Óbudai Sportegyesület Házirend

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Óbudai Sportegyesület Házirend"

Átírás

1 Óbudai Sportegyesület Házirend A házirend betartása a résztvevők és a programszervezők közös érdeke, hogy mindannyiunk számára kellemesen és biztonságosan teljen a program. 1. A résztvevők számára tilos: - a program területére, illetve a területén kívüli foglalkozásokra vagy rendezvényekre behozni minden olyan tárgyat és anyagot, amelyek veszélyesek lehetnek az életre, egészségre és a testi épségre, beleértve a tűzgyújtásra alkalmas eszközöket. - cigarettát, alkoholt, vagy más tiltott eszközt a programra hozni. A tilalmazott tárgyat vagy anyagot annak fellelése esetén a résztvevőtől elvesszük és ha ezt a jogszabály engedi a törvényes képviselőinek kérésre visszaszolgáltatjuk a program befejeztével. - a program területét a programvezető/edző/elnök jóváhagyása nélkül elhagyni. Ebbe bele tartozik a Dunában való engedély nélküli fürdőzés, evezős útvonalról való letérés, és a program vízitelepi elektronikus kijelentkezés nélküli elhagyása is. - a hajó kikötésének, elindulásának, egyensúlyának önkényes megzavarása. - engedély nélküli kisállat elhozatal, "állatsimogatás", természetes élőlények zavarása. - csövekre, műtárgyakra, kötelekre, fákra való felmászás, csúszós felületekre lépés. - harmadik félnek/médiának engedély nélkül adott interjú. - a foglalkozás/oktatás/edzés közben a szervezők engedélye nélkül elhagyni az adott foglalkozást. - a programvezető vagy bármelyik kormányos, önkéntes, kísérő utasítását szándékosan megszegni. - az általunk adott azonosító karszalagot a program egész hete alatt levenni, olvashatóságát rontani, adatait megváltoztatni. - más résztvevőket, vagy a kormányos, önkéntes, kísérő testi épségét veszélyeztetni. A verekedés, a másik ember emberi méltóságának, testi épségének megsértése súlyos vétségnek nyilvánul, és minden körülmények között felelősségre vonást eredményez. - más résztvevőket a program kellemes eltöltésében vagy a tanulásban/játékban/pihenésben szándékosan akadályozni. - más résztvevőkkel/programszervezőkkel magát meghívatni bármire (étel, ital, adatmennyiség stb.) aznapi érték azonos visszahívás érték kiegyenlítés nélkül. - az ékszerviselés a sportfoglalkozásokon biztonsági okokból tilos. - a táborban megismert személyek táboron kívüli zaklatása, résztvevők személyes adatainak elkérése, engedély nélküli felhasználása (lakcím, elérhetőségek, social média stb)

2 2. A résztvevő köteles: - leadni számunkra a program indulása előtt a szülő által aláírt, 4 napnál nem régebbi résztvevői nyilatkozatunkat arról, hogy egészséges és részt vehet a programokban. - gondoskodnia a saját közlekedésről és annak költségeiről, kivéve amikor a programleírásban kifejezetten szerepel az, hogy azt a részvételi díj már tartalmazza. - a jelentkezési lapon nyilatkozni bármilyen tartós vagy kezelés alatt álló betegségéről, étel- vagy gyógyszer érzékenységéről, allergiájáról. Köteles gondoskodnia arról, hogy ne fogyasszon allergéneket, és az étkezésnél ezt az igényét külön jelezni számunkra. - az előírt saját felszereléseket elhozni naptej, sapka, ivóvíz, vízálló szandál stb. - a veszélyeztetett állapotot, balesetet, tűzesetet haladéktalanul jelezni a legközelebbi programszervezőnek, illetve felnőttnek. - betartani a szervezők utasításait, a vízen a hajó vezetőjének az utasításait. - a felmerülő panaszait, észrevételeit, kérdéseit haladéktalanul feltenni, és minden esetben a szervezőknél, az aktuális program/vízitúra vezetőnél, illetve a hajó kormányosánál is jelezni ha gondja támadt valamivel. Amennyiben a megszólított személy nem reagál érdemben, résztvevő haladéktalanul köteles a programvezetőnél külön jelezni gondját-baját, természetes igényeit, mint például: éhség, szomjúság, elfáradás, rosszullét, testi-lelki fájdalom stb. - a meghirdetett időpontokban megjelenni, bejelentkezni és részt venni a oktatáson/edzésen stb. illetve a fegyelmezett magatartással elősegíteni ezek sikerét. - jó állapotban megőrizni, és az előírásoknak illetve a rendeltetési célnak megfelelően használni a szervezők létesítményeit, felszereléseit, valamint az oktatás során felhasznált eszközöket, és a saját értékeit. - ügyelni a program egész területének (helyiségek, park, Duna és a part, külső helyszínek) tisztaságára, a tőle elvárható módon részt vállalni a saját maga által okozott szennyeződés eltávolításában. - a külsős program helyszínek üzemeletetőinek Házirend -jében található előírások betartására. Erről bővebb információ a programhelyszínek honlapján található, ill. a vízitelepen kifüggesztésre került ezek leírása. - a 18 év alattiak és az úszni nem tudók csak szabályosan viselt és megfelelően becsatolt mentőmellényben szállhatnak be a kenukba, mehetnek közel a vízhez. - az egymástól kölcsönkért értékeket (pénzt, játékot stb) aznap hiánytalanul, az átvételi állapotnak megfelelően visszaadni jogos tulajdonosának. - teljes nevét, azonosító számát kérdés esetén azonnal közölni a szervezőkkel. - résztvevők kötelesek mindenkivel sportszerűen viselkedni a Fair play és az alapszabály betartásával.

3 3. Értékek felügyelete: - A programra nagyobb értékű tárgyak, felszerelések (pl. óra, ékszer, telefon, technikai eszközök) vagy készpénz hozatala nem ajánlott - de megengedett, azonban a programszervezők felelősséget ezekért a tárgyakért nem vállalnak. Az elhozott költőpénz összege lehetőség szerint illeszkedjen a résztvevő felelősségvállalási szintjéhez, életkorához de ne haladja meg a fejenkénti és a napi Ft-ot. 4. Élelmiszer: - A napközis programok alapvetően önellátásosak. A vízitúrákon és a programokon a résztvevők napi többszöri étkezést és italokat, emellett napközben kisebb étkezést (gyümölcsök) és innivalót tudnak igénybe venni. - Emellett a program közelében több büfé is üzemel. A meleg miatt kérjük, hogy semmilyen romlandó élelmiszert ne küldjenek a résztvevővel! 5. A program részvételének nyelvi feltételei: Programunk hivatalos nyelve a magyar, így legalább az alapfokú (A2) ismerete elengedhetetlenül szükséges a programban való részvételhez. Mindez azért fontos, hogy a résztvevő a szervezőinkkel és a program vezetőjével kommunikálni tudjon. 6. Részvételi lehetőségek, jelentkezés: - A programokra a weboldali regisztrációs folyamat sikeres elvégzése után, az on-line jelentkezési lapunk hiánytalan kitöltésével lehet jelentkezni. - A programdíjak a szerint érvényesek. Bármilyen szóbeli vagy telefonos tájékoztatásunk nem minősül ajánlattételnek, félreértés esetén is a honlapon lévő feltételek az érvényesek. Nem tudunk felelősséget vállalni az írásban meg nem erősített kommunikációból adódó félreértések esetére, éppen ezért kártérítést sem tudunk nyújtani ilyen esetekben. - Ajánlataink: A: "Napijegy", ha nem tud az egész hétre eljönni: magánszemélyek részére az 50%-os kedvezményt tartalmazó általános napijeggyel + a normál belépők ára (ha aznap megyünk épp valahová) + az egyéb fakultatív költségek ára (étkezés stb.). B: "Hetijegy" Hétfő-Péntek: Nyári tábor díjcsomagok (alap, élmény, kaland) a Rómaiparti napközis táborban A heti díjcsomag (ok) minden héten igénybe vehetőek a megjelölt dátumokon. A díjcsomagok mellé külön napijegy vásárlása nem szükséges! A lakosság részére egyedi jelentkezések (magánszemély felhasználók és kisebb baráti társaság jellegű szervezők) esetén a listaárhoz képest 50% kedvezményt már tartalmazó "támogatott, nonprofit ár"-at tudjuk biztosítani. Minden más igénybevevő részére (gazdasági társaságok, szervezetek, közintézmények, egyházak stb.) a listaárakat, vagy az egyedi szerződéses árat (írásos külön megállapodás alapján) tudja igénybe venni.

