ELİTERJESZTÉS. Gazdasági és Foglalkoztatási Bizottság szeptember 8-i, valamint a Költségvetési Bizottság szeptember 7-i ülésére

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "ELİTERJESZTÉS. Gazdasági és Foglalkoztatási Bizottság 2010. szeptember 8-i, valamint a Költségvetési Bizottság 2010. szeptember 7-i ülésére"

Átírás

1 Baranya Megyei Önkormányzat Közgyőlésének Költségvetési Bizottsága elnöke Baranya Megyei Önkormányzat Közgyőlésének Gazdasági és Foglalkoztatási Bizottsága elnöke /2010 ELİTERJESZTÉS Baranya Megyei Önkormányzat Közgyőlésének Gazdasági és Foglalkoztatási Bizottság szeptember 8-i, valamint a Költségvetési Bizottság szeptember 7-i ülésére Tárgy: A Pécs 2010 Európa Kulturális Fıvárosa program Dél-Dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközpont megvalósítása projektjéhez kapcsolódó, különféle eszközök és gépek szállítása tárgyú közbeszerzési eljárás lezárása (TK_eszköz)* Mellékletek: 1. sz. melléklet: Jegyzıkönyv a bontási eljárásról 2. sz. melléklet: Bíráló Bizottsági Jegyzıkönyv I. 3. sz. melléklet: Bíráló Bizottsági Jegyzıkönyv II. 4. sz. melléklet: Pécs2010 Np. Kft és DDRFÜ állásfoglalás Készítette: Nyikos Attila, Fejlesztési és Projekt Csoport I. A Baranya Megyei Önkormányzat Közgyőlésének Költségvetési, valamint Gazdasági és Foglalkoztatási Bizottsága a 80/2010.(VI.17)KB, valamint a 85/2010.(VI.17.)GFB határozatokkal elrendelte a Pécs 2010 Európa Kulturális Fıvárosa program Dél- Dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközpont megvalósítása projektjéhez kapcsolódó, különféle eszközök és gépek szállítása tárgyú, közösségi értékhatárt elérı nyílt közbeszerzési eljárás indítását és jóváhagyta az eljárás ajánlati felhívását és ajánlatkérési dokumentációját. Az eljárásban az alábbi részekre vonatkozóan lehetett ajánlatot tenni: 1. rész esetében: bútorok és egyéb tartozékok szállítása és beszerelése; 2. rész esetében: kötészeti és egyéb irodai eszközök szállítása; 3. rész esetében: hangtechnikai eszközök szállítása, beüzemelése, 4. rész esetében: vetítéstechnikai eszközök szállítása, beüzemelése, 5. rész esetében: nyomtató, fénymásoló-, scanner- és faxgépek szállítása, beüzemelése, 6. rész esetében: egyéb elektronikai eszközök és gépek szállítása, beüzemelése, 7. rész esetében: emelıgépek szállítása augusztus órai ajánlattételi határidıig 9 ajánlat érkezett, melyet az ajánlati felhívásban és a dokumentációban meghatározott zárt és sértetlen csomagolásban nyújtottak be, az elıírt formai feltételekkel.

2 2 Az ajánlatok tartalmi elemei a következık: I. Ajánlattevıi Konzorcium: Colorspektrum Kft Budapest, Dolmány u. 26. tagok: 1. Colorspektrum Kft Budapest, Dolmány u Euro-Profil Rendszerház Kft Budapest Határhalom u. 4. Ajánlattétel tárgya: 5. rész: Nyomtató-, fénymásoló-, scanner- és faxgépek szállítása, beüzemelése Nettó ajánlati ár: ,- (HUF) II. Ajánlattevı: Informatéka Kft Budapest, Teréz krt. 31. Ajánlattétel tárgya: 3. rész: Hangtechnikai eszközök szállítása, beüzemelése Nettó ajánlati ár: , - (HUF) 4. rész: Vetítéstechnikai eszközök szállítása, beüzemelése Nettó ajánlati ár: ,- (HUF) 6. rész: Egyéb elektronikai eszközök és gépek szállítása, beüzemelése Nettó ajánlati ár: ,- (HUF) III. Ajánlattevı: BravoGroup Rendszerház Kft Budapest, Újvilág u Ajánlattétel tárgya: 3. rész: Hangtechnikai eszközök szállítása, beüzemelése Nettó ajánlati ár: , - (HUF) 4. rész: Vetítéstechnikai eszközök szállítása, beüzemelése Nettó ajánlati ár: ,- (HUF) 5. rész: Nyomtató-, fénymásoló-, scanner- és faxgépek szállítása, beüzemelése Nettó ajánlati ár: ,- (HUF) IV. Ajánlattevıi konzorcium: Tagok:

3 3 1. Canon Hungária Kft Budapest, Záhony u H-Copex Irodatechnika Kft. 7624, Pécs, Barbakán tér 1. Ajánlattétel tárgya: 5. rész: Nyomtató-, fénymásoló-, scanner- és faxgépek szállítása, beüzemelése Nettó ajánlati ár: ,- (HUF) V. Ajánlattevı: Digistar Kft Pécs Szabadság u. 11. Ajánlattétel tárgya: 5. rész: Nyomtató-, fénymásoló-, scanner- és faxgépek szállítása, beüzemelése Nettó ajánlati ár: ,- (HUF) VI. Ajánlattevı: Smart Info Kft Nagytarcsa Bartók Béla u. 2/A. A. ép. fsz. 3. Ajánlattétel tárgya: 1. rész: Bútorok és egyéb tartozékok szállítása és beszerelése Nettó ajánlati ár: ,- (HUF) 3. rész: Hangtechnikai eszközök szállítása, beüzemelése Nettó ajánlati ár: ,- (HUF) 4. rész: Vetítéstechnikai eszközök szállítása, beüzemelése Nettó ajánlati ár: ,- (HUF) 6. rész: Egyéb elektronikai eszközök és gépek szállítása, beüzemelése Nettó ajánlati ár: ,-(HUF) 7. rész: Emelıgépek szállítása Nettó ajánlati ár: ,- (HUF) VII. Ajánlattevı: Delta Services Kft Budapest, Szentendrei út Ajánlattétel tárgya: 5. rész: Nyomtató-, fénymásoló-, scanner- és faxgépek szállítása, beüzemelése Nettó ajánlati ár: ,- (HUF) VIII. Ajánlattevı: Brill-Audio Visual Kft Budapest, Komócsy út 9. Ajánlattétel tárgya:

4 4 3. rész: Hangtechnikai eszközök szállítása, beüzemelése Nettó ajánlati ár: ,- (HUF) 4. rész: Vetítéstechnikai eszközök szállítása, beüzemelése Nettó ajánlati ár: ,- (HUF) IX. Ajánlattevı: Océ-Hungária Kft Budapest, Róbert Károly krt Ajánlattétel tárgya: 5. rész: Nyomtató-, fénymásoló-, scanner- és faxgépek szállítása, beüzemelése Nettó ajánlati ár: ,- HUF A bontási jegyzıkönyv az elıterjesztés 1. sz. melléklete. A Bíráló Bizottság több ízben összeült (az ülések jegyzıkönyveit az elıterjesztés 2. és 3. sz. melléklete tartalmazza). A hiánypótlásokkal kiegészített ajánlatok értékelését követıen a következı megállapításokat tette: A Bíráló Bizottság a megállapítja, hogy a hiánypótlási határidı lejártáig augusztus : 00 óráig - a DIGISTAR Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (7621 Pécs, Szabadság utca 11.), a Brill Audio Visual Kft. (1141 Budapest Komócsy u. 9.), a Delta Services Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (1033 Budapest, Szentendrei út ), az INFORMATÉKA Mőszaki Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. (1067 Budapest, Teréz krt. 31.), a Colorspektrum Kft. (1131 Budapest, Dolmány u. 26.) és Euro Profil Rendszerház Kft. (1173 Budapest, Határhalom u. 4.) közös Ajánlattevık, valamint a SMART INFO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (2142 Nagytarcsa, Bartók Béla utca 2/A. A. ép. fszt. 3.) adta be hiánypótlását. Tekintettel arra, hogy a BRAVOGROUP RENDSZERHÁZ Kft. (1145 Budapest, Újvilág utca ), az Océ-Hungária Kft. (1134 Budapest, Róbert Károly krt ) és a Canon Hungária Kft. (1031 Budapest, Záhony u. 7.) és H-Copex Irodatechnika Kft. (7624 Pécs, Barbakán tér 1.) közös ajánlattevık hiánypótlási kötelezettségének nem tett eleget, a Bíráló Bizottság kijelenti, hogy a bírálat során a Kbt. 83. (7) bekezdése alapján ezen Ajánlattevık esetében kizárólag az általuk benyújtott eredeti ajánlati példányt veszi figyelembe. A Bíráló Bizottság megállapítja, hogy a BRAVOGROUP RENDSZERHÁZ Kft. Ajánlata a harmadik, negyedik és ötödik rész vonatkozásában a Kbt. 88. (1) bekezdés e) és f) pontja alapján érvénytelen. A Bíráló Bizottság kijelenti, hogy az Océ-Hungária Kft. Ajánlata az ötödik rész vonatkozásában a Kbt. 88. (1) bekezdés e) és f) pontja alapján érvénytelen. A Bíráló Bizottság megállapítja, hogy az Canon Hungária Kft. és a H-Copex Irodatechnika Kft. közös ajánlattevık Ajánlata az ötödik rész vonatkozásában a Kbt. 88. (1) bekezdés f) pontja alapján érvénytelen.

