KAIROS PARTNERSÉGI MEGÁLLAPODÁS

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "KAIROS PARTNERSÉGI MEGÁLLAPODÁS"

Átírás

1 KAIROS PARTNERSÉGI MEGÁLLAPODÁS 1 Feltételek és meghatározások 1.1 Vállalat Kairos Technologies Kft. a társaság a következő címen van bejegyezve: London W1T 5AH, Egyesült Királyság, Midford tér, Tottenham Court út , 1. emelet. 1.2 Hivatalos honlap Internetes elérhetőség a következő címen található: Kairos termékek Online szolgáltatások magáncélra, melyeket a Vállalat üzemeltet és értékesít. 1.4 Kairos termékcsomag Kairos termékek összeállítása meghatározott áron értékesítve, mely ár a tartalmazott opciók függvénye. 1.5 Kairos osztott feldolgozási rendszer Elosztott feldolgozást végző számítógéprendszer, melyet a Vállalat üzemeltet. 1.6 Kairos Partnerségi Program A Vállalat által üzemeltetett kiterjesztett marketing partnerprogram, melynek célja a termékek reklámozása, az elosztott feldolgozást végző számítógép-hálózat kiépítése, és a Kairos osztott feldolgozási rendszer biztosítása. 1.7 A Kairos termékek felhasználója Olyan személy, aki jogosult a Kairos termékek megvásárlására és az azokhoz való hozzáférésre. 1.8 Résztvevő A Kairos Partnerségi Program résztvevője a Kairos termékek felhasználója, aki elfogadta jelen megállapodás szerződési feltételeit és regisztrált a Kairos Partnerségi Programba. 1.9 Kabinet Internetes forrás, mely hozzáférést biztosít a résztvevőknek a Kairos Partnerségi Programmal kapcsolatos információkhoz, és amely a következő címen található: A Résztvevő Felhasználói Fiókja A Résztvevő Felhasználói Fiókja, mely a Kabinetben található.

2 1.11 A Kairos Partnerségi Program Információs Rendszere A Kabinet, valamint a Vállalat egyéb információs és technikai forrásai, melyek lehetővé teszik a Kairos Partnerségi Program működését A Résztvevő Hivatkozási (azonosító) Kódja Kód, melyet a Résztvevő számára adnak ki akkor, mikor a Kairos Partnerségi Programba való regisztrációját elfogadják. A Hivatkozási Kód a Résztvevő azonosítására szolgál, valamint új Kairos Termék Felhasználók ajánlására a Kairos Partnerségi Programba A Résztvevő Partnere A Kairos Partnerségi Program olyan Résztvevője, aki egy másik Résztvevőhöz kapcsolódik egy Hivatkozási Kód által Folyószámla A Kairos Partnerségi Program Résztvevőjének hitelszámlája. A Folyószámla feltölthető az elérhető fizetési módokon vagy Partnerektől származó átutalások által. A Folyószámla felhasználásának lehetőségei: Új KairosTermékcsomagok vásárlása vagy már meglévők magasabb szintre való emelése; Tőke átutalása a Résztvevő Partnere számára Bónusz Folyószámla A Résztvevő megtakarítási folyószámlája a Kairos Partnerségi Program Információs rendszerében. A Bónusz Folyószámlát a rendszer írja jóvá automatikusan az elvégzett marketing és bérbeadási szolgáltatásoknak megfelelően. A Bónusz Folyószámla felhasználásának lehetőségei: A Kairos Partnerségi Program rendszerében felhalmozódó tőke összegyűjtése; Az összegyűjtött tőke átutalása más Résztvevők Folyószámlájára Fizetési Folyószámla Folyószámla az összegyűlt tőke kivonására a Kairos Partnerségi Program rendszeréből. Tőke átutalása a Fizetési Folyószámlára kizárólag más Résztvevők folyószámlájáról lehetséges. A Fizetési Folyószámla felhasználásának lehetőségei: Az összegyűlt tőke átutalása a Kairos Partnerségi Program rendszeréből külső fizetési rendszerekbe; Tőke átutalása a Folyószámlára Karantén A Kairos Partnerségi Program Információs rendszerében lévő kifizetéseknek azon állapota, mely visszatartja a további feldolgozást. A karantén automatikusan életbe lép minden beérkező jutalom esetén és 14 napig tart.

3 2 A Kairos Partnerségi Program általános leírása A Kairos Partnerségi Programban való részvétel előfeltétele egy Kairos Termékcsomag megvásárlása és szabad számítógépes források bérbeadása a Vállalat számára. A Résztvevő a szabad számítógépes források bérbeadásáért kap fizetést, függően az általa megvásárolt Kairos Termékcsomagtól és a bérbeadott források tényleges mennyiségétől. A Résztvevő 15%-ig részesedik a Hivatkozási Kódja felhasználásával létrejött új vásárlás összegéből. Bizonyos marketing tervek teljesítésével a Résztvevő kiegészítő illetményt is kaphat az új vásárlások összegének 3-30%-áig. 3 A megállapodás tárgya A megállapodás egyrészről Ön mint magánszemély, a Kairos Termékek Felhasználója, másrészről pedig a Vállalat között jön létre (együttesen Felek -ként hivatkozva). A Kairos Termékek Felhasználója vállalja, hogy marketing szolgáltatásokat biztosít, valamint saját számítógépes forrásokat ad bérbe, a Vállalat pedig vállalja az elvégzett szolgáltatások díjazását jelen megállapodás szerződési feltételeinek megfelelően. 4 Általános szerződési feltételek Kizárólag a következő magánszemélyek számára lehetséges a megállapodásban és a Kairos Partnerségi Programban való részvétel: 1. A regisztráció időpontjában a 18. életévüket már betöltött magánszemélyek. 2. Olyan magánszemélyek, akiknek Résztvevői Felhasználói Fiókja soha nem került felfüggesztésre a Vállalat által illegális tevékenység vagy a megállapodás megszegése miatt. 3. A Kairos Termékek érvényes felhasználói. Egy magánszemély összesen egy Résztvevői Felhasználói Fiókkal rendelkezhet. A Kairos Partnerségi Programban való részvételért kezdeményezett regisztrációval Ön kijelenti és kezeskedik arról, hogy: 1. Jogában és lehetőségében áll részt venni a megállapodásban; 2. A Kairos Partnerségi Program Résztvevőjévé válik; 3. Elfogadja jelen megállapodás szerződési feltételeit és egyetért azokkal. Abban az esetben, ha Ön megszegi jelen megállapodást, a helyi törvényeket vagy a Vállalat törvénykezésének jogszabályait, illetve amennyiben Ön hamis információkat közöl, a Vállalatnak bármikor jogában áll: 1. Megszüntetni a megállapodást; 2. Korlátozni az Ön hozzáférését a Kairos Partnerségi Program Információs Rendszeréhez; 3. Megtagadni a regisztrációt;

