Bakancsban és tűsarkúban Miskolcon Heti programajánló

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Bakancsban és tűsarkúban Miskolcon Heti programajánló"

Átírás

1 Bakancsban és tűsarkúban Miskolcon Heti programajánló Mottó: Nincs rossz idő vagy jó idő, csak a megfelelő programot és ahhoz a megfelelő ruházatot kell kiválasztani. Hírlevelünkkel ehhez igyekszünk segítséget nyújtani. Mármint a programválasztáshoz. :) Időjóslat A nyomasztó kánikula után újra élvezhető melegséggel süt a nap Péntek Szombat Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek 23/10 C 26/9 C 30/12 C 26/16 C 27/14 C 30/14 C 32/15 C 32/17 C Kirándulás A Hegyre Fel! Természetjáró Egyesület szervezésben a kezdő túrázóknak szerveznek programot a Bükkben július 12-én. Útvonal: Lillafüred - Fehér-kő - Fehér-kő-lápa - Vadalmás-rét - Gulicska - Majálispark. Táv: 7,6 km. Teljes emelkedés: 270 m. Teljes ereszkedés: 400 m. Találkozó: 09:30-kor Miskolc, Felső-Majláthon az autóbusz végállomáson, az 5-ös helyi autóbusz induló állomásán. A busz 09:55-kor indul. Várható érkezés: a délutáni órákban a Majális-parkba. Létszám: 5-25 fő. Július 10. péntek 7 és 13 között ismét Biovásárt tartanak a Belvárosi Ligetben, ahol válogathatnak a változatos, kiváló minőségű élelmiszerek között. Az MVK Zrt. 12 órakor felvonulással ünnepli a helyi tömegközlekedés 118 éves évfodulóját. Az MVK telephelyen kigördül a remízből a hóseprő, a 100-as és 151-es FVV Bengáli, az SGP bécsi szerelvény pótkocsival együtt, illetve egy Tátra villamos is. Valamennyi villamos típus egyidejű közlekedtetésével azokra kíván emlékezni a helyi közlekedési cég, akik július 10-én lehetővé tették és elindították a villamosközlekedést Miskolcon és azóta is azon dolgoznak, hogy a vidéki városok közül a legjobb villamosközlekedés nálunk szolgálja az utasokat. A villamosokat érvényes utazási okmánnyal, jeggyel, bérlettel bárki igénybe veheti.

2 100-as pályaszámú FVV Bengáli villamos Tiszai pályaudvarról indul: 12:13, 13:13, 14:13,15:13. Vasgyárból indul: 12:41, 13:42, 14:42, 15: es pályaszámú FVV Bengáli villamos Tiszai pályaudvarról indul: 12:10, 13:36, 15:06, 16:30, 18:12. Felső-Majláthról indul: 12:56, 14:24, 15:48, 17:28, 18:55. SGP bécsi E1+C3 villamos (185-ös pályaszámú motorkocsi és a 300-as pótkocsi) Tiszai pályaudvarról indul: 12:23, 13:23, 14:23, 15:23. Vasgyárból indul: 12:53, 13:52, 14:52, 15:52. Tátra villamos (209-es pályaszámú) Tiszai pályaudvarról indul: 12:16, 13:40, 15:10, 16:50, 18:19. Felső-Majláthról indul: 12:59, 14:28, 16:08, 17:34, 19:00. Hóseprő a hóseprő szerelvény az MVK telephelyéről 12 órakor indulva csak felvezeti a villamosokat, közlekedni a garázs Tiszai pályaudvar garázs útvonalon fog kor a City Hotelben gasztronómiai élvezetekkel egybekötött humorbombát fogyaszthatnak a Szomszédnéni Produkciós Iroda humoristái, illetve Felméri Péter jóvoltából, akik bemutatják az Akciós Medve című előadásukat. A program során garantált a szórakozás és a nevetés minden résztvevő számára. A humorérzékét mindenki hozza magával! Jegyek kaphatóak elővételben a City Hotel recepcióján Ft-ért, amely a vacsorát is tartalmazza. Török Ádám és a Mini koncertezik 20 órai kezdettel a Grizzly Music Pubban. 21 órakor a Factory Aréna kerthelyiségében fényfestést tartanak, amit zenei aláfestés kísér majd. Classic Drum and Bass Night lesz a Helynekemben 22 órakor, ahová 500 Ft-ba kerül a belépés. 22 órakor a RockWell Klub lemezjátszóinál Vekonyz felel a hangulatért. Belépőt vásárolhatnak 800 Ftos áron. Nem csak a 20 éveseké a világ, avagy 30-on túl is van élet és buli! 22 órai kezdettel Veres Laci tart Retro Bulit az Uniplaza egyetemi étteremben. A belépés Ft-ba kerül.

3 Július 11. szombat 10 órai kezdettel Ki mit tudod? -ot tartanak a Vörösmarty Mihály Művelődési Házban, melyre július 10- ig jelentkezhetnek. További információt kaphatnak az alábbi telefonszámon: Gergelyné Ilike: 06 30/ A Barlangfürdőben ezen a szombaton is éjszakai fürdőzéssel várják a kikapcsolódni vágyókat 20 és 24 óra között. A kánikula elmúltával ismét kellemes belvárosi sétára invitáljuk az érdeklődőket. A garantált séták sorozatban ebben a hónapban a kertek, parkok, udvarok kerülnek sorra. A séta során több olyan kis teret, parkot is felkeresünk, amelyek bármikor látogathatóak, de szerepel a programban a Városháza udvara és az avasi református temető is. Ne felejtsék, Miskolc Pass turisztikai kártyával ingyenesen lehet részt venni a sétán! A séta 10 órakor indul a Tourinform Iroda épülete elől (Széchenyi út 16.). A IX. Bükkszentkereszti Gyógynövénynapok alkalmából Bükkszentkereszt július én ismét kitárja kapuit a természetbarátok, a népi gyógyítás hívei, a gyógynövények szerelmesei előtt. Gyuri bácsi, a bükki füves ember két előadást is tart: szombaton arról beszél majd, hogy a gyógynövények segítségével hogyan vehetjük fel a harcot a kemikáliákkal, vasárnap pedig a méregtelenítés fontossága mellett érvel. Dr.Bagdy Emőke pszichológus a stresszel való megküzdéshez ad majd tanácsokat, Tóth Tamás meteorológus az időjárás-változásról tart előadást, Lopes-Szabó Zsuzsa fitoterapeuta pedig arról, hogyan hozhatunk létre házi patikát gyógynövényekből. Megyeri Szabolcs kertészmérnök segítségével megtanulhatjuk, hogyan kell gyógy- és fűszerkertet ültetni saját kertünkben, Feller Adrienne aromaterapeuta a magánélet harmóniájának megteremtéséről beszél majd, Dr. Berkényi Tamás, a Vadmadárkórház vezetője pedig egy élhetőbb világról tart előadást. Mindezek mellett ingyenes egészségügyi szűrővizsgálatokon is részt vehetnek. 19 órakor a Szinva teraszon az OCEANALLOVER, Skócia világhírű fizikai utcaszínházát láthatják majd az érdeklődők. Látványos előadásokra számíthatnak, szoborszerű kosztümökkel, a zene és a mozgásszínház elemeiből kombinált előadásokra. A program ingyenesen látogatható. Dance Parádé lesz a Beeroom Tapolca Bárban 21 órakor. A hangulatfelelős Deejay Crash lesz!

4 Július 12. vasárnap Folytatódnak a IX. Bükkszentkereszti Gyógynövénynapok, ahol továbbra is érdekes és hasznos információkat tudhatnak meg a gyógynövényekről és azok felhasználásáról, illetve hatásairól. Júliusban minden vasárnap a Diósgyőri várban a Diósgyőri Aranysarkantyús lovagrend bemutatóit tekinthetik meg 11 és 13 órakor. Július 13. hétfő Az Orgonapont koncertsorozat következő előadásán 18 órakor a Belvárosi Református Templomban Eperjesi Erika, Bakos Kornélia, Varga László előadását hallgathatják meg. Július 13 és 24 között a Miskolci Galéria Alkotóházában megrendezésre kerül a XXII. Nyári Képzőművészeti Szabadiskola, melynek szakmai programja részben általános rajzi, tér- és tárgyábrázolási módszerekkel foglalkozik, részben sokszorosítógrafikai technikákkal ismereti meg az érdeklődőket. Célja a képi ábrázolás alapjainak bemutatása, a térlátás, színkezelés tudatossá tétele, a rajzi eszköztár bővítése. A gyakorlottabb, és felsőoktatási intézménybe készülők számára a látvány és a leképezés különféle lehetőségeit is körbejárják. A szabadiskolát Gyenis Tibor (Munkácsy-díjas képzőművész), és Orosz Csaba (képzőművész, művészetpedagógus, a Nyíregyházi Főiskola Vizuális Kultúra Intézetének adjunktusa) vezetik. A kéthetes tehetséggondozó program folytatására tanév közben is lehetőség van. Július 14. kedd 17 órakor a Miskolc Bolt Borklubja ezúttal a Tokaji borokról szól majd. A délután folyamán több borfajtát kóstolhatnak és hasonlíthatnak össze, illetve egy jó hangulatú társaságban tölthetnek el egy kellemes estét. A beszélgetést Sándor Zsolt a miskolci BORiskola alapítója tartja. Jelentkezni lehet a krisztian.blasko@hellomiskolc.hu címen. A részvételi díj 500 Ft-ba kerül majd, amely a Miskolc Boltban valamint a Miskolc Caféban levásárolható lesz. A Színészmúzeum a belvárosi kávézók utcájában, a Déryné utcában rendkívüli nyári nyitva tartással várja a városba látogató turistákat, a nyáresti sétára induló helyieket. Július 1. és augusztus 31. között keddtől péntekig óráig tartanak nyitva. Szombaton változatlanul óráig várják a látogatókat.

