Bakancsban és tűsarkúban Miskolcon Heti programajánló

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Bakancsban és tűsarkúban Miskolcon Heti programajánló"

Átírás

1 Bakancsban és tűsarkúban Miskolcon Heti programajánló december január 8. Békés, boldog karácsonyt és programokban, élményekben gazdag új esztendőt kívánunk minden kedves olvasónak Mottó: Nincs rossz idő vagy jó idő, csak a megfelelő programot és ahhoz a megfelelő ruházatot kell kiválasztani. Hírlevelünkkel ehhez igyekszünk segítséget nyújtani. Mármint a programválasztáshoz. :) Időjóslat Péntek Szombat Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek 6/-1 C 6/0 C 8/1 C 5/-1 C 4/-1 C 4/-1 C 2/-3 C 1/-6 C Szombat Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek 0/-7 C 0/-7 C 1/-5 C 3/-2 C 4/-3 C 2/-3 C 6/-1 C Ébredjen csütörtök reggel is Miskolc leghallgatottabb rádiójával, ahol ízelítőt kaphat a következő heti programokról!

2 Kirándulás December 27-én évzáró túrázásra nyílik lehetőség a Hegyre fel! csapatával. Három programot szerveznek. Az A program Majális-park Barátságkert, a B program Ómassa Barátságkert, valamint a C program kisvonatozás Mahócára Barátságkert. További információ: info@hegyrefel.hu, December 25. péntek 21 órától a Corner Stage-ben az AB/CD szórakoztatja a kikapcsolódásra vágyó vendégeket. December 26. szombat A Dotto vonat menetrendje megváltozott. Hétköznaponként nem, hétvégén az első vonat 10:30-kor indul a miskolctapolcai nagyparkolóból, az utolsó járat pedig 21:00-kor indul az Avalon Parkból. A Helynekemben 20 órától a jó hangulatot a Paddy And The Rats biztosítja. 20 órától a Generali Arénában rendezik meg a Rádió M karácsonyi buliját. Az est sztárvendégei: Majka és Curtis, Children of Distance, Julia Carpenter, Bricklake, Raka Jr. Jegyek a helyszínen 2700 Ft-os áron vásárolhatók. 21 órától a Rockwell Klub Vén Teenager partyval várja a szórakozni vágyó vendégeket. A jó hangulatot a Dolly Roll és a Retro Disco garantálja. 19 órától a Rising Star harmadik helyezettje, Péter Srámek lép fel az Avalon Ristoranteba, hogy dalaival és hangjával elkápráztassa a vendégeket. December 27. vasárnap Ezen a napon a Miskolci Állatkertben bemutatásra kerül Assim, a perzsa leopárd, valamint hagyományosan, az Állatok karácsonyán állatbemutatókkal, állatsimogatókkal és ünnepi látványetetésekkel várják a látogatókat. A Csodamalom Bábszínházban Mazsola történetével ismerkedhetnek meg a gyerekek délelőtt tól. 19 órától a Művészetek Házában Balázs Fecó zenél. 20 órától a Helynekemben 30Y koncertre várnak minden érdeklődőt. December 28. hétfő 10 órától a Művészetek Házában a Pódium Színház előadásában a Lizi karácsonya című zenés mesejátékra várják a gyermekeket.

3 A Helynekemben 17 órától kezdődő Beatruletten bemutatásra kerül Béki István: Magatartás, Horváth Benji: Beatcore, valamint Kubiszyn Viktor: Oroszrulett című kötetei. Szintén a Helynekemben 19 órától a Slam Poetry 20. jubileumi versenyének témája: 72 óra, ugyanis ennyi lesz hátra az évből a verseny napján. Az est kétkörös, a második körben nincs téma megkötés. 22 órától a Helynekem színpadán zenél a Nextapes. December 29. kedd 10-től 12 óráig a II. Rákóczi Ferenc Könyvtárba várják a gyermekeket a Szilveszteri készülődés a Mesebirodalomban elnevezésű programra. A Csodamalomban szünidei matiné keretében ismét lesz előadás, kedden és szerdán délelőtt Mazsola és társai elevenednek meg a bábszínházban. A Művészetek Házában 19 órától Hajós András és a Modern Art Orchestra szórakoztatja az érdeklődőket. Vendég: Takács Noémi. 21 órától a Helynekemben a Bohemian Betyars koncertezik. December 30. szerda A Művészetek Házában 19 órától hallgatható meg A Föld hangjai elnevezéssel Horgas Eszter és Falusi Mariann koncertje. 19 órától St. Martin szórakoztatja óévbúcsúztató koncertjével az Ifjúsági Ház vendégeit. Jegyek 3600 Ft-os áron vásárolhatók az Ifjúsági Házban és a Miskolci Kulturális Központ Jegyirodájában. December 31. csütörtök Az év utolsó napján a Szent István téren rendezik meg a város szilveszteri buliját órától Mohikán, órától Individeo party, 20 órától Intim Torna Illegal, órától Elektróger party dj Bordee-val, órától OCHO MACHO Himnusz, Szilveszteri utcabál video disco dj Bordee-val. Jó szórakozást! Finom ételekkel, fergeteges bulival, tombolával és éjféli tűzijátékkal várnak minden kedves vendéget az Avalon Ristoranteba 18 órától. Az estét Takács Nikolas slágereivel és előadásával koronázzák. A Kemencés kisvendéglőben zenél az Adria Zenekar, valamint a Csoki és a hegedűs mulatós zenekar. Tűzijáték, tombola és a Latin Dance Stúdió előadásában táncbemutató is várja a vendégeket. Az Aranykoronában 2 terem 2 zenei stílus 2 szilveszter 1 belépővel. Video Retro 80 90, Salsa-Latin, terem, Salsa, Bachata, Rocky tánctanítás, animációk, fellépések folyamatos programok az éjszaka folyamán. Jegyek csak elővételben vásárolhatok.

