R o m a é s c i g á n y ö s z t ö n d í j J e l e n t k e z é s i l a p

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "R o m a é s c i g á n y ö s z t ö n d í j J e l e n t k e z é s i l a p"

Átírás

1 R o m a é s c i g á n y ö s z t ö n d í j J e l e n t k e z é s i l a p A PÁLYÁZATI ŰRLAP KITÖLTÉSE ELŐTT KÉRJÜK, FIGYELMESEN TANULMÁNYOZD ÁT A KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓT! ADATLAP A JELENTKEZŐ TÖLTI KI Név: Fénykép: Évfolyam: Nem: Születési hely és idő: Állampolgárság: Útlevélszám: Édesapa/Gondviselő neve: Édesanya/ Gondviselő lánykori neve: Állandó lakcím: Irányítószám: Település Személyi. ig. szám Foglalkozás: Foglalkozás Értesítési cím: Utca, házszám Irányítószám Település Telefonszám (otthoni): cím Jelenlegi iskolád: Utca, házszám 06( ) Mobiltelefon (saját) Név: Cím: 06( ) Telefon : Honlap: Igazgató: Jelenlegi iskolámban tanulói jogviszonyom kezdete: (év) (hó) (nap) Ötévfolyamos képzésben veszek részt, melynek keretében kilencedik évfolyamon nyelvi előkészítő osztályba jártam

2 TANULMÁNYOK, ÉRDEKLŐDÉS A JELENTKEZŐ TÖLTI KI 1. Milyen nyelveket beszélsz, milyen szinten? Az első két oszlopot akkor is töltsd ki, ha nincs nyelvvizsgád az adott nyelvből! Nyelv Szint Nyelvvizsga típus Nyelvvizsgaközpont Nyelvvizsga száma 2. Részt vettél-e az előző két év (2010/2011-től a jelenlegi tanévig) során versenyen (tanulmányi, sport stb.)? Milyen eredményt értél el? A verseny nevét, típusát és eredményedet pontosan írd le! Verseny Év Forduló Eredmény 3. Kérjük, mutasd be mivel töltöd a szabadidődet (iskolai szakkörök, tisztségek, sport, művészeti tevékenység, önkéntesség stb.). Mit? Hol? Mióta? Gyakoriság Eredmények 4. A fenti tevékenységek közül melyik jelenti a számodra a legtöbbet? Miért? Akad-e olyan dolog ezzel kapcsolatban, amin változtatnál? Mit és hogyan?

3 5. Hogyan ítéled meg saját helyzetedet barátaid, osztálytársaid között? 6. Középiskolai tanulmányaid után milyen terveid vannak jövőddel kapcsolatban? Szeretnél-e továbbtanulni, és ha igen, mit tanulnál és hol? Milyen pályára szeretnél menni? 7. Hány fiú- és lánytestvéred van? Mennyi idősek? 8. Jelenleg kikkel élsz együtt? 9. Van-e még valami, amit szeretnél, hogy tudjunk rólad?

4 FOGALMAZÁSOK-A JELENTKEZŐ TÖLTI KI A) Mi motivált arra, hogy jelentkezz erre az ösztöndíjra? Terveidben mi a szerepe a nemzetközi közösségben eltöltött két évnek és az UWC által képviselt értékeknek? Mit tudsz Te nyújtani egy ilyen közösségnek? ( szó)

5 B) Írj családodról, barátaidról, közvetlen környezetedről, továbbá arról, hogy milyen események, személyek formáltak téged eddig, voltak rád nagy hatással! (Kérjük olvashatóan, kézírással, fekete tintával kitölteni)

6 C) Írj fogalmazást szó terjedelemben az alábbi témák egyikében: 1. Milyen kitörési lehetőséget látsz a magyarországi cigányság számára? 2. A közismert, médiában szereplő roma/cigány személyiségek mennyire képviselik a roma/cigány kultúrát? 3. Mi volt életed eddigi legjobb és/vagy legrosszabb döntése? 4. Milyen fontos tudományos előrelépés történt az elmúlt évben, ami felkeltette az érdeklődésed? Miért tartod fontosnak?

7 JELENTKEZŐI NYILATKOZAT A PÁLYÁZÓ TÖLTI KI Az UWC Magyarország pályázati kiírása értelmében a ös roma/cigány ösztöndíjpályázaton azok a szept. 1-jén 16. életévüket már, de 19. életévüket még be nem töltött roma/cigány diákok, akik 2014 vagy 2015 tavaszán érettségiző szakközépiskolai vagy gimnáziumi osztályba járnak, és 1) vagy magyar állampolgársággal rendelkeznek és középiskolai tanulmányaikat magyarországi oktatási intézményben folytatják, vagy korábban legalább 5 iskolai tanévet magyarországi oktatási intézményben végeztek 2) vagy nem magyar állampolgárok, de az ösztöndíj beadásakor legalább három megkezdett tanéve magyarországi oktatási intézményben tanulnak és magyarul beszélnek. Kérünk, jelöld be, illetve egészítsd ki a rád vonatkozó választ: Magyar állampolgár vagyok Nem vagyok magyar állampolgár,... évtől veszek részt magyarországi oktatásban Ezen jelentkezési lap kitöltésével és beküldésével jelentkezem az UWC Magyarország által meghirdetett roma/cigány ösztöndíjra. Kijelentem, hogy az itt szereplő adatok, vélemények hitelesek, a pályamunka mind egészében (koncepciójában), mind részleteiben (a szöveg szintjén) saját művem. Tudomásul veszem, hogy a pályázati kiírásban szereplő követelmények figyelmen kívül hagyása, illetve az eljárás bármely fordulójáról való hiányzás az eljárásból való kizárásomat vonja maga után. Tisztában vagyok azzal, hogy a Válogató Bizottság döntése elleni fellebbezésnek helye nincs, és hogy a Válogató Bizottságnak részletes értékelést nem áll módjában adni a pályázatról, sem részletes indoklást a pályázati eljárás bármelyik fordulóján elért eredményemről. Jelen pályázat benyújtásával kijelentem, hogy az UWC Magyarországi Egyesülete ösztöndíjpályázati adatkezelési szabályzatát megismertem, az abban foglalt szabályokat elfogadom, az UWC Magyarországi Egyesülete számára átadott adataimnak a szabályzat előírásainak megfelelő tárolásához és kezeléséhez, illetve bel- és külföldi harmadik személyeknek történő továbbításához, kizárólag a szabályzatban meghatározott esetekben és módon hozzájárulok. Az UWC Magyarországi Egyesülete ösztöndíj-pályázati adatkezelési szabályzata a következő webcímen érhető el: uwc.hu/hu/adatkezeles.html A válogatás döntő fordulójának várható költségei ( Ft: egy oda-vissza út Budapestre, egy éjszaka szállás és étkezések) a jelentkezőket terhelik, amelyhez az UWC Magyarország szükség esetén támogatást nyújt. A költségek tervezhetősége érdekében kérjük, hogy amennyiben támogatásra van szükséged, írd le néhány mondatban, hogy miért és mekkora összeget igényelsz. A támogatás mértéke: Indoklás: Kelt: Aláírás:..

8 SZÜLŐI NYILATKOZAT SZÜLŐ TÖLTI KI Kijelentem, hogy tájékozódtam az United World Colleges iskoláiról és gyermekem teljes beleegyezésemmel nyújtja be jelentkezését az UWC Magyarország ösztöndíjpályázatára. A pályázat adatlapját olvastam és tanúsítom, hogy az adatok a valóságnak megfelelnek. Felvétel esetén a United World Colleges iskolájában való tartózkodás idejére kérem és felhatalmazom az iskolát, hogy gyámként lépjen fel minden olyan esetben, amelyben ezt gyermekem biztonsága és jóléte megköveteli. Tisztában vagyok azzal, hogy a válogatóbizottság döntése elleni fellebbezésnek helye nincs, és hogy a Válogató Bizottságnak részletes értékelést nem áll módjában adni a pályázatról, sem részletes indoklást gyermekem a pályázati eljárás bármelyik fordulóján elért eredményéről. Kijelentem, hogy az UWC Magyarországi Egyesülete ösztöndíj-pályázati adatkezelési szabályzatát megismertem, az abban foglalt szabályokat elfogadom, gyermekemnek az UWC Magyarországi Egyesülete számára átadott adatainak, illetve saját az UWC Magyarországi Egyesülete számára átadott Adataimnak a szabályzat előírásainak megfelelő tárolásához és kezeléséhez, illetve bel- és külföldi harmadik személyeknek történő továbbításához, kizárólag a szabályzatban meghatározott esetekben és módon hozzájárulok. Az UWC Magyarországi Egyesülete ösztöndíj-pályázati adatkezelési szabályzata a következő webcímen érhető el: uwc.hu/hu/adatkezeles.html Kelt: Szülő/gondviselő neve:... Aláíró családi kapcsolata a jelentkezővel:. Szülő/gondviselő aláírása:.

