HTC Superfloor. Ragyogó!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "HTC Superfloor. Ragyogó!"

Átírás

1 HTC Superfloor Ragyogó!

2

3 HTC Superfloor Használja ki betonpadlója szilárdságát. A betonpadlók több törődést érdemelnek, mint hogy csak tapossunk rajtuk. A HTC Superfloor -nak köszönhetően igazán értékelni fogja, hogy beton padlózattal rendelkezik. A piszkos, szürke padlózat csillogó, könnyen tisztítható, környezetbarát és tartós padlózat lesz. Érdemes elgondolkodni rajta! Évezredek óta tudjuk, hogy a beton szívós és tartós anyag. Az ókori leletek között kb éves anyagmaradványokra akadtak, és a Római Birodalom leghíresebb épületei is betonból készültek, mint például a Pantheon. Ennek ellenére a betonnal kapcsolatos ismeretek feledésbe merültek. Egészen a XVII. századik kellett várni a beton újra felfedezésére, amely korunk legáltalánosabb építőanyagává vált. Latin neve, a concretum, a szilárdság és a kitartás szinonimája lett a történelem során. A HTC Superfloor forradalmi padlózat-koncepció egy olyan technikával, amelynek köszönhetően a beton nem csak szilárd és kopásálló. A technika ugyanolyan egyszerű, mint amilyen leleményes. A HTC gépei és gyémántszerszámai csiszolják és polírozzák a beton padlózatokat, hogy eltávolítsák a felületi anyagot, és felszínre hozzák az alatta lévő szilárdabb betont. E folyamat eredményeként a padlózat szilárdabb, tartósabb, fényesebb és szebb lesz. Ez hasznos a környezet és az ön pénzügyi eredménye számára is.

4 A padlózat típusai: beton Helyszín: Nemzetközi repülőtér

5 A padlózat típusai: beton Helyszín: Grafikai ipar

6 HTC Superfloor Több mint pusztán gyönyörű felület A szépség alulról fakad A padlózat fontos része mindennapjainknak, mind az ipari, mind az otthoni környezetben. Amellett azonban, hogy jól néz ki, a padlónak funkcionálisnak is kell lennie. Ezért fogja szeretni a HTC Superfloor-t. A csillogó beton padlózat nemcsak esztétikailag kellemes, hanem számos egyéb előnye is van. Szilárd padlózat, stabil pénzügyi eredmény A HTC Superfloor rendkívül gazdaságos választás mindenféle üzleti tevékenység esetén. A beton vagy az epoxi padlózat hagyományos előállítási módszereihez képest a HTC Superfloor például verhetetlen tartósságot kínál. A feldolgozott építési betonnak korlátlan az élettartama, vagyis ugyanannyi, mint az épületé. Az induló beruházás ugyanannyi, vagy alacsonyabb, mint a hagyományos padlózat megoldásoknál, de az alacsony karbantartási költség és a hosszabb élettartam miatt a HTC Superfloor a legvonzóbb beruházási alternatíva. Az élettartam alatt jelentkező költség kb. 60%-kal kevesebb, mint a hagyományos padlózat megoldások esetében. A Twister tisztítási módszer alkalmazásával a padlózat karbantartása egyszerű, környezetbarát és költséghatékony. Egy jobb környezet felé A beton tiszta, természetes anyagokból készül. A beton esetében alkalmazott bevonatok gyakran kedvezőtlen hatással vannak a környezetre. A HTC Superfloor 30-szor kevesebb energiát igényel, mint a hagyományos padlózat megoldások. A Twister padlókarbantartó rendszer az egyetlen teljesen környezetbarát tisztítási módszer. A Twister -hez csak tiszta víz kell, és ez az egyetlen tisztítási rendszer, amelyet a Svéd Természetvédelmi Társaság ajánl. Egy padlózat, amely minden igényt kielégít A HTC Superfloor négyféle koncepcióban áll rendelkezésre. Platinum, Gold, Silver és Bronze. Ez azt jelenti, hogy választhat a matt felületű vagy a csillogó felületű padlózatok között. Egyszerű és gazdaságos karbantartás Tomas Mattsson, Dynamate A hagyományos epoxi padlózatról a HTC Superfloor -ra való átállás révén jobbá vált a munkahelyi környezet, amelyet most könnyebb tisztán tartán tartani. Csökkentettük a padlózat karbantartási költségeit is. A Dynamate a Scania önállóan működő, saját tulandonú leányvállalata.

7 A négyféle HTC Superfloor koncepcióban az a közös, hogy mindegyik funkcionális, gazdaságos, környezetbarát és esztétikus. Padlózat az elektronikus ipar számára A párnafákkal és a földre fektetett betonlapokkal végzett ellenállás-vizsgálatok azt mutatják, hogy a HTC Superfloor megfelel az SS-EN szabványnak. A mért értékek belül vannak a nemzetközi IEC szabvány és az amerikai ANSI/ESD szabvány tartományán is. Az ESD-cipőkkel végzett sétáló tesztek általában nagyon alacsony, vagy semmilyen elektrosztatikus töltést nem mutatnak. A szabványban az elektronikai iparral kapcsolatban előírt hatérértékeket a HTC Superfloor egyetlen esetben sem lépte túl. Adjon színt a padlózatnak! A HTC Superfloor nem csak azt teszi lehetővé, hogy kopásálló és csillogó padlózatra tegyen szert. Megrendelheti a betont az ön által választott színben anélkül, hogy elveszítené a padlózat bármelyik kiváló tulajdonságát. Szinessé teheti az egyész padlózatot, vagy egyszerűen alkalmazhat egy figyelemfelkeltő vállalati logót. Csak vizet használjon A HTC Twister tisztítási módszer lehetővé teszi, hogy minimális erőfeszítéssel mindenfajta padlót tisztán tartson. Mindössze vízre van szüksége nem kellenek sem vegyszerek, sem polírozó anyagok. Ennek következtében a HTC Twister kíméli a padlózatot, és csillogó eredményt produkál. A gyémánt csiszolópárnák a piacon kapk ható legtöbb súrológépre ráilleszthetők. A Twisterrel, a HTC tisztítási rendszerével kapcsolatos további információkét keresse fel azt a honlapot: Továbbfejlesztett munkaterületek Christer Lind, vezető projekt manager, BT Products AB Átálltunk a hagyományos epoxi padlózatról a HTC Superfloor -ra és ennek eredményeként többé már nincsenek csúf targoncanyomok a padlón. A hidraulika olajjal történő munkavégzés során jelentősen javult a higiénés gyakorlat és csökkent a targoncák karbantartása is. A targoncavezetők azt mondják, hogy csökkent a targoncák vibrációja, mivel a HTC Superfloor kialakításának folyamata során egyenletesebbé tették a padlózatot.. A BT alkalmazottai szerint a padlózat tisztának látszik, és nagyon könnyen tisztítható. A BT Products AB a Toyota ipari berendezéseket gyártó részlege.

