Tegyen minden utazást emlékezetessé!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Tegyen minden utazást emlékezetessé!"

Átírás

1 Opel Zafira

2 OPEL ZAFiRA. Bármire készen áll. A Zafira egyedi Flex7 ülés rendszerével mindaz a beépített sokoldalúság és kényelem a rendelkezésre áll, amelyre egy családnak szüksége lehet. Fedezze fel a merész és dinamikus kialakítás, a leleményes sokoldalúság és az izgalmas vezetési élmény egységét. A katalógusban szereplő információk a nyomdába küldés időpontjában érvényesek (2012. július). A specifikációk és a felszereltség változtatásának jogát fenntartjuk. A legfrissebb adatokért forduljon Opel márkakereskedőjéhez.

3

4

5 Tegyen minden utazást emlékezetessé! Az Opel Interaktív vezetési rendszere (IDS) igazán lenyűgöző menettulajdonságokat biztosít az Opel Zafirának, függetlenül attól, hogy Ön melyik motort választja. Így jó tudni, hogy a vezetés örömét akkor is élvezheti, ha közben a kibocsátott anyagok tisztábbak az Opel Zafira ecoflex-ben.

6 Csináljunk helyet a bajnokoknak! A győztesek szeretnek ünnepelni és sohasem egyedül! Nagyobb csomagtérre van szükség? Több ülésre? Az egyedi Flex7 ülésrendszernek hála mindig igényeinek megfelelően alakíthatja át az Opel Zafira belső terét anélkül, hogy egyetlen ülést is ki kellene szerelnie.

7

8

9 Soha ne cseréljen le egy győztes csapatot! Az élet csupa meglepetés. Az Opel Zafira Flex7 ülésrendszerével bármilyen helyzetnek (vártnak vagy váratlannak) megfelelően átrendezheti az üléseket és a csomagteret.

10

11 Mozgás! Nincs olyan úticél, ami túl messze lenne. Nincs olyan kaland, ami túl ambiciózusnak tűnne. Az e célra kialakított Opel tartozékok minden expedícióhoz tökéletes járművé változtatják az Ön Opel Zafiráját. Választékunkat a oldalon találja.

12 12 Enjoy

13 Opel Zafira Enjoy Tágas, rugalmas, kényelmes, élmény vezetni és jó ránézni. Innovatív Flex7 ülésrendszerétől megnyugtató védelmi és biztonsági szintjéig az Opel Zafira Enjoy túlteljesíti az Ön vezetési elvárásait ez az autó minőségi időtöltést nyújt. Alapfelszereltsége: Fűtött, elektromos külső visszapillantó tükrök, első és hátsó lökhárító, oldalsó díszlécek és kilincsek a karosszéria színében Sötétített fényszórók 16 méretű, könnyűfém hatású acél keréktárcsák CD 30 MP3 rádió Manuális légkondicionáló Háromküllős, bőrborítású kormánykerék rádió-kezelőszervekkel Matt króm középkonzol, dekorelemek és kormányküllőbetétek Elektromos ajtózár távirányítóval ABS ESP Plus Vezető- és utasoldali első és oldallégzsákok ISOFIX-előkészítés a szélső hátsó üléseken Top Tether készlettel Elektromos ablakemelők elöl Elektromos csatlakozók elöl, a második üléssorban és a csomagtartóban Csomagtérfedő roló 13 Enjoy A képeken külön megrendelhető felszerelések is láthatók.

14 14 Színek

15 Színezze ki a világot! Engedje, hogy Opel Zafirája az Ön egyéniségét tükrözze. Válasszon az egyszínű, metál és gyöngyház hatású színek széles skálájából. 15 Királykék Színek Summit fehér Tűzpiros Sovereign ezüst Szénfekete Bronz Asteroid szürke

16 Válasszunk! Színek és kárpitok. Válogassa össze saját ízlésének megfelelően Opel Zafirája kialakításához. 16 Színek és kárpitok Modell Enjoy Kárpit megnevezése Alpha/Elba Twist/Elba Kárpit színe Szénfekete Szénfekete Alapszín Királykék Summit fehér Fényes karosszériaszínek 1 Tűzpiros Sovereign ezüst Kétrétegű metál karosszériaszínek 1 Asteroid szürke Carbon Flash Bronz Dekorelemek Matt króm = rendelhető = nem rendelhető 1 Opcionális. Alpha/Elba szénfekete. Dekorelemek: Matt króm. Twist/Elba szénfekete. Dekorelemek: Matt króm.

17 Acél keréktárcsa dísztárcsával, 6,5 J x 16, 7 küllős kivitel, 205/55 R 16 méretű gumiabroncsokkal Könnyűfém-hatású keréktárcsa, 6,5 J x 16, 5 küllős kivitel, 205/55 R 16 méretű gumiabroncsokkal 17 Keréktárcsák Könnyűfém keréktárcsa, 6,5 J x 16, 7 ikerküllős kivitel, 205/55 R 16 méretű gumiabroncsokkal Könnyűfém keréktárcsa, 7 J x 17, ötküllős kialakítás, 225/45 R 17 gumiabroncsokkal Keréktárcsák és gumiabroncsok PY3 QN1+E9D QQ0 QL4 Enjoy 1 1 = alapfelszereltség = opcionális = nem kapható 1 Nem rendelhető 1,6-os CNG Turbo ECOTEC motorhoz.

18

19 Tiszteljük világunkat! Egyazon világon osztozunk, ezért mindannyiunk felelőssége vigyázni rá. Az Opelnél a káros gázok kibocsátását nem csak azzal csökkentjük, hogy folyamatosan tökéletesítjük legújabb modelljeinket, hanem egyben számos tisztább, hatékonyabb alternatív energiaforráson is dolgozunk. Éppen ezért jelenlegi célunk a zéró emisszió elérése egy fejlett üzemanyagcella technológiával. Azonban a környezet megőrzése és megóvása iránti elkötelezettségünk ennél jóval messzebbre mutat: drasztikusan csökkentettük a gyártás során bekövetkező szennyezést és hozzáférhető újrahasznosítási telepeket biztosítunk Európa szerte. Ily módon minden egyes jármű életciklusának minden egyes fázisában tanúsítjuk a természet iránti tiszteletünket. Mert az Ön világa a mi világunk is. A kiemelkedően gazdaságos és környezetbarát jellemzőket illetően kérjük, tekintse meg ecoflex ajánlatunkat a Motorok és sebességváltók részben.

20 ecoflex. Mostanában nincs még egy olyan fontos beszédtéma, mint a klímaváltozás és környezetvédelem. Felelősségteljes autógyártóként tökéletesen tisztában vagyunk azzal, hogy konstruktív megoldásokat kell találnunk a problémákra. Valójában összesített vállalati energiáinkat környezetvédelmi stratégiánk megvalósítására fordítottuk, amelyet mára ecoflex néven meg is vásárolhat. A név mögött számos olyan intézkedés rejlik, amely minden sofőr számára lehetővé teszi, hogy élvezze a mobilitás szabadsáságát, s közben aktívan védi a környezetet. 20 ecoflex benzinnel vagy dízellel. A benzin- vagy dízelmeghajtású ecoflex-modellek az Opel Zafira családon belül a minimális üzemanyagfogyasztásra és károsanyagkibocsátásra lettek kifejlesztve. Minden motor megfelel az Euro 5-előírásoknak, és a leghatékonyabb működésre vannak kalibrálva. Ennek eredménye az átlag 6,7 l/100 km üzemanyag-fogyasztás és 157 g/km CO 2 -kibocsátás az 1,6 ECOTEC motornál és az 5,1 l/100 km fogyasztás és 134 g/km CO 2 -kibocsátás az 1,7 CDTI ECOTEC motornál. Motorok és sebességváltók Fogyasztás és károsanyag-kibocsátás ecoflex sűrített földgázzal. A sűrített földgázzal (CNG, Compressed Natural Gas) történő hajtás tökéletes környezetbarát megoldást kínál az üzemanyagköltségek csökkentésére anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötni a biztonság és a funkcio nalitás között. Valójában a károsanyag-kibocsátást akár 80%-kal is csökkentheti. Az Opel Zafira 1,6-os CNG Turbo ECOTEC motorját kifejezetten úgy optimalizáltuk, hogy csökkenjen a károsanyagkibocsátás, de továbbra is biztosítsa az elvárt egyenletes teljesítményt. A 21 kg-os CNG-tartályok mellett egy 14 literes benzintartálynak köszönhetően a gépkocsi továbbra is mozgásban maradhat, amennyiben a következő CNG-töltőállomás nincs elérhető közelségben, s ezzel együtt egészen kivételes távolságot tehet meg. Benzin Dízel Dízel CNG Motorok 1,6 ECOTEC 1,7 CDTI ECOTEC 1,7 CDTI ECOTEC 1,6 CNG Turbo ECOTEC (85 kw/115 LE) (81 kw/110 LE) (92 kw/125 LE) (110 kw/150 LE) Károsanyag-kibocsátási norma Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Sebességváltó MT-5 MT-6 MT-6 MT-6 Üzemanyag-fogyasztás (l/100 km) 1 Városi 8,7 6,1 6,1 10,8 (7,1) 2 Országúti 5,5 4,5 4,5 6,0 (3,9) 2 Vegyes 6,7 5,1 5,1 7,7 (5,1) 2 CO 2-kibocsátás vegyes (g/km) A 715/2007/EK rendelet szerint (a verziónak megfelelően). H-gáz m 3 /100 km-ben (kg/100 km-be konvertálva). MT-5 = 5 fokozatú manuális váltó MT-6 = 6 fokozatú automata váltó