4 Január 1. péntek Rövidített nyitva tartással, de a mai napon is várja a látogatóit például az Állatkert és a Barlangfürdő. Január 2. szombat A Művészetek Házában 19 órától koncertezik a Generál. 21 órától a Lepillantóküllő lép fel a Corner Stage színpadán. Január 3. vasárnap 11 órától a Játékszínben a Diótörő mesebalettet, 15 órakor a Kamarában a Lúdas Matyi mesejátékot tekinthetik meg. Esti programként 19 órától a Nagyszínházban az Egy csók és más semmi zenés komédiára, míg a Kamarában A nagy Gatsby pop art táncjátékra válthatnak jegyet. Január 4. hétfő Aki még nem nézte meg eddig a Star Wars 7. epizódját, ezen a napon megteheti. A Művészetek Háza Uránia termében három alkalommal 15.15, és órakor is vetítik a nagysikerű mozifilmet. Aki más jellegű műfajt szeret, annak 16 órától a Béke teremben vetített Amnézia c. filmet ajánljuk Nicole Kidman és Colin Firth főszereplésével. Január 5. kedd A napokban nyílt kiállítást ajánljuk figyelmükbe a Galériában. A tárlat címe: Remekművek Aba-Nováktól Zifferig, Kövesi István titkos gyűjteménye. A kiállítás a magyar festészet 1870 és 1970 közötti korszak egyedülálló alkotásait mutatja be, többek között Rippl-Rónai, Vaszary és Munkácsy képeit is megcsodálhatjuk. 15 órától a színház kamaratermében a Lúdas Matyi mesejátékot tekinthetik meg. Január 6. szerda A gyerekek számára ajánlott program 11 órától a Játékszínben a Diótörő mesebalett megtekintése, míg a nagyobbak 17 órától a Nagyszínházban A Nagy Romulus történelmietlen történelmi komédiát vagy 19 órától a Kamarában a Pillantás a hídról c. színművet tekinthetik meg. Január 7. csütörtök 16 órától Az olaszliszkai című felolvasóestet hallgathatják meg a Játékszínben. A görög tragédiák formáját idéző darab egyik történetszála a 2006-os olaszliszkai lincselést, a másik a kelet-európai vidéki zsidóság eltűnésének mozzanatait dolgozza fel hogy aztán tágabban is foglalkozzon a mai magyar társadalom állapotával. Január 8. péntek 19 órától a Miskolci Nemzeti Színházban a Miskolci Szimfonikus Zenekar újévi hangversenyét hallgathatják meg a zenét kedvelő érdeklődők.

5 A Kamarában 19 órától a Pillantás a hídról című színmű kerül színpadra. A Corner Stageben a Sztrapacska Blues Band zenél 21 órától. Ízek és illatok koncertje heti gasztronómiai ajánlatunk Szilveszteri vacsorával várja a vendégeket a zip s brewhouse 18 órától. Welcome drink, korlátlan sörfogyasztás, éjfélkor koccintás egy pohár pezsgővel. A welcome drink mellé minden vendég tombolát kap. Éjfél után svédasztal. Az ajánlat ára: Ft/fő. Asztalfoglalás szükséges: Szilveszteri gálavacsorával várja vendégeit a Tókert étterem. All inclusive italfogyasztás, éjféli svédasztal, többek között kemencében sült egész malaccal. Élő zenekar, táncos buli hajnalig. Hastánc műsor és tombola, tűzijáték. Jegyek Ft/ fő áron vásárolhatók. Asztalfoglalás szükséges. A szomszéd kertje csillagtúra ajánlatunk December 30-án Kazincbarcikán 21 órától a Diamond Rock Club-ban az előszilveszteri bulin a Hooligans szórakoztatja a vendégeket. December 30-án 16 órától az aggteleki Baradla-barlangban Operettgálával búcsúztatják az óévet. Az előadáson Kálmán Imre, Lehár Ferenc és más népszerű szerzők operettjeinek legismertebb slágerei hangzanak el. Meghallgathatják többek között a Csárdáskirálynő, a Marica grófnő, a Mágnás Miska és a Víg özvegy című operettek közkedvelt részleteit is. December 31-én Harsányban 20 órától községi szilveszteri mulatságra várnak minden érdeklődőt. Kosárba való a Miskolc Bolt és Café heti ajánlata Ezen a héten a Miskolc Boltban a zsinórozott üvegek, míg a Kávézóban a Dimenzió borok vásárolhatók meg kedvezményes áron. Már kaphatók a 2016-os fali- és asztali naptárak, melyek különleges színes fotókon mutatják be Miskolcot. Miskolc Pass kártyával a naptárakat is kedvezménnyel lehet megvásárolni. Már most írja be a naptárába! - Programok a következő hetekben Miskolcon és környékén január 16. Müller Péter: Az élet művészete Művészetek Háza január 28. Pál Feri: Fordulat a változás kulcsa - ITC január Becherovka Kocsonya Farsang

6 Városnéző programok az év bármely szakában y időtartam idegen nyelven magyar nyelven 1 óra Ft Ft 4-6 óra Ft Ft 7-10 óra Ft Ft Tourinform Miskolc elérhetőségei: 3530 Miskolc, Széchenyi u. 16. Tel.: Aktuális nyitva tartás: H-P: 8:30-16:00; Szo: 9:00-14:00 Minden hónap első vasárnapján: 10:00-14:00 miskolc@tourinform.hu Honlapunk: Facebook: Miskolctapolcán a Barlangfürdőben lévő infopontunk szerdától vasárnapig tart nyitva h között. A heti hírlevél szerkesztői: Bodnár Krisztina, Ekert Anna, Kupcsik Sarolta, Széles Andrea, Szemán Andrea, Tőkei Viktor, Varga Dóra Felelős szerkesztő: Nagy Júlia ügyvezető A programajánlót a szervezőktől származó információk alapján állítottuk össze. Az esetleges változásokért nem tudunk felelősséget vállalni. Lapzárta: december % kedvezmény Dimenzió borok (érvényes: ) 10% kedvezmény Zsinórozott üvegek (érvényes: )

