Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint"

Átírás

1 oldalszám: 1/7 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Ragasztóanyag Gyártó/szállító: Weiss Chemie + Technik Gmb & Co.KG ansastr.2 D aiger Tel.: ++49 (0)2773 / Információt nyújtó terület: F. Diehlmann (++49 (0)2773/ ) f.diehlmann@weiss-chemie.de Szükség esetén nyújtott információ: 2 A veszélyek azonosítása A veszély megjelölése: R. Jankowiak (++49 (0)2773/ ) r.jankowiak@weiss-chemie.de GBK Gefahrgut Büro Gmb Ingelheim ++49 (0)6132/84463 (first contacting in German or English language) Xi Irritatív N Környezetre veszélyes Az emberek és a környezet veszélyeztetettségére vonatkozó különleges információk R 36/38 Szem- és bőrizgató hatású. R 43 Bőrrel érintkezve túlérzékenységet okozhat (szenzibilizáló hatású lehet). R 51/53 Mérgező a vízi szervezetekre, a vízi környezetben hosszan tartó károsodást okozhat. Epoxi-összetevőket tartalmaz. Lásd a gyártó által adott tájékoztatót. Osztályozási rendszer: Az osztályozás összhangban van a jelenleg érvényes EK listákkal, de kiegészítik a szakirodalomból származó és a cégek által megadott adatok. 3 Az alkotórészekre vonatkozó összetétel/információ Kémiai jellemzés Leírás: Az alábbi anyagokból álló, veszélytelen adalékokat tartalmazó keverék. Veszélyes alkotórészek: CAS: Biszfenol-F-diglicidil-éter-gyanta M 700 NLP: Xi, N; R 36/ / % CAS: Biszfenol-A-diglicidil-éter-gyanta M % NLP: Xi, N; R 36/ /53 További információk: A megadott veszélyességi utalások szövege a 16. fejezetben található. 4 Elsősegélynyújtási intézkedések Általános információk: A termék által szennyezett ruhadarabokat haladéktalanul távolítsuk el. Belélegzés esetén: Gondoskodjunk bőséges friss levegőről és a biztonság okából keressük fel az orvost. Eszméletvesztés esetén hozzuk a beteget stabil oldalsó helyzetbe a szállításhoz. (folytatása 2 oldalon)

2 oldalszám: 2/7 Bőrrel való érintkezés esetén: A szemmel való érintkezés esetén: Azonnal mossuk le vízzel és szappannal és jól üblítsük le. A bőr tartós ingerlése esetén keressük fel az orvost. (folytatása 1 oldalon.) A szemet bő vízzel azonnal ki kell mosni, miközben a szemhéjat nyitva tartjuk. Majd forduljunk orvoshoz. Lenyelés esetén: Ne okozzunk hányást; azonnal hívjunk orvosi segítséget. Öblítsük ki a szájat és itassunk sok vizet. 5 Tűzvédelmi intézkedések Megfelelő tűzoltószerek: CO2, poroltó vagy vízsugár. A nagyobb tüzeket vízsugárral vagy alkoholnak ellenálló porral oltsuk. Biztonsági okokból nem megfelelő tőzoltószerek: Az anyag, égéstermékei vagy képződő gázai által keltett különleges veszélyeztetettség: Víz Tűz esetén felszabadulhat: Szénmonoxid (CO) Bizonyos körülmények között a tüzek során egyéb mérgező anyagok nyoma nem zárható ki. Különleges védőfelszerelés: ordjunk környezeti levegőtől független védőálarcot. Viseljünk teljes védőöltözetet. 6 Intézkedések véletlenszerű környezetbe engedés esetén Személyi védelmet szolgáló óvintézkedések: Környezetvédelmi óvintézkedések: Tisztítási/eltávolítási eljárások: ordjunk személyes védőruházatot. Ne engedjük bele a csatornába, vagy a környezeti vizekbe. Akadályozzuk meg a csatornába, árkokba és pincékbe való behatolást. Mechanikusan szedjük össze. Folyadékot megkötő anyaggal (homok, kovaföld, savmegkötő anyag, univerzális megkötő anyag) itassuk fel. 7 Kezelés és tárolás Kezelés: Információk a biztonságos kezeléshez: Tűz- és robbanásvédelmi információk: Tárolás: A raktárhelyiségekkel és tartályokkal szemben támasztott követelmény: Együttes tárolással kapcsolatos információk: A tartályokat jól lezárt állapotban tartsuk. Gondoskodjunk a munkahelyen megfelelő szellőzésről és elszívásról. Kerüljük az aersol képződést. Különleges intézkedés nem szükséges. Nincsenek különleges követelmények. Nem szükséges. (folytatása 3 oldalon)

