JEGYZŐKÖNYV. Valamint a mellékelt jelenléti ív szerint (ideértve a meghatalmazással rendelkezőket): 41 fő az egyesület tagjai közül.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "JEGYZŐKÖNYV. Valamint a mellékelt jelenléti ív szerint (ideértve a meghatalmazással rendelkezőket): 41 fő az egyesület tagjai közül."

Átírás

1 1. OLDAL JEGYZŐKÖNYV Készült a Magyarországi Amerikai Staffordshire Terrier Egyesület (továbbiakban, de nem kizárólagosan: Egyesület) éves rendes Közgyűlésén, Dunavarsány, Gyóni Géza utca 5 szám alatt. Jegyzőkönyv megnyitva: április 29. napján 17 óra 40 perckor. Jelen vannak: Az Egyesület Vezetősége részéről: Elnök: Alelnök: Vezetőségi tag: Vasszi Zoltán Koszoru Viktor Kovács István Valamint a mellékelt jelenléti ív szerint (ideértve a meghatalmazással rendelkezőket): 41 fő az egyesület tagjai közül. I. Határozatképesség megállapítása és a Közgyűlés lebonyolítása szervezeti kereteinek előkészítése I/1. Az elnök számba vette a megjelent tagokat, megállapította, hogy az Egyesület éves rendes közgyűlésére azok szabályszerűen (az Alapszabályban meghatározott módon) megküldésre kerültek. Az egyesület elnöke megállapította, hogy összesen, meghatalmazotti képviselőkkel együtt 41 fő van jelen. Az Elnök megvizsgálta a meghatalmazások szabályszerűségét és megállapította, hogy azok megfelelnek a teljes bizonyító erejű magánokirat követelményeinek. Az Egyesült Elnöke megállapítja, hogy az Egyesület Közgyűlése határozatképtelen. Ezt követően a Közgyűlést 5 perc múlva, 18 óra 10 percre az elnök ismételten összehívta. Az Egyesület elnöke a MASTAFF Egyesület megismételt közgyűlését összehívja és megállapítja, hogy az a megjelentek számától függetlenül határozatképes.(alapszabály 25. pont 1. bekezdés).

2 2. OLDAL I/2. Az Egyesület Elnöke a Közgyűlés előtt levezető elnökül a jelenlévő dr. Potó Istvánt javasolja, majd a kérdést szavazásra bocsátja. A Közgyűlés nyílt szavazással: 34 IGEN, 7 NEM szavazattal dr. Potó Istvánt a Közgyűlés levezető elnökéül megválasztotta. Az Egyesület szavazása eredményeképp, dr. Potó István jogosult a Közgyűlés munkájában, április 29. napján közreműködni. Kis Péter Miklós úr az Egyesület Etikai-Fegyelmi Bizottságának Elnöke vitatja, hogy a megismételt közgyűlés határozatképes lenne, illetve vitatja azt is, hogy a megismételt közgyűlés szabályszerűen összehívásra került volna. Kérdésre arról nem nyilatkozik, hogy ezt az Alapszabály vagy más jogszabály mely rendelkezésére alapozza. I/3. A Jegyzőkönyvvezető megválasztása A levezető elnök felkérte a jegyzőkönyv vezetésére Vasszi Zoltánnét, mely kérdést a Közgyűlés elé szavazásra bocsátotta. A Közgyűlés nyílt szavazással: 34 IGEN, 7 NEM szavazattal Vasszi Zoltánnét választotta a jegyzőkönyv vezetőjéül. I/4. A szavazatszámláló megválasztása A levezető elnök felkérte a szavazatszámlálónak Fanó Tamás urat, mely kérdést a Közgyűlés elé szavazásra bocsátotta. A Közgyűlés nyílt szavazással: 34 IGEN, 7 NEM szavazattal Fanó Tamást szavazatszámlálóul választotta. I/5. A jegyzőkönyv hitelesítőinek megválasztása A levezető elnök a Közgyűléshez kérdéssel fordult azzal, hogy az Egyesület két tagja önkéntesen vállalja a Jegyzőkönyv hitelesítését. A levezető elnök Közgyűlés elé szavazásra bocsátotta Kovács István, Misi Zoltán urak nevét abból a célból, hogy a Jegyzőkönyv hitelesítésének teendőit elláthassák. A Közgyűlés nyílt szavazással: 34 IGEN, 7 NEM szavazattal ezen urakat mint jegyzőkönyv hitelesítőket megválasztotta. A levezető elnök elmondja, hogy az aláírt jelenléti ívek valamennyi oldalát az egyesület Elnöke és a jegyzőkönyvvezető hitelesíti. A Közgyűlésről készült Jegyzőkönyv hitelesítse oly módon történik, hogy annak utolsó lapján az Egyesület elnöke, a jegyzőkönyvvezető és két közgyűlési tag

3 3. OLDAL (jegyzőkönyv hitelesítők) aláírásával látják el. II. A napirendi pontok tárgyalása A levezető elnök ismerteti a Közgyűléssel az arra szóló Meghívóban felsorolt napirendi pontokat. Kiemeli, hogy az Alapszabály értelmében, tekintettel a megjelentek számára pótlólagos napirendi pontok megtárgyalására nincs lehetőség. A Meghívó szerinti napirendi pontok: 1. Határozatképesség megállapítása 2. Jegyzőkönyvvezető megválasztása 3. Szavazatszámláló megválasztása 4. Elnöki beszámoló 5. Alapszabály pontosítása 6. Tenyésztési szabályzat módosítása 7. Egyéb tagságot érintő kérdések évi beszámoló pénzügyi terv ismertetése 10. Egyéb A levezető elnök jelzi a Közgyűlés számára, hogy az 1-3. napirendi pont megtárgyalására sor került. II/1. Az elnöki beszámoló A levezető elnök megadja a szót az Egyesület Elnökének azzal a céllal, hogy az Egyesület évi elnöki beszámolóját ismertesse. Az elnöki beszámoló jelen Jegyzőkönyv 1. sz. mellékletét képezi. 1/2015. sz. MASTAFF Közgyűlés határozat A levezető elnök Közgyűlés elé szavazásra bocsátotta az Egyesület Elnöke által előadott évi beszámolót, melyet a Közgyűlés nyílt szavazással: 34 IGEN, 7 NEM szavazattal a MASTAFF Egyesület Közgyűlése a évi beszámolóját elfogadta.

4 4. OLDAL II/2. Alapszabály pontosítása A levezető elnök bejelenti, hogy az Egyesület Alapszabálya jelentős átdolgozásra került, elkészült továbbá az Egyesület Etikai-Fegyelmi szabályzata, továbbá az alapszabály módosítását célzó előterjesztés tervezet, melyet az Egyesület Vezetősége a tagság elé kíván tárni oly módon, hogy azt az Egyesület weboldalára, közösségi fórumára, valamint kérés esetén elektronikus úton juttatják el a tagsághoz. Az Egyesület Vezetősége a következő rendkívüli közgyűlésig terjedő időszakra észrevételezési időt biztosít a tagság részére: várja a tagság javaslatait. Ezt követően a levezető elnök a Vezetőség felhatalmazása alapján május 29. napjára rendkívüli közgyűlést hív össze, melyre szóló Meghívókat az Egyesület Alapszabályában foglaltak szerint küldi meg a Vezetőség a tagság részére. II/3. A Tenyésztési szabályzat módosítása A levezető elnök bejelenti, hogy az Egyesület Tenyésztési szabályzata módosításra került. A levezető elnök az Egyesület Elnökének Adja át a szót abból a célból, hogy ismertesse a módosított Tenyésztési szabályzatot. 2/2015. sz. MASTAFF Közgyűlés határozat A levezető elnök Közgyűlés elé szavazásra bocsátotta az Egyesület Elnöke által előadott Tenyésztési Szabályzatban eszközölt módosításokat, melyet a Közgyűlés nyílt szavazással: 34 IGEN, 7 NEM szavazattal a MASTAFF Egyesület Tenyésztési szabályzatának egységes szerkezetbe foglalt szövegét elfogadta. Kis Péter Miklós e körben felszólalt, a kérésére a Jegyzőkönyvben került rögzítésre, hogy a szakmai beszámoló a tagok részére kiküldésre nem került.