4 7. Lemondási feltételek: - Program lemondást a befizetőtől tudunk elfogadni írásban, ben beszkennelve is - A befizetett nyári táborok, egyéb programok lemondási díja a program kezdés időpontjához képest: lemondás a program kezdése előtt több mint 30 nappal: nincsen költség, ha nem volt befizetés. Ha volt befizetés, akkor Ft ügyintézési díj levonása után visszatérítjük a megmaradt összeget. lemondás a program kezdése előtt napon belül: 50 % a befizetett díjból lemondás a program kezdése előtt 8-14 napon belül: 75 % a befizetett díjból lemondás a program kezdése előtt 0-7 napon belül: 100 % a befizetett díjból - Ha Vis maior (árvíz, baleset, hatósági tiltás) miatt nem tudjuk megtartani a programot és még nem indultunk el, akkor az aznapi díj visszajár a befizetőnek. - Program közbeni időjárási, vízállási helyzet változása miatti, vagy a résztvevő saját önkéntes program lemondása, bármilyen okból történő távolmaradása esetén nem jár díj visszatérítés. - A délutáni és esti programok egy része fedett részen is megtartható, egy részük azonban nem. Több napi rossz idő esetén a kinti programokat más hasonlóan szórakoztató, de fedett térben is megtartható programokra cseréljük, illetve a lehetőségeknek megfelelően mindent megteszünk, hogy az adott hét legfontosabb programjai (ilyen pl. a strand vagy a mászófal) ne maradjanak el - Ennek érdekében amennyiben szükséges változtatunk az adott turnus előre meghirdetett napirendjén is. A legtöbb foglalkozásunk rossz időben is megtartható esőkabát és megfelelő ruházat viselése mellett. - A rossz időjárás, a kedvezőtlen hangulat minden résztvevőt és programszervezőt közösen akadályozhat eredeti terveinek megvalósításában. Nem vállalhatunk garanciát a napsütéses időjárásra és minden gyermek jókedvére, így a program díjának visszatérítésére az időjárás, a hangulat változása miatt nincs mód. - A sportoktatásokat lehetőleg megpróbáljuk részben vagy egészében bepótolni, illetve ideiglenesen más sportfoglalkozásra cserélni, ha rossz az idő aznap.

5 8. A Házirend megsértése: - A Házirend vagy a Hajózási Szabályzat egy programon négyszer megtörténő kismértékű, vagy egyszeri súlyos megsértése esetén a résztvevőt a programból kizárjuk. - A házirend súlyos megsértésének esetei: - közegészségügyet vagy hajózási képességeket befolyásoló betegség, fogyatékosság, állapot eltitkolása. - ön és / vagy közveszélyes viselkedés. - tűz okozása, dohányzás a programon, egyéb tiltott vagy teljesítményfokozó szerek fogyasztása, fára, műtárgyra mászás, stégről/partról való beugrálás a Dunába mások bíztatása tiltott, vagy törvénybe ütköző tevékenységek végzésére. - Btk.-ba ütköző, vagy kiskorúakat veszélyeztető tevékenység végzése. - A Hajózási Szabályzat szándékos és balesetveszélyes helyzetet teremtő megsértése. - a tábor területének engedély nélküli önkényes elhagyása, szülő által adott önálló közlekedés engedélyének megsértése, programszervezők megtévesztése. - lányok-fiúk testi-lelki közeledésének bármilyen olyan módja, amely a résztvevőkben megbotránkozást kelt, vagy törvénybe, jó erkölcsbe ütközik. - balesetveszélyes helyzet teremtése, állapot fenntartása, veszélyhelyzet eltitkolása, kényszerrel vagy testi/lelki sérüléssel járó "beavatási" szertartások végzése. - mások méltóságának megsértése, kiközösítés, durva csúfolkodás, közízlést sértő szavak használata káromkodás, sértő jelek mutogatása, félelmet keltő ruházat/jelek viselése, megjelenítése, önkényuralmi jelképek használata. - a táborban megismert személyek táboron kívüli zaklatása, résztvevők személyes adatainak engedély nélküli felhasználása (lakcím, elérhetőségek, social média stb). - közrend megzavarása, garázdálkodás, balesetveszélyes eszközök elhozatala, birtoklása, használata / használat kísérlete. - talált tárgy önkényes megtartása, eltulajdonítása. - bármilyen egyesületi eszköz vagy tárgy eredeti átadáskori állapottól eltérő, vagy sérülten történő visszaszolgáltatása a megváltozott állapot eltitkolásával /például tönkremegy a mentőmellény, de nem szól róla résztvevő/. - a keletkezett károk megtérítésnek elmulasztása. - A Házirend megsértése miatt való hazaküldés esetén a turnus díja részlegesen sem kerül visszatérítésre. A Házirend megsértése miatt való hazaküldés esetén fellebbezésnek helye nincs, a résztvevő újbóli jelentkezését a programszervezők visszautasíthatják.

6 9. A Szülőknek lehetőségük van: - a programban a résztvevőt előre egyeztetett időpontban látogatni, programszervezők által kijelölt területen tartózkodni/várakozni/résztvevőt figyelemmel kísérni, illetve a szervezők előzetes értesítése mellett a táborból kivenni a lemondási feltételek figyelembevételével. A résztvevő által okozott szabálysértési ügy felülvizsgálatát kérni - kérdéseikkel, észrevételeikkel, panaszaikkal a programvezetőhöz fordulni. 10. A résztvevőknek lehetősége van: - a programon, a csapatmunkában, önszervezésű játékokban való részvételre. - pihenni, hajót/kormányost váltani a programvezetők engedélyével. - A szervezők által engedélyezett és felügyelt játékban való részvételre. - sportoktatásnál, gyakorlásnál történő hibázás esetén a javítás, helyes mozdulat újbóli bemutatásának és segítségnek a kérésére, akár minden körben legalább egyszer + a másnapi ismétlés vagy a "mutasd meg úgy, hogy én is értsem" kérése. - elfáradás, unatkozás, éhség, mosdózási, stb. igény jelzése és a megoldásának/tanácsnak a kérése. - baleset, rendbontás jelzése a pontos hely, idő és az észlelt események leírása mellett. - viselkedési problémák megjelenése, házirend szabályainak áthágása esetén a saját verzió elmondásának lehetősége. Hátrányos döntés esetén résztvevőnek joga van a gondviselő jelenlétében az aznapi program vége előtt felülvizsgálatot kérni ügyében. - szülő értesítésének, és a hazaengedés kérésének továbbítása gondviselő részére a programszervezők által, ha résztvevő önállóan nem képes erre. 11. Egyéb rendelkezések: - Minden, a Házirendben nem szabályozott kérdésben a oldalon található részvételi feltételek, a szervezők alapszabálya, ill. a hatályos Ptk. és a Hajózási Szabályzat rendelkezései érvényesek. - A jelentkezéskor megadott személyes adatokat a személyiségi jogok tiszteletben tartásával a programszervezők bizalmasan kezelik az aktuális és érvényes adatkezelési szabályzat szerint, és harmadik félnek illetéktelenül nem adják ki. - A Házirend a jelentkezési lap részét képezi. A résztvevők és szüleik a jelentkezéssel elismerik, hogy elolvasták, megértették és kötelező érvényűnek tekintik a házirendet. - A programszervezőt és megbízottaikat csak a vállalt kötelezettségek és a tábor helyszínén, illetve a program időtartama alatt történtekért dolgok tekintetében terheli felelősség, minden más esetben az a résztvevőt/szülőt/gondviselőt terheli. A házirend tól visszavonásig érvényes

RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK MEGÁLLAPODÁS A megállapodás létrejött egyrészt a Kockajáték Kft., cím: 1024 Budapest, Káplár utca 11-13. (Adószám: 23142374-2-41), tel.: (1) 789 88 19) továbbiakban mint Szervező,

Részletesebben

Jelentkezési lap. Az Új Akropolisz gyermektáborába 2015. augusztus 7-12. Iskolán kívüli tevékenységek, hobbik:...

Jelentkezési lap. Az Új Akropolisz gyermektáborába 2015. augusztus 7-12. Iskolán kívüli tevékenységek, hobbik:... Jelentkezési lap Az Új Akropolisz gyermektáborába 2015. augusztus 7-12. A táborozó neve... Születési dátuma... Lakcíme...... TAJ száma... Egyéb fontos tudnivalók (Gyógyszerhasználat, félelmek, kérések

Részletesebben

1.2.A Házirend tárgyi hatálya az Orientációs Napok elnevezésű rendezvényre terjed ki.

1.2.A Házirend tárgyi hatálya az Orientációs Napok elnevezésű rendezvényre terjed ki. HÁZIREND A kari Orientációs Napok célja, hogy lehetőséget teremtsen a Karra felvételt nyert, személyek (továbbiakban: gólyák) számára, hogy a tanév megkezdése előtt megismerkedjenek az egyetemi és kari

Részletesebben

Dunaújváros PASE Házirend

Dunaújváros PASE Házirend Dunaújváros PASE Házirend Általános alapelvek Ez a Házirend a Dunaújváros PASE szakmai működésének szabályozó dokumentuma. Megsértése fegyelmi felelősséget von maga után, melynek mértékét az egyesület

Részletesebben

II. Tisza-tavi Horgász Tábor. Házirend

II. Tisza-tavi Horgász Tábor. Házirend II. Tisza-tavi Horgász Tábor Házirend 1. A HÁZIREND MEGHATÁROZÁSA, CÉLJA, HATÁLYA, MEGISMERÉSE 1.1 A házirend a poroszlói Horgász Tábor, továbbiakban: tábor, működésének és igénybevételének rendjét tartalmazza

Részletesebben

GÓLYATÁBOR HÁZIREND SZIE GTK HÖK 2016.

GÓLYATÁBOR HÁZIREND SZIE GTK HÖK 2016. GÓLYATÁBOR HÁZIREND SZIE GTK HÖK 2016. Preambulum Az Egyetemi Gólyatábor célja, hogy lehetőséget teremtsen az Egyetemre felvételt nyert, de az adott szakra még be nem iratkozott személyek (továbbiakban:

Részletesebben

1. A házirend célja: Jelen házirend célja, hogy megállapítsa a Közösségi Ház épületét használók jogainak és kötelességeinek gyakorlásának módját.

1. A házirend célja: Jelen házirend célja, hogy megállapítsa a Közösségi Ház épületét használók jogainak és kötelességeinek gyakorlásának módját. Sásdi Általános Művelődési Központ Városi Könyvtára és Művelődési Központja Közösségi Ház Házirend Általános információk: Az intézmény neve: Sásdi Általános Művelődési Központ Székhelye: 7370 Sásd Rákóczi

Részletesebben

LIFELIKE EGÉSZSÉGÜGYI MOZGÁSDIAGNOSZTIKAI KÖZPONT SZABÁLYZAT HÁZIREND

LIFELIKE EGÉSZSÉGÜGYI MOZGÁSDIAGNOSZTIKAI KÖZPONT SZABÁLYZAT HÁZIREND LIFELIKE EGÉSZSÉGÜGYI ÉS MOZGÁSDIAGNOSZTIKAI KÖZPONT SZABÁLYZAT HÁZIREND A Szabályzat a LIFELIKE Egészségügyi és Mozgásdiagnosztikai Központ (továbbiakban Diagnosztikai Központ) tulajdonát képezi. Bárki

Részletesebben

WASSERSTART SPORTKÖR, BALATONFÖLDVÁR. Szörfözz velünk! Vitorlázz velünk!

WASSERSTART SPORTKÖR, BALATONFÖLDVÁR. Szörfözz velünk! Vitorlázz velünk! WASSERSTART SPORTKÖR, BALATONFÖLDVÁR Szörfözz velünk! Vitorlázz velünk! Szörf-, vitorlás, katamarán és SUP nyári táborok 2017 Szörf-, vitorlás, katamarán és SUP táborok Balatonföldváron 2017. június-július

Részletesebben

Házirend. Szociális Alapellátási Szolgáltatási Egység Magyarcsanád 2013.

Házirend. Szociális Alapellátási Szolgáltatási Egység Magyarcsanád 2013. 1.f melléklet Szociális Alapellátási Szolgáltatási Egység Magyarcsanád Házirend 2013. Tel.: 62/264-120; 30/637-6868; E-mail: csskpalota@gamil.com oldal 1 A házirend elkészítéséről és tartalmáról, a személyes

Részletesebben

A csoportot képviselő, illetve kiskorú látogatókat kísérő személy nyilatkozata. Anyja neve:... Születési hely és idő:...

A csoportot képviselő, illetve kiskorú látogatókat kísérő személy nyilatkozata. Anyja neve:... Születési hely és idő:... A csoportot képviselő, illetve kiskorú látogatókat kísérő személy nyilatkozata a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. (6000 Kecskemét, Mercedes út 1.) kecskeméti gyárában történő gyárlátogatáson önkéntes

Részletesebben

Hódmezővásárhelyi Pedagógiai Szakszolgálat Levélcím: 6800 Hódmezővásárhely, Szék utca 3. Tel/Fax: 62/221-906 H Á Z I R E N D

Hódmezővásárhelyi Pedagógiai Szakszolgálat Levélcím: 6800 Hódmezővásárhely, Szék utca 3. Tel/Fax: 62/221-906 H Á Z I R E N D Hódmezővásárhelyi Pedagógiai Szakszolgálat Levélcím: 6800 Hódmezővásárhely, Szék utca 3. Tel/Fax: 62/221-906 H Á Z I R E N D I. Bevezető rendelkezések 1. Az intézmény neve: Hódmezővásárhelyi Pedagógiai

Részletesebben

Légió Futás mentesítő nyilatkozat

Légió Futás mentesítő nyilatkozat Légió Futás mentesítő nyilatkozat 1. Tudomásul veszem, hogy a Légió Futás eseményen történő részvétel fizikai kihívást jelentő és potenciálisan veszélyes tevékenység és magában hordozza a súlyos sérülés

Részletesebben

B a n d a t a b o r 2 0 1 2

B a n d a t a b o r 2 0 1 2 Szeretettel várjuk gyermekét a Bandatáborba! A jelentkezés lépései: 1. A honlapunkon található jelentkezési lap online kitöltése. 2. A tábor díjának átutalása az e-mailben kapott bankszámlaszámra. 3. E-mailben

Részletesebben

Smart City Karácsonyi Nyereményjáték szabályzat

Smart City Karácsonyi Nyereményjáték szabályzat 2018. 11. 26. Smart City Karácsonyi Nyereményjáték szabályzat Tartalom 1. A Játékban résztvevő személyek... 2 2. A Játék időtartama... 3 3. Jelentkezés a játékra... 3 4. A Játék nyereményei... 4 5. Sorsolás...

