közzététel napja: 2015. szeptember 18. Módosított közzététel napja: 2015.

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV AZ ASSISTRAVEL.HU WEBOLDAL HASZNÁLATÁHOZ Készült 2012. november 19-én, a részére TARTALOMJEGYZÉK 1. Belépés a weboldalra... 2 2. Elfelejtett jelszó... 3 3. Saját szerződések böngészése,

Részletesebben

www.baumitshop.hu Felhasználói kézikönyv

www.baumitshop.hu Felhasználói kézikönyv www.baumitshop.hu Felhasználói kézikönyv 2007 Tartalomjegyzék 1. Bejelentkezés... 3 2. A termék kiválasztása... 4 3. Keresés... 5 4. Részletek... 6 5. Rendelés... 7 6. A kosár tartalma... 8 7. Szállítási

Részletesebben

Könyvtárellátó Nonprofit Kft. Szülői Ügyfélkapu Felület

Könyvtárellátó Nonprofit Kft. Szülői Ügyfélkapu Felület Felhasználói Kézikönyv Könyvtárellátó Nonprofit Kft. Szülői Ügyfélkapu Felület 1. Bejelentkezés A szuloifelulet.kello.hu címen lehet bejelentkezni a rendszerbe. A rendszer kétféle bejelentkezést tesz lehetővé:

Részletesebben

OKTATÁSKUTATÓ ÉS FEJLESZTŐ INTÉZET TÁMOP-3.1.5/12-2012-0001 Pedagógusképzés támogatása

OKTATÁSKUTATÓ ÉS FEJLESZTŐ INTÉZET TÁMOP-3.1.5/12-2012-0001 Pedagógusképzés támogatása TÁMOP-3.1.1-11/1 XXI. századi közoktatás Technikai tudnivalók a jelentkezéshez Regisztráció A regisztráció az OFI honlapon elérhető A pályázók kizárólag elektronikusan úton jelentkezhetnek az innen elérhető

Részletesebben

Mert én Magyarországon itt és

Mert én Magyarországon itt és Mert én Magyarországon itt és most vagyok fontos www.multi-pay.hu multi-pay@multi-pay.hu T.: +36 1 210 9774 F.: +36 1 210 9778 1. oldal Multi-Pay kártya zsebre vágható juttatások Multi-Pay rendszer: az

Részletesebben

Segédlet online felület használatához

Segédlet online felület használatához Gyors áttekintés oldal oldal oldal 5. oldal Első lépések Keresse fel a www.erzsebetutalvany.hu honlapot. Kattintson a Kártya/Ügyintézés Aktiválás és belépés Adja meg kártyaszámának utolsó 8 számjegyét.

Részletesebben

EU LOGIN KÉZIKÖNYV. Tartalom

EU LOGIN KÉZIKÖNYV. Tartalom EU LOGIN KÉZIKÖNYV Az EU Login az Európai Bizottság megújult felhasználó-azonosítási rendszere, amely a korábbi ECAS rendszert váltja fel. Az EU Login lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyetlen

Részletesebben

5. SZÁMÚ MELLÉKLET A SZIGET KFT. ÁLTAL KIBOCSÁTOTT FESZTIVÁLKÁRTYÁVAL KAPCSOLATOS RÉSZLETSZABÁLYOK

5. SZÁMÚ MELLÉKLET A SZIGET KFT. ÁLTAL KIBOCSÁTOTT FESZTIVÁLKÁRTYÁVAL KAPCSOLATOS RÉSZLETSZABÁLYOK 5. SZÁMÚ MELLÉKLET A SZIGET KFT. ÁLTAL KIBOCSÁTOTT FESZTIVÁLKÁRTYÁVAL KAPCSOLATOS RÉSZLETSZABÁLYOK 1./ A SZIGET KFT. ÁLTAL KIBOCSÁTOTT UTALVÁNYKÁRTYA A Sziget által kibocsátott utalványkártya (a továbbiakban

