Viega előfalrendszerek. Kimagasló előnyök a fal mögött.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Viega előfalrendszerek. Kimagasló előnyök a fal mögött."

Átírás

1 Viega előfalrendszerek Kimagasló előnyök a fal mögött.

2

3 Viega. Connected in quality. A Viega meggyőződése: A minőség a lényeg. Megfelelő minőség nélkül nem működik semmi. Ezért a vállalat elvárása, hogy minden nap újra túlnőjön saját magán. Miközben párbeszédbe elegyedik az ügyféllel, tovább fejleszti termékeit és szervizszolgáltatásait és a jövőbe vezeti a vállalatot anélkül, hogy a múltját szem elől tévesztené. A Viega neve több mint 115 éve összefonódott a legmagasabb minőség fogalmával. A családi vállalat azzal a vízióval kezdődött, hogy forradalmasítja a szereléstechnikát nél is több munkatársával és tíz telephelyével a Viega ma a világ vezető szereléstechnikai vállalatainak egyike. Olyan vállalat, ami hű maradt önmagához és saját mércéket állít fel. A Viega számára fontos, hogy támogassa ügyfeleit mindennapi munkájukban. Ezért a cég megosztja tudását az ügyfeleivel a világon mindenhol, egyezteti a nyersanyagokat, a technikával és a komforttal, időt hagy a minőségbiztosítás számára és befektet a kutatásba és fejlesztésbe. Az eredmény: egy rendszercsomag olyan árucikkből, amelyek gyorsan és megbízhatóan lekérhetők. A minőség a lényeg. Megfelelő minőség nélkül nem működik semmi.

4 Tartalom 6Viega előfalrendszerek: Egyedi kialakítású fürdőszobák. 8Viega vakolat alatti öblítőtartályok: Kifinomult előfalrendszerek a sokszínűség jegyében. 12 Viega öblítéstechnika: Tökéletes megoldás bármilyen működtetőhöz. 16 Viega Visign működtetőlapok: Magával ragadó kivitelű működtetőlapok. 20 Viega előfalrendszerek: A technika rövid áttekintése. 25 Viega Eco Plus kiegészítő elemek: Még több lehetőség. 28 Szagelszívás: Villámgyors szagelszívás.

5

6 6 Viega előfalrendszerek Viega előfalrendszerek Egyedi kialakítású fürdőszobák. Alig akad még egy iparág, amely az elmúlt években olyan jelentős mértékben újult volna meg, mint a vizes berendezési tárgyak forgalmazása. A korábban egyszerű kialakítású fürdőszobák felépítése egyre összetettebbé vált, és ezzel párhuzamosan a formatervezéssel, a kényelemmel és a funkcionalitással kapcsolatos elvárások is megnőttek. Az említett igényeknek a jogszabályi előírások teljesítésével összeegyeztetett kielégítése meglehetősen nagy kihívás elé állítja az iparág szereplőit. A Viega előfalrendszerei azonban hatékony megoldást kínálnak. Személyre szabott falszerkezetek Függetlenül attól, hogy egy kisebb átalakításról, egy átfogó jellegű projektről vagy akár egy teljes wellness központ létrehozásáról legyen is szó, a fal mögött meghúzódó műszaki megoldásainkat minden esetben az ügyfelek kivitelezéssel kapcsolatos igényeihez igazítjuk. A szabadon álló térelosztókra és a tetszőlegesen elhelyezett vizes berendezési tárgyakra ez éppúgy igaz, mint a rendelkezésre álló hely maximális mértékű hasznosítását lehetővé tevő, különleges megoldásainkra. A Viega előfalrendszereivel mindez gond nélkül kivitelezhető.

7 Viega előfalrendszerek 7 Különböző generációk, eltérő igények Előfalrendszereink nemcsak a kifejezetten egyedi kívánságok teljesítésére nyújtanak megoldást. Egyre több ügyfél szeretne olyan fürdőszobát, mely időskorban is a legmagasabb szintű kényelmet nyújtja. A Viega előfalrendszereivel minden ilyen igény teljes mértékben kielégíthető: az állítható magasságú WC-ken és mosdókon kívül az egyre népszerűbb higiéniai- WC-k is beépíthetők. Bár az elvárások folyamatosan változnak, a Viega előfalrendszereire mindig számíthat. Részletekbe menő szabályozás Az iparági szabályozásban megjelenő új követelmények megfelelő teljesítése megbízható technikai hátteret igényel. Következésképpen a Viega előfalrendszerei az összes vonatkozó szabvány és szabálygyűjtemény előírásainak megfelelnek. A termelés és a fejlesztés magas színvonalának köszönhetően termékeink zaj- és tűzvédelme is elsőrangú. Átfogó szolgáltatások A kifinomult technikán kívül az átfogó jellegű szolgáltatásokra is jelentős hangsúlyt fektetünk. A Viega ezért a szerelés gyors és egyszerű elvégzése érdekében valamennyi előfalrendszeréhez részletes szerelési útmutatót és leírást mellékel. Hasznos eszközeink segítségével a tervezési és a kiválasztási folyamat is jelentősen felgyorsítható.

8 8 Viega előfalrendszerek Viega vakolat alatti öblítőtartályok Kifinomult előfalrendszerek a sokszínűség jegyében. A különféle változatokban elérhető, műszakilag azonban azonos alapokon nyugvó Viega vakolat alatti öblítőtartályokkal felszerelhető előfalrendszerek számos alkalmazási terület számára nyújtanak ideális megoldást. A Viega előfalrendszerek központi elemének számító öblítőtartályok bármilyen rendszeren belül maximális biztonságot, kiváló minőséget és páratlan rugalmasságot nyújtanak Viega vakolat alatti öblítőtartály 2H 1 Visign for More 100 sensitive működtetőlap mögötte lévő alapkerettel 2 Bowdenes működtető a működtetőlap és a lefolyószelep csatlakoztatásához 3 Többfunkciós lefolyószelep Különféle rendszerek azonos műszaki alapokon Az azonos kivitelű lefolyószeleppel felszerelt Viega öblítőtartályok kétféle öblítési mennyisége jelentős mértékben hozzájárul az értékes erőforrásnak számító víz fenntartható felhasználásához. Az alapváltozat 6 literes teljes öblítési mennyisége igény szerint 9 literre növelhető. A gyárilag 3 literes részleges öblítési mennyiség pedig 4 literre növelhető. Ezenkívül a rendszer lefolyószelepe szükség esetén bármikor kicserélhető. A megfelelő alkatrész kiválasztásával a rendszer karbantartása is egyszerűbbé válik. Különösen rugalmas Az egységes technikának köszönhetően a Viega termékei különösen rugalmas felhasználhatóságot garantálnak. A Viega valamennyi előfalrendszere kompatibilis a Viega működtetőlapokkal és öblítéstechnikai megoldásokkal. A bowden technikának köszönhetően a szerelés gyorsan és egyszerűen elvégezhető, és a kívánt formaterv kiválasztása sem jár korlátozásokkal.

9 Viega előfalrendszerek 9 Ideális megoldás alacsonyan lévő előfal-szerelésekhez: A 9 literes maximális öblítési mennyiséggel rendelkező Viega 2L típusú vakolat alatti öblítőtartályok a kompakt méreteket magas teljesítménnyel ötvözik. Kifejezetten sarokszereléshez kialakítva: Az elsősorban kisebb méretű fürdőszobákhoz kifejlesztett, Viega 2C típusú, 7,5 literes kapacitású sarok-öblítőtartályok rugalmas fürdő kialakítást tesznek lehetővé. Vékony, mindössze 8 cm-es beépítési mélység: a mindössze 8 cm-es beépítési mélységnek köszönhetően a Viega 1F vakolat alatti öblítőtartály rendkívül sík kialakítású, ugyanakkor 9 literes öblítési kapacitással rendelkezik.

10 10 Viega előfalrendszerek Viega tablettaadagoló Minden előny egy forrásból. A WC-khez kínált hagyományos illatosítók használata bizonyos hátrányokkal is jár. Idővel veszítenek higiéniai jellemzőikből, a tisztítószer nem járja át a WC kerámiafelületének teljes egészét, legrosszabb esetben pedig a tartóval együtt a WC-be eshetnek, eltömítve ezzel a lefolyót. Ezzel szemben a vakolat alatti öblítőtartályokhoz kínált WC-tisztító tablettákkal az összes említett hátrány kiküszöbölhető. Maradéktalanul feloldódnak az öblítőtartályban található vízben, frissességet kölcsönözve ezzel a WC számára. Intelligens és láthatatlan A Visign for Style 10 működtetőlaphoz kínált Viega tablettaadagolóval higiénikusan és érintésmentesen helyezhetők be a WC-tisztító tabletták a vakolat alatti öblítőtartályba. A működtetőlap mögött elhelyezendő tablettaadagoló használata a mágneses beépítőkeretnek köszönhetően az öblítési folyamat komponenseinek megérintése nélkül, egyszerű módon történik. Mindössze nyissa le a működtetőlapot és helyezze be a WC-tisztító tablettát és már kész is! A tablettákat tartalmazó kosár eléréséhez a tablettaadagoló egy mozdulattal eltávolítható. Érvek a Viega TABLETTAADAGOLÓ mellett Speciális, mágneses beépítőkeret Egyszerűen kihúzható, hogy gyorsan hozzáférjen a tisztítótablettás kosárhoz Visign for Style 10 működtetőlappal kompatibilis kivitel A meglévő öblítőtartályok a 2007-es gyártási évtől építhetők át