5 5. OLDAL II/4. Egyéb tagságot érintő kérdések A levezető elnök felhívja a figyelmet az Alapszabály 13. pontja szerinti felmondási jog gyakorlása, melynek értelmében aki: Egy évig nem fizet tagdíjat és tagdíj-tartozását a Vezetőség felszólításának kézhezvételét követő harminc (30) napon belül sem egyenlíti ki. A felszólításban a tagot a fizetési kötelezettség ismételt elmulasztásának jogkövetkezményére nevezetesen a megadott határidő eredménytelen eltelte esetén tagsági viszonyának automatikus megszűnésére figyelmeztetni kell. A levezető elnök felhívja arra a figyelmet, hogy Ptk. 3:69. -ában foglaltakra, melynek értelmében ha az alapszabály a tagságot feltételekhez köti, és a tag nem felel meg ezeknek a feltételeknek, az egyesület a tagsági jogviszonyt harmincnapos határidővel írásban felmondhatja. A felmondásról az egyesület közgyűlése dönt, melyről határozatot kell hoznia. A levezető elnök felolvassa azon tagdíjat nem fizetők személyét, akik az Egyesület Vezetősége részéről felszólítást kaptak: 2012 Fianna Team Kft. Asztalos Gábor Báló Ferenc Berényi Zoltán Bodnár Katalin Bors Viola Czakó Sándor Csillag Krisztina Csontos Miklós Erdős Zoltán Hajdú Ágnes Helmeczi Rita Jankovics Viktor Jónás Norbert Kádár János Kispál Tibor Kornis Dávid Kovács Eszter Kovács László Kövér László László Tibor Liki János Marton Erik

6 6. OLDAL Molnár Viktor Murányi János Nemes Tamás Oláh Dorottya Ónodi Norbert Pajor Gergő Páricsi Viktor Partl József Polgár Ildikó Sánta Csilla Sokopp Ferenc Somogyi Béla Stróbli János Szabó Róbert Szabolcsi Renáta Szegedi Szilárd Szelei Gergő Széna Attila Szerafimovszki Mirjam Tóth Rita Unyi Zoltán Varga Gábor Vasszi Csenge A levezető elnök Közgyűlés elé szavazásra bocsátja a határozati javaslatot, melynek értelmében a felsorolt egyesületi tagok jogviszonya az Egyesület Vezetőségének felmondása által megszűnt, miáltal a jelenlévők közül a felmondott tagok tagsági jogviszonya megszűnt, nem gyakorolhatják szavazati jogukat. 3/2015. sz. MASTAFF Közgyűlés határozat Az Egyesület Közgyűlése 34 IGEN és 7 NEM szavazattal elfogadta és jóváhagyta, hogy az itt felsorolt tagok esetében az Alapszabály 13. pontja értelmében az Egyesület Vezetősége a felmondási jogát gyakorolta, ezen személyek egyesületi tagsága megszűnt, a Közgyűlés hátralévő időtartama alatt szavazati jogukat nem gyakorolhatják. A felmondott tagok írásbeli értesítést kapnak. Kis Péter Miklós úr megjegyzése: április elsejei dátummal kell kiküldeni, a felmondó nyilatkozatokat, attól 30 nap nem telt el, így a jogviszonya nem szűnhet meg. A Vezetőség részéről elhangzott, hogy Kis Péter Miklós úr név szerint fel lett szólítva a tagdíj megfizetésére.

7 7. OLDAL Hajdu Ágnes nyilatkozata: a Facebook nem tekintető hivatalos közlési formának, vitatja a közgyűlési határozat jogszerűségét. Ezt követően a levezető elnök 10 perc szünetet rendel el. A levezető elnök észleli, hogy Kis Ágnes és Kis Péter tagsági jogviszonya tekintetében a 3/2015. sz. határozat kiegészítése vált szükségessé. Ismételt szavazást rendel el, mely 26 IGEN szavazattal, 0 NEM szavazattal e két egyesületi tag tagsági jogviszonyát is megszüntette. Kis Péter Miklós úr nyilatkozata: Etikai-Fegyelmi Bizottság beszámolóját elmondhatja-e, nem, mert az egyesület minden tagja nincs jelen. A levezető elnök hivatkozással az Alapszabály 25. pontjára, mely szerint A napirenden nem szereplő kérdésben a Közgyűlés csak akkor határozhat, ha valamennyi tag jelen van, és a kérdés napirendre tűzéséhez hozzájárul. A levezető elnök az Etikai-Fegyelmi Bizottság Elnökének nem adja meg a szót. II/ évi pénzügyi beszámoló A levezető elnök hivatkozással az Egyesület Alapszabályára szavazásra bocsátja a kérdést, hozzájárul-e a Közgyűlés ahhoz, hogy az Egyesület évi pénzügyi beszámolóját Vasszi Zoltánné ismertesse? A szavazás eredményeképp 24 IGEN 2 NEM szavazattal az Egyesület közgyűlése hozzájárul ahhoz, hogy e napirendi pont előadója Vasszi Zoltánné lehessen, aki Rögzítette, hogy az Egyesület pénzügyi beszámolója a Facebookon megosztásra került. Ezt követően nagy vonalakban ismertette a pénzügyi beszámoló lényeges elemeit. A levezető elnök a évi pénzügyi beszámolóval kapcsolatos kérdéseknek ad helyt:

8 8. OLDAL Kis Péter Miklós úr: A tiszteletdíj milyen formában kerül kifizetésre? Vasszi Zoltánné: Költségelszámolásként kerül kifizetésre, Kovács István nem vesz fel tiszteletdíjat. (Szórványos taps.) Kádár János úr: Vasszi Zoltánné: Vehet-e fel tiszteletdíjat az, aki a kiállításra is visz kutyát? Etikailag kifogásolható. A MEOE tagok is hasonlóan járnak el, másrészt az Alapszabály lehetővé teszi. 4/2015. sz. MASTAFF Közgyűlés határozat Az Egyesület Közgyűlése 24 IGEN és 2 NEM szavazattal elfogadta az Egyesület évi pénzügyi beszámolójának szövegét. II/ pénzügyi terv ismertetése Előterjesztés megengedhetősége körében a levezető elnök hivatkozással az Egyesület Alapszabályára szavazásra bocsátja a kérdést, hozzájárul-e a Közgyűlés ahhoz, hogy az Egyesület évi pénzügyi tervét Vasszi Zoltánné ismertesse? A szavazás eredményeképp 25 IGEN 1 NEM szavazattal az Egyesület közgyűlése hozzájárul ahhoz, hogy e napirendi pont előadója ismételten Vasszi Zoltánné lehessen, aki Egyesület 2015-ös pénzügyi tervét ismertette. (Ezt követően azt Közgyűlés Jegyzőkönyvéhez mellékelte.) 5/2015. sz. MASTAFF Közgyűlés határozat A levezető elnök kimondta a határozatot, a megtartott szavazás eredményeképp az Egyesület Közgyűlése 25 IGEN és 1 NEM szavazattal elfogadta az Egyesület évi pénzügyi tervének szövegét. A levezető elnök bejelenti, hogy a konkrét napirendi pontok tárgyalása véget ért, most egyéb kérdések következnek, melyekben már az Egyesület Közgyűlése határozatot nem hozhat, tekintettel arra, hogy a hivatkozott alapszabályi rendelkezés értelmében a határozati javaslatok új napirendi pontnak minősülnek.

