JÁTÉKSZABÁLYZAT. a Dolcela rajzpályázat nyereményjáték játékszabályzata

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "JÁTÉKSZABÁLYZAT. a Dolcela rajzpályázat nyereményjáték játékszabályzata"

Átírás

1 JÁTÉKSZABÁLYZAT a Dolcela rajzpályázat nyereményjáték játékszabályzata 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője a PODRAVKA INTERNATIONAL KFT. (székhely: 1143 Budapest, Ilka utca 34., Adószám: ) (továbbiakban: "Szervező"), aki a jelen Szabályzatban foglaltaknak megfelelően jár el. A nyereményjáték adatfeldolgozója és adatkezelője az RG-STÚDIÓ Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhelye: 7623 Pécs, Hőgyes Endre utca 30., cégjegyzékszám: , adószám: ) amely a jelen Szabályzatban foglaltaknak megfelelően jár el. A nyereményjáték időtartama alatt a szabályzat hozzáférhető minden érdeklődő számára a Szervező nyereményjátékának Facebook oldalán. 2. Részvételi szabályzat A nyereményjátékban azok a 18 éven felüli természetes személyek vehetnek részt, akik a játék egész menete alatt érvényes Facebook regisztrációval rendelkeznek, a Szervező Facebook kampányoldalán regisztráltak, ezzel egy időben hozzájárultak a regisztráció során megadott adataik kezeléséhez, illetve a nyereményjáték Facebook oldalán történt regisztrációval minden tekintetben elfogadták a Játékszabályzat rendelkezéseit. A kisorsolt tárgynyereményekben nem részesülhetnek a PODRAVKA INTERNATIONAL KFT., illetve az RG Stúdió Kft. alkalmazottai, illetve azok közvetlen hozzátartozói. 3. A nyereményjáték ideje A nyereményjáték május 03. napjának 12:00 órájától június 18. napjának 12:00 órájáig tart. 4. A nyereményjáték menete A Podravka által üzemeltetett Facbook kampányoldalon a játékban résztvevők a Likeolást követően lehetőséget kapnak rá, hogy ezen az oldalon egy letölthető pdf formátumú A4 méretű lapot töltsenek le, melyen szerepelnek a Podravka által biztosított arculati elemek. A Podravka által biztosított promóciós lapot kell letölteni, kinyomtatni, és a játékosnak erre kell rajzolnia. A rajzlapon előre elkészített motívumok, rajzkép részletek kerülnek kialakításra, melyet a pályázók saját kreativitásukat felhasználva tudnak kiegészíteni. Csak azok a játé-

2 kosok vehetnek részt a nyereménysorsoláson, akik a Podravka által biztosított, letölthető lapra készítik el rajzaikat. Ezeket a képeket a Facebook hozzáféréssel rendelkezőknek digitalizált formában fel kell tölteni az alkalmazás segítségével kampány oldal felületén, mely előzetes moderációt követően megjelenik jelen játék kampányoldalán. A digitalizált képeket a Facebook aktuális feltöltési feltételei mellett tudják a játékban résztvevők feltölteni. A feltöltött képekre a felhasználók naponta egyszer szavazhatnak a kampány oldalon, mely során lehetőségük van a szavazóknak, a megosztásra is, a szavazást követően a Facebook által felkínált megosztási felületen. 5. Regisztráció A regisztrációhoz a játékosoknak szükséges megadnia a következő adataikat: név cím Város Postai cím A regisztrációs felületet a kampányalkalmazás biztosítja. Az adatokat a hatályos jogszabályok szerint kezeli a játék szervezője és lebonyolítója. 6. Nyeremények, sorsolás, nyeremények átadása: A játékban résztvevők három kategóriába sorolhatók: 1. feltöltők, 2. szavazók, megosztók 3. a játékban szereplő óvodák Feltöltők: A Podravka által biztosított letölthető rajzlapra készített, majd digitalizált rajzokat a Facebook aktuális feltöltési feltételei mellett tudják a játékban résztvevők feltölteni. Moderálást követően kezdődik a szavazatgyűjtés. Egy Facebook profillal egy kép tölthető fel. A szavazók és a megosztók egy nap csak egyszer szavazhatnak egy adott rajzra az alkalmazáson kialakított szavazógomb megnyomásával. A feltöltő is szavazhat a saját képére naponta egyszer szintén az alkalmazáson kialakított szavazógomb megnyomásával. A szavazatok aktuális száma látható és nyomon követhető lesz a rajz alatt. Lehetősége van a képfeltöltőnek és a szavazónak is megosztani a saját, illetve az általa kedvelt rajzot, így növelve esélyüket a további szavazatok begyűjtésére. A szavazatgyűjtés időszaka: május 3. napjának 12:00 órájától június 18. napjának 12:00. A feltöltött képek esetében a fenti időszak alatt összegyűjtött szavazatok számítanak.

3 Sorsolás: Az első 20 legtöbb szavazatot kapó kép közül a Podravka zsűrije választ ki három nyertes képet. Mind a 20 legtöbb szavazatot kapott pályázó egy-egy rajzkészletet kap, míg a három nyertes képet feltöltők egy évre elegendő pudingot is kapnak. A zsűrizést a Podravka ig lebonyolítja. Eredményhirdetés: A 20 legtöbb szavazatot kapott kép feltöltői rajzkészletet kapnak, míg a közülük három legjobbnak ítélt rajz feltöltői 1 évre* elegendő Dolcela puding mennyiséget kapnak, melyet a Podravka a Nyertesek által megadott címre eljuttat saját költségén. Csak azok jogosultak a nyereményre, akik hitelt érdemlő módon tudják igazolni személyi azonosságukat. Az igazolásra a sorsolást követően, a nyeremények átvétele előtt kerül sor. Az igazolás keretében a következő adatokat kell megadni: születési dátum, anyja neve, lakcím Amennyiben a nyertes nem adja meg a kért adatokat, nem jogosult a nyeremény átvételére. A tárgynyereményeket a Podravka Kft. biztosítja, a nyeremények adóvonzata úgyszintén a Podravka Kft.-t terheli. A nyereményjátékban részt vevők téves vagy hiányos adatszolgáltatásából eredő sikertelen értesítése miatt a Szervezőt felelősség nem terheli. Szervező a nyerteseket a sorsolások, illetve az eredményhirdetés időpontjától számított 3 munkanapon belül az általuk megadott címen és postai úton is értesíti. Szavazók és a megosztók: A regisztrált szavazók és megosztók a kampányidőszak alatt minden héten, szerdán sorsoláson vesznek részt. A sorsoláson való részvétel feltétele a regisztráció és szavazás. Minden héten azok vesznek részt a sorsoláson, akik az adott héten szavaztak. A sorsolások alkalmával minden héten egy nyertes kerül kisorsolásra. Sorsolások: május május május május június június 13. Hetente fél évre elegendő** Dolcela puding mennyiség, melyet a Podravka a Nyertesek által megadott címre futárszolgálattal eljuttat saját költségén. Csak azok jogosultak a nyereményre, akik hitelt érdemlő módon tudják igazolni személyi azonosságukat. Az igazolásra a sorsolást követően, a nyeremények átvétele előtt kerül sor. Az igazolás keretében a következő adatokat kell megadni: születési dátum, anyja neve, lakcím Amennyiben a nyertes nem adja meg a kért adatokat, nem jogosult a nyeremény átvételére. A tárgynyereményeket a Podravka Kft. biztosítja, a nyeremények adóvonzata úgyszintén a Podravka Kft.-t terheli. A nyereményjátékban részt vevők téves vagy hiányos adatszolgáltatásából eredő sikertelen értesítése miatt a Szervezőt felelősség nem terheli.