7 Szerezzen felejthetetlen élményeket a Miskolc Pass turisztikai kártyával! Kényelmesen, külön jegy megvásárlása nélkül, ingyenesen élvezheti 15 attrakció szolgáltatását, igénybe veheti a helyi közösségi közlekedést, valamint számos egyéb kedvezményt. Takarítson meg pénzt és időt a 24 órás, vagy akár a több napos kártyáink megvásárlásával! A Miskolcon eltöltött ideje olcsóbb, kényelmesebb lesz a Miskolc Pass kártyával, mintha belépőket és közlekedési jegyeket vásárolna! A 365 napos kártya kínálata megegyezik a Miskolc Pass turisztikai kártyáéval, ugyanúgy tartalmazza a 15 attrakció szolgáltatásának egyszeri alkalommal ingyenesen történő igénybe vételét, valamint számos egyéb kedvezményt is, azonban a 365 napos miskolci lakosoknak szóló kártya nem tartalmaz kedvezményeket a helyi közösségi közlekedés szolgáltatásaira. A 365 napos kártyák kizárólag állandó vagy ideiglenes miskolci lakcímkártyával rendelkezők vehetik igénybe. További információt kaphatnak a weboldalon.

8 istentiszteletek, misék Templom Avasi református Belvárosi református (Kakas) Deszka (ref.) Búza téri görög katolikus székesegyház Minorita (róm. kat.) Mindszenti (róm. kat.) Szent Anna (róm. kat.) Diósgyőri római katolikus Belvárosi evangélikus dec. 24. csütörtök 16:00 17:00 Szentesti ünnepi istentisztelet gyermekműsorral: 15:00 07:30, 13:30, 15:00, 21:00, 22:30, 24:00 és 00:15 szentmise: 6.00, 18:00, 00:00 00:00 7:00, 00:00 Pásztorjáték:16:00 17:00, 22:00 00:00 Szentesti 16:00 dec. 25. péntek karácsony 10:30 Úrvacsorás 10:00 17:00 Úrvacsorás 8:30, 10:00 16:00 06:30, 08.30, 10:00 18:00 és 19:00 szentmise: 7:00, 8:00, 9:30, 11:15 18:00 7:00, 8:30, 10:00, 11:30, 18:30 7:00, 8:30, 10:00, 11:30, 18:00 Gyerekek pásztorjátéka: , 08:30, 10:00, 11:30, Karácsonyi ünnepi 11:00 dec. 26.szombat karácsony Gyülekezeti 10:30 10:00, 17:00 Ünnepzáró 10:00 6:30; 7:30, 8:30, 10:00, 18:00 és 19:00 szentmise: 7:00, 8:00, 9:30, 11:15 18:00 7:00, 8:30, 10:00, 11:30, 18:30 7:00, 8:30, 10:00, 11:30, 18:00 Gyerekek pásztorjátéka: , 10:00, 17:30. Karácsonyi 2. napi ünnepi 11:00 dec. 31. csütörtök Gyülekezeti :00 Óévi hálaadó 18: , 17.00, , Hálaadás :00, 18: Óév esti 17:00 jan. 1. péntek Újév Gyülekezeti Újévi Újévi 10:00 Újévi 10:00 6:30; 7:30, 8:30, 10:00, 18:00 és 19:00 8:00, 9:30, 11:15 18:00 7:00, 8:30, 10:00, 11:30, 18:30 8:30, 10:00, 11:30, 18: , 08:30, 10:00, 11:30, Újévi 11:00 Szentháromság ortodox Lenyugvási 18:00 Szent Liturgia: 10:30 Szent Liturgia: 10:30 Szent Liturgia: 10:30

9 Látnivalók nyitva tartása Látnivaló / Sights XII.24. XII.25. XII.26. XII XII.31. I.1. Avalon Park, Hell Kart és Sörkert, Maya Játszópark Miskolctapolca, Iglói út Barlangfürdő Cave Bath Miskolctapolca Pazár sétány Diósgyőri vár Castle of Diósgyőr Vár u Lillafüredi Sport- és Kalandpark / Sport and Adventure Park of Lillafüred Erzsébet sétány Herman Ottó Múzeum Kiállítási épülete Otto Herman Museum, exhibition building Papszer u XII.21-26: XII : XII.30: XII.28: XII.29-30: Herman Ottó Múzeum Képtára és Pannon-tenger Múzeum / Gallery of the Otto Herman Museum and the Pannon Sea Museum Görgey u Lézerpont Látványtár Lézerpont Image Museum Győri kapu Miskolci Galéria Miskolc Gallery Rákóczi u Színészmúzeum Museum of Theatral Arts Déryné u Magyar Orthodox Egyházi Gyűjtemény / Hungarian Orthodox Museum Deák tér XII.28: XII.29-30: XII.28: XII.29-30: XII. 28: XII :

10 Kohászati Múzeum Museum of Metallurgy Miskolc-Felsőhámor Palota u Szent István-cseppkőbarlang Szent István Cave Lillafüred, egri út mellett Anna-barlang Anna Cave Lillafüred, a vízesésnél Lillafüredi kisvasút Forest Train Dorottya u , Állatkert és Kultúrpark Miskolc ZOO Csanyik-völgy Kemény Dénes Sportuszoda Sport Swimming-pool Miskolctapolcai u Miskolctapolcai Strandfürdő Aradi sétány Selyemréti Strandfürdő Bajcsy-Zsilinszky u Bobpálya Bobsled Track Miskolctapolca csónakázó-tó mellett Miskolc Bolt és Cafe Széchenyi u Tourinform Miskolc Széchenyi u Tourinform Infopont Miskolctapolca, Barlangfürdő téli menetrend téli menetrend téli menetrend (utolsó túra 14 h/last tour at 14.00) 12 órakor garantált túra (at guaranteed tour) téli menetrend (utolsó túra 14 h/last tour at 14.00) 12 órakor garantált túra (at guaranteed tour) téli menetrend téli menetrend A Herman Ottó Múzeum ünnepi nyitva tartása december 27-én a vasárnap is nyitva tartó kiállítóhelyek látogathatóak.