9 9. OLDAL Kádár János úr nyilatkozata: Félretájékoztatás a feljelentés esetében, mert ez egy állásfoglalás, mely megtéveszthető lehet (tenyész szemle, NÉBIH állásfoglalás kérés). Erre el lett különítve egy összeg. II/7. Egyéb Kis Péter Miklós úr nyilatkozata: lemond az Etikai-Fegyelmi Bizottsági elnökségéről, erről szóló írásos nyilatkozatot az Egyesület Vezetőségéhez eljuttatja. Kis Péter Miklós az Etikai-Fegyelmi Bizottság Alapszabály szerinti ügyrend tervezetét a tagság rendelkezésére bocsátja. Nyilatkozattal kifejezett nyilatkozattal lemond a szerzői jogokról. 19:55 perckor a levezető elnök a MASTAFF Egyesület évi rendes Közgyűlését berekesztette. Kelt: Dunavarsányban, a év április 29. napján.... Elnök Alelnök Vezetőség tagja... Felügyelő Bizottság Elnöke

KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV

KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV amely készült a Cg. 16-10-001759 számon bejegyzett EXTERNET Telekommunikációs és Internet Szolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (5000 Szolnok, Szapáry út 18.) 2011. január

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Somlóvásárhely Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 8481 Somlóvásárhely, Szabadság tér 1. Szám: 317-18/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Somlóvásárhely Községi Önkormányzat Képviselőtestületének

Részletesebben

Az ACCESS Befektetési Alapkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság. 2012. április 25. napján tartott RENDKÍVÜLI KÖZGYŰLÉSÉRŐL.

Az ACCESS Befektetési Alapkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság. 2012. április 25. napján tartott RENDKÍVÜLI KÖZGYŰLÉSÉRŐL. Az ACCESS Befektetési Alapkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság 2012. április 25. napján tartott RENDKÍVÜLI KÖZGYŰLÉSÉRŐL készült J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 JEGYZŐKÖNYV amely készült a 2012. április 25.

Részletesebben

A Budapesti Értéktőzsde Zártkörűen Működő Részvénytársaság Közgyűlésének 14/2015. számú határozata

A Budapesti Értéktőzsde Zártkörűen Működő Részvénytársaság Közgyűlésének 14/2015. számú határozata 14/2015. számú határozata A Budapesti Értéktőzsde Zártkörűen Működő Részvénytársaság Közgyűlése az előterjesztésnek megfelelően a következő személyeket jelölte ki a Szavazatszámláló Bizottság tagjainak:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 230 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2015. június 5. napján 9 00 órától a Rakamazi Közös Önkormányzati Hivatal tanácstermében megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Szegvári Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. április 30-án tartott üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült: Szegvári Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. április 30-án tartott üléséről. Jegyzőkönyv Készült: Szegvári Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. április 30-án tartott üléséről. Jelen vannak: Varga Ferenc elnök Berta Sándor képviselő Lakatos Antal képviselő

Részletesebben

2014. 1. számú példány

2014. 1. számú példány Dömös Község Önkormányzata 2027 Dömös Táncsics u. 2 Készült: 3 példányban 2014. 1. számú példány JEGYZŐKÖNYV DÖMÖS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2014. OKTÓBER 21-ÉN MEGTARTOTT ALAKULÓ ÜLÉSÉRŐL

Részletesebben

ELSŐ HAZAI ENERGIA-PORTFÓLIÓ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG HU-1052 Budapest, Váci utca 22. szám

ELSŐ HAZAI ENERGIA-PORTFÓLIÓ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG HU-1052 Budapest, Váci utca 22. szám Cégjegyzékszáma: Fővárosi Bíróság: 0l-10-043313 KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV A TÁRSASÁG 2005. 04. 25-I ÉVI RENDES KÖZGYŰLÉSÉRŐL Készült: Az ELSŐ HAZAI ENERGIA PORTFÓLIO RÉSZVÉNYTÁRSASÁG (a továbbiakban röviden:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Doba Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 8482 Doba, Kossuth u. 10. Szám: D-57-19 /2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Doba Község Önkormányzat Képviselőtestületének 2013. december 30 -án 17,30 órai

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Mutató. Határozat száma:

Jegyzőkönyv. Mutató. Határozat száma: Jegyzőkönyv Készült: Csataszög, Hunyadfalva, Kötelek, Nagykörű és Tiszasűly Községi Önkormányzatának Képviselőtestülete 2013. április 29-én megtartott együttes testületi üléséről Mutató Tárgy: Határozat

Részletesebben

rendkívüli közgyűlésén

rendkívüli közgyűlésén KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV amely készült a KREDITJOG CORPORATION Nyrt. 2012 január 9. napján, 10:00 órai kezdettel, a 1054 Budapest, Hold u. 21.II. em. 4. sz. alatt megtartott rendkívüli közgyűlésén Jelenlévők:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö NY V. Készült: Buj község Kisebbségi Önkormányzat Testületének 2010. október 28-án megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö NY V. Készült: Buj község Kisebbségi Önkormányzat Testületének 2010. október 28-án megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö NY V Készült: Buj község Kisebbségi Önkormányzat Testületének 2010. október 28-án megtartott üléséről. Jelen vannak: Csikós Árpádné elnök, Csikós Árpád, Bancsók Elemér képviselők. Tanácskozási

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2016. június 13. napján megtartott rendkívüli nyílt üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2016. június 13. napján megtartott rendkívüli nyílt üléséről. Szám: 10833-2/2016. J e g y z ő k ö n y v Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2016. június 13. napján megtartott rendkívüli nyílt üléséről. Készült: 4 példányban 1 pld Eredeti példány 1 pld.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Ortaháza Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. november 24-én megtartott nyílt ülésről.

Jegyzőkönyv. Ortaháza Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. november 24-én megtartott nyílt ülésről. 165/10/2015. Zala Megye Ortaháza Jegyzőkönyv Ortaháza Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. november 24-én megtartott nyílt ülésről. Határozatok: 71/2015(XI.24.) kt. határozat. Tárgykód: El6

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Cecei Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. október 27-én 15,30 órai kezdettel tartott alakuló üléséről

JEGYZŐKÖNYV Cecei Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. október 27-én 15,30 órai kezdettel tartott alakuló üléséről JEGYZŐKÖNYV Cecei Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. október 27-én 15,30 órai kezdettel tartott alakuló üléséről Az ülésen meghozott határozat száma, tárgya: HATÁROZAT SZÁMA 1/2014.(X.27.)