3 oldalszám: 3/7 További adatok a raktározási körülményekkel kapcsolatban: Jól lezárt hordókban hűvös és száraz helyen tároljuk. (folytatása 2 oldalon.) 8 Az expozíció ellenőrzése/egyéni védelem Pótlólagos információ a műszakai berendezés kialakításához: További adatok nincsenek; lásd 7. pontot. Alkotórészek munkahelyre vonatkoztatott, felügyelet tárgyát képező határértékekkel: A termék nem tartalmaz olyan releváns anyagmennyiségeket, amelyek munkahelyre vonatkoztatott, ellenőrizendő határértékekkel rendelkeznek. Pótlólagos információk: A létrehozásnál érvényes listák képezték a kiindulópontot. Személyes védőfelszerelés: Általános védekezési és higiéniai intézkedések: Tartsuk távol élelmiszerektől, italoktól és takarmányoktól. A szennyezett folyadékkal átitatott ruházatot azonnal vegyük le. Munkahelyi szünetek előtt és a munka befejezésekor mossunk kezet. Kerüljük a szemmel és bőrrel való érintkezést. Légzésvédelem: Nem megfelelő szellőzéskor védőálarc szükséges. A/P2 szűrő Kézvédelem: A kesztyű anyagának át nem eresztő képességűnek és a termékkel/ anyaggal/készítménnyel szemben ellenállónak kell lennie. Kesztyűanyag Nitrilkaucsuk Javasolt anyagvastagság: 0,50 mm. Áthatolási idő a kesztyűanyagon Szemvédelem: Testvédelem: Védőruházat. A pontos behatolási időt a kesztyű gyártójától kell megkérdezni és azt be is kell tartani. Jól záró védőszemüveg. 9 Fizikai és kémiai tulajdonságok Általános adatok Forma: Paszta szerű anyag Szín: fehér Szag: jellegzetes Állapotváltozás Olvadáspont/olvadási tartomány: nem meghatározható Forráspont/forrási tartomány: Nincs meghatározva Lobbanáspont: > 150 C Öngyulladás: Az anyag nem öngyúlékony. Robbanásveszély: Az anyag nem jelent robbanásveszélyt. Sűrűség 20 C-nál: ca. 1,47 g/cm 3 Oldhatóság/keverhetőség az alábbiakkal: Víz: Egyáltalán nem, vagy csak kismértékben keverhető. (folytatása 4 oldalon)

4 oldalszám: 4/7 (folytatása 3 oldalon.) Viszkozitás: Lásd a Műszaki adatlap További adatok: A megadott értékek nem minden esetben felelnek meg a termék egyedi műszaki tulajdonságainak. A specifikus adatok a technikai ismertetőben olvashatóak. 10 Stabilitás és reakcióképesség Termikus bomlás/kerülendő körülmények: Rendeltetésszerű használat esetén nincs bomlás. Veszélyes reakciók Aminokkal létrejövő reakció Veszélyes bomlástermékek: Veszélyes bomlástermékek nem ismeretesek. 11 Toxikológiai információk Akut toxicitás: Besorolás releváns LD/LC50-értékek: Biszfenol-F-diglicidil-éter-gyanta M 700 Szájon át LD mg/kg (rat) Börön át LD50 > 2000 mg/kg (rab) Biszfenol-A-diglicidil-éter-gyanta M 700 Szájon át LD mg/kg (rat) Börön át LD50 > 2000 mg/kg (rab) Primer ingerhatás: A bőrön: Irritáló a börre és a nyálkahártyára. A szemben: Irritáló hatás. Érzékenyítés: Bőrrel való éintkezés esetén a szenzibilizáció lehetséges. További toxikológiai információk: A Készítményekre vonatkozó Általános EK Osztályozási Iránynyelvek érvényes kiadásában közölt számítási eljárás alapján. A termék az alábbi veszélyekkel jár: Irritatív Erzékénység Bőrrel érintkezve túlérzékenységet okozhat (szenzibilizáló hatású lehet). 12 Ökológiai információk Általános információk: 2 (Saját besorolás) Vízveszélyeztetési osztály: a vizeket veszélyezteti. Ne engedjük bele a talajvízbe, a környezeti vizekbe, vagy a csatornahálózatba. Csekély mennyiségek taljba kerülése is veszélyezteti az ivóvizet. 13 Ártalmatlanítási szempontok Termék: Ajánlás: Nem szabad a háztartási hulladékkal együtt eltávolítani. Ne engedjük, hogy a csatornahálózatba kerüljön. Európai ulladék Katalógus BEVONATOK (FESTÉKEK, LAKKOK ÉS ZOMÁNCOK), RAGASZTÓK, TÖMÍTŐANYAGOK ÉS NYOMDAFESTÉKEK TERMELÉSÉBŐL, KISZERELÉSÉBŐL, FORGALMAZÁSÁBÓL ÉS FELASZNÁLÁSÁBÓL SZÁRMAZÓ ULLADÉKOK ragasztók és tömítőanyagok termeléséből, kiszereléséből, forgalmazásából és felhasználásából származó hulladékok (a vízhatlanító termékeket is beleértve) (folytatása 5 oldalon)

