YSoft SafeQ Költségfelügyeleti szoftverek és terminálok. YSoft SafeQ Alkalmazások

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "YSoft SafeQ Költségfelügyeleti szoftverek és terminálok. YSoft SafeQ Alkalmazások"

Átírás

1 YSoft SafeQ Költségfelügyeleti szoftverek és terminálok YSoft SafeQ Alkalmazások

2 YSoft SafeQ - Bevezető YSoft SafeQ - Teljeskörű Költségfelügyelet és Biztonság Az YSoft SafeQ szerver hatékonyan ellenőrzi, és elosztja a hálózati nyomtatási feladatokat, mind MS Windows, mind Linux környezetben. Az YSoft SafeQ megoldása teljes kontrollt biztosít a dokumentum nyomtatás folyamatának egészére a legnagyobbtól a közepes méretű szervezetek részére a közszférában csakúgy, mint az oktatási, banki és biztosítási szektorban. Mivel a biztonságos és hatékony nyomtatás iránt minden területen egyre nagyobb igény mutatkozik, a felhasználói kredit-keret ellenőrizhetősége és a hozzáférés garantálása az elsődleges funkciói közé tartoznak az YSoft SafeQ intelligens költségfelügyelő rendszernek. Ezen túlmenően, mivel biztosítja bármely nyomtatási feladat teljes felügyeletét a folyamat alatt, az YSoft SafeQ ideális megoldás a hosszú távú költségcsökkentésre és nyomtatási környezet optimalizációjára. YSoft SafeQ Crisis Package: A Crisis Package válasz a gazdasági válságra: olcsó, mégis hathatós nyomtatás felügyeleti megoldás, elsősorban a kisebb méretű vállalkozások igényei szerint kifejlesztve. A költséghatékony nyomtatási opciók (fekete-fehér, kétoldalas nyomtatás, stb.) elősegítésével azonnali költségcsökkenést (akár 40%!) és gyors megtérülést biztosít. Eközben teljes rálátást ad a nyomtatással (és esetleg másolással és szkenneléssel) kapcsolatos mennyiségek és költségek nyomon követésére is. YSoft SafeQ Professional Edition: Európában ez a legnépszerűbb és legelterjedtebb SafeQ termék. Megfelel a közepes és nagyobb szervezetek elvárásainak, keresett többek között pénzügyi és egyéb szolgáltató, gyártó vállalatok, oktatási intézmények (kredit rendszerrel) és közintézmények körében. Ez a termék szinte mindent magába foglal, amire az YSoft SafeQ képes. A kényelmes YSoft SafeQ külső terminál elegáns és gazdaságos alternatívájaként a beépített (embedded) nyomtatási megoldás már elérhető a Konica Minolta bizhub paneljébe integrált verzióban a best technológia révén. A késleltetett nyomtatás és másolási/nyomtatási mennyiség felügyelete, illetve online elszámolás mellett elérhető a részletes költség elosztás, központi riportolási szolgáltatás és a kredit kezelő rendszer is. YSoft SafeQ Enterprise Edition: Az Enterprise Edition-t úgy fejlesztették ki, hogy a legmagasabb szintű megbízhatósági és rendszerstabilitási elvárásokkal rendelkező szervezetek számára is megfeleljen. Ha a nyomtatás és másolás kritikus tényező vállalata életében, használja ki az Enterprise Edition nyújtotta operációs rendszertől és adatbázistól független alkalmazás szintű klaszterezés és terhelés-elosztási szolgáltatások előnyeit.

3 YSoft SafeQ - Embedded YSoft SafeQ Embedded Tökéletes panel integráció Az YSoft SafeQ belső terminálos (embedded) platformja kényelmes és felhasználóbarát fejlesztés, amely megfelel a mai modern nyomtatási környezetek alapvető elvárásainak és igényeinek, integrálva a legújabb Konica Minolta MFP-kbe. A megoldást úgy fejlesztették ki, hogy használata egyszerű legyen az átlag felhasználó számára, könnyű legyen telepíteni és még könnyebb karbantartani az IT adminisztrátorok számára. A fő szempont: levinni a nyomtatási megoldás teljes költségét a lehető legalacsonyabb szintre. Az YSoft SafeQ Embedded olyan beépített megoldás, melyben az MFP panelen keresztül történik a felhasználók azonosítása (akár kártyával, akár PIN kóddal), hozzáférési jogok megkülönböztetése pl.: beosztás szerint (nyomtatás, másolás, színesben/fekete-fehérben, stb.), minden felhasználói művelet nyomon követése és pontos elszámolása, valamint kényelmi szolgáltatások, úgy mint a kedvenc feladatok és a follow-me (lehetőség az adott dokumentum kiválasztására és nyomtatására bármely, a hálózatban elérhető MFP-n) vagy az egy kattintásra elérhető be történő szkennelés. Jellemzők: Azonosítás az MFP kezelő panelen keresztül vagy smart kártyával. Teljeskörű másolás, nyomtatás és szkennelés elszámolás az integrált YSoft SafeQ szerver alkalmazással. Feladat listák, előnézetek és információk megjelenítése. Kredit egyenleg alapján kontrollált feladatvégzés. Projekt elszámolás támogatása. Központi menedzsment minden MFP-hez. Előnyök: Nagyobb kényelem a felhasználóknak az integrált panel használata révén. Nincs szükség külső hardver terminálokra. Könnyű telepítés a szerver-alapú menedzsmenttel. Egyszerű karbantartás plusz személyzet és további tréning nélkül. Kiváltja a többi külső elszámoló hardvert, mint pl. a másoló terminálok.

4 YSoft SafeQ - Jellemző YSoft SafeQ Az univerzális költség- elszámoló megoldás Pontos költség elszámolás, magas fokú biztonság, rendelkezésre állás és univerzális felhasználás néhány az YSoft SafeQ termékcsalád számos előnyéből. Ezt a felügyeleti és elosztó rendszert úgy alakították ki, hogy teljeskörű költségfelügyeleti szolgáltatást nyújtson a nyomtatási, másolási és szkennelési műveletekre vonatkozóan, különös tekintettel a teljes költségre (TCO) és a fizetős nyomtatási szolgáltatásokra. Különleges szoftver felépítése biztosítja mind a nyomtatási folyamat biztonságát, mind a kapcsolódó eszközök megnövelt hatékonyságát. Az adminisztrátorok pedig élvezhetik a könnyen kezelhető interfész előnyeit, amely magasabb szintű output menedzsmentet tesz lehetővé a kis irodákban csakúgy, mint a nagyméretű, több telephellyel rendelkező óriásvállalatok esetében. Jellemzők: Nyomtatás elszámolás: Precíz online elszámolás a nyomtatási folyamat közben Az elvégzett nyomtatási feladat azonnali és teljes számlázása offline elszámolásnál Másolás elszámolás: Automatikusan teljesen lezárt másoló alapértelmezésben Hatékony másolás elszámolás azonnali számlázással Fizetős szolgáltatások menedzsmentje a felhasználó bejelentkezése alatt, automatikus lezárás az idő korlát vagy a kredit egyenleg túllépése esetén Egyedi korlátozó lehetőségek a nyomtatási környezeten belül bizonyos eszközökre az elérhető szolgáltatásokra vonatkozóan pl. szín telítettség, kétoldalas másolás és papír méretek Telepítés: Több száz fiókvállalat, több ezer MFP támogatása Teljesen központosított karbantartás és adminisztráció Elérhető MFP-k automatikus felismerése Automatikus regisztráció és státusz riport küldés Minimális rendszererőforrás igény Alacsony sávszélességű hálózatok támogatása Klaszter támogatás: Szerver klaszterezés és terhelés elosztás 2-5 szerverig terjedő szerver farmmal a garantált rendelkezésre állás és a folyamatos üzemelés biztosítására Központi riportoló rendszer: Központi multi-szerver és adatgyűjtő adminisztráció nagyvállalatoknak és széleskörű összekapcsolandó fiókhálózattal és/vagy részlegekkel rendelkező szervezeteknek Könnyen kombinálható paraméterek (idő, eszköz, részleg, felhasználó, projekt) az egyszerűen kialakítható és egyedi riportokhoz Rendszeres időszaki riportok automatikus küldése a beállítások szerint ben, a kiválasztott felhasználók számára Áttekintő grafikai támogatással minden jelentős hosszú- és rövid távú statisztikáról (pl. egyéni eszközök, kimeneti típusok, feladat-terhelés, nyomatok száma, költségek)

