LEON TECHNOLOGY TO ENJOY

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "LEON TECHNOLOGY TO ENJOY"

Átírás

1 LEON TECHNOLOGY TO ENJOY

2 TECHNOLÓGIA ÉRTED Azzal, hgy da visz, ahva menni szeretnél, még nem jelenti az út végét. Az autóink számára ez csak a kezdet. Arra születtek, hgy megihlessenek téged. Ezért a te örömödre tervezzük őket. Ez a filzófia áll cégünk minden lépése mögött. LEON SC LEON

3 LEON ST

4 CÉLRATÖRŐ DESIGN A precíz mérnöki munka és a technlógia biztsítja, hgy a Len vezetési élménye semmi eddigihez nem fgható. Az iknikus szögletes vnalvezetés mellett a Len frmavilágát sprts, áramvnalas arányk lágyítják. Az éles szögek, a puha ívek tökéletes frmákká futnak össze, mely biztsítja a merész külsőt. A SEAT-tal szembeni egyik elvárás, hgy a ragygó napfény kiemelje az autó íveit. Fény nélkül nem születhet autó, ez az, ami hajtja a tervezési flyamatt a kezdetektől a befejezésig. A Len magabiztsabb, dinamikusabb és tele van a legkiválóbb ötletekkel. Ilyen az EasyCnnect rendszer, amely érintőképernyőn keresztül vezérli a szórakztató, kmmunikációs és autóval kapcslats funkciókat. A SEAT vezetői prfiln keresztül hangulatának megfelelően megváltztathatja vezetési stílusát. Erőteljes, ugyanakkr takaréks mtrk srával választható. Csdálkzni fg, miért nem úgy terveztek minden autót, mint SEAT Len. Minden apró részlet egy nagybb célt szlgál: a te örömödet.

5 LEON

6 LEON SC

7 DINAMIKUS VEZETÉS A DINAMIKUS ÉLETÉRT A sprtsabbaknak sem kell már tvább keresgélniük, nekik terveztük az hármajtós Lent. A Len SC mindennel rendelkezik, amivel ötajtós testvére, még többel is. Termetéből adódóan arra született, hgy dinamikus vezetési élményt nyújthassn. Mivel agilis, lehetővé teszi, hgy gyrsan reagáljn a váltzáskra. Magáénak tudhatja a mzgéknyság képességét, amely az egyensúly, a krdináció, a sebesség, a refleek, az erő és az állóképesség kmbinációja. Ezen tulajdnságknak nincs jbb helyük, mint az Ön autójában. Ezért lett a Len SC rövidebb tengelytávlsággal gyártva, mint ötajtós testvére, így a karsszéria dinamikusabb, az autó aznnal reagál. A Len SC egyik legnagybb előnye a kategóriájában legjbb beépített mélynymós Sund System és a fáradtságérzékelő rendszer, amely figyelmeztet, ha veszít a kncentráló képességéből. Ha még többet szeretne, rendelhető DSG váltóval, így az igazán sprts vezetési élmény mindössze egy karnyújtásnyira lesz. Üdvözöljük a vezetés naps ldalán!

8 TÖBB TÉR TÖBB ÉLET Sha nem tudhatjuk, mit tartgat az élet számunkra, ezért a SEAT Len ST-t úgy terveztük, hgy skldalú legyen. Az ötajtós Len nagyszerű tulajdnságait még több térrel ötvöztük. Az Egyszerű hátsó üléssr döntés rendszernek köszönhetően egy kar meghúzásával az 587 literes csmagtér 1470 literesre növelhető. A csmagtartó pereme króm bevnattal védi a fényezést és a többszintű csmagtér-padló végtelen lehetőséget nyújt. Ha mindez még nem lenne elég meggyőző, gndlj az adaptív sebességtartó autmatikára. A panrámatetőnek köszönhetően nem csak az eléd táruló útban, hanem a napsütésben vagy csillags éjszakai égbltban is gyönyörködhetsz. Többé nem kell választani a stílus és a skldalúság között. Ez a SEAT Len ST.

9 LEON ST

10 SEMMIT NE HAGYJ KI A SEAT Len ST tervezésekr arra törekedtek, hgy a legtöbbet lehessen kihzni az 587 literes csmagtérből. A csmagtérben dupla padló található, ami egyszerűen állítható, attól függően, hgy a mélységét vagy a szintbeállíthatóságát szeretnéd a csmagtérnek kihasználni. Amikr a csmagtér-elválasztó padló nincsen használatban, egyszerűen leereszthető a csmagtartó aljába. Középső nyílásának köszönhetően könnyedén szállíthatsz és tárlhatsz hsszú tárgyakat. Ha pedig még több helyre van szükséged, az Egyszerű hátsó üléssr döntés rendszernek köszönhetően a hátsó ülések egy mzdulattal lehajthatók. Így már 1470 literes csmagtérrel gazdálkdhatsz. A hálóknak köszönhetően pedig a dlgaid nem csúsznak el a csmagtérben LITERES CSOMAGTÉR ELVÁLASZTÓ HÁLÓVAL Nincs lyan tárgy, ami kifgna a SEAT Len ST-n. OPCIONÁLISAN RENDELHETŐ LEHAJTHATÓ UTASÜLÉSEK

11 1470 LITERES CSOMAGTÉR

12 LEON X-PERIENCE FELFEDEZÉSRE TERVEZVE A SEAT Len X-PERIENCE a SEAT első all-rad mdellje, mely különleges stílusával és egyedi felszereltségével tökéletes társ az aktív mindennapkhz. A Len mdellcsalád vnzó megjelenésű tagja a vársban és terepen is egyaránt elemében érzi magát egyedi all-rad megjelenésének, innvatív technlógiai megldásainak és tágas kialakításának köszönhetően minden környezetben ideális. Az pcinális etraként választható krómztt kipufgóvégek még erőteljesebbé teszik az autó megjelenését, és a küszöböknél elhelyezett légterelők és a kerékjáratk rbsztus burklatai amellett, hgy védik a karsszériát tvább hangsúlyzzák az autó dinamizmusát. Fedezze fel a skldalúságt, erőt és lenyűgöző frmatervet, amelyek igazán különlegessé teszik a Len X-PERIENCE-t.

13 LEON X-PERIENCE

14 LEON X-PERIENCE

15 TÖKÉLTES TÁRS, BÁRMERRE IS JÁR A SEAT Len X-PERIENCE tágas csmagtere az autót a hétvégi utazásk és mindennapi használat srán is egyedülállóan skldalúvá teszi. A csmagtér befgadóképessége 587 liter, felhajttt hátsó ülésekkel, amely egyetlen mzdulattal 1470 literre bővíthető. A beltér megjelenése még tvább fkzza a vezetési élményt. Különleges anyagk, stíluss megldásk mind a prémium-kategória hangulatát jelenítik meg. A krmánykeréken elhelyezett X-PERIENCE lgó, a narancsszínű varrás, és ehhez hasnló, apró részletek valóban egyedi megjelenést kölcsönöznek a SEAT Len X-PERIENCE belterének. Az elérhető TSI és TDI mtrk kiváló teljesítményt nyújtanak. A vezetői prfilk alkalmazkdnak a különféle útvisznykhz és az egyéni vezetési stíluskhz. Ec, nrmal és sprt váltzat közül választhatunk attól függően, hgy éppen melyik felel meg jbban igényeinknek.

16 SEAT LEON CUPRA 100% ERŐ 100% KARAKTER A SEAT Len CUPRA kirbbanó teljesítményével és versenypályára termett frmájával csak arra vár, hgy meghódítsa az utakat. A csúcstechnlógia és a kettős befecskendezésű mtr minden szituációban garantálja a lenyűgöző teljesítményt. A 265LE és a 290LE TSI mtr 5,7 másdperc alatt gyrsul fel 100km/h sebességre. Dinamikus karsszériájáhz tökéletesen illenek a különleges keréktárcsák, a pirs féknyereg pedig igazán kiemeli sprts karakterét. A beltérben a pirs hangulatvilágítás és a CUPRA vezetői prfil biztsítja a még dinamikusabb vezetést. A SEAT Len CUPRA egy dlgra hivattt: hgy maimális vezetési élményt nyújtsn.

17 LEON ST CUPRA

18 PÖRGESD FEL A MINDENNAPOKAT A SEAT Len CUPRA 290LE mtrjával a SEAT legerősebb srzatgyártású mdellje. A mdern technlógiai megldáskkal felszerelt és kifejezetten gazdag alapfelszereltségű mdell külső vnalvezetése és belső megldásai összetéveszthetetlenül hirdetik a SEAT vérbeli sprtsságát. Az adaptív futómű-szabályzásnak köszönhetően a SEAT Len CUPRA a legetrémebb helyzetekkel is képes megbírkózni. A jármű felfüggesztési beállításai az útvisznyknak megfelelően, flyamatsan módsulnak az ptimális úttartás és teljesítményleadás érdekében. A krmányzás és a felfüggesztés finmhanglásával az egyik legjbb és legpntsabb kezelhetőség és vezetési élmény érhető el. A hátsó diffúzrból kilépő, jól látható dupla kipufgó hzzájárul a hengerek gyrsabb és hatéknyabb öblítéséhez, és maimalizálja a mtr teljesítményét. Az ekluzív CUPRA lökhárítóval együtt igazán vnzó és sprts megjelenést kölcsönöznek az autónak. *Cnsumptin f SEAT Len ST CUPRA.

19

20 LEON

21 ERŐ, RÁADÁS ÉLMÉNNYEL Válaszd a rettentő izms, ám gazdaságs 1,6 literes TDI-t, a kicsi, de erős 1,2 literes TSI-t vagy merj nagyt álmdni 1.8 TSI és a 2.0 TDI mtrjainkkal. Ha mindez még nem lenne elég, a 2.0 TSI 290 LE Len Cupra minden várakzásd felül múlja. Mindegyik mtrunk erős és gyrsan reagál utasításaidra. Ám legendás üzemanyag-takaréksságuknak köszönhetően a teljesítményért nem kell külön fizetned, hiszen ezek egy új mtrnemzedék tagjai, minden eddiginél alacsnyabb kársanyag-kibcsátással és üzemanyag-fgyasztással. Ráadásul a még jbban kiegyensúlyztt felfüggesztésnek köszönhetően a Len még a nyers erőnél is többet nyújt: valósággal összeköt az úttal egyszerre sprtsabb, dinamikusabb és kényelmesebb hanglásával. Így a vezetés mindig élmény lesz, bármerre is vezessen az utad.

22 ZÖLD(B)EN IS RENDELHETŐ A Len született sprtló. Bátr, erőteljes és agilis. Ugyanakkr környezetbarát is. Ez részben az úgynevezett Start/Stp rendszernek köszönhető. Ez az innvatív technlógia álló helyzetben leállítja a mtrt, így csökkenti azt az időt, amit a mtr alapjáratban tölt. Így, ha sk időt töltesz sűrű frgalmban, mérsékeli autód kársanyag-kibcsátását és az üzemanyagszámládat is. BRAKE & STOP BRAKE & STOP NEUTRAL NEUTRAL Hgy egy példával tegyük mindezt szemléletesebbé, a leggazdaságsabb mdell az 1.6 CR TDI 110 LE (81 kw), amely mindössze 101 gramm szén-diidt bcsát ki kilméterenként, fgyasztása pedig csupán 3.9 l/100 km. Így míg rád igencsak nagy hatást gyakrlhat az új Len, a környezet talán észre sem veszi jelenlétét. OFF OFF CLUTCH ACTIVATED CLUTCH ACTIVATED FIRST GEAR FIRST GEAR ON START/STOP RENDSZER. ON E rendszerrel csökkentheted az üzemanyag-fgyasztást, és ezzel együtt a széndiidkibcsátást is. A Start/Stp rendszer csak üresben aktiválódik. A mtr teljesen leáll és addig úgy is marad, amíg ki nem nymd a tengelykapcsló-pedált. Induláshz elég kinymni a tengelykapcsló-pedált, egyesbe kapcslni, és a mtr máris önműködően újraindul.

23

24

25 BELSŐ FORRÁSBÓL Arra törekedtünk, hgy a Len több legyen egy autónál. Élménynek szántuk. Éppen ezért minden funkciót és részletet a legszigrúbb mérce szerint terveztünk. Az ergnmikus ülésektől és a karakteresre frmáztt műszeregységtől a krómztt kilincsekig és a bőrbrítású krmánykerékig; a Lenban mindenből a minőség árad. A Len SC rövidebb tengelytávja még mzgéknyabbá teszi az autót, anélkül, hgy a hátsó tér csökkenne. Kárpitk egész sra közül választhatsz: Alcantara, bézs bőr*, fekete és szürke szövet. Még egyedibbé teszi a LED belső világítás csmag, ami LED technlógiás fénnyel hangulatsan világítja meg az egész utasés lábteret és a sminktükröt. A sprtülések minden felszereltségi szinten az alapfelszerelés része Len SC esetén. A tökéletességre való törekvés látható és érezhető az új Len minden részletében. Már azelőtt, hgy először elfrdítanád a gyújtáskulcst. * Nem elérhető Len SC esetén.

26 JÖVŐBE MUTATÓ MEGOLDÁSOK Nézz mélyen a Len jellegzetes első és hátsó világítótesteibe, és megláthatd a jövőt. Azaz pntsabban: a Seat Full LED fényszórókat. A SEAT Len kategóriájában egyedülálló pció ez, a SEAT Full LED világítás esetén mind a fényszórók, mind a nappali fény LED-technlógiát alkalmaznak. A Lennak elegáns, mdern megjelenést kölcsönöznek. A LED fényszórók jbbak és hatéknyabbak halgén megfelelőiknél. Gyrsabban reagálnak, nem érzékenyek a vibrációkra és ritkábban kell őket cserélni. Jbban láthatóvá tesznek az útn. A futurisztikus külső világításhz hasnlóan belül is az ptimális élményre törekedtünk. Éppen erre szlgál a SEAT Vezetői Prfil, amellyel mindig a megfelelő vezetési üzemmódt választhatd ki. A hárm különböző mód között váltgatva Nrmál, Sprt és ECO (a leginkább környezettudats választás), te is láthatd, hallhatd és érezheted a Len teljesítményében beálló váltzást. Mindhárm módban eltérőek a gázreakciók, a krmányrásegítés, a hangulatvilágítás (vörös Sprt módban, fehér Nrmál és Ec módban). Sőt, összeválgathatd a különböző üzemmódkból a kedvenc beállításaidat, hgy igazán jól illeszkedjen a te vezetési stílusdhz. Bármire is tekintesz a Lenban, mindig a jövőt látd.

