Vizsgálati terv VT1/2016. A 13/2011. (XII. 27.) NMHH rendelet szerint, a szolgáltatás megfelelőség igazolásához

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Vizsgálati terv VT1/2016. A 13/2011. (XII. 27.) NMHH rendelet szerint, a szolgáltatás megfelelőség igazolásához"

Átírás

1 Vizsgálati terv VT1/2016 A 13/2011. (XII. 27.) NMHH rendelet szerint, a szolgáltatás megfelelőség igazolásához A vizsgálati időszak: január 01. napjától december 31. napjáig a. A szolgáltatás leírása: Vezetékes műsorelosztás, Internet hozzáférés és egyéb adatátviteli szolgáltatás (kábelhálózaton) 1. Szolgáltatásminőségi követelmények: A szolgáltatási képességekkel kapcsolatos minőségi mutatókra vonatkozóan a szolgáltató általános szerződési feltételeiben (a továbbiakban: ÁSZF) meghatározott olyan célértékek, amelyek mindegyikének teljesülése vagy túlteljesülése esetén a jogkövetkezmények tekintetében a szolgáltatás megfelelőnek minősül, illetve bármelyikük alulteljesülése esetén csökkent értékűnek minősül a szolgáltatás az alulteljesülés időszakában. 2. Az ellenőrzések száma: Az ellenőrzött szolgáltatásra vonatkozó területeken HFC hálózat esetében minden optikai ellátási területen (ONU) legalább 1 db mérést kell végezni. A tisztán koaxiális hálózattal szolgáltatott területeken minden 1000 db előfizető után 1 db mérést kell végezni. 3. Az ellenőrzések ütemezése:

2 A vizsgálati időszakban bármikor végezhető, lehetőleg a legforgalmasabb időszakokban a területileg felelős műszaki vezetők elrendelésére, felügyeletükkel és az irányításuk alapján. 4. A mérés helye: Az összes minőségi mutató vizsgálata vonatkozzon előfizetői hozzáférési pontra (végpontra). Elvileg a mérést, vizsgálatot ahol lehetséges indokolt lenne a felhasználó helyiségein belül, a hálózat előfizetői átadási pontján végrehajtani. Ez azonban megkövetelné a felhasználók együttműködését, és erőteljesen beavatkozó jellegű lenne, mert több kiszállást tenne szükségessé a felhasználó helyiségeibe. E helyett azonban praktikusan a helyi központ, előfizetői leágazó pont, csillagpont előfizetői pontján végzett mérések, vizsgálatok végzése javasolt, melyek általában megfelelően képviselik azt a minőséget, amely az előfizetői hozzáférési ponton (végponton) lennének észlelhetők. A mérési helyeket szolgáltatás fajtánként az eltérő műszaki specifikációjú szolgáltatások (szolgáltatási csomagok) arányában kell véletlenszerűen a műszaki vezetőknek kijelölni. A vezetékes műsorelosztás mérési helyeit az 1. melléklet tartalmazza Internet hozzáférés és egyéb adatátviteli szolgáltatás mérési helyeit a 2. melléklet tartalmazza 5. Mérési helyenként a mérések száma: Mérési helyenként 3 mérést kell végezni, és a leggyengébb eredményt kell az adott helyre figyelembe venni. 6. A méréshez felhasznált műszer: A mutatók mérése a mérésügyi törvény szerinti joghatással járó mérésnek minősül, hiszen a mérés eredménye minőségtanúsításra, a szolgáltatás és ellenszolgáltatás mértékének megállapítására szolgál. Joghatással járó mérést csak a mérési feladat elvégzésére alkalmas hiteles mérőeszközzel vagy használati etalonnal ellenőrzött mérőeszközzel végezhető.

3 7. A felhasznált forrásadatok: A szolgáltató folyamatosan működő belső, rendszeres jelentési rendszeréhez igazodva, a követő időszakban, a tárgyidőszakra vonatkozó összesített adatokból képzett jelentések, vagy a folyamatos szolgáltatás érdekében végzett üzemviteli tevékenysége során nyert adatok, mérési eredmények alapján és az elektronikus nyilvántartásaiból származtatott adatok felhasználásával. 8. A vizsgálati jegyzőkönyvek, azok kiértékelése, a származtatott eredmények, a származtatás módjának leírása: A mutatók képzésekor figyelmen kívül kell hagyni azokat az eseteket nem szabványos szolgáltatásminőségi szinteket, ahol az ügyfél úgy dönt, hogy többet fizet a magasabb szolgáltatásminőségért, vagy kevesebbet az alacsonyabb szolgáltatásminőségért. Ezek azok az esetek, ahol a szolgáltató és az előfizető közötti szolgáltatási szerződés az általános szerződési feltételekben (ÁSZF) foglaltaktól eltérő megállapodás alapján jön létre. 9. Nem megfelelőség esetén a minőség helyreállítása érdekében tett intézkedések leírása, és a megismételt ellenőrzés eredményéről készült jegyzőkönyvek: Amennyiben a szolgáltatás évközben nem-megfelelő, a minőség helyreállítása végett haladéktalanul intézkednie kell. A helyreállítási munka végeztével a korábban alulteljesített mutató ellenőrzését meg kell ismételni és a mérési jegyzőkönyvet a mérési helyre vonatkozóan meg kell őrizni b. A szolgáltatás leírása: Helyhez kötött telefonszolgáltatás 1. Szolgáltatásminőségi követelmények: A szolgáltatási képességekkel kapcsolatos minőségi mutatókra vonatkozóan a szolgáltató általános szerződési feltételeiben (a továbbiakban: ÁSZF) meghatározott olyan célértékek, amelyek mindegyikének teljesülése vagy túlteljesülése esetén a jogkövetkezmények tekintetében a szolgáltatás megfelelőnek minősül, illetve bármelyikük alulteljesülése esetén csökkent értékűnek minősül a szolgáltatás az alulteljesülés időszakában.

4 2. Az ellenőrzések száma: Az ellenőrzött szolgáltatásra vonatkozó területeken minden csomóponti eszközre ill. annak ellátási területére vonatkozóan legalább 1 db mérést kell végezni. 3. Az ellenőrzések ütemezése: A vizsgálati időszakban bármikor végezhető, lehetőleg a legforgalmasabb időszakokban a területileg felelős műszaki vezetők elrendelésére, felügyeletükkel és az irányításuk alapján. 4. A mérés helye: A mérések a Vidanet több telephelyén kerülnek elvégzésre. A mérőberendezés a telephelyen létrehozott előfizetői hozzáférési pontra csatlakozik. 5. Mérési helyenként a mérések száma: A vizsgálóhívások száma az átlagos előfizetői szám 1 %-a, maximálisan db, az egyes mérési helyeken 20, 40 és 60 másodperces teszt hívásokkal. 6. A méréshez felhasznált műszer: A méréseket a Magyar Telekom Nyrt. végzi a Szolgáltatási szerződés a Magyar Telekom Nagykereskedelmi kábeltelefon szolgáltatásának igénybevételére (Szerződés szám: 1330T /2008.) alapján. A mérést a Magyar Telekom Nyrt. a saját fejlesztésű műszerével végzi. 7. A felhasznált forrásadatok: A szolgáltató folyamatosan működő belső, rendszeres jelentési rendszeréhez igazodva, a követő időszakban, a tárgyidőszakra vonatkozó összesített adatokból képzett jelentések, vagy a folyamatos szolgáltatás érdekében végzett üzemviteli tevékenysége során nyert adatok, mérési eredmények alapján és az elektronikus nyilvántartásaiból származtatott adatok felhasználásával.

5 8. A vizsgálati jegyzőkönyvek, azok kiértékelése, a származtatott eredmények, a származtatás módjának leírása: Sikeres hívások aránya A vizsgált időszakban a megfigyelt forgalom vonatkozásában a sikeres hívások száma osztva a megkísérelt összes hívás számával és szorozva 100-zal. (%) Sikeres hívások száma (SH) Megkísérelt összes hívások száma (ÖH) A hívásfelépítés ideje Az adatgyűjtési időszakban végzett teszthívások közül a leggyorsabban felépülő 95%-nyi hívás átlagos felépítési ideje. 9. Nem megfelelőség esetén a minőség helyreállítása érdekében tett intézkedések leírása, és a megismételt ellenőrzés eredményéről készült jegyzőkönyvek: Amennyiben a szolgáltatás évközben nem-megfelelő, a minőség helyreállítása végett haladéktalanul intézkednie kell. A helyreállítási munka végeztével a korábban alulteljesített mutató ellenőrzését meg kell ismételni és a mérési jegyzőkönyvet a mérési helyre vonatkozóan meg kell őrizni c. A szolgáltatás leírása: Internet hozzáférés és egyéb adatátviteli szolgáltatás (ADSL) 1. Szolgáltatásminőségi követelmények: A szolgáltatási képességekkel kapcsolatos minőségi mutatókra vonatkozóan a szolgáltató általános szerződési feltételeiben (a továbbiakban: ÁSZF) meghatározott olyan célértékek, amelyek mindegyikének teljesülése vagy túlteljesülése esetén a jogkövetkezmények tekintetében a

6 szolgáltatás megfelelőnek minősül, illetve bármelyikük alulteljesülése esetén csökkent értékűnek minősül a szolgáltatás az alulteljesülés időszakában. 2. Az ellenőrzések száma: Az ellenőrzött szolgáltatásra vonatkozó területeken minden csomóponti eszközre ill. annak ellátási területére vonatkozóan legalább 1 db mérést kell végezni. 3. Az ellenőrzések ütemezése: A vizsgálati időszakban bármikor végezhető, lehetőleg a legforgalmasabb időszakokban a területileg felelős műszaki vezetők elrendelésére, felügyeletükkel és az irányításuk alapján. 4. A mérés helye: A mérések a több telephelyen kerülnek elvégzésre. A mérőberendezés a telephelyen létrehozott előfizetői hozzáférési pontra csatlakozik. 5. Mérési helyenként a mérések száma: Mérési helyenként 3 mérést kell végezni, és a leggyengébb eredményt kell az adott helyre figyelembe venni. 6. A méréshez felhasznált műszer: A méréseket a Magyar Telekom Nyrt. végzi a Nagykereskedelmi és értékesítési együttműködési szerződés a Magyar Telekom Nyrt. Réz hálózaton nyújtott Nagykereskedelmi Szélessévú Hozzáférés szolgáltatására (Szerződés szám: 3259/2014.) alapján. A mérést a Magyar Telekom Nyrt. a saját fejlesztésű mérőrendszerével végzi. 7. A felhasznált forrásadatok: A szolgáltató folyamatosan működő belső, rendszeres jelentési rendszeréhez igazodva, a követő időszakban, a tárgyidőszakra vonatkozó összesített adatokból képzett jelentések, vagy a folyamatos szolgáltatás érdekében végzett üzemviteli tevékenysége során nyert adatok, mérési eredmények alapján és az elektronikus nyilvántartásaiból származtatott adatok felhasználásával.