5 Vasárnap és hétfőn a múzeum zárva tart. A Színészmúzeum gasztronómiai partnere a Téli Fagyi Kávézó, a múzeumba 17 óra után érkező és belépőjegyet váltó vendégeknek a fogyasztásból 10% kedvezményt nyújt. Ezen a napon kor a Miskolctapolcai Strandfürdőben az ausztrál csapattal játszik felkészülési mérkőzést a férfi vízilabda- válogatott. Szintén az újjávarázsolt strandfürdő ad majd otthont augusztus nyolcadikán és kilencedikén az országos strandvízilabda bajnokság döntőjének is. Július 15. szerda A Feledy-házban augusztus 28-ig megtekinthető Kalló László festőművész kiállítása. Az Arttér-Találkozások a Lézepontban program keretein belül 17 órai kezdettel ezúttal két millió buborék címmel a pezsgőről folyik majd az eszmecsere. Az évad utolsó diskurzusában olyan érdekes témák merülnek majd elő, mint, hogy egy pezsgőben megközelítőleg kétmillió buborék van, az üvegből kirepülő dugó a 60 km/h sebességet is elérheti, valamint, hogy Madame Pompadure miért mondta, hogy A pezsgő az egyetlen ital, amelynek elfogyasztása után a nő megőrzi szépségét? Július 16. csütörtök Július 7-től kezdődően minden nap 11 és 17 órakor Junior Futamot tartanak az Avalon Park Hell gokart pályáján. A futamok 8 percesek lesznek, ahol a 14 év alatti, de a 130 cm-es magasságot meghaladó gyermekek is vezethetnek majd egyszemélyes gokartokat. A versenyzés hangulata érdekében, kizárólag saját korosztályukkal versenyezve élhetik át a gokartozás élményét. 16 órakor A Herman Ottó Múzeum Papszer utcai épületében a 10 éves MIKOR (Miskolci kortárs képzőművészeti) alkotócsoport kiállításának megnyitójára kerül sor. Kiállító művészek: Dunai Beáta, Horváth Kinga, Kavecsánszki Gyula, Lenkey-Tóth Péter, Lukács Róbert, Pálfalusi Attila, Urbán Tibor, Varsányi Emília, Zombori József. A kiállítást Kákóczi András, a Miskolci Galéria intézményvezetője nyitja meg. A kiállítást augusztus 30-ig látogathatják.

6 Július 17. péntek 7 órától ismét Biovásárt tartanak a Belvárosi Ligetben. A biopiac széles kínálatában a friss és feldolgozott zöldségek és gyümölcsök mellett tej és tejtermékek, tojás, cereáliák, malom- és sütőipari termékek, méz és méhészeti termékek, fűszerek és gyógynövények, füstölt húsáruk és egyéb feldolgozott biotermékek, kávé, kakaó, teafüvek, csokoládék és cukorkák, bébiételek, diétás élelmiszerek is szerepelnek. A vevői kör főként a kisgyermekes családokból, az egészséges táplálkozást szem előtt tartó vagy megromlott egészségi állapotú és emiatt speciális táplálkozási igényű emberekből, illetve a hagyományos ízek és a reformkonyha kedvelőiből tevődik össze. A Diósgyőri várban júliusban péntekenként kézműves bemutatókon vehetnek részt. 21 órai kezdettel Thunder Jack koncert lesz a Grizzly Music Pubban. Ízek és illatok koncertje heti gasztronómiai ajánlatunk Július 10-én 19 órától rendhagyó sörvacsorát tartanak a Dűlő Étteremben, ahol a Gyertyános Sörfőzde sörkülönlegességeit kóstolhatják meg a résztvevők. A részvételi díj Ft-ba kerül. Az étteremben a következőkkel készülnek: Szűretlen Búzasör / fűszervaj, sörkifli Hámori keserű csoki / szarvas, sülthagyma, cékla Elixír 18 / cukkini, burgonya, konfitált kacsa Kazamata imperial lager / ragacsos marhaszegy házi sültburgonya, mángold saláta Hámori meggy / meggy granita Hámori birsalma / fordított almatorta A szomszéd kertje csillagtúra ajánlatunk Július 12-én a szomszéd kertjének minőségi terméseit ezúttal a rendszeresen megrendezésre kerülő Tokaj-Hegyalja piacon szerezhetik be. Felvonulnak itt Tokaj-Hegyalja és a vele határos vidékek egyedi minőségű, kis mennyiségben előállított élelmiszerei: friss zöldség és gyümölcs, lekvárok, szörpök, ivólevek, tehén-, juh-, kecskesajtok és joghurtok, mangalica áruk, olajok, ecetek, lisztek, tészták és péksütemények, míves mézeskalácsok és mézek, tartósított erdei gombák, hagyományos és biotermékek. Olyan egyedülálló helyi termékekre bukkanhatunk itt, mint a tokaji borecet és szőlőmag olaj, az aszúval, musttal fűszerezett lekvárok és szőlőzselék vagy a furminttal főzött szappan.

7 Július 11-én és 12-én érdemes Mádra látogatni, ahol találkozhatnak a borok és a kávék világával, illetve egy hangulatos sütés-főzésen vehetnek részt. A részvételi díj: Ft/fő, mely tartalmazza a két oktatást, a dűlőtúrát borkóstolóval, a bográcsozást, az ebédet és a szállást a Botryits Hotelben. Azoknak, akiknek fontos az egészség mindenképpen látogassanak el a X. Bogácsi Egészségnapokra, ahol több egészségmegőrző programmal, vércukorszint méréssel, masszázzsal, edzés tervekkel várják az érdeklődőket, illetve a vállalkozó kedvűek kipróbálhatják a vízifitness-t és az aerobikot vagy a trambulin jump edzést is. Kosárba való a Miskolc Bolt és Café heti ajánlata A Miskolc Bolt és Kávézó minden héten 10%-os kedvezményt biztosít egyes termékeire, amit a hírlevelünkben található kuponok felhasználásával vehetnek igénybe. Ezen a héten a Miskolc Boltban a város képével ellátott Miskolc desszertek, míg a Kávézóban a Kézműves Diósgyőri Szörpök vásárolhatóak meg kedvezményes áron. Már most írja be a naptárába! - Programok a következő hetekben Miskolcon és környékén július 18. Kisvonattal a csillagok után július 18. V. Rotary Anna-bál július 18. A Diósgyőri vár titokzatos éjszakája- Megelevenedik Szent Hedvig legendája július 19. Miskolci Termelői Nap az Erzsébet téren július 20. Fátyol Rudolf, Duffek Mihály és Molnár Zsolt hangversenye augusztus 6-8. Factory Fesztivál augusztus 8. V. Miskolci Lecsó-és Pecsenyefesztivál augusztus Augusztusi forgatag a Diósgyőri várban TDM programok 12 hónap 24 túra. Tematikus garantált városnézések és túrák Garantált séták és túra Lillafüreden egyéni vendégeknek Fedezze fel a Bükk csodálatba ejtő tájait túravezetővel! Minden héten három napon garantált túra és séták indulnak a lillafüredi Ökoturisztikai Központtól.