21 Motorok és sebességváltók. Öt egyenletes teljesítményű, továbbfejlesztett és könnyen irányítható, az Euro 5 szabványnak megfelelő ECOTEC motor nyújt az Opel Zafira járművek számára széles választékot. Valamennyi korszerű motorvezérlő rendszerrel rendelkezik, amely azonnal reagál a vezető mozdulataira. A négyszelepes iker vezérműtengelyes technológiát kettős vezérműtengely-fázisállítás és folyamatosan változó szelepvezérlés (CVVT) egészíti ki. Ez azt jelenti, hogy az égés mindig tökéletesen illeszkedik a motor igényeihez, amely így hatékony, ezzel együtt még egyenletesebb, még lenyűgözőbb teljesítményt nyújt. A két 1,7-es CDTI ECOTEC turbódízel motor változó geometriájú turbófeltöltővel és kisfeszültségű izzítógyertyákkal rendelkezik, amelyek felgyorsítják a felmelegítést, és csökkentik az üzemanyag-fogyasztást. Az 1,6-os CNG Turbo ECOTEC motorokhoz hasonlóan az Opel 6 fokozatú kézi sebességváltója segítségével közvetítik a teljesítményt. Mind az 1,6, mind az 1,8 literes ECOTEC benzinmotorok precíz, könnyen váltható, 5 fokozatú kézi sebességváltóval vannak felszerelve. Az 1,8-as ECOTEC motor 5 fokozatú Easytronic sebességváltóval is kapható, amelyben a sportos, tengelykapcsoló nélküli váltások eléréséhez az automata váltók kényelme a kézi váltók előnyeivel párosul. Fogyasztás és károsanyag-kibocsátás Benzin Motorok 1,8 ECOTEC (103 kw/140 LE) Kibocsátási norma Euro 5 Sebességváltó MT-5/MTA-5 Üzemanyag-fogyasztás (l/100 km) 1 Városi 9,6/9,6 Országúti 5,7/5,5 Vegyes 7,2/7,0 CO 2-kibocsátás vegyes (g/km) 1 168/164 1 A 715/2007/EK rendelet szerint (a verziónak megfelelően). MT-5 = 5 fokozatú manuális váltó MTA-5 = 5 fokozatú Easytronic váltó Az adatok a nyomdába küldés pillanatában érvényesek és aktuálisak. A vállalat fenntartja a motorspecifikációk változtatásának mindenkori jogát, amely befolyásolhatja a megjelenített adatokat. A legfrissebb adatokért forduljon Opel márkakereskedőjéhez. Minden feltüntetett adat az alapfelszereltségű EU modellre vonatkozik. Az üzemanyagfogyasztásra és CO 2 -kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a 715/2007/EK rendeletnek megfelelően (a vonatkozó verzió szerint) az üzemkész gépkocsi súlyát veszi figyelembe. További felszerelések használata a jelzettnél kissé nagyobb fogyasztási és CO 2 -kibocsátási adatokat eredményezhet. Az üzemanyag-fogyasztási és CO 2 -kibocsátási adatok nem egy adott járműre vonatkoznak, és nem képezik ajánlat részét. Csupán különböző gépkocsiváltozatok összehasonlítására szolgálnak. További felszerelések használata növelheti a jármű üres tömegét, egyes esetekben a jármű tengelyterhelését és összsúlyát, és csökkentheti a jármű által vontatható tömeget. Ez a maximális sebesség csökkenéséhez és a gyorsulási idő megnövekedéséhez vezethet. A teljesítményadatok 75 kg tömegű vezetővel és 125 kg-os terheléssel értendők. 1,6-os CNG Turbo ECOTEC. A 110 kw (150 LE) és a 200 km/h csúcssebesség révén az 1,6-os CNG Turbo ECOTEC kiváló teljesítményt nyújt. Teljesen feltankolva a 21 kg sűrített földgáz a 14 liter benzinnel együtt közel 500 km-es távolság legyőzését is lehetővé teheti. 21 Motorok és sebességváltók

22 22 Biztonság Légzsákok. Teljes méretű első és oldallégzsákok a vezető és az első ülésen ülő utas védelmére. Rendelhető továbbá függönylégzsák az összes utas védelme érdekében, valamint gyermekülés-felismerő szenzorral felszerelt utasoldali légzsákérzékelő rendszer is az első üléshez. 5 csillagos Euro NCAP minősítés. Az Opel SAFETEC rendszer alapja egy 5 csillaggal minősített merev utasvédelmi szerkezet. A számítógéppel tervezett és gyakorlatban tesztelt szerkezetet úgy alakították ki, hogy az elölről, hátulról vagy oldalról érkező, súlyos ütközés esetén a lehető legkisebb mértékű deformálódást és a lehető legnagyobb mértékű védőteret biztosítsa. Ezt egészítik ki az egyéb védelmi elemek, például az ESP Plus, vészfék-asszisztens, IDS, ABS, a kanyarodási fékszabályozás (CBC), a pedálkioldó rendszer (PRS), a vezető- és utasoldali oldal- és első légzsákok, az automata vészfékjelző stb.

23 Bi-Xenon adaptív fényszórók (AFL). Az Ön sebességét és kormányzását követve a külön megrendelhető adaptív első fényszóró elfordul annak érdekében, hogy az éjszakai vezetést a kanyarvilágítással még biztonságosabbá és könnyedebbé tegye. Elektronikus menetstabilizátor (ESP Plus ). Az akár 3 keréken is működő, szabályozott fékbeavatkozás még rendkívüli mértékű alulkormányozottságot is képes ellensúlyozni, (például hirtelen kikerülés esetén), hogy megőrizze uralmát gépjárműve felett. ABS fékek, kanyarodási fékszabályozással (CBC). Az extra szabályozás érdekében a Opel Zafira blokkolásgátló rendszere CBC-vel is rendelkezik azért, hogy a gépkocsi kanyarodás közbeni fékezés esetén is stabilan irányítható maradjon. Vészfék-asszisztens. Vészhelyzet esetén történő fékezéskor a fékrendszerben egy extra szelep nagyobb nyomást fejt ki a biztonságosabb megállás érdekében. A blokkolásgátló rendszer aktiválásakor a féklámpák rövid intervallumonként felvillannak a gépkocsit követő forgalom figyelmeztetése céljából. 23 Menetdinamika

24 24 Flex7 ülésrendszer. Gyorsan, egyszerűen és minimális erőfeszítéssel átrendezhető a kívánt csomagtér vagy ülésszám eléréséhez. A Flex7 rendszer valódi rugalmasságot és kényelmet jelent. Például, a harmadik sor ülései közül egyet vagy azok mindegyikét lehajthatja a padlóra. A 60 : 40 arányban dönthető ülések a második sor ban és a síalagút tovább bővítik a térnyerés lehetőségét. Választhat, hogy egyszerűen előredönti a háttámlákat, vagy az első sor hátuljához hajtja fel az üléseket. Az üléskonfigurációt tényleg 15 másodperc alatt 2 ülésből 7 üléssé alakíthatja. A lehajtott hátsó üléssorral a csomagtartó 645 literes tágas teret kínál. Mindkét hátsó sor lehajtásával a befogadóképesség 1820 literre növelhető. Amennyiben az Opel Zafira kapacitását meghaladó szállítmánya van, a megengedett 100 kg tetőterhelés lehetővé teszi, hogy az Opel tetőcsomagtartó rendszerei további tartalékkal szolgáljanak. Sokoldalúság Tér és kényelem hét személynek. Az osztott, előredönthető hátsó ülések növelik a rakodási rugalmasságot.

25 FlexOrganizer. Bármin töri is a fejét, az Opel Zafira leleményes rakodási lehetőségei révén mindig talál rá helyet. A FlexOrganizer rendszerrel a különféle, kifejezetten e célra tervezett elválasztók, hálók és tárolók az oldalsó oszlopokhoz rögzíthetők saját rakterének kialakítása gyerekjátékká válik. Mivel elemekből áll és tartozékként kapható, az esetleges új igény felmerülésekor is megvásárolható. A FlexOrganizer az Ön Opel Zafiráját és szál lítmányát bármi legyen is az egyaránt megvédi. 25 Amennyiben mindkét hátsó ülést előredönti, 645 liter csomagteret nyer. Kétüléses konfiguráció esetén tekintélyes, literes tér áll rendelkezésre. Sokoldalúság

26 Automata légkondicionáló berendezés (AAC). Az Opel Zafira belső hőmérsék letét érzékelők, a külső hőt pedig a napsugárzás-érzékelők figyelik. Ezek szabályoz zák a ventilátort, hogy a kellemes belső hőmérséklet állandó maradjon. 26 Felszereltség Elektronikus klímaszabályozás (ECC). Az elektronikus klímaszabályozás teljesen automatikus, egyénileg állítható és napfényérzékelővel van ellátva, hogy minden körülmények között biztosítani tudja az állandó klímakomfortot. Elektromos ablakemelők és visszapillantó tükrök. A vezetőoldali ajtóban elhelyezett, kényelmesen elérhető ablakemelő gombok segítségével az ablak egy mozdulattal le/fel mozgatható, biztonsági leállító funkcióval.

27 27 Felszereltség Parkolóradar. A parkolás során előforduló akadályok esetén az elöl és hátul felszerelt érzékelők figyelmeztető hangot aktiválnak. A rendszer egy nyomógombbal kikapcsolható. Magasságban és mélységben állítható kormány. Az ergonomikusan magasra szerelt sebességváltón kívül az Opel Zafira tovább növeli a vezető kényelmét a magasságban és mélységben állítható kormány segítségével, mely tökéletes, ellazult vezetői pozíciót tesz lehetővé.

