A ban meghirdetésre kerülő szakvizsga letételéhez kötelező továbbképzések

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A 2015-2016-ban meghirdetésre kerülő szakvizsga letételéhez kötelező továbbképzések"

Átírás

1 Meghirdető /, A lapot minden orvosi szakma részére (kivéve: fog- és szájbetegségek, patológia) OVSZ Budapest-OVSZ DRVK Transzfúziós tanfolyam február vagy április vagy május hónappal a hirdetett időpont előtt OVSZ DRVK (kivéve gyógyszerész) i tanfolyam- Egészségügyi menedzsment május 23 - júnus május 13. szervezés alatt (kivéve gyógyszerész) i tanfolyam- Akut és krónikus fájdalomcsillapítás június május 13. szervezés alatt (kivéve gyógyszerész) allergológia és klinikai immunológia DE KK Gyermekgyógyászati i tanfolyam- Orvosi kommunikáció, pályaszocializáció június május 13. Gyermekgyógyászati kötelező szinentartó továbbképző tanfolyam (DE/2015.II/00072) teljes szakképzés ideje alatt október október 5. szervezés alatt Pongrácz Anikó pongracz.aniko@med. unideb.hu DE KK Gyermekgyógyászati aneszteziológia és intenzív terápia DE KK Aneszteziológia és Intenzív Terápiás Az aneszteziológia és intenzív terápia alapjai február december 31. DE KK Auguszta AITT Oktatóterme aneszteziológia és intenzív terápia; intenzív terápia DE KK Aneszteziológia és Intenzív Terápiás Speciális aneszteziológiai és intenzív terápiás ellátás I március január 31. DE KK Auguszta AITT Oktatóterme aneszteziológia és intenzív terápia; intenzív terápia DE KK Aneszteziológia és Intenzív Terápiás Speciális aneszteziológiai és intenzív terápiás ellátás II április február 28. DE KK Auguszta AITT Oktatóterme frissítve:

2 Meghirdető /, A lapot arc- és állcsont sebészet DE ÁOK Igazságügyi Orvostani Igazságügyi Orvostani Alapismeretek november október 15. DE ÁOK Igazságügyi Orvostani - tanterem belgyógyászat belgyógyászat DE ÁOK Begyógyászati A épület Dr. Lőrincz István EKG tanfolyam január január 10. DE ÁOK Belgyógyászati Belgyógyászati szakvizsgára előkészítő és belgyógyászati szakorvosi ismereteket megújító előadások I II II IV V. 27. legalább 2 héttel a tanfolyam előtt belgyógyászat DE ÁOK Belgyógyászati XIII. Belgyógyászati Napok június május 31. DE ÁOK Belgyógyászati "A" épület DE ÁOK Belgyógyászati - Fekete Ildikófekete.ildiko@belklinika Belgyógyászati DE ÁOK.com "A" épület DE ÁOK Belgyógyászati - Fekete Ildikófekete.ildiko@belklinika Elmáleti Tömb.com nagyelőadó belgyógyászat DE ÁOK Onkológiai Komplex onkoterápia - Újdonságok és standardok 2014 Csak szeptemberétől iratkozók részére a bőrgyógyászat DE ÁOK Bőrklinika Bőrsebészeti továbbképzés bőrgyógyászat bőrgyógyászat csecsemő- és gyermekgyógyászat DE ÁOK Bőrklinika DE ÁOK Bőrklinika DE KK Gyermekgyógyászati I.- Az urigenitális daganatok kezelésének új szempontjai II. -Egyes, nem -colorectalis, gastrointestinális daganatok kezelésének új szemppontjai III.- A tüdődaganatok kezelésének új kérdései 2015.IV. -Az emlőrák kezelésének új szempontjai V. - Egyes ritka daganatok január VI. - A colorectalis daganatok június havonta 1 nap október 9-től minden hónap második pénteke október 2-től minden hónap első pénteke 18. Bőrgyógyászati szövettani továbbképzés/tanfolyam 11. Bőrgyógyászati rezidensi/szakorvosjelölti október 29-től továbbképzés/tanfolyamvideokonferencia minden hónap utolsó technikával csütörtöke október 8. Gyermekgyógyászati kötelező szinentartó továbbképző tanfolyam (DE/2015.II/00072) október október 5. Orosz Nikolett 52/255- DE ÁOK Onkológiai 374 Sugárterápia orosz.nikolett@med.uni Nem Önálló deb.hu I. emeleti tanterem DE ÁOK Bőrklinika DE KK dermatologia@med.uni Bőrgyógyászati deb.hu DE ÁOK Bőrklinika DE KK dermatologia@med.uni Bőrgyógyászati deb.hu DE ÁOK Bőrklinika DE KK dermatologia@med.uni Bőrgyógyászati deb.hu Pongrácz Anikó pongracz.aniko@med. unideb.hu DE KK Gyermekgyógyászati érsebészet Műtéttani frissítve:

3 foglakozásorvostan Meghirdető /, DE Családorvosi és Foglalkozásegészségügyi Szakvizsga előkészítő ebben az évben nincs tanfolyam hirdetve A lapot fül- orr- gégegyógyászat DE ÁOK Fül- Orr -Gégészeti és Fej- Nyaksebészeti Szakvizsga előkészítő tanfolyam Ebben az évben másik egyetem szervezi fül- orr- gégegyógyászat fül- orr- gégegyógyászat gasztroenterológia gyermeksebészet DE ÁOK Fül- Orr -Gégészeti és Fej- Nyaksebészeti és elméleti audiológia április április 1. DE ÁOK Fül- Orr -Gégészeti és Allergollógiai, immunológiai nem kerül Fej- Nyaksebészeti tanfolyam megrendezésre DE ÁOK Begyógyászati A épület Dr. Lőrincz István EKG tanfolyam január január 10. Kézsebészeti Szakvizsga előkészítő, szintentaró és gyermektraumatológiai tanfolyam (2 hó kötelező tanfolyam) február 22 - március január 29. DE ÁOK Fül- Orr - Gégészeti és Fej Nyaksebészeti DE ÁOK Belgyógyászati "A" épület gyermeksebészet gyermek- és ifjúság pszichiátria háziorvostan háziorvostan háziorvostan Kenézy Gyula Kórház Gyermekés Ifjúságpszichiátriai Osztály Pszichiátriai propedeutika DE Családorvosi és Foglalkozásegészségügyi DE Családorvosi és Foglalkozásegészségügyi DE Családorvosi és Foglalkozásegészségügyi Műtéttani 10 hónap, havonta 2X2 óra A háziorvosi ellátás specifikumai október Kenézy Gyula Kórház Gyermek- és Ifjúságpszichiátriai Osztály 25. DE OEC CSOT A háziorvosi ellátás specifikumai március február 15. DE OEC CSOT Szakvizsga előkészítő tanfolyam február január 10. DE OEC CSOT Kenézy Gyula Kórház Gyermek- és Ifjúságpszichiátriai Osztály DE Családorvosi és Foglalkozásegészség ügyi konferencia terme DE Családorvosi és Foglalkozásegészség ügyi konferencia terme DEKK Auguszta Nagy előadó DE ÁOK Begyógyászati A épület DE ÁOK Belgyógyászati háziorvostan Dr. Lőrincz István EKG tanfolyam január január 10. "A" épület frissítve:

4 Meghirdető /, A lapot hematológia DE ÁOK Belgyógyászati "A" épület Belgyógyászati Napok június május 10. DE ÁOK Belgyógyászati "A" épület Sólyom Leila DE Elméleti Tömb 52/ /55525 nagyelőadó idegsebészet Műtéttani igazságügyi orvostan igazságügyi orvostan infektológia iskolaegészségtan ifjúságvédelem DE KK Igazságügyi Orvostani DE KK Igazságügyi Orvostani DE ÁOK Infektológiai és Gyermekimmunológiai DE KK Gyermekgyógyászati Igazságügyi Orvostani Alapismeretek november október 15. Orvosi működés igazságügyi orvostani szempontjai gyakorló orvos hatósági feladatai (látlelet, halottvizsgálati bizonyítvány). Néhány példa, est ismertetése november október 15. Antibiotikus terápia/ Aktív és Passzív immunizáció/ Fertőzés és immunitás/ Általános infektológia április március 7. Gyermekgyógyászati kötelező szinentartó továbbképző tanfolyam (DE/2015.II/00072) október október 5. DE ÁOK Igazságügyi Orvostani - tanterem Varga Szilvia 52/ /55865 Kürti Gabriella 52/ /54613 Pongrácz Anikó pongracz.aniko@med. unideb.hu DE KK Igazságügyi Orvostani - tanterem DE ÁOK Infektológiai és Gyermekimmunológia i DE KK Gyermekgyógyászati kardiológia DE ÁOK Begyógyászati A épület Dr. Lőrincz István EKG tanfolyam január január 10. DE ÁOK Belgyógyászati "A" épület klinikai biokémikus DE KK Laboratóriumi Medicina A laboratóriumi diagnosztika alapjai A tanfolyam időpontjáról érdeklődni a tanszéken lehet: 52/ /50004 DE IVDT frissítve:

5 Meghirdető /, A lapot klinikai onkológia klinikai onkológia klinikai onkológia DE ÁOK Onkológiai DE ÁOK Onkológiai DE KK Gyermekgyógyászati Komplex onkoterápia - Újdonságok és standardok 2014 Daganatok diagnosztikája és Csak szeptemberétől iratkozók részére a I.- Az urigenitális daganatok kezelésének új szempontjai II. -Egyes, nem -colorectalis, gastrointestinális daganatok kezelésének új szemppontjai III.- A tüdődaganatok kezelésének új kérdései 2015.IV. -Az emlőrák kezelésének új szempontjai V. - Egyes ritka daganatok január VI. - A colorectalis daganatok június havonta 1 nap ban nem került meghirdetésre komplex terápia Gyermekgyógyászati kötelező szinentartó továbbképző tanfolyam (DE/2015.II/00072) október október 5. Megelőző Orvostani Biostatisztika alapjai Megelőző Orvostani Megelőző Orvostani Fertőző betegségek epidemiológiája Epidemiológia alapjai (előfeltétele a Biostatisztika alapjai) Megelőző Orvostani Egészségpolitika Megelőző Orvostani Az egészségfejlesztés alapjai Megelőző Orvostani Környezeti kockázatbecslés - kezelés és kommunikáció október október október november november október 15. Megelőző Orvostani Minőségügyi alapismeretek november október 31. Megelőző Orvostani Megelőző Orvostani Egészségügyi rendszerek működése és irányítása október november Genetikai epidemiológia/népegészségüg yi genomika november december Megelőző Orvostani Környezeti toxikológia március február 28. Megelőző Orvostani A magatartástudomány alapjai március február 28. Orosz Nikolett 52/255- DE ÁOK Onkológiai 374 Sugárterápia orosz.nikolett@med.uni Nem Önálló deb.hu I. emeleti tanterem Pongrácz Anikó pongracz.aniko@med. unideb.hu DE KK Gyermekgyógyászati NI (4028, Db., ) NI (4028, Db., ) NI (4028, Db., ) NI (4028, Db., ) NI (4028, Db., ) NI (4028, Db., ) NI (4028, Db., ) NI (4028, Db., ) NI (4028, Db., ) NI (4028, Db., ) NI (4028, Db., ) frissítve:

6 Meghirdető /, Megelőző Orvostani A nem fertőző betegségek epidemiológiája március február 28. Megelőző Orvostani Foglalkozás-egészségtan május április 30. Megelőző Orvostani Megelőző Orvostani Megelőző Orvostani Környezet-egészségtan és epidemiológia február január 31. Táplálkozás-egészségtan és epidemiológia március február 28. Kórházhigiene és infekciókontroll május április 30. A lapot NI (4028, Db., ) NI (4028, Db., ) NI (4028, Db., ) NI (4028, Db., ) NI (4028, Db., ) mellkassebészet Műtéttani molekuláris biológiai diagnosztikus neonatológia neonatológia DE KK Laboratóriumi Medicina DE KK Gyermekgyógyászati A tanfolyam időpontjáról A laboratóriumi diagnosztika alapjai érdeklődni a tanszéken lehet: 52/ /50004 Gyermekgyógyászati kötelező szinentartó továbbképző tanfolyam (DE/2015.II/00072) október október 5. DE KK Gyermekgyógyászati Neonatológia március február 19. DE IVDT Pongrácz Anikó pongracz.aniko@med. unideb.hu Pongrácz Anikó pongracz.aniko@med. unideb.hu DE KK Gyermekgyógyászati DE KK Gyermekgyógyászati Kövér Béla terem neurológia DE ÁOK Neurológiai A neurológia aktuális kérdései december 11. Dr. Kozák Norbert kozakn@med.unideb.h december 1. u DE Auguszta nukleáris medicina Semmelweis Egyetem Izotóp Tanfolyam Budapest szervezi nukleáris medicina Semmelweis Egyetem Átfogó sugárvédelmi tanfolyam Budapest szervezi Kézsebészeti Szakvizsga előkészítő, szintentaró és gyermektraumatológiai tanfolyam teljes szakképzés ideje alatt február 22 - március január 29. frissítve:

7 Meghirdető /, DE OEC Traumatológiai és Kézsebészeti Mellkas, hasi és urogenitális sérülések teljes szakképzés ideje alatt október DE OEC Traumatológiai és Kézsebészeti Traumás fertőzések teljes szakképzés ideje alatt október október 9. Kézsebészeti A váll és a felkar diaphysis sérülései teljes szakképzés ideje alatt december 12. Kézsebészeti Könyökizület sérülései teljes szakképzés ideje alatt január november december 12. Kézsebészeti Alkar és kéztörések teljes szakképzés ideje alatt január január 8. Kézsebészeti Kézsérülések és ellátásuk teljes szakképzés ideje alatt február január 29. Kézsebészeti Medence- és csípőizület sérülések teljes szakképzés ideje alatt április március 11. Kézsebészeti Combcsontsérülések teljes szakképzés ideje alatt április április 1. Kézsebészeti Térdsérülések és ellátásuk teljes szakképzés ideje alatt május április 22. Kézsebészeti Lábrésztörések és hosszú csövescsontok sérülései gyermekkorban teljes szakképzés ideje alatt június május 13. A lapot érdeklődjenek Kenézy Gy. Kórház- frissítve:

8 Meghirdető /, A lapot Kézsebészeti Könyökizület közeli törések ellátása/ az MTT Észak- kelet Magyarországi Szekciójának éves ülése és fiatalok fóruma teljes szakképzés ideje alatt 2015.november október 30. DE ÁOK Ortopédiai Ortopédiai alaptudományok és határterületek október DE ÁOK Ortopédiai könyvtár DE ÁOK Igazságügyi Orvostani Igazságügyi Orvostani Alapismeretek november október 15. DE ÁOK Igazságügyi Orvostani - tanterem Műtéttani orvosi laboratóriumi diagnosztika PTE ÁOK KK Orvosi Genetikai Méhes Károly Genetikai Továbbképző Napok A tanfolyam időpontjáról érdeklődni a meghirdető intézetnél lehet PTE ÁOK KK Orvosi Genetikai PTE ÁOK KK Orvosi Genetikai orvosi laboratóriumi diagnosztika akiknek van sürgősségi féléve és a törzsképzésüket után kezdték akiknek van sürgősségi féléve és a törzsképzésüket után kezdték akiknek van sürgősségi féléve és a törzsképzésüket után kezdték DE ÁOK KK Laboratóriumi Medicina DE ÁOK Belgyógyászati Sürgősségi Orvostani DE ÁOK Belgyógyászati Sürgősségi Orvostani DE ÁOK Belgyógyászati Sürgősségi Orvostani Molekuláris genetikai diagnosztika A tanfolyam időpontjáról érdeklődni a tanszéken lehet: 52/ /50004 Korszerű orvosi elsősegélynyújtás október Korszerű orvosi elsősegélynyújtás január Korszerű orvosi elsősegélynyújtás március a tanfolyam előtt két héttel (max. 25 fő) a tanfolyam előtt két héttel (max. 25 fő) a tanfolyam előtt két héttel (max. 25 fő) DE IVDT Debreceni Mentőállomás Debreceni Mentőállomás Debreceni Mentőállomás frissítve:

9 akiknek van sürgősségi féléve és a törzsképzésüket után kezdték akiknek van sürgősségi féléve és a törzsképzésüket előtt kezdték akiknek van sürgősségi féléve és a törzsképzésüket előtt kezdték Meghirdető /, DE ÁOK Belgyógyászati Sürgősségi Orvostani DE ÁOK Belgyógyászati Sürgősségi Orvostani Korszerű orvosi elsősegélynyújtás május a tanfolyam előtt két héttel (max. 25 fő) a tanfolyam előtt Korszerű orvosi elsősegélynyújtás két héttel augusztus (max. 25 fő) DE ÁOK Belgyógyászati Sürgősségi Orvostani Oxyológia tanfolyam december a tanfolyam előtt két héttel (max. 25 fő) A lapot Debreceni Mentőállomás Debreceni Mentőállomás Debreceni Mentőállomás oxyológia és sürgősségi orvostan DE ÁOK Belgyógyászati Sürgősségi Orvostani Mentésirányítás Időpontról érdeklődni: Heimné (52) /58023m. ; postaim@vipmail.hu Debreceni Mentőállomás oxyológia és sürgősségi orvostan DE ÁOK Belgyógyászati Sürgősségi Orvostani Katasztrófa medicina és Kárhelyparancsnoki tanfolyam teljes szakképzés ideje alatt szeptember a tanfolyam előtt két héttel OMSZ DEBRECEN Külső vásártér oxyológia és sürgősségi orvostan DE ÁOK Begyógyászati A épület Dr. Lőrincz István EKG tanfolyam január január 10. DE ÁOK Belgyógyászati "A" épület oxyológia és sürgősségi orvostan DE ÁOK Belgyógyászati Sürgősségi Orvostani ITLS tanfolyam Időpontról érdeklődni: Heimné (52) /58023m. ; postaim@vipmail.hu OMSZ DEBRECEN Külső vásártér oxyológia és sürgősségi orvostan DE ÁOK Belgyógyászati Sürgősségi Orvostani Gyermek sürgősségi állapotok (PLS) Időpontról érdeklődni: Heimné (52) /58023m. ; postaim@vipmail.hu OMSZ DEBRECEN Külső vásártér oxyológia és sürgősségi orvostan patológia DE ÁOK Belgyógyászati Sürgősségi Orvostani DE ÁOK Igazságügyi Orvostani Sürgősségi orvostan szakvizsgához kötelező tanfolyam november november 2. Igazságügyi Orvostani Alapismeretek november október 15. DE OEC Belgyógyászati "A" épület DE ÁOK Igazságügyi Orvostani - tanterem frissítve:

10 Meghirdető /, A lapot patológia DE KK Pathológiai Lágyrész és csont pathologiája október DE KK Pathológiai patológia DE KK Pathológiai Hematológiai betegségek pathológiai diagnosztikája október DE KK Pathológiai patológia DE KK Pathológiai Molekuláris patohologia október DE KK Pathológiai patológia DE KK Pathológiai Vese pathologia június május 2. patológia DE KK Pathológiai Prostata pathologiája június május 20. patológia DE KK Pathologiai Emésztőrendszer patológiája december november 20. DE KK Pathológiai DE KK Pathológiai DE KK Pathologiai patológia DE KK Pathologiai Emlőpathologia április március 20. DE KK Pathologiai frissítve:

11 Meghirdető /, A lapot patológia DE KK Pathologiai Neuropathologia május április 20. DE KK Pathologiai plasztikai és égéssebészet pszichiátria DE KK Pszichiátria Rezidensi tanfolyam teljes szakképzés ideje alatt Műtéttani Minden hónap 3. szerdája Stébel Réka 30/ stebelr@med.unideb.h u Pszichiátriai DE KK Pszichiátria radiológia DE ÁOK Radiológiai Képalkotó protokollok és kivizsgálási algoritmusok március április 30. DE ÁOK Radiológiai radiológia DE ÁOK Radiológiai Musculoskeletális radiológiai tanfolyam november október 31. DE ÁOK Radiológiai radiológia DE ÁOK Radiológiai Gyermekradiológia október október 10. DE ÁOK Radiológiai DE ÁOK Radiológiai radiológia DE ÁOK Radiológiai Radiológiai vizsgálatok április március 31. frissítve:

12 Meghirdető /, A lapot radiológia DE ÁOK Radiológiai Radiológia szintentartó tanfolyam május április 30. DE ÁOK Radiológiai radiológia DE ÁOK Onkológiai Komplex onkoterápia - Újdonságok és standardok 2014 Mozgásszervi ultrahang Csak szeptemberétől iratkozók részére a I.- Az urigenitális daganatok kezelésének új szempontjai II. -Egyes, nem -colorectalis, gastrointestinális daganatok kezelésének új szemppontjai III.- A tüdődaganatok kezelésének új kérdései 2015.IV. -Az emlőrák kezelésének új szempontjai V. - Egyes ritka daganatok január VI. - A colorectalis daganatok június havonta 1 nap reumatológia DE ÁOK Reumatológiai tanfolyam szakgyakorlati idő alatt Budapesten szervezik nincs reumatológia DE ÁOK Reumatológiai Immunológiai alaptanfolyam szakgyakorlati idő alatt hirdetve Reumatológiai szintentartó nincs reumatológia DE ÁOK Reumatológiai tanfolyam szakgyakorlati idő alatt hirdetve Orosz Nikolett 52/255- DE ÁOK Onkológiai 374 Sugárterápia orosz.nikolett@med.uni Nem Önálló deb.hu I. emeleti tanterem sebészet Műtéttani sugárterápia sugárterápia sugárterápia sugárterápia DE ÁOK Sugárterápia DE ÁOK Sugárterápia DE ÁOK Sugárterápia DE ÁOK Sugárterápia Daganatok külső sugár és radiokemoterápiája A klinikai sugárfizika és besugárzástervezés alapjai Brachyterápiás továbbképző tanfolyam i sugárbiológia továbbképző tanfolyam ebben az évben nincs hirdetve ebben az évben nincs hirdetve ebben az évben nincs hirdetve ebben az évben nincs hirdetve sugárterápia sugárterápia DE ÁOK Radiológiai DE ÁOK Sugárterápia Képalkotó protokollok és kivizsgálási algoritmusok március április 30. Daganatok diagnosztikája és ebben az évben nincs komplex terápiája hirdetve DE ÁOK Radiológiai frissítve:

13 Meghirdető /, A lapot sugárterápia DE ÁOK Onkológiai Komplex onkoterápia - Újdonságok és standardok 2014 Csak szeptemberétől iratkozók részére a I.- Az urigenitális daganatok kezelésének új szempontjai II. -Egyes, nem -colorectalis, gastrointestinális daganatok kezelésének új szemppontjai III.- A tüdődaganatok kezelésének új kérdései 2015.IV. -Az emlőrák kezelésének új szempontjai V. - Egyes ritka daganatok január VI. - A colorectalis daganatok június havonta 1 nap Orosz Nikolett 52/255- DE ÁOK Onkológiai 374 Sugárterápia orosz.nikolett@med.uni Nem Önálló deb.hu I. emeleti tanterem szemészet DE ÁOK Szemészeti Szemészeti szintentartó tanfolyam (Újdonságok a szemészeti diagnosztikában és terápiában) január december 31. DE ÁOK Szemészeti szívsebészet DE ÁOK Igazságügyi Orvostani Igazságügyi Orvostani Alapismeretek november október 15. DE ÁOK Igazságügyi Orvostani - tanterem szívsebészet Műtéttani DE ÁOK Szülészeti és Nőgyógyászati Reproduktív endokrinológia - Menopausa és Osteoporosis (postmenopausális hormonpótlás) január december 20. DE KK Gyermekgyógyászati Neonatológia március február 19. DE ÁOK Szülészeti és Nőgyógyászati -Könyvtár Pongrácz Anikó pongracz.aniko@med. unideb.hu DE KK Gyermekgyógyászati Kövér Béla terem DE ÁOK Szülészeti és Nőgyógyászati Szülészeti és nőgyógyászati UH diagnosztika október október 12. DE ÁOK Szülészeti és Nőgyógyászati frissítve:

14 Meghirdető /, A lapot DE ÁOK Szülészeti és Nőgyógyászati Cervicalis rákmegelőző állapotok diagnosztikája (kolposzkópia) november november DE ÁOK Szülészeti és Nőgyógyászati DE ÁOK Szülészeti és Nőgyógyászati Szülészeti és nőgyógyászati pszichoszomatika október október 1. DE ÁOK Szülészeti és Nőgyógyászati DE ÁOK Szülészeti és Nőgyógyászati Nőgyógyászati endoszkópia november november 2. DE ÁOK Szülészeti és Nőgyógyászati DE ÁOK Szülészeti és Nőgyógyászati Reprodukciós Endokrinológia - Gyermeknőgyógyászat január december 20. DE ÁOK Szülészeti és Nőgyógyászati Műtéttani urológia DE ÁOK Igazságügyi Orvostani Igazságügyi Orvostani Alapismeretek november október 15. DE ÁOK Igazságügyi Orvostani - tanterem urológia DE KK Urológiai Az urológiai szervek anatómiája, élettena A tanfolyam időpontjáról érdeklődni a tanszéken lehet: 52/ /55256 urológia DE KK Urológiai Urológiai ultrahang diagnosztika A tanfolyam időpontjáról érdeklődni a tanszéken lehet: 52/ /55256 DE KK Urológiai frissítve:

15 Meghirdető /, A lapot urológia Műtéttani frissítve:

A 2014-2015-ben meghirdetésre kerülő szakvizsga letételéhez kötelező továbbképzések

A 2014-2015-ben meghirdetésre kerülő szakvizsga letételéhez kötelező továbbképzések Meghirdető /, minden orvosi szakma részére (kivéve: fog- és szájbetegségek, patológia) OVSZ Budapest-OVSZ DRVK Transzfúziós törzsképzés ideje alatt kötelező 2015. II. 16-27. vagy 2015. III. 16-27. vagy

Részletesebben

A 2014-2015-ben meghirdetésre kerülő szakvizsga letételéhez kötelező továbbképzések

A 2014-2015-ben meghirdetésre kerülő szakvizsga letételéhez kötelező továbbképzések Meghirdető /, szervező címe teljesítendő jellege minden orvosi szakma részére (kivéve: fog- és szájbetegségek, patológia) OVSZ Budapest-OVSZ DRVK Transzfúziós törzsképzés ideje alatt kötelező 2015. II.

Részletesebben

A ben meghirdetésre kerülő szakvizsga letételéhez kötelező továbbképzések

A ben meghirdetésre kerülő szakvizsga letételéhez kötelező továbbképzések Meghirdető /, A lapot minden orvosi szakma részére (kivéve: fog- és szájbetegségek, patológia) OVSZ Budapest-OVSZ DRVK Transzfúziós tanfolyam 2017. február 6-19. betelt vagy 2017. március 20 -április 2.

Részletesebben

A ben meghirdetésre kerülő szakvizsga letételéhez kötelező továbbképzések

A ben meghirdetésre kerülő szakvizsga letételéhez kötelező továbbképzések Meghirdető / Klinika, helye minden orvosi szakma részére (kivéve: fog- és szájbetegségek, patológia) OVSZ Budapest-OVSZ DRVK Transzfúziós 2018. február 5-18 2018. február 26-11. 2018. április 9-22. 2018.

Részletesebben

A ben meghirdetésre kerülő szakvizsga letételéhez kötelező továbbképzések

A ben meghirdetésre kerülő szakvizsga letételéhez kötelező továbbképzések Meghirdető / Klinika, minden orvosi szakma részére (kivéve: fog- és szájbetegségek, patológia) OVSZ Budapest-OVSZ DRVK Transzfúziós 2019. január 14-27. 2019. február 11-24. 2019. március 18-31. 1 hónappal

Részletesebben

66/1999. (XII. 25.) EüM rendelet. a szakorvos, szakfogorvos, szakgyógyszerész és klinikai szakpszichológus szakképesítés megszerzéséről

66/1999. (XII. 25.) EüM rendelet. a szakorvos, szakfogorvos, szakgyógyszerész és klinikai szakpszichológus szakképesítés megszerzéséről 1. oldal 66/1999. (XII. 25.) EüM rendelet a szakorvos, szakfogorvos, szakgyógyszerész és klinikai szakpszichológus szakképesítés megszerzéséről Az egészségügyről szóló 1997. évi CLIV. törvény 247. -a (2)

Részletesebben

A Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtumányi Centrum

A Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtumányi Centrum Jelmagyarázat: (*) Kötelező szintentartó tanfolyam (+) Kötelezően választható tanfolyam A Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtumányi Centrum közleménye Orvosok, gyógyszerészek, klinikai szakpszichológusok:

Részletesebben

SZÜLÉSZET-NŐGYÓGYÁSZAT

SZÜLÉSZET-NŐGYÓGYÁSZAT SZAKKÉPZÉS KÜLSŐ KÉPZŐHELYI REAKKREDITÁCIÓJA Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar Szak- és Továbbképzési Központ 2013. HETÉNYI GÉZA KÓRHÁZ, SZOLNOK A 2007.09.30-től hatályos 66/1999. (XII.25.)

Részletesebben

SZAKMASPECIFIKUS TANTÁRGYAK 2014.

