DAF MULTISUPPORT: TÖBB MINT JAVÍTÁS ÉS KARBANTARTÁS

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "DAF MULTISUPPORT: TÖBB MINT JAVÍTÁS ÉS KARBANTARTÁS"

Átírás

1 DAF MULTISUPPORT: TÖBB MINT JAVÍTÁS ÉS KARBANTARTÁS DAF MULTISUPPORT TRUCKS PARTS FINANCE

2 ÜGYFÉL IGÉNYRE SZABOTT SZOLGÁLTATÁSOK AZ ÜGYFÉL TÁMOGATÁS, MELY TÖBBET NYÚJT A szállítmányozási szegmensben minden eszköz a termelékenység maximalizálását és a költségek minimalizálását, a lehető legmagasabb tonnánkénti/kilométerenkénti profitot célozza. A DAF MultiSupport és az új Warranty Plus csomagjai annak a bővített DAF javítási és karbantartási csomagnak a testreszabott szolgáltatásokat biztosító építőkövei, amelyek megelőzik a kellemetlen meglepetéseket, ellenőrzés alatt tartják a havi költségeket, valamint biztonságos hátteret nyújtanak vállalatának. Mindez arról szól, hogy a legjobb termékekkel, a legjobb szolgáltatásokkal és a legjobb szervezeti háttérrel támogassuk a legjobb üzleti ajánlattételt.

3 DAF MULTISUPPORT ÜGYFÉL SZOLGÁLTATÁSOK Annak érdekében, hogy minden u gyféligényre megoldást nyújthassunk, kidolgoztuk a szolgáltatások egész családját, beleértve az optimalizált meglévő Care és az új Warranty Plus csomagokat is. CARE + WARRANTY PLUS - VEHICLE on kívüli on kívüli WARRANTY PLUS - DRIVELINE FLEX CARE on kívüli on kívüli XTRA CARE FULL CARE on kívüli on kívüli DAF MultiSupport Warranty Plus biztonbiztonságos szervizmegoldás minden tehergépkocsihoz; átfogó hajtáslánc- és járműszerviz csomagok. DAF MultiSupport Care csomagok rugalmas szervizelési, javítási és karbantartási opciók; a költségek kontrollálása és a járműkihasználtság maximalizálása érdekében. DAF Nemzetközi szervizhálózat (ITS) maximális u zemidő; 24/7 gyors és professzionális országúti segélyszolgálat egész Európában. IDŐTARTAM DAF MultiSupport Warranty Plus csomagjaink - melyek akár 3 évre rendelkezésre állnak - tökéletesen illeszkednek a DAF MultiSupport Care csomagokhoz, melyek maximális időtartama 8 év. Ezzel a kialakítással szinte minden járműalkalmazásra és felhasználásra testreszabott szervizmegoldást lehet biztosítani. Full Vehicle Driveline Factory Warranty Warranty Plus - Driveline Warranty Plus - Vehicle Care +, Xtra Care, Flex Care, Full Care

4 DAF MULTISUPPORT: TÖBB MINT EG DAF MULTISUPPORT CARE + Átfogó megelőző karbantartás biztosítása előre megegyezett havi díj alapján. CARE + on kívüli A DAF MultiSupport Care+ sokkal többet nyújt a márkaszervizben végzett egyszerű karbantartásnál. A DAF szerelői tapasztalatukra és tudásukra építve megbízhatóan felismerik a potenciális jövőbeli problémák esetleges jeleit. Az ilyen jelzések időben történő felfedezésével meg lehet előzni a költséges meghibásodásokat. A DAF MultiSupport Care+ kiváló állapotban tartja tehergépjárművét. DAF MULTISUPPORT WARRANTY PLUS - DRIVELINE A jármű hajtásláncán elvégzett szükséges előre kifizetett ár ellenében. WARRANTY PLUS - DRIVELINE on kívüli A DAF MultiSupport Warranty Plus - Driveline az összes új DAF jármű esetében maximum 3 évig igénybe vehető a hajtásláncon végzett ra. Mindent a DAF felu gyel. Kiváló minőségű korlátozott időtartamban. DAF MULTISUPPORT XTRA CARE Átfogó megelőző karbantartást, a hajtásláncon végzett szükséges at és útmenti segélynyújtást tartalmaz. XTRA CARE on kívüli Némi további költség fejében a szolgáltatás nem korlátozódik a kiváló minőségű megelőző karbantartásra. A DAF MultiSupport Xtra Care a hajtáslánc esetleges hibáinak pénzu gyi kockázatait is vállalja, emellett meghibásodási segélynyújtást is a hajtáslánc vonatkozásában. Akár 8 éven át biztosított az időben történő karbantartás, a magas színvonalú javítás és a jármű maximális kihasználhatósága. Az egyes termékekkel kapcsolatos részletesebb információkért olvassa el a DAF márkakereskedőn keresztül hozzáférhető Gyors áttekintő segédletet.

5 YSZERŰ JAVÍTÁS ÉS KARBANTARTÁS DAF MULTISUPPORT WARRANTY PLUS - VEHICLE A járművön elvégzett szükséges javítás előre kifizetett ár ellenében. WARRANTY PLUS - VEHICLE on kívüli A DAF MultiSupport Warranty Plus - Vehicle az összes új DAF jármű esetében maximum 3 évig igénybe vehető a teljes járművön végzett ra. Mindent a DAF felu gyel. Kiváló minőségű korlátozott időtartamban. DAF MULTISUPPORT FLEX CARE Gondoskodás a teljes járműre vonatkozó átfogó megelőző karbantartási, valamint javítási munkákról, beleértve a kopó alkatrészek cseréjét. FLEX CARE on kívüli Ez a teljes javítási és karbantartási csomag tartalmazza a kopó alkatrészek szu kséges cseréjét és a nemzetközi szervizhálózatot, mellette több opció pl. jogszabályban előírt vizsgálatok, olajfeltöltés és izzók/biztosítékok ellenőrzése, cseréje választási lehetőségével. A DAF MultiSupport Flex Care a legjobb műszaki állapotban tartja járművét. A csomag rugalmas javítási és karbantartási megoldást tartalmaz a tehergépjármű legtöbb szervizeléssel kapcsolatos aspektusával kapcsolatban. DAF MULTISUPPORT FULL CARE Gondoskodás a teljes járműre vonatkozó átfogó megelőző karbantartási, valamint javítási munkákról, a kopó alkatrészek cseréjéről, a jogszabályban előírt vizsgálatokról és opcionális kiegészítő termékekről. FULL CARE on kívüli A DAF MultiSupport Full Care jóval több egyszerű javításnál és karbantartásnál. A tehergépjármű összes szervizeléssel kapcsolatos aspektusával, az olajszűrő cserétől a jármű felu gyeletig és költségellenőrzésig minden megoldást tartalmaz. A legjobb csomag, amely mellett összes figyelmét az u zletmenetre fordíthatja.