8 Padlózat típusok: Színezett beton Helyszín: Kávézó Padlózat típusok: Beton Helyszín: Gépkocsi bemutatóterem

9 Padlózat típusok: Beton Helyszín: Raktár Padlózat típusok: Beton Helyszín: Otthon

10 HTC Superfloor koncepció. Négyféle csiszolási koncepció HTC Superfloor Platinum A Platinum eredményezi a legcsillogóbb felületet és ez az a koncepció, amelyet általában javasolni szoktunk megrendelőinknek. Több csiszolási fázisból áll, mint az egyéb koncepciók. Az eredmény verhetetlenül szilárd padló. A targoncák kerekei és az anyagok nem hagynak nyomot a csillogó felületen és a fény finoman tükröződik a padlón. HTC Superfloor Gold A Gold koncepció alkalmazása esetén nem kell olyan mélységben csiszolni a betont, mint a Platinum esetében. Ez azt jelenti, hogy kevesebb alapanyag kerül a felszínre. A többi koncepcióhoz hasonlóan a Gold esetében a padlózatot a HTC Twisterrel kell polírozni, hogy olyan csillogást érjenek el, ami majdnem olyan ragyogó, mint a Platinum felület. A Gold olyan padlózatot eredményez, amely kiválóan ellenáll a targoncakerekek nyomainak stb. A HTC Superfloor Gold változata ideális olyan padlózatok esetén, amelyek már simák és egyenletesek. HTC Superfloor Silver A Silver koncepció a Platium egy változata. E koncepció alkalmazása esetén olyan mélységben kell csiszolni a betont, mint a Platinum esetében, de polírozás nélkül. Az alapréteg a Platinumhoz hasonlóan kerül a felszínre. Tehát a Silver akkor kitűnő, ha matt felületű padlózatra van szükség. HTC Superfloor Bronze A Bronze a legkevesebb számú csiszolási és polírozási fázisokat magába foglaló koncepció. E koncepció keretében nem tárul fel az építési beton. Ehelyett a simító réteg felső felülete nincs eltávolítva, csak polírozva. Ezzel az eljárással erősebb simító réteg jön létre fényes felülettel.

11 Válasszon okos padlót Csillogás Platinum Gold Silver Bronze Concept A HTC Superfloor-ral Ön dönti el, hogy mennyire csillogó vagy matt felületű betonpadlózatot akar. 1,8 1,6 1,4 1,2 1,0 0,8 0,6 0,4 0,2 0 Vibrációs szint (álló targonca, m/s²) Kis sebesség Nagy sebesség A gépek és a járművek minimális vibrációt idéznek elő, miel a padlózat felülete teljesen sima. Egyenetlen padlóburkolat Határérték Teljesítmény értéke Sima padló Nedves felület Súrlódás HTC Superfloor Epoxi-padlózat A HTC Superfloor jobb és biztonságosabb munkahelyi környezetet biztosít. Rendkívül csúszásbiztos, még nedvesen is A méréseket végezte a CVK AB, aug. 23-án. Az AFS 2005:15 rendelkezéseinek és a svéd Work Environment Authority (svéd Környezetvédelmi és Munka-egészségügyi Hatóság) ajánlásainak a teljesítése és a megfelelés korlátai Energiafogyasztás (kwh/m²) Az energiafogyasztás csökkentése nem csak gazdasági szempontból előnyös, hanem környezetvédelmi szempontból is kedvező. Száraz felület Forrás: SP-jelentés P303050, EN Súrlódás HTC Superfloor Epoxi-padlózat Vinil-padlózat Linóleum-padlózat Fa padlózat Forrás: Life Cyccle Assessment of Industrial Flooring (Az ipari padlózat életciklusának értékelése), LITH-IKP-EX-06/2383--SE Költséghatékony Korlátlan élettartam a Twister karbantartással Esztétikus Környezetbarát Színezhető, tulajdonságainak elvesztése nélkül Csúszásmentes, még ha nedves is a padlózat Legmagasabb tűzvédelmi besorolás Könnyen tisztítható. Nincsenek targoncanyomok stb. Az ESD-értékek esetében jóval a nemzetközi IEC és az amerikai ANSI/ESD S szabvány tartományán belül Ugyanolyan alkalmas az új telepítésre, mint a padlózat felújítására 60%-kal alacsonyabb az életciklus alatti költség, mint a hagyományos padlózat megoldások esetén Alacsonyabb vibrációs szint a járműveknél Az SS és a pren szabványok szerinti kopásállósági tesztek, a visszapattanási és a csúszási ellenállás tesztek egymásnak megfelelő eredményeket produkálnak. Az SS szabvány szerinti minden eredmény az előírt határértékekkek belül van (>K50) 1600 fordulat felett.

12 Központi iroda HTC Sweden AB Box Söderköping Svédország Cím (szállítási cím): Klevvägen Söderköping Svédország Tel: +46 (0) Fax: +46 (0) info@htc-sweden.com HTC Floor systems Ltd. Unit 4 Kingston Business Park Dunfermline Court Maidstone Road Kingston Milton Keynes MK10 0BY Nagy-Britannia Tel: +44 (0) Fax: +44 (0) info@htc-europe.co.uk HTC Floor Systems GmbH Im Petersfeld Altendiez Németország Tel: +49 (0) 6432 / Fax: +49 (0) 6432 / info@htc-europe.de HTC Inc. PO Box 5077 Knoxville, TN USA Tel: Fax: info@htc-america.com HTC France S.A.S. ZI Mondeville Sud Rue Nicéphore Niepce Mondeville France Téléphone: +33 (0) Télécopie: +33 (0) info@htc-europe.fr 2008 HTC Sweden AB. Minden jog fenntartva. SFHUN.V1

A mi szenvedélyünk a beton. HTC Superfloor Professzionális padlórendszerek Termékkatalógus 2012. www.epo-trend.hu

A mi szenvedélyünk a beton. HTC Superfloor Professzionális padlórendszerek Termékkatalógus 2012. www.epo-trend.hu A mi szenvedélyünk a beton Professzionális padlórendszerek Termékkatalógus 2012 HTC Superfloor Használja ki betonpadlója szilárdságát A HTC Superfloor eljárásnak köszönhetően a takaríthatatlanul piszkos,

Részletesebben

HTC Diamond Cleaning System Csak víz kell hozzá!

HTC Diamond Cleaning System Csak víz kell hozzá! HTC Diamond Cleaning System Csak víz kell hozzá! A HTC bemutatja a padlótisztítás forradalmian új módját A DCS Diamond Cleaning System a mechanikus padlótisztítás és -karbantartás új módszere mikroszkópikus

Részletesebben

A mi szenvedélyünk a beton. HTC Superfloor Professzionális padlórendszerek.

A mi szenvedélyünk a beton. HTC Superfloor Professzionális padlórendszerek. A mi szenvedélyünk a beton Professzionális padlórendszerek HTC Superfloor Használja ki betonpadlója szilárdságát A HTC Superfloor eljárásnak köszönhetően a takaríthatatlanul piszkos, szürke beton csillogó,

Részletesebben

HTC Diamond Cleaning System Csak víz kell hozzá!

