Az ülést a Zentai Községi Képviselő-testület Nagytermében tartjuk 08,00 órai kezdettel. NAPIRENDI JAVASLAT:

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Az ülést a Zentai Községi Képviselő-testület Nagytermében tartjuk 08,00 órai kezdettel. NAPIRENDI JAVASLAT:"

Átírás

1 Szerb Köztársaság Szám: 3/2016-I Kelt: július 15-én statútumának (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011. szám) 48. szakasza és a Zentai Községi Képviselő-testület Ügyrendjének (Zenta Község Hivatalos Lapja, 12/2008., 30/2012. és 03/2015. szám) 75. szakasza alapján JÚLIUS 18-ÁRA ÖSSZEHÍVOM A ZENTAI KÖZSÉGI KÉPVISELŐ-TESTÜLET 3. RENDKÍVÜLI ÜLÉSÉT Az ülést a Zentai Községi Képviselő-testület Nagytermében tartjuk 08,00 órai kezdettel. NAPIRENDI JAVASLAT: 1. A Zentai Községi Képviselő-testület képviselőinek ünnepélyes nyilatkozattétele, 2. A Költségvetési és Pénzügyi Bizottság megalakításáról szóló határozatjavaslat megvitatása, 3. A Gazdasági és Helyi Gazdaság-fejlesztési Bizottság megalakításáról szóló határozatjavaslat megvitatása, 4. A Városrendezési, Lakásügyi-kommunális és Ökológiai Bizottság megalakításáról szóló határozatjavaslat megvitatása, 5. A Statútum- és Normatívügyi Bizottság megalakításáról szóló határozatjavaslat megvitatása, 6. Az Oktatás- és Sportügyi Bizottság megalakításáról szóló határozatjavaslat megvitatása, 7. Az Egészségügyi és Szociálpolitikai Bizottság megalakításáról szóló határozatjavaslat megvitatása, 8. A Művelődés- és Tájékoztatásügyi Bizottság megalakításáról szóló határozatjavaslat megvitatása, 9. A Káder-, Mandátumügyi és Mentelmi Bizottság megalakításáról szóló határozatjavaslat megvitatása, 10. A Folyamodvány- és Panaszügyi Bizottság megalakításáról szóló határozatjavaslat megvitatása,

2 Javaslat A helyi önkormányzatról szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 129/2007. és 83/2014. szám másik törvény) 36. szakasza és statútumának (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011. szám) 52. szakasza alapján a július 18-án tartott ülésén meghozta az alábbi H A T Á R O Z A T O T A KÖLTSÉGVETÉSI ÉS PÉNZÜGYI BIZOTTSÁG MEGALAKÍTÁSÁRÓL I. A Képviselő-testület megalakítja a költségvetési és pénzügyi bizottságot, az alábbi összetételben: 1. RÁC SZABÓ MÁRTA, zentai, Március 8. utca 11. szám alatti lakos - a bizottság elnöke 2. BATA PÁL, zentai, Szkopjei utca 3. szám alatti lakos - a bizottság tagja 3. HORTI BÉLA, zentai, Kossuth Lajos sz. n. cím alatti lakos - a bizottság tagja 4. VUKANIĆ RADOMIR, zentai, dr. Zoran Đinđić sétány 6. szám alatti lakos- a bizottság tagja 5. BERZE GIZELLA, zentai, Radnóti Miklós utca 33. szám alatti lakos - a bizottság tagja II. A kinevezett személyek mandátuma négy évig, illetve a Zentai Községi Képviselő-testületi képviselők mandátumának lejártáig tart. III. Jelen határozat a meghozatalának napján lép hatályba, és közzé kell tenni Zenta Község Hivatalos Lapjában. Szerb Köztársaság Szám: /2016-I Kelt: július 18. I n d o k o l á s statútumának (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011. szám) 50. szakasza alapján a községi képviselő-testület állandó munkatestületeket bizottságokat, vagy időszakos munkatestületeket bizottságokat alapít a hatáskörébe tartozó kérdések megvitatása céljából. A munkatestületek véleményezik a községi képviselő-testület által meghozandó jogszabály- és rendeletjavaslatokat, valamint a jelen statútumban és a képviselő-testület ügyrendjében megállapított egyéb feladatokat is ellátnak. A munkatestületeknek elnöke és meghatározott számú tagja van.

3 statútumának (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011. szám) 52. szakasza alapján az állandó munkatestületek tagjait a községi képviselő-testület választja meg és menti fel képviselői csoportok javaslatára. Az állandó munkatestület elnökét és tagjait a képviselő-testületi tagok mellet az állampolgárok köréből is lehet választani, akik érvényesültek a területen, amelyre a munkatestületet alakítják. Egy képviselő legtöbb két állandó munkatestület tagja lehet. A Zentai Községi Képviselő-testület Ügyrendjének (Zenta Község Hivatalos Lapja, 12/2008. és 83/2014. szám másik törvény) 53. szakasza értelmében az állandó és időszakos munkatestületek összetételébe a képviselő-testületben való képviseltségükkel arányosan képviselők, valamint egy bizonyos tevékenység hatalmi szerven kívüli szakértői választhatók. A munkatestületek összetételét a képviselő-testület elnöke a képviselőcsoportok képviselőivel való előzetes egyeztetést követően javasolja. A Zentai Községi Képviselő-testület költségvetési és pénzügyi bizottság megalakítására irányuló javaslatának megvitatását követően a rendelkező rész szerinti határozatot hozta.

4 Javaslat A helyi önkormányzatról szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 129/2007. és 83/2014. szám másik törvény) 36. szakasza és statútumának (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011. szám) 52. szakasza alapján a július 18-án tartott ülésén meghozta az alábbi H A T Á R O Z A T O T A GAZDASÁGI ÉS HELYI GAZDASÁG-FEJLESZTÉSI BIZOTTSÁG MEGALAKÍTÁSÁRÓL I. A Képviselő-testület megalakítja a gazdasági és helyi gazdaság-fejlesztési bizottságot, az alábbi összetételben: 1. FARAGO BOJAN, zentai, Szűcs utca 17. szám alatti lakos - a bizottság elnöke 2. SZTANTITY SZEBASZTIÁN, zentai, Vojislav Ilić utca 27. szám alatti lakos- a bizottság tagja 3. MOLNÁR CSIKÓS JÓZSEF, zentai, Rákóczi utca 2/a. szám alatti lakos- a bizottság tagja 4. RÁCZ SZABÓ LÁSZLÓ, zentai, Miloš Obilić utca 5. szám alatti lakos - a bizottság tagja 5. TÖRTEI SZILÁRD, zentai, Branislav Nušić utca 19a. szám alatti lakos - a bizottság tagja II. A kinevezett személyek mandátuma négy évig, illetve a Zentai Községi Képviselő-testületi képviselők mandátumának lejártáig tart. III. Jelen határozat a meghozatalának napján lép hatályba, és közzé kell tenni Zenta Község Hivatalos Lapjában. Szerb Köztársaság Szám: /2016-I Kelt: július 18. I n d o k o l á s statútumának (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011. szám) 50. szakasza alapján a községi képviselő-testület állandó munkatestületeket bizottságokat, vagy időszakos munkatestületeket bizottságokat alapít a hatáskörébe tartozó kérdések megvitatása céljából. A munkatestületek véleményezik a községi képviselő-testület által meghozandó jogszabály- és rendeletjavaslatokat, valamint a jelen statútumban és a képviselő-testület ügyrendjében megállapított egyéb feladatokat is ellátnak. A munkatestületeknek elnöke és meghatározott számú tagja van. statútumának (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011. szám) 52. szakasza alapján az állandó munkatestületek tagjait a községi képviselő-testület választja meg és menti fel képviselői csoportok javaslatára.

5 Az állandó munkatestület elnökét és tagjait a képviselő-testületi tagok mellet az állampolgárok köréből is lehet választani, akik érvényesültek a területen, amelyre a munkatestületet alakítják. Egy képviselő legtöbb két állandó munkatestület tagja lehet. A Zentai Községi Képviselő-testület Ügyrendjének (Zenta Község Hivatalos Lapja, 12/2008. és 83/2014. szám másik törvény) 53. szakasza értelmében az állandó és időszakos munkatestületek összetételébe a képviselő-testületben való képviseltségükkel arányosan képviselők, valamint egy bizonyos tevékenység hatalmi szerven kívüli szakértői választhatók. A munkatestületek összetételét a képviselő-testület elnöke a képviselőcsoportok képviselőivel való előzetes egyeztetést követően javasolja. A Zentai Községi Képviselő-testület gazdasági és helyi gazdaság-fejlesztési bizottság megalakítására irányuló javaslatának megvitatását követően a rendelkező rész szerinti határozatot hozta.