Részletesebben

1/5 BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE K I V O N A T

1/5 BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE K I V O N A T 1/5 BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Ikt. szám: 9-2/7/2007. K I V O N A T Budapest Főváros XVII. kerület Önkormányzatának Képviselő-testülete 2007. február 15-én megtartott

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. a PRÉMIUM Egészségpénztár 2016. évi második rendkívüli Küldöttközgyűléséről

TÁJÉKOZTATÓ. a PRÉMIUM Egészségpénztár 2016. évi második rendkívüli Küldöttközgyűléséről TÁJÉKOZTATÓ a PRÉMIUM Egészségpénztár 2016. évi második rendkívüli Küldöttközgyűléséről A PRÉMIUM Egészségpénztár Igazgatótanácsa 2016. március 11-én 13 órára hívta össze a Pénztár 2016. évi második rendkívüli

Részletesebben

Magyar BMX Cross-Triál Szövetség JEGYZŐKÖNYV. Budapest, V. ker. Deák Ferenc u. 10.

Magyar BMX Cross-Triál Szövetség JEGYZŐKÖNYV. Budapest, V. ker. Deák Ferenc u. 10. Magyar BMX Cross-Triál Szövetség K. 1/2003. számú Közgyűlési jegyzőkönyv JEGYZŐKÖNYV Közgyűlés időpontja: 2003. február 18. Közgyűlés helyszíne: Jelen voltak: Amerikai Kereskedelmi Kamara Budapest, V.

Részletesebben

Előterjesztés a Bicskei Üdülőtábor és Uszodaüzemeltető Nonprofit Kft. 2015. évi beszámolójáról

Előterjesztés a Bicskei Üdülőtábor és Uszodaüzemeltető Nonprofit Kft. 2015. évi beszámolójáról Előterjesztés a Bicskei Üdülőtábor és Uszodaüzemeltető Nonprofit Kft. 2015. évi beszámolójáról 1. előterjesztés száma: 125/2016 2. Előterjesztést készítő személy neve: Molnár Enikő 3. előterjesztést készítésében

Részletesebben

Berekfürdő Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. június hó 13. napján tartott testületi ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

Berekfürdő Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. június hó 13. napján tartott testületi ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Berekfürdő Községi Önkormányzat 5309 Berekfürdő, Berek tér 15. Berekfürdő Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. június hó 13. napján tartott testületi ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült:

Részletesebben

Magyar Tűzoltó Szövetség. 2006 évi. munkaterve

Magyar Tűzoltó Szövetség. 2006 évi. munkaterve Szám: 222/2006. MAGYAR TŰZOLTÓ SZÖVETSÉG H-1101. Budapest, Kerepesi út 47-49. Telefon: 00 36 1 433-4001; BM-telefon: 26217 Fax: 00 36 1 433-4002; BM-fax: 26246 Web: www.mtsz-firefa.hu ; E-mail: office@mtsz-firefa.hu

Részletesebben

J E G Y Z Õ K Ö N Y V. Jelen vannak: Kissné Mocsár Brigitta, Mocsár Csaba, Mocsárné Papp Zsuzsanna képviselők.

J E G Y Z Õ K Ö N Y V. Jelen vannak: Kissné Mocsár Brigitta, Mocsár Csaba, Mocsárné Papp Zsuzsanna képviselők. Száma: 14944-1/2010. J E G Y Z Õ K Ö N Y V Készült: Újfehértó Város Cigány Kisebbségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. október 14-én (csütörtök) du. 18 órai kezdettel a Zsindelyes-ház Kft. Dísztermében

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2015. április 14-én 9,25 órakor a polgármesteri hivatal tanácstermében megtartott rendkívüli képviselő-testület üléséről. Jelen vannak: jelenléti ív alapján Napirend: 1.

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. Dr. Szántó Mária jegyzıi

JEGYZİKÖNYV. Dr. Szántó Mária jegyzıi JEGYZİKÖNYV Készül: Mórahalom város Képviselı-testületének 2007. február 6-án megtartott rendkívüli ülésén a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében Jelen vannak: Nógrádi Zoltán polgármester, Csányi

Részletesebben

ÓPÁLYI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2013. február 1-jén megtartott rendkívüli ülésének

ÓPÁLYI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2013. február 1-jén megtartott rendkívüli ülésének ÓPÁLYI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2013. február 1-jén megtartott rendkívüli ülésének A./ TÁRGYSOROZATA B./ JEGYZŐKÖNYVE C./ HATÁROZATAI: 14-15. Száma: 1-12/2013. T Á R G Y S O R O Z A T 1.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Kulturális, Oktatási és Szociális Bizottságának 2015. április 30. napján 15 00 órától a Rakamazi Közös Önkormányzati Hivatal tanácstermében megtartott üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben

Német Nemzetiségi Önkormányzat Márkó 8441 Márkó, Padányi Bíró Márton tér 5. Jegyzőkönyv

Német Nemzetiségi Önkormányzat Márkó 8441 Márkó, Padányi Bíró Márton tér 5. Jegyzőkönyv 8441 Márkó, Padányi Bíró Márton tér 5. Jegyzőkönyv Készült 2013. április 23-án 8 órakor a Német Nemzetiségi Önkormányzat irodájában a Német Nemzetiségi Önkormányzat képviselőtestületi ülésén. Jelen vannak:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága 2010. május 14-én tartott üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága 2010. május 14-én tartott üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága 2010. május 14-én tartott üléséről Jelen vannak: Virág András a bizottság elnöke Póda Jenő a bizottság alelnöke Lauer István

Részletesebben

a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlés tisztségviselőinek, tagjainak és a bizottságok tagjainak tiszteletdíjáról és juttatásairól szóló

a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlés tisztségviselőinek, tagjainak és a bizottságok tagjainak tiszteletdíjáról és juttatásairól szóló a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlés tisztségviselőinek, tagjainak és a bizottságok tagjainak tiszteletdíjáról és juttatásairól szóló 11/2013. (IX.26.) önkormányzati rendelet, egységes szerkezetbe

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V Szám: IV.77-30/2009. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: Szekszárd Megyei Jogú Város Közgyőlésének 2009. november 23-án (hétfın) 9 óra 23 perckor a Polgármesteri Hivatal konferencia termében megtartott rendkívüli

Részletesebben

1. Sárvár, Kossuth tér 5. földszint 1. szám (hrsz: 173/A/8) alatt található ingatlan értékesítése

1. Sárvár, Kossuth tér 5. földszint 1. szám (hrsz: 173/A/8) alatt található ingatlan értékesítése SÁRVÁR VÁROS POLGÁRMESTERE 9600 Sárvár, Várkerület 2. Pf. 78. Fax.: 95/323-555, Tel.:95/ 320-265, Tx 37-417 ELŐTERJESZTÉS Előterjesztés az elővásárlási joggal nem érintett Sárvár, 784/10/A/1 hrsz-ú, Sárvár,

Részletesebben

Tiszaszentmárton Község Önkormányzat Képviselı Testületének Településüzemeltetési és Összeférhetetlenséget Vizsgáló Bizottsági ülésének jegyzőkönyve

Tiszaszentmárton Község Önkormányzat Képviselı Testületének Településüzemeltetési és Összeférhetetlenséget Vizsgáló Bizottsági ülésének jegyzőkönyve Tiszaszentmárton Község Önkormányzat Képviselı Testületének Településüzemeltetési és Összeférhetetlenséget Vizsgáló Bizottsági ülésének a) jegyzıkönyve b) határozata : 12/2015 Napirendi pontok: 1. 2015.