5 YSoft SafeQ - Előnyök Munkafolyamat Másoló YSoft SafeQ terminállal Munkaállomás Hálózati nyomtató bizhub YSoft SafeQ panel integrációval Munkaállomás helyi nyomtatóval YSoft SafeQ szerver Hálózati nyomtató Gazdasági és statisztikai rendszer Nyomtató/MFP terminállal A reprográfiai szolgáltatások jobb és hatékonyabb kihasználása érdekében a YSoft SafeQ kényelmes és átlátható megoldást kínál a közepes- és nagyméretű vállalatok részére. Jellemzők: Lehetőség a nyomtatási környezet optimalizálására: Csökkentett költségű hálózati nyomtatás a vállalat reprogáfiai szolgáltatásainak hatékony kihasználásával Bármilyen reprográfiai szolgáltatás költségeinek teljes átláthatósága A nyomtatási környezet magasabb fokú hatékonysága: Minden nyomtatási és másolási művelet hatékony ellenőrzése a központi multi-szerver és adatgyűjtés alapján Részletes betekintés az elszámolt költségekbe a folyamat közben a projektekre, költséghelyekre, felhasználókra vagy azok csoportjára vonatkozóan Nyomtatási mennyiség csökkenése: A nyomtatási volumen teljeskörű felügyelete, amely rövid- és hosszú távon egyaránt a nyomtatási költségek csökkenéséhez vezet Jelentős költség-megtakarítás a felhasználói kredit keret és hozzáférési jogosultságok kontrolljával Biztonságos és rugalmas nyomtatás: Egyszerű egyéni hozzáférés azonosítás alapján A lehető legbiztonságosabb nyomtatás és nagy rugalmasság a follow-me funkcióval

6 YSoft SafeQ - Hardver YSoft SafeQ Terminálok - Szolgáltatás a standardok felett A legmagasabb szintű dokumentum biztonság és a felhasználói azonosításon alapuló hozzáférés biztosítására a terminálokat általában külső felismerő eszközként használják. Az YSoft SafeQ rendszer a két különböző hardver komponenssel együtt teljes, melyeket a különböző felhasználói igények szerint alakítottak ki, azonban a céljuk ugyanaz: a lehető legegyszerűbb és funkciójának megfelelő működés. YSoft SafeQ Terminal Professional v3.5: Az új modern kivitelű YSoft SafeQ Terminal Professional v3.5 felhasználóbarát színes kijelzős érintőképernyővel rendelkezik, amely jelentősen leegyszerűsíti és kibővíti a műveleti lehetőségeket. A Professional terminállal elérhető: a nyomtatás, másolás, kiválasztott feladat nyomtatása, feladat törlése, kedvenc feladatok, projekt elszámolás, PIN kódos és/vagy kártyás azonosítás. YSoft SafeQ Recharging Station: Az YSoft SafeQ feltöltő állomások érmék vagy bankjegyek elfogadásával az YSoft SafeQ kredit egyenlegének feltöltésére szolgálnak. A legnagyobb előnye a 24 órás elérés és a teljesen önkiszolgáló üzemű működés. Az eszköz strapabíró kialakítással rendelkezik és falra szerelhető. A beadott készpénz az érmék csakúgy, mint a bankjegyek értéke azonnal jóváírásra kerül a felhasználó egyenlegén.

7 YSoft SafeQ - Változatosság t z z l n e e ) e k e ) ) ) n ) z

8 Technikai specifikációk Rendszer követelmények: Minimum Intel Pentium IV 1,4GHz 512MB RAM 10GB HDD 5400rpm 100mbps hálózat Ajánlott: Intel Pentium IV 1,4GHz 1GB RAM 40GB HDD 7200rpm 100mbps hálózat Operációs rendszer: Windows 2000/2003 Server, Advanced Server, Enterprise Server Active Directory szerverek, Terminal Windows 2000/2003 Server (Citrix) Linux: Red Hat Linux 9, Enterprise vagy újabb, Fedora Core Linux 1 vagy újabb, Debian Linux 3.1.Suse Linux vagy SLES Adatbázisok: Microsoft SQL Server 2000 A PostgreSQL és az MS SQL Desktop Edition adatbázisok a SafeQ csomag részét képezik. Az Ön Konica Minolta Üzleti Megoldások partnere Néhány termék illusztráció opcionális kiegészítőket tartalmaz. A Konica Minolta a jelen tájékoztatóban szereplő információkat előzetes értesítés nélkül megváltoztathatja. A Konica Minolta szerkesztési vagy nyomdai hibákért nem felel. Minden márkanév a jogos tulajdonosához tartozik. Konica Minolta Magyarország Üzleti Megoldások Kft Budapest, Galvani u. 4. Tel: Fax: info@konicaminolta.hu

TARTALOM PRIMON APP KEZELÔFELÜLET. PRIMON App 6.0 újdonságok. PRIMON App. PRIMON 6.0 és PRIMON App kompatibilis KonicaMinolta eszközök

TARTALOM PRIMON APP KEZELÔFELÜLET. PRIMON App 6.0 újdonságok. PRIMON App. PRIMON 6.0 és PRIMON App kompatibilis KonicaMinolta eszközök TARTALOM 2 3 7 7 8 8 8 9 9 9 10 10 PRIMON APP KEZELÔFELÜLET PRIMON App 6.0 újdonságok PRIMON App PRIMON 6.0 és PRIMON App kompatibilis KonicaMinolta eszközök További újdonságok PRIMON App felület már A4-es

Részletesebben

Az optimalizált irodatechnikai rendszer

Az optimalizált irodatechnikai rendszer Az optimalizált irodatechnikai rendszer Dokumentum menedzsment konferencia 2010. május 12. Hotel Marriott, Budapest Papp Attila Péter üzletfejlesztési vezető Konica Minolta Magyarország Tartalom Eszközpark

Részletesebben

A Microsoft terminálszolgáltatás ügyfél oldali hardverigényének meghatározása

A Microsoft terminálszolgáltatás ügyfél oldali hardverigényének meghatározása S SDA Stúdió kft. A Microsoft terminálszolgáltatás ügyfél oldali hardverigényének meghatározása Kiadva: 2002.02.12. Oldalak száma: 7 A dokumentum története Verzió Dátum Módosítás rövid leírása Módosító