4 4. Felfüggeszteni, korlátozni vagy letiltani az Ön Résztvevői Felhasználói Fiókját; 5. Felfüggeszteni vagy megtagadni az Ön kifizetéseit. 5 Szolgáltatások A számítógépes források bérbeadásának szolgáltatása céljából a Résztvevő köteles letölteni, telepíteni és aktiválni saját számítógépén a KairosPlanet alkalmazást a Kairos Partnerségi Programba való regisztrációja elfogadásának visszaigazolásától számított 14 napon belül. A számítógépes források bérbeadása kötelező a Kairos Partnerségi Programban való részvételhez. Ennek nem teljesítése érvényteleníti jelen megállapodást és megszünteti a Résztvevő Felhasználói Fiókját, valamint kizárja annak későbbi megújítását. Ezen követelmény alól kizárólag akkor lehetséges kivétel, amennyiben a Résztvevő erre írásos engedélyt kap a Vállalattól. A marketing szolgáltatások biztosításának céljából a Résztvevő számára engedélyezett más magánszemélyek ösztönzése Kairos Termékek megvásárlására a Résztvevő Hivatkozási Kódjának felhasználásával, illetve más magánszemélyek ösztönzése a Kairos Partnerségi Programba való regisztrációra bármilyen olyan módon, mely nem ütközik a helyi törvényekbe, a Vállalat törvénykezésének szabályaiba, illetve jelen Megállapodás szerződési feltételeibe és morális, etikai elvekbe. 6 A Megállapodás megváltoztatása A Vállalat bármikor módosíthatja a Megállapodást. Az esetleges változtatások a hivatalos honlapon kerülnek közzétételre. A változtatások a közzétételük után 14 nappal lépnek hatályba. Mindazonáltal azok a változtatások, melyek a Kairos Termékek funkcionalitására és/vagy a Kairos Partnerségi Program Információs Rendszerére vonatkoznak és/vagy jogi okokból válnak szükségessé, azonnali hatállyal érvénybe lépnek. Kizárólag a Résztvevő felelőssége, hogy biztosítsa azt, hogy saját tevékenységét az aktuális szerződési feltételeknek megfelelően folytatja. A Vállalatnak bármikor jogában áll megszüntetni, felfüggeszteni vagy letiltani a Résztvevő Felhasználói Fiókját és/vagy felfüggeszteni a Résztvevő kifizetéseit abban az esetben, ha a Résztvevő vagy annak bármely Partnere megszegi jelen Megállapodás hatályos szerződési feltételeit. 7 Kifizetések A Kairos Partnerségi Program számlázási valutája az amerikai dollár. A tőke átváltása más pénznemekről és más pénznemekre az átváltási rátán történik, valamint azokkal a költségekkel, melyeket az adott kifizető alkalmaz.

5 A számítógépes források bérbeadásáért járó jutalom minden nap 23:00-kor (GMT - greenwhichi középidő szerint) kerül jóváírásra a Résztvevő Bónusz Folyószámláján, az előző nap 22:00 órától az aktuális nap 22:00 óráig terjedő időszakra vonatkozólag. Az új Kairos Termékek vásárlásáért járó ajánlási jutalmak minden nap 20:00-kor (GMT) kerülnek jóváírásra a Résztvevő Bónusz Folyószámláján. A Résztvevő jutalmazásával és karrierjével kapcsolatos minden kalkuláció azokon az információkon alapul, melyek a kalkuláció pillanatában a Vállalat könyvelési rendszerében elérhetőek. Annak érdekében, hogy a Résztvevő fogadhassa a Vállalattól érkező kifizetéseket, létre kell hoznia egy kifizetési számlát és kitölteni a szükséges kifizetési részleteket az elérhető kifizetési szolgáltatókra vonatkozóan. A kifizetések minden hónap első 5 banki napjáig történnek a Résztvevő előző hónapban közölt kéréseinek megfelelően. Minden kifizetéssel kapcsolatos kérelmet közölni kell a hónap 25. napjáig. A hónap 25. napja után közölt kifizetési kérelmek a következő naptári hónap során kerülnek feldolgozásra. Kifizetés nem hajtható végre harmadik fél részére, hacsak alkalmazható törvények el nem rendelik azt a Vállalat törvénykezésében. A Kairos Partnerségi Program Információs Rendszerében bármilyen kifizetés kizárólag a Résztvevő kötelező ellenőrzése után hajtható végre. Az ellenőrzést a Vállalat személyzete végzi az azonosításhoz szükséges dokumentumok által. Kifizetés kizárólag olyan számlára hajtható végre, melynek kifizetési részleteit már visszaigazolták. Az igazolást a Vállalat személyzete végzi az igazoláshoz szükséges dokumentumok alapján. Fontos: Miután manuális visszaigazolás szükséges, a Résztvevő Felhasználói Fiókjában vagy a kifizetési részletekben kezdeményezett változtatások késleltethetik a kifizetéseket akár egy hónappal is. Néhány országban és régióban egyéb követelmények is szükségesek lehetnek a kifizetések végrehajtásához. Annak érdekében, hogy elkerülhető legyen a helyi törvények megsértése és bármilyen késedelem a kifizetésekben, a Résztvevő köteles világosan tisztázni a bankja vagy egyéb kifizető intézménye számára szükséges dokumentumok listáját. A Vállalat írásos kérelem esetén biztosít minden dokumentumot, mely szükséges a Résztvevő legális pénzügyi tevékenységének folytatásához.

6 8 Költségek A Résztvevő Folyószámlájára érkező kifizetések költségmentesek. A Résztvevő Partnere számára történő tőke átutalás díja az összeg 0,5%-a, de minimálisan $1 USD. A Résztvevő Bónusz Számlájára vagy az arról való átutalások költségmentesek. A Résztvevőt terhel minden olyan költség, melyet bankja vagy egyéb kifizető intézménye állapít meg. 9 Adók Minden kifizetés, melyet a Vállalat hajt végre a Résztvevő által elvégzett marketing tevékenységért és számítógépes források bérbeadásáért adóköteles a Résztvevő részéről. A Résztvevő felelős a könyveléséért, valamint azon adók befizetéséért, melyek jelen megállapodás értelmében az általa biztosított szolgáltatásokért befolyó jövedelmet terhelik. 10 Szellemi tulajdon, szerzői jog és védjegy Azokon kívül, melyeket jelen Megállapodás kifejezetten megállapít, egyik Fél sem szerezhet semmilyen jogosultságot, jogcímet vagy érdekeltséget a másik Fél vagy annak licenszadójának szellemi tulajdonával kapcsolatosan. Amennyiben a Vállalat biztosít az Ön számára szoftvert jelen Megállapodással kapcsolatosan, biztosít Önnek egy nem kizárólagos, nem továbbengedélyezhető licenszet ezen szoftverre vonatkozólag. A licensz kizárólagos célja az, hogy lehetővé tegye a Résztvevő számára a Kairos Partnerségi Program Információs Rendszeréhez való hozzáférést, valamint hogy lehetővé tegye a jelen Megállapodás értelmében végezhető szolgáltatások teljesítését a Megállapodás által előírt módon. Sem a Résztvevő, sem a Résztvevő nevében eljáró bármely harmadik fél nem másolhatja le, módosíthatja, értékesítheti vagy adhatja bérbe a szoftvert vagy annak bármely részét, illetve dokumentációját, valamint nem fejtheti vissza a szoftver forráskódját vagy kísérelheti meg feltörni azt, kivéve abban az esetben, ha a törvények feloldják ezeket a korlátozásokat vagy a Résztvevő írásos engedélyt kap erre a Vállalattól. A Résztvevő nem távolíthatja el, rejtheti el vagy változtathatja meg a Vállalat szerzői jogokkal kapcsolatos közleményeit, védjegyeit vagy egyéb, tulajdonjogokkal kapcsolatos közleményeit, melyek részét képezik a Vállalat szolgáltatásainak, termékeinek, szoftvereinek és dokumentációinak, vagy megtalálhatóak ezekben. A Vállalat biztosít a Résztvevő számára egy nem kizárólagos, nem továbbengedélyezhető licenszet, hogy a Résztvevő használhassa a Vállalat márkanevét, szolgáltatási védjegyét, logóit, (internetes) tartománynevét és egyéb egyedi márkajellegzetességeit. Mindezt kizárólag a Kairos Partnerségi Program Információs Rendszerének használatához, valamint jelen Megállapodásban meghatározott szolgáltatásokhoz kapcsolódóan, a szolgáltatásokat jelen

