Tartalom. Kérdés: Javaslat: Megjegyzés:

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Tartalom. Kérdés: Javaslat: Megjegyzés:"

Átírás

1 1 Tartalom Kérdés:... 1 Javaslat:... 1 Megjegyzés:... 1 Villanyszerelőknek korlátlan... 2 Lakosságnak, korlátlan... 5 Villanyszerelőknek, lakosságnak másodperc alapú... 8 Kérdés: Hogy, hol lehet szerződést kötni? Javaslat: U.a., mint a MOL kártyánál. Megjegyzés: Nincsenek köszönő oldalak. Ameddig nem tudjuk, hogy hogyan zajlik az igénybevételi folyamat addig azokat nem tudjuk elkészíteni és megírni a szövegezését. Ebből következik, hogy a lenti szövegekben látható űrlapok is még a folyamatoktól függően változhatnak.

2 2 Villanyszerelőknek korlátlan Telefonáljon belföldön fix havidíjért, KORLÁTLANUL Hívja vissza az összes ügyfelét és még a család tagjait, ismerőseit is! Fix havidíj Korlátlan telefonálás belföldön belül normál vezetékes és minden mobil hálózatba Díjmentes mobilinternet Kedvezményes készülékvásárlási lehetőség a Telenor Magyarország Zrt.-nél Havi 20 db ingyenes SMS belföldön Díjmentes hangposta hívás A szolgáltatás csak havi bruttó forintért és csak forint éves tagsági díjért. Ez azt jelenti, hogy mindez csak napi bruttó 315 forintot jelent. Napi 315 forint = kiszámíthatóság, biztonság, korlátlanság A telefonálás drága, spóroljon rajta Ön is! NÉV: cím: HAJTÁS Kiknek szól a lehetőség? (Kattintásra lenyíló szövegdoboz) A fix havidíjas korlátlan telefonálás a MeeVet regisztrált villanyszerelőinek szól és Telekom vagy Vodafone mobil előfizetéssel rendelkeznek. A Telenor előfizetők számára új telefonszám igénylése esetén érhetőek el a kedvezmények. Mi ez pontosan? (Kattintásra lenyíló szövegdoboz) A MeeVet leszerződött az Access-Phone Kft.-vel a Telenor Zrt. egyik legnagyobb hivatalos, szerződött flottakezelő partnerével, hogy a MeeVet regisztrált szerelőinek a még több kedvezményt és spórolási lehetőséget biztosíthasson! Mit jelent a fix havidíj? (Kattintásra lenyíló szövegdoboz) Havonta bruttó forintért Ön belföldön belül az összes vezetékes normáldíjas és minden mobilhálózati normáldíjas számot korlátlanul hívhatja. Mit jelent a mobilinternet? (Kattintásra lenyíló szövegdoboz) A havidíj magában foglal havi 1,5GB szabadon felhasználható mobilinternetezési lehetőséget. Ha az lejárna és tovább is internetezne nincs egyéb díja sem, csupán lelassul a mobilinternet. Van lehetőség időszakosan, akár egyszeri alkalommal, mobilinternetet vásárolni, vagy magasabb mobilinternet díjcsomagra előfizetni.

3 3 Mi a forint tagsági díj? (Kattintásra lenyíló szövegdoboz) A forintos tagsági díj az Access-Phone Kft. tagsági díja, ami magában foglalja az ÁFÁ-t és a flotta menedzselési díjat is. Mennyi előfizetést vehetek igénybe? (Kattintásra lenyíló szövegdoboz) Vállalatként 15 darab előfizetés működtethet egy cég. Magánszemélyként 5 előfizetést működtethet egy személy. Ezek publikusan is elérhető árak és szolgáltatások? (Kattintásra lenyíló szövegdoboz) Nem. Ezeket kizárólag a MeeVet Tagok, Partnerek, és Vállalkozók vehetik igénybe. Kinek fizetem a havi díjat? (Kattintásra lenyíló szövegdoboz) A Telenor Magyarország Zrt. állítja ki a számlát és nekik is fizetik a fix havidíjat. Van szerződéskötési-, belépési díj vagy kaució? (Kattintásra lenyíló szövegdoboz) Nincs. Részletes díjak és szolgáltatások. (Kattintásra lenyíló szövegdoboz) Ügyfélszámon belüli hívás Havidíj (e-komfort csomag igénybevétele esetén) Havidíjban foglalt belföldi normáldíjas lebeszélhetőség Havidíjban foglalt ingyenes internet keret Ingyenes belföldi SMS-ek száma / hó SMS díja (belföldön) Telenor hálózatba történő hívás Más, belföldi mobil hálózatba történő hívás Vezetékes számok hívásdíja (belföld) Hangposta hívása Hívástartás, Hívásvárakoztatás, hívófél-azonosítás, foglaltság jelzés, hívószámküldés-tiltás, konferenciahívás, Vállalati Flottanet 200 (tartalmaz 200MB belföldi Vállalati Flottanet 400 (tartalmaz 400MB belföldi Vállalati Flottanet 800 (tartalmaz 800MB belföldi Vállalati Flottanet 1,5 (tartalmaz 1,5GB belföldi Vállalati Flottanet 3 (tartalmaz 3GB belföldi leforgalmazhatóságot Vállalati Flottanet 21 (tartalmaz korlátlan böngészést és -ezést belföldön, minden egyéb típusra 10GB belföldi 9,335 Ft korlátlan 1,5GB/hó 20 db/hó 25,40 Ft/db ,400 Ft/hó 2,399 Ft/hó

4 4 Ha bármi egyéb kérdése van, keressen minket a telefonszámon vagy a valami@valami.hu címen. Vagy keresse az Access-Phone Kft. ügyfélszolgálatos kollégáit Jambrik Évát ( ), vagy Vágvölgyi Gábort ( ). Vagy küldjön nekik üzenetet az info@elektroflotta.hu címre. Van más kedvezményes telefonálási lehetőség?