SZAKMASPECIFIKUS TANTÁRGYAK 2014. 1. Aneszteziológia és intenzív terápia 2. Arc- állcsont- és szájsebészet 3. 4. Bőrgyógyászat 5. Csecsemő- gyermekgyógyászat 6. Érsebészet 7. Fizikális medicina-és rehabilitációs orvoslás 8. Foglalkozás-orvostan

Részletesebben

Egészségügyi szolgáltató szerinti 6 jegyű térség azonosítója megnevezése. Nem szakorvosi óraszám. Kapacitás módosításának dátuma

Egészségügyi szolgáltató szerinti 6 jegyű térség azonosítója megnevezése. Nem szakorvosi óraszám. Kapacitás módosításának dátuma Országos Tiszifőorvosi Hivatal k Nyilvántartásából származó adatok neve Szakma szolgáltató Vas Nyugat-Dunántúl 017050 Büki Gyógyfürdő Zrt. 9730. Bükfürdő, Termál krt. 2. reumatológia 1400 60 0 2011.02.17

Részletesebben

EGÉSZSÉGÜGYI NYILVÁNTARTÁSI ÉS KÉPZÉSI KÖZPONT NEMZETI VIZSGABIZOTTSÁG

EGÉSZSÉGÜGYI NYILVÁNTARTÁSI ÉS KÉPZÉSI KÖZPONT NEMZETI VIZSGABIZOTTSÁG EGÉSZSÉGÜGYI NYILVÁNTARTÁSI ÉS KÉPZÉSI KÖZPONT NEMZETI VIZSGABIZOTTSÁG SZAKVIZSGA TÁJÉKOZTATÓ JELENTKEZÉSI LAP ÉS VIZSGANAPTÁR 2016. február 2016. június közötti vizsgaidőszakra Általános tudnivalók A

Részletesebben

VIZSGANAPTÁR 2013. tavasz. Szakorvosi szak Szak Vizsgaidőszak Ügyintéző Addiktológia 2013. 03. 18. - 03. 29. Csabai Ildikó

VIZSGANAPTÁR 2013. tavasz. Szakorvosi szak Szak Vizsgaidőszak Ügyintéző Addiktológia 2013. 03. 18. - 03. 29. Csabai Ildikó Szakorvosi szak Szak Vizsgaidőszak Ügyintéző Addiktológia 2013. 03. 18. - 03. 29. Csabai Ildikó Allergológia és klinikai immunológia 2013. 04. 15. - 04. 26. Kusnyár Evelin Aneszteziológia és intenzív terápia

Részletesebben

GYAKORLATI KÉPZÉS TANTERVE. az 52 725 02 GYAKORLÓ KÉPI DIAGNOSZTIKAI, NUKLEÁRIS MEDICINA ÉS SUGÁRTERÁPIÁS ASSZISZTENS SZAKKÉPESÍTÉSHEZ,

GYAKORLATI KÉPZÉS TANTERVE. az 52 725 02 GYAKORLÓ KÉPI DIAGNOSZTIKAI, NUKLEÁRIS MEDICINA ÉS SUGÁRTERÁPIÁS ASSZISZTENS SZAKKÉPESÍTÉSHEZ, GYAKORLATI KÉPZÉS TANTERVE az 52 725 02 GYAKORLÓ KÉPI DIAGNOSZTIKAI, NUKLEÁRIS MEDICINA ÉS SUGÁRTERÁPIÁS ASSZISZTENS SZAKKÉPESÍTÉSHEZ, I. EGÉSZSÉGÜGYI ÁGAZATHOZ PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEM SZOCIÁLIS ÉS EGÉSZSÉGÜGYI

Részletesebben

Pécsi Tudományegyetem Szak- és Továbbépzo Központ 2003 II. féléves továbbképzo tanfolyamok

Pécsi Tudományegyetem Szak- és Továbbépzo Központ 2003 II. féléves továbbképzo tanfolyamok Pécsi Tudományegyetem Szak- és Továbbépzo Központ 00 II. féléves továbbképzo tanfolyamok Illetékes szakmai kollégium Tanfolyam focíme Célcsoport Helye Nap Óra Dátumtól Dátumig Díj Jel. határido Szervezo

Részletesebben

hatályos: 2015.07.02-2015.12.31

hatályos: 2015.07.02-2015.12.31 34/2015. (VI. 30.) EMMI rendelet az egészségügyi felsőfokú szakirányú szakmai képzés részletes szabályairól szóló 16/2010. (IV. 15.) EüM rendelet, valamint az egészségügyi felsőfokú szakirányú szakképesítés

Részletesebben

KARDIOLÓGIA SZAKKÉPZÉS KÜLSŐ KÉPZŐHELYI REAKKREDITÁCIÓJA. Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar Szak- és Továbbképzési Központ 2013.

KARDIOLÓGIA SZAKKÉPZÉS KÜLSŐ KÉPZŐHELYI REAKKREDITÁCIÓJA. Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar Szak- és Továbbképzési Központ 2013. SZAKKÉPZÉS KÜLSŐ KÉPZŐHELYI REAKKREDITÁCIÓJA Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar Szak- és Továbbképzési Központ 2013. SZENT RÓKUS KÓRHÁZ, BAJA A 2007.09.30-től hatályos 66/1999. (XII.25.)

Részletesebben

Az egyes tárgyak előadóinak neve Kötelező tárgyak

Az egyes tárgyak előadóinak neve Kötelező tárgyak Az egyes tárgyak előadóinak neve Kötelező tárgyak Általános és fogászati radiológia Előadó: Dr. Dobó Nagy Csaba egyetemi tanár (Orális Diagnosztikai Részleg) Anatómia (Maxillofacialis anatómia) IV. Előadó:

Részletesebben

FIZIKÁLIS MEDICINA ÉS REHABILITÁCIÓS ORVOSLÁS

FIZIKÁLIS MEDICINA ÉS REHABILITÁCIÓS ORVOSLÁS SZAKKÉPZÉS KÜLSŐ KÉPZŐHELYI REAKKREDITÁCIÓJA Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar Szak- és Továbbképzési Központ 2013. KÁTAI GÁBOR KÓRHÁZ, KARCAG Az emberi erőforrások miniszterének 22/2012.

Részletesebben

Kapacitás módosításának dátuma. Szakorvosi óraszám. Nem szakorvosi óraszám

Kapacitás módosításának dátuma. Szakorvosi óraszám. Nem szakorvosi óraszám a idejére a a idejére a feladatot krt. 98. Belgyógyászat 0100 224 0 2012.02.06 krt. 98. angiológia, phlebológia, lymphológia 0101 19 0 2010.03.16 krt. 98. haematológia 0102 97 6 2010.03.16 krt. 98. endokrinológia,

Részletesebben

Név: Születési név: Születési hely: Születési dátum: Anyja neve: Lakcím:

Név: Születési név: Születési hely: Születési dátum: Anyja neve: Lakcím: Név: Születési név: Születési hely: Születési dátum: Anyja neve: Lakcím: Az 54 723 01 1000 00 00 azonosító számú, 3 éves Ápoló megnevezésű szakképesítés területi szakmai gyakorlat követelményei Teljesítendő

Részletesebben

Szakképzés megnevezése Törzsképzési idő alatt kötelező tanfolyam Szakgyakorlati idő alatt kötelező tanfolyam

Szakképzés megnevezése Törzsképzési idő alatt kötelező tanfolyam Szakgyakorlati idő alatt kötelező tanfolyam A 22/2012. (IX.15.) EMMI rendelet 2. számú mellékletében szereplő alapszakképzések vonatkozásában a szakvizsgára bocsátás feltételeként előírt tanfolyamok Szakképzés megnevezése Törzsképzési idő alatt

Részletesebben

ARC-ÁLLCSONT-SZÁJSEBÉSZET

ARC-ÁLLCSONT-SZÁJSEBÉSZET ARC-ÁLLCSONT-SZÁJSEBÉSZET SZAKKÉPZÉS KÜLSŐ KÉPZŐHELYI REAKKREDITÁCIÓJA Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar Szak- és Továbbképzési Központ 2013. ARC-ÁLLCSONT-SZÁJSEBÉSZET HETÉNYI GÉZA KÓRHÁZ,

Részletesebben

Rehabilitációs ismeretek kórházi orvosok, szakorvos jelöltek és szigorlók körében

Rehabilitációs ismeretek kórházi orvosok, szakorvos jelöltek és szigorlók körében Rehabilitációs ismeretek kórházi orvosok, szakorvos jelöltek és szigorlók körében Dénes Zoltán, Fazekas Gábor, Zsiga Katalin, Péter Orsolya Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet Semmelweis Egyetem Rehabilitációs

Részletesebben

MOLSZE VEZETİSÉG 2005-2009

MOLSZE VEZETİSÉG 2005-2009 MOLSZE VEZETİSÉG 2005-2009 Sor- Munkahely szám Név, cím Telefon Telefax Egyetemek 1. ) Kéri Pálné keri.juli@freemail.hu 2. ) Kissné Sziráki Valéria DE OEC Klinikai Biokémiai és Molekuláris Patológiai Intézet

Részletesebben

Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar Klinikai Radiológiai Tanszék által a 2012 / 2013-as tanévre meghirdetésre leadott szakdolgozati és TDK témák

Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar Klinikai Radiológiai Tanszék által a 2012 / 2013-as tanévre meghirdetésre leadott szakdolgozati és TDK témák Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar Klinikai Radiológiai Tanszék által a 2012 / 2013-as tanévre meghirdetésre leadott szakdolgozati és TDK témák V: Védőnő szakirány GY: Gyógytornász szakirány KDA: Képalkotó

Részletesebben

GYAKORLATI KÉPZÉS TANTERVE az 54 726 01 GYÓGY- ÉS SPORTMASSZŐR SZAKKÉPESÍTÉSHEZ, I. EGÉSZSÉGÜGYI ÁGAZATHOZ

GYAKORLATI KÉPZÉS TANTERVE az 54 726 01 GYÓGY- ÉS SPORTMASSZŐR SZAKKÉPESÍTÉSHEZ, I. EGÉSZSÉGÜGYI ÁGAZATHOZ GYAKORLATI KÉPZÉS TANTERVE az 54 726 01 GYÓGY- ÉS SPORTMASSZŐR SZAKKÉPESÍTÉSHEZ, I. EGÉSZSÉGÜGYI ÁGAZATHOZ PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEM SZOCIÁLIS ÉS EGÉSZSÉGÜGYI SZAKKÉPZŐ ISKOLA Pécs, 2014. augusztus 28. Dr.

Részletesebben

II. A Magyar Betegbiztonsági Társaság és a Semmelweis Egyetem I. sz. Sebészeti Klinika szervezésében

II. A Magyar Betegbiztonsági Társaság és a Semmelweis Egyetem I. sz. Sebészeti Klinika szervezésében II. BETEGBIZTONSÁGI KONFERENCIA A Magyar Betegbiztonsági Társaság és a Semmelweis Egyetem I. sz. Sebészeti Klinika szervezésében TERVEZETT PROGRAM Budapest, Danubius Health Spa Resort Helia 2016.03.31.-04.02.

