TEMERIN KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "TEMERIN KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA"

Átírás

1 TEMERIN KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLIV. évfolyam 4. szám TEMERIN május 18. E szám 100,00 dinár 13. JEGYZŐKÖNYV A TEMERINI ELSŐ HELYI KÖZÖSSÉG VÁLASZTÁSI BIZOTTSÁGÁNAK A TEMERINI ELSŐ HELYI KÖZÖSSÉG TANÁCSTAGJAINAK MÁJUS 6-AI MEGVÁLASZTÁSÁRA IRÁNYULÓ SZAVAZÁS EREDMÉNYEINEK MEGÁLLAPÍTÁSÁN 1. A bizottság ülése május 6-án órakor kezdődött. 2. A Temerini Első Helyi Közösség választási bizottságának ülésén jelen vannak: 1) Pálfi Szilvia 2) Ember Mikloš 3) Čontoš Ilija 4) Varga Csaba 5) Dusa Árpád 6) Gogić Đuro 7) Csorba Eszter 8) Janković Čedomir 9) Janković Jovana 10)Govedarica Boško 11)Stojanović Ana 12)Marić Davor 13)Hajdu László 14)Pásztor Miklós 15)Balogh Ferenci Zsuzsanna 16)Moiskó Sarolta 17)Gőz Erzsébet 18)Tepić Dušanka 19)Kopitanović Petar 20)Kečan Ljiljana 3. A bizottság megállapította, hogy a Temerini Első Helyi Közösségben levő 15 szavazatszedő bizottság közül mind a 15 szavazatszedő bizottságtól átvette a választási anyagot.

2 4. SZÁM Temerin Község Hivatalos Lapja május oldal 4. A bizottság megállapította, hogy A helyhatósági választásokról szóló törvény rendelkezéseit figyelmet érdemlően nem sértették meg, és egyetlen szavazóhelyen sem semmisítette meg a szavazást. 5. A szavazatszedő bizottságoktól átvett választási anyag alapján megállapítást nyert: hogy a választói névjegyzékbe bejegyzett választópolgár : hogy a szavazatukat leadott választópolgár : hogy a szavazóhelyen kívül szavazó választópolgárok :...47 hogy a választások keretében átadott szavazólapok : az érvénytelen szavazólapok : az érvényes szavazólapok : hogy a felhasználatlan szavazólapok : hogy az egyes választási listák a következő szavazat- és mandátumszámot kapták: Sorszám A választási lista elnevezése A listára leadott szavazatok A megszerzett mandátumok 1 VAJDASÁGI SZOCIÁLDEMOKRATA LIGA ROBERT KARAN DEMOKRATA PÁRT SZERB RADIKÁLIS PÁRT VAJDASÁGI MAGYAR SZÖVETSÉG SAVEZ VOJVOĐANSKIH MAĐARA 5 VAJDASÁGI MAGYAR DEMOKRATA PÁRT CSORBA BÉLA DEMOKRATSKA STRANKA VOJVOĐANSKIH MAĐARA ČORBA BELA 6 POLGÁROK CSOPORTJA TEMERIN KÖZSÉG PROSPERITÁSÁÉRT EGYSÉGES SZERBIA SZERBIAI SZOCIALISTA PÁRT (SZSZP) SZERBIAI EGYESÜLT NYUGDÍJASOK PÁRTJA (SZENYP) SZDP ÚSZ VOJSLAV KOŠTUNICA INDÍTSUK EL TEMERINT TOMISLAV NIKOLIĆ POLGÁROK CSOPORTJA LEHET JOBBAN MAGYAR REMÉNY MOZGALOM POKRET MAĐARSKE NADE 286 0

3 4. SZÁM Temerin Község Hivatalos Lapja május oldal 6. A Temerini Első Helyi Közösség választási bizottságtagjainak nem volt észrevétele a választások eredményének megállapítására. 7. A bizottság megállapította, hogy a választási eredményekről a nyilvánosságot azonnal értesíteni kell, továbbá közzé kell tenni Temerin Község Hivatalos Lapjában és ki kell tűzni a Temerini Első Helyi Közösség hirdetőtábláján. 8. A Temerini Első Helyi Közösség választási bizottsága május 7-én, 5.30-kor fejezte be munkáját. A TEMERINI ELSŐ HELYI KÖZÖSSÉG VÁLASZTÁSI BIZOTTSÁGA 1. Pálfi Szilvia s. k. 2. Ember Mikloš s. k. 3. Čontoš Ilija s. k. 4. Varga Csaba s. k. 5. Dusa Árpád s. k. 6. Gogić Đuro s. k. 7. Csorba Eszter s. k. Pálfi Szilvia s.k. 8. Janković Čedomir s. k. 9. Janković Jovana s. k. A BIZOTTSÁG ELNÖKE 10.Govedarica Boško s. k. 11.Stojanović Ana s. k. 12.Marić Davor s. k. 13.Hajdu László s. k. 14.Pásztor Miklós s. k. 15.Balogh Ferenci Zsuzsanna s. k. 16.Moiskó Sarolta s. k. 17.Gőz Erzsébet s. k. 18.Tepić Dušanka s. k. 19.Kopitanović Petar s. k. 20.Kečan Ljiljana s. k. 14. JEGYZŐKÖNYV A STARO ĐURĐEVO-I HELYI KÖZÖSSÉG VÁLASZTÁSI BIZOTTSÁGÁNAK A STARO ĐURĐEVO-I HELYI KÖZÖSSÉG TANÁCSTAGJAINAK MÁJUS 6-AI MEGVÁLASZTÁSÁRA IRÁNYULÓ SZAVAZÁS EREDMÉNYEINEK MEGÁLLAPÍTÁSÁN 1. A választási bizottság ülése órakor május 6-án kezdődött a Staro Đurđevo-i Helyi Közösségben.

4 4. SZÁM Temerin Község Hivatalos Lapja május oldal 2. Az ülésen jelen vannak: 1. Pekez Jovan, elnök 2. Jokić Boja, tag 3. Tomišić Jelena, tag 4. Lončar Dragan, tag 5. Danilović Gojko, elnökhelyettes 6. Stanivuk Rade, tag 7. Todić Miroslav, tag 8. Šarić Vladimir, taghelyettes 9. Pilić Ana, taghelyettes 10. Radić Mira, tag 11. Ralić Ilija, tag 12. Banjac Ljiljana, tag 13. Vukojević Vukašin, tag 3. A bizottság megállapította, hogy a Staro Đurđevo-i Helyi Közösségben levő 5 szavazatszedő bizottság közül mind az 5 szavazatszedő bizottságtól átvette a választási anyagot. 4. A bizottság megállapította, hogy A helyhatósági választásokról szóló törvény rendelkezéseit figyelmet érdemlően nem sértették meg, és egyetlen szavazóhelyen sem semmisítette meg a szavazást. 1) A rendelet rendelkezéseit lényegesen megsértették, ezért a Staro Đurđevo-i Helyi Közösség választási bizottsága összesen szavazóhelyen megsemmisítette a szavazást, éspedig: - / szavazóhelyen - / szavazóhelyen (Bejegyezni mindazokat a szavazóhelyeket, melyeken megsemmisítették a szavazást), továbbá elrendelte, hogy ezeken a szavazóhelyeken -án meg kell ismételni a szavazást. 5. A szavazatszedő bizottságoktól átvett választási anyag alapján megállapítást nyert: hogy az összesen átadott szavazólapok hogy a felhasználatlan szavazólapok hogy az egységes választói névjegyzék kivonata szerint a következő számú bejegyzett választópolgár van hogy az egységes választói névjegyzék kivonata szerint a szavazatukat leadott választópolgár , ami százalékokban kifejezve % hogy a szavazóurnákban talált szavazólapok az érvénytelen szavazólapok az érvényes szavazólapok