Részletesebben

Személyügyi nyilvántartás szoftver

Személyügyi nyilvántartás szoftver Személyügyi nyilvántartás szoftver A nexonhr személyügyi nyilvántartás szoftver a személyügyi, továbbképzési és munkaköri adatok kezelését teszi lehetővé. A szoftver támogatja a HR adminisztrációs feladatokat,

Részletesebben

Tarantella Secure Global Desktop Enterprise Edition

Tarantella Secure Global Desktop Enterprise Edition Tarantella Secure Global Desktop Enterprise Edition A Secure Global Desktop termékcsalád Az iparilag bizonyított szoftver termékek és szolgáltatások közé tartozó Secure Global Desktop termékcsalád biztonságos,

Részletesebben

BMD Rendszerkövetelmények

BMD Rendszerkövetelmények BMD Rendszerkövetelmények Rendszerkövetelmények BMD 1. SZERVER Az alábbiakban áttekintést nyerhet azokról a szerver rendszerkövetelményekről, melyek szükségesek a BMD zavartalan működéséhez. Ezen felül

Részletesebben

Az OpenScape Business rendszerek egységes architektúrára épülnek: Rugalmas, skálázható és megbízható

Az OpenScape Business rendszerek egységes architektúrára épülnek: Rugalmas, skálázható és megbízható Rugalmas, skálázható és megbízható Az OpenScape Business rendszer a kis- és közepes vállalkozások változatos igényeinek minden szempontból megfelelő korszerű, egységes kommunikációs (UC) megoldás. A rendszer-felépítése

Részletesebben

Átfogó megoldás a számlafolyamatok felgyorsításához ELO DocXtractor. Laczkó Kristóf ELO Digital Office Kft. Bálint András Prognax Kft.

Átfogó megoldás a számlafolyamatok felgyorsításához ELO DocXtractor. Laczkó Kristóf ELO Digital Office Kft. Bálint András Prognax Kft. Átfogó megoldás a számlafolyamatok felgyorsításához ELO DocXtractor Laczkó Kristóf ELO Digital Office Kft. Bálint András Prognax Kft. Áttekintés Struktúrált és egyéb Információk bármely forrásból dokumentumok

Részletesebben

SAP Business One. Áttekintés, gyakorlati ismertetı. Mosaic Business System Kft.; Support: +36 1 253-0526

SAP Business One. Áttekintés, gyakorlati ismertetı. Mosaic Business System Kft.; Support: +36 1 253-0526 Mosaic Business System Kft.; Support: +36 1 253-0526 technológia Minimum hardver- és szoftverkövetelmények Technológia Technológia Az is kétszintő kliens/szerver architektúrán alapul. A szerver a Microsoft

Részletesebben

Informatikai Főosztály. Igazságszolgáltatási Tanács Hivatala május 29.

Informatikai Főosztály. Igazságszolgáltatási Tanács Hivatala május 29. Munkacsoport megoldások - Országos Igazságszolgáltatási Tanács Hivatala Linux alapú csoportmunka megoldás GroupWise-zal és Open Enterprise Server-relrel Zibriczki Béla - főosztályvezető 2008. május 29.

Részletesebben

IBM felhő menedzsment

IBM felhő menedzsment IBM Váltsunk stratégiát! Budapest, 2012 november 14. IBM felhő menedzsment SmartCloud Provisioning és Service Delivery Manager Felhő alapú szolgáltatások Felhasználás alapú számlázás és dinamikus kapacitás

Részletesebben

KnowledgeTree dokumentumkezelő rendszer

KnowledgeTree dokumentumkezelő rendszer KnowledgeTree dokumentumkezelő rendszer Budapest, 2011. január 11. Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 2 Dokumentum információ... 3 Változások... 3 Bevezetés... 4 Funkciók... 5 Felhasználói felület... 5

Részletesebben

SUSE Linux Enterprise Server 12 Hargitai Zsolt

SUSE Linux Enterprise Server 12 Hargitai Zsolt SUSE Linux Enterprise Server 12 Hargitai Zsolt Üzletfejlesztési Igazgató zhargitai@suse.com SUSE Linux Enterprise Server 12 A megbízható alap kritikus szolgáltatások futtatásához Állásidő minimalizálása

Részletesebben

SAP Business One. Méretre szabás. Mosaic Business System Kft.; Support: +36 1 253-0526

SAP Business One. Méretre szabás. Mosaic Business System Kft.; Support: +36 1 253-0526 Méretre szabás Mosaic Business System Kft.; Support: +36 1 253-0526 Felhasználói menü Jogosultságok Felhasználói felület Felhasználói táblák, mezık Felhasználói menü Felhasználói menü Felhasználói menü

Részletesebben

Folyamatok rugalmas irányítása. FourCorm Kft.

Folyamatok rugalmas irányítása. FourCorm Kft. Folyamatok rugalmas irányítása FourCorm Kft. www.frckft.hu 1 Dokumentumok áramlása Gyakran szekvenciális Rengeteg felesleges másolat Információk alacsony rendelkezésre állása Nincs szolgálati út- és határidőfigyelés

Részletesebben

HaXSoN Nyílt forrásdú, zárt informatikai rendszer

HaXSoN Nyílt forrásdú, zárt informatikai rendszer HaXSoN Nyílt forrásdú, zárt informatikai rendszer Dr. Reith János Direct-Line Kft. ügyvezető igazgató Nyílt forráskódú, zárt informatikai rendszer című konferencia 2012.09.20. Bevezetés Iparéretté vált

Részletesebben

Rendszermodernizációs lehetőségek a HANA-val Poszeidon. Groma István PhD SDA DMS Zrt.

Rendszermodernizációs lehetőségek a HANA-val Poszeidon. Groma István PhD SDA DMS Zrt. Rendszermodernizációs lehetőségek a HANA-val Poszeidon Groma István PhD SDA DMS Zrt. Poszeidon EKEIDR Tanúsított ügyviteli rendszer (3/2018. (II. 21.) BM rendelet). Munkafolyamat támogatás. Papírmentes

Részletesebben

Megnevezés Leírás Megjegyzés Irodai PC

Megnevezés Leírás Megjegyzés Irodai PC 1 Irodai PC Közepes PC 1 Közepes PC 2 Processzor: Intel Core i5; memória: 4 GB; merevlemez: 500GB HDD; optikai meghajtó: DVD-ROM; USB 3.0; billentyűzet; HUN; MS SMS client; SAMI client. Processzor: Intel

Részletesebben

Tartalom. Konfiguráció menedzsment bevezetési tapasztalatok. Bevezetés. Tipikus konfigurációs adatbázis kialakítási projekt. Adatbázis szerkezet

Tartalom. Konfiguráció menedzsment bevezetési tapasztalatok. Bevezetés. Tipikus konfigurációs adatbázis kialakítási projekt. Adatbázis szerkezet Konfiguráció menedzsment bevezetési tapasztalatok Vinczellér Gábor AAM Technologies Kft. Tartalom 2 Bevezetés Tipikus konfigurációs adatbázis kialakítási projekt Adatbázis szerkezet Adatbázis feltöltés

Részletesebben

Arconsult Kft. (1) 225-8810 info@arconsult.hu www.eugyved.hu

Arconsult Kft. (1) 225-8810 info@arconsult.hu www.eugyved.hu Ön a jogi feladataira koncentrálhat, az informatikai hátteret mi biztosítjuk. Arconsult Kft. (1) 225-8810 info@arconsult.hu www.eugyved.hu Elektronikus cégeljárás Szoftver és hardver megoldások Ügyviteli