7 Megállapodás rendelkezéseinek értelmében végezve. A Vállaltnak bármikor jogában áll a licenszet visszavonni. A Vállalat feltüntetheti a Résztvevő nevét és márkajellegzetességeit a Vállalat prezentációiban, marketing anyagaiban, vásárlói listáiban és pénzügyi jelentéseiben a Résztvevő hozzájárulása nélkül is. 11 Titoktartás A Kairos Partnerségi Programba való regisztrációval a Résztvevő hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Vállalat személyes adatokat dolgozzon fel, beleértve a következő módokat: adatgyűjtés, rendszerezés, adatfelhalmozás, tárolás, adatszűrés (frissítés, változtatás), adatfelhasználás, adatelosztás (beleértve annak továbbítását), személytelenítés, blokkolás és megsemmisítés. A Résztvevő ezen felül hozzájárulását adja ahhoz, hogy adatai továbbíthatóak harmadik felek részére abban az esetben, ha a Vállalat és az adott harmadik fél megfelelően létrehozott szerződésben áll egymással, mely szerződés kötelezi a harmadik felet a Személyes Adatok c. részben foglalt követelmények teljesítésére. A teljes beazonosítás és visszaigazolás kizárólag azon Kairos Termékfelhasználók esetében lehetséges, akik részt vesznek a Kairos Partnerségi Programban. Ez a követelmény a Vállalat és a Résztvevő közötti pénzügyi tranzakciók miatt szükséges. A legteljesebb vásárlói titoktartás érdekében a Vállalat nem korlátozza a Kairos Termékek független megvásárlását és felhasználói fiókok létrehozását a Kairos Termékek-nél, melyek azonban semmilyen kapcsolatban nem állnak a Résztvevő Felhasználói Fiókjával. 12 Bizalmasság A Résztvevő egyetért azzal, hogy nem fedi fel a Vállalat bizalmas információit a Vállalat előzetes írásbeli engedélye nélkül. "A Vállalat Bizalmas Információi" a következőket tartalmazzák: 1. A Vállalat szoftverei, a Kairos Termékek technológiája és dokumentációja, a Partnerségi Program és a Vállalat egyéb tevékenységei; 2. A Kairos Partnerségi Programban való részvételért járó jutalékkulcs; 3. A Vállalat béta stádiumú szoftvereinek és szolgáltatásainak jellemzői és létezése; 4. Bármely olyan egyéb információ, melyet a Vállalat közöl, és amelyet bizalmasként jelöl meg, illetve amely a közlés módjából következően alapvetően bizalmasnak tekinthető. A Vállalat Bizalmas Információi nem tartalmaznak olyan információkat, melyek: 1. A Résztvevő birtokában voltak már jelen Megállapodás megkötése előtt is; 2. Jogszerűen kerültek a Résztvevő birtokába egy harmadik fél által;

8 13 Felelősség 3. Szükségesek a törvényes üzleti tevékenység végzéséhez és az adó befizetéséhez. A jelen Megállapodásban foglalt kötelezettségek nem megfelelő teljesítésekor és/vagy kudarc esetén a felelősség a Feleket terheli jelen Megállapodás rendelkezéseinek és a Vállalat szabályzatának megfelelően. A Vállalat kizárólag olyan módon felelős a kötelezettségekért, ahogyan az jelen Megállapodásban és/vagy a hivatalos honlapon kifejezett feltünetésre kerül. A Vállalat nem vállal felelősséget a jelen Megállapodásban foglalt kötelességek nem teljesítése és/vagy kudarc esetén, amennyiben a kötelességek nem teljesítése és/vagy a kudarc a Résztvevő és/vagy harmadik felek hibájából következik be. Egyik Fél sem vállal felelősséget a jelen Megállapodásban foglalt kötelességek nem teljesítése és/vagy kudarc esetén, amennyiben a kötelességek nem teljesítése és/vagy a kudarc előre nem látható körülmények miatt következik be. Előre nem látható körülmény (vis maior) minden olyan elkerülhetetlen körülmény, mely felett a Feleknek nincs befolyása, pl.: természeti katasztrófa, tűz, árvíz, hatósági rendeletek, bizonyos élethelyzetek, lázadás, polgárháború, háború, sztrájk vagy egyéb munkabeszüntetés (kivéve akkor, ha a sztrájkot vagy munkabeszüntetést a Vállalat alkalmazottai kezdeményezik), valamint a Kairos Partnerségi Program Információs Rendszeréhez való hozzáféréshez szükséges alapvető műszaki feltételek hiánya, mely a Vállalat hatáskörén kívül eső körülmény miatt következik be. A Vállalat nem tehető felelőssé vele kapcsolatban álló harmadik fél kötelezettségei kapcsán. A Vállalat nem tehető felelőssé olyan információkkal kapcsolatban, melyek a Vállalatra, annak szolgáltatásaira és termékeire vonatkoznak, amennyiben ezen információk forrása nem a jelen Megállapodás, vagy a Vállalat hivatalos honlapja. 14 Megszüntetés Jelen Megállapodás a Résztvevő Kairos Partnerségi Programban való regisztrációjának időpontjában lép életbe és érvényben marad a megvásárolt Kairos Termékcsomag lejártáig. Emellett jelen Megállapodás hatályát veszti a Kairos Termékcsomag visszaszolgáltatásának időpontjában. Jelen Megállapodás egyes szerzői jogokkal, titoktartással és személyes adatokkal kapcsolatos rendelkezései érvényben maradnak a Megállapodásban foglalt feltételek teljesítését követően még 5 évig. A Résztvevő bármikor megszüntetheti a Megállapodást egy megszüntetést kérelmező ben.

9 A Résztvevő megszüntetheti a Megállapodást az általa megvásárolt Kairos Termék visszaszolgáltatása nélkül is. Amennyiben a megszüntetés kérelmezése a Kairos Termékcsomag megvásárlását követő 14 napon belül történik, a megszüntetést a következő sorrendben folytatják le: Ha a megvásárolt termék árát vissza kívánja kapni: 1. A teljes ár visszatérítése az eredeti fizetési mód által; 2. A vásárláshoz kapcsolódó felhasználói fiókok megszüntetése a Kairos Termékek-nél; 3. A vásárlás felfüggesztése; 4. A Résztvevő és Partnerei azon jutalmainak felfüggesztése, melyek a vásárláshoz kapcsolódnak; 5. A Bónusz és Kifizetési Folyószámla egyenlegének visszatartása; 6. A Résztvevő Felhasználói Fiókjának megszüntetése. Ha a megvásárolt termék árát nem kívánja visszakapni: 1. A Bónusz és Kifizetési Folyószámla egyenlegének visszatartása; 2. A Résztvevő Felhasználói Fiókjának megszüntetése. Amennyiben a megszüntetés kérelmezése a Kairos Termékcsomag megvásárlását követő 14. nap után történik, a vásárlás összegének visszatérítése nem lehetséges; a megszüntetést a következő sorrendben folytatják le: 1. A Bónusz Folyószámláról származó, karantéban lévő összegek visszatartása; 2. A Résztvevő Felhasználói Fiókjának megszüntetése. Függetlenül a Kairos Termékcsomag megvásárlásának időpontjától, megszüntetés kérelmezése esetén a pozitív egyenlegű Résztvevői Folyószámlán található összeg kifizethető az elérhető kifizetési módokon, amennyiben ez nem ütközik jelen Megállapodás feltételeibe és a Vállalat törvénykezésének alkalmazható törvényeibe. Amennyiben a Vállalat szünteti meg a Megállapodást a Résztvevő szerződésszegése vagy illegális tevékenysége miatt, a Vállalat visszatarthat bámilyen kifizetetlen összeget vagy díjjal terhelheti meg a Résztvevő számláját, valamint blokkolhatja a Résztvevő Felhasználói Fiókját a jövőbeni visszaállítás vagy új regisztráció engedélyezése nélkül.

10

A KartonTrend.hu- Sarkadi Ákos e.v. Általános Szerződési Feltételei (a továbbiakban: ÁSZF ) 1. Az ÁSZF alkalmazása

A KartonTrend.hu- Sarkadi Ákos e.v. Általános Szerződési Feltételei (a továbbiakban: ÁSZF ) 1. Az ÁSZF alkalmazása A KartonTrend.hu- Sarkadi Ákos e.v. Általános Szerződési Feltételei (a továbbiakban: ÁSZF ) 1. Az ÁSZF alkalmazása 1.1 A KartonTrend.hu- Sarkadi Ákos e.v. (székhelye: 7636 Pécs, Akácfa dűlő 10., Nyilvántartási

Részletesebben

Használati feltételek

Használati feltételek Page 1 of 10 https://www.amway.hu Nyomtatási dátum 2010-12-15, 21:43 Használati feltételek 1. Fogalmak 2. A Használati feltételek elfogadása 3. Reklamáció 4. Az Amway Online honlapjának látogatói 5. Az

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Szolgáltatások beszerzésére

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Szolgáltatások beszerzésére ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Szolgáltatások beszerzésére Jelen Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) Megrendelő és Vállalkozó közötti ügyletekre vonatkozó szerződéses kapcsolat szabályait tartalmazzák

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek 1. Megrendelés: Írásban történik a megadott formanyomtatványon, melyet postai úton illetve e-mailben fogadunk el. A Kiadó a részére beérkező megrendelő lapot cégszerűen

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK izishop mobiltelefonos fizetési elfogadóhely biztosítására A HEDZ Magyarország Kft. Általános Szerzõdési Feltételei (továbbiakban: ÁSZF) izishop mobiltelefonos fizetési

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK Az Általános Szolgáltatási Feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák az ARKON ZRT. (székhely: 1016 Budapest, Mészáros u. 58/a., adószám: 140856222-41, cégjegyzékszám: 01-10-045793),

Részletesebben

A SMART FARMING KFT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI /a továbbiakban: ÁSZF/

A SMART FARMING KFT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI /a továbbiakban: ÁSZF/ A SMART FARMING KFT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI /a továbbiakban: ÁSZF/ Név: Smart Farming Kft. Idegen nyelvű név: Smart Farming GmbH Székhely: 7400 Kaposvár, Roboz István utca 7. Képviselő neve: Dr.