Részletesebben

Múcsonyi Helyi Választási Bizottság

Múcsonyi Helyi Választási Bizottság Múcsonyi Helyi Választási Bizottság 3744 Mucsony, Fő út 2. : 48/403-078 Fax: 48/403-078/126 sz. mellék hivatali e-mail: hivatal@mucsony.hu A Múcsonyi Helyi Választási Bizottság 49/2014. (X.12.) határozata

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Kistarcsa Város Képviselő-testület Humánpolitikai Bizottságának 2015. február 23-án (hétfőn) 17.00 órakor kezdődött rendkívüli üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Cím: 8582 Farkasgyepű, Petőfi Sándor u. 42. Tel/fax: (89)584-200 e-mail: onkormanyzat@farkasgyepu.hu Szám:14/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Farkasgyepű

Részletesebben

NYÁRLŐRINC KÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK NYÍLT ÜLÉSE 3. SZÁMÚ JEGYZŐKÖNYVE (2016. MÁRCIUS 9.) Határozat: 17/2016. 20/2016. Kt. hat.

NYÁRLŐRINC KÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK NYÍLT ÜLÉSE 3. SZÁMÚ JEGYZŐKÖNYVE (2016. MÁRCIUS 9.) Határozat: 17/2016. 20/2016. Kt. hat. NYÁRLŐRINC KÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK NYÍLT ÜLÉSE 3. SZÁMÚ JEGYZŐKÖNYVE (2016. MÁRCIUS 9.) Határozat: 17/2016. 20/2016. Kt. hat. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nyárlőrinc Községi Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

Készült: Farkasgyepű Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. december 28-án 16.00 órakor megtartott nyilvános üléséről.

Készült: Farkasgyepű Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. december 28-án 16.00 órakor megtartott nyilvános üléséről. Farkasgyepű Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete 8582 Farkasgyepű, Petőfi S.u.42. Szám:8/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Farkasgyepű Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Balmazújvárosi Közös Önkormányzati Hivatal dísztermében (4060 Balmazújváros, Kossuth tér 4-5.) Balmazújváros Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 9-i rendkívüli

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2008. április 30-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2008. április 30-i ülésére Gödöllő Város Polgármestere ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2008. április 30-i ülésére Tárgy: Javaslat a Gödöllő Város Önkormányzata és a VÜSZI Kht. közötti, parkfenntartási tevékenység folyamatos ellátására

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Cece Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. augusztus 14. napján 18,00 órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV Cece Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. augusztus 14. napján 18,00 órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről Ikt.szám:.../2014. JEGYZŐKÖNYV Cece Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. augusztus 14. napján 18,00 órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről A Képviselő-testülete által meghozott határozat

Részletesebben

Tabajd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. szeptember 27-i rendkívüli ülésére. 5. napirendi pont

Tabajd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. szeptember 27-i rendkívüli ülésére. 5. napirendi pont E LŐTERJESZTÉS 2013. szeptember 27-i rendkívüli ülésére 5. napirendi pont Előterjesztés címe és tárgya: A Tabajdi Oktatásért és Ifjúságért Közalapítvány új tisztségviselőinek megválasztása, Alapító Okirat

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzat Pénzügyi Bizottságának 2011. február 28-án 13.00. órai kezdettel tartott nyílt ülésén.- Jelen vannak: Veresné Nagy Margit elnök, Király Lászlóné

Részletesebben

Összefoglaló jelentés a 2015. évi belső ellenőrzési terv végrehajtásáról

Összefoglaló jelentés a 2015. évi belső ellenőrzési terv végrehajtásáról ELŐTERJESZTÉS Összefoglaló jelentés a 2015. évi belső ellenőrzési terv végrehajtásáról A.) A helyi önkormányzat belső ellenőrzését a belső kontrollrendszer, a folyamatba épített, előzetes, utólagos vezetői

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE VIZSOLY Szám: 1-1/2011. KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE KORLÁT Szám: 2-2/2011. KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE HERNÁDCÉCE Szám: 3-1/2011. J E

Részletesebben

Kiegészítő információk

Kiegészítő információk Kiegészítő információk az Életút Első Országos Önkéntes és Magánnyugdíjpénztár önkéntes nyugdíjpénztári tagozatának 2003. éves pénztári beszámolójához Budapest, 2004. március 10. Életút Első Országos Nyugdíjpénztár

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Mezőkövesd Város Képviselő-testületének 2012. június 13.-án megtartott rendkívüli üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Mezőkövesd Város Képviselő-testületének 2012. június 13.-án megtartott rendkívüli üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Mezőkövesd Város Képviselő-testületének 2012. június 13.-án megtartott rendkívüli üléséről. Helye: Polgármesteri Hivatal B épület emeleti nagytanácskozó terem Mezőkövesd,

Részletesebben

N A P I R E N D. 1.) Beszámoló a lejárt határidejű határozatok Vitális Gábor végrehajtásáról. 2.) 2015. évi munkaterv elfogadása Vitális Gábor.

N A P I R E N D. 1.) Beszámoló a lejárt határidejű határozatok Vitális Gábor végrehajtásáról. 2.) 2015. évi munkaterv elfogadása Vitális Gábor. Román Nemzetiségi Önkormányzat 2014. november 18-i ülésén hozott határozatai 41/2014. (XI. 18.) sz. RNÖ. határozat A Mezőkovácsházi Román Nemzetiségi Önkormányzat a,, kitüntetési díj tárgyában készült

Részletesebben

Bükki Fiatalok Természetjáró Egyesülete. 3531 Miskolc, Vászonfehérítő u. 64. 3/2. Határozatok Tára

Bükki Fiatalok Természetjáró Egyesülete. 3531 Miskolc, Vászonfehérítő u. 64. 3/2. Határozatok Tára Bükki Fiatalok Természetjáró Egyesülete 3531 Miskolc, Vászonfehérítő u. 64. 3/2 Határozatok Tára 1 2013. BFTE/EL/2013/1 (04.01.) határozat Makár Marietta munkavállaló visszavétele 2013. április 16-tól,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Pénzügyi Bizottságának 2014. október 6. napján megtartott rendkívüli üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Pénzügyi Bizottságának 2014. október 6. napján megtartott rendkívüli üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2014. október 6. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Héri Viktor a bizottság elnöke, Kornis Tibor bizottsági tag, Távolmaradt: Távolmaradását bejelentette:

Részletesebben

Tiszasziget község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2013. május 28. napján megtartott rendkívüli nyílt ülésének

Tiszasziget község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2013. május 28. napján megtartott rendkívüli nyílt ülésének Tiszasziget község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 28. napján megtartott rendkívüli nyílt ülésének JEGYZŐKÖNYVE 59/2013.(V.28.) Öt. határozat Testületi ülés napirendjének elfogadása 60/2013.(V.28.)

Részletesebben

Beszerzések, közbeszerzési eljárások; Összeférhetetlenség, szabálytalanság. Előadó: dr. Keszler Gábor NFFKÜ Zrt.

Beszerzések, közbeszerzési eljárások; Összeférhetetlenség, szabálytalanság. Előadó: dr. Keszler Gábor NFFKÜ Zrt. Beszerzések, közbeszerzési eljárások; Összeférhetetlenség, szabálytalanság Előadó: dr. Keszler Gábor NFFKÜ Zrt. Irányadó jogszabályok - az EGT Finanszírozási Mechanizmus és a Norvég Finanszírozási Mechanizmus

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Cece Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. október 23-án 14 00 órai kezdettel tartott alakuló üléséről

JEGYZŐKÖNYV Cece Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. október 23-án 14 00 órai kezdettel tartott alakuló üléséről JEGYZŐKÖNYV Cece Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. október 23-án 14 00 órai kezdettel tartott alakuló üléséről A testületi ülésen meghozott száma, tárgya: HATÁROZAT SZÁMA 82/2014.(X.23.)önkormányzati

Részletesebben

J E GY Z Ő K Ö N Y V Felcsút Község Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli üléséről

J E GY Z Ő K Ö N Y V Felcsút Község Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli üléséről J E GY Z Ő K Ö N Y V Felcsút Község Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli üléséről Az ülés helye: a Polgármesteri Hivatal tanácskozóterme Felcsút, Fő u 75. Az ülés időpontja: 2014. február 17.