8 Csütörtök: Rövid séta Lillafüreden, mely játékosabb formában mutatja be Miskolc kis ékszerdobozát, mely mesés elemekkel átszőtt, így a legkisebbeknek is izgalmas kaland lehet. A séta indulása: Útvonal: Lillafüredi Ökoturisztikai Központ - Lillafüredi park - Függőkert (Költészet terasza, Romantikus Lillafüred, Virágok terasza, Szobrászat terasza)- Anna-barlang bejárata - Ifjúság terasza - Hámori-tó- Lillafüredi Ökoturisztikai Központ A kis teljesítők meglepetést is kapnak a séta végén! Részvételi díj: 980 Ft/ fő Péntek: A túra során az érdeklődők bepillantást nyerhetnek az ősemberkutatás hajnalába. Barlangi kalandjaink után egy helyi szerelmi legenda nyomába eredünk. Herman Ottó emlékének adózva meglátogatjuk nyughelyét a hámori temetőben. Túránk zárásaként pedig gyönyörű kilátással búcsúztatjuk a hámori-völgyet, majd visszaérünk túránk kiindulópontjára, Lillafüredre. Útvonal: Lillafüred - Szeleta-tető - Szeleta-barlang - Molnár-szikla - Gulicska - Puskaporos - Lillafüred. Táv: 10,1 km, 510 m szint. A túra indulása: Ökoturisztikai Centrum, Lillafüred A túra nem igényel különösebb felkészülést, de hossza és a nagy szintemelkedés miatt azoknak ajánlott, akik napi rendszerességgel mozognak, és kellő erőnléttel rendelkeznek! A túra teljesítéséhez ajánlott bakancsban jönni. Részvételi díj: 980 Ft/ fő Szombat (kivéve a hónap 2. és 3. szombatján): Gasztronómiai élmények a Garadna-völgyben. Kellemes erdei vonatozás után érkezünk a kisvasút Garadna végállomására. Innen indul a Pisztráng tanösvényen a túránk, mely kellemes erdei séta keretében vezet minket végig a Pisztráng telepig, mely kellemes helyet biztosít egy ebédhez. Útvonal: kor találkozó az Ökoturisztikai Centrumnál, majd a es kisvonattal utazás Garadna végállomásig, ahol az utunk a Pisztráng tanösvényen vezet. Táv: 2 km. A séta különösebb felkészülést nem igényel, bárki számára könnyen teljesíthető! Részvételi díj: 980 Ft/fő (A részvételi díj nem tartalmazza a vonatjegy árát. Azt az indulás előtt szükséges egyénileg megváltani! A 2015 augusztus 13-a és 23-a között megrendezésre kerülő Zempléni Fesztiválra a Miskolc Boltban (Széchenyi út 16.) is vásárolhatnak jegyeket.

9 Városnéző programok az év bármely szakában Idegenvezetés rendelhető magyar, angol, német és orosz nyelven a Tourinform irodában. A szolgáltatás bruttó árai csoportoknak: időtartam idegen nyelven magyar nyelven 1 óra Ft Ft 4-6 óra Ft Ft 7-10 óra Ft Ft Tourinform Miskolc elérhetőségei: 3530 Miskolc, Széchenyi u. 16. Tel.: Aktuális nyitva tartás: H-P: 8:30-17:00; Szo: 9:00-14:00 Minden hónap első vasárnapján: 10:00-14:00 miskolc@tourinform.hu Honlapunk: Facebook: A heti hírlevél szerkesztői: Bodnár Krisztina, Ekert Anna, Horváth Krisztián, Konkoly Ramóna, Kupcsik Sarolta, Szemán Andrea Felelős szerkesztő: Nagy Júlia ügyvezető A programajánlót a szervezőktől származó információk alapján állítottuk össze. Az esetleges változásokért nem tudunk felelősséget vállalni. Lapzárta: július % kedvezmény Szörpök árából (érvényes: ) 10% kedvezmény Városképes Miskolc desszert árából (érvényes: )

10 Szerezzen felejthetetlen élményeket a Miskolc Pass turisztikai kártyával! Kényelmesen, külön jegy megvásárlása nélkül, ingyenesen élvezheti 15 attrakció szolgáltatását, igénybe veheti a helyi közösségi közlekedést, valamint számos egyéb kedvezményt. Takarítson meg pénzt és időt a 24 órás, vagy akár a több napos kártyáink megvásárlásával! A Miskolcon eltöltött ideje olcsóbb, kényelmesebb lesz a Miskolc Pass kártyával, mintha belépőket és közlekedési jegyeket vásárolna! A 365 napos kártya kínálata megegyezik a Miskolc Pass turisztikai kártyáéval, ugyanúgy tartalmazza a 15 attrakció szolgáltatásának egyszeri alkalommal ingyenesen történő igénybe vételét, valamint számos egyéb kedvezményt* is, azonban a 365 napos miskolci lakosoknak szóló kártya nem tartalmaz kedvezményeket a helyi közösségi közlekedés szolgáltatásaira. A 365 napos kártyák kizárólag állandó vagy ideiglenes miskolci lakcímkártyával rendelkezők vehetik igénybe. További információt kaphatnak a

Miskolc Pass Turisztikai Kártya

Miskolc Pass Turisztikai Kártya Miskolc Pass Turisztikai Kártya Szerezzen felejthetetlen élményeket a Miskolc Pass turisztikai kártyával! Kényelmesen, külön jegy megvásárlása nélkül, ingyenesen élvezheti 15 attrakció szolgáltatását,

Részletesebben

Bakancsban és tűsarkúban Miskolcon Heti programajánló

Bakancsban és tűsarkúban Miskolcon Heti programajánló Bakancsban és tűsarkúban Miskolcon Heti programajánló Mottó: Nincs rossz idő vagy jó idő, csak a megfelelő programot és ahhoz a megfelelő ruházatot kell kiválasztani. Hírlevelünkkel ehhez igyekszünk segítséget

Részletesebben

A következő héten egyre melegebb napokra számíthatunk több-kevesebb napsütéssel. Péntek Szombat Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek

A következő héten egyre melegebb napokra számíthatunk több-kevesebb napsütéssel. Péntek Szombat Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek 2016. március 25. április 1. Bakancsban és tűsarkúban Miskolcon Heti programajánló Mottó: Nincs rossz idő vagy jó idő, csak a megfelelő programot és ahhoz a megfelelő ruházatot kell kiválasztani. Hírlevelünkkel

Részletesebben

Bakancsban és tűsarkúban Miskolcon Heti programajánló

Bakancsban és tűsarkúban Miskolcon Heti programajánló Bakancsban és tűsarkúban Miskolcon Heti programajánló Mottó: Nincs rossz idő vagy jó idő, csak a megfelelő programot és ahhoz a megfelelő ruházatot kell kiválasztani. Hírlevelünkkel ehhez igyekszünk segítséget

Részletesebben

augusztus 2-9. közötti időszakra

augusztus 2-9. közötti időszakra Programajánló Egerbe és környékére az augusztus 2-9. közötti időszakra 37 C 38 C 39 C 35 C 36 C 32 C 32 C 26 C aug 2. aug 3. aug 4. aug 5. aug 6. aug 7. aug 8. aug 9. szerda csütörtök péntek szombat vasárnap

Részletesebben

A Magyar Népművelők Egyesülete XXIV. Vándorgyűlése

A Magyar Népművelők Egyesülete XXIV. Vándorgyűlése A Magyar Népművelők Egyesülete XXIV. Vándorgyűlése Népművelők Vándorgyűlése Miskolc, 2007. november 29 december 1. Konferencia helyszíne: Művészetek Háza (Rákóczi u. 5.) Szekcióülések helyszíne: Művészetek

Részletesebben

4/2009. számú körlevél

4/2009. számú körlevél 4/2009. számú körlevél Szlovénia(2000) GyöngyvirágTermészetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Asz.: 18482571-1-07 http:/gyongyvirag.atw.hu Felhívjuk tagtársaink figyelmét, hogy a fogadóóráink

Részletesebben

FONYÓDI HARCSAFESZTIVÁL

FONYÓDI HARCSAFESZTIVÁL FONYÓDI HARCSAFESZTIVÁL 2013. szeptember 6 8. Gasztronómiai és Kulturális Rendezvény 2013. szeptember 06. péntek Helyszín: Kikötő, Szabadtéri színpad 20:00 Románia Magyarország Világbajnoki selejtező mérkőzés

Részletesebben

VÁROSÜNNEP Rudabánya

VÁROSÜNNEP Rudabánya VÁROSÜNNEP Rudabánya Magyarország Európai Unióhoz csatlakozása 10. évfordulójának jegyében Programok III. Ásványgyűjtő Fesztivál, Rudabánya 2014. szeptember 5. VII. Városnap, Rudabánya 2014. szeptember

Részletesebben

A pécsváradi Tourinform iroda 2014/OKTÓBER. Tisztelt Olvasó!