HTC Diamond Cleaning System Csak víz kell hozzá! HTC Diamond Cleaning System Csak víz kell hozzá! www.htc-twister.com www.htc-twister.com A HTC bemutatja a padlótisztítás forradalmian új módját A DCS Diamond Cleaning System a mechanikus padlótisztítás

Részletesebben

A mi szenvedélyünk a beton. HTC Superfloor Professzionális padlórendszerek Termékkatalógus 2012. www.epo-trend.hu

A mi szenvedélyünk a beton. HTC Superfloor Professzionális padlórendszerek Termékkatalógus 2012. www.epo-trend.hu A mi szenvedélyünk a beton Professzionális padlórendszerek Termékkatalógus 2012 HTC Superfloor Használja ki betonpadlója szilárdságát Mindenkinek lója van, csak nem tud róla! Miért? Komplett rendszer -

Részletesebben

PROFESSZIONÁLIS PADLÓMEGOLDÁSOK

PROFESSZIONÁLIS PADLÓMEGOLDÁSOK Burkolás helyett beton HTC Superfloor látszóbeton! A HTC Superfloor eljárás leírása A HTC Superfloor eljárás során az egyszerű szerkezeti betont több lépésben, mechanikusan, a HTC gépeivel és gyémántszerszámaival

Részletesebben

HTC Twister Kézikönyv

HTC Twister Kézikönyv HTC Twister Kézikönyv www.htc-twister.com 2 Takarítás a Twister segítségével Tiszta sor: tökéletes eredmény Tartalom 1. Mi az a Twister 4 2. Hogyan működik a Twister 5 3. Azonos módszerek kedvezőbb eredmény

Részletesebben

Tegye egyedivé padlóját!

Tegye egyedivé padlóját! Tegye egyedivé padlóját! Tartalom: Floor Expert EP 101... 08 Floor Expert EP 1013... 09 Floor Expert EP 310W... 10 Floor Expert EP 311...11 Floor Expert EP 211... 12 Floor Expert EP Dizájn és funkció együtt

Részletesebben

SuperConcrete. Floor System. A legjobb választás! www.geomarvany.hu

SuperConcrete. Floor System. A legjobb választás! www.geomarvany.hu Floor System A legjobb választás! Alakítsa át betonpadlóját! A célünk, hogy a meglévő vagy leendő közönséges beton padlóját átalakítsuk egy gyönyörű fényes, pormentes és esztétikus padlóvá, amely minden

Részletesebben

Supershine & Spongelux. visszavarázsolja a padló eredeti fényét www.klindex.hu

Supershine & Spongelux. visszavarázsolja a padló eredeti fényét www.klindex.hu Supershine & Spongelux visszavarázsolja a padló eredeti fényét Supershine & Spongelux Termék áttekintés avagy a forradalmi fényező és csiszoló pad-ek SUPERSHINE PLUS,gyémánt pad félkemény hordozófelülettel.

Részletesebben

A mi szenvedélyünk a beton. HTC Superfloor referenciák Professzionális padlórendszerek Válogatás 2012. www.epo-trend.hu

A mi szenvedélyünk a beton. HTC Superfloor referenciák Professzionális padlórendszerek Válogatás 2012. www.epo-trend.hu A mi szenvedélyünk a beton referenciák Professzionális padlórendszerek Válogatás 2012 www.epo-trend.hu HTC Superfloor Használja ki betonpadlója szilárdságát Mindenkinek gyémántpadlója van, csak nem tud

Részletesebben

3M Konyhahigiéniai termékek. Professzionális tisztaság. Egyszerű és hatékony megoldások

3M Konyhahigiéniai termékek. Professzionális tisztaság. Egyszerű és hatékony megoldások 3M Konyhahigiéniai termékek Professzionális tisztaság Egyszerű és hatékony megoldások Felcsiszolás, alapeltávolítás A legjobb eredmény elérése érdekében elengedhetetlenül fontos, hogy a védőréteggel való

Részletesebben

KoskiDekor Elegáns és stabil

KoskiDekor Elegáns és stabil Csak a fantázia szab határt... 2016/2. szám Belsőépítészeti tervezőknek, kivitelezőknek és bútorgyártóknak KoskiDekor Elegáns és stabil Dekoratív, mutatós nyír rétegelt lemez, színes, áttetsző, a fa erezetességét

Részletesebben

ESD vizsgálati és mérési jegyzőkönyv Minősítő lap. Mercedes-Benz Ltd. (Kecskemét) Godó Attila (ESD szakértő)

ESD vizsgálati és mérési jegyzőkönyv Minősítő lap. Mercedes-Benz Ltd. (Kecskemét) Godó Attila (ESD szakértő) Mérés és vizsgálat időpontja: 2010.04.27. Jegyzőkönyv száma: Mérés helyszine: Mérést végezte: Vizsgált termék leírása: Gyártó (szállító) adatai: Ellenőrzés helye: Mercedes-Benz Ltd. (Kecskemét) Godó Attila

Részletesebben

Miért cserélné le a nyerő abroncsot?

Miért cserélné le a nyerő abroncsot? Miért cserélné le a nyerő abroncsot? Sokoldalúság A Bridgestone regionális abroncsainak új generációja Valóban sokoldalú, valóban többcélú A Bridgestone regionális abroncsainak új generációja az R-STEER

Részletesebben

Twister-előadás. HTC Cleaning Technology Sweden YOUR LOGO

Twister-előadás. HTC Cleaning Technology Sweden YOUR LOGO Twister-előadás HTC Cleaning Technology Sweden Takarítási eljárás Hogy takarítjuk a padlókat ma? Kézi takarítás Mop fejlődése Felmosóvödrök Széles mopok Mikroszálas mopok Mosógép mopokhoz & rongyokhoz

Részletesebben

Lindab Topline Cserepeslemezek. Lindab Topline. Lindab Cserepeslemezek. Maradandót alkotunk!

Lindab Topline Cserepeslemezek. Lindab Topline. Lindab Cserepeslemezek. Maradandót alkotunk! Lindab Topline Lindab Cserepeslemezek Maradandót alkotunk! Válasszon ízlése szerint! A Lindab Topline cserepeslemez szilárd és elegáns acéllemez fedés, amely nagyszerűen fest új házakon, és gyönyörűen

Részletesebben

Multicut XF simítómaró Surface Master new!

Multicut XF simítómaró Surface Master new! passion for precision Multicut XF simítómaró Surface Master new! Multicut XF EXtreme Finishing [ 2 ] Az új Multicut XF-szerszámunk legfőképpen ott bevethető, ahol pontos alak- és helyzettűréseket várunk

Részletesebben

Mapefloor Parking System. Vízzáró bevonatok forgalommal terhelt területekre

Mapefloor Parking System. Vízzáró bevonatok forgalommal terhelt területekre Mapefloor Parking System Vízzáró bevonatok forgalommal terhelt területekre Mapefloor Parking System A parkolóházak és járműforgalommal terhelt szerkezetek beton felületeinek védelme kiemelt fontosságú

Részletesebben

nem vinil és nem is szônyeg, ez

nem vinil és nem is szônyeg, ez nem vinil és nem is szônyeg, ez A tartós, praktikus és vonzó padlóburkolat. Ha szônyegpadló, linóleum, vagy PVC alkalmazásán gondolkodik, van egy új, több elônyt nyújtó lehetôség. Ahol a hosszú élettartam,

Részletesebben

CSOGUMI.EU

CSOGUMI.EU KȮ. ZVETLENU.. L A GYÁRTÓTÓL CSOGUMI.EU sales@csogumi.eu GUMI BURKOLÓLAPOK közvetlenül a gyártótól Cégünk, a C.S.O Kereskedelmi és Gumifeldolgozó Kft újrahasznosított gumiburkolatok gyártásával foglalkozik.

