Az OTP Bank Nyrt. E-Gépkocsinyeremény betét nyereményjáték (Továbbiakban: Játék) Részvételi és Játékszabályzata

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Az OTP Bank Nyrt. E-Gépkocsinyeremény betét nyereményjáték (Továbbiakban: Játék) Részvételi és Játékszabályzata"

Átírás

1 Az OTP Bank Nyrt. E-Gépkocsinyeremény betét nyereményjáték (Továbbiakban: Játék) Részvételi és Játékszabályzata 1. A lebonyolításban résztvevő szervezetek 1.1. Szervező OTP Bank Nyrt. (székhely: 1051 Budapest, Nádor utca 16., Cégjegyzékszám: ) (a továbbiakban: Szervező ) 1.2. Partner Mito Social Kft. (1051 Budapest, Nádor u. 23. Cégjegyzékszám: Cg ) 2. Részvételi feltételek 2.1. A Játékban részt vehet minden 18. életévét betöltött, az illetékes magyar hatóság által kiadott érvényes személyazonosító igazolvánnyal rendelkező, Magyarországon adózó, belföldi lakóhellyel rendelkező, a 2.3. pontban meghatározott személyek körébe nem eső cselekvőképes magyar állampolgár (a továbbiakban: Játékos ), aki az alábbi feltételeknek együttesen megfelel: a Játék regisztrációs adatlapján (továbbiakban: Weboldal ) megadja a következő, valóságnak megfelelő személyes adatait: teljes név, internetbanki azonosító (HAZ), cím, mobiltelefonszám majd érvényesen válaszol a Weboldalon feltett Tippkérdésre, az Elfogadom, hogy az itt megadott adataimat az OTP Bank marketing célokra használja fel (pl. értesítés küldése nyereményjátékokról). checkbox bejelölésével kijelenti, hogy marketing célú adatkezelésre vonatkozó Tájékoztatót elolvasta és elfogadja, Nyereményjáték szabályzatban foglaltakat elfogadom checkbox bejelölésével elfogadta a Szabályzatot és önkéntes beleegyezését adta adatai kezeléséhez, továbbá E-Gépkocsinyeremény betétet vásárol az OTPdirekt internetbank felületén, az alábbi feltételek szerint: az Igénylések Gépkocsinyeremény betétkönyv/e- Gépkocsinyeremény betét menüpontban saját részre, legalább egy, bármely címletű E-Gépkocsinyeremény betétet vásárol június 5-ig (a Játék időszaka előtt vásárolt E-Gépkocsinyeremény betét is érvényes a Játékban), és a megvásárolt E-Gépkocsinyeremény betétet az igénylés napjától számítva legalább július 1-ig megőrzi A Játékban való részvétel önkéntes és regisztrációhoz kötött, az akcióban a 2.3. pontban meghatározott kivétellel, azok a regisztrációt végrehajtó Játékosok vehetnek részt, akik a 2.1. pontban felsorolt feltételeket teljesítik.

2 2.3. A Játékból ki vannak zárva a Szervező és a Partner, a Játék lebonyolításában közvetlenül résztvevő dolgozói és ezen személyek Ptk. 8:1. (1) bekezdése 1. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói A Tippkérdés ( A Nyereményjáték időszaka alatt összesen hányan regisztrálnak játékunkra? ) helyes válaszába csak az egyszeri, érvényes regisztrációk értendők. 3. A Játék időtartama A Játék május óra és június óra között tart. 4. A Játék leírása 4.1. A Szervező május 9-én a Weboldalon meghirdeti a E-Gépkocsinyeremény betét nyereményjáték promóciót Azon résztvevők, akik teljesítik a 2.1. pontban foglalt feltételeket, részt vehetnek a Játékban A Játék során a Weboldalon elérhető regisztrációs adatlap kitöltésére és egy Tippkérdés megválaszolására van lehetőség. Azok a Játékosok, akik a Weboldalon érvényesen kitöltik a regisztrációs adatlapot, válaszolnak a Tippkérdésre, valamint legalább egy, bármely címletű E-Gépkocsinyeremény betétet vásárolnak az OTPdirekt internetbank Igénylések Gépkocsinyeremény betétkönyv/e- Gépkocsinyeremény betét menüpontjában június 5-ig és ezt a betétet legalább július 1-ig megőrzik, nyereményben részesülhetnek. A júniusban vásárolt E- Gépkocsinyeremény betétek először az augusztusi gépkocsinyeremény sorsoláson vesznek részt, amennyiben a betétek augusztus 1-ig megőrzésre kerülnek Minden Játékos csupán egy regisztrációt hozhat létre és egyetlen Tippel vehet részt a Játékban. 5. Nyertesek és nyeremények 5.1 A Játék időtartama alatt 5 darab Főnyeremény Nyertes és 100 darab Nyertes kerül kiválasztásra A Főnyeremény Nyertes az a Játékos, aki Játék ideje alatt érvényesen regisztrál a Weboldalon és a helyes Tipphez az 5 legközelebbi tipp egyikét adja meg, valamint E-Gépkocsinyeremény betétet vásárol a pontban meghatározott feltételek szerint A Nyertesek azok, akik Játék ideje alatt érvényesen regisztrálnak a Weboldalon és a helyes Tipphez a Főnyeremény Nyertesek utáni 100 legközelebbi tippet adják le, valamint E-Gépkocsinyeremény betétet vásárolnak a pontban meghatározott feltételek szerint. 5.2 A Nyertesek a részvételi feltételek teljesülése esetén a rögzített Tippjeik alapján kerülnek kiválasztásra. Több érvényes és megegyező Tipp esetén az a Játékos nyer, aki a Tippjét szerveridő szerint gyorsabban (korábbi időpontban) küldte be. A pontosság meghatározása az alábbiak szerint történik:

3 A Tipp minden esetben egy pozitív szám, a hibapont a Játékos válaszának helyes választól való eltérése. A legkisebb hibapontú megfejtés a helyes válaszhoz legközelebb eső megfejtés. 5.3 A Játékban minden Játékos csak egyszer Tippelhet, valamint egyszer regisztrálhat érvényesen, minden Játékos csak egy Nyereményért indulhat, Nyereményért az a Játékos indulhat, aki a Játék ideje alatt regisztrál a Weboldal felületén, leadja tippjét és E-Gépkocsinyeremény betétet vásárol az OTPdirekt internetbank felületén a részvételi szabályzat pontjában meghatározott feltételek szerint. 5.4 A további pontban felsorolt feltétel teljesítésének ellenőrzéséhez a Szervező rendszerében rögzített sikeresen lefutott tranzakciók szolgálnak alapul. 5.5 A tranzakciókat a Játékszabályzat feltételeinek teljesítése végett a Szervező megvizsgálhatja, és amennyiben azok, illetve a Játékos bármely okból nem felel meg a Játékszabályzat feltételeinek, úgy az érintett Játékost a Játékból kizárhatja. 5.6 A Játék ideje alatt megnyerhető nyeremények: Főnyeremény: összesen 5 db Samsung Galaxy S7 edge kártyafüggetlen okostelefon Nyeremény: 100 db Ft összegű egyszeri jóváírás, melyet a Szervező a Nyertes megadott internet azonosítójához (HAZ) kapcsolódó aktív lakossági bankszámlájára utal legkésőbb augusztus 15-ig. 5.7 A nyereményeket a 2.1. pontban foglalt feltételek teljesítése esetén a Szervező biztosítja. A nyeremények átadásával felmerülő költségeket a Szervező viseli. A nyeremények felhasználásával összefüggésben esetlegesen felmerülő egyéb költségek és kiadások a Nyertest terhelik. 5.8 A Nyertes kiválasztásának részletes feltételeit a jelen Szabályzat előre meghatározza azzal, hogy a Nyertesek megállapításának feltétele előre meghatározott feladatoknak együttes teljesítése. Szervező kijelenti, hogy a Nyertesek kiválasztásakor jelen Szabályzatban nem rögzített szempontokat nem vesz figyelembe. 6. Nyertesek értesítése, nyeremények átadása 6.1. A Nyerteseket a Szervező a pontban leírt feltétel teljesülésének ellenőrzését követően állapítja meg, legkésőbb július 10-ig. Játékosok a kiválasztás eredményét a jelen szabályzat 2. pontjában meghatározott Részvételi feltételek maradéktalan teljesítésével minden további feltétel nélkül elfogadják A Szervező a Nyertesek megállapítását követően a regisztrációkor megadott címen értesíti (továbbiakban: Értesítés ) őket, legkésőbb július 31-ig. Az Értesítés során Szervező tájékoztatja a Nyerteseket a nyeremények átadásával kapcsolatos részletekről.