Részletesebben

A Nemzeti Vizsgabizottság közleménye. a szakvizsgára jelentkezés módjáról és vizsganaptáráról a 2013. február 2013. június közötti vizsgaidıszakra

A Nemzeti Vizsgabizottság közleménye. a szakvizsgára jelentkezés módjáról és vizsganaptáráról a 2013. február 2013. június közötti vizsgaidıszakra A Nemzeti Vizsgabizottság közleménye a szakvizsgára jelentkezés módjáról és vizsganaptáráról a 2013. február 2013. június közötti vizsgaidıszakra hatályos: 2012.09.10 - I. TÁJÉKOZTATÓ a szakvizsgára jelentkezés

Részletesebben

II. A Magyar Betegbiztonsági Társaság és a Semmelweis Egyetem I. sz. Sebészeti Klinika szervezésében

II. A Magyar Betegbiztonsági Társaság és a Semmelweis Egyetem I. sz. Sebészeti Klinika szervezésében II. BETEGBIZTONSÁGI KONFERENCIA A Magyar Betegbiztonsági Társaság és a Semmelweis Egyetem I. sz. Sebészeti Klinika szervezésében TERVEZETT PROGRAM Budapest, Danubius Health Spa Resort Helia 2016.03.31.-04.02.

Részletesebben

T Á J É K O Z T A T Ó a minősített továbbképzésekről

T Á J É K O Z T A T Ó a minősített továbbképzésekről T Á J É K O Z T T Ó a minősített továbbképzésekről z Egészségügyi Szak- és Továbbképzési izottság (ESZT) 200. májusi megtartott ülésén újabb továbbképzési programokat minősített, amelyeket az alábbi táblázat

Részletesebben

Dr. Pikó Károly Dr. Pikó Károly operatív főigazgató Sz-Sz-B. Megyei Egészségügyi Szervezési és Szolgáltató Holding Nonprofit Zrt.

Dr. Pikó Károly Dr. Pikó Károly operatív főigazgató Sz-Sz-B. Megyei Egészségügyi Szervezési és Szolgáltató Holding Nonprofit Zrt. Az MSOTKE metamorfózisa Avagy a magyar sürgősségi ellátás fejlődésének másfél évtizede Dr. Pikó Károly Dr. Pikó Károly operatív főigazgató Sz-Sz-B. Megyei Egészségügyi Szervezési és Szolgáltató Holding

Részletesebben

XIII. DEBRECENI BELGYÓGYÁSZATI NAPOK

XIII. DEBRECENI BELGYÓGYÁSZATI NAPOK XIII. DEBRECENI BELGYÓGYÁSZATI NAPOK Kötelező szinten tartó, szakvizsga-előkészítő és szakorvos továbbképző tanfolyam DEBRECENI EGYETEM Általános Orvostudományi Kar Belgyógyászati Intézet 2016. június

Részletesebben

Szakma megnevezése Szakmakód Ágyszám. Belgyógyászat 0100 75 2012.07.01. Gasztroenterológia 0104 32 2012.07.01. Sebészet 0200 50 2012.07.

Szakma megnevezése Szakmakód Ágyszám. Belgyógyászat 0100 75 2012.07.01. Gasztroenterológia 0104 32 2012.07.01. Sebészet 0200 50 2012.07. Országos Tiszifőorvosi Hivatal Szolgáltatók Nyilvántartásából származó adatok Szakma Szakmakód Ágyszám Belgyógyászat 0100 75 Gasztroenterológia 0104 32 Sebészet 0200 50 Szülészet 0405 40 Nőgyógyászat 0406

Részletesebben

T Á J É K O Z T A T Ó a minısített továbbképzésekrıl

T Á J É K O Z T A T Ó a minısített továbbképzésekrıl T Á J É K O Z T T Ó a minısített továbbképzésekrıl z Egészségügyi Szak- és Továbbképzési izottság (ESZT) 2009. március 9-én megtartott ülésén újabb továbbképzési programokat minısített, amelyeket az alábbi

Részletesebben

SZAKKÉPZÉSI KERETTANTERV a(z) 55 723 02 CSECSEMŐ- ÉS GYERMEKÁPOLÓ SZAKKÉPESÍTÉS-RÁÉPÜLÉSHEZ

SZAKKÉPZÉSI KERETTANTERV a(z) 55 723 02 CSECSEMŐ- ÉS GYERMEKÁPOLÓ SZAKKÉPESÍTÉS-RÁÉPÜLÉSHEZ SZAKKÉPZÉSI KERETTANTERV a(z) 55 723 02 CSECSEMŐ- ÉS GYERMEKÁPOLÓ SZAKKÉPESÍTÉS-RÁÉPÜLÉSHEZ I. A szakképzés jogi háttere A szakképzési kerettanterv a nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CC. törvény,

Részletesebben

HELYI TANTERV ÁPOLÓ SZAKKÉPESÍTÉS-RÁÉPÜLÉSHEZ. Készült a 2013. 03. 22. napon közzétett szakképzési kerettanterv alapján.

HELYI TANTERV ÁPOLÓ SZAKKÉPESÍTÉS-RÁÉPÜLÉSHEZ. Készült a 2013. 03. 22. napon közzétett szakképzési kerettanterv alapján. HELYI TANTERV ÁPOLÓ 55 723 01 SZAKKÉPESÍTÉS-RÁÉPÜLÉSHEZ Készült a 2013. 03. 22. napon közzétett szakképzési kerettanterv alapján. SZVK-t kiadó rendelet:.eem RENDELET Érvényesség kezdete: 2013.09.01. Utoljára

Részletesebben

A Debreceni EOEC ÁOK, a Pécsi TE ÁOK, a Semmelweis Egyetem ÁOK, és a Szegedi TE ÁOK által összeállított anyagok alapján, és jóváhagyásukkal

A Debreceni EOEC ÁOK, a Pécsi TE ÁOK, a Semmelweis Egyetem ÁOK, és a Szegedi TE ÁOK által összeállított anyagok alapján, és jóváhagyásukkal ORVOSI DIPLOMÁHOZ KÖTHETŐ KOMPETENCIÁK (Az egyetemek által megjelölt, a gyakorlati leckekönyvben felsorolt azon készségek alapján, amelyeket a végezte megjelöléssel illettek, és amelyekre az oktató megtanította

Részletesebben

Térítési díjak: szakorvosi vizsgálatok és diagnosztika OEP által finanszírozott rendeléseken, biztosítási jogviszony hiányában

Térítési díjak: szakorvosi vizsgálatok és diagnosztika OEP által finanszírozott rendeléseken, biztosítási jogviszony hiányában Térítési díjak: szakorvosi vizsgálatok és diagnosztika OEP által finanszírozott rendeléseken, biztosítási jogviszony hiányában A biztosítással nem rendelkezők, szakrendelésenként (a diagnosztika vizsgálatok

Részletesebben

FELHÍVÁS a XXXIII. Országos Tudományos Diákköri Konferencia Orvos- és Egészségtudományi Szekciójában való részvételre

FELHÍVÁS a XXXIII. Országos Tudományos Diákköri Konferencia Orvos- és Egészségtudományi Szekciójában való részvételre FELHÍVÁS a XXXIII. Országos Tudományos Diákköri Konferencia Orvos- és Egészségtudományi Szekciójában való részvételre 1. Általános információk, rendezők A rendezvény szervezői: Pécsi Tudományegyetem Általános

Részletesebben

A HÁZIORVOS ÉS A FOGLALKOZÁS EGÉSZSÉGÜGYI ORVOS KAPCSOLATA

A HÁZIORVOS ÉS A FOGLALKOZÁS EGÉSZSÉGÜGYI ORVOS KAPCSOLATA A HÁZIORVOS ÉS A FOGLALKOZÁS EGÉSZSÉGÜGYI ORVOS KAPCSOLATA Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi A. Orvos- és Gyógyszerésztudományi Centrum Családorvosi Intézet és Rendelő, Háziorvostani Szakmai Kollégium

Részletesebben

HÁZIORVOSOK PSZICHIÁTRIAI ÉS PSZICHOSZOMATIKUS AKADÉMIÁJA (HOPPA)

HÁZIORVOSOK PSZICHIÁTRIAI ÉS PSZICHOSZOMATIKUS AKADÉMIÁJA (HOPPA) HÁZIORVOSOK PSZICHIÁTRIAI ÉS PSZICHOSZOMATIKUS AKADÉMIÁJA (HOPPA) Hotel Pelion, Tapolca A továbbképző tanfolyam alapító elnöke: Dr. Pászthy Bea egyetemi docens Semmelweis Egyetem I. Gyermekgyógyászati

Részletesebben

akut betegellátó szakirányú továbbképzési szak

akut betegellátó szakirányú továbbképzési szak akut betegellátó szakirányú továbbképzési szak I. A szakirányú továbbképzés neve: akut betegellátó szakirányú továbbképzési szak II. A szakirányú továbbképzési szak FIR-kódja: T09001 III. A létesítést

Részletesebben

I. SÜRGŐSSÉGI TUDOMÁNYOS ÜLÉS

I. SÜRGŐSSÉGI TUDOMÁNYOS ÜLÉS Szervezők: Szegedi helyi Bizottság Elsősegélynyújtó Csoport Elérhetőségek: MOE-SZHB: Boros István: 06/20 522-0053 Csatári Péter: 06/70 949-2215 Magyar Mentő- és Mentőtiszti Egyesület: www.mentoegyesület.com

Részletesebben

A 2014-2015-ben meghirdetésre kerülő szakvizsga letételéhez kötelező továbbképzések

A 2014-2015-ben meghirdetésre kerülő szakvizsga letételéhez kötelező továbbképzések Meghirdető /, szervező címe teljesítendő jellege minden orvosi szakma részére (kivéve: fog- és szájbetegségek, patológia) OVSZ Budapest-OVSZ DRVK Transzfúziós törzsképzés ideje alatt kötelező 2015. II.