5 5 A Bíráló Bizottság a Brill Audio Visual Kft. Ajánlatának vizsgálata alapján kijelenti, hogy az Ajánlattevı ajánlata a harmadik és negyedik rész vonatkozásában a Kbt. 88. (1) bekezdés f) pontja alapján, illetve a harmadik rész vonatkozásában a Kbt. 88. (1) bekezdés e) pontja alapján érvénytelen. A Bíráló Bizottság a SMART INFO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Ajánlatának ellenırzése alapján megállapítja, hogy az Ajánlattevı ajánlata a hatodik rész vonatkozásában a Kbt. 88. (1) bekezdés e) pontja alapján érvénytelen. A Bíráló Bizottság az INFORMATÉKA Mőszaki Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. Ajánlatának bírálata alapján megállapítja, hogy az Ajánlattevı ajánlata a hatodik rész vonatkozásában a Kbt. 88. (1) bekezdés e) pontja alapján érvénytelen. A Bíráló Bizottság a Szakmai Zsőri észrevételei alapján kijelenti, hogy a SMART INFO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Ajánlata az elsı rész vonatkozásában a Kbt. 88. (1) bekezdés f) pontja alapján érvénytelen. A Bíráló Bizottság rögzíti, hogy az eljárás második részére az ajánlattételi határidıig nem érkezett ajánlat javasolja az Ajánlatkérınek az eljárás e részét a Kbt. 92. a) pontja alapján eredménytelenné nyilvánítani, továbbá az eljárás elsı és hatodik részét a Kbt. 92. b) pontjára figyelemmel eredménytelenné nyilvánítani, figyelemmel arra, hogy e részek kapcsán kizárólag érvénytelen ajánlatot nyújtottak be. A Bíráló Bizottság megállapítja, hogy DIGISTAR Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. az ötödik rész, a Delta Services Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. az ötödik rész, az INFORMATÉKA Mőszaki Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. a harmadik és negyedik rész, Colorspektrum Kft. és Euro Profil Rendszerház Kft. közös ajánlattevık az ötödik rész, valamint a SMART INFO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. a harmadik, negyedik és hetedik rész kapcsán benyújtott ajánlata megfelel az Ajánlati Felhívás, az Ajánlatkérési Dokumentáció és a vonatkozó jogszabályok által elıírt feltételeknek, így az ajánlatok e részek vonatkozásában érvényesek. A Bíráló Bizottság ezt követıen az Ajánlati Felhívás IV.2.1), valamint az Ajánlatkérési Dokumentáció 11. pontjában meghatározott módszertan alapján elvégzett értékelés alapján megállapítja, hogy legalacsonyabb összegő árajánlatot - a harmadik rész esetében: a SMART INFO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., - a negyedik rész esetében: az INFORMATÉKA Mőszaki Szolgáltató és Kereskedelmi Kft., - az ötödik rész esetében: a Delta Services Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., - a hetedik rész esetében: a SMART INFO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. tette, Ennek alapján a harmadik, negyedik és hetedik rész kapcsán a Kbt. 92. c) pont szerinti körülmény vizsgálatát ajánlva e társaságokkal javasolja az Ajánlatkérınek a szállítási szerzıdés megkötését a Kbt. 99. alapján. A Bíráló Bizottság kijelenti, hogy a második legkedvezıbb árajánlatot - a harmadik rész esetében: az INFORMATÉKA Mőszaki Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.,

6 6 - a negyedik rész esetében: a SMART INFO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., - az ötödik rész esetében: a DIGISTAR Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., Ennek alapján javasolja az Ajánlatkérınek e társaságokat az eredményhirdetésen második helyezettként megjelölni. A Bíráló Bizottság javaslatának részletes indoklását a második bírálati jegyzıkönyv tartalmazza, mely az elıterjesztés 3. számú melléklete. A beérkezett ajánlatok összességében nettó Ft-tal meghaladják a Tudásközpont megvalósítása projekt eszközsorán rendelkezésre álló összeget. Az eszközbeszerzéshez szükséges többletköltség a projekt építési során jelentkezı megtakarítás terhére projekten belüli átcsoportosítással DDRFÜ elbírálás után - biztosítható, azonban a DDRFÜ álláspontja alapján az átcsoportosítás csak akkor kezdeményezhetı, amennyiben a Kedvezményezett ennek szükségességét vállalkozói szerzıdéssel tudja igazolni, így pontosan meghatározhatóvá válik az átcsoportosítás összege. Az átcsoportosítás így csak a szerzıdések aláírása után kezdeményezhetı. A DDRFÜ álláspontját, valamint a Pécs2010 Np. Kft. e témában írt levelét az elıterjesztés 4. sz. melléklete tartalmazza. Kérjük a Tisztelt Bizottságokat, hogy a fentiek, valamint az elıterjesztés mellékleteiben foglaltak alapján, hozzák meg az eljárás lezáráshoz szükséges döntéseket. Határozati javaslat: II. A Baranya Megyei Önkormányzat Közgyőlésének Gazdasági és Foglalkoztatási Bizottsága a Bíráló Bizottság szakmai javaslata alapján, a közgyőlés elnöke véleményének megismerése után, a Pécs 2010 Európa Kulturális Fıvárosa program Dél Dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközpont projektjéhez kapcsolódó különféle eszközök és gépek szállítása tárgyú közbeszerzési eljárásban a következı döntéseket hozza: 1. A BravoGroup Rendszerház Kft. (1145 Budapest, Újvilág u ) ajánlata a harmadik rész (hangtechnikai eszközök szállítása, beüzemelése), negyedik rész (vetítéstechnikai eszközök szállítása, beüzemelése) és ötödik rész (nyomtató, fénymásoló-, scanner- és faxgépek szállítása, beüzemelése) vonatkozásában a Kbt. 88. (1) bekezdés e) és f) pontja alapján érvénytelen. 2. Az Océ-Hungária Kft. (1134 Budapest, Róbert Károly krt ) ajánlata az ötödik rész (nyomtató, fénymásoló-, scanner- és faxgépek szállítása, beüzemelése) vonatkozásában a Kbt. 88. (1) bekezdés e) és f) pontja alapján érvénytelen. 3. A Canon Hungária Kft. (1031 Budapest, Záhony u. 7.) és a H-Copex Irodatechnika Kft.(7624, Pécs, Barbakán tér 1.) közös ajánlattevık

7 7 Ajánlata az ötödik rész (nyomtató, fénymásoló-, scanner- és faxgépek szállítása, beüzemelése) vonatkozásában a Kbt. 88. (1) bekezdés f) pontja alapján érvénytelen. 4. A Brill Audio Visual Kft. (1141 Budapest, Komócsy út 9.) Ajánlta a harmadik rész (hangtechnikai eszközök szállítása, beüzemelése) és negyedik rész (vetítéstechnikai eszközök szállítása, beüzemelése) vonatkozásában a Kbt. 88. (1) bekezdés f) pontja alapján, továbbá a harmadik rész vonatkozásában a Kbt. 88. (1) bekezdés e) pontja alapján érvénytelen. 5. A SMART INFO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (2142 Nagytarcsa, Bartók Béla utca 2/A. A. ép. fszt. 3.) ajánlata a hatodik rész (egyéb elektronikai eszközök és gépek szállítása, beüzemelése) vonatkozásában a Kbt. 88. (1) bekezdés e) pontja alapján érvénytelen. 6. Az INFORMATÉKA Mőszaki Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. (1067 Budapest, Teréz krt. 31.) ajánlata a hatodik rész (egyéb elektronikai eszközök és gépek szállítása, beüzemelése) vonatkozásában a Kbt. 88. (1) bekezdés e) pontja alapján érvénytelen. 7. A SMART INFO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (2142 Nagytarcsa, Bartók Béla utca 2/A. A. ép. fszt. 3.) ajánlata az elsı rész vonatkozásában (bútorok és egyéb tartozékok szállítása és beszerelése) a Kbt. 88. (1) bekezdés f) pontja alapján érvénytelen. 8. A DIGISTAR Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (7621 Pécs, Szabadság utca 11.) nettó , Ft-os ajánlata az ötödik rész (nyomtató, fénymásoló-, scanner- és faxgépek szállítása, beüzemelése) vonatkozásában érvényes, az ajánlattevı a szerzıdés teljesítésére alkalmas. 9. A Delta Services Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (1033 Budapest, Szentendrei út ) nettó Ft-os ajánlata az ötödik rész (nyomtató, fénymásoló-, scanner- és faxgépek szállítása, beüzemelése) vonatkozásában érvényes, az ajánlattevı a szerzıdés teljesítésére alkalmas. 10. Az INFORMATÉKA Mőszaki Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. (1067 Budapest, Teréz krt. 31.) nettó Ft-os ajánlata a harmadik rész (hangtechnikai eszközök szállítása, beüzemelése), valamint, nettó Ft-os ajánlata a negyedik rész (vetítéstechnikai eszközök szállítása, beüzemelése) vonatkozásában érvényes, az ajánlattevı a szerzıdés teljesítésére alkalmas. 11. A Colorspektrum Kft. (1131 Budapest, Dolmány u. 26.) és Euro Profil Rendszerház Kft. (1173 Budapest Határhalom u. 4.) közös ajánlattevık