4 6.3. A Főnyeremények futárszolgálat (továbbiakban: Futárszolgálat) útján az értesítő e- mailre adott, Szervező részére küldött válaszban megadott névre és kizárólag belföldi címre kerülnek kiszállításra, a Játék lezárását követő 60 napon belül. Nyertes köteles együttműködni annak érdekében, hogy a Nyeremény átvételére sor kerüljön. Ha ezen együttműködési kötelezettségének Nyertes nem tesz eleget, és így a Főnyeremény átadása meghiúsul, úgy ezen körülményért Szervező és Partner nem felelős Nyertes hozzájárul ahhoz, hogy az általa megadott személyes adatok valódisága a Főnyeremény átvételének helyszínén, annak átadása előtt a Nyertes személyazonosításra szolgáló okmányain szereplő adatok összevetésével ellenőrzésre kerüljön Amennyiben a Nyertes Játékos az Értesítésre 7 napon belül nem reagál, úgy a nyereményére a továbbiakban nem jogosult, és a Szervező jogosult a soron következő nyertest, illetve a Játék során következő helyezést elérő személyt értesíteni, részére a nyereményt átadni A Szervező a Jóváírásnyertesek nyereményét augusztus 15-ig legfeljebb két alkalommal kísérli meg a Játékos bankszámlaszámára utalni. A nyertes Játékos köteles együttműködni annak érdekében, hogy a nyeremény átutalásra kerüljön a Játékszabályzat feltételei alapján. Ha a fentiek szerinti együttműködési kötelezettségének a Nyertes nem tesz eleget, és így a nyeremény átutalása meghiúsul, úgy ezen körülmény a Szervező terhére nem értékelhető. A Szervező a nyeremény átadására újabb, a feltételektől eltérő lehetőséget nem tud biztosítani. A Szervező fenntartja a jogot, hogy a bármely okból jóváírásra nem került nyereményt a sorrendben következő tartaléknyertesnek adja. Amennyiben a Szervezőnek a Jóváírás nyeremény jóváírása abból az okból nem sikerül, mert a Játékos a Játékban regisztrált HAZ azonosítóhoz kapcsolódó bankszámlája már nem aktív, vagy időközben megszűnt a bankszámla szerződése, a Játékos a Jóváírás nyereményt elveszti. Szervező a Jóváírás nyeremények teljesítéséhez kapcsolódó reklamációkat augusztus 31-ig fogadja. 7. Adózás 7.1. Az pontban írt nyeremények utáni személyi jövedelemadó és egészségügyi hozzájárulás együttes összegét a Szervező viseli Az pontban írt nyeremény után sem az OTP Bank Nyrt.-nek sem a nyertes magánszemélynek nincs személyi jövedelemadó és egészségügyi hozzájárulási fizetési és bevallási kötelezettsége. 8. Általános rendelkezések 8.1. A Játékban való részvétel önkéntes. Amennyiben a Játékos bármely okból nem felel meg a Szabályzat feltételeinek, úgy a Szervező az érintett Játékost a Játékból indoklás nélkül kizárhatja. Amennyiben a Játékos a Részvételi feltételeket annak bármely rendelkezése tekintetében nem fogadja el, vagy azzal kapcsolatban kifogást emel, a Játékból kizárásra kerül A Szervező fenntartja a jogot, hogy amennyiben valamely Játékos részéről bármilyen manipulációt, szabálytalan játékot, visszaélést, illetve a Játék szellemével

5 bármilyen módon összeférhetetlen vagy azt sértő magatartást tapasztal vagy ennek megalapozott gyanúja felmerül, a Játékból indoklás nélkül kizárja A részvételi feltételeket tartalmazó Szabályzatot a Szervező oldalon teszi közzé. A Szervező a Játék teljes időtartama alatt biztosítja a Szabályzat előbbiek szerinti folyamatos elérhetőségét Az igényelt E-Gépkocsinyeremény betétek havonta és negyedévente gépkocsinyeremény sorsolásokon vesznek részt. A sorsolások feltételeiről és menetéről a oldalon található bővebb információ A Nyertesek vállalják, hogy Szervező a nevüket, a nyerés tényét, illetve a Nyereményt közzétegye a Weboldalon. Nyertesek hozzájárulnak a Játék kapcsán Szervező és Partner általi fénykép-, hang- illetve videó felvétel készítéséhez, és azok nyilvánosságra hozatalához, időbeli, térbeli és felhasználási módbeli korlátozás nélküli, térítésmentes felhasználásához. Nyertesek Szervező kérésére ezt aláírásukkal megerősített nyilatkozatban is elismerik Szerveridő: A Játék futását biztosító számítástechnikai eszközön beállított idő Szervező és Partner a megadott személyes adatok valódiságáért nem felelnek. Amennyiben Felhasználó valótlan adatokat szolgáltat, vagy másvalaki személyes adatait adja meg, az érintetteknek ebből kára származhat, és polgári jogi, büntetőjogi és szabálysértési eljárást kezdeményezhetnek Felhasználó ellen Szervező fenntartja a jogot a Játék visszavonása és a Szabályzat módosítása, illetőleg kiegészítése tekintetében, azzal, hogy az esetleges változásokról, a visszavonásról a Weboldal felületén és/vagy az OTP Bank Facebook Oldalán posztban, vagy kommentben értesíti a Felhasználókat. Az ilyen módosítás vagy kiegészítés nem eredményezheti a Felhasználók megtévesztését Kapcsolattartási cím: kozossegimedia@otpbank.hu 9. A Szervező felelőssége 9.1. A Szervező a Főnyeremények tekintetében minőségi felelősséget nem vállal, a Nyertes ilyen igényét jogszabályi keretek között kizárólag a nyeremény forgalmazójával, illetve gyártójával szemben érvényesítheti. A Szervezővel szemben továbbá nem alapoz meg igényérvényesítést az a körülmény, ha a Nyertes egyébként nem elégedett a nyereménnyel A Játékos által megadott adatok hiányosságából/hibájából eredően a Nyeremények kézbesítésének elmaradásáért vagy késedelméért illetve a kézbesítés során keletkezett károkért a Szervező semmilyen felelősséget nem vállal A Szervező kizárja a felelősségét a Játékban részt vevő téves, pontatlan vagy hiányos adatszolgáltatásából, továbbá a Játékkal kapcsolatos vagy bármely harmadik személy által elszenvedett károk tekintetében Szervező a rajta kívül álló okból bekövetkező, a Weboldal felületén ( felmerülő olyan meghibásodásokért,