A következő héten egyre melegebb napokra számíthatunk több-kevesebb napsütéssel. Péntek Szombat Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek

A következő héten egyre melegebb napokra számíthatunk több-kevesebb napsütéssel. Péntek Szombat Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek 2016. március 25. április 1. Bakancsban és tűsarkúban Miskolcon Heti programajánló Mottó: Nincs rossz idő vagy jó idő, csak a megfelelő programot és ahhoz a megfelelő ruházatot kell kiválasztani. Hírlevelünkkel

Részletesebben

Szõlõvásár! Megnyílt az új 100 Ft-os bolt!!! Az Egri Borvidékrõl, Egerszólát dûlõin termelt, kiváló minõségû vörös szõlõk eladók.

Szõlõvásár! Megnyílt az új 100 Ft-os bolt!!! Az Egri Borvidékrõl, Egerszólát dûlõin termelt, kiváló minõségû vörös szõlõk eladók. Megnyílt az új 100 Ft-os bolt!!! Rákóczi u. 6. sz (a halasi zöldséges mellett) Széles árukészlettel Kedvezõ árakkal várjuk kedves vevõinket. Nyitva: H-P: 8.00-17.00 Sz: 8.00-13.00 Derecske Város Önkormányzata

Részletesebben

MISKOLCI TELEPÜLÉSI ÉRTÉKTÁR GYŰJTEMÉNY

MISKOLCI TELEPÜLÉSI ÉRTÉKTÁR GYŰJTEMÉNY MISKOLCI TELEPÜLÉSI ÉRTÉKTÁR GYŰJTEMÉNY Agrár- és élelmiszergazdaság Garadnai pisztrángtenyésztés 3517 Miskolc-Lillafüred, Garadnavölgy 25/2014. (V. 05.) A Garadnai pisztrángtenyésztés kiemelkedő jelentőséggel

Részletesebben

Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft. 2012. második félév

Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft. 2012. második félév Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft. 2012. második félév Elérhetőségeink Vigadó Kulturális és Civil Központ 2200 Monor, Kossuth Lajos u. 65-67. Művelődési Ház 2200 Monor, Bocskai u. 1. Tel.:

Részletesebben

Forrás: www.indafotoblog.hu. Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény programnaptár 2015. október

Forrás: www.indafotoblog.hu. Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény programnaptár 2015. október Forrás: www.indafotoblog.hu Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény programnaptár 2015. október Miskolci Egyesített Szociális, Szociális Egészségügyi és Gyermekjóléti ti

Részletesebben

/ 2012.09.17. - 2012.09.23. /

/ 2012.09.17. - 2012.09.23. / Kulturális Programok - Rendezvények Miskolc / 2012.09.17. - 2012.09.23. / 2012. szeptember 14. - 2012. szeptember 23. 9. JAMESON CINEFEST - Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál Helyszín: Művészetek Háza,

Részletesebben

Miskolc Pass Turisztikai Kártya

Miskolc Pass Turisztikai Kártya Miskolc Pass Turisztikai Kártya Szerezzen felejthetetlen élményeket a Miskolc Pass turisztikai kártyával! Kényelmesen, külön jegy megvásárlása nélkül, ingyenesen élvezheti 15 attrakció szolgáltatását,

Részletesebben

rendezvenynaptar2010_0418 2010.04.19. 13:10 Page 1

rendezvenynaptar2010_0418 2010.04.19. 13:10 Page 1 rendezvenynaptar2010_0418 2010.019. 13:10 Page 1 rendezvenynaptar2010_0418 2010.019. 13:10 Page 2 Január 7. 7. 1 18., 18:00 18. 19., 17:00 2, 17:00 22. 22. 22., 16:30 Ráckeresztúr 23. 23., 17:00 29., 10:00

Részletesebben

T estüle ti Hírek. Mindenkit szeretettel várunk az idei Falunapra! Részletek a 2. oldalon. Studer Imre polgármester. www.bikal.hu. 2014.

T estüle ti Hírek. Mindenkit szeretettel várunk az idei Falunapra! Részletek a 2. oldalon. Studer Imre polgármester. www.bikal.hu. 2014. Bikali Újság 2014. június Reviczky Gyula Nyári dal...vadvirágokat szedek S kötözöm füzérbe. Vagy a fűben heverek, S felnézek az égre. S haja hopp! A madárral dalolok... Szép világ, te, jó napot! www.bikal.hu

Részletesebben

Nagypalli Hírhozó. 2016. január. Nagypall Község Önkormányzatának lapja. Mentovocs Éva: Boldog, derűs új évet!

Nagypalli Hírhozó. 2016. január. Nagypall Község Önkormányzatának lapja. Mentovocs Éva: Boldog, derűs új évet! Nagypalli Hírhozó Nagypall Község Önkormányzatának lapja Mentovocs Éva: Boldog, derűs új évet! Megfáradt már az Esztendő, lassúbb lett a lépte, úgy gondolta, ideje lesz megpihenni végre. Búcsúzóul összehívta

Részletesebben

Adventi. 2011. november 26 2012. január 7.