5 oldalszám: 5/7 (folytatása 4 oldalon.) szerves oldószereket vagy más veszélyes anyagokat tartalmazó ragasztók, tömítőanyagok hulladékai Tisztítatlan csomagolóanyagok: Ajánlás: A nem tisztítható csomagolóanyagok kezelése azonos az anyag kezelésével : ULLADÉKKÁ VÁLT CSOMAGOLÓANYAGOK; KÖZELEBBRŐL NEM MEGATÁROZOTT ABSZORBENSEK, TÖRLŐKENDŐK, SZŰRŐANYAGOK ÉS VÉDŐRUÁZAT : csomagolási hulladékok (beleértve a válogatottan gyűjtött települési csomagolási hulladékokat) : veszélyes anyagokat maradékként tartalmazó vagy azokkal szennyezett csomagolási hulladékok * 14 Szállítási információk ADR/RID és GGVS/GGVE szerinti közúti szállítás (határátlépéssel/belföldön): ADR/RID-GGVS/E osztály: 9 (M6) Különféle veszélyes anyagok és tárgyak Kemler-szám: 90 UN-szám: 3082 Csomagolási csoport: III Különleges jelölésére: Jelkép (hal és fa) Az áru megjelölése: 3082 KÖRNYEZETRE VESZÉLYES FOLYÉKONY ANYAG, M.N.N. (Biszfenol-F-diglicidil-éter-gyanta M 700, Biszfenol-A-diglicidil-étergyanta M 700) Korlátozott menynyiség (LQ) LQ7 Alagútkorlátozási kód: E Tengeri szállítás IMDG/GGVSee: IMDG/GGVSee-osztály 9 UN-szám: 3082 Label 9 Csomagolási csoport: III EMS-szám: F-A,S-F Marine pollutant: Igen Jelkép (hal és fa) elyes műszaki megnevezés: ENVIRONMENTALLY AZARDOUS SUBSTANCE, LIQUID, N.O.S. (bisphenol F-(epichlorhydrin); epoxy resin(number average molecular weight 700), bisphenol A-(epichlorhydrin); epoxy resin(number average molecular weight 700)) Légiszállítás ICAO-TI és IATA-DGR: ICAO/IATA-osztály: 9 (folytatása 6 oldalon)

6 oldalszám: 6/7 (folytatása 5 oldalon.) UN/ID szám: 3082 Label 9 Különleges jelölésére: Jelkép (hal és fa) Csomagolási csoport: III elyes műszaki megnevezés: ENVIRONMENTALLY AZARDOUS SUBSTANCE, LIQUID, N.O.S. (bisphenol F-(epichlorhydrin); epoxy resin(number average molecular weight 700), bisphenol A-(epichlorhydrin); epoxy resin(number average molecular weight 700)) Környezeti veszélyek: A termék tartalmaz környezetre veszélyes anyagok: Biszfenol-F-diglicidiléter-gyanta M 700, Biszfenol-A-diglicidil-éter-gyanta M Szabályozási információk EGK irányelvek szerinti jelölés: A termék megjelölő betűje és veszélyjelölése: Veszélyt meghatározó komponensek a cimkézéshez: A termék besorolása és jelölése az EK irányelvek/gefstoffv szerint történik. A vegyszerek kezelésénél szokásos óvatossági rendszabályokat vegyük figyelembe. Xi Irritatív N Környezetre veszélyes Biszfenol-F-diglicidil-éter-gyanta M 700 Biszfenol-A-diglicidil-éter-gyanta M 700 R-anyagok: 36/38 Szem- és bőrizgató hatású. 43 Bőrrel érintkezve túlérzékenységet okozhat (szenzibilizáló hatású lehet). 51/53 Mérgező a vízi szervezetekre, a vízi környezetben hosszan tartó károsodást okozhat. S-anyagok: 24 A bő rrel való érintkezés kerülendő. 26 a szembe jut, bő vízzel azonnal ki kell mosni és orvoshoz kell fordulni. 28 a az anyag a bőrre kerül, a bőrt azonnal mossuk le sok vízzel és szappannal. 29/35 Csatornába engedni nem szabad. Az anyagot és edényzetét megfelelő módon ártalmatlanítani kell. 37/39 Megfelelő védőkesztyűt és szem-/arcvédőt kell viselni. 57 A környezetszennyezés elkerülése érdekében megfelelő edényzetet kell használni. 61 Kerülni kell az anyag környezetbe jutását. Lásd a külön használati utasítást/biztonsági adatlapot. Bizonyos elkészítési módok különleges jelölése: Epoxi-összetevőket tartalmaz. Lásd a gyártó által adott tájékoztatót. Országos előírások: Vízveszélyeztetési osztály: WGK 2 (Saját besorolás) : a vizeket veszélyezteti 16 Egyéb információk Ezek az adatok jelenlegi ismereteinken alapulnak. Nem jelentenek, azonban semmilyen garanciát egyetlen specifikus termékjellemzőre sem és nem képeznek törvényesen érvényes szerződéses kapcsolatot. (folytatása 7 oldalon)