28 Integrált információs és szórakoztató rendszer. Az Opel információs és szórakoztató rendszerei pontosan ugyanolyan jó látványt nyújtanak, mint amilyen hanghatást biz tosítanak. Az Opel rendszereinek tervezése és kialakítása úgy történt, hogy teljes mértékben integrálódjanak a jármű belső terébe, valamint ugyanolyan hatékonyak és egyszerűen használhatók legyenek, mint az Opel Zafira összes többi eleme. 28 CD 30 MP3. Sztereó CD-s rádió MP3-lejátszással és aux-bemenettel. 4 x 9 előre beállítható rádióállomás, 4 x 20 W audioteljesítmény és 6 hangszóró. Mobiltelefon-portállal vagy elektronikus klímaszabályozóval való felszereltség esetén megjelenítés a fedélzeti információs kijelzőn (BID) vagy grafikus kijelzőn (GID). CD 40 USB. Sztereó CD-s rádió MP3-lejátszással, aux-bemenettel és USB csatlakozóval. 4 x 9 előre beállítható rádióállomás, 4 x 20 W audioteljesítmény és 6 hangszóró. Megjelenítés a grafikus információs kijelzőn. Információs és szórakoztató rendszer Touch & Connect. Multimédiás navigációs rendszer 5 érintőképernyővel és a kormánykerékre telepített kezelőszervekkel a könnyű, ösztönös használathoz. SD-kártya tárolja 28 európai ország navigációs adatait, melyek két dimenzióban, illetve három dimenziós madártávlati nézetben is megtekinthetők. A forgalmi dugókra és elterelésekre vonatkozó TMC-üzenetek automatikusan megjelennek a képernyőn, és bármikor alkalmazhatók az útvonaltervezésben a dinamikus navigáció érdekében. Integrált CD-lejátszó MP3-lejátszással, 4 x 20 W audioteljesítmény és 6 prémium hangszóró. Univerzálisan csatlakoztatható aux-bemeneten keresztül, USB teljes vezérlési és böngészési lehetőséggel, Bluetooth telefonkihangosításhoz, valamint zenelejátszás, a kijelzőn a zeneszám adataival.

29 Aux-bemenet (aux-in). A középkonzolra szerelt külső csatlakozó minden fülhallgatókimenettel rendelkező mobileszköz (például MP3-lejátszó) azonnali csatlakoztatását teszi lehetővé. 29 Kormánykerékre telepített rádiókezelőszervek. A nagyobb kényelem és biztonság érdekében az információs, szórakoztató és kommunikációs eszközök széles skálája vezérelhető anélkül, hogy levenné kezét a kormányról vagy szemét az útról. Információs és szórakoztató rendszer

30 1. OPC Line csomag. Első és hátsó alulsó spoiler, küszöbspoilerek, hátsó tetőspoiler és OPC embléma, melyek az Opel Zafira teljesítményét extra sportos külsővel fokozzák. ( /026/027/028/029) Vonóhorog-választék. Az Opel Zafirához eltávolítható vagy merev gömbfejjel rendelkező vonóhorgok kaphatók. ( /118) 30 OPC csomagok és tartozékok Belső kerékpártartó. A külsőleg szerelt tartók praktikus alternatívája. Akár 2 kerékpár is szállítható biztonságosan a Zafira belsejében. ( ) Kihúzható síléctartó. Segítségével bázisról-bázisra biztonságosan szállíthat akár 6 pár normál (carving) sílécet vagy 4 snowboardot. Felszereléséhez tetősín szükséges. ( /145) Tetődobozok. Nyolcféle modell közül választhat. A méretek x 800 x 400 mmtől x 940 x 400 mm-ig terjednek. Felszerelésükhöz tetősín szükséges. ( )

31 Csomagtér-elválasztó rács. Stabil és precízen beszerelt védelem az utastér csomagtértől történő elválasztásához. A csomagtér a felszerelt elválasztó ráccsal megfelezhető. ( / ) Diszkrét árnyékolók. Kiválóan illeszkednek a hátsó oldalablakok és a hátsó ablak méretéhez, könnyedén felszerelhetők és az ablakok letekerésekor is fent lehet őket hagyni. ( / ) FlexOrganizer rögzítőadapterek. Az egyéb FlexOrganizer elemek, pl. biztonsági háló rögzítésére szolgáló adapterek. A rögzítősínekhez csatlakoznak. ( ) FlexOrganizer rögzítőszíjak. A folyamatosan állítható szíjakkal a különböző tárgyak kiválóan rögzíthetők a csomagtér falához. ( ) FlexOrganizer oldalfali háló. Hasznos tartóháló kisebb tárgyak biztonságos tárolására; kampókkal vagy rögzítőadapterekkel használatos. ( ) FlexOrganizer kampók. A kampók táskák vagy hasonló tárgyak függőleges helyzetben tartására szolgálnak, de az oldalfali háló rögzítésére is használhatók. ( ) 31 Tartozékok Kemény csomagtértálca. Az egyedileg préselt tálca tisztán és rendben tartja az Opel Zafira csomagterét. Csúszásgátló felülettel és hátul megemelt peremmel. ( ) FlexOrganizer tárolódoboz. Többfunkciós, vízálló doboz, például szereléshez szükséges tárgyak számára. A FlexOrganizer kampókhoz csatlakozik. ( )

32 Opel szerviz. Az Opelnél a minőség többet jelent, mint kiválóan tervezett autókat. Átfogó szervizprogramunkkal állunk vásárlást követően is vásárlóink rendelkezésére. Kétéves garancia új gépjárművekre. Ez a garancia minden új Opel gépjárműre vonatkozik 24 hónapig kilométer-korlátozás nélkül, attól a naptól számítva, amikor az értékesítő Opel márkakereskedő a járművet az ügyfélnek leszállította. Alkatrész- és tartozékszerviz. Opel alkatrészek és kiegészítők rendelhetők a helyi Opel kereskedésben, ahol mindent megtalál a szaktanácsadás mellett, hogy kényelmesebbé vagy egyedibbé tegye gépjárművét. 12 éves korrózió elleni garancia. Az Opel megbízható, hosszú távú garanciát vállal átrozsdásodás ellen, feltéve, hogy a szervizkönyvben szereplő összes kötelező szervizen és átvizsgáláson részt vesz járművével. Hároméves garancia az Opel akku mulátorokra. A gyárilag beszerelt Opel akkumulátorokra vállalt hároméves garanciával az indulási gondjai megszűnnek, még a legzordabb télben is. Opel az Interneten. Azonnali információra van szüksége? A oldalon elegendő mennyiségű információt talál minden Opel modellről, szervizről és tartozékról. Kapcsolódjon az Internetre, és értesülhet az Opel legfrissebb híreiről és termékújításairól. Újrahasznosítás. Az újrahasznosítást figyelembe vevő tervezési megoldásokról, az élettartamuk végére ért járművek (ELV) visszavételi helyeiről illetve azok újrahasznosításáról a oldalon találhat bővebb információt. A képeken az alapcsomagba nem tartozó, külön megrendelhető felszerelések is láthatóak. A katalógusban lévő adatok a nyomdába kerülés időpontjában érvényesek. Fenntartjuk a jogot arra, hogy a gépjárművek dizájnját vagy a felszereltségét módosítsuk. A katalógusban található színek eltérhetnek a tényleges színektől. A képeken látható opcionális felszerelések felár ellenében kaphatóak. A gépjárművek elérhetősége, a különböző műszaki megoldások és felszereltségek országonként eltérhetnek. Az újrahasznosítási tervezés, a hulladékká vált járművek átvételi pontjai és a hulladékká vált járművek újrahasznosítása kapcsán kérjük keresse fel a oldalunkat. A gépjárművek elérhetősége, a felszereltségek és érvényes ajánlatok vonatkozásában a pontos tájékoztatás érdekében kérjük keresse fel az Önhöz legközelebbi Opel Márkakereskedést. Opel Southeast Europe LLC (2040 Budaörs, Szabadság út 117.) Környezetkímélő, klórmentes papírra nyomtatva. Kiadás: július HU/MY13

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Legyenek nagyobb elvárásai opel astra classic iii. Fedezze fel a dinamikus kialakítás, a minőségi tervezés és a kiemelkedő kényelem egységét! Az Opel Astra ClAssiC iii. Kifejezetten

Részletesebben

Térképezze fel a város határait.

Térképezze fel a város határait. Opel Antara Térképezze fel a város határait. Az Opel Antarában a kemény és tökéletes külső kényelmes és változatos belsővel párosul. Mindegy hová megy, magabiztosan és stílusosan fog érkezni. Fedezze

Részletesebben

Az Opel Corsavan. magas szintű biztonsággal ötvözi. Raktér maximális térfogata: 0,92 m3. Max. teherbírás 475 kg-ig. Max. raktérhosszúság: 1,26 m

Az Opel Corsavan. magas szintű biztonsággal ötvözi. Raktér maximális térfogata: 0,92 m3. Max. teherbírás 475 kg-ig. Max. raktérhosszúság: 1,26 m Opel Corsavan Az Opel Corsavan Életteli, sportos kinézetével az Opel Corsavan egyértelmű stílusbeli kifejezőeszközt jelent bármilyen üzletben, ahol hangsúlyt helyeznek a külső megjelenésre. Dinamikus

Részletesebben

Lerövidíti az egyeneseket, és kiegyenesíti

Lerövidíti az egyeneseket, és kiegyenesíti OPEL OPC Astra Lerövidíti az egyeneseket, és kiegyenesíti a kanyarokat. Az Astra csúcsváltozatának számító új Opel OPC Astra vérbeli sportkocsi. A nagy teljesítményről a 2 literes turbómotor gondoskodik,

Részletesebben

OPEL MOVANO Személyszállítók

OPEL MOVANO Személyszállítók OPEL MOVANO Személyszállítók Opel Movano Kombi és Busz. A legértékesebb rakomány szállítására. Kicsik és nagyok, öregek és fiatalok, sportcsapatok és szállodai vendégek, diákok és projektcsapatok bárkiről