6 Javaslat A helyi önkormányzatról szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 129/2007. és 83/2014. szám másik törvény) 36. szakasza és statútumának (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011. szám) 52. szakasza alapján a július 18-án tartott ülésén meghozta az alábbi H A T Á R O Z A T O T A VÁROSRENDEZÉSI, LAKÁSÜGYI-KOMMUNÁLIS ÉS ÖKOLÓGIAI BIZOTTSÁG MEGALAKÍTÁSÁRÓL I. A Képviselő-testület megalakítja a városrendezési, lakásügyi-kommunális és ökológiai bizottságot, az alábbi összetételben: 1. VATAI ZSUZSANNA, zentai, Petőfi Sándor utca 7a. szám alatti lakos - a bizottság elnöke 2. VARGA PERTICS MÁRTA, zentai, Đeno Branovački utca 22. szám alatti lakos - a bizottság tagja 3. FÖLDI MÓNIKA, zentai, Kossuth Lajos utca sz. n. cím alatti lakos - a bizottság tagja 4. BOROSGYEVI ZOLTÁN, zentai, Kukucska 1/3. szám alatti lakos - a bizottság tagja 5. KÁLMÁN RÓBERT, zentai, Tornyosi út 7. szám alatti lakos - a bizottság tagja II. A kinevezett személyek mandátuma négy évig, illetve a Zentai Községi Képviselő-testületi képviselők mandátumának lejártáig tart. III. Jelen határozat a meghozatalának napján lép hatályba, és közzé kell tenni Zenta Község Hivatalos Lapjában. Szerb Köztársaság Szám: /2016-I Kelt: július 18. I n d o k o l á s statútumának (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011. szám) 50. szakasza alapján a községi képviselő-testület állandó munkatestületeket bizottságokat, vagy időszakos munkatestületeket bizottságokat alapít a hatáskörébe tartozó kérdések megvitatása céljából. A munkatestületek véleményezik a községi képviselő-testület által meghozandó jogszabály- és rendeletjavaslatokat, valamint a jelen statútumban és a képviselő-testület ügyrendjében megállapított egyéb feladatokat is ellátnak. A munkatestületeknek elnöke és meghatározott számú tagja van.

7 statútumának (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011. szám) 52. szakasza alapján az állandó munkatestületek tagjait a községi képviselő-testület választja meg és menti fel képviselői csoportok javaslatára. Az állandó munkatestület elnökét és tagjait a képviselő-testületi tagok mellet az állampolgárok köréből is lehet választani, akik érvényesültek a területen, amelyre a munkatestületet alakítják. Egy képviselő legtöbb két állandó munkatestület tagja lehet. A Zentai Községi Képviselő-testület Ügyrendjének (Zenta Község Hivatalos Lapja, 12/2008. és 83/2014. szám másik törvény) 53. szakasza értelmében az állandó és időszakos munkatestületek összetételébe a képviselő-testületben való képviseltségükkel arányosan képviselők, valamint egy bizonyos tevékenység hatalmi szerven kívüli szakértői választhatók. A munkatestületek összetételét a képviselő-testület elnöke a képviselőcsoportok képviselőivel való előzetes egyeztetést követően javasolja. A Zentai Községi Képviselő-testület városrendezési, lakásügyi-kommunális és ökológiai bizottság megalakítására irányuló javaslatának megvitatását követően a rendelkező rész szerinti határozatot hozta.

8 Javaslat A helyi önkormányzatról szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 129/2007. és 83/2014. szám másik törvény) 36. szakasza és statútumának (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011. szám) 52. szakasza alapján a július 18-án tartott ülésén meghozta az alábbi H A T Á R O Z A T O T A STATÚTUM- ÉS NORMATÍVÜGYI BIZOTTSÁG MEGALAKÍTÁSÁRÓL I. A Képviselő-testület megalakítja a statútum- és normatívügyi bizottságot, az alábbi összetételben: 1. BOLJANOVIĆ DRAGUTIN, zentai, Fő utca 4. szám alatti lakos - a bizottság elnöke 2. JANKOVICS ROLAND, zentai, Kukucska 1/4. szám alatti lakos - a bizottság tagja 3. SZEGEDINSZKI IGOR, zentai, Új sor 35. szám alatti lakos - a bizottság tagja 4. BORBÉLY FERENC, zentai, Miloš Obilić utca 44. szám alatti lakos - a bizottság tagja 5. HEVÉR ÉVA, zentai, Arany János utca 25. szám alatti lakos - a bizottság tagja 6. ZSOLDOS FERENC, zentai, Szép utca 15. szám alatti lakos - a bizottság tagja 7. ZEC BORIS, zentai, Boško Jugović utca 12. szám alatti lakos - a bizottság tagja II. A kinevezett személyek mandátuma négy évig, illetve a Zentai Községi Képviselő-testületi képviselők mandátumának lejártáig tart. III. Jelen határozat a meghozatalának napján lép hatályba, és közzé kell tenni Zenta Község Hivatalos Lapjában. Szerb Köztársaság Szám: /2016-I Kelt: július 18. I n d o k o l á s statútumának (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011. szám) 50. szakasza alapján a községi képviselő-testület állandó munkatestületeket bizottságokat, vagy időszakos munkatestületeket bizottságokat alapít a hatáskörébe tartozó kérdések megvitatása céljából. A munkatestületek véleményezik a községi képviselő-testület által meghozandó jogszabály- és rendeletjavaslatokat, valamint a jelen statútumban és a képviselő-testület ügyrendjében megállapított egyéb feladatokat is ellátnak. A munkatestületeknek elnöke és meghatározott számú tagja van. statútumának (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011. szám) 52. szakasza alapján az állandó munkatestületek tagjait a községi képviselő-testület választja meg és menti fel képviselői csoportok javaslatára.

9 Az állandó munkatestület elnökét és tagjait a képviselő-testületi tagok mellet az állampolgárok köréből is lehet választani, akik érvényesültek a területen, amelyre a munkatestületet alakítják. Egy képviselő legtöbb két állandó munkatestület tagja lehet. A Zentai Községi Képviselő-testület Ügyrendjének (Zenta Község Hivatalos Lapja, 12/2008. és 83/2014. szám másik törvény) 53. szakasza értelmében az állandó és időszakos munkatestületek összetételébe a képviselő-testületben való képviseltségükkel arányosan képviselők, valamint egy bizonyos tevékenység hatalmi szerven kívüli szakértői választhatók. A munkatestületek összetételét a képviselő-testület elnöke a képviselőcsoportok képviselőivel való előzetes egyeztetést követően javasolja. A Zentai Községi Képviselő-testület statútum- és normatívügyi bizottság megalakítására irányuló javaslatának megvitatását követően a rendelkező rész szerinti határozatot hozta.

10 Javaslat A helyi önkormányzatról szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 129/2007. és 83/2014. szám másik törvény) 36. szakasza és statútumának (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011. szám) 52. szakasza alapján a július 18-án tartott ülésén meghozta az alábbi H A T Á R O Z A T O T AZ OKTATÁS- ÉS SPORTÜGYI BIZOTTSÁG MEGALAKÍTÁSÁRÓL I. A Képviselő-testület megalakítja az oktatás- és sportügyi bizottságot, az alábbi összetételben: 1. PÓSA SOÓS TEODÓRA, bogarasi, Testvériség Egység utca 1. szám alatti lakos- a bizottság elnöke 2. MÁTÉ MÓNIKA, zentai, Horti István utca 14. szám alatti lakos - a bizottság tagja 3. PLATIŠA MILAN, zentai, Szent Száva utca 2. szám alatti lakos - a bizottság tagja 4. ROMAKOV IGOR, zentai, gróf Batthyány Lajos utca 87. szám alatti lakos - a bizottság tagja 5. PINTÉR ATTILA, zentai, Lev Tolsztoj utca 8. szám alatti lakos - a bizottság tagja II. A kinevezett személyek mandátuma négy évig, illetve a Zentai Községi Képviselő-testületi képviselők mandátumának lejártáig tart. III. Jelen határozat a meghozatalának napján lép hatályba, és közzé kell tenni Zenta Község Hivatalos Lapjában. Szerb Köztársaság Szám: /2016-I Kelt: július 18. I n d o k o l á s statútumának (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011. szám) 50. szakasza alapján a községi képviselő-testület állandó munkatestületeket bizottságokat, vagy időszakos munkatestületeket bizottságokat alapít a hatáskörébe tartozó kérdések megvitatása céljából. A munkatestületek véleményezik a községi képviselő-testület által meghozandó jogszabály- és rendeletjavaslatokat, valamint a jelen statútumban és a képviselő-testület ügyrendjében megállapított egyéb feladatokat is ellátnak. A munkatestületeknek elnöke és meghatározott számú tagja van. statútumának (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011. szám) 52. szakasza alapján az állandó munkatestületek tagjait a községi képviselő-testület választja meg és menti fel képviselői csoportok javaslatára.

11 Az állandó munkatestület elnökét és tagjait a képviselő-testületi tagok mellet az állampolgárok köréből is lehet választani, akik érvényesültek a területen, amelyre a munkatestületet alakítják. Egy képviselő legtöbb két állandó munkatestület tagja lehet. A Zentai Községi Képviselő-testület Ügyrendjének (Zenta Község Hivatalos Lapja, 12/2008. és 83/2014. szám másik törvény) 53. szakasza értelmében az állandó és időszakos munkatestületek összetételébe a képviselő-testületben való képviseltségükkel arányosan képviselők, valamint egy bizonyos tevékenység hatalmi szerven kívüli szakértői választhatók. A munkatestületek összetételét a képviselő-testület elnöke a képviselőcsoportok képviselőivel való előzetes egyeztetést követően javasolja. A Zentai Községi Képviselő-testület oktatás- és sportügyi bizottság megalakítására irányuló javaslatának megvitatását követően a rendelkező rész szerinti határozatot hozta.