Részletesebben

SIGNAL ÜGYFÉLPORTÁL. Általános szerződési feltételek

SIGNAL ÜGYFÉLPORTÁL. Általános szerződési feltételek SIGNAL ÜGYFÉLPORTÁL Általános szerződési feltételek A SIGNAL Biztosító Zrt. (Biztosító vagy Szolgáltató) internet alapú ügyfélszolgálatot biztosít ügyfelei számára SIGNAL Ügyfélportál (továbbiakban SÜP)

Részletesebben

ÚTMUTATÓ A MUSIC DÍJCSOMAG ÉS A MUSIC OPCIÓ MEGRENDELÉSÉHEZ, ILLETVE AKTIVÁLÁSÁHOZ

ÚTMUTATÓ A MUSIC DÍJCSOMAG ÉS A MUSIC OPCIÓ MEGRENDELÉSÉHEZ, ILLETVE AKTIVÁLÁSÁHOZ ÚTMUTATÓ A MUSIC DÍJCSOMAG ÉS A MUSIC OPCIÓ MEGRENDELÉSÉHEZ, ILLETVE AKTIVÁLÁSÁHOZ A Magyar Telekom által kínált Music díjcsomagok és Music opció hozzáférést biztosítanak a Spotify Premium zeneszolgáltatáshoz,

Részletesebben

Mert én Magyarországon itt és. most vagyok fontos

Mert én Magyarországon itt és. most vagyok fontos Mert én Magyarországon itt és most vagyok fontos www.multi-pay.hu multi-pay@multi-pay.hu T.: +36 1 210 9774 F.: +36 1 210 9778 1. oldal Multi-Pay Cafeteria kártya zsebre vágható juttatások Forradalmian

Részletesebben

10. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény

10. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény Lakossági Hirdetmény 10. számú melléklet - Lakossági Hirdetmény FHB-Libri Kultúrakártya Hatályos: 2015. március 16. napjától visszavonásig 1 Az itt feltüntetett OBA logó arról ad tájékoztatást, hogy az

Részletesebben

Jelentkezési lap képző szervek részére

Jelentkezési lap képző szervek részére Jelentkezési lap képző szervek részére Felhasználói segédlet Tartalomjegzék Belépés Jelentkezési lap felület Kézi kitöltés menete Alapadatok megadása Korábban megszerzett vezetői engedély adatai Személyes

Részletesebben

Magyar Cetelem Bank Zrt.

Magyar Cetelem Bank Zrt. A Cetnet Internet Bank regisztrációval, illetve a rendszer használatával Ön elfogadja az alábbi felhasználási feltételeket, ezért kérjük, figyelmesen olvassa el azokat! A regisztráció feltételei Rendelkezni

Részletesebben

Hasznos információk az ekid szolgáltatás igénybevételéhez

Hasznos információk az ekid szolgáltatás igénybevételéhez Hasznos információk az ekid szolgáltatás igénybevételéhez Tisztelt Ügyfeleink! A KELER Csoport teljes körűen modernizált elektronikus ügyfél-kommunikációs felületének, a KID-nek az online elérhető verziója

Részletesebben

BUDAPEST GYÓGYFÜRDŐI ÉS HÉVIZEI ZRT. ÁLTAL KIBOCSÁTOTT UTALVÁNYKÁRTYA (FESTIPAY KÁRTYA) ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

BUDAPEST GYÓGYFÜRDŐI ÉS HÉVIZEI ZRT. ÁLTAL KIBOCSÁTOTT UTALVÁNYKÁRTYA (FESTIPAY KÁRTYA) ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI BUDAPEST GYÓGYFÜRDŐI ÉS HÉVIZEI ZRT. ÁLTAL KIBOCSÁTOTT UTALVÁNYKÁRTYA (FESTIPAY KÁRTYA) ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban

Részletesebben

Internet bank felhasználói leírás v1.1

Internet bank felhasználói leírás v1.1 Internet bank felhasználói leírás v1.1 Miután az Internet Bank használatára leadta igénylését, 5 munkanapon belül E- mailben megkapja a Csoport, illetve a Felhasználó nevét, SMS-ben pedig az első belépéshez

