MAGYAR GRAN TURISMO BAJNOKSÁG III. SZEZON

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "MAGYAR GRAN TURISMO BAJNOKSÁG III. SZEZON"

Átírás

1 III. SZEZON MI IS AZ AZ MGTB? A bajnokság 2012 nyarán lett életre hívva, azzal a céllal, hogy a magyar Gran Turismo játékosoknak legyen egy közös liga, ahol megvillogtathatják a tudásukat más egyesületek tagjaival szemben, akikkel nem szoktak napi szinten versenyezni. Ezáltal egy olyan magasszintű, független bajnokságot hoztunk létre, ahol nem csupán a csapattársakkal szemben mutathatják meg a pilóták a tudásukat, hanem országos ismertségre tehetnek szert. Az első két évad során számos csapatból fordultak meg versenyzők a ligában, melyet a harmadik évadra tovább bővítenénk, hiszen kellő tapasztalat áll a szervezők részére, hogy egy profi lebonyolítással egy országos szintű bajnokságot indíthassunk, ahol minden GT pilótát szeretettel várunk! MGTB ALAPISMERETEK 2014-ben 11 forduló lesz lebonyolítva, havi bontásban és hogy elérjünk egy szélesebb réteget no meg senki se maradjon ki a versenyek péntekente lesznek lebonyolítva, jellemzően a hónap utolsó hetében. A futamok 60 percesek lesznek, melyek változó napszakokban és változó időjárási körülmények között zajlanak majd, többféle autóval és meghajtással, így maximálisan kihasználva a versenyzők képességeit. Lesznek futamok, ahol a győzelemhez feltétlen ismerni kell az autóbeállítás fortélyait, de olyan is lesz, ahol csak a versenyzőkön fog múlni minden. Ezeket a no tuning futamokat csakis a pilóták tudása dönti el és általában nagyon szoros futamok szoktak itt kialakulni, ráadásul 60 perc alatt mind fizikailag, mind szellemileg ellehet fáradni. Minden verseny előtt lesz félóra szabadedzés és tíz perc időmérés. A futamok 20:30-as kezdéssel fognak indulni az időmérők kezdete 20:20 lesz. A csoport beosztások az előzetesen leadott időeredmények alapján lesz elkészítve, 2-3 vagy akár 4 divízió is indulhat a nevezők számától függően. Egy csoportban várhatóan 12 fő indulhat kivétel ha 5 főnél kisebb csoportra lenne szükség, mely esetben megemeljük a minimum létszámot. Technikai problémák esetén a szabályzat ide vonatkozó cikkelye lesz a mérvadó. KORÁBBI BAJNOKSÁGOK RÉSZTVEVŐI Az első MGTB kiírást három csapat résztvételével indult, és közel 50 pilóta fordult meg a bajnokság 9 futama alatt. A kiírást Rudrift (BTH) nyerte, Stig (GTF) és Takitibi71 (BTH) előtt. A második kiírás továbbra is három csapat részvételével zajlott, ám ezúttal már egyéni indulók is versenyeztek, így a létszám 50 fölé nőtt, illetve a versenyek száma is 12-re nőtt. A második kiírást xszabikax (GTF) nyerte, Lbandi77 (egyéni) és Feri_68 (BTH) előtt.

2 III. III. SZEZON ÉVAD ÚJDONSÁGOK A III. ÉVADBAN A legeslegnagyobb változást nyílvánvalóan az új szoftver okozza, hiszen 2013-ban a Mikulás Gran Turismo 6 szoftvert tett a versenyzők csizmáiba. Rengeteg újítás a mi előnyükre is vált, hiszen a magyar nyelv támogatása bekerült, így a versenyszobákban használatos menüpontokat már magyarul állíthatjuk be. Lévén nemzeti bajnokságról beszélünk, a futamkiírások is magyarul lesznek kiírva. Az autó korlátozásokat ezúttal már egyszerre lehet állítani, így a tuningos futamok már teljesítmény pontra, lóerőre és súlyra együttesen korlátozhatóak. A játék folyamatosan bővül a kiegészítésekkel és nemrégiben bekerült az új szélárnyék modell, mely a valós nevet kapta. Mivel mi is a valóság szimulálására törekszünk, ezért ez lesz az új alapértelmezett beállítás. További újdonság a kvalifikáció megjelenése, ahol mostantól nincs lehetőség a csapattársakkal együttműködve szélárnyékhuszárkodni, hiszen a kvalifikáció egyedül fog zajlani. Az egyik legfőbb újítást viszont a tavalyi szezonban debütáló egyéni indulók megjelenése okozza. Az idei évadban három fős csapatok jelentkezését várjuk egy csapatnévvel és egy pontos színárnyalat megnevezéssel egyetemben. Ennek az az oka, hogy a magyar egyesületek nem egyenlő létszámmal vannak jelen, így nem összehasonlíthatóak a tagok eredményei. Azonban lesz számítva egy ilyen jellegű pontverseny is, ahol minden egyesület legjobb 5 pilótájának a pontszáma fogja kiadni az összetettet. A szervezőségben is változások álltak be és keresünk tartalékszervezőket az esetleges C és D divízió lebonyolítására. Továbbá az egyesületek honlapjai égisze alól kikerül egy külön honlapra az MGTB idén (a tervek szerint), ahol nyomon követhető lesz a nevezések pillanatnyi állása és nem kell böngészni a sok fórumhozzászólás között az aktuális köridőket. RAJTSZÁMOK A Forma-1 idén átvette az MGTB rajtszámkezelését, miszerint a pilóták megválaszthatják a saját rajtszámaikat. A számokat az MGTB honlapján kell megadni csapatnevezéskor ig nem választhatóak a rajtszámok - az előző szezon első 10 helyezettje viszont innen is választhat magának rajtszámot amennyiben szeretne: xszabikax (1), Lbandi77 (2), BTH_Feri_68 (3), Madzagjohnny82 (4), BTH_Pimiki54 (5), HKS_Boskov (6), BTH_Sparxx (7) Kisko78 (8) GTF_Stig (9) és BTH_Menoh (10)

3 NYEREMÉNYEK A ROH csapata az egyéni összetett dobogósainak érmeket ajánlottak fel köszönjük! A három legjobb csapat pedig okleveleket kapnak majd teljesítményük elismeréséül. ETIKETT A Magyar Gran Turismo Bajnokság a fair play szellemében zajlik, így az esetleges kihágások szankcionálva lesznek. Mindenkit szívesen látunk akit komoly versenyszellem űz és tudja mitől porlad a kaucsuk az aszfalton. Versenyzőtársunk futamát ne tegyük tönkre, ne adjuk vissza a-kis-megtolást-2-versenyről-ezelőttről az efféle szankciókat bízzuk a versenyszervezőkre! PÁLYA HATÁRAI ÉS BÜNTETÉSEK A pályát az aszfaltcsík szélét jelző fehér folyamatos csík vagy utcai pályák esetén a szalagkorlát határolja. A vonalon belül 2 kerékkel kell állandóan lenni. A pályatartozékok (rázókő, fürdőszobarács ) használhatóak mindaddig amíg legalább 2 kerék a fehér vonalon marad. A szervezőség a versenyek előtt illusztrálni fogja (képekkel) az esetleges kérdéses helyeken az elvárt áthaladási módot. Büntetések kioszthatóak szabálysértések illetve szabálytalanságok esetén is. Baleset okozásért figyelmeztetésben részesülhet a versenyző egyszer, a kimeneteltől függően, ám ismételt szabálysértés esetén, mp-es büntetés róható ki a három fős versenybizottság által. Versenyetikettre is figyeljünk, cikázni egyenesben tilos, egyszeri irányváltoztatás, majd féktávon az ívre visszatérni, ha az ellenfél nem jutott előzési pozícióba, éri. ELŐZÉSEK Az előzések a verseny részei, ám a verseny hevében könnyen balesetet szülhet egy-egy félreértés a pályán. Ezek elbírálása során figyelembe kell venni, hogy online versenyzésnél a lag elkerülhetetlen, illetve a szándékosság se legyen az első amit feltételezünk. Általános szabály, hogy a belső íven haladóé az előny. Mindezt kiegészítendő, hogy amennyiben belső íven haladó autó első tengelye nem haladta meg a külső íven haladó autó hátsó tengelyét, ebben az esetben ez a szabály nem alkalmazható (röviden, beforgatni a kocsi orrával az előtted haladó hátulját, majd így megelőzni nem ér) Az ajtón való elfordulást is minimalizáljuk ha nagyon eltaláltuk versenytársunkat, a fairplay szellemében engedjük vissza a következő egyenesben. A baleseteket óvás ellenében kivizsgáljuk a rajtbaleseteket automatikusan. RÖVID, DE FONTOS SZABÁLYOK Lekörözések: engedjük el a gyorsabbakat, még ha csatában is vagyunk, hiszen neki is el kell engednie őket Boxból kihajtás: a balesetek elkerülése érdekében ne vágjunk ki a pályára ha jön valaki, maradjunk a fehér vonalhoz közel, ideális esetben legalább 2 kerékkel (amennyiben máshogy nem határoz a szervezőség és erről tájékoztat is)