A pécsváradi Tourinform iroda 2014/OKTÓBER. Tisztelt Olvasó! A pécsváradi Tourinform iroda HÍRLEVELE 2014/OKTÓBER Tisztelt Olvasó! Ön a pécsváradi Tourinform Iroda 2014. évi tizedik hírlevelét olvassa, amellyel célunk, hogy mind partnereinket, mind pedig az érdeklődőket

Részletesebben

IX. CSALÁDKONGRESSZUS Veszprém, július

IX. CSALÁDKONGRESSZUS Veszprém, július IX. CSALÁDKONGRESSZUS Veszprém, 2018. július 11-15. Programterv Általános információk: A központi sátor ad helyet a regisztrációnak és a reggeli osztásának (minden reggel 07:00-08:00 óra között a szobaszám

Részletesebben

SZAKMAI BESZÁMOLÓ A MÚZEUMOK ÉJSZAKÁJA RENDEZVÉNYRŐL

SZAKMAI BESZÁMOLÓ A MÚZEUMOK ÉJSZAKÁJA RENDEZVÉNYRŐL Vasvári Pál Múzeum 4440 Tiszavasvári, Kálvin út. 7. Mobil:+36/30-676-8514 www.vasvaripalmuzeum.hu e-mail: info@vasvaripalmuzeum Nyitva tartás: Április 1-től - október 31-ig: K-V: 09-18 óráig November 1-től

Részletesebben

Bakancsban és tűsarkúban Miskolcon Heti programajánló

Bakancsban és tűsarkúban Miskolcon Heti programajánló Bakancsban és tűsarkúban Miskolcon Heti programajánló Mottó: Nincs rossz idő vagy jó idő, csak a megfelelő programot és ahhoz a megfelelő ruházatot kell kiválasztani. Hírlevelünkkel ehhez igyekszünk segítséget

Részletesebben

Október 7. 14.00 óra: Idősek Világnapja - megyei rendezvény az életet az éveknek" Zm. Szövetség klubjai részére

Október 7. 14.00 óra: Idősek Világnapja - megyei rendezvény az életet az éveknek Zm. Szövetség klubjai részére PROGRAMJAINK: Keresztury Dezső Általános Művelődési Központ 8900 Zalaegerszeg, Landorhegyi út 21. Tel: 92/314-120, Fax: 92/815-522 E-mail: info@kereszturyamk.hu Október 7. 14.00 óra: Idősek Világnapja

Részletesebben

Kedvezményes téli ajánlatok

Kedvezményes téli ajánlatok KISBÉR TOURIST Engedély:R 1068 Utazási Iroda 2870 Kisbér Komáromi u.1. Telefon: 34/352-700 és 06/30/217-8722 Kedvezményes téli ajánlatok Program ajánlat: Szállást kínálunk Budapesten Hotel Rubin****6.450

Részletesebben

pass elfogadóhelyek, értékesítési pontok 120 h 48 h 72 h 24 h pass pass pass pass pass pass nap nap www.miskolcpass.com KEDVEZMÉNYKÁRTYA VIRÁGÓRA

pass elfogadóhelyek, értékesítési pontok 120 h 48 h 72 h 24 h pass pass pass pass pass pass nap nap www.miskolcpass.com KEDVEZMÉNYKÁRTYA VIRÁGÓRA DIÓSGYŐRI BARLANGFÜR BELVÁ LILLAFÜREDI FÜGGŐK 24 h 48 h 72 h 120 h elfogadóhelyek, értékesítési pontok SZINVATERASZ 365 nap VIRÁGÓRA 365 nap KEDVEZMÉNYKÁRTYA www.miskolc.com Miért éri meg a turisztikai

Részletesebben

2013. ŐSZI PROGRAMAJÁNLÓJA

2013. ŐSZI PROGRAMAJÁNLÓJA Erkel Ferenc Művelődési Központ 2013. ŐSZI PROGRAMAJÁNLÓJA 2092 Budakeszi, Fő u. 108. Tel/fax: 06-23-451-161 www.efmk-budakeszi.hu, info@efmk-budakeszi.hu Szeptemberi programjaink Szeptember 20-án, (péntek)

Részletesebben

A pécsváradi Tourinform iroda 2014/ÁPRILIS. Tisztelt Olvasó!

A pécsváradi Tourinform iroda 2014/ÁPRILIS. Tisztelt Olvasó! A pécsváradi Tourinform iroda HÍRLEVELE 2014/ÁPRILIS Tisztelt Olvasó! Ön a pécsváradi Tourinform Iroda 2014. évi negyedik hírlevelét olvassa, amellyel célunk, hogy mind partnereinket, mind pedig az érdeklődőket

Részletesebben

TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT. Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától.

TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT. Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától. TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától. Különleges ajánlatunk, amely a következőket tartalmazza:

Részletesebben

A 23/2011. (III. 8.) Korm. rendelet alapján vezetett nyilvántartás

A 23/2011. (III. 8.) Korm. rendelet alapján vezetett nyilvántartás A 23/2011. (III. 8.) Korm. rendelet alapján vezetett nyilvántartás a zenés, táncos nyilvántart ásba vételi száma a kérelmező neve, székhelye a kérelmező cégjegyzékszáma vagy vállalkozói nyilvántartási

Részletesebben

DECEMBER 10. (csütörtök) 18 óra. DECEMBER 13. (vasárnap) 19 óra

DECEMBER 10. (csütörtök) 18 óra. DECEMBER 13. (vasárnap) 19 óra Móricz Zsigmond - Kocsák Tibor - Miklós Tibor: Légy jó mindhalálig musical premiere DECEMBER 10. (csütörtök) 18 óra Belépõdíj: 1000 Ft Eisemann Mihály- Szilágyi László ÉN ÉS A KISÖCSÉM zenés bohózat 2

Részletesebben

S O M O G Y M E G Y E I M Ú Z E U M O K I G A Z G A T Ó S Á G A H Í R L E V É L

S O M O G Y M E G Y E I M Ú Z E U M O K I G A Z G A T Ó S Á G A H Í R L E V É L Kedves Látogatónk! Hírlevelünkben legújabb kiállításainkat és májusi programjainkat ajánljuk figyelmébe! Programok: Népi Kalendárium 2011. május 14. A Népi Kalendárium májusi témája a gyapjú. Ez alkalommal

Részletesebben

Civilek az egészségért! 2009 november 10., kedd 21:19

Civilek az egészségért! 2009 november 10., kedd 21:19 Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata a MEBESZ és az Egészséges Városok Magyarországi Szövetsége Miskolci Programiroda, az Egészséges Városok Szövetsége Országos Egészséghét kampányához csatlakozva Civilek

Részletesebben

Bakancsban és tűsarkúban Miskolcon Heti programajánló

Bakancsban és tűsarkúban Miskolcon Heti programajánló Bakancsban és tűsarkúban Miskolcon Heti programajánló 2015. december 25. - 2016. január 8. Békés, boldog karácsonyt és programokban, élményekben gazdag új esztendőt kívánunk minden kedves olvasónak Mottó:

Részletesebben

Bogácsi programok 2013

Bogácsi programok 2013 Bogácsi programok 2013 II. Falusi Kamra Mustra és IV. Bogácsi Kocsonyafőző Verseny 2013. február 02. Bükkalja Általános Iskola A II. alkalommal megrendezésre kerülő Falusi Kamra Mustra vendégei több település

Részletesebben

Nagy Előd festő- és éremművész, Nagy Botond fotós. 2012. november 19-én, hétfőn 18 órára. kiállításának megnyitójára

Nagy Előd festő- és éremművész, Nagy Botond fotós. 2012. november 19-én, hétfőn 18 órára. kiállításának megnyitójára A Kozák téri Közösségi Ház és a kiállító tisztelettel meghívja Önt és kedves családját, barátait Nagy Előd festő- és éremművész, valamint fia Nagy Botond fotós kiállításának megnyitójára 2012. november

Részletesebben

Szeged város helyi közlekedésében 2013. karácsonyi, és szilveszteri, valamint a 2014. újévi ünnepek 2013. december

Szeged város helyi közlekedésében 2013. karácsonyi, és szilveszteri, valamint a 2014. újévi ünnepek 2013. december TÁJÉKOZTATÓ Tájékoztatjuk a Tisztelt Utazóközönséget, hogy Szeged város helyi közlekedésében a 2013. karácsonyi, és szilveszteri, valamint a 2014. újévi ünnepek körüli napokban az autóbuszok, trolibuszok

Részletesebben

Időpont: december 8-9. (szombat-vasárnap) Utazás: különbusszal. Szállás: Znojmoban, panzióban, személyes szobákban.