Részletesebben

EURÓPAI UNIÓ AZ EURÓPAI PARLAMENT 2006/0287 (COD) PE-CONS 3648/2/07 REV 2

EURÓPAI UNIÓ AZ EURÓPAI PARLAMENT 2006/0287 (COD) PE-CONS 3648/2/07 REV 2 EURÓPAI UNIÓ AZ EURÓPAI PARLAMENT A TANÁCS Brüsszel, 2008. február 26. (OR. en) 2006/0287 (COD) PE-CONS 3648/2/07 REV 2 ENV 447 ENT 104 CODEC 899 JOGI AKTUSOK ÉS EGYÉB ESZKÖZÖK Tárgy: AZ EURÓPAI PARLAMENT

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügy és Szociális Bizottságának 2010. május 5. napján tartott nyílt ülésérıl

J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügy és Szociális Bizottságának 2010. május 5. napján tartott nyílt ülésérıl J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügy és Szociális Bizottságának 2010. május 5. napján tartott nyílt ülésérıl Jelen vannak: dr. Ványai Éva, a Bizottság elnöke, képviselı

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. május 26-án tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. május 26-án tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. május 26-án tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: Komlói Amerikai futball Közhasznú Egyesület területhasználati kérelme

Részletesebben

Jegyzőkönyvi kivonat. Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése 2012. közgyűlésének nyilvános üléséről készült jegyzőkönyvéből.

Jegyzőkönyvi kivonat. Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése 2012. közgyűlésének nyilvános üléséről készült jegyzőkönyvéből. Jegyzőkönyvi kivonat Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése 2012. közgyűlésének nyilvános üléséről készült jegyzőkönyvéből. 11. napirendi pont: Előterjesztés a felhasználásáról 303/2012. (XI.

Részletesebben

Fertőd Város Német Kisebbségi Önkormányzata

Fertőd Város Német Kisebbségi Önkormányzata Fertőd Város Német Kisebbségi Önkormányzata 7/2010. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V 2010. december 14. napján megtartott NÉMET KISEBBSÉGI ÖNKORMÁNYZAT Ü L É S É R Ő L Készült: 4 példányban. 1 Fertőd Város

Részletesebben

EMLÉKEZTETİ Az Óbudai Egyetem Szenátusának 2012. március 26-ai ülésérıl

EMLÉKEZTETİ Az Óbudai Egyetem Szenátusának 2012. március 26-ai ülésérıl OE-RH-611/2012 EMLÉKEZTETİ Az Óbudai Egyetem Szenátusának 2012. március 26-ai ülésérıl Az emlékeztetı röviden és tömören összefoglalja a Szenátus ülésén elhangzottakat. Az ülésrıl videofelvétel készült,

Részletesebben

Mosonszolnok Község Önkormányzata Képviselő-testülete 6/1999.(III.31.) ÖKT sz. R E N D E L E T E. helyi kitüntetések alapításáról és adományozásáról

Mosonszolnok Község Önkormányzata Képviselő-testülete 6/1999.(III.31.) ÖKT sz. R E N D E L E T E. helyi kitüntetések alapításáról és adományozásáról Mosonszolnok Község Önkormányzata Képviselő-testülete 6/1999.(III.31.) ÖKT sz. R E N D E L E T E helyi kitüntetések alapításáról és adományozásáról Mosonszolnok Község Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

Véleményezési határidő: 2013. november 26. Véleményezési cím:

Véleményezési határidő: 2013. november 26. Véleményezési cím: Budapest Főváros IV. kerület ÚJPEST ÖNKORMÁNYZAT 1041 Budapest, István út 14. 231-3141, Fax.: 231-3151 mszabolcs@ujpest.hu ALPOLGÁRMESTERE www.tuv.com ID 9105075801 Management System ISO 9001:2008 valid

Részletesebben

T Á R G Y S O R O Z A T A. 2./ Az Önkormányzat 2013.évi költségvetési rendeletének megtárgyalása.

T Á R G Y S O R O Z A T A. 2./ Az Önkormányzat 2013.évi költségvetési rendeletének megtárgyalása. NYÍRGELSE KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ- TESTÜLET 2013.március 19.-én megtartott Képviselő-testületi ülésének a.) jegyzőkönyve b.) c.) előterjesztése d.) tárgysorozata T Á R G Y S O R O Z A T A 1./A Geszterédi

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Vajta Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. október 26-án 13,00 órai kezdettel tartott nyilvános rendes üléséről

JEGYZŐKÖNYV Vajta Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. október 26-án 13,00 órai kezdettel tartott nyilvános rendes üléséről Ikt.szám:.-1/2015. JEGYZŐKÖNYV Vajta Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. október 26-án 13,00 órai kezdettel tartott nyilvános rendes üléséről A Képviselő-testülete által meghozott határozat

Részletesebben

A Justh Zsigmond Városi Könyvtár panaszkezelési szabályzata

A Justh Zsigmond Városi Könyvtár panaszkezelési szabályzata A Justh Zsigmond Városi Könyvtár panaszkezelési szabályzata I. Általános rendelkezések, fogalom meghatározások Szabályzatunk célja, hogy a Justh Zsigmond Városi Könyvtár, mint nyilvános könyvtár a könyvtári

Részletesebben

Önellenőrzés Előadó: dr. Jakab Miklós

Önellenőrzés Előadó: dr. Jakab Miklós Előadó: dr. Jakab Miklós Az önellenőrzés fogalma Az adózó önadózás esetén jogosult az önellenőrzésre elévülési időn belül, de arra nem kötelezhető. Az önellenőrzéssel az adózó helyesbíti és bevallja az

Részletesebben

K I V O N A T. Lakitelek Önkormányzat Képviselő-testületének. 2016. május 13-i ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Lakitelek Önkormányzat Képviselő-testületének. 2016. május 13-i ülésének jegyzőkönyvéből 2016. május 13-i ülésének könyvéből 69/2016. (V.13.) számú határozata A illetményének és költségtérítésének megállapítása Lakitelek Önkormányzat Zobokiné Kiss Anita előterjesztését A Képviselő-testület

Részletesebben

6. számú előterjesztés Egyszerű többség. Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. január 30-i rendes ülésére

6. számú előterjesztés Egyszerű többség. Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. január 30-i rendes ülésére 6. számú előterjesztés Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. január 30-i rendes ülésére Tárgy: Dombóvári Városszépítő és Városvédő Egyesület beszámolója

Részletesebben

Pápateszér Község Önkormányzata Képviselő-testülete. Jegyzőkönyv

Pápateszér Község Önkormányzata Képviselő-testülete. Jegyzőkönyv Jegyzőkönyv Szám: 2/2014. Készült Pápateszér Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. január 30-án 18 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Pápateszér, Petőfi u. 17. Jelen

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Polgármesteri Hivatal 9082 Nyúl, Kossuth L. u. 46. Szám: 184-13/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nyúl Község Önkormányzata Képviselőtestületének 2012. november 16-án megtartott rendkívüli nyílt üléséről.