27 INFORMÁCIÓ ÉS SZÓRAKOZÁS Rendelkezésedre áll a SEAT Sund System, a navigációs rendszer, a Bluetth és még sk más. Mindezeket az EASY CONNECT perációs rendszerünk vezérli. Így a Len infrmációs-arzenáljában a középknzln elhelyezett érintőképernyővel kényelmesen eligazdhatsz. Ráadásul az egész műszerfalat vezető szempntjait figyelembe véve alakítttuk ki a könnyű kezelhetőség érdekében. Az 5 cls rádió az alapfelszereltség része, de pcinálisan nagybb képernyő, eltérő díszítések és tvábbi rendszerbővítések is elérhetőek. A hármdimenziós menü, kijelző, kezelőfelület, a tűéles képű kijelzővel és a lgikus kezelőfelülettel szrs kapcslatt hz létre világddal és a benned rejlő gyermekkel.

28 BIZTONSÁG SZÁMOKBAN km/h km/h km/h A Len legfntsabb összetevői te és utasaid vagytk. Éppen ezért úgy terveztük, hgy ez legyen az egyik legbiztnságsabb hely a világn. Először is az új Len XDS*-sel (elektrnikus differenciálzár) érkezik. Ez az igazán ks műszaki megldás javítja az autó tapadását kanyarból kigyrsításkr, míg a visszagurulásgátló funkció az emelkedőn való elindulást segíti. Ám emellett a Len másként is gndskdik rólad. A szélvédőbe épített kamera jóvltából a távlsági fényszóró asszisztens szükség esetén autmatikusan váltztatja a fényszórók intenzitását, míg a sávtartó asszisztens figyelmeztet, ha átsdródnál egy másik sávba és ennek megfelelően autmatikusan módsítja az autó haladási irányát. Még a fáradtságérzékelő rendszer is elérhető, amely segít, hgy éber maradj a vlán mögött. A többszörös ütközést megelőző autmatikus rendszer megakadályzza a tvábbi ütközéseket. Hét légzsák jár alapárn, beleértve a vezetőldali térdlégzsákt. A hátsó ülések ISOFIX gyermekülés-rögzítési pntjaival a legapróbb utaskat is biztnságban tudhatd. A Lent az Eur NCAP** 5 csillags minősítéssel ismerte el. Bárhl is ülsz a Lenban, mindig biztnságban leszel. km/h km/h km/h ADAPTÍV SEBESSÉGTARTÓ AUTOMATIKA FRONT ASSIST FORGALOMFIGYELŐ RENDSZERREL-. Az autó elején található szenzr 200 méterre előre méri a távlságt az előző autóhz képest, így állítja be a biztnságs sebességet és féktávt. FRONT ASSIST FORGALOMFIGYELŐ RENDSZER VÁROSI VÉSZFÉKEZŐ FUNKCIÓVAL. Vizuális és hangjelzéssel figyelmeztet, ha az ütközés veszélyét érzékeli. Ha nem reagál a jelzésre, a vészfék-funkció autmatikusan minimálisra csökkenti vagy elkerüli az ütközést. * Alapfelszereltség Style és FR szinten. Reference szinten pcinálisan rendelhető. ** Bővebb infrmációért látgass el a webldalra.

29 LEON SC

30 FEDÉLZETI SEGÉD EZ AZ AUTÓ MINDENRE GONDOL ELSŐ ÉS HÁTSÓ PARKOLÓRADAR. Ezek az intelligens szenzrk segítenek nehézség nélkül beparklni, figyelmeztetnek, ha túl közel kerülsz a padkáhz vagy egy másik autóhz. HÁTSÓ TOLATÓKAMERA. A hátsó lökhárítón elhelyezett tlatókamerának köszönhetően a parklás meg a legszűkebb helyekre is gyerekjáték. TÖBBSZÖRÖS ÜTKÖZÉST MEGELŐZŐ AUTOMATIKUS RENDSZER. Ez a rendszer baleset esetén csökkenti az autó sebességét, hgy elkerülje a tvábbi ütközéseket, így tartva biztnságban téged és utasaid.

31 TÁVOLSÁGI FÉNYSZÓRÓ ASSZISZTENS. Amikr szükséges, az új Len autmatikusan átkapcslja a távlsági és a tmpíttt fényszórót, így az nem zavarja a szembejövő frgalmat, te pedig nyugdtan a vezetésre kncentrálhatsz. JELZŐTÁBLA FIGYELŐ RENDSZER. Az első kamera figyeli a közúti jelzőtáblákat, ezáltal még nagybb kényelemmel vezethetsz. FÁRADTSÁGÉRZÉKELŐ RENDSZER. Flyamatsan analizálja a vezetésedet, így ez a rendszer felismeri, mikr veszítesz az összpntsító képességedből, és javaslja, hgy tarts pihenőt. Hangjelzéssel és a műszeregységben látható ábrával figyelmeztet öt másdpercen keresztül, és szükség esetén megismétli a riasztást. Tiredness detected Take a break

32 FIGYELEM A RÉSZLETEKRE EZ AZ, AMI KIEMEL MINKET A SEAT Len vnzza a tekinteteket, nem lehet nem utána frdulni. Az autó teljes hsszában a szépség, az úttörő design, a dinamizmus, és a mérnöki munka alapzzák meg az autó gyönyörűségét. Olyan lenyűgöző elemekkel van felszerelve, mint a SEAT Full LED fényszórók, a SEAT vezetői prfil, ugyanakkr az egyéb praktikusságt és biztnságt szlgáló funkciókban sem szenved hiányt. A többszörös ütközés elleni fék és a sávtartó asszisztens, valamint a távlsági fényszóró asszisztens mind arról gndskdik, hgy a SEAT Len az egyik legbiztnságsabb autó legyen, amelyet valaha alkttunk. Mindezt az EurNCAP* ötcsillags biztnsági minősítése is biznyítja. A Len valóban lyan praktikus, mint amilyen gyönyörű. Mi megterveztük az autót, Neked csak ki kell választani a felszereltséget, a kárpitt, keréktárcsákat, a karsszériaszínt, majd nincs más hátra, mint élvezni a vezetést. * Bővebb infrmációért látgasd meg a ldalt.

33

34 FELSZERELTSÉGEK SEAT Len REFERENCE / 6 légzsák (2 elöl, 2 első ldallégzsák és 2 függönylégzsák), térdlégzsák, kikapcslható utasldali légszák / ISOFIX gyermekülés hátsó üléseken / Tp Tether rögzítési pntk a két szélső hátsó ülésen / Kipörgésgátló (ASR) + blkklásgátló (ABS) / Elektrnikus menetstabilizáló rendszer (ESC) és guminymás-ellenőrző rendszer / URBAN 15 30/1 acél keréktárcsák +hzzá illő gumiabrncsk / Cmfrt felfüggesztés / Kettős halgén fényszórók nappali világítással / Hazakísérő fény / Manuális légkndicináló berendezés / Csmagtér: 12 V + 2 ldalsó takaróelemmel (jbb és bal ldalt) + 1 elasztikus szalag (jbb ldalt)¹ / Olvasólámpák elöl / Elektrms visszapillantó tükrök / Megvilágíttt csmagtér / Közpnti zár + távirányító a két behajtható tllú kulcsn, külön gmb a csmagtér nyitására (3 gmb) / Fedélzeti számítógép (külső hőmérséklet kijelzéssel) / Fkzatválasztási ajánlás / 5 képátlójú multifunkciós kijelző a műszeregységben / Fekete belső tér / Állítható magasságú vezetőülés / 1/3-2/3 arányban ledönthető és állítható szögű hátsó üléstámla / Napellenző a vezető és az utas ldalán fedeles sminktükörrel, a vezetőldaln kártyatartóval / Phártartó elöl / Csmagrögzítő gyűrűk a csmagtérben / Csmagtér rló¹ / Fekete tetősín¹ / Dupla padló¹ / Hátsó lvasó lámpák¹

35

36 STYLE A REFERENCE SZINTEN FELÜL / Tárlózsebek az első ülések háttámláján / Rekeszek az első ülések alatt / Style belső (szín és díszítőelemek), 3D műszeregység és króm díszítések / Bőrbrítású kézifékkar / Könyöktámasz elöl / Bőrbrítás a multifunkciós krmánykeréken és a váltógmbn / Sebességszabályzó autmatika (tempmat) / DESIGN 16 30/2 könnyűfém keréktárcsák +hzzá illő gumiabrncs / Elektrmsan állítható és fűthető külső tükrök / Elektrms ablakemelők hátul / Olvasólámpák elöl és hátul / 3,5 képátlójú mnkróm multifunkciós kijelző a műszeregységben / Media System Clur 5 képátlójú kijelzővel, CD-, MP3- és WMA-lejátszóval, USB-csatlakzóval, SD kártyalvasóval, Bluetth -kapcslattal (telefn és audiátvitel), AUX-in és hat hangszóró / Style fekete belső tér / Állítható ülések elöl / Napellenző a vezető és az utas ldalán fedeles, megvilágíttt sminktükörrel, a vezetőldaln kártyatartóval / Kardánb beépített tárlóval, phártartóval és hátsó légbefúvókkal / Hátsó kartámasz¹ / Egyszerű hátsó üléssr döntés rendszer¹ / Krómztt rakdóperem¹ / Krómztt tetősín¹ ¹ Csak a Len ST-hez

37

38 FR A STYLE SZINTEN FELÜL / Alumínium FR küszöblécek az első ajtókban / Sötét színezésű ablakk / SEAT vezetői prfil, amely beflyáslja a krmányrásegítést, a gázreakciókat, a váltási prgramt (csak a DSG váltó esetében), az ajtóburklatk többszínű hangulatvilágítását (sprtmódban vörös, a kmfrts üzemmódkban fehér) és a hangaktuátrt (csak az 1.8 TSI 180 LE és 2.0 TDI 184 LE mtrk esetében) / FR-specifikus kivitel (belső és külső színek, illetve díszítőelemek) / FR-dizájnú bőrbrítású krmánykerék / Állítható gerinctámasz a vezető- és az első utasülésben / DYNAMIC 17 30/2 könnyűfém keréktárcsák+ hzzá illő gumiabrncs / Látványs, krómztt dupla kipufgócsövek / FR felfüggesztés / Kettős halgén fényszórók nappali világítással és LED hátsó lámpákkal / Elektrmsan állítható és behajtható külső tükrök parklóállással, utasldaln tlatássegítő állással / Media System Clur 5 képátlójú kijelzővel, CD-, MP3- és WMA-lejátszóval, USB-csatlakzóval, SD kártyalvasóval, Bluetth -kapcslattal (telefn és audiátvitel), AUX-in és nylc hangszóró / Szövet-műbőr kárpitzású első ülések / FR fekete belső tér ¹ Hátsó elektrms ablakemelő nem rendelhető Len SC-hez

39

40 KÁRPITOK MUNDAKA II AH 12 / AH WPS 3 R Reference /R/ Style /St/ FR /FR/ CONNECT /CO/ CUPRA 265 /C265/ CUPRA 290 /C290/ X-PERIENCE /XP/ Alapfelszereltség Opcinális * Vászn elemekkel. ** Oldalvarrással. 1 Kmfrt ülésekkel Len esetén. 2 Sprt ülésekkel Len SC esetén. 3 Sprt ülésekkel Len és Len ST esetén. 4 Pirs varrással. 5 Kartámasz a hátsó üléseken. Len ST esetén alapfelszereltség. 6 Nem elérhető Len SC esetén. 7 Elválasztó háló nem rendelhető elektrms napfénytetővel együtt. ONA VÁSZON (FEKETE) 2 AH ALCANTARA *5 AH WL3 St St

41 ONA VÁSZON (SZÜRKE/FEKETE) ² BJ WLE / AG WLE St MUNDAKA (SZÜRKE/FEKETE) */**5 BJ WL2 / AG WL2 St CORNSILK BÉZS */**5/6/7 LJ WL5 St BISON FEKETE 4 CP FR

42 KÁRPITOK ALCANTARA *1/2 CP WL3 FR Reference /R/ Style /St/ ST /ST/ CUPRA 265 /C265/ CUPRA 290 /C290/ X-PERIENCE /XP/ Alapfelszereltség Opcinális * Vászn elemekkel. ** Oldalvarrással. 1 Pirs varrással. 2 Kartámasz a hátsó üléseken Len ST esetén alapfelszereltség. 3 Narancssárga varrással. FEKETE BŐR */**2 AH WL1 / CP WL1 / AD WL1 St FR¹ XP

43 ALCANTARA CUPRA * LE C265 C290 KAGYLÓÜLÉS * LE WL6 C290 FEKETE BŐR CUPRA */** LE WL1 C265 C290 X-PERIENCE VÁSZON SPORT ÜLÉS *3 AD XP VIENA (SZÜRKE/FEKETE) SEATS */** LE WL4 C265 C290 X-PERIENCE SPORT ÜLÉS *3 AD WL3 XP

44 SZÍNEK Reference /R/ Style /St/ FR /FR/ CUPRA /C/ X-PERIENCE /XP/ Alapfelszereltség

45 CUKORFEHÉR B4B4¹ R St CO 3,4 FR XP NEVADA FEHÉR 2Y2Y² R St CO 3,4 FR C XP CSILLAGEZÜST P5P5² R St CO 3,4 FR C XP DYNAMIC EZÜST A8A8² C ALOR KÉK E4E4² R St CO 3,4 FR C APOLLÓ KÉK I4I4² R St CO 3 FR MEDITERRÁN KÉK 9550¹ R St CO 3 FR LIMA ZÖLD I3I3*² R St CO 3 FR HOLDKŐ EZÜST 9019² R St CO 3,4 FR PIRENEUS SZÜRKE 0C0C² R St CO 3,4 FR C XP ADVENTURE BARNA S3S3² R St CO 3 FR XP TECHNIKAI SZÜRKE T4T4² R St CO 3 FR XP * Nem elérhető Len ST esetén. 1 Alap fényezés. 2 Metál fényezés. 3 Len Cnnect esetén Atm szürke külső tükrökkel. 4 Len Cnnect esetén Cnnect kék külső tükrökkel. MIDNIGHT FEKETE 0E0E² R St CO 3,4 FR C XP EMOCION VÖRÖS 9M9M¹ R St CO 3 FR C CHILI PIROS 5C5C² R St CO 3 FR