7 oldalszám: 7/7 (folytatása 6 oldalon.) R-anyagok 36/38 Szem- és bőrizgató hatású. 43 Bőrrel érintkezve túlérzékenységet okozhat (szenzibilizáló hatású lehet). 51/53 Mérgező a vízi szervezetekre, a vízi környezetben hosszan tartó károsodást okozhat. Az adatlapot kiállító szerv: Abteilung Labor Kapcsolattartási partner: err F. Diehlmann err R. Jankowiak * Az adatok az előző verzióhoz képest megváltoztak

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Ragasztóanyag Csak ipari felhasználók/szakemberek számára. Gyártó/szállító:

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/3 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Kereskedelmi megnevezés: Fit Test C&B bázis Anyag/készítmény használata Fogászati mintázó anyag

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/4 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Kereskedelmi megnevezés: Rebilda DC bázis Anyag/készítmény használata Csonkfelépítő anyag Gyártó/szállító:

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Tisztítószer Gyártó/szállító: Weiss Chemie + Technik Gmb & Co.KG

Részletesebben

Biztonsági adatlap 44/2000 EÜM (XII. 27.) szerint

Biztonsági adatlap 44/2000 EÜM (XII. 27.) szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Bitumenréteg felhordás Gyártó/szállító: MC-Bauchemie Kft. Epitöanyagiparl

Részletesebben

Biztonsági adatlap 44/2000 EÜM (XII. 27.) szerint

Biztonsági adatlap 44/2000 EÜM (XII. 27.) szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Vastag bitumenréteg felhordás Gyártó/szállító: MC-Bauchemie Kft.

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/3 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Kereskedelmi megnevezés: Structur Premium bázis Anyag/készítmény használata Ideiglenes Korona

Részletesebben

Biztonsági adatlap. 1907/2006/EK, 31. cikk szerint. A nyomtatás kelte 24.08.2010 Felülvizsgálat 23.08.2010

Biztonsági adatlap. 1907/2006/EK, 31. cikk szerint. A nyomtatás kelte 24.08.2010 Felülvizsgálat 23.08.2010 oldalszám: 1/4 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Kereskedelmi megnevezés: Blocset paste Anyag/készítmény használata Segédanyag műfogak előállításához

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint 1. Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok: Cikkszám: 125-031121 Anyag/készítmény használata: Nyomdafesték Gyártó/szállító: Torda Ink AB Åkerlund & Rausings

Részletesebben

Biztonsági adatlap 44/2000 EÜM (XII. 27.) szerint

Biztonsági adatlap 44/2000 EÜM (XII. 27.) szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Készhabarcs Gyártó/szállító: MC-Bauchemie Kft. Epitöanyagiparl és

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/4 A nyomtatás kelte 20.03.2009 Felülvizsgálat 20.03.2009 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Kereskedelmi megnevezés: Provicol/SC bázis

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/3 A nyomtatás kelte 04.04.2008 Felülvizsgálat 04.04.2008 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Kereskedelmi megnevezés: Ufi Gel SC/P bázis

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Ragasztóanyag Gyártó/szállító: Weiss Chemie + Technik Gmb & Co.KG

Részletesebben

A nyomtatás kelte 29.10.2007 Felülvizsgálat 29.10.2007

A nyomtatás kelte 29.10.2007 Felülvizsgálat 29.10.2007 oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Kenőszerek / kenőanyagok Gyártó/szállító: OKS Spezialschmeirstoffe

Részletesebben

Biztonsági adatlap 44/2000 EÜM (XII. 27.) szerint

Biztonsági adatlap 44/2000 EÜM (XII. 27.) szerint oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Kereskedelmi megnevezés: Oxal SP Anyag/készítmény használata idrofobizáló szer Kémiai tömítőszer