Részletesebben

7. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény FHB-Shopline Bankkártya

7. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény FHB-Shopline Bankkártya . Lakossági Hirdetmény. 7. számú melléklet - Lakossági Hirdetmény FHB-Shopline Bankkártya Hatályos: 2015. november 20. napjától Közzététel napja: 2015. november 19. Módosított közzététel napja: 2015. december

Részletesebben

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK a Vastagbélszűrés kiterjesztésének támogatása az EFOP 1.8.1 kiemelt projekt keretében című e-learning továbbképzéssel kapcsolatban I. Regisztrációval kapcsolatos kérdések 1. A

Részletesebben

BANKKÁRTYA HIRDETMÉNY

BANKKÁRTYA HIRDETMÉNY BANKKÁRTYA HIRDETMÉNY Természetes és nem természetes személyek részére TARTALOMJEGYZÉK Tartalom 1. BANKKÁRTYA LAKOSSÁGI SZÁMLACSOMAGHOZ...3 2. BANKKÁRTYA VÁLLALKOZÓI SZÁMLACSOMAGOKHOZ, pénzforgalmi számlákhoz...4

Részletesebben

10. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény FHB-Libri Kultúrakártya

10. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény FHB-Libri Kultúrakártya Lakossági Bankszámla Hirdetmény 10. számú melléklet Lakossági Bankszámla Hirdetmény FHBLibri Kultúrakártya Hatályos: 2017. július 17. napjától Közzététel napja: 2017. április 28. FHBLibri Kultúrakártya

Részletesebben

Használati útmutató az MNVH rendszerébe történő regisztrációhoz

Használati útmutató az MNVH rendszerébe történő regisztrációhoz Használati útmutató az MNVH rendszerébe történő regisztrációhoz Tisztelt Partnerünk! Ezúton tájékoztatom, hogy a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat (a továbbiakban: MNVH) szolgáltatásai (hírlevél, projektötlet

Részletesebben

Csődfigyelő. Figyelje Ön is gazdasági partnerit!

Csődfigyelő. Figyelje Ön is gazdasági partnerit! Csődfigyelő Figyelje Ön is gazdasági partnerit! 1. Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék Bevezetés Regisztráció Kupon kód aktiválás Belépés az alkalmazásba Megfigyelt cégek listája Csődfigyelési beállítások

Részletesebben

ÚTMUTATÓ. a Fulbright MTA Mobilitási Ösztöndíj pályázat beadásához

ÚTMUTATÓ. a Fulbright MTA Mobilitási Ösztöndíj pályázat beadásához ÚTMUTATÓ a Fulbright MTA Mobilitási Ösztöndíj pályázat beadásához A Fulbright MTA Mobilitási Ösztöndíj pályázat weboldalára az Akadémiai Adattárban (AAT) való regisztráció birtokában lehet belépni. Amennyiben

Részletesebben

Expressz Import rendszer

Expressz Import rendszer Expressz Import rendszer Útmutató a Címzettek részére TNT Expressz Import rendszer A TNT Expressz Import rendszerével a világ 168 országából egyszerűen szervezheti dokumentumai és áruküldeményei felvételét

Részletesebben

ÚTMUTATÓ. az MTA Akadémiai Adattárba (AAT) való regisztrációhoz és adatkitöltéshez, adatfrissítéshez

ÚTMUTATÓ. az MTA Akadémiai Adattárba (AAT) való regisztrációhoz és adatkitöltéshez, adatfrissítéshez ÚTMUTATÓ az MTA Akadémiai Adattárba (AAT) való regisztrációhoz és adatkitöltéshez, adatfrissítéshez Amennyiben Ön már rendelkezik az Akadémiai Adattárba szóló regisztrációval, a pályázat benyújtásához