8 8 nettó Ft-os ajánlata az ötödik rész (nyomtató, fénymásoló-, scanner- és faxgépek szállítása, beüzemelése) vonatkozásában érvényes, az ajánlattevı a szerzıdés teljesítésére alkalmas. 12. A SMART INFO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (2142 Nagytarcsa, Bartók Béla utca 2/A. A. ép. fszt. 3.) nettó Ft-os ajánlata a harmadik rész (hangtechnikai eszközök szállítása, beüzemelése), nettó Ft-os ajánlata a negyedik rész (vetítéstechnikai eszközök szállítása, beüzemelése), valamint nettó Ft-os ajánlata a hetedik rész (emelıgépek szállítása) vonatkozásában érvényes, az ajánlattevı a szerzıdés teljesítésére alkalmas. 13. Tekintettel arra, hogy az eljárás második részére (kötészeti és egyéb irodai eszközök szállítása) az ajánlattételi határidıig nem érkezett ajánlat a Kbt. 92. a) pontja alapján a bizottság az eljárás második részét eredménytelenné nyilvánítja. 14. Tekintettel arra, hogy az eljárás elsı és hatodik részére kizárólag érvénytelen ajánlatot nyújtottak be a Kbt. 92. b) pontjára értelmében a bizottság az eljárás elsı részét (bútorok és egyéb tartozékok szállítása és beszerelése) és hatodik részét (egyéb elektronikai eszközök és gépek szállítása, beüzemelése) eredménytelenné nyilvánítja. 15. A harmadik rész (hangtechnikai eszközök szállítása, beüzemelése) tekintetében a bizottság a SMART INFO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (2142 Nagytarcsa, Bartók Béla utca 2/A. A. ép. fszt. 3.) nettó Ft-os ajánlatát fogadja el nyertes ajánlatnak és az INFORMATÉKA Mőszaki Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. (1067 Budapest, Teréz krt. 31.) nettó Ft-os ajánlatát fogadja el második legkedvezıbb ajánlatnak. 16. A negyedik rész (vetítéstechnikai eszközök szállítása, beüzemelése) tekintetében a bizottság az INFORMATÉKA Mőszaki Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. (1067 Budapest, Teréz krt. 31.) nettó Ft-os ajánlatát fogadja el nyertes ajánlatnak és a SMART INFO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (2142 Nagytarcsa, Bartók Béla utca 2/A. A. ép. fszt. 3.) nettó Ft-os ajánlatát fogadja el második legkedvezıbb ajánlatnak. 17. Az ötödik rész (nyomtató, fénymásoló-, scanner- és faxgépek szállítása, beüzemelése) tekintetében a bizottság a Delta Services Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (1033 Budapest, Szentendrei út ) nettó Ft-os ajánlatát fogadja el nyertes ajánlatnak és a DIGISTAR Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (7621 Pécs, Szabadság utca 11.) nettó , Ft-os ajánlatát fogadja el második legkedvezıbb ajánlatnak. 18. A hetedik rész (emelıgépek szállítása) tekintetében SMART INFO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (2142 Nagytarcsa, Bartók Béla utca 2/A. A. ép. fszt. 3.) nettó Ft-os ajánlatát fogadja el nyertes ajánlatnak.

9 9 19. A Bizottság felkéri a közgyőlés elnökét, hogy az eljárás egyes részeinek nyertesével, a 3., 4. és 5. részeknél a nyertes visszalépése, illetıleg a Kbt. 91. (2) bekezdés b) pontjában meghatározott körülmények esetén a második legkedvezıbb ajánlatot tevıvel kösse meg a szerzıdést. Határidı: Felelıs: szeptember 29., a szerzıdések megkötésére Dr. Hargitai János, a közgyőlés elnöke A Baranya Megyei Önkormányzat Közgyőlésének Költségvetési Bizottsága a Bíráló Bizottság szakmai javaslata alapján, a közgyőlés elnöke véleményének megismerése után, a Pécs 2010 Európa Kulturális Fıvárosa program Dél Dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközpont projektjéhez kapcsolódó különféle eszközök és gépek szállítása tárgyú közbeszerzési eljárásban a következı döntéseket hozza: 1. A BravoGroup Rendszerház Kft. (1145 Budapest, Újvilág u ) ajánlata a harmadik rész (hangtechnikai eszközök szállítása, beüzemelése), negyedik rész (vetítéstechnikai eszközök szállítása, beüzemelése) és ötödik rész (nyomtató, fénymásoló-, scanner- és faxgépek szállítása, beüzemelése) vonatkozásában a Kbt. 88. (1) bekezdés e) és f) pontja alapján érvénytelen. 2. Az Océ-Hungária Kft. (1134 Budapest, Róbert Károly krt ) ajánlata az ötödik rész (nyomtató, fénymásoló-, scanner- és faxgépek szállítása, beüzemelése) vonatkozásában a Kbt. 88. (1) bekezdés e) és f) pontja alapján érvénytelen. 3. A Canon Hungária Kft. (1031 Budapest, Záhony u. 7.) és a H-Copex Irodatechnika Kft.(7624, Pécs, Barbakán tér 1.) közös ajánlattevık Ajánlata az ötödik rész (nyomtató, fénymásoló-, scanner- és faxgépek szállítása, beüzemelése) vonatkozásában a Kbt. 88. (1) bekezdés f) pontja alapján érvénytelen. 4. A Brill Audio Visual Kft. (1141 Budapest, Komócsy út 9.) Ajánlta a harmadik rész (hangtechnikai eszközök szállítása, beüzemelése) és negyedik rész (vetítéstechnikai eszközök szállítása, beüzemelése) vonatkozásában a Kbt. 88. (1) bekezdés f) pontja alapján, továbbá a harmadik rész vonatkozásában a Kbt. 88. (1) bekezdés e) pontja alapján érvénytelen. 5. A SMART INFO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (2142 Nagytarcsa, Bartók Béla utca 2/A. A. ép. fszt. 3.) ajánlata a hatodik rész (egyéb elektronikai eszközök és gépek szállítása, beüzemelése) vonatkozásában a Kbt. 88. (1) bekezdés e) pontja alapján érvénytelen. 6. Az INFORMATÉKA Mőszaki Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. (1067 Budapest, Teréz krt. 31.) ajánlata a hatodik rész (egyéb elektronikai

10 10 eszközök és gépek szállítása, beüzemelése) vonatkozásában a Kbt. 88. (1) bekezdés e) pontja alapján érvénytelen. 7. A SMART INFO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (2142 Nagytarcsa, Bartók Béla utca 2/A. A. ép. fszt. 3.) ajánlata az elsı rész vonatkozásában (bútorok és egyéb tartozékok szállítása és beszerelése) a Kbt. 88. (1) bekezdés f) pontja alapján érvénytelen. 8. A DIGISTAR Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (7621 Pécs, Szabadság utca 11.) nettó , Ft-os ajánlata az ötödik rész (nyomtató, fénymásoló-, scanner- és faxgépek szállítása, beüzemelése) vonatkozásában érvényes, az ajánlattevı a szerzıdés teljesítésére alkalmas. 9. A Delta Services Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (1033 Budapest, Szentendrei út ) nettó Ft-os ajánlata az ötödik rész (nyomtató, fénymásoló-, scanner- és faxgépek szállítása, beüzemelése) vonatkozásában érvényes, az ajánlattevı a szerzıdés teljesítésére alkalmas. 10. Az INFORMATÉKA Mőszaki Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. (1067 Budapest, Teréz krt. 31.) nettó Ft-os ajánlata a harmadik rész (hangtechnikai eszközök szállítása, beüzemelése), valamint, nettó Ft-os ajánlata a negyedik rész (vetítéstechnikai eszközök szállítása, beüzemelése) vonatkozásában érvényes, az ajánlattevı a szerzıdés teljesítésére alkalmas. 11. A Colorspektrum Kft. (1131 Budapest, Dolmány u. 26.) és Euro Profil Rendszerház Kft. (1173 Budapest Határhalom u. 4.) közös ajánlattevık nettó Ft-os ajánlata az ötödik rész (nyomtató, fénymásoló-, scanner- és faxgépek szállítása, beüzemelése) vonatkozásában érvényes, az ajánlattevı a szerzıdés teljesítésére alkalmas. 12. A SMART INFO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (2142 Nagytarcsa, Bartók Béla utca 2/A. A. ép. fszt. 3.) nettó Ft-os ajánlata a harmadik rész (hangtechnikai eszközök szállítása, beüzemelése), nettó Ft-os ajánlata a negyedik rész (vetítéstechnikai eszközök szállítása, beüzemelése), valamint nettó Ft-os ajánlata a hetedik rész (emelıgépek szállítása) vonatkozásában érvényes, az ajánlattevı a szerzıdés teljesítésére alkalmas. 13. Tekintettel arra, hogy az eljárás második részére (kötészeti és egyéb irodai eszközök szállítása) az ajánlattételi határidıig nem érkezett ajánlat a Kbt. 92. a) pontja alapján a bizottság az eljárás második részét eredménytelenné nyilvánítja.

