Tel: Fax: Tel: 0039 (0) Fax: 0039 (0)

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Tel: 0039 0471 254 161 Fax: 0039 0471 254 871. Tel: 0039 (0) 471 286 509 Fax: 0039 (0) 471 254 871 E-Mail: rossi@brennercom.net"

Átírás

1 1 Kilencbábus Világszövetség Hagyományos Szekciója. A évi XIII. U 23 VILÁGAJNOKSÁG BOZEN/Olaszország V E R S E N Y K I Í R Á S A ig. A verseny megrendezésére mérvadók az NBC/WNBA Nemzetközi Sportszabályzata szeptember havi megfogalmazása és itt kiemelten ezen kiíráshoz mellékelt pontja, (download is, Website ) valamint ezen kiírás rendelkezései. 1./ A Világbajnokság versenyei: - Csapatversenyek leányoknak és fiúknak. - Páros versenyek leányoknak és fiúknak - Tandem versenyek Vegyes (Leány és fiú) - Sprint egyéni versenyek leányoknak és fiúknak. - Egyéni versenyek leányoknak és fiúknak. - Összetett egyéni értékelés leányoknak és fiúknak - Nemzetek értékelése Egy nemzetbeli ifi.-k pontjai összegezésével 2./ RENDEZŐ. NBC/WNBA-Szekció. (Sekretariat Sandrangen 18. D Pegnitz Germany) Tel: 0049 (0) Fax: 0049 (0) , vagy Website: 3./ SZERVEZŐ. Olasz Tekézők Szövetsége Pfarrhofstrasse Sportzone Pfarrhof, I Bozen (Italien) Tel: Fax: iskv@dnet.it 4. / LEBONYOLITÓ. ASKC Goldene Neun Bozen Pfarrhofstrasse Sportzone Pfarrhof, I Bozen (Italien) Tel: 0039 (0) Fax: 0039 (0) rossi@brennercom.net 5./ HELYSZIN. Kegelbahnanlage Sportzone Pfarrhof Pfarrhofstrasse Sportzone Pfarrhof, I Bozen (Italien) Tel: 0039 (0) Fax: 0039 (0) rossi@brennercom.net 6./ A PÁLYÁK MÜSZAKI FELSZERELÉSE. - Nyolcsávos klasszikus pálya Cég: Karl Funk GmbH & Co - Állító automatika Funk Trend 2000 Bábuk: Funk Diamant - Pályatestek Műanyag DF-HA-BE 2000 Golyók: Funk SF, vagy Saluc-Aramith 7./ VERSENYBÍRÓK. (Szükségessé váló változtatások fenntartásával.) - Főbíró: HOLY PETR /Csehország/ - 1. Főbíró-helyettes: Möderl Anton /Ausztria

2 2-2. Főbíró-helyettes Pobitzer Stefan /Olaszország/ - Versenybírók Csoma Zsuzsanna /HUN/ Hudovernik Mitja /SLO/ Klimko Marian /SVK/ Wagner Frank /GER/ Egységes versenybírói öltözet, minden kiküldött versenybíró számára: Vörös ing és/vagy vörös póló. A versenybírók be és elutazása Tagszövetségek által történő biztosítására a 11. pontban utalunk. 8./ VERSENYBÍRÓSÁG és PÁLYAÁTVEVŐ BIZOTTSÁG: KNUT WAGNER/Németország NBC-Sportigazgató Elnök HORST STADLER/Ausztria NBC-Versenybíró-vezető Elnökhelyettes HOLY PETR /Csehország Főbíró (Képviselet esetében: 1. Főbíró-helyettes) 9./ TERVEZETT LEBONYOLÍTÁS. /Változtatások és kiegészítések lehetségesek./ Szo óra Pályaátvétel Vas óra Versenybírói megbeszélés Sportzone Pfarrhof óra Technikai megbeszélés óra Ünnepélyes megnyitó - -, vagy előtte Hétfő óra U 23 női csapatverseny óra EREDMÉNYHIRDETÉS Kedd óra U 23 férfi csapatverseny óra EREDMÉNYHIRDETÉS Szerda óra U 23 női páros verseny óra EREDMÉNYHIRDETÉS Csüt óra U23 férfi páros verseny óra EREDMÉNYHIRDETÉS óra Bankett a Messe étteremben Péntek óra U 23 Vegyes tandemverseny óra EREDMÉNYHIRDETÉS óra U 23 női és férfi SPRINT egyéni versenyek óra EREDMÉNYHIRDETÉS Szomb óra U 23 női és férfi hagyományos egyéni versenyek óra U 23 női és férfi egyéni versenyek, és összetett egyéni, valamint Nemzetek közötti értékelés EDMÉYHIRDETÉSEI, valamint záróünnepség Sportzone Kegelzentrumban. 10./ RÉSZVÉTELI JOG. A részvétel a résztvevők saját felelősségére történik. Részvételi joga van minden WNBA- Tagszövetségnek, feltételezve, hogy nincs hátralékuk az FIQ és/vagy a WNBA-Szekcióinál és nincs felfüggesztve az NBC-JOGI és ELJÁRÁSI SZABÁLYZATA pontja alapján. Egyebekben utalunk az NBC-Szekció SPORTSZABÁLYZATA pontjára. 11./ VIZUM Az alábbi Tagszövetségeknek Bosznia-Hercegovina, Macedónia és Szerbia-Montenegró az Olaszországba történő beutazáshoz vizum szükséges, amelyet az illetékes olaszországi követségnél kell kérni. A szükséges Meghívót a Szervező/Lebonyolítónak kell a Nemzeti Szövetségeknek kiállítani és megküldeni. Ehhez szükséges a beutazók családi és keresztneveit, és születési adatait megadni. Ezeket az adatokat feltétlenül közölni kell a B jelentkezési lapon az NBC-Titkárságával legkésőbb ig. A vizum költségét a nemzetek viselik.

3 3 12./ KÖLTSÉGEK. A résztvevő nemzetek az NBC/WNBA Pénzügyi Szabályzata szerint fizetik delegáció-tagjaik utazási, ellátási, szállás és tartózkodási költségeit, valamint a nevezési díjat Az előbbiekben megnevezett versenybírók illetékes Tagszövetségeit (Főbíró kivételével) kérik, hogy az NBC-Versenykiírás megérkezésétől számított három héten belül közöljék, hogy a kiküldött versenybírók be és hazautazása költségtérítés nélkül lehetséges-e? Ezen versenybírók ellátási, szállás és tartózkodási költségeit az NBC-Szekció viseli. A Szervező/Lebonyolító bankettet tervezett. A belépő ára 12 Euro/fő, ezért minden belépőnek három-fogásos étkezést és egy italt biztosítanak. 13. / NEVEZÉSI DÍJAK. Az alábbiakban megadott nevezési díjakat két részként kell - legkésőbb a technikai megbeszélésen - befizetni a Szervező/Lebonyolítónak és az NBC-Szekciónak: Nevezési díj Összesen: Ebből a Szervezőnek: Leány és fiúcsapatonként 300,-Euro 90,-Euro Leány és fiú párosonként 80,-Euro 25,-Euro Vegyes tandemversenyenként 60,-Euro 20,-Euro Sprint egyéniben versenyzőnként 50,-Euro 20,-Euro Leány és fiú előrajtolónként 40,-Euro 20,-Euro A csapatversenyben elért helyezés alapján bejutó plusz páros nevezési díját a páros versenyek megkezdése előtt kell a Szervező/Lebonyolítónak befizetni. 14./ NEVEZÉS. A nevezéseket írásban kell az NBC-Szekció titkárságának megküldeni, ( Cím: Sektion Ninepin Bowling Classic in der WNBA Sekretäriät Sandrangen 18. Pegnitz-Buchau/Deutschland) hogy az oda legkésőbb ig beérkezzen. A nevezéshez a mellékelt formanyomtatványt Meldebogen A - kell használni és annak minden rovatát kitölteni. A delegáció-tagok névszerinti nevezésének szervezési okokból legkésőbb ig kell az NBC-Szekció Titkárságára beérkezni, a mellékelt Meldebogen B - formanyomtatványon. Ezen formanyomtatványt is nagyon pontosan kell kitölteni, ellenkező esetben nem tekinthető leadott nevezésnek. Bármelyik határidő után érkező nevezés esetén a részvétel csak úgy lehetséges, ha az NBC-Elnök hozzájárul, valamint minden egyes határidő túllépésért az NBC-Szekciónak 110,-Euro büntetéspénzt a Világbajnokság megkezdése előtt befizettek. 15./ SZÁLLÁS. A Szervező/Lebonyolító nem vállal szállás-foglalást a Tagszövetségek számára, ezt a Tagszövetségeknek maguknak kell intézni. A Szervező/Lebonyolító megfelelő tájékoztatást küld a Tagszövetségek kérésére a résztvevő Tagszövetségeknek, illetve átad a közötti Hallein-i (AUT) Ifjúsági Világkupa alakalmával.

