ZEEKREWARDS ÚTMUTATÓ 0.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "ZEEKREWARDS ÚTMUTATÓ 0."

Átírás

1 ZEEKREWARDS ÚTMUTATÓ 0. ALAPVETŐ TUDNIVALÓK A ZEEKREWARDS ÜZLETRŐL

2 Mit kell tudni a ZeekRewards programról? Ki ne szeretné, hogy havonta több száz, vagy több ezer dollár plusz jövedelme legyen. Mindezt úgy, hogy otthonából ki se kelljen mozdulnia. Ez a sikered kulcsa! Pár dollár befektetésével - hogy mennyi az a pénztálcádtól függ, a Te döntésed, - és néhány hónap alatt havonta dollár ezreket is kereshetsz. Túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, mondod erre. Pedig igaz, az eltelt 2011év erre a legjobb bizonyíték. Hallottál a ZeekRewards-ról, vagy a Zeekler-ről? A Zeekler egy 1997 óta működő cég, sokak szerint a legnagyobb online aukciós portál a világon: Egy aukciós oldal sikere azon múlik, hogy az oldalon minél több felhasználó legyen, és minél többen licitáljanak egy-egy termékre. Sok licitálónál egy aukciós oldal nagyon nyereségesen tud működni. Mivel a Zeekler.com növelni akarja a forgalmát, a reklámkampánya kibővítésére 2011 évben létrehozta a partnerprogramját ZeekRewards néven. Ebben veszünk részt mi regisztrált munkatársként, promótáljuk őt az egész világban, napi elvégzett munkánkkal. Feladott hirdetéseinkkel nemcsak az aukciókra kínált termékeket hirdetjük, hanem magát a céget is. Ha eredményesek vagyunk, akkor napról napra több a cégnél keletkező profit, aminek az 50%-át minden nap a cég visszaosztja a tagok között. A partnerprogram tagjai is vásárolnak különböző mennyiségű BID et (ezzel lehet licitálni termékekre, ez egy olyan fogalom, mint a kaszinók világában a zseton). Bár a licitálás nem kötelező, annak megtörténte, vagy meg nem történte nem befolyásolja a napi részesedést (fizetést), mégis ezt egy tőkealapként a legcélszerűbb felfogni. A ZeekRewards a napi nyereséget a BID -ek arányában osztja vissza a munkatársak között. A hozam változó,, 0.5-7% között naponta. (Az eddigi tapasztalat, hogy az, hogy az átlag 1,5% naponta.) Lehetőség van a kamatok visszaforgatására (A Te választásod, hogy 0-100% között milyen arányban!), ami azt jelenti, hogy növekszik a BID -jeid száma, és néhány hónap alatt a kezdő (ezüst csomag)10 $-ja több száz, majd több ezer $ lesz, mert a visszaforgatott hozamod is kamatozik. (Ha nagyobb összeggel tudsz indulni, mert a pénztárcád megengedi, - mert ez is a Te döntésed, akkor gyorsabban éred el azt a nyereséget, ami már havonta érzékelhető jövedelmet add.) Összefoglalva: a ZeekRewards egy kis összeggel indítható, hosszú távú, nagy jövedelmet adó program.

3 Előnyei: valós, prosperáló cég áll mögötte, naponta az életedből csak 3 perc időt kell ráfordítanod, semmi nem kötelező, mindent Te választasz. kedvezményes termékvásárlási lehetőség az aukciókon, aukciós oldalakon regisztráló felhasználók BID vásárlása után 20% jutalék. napi nyereség-visszaosztás a hét minden napján (0.5-7%) és ez által növekvő passzív jövedelem elérése. Mit kell tenned, hogy részesülj a ZeekRewards nyereségéből? 1.) Regisztrálj a ZeekRewards oldalán: (Ezt a szponzoroddal együtt, az ő útmutatása szerint tedd!) 2.) A rendszer havidíjas, de elég a 10%-os tagdíjat választani. Sőt! A 3. havit már kitermeli az induláskor ajándékba kapott 110 bónusz BID, (vagyis 110 dollár) Ettől fogva költséged nincsen csak nyereséged. 3.) Mivel aukciós oldalról van szó, egyszer - a regisztrációd alkalmával - vásárolsz "BID"-et minimum 10 dollár értékben. Természetesen többször - többet is lehet ha kamatoztatni szeretnéd vagy licitálni akarnál. 4.) A jogtisztaságért, rendelkezned kell 5 "saját ügyféllel", aki használja az aukciós oldalakat. Ezt a Zeekler biztosítja egyszeri 10 dollár-ért. (Így lesz jogalapja annak, hogy Te részesedést, "fizetést" kapj) 5.) Dolgozni kell! A munka, hogy mindennap fel kell adnod egy hirdetést, meghatározott helyen. Ehhez sablont adnak, csak követni kell a leírást. Mindössze 30 $-os indulási összegért (ezüst csomag) egy hosszú távú stabil jövedelemforrást teremthetsz akkor is, ha nem akarsz foglakozni emberekkel. Ha gyorsabban és több pénzt akarsz belőle keresni, érdemes új partnereket behozni, azaz hálózatot építeni.

4 Gyakran ismétlődő kérdések! Piramis játékról van e szó (a kérdés pejoratív tartalmával)? Nem! Itt valós munkavégzés történik, amely eredménye a cégnél jelentkező profit. A ZeekRewards nem befektetés, nem HYIP, nem pénz-újraelosztó oldal, hanem fő célja a Zeekler felhasználók számának növelése, ezzel együtt a nyereségesség növelése, melynek egy részét a partnerprogramban résztvevők közt visszaosztja. Milyen tárgyi feltételeket kell biztosítanod a részvételhez? Rendelkezned kell számítógéppel és internet-kapcsolattal (Okostelefon, Táblagép tablet PC ) Van e életkori korlátja a tagságnak? Igen. Betöltött 18 életév. Lehet e szponzori segítség nélkül regisztrálni? Lehet, de nem célszerű a helyrehozhatatlan tévedések miatt. Jó szponzor nélkül elég teljesíthetetlen küldetésre vállalkoznál. Célszerű e családtagokat is regisztrálni? A ráció és a tapasztalat szerint igen! A csatlakozók döntő többségükben a családtagjaikat is behozzák a rendszerbe. Miért? Hogy megtöbbszörözzék a jövedelmüket, illetve, hogy a direktbe regisztrált családtagok vásárlásai utáni jutalék is a családban maradjon. (Egy címen lakó családtagokat csak direktként lehet regisztrálni, illetve egy személy csak egyszeresen szerepelhet a rendszerben!) Lehet e a regisztráció után szponzort változtatni? Nem lehet! Részt lehet e venni a programban angol nyelvtudás hiányában? Igen! Kifogástalan, nagyon jól használható magyar nyelvű támogató anyagok állnak rendelkezésre, a tapasztalat szerint, segítségükkel az angolul egyáltalán nem tudó is el tudja végezni a napi munkát három perc alatt, hibátlanul! Lehet e indulni pénzbefizetés nélkül?