9 TANÁRI AJÁNLÁS (OSZTÁLYFŐNÖK) KÉRJÜK 1 PÉLDÁNYBAN, LEZÁRT BORÍTÉKBAN, A LEZÁRÁS HELYÉN ÁTADNI A JELENTKEZŐNEK! Kérjük, az alábbiakban jellemezze a diákot, említést téve mindarról, ami a pályázat elbírálása szempontjából számunkra fontos lehet! A tanulmányi eredmények mellett különösen érdeklődünk a diák személyisége, motivációja, közösségi szerepvállalása, beilleszkedő képessége, elkötelezettsége, lelkesedése és különleges képességei iránt. Kérjük, minél részletesebb jellemzéssel segítse munkánkat és a diák további előmenetelét! Kérjük, írjon egy olyan eseményről, foglalkozásról, melynek keretében a pályázóval együttműködtek! Kérjük, értékelje a diákot az alábbi táblázat szerint! Átlagon aluli Átlagos Nagyon jó Jó Kiemelkedő Nem tudom Együttműködő képesség Alkalmazkodóképesség Kommunikációs képesség Empátia Kreativitás/Aktivitás Kezdeményezőkészség Érettség, kiegyensúlyozottság Motiváció Nyitottság Önbizalom Önfegyelem Mióta ismeri a diákot:

10 Jelen ajánlás benyújtásával kijelentem, hogy az UWC Magyarországi Egyesülete ösztöndíj- pályázati adatkezelési szabályzatát megismertem, az abban foglalt szabályokat elfogadom, az UWC Magyarországi Egyesülete számára átadott adataimnak a szabályzat előírásainak megfelelő tárolásához és kezeléséhez hozzájárulok. Tudomásul veszem, hogy az egyesület az általam készített ajánlás valódiságának ellenőrzése céljából kapcsolatba léphet velem, és hogy a jelentkező a jelentkezése benyújtásával hozzájárult ahhoz, hogy ebben a kérdéskörben felvilágosítást adjak. Az UWC Magyarországi Egyesülete ösztöndíj- pályázati adatkezelési szabályzata a következő webcímen érhető el: uwc.hu/hu/adatkezeles.html Kelt: Név: Milyen tantárgyat tanít a jelentkezőnek: Aláírás: Amennyiben szeretné, hogy a jövőben ösztöndíjkiírásainkról tájékoztassuk, kérjük, adja meg címét! címét egyesületünk kizárólag erre a célra fogja

11 TANÁRI AJÁNLÁS (VÁLASZTOTT TANÁR) KÉRJÜK 2 PÉLDÁNYBAN, LEZÁRT BORÍTÉKBAN ÁTADNI A JELENTKEZŐNEK! Kérjük, az alábbiakban jellemezze a diákot, említést téve mindarról, ami a pályázat elbírálása szempontjából számunkra fontos lehet! A tanulmányi eredmények mellett különösen érdeklődünk a diák személyisége, motivációja, közösségi szerepvállalása, beilleszkedő képessége, elkötelezettsége, lelkesedése és különleges képességei iránt. Kérjük, minél részletesebb jellemzéssel segítse munkánkat és a diák további előmenetelét! Kérjük, írjon egy olyan eseményről, foglalkozásról, melynek keretében a pályázóval együttműködtek! Kérjük, értékelje a diákot az alábbi táblázat szerint! Átlagon aluli Átlagos Nagyon jó Jó Kiemelkedő Nem tudom Együttműködő képesség Alkalmazkodóképesség Kommunikációs képesség Empátia Kreativitás/Aktivitás Kezdeményezőkészség Érettség, kiegyensúlyozottság Motiváció Nyitottság Önbizalom Önfegyelem Mióta ismeri a diákot: Jelen ajánlás benyújtásával kijelentem, hogy az UWC Magyarországi Egyesülete ösztöndíj- pályázati adatkezelési szabályzatát megismertem, az abban foglalt szabályokat elfogadom, az UWC Magyarországi Egyesülete számára átadott adataimnak a szabályzat előírásainak megfelelő tárolásához és kezeléséhez hozzájárulok. Tudomásul veszem, hogy az egyesület az általam készített ajánlás valódiságának ellenőrzése céljából kapcsolatba léphet velem, és hogy a jelentkező a jelentkezése benyújtásával hozzájárult ahhoz, hogy ebben a kérdéskörben felvilágosítást adjak. Az UWC Magyarországi Egyesülete ösztöndíj- pályázati adatkezelési szabályzata a következő webcímen érhető el: uwc.hu/hu/adatkezeles.html

12 Kelt: Név: Milyen tantárgyat tanít a jelentkezőnek: Aláírás: Amennyiben szeretné, hogy a jövőben ösztöndíjkiírásainkról tájékoztassuk, kérjük, adja meg címét! címét egyesületünk kizárólag erre a célra fogja

J e l e n t k e z é s i l a p 2 0 1 3-2 0 1 5

J e l e n t k e z é s i l a p 2 0 1 3-2 0 1 5 J e l e n t k e z é s i l a p 2 0 1 3-2 0 1 5 A PÁLYÁZATI ŰRLAP KITÖLTÉSE ELŐTT KÉRJÜK, FIGYELMESEN TANULMÁNYOZD ÁT A KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓT! ADATLAP A JELENTKEZŐ TÖLTI KI Név: Fénykép: Évfolyam: Nem: Születési

Részletesebben

ADATLAP A JELENTKEZŐ TÖLTI KI

ADATLAP A JELENTKEZŐ TÖLTI KI Jelentkezési lap 2012-2014 A PÁLYÁZATI ŰRLAP KITÖLTÉSE ELŐTT KÉRJÜK, FIGYELMESEN TANULMÁNYOZD ÁT A KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓT! ADATLAP A JELENTKEZŐ TÖLTI KI Név Fénykép Évfolyam Nem Születési hely és idő 19..

Részletesebben

ADATLAP A JELENTKEZİ TÖLTI KI (kérjük nyomtatott nagybetővel és fekete tintával kitölteni)

ADATLAP A JELENTKEZİ TÖLTI KI (kérjük nyomtatott nagybetővel és fekete tintával kitölteni) Jelentkezési lap 2008-2010 A PÁLYÁZATI ŐRLAP KITÖLTÉSE ELİTT KÉRJÜK, FIGYELMESEN TANULMÁNYOZD ÁT A KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓT! ADATLAP A JELENTKEZİ TÖLTI KI (kérjük nyomtatott nagybetővel és fekete tintával kitölteni)

Részletesebben

Pályázati adatlap. Rotary Mosonmagyaróvár Tanulmányi Támogatás 2017.év. Foglalkozás:

Pályázati adatlap. Rotary Mosonmagyaróvár Tanulmányi Támogatás 2017.év. Foglalkozás: Pályázati adatlap Rotary Mosonmagyaróvár Tanulmányi Támogatás 2017.év 1. A pályázó adatai 1.1 A pályázatot benyújtó személyi adatai: Anyja leánykori neve: Levelezési cím: Email cím (ha van): Születési

Részletesebben

Tápiószele Város Önkormányzat Képviselő-testülete. 9/2012. (IV.27.) önkormányzati rendelete