Részletesebben

Úszó tábor április 23. kedd, 09:10. Kedves Szülők!

Úszó tábor április 23. kedd, 09:10. Kedves Szülők! Kedves Szülők! Kérjük a jelentkezés előtt a táborról szóló információt alaposan olvassák át. A tájékoztató alatt található a jelentkezési felület, ahova kattintva tud a táborokra jelentkezni május elsejétől.

Részletesebben

Részvételi szabályzat és házirend

Részvételi szabályzat és házirend Részvételi szabályzat és házirend Budapesti Műszaki- és Gazdaságtudományi Egyetem Gólyatábor 2016 Preambulum Az Egyetemi Gólyatábor célja, hogy lehetőséget teremtsen az Egyetemre felvételt nyert, de az

Részletesebben

TÁBOROZÁSI HÁZIREND Zánkai Erzsébet-tábor Családi Erzsébet-táborban résztvevők számára

TÁBOROZÁSI HÁZIREND Zánkai Erzsébet-tábor Családi Erzsébet-táborban résztvevők számára TÁBOROZÁSI HÁZIREND Zánkai Erzsébet-tábor Családi Erzsébet-táborban résztvevők számára A Zánkai Erzsébet-tábor házirendje (a továbbiakban: Házirend) állapítja meg a tábor területén tartózkodókra, különösen

Részletesebben

Biatorbágyi Korai Fejlesztő Központ HÁZIREND

Biatorbágyi Korai Fejlesztő Központ HÁZIREND Biatorbágyi Korai Fejlesztő Központ HÁZIREND 1. Bevezető rendelkezések: A házirend szabályai-mint a törvény felhatalmazásán alapuló intézményi belső jogi normák-kötelezőek az intézménnyel jogviszonyban

Részletesebben

1. A részvételre való alkalmasság és a Játék menete

1. A részvételre való alkalmasság és a Játék menete Kérjük, olvassa el figyelmesen az Intervet Hungária Kft. által a Kisállatorvos Facebook oldalon megrendezett Gazdi-kedvenc szelfiverseny elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban: Játék ) részvételi feltételeit.

Részletesebben

WAZE Nyereményjáték szabályzat

WAZE Nyereményjáték szabályzat 2017. 11. 09. WAZE Nyereményjáték szabályzat Tartalom 1. A Játékban résztvevő személyek... 2 2. A Játék időtartama... 3 3. Jelentkezés a játékra... 3 4. A Játék nyereményei... 4 5. Sorsolás... 5 6. Nyertesek

Részletesebben

KVGY Kft tanműhelyének házirendje

KVGY Kft tanműhelyének házirendje KVGY Kft tanműhelyének házirendje Készítette: dr. Sebestyén Mónika HR vezető 2017. május 2 KVGY Kft. tanműhelyének házirendje A házirend célja: Biztosítani a tanműhely működésének kereteit az oktató nevelő

Részletesebben

8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték

8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték 8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. A Program szervezője A " 8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték (a továbbiakban: Játék/Nyereményjáték) szervezője a Penny Market Kft.

Részletesebben

JÁTSSZON ÉS UTAZZON! NYEREMÉNYJÁTÉK ÉS ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

JÁTSSZON ÉS UTAZZON! NYEREMÉNYJÁTÉK ÉS ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT JÁTSSZON ÉS UTAZZON! NYEREMÉNYJÁTÉK ÉS ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT 1. Játék szervezője: UNICHEM GAIA Vegyipari Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1172 Budapest, Cinkotai út

Részletesebben

Budapest Önkéntes Nyugdíjpénztár Ajánlóprogram Szabályzat

Budapest Önkéntes Nyugdíjpénztár Ajánlóprogram Szabályzat Budapest Önkéntes Nyugdíjpénztár Ajánlóprogram Szabályzat Az Ajánlóprogram szervezője Az Ajánlóprogram szervezője a Budapest Országos Önkéntes Kölcsönös Nyugdíjpénztár (továbbiakban: Pénztár), székhelye:

Részletesebben

HÁZIREND MECSEXTRÉM PARK HÁZIREND. Üzemeltető: Mecsekerdő Zrt. 7623 Pécs, Rét u. 8. Hatályba lépésének dátuma: 2012. március 15.

HÁZIREND MECSEXTRÉM PARK HÁZIREND. Üzemeltető: Mecsekerdő Zrt. 7623 Pécs, Rét u. 8. Hatályba lépésének dátuma: 2012. március 15. MECSEXTRÉM PARK HÁZIREND Üzemeltető: Mecsekerdő Zrt. 7623 Pécs, Rét u. 8. Hatályba lépésének dátuma: 2012. március 15. 1. A Mecsextrém Park igénybevétele csak a Házirend betartásával történhet. A belépőjegy

Részletesebben

SZABÁLYOK, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

SZABÁLYOK, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK SZABÁLYOK, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK Örülünk, hogy játékosaink között üdvözölhetjük! Kérjük, játék előtt alaposan tanulmányozza át a nyereményjáték tudnivalóit és a szabályokat! Jó játékot, sok sikert kíván

Részletesebben

Parfümcenter - Játékszabályzat

Parfümcenter - Játékszabályzat Parfümcenter - Játékszabályzat 1. A nyereményjáték időtartama 2012. december 1-2012. december 23. A nyereményjáték megkezdése előtt, és a nyereményjáték befejezése után érkezett regisztrációkat, valamint

Részletesebben

Edzői Magatartási Kódex

Edzői Magatartási Kódex Edzői Magatartási Kódex Előszó: Az Edzői Magatartási Kódex és az Etikai Kódex a Magyar Tenisz Szövetség (továbbiakban: MTSZ) válogatott edzői és a magyar edzők közreműködésével jött létre. A magyar tenisz

Részletesebben

Kódvetők Digitális Oktatási Műhely

Kódvetők Digitális Oktatási Műhely Kódvetők Digitális Oktatási Műhely 2018-2019. évi tanév Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF) Jelen dokumentumban, a szerződő felek egyrészről a Kódvetők Digitális Oktatási Műhely (TELEZIT

Részletesebben

- XI. Életfa Terepfesztivál Terepduatlon Országos Bajnokság VERSENYKIÍRÁS

- XI. Életfa Terepfesztivál Terepduatlon Országos Bajnokság VERSENYKIÍRÁS - XI. Életfa Terepfesztivál Terepduatlon Országos Bajnokság VERSENYKIÍRÁS 1) Helyszín: Versenyközpont címe: 2084 Pilisszentiván, Sport tér GPS koordináta: 47.612152, 18.883802 Verseny időpontja: 2017.