46 KERÉKTÁRCSÁK URBAN 15" 30/1 L R URBAN 16" 30/1 R DESIGN 16" 30/1 CO R DESIGN 16" 30/2 St CUPRA 18" 30/2 HIGH GLOSS C265 CUPRA 19" 30/2 TITANIUM C290 CUPRA 19" 30/2 BLACK C290 CUPRA 19" 30/2 WHITE C290 Len /L/ Reference /R/ Style /St/ FR /FR/ CONNECT /CO/ CUPRA 265 /C265/ CUPRA 290 /C290/ X-PERIENCE /XP/ Alapfelszereltség Etra

47 DYNAMIC 17" 30/1 St DYNAMIC 17" 30/3 St DYNAMIC 17" 30/2 FR PERFORMANCE 18" 30/1 FR PERFORMANCE 18" 30/2 MACHINED FR X-PERIENCE 17" XP X-PERIENCE 18" XP

48 TARTOZÉKOK Legyen szó akár egy kellemes családi kirándulásról vagy egy kalandkkal teli hétvégéről, a SEAT Eredeti Tartzékk között minden szükséges tartzékk között mindent megtalálsz. Mindezt a SEAT dizájnerei úgy alakíttták ki, hgy még nagybb kényelmet és biztnságt adjn az utakn. Minden egyes tartzék megfelel a legmagasabb minőségi elvárásknak. KERÉKPÁRTARTÓ. 6L A ISOFIX GYERMEKÜLÉS J BETEHETŐ ELVÁLASZTÓ RÁCS. 5F B

49 KERÉKPÁRTARTÓ B

50 SEAT SZERVIZ Bízza Lenját a legjbb szakemberekre! SEAT GYORSSZERVIZ CLEVER REPAIR KAROSSZERIA JAVÍTÁSS ÉS FÉNYEZÉS AKTÍV ATVIZSGÁLÁS MECHANIKAI ÉS ELEKTROMOS JAVÍTÁS MŰSZAKI VIZSGA FELKÉSZÍTÉS ÉS VIZSGÁZATÁS PARKOLÁS SEATR EREDETI ALKATRÉSZEK FINANSZÍROZÁS SEAT SZERVIZ HÁLÓZAT AUTÓ- MOSÁS ÁTVIZSGÁLÁS ÉS KARBANTARTÁS HOZOM-VISZEM SZOLGALTATÁS

51 A SEAT szlgáltatásk teljes körű kínálatával áll rendelkezésére az Ön védelme és nyugalma szlgálatában. SEAT SERVICE MOBILITÁSGARANCIA A vásárlás utáni első két évben az Ön SEAT Lenjára autmatikusan, minden tvábbi költség nélkül érvényes a SEAT Service Mbilitás szlgáltatás. A SEAT Service Mbilitás szlgáltatás asszisztenciaszlgáltatást nyújt Önnek bármilyen esetben, ha SEAT járműve mzgásképtelenné válna egy meghibásdás következtében. Mindig megtaláljuk az Ön igényeinek leginkább megfelelő megldást, legyen az csereautó, Ön és utasainak hazaszállítása vagy szálldai elhelyezés. TARTOZÉKOK Ha saját egyéni ízlésére szeretné frmálni Lenját, az Ön hivatals SEAT márkaszervize az eredeti tartzékk nagyn széles választékát kínálja ehhez, a gyermeküléstől a tetőcsmagtartóig. Minden egyes tartzékt úgy terveztek meg, hgy az pntsan illeszkedjen az Ön autójának a méreteihez, és a legszigrúbb minőségi követelményeknek megfelelően tesztelték ezeket. GARANCIA A SEAT Service új autókra érvényes garanciája Európa-szerte teljes körű lefedettséget nyújt Önnek, függetlenül attól, hgy mekkra futásteljesítményt ér el Lenjával. A garancia az összes eredeti alkatrészre, tartzékra és elvégzett szervizmunkára is vnatkzik mindez természetesen szintén kilméter-krlátzás nélkül. KITERJESZTETT GARANCIA Ezáltal Ön hsszabb ideig élvezheti az Lenjára érvényes garanciális feltételeket. 12 ÉV ÁTROZSDÁSODÁS ELLENI GARANCIA Arra törekszünk, hgy Ön a lehető legtvább élvezhesse SEAT autóját. Ezért kínálunk 12 év garanciát átrzsdásdás ellen. Az Ön Lenjára teljes mértékben galvanizált karsszériával készül, így ellenáll az elemek mindenféle kárs hatásának. SEAT EREDETI ALKATRÉSZEK Az Ön SEAT autóján a hivatals SEAT márkaszervizekben végzett összes javítás esetén 2 év garancia vnatkzik a hálózatunkban végrehajttt javításkhz felhasznált anyagkra és szervizmunkákra. Tvábbá garantáltan csakis SEAT Eredeti Alkatrészek kerülnek az autójába, ugyanis kizárólag ezek biztsítják a gyártás srán beépített alkatrészekkel megegyező minőséget, hgy a SEAT mdellek megőrizzék maimális szintű biztnságukat és megbízhatóságukat, kilméter-krlátzás nélkül. CSEREAUTÓ Ezt a szlgáltatást a hivatals márkaszerviz-hálózatunk nyújtja. Amikr bármilyen beavatkzás céljából márkaszervizünkben hagyja autóját, lehetősége van nagyn kedvező árn csereautót igénybe venni, biztsítva az Ön flyamats mbilitását, amíg visszaülhet saját autójába. ÜGYFÉLSZOLGÁLAT Telefns ügyfélszlgálatunk az év 365 napján, a nap 24 órájában várja az Ön hívását, hgy bármilyen kérdésre választ adjn, vagy bármilyen prblémát megldjn az Ön SEAT autójával kapcslatsan, méghzzá várakzási idő nélkül. Hívjn minket a telefnszámn vagy küldjön t a vevszlg@prsche.hu címre! Tvábbi infrmációért látgassa meg a webldalt vagy hivatals SEAT márkakereskedőjét/márkaszervizét, hgy megismerhesse szlgáltatásaink teljes választékát.

52 We are Spanish and German. We are passinate perfectinists. We are emtinal technlgists. Everything we knw, is everything yu feel. We give design a purpse. We bring technlgy t life. We call it TECHNOLOGY TO ENJOY. We are SEAT. A SEAT a flyamats termékfejlesztés elkötelezett márkájaként az egyes felszereltségék, színek, illetve árak tekinteteben egyaránt fenntartja az előzetes értesítés nélküli váltztatás jgát. A jelen dkumentációban szereplő infrmációk ennek megfelelően kizárólag tájékztató jellegűek. Nha a SEAT nagy hangsúlyt fektetett a dkumentációban szereplő infrmációk helyességére a megjelenés időpntjában (2015. december), kérjük, hivatals SEAT márkakereskedője révén minden esetben tájékzódjn a legfrissebb adatkról! Az alkalmaztt nymdai eljárásk krlátai következtében az e dkumentumban feltüntetett színek némileg eltérhetnek az aktuális fényezések és egyéb anyagk színétől. Az itt szereplő járművek, illetve azk minden eleme és eredeti alkatrésze a környezetre gyakrlt kárs hatásk megelőzésére és minimalizálására vnatkzó törvényi szabályzáskkal összhangban készült, többek között újrahasznsíttt/újrahasznsítható anyagk felhasználásával, illetve a környezet megóvását célzó megfelelő újrahasznsítási flyamatk révén. seat.hu

53 LEON Műszaki adatk TECHNOLOGY TO ENJOY

54 LEON ÖTAJTÓS FELSZERELTSÉG Alapfelszereltség Etra Nem rendelhető 1 Hátsó parklóradarral együtt rendelhető. Fehér, Nevada fehér, Emcin vörös, Midnight fekete, Pireneus szürke és Csillagezüst fényezés esetén. Nem rendelhető 1.4 TSI 150LE mtrhz, adaptív sebességszabályzó autmatikával, parklóradar elöl és hátul, OPS és Frnt Assist frgalmfigyelő rendszerrel. 2 Bőr & Alcantara ülések tartalmazzák: magasságban állítható ülések és deréktámasz, tárlórekeszek az ülések mögött, tárlórekesz az első ülések alatt. 3 Style szinten kötelezően rendelendő: behajtható külső tükrök (PFB). FR szinten az alapfelszereltség része. 4 Tartalmazza a Tárló csmag. 5Tárló csmag: Nem rendelhető bézs bőrüléssel (WL5). Tárló csmag Reference szinten: tárlórekesz a vezető ldali ülés alatt, Nagyméretű középknzl nyittt tárlóval, kartámasz elöl, hátsó levegő kifújóval, elválasztó háló bal ldalt a csmagtérben. Tárló csmag Style és FR szinten: Tárló rekeszek az utasülés alatt, középknzl zárt tárlóval, dupla csmagtérpadló. 6 Sprt ülések tartalmazzák a tárlórekeszt a vezetőldali ülés alatt. 7 FR szinten rendelhető mtrk esetén érhető el. Reference Style FR KÜLSŐ FELSZERELTSÉG Urban 15" 30/1 acél keréktárcsák + és adtt mdellhez illő gumiabrncsk - - Urban 16" 30/1 acél keréktárcsák + és adtt mdellhez illő gumiabrncsk - - Design 16" 30/2 könnyűfém keréktárcsák és adtt mdellhez illő gumiabrncsk - - Design 16" 30/1 könnyűfém keréktárcsák és adtt mdellhez illő gumiabrncsk - - Dynamic 17" 30/2 könnyűfém keréktárcsák és adtt mdellhez illő gumiabrncsk - - Dynamic 17" 30/1 könnyűfém keréktárcsák és adtt mdellhez illő gumiabrncsk - - Dynamic 17" 30/3 könnyűfém keréktárcsák és adtt mdellhez illő gumiabrncsk - - Perfrmance 18" 30/1 könnyűfém keréktárcsák és adtt mdellhez illő gumiabrncsk - - Perfrmance 18" 30/2 Titanium könnyűfém keréktárcsák + Titanium külső tükrök+ adtt mdellhez illő gumiabrncsk (tartalmazza a Titanium csmagt) - - Perfrmance 18" 30/2 Titanium könnyűfém keréktárcsák + külső tükrök a karsszéria színére fényezve + adtt mdellhez illő gumiabrncsk - - Négyévszaks gumiabrncsk - Szükségpótkerék 16" Szükségpótkerék 18" (SEAT Sund Systemmel együtt rendelhető) - Cmfrt felfüggesztés - FR felfüggesztés (-25 mm) - - Külső tükrök és kilincsek a karsszéria színére fényezve Rejtett kipufgócső - Látható dupla krómztt kipufgócső - - Fényes fekete B- és C-szlpk Közpnti zár által vezérelt zárható tanksapka FR lökhárító - - Sötétített ablakk Vnóhrg előkészítés (kábelezéssel) Black line csmag (fekete tetőfólia és fekete tükrök) Aerdinamikai csmag (téli csmag nélkül): első-hátsó lökhárítók, ldalsó terelők, hátsó spiler és dupla kipufgóvég 1 Aerdinamikai csmag (téli csmaggal): első-hátsó lökhárítók, ldalsó terelők, hátsó spiler és dupla kipufgóvég 1 Krómztt hűtőrács BELSŐ FELSZERELTSÉG Kmfrt ülések elöl - Sprt ülések elöl szövet és bőr kárpittal - - Alcantara sprt ülések 2 - Fekete belső tér - Fekete bőr ülések 2 - Fekete belső tér - tartalmazza a téli csmagt - 3 Szürke/fekete bőr ülések 2 - Szürke/fekete belső tér - tartalmazza a téli csmagt Bézs bőr ülések 2 - Bézs belső tér - tartalmazza a téli csmagt (Len ST esetén elválasztó hálóval együtt rendelhető) ( Nem rendelhető elektrms napfénytetővel együtt) - - Szürke/fekete belső tér - Fekete belső tér (speciális fekete Style és FR esetén) Magasságban állítható vezető ldali ülés Magasságban állítható utas ldali ülés elöl Elektrmsan állítható vezetőülés. Magasság, távlság, ülőlap és deréktámasz elektrms állítása (Alcantara vagy Bőr kárpittal együtt - rendelendő, nem elérhető utasldali ülés alatti tárlórekesszel) WOKS rendszerű első fejtámlák + 3 hátsó fejtámla Dönthető üléstámlák Osztttan dönthető hátsó üléstámlák (1/3-2/3), behajtható Vezető és utasldali napellenző, rejthető tükörrel, kártyatartóval