Időpont: december 8-9. (szombat-vasárnap) Utazás: különbusszal. Szállás: Znojmoban, panzióban, személyes szobákban. Időpont: 2018. december 8-9. (szombat-vasárnap) Utazás: különbusszal Szállás: Znojmoban, panzióban, 2-3-4 személyes szobákban. Étkezés: étterem lehetőség Znojmoban és Pozsonyban. Felszerelés: esőkabát,

Részletesebben

BÜKKI FIATALOK TERMÉSZETJÁRÓ EGYESÜLETE NYÁRI NAPKÖZIS TÁBOROK Miskolc ZOO napközis tábor

BÜKKI FIATALOK TERMÉSZETJÁRÓ EGYESÜLETE NYÁRI NAPKÖZIS TÁBOROK Miskolc ZOO napközis tábor BÜKKI FIATALOK TERMÉSZETJÁRÓ EGYESÜLETE NYÁRI NAPKÖZIS TÁBOROK 2017. Egyesületünk ez éven 3 féle tábort indít: - Miskolc ZOO napközis tábor - a hagyományos Zoo tábor, megújult programmal - Bükki TÚRA napközis

Részletesebben

NYILVÁNTARTÁS a bejelentéshez kötött kereskedelmi tevékenységrõl

NYILVÁNTARTÁS a bejelentéshez kötött kereskedelmi tevékenységrõl Bozsok községi... önkormányzat e NYILVÁNTARTÁS a bejelentéshez kötött kereskedelmi rõl A nyilvántartás vezetése a 210/2009. (I.29.) Korm. rendelet 6. (1) bekezdése alapján kötelezõ. A nyilvántartás vezetésére

Részletesebben

I. HAJDÚ DIÁKTURISZTIKAI TALÁLKOZÓ

I. HAJDÚ DIÁKTURISZTIKAI TALÁLKOZÓ I. HAJDÚ DIÁKTURISZTIKAI TALÁLKOZÓ Debrecen - Erdőspuszta 2010. szeptember 18. szombat I. HAJDÚ DIÁKTURISZTIKAI TALÁLKOZÓ 2010. szeptember 18. szombat A Magyar Diáksport Szövetség és a Hajdú-Bihar Megyei

Részletesebben

Adjunk többet, mint amibe kerül! A Magyar Turizmus Kártya (Hungary Card), mint béren kívüli juttatás

Adjunk többet, mint amibe kerül! A Magyar Turizmus Kártya (Hungary Card), mint béren kívüli juttatás Adjunk többet, mint amibe kerül! A Magyar Turizmus Kártya (Hungary Card), mint béren kívüli juttatás Amiről szó lesz: Mit tud a Hungary Card? Hogyan lehet hozzájutni és mennyibe kerül? Miért kedvező a

Részletesebben

ALKALMAK: minden csütörtökön 10.30 órától 11.00 óráig

ALKALMAK: minden csütörtökön 10.30 órától 11.00 óráig PROGRAMAJÁNLÓ 2012. április hónapra a GYERMEKEK HÁZÁBA www.gyhgyor.hu ZENEBÖLCSI ALKALMAK: minden csütörtökön 10.30 órától 11.00 óráig 6 hónapos kortól 3 éves korig várjuk az apróságokat és szüleiket.

Részletesebben

Alföldi. Legendás Túracsomag HAJDÚSZOBOSZLÓ. Ahol magad is legendára találsz

Alföldi. Legendás Túracsomag HAJDÚSZOBOSZLÓ. Ahol magad is legendára találsz Alföldi %egendárium Legendás Túracsomag HAJDÚSZOBOSZLÓ Ahol magad is legendára találsz Hajdúszoboszló, mint Legendás Helyszín bemutatása: Hajdúszoboszló az Alföld északkeleti részén, a Tiszántúlon fekvő

Részletesebben

SAJTÓKÖZLEMÉNY Túl a 150.000 utason, 12. alkalommal is újra zakatol a Mikulásvonat XII. Diósgyőri Mikulásvonat (2014. november 27. december 17.

SAJTÓKÖZLEMÉNY Túl a 150.000 utason, 12. alkalommal is újra zakatol a Mikulásvonat XII. Diósgyőri Mikulásvonat (2014. november 27. december 17. SAJTÓKÖZLEMÉNY Túl a 150.000 utason, 12. alkalommal is újra zakatol a Mikulásvonat XII. Diósgyőri Mikulásvonat (2014. november 27. december 17.) Örömmel tájékoztatjuk arról, hogy a Diósgyőrért Közhasznú

Részletesebben

1/2011. számú körlevél. Gyöngyvirág Természetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Asz.: 18482571-1-07. http://www.gyongyvirag-te.

1/2011. számú körlevél. Gyöngyvirág Természetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Asz.: 18482571-1-07. http://www.gyongyvirag-te. 1/2011. számú körlevél Gyöngyvirág Természetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Asz.: 18482571-1-07 http://www.gyongyvirag-te.hu/ 2011. január 1. szombat Újév. Az év első délutáni sétájára

Részletesebben

Révfülöpi Nyár 2008. JÚNIUS

Révfülöpi Nyár 2008. JÚNIUS Révfülöpi Nyár 2008. JÚNIUS 2008. június 14. szombat 18 óra RAFFAY BÉLA szobrászművész kiállításának megnyitója a Tóparti Galériában (Révfülöp, Halász utca 6.). A kiállítást megnyitja: Kancsal Károly,

Részletesebben

Varázslatos napok Sárváron

Varázslatos napok Sárváron Varázslatos napok Sárváron Varázslatos napok Sárváron. Gyönyörködjön a színes őszi természetben,majd frissüljön fel a sárvári EUROPESPA-MED Minőség Díjas Gyógy és Wellness Fürdőben ahol gyógyvíz,élményelemek,csúszdák

Részletesebben

EGYHÁZAINK HÍREI KATOLIKUS EGYHÁZKÖZSÉGEINK F REFORMÁTUS EGYHÁZKÖZSÉGEINK GYÓNI EVANGÉLIKUS GYÜLEKEZET szeptember HIT VALLÁS

EGYHÁZAINK HÍREI KATOLIKUS EGYHÁZKÖZSÉGEINK F REFORMÁTUS EGYHÁZKÖZSÉGEINK GYÓNI EVANGÉLIKUS GYÜLEKEZET szeptember HIT VALLÁS 2019. szeptember HIT VALLÁS EGYHÁZAINK HÍREI KATOLIKUS EGYHÁZKÖZSÉGEINK F GYÓNI KATOLIKUS EGYHÁZKÖZSÉG A GYÓNI KATOLIKUS PLÉBÁNIA SZEPTEMBER 15-TŐL ÉRVÉ- NYES MISERENDJE: hétfő, kedd, péntek 18.00 óra,

Részletesebben

Totus Tuus Egészen a Tiéd II. János Pál Pápa emlékvonata Magyarországon is látható! Ünnepélyes Megnyitó és Nemzetközi Sajtóesemény

Totus Tuus Egészen a Tiéd II. János Pál Pápa emlékvonata Magyarországon is látható! Ünnepélyes Megnyitó és Nemzetközi Sajtóesemény Totus Tuus Egészen a Tiéd II. János Pál Pápa emlékvonata Magyarországon is látható! Ünnepélyes Megnyitó és Nemzetközi Sajtóesemény A Totus Tuus Egészen a Tiéd II. János Pál Pápa emlékvonata először érkezik

Részletesebben

4/2010. számú körlevél. GyöngyvirágTermészetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Asz.: 18482571-1-07. http://www.gyongyvirag-te.

4/2010. számú körlevél. GyöngyvirágTermészetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Asz.: 18482571-1-07. http://www.gyongyvirag-te. 4/2010. számú körlevél GyöngyvirágTermészetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Asz.: 18482571-1-07 http://www.gyongyvirag-te.hu/ Fontos tudnivalók: Mint minden évben, idén is lesz nyári szünet.

Részletesebben

Youth Waterpolo Festival

Youth Waterpolo Festival 2015 Youth Waterpolo Festival 19 25 July 2015 Kaposvár, Hungary Youth Waterpolo Festival HUNGARY 2 0 1 5 19 25 JULY www.youthwaterpolofestival.org 2015 Üdvözlünk minden sportbarátot az INTERSPORT Youth

Részletesebben

Bögöte Község Önkormányzata NYILVÁNTARTÁS. a működési engedéllyel rendelkező üzletekről

Bögöte Község Önkormányzata NYILVÁNTARTÁS. a működési engedéllyel rendelkező üzletekről Bögöte Község Önkormányzata NYILVÁNTARTÁS a működési engedéllyel rendelkező üzletekről A nyilvántartás vezetése a kereskedelemről szóló 2005. évi CLXIV. tv. 6/G. -a, valamint a kereskedelmi tevékenységek

Részletesebben

2007. JÚNIUS 18-24. MAGYAR NEMZETI PARKOK HETE

2007. JÚNIUS 18-24. MAGYAR NEMZETI PARKOK HETE 1 Bükki Nemzeti Park Igazgatóság 3304 Eger, Sánc út 6. - Levélcím: 3301 Eger, Pf.: 116. Ig. közv.: (36) 422-700 Tel.: (36) 411-581 Fax: (36) 412-791 E-mail: bnptitkarsag@bnp.kvvm.hu 2007. JÚNIUS 18-24.