4 Szervező a nyerteseket a sorsolások időpontjától számított 3 munkanapon belül az általuk megadott címen és postai úton is értesíti. Óvodák: A játékban azok az óvodák vehetnek részt, amelyikeket a képfeltöltők megjelöltek a legördülő menüben, mint általuk támogatni kívánt óvoda. Minden óvoda annyi szavazatot kap, amennyi szavazatot kapott az a képfeltöltő, aki megjelölte az adott óvodát. Amennyiben egy adott óvodát több képfeltöltő is megjelöl a szavazatok összeadódnak. Az óvodák megjelölése a kép feltöltésével egy időben lehetséges a kampány felületen biztosított legördülő listából. A legördülő listából szabadon választhat egy darab óvodát. A képfeltöltést követően, utólag már nincs lehetőség óvoda megjelölésére. Egy képfeltöltő csak egy óvodát választhat. A képfeltöltő csak a listában szereplő óvodák közül választhat, ha a lista nem tartalmaz támogatni kívánt Óvodát, azért a játék Szervezője nem vállalja a felelősséget, utólag nem bővíti a listát, a listában nem szereplő Óvodák nem vesznek részt a játékban. A képfeltöltőnek nem kötelező megjelölni támogatandó intézményt. Ebben az esetben a képére eső szavazatok nem növeli egyetlen óvoda esélyét sem. A szavazatgyűjtés időszaka: május 3. napjának 12:00 órájától június 18. napjának 12:00 Az óvodák esetében fent megadott időszak alatt összegyűjtött szavazatok számítanak. A feltöltő által támogatott óvodának a feltöltő által feltöltött képpel megegyező szavazata lesz. Egy adott óvodát több feltöltő is megjelölhet, támogatni kívánt óvodaként. Ebben az esetben az óvoda szavazatainak száma egyenlő lesz azon feltöltők képeinek a szavazataiknak számának az összegével, akik az adott óvodát támogatták. Sorsolás: A nyertes óvoda az lesz, amely a fenti módon legtöbb szavazatot kapta a játék során. Eredményhirdetés: A nyertes óvoda 1 évre*** elegendő Dolcela puding mennyiséget kap, melyet a Podravka a Nyertes által megadott címre futárszolgálattal eljuttat saját költségén. Szervező a nyertest az eredményhirdetés időpontjától számított 3 munkanapon belül ben és postai úton is értesíti. A tárgynyereményeket a Podravka Kft. biztosítja, a nyeremények adóvonzata úgyszintén a Podravka Kft.-t terheli. *Az éves mennyiség egy 4 tagú család szükségletét fedezi, azt feltételezve, hogy mindenki egy éven keresztül minden másnap egy felnőtt adagot eszik meg. **A megosztók esetében a féléves mennyiség minden nap egy felnőtt adag elkészítését teszi lehetővé. ***Az óvodák éves mennyisége az óvodai létszám majdani ismeretében, de maximum 200 fő a számítás alapja úgy, hogy minden gyermekre, minden másnap egy-egy gyermek adagot feltételezünk.

5 7. Adatvédelem A játékos a Pályázat elküldésével hozzájárul, hogy az általa megadott személyes adatokat az Adatkezelő és az Adatfeldolgozó a Játék lebonyolítása céljából díjmentesen felhasználják és kezeljék. A Játékosok adatait az Adatkezelő a sorsolást követően legfeljebb 120 napig őrzi meg, ezen időpontot követően megsemmisíti. A Szervező, és az Adatfeldolgozó a személyes adatokat a jogszabályok rendelkezéseinek (az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló évi CXII. törvény és az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről szóló évi VI. törvény) megfelelően, bizalmasan kezeli. Az adatszolgáltatás önkéntes. Ön a személyes adataira vonatkozó jogainak megsértése esetén az adatvédelmi biztoshoz vagy bírósághoz fordulhat. Az Adatkezelő adatvédelmi nyilvántartási azonosítója: Az Adatkezelő az adatokat harmadik személyek részére a Szervezőn és Adatfeldolgozón kívül nem továbbítja, illetve nem hozza nyilvánosságra a következő kivétellel: A nyereményjátékban részt vevők a nyereményjátékban való részvétellel kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy abban az esetben, ha nyertesek lesznek, akkor a Szervező az adataik közül a nevüket és a lakóhelyük nevét (város, község neve), illetve a nyertes által készített rajzot nyilvánosságra hozza saját Weboldalán, a Facebook nyereményoldalon, a sajtóban, egyéb nyomtatott kiadványokban. A nyereményjátékban részt vevők kifejezetten elfogadják, és tudomásul veszik, hogy nem jogosultak ellenszolgáltatásra adataiknak a nyereményjátékkal összefüggésben történő nyilvános közzétételéért. A Szervező kizárja felelősségét a nyereményjátékban részt vevők téves, pontatlan vagy hiányos adatszolgáltatásából eredő, a nyereményjátékban részt vevők vagy bármely harmadik személy által elszenvedett károk tekintetében. 8. Záró rendelkezések Figyelemmel arra, hogy a nyereményjáték on-line környezetben kerül lebonyolításra, Szervező kizárja felelősségét az esetleges technikai problémákért, függetlenül attól, hogy azok a nyereményjátékban részt vevők vagy a Szervező informatikai rendszerében, illetve szolgáltatásában, avagy a Facebook weboldalán merültek fel. A Szervező fenntartja a jogot, hogy a jelen szabályzatban foglalt feltételeket vagy magát a nyereményjátékot akár a pályázat időtartama alatt módosítsa vagy megszüntesse. A szabályzat módosításait, illetve a nyereményjáték esetleges megszüntetéséről szóló értesítést a Szervező közzéteszi a nyereményjáték Facebook oldalán. A nyereményjátékban részt vevők felelőssége, hogy ezekről megfelelően tájékozódjanak.

a Szeretnél elégedett vendégek nyereményjáték szabályzata

a Szeretnél elégedett vendégek nyereményjáték szabályzata JÁTÉKSZABÁLYZAT a Szeretnél elégedett vendégek nyereményjáték szabályzata 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője a Felicité Kft. (székhely: 1112 Budapest, Lanka u. 22., cégjegyzékszám:01-09-729492,

Részletesebben

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Partyarc nyereményjáték 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője és adatkezelője a Dél-Dunántúli Takarék Bank Zrt. (székhely: 7400 Kaposvár, Berzsenyi

Részletesebben

Tej. Szívvel-lélekkel! Gyűjts össze 100 tejszívet és nyerj egy játszóteret!