6 amelyek a Weboldal működésének átmeneti, időszakonként visszatérő, vagy végleges leállását, szünetelését, illetve a Weboldal céljának elérését akadályozó, illetve meghiúsító egyéb körülmények bekövetkezését eredményezik, semmilyen módon nem felel. A Weboldal kitöltésével a Játékos tudomásul veszi, hogy a Játék technikai infrastruktúrájának tartalma, teljesítménye, üzenet- és adatátviteli-, valamint válaszadási sebessége a kiszolgáló technológia függvénye, és ezáltal ezeket kedvezőtlenül befolyásolhatja olyan, a Szervezőn kívülálló tényező, mint például (de nem kizárólagosan) kapcsolati hiba, a szerver számítógépek teljesítménye, a szerver meghibásodása, leállása, beállításai, szerveridő, a hálózati leterheltség, a hálózati torlódás, a lefedettség, valamint a biztonságos hálózati kapcsolat fenntartása. A Szervező az e bekezdésben írtakból fakadó mindennemű felelősséget kizárnak, az ezekből kifolyólag felmerült károkért helytállni nem tartoznak Ha a Játékos a tranzakciós művelet közben bezárja a böngésző ablakot vagy, ha a kapcsolat (bármely okból) megszakad a kiszolgáló webhelyével, abban az esetben az adatok elvesztéséért a Szervező semmilyen felelősséget nem vállal Szervező annak érdekében, hogy minden Játékos csak egyszer vegyen részt a Játékban, kizárólag azokat a regisztrációkat fogadja el érvényesnek, amelyek a Játékos valós adatait tartalmazzák. Amennyiben a Játékos nem saját adatokat ad meg az Weboldalon, úgy a Játékkal kapcsolatos postafiók vitákkal kapcsolatban Szervező, mindennemű felelősségét kizárja Szervező fenntartja a jogot, hogy jelen Szabályzatot indokolt esetben bármikor megváltoztassa, illetőleg a Játékot visszavonja, azzal a feltétellel, hogy erről a Játékosokat megfelelően tájékoztatja. 10. Adatkezelés 10.1 A Játékban való részvétel és adatszolgáltatás önkéntes, Szervező és Partner a Játékosok ezen önkéntes hozzájárulása alapján kezelik és dolgozzák fel a részükre átadott adatokat. A Játék során szolgáltatott személyes adatokat a Szervező, valamint Partner - a Szabályzat elfogadásával adott felhatalmazás alapján - abból a célból kezelik és dolgozzák fel: hogy a Játék Nyerteseit megállapítsák, értesítsék, illetve a nyereményeket átadják, valamint a Tájékoztató a marketing célú adatkezelésről dokumentumban foglaltak alapján közvetlen reklámcélú megkeresést küldjenek részükre Az adatkezelés a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál (a továbbiakban: NAIH) bejelentésre került. Az adatkezelés NAIH által kiadott azonosító száma: Bejelentés alatt Az OTP Bank Nyrt., mint adatkezelő a részvételi feltételek meglétének ellenőrzését végzi el. Az adatokat a Mito Social Kft. dolgozza fel A Játékosok a Weboldalon a Nyereményjáték szabályzatban foglaltakat elfogadom checkbox bejelölésével minden tekintetben elfogadják a Szabályzat minden rendelkezését, a Szervező és Partner (adatfeldolgozó) pedig szavatolják, hogy az adatkezelés a hatályos jogszabályi rendelkezések megtartásával történik Ezúton tájékoztatjuk, hogy jogában áll az adatkezelésről tájékoztatást kérni, valamint kérheti személyes adatai törlését, zárolását és helyesbítését.

7 A Szervező bármikor lehetőséget biztosít a Játékosnak arra, hogy tájékoztatást kérjen személyes adatai kezeléséről, kérje azok törlését vagy helyesbítését az alábbi címeken: informacio@otpbank.hu címen vagy a os telefonszámon. 11. Jogorvoslati lehetőségek Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak kezelésével kapcsolatban az Adatkezelőnél tiltakozással élhet, mely tiltakozást annak benyújtásától számított legrövidebb időn belül, de legfeljebb 15 napon belül az Adatkezelő megvizsgál, annak megalapozottsága kérdésében döntést hoz, és döntéséről a tiltakozással élőt írásban tájékoztatja. Amennyiben a tiltakozás indokolt, az adatkezelő az adatkezelést beleértve a további adatfelvételt és adattovábbítást is megszünteti, és az adatokat zárolja, valamint a tiltakozásról, illetőleg az annak alapján tett intézkedésekről értesíti mindazokat, akik részére a tiltakozással érintett személyes adatot korábban továbbította, és akik kötelesek intézkedni a tiltakozási jog érvényesítése érdekében Amennyiben a tiltakozással kapcsolatos döntéssel nem ért egyet, illetőleg az adatkezelő határidőben nem nyilatkozik, a döntés közlésétől, illetve a határidő utolsó napjától számított 30 napon belül bírósághoz fordulhat. A bíróság az ügyben soron kívül jár el A fentieken kívül továbbá felhívjuk figyelmét, hogy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál bejelentéssel vizsgálatot kezdeményezhet arra hivatkozással, hogy személyes adatainak kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll. Budapest, május 9. OTP Bank Nyrt. Szervező

Várható váratlan Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek (továbbiakban: Szabályzat) A módosítás hatályos 2016. február 12-től.

Várható váratlan Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek (továbbiakban: Szabályzat) A módosítás hatályos 2016. február 12-től. Várható váratlan Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek (továbbiakban: Szabályzat) A módosítás hatályos 2016. február 12-től. 1. Szervező OTP Bank Nyrt. (1051 Budapest, Nádor u. 16. Cégjegyzékszám:

Részletesebben

OTP Táncháztalálkozó Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek

OTP Táncháztalálkozó Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek OTP Táncháztalálkozó Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek 1. Szervező OTP Bank Nyrt. (1051 Budapest, Nádor u. 16. Cégjegyzékszám: Cg. 01-10-041585A) A promóció lebonyolításában együttműködő

Részletesebben

Hótotó Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek. 1. Szervező OTP Bank Nyrt. (1051 Budapest, Nádor u. 16. Cégjegyzékszám: Cg.

Hótotó Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek. 1. Szervező OTP Bank Nyrt. (1051 Budapest, Nádor u. 16. Cégjegyzékszám: Cg. Hótotó Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek 1. Szervező OTP Bank Nyrt. (1051 Budapest, Nádor u. 16. Cégjegyzékszám: Cg. 01-10-041585A) A promóció lebonyolításában együttműködő partner (továbbiakban:

Részletesebben

OTP Lakástakarék Promóció Szabályzat és Részvételi feltételek (a továbbiakban: Szabályzat)

OTP Lakástakarék Promóció Szabályzat és Részvételi feltételek (a továbbiakban: Szabályzat) OTP Lakástakarék Promóció Szabályzat és Részvételi feltételek (a továbbiakban: Szabályzat) 1. Szervező OTP Bank Nyrt. székhely: 1051 Budapest, Nádor u. 16. cégjegyzékszám: Cg. 01-10- 041585 A promóció

Részletesebben

MEGÉRINT A TAVASZ! NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

MEGÉRINT A TAVASZ! NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA MEGÉRINT A TAVASZ! NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A Megérint a tavasz! elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a CO-OP Hungary Zrt. (székhely: 1097 Budapest,

Részletesebben

1. Szervező OTP Bank Nyrt. 1051 Budapest, Nádor u. 16. Cégjegyzékszám: Cg. 01-10-041585

1. Szervező OTP Bank Nyrt. 1051 Budapest, Nádor u. 16. Cégjegyzékszám: Cg. 01-10-041585 A Junior kártyabajnok nyereményjátékához kapcsolódó OTP Bank Facebook oldalán elérhető alkalmazás Részvételi és Játékszabályzata (a továbbiakban: Szabályzat) 1. Szervező OTP Bank Nyrt. 1051 Budapest, Nádor

Részletesebben

NÁLAD A NYERŐ KOMBINÁCIÓ? ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

NÁLAD A NYERŐ KOMBINÁCIÓ? ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA NÁLAD A NYERŐ KOMBINÁCIÓ? ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A NÁLAD A NYERŐ KOMBINÁCIÓ? elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a Magyar Suzuki Zrt.