Részletesebben

Nebuló számlacsomaghoz kapcsolódó bankkártya Kártyatermékek:

Nebuló számlacsomaghoz kapcsolódó bankkártya Kártyatermékek: TAKARÉKPONT LAKOSSÁGI BANKKÁRTYA II. és Üdvözlő számlacsomag HIRDETMÉNY Hatályos: 2018. február 1-től HUNGÁRIA TAKARÉK A hirdetmény módosítására a Lakossági és vállalati bank- és hitelkártyához kapcsolódó

Részletesebben

MKB Széchenyi Pihenő Kártya. Lehoczky László 2011. november

MKB Széchenyi Pihenő Kártya. Lehoczky László 2011. november MKB Széchenyi Pihenő Kártya Lehoczky László 2011. november Előzmények MKB Pénztárak Létszám, vagyon (2011. 09.30.) Létszám (ezer fő) Vagyon (Mrd Ft) Önkéntes Ág (4.) 95,3 85,5 Magán Ág (6.) 3,3 10,7 Nyugdíjpénztár

Részletesebben

A SZIGET KULTURÁLIS MENEDZSER IRODA KFT. ÁLTAL KIBOCSÁTOTT UTALVÁNYKÁRTYA (FESTIPAY KÁRTYA) ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

A SZIGET KULTURÁLIS MENEDZSER IRODA KFT. ÁLTAL KIBOCSÁTOTT UTALVÁNYKÁRTYA (FESTIPAY KÁRTYA) ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI A SZIGET KULTURÁLIS MENEDZSER IRODA KFT. ÁLTAL KIBOCSÁTOTT UTALVÁNYKÁRTYA (FESTIPAY KÁRTYA) ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban

Részletesebben

Technikai segédlet a Domus elektronikus pályázati rendszer felhasználói részére

Technikai segédlet a Domus elektronikus pályázati rendszer felhasználói részére Technikai segédlet a Domus elektronikus pályázati rendszer felhasználói részére A Domus nemzetközi konferencia-részvétel pályázat benyújtása a https://palyazat.mta.hu/domus_konferenciareszvetel_2018/ weboldalon

Részletesebben

A VOLT PRODUKCIÓ KFT. ÁLTAL KIBOCSÁTOTT UTALVÁNYKÁRTYA (FESZTIVÁLKÁRTYA) ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

A VOLT PRODUKCIÓ KFT. ÁLTAL KIBOCSÁTOTT UTALVÁNYKÁRTYA (FESZTIVÁLKÁRTYA) ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI A VOLT PRODUKCIÓ KFT. ÁLTAL KIBOCSÁTOTT UTALVÁNYKÁRTYA (FESZTIVÁLKÁRTYA) ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban ÁSZF) határozza meg a Volt Produkció Korlátolt

Részletesebben

Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztár Partner Portál

Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztár Partner Portál Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztár Partner Portál Felhasználói leírás Tartalomjegyzék 1Regisztráció... 2 1.1Regisztráció megerősítése... 3 2Bejelentkezés... 4 3Elfelejtett jelszó... 4 4A Partner Portál felépítése...

Részletesebben

Vodafone ReadyPay. Használati útmutató

Vodafone ReadyPay. Használati útmutató Vodafone ReadyPay Használati útmutató 1 - Párosítás Bluetooth-on keresztül, első beállítások 2 - Fizetés 3 - Menüpontok Párosítás Bluetooth-on keresztül, első beállítások Az első lépés Megjegyzés: A ReadyPay

Részletesebben

Az Everness Fesztivál UTALVÁNYKÁRTYA (FESTIPAY KÁRTYA) ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

Az Everness Fesztivál UTALVÁNYKÁRTYA (FESTIPAY KÁRTYA) ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI Az Everness Fesztivál UTALVÁNYKÁRTYA (FESTIPAY KÁRTYA) ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban ÁSZF) határozza meg az Everness Fesztivál (Kreorg Kft.1037 Budapest,

Részletesebben

Az Egységes Pályázati Keretrendszer használata (akadémiai könyv- és folyóiratkiadási támogatás elnyerésére a 2014.