55 Reference Style FR ELEKTROMOS FELSZERELTSÉG Vezető és utasldali napellenző, rejthető és megvilágíttt tükörrel, kártyatartóval - Phártartó elöl Alap középknzl - - Nagyméretű középknzl tárlóval, phártartóval és hátsó levegő kifújóval 4 Carg gyűrűk a csmagtérben Figyelmeztető jelzés a világítás lekapcslására (beltér) Alumínium FR küszöbbrítás az első ajtóknál - - Vezetőldali deréktámasz - Utasldali deréktámasz - - Tárlórekeszek az első ülések háttámláján - Tárlórekeszek az első ülések alatt - Krómztt belső díszítőelemek - Bőr kézifék - Kartámasz elöl - Bőr krmánykerék és váltógmb (FR esetén egyedi design) - Váltókark a krmány mögött DSG váltóhz - - PUR multifunkciós krmánykerék - - Légkndícináló berendezés - Climatrnic 2 zónás elektrnikus légkndícináló berendezés Tárló csmag 5 SEAT Full LED (tartalmazza SEAT LED Autópálya asszisztenst) + LED DRL + LED hátsó lámpák (alapfelszereltség FR szinten) (LED rendszámtábla megvilágítás) LED megvilágítású belső tér: hangulatvilágítás (elöl és hátul) lábtér, csmagtartó és sminktükör megvilágítás LED technlógiával Cming hme hazakísérő funkció (manuális) - Elektrms ablakemelők elöl - Elektrms ablakemelők hátul Elektrmsan állítható külső tükrök (fűthető Style és FR szinten) Elektrmsan állítható és behajtható külső fűthető tükrök parkló pzícióval és jbb ldaln bedönthető tükörrel Halgén iker fényszórók nappali menetfénnyel (LED hátsó lámpák FR szinten) Olvasólámpák elöl (lvasólámpák hátul Style és FR szinten) - Belső tér megvilágítás / lábtér megvilágítás Megvilágíttt kesztyűtartó és csmagtartó Ideális sebességváltási fkzat visszajelző - - Fedélzeti számítógép (külső hőmérséklet mutatása) - Távirányítású közpnti zár (2 kulcs és szelektíven nyitható csmagtérajtó) 3,5" képátlójú multifunkciós kijelző (3,5" képátlójú mnkróm multifunkciós kijelző Style és FR szinten) Digital Audi Bradcasting (Media System Plus-szal rendelhető) Bluetth (telefn & audi streaming) SEAT Sund System 10 hangszóróval és mélynymóval (Minimum Media System Plus rendelése kötelező. Szükségpótkerék 18" rendelése kötelező.) SEAT Media System Tuch SEAT Media System. 5" színes érintőképernyő, Lejátszható frmátumk: MP3/WMA, Knnekciók: USB/SD kártya/bluetth (telefn + audi streaming)/ AUX-in bemenettel, 6 - hangszóróval Reference és Style szinten, 8 hangszóróval FR szinten SEAT Media System Plus. 6.5" színes érintőkijelző, Lejátszható frmátumk: MP3/WMA, Knnekciók: USB/SD kártya/bluetth (telefn + audi streaming)/cd/ AUX-in bemenettel, hangszóróval Első ködfényszórók kanyar világítás funkcióval Elektrms napfénytető (Style és FR szinten tartalmazza a LED megvilágítású belső tér csmagt) - Reference Style FR ELEKTROMOS FELSZERELTSÉG SEAT Vezetői prfil: krmány reakció állítás, gázpedál reakció állítás, sebességfkzat állítás (csak DSG esetén), fénycsík az ajtókban (pirs sprt, fehér kmfrt üzemmódban) - - Navigációs médiarendszer 6.5" színes érintőkijelzővel. Lejátszható frmátumk: MP3/ WMA,Knnekciók: USB/ 2 SD kártya/ CD/ AUX-in bemenettel, Bluetth (telefn & audi - streaming), 8 hangszóró, hangvezérlés, 3.5" színes szegmenshatárló Mapcare - Navigációs térkép frissítés Európa (tartalmazza az Európa térképet (1 db SD kártya) (térképfrissítés évente kétszer 3 éven keresztül) - Navigációs médiarendszer Plusz 6.5" színes érintőkijelzővel. Lejátszható frmátumk: MP3/ WMA, Knnekciók: USB/ 2 SD kártya/cd/ AUX-in bemenet, Bluetth (telefn & audi streaming), 8 hangszóró, hangvezérlés, navigáció hangvezérlése, 3.5" színes elválasztó, Wifi, - SMS, 3D Navi, DVD lvasó, HDD 10Gb SEAT Full Link Mapcare - Navigációs térkép frissítés a Navigációs rendszer Plus-hz - Cmfrt csmag: Sebességszabályzó autmatika (tempmat) + parkló radar hátul - - Praktikum csmag: autmatikus fényszórókapcslás, autmatikus cming & leaving hme, esőérzékelő, autmatikusan elsötétedő belső tükör Design csmag Lifestyle: Ködlámpa kanyarfény funkcióval + Design 16" 30/1 könnyűfém keréktárcsák + multifunkciós krmánykerék Design csmag Sprt: Design csmag Lifestyle + sprt ülések deréktámasszal + sötétített ablakk Style Plus csmag: Ködlámpa kanyarfény funkcióval, hátsó elektrms ablakemelő, vezető ldaln állítható deréktámasz, ambiente belső megvilágítás Téli csmag: fűthető első ülések, fényszórómsó berendezés,fűthető abalakmsó fúvókák & fűthető tükrök (fűthető tükrök alapfelszereltség Style és FR szinten) BIZTONSÁG 7 légzsák (2 első-, 2 ldal-, 2 függöny- és 1 térdlégzsák) Vezető- és utasdali biztnsági öv bekapcslására figyelmeztető jelzés 4 isofix (2 hátsó ülésen) 2 Tp Tether a hátsó üléseken Többszörös ütközést megelőző autmatikus rendszer ASR (kipörgésgátló) + ABS ESC és guminymás-ellenőrző rendszer XDS (elektrnikus differenciálzár) és Hill Hld (emelkedőn elindulást segítő rendszer) Multifunkciós krmánykerék Kikapcslható utasldali légzsák Sebességszabályzó autmatika (tempmat) kijelzéssel Adaptív sebbességszabályzó autmatika (Tempmat) (ACC) + Frnt Assist frgalmfigyelő rendszer - Riasztóberendezés Frnt Assist frgalmfigyelő rendszer vársi vészfékező funkcióval" - Parklóradar hátul Parklóradar elöl/hátul és OPS (Optikai parklást segítő szenzr) - Hátsó ldallégzsák Vezető asszisztens csmag: fényszóró és sávtartó asszisztens (kötelezően rendlelendő hzzá a Kmfrt csmag) - FR Dynamic csmag: adaptív futómű szabályzás (DCC) és prgresszív krmányzás (SEAT Media System Plus rendelése szükséges)7 - - Biztnság csmag: biztnsági övek bekapcslására figyelmeztető jelzés + fáradtságérzékelő szenzr

56 LEON SC FELSZERELTSÉG KÜLSŐ FELSZERELTSÉG Design 16" 30/2 könnyűfém keréktárcsák és adtt mdellhez illő gumiabrncsk - Dynamic 17" 30/2 könnyűfém keréktárcsák és adtt mdellhez illő gumiabrncsk - Dynamic 17" 30/1 könnyűfém keréktárcsák és adtt mdellhez illő gumiabrncsk - Dynamic 17" 30/3 könnyűfém keréktárcsák és adtt mdellhez illő gumiabrncsk - Perfrmance 18" 30/1 könnyűfém keréktárcsák és adtt mdellhez illő gumiabrncsk - Perfrmance 18" 30/2 Titanium könnyűfém keréktárcsák + Titanium külső tükrök+ adtt mdellhez illő gumiabrncsk (tartalmazza a Titanium csmagt) - Perfrmance 18" 30/2 Titanium könnyűfém keréktárcsák + külső tökrök a karsszéria színére fényezve + adtt mdellhez illő gumiabrncsk - Négyévszaks gumiabrncsk - Szükségpótkerék 16" Szükségpótkerék 18" (SEAT Sund Systemmel együtt rendelhető) Cmfrt felfüggesztés - FR felfüggesztés (-25 mm) - Külső tükrök és kilincsek a karsszéria színére fényezve Rejtett kipufgócső - Látható dupla krómztt kipufgócső - Fényes fekete B- és C-szlpk Közpnti zár által vezérelt zárható tanksapka FR lökhárító - Sötétített ablakk Vnóhrg előkészítés (kábelezéssel) (Len ST esetén közpnti egységgel) Black line csmag (Fekete tetőfólia és fekete tükrök) Aerdinamikai csmag (téli csmag nélkül): első-hátsó lökhárítók, ldalsó terelők, hátsó spiler és dupla kipufgóvég 1 Aerdinamikai csmag (téli csmaggal): első-hátsó lökhárítók, ldalsó terelők, hátsó spiler és dupla kipufgóvég 1 Krómztt hűtőrács Style FR Alapfelszereltség Etra Nem rendelhető 1 Hátsó parklóradarral együtt rendelhető. Fehér, Nevada fehér, Emcin vörös, Midnight fekete, Pireneus és Csillagezüst fényezés esetén. Nem rendelhető 1.4 TSI 150LE mtrhz, adaptív sebességszabályzó autmatikával, parklóradar elöl és hátul, OPS és Frnt Assist frgalmfigyelő rendszerrel. 2 Style szinten kötelezően rendelendő: behajtható külső tükrök (PFB). FR szinten az alapfelszereltség része. 3 Bőr & Alcantara ülések tartalmazzák: magasságban állítható ülések és deréktámasz, tárlórekeszek az ülések mögött, tárlórekesz az első ülések alatt. 4 Tárló csmag: Nem rendelhető bézs bőrüléssel (WL5). Tárló csmag Style és FR szinten: Tárló rekeszek az ülések alatt, középknzl zárt tárlóval, elválasztó háló bal ldalt a csmagtérben. 5 Szükségpótkerék 18" rendelése kötelező. 6 FR szinten rendelhető mtrk esetén érhető el. BELSŐ FELSZERELTSÉG Sprtülések elöl - Sprt ülések elöl szövet és bőr kárpittal - Alcantara sprt ülések 3 - Fekete belső tér Fekete bőr ülések 3 - Fekete belső tér -tartalmazza a téli csmagt 2 Szürke/fekete bőr ülések 3 - Szürke/fekete belső tér - tartalmazza a téli csmagt 2 - Szürke/fekete belső tér Fekete belső design (Speciális fekete Style és FR esetén) Magasságban állítható vezető ldali ülés Magasságban állítható utasldali ülés elöl WOKS rendszerű első fejtámlák + 3 hátsó fejtámla Osztttan dönthető hátsó üléstámlák (1/3-2/3), behajtható Vezető és utasldali napellenző, rejthető tükörrel, kártyatartóval Vezető és utasldali napellenző, rejthető és megvilágíttt tükörrel, kártyatartóval Phártartó elöl Alap középknzl - -

57 BELSŐ FELSZERELTSÉG Style Nagyméretű középknzl tárlóval, phártartóval és hátsó levegő kifújóval Carg gyűrűk a csmagtérben Figyelmeztető jelzés a világítás lekapcslására (beltér) Alumínium FR küszöbbrítás az első ajtóknál - Vezetőldali deréktámasz Utasldali deréktámasz - Tárlórekeszek az első ülések háttámláján Tárlórekeszek az első ülések alatt Krómztt belső díszítőelemek Bőr kézifék Kartámasz elöl Bőr krmánykerék és váltógmb (FR esetén egyedi design) Váltókark a krmány mögött DSG váltóhz - Climatrnic 2 zónás elektrnikus légkndícináló berendezés Tárló csmag 4 ELEKTROMOS FELSZERELTSÉG SEAT Full LED (tartalmazza SEAT LED Autópálya asszisztenst) + LED DRL + LED hátsó lámpák (alapfelszereltség FR szinten) (LED rendszámtábla megvilágítás) LED megvilágítású belső tér: hangulatvilágítás (elöl és hátul) lábtér, csmagtartó és sminktükör megvilágítás LED technlógiával Cming hme hazakísérő funkció (manuális) Elektrms ablakemelők elöl Elektrmsan állítható külső tükrök (fűthető Style és FR szinten) Elektrmsan állítható és behajtható külső fűthető tükrök parkló pzícióval és jbb ldaln bedönthető tükörrel Halgén iker fényszórók nappali menetfénnyel (LED hátsó lámpák FR szinten) Olvasólámpák elöl (lvasólámpák hátul Style és FR szinten) Belső tér megvilágítás / lábtér megvilágítás - Megvilágíttt kesztyűtartó és csmagtartó Ideális sebességváltási fkzat visszajelző Fedélzeti számítógép (külső hőmérséklet mutatása) Távirányítású közpnti zár (2 kulcs és szelektíven nyitható csmagtérajtó) 3,5" képátlójú multifunkciós kijelző (3,5" képátlójú mnkróm multifunkciós kijelző Style és FR szinten) Digital Audi Bradcasting (Media System Plus-szal rendelhető) Bluetth (telefn & audi streaming) (kötelezően rendelendő a multifunkciós krmány) FR Style FR BIZTONSÁG 7 légzsák (2 első-, 2 ldal-, 2 függöny- és 1 térdlégzsák) Vezető- és utasdali biztnsági öv bekapcslására f igyelmeztető jelzés 4 isofix (2 hátsó ülésen) 2 Tp Tether a hátsó üléseken Többszörös ütközést megelőző autmatikus rendszer ASR (kipörgésgátló) + ABS ESC és guminymás-ellenőrző rendszer XDS (elektrnikus differenciálzár) és Hill Hld (emelkedőn elindulást segítő rendszer) Multifunkciós krmánykerék Kikapcslható utasldali légzsák Sebességszabályzó autmatika (tempmat) kijelzéssel Adaptív sebbességszabályzó autmatika (Tempmat) (ACC) + Frnt Assist frgalmfigyelő rendszer Riasztóberendezés Frnt Assist frgalmfigyelő rendszer vársi vészfékező funkcióval" Parklóradar hátul Parklóradar elöl/hátul és OPS (Optikai parklást segítő szenzr) Vezető asszisztens csmag: fényszóró és sávtartó asszisztens (kötelezően rendlelendő hzzá a Kmfrt csmag) FR Dynamic csmag: adaptív futómű szabályzás (DCC) és prgresszív krmányzás (SEAT Media System Plus rendelése szükséges)6 - Biztnság csmag: biztnsági övek bekapcslására figyelmeztető jelzés + fáradtságérzékelő szenzr SEAT Sund System5 10 hangszóróval és mélynymóval (minimum Media System Plus rendelése kötelező) SEAT Media System Clur. 5" színes érintőképernyő, Lejátszható frmátumk: MP3/WMA, Knnekciók: USB/SD kártya/bluetth (telefn + audi streaming)/ AUX-in bemenettel, 6 hangszóróval Style szinten, 8 hangszóróval FR szinten SEAT Media System Plus. 6.5" színes érintőkijelző, Lejátszható frmátumk: MP3/WMA, Knnekciók: USB/SD kártya/bluetth (telefn + audi streaming)/cd/ AUX-in bemenettel, 8 hangszóróval Első ködfényszórók kanyar világítás funkcióval Elektrms napfénytető (Style és FR szinten tartalmazza a LED megvilágítású belső tér csmagt) SEAT Vezetői prfil: krmány reakció állítás, gázpedál reakció állítás, sebességfkzat állítás (csak DSG esetén), fénycsík az ajtókban (pirs sprt, fehér kmfrt üzemmódban) -