Részletesebben

XIII. DOWN SZIMPÓZIUM: TUDOMÁNYOS TOVÁBBKÉPZÉS A MAGZATI ORVOSTAN AKTUÁLIS FEJEZETEIBŐL PROGRAM 2016. ÁPRILIS 21. CSÜTÖRTÖK

XIII. DOWN SZIMPÓZIUM: TUDOMÁNYOS TOVÁBBKÉPZÉS A MAGZATI ORVOSTAN AKTUÁLIS FEJEZETEIBŐL PROGRAM 2016. ÁPRILIS 21. CSÜTÖRTÖK XIII. DOWN SZIMPÓZIUM: TUDOMÁNYOS TOVÁBBKÉPZÉS A MAGZATI ORVOSTAN AKTUÁLIS FEJEZETEIBŐL 9:30 Megnyitó Széll Márta, Szabó János SZTE ÁOK Orvosi Genetikai Intézet PROGRAM 206. ÁPRILIS 2. CSÜTÖRTÖK 9:35 Kromoszóma-mozaikok:

Részletesebben

XIII. DOWN SZIMPÓZIUM Tudományos továbbképzés a magzati orvostan aktuális fejezeteiből. 2016. április 21. CSÜTÖRTÖK

XIII. DOWN SZIMPÓZIUM Tudományos továbbképzés a magzati orvostan aktuális fejezeteiből. 2016. április 21. CSÜTÖRTÖK XIII. DOWN SZIMPÓZIUM Tudományos továbbképzés a magzati orvostan aktuális fejezeteiből 9:0 Megnyitó Széll Márta, Szabó János SZTE ÁOK Orvosi Genetikai Intézet 06. április. CSÜTÖRTÖK 9: Kromoszóma-mozaikok:

Részletesebben

A Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar közleménye a 2014. I. félévére meghirdetett kötelező tanfolyamokról

A Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar közleménye a 2014. I. félévére meghirdetett kötelező tanfolyamokról A Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar közleménye a 2014. I. félévére meghirdetett kötelező tanfolyamokról 2013. EüK. 17. szám közlemény 2 (hatályos: 2013.11.28 - ) A tanfolyamokra történő jelentkezés

Részletesebben

A Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar közleménye a 2015. II. félévére meghirdetett kötelező tanfolyamokról hatályos: 2015.05.

A Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar közleménye a 2015. II. félévére meghirdetett kötelező tanfolyamokról hatályos: 2015.05. A Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar közleménye a II. félévére meghirdetett kötelező tanfolyamokról hatályos: 05.06 - EüK. 8. szám közlemény 3 A tanfolyamokra történő jelentkez határideje:

Részletesebben

NUKLEÁRIS MEDICINA SZAKKÉPZÉS KÜLSŐ KÉPZŐHELYI REAKKREDITÁCIÓJA. Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar Szak- és Továbbképzési Központ

NUKLEÁRIS MEDICINA SZAKKÉPZÉS KÜLSŐ KÉPZŐHELYI REAKKREDITÁCIÓJA. Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar Szak- és Továbbképzési Központ SZAKKÉPZÉS KÜLSŐ KÉPZŐHELYI REAKKREDITÁCIÓJA Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar Szak- és Továbbképzési Központ 2013. CSONGRÁD MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT DR. BUGYI ISTVÁN KÓRHÁZ, SZENTES A 2007.09.30-től

Részletesebben

IX. ENDOKRINOLÓGIAI TOVÁBBKÉPZŐ TANFOLYAM

IX. ENDOKRINOLÓGIAI TOVÁBBKÉPZŐ TANFOLYAM IX. ENDOKRINOLÓGIAI TOVÁBBKÉPZŐ TANFOLYAM a Magyar Endokrinológiai és Anyagcsere Társaság és a Semmelweis Egyetem II. sz. Belgyógyászati Klinika együttműködésével Budapest, Danubius Health Spa Resort Hélia

Részletesebben

INTEGRÁLT PALLIATÍV ELLÁTÁS KEZDETEI

INTEGRÁLT PALLIATÍV ELLÁTÁS KEZDETEI XVII. OTTHONI SZAKÁPOLÁSI KONGRESSZUS 2015. Október 8-9 RÁCKEVE INTEGRÁLT PALLIATÍV ELLÁTÁS KEZDETEI Lukács Miklós 1, Dr. Csikós Ágnes PhD. 2 Menyhért Mónika 1 1 PTE Klinikai Központ Palliatív Mobil Team

Részletesebben

szakképzés megnevezése álláshelyek száma szolgáltató neve

szakképzés megnevezése álláshelyek száma szolgáltató neve szakképzés megnevezése álláshelyek száma szolgáltató neve Gyerekgyógyász 2 Ideggyógyász 2 Fül-orr-gégész 2 Szemész Általános sebész Szülész-nőgyógyász 2 Patológus Sürgősségi Betegellátó Osztály 2 Bőr és

Részletesebben

Beszámoló az egészségügyi integrációról

Beszámoló az egészségügyi integrációról Előterjesztő: Szegedi Tudományegyetem Iktatószám: 01-5515-48/2008. Tárgy: Beszámoló az egészségügyi integrációról Melléklet: 1 db határozati javaslat Készítette: Szegedi Tudományegyetem Véleményezésre

Részletesebben

A Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar közleménye kötelező tanfolyamairól a 2016. évi tanév II. félévére

A Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar közleménye kötelező tanfolyamairól a 2016. évi tanév II. félévére A Semmelweis Egyeem Álalános Orvosudományi Kar közleménye köelező airól a évi anév II. félévére EüK. 8. szám közlemény (haályos: 05.11 - ) A szakképzüke a 162/2015. (VI. 30) Korm. rendele alapján 2015.

Részletesebben

belgyógyászat 0100 50 0 2010.02.05 haematológia 0102 4 0 2010.02.05 diabetológia 0123 20 0 2010.02.05 gasztroenterológia 0104 20 0 2010.02.

belgyógyászat 0100 50 0 2010.02.05 haematológia 0102 4 0 2010.02.05 diabetológia 0123 20 0 2010.02.05 gasztroenterológia 0104 20 0 2010.02. Országos Tiszifőorvosi Hivatal Szolgáltatók Nyilvántartásából származó adatok Nem a a belgyógyászat 0100 50 0 2010.02.05 haematológia 0102 4 0 2010.02.05 diabetológia 0123 20 0 2010.02.05 gasztroenterológia

Részletesebben

24 ó r á s ka r d i o l ó g i a i fe l ü g y e l e t

24 ó r á s ka r d i o l ó g i a i fe l ü g y e l e t 24 ó r á s ka r d i o l ó g i a i fe l ü g y e l e t a z Ön ot t h o n á b a n! w w w.im s k f t.hu Kedves Ügyfelünk! Szeretnénk figyelmébe ajánlani a Transztelefonikus EKG-Telemedicinális ellátást, mellyel

Részletesebben

AZ EGÉSZSÉGÜGY LEHETŐSÉGEI

AZ EGÉSZSÉGÜGY LEHETŐSÉGEI AZ EGÉSZSÉGÜGY LEHETŐSÉGEI A BETEGEK ÉRDEKÉBEN 90 ÉV TAPASZTALATÁVAL E napon a kapcsolatépítés, kapcsolattartás jegyében ismét találkoztak az orvos- és egészségtudományi szakma, a gazdasági szféra, a hazai

Részletesebben

VI. ENDOKRINOLÓGIAI TOVÁBBKÉPZŐ TANFOLYAM PROGRAM Budapest, Novotel Centrum Hotel 2010. november 26-27.

VI. ENDOKRINOLÓGIAI TOVÁBBKÉPZŐ TANFOLYAM PROGRAM Budapest, Novotel Centrum Hotel 2010. november 26-27. VI. ENDOKRINOLÓGIAI TOVÁBBKÉPZŐ TANFOLYAM PROGRAM Budapest, Novotel Centrum Hotel 2010. november 26-27. 2010. november 26., péntek 08.30 18.00 REGISZTRÁCIÓ 09.30-09.40 MEGNYITÓ Halász Béla egyetemi tanár,

Részletesebben

A Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum ismeretterjesztő lapja VI. évfolyam 3. szám 2009. ősz Ingyenes kiadvány

A Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum ismeretterjesztő lapja VI. évfolyam 3. szám 2009. ősz Ingyenes kiadvány A Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum ismeretterjesztő lapja VI. évfolyam 3. szám 2009. ősz Ingyenes kiadvány A TARTALOMBÓL: Egészségközpont a régió szolgálatában A világ élvonalába kerül

Részletesebben

PROGRAMFÜZET VI. DEBRECENI EGÉSZSÉGÜGYI MINŐSÉGÜGYI NAPOK HOL TART MA A MINŐSÉGFEJLESZTÉS AZ EGÉSZSÉGÜGYBEN? (2006. május 11-12.)

PROGRAMFÜZET VI. DEBRECENI EGÉSZSÉGÜGYI MINŐSÉGÜGYI NAPOK HOL TART MA A MINŐSÉGFEJLESZTÉS AZ EGÉSZSÉGÜGYBEN? (2006. május 11-12.) PROGRAMFÜZET VI. DEBRECENI EGÉSZSÉGÜGYI MINŐSÉGÜGYI NAPOK HOL TART MA A MINŐSÉGFEJLESZTÉS AZ EGÉSZSÉGÜGYBEN? (2006. május 11-12.) Debreceni Akadémiai Bizottság Székháza (Debrecen, Thomas Mann u. 49.) 2

Részletesebben

PRÉMIUM SZÍNVONALÚ VÁRANDÓSGONDOZÁSI CSOMAGOK AZ RMC-BEN

PRÉMIUM SZÍNVONALÚ VÁRANDÓSGONDOZÁSI CSOMAGOK AZ RMC-BEN PRÉMIUM SZÍNVONALÚ VÁRANDÓSGONDOZÁSI CSOMAGOK AZ RMC-BEN PRÉMIUM SZÍNVONALÚ VÁRANDÓSGONDOZÁSI CSOMAGOK AZ RMC-BEN Rendelőnkben teljes körű várandósgondozást nyújtunk, mely nem csak a magyar egészségügyi

Részletesebben

Szakvizsga előkészítő kötelező tanfolyam 2012 Semmelweis Egyetem Pulmonológiai Klinika Igazgató: dr. Losonczy György egyetemi tanár

Szakvizsga előkészítő kötelező tanfolyam 2012 Semmelweis Egyetem Pulmonológiai Klinika Igazgató: dr. Losonczy György egyetemi tanár 1 Szakvizsga előkészítő kötelező tanfolyam 2012 Igazgató: dr. Losonczy György Tanfolyam ideje: 2012.február 28. 23. Tanfolyam helye: ÁOK II. e. tanterem 1125 Budapest, Diós árok 1/c. Előadás ideje Előadás

Részletesebben

AZ ÁPOLÁS ÉS BETEGELLÁTÁS ALAPKÉPZÉSI SZAK KÉPZÉSI ÉS KIMENETI KÖVETELMÉNYEI

AZ ÁPOLÁS ÉS BETEGELLÁTÁS ALAPKÉPZÉSI SZAK KÉPZÉSI ÉS KIMENETI KÖVETELMÉNYEI AZ ÁPOLÁS ÉS BETEGELLÁTÁS ALAPKÉPZÉSI SZAK KÉPZÉSI ÉS KIMENETI KÖVETELMÉNYEI 1. Az alapképzési szak megnevezése: ápolás és betegellátás (Nursing and Patient Care) 2. Az alapképzési szakon szerezhető végzettségi

Részletesebben

Gasztroenterológiai kötelező szintentartó tanfolyam. Gasztroenterológiai szakvizsga előkészítő tanfolyam. Pécs, 2013. november 7-9.

Gasztroenterológiai kötelező szintentartó tanfolyam. Gasztroenterológiai szakvizsga előkészítő tanfolyam. Pécs, 2013. november 7-9. Gasztroenterológiai kötelező szintentartó tanfolyam Gasztroenterológiai szakvizsga előkészítő tanfolyam Továbbképző tanfolyam belgyógyászok, háziorvosok és sebészek számára Pécs, 2013. november 7-9. A

Részletesebben

TANREND 2009/2010. Fakultatív (szabadon választható) kurzusok ÁLTALÁNOS ORVOS, FOGORVOS ÉS GYÓGYSZERÉSZ SZAKOK

TANREND 2009/2010. Fakultatív (szabadon választható) kurzusok ÁLTALÁNOS ORVOS, FOGORVOS ÉS GYÓGYSZERÉSZ SZAKOK Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar ÁLTALÁNOS ORVOS, FOGORVOS ÉS GYÓGYSZERÉSZ SZAKOK TANREND 2009/2010 Fakultatív (szabadon választható) kurzusok 1 Kurzuskód útmutató 8 A bioetika alapjai

Részletesebben

MAGYAR MÉHNYAKKÓRTANI ÉS KOLPOSZKÓPOS TÁRSASÁG IV. KONGRESSZUSA

MAGYAR MÉHNYAKKÓRTANI ÉS KOLPOSZKÓPOS TÁRSASÁG IV. KONGRESSZUSA MAGYAR MÉHNYAKKÓRTANI ÉS KOLPOSZKÓPOS TÁRSASÁG IV. KONGRESSZUSA I. Interdiszciplináris HPV-kongresszus Szülész-nőgyógyász, urológus, bőrgyógyász, mikrobiológus, patológus, fül-orr-gégész, proktológus sebész,

Részletesebben

HÁZIORVOSOK PSZICHIÁTRIAI ÉS PSZICHOSZOMATIKUS AKADÉMIÁJA II.

HÁZIORVOSOK PSZICHIÁTRIAI ÉS PSZICHOSZOMATIKUS AKADÉMIÁJA II. HÁZIORVOSOK PSZICHIÁTRIAI ÉS PSZICHOSZOMATIKUS AKADÉMIÁJA II. 2016. április 14-16. Hotel Azúr, Siófok HÍVOGATÓ Kedves Kollégák! A pszichiátriai betegségek és kórállapotok a népegészségügy érdeklődésének

Részletesebben

A MOTESZ Képzési és Tudományos Bizottsága által 2007. július 9-én minősített rendezvények

A MOTESZ Képzési és Tudományos Bizottsága által 2007. július 9-én minősített rendezvények A MOTESZ Képzési és Tudományos Bizottsága által 2007. július 9-én minősített rendezvények Címe: Globalizáció és Prevenció Szervező: Országos Kémiai Biztonsági Intézet Időpont: 5/23/2007-5/23/2007 Címe:

Részletesebben

A Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar közleménye kötelező tanfolyamairól II. félévére. (hatályos: )

A Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar közleménye kötelező tanfolyamairól II. félévére. (hatályos: ) A Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar özleménye ötelező airól II. félévére (hatályos: 05.08 - ) EüK. 8. szám özlemény 1 A szaépzüet a 162/2015. (VI. 30.) Korm. rendelet alapján 2015. július

Részletesebben

ZSIGMONDY VILMOS HARKÁNYI GYÓGYFÜRD

ZSIGMONDY VILMOS HARKÁNYI GYÓGYFÜRD Gyógyfürdőszolgáltatások Medencefürdő (max. 2 x 30 perc) Medence fürdő bérlet (6 alkalomra szóló) Első orvosi vizsgálat További (ellenőrző) mozgásszervi és nőgyógyászati orvosi vizsgálatok (a kúrához tartozó

Részletesebben

S E M M E L W E I S E G Y E T E M Kardiológiai Szakmai Grémium

S E M M E L W E I S E G Y E T E M Kardiológiai Szakmai Grémium Elnök Prof. Dr. Merkely Béla Tagok Dr. Becker Dávid Dr. Gellér László Dr. Jánoskúti Lívia Dr. Járai Zoltán Dr. Nagy Viktor Prof. Dr. Préda István Dr. Szelid Zsolt (titkár) Gyakorlat neve: Kardiológia,

Részletesebben

A radiológus szakorvosképzés tematikája (a Radiológiai Szakmai Kollégium 2005. 01. 16-i állásfoglalása alapján)

A radiológus szakorvosképzés tematikája (a Radiológiai Szakmai Kollégium 2005. 01. 16-i állásfoglalása alapján) A radiológus szakorvosképzés tematikája (a Radiológiai Szakmai Kollégium 2005. 01. 16-i állásfoglalása alapján) Általános szempontok I.: Követelmények: A képzés eredményeként a radiológia szakvizsgát tett

Részletesebben

A Jegyzék 32. sorszáma szerint kiadott mentőápoló szakképesítés szakmai (vizsgáztatási) követelményei

A Jegyzék 32. sorszáma szerint kiadott mentőápoló szakképesítés szakmai (vizsgáztatási) követelményei A Jegyzék 32. sorszáma szerint kiadott mentőápoló szakképesítés szakmai (vizsgáztatási) követelményei I. A szakképesítés Országos Képzési Jegyzékben szereplő adatai 1. A szakképesítés azonosító száma:

Részletesebben

Pályázati hirdetmény betölthető állásokra. 2016. EüK. 4. szám pályázati felhívás (hatályos: 2016.02.15 - )

Pályázati hirdetmény betölthető állásokra. 2016. EüK. 4. szám pályázati felhívás (hatályos: 2016.02.15 - ) ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK Tisztelt Hirdetők, Olvasók! Pályázati hirdetmény betölthető állásokra 2016. EüK. 4. szám pályázati felhívás (hatályos: 2016.02.15 - ) A hirdetményeket külön ez irányú kérelemre legfeljebb

Részletesebben

E4 A Gyermekkori szervezett lakossági emlőszűrések hatása az emlőműtétek

E4 A Gyermekkori szervezett lakossági emlőszűrések hatása az emlőműtétek 08.30-09.30 09.00-10.30 Pátria terem 2005. november 10. csütörtök E1 MEGNYITÓ E2 1.Nemzeti Üléselnökök: Rákkontroll Kovács Attila, Program Csonka I. Csaba, Ottó Szabolcs E3 Kásler Ottó jellegzetességei,

Részletesebben

MAGYAR GYERMEKORVOSOK TÁRSASÁGA DÉL-MAGYARORSZÁGI DECENTRUMÁNAK TUDOMÁNYOS ÜLÉSE Orosháza-Gyopárosfürdő, 2011. április 29-30.

MAGYAR GYERMEKORVOSOK TÁRSASÁGA DÉL-MAGYARORSZÁGI DECENTRUMÁNAK TUDOMÁNYOS ÜLÉSE Orosháza-Gyopárosfürdő, 2011. április 29-30. MAGYAR GYERMEKORVOSOK TÁRSASÁGA DÉL-MAGYARORSZÁGI DECENTRUMÁNAK TUDOMÁNYOS ÜLÉSE Orosháza-Gyopárosfürdő, 2011. április 29-30. Tudományos program 2011. április 29., péntek Referátumok Prof. Dr. Túri Sándor,

Részletesebben

øtinfo melléklet Az Egészségügyi Szakképzõ és Továbbképzõ Intézet folyóiratának melléklete

øtinfo melléklet Az Egészségügyi Szakképzõ és Továbbképzõ Intézet folyóiratának melléklete 13. évfolyam, 11. szám 2010. november øtinfo melléklet Az Egészségügyi Szakképzõ és Továbbképzõ Intézet folyóiratának melléklete Minősített továbbképzések A továbbképzéseket szakmacsoportok szerint rendeztük

Részletesebben

PoCUS definíció. Ki végezze?

PoCUS definíció. Ki végezze? XIII. Magyar Sürgősségi Orvostani Kongresszus Szeged, 2014. november 08. PoCUS definíció. Ki végezze? dr. Barta Miklós PhD Szombathely, Markusovszky Egyetemi Oktatókórház, Radiológiai Osztály 1 Az előadás

Részletesebben

ultrahangdiagnosztikai tanfolyama 2019 szeptember 3-7., Budapest 5 nap elmélet és gyakorlat keddtől szombatig

ultrahangdiagnosztikai tanfolyama 2019 szeptember 3-7., Budapest 5 nap elmélet és gyakorlat keddtől szombatig A Semmelweis Egyetem Radiológiai Klinika ultrahangdiagnosztikai tanfolyama 2019 szeptember 3-7., Budapest 5 nap elmélet és gyakorlat keddtől szombatig Helyszín: Semmelweis Egyetem Fül-Orr-Gégészeti és

Részletesebben

KLINIKAI LABORATÓRIUMI KUTATÓ MESTERKÉPZÉSI SZAK (MSc)

KLINIKAI LABORATÓRIUMI KUTATÓ MESTERKÉPZÉSI SZAK (MSc) DEBRECENI EGYETEM ORVOS- ÉS EGÉSZSÉGTUDOMÁNYI CENTRUM ÁLTALÁNOS ORVOSTUDOMÁNYI KAR KLINIKAI LABORATÓRIUMI KUTATÓ MESTERKÉPZÉSI SZAK (MSc) 2012/2013-ES TANÉV Debrecen, 2012 Felelős kiadó: Dr. Csernoch László