5 Igen! De csak az éljen ezzel a lehetőséggel, akinek nincs más választása, és működjék együtt a szponzorával. Az 59. napon a minimális 10$ ráfordítás nem elkerülhető és célszerű a másik kétszer 10$ előteremtése és befizetése is. Aki előre tudja, hogy számára ez nem teljesíthető, annak fájó szívvel, de azt tanácsolom, hogy ne vágjon bele. Az átlagember milyen indulást válasszon Az ezüst csomag (silver) az optimális megoldás az átlagembernek, amely minimálisan 3 x 10$ befektetést igényel, és számítani kell a második és harmadik havi tagdíj plusz $ befizetési kényszerre is. Ha már tisztán látszik, hogy 50$-ra lesz szükség, akkor a tanácsom szerint ezt a regisztrációkor a legérdemesebb befizetni (aki megteheti), mert akkor ez a +20$ végig dolgozik, kitermeli a kérdéses kéthavi tagdíjat is, azaz kényelmes stressz-mentes indulást tesz lehetővé. A negyedik hónaptól a tagdíjat a rendszer már busásan kitermeli úgy, hogy az üzletvitelben nem keletkezik végzetes törés. Mindemellett célszerű a havi büdzséből, vagy megtakarításból plusz BID-eket vásárolni (1000 $-ig van erre lehetőség), hiszen ez egy tőkealapként funkcionál a mindennapi jutalék elosztásánál. (Szorzó: ami a cég üzletviteléből rád esik. Szorzandó: a tőkealap, amit a befizetéseiddel részben Te hozol létre. Szorzat: a napi eredményed. Következés képen! A képletben a szorzandó, amit befolyásolni tudsz, ha azt növeled, nő a napi végeredményed!!!) Milyen indulási csomagok vannak még? Arany csomag (gold): 50$ havi tagdíjjal és maximálisan 5000$ BID vásárlási lehetőséggel. Gyémánt csomag (diamand): 99$ havi tagdíjjal és maximálisan $ BID vásárlási lehetőséggel. Átjárhatóak e a csomagok? Igen! Mindig a havi tagdíj befizetésed határozza meg, hogy abban a hónapban ezüst (silver), arany (gold), vagy gyémánt (diamond) csomagból adódó pozícióból építed az üzletedet. A Te döntésed ez is, nyilván, visszalépésnél a kisebb csomag korlátait is viselned kell! Mi a napi munka? A cég által összeállított hirdetésekből 24 óránként egyet kiválasztasz és elhelyezed azt a cég által javasolt, vagy a területi korlátokat is figyelembe véve, az általad preferált hirdetőportálon. A hirdetés feladásodat visszaigazoló link-kel a napi munkádat a cég honlapján elszámolod. (Kis begyakorlással ez nem több napi három percnél!) Mi történik, ha nem végzed el a napi munkádat? A kérdéses napra nem kapsz profit részesedést a cégtől. Elvégezheti e a Te napi munkádat más? Igen! Akár a Te gépedről bárki, vagy más ip címről az, akinek a belépési adataidat megadtad. A lényeg, hogy a hirdetés feladás minden nap megtörténjék, a cég nem vizsgálja (nem is tudja, és nem is érdekli), hogy azt ki végezte el.

6 Érdemes e több hirdetést is feladni naponta? Igen! Például, ha a hirdetésed rád mutató linkjén keresztül csatlakozik és vásárol BID-.et az új tag, akkor 20% jutalékot ad neked a rendszer. Hogyan tudod követni a veled kapcsolatos eseményeket? A személyes webirodádban fellelhető adatok, részletesen napi bontásban az idők kezdetétől törölhetetlenül a rendelkezésedre állnak. Szponzorod és a segédanyagok segítségével nyelvtudás hiányában (angol nyelvű minden) is el tudsz igazodni benne. Hogy juthatsz az általad termelt és rendelkezésedre álló pénzedhez? AlertPay számlát kell nyitnod (ingyenes és 5 perc alatt megvan), arra kérheted ki a pénzedet. A kérésed rögzítéséhez képest általában két hetes kifizetési napot jelöl meg utalásra a cég. Az AlertPay számládhoz kell, hogy rendelj saját bankszámlát, vagy az AlertPay saját kártyáját használhatod. (Ezen kívül STP számlán és csekken is kikérhető, ill. az idei évben tervbe van véve a Zeek saját kártya kibocsájtása is) Mi a minimálisan kivehető összeg? 23,5 $. Hogy kell adóznod a jövedelmed után? A jelenleg érvényes adótörvények szerint ez a jövedelem a külföldről jött jövedelem kategóriába esik, Adóbevallásban fel kell tüntetni és 16% adót kell megfizetni utána. Milyen pénznemben számol el veled a ZeekRevards cég? Dollárban! Mikor vehetsz ki pénzt? Bármikor, amikor az elérhető jutalék című kosárban minimum 23,5$ felhalmozódik (Te döntesz a felhalmozásról!). Javaslat és tanács: Az első évben minden keletkezett jutalékodat az üzleted növekedése érdekében forgass vissza, ezt követően is elégedj meg a keletkező jutalékod max 20%-ának kivételével, amely nagyon tisztes megélhetés forrása, miközben birtokosa maradsz egy markánsan növekvő üzletrésznek. Kell e licitálással vásárolnod a rendszerben? Nem kötelező! Tanács: Csak akkor bonyolódj ebbe bele, ha tisztában vagy a licitálással történő vásárlás minden részletével, ha gyors számítógéped van és stabil gyors internetkapcsolattal rendelkezel. Mire számíts, ha hálózatot is akarsz építeni? A hálózati bővítést célzó szervező munka, bármely korábbi program esetén úgy nézett ki, hogy tíz megszólított közül jó, ha hármat le tudsz ültetni, és ha érted a dolgodat és szerencséd is

7 van, akkor egy talán csatlakozott hozzád. Ezzel szemben itt, aki meghallgat, azoknak szinte kivétel nélkül tetszik a rendszer és csatlakoznak is hozzá. A csatlakozottak nyolcvan százaléka előbb-utóbb hozza a családját is részben, vagy egészben. A csatlakozottak utógondozása is nagyon egyszerű, mert annál jobb motiváció a napi munka fegyelmezett elvégzéséhez, mint a webirodában hízó vagyon látványa, - nincs! Összegezve: Meglátásom szerint az utóbbi évtized legjobb, leghatékonyabb, stabil háttérrel működő programja került most információ szintjén a birtokodba. Minden jel arra mutat, hogy a világ bármely pontján élő számára kiszámítható megélhetést produkál. Szerény indulási díj, szinte bárki számára lehetővé teszi a részvételt, a tehetősebbje gyorsabban a kevésbé az, lassabban, de nagy üzletet építhet. Semmiben nem kell, hogy megváltozzék az életed, mai áron Ft (50$), és napi három perc ráfordítást kell adnod, - cserébe, a fegyelmezett, kitartó munkádért egy év után a hazai gazdasági gondoktól függetlenül, biztos, magas színvonalú megélhetés pénzügyi háttere lesz a kezedben. Én akkor sem javasolnám ezt kihagyni, ha az életedben csak a második harmadik megélhetési lábadról szólhat ez a történet. Ha szimpatikus számodra, amit itt olvastál, ne késlekedj csatlakozni! Két okot is tudok ennek alátámasztására mondani: már az első hétköznapi reggelen 2.2 $ jutalékot fizet Nekem a cég, csak azért, mert bizalommal voltam felé és elvégeztem a megkívánt egy darab hirdetés feladását. Három perces munkáért ez az 500Ft körüli összeg nem is rossz pénz. Gondolj arra, hogy amíg a csatlakozáson hezitálsz, minden nap valamennyi pénztől esel el. A rendszer világviszonylatban napi több száz fővel bővül. A csatlakozásoddal bekerülsz a mátrixba, és az utánad jövők a munkájukkal Neked pénzt termelnek. De ha nem vagy jelen, mert még gondolkozol, akkor erről is lemaradsz. Dönts felelősen, dönts jól!