12 Javaslat A helyi önkormányzatról szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 129/2007. és 83/2014. szám másik törvény) 36. szakasza és statútumának (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011. szám) 52. szakasza alapján a július 18-án tartott ülésén meghozta az alábbi H A T Á R O Z A T O T AZ EGÉSZSÉGÜGYI ÉS SZOCIÁLPOLITIKAI BIZOTTSÁG MEGALAKÍTÁSÁRÓL I. A Képviselő-testület megalakítja az egészségügyi és szociálpolitikai bizottságot, az alábbi összetételben: 1. DR. SURJÁN GUSZTÁV, zentai, Maxim Gorkij utca 20. szám alatti lakos- a bizottság elnöke 2. BURÁNY HAJNALKA, zentai, Újvidéki út 38. szám alatti lakos - a bizottság tagja 3. MANGA MIHÁLY, zentai, Pupin utca 8. szám alatti lakos - a bizottság tagja 4. JABLONSZKI ILONA, zentai, Huszák Mihály utca 13. szám alatti lakos - a bizottság tagja 5. FODOR VERONIKA, zentai, Mikszáth Kálmán utca 78a. szám alatti lakos - a bizottság tagja II. A kinevezett személyek mandátuma négy évig, illetve a Zentai Községi Képviselő-testületi képviselők mandátumának lejártáig tart. III. Jelen határozat a meghozatalának napján lép hatályba, és közzé kell tenni Zenta Község Hivatalos Lapjában. Szerb Köztársaság Szám: /2016-I Kelt: július 18. I n d o k o l á s statútumának (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011. szám) 50. szakasza alapján a községi képviselő-testület állandó munkatestületeket bizottságokat, vagy időszakos munkatestületeket bizottságokat alapít a hatáskörébe tartozó kérdések megvitatása céljából. A munkatestületek véleményezik a községi képviselő-testület által meghozandó jogszabály- és rendeletjavaslatokat, valamint a jelen statútumban és a képviselő-testület ügyrendjében megállapított egyéb feladatokat is ellátnak. A munkatestületeknek elnöke és meghatározott számú tagja van. statútumának (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011. szám) 52. szakasza alapján az állandó munkatestületek tagjait a községi képviselő-testület választja meg és menti fel képviselői csoportok javaslatára.

13 Az állandó munkatestület elnökét és tagjait a képviselő-testületi tagok mellet az állampolgárok köréből is lehet választani, akik érvényesültek a területen, amelyre a munkatestületet alakítják. Egy képviselő legtöbb két állandó munkatestület tagja lehet. A Zentai Községi Képviselő-testület Ügyrendjének (Zenta Község Hivatalos Lapja, 12/2008. és 83/2014. szám másik törvény) 53. szakasza értelmében az állandó és időszakos munkatestületek összetételébe a képviselő-testületben való képviseltségükkel arányosan képviselők, valamint egy bizonyos tevékenység hatalmi szerven kívüli szakértői választhatók. A munkatestületek összetételét a képviselő-testület elnöke a képviselőcsoportok képviselőivel való előzetes egyeztetést követően javasolja. A Zentai Községi Képviselő-testület egészségügyi és szociálpolitikai bizottság megalakítására irányuló javaslatának megvitatását követően a rendelkező rész szerinti határozatot hozta.

14 Javaslat A helyi önkormányzatról szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 129/2007. és 83/2014. szám másik törvény) 36. szakasza és statútumának (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011. szám) 52. szakasza alapján a július 18-án tartott ülésén meghozta az alábbi H A T Á R O Z A T O T A MŰVELŐDÉS- ÉS TÁJÉKOZTATÁSÜGYI BIZOTTSÁG MEGALAKÍTÁSÁRÓL I. A Képviselő-testület megalakítja a művelődés- és tájékoztatásügyi bizottságot, az alábbi összetételben: 1. JUHÁSZ ATTILA, zentai, Fruška Gora-i utca 17. szám alatti lakos - a bizottság elnöke 2. KORMÁNYOS KATONA GYÖNGYI, zentai, Tóparti utca 67. szám alatti lakos- a bizottság tagja 3. DÉVITY ROZÁLIA, zentai, dr. Zoran Đinđić sétány 10. szám alatti lakos- a bizottság tagja 4. BABIN SLAĐANA, zentai, Petar Preradović utca 16. szám alatti lakos - a bizottság tagja 5. ÉDES KATALIN, zentai, Muškatirović utca 11. szám alatti lakos - a bizottság tagja II. A kinevezett személyek mandátuma négy évig, illetve a Zentai Községi Képviselő-testületi képviselők mandátumának lejártáig tart. III. Jelen határozat a meghozatalának napján lép hatályba, és közzé kell tenni Zenta Község Hivatalos Lapjában. Szerb Köztársaság Szám: /2016-I Kelt: július 18. I n d o k o l á s statútumának (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011. szám) 50. szakasza alapján a községi képviselő-testület állandó munkatestületeket bizottságokat, vagy időszakos munkatestületeket bizottságokat alapít a hatáskörébe tartozó kérdések megvitatása céljából. A munkatestületek véleményezik a községi képviselő-testület által meghozandó jogszabály- és rendeletjavaslatokat, valamint a jelen statútumban és a képviselő-testület ügyrendjében megállapított egyéb feladatokat is ellátnak. A munkatestületeknek elnöke és meghatározott számú tagja van. statútumának (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011. szám) 52. szakasza alapján az állandó munkatestületek tagjait a községi képviselő-testület választja meg és menti fel képviselői csoportok javaslatára.

15 Az állandó munkatestület elnökét és tagjait a képviselő-testületi tagok mellet az állampolgárok köréből is lehet választani, akik érvényesültek a területen, amelyre a munkatestületet alakítják. Egy képviselő legtöbb két állandó munkatestület tagja lehet. A Zentai Községi Képviselő-testület Ügyrendjének (Zenta Község Hivatalos Lapja, 12/2008. és 83/2014. szám másik törvény) 53. szakasza értelmében az állandó és időszakos munkatestületek összetételébe a képviselő-testületben való képviseltségükkel arányosan képviselők, valamint egy bizonyos tevékenység hatalmi szerven kívüli szakértői választhatók. A munkatestületek összetételét a képviselő-testület elnöke a képviselőcsoportok képviselőivel való előzetes egyeztetést követően javasolja. A Zentai Községi Képviselő-testület művelődés- és tájékoztatásügyi bizottság megalakítására irányuló javaslatának megvitatását követően a rendelkező rész szerinti határozatot hozta.

16 Javaslat A helyi önkormányzatról szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 129/2007. és 83/2014. szám másik törvény) 36. szakasza és statútumának (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011. szám) 52. szakasza alapján a július 18-án tartott ülésén meghozta az alábbi H A T Á R O Z A T O T A KÁDER-, MANDÁTUMÜGYI ÉS MENTELMI BIZOTTSÁG MEGALAKÍTÁSÁRÓL I. A Képviselő-testület megalakítja a káder-, mandátumügyi és mentelmi bizottságot, az alábbi összetételben: 1. URBÁN ZSUZSANNA, felsőhegyi, Ady Endre utca sz. n. cím alatti lakos- a bizottság elnöke 2. GRACA HARMATH JUDIT, kevi, Október 8. utca 28. szám alatti lakos- a bizottság tagja 3. BOLJANOVIĆ RADOVAN, zentai, Dositej Obradović utca 2. szám alatti lakos- a bizottság tagja 4. KINCSES KRISZTINA, zentai, Vojislav Ilić utca 3. szám alatti lakos - a bizottság tagja 5. PÓKA ZOLTÁN, felsőhegyi, Pacsirta utca 2. szám alatti lakos - a bizottság tagja II. A kinevezett személyek mandátuma négy évig, illetve a Zentai Községi Képviselő-testületi képviselők mandátumának lejártáig tart. III. Jelen határozat a meghozatalának napján lép hatályba, és közzé kell tenni Zenta Község Hivatalos Lapjában. Szerb Köztársaság Szám: /2016-I Kelt: július 18. I n d o k o l á s statútumának (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011. szám) 50. szakasza alapján a községi képviselő-testület állandó munkatestületeket bizottságokat, vagy időszakos munkatestületeket bizottságokat alapít a hatáskörébe tartozó kérdések megvitatása céljából. A munkatestületek véleményezik a községi képviselő-testület által meghozandó jogszabály- és rendeletjavaslatokat, valamint a jelen statútumban és a képviselő-testület ügyrendjében megállapított egyéb feladatokat is ellátnak. A munkatestületeknek elnöke és meghatározott számú tagja van. statútumának (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011. szám) 52. szakasza alapján az állandó munkatestületek tagjait a községi képviselő-testület választja meg és menti fel képviselői csoportok javaslatára.

17 Az állandó munkatestület elnökét és tagjait a képviselő-testületi tagok mellet az állampolgárok köréből is lehet választani, akik érvényesültek a területen, amelyre a munkatestületet alakítják. Egy képviselő legtöbb két állandó munkatestület tagja lehet. A Zentai Községi Képviselő-testület Ügyrendjének (Zenta Község Hivatalos Lapja, 12/2008. és 83/2014. szám másik törvény) 53. szakasza értelmében az állandó és időszakos munkatestületek összetételébe a képviselő-testületben való képviseltségükkel arányosan képviselők, valamint egy bizonyos tevékenység hatalmi szerven kívüli szakértői választhatók. A munkatestületek összetételét a képviselő-testület elnöke a képviselőcsoportok képviselőivel való előzetes egyeztetést követően javasolja. A Zentai Községi Képviselő-testület káder-, mandátumügyi és mentelmi bizottság megalakítására irányuló javaslatának megvitatását követően a rendelkező rész szerinti határozatot hozta.