Tápiószele Város Önkormányzat Képviselő-testülete. 9/2012. (IV.27.) önkormányzati rendelete Tápiószele Város Önkormányzat Képviselő-testülete 9/2012. (IV.27.) önkormányzati rendelete a középfokú nevelési-oktatási intézményekben tanulók tanulmányi ösztöndíjáról Tápiószele Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

Jelentkezési lap 2010-2012

Jelentkezési lap 2010-2012 1 / 13-2010 / 790 Jelentkezési lap 2010-2012 Iktatási szám 2010 / 790 A PÁLYÁZATI ŐRLAP KITÖLTÉSE ELİTT KÉRJUK, FIGYELMESEN TANULMÁNYOZD ÁT A KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓT! ADATLAP - A JELENTKEZİ TÖLTI KI Név Évfolyam

Részletesebben

Iktatási szám:.. Polgármesteri Ösztöndíj Pályázati Űrlap szakiskolai és szakközépiskolai tanulók részére. Név: Születési hely, idő: Anyja neve:

Iktatási szám:.. Polgármesteri Ösztöndíj Pályázati Űrlap szakiskolai és szakközépiskolai tanulók részére. Név: Születési hely, idő: Anyja neve: Iktatási szám:.. Polgármesteri Ösztöndíj Pályázati Űrlap szakiskolai és szakközépiskolai tanulók részére Személyes leadási határidő: Postára adási határidő: Postázási cím: Hallgatói adatok Minden sor kitöltése

Részletesebben

PÁLYÁZATI NYOMTATÁNY Kelemen Éva Alapítvány Pályázati felhívás 2016/2017-es tanév 2. félév

PÁLYÁZATI NYOMTATÁNY Kelemen Éva Alapítvány Pályázati felhívás 2016/2017-es tanév 2. félév PÁLYÁZATI NYOMTATÁNY Kelemen Éva Alapítvány Pályázati felhívás 2016/2017-es tanév 2. félév A pályázatban csak a megfelelő igazolásokkal ellátott, pontosan és olvashatóan kitöltött űrlapok vehetnek részt.

Részletesebben

KIS PÉLDAKÉPEINK ÖSZTÖNDÍJ

KIS PÉLDAKÉPEINK ÖSZTÖNDÍJ KIS PÉLDAKÉPEINK ÖSZTÖNDÍJ Ösztöndíj kiíró A Kis Példaképünk Ösztöndíjat az EFOP-1.5.2.-16-2017-00029 Egységben a jövőnk Humán szolgáltatások fejlesztése a Sármellék térségében elnevezésű projekt keretében

Részletesebben

KIS PÉLDAKÉPEINK ÖSZTÖNDÍJ

KIS PÉLDAKÉPEINK ÖSZTÖNDÍJ KIS PÉLDAKÉPEINK ÖSZTÖNDÍJ Ösztöndíj kiíró A Kis Példaképünk Ösztöndíjat az EFOP-1.5.2.-16-2017-00029 Egységben a jövőnk Humán szolgáltatások fejlesztése a Sármellék térségében elnevezésű projekt keretében

Részletesebben

Kedves Szülők! Kedves Diákok!

Kedves Szülők! Kedves Diákok! Kedves Szülők! Kedves Diákok! Az alábbiakban szeretnénk tájékoztatni Önöket arról, hogy az alapfokú művészetoktatásban hogyan lehet tanulói jogviszonyt létesíteni, valamint arról, hogy a hatályos jogszabályok

Részletesebben

A Kőbánya számít Rád szociális alapú tanulmányi ösztöndíj pályázati felhívása

A Kőbánya számít Rád szociális alapú tanulmányi ösztöndíj pályázati felhívása A Kőbánya számít Rád szociális alapú tanulmányi ösztöndíj pályázati felhívása Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Képviselő-testületének a Kőbánya számít Rád szociális alapú tanulmányi ösztöndíjról

Részletesebben

1/B. melléklet a 2/2015. (II.25.) önkormányzati rendelethez

1/B. melléklet a 2/2015. (II.25.) önkormányzati rendelethez 1/B. melléklet a 2/2015. (II.25.) önkormányzati rendelethez Pályázati kiírás középfokú oktatásban résztvevők pénzbeli támogatásként nyújtott tanulmányi ösztöndíjához Pétfürdő Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. - pályázni leghamarabb az első tanév két félévének teljesítésével lehet.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. - pályázni leghamarabb az első tanév két félévének teljesítésével lehet. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata, a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testületének Soroksári Tanulmányi Ösztöndíj alapításáról és

Részletesebben

Iktatási szám:.. Polgármesteri Ösztöndíj Pályázati Űrlap gimnáziumi tanulók részére. Név: Születési hely, idő: Anyja neve: Állandó lakhely:

Iktatási szám:.. Polgármesteri Ösztöndíj Pályázati Űrlap gimnáziumi tanulók részére. Név: Születési hely, idő: Anyja neve: Állandó lakhely: Iktatási szám:.. Polgármesteri Ösztöndíj Pályázati Űrlap gimnáziumi tanulók részére Személyes leadási határidő: Postára adási határidő: Postázási cím: Hallgatói adatok Minden sor kitöltése kötelező. Hiányos

Részletesebben

2019/III/1. Szociálisan hátrányos helyzetű, tehetséges fiatalok részére szóló felsőoktatási ösztöndíj pályázat (2019/III/1.) Pályázati adatlap

2019/III/1. Szociálisan hátrányos helyzetű, tehetséges fiatalok részére szóló felsőoktatási ösztöndíj pályázat (2019/III/1.) Pályázati adatlap Az Alapítvány tölti ki! Beérkezés dátuma: Iktatószám: Pályázat sorszáma: Szociálisan hátrányos helyzetű, tehetséges fiatalok részére szóló felsőoktatási ösztöndíj pályázat () Pályázati adatlap Tisztelt

Részletesebben

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata Képviselő-testülete. 16/2011. (IV. 28.) önkormányzati rendelete

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata Képviselő-testülete. 16/2011. (IV. 28.) önkormányzati rendelete 1 Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata Képviselő-testülete 16/2011. (IV. 28.) önkormányzati rendelete az alapfokú és középfokú nevelési-oktatási intézményekben tanulók tanulmányi ösztöndíjáról

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Pécs Város Polgármestere pályázatot hirdet

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Pécs Város Polgármestere pályázatot hirdet I. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Pécs Város Polgármestere pályázatot hirdet Polgármesteri ösztöndíjra a 2011/2012. tanévben felsőoktatási intézményekbe teljes idejű, nappali tagozatos képzésre beiratkozott pécsi

Részletesebben

Tanulmányi ösztöndíj pályázat. közép-és felsőfokú oktatásban résztvevő tanulók részére

Tanulmányi ösztöndíj pályázat. közép-és felsőfokú oktatásban résztvevő tanulók részére Tanulmányi ösztöndíj pályázat közép-és felsőfokú oktatásban résztvevő tanulók részére 1. A tanulmányi ösztöndíj pályázat keretei Pákozd Város Önkormányzata és a Velencei-tavi Terület- és Településfejlesztési

Részletesebben

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata Képviselő-testülete. 20/2017. (V. 3.) önkormányzati rendelete

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata Képviselő-testülete. 20/2017. (V. 3.) önkormányzati rendelete Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata Képviselő-testülete 20/2017. (V. 3.) önkormányzati rendelete az alapfokú és középfokú köznevelési intézményekben tanulók tanulmányi ösztöndíjáról Budapest

Részletesebben

SZOCIÁLIS ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZAT

SZOCIÁLIS ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZAT SZOCIÁLIS ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZAT PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Tisztelt Osztályfőnök! Az ESZI Intézményfenntartó és nevében, felhívjuk az Ön és diákjai figyelmét a következő pályázati lehetőségre: Pályázat megnevezése:

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Mezőkövesd Város Önkormányzata Ösztöndíj-pályázatot hirdet. című pályázat keretein belül

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Mezőkövesd Város Önkormányzata Ösztöndíj-pályázatot hirdet. című pályázat keretein belül PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Mezőkövesd Város Önkormányzata Ösztöndíj-pályázatot hirdet az EFOP-3.9.2-16-2017-00055. Humán kapacitások fejlesztése Bükkábrányban és térségében című pályázat keretein belül a 2018/2019.