7 Készült: Budapest,

8 Megfelelőségi nyilatkozat a 13/2011. (XII. 27.) NMHH rendelet szerinti évre vonatkozó szolgáltatásminőség megfelelőség igazolásához Szolgáltató neve: Kalásznet Kábel TV Kft Szolgáltató címe: 1013 Budapest, Krisztina krt.55. Az elektronikus hírközlési szolgáltatás megnevezése és SZJ száma: A szolgáltatás megnevezése az ÁSZF szerint: Vezetékes műsorjel elosztás az NHH az NMHH osztályozása osztályozása szerint: szerint Televízió-műsorelosztás A szolgáltatás KSH szerinti SZJ száma: Adatátviteli szolgáltatás Internet hozzáférési (elérési) szolgáltatás helyhez kötött telefonszolgáltatás. helyhez kötött telefonszolgáltatás , , A szolgáltató által alkalmazott szabványok, egyéb mértékadó előírások (pl. gyártói előírások, ITU-T ajánlások, ETSI útmutatók) felsorolása: MSZ 11458/2-87, MSZ-EN , MSZ-EN :2000, ISO/IEC :2000 IT, EuroDOCSIS 3.0, EuroDOCSIS 2.0, PacketCable 1.1, RFC 791, ETSI EG V1.2.1 ( ), ETSI EG V1.3.1 ( ), MSZ EN :2008, MSZ ETSI TR :2005, ETSI EG V1.3.2 ( ) Az elektronikus hírközlési szolgáltatás minőségének megfelelőségére vonatkozó nyilatkozatot a következő dokumentumok támasztják alá: 1. Szolgáltatás megnevezése, a szolgáltatásminőségi követelmények leírása, értelmezése, az ellenőrzések módszere: Dokumentum száma Kelte Címe ÁSZF 2. A számlázási rendszer leírása forgalommérésen alapuló számlázás esetén: Dokumentum száma Kelte Címe A számlázási rendszer leírása(ecosoft) 3. A szolgáltatásminőségi célértékek, és az erre vonatkozó teljesítési értékek, belső vizsgálati módszer, felhasznált forrásadatok azonosítása: Dokumentum száma Kelte Címe 4. Vizsgálati terv: 01/ Ügyvezetői Utasítás Dokumentum száma Kelte Címe VT1/ Vizsgálati terv 5. Vizsgálati, mérési jegyzőkönyvek, kiértékelés, származtatott eredmények, származtatás módja:

9 Dokumentum száma Kelte Címe V.01/ Jegyzőkönyv 6. Eltérés esetén tett intézkedések, ismételt ellenőrzések: Dokumentum száma Kelte Címe A szolgáltatás minőségével kapcsolatos tájékoztatók, közzétételek, hatályos ÁSZF: Dokumentum száma Kelte Címe ÁSZF 8. Egyéb dokumentumok (itt adható meg az ISO minőségirányítási rendszer tanúsítás dokumentuma is): Dokumentum száma Kelte Címe Kiadás helye, kelte: Budapest,

10 / :14 Nyomtatvány adatai: Kategória: Szolgáltatásminőségi adatszolgáltatás Név: Szolgáltatásminőségi adatszolgáltatás 2015-ös évre Előfizetések száma Adatlap Elektronikus hírközlési szolgáltatások minőség megfelelőségének igazolásához Szolgáltatástípus neve Válasszon az alábbiak közül, hogy az Ön által nyújtott, fent feltüntetett szolgáltatásra melyik állítás igaz! Az előző naptári év december 31-én a szolgáltatást legalább féléves időtartamban ténylegesen nem nyújtotta, VAGY az egyéni előfizetők száma nem haladta meg az 1000 főt. Az előző naptári év december 31-én a szolgáltatást legalább féléves időtartamban ténylegesen nyújtotta ÉS az egyéni előfizetők száma meghaladta az 1000 főt ÉS az előző évben adatszolgáltatásra volt kötelezett. Az előző naptári év december 31-én az egyéni előfizetők száma meghaladta az 1000 főt, de a Szolgáltató az előző évben nem volt adatszolgáltatásra kötelezett. Előző naptári év december 31-én meglévő (teljes) előfizetők száma: A Rendelet szerinti egyéni előfizetők száma: A szolgáltató alapadatai Forgalommérésen alapul a számlázás? igen nem Szolgáltatásminőségre vonatkozó megfelelőségi nyilatkozat, vagy igazolás: A Szolgáltató által kiadott megfelelőségi nyilatkozat Az ISO szabványoknak megfelelően tanúsított minőségirányítási rendszerrel rendelkező szolgáltató által kiállított, e rendelet szerinti szolgáltatásminőségi követelményeknek történő megfelelőségre vonatkozó nyilatkozattal és érvényes tanúsítvánnyal, felülvizsgálati jelentéssel Az elektronikus hírközlésért felelős miniszter által kijelölt, illetve az erre a tevékenységre akkreditált tanúsító szervezet által kiállított, érvényes tanúsítvánnyal, illetőleg tanúsítás felülvizsgálati jelentés Csatolmányok: Megfelelőségi nyilatkozat megfelelosegi-nyilatkozat-kn-2015.pdf Megfelelőségi igazolások

11 / :14 Tárgyévre vonatkozó vizsgálati terv Vizsgálati_terv_Kalásznet.pdf Szolgáltatás minőségi mutatók Általános szolgáltatás minőségi adatok Az új előfizetői hozzáférési pont létesítésének határideje (1a) 14 8 Hibaelhárítás határideje (1b) A szolgáltatás éves szintű rendelkezésre állása (1d) Az ügyfélszolgálati ügyintéző 60 mp-en belüli bejelentkezésének aránya (1e) Valamennyi csatorna vivőszintjének értéke (9a) 60 64

12 / :14 A szomszédos televíziós csatornák közötti legnagyobb jelszintkülönbség értéke (9b) 3 2 A vivő/zaj viszony értéke (9c) Vállalt önként a fentiektől eltérő hálózati szolgáltatásminőségi mutatót igen nem Önként vállalt hálózati szolgáltatásminőségi mutató Űrlaptípus: Szolgáltatásminőségi adatszolgáltatás 2015-ös évre Benyújtó cég: Kalásznet Kábel TV Kft. Benyújtó személy: Bene László Beküldött űrlapjával kapcsolatban elektronikus úton fog értesítést kapni Aláírás:

13 / :15 Nyomtatvány adatai: Kategória: Szolgáltatásminőségi adatszolgáltatás Név: Szolgáltatásminőségi adatszolgáltatás 2015-ös évre Előfizetések száma Adatlap Elektronikus hírközlési szolgáltatások minőség megfelelőségének igazolásához Szolgáltatástípus neve Válasszon az alábbiak közül, hogy az Ön által nyújtott, fent feltüntetett szolgáltatásra melyik állítás igaz! Az előző naptári év december 31-én a szolgáltatást legalább féléves időtartamban ténylegesen nem nyújtotta, VAGY az egyéni előfizetők száma nem haladta meg az 1000 főt. Az előző naptári év december 31-én a szolgáltatást legalább féléves időtartamban ténylegesen nyújtotta ÉS az egyéni előfizetők száma meghaladta az 1000 főt ÉS az előző évben adatszolgáltatásra volt kötelezett. Az előző naptári év december 31-én az egyéni előfizetők száma meghaladta az 1000 főt, de a Szolgáltató az előző évben nem volt adatszolgáltatásra kötelezett. Előző naptári év december 31-én meglévő (teljes) előfizetők száma: 250 A Rendelet szerinti egyéni előfizetők száma: 250 A szolgáltató alapadatai Forgalommérésen alapul a számlázás? igen nem Szolgáltatásminőségre vonatkozó megfelelőségi nyilatkozat, vagy igazolás: A Szolgáltató által kiadott megfelelőségi nyilatkozat Az ISO szabványoknak megfelelően tanúsított minőségirányítási rendszerrel rendelkező szolgáltató által kiállított, e rendelet szerinti szolgáltatásminőségi követelményeknek történő megfelelőségre vonatkozó nyilatkozattal és érvényes tanúsítvánnyal, felülvizsgálati jelentéssel Az elektronikus hírközlésért felelős miniszter által kijelölt, illetve az erre a tevékenységre akkreditált tanúsító szervezet által kiállított, érvényes tanúsítvánnyal, illetőleg tanúsítás felülvizsgálati jelentés Csatolmányok: Megfelelőségi nyilatkozat Megfelelőségi igazolások