4 4 Tájékoztatást és tájékoztató anyagokat közvetlenül is lehet kérni, az alábbiak szerint: Verkehrsamt der Stadt Bozen, Waltherplatz 8, I Bozen Tel: Fax: info@bolzano-bozen.it A Szervező/Lebonyolító kedvező ajánlatot mellékel ehhez a Bozen-i Hotel Sheraton-ban. A szállásfoglalást ez esetben is közvetlenül a Hotel Sheraton-nál kell intézni. FONTOS TÁJÉKOZTATÁS. Kérjük a szállás-foglalást időben (mennél előbb) intézni ig terjedő héten lesznek a Giro d Italia verseny (Kerékpáros körverseny) Bozen-i szakasza. Ezért a Bozen-i szálláshelyek 2-3 napra mind foglaltak. Ezenkívül ezen a héten csütörtök ünnepnap. Tapasztalat szerint ez Bozen-ben nagyobb rövididejű szabadságos-ostromot jelent, (Csütörtöktől szombatig.) ami az éjszakázásihelyzetet még inkább megnehezíti. 16./ RAJTJOG, ORVOSI VIZSGÁLAT. Rajtjoggal rendelkeznek azok az ifjúsági leány és fiú versenyzők, akik és között születtek, és akiket az NBC Meldebogen B nyomtatványon bejelentettek után nincs lehetőség további a Meldebogen B formanyomtatványon meg nem nevezett versenyzők pótlólagos bejelentésére. Minden versenyzőnek fizikálisan alkalmasnak kell lenni a versenyre. Sérülés, vagy egyéb egészségügyi károsodás esetére a Rendező semmilyen felelősséget nem vállal. Sportorvosi vizsgálat vonatkozásában utalunk az NBC-SPORTSZABÁLYZAT pontjára. 17./ DOPPING: A doppingolás a NOB irányelvek és a WNBA ANTI-DOPING Szabályzata (WNBA-Code) szerint szigorúan tilos. Ha egy verseny-ellenőrzésen az ANTI-DOPING Szabályzat megsértését állapítják meg, az elért eredményeket törlik és adott esetben az érmeket visszaveszik. További intézkedések mint figyelmeztetés, megintés, egy időre, vagy végleges kizárás a WNBA-Code pontja szerint történik. A tiltott doppingszerekre vonatkozóan a NOB a verseny időpontjában érvényes hivatalos doppinglistája a mérvadó. 18./ ELŐRAJTOLÓ VERSENYZŐ. / Vakrajtoló / A csapatban nem indulók előrajtolóként versenyeznek. Ha szükséges, a Szervező vakrajtoló versenyzőt állít be. 19./ CÍMEK ÉS DÍJAZÁSOK: Címek és díjazások vonatkozásában utalunk az NBC-SPORTSZABÁLYZAT és pontjaira. Az eredményhirdetéseket minden versenyszám után közvetlenül, olimpiai módon kell lebonyolítani.

5 5 20./ SPORTÖLTÖZET: Az előírt, egységes sportöltözet ellenőrzése lehetővé tételére a technikai megbeszélésen a sportöltözetről (mez, sportnadrág, zoknik)színes fényképet kell a Főbírónak átadni. Többfajta sportöltözet esetén mindegyikről.. A sportöltözeten viselni kell az ország, vagy a Szövetség jelvényét. A mez hátán fel kell tüntetni az ország nevét. A versenyző versenyzés alatti irányítása csak úgy történhet, ha az irányító sportöltözetet és sportcipőt visel. 21./ HIRDETÉS. A sportöltözeten,valamint a tréningruhán maximum cm2. nagyságú hirdetés viselhető. Alkohol a sör kivételével - valamint dohány hirdetése nincs engedélyezve. 22./ ÓVÁSOK. Óvást az érintett versenyző csapatvezetőjének, vagy képviselőjének kell, 50,-Euro óvási díj befizetésével egyidejűleg, - lehetőleg írásban - a Versenybíróságnak azonnal benyújtani. Ha az óvásnak helyt adnak, az óvási díjat visszatérítik, elutasítása esetén az óvási díj az NBC-Szekcióé.. A Versenybíróság döntése végérvényes. 23./ SAJTÓ. A tudósítóknak a Szervezőnél kell jelentkezni. Hivatalos sajtóigazolvány nélkül csak két tudósító van engedélyezve. További tudósítók csak hivatalos sajtó-igazolvánnyal jelentkezhetnek. 24. / ZÁSZLÓK ÉS HIMNUSZOK: Minden nemzet köteles nemzeti himnuszát (CD-Room) és nemzeti zászlóját magával hozni. Zászlóméret: Csarnoki felfüggesztésre: 2 m. 25./ A JELENLEGI IFJÚSÁGI VILÁGBAJNOKOK: (Régi versenytávok) - Leány csapatverseny: Románia Fiú csapatverseny Szlovénia - Leány páros verseny Szerbia-Montenegro Fiú páros verseny Szerbia-Montenegro Andjelkovic J. és Zavarko Vilmos és Majstorovic J. Cosic Gavra - Leány egyéni verseny Németország Fiú egyéni verseny Lengyelország Blach Stefanie Pasiak Tomas - Leány klasszikus egyéni Németország Fiú klasszikus egyéni Szerbia-Montenegro Blach Stefanie Ramic Uros - Leány összetett egyéni Szerbia-Montenegro Szerbia-Montenegro Majstorovic Jelena Zavarko Vilmos - Tandem vegyes páros Oltean Laura és Cercel Ion /ROM/ - Nemzeti értékelés SZERBIA-MONTENEGRO 26./ A JELENLEGI U 23 VILÁGCSÚCSOK: - Leány csapatverseny Románia 6x120 vegyesgurítás 3326 fa - Leány páros verseny Andjelkovic/Majstorovic (SCG) 2x Leány összetett egyéni Majstorovic J. (SCG) 3x Leány klasszikus egyéni Andjelkovic J. (SCG) 1x Leány Sprint egyéni Blach Stefanie (GER) 1x Fiú csapatverseny Szlovénia 6x Fiú páros verseny Zavarko V./Cosic G. (SCG) 2x

6 6 - Fiú összetett egyéni Bulka Matko (Cro) 3x Fiú klasszikus egyéni Bulka Matko (Cro) 1x Fiú Sprint egyéni Matyas Dalibor (CZE) 1x Tandem vegyes páros Cvejnova A/ Tous O. (CZE) 1x / SZERVEZÉS. A szervezésben a Szervező igazodik az NBC-Szekció előírásaihoz. A részleteket a technikai megbeszélésen ismertetik. A rajtrendet a nevezés lezárása után készítik el és a Szervező/Lebonyolítónak, valamint a nemzeteknek rendelkezésre bocsájtják. Pegnitz, november 16. Siegfried Schweikardt sk. Knut Wagner sk. Gerhard Gruber sk. Elnök Sportigazgató Főtitkár Fordította: Budapest, december 5-én Szabó Béla MATESZ Nemzetközi Bizottságvezető.

VII. CSAPAT- NBC-KUPÁJA

VII. CSAPAT- NBC-KUPÁJA 1 Kilencbábus Világszövetség Hagyományos Szekciója. NŐI KLUBCSAPATOK 2008. évi VII. CSAPAT- NBC-KUPÁJA ZÁGRÁB, Horvátország V E R S E N Y K I Í R Á S A. A rendezvény és a verseny lebonyolítására mértékadó:

Részletesebben

V E R S E N Y K I Í R Á S A.

V E R S E N Y K I Í R Á S A. Kilencbábus Világszövetség Hagyományos Szekciója. FÉRFI KLUBCSAPATOK 2006.évi CSAPAT- VILÁGKUPÁJA OSIJEK, Horvátország V E R S E N Y K I Í R Á S A. A verseny megrendezésére mértékadó az NBC/WNBA Nemzetközi

Részletesebben

Tel: 00420 (0) 2 333 55 343 Fax: 00420 (0) 2 333 55 343

Tel: 00420 (0) 2 333 55 343 Fax: 00420 (0) 2 333 55 343 Kilencbábus Világszövetség Hagyományos Szekciója. A 2005. évi XII. IFJÚSÁGI VILÁGAJNOKSÁG Nachod/Cseh Köztársaság. V E R S E N Y K I Í R Á S A. A verseny megrendezése az NBC/WNBA Nemzetközi Sportszabályzata

Részletesebben

A MAGYAR BOWLING ÉS TEKE SZÖVETSÉG TEKE ALSZÖVETSÉGÉNEK KIADVÁNYA. XLIX. évfolyam 2008. július hó

A MAGYAR BOWLING ÉS TEKE SZÖVETSÉG TEKE ALSZÖVETSÉGÉNEK KIADVÁNYA. XLIX. évfolyam 2008. július hó A MAGYAR BOWLING ÉS TEKE SZÖVETSÉG TEKE ALSZÖVETSÉGÉNEK KIADVÁNYA XLIX. évfolyam 008. július hó Összkép a TOP -vel Banja Luka-n (Bosznia Hercegovina) MEGHÍVÁSOS TORNA Banja Luka (BIH), 008. június 3-5.

Részletesebben

Kilencbábus Világszövetség Hagyományos Szekciója. NŐI KLUBCSAPATOK évi VIII. CSAPAT- NBC-KUPÁJA APATIN (Szerbia) V E R S E N Y K I Í R Á S A.

Kilencbábus Világszövetség Hagyományos Szekciója. NŐI KLUBCSAPATOK évi VIII. CSAPAT- NBC-KUPÁJA APATIN (Szerbia) V E R S E N Y K I Í R Á S A. 1 Kilencbábus Világszövetség Hagyományos Szekciója. NŐI KLUBCSAPATOK 2009. évi VIII. CSAPAT- NBC-KUPÁJA APATIN (Szerbia) V E R S E N Y K I Í R Á S A. A rendezvény és a verseny lebonyolítására mértékadó:

Részletesebben

3. SZERVEZŐ és LEBONYOLÍTÓ: Kuglarska Federacija na Makedonija. 4. IDŐPONT: 2006. október 22 (Vasárnap) október 28-ig. (Szombat)

3. SZERVEZŐ és LEBONYOLÍTÓ: Kuglarska Federacija na Makedonija. 4. IDŐPONT: 2006. október 22 (Vasárnap) október 28-ig. (Szombat) Kilencbábus Világszövetség Hagyományos Szekciója. A FELNŐTT NŐK/FÉRFIAK 2006.évi 1. EGYÉNI VILÁGBAJNOKSÁGA Skopje/Macedónia V E R S E N Y K I Í R Á S A. A verseny megrendezésére mérvadók az NBC/WNBA 2005.

Részletesebben

3. RENDEZŐ: A Kilencbábus Világszövetség /WNBA/ Hagyományos Szekciója. /NBC/ 4. SZERVEZŐ: MAGYAR BOWLING és TEKESZÖVETSÉG TEKE ALSZÖVETSÉGE

3. RENDEZŐ: A Kilencbábus Világszövetség /WNBA/ Hagyományos Szekciója. /NBC/ 4. SZERVEZŐ: MAGYAR BOWLING és TEKESZÖVETSÉG TEKE ALSZÖVETSÉGE Kilencbábus Világszövetség Hagyományos Szekciója. NŐI KLUBCSAPATOK 2009. évi XXI. CSAPAT- VILÁGKUPÁJA BUDAPEST, Magyarország. V E R S E N Y K I Í R Á S A. A rendezvény és a verseny lebonyolítására mértékadó:

Részletesebben

I. EGYÉNI VILÁGKUPA U 14; VI. EGYÉNI VILÁGKUPA U 18; XIV. VILÁGBAJNOKSÁG U 23 ZADAR

I. EGYÉNI VILÁGKUPA U 14; VI. EGYÉNI VILÁGKUPA U 18; XIV. VILÁGBAJNOKSÁG U 23 ZADAR 1 Kilencbábus Világszövetség Hagyományos Szekciója. I. EGYÉNI VILÁGKUPA U 14; VI. EGYÉNI VILÁGKUPA U 18; XIV. VILÁGBAJNOKSÁG U 23 ZADAR / Horvátország V E R S E N Y K I Í R Á S. A rendezvények és versenyek

Részletesebben

NEMZETI ÉRTÉKELÉS b) III. Felnőtt Világbajnokság NŐK/FÉRFIAK. NŐI csapatbajnokság Férfi csapatbajnokság

NEMZETI ÉRTÉKELÉS b) III. Felnőtt Világbajnokság NŐK/FÉRFIAK. NŐI csapatbajnokság Férfi csapatbajnokság Kilencbábus Világszövetség Hagyományos Szekciója. A 009.évi VIII. U 8 Világbajnokság és a III. Felnőtt Csapat Világbajnokság DETTENHEIM (Németország) V E R S E N Y K I Í R Á S A. Mindkét verseny megrendezésére

Részletesebben

MAGYAR ERŐEMELŐ SZÖVETSÉG. ORSZÁGOS DÖNTŐ BUDAPEST 2014. március 28-29-30.

MAGYAR ERŐEMELŐ SZÖVETSÉG. ORSZÁGOS DÖNTŐ BUDAPEST 2014. március 28-29-30. MAGYAR ERŐEMELŐ SZÖVETSÉG ORSZÁGOS DÖNTŐ BUDAPEST 2014. március 28-29-30. 1 2013/2014. TANÉVI XV. FEKVENYOMÓ DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 1. Az országos döntő célja: A fekvenyomó sport népszerűsítése

Részletesebben

2014 KÉSZ MAGYAR BAJNOKSÁG ÉS KÖZÉP-EURÓPAI KUPA

2014 KÉSZ MAGYAR BAJNOKSÁG ÉS KÖZÉP-EURÓPAI KUPA 2014 KÉSZ MAGYAR BAJNOKSÁG ÉS KÖZÉP-EURÓPAI KUPA VERSENYKIÍRÁS A Magyar Szörf Szövetség, mint a verseny rendezője az RS:X, Bic T193, Raceboard és Formula osztályok versenyzőit hívja meg, hogy vegyenek

Részletesebben

A DDR 3D Bajnokság célja: Jellege: A DDR 3D Bajnokság rendezői: Helyszínek, időpontok: Korosztályok, javasolt nevezési díjak: Díjazás:

A DDR 3D Bajnokság célja: Jellege: A DDR 3D Bajnokság rendezői: Helyszínek, időpontok: Korosztályok, javasolt nevezési díjak: Díjazás: Dél-Dunántúli Régió 3D Bajnokság Versenyszabályzata 2016 1 A DDR 3D Bajnokság célja: - Magas színvonalú versenyzési lehetőség biztosítása az íjászok számára, - Felkészülési lehetőség a GP, OB és nemzetközi

Részletesebben

BARANYA MEGYEI DIÁKSPORT TANÁCS 7621 Pécs, Széchenyi tér 9. Telefon: 20/255-0111; E-mail: kaufmann.eszter.sport@gmail.com ; Web: www.dstbaranya.

BARANYA MEGYEI DIÁKSPORT TANÁCS 7621 Pécs, Széchenyi tér 9. Telefon: 20/255-0111; E-mail: kaufmann.eszter.sport@gmail.com ; Web: www.dstbaranya. BARANYA MEGYEI DIÁKSPORT TANÁCS 7621 Pécs, Széchenyi tér 9. Telefon: 20/255-0111; E-mail: kaufmann.eszter.sport@gmail.com ; Web: www.dstbaranya.hu ÚSZÁS III., IV., V-VI. KORCSOPORT B és A kategória és

Részletesebben

XVIII. EGYÉNI VILÁGKUPÁJA,

XVIII. EGYÉNI VILÁGKUPÁJA, 1 Kilencbábus Világszövetség Hagyományos Szekciója. A FELNŐTT NŐK/FÉRFIAK 2009. évi XVIII. EGYÉNI VILÁGKUPÁJA, Az U 23 NŐK/FÉRFIAK 2009. évi X. EGYÉNI VILÁGKUPÁJA RIJEKA / Horvátország V E R S E N Y K

Részletesebben

A MAGYAR BOWLING ÉS TEKE SZÖVETSÉG TEKE ALSZÖVETSÉGÉNEK KIADVÁNYA. XLIX. évfolyam 2008. május hó. A magyar csapat Szlovénia ellen

A MAGYAR BOWLING ÉS TEKE SZÖVETSÉG TEKE ALSZÖVETSÉGÉNEK KIADVÁNYA. XLIX. évfolyam 2008. május hó. A magyar csapat Szlovénia ellen A MAGYAR BOWLING ÉS TEKE ÖETSÉG TEKE ALÖETSÉGÉNEK KIADÁNYA XLIX. évfolyam 2008. május hó A magyar csapat Szlovénia ellen 1 Kilencbábus ilágszövetség Hagyományos Szekciója. A FELNŐTT NŐK/FÉRFIAK 2008. évi

Részletesebben

MAGYARORSZÁG SALAKMOTOROS NYÍLT EGYÉNI MAMS KUPA

MAGYARORSZÁG SALAKMOTOROS NYÍLT EGYÉNI MAMS KUPA Utánpótlás sport MAGYARORSZÁG SALAKMOTOROS NYÍLT EGYÉNI MAMS KUPA ALAPKIÍRÁS 2013 Készítette: A MAMS Salakmotoros Szakága Jóváhagyta: A MAMS Elnöksége Kiadja: A MAMS Ttitkársága A MAGYARORSZÁG NYÍLT EGYÉNI

Részletesebben

Rali- Túra Bajnokság 2011. évi 8. futama

Rali- Túra Bajnokság 2011. évi 8. futama Rali- Túra Bajnokság 2011. évi 8. futama A/H - LADA KUPA, H - BMW kupa NK-3 kupa, STK kupa A rendező különdíja Historic versenyautók részére meghívásos formában VERSENYKIÍRÁS MNASZ Országos Rali Utánpótlás

Részletesebben

Ü É Í Í ű ű ű ű ű ű É Í Á Á Á Á É Á Á Á Á Á Á É Á Á Í Á Á Á ű É É Á Á Á Á Á Á É Á Á Á Á Í ű ű ű Í ű ű ű Í ű Í ű ű ű Í ű Í ű ű ű ű ű É Í ű ű Í ű Á ű ű ű ű ű ű ű É Í Á Á Í Í ű É ű ű ű ű ű Í Í ű É ű ű Í Í

Részletesebben

Budapesti Diáksport Szövetség 2014/2015. TANÉVI ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ III. KORCSOPORT LEÁNY. Vajda Péter Ének-Zenei Általános és Sportiskola 2014.12.03.

Budapesti Diáksport Szövetség 2014/2015. TANÉVI ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ III. KORCSOPORT LEÁNY. Vajda Péter Ének-Zenei Általános és Sportiskola 2014.12.03. Budapesti Diáksport Szövetség 2014/2015. TANÉVI ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ III. KORCSOPORT LEÁNY Vajda Péter Ének-Zenei Általános és Sportiskola 2014.12.03. 1 Kedves Fiatalok! Tisztelt Testnevelők, Felkészítők!

Részletesebben

DIÁKSPORT ESEMÉNYEK A 2015/2016. TANÉVRE

DIÁKSPORT ESEMÉNYEK A 2015/2016. TANÉVRE DIÁKSPORT ESEMÉNYEK A 2015/2016. TANÉVRE KÖZÉPISKOLÁK Kőbányai Diáksport Bizottság Kocsis Sándor Sportközpont Fontosabb címek, telefonszámok Általános tudnivalók Versenykiírások Mellékletek Fontosabb kőbányai

Részletesebben

SEKTION NINEPIN BOWLING CLASSIC Augsburg (GER) Startplan

SEKTION NINEPIN BOWLING CLASSIC Augsburg (GER) Startplan Fédération Internationale des Quilleurs World Ninepin Bowling Association SEKTION NINEPIN BOWLING CLASSIC 02.10. 06.10.2007 Augsburg (GER) Startplan Dienstag, 02.10.2007 10.00 bis 16.00 h Akkreditierung

Részletesebben

Í ű ű ű ű ű ű ű ű Í ű Í É Ó Á Á Á Á É Á Á Á Á É Á ű Á É Á Á É Í ű É É Á Á Á ű Á Á É ű Á Á Á Í Á É Í ű Í ű Í ű Í ű ű ű Í ű ű ű ű ű ű Í Í É Í ű ű Í ű ű ű Á ű Í ű Á Á Í ű É ű ű ű ű ű ű Í ű Í ű ű ű ű ű ű ű

Részletesebben

Í ű ű ű ű Í ű ű ű ű ű ű É Í Á Á É Á Á Á Á Á Á Á Ó Á Í Í ű Í Á ű Á Á Á Á Á Á Á É É Á Á Í Í Í ű ű Í Í ű Í ű ű ű Í ű Í Í ű ű ű ű ű ű ű É ű ű ű ű ű ű Á Á ű ű Í Í Í Í Í Í ű ű ű ű ű Í ű ű Í ű Í ű ű ű Í Í ű ű

Részletesebben

É Í ű ű ű ű ű ű ű ű Ü ű É Í Á Á Á É Á Á Á Á Á Á Á É Á É Ó Ó ÁÁ Á ű É Á Á Á É Á É Í Á Á Á Á Ó ű ű Í Í ű ű Í ű ű ű Í ű ű ű ű Í ű ű Í ű ű Í ű ű ű ű Í Í ű Á Á É Á É Í ű ű É Ü ű Í É É ű ű ű ű ű ű Ő ű ű ű ű

Részletesebben

Magyarország Kézilabda Nemzeti Bajnokság női és férfi 2013-2014. évi I. osztály Versenykiírása

Magyarország Kézilabda Nemzeti Bajnokság női és férfi 2013-2014. évi I. osztály Versenykiírása Magyarország Kézilabda Nemzeti Bajnokság női és férfi 2013-2014. évi I. osztály Versenykiírása 1. A bajnokság szervezője: A bajnokságot a Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége által kinevezett Versenyalbizottság

Részletesebben

A J Á N L A T K É R É S

A J Á N L A T K É R É S A J Á N L A T K É R É S Tisztelt Ajánlattevő! A (3580 Tiszaújváros, Teleki Blanka út 6.), a továbbiakban: ajánlatkérő) ezúton kéri fel ajánlattételre az Ön által képviselt céget, mint Ajánlattevőt (a továbbiakban:

Részletesebben

Edzés- és Versenyszabálya

Edzés- és Versenyszabálya A MAGYAR EVEZŐS SZÖVETSÉG Edzés- és Versenyszabálya 2014. www.hunrowing.hu Tartalomjegyzék I. Célok és alapelvek... 2 II. Alkalmazási terület... 2 III. A MESZ versenyszabálya szerint lebonyolított versenyek...

Részletesebben

A MAGYAR TENISZ SZÖVETSÉG DOPPING SZABÁLYZATA

A MAGYAR TENISZ SZÖVETSÉG DOPPING SZABÁLYZATA A MAGYAR TENISZ SZÖVETSÉG DOPPING SZABÁLYZATA A dopping szabályzat célja A dopping ellentétes a sport erkölcseivel, a Fair Play szellemével, a sport kulturális értékeivel és funkcióival, valamint sérti

Részletesebben

KÖSZÖNTŐ Balogh Gábor

KÖSZÖNTŐ Balogh Gábor KÖSZÖNTŐ Kedves Diákok, Testnevelők, Sportbarátok! Köszöntelek Benneteket a Magyar Diáksport Szövetség nevében a 2013. évi Atlétika Diákolimpia korcsoportos országos döntőjének alkalmából! Ettől a tanévtől

Részletesebben

A rendelet célja. 1. Az üzletek 22.00 óra és 06.00 óra közötti - éjszakai - nyitvatartási rendjének szabályozása. A rendelet hatálya

A rendelet célja. 1. Az üzletek 22.00 óra és 06.00 óra közötti - éjszakai - nyitvatartási rendjének szabályozása. A rendelet hatálya 16/2012. (IX. 20.) önkormányzati rendelete Az üzletek éjszakai nyitvatartási rendjének szabályozásáról Kakucs Község Önkormányzata Képviselő-testülete az Alaptörvény 32. cikk (2) bekezdésében meghatározott

Részletesebben

ÁSZF Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

ÁSZF Általános Szerződési és Felhasználási feltételek ÁSZF Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Tartalom Üzemeltető adatai Általános tudnivalók Rendelési információk Szállítási feltételek Fizetési feltételek Szavatosság Elállási jog Adatkezelés

Részletesebben

Sándorfalva Város Önkormányzat Képviselı-testületének. Dr. Kovács Beáta jegyzı. Rendelet tervezet

Sándorfalva Város Önkormányzat Képviselı-testületének. Dr. Kovács Beáta jegyzı. Rendelet tervezet ELİTERJESZTÉS Sándorfalva Város Önkormányzat Képviselı-testületének Elıterjesztı: Dr. Kovács Beáta jegyzı Tárgy: Rendelet-tervezet a vendéglátó üzletek éjszakai nyitvatartási rendjérıl Iktatószám: 3-30/2010.

Részletesebben

VÁROSI KISPÁLYÁS MŰFÜVES LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA

VÁROSI KISPÁLYÁS MŰFÜVES LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA VÁROSI KISPÁLYÁS MŰFÜVES LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2016 A versenykiírás mellett minden további aktuális információ naprakészen elérhető a www.jbfoci.hu internetes honlapunkon. 1. Célja: Jászberény

Részletesebben

PÉNZBELI ELLÁTÁSOKBAN BEKÖVETKEZETT VÁLTOZÁSOK 2015.

PÉNZBELI ELLÁTÁSOKBAN BEKÖVETKEZETT VÁLTOZÁSOK 2015. PÉNZBELI ELLÁTÁSOKBAN BEKÖVETKEZETT VÁLTOZÁSOK 2015. JOGSZABÁLYI HÁTTÉR 1997. LXXXIII. törvény a kötelező egészségbiztosítás ellátásairól, 217/1997. (XII.1) kormányrendelet a kötelező egészségbiztosításról

Részletesebben

É Ő É é ö í é í é í í Ú é é é í í ő ö ö é É Ó É Á í é ő é í í í Í Í í í É É É í é é í Í é Íő é í é í é í í Í ú é é ű í í é í í Í ö ö ő é ö ö é é í Á ő é é é í é Í ö é é é é é é ö Í ö é é é í í é ö í í

Részletesebben

6/2004. sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL

6/2004. sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL Budapest, 2004. 12. 20 6/2004. sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL A Szövetség szabályai, versenynaptára, versenyzők minősítése, stb. megtalálható az Interneten a www.mnasz.hu című WEB lapunkon. e-mail címünk: mnasz@mnasz.hu

Részletesebben

É Á Á ű ű É ű ű Á ű Ó Ő Á Á Á Ő Á ű Á Í É Ö ű ű É Ö Ö Á Á Ö Á ű É Ö É Á Ö Á É É Á ű Ö É Í Á Á ű Á ű ű É Á Á Á ű ű É Ü Ő Á Á Á ű Á ű Á ű Ö ű ű Á Á Ö Ö Á ű Ö ű ű Í ű Á Á ű Á É Í Á Á Ó ű ű Á ű Á Á Á Á É Á

Részletesebben

A SZÜLŐKÖN KÍVÜL KI VIHETI EL A GYERMEKET 1. Név:... Sz.ig.sz.:... Lakcím:...

A SZÜLŐKÖN KÍVÜL KI VIHETI EL A GYERMEKET 1. Név:... Sz.ig.sz.:... Lakcím:... Sorszám: FELVÉTELI ADATLAP A CSALÁDI NAPKÖZI ÜZEMELTETŐJÉNEK ADATAI Neve: M & H TRAINER Kft. Címe: 2330 Dunaharaszti, Vörösföld u. 25/b Telefon /Fax: 06-30 / 329 16-17 A GYERMEK ADATAI NEVE: SZÁZHOLDAS

Részletesebben

STRANDLABDARÚGÁS U-15

STRANDLABDARÚGÁS U-15 Magyar Labdarúgó Szövetség SOMOGY MEGYEI IGAZGATÓSÁGA STRANDLABDARÚGÁS U-15 VERSENYKIÍRÁSA Megyei fiú U-15 korosztály 2016 Határozatszám ELN-195/1/XV/2015 Jóváhagyás 2015.12.08 Hatályba lépés 2016.01.08

Részletesebben

be/sfphpm01-03491/2015/mksz

be/sfphpm01-03491/2015/mksz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Veszprémi Kézilabda Korlátolt Felelősségű Társaság A kérelmező szervezet rövidített neve Veszprémi Kézilabda Kft Gazdálkodási formakód 113 Bajnoki osztály:

Részletesebben

www.congressline.hu/maaszt2012 2. Értesítő

www.congressline.hu/maaszt2012 2. Értesítő www.congressline.hu/maaszt2012 2. Értesítő A Magyar Arc-, Állcsont- és Szájsebészeti Társaság ez évi nemzeti kongresszusa 2012. november 22-24. között Visegrádon kerül megrendezésre. Tisztelt Kolléganők,

Részletesebben

ú ü Ü ó í Í í ű ő ő í í í ű ő ó ő ő ő ő ú ő ő í í ó ó ó ó ű ő ő í í ű ü ő ó ő ő ő ó í ő ő ő í ő í ó ü Íí ő ü ű ő ó ő í ő ő ő ó ű ó ó ű ő ő ő ű í ő ú ő ü ó ó ő ó ű ő Ó ü ó ő ű ű ű ő ó ű ő ű ő í ó ű ő ő

Részletesebben

ú ú ü ű ü ü ú ú ü ű ü ü ú ú ü ü Í ű ű ü ü ü É ú ü ü ü ú ú ú ü ú ű ü ú ü ü Í ü ű ü ü ü Á ű ú ú ü ú Í ü ú Í ú ü ü Í ű Í ü ü É ü ü ü ú ü ü ü ü Í ú ü ű Á ü ü ú ú ü Í ü ű Í ú ú ü ü ü ú ü ű ú ú Á Í Í ú Í Í Í

Részletesebben

J a v a s l a t - a Képviselı-testületnek -

J a v a s l a t - a Képviselı-testületnek - SÁROSPATAK VÁROS POLGÁRMESTERÉTİL 3950 Sárospatak, Kossuth út 44. Tel.: 47/513-250 Fax.: 47/311-404 Ügyfélfogadás ideje: Hétfı: 8-12 és 13-16, szerda: 8-12 és 13-17 30, péntek: 8-12 óráig J a v a s l a

Részletesebben

SALGÓ minirallye AMATŐR KUPA

SALGÓ minirallye AMATŐR KUPA SALGÓ minirallye AMATŐR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2006. MÁJUS 13-14. SALGÓTARJÁN IDŐBEOSZTÁS A kiírás elküldése (nevezések kezdete): 2006. április 9. Nevezési zárlat (postabélyegző kelte): 2006. április 25. Nevezések

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség Pest Megyei Igazgatóság

Magyar Labdarúgó Szövetség Pest Megyei Igazgatóság Magyar Labdarúgó Szövetség Pest Megyei Igazgatóság (Pest Megyei Labdarúgó Szövetség) PEST MEGYEI ÖREGFIÚ (,,U34 ) Pest megyei öregfiú (,,U34-es ) nagypályás labdarúgó- 2015/2016. Tartalom 1. A bajnokság

Részletesebben

2014/2015. TANÉVI TEKE DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁSA

2014/2015. TANÉVI TEKE DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁSA 2014/2015. TANÉVI TEKE DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁSA 1. A bajnokság célja: A tekesport népszerűsítése. A fiatalok készségeinek, erkölcsi, akarati tulajdonságainak és fizikai képességeinek fejlesztése., A

Részletesebben

Strandröplabda Magyar Bajnokság 2013. Versenykiírás

Strandröplabda Magyar Bajnokság 2013. Versenykiírás Strandröplabda Magyar Bajnokság 2013 Versenykiírás A Strandröplabda Magyar Bajnokság a Magyar Röplabda Szövetség /továbbiakban MRSZ/ hivatalos országos strandröplabda bajnoksága. Három Mesterversenyből

Részletesebben

VII. Széchenyi Futam Kiegészítő Szabályzat

VII. Széchenyi Futam Kiegészítő Szabályzat 2012 VII. Széchenyi Futam Kiegészítő Szabályzat 1. SZÉCHENYI FUTAM 1.1 Helyszínek Mobilis Interaktív Kiállítási Központ és parkolója (9026 Győr, Vásárhelyi Pál u. 66.) Nádor aluljáró és környéke (9023

Részletesebben

FEHÉR SZALAG - 19. Izsák Szabolcs Emlékverseny GeneralCom Nagydíj Classic Round futam Balatonfüred, 2016. július 9. VERSENYKIÍRÁS

FEHÉR SZALAG - 19. Izsák Szabolcs Emlékverseny GeneralCom Nagydíj Classic Round futam Balatonfüred, 2016. július 9. VERSENYKIÍRÁS FEHÉR SZALAG - 19. Izsák Szabolcs Emlékverseny GeneralCom Nagydíj Classic Round futam Balatonfüred, 2016. július 9. VERSENYKIÍRÁS A verseny rendezője: Magyar Vitorlás Szövetség Versenyvezető: Kerekes Kázmér

Részletesebben

ő ő Í ű ő ő ű ő ő ű ő ő É Á ű ő ű ő ő ő ü Á ü ő ű ő ő ő ü ü ő ű ő ő ü ő ú ő ő ő ű ü ő ü ő ü ő ü ő ü ü ő ű ő ü ő ü ő ő ő ő ű ü ű Í Í ő ü ő Í ü ő ü ő ü ü ü ő ü ű ő ü ü ü ü ü ü ü ő ú ü ő ű ő ő ü ü ü ő ő ő

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Heves Megyei Igazgatóság HEVES MEGYEI NŐI FUTSAL BAJNOKSÁG versenykiírása 2013 2014. VERZIÓ 1. Tartalom 1. A bajnokság szervezője és rendezője, a bajnokság típusa és hivatalos

Részletesebben

Bérleti és Szolgáltatási szerződés

Bérleti és Szolgáltatási szerződés Szerződés száma: /2011. Bérleti és Szolgáltatási szerződés amely létrejött a Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága (1117 Budapest, Kőrösy J. u. 7-9.), mint Bérbeadó továbbiakban Bérbeadó),

Részletesebben

T&R CONSULT KUPA KOMLÓ - ZOBÁKPUSZTA, 2009. NOVEMBER 21-22.

T&R CONSULT KUPA KOMLÓ - ZOBÁKPUSZTA, 2009. NOVEMBER 21-22. VERSENYKIÍRÁS Az T&R Consult Kupa versenykiírása az FIA Nemzetközi Sportkódex és Függelékei, valamennyi FIA Rallye Bajnokságra vonatkozó Általános El írások és a Rallye Sprint Bajnokság 2009 szabályai

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Igazgatóság / Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Labdarúgó Szövetség / BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI III. osztályú BAJNOKSÁG Borsod-Abaúj-ú férfi nagypályás

Részletesebben

A MAGYAR VITORLÁS SZÖVETSÉG 2013. ÉVI VERSENYRENDELKEZÉSEI 2013. ÉVI

A MAGYAR VITORLÁS SZÖVETSÉG 2013. ÉVI VERSENYRENDELKEZÉSEI 2013. ÉVI A MAGYAR VITORLÁS SZÖVETSÉG 2013. ÉVI VERSENYRENDELKEZÉSEI A MAGYAR VITORLÁS SZÖVETSÉG 2013. ÉVI 1 VERSENYRENDELKEZÉSEI VITORLÁSHAJÓK VERSENYEIRE (3/2013.01.22. számú MVSZ elnökségi határozat) Bevezető

Részletesebben

A SZENIOR ÚSZÁS MAGYARORSZÁGI VERSENYSZABÁLYAI (Kiegészítés a FINA SW szabályaihoz) Magyar Szenior Úszók Országos Szövetsége

A SZENIOR ÚSZÁS MAGYARORSZÁGI VERSENYSZABÁLYAI (Kiegészítés a FINA SW szabályaihoz) Magyar Szenior Úszók Országos Szövetsége A SZENIOR ÚSZÁS MAGYARORSZÁGI VERSENYSZABÁLYAI (Kiegészítés a FINA SW szabályaihoz) Magyar Szenior Úszók Országos Szövetsége 1. A VERSENYSZABÁLYOK HATÁLYBA LÉPÉSE Jelen szenior versenyszabályok a Magyarország

Részletesebben

1. / Megrendezésre és értékelésre kerülnek a következő versenyek: NŐI ifjúsági egyéni FÉRFI ifjúsági egyéni NEMZETI értékelés

1. / Megrendezésre és értékelésre kerülnek a következő versenyek: NŐI ifjúsági egyéni FÉRFI ifjúsági egyéni NEMZETI értékelés Kilencbábus Világszövetség Hagyományos Szekciója. AZ IFJÚSÁGI (U 23) NŐK/FÉRFIAK 2008. évi EGYÉNI VILÁGKUPÁJA GOSTYN / Lengyelország V E R S E N Y K I Í R Á S A. A verseny megrendezésére mérvadók: a) az

Részletesebben

II. BÚI Duatlon. Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokság. Országos Utánpótlás és Sprint Duatlon Ranglista Verseny.

II. BÚI Duatlon. Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokság. Országos Utánpótlás és Sprint Duatlon Ranglista Verseny. II. BÚI Duatlon Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokság Országos Utánpótlás és Sprint Duatlon Ranglista Verseny Balatonboglár 2016. március 26. Fővédnök: Dr. Kiss Ádám a Magyar Egyetemi Főiskolai

Részletesebben

BACARDÍ LEGACY GLOBAL COCKTAIL COMPETITION 2016 VERSENYSZABÁLYZAT

BACARDÍ LEGACY GLOBAL COCKTAIL COMPETITION 2016 VERSENYSZABÁLYZAT BACARDÍ LEGACY GLOBAL COCKTAIL COMPETITION 2016 VERSENYSZABÁLYZAT Köszönjük, hogy részt kíván venni a BACARDÍ Legacy Cocktail Competition 2016 versenyén. A versenyben való részvétel előfeltétele a jelen

Részletesebben

TE SOUNDOD ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

TE SOUNDOD ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA TE SOUNDOD ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A Te Soundod elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a Sziget Kulturális Menedzser Iroda Kft. (székhely:

Részletesebben

EURÓPAI 3-D ÍJÁSZ SZÖVETSÉG VERSENYSZABÁLYZAT 2007.01.01

EURÓPAI 3-D ÍJÁSZ SZÖVETSÉG VERSENYSZABÁLYZAT 2007.01.01 EURÓPAI 3-D ÍJÁSZ SZÖVETSÉG VERSENYSZABÁLYZAT 2007.01.01 1. ÁLTALÁNOS RÉSZ 1.1 BEVEZETÉS 1.1.1. Az EAA 3D alapító ülésén megfogalmazódott kívánalmaknak megfelelően egyöntetű versenyzési rendszer megalkotása

Részletesebben

be/sfp-9013/2015/mlsz

be/sfp-9013/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Jáki Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Jáki SE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 1821 A kérelmező jogállása Amatőr

Részletesebben

MAGYARORSZÁG NYUGDÍJRENDSZERE (1997-2013) 2013. Október 5-7.

MAGYARORSZÁG NYUGDÍJRENDSZERE (1997-2013) 2013. Október 5-7. MAGYARORSZÁG NYUGDÍJRENDSZERE (1997-2013) 2013. Október 5-7. 1 TARTALOM: I. Előzmény 1997-(röviden) 1. MAGÁNNYUGDÍJ RENDSZER II. NYUGDÍJREFORM FOLYAMATOK MAGYARORSZÁGON 2009-2013 1. KORHATÁREMELÉS 2. MAGÁNNYUGDÍJ

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség STRANDLABDARÚGÓ NEMZETI BAJNOKSÁG I. OSZTÁLY NB I. férfi felnőtt strandlabdarúgó bajnokság versenykiírása 2015. Tartalom 1. A bajnokság szervezője és rendezője, a bajnokság típusa...

Részletesebben

A Magyar Field Target (Tereplövész) Szövetség Szabálykönyve FIELD TARGET VERSENYSZABÁLYOK. 9. kiadás Érvényes: 2015. január 1-től

A Magyar Field Target (Tereplövész) Szövetség Szabálykönyve FIELD TARGET VERSENYSZABÁLYOK. 9. kiadás Érvényes: 2015. január 1-től A Magyar Field Target (Tereplövész) Szövetség Szabálykönyve FIELD TARGET VERSENYSZABÁLYOK 9. kiadás Érvényes: 2015. január 1-től A használható felszerelések körének meghatározása 1. A használható légfegyverek

Részletesebben

TISZTELT VERSENYZŐK! SPORTBARÁTAINK!

TISZTELT VERSENYZŐK! SPORTBARÁTAINK! 2 TISZTELT VERSENYZŐK! SPORTBARÁTAINK! A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság vezetése és teljes személyi állománya nevében tisztelettel köszöntök minden, a megyénk által szervezendő rendezvényre készülő

Részletesebben

be/sfp-8796/2015/mlsz

be/sfp-8796/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Szolnoki MÁV Futball Club Korlátolt Felelősségű Társaság A kérelmező szervezet rövidített neve Szolnoki MÁV FC Kft Gazdálkodási formakód 113 Tagsági

Részletesebben

2003R1788 HU 01.01.2007 003.001 1

2003R1788 HU 01.01.2007 003.001 1 2003R1788 HU 01.01.2007 003.001 1 Ez a dokumentum kizárólag tájékoztató jellegű, az intézmények semmiféle felelősséget nem vállalnak a tartalmáért B A TANÁCS 1788/2003/EK RENDELETE (2003. szeptember 29.)

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A jelen Általános szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) Juhász László Egyéni Vállalkozó (székhelye: H-6090 Kunszentmiklós-Kunbábony 200. adószáma: 43649220-2-23,

Részletesebben

A Budapesti Vízilabda Szövetség 2015/2016. évi bajnokságainak versenykiírása

A Budapesti Vízilabda Szövetség 2015/2016. évi bajnokságainak versenykiírása A Budapesti Vízilabda Szövetség 2015/2016. évi bajnokságainak versenykiírása 1. Általános rendelkezések: A bajnokságok kiírója és kiírásának alapja: A Budapesti Vízilabda Szövetség (BVLSZ), és alapja a

Részletesebben

Magyar Úszó Szövetség Országos Bajnokságok 2016. évi Versenykiírása

Magyar Úszó Szövetség Országos Bajnokságok 2016. évi Versenykiírása Magyar Úszó Szövetség Országos Bajnokságok 2016. évi Versenykiírása 1. A VERSENYEK CÉLJA A Magyar Úszó Szövetség (továbbiakban: MÚSZ) által szervezett legmagasabb szintű versenyeken Magyarország 2016 évi

Részletesebben

HIRDETMÉNY RENDELET-TERVEZET TÁRSADALMI EGYEZTETÉSRE BOCSÁTÁSÁRÓL

HIRDETMÉNY RENDELET-TERVEZET TÁRSADALMI EGYEZTETÉSRE BOCSÁTÁSÁRÓL HIRDETMÉNY RENDELET-TERVEZET TÁRSADALMI EGYEZTETÉSRE BOCSÁTÁSÁRÓL Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy Tiszakürt Község Önkormányzat Képviselő-testülete a vendéglátó üzletek éjszakai nyitvatartási

Részletesebben

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, ADATKEZELÉSI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, ADATKEZELÉSI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, ADATKEZELÉSI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT A Colgate-Palmolive Magyarország Kft. (székhelye: 1117 Budapest, Hauszmann Alajos u. 3., továbbiakban: Szervező) által szervezett és a Young &

Részletesebben

Á É Á Á É ű ű Í É ű Í É Í ű Ü Í Ü Ü Í Í Í Í Í ű ű ű Í ű Í ű ű É ű Í Í É Í ű ű ű É ű ű Í ű ű ű Í ű ű Í Í É ű Á ű ű ű ű ű ű Í ű ű Í Í Í Í Í Í Í É Í Í Í Í ű ű Í ű Á ű ű É Í É Í Í Í É É ű Í Í ű ű ű ű Í ű

Részletesebben

ú ű Í Í Ó ú ú ú ú Í ú ú ú ú ú ú Í ú ú ú ú ú ű Í ű ú ú ú Í ú ú ú É Ó Á Á Á É Á Á Á ú ű Á Á Á É ú É Á ű Á ű Á Á Á Á Á ú ú Á ú É Á É ű ű ú ű ú ű Í ű ú ú ú É Í É Í ú ú ű ú Í ú Í ű ű ú ű Í ú ú ú ú ű ú ú ú ű

Részletesebben

Á Á Á Ó ő ő ő í ő ö í ő ő ó í ó í ö ú ű í ó í ö ö őí ö ö ó í ő Á Á ö ö ű ö ö ö ö ö í ö ő ő ö ö í ő ö Ö Ú É Á őí í ö ö ö ö ö ő ö ő ő Ó ú ö ö ó Á ö ö ö í ö í ö í ű ö ö ű ö É ö ú ö í ö ú ű ö ű ö ö ő ű Ö ő

Részletesebben

Ó É Í ű ö ö ű í ö ö ö ö ö ö ö í ö ú ö í í ö í í í í ű ö í ö í ú Á Í Ó Á í ö ö ö ö ö ú Ú ö í í í ö ű ö ú ö Ú É É ö ú ö ö ú í í ú ú í ú ú í É ö É ö ú ú ú ö ú ö ú í É ö ö ö ö ö ö ú ö ö ú ú Á í ú ö Í ö í ö

Részletesebben

ö í ő ő ő ö ö ö ö ö ő ő í ű ő ő ő ő ő í ű ő ő ő ű í ű ó ő ő ó ú ő ő ó ó í ó ö ö ö ő ő ő ő ú ú ó ö ö ő ő ű ö ö ú ó ó ó ö ú ő ó ö ő ő ö ő í ö ö í ő ö ő ö ő ö ú ő í ő ő ö ú ű ő ő ő ő í ö ö í í ú í ö ó ő ö

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség Pest Megyei Igazgatóság

Magyar Labdarúgó Szövetség Pest Megyei Igazgatóság Magyar Labdarúgó Szövetség Pest Megyei Igazgatóság (Pest Megyei Labdarúgó Szövetség) PEST MEGYEI I. OSZTÁLY Pest megyei I. osztályú férfi felnőtt nagypályás labdarúgóbajnokság versenykiírása 2014/2015.

Részletesebben

2015/2016. TANÉVI ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS

2015/2016. TANÉVI ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 2015/2016. TANÉVI ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 1. Az országos döntő célja: A kerékpársport népszerűsítése az általános és középiskolák tanulói és pedagógusai körében. A fiatalok

Részletesebben

ő ö Ö ő í í ő ó ő í ó ő ő Ö Ö ő ö í í ö ö í ő ő í í í í ő Ü í ö ö í ű ó ö Í í ö ó í Ü Ü É í ő ö í ő Ö Ö ő í í í Á ő ő í ő ő ö ö ö ö ó ö Ö í í ó ő Ü í ó ó ő ó ő ó ó í ó ö ó Ó í í í Ö í ő ö ö ö ó í ő ő í

Részletesebben

3/2011. sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL

3/2011. sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL Budapest, 2011-03-18 3/2011. sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL 1. A Titkárság hírei a) Licenc kiadások időpontjai - Rallye, Terep-rallye szakágak 2011. március 21-től b) Orvosi Vizsgálatok Felhívjuk tagjaink figyelmét,

Részletesebben

í Í Ő í Ü ó ó Ó ó Ó Ó Ó ó Ó Á Ó Ü í í ó í Ó Ü í Ó Ó í ó ó ő ő í Ó í Í í Ő í ó í Ó ö ó ó Ö ó ó Á Á ó Á ó É ő í í ő í Í í í í í ó ó ó í Ó Á ö Ö í í É Ő Á ó Á Á É Í É ó í ő í ő Ó ó ó í ó ő ó ó í ó ő Ó ő í

Részletesebben

Ü Ü Ü Ü É í Ú ő í Ó ő ő ő Ó í Ó ő í í ő ő ő ő ő Í ő ő Ó ő Ó ő í í Ó í Í ő ő í ő ő É Ó í í ő ő í í ő Ó í ő ő Ó Ó í Í ő Óí ő Ü Ü Ü Ű Ó í Ó ő ő Ó Í ő Ó í ő ő í í Ó Ó í í Ó Ó ő í ő Ó Ó ő í ő í ő ő í ő ő ő

Részletesebben

Í ö Í ú Ú ö É Ú É Í Ó Ó ö ö ö Ö ú ú ú É Í É Í Ó Ú ö ö Ú É Í Ö ú ö ú ú Ö ú ű Í Ó ú Í ú Í Á É Í Ó Ö ö ú Ú Ö ö Ú É Í Ó É Í ú ű Í Í öé ö Í Í ú ú ű ö Í ú ű ö ú É ű ú ú Á ú Ö ú ú ö ö ú ű ú ö ö ö ö ú ű ú ö ú

Részletesebben

be/sfp-08451/2015/mlsz

be/sfp-08451/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Bajánsenye Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Bajánsenye SE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 1793 A kérelmező jogállása

Részletesebben

H A T Á R O Z A T O T

H A T Á R O Z A T O T A mezőgazdasági területről szóló törvény 64. szakasza 3. bekezdése ( SZK 62/06-os, 69/08-as és 41/09-es számú Hivatalos Közlönye ) és az állami tulajdonban lévő mezőgazdasági terület bérbeadásával kapcsolatos

Részletesebben

ő ő ó ő ó ó ő ő ó ú ó ú ó ő ő ő ó ő ő ő ő ó Á ő Í ó ü ő ó ő ű ó ó ő ő ő ú ő ő ő ü ő ü ó ő ő ü ő ő ő ü ó ó ő ő ó ő ő ü ó ó ü ő ü ő ü ő ő ő ü ő ó ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő Í ó ó ő ó ő ü ő ú ü ő ő ó ő ú ő

Részletesebben

ö É ú Á Á Á Á Á É ü É É Á É ö Ő Ó Á Ő Ó Ó Í Ó Á ö Á Á Á Á Á É ÁÉ Á Á Á É É Ú É Á Á Á É É Á Á Á Ö Ö É É É É É É ú Á É É Ó Á Ó Í Ó Á Á Á ú Á ö É É É É É ő Á Ú Í É Á ö Á É Í É Ő Ó Ó Á É Í Á É É ö É Á Ő Ó

Részletesebben

É ü ü ü ü ü ú ü ű ü ű ú ű ü ú ü ű ü ü ü ű É ü ű ű Í ú ü ű Í ú ű ü ü Í ú É É ú Á Á É Á Á Á Á Á Á Á É Á Á Á ú Á É É ű Á Á ű Á Á Á É Á Á Á ú Ó É É Ó ú ű É É Á ú Ó ü ű ü ú Í ű ú ű ű ű ű ű ű ú Í ű ü ű Í ű ü

Részletesebben

3. Szóban leadott foglalás, megállapodás, módosítás, vagy annak a Szolgáltató általi szóbeli visszaigazolása nem minősül szerződésnek.

3. Szóban leadott foglalás, megállapodás, módosítás, vagy annak a Szolgáltató általi szóbeli visszaigazolása nem minősül szerződésnek. Általános Szállodai Szerződéses Feltételek (ÁSZF) I. Bevezetés 1. Az Általános Szállodai Szerződéses Feltételek (továbbiakban ÁSZF) azt a szerződéses tartalmat foglalják össze, melyek alapján a Hotel Historia****

Részletesebben

GREPTON IS INTERNATIONAL KUPA PÉCS - ÁRPÁDTETİ, 2010. 07. 31. 08. 01.

GREPTON IS INTERNATIONAL KUPA PÉCS - ÁRPÁDTETİ, 2010. 07. 31. 08. 01. 2 3 VERSENYKIÍRÁS A GREPTON IS International Kupa versenykiírása az FIA Nemzetközi Sportkódex és Függelékei, valamennyi FIA Rallye Bajnokságra vonatkozó Általános Elıírások és a Rallye Sprint Bajnokság

Részletesebben

Á Á Ö Á Ó Ü ü Á Ó Á Á Á ú É É É É É É Á Á Ó Á Ó Ó Á Ö Ó Á Ó Á Á Ó Á Ú Ö Ö Á Ö Á Á Á É Á Á Á Á Á Á Á Á É Ó É Á Ó É Ó Á Ó É Ó É Á Ó Ö Ö Á Ó ö ö ú Ö Á É Ó Ú Á Á Ú Ó Ó Ó Á Á Á Á Ú Á É Á Á ö Á Í Á Á É Í

Részletesebben

A KE02938/2014/MVLSZ-4 számú határozat melléklete

A KE02938/2014/MVLSZ-4 számú határozat melléklete Oldalszám: 1 A KE02938/2014/MVLSZ-4 számú határozat melléklete Kérelem száma: KE02938/2014/MVLSZ Érkezett: Oldalszám: 2 A kérelmező adatai Általános A kérelmező szervezet teljes neve: Angyalföldi Sportiskola

Részletesebben

ó Á Á É ó ó ó ó ű ó ó ú ó ó ú ü ó ó ó ü ó ó ó ó ó ó ü Í ű ó ű ú ü ű ó É ó ű ó ó ű ó ü ű ó ó ü ü ó ó ó ó Í ü ó ó ü ó ű ú ó ó ó ü ó ü ú ű ó ú Í Ú ű Í Ö ó Á Á Á Á É Á Á Á É ó ó ó ó ú ó ó ü ü ó ü ó ó ó ó ó

Részletesebben