11 Tekintettel arra, hogy az eljárás elsı és hatodik részére kizárólag érvénytelen ajánlatot nyújtottak be a Kbt. 92. b) pontjára értelmében a bizottság az eljárás elsı részét (bútorok és egyéb tartozékok szállítása és beszerelése) és hatodik részét (egyéb elektronikai eszközök és gépek szállítása, beüzemelése) eredménytelenné nyilvánítja. 15. A harmadik rész (hangtechnikai eszközök szállítása, beüzemelése) tekintetében a bizottság a SMART INFO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (2142 Nagytarcsa, Bartók Béla utca 2/A. A. ép. fszt. 3.) nettó Ft-os ajánlatát fogadja el nyertes ajánlatnak és az INFORMATÉKA Mőszaki Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. (1067 Budapest, Teréz krt. 31.) nettó Ft-os ajánlatát fogadja el második legkedvezıbb ajánlatnak. 16. A negyedik rész (vetítéstechnikai eszközök szállítása, beüzemelése) tekintetében a bizottság az INFORMATÉKA Mőszaki Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. (1067 Budapest, Teréz krt. 31.) nettó Ft-os ajánlatát fogadja el nyertes ajánlatnak és a SMART INFO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (2142 Nagytarcsa, Bartók Béla utca 2/A. A. ép. fszt. 3.) nettó Ft-os ajánlatát fogadja el második legkedvezıbb ajánlatnak. 17. Az ötödik rész (nyomtató, fénymásoló-, scanner- és faxgépek szállítása, beüzemelése) tekintetében a bizottság a Delta Services Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (1033 Budapest, Szentendrei út ) nettó Ft-os ajánlatát fogadja el nyertes ajánlatnak és a DIGISTAR Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (7621 Pécs, Szabadság utca 11.) nettó , Ft-os ajánlatát fogadja el második legkedvezıbb ajánlatnak. 18. A hetedik rész (emelıgépek szállítása) tekintetében SMART INFO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (2142 Nagytarcsa, Bartók Béla utca 2/A. A. ép. fszt. 3.) nettó Ft-os ajánlatát fogadja el nyertes ajánlatnak. 19. A Bizottság felkéri a közgyőlés elnökét, hogy az eljárás egyes részeinek nyertesével, a 3., 4. és 5. részeknél a nyertes visszalépése, illetıleg a Kbt. 91. (2) bekezdés b) pontjában meghatározott körülmények esetén a második legkedvezıbb ajánlatot tevıvel kösse meg a szerzıdést. Határidı: Felelıs: szeptember 29., a szerzıdések megkötésére Dr. Hargitai János, a közgyőlés elnöke Pécs, szeptember 7. Dr. Csörnyei László a bizottság elnöke sk Pávkovics Gábor a bizottság elnöke sk

12 12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33

34

35

36

37 ADATLAP a Baranya Megyei Önkormányzat Közgyőlése elnökének, a Baranya Megyei Önkormányzat vagyonáról és vagyongazdálkodásáról szóló 26/1999.(XII.30) Kgy. rendelet 3. (5) bekezdésének e) pontjában, valamint a Baranya Megyei Önkormányzat Közbeszerzési Szabályzata IV. fejezet 5.) pontjában szabályozott véleményérıl 1. A közbeszerzési eljárás tárgya: Pécs 2010 Európa Kulturális Fıvárosa program Dél-Dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközpont megvalósítása projektjéhez kapcsolódó, különféle eszközök és gépek szállítása 2. A közgyőlés elnökének véleménye: A Költségvetési Bizottság, valamint a Gazdasági és Foglalkoztatási Bizottság elnökei által elıterjesztett határozati javaslattal a) egyetértek b) nem értek egyet, véleményem a következı: Pécs, szeptember 7. Dr. Hargitai János

ELŐTERJESZTÉS. 2009. július 21-i, valamint a Gazdasági és Foglalkoztatási Bizottsága 2009. július 21-i ülésére (zárt ülés)

ELŐTERJESZTÉS. 2009. július 21-i, valamint a Gazdasági és Foglalkoztatási Bizottsága 2009. július 21-i ülésére (zárt ülés) Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Költségvetési Bizottsága elnöke Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Gazdasági és Foglalkoztatási Bizottsága elnöke ELŐTERJESZTÉS 215-78/2009 Baranya Megyei

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS TERVEZET. Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Gazdasági és Költségvetési Bizottsága 2010. november 3-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS TERVEZET. Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Gazdasági és Költségvetési Bizottsága 2010. november 3-i ülésére Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Gazdasági és Költségvetési Bizottsága elnöke 776-27/2010 ELŐTERJESZTÉS TERVEZET Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Gazdasági és Költségvetési Bizottsága

Részletesebben

Tagállamok - Árubeszerzésre irányuló szerződés - Szerződés odaítélése - Nyílt eljárás

Tagállamok - Árubeszerzésre irányuló szerződés - Szerződés odaítélése - Nyílt eljárás 1/6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:309024-2010:text:hu:html HU-Pécs: Irodai és számítástechnikai gépek, berendezések és kellékek, a bútorzat és a szoftvercsomagok

Részletesebben

Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Költségvetési Bizottsága elnöke ELŐTERJESZTÉS

Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Költségvetési Bizottsága elnöke ELŐTERJESZTÉS Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Költségvetési Bizottsága elnöke Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Gazdasági és Foglalkoztatási Bizottsága elnöke 776-11/2010 ELŐTERJESZTÉS Baranya Megyei

Részletesebben

1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85.

1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. 1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751; 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Gazdasági és Foglalkoztatási Bizottsága, valamint Költségvetési Bizottsága 2010. július 29-i együttes ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Gazdasági és Foglalkoztatási Bizottsága, valamint Költségvetési Bizottsága 2010. július 29-i együttes ülésére Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Költségvetési Bizottsága elnöke Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Gazdasági és Foglalkoztatási Bizottsága elnöke 569-8/2010 ELŐTERJESZTÉS Baranya Megyei

Részletesebben

a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság február 16-i ülésére

a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság február 16-i ülésére Ikt.sz.: 02-2-312-3-2011 Tárgy: Porta és ırzés-védelmi szolgáltatás Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Intézményeiben tárgyú közbeszerzési eljárás lezárása Melléklet: 1 db. Elıterjesztı: Csizi Péter

Részletesebben

Kiegészítő előterjesztés a Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése 2010. szeptember 16-ai ülésére

Kiegészítő előterjesztés a Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése 2010. szeptember 16-ai ülésére A Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke Szám: 105-16/2010. Kiegészítő előterjesztés a Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése 2010. szeptember 16-ai ülésére Tárgy: Beszámoló a lejárt határidejű

Részletesebben

Sárospatak Város Polgármesterétıl

Sárospatak Város Polgármesterétıl Sárospatak Város Polgármesterétıl 3950 Sárospatak, Kossuth u. 44. Tel.: 47/513-240 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu ELİTERJESZTÉS - a Képviselı-testületnek - a TÁMOP 5.1.1. számú foglalkoztatási

Részletesebben

Tagállamok - Árubeszerzésre irányuló szerződés - Szerződés odaítélése - Nyílt eljárás

Tagállamok - Árubeszerzésre irányuló szerződés - Szerződés odaítélése - Nyílt eljárás 1/5 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:685-010:text:hu:html HU-Pécs: Irodai és számítástechnikai gépek, berendezések és kellékek, a bútorzat és a szoftvercsomagok

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Gazdasági és Foglalkoztatási Bizottsága 2010. január 18-i, valamint Költségvetési Bizottsága 2010. január 18-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Gazdasági és Foglalkoztatási Bizottsága 2010. január 18-i, valamint Költségvetési Bizottsága 2010. január 18-i ülésére Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Költségvetési Bizottsága elnöke Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Gazdasági és Foglalkoztatási Bizottsága elnöke 114-1/2010 ELŐTERJESZTÉS Baranya Megyei

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése Költségvetési, Gazdasági és Foglalkoztatási Bizottsága 2006. december 20-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS a Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése Költségvetési, Gazdasági és Foglalkoztatási Bizottsága 2006. december 20-i ülésére Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése Költségvetési, Gazdasági és Foglalkoztatási Bizottságának Elnöke Szám: 1033-19/2006 Melléklet: 2 db. ELŐTERJESZTÉS a Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése Költségvetési,

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Költségvetési Bizottsága január 29-i, és Gazdasági és Foglalkoztatási Bizottsága január 29-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Költségvetési Bizottsága január 29-i, és Gazdasági és Foglalkoztatási Bizottsága január 29-i ülésére Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Gazdasági és Foglalkoztatási Bizottsága elnöke Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Költségvetési Bizottsága elnöke 16-2/2008. ELŐTERJESZTÉS Baranya Megyei

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem 1-4/2012. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült Mélykút Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2012. február 3-án 9.00 órakor megtartott rendkívüli ülésén. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó

Részletesebben

J E L E N L É T I Í V

J E L E N L É T I Í V J E L E N L É T I Í V a Pilis Város Önkormányzata által kezdeményezett, PILISI GERJE-FORRÁSVIDÉK TÁJRENDEZÉS REKONSTRUKCIÓ MŐSZAKI ELLENİRZÉSE (KÉ-12153/2009) tárgyú, egyszerő közbeszerzési eljárás eredményhirdetése

Részletesebben

... / 2010. É r t é k e l é s

... / 2010. É r t é k e l é s ... / 2010 É r t é k e l é s Sárospatak, Kistérségi Járóbeteg Központ kivitelezése elnevezéső meghívásos közbeszerzési eljárás ajánlattételi szakaszában a beérkezett ajánlatokról Az ajánlatkérı Sárospatak

Részletesebben

Sárospatak Város Polgármesterétıl

Sárospatak Város Polgármesterétıl Sárospatak Város Polgármesterétıl 3950 Sárospatak, Kossuth u. 44. Tel.: 47/513-240 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu ELİTERJESZTÉS - a Képviselı-testületnek az Esze Tamás általános iskola

Részletesebben

A hirdetmény a Közbeszerzési Értesítőben 2009.03.18-án jelent meg K.É. 4090/2009. hivatkozási szám alatt.