Részletesebben

Bemutatkozik a BIZMUT EHS szakértőktől XXI. Század igényeihez igazodva

Bemutatkozik a BIZMUT EHS szakértőktől XXI. Század igényeihez igazodva e-ehs szoftverek egyéni igényekre szabva Bemutatkozik a BIZMUT EHS szakértőktől XXI. Század igényeihez igazodva 1. e-hulladékkezelő Tervezés, szervezés és együttműködés Egyszerűbb gyorsabb - biztonságosabb

Részletesebben

A MEGBÍZHATÓ GÉPJÁRMŰVEZETŐK ADATBÁZISA DRIVER IDENTIFICATION DATABASE

A MEGBÍZHATÓ GÉPJÁRMŰVEZETŐK ADATBÁZISA DRIVER IDENTIFICATION DATABASE A MEGBÍZHATÓ GÉPJÁRMŰVEZETŐK ADATBÁZISA DRIVER IDENTIFICATION DATABASE A DIDb rendszer lényege - A DIDb rendszer alapja egy 2008 óta folyamatosan és dinamikusan bővülő online adatbázis, mely a regisztráción

Részletesebben

Integrált-HardverSzoftver-Rendszer

Integrált-HardverSzoftver-Rendszer Integrált-HardverSzoftver-Rendszer dldh.hu dldh.hu/webshop Direct Line Kft DirectLine1 Direct-Line Kft. 2330-Dunaharaszti Jedlik Ányos u. 14. email: info@dldh.hu weblap: www.dldh.hu Történet A Direct-Line

Részletesebben

BAKERY 1.0 Sütőipari vállalatirányítási rendszer

BAKERY 1.0 Sütőipari vállalatirányítási rendszer BAKERY 1.0 Sütőipari vállalatirányítási rendszer (C) Advanced Micro Logics Informatikai Kft. Bevezető A Bakery egy olyan sokoldalú, kifejezetten a magyar sütőipari cégeknek készült vállalatirányítási rendszer,

Részletesebben

SDL Trados szervermegoldások. Szekeres Csaba SDL Trados partner szekeres.csaba@m-prospect.hu M-Prospect Kft.

SDL Trados szervermegoldások. Szekeres Csaba SDL Trados partner szekeres.csaba@m-prospect.hu M-Prospect Kft. SDL Trados szervermegoldások Szekeres Csaba SDL Trados partner szekeres.csaba@m-prospect.hu M-Prospect Kft. Fókuszban A fájlalapú fordítási memória korlátai SDL TM Server 2009 A fájlalapú terminológiai

Részletesebben

CRA - Cisco Remote Access

CRA - Cisco Remote Access CRA - Cisco Remote Access Cseh Péter SZTE Szoftverfejlesztés Tanszék A recept Asztali munkaállomások + Soros és hálózati bővítőkártyák + Cisco eszközök + Szabad szoftverek+...fekete mágia + Böngésző =

Részletesebben

Gyorskalauz SUSE Linux Enterprise Desktop 11

Gyorskalauz SUSE Linux Enterprise Desktop 11 Gyorskalauz SUSE Linux Enterprise Desktop 11 NOVELL GYORSKALAUZ KÁRTYA A SUSE Linux Enterprise Desktop 11 új verziójának telepítéséhez a következő műveletsorokat kell végrehajtani. A jelen dokumentum áttekintést

Részletesebben

Infor PM10 Üzleti intelligencia megoldás

Infor PM10 Üzleti intelligencia megoldás Infor PM10 Üzleti intelligencia megoldás Infor Üzleti intelligencia (Teljesítmény menedzsment) Web Scorecard & Műszerfal Excel Email riasztás Riportok Irányít Összehangol Ellenőriz Stratégia Stratégia

Részletesebben

HaXSoN Nyílt forráskódú, zárt informatikai rendszer

HaXSoN Nyílt forráskódú, zárt informatikai rendszer HaXSoN Nyílt forráskódú, zárt informatikai rendszer Dr. Reith János Direct Line Kft. ügyvezető igazgató Új tendenciák A nyílt forráskódú LINUX terjedése: A Linuxot nem kell komolyan venni Oda kell rá figyelni

Részletesebben

MSP4 A lega tfogo bb ipari mobil eszko zmenedzsment megolda s

MSP4 A lega tfogo bb ipari mobil eszko zmenedzsment megolda s MSP4 A lega tfogo bb ipari mobil eszko zmenedzsment megolda s 2012 januárjában megjelent az MSP legújabb változata az MSP4! A VÁLLALATI ÉS BYOD ESZKÖZÖK KÖZPONTOSÍTOTT ÉS TÁVOLI MENEDZSMENTJE Szerezzen

Részletesebben

2016. júniusi állapot. ELO kliens összehasonlítás ELO ECM Suite 10

2016. júniusi állapot. ELO kliens összehasonlítás ELO ECM Suite 10 2016. júniusi állapot összehasonlítás ECM Suite 10 összehasonlítás / ECM Suite 10 xc Archiválás ok archiválása 1 Automatikus archiválás 2 2 Drag & Drop 1 Tömeges archiválás 3 3 1,3 Archiválás párbeszédablak

Részletesebben

READy Suite: mobil és fix kiolvasó hálózat fogyasztásmérőkhöz

READy Suite: mobil és fix kiolvasó hálózat fogyasztásmérőkhöz READy Suite: mobil és fix kiolvasó hálózat fogyasztásmérőkhöz Drive-by Okos telefon Multiterm Pro Kézi eszközzel történő mérőkiolvasás USB Meter Reader Fix hálózat Automatizált mérőleolvasás fix hálózaton

Részletesebben

Állásidő minimalizálása: BTRFS, kgraft

Állásidő minimalizálása: BTRFS, kgraft Állásidő minimalizálása: BTRFS, kgraft SUSE Expert Days Kovács Lajos Vezető konzultáns kovacs.lajos@npsh.hu 100 0 % SUSE Linux Enterprise 12 célok 100 0 % Állásidő csökkentése 2 Hatékonyabb üzemeltetés

Részletesebben

Enterprise extended Output Management. exom - Greendoc Systems Kft. 1

Enterprise extended Output Management. exom - Greendoc Systems Kft. 1 Enterprise extended Output Management exom - Greendoc Systems Kft. 1 exom - Greendoc Systems Kft. 2 Sokféle bementi adatformátum kezelése Adatok fogadása különböző csatornákon Előfeldolgozás: típus meghatározás,

Részletesebben

BlackBerry Professional Server szoftver

BlackBerry Professional Server szoftver BlackBerry Professional Server szoftver Telepítési útmutató 1. Telepítési útmutató A következő dokumentum csatolt ábrák segítségével mutatja be a BlackBerry Professional Server szoftver telepítését. A

Részletesebben

hardver-szoftver integrált rendszer, amely Xwindow alapú terminálokat szervez egy hálózatba

hardver-szoftver integrált rendszer, amely Xwindow alapú terminálokat szervez egy hálózatba = hardver-szoftver integrált rendszer, amely Xwindow alapú terminálokat szervez egy hálózatba HaXSoN Szerver Vékonyterminál vékonyterminál A HaXSoN vékonyterminál jellemzői - kis méretű, alacsony fogyasztású,

Részletesebben

ROOL Bázis - élelmiszeripar

ROOL Bázis - élelmiszeripar ROOL Bázis - élelmiszeripar ROOL Informatika Kft. www.rool.hu 4026 Debrecen, Péterfia u. 4. Tel.: 20/510-7853 ROOL Bázis célok Ágazatspecifikus megoldás az élelmiszeripar és beszállítói kör számára Operatív

