munkafüzet Have it All Coaching Akadémia Gál Beáta Üzleti Siker Coach

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "munkafüzet Have it All Coaching Akadémia Gál Beáta Üzleti Siker Coach"

Átírás

1 munkafüzet Have it All Coaching Akadémia Gál Beáta Üzleti Siker Coach

2 Nagyon sok szeretettel köszöntelek! Gál Beáta vagyok, Üzleti & Siker Coach, a Have it All Coaching Akadémia létrehozója, megalkotója, mellyel célom, azon kivételes, tehetséges és ambíciózus Vállalkozó Nőket, Női Network és Értékesítési Vezetőket támogatása, motiválása, akik készen állnak kezükbe venni életük irányítását, azt az Üzletet Vezetni, melyre Vágynak és azt az Életet élni, melyet Megérdemelnek. Örömmel nyújtom át Neked 20 lépés Vágyaid Manifesztációjához munkafüzetemet! A formulát használva lehetővé válik számodra, minden vágyadat, legyen az üzleti, vagy életed más területére vonatkozó, beteljesíteni, manifesztálni.

3 Szeretném ha tudnád - és napi szinten tudatosítanád -, Vágyaid megvalósulásra érdemesek és képesek! Minden Vágyad nagyon fontos! Vágyaid megvalósulása által nem csak önmagadnak okozol örömöt, hanem általuk boldogságot viszel mások életébe. Vágyaid megvalósulásával jobb, szebb, örömtelibb hellyé teszed a Világot! Hogyan lehetséges ez? Gondolj csak bele! Ha egy vágyad - függetlenül vágyad mértékétől, nagyságától -, megvalósul, azáltal Te sokkal jobban érzed magadat. Boldogabb leszel, nő az önbizalmad, az önbecsülésed. Teljesen más lesz az energia szinted. Abba a bizonyos madarat lehet fogatni vele állapotba kerülsz. A megvalósult vágyad által érzett örömöt, magasabb energia szintet a Hozzád közelállók is megtapasztalják, abban részesednek. Kikre gondolok? A családtagjaidra, a közvetlen üzlettársaidra, akikkel a legtöbb időt töltöd. Ily módon a vágyad megvalósulása mások számára is örömforrás. Hogyan teszed jobbá a világot megvalósult vágyaid által? Ha például az a vágyad, hogy egy igazán szép ruhát vagy ékszert vásárolj magadnak, akkor azáltal, hogy Te azt viselni fogod, szebb lesz a világ, ugye?! :) Lehet, Te ebbe még bele sem gondoltál? Ugyan ez igaz, minden egyes vágyadra! Nem beszélve arról, hogy a több, mindig többet eredményez! Ha bármiből Neked több van - legyen az több jövedelem, több üzlettárs, magasabb életstílus, több és minőségibb utazás, üzleti rang.., bármi, azzal azt mutatod másoknak, mi minden lehetséges! Azzal, hogy Neked több lesz, másokat is többre ösztönzöl. Motiválsz, inspirálsz, példaképpé válsz! Ha Neked több van, azzal többet hozol a Világba. Üzletasszonyként, Női Vezetőként sokak életére vagy hatással! Nőként, Anyaként, pedig hatással vagy a családodra, a gyermekeidre. Gyermekeinkből pontosan olyan felnőttek lesznek, amilyen Te magad vagy és nem pedig olyanok, amilyennek szeretnéd őket! Le fogják másolni az életedet, éld hát azt sikerrel és boldogan.

4 A Vágyaid megvalósulásához rendelkezned kell vágyakkal! :) Ez az alapszabály. Enélkül nem működik a formula! Ábrándok, álmok, célok és vágyak között óriási a különbség. A vágy az, amely érzést vált ki benned. A vágy az, amely energiával, a megvalósításához szükséges energiával rendelkezik. A vágy az, amit igaznak, jogosnak érzel, mely megvalósulása által érzed, hogy végre a saját életedet élheted. A vágy az, amelynek a megvalósításáért azonnal cselekszel. A vágyaid, éppen úgy működnek, mint életed bármely területe. Ahhoz, hogy a vágyaid éljenek, létezzenek, azaz tudd a vágyaidat, ismerd őket, ahhoz foglalkoznod kell velük. Úgy kell a vágyaiddal bánnod, mint a virágos kerttel. Rendszeresen gondoznod kell őket egészen pici mag koruktól kezdődően. Gyönyörködnöd kell bennük ahhoz, ahogy elinduljanak a kiteljesedés, fejlődés útján. Gondolnod kell rájuk, beszélned kell hozzájuk, nézegetned kell őket..! Már akkor érezd a vágyaid illatát, amikor még csak elültetted a magocskákat! Kezd el megkeresni, feltárni a vágyaidat! Ebben talán az a gyakorlat tud első körben igazán segíteni, ha azt gondolod végig, hogyan élnél, ha olyan mint pénz, nem létezne. Milyen lenne az életed, ha bármit megtehetnél? Hol élnél és hogyan? Mivel foglalkoznál? Kiknek kívánnál értéket vinni az életükbe a vállalkozásod által? Milyen ruhákban járnál? Hol vásárolnál? Hova utaznál? Milyen ételeket, italokat fogyasztanál? Milyen kapcsolatokkal rendelkeznél? Mit sportolnál?.. Milyen lenne egy napod, egy heted, egy hónapod, egy éved? Milyen lenne a következő 5-10 éved? Milyen lenne az egész életed? Minden vágyad értékes, fontos és számít!

5 Néhány alapszabály a Vágyaid kapcsán! Az a Nő vagy, aki megérdemled a vágyaid megvalósulását! Csodálatos, kivételes, különleges, egyedi, megismételhetetlen Nő, Üzletasszony, Barátnő, Feleség, Társ, Anya vagy! minden képességgel rendelkezel ahhoz, hogy vágyaid megvalósuljanak! Lehet, a vágyad megvalósulásához szükséges képességeket már felszínre hoztad és az is lehet, hogy azt ezután fogod megtenni. A lényeg az, hogy minden tanulható, így nincs olyan készség, képesség, aminek ne válhatnál a mesterévé. jár Neked a vágyad megvalósulása - gazdagságra, egészségre, bőségre születtél. Ha bármelyből hiányt szenvedsz, az azért van, mert kibillentél természtes állapotodból, kibillentél az egyensúlyodból. Az a feladatod, hogy visszatalálj önmgadhoz, kiteljesedj! akinek a gazdagság, bőség, egészség, boldogság természetes állapotod! A vágyaid megvalósulásában élni, azt jelenti, hogy természetes állapotodat éled! minden egyes vágyad, olyan vágy, melyet már mások valóra váltottak a saját életükben. Ez azt jelenti, minden vágyad emberileg lehetséges! ha a jó isten, Univerzum, Mindenség (vagy aminek Te nevezed) vágyat adott Neked, akkor azt gondolod nem fog mindent megadni ahhoz, hogy valóra váltsd a vágyaidat?! gondolod, hogy a szerető jó Isten, bárkit is korlátoz vágyai megvalósulásában? Akkor Téged miért korlátozna? A jó Isten, semmi mást nem kíván Neked, mint, hogy egészségben, bőségben, gazdagságban, boldogságban, megvalósult vágyakban gazdagon élj!

6 20 Lépéses Formula Vágyaid Manifesztációjához Az alábbi formula, melyet nagyon nagy szeretettel nyújtok át Neked, nagyon becses és értékes számomra. Kérlek fogadd épp olyan szeretettel, figyelemmel, mint amilyennel azt elindítom Feléd! Ezt a formulát jómagam egy általam nagyra becsült személytől kaptam, és általa nagyon sok vágyamat váltottam valóra életem különböző területein az elmúlt években. Kérlek, dőlj hátra, engedj el mindent, minden gondolatot és figyelj! Figyelj a szíved, lelked hangjára és láss hozzá Vágyaid manifesztációjához! 1. Ismerd kristály tisztán a vágyadat! A leges legfontosabb, hogy legyenek vágyaid és NAPI szinten foglalkozz velük! Írd le, fogalmazd meg a saját vágyaidat pontosan! Azt javaslom, a következő 90 napra fókuszálj leginkább. Pontosabban azokra a vágyaidra, melyeket a következő 90 napban kívánsz megvalósítani! Kérlek ne használj olyan szavakat, amelyek nem specifikusak (mint például: több, jobb, hosszabb, rövidebb, anyagi függetlenség..)! Ha szeretnél egy új otthont, de azt még nem tudod pontosan hol, mekkorát, milyet.., akkor az még nem egy vágy. Az nem vágy, ha odáig jutottál el, hogy tudod, mi az amit nem akarsz. A vágy konkrét. Úgy írd le a vágyadat 1-3 rövid egyszerű mondatban, hogy ha azt többen elolvassák, akkor mindannyian ugyanazt a képet jelenítsék meg maguk előtt a vágyadról! Pontos és egyértelmű legyen a vágyad és a következő 90 napod vágya, vágyai legyenek a fókuszodban!