11 Viega előfalrendszerek Optimalizált töltőszelep 2 Ötfokozatú öblítőáram-fojtó Viega öblítőáram-fojtó Maximális öblítőerővel az ár ellen. A perem nélküli kerámiák napjainkban már meglehetősen elterjedtnek számítanak. A tetszetős kialakítású, higiénikus WC-knek azonban van egy jelentős hátránya: túlságosan erőteljes öblítésnél kispriccelhet az öblítővíz. A Viega öblítőáram-fojtó egyszerű és intelligens módon küszöböli ki ezt a problémát. Az 1130 mm építési magasságú, 2H, 2C és 2S típusú Viega vakolat alatti öblítőtartályokat gyárilag öblítőáram-fojtóval szerelik fel. Egy pillanat alatt beállítható Az öt fokozatban állítható öblítőáram-fojtó bármilyen beépítési helyzethez hozzáigazítható. A fojtó átmérője egyszerű forgatással addig csökkenthető, míg öblítésnél a víz már nem fröcsköl ki a WC szélén. Így változatlan vízmennyiség mellett az öblítési teljesítmény is megmarad. Rugalmas és utólag is felszerelhető Az új öblítőáram-fojtó nem csak az öblítőperem nélküli WC-kerámiák számára optimális, hanem olyan speciális szerelések számára is, mint pl. kisgyermek- és baba-wc-k az óvodaépületekben. A már beépített Viega öblítőtartályokat egy pár mozdulattal utólagosan fel lehet szerelni öblítőáram-fojtóval. A Viega öblítőáramfojtó önálló árucikként is elérhető a Viega vakolat alatti öblítőtartályokba történő utólagos felszerelés céljából. Érvek a Viega öblítőáram-fojtó mellett Intelligens megoldás Az öblítőáram csökkentése Változatlan öblítési mennyiség A záridő alapelvnek köszönhetően öt fokozatban állítható Valamennyi, 1130 mm építési magasságú, 2H, 2C és 2S típusú Viega vakolat alatti öblítőtartályban megtalálható Egyszerűen, mindössze néhány lépésben végrehajtható utólagos felszerelés

12 12 Viega előfalrendszerek Viega öblítéstechnika WC-khez Tökéletes megoldás bármilyen működtetőhöz. A hagyományos mechanikus működtetőkön kívül a Viega termékválasztékában a magas szintű kényelmet és higiéniát nyújtó érintésmentes változatok is megtalálhatók. Szenzitív öblítés Az érzékelős technika érintésmentes és higiénikus működtetést tesz lehetővé. A működtetőlap érzékeli a kéz közeledését, és a szervomotor aktiválásával elindítja a kívánt mennyiség felhasználásával történő öblítést. A karbantartást nem igénylő, kopásmentes bowdenhuzallal kiegészített elektronika hálózati feszültségről, illetve például utólagos felszerelés esetén elemekkel is működtethető. A működtető valamennyi, sensitive változatú Viega Visign működtetőlaphoz elérhető. Továbbá a szükség szerint aktiválható Viega Hygiene+ funkció is az említett működtetőlapok alapfelszereltségéhez tartozik. Infravörös működtetés Az érintésmentes, infravörös működtetésű modellek különösen alkalmasak nyilvános vagy részben nyilvános létesítményekben történő felhasználás céljára. A működtető-, illetve takarólapba épített érzékelő automatikusan felismeri, ha valaki az érzékelési területen belül tartózkodik, és használni kívánja a WC-t. Az érzékelési terület elhagyását követő minimális időtartam lejártakor automatikusan elindul az öblítés. Az öblítés abban az esetben is aktiválódik, ha a felhasználó az infravörös érzékelő elé helyezi a kezét. A működtető a Visign for Public 5 és 6 működtetőlapokhoz érhető el. A Visign for Public 6 működtetőlap esetén egy beállítható várakozási időtartam alapján (30, 60 vagy 90 másodperc) választani lehet a kis vagy a nagy öblítési mennyiség között. Továbbá a szükség szerint aktiválható Viega Hygiene+ funkció is az említett modellek alapfelszereltségéhez tartozik. Elektronikus működtetés Az akadálymentesített lakóépületek, valamint a kórházak és szanatóriumok esetén különösen fontos szempont az egyszerűen elérhető és kezelhető működtetőkkel történő felszerelés. Az akadálymentesített WC egyszerűbb használata érdekében az elektronikus működtető vezérlése és aktiválása többféle módon is lehetséges. Így például a vezérlés és az öblítés aktiválása rádiófrekvenciás jellel, mozgásjelzővel, nyomógombbal vagy záróérintkezővel is elvégezhető. Bővítőkábel-adapter használatával a jelek egyidejű, illetve párhuzamos kapcsolása sem okoz gondot. A Viega vakolat alatti öblítőtartályokhoz elérhető elektronikus működtető Visign típusú működtetőlapokkal is kiegészíthető. A hálózati csatlakozót szintén be kell tervezni az előfalba.

13 Viega előfalrendszerek 13 Viega Hygiene+ funkció Különösen azokban a középületekben, például iskolákban, szállodákban áll az ivóvízminőség fenntartása az első helyen, ahol a berendezések használati szünetekkel működnek. A Viega a Higiénia+ koncepcióval megfelelő megoldást kínál erre a problémára. A hurkolt kivitelű, soros- és körvezeték szerelések, valamint az érzékelővel felszerelt működtetőlapok együttes alkalmazása előmozdítja az ivóvízhigiénia megőrzését. A Viega Hygiene+ öblítőrendszer elektronikus vezérlése felismeri azt, ha nincs ivóvízelvétel, és önműködően biztosítja a rendeltetésszerű működést. Maga az öblítés Viega Hygiene+ funkcióval rendelkező működtetőlappal történik. E célra különböző működtetőlapok választhatók: Visign for More 100 és 105 sensitiv, Visign for Care és Visign for Style sensitive, valamint Visign for Public 5 és 6, vizeldékhez pedig Visign for Public IR és Visign for More IR tartozékkészletek. A hurkolt kivitelű, soros- és körvezeték szereléseket kiegészítő Viega Hygiene+ segítségével hatékonyan fenntartható az ivóvízhigiénia.

14 14 Viega előfalrendszerek Viega vizelde-öblítéstechnika Kismértékű öblítés, hatalmas különbség. A Viega a vizelde-öblítéstechnika terén is számos különböző megoldást kínál. A kézi és infravörös működtetésű változatokon kívül a különleges előnyöket nyújtó, szifonszenzor-technikával felszerelt modellek is elérhetők Kézi működtetés (1. ábra) A kézi működtető a minimális működtetési löketnek köszönhetően rendkívül könnyen jár, és a felszerelése is egyszerű. Mivel számos különféle változatban elérhető, az adott Viega Visign WCműködtetőlaphoz leginkább illő modell kiválasztásával tökéletesen stílusos otthoni fürdőszoba alakítható ki. Infravörös működtetés (2. ábra) Az infravörös működtetés magas szintű kényelmet és higiéniát kínál. A takarólap mögötti érzékelő érintés nélkül is észleli a használatot, és automatikusan elindítja az öblítést. Az öblítési mennyiség és az érzékelési tartomány egyedileg állítható be. Termékeink formatervét szintén az egyediség jegyében alkottuk meg. Otthoni felhasználáshoz nemesfémből és üvegből készült változatokat kínálunk, a kereskedelmi célú igényeket pedig olyan, masszív kivitelű fémmodellekkel elégítjük ki, melyeket a szándékos rongálással szembeni védelem érdekében kétoldalas csavarzattal látunk el. Szifonszenzor-technika (3. ábra) Kereskedelmi felhasználás céljára a működtető-, illetve takarólap nélküli, automatikus működtetőinket ajánljuk. E tekintetben a szifonszenzor-technika különösen hasznos. A vizeldeszifonban található speciális érzékelő a vizelde használatakor automatikusan aktiválja az öblítést. Mivel a vizes berendezési tárgy típusától függetlenül beépíthető technika rejtett kivitelű, teljes körű védelmet nyújt a szándékos rongálással szemben.

15 Viega előfalrendszerek 15 Viega szifonszenzor-technika Intelligens vizelde-technika. A rugalmas módon felhasználható szifonszenzor-technikával intelligens vizeldék alakíthatók ki. Az érzékelővel ellátott vizeldeszifon keresztmetszeti ábrázolása elölről és hátulról Az érzékelő A vizeldeszifon belsejében elhelyezett érzékelő felismeri az áramlás és a hőmérséklet használat közbeni változását, és automatikusan aktiválja az öblítést. Mivel az érzékelő ezenkívül a szifon túlságosan alacsony vízszintjét is érzékeli, szükség esetén utántölti, illetve átöblíti azt. A rendszert túlcsordulás elleni védelemmel is ellátták. Az elem A szifonszenzor-technika a vizes berendezési tárgy típusától és alakjától függetlenül bármilyen modellnél alkalmazható. Akár vízszintes szennyvíz-kifolyóval vagy rejtett hozzáfolyóval ellátott vizes berendezési tárgyak is gond nélkül felszerelhetők vele. A szifonszenzor-technikával rendelkező Viega Eco-Plus vizelde elemek kerámiarögzítője, lefolyóíve, vízcsatlakozása ráadásul problémamentesen áthelyezhető és ezzel szinte bármely kerámiához hozzáigazítható. A vízcsatlakozás közvetlenül a vizelde mögött nyert elhelyezést. Szükségtelenné válik takarólap vagy vizsgáló-ajtó külön felszerelése. A mágnesszelepből, vezérlésből, hálózati tápegységből, érzékelővel ellátott szifonból és Reed érintkezőből álló tartozékkészlet azonban nem képezi a kiszerelés részét, így azt külön meg kell rendelni. Meglepően intelligens Annak érdekében, hogy a vízfelhasználás a gyakran látogatott létesítményekben, például mozikban vagy stadionokban is alacsony szintű maradjon, a szifonszenzortechnikát egy dinamikus elv alapján működő öblítőprogrammal is elláttuk, mely automatikusan 3 literről 1 literre csökkenti az öblítési mennyiséget. Ezenkívül tisztítás céljából a működtető ki is kapcsolható, kézi működtetés is lehetséges, és meghatározott időközönkénti öblítés is beprogramozható. A diagnosztikai funkciónak köszönhetően az esetleges meghibásodások is leolvashatók és kielemezhetők. A technika a Viega Eco Plus előfalrendszerekben használható fel.

16 16 Viega előfalrendszerek Viega Visign működtetőlapok Magával ragadó kivitelű működtetőlapok. A Viega Visign termékcsaládokhoz tartozó működtetőlapokkal a Viega minden alkalmazási területhez átfogó választékot kínál. A Viega működtetőlapok a Viega vakolat alatti öblítőtartályok és előfalrendszerek valamennyi változatával kompatibilisek. A Viega internetes működtetőlap-konfigurátorán keresztül gyorsabban tekintheti át választékunkat és egyszerűbben választhatja ki a kívánt terméket. A keresett működtetőlapot mindössze néhány kattintással elérheti: viega.hu

17 Viega előfalrendszerek 17 Kerámialapokkal egy szintbe eső beépítés Feltűnő, mégis visszafogott elegancia. Időtlen elegancia A gyönyörű megjelenés azonnal magához vonzza a tekintetet, mégis viszszafogott jellegű. A Visign for More és a Visign for Style sorozatú működtetőlapok a kerámialapokkal egy szintbe is beépíthetők. Az említett beépítési mód a Viega Eco Plus rendszereknél lehetséges. A kerámialapokkal egy szintbe történő beépítésnek köszönhetően a működtetőlap tökéletesen a falba simul. Időtálló A Visign for More 4,5 mm és a Visign for Style 7 mm mély keretének használatával a működtetőlap teljes mértékben a falfelületbe süllyeszthető. A mélységében állítható beépítőkeret tökéletesen hozzáigazítható a csempe vastagságához. Ezenkívül csempével vagy terméskővel burkolt alkalmazásokhoz kínált funkcionális egység is elérhető. A beépítőkeret használatával gyorsan és egyszerűen végezhető el a szerelés.