5 5 Lakosságnak, korlátlan Telefonáljon belföldön fix havidíjért, KORLÁTLANUL Kiszámíthatóság. Korlátlanság. Szabadság. Fix havidíj Korlátlan telefonálás belföldön belül normál vezetékes és minden mobil hálózatba Díjmentes mobilinternet Kedvezményes készülékvásárlási lehetőség a Telenor Magyarország Zrt.-nél Havi 20 db ingyenes SMS belföldön Díjmentes hangposta hívás A szolgáltatás csak havi bruttó forintért és csak forint éves tagsági díjért. Ez azt jelenti, hogy mindez csak napi bruttó 315 forintot jelent. Napi 315 forint = kiszámíthatóság, biztonság, korlátlanság A telefonálás drága, spóroljon rajta Ön is! NÉV: cím: HAJTÁS Mi ez pontosan? (Kattintásra lenyíló szövegdoboz) A MeeVet leszerződött az Access-Phone Kft.-vel a Telenor Zrt. egyik legnagyobb hivatalos, szerződött flottakezelő partnerével, hogy a MeeVet tömeges kedvezményeket nyújthasson lakossági és vállalati partnereinek. A kedvezmények azoknak járnak, akik Telekom vagy Vodafone mobil előfizetéssel rendelkeznek. A Telenor előfizetők számára új telefonszám igénylése esetén érhetőek el a kedvezmények. Mit jelent a fix havidíj? (Kattintásra lenyíló szövegdoboz) Havonta bruttó forintért Ön belföldön belül az összes vezetékes normáldíjas és minden mobilhálózati normáldíjas számot korlátlanul hívhatja. Mit jelent a mobilinternet? (Kattintásra lenyíló szövegdoboz) A havidíj magában foglal havi 1,5GB szabadon felhasználható mobilinternetezési lehetőséget. Ha az lejárna és tovább is internetezne nincs egyéb díja sem, csupán lelassul a mobilinternet. Van lehetőség időszakosan, akár egyszeri alkalommal, plusz mobilinternetet vásárolni, vagy magasabb mobilinternet díjcsomagra előfizetni. Mi a forint tagsági díj? (Kattintásra lenyíló szövegdoboz) A forintos tagsági díj az Access-Phone Kft. tagsági díja, ami magában foglalja az ÁFÁ-t és a flotta menedzselési díjat is.

6 6 Mennyi előfizetést vehetek igénybe? (Kattintásra lenyíló szövegdoboz) Vállalatként 15 darab előfizetés működtethet egy cég. Magánszemélyként 5 előfizetést működtethet egy személy. Ezek publikusan is elérhető árak és szolgáltatások? (Kattintásra lenyíló szövegdoboz) Nem. Ezek kizárólag a MeeVet-en keresztül igénybe vehető kedvezmények. Kinek fizetem a havi díjat? (Kattintásra lenyíló szövegdoboz) A Telenor Magyarország Zrt. állítja ki a számlát és nekik is fizetik a fix havidíjat. Van szerződéskötési-, belépési díj vagy kaució? (Kattintásra lenyíló szövegdoboz) Nincs. Részletes díjak és szolgáltatások. (Kattintásra lenyíló szövegdoboz) Ügyfélszámon belüli hívás Havidíj (e-komfort csomag igénybevétele esetén) Havidíjban foglalt belföldi normáldíjas lebeszélhetőség Havidíjban foglalt ingyenes internet keret Ingyenes belföldi SMS-ek száma / hó SMS díja (belföldön) Telenor hálózatba történő hívás Más, belföldi mobil hálózatba történő hívás Vezetékes számok hívásdíja (belföld) Hangposta hívása Hívástartás, Hívásvárakoztatás, hívófél-azonosítás, foglaltság jelzés, hívószámküldés-tiltás, konferenciahívás, Vállalati Flottanet 200 (tartalmaz 200MB belföldi Vállalati Flottanet 400 (tartalmaz 400MB belföldi Vállalati Flottanet 800 (tartalmaz 800MB belföldi Vállalati Flottanet 1,5 (tartalmaz 1,5GB belföldi Vállalati Flottanet 3 (tartalmaz 3GB belföldi leforgalmazhatóságot Vállalati Flottanet 21 (tartalmaz korlátlan böngészést és -ezést belföldön, minden egyéb típusra 10GB belföldi 9,335 Ft korlátlan 1,5GB/hó 20 db/hó 25,40 Ft/db ,400 Ft/hó 2,399 Ft/hó Ha bármi egyéb kérdése van, keressen minket a telefonszámon vagy a valami@valami.hu címen.

7 7 Vagy keresse az Access-Phone Kft. ügyfélszolgálatos kollégáit Jambrik Évát ( ), vagy Vágvölgyi Gábort ( ). Vagy küldjön nekik üzenetet az címre. Van más kedvezményes telefonálási lehetőség?

8 8 Villanyszerelőknek, lakosságnak másodperc alapú Telefonáljon másodpercalapon Kiszámítható. Olcsó. Megbízható. 166 perc lebeszélhetőség, Díjmentes mobilinternet, Másodpercalapú számlázás, 60 másodperc = nettó 6 forint, Kedvezményes készülékvásárlási lehetőség a Telenor Magyarország Zrt.-nél, Havi 20 db ingyenes SMS belföldön, A szolgáltatás csak havi bruttó forintért és csak forint éves tagsági díjért. Ez azt jelenti, hogy mindez csak napi bruttó 104 forintot jelent Napi 104 forint = Kiszámíthatóság, alacsony ár, kedvezmények A telefonálás drága, spóroljon rajta Ön is! NÉV: cím: HAJTÁS Mi ez pontosan? (Kattintásra lenyíló szövegdoboz) A MeeVet leszerződött az Access-Phone Kft.-vel a Telenor Zrt. egyik legnagyobb hivatalos, szerződött flottakezelő partnerével, hogy tömeges kedvezményeket tudjon nyújtani lakossági és vállalati partnereinek. A kedvezmények azoknak járnak, akik Telekom vagy Vodafone mobil előfizetéssel rendelkeznek. A Telenor előfizetők számára új telefonszám igénylése esetén érhetőek el a kedvezmények. Mit jelent a 166 perc lebeszélhetőség? (Kattintásra lenyíló szövegdoboz) Havonta bruttó forintért Ön belföldön belül az összes vezetékes normáldíjas és minden mobilhálózati normáldíjas számot 166 percig túlszámlázás nélkül hívhatja. Mit jelent a másodpercalapú számlázás? (Kattintásra lenyíló szövegdoboz) A legtöbb publikusan elérhető mobil előfizetés percdíj alapú számlázásban működik. Ez azt jelenti, hogy ha egy percdíj nettó 6 forint és Ön 61 másodpercet beszél, akkor 12 forintot fizet. A másodperc alapú számlázásnál, ha Ön 61 másodpercet beszél, akkor csak nettó 6,1 forintot kell fizetnie. Mit jelent a mobilinternet? (Kattintásra lenyíló szövegdoboz)