Részletesebben

A HOSSZÚ ÉLET TITKA. Önálló tervezés

A HOSSZÚ ÉLET TITKA. Önálló tervezés A HOSSZÚ ÉLET TITKA Önálló tervezés MÜNCHEN, NÉMETORSZÁG A Green Good Design díjat a chicagói Athenaeum építészeti és formatervezési múzeum valamint az építészet, forma- és várostervezés európai központja

Részletesebben

Korrvu Select. Az Ön igényeihez illeszkedő megoldások

Korrvu Select. Az Ön igényeihez illeszkedő megoldások Korrvu Select Az Ön igényeihez illeszkedő megoldások Korrvu Select Sokoldalú csomagolási megoldás A Sealed Air már több mint 50 éve piacvezető a védőcsomagolások gyártása területén. Sikerünket annak köszönhetjük,

Részletesebben

Padlóbevonatok. Vizes bázisú padlóbevonat rendszerek Kellemes klíma a felhordás és a használat során. Tudatosan építeni

Padlóbevonatok. Vizes bázisú padlóbevonat rendszerek Kellemes klíma a felhordás és a használat során. Tudatosan építeni Padlóbevonatok Vizes bázisú padlóbevonat rendszerek Kellemes klíma a felhordás és a használat során Tudatosan építeni Nyomós okok szólnak a StoCretec vizes bázisú padlóbevonat rendszerei mellett Számos

Részletesebben

CSÚSZÁSMENTES LAPOK ÉS HAJLÍTOTT LÁBAZAT

CSÚSZÁSMENTES LAPOK ÉS HAJLÍTOTT LÁBAZAT IPARI BURKOLATOK AZ IPARI LÉTESÍTMÉNYEK TERVEZÉSEKOR FOKOZOTT FIGYELMET IGÉNYELNEK A VONATKOZÓ HATÁLYOS JOGSZABÁLYOK, VALAMINT A TERMÉSZETES HASZNÁLATBÓL ADÓDÓ MAGAS IGÉNYBEVÉTELNEK VALÓ MEGFELELÉS. AZ

Részletesebben

{loadposition ujakcio} {phocagallery view=category categoryid=28 image INDUFLOOR-IB2360. Műgyanta záró réteg betonra. {tab=termékleírás}

{loadposition ujakcio} {phocagallery view=category categoryid=28 image INDUFLOOR-IB2360. Műgyanta záró réteg betonra. {tab=termékleírás} {loadposition ujakcio} {phocagallery view=category categoryid=13 imageid=68} {phocagallery view=category categoryid=25 imageid=136} {phocagallery view=category categoryid=28 image {phocagallery Vékonybevonat

Részletesebben

Vizsgálati jelentés No.:

Vizsgálati jelentés No.: Vizsgálati jelentés Különbözı kıpadlók csúszásmentes tulajdonságainak kiértékelése DIN 51131 szerint meghatározott üzemi körülmények mellett HTC-TWISTER pad-es ápolást követıen Megrendelı: Vizsgálati jelentés

Részletesebben

KEZELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HTC GL 35 D Az eredeti nyelvű útmutató fordítása.

KEZELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HTC GL 35 D Az eredeti nyelvű útmutató fordítása. KEZELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Az eredeti nyelvű útmutató fordítása www.htc-floorsystems.com/support Kapcsolat HTC Sweden AB Box 69 SE-614 22 Söderköping - Sweden Tel.: +46 (0) 121-294 00 Fax: +46 (0)

Részletesebben

január CEMENTKÖTÉSŰ LAPOK Cementkötésű Lapok

január CEMENTKÖTÉSŰ LAPOK Cementkötésű Lapok Cementkötésű A Siniat cementkötésű lapok közül sok típus az alkalmazások sokféleségét teszi lehetővé: magas páratartalmú helyiségekben, külső alkalmazásoknál, illetve a szerkezeti lemez felhasználását

Részletesebben

Casobianca. Casoroc. Casostar. Casoprano Quick-Lock. A megbízható álmennyezet

Casobianca. Casoroc. Casostar. Casoprano Quick-Lock. A megbízható álmennyezet Casobianca Casoroc Casostar Casoprano Quick-Lock A megbízható álmennyezet Casoprano Quick-Lock Álmennyezet rendszer A kazettás álmennyezetekkel szemben támasztott esztétikai és műszaki elvárások megkövetelik

Részletesebben

KERÁMIAFŰTÉS GAZDASÁGOS KÉNYELMES KÖRNYEZETBARÁT

KERÁMIAFŰTÉS GAZDASÁGOS KÉNYELMES KÖRNYEZETBARÁT KÉNYELEM A SZEMÉLYZET SZÁMÁRA JOBB TERMELÉKENYSÉG ÉVI 30 40% ENERGIAMEGTAKARÍTÁS A kerámiafűtés fűti a padlót, a gépeket és az embereket. A kerámiafűtés nem fűti túl az épületek magasban lévő részeit;

Részletesebben

Harmadik generációs infra fűtőfilm. forradalmian új fűtési rendszer

Harmadik generációs infra fűtőfilm. forradalmian új fűtési rendszer Harmadik generációs infra fűtőfilm forradalmian új fűtési rendszer Figyelmébe ajánljuk a Toma Family Mobil kft. által a magyar piacra bevezetett, forradalmian új technológiájú, kiváló minőségű elektromos

Részletesebben

2 bevezető. Finombeton

2 bevezető. Finombeton FINOMBETON DESIGN 2 bevezető Finombeton Az építészetet évszázadok óta meghatározó cement és beton anyagtechnológiai fejlődése új formák és felületek létrehozásának feltételeit teremti meg. A napjainkban

Részletesebben

AvantGuard : új értelmet ad a korróziógátlásnak.

AvantGuard : új értelmet ad a korróziógátlásnak. AvantGuard : új értelmet ad a korróziógátlásnak. AvantGuard : új értelmet ad a korróziógátlásnak. A Hempel bemutatja a forradalmian új AvantGuard korróziógátló technológiát. Az aktivált cinken alapuló

Részletesebben

MŰGYANTA- ÉS IPARI PADLÓ, BURKOLATOK

MŰGYANTA- ÉS IPARI PADLÓ, BURKOLATOK P O R M E N T E S Í T É S, H É Z A G M E N T E S B U R K O L A T, H C C P R E N D S Z E R K Ö V E T E L M É N Y E I N E K M E G F E L E L Ö P A D L Ó B U R K O L A T O K MŰGYANTA- ÉS IPARI PADLÓ, BURKOLATOK

Részletesebben

VÁLASSZA AZ ADESO ÖNTAPADÓ TECHNOLÓGIÁT ÖNTAPADÓ TECHNOLÓGIA

VÁLASSZA AZ ADESO ÖNTAPADÓ TECHNOLÓGIÁT ÖNTAPADÓ TECHNOLÓGIA ÖNTAPADÓ TECHNOLÓGIA Miért válassza az ADESO öntapadó technológiát Miért válassza az ADESO öntapadó technológiát Az ADESO technológia egy forradalmi megoldás kettős összetételű öntapadó lemezek gyártására,