Start: 2013. augusztus 29.

Start: 2013. augusztus 29. Start: 2013. augusztus 29. Online passzív jövedelem kötelező ajánlás nélkül! A világ első olyan programja, ahol NEM KELL SZPONZORÁLNI (!) mégis lehet pénzt keresni, jövedelmet építeni. Nagyon egyszerű

Részletesebben

GreatestOpportunity. A GreatestOpp 2013-ban alakult cég, hivatalosan bejegyezve és hitelesitve a Dominikai Köztársaságban 2013 április 25-én.

GreatestOpportunity. A GreatestOpp 2013-ban alakult cég, hivatalosan bejegyezve és hitelesitve a Dominikai Köztársaságban 2013 április 25-én. GreatestOpportunity A GreatestOpp 2013-ban alakult cég, hivatalosan bejegyezve és hitelesitve a Dominikai Köztársaságban 2013 április 25-én. A cég VALÓS KERESKEDELMI TEVÉKENYSÉGET folytat, tehát a "GO"

Részletesebben

A Team Work Projekt. Magyar nyelvű tájékoztató

A Team Work Projekt. Magyar nyelvű tájékoztató A Team Work Projekt Magyar nyelvű tájékoztató A program lényege A program nemzetközi hirdetési felületet biztosít, valamint online passzív jövedelem lehetőséget az ajánlói rendszerével. A program tökéletes

Részletesebben

A WAZZUB egy olyan projekt, ami több milliárd dollárt ér. Előkészületben van már 2007-től, és több mint 2 millió dolláros beruházás van eddig benne.

A WAZZUB egy olyan projekt, ami több milliárd dollárt ér. Előkészületben van már 2007-től, és több mint 2 millió dolláros beruházás van eddig benne. Ön hallott már róla? Több, mint 2.300.000 tag regisztrált már, és még tart az elő regisztráció. Az Alexa oldalán a TOPON VAN. ( Az Alexa egy cég, ami megmutatja a weboldalak látogatottságát.) A WAZZUB

Részletesebben

A regisztrációhoz / vásárláshoz szükség lesz online fizetésre alkalmas VISA vagy MasterCard kártyára, vagy PayPal-ra.

A regisztrációhoz / vásárláshoz szükség lesz online fizetésre alkalmas VISA vagy MasterCard kártyára, vagy PayPal-ra. Laminine vásárlási / regisztrációs segédlet A Laminine-t a 37 országban működő LifePharm Global Network gyártja és forgalmazza, és végre Magyarországon is elérhető. Ahhoz, hogy a legkedvezőbben juthass

Részletesebben

PLATINA CSOMAG dollár

PLATINA CSOMAG dollár PLATINA CSOMAG 2777 dollár Családi indulás PLATINA CSOMAG = 2777 $ GOLD CSOMAG = 1577 $ SILVER CSOMAG = 597 $ Platina csomag = 3 * 2777 = 8332 dollár Gold csomag = 3 * 1577 = 4731 dollár Silver csomag

Részletesebben

One-Line-Online The Green Line. Marketing Terv

One-Line-Online The Green Line. Marketing Terv One-Line-Online The Green Line Marketing Terv Globális Üzlet One-Line-Online Marketing Terv One-Line-Online Marketing Terv Köszöntünk Ebben a füzetben megismerkedhetsz a One-Line-Online The Green Line

Részletesebben

A SkyWay Capital társaság partnerprogramja. Mindenkinek elérhető befektetések

A SkyWay Capital társaság partnerprogramja. Mindenkinek elérhető befektetések A SkyWay Capital társaság partnerprogramja Mindenkinek elérhető befektetések A SkyWay Capital társaság partnerprogramja ez egy - az önök által meghívott befektetők segítségével és partneri alapokon megvalósuló

Részletesebben

SEGÍTÜNK, HOGY SEGÍTHESS!

SEGÍTÜNK, HOGY SEGÍTHESS! SEGÍTÜNK, HOGY SEGÍTHESS! Heavenly Flowers Marketing bemutató A Heavenly flowers értékesítése kizárólag Multi Level Marketing rendszerben, egy egységes nemzetközi marketing koncepció alapján történik!

Részletesebben

A NASGO 2014.02.12.-én indult el világhódító útjára.

A NASGO 2014.02.12.-én indult el világhódító útjára. Termék: NASGO virtuális tőzsdei stratégiai kereskedési szoftver. NASGO interneten elérhető egyedülálló tőzsdei kereskedő program. Működése megegyezik az igazi tőzsdén alkalmazott eljárásokkal és alkalmazott

Részletesebben

E-DiscountGroup. A plusz az plusz

E-DiscountGroup. A plusz az plusz E-DiscountGroup A plusz az plusz Kik vagyunk? E-DiscountGroup Ltd. Hongkong E-DiscountGroup Kft. Magyarország http://www.e-discountgroup.com http://network.e-discountgroup.com Nemzetközi franchise hálózat

Részletesebben

CW7 ÖSSZEFOGLALÓ AZ ÚJ FEJLESZTÉSEKRŐL

CW7 ÖSSZEFOGLALÓ AZ ÚJ FEJLESZTÉSEKRŐL CW7 ÖSSZEFOGLALÓ AZ ÚJ FEJLESZTÉSEKRŐL A CW7 úgy döntött, hogy fejlesztéseket hajt végre a Juttatási Rendszerben, és jutalmazza Értékesítési Partnerei erőfeszítéseit, amennyire csak lehetséges. A kifizetési

Részletesebben

A türelem dollárt terem! Pénz a neten. Tartalomjegyzék

A türelem dollárt terem! Pénz a neten. Tartalomjegyzék A türelem dollárt terem! Pénz a neten Tartalomjegyzék Bevezetés... 2 Ami a befektetéshez kell... 3 A HYIP oldalak általános használata... 4 HYP fiók belső oldal... 5 Befektetés egy példával illusztrálva...

Részletesebben

Üzleti siker Neked. Gyorsan.

Üzleti siker Neked. Gyorsan. Prezentáció Üzleti siker Neked. Gyorsan. A WENYARD Játék, Kereskedés és Hálózatépítés. A legbőkezűbb bónuszokkal, ajándékokkal és valós idejű platformokkal. Egy pénzügyi ügyességi játék: Virtuális kereskedési

Részletesebben

Válaszd ki a saját bónuszodat!