58 LEON ST FELSZERELTSÉG Reference Style FR KÜLSŐ FELSZERELTSÉG Urban 15" 30/1 acél keréktárcsák + és adtt mdellhez illő gumiabrncsk - - Urban 16" 30/1 acél keréktárcsák + és adtt mdellhez illő gumiabrncsk - - Design 16" 30/2 könnyűfém keréktárcsák és adtt mdellhez illő gumiabrncsk - - Design 16" 30/1 könnyűfém keréktárcsák és adtt mdellhez illő gumiabrncsk - - Dynamic 17" 30/2 könnyűfém keréktárcsák és adtt mdellhez illő gumiabrncsk - - Dynamic 17" 30/1 könnyűfém keréktárcsák és adtt mdellhez illő gumiabrncsk - - Dynamic 17" 30/3 könnyűfém keréktárcsák és adtt mdellhez illő gumiabrncsk - - Perfrmance 18" 30/1 könnyűfém keréktárcsák és adtt mdellhez illő gumiabrncsk - - Perfrmance 18" 30/2 Titanium könnyűfém keréktárcsák + Titanium külső tükrök+ adtt mdellhez illő gumiabrncsk (tartalmazza a Titanium csmagt) - - Perfrmance 18" 30/2 Titanium könnyűfém keréktárcsák + külső tükrök a karsszéria színére fényezve + adtt mdellhez illő gumiabrncsk - - Négyévszaks gumiabrncsk - Szükségpótkerék 16" Szükségpótkerék 18" (SEAT Sund Systemmel együtt rendelhető) - Fekete tetősín Krómztt tetősín - Cmfrt felfüggesztés - FR felfüggesztés (-25 mm) - - Külső tükrök és kilincsek a karsszéria színére fényezve Rejtett kipufgócső - Látható dupla krómztt kipufgócső - - Fényes fekete B- és C-szlpk Közpnti zár által vezérelt zárható tanksapka FR lökhárítók - - Sötétített ablakk Vnóhrg előkészítés (kábelezéssel) (Len ST esetén közpnti egységgel) Krómztt hűtőrács Alapfelszereltség Etra Nem rendelhető 1 Bőr & Alcantara ülések tartalmazzák: magasságban állítható ülések és deréktámasz, tárlórekeszek az ülések mögött, tárlórekesz az első ülések alatt. 2 Style szinten kötelezően rendelendő: behajtható külső tükrök (PFB). FR szinten az alapfelszereltség része. 3 Tartalmazza a Tárló csmag. 4 Tárló csmag: Nem rendelhető bézs bőrüléssel (WL5). Tárló csmag Reference szinten: tárlórekesz a vezető ldali ülés alatt, Nagymérető középknzl nyittt tárlóval, kartámasz elöl, hátsó levegő kifújóval. Tárló csmag Style és FR szinten: Tárló rekeszek az utasldali ülés alatt, középknzl zárt tárlóval, elválasztó háló bal ldalt a csmagtérben. 5 Szükségpótkerék 18" rendelése kötelező. 6 Sprt ülések tartalmazzák a tárlórekeszt a vezetőldali ülés. 7 FR szinten rendelhető mtrk esetén érhető el. BELSŐ FELSZERELTSÉG Kmfrt ülések elöl - Sprt ülések elöl szövet és bőr kárpittal - - Alcantara sprt ülések 1 - Fekete belső tér - Fekete bőr ülések 1 - Fekete belső tér -tartalmazza a téli csmagt - 2 Szürke/fekete bőr ülések 1 - Szürke/fekete belső tér - tartalmazza a téli csmagt Bézs bőr ülések1 - Bézs belső tér - tartalmazza a téli csmagt (Len ST esetén elválasztó hálóval együtt rendelhető) - - Szürke/fekete belső tér - Fekete belső design (Speciális fekete Style és FR esetén) Magasságban állítható vezető ldali ülés Magasságban állítható utas ldali ülés elöl Elektrmsan állítható vezetőülés. Magasság, távlság, ülőlap és deréktámasz elektrms állítása (Alcantara vagy Bőr kárpittal együtt rendelendő) - WOKS rendszerű első fejtámlák + 3 hátsó fejtámla Dönthető üléstámlák Osztttan dönthető hátsó üléstámlák (1/3-2/3), behajtható Vezető és utasldali napellenző, rejthető tükörrel, kártyatartóval Vezető és utasldali napellenző, rejthető és megvilágíttt tükörrel, kártyatartóval - Phártartó elöl Alap középknzl - - Nagyméretű középknzl tárlóval, phártartóval és hátsó levegő kifújóval 3

59 Reference Style FR BELSŐ FELSZERELTSÉG Carg gyűrűk a csmagtérben Csmagtér rló Csmagtér: 12V + 2 ldalsó takaróelemmel (jbb és bal ldalt) + 1 elasztikus szalag (jbb ldalt) Elválasztó háló (nem rendelhető elektrms napfénytetővel együtt) Dupla csmagtérpadló Figyelmeztető jelzés a világítás lekapcslására (beltér) Alumínium FR küszöbbrítás az első ajtóknál - - Vezetőldali deréktámasz - Utasldali deréktámasz - - Tárlórekeszek az első ülések háttámláján - Tárlórekeszek az első ülések alatt - Króm perem a csmagtartónál - Bőr kézifék - Kartámasz elöl - Kartámasz hátul - Bőr krmánykerék és váltógmb (FR esetén egyedi design) - Váltókark a krmány mögött DSG váltóhz - - PUR multifunkciós krmánykerék - - Légkndícináló berendezés - - Climatrnic 2 zónás elektrnikus légkndícináló berendezés Tárló csmag 4 ELEKTROMOS FELSZERELTSÉG SEAT Full LED (tartalmazza SEAT LED Autópálya asszisztenst) + LED DRL + LED hátsó lámpák (alapfelszereltség FR szinten) (LED rendszámtábla megvilágítás) - LED megvilágítású belső tér: hangulatvilágítás (elöl és hátul) lábtér, csmagtartó és sminktükör megvilágítás LED technlógiával - Cming hme hazakísérő funkció (manuális) Elektrms ablakemelők elöl Elektrms ablakemelők hátul Elektrmsan állítható külső tükrök (fűthető Style és FR szinten) Elektrmsan állítható és behajtható külső fűthető tükrök parkló pzícióval és jbb ldaln bedönthető tükörrel - Halgén iker fényszórók nappali menetfénnyel (LED hátsó lámpák FR szinten) Olvasólámpák elöl (lvasólámpák hátul Style és FR szinten) Belső tér megvilágítás / lábtér megvilágítás - - Megvilágíttt kesztyűtartó és csmagtartó - Ideális sebességváltási fkzat visszajelző Fedélzeti számítógép (külső hőmérséklet mutatása) Távirányítású közpnti zár (2 kulcs és szelektíven nyitható csmagtérajtó) 3,5" képátlójú multifunkciós kijelző (3,5" képátlójú mnkróm multifunkciós kijelző Style és FR szinten) Digital Audi Bradcasting (Media System Plus-szal rendelhető) Bluetth (telefn & audi streaming) (multifunkciós krmánykerékkel együtt rendelhető) SEAT Sund System 5 10 hangszóróval és mélynymóval (minimum Media System Plus rendelése kötelező) - SEAT Media System. 5" színes érintőképernyő, Lejátszható frmátumk: MP3/WMA, Knnekciók: USB/SD kártya/bluetth (telefn + audi streaming)/ AUX-in bemenettel, 6 hangszóróval Reference és Style szinten, 8 hangszóróval FR szinten SEAT Media System Plus. 6.5" színes érintőkijelző, Lejátszható frmátumk: MP3/WMA, Knnekciók: USB/SD kártya/bluetth (telefn + audi streaming)/cd/ AUX-in bemenettel, 8 hangszóróval Reference Style FR ELEKTROMOS FELSZERELTSÉG SEAT Media System Tuch - - Első ködfényszórók kanyar világítás funkcióval Elektrms napfénytető (Style és FR szinten tartalmazza a LED megvilágítású belső tér csmagt) SEAT Vezetői prfil: krmány reakció állítás, gázpedál reakció állítás, sebességfkzat állítás (csak DSG esetén), fénycsík az ajtókban (pirs sprt, fehér kmfrt üzemmódban) - - Navigációs médiarendszer 6.5" színes érintőkijelzővel. Lejátszható frmátumk: MP3/ WMA,Knnekciók: USB/ 2 SD kártya/ CD/ AUX-in bemenettel, Bluetth (telefn & audi streaming), 8 hangszóró, hangvezérlés, 3.5" színes szegmenshatárló - Mapcare - Navigációs térkép frissítés Európa (tartalmazza az Európa térképet (1 db SD kártya) (térképfrissítés évente kétszer 3 éven keresztül) - Navigációs médiarendszer Plusz 6.5" színes érintőkijelzővel. Lejátszható frmátumk: MP3/ WMA, Knnekciók: USB/ 2 SD kártya/cd/ AUX-in bemenet, Bluetth (telefn & audi streaming), 8 hangszóró, hangvezérlés, navigáció hangvezérlése, 3.5" színes - elválasztó, Wifi, SMS, 3D Navi, DVD lvasó, HDD 10Gb Mapcare - Navigációs térkép frissítés a Navigációs rendszer Plus-hz - Cmfrt csmag: Sebességszabályzó autmatika (tempmat) + parkló radar hátul - - Praktikum csmag: autmatikus fényszórókapcslás, autmatikus cming & leaving hme, esőérzékelő, autmatikusan elsötétedő belső tükör - Design csmag Lifestyle: Ködlámpa kanyarfény funkcióval + Design 16" 30/1 könnyűfém keréktárcsák + multifunkciós krmánykerék - - Design csmag Sprt: Design csmag Lifestyle + sprt ülések deréktámasszal + sötétített ablakk Style Plus csmag: Ködlámpa kanyarfény funkcióval, hátsó elektrms ablakemelő, vezető ldaln állítható deréktámasz, ambiente belső megvilágítás - Téli csmag: fűthető első ülések, fényszórómsó berendezés, fűthető abalakmsó fúvókák és fűthető tükrök (fűthető tükrök alapfelszereltség Style és FR szinten) BIZTONSÁG 7 légzsák (2 első-, 2 ldal-, 2 függöny- és 1 térdlégzsák) Vezető- és utasdali biztnsági öv bekapcslására figyelmeztető jelzés 4 isofix (2 hátsó ülésen) 2 Tp Tether a hátsó üléseken Többszörös ütközést megelőző autmatikus rendszer ASR (kipörgésgátló) + ABS ESC és guminymás-ellenőrző rendszer XDS (elektrnikus differenciálzár) és Hill Hld (emelkedőn elindulást segítő rendszer) Multifunkciós krmánykerék Kikapcslható utasldali légzsák Sebességszabályzó autmatika (tempmat) kijelzéssel Adaptív sebbességszabályzó autmatika (Tempmat) (ACC) + magában fglalja a FrntAssist frgalmfigyelő rendszert - Riasztóberendezés Frnt Assist frgalmfigyelő rendszer vársi vészfékező funkcióval" - Parklóradar hátul Parklóradar elöl/hátul és OPS (Optikai parklást segítő szenzr) - Hátsó ldallégzsák Vezető asszisztens csmag: fényszóró és sávtartó asszisztens (kötelezően rendlelendő hzzá a Kmfrt csmag) - FR Dynamic csmag: adaptív futómű szabályzás (DCC) és prgresszív krmányzás (SEAT Media System Plus rendelése szükséges)7 - - Biztnság csmag: biztnsági övek bekapcslására figyelmeztető jelzés + fáradtságérzékelő szenzr

LEON TECHNOLOGY TO ENJOY

LEON TECHNOLOGY TO ENJOY LEON TECHNOLOGY TO ENJOY TECHNOLÓGIA ÉRTED Azzal, hgy da visz, ahva menni szeretnél, még nem jelenti az út végét. Az autóink számára ez csak a kezdet. Arra születtek, hgy megihlessenek téged. Ezért a te

Részletesebben

TOLEDO. Műszaki adatok TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Műszaki adatok TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO Műszaki adatk TECHNOLOGY TO ENJOY FELSZERELTSÉG Tled ELEKTROMOS FELSZERELTSÉG BELSŐ FELSZERELTSÉG Alapfelszereltség Etra Nem rendelhető 1 Nem rendelhető FR Line és Advanced csmaggal együtt. 2 1.4

Részletesebben

GYÖNYÖRŰEN TARTJA AZ UTAT

GYÖNYÖRŰEN TARTJA AZ UTAT TOLEDO ENJOYNEERING Az új SEAT Toledot a legszigorúbb mércék alapján terveztük. Továbbfejlesztettük, jobbá tettük, ugyanakkor a régi értékeit is megőriztünk. Az autó által nyújtott vezetési élmény nem

Részletesebben

BMW i8. A vezetés élménye. AZ Új BMW I8. BMW SERVICE INCLUSIVE-VAL 5 év VAgy 60 000 km-ig díjmentes karbantartással.

BMW i8. A vezetés élménye. AZ Új BMW I8. BMW SERVICE INCLUSIVE-VAL 5 év VAgy 60 000 km-ig díjmentes karbantartással. A vezetés élménye AZ Új BMW I8 BMW SERVICE INCLUSIVE-VAL 5 év VAgy 60 000 km-ig díjmentes karbantartással. Tartalm árlista...............................................................................................3

Részletesebben

GLE SUV szériafelszereltségei

GLE SUV szériafelszereltségei Szerviz, garancia ISP Integrált szerviz csomag o o o o o o o o o 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás o o o o o o o o o AMG AMG sport modell (külső) 216 o V8 BITURBO felirat az első sárvédőn

Részletesebben

Renault Kadjar. Ne csak nézd! Éld át! 4 990 000 Ft-tól*

Renault Kadjar. Ne csak nézd! Éld át! 4 990 000 Ft-tól* Renault Kadjar Ne csak nézd! Éld át! 4 990 000 Ft-tól* Renault Kadjar Ne csak nézd! Éld át! LISTAÁR Motor Life Zen Intens Bose TCe 130 5 390 000 5 950 000 6 680 000 - dci 110-6 740 000 7 470 000 - dci

Részletesebben

TÖKÉLETESRE HANGOLVA

TÖKÉLETESRE HANGOLVA IBIZA ENJOYNEERING Mindig is fiatalos szellemiséggel dobogott a SEAT Ibiza szíve. Az autóé, amely pezsgő élményt nyújt, miközben komoly teljesítményre képes. Az új SEAT Ibiza is ugyanezt az utat folytatja.