Részletesebben

Adatlap. Merck Tanulmányi Támogatás a 2014/2016. tanévre. 1. Személyes adatok: 1.1 A pályázatot benyújtó személyi adatai: Születési hely: Név:

Adatlap. Merck Tanulmányi Támogatás a 2014/2016. tanévre. 1. Személyes adatok: 1.1 A pályázatot benyújtó személyi adatai: Születési hely: Név: Beadási határidő: 2014. október 1. 2 eredeti példányban kell benyújtani! Kérjük, hogy kitöltés előtt figyelmesen olvassa el a kitöltési útmutatót! Adatlap Merck Tanulmányi Támogatás a 2014/2016. tanévre

Részletesebben

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata Képviselő-testülete. 42/2015. (VI. 29.) önkormányzati rendelete

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata Képviselő-testülete. 42/2015. (VI. 29.) önkormányzati rendelete Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata Képviselő-testülete 42/2015. (VI. 29.) önkormányzati rendelete az alapfokú és középfokú köznevelési intézményekben tanulók tanulmányi ösztöndíjáról Budapest

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Pécs Város Polgármestere pályázatot hirdet

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Pécs Város Polgármestere pályázatot hirdet I. 1.számú melléklet PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Pécs Város Polgármestere pályázatot hirdet Polgármesteri ösztöndíjra a. tanévben felsőoktatási intézményekbe teljes idejű, nappali tagozatos képzésre beiratkozott

Részletesebben

2018. ÉVI PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

2018. ÉVI PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 2018. ÉVI PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 1. A pályázat kiírója Név: Zarnócz András Alapítvány Székhely: 6000 Kecskemét, Budai utca 29. Nyilvántartási szám: Pk. 60225/2006., Kecskeméti Törvényszék Adószám: 18369779103

Részletesebben

2 eredeti példányban kell benyújtani! Kérjük, hogy kitöltés előtt figyelmesen olvassa el a kitöltési útmutatót! Beadási határidő: 2015. október 1.

2 eredeti példányban kell benyújtani! Kérjük, hogy kitöltés előtt figyelmesen olvassa el a kitöltési útmutatót! Beadási határidő: 2015. október 1. 2 eredeti példányban kell benyújtani! Kérjük, hogy kitöltés előtt figyelmesen olvassa el a kitöltési útmutatót! Beadási határidő: 2015. október 1. Adatlap Merck Tanulmányi Támogatás a 2015/2017 tanévre

Részletesebben

A TANULÓ SZEMÉLYI ADATLAPJA

A TANULÓ SZEMÉLYI ADATLAPJA 2. sz. melléklet A TANULÓ SZEMÉLYI ADATLAPJA Név:. Születési hely:. Születési idő:... Anyja neve:. Lakcím: település: utca/házszám: irányítószám: Értesítési cím (ha eltér a lakcímtől): település: utca/házszám:

Részletesebben

A TANULÓ SZEMÉLYI ADATLAPJA

A TANULÓ SZEMÉLYI ADATLAPJA 2. sz. melléklet A TANULÓ SZEMÉLYI ADATLAPJA Név:. Születési hely:. Születési idő:... Anyja neve:. Lakcím: település: utca/házszám: irányítószám: Értesítési cím (ha eltér a lakcímtől): település: utca/házszám:

Részletesebben

PÁLYÁZATI ŰRLAP ÖSZTÖNDÍJ RENDSZERŰ TÁMOGATÁS KIEMELKEDŐ TANULMÁNYI EREDMÉNYŰ FELSŐ TAGOZATOS TANULÓK SZÁMÁRA. a tanévre vonatkozóan

PÁLYÁZATI ŰRLAP ÖSZTÖNDÍJ RENDSZERŰ TÁMOGATÁS KIEMELKEDŐ TANULMÁNYI EREDMÉNYŰ FELSŐ TAGOZATOS TANULÓK SZÁMÁRA. a tanévre vonatkozóan ÖSZTÖNDÍJ RENDSZERŰ TÁMOGATÁS KIEMELKEDŐ TANULMÁNYI EREDMÉNYŰ FELSŐ TAGOZATOS TANULÓK SZÁMÁRA PÁLYÁZATI ŰRLAP a 2018-2019. tanévre vonatkozóan info@vvfa.hu PÁLYÁZATI ŰRLAP FELSŐ TAGOZATOS TANULÓK SZÁMÁRA

Részletesebben

Leadási határidő: 2013. október 2. (HÖK Irodában, ügyeleti időben)

Leadási határidő: 2013. október 2. (HÖK Irodában, ügyeleti időben) MAGYAR KÉPZŐMŰVÉSZETI EGYETEM BUDAPEST Alaptámogatás pályázati űrlapja 2013/2014. tanév I. félévére Leadási határidő: 2013. október 2. (HÖK Irodában, ügyeleti időben) DJB tölti ki! Bíráló: Elért pontszám:

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Tard Község Önkormányzata Ösztöndíj-pályázatot hirdet

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Tard Község Önkormányzata Ösztöndíj-pályázatot hirdet PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Tard Község Önkormányzata Ösztöndíj-pályázatot hirdet az EFOP-3.9.2-16-2017-00055. Humán kapacitások fejlesztése Bükkábrányban és térségében című pályázat keretein belül a 2017/2018.

Részletesebben

Kedves Tanuló! A 2015/2016-os tanévre meghirdetett osztályok OM azonosító: 029280

Kedves Tanuló! A 2015/2016-os tanévre meghirdetett osztályok OM azonosító: 029280 Kedves Tanuló! Bizonyára nehéz feladat előtt állsz, hiszen döntened kell arról, hogy milyen iskolában akarsz tanulni az elkövetkezendő néhány évben. Tájékoztatónkkal szeretnénk számodra segítséget nyújtani,

Részletesebben

ADATLAP a Nemzeti Tehetség Program

ADATLAP a Nemzeti Tehetség Program Regisztrációs szám:. Pályázat kiírói töltik ki! ADATLAP a Nemzeti Tehetség Program Ady Endre-ösztöndíj a külhoni magyar nyelvű oktatásban résztvevő kiemelkedően tehetséges, szociálisan hátrányos helyzetű

Részletesebben

PÁLYÁZATI ŰRLAP BÁCS-KISKUNBAN ITTHON VAGY! ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁT

PÁLYÁZATI ŰRLAP BÁCS-KISKUNBAN ITTHON VAGY! ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁT PÁLYÁZATI ŰRLAP BÁCS-KISKUNBAN ITTHON VAGY! ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁT EFOP-3.9.2-16-2017-00007 EFOP-3.9.2-16-2017-00009 2018/2019. TANÉV I. FÉLÉV 1. Pályázó személyi adatai I.sz. melléklet Ikt. szám: EFOP-3.9.2-16-2017-00008

Részletesebben

ADATLAP a Nemzeti Tehetség program

ADATLAP a Nemzeti Tehetség program Regisztrációs szám:. Pályázat kiírói töltik ki! ADATLAP a Nemzeti Tehetség program Ady Endre-ösztöndíj a külhoni magyar nyelvű oktatásban résztvevő, kiemelkedően tehetséges, szociálisan hátrányos helyzetű

Részletesebben

Korábbi Új Ciklus. Log-in # Ösztöndíj elızmény. Kérünk minden kért anyagot 4 példányban benyújtani: az eredetit és 3 fénymásolt példányt!