9 9 A havidíj magában foglal havi 100MB szabadon felhasználható mobilinternetezési lehetőséget. Ha az lejárna és tovább internetezne nincs egyéb díja (túlforgalmazási díja) sem, csupán lelassul a mobilinternet. Van lehetőség időszakosan, akár egyszeri alkalommal, plusz mobilinternetet vásárolni, vagy magasabb mobilinternet díjcsomagra előfizetni. Mi a forint tagsági díj? (Kattintásra lenyíló szövegdoboz) A forintos tagsági díj az Access-Phone Kft. tagsági díja, ami magában foglalja az ÁFÁ-t és a flotta menedzselési díjat is. Mennyi előfizetést vehetek igénybe? (Kattintásra lenyíló szövegdoboz) Vállalatként 15 darab előfizetés működtethet egy cég. Magánszemélyként 5 előfizetést működtethet egy személy. Ezek publikusan is elérhető árak és szolgáltatások? (Kattintásra lenyíló szövegdoboz) Nem. Ezek kizárólag a MeeVet-en keresztül elérhető kedvezmények. Kinek fizetem a havi díjat? (Kattintásra lenyíló szövegdoboz) A Telenor Magyarország Zrt. állítja ki a számlát és nekik is fizetik a fix havidíjat. Van szerződéskötési-, belépési díj vagy kaució? (Kattintásra lenyíló szövegdoboz) Nincs. Részletes díjak és szolgáltatások. (Kattintásra lenyíló szövegdoboz) Ügyfélszámon belüli hívás Havidíj (e-komfort csomag igénybevétele esetén) Havidíjban foglalt belföldi normáldíjas lebeszélhetőség Havidíjban foglalt ingyenes internet keret Ingyenes belföldi SMS-ek száma / hó SMS díja (belföldön) Telenor hálózatba történő hívás Más, belföldi mobil hálózatba történő hívás Vezetékes számok hívásdíja (belföld) Hangposta hívása Hívástartás, Hívásvárakoztatás, hívófél-azonosítás, foglaltság jelzés, hívószámküldés-tiltás, konferenciahívás, Vállalati Flottanet 200 (tartalmaz 200MB belföldi Vállalati Flottanet 400 (tartalmaz 400MB belföldi Vállalati Flottanet 800 (tartalmaz 800MB belföldi Vállalati Flottanet 1,5 (tartalmaz 1,5GB belföldi 2,940 Ft/hó 166 perc 100 MB/hó 20 db/hó 25,40 Ft/db 7,62 Ft/perc 7,62 Ft/perc 7,62 Ft/perc 7,62 Ft/perc 518 Ft/hó 720 Ft/hó 919 Ft/hó 1,080 Ft/hó

10 10 Vállalati Flottanet 3 (tartalmaz 3GB belföldi leforgalmazhatóságot Vállalati Flottanet 21 (tartalmaz korlátlan böngészést és -ezést belföldön, minden egyéb típusra 10GB belföldi 1,400 Ft/hó 2,399 Ft/hó Ha bármi egyéb kérdése van, keressen minket a telefonszámon vagy a valami@valami.hu címen. Vagy keresse az Access-Phone Kft. ügyfélszolgálatos kollégáit Jambrik Évát ( ), vagy Vágvölgyi Gábort ( ). Vagy küldjön nekik üzenetet az info@elektroflotta.hu címre. Inkább korlátlanul telefonálna? Igen, MeeVet regisztrált szerelő vagyok Igen! De nem vagyok regisztrált szerelő

11 11 Egységes köszönöm oldal, a név és telefonszám megadása után a Kérem az adatlapot gombra kattintás után érkezik erre az oldalra. Kedves <az adatlapban megadott név> Elküldtük Önnek a <az adatlapban megadott cím> címre az adatlapot. Azt, kérjük, legyen kedves kitölteni és aláírva visszaküldeni postai úton a <ide az a cím jön, ahová postai úton küldeni kell (Access Phone? Telenor?)>, vagy az aláírt papírral legyen kedves befáradni a 1051 Budapest Arany János utca 33. címre. Ezeket az információkat és a kitöltendő adatlapot elküldtük Önnek ben is. Fontos: Előfordulhat, hogy a levelünket nem találja majd a beérkezett üzenetei között. Ez esetben, kérjük, legyen kedves ellenőrizni a promóciók és/vagy a spam mappákat is. Hogy ez legközelebb ne forduljon elő, kérjük, ha a másik két mappában találta meg a levelünket, húzza át a beérkezett üzeneti közé. Spóroljon még többet! Tankoljon kedvezményesen az egész országban! Vagyon és felelősség biztosítás!

Tisztelt Partnerünk!

Tisztelt Partnerünk! Budapest, 2014. szeptember 11. Tisztelt Partnerünk! TÁJÉKOZTATÓ AZ ÚJ MASZ MOBIL FLOTTÁVAL KAPCSOLATOS DÍJAKRÓL ÉS TEENDŐKRŐL! A MASZ és a Telenor között új Keretszerződés jött létre komplex mobil távközlési

Részletesebben

MTSZSZ TELENOR FLOTTA TÁJÉKOZTATÓ

MTSZSZ TELENOR FLOTTA TÁJÉKOZTATÓ MTSZSZ TELENOR FLOTTA TÁJÉKOZTATÓ Három kedvezményes tarifánk a követező: Minimum, Gazdaságos és Korlátlan tarifacsomag Minimum tarifa Új, alacsony havidíjú csomagunk, amely kizárólag új előfizetéssel,

Részletesebben

SIGNAL IDUNA Biztosító ZRT. szolgáltatásai a tagok és családtagjaik részére.

SIGNAL IDUNA Biztosító ZRT. szolgáltatásai a tagok és családtagjaik részére. SIGNAL IDUNA Biztosító ZRT. szolgáltatásai a tagok és családtagjaik részére. Munkavállalói Felelősségbiztosítás! Generali Biztosító ajánlatai http://www.liganet.hu/page/387/html/generali-biztositasok.html

Részletesebben

3. számú melléklet TELENOR ÁSZF 3. MELLÉKLET ÜZLETI ÁSZF HATÁLYBA LÉPÉS:

3. számú melléklet TELENOR ÁSZF 3. MELLÉKLET ÜZLETI ÁSZF HATÁLYBA LÉPÉS: 3. számú melléklet A Telenor Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) ÜZLETI (számlás) előfizetői szolgáltatáshoz Érvényes: 2016. május 23-ától Készítés időpontja: 2016.04.19. Tartalomjegyzék

Részletesebben

ExtraMobil kedvezményes mobilszolgáltatások és díjaik, megrendelés a www.extramobil.hu weboldalon (Érvényes 2015.10.16. tól)

ExtraMobil kedvezményes mobilszolgáltatások és díjaik, megrendelés a www.extramobil.hu weboldalon (Érvényes 2015.10.16. tól) Igényelhető SIM (max) darabszám ExtraMobil kedvezményes mobilszolgáltatások és díjaik, megrendelés a www.extramobil.hu weboldalon (Érvényes 2015.10.16. tól) A. Lakossági családi ( Marad MobilHang) csomagok

Részletesebben

ÚJ VODAFONE FRSZ FLOTTA!