Részletesebben

Biztonsági adatlap 91/155/EGK & 93/112/EGK szerint

Biztonsági adatlap 91/155/EGK & 93/112/EGK szerint oldalszám: 1/5 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Fogászati segédanyag Gyártó/szállító: GC EUROPE N.V. Interleuvenlaan

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/4 A nyomtatás kelte 06.03.2013 Verziószám 5 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Kereskedelmi megnevezés: Meron AC por Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított

Részletesebben

Biztonsági adatlap. 1907/2006/EK, 31. cikk szerint. A nyomtatás kelte 24.08.2010 Felülvizsgálat 23.08.2010

Biztonsági adatlap. 1907/2006/EK, 31. cikk szerint. A nyomtatás kelte 24.08.2010 Felülvizsgálat 23.08.2010 oldalszám: 1/5 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Kereskedelmi megnevezés: era AM 99 Anyag/készítmény használata Tisztítószer Gyártó/szállító: eraeus

Részletesebben

KIT COMPONENTS. Product name: Antiserum Salmonella POLYVALENT T, A, B, C,Vi (5 x 3 ml) Product code:

KIT COMPONENTS. Product name: Antiserum Salmonella POLYVALENT T, A, B, C,Vi (5 x 3 ml) Product code: 10.03.2011 KIT COMPONENTS Product name: Antiserum Salmonella POLYVALENT T, A, B, C,Vi (5 x 3 ml) Product code: 356-1261 Article number Description Quantity Symbols 6095F Antiserum Salmonella Vi (3 ml)

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Tömítőszer Gyártó/szállító: TKK Srpenica ob Soci, d.d. Srpenica

Részletesebben

A nyomtatás kelte Felülvizsgálat

A nyomtatás kelte Felülvizsgálat oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása Anyag/készítmény használata Kenőszerek / kenőanyagok Gyártó/szállító: OKS Spezialschmeirstoffe Gmb Triebstraße 9 D-80993 München

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint. A nyomtatás kelte 08.06.2009 Felülvizsgálat 27.05.2008

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint. A nyomtatás kelte 08.06.2009 Felülvizsgálat 27.05.2008 oldalszám: 1/6 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása Anyag/készítmény használata: Laminálórendszer Epoxigyanta Gyártó/szállító: untsman Advanced Materials (Europe) BVBA Everslaan

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Alkalmazási szektor

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint. A nyomtatás kelte 14.08.2012 Felülvizsgálat 26.01.2010

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint. A nyomtatás kelte 14.08.2012 Felülvizsgálat 26.01.2010 oldalszám: 1/6 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása Anyag/készítmény használata: Ragasztóanyag Epoxigyanta Gyártó/szállító: untsman Advanced Materials (Europe) BVBA Everslaan 45

Részletesebben

KIT COMPONENTS. Product name: Pastorex Toxo (100 tests) Product code: 72724

KIT COMPONENTS. Product name: Pastorex Toxo (100 tests) Product code: 72724 10.03.2011 KIT COMPONENTS Product name: Pastorex Toxo (100 tests) Product code: 72724 Article number Description Quantity Symbols 7714A Latex (1.6 ml) 1 Xi 7714B Serum Contrôle Négatif (0.4 ml) 1 Xi 7714C

Részletesebben

Biztonsági adatlap 44/2000/EUM

Biztonsági adatlap 44/2000/EUM oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása - A termékkel kapcsolatos anyagok - Kereskedelmi megnevezés: 40 FLOTEX - Anyag/készítmény használata Csemperagasztó - Gyártó:

Részletesebben

Biztonsági adatlap 91/155/EGK & 93/112/EGK szerint

Biztonsági adatlap 91/155/EGK & 93/112/EGK szerint oldalszám: 1/5 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Fogászati segédanyag Gyártó/szállító: GC EUROPE N.V. Interleuvenlaan

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/7 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Kereskedelmi megnevezés: COSMOFEN PLUS V - PVC-Klebstoff - Anyag/készítmény használata Ragasztóanyag

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Kereskedelmi megnevezés: ENEDEKOR Positiv verschiedene Farbtöne Cikkszám: 19290 Anyag/készítmény

Részletesebben

A nyomtatás kelte Felülvizsgálat

A nyomtatás kelte Felülvizsgálat oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Elválasztó szerek Gyártó/szállító: OKS Spezialschmeirstoffe Gmb

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Fogászati segédanyag Gyártó/szállító: GC EUROPE N.V. Interleuvenlaan

Részletesebben

Biztonsági adatlap 91/155/EGK & 93/112/EGK szerint

Biztonsági adatlap 91/155/EGK & 93/112/EGK szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Fogászati segédanyag Gyártó/szállító: GC EUROPE N.V. Interleuvenlaan