18 18 Viega előfalrendszerek Viega Visign működtetőlapok Lenyűgözően széles választék. A formatervezésnek, az anyagok és a színek széles választékának köszönhetően minden egyes fürdőszoba a legmegfelelőbb működtetőlappal szerelhető fel. Visign for More A kiváló minőségű anyaghasználatnak és a magával ragadó megjelenésnek köszönhetően a Visign for More sorozatú működtetőlapok bármilyen fürdőszobát szebbé varázsolnak. Az üvegből vagy nemesfémből készült működtetőlapok kézi és érintésmentes működtetésű változatokban egyaránt elérhetők. Visign for Style A Visign for Style sorozatú működtetőlapok remek példái annak, hogy a fürdőszobák korszerű kialakítása nem feltétlenül jár együtt jelentős mértékű beruházással. A tetszetős megjelenéssel párosuló magas szintű funkcionalitás kimagasló ár-érték arányt garantál. Ilyen például a három különböző üvegkivitelben továbbá nemesacél változatban is elérhető Visign for Style 12.

19 Visign for Public és Visign for Care A kereskedelmi célú felhasználással járó jelentős mértékű igénybevételt is nagyszerűen elviselő, Visign for Care és Visign for Public működtetőlapok maximális funkcionalitást nyújtanak. A teljesen sima felületek megkönnyítik a tisztítást és optimális higiéniai feltételeket biztosítanak. A magas szintű ellenálló képesség a szándékos károkozással szemben is hatékony védelmet nyújt. Viega előfalrendszerek 19

20 20 Viega előfalrendszerek Viega előfalrendszerek A technika rövid áttekintése. Függetlenül attól, hogy zaj- vagy tűzvédelemről, illetve statikai vagy kivitelezési szempontokról van-e szó, a Viega előfalrendszerei kimagaslóan szerteágazó előnyöket nyújtanak. Minden alkalmazási területhez és felhasználási módhoz a legmegfelelőbb rendszer választható ki. Követelmény Védelem hatásmechanizmus irányelv Zajvédelem Követelmények a DIN 4109 szerint Zajvédelem, fokozott követelmény Követelmények a DIN es melléklete szerint Zajvédelem Követelmények a VDI 4100 SSt I SSt III szerint Tűzvédelem, szinteken átnyúló MLAR a födémátvezetési elvek szerint, Viega rendszeraknákat használva Tűzvédelem, vízszintesen egy emeleti szinten Szerelőfal, tűzállósági időtartam a DIN EN szerint Statika Súly és terhelés Generációs fürdőszoba Elem, modulok, elektromos öblítés Obtego burkolólapok használata Viega Hygiene+ öblítési funkció Automatikus vízcsere a hideg ivóvízvezetékben Csempével egy szintbe építhető működtetőlap Kombinálás a burkolattal egy szintbe építhető beépítőkerettel Szellőzés Szellőzés az öblítőcsövön keresztül helyszíni helyiség-ventilátorral kombinálva, lásd a 28. oldalt Dizájn-választék Működtetőlapok és öblítőtartályok* szabad kombinálása * A Visign működtetőlapok áttekintése a 18. oldaltól, az öblítőtartályok ismertetése pedig a 8. és 9. oldalon található.

21 Viega előfalrendszerek 21 Viega Eco Plus Viega Mono SSt III SSt II EI 90 Bidé és WC, 400 kg, Mosdó és vizelde, 150 kg, Támasztóelemek és kapaszkodók, 100 kg Bidé és WC, 400 kg, Mosdó és vizelde, 150 kg, Támasztóelemek és kapaszkodók, 100 kg Elemek WC-khez és mosdókhoz, valamint rögzítőmodulok és elemek támasztóelemekhez és kapaszkodókhoz, állítható magasságú WC-elemek (ülésmagasság: cm), modell, továbbá állítható magasságú mosdóelemek, modell Előfalas blokkok WC-khez és mosdókhoz

22 22 Viega előfalrendszerek Viega Eco Plus Minden elem minőségi és gazdaságos. Az egyedi és soros módon, valamint sarokba és könnyűszerkezetes falba egyaránt szerelhető, önhordó Viega Eco Plus elemeket kiváló minőség, nagyfokú rugalmasság és kiemelkedő ár-érték arány jellemzi. Ideális kereskedelmi jellegű felhasználás céljára. A támasztólábak 50 és 75 mm-es válaszfal profiloknál egyaránt felhasználhatók, a mélység fokozatmentesen állítható, a kerámiarögzítő pedig négy különböző magasság szerint állítható be. A WC tetszőlegesen állítható csatlakozóíve, valamint a beépített lábbeállító fék jelentősen felgyorsítja a szerelést. ÉRVEK A VIEGA ECO PLUS MELLETT Egyedi és soros módon, valamint könnyűszerkezetes falba egyaránt szerelhető, önhordó elemek Egyszerű és gyors szerelés a beépített lábbeállító féknek köszönhetően Rugalmasan beállítható támasztólábak, beépítési mélység, csatlakozóívek és kerámiarögzítők Kedvező vételár a gazdaságos kereskedelmi felhasználás jegyében Minden Visign működtetőlappal kombinálható Tetszőlegesen beállítható magasságú változatok WC-khez és mosdókhoz

23 Viega előfalrendszerek Stabil, önhordó porszórt keret. Az elemek burkolása két rétegben történik (2 x 12,5 mm). 2 A falra, sínekre és 45 -os szög fölött történő szereléshez való rögzítőkészlet az elemek mélységének max. 200 mm-ig történő beállítását teszi lehetővé. 3 gyors, egyszerű szerelés a minden Viega Eco Plus elemben megtalálható, beépített lábbeállító féknek köszönhetően. 4 A kihúzható támasztólábak 50 vagy 75 mm-es, könnyűszerkezetes falba építhetők be. 5 A kerámiarögzítő egyedileg beállítható, és mozgássérültek számára megfelelő magassági méretre állítható. 6 További előny: a Viega jól bevált, víztakarékos, vakolat alatti öblítőtartálya, ami bármilyen Viega működtetőlappal kombinálható. 7 Rövid elmozdulási út és kis működtetőerő: billenő technológia bowdenhuzalos technikával kombinálva. 8 Tűz- és zajvédelem: A Viega Eco Plus DIN 4109 szerinti, a stuttgarti Frauenhofer Épületfizikai Intézet által bevizsgált zajvédelemmel rendelkezik. A Viega Eco Plus rendelkezik a DIN EN szerinti általános építésfelügyeleti vizsgálati bizonyítvánnyal. 9 A PP-ből készült, mélységben állítható könyökidomnak köszönhetően a szennyvízrendszerhez való csatlakozás rendkívül egyszerű.

24 24 Viega előfalrendszerek Viega Eco Plus sarokelem A fürdőszobasarkok maximális mértékű hasznosítása. A Viega számára a helyszűke sem akadály. A legkisebb sarokba is beépíthető Viega Eco Plus sarokelem mindössze 23 cm-es beépítési mélysége ellenére kimagasló teljesítményt nyújt. A 2-mennyiséges öblítéstechnikával felszerelt vakolat alatti öblítőtartály bármilyen Visign for Style és Visign for More működtetőlap esetén felhasználható. Rugalmas módon, egyetlen falfelületre felszerelhető, a kerámiarögzítő magassága pedig beállítható. Érvek a Viega Eco Plus sarokelem mellett A szerelés 90 -tól eltérő sarkokban is lehetséges Divatos fürdőszobák kialakításához is ideális választás A lefolyócső a lábak közelében különböző módon fektethető Lehetséges az egyoldali szerelés egyoldali rögzítéssel Az öblítési mennyiség beállítható 7,5 literre a szűk keresztmetszetű szennyvízcsövek számára

25 Viega előfalrendszerek 25 Viega Eco Plus kiegészítő elemek Még több lehetőség. A mindennapi életben felmerülő kihívások hatékony leküzdése érdekében a Viega Eco Plus termékválasztékában számtalan kiegészítő elem megtalálható. A Viega Eco Plus termékcsaláddal semmi sem lehetetlen, legyen szó akár egy meglévő előfalas szerkezet kibővítéséről, különösen gazdaságos szerelésről, vagy éppen a kényelmi szint megnöveléséről. Viega Eco Plus közbenső konzol A különböző magasságú elemekből felépülő előfalas szerkezetek vizes helyiségekben történő hatékony kivitelezését a Viega Eco Plus sorozatú közbenső konzolokkal mozdítja elő. Ezek segítségével az előfal szélessége megnövelhető. A 830 mm-től 1300 mm-ig terjedő építési magasságot lehetővé tevő közbenső konzolok magassága fokozatmentesen állítható be. Az 50 mm-es átfedésnek köszönhetően a burkolólapok közvetlenül hozzárögzíthetők a közbenső konzolhoz. Viega Eco Standard A Viega Eco Standard WC-elemekkel a legmagasabb színvonalú kivitelezések is maximális hatékonysággal hajthatók végre. A legkedvezőbb áron kínált változat csökkentett elemkerettel rendelkezik. A Eco Standard WC-elemek 2-mennyiséges öblítéstechnikával vannak felszerelve. Gyárilag kizárólag a Viega mechanikus működtetőlapok illesztése lehetséges. Azonban a másfajta működtetőlapok szerinti átalakítás gond nélkül elvégezhető. Az Eco Standard elemek az egyszerűbb megkülönböztetés érdekében zöld helyett szürke színű, porszórt változatok. Viega Eco Plus bidé elem A Viega bidé elemekkel a bidék egyszerűen és önálló módon építhetők be a fürdőszobába. Az elem traverz tartója függőlegesen 80 és 260 mm, a falikorong-rögzítő pedig vízszintesen 80 és 370 mm között állítható be. 310, 330 vagy 350 mm-es rögzítési magasság választható, a rögzítési távolság pedig 180 és 230 mm között lehetséges. Vagyis az elem mindig tökéletesen illeszkedik a vizes berendezési tárgyhoz. Az elforgatható falikorong-rögzítő továbbá a meleg- és hidegvizes csatlakozások egyéni beállítását is lehetővé teszi, a szennyvíz-elvezető könyök csatlakoztathatósága pedig széles körű rugalmasságot garantál.