7 2. Részletesen ismerd a vágyadat! A vágyadat részletezd a legapróbb jellemzőkig! Ezáltal fogod egyre tisztábban látni, egyre jobban megismerni. Minél részletesebben ismered a vágyadat, annál nagyobb energiával fog az bírni! Ha például a vágyad egy nyaralás, akkor az olasz tengerpart nem elegendő. Pontosan hol Olaszországban? Szállodában vagy panzióban? Melyik szállodában? A szálloda melyik szobájában? Hány éjszaka? Mikor pontosan? Milyen programokat tervezel a nyaralás alatt? Mely éttermeket, nevezetességeket kívánsz meglátogatni? Milyen sorrendben? Hányan mentek? Milyen ruhákat viszel?.. Részletezd a vágyadat amennyire csak lehetséges! 3. Ismerd a vágyad mögött lévő MIÉRT-edet, vagy a vágyad mögött álló magasztosabb szándékodat! Nem elég, hogy a vágyadat pontosan ismerd, de még a mögötte lévő szándékot, Miért? -et is? Igen, így van. Tudnod kell, hogy nagyon kevesen rendelkeznek vágyakkal, és még kevesebben tudják miért is azokkal a vágyakkal rendelkeznek amelyekkel. A vágyaink és a Miért -ünk megtalálása, felismerése egy folyamat. A megtaláláson pedig nem az értem, hogy elkezdem keresni, mi lehetne nekem jó vágy? Megnézem a szomszédnak mi a vágya, aztán lehet nekem is az lesz.. A megtaláláson azt értem, hogy elkezdesz belül keresni és nem kívül. Kérdéseket teszel fel magadnak, és a belső válaszokra figyelsz. Ezalatt a folyamat alatt pedig nem csak akkor érsz célba, ha végre megtalálod a vágyaidat és a Miért -edet. Az egész folyamat minden egyes lépését értékeld, fogadd hálával, ugyanis a folyamat alatt teljesedsz ki igazán, a folyamat alatt találsz vissza önmagadhoz. Mit értek a vágyad mögött lévő Miért -en, magasztosabb szándékon?

8 Ha például a Te vágyad az, hogy ruhákat varrj éves Hölgyeknek, önmagukra igényes, trendi üzletasszonyoknak és ebből havi szinten 1 millió forintot keress, akkor a mögöttes szándék az, hogy stílust, eleganciát, szépséget vigyél ezen hölgyek életébe, hogy a velük folytatott munkád alatt, királynőként bánj velük, és élvezzék a ruhaköltemények mellett a közös munkát, a kényeztetést. Tehát a miérted az, hogy szebbé teszed ezen nőket nem csak kívül a ruháid által, de belül is a törődésed, a figyelmed által. Aztán a Miért -ed az is lehet, hogy a havi 1 millió forintos jövedelmedből az általad pontosan megtervezett életszínvonalon élj, és példát mutatsz magadhoz hasonló nőknek, hogy a munkájuk által értéket teremtenek és a vágyott anyagi színvonalon képesek élni. Érted? A Miért, az nem az, hogy: elismerést kapjak; megmutassam másoknak, magamnak; bebizonyítsam; én is meg tudom csinálni; ha neki sikerült, akkor nekem is; most már tényleg meg kell csinálnom Ezeknek semmi köze a Miért -edhez és a vágyadhoz sem. Ezekkel a hozzáállásokkal az önbecsülésedet kívánod magasabb szintre emelni. Viszont az ilyen gondolatokkal, hozzáállással az nem fog sikerülni. Az önbecsülésedet egyetlen dologgal tudod növelni: vágyakat tűzöl ki, melyeket manifesztálsz, és a manifesztált vágyaidat saját érdemednek tekinted (mert csak Neked köszönhetőek, nem pedig külső tényezőnek), és azokat, magadat, aki létrehoztad azokat ünnepeled, elismered! :) (Elismerést, szeretetet, tiszteletet, megbecsülést csak önmagadtól kaphatsz. Ha önmagadnak megadod, akkor a világtól is meg fogod kapni) Mi a Te vágyad mögötti Miérted? Fogalmazd meg olyan pontosan, amilyen pontosan csak tudod!

9 4. Tudd pontosan, mikorra vágyod a szándékod megvalósulását! Igen, tudom, sokszor hallottad, hogy tűzd ki pontos dátumot, amire a vágyadat megvalósulni kívánod.. Azért hallottad oly sokszor, mert csak így működik. Az időpont nem az, hogy: jövőre, tavasszal, a következő hetekben, a következő években, a közeljövőben, valamikor az év folyamán Az időpont így néz ki: december 31.; március 25 Azt javasolom, 90 napokban, negyedévekben gondolkodj és maradj következetes, kitartó. Maximálisan erre a 90 napos időszakra fókuszálj! Tűzd ki azt az időpontot, amikorra a vágyadat mindenképpen megvalósítod! (persze, a 90 napon túli céljaidhoz is társíts időpontot, de a manifesztációs fókuszodat a következő 90 napod 2-3 legjelentősebb, legnagyobb vágyára összpontosítsd) Mikorra kívánod a vágyadat megvalósítani? 5. Vizsgáld meg a vágyad hitelességét Ez a Te vágyad? Te akarsz így élni? Vagy a környezeted elvárása? Vizsgáld meg a vágyadat, valóban a Tiéd e, mert csak a saját vágyaidat vagy képes manifesztálni! 6. Vizsgáld meg a vágyad megvalósítására kitűzött időpontod hitelességét Minden vágyad lehetséges! Nincs olyan, hogy jó vágy, rossz vágy! Csak a Te vágyad van! Nincs olyan, hogy kis vágy, nagy vágy, túl kicsi vágy, túl nagy vágy, fontos vágy, jelentéktelen vágy.. Irracionális és racionális vágy sincs. Mit érdemes még is teljes mértékben figyelembe venned? Az adott vágyadhoz kitűzött időpontig lehetséges e számodra elvégezni azt a mennyiségű külső és belső munkát (üzleti és személyes fejlődés), amely szükséges?

10 Ezt csak Te vagy képes hitelesen felülvizsgálni. Ehhez fontos, hogy tudd, hol tartasz jelenleg, és pontosan hova akarsz eljutni az adott idő alatt. Tényekkel, konkrét számokkal, pontos időpontokkal dolgozz! Készítsd el a szóban forgó vágyahoz a tervet és bontsd le napra pontosan milyen feladatokat kell elvégezned, milyen cselekvésnek kell megtörténnie a következő hetekben, hogy a terved manifesztációja megtörténjen! A heti feladatokat pontos napi cselekvésre bontsd le! 7. Transzformáld át a hogyanjaidat! Végre meg van a vágyad, meg van a kitűzött időpont, és mind kettő hitelességét felülvizsgáltad, elkészíted a tervedet és a pontos cselekvési menetet. A következő pont nem az, hogy kétségbe esel! Hogyan fogom én ezt egyáltalán megcsinálni? A következő pont az, hogy azon kezdesz el gondolkodni, és azzal indítod be a kreativitásodat, azzal találsz különböző kivitelezési módozatokat, hogy folyamatosan azt kérdezed, maximálisan az eredményre fókuszálva, hogyan fogom én ezt megcsinálni? :) Amikor a hogyan fogom én ezt megcsinálni? :) kérdést felteszed, akkor azt a beteljesült vágyad rezgésszintjén tedd fel! Hogy még közelebb kerülj a vágyott vágy megvalósulásához azt is kérdezheted: hogyan valósítottam én ezt meg? Az egész folyamat alatt, mindaddig, amíg a vágyad nem teljesült, maradj következetesen és fókuszáltan beteljesült, manifesztálódott vágyad rezgésszintjén! Fogalmazz meg legalább 10 kérdést, amely úgy kezdődik, hogy hogyan fogom én ezt megcsinálni? vagy hogyan valósítottam én ezt meg? pl.: hogyan találom meg azon üzlettársakat, akikkel az adott vágyamat valóra váltom? hogyan tudom a jelenlegi üzleti partnereimet motiválni, hogy az adott vágyam megvalósításában 100%-osan részt vegyenek? hogyan tudom az időmet a leghatékonyabban beosztani? hogyan kommunikáljak XY személlyel az adott vágyam megvalósulása érdekében?