Korábbi Új Ciklus. Log-in # Ösztöndíj elızmény. Kérünk minden kért anyagot 4 példányban benyújtani: az eredetit és 3 fénymásolt példányt! Ne töltse ki! Ezt a részt az iroda tölti ki! Roma Memorial - Felsıoktatási Ösztöndíj Program JELENTKEZÉSI LAP Ország kódja Korábbi Új Ciklus Log-in # Ösztöndíj elızmény Ajánlólevél Tanulmányi átlag igazolás

Részletesebben

A pályázatok leadásának határideje:

A pályázatok leadásának határideje: Általános rendelkezések: Nyugat magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központ TUDOMÁNYOS ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZATI KIÍRÁSA. FÉLÉV 1. Pályázat célja támogatni azon kiemelkedő szakmai és tudományos tevékenységet

Részletesebben

EFOP számú, Humán kapacitások fejlesztése térségi szemléletben Észak-Somogyban című projekt

EFOP számú, Humán kapacitások fejlesztése térségi szemléletben Észak-Somogyban című projekt Ösztöndíj pályázat általános iskolások részére Balatonkeresztúr Község Önkormányzata tanulmányi ösztöndíj pályázatot ír ki a 79/2018.(VII.25.) határozata alapján a 2018/2019 tanévre Célja: Az esélyegyenlőség

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Én megcsinálom 2018 ösztöndíj elnyerésére.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Én megcsinálom 2018 ösztöndíj elnyerésére. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A STOPLI Sportegyesület nyílt pályázatot hirdet az Én megcsinálom 2018 ösztöndíj elnyerésére. A STOPLI Sportegyesület az Én megcsinálom 2018 ösztöndíjat azon 10-21 év közötti fiataloknak

Részletesebben

ÖSZTÖNDÍJSZABÁLYZAT. a Gábor Dénes Főiskola, Siófoki Közösségi Felsőoktatási Képzési Központjának 0 évfolyam ösztöndíj-támogatási rendszeréről

ÖSZTÖNDÍJSZABÁLYZAT. a Gábor Dénes Főiskola, Siófoki Közösségi Felsőoktatási Képzési Központjának 0 évfolyam ösztöndíj-támogatási rendszeréről ÖSZTÖNDÍJSZABÁLYZAT a Gábor Dénes Főiskola, Siófoki Közösségi Felsőoktatási Képzési Központjának 0 évfolyam ösztöndíj-támogatási rendszeréről A Gábor Dénes Főiskola, Siófoki Közösségi Felsőoktatási Képzési

Részletesebben

ERASMUS PÁLYÁZATI ADATLAP SZAKMAI GYAKORLAT

ERASMUS PÁLYÁZATI ADATLAP SZAKMAI GYAKORLAT Egészségügyi Közszolgálati Kar 2015/16. tanév PÁLYÁZATI ŰRLAP HALLGATÓK A SZÁMÁRA I. SZEMÉLYES ADATOK Iktatási szám: Pályázó neve NEPTUN azonosító Állandó lakcím Levelezési cím Telefon E-mail II. GYAKORLATI

Részletesebben

1. Neve:... neme:... születési neve:... anyja születési neve:... születési helye:...ideje:... év...hó...nap. állampolgársága:... családi állapota:...

1. Neve:... neme:... születési neve:... anyja születési neve:... születési helye:...ideje:... év...hó...nap. állampolgársága:... családi állapota:... Beérkezés időpontja: 2015/2 Szám: JELENTKEZÉSI LAP RENDŐR SZAKKÉPESÍTÉS megszerzésére irányuló képzésre A jelentkezési lapot az érvényes okmányok alapján, olvashatóan, nyomtatott nagybetűvel, írógéppel

Részletesebben

P Á L Y Á Z A T I F E L H Í V Á S Itt van az otthonunk, itt van a jövőnk! ösztöndíj elnyerésére a 2014/2015. tanévre

P Á L Y Á Z A T I F E L H Í V Á S Itt van az otthonunk, itt van a jövőnk! ösztöndíj elnyerésére a 2014/2015. tanévre P Á L Y Á Z A T I F E L H Í V Á S Itt van az otthonunk, itt van a jövőnk! ösztöndíj elnyerésére a 2014/2015. tanévre Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata a Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése

Részletesebben

ADATLAP a Nemzeti Tehetség program

ADATLAP a Nemzeti Tehetség program Regisztrációs szám:... Pályázat kiírói töltik ki! ADATLAP a Nemzeti Tehetség program Ady Endre-ösztöndíj a külhoni magyar nyelvű oktatásban résztvevő, kiemelkedően tehetséges, szociálisan hátrányos helyzetű

Részletesebben

MNB kiválósági ösztöndíj

MNB kiválósági ösztöndíj MNB kiválósági ösztöndíj 1. A Magyar Nemzeti Bank társadalmi felelősségvállalási stratégiájának megvalósítása keretében, az MNB és a KJF között létrejött szerződés alapján, támogatást nyújt a 2016/2017-as

Részletesebben

Felhívom figyelmét, hogy nem nyújtható ellátás annak a személynek, aki körülményeivel kapcsolatosan valótlan tényt közöl.

Felhívom figyelmét, hogy nem nyújtható ellátás annak a személynek, aki körülményeivel kapcsolatosan valótlan tényt közöl. Bursa Hungarica Önkormányzati Ösztöndíjhoz Adategyeztető Tájékoztató: A kérelem benyújtásához szükséges: - Szülők, illetve eltartók jövedelemigazolásai (pl. családi pótlék, nyugdíj, jövedelemigazolás,

Részletesebben

ADATLAP a Nemzeti Tehetség Program

ADATLAP a Nemzeti Tehetség Program Regisztrációs szám:. Pályázat kiírói töltik ki! ADATLAP a Nemzeti Tehetség Program Ady Endre-ösztöndíj a külhoni magyar nyelvű oktatásban résztvevő, kiemelkedően tehetséges, szociálisan hátrányos helyzetű

Részletesebben

A rendelet célja. (2) A cím adományozása és a címmel járó támogatás megállapítása nyilvános pályázat útján történik.

A rendelet célja. (2) A cím adományozása és a címmel járó támogatás megállapítása nyilvános pályázat útján történik. Doboz Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 5/2013. (II.15.) önkormányzati rendelete Doboz Nagyközség Ifjú Reménysége cím alapításáról, támogatásának rendjéről Doboz Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete

Részletesebben

EFOP számú, Humán kapacitások fejlesztése térségi szemléletben Észak-Somogyban című projekt

EFOP számú, Humán kapacitások fejlesztése térségi szemléletben Észak-Somogyban című projekt Ösztöndíj pályázat általános iskolások részére Balatonmáriafürdő Község Önkormányzata tanulmányi ösztöndíj pályázatot ír ki a 114/2018. (VII.5.) sz. képviselő-testületi határozata alapján a 2018/2019 tanévre

Részletesebben

FELVÉTELI SZABÁLYZAT. Azonosító kód: SZ6 Verzió: 4. Dátum: 2012. 09. 07.

FELVÉTELI SZABÁLYZAT. Azonosító kód: SZ6 Verzió: 4. Dátum: 2012. 09. 07. SOLA SCRIPTURA Teológiai Főiskola 1121 Budapest, Remete út. 16/A 1536 Budapest 114. Pf.: 253 E-mail: sola@sola.hu Web: www.sola.hu 06-1/391-01-80; 06-20/379-6260 Intézményi azonosító: FI70788 FELVÉTELI

Részletesebben

Pályázati Útmutató A Miskolci Egyetem Demján Sándor Alapítvány Külföldi Kiegészítő Ösztöndíjához

Pályázati Útmutató A Miskolci Egyetem Demján Sándor Alapítvány Külföldi Kiegészítő Ösztöndíjához Pályázati Útmutató A Miskolci Egyetem Demján Sándor Alapítvány Külföldi Kiegészítő Ösztöndíjához A Pályázati útmutató elválaszthatatlan része a Pályázati felhívás, a Pályázati adatlap kitöltése, és a szükséges

Részletesebben

ÚTRAVALÓ - MACIKA ESÉLYTEREMTŐ ÖSZTÖNDÍJAK 2013. ÉVI TANULÓI ŰRLAP

ÚTRAVALÓ - MACIKA ESÉLYTEREMTŐ ÖSZTÖNDÍJAK 2013. ÉVI TANULÓI ŰRLAP ÚTRAVALÓ - MACIKA ESÉLYTEREMTŐ ÖSZTÖNDÍJAK 2013. ÉVI TANULÓI ŰRLAP Tanuló oktatási azonosítója 1 : Tanuló teljes neve: TANULÓI TÖRZSADATOK Tanuló születési helye: Tanuló születési ideje: Anyja leánykori

Részletesebben

Óvodai jelentkezési lap 2016/2017. Alulírott (név), kérem, hogy gyermekem számára 2016.(hó) napjától..óvodában férőhelyet biztosítani szíveskedjék.