Részletesebben

Az OTP Bank, Életrevaló kvízjáték középiskolásoknak című promóciójának hivatalos Részvételi és Játékszabályzata (a továbbiakban: Játékszabályzat)

Az OTP Bank, Életrevaló kvízjáték középiskolásoknak című promóciójának hivatalos Részvételi és Játékszabályzata (a továbbiakban: Játékszabályzat) Az OTP Bank, Életrevaló kvízjáték középiskolásoknak című promóciójának hivatalos Részvételi és Játékszabályzata (a továbbiakban: Játékszabályzat) 1.Szervező: OTP Bank Nyrt., székhely: 1051 Budapest, Nádor

Részletesebben

A NYERJ PÁROS NAPIJEGYET A SAMSUNGGAL AZ ONLINE VIDEO STARS FESZTIVÁLRA NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI ÉS SZABÁLYZATA

A NYERJ PÁROS NAPIJEGYET A SAMSUNGGAL AZ ONLINE VIDEO STARS FESZTIVÁLRA NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI ÉS SZABÁLYZATA A NYERJ PÁROS NAPIJEGYET A SAMSUNGGAL AZ ONLINE VIDEO STARS FESZTIVÁLRA NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI ÉS SZABÁLYZATA KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL, ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT

Részletesebben

3 X 1 millió keresi a gazdáját! Promóciós Nyereményjátékának

3 X 1 millió keresi a gazdáját! Promóciós Nyereményjátékának A Netrisk.hu Zrt. 3 X 1 millió keresi a gazdáját! Promóciós Nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata 2015.11.02. - 2016.01.01. 1. A játék szervezője A 3 X 1 millió keresi a gazdáját! nyereményjáték

Részletesebben

TE SOUNDOD ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

TE SOUNDOD ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA TE SOUNDOD ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A Te Soundod elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a Sziget Kulturális Menedzser Iroda Kft. (székhely:

Részletesebben

SPAR MARATON ÚT A CÉLHOZ FOTÓPÁLYÁZAT ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

SPAR MARATON ÚT A CÉLHOZ FOTÓPÁLYÁZAT ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA SPAR MARATON ÚT A CÉLHOZ FOTÓPÁLYÁZAT ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A SPAR MARATON ÚT A CÉLHOZ FOTÓPÁLYÁZAT elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője

Részletesebben

LAY S HUNGARY RAJONGÓI OLDALON SZERVEZETT JÁTÉKOK ÁLTALÁNOS RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

LAY S HUNGARY RAJONGÓI OLDALON SZERVEZETT JÁTÉKOK ÁLTALÁNOS RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA LAY S HUNGARY RAJONGÓI OLDALON SZERVEZETT JÁTÉKOK ÁLTALÁNOS RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK ÉS RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK 1.1 A Lay s Hungary Facebook rajongói oldalon ( Rajongói oldal

Részletesebben

Lakásbiztosítás Promóciós Nyereményjátékának

Lakásbiztosítás Promóciós Nyereményjátékának A Netrisk.hu Zrt. Lakásbiztosítás Promóciós Nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata 2016.05.02. 2016.05.31. 1. A játék szervezője A lakásbiztosítás nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) szervezője

Részletesebben

"PÉCSI SZALON TROLL FOCI EB" Játék hivatalos szabályzata

PÉCSI SZALON TROLL FOCI EB Játék hivatalos szabályzata "PÉCSI SZALON TROLL FOCI EB" Játék hivatalos szabályzata 1. A Pécsi Sörfőzde Részvénytársaság, mint az alábbi Játék szervezője (székhely: 7624 Pécs, Alkotmány u. 94., cégjegyzékszám: 02-10-060045 a továbbiakban:

Részletesebben

Tavaszi Nyereményeső az OTP SZÉP kártyával

Tavaszi Nyereményeső az OTP SZÉP kártyával Tavaszi Nyereményeső az OTP SZÉP kártyával NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A Tavaszi Nyereményeső az OTP SZÉP kártyával elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője az OTP Pénztárszolgáltató

Részletesebben

PEPSI FUNBALL ARÉNA ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

PEPSI FUNBALL ARÉNA ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE PEPSI FUNBALL ARÉNA ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA Az Pepsi Funball Aréna elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a Fővárosi Ásványvízés Üdítőipari

Részletesebben

Tej. Szívvel-lélekkel! Gyűjts össze 100 tejszívet és nyerj egy játszóteret!

Tej. Szívvel-lélekkel! Gyűjts össze 100 tejszívet és nyerj egy játszóteret! Tej. Szívvel-lélekkel! Gyűjts össze 100 tejszívet és nyerj egy játszóteret! M E G N E V E Z É S Ű N Y E R E M É N Y J Á T É K R É S Z V É T E L I -, É S J Á T É K S Z A B Á L Y Z A T A 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE

Részletesebben

Angellica+4 nyereményjáték hivatalos szabálya és adatkezelési szabályzata

Angellica+4 nyereményjáték hivatalos szabálya és adatkezelési szabályzata Angellica+4 nyereményjáték hivatalos szabálya és adatkezelési szabályzata A JÁTÉKBAN AZ ANGELLICA+4 ELSŐ 2000DB PIACRA BEVEZETETT TERMÉKE INDUL. MINDEN VÁSÁRLÓNAK LEHETŐSÉGE VAN JÁTSZANI, AKI AZ ELSŐ 2000

Részletesebben

Részvételi feltételek Gepláda Keresd a gepidák kincseit! microsite

Részvételi feltételek Gepláda Keresd a gepidák kincseit! microsite Részvételi feltételek Gepláda Keresd a gepidák kincseit! microsite A nyereményjáték szervezője az Olimpia Kerékpár Kft. (Cím:1164 Budapest, Ostorhegy u. 4., nyilvántartási szám: NAIH- 97203/2016 továbbiakban,

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT. A Facebook oldal működéséből eredő hibákért, vagy módosításokért felelősséget a Szervező és a Lebonyolító nem vállalnak.

JÁTÉKSZABÁLYZAT. A Facebook oldal működéséből eredő hibákért, vagy módosításokért felelősséget a Szervező és a Lebonyolító nem vállalnak. JÁTÉKSZABÁLYZAT A nyereményjáték Szervezője: Andreas Stihl Kereskedelmi Kft. (H-2051 Biatorbágy- Budapark, Paul Hartmann u. 4, Központi e-mail cím: info@stihl.hu, a továbbiakban: Szervező). A Szervező

Részletesebben

B-KÖZÉP ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

B-KÖZÉP ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA B-KÖZÉP ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A B-KÖZÉP elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a Borsodi Sörgyár Kft. (székhely: 3574 Bőcs, Rákóczi utca

Részletesebben

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, ADATKEZELÉSI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, ADATKEZELÉSI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, ADATKEZELÉSI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT A Colgate-Palmolive Magyarország Kft. (székhelye: 1117 Budapest, Hauszmann Alajos u. 3., továbbiakban: Szervező) által szervezett és a Young &

Részletesebben

Az SMS-ben az alábbi módon kell Pályázatát elküldenie: AP kód*vásárlás dátuma és időpontja* név

Az SMS-ben az alábbi módon kell Pályázatát elküldenie: AP kód*vásárlás dátuma és időpontja* név A NYERNI FOGUNK! Játék hivatalos szabályzata 1. A MECOM GROUP s.r.o., mint az alábbi Játék szervezője (székhely: Szlovákia 06601 Homonna, Polna 4, cégjegyzékszám: 31 735 151 a továbbiakban: Szervező ).