Válaszd ki a saját bónuszodat! Válaszd ki a saját bónuszodat! A Flavantic Egészségvédő Klub bónuszrendszerének kialakításakor az az elv vezérelt bennünket, hogy Te mindenképpen jól járj, akár alkalmi fogyasztó vagy, akár lelkes ajánló,

Részletesebben

Számla feltöltési opciók

Számla feltöltési opciók Számla feltöltési opciók Előrebocsátom, ez az infóanyag hosszú lesz, de saját érdeked, hogy végigolvasd, az STP feltöltési opciókról szól. Nagyon sok kérdést kapok STP feltöltéssel kapcsolatban. Sokan

Részletesebben

BIOGENIC EGÉSZSÉGKLUB TAGSÁGI RENDSZER

BIOGENIC EGÉSZSÉGKLUB TAGSÁGI RENDSZER BIOGENIC EGÉSZSÉGKLUB TAGSÁGI RENDSZER 1. Csatlakozás az egészségklub tagsági rendszerhez Kettő lehetőség van a juttatás programban való részvételre. a) Klubtag (ingyenes regisztráció) b) Vállalkozói klubtag

Részletesebben

Oldal 1 / 11. Üzletszabályzat:

Oldal 1 / 11. Üzletszabályzat: Oldal 1 / 11 Üzletszabályzat: Köszönjük, hogy megtisztelt minket a bizalmával, és regisztrált a G4 Partner Klubba. Az G4 Üzletszabályzat (továbbiakban Üzletszabályzat) célja, hogy tájékoztatást nyújtson

Részletesebben

Minden egyes embernek befektetési lehetőség. A SkyWay Capital cég Partner Programja

Minden egyes embernek befektetési lehetőség. A SkyWay Capital cég Partner Programja Minden egyes embernek befektetési lehetőség A SkyWay Capital cég Partner Programja A SkyWay Capital cég Partner Programja - a gyors és növekvő jövedelemhez jutást, valamint a bizalmi és a kölcsönösen előnyös

Részletesebben

Voltál-e valaha olyan üzletben

Voltál-e valaha olyan üzletben Voltál-e valaha olyan üzletben Ahol nagyobb összeget kellett fizetned azért, hogy elkezdhesd? Hát elszúrtad. Akartál-e valaha passzív jövedelmet teremteni de havonta kellett fizetned azért, hogy majd egyszer

Részletesebben

Argent Global Network céget

Argent Global Network céget Bemutatjuk az Argent Global Network céget Az Argent Global Network cég Belize-ben regisztrált vállalat, amely sikeresen párosítja egy profi network marketingesekből álló nemzetközi csapat tapasztalait.

Részletesebben

Aktív szörfözőknek, ingyenesen elkezdhető 4$ készpénz mindössze néhány perc alatt

Aktív szörfözőknek, ingyenesen elkezdhető 4$ készpénz mindössze néhány perc alatt Aktív szörfözőknek, ingyenesen elkezdhető 4$ készpénz mindössze néhány perc alatt Kezdés 0$: magyarul, ingyenes Kattints a Surf Offered menüre Nézd meg, hogy van e szabad hirdetés, ha van, akkor Kattints

Részletesebben

Az anyagi függetlenség képlete. A legjobb kérdés: Miért kell, hogy SOK pénzed legyen? Egyáltalán... A sok pénz jó dolog? Vagy rossz? Vizsgáljuk meg!

Az anyagi függetlenség képlete. A legjobb kérdés: Miért kell, hogy SOK pénzed legyen? Egyáltalán... A sok pénz jó dolog? Vagy rossz? Vizsgáljuk meg! Az anyagi függetlenség képlete A legjobb kérdés: Miért kell, hogy SOK pénzed legyen? Egyáltalán... A sok pénz jó dolog? Vagy rossz? Vizsgáljuk meg! Mi a pénz? A pénz alapvetően ENERGIA. Igaz? Mi az energia?

Részletesebben

Üdvözöljük Önt! A kérdéseiket a prezentáció végén tegyék fel. Kérem maradjanak Csendben az előadás során. Kapcsolja ki a telefont

Üdvözöljük Önt! A kérdéseiket a prezentáció végén tegyék fel. Kérem maradjanak Csendben az előadás során. Kapcsolja ki a telefont Az új élet ritmusa! Üdvözöljük Önt! Kérem maradjanak Csendben az előadás során Kapcsolja ki a telefont A kérdéseiket a prezentáció végén tegyék fel A Сég Jogi Сíme Nemzetközi Cég Társaság REDE X RED LTD

Részletesebben

BÉTA fázisból Pre-Launch FEJLESZTÉSEK

BÉTA fázisból Pre-Launch FEJLESZTÉSEK BÉTA fázisból Pre-Launch FEJLESZTÉSEK Készen állunk, hogy elvégezzük a fejlesztéseket, és készen állunk, hogy előre lépjünk az elképzelhető legnagyobb lehetőség kiépítésében! GYORS INDULÁSI JUTALMAK 1.

Részletesebben

SZERETETTEL ÜDVÖZLÜNK. 7 DAYWEALTH (Bőség 7 Nap alatt) és a MOWC világában

SZERETETTEL ÜDVÖZLÜNK. 7 DAYWEALTH (Bőség 7 Nap alatt) és a MOWC világában SZERETETTEL ÜDVÖZLÜNK 7 DAYWEALTH (Bőség 7 Nap alatt) és a MOWC világában 7Daywealth Csapat Angol és német nyelvű kapcsolat: info@euro-welle.de Skype: teveko1 2babsi@gmail.com Skype: baerbel 199 VANNAK

Részletesebben

Üzleti siker neked.gyorsan.

Üzleti siker neked.gyorsan. Hálózati bemutató Üzleti siker neked.gyorsan. A Wenyard a Játék, Kerseskedés és Hálózatépítés. A leg nagylelkűbb bónuszokkal, ajándékokkal és valós idejű platformokkal. Az Aréna egy pénzügyi játék haladó

Részletesebben

Minden Üzleti Siker Történetben Van Egy Közös Dolog...

Minden Üzleti Siker Történetben Van Egy Közös Dolog... Ez a PowerPoint prezentáció csak akkor minősül pontosnak és naprakésznek, ha www.mobrabus.com oldalról van letöltve Minden Üzleti Siker Történetben Van Egy Közös Dolog... A Mo Brabuson a jövedelem egyáltalán

Részletesebben

HIRDETMÉNY Látra szóló és határidős betétek lakossági ügyfelek részére. Érvényes: 2014. április 2-től

HIRDETMÉNY Látra szóló és határidős betétek lakossági ügyfelek részére. Érvényes: 2014. április 2-től I. Akciós betétek I.1. Prémium betét A Hévízi Takarék 2014. április 2-től visszavonásig tartó időszakban 3 hónapos betétlekötési akciót indít. Az akcióban 3 hónapra, fix kamatozással, folyamatos, kamattal

Részletesebben

Érvényes: 2014. február 1-től

Érvényes: 2014. február 1-től I. Akciós betétek I. 1. Bankon kívüli forrásból származó betétekre vagy új betét Az akciós ajánlat a 2014. február 1 -től újonnan megadott 2 hónapos betétlekötési megbízásokra érvényes. A takarékszövetkezet

Részletesebben

Csomag vásárlási segédlet

Csomag vásárlási segédlet Csomag vásárlási segédlet Ez a képekkel és magyarázattal ellátott segédlet megmutatja lépésről-lépésre, hogy hogyan tudsz csomagot vásárolni a SkyWay-ben. Lépj be a webirodádba. Ha orosz nyelven jelenik

Részletesebben

MARKETINGTERV KLIENS (K)

MARKETINGTERV KLIENS (K) MARKETINGTERV KLIENS (K) A honlapon való beregisztrálás pillanatától bárki tanulmányozhatja a személyes irodában elhelyezett információkat, megismerkedhet a SkyWay technológiájával, kérdéseket tehet fel