Óvodai jelentkezési lap 2016/2017. Alulírott (név), kérem, hogy gyermekem számára 2016.(hó) napjától..óvodában férőhelyet biztosítani szíveskedjék. Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata Óvodai jelentkezési lap 2016/2017 Alulírott (név), kérem, hogy gyermekem számára 2016.(hó) napjától..óvodában férőhelyet biztosítani szíveskedjék. 1. A

Részletesebben

Kedves Tanuló! A 2017/2018-as tanévre meghirdetett osztályok OM azonosító:

Kedves Tanuló! A 2017/2018-as tanévre meghirdetett osztályok OM azonosító: Kedves Tanuló! Bizonyára nehéz feladat előtt állsz, hiszen döntened kell arról, hogy milyen iskolában akarsz tanulni az elkövetkezendő néhány évben. Tájékoztatónkkal szeretnénk számodra segítséget nyújtani,

Részletesebben

Nyírbátor Város Önkormányzata Képviselő-testületének 25/2015.(III.25) önkormányzati határozata

Nyírbátor Város Önkormányzata Képviselő-testületének 25/2015.(III.25) önkormányzati határozata Nyírbátor Város Önkormányzata Képviselő-testületének 25/2015.(III.25) önkormányzati határozata a 2015. évi lakossági internet-hozzáférés és használat támogatása pályázat kiírásáról A KÉPVISELŐ-TESTÜLET

Részletesebben

Körös Campus Alapítvány Ösztöndíj működési és lebonyolítási szabályairól, PÁLYÁZATI KIÍRÁS 2015-2016 tanévre

Körös Campus Alapítvány Ösztöndíj működési és lebonyolítási szabályairól, PÁLYÁZATI KIÍRÁS 2015-2016 tanévre Körös Campus Alapítvány Ösztöndíj működési és lebonyolítási szabályairól, PÁLYÁZATI KIÍRÁS 2015-2016 tanévre Az ösztöndíj célja és tartalma A 2014-15 évi ösztöndíjhoz hasonlóan a 2015-16 tanévre kiírt

Részletesebben

ÁTVÉTELI KÉRELEM A BORNEMISZA PÉTER GIMNÁZIUM, ÁLTALÁNOS ISKOLA, ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA, ÓVODA ÉS SPORTISKOLA 1-8. ÉVFOLYAMAIRA

ÁTVÉTELI KÉRELEM A BORNEMISZA PÉTER GIMNÁZIUM, ÁLTALÁNOS ISKOLA, ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA, ÓVODA ÉS SPORTISKOLA 1-8. ÉVFOLYAMAIRA ÁTVÉTELI KÉRELEM A BORNEMISZA PÉTER GIMNÁZIUM, ÁLTALÁNOS ISKOLA, ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA, ÓVODA ÉS SPORTISKOLA 1-8. ÉVFOLYAMAIRA Cím: 1107 Budapest, Száva utca 1. Tájékoztató 1. Az Átvételi kérelmen

Részletesebben

ADATLAP. Középfokú intézménybe történő beiratkozáshoz

ADATLAP. Középfokú intézménybe történő beiratkozáshoz ADATLAP Középfokú intézménybe történő beiratkozáshoz (A *-gal megjelölt mezők kitöltése kötelező! Kérjük, az adatlapot nyomtatott betűvel töltse ki!) A TANULÓ ADATAI: 1. Személyes adatok Oktatási azonosítója*:...

Részletesebben

BGF Biztos jövő ösztöndíj pályázati felhívás a 2015/2016. tanév 1. félévére

BGF Biztos jövő ösztöndíj pályázati felhívás a 2015/2016. tanév 1. félévére BGF Biztos jövő ösztöndíj pályázati felhívás a 2015/2016. tanév 1. félévére A pályázat célja A Biztos jövő ösztöndíj támogatás célja, hogy a Főiskola kiemelkedő tanulmányi eredményt elért tehetséges, szakmailag

Részletesebben

Törökbálint Város Önkormányzata 2014.

Törökbálint Város Önkormányzata 2014. PÁLYÁZATI ŰRLAP PÁLYÁZATI KATEGÓRIA Kérjük, X-et tegyen a megpályázott kategóriához. Egyetlen kategóriát jelöljön csak meg. Más kategóriában való részvételhez újabb űrlapot kell kitöltenie. A. Működési

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2017. január 26-i ülésére Tárgy: Zirc város középiskolai tanulmányi ösztöndíja, 2017. I. félévi pályázati kiírás Előadó: Dr. Benczik

Részletesebben

Középfokú Közoktatási Intézmények Felvételi Információs Rendszere JELENTKEZÉSI LAP Kitöltési útmutató

Középfokú Közoktatási Intézmények Felvételi Információs Rendszere JELENTKEZÉSI LAP Kitöltési útmutató Középfokú Közoktatási Intézmények Felvételi Információs Rendszere JELENTKEZÉSI LAP Kitöltési útmutató A Jelentkezési lapok kétoldalas másolatként másolhatók. Csak azok a Jelentkezési lapok használhatók,

Részletesebben

Iktatószám: Pályázati adatlap

Iktatószám: Pályázati adatlap Az Alapítvány tölti ki! Beérkezés dátuma: Iktatószám: Pályázat sorszáma: Szociálisan rászoruló személyek pályázati úton történő támogatása gyógyszer, gyógyászati segédeszköz beszerzéséhez, gyógykezelés

Részletesebben

ÚTRAVALÓ MACIKA ESÉLYTEREMTŐ ÖSZTÖNDÍJAK ÉVI TANULÓI ŰRLAP

ÚTRAVALÓ MACIKA ESÉLYTEREMTŐ ÖSZTÖNDÍJAK ÉVI TANULÓI ŰRLAP ÚTRAVALÓ MACIKA ESÉLYTEREMTŐ ÖSZTÖNDÍJAK 2014. ÉVI TANULÓI ŰRLAP Tanuló oktatási azonosítója 1 : Tanuló teljes neve: TANULÓI TÖRZSADATOK Tanuló születési helye: Tanuló születési ideje: Anyja születési

Részletesebben

A Gyermek és Ifjúsági Konferencia (GYIK) PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA Kódszáma:FM-KISTELEPULES/2008

A Gyermek és Ifjúsági Konferencia (GYIK) PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA Kódszáma:FM-KISTELEPULES/2008 A Gyermek és Ifjúsági Konferencia (GYIK) Kódszáma:FM-KISTELEPULES/2008 A Gyermek és Ifjúsági Konferencia (GYIK) pályázatot hirdet a Magyar Köztársaság Külügyminisztériuma, a Finn Köztársaság Oktatási Minisztériuma,

Részletesebben

Nyilatkozat idegen nyelvi OKTV-hez

Nyilatkozat idegen nyelvi OKTV-hez 1. sz. melléklet (Az OKTV első fordulójából továbbjutott tanuló hozza magával a következő fordulóba.) Nyilatkozat idegen nyelvi OKTV-hez... Az élő idegen nyelvek versenyén a szlovén nemzetiségi nyelv kivételével

Részletesebben

THE EUROPEAN ENVIRONMENT AGENCY

THE EUROPEAN ENVIRONMENT AGENCY THE EUROPEAN ENVIRONMENT AGENCY PÁLYÁZATI ŰRLAP (Kérjük, válaszoljon minden kérdésre. Megfelelő esetben válaszoljon "nem"-mel. Ne hagyjon üres helyet, és ne alkalmazzon kihúzást. Az űrlapot írógéppel,

Részletesebben

MAGYAR KÉPZŐMŰVÉSZETI EGYETEM BUDAPEST. Rendszeres szociális támogatás pályázati űrlapja 2012/2013. tanév II. félévére