11 Írd le a saját 10 hogyan fogom én ezt megcsinálni? kezdetű, a vágyad rezgésszintjén lévő kérdésedet! 8. Kérj isteni útmutatást! Ha bármikor elakadsz, megtorpansz, konfliktus helyzetbe kerülsz (önmagaddal, másokkal).., kérj isteni útmutatást! Írd le, mely területeken van szükséged isteni útmutatásra a vágyad megvalósulása érdekében, és konkrétan írd le azokat a kérdéseket, mondatokat, melyben isteni útmutatást kérsz! 9. Várd az isteni útmutatást, és cselekedj az szerint! Figyelj az isteni útmutatásra és ha megérkezik a, segítség, javaslat, személy, esemény formájában, akkor ne utasítsd el! Fogadd el! Ismered a szikáról lezuhant bácsi esetét, aki a jó istenhez fohászkodik segítségül? Majd amikor a jó isten leszól neki, és azt mondja engedd el a sziklát és elkaplak, azt kérdezi, van e ott más is :) Nagyon sokszor érkezik az segítség, amire vágysz, ne hagyd figyelmen kívül! Írj le 5-10 lehetséges személyt, eseményt, történést, mely által érkezhet Hozzád isteni útmutatás, és így jobban fogsz rá figyelni, amikor valóban megérkezett! 10. Hidd, TUDD, hogy már megvalósult! Minden egyszerre létezik. Végtelen számú kimenetel létezik az életedre vonatkozóan! Te döntöd el a vágyaddal, melyiket választod. A választásodnak megfelelően pedig, a vonzás törvénye (mert ugye a gondolatnak teremtő ereje, energiája, rezgése van, és hasonló hasonlót vonz) elhozza Hozzád! Ha nincs vágyad, és abban hiszel, hogy keményen kell dolgoznod, hogy nem vagy elég jó, nem érdemled meg.. akkor azt hozza el számodra a Vonzás Törvénye! A számodra legideálisabb, legvágyottabb kimenetelt válaszd! Fókuszálj csak arra és megérkezik Hozzád!

12 11. Vizualizáld a pontos vágyadat mindaddig, amíg az Univerzum azt manifesztált formában átnyújtja Neked! Készítsd el ehhez a vizualizációs faladat! A vizualizációs faladon szerepeljenek az igazán nagy vágyaid, melyeket 5-10 év múlva kívánsz megvalósítani, és szerepeljenek azok is, amelyeket 1 év, fél év, 90 napon belül kívánsz manifesztálni! Rendezd a vágyaidat a vizualizációs faladon átláthatóvá a megvalósítás ideje szerint! Lézer fókuszodat a 90 napon belül megvalósítandó vágyaidra helyezd! Majd haladj 90 napról a következő 90 napra! A modern kor vizualizációs falai a Pinterest-en készülnek! Készítsd el saját Pinterest fiókodat, majd alkosd meg a vizualizációs falaidat! Az én Pinterest oldalamat itt követheted: Emocionálisan, érzelmi síkon éld meg a megvalósult vágyadat! Élj a megvalósult vágyaid rezgésszintjén. Ezzel választod ki a végtelen számú kimenetel közül és vonzod magadhoz azt, amelyre VÁGYSZ! Mit jelent az, hogy élj a megvalósult vágyaid rezgésszintjén? Ugyan azt, amit Ralph Lauren (Polo Ralph Lauren) tett, aki igazán szegénynek született. Ő a mozifilmek főszereplőiből töltekezett. Amilyen gyakran tehette beült a moziba, ahol az amerikai szupersztárok, a gazdag amerikai életet élték a mozivásznon, majd az előadás után, ő lett a főszereplő, és elkezdte játszani a saját gazdag és sikeres életét, egészen addig, amíg az valóság lett. A vágyai rezgésszintjén élt! Írd le, hogyan fogsz mostantól a vágyad rezgésszintjén élni! Milyen lesz mostantól az életed?

13 13. Készítsd el a Vizualizációs faladat! Két lépéssel feljebb már elkészítetted ugye? :) Tedd nagyon jól látható helyre a falat, a vágyaid képét, ahol naponta többször látod! (nekem sokáig a hűtő teljes felülete funkcionált vizualizációs falként). Vagy használd a Pinterest faladat, így a Vágyfalad állandóan Nálad lehet! Vizualizáld a Vizualizációs falad segítségével a vágyaidat! Élj azok rezgésszintjén! 14. Fogalmazd meg a Mantrádat, melyben a megvalósult vágyadért mondasz köszönetet az Univerzumnak, a jó Istennek! Köszönöm istenem, hogy az adott vágyamat élhetem (a vágyott üdülő helyen lehetek, a vágyott házban élhetek, a vágyott üzletet vezethetem, a vágyott egészségnek örvendhetek..) Fogalmazd meg, írd le a saját mantrádat! 15. Erősítsd a Mantrádat érzelmi és gondolati síkon azáltal, hogy maximális hited van a vágyad megvalósulásában! A Mantrád nem tölti be a feladatát, ha a szavakat nem töltöd fel érzelemmel, nem érzed a vágyadat. Élj a vágyaid rezgésszintjén akkor is, amikor hálát adsz a Univerzumnak! 16. Alkalmazd a nem élek kifogásokkal törvényt! Légy rugalmas, kreatív és maximálisan megoldás centrikus! A körülményeink tények. Az, hogy kifogásként, vagy motivációként használjuk őket, viszont a mi választásunk. Készülj a nem várt eseményekre (mert lehetnek)! A készülj, nem azt jelenti, hogy várd őket, hanem készülj arra, hogy akkor is megoldod a kitűzött időpontra az adott vágyad manifesztációjához szükséges feladatokat, ha bármi (és szó szerint értem, hogy bármi) közbejön. Légy kreatív, és a körülményediből gyárts motivációt, hogy egyre kreatívabb lehess!

14 17. Csak olyan dolgokról beszélj, melyek a vágyad rezgésszintjén tartanak! Nem tudom elégszer elmondani, hogy élj a vágyad rezgészintjén. Csak ott légy, ott gondolkodj, ott élj, mindaddig, amíg az valóra nem válik! 18. Csak olyan kérdéseket tegyél fel magadnak és másoknak, melyek arról szólnak hogyan tudom megvalósítani a kitűzött dátumra a vágyamat? Írd össze azt a 8-10 kérdést, amely abban segít Téged, hogyan tudod a vágyadat manifesztálni a kitűzött dátumra! 19. Tudd, az utolsó pillanat csodája létezik! Minél közelebb érkezik a kitűzött dátum, melyre a vágyadat meg kívánod tapasztalni, annál nagyobb fókuszba kerülj és ne fordítva! A nagy eredmények, a manifesztációk mindig a hajrá időszakokban születnek. Ahogy közeledik a kitűzött dátum, úgy növeld a cselekvésed intenzitását, úgy erősítsd az adott vágyad rezgésszintjén való létezésedet, úgy növeld a fókuszadat! Ha így teszel TIÉD LESZ MINDEN!! 20. Hálával fogadd a vágyad manifesztációját! Ünnepeld a vágyad beteljesülését és ünnepeld önmagadat, hiszen csak Neked köszönhetően jött az létre! Adj hálát a manifesztálódott vágyadért és a benned lévő végtelen erőért, tudatosságért, mely által életed teremtője vagy!

15 Szeretettel, Gál Beáta Business Success Coach Az Üzlet, amire Vágysz, az Élet, amit megérdemelsz Have it All Coaching Akadémia Vállalkozó Nőknek, Női Network és Értékesítési Vezetőknek

ÜZLETASSZONY MESTERFOKON

ÜZLETASSZONY MESTERFOKON ÜZLETASSZONY MESTERFOKON Az Üzlet, amire Vágysz, az Élet, amit Megérdemelsz PROGRAM MODUL TARTALOM Üzletasszony Mesterfokon 1 Üzleti Coaching Program Modul 1. Kristálytiszta Üzleti Célok Minden, de Minden

Részletesebben

1. Lecke: Bevezetés és a folyamat. elindítása

1. Lecke: Bevezetés és a folyamat. elindítása 1. Lecke: Bevezetés és a folyamat elindítása 1. Lecke: Bevezetés és a folyamat elindítása Gratulálok a döntésedhez! Kalló Melinda vagyok és üdvözöllek az első leckén! Ez egy kicsit rendhagyó tanítás lesz,

Részletesebben

30. Lecke: Engedd el és Következtetés

30. Lecke: Engedd el és Következtetés 30. Lecke: Engedd el és Következtetés 30. Lecke : Engedd el és Következtetés Fogalmak: Engedd el Az eredmény az univerzum felelőssége. Határozd meg, hogy mit akarsz megvalósítani, hogy mi a célod, majd

Részletesebben

A változás szabadsága I.

A változás szabadsága I. Hollenda Zsolt A változás szabadsága I. www.tudatossag.hu www.tokeleteselet.hu Munkafüzet Tartalomjegyzék Miért vagyunk itt?... 3 Megéri változtatni?... 4 Sosem késő... 5 Sorsunk a saját kezünkben van!...