5 4. SZÁM Temerin Község Hivatalos Lapja május oldal Sorszám hogy az egyes választási listák a következő szavazat- és mandátumszámot kapták: A választási lista elnevezése A listára leadott szavazatok A megszerzett mandátumok Vajdasági Szociáldemokrata Liga Milorad Tomišić Demokrata Párt Szerb Radikális Párt dr. Vojislav Šešelj Polgárok csoportja Temerin község prosperitásáért Szerbiai Szocialista Párt (SZSZP), Szerbiai Egyesült NyugdÍjasok Pártja (SZENYP) Egységes Szerbia Fordulat SZDP, ÚSZ Vojislav Koštunica Indítsuk el Staro Đurđevot Tomislav Nikolić (Szerb Haladó Párt, Szocialisták Mozgalma) A Staro Đurđevo-i Helyi Közösség Választási Bizottsága tagjainak volt nem volt észrevétele a választások eredményének megállapítására: / 7. A választási bizottság megállapította, hogy a választási eredményekről a nyilvánosságot azonnal értesíteni kell, továbbá közzé kell tenni Temerin Község Hivatalos Lapjában és ki kell tűzni a Staro Đurđevo-i Helyi Közösség hirdetőtábláján. 8. A bizottság május 7-én 2.30-kor fejezte be munkáját. A STARO ĐURĐEVO-I HELYI KÖZÖSSÉG VÁLASZTÁSI BIZOTTSÁGA 1. Pekez Jovan, elnök, s. k. 2. Jokić Boja, tag, s. k. 3. Tomišić Jelena, tag, s. k. 4. Lončar Dragan, tag, s. k. 5. Danilović Gojko, elnökhelyettes, s. k. 6. Stanivuk Rade, tag, s. k. Pekez Jovan, s. k., 7. Todić Miroslav, tag, s. k. 8. Šarić Vladimir, taghelyettes, s. k. A BIZOTTSÁG ELNÖKE 9. Pilić Ana, taghelyettes, s. k. 10.Radić Mira, tag, s. k. 11.Ralić Ilija, tag, s. k. 12. Banjac Ljiljana, tag, s. k. 13. Vukojević Vukašin, tag, s. k.

6 4. SZÁM Temerin Község Hivatalos Lapja május oldal 15. JEGYZŐKÖNYV A JÁREKI HELYI KÖZÖSSÉG VÁLASZTÁSI BIZOTTSÁGÁNAK A JÁREKI HELYI KÖZÖSSÉG TANÁCSTAGJAINAK MÁJUS 6-AI MEGVÁLASZTÁSÁRA IRÁNYULÓ SZAVAZÁS EREDMÉNYEINEK MEGÁLLAPÍTÁSÁN 1. A választási bizottság ülése május 7-én hajnali 2.00 órakor kezdődött a Járeki Helyi Közösségben. 2. Az ülésén jelen vannak: 1. Milica Srdić elnök 2. Mara Vukotić elnökhelyettes 3. Milan Latinović tag 4. Zora Blagojević tag 5. Željko Josipović tag 6. Nina Srdić taghelyettes 7. Nedeljka Višekruna taghelyettes 8. Dušan Čavić tag 9. Dušan Paravina taghelyettes 10.Veljko Bojanić tag 11.Slađana Rošulj tag 12.Aleksandra Višekruna tag 13. Vladimir Pantoš tag 14. Ilija Karanović taghelyettes 3. A választási bizottság megállapította, hogy - a Járeki Helyi Közösségben levő 8 szavazatszedő bizottság közül mind a 8 szavazatszedő bizottságtól átvette a választási anyagot. 4. A választási bizottság megállapította, hogy A helyhatósági választásokról szóló törvény rendelkezéseit figyelmet érdemlően nem sértették meg, és egyetlen szavazóhelyen sem semmisítette meg a szavazást. (4. A rendelet rendelkezéseit lényegesen megsértették, ezért a Járeki Helyi Közösség választási bizottsága összesen szavazóhelyen megsemmisítette a szavazást, éspedig:) / szavazóhelyen / szavazóhelyen (Bejegyezni mindazokat a szavazóhelyeket, melyeken megsemmisítették a szavazást), továbbá elrendelte, hogy ezeken a szavazóhelyeken -án meg kell ismételni a szavazást.

7 4. SZÁM Temerin Község Hivatalos Lapja május oldal Sorszám 5. A szavazatszedő bizottságoktól átvett választási anyag alapján megállapítást nyert: hogy az összesen átadott szavazólapok hogy a felhasználatlan szavazólapok hogy az egységes választói névjegyzék kivonata szerint a következő számú bejegyzett választópolgár volt hogy az egységes választói névjegyzék kivonata szerint a szavazatukat leadott választópolgár ami százalékokban kifejezve...65,16% hogy a szavazóurnákban talált szavazólapok az érvénytelen szavazólapok az érvényes szavazólapok hogy az egyes választási listák a következő szavazat- és mandátumszámot kapták: A választási lista elnevezése A listára leadott szavazatok A megszerzett mandátumok Demokrata Párt Vajdasági Szociáldemokrata Liga Dragan Bjeljac Szerb Radikális Párt dr. Vojislav Šešelj Polgárok csoportja Temerin község prosperitásáért Egységes Szerbia Szerbiai Szocialista Párt (SZSZP), Szerbiai Egyesült NyugdÍjasok Pártja (SZENYP) Fordulat SZDP, ÚSZ Vojislav Koštunica Polgárok csoportja Lehet jobban Indítsuk el Járekot Tomislav Nikolić (Szerb Haladó Párt, Szocialisták Mozgalma) Szerbiai Egyesült Régiók А Járeki Helyi Közösség választási bizottságának tagjainak NEM VOLT észrevétele a választások eredményének megállapítására. 7. A bizottság megállapította, hogy a választási eredményekről a nyilvánosságot azonnal értesíteni kell, továbbá közzé kell tenni Temerin Község Hivatalos Lapjában és ki kell tűzni a Járeki Helyi Közösség hirdetőtábláján.

8 4. SZÁM Temerin Község Hivatalos Lapja május oldal 8. A Járeki Helyi Közösség választási bizottsága május 7-én, 3.40-kor fejezte be munkáját. A JÁREKI HELYI KÖZÖSSÉG VÁLASZTÁSI BIZOTTSÁGA 1. Milica Srdić elnök, s. k. 2. Mara Vukotić elnökhelyettes, s. k. 3. Milan Latinović tag, s. k. 4. Aleksandra Višekruna tag, s. k. 5. Zora Blagojević tag, s. k. 6. Željko Josipović tag, s. k. Milica Srdić, s. k. 7. Nina Srdić taghelyettes, s. k. 8. Veljko Bojanić tag, s. k. A BIZOTTSÁG ELNÖKE 9. Slađana Rošulj tag, s. k. 10.Dušan Čavić tag, s. k. 11. Ilija Karanović taghelyettes, s. k. 12. Dušan Paravina taghelyettes, s. k. 13.Vladimir Pantoš tag, s. k. 14. Nedeljka Višekruna taghelyettes, s. k. 16. JEGYZŐKÖNYV A SZŐREGI HELYI KÖZÖSSÉG VÁLASZTÁSI BIZOTTSÁGÁNAK A SZŐREGI HELYI KÖZÖSSÉG TANÁCSTAGJAINAK MÁJUS 6-AI MEGVÁLASZTÁSÁRA IRÁNYULÓ SZAVAZÁS EREDMÉNYEINEK MEGÁLLAPÍTÁSÁN 1. A Szőregi Helyi Közösség választási bizottságának ülése május 7-én hajnali 3.00 órakor kezdődött Szőregen. 2. Az ülésén jelen vannak: 1. Gordana Radovanović elnök 2. Ljubica Ćurčić elnökhelyettes 3. Slobodan Kojić tag 4. Snežana Trbojević tag 5. Biljana Nenadović tag 6. Koviljka Zarić bővített összetétel tagja 7. Olivera Katić bővített összetétel tagja 8. Radivoje Sekulić bővített összetétel tagja 9. Petar Skendžić bővített összetétel tagja 10.Dragan Milić taghelyettes 11. Maja Divljaković bővített összetétel tagja 12. Petar Latinović bővített összetétel tagja 13. Mirko Vereš bővített összetétel tagja 14. Jovan Vasiljević bővített összetétel tagja