ÚJ VODAFONE FRSZ FLOTTA! ÚJ VODAFONE FRSZ FLOTTA! A tarifatáblát a Vodafone kérésére bizalmasan kell kezelni, így azt a honlapon nem tehetjük közzé. Ezért küldtük meg annak a 2.118 tagnak, akinek az e-mail címét ismertük. Kérjük,

Részletesebben

TELENOR ÁSZF 3. MELLÉKLET ÜZLETI ÁSZF HATÁLYBA LÉPÉS: 2015.04.13. 3. számú melléklet

TELENOR ÁSZF 3. MELLÉKLET ÜZLETI ÁSZF HATÁLYBA LÉPÉS: 2015.04.13. 3. számú melléklet 3. számú melléklet A Telenor Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) ÜZLETI (számlás) előfizetői szolgáltatáshoz Érvényes: 2015. április 13-ától Készítés időpontja: 2015.03.10. Tartalomjegyzék

Részletesebben

TELENOR ÁSZF 3. MELLÉKLET ÜZLETI ÁSZF HATÁLYBA LÉPÉS: 2014.06.01. 3. számú melléklet

TELENOR ÁSZF 3. MELLÉKLET ÜZLETI ÁSZF HATÁLYBA LÉPÉS: 2014.06.01. 3. számú melléklet 3. számú melléklet A Telenor Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) ÜZLETI (számlás) előfizetői szolgáltatáshoz Érvényes: 2014. június 1-jétől Készítés időpontja: 2014.04.28. Tartalomjegyzék

Részletesebben

Invitel Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek egyéni előfizetők számára nyújtott Telefonszolgáltatásra

Invitel Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek egyéni előfizetők számára nyújtott Telefonszolgáltatásra Invitel Távközlési Zrt. 2040 Budaörs, Puskás Tivadar u. 8-10. Általános Szerződési Feltételek egyéni előfizetők számára nyújtott Telefonszolgáltatásra 2. sz. melléklet 2.4. Választható szolgáltatáscsomagok

Részletesebben

Tájékoztató Vodafone dolgozói mobil flotta szolgáltatás igénybevételéről

Tájékoztató Vodafone dolgozói mobil flotta szolgáltatás igénybevételéről Tájékoztató Vodafone dolgozói mobil flotta szolgáltatás igénybevételéről A Szegedi Tudományegyetem a Vodafone Magyarország Zrt.-vel, a dolgozók és azok hozzátartozói részére, kedvezményes mobil szolgáltatásra

Részletesebben

3. számú melléklet. Tartalomjegyzék

3. számú melléklet. Tartalomjegyzék 3. számú melléklet A Telenor Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) ÜZLETI (számlás) előfizetői szolgáltatáshoz Érvényes: 2018. április 24-étől Készítés időpontja: 2018.03.22. Tartalomjegyzék

Részletesebben

Invitel Távközlési Zrt.

Invitel Távközlési Zrt. Invitel Távközlési Zrt. 2040 Budaörs, Puskás Tivadar u. 8-10. Általános Szerződési Feltételek egyéni előfizetők számára Internet Protokollon keresztül nyújtott műsorterjesztési (IPTV) Szolgáltatásra, valamint

Részletesebben

3. számú melléklet. Tartalomjegyzék

3. számú melléklet. Tartalomjegyzék 3. számú melléklet A Telenor Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) ÜZLETI (számlás) előfizetői szolgáltatáshoz Érvényes: 2018. május 15-étől Készítés időpontja: 2018.05.14. Tartalomjegyzék

Részletesebben

Invitel Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek üzleti előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatásokra

Invitel Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek üzleti előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatásokra Invitel Távközlési Zrt. 2040 Budaörs, Puskás Tivadar u. 8-10. Általános Szerződési Feltételek üzleti előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatásokra 2. sz. melléklet Díjszabás 2.2.

Részletesebben

2040 Budaörs, Edison u. 4.

2040 Budaörs, Edison u. 4. Invitech Megoldások Zrt. 2040 Budaörs, Edison u. 4. Általános Szerződési Feltételek közép- és nagyvállalati üzleti, valamint intézményi előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatásokra

Részletesebben

A szerződésben feltüntetett árak a mindenkori ÁFA-t nem tartalmazzák!

A szerződésben feltüntetett árak a mindenkori ÁFA-t nem tartalmazzák! 1.1. sz. melléklet "m-flott 2017 tarifacsomagok díjai FŐKÁRTYÁK Alap szolgáltatások díjai Nettó díjak Nettó díjak Nettó díjak Nettó díjak Nettó díjak Nettó díjak Tarifacsomag neve A1 A2 A4 A7 A13 A24 Kedvezményes

Részletesebben

Hatályba lépés: január 01.

Hatályba lépés: január 01. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2018. január 01. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

Invitel Távközlési Zrt.

Invitel Távközlési Zrt. Invitel Távközlési Zrt. 2040 Budaörs, Puskás Tivadar u. 8-10. Általános Szerződési Feltételek egyéni előfizetők számára Internet Protokollon keresztül nyújtott műsorterjesztési (IPTV) Szolgáltatásra, valamint

Részletesebben

Előre fizetett (Domino) mobil szolgáltatások Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások

Előre fizetett (Domino) mobil szolgáltatások Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások Lakossági Általános Szerződési Feltételek 5/A Melléklet Domino lezárt Előre fizetett (Domino) mobil szolgáltatások Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások Tartalomjegyzék 1. L E Z Á R T D Í J C S O M A G

Részletesebben

Előre fizetett (Domino) mobil szolgáltatások Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások

Előre fizetett (Domino) mobil szolgáltatások Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások Lakossági Általános Szerződési Feltételek 5/A Melléklet Domino lezárt Előre fizetett (Domino) mobil szolgáltatások Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások Tartalomjegyzék 1. L E Z Á R T D Í J C S O M A G

Részletesebben

3. számú melléklet. Tartalomjegyzék

3. számú melléklet. Tartalomjegyzék 3. számú melléklet A Telenor Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) ÜZLETI (számlás) előfizetői szolgáltatáshoz Érvényes: 2018. augusztus 28-ától Készítés időpontja: 2018.07.26. Tartalomjegyzék

Részletesebben

Invitel Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek Telefonszolgáltatásra

Invitel Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek Telefonszolgáltatásra Invitel Távközlési Zrt. 2040 Budaörs, Puskás Tivadar u. 8-10. Általános Szerződési Feltételek Telefonszolgáltatásra 2. sz. melléklet 2.3. Lezárt díjcsomagok A díjszabásban szereplő bruttó értékek a mindenkori

Részletesebben

Hatályba lépés: november 01.