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CAPTIVA

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CAPTIVA ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA CAPTIVA MY13 MÁJUS 2013 ÁRAK FEZERESÉGI SZINT CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) ÜLÉSEK SZÁMA LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 2.4 benzin 167LE MT6 FWD 2.2 dízel 163LE MT6 FWD 210 g/km 170 g/km

Részletesebben

Új FORD EDGE. Listaár 13 120 000 Ft 13 965 000 Ft 13 600 000 Ft 14 445 000 Ft. Felszereltség 2.0l TDCi (180 LE) M6 Euro6 AWD. Titanium.

Új FORD EDGE. Listaár 13 120 000 Ft 13 965 000 Ft 13 600 000 Ft 14 445 000 Ft. Felszereltség 2.0l TDCi (180 LE) M6 Euro6 AWD. Titanium. Felszereltség Motor 2.0l TDCi (180 LE) M6 Euro6 AWD Titanium 2.0l TDCi (210 LE) PowerShift automata Euro6 AWD 2.0l TDCi (180 LE) M6 Euro6 AWD Sport 2.0l TDCi (210 LE) PowerShift automata Euro6 AWD Listaár

Részletesebben

Renault MÉGANE. Grandtour. 4 490 000 Ft-tól*

Renault MÉGANE. Grandtour. 4 490 000 Ft-tól* Renault MÉGANE Grandtour 4 490 000 Ft-tól* Renault MÉGANE Grandtour LISTAÁR Motor Business Limited Bose Energy TCe 115 4 990 000 5 090 000 Energy dci 95 5 450 000 Energy dci 110 5 700 000 5 800 000 Energy

Részletesebben

Renault Grand SCÉNIC 5 240 000 Ft-tól*

Renault Grand SCÉNIC 5 240 000 Ft-tól* Renault Grand SCÉNIC 5 240 000 Ft-tól* Renault Grand SCÉNIC LISTAÁR Motor Limited Bose Energy TCe 130 5 840 000 - Energy dci 110 6 400 000 Energy dci 130 6 900 000 7 500 000 Grand Scénic Limited: magasra

Részletesebben

Új FORD EDGE. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Új FORD EDGE. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Összefoglalás Motor Egyedi modellek & csomagok Szín Kerék Kárpitozás Díszítő elemek Extra felszerelések Gyári Vételár 19 292 150,00 HUF

Összefoglalás Motor Egyedi modellek & csomagok Szín Kerék Kárpitozás Díszítő elemek Extra felszerelések Gyári Vételár 19 292 150,00 HUF Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor C 250 d Coupé Egyedi modellek & csomagok Szín designo selenit-szürke magno fényezés Kerék AMG könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-duplaküllős design, 18" Kárpitozás

Részletesebben

MINI COOPER COUPÉ. MINI COOPER S COUPÉ. MINI JOHN COOPER WORKS COUPÉ. MINI COOPER SD COUPÉ. ÉRVÉNYES: 2011. JÚLIUSI GYÁRTÁSTÓL

MINI COOPER COUPÉ. MINI COOPER S COUPÉ. MINI JOHN COOPER WORKS COUPÉ. MINI COOPER SD COUPÉ. ÉRVÉNYES: 2011. JÚLIUSI GYÁRTÁSTÓL MINI COUPÉ. MINI S COUPÉ. MINI JOHN WORKS COUPÉ. MINI SD COUPÉ. ÉRVÉNYES: 2011. JÚLIUSI GYÁRTÁSTÓL TARTALOM MINI COUPÉ. MINI S COUPÉ. MINI JOHN WORKS COUPÉ. MINI SD COUPÉ. MINI Cupé árlista 3 Alapfelszereltség

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

VOLVO S90 ALAPMODELLEK ÁRAI

VOLVO S90 ALAPMODELLEK ÁRAI NYOMTATÁS VOLVO S90 ALAPMODELLEK ÁRAI BENZIN DIESEL TELJESÍ TMÉNY (KW/LE) AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL REGISZT RÁCIÓS ADÓ AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓVAL

Részletesebben

A Suzuki Környezeti Koncepciója

A Suzuki Környezeti Koncepciója A Suzuki Környezeti Koncepciója Környezeti filozófiánknak megfelelően azon dolgozunk, hogy csökkentsük termékeink környezetünket terhelő hatását, valamint kutatási és fejlesztési tevékenységet végzünk

Részletesebben

Motor C 250 d Limuzin

Motor C 250 d Limuzin Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor C 250 d Limuzin Egyedi modellek & csomagok Szín Gyémántfehér BRIGHT metálfényezés Kerék Könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-küllős design, 45,7 cm (18') Kárpitozás

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA TRAX

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA TRAX ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA TRAX 2013.OKTÓBER ÁRAK LISTAÁR CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) 1.4 turbo FWD MT6 4740000Ft 1.4 turbo AWD MT6 5185000Ft 149 g/km 4190000Ft 153 g/km 1.4 turbo FWD MT6 5140000Ft 1.4 turbo AWD

Részletesebben

Renault MÉGANE LISTAÁR 5GARANCIA. 400 000 Ft. Fix 5,99% THM

Renault MÉGANE LISTAÁR 5GARANCIA. 400 000 Ft. Fix 5,99% THM Renault MÉGANE GRANDTOUR LISTAÁR Motor BUSINESS Limited BOSE Energy TCe 115 4 940 000 5 040 000 Energy dci 95 5 400 000 Energy dci 110 5 650 000 5 750 000 Energy dci 130 6 700 000 Mégane Limited: különleges,

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

C - osztály limuzin szériafelszereltsége

C - osztály limuzin szériafelszereltsége C - osztály limuzin szériafelszereltsége SZERVIZ, GARANCIA ISP - Integrált szerviz csomag 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás Szériakivitel Multifunkciós kormánykerék (4-gombos funkcióvezérlővel)

Részletesebben

VOLVO S60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI

VOLVO S60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI VOLVO S60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI DIESEL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓVAL MOTOR TÍPUS TELJESÍTMÉNY (KW/LE) REGISZTRÁCIÓS

Részletesebben

Gépjárművek beszerzése - Tájékoztató az eljárás eredményéről

Gépjárművek beszerzése - Tájékoztató az eljárás eredményéről Gépjárművek beszerzése - Tájékoztató az eljárás eredményéről Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/44 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/2013.07.01

Részletesebben

Fedezze fel a Citroën DS4- et rövid klippünk segítségével, melyet az alábbi QR kód leolvasásával pillanatok alatt elérhet okostelefonjáról.

Fedezze fel a Citroën DS4- et rövid klippünk segítségével, melyet az alábbi QR kód leolvasásával pillanatok alatt elérhet okostelefonjáról. CITROËN DS4 Fedezze fel a Citroën DS4- et rövid klippünk segítségével, melyet az alábbi QR kód leolvasásával pillanatok alatt elérhet okostelefonjáról. Csábítás Rafinéria Stílus Citroën DS4 Igazi

Részletesebben

BMW 6-os GRaN CoUpé. BMW SERVICE INCLUSIVE-VaL* * 5 évig vagy 100 000 km-ig díjmentes karbantartással. BMW 6-os Gran Coupé

BMW 6-os GRaN CoUpé. BMW SERVICE INCLUSIVE-VaL* * 5 évig vagy 100 000 km-ig díjmentes karbantartással. BMW 6-os Gran Coupé BMW 6-s Gran Cupé Érvényes: 2013. márciusi gyártástól A vezetés élménye. BMW 6-s GRaN CUpé BMW SERVICE INCLUSIVE-VaL* * 5 évig vagy 100 000 km-ig díjmentes karbantartással. Tartalm BMW 6-s Gran Cupé árlista...............................................................................3

Részletesebben

Felszereltség Motor 5 ajtós

Felszereltség Motor 5 ajtós Felszereltség Motor 5 ajtós 1.6l SCTi EcoBoost (160 LE) M6 9 020 000 Ft Business 2.0l TDCi (140LE) M6 9 480 000 Ft 2.0l TDCi (140LE) Powershift automata 10 080 000 Ft 2.0l SCTi EcoBoost (203 LE) Powershift

Részletesebben

6 660 000 Ft 6 860 000 Ft 7 830 000 Ft 4WD 2.0l TDCi 150LE S6 M6. 2WD 1.5l EcoBoost 150LE S6 M6. 2WD 2.0l TDCi 150LE S6 M6

6 660 000 Ft 6 860 000 Ft 7 830 000 Ft 4WD 2.0l TDCi 150LE S6 M6. 2WD 1.5l EcoBoost 150LE S6 M6. 2WD 2.0l TDCi 150LE S6 M6 Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Térképezze fel a város határait.

Térképezze fel a város határait. Opel Antara Térképezze fel a város határait. Az Opel Antarában a kemény és tökéletes külső kényelmes és változatos belsővel párosul. Mindegy hová megy, magabiztosan és stílusosan fog érkezni. Fedezze

Részletesebben

Visszapillantó Bluetooth tükör autós készlet

Visszapillantó Bluetooth tükör autós készlet Visszapillantó Bluetth tükör autós készlet Tisztelt Vásárló: Gratulálunk a választásáhz! A visszapillantó bluetth tükör autós készlet az előírt alkalmazás esetén maximális szabadságt kínálja önnek a gépjárműve

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA AVEO 4 AJTÓS

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA AVEO 4 AJTÓS ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA AVEO 4 AJTÓS MY13 JÚLIUS 2013 ÁRAK FEZERESÉGI SZINT LISTAÁR CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 1.2 benzin 1.2 benzin 1.3 dízel 3250000Ft 3390000Ft 3945000Ft 137 g/km 99

Részletesebben

VOLVO V60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI

VOLVO V60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI VOLVO V60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI DIESEL MOTOR TÍPUS TELJESÍTMÉNY (KW/LE) AJÁNLOTT FOGY. ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL REGISZTRÁCIÓS ADÓ AJÁNLOTT FOGY. ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓVAL D4

Részletesebben

Motor Benzinmotor Dízelmotor 1.6L. Sebességváltás 5MT 5MT/6AT Felszereltség GL GL+ GLX GLX. 215/55R17 + könnyűfém - - S S. keréktárcsa *(No-1 Sel )

Motor Benzinmotor Dízelmotor 1.6L. Sebességváltás 5MT 5MT/6AT Felszereltség GL GL+ GLX GLX. 215/55R17 + könnyűfém - - S S. keréktárcsa *(No-1 Sel ) Futómű Abroncsok és keréktárcsák 215/60R16 + acél keréktárcsa S - - - (teljes méretű dísztárcsával) 215/60R16 + könnyűfém - - - - keréktárcsa 215/55R17 + könnyűfém - S - - keréktárcsa *(No-1 Sel ) 215/55R17

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Vitara

Felszereltség Suzuki Vitara S GL+ FUTÓMŰ 215/60R16 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) S - - - - - - - 215/55R17 + könnyűfém keréktárcsa *(No-1 Sel ) - S - - - S - - Abroncsok és keréktárcsák 215/55R17 + könnyűfém keréktárcsa

Részletesebben

SL-osztály szériafelszereltségei

SL-osztály szériafelszereltségei Szerviz, garancia ISP Integrált szerviz csomag 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás AMG AMG Külső "V12-BITURBO" felirat az első sárvédőkön 030# "V8-BITURBO" felirat az első sárvédőkön 030# AMG

Részletesebben

PULSAR Intelligens, praktikus megoldások prémium kivitelben

PULSAR Intelligens, praktikus megoldások prémium kivitelben Intelligens, praktikus megoldások prémium kivitelben Új Nissan PULSAR 3 990 000 Fttól kedvezményes finanszírozással Az ajánlat 2014.09.09 2014.09.30 között érvényes. A hihetetlenül tágas és szellős utastérrel

Részletesebben

Szériafelszereltség. Autó Széles Kft. T6 Multivan High. 2.0TDI SCR BMT DSG SGMHH700. Teljesítmény: 204 LE/150 kw

Szériafelszereltség. Autó Széles Kft. T6 Multivan High. 2.0TDI SCR BMT DSG SGMHH700. Teljesítmény: 204 LE/150 kw Autó Széles Kft. Szériafelszereltség Modell T6 Multivan High. 2.0TDI SCR BMT DSG SGMHH700 Teljesítmény: 204 LE/150 kw Megnevezés "Composition Colour" rádió - "Composition Colour" rádió - 5"-érintőképernyő

Részletesebben

FORDFIESTA ST2 / ST200

FORDFIESTA ST2 / ST200 Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

A legjobbjaink egy csapatban: Ford Champions Limitált Széria. Árlista

A legjobbjaink egy csapatban: Ford Champions Limitált Széria. Árlista A legjobbjaink egy csapatban: Ford Champions Limitált Széria Árlista FORD FIESTA Champions Alapfelszereltség: Biztonság, védelem Harmadik féklámpa Vészfékezéskor figyelmeztető lámpa Figyelmeztetés vezető-

Részletesebben

AZ EGYEDI ÉLMÉNYEK SZOLGÁLATÁBAN

AZ EGYEDI ÉLMÉNYEK SZOLGÁLATÁBAN PEUGEOT 508 rxh AZ EGYEDI ÉLMÉNYEK SZOLGÁLATÁBAN Kalandvágy és szabadságszeretet inspirálta az 508 RXH megszületését. Az összkerékhajtás minden úton és minden időben a vezetés háborítatlan élményét nyújtja.