6 A SZOLGÁLTATÁST BIZTOSÍTÓ SZERVEZET DAF MÁRKAKERESKEDŐI HÁLÓZAT ÉS DAF ITS Tehergépjárműveink minősége a mögöttu k álló teljes DAF szervezet minőségétől fu gg. A technológiába és rendszerekbe fektetett jelentős beruházásaink lehetővé teszik, hogy páratlan színvonalú szolgáltatást nyújthassunk, de szolgáltatásaink valódi minősége munkatársaink elkötelezettségén alapul. Legmagasabban képzett és legrugalmasabb márkakereskedői hálózatával a DAF a legeredményesebb, legtermelékenyebb és költséghatékonyabb szolgáltatást biztosítja mindenhol, többek között az alábbi helyeken: Az Európában található mindösszesen 1200 márkaszervizében Minden márkaszervizben magasan képzett DAF szerelők dolgoznak szakértői tanácsot, szolgáltatást és támogatást biztosítva. Meghibásodás vagy bármilyen egyéb váratlan helyzet esetén teljes mértékben számíthat a DAF nemzetközi segélyszolgálatára (ITS) és a sűrű DAF szervizhálózatra egész Európában: napi 24 órán át, a hét minden napján, az év 365 napján. A tapasztalt operátorok tíz ku lönböző nyelven fogadva a segélyhívást mindent megtesznek annak érdekében, hogy a jármű minimális késedelemmel folytathassa útját. Az ITS segélyszolgálat tevékenysége nem korlátozódik a járműre. A segítség a pótkocsira és a felépítményre is kiterjed. Az ITS segélyszolgálat tevékenysége nem korlátozódik a DAF járművekre. Szükség esetén más gyártmányú járműveire is igénybe veheti. Az ITS segélyszolgálat megnyugtatja a járművezetőt, elintézi a fizetési garanciát, kezeli a további pénzügyi kérdéseket, például az úthasználati díjakat, és az út közben bekövetkező betegség esetén is segítséget nyújt.

7 TELJES KÖRŰ SZOLGÁLTATÁS ÁTTEKINTÉS A DAF MultiSupport Care csomagokkal, a DAF Warranty Plus csomagokkal és a hátteret biztosító szervezettel standard és opcionális szervizek átfogó választékát nyújtjuk. A DAF MultiSupport szolgáltatások jóvoltából az alábbi hat előre definiált szervizcsomagból választhat: Care Tartalmazza Opcionális + Warranty Plus - Driveline Xtra Care Warranty Plus - Vehicle Flex Care Full Care on kívüli Kopó alkatérszek javítása Muszaki vizsga ÚJ DAF MULTISUPPORT SZOLGÁLTATÁSAINKKAL EGY LÉPÉSSEL TOVÁBB KERÜLTÜNK ABBAN A TÖREKVÉSÜNKBEN, HOGY MINDEN ÜGYFELÜNK SZÁMÁRA A LEGJOBB MEGOLDÁST NYÚJTSUK! Teljes pénzügyi ellenőrzés: A DAF MultiSupport fix, testreszabott és előre megállapított áron biztosítja a javítási és karbantartási szolgáltatásokat. Optimalizált járműteljesítmény: a DAF márkaszervizben a jól képzett szerelők, tehergépjárműve minden aspektusát jól ismerik, és kizárólag kiváló minőségű, eredeti DAF alkatrészeket használnak fel. Járműveit optimális állapotban tartva csökken a meghibásodás esélye, így a meghibásodásból eredő késés költségekre gyakorolt hatása. Járművek üzemidejének maximalizálása: figyelembe véve igényeit, járműhasználatát, a tehergépjármű konfigurációt és a hatályos jogszabályban előírt vizsgálatokat márkakereskedője a járműre és a tevékenységre legjobban illeszkedő, optimalizált karbantartási u temtervet készít. Meghibásodás vagy más váratlan helyzet esetén tökéletesen megbízhat a DAF nemzetközi szervizhálózatában. A meghibásodások jelentős hányadát a nem megfelelő karbantartás okozza! Magasabb viszonteladási érték: A DAF MultiSupport a legmagasabb műszaki színvonalat biztosítja járműve számára. Az eredeti DAF alkatrészekkel és DAF szabványok szerint végzett karbantartások és értéke nem csak a nagyobb megbízhatóságban és tartósabb u zemben jelentkezik, de megjelenik a magasabb viszonteladási értékben is. A DAF magasabb maradványértéket garantál a DAF MultiSupport igénybevétele esetén. Rugalmas ajánlatok: a DAF MultiSupport szolgáltatások programjának rugalmassága és a mögötte álló szervezet minősége jóvoltából minden u gyfelu nknek a legjobb megoldást tudjuk nyújtani.

8 DAF Trucks N.V. Hugo van der Goeslaan 1 P.O. Box PT Eindhoven Hollandia Tel.: +31 (0) Fax: +31 (0) DW /HQ-HU:0315 A termékfejlesztés folyamatosságának biztosítása érdekében a DAF Trucks fenntartja annak jogát, hogy a muszaki adatokat és a felszereléseket bármikor, ku lön értesítés nélku l módosítsa. A pontos és aktuális információkért forduljon a helyi DAF márkakereskedohöz. DRIVEN BY QUALITY

DAF MULTISUPPORT: Több mint

DAF MULTISUPPORT: Több mint DAF MULTISUPPORT: Több mint javítás és karbantartás DAF MULTISUPPORT TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM ÜGYFÉL IGÉNYRE SZABOTT SZOLGÁLTATÁSOK Az ÜGYFÉL TÁMOGATÁS, mely többet nyújt A szállítmányozási szegmensben

Részletesebben

DAF MULTISUPPORT. Több mint javítás és karbantartás

DAF MULTISUPPORT. Több mint javítás és karbantartás DAF MULTISUPPORT Több mint javítás és karbantartás A vállalkozásra szabott javítási és karbantartási szolgáltatások A DAF MultiSupport javítási és karbantartási szolgáltatáscsomagok választékát kínálja,

Részletesebben

Hosszan tartó megbízhatóság.

Hosszan tartó megbízhatóság. Hosszan tartó megbízhatóság. WWW.OKTRUCKS.COM OK TRUCKS, használt járművek átfogó kínálata a vezető gyártóktól, az IVECO garanciájával, valamint szolgáltatások és üzleti megoldások teljes skálájával. Rólunk

Részletesebben

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság 2 1200-as sorozatú tűzjelző központ A biztonság nyugalma Tökéletes védelem az Ön igényihez szabva Az 1200-as sorozatú tűzjelző központ rugalmas,

Részletesebben

Pers/Press/Presse/Prensa/Stampa

Pers/Press/Presse/Prensa/Stampa Pers/Press/Presse/Prensa/Stampa Hugo van der Goeslaan 1 P.O. Box 90065 5600 PT Eindhoven, Hollandia Tel.: +31 (0)40 214 21 04 Fax: +31 (0)40 214 43 17 Internet: www.daf.com DAF Transport Efficiency: Termékfejlesztések

Részletesebben

A-TÓL Z-IG GARANTÁLTAN ISMERJÜK A MEDDŐENERGIA MEGSZÜNTETÉSÉNEK MINDEN MÓDJÁT!