Tej. Szívvel-lélekkel! Gyűjts össze 100 tejszívet és nyerj egy játszóteret! Tej. Szívvel-lélekkel! Gyűjts össze 100 tejszívet és nyerj egy játszóteret! M E G N E V E Z É S Ű N Y E R E M É N Y J Á T É K R É S Z V É T E L I -, É S J Á T É K S Z A B Á L Y Z A T A 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE

Részletesebben

A Telekom Festivalbuddy promóciós játék részvételi és játékszabályzata

A Telekom Festivalbuddy promóciós játék részvételi és játékszabályzata A Telekom Festivalbuddy promóciós játék részvételi és játékszabályzata 1. A játék szervezője A Telekom Festivalbuddy játék (a továbbiakban: Játék ) szervezője a Magyar Telekom Nyrt. (székhelye: 1013 Budapest,

Részletesebben

A Telekom Telekom Buddy promóciós játék részvételi- és játékszabályzata

A Telekom Telekom Buddy promóciós játék részvételi- és játékszabályzata A Telekom Telekom Buddy promóciós játék részvételi- és játékszabályzata 2015.06.09. 1. A játék üzemeltetői A Magyar Telekom Nyrt. (székhelye: 1013 Budapest, Krisztina krt. 55.), mint szervező és adatkezelő

Részletesebben

A Metropol PIMP MY RACK! elnevezésű online nyereményjátékának részvételi- és játékszabályzata

A Metropol PIMP MY RACK! elnevezésű online nyereményjátékának részvételi- és játékszabályzata A Metropol PIMP MY RACK! elnevezésű online nyereményjátékának részvételi- és játékszabályzata 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A PIMP MY RACK! elnevezésű online nyereményjáték (a továbbiakban: Játék ) szervezője

Részletesebben

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Piatnik Budapest Kft. Kis játék a gyerekeknek, de óriási élmény a családnak! nyereményjáték 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője és adatkezelője a

Részletesebben

Angellica+4 nyereményjáték hivatalos szabálya és adatkezelési szabályzata

Angellica+4 nyereményjáték hivatalos szabálya és adatkezelési szabályzata Angellica+4 nyereményjáték hivatalos szabálya és adatkezelési szabályzata A JÁTÉKBAN AZ ANGELLICA+4 ELSŐ 2000DB PIACRA BEVEZETETT TERMÉKE INDUL. MINDEN VÁSÁRLÓNAK LEHETŐSÉGE VAN JÁTSZANI, AKI AZ ELSŐ 2000

Részletesebben

A CAMAIEU HUNGARY Kft. Camaieu Selfiere fel elnevezésű online nyereményjátékának Részvételi- és Játékszabályzata

A CAMAIEU HUNGARY Kft. Camaieu Selfiere fel elnevezésű online nyereményjátékának Részvételi- és Játékszabályzata A CAMAIEU HUNGARY Kft. Camaieu Selfiere fel elnevezésű online nyereményjátékának Részvételi- és Játékszabályzata 1. A Játék szervezője 1.1. A Camaieu Selfiere fel elnevezésű online nyereményjáték (a továbbiakban:

Részletesebben

A Turbó Diéta NAGY Fogyás Nyereményjáték játékszabályzata

A Turbó Diéta NAGY Fogyás Nyereményjáték játékszabályzata A Turbó Diéta NAGY Fogyás Nyereményjáték játékszabályzata Szervező vállalat A játékot az Idealbody Kft., (1139. Budapest, Teve u. 41., 061-451-02-94, info@turbodieta.hu), továbbiakban, mint Szervező bonyolítja.

Részletesebben

Részvételi feltételek Gepláda Keresd a gepidák kincseit! microsite

Részvételi feltételek Gepláda Keresd a gepidák kincseit! microsite Részvételi feltételek Gepláda Keresd a gepidák kincseit! microsite A nyereményjáték szervezője az Olimpia Kerékpár Kft. (Cím:1164 Budapest, Ostorhegy u. 4., nyilvántartási szám: NAIH- 97203/2016 továbbiakban,

Részletesebben

NÁLAD A NYERŐ KOMBINÁCIÓ? ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

NÁLAD A NYERŐ KOMBINÁCIÓ? ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA NÁLAD A NYERŐ KOMBINÁCIÓ? ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A NÁLAD A NYERŐ KOMBINÁCIÓ? elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a Magyar Suzuki Zrt.

Részletesebben

A VERSENY IDŐTARTAMA:

A VERSENY IDŐTARTAMA: CUKROM.HU RECEPTVERSENY Receptverseny- és részvételi szabályzat I. A RÉSZVÉTEL FELTÉTELEI: A receptverseny szervezője és adatkezelője az Advertisz Reklám Iroda-Stúdió Kft. (továbbiakban Szervező), mely

Részletesebben

NYUGTALOTTO JÁTÉKSZABÁLYZAT

NYUGTALOTTO JÁTÉKSZABÁLYZAT NYUGTALOTTO JÁTÉKSZABÁLYZAT 1 Tartalom I. Általános rész... 4 1. Általános rendelkezések... 4 2. Értelmező rendelkezések... 4 I.1 Nyugtalotto Játék... 4 I.2 Bizonylat... 4 I.3 Alapregisztráció... 4 I.4

Részletesebben

OTP Táncháztalálkozó Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek

OTP Táncháztalálkozó Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek OTP Táncháztalálkozó Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek 1. Szervező OTP Bank Nyrt. (1051 Budapest, Nádor u. 16. Cégjegyzékszám: Cg. 01-10-041585A) A promóció lebonyolításában együttműködő

Részletesebben

Új Nissan Pulsar és Note Nyílt Napok! elnevezésű nyereményjáték HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA

Új Nissan Pulsar és Note Nyílt Napok! elnevezésű nyereményjáték HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA 1) Szervező Új Nissan Pulsar és Note Nyílt Napok! elnevezésű nyereményjáték HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA Szervező: NISSAN SALES CEE Kft. (a nyereményjáték időtartama: 2014. november 3-8.) 1.1. Az Új Nissan