Részletesebben

A Nyerj a #birnifogod pillanatoddal! online nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata

A Nyerj a #birnifogod pillanatoddal! online nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata A Nyerj a #birnifogod pillanatoddal! online nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata A Danone Kft. Nyerj a #birnifogod pillanatoddal! néven online nyereményjátékot szervez. A nyereményjáték

Részletesebben

2.1. A Szervező az alábbi, a Szépségműhelyhez tartozó Facebook oldalakon fog rendszeresen nyereményjátékokat szervezni.

2.1. A Szervező az alábbi, a Szépségműhelyhez tartozó Facebook oldalakon fog rendszeresen nyereményjátékokat szervezni. Nyereményjáték szabályzat [Általános Facebook nyereményjáték] A Szépségműhely a Szépségműhely Facebook oldalain folyamatos nyereményjátékot szervez, amelynek részvételi feltételeit és szabályait (a továbbiakban:

Részletesebben

A Canderel Green Nyereményjáték természetesen Játék hivatalos szabályzata

A Canderel Green Nyereményjáték természetesen Játék hivatalos szabályzata A Canderel Green Nyereményjáték természetesen Játék hivatalos szabályzata 1. A DunaPro Drink Kft., mint az alábbi Játék szervezője (székhely: 2096 Üröm, Kárókatona utca 5. F. ép. fszt. 2., cégjegyzékszám:

Részletesebben

1. A JÁTÉKBAN VALÓ RÉSZVÉTEL

1. A JÁTÉKBAN VALÓ RÉSZVÉTEL JÁTÉKSZABÁLY A SAMSUNG Electronics Magyar Zrt. ( Samsung ) által indított kvíz- és nyereményjáték ( Játék ) a Samsung Magyarország Facebook oldalán érhető el alkalmazás formájában ( Alkalmazás ). A Játék

Részletesebben

A PALMOLIVE NATURALS MERÜLJ EL A TERMÉSZETBEN ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

A PALMOLIVE NATURALS MERÜLJ EL A TERMÉSZETBEN ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A PALMOLIVE NATURALS MERÜLJ EL A TERMÉSZETBEN ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE Az PALMOLIVE NATURALS MERÜLJ EL A TERMÉSZETBEN elnevezésű nyereményjáték ( Játék

Részletesebben

Metro-Vodafone Nyereményjáték

Metro-Vodafone Nyereményjáték Metro-Vodafone Nyereményjáték I. A Szervező és Lebonyolító: Bradford Hill Business Solutions Kft (a továbbiakban: Szervező) telephelye: 1138 Budapest, Népfürdő u. 22. cégjegyzékszáma: 01-09-195069 INTREN

Részletesebben

MAX FACTOR MAKE-UP ACADEMY CSILLAGOS 5-ÖS AJÁNDÉKSORSOLÁS NEVEZETŰ ONLINE NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT

MAX FACTOR MAKE-UP ACADEMY CSILLAGOS 5-ÖS AJÁNDÉKSORSOLÁS NEVEZETŰ ONLINE NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1 MAX FACTOR MAKE-UP ACADEMY CSILLAGOS 5-ÖS AJÁNDÉKSORSOLÁS NEVEZETŰ ONLINE NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. A Max Factor Make-up Academy online nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) Szervezője,

Részletesebben

Delikát Gyűjtsön Osztálykirándulásra! Játék Részvételi- és Játékszabályzata

Delikát Gyűjtsön Osztálykirándulásra! Játék Részvételi- és Játékszabályzata Delikát Gyűjtsön Osztálykirándulásra! Játék Részvételi- és Játékszabályzata 1. Az UNILEVER Magyarország Kereskedelmi Kft. (1138 Budapest, Váci út 182., a továbbiakban: Szervező) által szervezett nyereményjátékban

Részletesebben

NYUGTALOTTO JÁTÉKSZABÁLYZAT

NYUGTALOTTO JÁTÉKSZABÁLYZAT NYUGTALOTTO JÁTÉKSZABÁLYZAT 1 Tartalom I. Általános rész... 4 1. Általános rendelkezések... 4 2. Értelmező rendelkezések... 4 I.1 Nyugtalotto Játék... 4 I.2 Bizonylat... 4 I.3 Alapregisztráció... 4 I.4

Részletesebben

A "Tensoval Mérd 2 hétig magad és nyerd vissza az árát!" nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata

A Tensoval Mérd 2 hétig magad és nyerd vissza az árát! nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata A "Tensoval Mérd 2 hétig magad és nyerd vissza az árát!" nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata 1. A nyereményjáték Szervezője A " Tensoval Mérd 2 hétig vérnyomásod és nyerd vissza készüléked

Részletesebben

AKVÁRIUM KLUB ÜZEMELTETŐ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

AKVÁRIUM KLUB ÜZEMELTETŐ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT AKVÁRIUM KLUB ÜZEMELTETŐ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT Az Akvárium Klub Üzemeltető Korlátolt Felelősségű Társaság (az Adatkezelő ) az általa nyújtott online jegyvásárlási szolgáltatáshoz

Részletesebben

Nyereményjáték szabályzat Selfie a Hunoillal

Nyereményjáték szabályzat Selfie a Hunoillal Nyereményjáték szabályzat Selfie a Hunoillal Nyereményjáték szabályzat A Játék szervezője a Hunoil Trading Kft. (székhely: 1133 Budapest, Váci út 76., cégjegyzékszám: 01 09 172 229, adószám: 24325596-2-41)

Részletesebben

A Taurus Reisen Utazási Iroda Kft. Tenger-Party elnevezésű nyereményjátékának részvételi, adatkezelési és játékszabályzata

A Taurus Reisen Utazási Iroda Kft. Tenger-Party elnevezésű nyereményjátékának részvételi, adatkezelési és játékszabályzata A Taurus Reisen Utazási Iroda Kft. Tenger-Party elnevezésű nyereményjátékának részvételi, adatkezelési és játékszabályzata 1. A Taurus Reisen Utazási Iroda Kft. (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi,

Részletesebben

Elektronikus számla akció ELMŰ-ÉMÁSZ Társaságcsoport Az akció részvételi- és játékszabályzata

Elektronikus számla akció ELMŰ-ÉMÁSZ Társaságcsoport Az akció részvételi- és játékszabályzata Elektronikus számla akció ELMŰ-ÉMÁSZ Társaságcsoport Az akció részvételi- és játékszabályzata 1. Az akció elnevezése 1.1. Váltson E-számlára! Az ELMŰ-ÉMÁSZ Társaságcsoport elektronikus számla akciója.

Részletesebben

A Metropol PIMP MY RACK! elnevezésű online nyereményjátékának részvételi- és játékszabályzata

A Metropol PIMP MY RACK! elnevezésű online nyereményjátékának részvételi- és játékszabályzata A Metropol PIMP MY RACK! elnevezésű online nyereményjátékának részvételi- és játékszabályzata 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A PIMP MY RACK! elnevezésű online nyereményjáték (a továbbiakban: Játék ) szervezője

Részletesebben

Új Nissan Pulsar és Note Nyílt Napok! elnevezésű nyereményjáték HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA

Új Nissan Pulsar és Note Nyílt Napok! elnevezésű nyereményjáték HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA 1) Szervező Új Nissan Pulsar és Note Nyílt Napok! elnevezésű nyereményjáték HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA Szervező: NISSAN SALES CEE Kft. (a nyereményjáték időtartama: 2014. november 3-8.) 1.1. Az Új Nissan

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT I. EGYEDI FELTÉTELEK

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT I. EGYEDI FELTÉTELEK NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT I. EGYEDI FELTÉTELEK Szervező: Kapcsolattartás: A Nyeremény felajánlója: (Amennyiben van ilyen) Viacom Global Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság Székhely: 1113 Budapest, Bocskai

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek. (2016.06.06. napjától hatályos szöveg)

Általános Szerződési Feltételek. (2016.06.06. napjától hatályos szöveg) Általános Szerződési Feltételek (2016.06.06. napjától hatályos szöveg) A jelen felhasználási feltételek ( Szerződés ) az Aurovektor Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (Zalaegerszegi Törvényszék

Részletesebben

Villámkaland Európában

Villámkaland Európában A Netrisk.hu Zrt. Villámkaland Európában Nyereményjátékának részvételi- és játékszabályzata 2014.09.22. - 2014.10.31. 1. A játék szervezője A Villámkaland Európában nyereményjáték (a továbbiakban: Játék)