4 Kicsúszások: a GT6 pályán kívüli tapadása túl jó, de ennek ellenére ha kicsúsztunk, tilos visszahajtani a pályára úgy, hogy a versenytársunkat meglökjük, meglöketjük magunkat vagy fékezésre késztetjük. Baleset okozás esetén súlyosan szankcionálható! Headset/Chat fal: tilos a futam során használni, az időmérő alatt is csak a szoba szervezője hasznáhatja (ha van) KVALIFIKÁCIÓ A rajtrácson a leggyorsabb pilóta fog az élről rajtolni, fékes starttal. Amennyiben technikai akadály merül fel és valakit ledob rajt előtt, abban az esetben a többiek befejezik az időmérőt és elindítják a futamot. Mindenki megjegyzi a kvalifikációs helyét és belépnek a pályára, de már csak verseny módban csatlakozik a leesett is. A szobafelelős hozzáad egy kört a futam távjához és kezdetét veszi a felvezető kör. Az élen álló autó és pálya függően km/h tempóban megy egy kört, majd a célvonalat elérve gázt ad. Előtte előzni tilos! A felvezető kör során kerüljük a nagy fékezéseket és hirtelen irányváltásokat. Kvalifikáció utolsó pillanataiban írja be mindenki, hogy hány főt lát a pályán! VERSENY A versenyek kiírása mindig külön kerül kiírásra, az alábbi általános szabályok változhatnak. Technikai problémák esetén nincsen újraindításra lehetőség. PONTOZÁS A csoport / B csoport / C csoport /D csoport: 1. hely: 200 pont / 105 pont / 53 pont / 25 pont 2. hely: 165 pont / 85 pont / 43 pont / 20 pont 3. hely: 145 pont / 75 pont / 37 pont / 18 pont 4. hely: 130 pont / 65 pont / 32 pont / 16 pont 5. hely: 120 pont / 60 pont / 28 pont / 15 pont 6. hely: 110 pont / 55 pont / 26 pont / 14 pont 7. hely: 100 pont / 50 pont / 24 pont / 13 pont 8. hely: 90 pont / 44 pont / 22 pont / 12 pont 9. hely: 80 pont / 39 pont / 20 pont / 11 pont 10. hely: 70 pont / 36 pont / 18 pont / 10 pont 11. hely: 60 pont / 33 pont / 17 pont / 9 pont 12. hely: 55 pont / 30 pont / 16 pont / 8 pont 13. hely: 50 pont / 27 pont / 15 pont / 7 pont 14. hely: 45 pont / 25 pont / 14 pont / 6 pont 15. hely: 40 pont / 23 pont / 13 pont / 5 pont 16. hely: 35 pont / 21 pont / 12 pont / 4 pont

5 Aki nem fejezi be a futamot (kilép/leesik) az nulla pontot ér el. Amennyiben a boxba beáll és bent marad, teljesítve a futam 50%-át, úgy a csoport utolsó helyéért járó pontok járnak. 11 futamból a legrosszabb eredménye kiesik. ÓVÁSOK Pályaelhagyások, balesetek és a szabálytalanságok megóvhatóak a verseny utáni 2 napban. Az óvás benyújtása mellé meg kell jelölni, hogy hanyadik körben, hanyadik percben történt az esemény amit megóvnál. A versenybíróság kivizsgálja az esetet, és a szabályszegés mértékétől függően időbüntetést, rajtrács végéről való indulást vagy kizárást vonhat maga után. Öt pályaelhagyás (sorozatos kiszélesítés, nem vágás vagy baleset következményeként) automatikusan +10 mp-et von maga után. SZOBAFELELŐSÖK A szobafelelősöket a verseny lebonyolítására kérünk fel. Ezen felül az ő felelősségük a technikai hibák kiküszöbölése és a futam végeredményének a rögzítése is (lehetőleg képpel). Előre is köszönjük a segítséget nekik! SZOBABEÁLLÍTÁSOK A szobákat minden esetben 3*-osra kell nyitni, a beszéd minősége pedig alacsonyra legyen állítva. A részletes beállításokat minden futam előtt közölni fogjuk, ám addig is egy általános irányelv lesz a meghatározó. Ami biztosan nem fog változni: Kvalifikáció verseny formátuma: egyedüli Indítás típusa: Fékes start, büntetéssel Rajtsorrend: Kvalifikáció alapján Tapadás csökkentése nedves pályán / pálya szélen: valós Mechanikai sérülés: gyenge Légörvény erőssége: valós Vezetési segédletek: Csak ABS Hátrány (Penality): gyenge Gyorsítás (Boost) : nincs Minden más (időmúlás, időjárás változékonysága, időpont, stb...) a futamok előtt lesznek pontosan kijelölve.

6 VERSENYNAPTÁR Január 31. Honda CR-Z Touring Car '10 / Kr / TP449 / No tuning Motegi East / 39 kör / Sport közepes / - / - / Február 28. Honda CR-Z Touring Car '10 / Kr / TP480 / Tuning Big Willow / 44 kör / Sport közepes / Rajt időpontja 8:30 / Idő múlása: 1 / Idő változása: Március 28. Lexus IS350 GT300 Base Model '08 / Kr / TP513 / No tuning Mount Panorama / 26 kör / Verseny kemény / Rajt időpontja 17:00 / Idő múlása: 1 / Idő változása: Április 18. Lexus IS350 GT300 Base Model '08 / Kr / TP545 / Tuning Suzuka / 29 kör / Verseny kemény / - /- / Idő változása: Május 30. Lotus Elise Race Car 96 / Kr / TP504 / No tuning Apricot Hill / 40 kör / Sport közepes / Rajt időpontja 6:00 / Idő múlása: 1 / Idő változása: Június 27. Lotus Elise Race Car 96 / Kr / TP535 / Tuning Brands Hatch GP / 39 kör / Sport közepes / Rajt időpontja 18:00 / Idő múlása: 1 / Idő változása: Július 25. Chevrolet Camaro Z28 Race Car 69 / Kr / TP550 / Tuning Indy Road / 37 kör / Sport közepes / - / - / Augusztus 29. BMW M3 GT2 Base Modell '11 / Kr / TP577 / No tuning Silverstone GP / 30 kör / Verseny kemény / Rajt időpontja 17:30 / Idő múlása: 1 / Idő változása: Szeptember 26. BMW M3 GT2 Base Modell '11 / Kr / TP605 / Tuning Nürgburgring GP F / 30 kör / Verseny kemény / Rajt időpontja 7:30 / Idő múlása: 1 / Idő változása: Október 31. Nissan Skyline GT-R R33 Touring Car / Kr / Tp 582 / No tuning Spa / 25 kör / Verseny kemény / Rajt időpontja 11:00 / Pályanedvesség: 30% / Idő változása: November 28. Nissan Skyline GT-R R33 Touring Car / Kr / Tp 610 / Tuning La Sarthe 2013 / 15 kör / Verseny kemény / Rajt időpontja 22:00 / Pályanedvesség: 0% / Idő változása: 3 GENTLEMEN, START YOUR ENGINES!

SBR FIA FORMULA E 2017 HIVATALOS SZABÁLYKÖNYV!

SBR FIA FORMULA E 2017 HIVATALOS SZABÁLYKÖNYV! SBR FIA FORMULA E 2017 HIVATALOS SZABÁLYKÖNYV! 1. Bajnokságra való jelentkezés: Mindenki aki részt kíván venni az adott bajnokságban KÖTELEZŐEN jeleznie kell a FÓRUMON a kijelölt topicban. A jelentkezéseket

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Gokart Talent Cup GTC esports Series Sorozata A verseny főbb adatai

VERSENYKIÍRÁS. Gokart Talent Cup GTC esports Series Sorozata A verseny főbb adatai VERSENYKIÍRÁS Gokart Talent Cup GTC esports Series Sorozata 2018 A verseny főbb adatai SZERVEZŐ: M-Kart Racing Alapítvány - Nagykőrös, Derkovits u. 1. HELYSZÍN: Race Center Autóverseny Szimulátor Központ

Részletesebben

SBR rfactor FIA WTCC 2017 TC1 - ŐSZ HIVATALOS SZABÁLYKÖNYV!