9 4. SZÁM Temerin Község Hivatalos Lapja május oldal 3. A Szőregi Helyi Közösség választási bizottsága megállapította, hogy a Szőregi Helyi Közösségben levő 3 szavazatszedő bizottság közül mind a 3 szavazatszedő bizottságtól átvette a választási anyagot. 4. A választási bizottság megállapította, hogy A helyhatósági választásokról szóló törvény rendelkezéseit figyelmet érdemlően nem sértették meg, és egyetlen szavazóhelyen sem semmisítette meg a szavazást. A rendelet rendelkezéseit lényegesen megsértették, ezért a Szőregi Helyi Közösség választási bizottsága összesen szavazóhelyen megsemmisítette a szavazást, éspedig: / szavazóhelyen / szavazóhelyen (Bejegyezni mindazokat a szavazóhelyeket, melyeken megsemmisítették a szavazást), továbbá elrendelte, hogy ezeken a szavazóhelyeken -án meg kell ismételni a szavazást. 5. A szavazatszedő bizottságoktól átvett választási anyag alapján megállapítást nyert: Sorszám hogy az összesen átadott szavazólapok hogy a felhasználatlan szavazólapok hogy az egységes választói névjegyzék kivonata szerint a következő számú bejegyzett választópolgár volt hogy az egységes választói névjegyzék kivonata szerint szavazatát leadott választópolgár ami százalékokban kifejezve... 65% hogy a szavazóurnákban talált szavazólapok az érvénytelen szavazólapok...64 az érvényes szavazólapok hogy az egyes választási listák a következő szavazat- és mandátumszámot kapták: A választási lista elnevezése A listára leadott szavazatok A megszerzett mandátumok Vajdasági Szociáldemokrata Liga Slavko Rađenović Demokrata Párt Szerb Radikális Párt dr. Vojislav Šešelj Egységes Szerbia Polgárok csoportja Temerin község prosperitásáért Szerbiai Szocialista Párt (SZSZP), Szerbiai Egyesült NyugdÍjasok Pártja (SZENYP) SZDP, ÚSZ Vojislav Koštunica Indítsuk el Szőreget Tomislav Nikolić (Szerb Haladó Párt, Szocialisták Mozgalma) 288 2

10 4. SZÁM Temerin Község Hivatalos Lapja május oldal 6. А Szőregi Helyi Közösség választási bizottságának tagjainak NEM VOLT észrevétele a választások eredményének megállapítására: Észrevételek: 7. A bizottság megállapította, hogy a választási eredményekről a nyilvánosságot azonnal értesíteni kell, továbbá közzé kell tenni Temerin Község Hivatalos Lapjában és ki kell tűzni a Szőregi Helyi Közösség hirdetőtábláján. 8. A Szőregi Helyi Közösség választási bizottsága május 7-én, 3.30-kor fejezte be munkáját. A SZŐREGI HELYI KÖZÖSSÉG VÁLASZTÁSI BIZOTTSÁGA 1. Gordana Radovanović elnök, s. k. 2. Ljubica Ćurčić elnökhelyettes, s. k. 3. Slobodan Kojić tag, s. k. 4. Snežana Trbojević tag, s. k. 5. Biljana Nenadović tag, s. k. 6. Koviljka Zarić bővített összetétel tagja, s. k. Gordana Radovanović, s.k. 7. Olivera Katić bővített összetétel tagja, s. k. 8. Radivoje Sekulić bővített összetétel tagja, s. k. A BIZOTTSÁG ELNÖKE 9. Petar Skendžić bővített összetétel tagja, s. k. 10. Dragan Milić taghelyettes, s. k. 11. Maja Divljaković bővített összetétel tagja, s. k. 12. Jovan Vasiljević bővített összetétel tagja, s. k. 13. Petar Latinović bővített összetétel tagja, s. k. 14. Mirko Vereš bővített összetétel tagja, s. k.

11 4. SZÁM Temerin Község Hivatalos Lapja május oldal T A R T A L O M Sorszám Tárgy Oldal JEGYZŐKÖNYV A TEMERINI ELSŐ HELYI KÖZÖSSÉG VÁLASZTÁSI BIZOTTSÁGÁNAK A TEMERINI ELSŐ HELYI KÖZÖSSÉG TANÁCSTAGJAINAK MÁJUS 6-AI MEGVÁLASZTÁSÁRA IRÁNYULÓ SZAVAZÁS EREDMÉNYEINEK MEGÁLLAPÍTÁSÁN JEGYZŐKÖNYV A STARO ĐURĐEVO-I HELYI KÖZÖSSÉG VÁLASZTÁSI BIZOTTSÁGÁNAK A STARO ĐURĐEVO-I HELYI KÖZÖSSÉG TANÁCSTAGJAINAK MÁJUS 6-AI MEGVÁLASZTÁSÁRA IRÁNYULÓ SZAVAZÁS EREDMÉNYEINEK MEGÁLLAPÍTÁSÁN JEGYZŐKÖNYV A JÁREKI HELYI KÖZÖSSÉG VÁLASZTÁSI BIZOTTSÁGÁNAK A JÁREKI HELYI KÖZÖSSÉG TANÁCSTAGJAINAK MÁJUS 6-AI MEGVÁLASZTÁSÁRA IRÁNYULÓ SZAVAZÁS EREDMÉNYEINEK MEGÁLLAPÍTÁSÁN JEGYZŐKÖNYV A SZŐREGI HELYI KÖZÖSSÉG VÁLASZTÁSI BIZOTTSÁGÁNAK A SZŐREGI HELYI KÖZÖSSÉG TANÁCSTAGJAINAK MÁJUS 6-AI MEGVÁLASZTÁSÁRA IRÁNYULÓ SZAVAZÁS EREDMÉNYEINEK MEGÁLLAPÍTÁSÁN Kiadó: Temerin Község Képviselő-testülete Felelős szerkesztő: Gyuráki János, a községi képviselő-testület titkára Egy évi előfizetés: 1500,00 dinár Egyszámla-szám: Átvevő: Temerini Községi Közigazgatási Hivatal Az utalvány célja: Temerin Község Hivatalos Lapjának Telefon: 021/ Nyomtatja: Temerini Községi Közigazgatási Hivatal * * *

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 9 Година XL 26. јун г., Бачка Топола

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 9 Година XL 26. јун г., Бачка Топола СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА HIVATALOS LAPJA Број 9 Година XL 26. јун 2008. г., Бачка Топола XL. évfolyam 9. szám, 2008. június 26. Broј 9. 26.06.2008. СТРАНА 79. OLDAL 2008.06.26. 9. szám 28. A

Részletesebben

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 9 Година XXXVI 21. септембар г., Бачка Топола

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 9 Година XXXVI 21. септембар г., Бачка Топола СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA Број 9 Година XXXVI 21. септембар 2004. г., Бачка Топола XXXV évfolyam 9. szám 2004. szeptember 21. Broј 9. 21.09.2004. СТРАНА 146. OLDAL

Részletesebben

TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA. XLIV. évfolyam 6. szám Topolya, június 28.

TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA. XLIV. évfolyam 6. szám Topolya, június 28. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA Број 6 Година XLIV 28. јун 2012. г., Бачка Топола XLIV. évfolyam 6. szám, 2012. június 28. Број 6. 28.06.2012. СТРАНА 100. OLDAL 2012.06.28.

Részletesebben

TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA. XLIV. Évfolyam 5. szám Topolya, május 21.

TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA. XLIV. Évfolyam 5. szám Topolya, május 21. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA Број 5 Година XLIV 21. мај 2012. г., Бачка Топола XLIV. Évfolyam 5. szám Topolya, 2012. május 21. Број 5. 21.05.2012. СТРАНА 96. OLDAL

Részletesebben

TEMERIN KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

TEMERIN KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA TEMERIN KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLIV. évfolyam 2. szám TEMERIN 2012. április 15. E szám 100,00 dinár 6. A helyhatósági választásokról szóló törvény 26. szakaszának 1. bekezdése (Szerb Köztársaság Hivatalos

Részletesebben

TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA. XLVIII. évfolyam 8. Szám Topolya, május 16.

TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA. XLVIII. évfolyam 8. Szám Topolya, május 16. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA Број 8 Година XLVIII 16. мај 2016. г., Бачка Топола XLVIII. évfolyam 8. Szám Topolya, 2016. május 16. Број 8. 16.05.2016. СТРАНА 629. OLDAL

Részletesebben

4. szám 76. oldal

4. szám 76. oldal 4. szám 76. oldal 2013.03.26. 27. HÓDEGYHÁZI HELYI KÖZÖSSÉG VÁLASZTÁSI BIZOTTSÁG HÓDEGYHÁZA HELYI KÖZÖSSÉG TANÁCSA MEGVÁLASZTÁSÁRA Keltezés: 2013.03.19. HÓDEGYHÁZA HELYI KÖZÖSSÉG TANÁCSA TAGJAI, 2013.03.17-ÉN

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLVIII. ÉVFOLYAM 14. SZÁM 2013. SZEPTEMBER 23. Z E N T A 158. Zenta község statútuma ( Hivatalos Lapja, 5/2011. szám) 119. szóló rendelet ( Hivatalos Lapja, 6/2001. szám) 19. szakasza, és a bogarasi Bácska

Részletesebben

TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA. L. évfolyam 5. Szám Topolya, február 05.

TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA. L. évfolyam 5. Szám Topolya, február 05. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA Број 5 Година L 05. фебруар 2018. г., Бачка Топола L. évfolyam 5. Szám, 2018. február 05. Број 5. 05.02.2018. СТРАНА 34. OLDAL 2018.02.05.

Részletesebben

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 4 Година XXXVIII 31. мај 2006. г., Бачка Топола

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 4 Година XXXVIII 31. мај 2006. г., Бачка Топола СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA Број 4 Година XXXVIII 31. мај 2006. г., Бачка Топола XXXVIII. évfolyam 10. szám Topolya, 2006. május 31. Broј 4. 31.05.2006. СТРАНА 57.

Részletesebben

Óbecse Község Választási Bizottsága a án megtartott ülésén megerősítette

Óbecse Község Választási Bizottsága a án megtartott ülésén megerősítette A helyhatósági választásokról szóló törvény (Szerb Köztársaság Hivatalos Közlönye, 129/2007., 34/2010. az AB Határozata és 54/2011. számok), 15. szakasza 1. bekezdésének 12. pontja alapján Óbecse Község

Részletesebben

2016. JÚNIUS 10-RE ÖSSZEHÍVOM A ZENTAI KÖZSÉGI KÉPVISELŐ-TESTÜLET 1. ALAKULÓ ÜLÉSÉT

2016. JÚNIUS 10-RE ÖSSZEHÍVOM A ZENTAI KÖZSÉGI KÉPVISELŐ-TESTÜLET 1. ALAKULÓ ÜLÉSÉT Szerb Köztársaság Vajdaság Autonóm Tartomány Zenta község Zenta Község Képviselő-testülete Szám: 1/2016-I Kelt: 2016. május 9. Z e n t a Zenta község statútumának (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011.

Részletesebben

Megállapítják Törökkanizsa községi képviselő-testülete tanácsnokainak összesített választási listáját, amely a következő:

Megállapítják Törökkanizsa községi képviselő-testülete tanácsnokainak összesített választási listáját, amely a következő: A helyhatósági választásokról szóló törvény 26. szakaszának 1. bekezdése (A Szerb Köztársaság Hivatalos Közlönye 129/07., 34/10.- Alkotmánybíróság határozata és 54.11. szám) alapján Községi Választási

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLIV. ÉVFOLYAM 15. SZÁM 2009. NOVEMBER 17. Z E N T A 137. A helyhatósági választásokról szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 129/2007. szám) 46. szakasza alapján Zenta Község Képviselő-testülete 2009.11.16-án

Részletesebben

Előrehozott parlamenti választások Horvátországban

Előrehozott parlamenti választások Horvátországban Előrehozott parlamenti választások Horvátországban Kolinda Grabar-Kitarović horvát köztársasági elnök 206. szeptember -ére előrehozott parlamenti választásokat írt ki Horvátországban. A Tihomir Orešković

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA LI. ÉVFOLYAM 11. SZÁM 2016. JÚLIUS 1. Z E N T A 73. Zenta község statútuma (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011. szám) 46. szakaszának 33. pontja és a Zentai Községi Képviselő-testület

Részletesebben

D Ö N T É S T ösztöndíjak odaítéléséről a Szabadka város területéről származó egyetemi hallgatók részére a 2013/2014-es tanévre vonatkozóan

D Ö N T É S T ösztöndíjak odaítéléséről a Szabadka város területéről származó egyetemi hallgatók részére a 2013/2014-es tanévre vonatkozóan Szerb Köztársaság Vajdaság Autonóm Tartomány Szabadka Város POLGÁRMESTER Iratszám: II-67-30/2013 Kelt: 2013.11.27. S z a b a d k a A Szabadka város területéről származó egyetemi hallgatók ösztöndíjazásáról

Részletesebben

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 3 Година XL 28. фебруар 2008. г., Бачка Топола

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 3 Година XL 28. фебруар 2008. г., Бачка Топола СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA Број 3 Година XL 28. фебруар 2008. г., Бачка Топола XL. évfolyam 3. szám, 2008. február 28. Broј 3. 28.02.2008. СТРАНА 6. OLDAL 2008.02.28.

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA L. ÉVFOLYAM 19. SZÁM 2015. JÚLIUS 29. Z E N T A 131. Zenta község statútuma (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011. szám) 78. szakaszának 1. pontja és a sportösztöndíjak odaítéléséről

Részletesebben

Csóka Község Hivatalos Lapja 5. szám 160. oldal

Csóka Község Hivatalos Lapja 5. szám 160. oldal KÖZSÉGI TANÁCS Csóka Község Hivatalos Lapja 5. szám 160. oldal 2017.03.21. 32 A Vajdaság Autonóm Tartományban és a helyi önkormányzat egységeiben foglalkoztatottakról szóló Törvény ( SZK 21/16-os számú

Részletesebben

HELYI ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐK ÉS POLGÁRMESTEREK VÁLASZTÁSA október 3. TÁJÉKOZTATÓ ADATOK

HELYI ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐK ÉS POLGÁRMESTEREK VÁLASZTÁSA október 3. TÁJÉKOZTATÓ ADATOK VÁLASZTÁSI FÜZETEK 175. HELYI ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐK ÉS POLGÁRMESTEREK VÁLASZTÁSA 2010. október 3. TÁJÉKOZTATÓ ADATOK KÖZIGAZGATÁSI ÉS IGAZSÁGÜGYI MINISZTÉRIUM ORSZÁGOS VÁLASZTÁSI IRODA TARTALOMJEGYZÉK

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLI ÉVFOLYAM - 9. SZÁM 2008. JÚLIUS 11. Z E N T A 36. A helyhatósági választásokról szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 129/2007. sz.) 56. szakasza alapján a Zentai Községi Képviselő-testület 2008.06.26-án

Részletesebben

V É G Z É S T II. III.

V É G Z É S T II. III. HIVATALOS LAPJA XLV. évfolyam - 7. SZÁM TEMERIN, 201 JÚLIUS 25. E szám 100,00 dinár 35. A költségvetés rendszeréről szóló törvény 5. szakasza (SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009., 73/2010. és 101/2010. szám),

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLVIII. ÉVFOLYAM 20. SZÁM 2013. NOVEMBER 13. Z E N T A 210. Az oktatási és nevelési rendszer alapjairól szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 72/2009. és 52/2011. sz.) 29. szakaszának 1., 2. 3., 4.

Részletesebben

Број: 13. 08.06.2012. СТРАНА 194. OLDAL 2012.06.08. 13. szám J E G Y Z İ K Ö N Y V A HELYI KÖZÖSSÉGI VÁLASZTÁSI BIZOTTSÁGNAK AZ ADORJÁN HELYI KÖZÖSSÉG TANÁCSTAGJAINAK 2012. MÁJUS 06-I VÁLASZTÁSÁVAL KAPCSOLATOS

Részletesebben

Helyi Választási Bizottság 1145 Budapest, Pétervárad utca 2. JEGYZŐKÖNYV

Helyi Választási Bizottság 1145 Budapest, Pétervárad utca 2. JEGYZŐKÖNYV Helyi Választási Bizottság 1145 Budapest, Pétervárad utca 2. JEGYZŐKÖNYV Készült: 2014. szeptember 5-én 10:25 órakor Budapest Főváros XIV. Kerület Polgármesteri Hivatal 1145 Budapest, Pétervárad utca 2.