Részletesebben

EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA

EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA Mágikus SZERtartás EGÉSZséges +boldog ÉLETedért! INGYENES EGÉSZséget és boldogságot teremtő IMA Mágikus SZERtartás, amit otthonodban végezhetsz EGÉSZséges +BOLDOG életedért!

Részletesebben

Milyen gyorsan, és milyen hatékonyan fogod elérni céljaidat, legyen szó akár. 1. előléptetésről, 2. saját vállalkozás indításáról, vagy

Milyen gyorsan, és milyen hatékonyan fogod elérni céljaidat, legyen szó akár. 1. előléptetésről, 2. saját vállalkozás indításáról, vagy Milyen gyorsan, és milyen hatékonyan fogod elérni céljaidat, legyen szó akár 1. előléptetésről, 2. saját vállalkozás indításáról, vagy 3. már létező vállalkozásod felfuttatásáról? Boér Tamás www.sikertervezes.com

Részletesebben

Kulcsok a megértéshez

Kulcsok a megértéshez Kulcsok a megértéshez Egyre nagyobb az érdeklődés a spirituális ismeretek, a misztikus kapcsolatok, és a nem tudományos gyógyítás iránt. Ez a tény jelzi, hogy valami történik, s ezt sok ember érzi. Valami

Részletesebben

Az első lépés a csúcshódításhoz

Az első lépés a csúcshódításhoz Az első lépés a csúcshódításhoz Akinek nincs célja, arra van kárhoztatva, hogy annak dolgozzon, akinek van. kattints az alábbi lehetőségekre a navigáláshoz: [Szupernő Program honlap] [Tartalomjegyzék]

Részletesebben

Tudatos Teremtés Alapok. Erőteljes teremtő erő lakozik benned!

Tudatos Teremtés Alapok. Erőteljes teremtő erő lakozik benned! Tudatos Teremtés Alapok 1-es Modul Erőteljes teremtő erő lakozik benned! 1 Üdvözöllek! Kalló Melinda vagyok, és megtisztelő számomra hogy részese lehetek a tudatos teremtésednek. Tudatos teremtés alapok:

Részletesebben

Használd tudatosan a Vonzás Törvényét

Használd tudatosan a Vonzás Törvényét Használd tudatosan a Vonzás Törvényét Szerző: Koródi Sándor 2010. Hogyan teremtheted meg életedben valóban azokat a tapasztalatokat, amikre igazán a szíved mélyén vágysz? Ebből a könyvből és a hozzá tartozó

Részletesebben

TALÁLD MEG ÉLETED ÉRTELMÉT!

TALÁLD MEG ÉLETED ÉRTELMÉT! TALÁLD MEG ÉLETED ÉRTELMÉT! GYAKORLATSOR AZ ÉLETCÉL MEGTALÁLÁSÁHOZ Ezt a gyakorlatsort szabadon terjesztheted, továbbküldheted, azzal a feltétellel, hogy a tartalmán és formáján semmit nem változtatsz

Részletesebben

Az igen, de... típusú mondatok 9 Miért pont tojás? 13 Önéletrajz: amikor azt csináltam, amit szeretek 15 Hogyan segít a b...a meg?

Az igen, de... típusú mondatok 9 Miért pont tojás? 13 Önéletrajz: amikor azt csináltam, amit szeretek 15 Hogyan segít a b...a meg? Tartalomjegyzék Az igen, de... típusú mondatok 9 Miért pont tojás? 13 Önéletrajz: amikor azt csináltam, amit szeretek 15 Hogyan segít a b...a meg? 23 Bevezetés 27 Élet a csendes kétségbeesésben 1. Azt

Részletesebben

HÁLA KOPOGTATÁS. 1. Egészség

HÁLA KOPOGTATÁS. 1. Egészség HÁLA KOPOGTATÁS 1. Egészség Annak ellenére, hogy nem vagyok annyira egészséges, mint szeretném, teljesen és mélységesen szeretem és elfogadom a testemet így is. Annak ellenére, hogy fizikailag nem vagyok

Részletesebben

BEVEZETŐ ErikaZen...7

BEVEZETŐ ErikaZen...7 LélekZenE László Erika - LélekZenE - Tartalomjegyzék TARTALOM BEVEZETŐ ErikaZen...7 HÁLA Légy mindig hálás Reggeli és esti redőnyök, függönyök és cipők...11 Megdöbbentő tények a világunkról...12 A nagy

Részletesebben

MIATYÁNK (..., HOGY SZÍVÜNKBEN IS ÉLJEN AZ IMÁDSÁG)

MIATYÁNK (..., HOGY SZÍVÜNKBEN IS ÉLJEN AZ IMÁDSÁG) MIATYÁNK (..., HOGY SZÍVÜNKBEN IS ÉLJEN AZ IMÁDSÁG) Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy Igen? Kérlek, ne zavarj, imádkozom. De te megszólítottál! Én, Téged megszólítottalak? Biztos, hogy nem! Csak imádkozom:

Részletesebben

Tiltott gyümölcs ÚJ generációs tanítások alkalmazása az ÉLETedben

Tiltott gyümölcs ÚJ generációs tanítások alkalmazása az ÉLETedben Tiltott gyümölcs ÚJ generációs tanítások alkalmazása az ÉLETedben CSAKRA- és MERIDIÁN-tisztító módszer IMÁval INGYENES CSAKRA- és MERIDIÁNtisztítás +harmonizálás IMÁVAL Tested, Lelked, Szellemed, Érzelmeid,

Részletesebben

6+1 TIPP hogy. jól induljon a napod! www.harmonialiget.hu. Készítette: Rácz Beatrix. Ingyen letölthető!

6+1 TIPP hogy. jól induljon a napod! www.harmonialiget.hu. Készítette: Rácz Beatrix. Ingyen letölthető! 6+1 TIPP hogy jól induljon a napod! Készítette: Rácz Beatrix Ingyen letölthető! Szeretettel köszöntelek Kedves Olvasó! Rácz Beatrix (Betti) vagyok és stresszt oldok kineziológiai módszerekkel, valamint

Részletesebben

Laskai M. Nelli

Laskai M. Nelli Kedves Olvasó! Itt az ideje, hiszen lassan vége 2017-nek, hogy levonjuk az idei évet illető következtetéseket, és kitűzzük új céljainkat a következő évre. Az alábbi tervezővel abban leszek a segítségedre,

Részletesebben

Céljaim 2014-re, hogy még sikeresebb legyek!

Céljaim 2014-re, hogy még sikeresebb legyek! Céljaim 2014-re, hogy még sikeresebb legyek! A mai dátum:... FONTOS! Szánj erre a gyakorlatra elég időt! Legalább fél órára, de lehet, hogy egy órára is szükséged lesz. Adj magadnak időt, hogy tényleg

Részletesebben

Angyal Mágia. Az egyik módja, hogy kívánságainkat, üzeneteinket kiküldjük az univerzumba, illetve angyalaink segítségét kérjük, gyertyamágia.

Angyal Mágia. Az egyik módja, hogy kívánságainkat, üzeneteinket kiküldjük az univerzumba, illetve angyalaink segítségét kérjük, gyertyamágia. Angyal Mágia Az egyik módja, hogy kívánságainkat, üzeneteinket kiküldjük az univerzumba, illetve angyalaink segítségét kérjük, gyertyamágia. A szertarta s menete: 1. Válassz egy szép gyertyát magadnak,

Részletesebben

Valódi céljaim megtalálása

Valódi céljaim megtalálása Munkalap: Valódi céljaim megtalálása Dátum:... - 2. oldal - A most következő feladat elvégzésével megtalálhatod valódi CÉLJAIDAT. Kérlek, mielőtt hozzáfognál, feltétlenül olvasd el a tanfolyam 5. levelét.

Részletesebben

Iránytű a konyhához A változás fejben kezdődik Otthonszervezési célok Vágjunk bele közösen! Válogatás Mindent elvégeztem!