Részletesebben

Lesz egy saját weboldalunk ahol önmagát kínálja az üzlet. A regisztrációval tagsági jogosultságot szereztünk, Basic csomagnál havi 5$-os

Lesz egy saját weboldalunk ahol önmagát kínálja az üzlet. A regisztrációval tagsági jogosultságot szereztünk, Basic csomagnál havi 5$-os A Freeway To Success hasonlóan gondolkodó vállalkozók csapata, amely azért működik együtt, hogy tagjainak biztosítsa a vagyonteremtéshez szükséges eszközöket és információkat. A Freeway To üzlettulajdonosokból,

Részletesebben

JEUNESSE HÁTTÉRIRODA FUNKCIÓI, MŰKÖDÉSE 7. WALLET

JEUNESSE HÁTTÉRIRODA FUNKCIÓI, MŰKÖDÉSE 7. WALLET JEUNESSE HÁTTÉRIRODA FUNKCIÓI, MŰKÖDÉSE 7. WALLET A Wallet a Te a elektronikus pénztárcád, ide érkezik be a cégtől a jutalékod. A Walletodat a regisztráció után aktiválnod kell, ezt az első bejelentkezéskor

Részletesebben

HASZNOS INFORMÁCIÓK. Készítette: e-comers Kft. 2014.

HASZNOS INFORMÁCIÓK. Készítette: e-comers Kft. 2014. HASZNOS INFORMÁCIÓK Online regisztráció Mi kell hozzá? Regisztrálni kívánó jelölt Szponzorlistáról Szponzor Amway száma Szponzor vezetékneve www.fazekas-bt.hu Fazekas Géza honlapja Szponzorlista Használati

Részletesebben

Hogyan fizetünk? A készpénz és más eszközök használata

Hogyan fizetünk? A készpénz és más eszközök használata Hogyan fizetünk? A készpénz és más eszközök használata Feladat az osztálynak Párosítsátok az A oszlopban lévı szórészleteket a B oszlopban lévıkkel úgy, hogy értelmes szavakat kapjatok! A oszlop + B oszlop

Részletesebben

Biyovis Lakás Karrier

Biyovis Lakás Karrier Biyovis Lakás Karrier Egészséges Üzlet & Megtakarítás felsőfokon 21. századi megoldások a megtakarításban is Mi a Biyovis Holding? Egyedi termékskála - Több mint 16 év tapasztalat - Saját kutató - fejlesztői

Részletesebben

EGY CSAPAT EGY ÁLOM juttatási terv

EGY CSAPAT EGY ÁLOM juttatási terv EGY CSAPAT EGY ÁLOM juttatási terv KISKERESKEDELMI ÁRRÉS Közvetlen értékesítés: Azonali kifizetés A regisztrált tagok számos nagytételű csomagot megvásárolhatnak. Ezek a csomagok termékeket tartalmaznak

Részletesebben

Üdvözöljük az oldalon, ami fizet

Üdvözöljük az oldalon, ami fizet Üdvözöljük az oldalon, ami fizet Egy korszakalkotó aukciós rendszer igazságos bónusztervvel - a tagok építették a tagok részére Szövetkezetek A Szövetkezetek a tagok birtokában álló üzletek 100 millió

Részletesebben

Az AlertPay online bank (Bankszámlanyitás regisztráció)

Az AlertPay online bank (Bankszámlanyitás regisztráció) Az AlertPay online bank (Bankszámlanyitás regisztráció) Az AlertPay egy Internetes, online bank, amely 2004.-ben jött létre Kanadában. Hitelességét egy független amerikai szerv, a BBB (Better Business

Részletesebben

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Tárgy: [SPEC1]! Egy nagyon egyszerű módszer, avagy siker 8 lépésben... Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Kedves [SPEC1]!

Részletesebben

Megbízási szerződés. név: (adószám:. ) cím: (céges kapcsolat tartó:..)

Megbízási szerződés. név: (adószám:. ) cím: (céges kapcsolat tartó:..) Megbízási szerződés A szerződést kötő felek, egyrészről: Név: Metz István ev. Székhely: 7130. Tolna, Deák F. u. 69. Adószám: 74358302-1-37 Nemzetközi adószám: HU74358302 Nyilvántartási szám: 39417096 Bankszámlaszám:

Részletesebben

1.1. Tag: mindenki, aki az mlmdiszkont rendszerében regisztrálva van. A tagokat háromféle csoportosítás szerint különböztetjük meg.

1.1. Tag: mindenki, aki az mlmdiszkont rendszerében regisztrálva van. A tagokat háromféle csoportosítás szerint különböztetjük meg. 1. Alapfogalmak 1.1. Tag: mindenki, aki az mlmdiszkont rendszerében regisztrálva van. A tagokat háromféle csoportosítás szerint különböztetjük meg. Jutalékjogosultság és kedvezmények szempontjából: 1.1.1.

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Bizalom ajánlatról Érvényes: május 15-től visszavonásig, legkésőbb március 1-ig

HIRDETMÉNY a Bizalom ajánlatról Érvényes: május 15-től visszavonásig, legkésőbb március 1-ig I. Az igénybevétel feltételei A Bizalom ajánlat igénybevételének alapvető feltételei: 1. Az aktivitási feltételhez kötött Bizalom ajánlatok esetében a meghatározott aktivitási feltételek teljesítése. 2.

Részletesebben

Revitalizációs és EgészségTudományi Központ (NPCRIZ)

Revitalizációs és EgészségTudományi Központ (NPCRIZ) Revitalizációs és EgészségTudományi Központ (NPCRIZ) Tudósokból, orvosokból, komoly technikai szakemberekből, profi hálózatépítőkből álló csapat Nagyon komoly tudományos háttér, csúcstechnológia, magas

Részletesebben

Kereseti lehetőségek a Smart Media-nál

Kereseti lehetőségek a Smart Media-nál Kereseti lehetőségek a Smart Media-nál http://lzsolt1965.smartmediatechnologies.com http://lzsolt1965.homepagepays.com 1. Advertising Bonus (Hirdető ügyfeled után járó BÓNUSZ) 25% minden behozott hirdető

Részletesebben

Kompenzációs Bónusz Terv

Kompenzációs Bónusz Terv Kompenzációs Bónusz Terv Az MXI Corporation minden munkatársát (disztribútor vagy fogyasztó) értékes üzleti partnerként kezeli és a Network Marketing legbőkezűbb kompenzációs bónusz kifizetési rendszerével

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Bizalom ajánlatról Érvényes: december 12-től

HIRDETMÉNY a Bizalom ajánlatról Érvényes: december 12-től I. Az igénybevétel feltételei A Bizalom ajánlat igénybevételének alapvető feltételei: 1. Az aktivitási feltételhez kötött Bizalom ajánlatok esetében a meghatározott aktivitási feltételek teljesítése. 2.