Részletesebben

Lerövidíti az egyeneseket és kiegyenesíti

Lerövidíti az egyeneseket és kiegyenesíti OPEL OPC Astra Lerövidíti az egyeneseket és kiegyenesíti a kanyarokat. Az Astra csúcsváltozatának számító Opel OPC Astra vérbeli sportkocsi. Nagy teljesítményről kétliteres turbómotor gondoskodik, amellyel

Részletesebben

Opel Astra & Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra & Opel Astra Sports Tourer Opel Astra & Opel Astra Sports Tourer Felszereltségi szintek 16 23 Színek és kárpitok 24 25 Keréktárcsák 26 27 Környezetvédelmi felelősség 28 29 Motor- és sebességváltó-választék 30 31 Menetdinamika/futómű

Részletesebben

Opel Zafira. Egyterű. Enjoy. Benzin. Egyterű. Enjoy. Dízel

Opel Zafira. Egyterű. Enjoy. Benzin. Egyterű. Enjoy. Dízel Opel Zafira Opel Zafira 1 Benzin Dízel 1.6 ECOTEC 85 kw/115 LE 1.6 CNG Turbo ECOTEC 110 kw/150 LE 103 kw/140 LE 103 kw/140 LE 81 kw/110 LE 92 kw/125 LE Váltómű 5-fokozatú kézi 5 490 000 6 930 000 5-fokozatú

Részletesebben

A Suzuki Környezeti Koncepciója

A Suzuki Környezeti Koncepciója A Suzuki Környezeti Koncepciója Környezeti filozófiánknak megfelelően azon dolgozunk, hogy csökkentsük termékeink környezetünket terhelő hatását, valamint kutatási és fejlesztési tevékenységet végzünk

Részletesebben

ÜDVÖZÖLJÜK A KOMFORT OSZTÁLYON.

ÜDVÖZÖLJÜK A KOMFORT OSZTÁLYON. ÚJ OPEL MERIVA ÜDVÖZÖLJÜK A KOMFORT OSZTÁLYON. Az új Opel Meriva olyan autó, amelyben otthon érzi magát az ember. Komfortjával, kényelmével és a belső tér méretével egy autó sem veheti fel a versenyt

Részletesebben

Opel Corsavan. Van 3-ajtós. Váltómű. 5-fokozatú kézi. 48 kw/65 LE 2 160 000 1.2 TWINPORT ECOTEC 2 850 000. 5-fokozatú kézi

Opel Corsavan. Van 3-ajtós. Váltómű. 5-fokozatú kézi. 48 kw/65 LE 2 160 000 1.2 TWINPORT ECOTEC 2 850 000. 5-fokozatú kézi OPEL Corsavan Opel Corsavan 1 Benzin 3ajtós Váltómű 1. TWINPORT ECOTEC 2 7 5fokozatú kézi 48 kw/65 LE 2 16 1.2 TWINPORT ECOTEC 2 85 5fokozatú kézi 51 kw/7 LE 2 28 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 8 5fokozatú Easytronic

Részletesebben

OPEL MOVANO Fülkés alvázak és egyedi gépjárművek

OPEL MOVANO Fülkés alvázak és egyedi gépjárművek OPEL MOVANO Fülkés alvázak és egyedi gépjárművek Opel Movano. Nem ismer lehetetlent. A logisztikai feladatok sikere az átgondolt irányítás és a megbízható munkaerő mellett függ a az adott célra használt

Részletesebben

Opel Corsavan. Van 3-ajtós. Váltómű. 48 kw/65 LE 2 311 024 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 085 000. 5-fokozatú kézi. 51 kw/70 LE 2 429 134.

Opel Corsavan. Van 3-ajtós. Váltómű. 48 kw/65 LE 2 311 024 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 085 000. 5-fokozatú kézi. 51 kw/70 LE 2 429 134. Opel Corsavan Opel Corsavan 1 Benzin 3ajtós Váltómű 1. TWINPORT ECOTEC 2 935 48 kw/65 LE 2 311 24 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 85 51 kw/7 LE 2 429 134 3 625 2 854 331 Dízel 3ajtós Váltómű 1.3 CDTI ECOTEC 3 675

Részletesebben

Opel Insignia & Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia & Opel Insignia Sports Tourer Opel Insignia & Opel Insignia Sports Tourer Transparent Fond only Fedezze fel az Opel Insigniát. Fedezze fel a dinamikus forma, a leleményes ergonómia és a vérpezsdítő vezetési élmény merész egységét.

Részletesebben

Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan

Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan 1 Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan Első pillantásra leginkább az tűnik fel, hogy az új Swift tervezői mennyi mindent megőriztek a korábbi verzióból. De ha jobban megnézi az ember, hogy mit rejtenek

Részletesebben

Motor/Felszereltség lista

Motor/Felszereltség lista Motor/Felszereltség lista 1 Essentia Combo 1.4 TWINPORT 66 kw/90 LE 5MT 3 150 000 Combo 1.4 TWINPORT 66 kw/90 LE 5MT Combo 1.3 CDTI 55 kw/75 LE 5MT 3 570 000 Combo 1.3 CDTI 55 kw/75 LE 5MT Combo 1.3 CDTI

Részletesebben

Az Ön kézikönyve OPEL COMBO http://hu.yourpdfguides.com/dref/2824843

Az Ön kézikönyve OPEL COMBO http://hu.yourpdfguides.com/dref/2824843 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

Természetjáró modell

Természetjáró modell plusz egy dimenzió Kategóriák felett Olyan korban élünk, amelyben minden perc számít. Mindenhol. Az utazás sem kivétel. A Suzuki SX4 a gyors, hétköznapi utazást dinamikus, kirobbanó teljesítménnyel képes

Részletesebben

Opel Cascada. 2-ajtós. Cabriolet. Cosmo. Benzin. 2-ajtós. Cabriolet. Cosmo. Dízel

Opel Cascada. 2-ajtós. Cabriolet. Cosmo. Benzin. 2-ajtós. Cabriolet. Cosmo. Dízel Opel Cascada Opel Cascada 1 Benzin Motor 1.4 Turbo ECOTEC 88 kw/120 LE 1.4 Turbo ECOTEC tart/top 103 kw/140 LE 1.6 Turbo ECOTEC 125 kw/170 LE 1.6 Turbo ECOTEC tart/top 147 kw/200 LE Váltómű 6fokozatú kézi

Részletesebben

Mi gondoskodtunk arról, hogy ez a lehetőség az Ön számára kényelmesen hozzáférhető és elérhető legyen.

Mi gondoskodtunk arról, hogy ez a lehetőség az Ön számára kényelmesen hozzáférhető és elérhető legyen. Színválaszték A Suzuki Környezeti Koncepciója Környezeti filozófiánknak megfelelően azon dolgozunk, hogy csökkentsük termékeink környezetünket terhelő hatását, valamint kutatási és fejlesztési tevékenységet

Részletesebben

IDEJE A FIGYELEM KÖZÉPPONTJÁBA KERÜLNI!

IDEJE A FIGYELEM KÖZÉPPONTJÁBA KERÜLNI! OPEL GTC IDEJE A FIGYELEM KÖZÉPPONTJÁBA KERÜLNI! TARTALOMJEGYZÉK Határozott körvonalaival és precíz, sportos kezelhetőségével a GTC maga a színtiszta atletikus teljesítmény. Egyedülálló megjelenésének

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA TRAX

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA TRAX ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA TRAX 2013.OKTÓBER ÁRAK LISTAÁR CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) 1.4 turbo FWD MT6 4740000Ft 1.4 turbo AWD MT6 5185000Ft 149 g/km 4190000Ft 153 g/km 1.4 turbo FWD MT6 5140000Ft 1.4 turbo AWD

Részletesebben

Opel Zafira. Egyterű Enjoy. Benzin. Egyterű Enjoy. Dízel. 1.8 ECOTEC 88 kw/120 LE 1.8 ECOTEC 103 kw/140 LE. 5-fokozatú kézi 4 940 000.

Opel Zafira. Egyterű Enjoy. Benzin. Egyterű Enjoy. Dízel. 1.8 ECOTEC 88 kw/120 LE 1.8 ECOTEC 103 kw/140 LE. 5-fokozatú kézi 4 940 000. Opel Zafira Opel Zafira 1 Benzin Dízel 88 kw/12 LE 13 kw/14 LE 81 kw/11 LE 92 kw/125 LE Váltómű 5-fokozatú kézi 4 94 5-fokozatú kézi 5 1 Váltómű 6-fokozatú kézi 5 82 6-fokozatú kézi 5 89 Rendelhető felszerelések

Részletesebben

Opel Combo CV. Van L1H1 normál teherbírás. Van L1H1. megnövelt teherbírás - 5 258 400 5 325 696. Van L1H1. Van L2H1 megnövelt teherbírás

Opel Combo CV. Van L1H1 normál teherbírás. Van L1H1. megnövelt teherbírás - 5 258 400 5 325 696. Van L1H1. Van L2H1 megnövelt teherbírás Opel Combo Opel Combo CV 1 Benzin Motor Combo 1.4 ECOTEC 70 kw / 95 LE 1.4 ECOTEC tart/top 70 kw / 95 LE 1.4 Turbo ECOTEC 88 kw / 120 LE 1.4 CNG Turbo ECOTEC 88 kw / 120 LE Váltómű 5fokozatú kézi 5fokozatú