Részletesebben

8181 Berhida, Kossuth u. 18. 06/88/455-400 email: kulturhaz@berhida.hu

8181 Berhida, Kossuth u. 18. 06/88/455-400 email: kulturhaz@berhida.hu 8181 Berhida, Kossuth u. 18. 06/88/455-400 email: kulturhaz@berhida.hu Tisztelt Képviselő-testület! Idén 21. alkalommal rendezzük meg a Városnapokat szeptember 13. és 15. között, ahol a legkülönfélébb

Részletesebben

Szeged város helyi közlekedésében 2015. karácsonyi, és szilveszteri, valamint a 2016. újévi ünnepek 2015. december

Szeged város helyi közlekedésében 2015. karácsonyi, és szilveszteri, valamint a 2016. újévi ünnepek 2015. december TÁJÉKOZTATÓ Tájékoztatjuk a Tisztelt Utazóközönséget, hogy Szeged város helyi közlekedésében a 2015. karácsonyi, és szilveszteri, valamint a 2016. újévi ünnepek körüli napokban az autóbuszok, trolibuszok

Részletesebben

Youth Volleyball Festival

Youth Volleyball Festival 2016 Youth Volleyball Festival 17 23 July 2016 Kaposvár, Hungary Youth Volleyball Festival HUNGARY KAPOSVÁR 2016 17-23 JULY www.youthvolleyballfestival.org 2016 ÜDVÖZLÜNK minden sportbarátot az INTERSPORT

Részletesebben

Bogácsi programok 2014

Bogácsi programok 2014 Bogácsi programok 2014 III. Falusi Kamra Mustra és IV. Bogácsi Kocsonyafőző Verseny 2014. február 01. Közösségi Ház A III. alkalommal megrendezésre kerülő Falusi Kamra Mustra vendégei több település éléskamrájába

Részletesebben

REGINA Fórum Hírlevél 2011. 6 szám

REGINA Fórum Hírlevél 2011. 6 szám REGINA Fórum Hírlevél 2011. 6 szám Kedves Olvasó! A nyár derekán közelegve az őszhöz már most szervezzük új tevékenységeinket. Már ebben a hírlevélben is meghirdetünk néhány őszi programot, és természetesen

Részletesebben

B A R L A N G J A I N K L Á T O G A T Á S I R E N D J E 2014. január 1. - 2014. március 31. között

B A R L A N G J A I N K L Á T O G A T Á S I R E N D J E 2014. január 1. - 2014. március 31. között B A R L A N G J A I N K L Á T O G A T Á S I R E N D J E 2014. január 1. - 2014. március 31. között Jegyváltás Nyitva tartás Jegykiadás (a feltüntetett árak bruttó árak,27% áfát tartalmaznak) A program

Részletesebben

NYILVÁNTARTÁS a bejelentéshez kötött kereskedelmi tevékenységrõl

NYILVÁNTARTÁS a bejelentéshez kötött kereskedelmi tevékenységrõl Bozsok községi... önkormányzat e NYILVÁNTARTÁS a bejelentéshez kötött kereskedelmi rõl A nyilvántartás vezetése a 210/2009. (I.29.) Korm. rendelet 6. (1) bekezdése alapján kötelezõ. A nyilvántartás vezetésére

Részletesebben

XXII. ORSZÁGOS FŐÉPÍTÉSZI KONFERENCIA TATA, AUGUSZTUS

XXII. ORSZÁGOS FŐÉPÍTÉSZI KONFERENCIA TATA, AUGUSZTUS XXII. ORSZÁGOS FŐÉPÍTÉSZI TATA, 2017. AUGUSZTUS 23 25. TÉMA MOTTÓ RÉSZLETEK A VÁROSBAN OTTHONUNK KŐBŐL, VÍZBŐL, SZERETETBŐL www.foepiteszek.hu; www.fok.tata.hu PROGRAM 1.NAP 2016. augusztus 23. szerda

Részletesebben

ESEMÉNYNAPTÁR SZENTES

ESEMÉNYNAPTÁR SZENTES ESEMÉNYNAPTÁR SZENTES 2013 Szentes ezer arca Szentes Csongrád megyében, a Tisza partján elhelyezkedô fiatalos dél-alföldi település, közel 30000 fôs lakosságával a megye harmadik legnépesebb városa. Szentes

Részletesebben

A 2014/15-ES TANÉV FELADATTERVE 2014. SZEPTEMBER

A 2014/15-ES TANÉV FELADATTERVE 2014. SZEPTEMBER A 2014/15-ES TANÉV FELADATTERVE 2014. SZEPTEMBER 8. osztályok 1. (hétfő) 7.45 ELSŐ TANÍTÁSI NAP 8. (hétfő) 17.00 Szülői értekezlet alsó tagozat 11. (csütörtök) 16.30 Szülői Munkaközösségi értekezlet 15.

Részletesebben

BOLDOGASSZONY PAPUCSA

BOLDOGASSZONY PAPUCSA BOLDOGASSZONY PAPUCSA TERMÉSZETJÁRÓ EGYESÜLET FELSŐTÁRKÁNY 2011. ÉVI TÚRATERVEZET A világban minden mozog - kezd el hát te is! - 2 - TÁJÉKOZTATÁS A Boldogasszony Papucsa Természetjáró Egyesület vezetősége

Részletesebben

BÜKKI FIATALOK TERMÉSZETJÁRÓ EGYESÜLETE NYÁRI TÁBOROK 2018.

BÜKKI FIATALOK TERMÉSZETJÁRÓ EGYESÜLETE NYÁRI TÁBOROK 2018. BÜKKI FIATALOK TERMÉSZETJÁRÓ EGYESÜLETE NYÁRI TÁBOROK 2018. Egyesületünk ez éven 4 féle tábort indít: - Miskolc ZOO napközis tábor - a hagyományos Zoo tábor, új programmal - Bükki TÚRA napközis tábor -

Részletesebben

I. A kereskedõ. I / 1. A kereskedelmi tevékenység

I. A kereskedõ. I / 1. A kereskedelmi tevékenység Halászi-Máriakálnok-Püski Községek Körjegyzõsége - Máriakálnok... önkormányzat e NYILVÁNTARTÁS a mûködési engedéllyel rendelkezõ üzletekrõl A nyilvántartás vezetése a 20/2009. (IX.29.) Korm. rendelet 9.

Részletesebben

Bögöte Község Önkormányzata NYILVÁNTARTÁS. a működési engedéllyel rendelkező üzletekről

Bögöte Község Önkormányzata NYILVÁNTARTÁS. a működési engedéllyel rendelkező üzletekről Bögöte Község Önkormányzata NYILVÁNTARTÁS a működési engedéllyel rendelkező üzletekről A nyilvántartás vezetése a kereskedelemről szóló 2005. évi CLXIV. tv. 6/G. -a, valamint a kereskedelmi tevékenységek

Részletesebben

NYILVÁNTARTÁS a bejelentéshez kötött kereskedelmi tevékenységrõl

NYILVÁNTARTÁS a bejelentéshez kötött kereskedelmi tevékenységrõl Répcelaki Közös Önkormányzati Hivatal - Nick... önkormányzat e NYILVÁNTARTÁS a bejelentéshez kötött kereskedelmi rõl A nyilvántartás vezetése a 210/2009. (IX.29.) Korm. rendelet 6. (1) bekezdése alapján

Részletesebben

NYILVÁNTARTÁS a bejelentéshez kötött kereskedelmi tevékenységrõl

NYILVÁNTARTÁS a bejelentéshez kötött kereskedelmi tevékenységrõl Önkormányzat Nick... önkormányzat e NYILVÁNTARTÁS a bejelentéshez kötött kereskedelmi rõl A nyilvántartás vezetése a 210/2009. (IX.29.) Korm. rendelet 6. (1) bekezdése alapján kötelezõ. A nyilvántartás

Részletesebben

Tanulj Utazva. Nyelvtanfolyamok középiskolás csoportoknak. Broadstairs - Anglia

Tanulj Utazva. Nyelvtanfolyamok középiskolás csoportoknak. Broadstairs - Anglia Tanulj Utazva Nyelvtanfolyamok középiskolás csoportoknak Broadstairs - Anglia 1-4 hetes programok egész évben Intenzív nyelvkurzus délelőttönként Városnéző és szabadidős programok Kirándulások Szállás

Részletesebben

Mozgással az Egészségért!