MAGYAR KÉPZŐMŰVÉSZETI EGYETEM BUDAPEST. Rendszeres szociális támogatás pályázati űrlapja 2012/2013. tanév II. félévére MAGYAR KÉPZŐMŰVÉSZETI EGYETEM BUDAPEST Rendszeres szociális támogatás pályázati űrlapja 2012/2013. tanév II. félévére Leadási határidő: 2013. február 20. HÖK Iroda (kiírt ügyeleti időben) További információk:

Részletesebben

2016. április 14. (csütörtök) óra között április 15. (péntek) óra között

2016. április 14. (csütörtök) óra között április 15. (péntek) óra között Tisztelt Szülők! Az általános iskolai beiratkozásról az alábbi tájékoztatást nyújtjuk: Időpont: 2016. április 14. (csütörtök) 8.00-19.00 óra között 2016. április 15. (péntek) 8.00-19.00 óra között Helyszín:

Részletesebben

SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY IRÁNTI KÉRELEM 1. Lakcíme/tartózkodási helye: ir.sz. (település) (utca, hsz.) Születési dátum (év, hó, nap): Születési hely:

SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY IRÁNTI KÉRELEM 1. Lakcíme/tartózkodási helye: ir.sz. (település) (utca, hsz.) Születési dátum (év, hó, nap): Születési hely: SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY IRÁNTI KÉRELEM 1 1. A GYERMEK, A TANULÓ SZEMÉLYI ADATAI: Név: Lakcímetartózkodási helye: ir.sz. (település) (utca, hsz.) Születési dátum (év, hó, nap): Születési hely: Anyja neve: Lakcímetartózkodási

Részletesebben

AZ ISKOLAI KÖZÖSSÉGI SZOLGÁLAT SZERVEZÉSÉVEL KAPCSOLATOS SZABÁLYZAT

AZ ISKOLAI KÖZÖSSÉGI SZOLGÁLAT SZERVEZÉSÉVEL KAPCSOLATOS SZABÁLYZAT AZ ISKOLAI KÖZÖSSÉGI SZOLGÁLAT SZERVEZÉSÉVEL KAPCSOLATOS SZABÁLYZAT 2017. A közösségi szolgálatra vonatkozó jogszabályok Nkt. 4. (15) közösségi szolgálat: szociális, környezetvédelmi, a tanuló helyi közösségének

Részletesebben

JELENTKEZÉSI LAP KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ A HATOSZTÁLYOS KÉPZÉSRE JELENTKEZŐK SZÁMÁRA

JELENTKEZÉSI LAP KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ A HATOSZTÁLYOS KÉPZÉSRE JELENTKEZŐK SZÁMÁRA JELENTKEZÉSI LAP KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ A HATOSZTÁLYOS KÉPZÉSRE JELENTKEZŐK SZÁMÁRA Általános rész A felvételi eljárásban részt vevő tanuló tetszőleges számú Jelentkezési lapot állíthat ki. Egy Jelentkezési

Részletesebben

Középfokú Közoktatási Intézmények Felvételi Információs Rendszere

Középfokú Közoktatási Intézmények Felvételi Információs Rendszere Középfokú Közoktatási Intézmények Felvételi Információs Rendszere JELENTKEZÉSI LAP Kitöltési útmutató A Jelentkezési lapok kétoldalas másolatként másolhatók. Csak azok a Jelentkezési lapok használhatók,

Részletesebben

Gimnáziumi felvételi tájékoztató. 2017/2018. tanév

Gimnáziumi felvételi tájékoztató. 2017/2018. tanév Gimnáziumi felvételi tájékoztató 2017/2018. tanév Miért érdemes gimnáziumunkat választani? Jó hangulatú iskola. Értéket közvetítő hagyományok, rendezvények, sportolási lehetőségek (úszás, kézilabda, szertorna).

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Sátoraljújhely Város Önkormányzata Ösztöndíj-pályázatot hirdet

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Sátoraljújhely Város Önkormányzata Ösztöndíj-pályázatot hirdet PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Sátoraljújhely Város Önkormányzata Ösztöndíj-pályázatot hirdet Előzmény Sátoraljaújhely Város Önkormányzata az azonosító számú Humán közszolgáltatások fejlesztése Sátoraljaújhelyen és

Részletesebben

Kitöltési Útmutató - Kitöltés előtt olvasd el figyelmesen!

Kitöltési Útmutató - Kitöltés előtt olvasd el figyelmesen! Logos-Hungary Keresztény Főiskola, Tanulmányi vezető: +36 20 5563 515, Email: tanulmanyivezeto@gmail.com, WEB: www.logos-hungary.hu Kedves Hallgató! Szeretettel köszöntelek a mi Urunk, Jézus Krisztus és

Részletesebben

JELENTKEZÉSI LAP Új Jelentkezés 2009-2010-es tanév

JELENTKEZÉSI LAP Új Jelentkezés 2009-2010-es tanév Ösztöndíj Megújítása, 2009-2010-es tanév Roma Memorial - Felsőoktatási Ösztöndíj Program JELENTKEZÉSI LAP Új Jelentkezés 2009-2010-es tanév Ország kódja Ne töltse ki! Ezt a részt az iroda tölti ki!! Korábbi

Részletesebben

Beíratás a 2016/2017. tanévre

Beíratás a 2016/2017. tanévre Beíratás a 2016/2017. tanévre A tanköteles korba lépő gyermekek beíratásának ideje a Budapest Főváros Kormányhivatala által meghatározottak szerint. A beíratáskor be kell mutatni: - a szülő, törvényes

Részletesebben

AZ ISKOLAI KÖZÖSSÉGI SZOLGÁLAT SZERVEZÉSÉVEL KAPCSOLATOS SZABÁLYZAT

AZ ISKOLAI KÖZÖSSÉGI SZOLGÁLAT SZERVEZÉSÉVEL KAPCSOLATOS SZABÁLYZAT AZ ISKOLAI KÖZÖSSÉGI SZOLGÁLAT SZERVEZÉSÉVEL KAPCSOLATOS SZABÁLYZAT 2015. A közösségi szolgálatra vonatkozó jogszabályok Nkt. 4. (15) közösségi szolgálat: szociális, környezetvédelmi, a tanuló helyi közösségének

Részletesebben

SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY IRÁNTI KÉRELEM

SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY IRÁNTI KÉRELEM 1. melléklet a 152013. (II. 26.) EMMI rendelethez SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY IRÁNTI KÉRELEM 1. A GYERMEK, A TANULÓ SZEMÉLYI ADATAI: Név: Lakcímetartózkodási helye: ir.sz. (település) (utca, hsz.) Születési hely:

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Pécs Város Polgármestere pályázatot hirdet

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Pécs Város Polgármestere pályázatot hirdet 1. sz. melléklet I. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Pécs Város Polgármestere pályázatot hirdet Polgármesteri ösztöndíjra a. tanévben felsoktatási intézményekbe teljes idej, nappali tagozatos képzésre beiratkozott pécsi

Részletesebben

Pályázati felhívás. A jövő magad vagy. A pályázat célja: tehetséges középiskolás diákok tanulmányainak támogatása

Pályázati felhívás. A jövő magad vagy. A pályázat célja: tehetséges középiskolás diákok tanulmányainak támogatása Pályázati felhívás A Dr. Verestóy Attila Alapítvány pályázatot hirdet Hargita megyei középiskolás diákok tanulmányainak támogatására a 2018-2019-es tanévre A jövő magad vagy A pályázat célja: tehetséges

Részletesebben

Az Óriás Nándor Alapítvány pályázati felhívása

Az Óriás Nándor Alapítvány pályázati felhívása Az Óriás Nándor Alapítvány pályázati felhívása Az Óriás Nándor Alapítvány a Jogászképzésért alapítványi kuratóriuma határozatot hozott az Óriás Nándor-díj 2016. évi kiadásáról. Az 5/2014. (XII. 22.) sz.