18 Javaslat A helyi önkormányzatról szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 129/2007. és 83/2014. szám másik törvény) 36. szakasza és statútumának (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011. szám) 52. szakasza alapján a július 18-án tartott ülésén meghozta az alábbi H A T Á R O Z A T O T A FOLYAMODVÁNY- ÉS PANASZÜGYI BIZOTTSÁG MEGALAKÍTÁSÁRÓL I. A Képviselő-testület megalakítja a folyamodvány- és panaszügyi bizottságot, az alábbi összetételben: 1. HUSZÁR ZSOLT, tornyosi, Kosztolányi Dezső utca 18. szám alatti lakos- a bizottság elnöke 2. RENKÓ ÁGNES, zentai, Bácska utca 2. szám alatti lakos - a bizottság tagja 3. BOROSGYEVI NÁNDOR - a bizottság tagja 4. SOMORAI ZSUZSANNA, zentai, Karađorđe utca 11. szám alatti lakos - a bizottság tagja 5. MIKLÓS MÁRK, zentai, Dimitrije Tucović utca 36. szám alatti lakos - a bizottság tagja II. A kinevezett személyek mandátuma négy évig, illetve a Zentai Községi Képviselő-testületi képviselők mandátumának lejártáig tart. III. Jelen határozat a meghozatalának napján lép hatályba, és közzé kell tenni Zenta Község Hivatalos Lapjában. Szerb Köztársaság Szám: /2016-I Kelt: július 18. I n d o k o l á s statútumának (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011. szám) 50. szakasza alapján a községi képviselő-testület állandó munkatestületeket bizottságokat, vagy időszakos munkatestületeket bizottságokat alapít a hatáskörébe tartozó kérdések megvitatása céljából. A munkatestületek véleményezik a községi képviselő-testület által meghozandó jogszabály- és rendeletjavaslatokat, valamint a jelen statútumban és a képviselő-testület ügyrendjében megállapított egyéb feladatokat is ellátnak. A munkatestületeknek elnöke és meghatározott számú tagja van.

19 statútumának (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011. szám) 52. szakasza alapján az állandó munkatestületek tagjait a községi képviselő-testület választja meg és menti fel képviselői csoportok javaslatára. Az állandó munkatestület elnökét és tagjait a képviselő-testületi tagok mellet az állampolgárok köréből is lehet választani, akik érvényesültek a területen, amelyre a munkatestületet alakítják. Egy képviselő legtöbb két állandó munkatestület tagja lehet. A Zentai Községi Képviselő-testület Ügyrendjének (Zenta Község Hivatalos Lapja, 12/2008. és 83/2014. szám másik törvény) 53. szakasza értelmében az állandó és időszakos munkatestületek összetételébe a képviselő-testületben való képviseltségükkel arányosan képviselők, valamint egy bizonyos tevékenység hatalmi szerven kívüli szakértői választhatók. A munkatestületek összetételét a képviselő-testület elnöke a képviselőcsoportok képviselőivel való előzetes egyeztetést követően javasolja. A Zentai Községi Képviselő-testület folyamodvány- és panaszügyi bizottság megalakítására irányuló javaslatának megvitatását követően a rendelkező rész szerinti határozatot hozta.

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA LI. ÉVFOLYAM 11. SZÁM 2016. JÚLIUS 1. Z E N T A 73. Zenta község statútuma (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011. szám) 46. szakaszának 33. pontja és a Zentai Községi Képviselő-testület

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLI ÉVFOLYAM - 9. SZÁM 2008. JÚLIUS 11. Z E N T A 36. A helyhatósági választásokról szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 129/2007. sz.) 56. szakasza alapján a Zentai Községi Képviselő-testület 2008.06.26-án

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA LI. ÉVFOLYAM, 5. SZÁM 2016. ÁPRILIS 3. Z E N T A A helyhatósági választásokról szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 129/2007., 34/2010. szám AB határozat, és 54/2011.

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLIII. ÉVFOLYAM 3. SZÁM 2008. MÁRCIUS 25. Z E N T A 13. A helyhatósági választásokról szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 129/2007. szám) 15. szakasza 1. bekezdésének 2. pontja alapján a Zentai Községi

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLVII. ÉVFOLYAM 15. SZÁM 2012. ÁPRILIS 12. ZENTA 83. A helyhatósági választásról szóló törvény (az SZK Hiv. Közlönye, 129/2007, 34/2010- Alkotmánybíróság határozata és 54/2011),15. szakasza 1.bekezdésének

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLVIII. ÉVFOLYAM 14. SZÁM 2013. SZEPTEMBER 23. Z E N T A 158. Zenta község statútuma ( Hivatalos Lapja, 5/2011. szám) 119. szóló rendelet ( Hivatalos Lapja, 6/2001. szám) 19. szakasza, és a bogarasi Bácska

Részletesebben

Ö S S Z E H Í V O M A ZENTAI KÖZSÉGI KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2. ÜLÉSÉT JÚNIUS 22-ÉRE

Ö S S Z E H Í V O M A ZENTAI KÖZSÉGI KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2. ÜLÉSÉT JÚNIUS 22-ÉRE Szerb Köztársaság Vajdaság Autonóm Tartomány Zenta község Zentai Községi Képviselő-testület Szám: 2/2016-I Kelt: 2016. június 16-án Z e n t a Zenta község statútuma (Zenta Község Hivatalos Lapja, 12/2008.,

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLVIII. ÉVFOLYAM 20. SZÁM 2013. NOVEMBER 13. Z E N T A 210. Az oktatási és nevelési rendszer alapjairól szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 72/2009. és 52/2011. sz.) 29. szakaszának 1., 2. 3., 4.

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA LIV. ÉVFOLYAM 12. SZÁM 2019. JÚLIUS 19. Z E N T A 105. Az oktatási és nevelési rendszer alapjairól szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 88/2017., 27/2018. más törv., és

Részletesebben

Az ülésen Balo Tatjana, a Zentai Községi Képviselő-testület elnök asszonya elnökölt.

Az ülésen Balo Tatjana, a Zentai Községi Képviselő-testület elnök asszonya elnökölt. J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Zentai Községi Képviselő-testület 2017. június 29-én 9,00 órai kezdettel, a Zentai Községi Képviselőtestület épületének Nagytermében megtartott 20. üléséről. Az ülésen Balo Tatjana,

Részletesebben

Az ülésen Balo Tatjana, a Zentai Községi Képviselő-testület elnök asszonya elnökölt.

Az ülésen Balo Tatjana, a Zentai Községi Képviselő-testület elnök asszonya elnökölt. J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Zentai Községi Képviselő-testület 2016. július 18-án 09,00 órai kezdettel, a Zentai Községi Képviselőtestület épületének Nagytermében megtartott 3. rendkívüli üléséről. Az ülésen

Részletesebben

2016. JÚNIUS 10-RE ÖSSZEHÍVOM A ZENTAI KÖZSÉGI KÉPVISELŐ-TESTÜLET 1. ALAKULÓ ÜLÉSÉT

2016. JÚNIUS 10-RE ÖSSZEHÍVOM A ZENTAI KÖZSÉGI KÉPVISELŐ-TESTÜLET 1. ALAKULÓ ÜLÉSÉT Szerb Köztársaság Vajdaság Autonóm Tartomány Zenta község Zenta Község Képviselő-testülete Szám: 1/2016-I Kelt: 2016. május 9. Z e n t a Zenta község statútumának (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011.

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLVI. ÉVFOLYAM 2. SZÁM 2011. FEBRUÁR 17. Z E N T A 2. A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009., 73/2010. sz. és 101/2010.sz.) 85. szakaszának 2. bekezdése, valamint

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA LII. ÉVFOLYAM, 10. SZÁM 2017. JÚNIUS 2. Z E N T A 100. A helyi önkormányzatról szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 129/2007., 83/2014. szám másik törvény, és 101/2016.

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA L. ÉVFOLYAM 22. SZÁM 2015. SZEPTEMBER 18. Z E N T A 137. A mezőgazdasági földterületről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 62/06., 69/08. és 41/09. szám) 64. szakaszának

Részletesebben

Összhangban Zenta község Községi Tanácsának a 03-13/2014-es számú, án kelt végzésével nyilvános betekintést hirdetünk ki:

Összhangban Zenta község Községi Tanácsának a 03-13/2014-es számú, án kelt végzésével nyilvános betekintést hirdetünk ki: Összhangban Zenta község Községi Tanácsának a 03-13/2014-es számú, 2014. 01. 23-án kelt végzésével nyilvános betekintést hirdetünk ki: H A T Á R O Z A T J A V A S L A T R A KIEGÉSZÍTÉSÉNEK ELFOGADÁSÁRÓL

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG STATÚTUMÁT

ZENTA KÖZSÉG STATÚTUMÁT A helyi önkormányzatokról szóló törvény (a Szerb Köztársaság Hivatalos Lapja, 129/2007. sz.) 11. szakasza és 32. szakaszának 1. pontja, valamint Zenta község statútuma (Zenta Község Hivatalos Lapja, 1/06.

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLIV. ÉVFOLYAM 15. SZÁM 2009. NOVEMBER 17. Z E N T A 137. A helyhatósági választásokról szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 129/2007. szám) 46. szakasza alapján Zenta Község Képviselő-testülete 2009.11.16-án

Részletesebben

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 1 Година XXXIX 25. јануар г., Бачка Топола

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 1 Година XXXIX 25. јануар г., Бачка Топола СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА HIVATALOS LAPJA Број 1 Година XXXIX 25. јануар 2007. г., Бачка Топола XXXIX. évfolyam 1. szám Topolya, 2007. január 25. Broј 1. 25.01.2007. СТРАНА 1. OLDAL 2007.01.25.

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK Ü G Y R E N D J É T

ZENTA KÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK Ü G Y R E N D J É T 54. A helyi önkormányzatokról szóló törvény (az SZK Hiv. Közlönye, 129/2007. szám) 36. szakasza és Zenta község statútuma (Zenta Község Hiv. Lapja, 1/2006. sz. egységes szerkezetbe foglalt szöveg, 2/2007.