Részletesebben

SAMSUNG SSM-8000 szoftvercsomag

SAMSUNG SSM-8000 szoftvercsomag SAMSUNG SSM-8000 szoftvercsomag A Samsung SSM-8000 szoftvercsomag a Samsung által forgalmazott IP kamerák, digitális rögzítők, hálózati rögzítők, encoderek közös grafikai felületen történő megjelenítését

Részletesebben

ede.bodroghy@hu.ibm.com

ede.bodroghy@hu.ibm.com ede.bodroghy@hu.ibm.com 5/30/2014 Globális piacvezető a hoszting szolgáltatásokban 21000 ügyfél 140 országban 100000 menedzselt eszköz 685 alkalmazott 13 adatközpont 17 hálózati belépési pont 2 SOFTLAYER

Részletesebben

Az Invitel adatközponti virtualizációja IBM alapokon

Az Invitel adatközponti virtualizációja IBM alapokon Az Invitel adatközponti virtualizációja IBM alapokon Németh Sándor Invitel Távközlési Zrt. 2040 Budaörs, Puskás T. u. 8-10. nemeths@invitel.co.hu Tel. : +36 1 801 15 00 Tartalom 2 A tipikus IT infrastruktúra

Részletesebben

Széles formátumú berendezésekkel növelte termék portfólióját az irodai- és nyomdatechnikai nagyvállalat, a Konica Minolta

Széles formátumú berendezésekkel növelte termék portfólióját az irodai- és nyomdatechnikai nagyvállalat, a Konica Minolta Sajtóközlemény Széles formátumú berendezésekkel növelte termék portfólióját az irodai- és nyomdatechnikai nagyvállalat, a Konica Minolta 2013. február 7., Budapest A folyamatos növekedési stratégiája részeként,

Részletesebben

ÉRINTŐKÉPERNYŐS KEZELŐ. Biztonság és kényelem az ujjhegyében

ÉRINTŐKÉPERNYŐS KEZELŐ. Biztonság és kényelem az ujjhegyében ÉRINTŐKÉPERNYŐS KEZELŐ Biztonság és kényelem az ujjhegyében INT TSG A kicsi és elegáns kialakítás modern és hagyományos enteriőr esetén is biztosítja az INT TSG tökéletes környezetbe illeszkedését. érintőképernyős

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/133

Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/133 Adásvételi szerződés keretében a Csongrád Megyei Egészségügyi Ellátó Központ Hódmezővásárhely - Makó informatikai rendszerében kialakítandó szerver és vékony kliens infrastruktúra beszerzése Közbeszerzési

Részletesebben

Általános nyomtató meghajtó útmutató

Általános nyomtató meghajtó útmutató Általános nyomtató meghajtó útmutató Brother Universal Printer Driver (BR-Script3) Brother Mono Universal Printer Driver (PCL) Brother Universal Printer Driver (Inkjet) B verzió HUN 1 Áttekintés 1 A Brother

Részletesebben

EnterNet ADSL. Tájékoztató (Szolgáltató-váltás esetén) 2007. január 15-től visszavonásig azokon a T-Com területeken, ahol az ADSL üzemel.

EnterNet ADSL. Tájékoztató (Szolgáltató-váltás esetén) 2007. január 15-től visszavonásig azokon a T-Com területeken, ahol az ADSL üzemel. EnterNet ADSL Tájékoztató (Szolgáltató-váltás esetén) 2007. január 15-től visszavonásig azokon a T-Com területeken, ahol az ADSL üzemel. ADSL csomagok csak Magánszemélyek részére EnterNet - Privát forgalmi

Részletesebben

KONICAMINOLTA FÉNYMÁSOLÓ BERENDEZÉSEK. Alba-IdeaKft.

KONICAMINOLTA FÉNYMÁSOLÓ BERENDEZÉSEK. Alba-IdeaKft. KONICAMINOLTA FÉNYMÁSOLÓ BERENDEZÉSEK 215 Alba-IdeaKft. www.albaidea.hu www.konicaminolta.hu Fekete-fehér irodai rendszer bizhub 215 bizhub 215 Minden, amire egy irodában szükség van bizhub 215, fekete-fehér

Részletesebben

Windows Vista /Windows 7 Telepítési útmutató

Windows Vista /Windows 7 Telepítési útmutató Lézeres nyomtató sorozat Windows Vista / 7 Telepítési útmutató A nyomtató használata előtt állítsa be a nyomtató hardverét és telepítse az illesztőprogramot. A megfelelő telepítési és beállítási útmutatásért

Részletesebben

Processzorsebesség: 800 MHz Nyomtatónyelvek: HP PCL 5e, HP PCL 6, HP Postscript Level 3 emuláció, közvetlen PDF (v 1.7) nyomtatás Képernyő:

Processzorsebesség: 800 MHz Nyomtatónyelvek: HP PCL 5e, HP PCL 6, HP Postscript Level 3 emuláció, közvetlen PDF (v 1.7) nyomtatás Képernyő: Műszaki adatok Nyomtatási sebesség (fekete): Normál:Akár 33 oldal percenként (A mérés az ISO/IEC 24734 használata alapján, a tesztdokumentumok első sorozatának kihagyásával történt. További információ:

Részletesebben

Program verzió:

Program verzió: Program verzió: 7.12 2013.03.26. A HostWare CRM segítséget nyújt felhasználói számára a költséghatékony marketingmunka terén. Az ügyfelekkel való átlátható kommunikáció biztosításához integrálja a legelterjedtebb

Részletesebben

ÚTMUTATÓ AZ ÜZLETI INTERNETKAPCSOLATRÓL

ÚTMUTATÓ AZ ÜZLETI INTERNETKAPCSOLATRÓL ÚTMUTATÓ AZ ÜZLETI INTERNETKAPCSOLATRÓL Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb megoldást! ADSL/VDSL INTERNET Az Invitech Solutions költséghatékony és korszerű megoldásaival támogatja vállalkozását. Szolgáltatásunkat

Részletesebben

Miért jobb az IdMatrix? Átállás más IdM rendszerekről

Miért jobb az IdMatrix? Átállás más IdM rendszerekről RÖVIDEN AZ IDMATRIX-RÓL Az IdMatrix egy skálázható, rugalmasan testreszabható megoldás, amely egyedi folyamatok és szerepkörök alkalmazásával teszi lehetővé a felhasználói identitások menedzselését, és

Részletesebben

ELO kliens funkciók összehasonlítása

ELO kliens funkciók összehasonlítása funkciók összehasonlítása összehasonlítás Java Web mobil Platform független Kliens telepítés szükséges (és Webstart) Unicode képes Vonalkód támogatása Dokumentumok egyenkénti vagy összefűzött szkennelése

Részletesebben

R320 Szerver. Műszaki adatok

R320 Szerver. Műszaki adatok R320 Szerver Kimagasló teljesítmény és méretezhető Az állványba szerelhető, 1 egység méretű PowerEdge R320 kiszolgáló nagyvállalati szintű funkciókat nyújt ideális az alapvető üzleti alkalmazások futtatásához

Részletesebben

SafeQ nyomtatató telepítése

SafeQ nyomtatató telepítése SafeQ nyomtatató telepítése 1. Rendszerkövetelmények Ha a számítógép az EIK tartományba van léptetve és a bejelentkezett felhasználó szintén tartományi felhasználó, nincs szükség a SafeQ kliens telepítésére.