A hirdetmény a Közbeszerzési Értesítőben 2009.03.18-án jelent meg K.É. 4090/2009. hivatkozási szám alatt. Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Polgármesteri Hivatala Városüzemeltetési és Vagyongazdálkodási Főosztály Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Képviselő-testület ülése Budapest,

Részletesebben

a Képviselő-testülethez

a Képviselő-testülethez FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5./Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: 5219-4/2016. 7. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő-testülethez a Földes,

Részletesebben

Jegyzıkönyv. 1. napirendi pont: Vecsési Ügyfélszolgálati irodaépület létesítése projekt kivitelezıjének kiválasztása

Jegyzıkönyv. 1. napirendi pont: Vecsési Ügyfélszolgálati irodaépület létesítése projekt kivitelezıjének kiválasztása Jegyzıkönyv Készült: Vecsés Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2008. október 28-án megtartott rendkívüli ülésérıl. Jelen vannak: Dabasi János, dr. Fekete Károly, Hanek Gábor, Jugovics Sándor, Lırincz

Részletesebben

ELİTERJESZTÉS a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2011. január 26-i ülésére

ELİTERJESZTÉS a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2011. január 26-i ülésére Iktatószám: 08-8/547-1/2011. Ügyintézı: Baracsi László Tárgy: Marketing és kommunikációs szolgáltatások átmeneti idıszakra történı beszerzése és közbeszerzési eljárás kiírása Melléklet: 2 db Tisztelt Bizottság!

Részletesebben

M E G H Í V Ó november 9. (kedd) napjára órára összehívom, melyre Önt tisztelettel meghívom. I. N y i l v á n o s ü l é s

M E G H Í V Ó november 9. (kedd) napjára órára összehívom, melyre Önt tisztelettel meghívom. I. N y i l v á n o s ü l é s BALMAZÚJVÁROS VÁROS POLGÁRMESTERE M E G H Í V Ó Balmazújváros Város Önkormányzat Képviselı-testületének Szervezeti és Mőködési Szabályzatáról szóló 4/2007. (III. 21.) sz. rendelete 5. (4) bekezdése alapján

Részletesebben

Budapest Főváros IV. kerület, Újpest Önkormányzat ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő- testület szeptember 29-i ülésére

Budapest Főváros IV. kerület, Újpest Önkormányzat ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő- testület szeptember 29-i ülésére Budapest Főváros IV. kerület, Újpest Önkormányzat ALPOLGÁRMESTERE :1042 Budapest, István út. 14 : 231-3163 Fax: 231-3152 e-mail: trippon.n@ujpest.hu ELŐTERJESZTÉS a Képviselő- testület 2009. szeptember

Részletesebben

I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI

I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI 6. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV ALAP KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK 2011. ÁPRILIS 18-ÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI

JEGYZİKÖNYV ALAP KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK 2011. ÁPRILIS 18-ÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI Alap Község Önkormányzata 7011 Alap, Dózsa György utca 31. 25/221-102, 25/220-370 titkar.aphiv@invitel.hu JEGYZİKÖNYV ALAP KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK 2011. ÁPRILIS 18-ÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI

Részletesebben

Magyarországi Németek Országos Önkormányzata Közbeszerzési Döntéshozó Bizottsága évi határozatai

Magyarországi Németek Országos Önkormányzata Közbeszerzési Döntéshozó Bizottsága évi határozatai Magyarországi Németek Országos Önkormányzata Közbeszerzési Döntéshozó Bizottsága 2013. évi határozatai MNOÖ Közbeszerzési Döntéshozó Bizottságának 1/2013(02.06.) számú határozata: Az MNOÖ Közbeszerzési

Részletesebben

30. számú elıterjesztés

30. számú elıterjesztés A határozati javaslat elfogadásához egyszerő többség szükséges! 30. számú elıterjesztés Bátaszék Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2013. február 21-én, 14,00 órakor megtartandó ülésére A bátaszéki

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Nemzeti Adó- és Vámhivatal címe: 1054 Budapest, Széchenyi utca 2. telefonszáma: 373-1661 fax száma: 373-1798 e-mail címe: kh.kf@nav.gov.hu;

Részletesebben

ÚJSZÁSZ VÁROS POLGÁRMESTERE 5052 ÚJSZÁSZ, SZABADSÁG TÉR 1. TEL/FAX: 56/

ÚJSZÁSZ VÁROS POLGÁRMESTERE 5052 ÚJSZÁSZ, SZABADSÁG TÉR 1. TEL/FAX: 56/ ÚJSZÁSZ VÁROS POLGÁRMESTERE 5052 ÚJSZÁSZ, SZABADSÁG TÉR 1. TEL/FAX: 56/552-022 E L Ő T E R J E S Z T É S Újszász Város Képviselő-testülete 2010. november 23-i ülésére Tanulói laptop program bevezetése

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérő neve és címe: FKF Nonprofit Zrt. 1081 Budapest, Alföldi u. 7. 2. A közbeszerzés tárgya és mennyisége: K1489/2 Lézer nyomtatók beszerzése Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 3. A választott

Részletesebben

HAJDÚHADHÁZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERÉTŐL. 4242. Hajdúhadház, Bocskai tér 1. Tel.: 52/384-103, Fax: 52/384-295 e-mail: titkarsag@hajduhadhaz.

HAJDÚHADHÁZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERÉTŐL. 4242. Hajdúhadház, Bocskai tér 1. Tel.: 52/384-103, Fax: 52/384-295 e-mail: titkarsag@hajduhadhaz. HAJDÚHADHÁZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERÉTŐL 4242. Hajdúhadház, Bocskai tér 1. Tel.: 52/384-103, Fax: 52/384-295 e-mail: titkarsag@hajduhadhaz.hu E L Ő T E R J E S Z T É S Hajdúhadház Városi Önkormányzat

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült a Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselı-testületének 2013. február 8-án - pénteken - de. 10,00 órakor megtartott r e n d k í v ü l i ülésérıl. A képviselı-testület rendkívüli

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Gazdasági és Foglalkoztatási Bizottsága, valamint Költségvetési Bizottsága 2010. szeptember 30-i együttes ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Gazdasági és Foglalkoztatási Bizottsága, valamint Költségvetési Bizottsága 2010. szeptember 30-i együttes ülésére Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Költségvetési Bizottsága elnöke Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Gazdasági és Foglalkoztatási Bizottsága elnöke 776-12/2010 ELŐTERJESZTÉS Baranya Megyei

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Nemzeti Adó- és Vámhivatal címe: 1054 Budapest, Széchenyi utca 2. telefonszáma: 373-1661 fax száma: 373-1798 e-mail címe: kh.kf@nav.gov.hu;

Részletesebben

Írásbeli összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Írásbeli összegezés az ajánlatok elbírálásáról Írásbeli összegezés az ajánlatok elbírálásáról Teljeskörű Üzemeltetési Szerződés HP, Canon, Lexmark, valamint OKI gyártmányú nyomtatókra 4 részteljesítésben, tárgyban verseny újbóli megnyitásával lebonyolított

Részletesebben

KÁR-MENTOR Bt Szolnok, Arany János utca 20. Tel: 06/56/ , Fax: 06/56/ Tisztelt Ajánlattevő!