SBR rfactor FIA WTCC 2017 TC1 - ŐSZ HIVATALOS SZABÁLYKÖNYV! SBR rfactor FIA WTCC 2017 TC1 - ŐSZ HIVATALOS SZABÁLYKÖNYV! 1. Bajnokságra való jelentkezés: Mindenki aki részt kíván venni az adott bajnokságban KÖTELEZŐEN jeleznie kell a FÓRUMON a kijelölt topicban.

Részletesebben

S Z A B Á L Y Z A T 1) VERSENYENGEDÉLY, NEVEZÉS

S Z A B Á L Y Z A T 1) VERSENYENGEDÉLY, NEVEZÉS S Z A B Á L Y Z A T Az F1 HUNGARIAN RFACTOR ETIHAD LEAGUE 2010/2011 VERSENYÉVADHOZ 1) VERSENYENGEDÉLY, NEVEZÉS 1.1 Az F1 HREL 2010/2011 bajnokságának versenyzőinek kötelessége a szabályzat elolvasása,

Részletesebben

SBR RACEROOM WTCC 2017 HIVATALOS SZABÁLYKÖNYV!

SBR RACEROOM WTCC 2017 HIVATALOS SZABÁLYKÖNYV! SBR RACEROOM WTCC 2017 HIVATALOS SZABÁLYKÖNYV! 1. Bajnokságra való jelentkezés: Mindenki aki részt kíván venni az adott bajnokságban KÖTELEZŐEN jeleznie kell a FÓRUMON a kijelölt topicban. A jelentkezéseket

Részletesebben

SÁRKÁNYHAJÓ HAZAI VERSENYRENDSZER 2015

SÁRKÁNYHAJÓ HAZAI VERSENYRENDSZER 2015 PROGRAMTERVEK Magyar Kajak-Kenu Szövetség SÁRKÁNYHAJÓ HAZAI VERSENYRENDSZER 2015 KAJAK-KENU SPORT SZAKMAI DOKUMENTUMAI Programok felelősei és a dokumentumok készítői: OLIMPIAI CIKLUS: 2012-2016 Rio TERVEZÉSI

Részletesebben

LADIES CUP Külön bajnokság női gokartosok részére!

LADIES CUP Külön bajnokság női gokartosok részére! WONDER CLEAN NO LIMIT 120 GOKART LIGA Ahol a súly nem számít Kart Arena Gokart Csarnok - Pécs, Megyeri út 59. (Mecsek Füszért Raktárbázis) Egyenlő feltételekkel küzdhet meg a kicsi a nagy ellen, hisz a

Részletesebben

Gokart Talent Cup - Bérgokart Bajnokság 2017

Gokart Talent Cup - Bérgokart Bajnokság 2017 Gokart Talent Cup - Bérgokart Bajnokság 2017 Tehetségkutató a jövő bajnokainak A 2017-es szezonban a Gokart Talent Cup sorozatban lehetőség nyílik arra, hogy a verseny gokarttal nem rendelkezők, de a sport

Részletesebben

Büntetés katalógus. Rajtfolyosó

Büntetés katalógus. Rajtfolyosó Rajtfolyosó Büntetés katalógus Gokart 1 a rajtfolyosóban: szabályos Kart 2 rajtfolyosót átlépi: nem szabályos 3 másodperc büntetés ha a gokart két kerékkel lápi át, 10 másodperc ha az egész gokart 4 kerékkel

Részletesebben

Bajnokságban szereplő autók listája:

Bajnokságban szereplő autók listája: A PSRL, az ASZK és a SimSport TV közös szervezésében 8 liga 24 pilótája méri össze tudását a 8 héten át tartó megmérettetésben.minden jelentkezni vágyó liga nevezését várjuk a szerkesztoseg@simsporttv.com

Részletesebben

rfactor versenyek sportszabályzat

rfactor versenyek sportszabályzat rfactor versenyek sportszabályzat Zászló szabályok Egy versenyen a legtöbb információt a pilóták számára a zászlójelzések adják, ezeket nagyon komolyan kell kezelni és jelentésüket meg kell tanulni. SÁRGA

Részletesebben

Lévai Zoltán és Tim Gábor is győzött

Lévai Zoltán és Tim Gábor is győzött 2013. október 11-13. Magyar Gyorsasági Országos Bajnokság IX. - X. - XI. verseny - Hungaroring Lévai Zoltán és Tim Gábor is győzött A 2013-as Magyar Gyorsasági Országos Bajnokság utolsó hétvégéje a Hungaroring-en

Részletesebben

RC Off-Road Autómodellező Egyesület

RC Off-Road Autómodellező Egyesület RC Off-Road Autómodellező Egyesület RCOR téli kupa terepversenyek szabályzata 2012-13 KATEGÓRIÁK: 1/8 BUGGY ELEKTROMOS KATEGÓRIA 1/8 TRUGGY ELEKTROMOS KATEGÓRIA 1/10 SCT ELEKTROMOS KATEGÓRIA 1/10 BUGGY

Részletesebben

Budapesti Tollaslabdázók Szövetsége B U D A P E S T / évi, 55. nyílt Férfi Csapatbajnoksága. Versenykiírás

Budapesti Tollaslabdázók Szövetsége B U D A P E S T / évi, 55. nyílt Férfi Csapatbajnoksága. Versenykiírás Budapesti Tollaslabdázók Szövetsége B U D A P E S T 2017 / 2018. évi, 55. nyílt Férfi Csapatbajnoksága Versenykiírás 1. A CsB célja - a tollaslabdasport népszerűsítése; - versenyzési lehetőség biztosítása

Részletesebben

Győzd le Bessenyey Zolit! 2016. évi versenykiírás

Győzd le Bessenyey Zolit! 2016. évi versenykiírás Győzd le Bessenyey Zolit! 2016. évi versenykiírás Az AVALON PARK Kft. (1075 Budapest, Károly krt. 1. I/2.) továbbiakban: SZERVEZŐ - 2016. évre kiírja a HELL KART & Event Centerben megrendezendő HELL KART

Részletesebben

A versennyel kapcsolatban minden információ megtalálható az Interneten:

A versennyel kapcsolatban minden információ megtalálható az Interneten: Versenykiírás 1.) A Westdragrace Sportegyesület megrendezi Gyorsulási Versenysorozatát 2016 évben. A rendezvényen Autós Motoros Gyorsulási Verseny kerül lebonyolításra. A verseny hivatalos neve: Dragrace

Részletesebben

A Magyar Motorsport Szövetség. MAMS Old Timer szakág. versenyeinek alapkiírása. Jóváhagyta: A MAMS Elnökség. Kiadja: A MAMS Titkárság

A Magyar Motorsport Szövetség. MAMS Old Timer szakág. versenyeinek alapkiírása. Jóváhagyta: A MAMS Elnökség. Kiadja: A MAMS Titkárság A Magyar Motorsport Szövetség Old Timer Szakág versenyeinek alapkiírása 2019 Készítette: MAMS Old Timer szakág Jóváhagyta: A MAMS Elnökség Kiadja: A MAMS Titkárság További szakági információk: www.mams.hu

Részletesebben

A Magyar Fallabda (Squash) Szövetség felnőtt ranglista szabályzata

A Magyar Fallabda (Squash) Szövetség felnőtt ranglista szabályzata A Magyar Fallabda (Squash) Szövetség felnőtt ranglista szabályzata 1. A ranglista célja: A MF(S)Sz által kiírt és/vagy rendezett versenyrendszerben a játékosokat objektíven pontozza és ez alapján a játékosok

Részletesebben

Felnőtt, Utánpótlás és Amatőr Időfutam OB június 23., Ibrány V E R S E N Y K I Í R Á S

Felnőtt, Utánpótlás és Amatőr Időfutam OB június 23., Ibrány V E R S E N Y K I Í R Á S Felnőtt, Utánpótlás és Amatőr Időfutam OB 2017. június 23., Ibrány V E R S E N Y K I Í R Á S A felnőtt-férfi, felnőtt-női, utánpótlás férfi és utánpótlás női korcsoportok számára kiírt időfutam országos

Részletesebben

Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Kupa Alapkiírás

Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Kupa Alapkiírás Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Kupa Alapkiírás 2018 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Gyorsasági Szakág A MAMS Elnöksége A MAMS Ttitkársága További szakági információk: www.mams.hu

Részletesebben

A Magyar Fallabda (Squash) Szövetség felnőtt ranglista szabályzata

A Magyar Fallabda (Squash) Szövetség felnőtt ranglista szabályzata A Magyar Fallabda (Squash) Szövetség felnőtt ranglista szabályzata 1. A ranglista célja: A MF(S)Sz által kiírt és/vagy rendezett versenyrendszerben a játékosokat objektíven pontozza és ez alapján a játékosok

Részletesebben

VERSENYSZABÁLYZAT A 2009/2010 VERSENYÉVADHOZ F1RFT LIGA

VERSENYSZABÁLYZAT A 2009/2010 VERSENYÉVADHOZ F1RFT LIGA f1rfactor.eu 1) NEVEZÉS VERSENYSZABÁLYZAT A 2009/2010 VERSENYÉVADHOZ F1RFT LIGA 1.1 Bárki, aki rendelkezik az rfactor program futtatásához elégséges konfigurációjú géppel, fejhallgatóval, mikrofonnal és

Részletesebben

A Magyar Kajak- Kenu Szövetség Sárkányhajó Szakágának évi hazai versenyrendszere

A Magyar Kajak- Kenu Szövetség Sárkányhajó Szakágának évi hazai versenyrendszere A Magyar Kajak- Kenu Szövetség Sárkányhajó Szakágának 2016. évi hazai versenyrendszere Budapest, 2016. január előterjesztő: Csabai Edvin szakmai igazgató készítette: Patyi Melinda szabadidős szakmai koordinátor

Részletesebben

Felnőtt, Utánpótlás Országúti OB június , Ibrány V E R S E N Y K I Í R Á S

Felnőtt, Utánpótlás Országúti OB június , Ibrány V E R S E N Y K I Í R Á S Felnőtt, Utánpótlás Országúti OB 2017. június 24-25., Ibrány V E R S E N Y K I Í R Á S A felnőtt-férfi, felnőtt-női, utánpótlás férfi és utánpótlás női korcsoportok számára kiírt országúti országos bajnokságot

Részletesebben

SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK

SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK SALZBURG-RING, 2010.SZEPTEMBER 24-26. SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK A VERSENY NEVE: Duna - Autó Autós Gyorsasági Országos Bajnokság IX-X. fordulója helye: Salzburg-Ring ideje: 2010. szeptember 24-26. A VERSENY

Részletesebben

DRIFTED.HU - ORSZÁGOS DRIFT BAJNOKSÁG PONTOZÁSI SZABÁLYZAT

DRIFTED.HU - ORSZÁGOS DRIFT BAJNOKSÁG PONTOZÁSI SZABÁLYZAT DRIFTED.HU - ORSZÁGOS DRIFT BAJNOKSÁG PONTOZÁSI SZABÁLYZAT 2013 1. Általános tudnivalók A drift olyan vezetéstechnika, ahol a kijelölt (továbbiakban elvárt) íven a pilóta az autó által elérhető legnagyobb

Részletesebben

Paks öregfiúk kispályás labdarúgó bajnokság évi versenykiírása

Paks öregfiúk kispályás labdarúgó bajnokság évi versenykiírása Nevezni április 10-ig lehet!!! Paks öregfiúk kispályás labdarúgó bajnokság 2012. évi versenykiírása A bajnokság célja: A bajnoki rendszer keretében a lakóhelyi, egyesületi, baráti stb. öregfiú csapatok

Részletesebben

Ibrány Nagydíj Kerékpárverseny

Ibrány Nagydíj Kerékpárverseny Ibrány Nagydíj Kerékpárverseny 2019 évi Magyar Kerékpáros Amatőr bajnokság 11. fordulója Nyílt országúti kerékpárversenyt rendez 2019. július 21 (vasárnap) 10:00 órai kezdettel Ibrány Város Önkormányzata,

Részletesebben

Endurance Országos Amatőr Gokart Bajnokság évi szabályzata Utoljára módosítva: án

Endurance Országos Amatőr Gokart Bajnokság évi szabályzata Utoljára módosítva: án Endurance Országos Amatőr Gokart Bajnokság 2018. évi szabályzata Utoljára módosítva: 2018.02.13-án A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) 2018. évre kiírja a gokart szakág egyéni, Orsza gos Amato

Részletesebben

Tündér Tour. Felső-Tisza vidéki Kerékpáros Maraton, Olimpiai 5 Próba. Szabolcs-Szatmár Bereg Megyei Országúti Bajnokság

Tündér Tour. Felső-Tisza vidéki Kerékpáros Maraton, Olimpiai 5 Próba. Szabolcs-Szatmár Bereg Megyei Országúti Bajnokság Tündér Tour Felső-Tisza vidéki Kerékpáros Maraton, Olimpiai 5 Próba Szabolcs-Szatmár Bereg Megyei Országúti Bajnokság Az olimpiai 5 próbázók számára, valamint a régióban élő kerékpárosok számára kiírt

Részletesebben

Sanghaj Az időmérő

Sanghaj Az időmérő 2015. 09.27. Sanghaj Michelisz Norbert, a MOL-csoport által immár negyedik éve támogatott Zengő Motorsport versenyzője egy 6. és egy 11. helyet szerzett a Sanghajban megrendezett FIA Túraautóvilágbajnokságon.

Részletesebben

Versenykiírás I. Terepkerékpár verseny szeptember 06.

Versenykiírás I. Terepkerékpár verseny szeptember 06. Versenykiírás I. Terepkerékpár verseny 2017. szeptember 06. 1. A bajnokság célja: A Belügyminisztérium állományában dolgozók figyelmének felkeltése az aktív sportolási lehetőségekre, valamint az egészséges

Részletesebben

RC Off-Road Autómodellező Egyesület RCOR kupa terepversenyek szabályzata

RC Off-Road Autómodellező Egyesület RCOR kupa terepversenyek szabályzata RC Off-Road Autómodellező Egyesület RCOR kupa terepversenyek szabályzata 2014 KATEGÓRIÁK NYÁR: 1/8 BUGGY ELEKTROMOS KATEGÓRIA 1/8 TRUGGY ELEKTROMOS KATEGÓRIA 1/10 SCT ELEKTROMOS KATEGÓRIA 1/8 BUGGY ROBBANÓS

Részletesebben

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI KRITÉRIUM BAJNOKSÁGA. Debrecen, július 24. vasárnap 10:00 óra

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI KRITÉRIUM BAJNOKSÁGA. Debrecen, július 24. vasárnap 10:00 óra Versenykiírás MAGYARORSZÁG 2016. ÉVI KRITÉRIUM BAJNOKSÁGA Debrecen, 2016. július 24. vasárnap 10:00 óra 1. A verseny védnökei: Polony István, MKSZ elnök Dr. Papp László, Debrecen polgármestere 2. A verseny

Részletesebben

A Magyar Motorsport Szövetség Old Timer Szakág Bajnokság Kupa versenyeinek alapkiírása 2015

A Magyar Motorsport Szövetség Old Timer Szakág Bajnokság Kupa versenyeinek alapkiírása 2015 A Magyar Motorsport Szövetség Old Timer Szakág Bajnokság és Kupa versenyeinek alapkiírása 2015 Készítette: MAMS Old Timer szakág Jóváhagyta: A MAMS Elnökség Kiadja: A MAMS Titkárság További szakági információk:

Részletesebben

MTCC 2014 DTM SZABÁLYZAT

MTCC 2014 DTM SZABÁLYZAT MTCC 2014 DTM SZABÁLYZAT Jelen szabályzat csak a DTM Bajnokságra Érvényes I. Szakosztályvezetés: Szakosztályvezető: Pongrácz Tamás (Tommy78) Szakosztályvezető helyettes: Szerver admin: Pálya admin: Futam

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS NEVEZÉSI FELTÉTELEK VERSENYSZABÁLYZAT. Kerekdomb Félmaraton 21,5 km Kerekdomb Dűlőbringa 10 km

VERSENYKIÍRÁS NEVEZÉSI FELTÉTELEK VERSENYSZABÁLYZAT. Kerekdomb Félmaraton 21,5 km Kerekdomb Dűlőbringa 10 km VERSENYKIÍRÁS NEVEZÉSI FELTÉTELEK VERSENYSZABÁLYZAT Kerekdomb Félmaraton 21,5 km Kerekdomb Dűlőbringa 10 km Érvényes nevezés mindkét távra kizárólag a Kerekdomb Fesztivál hivatalos weboldalán, a www.kerekdombfeszt.hu/sportporgramok

Részletesebben

MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG SÁRKÁNYHAJÓ VERSENYRENDSZER

MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG SÁRKÁNYHAJÓ VERSENYRENDSZER MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG SÁRKÁNYHAJÓ VERSENYRENDSZER 2013 2013 JANUÁR MKKSZ SÁRKÁNYHAJÓ VERSENYRENDSZER 2013 SZERVEZŐ Magyar Kajak-Kenu Szövetség Cím: 1138 Budapest, Latorca u.2 Email: info@mkksz.hu

Részletesebben

AUTÓÉLESZTŐ PARTY a FÉMTISZTA KUPÁÉRT SALGÓTARJÁN KÜLSŐ PÁLYAUDVAR 2014.január 19. Vasárnap. A rendezvény az esetleges időjárási körülményektől

AUTÓÉLESZTŐ PARTY a FÉMTISZTA KUPÁÉRT SALGÓTARJÁN KÜLSŐ PÁLYAUDVAR 2014.január 19. Vasárnap. A rendezvény az esetleges időjárási körülményektől AUTÓÉLESZTŐ PARTY a FÉMTISZTA KUPÁÉRT SALGÓTARJÁN KÜLSŐ PÁLYAUDVAR 2014.január 19. Vasárnap. A rendezvény az esetleges időjárási körülményektől függetlenül MINDENKÉPPEN meg lesz tartva!!! A pálya az éppen

Részletesebben

Zöld zászló. Használata: l e n g e t v e

Zöld zászló. Használata: l e n g e t v e Zöld zászló Használata: l e n g e t v e Jelentése: a korábban sárga zászlóval jelzett veszély megszűnt, most szabad az út, verseny tempóban mehetsz tovább. A zászló hatálya alá tartozó pályaszakaszon veszély

Részletesebben

Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Bajnokság Alapkiírás

Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Bajnokság Alapkiírás Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Bajnokság Alapkiírás 2018 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Gyorsasági Szakág A MAMS Elnöksége A MAMS Ttitkársága További szakági információk: www.mams.hu

Részletesebben

RC Off-Road Autómodellező Egyesület RCOR kupa terepversenyek szabályzata

RC Off-Road Autómodellező Egyesület RCOR kupa terepversenyek szabályzata RC Off-Road Autómodellező Egyesület RCOR kupa terepversenyek szabályzata 2013 KATEGÓRIÁK: 1/8 BUGGY ELEKTROMOS KATEGÓRIA 1/8 TRUGGY ELEKTROMOS KATEGÓRIA 1/10 SCT ELEKTROMOS KATEGÓRIA 1/8 BUGGY ROBBANÓS

Részletesebben

Budapesti Tollaslabdázók Szövetsége B U D A P E S T / évi, 42. nyílt Női Csapatbajnoksága. Versenykiírás

Budapesti Tollaslabdázók Szövetsége B U D A P E S T / évi, 42. nyílt Női Csapatbajnoksága. Versenykiírás Budapesti Tollaslabdázók Szövetsége B U D A P E S T 2017 / 2018. évi, 42. nyílt Női Csapatbajnoksága Versenykiírás 1. A CsB célja - a tollaslabdasport népszerűsítése; - versenyzési lehetőség biztosítása

Részletesebben

Országos Amatőr Gokart Bajnokság évi versenykiírása (Érvényes től)

Országos Amatőr Gokart Bajnokság évi versenykiírása (Érvényes től) Országos Amatőr Gokart Bajnokság 2007. évi versenykiírása (Érvényes 2007.03.10-től) A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség /MNASZ/ 2007. évre kiírja mind egyéni, mind csapatversenyben a gokart szakág Országos

Részletesebben

2014/2015. TANÉVI BMX DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS

2014/2015. TANÉVI BMX DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 2014/2015. TANÉVI BMX DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 1. Az országos döntő célja: A kerékpározás, mint az egészséges életmód kialakításának egyik eleme, része legyen a diákok mindennapos mozgáskultúrájának.

Részletesebben

S Z A B Á L Y Z A T 1) VERSENYENGEDÉLY, NEVEZÉS

S Z A B Á L Y Z A T 1) VERSENYENGEDÉLY, NEVEZÉS S Z A B Á L Y Z A T Az F1 SAMSUNG LIGA 2010/2011 VERSENYÉVADHOZ 1) VERSENYENGEDÉLY, NEVEZÉS 1.1 Az F1 Samsung Liga 2010/2011 bajnokságának versenyzőinek kötelessége a szabályzat elolvasása, alapos áttanulmányozása,

Részletesebben

Résztvevők. A Robotirányítás rendszertechnikája c. MSc tantárgy hallgatói 3 fős csapatok Csapatonként 1 robot

Résztvevők. A Robotirányítás rendszertechnikája c. MSc tantárgy hallgatói 3 fős csapatok Csapatonként 1 robot 2016 A verseny célja Önállóan működő robot, távirányítás nincs Minél rövidebb idő alatt végighaladni két versenypályán Ismert pályaelemek, ismeretlen pálya 2 Résztvevők A Robotirányítás rendszertechnikája

Részletesebben

-Férfi egyéni I. osztály -Férfi egyéni II. osztály (nyílt) -Női egyéni (nyílt) -Férfi páros (nyílt) -Női páros (nyílt) 1. Engedélyezett eszközök:

-Férfi egyéni I. osztály -Férfi egyéni II. osztály (nyílt) -Női egyéni (nyílt) -Férfi páros (nyílt) -Női páros (nyílt) 1. Engedélyezett eszközök: A Budapesti Darts Szövetség, mint a Nemzeti Sportszövetség és azon belül a Magyar Darts Szövetség erre jogosult szervezete a Magyar Darts Szövetség versenyszabályzata alapján kiírja a 2014-2015. évi, Budapest

Részletesebben

Budapesti Tollaslabdázók Szövetsége B U D A P E S T / évi, 9. nyílt Senior Csapatbajnoksága. Versenykiírás

Budapesti Tollaslabdázók Szövetsége B U D A P E S T / évi, 9. nyílt Senior Csapatbajnoksága. Versenykiírás B U D A P E S T 2018 / 2019. évi, 9. nyílt Senior Csapatbajnoksága Versenykiírás 1. A CsB célja - a tollaslabdasport népszerűsítése; - versenyzési lehetőség biztosítása a Szövetség tagjainak és egyéb,

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYOK. DECATHLON Országos Egyetemi és Főiskolás B33 Kosárlabda Bajnokság (MEFOB)

JÁTÉKSZABÁLYOK. DECATHLON Országos Egyetemi és Főiskolás B33 Kosárlabda Bajnokság (MEFOB) JÁTÉKSZABÁLYOK DECATHLON Országos Egyetemi és Főiskolás B33 Kosárlabda Bajnokság (MEFOB) 2016 A Torna mérkőzéseit az MKOSZ által meghatározott 3 3 kosárlabda mérkőzések az alábbi szabályai szerint kell

Részletesebben

Magyar Autómodell Bajnokság. Pályaversenyek szabályzata 1/10 ELEKTROMOTOROS KATEGÓRIÁK. Érvényes: 2008-tól MAGYAR MODELLEZŐ SZÖVETSÉG

Magyar Autómodell Bajnokság. Pályaversenyek szabályzata 1/10 ELEKTROMOTOROS KATEGÓRIÁK. Érvényes: 2008-tól MAGYAR MODELLEZŐ SZÖVETSÉG Magyar Autómodell Bajnokság Pályaversenyek szabályzata 1/10 ELEKTROMOTOROS KATEGÓRIÁK Érvényes: 2008-tól ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK 1/10 ELEKTROMOS VERSENYEK MAGYAR MODELLEZŐ SZÖVETSÉG Összeállította: az MMSZ

Részletesebben

SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK

SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK SLOVAKIARING, 2018. JÚLIUS 13-15. SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK A VERSENY NEVE: He-Do Hankook Autós Gyorsasági Országos Bajnokság és az FIA International Swift Cup Europe VIII-IX. futama A VERSENY RENDEZŐJE: GFS

Részletesebben

Versenykiírás és program

Versenykiírás és program Versenykiírás és program A torna helyszíne: Dabas, Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola József Attila u. 107 Rendező: Dabas-Gyón FC A torna időpontjai: 2015. február 8. és március 1. Korosztályok: U-7 /2008/

Részletesebben

SPURI FélBalaton Szupermaraton - 2015 - eseményinformáció

SPURI FélBalaton Szupermaraton - 2015 - eseményinformáció SPURI FélBalaton Szupermaraton - 2015 - eseményinformáció SPURI FélBalaton Szupermaraton időpont, helyszín Időpont: 2015. március 21-22. Rajt: Badacsony Cél: Siófok, Hotel Magistern Rajt időpontok és helyszínek

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS XV. Cápa- XLVII. Serdülő- XXVII. Junior Uszonyos- és búvárúszó Országos Bajnokság (2017)

VERSENYKIÍRÁS XV. Cápa- XLVII. Serdülő- XXVII. Junior Uszonyos- és búvárúszó Országos Bajnokság (2017) 1. A verseny célja: VERSENYKIÍRÁS XV. Cápa- XLVII. Serdülő- XXVII. Junior Uszonyos- és búvárúszó Országos Bajnokság (2017) A 2017. év uszonyosúszó cápa, serdülő és junior korcsoport Magyar Bajnokainak

Részletesebben

Hankook RCM Kupa HUNGARORING, 2014. MÁJUS. 2-4.

Hankook RCM Kupa HUNGARORING, 2014. MÁJUS. 2-4. Hankook RCM Kupa HUNGARORING, 2014. MÁJUS. 2-4. SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK A VERSENY NEVE: HANKOOK RCM KUPA helye: HUNGARORING ideje: 2014. május. 2-4. honlap címe: www.rcmcup.com A VERSENY RENDEZŐJE: Hungaroring

Részletesebben

SPORT XXI. PROGRAM REGIONÁLIS TRIATLON DIÁKOLIMPIA (Pest, Komárom-Esztergom, Fejér és Nógrád megye) X. JUBILEUMI VERESEGYHÁZI NYÍLT TRIATLON VERSENY

SPORT XXI. PROGRAM REGIONÁLIS TRIATLON DIÁKOLIMPIA (Pest, Komárom-Esztergom, Fejér és Nógrád megye) X. JUBILEUMI VERESEGYHÁZI NYÍLT TRIATLON VERSENY SPORT XXI. PROGRAM REGIONÁLIS TRIATLON DIÁKOLIMPIA (Pest, Komárom-Esztergom, Fejér és Nógrád megye) X. JUBILEUMI VERESEGYHÁZI NYÍLT TRIATLON VERSENY A verseny Fővédnöke: Szervezőbizottság tagjai: Pásztor

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS IV. Gyermek- IV. Serdülő- IV. Ifjúsági- IV. Junior- IV. Felnőtt Uszonyos- és búvárúszó Rövidpályás Országos Bajnokság (2018)

VERSENYKIÍRÁS IV. Gyermek- IV. Serdülő- IV. Ifjúsági- IV. Junior- IV. Felnőtt Uszonyos- és búvárúszó Rövidpályás Országos Bajnokság (2018) 1. A verseny célja: VERSENYKIÍRÁS IV. Gyermek- IV. Serdülő- IV. Ifjúsági- IV. Junior- IV. Felnőtt Uszonyos- és búvárúszó Rövidpályás Országos Bajnokság (2018) A 2018. év uszonyosúszó gyermek, serdülő,

Részletesebben

SURF SPORTÁG 2015. versenykiírás

SURF SPORTÁG 2015. versenykiírás SURF SPORTÁG 2015. versenykiírás Általános Szabályok: A surf (hullámszörf sportágba sorolt kategóriák) Országos Bajnoki versenysorozatot és az egyes futamokat a Magyar Hullámlovas és Kitesurf Sportági

Részletesebben

ÖTTUSA 2014. ÉVI VERSENYSZABÁLYAI

ÖTTUSA 2014. ÉVI VERSENYSZABÁLYAI ÖTTUSA 2014. ÉVI VERSENYSZABÁLYAI 4. ÚSZÁS SZABÁLYAI A RÉSZ A VERSENYSZÁM.. 61 3.1 A VERSENYSZÁM LEÍRÁSA....61 1 Az úszás versenyszám 2 Versenytávok 3.2 HIVATALOS SZEMÉLYEK...61 1 Versenyszám igazgató

Részletesebben

RC Off-Road Autómodellező Egyesület RCOR kupa terepversenyek szabályzata

RC Off-Road Autómodellező Egyesület RCOR kupa terepversenyek szabályzata RC Off-Road Autómodellező Egyesület RCOR kupa terepversenyek szabályzata 2017 KATEGÓRIÁK: 1/8 BUGGY ROBBANÓS KATEGÓRIA 1/8 BUGGY PRO ELEKTROMOS KATEGÓRIA 1/8 BUGGY ELEKTROMOS KATEGÓRIA 1/8 TRUGGY ELEKTROMOS

Részletesebben

Ifjúsági- Junior - Felnőtt Uszonyosúszó. Nyílt Országos Bajnokság 2014. évi VERSENYKIÍRÁSA Hód Kupa Béka, Cápa, Gyermek Találkozó

Ifjúsági- Junior - Felnőtt Uszonyosúszó. Nyílt Országos Bajnokság 2014. évi VERSENYKIÍRÁSA Hód Kupa Béka, Cápa, Gyermek Találkozó Ifjúsági- Junior - Felnőtt Uszonyosúszó Nyílt Országos Bajnokság 2014. évi VERSENYKIÍRÁSA Hód Kupa Béka, Cápa, Gyermek Találkozó 1. Célja: A 2014. év uszonyosúszó ifjúsági, junior és felnőtt korcsoport

Részletesebben

IDŐPONT TÁV ÉS SZINTEMELKEDÉS RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK FÉLIG ÖNELLÁTÓ ESEMÉNY. 2.500 m / 466m+ 2016. május 29. vasárnap

IDŐPONT TÁV ÉS SZINTEMELKEDÉS RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK FÉLIG ÖNELLÁTÓ ESEMÉNY. 2.500 m / 466m+ 2016. május 29. vasárnap IDŐPONT 2016. május 29. vasárnap Rajt: Dömös, Szentfa-kápolna (Autóval nem közelíthető meg! Kb. 15 perc séta.) Cél: Prédikálószék Rajt kezdete: 10:00 Indítás: percenként. TÁV ÉS SZINTEMELKEDÉS 2.500 m

Részletesebben

SRS WEC 2017 SZABÁLYZAT

SRS WEC 2017 SZABÁLYZAT SRS WEC 2017 SZABÁLYZAT I. Általános tudnivalók Szoftver: rfactor2, steam applikáción keresztül megvásárolható. MOD: A bajnokságot a SimRaceSeries csapata által készített moddal futjuk. A mod különálló

Részletesebben

2017/2018. TANÉVI ORSZÁGOS BMX CROSS DÖNTŐ. Magyar Kerékpáros Szövetség, BMX Cross szakág. Helyszín: Veszprém, BMX pálya. Időpont: május 19.

2017/2018. TANÉVI ORSZÁGOS BMX CROSS DÖNTŐ. Magyar Kerékpáros Szövetség, BMX Cross szakág. Helyszín: Veszprém, BMX pálya. Időpont: május 19. Magyar Kerékpáros Szövetség, Magyar Kerékpáros Szövetség BMX Cross Szakág BMX Cross szakág 2017/2018. TANÉVI ORSZÁGOS BMX CROSS DÖNTŐ Helyszín: Veszprém, BMX pálya Időpont: 2018. május 19. 2017/2018. TANÉVI

Részletesebben

V. Rally Show Latyak Ring - Kecskemét

V. Rally Show Latyak Ring - Kecskemét V. Rally Show Latyak Ring - Kecskemét 2017. 09.16-17 Versenyajánló Tisztelt versenyzők és autósportot kedvelők! Szeretnénk egy jó kis hétvégi csapatásra invitálni, ahol remek alkalom nyílik arra, hogy

Részletesebben

ÚSZÁS VÁROSI DIÁKOLIMPIA B kategória (I-II-III-IV. korcsoport) ÚSZÁS VÁROSI MEGYEI DIÁKOLIMPIA B kategória (V-VI. korcsoport)

ÚSZÁS VÁROSI DIÁKOLIMPIA B kategória (I-II-III-IV. korcsoport) ÚSZÁS VÁROSI MEGYEI DIÁKOLIMPIA B kategória (V-VI. korcsoport) ÚSZÁS VÁROSI DIÁKOLIMPIA B kategória (I-II-III-IV. korcsoport) ÚSZÁS VÁROSI MEGYEI DIÁKOLIMPIA B kategória (V-VI. korcsoport) A verseny célja: XIII. KONKOLY EMŐKE EMLÉKVERSENY (V-VI. korcsoport) VERSENYKIÍRÁS

Részletesebben

BENU Kristály Gyógyszertár Kupa

BENU Kristály Gyógyszertár Kupa BENU Kristály Gyógyszertár Kupa Nyílt Országúti Kerékpár verseny Az U19 férfi, felnőtt-férfi, master férfi korcsoportok számára kiírt nyílt országúti kerékpárversenyt rendez 2018. július 22 (vasárnap)