Az Egységes Pályázati Keretrendszer használata (akadémiai könyv- és folyóiratkiadási támogatás elnyerésére a 2014. 2. Az Egységes Pályázati Keretrendszer használata (akadémiai könyv- és folyóiratkiadási támogatás elnyerésére a 2014. évre vonatkozóan) Bejelentkezés az EPK rendszerébe: 1) Az Akadémiai Adattárban rögzített

Részletesebben

JEUNESSE HÁTTÉRIRODA FUNKCIÓI, MŰKÖDÉSE 7. WALLET

JEUNESSE HÁTTÉRIRODA FUNKCIÓI, MŰKÖDÉSE 7. WALLET JEUNESSE HÁTTÉRIRODA FUNKCIÓI, MŰKÖDÉSE 7. WALLET A Wallet a Te a elektronikus pénztárcád, ide érkezik be a cégtől a jutalékod. A Walletodat a regisztráció után aktiválnod kell, ezt az első bejelentkezéskor

Részletesebben

Webáruház felhasználói útmutató

Webáruház felhasználói útmutató Webáruház felhasználói útmutató 1. Bejelentkezés Bejelentkezni a rendszerbe egyféleképpen, regisztrált vevőként lehetséges. A webáruházból rendelést kizárólag a rendszerben szereplő, felhasználónévvel

Részletesebben

Hirdetmény. Lakossági és vállalkozói bankkártyák kondíciói. A hirdetmény módosításának oka: bankkártyával történő vásárlás kondícióinak módosítása.

Hirdetmény. Lakossági és vállalkozói bankkártyák kondíciói. A hirdetmény módosításának oka: bankkártyával történő vásárlás kondícióinak módosítása. Hirdetmény Lakossági és vállalkozói bankkártyák kondíciói A hirdetmény módosításának oka: bankkártyával történő vásárlás kondícióinak módosítása. 7/2015. számú Ügyvezetői Testületi határozattal elfogadva

Részletesebben

KKK2.0 Regisztráció. A regisztráció teljes folyamata: 1. Ügyfél kommunikációs jogosultságának regisztrálása a NAV vámszerveinél.

KKK2.0 Regisztráció. A regisztráció teljes folyamata: 1. Ügyfél kommunikációs jogosultságának regisztrálása a NAV vámszerveinél. KKK2.0 Regisztráció A regisztráció teljes folyamata: 1. Ügyfél kommunikációs jogosultságának regisztrálása a NAV vámszerveinél. 2. Alapszintű felhasználó 3. Alapszintű aktivált felhasználó (hitelesített

Részletesebben

OTP Egészségpénztár OTP Nyugdíjpénztár OTP SZÉP Kártya OTP Cafeteria Nyilatkoztató. https://www.otpportalok.hu. Készítette: Konyicsák Zoltán

OTP Egészségpénztár OTP Nyugdíjpénztár OTP SZÉP Kártya OTP Cafeteria Nyilatkoztató. https://www.otpportalok.hu. Készítette: Konyicsák Zoltán https://www.otpportalok.hu Készítette: Konyicsák Zoltán Tartalom 1 Néhány szó az OTP Portálok programról... 3 1.1 Az OTP Portálok bevezetésének célja... 3 2 Belépés az OTP Portálok oldalra... 4 2.1 A bejelentkezéshez

Részletesebben

Menza Pure Étkező felület Kézikönyv

Menza Pure Étkező felület Kézikönyv Menza Pure Étkező felület Kézikönyv Tartalom 1 Bevezetés... 2 2 Bejelentkezés... 3 2.1 Kezdőképernyő... 4 3 Étkezés igénylés... 6 4 Számlák... 8 5 Súgó... 9 5.1. Intézményi kapcsolattartók... 9 5.2. Általános