Részletesebben

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 9 Година XL 26. јун г., Бачка Топола

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 9 Година XL 26. јун г., Бачка Топола СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА HIVATALOS LAPJA Број 9 Година XL 26. јун 2008. г., Бачка Топола XL. évfolyam 9. szám, 2008. június 26. Broј 9. 26.06.2008. СТРАНА 79. OLDAL 2008.06.26. 9. szám 28. A

Részletesebben

3. szám 26. oldal

3. szám 26. oldal 3. szám 26. oldal 2014.04.15. 11. CSÓKA KÖZSÉG SZOCIÁLIS MUNKAÜGYI KÖZPONTJA 2013-AS ÉVI MUNKAJELENTÉSÉNEK ELFOGADÁSÁRÓL ELFOGADJUK észrevétel nélkül, Csóka község Szociális Munkaügyi Központja 2013-as

Részletesebben

Az ülésen Balo Tatjana, a Zentai Községi Képviselő-testület elnök asszonya elnökölt.

Az ülésen Balo Tatjana, a Zentai Községi Képviselő-testület elnök asszonya elnökölt. J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Zentai Községi Képviselő-testület 2016. december 29-én 09,00 órai kezdettel, a Zentai Községi Képviselő-testület épületének Nagytermében megtartott 14. üléséről. Az ülésen Balo

Részletesebben

A TANÁCS OKTATÁSI BIZOTTSÁGA ELNÖKÉNEK ÉS TAGJAINAK MEGVÁLASZTÁSÁRÓL SZÓLÓ VÉGZÉST. 1. szakasz

A TANÁCS OKTATÁSI BIZOTTSÁGA ELNÖKÉNEK ÉS TAGJAINAK MEGVÁLASZTÁSÁRÓL SZÓLÓ VÉGZÉST. 1. szakasz A Magyar Nemzeti Tanács (továbbiakban: Tanács) a Tanács Alapszabályának 37. és 38. szakasza (elfogadva 2014. december 2-án H/1/2014 iratszám alatt) valamint a Tanács Ügyrendjének 19. szakasza alapján (elfogadva

Részletesebben

../2016. (I...) ö n k o r m á n y z a t i r e n d e l e t e

../2016. (I...) ö n k o r m á n y z a t i r e n d e l e t e Marcali Város Önkormányzatának Képviselőtestülete 8700 Marcali, Rákóczi u. 11. Tel.: 85/501-000 6. sz. előterjesztés MARCALI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK../2016. (I....) ö n k o r m á n y

Részletesebben

Hunfoglalás - Kékes-Vertikál, Kékestető 1 kör - 6 km nemenkénti és kategóriánkénti eredménylista

Hunfoglalás - Kékes-Vertikál, Kékestető 1 kör - 6 km nemenkénti és kategóriánkénti eredménylista Férfi 20 év alatt 1 1102 BOROS Ádám 2004 01:14:33 7 7 12:25 min/km +00:00:00 2 1064 RÁCZ Balázs 1997 01:18:10 11 10 13:01 min/km +00:03:37 3 352 SZABÓ Dávid 1999 01:18:43 12 11 13:06 min/km +00:04:08 4

Részletesebben

Hunfoglalás - Kékes-Vertikál, Kékestető 1 kör - 6 km nemenkénti és kategóriánkénti eredménylista

Hunfoglalás - Kékes-Vertikál, Kékestető 1 kör - 6 km nemenkénti és kategóriánkénti eredménylista Profi 1 1087 VARGA Zoltán Csaba 1972 00:55:25 1 1 9:14 min/km +00:00:00 1 1009 BITA Árpád 1985 00:56:34 2 2 9:25 min/km +00:01:08 1 1063 PICHLER Tamás 1988 01:05:55 3 3 10:58 min/km +00:10:27 3 352 SZABÓ

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLIX. ÉVFOLYAM 17. SZÁM 2014. DECEMBER 3. Z E N T A 131. Zenta község statútuma (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011. sz.) 78. szakaszának 1. pontja és Zenta községben az

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Zentai Községi Képviselő-testület 2014. december 30-án 9,00 órai kezdettel, a Zentai Községi Képviselőtestület épületének nagytermében megtartott 32. üléséről. A jelenlevők létszámának

Részletesebben

I.zóna II.zón Ország

I.zóna II.zón Ország Ind.TeInd.Galambok Helyezve I.zóna 67 1088 218 II.zón 0 0 0 Ország 67 1088 218 1. Szlaukó István 1.cs B27 HU 13-D-582818 H 29 14:33:59 1124,08 454109 2. Greskó Mihály 1.cs B27 HU 13-D-582908 H 29 14:37:23

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA LI. ÉVFOLYAM, 27. SZÁM 2016. NOVEMBER 29. Z E N T A 185. A helyhatósági választásokról szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 129/2007., 34/2010. szám Ab határozat, és 54/2011.

Részletesebben

Középtáv Év kategória szerinti eredménylista

Középtáv Év kategória szerinti eredménylista Férfi 18-24 1 30 KERTÉSZ Kevin 2000 05:17:37 Férfi 14 13 00:34:15 03:08:29 02:06:03-00:31:12 21 ERDŐS Péter 1993 Férfi 22 VARGA Róbert 1993 Rendészeti kategória Férfi 2017.07.18 10:04:22 Oldal: 1 of 17

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA LII. ÉVFOLYAM, 8. SZÁM 2017. ÁPRILIS 25. Z E N T A 97. Zenta község statútuma (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011. sz.) 78. szakaszának 2. pontja, Zenta község területén

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLIII. ÉVFOLYAM 11. SZÁM 2008. AUGUSZTUS 29. Z E N T A 54. A helyi önkormányzatokról szóló törvény (az SZK Hiv. Közlönye, 129/2007. szám) 32. szakaszának 1. pontja és Zenta község statútumának (Zenta Község

Részletesebben

HEVES MEGYEI DIÁKOLIMPIA - ALPESI SÍ

HEVES MEGYEI DIÁKOLIMPIA - ALPESI SÍ I. KORCSOPORT - LEÁNY 1. SZLOVENCSÁK PANKA Nagy Gyula Ált. Iskola - Gyöngyössolymos 51,70 2. HUSZÁR NATÁLIA 3. IVICZ BOGLÁRKA 56,18 63,46 4. BÁRDOS VIKTÓRIA Nagy Gyula Ált. Iskola - Gyöngyössolymos 63,61

Részletesebben

4. osztály. Felkészítő tanár(ok) neve. Grófné Györkös Valéria Körmend 46 D. Sándorné Balla Judit Debrecen 45 D. Némethné Vida Erzsébet Szeged 45 D

4. osztály. Felkészítő tanár(ok) neve. Grófné Györkös Valéria Körmend 46 D. Sándorné Balla Judit Debrecen 45 D. Némethné Vida Erzsébet Szeged 45 D Iskola Göd Márkus Dávid Deák Gyöngyi Göd 46 D Eötvös József Általános Iskola Zalaegerszeg Bakó Zsombor Grófné Györkös Valéria Körmend 46 D Általános Iskola Szentes Takács Aletta Vass Renáta Szentes 46

Részletesebben

DÖNTÉST A 2016/2017. TANÉVRE AZ ÖSZTÖNDÍJAK ODAÍTÉLÉSÉRŐL

DÖNTÉST A 2016/2017. TANÉVRE AZ ÖSZTÖNDÍJAK ODAÍTÉLÉSÉRŐL SZERB KÖZTÁRSASÁG ZENTA KÖZSÉG ZENTA KÖZSÉG POLGÁRMESTERE SZÁM: 451-24/2016-IV-02 Kelt 2016. december 29-én ZENTA А helyi önkormányzatról szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 129/2007. és 83/2014.

Részletesebben

MAGYAR KÖZLÖNY 79. szám

MAGYAR KÖZLÖNY 79. szám MAGYAR KÖZLÖNY 79. szám MAGYARORSZÁG HIVATALOS LAPJA 2018. június 5., kedd Tartalomjegyzék 8/2018. (VI. 5.) OGY határozat Az Interparlamentáris Unió Magyar Nemzeti Csoportjának megalakításáról 3982 9/2018.

Részletesebben

Zárt ülés határozatai 114-189-ig

Zárt ülés határozatai 114-189-ig Zárt ülés határozatai 114-189-ig 114/2015.(III.24.) Ügyrendi-Jogi-Szociális Bizottsági határozat Jegyzőkönyv hitelesítő személyének megállapításáról 115/2015.(III.24.) Ügyrendi-Jogi-Szociális Bizottsági

Részletesebben

Primavera BalatonMan Kenese 2019 Kategóriás Eredmények

Primavera BalatonMan Kenese 2019 Kategóriás Eredmények 18-24 Férfi AG 1 315 HEIMBERGER DÁVID 2000 HUN 0:14:09 02:32 2:59:55 02:59 2:17:19 5:36:51 18-24 Nő AG 1 219 BARTUCZ LUCA 1995 HUN 0:16:25 05:23 3:30:39 03:16 3:18:37 7:14:19 25-29 Férfi AG 1 242 CSIKÓS

Részletesebben

A Képviselő-testület november 22-i rendkívüli ülésén hozott határozatai:

A Képviselő-testület november 22-i rendkívüli ülésén hozott határozatai: A Képviselő-testület 2010. november 22-i rendkívüli ülésén hozott határozatai: 371/2010. (XI. 22.) határozat Kiskunlacháza Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete a módosításokkal egységes szerkezetben

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA LI. ÉVFOLYAM 2. SZÁM 2016. MÁRCIUS 1. Z E N T A 22. Zenta község statútuma (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011. sz.) 78. szakaszának 2. pontja és a Zenta község költségvetéséből

Részletesebben

II. Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő Félmaraton

II. Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő Félmaraton Nem/Kategória: Férfi 12-19 éves 1 129 BESENYEI Marcell 2002 00:34:37 00:37:41 01:12:53 01:12:18 17 12 5:08 min/km +00:00:00 2 116 BALOGH Balázs 1997 00:41:48 00:46:52 01:29:20 01:28:41 43 22 6:18 min/km

Részletesebben

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 4 Година XXXXI 12. март г., Бачка Топола

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 4 Година XXXXI 12. март г., Бачка Топола СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA Број 4 Година XXXXI 12. март 2009. г., Бачка Топола XXXX évfolyam 4. szám, 2009. március 12. Broј 4. 12.03.2009. СТРАНА 59. OLDAL 2009.03.12. 4.