Részletesebben

Új Opel Astra. 5-ajtós

Új Opel Astra. 5-ajtós Új Opel Astra 5ajtós Új Opel Astra 1 Benzin Motor 1.4 ECOTEC 74 kw/1 LE 1. Turbo ECOTEC tart/top 78 kw/15 LE 1. Turbo ECOTEC tart/top 78 kw/15 LE 1.4 Turbo ECOTEC 92 kw/125 LE 1.4 Turbo ECOTEC tart/top

Részletesebben

Opel Corsa. Akár 2 799 000 Ft-ért. Jelenlegi ajánlat:

Opel Corsa. Akár 2 799 000 Ft-ért. Jelenlegi ajánlat: Opel Corsa Akár 2 799 000 Ftért Jelenlegi ajánlat: Új Opel Corsa klímával, CD lejátszós rádióval és 1.0 (65 LE) benzinmotorral akár 2 799 000 Ftért, vagy 1.2 (85 LE) benzinmotorral akár 3 019 000 Ftért,

Részletesebben

Egy vérbeli, dinamikus terepjáró, a természet felszabadító vadságával. Áramvonalas alakjának és lágy formáinak köszönhetõen képes alkalmazkodni

Egy vérbeli, dinamikus terepjáró, a természet felszabadító vadságával. Áramvonalas alakjának és lágy formáinak köszönhetõen képes alkalmazkodni megtanít A mai felgyorsult világban könnyû megfeledkezni az érzésekrõl, a természetes dolgokról. Az új fejlesztésû és stílusos Suzuki Grand Vitara azonban felélénkíti az érzékszerveket, és képessé tesz

Részletesebben

Opel Antara. Antara. Selection Enjoy Cosmo. Benzin. Antara. Selection. Dízel. 2.4 ECOTEC FWD 123 kw/167 LE 2.4 ECOTEC AWD 123 kw/167 LE

Opel Antara. Antara. Selection Enjoy Cosmo. Benzin. Antara. Selection. Dízel. 2.4 ECOTEC FWD 123 kw/167 LE 2.4 ECOTEC AWD 123 kw/167 LE Opel Opel 1 Benzin Motor 2.4 ECOTEC FWD 123 kw/167 LE 123 kw/167 LE 123 kw/167 LE Váltómű election 6fokozatú kézi 6 840 000 7 240 000 6fokozatú kézi 7 740 000 8 300 000 6fokozatú automata 8 040 000 8 600

Részletesebben

CITROËN JUMPY FURGON

CITROËN JUMPY FURGON CITROËN JUMPY FURGON DIZÁJN Fedezze fel a Citroën Jumpy-t, valamint a CITROËN haszongépjármű-kínálatát, melyet az alábbi QR kód leolvasásával pillanatok alatt elérhet okostelefonjáról. CITROËN JUMPY: EGY

Részletesebben

Renault Grand SCÉNIC 5 240 000 Ft-tól*

Renault Grand SCÉNIC 5 240 000 Ft-tól* Renault Grand SCÉNIC 5 240 000 Ft-tól* Renault Grand SCÉNIC LISTAÁR Motor Limited Bose Energy TCe 130 5 840 000 - Energy dci 110 6 400 000 Energy dci 130 6 900 000 7 500 000 Grand Scénic Limited: magasra

Részletesebben

A forradalmak Az utcán kezdődnek.

A forradalmak Az utcán kezdődnek. opel AmperA A forradalmak Az utcán kezdődnek. tartalomjegyzék Ideje csatlakozni az új elektromos mobilitási mozgalomhoz. Az Opel Ampera forradalmi áttörést hoz. A legelső E-REV-ként (Extended-Range Electric

Részletesebben

Opel Movano PC. Combi. Bus. Dízel. Dízel. Változat Össztömeg ÁFA és regadó nélkül ÁFA és regadó nélkül ÁFA és regadó nélkül ÁFA és regadó nélkül

Opel Movano PC. Combi. Bus. Dízel. Dízel. Változat Össztömeg ÁFA és regadó nélkül ÁFA és regadó nélkül ÁFA és regadó nélkül ÁFA és regadó nélkül Opel Movano 2.3 CDTI MT (92 kw/125 LE) Opel Movano PC tart/top MT (1 kw/135 LE) 2.3 CDTI MT (11 kw/15 LE) 2.3 CDTI MTA (11 kw/15 LE) ÁFAval ÁFAval ÁFAval ÁFAval 1 tart/top MT (12 kw/163 LE) ÁFAval Dízel

Részletesebben

INGYEN TÉLI GUMIABRONCS

INGYEN TÉLI GUMIABRONCS NISSAN MICRA THM: 2,5 % x4 MINDENKINEK 1 INGYEN TÉLI GUMIABRONCS AKCIÓSAN MÁR 2 644 000 000 Ft-tól NissanConnect Az új NissanConnect navigációs rendszer tökéletesen optimalizált mobilkörnyezetet biztosít:

Részletesebben

Opel Corsa. 3-ajtós. Benzin. 3-ajtós. Dízel. Color Edition. Selection OPC. Sport. Color Edition. Selection

Opel Corsa. 3-ajtós. Benzin. 3-ajtós. Dízel. Color Edition. Selection OPC. Sport. Color Edition. Selection Opel Corsa Opel Corsa 1 Benzin 3ajtós 1.0 TWINPORT ECOTEC 48 kw/65 LE tart/top LPG átalakítás 1.4 ECOTEC 1.4 ECOTEC csökkentett CO 2 kibocsátás 1.4 ECOTEC tart/top 1.4 Turbo ECOTEC tart/top 88 kw/120 LE

Részletesebben

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic Opel Astra Classic III 1 Benzin 1.6 TWINPORT ECOTEC 85 kw/115 LE 1.6 TWINPORT ECOTEC 85 kw/115 LE Classic III Váltómű 5fokozatú kézi 5fokozatú Easytronic 3 89 4 9 4 9 4 9 4 29 4 29 81

Részletesebben

NISSAN NOTE VISIA már 2 899 000 Ft-tól!!!

NISSAN NOTE VISIA már 2 899 000 Ft-tól!!! NISSAN NOTE VISIA már 2 899 000 Ft-tól!!! Modellek - akciós ár Benzin 1.4 l 65 kw (88 LE) 1.6 l 81 kw (0 LE) Dízel 1.5 dci 63 kw (86 LE) 1.5 dci (+DPF) 76 kw (103 LE) Visia Visia AC Acenta I-Way Tekna

Részletesebben

1,3 VVT 1,5 VVT 1,25 DDiS dízel

1,3 VVT 1,5 VVT 1,25 DDiS dízel 1,3 VVT 1,5 VVT 1,25 DDiS dízel Egy autó, amelyben minden együtt van. Vagány forma, kitörô életkedv. Erô, biztonság és kényelem. Egy új Suzuki modell. A múlt összes tapasztalatával, a jövônek. 4 5 A

Részletesebben

GTC Astra. 3-ajtós. Benzin. 3-ajtós GTC. Sport. Dízel. 1.4 Turbo ECOTEC Start/Stop 88 kw/120 LE. 5-fokozatú kézi. 1.4 Turbo ECOTEC.

GTC Astra. 3-ajtós. Benzin. 3-ajtós GTC. Sport. Dízel. 1.4 Turbo ECOTEC Start/Stop 88 kw/120 LE. 5-fokozatú kézi. 1.4 Turbo ECOTEC. Opel Astra Astra 1 Benzin tart/top 88 kw/12 LE tart/top 13 kw/14 LE 13 kw/14 LE 1.6 Turbo ECOTEC 132 kw/18 LE 1.8 ECOTEC 13 kw/14 LE 3ajtós Váltómű port 5fokozatú kézi 5 57 5 92 5fokozatú kézi 5 61 5 96

Részletesebben

NISSAN EVALIA. 000 Ft bruttó kezdőártól. 5 év - gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag HATÁRTALAN SOKOLDALÚSÁG

NISSAN EVALIA. 000 Ft bruttó kezdőártól. 5 év - gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag HATÁRTALAN SOKOLDALÚSÁG NISSAN EVALIA Kedvezményekről érdeklődjön a márkakereskedéseknél! 5 281 000 000 Ft bruttó kezdőártól 5 év - gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag HATÁRTALAN SOKOLDALÚSÁG

Részletesebben

11 MILLIÓ FŐS RAJONGÓTÁBOR.

11 MILLIÓ FŐS RAJONGÓTÁBOR. OPEL ASTRA 11 MILLIÓ FŐS RAJONGÓTÁBOR. TARTALOMJEGYZÉK Astrában gondolkodik? Akkor jó társaságban van. Több mint 11 millió vásárló választotta már ezt a modellt. Ez teszi olyan sikeressé, és vonzerejét

Részletesebben

NAGYSZERŰBB ÉLETRE TERVEZVE.

NAGYSZERŰBB ÉLETRE TERVEZVE. OPEL ZAFIRA TOURER NAGYSZERŰBB ÉLETRE TERVEZVE. Tartalomjegyzék A Zafira Tourerrel élménydúsabbá teheti a napját. A körülölelő szélvédőnek, a bumerángszerű fényszóróknak és a luxusszínvonalú, nappalit

Részletesebben

KEDVEZMÉNYES KÉSZLETAJÁNLATOKÉRT. Az autó beltere tágasabb, mint valaha, valamint új anyagokkal és színekkel is gazdagabb.