Részletesebben

Intelligens biztonsági megoldások. Távfelügyelet

Intelligens biztonsági megoldások. Távfelügyelet Intelligens biztonsági megoldások A riasztást fogadó távfelügyeleti központok felelősek a felügyelt helyszínekről érkező információ hatékony feldolgozásáért, és a bejövő eseményekhez tartozó azonnali intézkedésekért.

Részletesebben

WNT TOOL SUPPLY 24/7. Egyéni megoldások szerszámbeszerzéshez december.

WNT TOOL SUPPLY 24/7. Egyéni megoldások szerszámbeszerzéshez december. WNT TOOL SUPPLY 24/7 2017. december Egyéni megoldások szerszámbeszerzéshez www.wnt.com Tartalomjegyzék WNT Tool Supply 24/7 Előnyök A szerszámkiadó rendszer További lépések WNT Tool Supply 24/7 Egyéni

Részletesebben

Rónai Gergely. fejlesztési főmérnök BKK Közút Zrt.

Rónai Gergely. fejlesztési főmérnök BKK Közút Zrt. ITS fejlesztés Budapesten Rónai Gergely fejlesztési főmérnök BKK Közút Zrt. A fővárosi ITS kezdetei Nemzeti Közlekedési Napok 2013 - ITS fejlesztés Budapesten 2 ITS fejlesztések szervezeti háttere Budapest

Részletesebben

PolyVision illesztőprogram Kibocsátási megjegyzések 2.2. változat

PolyVision illesztőprogram Kibocsátási megjegyzések 2.2. változat PolyVision illesztőprogram Kibocsátási megjegyzések 2.2. változat C. átdolgozás 2011. február 3. Áttekintés Ez a dokumentum a PolyVision illesztőprogram 2.2. változatára vonatkozó kibocsátási megjegyzéseket

Részletesebben

1. SZÁMÚ KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS közbeszerzési eljárásban a évi CXLIII. törvény (Kbt.) 56. alapján

1. SZÁMÚ KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS közbeszerzési eljárásban a évi CXLIII. törvény (Kbt.) 56. alapján 1. SZÁMÚ KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS közbeszerzési eljárásban a 2015. évi CXLIII. törvény (Kbt.) 56. alapján Ajánlatkérő: Józsefvárosi Önkormányzat (1082 BUDAPEST, Baross utca 63-67.) Közbeszerzési eljárás

Részletesebben

1 IdMatrix Identity Governance Válaszok a GDPR kihívásaira

1   IdMatrix Identity Governance Válaszok a GDPR kihívásaira 1 www.businesstemplates.com IdMatrix Identity Governance Válaszok a GDPR kihívásaira 2 www.businesstemplates.com TODAY S AGENDA Rólunk Központi jogosultság kezelés Az Innomatrix Services Kft. saját fejlesztésű

Részletesebben

Windows XP. és Ubuntu. mi a különbség? Mátó Péter <mato.peter@fsf.hu> Windows XP vs Ubuntu 2009.04.24. Mátó Péter <mato.peter@fsf.

Windows XP. és Ubuntu. mi a különbség? Mátó Péter <mato.peter@fsf.hu> Windows XP vs Ubuntu 2009.04.24. Mátó Péter <mato.peter@fsf. Windows XP Info Savaria 2009 és Ubuntu 1 mi a különbség? 2009.04.24 Egy kis történet DOS, Windows 3.1, Windows 95, 98 Windows NT 4.0, 2000, XP, Vista, Windows 7 Linux, Slackware, Debian, Ubuntu az első

Részletesebben

Átfogó dokumentum kezelési megoldások a HP-tól

Átfogó dokumentum kezelési megoldások a HP-tól Átfogó dokumentum kezelési megoldások a HP-tól Perjési Zoltán Technológiai konzulens HP Magyarország 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. The information contained herein is subject to change

Részletesebben

Leolvasói rendszer kialakításának koncepciója ipari mobil eszközökkel (ipari PDA-val)

Leolvasói rendszer kialakításának koncepciója ipari mobil eszközökkel (ipari PDA-val) Leolvasói rendszer kialakításának koncepciója ipari mobil eszközökkel (ipari PDA-val) A leolvasási feladat AS Szerver DB Számlázási, ügyfélszolgálati adatbázis Adatgyűjtő szerver Mobil adatgyűjtő AS szerver

Részletesebben

Samsung Universal Print Driver Felhasználói útmutató

Samsung Universal Print Driver Felhasználói útmutató Samsung Universal Print Driver Felhasználói útmutató képzelje el a lehetőségeket Szerzői jog 2009 Samsung Electronics Co., Ltd. Minden jog fenntartva. Ez a felügyeleti útmutató csak tájékoztató célt szolgál.

Részletesebben

Az Evolut Főkönyv program telepítési és beállítási útmutatója v2.0

Az Evolut Főkönyv program telepítési és beállítási útmutatója v2.0 Az Evolut Főkönyv program telepítési és beállítási útmutatója v2.0 Az Ön letölthető fájl tartalmazza az Evolut Főkönyv 2013. program telepítőjét. A jelen leírás olyan telepítésre vonatkozik, amikor Ön

Részletesebben

Konzultáció és terméktámogatás Linux alapokon. Basa Richárd igazgató Novell PSH Kft.

Konzultáció és terméktámogatás Linux alapokon. Basa Richárd igazgató Novell PSH Kft. Konzultáció és terméktámogatás Linux alapokon Basa Richárd igazgató Novell PSH Kft. Linux Ecosystem Linux ecosystem Adatbázis Csoport- munka Asztali Alkalmazások Rendszer- felügyelet Alkalmazás Integráció

Részletesebben

HecPoll a vezérlő rendszer

HecPoll a vezérlő rendszer a vezérlő rendszer Az előnyei: Könnyű Integráció Ergonomikus kivitel Több nyelvűség Multi-Kliens támogatás Import / Export Interfész 2 Egyszerű integráció Csatlakozás a meglévő modern IT rendszerhez Egyszerű

Részletesebben

Vertikális Piac. Hotelek & Kaszinók. Oktatás. Szállítás. Kiskereskedelem. Off-site ellenőrzés. Ingatlan - lakossági. Kormány. Property kereskedelmi

Vertikális Piac. Hotelek & Kaszinók. Oktatás. Szállítás. Kiskereskedelem. Off-site ellenőrzés. Ingatlan - lakossági. Kormány. Property kereskedelmi Történet Vezető fejlesztő a felügyeleti technológiában 20 éves fejlesztési tapasztalat Dél-Afrikai központi iroda Értékesítés az egész EU-ban és technikai támogatás Globális lábnyom Kiterjedt vertikális

Részletesebben

INFORMATIKA EGYRE NAGYOBB SZEREPE A KÖNYVELÉSBEN

INFORMATIKA EGYRE NAGYOBB SZEREPE A KÖNYVELÉSBEN N 1. Informatikai eszközök az irodában PC, Notebook, Szerver A számítógép típusonként az informatikai feladatoknak megfelelően. Nyomtatók, faxok, scannerek, fénymásolók Írásos dokumentum előállító eszközök.