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI ÉS SZOFTVERFELHASZNÁLÁSI SZERZŐDÉS Általános Szerződési Feltételek

VÁLLALKOZÁSI ÉS SZOFTVERFELHASZNÁLÁSI SZERZŐDÉS Általános Szerződési Feltételek VÁLLALKOZÁSI ÉS SZOFTVERFELHASZNÁLÁSI SZERZŐDÉS Általános Szerződési Feltételek amely a következő felek között jön létre a jelen okiratban alább szereplő feltételekkel: egyfelől a LAUREL Számítástechnikai

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a HKP MEDIA SERVICES Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett, működtetett, www.hire.hu domain címen

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) az E-építési napló mobilalkalmazás használatához

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) az E-építési napló mobilalkalmazás használatához Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) az E-építési napló mobilalkalmazás használatához Az Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) célja, hogy a Lechner Nonprofit Kft. által kínált E építési

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) A Mana Fashion ruha webáruház böngészésével és használatával Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a Mana Fashion webáruház használatára

Részletesebben

TELENOR MAGYARORSZÁG ZRT. ÁLTALÁNOS BESZERZÉSI FELTÉTELEK. Első kibocsátás dátuma: 2014. május 15. Első hatálybalépés: 2014. május 15.

TELENOR MAGYARORSZÁG ZRT. ÁLTALÁNOS BESZERZÉSI FELTÉTELEK. Első kibocsátás dátuma: 2014. május 15. Első hatálybalépés: 2014. május 15. Első kibocsátás dátuma: 2014. május 15. Első hatálybalépés: 2014. május 15. Módosítás időpontja Módosítás készítője Módosítások összefoglalója Módosítás hatályba lépése 1 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1.1.

Részletesebben

Budapest Lízing Zrt. Üzletszabályzat

Budapest Lízing Zrt. Üzletszabályzat Budapest Lízing Zrt. Pénzügyi lízingtevékenységre vonatkozó Üzletszabályzat Hatályos 2009. augusztus 1-jétől www.budapestlizing.hu 1. ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK...3 1.1. Az Üzletszabályzat hatálya... 3 1.2. Az

Részletesebben

Díjnet Zrt. Általános szerződési feltételek. a Díjnet-rendszer felhasználói számára. Közzététel dátuma: 2016. március 10.

Díjnet Zrt. Általános szerződési feltételek. a Díjnet-rendszer felhasználói számára. Közzététel dátuma: 2016. március 10. Díjnet Zrt. Általános szerződési feltételek a Díjnet-rendszer felhasználói számára Közzététel dátuma: 2016. március 10. Hatálybalépés dátuma: 2016. április 9. 1. Tartalomjegyzék 1. TARTALOMJEGYZÉK... 1

Részletesebben

mint szolgáltató (a továbbiakban: Szolgáltató),

mint szolgáltató (a továbbiakban: Szolgáltató), KERESKEDELMI ÉS EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS amely létrejött egyrészről a a jelen megállapodást továbbiakban: Megállapodás a Megállapodás feltételei szerint elfogadó (239/2009. (X.20.) IKIM rendeletben

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK NETB@NK SZOLGÁLTATÁSHOZ

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK NETB@NK SZOLGÁLTATÁSHOZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK NETB@NK SZOLGÁLTATÁSHOZ Fogalom meghatározások: Fizetési számla: a Pannon Takarék Bank Zrt. (a továbbiakban: Bank) által a Számlatulajdonos részére vezetett, a Szerződésben

Részletesebben

Általános felhasználási feltételek. TomTom International B.V.

Általános felhasználási feltételek. TomTom International B.V. [Magyarország] Általános felhasználási feltételek TomTom International B.V. De Ruijterkade 154, 1011 AC Amszterdam, Hollandia és valamennyi leányvállalata (együttesen TomTom ) Tartalom 1 Hatály... 3 2

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK szerver, webtárhely és kapcsolódó szolgáltatások nyújtására...

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK szerver, webtárhely és kapcsolódó szolgáltatások nyújtására... ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK szerver, webtárhely és kapcsolódó szolgáltatások nyújtására... 1. Definíciók: Szolgáltató: Zedality Kft., 6000 Kecskemét, Mészáros Lázár tér 1., adószáma: 12552580 2 03,

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK KREANOD KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG 2014. ÁPRILIS 2-TŐL HATÁLYOS

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK KREANOD KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG 2014. ÁPRILIS 2-TŐL HATÁLYOS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK KREANOD KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG HATÁLYOS 2014. ÁPRILIS 2-TŐL TARTALOMJEGYZÉK 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 3 1.1. Az Általános Szerződési

Részletesebben

Ignite koncertjegy nyereményjáték szabályzat

Ignite koncertjegy nyereményjáték szabályzat Ignite koncertjegy nyereményjáték szabályzat Részvételi feltételek és játékszabályzat Ignite koncertjegy nyereményjáték A Fehérvár AV19 Ignite koncertjegy nyereményjátékára (a továbbiakban: Játék ) az

Részletesebben

I. A feltételek elfogadása

I. A feltételek elfogadása Felhasználási feltételek: Végfelhasználói licensz megállapodás a GS1 Logger for Staff alkalmazásra (2014. június 30-tól hatályos változat; változások dőlt betűvel jelölve) I. A feltételek elfogadása 1.

Részletesebben

A Medicrent Korlátolt Felelősségű Társaság. eszközök bérbeadására vonatkozó. Általános Szerződési Feltételei

A Medicrent Korlátolt Felelősségű Társaság. eszközök bérbeadására vonatkozó. Általános Szerződési Feltételei 1 A Medicrent Korlátolt Felelősségű Társaság eszközök bérbeadására vonatkozó Általános Szerződési Feltételei Hatályos: 2014. július 30. napjától 2 1. ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK 1.1. Az Általános Szerződési Feltételek

Részletesebben

A CAMAIEU HUNGARY Kft. Camaieu Selfiere fel elnevezésű online nyereményjátékának Részvételi- és Játékszabályzata

A CAMAIEU HUNGARY Kft. Camaieu Selfiere fel elnevezésű online nyereményjátékának Részvételi- és Játékszabályzata A CAMAIEU HUNGARY Kft. Camaieu Selfiere fel elnevezésű online nyereményjátékának Részvételi- és Játékszabályzata 1. A Játék szervezője 1.1. A Camaieu Selfiere fel elnevezésű online nyereményjáték (a továbbiakban:

Részletesebben

VISZONTELADÓNAK A TELJES FEL NEM HASZNÁLT CSOMAGOT A SZÁMLÁVAL EGYÜTT.