14 / :15 Tárgyévre vonatkozó vizsgálati terv Szolgáltatás minőségi mutatók Általános szolgáltatás minőségi adatok Az új előfizetői hozzáférési pont létesítésének határideje (1a) Hibaelhárítás határideje (1b) A szolgáltatás éves szintű rendelkezésre állása (1d) Az ügyfélszolgálati ügyintéző 60 mp-en belüli bejelentkezésének aránya (1e) Modulációs hibaarány (DVB-C) (10b)

15 / :15 Vállalt önként a fentiektől eltérő hálózati szolgáltatásminőségi mutatót igen nem Önként vállalt hálózati szolgáltatásminőségi mutató Űrlaptípus: Szolgáltatásminőségi adatszolgáltatás 2015-ös évre Benyújtó cég: Kalásznet Kábel TV Kft. Benyújtó személy: Bene László Beküldött űrlapjával kapcsolatban elektronikus úton fog értesítést kapni Aláírás:

16 / :14 Nyomtatvány adatai: Kategória: Szolgáltatásminőségi adatszolgáltatás Név: Szolgáltatásminőségi adatszolgáltatás 2015-ös évre Előfizetések száma Adatlap Elektronikus hírközlési szolgáltatások minőség megfelelőségének igazolásához Szolgáltatástípus neve Válasszon az alábbiak közül, hogy az Ön által nyújtott, fent feltüntetett szolgáltatásra melyik állítás igaz! Az előző naptári év december 31-én a szolgáltatást legalább féléves időtartamban ténylegesen nem nyújtotta, VAGY az egyéni előfizetők száma nem haladta meg az 1000 főt. Az előző naptári év december 31-én a szolgáltatást legalább féléves időtartamban ténylegesen nyújtotta ÉS az egyéni előfizetők száma meghaladta az 1000 főt ÉS az előző évben adatszolgáltatásra volt kötelezett. Az előző naptári év december 31-én az egyéni előfizetők száma meghaladta az 1000 főt, de a Szolgáltató az előző évben nem volt adatszolgáltatásra kötelezett. Előző naptári év december 31-én meglévő (teljes) előfizetők száma: 6529 A Rendelet szerinti egyéni előfizetők száma: 6529 A szolgáltató alapadatai Forgalommérésen alapul a számlázás? igen nem Szolgáltatásminőségre vonatkozó megfelelőségi nyilatkozat, vagy igazolás: A Szolgáltató által kiadott megfelelőségi nyilatkozat Az ISO szabványoknak megfelelően tanúsított minőségirányítási rendszerrel rendelkező szolgáltató által kiállított, e rendelet szerinti szolgáltatásminőségi követelményeknek történő megfelelőségre vonatkozó nyilatkozattal és érvényes tanúsítvánnyal, felülvizsgálati jelentéssel Az elektronikus hírközlésért felelős miniszter által kijelölt, illetve az erre a tevékenységre akkreditált tanúsító szervezet által kiállított, érvényes tanúsítvánnyal, illetőleg tanúsítás felülvizsgálati jelentés Csatolmányok: Megfelelőségi nyilatkozat megfelelosegi-nyilatkozat-kn-2015.pdf Megfelelőségi igazolások

17 / :14 Tárgyévre vonatkozó vizsgálati terv Vizsgálati_terv_Kalásznet.pdf Szolgáltatás minőségi mutatók Általános szolgáltatás minőségi adatok Az új előfizetői hozzáférési pont létesítésének határideje (1a) 14 9 Hibaelhárítás határideje (1b) A díjreklamációk kivizsgálásának és elintézésének határideje (1c) A szolgáltatás éves szintű rendelkezésre állása (1d) Az ügyfélszolgálati ügyintéző 60 mp-en belüli bejelentkezésének aránya (1e) 75 93

18 / :14 Sávszélesség, le- és feltöltés (7le, fel) Szolgáltatáscsomag megnevezése: Kábelnet 1 Kínált sávszélesség letöltés 1 Letöltési sebesség 0.5 Kínált sávszélesség feltöltés 0.25 Feltöltési sebesség 0.06 Szolgáltatáscsomag megnevezése: Kábelnet 2 Kínált sávszélesség letöltés 2 Letöltési sebesség 0.5 Kínált sávszélesség feltöltés 1 Feltöltési sebesség 0.12 Szolgáltatáscsomag megnevezése: Kábelnet 4 Kínált sávszélesség letöltés 4 Letöltési sebesség 0.4 Kínált sávszélesség feltöltés 2 Feltöltési sebesség 0.13 Szolgáltatáscsomag megnevezése: Kábelnet 5 Kínált sávszélesség letöltés 5 Letöltési sebesség 0.8 Kínált sávszélesség feltöltés 0.5 Feltöltési sebesség 0.2 Szolgáltatáscsomag megnevezése: Kábelnet 7 Kínált sávszélesség letöltés 7 Letöltési sebesség 1 Kínált sávszélesség feltöltés 3 Feltöltési sebesség 0.5 Szolgáltatáscsomag megnevezése: Kábelnet

19 / :14 Kínált sávszélesség letöltés 10 Letöltési sebesség 1 Kínált sávszélesség feltöltés 3 Feltöltési sebesség 0.5 Szolgáltatáscsomag megnevezése: Kábelnet 20 Kínált sávszélesség letöltés 20 Letöltési sebesség 1.5 Kínált sávszélesség feltöltés 4 Feltöltési sebesség 0.5 Szolgáltatáscsomag megnevezése: Kábelnet 25 Kínált sávszélesség letöltés 25 Letöltési sebesség 2 Kínált sávszélesség feltöltés 5 Feltöltési sebesség 0.5 Szolgáltatáscsomag megnevezése: Kábelnet 35 Kínált sávszélesség letöltés 35 Letöltési sebesség 11 Kínált sávszélesség feltöltés 7 Feltöltési sebesség Vállalt önként a fentiektől eltérő hálózati szolgáltatásminőségi mutatót igen nem Önként vállalt hálózati szolgáltatásminőségi mutató Űrlaptípus: Szolgáltatásminőségi adatszolgáltatás 2015-ös évre Benyújtó cég: Kalásznet Kábel TV Kft. Benyújtó személy: Bene László Beküldött űrlapjával kapcsolatban elektronikus úton fog értesítést kapni.

20 / : Aláírás:

21 / :12 Nyomtatvány adatai: Kategória: Szolgáltatásminőségi adatszolgáltatás Név: Szolgáltatásminőségi adatszolgáltatás 2015-ös évre Előfizetések száma Adatlap Elektronikus hírközlési szolgáltatások minőség megfelelőségének igazolásához Szolgáltatástípus neve Válasszon az alábbiak közül, hogy az Ön által nyújtott, fent feltüntetett szolgáltatásra melyik állítás igaz! Az előző naptári év december 31-én a szolgáltatást legalább féléves időtartamban ténylegesen nem nyújtotta, VAGY az egyéni előfizetők száma nem haladta meg az 1000 főt. Az előző naptári év december 31-én a szolgáltatást legalább féléves időtartamban ténylegesen nyújtotta ÉS az egyéni előfizetők száma meghaladta az 1000 főt ÉS az előző évben adatszolgáltatásra volt kötelezett. Az előző naptári év december 31-én az egyéni előfizetők száma meghaladta az 1000 főt, de a Szolgáltató az előző évben nem volt adatszolgáltatásra kötelezett. Előző naptári év december 31-én meglévő (teljes) előfizetők száma: 1362 A Rendelet szerinti egyéni előfizetők száma: 1362 A szolgáltató alapadatai Forgalommérésen alapul a számlázás? igen nem Számlázási rendszerre vonatkozó követelmények teljesülését alátámasztó megfelelőségi nyilatkozat vagy igazolás KN_CERTOP.pdf Szolgáltatásminőségre vonatkozó megfelelőségi nyilatkozat, vagy igazolás: A Szolgáltató által kiadott megfelelőségi nyilatkozat Az ISO szabványoknak megfelelően tanúsított minőségirányítási rendszerrel rendelkező szolgáltató által kiállított, e rendelet szerinti szolgáltatásminőségi követelményeknek történő megfelelőségre vonatkozó nyilatkozattal és érvényes tanúsítvánnyal, felülvizsgálati jelentéssel Az elektronikus hírközlésért felelős miniszter által kijelölt, illetve az erre a tevékenységre akkreditált tanúsító szervezet által kiállított, érvényes tanúsítvánnyal, illetőleg tanúsítás felülvizsgálati jelentés Csatolmányok: Megfelelőségi nyilatkozat megfelelosegi-nyilatkozat-kn-2015.pdf Megfelelőségi igazolások

22 / :12 Tárgyévre vonatkozó vizsgálati terv Vizsgálati_terv_Kalásznet.pdf Szolgáltatás minőségi mutatók Általános szolgáltatás minőségi adatok Az új előfizetői hozzáférési pont létesítésének határideje (1a) Hibaelhárítás határideje (1b) A díjreklamációk kivizsgálásának és elintézésének határideje (1c) A szolgáltatás éves szintű rendelkezésre állása (1d) Az ügyfélszolgálati ügyintéző 60 mp-en belüli bejelentkezésének aránya (1e) A sikeres hívások aránya (Helyhez kötött telefon) (5a)