Részletesebben

Helo LX és Helo LX Plus

Helo LX és Helo LX Plus Helo LX és Helo LX Plus vásárlási / regisztrációs segédlet Ez az információs anyag megmutatja számodra a Helo vásárlásának lépéseit. FONOS, hogy a teljes folyamat alatt ne használj magyar karaktereket,

Részletesebben

HIRDETMÉNY Látra szóló és határidős betétek lakossági ügyfelek részére

HIRDETMÉNY Látra szóló és határidős betétek lakossági ügyfelek részére 1,35 -os jegybanki alap figyelembevételével I. Akciós betétek I.1. Prémium betét A Hévízi Takarék 2015. szeptember 1-től visszavonásig tartó időszakban 3 hónapos betétlekötési akciót indít. Az akcióban

Részletesebben

MÁRCIUS FONTOSABB től ig

MÁRCIUS FONTOSABB től ig HELLO MÁRCIUS MÁRCIUS FONTOSABB DÁTUMAI: Március 8. Nemzetközi Nőnap Március 20. A boldogság világnapja Március 22. A víz világnapja Március 24. A TBC elleni küzdelem világnapja MIT IS AJÁNLHATUNK VÁSÁRLÓINKNAK?

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Bizalom ajánlatról Érvényes: május 25-től visszavonásig, legkésőbb február 28-ig

HIRDETMÉNY a Bizalom ajánlatról Érvényes: május 25-től visszavonásig, legkésőbb február 28-ig I. Az igénybevétel feltételei A Bizalom ajánlat igénybevételének alapvető feltételei: 1. Az aktivitási feltételhez kötött Bizalom ajánlatok esetében a meghatározott aktivitási feltételek teljesítése. 2.

Részletesebben

TEHETSÉGEK VÁSÁRA Útmutató

TEHETSÉGEK VÁSÁRA Útmutató TEHETSÉGEK VÁSÁRA Útmutató A Tehetségek Vására egy online, közösségépítő, jótékonysági program, melyet iskolánk is szeretne megrendezni a Szülői Munkaközösség segítségével. A programban bárki részt vehet,

Részletesebben

MX.World Tagsági felminősülések Miért szükségesek ezek a platformunk számára?

MX.World Tagsági felminősülések Miért szükségesek ezek a platformunk számára? MX.World Tagsági felminősülések Tagsági szintek Miért hozzuk be ezeket az MX.World platformra? Az MX.World tagság főként ezért szükséges: NAGYOBB Extra pénz a vállalat számára, ami több megosztható pénzt

Részletesebben

1. Első lépésként Regisztrálnunk kell a LikesXL rendszerébe, mely ingyenes:

1. Első lépésként Regisztrálnunk kell a LikesXL rendszerébe, mely ingyenes: LIKESXL rendszeréhez csatlakozó új tagoknak a következő lépéseket kell végrehajtani a PÉNZKERESÉS elindításához: 1. Első lépésként Regisztrálnunk kell a LikesXL rendszerébe, mely ingyenes: Legfelül látható

Részletesebben

Prezentációs Kézikönyv

Prezentációs Kézikönyv Prezentációs Kézikönyv A Termékekről Az MXU üzletben, csupán az erőteljes termékcsomagunkon keresztül is elérheted az ÁLOMÉLETEET, amely James Lee Valentine (JLV), és a My Xtreme Upliftment MXU (az Én

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Bizalom ajánlatról Érvényes: november 1-től

HIRDETMÉNY a Bizalom ajánlatról Érvényes: november 1-től I. Az igénybevétel feltételei A Bizalom ajánlat igénybevételének alapvető feltételei: 1. Az aktivitási feltételhez kötött Bizalom ajánlatok esetében a meghatározott aktivitási feltételek teljesítése. 2.

Részletesebben

A Prémium betétben elhelyezett összegre az alapkamaton felül feltételenként 0,5 % prémium kamat jár, ha az alábbiak közül bármelyik teljesül:

A Prémium betétben elhelyezett összegre az alapkamaton felül feltételenként 0,5 % prémium kamat jár, ha az alábbiak közül bármelyik teljesül: 1,65 -os jegybanki alapkamat figyelembevételével Tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2015. június 18. napján a jelen Hirdetmény kiegészítésre került az OBA betétbiztosítással kapcsolatos információkkal.

Részletesebben

Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges.

Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges. Kedves Olvasó! Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges. Eredetileg egy barátomnak akartam segíteni, aki egyik napról a másikra

Részletesebben

FARMASİ BÓNUSZOK KISZÁMÍTÁSA 2016

FARMASİ BÓNUSZOK KISZÁMÍTÁSA 2016 FARMASİ BÓNUSZOK KISZÁMÍTÁSA 2016 A bónuszrendszerkoncepciója és az alapfogalmak PONTSZÁM 1 pont = 320Ft (a pontszám mindegyik terméknél fel van tüntetve. Teszterek, promóciós anyagok, regisztráció és

Részletesebben

Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása

Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása 2012. Augusztus 7. Mai témák Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása Szöveges információk Matek A kereskedő

Részletesebben

E-DiscountGroup Partneri tájékoztató

E-DiscountGroup Partneri tájékoztató E-DiscountGroup Partneri tájékoztató Mi az E-DiscountGroup? Ahhoz, hogy erre választ adhassunk, azt írjuk körül elsőként, hogy mi nem. Ismer nagy kedvezménnyel terméket/szolgáltatást (összességében: ajánlatokat)

Részletesebben

1.1.3. Általános tag: saját felhasználásra vásárol. A fogyasztói árakon vásárol és a bruttó 7.500 Ft minimális rendelési érték vonatkozik rá.

1.1.3. Általános tag: saját felhasználásra vásárol. A fogyasztói árakon vásárol és a bruttó 7.500 Ft minimális rendelési érték vonatkozik rá. 1. Alapfogalmak 1.1. Tag: mindenki, aki az mlmdiszkont rendszerében regisztrál, és tagságát aktiválja. A regisztráció pillanatában a tagság inaktív, a tagságot egy, a regisztrációtól számított 15 napon

Részletesebben

Lamiderm vásárlási / regisztrációs segédlet

Lamiderm vásárlási / regisztrációs segédlet Lamiderm vásárlási / regisztrációs segédlet A Laminine-t a több, mint 40 országban működő LifePharm Global Network gyártja és forgalmazza, és végre Magyarországon is elérhető. Ahhoz, hogy a legkedvezőbben

Részletesebben

Kezdjen árulni a Catawiki online árverésein!

Kezdjen árulni a Catawiki online árverésein! Kezdjen árulni a Catawiki online árverésein! Hogyan kezdhet a Catawikin árulni www.catawiki.hu/signup Mi a Catawiki? A Catawiki a világ leggyorsabban növekvő online aukciósháza. Weboldalunk olyan embereket

Részletesebben

Kattints a regisztrációs linkre. Ha rá kattintottál ez a kép fog megjelenni.