Adventi. 2011. november 26 2012. január 7. Adventi programfüzet 2011. november 26 2012. január 7. Jégpálya, karácsonyi vásár, betlehem élő állatokkal, Mikulás a főtéren, Papp Rita, LOLA, Auth Csilla, hangversenyek, kiállítások, rockkarácsony, táncház,

Részletesebben

2012. június 8., péntek. 2012. június 9., szombat. 2012. június 10., vasárnap. A Miskolci Operafesztivál programjai:

2012. június 8., péntek. 2012. június 9., szombat. 2012. június 10., vasárnap. A Miskolci Operafesztivál programjai: A Miskolci Operafesztivál programjai: 2012. június 8., péntek 18.00: Nyitóparádé, Fesztiválzóna Széchenyi utca, 19.00: Puccini élete és munkássága, Miskolci 19.00: Miskolc Dixieland Band koncert, Szent

Részletesebben

SZÍNHÁZ RENDEZVÉNY KONCERT KÖNYV

SZÍNHÁZ RENDEZVÉNY KONCERT KÖNYV 2016. június-július Az önkormányzat havi programajánlója SZÍNHÁZ RENDEZVÉNY KONCERT KÖNYV Balatoni Regionális Történeti Kutatóintézet Könyvtár és Kálmán Imre Emlékház Kálmán Imre Kulturális Központ Siófok,

Részletesebben

2011. ÉVI RENDEZVÉNYEK BALATONBOGLÁRON ÁPRILIS - OKTÓBER (A szervezők a műsorváltozatás jogát fenntartják!) www.balatonboglar.hu

2011. ÉVI RENDEZVÉNYEK BALATONBOGLÁRON ÁPRILIS - OKTÓBER (A szervezők a műsorváltozatás jogát fenntartják!) www.balatonboglar.hu MÁRCIUS 18-án (pénteken) 18 órától 19-én (szombaton) 2011. ÉVI RENDEZVÉNYEK BALATONBOGLÁRON ÁPRILIS - OKTÓBER (A szervezők a műsorváltozatás jogát fenntartják!) www.balatonboglar.hu az evangélikus templom

Részletesebben

K i v o n a t. Biatorbágy Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. december 5-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből

K i v o n a t. Biatorbágy Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. december 5-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből K i v o n a t Biatorbágy Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. december 5-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből Biatorbágy Város Önkormányzata Képviselő-testületének 177/2013. (XII.05.) önkormányzati

Részletesebben

Nyitva tartás: hétfő kivételével naponta 10 00-12 00 és 14 00-17 00 ; Gyöngyös 3200, Szent Bertalan út 3.

Nyitva tartás: hétfő kivételével naponta 10 00-12 00 és 14 00-17 00 ; Gyöngyös 3200, Szent Bertalan út 3. Nagyrédei Kecskefarm, Nagyréde Kézműves kecskesajtok kóstolása egy csodálatos családi birtokon. A program egyéni bejelentkezés alapján történik és a házigazda személyesen a vendégekkel járja be a birtokot.

Részletesebben

HÍRLEVÉL 2015. szeptember 24. Egymással-egymásért

HÍRLEVÉL 2015. szeptember 24. Egymással-egymásért Miskolci Görög Katolikus Általános Iskola 3527 Miskolc, Soltész Nagy Kálmán u. 27. Telefon/fax: 46/508-301 Mobil: 06-30- 678-21- 49 E- mail: misgorog@gmail.com Internetes honlap: www.gorkataltisk.uw.hu

Részletesebben

Kedves Csepeliek! Kellemes nyarat, jó időtöltést kívánok! Borbély Lénárd Csepel polgármestere

Kedves Csepeliek! Kellemes nyarat, jó időtöltést kívánok! Borbély Lénárd Csepel polgármestere Kedves Csepeliek! Az elmúlt években Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata nyaranta is színes, változatos programokat kínál a kerületünkben élők számára. Ez idén sem lesz másképpen. Célunk, hogy olyan

Részletesebben

VII. ABAÚJI. Mesés kirándulás Szanticskától Kékedig. 2007. augusztus 10-20. II. RÉSZPROGRAMJA

VII. ABAÚJI. Mesés kirándulás Szanticskától Kékedig. 2007. augusztus 10-20. II. RÉSZPROGRAMJA VII. ABAÚJI ÖSSZMÛVÉSZETI FESZTIVÁL 2007. augusztus 10-20. II. RÉSZPROGRAMJA * A vonatkozó feltételek teljesítése esetén az Allianz Bank és az Allianz Hungária Biztosító közös Betétmix termékének 2 hónapos

Részletesebben

SÁROSPATAKI ESEMÉNYNAPTÁR 2016.

SÁROSPATAKI ESEMÉNYNAPTÁR 2016. SÁROSPATAKI ESEMÉNYNAPTÁR 2016. Tourinform Iroda - 3950 Sárospatak, Szent Erzsébet út 3. Telefon: 47-513-150 E-mail: sarospatak@tourinform.hu tava s z A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják.

Részletesebben

2009.06.20. - 2009.07.05. Hol: Tokaj, Serház u. 1. Leírás: A Zenpléni Fesztivál előfesztiváljának keretén belül, a TourinformTokaj kiállítótermében

2009.06.20. - 2009.07.05. Hol: Tokaj, Serház u. 1. Leírás: A Zenpléni Fesztivál előfesztiváljának keretén belül, a TourinformTokaj kiállítótermében 2009.07.04. Gőbölyös Luca fotóművész kiállítása 2009.06.20. - 2009.07.05., Serház u. 1. A Zenpléni Fesztivál előfesztiváljának keretén belül, a TourinformTokaj kiállítótermében ezen a héten hétfőtől-péntegig

Részletesebben

17 napon át: 14 kiváló badacsonyi pincészet Badacsonyi Pálinkaház Káptalantóti Kemencésház Szegi sajtok Hamubasült pogácsa Kürtőskalács

17 napon át: 14 kiváló badacsonyi pincészet Badacsonyi Pálinkaház Káptalantóti Kemencésház Szegi sajtok Hamubasült pogácsa Kürtőskalács 17 napon át: 14 kiváló badacsonyi pincészet Badacsonyi Pálinkaház Káptalantóti Kemencésház Szegi sajtok Hamubasült pogácsa Kürtőskalács BOR7 menüajánlatok 7 étteremben Pecsételős nyereményjáték Koncertek

Részletesebben

DEBRECZENI PRODUKCIÓS KFT. EXKLÚZÍV MŰSORAJÁNLATA

DEBRECZENI PRODUKCIÓS KFT. EXKLÚZÍV MŰSORAJÁNLATA DEBRECZENI PRODUKCIÓS KFT. EXKLÚZÍV MŰSORAJÁNLATA 2015 EXKLUZÍV ÉS EGYEDI AJÁNLAT MEGHITT HANGULAT MAGAS SZÍNVONAL KIVÁLÓ HANGZÁS ELEGANCIA TEHETSÉG LÁTVÁNY SHOW HOVA AJÁNLJUK? NÍVÓS ÜNNEPI ESEMÉNYEKRE

Részletesebben

Áldott, meghitt, friss kalács-illatú, gyertyafényes karácsonyi ünnepeket és egészségben, örömökben, sikerekben gazdag 2013-as évet kívánunk!