23 / :12 A hívás felépítési idő (Helyhez kötött telefon) (5b) A sikeres SMS-továbbítás aránya. (Helyhez kötött telefon) (5c) 0 0 Vállalt önként a fentiektől eltérő hálózati szolgáltatásminőségi mutatót igen nem Önként vállalt hálózati szolgáltatásminőségi mutató Űrlaptípus: Szolgáltatásminőségi adatszolgáltatás 2015-ös évre Benyújtó cég: Kalásznet Kábel TV Kft. Benyújtó személy: Bene László Beküldött űrlapjával kapcsolatban elektronikus úton fog értesítést kapni Aláírás:

Vizsgálati terv VT1/2016. A 13/2011. (XII. 27.) NMHH rendelet szerint, a szolgáltatás megfelelőség igazolásához

Vizsgálati terv VT1/2016. A 13/2011. (XII. 27.) NMHH rendelet szerint, a szolgáltatás megfelelőség igazolásához Vizsgálati terv VT/206 A 3/20. (XII. 27.) NMHH rendelet szerint, a szolgáltatás megfelelőség igazolásához A vizsgálati időszak: 206. január 0. napjától 206. december 3. napjáig a. A szolgáltatás leírása:

Részletesebben

Vizsgálati terv VT1/2013. A 13/2011. (XII. 27.) NMHH rendelet szerint, a szolgáltatás megfelelőség igazolásához

Vizsgálati terv VT1/2013. A 13/2011. (XII. 27.) NMHH rendelet szerint, a szolgáltatás megfelelőség igazolásához Vizsgálati terv VT1/2013 A 13/2011. (XII. 27.) NMHH rendelet szerint, a szolgáltatás megfelelőség igazolásához A vizsgálati időszak: 2013. január 01. napjától 2013. december 31. napjáig a. A szolgáltatás

Részletesebben

Vizsgálati terv VT1/2014. A 13/2011. (XII. 27.) NMHH rendelet szerint, a szolgáltatás megfelelőség igazolásához

Vizsgálati terv VT1/2014. A 13/2011. (XII. 27.) NMHH rendelet szerint, a szolgáltatás megfelelőség igazolásához Vizsgálati terv VT1/2014 A 13/2011. (XII. 27.) NMHH rendelet szerint, a szolgáltatás megfelelőség igazolásához A vizsgálati időszak: 2014. január 01. napjától 2014. december 31. napjáig a. A szolgáltatás

Részletesebben

A szolgáltatóra vonatkozó szabvány (R. 3. (3) bekezdése alapján ETSI TR 101 631; ETSI ETR 103

A szolgáltatóra vonatkozó szabvány (R. 3. (3) bekezdése alapján ETSI TR 101 631; ETSI ETR 103 Blue mobile Általános szerződési feltételek 6. melléklet Minőségi célértékek 1. sz. táblázat Előfizető által érzékelt hibajelenség Lehetséges okok Javítási hely: E: előfizetőnél, Sz: Szolgáltatónál Releváns

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Oldal 1 / 60 TITEL Kft ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Kábeltelevíziós szolgáltatás nyújtására Szolgáltatási terület: Budapest VIII. kerület (Tisztviselőtelep), Orczy út Vajda Péter u. Könyves Kálmán krt.

Részletesebben

AJÁNLATKÉRÉSI DOKUMENTÁCIÓ AZ MKB BANK NYRT. FAKTORING ÉS KÖVETELÉSVÁSÁRLÁS SZOLGÁLTATÁSAIHOZ

AJÁNLATKÉRÉSI DOKUMENTÁCIÓ AZ MKB BANK NYRT. FAKTORING ÉS KÖVETELÉSVÁSÁRLÁS SZOLGÁLTATÁSAIHOZ AJÁNLATKÉRÉSI DOKUMENTÁCIÓ AZ MKB BANK NYRT. FAKTORING ÉS KÖVETELÉSVÁSÁRLÁS SZOLGÁLTATÁSAIHOZ Tisztelt Ügyfelünk! Köszönettel vettük, hogy Ön érdeklődést mutatott az MKB Bank Rt. faktoring szolgáltatásának

Részletesebben

Megfelelőségi nyilatkozat (elektronikus hírközlési szolgáltatás 13/2011. (XII. 27.) Korm. rendelet szerinti megfelelőségéről a 2014.

Megfelelőségi nyilatkozat (elektronikus hírközlési szolgáltatás 13/2011. (XII. 27.) Korm. rendelet szerinti megfelelőségéről a 2014. Megfelelőségi nyilatkozat (elektronikus hírközlési szolgáltatás 13/2011. (XII. 27.) Korm. rendelet szerinti megfelelőségéről a 2014. évre vonatkozóan) Szolgáltató neve: AKTV Algyői Kábeltelevízió Üzemeltető

Részletesebben

Az INVITEL Távközlési Zrt. Híváskezdeményezési és Hívásvégződtetési Szolgáltatásához Kapcsolódó Referencia Összekapcsolási Ajánlata.

Az INVITEL Távközlési Zrt. Híváskezdeményezési és Hívásvégződtetési Szolgáltatásához Kapcsolódó Referencia Összekapcsolási Ajánlata. Az INVITEL Távközlési Zrt. Híváskezdeményezési és Hívásvégződtetési Szolgáltatásához Kapcsolódó Referencia Összekapcsolási Ajánlata A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnökének a számhordozás részletes

Részletesebben

A mobil szolgáltatások minőségi célértékei

A mobil szolgáltatások minőségi célértékei Lakossági Általános Szerződési Feltételek 4/A Melléklet A mobil ok minőségi célértékei Tartalomjegyzék 1. sz. táblázat... 3 2. sz. táblázat Szolgáltatásminőségi mutatókra vállalt egyedi célértékek... 4

Részletesebben

Egyedi előfizetői szerződés, szerződésmódosítás Nem egyetemes hírközlési szolgáltatásokra

Egyedi előfizetői szerződés, szerződésmódosítás Nem egyetemes hírközlési szolgáltatásokra Egyedi előfizetői szerződés, szerződésmódosítás Nem egyetemes hírközlési szolgáltatásokra Felhívjuk figyelmét, hogy szolgáltatásonként külön-külön előfizetői szerződés jön létre a vonatkozó Általános Szerződési

Részletesebben

Kitöltési útmutató A HELYHEZ KÖTÖTT TELEFONSZOLGÁLTATÁS KÉRDŐÍVEIHEZ (2014) 2015. június

Kitöltési útmutató A HELYHEZ KÖTÖTT TELEFONSZOLGÁLTATÁS KÉRDŐÍVEIHEZ (2014) 2015. június Kitöltési útmutató A HELYHEZ KÖTÖTT TELEFONSZOLGÁLTATÁS KÉRDŐÍVEIHEZ (2014) 2015. június 1 Tartalom Tartalom... 2 FONTOS INFORMÁCIÓK A KÉRDŐÍV KITÖLTÉSÉVEL KAPCSOLATBAN... 4 FOGALMAK... 7 1. ÁLTALÁNOS

Részletesebben

1 / 6 2014.02.26. 15:44 Nyomtatvány adatai: Kategória: Szolgáltatásminőségi adatszolgáltatás Név: Szolgáltatásminőségi adatszolgáltatás Előfizetések száma Adatlap Elektronikus hírközlési szolgáltatások

Részletesebben

rlap Print Nyomtatvány adatai: Kategória: Szolgáltatásminőségi adatszolgáltatás Név: Szolgáltatásminőségi adatszolgáltatás Előfizetések száma Adatlap Elektronikus hírközlési szolgáltatások minőség megfelelőségének

Részletesebben

A NEMZETI HÍRKÖZLÉSI HATÓSÁG HIVATALOS LAPJA

A NEMZETI HÍRKÖZLÉSI HATÓSÁG HIVATALOS LAPJA V. ÉVFOLYAM 5. SZÁM 2006. MÁJUS 15. A NEMZETI HÍRKÖZLÉSI HATÓSÁG HIVATALOS LAPJA Szerkesztõség: 1015 Budapest, Ostrom u. 23 25. Telefon: 457-7405 E-mail: hirkozlesi.ertesito@nhh.hu Megjelenik havonta Ára:

Részletesebben

Televízió műsorelosztás - Analóg KTV

Televízió műsorelosztás - Analóg KTV Kategória: Szolgáltatásminőségi adatszolgáltatás Név: Szolgáltatásminőségi adatszolgáltatás 2017-es évre Előfizetések száma Adatlap Elektronikus hírközlési szolgáltatások minőség megfelelőségének igazolásához

Részletesebben

Bérelt Vonali Szolgáltatás Igénybevételére

Bérelt Vonali Szolgáltatás Igénybevételére Magyar Telekom Nyrt. Általános Szerződési Feltételei Bérelt Vonali Szolgáltatás Igénybevételére A hatálybalépés időpontja 2012. március 1. Tartalomjegyzék 1. A szolgáltató adatai...3 1.1. A szolgáltató

Részletesebben

Válasszon az alábbiak közül, hogy az Ön által nyújtott, fent feltüntetett szolgáltatásra melyik állítás igaz!