Iránytű a konyhához A változás fejben kezdődik Otthonszervezési célok Vágjunk bele közösen! Válogatás Mindent elvégeztem! APRÓ LÉPÉSEK EGY TISZTA ÉS RENDSZEREZETT KONYHÁHOZ Tartalomjegyzék Bemutatkozás Az én történetem Az otthonszervezésről és az előnyökről - miért fogj bele? Iránytű a konyhához Előkészületek: mielőtt elkezdenéd

Részletesebben

Louise L. Hay előszava: Ha a tanítvány készen áll, a tanító megjelenik! Jerry Hicks előszava Esther Hicks bemutatja Abrahamet

Louise L. Hay előszava: Ha a tanítvány készen áll, a tanító megjelenik! Jerry Hicks előszava Esther Hicks bemutatja Abrahamet Tartalom Louise L. Hay előszava: Ha a tanítvány készen áll, a tanító megjelenik! Jerry Hicks előszava Esther Hicks bemutatja Abrahamet 1. fejezet: Egy új szemlélet Minden vágyad meghallgatásra talál, és

Részletesebben

1. Hiba. Nincs időm megtalálni az Ideális Férfit. Nicholas Victor

1. Hiba. Nincs időm megtalálni az Ideális Férfit. Nicholas Victor 1. Hiba Nincs időm megtalálni az Ideális Férfit Nicholas Victor www.ferficsabitas.com Az első végzetes hiba, amit a nők elkövetnek párválasztáskor: Nincs időm megtalálni az Ideális Férfit Tudom, hogy nagyon

Részletesebben

A tökéletes profilkép elkészítése, gyakorlati jó tanácsok

A tökéletes profilkép elkészítése, gyakorlati jó tanácsok A tökéletes profilkép elkészítése, gyakorlati jó tanácsok Nem csupán a társkereső oldalakon, de már a közösségi oldalakon is a profilkép alapján szokták megítélni az ember lányát. Ami lássuk be sokszor

Részletesebben

6+1 TIPP hogy. jól induljon a napod! Rácz Beatrix

6+1 TIPP hogy. jól induljon a napod! Rácz Beatrix 6+1 TIPP hogy jól induljon a napod! Készítette: Rácz Beatrix Ingyen letölthető! Szeretettel köszöntelek Kedves Olvasó! Rácz Beatrix (Betti) vagyok és stresszt oldok kineziológiai módszerekkel, valamint

Részletesebben

A változás szabadsága II.

A változás szabadsága II. Hollenda Zsolt A változás szabadsága II. www.tudatossag.hu www.tokeleteselet.hu Munkafüzet Tartalomjegyzék Zéró tolerancia... 4 Adni jobb, mint kapni!?... 5 Megnyertem a lottó főnyereményt!!!... 6 Lehet

Részletesebben

A személyes siker tényezői az amerkai vállalati kultúrában az NI példája alapján

A személyes siker tényezői az amerkai vállalati kultúrában az NI példája alapján A személyes siker tényezői az amerkai vállalati kultúrában az NI példája alapján Pajor Ferenc National Instruments Hungary Értelmezés. A számítástechnikai vállalatok, egységek, osztályok sikeres működése

Részletesebben

Hogy tűzzek ki igazán jó célokat?

Hogy tűzzek ki igazán jó célokat? Hogy tűzzek ki igazán jó célokat? Néhány idézet: A siker abból fakad, hogy kitűzünk egy célt, egy változást, amit el szeretnék érni. És amíg nem léptük át a célvonalat, addig nincs megállás. (Csernus Imre)

Részletesebben

Károlyi Veronika (Ronyka) 5 bődületes hiba, amit ha elkövetsz kinyírod a hitedet. Ronyka http://www.varazslatostitkok.com

Károlyi Veronika (Ronyka) 5 bődületes hiba, amit ha elkövetsz kinyírod a hitedet. Ronyka http://www.varazslatostitkok.com Károlyi Veronika (Ronyka) 5 bődületes hiba, amit ha elkövetsz kinyírod a hitedet Írta: Károlyi Veronika (Ronyka) Copyright Károlyi Veronika, 2015 Minden jog fenntartva! Ingyenes e-könyv 5 bődületes hiba,

Részletesebben

Van kiút, van megoldás arra, hogy Te is az ingatlanközvetítés napfényes oldalán éljél, és munkálkodjál!

Van kiút, van megoldás arra, hogy Te is az ingatlanközvetítés napfényes oldalán éljél, és munkálkodjál! Még egy jó hír! Van kiút, van megoldás arra, hogy Te is az ingatlanközvetítés napfényes oldalán éljél, és munkálkodjál! Minden lehetőséged adott arra, hogy Te is pótolhatatlan ingatlanközvetítő tanácsadó

Részletesebben

KÖNNYEN KI TUDOD MONDANI? NEM!

KÖNNYEN KI TUDOD MONDANI? NEM! KÖNNYEN KI TUDOD MONDANI? NEM! A következő kérdőív azt méri fel, hogy mennyire tudsz másoknak nemet mondani, mennyire vagy képes kiállni a neked fontosnak tartott dolgok mellett akkor is, ha ez éppen mások

Részletesebben

Az anyagi függetlenség képlete. A legjobb kérdés: Miért kell, hogy SOK pénzed legyen? Egyáltalán... A sok pénz jó dolog? Vagy rossz? Vizsgáljuk meg!

Az anyagi függetlenség képlete. A legjobb kérdés: Miért kell, hogy SOK pénzed legyen? Egyáltalán... A sok pénz jó dolog? Vagy rossz? Vizsgáljuk meg! Az anyagi függetlenség képlete A legjobb kérdés: Miért kell, hogy SOK pénzed legyen? Egyáltalán... A sok pénz jó dolog? Vagy rossz? Vizsgáljuk meg! Mi a pénz? A pénz alapvetően ENERGIA. Igaz? Mi az energia?

Részletesebben

Szabó István Béres Miklós LENNE, (Akkor AZ van.)

Szabó István Béres Miklós LENNE, (Akkor AZ van.) Szabó István Béres Miklós MI LENNE, HA! (Akkor AZ van.) www.novumpublishing.huublis Minden jog fenntartva, beleértve a mű film, rádió és televízió, fotómechanikai kiadását, hanghordozón és elektronikus

Részletesebben

A sikeres vállalatirányítás X+I parancsolata

A sikeres vállalatirányítás X+I parancsolata A sikeres vállalatirányítás X+I parancsolata A sikeres vállalkozás vezetéséről és irányításáról szóló intelmek Budapest, 2014. Április Az AKC az MCS Kft. saját márkája! MCS Management & Controlling-Service

Részletesebben

környezet megteremtésérõl, amelyben a hallgatag kisgyermeket megszólítják,

környezet megteremtésérõl, amelyben a hallgatag kisgyermeket megszólítják, Útmutató a szülõknek A kilencvenes évek elején a kisgyermekek, óvodások nevelésével foglalkozó hasznos és tanulságos angol könyv szerzõje külön fejezetet szánt az átlagostól eltérõen fejlõdõ gyermekeknek.

Részletesebben

Szeretettel Hargitai Ágnes

Szeretettel Hargitai Ágnes Minden korszakunk lezárása egy számvetéssel ér véget. Bármilyen nehéz időszakot is éltünk meg, jól esik visszatekinteni az elmúlt pillanatokra, hiszen a nehézségek ellenére szebbé is tették életünket.

Részletesebben

Mindannyiunknak vannak olyan gondolatai, amelyek HO OPONOPONO ÉS AZ EMLÉKEK

Mindannyiunknak vannak olyan gondolatai, amelyek HO OPONOPONO ÉS AZ EMLÉKEK 2 HO OPONOPONO ÉS AZ EMLÉKEK AZ EMLÉKEID HATÁROZNAK MEG Mindannyiunknak vannak olyan gondolatai, amelyek korlátozóak, mint például «nem érdemlem meg», «nem vagyok elég művelt» vagy «szegénynek születtem,

Részletesebben

AZ ELME RÉTEGEI DIAGRAM

AZ ELME RÉTEGEI DIAGRAM AZ ELME RÉTEGEI DIAGRAM "Vágyad éppúgy helyreállítja az igazságot, ahogy az igazság elvesztése is egy vágyadnak volt köszönhető. A csodák tanítása, Törzsszöveg, 20. VIII. 1.2. A. Amikor arra gondolok:

Részletesebben

Bevezetés a csajozásba 1 Napos Tanfolyam PUA.HU Gabesz

Bevezetés a csajozásba 1 Napos Tanfolyam PUA.HU Gabesz Bevezetés a csajozásba 1 Napos Tanfolyam PUA.HU Gabesz Az önbizalom egy alapvető fontosságú elem Az élet minden területen Siker egyik alapköve Hosszú távú fejlődés eredménye Megfelelő gyakorlatokkal rövid

Részletesebben

MAGYAR MINT IDEGEN NYELV

MAGYAR MINT IDEGEN NYELV Magyar mint idegen nyelv emelt szint 0911 ÉRETTSÉGI VIZSGA 2009. október 19. MAGYAR MINT IDEGEN NYELV EMELT SZINTŰ ÍRÁSBELI ÉRETTSÉGI VIZSGA JAVÍTÁSI-ÉRTÉKELÉSI ÚTMUTATÓ OKTATÁSI ÉS KULTURÁLIS MINISZTÉRIUM

Részletesebben

X + I INTELEM A SIKERES VÁLLALKOZÁS VEZETÉSÉRŐL A Bölcs Bagoly saját, több mint 35 éves vállalkozásának gyakorlatából és tanácsadói tevékenységének

X + I INTELEM A SIKERES VÁLLALKOZÁS VEZETÉSÉRŐL A Bölcs Bagoly saját, több mint 35 éves vállalkozásának gyakorlatából és tanácsadói tevékenységének X + I INTELEM A SIKERES VÁLLALKOZÁS VEZETÉSÉRŐL A Bölcs Bagoly saját, több mint 35 éves vállalkozásának gyakorlatából és tanácsadói tevékenységének tapasztalataiból I. A KÖZJÓT SZOLGÁLD! Termékeid és szolgáltatásaid

Részletesebben

2016 Évtervező. Úgy döntöttem, könnyedén, türelmesen kitöltöm végig az Évtervezőt most!

