1579Ft. 2129Ft -15% VN vény nélkül kapható gyógyszer. VN vény nélkül kapható gyógyszer. JÚLIUsi

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "1579Ft. 2129Ft -15% VN vény nélkül kapható gyógyszer. VN vény nélkül kapható gyógyszer. JÚLIUsi"

Átírás

1 2019. JÚLIUsi akciók Magazinunk témáiból: Mit tegyünk az útipatikába? Folyadékpótlás nyáron 1858 Ft helyett: 1579Ft 279 Ft megtakarítás Sedatif PC bukkális tabletta, 40 db (39,5 Ft/db) Ingerlékeny? Szorong? Rosszul alszik? Sedatif PC - alvászavar, szorongás, ingerlékenység, érzelmi labilitás tüneteinek kezelésére. Vény nélkül homeopátiás. Forgalmazza: Boiron Hungária Kft. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, észét! 2505 Ft helyett: 2129Ft 376 Ft megtakarítás Diclac Dolo 50 mg/g gél, 100 g (21,3 Ft/g) hatóanyag: diklofenák-nátrium A Diclac Dolo magas diklofenák hatóanyag-tartalmú fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő gél. Izom- és ízületi fájdalom esetén célzottan a fájdalom helyén hat. Diclac Dolo - Maradjon mozgásban! Sandoz Hungária Kft Budapest, Bartók Béla út ; OSDZ1388/01.19 A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, észét! A fenti százalékos kedvezmények a Gyöngy Patikákban június hónapban javasolt maximált fogyasztói árakhoz képest értendők. Egyes patikákban a termékek ára a megjelenített árakhoz képest eltérhet.

2 Nyári Gyöngy akciók Akciós ár: 4769Ft* OT orvostechnikai eszköz 3046 Ft helyett: 2589Ft 457 Ft megtakarítás ÉK étrendkiegészítő Wartner szemölcsfagyasztó spray, 50 ml (95,4 Ft/ml) Már egyetlen kezeléssel lefagyasztja a szemölcsöt a gyökeréig. Az orvosok által is alkalmazott fagyasztásos módszeren alapul, a leghatékonyabb és leggyorsabb otthon alkalmazható kezelés. Kézen és lábon alkalmazható. Gyártó: Omega Pharma Hungary Kft Budapest Madarász Viktor utca Valeriana Relax gyógynövénykivonatokat tartalmazó étrend-kiegészítő lágyzselatin kapszula, 60 db (43,2 Ft/db) Olyan gyógynövények kivonatát tartalmazza, amelyek hatóanyagai hozzájárulhatnak a normál idegállapot és a lelki egyensúly fenntartásához. Forgalmazza: TEVA Gyógyszergyár Zrt Debrecen, Pallagi út 13. Akciós ár: 8749Ft* GYT speciális gyógyászati célra szánt tápszer. Béres Porcerő FORTE 1500 filmtabletta, db (48,6 Ft/db) Ízületi megbetegedésben szenvedők különleges táplálkozási igényeihez igazított összetételű, speciális gyógyászati célra szánt tápszer. Forgalmazza: Béres Gyógyszergyár Zrt., 1037 Budapest, Mikoviny utca 2-4., PRC1907LFGY, GYK: A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, észét! GYS, OT: A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! ÉK: Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. A fenti százalékos kedvezmények a Gyöngy Patikákban június hónapban javasolt maximált fogyasztói árakhoz képest értendők. *Maximált akciós bruttó fogyasztói árak. Egyes patikákban a termékek ára a megjelenített árakhoz képest eltérhet.

3 Mit tegyünk az úti patikába? A gondtalan nyaraláshoz hozzátartozik az előrelátás: érdemes magunkkal vinni pár olyan egyszerűbb készítményt, amellyel úrrá lehetünk a kisebb panaszokon, kellemetlenségeken az utazás és a pihenés során. Segítünk, minek kell az úti patikába kerülnie! 1. A rendszeresen szedett eink, például a vérnyomáscsökkentő, koleszterinszint-csökkentő tabletta, fogamzásgátló stb. Repülős utazásnál ezeket vagy a kézipogygyászba érdemes tenni, vagy ha a bőröndbe kerülnek, tegyen pár szemet a táskájába is így nem lesz gond, ha esetleg lemarad a poggyász pár napra. 2. Lázmérő, láz- és fájdalomcsillapító. Utóbbiakból érdemes megfontolni a víz nélkül bevehető típusokat is, amelyeket bármikor bevethet a fájdalom ellen. Érdemes külön ügyelni a gyerekek orvosságaira is, és arra, hogy a szirupok csak korlátozásokkal szállíthatók repülőgépeken 100 ml-nél nagyobb üveg csak a feladott csomagba kerülhet. 3. Hányinger, hányás, légiés tengeribetegség csillapítására szolgáló készítmény. Vannak népszerű és bevált hatóanyagok, de jó lehet a B6-vitamin, vagy gyógynövény alapú, esetleg homeopátiás szer is. 4. Szúnyogriasztó, kullancskiszedő kanál illetve csípés utáni, viszketéscsillapító gél. 5. Naptej, napozás utáni testápoló, bőrnyugtató hatóanyagú krém vagy zselé, égési sebek kezelésére szolgáló krém, spray. 6. Víz nélkül használható, kis kiszerelésű kézfertőtlenítő zselé vagy törlőkendő (ügyeljen, ha repülővel megy a kézipoggyászba csak 100 ml-t meg nem haladó flakon kerülhet). 7. Probiotikum-készítmény az utazók hasmenése ellen. 8. Ficam, zúzódás, vágás és apróbb sportbalesetek ellátására szolgáló fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő krém, esetleg hámosító kenőcs. Kisebb sérülések ellátásához sebfertőtlenítő, steril géz, sebkötöző és néhány vízhatlan sebtapasz. 9. Torokfertőtlenítő tabletta, megfázás elleni készítmény, amely hasznos lehet a repülőn elkapott fertőzések, túlhűtött szállodák esetén. 10. A rendszeresen szedett ek esetén előfordulhat, hogy orvosi igazolást kell felmutatnia határátlépéskor. Ezért érdeklődjön erről háziorvosánál, és ha szükséges, kérje a formanyomtatványt! Ez szükséges lehet például hűtést igénylő injekciók, inzulinos fecskendők repülőre viteléhez is.

4 Izom, ízület 3764 Ft helyett: 3199Ft 565 Ft megtakarítás 3611 Ft helyett: 3069Ft 542 Ft megtakarítás OT orvostechnikai eszköz DONA 1500 mg por belsőleges oldathoz, 20 db tasak (160 Ft/db) hatóanyag: glükózamin-szulfát Térdfájás? Porckopás? Dona, mozogjon szabadon! A Dona szabadalmazott eljárással előállított kristályos glükózaminszulfátot tartalmaz. Kúraszerű alkalmazása csökkenti a porckopás okozta fájdalmat és javítja a térdízület mozgását. Porcvédő, fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatású. Mylan D Kft Budapest, Váci út ; Marketing kód: DON/JAN/19/02; Lezárás dátuma: Perskindol Active Classic Gél, 100 ml (30,7 Ft/ml) Sportolás előtt és után. Alkalmazásakor kivételes kettős hatás lép fel: hűtő és melegítő hatás. A bőrbe masszírozva serkenti a vérkeringést és segíti az izmok ellazulását. Mentolt és illóolajokat tartalmaz. Akciós ár: 2199Ft* Akciós ár: 1919Ft* Voltaren Dolo Rapid 25 mg lágy kapszula, 20 db (110 Ft/db) hatóanyag: diklofenák-kálium Enyhíti az izom- és ízületi fájdalmakat, hátfájást, a megfázás és influenza következtében kialakuló fájdalmakat. GlaxoSmithKline-Consumer Kft.; 1124 Budapest Csörsz u. 43.; Tel.: CHHU/CHTHRFL/0004/19b A védjegyek tulajdonosa vagy engedélyezett használója a GSK vállalatcsoport. Voltaren Dolo 25 mg bevont tabletta, 20 db (96 Ft/db) hatóanyag: diklofenák-kálium Enyhíti az izom- és ízületi fájdalmakat, hátfájást, a megfázás és influenza következtében kialakuló fájdalmakat. GlaxoSmithKline-Consumer Kft.; 1124 Budapest Csörsz u. 43.; Tel.: CHHU/CHTHRFL/0004/19b A védjegyek tulajdonosa vagy engedélyezett használója a GSK vállalatcsoport., GYK: A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, észét! GYS, OT: A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! ÉK: Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. A fenti százalékos kedvezmények a Gyöngy Patikákban június hónapban javasolt maximált fogyasztói árakhoz képest értendők. *Maximált akciós bruttó fogyasztói árak. Egyes patikákban a termékek ára a megjelenített árakhoz képest eltérhet.

5 Hogy jól induljon a reggel! Székrekedés esetén a Stadalax körülbelül 6 10 órán belül kíméletesen hat.* 2399 Ft helyett: 2039Ft 360 Ft megtakarítás Stadalax 5 mg bevont tabletta, 50 db (40,8 Ft/db) hatóanyag: biszakodil Stadalax 5 mg tabletta. Biszakodil hatóanyag tartalmú, kiadható. 19STADASTADALAX3AP4/ *Alkalmazás időpontjától függően körülbelül 6 vagy körülbelül 10 óra múlva hat. Aranyér 2505 Ft helyett: 2129Ft 376 Ft megtakarítás GYS gyógyászati segédeszköz 2822 Ft helyett: 2399Ft 423 Ft megtakarítás OT orvostechnikai eszköz Reparon Herbal végbélkenőcs, 25 g (85,2 Ft/g) Reparon Herbal az aranyér fájdalmas tüneteinek kezelésére, körömvirág-, varázsmogyorólevél- és kamillakivonattal. Bevonja és védi a gyulladt bőrt, hatékonyan enyhíti az aranyeres panaszokat. Egis Gyógyszergyár Zrt. Gyógyászati segédeszköznek minősülő orvostechnikai eszköz. Sperti Preparation H végbélkúp, 12 db (199,9 Ft/db) hatóanyag: cápamájolaj és élesztősejt-kivonat A megoldás aranyérre! A Sperti Preparation H végbélkúp hatékonyan csillapítja az aranyér kellemetlen tüneteit: csökkenti az irritációt, enyhíti a fájdalmat és elősegíti a sebgyógyulást. Kizárólag természetes hatóanyagokat (cápamájolajat és élesztősejtkivonatot) tartalmaz., GYK: A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, észét! GYS, OT: A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! ÉK: Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. A fenti százalékos kedvezmények a Gyöngy Patikákban június hónapban javasolt maximált fogyasztói árakhoz képest értendők. Egyes patikákban a termékek ára a megjelenített árakhoz képest eltérhet.

6 LEGYEN NAPPAL VAGY ÉJSZAKA, LÉLEGEZZEN FEL AZ OTRIVINNEL! M E G V Á SÁ ROL TÓ! HA ZS E GÉ S TÓ! HA E GÉ S TÓ! RE HÉ HA ZS ÉG MLA ZÁ E GÉ S PÉNZTÁRI S TER RE MLA ZÁ ÉG HÉ 1829Ft* TER HÉ Akciós ár: M E G V Á SÁ ROL PÉNZTÁRI S MLA ZÁ TER RE ZS PÉNZTÁRI S ÉG M E G V Á SÁ ROL Akciós ár: 1849Ft* Otrivin Allergia adagoló oldatos orrspray, 15 ml (121,9 Ft/ml) Otrivin 1 mg/ml adagoló oldatos orrspray, 10 ml (184,9 Ft/ml) Akciós ár: 1899Ft* Otrivin Menthol 1 mg/ml adagoló oldatos orrspray, 10 ml (189,9 Ft/ml) Gyorsan és tartósan enyhíti az allergia okozta orrdugulást Otrivin Menthol 1 mg/ml adagoló oldatos orrspray, 10 ml; Otrivin 1 mg/ml adagoló oldatos orrspray, 10 ml: Xilometazolin-hidroklorid hatóanyagú, ek, Otrivin Allergia adagoló oldatos orrspray, 15 ml:. A védjegyek tulajdonosa vagy engedélyezett használója a GSK vállalatcsoport. Elkészítés dátuma: 31/05/2019 CHHU/CHOTRI/0020/17h GlaxoSmithKline-Consumer Kft Budapest, Csörsz u. 43. Tel: Eldugult az orra? Tegyen ellene! Otrivin Menthol 1 mg/ml adagoló oldatos orrspray, 10 ml; Otrivin 1 mg/ml adagoló oldatos orrspray, 10 ml: Xilometazolin-hidroklorid hatóanyagú, ek, Otrivin Allergia adagoló oldatos orrspray, 15 ml:. A védjegyek tulajdonosa vagy engedélyezett használója a GSK vállalatcsoport. Elkészítés dátuma: 31/05/2019 CHHU/CHOTRI/0020/17h GlaxoSmithKline-Consumer Kft Budapest, Csörsz u. 43. Tel: GYK: A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, észét! GYS, OT: A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! ÉK: Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. *Maximált akciós bruttó fogyasztói árak. Egyes patikákban a termékek ára a megjelenített árakhoz képest eltérhet.

7 Igyunk sokat de nem mindegy, miből! A nyárias meleg beköszöntével egyre nagyobb figyelmet kell fordítani a hidratációra, azaz szervezetünk folyadékszükségletének biztosítására. Mit és mennyit iszunk, és mit ajánl a szakértő? Testünk többségét a víz teszi ki, aminek arányát az életkorunk és a nemünk is befolyásolja. A csecsemők szervezete 70, a felnőtteké 60 százalék feletti mennyiséget tartalmaz belőle, és már egy százaléknyi csökkenése koncentrálási zavarokat, fejfájást vagy éppen fáradtságérzetet okoz. Szinte mindenki tisztában van azzal, hogy nyáron legalább 2-2,5 liter folyadékra van szükségünk a fokozott izzadás miatt. Kiszáradásra hajlamosak a csecsemők és az időskorúak utóbbiak esetén csökken a szomjúságérzet, vagy egyszerűen megfeledkeznek az ivásról és ügyelni kell a hányással, hasmenéssel járó betegségek esetén is, amikor a folyadékveszteség okozhat kiszáradást. A változatosság jegyében pedig a legtöbben a csapvíz mellett ásványvizet, szénsavas üdítőket és gyümölcsleveket is rendszeresen fogyasztanak, ráadásul egyre többet: az alkoholmentes italok fogyasztása évről-évre növekszik, hazai adatok szerint tavaly mintegy 8-9 százalékkal több, összesen 126 liter ásványvizet, 84 liter szénsavas üdítőt, és mintegy 40 liter gyümölcslevet és jeges teát ittunk fejenként. A szakértők szerint nagyon fontos lenne, hogy megfelelően tájékozódjunk arról, mit is iszunk tulajdonképpen. Antal Emese dietetikus, szociológus, a TÉT Platform szakmai vezetője szerint a tudatos választás az italok esetén is nagyon fontos: Egy ital nem attól válhat a kiegyensúlyozott étrend részévé, hogy nincs benne tartósítószer, színezék vagy éppen cukor, hanem attól, ha megfelelő mértékben kap helyet a mindennapjainkban. A legjobb szomjoltó a friss víz vagy az ásványvíz, de már az utóbbiaknál is érdemes megnézni a címkén szereplő információkat, milyen ásványi anyagokat tartalmaz. Időnként pedig egy-egy szénsavas üdítőital is belefér, ha éppen arra vágyunk, ha egyébként ügyelünk a táplálkozásunk egészére mondja a táplálkozási szakértő.

8 Professzionális füldugó 4987 Ft helyett: 4239Ft NZTÁRI GPÉ 4940 Ft helyett: 4199Ft E GÉ S HÉ 741 Ft megtakarítás TÓ! RE S MLA ZÁ É TER ET egyéb termék M E G V Á SÁ ROL PÉNZTÁRI S E GÉ S ÉG HA HÉ RE TÓ! TER alváshoz MLA ZÁ ZS 748 Ft megtakarítás ZS egyéb termék Alpine SwimSafe füldugó, 1 pár (4199 Ft/pár) HA ET Alpine SleepSoft füldugó, 1 pár (4239 Ft/pár) M E G V Á SÁ ROL úszáshoz A SleepSoft csillapítja a kellemetlen hangokat és a horkolást. A SwimSafe megakadályozza a víz fülbe jutását úszás, zuhanyzás, A csengő, az ébresztőóra hallható marad. Kényelmes, tökéletesen vízi sport közben. Megelőzi a fülfertőzést. A speciális szűrőkkel a illeszkedik és hipoallergén. Hosszú élettartam, tisztítható. beszéd hallható marad. Hosszú élettartam, tisztítható. kapszula, 60 db 3499 Ft helyett: 2799Ft 700 Ft megtakarítás -20% kapszula, 60 db ÉK étrendkiegészítő (46,7 Ft/db) 4349 Ft helyett: 3479Ft 870 Ft megtakarítás -20% kapszula, 60 db ÉK étrendkiegészítő (58 Ft/db) 3124 Ft helyett: 2499Ft 625 Ft megtakarítás -20% ÉK étrendkiegészítő (41,7 Ft/db) TESZEK A VÁLTOZÓKORI HŐHULLÁMOK ÉS INGERLÉKENYSÉG ELLEN! VISZLÁT VÁLTOZÓKORI PLUSZ KILÓK ÉS NEHÉZ LÁBAK! MEGŐRZÉSÉÉRT 50 FELETT IS! A változókori hőhullámok és izzadás ellen rétihere tartalma felel, míg a nyugalom növelését citromfű tartalma támogatja. Legyen ez a nyár változókori karcsúságod nyara a megújult Klimin slim FOCUS-szal! Keserű narancs és kóladió tartalma a súlycsökkentést, míg a benne lévő ázsiai gázló a könnyű lábakat támogatja. Komplex összetételében megtalálható a lecitin, a benne lévő halolaj (DHA) az agyműködés támogatásáért, a ginkgo biloba a memória megőrzéséért felel. TESZEK MEMÓRIÁM *A régi arculatú termék előfordulhat a patikákban., GYK: A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, észét! GYS, OT: A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! ÉK: Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. A fenti százalékos kedvezmények a Gyöngy Patikákban június hónapban javasolt maximált fogyasztói árakhoz képest értendők. Egyes patikákban a termékek ára a megjelenített árakhoz képest eltérhet.

9 Immuno-onkológiai kezelés, áttörés a tüdőrák kezelésben Mérföldkőnek tekinthető a daganat elleni harcban az immuno-onkológiai kezelés kifejlesztése és alkalmazása. A szervezet saját immunitásának hadrendbe állítása a daganat legyőzésére régóta várt terápiás stratégia, különösen a sok áldozatot szedő tüdőrákos megbetegedésben. Az immuno-onkológiai kezelés a daganatok egyik immunelkerülő mechanizmusának működését hiúsítja meg, újra alkalmassá téve az immunrendszert a daganatsejtek elpusztítására. Így nemcsak a daganat növekedésének lassítása, de számos esetben a tumor teljes eltűnése, a gyógyulás is reális perspektívává válik. A nem kissejtes tüdőrák kezelését meghatározó tényezők: a beteg (életkor, általános állapot, társbetegségek), a betegség jellemzői (stádiuma, kiterjedtsége, agyi áttét), a biomarkerek (szövettan, genetikai mutációk, PD-L1, TMB) és egyéb faktorok (klinikai vizsgálat, beteg preferencia /elsőbbség/). Az immuno-onkológiai szereket nem kissejtes tüdőrák, laphám és nem laphám altípusokban, kiterjedt, tehát nem operálható, áttétet adó betegségben alkalmazzuk. Az immuno-onkológiai ek úgynevezett monoklonális antitestek. A készítményeket infúzió formájában kell beadni. Önállóan alkalmazva, azaz monoterápiában is hatásosak, de újabb vizsgálatok azt bizonyítják, hogy a hagyományos kemoterápiával kombinálva indokolt szakmai esetekben ez a hatás tovább fokozható, és így javítja az életkilátásokat. Mint minden daganat ellenes kezeléshez, jó általános állapot megléte szükséges. Mellékhatás profiljuk egészen eltérő a citosztatikus (sejtek osztódását gátló) kezelésekhez képest. A kezelés során az immunháztartás egyensúly megváltozása miatt gyulladásos betegségek jelentkezhetnek, melyek különböző szerveket érinthetnek. A leggyakrabban a bőr, a belek, a hormontermelő mirigyek (pajzsmirigy, hasnyálmirigy), a máj, a tüdő gyulladása jelentkezhet. A mellékhatások lehetnek enyhék, de súlyosabb formában is kialakulhatnak. Általában reverzibilisek, azaz visszafordíthatók, kezelhetők. Átmenetileg kortikoszteroid adása válik szükségessé és ilyenkor felfüggesztjük a kezelést. A tünetekről, változásokról mindig tájékoztatni kell a kezelőorvost, hogy minél hamarabb felismerjék és kezeljék a mellékhatásokat. Immuno-onkológiai kezelésben részesülő betegeket egy kis kártyával is ellátja a kezelőorvos, melyen feltüntetik azokat a tüneteket, amelyekkel feltétlenül orvoshoz kell fordulni. Dr. Bogos Krisztina Ph.D.

10 A nyár legfontosabb vitaminjai A vitaminok számtalan fontos szerepet töltenek be szervezetünkben. Nyáron is szükségünk van rájuk, sőt az sem elképzelhetetlen, hogy egyikből-másikból még többre is. Ha a haját különleges balzsammal óvja a naptól, bőrét magas faktorszámú krémmel védi az UV-sugárzástól és egy csinos napszemüveget is feltett, akkor sokat tett azért, hogy a nyár kihívásaitól megóvja magát. De érdemes gondolnia a belső védelemre is! A C-vitamin például antioxidáns hatásával bizonyos mértékű védelmet nyújt a napfény hatására a bőrünkben keletkező szabad gyökök ellen, amelyek a bőr ráncosodásáért, öregedéséért is felelősek. E-vitamin van a bőrápoló készítmények, sőt a napvédők többségében. Azonban nem csak külsőleg fontos: szintén antioxidáns hatású, és persze a bőrnek is jót tesz. A pantoténsav vagy más néven a B5-vitamin szintén gyakori szereplője a bőrápoló termékeknek. Ha megfelelő mennyiség jut a szervezetébe belőle, akkor fokozza a bőr regenerációs képességét, enyhíti a bőrszárazságot és fokozza a bőr rugalmasságát. Így hatékony segítséget jelenthet a tengervíz és a nap szárító hatásával szemben, regenerálja, nyugtatja az esetleg megpirult bőrt, és hozzájárul az egyenletes barnuláshoz. 7+1 tanács, ha gondot okoznak a pollenek 1. Kora reggel és este általában alacsonyabb a pollenszemcsék mennyisége a levegőben. Ezért ha lehet, ilyenkor legyen a szabadban és a szellőztetést is ekkor végezze. 2. Ha teheti, és lelkiismerete engedi, közlekedjen ilyenkor autóval, amelyben pollenszűrő is van. Az irodában, otthon pedig szintén használja a légkondícionálót. 3. Csak zárt helyen sportoljon. 4. Mosson naponta többször kezet és arcot, és ne dörzsölje a viszkető szemét Minden nap mosson hajat (különösen, ha hosszú haja van), mert a hajszálak között rengeteg pollen megtapadhat. 6. Ruháit naponta váltsa és mosás után csak bent szárítsa a lakásban. Hetente legalább egyszer váltson ágyneműt is. 7. Utazzon el a legnagyobb pollenszezonban, ha teheti: Magyarországon a hegyek levegője sokkal tisztább, a tengerpartok pedig ideálisak lehetnek. biztosítsa a szabad orrlégzést: az orrban található apró szőrszálak szűrik a szervezetébe jutó levegőt. A szájon át lélegezve még több pollen juthat a légutakba.

11 Vitaminok, ásványi anyagok 1399 Ft helyett: 1189Ft 210 Ft megtakarítás 1919 Ft helyett: 1439Ft 480 Ft megtakarítás -25% ÉK étrendkiegészítő Neurovita Forte filmtabletta, 20 db (59,5 Ft/db) A Neurovita Forte B1 vitamint (tiamin), B6 vitamint (piridoxin) és B12 vitamint (cianokobalamin) tartalmaz. A Neurovita Forte filmtabletta B1-, B6-, B12- vitaminhiányos állapot kezelésére alkalmazható. Forgalmazó: Vitabalans Oy, Hameenlinna Varastokatu 8, FI Bioheal Magnézium+B6- vitamin szerves, nyújtott felszívódású tabletta, 70 db (20,6 Ft/db) A termék magas hatóanyag tartalmával és nyújtott felszívódásával járul hozzá a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a normál izomműködésedhez, illetve a B6- vitaminnal együtt az idegrendszer normál működéséhez Ft helyett: 5699Ft 1006 Ft megtakarítás ÉK étrendkiegészítő Gravida Optima, 28 db filmtabletta + 28 db lágyzselatin kapszula (5699 Ft/doboz) A fogantatás tervezésétől a várandósságon át a szoptatás végéig megnövekedett vitamin és ásványi anyag szükséglet kiegészítésére ajánlott. Forgalmazó: Richter Gedeon Nyrt., 1103 Budapest, Gyömrői út Gyógyszerbiztonsági Osztály: , drugsafety@richter.hu, GYK: A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, észét! GYS, OT: A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! ÉK: Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. A fenti százalékos kedvezmények a Gyöngy Patikákban június hónapban javasolt maximált fogyasztói árakhoz képest értendők. Egyes patikákban a termékek ára a megjelenített árakhoz képest eltérhet.

12 Hogyan óvjuk szemünket a nyártól? Talán a nyár az év legkellemesebb időszaka, azonban szemünket ez a pár hónap teszi leginkább próbára: az erős UV-sugárzás mellett a pollenszezon is próbára teszi szemeinket. Nézzük, mit tehetünk a gondtalan napokért! A Nap fénye nélkül az élet sem létezhet, ám jól tudjuk, hogy bizonyos szint felett problémákat is okozhatnak a napsugarak. Azzal szinte mindenki tisztában van, hogy bőrünket fontos védeni az UV-sugarak ellen, hiszen a többszöri, ismétlődő leégés jelentősen megnöveli a bőrrák kockázatát, azt azonban kevesen tudják, hogy szemünket is védeni kell tőle. Egyre több kutatás hívja fel a figyelmet a káros mértékű napsugárzás és egyes szembetegségek kapcsolatára. Míg korábban a szemlencse elszürkülésével járó szürke hályog szinte csak a 65 évnél idősebbek körében fordult elő, addigra ma már egyre inkább előfordul a fiatalabb korosztályokban is, akár már éves korban kialakulhat. Az orvosok úgy gondolják, ebben szerepe lehet a megnövekedett UV-sugárzásnak is, bár a pontos okokat még nem ismerjük. Egy másik szembetegség, a kúszóhályog amelynek még találóbb köznapi neve a farmer szem viszont bizonyítottan gyakrabban fordul elő azoknál, akik sok időt töltenek a szabadban és nem védik a szemüket kellően a napsütéstől és a széltől. A pollenek sem kímélik Aki allergiás a nyáron levegőbe kerülő pollenekre, jól ismeri a szemet érintő tüneteket: viszket, éget, könnyezik, ami miatt aztán szorgosan dörzsölgetjük. Ezt a nyálkahártyára kerülő pollenszemcsék okozzák, amelyek irritálják a szemet, akár gyulladást is okozva. Mit tegyünk szemünkért? A szemet érő UV-sugárzást napellenzős sapkával, szalmakalappal is csökkenthetjük, a napszemüveg pedig a napsugarak mellett a pollenek ellen is bizonyos szintű védelmet nyújt. A napszemüveg vásárlásakor figyeljünk a megbízható UV-védelemre, amit akár az optikákban is ellenőriztethetünk. Allergiaszezonban a tünetek csillapítására használjunk szemcseppeket és az orvos által javasolt készítményeket, és ne dörzsöljük a szemünket, mivel ezzel csak fokozzuk a tüneteket, sőt a kezünkről a szemünkbe kerülő kórokozókkal még másodlagos gyulladást is kiválthatunk. Ha valami miatt a szemünkhöz kell nyúlni (pl. kontaktlencse felhelyezése, levétele során), akkor mindig alaposan mossunk kezet!

13 Szemrevaló Akciós ár: 1839Ft* 1740 Ft helyett: 1479Ft 261 Ft megtakarítás OT orvostechnikai eszköz Visine Classic 0,5 mg/ml oldatos szemcsepp, 15 ml (122,6 Ft/ml) hatóanyag: tetrizolinhidroklorid A szem kisebb irritációinak (pl. füst, por, szél, klóros víz, pollen) tüneteként jelentkező kötőhártya-duzzanat és vörösség átmeneti, tüneti kezelésére. Promóció Visine Classic 0,5 mg/ml oldatos szemcsepp A szemek pirosságának, irritációjának számos oka lehet. Okozhatják külső tényezők pl: füst, por, szél, klóros víz, vagy akár a pollen is, melyek folyamatosan jelen vannak életünkben. segítségével visszanyerheti szemei egészséges kinézetét. Érösszehúzó hatású, ezáltal csökken a vérbőség a szemben. Hatása a becseppentést követő néhány percen belül kialakul és akár 8 órán át tart. Ophylosa 0,15% szemcsepp oldat, 10 ml (147,9 Ft/ml) Sima, kellemes érzést biztosít a fáradt, érzékeny szemnek, enyhíti a viszkető, égő tüneteket, az idegentest-érzést, valamint a szemszárazságot, és csökkenti a szem kivörösödését. Tartósítószer-mentes és felbontás után 6 hónapig felhasználható. Forgalmazó: Richter Gedeon Nyrt., 1103 Budapest, Gyömrői út Gyógyszerbiztonsági Osztály: , drugsafety@richter.hu ter A VISINE Classic szemcsepp percek alatt csökkenti a szem vörösségét, hatása akár 8 órán át tart. A készítmény az irritált, vérbő, vizenyős, vörös szem megnyugtatására szolgál, Johnson & Johnson Kft., 1123 Budapest, Nagyenyed u Alkalmazása: Cseppentsen naponta két-három alkalommal 1-2 cseppet az érintett szembe vagy szemekbe, panaszai enyhítésére. Tetrizolin-hidroklorid hatóanyagú,. MAT/7056/05/2019, GYK: A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, észét! GYS, OT: A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! ÉK: Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. A fenti százalékos kedvezmények a Gyöngy Patikákban június hónapban javasolt maximált fogyasztói árakhoz képest értendők. *Maximált akciós bruttó fogyasztói árak. Egyes patikákban a termékek ára a megjelenített árakhoz képest eltérhet.

14 Emésztőrendszer egészsége Ft helyett: 1449Ft 256 Ft megtakarítás Bolus adstringens tabletta, 50 db (29 Ft/db) Akut fertőzéses bélmegbetegedések, mérgezéses gyomor- és bélbántalmak kezelésére szolgáló, többkomponensű bélfertőtlenítő készítmény, mely lassítja a bélműködést is. Hatóanyagai megkötik a bélben jelenlévő mérgező anyagokat és védőbevonatot képeznek a belek falán. Egis Gyógyszergyár Zrt. Utazók hasmenése és amit ellene tehetünk Minden évben magyarok százezrei kerekednek fel, hogy egy kellemes helyen pihenjék ki az év fáradalmait. Sokan azonban néhány napot kínzó hasi panaszokkal töltenek el. Néhány tipp a probléma elkerüléséhez. Az utazók hasmenése jól ismert jelenség: általában enyhe, napokon belül magától megszűnő probléma, amely az útra kelők százalékánál jelentkezik. Szerencsére ritkán lesz belőle komoly gond, általában százból egy eset igényel kórházi ellátást. A múló hasi panasz hátterében leggyakrabban baktériumok állnak, amelyek viszont számos úton - étellel, itallal, fürdőzés közben - juthatnak a nyaraló szervezetébe. Az erős bélflóra sokat segíthet, érdemes akár hónapokkal az utazás előtt élőflórás joghurtokat és tejkészítményeket fogyasztani. Ismert, hogy számos országban nem tanácsos a vezetékes víz fogyasztása, de azt kevesen tudják, hogy legtöbbször a jégkocka is ebből készül a nyaralóhelyeken, ezért akár egy italtól is megfertőződhetünk. Ezért kérdezzünk rá, biztonságos-e a csapvíz, és ha nem, akkor jeget se kérjünk az italainkba! A saláták fodros, vágott levelein könnyen megtelepedhetnek a baktériumok, ezért ezekkel is bánjunk óvatosan, és persze a félig átsült vagy nyers húsok, tengeri herkentyűk is veszélyesek lehetnek. A gyümölcsök közül válasszunk olyanokat, aminek nem esszük meg a héját., GYK: A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, észét! GYS, OT: A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! ÉK: Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. A fenti százalékos kedvezmények a Gyöngy Patikákban június hónapban javasolt maximált fogyasztói árakhoz képest értendők. Egyes patikákban a termékek ára a megjelenített árakhoz képest eltérhet.

15 Ha túl sokat izzadunk Izzadni teljesen természetes. Ezzel tartjuk állandó hőmérsékleten a szervezetünket, azaz nagyobb külső hőmérséklet, testmozgás esetén így hűtjük magunkat. Persze izzadhatunk stressz miatt is, és vannak, akik mindezek nélkül is verejtékeznek. Mi az oka, ha valaki túl sokat izzad? Szervezetünk hőháztartása nagyon jól szabályozott, és ezt nem kis részben az izzadásnak köszönhető. Az izzadságmirigyek a szimpatikus idegrendszer hatására azonnal működésbe lépnek, ha fizikai terhelés ér minket, magas a bennünket körülvevő közeg hőmérséklete, stressz ér bennünket vagy félünk. A bőrfelszínre jutó izzadság elpárolog és így hűt minket. Tudta? Az izzadság alapvetően szagtalan, azonban mégis jól elkülöníthető a meleg vagy a fizikai megterhelés hatására kiválasztódó és a stressz, félelem miatt képződő veríték. Az izzadság szagot a bőrünkön élő baktériumok anyagcsere-termékei okozzák. Sokan azonban kellemes hőmérsékleten, testi vagy lelki megterhelés nélkül is fokozottan verítékeznek. A becslések szerint akár több mint százezer embert is érinthet a hiperhidrózisnak nevezett probléma hazánkban. A bőrgyógyászok által jól ismert probléma oka azonban máig felderítetlen, de például pajzsmirigy-rendellenesség tünete is lehet. Az orvosok arra figyelmeztetnek, hogy vegyük komolyan a fokozott verítékezést és forduljunk vele szakértőhöz. Mindez ugyanis a hormonális problémák mellett vércukor-gondokra is figyelmeztethet, sőt más betegségeket is előidézhet: az állandóan izzadó lábon gombás fertőzés, szemölcsök alakulhatnak ki, sőt akár pszichés zavart is okozhatnak az izzadás miatt fellépő kellemetlenségek, a kellemetlen testszag, az állandóan átizzadt ruha miatt könnyen szorongani kezd az érintett. A hiperhidrózis szerencsére kezelhető: szakorvosi vizsgálat után használhatunk tárban, alumíniumsót tartalmazó hintőport, amely hatékonyan szünteti meg a problémát, szinte eldugítva a verejtékmirigyeket. Súlyosabb esetekben speciális, kisfeszültségű elektromos árammal működő készülékkel kezelhető a bőr, de van lehetőség a kozmetikai sebészetben ránctalanító hatásáról ismert botoxkezelésre is, amely 9-12 hónapos megoldást nyújt. A legproblémásabb esetekben pedig laparoszkópiás műtéttel oldhatják meg véglegesen a fokozott izzadást.

16 Rejtvények 1 3 B I 2 4 I C 6 P 11 P 8 10 S M 7 9 E 12 N T 5 V Megfejtésül József Attila versének címét várjuk: Lágy szellők táncot járnak a puha füveken. Az idő semmit játszik, langy tócsa most, megállt. Hogy elleng, abból látszik, hogy remeg a virág. 1. Nagyközség a Balaton déli partján 2. Kossuth díjas magyar költő, író, drámaíró, műfordító, lapszerkesztő 3. Bentlakásos iskola 4. Az érnél nagyobb vízfolyás 5. Önéletrajz: Curriculum 6. Megálló, állomás 7. Szomorú hangvételű lírai költemény 8. Gabonafélék cséplése után visszamaradó szárrész 9. A 20. századi magyar irodalom meghatározó folyóirata 10. Női név 11. A tető alatti tér 12. Kukorica népiesen Küldje be a rejtvények helyes megfejtését július 31-ig a oldalunkon található alkalmazással, ben a rejtveny@gyongypatikak.hu címre vagy postán a következő elérhetőségre: Patika Management Kft. GYÖNGY PATIKÁK, 1061 Budapest, Király utca 12. III. A sorsolás eredményét Facebook oldalunkon és a oldalon tesszük közzé, a nyerteseket levélben értesítjük. Sorsolás: augusztus 8. Személyes adatok kezelése: A résztvevők a játékban való részvételükkel hozzájárulnak, hogy a Patika Management Kft. a játékosok személyes adatait (név, állandó lakcím, cím) kezelje a nyereményjá ték lebonyolítása és dokumentálása céljára (összhangban a személyi jövedelemadóról szóló évi CXVII. törvényben foglaltakkal), valamint direkt marketing tevékenység érdekében. A Patika Management Kft. kötele zettséget vállal arra, hogy a részt vevők személyes adatait a mindenkor hatályos jogszabályi rendelkezések betartásával kezeli. Részletes adatkezelési tájékoztató a oldalon érhető el.

17 7 M 5 R 4 9 C N K G P A A L Szinyei Merse Pál július 4-én született Szinyeújfalun. Megfejtésül egyik leghíresebb festménye, a Lilaruhás nő modelljének nevét kérjük beküldeni. Kellemes időtöltést kívánunk! 11 P 12 I 13 N 15 G 14 M 1. Idegen szóval; kiegészítő a színtanban 2. Plein...; szabadban való festés 3. Észak-olasz kikötőváros 4. Gustav...; francia festő, modern realista festészet megteremtője 5. Valósághű 6. Emberi testábrázolás 7. Bajor nagyváros 8. Festőtálca 9. Természet latinul 10. Átlátszó festékréteg 11. Énekesmadár 12. Benyomás 13. Görög mitológiai nőalak 14. Tavaszi ünnepség 15. Képtár NYEREMÉNY A kép illusztráció. A rejtvények helyes megfejtését beküldők között 2 db hátizsákot sorsolunk ki. Akcióban az egészség

18 Tíz tény, amit érdemes tudni a paradicsomról 1. Nem is zöldség, hanem gyümölcs! Biológia szempontból a piros, érett bogyói ugyanis annak számítanak, de ettől még nekünk úgy jó, ahogy van: zöldségként. Ha már egyszer úgyis a burgonyafélék családjába tartozik 2. A termés mérete, alakja és színe szerint számos változatát ismerjük. Az utóbbi években pedig a piros színű mellett egyre népszerűbbek a sárga, lila, fehér sőt fekete színű fajták is gramm paradicsomban mindössze kcal energiát találunk. Egy gramm fehérje és 4 gramm szénhidrát van benne, de 2 gramm rost teszi még értékesebbé. 4. Az ásványi anyagok közül említésre méltó a kálium és a kalcium, de van benne magnézium, vas és némi foszfor is. 5. Sok C-vitamin van benne: 100 grammban mintegy 40 mg-nyi, ami fele a napi szükségletünknek. A piros színét adó likopinból képződhet A-vitamin, de fontos szerepe van a szemünk egészséges működésében is. Ezen kívül B1- és B2-vitamin van még benne említésre méltó mennyiségben. 6. Annak ellenére, hogy ennyi hasznos tápanyag van benne, százaléka víz. Tartalmaz szerves savakat is, amelyek a cukorral együtt az ízéért felelősek, de egyeseknél viszont gyomorégést okozhatnak. Azonban van, aki csak a paradicsom héját nem tudja elfogyasztani. 7. Érdekes módon a hőkezelt, tehát főtt vagy sült paradicsom tápanyagai valamivel jobban hasznosulnak, mint nyersen. 8. A paradicsomot nem érdemes hűtőszekrényben tartani: nem áll el tovább, viszont az íze sokkal rosszabb lesz. 9. A paradicsom ízét és zamatát a sav- és a cukortartalom egymáshoz viszonyított aránya határozza meg. Az ízetlen paradicsomban mindkettőből kevés van, a zamatosban a savakhoz képest 7-10-szeres mennyiségű a cukor. A termés színe ezzel ellentétben egyáltalán nem garancia az ízére. 10. A legtöbb paradicsom manapság Kínában terem. Azonban a paradicsomkészítmények bajnoka Olaszország, sehol sem készül annyi belőlük, mint ott. Spanyolországban viszont a paradicsomdobálásban jeleskednek: a Bunol városában tartott La Tomatina fesztiválon a több tízezer résztvevő mintegy 150 ezer paradicsommal hajigálja meg egymást.

19 További Gyöngy akciók 5798 Ft helyett: 3646 Ft helyett: OT orvostechnikai 2899Ft 2899 Ft megtakarítás eszköz 547 Ft megtakarítás -50% 3099Ft OT orvostechnikai eszköz Optrex ActiMist TM 2in1 szemspray száraz és irritált szemre, 10 ml (289,9 Ft/ml) Helyreállítja a szem károsodott védő lipidrétegét. *A száraz és irritált szem az esetek kb. 80%- ában a könnyfilm lipidrétegének károsodása következtében alakul ki. Forgalmazó: Reckitt Benckiser Kft, 1113 Budapest, Bocskai út Gengigel gél, 20 ml (155 Ft/ml) A Gengigel gél formája hialuronsavat tartalmaz, mely különösen alkalmas olyan szájbetegségek kezelésére, mint a duzzadt, vérző fogíny, fogágybetegség, foghúzás, fogpótlások esetén illetve afta előfordulásakor Ft helyett: 4299Ft 759 Ft megtakarítás ÉK étrendkiegészítő Ft helyett: 2299Ft 406 Ft megtakarítás Superwell Flexiwell Forte kapszula, 100 db (43 Ft/db) A mozgás ereje! 9 komponensű komplex formula, egyedülálló összetétel. A Magyar Természetgyógyászok Szövetsége ajánlásával. Nurofen Rapid Forte 400 mg lágy kapszula, 20 db (115 Ft/db) hatóanyag: ibuprofén A Nurofen Rapid Forte 2x gyorsabb felszívódású* lágy zselatin kapszulája segít enyhíteni a különböző eredetű fájdalmakat: fejfájás, fogfájás vagy menstruációs fájdalmak. *A Nurofen bevont tablettákhoz képest Forgalmazó: Reckitt Benckiser Kft, 1113 Budapest, Bocskai út , GYK: A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, észét! GYS, OT: A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! ÉK: Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. A fenti százalékos kedvezmények a Gyöngy Patikákban június hónapban javasolt maximált fogyasztói árakhoz képest értendők. Egyes patikákban a termékek ára a megjelenített árakhoz képest eltérhet.

20 Akciós ár: 1919 Ft* Akciós ár: 2679 Ft* ÉK étrendkiegészítő Cataflam Dolo 25 mg bevont tabletta, 20 db (96 Ft/db) hatóanyag: diklofenák-kálium A Cataflam Dolo enyhíti a fejfájást, fogfájást és menstruáció következtében fellépő fájdalmat. GlaxoSmithKline-Consumer Kft.; 1124 Budapest Csörsz u. 43.; Tel.: CHHU/CHTHRFL/0004/19b A védjegyek tulajdonosa vagy engedélyezett használója a GSK vállalatcsoport. Linex Flora élőflórát tartalmazó kapszula, 28 db (95,7 Ft/db) A Linex Flora két, liofilizált baktérium törzset tartalmazó étrendkiegészítő kapszula. Sandoz Hungária Kft Budapest, Bartók Béla út ; OLNX1431/03.19 Akcióban az egészség Az akció időtartama: július 1-31., ill. az akciós készlet erejéig. A szórólapon szereplő akciók nem a fogyasztás növelését, hanem a résztvevő tárak népszerűsítését szolgálják. A kedvezmények más akciókkal nem vonhatók össze! Egyes patikákban a termékek ára a megjelenített árakhoz képest eltérhet. Az esetleges nyomdai hibákért és a termékek forgalmazói által rendelkezésre bocsátott adatokért felelősséget nem vállalunk. Kiadja: Patika Management Kft Bp. Király u. 12., GYK: A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, észét! GYS, OT: A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! ÉK: Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. *Maximált akciós bruttó fogyasztói árak. Egyes patikákban a termékek ára a megjelenített árakhoz képest eltérhet.

2205 Ft Ft. Akcióban az egészség augusztusi akciók. 25 Ft/db. 81 Ft/db. Az Ön Gyöngy Patikája. Béres Magnézium+B6 filmtabletta 90 db

2205 Ft Ft. Akcióban az egészség augusztusi akciók. 25 Ft/db. 81 Ft/db. Az Ön Gyöngy Patikája. Béres Magnézium+B6 filmtabletta 90 db 2017. augusztusi akciók Akcióban az egészség 25 Ft/db 2205 Ft Béres Magnézium+B6 filmtabletta 90 db MAG1708GY Összetételének köszönhetően elegendő napi 1 filmtabletta a magnéziumhiány megelőzésére és kezelésére.

Részletesebben

1475 Ft. 1225 Ft. kiemelt ajánlat. kiemelt ajánlat. . m á j u s i a k c i ó k. 92 Ft/db. 61 Ft/db. Az Ön Gyöngy Patikája

1475 Ft. 1225 Ft. kiemelt ajánlat. kiemelt ajánlat. . m á j u s i a k c i ó k. 92 Ft/db. 61 Ft/db. Az Ön Gyöngy Patikája Akcióban az egészség 2 0 1 6. m á j u s i a k c i ó k kiemelt ajánlat 1475 Ft 92 Ft/db Pfizer Gyógyszerkereskedelmi Kft. 1123. Budapest, Alkotás u.53. Advil Ultra Forte lágy kapszula 16 db (ibuprofén)

Részletesebben

AZ EGÉSZSÉGES HAJÉRT ÉS BŐRÉRT HIALURONSAV ÉS KOLLAGÉN ANTIOXIDÁNS SZŐLŐMAG-KIVONAT 9 VITAMIN, 3 ÁSVÁNYIANYAG HAIR MINA

AZ EGÉSZSÉGES HAJÉRT ÉS BŐRÉRT HIALURONSAV ÉS KOLLAGÉN ANTIOXIDÁNS SZŐLŐMAG-KIVONAT 9 VITAMIN, 3 ÁSVÁNYIANYAG HAIR MINA AZ EGÉSZSÉGES HAJÉRT ÉS BŐRÉRT HIALURONSAV ÉS KOLLAGÉN ANTIOXIDÁNS SZŐLŐMAG-KIVONAT 9 VITAMIN, 3 ÁSVÁNYIANYAG A haj kommunikál rólunk, meghatározza az első benyomást és mutatja azt is, ha változunk Mit

Részletesebben

1340 Ft % Akcióban az egészség októberi akciók. Akciós ár: Akciós ár: 37 Ft/db. Az Ön Gyöngy Patikája

1340 Ft % Akcióban az egészség októberi akciók. Akciós ár: Akciós ár: 37 Ft/db. Az Ön Gyöngy Patikája 2017. októberi akciók Akcióban az egészség 37 /db 4440 % -15 784 5223 Béres Actival Extra 90 db + 30 db ACT0710LFGY Multivitamin ásványi anyagokkal, nyomelemekkel, bétakarotinnal, luteinnel és likopinnel.

Részletesebben

A roboteró legyen veled!

A roboteró legyen veled! Vitaminok, ásványi anyagok kisgyermekeknek A roboteró legyen veled! A vitaminok A vitaminok az életfolyamatok szabályozásában vesznek részt, így hatással vannak a szervezet valamennyi működésére. A gyerekek

Részletesebben

ˇ Tartsa meg a betegtájékoztatót, mert a benne szereplő információkra a későbbiekben is szüksége lehet.

ˇ Tartsa meg a betegtájékoztatót, mert a benne szereplő információkra a későbbiekben is szüksége lehet. FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! Küls? (faltkarton) csomagoláson: BETEGTÁJÉKOZTATÓ Mielőtt elkezdené gyógyszerét

Részletesebben

4390 * Ft Ft -25% Akcióban az egészség szeptemberi akciók. Akciós ár: Akciós ár: 18 Ft/db. Az Ön Gyöngy Patikája

4390 * Ft Ft -25% Akcióban az egészség szeptemberi akciók. Akciós ár: Akciós ár: 18 Ft/db. Az Ön Gyöngy Patikája 2017. szeptemberi akciók Akcióban az egészség 4390 * Ft BCSE1709LFGY Béres Csepp Extra, 4x30 ml + C-vitamin 50 mg, 120 db Erősítené immunrendszerét? Válassza a Béres Csepp Extra kombinált csomagot C-vi

Részletesebben

4390 Ft Ft -25% Akcióban az egészség szeptemberi akciók. Akciós ár: Akciós ár: 18 Ft/db. Az Ön Gyöngy Patikája

4390 Ft Ft -25% Akcióban az egészség szeptemberi akciók. Akciós ár: Akciós ár: 18 Ft/db. Az Ön Gyöngy Patikája 2017. szeptemberi akciók Akcióban az egészség 1650 18 /db BCSE1709LFGY 550 2200 Béres Csepp Extra, 4x30 ml + C-vitamin 50 mg, 120 db 4390 * Erősítené immunrendszerét? Válassza a Béres Csepp Extra kombinált

Részletesebben

BÉRES DÍSZDOBOZOS TERMÉKEK

BÉRES DÍSZDOBOZOS TERMÉKEK BÉRES DÍSZDOBOZOS TERMÉKEK Termék Megnevezés Akciós Fogyasztói Ár Megtakarítás Béres Porcerő Forte filmtabletta (2x60) duopack fémdobozban 10026 Ft helyett 6999 Ft -30,2% 3027 Ft Béres Porcerő Ginzeng

Részletesebben

krém 60 g (9,7 Ft/g) 725 Ft helyett 579 Ft krém DUPLA g (7,5 Ft/g) 1129 Ft helyett 899 Ft krém FORTE 60 g (10,70 Ft/g) 799 Ft helyett 639 Ft

krém 60 g (9,7 Ft/g) 725 Ft helyett 579 Ft krém DUPLA g (7,5 Ft/g) 1129 Ft helyett 899 Ft krém FORTE 60 g (10,70 Ft/g) 799 Ft helyett 639 Ft baba tea helyett A termék 30-tól 30-ig érvényesek, a hátlapon megnevezett gyógyszertárakban. a gyógyszertárak népszerűsítését szolgálják, nem az egyes termékek fogyasztására ösztönöznek. a készlet erejéig

Részletesebben

Vásárolj akciós Libero pelenkát, így csomagonként 200 Ft-tal támogatod az Anyák Háza Országos Programot. vény nélkül kapható gyógyszer E GÉ S

Vásárolj akciós Libero pelenkát, így csomagonként 200 Ft-tal támogatod az Anyák Háza Országos Programot. vény nélkül kapható gyógyszer E GÉ S 2017. júliusi akciók Akcióban az egészség 3395 Ft /csomag Az akcióban a Libero Newborn 1, 2, 3 és a Libero Comfort 3, 4, 5, 6, 7 méretű pelenkák vesznek részt. www.anyakhaza.hu Vásárolj akciós Libero pelenkát,

Részletesebben

BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A BETEG SZÁMÁRA BODY BALANCE ÍZÜLETI VITAMIN

BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A BETEG SZÁMÁRA BODY BALANCE ÍZÜLETI VITAMIN BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A BETEG SZÁMÁRA BODY BALANCE ÍZÜLETI VITAMIN MSM (Metil-Szulfonil-Metán), glükozamin szulfát, kondroitin szulfát, magnézium, kurkuma, gyömbér, boswelia, quercetin, bromelain,

Részletesebben

Lyxio 200mg por bels.old. 30x. Alkalmas a légutakban lévő sűrű, viszkózus váladék oldására. Bioeel Fenyőrügy méz szirup 150g

Lyxio 200mg por bels.old. 30x. Alkalmas a légutakban lévő sűrű, viszkózus váladék oldására. Bioeel Fenyőrügy méz szirup 150g ACC HOT 200mg por bels.oldat 20x 1867 Ft 1599 Ft Lyxio 200mg por bels.old. 30x 1186 Ft 999 Ft TriActin Wick citrom ízű por bels. oldat 5x 1229 Ft 1045 Ft hatóanyag: acetilcisztein hatóanyag: acetilcisztein

Részletesebben

1580 Ft Ft. kiemelt ajánlat. . a u g u s z t u s i. a k c i ó k. 26 Ft/db. 41 Ft/db. Válassza a Magyar Olimpiai Csapat hivatalos készítményeit!

1580 Ft Ft. kiemelt ajánlat. . a u g u s z t u s i. a k c i ó k. 26 Ft/db. 41 Ft/db. Válassza a Magyar Olimpiai Csapat hivatalos készítményeit! Akcióban az egészség 1580 Ft 26 Ft/db 2 0 1 6. a u g u s z t u s i a k c i ó k Béres Magnézium 250 mg + B 6 filmtabletta 60 db (magnézium-oxid, magnéziumcitrát, piridoxin-hidroklorid) Napi 1 filmtabletta

Részletesebben

A rotavírus a gyomor és a belek fertőzését előidéző vírus, amely súlyos gyomor-bélhurutot okozhat.

A rotavírus a gyomor és a belek fertőzését előidéző vírus, amely súlyos gyomor-bélhurutot okozhat. A rotavírus a gyomor és a belek fertőzését előidéző vírus, amely súlyos gyomor-bélhurutot okozhat. A rotavírus az egyik leggyakoribb okozója a súlyos hasmenésnek csecsemő és kisdedkorban. Évente világszerte

Részletesebben

BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A BETEG SZÁMÁRA AZ EASY LEG ÍZÜLETI KRÉMRŐL (250 ml)

BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A BETEG SZÁMÁRA AZ EASY LEG ÍZÜLETI KRÉMRŐL (250 ml) BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A BETEG SZÁMÁRA AZ EASY LEG ÍZÜLETI KRÉMRŐL (250 ml) Kalendula (körömvirág), rozmaring, mentol, kámfor, aloe vera, kurkuma, csalán, angelika (angyalgyökér), boróka, kakukkfű,

Részletesebben

KETTŐS EREJÉVEL GYULLADÁSCSÖKKENTO JÓL TOLERÁLHATÓ ORRDUGULÁS ORRFOLYÁS IBUPROFÉN ÉS PSZEUDOEFEDRIN A MEGFÁZÁS TÜNETEI ELLEN FEJFÁJÁS TOROKGYULLADÁS

KETTŐS EREJÉVEL GYULLADÁSCSÖKKENTO JÓL TOLERÁLHATÓ ORRDUGULÁS ORRFOLYÁS IBUPROFÉN ÉS PSZEUDOEFEDRIN A MEGFÁZÁS TÜNETEI ELLEN FEJFÁJÁS TOROKGYULLADÁS IBUPROFÉN ÉS PSZEUDOEFEDRIN KETTŐS EREJÉVEL A MEGFÁZÁS TÜNETEI ELLEN GYULLADÁSCSÖKKENTO JÓL TOLERÁLHATÓ FEJFÁJÁS ORRFOLYÁS IZOMFÁJDALMAK Vény nélkül kapható gyógyszerkészítmény. LÁZ ORRDUGULÁS TOROKGYULLADÁS

Részletesebben

1195 Ft. kiemelltat. c k. Ft 38 Ft/db. 60 Ft/db. Az Ön Gyöngy Patikája. Béres Actival Senior filmtabletta db

1195 Ft. kiemelltat. c k. Ft 38 Ft/db. 60 Ft/db. Az Ön Gyöngy Patikája. Béres Actival Senior filmtabletta db c k A z a e g n é a szs b ió 4580 ég 2017. márciu si ak ci ók Ft 38 Ft/db CHHU/CHVOLT/0008/17 AS1703GY 60 Ft/db 1195 Ft Béres Gyógyszergyár Zrt., 1037 Budapest, Mikoviny utca 2-4., VÉNY NÉLKÜL KAPTÓ www.beres.hu

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! BETEGTÁJÉKOZTATÓ BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA Ibutop

Részletesebben

8749Ft* 1399Ft -16% GYT speciális gyógyászati célra szánt tápszer. VN vény nélkül kapható gyógyszer. októberi akciók

8749Ft* 1399Ft -16% GYT speciális gyógyászati célra szánt tápszer. VN vény nélkül kapható gyógyszer. októberi akciók 2018. októberi akciók Magazinunk témáiból: Bélflóra regeneráció Allergiás légúti betegségek 8749Ft* GYT speciális gyógyászati célra szánt tápszer. PRC1810LFGY Béres Porcerő Forte + D 3 -vitamin filmtabletta,

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! OGYI fejléces papír BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA Tetran

Részletesebben

akár -25% akár -40% Natures Aqua hidratáló arckrém 50 ml Natur kozmetikum. Unicelluláris Kiwi vízzel és E vitaminnal.unicelluláris

akár -25% akár -40% Natures Aqua hidratáló arckrém 50 ml Natur kozmetikum. Unicelluláris Kiwi vízzel és E vitaminnal.unicelluláris SIPO Patikák EGYSZERRE. EGY HELYEN. MINDEN. magazin Akciónk 2016. április 1-től 30-ig, ill. a készlet erejéig érvényes! -25% meridol fogkrém DUO Pack 2x75ml A meridol fogkrém egyedülálló hatóanyag-kombinációt

Részletesebben

HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT

HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT Japánban emberemlékezet óta fogyasztják Beigazolódott, hogy a chlorella és a spirulina alga gátolja a rákos sejtkolóniák kialakulását, azaz hatékony a rákmegelőzésben.

Részletesebben

HAVI AJÁNLATAINK szeptember-október. Őszi ajánlatok. Illusztráció: Fejes Bogi

HAVI AJÁNLATAINK szeptember-október. Őszi ajánlatok. Illusztráció: Fejes Bogi HAVI AJÁNLATAINK 2018. szeptember-október Illusztráció: Fejes Bogi Őszi ajánlatok Kiemelt termékek 2 1+1 Szezonális termékek 3 1+1 1 935 Ft 2 265 Ft 1 451 Ft 5 585 Ft 6 289 Ft 93,08 Ft/db 26,60 Ft/db Omega

Részletesebben

Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára

Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára PARAMAX Junior 250 mg tabletta PARAMAX Rapid 500 mg tabletta PARAMAX Forte 1 g tabletta paracetamol Mielőtt elkezdi alkalmazni ezt a gyógyszert, olvassa

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! Mielőtt elkezdené gyógyszerét alkalmazni, olvassa el figyelmesen az alábbi

Részletesebben

Amit az a llergiás nátháról tudni kell

Amit az a llergiás nátháról tudni kell Amit az a llergiás nátháról tudni kell írta: dr. Márk Zsuzsa pulmonológus, Törökbálinti Tüdőgyógyintézet MSD Pharma Hungary Kft. 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 8. Telefon: 888-5300, Fax: 888-5388 Mi

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! BETEGTÁJÉKOZTATÓ BETEGTÁJÉKOZTATÓ Mielőtt elkezdené gyógyszerét alkalmazni,

Részletesebben

Olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót, mely az Ön számára fontos információkat tartalmaz.

Olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót, mely az Ön számára fontos információkat tartalmaz. FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! Plavix 75 mg filmtabletta BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! z alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! Skinoren krém Skinoren krém Mielőtt elkezdené alkalmazni ezt a gyógyszert,

Részletesebben

Akcióink. 3999 Ft. 3333 Ft. 2999 Ft. 2565 Ft. +30 db ajándék!

Akcióink. 3999 Ft. 3333 Ft. 2999 Ft. 2565 Ft. +30 db ajándék! Akcióink Akció időtartama: 2013. május 25. - 2013. június 30. ajándék 1990 Ft értékben Proenzi3 ajándékcsomag ExPur 90 db + krém 100 ml AJÁNDÉK (speciális gyógyászati célra szánt tápszer) A Proenzi3 ExPur

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK

Részletesebben

Hasznos tudnivalók az étrendkiegészítőkről

Hasznos tudnivalók az étrendkiegészítőkről Hasznos tudnivalók az étrendkiegészítőkről Egy bölcs mondás szerint az leszel, amit eszel, vagyis elmondhatjuk, hogy létünk, így az egészségünk A szervezetünk nem működik megfelelően, ha nem kapja meg

Részletesebben

1290 Ft. kiemelt ajánlat Ft. Exoderil krém Hármas csapás a bőrgombára j ú l i u s i. a k c i ó k

1290 Ft. kiemelt ajánlat Ft. Exoderil krém Hármas csapás a bőrgombára j ú l i u s i. a k c i ó k Akcióban az egészség 2 0 1 6. j ú l i u s i Exoderil krém Hármas csapás a bőrgombára a k c i ó k OEXO365/04.14 IMO/BOR/2473/06/2016 1290 Ft Bőrgomba? Az Exoderil gyulladásgátló hatásának köszönhetően gyorsan

Részletesebben

Tájékoztató szív- és érrendszeri betegségekről és azok megelőzéséről

Tájékoztató szív- és érrendszeri betegségekről és azok megelőzéséről Erre majd együtt mászunk fel! Tájékoztató szív- és érrendszeri betegségekről és azok megelőzéséről Bayer Hungária Kft. 1123 Budapest, Alkotás u. 50. www.szeretemazeletem.hu Az érelmeszesedéstől az infarktusig

Részletesebben

2250 Ft Ft. kiemelt ajánlat. kiemelt ajánlat. . f e b. r u á r i. a k c i ó k. 80 Ft/db. Az Ön Gyöngy Patikája

2250 Ft Ft. kiemelt ajánlat. kiemelt ajánlat. . f e b. r u á r i. a k c i ó k. 80 Ft/db. Az Ön Gyöngy Patikája Akcióban az egészség 2 0 1 7. f e b r u á r i 2250 Ft 80 Ft/db a k c i ó k EGÉS MEGVÁSÁROL Speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer kiemelt ajánlat EGÉS MEGVÁSÁROL Linex Forte élőflórát tartalmazó

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! z alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! Mielőtt elkezdené gyógyszerét alkalmazni, olvassa el figyelmese BETEGTÁJÉKOZTTÓ:

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! Tabletta Magnesii Citrici 500 mg Fono VII. Parma Mielőtt elkezdené gyógyszerét

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! Cetirizin-ratiopharm 10 mg filmtabletta Cetirizin-ratiopharm 10 mg filmtabletta

Részletesebben

LÉLEGEZZEN KÖNNYEBBEN TERMÉSZETESEN!

LÉLEGEZZEN KÖNNYEBBEN TERMÉSZETESEN! LÉLEGEZZEN KÖNNYEBBEN TERMÉSZETESEN! A FOLYAMATOSAN NÖVEKVÕ LEVEGÕSZENNYEZÉSSEL EGYENES ARÁNYBAN NÖVEKSZIK A LÉGÚTI BETEGSÉGEKBEN SZENVEDÕK SZÁMA, KÜLÖNÖSEN A GYEREKEKNÉL. HASZNÁLD A TERMÉSZET EREJÉT //

Részletesebben

Új Étrend-kiegészítők, vitaminok

Új Étrend-kiegészítők, vitaminok Új Étrend-kiegészítők, vitaminok Étrend-kiegészítők, vitaminok Az átlagos napi táplálkozás nem képes fedezni minden olyan tápanyag bevitelét, melyekre szervezetünknek szüksége van! Egészségünk megóvása

Részletesebben

JUTAVIT tengervizes izotóniás orrspray 100ml. NORMAFLORE extra 4milliárd/5ml bels.szuszp.

JUTAVIT tengervizes izotóniás orrspray 100ml. NORMAFLORE extra 4milliárd/5ml bels.szuszp. VÍZÖNTŐ GYÓGYSZERTÁR NOVEMBERI KIADVÁNYA 2015. ÉRVÉNYES: 2015. NOVEMBER. JELEN AKCIÓ NEM A GYÓGYSZERFOGYASZTÁS NÖVELÉSÉT, HANEM A GYÓGYSZERTÁR NÉPSZERŰSÍTÉSÉT SZOLGÁLJA. BIOEEL fenyőrügy méz szirup 150g

Részletesebben

Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára. Dermovate kenőcs klobetazol-propionát

Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára. Dermovate kenőcs klobetazol-propionát Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára Dermovate kenőcs klobetazol-propionát Mielőtt elkezdené alkalmazni ezt a gyógyszert, olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót, amely az Ön

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! BETEGTÁJÉKOZTATÓ Mielőtt elkezdené szedni ezt a gyógyszert, olvassa el figyelmesen

Részletesebben

Gyermekkori asztma és légúti túlérzékenység kezelési napló

Gyermekkori asztma és légúti túlérzékenység kezelési napló Gyermekkori asztma és légúti túlérzékenység kezelési napló Általános tájékoztató a gyermekkori asztma és légúti túlérzékenység kezeléséről A kezelés célja a teljes tünetmentesség elérése, tünetek jelentkezésekor

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! BETEGTÁJÉKOZTATÓ Mielőtt elkezdené gyógyszerét alkalmazni, olvassa el figyelmesen

Részletesebben

Elixír az izületek védelmére

Elixír az izületek védelmére Elixír az izületek védelmére Glükozamin Segíti az ízületi porcok és kötőszövetek épülését Eredmeny mar 1 7 nap utan Porcképző szulfátok Gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatás Collagén peptid Elősegíti

Részletesebben

HATÓANYAG: 23,2 mg diklofenák-dietilamin (megfelel 20,0 mg diklofenák nátriumnak) 1 gramm gélben.

HATÓANYAG: 23,2 mg diklofenák-dietilamin (megfelel 20,0 mg diklofenák nátriumnak) 1 gramm gélben. VOLTAREN EMULGEL FORTE 20 MG/G GÉL Voltaren Emulgel Forte 20 mg/g gél diklofenák-dietilamin HATÓANYAG: 23,2 mg diklofenák-dietilamin (megfelel 20,0 mg diklofenák nátriumnak) 1 gramm gélben. SEGÉDANYAG:

Részletesebben

Gyorsan megtisztítja a légutakat! 1375 Ft. 985 Ft. kiemelt ajánlat EP. kiemelt ajánlat. . n o v e m b e r i a k c i ó k. Az Ön Gyöngy Patikája

Gyorsan megtisztítja a légutakat! 1375 Ft. 985 Ft. kiemelt ajánlat EP. kiemelt ajánlat. . n o v e m b e r i a k c i ó k. Az Ön Gyöngy Patikája Akcióban az egészség 2 0 1 4. n o v e m b e r i a k c i ó k kiemelt ajánlat 1375 Ft 86 Ft/db Advil Ultra Forte lágy kapszula 16 db (ibuprofén) Az ibuprofén tartalmú Advil Ultra Forte hatékony fájdalomcsillapító,

Részletesebben

A bőséges folyadékfogyasztás szükségessége 2013.

A bőséges folyadékfogyasztás szükségessége 2013. A bőséges folyadékfogyasztás szükségessége 2013. Az éltető Kép beszúrásához kattintson az ikonra víz A napi folyadék szükséglet 2-2,5 l. A víz élettani szerepe a szervezetben összetett és sokrétű lehetővé

Részletesebben

1979Ft* 4399Ft* VN vény nélkül kapható gyógyszer. VN vény nélkül kapható gyógyszer. áprilisi akciók

1979Ft* 4399Ft* VN vény nélkül kapható gyógyszer. VN vény nélkül kapható gyógyszer. áprilisi akciók áprilisi akciók Magazinunk témáiból: Már elérhető a GYÖNGY vénymester B-vitaminokkal az egészséges szervezetért 1979Ft* Megújultunk! 2018. Sperti Preparation H végbélkenőcs, 25 g (79,2 Ft/g) A megoldás

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! Otrivin allergia adagoló orrspray Otrivin Allergia adagoló oldatos orrspray

Részletesebben

NŐI PROBLÉMÁK A TERMÉSZET- GYÓGYÁSZ SZEMÉVEL. Molnárné Haholt Zsuzsanna Természetgyógyász, életmód tanácsadó és terapeuta

NŐI PROBLÉMÁK A TERMÉSZET- GYÓGYÁSZ SZEMÉVEL. Molnárné Haholt Zsuzsanna Természetgyógyász, életmód tanácsadó és terapeuta NŐI PROBLÉMÁK A TERMÉSZET- GYÓGYÁSZ SZEMÉVEL Molnárné Haholt Zsuzsanna Természetgyógyász, életmód tanácsadó és terapeuta NŐK ÉLETSZAKASZAI Újszülött kor Csecsemőkor Kis gyermekkor Óvodás és kisiskolás

Részletesebben

Ez a gyógyszer orvosi rendelvény nélkül kapható. Mindemellett az optimális hatás érdekében elengedhetetlen a gyógyszer körültekintő alkalmazása.

Ez a gyógyszer orvosi rendelvény nélkül kapható. Mindemellett az optimális hatás érdekében elengedhetetlen a gyógyszer körültekintő alkalmazása. FIGYELEM!!! z alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! Betegtájékoztató Betegtájékoztató:információk a felhasználó számára Béres

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! B BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA Jumex 5 mg tabletta

Részletesebben

JÚNIUSBAN IS VÁRUNK NYEREMÉNYJÁTÉKKAL A FACEBOOK OLDALUNKON! Lactofeel hüvelygél 7x5ml. Eredeti ár: 3539 Ft Megtakarítás: 1080 Ft Egység ár: 351 Ft/db

JÚNIUSBAN IS VÁRUNK NYEREMÉNYJÁTÉKKAL A FACEBOOK OLDALUNKON! Lactofeel hüvelygél 7x5ml. Eredeti ár: 3539 Ft Megtakarítás: 1080 Ft Egység ár: 351 Ft/db AKCIÓK AZ ALMA GYÓGYSZERTÁRAKBAN Az ajánlatok érvényesek 2016. május 30-tól 2016. június 10-ig. TÖBB MINT 250 HELYEN VÁRJUK ORSZÁGSZERTE! -21% JÚNIUSBAN IS VÁRUNK NYEREMÉNYJÁTKAL A FACEBOOK OLDALUNKON!

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! z alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! Kedves betegünk! Mielőtt elkezdené alkalmazni ezt a gyógyszert, olvassa el

Részletesebben

Papilocare. hüvelygél 7x5 ml egyadagos tubus TÁJÉKOZTATÓ FÜZET 1

Papilocare. hüvelygél 7x5 ml egyadagos tubus TÁJÉKOZTATÓ FÜZET 1 Papilocare hüvelygél 7x5 ml egyadagos tubus TÁJÉKOZTATÓ FÜZET 1 2 Gél a méhnyak transzformációs zónájában lévő hámszövet helyreállítására, és a HPV okozta elváltozások megelőzésére és kiegészítő kezelésére

Részletesebben

Hogy a nyár gondtalanul teljen

Hogy a nyár gondtalanul teljen JÚNiusi akciós újság Az akciók érvényesek: 06. június 30. Hogy a nyár gondtalanul teljen Akár elértük a vágyott fürdőruhaalakot, akár nem, a kánikulában gyakrabban keressük a strandokat, a tóés tengerpartokat.

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! PANADOL*BABY AND INFANT Szuszpenzió (Paracetamol) BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK

Részletesebben

Biztos abban, hogy a megfelelő intézkedéseket teszi az influenza elleni védelem tekintetében? Oltassa be magát!

Biztos abban, hogy a megfelelő intézkedéseket teszi az influenza elleni védelem tekintetében? Oltassa be magát! Biztos abban, hogy a megfelelő intézkedéseket teszi az influenza elleni védelem tekintetében? Oltassa be magát! Influenza Egy súlyos betegség Az influenza minden évben a népesség 5% - 15%-át érinti. Az

Részletesebben

Manuka, a csodaméz Közzétéve itt: magyarmezogazdasag.hu az Agrárhírportál (

Manuka, a csodaméz Közzétéve itt: magyarmezogazdasag.hu az Agrárhírportál ( A manuka méz az új-zélandi manukafák nektárjából származik. Egészségügyi szakértők szerint magasabb tápanyag tartalommal rendelkezik, mint a hagyományos nyers mézek. Különösen erőteljes antibakteriális

Részletesebben

REUMATOLÓGIA BETEGTÁJÉKOZTATÓ. Sokízületi gyulladás

REUMATOLÓGIA BETEGTÁJÉKOZTATÓ. Sokízületi gyulladás REUMATOLÓGIA BETEGTÁJÉKOZTATÓ Reumatoid artitisz Sokízületi gyulladás Mi is az a reuma? A köznyelv a reuma kifejezésen lényegében a mozgásszervi megbetegedéseket érti. A reumatológiai vagy reumás kórképek

Részletesebben

Közegészségügyi tanácsok a napsugárzás káros hatásainak megelőzésére

Közegészségügyi tanácsok a napsugárzás káros hatásainak megelőzésére Közegészségügyi tanácsok a napsugárzás káros hatásainak megelőzésére Dr. Páldy Anna, Országos Környezetegészségügyi Intézet Az összeállítás a WHO Sun Protection kiadvány ajánlásai alapján http://www.who.int/uv/publications/en/primaryteach.pdf

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! Betegtájékoztató tervezet Naphazolin orrcsepp Mielőtt elkezdené gyógyszerét

Részletesebben

Mielőtt elkezdené gyógyszerét alkalmazni, olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót.

Mielőtt elkezdené gyógyszerét alkalmazni, olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót. Voltaren Emulgel 1% gél ((betegtájékoztató a tubusos kiszereléshez)) Mielőtt elkezdené gyógyszerét alkalmazni, olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót. Ez a gyógyszer orvosi vény nélkül kapható.

Részletesebben

1645 Ft Ft -15% Akcióban az egészség novemberi akciók. Akciós ár: Akciós ár: 102,8 Ft/d. 75,3 Ft/db. Az Ön Gyöngy Patikája

1645 Ft Ft -15% Akcióban az egészség novemberi akciók. Akciós ár: Akciós ár: 102,8 Ft/d. 75,3 Ft/db. Az Ön Gyöngy Patikája 2017. novemeri akciók 102,8 Ft/d 1645 Ft 290 Ft 1935 Ft Akcióan az egészség Advil Ultra Forte lágy kapszula 16 d (iuprofén) Az iuprofén tartalmú Advil Ultra Forte hatékony fájdalomcsillapító, emellett

Részletesebben

A VÍZ AZ ÉLET FORRÁSA

A VÍZ AZ ÉLET FORRÁSA A VÍZ AZ ÉLET FORRÁSA www.evp.hu A víz az élet forrása: víz nélkül nincs, és nem is lehetséges egészséges élet. A víz lehetővé teszi a vérkeringést, segíti a sejtek működését és a test méregtelenítését,

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK

Részletesebben

5045 Ft Ft. kiemelltat. 42 Ft/db. 43 Ft/db. Az Ön Gyöngy Patikája. Béres Porcerő FORTE+D3-vitamin tavaszi csomag db

5045 Ft Ft. kiemelltat. 42 Ft/db. 43 Ft/db. Az Ön Gyöngy Patikája. Béres Porcerő FORTE+D3-vitamin tavaszi csomag db c k A z a e g n é a szs b ió ég 2017. áprili si a kc ió k VÉNY NÉLKÜL KAPTÓ 5045 Ft 42 Ft/db Béres Porcerő FORTE+D3-vitamin tavaszi csomag 60+ Speciális gyógyászati célra szánt tápszer kiemelltat aján

Részletesebben

Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára

Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára amoxicillin/klavulánsav Mielőtt elkezdik alkalmazni Önnél ezt a gyógyszert, olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót, mert az Ön számára fontos

Részletesebben

Hogyan táplt. plálkozzunk lkozzunk. Parnicsán Kinga dietetikus

Hogyan táplt. plálkozzunk lkozzunk. Parnicsán Kinga dietetikus Hogyan táplt plálkozzunk lkozzunk egészs szségesen? Parnicsán Kinga dietetikus A táplálkozás jelentősége Táplálkozás: Az anyagcseréhez szükséges anyagok bevitele a szervezetbe. A táplálkozás célja: - energia

Részletesebben

A Közép-Európában előforduló egyes bőrtípusok jellemző tulajdonságai. Jellegzetességek I. bőrtípus II. bőrtípus III. bőrtípus IV.

A Közép-Európában előforduló egyes bőrtípusok jellemző tulajdonságai. Jellegzetességek I. bőrtípus II. bőrtípus III. bőrtípus IV. Védekezzünk a napsugárzás káros hatásaival szemben Napsugárzásra egészségünk megőrzése érdekében is szükségünk van. A napsugarak egy része azonban káros. Ennek a káros sugárzásának valamennyien ki vagyunk

Részletesebben

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Napozás utáni készítmény hidratálás Önbarnító készítmény bronzosítás SOL az egész családnak & SOL továbbfejlesztett készítmények védelem A Sol napozószerekkel

Részletesebben

Ez a gyógyszer orvosi vény nélkül kapható. Az optimális hatás érdekében azonban elengedhetetlen e gyógyszer körültekintő alkalmazása.

Ez a gyógyszer orvosi vény nélkül kapható. Az optimális hatás érdekében azonban elengedhetetlen e gyógyszer körültekintő alkalmazása. FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! Coldastop orrcsepp PIL új BETEGTÁJÉKOZTATÓ Coldastop orrcsepp A-vitamin-palmitát

Részletesebben

B. BETEGTÁJÉKOZTATÓ 1

B. BETEGTÁJÉKOZTATÓ 1 B. BETEGTÁJÉKOZTATÓ 1 BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA Arepanrix szuszpenzió és emulzió emulziós injekcióhoz Pandémiás influenza (H1N1) vakcina (split virion, inaktivált, adjuvánshoz

Részletesebben

Termékadat. Összetevők. 100 g por 1 adag (200 g) (50 g por ml víz) Tápanyagok. Összetevők. Sovány tej

Termékadat. Összetevők. 100 g por 1 adag (200 g) (50 g por ml víz) Tápanyagok. Összetevők. Sovány tej Termékadat Összetevők Összetevők Sovány tej 17,4% kekszliszt (búzaliszt, szacharóz, vaj, édes savópor, térfogatnövelő szer: kálium-karbonát, só, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, vanília) Növényi

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FlectorŽ EP gél Flector EP gél Mielőtt elkezdené gyógyszerét alkalmazni,

Részletesebben

Gabona 11% (búzaliszt, rizsliszt, kukoricaliszt, cukor, árpamaláta kivonat, zab rost, só)

Gabona 11% (búzaliszt, rizsliszt, kukoricaliszt, cukor, árpamaláta kivonat, zab rost, só) Összetevők Összetevők Glükóz szirup Szárított édesített vörös áfonya 15% (vörös áfonya, cukor, napraforgó olaj) Zabpehely 14% Puffasztott búza 13% Gabona 11% (búzaliszt, rizsliszt, kukoricaliszt, cukor,

Részletesebben

TIENS KARDI. Krill olaj étrend-kiegészítő kapszula homoktövis olajjal és amaránt magolajjal. A világ legtisztább vizeiből

TIENS KARDI. Krill olaj étrend-kiegészítő kapszula homoktövis olajjal és amaránt magolajjal. A világ legtisztább vizeiből TIENS KARDI Krill olaj étrend-kiegészítő kapszula homoktövis olajjal és amaránt magolajjal A világ legtisztább vizeiből Krill olaj étrend-kiegészítő kapszula homoktövis olajjal és amaránt magolajjal Ez

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK

Részletesebben

2129Ft* 1739Ft 307 Ft megtakarítás -15% VN vény nélkül kapható gyógyszer. VN vény nélkül kapható gyógyszer. júliusi akciók

2129Ft* 1739Ft 307 Ft megtakarítás -15% VN vény nélkül kapható gyógyszer. VN vény nélkül kapható gyógyszer. júliusi akciók 2018. júliusi akciók Magazinunk témáiból: Elsősegély nyáron Fontos a folyadékpótlás Védelem az UV sugarakkal szemben Akciós ár: 2129Ft* Cataflam Dolo Rapid 25 mg lágy kapszula, 20 db (106,5 Ft/db) hatóanyag:

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! Betegtájékoztató Betegtájékoztató Lioton 100 000 gél Mielőtt elkezdené gyógyszerét

Részletesebben

BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA. Standacillin 200 mg/ml por oldatos injekcióhoz. ampicillin

BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA. Standacillin 200 mg/ml por oldatos injekcióhoz. ampicillin 39 261/55/07 BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA Standacillin 200 mg/ml por oldatos injekcióhoz ampicillin Mielott elkezdené alkalmazni ezt a gyógyszert, olvassa el figyelmesen az alábbi

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! Hova filmtabletta BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA Hova

Részletesebben

Mindegyik lemezke tüskés szerkezetű, a tüskék kúp alakúak és magasságuk egyenként 0,6 cm.

Mindegyik lemezke tüskés szerkezetű, a tüskék kúp alakúak és magasságuk egyenként 0,6 cm. A QMED Akupresszúrás matrac ÉS PÁRNA egy praktikus, esztétikus egészségmegőrző eszköz, mely 100 % organikus pamutból és mérgező anyagoktól mentes ABS műanyagból készült. A matrac hossza 67 cm, szélessége

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! Dentinox fogínygél Dentinox fogínygél gyermekeknek 10 g Mielőtt elkezdené

Részletesebben

Ez a gyógyszer orvosi rendelvény nélkül kapható. Mindemellett az optimális hatás érdekében elengedhetetlen e gyógyszer körültekintő alkalmazása.

Ez a gyógyszer orvosi rendelvény nélkül kapható. Mindemellett az optimális hatás érdekében elengedhetetlen e gyógyszer körültekintő alkalmazása. FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK

Részletesebben

A 2-es típusú cukorbetegség

A 2-es típusú cukorbetegség A 2-es típusú cukorbetegség tablettás kezelése DR. FÖLDESI IRÉN, DR. FARKAS KLÁRA Az oktatóanyag A MAgyAr DiAbetes társaság vezetôsége Megbízásából, A sanofi támogatásával készült készítette A MAgyAr DiAbetes

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! Actonel 35 mg filmtabletta BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA

Részletesebben

Semleges ízű! zselatin tannát. Hasmenés kezelésére minden korosztály számára

Semleges ízű! zselatin tannát. Hasmenés kezelésére minden korosztály számára Semleges ízű! zselatin tannát Hasmenés kezelésére minden korosztály számára 7-1 liter víz kerül a vékonybélbe naponta %-9% 1,5 liter vizet szív fel a bélrendszer normál esetben a vékonybél végső szakaszába

Részletesebben

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék Arckezelések Jasmin Alapkezelés (50 ) Jasmin Tápláló alapkezelés (60 ) Jasmin Vitalizáló alapkezelés (60 ) Jasmin Tisztító kezelés (80 ) Jasmin Vitalizáló tisztító kezelés (120 ) Jasmin Ránctalanító kezelés

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! Magnesium 250 mg Pharmavit pezsgőtabletta Magnesium Pharmavit 250 mg pezsgőtabletta

Részletesebben

Szerkesztette: dr Lázár Sarnyai Nóra

Szerkesztette: dr Lázár Sarnyai Nóra Szerkesztette: dr Lázár Sarnyai Nóra A cukorbetegség (diabetes mellitus) a szénhidrátanyagcsere zavara, amely a vérben, illetve a testnedvekben megemelkedett cukorszinttel és kóros anyagcseretermékekkel

Részletesebben

Melegítő sál. Használati útmutató. Tchibo GmbH D Hamburg 82651HB55XV

Melegítő sál. Használati útmutató. Tchibo GmbH D Hamburg 82651HB55XV Melegítő sál hu Használati útmutató Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 82651HB55XV 2015-06 322 833 Kedves Vásárlónk! Új melegítő sálja kellemesen simul a vállak és a nyak köré. A melegítő sálban több kamra található,

Részletesebben

A zöldségekben és gyümölcsökben megtalálható vitaminokról, ásványi anyagokról

A zöldségekben és gyümölcsökben megtalálható vitaminokról, ásványi anyagokról Iskolagyümölcs - program Oktatási segédanyag 2013/2014. tanév 1. félév/2. A zöldségekben és gyümölcsökben megtalálható vitaminokról, ásványi anyagokról Az egészség megőrzésben nagy fontossággal bírnak

Részletesebben

Hogy a nyár gondtalanul teljen

Hogy a nyár gondtalanul teljen JÚNiusi akciós újság Az akciók érvényesek: 06. június 30. Hogy a nyár gondtalanul teljen Akár elértük a vágyott fürdőruhaalakot, akár nem, a kánikulában gyakrabban keressük a strandokat, a tóés tengerpartokat.

Részletesebben

Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára. Septolete extra 1,5 mg/ml + 5 mg/ml szájnyálkahártyán alkalmazott oldatos spray

Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára. Septolete extra 1,5 mg/ml + 5 mg/ml szájnyálkahártyán alkalmazott oldatos spray Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára Septolete extra 1,5 mg/ml + 5 mg/ml szájnyálkahártyán alkalmazott oldatos spray benzidamin-hidroklorid/cetilpiridinium-klorid Mielőtt elkezdi alkalmazni

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! BETEGTÁJÉKOZTATÓ Mielőtt elkezdené gyógyszerét alkalmazni, olvassa el figyelmesen

Részletesebben