Részletesebben

Részvételi feltételek

Részvételi feltételek Részvételi feltételek A nyereményjáték szervezője a TESCO-GLOBAL Áruházak Zrt. (székhely: 2040 Budaörs, Kinizsi út 1-3., cg.:13-10-040628, Szervező ). A nyereményjáték lebonyolítását a Webpont Kft. (székhely:

Részletesebben

Az OTP Bank zárt körben elérhető, Fogd a pénzt és nyerj! című játékának hivatalos Részvételi és Játékszabályzata. (a továbbiakban: Játékszabályzat)

Az OTP Bank zárt körben elérhető, Fogd a pénzt és nyerj! című játékának hivatalos Részvételi és Játékszabályzata. (a továbbiakban: Játékszabályzat) Az OTP Bank zárt körben elérhető, Fogd a pénzt és nyerj! című játékának hivatalos Részvételi és Játékszabályzata (a továbbiakban: Játékszabályzat) 1.Szervező: OTP Bank Nyrt., székhely: 1051 Budapest, Nádor

Részletesebben

50 palack 50 pontos kártya

50 palack 50 pontos kártya KELLAQ10 ÉLJ ÚJRA! HŰSÉGPROMÓCIÓ RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA 1 Szervező: Jelen Részvételi Szabályzatban (Szabályzat) bemutatásra kerülő játék (továbbiakban: Játék), valamint Nyereményjáték (továbbiakban: Nyereményjáték)

Részletesebben

A Genertel Biztosító Zrt. Karácsonyi költőpénz elnevezésű NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

A Genertel Biztosító Zrt. Karácsonyi költőpénz elnevezésű NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A Genertel Biztosító Zrt. Karácsonyi költőpénz elnevezésű NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE 1.1. A nyereményjáték (a továbbiakban Játék ) szervezője a Genertel Biztosító

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT A BURN residency NYERJ IBIZAI BURN PARTIÉLMÉNYT! nyereményjáték hivatalos Részvételi- és Játékszabályzata

JÁTÉKSZABÁLYZAT A BURN residency NYERJ IBIZAI BURN PARTIÉLMÉNYT! nyereményjáték hivatalos Részvételi- és Játékszabályzata JÁTÉKSZABÁLYZAT A BURN residency NYERJ IBIZAI BURN PARTIÉLMÉNYT! nyereményjáték hivatalos Részvételi- és Játékszabályzata 1. A nyereményjáték szervezője A BURN residency nyereményjáték (a továbbiakban:

Részletesebben

-biztonsági kamera rendszer kiépítése-

-biztonsági kamera rendszer kiépítése- A Szegedi Közlekedési Kft, mint Ajánlatkérő, felhívást tesz közzé ajánlattételre Szeged Repülőtér biztonságtechnikai fejlesztések beszerzési eljárás ajánlattételi felhívására az alábbi rész vonatkozásában

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT A Coca-Cola Szurkoljunk együtt, köztünk a helyed! nyereményjáték hivatalos Részvételi- és Játékszabályzata

JÁTÉKSZABÁLYZAT A Coca-Cola Szurkoljunk együtt, köztünk a helyed! nyereményjáték hivatalos Részvételi- és Játékszabályzata JÁTÉKSZABÁLYZAT A Coca-Cola Szurkoljunk együtt, köztünk a helyed! nyereményjáték hivatalos Részvételi- és Játékszabályzata 1. A nyereményjáték szervezője A Coca-Cola Szurkoljunk együtt, köztünk a helyed!

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Hatályos: 2015. november 23-tól Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban ÁSZF) határozza meg a SZIGET Kulturális Menedzser Iroda Korlátolt Felelősségű Társaság

Részletesebben

1 A Nyilatkozatban alkalmazott kifejezések, fogalmak

1 A Nyilatkozatban alkalmazott kifejezések, fogalmak A www.fizessenmobillal.hu alatt elérhető weboldalt (a továbbiakban Weboldal) az Első Mobilfizetés Elszámoló Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság (cégjegyzékét vezető Cégbíróság: Fővárosi Bíróság,

Részletesebben

A www.itrigo.hu - Csak nyerhet vele. nyereményjáték részvételi és játékszabályzata

A www.itrigo.hu - Csak nyerhet vele. nyereményjáték részvételi és játékszabályzata A www.itrigo.hu - Csak nyerhet vele nyereményjáték részvételi és játékszabályzata (A dokumentum letöltése: ITT) 1. A nyereményjáték elnevezése www.itrigo.hu - Csak nyerhet vele nyereményjáték, a továbbiakban:

Részletesebben

HENKEL Magyarország Kft.: Nyerje meg a 4 csodás utazás egyikét a VAPE-val! SMS Promóciós játék játékszabály

HENKEL Magyarország Kft.: Nyerje meg a 4 csodás utazás egyikét a VAPE-val! SMS Promóciós játék játékszabály A Nyerje meg a 4 csodás utazás egyikét a VAPE-val! SMS promóciós játék hivatalos játékszabálya 1 A játék elnevezése, szervezője: A promóciós játék elnevezése: Nyerje meg a 4 csodás utazás egyikét a VAPE-val!

Részletesebben

1.2 A Weboldal célja a 2016-os Márton Áron emlékévvel kapcsolatos információk, események és egyéb tartalmak megjelenítése.

1.2 A Weboldal célja a 2016-os Márton Áron emlékévvel kapcsolatos információk, események és egyéb tartalmak megjelenítése. A WWW.MARTONARON2016.HU WEBOLDAL ADATVEDELMI IRÁNYELVEI A Felhasználó a www.martonaron2016.hu weboldal használatának megkezdésével és az arra történő regisztrációval kifejezetten úgy nyilatkozik, hogy

Részletesebben

Elseve Luminizer RAGYOGJ KI A TÖMEGBŐL! elnevezésű promóció részvételi és játékszabályzata

Elseve Luminizer RAGYOGJ KI A TÖMEGBŐL! elnevezésű promóció részvételi és játékszabályzata Elseve Luminizer RAGYOGJ KI A TÖMEGBŐL! elnevezésű promóció részvételi és játékszabályzata 1. A játékszabályzat tárgya: Jelen játékszabályzat a L Oréal Elseve Luminizer termékekhez kapcsolódó Ragyogj ki

Részletesebben

A 3M Hűségprogram elnevezésű promóció ( Promóció ) szervezője a 3M Hungária Kft. (székhely: 1138 Budapest, Váci út 140.) ( Szervező ).

A 3M Hűségprogram elnevezésű promóció ( Promóció ) szervezője a 3M Hungária Kft. (székhely: 1138 Budapest, Váci út 140.) ( Szervező ). 3M HŰSÉGPROGRAM PROMÓCIÓ RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A promóció szervezője A 3M Hűségprogram elnevezésű promóció ( Promóció ) szervezője a 3M Hungária Kft. (székhely: 1138 Budapest, Váci út 140.)

Részletesebben

MŰSZAKI TARTALOM. a 8600 Siófok, Halápy utca kivitelezési munkáihoz kapcsolódó teljes körű műszaki ellenőri tevékenység elvégzésére

MŰSZAKI TARTALOM. a 8600 Siófok, Halápy utca kivitelezési munkáihoz kapcsolódó teljes körű műszaki ellenőri tevékenység elvégzésére MŰSZAKI TARTALOM a 8600 Siófok, Halápy utca kivitelezési munkáihoz kapcsolódó teljes körű műszaki ellenőri tevékenység elvégzésére 1. A pályázati kiírás célja: Megbízási szerződés megkötése a 8600 Siófok,

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) A Mana Fashion ruha webáruház böngészésével és használatával Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a Mana Fashion webáruház használatára

Részletesebben

Az OTP Bank Együttható pályázatának hivatalos Részvételi szabályzata (a továbbiakban: Szabályzat)

Az OTP Bank Együttható pályázatának hivatalos Részvételi szabályzata (a továbbiakban: Szabályzat) Az OTP Bank Együttható pályázatának hivatalos Részvételi szabályzata (a továbbiakban: Szabályzat) Az OTP Bank számára fontos a társadalmi felelősségvállalás, ezért kiemelt figyelmet fordít azokra a kezdeményezésekre,

Részletesebben

Szurkolj a Carlsberggel, és nyerj!