Részletesebben

Maestro bankkártya 10. MasterCard Gold bankkártya. 100 Ft + 0,70% január 31-ig akciósan 0 Ft. 100 Ft + 0,70% január 31-ig akciósan 0 Ft

Maestro bankkártya 10. MasterCard Gold bankkártya. 100 Ft + 0,70% január 31-ig akciósan 0 Ft. 100 Ft + 0,70% január 31-ig akciósan 0 Ft Kártyatermékek: TAKARÉKPONT LAKOSSÁGI BANKKÁRTYA II. és Üdvözlő számlacsomag HIRDETMÉNY Hatályos: 2018. november 15-től HUNGÁRIA TAKARÉK TakarékPont Ugródeszka, Hagyományos, Újító, Pezsdítő és Komplex,

Részletesebben

A Perkapun keresztül a gazdálkodó szervezetek és a jogi képviselővel eljáró felek nyújthatják be beadványaikat. A szolgáltatást kizárólag

A Perkapun keresztül a gazdálkodó szervezetek és a jogi képviselővel eljáró felek nyújthatják be beadványaikat. A szolgáltatást kizárólag Tartalom 1. Bevezető...2 2. Online regisztrációs felület elérése...2 3. Perkapu nyitása...2 4. Ügykezelő(k) hozzáadása...5 5. Ügykezelői jelszó módosítása...6 6. Ügykezelő törlése...7 7. Főkapcsolattartói

Részletesebben

Elektromos gépkocsi vásárlás támogatása Pályázati kiírás pályázói segédlete

Elektromos gépkocsi vásárlás támogatása Pályázati kiírás pályázói segédlete Elektromos gépkocsi vásárlás támogatása Pályázati kiírás pályázói segédlete 1. Pályázati útmutató megtekintése és a szükséges regisztráció elkészítése a pályázati útmutató által említett pályázati portálon:

Részletesebben

Puskás Akadémia MasterCard Unembossed. Bankkártya 4. 0 Ft Ft. 0,7% Ft január 31-ig 0 Ft. 60 Ft január 31-ig 0 Ft.

Puskás Akadémia MasterCard Unembossed. Bankkártya 4. 0 Ft Ft. 0,7% Ft január 31-ig 0 Ft. 60 Ft január 31-ig 0 Ft. Puskás Akadémia MasterCard Unembossed Bankkártya HIRDETMÉNY Hatályos: 2018.május 2-tól HUNGÁRIA TAKARÉK A hirdetmény módosítására a Puskás Akadémia MasterCard Unembossed Bankkártya termék bevezetése miatt

Részletesebben

Technikai segédlet az MTA-SYLFF elektronikus pályázati rendszer felhasználói részére

Technikai segédlet az MTA-SYLFF elektronikus pályázati rendszer felhasználói részére Technikai segédlet az MTA-SYLFF elektronikus pályázati rendszer felhasználói részére Az MTA-SYLFF ösztöndíj pályázat benyújtása a https://palyazat.mta.hu/sasakawa_2015/ weboldalon mezők kitöltésével, illetve

Részletesebben

BANKKÁRTYA HIRDETMÉNY

BANKKÁRTYA HIRDETMÉNY BANKKÁRTYA HIRDETMÉNY Természetes és nem természetes személyek részére Közzétéve: 2018. április 27. Puskás Akadémia MasterCard Unembossed termék bevezetése TARTALOMJEGYZÉK Tartalom 1. BANKKÁRTYA LAKOSSÁGI

Részletesebben

EXTRA. Egy percben az értékpapírszámla online lekérdezéséről

EXTRA. Egy percben az értékpapírszámla online lekérdezéséről EXTRA Egy percben az értékpapírszámla online lekérdezéséről Szeretné ellenőrizni értékpapírszámlájának hó végi egyenlegét? Hasonlítsa össze a befektetési szolgáltatója által küldött kivonatokat az MNB

Részletesebben

Kérjük, regisztráljon az alábbi oldalon:

Kérjük, regisztráljon az alábbi oldalon: Kedves Ügyfelünk! Szeretnénk, ha Ön is megismerkedne Online ügyfélszolgálatunkkal, melyen keresztül kényelmesen, könnyedén, sorban állás nélkül intézheti energiaszolgáltatással kapcsolatos ügyeit. Kiadványunk

Részletesebben

1. Hogyan tölthetem le a Tesco Clubcard mobilapplikációt mobilkészülékre?

1. Hogyan tölthetem le a Tesco Clubcard mobilapplikációt mobilkészülékre? 1. Hogyan tölthetem le a Tesco Clubcard mobilapplikációt mobilkészülékre? A 2.0.0 és az ennél frissebb verziójú alkalmazás kizárólag Android és ios operációs rendszerre érhető el! A régebbi verzió Windows

Részletesebben

OTP Egészségpénztár OTP Nyugdíjpénztár OTP SZÉP Kártya OTP Cafeteria Nyilatkoztató. https://www.otpportalok.hu. Készítette: Konyicsák Zoltán

OTP Egészségpénztár OTP Nyugdíjpénztár OTP SZÉP Kártya OTP Cafeteria Nyilatkoztató. https://www.otpportalok.hu. Készítette: Konyicsák Zoltán https://www.otpportalok.hu Készítette: Konyicsák Zoltán Tartalom 1 Néhány szó az OTP Portálok programról... 3 1.1 Az OTP Portálok célja... 3 1.1.1 Munkáltatók részére... 3 1.1.2 Magánszemélyek részére...

Részletesebben

ÚTMUTATÓ ÉVI KIHÍVÁS NAPJA NEVEZÉSEK KITÖLTÉSÉHEZ ONLINE NEVEZÉS

ÚTMUTATÓ ÉVI KIHÍVÁS NAPJA NEVEZÉSEK KITÖLTÉSÉHEZ ONLINE NEVEZÉS ÚTMUTATÓ 2016. ÉVI KIHÍVÁS NAPJA NEVEZÉSEK KITÖLTÉSÉHEZ 1. REGISZTRÁCIÓ A HONLAPRA: ONLINE NEVEZÉS A Kihívás Napja eseményre történő nevezési lap kitöltéséhez először regisztrálnia kell a honlapra. http://www.kihivasnapja.hu/regisztracio

Részletesebben

Alkalmazotti/partneri regisztráció gyorshivatkozási kártyája

Alkalmazotti/partneri regisztráció gyorshivatkozási kártyája Alkalmazotti/partneri regisztráció gyorshivatkozási kártyája Frissítve 2017. márciusban Tartalom Regisztráció... 2 E-mail-címének aktiválása... 9 Mobiltelefonszámának aktiválása... 9 Elfelejtette a felhasználói

Részletesebben

Vendégváró csomag használati tippek

Vendégváró csomag használati tippek Vendégváró csomag használati tippek Tisztelt Ügyfelünk! Örömmel köszöntjük a Telekom Vendégváró csomag előfizetői között! Kérjük, szánjon néhány percet kiadványunkra, melyben hasznos tippeket adunk Önnek

Részletesebben

Regisztrációs útmutató a Közokos- a BME Közoktatási Vezető Képzésének Online Oktatási Rendszeréhez 2014. Őszi beíratkozott hallgatók részére

Regisztrációs útmutató a Közokos- a BME Közoktatási Vezető Képzésének Online Oktatási Rendszeréhez 2014. Őszi beíratkozott hallgatók részére Regisztrációs útmutató a Közokos- a BME Közoktatási Vezető Képzésének Online Oktatási Rendszeréhez 2014. Őszi beíratkozott hallgatók részére FONTOS: A dokumentáció a 2014. Őszi Czimmer I. László gyors

Részletesebben

BANKKÁRTYA HIRDETMÉNY

BANKKÁRTYA HIRDETMÉNY BANKKÁRTYA HIRDETMÉNY Természetes és nem természetes személyek részére A Hpt. 279.. 15. bekezdés értelmében tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy a Hirdetmény módosításának oka a MasterCard Electronic Business

Részletesebben

Belépési útmutató a MIAG weboldalra

Belépési útmutató a MIAG weboldalra Belépési útmutató a MIAG weboldalra www.miag.com Classification level: Public MEMBER OF METRO GROUP 1 Tartalom 1. Fontos tudnivaló p. 3 2. Bejelentkezés a www.miag.com weboldalra p. 4-5 3. E-mail cím regisztrálása

Részletesebben

1/13. A hirdetmény módosításának oka: MasterCard PayPass TaPassz éves díjának változása.