Áldott, meghitt, friss kalács-illatú, gyertyafényes karácsonyi ünnepeket és egészségben, örömökben, sikerekben gazdag 2013-as évet kívánunk! Bikali Újság www.bikal.hu 2012. december Dömötör Tibor: Karácsony Karácsonykor: Angyalok szállnak, Híradást hoznak, Béke jegyében, Élet fényében, Szentség lelkében, Hívők hitében, Krisztus képében Földön

Részletesebben

pass elfogadóhelyek, értékesítési pontok 120 h 48 h 72 h 24 h pass pass pass pass pass pass nap nap www.miskolcpass.com KEDVEZMÉNYKÁRTYA VIRÁGÓRA

pass elfogadóhelyek, értékesítési pontok 120 h 48 h 72 h 24 h pass pass pass pass pass pass nap nap www.miskolcpass.com KEDVEZMÉNYKÁRTYA VIRÁGÓRA DIÓSGYŐRI BARLANGFÜR BELVÁ LILLAFÜREDI FÜGGŐK 24 h 48 h 72 h 120 h elfogadóhelyek, értékesítési pontok SZINVATERASZ 365 nap VIRÁGÓRA 365 nap KEDVEZMÉNYKÁRTYA www.miskolc.com Miért éri meg a turisztikai

Részletesebben

PUSZTAFÖLDVÁRI HÍRMONDÓ

PUSZTAFÖLDVÁRI HÍRMONDÓ PUSZTAFÖLDVÁRI HÍRMONDÓ 2010. ÁPRILIS Tisztelt Pusztaföldváriak! Az április előreláthatólag igen sok eseményt tartogat számunkra. A legjelentősebbek az országgyűlési képviselőválasztások. Szeretném itt

Részletesebben

A HERMAN OTTÓ MÚZEUM ÉS A MISKOLCI GALÉRIA ÜNNEPI PROGRAMJAI

A HERMAN OTTÓ MÚZEUM ÉS A MISKOLCI GALÉRIA ÜNNEPI PROGRAMJAI A HERMAN OTTÓ MÚZEUM ÉS A MISKOLCI GALÉRIA ÜNNEPI PROGRAMJAI KÖVESI-JÁTÉK Gratulálunk februári nyertesünknek! A Kövesi-játék februári nyertese: a 166 sorszámú jegyet váltó látogató. Nyereménye: 2 főre

Részletesebben

Forrás: www.google.hu. Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény programnaptára 2014. február

Forrás: www.google.hu. Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény programnaptára 2014. február Forrás: www.google.hu Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény programnaptára 2014. február Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény programnaptára

Részletesebben

MAGYAR NEMZETI GALÉRIA B a r á t i K ö r e - baratikor@mng.hu. Programajánlataink

MAGYAR NEMZETI GALÉRIA B a r á t i K ö r e - baratikor@mng.hu. Programajánlataink MAGYAR NEMZETI GALÉRIA B a r á t i K ö r e - baratikor@mng.hu 35. évad 117. H í r l e v é l 2014. január hó K e d v e s B a r á t a i n k! Békés, boldog és sikeres esztendőt kívánunk 2014-ben! Programajánlataink

Részletesebben

LEVÉL A VERESEGYHÁZI KATOLIKUS EGYHÁZKÖZSÉG ÉLETÉRŐL. Családszinódus után

LEVÉL A VERESEGYHÁZI KATOLIKUS EGYHÁZKÖZSÉG ÉLETÉRŐL. Családszinódus után LEVÉL A VERESEGYHÁZI KATOLIKUS EGYHÁZKÖZSÉG ÉLETÉRŐL XV. évfolyam 8. szám 2015. november Családszinódus után 2015. október 4-25. között tartották Rómában a XIV. Püspöki Szinódust, melynek témája a család

Részletesebben

Meghívó fogadásra. Tisztelettel meghívjuk az ünnepséget követő állófogadásra, a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ 1.

Meghívó fogadásra. Tisztelettel meghívjuk az ünnepséget követő állófogadásra, a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ 1. Meghívó fogadásra Tisztelettel meghívjuk az ünnepséget követő állófogadásra, a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ 1. számú termébe M e g h í v ó A Szent László Napok 2014 ünnepségsorozat zárásaként

Részletesebben

INFORMÁCIÓS HAVILAP I. ÉVFOLYAM 3. SZÁM 2016. MÁJUS

INFORMÁCIÓS HAVILAP I. ÉVFOLYAM 3. SZÁM 2016. MÁJUS Szolgáltatók Ingatlan Mesterek Egészség INFORMÁCIÓS HAVILAP I. ÉVFOLYAM 3. SZÁM 2016. MÁJUS Kultúra Gépjármű Orbán Viktor miniszterelnök úr a Modern Városok Program keretei között Békéscsabára látogatott.