Részletesebben

AZ EURÓPAI UNIÓ TANÁCSA. Brüsszel, 2011. július 19. (19.07) (OR. en) 13081/11 AVIATION 193

AZ EURÓPAI UNIÓ TANÁCSA. Brüsszel, 2011. július 19. (19.07) (OR. en) 13081/11 AVIATION 193 AZ EURÓPAI UNIÓ TANÁCSA Brüsszel, 2011. július 19. (19.07) (OR. en) 13081/11 AVIATION 193 FEDŐLAP Küldi: az Európai Bizottság Az átvétel dátuma: 2011. július 18. Címzett: a Tanács Főtitkársága Biz. dok.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Vagyongazdálkodási Bizottsága 2012. december 21. napján tartott rendkívüli nyílt üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Vagyongazdálkodási Bizottsága 2012. december 21. napján tartott rendkívüli nyílt üléséről. Jegyzőkönyv Készült Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Vagyongazdálkodási Bizottsága 2012. december 21. napján tartott rendkívüli nyílt üléséről. Jelen vannak: Dr. Bohács Zsolt a bizottság elnöke Gila

Részletesebben

Közfoglalkoztatást érintő együttműködési megállapodások. 3 db határozati javaslat

Közfoglalkoztatást érintő együttműködési megállapodások. 3 db határozati javaslat Előterjesztő: Dr. Botka László Polgármester Iktatószám: 01/3295-99/2014 Tárgy: Közfoglalkoztatást érintő együttműködési megállapodások Melléklet: 3 db határozati javaslat Véleményezésre megküldve: Városüzemeltetési

Részletesebben

MEGYEI II. OSZTÁLY NYUGATI CSOPORT 20. FORDULÓ FELNŐTT EREDMÉNYEK 20. FORDULÓ U-19-ES EREDMÉNYEK TABELLA FELNŐTT

MEGYEI II. OSZTÁLY NYUGATI CSOPORT 20. FORDULÓ FELNŐTT EREDMÉNYEK 20. FORDULÓ U-19-ES EREDMÉNYEK TABELLA FELNŐTT Magyar Labdarúgó Szövetség Tolna Megyei Igazgatósága Telefonok: 74/511-123 7100 Szekszárd, Keselyűsi u 3. 74/511-124 E-mail: tolnalsz@enternet.hu Fax: 74/412-857 Honlap cím: www.tolnalsz.hu 19/2011-2012

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Ferencz Zoltán József elnökhelyettes: Jegyzőkönyv hitelesítőnek javasolja Gombás Viktória Rita bizottsági tagot megválasztani.

JEGYZŐKÖNYV. Ferencz Zoltán József elnökhelyettes: Jegyzőkönyv hitelesítőnek javasolja Gombás Viktória Rita bizottsági tagot megválasztani. SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK SZOCIÁLIS ÉS EGÉSZSÉGÜGYI BIZOTTSÁGA Iktatószám: I.B. 1089-11/2015. JEGYZŐKÖNYV amely készült Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének Szociális

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Alsómocsolád Község Önkormányzata Képviselőtestülete alakuló üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Alsómocsolád Község Önkormányzata Képviselőtestülete alakuló üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: alakuló üléséről Az ülés ideje és helye: 2010. október 8. Alsómocsolád, Falunáz, Rákóczi utca 21. Jelen vannak: Dicső László polgármester, Böröcz Dániel, Ginzer János, Pandurné

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV A Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testület 2014. október 22-i üléséről.

JEGYZŐKÖNYV A Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testület 2014. október 22-i üléséről. JEGYZŐKÖNYV A Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testület 2014. október 22-i üléséről. Időpontja: 2014. október 22. 16:05 órai kezdettel Helye: Kiskunlacházi Polgármesteri Hivatal Tanácsterme Jelen

Részletesebben

Ajánlás A TANÁCS HATÁROZATA

Ajánlás A TANÁCS HATÁROZATA EURÓPAI BIZOTTSÁG Brüsszel, 2014.3.10. COM(2014) 147 final Ajánlás A TANÁCS HATÁROZATA az egyrészről az Európai Unió, az Európai Atomenergia-közösség és tagállamaik, másrészről a Moldovai Köztársaság közötti

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csetény-Szápár KözségÖnkormányzat Képviselőtestületei 8417 Csetény, Rákóczi u. 30. Ikt.sz.: /2009. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csetény és Szápár Község Önkormányzat Képviselőtestületeinek 2009. szeptember

Részletesebben

Dr. Tarczay Áron: A társadalmi szervezetek szervezetére vonatkozó követelmények a magyar bírói gyakorlatban

Dr. Tarczay Áron: A társadalmi szervezetek szervezetére vonatkozó követelmények a magyar bírói gyakorlatban Dr. Tarczay Áron: A társadalmi szervezetek szervezetére vonatkozó követelmények a magyar bírói gyakorlatban Az egyesülési jogról szóló 1989. évi II. tv. (Etv.) csak néhány alapvető szabályt fogalmaz meg

Részletesebben

Apor Vilmos Katolikus Főiskola SZENÁTUSÁNAK HATÁROZATAI

Apor Vilmos Katolikus Főiskola SZENÁTUSÁNAK HATÁROZATAI Vác, 2011. nov. 29. Ikt. szám: 6-1/2011. A Szenátus létszáma: 12 fő Jelenlévő szenátustagok száma: 12 fő A Szenátus határozatképes. SZH 11.11.29./1. A szenátus a felsőoktatásról szóló 2005.évi CXXXIX.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV A MAGYAR SZABAD REPÜLŐK SZÖVETSÉGE ELNÖKSÉGÉNEK 2014. június 23-i rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV A MAGYAR SZABAD REPÜLŐK SZÖVETSÉGE ELNÖKSÉGÉNEK 2014. június 23-i rendkívüli üléséről JEGYZŐKÖNYV A MAGYAR SZABAD REPÜLŐK SZÖVETSÉGE ELNÖKSÉGÉNEK 2014. június 23-i rendkívüli üléséről Az ülés helyszíne: A szövetség székhelyén (1139 Budapest Dagály utca 11.) 16.30 kezdettel Jelen vannak:

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült: 2014. április 7-én a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében megtartott rendkívüli Képviselő-testületi ülésről

J e g y z ő k ö n y v. Készült: 2014. április 7-én a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében megtartott rendkívüli Képviselő-testületi ülésről Szám: 7/2014. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2014. április 7-én a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében megtartott rendkívüli Képviselő-testületi ülésről Jelen vannak: Katona Imre polgármester Geredy

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2016. február 25-i ülésére Tárgy: A polgármester 2016. évi szabadság ütemezésének jóváhagyása Előadó: Sümegi Attila jegyző Előterjesztés

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Dr. Endrédy Renáta osztályvezető, a Jegyző megbízottja. Henn Sándor képviselő és Ifj. Dallos Zoltán képviselő igazoltan voltak távol.