1/13. A hirdetmény módosításának oka: MasterCard PayPass TaPassz éves díjának változása. 1/13 Hirdetmény Lakossági és vállalkozói bankkártyák kondíciói A hirdetmény módosításának oka: PayPass TaPassz éves díjának változása. 45/2013.10.15. számú ülés nélküli Eszköz Forrás Bizottsági határozattal

Részletesebben

6. SZÁMÚ MELLÉKLET A VOLT PRODUKCIÓ KFT. ÁLTAL KIBOCSÁTOTT FESZTIVÁLKÁRTYÁVAL KAPCSOLATOS RÉSZLETSZABÁLYOK

6. SZÁMÚ MELLÉKLET A VOLT PRODUKCIÓ KFT. ÁLTAL KIBOCSÁTOTT FESZTIVÁLKÁRTYÁVAL KAPCSOLATOS RÉSZLETSZABÁLYOK 6. SZÁMÚ MELLÉKLET A VOLT PRODUKCIÓ KFT. ÁLTAL KIBOCSÁTOTT FESZTIVÁLKÁRTYÁVAL KAPCSOLATOS RÉSZLETSZABÁLYOK 1./ A VOLT PRODUKCIÓ KFT. ÁLTAL KIBOCSÁTOTT UTALVÁNYKÁRTYA A Volt Produkció által kibocsátott

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ az OTH Szakrendszeri Információs Rendszer használatához a veszélyes anyagokkal veszélyes keverékkel történő tevékenység bejelentése esetén

TÁJÉKOZTATÓ az OTH Szakrendszeri Információs Rendszer használatához a veszélyes anyagokkal veszélyes keverékkel történő tevékenység bejelentése esetén TÁJÉKOZTATÓ az OTH Szakrendszeri Információs Rendszer használatához a veszélyes anyagokkal veszélyes keverékkel történő tevékenység bejelentése esetén Az egyes egészségügyi tárgyú miniszteri rendeletek

Részletesebben

Parlagfű Bejelentő Rendszer

Parlagfű Bejelentő Rendszer Parlagfű Bejelentő Rendszer felhasználói útmutató A rendszer elérése: Elérési cím: www.govcenter.hu/pbr Felhasználói funkciók: 1. Regisztráció Új felhasználói fiókot az oldalsó menüben a [Regisztráció]-ra

Részletesebben

Technikai segédlet a Domus elektronikus pályázati rendszer felhasználói részére

Technikai segédlet a Domus elektronikus pályázati rendszer felhasználói részére Technikai segédlet a Domus elektronikus pályázati rendszer felhasználói részére A benyújtása az élő- és élettelen természettudományok és matematika területén junior pályázók esetén a https://palyazat.mta.hu/domus_junior_tt_2019_osz/,

Részletesebben

TakarékPont Számlacsomagokhoz kapcsolódó bankkártyák. TakarékPont Haladás Maestro. TakarékPont Lazítás Maestro

TakarékPont Számlacsomagokhoz kapcsolódó bankkártyák. TakarékPont Haladás Maestro. TakarékPont Lazítás Maestro NEM FORGALMAZOTT TAKARÉKPONT BANKKÁRTYA HIRDETMÉNY 2014. szeptember 22-től 1. oldal A Hirdetményben szereplő termékek értékesítése 2014.09.22-től megszűnt. Kártyatermékek: TakarékPont Számlacsomagokhoz

Részletesebben