Válasszon az alábbiak közül, hogy az Ön által nyújtott, fent feltüntetett szolgáltatásra melyik állítás igaz! 1 / 6 Nyomtatvány adatai: Kategória: Szolgáltatásminőségi adatszolgáltatás Név: Szolgáltatásminőségi adatszolgáltatás 2014-es évre Előfizetések száma Adatlap Elektronikus hírközlési szolgáltatások minőség

Részletesebben

A VértesComp Kistérségi Internetszolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság. Általános Szerződési Feltételei

A VértesComp Kistérségi Internetszolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság. Általános Szerződési Feltételei A VértesComp Kistérségi Internetszolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Internet-hozzáférési valamint (IP alapú) Bérelt vonali szolgáltatás nyújtására vonatkozó Általános Szerződési Feltételei - Egységes

Részletesebben

Kitöltési útmutató AZ ELŐFIZETÉSES MŰSORTERJESZTÉS KÉRDŐÍVHEZ (2011-2012) 2013. július

Kitöltési útmutató AZ ELŐFIZETÉSES MŰSORTERJESZTÉS KÉRDŐÍVHEZ (2011-2012) 2013. július Kitöltési útmutató AZ ELŐFIZETÉSES MŰSORTERJESZTÉS KÉRDŐÍVHEZ (2011-2012) 2013. július Csomagáras díjcsomag: a helyhez kötött telefonszolgáltatást más szolgáltatással együtt, csomagárban értékesíti a szolgáltató.

Részletesebben

Törzs4.doc bérelt vonal Készítés dátuma:. 2008.december 12. Utolsó módosítás:..2010.08.23.

Törzs4.doc bérelt vonal Készítés dátuma:. 2008.december 12. Utolsó módosítás:..2010.08.23. 1.A SZOLGÁLTATÓ ADATAI...1 1.1.A szolgáltató neve, székhelye, postacíme...1 1.2.Az általános szerződési feltételek célja, tárgyi és személyi hatálya...1 1.3.Az ÁSZF időbeli és területi hatálya...2 1.4.Tájékoztatás

Részletesebben

A Vidanet Kábeltelevíziós Szolgáltató Zrt. egységes Általános Szerződési Feltételei

A Vidanet Kábeltelevíziós Szolgáltató Zrt. egységes Általános Szerződési Feltételei A Vidanet Kábeltelevíziós Szolgáltató Zrt. egységes Általános Szerződési Feltételei előfizetői hírközlési szolgáltatások nyújtására 2016. április 15. Verzió: 2016/04/15 Tartalomjegyzék 1. Általános adatok,

Részletesebben

A Vidanet Kábeltelevíziós Szolgáltató Zrt. egységes Általános Szerződési Feltételei

A Vidanet Kábeltelevíziós Szolgáltató Zrt. egységes Általános Szerződési Feltételei A Vidanet Kábeltelevíziós Szolgáltató Zrt. egységes Általános Szerződési Feltételei előfizetői hírközlési szolgáltatások nyújtására 2016. június 1. Verzió: 2016/06/01 Tartalomjegyzék 1. Általános adatok,

Részletesebben

A COLONIAL COMPUTER SZÁMÍTÁSTECHNIKAI BT.

A COLONIAL COMPUTER SZÁMÍTÁSTECHNIKAI BT. A COLONIAL COMPUTER SZÁMÍTÁSTECHNIKAI BT. INTERNET SZOLGÁLTATÁSRA VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI (INTERNET ÁSZF) Hatálya: 2016. június 1. 1. oldal TARTALOMJEGYZÉK 1. Általános adatok, elérhetőség

Részletesebben

BorsodWeb Internetszolgáltató Kft. szolgáltató

BorsodWeb Internetszolgáltató Kft. szolgáltató BorsodWeb Internetszolgáltató Kft. szolgáltató { a tagja } Általános Szerződési Feltételek helyhez kötött telefon szolgáltatáshoz Hatályba lépés kelte: 2016.04.01. Utolsó módosítás kelte: 2016.03.01. Készült:

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK. Compagnon Bt.

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK. Compagnon Bt. Compagnon Bt. Általános Szerződési Feltételek egységes szerkezetben Készült: 2006. január 1. Az utolsó módosítás dátuma: 2006. július 10. Hatályos: 2006. augusztus 10. napjától Az ügyfélszolgálat elérhetősége

Részletesebben

TENETTEL Távközlési Szolgáltató Kft. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉS FELTÉTELEI ELEKTORNIKUS HÍRKÖZLÉSI SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELÉRE

TENETTEL Távközlési Szolgáltató Kft. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉS FELTÉTELEI ELEKTORNIKUS HÍRKÖZLÉSI SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELÉRE A TENETTEL Távközlési Szolgáltató Kft. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉS FELTÉTELEI ELEKTORNIKUS HÍRKÖZLÉSI SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELÉRE Hatálybalépés időpontja: 2012. 11. 01. Módosítva: 2012. 09. 30. 1 Tartalomjegyzék

Részletesebben

InterNet-X Magyarország Kft. Általános Szerződési Feltételek TELEVÍZIÓ- ÉS RÁDIÓ MŰSORJEL ELOSZTÁS SZOLGÁLTATÁSRA

InterNet-X Magyarország Kft. Általános Szerződési Feltételek TELEVÍZIÓ- ÉS RÁDIÓ MŰSORJEL ELOSZTÁS SZOLGÁLTATÁSRA InterNet-X Magyarország Kft. Általános Szerződési Feltételek 1. oldal InterNet-X Magyarország Kft. Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF) TELEVÍZIÓ- ÉS RÁDIÓ MŰSORJEL ELOSZTÁS SZOLGÁLTATÁSRA

Részletesebben

ICE DSL Távközlési Korlátolt Felelősségű Társaság. Általános Szerződési Feltételek Internet Protokoll alapú szolgáltatásokhoz

ICE DSL Távközlési Korlátolt Felelősségű Társaság. Általános Szerződési Feltételek Internet Protokoll alapú szolgáltatásokhoz ICE DSL Távközlési Korlátolt Felelősségű Társaság Általános Szerződési Feltételek Internet Protokoll alapú szolgáltatásokhoz Készítés dátuma: 2006. október 18. Utolsó módosítás dátuma: 2007. január 1.

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 4028 Debrecen, Nyíl u. 134 Telefon/ fax: 52/541-241 ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Készítés dátuma: 2006 decemder 01. Utolsó módosítás kelte: 2015 december 15. Hatályba lépés kelte: 2016 januar 1. HB

Részletesebben

Illés Béla szolgáltató

Illés Béla szolgáltató llés Béla szolgáltató Általános Szerződési Feltételek vezetékes műsorjel-elosztási szolgáltatás hoz Érvényes: Mórágy körzetében Hatályba lépés kelte: 2014.08.01. Utolsó módosítás kelte: 2014.07.01. 2 ;

Részletesebben

ELEKTRONIKUS HÍRKÖZLÉSI SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELÉRE

ELEKTRONIKUS HÍRKÖZLÉSI SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELÉRE ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI ELEKTRONIKUS HÍRKÖZLÉSI SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELÉRE Készült: 2003. március 01. Az utolsó módosítás hatályos: 2015. november 10-től 1 Tartalomjegyzék 1. Általános adatok,

Részletesebben

/2010. ( ) SZMM rendelet

/2010. ( ) SZMM rendelet SZOCIÁLIS ÉS MUNKAÜGYI MINISZTER Iktatószám: 2165-1/2010-SZMM /2010. ( ) SZMM rendelet a foglalkoztatáspolitikáért felelős miniszter szabályozási feladatkörébe tartozó forgalmazási követelmények tekintetében

Részletesebben

h a t á r o z a t o t.

h a t á r o z a t o t. Ügyiratszám: DH-4018-2/2008. Tárgy: piacmeghatározás, a jelentős piaci erővel rendelkező szolgáltatók azonosítása és kötelezettségek előírása (13. számú piac) A Nemzeti Hírközlési Hatóság Tanácsa (a továbbiakban:

Részletesebben

3.2.1 Internet vagy VPN hozzáférés Szolgáltatás...9 3.2.2 VoIP Szolgáltatás...9

3.2.1 Internet vagy VPN hozzáférés Szolgáltatás...9 3.2.2 VoIP Szolgáltatás...9 VENIEN INFORMATIKAI SZOLGÁLTATÓ ÉS TANÁCSADÓ KFT. Általános Szerződési Feltételek Készült: 2005. szeptember 28. Hatályos: 2005. szeptember 30. napjától Az ügyfélszolgálat elérhetősége: 1037 Budapest, Orbán

Részletesebben

1212 Telekom Kft. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI ÁSZF

1212 Telekom Kft. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI ÁSZF Az 1212 Telekom Kft. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI ÁSZF INTERNET HOZZÁFÉRÉSI, IPTV, TELEFON, MOBILINTERNET, MOBIL HANG ÉS NOMADIKUS BESZÉDCÉLÚ SZOLGÁLTATÁS SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE Készült: 2011.