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. 2. Rendező: neve: Magyar Gokart Szövetség címe: 2750 Nagykőrös, Kecskeméti út 32. Tel: +36 30 510-4090

VERSENYKIÍRÁS. 2. Rendező: neve: Magyar Gokart Szövetség címe: 2750 Nagykőrös, Kecskeméti út 32. Tel: +36 30 510-4090 www.mnasz.hu www.mgsz.net VERSENYKIÍRÁS MNASZ, MGSZ 2015. OB (Magyar Nemzeti Autósport Szövetség 2015. évi Gokart Országos Bajnoksága, a Magyar Gokart Szövetség rendezésében) VI. forduló, 11-12. futam,

Részletesebben

Résztvevők. A Robotirányítás rendszertechnikája c. MSc tantárgy hallgatói 3 fős csapatok Csapatonként 1 robot

Résztvevők. A Robotirányítás rendszertechnikája c. MSc tantárgy hallgatói 3 fős csapatok Csapatonként 1 robot 2017 A verseny célja Önállóan működő robot, távirányítás nincs Minél rövidebb idő alatt végighaladni két versenypályán Ismert pályaelemek, ismeretlen pálya Résztvevők A Robotirányítás rendszertechnikája

Részletesebben

GHÍD.HU TRIÁL. Versenykiírás Balaton Bike Fest GHÍD.HU Triál Kupa. Versenyigazgató: Mátyási Zoltán. Balatonfüred, Bringapark

GHÍD.HU TRIÁL. Versenykiírás Balaton Bike Fest GHÍD.HU Triál Kupa. Versenyigazgató: Mátyási Zoltán. Balatonfüred, Bringapark GHÍD.HU TRIÁL Versenykiírás Balaton Bike Fest GHÍD.HU Triál Kupa RENDEZŐ: Bike Fest Kft. Versenyigazgató: Mátyási Zoltán HELYSZIN: Balatonfüred, Bringapark IDŐPONT: 2011. június 24-26. SZAKÁG: MTB Triál

Részletesebben

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI EGYÉNI IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Bocskaikert, 354-es számú út, június 28. csütörtök 10:00 óra

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI EGYÉNI IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Bocskaikert, 354-es számú út, június 28. csütörtök 10:00 óra Versenykiírás MAGYARORSZÁG 2018. ÉVI EGYÉNI IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Bocskaikert, 354-es számú út, 2018. június 28. csütörtök 10:00 óra 1. A verseny védnökei: Priczinger Péter, az MKSZ elnöke Szőllős Sándor,

Részletesebben

2016. ÉVI CURLING ORSZÁGOS SZENIOR BAJNOKSÁG

2016. ÉVI CURLING ORSZÁGOS SZENIOR BAJNOKSÁG 2016. ÉVI CURLING ORSZÁGOS SZENIOR BAJNOKSÁG Kamaraerdei Curling Club A Magyar Curling Szövetség rendezésében. AZ MCSZ ÉS A VERSENY TÁMOGATÓI: 1 A VERSENY CÉLJA: a magyarországi curling sport fejlesztése,

Részletesebben

XXXVII. Dr. Csik Ferenc Emlékverseny

XXXVII. Dr. Csik Ferenc Emlékverseny XXXVII. Dr. Csik Ferenc Emlékverseny SOPRON 2015. november 21-22. 37. Dr. Csik Ferenc Emlékverseny Sopron Kupa 2015. november 21-22. A verseny célja Dr. Csik Ferenc Olimpiai Bajnok tiszteletére olyan úszóverseny

Részletesebben

7. Szecsői Futónap szeptember 27. Versenykiírás

7. Szecsői Futónap szeptember 27. Versenykiírás Versenykiírás A verseny célja: Az egészséges életmód, a rendszeres sportolás ezen belül a hosszútávfutás-népszerűsítése, valamint versenyzési lehetőség biztosítása az amatőr és profi futók számára. Rendező:

Részletesebben

Versenyszabályzat Tour de Tur XII

Versenyszabályzat Tour de Tur XII Versenyszabályzat Tour de Tur XII - 2017 1. Bevezető Jelen versenyszabályzat a Tour de Tur kerékpáros tájékozódási verseny (továbbiakban TdT) versenyszabályzata, mely verseny 2017. május 20-án kerül megszervezésre

Részletesebben

MURAU 25. Dockyard Havas Szezonzáró XI. Atomic Kupa (MK-GS, PS), Sí Cross Magyar Bajnokság OB-SX, Slope Style Junior OB

MURAU 25. Dockyard Havas Szezonzáró XI. Atomic Kupa (MK-GS, PS), Sí Cross Magyar Bajnokság OB-SX, Slope Style Junior OB MURAU 25. Dockyard Havas Szezonzáró XI. Atomic Kupa (MK-GS, PS), Sí Cross Magyar Bajnokság OB-SX, Slope Style Junior OB 26. Fundango Snowboard Magyar Bajnokság Sí versenyszámok kiírása Verseny időpontja:

Részletesebben

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK PROGRAMKÖRNYEZET ÉS MOD Az F1Sat2009 és az Iceman Racin 2010 Internet Liga 2012 versenyévada az rfactor 1.255 verziójával, mint keretprogrammal kerülnek megrendezésre. Az F1-es bajnokság

Részletesebben

A Magyar Hullámlovas és Kitesurf Sportági Szakszövetség versenykiírása 2015.

A Magyar Hullámlovas és Kitesurf Sportági Szakszövetség versenykiírása 2015. A Magyar Hullámlovas és Kitesurf Sportági Szakszövetség versenykiírása 2015. Időpont: 2015. március 28. április 12. közötti időszak. Lehetséges versenynap, megfelelő időjárás esetén: 2015. március 28.

Részletesebben

!!!! Regisztrált MAMS verseny!!!! VERSENYSZABÁLYZAT

!!!! Regisztrált MAMS verseny!!!! VERSENYSZABÁLYZAT A Polaris Quad Club Magyarországon először, klasszikus MARATON-VERSENY-t hirdet. A verseny ideje:2013 szeptember 7. Helyszine: Rétság, tankos A verseny motor, quad és side by side kategóriákban, csapatversenyként

Részletesebben

MAGYARORSZÁG ÉVI KRITÉRIUM BAJNOKSÁGA KOMÉTA KRITÉRIUM LIGA SOROZAT FUTAMA VERSENYKIÍRÁS

MAGYARORSZÁG ÉVI KRITÉRIUM BAJNOKSÁGA KOMÉTA KRITÉRIUM LIGA SOROZAT FUTAMA VERSENYKIÍRÁS MAGYARORSZÁG 2019. ÉVI KRITÉRIUM BAJNOKSÁGA KOMÉTA KRITÉRIUM LIGA SOROZAT FUTAMA VERSENYKIÍRÁS 1. A verseny célja: A Magyar Kritérium Bajnoki címek eldöntése. A kerékpársport népszerűsítése. Tehetségkutatás,

Részletesebben

Felnőtt, Utánpótlás Hegyi Országúti OB szeptember 22., Orfű - Pécs Versenykiírás

Felnőtt, Utánpótlás Hegyi Országúti OB szeptember 22., Orfű - Pécs Versenykiírás Felnőtt, Utánpótlás Hegyi Országúti OB 2018. szeptember 22., Orfű - Pécs Versenykiírás A felnőtt-férfi, a felnőtt-női, az utánpótlás férfi és az utánpótlás női korcsoportok számára kiírt hegyi országúti

Részletesebben

MAGYARORSZÁG ATLÉTIKAI CSAPATBAJNOKSÁGA b) Döntő: szeptember Székesfehérvár szeptember 11. Budapest (Félmaraton OB)

MAGYARORSZÁG ATLÉTIKAI CSAPATBAJNOKSÁGA b) Döntő: szeptember Székesfehérvár szeptember 11. Budapest (Félmaraton OB) MAGYARORSZÁG ATLÉTIKAI CSAPATBAJNOKSÁGA 2016 A bajnokság helye és ideje: a) Elődöntők: május 14-15. Keleti csoport: Nyugati csoport: Debrecen Szekszárd b) Döntő: szeptember 10-11. Székesfehérvár szeptember

Részletesebben

V. Dunlop - Trophy Amatőr Meghívásos Versenysorozat Sport szabályok

V. Dunlop - Trophy Amatőr Meghívásos Versenysorozat Sport szabályok V. Dunlop - Trophy Amatőr Meghívásos Versenysorozat Sport szabályok 2008 Készítette: Zettner Tamás 2007. december 1 1. Általános Az alábbi szabályzások a MAMS Sport Kódexben foglaltakkal együttesen határozzák

Részletesebben

Fontos tudnivalók és adatok

Fontos tudnivalók és adatok Szeretettel meghívunk minden sportrajongót a PomléRun futóverseny 3. évadjára. Idén is várjuk a kicsiket, nagyokat, valamint az idősebbeket, amatőröket és profikat 2015. május 8-án. Mindannyian találkozunk

Részletesebben

Kőbányai Kenguru Kupa. Versenykiírás 2016/2017.