Szurkolj a Carlsberggel, és nyerj! Szurkolj a Carlsberggel, és nyerj! nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata 1 PROMÓCIÓ SZERVEZŐJE 1.1 A Szurkolj a Carlsberggel, és nyerj! nyereményjáték ( Promóció ) szervezője a Carlsberg

Részletesebben

ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT

ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT A hatályos magyar jogszabályok különös tekintettel a 2011. évi CXII. törvény (továbbiakban: Info tv.) rendelkezései alapján Ön a HORVÁTH Faipari Korlátolt Felelősségű Társaság

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek VNTV Fesztivál

Általános Szerződési Feltételek VNTV Fesztivál Általános Szerződési Feltételek VNTV Fesztivál Hatályos: 2016. március 18-tól I. Általános rendelkezések 1. A Szolgáltató adatai: A Szolgáltató neve: Viva Natura World Kft. Székhelye és postai címe: 2151

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A jelen felhasználási feltételek az agronline.hu Kft (8692 Szőlősgyörök, Arany János utca 33. adóig.sz.: 24152905-2-14., cégjegyzék száma: 14-09-313032, bankszámlaszám OTP

Részletesebben

Halloween Bókvadászat Játékszabályzat

Halloween Bókvadászat Játékszabályzat Halloween Bókvadászat Játékszabályzat A Primőr Kozmetikai Kft. (székhely: 6100 Kiskunfélegyháza, Liget u. 3., Cg.: 03-09-106401; adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-7593962014, továbbiakban: Szervező),

Részletesebben

Virágmaci játék. Nyereményjátékának részvételi feltételei és szabályzata

Virágmaci játék. Nyereményjátékának részvételi feltételei és szabályzata Virágmaci játék Nyereményjátékának részvételi feltételei és szabályzata KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL, ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT A JÁTÉKBAN, HA AZ ITT LEÍRTAKKAL EGYETÉRTESZ. 1. A

Részletesebben

HAJDU ÉPKER Építőipari és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság felszámolás alatt. 1/2016. számú. Nyilvános Pályázati Felhívás és Tájékoztató

HAJDU ÉPKER Építőipari és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság felszámolás alatt. 1/2016. számú. Nyilvános Pályázati Felhívás és Tájékoztató HAJDU ÉPKER Építőipari és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság felszámolás alatt 1/2016. számú Nyilvános Pályázati Felhívás és Tájékoztató Tartalomjegyzék 1. NYILVÁNOS PÁLYÁZATI FELHÍVÁS... 3 2.

Részletesebben

Pomáz Város Polgármesterétıl 2013 Pomáz, Kossuth Lajos út 23-25. Telefon: (26) 814-300, 814-381 Telefax: (26) 325-640

Pomáz Város Polgármesterétıl 2013 Pomáz, Kossuth Lajos út 23-25. Telefon: (26) 814-300, 814-381 Telefax: (26) 325-640 Pomáz Város Polgármesterétıl 2013 Pomáz, Kossuth Lajos út 23-25. Telefon: (26) 814-300, 814-381 Telefax: (26) 325-640 E L İ T E R J E S Z T É S A Képviselı-testület 2012. szeptember 18. ülésére az önkormányzat

Részletesebben

Legyél Te is bankár! Tippeld meg a bankjegyek képein található hibát és nyerj hetente egy Samsung okostelefont!

Legyél Te is bankár! Tippeld meg a bankjegyek képein található hibát és nyerj hetente egy Samsung okostelefont! Rejtett biztonság elnevezésű online játék HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZATA A játékban résztvevő játékosok részvételükkel automatikusan tudomásul veszik és elfogadják a játék hivatalos játékszabályát és adatvédelmi

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK. Kupon Birodalom. 2013. augusztus 27. napjától. Bevezetés

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK. Kupon Birodalom. 2013. augusztus 27. napjától. Bevezetés ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Kupon Birodalom 2013. augusztus 27. napjától Bevezetés Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) tartalmazza mindazokat a meghatározásokat, feltételeket

Részletesebben

HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA

HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA Szavazzon a Festo szakma sztárjaira! elnevezésű szavazási játék HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA A szavazásban résztvevő játékosok részvételükkel automatikusan tudomásul veszik és elfogadják

Részletesebben

MEGRENDELŐ/EGYEDI ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS/SZERZŐDÉSMÓDOSÍTÁS ZNET IPTV szolgáltatás igénybevételére

MEGRENDELŐ/EGYEDI ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS/SZERZŐDÉSMÓDOSÍTÁS ZNET IPTV szolgáltatás igénybevételére A jelen egyedi előfizetői szerződés ( Szerződés ), alapján a lentebb meghatározott előfizető ( Előfizető ) és szolgáltatók ( Szolgáltatók ) között előfizetői jogviszony jön létre, a lentebb meghatározott

Részletesebben

Részvételi- és játékszabályzat

Részvételi- és játékszabályzat Részvételi- és játékszabályzat 1. A FrieslandCampina Hungária Zrt. (székhely: 1134 Budapest, Váci út 33.,továbbiakban: Szervező) promóciós nyereményjátékot (továbbiakban: Kampány vagy Játék) szervez. A

Részletesebben

Iparművészeti Múzeum 1091 Budapest, Üllői út 33-37. KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUM 2016/S 091-162660. Budapest, 2016. május

Iparművészeti Múzeum 1091 Budapest, Üllői út 33-37. KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUM 2016/S 091-162660. Budapest, 2016. május Iparművészeti Múzeum 1091 Budapest, Üllői út 33-37. KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUM Szállítási szerződés Transzparencia program keretében szerver állomás kialakításához szükséges eszközök beszerzésére tárgyában

Részletesebben

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Partyarc nyereményjáték 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője és adatkezelője a Dél-Dunántúli Takarék Bank Zrt. (székhely: 7400 Kaposvár, Berzsenyi

Részletesebben

A Telenor Magyarország Zrt. MOSTVAGYOK játékának Játékszabályzata

A Telenor Magyarország Zrt. MOSTVAGYOK játékának Játékszabályzata A Telenor Magyarország Zrt. MOSTVAGYOK játékának Játékszabályzata 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A MOSTVAGYOK játék (a továbbiakban: Játék ) szervezője a Telenor Magyarország Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Részletesebben

Csúcsutazás Európában!

Csúcsutazás Európában! A Netrisk.hu Zrt. Csúcsutazás Európában! Nyereményjátékának részvételi- és játékszabályzata 2015.05.18-2015.06.30. 1. A játék szervezője Az Csúcsutazás Európában! nyereményjáték (a továbbiakban: Játék)

Részletesebben

A Pure 3in1 Casting promóció játékszabálya Garnier

A Pure 3in1 Casting promóció játékszabálya Garnier 1. Játékszabályzat A Pure 3in1 Casting promóció játékszabálya Garnier A jelen dokumentum tárgya a Pure promóció reklám-akció szabályainak (a továbbiakban csak szabályzat ) teljes és világos rendezése.