Részletesebben

HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA

HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA Szavazzon a Festo szakma sztárjaira! elnevezésű szavazási játék HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA A szavazásban résztvevő játékosok részvételükkel automatikusan tudomásul veszik és elfogadják

Részletesebben

Metro-Vodafone Nyereményjáték

Metro-Vodafone Nyereményjáték Metro-Vodafone Nyereményjáték I. A Szervező és Lebonyolító: Bradford Hill Business Solutions Kft (a továbbiakban: Szervező) telephelye: 1138 Budapest, Népfürdő u. 22. cégjegyzékszáma: 01-09-195069 INTREN

Részletesebben

"Nagy karácsonyi Facebook kérdőív" játékszabályzat

Nagy karácsonyi Facebook kérdőív játékszabályzat "Nagy karácsonyi Facebook kérdőív" játékszabályzat A játék célja A játék szervezője az önkéntesen résztvevő személyek adataiból üzletszerzési és kapcsolat felvételi listát állít össze, és az összegyűjtött

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT. A Facebook oldal működéséből eredő hibákért, vagy módosításokért felelősséget a Szervező és a Lebonyolító nem vállalnak.

JÁTÉKSZABÁLYZAT. A Facebook oldal működéséből eredő hibákért, vagy módosításokért felelősséget a Szervező és a Lebonyolító nem vállalnak. JÁTÉKSZABÁLYZAT A nyereményjáték Szervezője: Andreas Stihl Kereskedelmi Kft. (H-2051 Biatorbágy- Budapark, Paul Hartmann u. 4, Központi e-mail cím: info@stihl.hu, a továbbiakban: Szervező). A Szervező

Részletesebben

HENKEL Magyarország Kft.: Nyerje meg a 4 csodás utazás egyikét a VAPE-val! SMS Promóciós játék játékszabály

HENKEL Magyarország Kft.: Nyerje meg a 4 csodás utazás egyikét a VAPE-val! SMS Promóciós játék játékszabály A Nyerje meg a 4 csodás utazás egyikét a VAPE-val! SMS promóciós játék hivatalos játékszabálya 1 A játék elnevezése, szervezője: A promóciós játék elnevezése: Nyerje meg a 4 csodás utazás egyikét a VAPE-val!

Részletesebben

TE SOUNDOD ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

TE SOUNDOD ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA TE SOUNDOD ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A Te Soundod elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a Sziget Kulturális Menedzser Iroda Kft. (székhely:

Részletesebben

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, ADATKEZELÉSI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, ADATKEZELÉSI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, ADATKEZELÉSI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT A Colgate-Palmolive Magyarország Kft. (székhelye: 1117 Budapest, Hauszmann Alajos u. 3., továbbiakban: Szervező) által szervezett és a Young &

Részletesebben

Várható váratlan Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek (továbbiakban: Szabályzat) A módosítás hatályos 2016. február 12-től.

Várható váratlan Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek (továbbiakban: Szabályzat) A módosítás hatályos 2016. február 12-től. Várható váratlan Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek (továbbiakban: Szabályzat) A módosítás hatályos 2016. február 12-től. 1. Szervező OTP Bank Nyrt. (1051 Budapest, Nádor u. 16. Cégjegyzékszám:

Részletesebben

A Nyerj a #birnifogod pillanatoddal! online nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata

A Nyerj a #birnifogod pillanatoddal! online nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata A Nyerj a #birnifogod pillanatoddal! online nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata A Danone Kft. Nyerj a #birnifogod pillanatoddal! néven online nyereményjátékot szervez. A nyereményjáték

Részletesebben

Részvételi feltételek

Részvételi feltételek Részvételi feltételek A nyereményjáték szervezője a TESCO-GLOBAL Áruházak Zrt. (székhely: 2040 Budaörs, Kinizsi út 1-3., cg.:13-10-040628, Szervező ). A nyereményjáték lebonyolítását a Webpont Kft. (székhely:

Részletesebben

Tanúsítási eljárás Szabályzata

Tanúsítási eljárás Szabályzata Magyar Termék Nonprofit Kft. 2541 Lábatlan Rákóczi Ferenc út 105. Tanúsítási eljárás Szabályzata A PÉLDÁNY SORSZÁMA: A PÉLDÁNY TULAJDONOSA NÉV: MUNKAKÖR: TANÚSÍTÁSI ELJÁRÁS SZABÁLYZATA 2010.11.02. 1/22.

Részletesebben

PEPSI FUNBALL ARÉNA ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

PEPSI FUNBALL ARÉNA ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE PEPSI FUNBALL ARÉNA ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA Az Pepsi Funball Aréna elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a Fővárosi Ásványvízés Üdítőipari

Részletesebben

ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Szerződő felek megkötik a jelen megállapodásukat abból a célból, hogy a FISVIK Kft. autókölcsönzési tevékenységével összefüggésben kapott adatok kezelésével, felhasználásával, továbbításával

Részletesebben

MEGÉRINT A TAVASZ! NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

MEGÉRINT A TAVASZ! NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA MEGÉRINT A TAVASZ! NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A Megérint a tavasz! elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a CO-OP Hungary Zrt. (székhely: 1097 Budapest,

Részletesebben

Iparművészeti Múzeum 1091 Budapest, Üllői út 33-37. KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUM 2016/S 091-162660. Budapest, 2016. május

Iparművészeti Múzeum 1091 Budapest, Üllői út 33-37. KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUM 2016/S 091-162660. Budapest, 2016. május Iparművészeti Múzeum 1091 Budapest, Üllői út 33-37. KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUM Szállítási szerződés Transzparencia program keretében szerver állomás kialakításához szükséges eszközök beszerzésére tárgyában

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ

AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ a felcsúti új Faluház megépítése tárgyú, a Kbt. 122. (7) bekezdés a) pontja szerinti, hirdetmény közzététele nélküli tárgyalásos közbeszerzési eljárásra TARTALOMJEGYZÉK ÚTMUTATÓ

Részletesebben

MÁV-START Vasúti Személyszállító Zártkörűen Működő Részvénytársaság (rövidített cégnevén: MÁV-START Zrt.)