Jegyzőkönyv. Dr. Endrédy Renáta osztályvezető, a Jegyző megbízottja. Henn Sándor képviselő és Ifj. Dallos Zoltán képviselő igazoltan voltak távol. Balatonszőlős Község Önkormányzata BALATONSZŐLŐS 101/20-21/2013 Jegyzőkönyv Készült: Balatonszőlős Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. május 13-án, 18:50 órai kezdettel megtartott, kihelyezett

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Zádori János polgármester. Fűri Ferenc Gászné Bősz Bernadett Dr. Hutvágner Rozália László Miklós Tóth Györgyi

JEGYZŐKÖNYV. Zádori János polgármester. Fűri Ferenc Gászné Bősz Bernadett Dr. Hutvágner Rozália László Miklós Tóth Györgyi JEGYZŐKÖNYV Készült: Pécsvárad Város Képviselő-testületének 2015. június 15-én tartott üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Jelen vannak: Meghívottak: Benkő László Fűri Ferenc Gászné Bősz Bernadett

Részletesebben

Berekfürdő Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. március hó 29. napján tartott rendkívüli testületi ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

Berekfürdő Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. március hó 29. napján tartott rendkívüli testületi ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Berekfürdő Községi Önkormányzat 5309 Berekfürdő, Berek tér 15. Berekfürdő Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. március hó 29. napján tartott rendkívüli testületi ülésének J E G Y Z Ő K Ö N

Részletesebben

AZ EURÓPAI KÖZÖSSÉGEK BIZOTTSÁGA. Javaslat: AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS IRÁNYELVE

AZ EURÓPAI KÖZÖSSÉGEK BIZOTTSÁGA. Javaslat: AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS IRÁNYELVE HU HU HU AZ EURÓPAI KÖZÖSSÉGEK BIZOTTSÁGA Brüsszel, 22.12.2006 COM(2006) 916 végleges 2006/0300 (COD) Javaslat: AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS IRÁNYELVE pénzügyi konglomerátumhoz tartozó hitelintézetek,

Részletesebben

SZECSENYFELFALU KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ - TESTÜLETE

SZECSENYFELFALU KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ - TESTÜLETE SZECSENYFELFALU KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ - TESTÜLETE 2009. EVI III. JEGYZŐKÖNYVE 2009. MÁRCIUS 31-1 ULESEROL J e g y z ő k ö n y v Készült Szécsényfelfalu Önkormányzat Képviselő-testületének 2009.

Részletesebben

2. Az egyesület - tagjai által önkéntesen létrehozott - önkormányzati elven működő, kulturális szervezet, amely jogi személy.

2. Az egyesület - tagjai által önkéntesen létrehozott - önkormányzati elven működő, kulturális szervezet, amely jogi személy. . EGYESÜLETI ALAPSZABÁLY A Egyesület jelen alapszabályhoz mellékletként, külön íven csatolt tagjegyzék szerinti tagjai az egyesülési jogról, a közhasznú jogállásról, valamint a civil szervezetek működéséről

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Kiss Mihály bizottsági tagok. Javasolja, hogy a meghívóban szereplő napirendek kerüljenek megtárgyalásra,melyek az alábbiak:

JEGYZŐKÖNYV. Kiss Mihály bizottsági tagok. Javasolja, hogy a meghívóban szereplő napirendek kerüljenek megtárgyalásra,melyek az alábbiak: 1 JEGYZŐKÖNYV Készült Nyíracsád Községi Önkormányzat Képviselő-testületének Egészségügyi és Sportbizottsági ülésén Nyíracsádi Polgármesteri Hivatal Tanácstermében (4262 Nyíracsád, Petőfi tér 8.sz.) 2016.

Részletesebben

2016. 01.22. online szavazás:

2016. 01.22. online szavazás: 2016. Online: MSSZ/01/2016. sz. E.H. : Az Elnökség 11 igen, 8 nem, és 2 tartózkodással elfogadta, hogy az elnökség felhatalmazza a mindenkori szövetségi kapitányt, hogy amennyiben megítélése szerint a

Részletesebben

Kiszombor Nagyközség Polgármesterétől 6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8. Tel/Fax: 62/525-090 E-mail: phkiszombor@vnet.hu

Kiszombor Nagyközség Polgármesterétől 6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8. Tel/Fax: 62/525-090 E-mail: phkiszombor@vnet.hu Kiszombor Nagyközség Polgármesterétől 6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8. Tel/Fax: 62/525-090 E-mail: phkiszombor@vnet.hu Üsz.: 22-41/2013. Tárgy: A Kiszombor 05326/2 hrsz-ú (korábban: 027/2 hrsz) ingatlan

Részletesebben

1002-2/2014. Püspökladány Város Önkormányzata Pénzügyi és Ügyrendi Bizottsága. 2014. január 23-i soron következő ülésének jegyzőkönyve

1002-2/2014. Püspökladány Város Önkormányzata Pénzügyi és Ügyrendi Bizottsága. 2014. január 23-i soron következő ülésének jegyzőkönyve 1002-2/2014. Püspökladány Város Önkormányzata Pénzügyi és Ügyrendi Bizottsága 2014. január 23-i soron következő ülésének jegyzőkönyve 1/2014. (I. 23.) pénzügyi és ügyrendi bizottsági határozat Püspökladány

Részletesebben

Történelmi kvalifikációs verseny - Csapatbeosztás Üllő 2016. április 16.

Történelmi kvalifikációs verseny - Csapatbeosztás Üllő 2016. április 16. Történelmi kvalifikációs verseny - Csapatbeosztás Üllő 2016. április 16. 1-es cél Varga István Tiszteletreméltó 51 év felett Modern anyagokból készült történelmi íj Kónya Miklós Nyílegyes IC Felnőtt (vitéz

Részletesebben

Ököritófülpös Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. június 28-án tartott NYÍLT ülésének:

Ököritófülpös Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. június 28-án tartott NYÍLT ülésének: Képviselő-testülete ÖKÖRITÓFÜLPÖS Száma:Ö/35-19/2013/ált. Ököritófülpös Nagyközség Önkormányzat 2013. június 28-án tartott NYÍLT ülésének: a./ Jegyzőkönyve:169-től - 172-ig b./ Tárgysorozata: 1-től 4-ig

Részletesebben

MAGYAR CURLING SZÖVETSÉG

MAGYAR CURLING SZÖVETSÉG A MAGYAR CURLING SZÖVETSÉG 2016. ÉVI HATÁROZATAINAK JEGYZÉKE I. KÖZGYŰLÉSI HATÁROZATOK II. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK Budapest, 2016.02.24. 1 I. KÖZGYŰLÉSI HATÁROZATOK 1. 1/2016. (III.23.) évi küldöttgyűlési

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS A 2015. évi lisztérzékenység szűréséről

ELŐTERJESZTÉS A 2015. évi lisztérzékenység szűréséről Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/142, 144 Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu Tisztelt Képviselő-testület! Tisztelt

Részletesebben

Vezérigazgatói bérek és juttatások. A, Beosztás / tisztség vezérigazgató vezérigazgató-helyettes

Vezérigazgatói bérek és juttatások. A, Beosztás / tisztség vezérigazgató vezérigazgató-helyettes Vezérigazgatói bérek és juttatások A, Beosztás / tisztség vezérigazgató vezérigazgató-helyettes B, Személyi havi bruttó alapbér / tiszteletdíj (Ft/hó) 3 200 000 2 300 000 ebből: adó és járulék formájában

Részletesebben

Tájékoztató az önkéntes nyugdíjpénztárak számára a 2012-től érvényes felügyeleti adatszolgáltatási változásokról

Tájékoztató az önkéntes nyugdíjpénztárak számára a 2012-től érvényes felügyeleti adatszolgáltatási változásokról Tájékoztató az önkéntes nyugdíjpénztárak számára a 2012-től érvényes felügyeleti adatszolgáltatási változásokról Szeles Angelika Monitoring szakreferens Adatszolgáltatási és monitoring főosztály Budapest,

Részletesebben

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2015. november 04. Kónyáné Dr. Zsarnovszky

Részletesebben