26 26 Viega előfalrendszerek Viega Mono a klasszikus a nedves építésben. A nedves építéshez tökéletes Viega Mono előfalblokkok kimagasló rugalmasságuknak köszönhetően egyedi és soros szerelés céljára is kiválóan alkalmasak. 835 mm és 1130 mm építési magasságú változatokban érhetők el. Az utóbbi a feltüntetett jelöléseket követve szükség esetén 980 mm-re lerövidíthető. Az öblítőtartállyal ellátott belső teljes mértékben előszerelt, a működtetés pedig elölről, illetve a 835 mm-es változat esetén felülről is lehetséges. A rugalmas mélységállítás tovább növeli a lehetőségeket, az EPS-ház pedig kiváló vakolatalap. Az integrált vakolást segítő felülettel tökéletes kapcsolat hozható létre a fallal. Érvek a Viega Mono mellett Lerövidíthető, 1130 és 980 mm építési magasságú házblokk Teljes mértékben előszerelt belső Az EPS-háznak köszönhetően ideális vakolatalap Kombinálható bármelyik Visign-működtetőlappal Tökéletes megoldás nedves építéshez Egyedi és soros szerelésre is alkalmas 835 vagy 1130 mm építési magasságú változatokban érhető el

27 Viega előfalrendszerek Ideális vakolatalap: masszív kivitelű, hangszigetelt ház EPS-ből. 2 Lerövidíthető EPS-ház (1130-ról 980 mm-re) a fokozott rugalmasság és az alacsonyabb tárolási költségekért. 3 Az egyes Viega Mono előfalblokkok gyorsan és hatékonyan egyetlen sínre szerelhetők nem igényelnek bonyolult összehangolást. 7 Rövid elmozdulási út és kis működtetőerő: billenő technológia bowdenhuzalos technikával kombinálva. 8 DIN 4109 szerint bevizsgált zajvédelem, a stuttgarti Fraunhofer Építésfizikai Intézet által tanúsítva. 4 Az előfalblokkok mélysége fokozatmentesen állítható. 5 egyszerűen csatlakoztatható az ivóvíz rendszerhez: előgyártott vízcsatlakozás és falátvezetés kiváló minőségű, korrózióálló vörösöntvényből. 6 További előny: a Viega jól bevált, víztakarékos, vakolat alatti öblítőtartálya, ami bármilyen Viega működtetőlappal kombinálható.

28 28 Viega előfalrendszerek Szagelszívás Villámgyors szagelszívás. A fürdőszobát és a rendszeresen használt WC-berendezést érő szagterhelés csökkentése érdekében a Viega speciális öblítőcső-ívet kínál, mely közvetlenül csatlakoztatható a szellőztető rendszerhez. Mivel a szellőztetés bekapcsolásakor a rendszer elszívja a szagokat, feleslegessé válik az ablakok, illetve nyílászárók kinyitása. Az 1130 mm beépítési magasságú Viega előfalas WC-elemeknél mindössze a gyárilag beszerelt öblítőcső-ívet kell kicserélni. Szerelési tudnivaló 100 mm öblítőtartály feletti magasságig az öblítőcső-ív szellőző rendszerhez történő csatlakoztatását vízzáró módon kell kialakítani, hogy a keletkező kondenzátumot vissza lehessen vezetni a WC-kerámiába. Az Aluflex csővel vagy spirálkorcolt lemezcsővel történő közvetlen csatlakoztatás nem megengedett. A WC-elemek áttekintése Előfalas elem Modell Cikkszám Öblítőcső-ív Viega Eco Plus WC-elem , Viega Eco Plus WC-elem Viega Eco Plus WC-elem 4,5 literes teljes öblítési mennyiséggel Viega Eco WC-elem álló WC-hez Modell: Cikkszám: Univerzális higiéniai-wc-elem Viega Eco WC-elem Viega Mono WC-előfalblokk

29 Viega előfalrendszerek 29 Vakolat alatti csatlakozódoboz mosdóhoz Minden egy helyen. Több hely a mosdó alatt és nagyobb szabadság a fürdő kialakításában: ezt nyújtja a Viega vakolat alatti csatlakozódoboz. Az öszszes szükséges csatlakozóelemet egy elegáns dobozban egyesíti. Ez alól egyedül a krómozott lefolyóív és a takarólap a kivétel. Nincs több akadály A mosdó alatt felszabadított hely nemcsak a korszerű fürdő kialakítás tekintetében lényeges. Jó oka van annak, hogy az állítható magasságú Viega Eco Plus mosdóelembe vakolat alatti csatlakozódobozt építettek be. Teljes körűen felszerelt A vakolat alatti csatlakozódoboz tartalmazza a hideg- és melegvíz ellátás sarokszelepét, a szagelzárót, a hálózati csatlakozó kábelbevezetését, valamint a szabvány szerinti DN 40 és DN 50 szennyvízcső csatlakozást. Igény esetén földelt vezetékcsatlakozás is kialakítható. A vakolat alatti csatlakozódoboz önálló komponensként a nedves építés céljára szolgáló Viega Mono, valamint a Viega Eco Plus előfalrendszerekhez is elérhető.

30 30 Viega előfalrendszerek WC-elem utólagos magasságállítással Tervezzen bátran előre! A Viega utólagos magasságállítással rendelkező WC-elemeivel már ma megtervezheti jövőbeli fürdőszobáját. Mivel lehetővé teszi az ülésmagasság 40 és 48 cm közöttire történő utólagos beállítását, bármilyen esetre előkészíthető. Ez az elem a Viega Eco Plus külön változataként érhető el. Mindig előre gondoskodva A beállításhoz a szakember leveszi a vizes berendezési tárgyat, megváltoztatja a rögzítés magasságát és a vizes berendezési tárgy vissza is szerelhető. A WC-elemet és a kerámiát így nem szükséges kicserélni. Az előfalon található beállítási tartomány szálcsiszolt nemesacélból készült takarólappal fedhető el. Hasznos segítség Az akadálymentes fürdő kialakításához sok esetben kedvezmények és támogatások is igénybe vehetők. Ezek igénylése és a pontos összeg megállapítása egyedileg történik. További információkért, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot az info@viega.hu címen keresztül elérhető Műszaki tanácsadó szolgálatunkkal.

31 Viega előfalrendszerek 31 Akadálymentesített termékek Minden körülmények között biztonságban. Az életkorból adódóan, vagy fizikai, illetve mentális okokból számos embertársunk számára még a látszólag legegyszerűbb mindennapi helyzetek is komoly kihívást jelentenek, ezért segítségre van szükségük. A Viega akadálymentesített megoldásaival bármilyen fürdőszobában kiépíthetők a támogatáshoz szükséges elemek. WC-elemek Valamennyi, 1130 mm építési magasságú Viega WC-elem kerámiarögzítője beépített magasságállítással rendelkezik. Ily módon a normál WC-elemek már szereléskor akadálymentesített magasság szerint állíthatók be. Így nem kell külön raktáron tárolással vesződni, és speciális kivitelű berendezést sem szükséges rendelni. Az elemekre ezenkívül rögzítőkészlet is felszerelhető támasztókarok későbbi rögzítése céljából. Mosdóelemek A vakolat alatti szifonnal felszerelt mosdóelemek szintén jelentősen hozzájárulnak az akadálymentesítéshez. A mosdó alatt felszabaduló hely a kerekesszékkel történő használatot is lehetővé teszi. Mechanikus távkioldó A távkioldó esetén bowdenhuzal segítségével lehet egy max. 1,70 m távolságban lévő működtetőgombbal elindítani az öblítést. Így egyszerűen elérhető helyre szerelhető fel a működtető.

32 HU / Műszaki változtatások joga fenntartva! Viega Kereskedelmi Kft Budapest Lövőház utca 30. Magyarország Telefon Telefax info@viega.hu viega.hu

Előfalrendszerek és öblítéstechnika

Előfalrendszerek és öblítéstechnika T4 Viega Mono Előfalrendszerek és öblítéstechnika HU 2/18 Árlista 2018 Műszaki változtatások joga fenntartva! Vakolat előtti szerelvényelemek egyedi előfalmegoldásokhoz, be- és körbefalazáshoz, egyedi

Részletesebben

Előfalrendszerek és öblítéstechnika T4 Viega Mono nedves előfal-rendszer

Előfalrendszerek és öblítéstechnika T4 Viega Mono nedves előfal-rendszer Árlista 201 Előfalrendszerek és öblítéstechnika Viega Mono nedves előfal-rendszer Be- és körülfalazható blokk egyedi és soros szereléshez. Nedves szerelési technológia Építőipari Műszaki Engedély: A-702/2004

Részletesebben

Előfalrendszerek és öblítéstechnika. T4 Viega Mono

Előfalrendszerek és öblítéstechnika. T4 Viega Mono T4 Előfalrendszerek és öblítéstechnika T4 Viega Mono Be- és körülfalazható blokk egyedi és soros szereléshez. Nedves szerelési technológia. Egyéni előfal-megoldások nedves építési technológiában, nagyfokú

Részletesebben

Előfalrendszerek és öblítéstechnika

Előfalrendszerek és öblítéstechnika Alkatrészek és vízelvezetéstartozékok Előfalrendszerek és öblítéstechnika T7 HU 2/15 Árlista 2015 Műszaki változtatások joga fenntartva! Pótalkatrészek és átalakító készlet készletek öblítőtartályokhoz,

Részletesebben

Előfalrendszerek és öblítéstechnika

Előfalrendszerek és öblítéstechnika T4 Viega Mono Előfalrendszerek és öblítéstechnika HU 2/15 Árlista 2015 Műszaki változtatások joga fenntartva! Vakolat előtti szerelvényblokkok egyedi előfalmegoldásokhoz, be- és körbefalazáshoz, egyedi

Részletesebben

Előfalrendszerek és öblítéstechnika. T7 Alkatrészek és befolyó-tartozékok

Előfalrendszerek és öblítéstechnika. T7 Alkatrészek és befolyó-tartozékok Előfalrendszerek és öblítéstechnika T7 Alkatrészek és befolyó-tartozékok T7 Az alkatrész utánpótlás minden Viega előfalas elemhez hosszú ideig garantált. 388 Tartalomjegyzék Alkatrészek és befolyó-tartozékok