KEDVEZMÉNYES KÉSZLETAJÁNLATOKÉRT. Az autó beltere tágasabb, mint valaha, valamint új anyagokkal és színekkel is gazdagabb. NISSAN MICRA AKCIÓSAN MÁR 2 744 000 000 Fttól 1 THM: MINDENKINEK KEDVEZMÉNYES KÉSZLETAJÁNLATOKÉRT 2,5 % x4 INGYEN TÉLI GUMI ABRONCS TÁGAS TÉR Az autó beltere tágasabb, mint valaha, valamint új anyagokkal

Részletesebben

Az új Swift kifejlesztése során sokat tanultunk, és a tanultakat fel fogjuk használni a jövő Suzuki modelljeinek megalkotásához. Most nem csak az új

Az új Swift kifejlesztése során sokat tanultunk, és a tanultakat fel fogjuk használni a jövő Suzuki modelljeinek megalkotásához. Most nem csak az új Az új Swift kifejlesztése során sokat tanultunk, és a tanultakat fel fogjuk használni a jövő Suzuki modelljeinek megalkotásához. Most nem csak az új Suzuki Swift indul útjára; a Suzuki is teljesen újjászületett.

Részletesebben

FURGON. KIEMELKEDŐ RAKTÉRKAPACITÁS 2 db EUR raklap is elfér a csomagtérben!

FURGON. KIEMELKEDŐ RAKTÉRKAPACITÁS 2 db EUR raklap is elfér a csomagtérben! NISSAN NV200 FURGON Flottakedvezmények már 1 autóra is! 1 KEDVEZMÉNYES KÉSZLETAJÁNLATOKÉRT 2930000 Ft nettó kezdőártól 1-2 : További részletek az utolsó oldalon. KIEMELKEDŐ RAKTÉRKAPACITÁS 2 db EUR raklap

Részletesebben

VALÓDI AUTÓ VALÓDI EMBEREKNEK.

VALÓDI AUTÓ VALÓDI EMBEREKNEK. OPEL Combo VALÓDI AUTÓ VALÓDI EMBEREKNEK. TARTALOMJEGYZÉK Bármi is szerepeljen a teendők listáján, az Opel Combóval könnyedén elintézhető. A sokoldalú kínálat a Combo Cargo furgontól a Combo Tour családi

Részletesebben

OPEL Movano. Kezelés, biztonság, karbantartás. Csak Euro Diesel EN 590!*

OPEL Movano. Kezelés, biztonság, karbantartás. Csak Euro Diesel EN 590!* OPEL Movano Csak Euro Diesel EN 590!* Az Opel gépkocsik dízelmotorjait az autóipari kutatások legújabb eredményei alapján fejlesztették ki, így magas mûszaki színvonalat és kifinomult technológiát képviselnek,

Részletesebben

Renault MÉGANE LISTAÁR 5GARANCIA. 400 000 Ft. Fix 5,99% THM

Renault MÉGANE LISTAÁR 5GARANCIA. 400 000 Ft. Fix 5,99% THM Renault MÉGANE GRANDTOUR LISTAÁR Motor BUSINESS Limited BOSE Energy TCe 115 4 940 000 5 040 000 Energy dci 95 5 400 000 Energy dci 110 5 650 000 5 750 000 Energy dci 130 6 700 000 Mégane Limited: különleges,

Részletesebben

Renault MÉGANE. Grandtour. 4 490 000 Ft-tól*

Renault MÉGANE. Grandtour. 4 490 000 Ft-tól* Renault MÉGANE Grandtour 4 490 000 Ft-tól* Renault MÉGANE Grandtour LISTAÁR Motor Business Limited Bose Energy TCe 115 4 990 000 5 090 000 Energy dci 95 5 450 000 Energy dci 110 5 700 000 5 800 000 Energy

Részletesebben

AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG

AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG ÚJ NISSAN X-TRAIL AKCIÓSAN MÁR THM: 2,5% 6 390 000 000 Ft-tól 1 MINDENKINEK 2 LIMITÁLT NISSAN CHROME EDITION KIADÁS AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG Az új Nissan X-Trail most olyan fejlett technológiákat kínál,

Részletesebben

OPEL Meriva. Már 3 990 000 forinttól. Jelenlegi ajánlat: Meriva 1.4 légkondicionálóval és metálfénnyel 4.149.000Ft-ért

OPEL Meriva. Már 3 990 000 forinttól. Jelenlegi ajánlat: Meriva 1.4 légkondicionálóval és metálfénnyel 4.149.000Ft-ért OPEL Meriva Már 3 990 000 forinttól Jelenlegi ajánlat: Meriva 1.4 légkondicionálóval és metálfénnyel 4.149.000Ftért Opel Meriva NG 1 Benzin Dízel Motor 1.4 ECOTEC 74 kw/100 LE 1.4 Turbo ECOTEC 88 kw/120

Részletesebben

Petrányi-Autó Kft Hivatalos Ford márkakereskedés. Motor 1.0l EcoBoost 100LE M6. 1.5l TDCi 100LE M5. 1.5l TDCi 100LE A6 1.

Petrányi-Autó Kft Hivatalos Ford márkakereskedés. Motor 1.0l EcoBoost 100LE M6. 1.5l TDCi 100LE M5. 1.5l TDCi 100LE A6 1. Petrányi-Autó Kft Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.:260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/205 Fax: 281-2981 1112 Budapest, Budaörsi út

Részletesebben

ÚJ NISSAN X-TRAIL 150 000 FT ÉRTÉKŰ GYÁRI AJÁNDÉK 2,5% MÁR 6 990 000 Ft-tól THM: MINDENKINEK* AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG AKTÍV BIZTONSÁGI PAJZS

ÚJ NISSAN X-TRAIL 150 000 FT ÉRTÉKŰ GYÁRI AJÁNDÉK 2,5% MÁR 6 990 000 Ft-tól THM: MINDENKINEK* AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG AKTÍV BIZTONSÁGI PAJZS ÚJ NISSAN X-TRAIL MÁR 6 990 000 Ft-tól 2,5% THM: MINDENKINEK* 150 000 FT ÉRTÉKŰ GYÁRI AJÁNDÉK AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG Az új Nissan X Trail most olyan fejlett technológiákat kínál, melyek biztonságos vezetést

Részletesebben

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III 1 Benzin 1.6 TWINPORT ECOTEC 85 kw/115 LE 1.6 TWINPORT ECOTEC 85 kw/115 LE Classic III Váltómű 5fokozatú kézi 5fokozatú Easytronic 3 890 000 4 090 000 4 090

Részletesebben

A mi autónk. Egy igazi top modell A Swift hat hónap után már az eladási listák élén áll. nagyon nagyon

A mi autónk. Egy igazi top modell A Swift hat hónap után már az eladási listák élén áll. nagyon nagyon A mi autónk Egy igazi top modell A Swift hat hónap után már az eladási listák élén áll. nagyon nagyon a design kifejezetten friss, fiatalos, dinamikus 1 újdonságával még... luxuskörnyezetben is feltûnést

Részletesebben

FORD FIESTA Van. 2016-os modellév Érvényes: 2015. október 7-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04.

FORD FIESTA Van. 2016-os modellév Érvényes: 2015. október 7-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04. Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Már 2 799 000 Ft-tól 3 karbantartással, kedvezményes finanszírozással

Már 2 799 000 Ft-tól 3 karbantartással, kedvezményes finanszírozással Már 2 799 000 Fttól 3 karbantartással, kedvezményes finanszírozással ÚJ NISSAN AKTÍV BIZTONSÁGI PAJZS HOLTTÉRFIGYELÉS SÁVELHAGYÁSJELZÉS MOZGÓ TÁRGYAK ÉSZLELÉSE Az AVM rendszer széles látószögű hátsó kamerája

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA SPARK

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA SPARK MAGYARORSZÁG, 2013.OKTÓBER ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA SPARK ÁRAK LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LS 1.0L MT klíma nélkül 2 410 000 Ft 201 000 Ft 2 209 000 Ft 118 g/km 1.0L MT ESC-vel

Részletesebben

ÚJ NISSAN X-TRAIL. 6 340 000 Ft-tól 1. 750 000 Ft kedvezménnyel AKCIÓSAN MÁR. THM: 3,99% 2 Akár 750 000

ÚJ NISSAN X-TRAIL. 6 340 000 Ft-tól 1. 750 000 Ft kedvezménnyel AKCIÓSAN MÁR. THM: 3,99% 2 Akár 750 000 ÚJ NISSAN X-TRAIL AKCIÓSAN MÁR 6 340 000 Ft-tól 1 750 000 Ft kedvezménnyel THM: 3,99% 2 Akár 750 000 AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG Az új Nissan X-Trail most olyan fejlett technológiákat kínál, melyek biztonságos

Részletesebben

PULSAR Intelligens, praktikus megoldások prémium kivitelben

PULSAR Intelligens, praktikus megoldások prémium kivitelben Intelligens, praktikus megoldások prémium kivitelben Új Nissan PULSAR 3 990 000 Fttól kedvezményes finanszírozással Az ajánlat 2014.09.09 2014.09.30 között érvényes. A hihetetlenül tágas és szellős utastérrel

Részletesebben

Az új Swift kifejlesztése során sokat tanultunk, és a tanultakat fel fogjuk használni a jövő Suzuki modelljeinek megalkotásához. Most nem csak az új

Az új Swift kifejlesztése során sokat tanultunk, és a tanultakat fel fogjuk használni a jövő Suzuki modelljeinek megalkotásához. Most nem csak az új Az új Swift kifejlesztése során sokat tanultunk, és a tanultakat fel fogjuk használni a jövő Suzuki modelljeinek megalkotásához. Most nem csak az új Suzuki Swift indul útjára; a Suzuki is teljesen újjászületett.