VISZONTELADÓNAK A TELJES FEL NEM HASZNÁLT CSOMAGOT A SZÁMLÁVAL EGYÜTT. GroupWise 2012 SP2 GroupWise WebAccess/Messenger (korlátozott licenc) GroupWise Coexistence Solution for Exchange Novell szoftverlicenc-szerződés FIGYELMESEN OLVASSA EL A SZERZŐDÉST. A SZOFTVER TELEPÍTÉSÉVEL,

Részletesebben

KERETKERETSZERZODES. média ügynökségi feladatok ellátása tárgyában

KERETKERETSZERZODES. média ügynökségi feladatok ellátása tárgyában KERETKERETSZERZODES média ügynökségi feladatok ellátása tárgyában amely létrejött egyrészről Budapest Főváros Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. (a továbbiakban: Megrendelő) székhely: 1138 Budapest, Népfürdő

Részletesebben

A Femina Média Korlátolt Felelősségű Társaság. Általános Szerződési Feltételei a Femina Media által kiadott termékekre vonatkozóan

A Femina Média Korlátolt Felelősségű Társaság. Általános Szerződési Feltételei a Femina Media által kiadott termékekre vonatkozóan A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) vonatkozó részei elválaszthatatlan részét képezik mindazon Hirdetési szerződésnek (a továbbiakban: Egyedi Szerződés), melyet a Femina Média

Részletesebben

Wagner Solar Hungária Kft. Általános szerződési feltételek

Wagner Solar Hungária Kft. Általános szerződési feltételek Wagner Solar Hungária Kft. Általános szerződési feltételek A Wagner Solar Hungária Kft székhelye: 2120 Dunakeszi, Fóti út 92, képviselője: Beleznai Nándor ügyvezető, elektronikus levelezési címe: info@wagnersolar.hu,

Részletesebben

Az MKB Consulting Kft. projektmenedzsment-szolgáltatásra vonatkozó Általános szerződéses feltételei ( Ászf )

Az MKB Consulting Kft. projektmenedzsment-szolgáltatásra vonatkozó Általános szerződéses feltételei ( Ászf ) Az MKB Consulting Kft. projektmenedzsment-szolgáltatásra vonatkozó Általános szerződéses feltételei ( Ászf ) I. Általános rendelkezések 1. A jelen Általános szerződéses feltételek (a továbbiakban: Ászf

Részletesebben

Secret Control GPS Kft. Mobil parkolási szolgáltatási szabályzat

Secret Control GPS Kft. Mobil parkolási szolgáltatási szabályzat MOBIL PARKOLÁSI SZOLGÁLTATÁSI SZABÁLYZAT I. FEJEZET A SZOLGÁLTATÁSI SZABÁLYZAT ALAPFOGALMAI 1.1 Alapfogalmak 1.1.1 Szolgáltatás A Szolgáltató, mint a 356/2012. (XII.13.) Korm. rendeletben meghatározott

Részletesebben

AUTO SECURIT Zrt. SZOLGÁLTATÁSI SZABÁLYZAT PARKOLÁS ÉS E-MATRICA VÁSÁRLÁS

AUTO SECURIT Zrt. SZOLGÁLTATÁSI SZABÁLYZAT PARKOLÁS ÉS E-MATRICA VÁSÁRLÁS AUTO SECURIT Zrt. SZOLGÁLTATÁSI SZABÁLYZAT PARKOLÁS ÉS E-MATRICA VÁSÁRLÁS I. FEJEZET A SZOLGÁLTATÁSI SZABÁLYZAT ALAPFOGALMAI 1.1 Alapfogalmak 1.1.1 Szolgáltatás A Szolgáltató, mint a 356/2012. (XII.13.)

Részletesebben

IBM SERVICEPAC KARBANTARTÁSI MEGÁLLAPODÁS

IBM SERVICEPAC KARBANTARTÁSI MEGÁLLAPODÁS IBM SERVICEPAC KARBANTARTÁSI MEGÁLLAPODÁS MEGJEGYZÉS: KÉRJÜK, FIGYELMESEN OLVASSA EL AZ ALÁBBI FELTÉTELEKET, AMELYEK ALAPJÁN AZ IBM A SERVICEPAC SZOLGÁLTATÁST NYÚJTJA. AZ IBM EZT A SZOLGÁLTATÁST CSAK AKKOR

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek kivonata

Általános Szerződési Feltételek kivonata Általános Szerződési Feltételek kivonata Actel Távközlési Zrt. 2008. március 3. 1 Tartalom 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK... 4 1.1. Szerződési feltételek célja...4 1.2. Szerződési feltételek hatálya...4 1.3.

Részletesebben

Felhasználási Feltételek

Felhasználási Feltételek Felhasználási Feltételek Az LXO.HU Felhasználási Feltételek A jelen Felhasználási Feltételek (a továbbiakban: Feltételek) a Szűcs Gábor E.V. (székhely: 6640 Csongrád, Thököly Imre utca 13., adószáma: 67105827

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Utolsó frissítés / Hatályos: 2016. március 30. I. Általános rendelkezések A Szolgáltató adatai: A Szolgáltató neve: Koszta Regina Egyéni Vállalkozó Székhelye és postai címe:

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek. Székhely és levelezési cím: 1126 Budapest Tartsay V. u. 14.

Általános Szerződési Feltételek. Székhely és levelezési cím: 1126 Budapest Tartsay V. u. 14. Általános Szerződési Feltételek A www.unigifter.com online áruházat a UniGifter Hungary Kft. üzemelteti (továbbiakban: Szolgáltató). A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a UniGifter

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZİDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZİDÉSI FELTÉTELEK Székhely: 6065 Lakitelek, Liget u. 2. Levelezési cím: 6000 Kecskemét, Kisfaludy u.8. Telefon: (76) 502-650 e-mail: kozpont@lakitelek.tksz.hu Kirendeltségek: Lakitelek (76) 449-135 Nyárlırinc (76) 343-015

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK AZ INTERNET SZOLGÁLTATÁSRA

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK AZ INTERNET SZOLGÁLTATÁSRA DabasNet Számítástechnikai és Kereskedelmi Kft. 2370 Dabas Szent István út 85. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK AZ INTERNET SZOLGÁLTATÁSRA Hatályos: 2009. május 1-től. Készült: 2007. július 30. Utolsó módosítás:

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek VNTV Fesztivál

Általános Szerződési Feltételek VNTV Fesztivál Általános Szerződési Feltételek VNTV Fesztivál Hatályos: 2016. március 18-tól I. Általános rendelkezések 1. A Szolgáltató adatai: A Szolgáltató neve: Viva Natura World Kft. Székhelye és postai címe: 2151

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK Általános Szolgáltatási Feltételek (hatályos: 2010. november 22-től) ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK Az Általános Szolgáltatási Feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák az ARKON ZRT. (székhely: 1016 Budapest,

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek 1.ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ A jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF ) tartalmazza a Szolgáltatótól megvásárolható Szolgáltatásokkal összefüggő megrendelések

Részletesebben

TOTAL IMMERSION D FUSION RUNTIME VÉGFELHASZNÁLÓI LICENC-MEGÁLLAPODÁS

TOTAL IMMERSION D FUSION RUNTIME VÉGFELHASZNÁLÓI LICENC-MEGÁLLAPODÁS TOTAL IMMERSION D FUSION RUNTIME VÉGFELHASZNÁLÓI LICENC-MEGÁLLAPODÁS A jelen, a TOTAL IMMERSION és Ön (a továbbiakban Ön vagy az ENGEDÉLYES ) közötti licenc-megállapodás (a továbbiakban a Megállapodás

Részletesebben

TSC Kft. 1091 Budapest, Üllői út 19.. Cg. 01-09-871569 MKEH reg.szám: U00726

TSC Kft. 1091 Budapest, Üllői út 19.. Cg. 01-09-871569 MKEH reg.szám: U00726 TSC Kft. 1091 Budapest, Üllői út 19.. Cg. 01-09-871569 MKEH reg.szám: U00726 Biztosító:QBE Biztosító Tel.: 06 1 427 27 27 Honlap:www.tescotravel.hu E-mail:foglalas@tescotravel.hu ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK (ÁSZF) 1. AZ ÁSZF HATÁLYA

ÁLTALÁNOS SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK (ÁSZF) 1. AZ ÁSZF HATÁLYA ÁLTALÁNOS SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK (ÁSZF) 1. AZ ÁSZF HATÁLYA 1.1. Az ÁSZF hatálya kiterjed a JET-VILL Építő és Épületgépészeti Fővállalkozó és Kivitelező Korlátolt Felelősségű Társaság (székhelye: 1158 Budapest

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek. (2016.06.06. napjától hatályos szöveg)

Általános Szerződési Feltételek. (2016.06.06. napjától hatályos szöveg) Általános Szerződési Feltételek (2016.06.06. napjától hatályos szöveg) A jelen felhasználási feltételek ( Szerződés ) az Aurovektor Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (Zalaegerszegi Törvényszék