Részletesebben

2 A veszélyek azonosítása

2 A veszélyek azonosítása oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: 0824 Anyag/készítmény használata Tömítés Gyártó/szállító: Remmers Baustofftechnik

Részletesebben

Biztonsági adatlap 907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 907/2006/EK, 31. cikk szerint 907/2006/EK, 31. cikk szerint Gyártó/szállító: VBH Holding AG Siemensstraße 38-70825 Korntal-Münchingen Tel. : +49 (0) 7150 / 15-293 Fax : +49 (0) 7150 / 15-336 E-Mail: j.heilig@vbh.de Vészhelyzet info:

Részletesebben

Biztonsági adatlap 91/155/EGK szerint

Biztonsági adatlap 91/155/EGK szerint oldalszám: 1/5 1 A készítmény neve A termékkel kapcsolatos anyagok Kereskedelmi megnevezés: AROX 8530 Anyag/készítmény használata Fémfelületkezelés Gyártó/szállító: UNIFORD-R.M. Kft. 1161 Budapest Szent

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint Tekadom bitumen tömítö termékhez

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint Tekadom bitumen tömítö termékhez R Tekadom bitumen tömítö termékhez oldalszám: 1 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok TÖMÍTŐ Anyag/készítmény használata Tömítőszer Gyártó: TKK Srpenica

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Kereskedelmi megnevezés: enevital Schellackverdünnung Cikkszám: 30270 Anyag/készítmény használata

Részletesebben

2 A veszélyek azonosítása

2 A veszélyek azonosítása oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Kereskedelmi megnevezés: Aqua -480-ärter Cikkszám: 3806 Anyag/készítmény használata Edző Gyártó/szállító:

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint 1. Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok: Cikkszám: 454-011455 Anyag/készítmény használata: Nyomdafesték hígító Gyártó/szállító: Torda Ink AB Åkerlund

Részletesebben

1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása

1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása oldalszám: 1/5 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása Anyag/készítmény használata Elválasztó szerek Gyártó/szállító: OKS Spezialschmeirstoffe Gmb Triebstraße 9 D-80993 München Tel.

Részletesebben

4 Elsősegélynyújtási intézkedések. oldalszám: 1/5 Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

4 Elsősegélynyújtási intézkedések. oldalszám: 1/5 Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: 702518, 702334 Anyag/készítmény használata Spatulyázó massza Gyártó/szállító: MOTIP

Részletesebben

oldalszám: 1/6 Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint A nyomtatás kelte 17.09.2007 Felülvizsgálat 17.09.2007

oldalszám: 1/6 Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint A nyomtatás kelte 17.09.2007 Felülvizsgálat 17.09.2007 oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: 000157 Anyag/készítmény használata Spatulyázó massza Gyártó/szállító: MOTIP DUPLI

Részletesebben

Biztonsági adatlap 44/2000/EUM

Biztonsági adatlap 44/2000/EUM oldalszám: 1/5 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása - A termékkel kapcsolatos anyagok - - Anyag/készítmény használata Reactive substance for ygrometer CM - Gyártó: KERAKOLL S.p.A.

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Nem fogorvosi használatra.

Részletesebben

2 A veszélyek azonosítása

2 A veszélyek azonosítása oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: 2842 Anyag/készítmény használata Alapozó Gyártó/szállító: Remmers Baustofftechnik

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: 356-4626 Anyag/készítmény használata In vitro orvosi diagnosztikai eszköz, vagy annak

Részletesebben

Biztonsági adatlap 44/2000/EUM

Biztonsági adatlap 44/2000/EUM oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása - A termékkel kapcsolatos anyagok - - Anyag/készítmény használata Fugázó habarcs - Gyártó: KERAKOLL S.p.A. Via dell'artigianato,

Részletesebben

Biztonsági Adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági Adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Kereskedelmi megnevezés: WASSERSTOPPSCAUM REPOL W-PU 14 KOMP.A Cikkszám: 11684/2 Anyag/készítmény

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/9 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Univerzális ragsztó Gyártó/szállító: fischerwerke Artur Fischer Gmb

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Nem fogorvosi használatra.