KÁR-MENTOR Bt Szolnok, Arany János utca 20. Tel: 06/56/ , Fax: 06/56/ Tisztelt Ajánlattevő! KÁR-MENTOR Bt. 5000 Szolnok, Arany János utca 20. Tel: 06/56/426-226, Fax: 06/56/513-395 E-mail: kozbeszerzes@karmentor.hu Tisztelt Ajánlattevő! Mellékelten megküldjük, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. július 14-ei rendkívüli, nyílt ülésére

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. július 14-ei rendkívüli, nyílt ülésére Dunavarsány Város Önkormányzatának Polgármestere 2336 Dunavarsány, Kossuth Lajos utca 18.,titkarsag@dunavarsany.hu 24/521-040, 24/521-041, Fax: 24/521-056 www.dunavarsany.hu ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város

Részletesebben

ELİTERJESZTÉS. a Komárom-Esztergom Megyei Közgyőlés 2008. szeptember 25-i ülésére

ELİTERJESZTÉS. a Komárom-Esztergom Megyei Közgyőlés 2008. szeptember 25-i ülésére KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYEI KÖZGYŐLÉS ELNÖKE VI.1377/2008 ELİTERJESZTÉS a Komárom-Esztergom Megyei Közgyőlés 2008. szeptember 25-i ülésére Tárgy: Ingatlanhasznosítással összefüggı ügyek 5/2008 Döntés pályázatok

Részletesebben

Szekszárd és Szálka Óvodafenntartó Társulása 1/2014. (II. 14.) szabályzata a BESZERZÉSEK LEBONYOLÍTÁSÁRÓL

Szekszárd és Szálka Óvodafenntartó Társulása 1/2014. (II. 14.) szabályzata a BESZERZÉSEK LEBONYOLÍTÁSÁRÓL Szekszárd és Szálka Óvodafenntartó Társulása 1/2014. (II. 14.) szabályzata a BESZERZÉSEK LEBONYOLÍTÁSÁRÓL E szabályzat célja: hogy rögzítse a Szekszárd és Szálka Óvodafenntartó Társulása a közbeszerzésekrıl

Részletesebben

Éves jelentés grafikai tervezése AJÁNLATI FELHÍVÁS

Éves jelentés grafikai tervezése AJÁNLATI FELHÍVÁS Éves jelentés grafikai tervezése versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-138/2011. AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2011. május hó 11 nap AJÁNLATI FELHÍVÁS 1. Ajánlatkérı neve: Budapesti Közlekedési

Részletesebben

K I V O N A T. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének július 09-én megtartott rendkívüli ülése jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének július 09-én megtartott rendkívüli ülése jegyzőkönyvéből 2014. július 09-én megtartott rendkívüli ülése könyvéből 130/2014. (VII. 09.) sz. NORMATÍV Kth. 2014. július 09-én megtartott képviselő-testületi rendkívüli ülés napirendje Normatív Határozat Kerekegyháza

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS ALAPJÁN MEGKÖTÖTT SZERZŐDÉSSEL KAPCSOLATOS ADATOK KBT. 99.. (4) BEKEZDÉS SZERINTI KÖZZÉTEL. Szerződés értéke (bruttó) (Ft)

KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS ALAPJÁN MEGKÖTÖTT SZERZŐDÉSSEL KAPCSOLATOS ADATOK KBT. 99.. (4) BEKEZDÉS SZERINTI KÖZZÉTEL. Szerződés értéke (bruttó) (Ft) KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS ALAPJÁN MEGKÖTÖTT SZERZŐDÉSSEL KAPCSOLATOS ADATOK KBT. 99.. (4) BEKEZDÉS SZERINTI KÖZZÉTEL Sorsz.: Szerződés tárgya: 1. Önkormányzati biztosi feladatok Szerződő partner megnevezése

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról. 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Vakok Állami Intézete, 1146 Budapest, Hermina út 21.

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról. 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Vakok Állami Intézete, 1146 Budapest, Hermina út 21. 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelet 9. melléklet szerint az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Vakok Állami Intézete, 1146 Budapest, Hermina út 21. 2. A közbeszerzés tárgya és mennyisége:

Részletesebben

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Képviselő-testület ülese

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Képviselő-testület ülese Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Képviselő-testület ülese Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési és Vagyongazdálkodási Főosztály Budapest,

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Pomáz Város Önkormányzata pályázati felhívást tesz közzé a tulajdonában lévı telekingatlanok megvásárlására

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Pomáz Város Önkormányzata pályázati felhívást tesz közzé a tulajdonában lévı telekingatlanok megvásárlására PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Pomáz Város Önkormányzata pályázati felhívást tesz közzé a tulajdonában lévı telekingatlanok megvásárlására A pályázat célja: 1. Pomáz Város Önkormányzat Képviselı - testülete 29/2012.(II.28.)sz.Ök.határozata

Részletesebben

Bakonyi Szakképzés-szervezési Társulás HATÁROZAT ... ...

Bakonyi Szakképzés-szervezési Társulás HATÁROZAT ... ... Bakonyi Szakképzés-szervezési Társulás...... HATÁROZAT Szám: 7/2009. (III.16.) BTT határozat Tárgy: A Bakonyi Szakképzés-szervezési Társulás Társulási Tanács Közbeszerzési szabályzatának elfogadása A Bakonyi

Részletesebben

Keszthely Város Polgármesteri Hivatala Városüzemeltetési Osztály

Keszthely Város Polgármesteri Hivatala Városüzemeltetési Osztály Szám:3/50121-27/2010. Ügyintézı: Hardy László Keszthely Város Polgármesteri Hivatala Városüzemeltetési Osztály 8360, Keszthely, Fı tér 1. Tel.: 83/505-550; Fax.: 83/505-568 vuz@keszthely.hu OTTO HUNGARIA

Részletesebben

Dorogi Városüzemeltetési Nonprofit KFT. Molnárné Király Éva Ügyvezetı Nyertes ajánlattevı:

Dorogi Városüzemeltetési Nonprofit KFT. Molnárné Király Éva Ügyvezetı Nyertes ajánlattevı: Hirdetmény tulajdonságai Hirdetmény Közbeszerzési Értesítı száma: 2009 / 103 Ajánlatkérı: Dorogi Városüzemeltetési Nonprofit KFT. Molnárné Király Éva Ügyvezetı Nyertes ajánlattevı: RELABOR Foglalkozási

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ AZ ELJÁRÁS EREDMÉNYÉRŐL

TÁJÉKOZTATÓ AZ ELJÁRÁS EREDMÉNYÉRŐL KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja 1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751; 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu On-line értesítés: http://www.kozbeszerzes.hu

Részletesebben

M E G H Í V Ó november 18. (csütörtök) napjára 8.00 órára összehívom, melyre Önt tisztelettel meghívom. I. N y i l v á n o s ü l é s

M E G H Í V Ó november 18. (csütörtök) napjára 8.00 órára összehívom, melyre Önt tisztelettel meghívom. I. N y i l v á n o s ü l é s BALMAZÚJVÁROS VÁROS POLGÁRMESTERE M E G H Í V Ó Balmazújváros Város Önkormányzat Képviselı-testületének Szervezeti és Mőködési Szabályzatáról szóló 4/2007. (III. 21.) sz. rendelete 5. (1) bekezdése alapján

Részletesebben

J E GY Z İ KÖ NY V. Készült: Békéscsaba Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal III. számú tárgyaló 2010. március 16-án 14 30 perc

J E GY Z İ KÖ NY V. Készült: Békéscsaba Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal III. számú tárgyaló 2010. március 16-án 14 30 perc J E GY Z İ KÖ NY V Készült: Békéscsaba Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal III. számú tárgyaló 2010. március 16-án 14 30 perc Jelen vannak: Hirka Tamás, a bizottság elnöke Vrbovszki Viktor, a bizottság

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérı neve és címe: Iszkaszentgyörgy Község Önkormányzata 8043 Iszkaszentgyörgy, Kossuth tér 1. 2. A közbeszerzés tárgya és mennyisége: I. részajánlattételi

Részletesebben

A Közbeszerzések Tanácsa (Szerkesztıbizottsága) tölti ki

A Közbeszerzések Tanácsa (Szerkesztıbizottsága) tölti ki 8. melléklet a 2/2006. (I.13.) IM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTİ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja 1024 Budapest Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. a képviselő-testület december 8.-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS. a képviselő-testület december 8.-i ülésére ELŐTERJESZTÉS a képviselő-testület 2017. december 8.-i ülésére Tárgy: Javaslat a TOP-1.2.1-15-SO1-2016-00005 kódszámú Kulturális turizmus fejlesztése Segesden című projekt keretében az Építési beruházások

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérı neve és címe: Hajdúszoboszló Város Önkormányzata 4200 Hajdúszoboszló, Hısök tere 1. 2. A közbeszerzés tárgya és mennyisége: Informatikai eszközök

Részletesebben

48. számú bizottsági elıterjesztés

48. számú bizottsági elıterjesztés Szekszárd Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Pályázati és Közbeszerzési Osztály ELŐTERJESZTÉS SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK GAZDASÁGI ÉS PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA SZÁMÁRA Tárgy: Adásvételi

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. A képviselő-testület január 12-i rendkívüli ülésére

ELŐTERJESZTÉS. A képviselő-testület január 12-i rendkívüli ülésére Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Polgármesteri Hivatala 2351 Alsónémedi, Fı u. 58. Tel: 29/337-101, fax: 29/337-250 alsonemedi@upcmail.hu, www.alsonemedi.hu Szám:.../2012. ELŐTERJESZTÉS Készült:

Részletesebben

K I V O N A T. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 4-én megtartott ülése jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 4-én megtartott ülése jegyzőkönyvéből Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testülete Kihagyva a kihagyandókat! K I V O N A T Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. november 4-én megtartott ülése jegyzőkönyvéből 225/2009.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Határozat tárgya: Határozat száma: Old.