Részletesebben

Pályázati hirdetmény betölthető állásokra. 2016. EüK. 8. szám pályázati felhívás (hatályos: 2016.05.11 - )

Pályázati hirdetmény betölthető állásokra. 2016. EüK. 8. szám pályázati felhívás (hatályos: 2016.05.11 - ) ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK Tisztelt Hirdetők, Olvasók! Pályázati hirdetmény betölthető állásokra 2016. EüK. 8. szám pályázati felhívás (hatályos: 2016.05.11 - ) A hirdetményeket külön ez irányú kérelemre legfeljebb

Részletesebben

ÁLLAMVIZSGA TÉTELSOR (Elméleti)

ÁLLAMVIZSGA TÉTELSOR (Elméleti) ÁLLAMVIZSGA TÉTELSOR (Elméleti) ÁLTALÁNOS OXYOLOGIA 1. Az oxyologia diszciplináris sajátosságai, viszonya más szakterületekhez 2. Az oxyologiai kórfolyamatok jellemzése 3. A sürgősségi betegellátás Magyarországon

Részletesebben

KÉRDŐÍV AZ ORFMMT SZEKCIÓINAK 2013 ÉVI BESZÁMOLÓJÁHOZ. I. A szekció adatai

KÉRDŐÍV AZ ORFMMT SZEKCIÓINAK 2013 ÉVI BESZÁMOLÓJÁHOZ. I. A szekció adatai KÉRDŐÍV AZ ORFMMT SZEKCIÓINAK 2013 ÉVI BESZÁMOLÓJÁHOZ I. A szekció adatai Beszámolás időszaka Neve 2013. év Neurorehabilitációs Szekció Szekció tisztség megnevezése Elnök Postacíme Email címe Kontaktszemély

Részletesebben

Elbírált szakdolgozói továbbképzések - 2011.04.08-ai ESZTB ülés. Budapest, Thököly út 3. 2010. április 7-2011. április 5.

Elbírált szakdolgozói továbbképzések - 2011.04.08-ai ESZTB ülés. Budapest, Thököly út 3. 2010. április 7-2011. április 5. Elbírált szakdolgozói továbbképzések - 2011.04.08-ai ESZTB ülés s.sz Nyilvántartási szám 1 4081/2010 NEW CODE KFT 2 4499/2010 3 202/2011 4 305/2011 Szervező megnevezés Továbbképzés címe Helyszín Időpont

Részletesebben

A Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar közleménye a 2013. I. félévére meghirdetett kötelezı tanfolyamokról

A Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar közleménye a 2013. I. félévére meghirdetett kötelezı tanfolyamokról A Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar közleménye a 2013. I. félévére meghirdetett kötelezı okról A okra történı jelentkezés határideje: 1 hónap a kezdete elıtt! 2012. EüK. 20. szám közlemény

Részletesebben

A Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar közleménye a 2015. I. félévére meghirdetett kötelező tanfolyamokról

A Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar közleménye a 2015. I. félévére meghirdetett kötelező tanfolyamokról A Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar közleménye a félévére meghirdetett kötelező okról hatályos: 2014.11.14 - A okra történő jelentkez határideje: 1 hónap a kezdete előtt! Szakma Szervező

Részletesebben

Közös stratégia kifejlesztése molekuláris módszerek alkalmazásával a rák kezelésére Magyarországon és Norvégiában

Közös stratégia kifejlesztése molekuláris módszerek alkalmazásával a rák kezelésére Magyarországon és Norvégiában Norvég Finanszírozási Mechanizmus által támogatott projekt Közös stratégia kifejlesztése molekuláris módszerek alkalmazásával a rák kezelésére Magyarországon és Norvégiában Norvég Alap támogatással javul

Részletesebben

A Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar közleménye a 2010. I. félévére meghirdetett kötelezı tanfolyamokról

A Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar közleménye a 2010. I. félévére meghirdetett kötelezı tanfolyamokról A Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar közleménye a 2010. I. félévére meghirdetett kötelezı okról A okra történı jelentkez határideje: 1 hónap a kezdete elıtt! Szakma Szervezı Tanfolyam címe

Részletesebben

J E L E N T É S a fekvőbeteg-szakellátás teljesítményéről 2016. február

J E L E N T É S a fekvőbeteg-szakellátás teljesítményéről 2016. február J E L E N T É S a fekvőbeteg-szakellátás teljesítményéről 2016. február Országos Egészségbiztosítási Pénztár Tartalomjegyzék Aktív fekvőbeteg-szakellátás ----------------------------------------------------------

Részletesebben

Minősitett szakdolgozói továbbképzések -- 2010.09.07. ESZTB ülés

Minősitett szakdolgozói továbbképzések -- 2010.09.07. ESZTB ülés Minősitett akdolgozói továbbképzések -- 2010.09.07. ESZTB ülés s. Szervező Továbbképzés címe Helyín Időpont Tipus TK pont 1 2248/2010 Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskola Egéséges életmódra és családi

Részletesebben

T Á J É K O Z T A T Ó a minősített továbbképzésekről

T Á J É K O Z T A T Ó a minősített továbbképzésekről T Á J É K O Z T T Ó a minősített továbbképzésekről z Egészségügyi Szak- és Továbbképzési izottság (ESZT) 200. 12-én megtartott ülésén újabb továbbképzési programokat minősített, amelyeket az alábbi táblázat

Részletesebben

Árak. Szakterület / Szolgáltatás megnevezése. Allergológia. 15 000 Ft

Árak. Szakterület / Szolgáltatás megnevezése. Allergológia. 15 000 Ft Érvényes: 2014. január 02. napjától Szakterület / Szolgáltatás megnevezése Árak Allergológia Allergológiai szakorvosi vizsgálat Allergológiai kontroll vizsgálat Légúti allergének vizsgálata (Prick teszt)

Részletesebben

Teljesítés igazolás. Tárgyhó: Folyamatosan végzett tevékenység:

Teljesítés igazolás. Tárgyhó: Folyamatosan végzett tevékenység: Teljesítés igazolás Cégnév: Tárgyhó: Folyamatosan végzett tevékenység: OMNIMED Egészségügyi és Szolgáltató Bt. 2015. december 2016. május Közreműködik a város egészségügyi alapellátásának (háziorvosi-,

Részletesebben

AZ 1. SZÁMÚ MELLÉKLET 16. SORSZÁM ALATT KIADOTT SZAKKÉPESÍTÉS SZAKMAI ÉS VIZSGAKÖVETELMÉNYEI

AZ 1. SZÁMÚ MELLÉKLET 16. SORSZÁM ALATT KIADOTT SZAKKÉPESÍTÉS SZAKMAI ÉS VIZSGAKÖVETELMÉNYEI Z 1. SZÁMÚ MELLÉKLET 16. SORSZÁM LTT KIDOTT SZKKÉPESÍTÉS SZKMI ÉS VIZSGKÖVETELMÉNYEI RDIOGRÁFUS SZKKÉPESÍTÉS SZKMI ÉS VIZSGKÖVETELMÉNYEI I. ORSZÁGOS KÉPZÉSI JEGYZÉKEN SZEREPLİ DTOK 1. szakképesítés azonosító

Részletesebben

Elbírált szakdolgozói továbbképzések - 2011.08.30-ai ESZTB ülés. Szervező Továbbképzés címe Helyszín Időpont Típus TK pont. Mozgássérült Emberek

Elbírált szakdolgozói továbbképzések - 2011.08.30-ai ESZTB ülés. Szervező Továbbképzés címe Helyszín Időpont Típus TK pont. Mozgássérült Emberek Elbírált szakdolgozói továbbképzések - 08.30-ai ESZTB ülés s.sz Nyilvántartási Szervező Továbbképzés címe Helyszín Idő Típus TK 1 2767/2011 5NAPFNO 2 2815/2011 ELNEC_G 3 2825/2011 burnout 4 2826/2011 thai

Részletesebben

MEGELŐZŐ ORVOSTAN ÉS NÉPEGÉSZSÉGTAN

MEGELŐZŐ ORVOSTAN ÉS NÉPEGÉSZSÉGTAN MEGELŐZŐ ORVOSTAN ÉS NÉPEGÉSZSÉGTAN SZAKKÉPZÉS KÜLSŐ KÉPZŐHELYI REAKKREDITÁCIÓJA Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar Szak- és Továbbképzési Központ 2013. MEGELŐZŐ ORVOSTAN BÁCS-KISKUN

Részletesebben

Elbírált szakdolgozói továbbképzések - 2011.08.30-ai ESZTB ülés. Szervező Továbbképzés címe Helyszín Időpont Típus TK pont

Elbírált szakdolgozói továbbképzések - 2011.08.30-ai ESZTB ülés. Szervező Továbbképzés címe Helyszín Időpont Típus TK pont Elbírált szakdolgozói továbbképzések - 08.30-ai ESZTB ülés s.sz Nyilvántartási Szervező Továbbképzés címe Helyszín Idő Típus TK 1 2767/2011 5NAPFNO Mozgássérült Emberek Rehabilitációs Közja Az FNO és az

Részletesebben

Tárgy: a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház intézményi összevonást követő szakmai struktúrája

Tárgy: a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház intézményi összevonást követő szakmai struktúrája Kivonat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés 2011. március 31. napján megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 25/2011. (III. 31.) határozata

Részletesebben

A Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar közleménye a 2011. I. félévére meghirdetett kötelezı tanfolyamokról

A Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar közleménye a 2011. I. félévére meghirdetett kötelezı tanfolyamokról A Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar közleménye a 2011. I. félévére meghirdetett kötelezı okról Hatályosság: 2010.11.16 - A okra történı jelentkezés határideje: 1 hónap a kezdete elıtt! Szakma

Részletesebben

I. évfolyam FOK ( csop.) TANÉV 1. félév

I. évfolyam FOK ( csop.) TANÉV 1. félév I. évfolyam FOK (11-23. csop.) 2017-2018. TANÉV 1. félév HÉTFÕ KEDD SZERDA CSÜTÖRTÖK PÉNTEK 8-9 SZÁMONKÉRÉS ODONTOLÓGIA EA. 9-10 BIOSTATISZTIKA Szeminárium O. KÉMIA EA. O. KÉMIA EA. o. kémia sz 17-23 o.

Részletesebben