Részletesebben

Előfalrendszerek és öblítéstechnika

Előfalrendszerek és öblítéstechnika WC- és vizelde-működtető tartozékok Előfalrendszerek és öblítéstechnika HU 2/19 Árlista 2019 Műszaki változtatások joga fenntartva! WC- és vizelde-működtető komponensek kiváló minőségű anyagokból és formaváltozatokkal

Részletesebben

Geberit vizelderendszer. Minden igénynek megfelel

Geberit vizelderendszer. Minden igénynek megfelel Geberit vizelderendszer Minden igénynek megfelel Előnyök egy kézből A Geberit vizelderendszert rugalmasság jellemzi: tökéletes megoldást nyújt bármely kívánság vagy építési helyzet esetén. A teljes körű

Részletesebben

vis von conel JELLEMZŐK GIENGER HUNGÁRIA ÉPÜLETGÉPÉSZETI KFT.

vis von conel JELLEMZŐK GIENGER HUNGÁRIA ÉPÜLETGÉPÉSZETI KFT. JELLEMZŐK vis von conel VIS falsík előtti szerelőelemek JELLEMZŐK WC szerelőelem nedves építéshez 2 mennyiséges öblítési lehetőség, állítható öblítővíz-mennyiséggel 9/3 vagy 6/3 liter és start/stop, vagy

Részletesebben

T7: Auf Seite 20. Előfal-rendszerek. Előfalas technika, WC- és vizelde-működtető tartozékok. Építőipari Műszaki Engedély: A-702/2004

T7: Auf Seite 20. Előfal-rendszerek. Előfalas technika, WC- és vizelde-működtető tartozékok. Építőipari Műszaki Engedély: A-702/2004 T7: Auf Seite 20 Előfal-rendszerek Előfalas technika, WC- és vizelde-működtető tartozékok. Építőipari Műszaki Engedély: A-702/2004 Katalógus 2005 Tartalomjegyzék Előfal-rendszerek Visign WC-működtető lapok

Részletesebben

Előfalrendszerek és öblítéstechnika. T3 Viega Eco Plus

Előfalrendszerek és öblítéstechnika. T3 Viega Eco Plus T3 Előfalrendszerek és öblítéstechnika T3 Viega Eco Plus Szaniterelemek falra és falba történő szereléshez. Száraz szerelési technológia. Egyszerű és ésszerű szerelés a fém- és fa könnyűszerkezetes falaknál.

Részletesebben

Vízelvezetés-technika

Vízelvezetés-technika Lefolyók WC-khez és vizeldékhez Vízelvezetés-technika V4 HU 2/18 Árlista 2018 Műszaki változtatások joga fenntartva! Lefolyók, szagelzárók és tartozékok WC-khez és vizeldékhez, a DIN 1380 és DIN 19541

Részletesebben

Megszokott minőség kedvező áron. Geberit Basic család

Megszokott minőség kedvező áron. Geberit Basic család Megszokott minőség kedvező áron Geberit Basic család Geberit Basic szerelőelemek *Figyelem: A BASIC termékcsalád WC és vizelde szerelőelemei kizárólag Delta nyomólapokkal és Basic vizelde vezérlésekkel

Részletesebben

Vízelvezetés-technika. V4 Lefolyók WC-khez és vizeldékhez

Vízelvezetés-technika. V4 Lefolyók WC-khez és vizeldékhez V4 Vízelvezetés-technika V4 Lefolyók WC-khez és vizeldékhez DIN 1380 szabvány szerint bevizsgált. A sokféle szín minden berendezési trendet kielégít. Járulékos csatlakozási lehetőségek az íveken és csőcsonkokon.

Részletesebben

Viega Prevista. Egy újgenerációs előfalrendszer.

Viega Prevista. Egy újgenerációs előfalrendszer. Viega Prevista Egy újgenerációs előfalrendszer. TARTALOM 4Viega Prevista. A szakma legnagyobb szakértőivel karöltve fejlesztettük. Önökkel. 6A rendszer. A sikeres fürdőszoba-tervezés meghatározó elemei.

Részletesebben

Falsík alatti öblítőtartáy

Falsík alatti öblítőtartáy Falsík alatti öblítőtartáy Áttekintő táblázat 6 Geberit Sigma 12cm-es tartály 1 Geberit Sigma 8cm-es tartály 11 Geberit Omega tartály 12 Geberit Delta tartály 15 Kiegészítők 16 Geberit termékkatalógus

Részletesebben

Geberit Monolith Plus WC elem 263. Geberit Monolith WC elem 269. Geberit Monolith bidé elem 272. Geberit Monolith Plus WC elem 273

Geberit Monolith Plus WC elem 263. Geberit Monolith WC elem 269. Geberit Monolith bidé elem 272. Geberit Monolith Plus WC elem 273 11 cm magas modulok 114 cm magas modulok Plus WC elem 263 WC elem 269 bidé elem 272 Plus WC elem 273 WC elem 279 mosdó elem 282 Kiegészítők Kiegészítők 35 Geberit termékkatalógus 214 / 215 261 WELL - Water

Részletesebben

Előfalrendszerek és öblítéstechnika

Előfalrendszerek és öblítéstechnika T3 Viega Eco Plus Előfalrendszerek és öblítéstechnika HU 2/18 Árlista 2018 Műszaki változtatások joga fenntartva! Előfalas szerelési rendszer intézményekben lévő, helyszínen készült könnyűszerkezetes falakhoz,

Részletesebben

dizájn Geberit Monolith szaniter szerelőmodulok Geberit Kft. Office Garden II. Budapest Alíz utca

dizájn Geberit Monolith szaniter szerelőmodulok Geberit Kft. Office Garden II. Budapest Alíz utca Geberit Kft. Office Garden II. Budapest Alíz utca 2. 1117 T: 06 1 204 4187 F: 06 1 204 4190 sales.hu@geberit.com www.geberit.hu Újragondolt fürdőszoba dizájn Geberit Monolith szaniter szerelőmodulok HU/12.11

Részletesebben

Vizeldék a korszerű nyilvános helyekhez

Vizeldék a korszerű nyilvános helyekhez a korszerű nyilvános helyekhez A Nova Pro vizeldék hátsó részébe beépített és rejtett automatikus öblítő rendszer rendkívül megbízhatóan működik, valamint tökéletesen vandálbiztos. A KOLO vizeldékhez kínált

Részletesebben

Előfalrendszerek és öblítéstechnika T3 Viega Eco Plus száraz előfal-rendszer

Előfalrendszerek és öblítéstechnika T3 Viega Eco Plus száraz előfal-rendszer Árlista 201 Előfalrendszerek és öblítéstechnika Viega Eco Plus száraz előfal-rendszer Szaniterelemek falra és falba történő szereléshez. Száraz szerelési technológia Építőipari Műszaki Engedély: A-702/2004

Részletesebben

Geberit Duofix szerelőelemek WC szerelőelemek

Geberit Duofix szerelőelemek WC szerelőelemek ek WC ek WC szerelõelemek WC ek Áttekintő táblázat: Duofix fali WC ek Sigma nyomólap család Omega nyomólap család Delta nyomólap család átszerelő vízkezelő tabletta behelyezéséhez 115.612.00.1 111.300.00.5

Részletesebben

Vízelvezetés-technika V4 Lefolyók WC-khez és vizeldékhez

Vízelvezetés-technika V4 Lefolyók WC-khez és vizeldékhez Árlista 201 Vízelvezetés-technika Lefolyók WC-khez és vizeldékhez DIN 1380 és 1389 szabvány szerint bevizsgált és minőségellenőrzött. Építőipari Műszaki Engedély: A-945/1998 A sokféle szín minden berendezési

Részletesebben

1. Rendszerismertetés

1. Rendszerismertetés Kombifix - Rendszerismertetés A Kombifix rendszer jellemzõi 1. Rendszerismertetés 1.1 A Kombifix rendszer jellemzõi A szerelõelemek a hagyományos falszerkezetek elõtti beépítést teszik lehetõvé. Segítségükkel

Részletesebben

Előfalrendszerek és öblítéstechnika

Előfalrendszerek és öblítéstechnika T3 Viega Eco Plus Előfalrendszerek és öblítéstechnika HU 2/15 Árlista 2015 Műszaki változtatások joga fenntartva! Előfalas szerelési rendszer intézményekben lévő, helyszínen készült könnyűszerkezetes falakhoz,

Részletesebben

Tökéletes harmóniában

Tökéletes harmóniában Geberit Kft. Tökéletes harmóniában Budapest Alíz u. 2. 1117 T: 06 1 204 4187 F: 06 1 204 4190 sales.hu@geberit.com www.geberit.hu HU/2015 Geberit Kft. Geberit WC-működtető nyomólapok és Geberit öblítésvezérlők

Részletesebben

GEBERIT ACANTO. is megfelelnek. Életstílusának egyediségét az Acanto sokoldalúan moduláris jellege adja. Tiszta vonalak, egyedi részletek.

GEBERIT ACANTO. is megfelelnek. Életstílusának egyediségét az Acanto sokoldalúan moduláris jellege adja. Tiszta vonalak, egyedi részletek. GEBERIT ACANTO GEBERIT ACANTO A Geberit Acanto komplett fürdőszobai termékcsalád a tiszta designt organikus formákkal és intelligens megoldásokat rejtő részletekkel vegyíti, amelyek a legkülönbözőbb igényeknek,

Részletesebben

Kiteljesedés a részleteknek köszönhetően. Viega Visign működtetőlapok.

Kiteljesedés a részleteknek köszönhetően. Viega Visign működtetőlapok. 2 Kiteljesedés a részleteknek köszönhetően. Viega Visign működtetőlapok. Egy helyiség arculatát a színek, a fény és a berendezés határozza meg. Karaktert azonban csak a részletek kölcsönöznek neki. Az

Részletesebben

Karcsú és intelligens. Geberit csapteleprendszer

Karcsú és intelligens. Geberit csapteleprendszer Karcsú és intelligens Geberit csapteleprendszer A Geberit csapteleprendszer a Geberit szerelőelemekkel történő telepítés előnyeit optimálisan használja ki. A falsík előtt mindössze annyi látható, amennyi

Részletesebben

Innovatív vízelvezetés. Geberit zuhany szerelőelemek falba rejtett lefolyóval

Innovatív vízelvezetés. Geberit zuhany szerelőelemek falba rejtett lefolyóval Innovatív vízelvezetés Geberit zuhany szerelőelemek falba rejtett lefolyóval Különösebb ördöngösség nélkül, egyszerűen beszerelhető Rengeteg időt takaríthat meg, kompromisszumok nélkül A zuhany szerelőelem

Részletesebben

Szárazépítés A burkolatot közvetlenül a szerelõelemre, annak teljes felületét befedve kell elhelyezni.