Kőbányai Kenguru Kupa. Versenykiírás 2016/2017. ZSÍROS TIBOR KOSÁRLABDA AKADÉMIA KŐBÁNYAI DIÁKOK SPORTEGYESÜLETE Kőbányai Kenguru Kupa Versenykiírás 2016/2017. 2016/2017. KŐBÁNYAI KENGURU KUPA 2. 1. A verseny célja: Versenyzési lehetőség biztosítása

Részletesebben

MURAU 24 - DOCKYARD HAVAS SZEZONZÁRÓ IX. Atomic Kupa (MK-GS, PS) és Fundango Freestyle Sí Magyar Bajnokság (OB-SX, -BA) Versenykiírás

MURAU 24 - DOCKYARD HAVAS SZEZONZÁRÓ IX. Atomic Kupa (MK-GS, PS) és Fundango Freestyle Sí Magyar Bajnokság (OB-SX, -BA) Versenykiírás MURAU 24 - DOCKYARD HAVAS SZEZONZÁRÓ IX. Atomic Kupa (MK-GS, PS) és Fundango Freestyle Sí Magyar Bajnokság (OB-SX, -BA) Versenykiírás Verseny időpontja: 2016. Március 12-15. Verseny helyszíne: Kreischberg/Murau

Részletesebben

VIII. VERESEGYHÁZI NYÍLT TRIATLON VERSENY, PEST MEGYEI SPORT XXI. TRIATLON UTÁNPÓTLÁS OLIMPIA és RENDŐRSÉGI DUATLON OB DÖNTŐJÉNEK VERSENYKIÍRÁSA

VIII. VERESEGYHÁZI NYÍLT TRIATLON VERSENY, PEST MEGYEI SPORT XXI. TRIATLON UTÁNPÓTLÁS OLIMPIA és RENDŐRSÉGI DUATLON OB DÖNTŐJÉNEK VERSENYKIÍRÁSA VIII. VERESEGYHÁZI NYÍLT TRIATLON VERSENY, PEST MEGYEI SPORT XXI. TRIATLON UTÁNPÓTLÁS OLIMPIA és RENDŐRSÉGI DUATLON OB DÖNTŐJÉNEK VERSENYKIÍRÁSA A verseny időpontja: 2011. június 10. A verseny helyszíne:

Részletesebben

II. Novo-Parts nemzetközi csocsóverseny

II. Novo-Parts nemzetközi csocsóverseny A Szegedi Csocsó Sportegyesület bemutatja: HIVATALOS VERSENYKIÍRÁS II. Novo-Parts nemzetközi csocsóverseny 1 Helyszín: Gold Crown Szabadidőközpont 1110 - Budapest Budafoki út 111/113. http://www.kifor.hu/squash/goldcrown.jsp

Részletesebben

döntést hoz a versennyel kapcsolatos, versenyzők ill. csapatképviselőik által szóban megtett panaszok ügyében.

döntést hoz a versennyel kapcsolatos, versenyzők ill. csapatképviselőik által szóban megtett panaszok ügyében. 3. ÚSZÁS SZABÁLYAI A RÉSZ 3.1 Alkalmazás területe 3.1.1 Az egyéni versenyben az úszás távja felnőtteknek, junioroknak, ifi A és B korosztályoknak 200 m. Ifi C korcsoportban 100 m, ifi D és E korcsoportokban

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS BÁCSVÍZ KUPA Uszonyosúszó verseny

VERSENYKIÍRÁS BÁCSVÍZ KUPA Uszonyosúszó verseny VERSENYKIÍRÁS BÁCSVÍZ KUPA Uszonyosúszó verseny 1. A verseny célja: A sportág népszerűsítése, versenyzési lehetőség biztosítása. 2. Verseny helye és ideje: Kecskemét, Kecskeméti Fürdő, 50m-es 10 pályás

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. 1. Kun Kör. Kerekegyháza, június 4. vasárnap. (Ranglista pontszerző és Magyar Kupa verseny)

VERSENYKIÍRÁS. 1. Kun Kör. Kerekegyháza, június 4. vasárnap. (Ranglista pontszerző és Magyar Kupa verseny) VERSENYKIÍRÁS 1. Kun Kör Kerekegyháza, 2017. június 4. vasárnap (Ranglista pontszerző és Magyar Kupa verseny) 1. A verseny célja: A kerékpársport népszerűsítése, versenylehetőség biztosítása igazolt és

Részletesebben

Kenguru és Gyermek Kupa. Versenykiírás 2010/2011.

Kenguru és Gyermek Kupa. Versenykiírás 2010/2011. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE Kenguru és Gyermek Kupa Versenykiírás 2010/2011. MEGTÁRGYALTA ÉS ELFOGADTA AZ MKOSZ ELNÖKSÉGE 2010. szeptember 20. 2010/2011. KENGURU ÉS GYERMEK KUPA 2. 1. A verseny

Részletesebben

A 2009-es Bamako Challenge kalandkategóriájának szabályzata

A 2009-es Bamako Challenge kalandkategóriájának szabályzata A 2009-es Bamako Challenge kalandkategóriájának szabályzata 1.0 A Bamako Challenge meghatározása A Bamako Challenge a Budapest-Bamako Nagy Afrikai Futam hivatalos előfutam sorozata, vezetéstechnika, kitartás,

Részletesebben

Balaton Bike feszt - Triál Versenykiírás - 2012

Balaton Bike feszt - Triál Versenykiírás - 2012 Balaton Bike feszt - Triál Versenykiírás - 2012 FŐSZERVEZŐ: RENDEZŐ: HELYSZIN: Jóna Péter Mátyási Zoltán Balatonfüred, Bringapark IDŐPONT: 2012. június 17 SZAKÁG: MTB Triál (BALATON BIKE FESZT KUPA) (REG.)

Részletesebben

Magyar Ugrókötelesek Szövetsége

Magyar Ugrókötelesek Szövetsége Magyar Ugrókötelesek Szövetsége 2836 Baj, Petőfi S. u. 137. ugrokotel@gmail.com Tel.: +3670/3650236 VERSENYKIÍRÁS Országos Egyéni és Duplaköteles Kötélugró Bajnokság Időpont: 2018.11.24-25 (Szombat-Vasárnap)

Részletesebben

Magyarország évi Serdülő Csapatbajnoksága

Magyarország évi Serdülő Csapatbajnoksága Magyarország 2019. évi Serdülő Csapatbajnoksága A verseny célja: 1. Versenyzési lehetőség biztosítása serdülő és újonc atléták részére. 2. A serdülő és újonc atléták pozitív élményhez segítése. 3. A Sport

Részletesebben

IV. László Sándor Emlékverseny

IV. László Sándor Emlékverseny IV. László Sándor Emlékverseny Ranglista pontszerző és Magyar Kupa verseny Debrecen, 2017. október 8. 1. A verseny célja: 2017. évi kerékpáros versenyszezon lezárása, a kerékpársport népszerűsítése, versenylehetőség

Részletesebben

2011/2012 FORMULA. Bajnokságának (a

2011/2012 FORMULA. Bajnokságának (a S Z A B Á L Y Z A T 2011/2012 VERSENYÉVADHOZ FORMULA 1 GÉPOSZTÁLY I. VERSENY KIÍRÁS A Magyar Autósport Szimulátor Szövetség ezennel közzéteszi az F1RFT Liga Nemzeti Bajnokságának (a továbbiakban: Bajnokság)

Részletesebben

Magyarország évi Ifjúsági, Serdülő és Újonc Összetett Atlétikai Bajnoksága

Magyarország évi Ifjúsági, Serdülő és Újonc Összetett Atlétikai Bajnoksága Magyarország 2017. évi Ifjúsági, Serdülő és Újonc Összetett Atlétikai Bajnoksága 1. A bajnokság rendezője: A Magyar Atlétikai Szövetség megbízásából az Alba Regia Atlétikai Klub 2. A bajnokság időpontja

Részletesebben