Részletesebben

II. Szolgáltatás Az utas által megrendelt szolgáltatást a felek által aláírt megrendelőlap tartalmazza.

II. Szolgáltatás Az utas által megrendelt szolgáltatást a felek által aláírt megrendelőlap tartalmazza. Általános szerződési feltételek A Sub-Tropical Utazásszervező és Szolgáltató Kft.( 6720. Szeged, Tisza Lajos krt. 58.) által szervezett utazásokra a Ptk. 389-401. -ai, valamint a 213/1996.(XII.23.) Kormányrendelet,

Részletesebben

Játékszabályzat az Óraátállítás kutatás nyereményjátékhoz

Játékszabályzat az Óraátállítás kutatás nyereményjátékhoz Játékszabályzat az Óraátállítás kutatás nyereményjátékhoz A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Szallas.hu Kft. (3529 Miskolc, Lévay utca 2. 1. em.,) által az alábbi webes

Részletesebben

I. Utazással, kíséréssel és befizetéssel kapcsolatos tudnivalók

I. Utazással, kíséréssel és befizetéssel kapcsolatos tudnivalók Tisztelt Szülő! Ezúton tájékoztatom, hogy a 2015. évi nyári napközis tábort ebben az évben is a Kamaraerdei Ifjúsági Parkban szervezzük meg. A tábor 8 héten keresztül négy turnusban kerül lebonyolításra.

Részletesebben

A CSABAGYÖNGYE KULTURÁLIS KÖZPONT HÁZIRENDJE

A CSABAGYÖNGYE KULTURÁLIS KÖZPONT HÁZIRENDJE HÁZIREND 2016. A CSABAGYÖNGYE KULTURÁLIS KÖZPONT HÁZIRENDJE Ezen dokumentum az Intézmény Szervezeti és Működési Szabályzat alapdokumentáció mellékletét képezi Az Intézmény legfontosabb adatai: Megnevezése:

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj páros mozijegyet péntek 13-án nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj páros mozijegyet péntek 13-án nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj páros mozijegyet péntek 13-án nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője

Részletesebben

JELENTKEZÉSI LAP. 1. sz. melléklet. Csapat neve: Csapat képviselője, kapcsolattartója: Telefonszám: Név: cím. Csapattagok Név.

JELENTKEZÉSI LAP. 1. sz. melléklet. Csapat neve: Csapat képviselője, kapcsolattartója: Telefonszám: Név:  cím. Csapattagok Név. 1. sz. melléklet JELENTKEZÉSI LAP Csapat neve: Csapat képviselője, kapcsolattartója: Név: E-mail cím: Telefonszám: Csapattagok Név Egyetem, kar, szak Évfolyam E-mail cím Telefonszám Pályamunka neve/címe:

Részletesebben

A sorsolásra 2014. 10. 20-án 16:00 órakor kerül sor a LUMILL Kft. irodahelyiségében (7624 Pécs, Budai Nagy Antal u. 1. 2. em. )

A sorsolásra 2014. 10. 20-án 16:00 órakor kerül sor a LUMILL Kft. irodahelyiségében (7624 Pécs, Budai Nagy Antal u. 1. 2. em. ) NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT 1. A jelen nyereményjáték szabályzat ("Nyereményjáték Szabályzat") vonatkozik a LUMILL Kft. (székhelye: 7630 Pécs, Buzsáki u. 9., cégjegyzékszáma: 02-09- 070077) által üzemeltetett

Részletesebben

Nyereményjáték szabályzat

Nyereményjáték szabályzat Nyereményjáték szabályzat A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Gumi-Profi Temam Kft. (a továbbiakban: Szervező) az Autoguminet.hu nevű online portál hivatalos facebook

Részletesebben

Tehetség Alapfokú Művészeti Iskola Házirend

Tehetség Alapfokú Művészeti Iskola Házirend Tehetség Alapfokú Művészeti Iskola Házirend 1 1. Általános alapelvek Az iskola tanulói közösségének életét a házirend szabályozza, amelyben érvényesül a jogok és kötelességek összhangja. A házirend feladata

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Regisztrálj és nyerj nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Regisztrálj és nyerj nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Regisztrálj és nyerj nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője a Plazmaszolgálat

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTLEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTLEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTLEK A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a AB Home Network Korlátolt Felelősségű Társaság (továbbiakban: Szolgáltató), és a Szolgáltató által a www.kamerahome.hu

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj mozijegyet alkalmassági vizsgálatoddal a fehérvári Plazma Ponton nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj mozijegyet alkalmassági vizsgálatoddal a fehérvári Plazma Ponton nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj mozijegyet alkalmassági vizsgálatoddal a fehérvári Plazma Ponton nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték

Részletesebben

ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt.

Részletesebben

A MAGYAR ATLÉTIKAI SZÖVETSÉG ETIKAI- ÉS GYERMEKVÉDELMI SZABÁLYZATA

A MAGYAR ATLÉTIKAI SZÖVETSÉG ETIKAI- ÉS GYERMEKVÉDELMI SZABÁLYZATA A MAGYAR ATLÉTIKAI SZÖVETSÉG ETIKAI- ÉS GYERMEKVÉDELMI SZABÁLYZATA Jóváhagyta a Magyar Atlétikai Szövetség elnöksége 17/2017. (II.28.) számú határozatával. A szabályzat 2017. március 1-től hatályos. p.h.

Részletesebben

SZOLGÁLTATÁSI R E N D

SZOLGÁLTATÁSI R E N D Nyirádi Szociális Segítő Központ 8454 Nyirád, Park u. 1/A. SZOLGÁLTATÁSI R E N D Család- és gyermekjóléti szolgálat (családsegítés és gyermekjóléti szolgáltatás) A feléd nyújtott kezet csak megfogni szabad,

Részletesebben

A munkavédelemre vonatkozó legfontosabb szabályok, jellemző szabálytalanságok

A munkavédelemre vonatkozó legfontosabb szabályok, jellemző szabálytalanságok A munkavédelemre vonatkozó legfontosabb szabályok, jellemző szabálytalanságok A munkavédelemre vonatkozó legfontosabb szabályok, jellemző szabálytalanságok Nesztinger Péter munkavédelmi főreferens Munkavédelmi

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF ) a Krecons Művészeti és Kulturális Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (a továbbiakban: Szervező )

Részletesebben

Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató Adatvédelmi tájékoztató Az FT-Mobil Autósiskola a személyes adatokat bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja. Az

Részletesebben

HAZIREND. 1. Képességének, testi adottságainak megfelelő oktatásban részesülnie, abban aktívan részt vennie

HAZIREND. 1. Képességének, testi adottságainak megfelelő oktatásban részesülnie, abban aktívan részt vennie HAZIREND A házirend rögzíti az egyesület tagjainak jogait és kötelességeit, valamint az edzések munkarendjét. Betartása és betartatása az egyesület minden sportolójának és edzőjének szakmai irányítójának

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT

NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT A DIGI Távközlési és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (1134 Budapest, Váci út 35.; a továbbiakban: Szervező ) a szolgáltatásával kapcsolatos nyereményjátékot (a továbbiakban:

Részletesebben

Chip sztorik nyereményjáték a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal szervezésében

Chip sztorik nyereményjáték a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal szervezésében Chip sztorik nyereményjáték a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal szervezésében Kérjük, olvassa el figyelmesen a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal által a Szabad a Gazdi Facebook oldalon