MÁV-START Vasúti Személyszállító Zártkörűen Működő Részvénytársaság (rövidített cégnevén: MÁV-START Zrt.) Pályázati Felhívás " Klíma berendezések javítása " tárgyú nyílt pályázathoz 1.Ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail) MÁV-START Vasúti Személyszállító Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Részletesebben

SPAR MARATON ÚT A CÉLHOZ FOTÓPÁLYÁZAT ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

SPAR MARATON ÚT A CÉLHOZ FOTÓPÁLYÁZAT ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA SPAR MARATON ÚT A CÉLHOZ FOTÓPÁLYÁZAT ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A SPAR MARATON ÚT A CÉLHOZ FOTÓPÁLYÁZAT elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője

Részletesebben

Rendészeti célú oktatás hivatásos állományú pénzügyőrök részére 2 részben

Rendészeti célú oktatás hivatásos állományú pénzügyőrök részére 2 részben Rendészeti célú oktatás hivatásos állományú pénzügyőrök részére 2 részben Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/79 Beszerzés tárgya: Szolgáltatás megrendelés Hirdetmény típusa: Eljárást megindító felhívás

Részletesebben

Mérei Ferenc Fıvárosi Pedagógiai és Pályaválasztási Tanácsadó Intézet. Javítási, karbantartási és festési szolgáltatások. Ajánlati dokumentáció

Mérei Ferenc Fıvárosi Pedagógiai és Pályaválasztási Tanácsadó Intézet. Javítási, karbantartási és festési szolgáltatások. Ajánlati dokumentáció AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ Mérei Ferenc Fıvárosi Pedagógiai és Pályaválasztási Tanácsadó Intézet Javítási, karbantartási és festési szolgáltatások TÁRGYÁBAN INDÍTOTT KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁSHOZ NYILVÁNTARTÁSI

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT

NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT A DIGI Távközlési és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság ( Szervező ) a szolgáltatásával kapcsolatos nyereményjátékot (a továbbiakban: Játék vagy Nyereményjáték ) szervez.

Részletesebben

Meggle Adventi kalendárium Facebook applikációs játék hivatalos részvételi- és játékszabályzata és adatvédelmi szabályzata

Meggle Adventi kalendárium Facebook applikációs játék hivatalos részvételi- és játékszabályzata és adatvédelmi szabályzata Meggle Adventi kalendárium Facebook applikációs játék hivatalos részvételi- és játékszabályzata és adatvédelmi szabályzata 1. Jelen Játékszabályzat a Meggle Hungary Kft. (székhelye: 1147 Budapest, Gyarmat

Részletesebben

NAGYON ÁLLAT! Részvételi és nyereményjáték szabályzat

NAGYON ÁLLAT! Részvételi és nyereményjáték szabályzat NAGYON ÁLLAT! Részvételi és nyereményjáték szabályzat 1. Bevezetés A játék szervezője: Szallas.hu Kft (székhelye: 3529 Miskolc, Lévay utca 2. 1. emelet., cégjegyzékszáma: 0509022421) A Szervező weboldala:

Részletesebben

EGYSZERŰ ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA A

EGYSZERŰ ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA A 3. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

A Pure 3in1 Casting promóció játékszabálya Garnier

A Pure 3in1 Casting promóció játékszabálya Garnier 1. Játékszabályzat A Pure 3in1 Casting promóció játékszabálya Garnier A jelen dokumentum tárgya a Pure promóció reklám-akció szabályainak (a továbbiakban csak szabályzat ) teljes és világos rendezése.

Részletesebben

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat a következő címre kell benyújtani:

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat a következő címre kell benyújtani: 3. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Az OSIS Bonacure ajándéksorsolással egybekötött sorsolásos nyereményjáték játékszabálya

Az OSIS Bonacure ajándéksorsolással egybekötött sorsolásos nyereményjáték játékszabálya Az OSIS Bonacure ajándéksorsolással egybekötött sorsolásos nyereményjáték játékszabálya 1 A játék elnevezése, szervezője: Az ajándéksorsolással egybekötött játék elnevezése: OSIS Bonacure nyereményjáték

Részletesebben

25515/2015/START PÁLYÁZATI FELHÍVÁS az Elektronikai alkatrészek, érzékelők és mérőváltók beszerzése... tárgyú beszerzéshez

25515/2015/START PÁLYÁZATI FELHÍVÁS az Elektronikai alkatrészek, érzékelők és mérőváltók beszerzése... tárgyú beszerzéshez 25515/2015/START PÁLYÁZATI FELHÍVÁS az Elektronikai alkatrészek, érzékelők és mérőváltók beszerzése... tárgyú beszerzéshez Budapest, 2015. - 1 - Tartalomjegyzék P Á L Y Á Z A T I F E L H Í V Á S... 3-2

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT A BURN residency NYERJ IBIZAI BURN PARTIÉLMÉNYT! nyereményjáték hivatalos Részvételi- és Játékszabályzata

JÁTÉKSZABÁLYZAT A BURN residency NYERJ IBIZAI BURN PARTIÉLMÉNYT! nyereményjáték hivatalos Részvételi- és Játékszabályzata JÁTÉKSZABÁLYZAT A BURN residency NYERJ IBIZAI BURN PARTIÉLMÉNYT! nyereményjáték hivatalos Részvételi- és Játékszabályzata 1. A nyereményjáték szervezője A BURN residency nyereményjáték (a továbbiakban:

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ

AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ Méhkerék Mez gazdasági Kereskedelmi Központ irodai eszközök (bútorok és informatikai eszközök) beszerzése Méhkerék Község Önkormányzata 5726 Méhkerék, Kossuth Lajos u. 80. AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ Magyarország

Részletesebben

B-KÖZÉP ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

B-KÖZÉP ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA B-KÖZÉP ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A B-KÖZÉP elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a Borsodi Sörgyár Kft. (székhely: 3574 Bőcs, Rákóczi utca

Részletesebben

Részvételi- és játékszabályzat

Részvételi- és játékszabályzat Részvételi- és játékszabályzat 1. A FrieslandCampina Hungária Zrt. (székhely: 1134 Budapest, Váci út 33.,továbbiakban: Szervező) promóciós nyereményjátékot (továbbiakban: Kampány vagy Játék) szervez. A

Részletesebben

Tájékoztató jelölteknek, jelölő szervezeteknek

Tájékoztató jelölteknek, jelölő szervezeteknek Tájékoztató jelölteknek, jelölő szervezeteknek Delegálás a választási bizottságokba A választási bizottságokba a választott tagokon felül tagot a választókerületben jelöltet, listát állító jelölő szervezet,

Részletesebben

1.A Játék és a Szervező

1.A Játék és a Szervező 1.A Játék és a Szervező Jelen szabályzat (a továbbiakban Játékszabályzat) Hargitai János E.V. (Székhely: 4400 Nyíregyháza, Vasvári Pál u. 4. Adószám: 73827966-2-35) a továbbiakban: Szervező) által a http://www.waldlaufer.hu/jatek

Részletesebben

KOTÁNYI - VITALITÁS HETEK PROMÓCIÓ RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT

KOTÁNYI - VITALITÁS HETEK PROMÓCIÓ RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT KOTÁNYI - VITALITÁS HETEK PROMÓCIÓ RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1) A Játék szervezője Az Kotányi - Vitalitás hetek promóció (a továbbiakban: "Játék") szervezője és adatkezelője a KOTÁNYI Hungaria Kft.