Részletesebben

2 A veszélyek azonosítása

2 A veszélyek azonosítása oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: 3600-3615 Anyag/készítmény használata Lakk Gyártó/szállító: Remmers Baustofftechnik

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Kereskedelmi megnevezés: ENEDUR 2K Acryl ärter 70 Cikkszám: 10490 Anyag/készítmény használata

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Kereskedelmi megnevezés: ENEVISK Aceton Cikkszám: 16680 Anyag/készítmény használata ígító Gyártó/szállító:

Részletesebben

Biztonsági Adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági Adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Kereskedelmi megnevezés: GELCOAT 25 R KOMP.A Cikkszám: 11466/1 Anyag/készítmény használata Epoxi-bevonatkészítés

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 6391/3 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok SAP-Code: U R10036 ungary. Anyag/készítmény használata Kézfertőtlenítőszer Gyártó: BODE Chemie

Részletesebben

Biztonsági adatlap 91/155/EGK & 93/112/EGK szerint

Biztonsági adatlap 91/155/EGK & 93/112/EGK szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Fogászati segédanyag Gyártó/szállító: GC EUROPE N.V. Interleuvenlaan

Részletesebben

1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása

1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása oldalszám: 1/5 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Folyékony fertőtlenítőszer Cikkszám: 500645 Anyag/készítmény használata Fertőtlenítőszer Gyártó/szállító:

Részletesebben

Lasselsberger-Knauf Kft. 44/2000. (XII.27.) EüM rendelet alapján A kiállítás kelte: 2005. 07. 05. 5/1. BA/9.5

Lasselsberger-Knauf Kft. 44/2000. (XII.27.) EüM rendelet alapján A kiállítás kelte: 2005. 07. 05. 5/1. BA/9.5 A kiállítás kelte: 2005. 07. 05. 5/1. 1. ANYAG-/ELŐKÉSZÍTÉSI ÉS CÉGMEGNEVEZÉS 1.1 A termék neve: Epoxy V A 1.2 Az anyagok/készítmények felhasználása: Padlóbevonatok védőbevonataként alkalmazható. 1.3 A

Részletesebben

CAR CARE DE-ICER TRIGGER

CAR CARE DE-ICER TRIGGER oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: 000441 Anyag/készítmény használata Tisztító Gyártó/szállító: MOTIP DUPLI B.V. Wolfraamweg

Részletesebben

Biztonsági Adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági Adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: 91111/1 Anyag/készítmény használata Festék Gyártó/szállító: MUREXIN AG Franz v. Furtenbachstr.1

Részletesebben

2 A veszélyek azonosítása

2 A veszélyek azonosítása oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: 0886 Anyag/készítmény használata Rétegfelhordás Gyártó/szállító: Remmers Baustofftechnik

Részletesebben

Biztonsági Adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági Adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint Oldal: 1 / 6 1. Termék elnevezése / előállító vállalat adatai 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos adatok: Iparág: Szerszámkészítés Legfőbb felhasználása:

Részletesebben

KIT COMPONENTS. Product name: Platelia Candida Antigčne (96 tests) Product code: 62798

KIT COMPONENTS. Product name: Platelia Candida Antigčne (96 tests) Product code: 62798 10.03.2011 KIT COMPONENTS Product name: Platelia Candida Antigčne (96 tests) Product code: 62798 Article number Description Quantity Symbols 6298A R1 - Microplaque (sensibilisée avec l'acm anti mannane

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása Anyag/készítmény használata Tisztítószer Gyártó/szállító: TEGEE-CEMIE BREMEN Gmb Bergedorfer Str. 6-8 Tel.: 00-49-421-38997-0

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: A-042 Anyag/készítmény használata Ragasztóanyag Gyártó/szállító: ARTELIT Professional

Részletesebben

2 A veszélyek azonosítása

2 A veszélyek azonosítása oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: 1810 Anyag/készítmény használata Tömítés Gyártó/szállító: Remmers Baustofftechnik

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: A-051 Anyag/készítmény használata Épületvegyészet Ragasztóanyag Gyártó/szállító: ARTELIT

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Kereskedelmi megnevezés: ENEDUR 2K Acryl ärter 25 lang Cikkszám: 12780 Anyag/készítmény használata

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 13727/1 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

Biztonsági adatlap 91/155/EGK & 93/112/EGK szerint

Biztonsági adatlap 91/155/EGK & 93/112/EGK szerint oldalszám: 1/5 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Fogászati segédanyag Gyártó/szállító: GC EUROPE N.V. Interleuvenlaan

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 13247/1 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Cikkszám: 6784 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása nem

Részletesebben

2 A veszélyek azonosítása

2 A veszélyek azonosítása oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: 7380-96 Anyag/készítmény használata Szilikonos tömítőanyag Gyártó/szállító: Remmers

Részletesebben

Biztonsági Adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági Adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: 5430/2 Anyag/készítmény használata Fúgatömítőanyag Gyártó/szállító: MUREXIN AG Franz

Részletesebben

KIT COMPONENTS. Product name: ELISA-Malaria antibody test Product code:

KIT COMPONENTS. Product name: ELISA-Malaria antibody test Product code: 10.03.2011 KIT COMPONENTS Product name: ELISA-Malaria antibody test Product code: 750001 Article number Description Quantity Symbols 7501B ELISA-Malaria antibody test Microplate 2-7501D ELISA-Malaria Ab...Washing