Mozgással az Egészségért! Mozgással az Egészségért! 2010. Június 12. (szombat) 9 óra Mátrai Gyógyintézet Mátraháza ABBA Feeling Show Ingyenes szűrővizsgálatok Közös Aerobik Színvonalas programok Gyermekvetélkedő Értékes tombolanyeremények

Részletesebben

Campus Hotel Debrecen

Campus Hotel Debrecen Campus Hotel Debrecen Kedvezményes ajánlatunk hallgatók és felsőoktatási intézményekben dolgozók részére: Szállás 2 ágyas szobában 4.500 Ft/fő/éj Az ár tartalma: 1 éjszaka szállás, a parkoló használata,

Részletesebben

Zalaegerszeg-szolgáltatások

Zalaegerszeg-szolgáltatások Zalaegerszeg-szolgáltatások Orvosi szolgáltatások Háziorvos Természetesen a háziorvosi szolgáltatás zalaegerszegi képzési központ hallgatói számára is megoldott. Az?A? épületben minden szerdán Dr. Boros

Részletesebben

NYILVÁNTARTÁS a működési engedéllyel rendelkező üzletekről

NYILVÁNTARTÁS a működési engedéllyel rendelkező üzletekről Tiszanána Közös Önkormányzati Hivatal... önkormányzat megnevezése NYILVÁNTARTÁS a működési engedéllyel rendelkező üzletekről A nyilvántartás vezetése a 210/2009. (I.29.) Korm. rendelet 9. (1) bekezdése

Részletesebben

Szív a Szívért Alapítvány

Szív a Szívért Alapítvány Szív a Szívért Alapítvány 1138. Budapest, Váci út 163. Kedves Sorstársaink, Hozzátartozók és Vendégeink! Székesfehérvár-Agárd, 2017. június 9-10-11-12.-i (péntek du.-hétfő de.) Orvos- Beteg találkozó rövid

Részletesebben

Kedvező ajánlat a béren kívüli juttatások között: HUNGARY CARD. Kedvezmények belföldi üdüléshez egy éven át!

Kedvező ajánlat a béren kívüli juttatások között: HUNGARY CARD. Kedvezmények belföldi üdüléshez egy éven át! Kedvező ajánlat a béren kívüli juttatások között: HUNGARY CARD Kedvezmények belföldi üdüléshez egy éven át! Hungary Card 2011 1 x ingyenes 4 napos autópálya-matrica 2012. január 31-ig korlátlan alkalommal

Részletesebben

A reneszánsz Itália. szeptember (4 nap) Irányár: Ft/fő

A reneszánsz Itália. szeptember (4 nap) Irányár: Ft/fő A reneszánsz Itália szeptember (4 nap) Irányár: 59.900.-Ft/fő A reneszánsz Itália 1. nap: Békéscsaba-Trieszt-Padova Találkozás Békéscsabán, az Evangélikus Nagytemplom mögötti Parkolóban. 05.00 h-kor. Elutazás

Részletesebben

Tisza Corner Hotel, Szeged - 2=3 Akció. Csomagárak:

Tisza Corner Hotel, Szeged - 2=3 Akció. Csomagárak: Tisza Corner Hotel, Szeged - 2=3 Akció szállás 3 éjre fürdőszobás szobában Svédasztalos reggeli Wifi internet parkolás hotel zárt parkolójában a 3. éjszakát grátisz biztosítjuk! Csomagárak: 6.500.-Ft helyett

Részletesebben

Mádi Furmint Ünnep 2013 Szakmai Beszámoló

Mádi Furmint Ünnep 2013 Szakmai Beszámoló Mádi Furmint Ünnep 2013 Szakmai Beszámoló Tartalomjegyzék: Technikai adatok 2 A program eredményessége, szakmai hatásai 3 Részletes Program 4-6 Fotóalbum 7-16 Sajtómegjelenések 17-22 Kreatív anyagok 23-24

Részletesebben

Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki térségekbe beruházó Európa MEGHÍVÓ

Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki térségekbe beruházó Európa MEGHÍVÓ MEGHÍVÓ Vámosgálfalva Önkormányzata tisztelettel meghívja a Vámos Települések Szövetségének tag önkormányzatait és minden kedves érdeklődőt a 2010. június 4 6 án megrendezésre kerülő Vámos Települések

Részletesebben

Állandó programok Zalakaroson és környékén

Állandó programok Zalakaroson és környékén Állandó programok Zalakaroson és környékén A programok május 1-től szeptember 30-ig kerülnek megrendezésre. A programokra a jelentkezés a programot megelőző napig lehetséges. Időpont Nap Hétfő Kedd Szerda

Részletesebben

NYILVÁNTARTÁS a mûködési engedéllyel rendelkezõ üzletekrõl

NYILVÁNTARTÁS a mûködési engedéllyel rendelkezõ üzletekrõl Orfû Önkormányzat... önkormányzat e NYILVÁNTARTÁS a mûködési engedéllyel rendelkezõ üzletekrõl A nyilvántartás vezetése a 210/2009. (IX.29.) Korm. rendelet 9. (1) bekezdése alapján kötelezõ. A nyilvántartás

Részletesebben

JEGY- ÉS BÉRLETINFORMÁCIÓK

JEGY- ÉS BÉRLETINFORMÁCIÓK JEGY- ÉS BÉRLETINFORMÁCIÓK Szurkolóink február 17-től, keddtől féléves bérletet válthatnak a Groupama Arénába, labdarúgó-csapatunk tavaszi idényének mérkőzéseire. A tavaszi féléves bérlettel csapatunk

Részletesebben

2014. A XXV. Kalocsai Paprikafesztivál megszervezése szakmai beszámoló 2014.12.10.

2014. A XXV. Kalocsai Paprikafesztivál megszervezése szakmai beszámoló 2014.12.10. 2014. A XXV. Kalocsai Paprikafesztivál megszervezése szakmai beszámoló 2014.12.10. Szakmai beszámoló I. A rendezvény bemutatása A Kalocsai Paprikafesztivál és a Paprikás Ételek Főzőversenye a térség legnagyobb

Részletesebben

5/2010. számú körlevél. GyöngyvirágTermészetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Asz.: 18482571-1-07. http://www.gyongyvirag-te.

5/2010. számú körlevél. GyöngyvirágTermészetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Asz.: 18482571-1-07. http://www.gyongyvirag-te. 5/2010. számú körlevél GyöngyvirágTermészetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Asz.: 18482571-1-07 http://www.gyongyvirag-te.hu/ Köszönjük a Vértesi Barangolások segítő csapat résztvevőinek

Részletesebben

Nincs kocsonyafesztivál igazi kocsonya nélkül, ezért a széles körű gasztronómiai kínálatban a kocsonya is fontos szerepet kap.

Nincs kocsonyafesztivál igazi kocsonya nélkül, ezért a széles körű gasztronómiai kínálatban a kocsonya is fontos szerepet kap. Miskolci Kocsonya Farsang A Becherovka Miskolci Kocsonya Farsang 2015. február 5-8. között kerül megrendezésre Miskolc belvárosában. A rendezvény valamennyi szabadtéri programja ingyenes. Koncertek, kézműves

Részletesebben

Hosszabbítás 21 900 28 900 10 900 6 900 17 850 23 900 10 900 6 900

Hosszabbítás 21 900 28 900 10 900 6 900 17 850 23 900 10 900 6 900 Makár relax napok 3nap/2éj kétágyas 1 fő 2 fő Pótágy Gyerek 1 fő 2 fő Pótágy Gyerek 45 900 59 400 22 300 14 600 35 700 49 400 22 300 14 600 Hosszabbítás 21 900 28 900 10 900 6 900 17 850 23 900 10 900

Részletesebben

2015. AUGUSZTUS 17. HÉTFŐ AUGUSZTUS 18. KEDD AUGUSZTUS 19. SZERDA

2015. AUGUSZTUS 17. HÉTFŐ AUGUSZTUS 18. KEDD AUGUSZTUS 19. SZERDA Tisztelt karneváli önkéntes, iskolai közösségi szolgálatot vállaló diák! A Savaria Turizmus Nonprofit Kft. fontosnak tartja a karneváli önkéntes tevékenységeket. A karnevált szervezők szándéka, hogy 2015-ben,

Részletesebben

PROGRAMISMERTETŐ Múzeumok Éjszakája 2015 / Soproni Múzeum

PROGRAMISMERTETŐ Múzeumok Éjszakája 2015 / Soproni Múzeum PROGRAMISMERTETŐ Múzeumok Éjszakája 2015 / Soproni Múzeum Soproni Múzeum Múzeumok Éjszakája 2015-ben a Legendák nyomában: Soproni mesék, mítoszok címet viselte. A Kvintesszencia Régizene együttes koncertjével

Részletesebben

2005. DECEMBER HAVI PROGRAM. 1. csütörtök, 19.00 óra Rómeó és Júlia (Jeruzsálemben) Magyar Fesztivál Balett

2005. DECEMBER HAVI PROGRAM. 1. csütörtök, 19.00 óra Rómeó és Júlia (Jeruzsálemben) Magyar Fesztivál Balett 2005. DECEMBER HAVI PROGRAM UNEMZETI TÁNCSZÍNHÁZ - SZÍNHÁZTEREM 1. csütörtök, 19.00 óra Rómeó és Júlia (Jeruzsálemben) Magyar Fesztivál Balett 2. péntek, 19.00 óra Vágyak vándorlása / Origo / Is-mer-M

Részletesebben

XXIII. TISZA TRIATLON TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG

XXIII. TISZA TRIATLON TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG XXIII. TISZA TRIATLON TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG Időpont: 2014. május 24. szombat Helyszín: Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdő (3580 Tiszaújváros, Szederkényi út 12.) Program: 11:00 - Versenyiroda

Részletesebben

NYILVÁNTARTÁS a bejelentéshez kötött kereskedelmi tevékenységrõl

NYILVÁNTARTÁS a bejelentéshez kötött kereskedelmi tevékenységrõl Lókút Község... önkormányzat e NYILVÁNTARTÁS a bejelentéshez kötött kereskedelmi rõl A nyilvántartás vezetése a 210/2009. (IX.29.) Korm. rendelet 6. (1) bekezdése alapján kötelezõ. A nyilvántartás vezetésére

Részletesebben

Hétköznapi álom! 2 éj (1 éjszakai hosszabbítás lehetséges u.a. áron) A csomag kizárólag vasárnapi, hétfői, keddi és szerdai érkezéssel foglalható.