Részletesebben

watec Pneumatikus zsaluzás www.watec.at Polimerbeton és helyszíni betonozás alkalmazásával készített monolit rendszerkivitelű tojásszelvényű csatornák

watec Pneumatikus zsaluzás www.watec.at Polimerbeton és helyszíni betonozás alkalmazásával készített monolit rendszerkivitelű tojásszelvényű csatornák watec Polimerbeton és helyszíni betonozás alkalmazásával készített monolit rendszerkivitelű tojásszelvényű csatornák 2012 Watec Vertriebs GmbH Helyszíni betonozást alkalmazó korszerű kivitel www.watec.at

Részletesebben

Alcoa préskovácsolt alumínium keréktárcsák. Tények és számok

Alcoa préskovácsolt alumínium keréktárcsák. Tények és számok Alcoa préskovácsolt alumínium keréktárcsák Tények és számok TUDTA? Az Alcoa keréktárcsák a legerősebb keréktárcsák Valamennyi keréktárcsát egyetlen, nagy szilárdságú, korrózióálló alumíniumötvözet tömbből

Részletesebben

Leier betoncserepek - a legjobb választás

Leier betoncserepek - a legjobb választás Leier betoncserepek - a legjobb választás A betoncserép napjainkban a legelterjedtebb tetőfedő anyag, hiszen erős, szép, tartós és gazdaságos fedés készíthető belőle, mely változatos formákkal harmonikusan

Részletesebben

MŰGYANTA BEVONATOK AZ ÉLELMISZER- IPAR SZÁMÁRA

MŰGYANTA BEVONATOK AZ ÉLELMISZER- IPAR SZÁMÁRA MŰGYANTA BEVONATOK AZ ÉLELMISZER- IPAR SZÁMÁRA Borítókép: Fontalba ásványvíz palackozó üzem Montalbano Elicona (ME) Olaszország 1. oldal Bevezetés 2. oldal A Mapefloor System alkalmazási területei 4. oldal

Részletesebben

Tűzvédő bevonatok készítésének folyamata. 1 2012-11-16 tűzvédelmi szimpózium

Tűzvédő bevonatok készítésének folyamata. 1 2012-11-16 tűzvédelmi szimpózium Tűzvédő bevonatok készítésének folyamata 1 2012-11-16 tűzvédelmi szimpózium Élet A tűz Pusztulás 2 2012-11-16 tűzvédelmi szimpózium Az ember szolgálatában 3 2012-11-16 tűzvédelmi szimpózium Veszélyek 4

Részletesebben

THERMOWOOD TERASZBURKOLAT

THERMOWOOD TERASZBURKOLAT THERMOWOOD TERASZBURKOLAT A THERMOWOOD (HŐKEZELT) FA TÖRTÉNETE Évszázadok óta ismert eljárás, még a vikingek is használták, hogy a fát megégetik, így tartósítva azt. Például szőlőkarók és más cölöpök földbe

Részletesebben

Akril diszperziós, nagyon finom szemcsenagyságú, dekoratív és védőfesték bel- és kültéri felületekre

Akril diszperziós, nagyon finom szemcsenagyságú, dekoratív és védőfesték bel- és kültéri felületekre Quarzolite Paint Akril diszperziós, nagyon finom szemcsenagyságú, dekoratív és védőfesték bel- és kültéri felületekre ALKALMAZÁSI TERÜLET Minden olyan meglévő és új, már festett felület átfestése, ahol

Részletesebben

BELakva. BELakva VASTAGLAZÚR

BELakva. BELakva VASTAGLAZÚR VASTAGLAZÚR Leírás: színtartó pigmenteket tartalmazó, vastagrétegû, vízzel hígítható, akrilbázisú falazúr. Alkalmazási terület: kül- és beltéren egyaránt alkalmazható. Fa felületek és szerkezetek védô-díszítô

Részletesebben

Felületi párologtató ENERGIAHATÉKONY HŰTÉS VÍZZEL! Felületi párologtató az elszívott levegő adiabatikus hűtésére CONDAIR SH2

Felületi párologtató ENERGIAHATÉKONY HŰTÉS VÍZZEL! Felületi párologtató az elszívott levegő adiabatikus hűtésére CONDAIR SH2 Felületi párologtató ENERGIAHATÉKONY HŰTÉS VÍZZEL! Felületi párologtató az elszívott levegő adiabatikus hűtésére CONDAIR SH2 Condair SH2 Mentes a nemkívánatos üvegszáltól és cellulóztól Szabadalmaztatott

Részletesebben

gondolkozz zölden! Háztartási termékkatalógus

gondolkozz zölden! Háztartási termékkatalógus 2017 Háztartási termékkatalógus ÁLTALÁNOS TISZTÍTÓSZER 33 felmosáshoz narancs olajjal Termékeink 2016-tól új hipoallergén illattal készülnek! www.cleaneco.hu facebook.com/cleanecohungary Általános tisztítószer

Részletesebben

Rendelési szám

Rendelési szám Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Telefon +49 744 828-0 Fax +49 744 899 Hosszúszárú padló- és falmegmunkáló Vario-Zsiráf WST 700 VV Rendelési szám 350.3 Felvett teljesítmény 70 Watt Leadott teljesítmény 420

Részletesebben

Antisztatikus Vegyszerálló Lángálló Hegesztés Ív védelem. Harmóniában a biztonsággal. Dávid védőruházat.

Antisztatikus Vegyszerálló Lángálló Hegesztés Ív védelem. Harmóniában a biztonsággal. Dávid védőruházat. Antisztatikus Vegyszerálló Lángálló Hegesztés Ív védelem Harmóniában a biztonsággal. Dávid védőruházat EN 1149-5:2009:2008 EN 13034:2005+A1:2009 6. típus EN ISO 11612:2015 A1+A2, B1, C1, E2, F1 EN ISO

Részletesebben

ABSOLUTE! AOS! DIGIMATIC Tolómérő. ellátott indukciós jeladó

ABSOLUTE! AOS! DIGIMATIC Tolómérő. ellátott indukciós jeladó ABSOLUTE! AOS! DIGIMATIC Tolómérő AOS (Advanced Onsite Sensor) funkcióval ellátott indukciós jeladó Kézi mérőeszközök és adatátviteli rendszerek Új! ABS Digimatic Tolómérő Új költséghatékony standard DIGIMATIC

Részletesebben

EXTRUDÁLT POLISZTIROL

EXTRUDÁLT POLISZTIROL EXTRUDÁLT POLISZTIROL A Fibrotermica SpA társaság extrudált polisztirol lemezt gyárt, melynek neve FIBROSTIR. A FIBROSTIR egyrétegû, kiváló hõszigetelõ képességû sárga színû lemez, alkalmazható mind egyéni

Részletesebben

KEZELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HTC GL 450 HD Az eredeti nyelvű útmutató fordítása.

KEZELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HTC GL 450 HD Az eredeti nyelvű útmutató fordítása. KEZELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Az eredeti nyelvű útmutató fordítása www.htc-floorsystems.com/support Kapcsolat HTC Sweden AB Box 69 SE-614 22 Söderköping - Sweden Tel.: +46 (0) 121-294 00 Fax: +46 (0)

Részletesebben

A MEGFELELŐ FÚVÓKA KIVÁLASZTÁSA ALAPVETŐ FONTOSSÁGÚ

A MEGFELELŐ FÚVÓKA KIVÁLASZTÁSA ALAPVETŐ FONTOSSÁGÚ AIRLESS FÚVÓKÁK Ötletek a fúvókákkal kapcsolatban www.graco.be A MEGFELELŐ FÚVÓKA KIVÁLASZTÁSA ALAPVETŐ FONTOSSÁGÚ A többi berendezéshez hasonlóan, a fúvóka is hatással van a munka hatékonyságára. Optimalizálja

Részletesebben

HARVESTORE. Toronysiló. Megbízható partner a tároló építésben! - 1959 óta - Biogáz Toronysiló Hígtrágya tároló Ipari tárolók

HARVESTORE. Toronysiló. Megbízható partner a tároló építésben! - 1959 óta - Biogáz Toronysiló Hígtrágya tároló Ipari tárolók HARVESTORE Megbízható partner a tároló építésben! - 1959 óta - Biogáz Toronysiló Hígtrágya tároló Ipari tárolók Toronysiló Termékeink A Harvestore toronysilói világszerte közel 60 éve ismertek, ami sokévnyi

Részletesebben

iko zsindely, a tetőre vetett okosabb pillantás

iko zsindely, a tetőre vetett okosabb pillantás iko zsindely, a tetőre vetett okosabb pillantás A vezető szaktekintély világsz minőségű tetőfedések Szókratész (i.e. 469-399) az antik kor leghíresebb görög filozófusa, Gondolatai a filozófia tudomány

Részletesebben

UPM PROFI DECK EXPRESS YOURSELF

UPM PROFI DECK EXPRESS YOURSELF UPM PROFI DECK EXPRESS YOURSELF UPM ProFi Deck UPM ProFi Deck: a megjelenés és a minőség találkozása A stílusos, tartós és alacsony fenntartási költségű UPM ProFi Deck ideálisan alkalmazható kültéren:

Részletesebben

Távvezérelt anyagmozgató rendszer a Toyotától

Távvezérelt anyagmozgató rendszer a Toyotától www.toyota-forklifts.hu Távvezérelt anyagmozgató rendszer a Toyotától 2 TOYOTA MATERIAL HANDLING TÁVVEZÉRELT ANYAGMOZGATÓ RENDSZER 3 Fejleszteni kívánja komissiózási munkafolyamatát? Válassza t - mote

Részletesebben

Kimag asló teljesítményű padlóburkolatok

Kimag asló teljesítményű padlóburkolatok K imagasló teljesítményű padlóburkolatok www.conica.com OVERVIEW Padlórendszeri megoldások minden igényre SPORT BURKOLATOK FUNKCIONÁLIS BURKOLATOK Világszínvonal kül- és beltéren egyaránt Erősségeinkre

Részletesebben

Polymerbeton aknarendszer Korrózióálló tetőtől talpig.

Polymerbeton aknarendszer Korrózióálló tetőtől talpig. Polymerbeton aknarendszer Korrózióálló tetőtől talpig. Könnyű, egyszerű és költséghatékony beépítés Korrózióálló Hosszú élettartam Egyedi kialakítás is lehetséges Erős és szivárgásmentes. Polymerbeton

Részletesebben

TERMÉKKATALÓGUS. www.kamiondekor.hu

TERMÉKKATALÓGUS. www.kamiondekor.hu TERMÉKKATALÓGUS www.kamiondekor.hu www.kamiondekor.hu SCANIA KIEGÉSZÍTŐK Ajtókárpitok 4 Műszerfal asztalok 4 Motoralagúttakaró szőnyegek 5 Szőnyegek 6 Függönyök 8 Üléshuzatok 9 Üléskárpitok 10 Inox díszek

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1238 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Lucca Magnificent luxus villa eladó Lucca LEIRÁS Csak

Részletesebben

RLD234V. Beltéri Javító Rendszer T510 Vizesbázisú Motortéri Átalakító Adalék TERMÉK LEíRÁS. Vizesbázisú Motortéri Átalakító adalék

RLD234V. Beltéri Javító Rendszer T510 Vizesbázisú Motortéri Átalakító Adalék TERMÉK LEíRÁS. Vizesbázisú Motortéri Átalakító adalék Beltéri Javító Rendszer T510 Vizesbázisú Motortéri Átalakító Adalék 2008-09-18 Termék T510 D8260 T494 T495 Leírás Vizesbázisú Motortéri Átalakító adalék Aktivátor Higító Lassú Hiító TERMÉK LEíRÁS Az Envirobase

Részletesebben

Kémiai összetétel (%) SiO 2 6,0 Al 2 O 3 50 53 Fe 2 O 3 3,0 CaO 40,0 MgO 1,5 SO 3 0,4

Kémiai összetétel (%) SiO 2 6,0 Al 2 O 3 50 53 Fe 2 O 3 3,0 CaO 40,0 MgO 1,5 SO 3 0,4 Általános Az normál dermedésű, de gyorsan kikeményedő, magas korai szilárdsággal rendelkező bauxitcement. Gyártási eljárásának, kémiai összetételének és szilárdulási képességének köszönhetően lényegesen

Részletesebben

Megfizethető hatékonyság

Megfizethető hatékonyság AREA INDU LINE GEN2 Megfizethető hatékonyság Az INDU LINE GEN2 a hagyományos T5/T8 fénycsöves rendszerek hatékony LED-es alternatíváját adja. A komoly igénybevételt jelentő ipari körülmények között hosszú

Részletesebben

ÜVEGSZÁL ERŐSÍTÉSŰ MŰANYAG BIZTONSÁGI PADLÓK GRP BIZTONSÁGI PADLÓK GRP BP 25- GRP BP 50

ÜVEGSZÁL ERŐSÍTÉSŰ MŰANYAG BIZTONSÁGI PADLÓK GRP BIZTONSÁGI PADLÓK GRP BP 25- GRP BP 50 ÜVEGSZÁL ERŐSÍTÉSŰ MŰANYAG BIZTONSÁGI PADLÓK GRP BIZTONSÁGI PADLÓK GRP BP 25- GRP BP 50 GRP BIZTONSÁGI PADLÓK A legtöbb terhelésre és bonyolult geometriai megoldásokra A GRP biztonsági padlók olyan magas

Részletesebben

TERMÉKISMERTETŐ. Copyright 2014 - Minden jog fenntartva!

TERMÉKISMERTETŐ. Copyright 2014 - Minden jog fenntartva! TERMÉKISMERTETŐ TERMÉKISMERTETŐ mosott zúzott- és folyami kavicsból készült Mixton burkolatokról Közel 2 éves elkészítő és fejlesztő munka után immáron kézzel fogható egy olyan új, innovatív, exkluzív

Részletesebben

1836 - FONDO FINITURA ACRILICO S. IMPA 2K ADVANCE 1817 - ACRYL URETANICO L. 1853 - PU 420 NEW 1833 - ACRYL URETANICO O.