Részletesebben

AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG

AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG ÚJ NISSAN X-TRAIL AKCIÓSAN MÁR THM: 2,5% 6 390 000 000 Ft-tól 1 MINDENKINEK 2 LIMITÁLT NISSAN CHROME EDITION KIADÁS AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG Az új Nissan X-Trail most olyan fejlett technológiákat kínál,

Részletesebben

FORD S-MAX VIGNALE. www.ford.hu 1 / 6

FORD S-MAX VIGNALE. www.ford.hu 1 / 6 FORD S-MAX VIGNALE Motor 2.0l SCTi EcoBoost (240 LE) A6 Euro6 FWD 2.0l TDCi (150LE) M6 Euro6 FWD 2.0l TDCi (150LE) M6 Euro6 AWD 2.0l TDCi (150LE) PowerShift automata Euro6 FWD 2.0l TDCi (180LE) M6 Euro6

Részletesebben

3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA. ÉrtékŐr havi részlet*

3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA. ÉrtékŐr havi részlet* ÁRLISTA 2016. MÁRCIUS 1-TŐL MEGRENDELT AUTÓKRA COROLLA SEDAN (4 AJTÓS) GARANTÁLT VISSZAVÁSÁRLÁSI ÁR 3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA 1.33 DUAL VVT-I BENZINES, 73 KW / 99 LE Bruttó listaár Felszereltség Váltó

Részletesebben

Bevezetés. 1.) Bemutatkozás

Bevezetés. 1.) Bemutatkozás 2007. december 19. Bevezetés A minségirányítási prgram az intézmény minségirányítási rendszerét rögzíti, amely az intézmény vezetése, tanáraink, a pedagógiai munkát segít munkatársaink és partnereink számára

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan

Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan 1 Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan Első pillantásra leginkább az tűnik fel, hogy az új Swift tervezői mennyi mindent megőriztek a korábbi verzióból. De ha jobban megnézi az ember, hogy mit rejtenek

Részletesebben

Motor LIFE ZEN INTENS INITIALE PARIS. Energy TCe 150 EDC 8 400 000 8 700 000. Energy TCe 200 EDC 10 800 000. Energy dci 110 7 500 000

Motor LIFE ZEN INTENS INITIALE PARIS. Energy TCe 150 EDC 8 400 000 8 700 000. Energy TCe 200 EDC 10 800 000. Energy dci 110 7 500 000 Renault Talisman Öné az irányítás LISTAÁR Motor LIFE ZEN INTENS INITIALE PARIS Energy TCe 150 8 400 000 8 700 000 Energy TCe 200 10 800 000 Energy dci 110 7 500 000 Energy dci 130 8 400 000 8 700 000 Energy

Részletesebben

FORD C-MAX. www.ford.hu 1 / 7

FORD C-MAX. www.ford.hu 1 / 7 Felszereltség Motor 1.6l VCT (85LE) M5 4 779 000 Ft - 1.6l VCT (105LE) M5 4 999 000 Ft 5 299 000 Ft 1.6l TDCi DPF (95LE) M6 5 655 000 Ft 5 955 000 Ft 1.6l VCT (105LE) M5 5 275 000 Ft 5 575 000 Ft 1.6l

Részletesebben

ÁRLISTA. Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft)

ÁRLISTA. Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft) ÁRLISTA Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) 1.4 TB 120LE GIULIETTA 191.B5E.2 6 seb. manuális benzin 4 893 307 65 000 6279500 1.6 JTD 120LE

Részletesebben

FORD VIGNALE. One Call Ügyfélszolgálat: +36 1 7 777 555. Értékesítés és Flotta ügyfélszolgálat E-mail: inform@ford.com

FORD VIGNALE. One Call Ügyfélszolgálat: +36 1 7 777 555. Értékesítés és Flotta ügyfélszolgálat E-mail: inform@ford.com Motor 4 ajtós Kombi 2.0l SCTi EcoBoost (203 LE) A6 Euro6 11 479 000 Ft 11 679 000 Ft 2.0l SCTi EcoBoost (240 LE) A6 Euro6 11 909 000 Ft 12 109 000 Ft 2.0l TDCi (180LE) M6 Euro6 11 099 000 Ft 11 299 000

Részletesebben

OPEL MOVANO Személyszállítók

OPEL MOVANO Személyszállítók OPEL MOVANO Személyszállítók Opel Movano Kombi és Busz. A legértékesebb rakomány szállítására. Kicsik és nagyok, öregek és fiatalok, sportcsapatok és szállodai vendégek, diákok és projektcsapatok bárkiről

Részletesebben

Rendterítők Munkaszélesség 3,80 m-től 12,70 m-ig

Rendterítők Munkaszélesség 3,80 m-től 12,70 m-ig Rendterítők Munkaszélesség 3,80 m-től 12,70 m-ig www.fella-werke.de Tradíció és tapasztalat - kivnat egy 1950-es FELLA rendkezelő prspektusból. Tartalm Ez a prspektus áttekintést nyújt a teljes FELLA rendterítő

Részletesebben

ÁRLISTA. Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft)

ÁRLISTA. Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft) ÁRLISTA Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) 1.4 TB 105LE Progression 191.B5A.1 6 seb. manuális benzin 4 472 441 65 000 5745000 1.6 JTD 105LE

Részletesebben

Felszereltség Motor 5 ajtós

Felszereltség Motor 5 ajtós Felszereltség Motor 5 ajtós Trend Business Ghia Titanium 1.6l SCTi EcoBoost (160 LE) M6 8 735 000 Ft 1.6l TDCi (115 LE) M6 8 945 000 Ft 2.0l TDCi (140 LE) M6 9 195 000 Ft 2.0l TDCi (140 LE) Powershift

Részletesebben

ÚJ NISSAN X-TRAIL 150 000 FT ÉRTÉKŰ GYÁRI AJÁNDÉK 2,5% MÁR 6 990 000 Ft-tól THM: MINDENKINEK* AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG AKTÍV BIZTONSÁGI PAJZS

ÚJ NISSAN X-TRAIL 150 000 FT ÉRTÉKŰ GYÁRI AJÁNDÉK 2,5% MÁR 6 990 000 Ft-tól THM: MINDENKINEK* AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG AKTÍV BIZTONSÁGI PAJZS ÚJ NISSAN X-TRAIL MÁR 6 990 000 Ft-tól 2,5% THM: MINDENKINEK* 150 000 FT ÉRTÉKŰ GYÁRI AJÁNDÉK AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG Az új Nissan X Trail most olyan fejlett technológiákat kínál, melyek biztonságos vezetést

Részletesebben

ÚJ FORD FIESTA ST2. Ügyfélszolgálat 06-40-200-024, 06-40-200-181

ÚJ FORD FIESTA ST2. Ügyfélszolgálat 06-40-200-024, 06-40-200-181 ÚJ FORD FIESTA Felszereltség 1.6l GTDi (182LE) M6 3 ajtós 6 185 000 Ft Vegyes átlagfogyasztás: 5,9l/100 km, CO2-kibocsátás: 138 g/km A gépjármű ára a forgalombahelyezési költségeket nem tartalmazza! Részletekről

Részletesebben

Összehasonlító fogyasztásmérési módszer városi, elővárosi és távolsági autóbuszokhoz

Összehasonlító fogyasztásmérési módszer városi, elővárosi és távolsági autóbuszokhoz 1. A mérés célja és általáns leírása Az alábbiakban részletezett összehasnlító fgyasztásmérési eljárás autóbuszk üzemanyag fgyasztásának a valós körülményeket (terhelés, ingadzó sebességprfil) reprezentáló

Részletesebben

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Legyenek nagyobb elvárásai opel astra classic iii. Fedezze fel a dinamikus kialakítás, a minőségi tervezés és a kiemelkedő kényelem egységét! Az Opel Astra ClAssiC iii. Kifejezetten

Részletesebben

Petrányi-Autó Kft Hivatalos Ford márkakereskedés. Motor 1.0l EcoBoost 100LE M6. 1.5l TDCi 100LE M5. 1.5l TDCi 100LE A6 1.

Petrányi-Autó Kft Hivatalos Ford márkakereskedés. Motor 1.0l EcoBoost 100LE M6. 1.5l TDCi 100LE M5. 1.5l TDCi 100LE A6 1. Petrányi-Autó Kft Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.:260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/205 Fax: 281-2981 1112 Budapest, Budaörsi út

Részletesebben

SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID SIMPLY CLEVER

SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID SIMPLY CLEVER SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID SIMPLY CLEVER Y E AR S SINCE 1895 Sohasem vagyunk pusztán önmagunk. Attól függően, hogy hol és kivel vagyunk, többféle szerepet töltünk be gyakran ugyanabban az időben. A ŠKODA

Részletesebben

NISSAN NP300 NAVARA KEMÉNY. MAGABIZTOS. Dupla kabinos Visia. nettó5 990 000 Ft-tól

NISSAN NP300 NAVARA KEMÉNY. MAGABIZTOS. Dupla kabinos Visia. nettó5 990 000 Ft-tól NIAN NP300 NAVARA KEMÉNY. MAGABIZTO. ÁRAK FELZERELTÉG TECHNIKAI ADATOK Dupla kabinos Visia nettó5 990 000 Ft-tól Egyedi előértékesítési kedvezményekért forduljon helyi márkakereskedőjéhez! A Nissan kishaszongépjárművekre

Részletesebben

Természetjáró modell

Természetjáró modell plusz egy dimenzió Kategóriák felett Olyan korban élünk, amelyben minden perc számít. Mindenhol. Az utazás sem kivétel. A Suzuki SX4 a gyors, hétköznapi utazást dinamikus, kirobbanó teljesítménnyel képes

Részletesebben

3,0 literes turbódízel D-4D 1KD-FTV 5 A/T. Ajánlott üzemanyag 48-as vagy magasabb cetánszámú gázolaj 48-as vagy magasabb cetánszámú gázolaj

3,0 literes turbódízel D-4D 1KD-FTV 5 A/T. Ajánlott üzemanyag 48-as vagy magasabb cetánszámú gázolaj 48-as vagy magasabb cetánszámú gázolaj Land Cruiser Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY Fogyasztás (utoljára a 2004/3/EC rendelettel módosított 80/1268 EEC EU direktíva alapján) 5 A/T 6 M/T Vegyes (l/100 km), 5-ajtós (3-ajtós) 8,1 (7,9)

Részletesebben

ÚJ NISSAN X-TRAIL. 6 340 000 Ft-tól 1. 750 000 Ft kedvezménnyel AKCIÓSAN MÁR. THM: 3,99% 2 Akár 750 000

ÚJ NISSAN X-TRAIL. 6 340 000 Ft-tól 1. 750 000 Ft kedvezménnyel AKCIÓSAN MÁR. THM: 3,99% 2 Akár 750 000 ÚJ NISSAN X-TRAIL AKCIÓSAN MÁR 6 340 000 Ft-tól 1 750 000 Ft kedvezménnyel THM: 3,99% 2 Akár 750 000 AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG Az új Nissan X-Trail most olyan fejlett technológiákat kínál, melyek biztonságos

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA SPARK

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA SPARK MAGYARORSZÁG, 2013.OKTÓBER ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA SPARK ÁRAK LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LS 1.0L MT klíma nélkül 2 410 000 Ft 201 000 Ft 2 209 000 Ft 118 g/km 1.0L MT ESC-vel

Részletesebben

INFORMATIKAI STRATÉGIA

INFORMATIKAI STRATÉGIA EREDMÉNYEK INFORMATIZÁLÁSÁNAK ELŐKÉSZÍTÉSE (ÁROP 3.d) VESZPRÉM MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA 8200 Veszprém, Óvárs tér 9. INFORMATIKAI STRATÉGIA Készítette: Indikátrk, amelyek teljesítéséhez

Részletesebben

Avensis. Kifinomult formavilág és műszaki tartalom a Toyotától.

Avensis. Kifinomult formavilág és műszaki tartalom a Toyotától. Avensis Avensis. Kifinomult formavilág és műszaki tartalom a Toyotától. 2 év átfogó 3 garancia Harmonikus formaterv Kifinomult, részletekbe menően kidolgozott külső megjelenése magabiztos és markáns személyiséggel

Részletesebben

új Mazda6 SEDAN benzin

új Mazda6 SEDAN benzin Modellek 1,8 CE 1,8 TE 2,0 TE 2,0 TE Plus 2,0 GTA 2,5 GTA Bruttó listaár (Ft) 6 469 900 7 189 900 7 429 900 8 009 900 8 609 900 8 789 900 Bruttó kedvezményes ár (Ft) 5 769 900 6 489 900 6 729 900 7 309

Részletesebben

érvényes: 2006. május 17-től 2006.5 Modellév A változtatás jogát fenntartjuk! 2006/1

érvényes: 2006. május 17-től 2006.5 Modellév A változtatás jogát fenntartjuk! 2006/1 2006.5 Modellév Ambiente Ajánlott bruttó fogy. ár (Ft.) Trend Ajánlott bruttó fogy. ár (Ft.) Ghia Ajánlott bruttó fogy. ár (Ft.) Titanium Ajánlott bruttó fogy. ár (Ft.) 4 ajtós 1.8l (110LE) M5 5 150 000

Részletesebben

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1 AKCIÓSAN MÁR MINDENKINEK 2

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1 AKCIÓSAN MÁR MINDENKINEK 2 KATEGÓRIÁJÁNAK LEGBIZTONSÁGOSABB AUTÓJA 2014-BEN ÚJ NISSAN QASHQAI AKCIÓSAN MÁR THM: 2,5% 4 990 000 Ft-tól 1 MINDENKINEK 2 LIMITÁLT NISSAN CHROME EDITION KIADÁS BIZTONSÁG Az Új Qashqai a biztonsági funkciók

Részletesebben

NISSAN QASHQAI. Tartalom Külső kialakítás Belső kialakítás Technológia és teljesítmény Stílus és tartozékok

NISSAN QASHQAI. Tartalom Külső kialakítás Belső kialakítás Technológia és teljesítmény Stílus és tartozékok NISSAN QASHQAI MEGJELENÉS PRÉMIUM KÜLSŐ KIALAKÍTÁS 4 PRÉMIUM BELSŐ KIALAKÍTÁS 8 TECHNOLÓGIA ÉS TELJESÍTMÉNY TOVÁBBFEJLESZTETT TECHNOLÓGIA 10 NISSAN CONNECT 14 NISSAN 360 -OS PARKOLÁST SEGÍTŐ KAMERA (AVM)