Részletesebben

oldal 243 SZENTTAMÁS KÖZSÉG HVATALOS LAPJA Szám Ezen Végzés 1. Pontjában említett eszközök a felsorolt célokra lesznek felhasználva

oldal 243 SZENTTAMÁS KÖZSÉG HVATALOS LAPJA Szám Ezen Végzés 1. Pontjában említett eszközök a felsorolt célokra lesznek felhasználva SZENTTAMÁS KÖZSÉG HVATALOS LAPJA Év XLV Szenttamás, 27.08.2015. Szám: 13. Szükség szerinti kiadmány 101. A költségvetési rendszerről szóló törvény 61. Cikkely 1. Bekezdése szerint ( Szerb Köztársaság Hivatalos

Részletesebben

18. szám 354. oldal

18. szám 354. oldal 18. szám 354. oldal 2016.09.30. 111. A menekültekről szóló törvény ( SZK 18/92- es számú Hivatalos Közlönye, JSZK 42/02-es számú Hivatalos Lapja SZAB Határozata és SZK 30/10-es számú Hivatalos Közlönye

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének július 13-án 09:00 órakor megtartott rendkívüli nyilvános üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének július 13-án 09:00 órakor megtartott rendkívüli nyilvános üléséről. KÉPVISELŐ-TESTÜLETE JEGYZŐKÖNYV Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. július 13-án 09:00 órakor megtartott rendkívüli nyilvános üléséről. Az ülés helye: Kékkút Község Önkormányzat

Részletesebben

SZENTLİRINC település választási eredményei

SZENTLİRINC település választási eredményei SZENTLİRINC település választási eredményei A polgármester MÁTIS ISTVÁN Független jelölt lett A települési önkormányzat tagjainak : 13 fı Az önkormányzat összetétele : Név Jelölı szervezet(ek) ASZTALOS

Részletesebben

Újvidék. 2008. december 29. 25. szám LXIV. évfolyam. alapján Vajdaság Autonóm Tartomány Végrehajtó Tanácsa 2008. Szám: 02-00133/2008. 597.

Újvidék. 2008. december 29. 25. szám LXIV. évfolyam. alapján Vajdaság Autonóm Tartomány Végrehajtó Tanácsa 2008. Szám: 02-00133/2008. 597. Vajdaság AT Hivatalos Lapja megjelenik szükség szerint, öt nyelven: szerb, magyar, szlovák, román és ruszin nyelven.- Kéziratokat nem küldünk vissza - Hirdetések a díjszabás szerint. Újvidék 2008. december

Részletesebben

Број: СТРАНА 71. OLDAL szám

Број: СТРАНА 71. OLDAL szám Број: 5. 18.03.2016. СТРАНА 71. OLDAL 2016. 03.18. 5. szám Adorján Helyi Közösség 2004. augusztus 17-én kelt alapszabályának 31. szakasza alapján a Magyarkanizsai Községi Képviselő-testület elnöke meghozza

Részletesebben

Közgyűlés lebonyolításának rendje és választási szabályzata

Közgyűlés lebonyolításának rendje és választási szabályzata SzMSz 3. sz. melléklete Közgyűlés lebonyolításának rendje és választási szabályzata Érvényes: 2012. május 24-től visszavonásig 1 Hűtő- és Klímatechnikai Vállalkozások Szövetsége tisztújító/választó közgyűlés

Részletesebben

3. szám 34. oldal 2015.04.28

3. szám 34. oldal 2015.04.28 3. szám 34. oldal 2015.04.28 9. Az utakon levő közlekedési biztonságról szóló törvény ( SZK 41/09-es, 53/10-es és 101/11-es számú Hivatalos Közlönye ) 18. szakasza 2. bekezdésének 2. pontja, Csóka község

Részletesebben

Szerbia /Srbija, 24000 Subotica / Szabadka, Age Mamužića 11/I,

Szerbia /Srbija, 24000 Subotica / Szabadka, Age Mamužića 11/I, tel/fax: +381 (0) 24 / 553-801 e-mail: office@vmszorgyu, http://wwwvmszorgyu 2007 május 5/5 maj 2007 Iratszám / Ev Broj A Vajdaság Magyar Szövetség XI Közgyűlésén, 2007 május 5-én megválasztott Tanácsának

Részletesebben

8513 Mihalyhaza, Jokai u. 2. Tel./Fax.: 89/ MEGHtVO. Ertesitem, hogy a Kepviselo-testiilet

8513 Mihalyhaza, Jokai u. 2. Tel./Fax.: 89/ MEGHtVO. Ertesitem, hogy a Kepviselo-testiilet MifadCyfidza kozseg Onkormdnyzata 8513 Mihalyhaza, Jokai u. 2. E-mail: mihalvhaza@mail.globonet.hu Kepviselo-testiilet Tagjainak Hel vb en Tisztelt Kepviselo Asszony/Ur! Az illes helve: Miivelodesi Haz

Részletesebben

Број: 5. 24.03.2014. СТРАНА 128. OLDAL 2014.03.24. 5. szám

Број: 5. 24.03.2014. СТРАНА 128. OLDAL 2014.03.24. 5. szám Број: 5. 24.03.2014. СТРАНА 128. OLDAL 2014.03.24. 5. szám A népszavazásról és a népi kezdeményezésrıl szóló törvény 15. szakasz 1. bekezdésének 5. pontja és 42. szakasza (Az SZK Hiv. Közlönye, 48/94.

Részletesebben

2010. évi L. törvény. a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választásáról 1 I. FEJEZET ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK. 1.

2010. évi L. törvény. a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választásáról 1 I. FEJEZET ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK. 1. Hatály: 2014.XI.26. - 2010. évi L. törvény a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választásáról 1 I. FEJEZET ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1. A választójog 1. (1) A választópolgár a választójogát

Részletesebben

XVIII. évfolyam 18. (892.) szám Temerin, 2012. május 3. Ára 50 dinár SZAVAZZ A VMDP-RE!

XVIII. évfolyam 18. (892.) szám Temerin, 2012. május 3. Ára 50 dinár SZAVAZZ A VMDP-RE! Helyi tájékoztató hetilap e-mail: TU1995@stcable.net www.temeriniujsag.info XVIII. évfolyam 18. (892.) szám Temerin, 2012. május 3. Ára 50 dinár Májusfaállítás H étfőn este harmincadik alkalommal állítottak

Részletesebben

Број: СТРАНА 248. OLDAL szám

Број: СТРАНА 248. OLDAL szám Број: 14. 22.06.2012. СТРАНА 248. OLDAL 2012.06.22. 14. szám A helyhatósági választásokról szóló törvény 15. szakasz 1. bekezdésének 10. pontja (Az SZK Hivatalos Közlönye, 129/07., 34/10 és 54/11. sz.)

Részletesebben

V É G Z É S T hozott CSÓKA KÖZSÉGBEN A SPORT FEJLESZTÉSÉRŐL SZÓLÓ PROGRAM KIDOLGOZÁSÁT VÉGZŐ BIZOTTSÁG MEGALAKITÁSÁRÓL

V É G Z É S T hozott CSÓKA KÖZSÉGBEN A SPORT FEJLESZTÉSÉRŐL SZÓLÓ PROGRAM KIDOLGOZÁSÁT VÉGZŐ BIZOTTSÁG MEGALAKITÁSÁRÓL 73. 12. szám 414. oldal 2015.11.04. A helyi önkormányzatról szóló törvény ( SZK 119/12-es és 83/2014-es számú Hivatalos Közlönye ) Csóka község Statútuma ( Csóka község 3/11-es számú Hivatalos Lapja Letisztázott

Részletesebben

Magyar joganyagok évi L. törvény - a helyi önkormányzati képviselők és polgá 2. oldal d) lakosig 8 fő. 5. (1) A nél több lakosú

Magyar joganyagok évi L. törvény - a helyi önkormányzati képviselők és polgá 2. oldal d) lakosig 8 fő. 5. (1) A nél több lakosú Magyar joganyagok - 2010. évi L. törvény - a helyi önkormányzati képviselők és polgá 1. oldal 2010. évi L. törvény a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választásáról 1 I. FEJEZET ÁLTALÁNOS

Részletesebben

MEDINA település választási eredményei

MEDINA település választási eredményei MEDINA település választási eredményei A polgármester SZALAI LÁSZLÓ jelölt lett A települési önkormányzat tagjainak : 7 fı (,amely módosulhat a kisebbségi kedvezménnyel megválasztott képviselıkkel) Név

Részletesebben

ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐK VÁLASZTÁSA

ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐK VÁLASZTÁSA A Kúria Kvk.V..5/0/., Kvk.I..55/0/9. és Kvk.I..55/0/9. számú határozatainak melléklete A JEGYZŐKÖNYV A LISTÁS VÁLASZTÁS EREDMÉNYÉRŐL Ez a jegyzőkönyv 0 5 db listás szavazóköri jegyzőkönyv, a levélben leadott

Részletesebben

Kari Tanács Választásának Szabályzata

Kari Tanács Választásának Szabályzata SZTE FOK kari ügyrend 1. számú melléklet Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Kar Kari Tanács Választásának Szabályzata Szeged, 2019. február 7. Tartalom: I. A Kari Tanács választásának általános

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Kérte a testület határozathozatalát a napirendet illetően.