Részletesebben

ESETI, ÓRADÍJAS, ONLINE ÁFA-TANÁCSADÁS KÖNYVELŐIRODÁK, EGYÉB VÁLLALKOZÁSOK RÉSZÉRE ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) Kiadta:

ESETI, ÓRADÍJAS, ONLINE ÁFA-TANÁCSADÁS KÖNYVELŐIRODÁK, EGYÉB VÁLLALKOZÁSOK RÉSZÉRE ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) Kiadta: ESETI, ÓRADÍJAS, ONLINE ÁFA-TANÁCSADÁS KÖNYVELŐIRODÁK, EGYÉB VÁLLALKOZÁSOK RÉSZÉRE ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) Kiadta: Ferenc Krisztina e.v. (Nyilvántartási szám: 31776502) SZÉKHELY: 7671 Bicsérd,

Részletesebben

NYUGTALOTTO JÁTÉKSZABÁLYZAT

NYUGTALOTTO JÁTÉKSZABÁLYZAT NYUGTALOTTO JÁTÉKSZABÁLYZAT 1 Tartalom I. Általános rész... 4 1. Általános rendelkezések... 4 2. Értelmező rendelkezések... 4 I.1 Nyugtalotto Játék... 4 I.2 Bizonylat... 4 I.3 Alapregisztráció... 4 I.4

Részletesebben

Bakonyvidéke Takarékszövetkezet

Bakonyvidéke Takarékszövetkezet Fogalom meghatározások Takarékszövetkezet: Bakonyvidéke Takarékszövetkezet (székhelye: 2870 Kisbér, Kossuth Lajos u. 14.) továbbiakban (Takarékszövetkezet) Bankszámla: a Takarékszövetkezet által a Számlatulajdonos

Részletesebben

CBRE Corporate Outsourcing Kft.

CBRE Corporate Outsourcing Kft. . CBRE Corporate Outsourcing Kft 1. Meghatározások Az Alkalmazandó jog kifejezés a Magyar Köztársaság jogszabályait, törvényeit és más jogszabályait, az Európai Közösségek végrehajtható jogszabályait,

Részletesebben

Szerződéses ajánlat A(z) KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT Felhasználási helyének/helyeinek villamos energia beszerzésére

Szerződéses ajánlat A(z) KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT Felhasználási helyének/helyeinek villamos energia beszerzésére Szerződéses ajánlat A(z) KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT Felhasználási helyének/helyeinek villamos energia beszerzésére Szeged, 2015.03.20. EDF DÉMÁSZ Zrt. A jelen szerződéses ajánlat létrejött egyrészről a Felhasználó

Részletesebben

ERZSÉBET UTALVÁNYFORGALMAZÓ ÉS GAZDASÁGI SZOLGÁLTATÓ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG

ERZSÉBET UTALVÁNYFORGALMAZÓ ÉS GAZDASÁGI SZOLGÁLTATÓ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 2. sz. melléklet ERZSÉBET UTALVÁNYFORGALMAZÓ ÉS GAZDASÁGI SZOLGÁLTATÓ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK AZ ERZSÉBET-UTALVÁNY ELFOGADÁSÁRA (2016/I.) 1 Tartalomjegyzék I.

Részletesebben

PRIM TELEKOM Korlátolt Felelősségű Társaság

PRIM TELEKOM Korlátolt Felelősségű Társaság PRIM TELEKOM Korlátolt Felelősségű Társaság KÖZVETÍTŐVÁLASZTÁS SZOLGÁLTATÁS (CPS) IGÉNYBEVÉTELÉRE VONATKOZÓ Általános Szerződési Feltételei Készítés időpontja: 2015. október 08. Hatályos: 2015. október

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI ADATHÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁS EZEN BELÜL IS INTERNET HOZZÁFÉRÉSI SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE Last-Mile Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Székhely: 7635 Pécs, Jakabhegyi út 27.

Részletesebben

ÁLTALÁNOS VÉTELI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS VÉTELI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS VÉTELI FELTÉTELEK Jelen Általános Vételi Feltételek (ÁVF) Vevő és Eladó közötti ügyletekre vonatkozó szerződéses kapcsolat szabályait tartalmazzák a Megrendelésben foglalt feltételekkel együtt.

Részletesebben

Részvételi feltételek és játékszabályzat Pöttyös Pillanatok fotópályázat

Részvételi feltételek és játékszabályzat Pöttyös Pillanatok fotópályázat Részvételi feltételek és játékszabályzat Pöttyös Pillanatok fotópályázat A FrieslandCampina Hungária ZRt. Pöttyös Pillanatok fotópályázatára (a továbbiakban: Játék ) az alábbi szabályok vonatkoznak. 1.

Részletesebben

Küzdelem a munka világából történő kirekesztődés ellen

Küzdelem a munka világából történő kirekesztődés ellen A Foglalkoztatáspolitikai és Munkaügyi Minisztérium megbízásából az ESZA Európai Szociális Alap Nemzeti Programirányító Iroda mint Szerződő Hatóság Küzdelem a munka világából történő kirekesztődés ellen

Részletesebben

a készülék gyártója között, aki a szoftvert a készülékkel terjeszti; vagy a szoftver telepítője között, aki a szoftvert a készülékkel terjeszti.

a készülék gyártója között, aki a szoftvert a készülékkel terjeszti; vagy a szoftver telepítője között, aki a szoftvert a készülékkel terjeszti. LICENCFELTÉTELEK MICROSOFT SZOFTVERHEZ MICROSOFT OFFICE 2010 ASZTALI ALKALMAZÁSSZOFTVER Az alábbiakban a licencfeltételek két különálló halmaza olvasható. Ezek közül csak egy feltételhalmaz vonatkozik

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK HATÁLYOS: 2015. MÁJUS 13-TŐL VISSZAVONÁSIG Tartalom 1. A szállító adatai, elérhetőségi és az általános szerződési feltételekben használt fogalmak... 2 2. Általános rendelkezések...

Részletesebben

A Confhotel- Net Kft. Általános Szerződési Feltételei Szálláshelyek, rendezvényhelyszínek és szolgáltatók részére

A Confhotel- Net Kft. Általános Szerződési Feltételei Szálláshelyek, rendezvényhelyszínek és szolgáltatók részére A Confhotel- Net Kft. Általános Szerződési Feltételei Szálláshelyek, rendezvényhelyszínek és szolgáltatók részére A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF ) a Confhotel- Net Kft. (1033

Részletesebben

Rendszerhasználó Tagsági Megállapodás A Kapacitáslekötési Platform (Regional Booking Platform) Működési Szabályzat 1.

Rendszerhasználó Tagsági Megállapodás A Kapacitáslekötési Platform (Regional Booking Platform) Működési Szabályzat 1. A Kapacitáslekötési Platform (Regional Booking Platform) Működési Szabályzat 1. számú melléklete FGSZ Zrt. 1 Rendszerhasználó Tagsági Megállapodás a Kapacitáslekötési Platform (Regional Booking Platform)

Részletesebben

SUSE(r) Moblin Novell(r) Szoftverlicenc-szerződés

SUSE(r) Moblin Novell(r) Szoftverlicenc-szerződés SUSE(r) Moblin Novell(r) Szoftverlicenc-szerződés FIGYELMESEN OLVASSA EL EZT A SZERZŐDÉST. A SZOFTVER (ÉS ÖSSZETEVŐINEK) TELEPÍTÉSÉVEL VAGY MÁS MÓDON TÖRTÉNŐ HASZNÁLATÁVAL ELFOGADJA EZEN SZERZŐDÉS FELTÉTELEIT.