Részletesebben

Intel Pentium G2020 Intel HD grafikus kártyával (2,9 GHz, 3 MB gyorsítótár, 2 mag)

Intel Pentium G2020 Intel HD grafikus kártyával (2,9 GHz, 3 MB gyorsítótár, 2 mag) Rendszerjellemzők Operációs rendszer Windows 8 64 Windows 8 Pro 64 Windows 7 Ultimate 64 Windows 7 Professional 64 Windows 7 Professional 32 Windows 7 Home Premium 64 Windows 7 Home Basic 32 SUSE Linux

Részletesebben

Számítástechnikai kommunikációs lehetőségek a QB-Pharma rendszerrel. Előadó: Bagi Zoltán Quadro Byte Kft. ügyvezető

Számítástechnikai kommunikációs lehetőségek a QB-Pharma rendszerrel. Előadó: Bagi Zoltán Quadro Byte Kft. ügyvezető Számítástechnikai kommunikációs lehetőségek a QB-Pharma rendszerrel. Előadó: Bagi Zoltán Quadro Byte Kft. ügyvezető Az Uniós országokban már alkalmazott új lehetőségek Korszerű zárt hálózatok, rendszerek,

Részletesebben

Pilot projekt az NFGM-ben: nyílt forráskódú kollaborációs dokumentumportál és üzleti dashboard projektek tapasztalatai

Pilot projekt az NFGM-ben: nyílt forráskódú kollaborációs dokumentumportál és üzleti dashboard projektek tapasztalatai Pilot projekt az NFGM-ben: nyílt forráskódú kollaborációs dokumentumportál és üzleti dashboard projektek tapasztalatai Török Tamás Szántó Iván torok.tamas@ulx.hu szanto.ivan@ulx.hu ULX Open Source Consulting

Részletesebben

6. számú melléklet KÖLTSÉGVETÉSI SPECIFIKÁCIÓ. a Társadalmi Megújulás Operatív Program. Új tanulási formák és rendszerek Digitális Középiskola program

6. számú melléklet KÖLTSÉGVETÉSI SPECIFIKÁCIÓ. a Társadalmi Megújulás Operatív Program. Új tanulási formák és rendszerek Digitális Középiskola program 6. számú melléklet KÖLTSÉGVETÉSI SPECIFIKÁCIÓ a Társadalmi Megújulás Operatív Program Új tanulási formák és rendszerek Digitális Középiskola program című pályázati felhívásához Kódszám: TÁMOP-3.2.1.B-09/2

Részletesebben

BUDGET-IT Prezentáció. NAVIGATOR Informatika Zrt.

BUDGET-IT Prezentáció. NAVIGATOR Informatika Zrt. BUDGET-IT Prezentáció NAVIGATOR Informatika Zrt. PIACI HÁTTÉR A BUDGET-IT szolgáltatás A BUDGET-IT szolgáltatás legfőbb előnyei Kiknek készült a BUDGET-IT? PIACI HÁTTÉR Jelenlegi gazdasági helyzet Gazdasági

Részletesebben

FoKi SZKENNER MODUL ÜZEMBE HELYEZÉSI LEÍRÁS. Verziószám: 2.0 (efoki) Lezárás dátuma:

FoKi SZKENNER MODUL ÜZEMBE HELYEZÉSI LEÍRÁS. Verziószám: 2.0 (efoki) Lezárás dátuma: FoKi Verziószám: 2.0 (efoki) Lezárás dátuma: 2019.06.20. SZKENNER MODUL ÜZEMBE HELYEZÉSI LEÍRÁS Készítette: ItJump Kft. Székhely: 9700 Szombathely, Puskás Tivadar u. 5. Budapesti iroda: 1082 Budapest,

Részletesebben

>>Biztonsági megoldások a nyomtatás-másolás területén >> Eszes Mihály, Üzleti szegmens vezető. Océ-Hungária Kft.

>>Biztonsági megoldások a nyomtatás-másolás területén >> Eszes Mihály, Üzleti szegmens vezető. Océ-Hungária Kft. >>Biztonsági megoldások a nyomtatás-másolás területén >> Eszes Mihály, Üzleti szegmens vezető Océ-Hungária Kft. 01 Az Kulcsszavak Océ bemutatása a dokumentum-kezelésben Környezet-tudatosság Megbízhatóság

Részletesebben

Novell és Oracle: a csúcsteljesítményű, költséghatékony adatközpont megoldás. Sárecz Lajos Értékesítési konzultáns

Novell és Oracle: a csúcsteljesítményű, költséghatékony adatközpont megoldás. Sárecz Lajos Értékesítési konzultáns Novell és Oracle: a csúcsteljesítményű, költséghatékony adatközpont megoldás Sárecz Lajos Értékesítési konzultáns lajos.sarecz@oracle.com A Linux fejlődése Oracle: A Linux elkötelezettje Linux története

Részletesebben

Pentaho 4: Mindennapi BI egyszerűen. Fekszi Csaba Ügyvezető 2011. október 6.

Pentaho 4: Mindennapi BI egyszerűen. Fekszi Csaba Ügyvezető 2011. október 6. Pentaho 4: Mindennapi BI egyszerűen Fekszi Csaba Ügyvezető 2011. október 6. 1 2 3 4 5 Bevezetés Pentaho-ról röviden - áttekintő Mindennapi BI egyszerűen a Pentaho 4 újdonságai Pentaho összefoglaló Alkalmazás

Részletesebben

Megnevezés Verzió Méret (byte) SHA-1 lenyomat

Megnevezés Verzió Méret (byte) SHA-1 lenyomat Megnevezés Verzió Méret (byte) SHA-1 lenyomat PARTNERR7.NTF v7.5 7 077 888 0B8D79B4279663DE9842AC1 8EACF394148EDA4BD REGISTERR7.NTF v7.5 1 966 080 880001F1AB141B908898907A 118386458C3B7E76 SABLONR7.NTF

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. Pályázati lehetőség SDL Trados fordítástechnológiai megoldások beszerzésére. Tisztelt Partnerünk, Tisztelt Érdeklődő!

TÁJÉKOZTATÓ. Pályázati lehetőség SDL Trados fordítástechnológiai megoldások beszerzésére. Tisztelt Partnerünk, Tisztelt Érdeklődő! Tisztelt Partnerünk, Tisztelt Érdeklődő! Az új Széchenyi Terv keretében kiírt pályázati lehetőségekre szeretnénk felhívni figyelmét. A pályázatok 2011. március elsejétől lesznek folyamatosan beadhatóak,

Részletesebben

TRL Hungary Kft. Cégismertető. TRL Hungary Kft. www.trl.hu

TRL Hungary Kft. Cégismertető. TRL Hungary Kft. www.trl.hu Cégismertető www.trl.hu Cégismertető A 2000. óta Magyarország, Szlovénia, Horvátország, Finnország és a balti államok regionális Maconomy disztribútora. A ezenkívül Európától Ázsiáig számos nemzetközi

Részletesebben

Felhőszolgáltatások megvalósítása PureSystems eszközökön

Felhőszolgáltatások megvalósítása PureSystems eszközökön Budai Károly Szoftver architekt 2015. április 1. Felhőszolgáltatások megvalósítása PureSystems eszközökön 2015 IBM Corpora/on Tartalom è Az IBM PureSystems termékcsalád è PureFlex - IaaS è PureApplication

Részletesebben

EgroupWare: A csoportmunka megoldás

EgroupWare: A csoportmunka megoldás EgroupWare: A csoportmunka megoldás Bemutatás Az egroupware egy üzleti szintű, PHP alapú, szabad csoportmunka szerver megoldás, a Stylite AG terméke. A közösségi verzió szabadon letölthető és ingyenesen