Hétköznapi álom! 2 éj (1 éjszakai hosszabbítás lehetséges u.a. áron) A csomag kizárólag vasárnapi, hétfői, keddi és szerdai érkezéssel foglalható. Napi ár: Kétágyas standard szoba: 10.900 Ft / fő / éj Egyágyas standard szoba: 11.900 Ft / fő / éj Családi szoba (két kétágyas összenyitható standard szoba): 8.950 Ft / fő / éj Kétágyas standard szoba:

Részletesebben

Babits Mihály Gimnázium Diáknap 2018

Babits Mihály Gimnázium Diáknap 2018 Babits Mihály Gimnázium Diáknap 2018 1 A program neve: Kirándulás a János hegyen az Erzsébet kilátóba, majd libegőzés a hegyről. Tervezett létszám: 30-50 fő Diákfelelős: Tisza Ádám, Várai Axel 11.a Találkozás

Részletesebben

A 22. Bükki Hegyi Maraton-Kisgyörgy Ádám Emlékverseny nemzetközi terep- futóverseny kiírása

A 22. Bükki Hegyi Maraton-Kisgyörgy Ádám Emlékverseny nemzetközi terep- futóverseny kiírása A 22. Bükki Hegyi Maraton-Kisgyörgy Ádám Emlékverseny nemzetközi terep- futóverseny kiírása A verseny ideje: 2014. június 07. (szombat) A verseny célja: Versenyzési, erőfelmérési lehetőség biztosítása

Részletesebben

II. Miskolci HELYNEKEM Kacsanap

II. Miskolci HELYNEKEM Kacsanap II. Miskolci HELYNEKEM Kacsanap 2014. szeptember 13. Szombat A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén újra megrendezésre kerül a HELYNEKEM Kacsanap, melynek fő attrakciója a több száz gumikacsa versenye

Részletesebben

A Nyitra Utcai Általános Művelődési Központ többcélú intézmény.

A Nyitra Utcai Általános Művelődési Központ többcélú intézmény. Kedves Lakók, Szülők, Gyerekek! A Nyitra Utcai Általános Művelődési Központ többcélú intézmény. Alaptevékenysége az iskoláskorúak általános iskolai oktatása, napközi otthonos ellátásuk, a gyermekek, fiatalok,

Részletesebben

OKTÓBER 14. KEDD 10:00. CIRÓKA MÓKA babafoglalkozás. Helyszín: Gyermekkönyvtár 16:00 SZOLNOKI KALENDÁRIUM

OKTÓBER 14. KEDD 10:00. CIRÓKA MÓKA babafoglalkozás. Helyszín: Gyermekkönyvtár 16:00 SZOLNOKI KALENDÁRIUM OKTÓBER 14. KEDD 10:00 CIRÓKA MÓKA babafoglalkozás 16:00 SZOLNOKI KALENDÁRIUM Az induló helyismereti klub vendége a VERSEGHY KÖR HÍDVÉGI ILONA: Szemelvények a szolnoki gépipari technikum történetéből című

Részletesebben

NYILVÁNTARTÁS a mûködési engedéllyel rendelkezõ üzletekrõl

NYILVÁNTARTÁS a mûködési engedéllyel rendelkezõ üzletekrõl Répcelaki Közös Önkormányzati Hivatal - Csánig... önkormányzat e NYILVÁNTARTÁS a mûködési engedéllyel rendelkezõ üzletekrõl A nyilvántartás vezetése a 10/009. (IX.9.) Korm. rendelet 9. (1) bekezdése alapján

Részletesebben

GYULAI LÁTNIVALÓK. Gyulai vár

GYULAI LÁTNIVALÓK. Gyulai vár GYULAI LÁTNIVALÓK Az árak és a nyitva tartás a leírásban csak tájékoztató jellegűek, kérlek benneteket, hogy mindig kérjetek friss információt ez ügyben! Gyulai vár A gyulai vár a 15.század első felében

Részletesebben

A II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár programjai szeptember II. Rákóczi Ferenc Könyvtár

A II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár programjai szeptember II. Rákóczi Ferenc Könyvtár 2019. szeptember 9 15. II. Rákóczi Ferenc Könyvtár Miskolc, Görgey Artúr u. 11. Szeptember 11., szerda 14.00 Mit Miskolc adhatott az elővárosainak is Kerekasztal-beszélgetés Miskolc város és a Miskolc

Részletesebben

Youth Handball Festival

Youth Handball Festival 2013 14 20 July 2013 Kaposvár, Hungary HUNGARY 2 0 1 3 14 20 JULY www.youthhandballfestival.org 2013 Üdvözlünk minden sportbarátot az INTERSPORT (YHF) Nemzetközi Gyermek és Ifjúsági Kézilabda Fesztivál

Részletesebben

1/2010. számú körlevél (2010. Január februári túraterv)

1/2010. számú körlevél (2010. Január februári túraterv) 1/2010. számú körlevél (2010. Január februári túraterv) Gyöngyvirág Természetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Asz.: 18482571-1-07 http://www.gyongyvirag-te.hu/ Figyelem: A túrák előtt

Részletesebben

5/2009. számú körlevél

5/2009. számú körlevél 5/2009. számú körlevél Tirol Hintertux(2004) GyöngyvirágTermészetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Asz.: 18482571-1-07 http:/gyongyvirag.atw.hu 2009. szeptember 5-6. ( szombat - ) vasárnap

Részletesebben

Standard Budapesten 2 felnôtt / 1 nap*

Standard Budapesten 2 felnôtt / 1 nap* Mit tudnak a HungaryCard csomagok? Standard Budapesten 2 felnôtt / 1 nap* Belépő a Fővárosi állat- és növénykertbe, 2 főre 25% S 1.250 Ft ebéd a Hotel Benczúr zsolnay éttermében 30% 2.400 Ft Bringóhintózás

Részletesebben

NYILVÁNTARTÁS a mûködési engedéllyel rendelkezõ üzletekrõl

NYILVÁNTARTÁS a mûködési engedéllyel rendelkezõ üzletekrõl Bozsok községi... önkormányzat e NYILVÁNTARTÁS a mûködési engedéllyel rendelkezõ üzletekrõl A nyilvántartás vezetése a 10/009. (IX.9.) Korm. rendelet 9. (1) bekezdése alapján kötelezõ. A nyilvántartás

Részletesebben

PROGRAMOK JANUÁR. December 30 - február 17. Móri csata 170 kiállítás Helyszín: Lamberg-kastély, 12-es terem Információ: 22/

PROGRAMOK JANUÁR. December 30 - február 17. Móri csata 170 kiállítás Helyszín: Lamberg-kastély, 12-es terem Információ: 22/ PROGRAMOK 2019. JANUÁR December 30 - február 17. Móri csata 170 kiállítás Helyszín: Lamberg-kastély, 12-es terem Január 23. 18 óra MAGYAR KULTÚRA NAPJA 2019 Szólt az ember Jordán Tamás és Sebő Ferenc József

Részletesebben

NYILVÁNTARTÁS a mûködési engedéllyel rendelkezõ üzletekrõl

NYILVÁNTARTÁS a mûködési engedéllyel rendelkezõ üzletekrõl Dénesfa Község Önkormányzata... önkormányzat e NYILVÁNTARTÁS a mûködési engedéllyel rendelkezõ üzletekrõl A nyilvántartás vezetése a 210/2009. (IX.29.) Korm. rendelet 9. (1) bekezdése alapján kötelezõ.

Részletesebben

A versenyre és jamre egyaránt várjuk Küföldi és magyar művészek jelentkezését!

A versenyre és jamre egyaránt várjuk Küföldi és magyar művészek jelentkezését! Factory Fesztivál @ Miskolc 2011. Augusztus 4-5-6. Bázis Store presents / Big Up Graffiti Battle 1.0 Az idei év sem maradhat el rendezvény nélkül, ezért a Factory Aréna és a Bázis Store közös koprodukcióval

Részletesebben