2016 Évtervező. Úgy döntöttem, könnyedén, türelmesen kitöltöm végig az Évtervezőt most! Mi ez? Az OtthonFa Önismereti Évtervező segít irányba állítani a figyelmed fókuszát, hogy a tudatodban mindig csak azokat a dolgokat tartsd bent, amit meg szeretnél teremteni. Ez nem konkrét céltervező,

Részletesebben

ÉRTÉKEIM - 1. 2. munkalap: Mindennapi NLP Online Célkitűző Tanfolyam 2. munkalap: Értékeim - 1. Dátum: ...

ÉRTÉKEIM - 1. 2. munkalap: Mindennapi NLP Online Célkitűző Tanfolyam 2. munkalap: Értékeim - 1. Dátum: ... 2. munkalap: ÉRTÉKEIM - 1. Dátum:... - 2. oldal - Mindennapi NLP A most következő feladattal megismerheted az alapvető értékeidet. Kérlek, mielőtt hozzáfognál, feltétlenül olvasd el a tanfolyam 3. levelét.

Részletesebben

ALYSS THOMAS FONTOS KÉRDÉS, amelyet fel kell tenned. Hogy az élet neked dolgozzon

ALYSS THOMAS FONTOS KÉRDÉS, amelyet fel kell tenned. Hogy az élet neked dolgozzon ALYSS THOMAS FONTOS KÉRDÉS, amelyet fel kell tenned Hogy az élet neked dolgozzon ALYSS THOMAS FONTOS KÉRDÉS, amelyet fel kell tenned Hogy az élet neked dolgozzon A könyvben előforduló magyar hivatkozásokat

Részletesebben

A pénzről- és a közösségről

A pénzről- és a közösségről A pénzről- és a közösségről (Hetedik nyilvánosságra hozott csatornázás: Öreg és Margaréta. 2009 febr. 27.) Margaréta látja azt az épület-modellt, - Dobogókő központi helyén, amit korábban megálmodott.

Részletesebben

Experience hotel service. Az élményturizmus lényegében ezt jelenti legyen élményekkel teli a pihenésed!

Experience hotel service. Az élményturizmus lényegében ezt jelenti legyen élményekkel teli a pihenésed! 1 Az élményturizmus lényegében ezt jelenti legyen élményekkel teli a pihenésed! Mi az az élményturizmus? Nyaralni, túrázni, utazni mindenki másképp szokott. Van, aki spontán indul el, van, aki alaposan

Részletesebben

2. óra Jó másoknak adni

2. óra Jó másoknak adni HF. ellenőrzésé! Mit jelent az a mondás szerinted, hogy jobb adni mint kapni? Te mit adnál oda ha kérnének tőled? Gyűjtő munka: Keress és írj le 5 szólást vagy mondást ami az adással vagy kapással kapcsolatos.

Részletesebben

Hidegen sajtolt mákolaj, a csontok őre

Hidegen sajtolt mákolaj, a csontok őre Hidegen sajtolt mákolaj, a csontok őre Készítette: Martincsevicsné Jenei Gizella Ki vagyok én? Szeretettel üdvözöllek! Martincsevicsné Jenei Gizella vagyok, egészségőr, hidegen sajtolt olajok szakértője,

Részletesebben

És bizony: Ha az emberek nincsenek valami hatalmas és kemény kontroll alatt, felfalják egymást. Ez nem igaz.

És bizony: Ha az emberek nincsenek valami hatalmas és kemény kontroll alatt, felfalják egymást. Ez nem igaz. Van egy hamis adat. Íme: Az igazság fáj. Hídvégi Róbert Ez nem igaz. Persze van egy dolog, ami miatt igaznak tűnik. De nem az. Hogyan is használható? 1. Amitől jól érzed magad, abban igazság van 2. Ha

Részletesebben

Csakratisztítás. Tiltott gyümölcs ÚJ generációs ÖNtudatfejlesztő módszerek. INGYENES gyakorlat. Hosszú boldog élet. SZERetet

Csakratisztítás. Tiltott gyümölcs ÚJ generációs ÖNtudatfejlesztő módszerek. INGYENES gyakorlat. Hosszú boldog élet. SZERetet Hosszú boldog élet SZERetet ÖRÖM Globális Harmonikus Fejlődés Béke EGÉSZség Szabadság Béke Függetlenség Siker Anyagi biztonság Fiatalság BOLDOGSÁG SZERetet 2145432 Tiltott gyümölcs ÚJ generációs ÖNtudatfejlesztő

Részletesebben

Sas István. www.sasistvan.hu. www.sasistvan.hu. Kommunikációs Akadémia

Sas István. www.sasistvan.hu. www.sasistvan.hu. Kommunikációs Akadémia Sas István Kommunikációs Kommunikációs Akadémia Akadémia www.sasistvan.hu www.sasistvan.hu KOGNITÍV KOGNITÍV DISSZONANCIA DISSZONANCIA A szokásos logikai, erkölcsi beidegződéshez képest ellentétes tudattartalmak

Részletesebben

Kedves Támogatónk! A részleteket szeretettel ajánlom figyelmedbe!

Kedves Támogatónk! A részleteket szeretettel ajánlom figyelmedbe! Kedves Támogatónk! Köszöntelek, Patvaros István vagyok, a PÉNZMÁGNES Alapítvány és a CashFlow Mágnes Közösség (CFM) alapítója. A Hírlevél 2016/10-es számában a közelgő CashFlow Mágnes Hétvégénkről tájékoztatunk,

Részletesebben

Így költözz külföldre Csekklista Hogy ne maradjon ki semmi!

Így költözz külföldre Csekklista Hogy ne maradjon ki semmi! Így költözz külföldre Csekklista Hogy ne maradjon ki semmi! Készítette: Votisky Petra expat-coach, pszichológus 1 Tartalom 6-12 hónappal a költözés előtt 5. oldal 4-6 hónappal a költözés előtt 8. oldal

Részletesebben

A Párbeszéd Magyarországért kiadványa

A Párbeszéd Magyarországért kiadványa A Párbeszéd Magyarországért kiadványa A Párbeszéd Magyarországért meggyőződése, hogy nincsenek másodrangú állampolgárok. Mindenkinek joga van a létbiztonsághoz. Ezért a PM teljes vállszélességgel kiáll

Részletesebben

Barabás Erzsébet. Árnyakat vet a fény

Barabás Erzsébet. Árnyakat vet a fény Barabás Erzsébet Árnyakat vet a fény A vonat Életünk állomásai különböző pontokon vannak. Néha felszállunk, néha leszállunk. És olykor eltévedünk. Az ember életét nem egyetlen út határozza meg. Hiába lépsz

Részletesebben

A változás szabadsága

A változás szabadsága Hollenda Zsolt A változás szabadsága Munkafüzet www.tudatossag.hu www.problema-megoldas.hu Tartalomjegyzék Miért vagyunk itt?... 3 Megéri változtatni?... 4 Sosem késő... 5 Sorsunk a saját kezünkben van...

Részletesebben

II. 4. Milyen férfira vágynak a boldog párkapcsolatot kereső (és arra alkalmas) nők? 106 II. 5. Szűrési technikák pénz, idő, érzelmek megóvása 111

II. 4. Milyen férfira vágynak a boldog párkapcsolatot kereső (és arra alkalmas) nők? 106 II. 5. Szűrési technikák pénz, idő, érzelmek megóvása 111 TARTALOM Köszönetnyilvánítás 7 Előszó 9 Bevezetés (később nem ismétlődő információk) 11 I. Csajozás, avagy ismerkedési és hódítási alapismeretek 19 I.1. Belső világod 20 I. 1. A. Küzdd le a félelmeidet!

Részletesebben

"Tudod, engem nem a pénz, hanem a tudás hajszolása tesz gazdaggá.