Részletesebben

BHSE - Informatikai fejlesztés

BHSE - Informatikai fejlesztés BHSE - Informatikai fejlesztés Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/18 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/2013.07.01 KÉ Eljárás fajtája:

Részletesebben

1000 felhasználó 15 országban

1000 felhasználó 15 országban Scolvo Control Scolvo termékeinkkel olyan mobil megoldásokat biztosítsunk ügyfeleink számára, melyek komoly értéket képviselnek a vállalati belső és külső folyamatok támogatásában, és hozzájárulnak a hatékonyabb

Részletesebben

LogControl Raktármenedzsment

LogControl Raktármenedzsment LogControl Raktármenedzsment A rendszer kialakítása korszerű rendszertervezési módszertanok alkalmazása a hibalehetőségek minimálissá tétele (a lehető legtöbb helyen vonalkódok használata tárolóhely, cikk,

Részletesebben

I N T E G R Á L T R E N D S Z E R

I N T E G R Á L T R E N D S Z E R INTEGRÁLT RENDSZER Négy biztonsági rendszerről alkotott tapasztalatunkat és tudásunkat egyesítettük: tűzjelző, riasztórendszer, kamera- és beléptetőrendszer létrehozni egy felületet amely egy létesítmény

Részletesebben

Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába.

Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába. Canon ip2700 Canon ip7250 Canon MP230 A megfizethető otthoni fotónyomtatót kereső felhasználók számára ideális megoldás a PIXMA ip2700 készülék, amely egyszerűen használható és 2 pikoliteres tintacseppekkel

Részletesebben

Di1611/Di2011. KEZELÉSI ÚTMUTATÓ: Twain

Di1611/Di2011. KEZELÉSI ÚTMUTATÓ: Twain Di1611/Di2011 KEZELÉSI ÚTMUTATÓ: Twain Driver Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék 1 A PC szkennelés beállítása 2 Csatlakozás az USB portra 3 A TWAIN meghajtó telepítése 3.1 A TWAIN meghajtó telepítése Plug

Részletesebben

Symantec Endpoint Protection

Symantec Endpoint Protection Adatlap: Védelem a végpontokon A vírusvédelmi technológia új generációja a Symantec-től Áttekintés Speciális, fenyegetések elleni védelem A a Symantec AntiVirus és a fejlett fenyegetésmegelőző technológia

Részletesebben

WebCenter. Online jóváhagyás és együttműködés. Gönczi Zsolt 2011. Október 27-28.

WebCenter. Online jóváhagyás és együttműködés. Gönczi Zsolt 2011. Október 27-28. WebCenter Online jóváhagyás és együttműködés Gönczi Zsolt 2011. Október 27-28. Egy termék piaci bevezetésének kihívásai Alkalmazkodni kell az felek időbeosztásához A felek alkalomadtán földrajzilag távol

Részletesebben

3Sz-s Kft. Tisztelt Felhasználó!

3Sz-s Kft. Tisztelt Felhasználó! 3Sz-s Kft. 1158 Budapest, Jánoshida utca 15. Tel: (06-1) 416-1835 / Fax: (06-1) 419-9914 E-mail: zk@3szs. hu / Web: www. 3szs. hu Tisztelt Felhasználó! Üdvözöljük felhasználóik között! Köszönjük, hogy

Részletesebben

3Sz-s Kft. Tisztelt Felhasználó!

3Sz-s Kft. Tisztelt Felhasználó! 3Sz-s Kft. 1158 Budapest, Jánoshida utca 15. Tel: (06-1) 416-1835 / Fax: (06-1) 419-9914 E-mail: zk@3szs. hu / Web: www. 3szs. hu Tisztelt Felhasználó! Üdvözöljük felhasználóik között! Köszönjük, hogy

Részletesebben

Dr. Klein Lajos Richter Gedeon Nyrt.

Dr. Klein Lajos Richter Gedeon Nyrt. Dr. Klein Lajos Richter Gedeon Nyrt. Tartalom 1. Injekció gyártó üzem átvilágítás 2. Termelés Követő Rendszer Előzmények 2014-ben 5 kiemelt hatékonyságjavítási program indult vállalati szinten az IFUA

Részletesebben

Barion. Készítette: Gáspár Dániel 2014.11.20.

Barion. Készítette: Gáspár Dániel 2014.11.20. Barion Készítette: Gáspár Dániel 2014.11.20. Áttekintés Mi az a Barion? A Barion osztályzása Biztonsági szempontok Összehasonlítás a tradicionális fizetéssel Költségek Üzleti modell Barion a gyakorlatban

Részletesebben

Papír helyett elektronikus űrlap. Szabadság és interaktivitás az űrlapkezelésben

Papír helyett elektronikus űrlap. Szabadság és interaktivitás az űrlapkezelésben Papír helyett elektronikus űrlap Szabadság és interaktivitás az űrlapkezelésben Csamangó András SAP tanácsadó Creative 4U Kft., Budapest 2010 Bemutatás 2002-ben alakult SAP Service Partner fő tevékenység:

Részletesebben

Open Enterprise Server a Novell NetWare legújabb verziója

Open Enterprise Server a Novell NetWare legújabb verziója Open Enterprise Server a Novell NetWare legújabb verziója Hargitai Zsolt rendszermérnök, Novell Open Enterprise Server A Novell NetWare legújabb verziója, az Open Enterprise Server egyesíti a nyílt és

Részletesebben

Rólunk. Elérhetőségeink. Amit nyújtunk

Rólunk. Elérhetőségeink. Amit nyújtunk Rólunk Az Echo Soft Kanizsa Szolgáltató és Kereskedelmi Bt. 2007-ben azért alakult, hogy egyedi megoldásokat nyújthasson ügyfelei számára. Célunk nem a tömegszolgáltatás, törekszünk arra, hogy minél jobb

Részletesebben

A BIO-GENEZIS KÖRNYEZETVÉDELMI KFT. TECHNOLÓGIAI HÁTTERÉNEK FEJLESZTÉSE ÚJ ESZKÖZÖK, GÉPEK BESZERZÉSÉVEL. Projektazonosító: GOP-2.1.

A BIO-GENEZIS KÖRNYEZETVÉDELMI KFT. TECHNOLÓGIAI HÁTTERÉNEK FEJLESZTÉSE ÚJ ESZKÖZÖK, GÉPEK BESZERZÉSÉVEL. Projektazonosító: GOP-2.1. A BIO-GENEZIS KÖRNYEZETVÉDELMI KFT. TECHNOLÓGIAI HÁTTERÉNEK FEJLESZTÉSE ÚJ ESZKÖZÖK, GÉPEK BESZERZÉSÉVEL Projektazonosító: GOP-2.1.1-09/A-2009-2507 FOTÓDOKUMENTÁCIÓ A BIO-GENEZIS KÖRNYEZETVÉDELMI KFT.

Részletesebben

Műszaki dokumentációkezelés az ELO-ban Ajkai Elektronikai Kft. esettanulmánya

Műszaki dokumentációkezelés az ELO-ban Ajkai Elektronikai Kft. esettanulmánya Műszaki dokumentációkezelés az ELO-ban Ajkai Elektronikai Kft. esettanulmánya Dezsényi Csaba Ovitas Magyarország Kft. csaba.dezsenyi@ovitas.hu ELO bevezetés projekt Ajkai Elektronikai Kft. Közepes méretű

Részletesebben