Részletesebben

1. sz. melléklet A HSE HUNGARY KFT. ÁLTAL 2009. DECEMBER 9-ÉN A TARTANDÓ VILLAMOSENERGIA-ÉRTÉKESÍTÉSI ÁRVERÉS SZABÁLYZATA 1 / 14

1. sz. melléklet A HSE HUNGARY KFT. ÁLTAL 2009. DECEMBER 9-ÉN A TARTANDÓ VILLAMOSENERGIA-ÉRTÉKESÍTÉSI ÁRVERÉS SZABÁLYZATA 1 / 14 1. sz. melléklet A HSE HUNGARY KFT. ÁLTAL 2009. DECEMBER 9-ÉN A TARTANDÓ VILLAMOSENERGIA-ÉRTÉKESÍTÉSI ÁRVERÉS SZABÁLYZATA 1 / 14 Tartalomjegyzék 1 VILLAMOSENERGIA-ÉRTÉKESÍTÉSI ÁRVERÉS SZABÁLYZATA... 3

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ

AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ a felcsúti új Faluház megépítése tárgyú, a Kbt. 122. (7) bekezdés a) pontja szerinti, hirdetmény közzététele nélküli tárgyalásos közbeszerzési eljárásra TARTALOMJEGYZÉK ÚTMUTATÓ

Részletesebben

Általános Felhasználási Feltételek (ÁFF)

Általános Felhasználási Feltételek (ÁFF) Általános Felhasználási Feltételek (ÁFF) 1. A SZOLGÁLTATÓ 1.1. Ön, mint Felhasználó (jelen dokumentumban: Ön, Felhasználó) a Felhasználó és a társaságunk közötti együttműködés feltételeit olvassa. Társaságunk

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT Fotózkodjon és nyerjen!

JÁTÉKSZABÁLYZAT Fotózkodjon és nyerjen! JÁTÉKSZABÁLYZAT Fotózkodjon és nyerjen! 1. A játék neve, szervezője Jelen szabályzat vonatkozik a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. (továbbiakban: SPAR) által kezelt, karbantartott http://25ev.spar.hu

Részletesebben

Adatkezelési szabályzat

Adatkezelési szabályzat Adatkezelési szabályzat 1. A Fundamenta Adventi nyereményjátékában (továbbiakban: Játék) 2013. november 25.- 2013. december 22. között a Játékos (3.1. pont) a jelen adatkezelési szabályzat elfogadásával

Részletesebben

Adatkezelési Tájékoztató

Adatkezelési Tájékoztató Adatkezelési Tájékoztató A Perfect Nails Kft. (a továbbiakban: Perfect Nails) a www.perfectnails.hu weboldal (a továbbiakban: Honlap) működtetése során a Honlapra látogatók és a Honlapon regisztrálók (a

Részletesebben

RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A HUNGERIT Baromfifeldolgozó és élelmiszeripari Zrt. Valdor Star Wars Pecsétgyűjtés elnevezésű promóciós nyereményjátékának RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A Promóciós nyereményjáték A Hungerit Baromfifeldolgozó

Részletesebben

A Telekom Festivalbuddy promóciós játék részvételi és játékszabályzata

A Telekom Festivalbuddy promóciós játék részvételi és játékszabályzata A Telekom Festivalbuddy promóciós játék részvételi és játékszabályzata 1. A játék szervezője A Telekom Festivalbuddy játék (a továbbiakban: Játék ) szervezője a Magyar Telekom Nyrt. (székhelye: 1013 Budapest,

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK az IZINTA Kft. vásárlói részére

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK az IZINTA Kft. vásárlói részére ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK az IZINTA Kft. vásárlói részére Üdvözöljük a IZINTA Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság (1121 Budapest, Konkoly Thege Miklós út 29/33; Cg.: 01-09-261813; adószám:

Részletesebben

eokr_aszf_20140315 1/7

eokr_aszf_20140315 1/7 ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK az OPTEN Informatikai Korlátolt Felelősségű Társaság Egységes Online Követelés-nyilvántartó Rendszer szolgáltatása igénybevételére Az OPTEN Informatikai Korlátolt Felelősségű

Részletesebben

Általános Szerződési és Regisztrációs Feltételek

Általános Szerződési és Regisztrációs Feltételek Általános Szerződési és Regisztrációs Feltételek Jelen internetes oldal, azaz www.sabawebshop.hu, üzemeltetője a Perfect Face Kft (H- 1024, Budapest, Lövőház utca 17, F.sz. 7) 1.1 Jelen internetes oldal

Részletesebben

PannonDiák Facebook nyereményjáték részvételi- és játékszabályzat

PannonDiák Facebook nyereményjáték részvételi- és játékszabályzat PannonDiák Facebook nyereményjáték részvételi- és játékszabályzat 1. Szervező cég: A PannonDiák Iskolaszövetkezet (székhely: 8000 Székesfehérvár, Berényi út 72-100.; cégjegyzékszám:07-02-001384; adószám:

Részletesebben

ÁSZF 5.1 pontja az alábbiak szerint módosul:

ÁSZF 5.1 pontja az alábbiak szerint módosul: A Colonial Computer Bt. Általános Szerződési Feltételeinek (a továbbiakban ÁSZF ) 2015. szeptember 1. napjától hatályba lépő módosításait az alábbiakban részletezi: ÁSZF 5.1 pontja az alábbiak szerint

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási kódexre nem

Részletesebben

VERSENYEZTETÉSI FELHÍVÁS. Friss Fagyaszott Plazma értékesítése

VERSENYEZTETÉSI FELHÍVÁS. Friss Fagyaszott Plazma értékesítése VERSENYEZTETÉSI FELHÍVÁS Friss Fagyaszott Plazma értékesítése 1. Az Országos Vérellátó Szolgálat (a továbbiakban: OVSz), mint Kiíró nyílt versenyeztetési eljárást hirdet az általa, továbbá az OVSz-szel

Részletesebben

BorsodWeb Kft. Általános Szerződési Feltételek. Előző módosítás kelte: 2009.01.11. Utolsó módosítás kelte: 2009.10.01. Érvényes: 2009.11.

BorsodWeb Kft. Általános Szerződési Feltételek. Előző módosítás kelte: 2009.01.11. Utolsó módosítás kelte: 2009.10.01. Érvényes: 2009.11. BorsodWeb Kft. Általános Szerződési Feltételek Előző módosítás kelte: 2009.01.11. Utolsó módosítás kelte: 2009.10.01. Érvényes: 2009.11.01-től 2 TARTALOMJEGYZÉK TARTALOMJEGYZÉK.....2 1. A szolgáltató neve,

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÁS

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÁS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÁS Az adatkezelési tájékoztatás célja, hogy a Property Market Kft. (cégjegyzékszám: 01-09- 206694, székhely: 1037 Budapest, Bojtár u. 53., adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-99755/2016.

Részletesebben

Müpa - Spotify lejátszási lista nyereményjáték Részvételi- és játékszabályzat

Müpa - Spotify lejátszási lista nyereményjáték Részvételi- és játékszabályzat Müpa - Spotify lejátszási lista nyereményjáték Részvételi- és játékszabályzat 1. A pályázat kiírója a Müpa Budapest - Művészetek Palotája Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság (Müpa Budapest Nonprofit

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási kódexre nem

Részletesebben

ÁSZF. I. A Szolgáltató. II. A tartalmak szellemi tulajdona. III. A Weboldal rendszere

ÁSZF. I. A Szolgáltató. II. A tartalmak szellemi tulajdona. III. A Weboldal rendszere ÁSZF Jelen Általános Felhasználási és Szerződési Feltételek a http://www.iraspszichologia.hu weboldal (a továbbiakban Weboldal), illetve az általa nyújtott Termékek és Szolgáltatások igénybevételét, használatát

Részletesebben

Részvételi és pályázati szabályzat COFIDIS Álomtábor

Részvételi és pályázati szabályzat COFIDIS Álomtábor Részvételi és pályázati szabályzat COFIDIS Álomtábor 1. A Pályázat neve és időtartama A Cofidis Magyarországi Fióktelepe Álomtábor megnevezésű Pályázatot (a továbbiakban: Pályázat ) hirdet, amelynek időtartama:

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF ) a www.bleyer.hu internetcímen (a továbbiakban: Weboldal ) üzemeltetett internetes áruház (a továbbiakban:

Részletesebben