Részletesebben

Zene, dal, Zalakaros CD-T ADOTT KI A ZALAKAROSI KULTURÁLIS EGYESÜLET. Zalakaros város lapja

Zene, dal, Zalakaros CD-T ADOTT KI A ZALAKAROSI KULTURÁLIS EGYESÜLET. Zalakaros város lapja Zalakaros város lapja XXI. évfolyam 3. szám Mérföldkövet jelent városunk kulturális életében az a cd, melyet a Zalakarosi Kulturális Egyesület adott ki. A Zene, dal, Zalakaros címet viselõ album városunk

Részletesebben

MEGHÍVÓ. Tájékoztatás. Beharangozó

MEGHÍVÓ. Tájékoztatás. Beharangozó 2009. május 3. évf. 4. szám K ö r n y e K ö z s é g I n f o r m á c i ó s l a p j a Tájékoztatás A meghirdetett háziorvosi feladat-ellátás helyettesítésére két pályázat érkezett be az önkormányzathoz.

Részletesebben

Programok, rendezvények Sárváron & környékén 2014.11.24. 2014.12.07. SÁRVÁR

Programok, rendezvények Sárváron & környékén 2014.11.24. 2014.12.07. SÁRVÁR Programok, rendezvények Sárváron & környékén 2014.11.24. 2014.12.07. SÁRVÁR Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő: Nyugdíjas kedd - Szeptembertől újra! 2014. szeptember 2-től folytatódik a "Nyugdíjas kedd" akció.

Részletesebben

Dél-Komárom/Koppánymonostor, Mag - ház, Csendes u. 8.

Dél-Komárom/Koppánymonostor, Mag - ház, Csendes u. 8. Május 1 - május 6. A SZÜLETÉS HETE Dél-Komárom/Koppánymonostor, Mag - ház, Csendes u. 8. Születés hetének fővédnöke Piskovszky Mária védőnő 2016.05.01. Vasárnap 10:00 Bölcsőkertbe új csemeték érkeztek

Részletesebben

Kulturális Programok Rendezvények Miskolc 2013. január. 14. január 20.

Kulturális Programok Rendezvények Miskolc 2013. január. 14. január 20. Kulturális Programok Rendezvények Miskolc 2013. január. 14. január 20. 2013. január 14. hétfő 19 óra Szezonbérlet: Giuseppe Verdi: e-moll vonósnégyes Richard Wagner: Trisztán és Izolda előjáték átirat

Részletesebben

Ez év március 13-án, megválasztásának XXVII. ÉVFOLYAM, 1. (311.) SZÁM, 2016. JANUÁR EGYHÁZUNK ÉLETE A TE ÉLETED IS!

Ez év március 13-án, megválasztásának XXVII. ÉVFOLYAM, 1. (311.) SZÁM, 2016. JANUÁR EGYHÁZUNK ÉLETE A TE ÉLETED IS! XXVII. ÉVFOLYAM, 1. (311.) SZÁM, 2016. JANUÁR EGYHÁZUNK ÉLETE A TE ÉLETED IS! AZ IRGALMASSÁG RENDKÍVÜLI SZENTÉVE Ez év március 13-án, megválasztásának második évfordulóján Ferenc pápa a Szent Péter-bazilikában

Részletesebben

Hotel Helikon *** Magyarország - Zala megye - Keszthely http://www.reise.info.hu/hotel-helikon/hu/

Hotel Helikon *** Magyarország - Zala megye - Keszthely http://www.reise.info.hu/hotel-helikon/hu/ http:///hotel-helikon/hu/ Bemutatkozás Üdvözlet Napfény, víz, levegő... Helikon. Keszthely, a régi barokk kisváros hangulatos környezetben fekszik a Keszthelyi hegység és a Balaton között. Szobák A háromcsillagos

Részletesebben

Kedves Pestújhelyiek!

Kedves Pestújhelyiek! 1 Tartalom Kedves Pestújhelyiek! 2 Dalnoki Jenő emléktorna 3 Temetői séta 4 Ultibajnokság 4 Nosztalgia bál az Odeon zenekarral 5 Bakonyi Elek Sakkbajnokság 5 Kaláka koncert 5 Templomi koncert 6 Biciklis

Részletesebben

BékésVáros Önkormányzati Híradója. www.bekesvaros.hu ingyenes 2015. május XVIII. évfolyam 3. szám

BékésVáros Önkormányzati Híradója. www.bekesvaros.hu ingyenes 2015. május XVIII. évfolyam 3. szám Városházi BékésVáros Önkormányzati Híradója www.bekesvaros.hu ingyenes 2015. május XVIII. évfolyam 3. szám Megemlékezés a trianoni békeszerződés 95. évfordulója alkalmából 2015. június 4. (csütörtök) 17

Részletesebben

HÍRLEVÉL 2012./1. SZERETETTEL ÉS KÖNNYEN ÉRTHETŐEN KEDVES TAGTÁRSAINKNAK. Kedves Tagtársaink! ÁLDOTT, BOLDOG ÚJ ESZENDŐT KÍVÁNUNK MINDNYÁJATOKNAK!

HÍRLEVÉL 2012./1. SZERETETTEL ÉS KÖNNYEN ÉRTHETŐEN KEDVES TAGTÁRSAINKNAK. Kedves Tagtársaink! ÁLDOTT, BOLDOG ÚJ ESZENDŐT KÍVÁNUNK MINDNYÁJATOKNAK! HÍRLEVÉL 2012./1. Értelmi fogyatékosok BAZ Megyei Érdekvédelmi Egyesülete (3530 Miskolc, Corvin u. 17-19., 3501 Miskolc, Pf. 428. tel./fax: 46/357-046) ügyfélfogadás: hétfő: 9-11-óra, kedd: 15-17 óra,

Részletesebben

http://www.feszek-muveszklub.hu info@feszek-muveszklub.hu

http://www.feszek-muveszklub.hu info@feszek-muveszklub.hu FÉSZEK MŰVÉSZKLUB (Alapítási év: 1901) Cím: 1073 Budapest VII., Kertész u. 36. Postacím: 1400 Budapest, Pf. 8 A klub központi telefonszáma: 342-6548, 342-6549 (éjjel-nappal) Fax: 322-2271 Titkárság: 342-6547