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény használata

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: 355-5313 Anyag/készítmény használata In vitro orvosi diagnosztikai eszköz, vagy annak

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Kereskedelmi megnevezés: ENECRYL Aqua Brillant verschiedene Glanzgrade Cikkszám: 12450 Anyag/készítmény

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 01466/1 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Maratószerek Gyártó/szállító: DENTSPLY DeTrey Gmb De-Trey-Str. 1 D-78467

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP 1. AZ ANYAG/KÉSZÍTMÉNY ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA

BIZTONSÁGI ADATLAP 1. AZ ANYAG/KÉSZÍTMÉNY ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1. AZ ANYAG/KÉSZÍTMÉNY ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1. A TERMÉK ÉS A VÁLLALAT MEGNEVEZÉSE 1.1 Termék megnevezése: Fusion PF Seal - fényre kötő Pit & barázdazáró 1.2 Felhasználási terület: tömítés

Részletesebben

2 A veszélyek azonosítása

2 A veszélyek azonosítása oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: 1461 Anyag/készítmény használata Rétegfelhordás Gyártó/szállító: Remmers Baustofftechnik

Részletesebben

KIT COMPONENTS. Product name: TeSeE Purification Kit Product code:

KIT COMPONENTS. Product name: TeSeE Purification Kit Product code: 10.03.2011 KIT COMPONENTS Product name: TeSeE Purification Kit Product code: 355-1181 Article number Description Quantity Symbols 5144A Grinding Tubes (96 Tubes) 8 Xi 5144B A - Denaturing Solution (55

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 13589/1 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Kereskedelmi megnevezés: Evomix AK 30-90 Topcoat/Kolormix K 40 kötőanyag Anyag/készítmény használata

Részletesebben

2 A veszélyek azonosítása

2 A veszélyek azonosítása oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: 2400, 2401 Anyag/készítmény használata Viaszemulzió Gyártó/szállító: Remmers Baustofftechnik

Részletesebben

2 A veszélyek azonosítása

2 A veszélyek azonosítása oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: 0614 Anyag/készítmény használata idrofobizáló szer Gyártó/szállító: Remmers Baustofftechnik

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 10021/3 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

Biztonsági adatlap 91/155/EGK & 93/112/EGK szerint

Biztonsági adatlap 91/155/EGK & 93/112/EGK szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Fogászati segédanyag Gyártó/szállító: GC EUROPE N.V. Interleuvenlaan

Részletesebben

2 A veszélyek azonosítása

2 A veszélyek azonosítása oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: 0251 Anyag/készítmény használata Beton- / habarcsadalék Gyártó/szállító: Remmers Baustofftechnik

Részletesebben

Biztonsági Adatlap 91/155 EWG és 44/2000 (XII.27.) 7. /EÜM, 33/2004 (IV.26.)/ESZCSM mód. szerint

Biztonsági Adatlap 91/155 EWG és 44/2000 (XII.27.) 7. /EÜM, 33/2004 (IV.26.)/ESZCSM mód. szerint oldalszám: 1/6 * 1 A készítmény neve A termékkel kapcsolatos anyagok Kereskedelmi megnevezés: EXPRESS MASCINENLACK Cikkszám: 14185/3 Anyag/készítmény használata Lakk Gyártó/szállító: MUREXIN AG Franz v.

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: D-059 Anyag/készítmény használata Lakk Gyártó/szállító: ARTELIT Professional Selena

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk sprint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk sprint 1. Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: Anyag/készítmény használata: szappan Gyártó/szállító: MATTES TRADING s.r.o. Collo-Louky 1557 738 01

Részletesebben

2 A veszélyek azonosítása

2 A veszélyek azonosítása oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: 7000, 7010, 7020 Anyag/készítmény használata Szilikonos tömítőanyag Gyártó/szállító:

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: D-73 Anyag/készítmény használata Lakk Gyártó/szállító: ARTELIT Professional Selena

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 01430/3 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

A nyomtatás kelte Felülvizsgálat

A nyomtatás kelte Felülvizsgálat oldalszám: 1/5 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: 3777 Anyag/készítmény használata Fakezelő anyag Gyártó/szállító: Remmers Baustofftechnik

Részletesebben

A nyomtatás kelte 16.02.2011 Felülvizsgálat 28.07.2009

A nyomtatás kelte 16.02.2011 Felülvizsgálat 28.07.2009 oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: 0666 Anyag/készítmény használata Tisztító Gyártó/szállító: Remmers Baustofftechnik

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 7259/1 CAS-szám: 7778-18-9 EK-szám: 231-900-3 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása,

Részletesebben