Állandó meghívott. További meghívott

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Állandó meghívott. További meghívott"

Átírás

1 RK/543-1/2017. EMLÉKEZTETŐ Ülés megnevezése Egyetemi Tanács Ülés dátuma 2017/04/06 Ülés helyszíne 3300 Eger, Eszterházy tér 1. A/206 Szavazati jogú dr. Liptai Kálmán, rektor tagok dr. Pajtókné dr. Tari Ilona, rektorhelyettes dr. Bujdosó Zoltán, rektorhelyettes Lengyel Péter, kancellár dr. Zimányi Árpád, BTK dékán dr. Csáfor Hajnalka, GTK dékán Pénzesné Dr. Kónya Erika, TTK dékán dr. Fodor László, AVK dékán dr. Perjés István, PK dékánhelyettes dr. Varró Bernadett, JC felelős oktatási és kutatási főigazgató dr. Kelemen Judit, SCC felelős oktatási és kutatási főigazgató Állandó meghívott További meghívott Dudás Lászlóné, alkancellár Koczka Ferenc, igazgató Tóth Péter, igazgató Kalóné Szűcs Erzsébet, igazgató Ferenczné Oszlánczi Krisztina, könyvtár főigazgató dr. Murányi Zoltán, Pedagógiai Központ Főigazgató dr. Váczy Kálmán Zoltán, Kutatási és Fejlesztési Központ főigazgató dr. Tresó Andrásné, belső ellenőrzési osztályvezető dr. Kőfalusi Eszter, Rektori-Kancellári Hivatal hivatalvezető; Jogi Osztály osztályvezető Estefán Bálint, PR csoport Gönczi Gábor Dudás Emese Prokajné Dr. Szilágyi Ibolya Gál Tibor Napirendi pontok - Bejelentések (Dr. Liptai Kálmán) - Az EKE tudományos közlemények (folyóiratok, periodikák) honlapon történő elérhetőségének javítása (Előadó: Dr. Bujdosó Zoltán) - TDK dolgozat/szakdolgozat mentesség (Előadó: Dr. Bujdosó Zoltán)

2 - Szociálpedagógia MA szak indításával kapcsolatos tájékoztatás (Előadó: Dr. Csáfor Hajnalka) - Doktori képzésben nyújtott támogatás iránti kérelem elbírálása (Előadó: Dr. Bujdosó Zoltán) - Egyebek JEGYZŐKÖNYV 1. Napirendi pont Bejelentések Dr. Pajtókné Dr. Tari Ilona: Köszönti az Egyetemi Tanács tagjait. 2. Napirendi pont Az EKE tudományos közlemények (folyóiratok, periodikák) honlapon történő elérhetőségének javítása Dr. Bujdosó Zoltán: A folyóiratokkal kapcsolatban elmondja hogy a honlapon nehéz az elérésük. Az Üzleti Tudományok Intézetének honlapjáról érhető el. Javaslata, hogy a főoldalról is legyen elérhető. Dr. Zimányi Árpád: Támogatja azt, hogy a főoldalról is elérhetőek legyenek a folyóiratok. Gál Tibor: Az egyetemi archívumon belül az intézményi publikációk repozitóriumába egy egységként feltölthetőek. Biztonságos, kereshető, elérhető. Kialakítható egy struktúra a honlapon ahol Intézetenként vagy egységenként évenként rendszerezhetőek. Kezelését a könyvtár vállalná. Dr. Pajtókné Dr. Tari Ilona: Az oktatással és kutatással kapcsolatos oldalakon nincs rend. A honlapon véleménye szerint változásra, frissítésre van szükség. Dr. Kőfalusi Eszter: A felülvizsgálat zajlik. A Kommunikáció csoportban jelenleg változás történik. Tudják, látják a problémákat de egy kis türelmet kér. Kalóné Szűcs Erzsébet: Az Oktatási Igazgatóság elkezdte a honlap fejlesztését Campusonként, szervezetileg, tartalmilag. Kérdése, hogy a fejlesztést folytassák e. Dr. Kőfalusi Eszter: A tartalmi frissítés mehet folyamatosan. Dr. Bujdosó Zoltán: Kit keressenek a folyóiratokkal kapcsolatban? Gál Tibort. Dr. Pajtókné Dr. Tari Ilona: Kérése, hogy másolatot kapjon erről Dr. Kőfalusi Eszter és Estefán Bálint. 3. Napirendi pont TDK dolgozat/szakdolgozat mentesség Dr. Bujdosó Zoltán: A javaslat a TDK dolgozat szakdolgozatként történő elfogadásáról szól. Ezt a HKR-ben is szabályozni kell.

3 Kizárólag abban az esetben érvényes, amennyiben a TDK dolgozat színvonala eléri azt, azaz az Intézményi Tudományos Bizottság jegyzőkönyvben nyilatkozik arról, hogy mind az írásbeli munkát, mind a szóbeli védést is jelesre értékeli. Dr. Kőfalusi Eszter: A Szenátusnak is határoznia kell róla, amennyiben az Egyetemi Tanács elfogadja a javaslatot. Dr. Murányi Zoltán: Javasolja, hogy ezt egyeztessék az intézményi képviselőkkel is, mert vannak szekciók ahol ez ütközik a szabályzattal. Pl.: a vegyipari szekcióban maximum 50%-ban egyezhet meg a TDK dolgozat a szakdolgozattal. Szakbizottsághoz kötődik. Dr. Kőfalusi Eszter: Ez mint lehetőség lenne, ha más speciális szabályzat tiltja akkor ott egyértelműen az lesz az irányadó. Dr. Bujdosó Zoltán: Szenátusra már ezt a szövegszerű javaslatot is be lehetne venni. Dr. Kőfalusi Eszter: Módosító indítványként ezt is hozzáírják a napirendi ponthoz. 4. Napirendi pont Doktori képzésben nyújtott támogatás iránti kérelem elbírálása Dr. Bujdosó Zoltán: Herpainé Lakó Judit a Sporttudományi Intézet adjunktusa. PhD tanulmányaihoz tandíjtámogatást igényel. A Debreceni Egyetemre adta be a kérelmét. Pályázatában az szerepel, hogy vállalja a márciusi szigorlatot. Dr. Bognár József támogatta a kérelmet. Dr. Pajtókné Dr. Tari Ilona: Az egyetem vezetése is támogatja a javaslatot. Dr. Bujdosó Zoltán: A támogatás egy egyszeri összeget jelent. Az eddigi gyakorlat szerint 70%-ot ítéltek meg. Lengyel Péter: Véleménye szerint megadható a 100 % Pénzesné Dr. Kónya Erika: Kéri a 100% támogatást. Az Egyetemi Tanács tagjai 10 igen szavazattal ellenszavazat nélkül támogatták a javaslatot. 5. Napirendi pont Szociálpedagógia MA szak indításával kapcsolatos tájékoztatás Dr. Pajtókné Dr. Tari Ilona: A szak indítása az IFT-ben vállalás. Kérése, hogy csak olyan anyag menjen a Szenátus elé amely 100 %-os készültségű. 6. Napirendi pont Egyebek Kalóné Szűcs Erzsébet: Felvételi eredményekkel kapcsolatban ad tájékoztatást. Pénteken részletes statisztikát küldtek az egységeknek 6000 jelentkező volt. A legnépszerűbb a pedagógusképzés, ezen belül is az Óvodapedagógia.

4 Azokon az alapszakokon amelyekhez közismereti tanárképzés is kapcsolódik nagyon lecsökkent a jelentkezés. (BTK-TTK) Ezzel kapcsolatban készül egy statisztika az elmúlt 3 évre vonatkozóan Campusonként, szakonként. Ezután lehet tervezni a következő évekre. A képzési struktúra változik. Az osztott tanárképzés megszűnt. Egy rövid ciklusú tanárképzés van mester fokozat címén a felvételi tájékoztatóban. Április végén az Egyetemi Tanács elé hoznának egy közös anyagot, amelyet a PR csoporttal illetve a PKK-val közösen készítenek a beiskolázási program megújítására. Nem elég csak a középiskolásokhoz eljutni, a tanárokat is meg kell megszólítani. Dr. Pajtókné Dr. Tari Ilonka: A képzési program elkészítésekor átvizsgálás is történik. Kalóné Szűcs Erzsébet: jelentkező 3215 első helyes Eger 2367 első helyes Gyöngyös 376 első helyes Jászberény 249 első helyes Sárospatak 223 első helyes Dr. Kelemen Judit: Sárospatakon a Tanító szakra történő jelentkezés kritikus. Kérdése, hogy van e annak törvényi akadálya, hogy a Campusokon különböző pontszámokkal jussanak be a jelentkezők. Kalóné Szűcs Erzsébet: Kari szinten campusonként külön ponthatárok fognak hozzá tartozni. Dr. Murányi Zoltán: Hatékony lenne egy direkt pályaorientáció. Ennek az lenne a módja, hogy elsősorban tanár szakos hallgatók kiképződnének arra, hogy a Roadshow-kon pályaorientációt tudjanak csinálni. Tanároknak 2 beilleszthető tanegység lehetne szakvizsga programba is: (szabadon választhatóként) Dr. Pajtókné Dr. Tari Ilonka: A Beiskolázási stratégiának ez is része lehet. Dr. Liptai Kálmán csatlakozik az üléshez. Pénzesné Dr. Kónya Erika: A felvételi eredményekből kiindulva egyeztetett az intézetvezetőkkel arról, hogy mit lehet tenni. Szeretnének iskolán kívüli pályaorientációban mozogni. Kérdése, hogy erre van e felhatalmazás. Dr. Pajtókné Dr. Tari Ilonka: Véleménye szerint minden lehetőséget meg kell ragadni. Dr. Liptai Kálmán: Középiskolában kell megnyerni a hallgatókat, nem csak a végén. A Roadshow jó, de valami új, valami más kellene. Kéri a Campusok vezetőit illetve a dékánokat, hogy jelezzék azt, hogy az intézetvezetőknek kiírt pályázatokban fel kellene tüntetni hogy hogyan fogják népszerűsíteni a szakokat A KOALA projekt aláírásra került. Kéri a segítséget a munkában. A megnyitó május 3-án 14:00 órakor kezdődik. Kérése, hogy az egységek vezetői legyenek jelen. (dékánok. intézetvezetők, tanszékvezetők)

5 Dudás Emese: Április 5-én megjelentek a pályázati kiírások. Kéri a határidők betartását. Beadási határidő április 25. Ezzel kapcsolatban az ülés napján tájékoztatás küld a kollégáknak. Dr. Zimányi Árpád: A Kari Tanácsok időpontjai miatt kérdése, hogy melyik Szenátusra kell véleményezni. Dudás Emese: Jelentkezik ezzel kapcsolatban. Lengyel Péter: Kérése, hogy az első félévhez kapcsolódó többletfeladatokkal kapcsolatos szerződéseket készítsék el és küldjék meg. Dr. Liptai Kálmán: 1 hét határidőt adnak erre. Prokajné Dr. Szilágyi Ibolya: Az ÚNKP-val kapcsolatban elmondja, hogy az EMMI-től éves keretet kap az Intézmény, melynek keretein belül hallgatói és doktorandusz ösztöndíjakat lehet kiosztani. Ennek egy kapott ütemezése és szoros adminisztrációja van. A tavalyi évtől eltérően ezt 2017-ben nem a Projekt Igazgatóság fogja végezni kapacitáshiány miatt. Bevonásra kerülnek a karok. a karok megküldték azok neveit akiket delegálnak ebbe a csapatba. Nekik egy tájékoztatót fognak tartani. Az ösztöndíj felhívásokat április 27-ig ki kell küldeniük a hallgatóknak. Tavaly minden sablon elkészítettek. A tavalyi évi ösztöndíjakkal el kell számolni. Kéri, hogy a szakmai beszámolókat ezzel kapcsolatban el kell készíteni. Kéri a kollégák segítségét. Dr. Liptai Kálmán: A tájékoztatókon kéri, hogy a dékánok vagy helyetteseik vegyenek részt. Prokajné Dr. Szilágyi Ibolya: Az ülés napján benyújtásra kerül az infrastrukturális pályázat. Köszöni a megküldött eszközigényeket, de kérése a dékánok felé, hogy komolyabban bírálják felül ezeket. Sok a párhuzamos fejlesztés, túl nagy volumenű feladatok. A meglévő eszközállományt használják ki az oktatók illetve a kutatók. Eszközbeszerzésre 450 M Ft áll majd rendelkezésre. Építési beruházás keretein belül a Delta épületet szeretnék felújítani. Dr. Liptai Kálmán: Szakmai segítséget kér a dékánoktól. Lengyel Péter: A Delta épület felújítására 700 M Ft-ra lenne szükség. Ütemezett beruházás. Prokajné Dr. Szilágyi Ibolya: A KEHOP pályázatban lezajlott a közbeszerzési eljárása. Hamarosan megkezdődik a kivitelezés. A Leányka úton és Sárospatakon is munkálatok kezdődnek Koczka Ferenc: Kérdése, hogy a beléptető kártyák hol lenne bevezethető. Kéri az egységek vezetőit, hogy amennyiben van javaslatuk ezzel kapcsolatban azt jelezzék. Gönczi Gábor: A Kötelezettségvállalási Szabályzat változott, kibővült. A következő Szenátuson kerül tárgyalásra. Minisztériumi levél érkezett az ülés napján. A költségvetéshez elkészítendő szöveges beszámoló beküldési határideje április 24. Kéri a segítséget abban, hogy mindenki a saját területére vonatkozóan küldje meg félévekre bontva. Ezzel kapcsolatban küldeni fog levelet a vezetőknek. Dr. Kőfalusi Eszter: A Kommunikáció csoporttal kapcsolatban elmondja, hogy Grebely Gergely helyett Estefán Bálint vette át a vezetését. Kérése, hogy hozzá forduljanak. Türelmet kér. Dr. Liptai Kálmán: További hozzászólás hiányában lezárja az ülést. DÖNTÉSEK

6 Döntés Döntés leírása: sorszáma 1. Doktori képzésben nyújtott támogatás megítélése (Herpainé Lakó Judit) Melléklet sorszáma 1. Melléklet címe AZ EMLÉKEZTETŐT KAPJÁK: MELLÉKLETEK - az Egyetemi Tanács tagjai és az állandó meghívottak Kelt: Eger, április 6. Kapcsolódó napirendi pont

Állandó meghívott. További meghívott

Állandó meghívott. További meghívott RK/540-1/2017. EMLÉKEZTETŐ Ülés megnevezése Egyetemi Tanács Ülés dátuma 2017/02/09 Ülés helyszíne 3300 Eger, Eszterházy tér 1. A/206 Szavazati jogú dr. Liptai Kálmán, rektor tagok dr. Pajtókné dr. Tari

Részletesebben

RK/1435-2/2017. EMLÉKEZTETŐ

RK/1435-2/2017. EMLÉKEZTETŐ RK/1435-2/2017. EMLÉKEZTETŐ Ülés megnevezése Egyetemi Tanács Ülés dátuma 2017/10/05 Ülés helyszíne 3300 Eger, Eszterházy tér 1. A/206 Szavazati jogú dr. Liptai Kálmán, rektor tagok dr. Pajtókné dr. Tari

Részletesebben

RK/101-1/2018. EMLÉKEZTETŐ

RK/101-1/2018. EMLÉKEZTETŐ RK/101-1/2018. EMLÉKEZTETŐ Ülés megnevezése Egyetemi Tanács Ülés dátuma 2018/01/18 Ülés helyszíne 3300 Eger, Eszterházy tér 1. A/206 Szavazati jogú dr. Liptai Kálmán, rektor tagok dr. Pajtókné dr. Tari

Részletesebben

dr. Pajtókné dr. Tari Ilona, rektorhelyettes dr. Ollé János, rektorhelyettes dr. Zimányi Árpád, BTK dékán dr. Fodor László, AVK dékánhelyettes

dr. Pajtókné dr. Tari Ilona, rektorhelyettes dr. Ollé János, rektorhelyettes dr. Zimányi Árpád, BTK dékán dr. Fodor László, AVK dékánhelyettes RK/ 185 /2016. EMLÉKEZTETŐ Ülés megnevezése Egyetemi Tanács Ülés dátuma 2016/09/29 Ülés helyszíne 3300 Eger, Eszterházy tér 1. A/206 Szavazati jogú dr. Liptai Kálmán, rektor tagok dr. Pajtókné dr. Tari

Részletesebben

RK/834-1/2018. EMLÉKEZTETŐ

RK/834-1/2018. EMLÉKEZTETŐ RK/834-1/2018. EMLÉKEZTETŐ Ülés megnevezése Egyetemi Tanács Ülés dátuma 2018/05/31 Ülés helyszíne 3300 Eger, Eszterházy tér 1. A/206 Szavazati jogú dr. Liptai Kálmán, rektor tagok dr. Pajtókné dr. Tari

Részletesebben

RK/810-1/2018. EMLÉKEZTETŐ

RK/810-1/2018. EMLÉKEZTETŐ RK/810-1/2018. EMLÉKEZTETŐ Ülés megnevezése Egyetemi Tanács Ülés dátuma 2018/05/03 Ülés helyszíne 3300 Eger, Eszterházy tér 1. A/206 Szavazati jogú dr. Liptai Kálmán, rektor tagok dr. Pajtókné dr. Tari

Részletesebben

RK/1259-1/2018. EMLÉKEZTETŐ

RK/1259-1/2018. EMLÉKEZTETŐ RK/1259-1/2018. EMLÉKEZTETŐ Ülés megnevezése Egyetemi Tanács Ülés dátuma 2018/09/13 Ülés helyszíne 3300 Eger, Eszterházy tér 1. A/206 Szavazati jogú dr. Liptai Kálmán, rektor tagok dr. Pajtókné dr. Tari

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: az Eszterházy Károly Egyetem Szenátusának ülésén október 17. napján. Az ülés órakor veszi kezdetét.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: az Eszterházy Károly Egyetem Szenátusának ülésén október 17. napján. Az ülés órakor veszi kezdetét. Ikt. szám: RK/1391-17/2018. JEGYZŐKÖNYV Készült: az Eszterházy Károly Egyetem Szenátusának ülésén 2018. október 17. napján. Az ülés 10.00 órakor veszi kezdetét. Jelen vannak: a 31 fős testületből jelen

Részletesebben

RK/417-1/2018. EMLÉKEZTETŐ

RK/417-1/2018. EMLÉKEZTETŐ RK/417-1/2018. EMLÉKEZTETŐ Ülés megnevezése Egyetemi Tanács Ülés dátuma 2018/03/08 Ülés helyszíne 3300 Eger, Eszterházy tér 1. A/206 Szavazati jogú dr. Liptai Kálmán, rektor tagok dr. Pajtókné dr. Tari

Részletesebben

dr. Korózs Tamás, költségvetési felügyelő Kassai Zita, Humánerőforrás Osztály osztályvezető

dr. Korózs Tamás, költségvetési felügyelő Kassai Zita, Humánerőforrás Osztály osztályvezető RK/ 148 /2016. EMLÉKEZTETŐ Ülés megnevezése Egyetemi Tanács Ülés dátuma 2016/09/15 Ülés helyszíne 3300 Eger, Eszterházy tér 1. A/206 Szavazati jogú dr. Liptai Kálmán, rektor tagok dr. Pajtókné dr. Tari

Részletesebben

RK/773-1/2018. EMLÉKEZTETŐ

RK/773-1/2018. EMLÉKEZTETŐ RK/773-1/2018. EMLÉKEZTETŐ Ülés megnevezése Egyetemi Tanács Ülés dátuma 2018/05/17 Ülés helyszíne 3300 Eger, Eszterházy tér 1. A/206 Szavazati jogú dr. Liptai Kálmán, rektor tagok dr. Pajtókné dr. Tari

Részletesebben

Állandó meghívott. További meghívott

Állandó meghívott. További meghívott RK/106-3/2017. EMLÉKEZTETŐ Ülés megnevezése Egyetemi Tanács Ülés dátuma 2017/01/19 Ülés helyszíne 3300 Eger, Eszterházy tér 1. A/206 Szavazati jogú dr. Liptai Kálmán, rektor tagok dr. Pajtókné dr. Tari

Részletesebben

RK/ 173 /2016. EMLÉKEZTETŐ

RK/ 173 /2016. EMLÉKEZTETŐ RK/ 173 /2016. EMLÉKEZTETŐ Ülés megnevezése Egyetemi Tanács Ülés dátuma 2016/09/22 Ülés helyszíne Erdőtelek - Arborétum Szavazati jogú dr. Liptai Kálmán, rektor tagok dr. Pajtókné dr. Tari Ilona, rektorhelyettes

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ. 1. Kari aktualitások, 2. Bejelentések, különfélék JEGYZŐKÖNYV

EMLÉKEZTETŐ. 1. Kari aktualitások, 2. Bejelentések, különfélék JEGYZŐKÖNYV EMLÉKEZTETŐ Ülés megnevezése Intézményi Tanács Ülés dátuma 2016/05/12 Ülés helyszíne 3300 Eger, Eszterházy tér 1. A/206 Szavazati jogú dr. Liptai Kálmán, rektor tagok dr. Pajtókné dr. Tari Ilona, rektorhelyettes

Részletesebben

RK/100-1/2019. EMLÉKEZTETŐ

RK/100-1/2019. EMLÉKEZTETŐ RK/100-1/2019. EMLÉKEZTETŐ Ülés megnevezése Egyetemi Tanács Ülés dátuma 2019/01/24 Ülés helyszíne 3300 Eger, Eszterházy tér 1. A/206 Szavazati jogú dr. Liptai Kálmán, rektor tagok dr. Pajtókné dr. Tari

Részletesebben

AZ ESZTERHÁZY KÁROLY EGYETEM PEDAGÓGUSKÉPZŐ KÖZPONT SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI RENDJE

AZ ESZTERHÁZY KÁROLY EGYETEM PEDAGÓGUSKÉPZŐ KÖZPONT SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI RENDJE AZ ESZTERHÁZY KÁROLY EGYETEM PEDAGÓGUSKÉPZŐ KÖZPONT SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI RENDJE 2017. Preambulum Jelen szabályzat célja, hogy a nemzeti felsőoktatásról szóló 2011. évi CCIV. törvény 103. előírásának,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: az Eszterházy Károly Egyetem Szenátusának ülésén március 13. napján. Az ülés órakor veszi kezdetét.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: az Eszterházy Károly Egyetem Szenátusának ülésén március 13. napján. Az ülés órakor veszi kezdetét. Ikt. szám: RK/301-3/2019. JEGYZŐKÖNYV Készült: az Eszterházy Károly Egyetem Szenátusának ülésén 2019. március 13. napján. Az ülés 10.00 órakor veszi kezdetét. Jelen vannak: a 31 fős testületből jelen van

Részletesebben

Ülés megnevezése. Állandó meghívott

Ülés megnevezése. Állandó meghívott Ülés megnevezése EMLÉKEZTETŐ Intézményi Tanács Ülés dátuma 2016.02.11. Ülés helyszíne 3300 Eger, Eszterházy tér 1. A206 Szavazati jogú dr. Liptai Kálmán, rektor tagok dr. Pajtókné dr. Tari Ilona, rektorhelyettes

Részletesebben

K. m. f. Eszterházy Károly Egyetem Szenátusa. Ikt. szám: RK/219-3 /2016.

K. m. f. Eszterházy Károly Egyetem Szenátusa. Ikt. szám: RK/219-3 /2016. 85/2016. (XII. 14.) sz. határozata az Eszterházy Károly Egyetem Szervezteti és Működési Rend (önálló Tanszékek Intézetté alakítása) módosításának elfogadásáról 1. elfogadja az Eszterházy Károly Egyetem

Részletesebben

A Szenátus 37/2017. (IV. 12.) sz. határozata az Eszterházy Károly Egyetem Hallgatói Követelményrendszerének átfogó módosításáról

A Szenátus 37/2017. (IV. 12.) sz. határozata az Eszterházy Károly Egyetem Hallgatói Követelményrendszerének átfogó módosításáról Ikt. szám: RK/443-1/2017. 37/2017. (IV. 12.) sz. határozata az Hallgatói Követelményrendszerének átfogó módosításáról 1. elfogadja az Hallgatói Követelményrendszerének átfogó módosítását. 2. határozatát

Részletesebben

VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2016/2017. TANÉV 2. FÉLÉVÉBEN

VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2016/2017. TANÉV 2. FÉLÉVÉBEN VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2016/2017. TANÉV 2. FÉLÉVÉBEN Elfogadta: a Miskolci Egyetem Szenátusa 3/2017. sz. határozatával. TARTALOMJEGYZÉK I. A MISKOLCI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ JEGYZŐKÖNYV

EMLÉKEZTETŐ JEGYZŐKÖNYV EMLÉKEZTETŐ Ülés megnevezése Intézményi Tanács Ülés dátuma 2016/05/05 Ülés helyszíne 3300 Eger, Eszterházy tér 1. A/206 Szavazati jogú dr. Liptai Kálmán, rektor tagok dr. Pajtókné dr. Tari Ilona, rektorhelyettes

Részletesebben

VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2017/2018. TANÉV 2. FÉLÉVÉBEN

VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2017/2018. TANÉV 2. FÉLÉVÉBEN VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2017/2018. TANÉV 2. FÉLÉVÉBEN Elfogadta: a Miskolci Egyetem Szenátusa 17/2018. sz. határozatával. TARTALOMJEGYZÉK I. A MISKOLCI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK

Részletesebben

ALUMNI SZABÁLYZATA. (Jelen szabályzatot a Szenátus 37/2018. (XII.12.) sz. határozatával elfogadta)

ALUMNI SZABÁLYZATA. (Jelen szabályzatot a Szenátus 37/2018. (XII.12.) sz. határozatával elfogadta) ALUMNI SZABÁLYZATA (Jelen szabályzatot a Szenátus 37/2018. (XII.12.) sz. határozatával elfogadta) 2018 Készítette Ellenőrizte Jóváhagyta Rektori-Kancellári hivatal: Harsányi Judit Berán-Juhász Henrietta

Részletesebben

Tudományos Tanács. egyetemmel közalkalmazotti jogviszonnyal nem álló tagok 1 Pintér Ákos 2 Kéri Katalin 3 Kukolya József

Tudományos Tanács. egyetemmel közalkalmazotti jogviszonnyal nem álló tagok 1 Pintér Ákos 2 Kéri Katalin 3 Kukolya József Tudományos Tanács tudományos, kutatási és nemzetközi ügyekért felelős rektorhelyettes 1 dr. Csuzdi Csaba (TTK) 2 dr. Mika jános (TTK) 3 dr. Pap József (BTK) 4 dr. Schwedtner Tibor (BTK) 5 dr. Erős István

Részletesebben

36/2016. (XII. 22.) számú rektori-kancellári együttes utasítás a 2016/2017. tanév 2. (tavaszi) félévének kezdésével kapcsolatos teendőkről

36/2016. (XII. 22.) számú rektori-kancellári együttes utasítás a 2016/2017. tanév 2. (tavaszi) félévének kezdésével kapcsolatos teendőkről REKTOR KANCELLÁR 36/2016. (XII. 22.) számú rektori-kancellári együttes utasítás a 2016/2017. tanév 2. (tavaszi) félévének kezdésével kapcsolatos teendőkről A kollégiumi felvételi eljárás, valamint a Corvinus

Részletesebben

VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2014/2015. TANÉV 1. FÉLÉVÉBEN

VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2014/2015. TANÉV 1. FÉLÉVÉBEN VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2014/2015. TANÉV 1. FÉLÉVÉBEN Elfogadta: a Miskolci Egyetem Szenátusa a 319/2014. sz. határozatával. TARTALOMJEGYZÉK I. A MISKOLCI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK

Részletesebben

A TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR TANÁCSA ÁLTAL LÉTREHOZOTT BIZOTTSÁGOK ÖSSZETÉTELÉNEK SZABÁLYZATA

A TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR TANÁCSA ÁLTAL LÉTREHOZOTT BIZOTTSÁGOK ÖSSZETÉTELÉNEK SZABÁLYZATA BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR A TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR TANÁCSA ÁLTAL LÉTREHOZOTT BIZOTTSÁGOK ÖSSZETÉTELÉNEK SZABÁLYZATA A bizottságok összetételét elfogadta a TTK

Részletesebben

Oktatók és kutatók teljesítmény-értékelésének szabályzata a Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Karán

Oktatók és kutatók teljesítmény-értékelésének szabályzata a Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Karán Oktatók és kutatók teljesítmény-értékelésének szabályzata a Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Karán A Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Karának (a továbbiakban: Kar) Tanácsa a Karral oktatói és

Részletesebben

A TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR TANÁCSA ÁLTAL LÉTREHOZOTT BIZOTTSÁGOK ÖSSZETÉTELÉNEK SZABÁLYZATA

A TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR TANÁCSA ÁLTAL LÉTREHOZOTT BIZOTTSÁGOK ÖSSZETÉTELÉNEK SZABÁLYZATA BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR A TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR TANÁCSA ÁLTAL LÉTREHOZOTT BIZOTTSÁGOK ÖSSZETÉTELÉNEK SZABÁLYZATA A bizottságok összetételét elfogadta a TTK

Részletesebben

R/643-1/2015. JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT. KÉSZÜLT: a Miskolci Egyetem Szenátusának március 19-én megtartott ülésén.

R/643-1/2015. JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT. KÉSZÜLT: a Miskolci Egyetem Szenátusának március 19-én megtartott ülésén. R/643-1/2015. JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT KÉSZÜLT: a Miskolci Egyetem Szenátusának 2015. március 19-én megtartott ülésén. JELEN VANNAK: a mellékelt jelenléti ív szerint. NAPIRENDEK: 1. Javaslat a vezető testületek

Részletesebben

A TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR TANÁCSA ÁLTAL LÉTREHOZOTT BIZOTTSÁGOK ÖSSZETÉTELÉNEK SZABÁLYZATA

A TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR TANÁCSA ÁLTAL LÉTREHOZOTT BIZOTTSÁGOK ÖSSZETÉTELÉNEK SZABÁLYZATA BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR A TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR TANÁCSA ÁLTAL LÉTREHOZOTT BIZOTTSÁGOK ÖSSZETÉTELÉNEK SZABÁLYZATA A bizottságok összetételét elfogadta a TTK

Részletesebben

A Szenátus 11/2016. (VII. 27.) sz. határozata az Eszterházy Károly Egyetem Közbeszerzési Szabályzatának elfogadásáról

A Szenátus 11/2016. (VII. 27.) sz. határozata az Eszterházy Károly Egyetem Közbeszerzési Szabályzatának elfogadásáról Eszterházy Károly Egyetem Szenátusa Ikt. szám: RK/31-9/2016. A Szenátus 11/2016. (VII. 27.) sz. határozata az Eszterházy Károly Egyetem Közbeszerzési Szabályzatának elfogadásáról 1. A Közbeszerzési Szabályzat

Részletesebben

VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2017/2018. TANÉV 1. FÉLÉVÉBEN

VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2017/2018. TANÉV 1. FÉLÉVÉBEN VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2017/2018. TANÉV 1. FÉLÉVÉBEN Elfogadta: a Miskolci Egyetem Szenátusa 189/2017. sz. határozatával. TARTALOMJEGYZÉK I. A MISKOLCI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK

Részletesebben

VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2014/2015. TANÉV 2. FÉLÉVÉBEN

VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2014/2015. TANÉV 2. FÉLÉVÉBEN VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2014/2015. TANÉV 2. FÉLÉVÉBEN Elfogadta: a Miskolci Egyetem Szenátusa a 30/2015. sz. határozatával. TARTALOMJEGYZÉK I. A MISKOLCI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK

Részletesebben

ESZTERHÁZY KÁROLY EGYETEM PEDAGÓGUSKÉPZŐ KÖZPONT SZAKMAI TANÁCSADÓ TESTÜLETÉNEK ÜGYRENDJE

ESZTERHÁZY KÁROLY EGYETEM PEDAGÓGUSKÉPZŐ KÖZPONT SZAKMAI TANÁCSADÓ TESTÜLETÉNEK ÜGYRENDJE ESZTERHÁZY KÁROLY EGYETEM PEDAGÓGUSKÉPZŐ KÖZPONT SZAKMAI TANÁCSADÓ TESTÜLETÉNEK ÜGYRENDJE 2017 Az Eszterházy Károly Egyetem vezetése a nemzeti felsőoktatásról szóló 2011. évi CCIV. törvény 103. -ban foglaltak

Részletesebben

3/2016. (IX.26.) számú REKTORI ÉS KANCELLÁRI EGYÜTTES UTASÍTÁS. 1. A szabályzat célja

3/2016. (IX.26.) számú REKTORI ÉS KANCELLÁRI EGYÜTTES UTASÍTÁS. 1. A szabályzat célja 3/2016. (IX.26.) számú REKTORI ÉS KANCELLÁRI EGYÜTTES UTASÍTÁS 1. A szabályzat célja (1) A Magyar Nemzeti Bank, mint Támogató által (továbbiakban: MNB) az Eszterházy Károly Főiskola, mint az Eszterházy

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT 2319-R/2007-1. JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT KÉSZÜLT: a Miskolci Egyetem Szenátusának 2007. augusztus 27-én megtartott ülésén. JELEN VANNAK: a mellékelt jelenléti ív szerint. AZ ELŐTERJESZTÉSEK (MELLÉKLETEK) MEGTEKINTHETŐEK:

Részletesebben

K. m. f. Eszterházy Károly Egyetem Szenátusa. Ikt. szám: RK/1336-4/2017.

K. m. f. Eszterházy Károly Egyetem Szenátusa. Ikt. szám: RK/1336-4/2017. Ikt. szám: RK/1336-4/2017. 208/2017. (IX.27.) sz. határozata az Szervezeti és Működési Rendjének a Sporttudományi Intézet felépítésére vonatkozó módosításának elfogadásáról 1. elfogadja az Szervezeti és

Részletesebben

REKTORI UTASÍTÁS. A demonstrátori munkavégzés szabályairól

REKTORI UTASÍTÁS. A demonstrátori munkavégzés szabályairól 2/2016. (IX.19.) számú Ikt.sz.: RK/146/2016 REKTORI UTASÍTÁS A demonstrátori munkavégzés szabályairól A nemzeti felsőoktatásról szóló 2011. évi CCIV. törvény, valamint az Eszterházy Károly Egyetem Szervezeti

Részletesebben

VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2015/2016. TANÉV 2. FÉLÉVÉBEN

VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2015/2016. TANÉV 2. FÉLÉVÉBEN VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2015/2016. TANÉV 2. FÉLÉVÉBEN Elfogadta: a Miskolci Egyetem Szenátusa az 5/2016. sz. határozatával. TARTALOMJEGYZÉK I. A MISKOLCI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK

Részletesebben

K. m. f. Eszterházy Károly Egyetem Szenátusa. Ikt. szám: RK/951-1/2017.

K. m. f. Eszterházy Károly Egyetem Szenátusa. Ikt. szám: RK/951-1/2017. Ikt. szám: RK/951-1/2017. 189/2017. (VIII. 30.) sz. határozata az Eszterházy Károly Egyetem Szenátusának 2017/2018. tanév I. félévére vonatkozó munkatervének elfogadásáról 1. elfogadja az Eszterházy Károly

Részletesebben

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács február 1-jei ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára:

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács február 1-jei ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára: Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács 2011. február 1-jei ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: 1/2011. (II.1.) KT. sz. határozat a Kari Tanács 2010/2011. tanév II. félévi ülés- és munkatervéről

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖKSÉG. Jegyzőkönyv. Elnökségi ülés

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖKSÉG. Jegyzőkönyv. Elnökségi ülés Jegyzőkönyv Elnökségi ülés 2016. június 22. (szerda) 15:30 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23.) Napirend: 1. Elnöki beszámoló 2. Bejelentések 3. Delegálások, jelölések

Részletesebben

SZENT ISTVÁN EGYETEM AKKREDITÁCIÓS ÉS MINŐSÉGÜGYI BIZOTTSÁG ÜGYRENDJE 2016.

SZENT ISTVÁN EGYETEM AKKREDITÁCIÓS ÉS MINŐSÉGÜGYI BIZOTTSÁG ÜGYRENDJE 2016. SZENT ISTVÁN EGYETEM AKKREDITÁCIÓS ÉS MINŐSÉGÜGYI BIZOTTSÁG ÜGYRENDJE 2016. Szent István Egyetem Akkreditációs és Minőségügyi Bizottság Ügyrendje 1. Általános rendelkezések (1) Az Akkreditációs és Minőségügyi

Részletesebben

A PTE Művészeti Kar Kari Tanács évi határozatai

A PTE Művészeti Kar Kari Tanács évi határozatai A PTE Művészeti Kar Kari Tanács 2019. évi határozatai 1/2019.sz. (2019.01.15.) KT határozat: A PTE MK Kari Tanácsa titkos szavazással az alábbiak szerint támogatja a Művészeti Kar által delegált oktatókat

Részletesebben

Szenátus szeptember 28.

Szenátus szeptember 28. 2017. szeptember 28. Az anyagok leadásának határideje: 2017. szeptember 06. Rektori Tanács: 2017. szeptember 18. Rektori Tanácsra anyagküldés: 2017. szeptember 14. Szenátusra anyagküldés: 2017. szeptember

Részletesebben

Szenátus szeptember 13.

Szenátus szeptember 13. 2018. szeptember 13. Az anyagok leadásának határideje: 2018. augusztus 22. Rektori Tanács: 2018. szeptember 03. Rektori Tanácsra anyagküldés: 2018. augusztus 30. Szenátusra anyagküldés: 2018. szeptember

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ Az Óbudai Egyetem Szenátusának január 28-ai üléséről

EMLÉKEZTETŐ Az Óbudai Egyetem Szenátusának január 28-ai üléséről EMLÉKEZTETŐ Az Óbudai Egyetem Szenátusának 2013. január 28-ai üléséről OE-RH-221/2013 Az emlékeztető röviden és tömören összefoglalja a Szenátus ülésén elhangzottakat. Az ülésről videofelvétel készült,

Részletesebben

Tudományos Tanács. egyetemmel közalkalmazotti jogviszonnyal nem álló tagok 1 Dr. Pintér Ákos 2 Dr. Kéri Katalin 3 Dr.

Tudományos Tanács. egyetemmel közalkalmazotti jogviszonnyal nem álló tagok 1 Dr. Pintér Ákos 2 Dr. Kéri Katalin 3 Dr. Tudományos Tanács Dr. Juhász Tibor tudományos, kutatási és nemzetközi ügyekért felelős rektorhelyettes 1 Dr. Csuzdi Csaba 2 Dr. Mika János 3 Dr. Pap József 4 Dr. Schwedtner Tibor 5 Dr. Erős István 6 Dr.

Részletesebben

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács szeptember 27-i ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára:

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács szeptember 27-i ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára: Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács 2011. szeptember 27-i ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: 40/2011. (IX.27.) KT. sz. határozat a Kari Tanács 2011/2012. tanév I. félévi ülés- és

Részletesebben

zöld doktori kék tanár fehér általános szeptember 3. - december 15.

zöld doktori kék tanár fehér általános szeptember 3. - december 15. zöld doktori kék tanár fehér általános 2018. 2018. őszi félév ÁLTALÁNOS Szorgalmi időszak: Költségtérítés befizetésének határideje: I. részlet II. részlet III. részlet Őszi szünet Diplomadolgozat leadás

Részletesebben

AZ ESZTERHÁZY KÁROLY EGYETEM SZENÁTUSA MELLETT MŰKÖDŐ BIZOTTSÁGOK ÖSSZETÉTELE

AZ ESZTERHÁZY KÁROLY EGYETEM SZENÁTUSA MELLETT MŰKÖDŐ BIZOTTSÁGOK ÖSSZETÉTELE AZ ESZTERHÁZY KÁROLY EGYETEM SZENÁTUSA MELLETT MŰKÖDŐ BIZOTTSÁGOK ÖSSZETÉTELE Professzorok Tanácsa 1. Dr. Tüskés Gábor 2. Dr. Budai László 3. Dr. Bessenyei József 4. Dr. Gebei Sándor 5. Dr. Rainer M. János

Részletesebben

A NYUGAT-MAGYARORSZÁGI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK ÉVI HATÁROZATAI

A NYUGAT-MAGYARORSZÁGI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK ÉVI HATÁROZATAI NYUGAT-MAGYARORSZÁGI EGYETEM A NYUGAT-MAGYARORSZÁGI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK 2016. ÉVI HATÁROZATAI SOPRON 2016 1/2016. (I.15.) SZ. HATÁROZAT A Nyugat-magyarországi Egyetem Szenátusa egyhangúlag elfogadja a

Részletesebben

2018. szeptember 3. - december 15.

2018. szeptember 3. - december 15. zöld doktori kék tanár fehér általános Feladat Nappali Levelező Felelős Kategória Megjegyzés 2018. őszi félév ÁLTALÁNOS 2018. Szorgalmi időszak: Költségtérítés befizetésének határideje: I. részlet II.

Részletesebben

zöld doktori kék tanár fehér általános Feladat Nappali Levelező Felelős Kategória Megjegyzés őszi félév ÁLTALÁNOS Szorgalmi időszak:

zöld doktori kék tanár fehér általános Feladat Nappali Levelező Felelős Kategória Megjegyzés őszi félév ÁLTALÁNOS Szorgalmi időszak: zöld doktori kék tanár fehér általános Feladat Nappali Levelező Felelős Kategória Megjegyzés 2018. őszi félév ÁLTALÁNOS Szorgalmi időszak: 2018. szeptember 3. - december 15. Költségtérítés befizetésének

Részletesebben

2018. szeptember 3. - december 15.

2018. szeptember 3. - december 15. zöld doktori kék tanár fehér általános 2018. őszi félév ÁLTALÁNOS Feladat Nappali Levelező Felelős Kategória Megjegyzés 2018. Szorgalmi időszak: Költségtérítés befizetésének határideje: I. részlet II.

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet :00-kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet :00-kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2016. 09. 19. 19:00-kor tartott rendes üléséről Jelen van (késett kimentéssel): Balázs Anna, Daku Dávid, Gulyás Eszter, Hernády Gergely, Horváth

Részletesebben

PTE Művészeti Kar Kari Tanácsának 2009-es határozatai. 1/2009 ( ) sz. KT határozat: A PTE Művészeti Kar Kari Tanácsa nyílt

PTE Művészeti Kar Kari Tanácsának 2009-es határozatai. 1/2009 ( ) sz. KT határozat: A PTE Művészeti Kar Kari Tanácsa nyílt PTE Művészeti Kar Kari Tanácsának 2009-es határozatai 1/2009 (2009.01.06.) sz. KT határozat: A PTE Művészeti Kar Kari Tanácsa nyílt szavazással 11 IGEN, 0 NEM szavazattal, 0 TARTÓZKODÁS mellett támogatja

Részletesebben

2018. augusztus 21., kedd

2018. augusztus 21., kedd zöld doktori kék tanár fehér általános Feladat Nappali Levelező Felelős Kategória Megjegyzés 2018. őszi félév ÁLTALÁNOS Szorgalmi időszak: Költségtérítés befizetésének határideje: I. részlet II. részlet

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ Az Óbudai Egyetem Szenátusának november 28-ai üléséről

EMLÉKEZTETŐ Az Óbudai Egyetem Szenátusának november 28-ai üléséről OE-RH-2424/2011 EMLÉKEZTETŐ Az Óbudai Egyetem Szenátusának 2011. november 28-ai üléséről Az emlékeztető röviden és tömören összefoglalja a Szenátus ülésén elhangzottakat. Az ülésről videofelvétel készült,

Részletesebben

VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2016/2017. TANÉV 1. FÉLÉVÉBEN

VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2016/2017. TANÉV 1. FÉLÉVÉBEN VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2016/2017. TANÉV 1. FÉLÉVÉBEN Elfogadta: a Miskolci Egyetem Szenátusa 214/2016. sz. határozatával. TARTALOMJEGYZÉK I. A MISKOLCI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK

Részletesebben

AZ ESZTERHÁZY KÁROLY EGYETEM PEDAGÓGIAI KAR. Tudományos Bizottságának Ügyrendje

AZ ESZTERHÁZY KÁROLY EGYETEM PEDAGÓGIAI KAR. Tudományos Bizottságának Ügyrendje AZ ESZTERHÁZY KÁROLY EGYETEM PEDAGÓGIAI KAR Tudományos Bizottságának Ügyrendje (Jelen ügyrendet a Kari Tanács 1/2019. (I.15.) sz. határozatával elfogadta.) Készítette Ellenőrizte Jóváhagyta Dr. Ugrai János

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS A PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEM TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR KARI TANÁCSÁNAK június 14. NAPJÁN TARTANDÓ ÜLÉSÉRE

ELŐTERJESZTÉS A PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEM TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR KARI TANÁCSÁNAK június 14. NAPJÁN TARTANDÓ ÜLÉSÉRE ELŐTERJESZTÉS A PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEM TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR KARI TANÁCSÁNAK 2017. június 14. NAPJÁN TARTANDÓ ÜLÉSÉRE Tárgy: Javaslat a PTE TTK Kari Tanácsának 2017/2018. tanév munkaprogramjának elfogadására

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet február 20-án tartott üléséről

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet február 20-án tartott üléséről EMLÉKEZTETŐ Az 2014. február 20-án tartott üléséről Jelen voltak: Daku Dávid, Dávida Eszter, Dudás Ferenc, Engert Attila, Farkas László, Molnár László, Rácz Tamás, Rátóti János, Rynkiewicz Ádám, Somogyi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 11/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Egyek Nagyközség Polgármesteri Hivatalának tanácskozó termében 2016. november 21. napján 14:00 órai kezdettel az Ügyrendi Bizottság nyilvános ülésén. Jelen vannak:

Részletesebben

Tudományos Tanács. egyetemmel közalkalmazotti jogviszonnyal nem álló tagok 1 Pintér Ákos 2 Kéri Katalin 3 Kukolya József

Tudományos Tanács. egyetemmel közalkalmazotti jogviszonnyal nem álló tagok 1 Pintér Ákos 2 Kéri Katalin 3 Kukolya József Tudományos Tanács tudományos, kutatási és nemzetközi ügyekért felelős rh. dr. Ollé János 1 dr. Csuzdi Csaba (TTK) 2 dr. Mika jános (TTK) 3 dr. Pap József (BTK) 4 dr. Schwedtner Tibor (BTK) 5 dr. Erős István

Részletesebben

Az SZTE Irodalomtudományi Doktori Iskola működési szabályzata 2014 *

Az SZTE Irodalomtudományi Doktori Iskola működési szabályzata 2014 * Az SZTE Irodalomtudományi Doktori Iskola működési szabályzata 2014 * 1. A Ftv. és a SzTE Doktori Szabályzatának figyelembe vételével és ezek függelékeként a SzTE BTK-n működő Irodalomtudományi Doktori

Részletesebben

A TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR TANÁCSA ÁLTAL LÉTREHOZOTT BIZOTTSÁGOK ÖSSZETÉTELÉNEK SZABÁLYZATA

A TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR TANÁCSA ÁLTAL LÉTREHOZOTT BIZOTTSÁGOK ÖSSZETÉTELÉNEK SZABÁLYZATA BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR A TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR TANÁCSA ÁLTAL LÉTREHOZOTT BIZOTTSÁGOK ÖSSZETÉTELÉNEK SZABÁLYZATA A bizottságok összetételét elfogadta a TTK

Részletesebben

1/2015. (II.05.) számú REKTORI UTASÍTÁS. A demonstrátori munkavégzés szabályairól

1/2015. (II.05.) számú REKTORI UTASÍTÁS. A demonstrátori munkavégzés szabályairól 1/2015. (II.05.) számú REKTORI UTASÍTÁS A demonstrátori munkavégzés szabályairól A nemzeti felsőoktatásról szóló 2011. évi CCIV. törvény, valamint az EKF Szervezeti és Működési Szabályzata 178. (6) bekezdése

Részletesebben

ÁLLAM ÉS JOGTUDOMÁNYI KAR KARI BIZOTTSÁGOK 2017.

ÁLLAM ÉS JOGTUDOMÁNYI KAR KARI BIZOTTSÁGOK 2017. ÁLLAM ÉS JOGTUDOMÁNYI KAR KARI BIZOTTSÁGOK 2017. Tanulmányi Bizottság szavazati rendelkező joggal oktató szavazati joggal rendelkező hallgató Csemáné dr. Váradi Erika egyetemi docens, általános és tanulmányi

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT 3488-R/2007-1. JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT KÉSZÜLT: a Miskolci Egyetem Szenátusának 2007. december 17-én megtartott ülésén. JELEN VANNAK: a mellékelt jelenléti ív szerint. AZ ELŐTERJESZTÉSEK (MELLÉKLETEK) MEGTEKINTHETŐEK:

Részletesebben

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács szeptember 16-i ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára:

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács szeptember 16-i ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára: Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács 2014. szeptember 16-i ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: 35/2014. (IX.16.) KT. sz. határozat a Kari Tanács 2014/2015. tanév I. félév ülés- és

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ. Az Egyetemi Hallgatói Képviselet április 13-án tartott üléséről

EMLÉKEZTETŐ. Az Egyetemi Hallgatói Képviselet április 13-án tartott üléséről EMLÉKEZTETŐ Az 2017. április 13-án tartott üléséről Jelen voltak: Barabás Zoltán, Beluzsár Ádám, Csősz Gábor, Gácsig Gergő, Gődér Vivien, Kiss Viktor, Kovalovszki Máté, Krisztián Dávid, Lőrincz László,

Részletesebben

Feladat Felelős Kategória Megjegyzés őszi félév ÁLTALÁNOS szeptember 2. - december 14.

Feladat Felelős Kategória Megjegyzés őszi félév ÁLTALÁNOS szeptember 2. - december 14. 2019. őszi félév ÁLTALÁNOS Szorgalmi időszak: Költségtérítés befizetésének határideje: I. részlet II. részlet III. részlet Őszi szünet Szakdolgozat leadás határideje (osztatlan tanárszakon is! ): Tanári

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem 15/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Mélykút Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. október 6-án 14.00 órakor megtartott rendkívüli ülésén. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó

Részletesebben

Polgármester javasolja, hogy a testület a meghívóban 1. sz. melléklet szereplő, alábbi napirend szerint tartsa ülését:

Polgármester javasolja, hogy a testület a meghívóban 1. sz. melléklet szereplő, alábbi napirend szerint tartsa ülését: 1 SZIKSZÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: SZ/17-22/2016. J e g y z ő k ö n y v Készült Szikszó Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. október 24. napján 12.50 órakor a Szikszói Közös

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM ELTE/1034/4(2018) EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM TUDOMÁNYOS TANÁCS ÜLÉSE IDŐPONT: 2018. ÁPRILIS 13., 14.00-15.45. HELYE: TÁRGYALÓ (1056 BUDAPEST, SZERB UTCA 21-23., II. EM.) EMLÉKEZTETŐ Napirend előtt:

Részletesebben

A Szenátus 50/2016. (X. 12.) sz. határozata a rektori pályázat véleményezéséről, elbírálásáról és elfogadásáról

A Szenátus 50/2016. (X. 12.) sz. határozata a rektori pályázat véleményezéséről, elbírálásáról és elfogadásáról 50/2016. (X. 12.) sz. határozata a rektori pályázat véleményezéséről, elbírálásáról és elfogadásáról 1. a nemzeti felsőoktatásról szóló 2011. évi CCIV. tv. (továbbiakban: Nftv.) 12. (1) bekezdés d) pontja,

Részletesebben

BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM

BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM DÉKÁN BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM ÉPÍTÉSZMÉRNÖKI KAR Előterjesztés a Kari Tanács 2018. szeptember hó 26. napi ülésére Előterjesztő: Alföldi György DLA dékán Szervezeti egység: Építészmérnöki

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT 2731-R/2007-5. JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT KÉSZÜLT: a Miskolci Egyetem Szenátusának 2007. október 18-án megtartott ülésén. JELEN VANNAK: a mellékelt jelenléti ív szerint. AZ ELŐTERJESZTÉSEK (MELLÉKLETEK) MEGTEKINTHETŐEK:

Részletesebben

v (2) A Szenátus a jelen Szabályzat elfogadásával létrehozza [...] c) a Tanárképzési és Tanártovábbképzési

v (2) A Szenátus a jelen Szabályzat elfogadásával létrehozza [...] c) a Tanárképzési és Tanártovábbképzési Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Tanárképzési és Tanártovábbképzési Tanácsának ügyrendje * v.6.0. ELTE SZMR 88. (2) A Szenátus a jelen Szabályzat elfogadásával létrehozza [...] c) a Tanárképzési és Tanártovábbképzési

Részletesebben

Szent István Egyetem, Élelmiszertudományi Kar Jegyzőkönyvi kivonat az Élelmiszertudományi Kari Tanács november

Szent István Egyetem, Élelmiszertudományi Kar Jegyzőkönyvi kivonat az Élelmiszertudományi Kari Tanács november SzIE SzMSz I. kötet I/1. része, az SzMR 5. sz. mellékletének (ÉTK kari kiegészítés) módosítása (6. - A Kari Tanács összetétele), azaz az Élelmiszertudományi Kari Tanács létszámának pontosítása iktsz.:

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖKSÉG. Jegyzőkönyv. Elnökségi ülés

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖKSÉG. Jegyzőkönyv. Elnökségi ülés Jegyzőkönyv Elnökségi ülés 2015. november 18. (szerda) 17:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23.) Napirend: 1. Elnöki beszámoló 2. Bejelentések 3. Rektori sportpályázat

Részletesebben

A Szenátus 20/2013. (VI.19.) sz. határozata egyetemi tanári pályázatról

A Szenátus 20/2013. (VI.19.) sz. határozata egyetemi tanári pályázatról 20/2013. (VI.19.) sz. határozata egyetemi tanári pályázatról 21/2013. (VI.19.) sz. határozata egyetemi docensi pályázatokról 22/2013. (VI.19.) sz. határozata főiskolai docensi pályázatokról 23/2013. (VI.19.)

Részletesebben

Jegyzőkönyv. EHÖK Küldöttgyűlés június 12. (péntek) 15:00 óra, Helyszín: ELTE PPK KAZY (Budapest, Kazinczy u ) Földszint 4-es terem

Jegyzőkönyv. EHÖK Küldöttgyűlés június 12. (péntek) 15:00 óra, Helyszín: ELTE PPK KAZY (Budapest, Kazinczy u ) Földszint 4-es terem Jegyzőkönyv EHÖK Küldöttgyűlés 2015. június 12. (péntek) 15:00 óra, Helyszín: ELTE PPK KAZY (Budapest, Kazinczy u. 23-27.) Földszint 4-es terem Előzetesen kiküldött napirend: 1. ELTE EHÖK Elnökének, alelnökeinek

Részletesebben

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács szeptember 22-i ülésén meghozott határozatai

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács szeptember 22-i ülésén meghozott határozatai Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács 2009. szeptember 22-i ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: 30/2009. (IX.22.) KT. sz. határozat a 2009/2010. tanév I. félév ülés- és munkatervének

Részletesebben

Feladat Felelős Kategória Megjegyzés őszi félév ÁLTALÁNOS szeptember 2. - december 14.

Feladat Felelős Kategória Megjegyzés őszi félév ÁLTALÁNOS szeptember 2. - december 14. 2019. őszi félév ÁLTALÁNOS Szorgalmi időszak: Költségtérítés befizetésének : I. részlet II. részlet III. részlet Őszi szünet Szakdolgozat leadás (osztatlan tanárszakon is! ): Tanári MA tanári szakdolgozat

Részletesebben

Az MNB kiválósági ösztöndíj pályázatok elbírálásának rendje és feltételei az SZTE-n. Pótpályázat április

Az MNB kiválósági ösztöndíj pályázatok elbírálásának rendje és feltételei az SZTE-n. Pótpályázat április Az MNB kiválósági ösztöndíj pályázatok elbírálásának rendje és feltételei az SZTE-n 1. Előzmények Pótpályázat 2019. április Az MNB a Társadalmi Felelősségvállalási Stratégiája alapján aktív szerepet vállal

Részletesebben

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar A Kari Tanács február 2-ai ülésének határozatai és jegyzőkönyve

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar A Kari Tanács február 2-ai ülésének határozatai és jegyzőkönyve Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar A Kari Tanács 2012. február 2-ai ülésének határozatai és jegyzőkönyve A KARI TANÁCS ÜLÉSÉNEK HELYE kari tanácsterem (Múzeum krt. 4/A, fszt. 39.)

Részletesebben

Határozatok a Szent István Egyetem Szenátusának 2011. december 14-én tartott üléséről

Határozatok a Szent István Egyetem Szenátusának 2011. december 14-én tartott üléséről Határozatok a Szent István Egyetem Szenátusának 2011. december 14-én tartott üléséről Napirend: 1. Előterjesztés általános rektorhelyettesi megbízás betöltésére Előterjesztő: Dr. Solti László rektor 2.

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet február 1-jén, kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet február 1-jén, kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2016. február 1-jén, 19.00-kor tartott rendes üléséről Jelen van (késett kimentéssel): Daku Dávid, Gulyás Eszter, Hernády Gergely, Horváth Bálint,

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2015.április 29. napján megtartott ülésén.

Jegyzőkönyv. Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2015.április 29. napján megtartott ülésén. Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 3596 Szakáld, Aradi út. 4. Jegyzőkönyv Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2015.április 29. napján megtartott ülésén. Jelen vannak:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT 3109-R/2007-1. JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT KÉSZÜLT: a Miskolci Egyetem Szenátusának 2007. november 22-én megtartott ülésén. JELEN VANNAK: a mellékelt jelenléti ív szerint. AZ ELŐTERJESZTÉSEK (MELLÉKLETEK) MEGTEKINTHETŐEK:

Részletesebben

Szenátus október 2.

Szenátus október 2. 2014. október 2. Az anyagok leadásának határideje: 2014. szeptember 10. Rektori Tanács: 2014. szeptember 22. 1. Személyi ügyek Rektor, dékánok, főigazgató 2. A szervezetátvilágítás eredménye és az Egyetem

Részletesebben

Oktatásfejlesztési Kabinet ÜGYREND

Oktatásfejlesztési Kabinet ÜGYREND Ügyiratszám: GTK/268/2014 Szent István Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar Oktatásfejlesztési Kabinet ÜGYREND Gödöllő, 2014. Április 10. A SZIE Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar Oktatásfejlesztési

Részletesebben

A Közgazdaságtudományi Kar Kari Tanácsának határozatai év

A Közgazdaságtudományi Kar Kari Tanácsának határozatai év A Közgazdaságtudományi Kar Kari Tanácsának határozatai 2007. év TARTALOMJEGYZÉK 2007. január 17... 2 2007. február 14.... 5 1 Kari Tanácsának határozatai 2007. év 2007. január 17. A szavazati joggal rendelkezők

Részletesebben

készült Kisbajcs Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. szeptember 15-én (hétfőn) 16,30 órai kezdettel tartott ülésén

készült Kisbajcs Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. szeptember 15-én (hétfőn) 16,30 órai kezdettel tartott ülésén KISBAJCS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE JEGYZŐKÖNYV készült Kisbajcs Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. szeptember 15-én (hétfőn) 16,30 órai kezdettel tartott ülésén HATÁROZATOK:

Részletesebben

A MISKOLCI EGYETEMEN FOGYATÉKOSSÁGGAL ÉLŐ HALLGATÓK ELŐNYBEN RÉSZESÍTÉSÉVEL FOGLALKOZÓ BIZOTTSÁG ÜGYRENDJE

A MISKOLCI EGYETEMEN FOGYATÉKOSSÁGGAL ÉLŐ HALLGATÓK ELŐNYBEN RÉSZESÍTÉSÉVEL FOGLALKOZÓ BIZOTTSÁG ÜGYRENDJE A MISKOLCI EGYETEMEN FOGYATÉKOSSÁGGAL ÉLŐ HALLGATÓK ELŐNYBEN RÉSZESÍTÉSÉVEL FOGLALKOZÓ BIZOTTSÁG ÜGYRENDJE Miskolc, 2012. 8.2. számú Egyetemi Szabályzat Hallgatók Előnyben Részesítésével Foglalkozó Bizottság

Részletesebben

ÓBUDAI EGYETEM KÖZLÖNY

ÓBUDAI EGYETEM KÖZLÖNY ÓBUDAI EGYETEM KÖZLÖNY AZ ÓBUDAI EGYETEM HIVATALOS KÖZLEMÉNYEI XIV. évfolyam 3. szám 2014. Felelős kiadó: Prof. Dr. Fodor János rektor Főszerkesztő: dr. Solti Péter főtitkár 2 TARTALOMJEGYZÉK A SZENÁTUS

Részletesebben