1836 - FONDO FINITURA ACRILICO S. IMPA 2K ADVANCE 1817 - ACRYL URETANICO L. 1853 - PU 420 NEW 1833 - ACRYL URETANICO O. 1836 - FONDO FINITURA ACRILICO S. 1836. Kétkomponensű akril alapozó fedőbevonat 3,5 Kg 15 184 Ft (Nº) 14 Kg 49 920 Ft (Nº) Akrilgyanta és izocianátos adalék alapú, a konvereterek és az alapszínek felhasználásával,

Részletesebben

M Ű S Z A K I L E Í R Á S

M Ű S Z A K I L E Í R Á S 1. sz. melléklet Debrecen JBI, Debrecen telephely padozat felújítás M Ű S Z A K I L E Í R Á S A feladat és annak körülményeinek ismertetése Feladat rövid leírása: A MÁV-START Zrt. Debrecen telephely (4031

Részletesebben

A közelmúltban egyre növekvő számú iskola, kórház és iroda vezető határozott úgy, hogy beépíttet egy olyan

A közelmúltban egyre növekvő számú iskola, kórház és iroda vezető határozott úgy, hogy beépíttet egy olyan Egyfajta módon, a padlóburkolat vásárlása - különösen a nem lakossági felhasználási területeken - a jövőbe való befektetést jelenti, mivel egy magas minőségű padlóburkolat megtartja esztétikumát és ellenállóságát

Részletesebben

Fokozatmentes fényerőszabályozás,

Fokozatmentes fényerőszabályozás, PHILIPS Szabályozható LED Phase kettős spotlámpa szabályozható fény Hangulat teremtésére tökéletes Lágy LED, szemkímélő Kiváló minőségű anyagok Fokozatmentes fényerőszabályozás, a ragyogótól a lágy fényig

Részletesebben

DeLaval M45S matrac 04-2009 CSLH PP FSBE

DeLaval M45S matrac 04-2009 CSLH PP FSBE matrac 04-2009 CSLH PP FSBE Komfort és megbízhatóság az istállóban! 2 A DeLaval M45S matrac egy kényelmes, megszakításmentes megoldás, erős 4 mm vastag szintetikus kétrétegű burkolattal és egy puha 40

Részletesebben

Classen Neo 2.0 és SONO vízálló laminált padló

Classen Neo 2.0 és SONO vízálló laminált padló Classen Neo 2.0 és SONO vízálló laminált padló Normál panelformátumú vízálló burkolat, nem szinkronnyomott felülettel, körbefózolva, AC5-ös kopásállósággal Cikkszám Név Panelméret Fóz m2/köteg köteg/raklap

Részletesebben

műszaki habok Kizárólagos magyarországi forgalmazó:

műszaki habok Kizárólagos magyarországi forgalmazó: Hanno -Protecto műszaki habok Protecto Kizárólagos magyarországi forgalmazó: TechFoam Hungary Kft. H-1183 Budapest, Felsőcsatári út 15. Tel: + 36 1 296 08 02 Fax: + 36 1 296 0803 e-mail: info@techfoam.hu

Részletesebben

MAESTRO PARKETTA PROGRAM

MAESTRO PARKETTA PROGRAM MAESTRO PARKETTA PROGRAM 1 MAESTRO PARKETTA PROGRAM MAESTRO RÉTEGRENDEK A HIBÁTLAN MUNKAVÉGZÉSHEZ SZÜKSÉGES FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK MAESTRO beton alapozó MAESTRO PU alapozó MAESTRO klasszikus parkettaragasztó

Részletesebben

Hidraulika. 1.előadás A hidraulika alapjai. Szilágyi Attila, NYE, 2018.

Hidraulika. 1.előadás A hidraulika alapjai. Szilágyi Attila, NYE, 2018. Hidraulika 1.előadás A hidraulika alapjai Szilágyi Attila, NYE, 018. Folyadékok mechanikája Ideális folyadék: homogén, súrlódásmentes, kitölti a rendelkezésre álló teret, nincs nyírófeszültség. Folyadékok

Részletesebben

XCELSIOR / VARI FLEX. Függesztett váltvaforgató ekék. Powered by Kongskilde

XCELSIOR / VARI FLEX. Függesztett váltvaforgató ekék. Powered by Kongskilde XCELSIOR / VARI FLEX Függesztett váltvaforgató ekék Powered by Kongskilde Härdat stål A nyers kormánylemezek cementálása Edzett acél Az Överum kopóalkatrészeknél alkalmazott hőkezelt acél neve az Överum

Részletesebben

MINŐSÉG A SOROZATGYÁRTÁSHOZ LUTZ IPARI PENGÉK ÉS KÉSEK AZ AUTÓIPAR SZÁMÁRA

MINŐSÉG A SOROZATGYÁRTÁSHOZ LUTZ IPARI PENGÉK ÉS KÉSEK AZ AUTÓIPAR SZÁMÁRA AUTÓIPAR Válogatott terméklista kérjen ajánlatot más típusokra MINŐSÉG A SOROZATGYÁRTÁSHOZ LUTZ IPARI PENGÉK ÉS KÉSEK AZ AUTÓIPAR SZÁMÁRA EGYEDI PENGÉK FÓLIA VEGYI- ÉS ÜVEGSZÁL ORVOSTECHNIKA ÉLELMISZERIPAR

Részletesebben

A rozsdamentes megmunkálás előszobája. FEIN rozsdamentes előkészítő készlet.

A rozsdamentes megmunkálás előszobája. FEIN rozsdamentes előkészítő készlet. FEIN Sarokcsiszoló WSG 13-70 E A rozsdamentes megmunkálás előszobája. FEIN rozsdamentes előkészítő készlet. Durva csiszolás a FEIN profi-készlettel. Ha a rozsdamentes felületeket igazán csillogóvá szeretné

Részletesebben

Kis hőbevitelű robotosított hegesztés alkalmazása bevonatos lemezeken

Kis hőbevitelű robotosított hegesztés alkalmazása bevonatos lemezeken Weld your way. Kis hőbevitelű robotosított hegesztés alkalmazása bevonatos lemezeken CROWN International Kft. CLOOS Képviselet 1163 Budapest, Vámosgyörk u. 31. Tel.: +36 1 403 5359 sales@cloos.hu www.cloos.hu

Részletesebben

Termékinformáció CFP fix felülvilágító lapostetőbe kívül ISD síküveggel

Termékinformáció CFP fix felülvilágító lapostetőbe kívül ISD síküveggel 2017.04.03 Termékinformáció fix felülvilágító lapostetőbe kívül ISD ------ 2093 síküveggel Termékjellemzők Fix (nem nyitható) felülvilágító lapostetőbe kívül síküveggel Sima, elegáns külső dizájn üvegből

Részletesebben

Tiszta akrildiszperziós festék kül- és beltéri falak védő és dekoratív festésére

Tiszta akrildiszperziós festék kül- és beltéri falak védő és dekoratív festésére [Mapei logó] Colorite Performance Tiszta akrildiszperziós festék kül- és beltéri falak védő és dekoratív festésére ALKALMAZÁSI TERÜLET Régi és új felületek, illetve meglévő, festett felületek festése olyan

Részletesebben

FELHASZNÁLHATÓSÁGA EGYEDÜLÁLLÓAN SOKRÉTÛ

FELHASZNÁLHATÓSÁGA EGYEDÜLÁLLÓAN SOKRÉTÛ a téglakó TÉGLAKÔ AZ ÚJ TERMÉK RENDKÍVÜL ELÔNYÖS TULAJDONSÁGOKKAL BÍR Mint egy igazi, klasszikus tégla a boldog békeidôkbôl, csak épp fagyálló és kopásálló. Új gyártási eljárás. Új árképzés. Új magyar