Részletesebben

Mezőtúri református Egyházközség. Közbeszerzési ajánlati dokumentáció

Mezőtúri református Egyházközség. Közbeszerzési ajánlati dokumentáció Mezőtúri református Egyházközség Közbeszerzési ajánlati dokumentáció A Mezőtúri Református Kollégium könyvtárának felújítása keretében belsőépítészeti berendezések gyártása, szállítása és üzembe helyezése

Részletesebben

LAY S HUNGARY RAJONGÓI OLDALON SZERVEZETT JÁTÉKOK ÁLTALÁNOS RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

LAY S HUNGARY RAJONGÓI OLDALON SZERVEZETT JÁTÉKOK ÁLTALÁNOS RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA LAY S HUNGARY RAJONGÓI OLDALON SZERVEZETT JÁTÉKOK ÁLTALÁNOS RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK ÉS RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK 1.1 A Lay s Hungary Facebook rajongói oldalon ( Rajongói oldal

Részletesebben

TÁMOP-5.3.8-11/ A1-2012-0001

TÁMOP-5.3.8-11/ A1-2012-0001 Vállalkozási szerződés a TÁMOP-5.3.8-11/ A1-2012-0001 azonosító projekt keretében: 32 582 02 OKJ-számú, Építő- és anyagmozgató gép kezelője megnevezésű, Targoncavezető szakmairányú képzés Közbeszerzési

Részletesebben

50 palack 50 pontos kártya

50 palack 50 pontos kártya KELLAQ10 ÉLJ ÚJRA! HŰSÉGPROMÓCIÓ RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA 1 Szervező: Jelen Részvételi Szabályzatban (Szabályzat) bemutatásra kerülő játék (továbbiakban: Játék), valamint Nyereményjáték (továbbiakban: Nyereményjáték)

Részletesebben

1. A JÁTÉKBAN VALÓ RÉSZVÉTEL

1. A JÁTÉKBAN VALÓ RÉSZVÉTEL JÁTÉKSZABÁLY A SAMSUNG Electronics Magyar Zrt. ( Samsung ) által indított kvíz- és nyereményjáték ( Játék ) a Samsung Magyarország Facebook oldalán érhető el alkalmazás formájában ( Alkalmazás ). A Játék

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek. A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg: Üzemeltetői adatok

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek. A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg: Üzemeltetői adatok Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

Lakásbiztosítás Promóciós Nyereményjátékának

Lakásbiztosítás Promóciós Nyereményjátékának A Netrisk.hu Zrt. Lakásbiztosítás Promóciós Nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata 2016.05.02. 2016.05.31. 1. A játék szervezője A lakásbiztosítás nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) szervezője

Részletesebben

HUNGAROCONTROL ZRT. 1185 BUDAPEST, IGLÓ U. 33-35.

HUNGAROCONTROL ZRT. 1185 BUDAPEST, IGLÓ U. 33-35. HUNGAROCONTROL ZRT. 1185 BUDAPEST, IGLÓ U. 33-35. DOKUMENTÁCIÓ 1K MÉRETŰ LCD MONITOROK BESZERZÉSE tárgyú, nyílt, uniós értékhatárt meghaladó, közbeszerzési eljáráshoz 2015. JÚNIUS 19. 1 TARTALOMJEGYZÉK

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT I. EGYEDI FELTÉTELEK

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT I. EGYEDI FELTÉTELEK NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT I. EGYEDI FELTÉTELEK Szervező: Kapcsolattartás: A Nyeremény felajánlója: (Amennyiben van ilyen) Viacom Global Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság Székhely: 1113 Budapest, Bocskai

Részletesebben

OMV Receptverseny Facebook alkalmazás felhasználási feltételei és az alkalmazáson keresztül elérhetô nyereményjáték játékszabályzata

OMV Receptverseny Facebook alkalmazás felhasználási feltételei és az alkalmazáson keresztül elérhetô nyereményjáték játékszabályzata OMV Receptverseny Facebook alkalmazás felhasználási feltételei és az alkalmazáson keresztül elérhetô nyereményjáték játékszabályzata OMV Hungária Ásványolaj Kft. AZ ALKALMAZÁST ÉS AZ AZON KERESZTÜL ELÉRHETÔ

Részletesebben

A MEZŐGAZDASÁGI ÉS VIDÉKFEJLESZTÉSI HIVATAL PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA

A MEZŐGAZDASÁGI ÉS VIDÉKFEJLESZTÉSI HIVATAL PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA MEZŐGAZDASÁGI ÉS VIDÉKFEJLESZTÉSI HIVATAL *1766339795* Vonalkód: 1766339795 Iktatószám: 2139/23/1/2016 A MEZŐGAZDASÁGI ÉS VIDÉKFEJLESZTÉSI HIVATAL PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA Tárgy: A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési

Részletesebben

Tagállamok - Szolgáltatásra irányuló szerződés - Ajánlati felhívás - Tárgyalásos eljárás. HU-Budapest: Hitelnyújtási szolgáltatások 2010/S 67-101367

Tagállamok - Szolgáltatásra irányuló szerződés - Ajánlati felhívás - Tárgyalásos eljárás. HU-Budapest: Hitelnyújtási szolgáltatások 2010/S 67-101367 1/10 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:101367-2010:text:hu:html HU-Budapest: Hitelnyújtási szolgáltatások 2010/S 67-101367 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS Szolgáltatás

Részletesebben

Földgáz energia beszerzése 2014

Földgáz energia beszerzése 2014 SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA (8600 Siófok, Fő tér 1.) DOKUMENTÁCIÓ Földgáz energia beszerzése 2014 TÁRGYÚ KBT. MÁSODIK RÉSZE SZERINTI NYÍLT [KBT. 83. (1) BEKEZDÉS SZERINTI] KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁSHOZ 2014.