Kattints a regisztrációs linkre. Ha rá kattintottál ez a kép fog megjelenni. Kattints a regisztrációs linkre Ha rá kattintottál ez a kép fog megjelenni. Kattints a LOGIN/JOIN-ra a jobb felső sarokban! Ezután az alábbi regisztrációs ablak ugrik fel, kattints a "CLICK HERE TO JOIN"

Részletesebben

PREMIER INCOME PLAN A PÉNZKERESETI TERV A 3-AS MÁSOLÓDÁS CSODÁJA 6 HÓNAP ALATT REÁLISAN

PREMIER INCOME PLAN A PÉNZKERESETI TERV A 3-AS MÁSOLÓDÁS CSODÁJA 6 HÓNAP ALATT REÁLISAN PREMIER INCOME PLAN A PÉNZKERESETI TERV A 3-AS MÁSOLÓDÁS CSODÁJA 6 HÓNAP ALATT REÁLISAN A PREMIER INCOME PLAN TÉNYLEG EGY PRÉMIUM KATEGÓRIA. A JUTTATÁSI RENDSZERE EGYSZERŰEN ZSENIÁLIS. A TERMÉKEI IS, AMI

Részletesebben

Indítsd el az üzleted

Indítsd el az üzleted Indítsd el az üzleted 1 Építsd fel a stratégiád A következő oldalakon adunk neked egy induló tervet. Kövesd a lépéseket. Légy türelmes, és ne add fel. Csak a kemény munka hoz eredményt. Minden üzlet magja

Részletesebben

Flavon max - a tudatos döntés

Flavon max - a tudatos döntés Flavon max - a tudatos döntés Küldetésünk, hogy emberek millióinak juttassuk el egy egészségesebb és sikeresebb élet lehetőségét, hogy százezrek érjék el az anyagi és erkölcsi sikert úgy, hogy közben másokat

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. LEKÖTÖTT BETÉTEK 1.1. Akciós lekötött betétek 1.1.1. GRÁNIT Stabil betét, 2 hónapra Akció ideje Betét típusa GRÁNIT Stabil betét Éves

Részletesebben

Paksi Atomerőmű Horgász Egyesület. Horgászkártya igénylés Szűkített formában. Szerző:RI 2018.

Paksi Atomerőmű Horgász Egyesület. Horgászkártya igénylés Szűkített formában. Szerző:RI 2018. Paksi Atomerőmű Horgász Egyesület Szerző:RI Horgászkártya igénylés Szűkített formában 2018. Tisztelt horgásztárs, bizonyára értesültél róla, hogy 2019.január elsejétől Állami jegy vásárlásra az lesz jogosult,

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. LEKÖTÖTT BETÉTEK 1.1. Akciós lekötött betétek 1.1.1. GRÁNIT Stabil betét, 2 hónapra Akció ideje Betét típusa GRÁNIT Stabil betét Éves

Részletesebben

Gyakran feltett kérdések:

Gyakran feltett kérdések: Gyakran feltett kérdések: A GoldWayFOREX rendszerében előfordulnak olyan kérdések, melyek rendszeresen megismétlődnek ügyfeleink, partnereink részéről. Annak érdekében, hogy könnyítsünk weboldalunk használatát

Részletesebben

Oldal használati útmutató

Oldal használati útmutató Oldal használati útmutató Tájékoztató a kommunikációs csatornánk változásáról Kedves testvérünk, barátunk, szimpatizánsaink! Örömünkre szolgál, hogy még a mai napig is nézed és hallgatod az igehirdetéseket

Részletesebben

EURO DISCOUNT CLUB MAGYARORSZÁG LEGNAGYOBB KEDVEZMÉNYKÁRTYA RENDSZERE

EURO DISCOUNT CLUB MAGYARORSZÁG LEGNAGYOBB KEDVEZMÉNYKÁRTYA RENDSZERE EURO DISCOUNT CLUB MAGYARORSZÁG LEGNAGYOBB KEDVEZMÉNYKÁRTYA RENDSZERE 2016 ELFOGADÓHELYKÉNT AZ ELFOGADÓHELYEK SZÁMOS ÚJ VÁSÁRLÓHOZ JUTHATNAK, HISZEN AZ ÁLLANDÓ, ÁTLAGOSAN 11,4 SZÁZALÉKOS KEDVEZMÉNYT MINDEN

Részletesebben

ÜZLETTÁRS REGISZTRÁCIÓ MENETE

ÜZLETTÁRS REGISZTRÁCIÓ MENETE ÜZLETTÁRS REGISZTRÁCIÓ MENETE Nyisd meg a böngésződben a szponzorod Jeunesse-weboldalát. A böngésző sorban és a jobb felső sarokban a piros téglalapok helyén megjelenik a szponzorod azonosítója és elérhetőségei.

Részletesebben

Ajánlói Bónusz 4x% 1 0,2 0,15 0, ,5 0,25 0, , , < 1 0,5 1 1<

Ajánlói Bónusz 4x% 1 0,2 0,15 0, ,5 0,25 0, , , < 1 0,5 1 1< 1 A Shopping Center Network Central Ltd. A Shopping Center Network Central Ltd. (továbbiakban: SCC), egy olyan Nemzetközi Törzsvásárlói Közösség, ami azon az ötleten alapszik, hogy a Vásárlókat egy törzsvásárlói

Részletesebben

árom irányzat Internet Ebay, Facebook, Microsoft, Google, Játékok 15 milliárd euró árbevétel, 30%-os évi növekedés Multi-level marketing

árom irányzat Internet Ebay, Facebook, Microsoft, Google, Játékok 15 milliárd euró árbevétel, 30%-os évi növekedés Multi-level marketing árom irányzat Internet Ebay, Facebook, Microsoft, Google, Játékok 15 milliárd euró árbevétel, 30%-os évi növekedés Multi-level marketing Évente a legtöbb milliomost adja, pl. Amway, Tupperware,... Ragadja

Részletesebben

Érvényes április május 26. Résztvevők: A TIENS Európai régiójában regisztrált Tanácsadók

Érvényes április május 26. Résztvevők: A TIENS Európai régiójában regisztrált Tanácsadók 2017. ZINC and május its influence - Termékpromóció on human body Érvényes 2017. április 27 2017. május 26 Résztvevők: A TIENS Európai régiójában regisztrált Tanácsadók Új Tanácsadók Csatlakozása Új ZINC

Részletesebben

MEGTAKARÍTÁS HIRDETMÉNY

MEGTAKARÍTÁS HIRDETMÉNY MEGTAKARÍTÁS HIRDETMÉNY Meghirdetve: 2012. december 12. Hatályos: 2012. december 27. 1 I. Lakossági megtakarítások I.1. Látra szóló számlák I.1.1. Látra szóló számlák kamatozása Mecsek lakossági folyószámla

Részletesebben

2014 A lefordított szöveggel kapcsolatosan felmerülő vitás kérdések esetén mindig az eredeti, angol nyelvű szöveg tekintendő jogilag mérvadónak.

2014 A lefordított szöveggel kapcsolatosan felmerülő vitás kérdések esetén mindig az eredeti, angol nyelvű szöveg tekintendő jogilag mérvadónak. KOMPENZÁCIÓSTERV 2014 A lefordított szöveggel kapcsolatosan felmerülő vitás kérdések esetén mindig az eredeti, angol nyelvű szöveg tekintendő jogilag mérvadónak. OPN Kompenzációs Terv Az OPN kompenzációs

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója szeretnél lenni a Naturalis shop webáruháznak, kérjük, hogy figyelmesen olvasd el az Általános Szerződési Feltételeinket

Részletesebben

gyermekei Gondoljon jövőjére!

gyermekei Gondoljon jövőjére! Gondoljon gyermekei jövőjére! Szeretné megalapozni gyermekei jövőjét? Olvassa el tájékoztatónkat, hogy megtudja, hogyan gondoskodhat anyagi biztonságukról! BEFEKTETÉSEK 29 Milyen kérdésekben segít ez a