Szárazépítés A burkolatot közvetlenül a szerelõelemre, annak teljes felületét befedve kell elhelyezni. Geberit Falsík elõtti szerelés. Szereléstechnika. Falsík elõtti szerelés A Geberit szerelõelemek falsík elõtti szereléssel hagyományos tégla vagy betonfal illetve fém- vagy favázas szerelõfal elé építhetõk

Részletesebben

GEBERIT MYDAY FÜRDŐSZOBAI TERMÉKCSALÁD

GEBERIT MYDAY FÜRDŐSZOBAI TERMÉKCSALÁD GEBERIT MYDAY GEBERIT MYDAY A Geberit myday designtermékcsalád lágy, organikus, mégis nagyon érzelmes formáival győz meg. Ez egy természetes, jó érzést keltő ízlésességhez vezet, ami kikapcsolódásra csábít

Részletesebben

Vízelvezetés-technika

Vízelvezetés-technika Advantix zuhanylefolyók Vízelvezetés-technika X1 HU 2/15 Árlista 2015 Műszaki változtatások joga fenntartva! Az Advantix zuhanylefolyók mindazt kínálják, ami megfelel a vízelvezetés-technika elismert színvonalának:

Részletesebben

Nova Pro kategóriájában a legjobb

Nova Pro kategóriájában a legjobb kategóriájában a legjobb A Nova Pro termékcsalád újdonság, mely a sokéves bestsellert az 1993-tól megvásárolható Nova és Nova Top termékcsaládot váltja fel, melyekből megjelenésük óta több mint 8,7 millió

Részletesebben

Új! Viega Advantix Vario: az első, méretre szabott zuhanylefolyó.

Új! Viega Advantix Vario: az első, méretre szabott zuhanylefolyó. Új! Viega Advantix Vario: az első, méretre szabott zuhanylefolyó. 0 10 20 30 Viega Advantix Vario: fokozatmentesen, 30-tól 120 cm-ig Akár rövid, akár hosszú, mindenképpen sikeres A Viega Advantix Vario

Részletesebben

Vízelvezetés-technika V3 Lefolyók mosogatókhoz, kiöntőtálakhoz és készülékekhez

Vízelvezetés-technika V3 Lefolyók mosogatókhoz, kiöntőtálakhoz és készülékekhez Árlista 201 Vízelvezetés-technika Lefolyók kiöntőtálakhoz és készülékekhez DIN-EN 274 szabvány szerint bevizsgált és minőségellenőrzött. Építőipari Műszaki Engedély: A-945/1998 Könnyen szerelhető és rugalmas.

Részletesebben

Viega Visign Árlista 2013

Viega Visign Árlista 2013 Viega Visign Árlista 2013 Viega Eco Plus: vakolat alatti öblítőtartály könnyűszerkezetes falazatba történő beépítéshez Viega Eco Plus WC elem falra szerelt wc elem modell: 8161.2 cikkszám: 606 664 ár:

Részletesebben

Traffic szeretjük a várost!

Traffic szeretjük a várost! szeretjük a várost! elnevezésű új fürdőszobacsalád divatos városi dizájnnal és nagyfokú funkcionalitással bír. A könnyed négyszögek, a formák játéka, a lágy vonalak és a vékony élek - ez rendkívül kényelmes

Részletesebben

1.2 Geberit AquaClean

1.2 Geberit AquaClean 1.2 Új Tuma Classic WC kerámiára szerelhető berendezés A kényelmes WC-használat érdekében Az altáj vízzel való ápoló tisztításához WC-kerámiákra történő utólagos felszereléshez (az ülőke és WC-fedél cseréje)

Részletesebben

Használati útmutató. Visign for Style 10 működtetőlap

Használati útmutató. Visign for Style 10 működtetőlap Visign for Style 10 működtetőlap Használati útmutató 2H vakolat alatti öblítőtartályokhoz, 2L vakolat alatti öblítőtartályokhoz, 2C vakolat alatti öblítőtartályokhoz és Standard 2S vakolat alatti öblítőtartályokhoz

Részletesebben

üzemi programok nélkül: két fokozatban kezelhető a

üzemi programok nélkül: két fokozatban kezelhető a Üzemi programok ECA 100 ipro Az ECA 100 ipro kishelyiség ventilátor 4 üzemi programmal működtethető. Modell Üzemi programok Standard üzemi programok nélkül: két fokozatban kezelhető a kereskedelemben kapható

Részletesebben

Elsõsorban erõs igénybevételre gyártott termékskála HEAVY-DUTY

Elsõsorban erõs igénybevételre gyártott termékskála HEAVY-DUTY Elsõsorban erõs igénybevételre gyártott termékskála HEAVY-DUTY Franke HEAVY-DUTY. HEAVY-DUTY A Franke HEAVY-DUTY termékcsaládja szélsõséges feltételek közötti használatra készült. Kiválóan alkalmazható

Részletesebben

vízvezetékszerelés RAUTITAN csatlakozó könyök vakolat alatti WC-tartályhoz D tartó hosszú vagy rövid RAUTITAN falikoronggal

vízvezetékszerelés RAUTITAN csatlakozó könyök vakolat alatti WC-tartályhoz D tartó hosszú vagy rövid RAUTITAN falikoronggal vízvezetékszerelés ALKALMAZÁSI PÉLDÁK RAUTITAN csatlakozó könyök vakolat alatti WC-tartályhoz D tartó, hosszú vagy rövid RAUTITAN falikoronggal D tartó hosszú vagy rövid RAUTITAN falikoronggal és szifon-

Részletesebben

+ + + Blanke DIBA-LINE + lineáris lefolyórendszer. Blanke DIBA-LINE + lineáris lefolyórendszer elônyei

+ + + Blanke DIBA-LINE + lineáris lefolyórendszer. Blanke DIBA-LINE + lineáris lefolyórendszer elônyei Lineáris lefolyórendszer 80 80 + lineáris lefolyórendszer A + a tökéletes megoldás épített zuhanyzók vízelvezetésének megoldására. A lefolyórendszer beépítése gyors és egyszerû. Beépítési magassága igen

Részletesebben

Falon kívüli öblítőtartályok

Falon kívüli öblítőtartályok Falon kívüli öblítőtartályok Áttekintő táblázat 236 lacsonyra vagy félmagasra szerelhető 238 Távműkötetési lehetőséggel Monoblokkos WC kerámiára szerelhető 240 Magasra szerelhető 240 Távműkötetési lehetőség

Részletesebben

Vízelvezetés-technika

Vízelvezetés-technika Vízelvezetés-technika Advantix padlóvíztelenítés, DIN EN 1253 szabvány szerint bevizsgált, minőségellenőrzött. Építőipari Műszaki Engedély: A-945/1998 Katalógus 2005 Tartalomjegyzék Vízelvezetés-technika

Részletesebben

Előfalrendszerek és öblítéstechnika T5 WC- és vizelde-működtető tartozékok

Előfalrendszerek és öblítéstechnika T5 WC- és vizelde-működtető tartozékok Árlista 201 Előfalrendszerek és öblítéstechnika WC- és vizelde-működtető tartozékok WC- és vizelde-működtető tartozékok. Építőipari Műszaki Engedély: A-702/2004 A WC- és vizelde-működtető Viega termékek

Részletesebben

Segítség nam csak a jövõ számára CONTINA

Segítség nam csak a jövõ számára CONTINA Segítség nam csak a jövõ számára CONTINA Franke CONTINA. 66 CONTINA Franke CONTINA kapaszkodói és kiegészítői hatásos megoldást nyújatanak privát-, nyilvános-, kórházi- és ápolási területeken. A CONTINA

Részletesebben

Előfalrendszerek és öblítéstechnika T6 Csatornázási tartozékok

Előfalrendszerek és öblítéstechnika T6 Csatornázási tartozékok Árlista 201 Előfalrendszerek és öblítéstechnika Csatornázási tartozékok Csatornázási tartozékok. Építőipari Műszaki Engedély: A-702/2004 Speciális előfali csatornázási tartozékok a kibővített vagy leegyszerűsített

Részletesebben

Vízelvezetés-technika

Vízelvezetés-technika Lefolyók mosdókhoz és bidékhez Vízelvezetés-technika HU 2/19 Árlista 2019 Műszaki változtatások joga fenntartva! Lefolyók és szagelzárók a DIN EN 274 szerint, mosdókhoz és bidékhez formatervezési változatok

Részletesebben

Termékinformáció VELUX INTEGRA CVP lapos tetős felülvilágító

Termékinformáció VELUX INTEGRA CVP lapos tetős felülvilágító 2.0 változat 2015.11.13. Termékinformáció VELUX INTEGRA lapos tetős felülvilágító Termékjellemzők Elektromos felülvilágító lapos tetőkhöz Vezérlőegység vagy távirányító Tokba rejtett ablakmozgató motor

Részletesebben

Viega Advantix Vario: az első, méretre szabható zuhanylefolyó.