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. január 29-i ülésére Tárgy: Zirc város középiskolai tanulmányi ösztöndíja, 2015. I. félévi pályázati kiírás Előadó: Dr. Benczik

Részletesebben

SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY IRÁNTI KÉRELEM. ir.sz. (település) (utca, hsz.) Születési hely:...ir.sz...(település)...(utca, Telefon: Apja neve: E-mail:

SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY IRÁNTI KÉRELEM. ir.sz. (település) (utca, hsz.) Születési hely:...ir.sz...(település)...(utca, Telefon: Apja neve: E-mail: Ha igen SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY IRÁNTI KÉRELEM 1. A GYERMEK, A TANULÓ SZEMÉLYI ADATAI: Név: Lakcímetartózkodási helye: ir.sz. (település) (utca, hsz.) Születési hely: Születési dátum (év, hó, nap): Anyja neve:

Részletesebben

Nyilatkozat idegen nyelvi OKTV-hez

Nyilatkozat idegen nyelvi OKTV-hez (Az OKTV első fordulójából továbbjutott tanuló hozza magával a következő fordulóba.) 1. sz. melléklet Nyilatkozat idegen nyelvi OKTV-hez... Az élő idegen nyelvek versenyén a szlovén nemzetiségi nyelv kivételével

Részletesebben

A pályázat témája: A pályázatok leadásának határideje: Pályázati feltételek:

A pályázat témája: A pályázatok leadásának határideje: Pályázati feltételek: MŰVÉSZETI ÖSZTÖNDÍJ A PÁLYÁZATI KIÍRÁSA Általános rendelkezések: 1. Pályázat célja támogatni azon kiemelkedő művészeti tevékenységet végző hallgatókat, akik munkájukkal öregbítik a Nyugat magyarországi

Részletesebben

Pályázati adatlap BOE által szervezett cseregyakorlati pályázatokhoz (2014/15-ös tanév) Név... Évfolyam:... Neptun-kód:...

Pályázati adatlap BOE által szervezett cseregyakorlati pályázatokhoz (2014/15-ös tanév) Név... Évfolyam:... Neptun-kód:... Pályázati adatlap BOE által szervezett cseregyakorlati pályázatokhoz (2014/15-ös tanév) Név... Évfolyam:... Neptun-kód:... SCOPE- szakmai cseregyakorlatra jelentkezem: * SCORE- TDK cseregyakorlatra jelentkezem:

Részletesebben

- - 2012. ÉVI BURSA HUNGARICA FELS OKTATÁSI ÖNKORMÁNYZATI ÖSZTÖNDÍJPÁLYÁZAT B TÍPUSÚ PÁLYÁZATI RLAP

- - 2012. ÉVI BURSA HUNGARICA FELS OKTATÁSI ÖNKORMÁNYZATI ÖSZTÖNDÍJPÁLYÁZAT B TÍPUSÚ PÁLYÁZATI RLAP 2012. ÉVI BURSA HUNGARICA FELS OKTATÁSI ÖNKORMÁNYZATI ÖSZTÖNDÍJPÁLYÁZAT B TÍPUSÚ PÁLYÁZATI RLAP A 2011/2012. TANÉVBEN UTOLSÓ ÉVES, ÉRETTSÉGI EL TT ÁLLÓ KÖZÉPISKOLÁSOK ILLETVE FELS OKTATÁSI INTÉZMÉNYBE

Részletesebben

PÁLYÁZATI ŰRLAP (diák)

PÁLYÁZATI ŰRLAP (diák) Pályázati iktatószám:..-.. Alapítvány tölti ki! PÁLYÁZATI ŰRLAP (diák) MILYEN KATEGÓRIÁ(K)BAN PÁLYÁZIK? irodalom zene általános iskolai tanulmányok közép- és felsőfokú tanulmányok tanulmányi ösztöndíj

Részletesebben

A pályázat kiírója: Köznevelési, Kulturális, Közművelődési, Rendezvényszervezési, Ifjúsági és Sport Bizottság (KK Bizottság)

A pályázat kiírója: Köznevelési, Kulturális, Közművelődési, Rendezvényszervezési, Ifjúsági és Sport Bizottság (KK Bizottság) Budapest Főváros XV. kerületi Önkormányzat Köznevelési, Kulturális, Közművelődési, Rendezvényszervezési, Ifjúsági és Sport Bizottság pályázati felhívása a 296/2015. (IX. 01.) sz. határozata alapján, a

Részletesebben

Erasmus+ hallgatói jelentkezési lap

Erasmus+ hallgatói jelentkezési lap Erasmus+ hallgatói jelentkezési lap Az űrlap a Kaposvári Egyetem hallgatóinak készült, akik Erasmus+ hallgatói tanulmányútra vagy szakmai gyakorlatra pályáznak a 2015-2016-os tanévre. 1.A jelentkező hallgató

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ROMA TANULMÁNYI ÖSZTÖNDÍJRA

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ROMA TANULMÁNYI ÖSZTÖNDÍJRA PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ROMA TANULMÁNYI ÖSZTÖNDÍJRA Beleg Község Roma Nemzetiségi Önkormányzatának Képviselő-testülete pályázati felhívást tesz közzé az alábbiak szerint: Pályázat célja: Beleg Község Roma Nemzetiségi

Részletesebben

National Instruments a virtuális műszerezésért Alapítvány. NI Mentor Program Pedagógusi Ösztöndíj

National Instruments a virtuális műszerezésért Alapítvány. NI Mentor Program Pedagógusi Ösztöndíj National Instruments a virtuális műszerezésért Alapítvány NI Mentor Program Pedagógusi Ösztöndíj Működési szabályzat és Pedagógusi pályázati felhívás a 2018/2019-es tanévre A National Instruments a virtuális

Részletesebben

Óvodai jelentkezési lap 2015/2016. Alulírott (név), kérem, hogy gyermekem számára 2015.(hó) napjától..óvodában férőhelyet biztosítani szíveskedjék.

Óvodai jelentkezési lap 2015/2016. Alulírott (név), kérem, hogy gyermekem számára 2015.(hó) napjától..óvodában férőhelyet biztosítani szíveskedjék. Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata Óvodai jelentkezési lap 2015/2016 Alulírott (név), kérem, hogy gyermekem számára 2015.(hó) napjától..óvodában férőhelyet biztosítani szíveskedjék. 1. A

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Az ösztöndíjpályázat benyújtásának határideje: 2014. szeptember 15.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Az ösztöndíjpályázat benyújtásának határideje: 2014. szeptember 15. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Szigetszentmiklós Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 312/2014. (VIII. 27.)sz. Önkormányzati Határozatával ösztöndíjpályázatot hirdet a 2014/2015-ös tanévre azzal a céllal,

Részletesebben

PÁLYÁZATI ŰRLAP év Civil Keret

PÁLYÁZATI ŰRLAP év Civil Keret PÁLYÁZATI ŰRLAP 2016. év Civil Keret PÁLYÁZATI KATEGÓRIA Kérjük, X-et tegyen a megpályázott kategóriához. Egyetlen kategóriát jelöljön csak meg. Más kategóriában való részvételhez újabb űrlapot kell kitöltenie.

Részletesebben

Földes Ferenc Gimnázium (a 2015/2016-os tanévi beiskolázás)

Földes Ferenc Gimnázium (a 2015/2016-os tanévi beiskolázás) Földes Ferenc Gimnázium (a 2015/2016-os tanévi beiskolázás) 1. A felvételi vizsgák jelentkezési határideje: 2014. december 9. (kedd)-ig jelentkezés a hat és a négy, illetve öt évfolyamos képzésre jelentkezők

Részletesebben

AZ ISKOLAI KÖZÖSSÉGI SZOLGÁLAT SZERVEZÉSÉVEL KAPCSOLATOS SZABÁLYZAT

AZ ISKOLAI KÖZÖSSÉGI SZOLGÁLAT SZERVEZÉSÉVEL KAPCSOLATOS SZABÁLYZAT AZ ISKOLAI KÖZÖSSÉGI SZOLGÁLAT SZERVEZÉSÉVEL KAPCSOLATOS SZABÁLYZAT 2017. A közösségi szolgálatra vonatkozó jogszabályok Nkt. 4. (15) közösségi szolgálat: szociális, környezetvédelmi, a tanuló helyi közösségének

Részletesebben