Tudod, engem nem a pénz, hanem a tudás hajszolása tesz gazdaggá. Kedves Támogatónk! Köszöntelek, Patvaros István vagyok, a PÉNZMÁGNES Alapítvány és a CashFlow Mágnes Közösség (CFM) alapítója. Hírlevelünk 2017/03-es számában beszámolunk klubalkalmainkról, Click4Skill

Részletesebben

Joachim Meyer. Bot. A vívás szabad lovagi és nemesi művészetének alapos leírása (1570) Fordította: Berki András

Joachim Meyer. Bot. A vívás szabad lovagi és nemesi művészetének alapos leírása (1570) Fordította: Berki András Joachim Meyer A vívás szabad lovagi és nemesi művészetének alapos leírása (1570) Bot Fordította: Berki András A botról Az ötödik, és egyben utolsó fejezete ennek a könyvnek, amiben elmagyarázom és röviden

Részletesebben

A kellene átkalibrálása Patagónia, Dél-Amerika - 2012. január 26. ( Forrás: http://www.kryon.com/k_channel11_patagonia2-12.html )

A kellene átkalibrálása Patagónia, Dél-Amerika - 2012. január 26. ( Forrás: http://www.kryon.com/k_channel11_patagonia2-12.html ) A kellene átkalibrálása Patagónia, Dél-Amerika - 2012. január 26. ( Forrás: http://www.kryon.com/k_channel11_patagonia2-12.html ) Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Részletesebben

KONFLIKTUSKEZELÉS - JÁTSZMÁK NÉLKÜL

KONFLIKTUSKEZELÉS - JÁTSZMÁK NÉLKÜL KONFLIKTUSKEZELÉS - JÁTSZMÁK NÉLKÜL Dr. Henry Cloud & Dr. John Townsend: Játszmák nélkül című könyve alapján Készítette: Dr. Németh Zoltán MIÉRT VAN SZÜKSÉG KONFRONTÁCIÓRA? 1. Definíciók 2. A konfrontáció

Részletesebben

Telenor Tedd Oda Nap szervezési dokumentáció

Telenor Tedd Oda Nap szervezési dokumentáció Telenor Tedd Oda Nap szervezési dokumentáció Közösségért szervezett nap tippek a hatékony szervezéshez Előszó A Telenor felelős vállalatként fontosnak tartja, hogy a legkorszerűbb mobiltechnológiai szolgáltatások

Részletesebben

Hogyan adjuk, és hogyan fogadjuk az önkéntes tevékenységet? Önkéntes motivációk és önkéntes menedzsment elemek. Groska Éva mentor

Hogyan adjuk, és hogyan fogadjuk az önkéntes tevékenységet? Önkéntes motivációk és önkéntes menedzsment elemek. Groska Éva mentor Hogyan adjuk, és hogyan fogadjuk az önkéntes tevékenységet? Önkéntes motivációk és önkéntes menedzsment elemek Groska Éva mentor Az önkéntes szemszögéből felmerülő szempontok 1. Milyen tevékenységeket

Részletesebben

Hogy azt válasszam, akit szeretnék, és azt kapjam, akit megérdemlek

Hogy azt válasszam, akit szeretnék, és azt kapjam, akit megérdemlek 32 Hogy azt válasszam, akit szeretnék, és azt kapjam, akit megérdemlek Kisnémet Mónika Nincs kockázat a szerelemben, és ezt te is meg fogod tanulni. Az emberek évezredek óta keresik és megtalálják egymást.

Részletesebben

KÉRDŐÍVEK FELDOLGOZÁSA

KÉRDŐÍVEK FELDOLGOZÁSA Mi legyek, ha nagy leszek? pályaválasztási nyílt nap 2013. január 22. A program az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő Nemzeti Együttműködési Alap és Civil Támogatások Igazgatósága támogatásával valósul meg.

Részletesebben

I Sikertervezés hogy ne csak álmodozzál. I Idıgazdálkodási kérdıív.

I Sikertervezés hogy ne csak álmodozzál. I Idıgazdálkodási kérdıív. I Idıgazdálkodási kérdıív. Ha Te nem értékeled a saját idıdet, más sem fogja. Legyen több idıd! Lépésrıl lépésre. www.sikertervezes.com I Sikertervezés hogy ne csak álmodozzál Ezt az idıgazdálkodási kérdıívet

Részletesebben

Az emberi kapcsolatok transzcendentális vonatkozásai

Az emberi kapcsolatok transzcendentális vonatkozásai III. LÉTKÉRDÉS KONFERENCIA EGYÜTT-LÉT. A kapcsolatok természetrajza Az emberi kapcsolatok transzcendentális vonatkozásai Sivaráma Szvámi vaisnava teológus - Mit nevezünk kapcsolatnak? - Azt a közös alapot,

Részletesebben

Kommunikáció elmélete és gyakorlata. Zombori Judit, pszichológus

Kommunikáció elmélete és gyakorlata. Zombori Judit, pszichológus Kommunikáció elmélete és gyakorlata Zombori Judit, pszichológus 1 Asszertivitás (Sam R. Lloyd alapján) Jelentése: Pozitívan gondolkodunk Önérvényesítő módon viselkedünk Önbizalmat érzünk 2 Önmagunk és

Részletesebben

El camino A zarándokút. 1. állomás

El camino A zarándokút. 1. állomás 1. állomás Ennek a zarándokútnak az alapjai nagyon sok régi katedrális falára fel van vésve, de nem úgy, mint egy labirintus, hanem mint egy egyszerű út. Nincsenek benne kijárat nélküli zsákutcák. Az emberek

Részletesebben

KREATÍV COACHING KÉRDÉSEK CCQ

KREATÍV COACHING KÉRDÉSEK CCQ KREATÍV COACHING KÉRDÉSEK CCQ Írta: László Erika László Erika 2016 Krea4v Coaching Kérdések www.scc.world Krea@v Coaching Kérdések (CCQ) Erika László, 2016. A Krea@v Coaching Kérdések a Gondolatébresztő

Részletesebben

JÉZUS SZÍVE IMAFÜZET

JÉZUS SZÍVE IMAFÜZET JÉZUS SZÍVE IMAFÜZET A Jézus Szíve lelkiség nem ájtatossági forma, hanem Bíró Ferenc SJ szavaival a reális Krisztus reális követése tettben és igazságban. Jézus Szíve ünnepéhez kapcsolódó imakilencedünk

Részletesebben

Francia kártya. A lapok jelentése. Kőr (Coeur) Érzelmek, előnyös helyzetek, család

Francia kártya. A lapok jelentése. Kőr (Coeur) Érzelmek, előnyös helyzetek, család Francia kártya Ez az 52 lapos kártya, nevével ellentétben valószínűleg nem francia, hanem keleti eredetű. Szimbólumai a kőr, a pikk, a káró és a treff. A kőr (piros szív) a bátorság, a pikk (fekete lándzsahegy)

Részletesebben

Az egyedülállóság, a párválasztás és a házasság misztériuma

Az egyedülállóság, a párválasztás és a házasság misztériuma Tóth-Simon Károly Az egyedülállóság, a párválasztás és a házasság misztériuma Bevezetés Különböző hivatalos nyomtatványokon rendszeresen rákérdeznek a családi állapotunkra. Az önéletrajzunkban is hivatkozunk

Részletesebben

Csontos Agnes @ http://www.emotionalfreedom.net

Csontos Agnes @ http://www.emotionalfreedom.net Fül Körüli Kopogtatás avagy a hatékony agymosás módszere (részlet 1001 Tipp, ötlet és tanács...eft könyvemből) Irta: Csontos Agnes Fül Körüli Kopogtatás avagy a hatékony agymosás módszere (részlet 1001

Részletesebben

És ne feledjük: a boldogság csak akkor igazi, ha meg tudjuk azt osztani másokkal is!