A-TÓL Z-IG GARANTÁLTAN ISMERJÜK A MEDDŐENERGIA MEGSZÜNTETÉSÉNEK MINDEN MÓDJÁT! A-TÓL Z-IG GARANTÁLTAN ISMERJÜK A MEDDŐENERGIA MEGSZÜNTETÉSÉNEK MINDEN MÓDJÁT! Energiaveszteség kizárva! Fázisjavítás. Felharmonikus szűrés. Energiamenedzsment. Energiagazdálkodás... már éve! A KEVÉS LÁTHATÓ

Részletesebben

Megelőző karbantartással tízből nyolc teherautónál el lehet kerülni a nem tervezett megállásokat

Megelőző karbantartással tízből nyolc teherautónál el lehet kerülni a nem tervezett megállásokat Sajtóinformáció Megelőző karbantartással tízből nyolc teherautónál el lehet kerülni a nem tervezett megállásokat A járművek nem tervezett megállásainak száma elérheti a 80%-ot. Ez derül ki a Volvo Trucks

Részletesebben

Stay calm. You re covered. A DrivePro szolgáltatások Önnek is segítenek az élvonalban maradni

Stay calm. You re covered. A DrivePro szolgáltatások Önnek is segítenek az élvonalban maradni DrivePro Life Cycle szolgáltatások Stay calm. You re covered. A DrivePro szolgáltatások Önnek is segítenek az élvonalban maradni Optimális működés a legelső naptól drives.danfoss.hu/services/drivepro-services

Részletesebben

Hosszabb élettartam. Alacsonyabb költségek. A Hiltivel pénzt takaríthat meg! Győződjön meg róla! Hilti. Tartósan teljesít.

Hosszabb élettartam. Alacsonyabb költségek. A Hiltivel pénzt takaríthat meg! Győződjön meg róla! Hilti. Tartósan teljesít. Hosszabb élettartam. Alacsonyabb költségek. A Hiltivel pénzt takaríthat meg! Győződjön meg róla! Hilti. Tartósan teljesít. Mi jobb az alacsony költségeknél? A költségmentesség! A Hilti az Ön igényeihez

Részletesebben

Garancia kiterjesztés és szervizszolgáltatások Gondtalan szerviz

Garancia kiterjesztés és szervizszolgáltatások Gondtalan szerviz és szervizszolgáltatások Gondtalan szerviz Ismerkedjen meg kínálatunkkal és válassza ki az Önnek megfelelőt! Garancia+ GARANCIA+ EASY SERVICE + A gyártó által előírt kötelező szervizátvizsgálások Hosszabbítsa

Részletesebben

Első osztályú kártya, nagyszerű szolgáltatásokkal. Utazzon biztonságban a Mercedes ServiceCarddal. Egyszerűen több szolgáltatás.

Első osztályú kártya, nagyszerű szolgáltatásokkal. Utazzon biztonságban a Mercedes ServiceCarddal. Egyszerűen több szolgáltatás. Első osztályú kártya, nagyszerű szolgáltatásokkal. Utazzon biztonságban a Mercedes ServiceCarddal. Egyszerűen több szolgáltatás. 706000 833789 00128 Egyszerűen és gyorsan keresztül Európán. Útközben nem

Részletesebben

Heinz és Helene Töpker, Haren, Németország. Tervezés Kivitelezés Szerviz

Heinz és Helene Töpker, Haren, Németország. Tervezés Kivitelezés Szerviz Heinz és Helene Töpker, Haren, Németország Tervezés Kivitelezés Szerviz 2 BIOGÁZ, TERMÉSZETESEN. BIOGÁZ. A JÖVŐ ENERGIAFORRÁSA. Mi a közös a tehénlepény és hatórányi kerékpározásban? Mindkettő ugyanakkora

Részletesebben

A Scania 2011-es kortrijk-i Busworld kiállításon

A Scania 2011-es kortrijk-i Busworld kiállításon Sajtóközlemény A Scania 2011-es kortrijk-i Busworld kiállításon Biatorbágy, 2011. október 20. Négy járművet állít ki a Scania a 6-os pavilonban található 602. számú standon. A Citywide a stílusos városi,

Részletesebben

ÜDVÖZÖLJÜK A CSALÁDBAN!

ÜDVÖZÖLJÜK A CSALÁDBAN! ÜDVÖZÖLJÜK A CSALÁDBAN! ITT MINDEN A CSALÁDIAS TÖRŐDÉS -RŐL SZÓL! A Kiánál családtagként szeretjük az autóinkat... és amit szeretünk, azzal törődni kell. Kia-tulajdonosként Ön is családunk tagjává vált.

Részletesebben

AZ ÖN NYERESÉGE A MI CÉLUNK

AZ ÖN NYERESÉGE A MI CÉLUNK AZ ÖN NYERESÉGE A MI CÉLUNK MINDEN FEJLESZTÉS HÁTTERÉBEN UGYANAZ A KÉRDÉS HÚZÓDIK MEG: ' HOGYAN BEFOLYÁSOLJA A FEJLESZTÉS A HATÉKONYSÁGOT? MEGHÖKKENTŐ HATÉKONYSÁG A DAF jól ismeri az üzlet minden csínját-bínját,

Részletesebben

TRP törlőlapátok Optimális láthatóság és minőség

TRP törlőlapátok Optimális láthatóság és minőség TRP légkondicionáló-alkatrészek TRP törlőlapátok Optimális láthatóság és minőség A TRP törlőlapátok remek láthatóságot, kiváló minőséget és versenyképes árképzést biztosítanak. A kamionmárkák teljes skáláját

Részletesebben

GÉPJÁRMŰ FLOTTAKEZELÉS

GÉPJÁRMŰ FLOTTAKEZELÉS GÉPJÁRMŰ FLOTTAKEZELÉS Tartalom Finanszírozási formák ismertetése Lehet-e sikeres a saját flottakezelés? Flottakezelés a gyakorlatban Miért éri meg a flottakezelés? Hogyan válasszunk flottakezelőt? Finanszírozási

Részletesebben

Nokia átalakító (CA-55) Telepítési útmutató kiadás

Nokia átalakító (CA-55) Telepítési útmutató kiadás Nokia átalakító (CA-55) Telepítési útmutató 9238694 1. kiadás Copyright 2005 Nokia. Minden jog fenntartva. A dokumentum vagy bármely része nem másolható, nem továbbítható, nem terjeszthetõ és nem tárolható

Részletesebben

Garancia kiterjesztés és szervizszolgáltatások. Gondtalan szerviz

Garancia kiterjesztés és szervizszolgáltatások. Gondtalan szerviz és szervizszolgáltatások Gondtalan szerviz Ismerkedjen meg kínálatunkkal és válassza ki az Önnek megfelelőt! Garancia+ GARANCIA+ EASY SERVICE + A gyártó által előírt kötelező szervizátvizsgálások Hosszabbítsa

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően CLOSER TO YOU Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően FONA Intraorális röntgenek FONA XDC Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően A FONA intraorális röntgen

Részletesebben

Folyamat ésszerűsítés. Hidak a jövőbe. Szerszámok / Méréstechnika / Automatizáció

Folyamat ésszerűsítés. Hidak a jövőbe. Szerszámok / Méréstechnika / Automatizáció Folyamat ésszerűsítés Hidak a jövőbe Szerszámok / Méréstechnika / Automatizáció Küldetésünk Ön műszakilag igényes termékeket vagy alkatrészeket készít. Mi a gyártás hatékonyságáról és megbízhatóságáról,

Részletesebben

Üdvözöljük a fedélzeten!

Üdvözöljük a fedélzeten! Üdvözöljük a fedélzeten! Méltán képviseli az Ön vállalkozását Ismerje meg a Scania Touringot! Erőteljesen megformált külsejével arra tervezték ezt a sokoldalú autóbuszt, hogy megfeleljen a különjárati

Részletesebben

SCANIA AUTÓBUSZOK. Bemutatkozik a Scania Citywide

SCANIA AUTÓBUSZOK. Bemutatkozik a Scania Citywide SCANIA AUTÓBUSZOK Bemutatkozik a Scania Citywide SCANIA CITYWIDE 2-3 Átveszi a vezetést a városi versengésben Napjainkban a világ népességének több mint fele városokban él, és a városiasodás folyamata

Részletesebben

4 6 8 10 11 ÉV. a leginnovatívabb márkák egyikét választotta?