Viega Advantix Vario: az első, méretre szabható zuhanylefolyó. Viega Advantix Vario: az első, méretre szabható zuhanylefolyó. 0 10 20 30 Viega Advantix Vario. Milliméterpontosan rövidíthető. Határtalanul rugalmas. Akár rövid, akár hosszú, mindenképpen sikeres A Viega

Részletesebben

Zehnder radiátor ötletek

Zehnder radiátor ötletek Design radiátorok Komfortos szellőztetés hővisszanyeréssel Mennyezeti sugárzó hűtő-fűtő rendszerek Légtisztító rendszerek Zehnder radiátor ötletek szobai radiátorok, padlókonvektorok, fürdőszoba radiátorok

Részletesebben

GEBERIT SMYLE FÜRDŐSZOBAI TERMÉKCSALÁD

GEBERIT SMYLE FÜRDŐSZOBAI TERMÉKCSALÁD GEBERIT SMYLE ÚJ GEBERIT SMYLE A Geberit Smyle fürdőszobai termékcsalád a korszerű designnal és a finom vonalvezetéssel önfeledt és pozitív fürdőszobai környezetet teremt. Így harmóniát és könnyedséget

Részletesebben

Kombifix szerelőelemek

Kombifix szerelőelemek Szerelőelemek befalazáshoz vagy eléfalazáshoz 1 Geberit termékkatalógus 211 Áttekintõ táblázat 12 WC szerelőelemek 14 Bidé szerelőelemek 21 Mosdó szerelőelemek 21 Vizelde szerelőelemek 22 Uniflex zuhany

Részletesebben

Vízelvezetés-technika

Vízelvezetés-technika V3 Lefolyók mosogatókhoz, falikutakhoz és készülékekhez Vízelvezetés-technika HU 2/18 Árlista 2018 Műszaki változtatások joga fenntartva! Lefolyók, szegelzárók és tartozékok mosogatókhoz, falikutakhoz

Részletesebben

1. Geberit Duofix. Geberit Duofix

1. Geberit Duofix. Geberit Duofix 1. 1.1... 16 1.1.1 WC-khez...16 A tartozékok áttekintése: szerelőelemek WC-khez...16 1.1.2 Mosdó szerelőelemek... A tartozékok áttekintése: mosdó szerelőelemek... 1.1.3 Bidé szerelőelemek...66 1.1.4 Vizelde

Részletesebben

Orion Plus - IP65-ös falon kívüli elosztószekrények. elosztószekrények

Orion Plus - IP65-ös falon kívüli elosztószekrények. elosztószekrények Orion Plus - IP65-ös falon kívüli elosztószekrények elosztószekrények Még nagyobb biztonság: Az új Orion elosztószekrény További információ az internetes oldalunkon Az új, "mindentudó" elosztószekrényünk

Részletesebben

Vízelvezetés-technika

Vízelvezetés-technika Vízelvezetés-technika Lefolyók kiöntőtálakhoz és készülékekhez, DIN-EN 274 szabvány szerint bevizsgált, minőségellenőrzött. Építőipari Műszaki Engedély: A-945/1998 Katalógus 2005 Tartalomjegyzék Vízelvezetés-technika

Részletesebben

Rozsdamentes acél kiegészítők

Rozsdamentes acél kiegészítők Rozsdamentes acél kiegészítők 143 STAINLESS STEEL ACCESSORIES Teka kiegészítők A rozsdamentes acél kiegészíőknek két csoportja van: (MX) és (IC). Mind a két termékcsalád közösségi használatra lett tervezve.

Részletesebben

A Click-In 45 mm-es rendszer

A Click-In 45 mm-es rendszer P100934 P94925 P100980 P94483 P100993 P80527 P100912 A Click-In 45 mm-es rendszer 2 OptiLine és Altira az új Click-In 45 mm-es rendszer épületek számára. Moduláris és rugalmas. Okos részmegoldások tömegével.

Részletesebben

Vízelvezetés-technika

Vízelvezetés-technika V2 Lefolyók mosdókhoz és bidékhez Vízelvezetés-technika HU 2/18 Árlista 2018 Műszaki változtatások joga fenntartva! Lefolyók és szagelzárók a DIN EN 274 szerint, mosdókhoz és bidékhez formatervezési változatok

Részletesebben

GEBERIT ICON FÜRDŐSZOBAI TERMÉKCSALÁD

GEBERIT ICON FÜRDŐSZOBAI TERMÉKCSALÁD GEBERIT ICON GEBERIT ICON FÜRDŐSZOBAI TERMÉKCSALÁD FÜRDŐSZOBABÚTOR A Geberit icon fürdőszobabútorok rugalmas kombinációs lehetőségeket kínálnak. TÜKÖR A Geberit icon tükör jól harmonizál az egész termékcsalád

Részletesebben

Mosdók pultra, beépíthetőek, mosogatók stb.

Mosdók pultra, beépíthetőek, mosogatók stb. pultra, beépíthetőek, mosogatók stb. fürdőszoba formabontó elrendezése egyszerű és praktikus megoldásakent az alulról beépített vagy a felülről besüllyesztett mosdó szerepelhet, amely a méretre szabott

Részletesebben

:& ÑEOÈWÄV YH]ÄUOÄVKH]

:& ÑEOÈWÄV YH]ÄUOÄVKH] Érintésre tervezve 1 2 Ön dönt 3 Válassza ki a kedvenc nyomólapját! 6 28 4 36 42 5 Tegye magáévá! Ragaszkodjon a kompromisszumokat nem - 6 77 Geberit Sigma01 Tizenhárom színváltozat Víztakarékos, két mennyiséges

Részletesebben

15 Épületvasalatok. 15 0010 Ajtóbehúzók

15 Épületvasalatok. 15 0010 Ajtóbehúzók 5 Épületvasalatok 5 000 Ajtóbehúzók Összehasonlító táblázat Würth DORMA GEZE GU/BKS TS- TS 68 /TS 77 TS 000 TS-5 TS 72 TS 500 TS-8 TS 72/TS73 TS-0 TS 70 / TS 72 TS 2000 OTS 330 TS-20 TS 83 TS 4000 OTS

Részletesebben

Tökéletesen tiszta speciális tisztítóeszközök nélkül is

Tökéletesen tiszta speciális tisztítóeszközök nélkül is RIMFREE AKCIÓ 2019 Tökéletesen tiszta speciális tisztítóeszközök nélkül is A Geberit Rimfree technológia kifejlesztéséhez az öblítőperem nélküli WC-t következetesen továbbgondoltuk, aminek eredményeképpen

Részletesebben

REJTETT ÉRTÉK A BURKOLAT ALATT

REJTETT ÉRTÉK A BURKOLAT ALATT REJTETT ÉRTÉK A BURKOLAT ALATT WINNER 2 - A GYŐZTES VÁLASZTÁS Winner 2 - falsík alatti WC tartály 6, illetve 3 literes öblítési mennyiséggel készül, amely igény szerint megváltoztathat 7,5 illetve 4 literre.

Részletesebben

A tökéletes fürdőszoba nem csak álom. Váltsa valóra három stílusvilágunk segítségével!

A tökéletes fürdőszoba nem csak álom. Váltsa valóra három stílusvilágunk segítségével! A tökéletes fürdőszoba nem csak álom. Váltsa valóra három stílusvilágunk segítségével! Tervezze meg tökéletes fürdőszobáját az Avantgarde, Modern, vagy a Classic termékcsalád segítségével. Hosszú idő telt

Részletesebben

Minden lehetséges. Üdítően különböző, feltűnően sokoldalú. O.novo az első osztályú kerámia és a Frame to Frame, a teljes bútor koncepció.

Minden lehetséges. Üdítően különböző, feltűnően sokoldalú. O.novo az első osztályú kerámia és a Frame to Frame, a teljes bútor koncepció. Új lehetőségek tere Új árbelépő kategória: O.novo + Frame to Frame. Változatosság, nem monotonitás. Színek, nem egyhangúság. Dekorok, nem egyöntetűség. z elmúlt időszakig léteztek korlátok, ma, a 360 ORNGE

Részletesebben

NOVA TOP sorozat _San_KOLO_Katalog_Velky_42_47_NovaTop_HU.indd :03:45

NOVA TOP sorozat _San_KOLO_Katalog_Velky_42_47_NovaTop_HU.indd :03:45 NOVA TOP sorozat 42 Lassanként a múlté lesznek a túl egyszerű, minimalizált trendek. A natúr anyagok utánzása gyakran a lakkozás benyomását is kelti, a kifejező furnérozásnak pedig nagyon megkapó hatása

Részletesebben

ALACSONY ZAJSZINTŰ CSÖVEK ÉS SZERELVÉNYEK Alacsonyabb zajszintet (akár 19dB) és vibrációt biztosít.

ALACSONY ZAJSZINTŰ CSÖVEK ÉS SZERELVÉNYEK Alacsonyabb zajszintet (akár 19dB) és vibrációt biztosít. ALACSONY ZAJSZINTŰ CSÖVEK ÉS SZERELVÉNYEK Alacsonyabb zajszintet (akár 19dB) és vibrációt biztosít. Peštan világszerte A Peštan vállalat vezető pozíciót tölt be a műanyag csövek és PVC profilok gyártásában

Részletesebben

tem S H e g e s z t õ 3 8 6 siegmund

tem S H e g e s z t õ 3 8 6 siegmund 386 Lap Lap Basic 1200x800x50 388 Basic 1000x1000x50 390 Basic 1200x1200x50 392 Basic 1500x1000x50 394 Professional 1000x500x100 396 Professional 1000x1000x100 398 Professional 1200x800x100 400 Professional

Részletesebben

Geberit zuhany szerelőelem falba rejtett lefolyóval. Jól bevált technológia most a zuhanyzókhoz is

Geberit zuhany szerelőelem falba rejtett lefolyóval. Jól bevált technológia most a zuhanyzókhoz is Geberit zuhany szerelőelem falba rejtett lefolyóval Jól bevált technológia most a zuhanyzókhoz is Nem minden, ami egyébként működik, tökéletes. Új és innovatív falba rejtett zuhanylefolyó a Geberittől.

Részletesebben

exkluzív zuhanylefolyók E-MAIL: MEDOTRADE@MEDOTRADE.HU WEB: WWW.MEDOTRADE.HU... A fotókat készítette: Stampok Anita

exkluzív zuhanylefolyók E-MAIL: MEDOTRADE@MEDOTRADE.HU WEB: WWW.MEDOTRADE.HU... A fotókat készítette: Stampok Anita exkluzív zuhanylefolyók E-MAIL: MEDOTRADE@MEDOTRADE.HU WEB: WWW.MEDOTRADE.HU... A fotókat készítette: Stampok Anita exkluzív zuhanylefolyók MEDO Köszönti Önt a Medo Trade Kft. Cégünk egyedi és modern fürdőszobák

Részletesebben

Csővezeték-technika, Előfalrendszerek és öblítéstechnika, Vízelvezetés-technika

Csővezeték-technika, Előfalrendszerek és öblítéstechnika, Vízelvezetés-technika Újdonságok a Viega-tól Csővezeték-technika, Előfalrendszerek és öblítéstechnika, Vízelvezetés-technika HU 2/15 Árlista 2015 Műszaki változtatások joga fenntartva! 2 TARTALOMJEGYZÉK A1 Profipress 4 F1 Prestabo

Részletesebben

ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG

ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG Az ABLOY magas biztonsági termékeit az egész világon ismerik és elismerik. Széles termékskálánk minden tagja csúcsminôséget képvisel és kiváló teljesítményt

Részletesebben

Viega Advantix Top. Mindent tud a padlók víztelenítéséről. Extra gyors lefolyás, variálható magasság, nagy biztonság visszaszívás ellen.