Részletesebben

IV. Tovafutók - Liget

IV. Tovafutók - Liget F1 1 18 NAGY Péter 1989 00:26:07 00:26:53 00:27:39 01:20:40 3:49 min/km +00:00:00 2 21022 FÜZESY Dávid 1993 00:27:22 00:28:03 00:28:18 01:23:44 Dunaújvárosi Triatlon 3:58 min/km +00:03:04 3 21085 ZENTAI

Részletesebben

1994-ben végzett IV. a Gépjárműtechnikai szerelő. Igazgató: Németi Lajos Osztályfőnök: Komiszár János

1994-ben végzett IV. a Gépjárműtechnikai szerelő. Igazgató: Németi Lajos Osztályfőnök: Komiszár János 1994-ben végzett IV. a Gépjárműtechnikai szerelő Igazgató: Németi Lajos Osztályfőnök: Komiszár János Idézet: Élj az idővel hát: fürgén elindulnak az évek, s nem jön olyan jó több, mint ami már oda van

Részletesebben

TOUR DE VELENCEI-TÓ 2016 VELENCEI-TÓ MINI MARATON 55KM

TOUR DE VELENCEI-TÓ 2016 VELENCEI-TÓ MINI MARATON 55KM NŐI ABSZOLÚT 1 632 Ringelhann Fanni Felnőtt 1:31:54 2 637 Péteri Niké U19 1:34:48 3 682 Pribisán Brigitta Felnőtt 1:40:36 4 635 Budai Katalin Master 1:40:37 5 560 Molcsan Eleonora Master 1:40:39 6 617

Részletesebben

2892/2015. (XII.15.) számú Ügyrendi-Jogi-Szociális Bizottsági határozat Jegyzőkönyv hitelesítő személyének megállapításáról

2892/2015. (XII.15.) számú Ügyrendi-Jogi-Szociális Bizottsági határozat Jegyzőkönyv hitelesítő személyének megállapításáról 2892/2015. (XII.15.) számú Ügyrendi-Jogi-Szociális Bizottsági határozat Jegyzőkönyv hitelesítő személyének megállapításáról Jászladány Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testülete Ügyrendi-Jogi-Szociális

Részletesebben

Otthon Melege Program ZFR-KAZ/14 "Fűtéskorszerűsítés (Kazáncsere) alprogram" Nyugat-Dunántúli régió pályázatainak miniszteri döntése

Otthon Melege Program ZFR-KAZ/14 Fűtéskorszerűsítés (Kazáncsere) alprogram Nyugat-Dunántúli régió pályázatainak miniszteri döntése dátuma: 2015.05.21. adatai 1 KZCS/14/12193369 PAIS-HORVÁTH SZILVIA 631 380 17 210,00 631 380 2 KZCS/14/12193377 ÁBRAHÁM LÁSZLÓ 422 420 14 500,00 422 420 3 KZCS/14/12193299 KEMÉNYNÉ NAGY ERIKA 493 326 9

Részletesebben

A Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének április 30.-i ülése 8. számú napirendi pontja

A Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének április 30.-i ülése 8. számú napirendi pontja Minősített többség A Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2015. április 30.-i ülése 8. számú napirendi pontja Javaslat bírósági ülnökök megválasztására Előadó: Ribányi József, a Közgyűlés alelnöke Az

Részletesebben

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 7 - Година XXXXIII 7. јул г., Бачка Топола

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 7 - Година XXXXIII 7. јул г., Бачка Топола СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA Број 7 - Година XXXXIII 7. јул 2011. г., Бачка Топола XXXXII évfolyam - 7. szám, 2011. július 7. Број 7. 07.07.2011. СТРАНА 214. OLDAL

Részletesebben

Kossuth Lajos Ált. Isk.

Kossuth Lajos Ált. Isk. TORNA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ 2016/2017 tanév 1 4 Tatabánya Vezető: Németh Attila Dózsakerti Váci Mihály Ált. Isk. Huszti Dávid 9,100 7,500 16,600 Oláh Bence 8,800 8,850 17,650 Kullai Gergely 8,200

Részletesebben

Jegyzőkönyv NAP Diákolimpia IV. Korcsoport - Fiú Egyéni

Jegyzőkönyv NAP Diákolimpia IV. Korcsoport - Fiú Egyéni Jegyzőkönyv NAP Diákolimpia IV. Korcsoport - Fiú Egyéni Hajdú-Bihar Debrecen 2009.05.15. 1 Mogyorósi Dávid 94 Püspökladány Püspökladány 882 12,40-530 - 64,48-9,10-02:12.00 2 Kiss Ádám 95 Debrecen Kazinczy

Részletesebben

2. Képviselő-testület hatályon kívül helyezi a Z-31/2010. (II.15.) számú határozatát.

2. Képviselő-testület hatályon kívül helyezi a Z-31/2010. (II.15.) számú határozatát. Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 2-32/2010/JT. Tárgy: jkv-i kivonat Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. július 29-i rendkívüli zárt üléséről.

Részletesebben

FELNŐTT ORSZÁGOS BAJNOKOK

FELNŐTT ORSZÁGOS BAJNOKOK FELNŐTT ORSZÁGOS BAJNOKOK Férfi egyes 1905. Redlich Béla 1906. Tolnai József 1907-08. László Albert 1909-10. Jacobi Roland 1911. Mechlovits Zoltán 1912. Pécsi Dániel 1925-26. Mechlovits Zoltán 1927. Glancz

Részletesebben

Magyarországi Németek Általános 2004 Művelődési Központ 2. Mátyus Eszter 2002 Bibó István Gimnázium. 2004 Általános Iskola

Magyarországi Németek Általános 2004 Művelődési Központ 2. Mátyus Eszter 2002 Bibó István Gimnázium. 2004 Általános Iskola Helyezés Név Szül.év Iskola IV. korcsoport leány 1. Kovács Kata Magyarországi Németek Általános 2004 Művelődési Központ 2. Mátyus Eszter 2002 Bibó István Gimnázium 3. Gerhák Petra i Széchenyivárosi Arany

Részletesebben

1. oldal, összesen: 6

1. oldal, összesen: 6 Kollár László 7093 Értény, Ady Ende utca 122. Építményadó 133 344 Ft Késedelmi pótlék 21 247 Ft 154 591 Ft Papp György 2612 Kosd, Agárdi utca 23. 69 080 Ft Késedelmi pótlék 54 224 Ft 123 304 Ft Czeglédi

Részletesebben

343/2018.(VIII.28.) számú Ügyrendi-Jogi-Szociális Bizottsági határozat Jegyzőkönyv hitelesítő személyének megállapításáról

343/2018.(VIII.28.) számú Ügyrendi-Jogi-Szociális Bizottsági határozat Jegyzőkönyv hitelesítő személyének megállapításáról 343/2018.(VIII.28.) számú Ügyrendi-Jogi- Jegyzőkönyv hitelesítő személyének megállapításáról Jászladány Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testülete Ügyrendi-Jogi-Szociális Bizottság a 2018. augusztus

Részletesebben

Tanuló neve azonosító felvételi sorrend Megjegyzés

Tanuló neve azonosító felvételi sorrend Megjegyzés Élelmiszer- és vegyiáru eladó Tervezett létszám: 12 fő Süveges Attila 10. B 1 felvéve Földvári Beáta 10. B 2 felvéve Vadász Brigitta 10. B 3 felvéve Kun Ibolya 10. B 4 felvéve Baktai Vivien 10. B 5 felvéve

Részletesebben

BOJT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2015.április 10-I RENDKÍVÜLI NYÍLVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

BOJT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2015.április 10-I RENDKÍVÜLI NYÍLVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE BOJT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2015.április 10-I RENDKÍVÜLI NYÍLVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE Határozatok: 28/2015 (IV.10.) számú Bkt. határozat: 29/2015 (IV.10.) számú Bkt. határozat: A belterületi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Zentai Községi Képviselő-testület 19. üléséről, amelynek megtartására 2017. 05. 31-én került sor 9:00 órai kezdettel a Zentai Községi Képviselő-testület épületének Nagytermében.