Részletesebben

1 A Nyilatkozatban alkalmazott kifejezések, fogalmak

1 A Nyilatkozatban alkalmazott kifejezések, fogalmak A www.fizessenmobillal.hu alatt elérhető weboldalt (a továbbiakban Weboldal) az Első Mobilfizetés Elszámoló Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság (cégjegyzékét vezető Cégbíróság: Fővárosi Bíróság,

Részletesebben

Nyereményjáték szabályzat Selfie a Hunoillal

Nyereményjáték szabályzat Selfie a Hunoillal Nyereményjáték szabályzat Selfie a Hunoillal Nyereményjáték szabályzat A Játék szervezője a Hunoil Trading Kft. (székhely: 1133 Budapest, Váci út 76., cégjegyzékszám: 01 09 172 229, adószám: 24325596-2-41)

Részletesebben

AKVÁRIUM KLUB ÜZEMELTETŐ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

AKVÁRIUM KLUB ÜZEMELTETŐ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT AKVÁRIUM KLUB ÜZEMELTETŐ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT Az Akvárium Klub Üzemeltető Korlátolt Felelősségű Társaság (az Adatkezelő ) az általa nyújtott online jegyvásárlási szolgáltatáshoz

Részletesebben

EGYSZERŰ ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA A

EGYSZERŰ ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA A 14. melléklet a 2/2006. (I.13.) IM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

A Canderel Green Nyereményjáték természetesen Játék hivatalos szabályzata

A Canderel Green Nyereményjáték természetesen Játék hivatalos szabályzata A Canderel Green Nyereményjáték természetesen Játék hivatalos szabályzata 1. A DunaPro Drink Kft., mint az alábbi Játék szervezője (székhely: 2096 Üröm, Kárókatona utca 5. F. ép. fszt. 2., cégjegyzékszám:

Részletesebben

A PALMOLIVE NATURALS MERÜLJ EL A TERMÉSZETBEN ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

A PALMOLIVE NATURALS MERÜLJ EL A TERMÉSZETBEN ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A PALMOLIVE NATURALS MERÜLJ EL A TERMÉSZETBEN ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE Az PALMOLIVE NATURALS MERÜLJ EL A TERMÉSZETBEN elnevezésű nyereményjáték ( Játék

Részletesebben

HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA

HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA A minőséggel most Ön is nyerhet! elnevezésű nyereményjáték HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA A játékban résztvevő játékosok részvételükkel automatikusan tudomásul veszik és elfogadják

Részletesebben

Számlaszám: 10402142-49575648-49521007 IBAN kód: HU25 1040 2142 4957 5648 4952 1007

Számlaszám: 10402142-49575648-49521007 IBAN kód: HU25 1040 2142 4957 5648 4952 1007 62874/2015/START számú P Á L Y Á Z A T I F E L H Í V Á S MÁV-START Zrt. munkavállalóinak közúti szállítása Budapest és Szolnok Járműjavítási telephely között tárgyú ajánlatkéréshez (továbbiakban pályázathoz)

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

xha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet

xha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet 3. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/117

Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/117 Ajánlati felhívás; Szállítási szerződés Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzata helyi központosított közbeszerzéshez tartozó intézmények élelmiszer nyersanyagigényének ellátása tárgyában Közbeszerzési Értesítő

Részletesebben

VISTA NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT

VISTA NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT VISTA NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT Nyerjen 2 fő részére szóló repülőjegyet Törökországba! 2015. szeptember 25. 2015. szeptember 30. éjfélig A Vista Utazási Irodák Kft. (székhely: 1061 Budapest, Andrássy út

Részletesebben

ADATFELDOLGOZÁSI MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS. egyrészről a [Irányító Hatóság] ([irányítószám] Budapest,.), mint megbízó (a továbbiakban: Adatkezelő)

ADATFELDOLGOZÁSI MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS. egyrészről a [Irányító Hatóság] ([irányítószám] Budapest,.), mint megbízó (a továbbiakban: Adatkezelő) ADATFELDOLGOZÁSI MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a [Irányító Hatóság] ([irányítószám] Budapest,.), mint megbízó (a továbbiakban: Adatkezelő) Postacím:.. Székhely:.. Aláírásra jogosult képviselője:....

Részletesebben

3 X 1 millió keresi a gazdáját! Promóciós Nyereményjátékának

3 X 1 millió keresi a gazdáját! Promóciós Nyereményjátékának A Netrisk.hu Zrt. 3 X 1 millió keresi a gazdáját! Promóciós Nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata 2015.11.02. - 2016.01.01. 1. A játék szervezője A 3 X 1 millió keresi a gazdáját! nyereményjáték

Részletesebben

E.ON ENERGIASZOLGÁLTATÓ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG VILLAMOS ENERGIA EGYETEMES SZOLGÁLTATÓI ÜZLETSZABÁLYZAT

E.ON ENERGIASZOLGÁLTATÓ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG VILLAMOS ENERGIA EGYETEMES SZOLGÁLTATÓI ÜZLETSZABÁLYZAT 2012. szeptember 1. E.ON ENERGIASZOLGÁLTATÓ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG VILLAMOS ENERGIA EGYETEMES SZOLGÁLTATÓI ÜZLETSZABÁLYZAT MELLÉKLETEK FÜGGELÉKEK Tartalomjegyzék 1. számú melléklet...3 Villamosenergia

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a) Az ajánlatkér neve: rségi Nemzeti Park Igazgatóság címe: 9941 riszentpéter, Siskaszer 26/a. telefonszám: 06-94-548-034 telefaxszám: 06-94-428-791 e-mail cím: kislegykapo@gmail.com

Részletesebben

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat a következő címre kell benyújtani:

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat a következő címre kell benyújtani: 3. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

2.1. A Szervező az alábbi, a Szépségműhelyhez tartozó Facebook oldalakon fog rendszeresen nyereményjátékokat szervezni.

2.1. A Szervező az alábbi, a Szépségműhelyhez tartozó Facebook oldalakon fog rendszeresen nyereményjátékokat szervezni. Nyereményjáték szabályzat [Általános Facebook nyereményjáték] A Szépségműhely a Szépségműhely Facebook oldalain folyamatos nyereményjátékot szervez, amelynek részvételi feltételeit és szabályait (a továbbiakban:

Részletesebben

ÉPÍTÉSZETI ÉRTÉKVÉDELMI TÁMOGATÁS 2016. PÁLYÁZATI KIÍRÁS

ÉPÍTÉSZETI ÉRTÉKVÉDELMI TÁMOGATÁS 2016. PÁLYÁZATI KIÍRÁS ÉPÍTÉSZETI ÉRTÉKVÉDELMI TÁMOGATÁS 2016. PÁLYÁZATI KIÍRÁS Bóly Város Önkormányzata Képviselő-testületének (továbbiakban Kt.) a műemléki és helyi védelem alatt álló építészeti értékek felújításának anyagi

Részletesebben

A NYERJ PÁROS NAPIJEGYET A SAMSUNGGAL AZ ONLINE VIDEO STARS FESZTIVÁLRA NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI ÉS SZABÁLYZATA

A NYERJ PÁROS NAPIJEGYET A SAMSUNGGAL AZ ONLINE VIDEO STARS FESZTIVÁLRA NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI ÉS SZABÁLYZATA A NYERJ PÁROS NAPIJEGYET A SAMSUNGGAL AZ ONLINE VIDEO STARS FESZTIVÁLRA NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI ÉS SZABÁLYZATA KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL, ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT

Részletesebben

eokr_aszf_20140315 1/7

eokr_aszf_20140315 1/7 ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK az OPTEN Informatikai Korlátolt Felelősségű Társaság Egységes Online Követelés-nyilvántartó Rendszer szolgáltatása igénybevételére Az OPTEN Informatikai Korlátolt Felelősségű

Részletesebben

Ajánlatkérési Dokumentáció. a Gyári új Hidraulika és pneumatika alkatrészek szállítása tárgyú

Ajánlatkérési Dokumentáció. a Gyári új Hidraulika és pneumatika alkatrészek szállítása tárgyú Ajánlatkérési Dokumentáció a Gyári új Hidraulika és pneumatika alkatrészek szállítása tárgyú Kbt. II. rész szerinti, uniós, nyílt közbeszerzési eljáráshoz K1605 Budapest, 2016. Oldal 1 / 62 Tartalomjegyzék:

Részletesebben

ALDI Húsvéti Kódgyűjtés (Részvételi- és játékszabályzat)

ALDI Húsvéti Kódgyűjtés (Részvételi- és játékszabályzat) ALDI Húsvéti Kódgyűjtés (Részvételi- és játékszabályzat) 1.) Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. (Székhely: 2051 Biatorbágy, Mészárosok útja 2.) (a továbbiakban: Megbízó vagy ALDI) nyereményjátékot indít

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÁS

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÁS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÁS Az adatkezelési tájékoztatás célja, hogy a Property Market Kft. (cégjegyzékszám: 01-09- 206694, székhely: 1037 Budapest, Bojtár u. 53., adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-99755/2016.

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI ÉS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI ÉS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI ÉS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK / frissítve 2014. június 13./ Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános

Részletesebben

Az ajánlatkérő megbízásából (ajánlattevő neve) -t a közbeszerzési eljárásban ajánlattételre az alábbiak szerint tisztelettel felkérem.

Az ajánlatkérő megbízásából (ajánlattevő neve) -t a közbeszerzési eljárásban ajánlattételre az alábbiak szerint tisztelettel felkérem. részére Cégnév Cím Tel./Fax/E-mail Tárgy: MTA Természettudományi Kutatóközpont által kiírt 1 db High Performance Computing számítógép rendszer beszerzése tárgyú közbeszerzési eljárás felkérés ajánlattételre

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT A Coca-Cola Szurkoljunk együtt, köztünk a helyed! nyereményjáték hivatalos Részvételi- és Játékszabályzata

JÁTÉKSZABÁLYZAT A Coca-Cola Szurkoljunk együtt, köztünk a helyed! nyereményjáték hivatalos Részvételi- és Játékszabályzata JÁTÉKSZABÁLYZAT A Coca-Cola Szurkoljunk együtt, köztünk a helyed! nyereményjáték hivatalos Részvételi- és Játékszabályzata 1. A nyereményjáték szervezője A Coca-Cola Szurkoljunk együtt, köztünk a helyed!

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) A Mana Fashion ruha webáruház böngészésével és használatával Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a Mana Fashion webáruház használatára

Részletesebben

OMV Kölyökhôsök online nyereményjáték Hivatalos játékszabályzat és részvételi feltételek

OMV Kölyökhôsök online nyereményjáték Hivatalos játékszabályzat és részvételi feltételek OMV Kölyökhôsök online nyereményjáték Hivatalos játékszabályzat és részvételi feltételek OMV Refining & Marketing 1. A JÁTÉKBAN VALÓ RÉSZVÉTEL FELTÉTELEI 1.1. Az OMV Hungária Kft. (címe: 1117 Budapest,

Részletesebben

Lunett Design nyereményjáték - Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat

Lunett Design nyereményjáték - Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Lunett Design nyereményjáték - Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat 1. Szervezés és lebonyolítás A Lunett Design nyereményjáték szervezője, lebonyolítója és adatkezelője a Sarti Szolgáltató Bt. (1118 Budapest,

Részletesebben

A "Tensoval Mérd 2 hétig magad és nyerd vissza az árát!" nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata

A Tensoval Mérd 2 hétig magad és nyerd vissza az árát! nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata A "Tensoval Mérd 2 hétig magad és nyerd vissza az árát!" nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata 1. A nyereményjáték Szervezője A " Tensoval Mérd 2 hétig vérnyomásod és nyerd vissza készüléked

Részletesebben

ÁSZF - klasszikus Webtárhely, Cloud Webtárhely és Cloud Platform

ÁSZF - klasszikus Webtárhely, Cloud Webtárhely és Cloud Platform ÁSZF - klasszikus Webtárhely, Cloud Webtárhely és Cloud Platform https://www.cloud.hu/aszf/webtarhely-platform/ Általános Szerződési Feltételek klasszikus Webtárhely, Cloud Webtárhely és Cloud Platform

Részletesebben

2. Nyereményjáték mechanizmus és részvételi feltételek

2. Nyereményjáték mechanizmus és részvételi feltételek NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT 1. Általános rendelkezések A Töltse ki kérdőívünket és nyerjen Tefal 3in1 szendvicssütőt! nyereményjáték (továbbiakban: Nyereményjáték ) megbízója a Ceres Sütőipari Zrt (továbbiakban:

Részletesebben

Játékszabályzat. 1. A játék elnevezése, szervezője:

Játékszabályzat. 1. A játék elnevezése, szervezője: Játékszabályzat 1. A játék elnevezése, szervezője: A nyereményjáték elnevezése A tökéletes csapat ( a továbbiakban: Játék). A Játék szervezője: Robert Bosch Kft. székhelye: 1103 Budapest, Gyömrői út 104.,

Részletesebben

"PÉCSI SZALON TROLL FOCI EB" Játék hivatalos szabályzata

PÉCSI SZALON TROLL FOCI EB Játék hivatalos szabályzata "PÉCSI SZALON TROLL FOCI EB" Játék hivatalos szabályzata 1. A Pécsi Sörfőzde Részvénytársaság, mint az alábbi Játék szervezője (székhely: 7624 Pécs, Alkotmány u. 94., cégjegyzékszám: 02-10-060045 a továbbiakban:

Részletesebben

Az OTP Bank Nyrt. E-Gépkocsinyeremény betét nyereményjáték (Továbbiakban: Játék) Részvételi és Játékszabályzata

Az OTP Bank Nyrt. E-Gépkocsinyeremény betét nyereményjáték (Továbbiakban: Játék) Részvételi és Játékszabályzata Az OTP Bank Nyrt. E-Gépkocsinyeremény betét nyereményjáték (Továbbiakban: Játék) Részvételi és Játékszabályzata 1. A lebonyolításban résztvevő szervezetek 1.1. Szervező OTP Bank Nyrt. (székhely: 1051 Budapest,

Részletesebben