4 6 8 10 11 ÉV. a leginnovatívabb márkák egyikét választotta? a leginnovatívabb márkák egyikét választotta? Ü dvözöljük a Nissan innovációinak és szolgáltatásainak világában! Összegyűjtöttünk mindent, amit tudnia kell, hogy a lehető legtöbbet hozza ki új autójából!

Részletesebben

AVL DICOM 4000. www.energotest.hu KOMBINÁLT 4 GÁZELEMZ ÉS FÜSTÖLÉSMÉR M SZER

AVL DICOM 4000. www.energotest.hu KOMBINÁLT 4 GÁZELEMZ ÉS FÜSTÖLÉSMÉR M SZER AVL DICOM 4000 KOMBINÁLT 4 GÁZELEMZ ÉS FÜSTÖLÉSMÉR M SZER VS-4000-C-TYP-HU-01 Szállítási terjedelem: - Gázelemz és füstmér - DiSpeed 492-es fordulatszámmér - DiOBD 880-as mér modul - M szerkocsi - Mérésvezérl

Részletesebben

SM500T Rugalmas hangulatteremtés

SM500T Rugalmas hangulatteremtés Lighting Rugalmas hangulatteremtés A kereskedelemben egyre jobban terjed az online értékesítés, és egyre szorosabbá válik a verseny. Ezért a kereskedők olyan vásárlási élményt szeretnének nyújtani, amely

Részletesebben

Geberit vizelderendszer. Minden igénynek megfelel

Geberit vizelderendszer. Minden igénynek megfelel Geberit vizelderendszer Minden igénynek megfelel Előnyök egy kézből A Geberit vizelderendszert rugalmasság jellemzi: tökéletes megoldást nyújt bármely kívánság vagy építési helyzet esetén. A teljes körű

Részletesebben

1139 Budapest, Röppentyű u. 40. BEMUTATKOZÁS

1139 Budapest, Röppentyű u. 40. BEMUTATKOZÁS 1139 Budapest, Röppentyű u. 40. BEMUTATKOZÁS TISZTELT ÉRDEKLŐDŐ! Drimál Tibor vagyok, a Autószerviz és Használtautó Centrum ügyvezetője. Örömömre szolgál, hogy bemutathatom Önnek cégemet. Cégtörténet,

Részletesebben

www.alfalaval.hu Bemutatkozunk Az Alfa Laval piacvezető a specializált termékeket és mérnöki szolgáltatásokat nyújtó világvállalatok között.

www.alfalaval.hu Bemutatkozunk Az Alfa Laval piacvezető a specializált termékeket és mérnöki szolgáltatásokat nyújtó világvállalatok között. Bemutatkozunk Az Alfa Laval piacvezető a specializált termékeket és mérnöki szolgáltatásokat nyújtó világvállalatok között. Berendezéseink, rendszereink és szolgáltatásaink megtervezésekor Ügyfeleink folyamatainak

Részletesebben

5 L-ES PEUGEOT TÉLI ABLAKMOSÓ FOLYADÉK 20 C -IG 3100 FT 1

5 L-ES PEUGEOT TÉLI ABLAKMOSÓ FOLYADÉK 20 C -IG 3100 FT 1 5 L-ES PEUGEOT TÉLI ABLAKMOSÓ FOLYADÉK 0 C -IG 300 FT 07.0.6-tól 07..9-ig. A tájékoztatás nem teljes körű, a P Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat módosítására vagy visszavonására.

Részletesebben

Volkswagen FlottaSzerviz. Flottájuk tudja, mi a jó neki.

Volkswagen FlottaSzerviz. Flottájuk tudja, mi a jó neki. Volkswagen FlottaSzerviz. Flottájuk tudja, mi a jó neki. Senki nem ért nálunk jobban a Volkswagenekhez, ezért vagyunk mi a legjobb választás flottájuk szervizelésére. Üdvözli a Volkswagen FlottaSzerviz.

Részletesebben

Direkt Expressz. Az előremutató megoldás

Direkt Expressz. Az előremutató megoldás Direkt Expressz Az előremutató megoldás Bemutatjuk a TNT Direkt Expressz szolgáltatását DIREKT: A küldemény közvetlenül a célország hálózatába jut, elkerülve a nemzetközi elosztóközpontokat és raktárakat.

Részletesebben

Intelligens közlekedési rendszerek és szolgáltatások

Intelligens közlekedési rendszerek és szolgáltatások Intelligens közlekedési rendszerek és szolgáltatások Nemzeti Közlekedési Napok Siófok, 2013. november 7. Dr.- habil. Lindenbach Ágnes egyetemi tanár, PTE PMMIK Az ITS fogalma Az intelligens közlekedési

Részletesebben

5 L-ES PEUGEOT TÉLI ABLAKMOSÓ FOLYADÉK 20 C -IG 3100 FT 1

5 L-ES PEUGEOT TÉLI ABLAKMOSÓ FOLYADÉK 20 C -IG 3100 FT 1 5 L-ES PEUGEOT TÉLI ABLAKMOSÓ FOLYADÉK 0 C -IG 300 FT 07.0.6-tól visszavonásig, de legkésőbb 08. január 3-ig. A tájékoztatás nem teljes körű, a P Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat

Részletesebben

& YOU ősz - tél

& YOU ősz - tél & YOU 2017 ősz - tél A Danube Truck, az IVECO kizárólagos magyarországi forgalmazója kiemelt figyelmet fordít arra, hogy eredeti IVECO alkatrészek segítségével Ön a leghatékonyabban felkészíthesse járművét

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK III. KÖTET MŰSZAKI LEÍRÁS

KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK III. KÖTET MŰSZAKI LEÍRÁS Mercedes, Renault és egyéb 3,5 tonna feletti gépjárművek karbantartásának, javításának elvégzése (BKV Zrt. T-94/16) KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK III. KÖTET MŰSZAKI LEÍRÁS 2016. Közbeszerzési Útmutató MŰSZAKI

Részletesebben

IBC TARTÁLYOK BEGYŰJTÉSE ÉS REKONDICIONÁLÁSA VILÁGSZERTE

IBC TARTÁLYOK BEGYŰJTÉSE ÉS REKONDICIONÁLÁSA VILÁGSZERTE IBC TARTÁLYOK BEGYŰJTÉSE ÉS REKONDICIONÁLÁSA VILÁGSZERTE Tartós megoldás az Ön üres tartályai számára: A SCHÜTZ TICKET SERVICE szolgáltatás. A mai ipari vállalatok egyik legfontosabb célja a sértetlen

Részletesebben

MECHANIKUS NYOMATÉKKULCS SZÉRIA

MECHANIKUS NYOMATÉKKULCS SZÉRIA MECANIKU NYOMATÉKKULC ZÉRIA Kattanó nyomatékkulcs MECANIKU NYOMATÉKKULC ZÉRIA Az új Atlas Copco termékcsaládban a manuális meghúzás alapját a mechanikus nyomatékkulcsok képezik. Lehetővé teszik az Ön számára,

Részletesebben

5500 FT FT 1 21 PONTOS SZEZONÁLIS ÁTVIZSGÁLÁS 2900 FT 1 FUTÓMŰ KONTROLLCSOMAG MŰSZERES LENGÉS- CSILLAPÍTÓMÉRÉSSEL

5500 FT FT 1 21 PONTOS SZEZONÁLIS ÁTVIZSGÁLÁS 2900 FT 1 FUTÓMŰ KONTROLLCSOMAG MŰSZERES LENGÉS- CSILLAPÍTÓMÉRÉSSEL FUTÓMŰ KONTROLLCSOMAG MŰSZERES LENGÉS- CSILLAPÍTÓMÉRÉSSEL 5500 FT FÉK KONTROLLCSOMAG MŰSZERES FÉKHATÁSMÉRÉSSEL 5500 FT A KÉT KONTROLLCSOMAG EGYÜTT CSAK 0 000 FT A kupon két oldalas, a. oldalon található

Részletesebben

Profiktól Profiknak: képzési Program

Profiktól Profiknak: képzési Program Profiktól profiknak: Képzési program Előszó A világ egyre inkább felgyorsul rég elmúltak azok az idők, amikor a karburátort, megszakító érintkezőt vagy a gyújtási időpontot be kellett állítani. Ahhoz,

Részletesebben

ÚTMUTATÓ AZ ÜZLETI INTERNETKAPCSOLATRÓL

ÚTMUTATÓ AZ ÜZLETI INTERNETKAPCSOLATRÓL ÚTMUTATÓ AZ ÜZLETI INTERNETKAPCSOLATRÓL Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb megoldást! ADSL/VDSL INTERNET Az Invitech Solutions költséghatékony és korszerű megoldásaival támogatja vállalkozását. Szolgáltatásunkat

Részletesebben

Volkswagen FlottaSzerviz. Flottájuk tudja, mi a jó neki.

Volkswagen FlottaSzerviz. Flottájuk tudja, mi a jó neki. Volkswagen FlottaSzerviz. Flottájuk tudja, mi a jó neki. Senki nem ért nálunk jobban a Volkswagenekhez, ezért vagyunk mi a legjobb választás flottájuk szervizelésére. Üdvözli a Volkswagen FlottaSzerviz.

Részletesebben

Automata rendszerek támogatása

Automata rendszerek támogatása www.toyota-forklifts.hu Automata rendszerek támogatása Megbízható támogatás a maximális rendelkezésre állás érdekében 2 TOYOTA MATERIAL HANDLING AUTOMATIZÁLT MEGOLDÁS. MEGBÍZHATÓ PARTNER ÁLTAL NYÚJTOTT

Részletesebben

A MÉRCE A HOSSZÚTÁVÚ SZÁLLÍTÁSBAN

A MÉRCE A HOSSZÚTÁVÚ SZÁLLÍTÁSBAN A MÉRCE A HOSSZÚTÁVÚ SZÁLLÍTÁSBAN A MINDEN EDDIGINÉL JOBB XF Az új XF DAF. A mérce a hosszútávú szállításban. Maximális szállítási hatékonyságra fejlesztve. Teljesen új 12,9 literes PACCAR MX-13 és 10,8

Részletesebben

SM500T Rugalmas hangulatteremtés

SM500T Rugalmas hangulatteremtés Lighting Rugalmas hangulatteremtés A kereskedelemben egyre jobban terjed az online értékesítés, és egyre szorosabbá válik a verseny. Ezért a kereskedők olyan vásárlási élményt szeretnének nyújtani, amely

Részletesebben

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A SZÉLVÉDŐRŐL

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A SZÉLVÉDŐRŐL SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A SZÉLVÉDŐRŐL VEZETÉS KÖZBEN SEMMI NEM AKADÁLYOZHATJA A MEGFELELŐ KILÁTÁSBAN A szélvédő van leginkább kitéve a külső sérüléseknek, ezért feltétlenül tudnia

Részletesebben

Automatikus szivárgáskeresés Zajszint-adatgyűjtő hálózat korrelátoros funkcióval

Automatikus szivárgáskeresés Zajszint-adatgyűjtő hálózat korrelátoros funkcióval Automatikus szivárgáskeresés Zajszint-adatgyűjtő hálózat korrelátoros funkcióval Sebalog N-3 hálózat Aktuális mérési adatok minden nap Nincs szükség a loggerek helyszínen történő kiolvasására Távolról

Részletesebben

Korrvu Select. Az Ön igényeihez illeszkedő megoldások

Korrvu Select. Az Ön igényeihez illeszkedő megoldások Korrvu Select Az Ön igényeihez illeszkedő megoldások Korrvu Select Sokoldalú csomagolási megoldás A Sealed Air már több mint 50 éve piacvezető a védőcsomagolások gyártása területén. Sikerünket annak köszönhetjük,

Részletesebben

Tulajdonos Ügyvezető Szeged A Kovács Autóház története egy újabb fejezethez ért a szegedi Toyota márkakereskedés

Tulajdonos Ügyvezető Szeged A Kovács Autóház története egy újabb fejezethez ért a szegedi Toyota márkakereskedés KOVÁCS AUTÓHÁZ KFT. Tulajdonos Ügyvezető Kovács Péter a Kovács Autóház Kft. alapítója. A monori kereskedés és szervíz az ország Toyota kereskedései közül is kiemelkedő, melyre a tulajdonos méltán büszke.

Részletesebben

Fényesebb életstílus Új megvilágításban az Audi A4

Fényesebb életstílus Új megvilágításban az Audi A4 www.light-up.osram.info Fényesebb életstílus Új megvilágításban az Audi A4 Az OSRAM fiatalos és egyedi megjelenést ad az Audinak. Kapcsoljon a stílusos megjelenésre és ragyogó megvilágításra az Audi A4

Részletesebben

QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA

QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA MINDEN KÖRÜLMÉNY KÖZÖTT MEGBÍZHATÓ A QUASAR kukorica adapter sorozat a precíz mérnöki munka és hosszú évek fejlesztésének eredménye. Az adapter problémamentes

Részletesebben

A mobil térrendszerek szakértője

A mobil térrendszerek szakértője A mobil térrendszerek szakértője Az Ön mobil térrendszereinek szakértője CONTAINEX a WALTER GROUP tagja Értékeink A CONTAINEX a konténerek és mobil térrendszerek vezető értékesítője egész Európában több

Részletesebben

Csoportos élet-, balesetés egészségbiztosítás. Higgy magadban.

Csoportos élet-, balesetés egészségbiztosítás. Higgy magadban. Csoportos élet-, balesetés egészségbiztosítás 3D Higgy magadban. A sikeres vállalkozás kulcsa és egyben legsebezhetőbb tényezője az ember. Mi segíthetünk abban, hogy támogatást nyújthasson munkavállalóinak

Részletesebben

ABB Service. Műszaki szolgáltatások

ABB Service. Műszaki szolgáltatások ABB Service Műszaki szolgáltatások Bemutatkozás Az ABB szolgáltatási tevékenységének bemutatása Napjainkban azt tapasztaljuk, hogy az ipari termelő vállalatok, energetikai szolgáltató cégek egyre hosszabb

Részletesebben

ZEBRA 105SL PLUS VONALKÓD NYOMTATÓ

ZEBRA 105SL PLUS VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra 105SL Plus ipari tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a 105SL Plus ipari nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

LEADÁSI FELTÉTELEK DAF USED TRUCKS

LEADÁSI FELTÉTELEK DAF USED TRUCKS LEADÁSI FELTÉTELEK DAF USED TRUCKS WWW.DAFUSEDTRUCKS.COM Tisztelt Ügyfelünk! Örülünk, hogy a DAF-ot választotta. Amennyiben úgy dönt, hogy leadja járművét a PACCAR Financial és a DAF Trucks vállalatnak,

Részletesebben

Üzleti Általános Szerződési Feltételek 5. számú Melléklet Akciók

Üzleti Általános Szerződési Feltételek 5. számú Melléklet Akciók Üzleti Általános Szerződési Feltételek 5. számú Melléklet Akciók 1 Tartalom 1. Az akciókhoz kapcsolódó általános rendelkezések... 3 2. Akciók... 3 2.1 Office 365 Vállalati Prémium akció... 3 2.2 Vodafone

Részletesebben

A MI SZAKÉRTELMÜNK AZ ÖN BIZTONSÁGA ZARGES - AZ ÖN PARTNERE AZ OPTIMÁLIS MEGOLDÁSOK, A TERMÉKEK ÉS AZ IDŐSZAKOS BEVIZSGÁLÁSOK TERÉN.

A MI SZAKÉRTELMÜNK AZ ÖN BIZTONSÁGA ZARGES - AZ ÖN PARTNERE AZ OPTIMÁLIS MEGOLDÁSOK, A TERMÉKEK ÉS AZ IDŐSZAKOS BEVIZSGÁLÁSOK TERÉN. A MI SZAKÉRTELMÜNK AZ ÖN BIZTONSÁGA ZARGES - AZ ÖN PARTNERE AZ OPTIMÁLIS MEGOLDÁSOK, A TERMÉKEK ÉS AZ IDŐSZAKOS BEVIZSGÁLÁSOK TERÉN. MAXIMÁLIS BIZTONSÁG A MEGFELELŐ TERMÉKKEL A biztonságos munkavégzést

Részletesebben

Termékáttekintés. Μagyarorszàg 07.2009

Termékáttekintés. Μagyarorszàg 07.2009 Termékáttekintés Μagyarorszàg 07.09 Ajánlott abroncsok az optimális teljesítményhez AUTÓPÀLYA KÖZÙT BURKOLATLAN ÙT ÉS TEREP SZÉLSŐSÈGES ÚTVISZONYOKRA VÀROSI UTAKRA TÉLI 70--AS SZÉRIÁJÚ TEHERGÉ- PJÁRMŰ

Részletesebben

NISSAN QASHQAI BLACK EDITION

NISSAN QASHQAI BLACK EDITION NISSAN QASHQAI BLACK EDITION MAGASABBRA TETTÜK A LÉCET. Exkluzív, elegáns, kifinomult: A Nissan a luxus kategóriába emeli többszörösen díjnyertes crossoverét, a kiemelkedő minőségű, limitált darabszámú

Részletesebben

A-NET Consulting a komplex informatikai megoldásszállító

A-NET Consulting a komplex informatikai megoldásszállító INFORMATIKAI ÉS ÜZLETI TANÁCSADÁS RENDSZERINTEGRÁCIÓ HÁLÓZATI MEGOLDÁSOK RENDSZERTÁMOGATÁS OUTSOURCING VIRTUALIZÁCIÓ IP TELEFONRENDSZEREK A-NET Consulting a komplex informatikai megoldásszállító A-Net

Részletesebben

VTZ. Nagy teljesítmény, amelyhez kiváló energiahatékonyság társul FORDULATSZÁM SZABÁLYOZOTT TETŐVENTILÁTOROK NYOMÁSÉRZÉKELŐVEL

VTZ. Nagy teljesítmény, amelyhez kiváló energiahatékonyság társul FORDULATSZÁM SZABÁLYOZOTT TETŐVENTILÁTOROK NYOMÁSÉRZÉKELŐVEL VTZ FORDULATSZÁM SZABÁLYOZOTT TETŐVENTILÁTOROK NYOMÁSÉRZÉKELŐVEL Nagy teljesítmény, amelyhez kiváló energiahatékonyság társul 6 típusváltozat: max. légszállítás 5 m 3 /h-tól 7 m 3 /h-ig, nyomásérték akár

Részletesebben

ToolExpert 2.0 új online forgácsolási adatkalkulátor a szerszámok optimális használatához

ToolExpert 2.0 új online forgácsolási adatkalkulátor a szerszámok optimális használatához passion for precision ToolExpert 2.0 új online forgácsolási adatkalkulátor a szerszámok optimális használatához Online elérhető költségmentes ToolExpert 2.0 ToolExpert 2.0 innovatív online eszköz az Ön

Részletesebben

Praesideo digitális épületés vészhangosító rendszer Érjen célba minden üzenete

Praesideo digitális épületés vészhangosító rendszer Érjen célba minden üzenete Praesideo digitális épületés vészhangosító rendszer Érjen célba minden üzenete 2 Bosch Praesideo épület- és vészhangosító rendszerek A látogatók tájékoztatása és védelme A Bosch Praesideo, a kihívást jelentő

Részletesebben

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A KENŐ- ANYAGOKRÓL

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A KENŐ- ANYAGOKRÓL SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A KENŐ- ANYAGOKRÓL OLAJCSERÉRE AZ ÖN GÉPJÁRMŰVÉNEK IS FELTÉTLENÜL SZÜKSÉGE VAN. Olajcsere nélkül nincs tökéletes működés. MIÉRT VAN SZÜKSÉG OLAJCSERÉRE? Feltétlenül

Részletesebben

Sűrített levegő tartályok

Sűrített levegő tartályok tartályok Tartálytérfogat: 90 10.000 liter www.kaeser.com tartályok Kiváló minőségű horganyzás sokkal hosszabb élettartam! Minden egy kézből A sűrített levegő tartályoknak, mint tároló- és puffereszközöknek

Részletesebben

Kverneland 150 B/S Variomat függesztett váltvaforgató eke 3-5 fejes kivitelben. Könnyü Robosztus Könnyen kezelhetö

Kverneland 150 B/S Variomat függesztett váltvaforgató eke 3-5 fejes kivitelben. Könnyü Robosztus Könnyen kezelhetö függesztett váltvaforgató eke 3-5 fejes kivitelben Könnyü Robosztus Könnyen kezelhetö Könnyű, Robosztus, Egyszerűen kezelhető Kverneland 150 B/S Variomat Könnyű és robosztus függesztett váltva forgató

Részletesebben

HAWKER MODULÁRIS TÖLTŐK NINCS MEGÁLLÁS!

HAWKER MODULÁRIS TÖLTŐK NINCS MEGÁLLÁS! HAWKER MODULÁRIS TÖLTŐK NINCS MEGÁLLÁS! AKKOR SEM, HA A CSAPAT EGY RÉSZE HIÁNYZIK... MODULÁRIS TÖLTŐ: EGY ÚJ SZÍNVONAL SZÜLETETT CSÚCSTELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG Az úgynevezett plug and play modulokat

Részletesebben

1 Gyári klímatisztítósprayvel végzett beavatkozás. Az ajánlat személyautóra vehető igénybe, kizárólag az akcióban részt vevő,

1 Gyári klímatisztítósprayvel végzett beavatkozás. Az ajánlat személyautóra vehető igénybe, kizárólag az akcióban részt vevő, Gyári klímatisztítósprayvel végzett beavatkozás. Az ajánlat személyautóra vehető igénybe, kizárólag az akcióban részt vevő, magyarországi Citroën-márkaszervizekben (ezek listája megtalálható a www.citroen.hu

Részletesebben

AZ EUROTRADE KFT BEMUTATJA: EGY LEGENDA ÚJJÁSZÜLETÉSE, AVAGY A TATRA PHOENIX!

AZ EUROTRADE KFT BEMUTATJA: EGY LEGENDA ÚJJÁSZÜLETÉSE, AVAGY A TATRA PHOENIX! AZ EUROTRADE KFT BEMUTATJA: EGY LEGENDA ÚJJÁSZÜLETÉSE, AVAGY A TATRA PHOENIX! Eurotrade Cégtörténet 2000 2005 2010 2017 1995 1990 10 938 80 156 195 315 1 391 788 1 706 013 568 413 884 129 3 536 834 2

Részletesebben

A fény vezet az úton Az új OSRAM SubstiTUBE sokoldalú, hatékony és hosszú élettartamú

A fény vezet az úton Az új OSRAM SubstiTUBE sokoldalú, hatékony és hosszú élettartamú www.osram.com/substitube A fény vezet az úton Az új OSRAM SubstiTUBE sokoldalú, hatékony és hosszú élettartamú ekünk csak a jobb elég jó ight is OSRAM OSRAM SubstiTUBE A teljes típusválaszték OSRAM SubstiTUBE

Részletesebben

Világítástechnika. mesterfokon. Csak világosan! Webs Világítástechnikai Kft.

Világítástechnika. mesterfokon. Csak világosan! Webs Világítástechnikai Kft. Világítástechnika mesterfokon Csak világosan! Webs Világítástechnikai Kft. Egyedi igényekre szabott tervezés 2 A Webs Világítástechnikai Kft. komplex és egyedi megoldásokat kínál a kül-, és beltéri díszvilágítás,

Részletesebben

GYERMEK TRICIKLI HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket.

GYERMEK TRICIKLI HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. GYERMEK TRICIKLI HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. A használati útmutatót olvassa el és õrizze meg késõbbi áttekintésre is. Kérjük a szülõket vagy a terméket összeszerelõ

Részletesebben

EGON VON RUVILLE GmbH Billbrookdeich Hamburg Germany Tel.: +49 (0) Fax: +49 (0)

EGON VON RUVILLE GmbH Billbrookdeich Hamburg Germany Tel.: +49 (0) Fax: +49 (0) EGON VON RUVILLE GmbH Billbrookdeich 112 22113 Hamburg Germany Tel.: +49 (0)40 73344-0 Fax: +49 (0)40 73344-199 info@ruville.de www.ruville.de 75/053 R338/1.0/10.2009/MA-HUN MOTOR FUTÓMŰ SZERVIZ KOMPETENCIA

Részletesebben

A DAF Transport Efficiency filozófiát hangsúlyozó termékújítások

A DAF Transport Efficiency filozófiát hangsúlyozó termékújítások Pers/Press/Presse/Prensa/Stampa/Sajtó DAF tehergépkocsik a 2016-os IAA kiállításon Hannoverben: A DAF Transport Efficiency filozófiát hangsúlyozó termékújítások DAF Connect: innovatív online flottakezelő

Részletesebben

ÚJ EURO 6 MOTOR SOROZAT

ÚJ EURO 6 MOTOR SOROZAT ÚJ EURO 6 MOTOR SOROZAT A HATÉKONYSÁG EREJE Az új Euro 6 DAF XF, CF és LF típusokhoz teljes választékban állnak rendelkezésre a csúcstechnológiát képviselő PACCAR motorok az LF-ben működő legkisebb méretű

Részletesebben

Üzleti megoldások kapcsolatteremtés a Scania Flottakezelésen keresztül

Üzleti megoldások kapcsolatteremtés a Scania Flottakezelésen keresztül Sajtóközlemény ISO 9001 Üzleti megoldások kapcsolatteremtés a Scania Flottakezelésen keresztül A Scania Communicator a legtöbb országban a jármű alapfelszereltségének része. Az egység egyszerre ad hozzáférést

Részletesebben

Műszaki rendszerkézikönyv GA alumíniumöntvény házak

Műszaki rendszerkézikönyv GA alumíniumöntvény házak Műszaki rendszerkézikönyv GA alumíniumöntvény házak GA alumíniumöntvény házak 8 4 7 1 5 6 3 2 Mindent elvisel A különlegesen robusztus alumíniumöntvény ház alkalmazási lehetőségei nem ismernek határokat.

Részletesebben

Képfeldolgozó rendszerek a méréstechnikában

Képfeldolgozó rendszerek a méréstechnikában Képfeldolgozó rendszerek a méréstechnikában www.falcon-vision.com GYÁRTÓSORI ELLENÔRZÉS MINÔSÉGBIZTOSÍTÁS FOLYAMATDIAGNOSZTIKA www.falcon-vision.com Termékeink felhasználási köre Képfeldolgozó mérôrendszerek

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZT610R VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZT610R VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra ZT610R ipari tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a ZT610R ipari nyomtatóval új követelményeket állított fel

Részletesebben

A KIVÁLÓ MINŐSÉG TÖRTÉNETE

A KIVÁLÓ MINŐSÉG TÖRTÉNETE A KIVÁLÓ MINŐSÉG TÖRTÉNETE A MANN+HUMMEL cégcsoportba tartozunk egy olyan konzorciumba, mely a szűrési technológiák terén világelső pozíciót tölt be. Az általunk gyártott szűrők 1982 óta vannak jelen a

Részletesebben

Hatályos: jétől. pénzügyek egyszerűen jobban

Hatályos: jétől. pénzügyek egyszerűen jobban Hatályos: 2017.05.01-jétől pénzügyek egyszerűen jobban Az OVB Európában Több mint 45 éves tapasztalat Tevékenység 14 európai országban Közel 3,3 millió ügyfél Nagyjából 5.000 főállású pénzügyi tanácsadó

Részletesebben

Professzionális elõtétek nagyintenzitású kisülõlámpákhoz

Professzionális elõtétek nagyintenzitású kisülõlámpákhoz PCI beltéri alkalmazásokhoz Professzionális elõtétek nagyintenzitású kisülõlámpákhoz Spotlámpák Mélysugárzók Lineáris lámpatestek Térvilágítók Padló fali lámpák Szabadonsugárzók Dekor. lámpatestek PCI

Részletesebben

Az Ön közelében vagyunk. Szerte Európában.

Az Ön közelében vagyunk. Szerte Európában. Az Ön közelében vagyunk. Szerte Európában. Baleset esetén ingyenes beszállítás és mentés, valamint csereautó akár 5 napra is. Minden közlekedési baleset (például de nem kizárólag ütközés, borulás, zuhanás,

Részletesebben

mint A VARTA MINDENKI SZÁMÁRA TÖKÉLETES TELJESÍTMÉNYT NYÚJT. A VARTA ULTRA DYNAMIC ÉS A DYNAMIC TRIO AZ ÚJ www.varta-automotive.

mint A VARTA MINDENKI SZÁMÁRA TÖKÉLETES TELJESÍTMÉNYT NYÚJT. A VARTA ULTRA DYNAMIC ÉS A DYNAMIC TRIO AZ ÚJ www.varta-automotive. www.varta-automotive.com mint AZ ÚJ A VARTA MINDENKI SZÁMÁRA TÖKÉLETES TELJESÍTMÉNYT NYÚJT. A VARTA ULTRA DYNAMIC ÉS A DYNAMIC TRIO Thanks go to Peugeot, www.peugeot.com MINDIG JOBB: ENERGIA PRÉMIUM MINŐSÉGBEN

Részletesebben

Pers/Press/Presse/Prensa/Stampa

Pers/Press/Presse/Prensa/Stampa Pers/Press/Presse/Prensa/Stampa Hugo van der Goeslaan 1 P.O. Box 90065 5600 PT Eindhoven Tel.: +31 (0)40 214 21 04 Fax: +31 (0)40 214 43 17 Internet: www.daf.com Új változatú alvázak, új tengelyek A DAF

Részletesebben

ÜGYNÖKSÉG EMELŐBERENDEZÉSEK EMELŐBERENDEZÉSEK KARBANTARTÁSA SZERVIZ

ÜGYNÖKSÉG EMELŐBERENDEZÉSEK EMELŐBERENDEZÉSEK KARBANTARTÁSA SZERVIZ ÜGYNÖKSÉG EMELŐBERENDEZÉSEK EMELŐBERENDEZÉSEK KARBANTARTÁSA SZERVIZ KÖZPONT A VÁLLALAT ÉS TELEPHELYEI ELMAS S.R.L. B-dul Griviţei nr.1y RO - 500177 Braşov J08/840/1991 C.U.I. RO 1115033 C.S. 4.100.000

Részletesebben

TRP pótkocsi Parkolássegítő

TRP pótkocsi Parkolássegítő TRP pótkocsi Parkolássegítő KAMERARENDSZEREK SZÉLESÍTSE KI LÁTÓTERÉT A TRP egy készletben kínálja a jelzőfényt és a pótkocsiparkolássegítőt. A LED-es technológiájú jelzőfények villogással jelzik, ha a

Részletesebben

OPTIMAL MIDI. Felhasználási terület Motorok és felépítmények Fémipari szerelvények Építőipar. Autószerelő műhelyek Gumis műhelyek

OPTIMAL MIDI. Felhasználási terület Motorok és felépítmények Fémipari szerelvények Építőipar. Autószerelő műhelyek Gumis műhelyek MII Mini OPTIMAL SGS 360 3/8 SGS 430 1/2 SGS 850 1/2 Felhasználási terület Motorok és felépítmények Fémipari szerelvények Építőipar Javító és összeszerelő műhelyek Karosszériák, felépítmények Fémipari

Részletesebben

Egyszerű mobil gazdaságos: Csiszolás FEIN emelt frekvenciás rendszerrel.

Egyszerű mobil gazdaságos: Csiszolás FEIN emelt frekvenciás rendszerrel. FÉM FEIN egyedi munkaállomáson használható emelt frekvenciás frekvenciaváltó HFS 17-30 HFS 27-30 Egyszerű mobil gazdaságos: Csiszolás FEIN emelt frekvenciás rendszerrel. Jobb csiszolási teljesítmény, hosszabb

Részletesebben

P R E M I U M S Z O L G Á L T A T Á S O K A K Ú T V Ö L G Y I K L I N I K A I T Ö M B B E N

P R E M I U M S Z O L G Á L T A T Á S O K A K Ú T V Ö L G Y I K L I N I K A I T Ö M B B E N P R E M I U M S Z O L G Á L T A T Á S O K A K Ú T V Ö L G Y I K L I N I K A I T Ö M B B E N G O N D O S K O D Á S É S P R O F E S S Z I O N A L I Z M U S A Kútvölgyi Klinikai Tömb neve szorosan összekapcsolódik

Részletesebben

Az online platform, amely összeköti Európát.

Az online platform, amely összeköti Európát. Az online platform, amely összeköti Európát. Az élelmiszer-ágazati portál: foodsolution.info Hozzáadott érték a beszerzéshez. Használja a foodsolution.info oldalt beszerzéshez, termékfejlesztéshez, benchmarkinghoz,

Részletesebben

9 900 FT FT FT 1 GUMISZETTCSERE CENTRÍROZÁSSAL ACÉLFELNIN + 21 PONTOS ÁTVIZSGÁLÁS

9 900 FT FT FT 1 GUMISZETTCSERE CENTRÍROZÁSSAL ACÉLFELNIN + 21 PONTOS ÁTVIZSGÁLÁS FUTÓMŰ KONTROLLCSOMAG MŰSZERES LENGÉS- CSILLAPÍTÓMÉRÉSSEL 5500 FT FÉK KONTROLLCSOMAG MŰSZERES FÉKHATÁSMÉRÉSSEL 5500 FT A KÉT KONTROLLCSOMAG EGYÜTT CSAK 0 000 FT A kupon két oldalas, a 2. oldalon található

Részletesebben

ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÁS KIEMELT PARTNEREK RÉSZÉRE

ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÁS KIEMELT PARTNEREK RÉSZÉRE ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÁS KIEMELT PARTNEREK RÉSZÉRE Piaci helyzet: Állandó változás az autójavító piacon Életben maradás= alkalmazkodó képesség mértéke Életben maradás=folyamatosan jól meghozott döntések

Részletesebben

Hogyan válasszunk rendszergazdát?

Hogyan válasszunk rendszergazdát? Hogyan válasszunk rendszergazdát? Milyen szempontok alapján hozzunk döntést, ha el akarjuk kerülni az esetleges buktatókat? Kiadás: 2012/02 Készítette: Tamás Bence, itvezeto.hu Copyright 2012 Tamás Bence

Részletesebben

Magyarország 2008. Egészség g és kényelem

Magyarország 2008. Egészség g és kényelem Magyarország 2008 Egészség g és kényelem A SISTEM-AIR CSOPORT A SISTEM-AIR az európai központi porszívó gyártás és kereskedelem kiemelkedö képviselöje mind a lakossági, mind az ipari szektor területén.

Részletesebben

Building Technologies. DESIGO TM PX HVAC rendszerek és épület szolgáltatások automatizálási rendszere

Building Technologies. DESIGO TM PX HVAC rendszerek és épület szolgáltatások automatizálási rendszere Building Technologies DESIGO TM PX HVAC rendszerek és épület szolgáltatások automatizálási rendszere A DESIGO PX mögött több éves tapasztalat áll. Világelsõk vagyunk az automatizálás és a HVAC irányítás

Részletesebben

A történet elindult. A Pannon Papír megalakulása.

A történet elindult. A Pannon Papír megalakulása. IRODAI MEGOLDÁSOK Történetünk A Pannon Papírt 2005-ben magyarországi magánszemélyek alapították győri székhellyel, többéves papír-írószer kereskedelmi tapasztalattal. A régi kereskedők szakmai elkötelezettsége

Részletesebben

KULCS AZ ÉLMÉNYEKHEZ.

KULCS AZ ÉLMÉNYEKHEZ. BMW ajánlatok www.bmw.hu A vezetés élménye KULCS AZ ÉLMÉNYEKHEZ. BMW aktuális ajánlatok 2015. február 28-ig. BMW 1-es sorozat (3 és 5 ajtó) Ön most három ajánlat közül választhat: Támogatott belépő ár

Részletesebben

Szikrától szikráig, 15 másodperc alatt

Szikrától szikráig, 15 másodperc alatt Fast Tool Changer A legnagyobb sebesség élménye Szikrától szikráig, 15 másodperc alatt Váltson elektródákat a forradalmian új Gyors Szerszám Váltóval (FTC - Fast Tool Changer), a világ valóban leggyorsabb

Részletesebben