Részletesebben

EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS önkormányzati tulajdonú ingatlan esetén

EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS önkormányzati tulajdonú ingatlan esetén EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS önkormányzati tulajdonú ingatlan esetén amely a sportról szóló 2004. évi I. törvényben meghatározott önkormányzati feladatok hatékony ellátásának céljából jött létre egyrészről

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF ) a SOLAR GOLD Aranykereskedelmi és Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság (székhelye: West End Irodaház,

Részletesebben

Adatkezelési szabályzat

Adatkezelési szabályzat Adatkezelési szabályzat A Tagok személyes adatainak kezelése, a személyes adatok védelme érdekében A Szolgáltató az Előfizetők személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi elõírásokkal összhangban

Részletesebben

Hetedik keretprogram, támogatási megállapodás II. melléklet: Általános feltételek Marie Curie-cselekvések Egyetlen kedvezményezett

Hetedik keretprogram, támogatási megállapodás II. melléklet: Általános feltételek Marie Curie-cselekvések Egyetlen kedvezményezett Hetedik keretprogram, támogatási megállapodás II. melléklet: Általános feltételek Marie Curie-cselekvések Egyetlen kedvezményezett II.1. Fogalommeghatározások...2 A rész A PROJEKT VÉGREHAJTÁSA...3 1. SZAKASZ

Részletesebben

Gondtalan Webáruház Általános Szerződési Feltételei

Gondtalan Webáruház Általános Szerződési Feltételei Az Általános Szolgáltatási Feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák a StaToBa Kft. (székhely: 1119 Budapest, Andor u. 21., adószám: 24844196-2-43), mint szolgáltató ( Szolgáltató ) által üzemeltetett webáruház

Részletesebben

Részvételi és pályázati szabályzat COFIDIS Álomtábor

Részvételi és pályázati szabályzat COFIDIS Álomtábor Részvételi és pályázati szabályzat COFIDIS Álomtábor 1. A Pályázat neve és időtartama A Cofidis Magyarországi Fióktelepe Álomtábor megnevezésű Pályázatot (a továbbiakban: Pályázat ) hirdet, amelynek időtartama:

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLET ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE. Tisztelt Képviselő-testület!

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLET ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE. Tisztelt Képviselő-testület! 15 fi I C A BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLET ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Tárgy: Sürgősségi indítvány Tisztelt Képviselő-testület! A Budapest Főváros XVI. Kerület Önkormányzat indítvány előterjesztésére. SZMSZ-e

Részletesebben

Vásárlási Információ (Általános Szerződési és Felhasználási feltételek)

Vásárlási Információ (Általános Szerződési és Felhasználási feltételek) Vásárlási Információ (Általános Szerződési és Felhasználási feltételek) A jelen Általános Szerződési és Felhasználási feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Teaház Webáruházat üzemeltető Pagács György am.(a

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK. hatályos: 2016. június 1.

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK. hatályos: 2016. június 1. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK hatályos: 2016. június 1. Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF ) a SOLAR GOLD Aranykereskedelmi és Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 1. Általános rendelkezések... 2 1.1. A szolgáltató adatai... 2 1.2. Szerződő felek... 2 2. A Szerződés létrejötte, a foglalás módjai és feltételei... 2 2.1. A szerződés

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK K&H Bank Zrt. 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9. telefon: (06 1) 328 9000 fax: (06 1) 328 9696 www.kh.hu bank@kh.hu ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A DEVIZABELFÖLDI ÉS DEVIZAKÜLFÖLDI TERMÉSZETES SZEMÉLYEK

Részletesebben

A Bank a NYESZ pénzszámlán elhelyezett pénzeszközök után kamatot nem fizet.

A Bank a NYESZ pénzszámlán elhelyezett pénzeszközök után kamatot nem fizet. Ügyfélkód: NYESZ pénzszámla száma: SZÁMLASZERZŐDÉS NYUGDÍJ-ELŐTAKARÉKOSSÁGI ÉRTÉKPAPÍR-, ÉS PÉNZSZÁMLA VEZETÉSÉRŐL (a továbbiakban: NYESZ szerződés) amely létrejött egyfelől Név: Lakcím/Székhely: mint

Részletesebben

2015 Ecostudio Informatika Kft.

2015 Ecostudio Informatika Kft. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK AZ ECOSTUDIO INFORMATIKA KFT. ÁLTAL NYÚJTOTT ECOHOSTING WEBTÁRHELY, VPS, DOMAIN REGISZTRÁCIÓS ÉS SSL TANÚSÍTVÁNY SZOLGÁLTATÁSOKHOZ (továbbiakban ÁSZF ) 1. Bevezető 1.1 Az

Részletesebben

A DEBRECENI EGYETEM SZELLEMI TULAJDON KEZELÉSI SZABÁLYZATA

A DEBRECENI EGYETEM SZELLEMI TULAJDON KEZELÉSI SZABÁLYZATA A DEBRECENI EGYETEM SZELLEMI TULAJDON KEZELÉSI SZABÁLYZATA A szabályzat célja, hogy I. A szabályzat célja elősegítse a Debreceni Egyetem (a továbbiakban: Egyetem) kutatói, oktatói illetve a szabályzat

Részletesebben

SZERZŐDÉS K&H Széchenyi Pihenő Kártya kibocsátásáról

SZERZŐDÉS K&H Széchenyi Pihenő Kártya kibocsátásáról SZERZŐDÉS K&H Széchenyi Pihenő Kártya kibocsátásáról A jelen szerződés létrejött egyrészről: K&H Csoportszolgáltató Központ Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9.,

Részletesebben

ONLINE ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) a www.funyiroaruhaz.hu weboldal használatához 2016. február

ONLINE ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) a www.funyiroaruhaz.hu weboldal használatához 2016. február ONLINE ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) a www.funyiroaruhaz.hu weboldal használatához 2016. február 1. Preambulum Köszöntjük Önt honlapunkon! Köszönjük, hogy vásárlása során cégünket tiszteli meg

Részletesebben

"Nagy karácsonyi Facebook kérdőív" játékszabályzat

Nagy karácsonyi Facebook kérdőív játékszabályzat "Nagy karácsonyi Facebook kérdőív" játékszabályzat A játék célja A játék szervezője az önkéntesen résztvevő személyek adataiból üzletszerzési és kapcsolat felvételi listát állít össze, és az összegyűjtött

Részletesebben

BKV Zrt. MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS cégnév BKV Zrt. 15/T-408/10. BKV Zrt.

BKV Zrt. MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS cégnév BKV Zrt. 15/T-408/10. BKV Zrt. BKV Zrt. MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS A jelen megbízási szerződés (a továbbiakban: Szerződés) az alulírott helyen és időpontban jött létre egyrészről a Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Székhely:

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Interoute Magyarország Távközlési Korlátolt Felelősségű Társaság Általános Szerződési Feltételek (1. számú Melléklet) üzleti (céges) előfizetők részére Hatálybalépés időpontja: 2014. május 2. 1 Tartalomjegyzék

Részletesebben

M-T Munkaügyi Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság 2600 Vác, Pálffy utca 39 Adószám: 12821909-2-13 / Cg.sz. 19-09-090860.

M-T Munkaügyi Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság 2600 Vác, Pálffy utca 39 Adószám: 12821909-2-13 / Cg.sz. 19-09-090860. Készítette: M-T Munkaügyi Tanácsadó Kft. 2600 Vác, Köztársaság út 5. Tel: (30)-6333-925 Fax: (27)-353-925 E-Mail: iroda@munkavilaga.hu; iroda@munkaugyes.hu Web: www.munkavilaga.hu; www.munkaugyes.hu M-T

Részletesebben

A Xylem Inc. Beszállítói ombudsmanprogramja

A Xylem Inc. Beszállítói ombudsmanprogramja A Xylem Inc. Beszállítói ombudsmanprogramja A Xylem Inc. vállalatnál a vezérelvünk a Viselkedési kódexünk (Xylem Viselkedési kódex). A Viselkedési kódex a beszállítói bázisunknak a Xylem Inc. vállalattal

Részletesebben

FIGYELEM! A SZOLGÁLTATÁS AKTIVÁLÁSA, A HIVATKOZOTT APPLIKÁCIÓ LETÖLTÉSE, ILLETVE ELŐBBIEK HASZNÁLATA ELŐTT FIGYELMESEN OLVASSA EL AZ ALÁBBIAKAT!