Jegyzőkönyv. Kérte a testület határozathozatalát a napirendet illetően. Jegyzőkönyv Készült: Szegvári Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. november 27-én Szegvári Közös Önkormányzati Hivatal tanácskozó termében tartott ALAKULÓ ÜLÉSÉRŐL. Jelen vannak:

Részletesebben

Tisztelt ráckevei választópolgárok!

Tisztelt ráckevei választópolgárok! Tisztelt ráckevei választópolgárok! Mindannyiunk számára újszerű lesz a vegyes választási rendszer alkalmazása, hiszen négy évvel ezelőtt még egészen más formában választottuk meg képviselőinket. Egy rövid

Részletesebben

607. Újvidék. 2010. november 25. 21. szám LXVI. évfolyam

607. Újvidék. 2010. november 25. 21. szám LXVI. évfolyam Vajdaság AT Hivatalos Lapja megjelenik szükség szerint, öt nyelven: szerb, magyar, szlovák, román és ruszin nyelven.- Kéziratokat nem küldünk vissza - Hirdetések a díjszabás szerint. Újvidék 2010. november

Részletesebben

Önkormányzati választás EREDMÉNYEK

Önkormányzati választás EREDMÉNYEK 221/2010. (X. 3.) sz. Választási Bizottság határozata 1. sz. egyéni választókerületben a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek 2010. október 3-ai helyi Érvényes szavazólapok száma: 1755 Érvénytelen

Részletesebben

Szerbiai választások 2012. Az új szerb politikai erőtér és az elmúlt egy év tanulságai, különös tekintettel a magyar érdekképviselet alakulására

Szerbiai választások 2012. Az új szerb politikai erőtér és az elmúlt egy év tanulságai, különös tekintettel a magyar érdekképviselet alakulására Herner-Kovács Eszter Szerbiai választások 2012. Az új szerb politikai erőtér és az elmúlt egy év tanulságai, különös tekintettel a magyar érdekképviselet alakulására Szerbiában 2012. május 6-án parlamenti,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 399 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2014. október 21. napján megtartott alakuló üléséről. Jelen vannak: Bodnár László polgármester Fotta Csaba Krausz Károly Csaba Sárközi

Részletesebben

Határozat. az egyéni listás települési önkormányzati képviselő választás eredményének megállapításához. A Csömöri Helyi Választási Bizottság

Határozat. az egyéni listás települési önkormányzati képviselő választás eredményének megállapításához. A Csömöri Helyi Választási Bizottság Határozat az egyéni listás települési önkormányzati képviselő választás eredményének megállapításához A Csömöri Helyi Választási Bizottság 45/2014. (X. 13.) határozata A Csömöri Helyi Választási Bizottsága

Részletesebben

YBL HÖK Választások. A 2016-os Kari Hallgatói Önkormányzati választások rendje. A KHÖK képviselőinek megválasztása

YBL HÖK Választások. A 2016-os Kari Hallgatói Önkormányzati választások rendje. A KHÖK képviselőinek megválasztása YBL HÖK Választások A 2016-os Kari Hallgatói Önkormányzati választások rendje. A KHÖK képviselőinek megválasztása A KHÖK küldöttgyűlési képviselőinek megválasztása 1. A választáson a Nemzeti Felsőoktatási

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA L. ÉVFOLYAM 5. SZÁM 2015. MÁRCIUS 17. Z E N T A Zenta község statútuma (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011. szám) 78. szakaszának 1. pontja és az iskolai sport finanszírozásának

Részletesebben

HELYI V ÁLA SZTÁSI BIZOTTSÁG 3654 Bánréve Kossuth út 24. Tel.: 48/ Fax: 48/

HELYI V ÁLA SZTÁSI BIZOTTSÁG 3654 Bánréve Kossuth út 24. Tel.: 48/ Fax: 48/ HELYI V ÁLA SZTÁSI BIZOTTSÁG 3654 Bánréve Kossuth út 24. Tel.: 48/554-900 Fax: 48/554-900 ' A Bánrévei Helyi Választási Bizottság 43/2014. (X.13.) határozata A Bánrévei Helyi Választási Bizottság a helyi

Részletesebben

Ü Z E M I T A N Á C S é s M U N K A V É D E L M I K É P V I S E L Ő K 1 V Á L A S Z T Á S A!

Ü Z E M I T A N Á C S é s M U N K A V É D E L M I K É P V I S E L Ő K 1 V Á L A S Z T Á S A! 1. sz. Melléklet A Választási Bizottság hirdetménye Ü Z E M I T A N Á C S é s M U N K A V É D E L M I K É P V I S E L Ő K 1 V Á L A S Z T Á S A! A... üzemi tanácsának és munkavédelmi képviselők megválasztására

Részletesebben

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ АДА

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ АДА СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ АДА ADA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ГОДИНА XLVIII БРОЈ 34. XLVIII. ÉVFOLYAM 34. SZÁM 159./ UKUPNI REZULTATI IZBORA ZA ČLANOVE SAVETA DRUGE MESNE ZAJEDNICE ADA NA DAN 08. 11. 2015. GODINE

Részletesebben

SZENTTAMÁS KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA Év XLIX Szenttamás, Szám: 11. Szükség szerinti kiadmány 123. A helyi önkormányzati törvény 46. És 59. Ci

SZENTTAMÁS KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA Év XLIX Szenttamás, Szám: 11. Szükség szerinti kiadmány 123. A helyi önkormányzati törvény 46. És 59. Ci SZENTTAMÁS KÖZSÉG HVATALOS LAPJA Év XLX Szenttamás, 05.07.2016. Szám: 11. Szükség szerinti kiadmány 123. A helyi önkormányzati törvény 46. És 59. Cikkelye szerint ( Szerb Köztársaság Hivatalos Közlönye,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V N A P I R E N D

J E G Y Z Ő K Ö N Y V N A P I R E N D Bezi Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Bezi, Szabadság u.59. 10/2010. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Bezi Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2010. október 14-én 17. 00 órakor a Bezi

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA LI. ÉVFOLYAM, 6. SZÁM 2016. ÁPRILIS 12. Z E N T A 60. Zenta község statútuma (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011. sz.) 78. szakaszának 1. pontja és a falusi sport finanszírozásának

Részletesebben

Választásra jogosultak száma (fő)

Választásra jogosultak száma (fő) Tisztelt Választópolgárok! Kedves Zsombóiak! 2018. április 8-án településünkön is Országgyűlési Képviselő választást tartottak. A választási törvény alapján az országgyűlési választás egy fordulós volt.

Részletesebben

Ismét Gusztony a polgármester. Várakozáson felül. Köszönjük a támogatást! XX. évfolyam 12. (990.) szám Temerin, 2014. március 20.