Jegyzőkönyv. Határozat tárgya: Határozat száma: Old. Jegyzőkönyv Készült: Besenyszög Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. augusztus 21-én megtartott soron kívüli üléséről Mutató: Határozat tárgya: Határozat száma: Old. Képviselő-testület 2014.

Részletesebben

1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez

1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez 1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTİ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja 1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751; 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

a Képviselő-testülethez

a Képviselő-testülethez f FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám:.- /2018 2. E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testülethez

Részletesebben

BONTÁSI JEGYZŐKÖNYV. Az ajánlatkérő azt a tájékoztatást adta, hogy jelen eljárás során rendelkezésre álló anyagi fedezet összeg: nettó HUF

BONTÁSI JEGYZŐKÖNYV. Az ajánlatkérő azt a tájékoztatást adta, hogy jelen eljárás során rendelkezésre álló anyagi fedezet összeg: nettó HUF BONTÁSI JEGYZŐKÖNYV amely készült a(z) Kisvárdai Szakképzési Centrum (Magyarország, 4600 Kisvárda Mártírok Útja 8. ), mint Ajánlatkérő által megindított Hardver eszközök és szoftver beszerzése tárgyú,

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a) Az ajánlatkérı neve, címe, telefon és telefax száma (e-mail) Ajánlatkérı neve: Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Ajánlatkérı címe: 7621 Pécs, Széchenyi tér 1. sz. Kapcsolattartó

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról. 2. A közbeszerzés tárgya és mennyisége: Az adott közbeszerzés tárgya, mennyisége:

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról. 2. A közbeszerzés tárgya és mennyisége: Az adott közbeszerzés tárgya, mennyisége: 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Vas Megyei Kormányhivatal 9700 Szombathely, Berzsenyi tér 1. Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 9. melléklet a 92./2011. (XII.30.) NFM rendelethez 2. A közbeszerzés tárgya

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 7. melléklet a 14/2010. (X. 29.) NFM rendelethez Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérı neve és címe: Lajosmizse Város Önkormányzata 6050 Lajosmizse, Városház tér 1. 2. A közbeszerzés

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérı neve és címe: Ajánlatkérı: Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 7. melléklet a /2009. (...) IRM rendelethez Hivatalos név: Balatonboglár Város Önkormányzata Postai cím: Erzsébet u. 11.

Részletesebben

Fentiek alapján kérem a Tisztelt Képviselő-testülete az alábbi határozati javaslat elfogadására:

Fentiek alapján kérem a Tisztelt Képviselő-testülete az alábbi határozati javaslat elfogadására: Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Képviselő-testület ülése Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési és Vagyongazdálkodási Főosztály Budapest

Részletesebben

23/2010. számú 2010. november 17.-i rendkívüli ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E. 241/2010. (XI.17.sz. Kth.)

23/2010. számú 2010. november 17.-i rendkívüli ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E. 241/2010. (XI.17.sz. Kth.) Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testülete 6041 Kerekegyháza, Fő u. 47/a. Ikt.sz.:12.497-2/2010. 23/2010. számú 2010. november 17.-i rendkívüli ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E 241/2010. (XI.17.sz.

Részletesebben

Ügyrendi, Pénzügyi, Közbeszerzési és Tulajdonosi Bizottság elnökétől 6900 Makó, Széchenyi tér 22.

Ügyrendi, Pénzügyi, Közbeszerzési és Tulajdonosi Bizottság elnökétől 6900 Makó, Széchenyi tér 22. Ügyrendi, Pénzügyi, Közbeszerzési és Tulajdonosi Bizottság elnökétől 6900 Makó, Széchenyi tér 22. Ikt.sz.: 1/202-1/2014/I. Tárgy: Közfoglalkoztatáshoz szükséges Üi.: Nagy Anita eszközbeszerzés" tárgyú

Részletesebben

Kiskőrösi Többcélú Kistérségi Társulás 6200. Kiskőrös, Petőfi tér 2. Tel.: 78/414-014 e-mail: kistersegkkoros@t-online.hu. Kivonat

Kiskőrösi Többcélú Kistérségi Társulás 6200. Kiskőrös, Petőfi tér 2. Tel.: 78/414-014 e-mail: kistersegkkoros@t-online.hu. Kivonat Kiskőrösi Többcélú Kistérségi Társulás 6200. Kiskőrös, Petőfi tér 2. Tel.: 78/414-014 e-mail: kistersegkkoros@t-online.hu 143-4/2011. Kivonat A Kiskőrösi Többcélú Kistérségi Társulás 2011. október 20-án

Részletesebben

Előterjesztés. Informatikai eszközök beszerzése a TIOP /1 pályázat keretében. Tisztelt Képviselőtestület!

Előterjesztés. Informatikai eszközök beszerzése a TIOP /1 pályázat keretében. Tisztelt Képviselőtestület! Előterjesztés Informatikai eszközök beszerzése a TIOP 1.1.1-07/1 pályázat keretében Tisztelt Képviselőtestület! Répcelak Város Önkormányzata által az Új Magyarország Fejlesztési Terv Társadalmi Infrastruktúra

Részletesebben

PÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ

PÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ PÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ Mellékletek: - képviselıtestületi határozat - áttekintı térképmásolat - tulajdoni lap másolat 1 Pályázati Felhívás Kadarkút Város Önkormányzata (székhelye:7530. Kadarkút, Petıfi

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Békéscsaba Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal III. sz. tárgyalótermében 2009. szeptember 29-én 14 30 órakor

Jegyzőkönyv. Készült: Békéscsaba Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal III. sz. tárgyalótermében 2009. szeptember 29-én 14 30 órakor Jegyzőkönyv Készült: Békéscsaba Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal III. sz. tárgyalótermében 2009. szeptember 29-én 14 30 órakor Jelen vannak: Hirka Tamás, a bizottság elnöke Herczeg Tamás, a bizottság

Részletesebben

ASZÓD VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATALA Mőszaki Iroda. Közbeszerzési tanácsadói keretszerzıdésre ajánlati felhívás

ASZÓD VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATALA Mőszaki Iroda. Közbeszerzési tanácsadói keretszerzıdésre ajánlati felhívás ASZÓD VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATALA Mőszaki Iroda E L İ T E R J E S Z T É S Közbeszerzési tanácsadói keretszerzıdésre ajánlati felhívás Tisztelt Képviselı-testület! A Képviselı-testület 2008.

Részletesebben

Tárgy: Versenytárgyalás meghirdetése a Mizsei utca 7-9. szám alatti Lajosmizse Városi Labdarúgó Sportcentrum vonatkozásában

Tárgy: Versenytárgyalás meghirdetése a Mizsei utca 7-9. szám alatti Lajosmizse Városi Labdarúgó Sportcentrum vonatkozásában 4. Elıterjesztés Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2011. november 24-i ülésére Tárgy: Versenytárgyalás meghirdetése a Mizsei utca 7-9. szám alatti Lajosmizse Városi Labdarúgó Sportcentrum

Részletesebben

9. melléklet a 92./2011. (XII.30.) NFM rendelethez. Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

9. melléklet a 92./2011. (XII.30.) NFM rendelethez. Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Hivatalos név: Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet Postai cím: Haller út 29. Város/Község: Budapest Postai irányítószám: 1096 Ország: Magyarország 9. melléklet

Részletesebben

A Közbeszerzési Döntıbizottság (a továbbiakban: Döntıbizottság) a Közbeszerzések Tanácsa nevében meghozta az alábbi. H A T Á R O Z A T -ot

A Közbeszerzési Döntıbizottság (a továbbiakban: Döntıbizottság) a Közbeszerzések Tanácsa nevében meghozta az alábbi. H A T Á R O Z A T -ot KÖZBESZERZÉSEK TANÁCSA KÖZBESZERZÉSI DÖNTİBIZOTTSÁG Budapest, Margit krt. 85. 1525 Postafiók 166. Tel: 336-7776, Fax: 336-7778 Ikt.sz.: D.156/ 10/2007. Tárgy: A Danubius Zrt. Pécsi Szállodák jogorvoslati

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI ÚTMUTATÓ. Svájci-Magyar Együttmőködési Program által támogatott projektekhez

KÖZBESZERZÉSI ÚTMUTATÓ. Svájci-Magyar Együttmőködési Program által támogatott projektekhez KÖZBESZERZÉSI ÚTMUTATÓ Svájci-Magyar Együttmőködési Program által támogatott projektekhez I. BEVEZETİ A 2004. május 1-i EU csatlakozást követıen hatályba lépett az uniós irányelvekkel harmonizált új magyar

Részletesebben

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK GAZDASÁGI ÉS PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK GAZDASÁGI ÉS PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK GAZDASÁGI ÉS PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA AZ ELŐTERJESZTÉS SORSZÁMA: 179. MELLÉKLET: - TÁRGY: Adásvételi szerződés Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata

Részletesebben

HU-Pécs: Irodai és számítástechnikai gépek, berendezések és kellékek, a bútorzat és a szoftvercsomagok kivételével 2010/S 122-186400