Részletesebben

Biatorbágyi Kábeltévé kft. szolgáltató. Általános Szerződési Feltételek vezetékes műsorjel-elosztási szolgáltatáshoz

Biatorbágyi Kábeltévé kft. szolgáltató. Általános Szerződési Feltételek vezetékes műsorjel-elosztási szolgáltatáshoz Biatorbágyi Kábeltévé kft. szolgáltató Általános Szerződési Feltételek vezetékes műsorjel-elosztási szolgáltatáshoz Biatorbágy, Herceghalom, Pilisszentkereszt települések területén Utolsó módosítás kelte:

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A MÁGOCSI ÉS A VÁSÁROSDOMBÓI KMJR IGÉNYBEVÉTELÉRE

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A MÁGOCSI ÉS A VÁSÁROSDOMBÓI KMJR IGÉNYBEVÉTELÉRE ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A MÁGOCSI ÉS A VÁSÁROSDOMBÓI KMJR IGÉNYBEVÉTELÉRE Mágocsvíz Nonprofit KFT. 7342 Mágocs, Szabadság u. 39. Hatályba lépése: 2010. március 1. Készült: 2010. február 25. TARTALOMJEGYZÉK

Részletesebben

Magyar Telekom Nyrt. Általános Szerződési Feltételei elektronikus hírközlési szolgáltatások igénybevételére vonatkozóan Egyéni előfizetők részére

Magyar Telekom Nyrt. Általános Szerződési Feltételei elektronikus hírközlési szolgáltatások igénybevételére vonatkozóan Egyéni előfizetők részére Általános Szerződési Feltételek Törzsrész, Magyar Telekom Nyrt. Általános Szerződési Feltételei elektronikus hírközlési szolgáltatások igénybevételére vonatkozóan Egyéni előfizetők részére (rövid megnevezése

Részletesebben

Képjel- és műsorhang átvitel előfizetői szolgáltatás

Képjel- és műsorhang átvitel előfizetői szolgáltatás 1. sz. függelék Képjel- és műsorhang átvitel előfizetői szolgáltatás Ügyfélkapcsolati helyek T-Systems ügyfélkapcsolati pontjai Postacím Telefon Fax E-mail Üzleti Megoldások Üzletág 1541 Budapest 06 80

Részletesebben

A Magyar Telekom Nyrt. helyhez kötött műsorterjesztési szolgáltatásra vonatkozó Általános Szerződési Feltételei (rövid neve: TV ÁSZF)

A Magyar Telekom Nyrt. helyhez kötött műsorterjesztési szolgáltatásra vonatkozó Általános Szerződési Feltételei (rövid neve: TV ÁSZF) A Magyar Telekom Nyrt. helyhez kötött műsorterjesztési szolgáltatásra vonatkozó Általános Szerződési Feltételei (rövid neve: TV ÁSZF) Hatálya: 2015. augusztus 1. 1/70 Tartalomjegyzék 1. Általános adatok,

Részletesebben

Magyar Telekom. Minősített Időbélyegzés. Szolgáltatási Szabályzata

Magyar Telekom. Minősített Időbélyegzés. Szolgáltatási Szabályzata Magyar Telekom Minősített Időbélyegzés Szolgáltatási Szabályzata Egyedi objektum-azonosító (OID):...1.3.6.1.4.1.17835.7.1.2.11.3.13.2.1 Verziószám:...2.1 Hatályba lépés dátuma: 2012.01.20. 1. oldal (összesen:

Részletesebben

HATÁROZAT. megállapítottam,

HATÁROZAT. megállapítottam, Ügyiratszám: HF/56-12/2011. Tárgy: piacmeghatározás, a jelentős piaci erővel rendelkező szolgáltatók azonosítása és kötelezettségek előírása (5. piac) HATÁROZAT A Nagykereskedelmi szélessávú hozzáférés

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK AZ INTERNET SZOLGÁLTATÁSRA

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK AZ INTERNET SZOLGÁLTATÁSRA DabasNet Számítástechnikai és Kereskedelmi Kft. 2370 Dabas Szent István út 85. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK AZ INTERNET SZOLGÁLTATÁSRA Hatályos: 2009. május 1-től. Készült: 2007. július 30. Utolsó módosítás:

Részletesebben

KELETRONIC KFT. MEGFELELŐSÉGI NYILATKOZAT

KELETRONIC KFT. MEGFELELŐSÉGI NYILATKOZAT a tagja MEGFELELŐSÉGI NYILATKOZAT elektronikus hírközlési szolgáltatás 13/2011. (XII. 27.) NMHH rendelet szerinti megfelelőségéről a 2013. évben nyújtott műsorterjesztési szolgáltatásra vonatkozóan MEGFELELŐSÉGI

Részletesebben

MVM NET TÁVKÖZLÉSI SZOLGÁLTATÓ. Zártkörűen Működő Részvénytársaság

MVM NET TÁVKÖZLÉSI SZOLGÁLTATÓ. Zártkörűen Működő Részvénytársaság MVM NET TÁVKÖZLÉSI SZOLGÁLTATÓ Zártkörűen Működő Részvénytársaság ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Törzsszöveg Utolsó módosítás dátuma: 2015. november 1. Hatályba lépés dátuma: 2015. december 1. 1. ÁLTALÁNOS

Részletesebben

Ha nomád szolgáltatása is van, akkor kérem összevontan adja meg a helyhez kötött szolgáltatással! * 835

Ha nomád szolgáltatása is van, akkor kérem összevontan adja meg a helyhez kötött szolgáltatással! * 835 Adatlap Elektronikus hírközlési szolgáltatások minőség megfelelőségének igazolásához Szolgáltatástípus neve: Internet hozzáférési (elérési) szolgáltatás helyhez kötött Ha nomád szolgáltatása is van, akkor

Részletesebben

a Magyar Telekom Nyrt. blue mobile előre fizetett mobil rádiótelefon szolgáltatására vonatkozó Általános Szerződési Feltételei

a Magyar Telekom Nyrt. blue mobile előre fizetett mobil rádiótelefon szolgáltatására vonatkozó Általános Szerződési Feltételei Blue mobile ÁSzF a Magyar Telekom Nyrt. blue mobile előre fizetett mobil rádiótelefon szolgáltatására vonatkozó Általános Szerződési Feltételei A hatálybalépés időpontja: 2012. MÁRCIUS 1. Hatályos: 2012.02.01.

Részletesebben

NAVIGATOR INFORMATIKA Zártkörűen működő Részvénytársaság

NAVIGATOR INFORMATIKA Zártkörűen működő Részvénytársaság NAVIGATOR INFORMATIKA Zártkörűen működő Részvénytársaság Általános Szerződési Feltételek Internet Hozzáférési, Adathálózati Szolgáltatásokra, Valamint ezek Kiegészítő Szolgáltatásaira egységes szerkezetben

Részletesebben

Magyar Telekom fokozott e- Szignó. nem-minősített hitelesítés szolgáltatás. Standard Üzleti Tanúsítvány. Fokozott Személyi Tanúsítvány

Magyar Telekom fokozott e- Szignó. nem-minősített hitelesítés szolgáltatás. Standard Üzleti Tanúsítvány. Fokozott Személyi Tanúsítvány Magyar Telekom fokozott e- Szignó nem-minősített hitelesítés szolgáltatás Standard Személyi Tanúsítvány Standard Üzleti Tanúsítvány Fokozott Személyi Tanúsítvány Fokozott Üzleti Tanúsítvány Hitelesítési

Részletesebben

Szolgáltatási szabályzat titkosító tanúsítvány szolgáltatáshoz (HSZSZ-T)

Szolgáltatási szabályzat titkosító tanúsítvány szolgáltatáshoz (HSZSZ-T) Kereskedelmi, Szolgáltató és Tanácsadó Zártkörűen Működő Részvénytársaság Szolgáltatási szabályzat titkosító tanúsítvány szolgáltatáshoz (HSZSZ-T) Verziószám 4.0 Objektum azonosító (OID) 1.3.6.1.4.1.14868.1.4.4

Részletesebben

A NEMZETI HÍRKÖZLÉSI HATÓSÁG HIVATALOS LAPJA

A NEMZETI HÍRKÖZLÉSI HATÓSÁG HIVATALOS LAPJA VII. ÉVFOLYAM 4. SZÁM 2008. MÁJUS 30. A NEMZETI HÍRKÖZLÉSI HATÓSÁG HIVATALOS LAPJA Szerkesztõség: 1015 Budapest, Ostrom u. 23 25. Telefon: 457-7283 E-mail: hirkozlesi.ertesito@nhh.hu Megjelenik havonta

Részletesebben

HATÁROZATTERVEZET. megállapítottam,

HATÁROZATTERVEZET. megállapítottam, Ügyiratszám: HF-1586-5/2011. Tárgy: piacmeghatározás, a jelentős piaci erővel rendelkező szolgáltatók azonosítása és kötelezettségek előírása (7/2003 piac) HATÁROZATTERVEZET A Bérelt vonalak minimális

Részletesebben

Vezetékes gyorsjelentés, 2015. február

Vezetékes gyorsjelentés, 2015. február ezer Vezetékes gyorsjelentés, 215. február Adatszolgáltatók: Magyar Telekom Nyrt., Invitel Zrt., GTS Hungary Kft., UPC Magyarország Kft., DIGI Kft., PR- TELEKOM Zrt, Tarr Kft, ViDaNet Zrt, PARISAT Kft.

Részletesebben

FIBERNET KOMMUNIKÁCIÓS ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG

FIBERNET KOMMUNIKÁCIÓS ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG FIBERNET KOMMUNIKÁCIÓS ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG TELEVÍZIÓ-MŰSORELOSZTÁS (kábeltelevízió) SZOLGÁLTATÁSRA és RÁDIÓ-MŰSORELOSZTÁS SZOLGÁLTATÁSRA VONATKOZÓ Á L T A L Á N O S S Z E R Z Ő D É S I F

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Szélmalom Kábeltévé Zrt. a tagja Általános Szerződési Feltételek nyilvános televízió-műsorelosztási és nyilvános rádió műsorelosztási szolgáltatáshoz Kiskundorozsma, Algyő, Bordány, Csólyospálos, Csór,

Részletesebben

Üzemanyag beszerzés 2016

Üzemanyag beszerzés 2016 Üzemanyag beszerzés 2016 Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/117 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Ajánlati felhívás - Egyes ágazatokban/eu/2011.08.19. EUHL Eljárás fajtája: Nyílt Közzététel

Részletesebben

TvNetTel Hírközlési Szolgáltató

TvNetTel Hírközlési Szolgáltató TvNetTel Hírközlési Szolgáltató 6726 Szeged, Németh András utca 6. Általános Szerződési Feltételek Internet Protokollon Nyújtott Készítés dátuma: 2013. június 24. Utolsó módosítás: 2013. június 24. Hatálybalépés:

Részletesebben

evision Általános Szerződési Feltételei

evision Általános Szerződési Feltételei evision Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Előfizetői hírközlési szolgáltatás (műsorterjesztés) nyújtására vonatkozó Általános Szerződési Feltételei egységes szerkezetben Hatályba

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK. Vodafone Magyarország Mobil Távközlési Zártkörűen Működő Részvénytársaság

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK. Vodafone Magyarország Mobil Távközlési Zártkörűen Működő Részvénytársaság ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Vodafone Magyarország Mobil Távközlési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Hatálybalépés: 2009. augusztus 01. Vodafone Általános Szerződési Feltételek 1/80 Tartalomjegyzék

Részletesebben

Tagállamok - Szolgáltatásra irányuló szerződés - Ajánlati felhívás - Tárgyalásos eljárás

Tagállamok - Szolgáltatásra irányuló szerződés - Ajánlati felhívás - Tárgyalásos eljárás 1/9 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:27037-2011:text:hu:html HU-Siófok: Tűzoltó készülékkel kapcsolatos javítási és karbantartási szolgáltatások 2011/S 17-027037

Részletesebben

AZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK MÓDOSÍTÁSÁNAK KIVONATA

AZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK MÓDOSÍTÁSÁNAK KIVONATA AZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK MÓDOSÍTÁSÁNAK KIVONATA Az INTEGRANET Kft. 2015. december 1. napjától kezdődően az Általános szerződési feltételeit a jogszabályi előírásoknak és a felügyeleti hatóságok

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek vezetékes műsorelosztási szolgáltatásra

Általános Szerződési Feltételek vezetékes műsorelosztási szolgáltatásra Általános Szerződési Feltételek vezetékes műsorelosztási szolgáltatásra N-Telekom Kft Hatályba lépés: 2015.10.01. készítés ideje:2004/10 utolsó mód:2015-08-26 1 TARTALOMJEGYZÉK 1. SZOLGÁLTATÓ NEVE, CÍME...

Részletesebben

Magyar Telekom Vezetékes nagykereskedelemi értékesítés ügyfélkapcsolati pontjai. Postacím Telefon Fax E-mail Magyar Telekom Nyrt.

Magyar Telekom Vezetékes nagykereskedelemi értékesítés ügyfélkapcsolati pontjai. Postacím Telefon Fax E-mail Magyar Telekom Nyrt. Egyedi előfizetői szerződés a MultiFlex szolgáltatás igénybevételére A szerződés azonosítója 1. A szolgáltató adatai A szolgáltató cégneve, székhelye, postacíme, cégjegzékszáma Magyar Telekom Távközlési

Részletesebben

Nyilvántartási szám / Módosítás szám: KÉRELEM. temetkezési szolgáltatási tevékenység végzéséhez

Nyilvántartási szám / Módosítás szám: KÉRELEM. temetkezési szolgáltatási tevékenység végzéséhez A hatóság tölti ki: A beadvány iktatószáma / /201. Az iktatás kelte: Nyilvántartási szám / Módosítás szám: KÉRELEM temetkezési szolgáltatási tevékenység végzéséhez az 1999. évi XLIII. törvény és a végrehajtására

Részletesebben

Általános szerződési feltételek VoIP (aszinkron adathálózati) telefonszolgáltatásra

Általános szerződési feltételek VoIP (aszinkron adathálózati) telefonszolgáltatásra BorsodWeb Internetszolgáltató Kft székhely: 3527 Miskolc, József Attila u. 27. 2/1. Általános szerződési feltételek VoIP (aszinkron adathálózati) telefonszolgáltatásra SZJ 64.20.16 Előző módosítás kelte:

Részletesebben

Általános szerződési feltételek Törzsrész. Tartalomjegyzék

Általános szerződési feltételek Törzsrész. Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék V. fejezet... 2 Az előfizetői jogviszony létrejötte, módosulása, megszűnése... 2 Az előfizetői szerződéskötés formai és eljárási szabályai... 2 1. Igénybejelentés... 2 1.4. Az igénybejelentés

Részletesebben

A közúti árufuvarozási, személyszállítási tevékenységhez kapcsolódó jövedéki adóvisszaigénylés lehetősége 2016

A közúti árufuvarozási, személyszállítási tevékenységhez kapcsolódó jövedéki adóvisszaigénylés lehetősége 2016 A közúti árufuvarozási, személyszállítási tevékenységhez kapcsolódó jövedéki adóvisszaigénylés lehetősége 2016 Az Európai Unió több tagállamában, így Magyarországon is, a közúti árufuvarozási, személyszállítási

Részletesebben

AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ

AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ Váltótalpfák, fa csapszegek valamint alátétfa beszerzése (Eljárás száma: T-394/14.) AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ 2015. A. ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK 1. Az eljárás Ajánlati dokumentáció BKV Zrt. T-394/14. 1.1. A Budapesti

Részletesebben

a Magyar Telekom Nyrt. blue mobile előre fizetett mobil rádiótelefon szolgáltatására vonatkozó Általános Szerződési Feltételei

a Magyar Telekom Nyrt. blue mobile előre fizetett mobil rádiótelefon szolgáltatására vonatkozó Általános Szerződési Feltételei Blue mobile ÁSzF a Magyar Telekom Nyrt. blue mobile előre fizetett mobil rádiótelefon szolgáltatására vonatkozó Általános Szerződési Feltételei A hatálybalépés időpontja: 2013. MÁJUS1. Hatályos: 2013.05.01.

Részletesebben

Amit magával kell hoznia Előfizetői Szerződés megkötéséhez

Amit magával kell hoznia Előfizetői Szerződés megkötéséhez 5. SZ. MELLÉKLET A TELENOR MAGYARORSZÁG ZRT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEIHEZ A SZERZŐDÉS MEGKÖTÉSÉHEZ SZÜKSÉGES DOKUMENTUMOK Amit magával kell hoznia Előfizetői Szerződés megkötéséhez Amennyiben meghatalmazással

Részletesebben

11/2013. (III. 21.) NGM rendelet

11/2013. (III. 21.) NGM rendelet 11/2013. (III. 21.) NGM rendelet a gáz csatlakozóvezetékekre, a felhasználói berendezésekre, a telephelyi vezetékekre vonatkozó műszaki biztonsági előírásokról és az ezekkel összefüggő hatósági feladatokról

Részletesebben

Nettó havidíj 2 éves határozott időtartamú szerződéssel (D, DN, F, K csomagok esetén) Compleo Connect csomagok alapelemei *

Nettó havidíj 2 éves határozott időtartamú szerződéssel (D, DN, F, K csomagok esetén) Compleo Connect csomagok alapelemei * 2. sz. melléklet az EGYSÉGES ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS /MEGRENDELŐLAP INTEGRÁLT CSOMAGOK IGÉNYBEVÉTELÉHEZ elnevezésű szerződéses dokumentumhoz - Szerződéses feltételek a Compleo Connect (D, DN, F, K) csomagokhoz

Részletesebben

T-Systems Magyarország Zrt. Magyar Telekom Nyrt.

T-Systems Magyarország Zrt. Magyar Telekom Nyrt. T-Systems Magyarország Zrt. Magyar Telekom Nyrt. Egyedi előfizetői szerződés Flex-Com (MultiLAN) szolgáltatás igénybevételére Szerződés azonosítója: Tartalomjegyzék 1. A szolgáltató adatai... 3 1.1 A szolgáltató

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2015. november 16. Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

TvNetTel Hírközlési Szolgáltató

TvNetTel Hírközlési Szolgáltató TvNetTel Hírközlési Szolgáltató 6726 Szeged, Németh András utca 6 Általános Szerződési Feltételek Internet Protokollon Nyújtott Készítés dátuma: 2013. június 24. Utolsó módosítás: 2015. október 5. Hatálybalépés:

Részletesebben

ZOLCOMP NETWORK KFT.

ZOLCOMP NETWORK KFT. ZOLCOMP NETWORK KFT. szolgáltató Általános Szerződési Feltételek internet elérési szolgáltatáshoz Debrecen település területén és környékén Hatályba lépés kelte: 2015.09.01. Utolsó módosítás kelte: 2015.08.20.

Részletesebben

VERSENYTANÁCS. h a t á r o z a t o t

VERSENYTANÁCS. h a t á r o z a t o t VERSENYTANÁCS Vj-19/2007/138. A Gazdasági Versenyhivatal Versenytanácsa a Hungarian Telephone and Cable Corporation kérelmezőnek összefonódás engedélyezése iránti kérelmére indult eljárásban, melyben további

Részletesebben

2013.03.01. napjától hatályos szöveg

2013.03.01. napjától hatályos szöveg 2013.03.01. napjától hatályos szöveg Adathálózati ÁSZF 7. sz. függelék DataLink előfizetői szolgáltatás Tartalomjegyzék 1. Ügyfélkapcsolati helyek... 2 1.1. T-Home ügyfélkapcsolati pontjai...2 1.2. Magyar

Részletesebben

Hitelesítési Rend nyilvános körben kibocsátott minősített tanúsítványokra (HR-MTT)

Hitelesítési Rend nyilvános körben kibocsátott minősített tanúsítványokra (HR-MTT) Kereskedelmi, Szolgáltató és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság Hitelesítési Rend nyilvános körben kibocsátott minősített tanúsítványokra (HR-MTT) Verziószám 3.0 OID szám 1.3.6.1.4.1.14868.2.2.1.3

Részletesebben

25452/2015/START. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a. Lézeres kerékprofil mérő készülék/eszköz beszerzése karbantartó műhelyek számára. tárgyú beszerzéshez