FIGYELEM! A SZOLGÁLTATÁS AKTIVÁLÁSA, A HIVATKOZOTT APPLIKÁCIÓ LETÖLTÉSE, ILLETVE ELŐBBIEK HASZNÁLATA ELŐTT FIGYELMESEN OLVASSA EL AZ ALÁBBIAKAT! FIGYELEM! A SZOLGÁLTATÁS AKTIVÁLÁSA, A HIVATKOZOTT APPLIKÁCIÓ LETÖLTÉSE, ILLETVE ELŐBBIEK HASZNÁLATA ELŐTT FIGYELMESEN OLVASSA EL AZ ALÁBBIAKAT! ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A jelen általános szerződési

Részletesebben

ERZSÉBET UTALVÁNYFORGALMAZÓ ÉS GAZDASÁGI SZOLGÁLTATÓ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG

ERZSÉBET UTALVÁNYFORGALMAZÓ ÉS GAZDASÁGI SZOLGÁLTATÓ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 2. sz. melléklet ERZSÉBET UTALVÁNYFORGALMAZÓ ÉS GAZDASÁGI SZOLGÁLTATÓ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK AZ ELEKTRONIKUS ERZSÉBET-UTALVÁNY ÉS ERZSÉBET-UTALVÁNY PLUSZ KÁRTYA

Részletesebben

Közzététel: 2013.07.12. Shell üzemanyagkártya ÁKM

Közzététel: 2013.07.12. Shell üzemanyagkártya ÁKM 1. BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK 1.1. Fogalmak II. rész Általános Kártyahasználati Megállapodás -sztenderd - 1.1.1. Megállapodás: a Shell és Felhasználó között a Felhasználó által kitöltött és aláírt Megrendelőlap

Részletesebben

Végfelhasználói licencszerződés (End User License Agreement EULA ) SISW Online Végfelhasználói licencszerződés

Végfelhasználói licencszerződés (End User License Agreement EULA ) SISW Online Végfelhasználói licencszerződés Végfelhasználói licencszerződés (End User License Agreement EULA ) SISW Online Végfelhasználói licencszerződés FONTOS: A Szoftver telepítésekor a program kéri Öntől, hogy az elfogadom gombra kattintva

Részletesebben

Adatkezelési szabályzat

Adatkezelési szabályzat Adatkezelési szabályzat Bevezetés Amikor kedves vásárlóink meglátogatják weblapunkat, magánszférájuk és személyiségi jogaik védelme rendkívül fontosak számunkra. Ezt a szempontot nem hagyhatjuk figyelmen

Részletesebben

Az OTP Bank zárt körben elérhető, Fogd a pénzt és nyerj! című játékának hivatalos Részvételi és Játékszabályzata. (a továbbiakban: Játékszabályzat)

Az OTP Bank zárt körben elérhető, Fogd a pénzt és nyerj! című játékának hivatalos Részvételi és Játékszabályzata. (a továbbiakban: Játékszabályzat) Az OTP Bank zárt körben elérhető, Fogd a pénzt és nyerj! című játékának hivatalos Részvételi és Játékszabályzata (a továbbiakban: Játékszabályzat) 1.Szervező: OTP Bank Nyrt., székhely: 1051 Budapest, Nádor

Részletesebben

ÁLTALÁNOS ÜZLETI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS ÜZLETI FELTÉTELEK 1146 Budapest, Thököly út 172. TELEFON: +36 1 / 796 19 44 W W W. G R E E N PA S S. P R O GREEN PASS Utalványkibocsátó Kft. ÁLTALÁNOS ÜZLETI FELTÉTELEK GREEN PASS Utalvány Hatályos: 2015. december 14-től

Részletesebben

AZ ARANYSZÁMLA SZERZŐDÉS MEGKÖTÉSÉNEK ÁLTALÁNOS

AZ ARANYSZÁMLA SZERZŐDÉS MEGKÖTÉSÉNEK ÁLTALÁNOS A jelen Általános Szerződési Feltételek ( ÁSZF ) a Társaság és az Ügyfelek között a SolarGold Aktív Aranyszáma elnevezésű aranyszámla (a továbbiakban: Aranyszámla ) vonatkozásában, az általános forgalmi

Részletesebben

II. rész. Általános Kártyahasználati Megállapodás -sztenderd -

II. rész. Általános Kártyahasználati Megállapodás -sztenderd - 1. BEVEZETİ RENDELKEZÉSEK 1.1. Fogalmak II. rész Általános Kártyahasználati Megállapodás -sztenderd - 1.1.1. Megállapodás: a Shell és Felhasználó között a Felhasználó által kitöltött és aláírt Megrendelılap

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A jelen Általános Felhasználási Feltételek (a továbbiakban: Általános Felhasználási Feltételek, ÁFF. vagy Dokumentum.) a Surin Zsuzsanna E.V. (9821, Hegyhátszentpéter Táncsics

Részletesebben

SZELLEMITULAJDON-KEZELÉSI

SZELLEMITULAJDON-KEZELÉSI NYUGAT-MAGYARORSZÁGI EGYETEM SZELLEMITULAJDON-KEZELÉSI SZABÁLYZAT SOPRON 2011 TARTALOMJEGYZÉK Preambulum... 3 Definíciók... 4 Jogszabályok... 6 A Szabályzat hatálya... 8 A szellemi alkotáshoz kapcsolódó

Részletesebben

AquaZ Natura Kft. Általános Szerződési Feltételek

AquaZ Natura Kft. Általános Szerződési Feltételek ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) Tartalom: 1. Felek megnevezése és az ÁSZF hatálya 2. A vásárlás menete, az adásvételi szerződés létrejötte 3. Kiszállítás, személyes átvétel 4. Jótállás 5. A vásárlástól

Részletesebben

Az OTP Bank Együttható pályázatának hivatalos Részvételi szabályzata (a továbbiakban: Szabályzat)

Az OTP Bank Együttható pályázatának hivatalos Részvételi szabályzata (a továbbiakban: Szabályzat) Az OTP Bank Együttható pályázatának hivatalos Részvételi szabályzata (a továbbiakban: Szabályzat) Az OTP Bank számára fontos a társadalmi felelősségvállalás, ezért kiemelt figyelmet fordít azokra a kezdeményezésekre,

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK

ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK Az Általános Szolgáltatási Feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák az ARKON ZRT. (székhely: 1016 Budapest, Mészáros u. 58/a., adószám: 140856222-41, cégjegyzékszám: 01-10-045793),

Részletesebben

MEGÁLLAPODÁS haszonélvezeti jog alapításáról és Futballpálya bérletéről /sportszervezet saját tulajdonban lévő ingatlana esetén/

MEGÁLLAPODÁS haszonélvezeti jog alapításáról és Futballpálya bérletéről /sportszervezet saját tulajdonban lévő ingatlana esetén/ MEGÁLLAPODÁS haszonélvezeti jog alapításáról és Futballpálya bérletéről /sportszervezet saját tulajdonban lévő ingatlana esetén/ amely létrejött egyrészről Bérbeadó megnevezése: Székhelye: KSH-száma: Képviseli:

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A DEVIZABELFÖLDI ÉS DEVIZAKÜLFÖLDI TERMÉSZETES SZEMÉLYEK RÉSZÉRE NYÚJTOTT BANKSZÁMLA, BETÉTSZÁMLA ÉS LEKÖTÖTT BETÉT TERMÉKEKRE Hatályos:

Részletesebben

A "Tensoval Mérd 2 hétig magad és nyerd vissza az árát!" nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata

A Tensoval Mérd 2 hétig magad és nyerd vissza az árát! nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata A "Tensoval Mérd 2 hétig magad és nyerd vissza az árát!" nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata 1. A nyereményjáték Szervezője A " Tensoval Mérd 2 hétig vérnyomásod és nyerd vissza készüléked

Részletesebben

A BIZOTTSÁG HATÁROZATA 2010.6.11. a vízumosztályok működési rendjéről és a helyi schengeni együttműködésről szóló kézikönyv létrehozásáról

A BIZOTTSÁG HATÁROZATA 2010.6.11. a vízumosztályok működési rendjéről és a helyi schengeni együttműködésről szóló kézikönyv létrehozásáról HU HU HU EURÓPAI BIZOTTSÁG Brüsszel, 2010.6.11. C(2010)3667 végleges A BIZOTTSÁG HATÁROZATA 2010.6.11. a vízumosztályok működési rendjéről és a helyi schengeni együttműködésről szóló kézikönyv létrehozásáról

Részletesebben