Részletesebben

Diákolimpia - Úszás Csongrád Megyei Döntő

Diákolimpia - Úszás Csongrád Megyei Döntő Diákolimpia - Úszás Csongrád Megyei Döntő Hódmezővásárhely, Gyarmati Dezső Sportuszoda 2010. január 18. "A" kategória - középiskola 5-6- korcsoport 100 m fiú gyors 1 Király Bence 1993 SZTE Ságvári Szeged

Részletesebben

8. Győr-Lipót futóverseny Egyéni abszolút eredmények

8. Győr-Lipót futóverseny Egyéni abszolút eredmények 1 1 408 BALÁZS Levente Férfi 1985 16-39 éves 00:35:07 01:11:13 01:37:38 2 2 546 TAKÁCS László Férfi 1968 40-49 éves 00:39:13 01:19:01 01:47:30 3 3 529 SCHWARTZ-NAGY Attila Férfi 1987 16-39 éves 00:37:44

Részletesebben

3. szám 34. oldal 2015.04.28

3. szám 34. oldal 2015.04.28 3. szám 34. oldal 2015.04.28 9. Az utakon levő közlekedési biztonságról szóló törvény ( SZK 41/09-es, 53/10-es és 101/11-es számú Hivatalos Közlönye ) 18. szakasza 2. bekezdésének 2. pontja, Csóka község

Részletesebben

Tiszaszentmárton község Önkormányzat Képviselı Testületének Településüzemeltetési és Összeférhetetlenséget Vizsgáló Bizottsági ülésének

Tiszaszentmárton község Önkormányzat Képviselı Testületének Településüzemeltetési és Összeférhetetlenséget Vizsgáló Bizottsági ülésének Tiszaszentmárton község Önkormányzat Képviselı Testületének Településüzemeltetési és Összeférhetetlenséget Vizsgáló Bizottsági ülésének a) jegyzıkönyve b) határozata : 2/2015 Napirendi pontok: 1. A 2015.

Részletesebben

(közlekedésgépész szakmacsoportos nappali rendszerű alapozó oktatás)

(közlekedésgépész szakmacsoportos nappali rendszerű alapozó oktatás) AZ EGYEZTETETT FELVÉTELI JEGYZÉK ALAPJÁN FELVETT TANULÓK AZ EGYEZTETETT FELVÉTELI JEGYZÉK ALAPJÁN FELVETT TANULÓK 01-ES KÓD (közlekedésgépész szakmacsoportos nappali rendszerű alapozó oktatás) rangsor

Részletesebben

2015. FEBRUÁR 26-ÁRA Ö S S Z E H Í V O M A ZENTAI KÖZSÉGI KÉPVISELŐ-TESTÜLET 34., RENDKÍVÜLI ÜLÉSÉT

2015. FEBRUÁR 26-ÁRA Ö S S Z E H Í V O M A ZENTAI KÖZSÉGI KÉPVISELŐ-TESTÜLET 34., RENDKÍVÜLI ÜLÉSÉT Zenta község statútumának (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011. szám) 48. szakasza és a Zentai Községi Képviselő-testület ügyrendjének (Zenta Község Hivatalos Lapja, 12/2008, 30/2012 és 03/2015 szám)

Részletesebben

8. Győr-Lipót futóverseny

8. Győr-Lipót futóverseny Nem/Kategória: Férfi 16-39 éves 1 408 BALÁZS Levente 1985 01:37:38 1 1 2 529 SCHWARTZ-NAGY Attila 1987 01:48:25 3 3 3 417 BÍRÓ Károly Róbert 1990 01:49:37 4 4 4 474 KUTÁCS Zsolt 1986 01:54:21 7 7 5 424

Részletesebben

Zsámbékfutás Félmaraton km nemenkénti és kategóriánkénti eredménylista

Zsámbékfutás Félmaraton km nemenkénti és kategóriánkénti eredménylista Férfi 35 év alatti 1 593 FARKAS Pál 1985 01:30:31.8 01:30:27.8 1 1 4:16 min/km +00:00:00.0 2 699 PINTÉR András 1996 01:33:36.5 01:33:33.8 3 3 4:24 min/km +00:03:05.9 3 609 HERCZEG Zoltán 1986 01:33:41.8

Részletesebben

Medgyesbodzás, Gábortelep telefonkönyv

Medgyesbodzás, Gábortelep telefonkönyv , Gábortelep telefonkönyv ÁFÉSZ, Medgyesegyháza és Bánkút Mini ABC 5663 Széchenyi utca 39-68 425480 ÁFÉSZ, Medgyesegyháza és Bánkút Vegyesbolt 5664 Gábortelep, Vasút utca 44-68 425482 Annus Imréné 5664

Részletesebben

BBU Föld alatti futás

BBU Föld alatti futás 1 Csapatnév: ROPILÁBAPA Csapatidő: 00:02:59.85 SZILASY Tibor 1973-12-23 Férfi Budapest +00:00:00.00 SZILASY Dávid 2008-12-16 Férfi 2 Csapatnév: FÜRGELÁB Csapatidő: 00:03:22.60 STAICU Ilona 1971-05-05 Nő

Részletesebben

VI. Csongrád Megyei Fafúvós Verseny eredményei Szentes, április 16.

VI. Csongrád Megyei Fafúvós Verseny eredményei Szentes, április 16. VI. Csongrád Megyei Fafúvós Verseny eredményei Szentes, 2019. április 16. OBOA I. KORCSOPORT I. helyezés, Nagydíj: Bubor Sári I. helyezés: Kovács Eszter II. helyezés: Korsós Katalin felkészítő tanár: Krupiczerné

Részletesebben

Број: СТРАНА 258. OLDAL szám

Број: СТРАНА 258. OLDAL szám Број: 16. 24.07.2012. СТРАНА 258. OLDAL 2012.07.24. 16. szám A helyi önkormányzatról szóló törvény 32. szakaszának 1. pontja (Az SZK Hivatalos Közlönye, 129/07. sz.) alapján a az alakuló ülés 2012. július

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. A képviselı-testület egyhangúlag elfogadta a napirend bıvítésére, pontosítására tett indítványokat.

JEGYZİKÖNYV. A képviselı-testület egyhangúlag elfogadta a napirend bıvítésére, pontosítására tett indítványokat. JEGYZİKÖNYV Készült a Magyarkanizsai Községi Képviselı-testület 2013. május 16-án 10.00 órai kezdettel a Városháza nagytermében tartott VII. ülésén. Az ülésen jelen van: Huzsvár Ervin, Hajder Hilda, ifj.

Részletesebben

Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala Lekérdezõ: PKCBD Gyál Dátum: :46:13 Barka Ferenc Lapszám: 1

Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala Lekérdezõ: PKCBD Gyál Dátum: :46:13 Barka Ferenc Lapszám: 1 Barka Ferenc Lapszám: 1 001. szavazókör Azonosító: 14-048-001-2, Cím: Ady E. Ált. Isk. Ady E. u. 20., OEVK: 07 Arany János utca teljes közterület 27 Csontos József utca 000001 000061 páratlan házszámok

Részletesebben

férfi helyért Juhász Zoltán 3 Juhász Zoltán 3 Bartek Bálint helyért Juhász Zoltán Kék Tamás 3 Kék Tamás 0 Márton Szilárd 0

férfi helyért Juhász Zoltán 3 Juhász Zoltán 3 Bartek Bálint helyért Juhász Zoltán Kék Tamás 3 Kék Tamás 0 Márton Szilárd 0 férfi 35+ Király Zsolt (1) 0 Király Zsolt (1) 3 Bye 3 Lázár Béla Király Zsolt (1) 0 Lázár Béla 0 3 Lázár Béla Juhász Zoltán 2 Juhász Zoltán (5/8) 3 0 Lázár Béla Buday Zoltán (5/8) 3 Buday Zoltán (5/8)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Zentai Községi Képviselő-testület 2015. december 30-án 9,00 órai kezdettel, a Zentai Községi Képviselő-testület épületének Nagytermében megtartott 45. üléséről. A jelenlevők létszámának

Részletesebben

OM azon. név vezeto helység megye utca hsz irsz 027339 Általános Iskola Csokona Ilona Csányoszró Baranya Szabadság u. 2. 7964

OM azon. név vezeto helység megye utca hsz irsz 027339 Általános Iskola Csokona Ilona Csányoszró Baranya Szabadság u. 2. 7964 OM azon. név vezeto helység megye utca hsz irsz 027339 Általános Iskola Csokona Ilona Csányoszró Baranya Szabadság u. 2. 7964 027271 Általános Muvelodési Központ és Könyvtár Wágner Antal Egyházaskozár

Részletesebben

15 km Férfi 18 év alatt. 15 km Férfi km Férfi km Férfi 40-49

15 km Férfi 18 év alatt. 15 km Férfi km Férfi km Férfi 40-49 15 km Férfi 18 év alatt 1 Holló-Szabó Martin 108 0:59:44 0:59:44 2 Csáni Bendegúz 110 1:19:50 1:19:55 3 Varga István 81 1:31:01 1:31:01 15 km Férfi 18-29 1 Oláh Norbert 49 0:57:23 0:57:23 2 Szabó Milán

Részletesebben

X. Mozdulj az egészségedért futóverseny. Helyezettek korcsoport szerint

X. Mozdulj az egészségedért futóverseny. Helyezettek korcsoport szerint X. Mozdulj az egészségedért futóverseny 2013. augusztus 03. Helyezettek korcsoport szerint GYEREKEK 6-13 ÉVES KORIG, FIÚ 1. Pázmányi Sándor 24.00 2. Molnár László 27.27 3. Berger Márton 36.00 GYEREKEK

Részletesebben

Tisztelt Képviselő-testület!