Részletesebben

Itt a TIT - Nyári Napközis Tábor 2018

Itt a TIT - Nyári Napközis Tábor 2018 TIT Stúdió Egyesület (TIT SE) 1113 Budapest, Zsombolyai u. 6. E-mail: info@tit.hu, Honlap: www.tit.hu Telefon: 06-1/344-5000, 06-1/385-0514 Itt a TIT - Nyári Napközis Tábor 2018 I. JELENTKEZÉSI LAP Szülő

Részletesebben

Telenor MyTV Facebook játék játék a Telenor Hungary Facebook oldalán

Telenor MyTV Facebook játék játék a Telenor Hungary Facebook oldalán Telenor MyTV Facebook játék játék a Telenor Hungary Facebook oldalán Játékszabályzat Kérjük, olvassa el figyelmesen a Telenor Hungary Facebook oldalán megrendezett játék (a továbbiakban: Játék ) részvételi

Részletesebben

VIZI SÁRKÁNYOK. Hajdúnánás Városi Önkormányzat I. HAJDÚNÁNÁSI ISKOLÁK ÉS BARÁTI TÁRSASÁGOK SÁRKÁNYHAJÓ BAJNOKSÁGA

VIZI SÁRKÁNYOK. Hajdúnánás Városi Önkormányzat I. HAJDÚNÁNÁSI ISKOLÁK ÉS BARÁTI TÁRSASÁGOK SÁRKÁNYHAJÓ BAJNOKSÁGA Hajdúnánás Városi Önkormányzat VIZI SÁRKÁNYOK I. HAJDÚNÁNÁSI ISKOLÁK ÉS BARÁTI TÁRSASÁGOK SÁRKÁNYHAJÓ BAJNOKSÁGA A verseny célja: Megismertetni a vízi sportok egyik csapatépítő ágával a tanuló ifjúságot

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM Természettudományi Kar. Gólyatábor Budapest,

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM Természettudományi Kar. Gólyatábor Budapest, EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM Természettudományi Kar Gólyatábor 2016 Budapest, 2016. 08. 28. 31. EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM Természettudományi Kar Gólyatábor Részvételi szabályzat és házirend Preambulum

Részletesebben

1. 1. d) a gyermek-, vagy köznevelési intézményekben ellátott vagy tanuló gyermekekre,

1. 1. d) a gyermek-, vagy köznevelési intézményekben ellátott vagy tanuló gyermekekre, Aszód Város Önkormányzat Képviselő-testületének 8/2014. (V.30.) önkormányzati rendelete a gyermekétkeztetés térítési díjairól ( egységes szerkezetben ) Aszód Város Önkormányzata Magyarország Alaptörvénye

Részletesebben

Nyereményjáték szabályzat a Netex-Magyarország Kft. által a https://www.facebook.com/webkiallitas oldalon meghirdetett nyereményjátékokhoz

Nyereményjáték szabályzat a Netex-Magyarország Kft. által a https://www.facebook.com/webkiallitas oldalon meghirdetett nyereményjátékokhoz Nyereményjáték szabályzat a Netex-Magyarország Kft. által a https://www.facebook.com/webkiallitas oldalon meghirdetett nyereményjátékokhoz 2014. 12. 22. Netex-Magyarország Kft. Bevezető A jelen szabályzat

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj egy vacsorát nőnapon szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj egy vacsorát nőnapon szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj egy vacsorát nőnapon szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője a Plazmaszolgálat Kft.

Részletesebben

VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat

VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat I. A promóció szervező neve: Kábelfix Kft. (a továbbiakban Szervező) székhelye: 2612 Kosd, Kossuth utca 41. cégjegyzékszáma: Cg: 13-09-066609 adószám: 10825529-3-13

Részletesebben

ETIKAI ÉS GYERMEKVÉDELMI SZABÁLYZAT

ETIKAI ÉS GYERMEKVÉDELMI SZABÁLYZAT ETIKAI ÉS GYERMEKVÉDELMI SZABÁLYZAT 2017 2 A SZABÁLYZAT HATÁLYA, ÉRTELMEZŐ RENDELKEZÉSEK 1. (1) Az Etikai és Gyermekvédelmi Szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) hatálya kiterjed a motorsport sportágban

Részletesebben

BE MY EXCLUSIVE ÁRKÁD SZEGED

BE MY EXCLUSIVE ÁRKÁD SZEGED Be My Exclusive Árkád Szeged Válaszd ki a kedvenc ruhádat! nyereményjáték szabályzata BE MY EXCLUSIVE ÁRKÁD SZEGED I.A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője

Részletesebben

Dunaalmás Község Önkormányzata Egészségforrás Tornacsarnokának Használati Szabályzata

Dunaalmás Község Önkormányzata Egészségforrás Tornacsarnokának Használati Szabályzata Dunaalmás Község Önkormányzata Egészségforrás Tornacsarnokának Használati Szabályzata Dunaalmás Község Önkormányzatának Képviselőtestülete az Egészségforrás Tornacsarnok használati szabályzatát az alábbiakban

Részletesebben

Szentlőrinci Kistérségi Óvoda és Bölcsőde. Házirend

Szentlőrinci Kistérségi Óvoda és Bölcsőde. Házirend Szentlőrinci Kistérségi Óvoda és Bölcsőde Házirend Hatályba lépés időpontja: 2013/2014-es nevelési év Györkőné Molnár Judit intézményvezető BÖLCSŐDEI HÁZIREND A bölcsőde címe: 7940 Szentlőrinc, Liszt F.

Részletesebben

A Játékban részt vehet minden az alábbi 2. pontban meghatározott természetes személy, az alábbi feltételek együttes teljesülésével:

A Játékban részt vehet minden az alábbi 2. pontban meghatározott természetes személy, az alábbi feltételek együttes teljesülésével: Játékszabályzat Az Athenaeum Kiadó Kft. (1086 Budapest, Dankó u. 4-8., továbbiakban: Szervező) által Magyarország területén 2019. 03. 18. és 2019. 04. 18. között szervezett AVATAR KIÁLLÍTÁS NYEREMÉNYJÁTÉK

Részletesebben

Dr. Kovács Sándor ny.r. ezredes. Rendőrtiszti Főiskola Közbiztonsági Tanszék. jogtanácsos c. főiskolai docens

Dr. Kovács Sándor ny.r. ezredes. Rendőrtiszti Főiskola Közbiztonsági Tanszék. jogtanácsos c. főiskolai docens Rendőrtiszti Főiskola Közbiztonsági Tanszék Dr. Kovács Sándor ny.r. ezredes Zenés, táncos 23/2011 (III.8.) Kormány rendelet, a zenés, táncos rendezvények működésének biztonságosabbá tételéről (2011. június

Részletesebben

VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat

VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat 1 VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat I. A promóció szervező neve: (a továbbiakban Szervező) székhelye: 2600 Vác, Zrínyi u. 9. cégjegyzékszáma: Cg. 13-09-060323 adószám:10242041-2-13 adatvédelmi

Részletesebben

XXXII. NEMZETKÖZI NYÁRI TÁNCKURZUS A MAGYAR TÁNCMŰVÉSZETI EGYETEMEN augusztus 5-17.

XXXII. NEMZETKÖZI NYÁRI TÁNCKURZUS A MAGYAR TÁNCMŰVÉSZETI EGYETEMEN augusztus 5-17. KLASSZIKUS BALETT ÉS REPERTOÁR további mesterek egyeztetés alatt BARNA Mónika kurzusvezető TSUTSUMI Maiko NÉMETH Nikolett SZITT Melinda BRIEBER Éva SINTHAVONG Zsófia NAGAI Rei HOMOLYA Patrícia SPICC-TECHNIKA