Részletesebben

3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA. ÉrtékŐr havi részlet*

3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA. ÉrtékŐr havi részlet* ÁRLISTA 2016. MÁRCIUS 1-TŐL MEGRENDELT AUTÓKRA COROLLA SEDAN (4 AJTÓS) GARANTÁLT VISSZAVÁSÁRLÁSI ÁR 3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA 1.33 DUAL VVT-I BENZINES, 73 KW / 99 LE Bruttó listaár Felszereltség Váltó

Részletesebben

A B-osztály új generációja

A B-osztály új generációja A B-osztály új generációja Külső megjelenés 5 Utcahosszal a többiek előtt. A B - osztály. A B - osztály új minőségben egyesíti a teret, a formát és a funkciót. Az ellentmondás minden mozgás hajtórugója,

Részletesebben

[ INTELLIGENS FELÉPÍTÉS ]

[ INTELLIGENS FELÉPÍTÉS ] CITROËN C3 [ INTELLIGENS FELÉPÍTÉS ] Letisztult és feszes vonalaival a CITROËN C3 merész és avatgárd megjelenésű. Elegáns és energikus stílusát kiemeli az első lökhárító, amelynek felső része magában

Részletesebben

PASSENGER, GENERATION 5 590 000 Ft-tól

PASSENGER, GENERATION 5 590 000 Ft-tól PASSENGER, GENERATION 5 590 000 Ft-tól AKTUÁLIS AKCIÓ OOFlottakedvezmények már egy autó vásárlása esetén is Passenger Black Edition Generation 2,0 dci 66 kw / 90 LE L1H1P1 7 690 000 8 150 000 2,0 dci 84

Részletesebben

IDEJE A FIGYELEM KÖZÉPPONTJÁBA KERÜLNI!

IDEJE A FIGYELEM KÖZÉPPONTJÁBA KERÜLNI! opel GTC ASTRA IDEJE A FIGYELEM KÖZÉPPONTJÁBA KERÜLNI! TARTALOMJEGYZÉK Határozott körvonalaival és dinamikus, sportos kezelhetőségével a GTC Astra a legtökéletesebb Astra. Egyedülálló megjelenésének köszönhetően

Részletesebben

NISSAN NT400 CABSTAR. Bevezetés Külső megjelenés Belső megjelenés Teljesítmény Hatékonyság Felépítés Tartozékok Nyomtatás Bezárás

NISSAN NT400 CABSTAR. Bevezetés Külső megjelenés Belső megjelenés Teljesítmény Hatékonyság Felépítés Tartozékok Nyomtatás Bezárás NISSAN NT400 CABSTAR KISHASZONGÉPJÁRMŰ PÁRATLAN MODELLVÁLASZTÉK AZ UEFA BAJNOKOK LIGÁJA HIVATALOS KISHASZONGÉPJÁRMŰVE A NISSAN FOLYAMATOS ÚJÍTÁSOKKAL SEGÍTI A VÁLLALKOZÁSÁT - Intelligens új módszerekkel

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CAPTIVA

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CAPTIVA ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA CAPTIVA MY13 MÁJUS 2013 ÁRAK FEZERESÉGI SZINT CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) ÜLÉSEK SZÁMA LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 2.4 benzin 167LE MT6 FWD 2.2 dízel 163LE MT6 FWD 210 g/km 170 g/km

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA AVEO 4 AJTÓS

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA AVEO 4 AJTÓS ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA AVEO 4 AJTÓS MY13 JÚLIUS 2013 ÁRAK FEZERESÉGI SZINT LISTAÁR CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 1.2 benzin 1.2 benzin 1.3 dízel 3250000Ft 3390000Ft 3945000Ft 137 g/km 99

Részletesebben

FORD Tourneo Connect. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

FORD Tourneo Connect. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

1,6 literes Valvematic 6 M/M

1,6 literes Valvematic 6 M/M Auris Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 1,33 literes Dual VVT-i 6 M/M CCO (DPF)* 6 M/M CCO (DPF)* 2,0 literes DPF Fogyasztás (utoljára a 2004/3/EC rendelettel módosított 80/1268/EEC (Euro 4), valamint

Részletesebben

Opel Cascada. 2-ajtós. Cabriolet. Cosmo. Benzin. 2-ajtós. Cosmo. Cabriolet. Dízel

Opel Cascada. 2-ajtós. Cabriolet. Cosmo. Benzin. 2-ajtós. Cosmo. Cabriolet. Dízel Opel Cascada Opel Cascada 1 Motor 2ajtós Váltómű Benzin 1.4 Turbo ECOTEC 88 kw/12 LE 1.4 Turbo ECOTEC tart/top 13 kw/14 LE 6fokozatú kézi 6fokozatú kézi 6 99 7 29 7 49 7 79 1.6 Turbo ECOTEC tart/top 125

Részletesebben

GTC Astra. 3-ajtós. Drive. Sport. Benzin. 3-ajtós. Bi-Turbo OPC. Enjoy. Dízel. 1.4 Turbo ECOTEC Start/Stop 88 kw/120 LE 1.4 Turbo ECOTEC 103 kw/140 LE

GTC Astra. 3-ajtós. Drive. Sport. Benzin. 3-ajtós. Bi-Turbo OPC. Enjoy. Dízel. 1.4 Turbo ECOTEC Start/Stop 88 kw/120 LE 1.4 Turbo ECOTEC 103 kw/140 LE Opel GTC Astra GTC Astra 1 Benzin Motor tart/top 88 kw/12 LE 13 kw/14 LE tart/top 13 kw/14 LE 13 kw/14 LE 1.6 Turbo ECOTEC 125 kw/17 LE 1.6 Turbo ECOTEC tart/top 149 kw/2 LE 2. Turbo ECOTEC tart/top 27

Részletesebben

Opel Vivaro Combi. 2700 kg L1H1. Dízel L1H1. 2900 kg. 1.6 TwinTurbo CDTI Start/Stop (103 kw/140 LE) Combi. 1.6 CDTI Start/Stop (66 kw/90 LE)

Opel Vivaro Combi. 2700 kg L1H1. Dízel L1H1. 2900 kg. 1.6 TwinTurbo CDTI Start/Stop (103 kw/140 LE) Combi. 1.6 CDTI Start/Stop (66 kw/90 LE) OPEL Vivaro Opel Vivaro 1 (66 kw/9 LE) tart/top (66 kw/9 LE) (85 kw/115 LE) 1.6 TwinTurbo CDTI tart/top (88 kw/12 LE) 1.6 TwinTurbo CDTI tart/top (13 kw/14 LE) és regisztrációs adóval Dízel Változat L1H1

Részletesebben

ÚJ NISSAN X-TRAIL. 6 340 000 Ft-tól 1 THM: 0% PRÉMIUM KIADÁS. 64 500 Ft-tól AKCIÓSAN MÁR

ÚJ NISSAN X-TRAIL. 6 340 000 Ft-tól 1 THM: 0% PRÉMIUM KIADÁS. 64 500 Ft-tól AKCIÓSAN MÁR ÚJ NISSAN X-TRAIL AKCIÓSAN MÁR 6 340 000 Ft-tól 1 VAGY MÁR HAVI 64 500 Ft-tól THM: 0% PRÉMIUM KIADÁS Tekintse meg különleges ajánlatunkat AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG Az új Nissan X-Trail most olyan fejlett

Részletesebben

Új FORD EDGE. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Új FORD EDGE. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

ÚJ FURgon már nettó 3 690 000 Ft-tól (bruttó 4 686 300 Ft)

ÚJ FURgon már nettó 3 690 000 Ft-tól (bruttó 4 686 300 Ft) ÚJ FURgon már nettó 3 690 000 Ft-tól (bruttó 4 686 300 Ft) AKTUÁLIS AKCIÓK O OFlottakedvezmény már egy autó vásárlása esetén is OORenault Crédit Prémium finanszírozás esetén nettó 200 000 Ft plusz kedvezmény

Részletesebben

Stílusosan közlekedni.

Stílusosan közlekedni. Fiat Scudo Stílusosan közlekedni. Mi a különbség a munka és az élvezetes munka között? A Fiat Scudo. Mert megbízható, fürge és nagy teherbírású. A Scudo a legjobb belépô a hatékonyság és az elegáns megjelenés

Részletesebben

Opel Astra. Sports Tourer

Opel Astra. Sports Tourer Opel Astra ports Tourer Opel Astra ports Tourer 1 Benzin Dízel Motor ports Tourer 1.4 ECOTEC 74 kw/1 LE 1.6 ECOTEC 85 kw/115 LE 1.6 ECOTEC 85 kw/115 LE 88 kw/12 LE 13 kw/14 LE tart/top 13 kw/14 LE 13 kw/14

Részletesebben

NISSAN QASHQAI. Tartalom Külső kialakítás Belső kialakítás Technológia és teljesítmény Stílus és tartozékok

NISSAN QASHQAI. Tartalom Külső kialakítás Belső kialakítás Technológia és teljesítmény Stílus és tartozékok NISSAN QASHQAI MEGJELENÉS PRÉMIUM KÜLSŐ KIALAKÍTÁS 4 PRÉMIUM BELSŐ KIALAKÍTÁS 8 TECHNOLÓGIA ÉS TELJESÍTMÉNY TOVÁBBFEJLESZTETT TECHNOLÓGIA 10 NISSAN CONNECT 14 NISSAN 360 -OS PARKOLÁST SEGÍTŐ KAMERA (AVM)

Részletesebben

Renault Kadjar. Ne csak nézd! Éld át! 4 990 000 Ft-tól*

Renault Kadjar. Ne csak nézd! Éld át! 4 990 000 Ft-tól* Renault Kadjar Ne csak nézd! Éld át! 4 990 000 Ft-tól* Renault Kadjar Ne csak nézd! Éld át! LISTAÁR Motor Life Zen Intens Bose TCe 130 5 390 000 5 950 000 6 680 000 - dci 110-6 740 000 7 470 000 - dci

Részletesebben

Opel Vivaro. Üdvözöljük saját első osztályú útján!