Tisztelt Képviselő-testület! Jegyző Tárgy: Javaslat bírósági ülnökök megválasztására Tisztelt Képviselő-testület! A köztársasági elnök úr az ülnökválasztást 2011. március 7. és április 30. közé eső időtartamra tűzte ki. Az ülnökök

Részletesebben

KLEBELSBERG ITÉZMÉNYFENNTARTÓ KÖZPONT MINDSZENTI ÁLTALÁNOS ISKOLA OM.:

KLEBELSBERG ITÉZMÉNYFENNTARTÓ KÖZPONT MINDSZENTI ÁLTALÁNOS ISKOLA OM.: Tanulói Névsor 1/c osztály osztályfőnök: Csernák Lajosné 1. Ajtai Rajmund Bendegúz 2. Ambrus Lajos Máté 3. Boldizsár Jázmin 4. Boldizsár Sándor Rómeó 5. Dombi Sándor Ferenc 6. Farkas Krisztián 7. Gyapjas

Részletesebben

DÖNTÉST ZENTA KÖZSÉG MEZŐGAZDASÁG-FEJLESZTÉSI PÉNZALAPJA ESZKÖZEINEK AZ ODAÍTÉLÉSÉRŐL. 1. szakasz

DÖNTÉST ZENTA KÖZSÉG MEZŐGAZDASÁG-FEJLESZTÉSI PÉNZALAPJA ESZKÖZEINEK AZ ODAÍTÉLÉSÉRŐL. 1. szakasz Szerb Köztársaság Vajdaság Autonóm Tartomány Zenta község Zenta község mezőgazdaság-fejlesztési bizottsága Szám: 415-5/2016-II Kelt: 2016.11.04-én Z e n t a A helyi önkormányzatról szóló törvény (a Szerb

Részletesebben

A Muravidéki Magyar Önkormányzati Nemzeti Közösség Alapszabályzata I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK

A Muravidéki Magyar Önkormányzati Nemzeti Közösség Alapszabályzata I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK A Szlovén Köztársaság Alkotmánya (SZK Hivatalos Lapja 91/33. sz.) 64. szakasza és a Nemzeti Önigazgatási Közösségekről szóló törvény (SZK Hivatalos Lapja 94/65. sz.) 9. szakasza értelmében a Muravidéki

Részletesebben

Középtáv Év kategória szerinti eredménylista

Középtáv Év kategória szerinti eredménylista Férfi 25-29 1 29 PANGL Ádám 1991 05:01:37 Férfi 4 4 00:33:08 02:46:34 01:41:55 2 5 BOMBICZ János 1990 05:15:26 Férfi 9 9 00:36:38 02:43:05 01:55:42 +00:13:48 3 9 ERDŐS Péter 1993 05:38:12 Férfi 19 19 00:34:22

Részletesebben

Díjátadó Gála január

Díjátadó Gála január Díjátadó Gála 2017. január Ranglisták helyezettjei Age-group 18-24 triatlon ranglista MOLNÁR ENIKŐ MA-VIK TC RESÁL ZSANETT MOGYI SE KISS BETTINA DSC-SI ROA-PÖLÖSKEI SANTIAGO UTE-MERIDA BÍRÓ ZOLTÁN DR.

Részletesebben

MARCALI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK. 32/2009. (XI. 13.) számú R E N D E L E T E

MARCALI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK. 32/2009. (XI. 13.) számú R E N D E L E T E Marcali Város Önkormányzatának Képviselőtestülete 8700 Marcali, Rákóczi u. 11. Tel.: 85/501-000 MARCALI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 32/2009. (XI. 13.) számú R E N D E L E T E az egészségügyi

Részletesebben

4032 Debrecen, Böszörményi út 138., 1. Dr. Apáti Ferenc egyetemi docens Tanszék

4032 Debrecen, Böszörményi út 138., 1. Dr. Apáti Ferenc egyetemi docens Tanszék 1. Dr. Apáti Ferenc egyetemi docens 2. Árváné dr. Ványi Georgina adjunktus GTK Vállalkozásfejlesztés nem önálló 3. Dr. Bácsné dr. Bába Éva egyetemi docens 4. Dr. Bai Attila egyetemi docens GTK Vállalatgazdaságtani

Részletesebben

A Budapesti Ügyvédi Kamara évi választás. A Kamara elnökségének és tisztségviselőinek, továbbá bizottságai elnökeinek, valamint azok tagjainak

A Budapesti Ügyvédi Kamara évi választás. A Kamara elnökségének és tisztségviselőinek, továbbá bizottságai elnökeinek, valamint azok tagjainak J E L Ö L Ő B I Z O T T S Á G A Budapesti Ügyvédi Kamara 2010. évi választás A Kamara elnökségének és tisztségviselőinek, továbbá bizottságai elnökeinek, valamint azok tagjainak JELÖLŐ LISTÁJA (A tisztségviselők

Részletesebben

A választók névjegyzéke

A választók névjegyzéke A választók névjegyzéke 1. Czikhardt Gyula 41. Fekete Lídia 81. Tarcsi Béla 2. Egyházy Béla 42. Csizmadia Zoltán 82. Tarcsi Béláné 3. Egyházy Sarolta 43. Ifj. Csizmadia Zoltán 83. Kovács Gáspárné 4. Ifj.

Részletesebben

Feladta Horváth Attila. Feladta Beck László. Feladta Kádas Miklós 4 Abszolut hely.: 11 Start: 10:15:30 beérkez 14:44:37

Feladta Horváth Attila. Feladta Beck László. Feladta Kádas Miklós 4 Abszolut hely.: 11 Start: 10:15:30 beérkez 14:44:37 Férfi Kajak 1 1 Abszolut hely.: 4 Start: 10:00:30 beérkez 14:08:57 Rajtszám: 36 Futott idı: 4:08:27 Horváth Attila 2 Abszolut hely.: 5 Start: 10:04:55 beérkez 14:15:08 Rajtszám: 3 Futott idı: 4:10:13 Beck

Részletesebben

12/2013.(II.27.) Öt. határozat Tárgy: Testületi ülés napirendjének elfogadása

12/2013.(II.27.) Öt. határozat Tárgy: Testületi ülés napirendjének elfogadása 12/2013.(II.27.) Öt. határozat Tárgy: Testületi ülés napirendjének elfogadása H A T Á R O Z A T Tiszasziget Község Önkormányzata Képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról szóló 2011.évi CLXXXIX. törvény

Részletesebben

Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő Félmaraton

Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő Félmaraton 2015-06-07 12:17:09 Helyezés Rajtszám Név Egyesület Idő Hátrány 7km F1 férfi 1 140 Riczu Balázs UFC 00:33:01 00:00:00 Tempo Sport Kft 1/ 13 2015-06-07 12:17:09 Helyezés Rajtszám Név Egyesület Idő Hátrány

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Sárrétudvari Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete Szociális Bizottságának 2015. március 30-án tartott nyilvános üléséről. Tartalmazza a 13/2015.(III.30.) 14/2015.(III.30.)

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG KÉPVISELŐ- TESTÜLETE

ZENTA KÖZSÉG KÉPVISELŐ- TESTÜLETE ZENTA KÖZSÉG KÉPVISELŐ- TESTÜLETE 6. ÜLÉS 2012. december 7. A szövegben való könnyebb eligazodáshoz használja az Adobe Reader Bookmark funkcióját mailto:sekretarso@zenta-senta.co.rs Zenta község statútumának

Részletesebben

Otthon Melege Program ZBR-NY/14 "Homlokzati Nyílászárócsere Alprogram" Nyugat-Dunántúli régió pályázatainak miniszteri döntése

Otthon Melege Program ZBR-NY/14 Homlokzati Nyílászárócsere Alprogram Nyugat-Dunántúli régió pályázatainak miniszteri döntése dátuma: 2015.03.31. 1 NYZCS/14/12289497 SIMON GYULA 4 357,00 520 000 520 000 2 NYZCS/14/12290655 CZUBOR SÁNDORNÉ 3 101,00 450 000 450 000 3 NYZCS/14/12289468 KINCSES GÁBOR FERENC 2 520,00 520 000 520 000

Részletesebben

Kimutatás Nyírvasvári Község Önkormányzata által tűzifa juttatásban részesítettekről - 1/2013.(I.10.) önkormányzati határozat alapján -

Kimutatás Nyírvasvári Község Önkormányzata által tűzifa juttatásban részesítettekről - 1/2013.(I.10.) önkormányzati határozat alapján - 1. 5-2/2013 Terdik Ferenc Kossuth 2. 1 m3 2. 5-4/2013 Nagy Ferencné Kossuth 17. 1 m3 3. 5-5/2013 Cseh Gyula Kossuth 20. 1 m3 4. 5-6/2013 Lukács György Kossuth 38. 1 m3 5. 5-7/2013 Deák László Kossuth 49/b.

Részletesebben

1. oldal, összesen: 6

1. oldal, összesen: 6 Név Nem Összesen 0-8 év 5056 19 3 1 Körömi Kornélia 0-8 év 0:26:08 0:19:50 0:06:18 5051 85 45 2 Kiss Emma 0-8 év 0:35:56 0:27:48 0:08:08 9-13 év 5021 36 13 1 Ficzere Alexa Zoé 9-13 év 0:28:06 0:21:10 0:06:56

Részletesebben

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATKÖZGYŰLÉSÉNEK EGÉSZSÉGÜGYI, SZOCIÁLIS ÉS LAKÁSÜGYIBIZOTTSÁGA ELNÖKÉTŐL Békéscsaba, Szent István tér 7.

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATKÖZGYŰLÉSÉNEK EGÉSZSÉGÜGYI, SZOCIÁLIS ÉS LAKÁSÜGYIBIZOTTSÁGA ELNÖKÉTŐL Békéscsaba, Szent István tér 7. BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATKÖZGYŰLÉSÉNEK EGÉSZSÉGÜGYI, SZOCIÁLIS ÉS LAKÁSÜGYIBIZOTTSÁGA ELNÖKÉTŐL Békéscsaba, Szent István tér 7.!kt. sz.: III 244-15/2010. Előadó: Kissné Horváth Krisztina

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Zentai Községi Képviselő-testület 15. üléséről, amelynek megtartására 2017.02.24-én került sor 09:00 órai kezdettel a Zentai Községi Képviselő-testület épületének Nagytermében.

Részletesebben