Ismét Gusztony a polgármester. Várakozáson felül. Köszönjük a támogatást! XX. évfolyam 12. (990.) szám Temerin, 2014. március 20. Helyi tájékoztató hetilap e-mail: TU1995@stcable.net www.temeriniujsag.info XX. évfolyam 12. (990.) szám Temerin, 2014. március 20. Ára 50 dinár VMSZ Várakozáson felül Pásztor István, a VMSZ elnöke röviddel

Részletesebben

v é g z é s t : I n d o k o l á s :

v é g z é s t : I n d o k o l á s : A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bíróság a Ügyvédi Iroda (képviselő címe, ügyintéző: dr. Sz. A. ügyvéd) által képviselt K. Zs. Cs.-né (kérelmező címe) kérelmezőnek, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Területi

Részletesebben

A Taktaharkányi Helyi Választási Bizottság

A Taktaharkányi Helyi Választási Bizottság A Taktaharkányi Helyi Választási Bizottság 422014.(X.12.) határozata A Taktaharkányi Helyi Választási Bizottság a helyi önkormányzati képviselők 2014. október 12. napjára kitűzött általános választásán

Részletesebben

Európai parlamenti választás június 7-én - Amit tudni érdemes -

Európai parlamenti választás június 7-én - Amit tudni érdemes - Európai parlamenti választás 2009. június 7-én - Amit tudni érdemes - Az Európai Unió országaiban 2009. június 4. és 7. között - Magyarországon minden bizonnyal június 7-én - választják meg az Európai

Részletesebben

II. fejezet A választók nyilvántartása

II. fejezet A választók nyilvántartása 1990. évi LXIV. törvény a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választásáról I. fejezet A választójog 1. (1) A választópolgár a választójogát szabad elhatározása alapján gyakorolja. (2) A választópolgár

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLVII. ÉVFOLYAM 27. SZÁM 2012. OKTÓBER 17. ZENTA 203. A helyi önkormányzatokról szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 129/2007. szám) 56. szakasza, az állami szervekben létesített munkaviszonyról szóló

Részletesebben

Országgyűlési képviselők választása évi CCIII. törvény

Országgyűlési képviselők választása évi CCIII. törvény Egyéb Megüresedett sorsa Eredmény megállapítása Szavazás Jelölt- és listaállítás Mandátumok száma Országgyűlési k választása 2011. évi CCIII. törvény összesen 199 106 egyéni választókerületben (EVK) Indulni

Részletesebben

Önkormányzati Választások Polgármester jelöltek. Elekes Balázs Lehet Más A Politika ,81%

Önkormányzati Választások Polgármester jelöltek. Elekes Balázs Lehet Más A Politika ,81% Önkormányzati Választások 2010. Polgármester jelöltek Név Párt Összesen 1.szavazókör 2. szavazókör 3. szavazókör 4. szavazókör 5. szavazókör 6. szavazókör 7. szavazókör 8. szavazókör 9. szavazókör 10.

Részletesebben

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 1 Година XXXIV 19. фебруар г., Бачка Топола

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 1 Година XXXIV 19. фебруар г., Бачка Топола СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА HIVATALOS LAPJA Број 1 Година XXXIV 19. фебруар 2002. г., Бачка Топола XXXIV. évfolyam 1. szám Topolya, 2002. február 19. Број 1. 19.02. 2002. СТРАНА 1. OLDAL 2002.02.19.

Részletesebben

A Községi Tanács 22./rendes/ ülése September. JEGYZŐKÖNYV A KÖZSÉGI TANÁCS 13. /levelező/ ÜLÉSÉRŐL ( )

A Községi Tanács 22./rendes/ ülése September. JEGYZŐKÖNYV A KÖZSÉGI TANÁCS 13. /levelező/ ÜLÉSÉRŐL ( ) A Községi Tanács 22./rendes/ ülése 2018. September JEGYZŐKÖNYV A KÖZSÉGI TANÁCS 13. /levelező/ ÜLÉSÉRŐL (2018. 08. 21.) AZ ANYAGOT KÉSZÍTETTE: Jasna Bračič Szabó ELŐTERJESZTŐ: A Község polgármestere Z

Részletesebben

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 4 Година XXXXI 12. март г., Бачка Топола

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 4 Година XXXXI 12. март г., Бачка Топола СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA Број 4 Година XXXXI 12. март 2009. г., Бачка Топола XXXX évfolyam 4. szám, 2009. március 12. Broј 4. 12.03.2009. СТРАНА 59. OLDAL 2009.03.12. 4.

Részletesebben

ÖNKORMÁNYZATI VÁLASZTÁSI TÁJÉKOZTATÓ TISZTELT VÁLASZTÓPOLGÁR!

ÖNKORMÁNYZATI VÁLASZTÁSI TÁJÉKOZTATÓ TISZTELT VÁLASZTÓPOLGÁR! ÖNKORMÁNYZATI VÁLASZTÁSI TÁJÉKOZTATÓ TISZTELT VÁLASZTÓPOLGÁR! A Magyar Köztársaság Elnökének döntése alapján 2006. október 1- jén ismét települési önkormányzati képviselők, polgármesterek és megyei közgyűlési

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A MAGISZ március 28.-i közgyűléséről. Helyszín: Agrárgazdasági Kutatóintézet földszinti tanácsterme. Budapest, Zsil u 3-5.

Jegyzőkönyv. A MAGISZ március 28.-i közgyűléséről. Helyszín: Agrárgazdasági Kutatóintézet földszinti tanácsterme. Budapest, Zsil u 3-5. Jegyzőkönyv A MAGISZ 2014. március 28.-i közgyűléséről Helyszín: Agrárgazdasági Kutatóintézet földszinti tanácsterme. Budapest, Zsil u 3-5. Jelen vannak: 2 jelenléti ív. (mellékelve) 18 szavazásra jogosult

Részletesebben

CSOPORTALKOTÓ KÁRTYÁK

CSOPORTALKOTÓ KÁRTYÁK 1. melléklet CSPRTALKTÓ KÁRTYÁK ÖNKRMÁNYZAT ÖNKRMÁNYZAT ÖNKRMÁNYZAT PLGÁRMESTER PLGÁRMESTER KÉPVISELŐ KÉPVISELŐ KÉPVISELŐ VÁLASZTÁS VÁLASZTÁS ÖNKRMÁNYZAT ÖNKRMÁNYZAT PLGÁRMESTER PLGÁRMESTER PLGÁRMESTER

Részletesebben

Kihirdetve: október 4. dr. Papolczy Antal

Kihirdetve: október 4. dr. Papolczy Antal 74/2010. (X. 04.) számú HVB határozat október 3-i helyi önkormányzati képviselő és polgármesterek választásán Isaszeg polgármester választás eredményét az alábbiak szerint állapítja meg: A polgármester

Részletesebben

3. szám 26. oldal

3. szám 26. oldal 3. szám 26. oldal 2014.04.15. 11. CSÓKA KÖZSÉG SZOCIÁLIS MUNKAÜGYI KÖZPONTJA 2013-AS ÉVI MUNKAJELENTÉSÉNEK ELFOGADÁSÁRÓL ELFOGADJUK észrevétel nélkül, Csóka község Szociális Munkaügyi Központja 2013-as

Részletesebben

Jegyzőkönyv Önkormányzat Söpte Képviselőtestületének november 7-én tartott üléséről

Jegyzőkönyv Önkormányzat Söpte Képviselőtestületének november 7-én tartott üléséről Jegyzőkönyv Önkormányzat Söpte Képviselőtestületének 2014. november 7-én tartott üléséről 45/2014. képviselőtestületei határozat: szavazatszámláló ad hoc bizottság létrehozása 1 Jegyzőkönyv Készült: Önkormányzat

Részletesebben

Bucsa Község Önkormányzata Bucsa, Kossuth tér 6. M E G H Í V Ó

Bucsa Község Önkormányzata Bucsa, Kossuth tér 6.   M E G H Í V Ó Bucsa Község Önkormányzata 5527. Bucsa, Kossuth tér 6. E-mail: bucsa@bucsa.hu M E G H Í V Ó nyilvános alakuló ülését 2014. október 20-án (hétfőn) 15 00 órára összehívom, melyre tisztelettel meghívom. Az

Részletesebben

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. L. évfolyam 26. Szám Topolya, november 23.

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. L. évfolyam 26. Szám Topolya, november 23. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА HIVATALOS LAPJA Број 26 Година L 23. новембар 2018. г., Бачка Топола L. évfolyam 26. Szám, 2018. november 23. Број 26. 23.11.2018. СТРАНА 1068. OLDAL 2018.11.23. 26.

Részletesebben

Határozat. a települési nemzetiségi önkormányzati képviselő választás eredményének megállapításához. A Csömöri Helyi Választási Bizottság

Határozat. a települési nemzetiségi önkormányzati képviselő választás eredményének megállapításához. A Csömöri Helyi Választási Bizottság Határozat a települési nemzetiségi önkormányzati képviselő választás eredményének megállapításához A Csömöri Helyi Választási Bizottság 47/2014. (X.13.) határozata A Csömöri Helyi Választási Bizottság

Részletesebben

Az Európai Parlament tagjainak évi választása. Tájékoztató adatok az előzetes eredményről (gyorsjelentés) június 7.