Részletesebben

ÁrTúró Gyümölcsjósdája játékszabályzat

ÁrTúró Gyümölcsjósdája játékszabályzat ÁrTúró Gyümölcsjósdája játékszabályzat 1. A játék neve, szervezője és az adatvédelem Jelen szabályzat vonatkozik az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. (továbbiakban: ALDI) által kezelt, karbantartott http://www.facebook.com/aldi.magyarorszag

Részletesebben

HÁZIREND Speak Out Ezért a programokon a részvétel kötelező. Az első és a második emelet

HÁZIREND Speak Out Ezért a programokon a részvétel kötelező. Az első és a második emelet HÁZIREND Speak Out Nagyon örülünk, hogy jössz a táborba! A célunk az, hogy lehetőséget adjunk neked az angol nyelvtudásod gyakorlására, fejlesztésére. Szeretnénk, hogy a lehető legjobban érezd magad a

Részletesebben

KOLOZSVÁRI UTCAI SPORTCENTRUM HASZNÁLATI RENDJE

KOLOZSVÁRI UTCAI SPORTCENTRUM HASZNÁLATI RENDJE KOLOZSVÁRI UTCAI SPORTCENTRUM HASZNÁLATI RENDJE Biatorbágy Város Önkormányzata által, a Viadukt Sport Egyesület jóvoltából és támogatásával, a Magyar Labdarúgó Szövetség Országos Pályaépítési Programjának

Részletesebben

MASZORET AVOT CSALÁDI NAPKÖZI ÉS BÖLCSŐDE HÁZIRENDJE

MASZORET AVOT CSALÁDI NAPKÖZI ÉS BÖLCSŐDE HÁZIRENDJE MASZORET AVOT CSALÁDI NAPKÖZI ÉS BÖLCSŐDE HÁZIRENDJE 1 Az ellátott gyermekek köre 1/1, A Maszoret Avot Családi Napközi 0-14 éves, a Bölcsőde 20 hetes -3 éves korú, családban élő gyermeket fogad be a szülővel,

Részletesebben

Csendes Ősz Idősek Otthona 6237 Kecel, Szabadság tér 11. NAPPALI ELLÁTÁS HÁZIREND

Csendes Ősz Idősek Otthona 6237 Kecel, Szabadság tér 11. NAPPALI ELLÁTÁS HÁZIREND Csendes Ősz Idősek Otthona 6237 Kecel, Szabadság tér 11. NAPPALI ELLÁTÁS HÁZIREND 1 Kedves Ellátottak! Kérem Önöket, hogy ezen házirendet, amely a nappali ellátás életének fontos meghatározója, szíveskedjenek

Részletesebben

MEGÁLLAPODÁS U.S. ADVENTURE PLACED (RESORT)

MEGÁLLAPODÁS U.S. ADVENTURE PLACED (RESORT) MEGÁLLAPODÁS U.S. ADVENTURE PLACED (RESORT) mely létrejött egyrészről: Cégszerű megnevezés: U.S. ADVENTURE Kft. Székhelye: 2097, Pilisborosjenő, Bajcsy-Zs. u. 5. Adószám: 23038075-2-13 Cégjegyzék száma:

Részletesebben

ÁLTALÁNOS NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT. Bevezető

ÁLTALÁNOS NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT. Bevezető ÁLTALÁNOS NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT Bevezető A Tisza-Balneum Kft. Korlátolt Felelősségű Társaság az Tisza Balneum Hotel**** Facebook oldalán és a s4yhotel.hu vagy a Service4You szállodáinak weboldalán

Részletesebben

ALDI Karácsony játékszabályzat

ALDI Karácsony játékszabályzat ALDI Karácsony játékszabályzat 1. A játék neve, szervezője és az adatvédelem Jelen szabályzat vonatkozik az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. (továbbiakban: ALDI) által kezelt, karbantartott http://www.facebook.com/aldi.magyarorszag

Részletesebben

Gaming és esport Sportági Szövetség Sportrendezvény-szabályzata

Gaming és esport Sportági Szövetség Sportrendezvény-szabályzata Gaming és esport Sportági Szövetség Sportrendezvény-szabályzata Jelen Szabályzatot a Gaming és esport Sportági Szövetség Elnöksége 3/2018. (XII.06.) határozatával fogadta el és 2018. december 6. napjával

Részletesebben

A Puttó ráadás akció! Nyereményjáték. Részvételi- és Játékszabályzata

A Puttó ráadás akció! Nyereményjáték. Részvételi- és Játékszabályzata A Puttó ráadás akció! Nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata 1. Szervezés és lebonyolítás A Nyereményjáték szervezője a Szerencsejáték Zrt. (székhely: 1015 Budapest, Csalogány utca 30-32., cégjegyzékszám:

Részletesebben

BOKOLONGO Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Open Hotel ajándékcsomagot játék szabályzata

BOKOLONGO Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Open Hotel ajándékcsomagot játék szabályzata BOKOLONGO Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Open Hotel ajándékcsomagot játék szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék)

Részletesebben

KOLOZSVÁRI SPORTCENTRUM LAKOSSÁGI HASZNÁLATI RENDJE

KOLOZSVÁRI SPORTCENTRUM LAKOSSÁGI HASZNÁLATI RENDJE KOLOZSVÁRI SPORTCENTRUM LAKOSSÁGI HASZNÁLATI RENDJE ELŐTERJESZTÉS 2016. MÁJUS 10. VIADUKT SPORT NONPROFIT KFT. BEVEZETŐ Az alábbi használati rend a Kolozsvári utcai sportcentrumban megvalósult nagy műfüves

Részletesebben

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye. Megállapodás szociális étkezés i génybevételéről

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye. Megállapodás szociális étkezés i génybevételéről ÚÚÚÚÚÚÚ www.ujpestszi.hu Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye 1042. Budapest, Deák Ferenc u. 93. Tel: 231-6010 Fax: 390-4370 E-mail: titkarsag@ujpestszi.hu Megállapodás szociális étkezés i génybevételéről

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM Tanító- és Óvóképző Kar. Orientációs Tábor Bodajk,

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM Tanító- és Óvóképző Kar. Orientációs Tábor Bodajk, EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM Tanító- és Óvóképző Kar Orientációs Tábor 2016 Bodajk, 2016. 09. 02. 04. EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM Tanító- és Óvóképző Kar Orientációs Tábor Részvételi szabályzat és házirend

Részletesebben

XXXI. NEMZETKÖZI NYÁRI TÁNCKURZUS A MAGYAR TÁNCMŰVÉSZETI EGYETEMEN augusztus 6-18.

XXXI. NEMZETKÖZI NYÁRI TÁNCKURZUS A MAGYAR TÁNCMŰVÉSZETI EGYETEMEN augusztus 6-18. KLASSZIKUS BALETT ÉS REPERTOÁR BARNA Mónika kurzusvezető Fernando DUARTE Portugália KOZMÉR Alexandra NÉMETH Nikolett CSIZMADIA Tamás SZITT Melinda SINTHAVONG Zsófia BRIEBER Éva SPICC-TECHNIKA FORSYTHE

Részletesebben

Aszód Város Önkormányzat Képviselő-testületének 8/2014. (V.30.) önkormányzati rendelete a gyermekétkeztetés térítési díjairól (egységes szerkezet )

Aszód Város Önkormányzat Képviselő-testületének 8/2014. (V.30.) önkormányzati rendelete a gyermekétkeztetés térítési díjairól (egységes szerkezet ) Aszód Város Önkormányzat Képviselő-testületének 8/2014. (V.30.) önkormányzati rendelete a gyermekétkeztetés térítési díjairól (egységes szerkezet ) Aszód Város Önkormányzata Magyarország Alaptörvénye 32.