HU-Pécs: Irodai és számítástechnikai gépek, berendezések és kellékek, a bútorzat és a szoftvercsomagok kivételével 2010/S 122-186400 1/12 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:186400-2010:text:hu:html HU-Pécs: Irodai és számítástechnikai gépek, berendezések és kellékek, a bútorzat és a szoftvercsomagok

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2011. június 23-i ülésére. Lasztovicza Jenő, a megyei közgyűlés elnöke

ELŐTERJESZTÉS. a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2011. június 23-i ülésére. Lasztovicza Jenő, a megyei közgyűlés elnöke Szám: 14/349-21/2011. VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-012 E-mail: mokelnok@vpmegye.hu ELŐTERJESZTÉS a Veszprém Megyei Önkormányzat

Részletesebben

Pályázati felhívás A Tatai Kistérségi Többcélú Társulás területén a kóbor ebek befogására

Pályázati felhívás A Tatai Kistérségi Többcélú Társulás területén a kóbor ebek befogására Pályázati felhívás A Tatai Kistérségi Többcélú Társulás területén a kóbor ebek befogására 1. A pályázat kiírója Tatai Kistérségi Többcélú Társulás (a továbbiakban: Pályázati kiíró), 2890 Tata, Kossuth

Részletesebben

2. A közbeszerzés tárgya és mennyisége: Balatonboglár, Bercsényi utca út, parkoló, térburkolat és járda építése,

2. A közbeszerzés tárgya és mennyisége: Balatonboglár, Bercsényi utca út, parkoló, térburkolat és járda építése, Összegezés az egyszerő közbeszerzési eljárásban az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérı neve és címe: Balatonboglár Város Önkormányzata 8630 Balatonboglár, Erzsébet u. 11. 2. A közbeszerzés tárgya

Részletesebben

Sárospatak Város Polgármesterétıl

Sárospatak Város Polgármesterétıl Sárospatak Város Polgármesterétıl 3950 Sárospatak, Kossuth u. 44. Tel.: 47/513-240 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu ELİTERJESZTÉS - a Képviselı-testületnek - az Építési vállalkozási szerzıdés

Részletesebben

1. számú melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez TÁJÉKOZTATÓ AZ ELJÁRÁS EREDMÉNYÉRİL I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRİ

1. számú melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez TÁJÉKOZTATÓ AZ ELJÁRÁS EREDMÉNYÉRİL I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRİ 1. számú melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTİ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja 1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751; 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

HAJDÚHADHÁZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERÉTŐL. 4242. Hajdúhadház, Bocskai tér 1. Tel.: 52/384-103, Fax: 52/384-295 e-mail: titkarsag@hajduhadhaz.

HAJDÚHADHÁZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERÉTŐL. 4242. Hajdúhadház, Bocskai tér 1. Tel.: 52/384-103, Fax: 52/384-295 e-mail: titkarsag@hajduhadhaz. HAJDÚHADHÁZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERÉTŐL 4242. Hajdúhadház, Bocskai tér 1. Tel.: 52/384-103, Fax: 52/384-295 e-mail: titkarsag@hajduhadhaz.hu E L Ő T E R J E S Z T É S Hajdúhadház Városi Önkormányzat

Részletesebben

1. Az ajánlatkérő neve és címe: Nemzeti Adó- és Vámhivatal Bűnügyi Főigazgatósága, 1122 Budapest, Hajnóczy u. 7-9.

1. Az ajánlatkérő neve és címe: Nemzeti Adó- és Vámhivatal Bűnügyi Főigazgatósága, 1122 Budapest, Hajnóczy u. 7-9. 9. melléklet a 92./2011. (XII.30.) NFM rendelethez Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Nemzeti Adó- és Vámhivatal Bűnügyi Főigazgatósága, 1122 Budapest, Hajnóczy u. 7-9.

Részletesebben

BESZERZÉSI SZABÁLYZAT

BESZERZÉSI SZABÁLYZAT Aszód Város Önkormányzata Átdolgozott Szabályzat (4. pályázati elem) BESZERZÉSI SZABÁLYZAT Készítette: CONTROLL Holding Tanácsadó Zrt. Közigazgatási Igazgatósága 2014. október 1 A gazdaság verseny tisztaságának

Részletesebben

Nyírmártonfalva Községi Önkormányzat Képviselı-testülete

Nyírmártonfalva Községi Önkormányzat Képviselı-testülete Nyírmártonfalva Községi Önkormányzat Képviselı-testülete 2010. augusztus 11-én tartott rendkívüli ülésének jegyzıkönyve Az ülésen hozott rendelet száma Tárgya - - Az ülésen hozott határozat száma Tárgya

Részletesebben

Keretmegállapodás azonosító száma: KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Keretmegállapodás azonosító száma: KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez 30 Óbudai Egyetem részére a 25/2018. (II. 26.) Korm. rendelet alapján nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű beruházásnak minősített EFOP-4.2.1-16-2017-00020

Részletesebben

I.1) NÉV, CÍM ÉS KAPCSOLATTARTÁSI PONT(OK) Hivatalos név: Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata

I.1) NÉV, CÍM ÉS KAPCSOLATTARTÁSI PONT(OK) Hivatalos név: Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata 1. számú melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTİ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja 1024 Budapest Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751; 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Dunántúli Regionális Vízmő Zrt. Nyertes ajánlattevı: DRV Zrt. üzemvezetıségei, a dokumentációban meghatározottak szerint

Dunántúli Regionális Vízmő Zrt. Nyertes ajánlattevı: DRV Zrt. üzemvezetıségei, a dokumentációban meghatározottak szerint Vissza Hirdetmény Közbeszerzési Értesítı száma: 2010 / 115 Ajánlatkérı: Dunántúli Regionális Vízmő Zrt. Nyertes ajánlattevı: Teljesítés helye: DRV Zrt. üzemvezetıségei, a dokumentációban meghatározottak

Részletesebben

Elıterjesztés a város Közoktatási Esélyegyenlıségi Helyzetelemzése és terve dokumentáció felülvizsgálatára

Elıterjesztés a város Közoktatási Esélyegyenlıségi Helyzetelemzése és terve dokumentáció felülvizsgálatára Aszód Város Önkormányzat Címzetes Fıjegyzıjétıl 2170 Aszód, Szabadság tér 9 Tel.: 28/500-666 Fax: 28/400-575 Email: jegyzı.aszod@invitel.hu 689 - /2010 szám Elıterjesztés a város Közoktatási Esélyegyenlıségi

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI SZABÁLYZAT

KÖZBESZERZÉSI SZABÁLYZAT KÖZBESZERZÉSI SZABÁLYZAT Sátoraljaújhely Város Önkormányzata valamint Sátoraljaújhely Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatala - mint ajánlatkérı - közbeszerzési eljárásai elıkészítésének, lefolytatásának

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. A Kbt. 122. (7) bekezdés a) pontja szerinti eljárásban

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. A Kbt. 122. (7) bekezdés a) pontja szerinti eljárásban AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS A Kbt. 122. (7) bekezdés a) pontja szerinti eljárásban 1) az ajánlatkérı neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail); Hivatalos név: Lajosmizse Város Önkormányzata Postai cím:

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Balatonkenese Város Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 28. napján tartandó rendes testületi ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Balatonkenese Város Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 28. napján tartandó rendes testületi ülésére ELŐTERJESZTÉS Balatonkenese Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. augusztus 28. napján tartandó rendes testületi ülésére Tárgy: Javaslat eljárást lezáró döntés meghozatalára a Balatonkenese,

Részletesebben

Tamási Város Önkormányzata Nyertes ajánlattevı: TAM BAU Kft. Teljesítés helye: Tamási, Szabadság u

Tamási Város Önkormányzata Nyertes ajánlattevı: TAM BAU Kft. Teljesítés helye: Tamási, Szabadság u Hirdetmény Közbeszerzési Értesítı száma: 2010 / 42 Ajánlatkérı: Tamási Város Önkormányzata Nyertes ajánlattevı: TAM BAU Kft. Teljesítés helye: Tamási, Szabadság u. 46-48. Beszerzés tárgya: Építési beruházás

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Balatonföldvár Város Önkormányzat Képviselő-testületének én január 25 én tartandó ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Balatonföldvár Város Önkormányzat Képviselő-testületének én január 25 én tartandó ülésére Balatonföldvár Város Önkormányzata 8623 Balatonföldvár, Petőfi S. u. 1. Tel.: 84/540-330 Fax: 84/540-332 e-mail: pgmh@balatonfoldvar.hu ELŐTERJESZTÉS Balatonföldvár Város Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

E L İ T E R J E S Z T É S

E L İ T E R J E S Z T É S Elıterjesztés sorszáma: 260. Melléklet: 1 db TÁRGY: Külterületi utak fenntartási munkáinak elvégzésére kiírt pályázatra beérkezett ajánlatok elbírálása E L İ T E R J E S Z T É S SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS

Részletesebben

2013. július 29-én, hétfőn órakor

2013. július 29-én, hétfőn órakor Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottságának Elnöke 5500 Gyomaendrőd, Selyem u. 124. Tel./Fax: (66) 386-122 (66) 581-232 Web site: www.gyomaendrod.hu

Részletesebben