Részletesebben

HIRDETMÉNY TAKARÉK KOMPLEX SZÁMLAVEZETÉSI CSOMAG. Érvényes: től

HIRDETMÉNY TAKARÉK KOMPLEX SZÁMLAVEZETÉSI CSOMAG. Érvényes: től HIRDETMÉNY TAKARÉK KOMPLEX SZÁMLAVEZETÉSI CSOMAG Érvényes: 2015.11.16.-től A Takarék komplex számlavezetési csomag abból a célból jött létre, hogy a Takarékszövetkezetünkkel kapcsolatban álló vállalkozások

Részletesebben

a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. LEKÖTÖTT BETÉTEK 1.1. Akciós lekötött betétek 1.1.1. GRÁNIT Ajándék betét, 2 hónapra Akció ideje Betét típusa GRÁNIT Ajándék betét

Részletesebben

a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. LEKÖTÖTT BETÉTEK 1.1. Akciós lekötött betétek 1.1.1. GRÁNIT Ajándék betét, 2 hónapra Akció ideje Betét típusa GRÁNIT Ajándék betét

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Bizalom ajánlatról Érvényes: szeptember 1-től

HIRDETMÉNY a Bizalom ajánlatról Érvényes: szeptember 1-től I. Az igénybevétel feltételei A Bizalom ajánlat igénybevételének alapvető feltételei: 1. Az aktivitási feltételhez kötött Bizalom ajánlatok esetében a meghatározott aktivitási feltételek teljesítése. 2.

Részletesebben

Megnevezés BUDA I. számla BUDA II. számla. 312 Ft/hó+a terhelt díj, jutalék 0,30%-a max.6.000 Ft/tétel tr.illeték

Megnevezés BUDA I. számla BUDA II. számla. 312 Ft/hó+a terhelt díj, jutalék 0,30%-a max.6.000 Ft/tétel tr.illeték HIRDETMÉNY A BUDA REGIONÁLIS BANK ZRT. ÁLTAL ALKALMAZOTT SZÁMLA, LEKÖTÖTT BETÉT, HAGYOMÁNYOS BETÉT KAMAT, JUTALÉK, DÍJ MÉRTÉKEKRŐL LAKOSSÁG Érvényes: 2014.03.18. napjától A megemelt havi számlavezetési

Részletesebben

FreedomXpress Global Ltd Official Business Presentation.

FreedomXpress Global Ltd Official Business Presentation. FreedomXpress Global Ltd Official Business Presentation www.freedomxpressglobal.com Tisztelt Olvasó! Büszkén mutatjuk be Önnek a FreedomXpress Global üzleti prezentációját, melyen keresztül most meghívjuk

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. LEKÖTÖTT BETÉTEK 1.1. Akciós lekötött betétek 1.1.1. GRÁNIT Stabil betét, 2 hónapra Akció ideje Betét típusa GRÁNIT Stabil betét kamat

Részletesebben

Mit adhat és miért éri meg az online térben működtetett fizetési rendszer a kereskedőnek és a vevőnek?

Mit adhat és miért éri meg az online térben működtetett fizetési rendszer a kereskedőnek és a vevőnek? Mit adhat és miért éri meg az online térben működtetett fizetési rendszer a kereskedőnek és a vevőnek? DR. AL-ABSI GÁBER SEIF ÜGYVEZETŐ-HELYETTES ÜZLETFEJLESZTÉSI ÉS ÉRTÉKESÍTÉSI VEZETŐ 2017. 03. 02. GYORS

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. LEKÖTÖTT BETÉTEK 1.1. Akciós lekötött betétek 1.1.1. GRÁNIT Stabil betét, 2 hónapra Akció ideje Betét típusa GRÁNIT Stabil betét kamat

Részletesebben

Mágikus formula. 1. Megfelelő időben 2. Megfelelő helyen 3. Megfelelő üzletben 4. Elkötelezett cselekvés

Mágikus formula. 1. Megfelelő időben 2. Megfelelő helyen 3. Megfelelő üzletben 4. Elkötelezett cselekvés Mágikus formula 1. Megfelelő időben 2. Megfelelő helyen 3. Megfelelő üzletben 4. Elkötelezett cselekvés Bevételi csatornák Aukciók Autoship Cashback Credit vásárlás Deals Előnycsomagok Játékok OPN shop

Részletesebben

FOREVERGREEN K O M P E N Z Á C I Ó S T E R V

FOREVERGREEN K O M P E N Z Á C I Ó S T E R V FOREVERGREEN K O M P E N Z Á C I Ó S T E R V FOREVERGREEN A ForeverGreen kompenzációs terve egy globális terv, mely az üzletágat vezető 62%-ig fizet ki a jutalékozható volumen után, és több mint 87%-ot

Részletesebben

1. TERMÉKPROMÓCIÓ Új Tanácsadók részére Csak Tiens júliusban:

1. TERMÉKPROMÓCIÓ Új Tanácsadók részére Csak Tiens júliusban: TIENS Ösztönző Programok 2015-2016 A TIENS Európa régiója 2015 júliusától ismét útjára indít ösztönző programokat azzal a céllal, hogy a Tanácsadóknak extra motivációt és díjat kínáljon a kimagasló teljesítményekért.

Részletesebben

Minimális induló tőke, maximális haszonnal! Szeretne Ön rövidtávon havi, heti, akár napi 3000 $-t keresni?

Minimális induló tőke, maximális haszonnal! Szeretne Ön rövidtávon havi, heti, akár napi 3000 $-t keresni? Minimális induló tőke, maximális haszonnal! Szeretne Ön rövidtávon havi, heti, akár napi 3000 $-t keresni? Gondolt már arra, hogy bizonytalannak tűnő jövőjét igazi gyémántokkal biztonságosabbá teheti?

Részletesebben

Ahol a jó Mindenkinek jár!

Ahol a jó Mindenkinek jár! Szeretettel köszöntelek a forradalmian új, ForTrina rendszer bemutatóján! Nevünk a Fortuna Trinalis A ForTrina létrejöttének célja és programjának alapja: Célja: Közösen, összefogással a Tagok esélyének

Részletesebben

17 stratégia a biztonsági pénztartalék képzéséhez, és miért kritikusan fontos ez?

17 stratégia a biztonsági pénztartalék képzéséhez, és miért kritikusan fontos ez? 1 / 5 2013.05.13. 11:12 A közösségről Bemutatkozás Kapcsolat Partnereink Kezdőlap Blog Cikkek Videók Idézetek Fórum Jótékonyság Jelentkezz a csapatunkba! Címlap» Cikkek 17 stratégia a biztonsági pénztartalék

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Bizalom ajánlatról Érvényes: 2015. március 1-től

HIRDETMÉNY a Bizalom ajánlatról Érvényes: 2015. március 1-től I. AZ IGÉNYBEVÉTEL FELTÉTELEI A Bizalom ajánlat igénybevételének alapvető feltételei: 1. A meghatározott aktivitási feltételek teljesítése 2. A meghatározott típusú bankszámla szerződéses kapcsolat a)

Részletesebben

Apple ID készítése és vásárlás az AppStore áruházban

Apple ID készítése és vásárlás az AppStore áruházban Apple ID készítése és vásárlás az AppStore áruházban Ahhoz, hogy bármilyen ios-t használó eszközt tudjunk, rendeltetésszerűen használni szükségünk van egy úgynevezett Apple ID-re. Ennek segítségével jogosultságot

Részletesebben