Részletesebben

ÚJ FORD FOCUS RS. One Call Ügyfélszolgálat: +36 1 7 777 555

ÚJ FORD FOCUS RS. One Call Ügyfélszolgálat: +36 1 7 777 555 ÚJ FORD FOCUS 20165-ös modellév - 2016/2 Érvényes: 2016 január 4-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! Felszereltség Motor 5 ajtós 23l EcoBoost (350LE) M6 EURO6 AWD 12 100 000 Ft Vegyes átlagfogyasztás:

Részletesebben

Haszonjárművek. 965.1191.07.16 Változtatások joga fenntartva. Kiadás: 2009. november. www.vwh.hu. Az Ön Volkswagen haszonjármű márkakereskedője:

Haszonjárművek. 965.1191.07.16 Változtatások joga fenntartva. Kiadás: 2009. november. www.vwh.hu. Az Ön Volkswagen haszonjármű márkakereskedője: Haszonjárművek A Transporter A Transporter 965.1191.07.16 Változtatások joga fenntartva. Kiadás: 2009. november www.vwh.hu Az Ön Volkswagen haszonjármű márkakereskedője: Ha minden esre van szüksége: A

Részletesebben

ÁRLISTA. Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft)

ÁRLISTA. Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft) ÁRLISTA Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) 1.4 70Le Essential 145.A35.2 5 seb. manuális benzin 3 301 969 65 000 4 258 500 1.4 78Le 8v Distintive

Részletesebben

CITROËN BERLINGO MULTISPACE

CITROËN BERLINGO MULTISPACE CITROËN BERLINGO MULTISPACE +++ CITROËN BERLINGO MULTISPACE ÚJDONSÁGOKBAN GAZDAG +++ TECHNOLÓGIA. A műszerfalba épített USB Box egység részeként egy USB-port és egy Jack-aljzat áll rendelkezésre. KÉNYELEM

Részletesebben

FORD Tourneo Connect. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

FORD Tourneo Connect. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

ÁRLISTA. Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft)

ÁRLISTA. Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft) ÁRLISTA Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) 1.4 70Le Essential 145.A35.2 5 seb. manuális benzin 3 412 598 65 000 4 399 000 1.4 78Le 8v Distintive

Részletesebben

1.6 THP S&S 1598 cm3 205 LE 1PT9A5UKJKK0A0B6 7 500 000 6 800 000 BL 2.0 BlueHDi EAT6 S&S 1997 cm3 180 LE 1PT9A5UKAQK0A0B6 8 575 000 7 875 000

1.6 THP S&S 1598 cm3 205 LE 1PT9A5UKJKK0A0B6 7 500 000 6 800 000 BL 2.0 BlueHDi EAT6 S&S 1997 cm3 180 LE 1PT9A5UKAQK0A0B6 8 575 000 7 875 000 PEUGEOT 308 GT Kivitel Motor top&tart Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezményes ár használtautó beszámítással* 1.6 THP & 1598 cm3 205 LE 1PT9A5UKJKK0A0B6 7 500 000 6 800 000 BL 2.0 BlueHDi EAT6 & 1997

Részletesebben

B-osztály Á R L I S T A

B-osztály Á R L I S T A B-osztály Á R L I S T A Érvényes: 2015. február 13-tól B-osztály árlista 1 B-osztály alapárak: T í p u s Gyártási kód kw / LE Nettó árak HUF Forint árak (27% ÁFÁ-val) Regisztrációs adó Induló díj 20% Havi

Részletesebben

A B-osztály új generációja

A B-osztály új generációja A B-osztály új generációja Külső megjelenés 5 Utcahosszal a többiek előtt. A B - osztály. A B - osztály új minőségben egyesíti a teret, a formát és a funkciót. Az ellentmondás minden mozgás hajtórugója,

Részletesebben

A fogyasztói tudatosság növelése. az elektronikus hírközlési piacon

A fogyasztói tudatosság növelése. az elektronikus hírközlési piacon A fgyasztói tudatsság növelése az elektrnikus hírközlési piacn A Nemzeti Hírközlési Hatóság szakmai tájékztató anyaga 2008. szeptember A fgyasztók körébe meghatárzás szerint valamennyien beletartzunk,

Részletesebben

3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA. ÉrtékŐr havi részlet*

3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA. ÉrtékŐr havi részlet* ÁRLISTA 2016. JANUÁR 12-TŐL MEGRENDELT AUTÓKRA ÚJ RAV4 SUV (5 AJTÓS) GARANTÁLT VISSZAVÁSÁRLÁSI ÁR 3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA 2.5 HYBRID, 145 KW / 197 LE Felszereltség Hajtás Váltó Bruttó listaár (Regadóval,

Részletesebben

NISSAN NOTE VISIA már 2 899 000 Ft-tól!!!

NISSAN NOTE VISIA már 2 899 000 Ft-tól!!! NISSAN NOTE VISIA már 2 899 000 Ft-tól!!! Modellek - akciós ár Benzin 1.4 l 65 kw (88 LE) 1.6 l 81 kw (0 LE) Dízel 1.5 dci 63 kw (86 LE) 1.5 dci (+DPF) 76 kw (103 LE) Visia Visia AC Acenta I-Way Tekna

Részletesebben

Tegyen minden utazást emlékezetessé!

Tegyen minden utazást emlékezetessé! Opel Zafira OPEL ZAFiRA. Bármire készen áll. A Zafira egyedi Flex7 ülés rendszerével mindaz a beépített sokoldalúság és kényelem a rendelkezésre áll, amelyre egy családnak szüksége lehet. Fedezze fel a

Részletesebben

Ford Transit Custom Személyszállítók (M1)

Ford Transit Custom Személyszállítók (M1) 2013as modellév Érvényes: 2012. november 26i gyártástól Személyszállítók (M1) Tengelytáv SWB LWB Terhelhetőség 1.3/300 1.4/310 1.4/310 Motor nettó bruttó nettó bruttó nettó bruttó 2.2l TDCi+DPF 100LE +

Részletesebben

PASSENGER, GENERATION 5 590 000 Ft-tól

PASSENGER, GENERATION 5 590 000 Ft-tól PASSENGER, GENERATION 5 590 000 Ft-tól AKTUÁLIS AKCIÓ OOFlottakedvezmények már egy autó vásárlása esetén is Passenger Black Edition Generation 2,0 dci 66 kw / 90 LE L1H1P1 7 690 000 8 150 000 2,0 dci 84

Részletesebben

INGYEN TÉLI GUMIABRONCS

INGYEN TÉLI GUMIABRONCS NISSAN MICRA THM: 2,5 % x4 MINDENKINEK 1 INGYEN TÉLI GUMIABRONCS AKCIÓSAN MÁR 2 644 000 000 Ft-tól NissanConnect Az új NissanConnect navigációs rendszer tökéletesen optimalizált mobilkörnyezetet biztosít:

Részletesebben

BMW 3-as CaBRIo. BMW SERVICE INCLUSIVE-VaL* * 5 évig vagy 100 000 km-ig díjmentes karbantartással. BMW 3-as Cabrio. Érvényes: 2013. júliusi gyártástól

BMW 3-as CaBRIo. BMW SERVICE INCLUSIVE-VaL* * 5 évig vagy 100 000 km-ig díjmentes karbantartással. BMW 3-as Cabrio. Érvényes: 2013. júliusi gyártástól BMW 3-as Cabri Érvényes: 2013. júliusi gyártástól A vezetés élménye. BMW 3-as CaBRI BMW SERVICE INCLUSIVE-VaL* * 5 évig vagy 100 000 km-ig díjmentes karbantartással. Tartalm BMW 3-as Cabri árlista.....................................................................................3

Részletesebben

WWW.PEUGEOT.HU NYOMDAI GONDOZÁS: PIXELGRAF MARK/DPS-207 CC 2009_01 ÚJ 207 CC

WWW.PEUGEOT.HU NYOMDAI GONDOZÁS: PIXELGRAF MARK/DPS-207 CC 2009_01 ÚJ 207 CC WWW.PEUGEOT.HU NYOMDAI GONDOZÁS: PIXELGRAF MARK/DPS-207 CC 2009_01 ÚJ 207 CC STÍLUSA MAGÁVAL RAGAD Az új 207 CC kupé-kabrió a Peugeot saját tervezése. Egy autó, mely egyszerre karakteres, harmonikus sportkupé

Részletesebben

[ INTELLIGENS FELÉPÍTÉS ]

[ INTELLIGENS FELÉPÍTÉS ] CITROËN C3 [ INTELLIGENS FELÉPÍTÉS ] Letisztult és feszes vonalaival a CITROËN C3 merész és avatgárd megjelenésű. Elegáns és energikus stílusát kiemeli az első lökhárító, amelynek felső része magában

Részletesebben

Már 2 799 000 Ft-tól 3 karbantartással, kedvezményes finanszírozással

Már 2 799 000 Ft-tól 3 karbantartással, kedvezményes finanszírozással Már 2 799 000 Fttól 3 karbantartással, kedvezményes finanszírozással ÚJ NISSAN AKTÍV BIZTONSÁGI PAJZS HOLTTÉRFIGYELÉS SÁVELHAGYÁSJELZÉS MOZGÓ TÁRGYAK ÉSZLELÉSE Az AVM rendszer széles látószögű hátsó kamerája

Részletesebben

KEDVEZMÉNYES KÉSZLETAJÁNLATOKÉRT. Az autó beltere tágasabb, mint valaha, valamint új anyagokkal és színekkel is gazdagabb.

KEDVEZMÉNYES KÉSZLETAJÁNLATOKÉRT. Az autó beltere tágasabb, mint valaha, valamint új anyagokkal és színekkel is gazdagabb. NISSAN MICRA AKCIÓSAN MÁR 2 744 000 000 Fttól 1 THM: MINDENKINEK KEDVEZMÉNYES KÉSZLETAJÁNLATOKÉRT 2,5 % x4 INGYEN TÉLI GUMI ABRONCS TÁGAS TÉR Az autó beltere tágasabb, mint valaha, valamint új anyagokkal

Részletesebben

NISSAN QASHQAI. Küls megjelenés Bels megjelenés Technológia és Teljesítmény Stílus és Tartozékok Nyomtatás Bezárás

NISSAN QASHQAI. Küls megjelenés Bels megjelenés Technológia és Teljesítmény Stílus és Tartozékok Nyomtatás Bezárás NISSAN QASHQAI A TELJESEN ÚJ QASHQAI AZ ÚJ GENERÁCIÓS NISSAN QASHQAI. UTÁNOZHATATLAN VÁROSI ÉLMÉNYEK. MAGASABB FOKOZATRA KAPCSOLVA. FORRADALMAT INDÍTOTT EL, most pedig kihívó, új formában visszatér, hogy

Részletesebben

Titanium Econetic 1.5l TDCI DPF (105LE) 88g M6 EURO6-6 355 000 Ft 6 505 000 Ft 1.5l EcoBoost (150LE) M6 EURO6 6 470 000 Ft - -

Titanium Econetic 1.5l TDCI DPF (105LE) 88g M6 EURO6-6 355 000 Ft 6 505 000 Ft 1.5l EcoBoost (150LE) M6 EURO6 6 470 000 Ft - - Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

CITROËN JUMPY FURGON

CITROËN JUMPY FURGON CITROËN JUMPY FURGON DIZÁJN Fedezze fel a Citroën Jumpy-t, valamint a CITROËN haszongépjármű-kínálatát, melyet az alábbi QR kód leolvasásával pillanatok alatt elérhet okostelefonjáról. CITROËN JUMPY: EGY

Részletesebben

Mi gondoskodtunk arról, hogy ez a lehetőség az Ön számára kényelmesen hozzáférhető és elérhető legyen.

Mi gondoskodtunk arról, hogy ez a lehetőség az Ön számára kényelmesen hozzáférhető és elérhető legyen. Színválaszték A Suzuki Környezeti Koncepciója Környezeti filozófiánknak megfelelően azon dolgozunk, hogy csökkentsük termékeink környezetünket terhelő hatását, valamint kutatási és fejlesztési tevékenységet

Részletesebben

Mercedes-AMG GT Á R L I S T A

Mercedes-AMG GT Á R L I S T A Á R L I S T A árlista 1 alapárak: T í p u s Gyártási kód kw / LE Nettó árak HUF Forint árak (27% ÁFÁ-val) Regisztrációs adó Összesen Fogyasztás kombinált (L/100km) CO2 kib. Kombinált (g/km) Finanszírozás***

Részletesebben

A LEGNAGYOBB TELJESÍTMÉNY A V6 MOTOR 550 LE-VEL LEHETŐVÉ TESZI A 0-100 KM/H-S GYORSULÁST 2,8 MÁSODPERC ALATT

A LEGNAGYOBB TELJESÍTMÉNY A V6 MOTOR 550 LE-VEL LEHETŐVÉ TESZI A 0-100 KM/H-S GYORSULÁST 2,8 MÁSODPERC ALATT NISSAN GT-R 32 090 000 Ft-tól A LEGNAGYOBB TELJESÍTMÉNY A V6 MOTOR 550 LE-VEL LEHETŐVÉ TESZI A 0-100 KM/H-S GYORSULÁST 2,8 MÁSODPERC ALATT TÖKÉLETES IRÁNYÍTHATÓSÁG ÚJ FUTÓMŰ, FÉKEK ÉS AERODINAMIKAIFEJLESZTÉS

Részletesebben

10XONE Szoftver és szolgáltatási szerződés Általános Szerződési Feltételek (ÁSzF) 3.3. 10XONE V3.3 SZERZŐDÉS

10XONE Szoftver és szolgáltatási szerződés Általános Szerződési Feltételek (ÁSzF) 3.3. 10XONE V3.3 SZERZŐDÉS 10XONE Sftware and Services Agreement General Terms and Cnditins V3.3 Szftver és Szlgáltatási Szerződés Általáns Szerződési Feltételek V3.3 Jelen Szftver és Szlgáltatási szerződés (tvábbiakban Szerződés

Részletesebben