Az Európai Parlament tagjainak évi választása. Tájékoztató adatok az előzetes eredményről (gyorsjelentés) június 7. Az Európai Parlament tagjainak 2009. évi választása Tájékoztató adatok az előzetes eredményről (gyorsjelentés) 2009. június 7. Készült: 2009. június 7. ELŐSZÓ Magyarország választópolgárai 2009. június

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLVI. ÉVFOLYAM 2. SZÁM 2011. FEBRUÁR 17. Z E N T A 2. A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009., 73/2010. sz. és 101/2010.sz.) 85. szakaszának 2. bekezdése, valamint

Részletesebben

A TANÁCS 2007/150/KKBP KÖZÖS ÁLLÁSPONTJA

A TANÁCS 2007/150/KKBP KÖZÖS ÁLLÁSPONTJA 2007.3.6. Az Európai Unió Hivatalos Lapja L 66/21 III (Az EU-Szerződés alapján elfogadott jogi aktusok) AZ EU-SZERZŐDÉS V. CÍME ALAPJÁN ELFOGADOTT JOGI AKTUSOK A TANÁCS 2007/150/KKBP KÖZÖS ÁLLÁSPONTJA

Részletesebben

Važna napomena: Fontos megjegyzés:

Važna napomena: Fontos megjegyzés: Važna napomena: Prevod ovog propisa, odnosno akta sa srpskog jezika na mađarski _jezik, omogućila je Misija Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju u Republici Srbiji (dalje: Misija OEBS u Srbiji)

Részletesebben

ADA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJÁNAK ÉVI TARTALOMJEGYZÉKE. Sorszám Tartalom Szám/oldal

ADA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJÁNAK ÉVI TARTALOMJEGYZÉKE. Sorszám Tartalom Szám/oldal ADA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJÁNAK 2008. ÉVI TARTALOMJEGYZÉKE Sorszám Tartalom Szám/oldal 16 A HELYI KOMMUNÁLIS ILLETÉKEK ÁRJEGYZÉKÉBEN SZEREPLŐ DINÁRÉRTÉKEK ÖSSZEHANGOLÁSA 4/35 35 A MOHOLI HELYI KÖZÖSSÉG ALAPSZABÁLYZATA

Részletesebben

Kulsovat Kozseg O nko r m an y z at a 9532 Kulsovat, Kossuth u. 70. Tel: 89/342-090; 20/418-8690 Fax.: 89/342-090 e-mail: pmkvat@gmail.

Kulsovat Kozseg O nko r m an y z at a 9532 Kulsovat, Kossuth u. 70. Tel: 89/342-090; 20/418-8690 Fax.: 89/342-090 e-mail: pmkvat@gmail. Kepviselo-testulet tagjainak H e 1 yb en Kulsovat Kozseg O nko r m an y z at a 9532 Kulsovat, Kossuth u. 70. Tel: 89/342-090; 20/418-8690 Fax.: 89/342-090 e-mail: pmkvat@gmail.com Tisztelt Kepviselo Asszony/Ur!

Részletesebben

A NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK VÁLASZTÁSI SZABÁLYZATA

A NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK VÁLASZTÁSI SZABÁLYZATA Hatály: 2019. február 1-jétől A NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA I. KÖTET SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI REND 8. számú melléklet A NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK VÁLASZTÁSI

Részletesebben

HELYI VÁLASZTÁSI BIZOTTSÁG 3630 Putnok, Kossuth út 5. Tel.: 48/530-010 Fax: 48/530-054

HELYI VÁLASZTÁSI BIZOTTSÁG 3630 Putnok, Kossuth út 5. Tel.: 48/530-010 Fax: 48/530-054 HELYI VÁLASZTÁSI BIZOTTSÁG 3630 Putnok, Kossuth út 5. Tel.: 48/530-010 Fax: 48/530-054 A Putnoki Helyi Választási Bizottság 55/2014. (X.13.) határozata A Putnoki Helyi Választási Bizottság roma nemzetiségi

Részletesebben

Nagyberény Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 8/2005. (VIII.3.) számú rendelete A HELYI NÉPSZAVAZÁSRÓL ÉS NÉPI KEZDEMÉNYEZÉSRŐL

Nagyberény Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 8/2005. (VIII.3.) számú rendelete A HELYI NÉPSZAVAZÁSRÓL ÉS NÉPI KEZDEMÉNYEZÉSRŐL Nagyberény Község Önkormányzata Képviselő-testületének 8/2005. (VIII.3.) számú rendelete A HELYI NÉPSZAVAZÁSRÓL ÉS NÉPI KEZDEMÉNYEZÉSRŐL A helyi önkormányzatokról szóló 1990. évi LXV. Törvény / továbbiakban:

Részletesebben

A április 24-i szerbiai választások

A április 24-i szerbiai választások A 2016. április 24-i szerbiai választások 2016. április 24-én Szerbiában előrehozott köztársasági és a négy éves mandátum lejártát követően rendes tartományi és helyi önkormányzati választásokat tartottak.

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA L. ÉVFOLYAM 22. SZÁM 2015. SZEPTEMBER 18. Z E N T A 137. A mezőgazdasági földterületről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 62/06., 69/08. és 41/09. szám) 64. szakaszának

Részletesebben

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 9 Година XXXXI 18. септембар г., Бачка Топола

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 9 Година XXXXI 18. септембар г., Бачка Топола СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA Број 9 Година XXXXI 18. септембар 2009. г., Бачка Топола XXXXI. Évfolyam 9. szám, 2009. szeptember 18. Број 9. 18.09.2009. СТРАНА 2. OLDAL 2009.09.18.

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLIII. ÉVFOLYAM 3. SZÁM 2008. MÁRCIUS 25. Z E N T A 13. A helyhatósági választásokról szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 129/2007. szám) 15. szakasza 1. bekezdésének 2. pontja alapján a Zentai Községi

Részletesebben

A Községi Tanács 2./rendes/ ülése Január. A KÖZSÉGI TANÁCS 1./rendes/ ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE ( )

A Községi Tanács 2./rendes/ ülése Január. A KÖZSÉGI TANÁCS 1./rendes/ ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE ( ) A Községi Tanács 2./rendes/ ülése 2019. Január A KÖZSÉGI TANÁCS 1./rendes/ ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE (2018.12.14.) AZ ANYAGOT ELKÉSZÍTETTE: Községi Igazgatósság INDITVÁNYOZÓ: Župan Polgármester J E G Y Z Ő

Részletesebben

Választási Szabályzat

Választási Szabályzat ZRÍNYI MIKLÓS NEMZETVÉDELMI EGYETEM 5.sz. melléklet a 1164 / 115.ZMNE számhoz 1.sz. példány Választási Szabályzat - 2007 - Bevezető A Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem (a továbbiakban: Egyetem) szenátusa

Részletesebben

Újvidék. 2008. június 16. 14. szám LXIV. évfolyam

Újvidék. 2008. június 16. 14. szám LXIV. évfolyam Vajdaság AT Hivatalos Lapja megjelenik szükség szerint, öt nyelven: szerb, magyar, szlovák, román és ruszin nyelven.- Kéziratokat nem küldünk vissza - Hirdetések a díjszabás szerint. Újvidék 2008. június

Részletesebben

TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA. XLIX. évfolyam 10. Szám Topolya, június 01.

TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA. XLIX. évfolyam 10. Szám Topolya, június 01. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА HIVATALOS LAPJA Број 10 Година XLIX 01. јун 2017. г., Бачка Топола XLIX. évfolyam 10. Szám, 2017. június 01. Број 10. 01.06.2017. СТРАНА 664. OLDAL 2017.06.01. 10. szám

Részletesebben

Az ülést a Zentai Községi Képviselő-testület Nagytermében tartjuk 08,00 órai kezdettel. NAPIRENDI JAVASLAT:

Az ülést a Zentai Községi Képviselő-testület Nagytermében tartjuk 08,00 órai kezdettel. NAPIRENDI JAVASLAT: Szerb Köztársaság Szám: 3/2016-I Kelt: 2016. július 15-én statútumának (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011. szám) 48. szakasza és a Zentai Községi Képviselő-testület Ügyrendjének (Zenta Község Hivatalos

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLVIII. ÉVFOLYAM 3. SZÁM 2013. MÁRCIUS 5. Z E N T A 48. Zenta község statútuma (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011. sz.) 78. szakaszának 1. pontja és a sportösztöndíjak odaítéléséről szóló szabályzat

Részletesebben