És ne feledjük: a boldogság csak akkor igazi, ha meg tudjuk azt osztani másokkal is! Bár mindannyiunk számára kicsit mást jelent a boldogság, mégis azt kutatjuk minden pillanatban, és ha elértük, szeretnénk megtartani. Néha egy apró dolog is elég ahhoz, hogy boldognak érezzük magunkat:

Részletesebben

Két novella értelmezése Tóth Krisztina: Pillanatragasztó c. kötetéből

Két novella értelmezése Tóth Krisztina: Pillanatragasztó c. kötetéből Két novella értelmezése Tóth Krisztina: Pillanatragasztó c. kötetéből 1. óra Tananyag: Tóth Krisztina: Játszódjatok! c. novellájának feldolgozása A foglalkozás célja: a novella elbeszélémódjának értelmezése;

Részletesebben

A coaching szemléletű vezetés

A coaching szemléletű vezetés A coaching szemléletű vezetés 2013. 04. 17. "Coaching az innováció szolgálatában" szakmai konferencia HSZOSZ - MTA - ZSKF Budapest, 2013. április 17. ISBN: 978-963-9559-51-6 A Carnegie Technológiai Intézet

Részletesebben

Teaching Business Secrets

Teaching Business Secrets Teaching Business Secrets 10 VÉGZETES HIBA online tanfolyam készítéssel kapcsolatban, és hogyan kerüld el ezeket? 1. HIBA: Nincs meg a MIÉRT-ed és a küldetésed! Meg kell tudnod fogalmazni, miért kezdesz/kezdtél

Részletesebben

TANÉVNYITÓ BUZDÍTÁS. Olvasandó (lectio): Mk 6,45-52. Alapige (textus): Mk 6,50

TANÉVNYITÓ BUZDÍTÁS. Olvasandó (lectio): Mk 6,45-52. Alapige (textus): Mk 6,50 Újpest-Belsőváros 2008. 09. 07. Juhász Emília TANÉVNYITÓ BUZDÍTÁS Alapige (textus): Mk 6,50 Olvasandó (lectio): Mk 6,45-52 Ezután azonnal megparancsolta tanítványainak, hogy szálljanak hajóba, és menjenek

Részletesebben

GYORS START. Előadás sorozatunkkal kívánunk segítséget adni egy nagy, sikeres FOREVER vállalkozás felépítéséhez.

GYORS START. Előadás sorozatunkkal kívánunk segítséget adni egy nagy, sikeres FOREVER vállalkozás felépítéséhez. Előadás sorozatunkkal kívánunk segítséget adni egy nagy, sikeres FOREVER vállalkozás felépítéséhez. GYORS START T É G Y T Ö B B E T, M I N T A M I M Á S O K S Z E R I N T S Z Ü K S É G E S! FOREVER LIVING

Részletesebben

HR Next Practices Club

HR Next Practices Club HR Next Practices Club Március 19. Agilis, gyors, fordulékony szervezetek December 10. Az egyén kapcsolódása a jövő szervezetéhez Szeptember 10. A jövő vezetője Május 28. Mindenható technológia Az egyén

Részletesebben

Támogass, hogy dönthessek!

Támogass, hogy dönthessek! 2009. évi 120-as törvény a Polgári Törvénykönyvről Támogass, hogy dönthessek! Az én életem, az én választásom! Értelmi Fogyatékossággal Élők és Segítőik Országos Érdekvédelmi Szövetsége Könnyen-érthető

Részletesebben

www.lovegodgreatly.com

www.lovegodgreatly.com Copyright 2014 by Angela Perritt & Amanda Buhler kizárólag A Szeresd Nagyon Istent csoport felhasználására! A Szeresd Nagyon Istent anyagai ingyenesek gyülekezeti és személyes használatara, amennyiben

Részletesebben

ALAPTANÍTÁSOK. Hogyan vezet Isten Szelleme? 3. Vezetés belsı bizonyosság által

ALAPTANÍTÁSOK. Hogyan vezet Isten Szelleme? 3. Vezetés belsı bizonyosság által ALAPTANÍTÁSOK Hogyan vezet Isten Szelleme? 3. Vezetés belsı bizonyosság által Isten Szelleme által történı vezetésünkrıl hallotok tanítást, ennek a tanításnak a harmadik részét fogjátok hallani. A mai

Részletesebben

SZERETETLÁNG IMAÓRA 2011. november 2. DÍCSÉRTESSÉK A JÉZUS KRISZTUS!

SZERETETLÁNG IMAÓRA 2011. november 2. DÍCSÉRTESSÉK A JÉZUS KRISZTUS! SZERETETLÁNG IMAÓRA 2011. november 2. DÍCSÉRTESSÉK A JÉZUS KRISZTUS! Urunk, Jézus Krisztus, te azt mondtad:,,ahol ketten-hárman összejönnek az én nevemben, ott vagyok köztük.'' És az egyház így énekel:,,ahol

Részletesebben

Személyes Eredményességi Tréning Szet

Személyes Eredményességi Tréning Szet Személyes Eredményességi Tréning Szet Munkafüzet VAGYOK VALAKI A változtatás kulcsa Én : 1. Ki vagyok én? saját személyiségem feltérképezése 2. Párkapcsolatom 3. Munkám, hobbym 4. Anyagi tisztánlátásom

Részletesebben

A kötetet keresse az Alexandra Könyváruházakban!

A kötetet keresse az Alexandra Könyváruházakban! Élettitkok 1 Mi a szeretet? Mi a szerelem? Hogyan lehetek boldog, sikeres ember? Sokan keressük a választ az élet legnagyobb kérdéseire nap mint nap. Ranjeet Singh Dhillon segítségével azonban új nézőpontból

Részletesebben

A boldogság benned van

A boldogság benned van Halász Emese A boldogság benned van 50 lépés a boldogság felé Előszó Kedves Olvasó! Levelem hozzád, azzal kezdeném, hogy el kell mondanom pár dolgot Neked! Nagyszerű híreim vannak ugyanis. Képzeld, a boldogság

Részletesebben

Hogyan kezelj érzékeny embereket? 2. rész

Hogyan kezelj érzékeny embereket? 2. rész Hogyan kezelj érzékeny embereket? 2. rész írta: Rue Ann Hass Tegyél fel olyan kérdéseket, amelyek erıs érzéseket, képeket, emlékeket idéznek fel és kopogtass a kapott válaszokra Munkám során hasznosnak

Részletesebben

SZERETETTEL KÖSZÖNTÖM A PEDAGÓGIAI ASSZISZTENSEK I. ORSZÁGOS KONFERENCIÁJÁNAK RÉSZTVEVŐIT!

SZERETETTEL KÖSZÖNTÖM A PEDAGÓGIAI ASSZISZTENSEK I. ORSZÁGOS KONFERENCIÁJÁNAK RÉSZTVEVŐIT! Engedj játszani! SZERETETTEL KÖSZÖNTÖM A PEDAGÓGIAI ASSZISZTENSEK I. ORSZÁGOS KONFERENCIÁJÁNAK RÉSZTVEVŐIT! Ha csak lehet, játszik a gyermek. Mert végül a játék komolyodik munkává. Boldog ember, ki a munkájában

Részletesebben

Katarina Nillson: Hajlandó vagy-e pénz mágnes lenni? 1. Mit jelent Neked valójában az üzlet?

Katarina Nillson: Hajlandó vagy-e pénz mágnes lenni? 1. Mit jelent Neked valójában az üzlet? Katarina Nillson: Hajlandó vagy-e pénz mágnes lenni? 1. Mit jelent Neked valójában az üzlet? 1. kérdés - Miért próbálok mindig pénzügyi káoszban élni? Mi az, amit szeretsz a pénzügyi káoszban? Hajlandó

Részletesebben

100 női önismereti kérdés. 100 önismereti kérdés azoknak a nőknek, akik javítani akarnak magukon, a párjukon és a párkapcsolatukon

100 női önismereti kérdés. 100 önismereti kérdés azoknak a nőknek, akik javítani akarnak magukon, a párjukon és a párkapcsolatukon 100 női önismereti kérdés 100 önismereti kérdés azoknak a nőknek, akik javítani akarnak magukon, a párjukon és a párkapcsolatukon Kedves Olvasó! Talán az Ön fejében is megfordult a kérdés: vajon miért

Részletesebben

ÖSSZEFOGLALÁS DÍJMENTESEN TERJESZTHETŐ

ÖSSZEFOGLALÁS DÍJMENTESEN TERJESZTHETŐ ÖSSZEFOGLALÁS DÍJMENTESEN TERJESZTHETŐ Kasza Tamás: Ne Vetődj Árnyékra 6 napos lezárási program Kasza Tamás 2011. Minden jog fenntartva. Kizárólag a 6 napos program résztvevőinek. Mi működik, ami bonyolult,

Részletesebben

RENDKÍVÜL FONTOS Nem is szoktunk gondolni arra, hogy ez komoly mulasztás, azaz bűn

RENDKÍVÜL FONTOS Nem is szoktunk gondolni arra, hogy ez komoly mulasztás, azaz bűn Mindennél fontosabb Istenre hallgatni! => Napi szentírásolvasás! - Miért? - Isten szava megvilágítja szívünket, lelkünket. o Isten szava => Szentírás. o RENDKÍVÜL FONTOS! Nem véletlenül támadja a gonosz.

Részletesebben

Kincskereső üzemmód: Hol a titok? Mi a trükk? Keressük meg a NAGY kiugrási pontot! 1. HIBA

Kincskereső üzemmód: Hol a titok? Mi a trükk? Keressük meg a NAGY kiugrási pontot! 1. HIBA Sokan arra várnak, hogy egyszercsak eljön majd az ő idejük és beindul az üzlet. Tanulják a marketinget, olvasnak róla mit kell tenni, eljárnak rendezvényekre, minden ötletbe belefognak, de valahogy soha

Részletesebben