Opel Vivaro. Üdvözöljük saját első osztályú útján! Opel Vivaro Opel Vivaro. Üdvözöljük saját első osztályú útján! Opel Szerviz 4 Kisteherautó 6 Duplafülkés változat 8 Mindegy, hogy mit szállít, az első osztályra jellemző tágasságot, kényelmet és hangulatot

Részletesebben

NISSAN QASHQAI ÉS QASHQAI+2. Tartalom Külső kialakítás Belső kialakítás Technológia és teljesítmény Stílus és tartozékok Nyomtatás Bezárás

NISSAN QASHQAI ÉS QASHQAI+2. Tartalom Külső kialakítás Belső kialakítás Technológia és teljesítmény Stílus és tartozékok Nyomtatás Bezárás NISSAN QASHQAI ÉS QASHQAI+2 AZ ÚJ NISSAN QASHQAI ÉS QASHQAI+2 A NISSAN NEM KÖT KOMPROMISSZUMOKAT. EZÉRT ÖNNEK SEM KELL. ÍGY, HA SPORTOS, KALANDOS, CSALÁDRA MÉRETEZETT JÁRMŰVET KERES, AMELY ERŐS ÉS STÍLUSA

Részletesebben

Az Ön Fiat márkakereskedôje: Információs szám: 06 40 245 245. www.fiat.hu. A Fiat teljes választéka két év garanciával, kilométer-korlátozás nélkül.

Az Ön Fiat márkakereskedôje: Információs szám: 06 40 245 245. www.fiat.hu. A Fiat teljes választéka két év garanciával, kilométer-korlátozás nélkül. www.fiat.hu Az Ön Fiat márkakereskedôje: A Fiat teljes választéka két év garanciával, kilométer-korlátozás nélkül. Információs szám: 06 40 245 245 A modellek felszereltsége és a választható kiegészítôk

Részletesebben

Szakemberek alkották szakembereknek

Szakemberek alkották szakembereknek 2009 BIPPER Bipper Szakemberek alkották szakembereknek Aki meglátja az új Peugeot Bippert, rögtön tudja, hogy többrôl van szó, mint egy egyszerû haszonjármûrôl. A Bippert kifejezetten az Ön tevékenységéhez

Részletesebben

Alfa Romeo Giulietta árlista

Alfa Romeo Giulietta árlista Alfa Romeo Giulietta árlista Progression felszereltség Árlista érvényes: 2011. szeptember 20-tól visszavonásig Típus Ajtók Karosszéria Váltó Üzemanyag Kód Nettó ár Regisztrációs adó Bruttó ár, regisztrációs

Részletesebben

Alfa Romeo MiTo árlista

Alfa Romeo MiTo árlista Alfa Romeo MiTo árlista Árlista érvényes : 2011. szeptember 20-tól visszavonásig Essential felszereltség Típus Ajtók Karosszéria Váltó Üzemanyag Kód Nettó ár Regisztrációs adó Bruttó ár regisztrációs adóval

Részletesebben

GONDOLJA ÚJRA ELVÁRÁSAIT!

GONDOLJA ÚJRA ELVÁRÁSAIT! 2 GONDOLJA ÚJRA ELVÁRÁSAIT! 3 4 Króm hűtőrács LED-ES HÁTSÓ LÁMPATESTEK 17 COLOS KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK HATÁROKAT FESZEGETŐ FORMATERV EGY AUTÓNAK, MELY MINDEN EDDIGINÉL MESSZEBBRE MEGY A különleges szolgáltatásokban

Részletesebben

www.fiat.hu Az Ön Fiat márkakereskedôje: Információs szám: 06 40 245 245

www.fiat.hu Az Ön Fiat márkakereskedôje: Információs szám: 06 40 245 245 ALAPSZÍNEK www.fiat.hu Ambient fehér 249 Breakcore vörös* 168 Line kék* 479 METÁLSZÍNEK Az Ön Fiat márkakereskedôje: Indie elefántcsont 261 Flamenco vörös 293 Hillibilly azúrkék 448 Cool jazz kék 487 Információs

Részletesebben

Opel Mokka. 5-ajtós. Drive. Benzin. 5-ajtós. Drive. Cosmo. Dízel

Opel Mokka. 5-ajtós. Drive. Benzin. 5-ajtós. Drive. Cosmo. Dízel Opel Mokka Opel Mokka 1 Benzin Dízel 1.6 ECOTEC tart/top 85 kw/115 LE tart/top LPG átalakítás tart/top AWD 5ajtós 5ajtós tart/top 96 kw/13 LE 96 kw/13 LE tart/top AWD 96 kw/13 LE Váltómű 5fokozatú kézi

Részletesebben

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1 AKCIÓSAN MÁR MINDENKINEK 2

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1 AKCIÓSAN MÁR MINDENKINEK 2 KATEGÓRIÁJÁNAK LEGBIZTONSÁGOSABB AUTÓJA 2014-BEN ÚJ NISSAN QASHQAI AKCIÓSAN MÁR THM: 2,5% 4 990 000 Ft-tól 1 MINDENKINEK 2 LIMITÁLT NISSAN CHROME EDITION KIADÁS BIZTONSÁG Az Új Qashqai a biztonsági funkciók

Részletesebben

Az Ön kézikönyve OPEL CORSA http://hu.yourpdfguides.com/dref/2824886

Az Ön kézikönyve OPEL CORSA http://hu.yourpdfguides.com/dref/2824886 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

Petrányi-Autó Kft Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi-Autó Kft Hivatalos Ford márkakereskedés PetrányiAutó Kft Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.:2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/205 Fax: 2812981 1112 Budapest, Budaörsi út 179.

Részletesebben

RENDKÍVÜLI BIZTONSÁG. Miért lenne kisebb biztonságban haszongépjármûve

RENDKÍVÜLI BIZTONSÁG. Miért lenne kisebb biztonságban haszongépjármûve CITROËN JUMPY MÉRETRE SZABOTT HASZONGÉPJÁRMÛ. A Jumpy harmonikusan egyesíti a kisméretû furgonok fürgeségét és a nagyobb tehergépkocsik tágasságát. Ennek köszönhetõen számos szakember találta meg az általa

Részletesebben

www.mitsubishimotors.hu

www.mitsubishimotors.hu www.mitsubishimotors.hu SZERELEM, ÉLET, VEZETÉS Egy olyan, csodákkal teli világban, mint a miénk, szinte minden sarok mögött új ötletekre lelhetünk. S mi lehet szívet melengetőbb annál, ha nemcsak megtapasztaljuk

Részletesebben

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1. Akár 690 000 Ft kedvezménnyel AKCIÓSAN MÁR THM: 3,99% 2

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1. Akár 690 000 Ft kedvezménnyel AKCIÓSAN MÁR THM: 3,99% 2 ÚJ NISSAN QASHQAI AKCIÓSAN MÁR 4 990 000 Ft-tól 1 THM: 3,99% 2 Akár 690 000 Ft kedvezménnyel BIZTONSÁG Az Új Qashqai a biztonsági funkciók széles skáláját kínálja. Elérhető az automata vészfékező rendszer,

Részletesebben

AZ ÚJ GENERÁCIÓS NISSAN QASHQAI

AZ ÚJ GENERÁCIÓS NISSAN QASHQAI AZ ÚJ GENERÁCIÓS NISSAN QASHQAI QASHQAI már 4 990 000-től vagy Nissan Finance 4,99% vagy Nissan Finance Select kedvezményes pénzügyi ajánlatokkal Kérjük keresse fel márkakereskedőnket! Az ajánlat 2014.07.01-2014.09.30

Részletesebben

Opel Astra. 5-ajtós. Bi-Turbo. Drive. Benzin. 5-ajtós. Selection. Dízel 1.4 ECOTEC. 5-fokozatú kézi

Opel Astra. 5-ajtós. Bi-Turbo. Drive. Benzin. 5-ajtós. Selection. Dízel 1.4 ECOTEC. 5-fokozatú kézi Opel Astra Opel Astra 1 Benzin 1.4 ECOTEC 5ajtós 74 kw/1 LE 88 kw/12 LE 13 kw/14 LE tart/top 13 kw/14 LE 13 kw/14 LE LPG átalakítás 13 kw/14 LE tart/top 1.6 Turbo ECOTEC tart/top 125 kw/17 LE 1.6 Turbo

Részletesebben

Avensis. Kifinomult formavilág és műszaki tartalom a Toyotától.

Avensis. Kifinomult formavilág és műszaki tartalom a Toyotától. Avensis Avensis. Kifinomult formavilág és műszaki tartalom a Toyotától. 2 év átfogó 3 garancia Harmonikus formaterv Kifinomult, részletekbe menően kidolgozott külső megjelenése magabiztos és markáns személyiséggel

Részletesebben

Hyundai Motor Company www.hyundai.hu. EU. LHD 0911 HUN Copyright 2009. Hyundai Motor Company. All Rights Reserved. Santa Fe

Hyundai Motor Company www.hyundai.hu. EU. LHD 0911 HUN Copyright 2009. Hyundai Motor Company. All Rights Reserved. Santa Fe Hyundai Motor Company www.hyundai.hu EU. LHD 0911 HUN Copyright 2009. Hyundai Motor Company. All Rights Reserved. Santa Fe A Santa Fe maga a stílus Mi jellemzi a Santa Fe-t? Egyetlen szó: Stílus Képzelje

Részletesebben

6 660 000 Ft 6 860 000 Ft 7 830 000 Ft 4WD 2.0l TDCi 150LE S6 M6. 2WD 1.5l EcoBoost 150LE S6 M6. 2WD 2.0l TDCi 150LE S6 M6

6 660 000 Ft 6 860 000 Ft 7 830 000 Ft 4WD 2.0l TDCi 150LE S6 M6. 2WD 1.5l EcoBoost 150LE S6 M6. 2WD 2.0l TDCi 150LE S6 M6 Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben