PÁLYA SZAKÁG BESZÁMOLÓ Olimpiai, paralimpiai felkészülés és kvalifikáció (olimpiai számokban érintett szakágaknál)

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "PÁLYA SZAKÁG BESZÁMOLÓ 2014. 1. Olimpiai, paralimpiai felkészülés és kvalifikáció (olimpiai számokban érintett szakágaknál)"

Átírás

1 1. Olimpiai, paralimpiai felkészülés és kvalifikáció (olimpiai számokban érintett szakágaknál) Válogatott edzőtáborok: A pálya válogatott egy alkalommal kapott lehetőséget, edzőtáborozásra. Tatán az olimpiai edzőtáborba voltunk 6 napot. Ez idő alatt 1 alkalommal voltunk a bécsi Dusika stadionban fedett pályás edzésen. Az edzőtáborba egy teljesen kibővített (főként utánpótlással) keret utazott azzal a céllal, hogy a vidéki csapatokból is lehetőséget teremtsünk a pálya felé nyitni kívánó versenyzők előtt. Versenyek: A válogatott versenyeztetését egész évben saját (csapat/szülők) költségvetésből kellett kigazdálkodni. BRNO 500+1, BRNO sprint, UP EB, Prostejov MO GP, GP Vienna, felnőtt EB. Kivételt képezett az utánpótlás EB és a bécsi GP Vienna. EB MKSZ támogatott összeg , repülőjegy, , egyéb. Felnőtt EB re csak Szalontay utazott, MKSZ költségen. Eredmények: A pálya válogatott tagjai a 2014 es szezonban összesen 3 alkalommal tudtak UCI kategóriás pontszerző versenyen részt venni. UP EB, Prostejov GP, GP Vienna, Felnőtt EB (ide csak Szalontay utazását biztosították). Egyéni versenyzőként Szalontay részt vett még pontszerző versenyeken. A pontszerző versenyeken pontot érő helyezések listáját itt felsorolom. UP EB Anadia Antal Zsuzsanna, Borissza Johanna (BVSC) Sprint csapat 7. hely GP Vienna (UCI CL2): Borissza Johanna Omnium 3. hely (elit) Lovassy Krisztián Pontverseny 1. hely, Scratch 4. hely Szalontay Sándor 1000m 3. hely, Keirin 5. hely GP MO Prostejov (UCI CL1): Borissza Johanna Omnium 10. hely Kvalifikáció státusza: a 2016 os Rio i kvalifikációs cél elérése szempontjából 2014 végén látható státusz, prognózis 2015 re és a kvalifikációra. Szalontay Sándor lehetőségeit biztosítják a 2014 es év végétől, ennek megfelelően Ő szépen lépeget is előre. Szalontay Sándor jelenleg a világranglistán az 53. helyen van sprinten és 58. helyen van Keirinben, Eligibility rangsor szerinti helyezésével, joga van az idei VK rendszerben részt venni. Ezzel esetleges lehetőség nyílik az olimpiai kvalifikációs helyezések megszerzésére. Azonban a reális számítások szerint ez nagyon nehéz feladat. Számba kell venni a szabad kártyáért való erős lobbi tevékenységet, melyre jó esélyek lehetnek WCC s versenyzőként.

2 2. A válogatott és a szövetségi kapitány működése 2014 ben (felnőtt, U23, UP egyaránt) A válogatott működése, csak idézőjeles kifejezés, a szövetségi kapitány úgy szintén. Mind a keret mind a szövetségi kapitány felkészülése és versenyeztetése teljes összhangban volt. A kijelölt keretből a szezonban konkrétan versenyző és készülő versenyzők közül Szalontay Sándoron kívül, aki egyéni munkával készült, minden sportoló egységesen részt vett a keret edzésein és versenyeztetésén. 3. A 2014 es szakági versenyrendszer bemutatása szakági ranglista (felnőtt, U23, UP egyaránt) A külföldi versenyekről az 5. pontban. A pálya szakágban a hazai lehetőségek mellett próbáljuk növelni a versenyzési lehetőségeket. A Millenárison való edzés díja csapatnak óránként , Ft, válogatottnak , Ft, verseny rendezése esetén a pálya bérleti díja óránként , Ft. Mindez úgy, hogy a versenyzők és edzők kapálják ki a gazt és javítják ki a pálya hibákat. A Millenárison az öltözők nem tartoznak a pályahasználathoz, azokat ott külön kell bérelni, így aki pálya sportolni szeretne, annak szüksége van ilyen helyiségre. A kabin havi díja , Ft/hó /kiegészítő információ, a bécsi fa pályán, egy 50 alkalmas belépő kártya, kabin használattal egy szezonra, mely 5 hónap, 140 /. Ezen nehezített körülmények között, próbáljuk a pálya sportot életben tartani, 9 alkalommal rendeztünk pálya edzőversenyt. Ezeken olykor több induló vett részt, mint a Bajnokságon. A szakág versenyeztetését a mellékelt 2014 es pálya versenynaptárban lehet látni (megvalósult események). 4. A 2014 es szakági OB rendszer bemutatása (OB versenyszámok, versenyek bemutatása, indulók száma, eredmények felnőtt, U23, UP egyaránt) Pálya szakágban csak egy forduló Bajnokság létezik. Ez általában 2 3 nap alatt kerül megrendezésre minden korcsoport számára. Sprint, 500m, 1000m, 2000m, 3000m, 4000m, Sprint csapat, Scratch, Pontverseny. A Pálya Bajnokság induló létszáma kissé eltér az országúti mezőnyökétől, a vidéki kluboknak nincs pálya kerékpárja, pár darabot még kapnak a Pesti kluboktól, de edzés és felkészülési lehetőség hiánya miatt, nem indulnak a Bajnokságon. (Jegyzőkönyv mellékletként csatolva) 5. A szakág által elért 2014 es nemzetközi eredmények (felnőtt, U23, UP egyaránt VB, EB, viágkupa, egyéb nemzetközi versenyek, UCI ranglista eredmények) Eredmények: A pálya válogatott tagjai a 2014 es szezonban 15 alkalommal döntötték meg a Magyar Csúcsot, ebből 4 alaklommal Szalontay Sándor (FTC) saját csúcsait javította. A további 11 alkalommal, Antal Zsuzsanna (BVSC), Borissza Johanna (BVSC), Hajdú Máté (BVSC), Sikari Gábor (BVSC) és Szilágyi Sándor (BVSC). UP EB Anadia Antal Zsuzsa (BVSC) Sprint 20. hely, 500m 18. hely, Sprint csapat 7. hely Borissza Johanna (BVSC) Sprint 22.hely, Sprint csapat 7. hely Filutás Viktor (KSI) 3000m 26. hely, Omnium 16. hely Lődi Áron (BVSC) Sprint 20. hely, 1000m 22. hely Holló Botond (BVSC/Utesilnord) 4000m 24. hely, Omnium 18. hely.

3 Lődi Á. Antal Zs. Holló, Antal,Borissza,Filutás,Lődi Borissza J. Holló B. Filutás V.

4 Felnőtt EB Guadalupe Szalontay Sándor (FTC) Sprint 16. hely, Szalontay S. GP Vienna (UCI CL2): Borissza Johanna Omnium 3. hely (elit) Lovassy Krisztián Pontverseny 1. hely, Scratch 4. hely Holló Botond Pontverseny 7. hely, Scratch 13. hely Filutás Viktor Omnium 11. hely Lődi Áron 1000m 9. hely, Keirin 11. hely Szalontay Sándor 1000m 3. hely, Keirin 5. hely Hajdú Máté (U17) omnium 4. hely Borissza Holló, Lovassy Lovassy

5 Hajdú Máté U17 Filutás Szalontay GP MO Prostejov (UCI CL1): Borissza Johanna Omnium 10. hely Holló Botond Scratch 16. hely, Pontverseny 14. hely Szalontay Sándor sprint 10.hely Filutás Viktor Omnium 3. hely 6. A szakág egyesületi bázisának fejlődése 2014 ben (egyesületek száma, korábbi 2 évvel összehasonlítva, megszűnő egyesületek, új egyesületek) A pálya szakágban jelenleg 5 egyesület vesz részt, összehasonlítva az elmúlt évekkel ez 6 8 egyesülettel kevesebb. 7. A szakág versenyző bázisának fejlődése 2014 ben (licensszel rendelkező versenyzők ( egyéb lisensz típusok külön szerepeltetendők!!) száma, korábbi két év adataival összehasonlítva, a fejlődése, stagnálási, csökkenési trend magyarázata) A szakág fejlődési lehetősége a pálya és bérelhető kerékpárok használatának biztosítása. Amíg a Millenárist, csak beszökve lehet használni, addig a szakág fejlődése elképzelhetetlen. 8. A szakág UP helyzetének bemutatása U23 és UP korú versenyzők korkategóriánként, UP nevelésben érintett klubok felsorolása, tevékenységük rövid bemutatása, a szakág UP bázisának fejlődése / stagnálása / csökkenése magyarázatokkal a trendekre A pálya szakágban jelenleg 3 klub vesz részt úgy, hogy utánpótlás versenyzőkkel is foglalkozik (KSI, BVSC FTC). A versenyrendszerben megjelennek más klubok is, de nem egyenletes és tervszerű rendszerben. Az utánpótlás nevelés nagy részben a KSI ben történik, Ők azok ahol egyedülállóan vannak fizetett edzők erre a feladatra. A BVSC ben óvodás csoportok képzésétől indul a kiválasztás, de sajnos a továbblépés nem biztosított olyan mennyiségben, mint a jelentkezők száma.

6 A BVSC ben 2,5 éves kórtól lehet kerékpáros foglalkozásra jelentkezni, ahol a gyerekek, ügyességi pályán, a forgalomtól teljesen elzárt helyen tanulhatnak. 3 4 éves kortól kétkerekű pedálos biciklivel már komplexebb ügyességi feladatokat végeznek. A foglalkozások egész évben biztosítottak. A csoportok 6 éves korig tartanak. Onnan azonban nincs folytatási lehetőség. A KSI éves kortól fogad kerékpározni gyerekeket, szintén ügyességi pályán és elzárt területen készítik Őket. Náluk van lehetőség a tehetségek tovább lépésére a korosztályi folytonosság miatt. A korábbi pontban leírtak szerint, amíg a szakágnak nem biztosított a létesítmény és eszközhasználata, addig nem megoldható az utánpótlás nevelés bővítése. A rossz állapotban lévő pálya, még mindig alkalmas gyerekek képzésére, ha fel lehet menni rá. A pálya közepén lévő placc is jól használható terület, de az meg a jégkorongosoké, így kissé padhelyzet van. Azokat a gyerekeket, akik jelentkeznek és részt vesznek a foglalkozásokon azokat sajnos a téli időszak kiesése és így a folytonosság hiánya miatt, nem lehet megtartani. 9. A szakág edzői bázisának bemutatása 2014 évben Konkrétan a pálya szakággal foglalkozó edzők száma: 1 fő 10. A szakág versenybírói bázisának bemutatása 2014 es évben 11. A szakágon belüli tömegsportot / amatőr sportot érintő tevékenység a 2014 es évben 12. Speciális szakági programok bemutatása pl. UP iskolai programok, edzői fejlesztés, továbbképzés, bírói fejlesztés, továbbképzés stb.

7 13. Egyéb, a fenti pontokban nem taglalt, de a szakág szakmai munkáját érdemben bemutató részletek (pl. dopping ügy, baleset, egészség károsulás) 14. Az egyes szakmai területek (fent felsorolt pont) megvalósítására fordított szövetségi támogatási keretek illetve egyéb források (ha volt ilyen) táblázat szerűen megnevezés összeg megjegyzés UP pálya EB , MOB keretből GP Vienna , 2015.március 26. án kifizetve Felnőtt EB Szalontay n.a Szalontay éves versenyeztetése n.a A beszámolót szöveges formában, word formátumban, opcionálisan képekkel kiegészítve (ez nem elvárás) kérem elküldeni a fenti határidőig.

8 BESZÁMOLÓ Pálya ORV Prostejov (CZE) 2014.augusztus 23. Prostejovban volt a válogatott, GP Prostejov UCI1 kategóriájú VK szintű versenyen, kiemelkedő eredmények születtek. Borissza új Magyar csúcs, Filutás 3. hely! A válogatottat 7 fő versenyző képviselte, Antal Zsuzsanna (BVSC Zugló), Borissza Johanna (BVSC Zugló), Filutás Viktor (KSI), Hajdú Máté (BVSC Zugló), Holló Botond (BVSC Zugló/ Utesilnord), Lődi Áron (BVSC Zugló), Szalontay Sándor (FTC) képviselte. A már tradicionálisnak nevezhető Prostejov GP n világkupa szintű mezőny jelent meg. Ausztria, Lengyelország, Görögország, Belarusia, Trinidad és Tobago, Olaszország, Csehország, Irán részvételével. A válogatott kimagasló eredményeket ért el. Filutás Viktor az U19 es Omniumban (6 versenyszám összessége, scratch 9.hely, 3000m 2. hely, selejtező 5. hely, 1000m 4.hely, repülő kör 4. hely, pontverseny 2. hely) a 3. helyen végzett. Borissza Johanna ifi Európa Bajnoki 7.helyezett a felnőttek között indult az Omnium versenyen és az 500m es számban Új Magyar Csúcsot állított fel as idővel, mellyel a saját a Magyar Bajnokságon felállított or 20 éve álló csúcsát döntötte meg. Az Omnium versenyben végül a 10. helyen zárt. Szalontay Sándor a Sprint versenyben a 10. helyen végzett, Holló Botond a scratch döntőjében az 50km/h átlagsebességű versenyben a 36 kör végén a 16 helyen ért célba. Antal Zsuzsanna az Omniumban a 13. helyen zárt. Lődi Áron Sprinten ifiként a felnőttek között indult és a 29. helyen végzett. Hajdú Máté az U17 es korcsoport omniumában a 7.helyen végzett. Pataki Ibolya csapatvezető Szakosztályvezető BVSC Kerékpáros Szakosztály bvscsuli@t online.hu

BESZÁMOLÓ. a 2010. évről BUDAPESTI HONVÉD SE ATLÉTIKAI SZAKOSZTÁLY

BESZÁMOLÓ. a 2010. évről BUDAPESTI HONVÉD SE ATLÉTIKAI SZAKOSZTÁLY BESZÁMOLÓ a 2010. évről BUDAPESTI HONVÉD SE ATLÉTIKAI SZAKOSZTÁLY 2 I. Szakmai értékelés, beszámoló A Budapesti Honvéd Atlétikai Szakosztálya 2010-ben ugyan még nem hivatalosan - de ismét megszerezte az

Részletesebben

Magyar Tájékozódási Futó Szövetség Sportágfejlesztési Terv 2016-2020

Magyar Tájékozódási Futó Szövetség Sportágfejlesztési Terv 2016-2020 Magyar Tájékozódási Futó Szövetség Sportágfejlesztési Terv 2016-2020 Jelentős létszámnövelés Nemzetközi élmezőny Zöld kalandsport 1. A sportág jövőképe és értékei Jövőképünk középpontjában a nyitás, megújulás,

Részletesebben

Az elnökség gratulál a müncheni világkupán elért szép eredményekhez a csapatnak.

Az elnökség gratulál a müncheni világkupán elért szép eredményekhez a csapatnak. Magyar Evezős Szövetség Elnökségi ülés 2012. június 20. MESZ Pesterzsébeti Vízi Centrum Jelenlévők: mellékelt jelenléti ív szerint Budapest, 2012. június 20. Tervezett napirend: Napirend 1 Országos Bajnokság

Részletesebben

be/sfp-09323/2015/mlsz

be/sfp-09323/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Városi Sportegyesület Biharkeresztes A kérelmező szervezet rövidített neve - Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 857 A kérelmező jogállása

Részletesebben

Hétvégével beindul a nagyüzem a pályaversenyek terén is! Junior VB re tekintő

Hétvégével beindul a nagyüzem a pályaversenyek terén is! Junior VB re tekintő Hétvégével beindul a nagyüzem a pályaversenyek terén is! Junior VB re tekintő Javában készülnek a Héraklész Bajnok Program versenyzői is a nyári megmérettetésekre. Szeretném megosztani a kedves olvasókkal

Részletesebben

be/sfp-08285/2015/mlsz

be/sfp-08285/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Nemesnádudvari Községi Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve NKSE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 2135 A kérelmező jogállása

Részletesebben

be/sfphpm01-08073/2015/mlsz

be/sfphpm01-08073/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Szigetvári Zrínyi Miklós Sport Egyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Szigetvári Zrínyi Miklós Sport Egyesület Gazdálkodási formakód 521 Tagsági

Részletesebben

Pályázat. a Magyar Kajak-Kenu Szövetség Utánpótlás Kapitányi posztjára

Pályázat. a Magyar Kajak-Kenu Szövetség Utánpótlás Kapitányi posztjára Pályázat a Magyar Kajak-Kenu Szövetség Utánpótlás Kapitányi posztjára Készítette: Gyöngyösi János Mesteredző Tartalom I. Személyi adatok II. Az Alapszabály 36 (2) bekezdésében meghatározott feladatok végrehajtása

Részletesebben

be/sfp-10414/2015/mlsz

be/sfp-10414/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Abaujszántó VSE A kérelmező szervezet rövidített neve AVSE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám - A kérelmező jogállása Amatőr Áfa levonásra

Részletesebben

2015. év legjobb FÉRFI sportolói

2015. év legjobb FÉRFI sportolói AJ K A V ÁR O S ÖNKORMÁN YZ AT A P O L G Á R M E S T E R 8401 AJKA, Városháza Szabadság tér 12. (88) 521-101 fax:(88) 212-794 Ügyszám: 1/83/2016. Tárgy: 2015. év legjobb sportolóinak elismerése Készítette:

Részletesebben

be/sfp-08089/2015/mlsz

be/sfp-08089/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Abaliget Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Abaliget Sportegyesület Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 3170 A kérelmező

Részletesebben

KSI SE Központi Sport- és Ifjúsági SE Tel: 422-3510, Fax: 422-3544 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. e-mail: nupi@nupi.hu

KSI SE Központi Sport- és Ifjúsági SE Tel: 422-3510, Fax: 422-3544 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. e-mail: nupi@nupi.hu KSI SE Központi Sport- és Ifjúsági SE Tel: 422-3510, Fax: 422-3544 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. e-mail: nupi@nupi.hu Nemzeti Sport Intézet részére 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3 Tárgy: negyedéves

Részletesebben

Elnökségi határozatok 2002-től

Elnökségi határozatok 2002-től Elnökségi határozatok 2002-től A Magyar Triatlon Szövetség elnökségének 2002. évi határozatai... 2 A Magyar Triatlon Szövetség elnökségének 2003. évi határozatai... 15 2003. június 5-i elnökségi ülés határozatai...

Részletesebben

HÉRAKLÉSZ PROGRAM BESZÁMOLÓ 2007

HÉRAKLÉSZ PROGRAM BESZÁMOLÓ 2007 HÉRAKLÉSZ PROGRAM BESZÁMOLÓ 2007 Budapest, 2007. december I. Előzmények A Héraklész Bajnokprogram 2001. évi indítása óta változatlan, céljai, működési elvei, munkaformái és finanszírozási rendje alapvetően

Részletesebben

be/sfp-09450/2015/mlsz

be/sfp-09450/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Etyek Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Etyek SE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 600 A kérelmező jogállása Amatőr

Részletesebben

PISZKOZAT. Bevétel. Önkormányzati támogatás Állami támogatás Saját bevétel (pl.: tagdíj, jegybevétel) Látványcsapatsport. 9 MFt 8.

PISZKOZAT. Bevétel. Önkormányzati támogatás Állami támogatás Saját bevétel (pl.: tagdíj, jegybevétel) Látványcsapatsport. 9 MFt 8. Érkezett :. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: ALSÓNÉMEDI SPORT EGYESÜLET A kérelmező szervezet rövidített neve: ASE 2Gazdálkodási formakód:52 3Tagsági azonosítószám 37 Áfa levonásra

Részletesebben

A KE02938/2014/MVLSZ-4 számú határozat melléklete

A KE02938/2014/MVLSZ-4 számú határozat melléklete Oldalszám: 1 A KE02938/2014/MVLSZ-4 számú határozat melléklete Kérelem száma: KE02938/2014/MVLSZ Érkezett: Oldalszám: 2 A kérelmező adatai Általános A kérelmező szervezet teljes neve: Angyalföldi Sportiskola

Részletesebben

be/sfpmod01-08740/2015/mlsz

be/sfpmod01-08740/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Ózdi Football Club A kérelmező szervezet rövidített neve Ózdi FC Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 133 A kérelmező jogállása Amatőr Áfa

Részletesebben

be/sfphpm01-03453/2015/mksz

be/sfphpm01-03453/2015/mksz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Holler Utánpótlás Nevelési és Felnőtt Club A kérelmező szervezet rövidített neve Holler UFC Gazdálkodási formakód 521 Bajnoki osztály: Megye Áfa levonásra

Részletesebben

Beszámoló a tájfutó szakosztály 2013. évi tevékenységéről (Gyalog László, 2014. 01. 11.)

Beszámoló a tájfutó szakosztály 2013. évi tevékenységéről (Gyalog László, 2014. 01. 11.) Beszámoló a tájfutó szakosztály 2013. évi tevékenységéről (Gyalog László, 2014. 01. 11.) A szakosztály ebben az évben ha lehet, még az elmúlt év sikerei után is tovább fejlődött. Tevékenységét 97 csoportban

Részletesebben

Magyar Kajak-Kenu Szövetség 2014. a magyar kajak-kenu sport és az MKKSZ 2014. évi helyzetéről, működéséről és eredményességéről

Magyar Kajak-Kenu Szövetség 2014. a magyar kajak-kenu sport és az MKKSZ 2014. évi helyzetéről, működéséről és eredményességéről TÁJÉKOZTATÓ JELENTÉS a magyar kajak-kenu sport és az MKKSZ 2014. évi helyzetéről, működéséről és eredményességéről Készült az MKKSZ 2015. évi rendes közgyűlésére Budapest, 2015. március 11. Oldal: 1 /

Részletesebben

Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt

Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt Oldalszám: 1 Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt Kérelem száma: KE02917/2014/MJSZ Érkezett: Ügyiratszám: KE02917/2014/MJSZ-3 Oldalszám: 2 A kérelmező adatai Általános A kérelmező

Részletesebben

PRE AMBULUM Teskánd KSE (sportszervezet) szakmai beszámolójához

PRE AMBULUM Teskánd KSE (sportszervezet) szakmai beszámolójához PRE AMBULUM Teskánd KSE (sportszervezet) szakmai beszámolójához Egyesületünk az MLSZ áltat be/sfpmod02-3084/2013. határozatszámon jóváhagyott sportfejlesztési programjának hivatalos beszámolója előszavaként

Részletesebben

be/sfphpm01-09883/2015/mlsz

be/sfphpm01-09883/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Tác-Csősz Gorsium Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Tác-Csősz GSE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 208100 A kérelmező

Részletesebben

be/sfphpm01-08226/2015/mlsz

be/sfphpm01-08226/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Kaposfüred Sport Club A kérelmező szervezet rövidített neve Kaposfüred SC Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 1483 A kérelmező jogállása

Részletesebben

Magyar Evezős Szövetség. Az evezős utánpótlás válogatott keret 2012. évi felkészülési programja

Magyar Evezős Szövetség. Az evezős utánpótlás válogatott keret 2012. évi felkészülési programja Magyar Evezős Szövetség Az evezős utánpótlás válogatott keret 0. évi felkészülési programja Budapest, 0. január Készítette: Utánpótlás edzői team I. Helyzetelemzés A jövő évi ifjúsági világversenyekre

Részletesebben

1 / 10 2013.03.05. 15:59

1 / 10 2013.03.05. 15:59 1 / 10 2013.03.05. 15:59 1Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: A kérelmező szervezet rövidített neve: 2 Gazdálkodási formakód: Csepregi Sportegyesület Csepregi SE 3 Tagsági

Részletesebben

1 / 19 2013.10.28. 21:38

1 / 19 2013.10.28. 21:38 1 / 19 2013.10.28. 21:38 1 Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: A kérelmező szervezet rövidített neve: Balmaz Utánpótlás Kézilabda Egyesület BUKE 2 Gazdálkodási formakód:

Részletesebben

Rövidített sportágvezetői értékelések:

Rövidített sportágvezetői értékelések: Szakmai értékelés: A csapat összetétele atlétika 14 fő judo 8 fő műugrás 1 fő Rg. 6 fő sportlövészet 10 fő taekwondo 1 fő tenisz 3 fő torna 5 fő úszás 8 fő vívás 16 fő vízilabda 13 fő Összesen 85 fő A

Részletesebben

be/sfphpm01-10528/2015/mlsz

be/sfphpm01-10528/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Bükkszentkereszti Sportkör A kérelmező szervezet rövidített neve Bükkszentkereszti SK. Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 157 A kérelmező

Részletesebben

be/sfphpm01-03491/2015/mksz

be/sfphpm01-03491/2015/mksz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Veszprémi Kézilabda Korlátolt Felelősségű Társaság A kérelmező szervezet rövidített neve Veszprémi Kézilabda Kft Gazdálkodási formakód 113 Bajnoki osztály:

Részletesebben

1 / 11 2014.10.31. 12:35

1 / 11 2014.10.31. 12:35 1 / 11 2014.10.31. 12:35 1 Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: A kérelmező szervezet rövidített neve: Városi Kézilabda Klub Nyírbátor VKK Nyírbátor 2 Gazdálkodási formakód:

Részletesebben

1 / 19 2013.04.29. 14:59

1 / 19 2013.04.29. 14:59 1 Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: A kérelmező szervezet rövidített neve: Demecseri Városi Közhasznú Sportegyesület DVKSE 2 Gazdálkodási formakód: Áfa levonásra a pályázatban

Részletesebben

Szekeres Pál a riói Paralimpia kerekesszékes vívás versenyigazgatója.

Szekeres Pál a riói Paralimpia kerekesszékes vívás versenyigazgatója. Újabb aranyérem az erőemelőknél Tunkel Nándor, a riói paralimpia helyszínén az Erőemelő Világkupán, kategóriájában 151 kilogramm kinyomásával aranyérmes lett! Gratulálunk neki az eredményéhez! További

Részletesebben

Balla Viktor Emlékverseny

Balla Viktor Emlékverseny Hajdú-Bihar Megyei Területi Évadnyitó Kerékpárverseny Debrecen, 2016. márc. 27. Balla Viktor Emlékverseny Versenykiírás 1. A verseny fővédnöke: dr. Papp László, Debrecen Megyei Jogú Város polgármestere

Részletesebben

be/sfphpm01-05247/2015/mkosz

be/sfphpm01-05247/2015/mkosz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Kozármisleny Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve KSE A szakszövetség vagy a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség versenyrendszerében

Részletesebben

be/sfphpm01-10637/2015/mlsz

be/sfphpm01-10637/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Tápiószőlősi Községi Sport Egyesület A kérelmező szervezet rövidített neve TKSE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 60908 A kérelmező jogállása

Részletesebben

MAGYAR VÍVÓ SZÖVETSÉG Elnökségi ülés -2015. 08. 18. 8/2015. ELNÖKSÉGI EMLÉKEZTETŐ

MAGYAR VÍVÓ SZÖVETSÉG Elnökségi ülés -2015. 08. 18. 8/2015. ELNÖKSÉGI EMLÉKEZTETŐ MAGYAR VÍVÓ SZÖVETSÉG Elnökségi ülés -2015. 08. 18. 8/2015. ELNÖKSÉGI EMLÉKEZTETŐ Készült az MVSZ elnökségének 2015. 08. 18. napjára, a Magyar Sport Háza IV. emeleti tárgyalójában (XIV. Budapest, Istvánmezei

Részletesebben

Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt

Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt Oldalszám: 1 Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt Kérelem száma: KE06305/2015/MJSZ Érkezett: Ügyiratszám: KE06305/2015/MJSZ-3 Oldalszám: 2 A kérelmező adatai Általános A kérelmező

Részletesebben

2015/2016. tanévi Országos Döntő V-VI. KORCSOPORT

2015/2016. tanévi Országos Döntő V-VI. KORCSOPORT 2015/2016. tanévi Országos Döntő V-VI. KORCSOPORT Kedves Sportbarátok! Tisztelt Versenyzők, Edzők, Vendégeink! Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata és sportszerető lakossága nevében köszöntöm a középiskolai

Részletesebben

Magyar Úszó Szövetség Országos Bajnokságok 2016. évi Versenykiírása

Magyar Úszó Szövetség Országos Bajnokságok 2016. évi Versenykiírása Magyar Úszó Szövetség Országos Bajnokságok 2016. évi Versenykiírása 1. A VERSENYEK CÉLJA A Magyar Úszó Szövetség (továbbiakban: MÚSZ) által szervezett legmagasabb szintű versenyeken Magyarország 2016 évi

Részletesebben

be/sfphpm01-10515/2015/mlsz

be/sfphpm01-10515/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Mogyoród Football Club A kérelmező szervezet rövidített neve Mogyoród FC Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 6486 A kérelmező jogállása

Részletesebben

be/sfphpm01-09397/2015/mlsz

be/sfphpm01-09397/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Simontornyai Torna Club 22 A kérelmező szervezet rövidített neve STC 22 Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 1738 A kérelmező jogállása Amatőr

Részletesebben

http://kezikerelem.innospectrum.hu/kerelem2014/print?w=1 1 / 36 2014.12.02. 14:12

http://kezikerelem.innospectrum.hu/kerelem2014/print?w=1 1 / 36 2014.12.02. 14:12 1 / 36 2014.12.02. 14:12 Ügyiratszám : be/sfphp03-2121/2014/mksz 1 Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: A kérelmező szervezet rövidített neve: Kiskőrös Kézilabda Sportszervezet

Részletesebben

Újabb nemzetközi versenyen a kalocsai úszók

Újabb nemzetközi versenyen a kalocsai úszók 2014 Újabb nemzetközi versenyen a kalocsai úszók Az elmúlt hétvégén került megrendezésre a XII. Halászlé Kupa nevet viselő nemzetközi úszóverseny Baján. A Kalocsai Úszó-és Vízilabda Egyesület (kalocsaiuszoegyesulet.csapata.hu)

Részletesebben

Előterjesztés a Pyeongchang XXIII. Téli Olimpiai Játékokról és a magyar csapat sportszakmai helyzetéről

Előterjesztés a Pyeongchang XXIII. Téli Olimpiai Játékokról és a magyar csapat sportszakmai helyzetéről Előterjesztés a Pyeongchang XXIII. Téli Olimpiai Játékokról és a magyar csapat sportszakmai helyzetéről MOB Közgyűlés - 2016. április 26. 1. fejezet - BEVEZETŐ A XXIII. Téli Olimpia megrendezésére három

Részletesebben

Hírlevél 2011. évi 4. megjelenés Magyar Atlétikai Szövetség

Hírlevél 2011. évi 4. megjelenés Magyar Atlétikai Szövetség Hírlevél 2011. évi 4. megjelenés Magyar Atlétikai Szövetség Az elmúlt időszakban zajlottak az események a Magyar Atlétikai Szövetségben és hazánk atlétikájának világában. Jelen hírlevelünkben többek között

Részletesebben

ATLÉTIKAI SZABÁLYKÖNYV 2016

ATLÉTIKAI SZABÁLYKÖNYV 2016 ATLÉTIKAI SZABÁLYKÖNYV 2016 A Magyar Atlétikai Szövetség megbízásából az IAAF Competition Rules 2012-13, 2014-15, 2016-17, valamint a korábbi hazai kiadás (2010.) alapján összeállította: dr. Horváth Judit

Részletesebben

MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT A BÍRÓK SZÁMÁRA Bevezetés

MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT A BÍRÓK SZÁMÁRA Bevezetés MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT A BÍRÓK SZÁMÁRA Bevezetés A kerékpársport jelentősen fejlődött az utóbbi években. A versenyek iránti érdeklődés folyamatosan növekszik. A nagyobb versenyeket soha nem követte ilyen

Részletesebben

A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG

A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG NEMZETI RÖGBI BAJNOKSGÁNAK és további versenyeinek 2014/2015. ÉVI KIÍRÁSA MAGYAR RÖGBI SZÖVETSÉG Magyar Sport Háza 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. III. Telefon: (36)- 30 450 5006

Részletesebben

AMATŐR EJTŐERNYŐS CÉLRASZÁLLÓ VERSENY KIÍRÁSA A GÖDÖLLŐI DROP ZONE LÉGTÉR MEGVALÓSÍTÁSÁNAK ÖRÖMÉRE

AMATŐR EJTŐERNYŐS CÉLRASZÁLLÓ VERSENY KIÍRÁSA A GÖDÖLLŐI DROP ZONE LÉGTÉR MEGVALÓSÍTÁSÁNAK ÖRÖMÉRE Sky Escort Hungary Aero Club Opitz Nándor Repülőklub. AMATŐR EJTŐERNYŐS CÉLRASZÁLLÓ VERSENY KIÍRÁSA A GÖDÖLLŐI DROP ZONE LÉGTÉR MEGVALÓSÍTÁSÁNAK ÖRÖMÉRE Gödöllő. 2015. 10. 2-3-4 2 Sky Escort Hungary Aero

Részletesebben

ÖSSZESÍTŐ ADATLAP. A kérelmező szervezet teljes neve: Magyar Testnevelési Egyetem Sportegyesülete

ÖSSZESÍTŐ ADATLAP. A kérelmező szervezet teljes neve: Magyar Testnevelési Egyetem Sportegyesülete Ügyiratszám 1 : Érkezett 1 : ÖSSZESÍTŐ ADATLAP 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: Magyar Testnevelési Egyetem Sportegyesülete A kérelmező szervezet rövidített neve: TFSE Gazdálkodási

Részletesebben

be/sfphpm01-05201/2015/mkosz

be/sfphpm01-05201/2015/mkosz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Dunaújvárosi Sárkányok Kosárlabda Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Dunaújvárosi Sárkányok SE A szakszövetség vagy a Magyar Egyetemi-Főiskolai

Részletesebben

MAGYAR ERŐEMELŐ SZÖVETSÉG

MAGYAR ERŐEMELŐ SZÖVETSÉG MAGYAR ERŐEMELŐ SZÖVETSÉG Versenyző-nyilvántartási és Átigazolási Szabályzat 1. A Szabályzat hatálya (1) A Szabályzat hatálya kiterjed az erőemelő sportágban sporttevékenységet folytató versenyszerű sportolóra

Részletesebben

be/sfp-8796/2015/mlsz

be/sfp-8796/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Szolnoki MÁV Futball Club Korlátolt Felelősségű Társaság A kérelmező szervezet rövidített neve Szolnoki MÁV FC Kft Gazdálkodási formakód 113 Tagsági

Részletesebben

be/sfp-10565/2015/mlsz

be/sfp-10565/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve TÖKMAG Focisuli Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve TÖKMAG Focisuli SE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 3523 A kérelmező

Részletesebben

Magyarország Csörgőlabda Utánpótlás Nemzeti Bajnokság 2013-2014. évi Versenykiírása

Magyarország Csörgőlabda Utánpótlás Nemzeti Bajnokság 2013-2014. évi Versenykiírása Magyarország Csörgőlabda Utánpótlás Nemzeti Bajnokság 2013-2014. évi Versenykiírása 1. A bajnokság szervezője: A bajnokságot a Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége által kinevezett Parasport Albizottság

Részletesebben

FÉRFI KÉZILABDA DÖNTŐ A

FÉRFI KÉZILABDA DÖNTŐ A MAGYAR EGYETEMI-FŐISKOLAI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG FÉRFI KÉZILABDA DÖNTŐ A KUPÁÉRT NŐI KÉZILABDA DÖNTŐ A KUPÁÉRT Széchenyi István Egyetem Győr 2014. május 19-20. 1 A BAJNOKSÁG DÖNTŐJÉT A MAGYAR EGYETEMI-FŐISKOLAI

Részletesebben

NEMZETKÖZI UP. VERSENYEK - 2009

NEMZETKÖZI UP. VERSENYEK - 2009 NEMZETKÖZI UP. VERSENYEK - 2009 Új helyszínen pályacsúcs - Schwechat ifi verseny 2009. május 31. - A szokás hatalom! kezdte rövid beszámolóját a schwecháti utánpótlás versenyrıl Lengyák György. - Anélkül,

Részletesebben

be/sfp-11740/2016/mlsz

be/sfp-11740/2016/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Ózdi Football Club A kérelmező szervezet rövidített neve Ózdi FC Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 133 A kérelmező jogállása Amatőr Áfa

Részletesebben

be/sfp-08451/2015/mlsz

be/sfp-08451/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Bajánsenye Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Bajánsenye SE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 1793 A kérelmező jogállása

Részletesebben

MAGYAR ERŐEMELŐ SZÖVETSÉG. ORSZÁGOS DÖNTŐ BUDAPEST 2014. március 28-29-30.

MAGYAR ERŐEMELŐ SZÖVETSÉG. ORSZÁGOS DÖNTŐ BUDAPEST 2014. március 28-29-30. MAGYAR ERŐEMELŐ SZÖVETSÉG ORSZÁGOS DÖNTŐ BUDAPEST 2014. március 28-29-30. 1 2013/2014. TANÉVI XV. FEKVENYOMÓ DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 1. Az országos döntő célja: A fekvenyomó sport népszerűsítése

Részletesebben

http://kezikerelem.globalsoftware.hu/kerelem2012/print?w=2

http://kezikerelem.globalsoftware.hu/kerelem2012/print?w=2 1 / 11 2012. 05. 31. 23:01 1 Érkezett : 1. A KÉRELMEZİ ADATAI A kérelmezı szervezet teljes neve: A kérelmezı szervezet rövidített neve: 2 Gazdálkodási formakód: Angyalföldi Sportiskola és Diáksport Egyesület

Részletesebben

be/sfp-10564/2015/mlsz

be/sfp-10564/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Kazinczy Ferenc Általános Iskola Diák Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Kazinczy DSE Gazdálkodási formakód 001 Tagsági azonosítószám

Részletesebben

be/sfphpm01-08489/2015/mlsz

be/sfphpm01-08489/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve i Labdarúgó Club Közös Torna Egylet Sportiskola A kérelmező szervezet rövidített neve i LC Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 2590 A kérelmező

Részletesebben

A MÚSZ 2012. évi Országos Bajnokságai és a MÚSZ által rendezendő versenyek tervezett kiírása

A MÚSZ 2012. évi Országos Bajnokságai és a MÚSZ által rendezendő versenyek tervezett kiírása VERSENYKIÍRÁSOK A MÚSZ 2012. évi Országos Bajnokságai és a MÚSZ által rendezendő versenyek tervezett kiírása A versenyek célja: A MÚSZ (továbbiakban: Szövetség) által szervezett legmagasabb szintű versenyeken

Részletesebben

A SZENIOR ÚSZÁS MAGYARORSZÁGI VERSENYSZABÁLYAI (Kiegészítés a FINA SW szabályaihoz) Magyar Szenior Úszók Országos Szövetsége

A SZENIOR ÚSZÁS MAGYARORSZÁGI VERSENYSZABÁLYAI (Kiegészítés a FINA SW szabályaihoz) Magyar Szenior Úszók Országos Szövetsége A SZENIOR ÚSZÁS MAGYARORSZÁGI VERSENYSZABÁLYAI (Kiegészítés a FINA SW szabályaihoz) Magyar Szenior Úszók Országos Szövetsége 1. A VERSENYSZABÁLYOK HATÁLYBA LÉPÉSE Jelen szenior versenyszabályok a Magyarország

Részletesebben

be/sfp-10123/2015/mlsz

be/sfp-10123/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Piricse Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Piricse SE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 1683 A kérelmező jogállása Amatőr

Részletesebben

be/sfp-9013/2015/mlsz

be/sfp-9013/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Jáki Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Jáki SE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 1821 A kérelmező jogállása Amatőr

Részletesebben

MEGYEI AMATŐR KÖZÉPISKOLÁS KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁS 2015/2016.

MEGYEI AMATŐR KÖZÉPISKOLÁS KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁS 2015/2016. MEGYEI AMATŐR KÖZÉPISKOLÁS KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁS 2015/2016. 5. d) Ebben a bajnokságban NEM SZEREPELHET olyan játékos, aki a 2015/2016-es bajnoki évre rendelkezik az MKOSZ JNSZ Megyei Szövetsége

Részletesebben

be/sfp-10089/2015/mlsz

be/sfp-10089/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Merkapt Maraton Team SE A kérelmező szervezet rövidített neve Merkapt SE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 3345 A kérelmező jogállása

Részletesebben

Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt

Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt Oldalszám: 1 Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt Kérelem száma: KE03007/2014/MJSZ Érkezett: Ügyiratszám: KE03007/2014/MJSZ-3 Oldalszám: 2 A kérelmező adatai Általános A kérelmező

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Megyei Igazgatóság VESZPRÉM MEGYEI II. OSZTÁLY Veszprém Megyei II. ú férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2015 2016. Tartalom 1. A bajnokság szervezője

Részletesebben

Résztvevők Cél Igényelt támogatás. Nem érin tett 850000 X X. S.sz. Pályázó Projekt időtartama. Érin tett. Nem kizárt

Résztvevők Cél Igényelt támogatás. Nem érin tett 850000 X X. S.sz. Pályázó Projekt időtartama. Érin tett. Nem kizárt Pályázati projekt adatok Nyilatkozatok S.sz. Pályázó Projekt időtartama 1. RUMBA Táncsport Egyesület Pályázat azon.: SPO 001 15 2015 01 01 tól 2015 12 31 ig Résztvevők Cél Igényelt támogatás 80 Utánpótlás

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés. 2012. évi. Tollszár-Kontravéd Közhasznú Sportegyesület. 2461 Tárnok, Madách u. 55.

Közhasznúsági jelentés. 2012. évi. Tollszár-Kontravéd Közhasznú Sportegyesület. 2461 Tárnok, Madách u. 55. Közhasznúsági jelentés 2012. évi Tollszár-Kontravéd Közhasznú Sportegyesület 2461 Tárnok, Madách u. 55. Adószám: 18717660-1-13 1. Általános rész Az Egyesület bemutatása: Alapítás éve: 2007. Bírósági végzés

Részletesebben

Püspökszilágy Község testnevelésének és sportjának helyzete. Püspökszilágy Község testnevelésének és sportjának helyzete

Püspökszilágy Község testnevelésének és sportjának helyzete. Püspökszilágy Község testnevelésének és sportjának helyzete Bevezető Püspökszilágy Község Önkormányzata a sporttörvényben előírt kötelezettsége teljesítése céljából- az alapelvek érvényesítése, a társadalmi célok megvalósítása és megoldandó feladatok elvégzése

Részletesebben

Mountain Bike Diákolimipa Megyei Döntő és nyílt verseny valamit Borsod Bajnoka 1. futam (Borsod-Abaúj-Zemplén, megye)

Mountain Bike Diákolimipa Megyei Döntő és nyílt verseny valamit Borsod Bajnoka 1. futam (Borsod-Abaúj-Zemplén, megye) Mountain Bike Diákolimipa Megyei Döntő és nyílt verseny valamit Borsod Bajnoka 1. futam (Borsod-Abaúj-Zemplén, megye) Bükkszentkereszt, Lapka Sportpálya 2016. május 21. Mountain Bike Megyei Diákolimpia

Részletesebben

MAGYARORSZÁG PÁLYA BAJNOKSÁGA (rendezők: FSZSE, BVSC kerékpáros szakosztály, MKSZSZ) Budapest - Millenáris

MAGYARORSZÁG PÁLYA BAJNOKSÁGA (rendezők: FSZSE, BVSC kerékpáros szakosztály, MKSZSZ) Budapest - Millenáris MAGYARORSZÁG PÁLYA BAJNOKSÁGA (rendezők: FSZSE, BVSC kerékpáros szakosztály, MKSZSZ) Budapest - Millenáris Kezdő fiú 1. 2 HUN19990806 LÁSZLÓ Tamara KSI-SE 15,70 2. 4 HUN20020108 HÁJOS Dániel KSI-SE 15,73

Részletesebben

Beszámoló a Marcali és Vidéke Horgászegyesület 2011. évi munkájáról (2012. február 18.)

Beszámoló a Marcali és Vidéke Horgászegyesület 2011. évi munkájáról (2012. február 18.) Beszámoló a Marcali és Vidéke Horgászegyesület 2011. évi munkájáról (2012. február 18.) Tisztelt horgásztársak! Köszöntök minden megjelent horgásztársat az elmúlt éves munkánkat értékelő közgyűlésünkön.

Részletesebben

be/sfp-4204/2015/mkosz

be/sfp-4204/2015/mkosz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Herceghalmi Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve HHSE A szakszövetség vagy a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség versenyrendszerében

Részletesebben

Héraklész program. (1) A Héraklész program leírása

Héraklész program. (1) A Héraklész program leírása Héraklész program (1) A Héraklész program leírása A Héraklész program kezdete egészen 2001be nyúlik vissza, amikor is 13 sportággal, köztük a tenisszel, elkezdődött egy új stratégia az utánpótlás neveléssel

Részletesebben

KEM-ATSZ Elnökségének szakmai beszámolója. ( 2011. február 9 2012. április 1. )

KEM-ATSZ Elnökségének szakmai beszámolója. ( 2011. február 9 2012. április 1. ) KEM-ATSZ Elnökségének szakmai beszámolója ( 2011. február 9 2012. április 1. ) 1. Az Elnökség munkája 2. Az Elnökség kapcsolata a klubokkal, szakosztályokkal 3. Az Elnökség kapcsolata a regionális és országos

Részletesebben

1 / 10 2013.10.14. 11:33

1 / 10 2013.10.14. 11:33 1 / 10 2013.10.14. 11:33 1Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: A kérelmező szervezet rövidített neve: 2 Gazdálkodási formakód: Volán - Sényő Sport Club Volán - Sényő SC 3

Részletesebben

Közgyűlési Beszámoló az ATSK Szeged sportegyesület 2011. évi tevékenységéről 2012. április 14.

Közgyűlési Beszámoló az ATSK Szeged sportegyesület 2011. évi tevékenységéről 2012. április 14. Közgyűlési Beszámoló az ATSK Szeged sportegyesület 2011. évi tevékenységéről 2012. április 14. Márki Ernő ügyvezető Asztalitenisz Sport Klub Szeged Székhely és PP. Terem: 6723 Szeged, Budapesti krt. 5-7.

Részletesebben

STRANDLABDARÚGÁS U-15

STRANDLABDARÚGÁS U-15 Magyar Labdarúgó Szövetség SOMOGY MEGYEI IGAZGATÓSÁGA STRANDLABDARÚGÁS U-15 VERSENYKIÍRÁSA Megyei fiú U-15 korosztály 2016 Határozatszám ELN-195/1/XV/2015 Jóváhagyás 2015.12.08 Hatályba lépés 2016.01.08

Részletesebben

1. melléklet Összefoglaló az Ózdi Teknőc Futó Club közhasznú, nonprofit sportegyesület 2015. évi tevékenységéről, eredményeiről és 2016.

1. melléklet Összefoglaló az Ózdi Teknőc Futó Club közhasznú, nonprofit sportegyesület 2015. évi tevékenységéről, eredményeiről és 2016. 1. melléklet Összefoglaló az Ózdi Teknőc Futó Club közhasznú, nonprofit sportegyesület 2015. évi tevékenységéről, eredményeiről és 2016. évi terveiről Egyesület neve: Ózdi Teknőc Futó Club Egyesület címe:

Részletesebben

Budapesti Diáksport Szövetség 2014/2015. TANÉVI ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ III. KORCSOPORT LEÁNY. Vajda Péter Ének-Zenei Általános és Sportiskola 2014.12.03.

Budapesti Diáksport Szövetség 2014/2015. TANÉVI ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ III. KORCSOPORT LEÁNY. Vajda Péter Ének-Zenei Általános és Sportiskola 2014.12.03. Budapesti Diáksport Szövetség 2014/2015. TANÉVI ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ III. KORCSOPORT LEÁNY Vajda Péter Ének-Zenei Általános és Sportiskola 2014.12.03. 1 Kedves Fiatalok! Tisztelt Testnevelők, Felkészítők!

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség. Szakmai és pénzügyi terv

Magyar Labdarúgó Szövetség. Szakmai és pénzügyi terv Magyar Labdarúgó Szövetség Szakmai és pénzügyi terv 2016 Bevezetés Az Alapszabály értelmében az MLSZ köteles évente a Küldöttközgyűlésen tárgyalni a szövetség soron következő szakmai- és pénzügyi tervét.

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V Sárisáp Község Polgármesteri Hivatalától 2523 Sárisáp, Fı utca 123. Telefon: 33/518-310. Fax: 33/518-311. E-mail: sarisap@invitel.hu J E G Y Z İ K Ö N Y V Sárisáp Község Önkormányzat Képviselı-testületének

Részletesebben

Beszámoló. Futballtorna és Nyárbúcsúztató táncház. rendezvényről

Beszámoló. Futballtorna és Nyárbúcsúztató táncház. rendezvényről Beszámoló Futballtorna és Nyárbúcsúztató táncház rendezvényről A Nőszirom Kállósemjéni Nők Egyesülete 2013. augusztus 23-án tartotta Futballtorna és Nyárbúcsúztató táncház rendezvényét. A rendezvényt megelőzően

Részletesebben

A felnőtt magyar kajak-kenu válogatott 2016. évi felkészülési programja

A felnőtt magyar kajak-kenu válogatott 2016. évi felkészülési programja A felnőtt magyar kajak-kenu válogatott 206. évi felkészülési programja Budapest, 205. október 9. előterjesztő: Csabai Edvin szakmai igazgató A felnőtt magyar kajak-kenu válogatott 206. évi felkészülési

Részletesebben

http://kosarkerelem.globalsoftware.hu/kerelem2012/print?w=piszk

http://kosarkerelem.globalsoftware.hu/kerelem2012/print?w=piszk Page 1 of 18 1 Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: A kérelmező szervezet rövidített neve: 2 Gazdálkodási formakód: 521 Szentendrei Kosárlabda Sport Egyesület SZKSE 3 A szakszövetség

Részletesebben

Bemutatkozás. Programom. Magyar Kerékpáros Szövetség Nagy Zoltán - Országúti Szakágvezetői Pályázat

Bemutatkozás. Programom. Magyar Kerékpáros Szövetség Nagy Zoltán - Országúti Szakágvezetői Pályázat Címzett: Tárgy: Magyar Kerékpáros Szövetség Nagy Zoltán - Országúti Szakágvezetői Pályázat Bemutatkozás Nagy Zoltán vagyok. 1970-ben, Debrecenben születtem. 1985-1990 között kerékpároztam a Debreceni SI

Részletesebben

Fővédnök: Hidvégi József, Fonyód polgármestere

Fővédnök: Hidvégi József, Fonyód polgármestere II. BÚI Triatlon Rövid távú Amatőr OB Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokság Ifjúsági EB válogató Országos Utánpótlás és Sprint Triatlon Ranglista Verseny Fonyód 2016. június 11. Fővédnök: Hidvégi

Részletesebben

be/sfphpm01-09247/2015/mlsz

be/sfphpm01-09247/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Szeleste-Pósfa Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Szeleste-Pósfa SE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 1883 A kérelmező

Részletesebben

Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt

Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt Oldalszám: 1 Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt Kérelem száma: KE06284/2015/MJSZ Érkezett: Ügyiratszám: KE06284/2015/MJSZ-3 Oldalszám: 2 A kérelmező adatai Általános A kérelmező

Részletesebben

HATÁROZATOK. MVLSZ elnökségi ülés, 2013. január 3.

HATÁROZATOK. MVLSZ elnökségi ülés, 2013. január 3. HATÁROZATOK MVLSZ elnökségi ülés, 2013. január 3. 1./2013. Férfi szövetségi kapitány választás A pályázatok érvényessége tekintetében Gergely István kéri Dr. Vincze Balázs pályázatával kapcsolatos jogi

Részletesebben

HAJDÚ KUPA. Debrecen, 2016. május 14-15.

HAJDÚ KUPA. Debrecen, 2016. május 14-15. HAJDÚ KUPA Magyar Egyetemi- Főiskolai Országos Bajnokság Debrecen, 2016. május 14-15. Időfutam és mezőnyverseny Versenykiírás 1. A verseny védnökei: dr. Papp László, Debrecen Megyei Jogú Város polgármestere

Részletesebben

MAGYAR KERÉKPÁRSPORTOK SZÖVETSÉGE

MAGYAR KERÉKPÁRSPORTOK SZÖVETSÉGE A MAGYAR KERÉKPÁRSPORTOK SZÖVETSÉGE DOPPINGELLENES SZABÁLYZATA Jóváhagyta az MKSZ Elnöksége a 2016-03-09. 5. számú határozatával. 1. (1) Jelen doppingellenes szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) hatálya

Részletesebben

http://jegkorongkerelem.globalsoftware.hu/kerelem2012/admin?todo=...

http://jegkorongkerelem.globalsoftware.hu/kerelem2012/admin?todo=... / 22 2012.08.28. 11:38 1 Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: A kérelmező szervezet rövidített neve: 2 Gazdálkodási formakód: Alba Volán Sportclub Alba Volán SC 3 A szakszövetség

Részletesebben