Hatályba lépés: november 01. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2016. november 01. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

Bajnokok vagyunk együtt. Telekom Veszprém szurkolói díjcsomagok

Bajnokok vagyunk együtt. Telekom Veszprém szurkolói díjcsomagok Bajnokok vagyunk együtt Telekom Veszprém szurkolói díjcsomagok VÁLASSZ A KEDVEZMÉNYES TELEKOM VESZPRÉM SZURKOLÓI DÍJCSOMAGOK KÖZÜL, MERT EZZEL A SZURKOLÓI EGYESÜLETET IS TÁMOGATOD! A TELEKOM AZ ELŐFIZETŐI

Részletesebben

Céges tarifacsomag ajánlat

Céges tarifacsomag ajánlat Céges tarifacsomag ajánlat 1. Prémium A Díjcsomag Prémium A Díjcsomag készülékek 1. Apple iphone 8 Plus 256 GB 40 000 Ft 2. Apple iphone 8 Plus 64 GB 10 000 Ft 3. Apple iphone 8 256 GB 20 000 Ft 4. Apple

Részletesebben

2040 Budaörs, Edison u. 4.

2040 Budaörs, Edison u. 4. Invitech Megoldások Zrt. 2040 Budaörs, Edison u. 4. Általános Szerződési Feltételek közép- és nagyvállalati üzleti, valamint intézményi előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatásokra

Részletesebben

VOSZ-BESZ Vodafone partneri együttműködés

VOSZ-BESZ Vodafone partneri együttműködés VOSZ-BESZ Vodafone partneri együttműködés Tudatos döntések a telekommunikációs költségek menedzselésében Zsivola Gabriella Mikro- és Kisvállalati értékesítési vezető Bimbó Ferenc Mikro- és Kisvállalati

Részletesebben

Invitel Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek egyéni előfizetők számára nyújtott Telefonszolgáltatásra

Invitel Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek egyéni előfizetők számára nyújtott Telefonszolgáltatásra Invitel Távközlési Zrt. 2040 Budaörs, Puskás Tivadar u. 8-10. Általános Szerződési Feltételek egyéni előfizetők számára nyújtott Telefonszolgáltatásra 2. sz. melléklet 2.3. Lezárt díjcsomagok Jelen módosítás

Részletesebben

3. számú melléklet TELENOR ÁSZF 3. MELLÉKLET ÜZLETI ÁSZF HATÁLYBA LÉPÉS:

3. számú melléklet TELENOR ÁSZF 3. MELLÉKLET ÜZLETI ÁSZF HATÁLYBA LÉPÉS: 3. számú melléklet A Telenor Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) ÜZLETI (számlás) előfizetői szolgáltatáshoz Érvényes: 2015. október 26-ától Készítés időpontja: 2015.09.22. Tartalomjegyzék

Részletesebben

Smarttarifa Ft. Havidíjban foglaltak 50 MB. 39 Ft. 49 Ft. Havidíjban nem foglaltak. 43 Ft. 43 Ft 2,5 Ft

Smarttarifa Ft. Havidíjban foglaltak 50 MB. 39 Ft. 49 Ft. Havidíjban nem foglaltak. 43 Ft. 43 Ft 2,5 Ft Smarttarifa 1 1 890 Ft korlátlan Facebook 50 MB 39 Ft 49 Ft 43 Ft 43 Ft Smarttarifa 2 3 190 Ft korlátlan Facebook 250 MB 32 Ft 36 Ft 39 Ft 39 Ft Smarttarifa 3 5 290 Ft korlátlan Facebook, email, böngészés

Részletesebben

3. számú melléklet. Tartalomjegyzék

3. számú melléklet. Tartalomjegyzék 3. számú melléklet A Telenor Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) ÜZLETI (számlás) előfizetői szolgáltatáshoz Érvényes: 2018. december 15-étől Készítés időpontja: 2018.12.14. Tartalomjegyzék

Részletesebben

FORTUNA MOBIL FLOTTA

FORTUNA MOBIL FLOTTA Mit kell tennem, ha csatlakozni szeretnék a flottához? Csatlakozási szándékodat jelezd a Vectra-Line irodavezetőjének és egyeztess egy időpontot, amikor aláírod a csatlakozáshoz szükséges igénylőlapot

Részletesebben

3. számú melléklet. Tartalomjegyzék

3. számú melléklet. Tartalomjegyzék 3. számú melléklet A Telenor Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) ÜZLETI (számlás) előfizetői szolgáltatáshoz Érvényes: 2019. február 18-tól Készítés időpontja: 2019.01.17. Tartalomjegyzék

Részletesebben

Invitech ICT Services Kft. Általános Szerződési Feltételek elektronikus hírközlési szolgáltatásokra

Invitech ICT Services Kft. Általános Szerződési Feltételek elektronikus hírközlési szolgáltatásokra Invitech ICT Services Kft. 2040 Budaörs, Edison u. 4. Általános Szerződési Feltételek elektronikus hírközlési szolgáltatásokra 2. sz. melléklet Díjszabás 2.2. A díjszabásban szereplő bruttó értékek a mindenkori

Részletesebben

Invitech ICT Services Kft. Általános Szerződési Feltételek elektronikus hírközlési szolgáltatásokra

Invitech ICT Services Kft. Általános Szerződési Feltételek elektronikus hírközlési szolgáltatásokra Invitech ICT Services Kft. 2040 Budaörs, Edison u. 4. Általános Szerződési Feltételek elektronikus hírközlési szolgáltatásokra 2. sz. melléklet Díjszabás 2.2. A díjszabásban szereplő bruttó értékek a mindenkori

Részletesebben

Most igazán megéri tarifát váltani! Vodafone Power to you Flotta Red Beszélgess korlátlanul a Flotta Reddel és válaszd hozzá az új iphone 5C-t! Flotta Go Vagy válaszd az LG Optimus L5 II-t a Flotta Go+

Részletesebben

3. számú melléklet. A Telenor Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételeihez (ÁSZF)

3. számú melléklet. A Telenor Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételeihez (ÁSZF) 3. számú melléklet A Telenor Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételeihez (ÁSZF) Kisvállalkozói ÜZLETI (számlás) előfizetői szolgáltatások különös szabályai Érvényes: 2019. június 10-től Készítés

Részletesebben

3. számú melléklet. Tartalomjegyzék

3. számú melléklet. Tartalomjegyzék 3. számú melléklet A Telenor Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) ÜZLETI (számlás) előfizetői szolgáltatáshoz Érvényes: 2018. december 10-étől Készítés időpontja: 2018.11.08. Tartalomjegyzék

Részletesebben

Hatályba lépés: január 01.

Hatályba lépés: január 01. Vodafone Magyarország Zrt. Lakossági ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2018. január 01. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

All-In és Start. tarifacsomagok. Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén:

All-In és Start. tarifacsomagok. Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén: All-In és Start tarifacsomagok Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén: All-In XL (XXL kategória) számlás tarifacsomag ban foglalt kedvezmények nélkül esetén

Részletesebben

3. számú melléklet. A Telenor Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételeihez (ÁSZF)

3. számú melléklet. A Telenor Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételeihez (ÁSZF) 3. számú melléklet A Telenor Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételeihez (ÁSZF) Kisvállalkozói ÜZLETI (számlás) előfizetői szolgáltatások különös szabályai Érvényes: 2019. augusztus 27-től Készítés

Részletesebben

Előre fizetett (Domino) mobil szolgáltatások Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások

Előre fizetett (Domino) mobil szolgáltatások Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások Lakossági Általános Szerződési Feltételek 5/A Melléklet Domino lezárt Előre fizetett (Domino) mobil szolgáltatások Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások Tartalomjegyzék 1. L E Z Á R T D Í J C S O M A G

Részletesebben

Hatályba lépés: július 10.

Hatályba lépés: július 10. Vodafone Magyarország Zrt. Üzleti ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2017. július 10. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

Segítség telefonos ügyintézéshez Havidíjas ügyfeleinknek A T-Mobile lakossági ügyfélszolgálata éjjel-nappal elérhető az alábbi telefonszámok felhívásával: 1430 - a T-Mobile magyarországi hálózatából díjmentesen

Részletesebben

MinDig TV Extra karácsonyi akciós korlátlan díjcsomag általános leírása

MinDig TV Extra karácsonyi akciós korlátlan díjcsomag általános leírása MinDig TV Extra 2016. karácsonyi akciós korlátlan díjcsomag általános leírása Korlátlan karácsonyi akciós készülék csomag: A MinDig TV Extra karácsonyi Mobil Korlátlan csomagban igénybe vehető iphone,

Részletesebben

Hatályba lépés: szeptember 01.

Hatályba lépés: szeptember 01. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2016. szeptember 01. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

MinDig TV Extra karácsonyi akciós lakossági díjcsomagok általános leírása

MinDig TV Extra karácsonyi akciós lakossági díjcsomagok általános leírása MinDig TV Extra 2016. karácsonyi akciós lakossági díjcsomagok általános leírása Családi összevontan lebeszélhető akciós csomag: A MinDig TV Extra karácsonyi Mobil családi csomagban igénybe vehető kedvezményes

Részletesebben

All-In és Start. tarifacsomagok. Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén:

All-In és Start. tarifacsomagok. Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén: All-In és Start tarifacsomagok Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén: All-In XL (XXL kategória) számlás tarifacsomag ban foglalt kedvezmények nélkül esetén

Részletesebben

1/A. sz. melléklet. Érvényes: 2011. január 3-ától Készítés időpontja: 2010. 12. 02. Utolsó módosítás időpontja: 2010.11.07.

1/A. sz. melléklet. Érvényes: 2011. január 3-ától Készítés időpontja: 2010. 12. 02. Utolsó módosítás időpontja: 2010.11.07. 1/A. sz. melléklet A Telenor Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételeinek (ÁSZF) KÜLÖNÖS SZABÁLYAI és DÍJSZABÁSA Számlás előfizetői szolgáltatáshoz Érvényes: 2011. január 3-ától Készítés időpontja:

Részletesebben

All-In és Start. tarifacsomagok. Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén:

All-In és Start. tarifacsomagok. Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén: All-In és Start tarifacsomagok Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén: All-In XL (XXL kategória) számlás tarifacsomag ban foglalt kedvezmények nélkül esetén

Részletesebben

ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2015. október 1. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Egyoldalú

Részletesebben

A Pannon GSM szerződés esetén kedvezményes készülék beszerzésére is van lehetőség az alábbiak szerint (2 év hűség nyilatkozattal).

A Pannon GSM szerződés esetén kedvezményes készülék beszerzésére is van lehetőség az alábbiak szerint (2 év hűség nyilatkozattal). Szabolcs Szatmár - Bereg Megyei Önkormányzat Pszichiátriai Szakkórháza Gazdasági Igazgató 4321 Nagykálló, Szabadság tér 13., Pf. 18. Tel: (42) 563-800, Fax.: (42) 563-890 E-mail: mpsz@kallokorhaz.hu Web:

Részletesebben

Előre fizetett (Domino) mobil szolgáltatások Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások

Előre fizetett (Domino) mobil szolgáltatások Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások Lakossági Általános Szerződési Feltételek 5/A Melléklet Domino lezárt Előre fizetett (Domino) mobil szolgáltatások Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások Tartalomjegyzék 1. L E Z Á R T D Í J C S O M A G

Részletesebben

C3 - Vodafone. Red Family. Új családi ajánlat a Vodafonetól

C3 - Vodafone. Red Family. Új családi ajánlat a Vodafonetól C3 - Vodafone Red Family Új családi ajánlat a Vodafonetól Fókuszban a családok Red Family A Vodafone családi ek több családtagnak teszik elérhetővé a korlátlan beszélgetést akár Red, akár Go+ szolgáltatáscsomagokkal

Részletesebben

Invitel Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek üzleti előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatásokra

Invitel Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek üzleti előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatásokra Invitel Távközlési Zrt. 2040 Budaörs, Puskás Tivadar u. 8-10. Általános Szerződési Feltételek üzleti előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatásokra 2. sz. melléklet 2.3. Lezárt díjcsomagok

Részletesebben

2040 Budaörs, Edison u. 4.

2040 Budaörs, Edison u. 4. Invitech Megoldások Zrt. 2040 Budaörs, Edison u. 4. Általános Szerződési Feltételek közép- és nagyvállalati üzleti, valamint intézményi előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatásokra

Részletesebben

Hatályba lépés: április 1.

Hatályba lépés: április 1. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2016. április 1. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

Tájékoztató üzleti szolgáltatásokról

Tájékoztató üzleti szolgáltatásokról Tájékoztató üzleti szolgáltatásokról Vezetékes telefonszolgáltatás Vezetékes telefonszolgáltatás Üzleti ajánlatok Lakossági ajánlatok Megjegyzés Csatlakozás típusai Magyar Telekom Nyrt szolgáltatási területén

Részletesebben

Invitel Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek üzleti előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatásokra

Invitel Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek üzleti előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatásokra Invitel Távközlési Zrt. 2040 Budaörs, Puskás Tivadar u. 8-10. Általános Szerződési Feltételek üzleti előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatásokra 2. sz. melléklet Díjszabás 2.2.

Részletesebben

ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2015. augusztus 1. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. Üzleti

Részletesebben

Hatályba lépés: december 06.

Hatályba lépés: december 06. Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2016. december 06. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Lakossági

Részletesebben

Invitel Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek üzleti előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatásokra

Invitel Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek üzleti előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatásokra Invitel Távközlési Zrt. 2040 Budaörs, Puskás Tivadar u. 8-10. Általános Szerződési Feltételek üzleti előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatásokra 2. sz. melléklet Díjszabás 2.2.

Részletesebben

2.K Melléklet Vodafone Fiataloknak Surf promóció Részvételi feltételek egyéni előfizetők részére július 15-tól hatályos változata

2.K Melléklet Vodafone Fiataloknak Surf promóció Részvételi feltételek egyéni előfizetők részére július 15-tól hatályos változata 2.K Melléklet Vodafone Fiataloknak Surf promóció Részvételi feltételek egyéni előfizetők részére 2011. július 15-tól hatályos változata Felhívjuk tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy a,,vodafone Fiataloknak

Részletesebben

Invitel Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek üzleti előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatásokra

Invitel Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek üzleti előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatásokra Invitel Távközlési Zrt. 2040 Budaörs, Puskás Tivadar u. 8-10. Általános Szerződési Feltételek üzleti előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatásokra 2. sz. melléklet Díjszabás 2.3.

Részletesebben

Invitel Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek üzleti előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatásokra

Invitel Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek üzleti előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatásokra Invitel Távközlési Zrt. 2040 Budaörs, Puskás Tivadar u. 8-10. Általános Szerződési Feltételek üzleti előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatásokra 2. sz. melléklet Díjszabás 2.3.

Részletesebben

Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA. Hatályba lépés: szeptember 7.

Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA. Hatályba lépés: szeptember 7. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2015. szeptember 7. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. 1. Az

Részletesebben

2 I/4 melléklet VitaMAX Jutalom Plusz tarifa ajánlat Részvételi feltételek

2 I/4 melléklet VitaMAX Jutalom Plusz tarifa ajánlat Részvételi feltételek 2 I/4 melléklet VitaMAX Jutalom Plusz tarifa ajánlat Részvételi feltételek 2011. december 1-jétől hatályos részvételi feltételek Felhívjuk tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy a jelen Részvételi Feltételekben

Részletesebben

Hatályba lépés: április 26.

Hatályba lépés: április 26. Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2017. április 26. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

Invitel Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek üzleti előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatásokra

Invitel Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek üzleti előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatásokra Invitel Távközlési Zrt. 2040 Budaörs, Puskás Tivadar u. 8-10. Általános Szerződési Feltételek üzleti előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatásokra 2. sz. melléklet 2.2. Választható

Részletesebben

Hatályba lépés: július 01.

Hatályba lépés: július 01. Vodafone Magyarország Zrt. Üzleti ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2017. július 01. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

1. A díjak alkalmazásának általános szabályai

1. A díjak alkalmazásának általános szabályai A PANNON GSM TÁVKÖZLÉSI RT. DÍJSZABÁSA AZ IGÉNYBEVÉTELI DÍJAT UTÓLAG FIZETŐ SZOLGÁLTATÁSHOZ (1. számú függelék a Pannon GSM Üzletszabályzatához) Érvényes: 2005. augusztus 2-től 1. A díjak alkalmazásának

Részletesebben

Hatályba lépés: október 01.

Hatályba lépés: október 01. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2017. október 01. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

Akciók leírása szeptember 1. Hatályba lépés napja:

Akciók leírása szeptember 1. Hatályba lépés napja: Az Invitel Távközlési Zrt. által egyéni előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési és médiaszolgáltatások Általános Szerződési Feltételei 4. számú melléklete Akciók leírása Hatályba lépés napja:

Részletesebben

Kedves Pest megyei Vöröskeresztes Önkéntesek, Tagok, Munkatársak!

Kedves Pest megyei Vöröskeresztes Önkéntesek, Tagok, Munkatársak! Kedves Pest megyei Vöröskeresztes Önkéntesek, Tagok, Munkatársak! Mint arról már a többség bizonyára értesült, 2017.02.15.-től a Magyar Vöröskereszt mobil telefonhálózatát a Telenor Magyarország üzemelteti.

Részletesebben

Invitel Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek üzleti előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatásokra

Invitel Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek üzleti előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatásokra Invitel Távközlési Zrt. 2040 Budaörs, Puskás Tivadar u. 8-10. Általános Szerződési Feltételek üzleti előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatásokra 2. sz. melléklet 2.2. Választható

Részletesebben

1. a. Telefonszolgáltatást tartalmazó Színvilág díjcsomaghoz tartozó díjmentes kiegészítő Start Plusz szolgáltatás

1. a. Telefonszolgáltatást tartalmazó Színvilág díjcsomaghoz tartozó díjmentes kiegészítő Start Plusz szolgáltatás 3. sz. melléklet - Telefonszolgáltatáshoz kapcsolódó kiegészítő szolgáltatások és kábel telefonszolgáltatás forgalmi díjak 1. a. Telefonszolgáltatást tartalmazó zínvilág díjcsomaghoz tartozó díjmentes

Részletesebben

2040 Budaörs, Edison u. 4.

2040 Budaörs, Edison u. 4. Invitech Megoldások Zrt. 2040 Budaörs, Edison u. 4. Általános Szerződési Feltételek közép- és nagyvállalati üzleti, valamint intézményi előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatásokra

Részletesebben

Invitel Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek üzleti előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatásokra

Invitel Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek üzleti előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatásokra Invitel Távközlési Zrt. 2040 Budaörs, Puskás Tivadar u. 8-10. Általános Szerződési Feltételek üzleti előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatásokra 2. sz. melléklet Díjszabás 2.3.

Részletesebben

Lakossági Általános Szerződési Feltételek. Akciók

Lakossági Általános Szerződési Feltételek. Akciók Lakossági Általános Szerződési Feltételek Akciók 1. vezetékes telefon, TV, Telepítési díjkedvezmény 2. TV TVGO MoziKlub Filmcsomag 3. TV TV GO TV Alap csomag 4. TV TV GO TV Családi csomag új előfizető

Részletesebben

Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2013. július 1. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek 1. sz. Díjszabás mellékletének

Részletesebben

Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2013. július 25. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek 1. sz. Díjszabás

Részletesebben

2040 Budaörs, Edison u. 4.

2040 Budaörs, Edison u. 4. Invitech Megoldások Zrt. 2040 Budaörs, Edison u. 4. Általános Szerződési Feltételek közép- és nagyvállalati üzleti, valamint intézményi előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatásokra

Részletesebben

Lakossági Általános Szerződési Feltételek. 9. Melléklet. Akciók

Lakossági Általános Szerződési Feltételek. 9. Melléklet. Akciók Lakossági Általános Szerződési Feltételek 9. Melléklet Akciók 1. vezetékes telefon, TV, internet 2. TV TVGO MoziKlub Filmcsomag Telepítési díj új előfizető 0 Ft telepítési díj 1 vagy 2 éves határozott

Részletesebben

Az Invitel Távközlési Zrt.

Az Invitel Távközlési Zrt. Az Invitel Távközlési Zrt. által kisvállalati előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési és médiaszolgáltatások Általános Szerződési Feltételei 3. számú melléklete Lezárt díjcsomagok Hatályba

Részletesebben

Beszéljetek egymással díjmentesen Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara flotta előfizetéssel!

Beszéljetek egymással díjmentesen Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara flotta előfizetéssel! Beszéljetek egymással díjmentesen Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara flotta előfizetéssel! MESZK Kamara kedvez i mény Power to you Díjmen tesség * Alacso ny percdíj * Flotta csoporton belül és belföldön.

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A SEMMELWEIS EGYETEM EGYSÉGES MOBIL TÁVKÖZLÉSI RENDSZERÉNEK LEHETŐSÉGEIRŐL ÉS DÍJTÉTELEIRŐL

TÁJÉKOZTATÓ A SEMMELWEIS EGYETEM EGYSÉGES MOBIL TÁVKÖZLÉSI RENDSZERÉNEK LEHETŐSÉGEIRŐL ÉS DÍJTÉTELEIRŐL TÁJÉKOZTATÓ A SEMMELWEIS EGYETEM EGYSÉGES MOBIL TÁVKÖZLÉSI RENDSZERÉNEK LEHETŐSÉGEIRŐL ÉS DÍJTÉTELEIRŐL 2016. március 22. A Semmelweis Egyetem valamennyi szervezeti egysége számára Készítették: Műszaki

Részletesebben

Az Invitel Távközlési Zrt.

Az Invitel Távközlési Zrt. Az Invitel Távközlési Zrt. által kisvállalati előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési és médiaszolgáltatások Általános Szerződési Feltételei 3. számú melléklete Lezárt díjcsomagok Hatályba

Részletesebben

Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2013. november 1. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

Akciók leírása június 1. Hatályba lépés napja:

Akciók leírása június 1. Hatályba lépés napja: Az Invitel Távközlési Zrt. által egyéni előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési és médiaszolgáltatások Általános Szerződési Feltételei 4. számú melléklete Akciók leírása Hatályba lépés napja:

Részletesebben

Az INVITEL Távközlési Zrt.

Az INVITEL Távközlési Zrt. Az INVITEL Távközlési Zrt. által kisvállalati előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési és médiaszolgáltatások Általános Szerződési Feltételei 3. számú melléklete Lezárt díjcsomagok Hatályba

Részletesebben

Lakossági Általános Szerződési Feltételek. 9. Melléklet. Akciók

Lakossági Általános Szerződési Feltételek. 9. Melléklet. Akciók Lakossági Általános Szerződési Feltételek 9. Melléklet Akciók 1. vezetékes telefon, TV, Telepítési díjkedvezmény 2. TV TVGO MoziKlub Filmcsomag új előfizető országos 0 Ft telepítési díj 1 vagy 2 éves határozott

Részletesebben

2. J melléklet Üzleti Duó promóció. Induló költségek

2. J melléklet Üzleti Duó promóció. Induló költségek 2. J melléklet Üzleti Duó promóció 2011. december 1-től visszavonásig hatályos Részvételi Feltételek Felhívjuk tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy a jelen Részvételi Feltételekben foglalt ajánlat jogszabályváltozás

Részletesebben

Hatályba lépés: szeptember 14.

Hatályba lépés: szeptember 14. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2015. szeptember 14. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

Az INVITEL Távközlési Zrt.

Az INVITEL Távközlési Zrt. Az INVITEL Távközlési Zrt. által kisvállalati előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési és médiaszolgáltatások Általános Szerződési Feltételei 3. számú melléklete Lezárt díjcsomagok Hatályba

Részletesebben

1/A. sz. melléklet. Érvényes: 2012. február 15-étől Készítés időpontja: 2012.02.14. TARTALOMJEGYZÉK I. SZÁMLÁZÁSRA VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK...

1/A. sz. melléklet. Érvényes: 2012. február 15-étől Készítés időpontja: 2012.02.14. TARTALOMJEGYZÉK I. SZÁMLÁZÁSRA VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK... 1/A. sz. melléklet A Telenor Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételeinek (ÁSZF) KÜLÖNÖS SZABÁLYAI és DÍJSZABÁSA Számlás előfizetői szolgáltatáshoz Érvényes: 2012. február 15-étől Készítés időpontja:

Részletesebben

Csökkentsd költségeidet! Költségcsökkentő szolgáltatások lakossági előfizetőinknek

Csökkentsd költségeidet! Költségcsökkentő szolgáltatások lakossági előfizetőinknek Csökkentsd költségeidet! Költségcsökkentő szolgáltatások lakossági előfizetőinknek Alakítsd tarifacsomagodat a saját ízlésed szerint! Olvasd át kiadványunkat, és válaszd ki, melyik költségcsökkentő szolgáltatásunkkal

Részletesebben

Invitel Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek üzleti előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatásokra

Invitel Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek üzleti előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatásokra Invitel Távközlési Zrt. 2040 Budaörs, Puskás Tivadar u. 8-10. Általános Szerződési Feltételek üzleti előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatásokra 2. sz. melléklet Díjszabás 2.3.

Részletesebben

Az INVITEL Távközlési Zrt.

Az INVITEL Távközlési Zrt. Az INVITEL Távközlési Zrt. által kisvállalati előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési és médiaszolgáltatások Általános Szerződési Feltételei 3. számú melléklete Lezárt díjcsomagok Hatályba

Részletesebben

Több mobilinternet a feltöltőkártyásoknak is. Írta: Telenor április 25. szerda, 11:50

Több mobilinternet a feltöltőkártyásoknak is. Írta: Telenor április 25. szerda, 11:50 Megújítja feltöltőkártyás csomagjait a Telenor. Az új, egyszerű és átlátható Telenor Kártyás ajánlatok előnye, hogy a 19 Ftos percdíj mellett a korábbinál több mobilinternetet kínálnak. A Telenor Kártyás

Részletesebben