Viega Advantix Top. Mindent tud a padlók víztelenítéséről. Extra gyors lefolyás, variálható magasság, nagy biztonság visszaszívás ellen. Viega Advantix Top Mindent tud a padlók víztelenítéséről Extra gyors lefolyás, variálható magasság, nagy biztonság visszaszívás ellen. Az új Viega Advantix Top: a legjobb tulajdonságok egy termékben. 4

Részletesebben

Geberit szerelőelemek kiegészítő funkcióval

Geberit szerelőelemek kiegészítő funkcióval Geberit szerelőelemek kiegészítő funkcióval A fürdőszobai kellemetlen szagok problémájára számos megoldás létezik, melyek többsége nem tökéletesen kielégítő. A Geberit fejlesztésének köszönhetően azonban

Részletesebben

Termékinformáció Hajtókarral működtetett CVP lapos tetős felülvilágító

Termékinformáció Hajtókarral működtetett CVP lapos tetős felülvilágító 2.0 változat 2015.11.15. Termékinformáció Hajtókarral működtetett lapos tetős felülvilágító Termékjellemzők Rúddal működtetett felülvilágító lapos tetőkhöz Teleszkópos rúd a könnyű működtetéshez Kopásálló,

Részletesebben

Szaniter kerámia és kiegészítők. A természetes anyagok kombinációjának kiégetésével, melyhez a Chrome koncepció tiszta formája párosul.

Szaniter kerámia és kiegészítők. A természetes anyagok kombinációjának kiégetésével, melyhez a Chrome koncepció tiszta formája párosul. Szaniter kerámia és kiegészítők A természetes anyagok kombinációjának kiégetésével, melyhez a tiszta formája párosul. 276 ravak.hu 277 Uni Chrome WC újdonság Az Uni Chrome WC csészék megfelelnek a legmagasabb

Részletesebben

Termékinformáció CFP fix lapos tetős felülvilágító

Termékinformáció CFP fix lapos tetős felülvilágító 2.0 változat 2015.11.13. Termékinformáció fix lapos tetős felülvilágító Termékjellemzők Fix (nem nyitható) felülvilágító lapos tetőkhöz Kopásálló, kiváló minőségű fehér PVC tok Energiatakarékos hőszigetelő

Részletesebben

A nemesacél új generációja: A gazdaságos Viega 1.4521-es Sanpress csœ.

A nemesacél új generációja: A gazdaságos Viega 1.4521-es Sanpress csœ. A nemesacél új generációja: A gazdaságos Viega 1.4521-es Sanpress csœ. Több gazdaságosság a tervezésben és a kalkulációban: Viega 1.4521-es Sanpress csœ. A Viega válasza az ingadozó nemesacél árakra A

Részletesebben

A CSŐ, AMELY ŐRZI AZ ÖN ÁLMÁT. www.rehau.hu

A CSŐ, AMELY ŐRZI AZ ÖN ÁLMÁT. www.rehau.hu A CSŐ, AMELY ŐRZI AZ ÖN ÁLMÁT raupiano PLUS - PRÉMIUM ZAJVÉDELEM AZ OTTHONÁBAN www.rehau.hu termék: RAUPIANO PLUS Prémium zajvédelem nagy objektumokhoz RAUPIANO PLUS: lefolyórendszer minden olyan alkalmazáshoz,

Részletesebben

Szerelőelemek piszoárokhoz 158. Szerelőelemek WC csészékhez 161. Rögzítőelemek 165

Szerelőelemek piszoárokhoz 158. Szerelőelemek WC csészékhez 161. Rögzítőelemek 165 156 Szerelőelemek öblítőberendezésekhez oldal Szerelőelemek piszoárokhoz 158 Szerelőelemek WC csészékhez 161 Rögzítőelemek 165 Öblítő szerelőelemek 157 Szerelőelemek piszoárokhoz AQUAFIX szerelőpanel a

Részletesebben

Vízelvezetés-technika. V2 Lefolyók mosdókhoz és bidékhez

Vízelvezetés-technika. V2 Lefolyók mosdókhoz és bidékhez V2 Vízelvezetés-technika V2 Lefolyók mosdókhoz és bidékhez DIN EN 274 szabvány szerint bevizsgált és minőségellenőrzött. Gyorsan szerelhető és egyszerűen kezelhető. Visign univerzális és száras szelepek

Részletesebben

Zuhanytálcák A N E W N E W N E W N E W

Zuhanytálcák A N E W N E W N E W N E W HÜPPE zuhanytálcák N E W Zuhanytálcák A N E W N E W N E W HÜPPE Xerano Termék részletek A szaniter akril zuhanytálca egyszerű, időtálló formatervezése sokoldalú fürdőszoba kialakításhoz alkalmas A finom

Részletesebben

Vízelvezetés-technika. V3 Lefolyók mosogatókhoz, falikutakhoz és készülékekhez

Vízelvezetés-technika. V3 Lefolyók mosogatókhoz, falikutakhoz és készülékekhez V3 Vízelvezetés-technika V3 Lefolyók mosogatókhoz, falikutakhoz és készülékekhez DIN EN 274 szabvány szerint bevizsgált és minőségellenőrzött. Gyorsan szerelhető és rugalmas. Az univerzális kombinációk

Részletesebben

és tartalom ZUHANY AZONNAL OKOS HŐMÉRŐ KÉT TARTÁLY, DUPLA KOMFORT Új, egyedi olasz stílusú vízmelegítő tőlünk: -21% -51% -60% CSAK 27 cm mély!

és tartalom ZUHANY AZONNAL OKOS HŐMÉRŐ KÉT TARTÁLY, DUPLA KOMFORT Új, egyedi olasz stílusú vízmelegítő tőlünk: -21% -51% -60% CSAK 27 cm mély! TERMÉKCSALÁD Stílus és design italiano és tartalom Új, egyedi olasz stílusú vízmelegítő tőlünk: CSAK 27 cm mély! HEATING FELFŰTÉSI TIME IDŐ l. l. Időmegtakarítás Time saving Időmegtakarítás Time saving

Részletesebben

DEVI fűtőkábelek alkalmazásai:

DEVI fűtőkábelek alkalmazásai: DEVI fűtőkábelek alkalmazásai: Hó- és jégolvasztás, fagyvédelem: Ereszcsatornák fagymentesítése Elektromos padlófűtés: Csővezetékek fagyvédelme Kizárólagos padlófűtés Garázsbejárók, rámpák fűtése Kiegészítő

Részletesebben

Korszerű elválasztó rendszerek

Korszerű elválasztó rendszerek Korszerű elválasztó rendszerek MB-EXPO MB-EXPO MOBILE VÁLASZFAL RENDSZEREK MB-EXPO MB-EXPO MOBILE 2 STÍLUSOS KIRAKATOK 3 MB-EXPO MB-EXPO MOBILE ELVÁLASZTÓ RENDSZER 8, 10, 12 mm-es edzett üveglapok Kétféle,

Részletesebben

Vízelvezetés-technika. V2 Lefolyók mosdókhoz és bidékhez

Vízelvezetés-technika. V2 Lefolyók mosdókhoz és bidékhez V2 Vízelvezetés-technika V2 Lefolyók mosdókhoz és bidékhez DIN EN 274 szabvány szerint bevizsgált és minőségellenőrzött. Gyorsan szerelhető és egyszerűen kezelhető. Visign univerzális és száras szelepek

Részletesebben

Quattro modern, szögletes design

Quattro modern, szögletes design modern, szögletes design A kerámiával felszerelt fürdőszobák kiegyensúlyozottak, a hangsúlyos szögletes formának köszönhetően a belső tér modern megjelenésű. A mosdók és a bidék alakja letisztult, azok

Részletesebben

3. Falsík alatti öblítőtartályok

3. Falsík alatti öblítőtartályok 3. Falsík alatti ok 3.1 Sigma falsík alatti ok....146 3.2 Omega falsík alatti ok....148 3.3 Delta falsík alatti ok....151 3.4 Kiegészítők...152 141 Sigma falsík alatti ok 3.1 Sigma falsík alatti ok Geberit

Részletesebben

Árnyékolás gördülékenyen. biztonsági. redőnyrács Katalógus. www.umbroll.hu

Árnyékolás gördülékenyen. biztonsági. redőnyrács Katalógus. www.umbroll.hu Árnyékolás gördülékenyen biztonsági redőnyrács Katalógus www.umbroll.hu Umbroll - Árnyékolás gördülékenyen Az Umbroll mára Magyarország egyik legismertebb árnyékolástechnikai márkaneve. A fejlesztési kihívások

Részletesebben

Csaptelepek és öblítési rendszerek

Csaptelepek és öblítési rendszerek Áttekintő táblázat: Infravörös, automata vezérlések 316 Infravörös, automata vezérlések 321 Pneumatikus kézi vezérlések 336 Vizelde vezérlések Kiegészítők vizelde vezérlésekhez 343 Basic infravörös, automata

Részletesebben

MOSDÓK / SOROZAT LYRA PLUS /

MOSDÓK / SOROZAT LYRA PLUS / MOSDÓ LYRA PLUS 50 CM Termék száma Termékleírás yyy: 104 H 810380 0001041 mosdó 50 cm x 14 144 Ft MOSDÓ ALÁ HELYEZHETŐ ALSÓSZEKRÉNY LYRA PLUS VIVA 50 CM Termék száma Termékleírás / félfényes elöl H40J3824023001

Részletesebben

Az apró, szép részletek teszik kellemesebbé az életet. Visign a Viega-tól

Az apró, szép részletek teszik kellemesebbé az életet. Visign a Viega-tól Az apró, szép részletek teszik kellemesebbé az életet. Visign a Viega-tól 1 2 Fel lehet újra találni egy funkcionális terméket? A válasz igen. A Visign sorozat működtető-lapjaival a Viega hatásos bizonyítékkal

Részletesebben

A szépség és az ésszerıség harmóniája. Vízelvezetés technika a Viegától.

A szépség és az ésszerıség harmóniája. Vízelvezetés technika a Viegától. A szépség és az ésszerıség harmóniája. Vízelvezetés technika a Viegától. by Duravit 2 A tetszetœs kialakítású fürdœszoba öröme. Mıszaki megoldások a biztonságért: Mosdóasztal lefolyók a Viegától. Viega

Részletesebben

MB 45 Alumínium ablak

MB 45 Alumínium ablak MB 45 Alumínium ablak Az MB-45 elnevezésű ablak a legkorszerűbb technológiára épülő, hőszigetelést nem igénylő alumínium rendszerű ablakok egyik kiemelkedő tagja. Egyaránt felhasználható kültéri és beltéri

Részletesebben