Részletesebben

Új trendek a rozsdamentes medencék, jakuzzik világában

Új trendek a rozsdamentes medencék, jakuzzik világában Új trendek a rozsdamentes medencék, jakuzzik világában Előadó: Dr. Reith János, Direct Line Kft. ügyvezető igazgatója Dunaharaszti, 2018. április 10. Trendek rozsdamentes medencék területén 2010 es évek

Részletesebben

Mindig világosságra érhet haza

Mindig világosságra érhet haza PHILIPS mygarden Falilámpa June szürke Mindig világosságra érhet haza Vigyen modern stílust a kertjébe. Ez a világosszürke, mozgásérzékelővel rendelkező Philips mygarden fali lámpa sima formájával magára

Részletesebben

J A G A L I N E A P L U S

J A G A L I N E A P L U S J A G A L I N E A P L U S Karcsú, mint egy topmodell. A LINEA PLUS sima előlapja, diszkrét, stílusos burkolata rejtve tartja a gyors és energiatakarékos Low- H 2 O fűtőelemet, esztétikusan elfedi a csöveket

Részletesebben

MAGAS ÉLETTARTAM, NAGYOBB TERMELÉKENYSÉG: LUTZ SZŐNYEG- ÉS TEXTILIPARI PENGÉK

MAGAS ÉLETTARTAM, NAGYOBB TERMELÉKENYSÉG: LUTZ SZŐNYEG- ÉS TEXTILIPARI PENGÉK TEXTILIPAR Válogatott terméklista kérjen ajánlatot más típusokra MAGAS ÉLETTARTAM, NAGYOBB TERMELÉKENYSÉG: LUTZ SZŐNYEG- ÉS TEXTILIPARI PENGÉK EGYEDI PENGÉK FÓLIA VEGYI- ÉS ÜVEGSZÁL ORVOSTECHNIKA ÉLELMISZERIPAR

Részletesebben

KARTONPALLET papír raklap. Az ideális raklap a legjobb áron

KARTONPALLET papír raklap. Az ideális raklap a legjobb áron KARTONPALLET papír raklap Az ideális raklap a legjobb áron általános termékek Erősített raklapok Szabvány méretű raklapok Keretek Raklap láb Könnyített raklapok Koncepció KARTONPALLET méretpontos, egyedi,

Részletesebben

Tisztító - és vágókorongok

Tisztító - és vágókorongok Tisztító - és vágókorongok 1. oldal Tisztító és Vágókorongok Árlistája 2014 NORTON Quantum Alak 41 Quantum Fém-Inox vágókorongok Cikkszám Ár / Min. Méretek (mm) Specifikáció Nº Listaár Egység rendelés

Részletesebben

Az igényeknek megfelelő választás...

Az igényeknek megfelelő választás... Clear 1500 Felhasználóbarát, a lehető legjobb ár-érték arányt biztosító lakk Az igényeknek megfelelő választás... Érjen el megfelelő eredményt gyorsan és megfizethetően a Clear 1500 termékkel. Az univerzális

Részletesebben

FUGÁN. A siker a múlik! KÜLÖN KIADÁS. Építőanyagok 4x4. A modern fugázó anyagok helyes használata döntő fontosságú!

FUGÁN. A siker a múlik! KÜLÖN KIADÁS. Építőanyagok 4x4. A modern fugázó anyagok helyes használata döntő fontosságú! Építőanyagok 4x4 4 oldal évente 4x - Sopro Technik hírlevél: 4 oldal évente 4x - Sopro Technik FUGÁN A siker a múlik! A modern fugázó anyagok helyes használata döntő fontosságú! KÜLÖN A kerámia burkolatok

Részletesebben

Együttműködési ajánlat autótartozékok gyártójától

Együttműködési ajánlat autótartozékok gyártójától Együttműködési ajánlat autótartozékok gyártójától A NataNiko társaság 2002 óta gyárt küszöbvédőket, belső karbon borítású küszöbvédőket, rozsdamentes acél hátsó lökhárítóvédőket, küszöbvédő matricákat

Részletesebben

Kültéri padlóburkolat - TERRACE

Kültéri padlóburkolat - TERRACE Kültéri padlóburkolat - TERRACE TWINSON MINDKÉT VILÁGBÓL A LEGJOBB Üdvözöljük a Twinson világában, ahol a természet és a technológia kéz a kézben jár. A Twinson fából és PVC-ből készül. E két anyag előnyeinek

Részletesebben

Papyrus Hungária Zrt - Grafikai papírok - Kreatív papírok

Papyrus Hungária Zrt - Grafikai papírok - Kreatív papírok Fuego Lines (Dali) Finoman csíkozott filcmarkírozású papír, mely elemi klórmentes - ECF (Elementary Chlorine Free) cellulózból készült. Különösen magas merevsége miatt ajánljuk igényes kiadványok, brosúrák,

Részletesebben

Árassza el fénnyel a külső tereket

Árassza el fénnyel a külső tereket PHILIPS mygarden Falilámpa Riverside antracitszürke LED Árassza el fénnyel a külső tereket Biztosítsa éjszaka is kertjének nagyszerű nappali látványát ezzel a minimalista, antracit színű Philips fali lámpával.

Részletesebben

TEROSON termékek a karosszériamunkák finiseléséhez

TEROSON termékek a karosszériamunkák finiseléséhez TEROSON termékek a karosszériamunkák finiseléséhez Polírozó termékek a gépjármű fényezések ápolásához, felújításához és javításához Teroson_poli roza s_6oldalas_press.indd 2 2016.09.23. 15:32 TEROSON polírozó

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően CLOSER TO YOU Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően FONA Intraorális röntgenek FONA XDC Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően A FONA intraorális röntgen

Részletesebben

Casoprano Quick-Lock. A megbízható álmennyezet

Casoprano Quick-Lock. A megbízható álmennyezet Casoprano Quick-Lock A megbízható álmennyezet asoprano Quick-Lock Álmennyezet rendszer A kazettás álmennyezetekkel szemben támasztott esztétikai és műszaki elvárások megkövetelik a rendszerben alkalmazott

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv 5040 Lézeres távolságmérő TARTALOMJEGYZÉK 1. Bevezetés... 2 2. Az elemek cseréje... 2 3. A készülék felépítése... 2 4. Műszaki jellemzők... 3 5. A lézeres távolságmérő bekapcsolása...

Részletesebben

Korszerű technológiák: zsugorodás-kompenzált és magasraktári ipari padlók

Korszerű technológiák: zsugorodás-kompenzált és magasraktári ipari padlók Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Korszerű technológiák: zsugorodás-kompenzált és magasraktári ipari padlók Dr. Zsigovics István adjunktus, Építőanyagok és Mérnökgeológia Tanszék, BME Epo-Trend,

Részletesebben

KÖZBESZERZÉS ZÖLDEBBEN

KÖZBESZERZÉS ZÖLDEBBEN KÖZBESZERZÉS ZÖLDEBBEN Baumgartner Ida hivatalos közbeszerzési tanácsadó HAB 749 Mérnöki Tanácsadó Kft. Tartalom Zöld közbeszerzés (Green Public Procurement) Zöld közbeszerzés a gyakorlatban Jogszabályi

Részletesebben