25452/2015/START. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a. Lézeres kerékprofil mérő készülék/eszköz beszerzése karbantartó műhelyek számára. tárgyú beszerzéshez 25452/2015/START PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Lézeres kerékprofil mérő készülék/eszköz beszerzése karbantartó műhelyek számára tárgyú beszerzéshez - 1 - Budapest, 2015.... Tartalomjegyzék P Á L Y Á Z A T I F E

Részletesebben

MEGRENDELŐ/EGYEDI ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS/SZERZŐDÉSMÓDOSÍTÁS Externet IPTV szolgáltatás igénybevételére 1. oldal

MEGRENDELŐ/EGYEDI ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS/SZERZŐDÉSMÓDOSÍTÁS Externet IPTV szolgáltatás igénybevételére 1. oldal 1. oldal A jelen egyedi előfizetői szerződés ( Szerződés ), alapján a lentebb meghatározott előfizető ( Előfizető ) és szolgáltatók ( Szolgáltatók ) között előfizetői jogviszony jön létre, a lentebb meghatározott

Részletesebben

A hatálybalépés időpontja: 2016. JANUÁR 1. Hatályos: 2016.01.01. 1/98

A hatálybalépés időpontja: 2016. JANUÁR 1. Hatályos: 2016.01.01. 1/98 blue mobile ÁSzF a Magyar Telekom Nyrt. blue mobile előre fizetett mobil rádiótelefon és Internet-hozzáférés, ellátás szolgáltatására vonatkozó Általános Szerződési Feltételei A hatálybalépés időpontja:

Részletesebben

ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ

ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ 1. Hungária Öko Garancia Kft. ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ Ausztria vezető bio ellenőrző és tanúsító szervezetének (Austria Bio Garantie) leánycégeként fő tevékenységünk az ökológiai gazdálkodás, a biotermékek

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI TÁVBESZÉLŐ SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI TÁVBESZÉLŐ SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI TÁVBESZÉLŐ SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE Készült: 2010. január20. Az utolsó módosítás hatályos: 2015. december 01-től 1 1. ÁLTALÁNOS ADATOK, ELÉRHETŐSÉG... 7 1.1. A SZOLGÁLTATÓ

Részletesebben

Gyopárosi Kábeltelevízió Építő és Üzemeltető Kft.

Gyopárosi Kábeltelevízió Építő és Üzemeltető Kft. Gyopárosi Kábeltelevízió Építő és Üzemeltető Kft. Vezetékes műsorterjesztési szolgáltatás nyújtására vonatkozó Általános Szerződési Feltételei Hatályos: 2012. szeptember 30. Utolsó módosítás időpontja:

Részletesebben

5. sz. melléklete bérelt vonali szolgáltatásokra vonatkozóan. 5/3. számú melléklet GigaLink bérelt vonali előfizetői szolgáltatás

5. sz. melléklete bérelt vonali szolgáltatásokra vonatkozóan. 5/3. számú melléklet GigaLink bérelt vonali előfizetői szolgáltatás A Magyar Telekom Nyrt. Üzleti Általános Szerződési Feltételeinek 5. sz. melléklete bérelt vonali szolgáltatásokra vonatkozóan 5/3. számú melléklet bérelt vonali előfizetői szolgáltatás Hatálya:2015. december

Részletesebben

Telenor Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételek. előfizetői szolgáltatáshoz. (Mobil rádiótelefon és Mobil Internet szolgáltatás)

Telenor Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételek. előfizetői szolgáltatáshoz. (Mobil rádiótelefon és Mobil Internet szolgáltatás) _ Telenor Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételek előfizetői szolgáltatáshoz (Mobil rádiótelefon és Mobil Internet szolgáltatás) Érvényes: 2010. november 7-étől Készítés időpontja: 2010.10.06.

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Vezetékes műsorjelterjesztési szolgáltatás. Általános Szerződési Feltételek. (továbbiakban: ÁSZF)

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Vezetékes műsorjelterjesztési szolgáltatás. Általános Szerződési Feltételek. (továbbiakban: ÁSZF) Hatályos: 2014. november 5 -től Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF) AMTEL Hang és Internet Kommunikáció Magyarország Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) ára vonatkozóan. TARTALOMJEGYZÉK 1.

Részletesebben

AXIAN Szolgáltató Kereskedelmi és Szaktanácsadó Kft. Jenő, Kőszárhegy, Moha, Nagyveleg, Székesfehérvár

AXIAN Szolgáltató Kereskedelmi és Szaktanácsadó Kft. Jenő, Kőszárhegy, Moha, Nagyveleg, Székesfehérvár AXIAN Szolgáltató Kereskedelmi és Szaktanácsadó Kft. szolgáltató a tagja Általános Szerződési Feltételek vezetékes műsorjel-elosztási (nyilvános televízió-műsorelosztási és nyilvános rádió műsorelosztási)

Részletesebben

- a hozzáférés, összekapcsolás pontok műszaki specifikációja, melyet jelen dokumentum 3.sz. függeléke tartalmazza (INRIO 8. sz. melléklete).

- a hozzáférés, összekapcsolás pontok műszaki specifikációja, melyet jelen dokumentum 3.sz. függeléke tartalmazza (INRIO 8. sz. melléklete). A HF/25011-51/2012 ügyiratszámú határozat rendelkező rész A. pontjában illetve a HF/25016-187/2012. ügyiratszámú határozat rendelkező rész A/1. pontjában az átláthatóság kötelezettség tartalmaként meghatározott

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI ADATHÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁS EZEN BELÜL IS INTERNET HOZZÁFÉRÉSI SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE Last-Mile Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Székhely: 7635 Pécs, Jakabhegyi út 27.

Részletesebben

Televízió és rádió műsorelosztás

Televízió és rádió műsorelosztás ÁSZF Változások kivonat 1 / 23 Kivonat az ÁSZF-en történt változásokról A következő módosításokat tettük a 2015. szeptember 1-jétől hatályos televízió és rádió műsorelosztási és internet hozzáférési (ellátási)

Részletesebben

Általános Szolgáltatási Feltételek. 4-COM Távközlési Szolgáltató Kft. 2051 Biatorbágy, Zugor István u. 29.

Általános Szolgáltatási Feltételek. 4-COM Távközlési Szolgáltató Kft. 2051 Biatorbágy, Zugor István u. 29. Általános Szolgáltatási Feltételek 4-COM Távközlési Szolgáltató Kft. 2051 Biatorbágy, Zugor István u. 29. készült: 2008. március 1.-én 1/32 Tartalomjegyzék 1. A Szolgáltató neve, címe:...4 2. A Szolgáltató

Részletesebben

Egyedi előfizetői szerződés

Egyedi előfizetői szerződés Egyedi előfizetői szerződés szerződés száma:. Előfizető és Szolgáltató az alábbi adatok (1. Adatlap, 2. Szolgáltatási lap) és nyilatkozatok alapján, valamint a Szolgáltató Általános Szerződési Feltételeiben

Részletesebben

A NEMZETI HÍRKÖZLÉSI HATÓSÁG HIVATALOS LAPJA

A NEMZETI HÍRKÖZLÉSI HATÓSÁG HIVATALOS LAPJA VII. ÉVFOLYAM 1. SZÁM 2008. JANUÁR 31. A NEMZETI HÍRKÖZLÉSI HATÓSÁG HIVATALOS LAPJA Szerkesztõség: 1015 Budapest, Ostrom u. 23 25. Telefon: 457-7283 E-mail: hirkozlesi.ertesito@nhh.hu Megjelenik havonta

Részletesebben

Vezetékes és mobil távközlési szolgáltatás

Vezetékes és mobil távközlési szolgáltatás Vezetékes és mobil távközlési szolgáltatás Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/124 Beszerzés tárgya: Szolgáltatás megrendelés Hirdetmény típusa: Eljárást megindító felhívás - 121. (1) bekezdés b) pontja/ké/2013.07.01

Részletesebben

HATÁROZAT. megállapította, hogy a fenti piacokon a következő három elkülönült piac azonosítható:

HATÁROZAT. megállapította, hogy a fenti piacokon a következő három elkülönült piac azonosítható: Ügyiratszám: SK/32197-11/2015. Tárgy: Piacmeghatározás, a jelentős piaci erővel rendelkező szolgáltatók azonosítása és kötelezettségek előírása (3/2003., 5/2003. piacok) Ügyintéző: Függelékek: Baracsi

Részletesebben

Tájékoztató. Cor@Net Távközlési Zrt. a bugaci mikrohullámú internet szolgáltatás igénybevételéhez. 2009. július 1.

Tájékoztató. Cor@Net Távközlési Zrt. a bugaci mikrohullámú internet szolgáltatás igénybevételéhez. 2009. július 1. Tájékoztató a bugaci mikrohullámú internet szolgáltatás igénybevételéhez Cor@Net Távközlési Zrt. 2009. július 1. Tisztelt Érdeklődő! Örömmel vettük megkeresését! Engedje meg, hogy az alábbiakban ismertessük

Részletesebben

COR@NET Távközlési Zrt. VÁLLALKOZÁSI FELTÉTELEI ADATHÁLÓZATI (Internet) SZOLGÁLTATÁSRA

COR@NET Távközlési Zrt. VÁLLALKOZÁSI FELTÉTELEI ADATHÁLÓZATI (Internet) SZOLGÁLTATÁSRA COR@NET Távközlési Zrt. VÁLLALKOZÁSI FELTÉTELEI ADATHÁLÓZATI (Internet) SZOLGÁLTATÁSRA 2009. július 1. 2 TARTALOMJEGYZÉK: 1. A Szolgáltató adatai... 5 1.1. A Szolgáltató megnevezése, telephelyi címe...

Részletesebben