Részletesebben

AZ ÓBUDAI EGYETEM HALLGATÓI KÖVETELMÉNYRENDSZERÉNEK 9. számú melléklete

AZ ÓBUDAI EGYETEM HALLGATÓI KÖVETELMÉNYRENDSZERÉNEK 9. számú melléklete AZ ÓBUDAI EGYETEM SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA III. KÖTET AZ ÓBUDAI EGYETEM HALLGATÓI KÖVETELMÉNYRENDSZERÉNEK 9. számú melléklete A HALLGATÓI BALESETEK MEGELŐZÉSÉVEL KAPCSOLATOS ÉS A BEKÖVETKEZETT

Részletesebben

A Példa Családi Napközi Házirendje

A Példa Családi Napközi Házirendje Családi Napközi Nonprofit Kft. Példa Családi Napközi, 4324 Csanafalu, Napközi utca 4. Tel.: 063454332 e-mail: peldacsana@peldacsana.hu A Példa Családi Napközi Házirendje Budapest, 2013 A napközi adatai

Részletesebben

Jelentkezési lap. Hadtörténeti Tábor 2013. HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum. Gyermek neve:... Születési idő (év/hó/nap):... Anyja neve:...

Jelentkezési lap. Hadtörténeti Tábor 2013. HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum. Gyermek neve:... Születési idő (év/hó/nap):... Anyja neve:... Jelentkezési lap Hadtörténeti Tábor 2013 HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum Személyi adatok Gyermek neve:... Születési idő (év/hó/nap):... TAJ:... Születési hely:... Anyja neve:... Elérhetőség Lakcím: Város:...Irányítószám:...

Részletesebben

A tanuló jogviszonya. A tanuló kötelességei. A tanuló jogai

A tanuló jogviszonya. A tanuló kötelességei. A tanuló jogai A tanuló jogviszonya A tanulói jogviszony kezdete a beiratkozás napja. Az osztályba sorolás rendjét az igazgatóhelyettes terjeszti elő, az intézmény vezetője hagyja jóvá. A tanuló felvételéről az igazgató

Részletesebben

ÜDVHADSEREG SZABADEGYHÁZ MAGYARORSZÁG ÚJ KEZDET HÁZA

ÜDVHADSEREG SZABADEGYHÁZ MAGYARORSZÁG ÚJ KEZDET HÁZA ÜDVHADSEREG SZABADEGYHÁZ MAGYARORSZÁG ÚJ KEZDET HÁZA Nappali melegedő és Éjjeli menedékhely krízis időszakban Házirend Kedves Szolgáltatást igénybevevők! Örömünkre szolgál, hogy segítségére lehetünk életének

Részletesebben

Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata

Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata A nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) megnevezése: Ziccer: Nyerjen értékes sorsjegy csomagot foci VB-s kvízjátékunkban!

Részletesebben

ETIKAI ÉS GYERMEKVÉDELMI SZABÁLYZAT

ETIKAI ÉS GYERMEKVÉDELMI SZABÁLYZAT ETIKAI ÉS GYERMEKVÉDELMI SZABÁLYZAT Hatályba lépett: 2018.12.31./03. sz. határozattal. 1 BEVEZETÉS a) A sportról szóló 2004. évi I. törvény a sportági szakszövetségek részére előírja, hogy etikai és gyermekvédelmi

Részletesebben

Részvételi szabályzat

Részvételi szabályzat Részvételi szabályzat A www.velemenyklub.hu üzemeltetője (továbbiakban: Véleményklub vagy Weboldal ) és a Vasárnapi zárva tartás kérdőív kitöltéséhez kapcsolódó jelen részvételi feltételekben szabályozott

Részletesebben

Címadó Pályázat Játékkiírás

Címadó Pályázat Játékkiírás Címadó Pályázat Játékkiírás Adj címet a Ludwig Múzeum aktuális gyűjteményi kiállításának! Részletek: Az aktuális A hős, a hősnő és a szerző című gyűjteményi kiállításunknak keressük a nektek legjobban

Részletesebben

Black Friday Akció Szabályzat

Black Friday Akció Szabályzat Black Friday Akció Szabályzat I. Szervező neve: Vác Városi Kábeltelevízió Kft. (a továbbiakban Szervező) székhelye: 2600 Vác, Zrínyi u. 9. cégjegyzékszáma: Cg. 13-09-060323 adószám:10242041-2-13 adatvédelmi

Részletesebben

ONLINE NYEREMÉNYJÁTÉK - 1 RÉSZLETES JÁTÉKSZABÁLYZAT Részvételi feltételek és adatkezelési tájékoztató

ONLINE NYEREMÉNYJÁTÉK - 1 RÉSZLETES JÁTÉKSZABÁLYZAT Részvételi feltételek és adatkezelési tájékoztató ONLINE NYEREMÉNYJÁTÉK - 1 RÉSZLETES JÁTÉKSZABÁLYZAT Részvételi feltételek és adatkezelési tájékoztató Az Európai Utazási Biztosító Zrt. 2018. június 18-tól 2018. július 1-jéig zajló online nyereményjátékának

Részletesebben

Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat

Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat A Pernod Ricard Hungary Kft. (székhely: 1027 Budapest, Kapás utca 6-12., Cg.: 01-09- 466108; továbbiakban: Pernod Kft.), mint szervező és adatkezelő a jelen játékszabályzatban

Részletesebben

ALDI Iratkozz fel, és nyerj! Játékszabályzat

ALDI Iratkozz fel, és nyerj! Játékszabályzat ALDI Iratkozz fel, és nyerj! Játékszabályzat 1. A játék neve, szervezője és az adatvédelem Jelen szabályzat vonatkozik az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. (továbbiakban: ALDI) által kezelt, karbantartott

Részletesebben

A MÉDIÁNAK NEM MINŐSÜLŐ SZERVEZETEK KÉPVISELŐI ÁLTAL AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉPÜLETEIBEN KÉSZÍTETT FELVÉTELEKRE VONATKOZÓ SZABÁLYOK

A MÉDIÁNAK NEM MINŐSÜLŐ SZERVEZETEK KÉPVISELŐI ÁLTAL AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉPÜLETEIBEN KÉSZÍTETT FELVÉTELEKRE VONATKOZÓ SZABÁLYOK 4.4.1. A MÉDIÁNAK NEM MINŐSÜLŐ SZERVEZETEK KÉPVISELŐI ÁLTAL AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉPÜLETEIBEN KÉSZÍTETT FELVÉTELEKRE VONATKOZÓ SZABÁLYOK AZ ELNÖKSÉG 2016. MÁJUS 9-I HATÁROZATA AZ EURÓPAI PARLAMENT ELNÖKSÉGE,

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek A Phantasy Bt. (székhely: 1158 Budapest, Késmárk u. 1., adószám: 20179063-2-42, EU-adószám: HU20179063) mint "Szolgáltató", a felhasználói (továbbiakban: "Felhasználó")

Részletesebben

Munkavédelmi előírások a kereskedelemben. Összeállította: Friedrichné Irmai Tünde

Munkavédelmi előírások a kereskedelemben. Összeállította: Friedrichné Irmai Tünde Munkavédelmi előírások a kereskedelemben Összeállította: Friedrichné Irmai Tünde Munkavédelmi előírások a kereskedelemben A munkavédelemről szóló 1993. évi XCIII. Tv. Szabályozza az egészséget nem veszélyeztető

Részletesebben