Részletesebben

DÉVAVÁNYA VÁROS 2014. évi RENDEZVÉNY ÉS ÜNNEPSÉGTERVE. Balogh Aranka közművelődési dolgozó. Diósné Ambrus Erzsébet Intézményvezető

DÉVAVÁNYA VÁROS 2014. évi RENDEZVÉNY ÉS ÜNNEPSÉGTERVE. Balogh Aranka közművelődési dolgozó. Diósné Ambrus Erzsébet Intézményvezető DÉVAVÁNYA VÁROS 2014. évi RENDEZVÉNY ÉS ÜNNEPSÉGTERVE Készítette: közművelődési dolgozó Intézményvezető 1 VÁROSI ÜNNEPSÉGTERV IDŐPONT HELYSZÍN ÜNNEPI ALKALOM KÖZREMŰKÖDNEK MÁRCIUS 15. Művelődési Ház 9.00

Részletesebben

2015. február-március Az önkormányzat havi programajánlója. Február-március Tengernyi program. Színház Rendezvény Koncert Könyv

2015. február-március Az önkormányzat havi programajánlója. Február-március Tengernyi program. Színház Rendezvény Koncert Könyv 2015. február-március Az önkormányzat havi programajánlója Február-március Tengernyi program Színház Rendezvény Koncert Könyv Főtámogatónk: Siófok, Fő tér 2. Levelezési cím: 8600 Siófok, Pf. 83. Telefon:

Részletesebben

ö ö ö ö ő ö ö ő ö ő ő ő ö ö ő ő ö ö ő ő ű ű ő ő ö ű ő ö ö ő ö ő ö ú ő ö ű ű ő ő ö ű ő ö ö ű ű ő ö ű ő ö ö ű ű ű ű ű ű ű ö ű ő É ö ú ö ö ö ö Ő ö ö ö ö ő ö ö ő ö ö ő ö ö ő ű ö ö ö ö ö ö ő Ö ő ö ö ő ö ő ö

Részletesebben

IRODALMI TALÁLKOZÁSOK

IRODALMI TALÁLKOZÁSOK KONCERT KONCERT 9-én, szerdán 11 órakor a színházteremben Szentpéteri Csilla és zenésztársai ingyenes ifjúsági koncertje A matiné hangverseny a legkülönbözőbb műfajokba nyújt betekintést, szabadon barangolva

Részletesebben

TURISZTIKAI SZEZONNYITÓ PROGRAM 2015. április 26., vasárnap 10-18.00 Veszprémvölgy, Veszprémi Vár

TURISZTIKAI SZEZONNYITÓ PROGRAM 2015. április 26., vasárnap 10-18.00 Veszprémvölgy, Veszprémi Vár TURISZTIKAI SZEZONNYITÓ PROGRAM 2015. április 26., vasárnap 10-18.00 Veszprémvölgy, Veszprémi Vár Veszprém, e patinás, barátságos, pezsgő egyetemi város a virágnyílással egyidőben vendégváró kapuit is

Részletesebben

Badacsonytördemic Községért Alapítvány Lapja

Badacsonytördemic Községért Alapítvány Lapja Tisztelt Lakosok! Legyen játszótere Badacsonytördemicnek! A játszótér elnyeréséhez a Delikát 8 által indított mozgalomban mi is szeretnénk részt venni. Ehhez csupán az szükségeltetik, hogy a Delikát 8

Részletesebben

2013. március 29. Rádió7 97.6 és 107.0 MHz - A vidék rádiója!

2013. március 29. Rádió7 97.6 és 107.0 MHz - A vidék rádiója! 2 Rádió7 97.6 és 107.0 MHz - A vidék rádiója! Ügyfélszolgálati iroda: (62) 220-785 3 4 2 Rádió7 97.6 és 107.0 MHz - A vidék rádiója! Ügyfélszolgálati iroda: (62) 220-785 3 5 62 Rádió7 97.6 és 107.0 MHz

Részletesebben

LETENYE VÁROS RENDEZVÉNYTERVE 2016. FEBRUÁR 1. 2017. JANUÁR 31.

LETENYE VÁROS RENDEZVÉNYTERVE 2016. FEBRUÁR 1. 2017. JANUÁR 31. LETENYE VÁROS RENDEZVÉNYTERVE 2016. FEBRUÁR 1. 2017. JANUÁR 31. Derűs Évek Nyugdíjas Klub Letenye Diesel Kerékpárszerviz Fáklya Művelődési Ház és Könyvtár Hadirokkantak, Hadiözvegyek és Hadiárvák Országos

Részletesebben

Új játszótér épült községünkben

Új játszótér épült községünkben V. évf. 4. sz. 2008. október www.kiralyhegyes.hu Új játszótér épült községünkben A játszótérnek annak a helynek kell lennie, ahol a gyerekek felszabadultan és lehetőség szerint korlátozás nélkül játszhatnak,

Részletesebben

Falukarácsony. Újévi koncert

Falukarácsony. Újévi koncert Ikladi Hírek XX. évfolyam 12. szám www.iklad.hu Önkormányzati Híradó ingyenes 2013. december Falukarácsony Hagyományos falukarácsonyi ünnepségünket december 20-án, pénteken, 18 órai kezdettel tartjuk az

Részletesebben

Jegyzői tájékoztató. Tisztelt Tápiószecsőiek! Kedves Tápiószecsőiek!

Jegyzői tájékoztató. Tisztelt Tápiószecsőiek! Kedves Tápiószecsőiek! 1 2 Jegyzői tájékoztató Tisztelt Tápiószecsőiek! Tápiószecső Nagyközségi Önkormányzat képviselőtestülete december havi első ülésére december 10-én került sor. Testületünk az alábbi témákkal kapcsolatosan

Részletesebben

1144 Budapest, Vezér u. 28/b. Tel.: 363-2656 Fax: 460-0278 E-mail: info@cserepeshaz.hu Cégjegyzék szám: 01-09-991425 Adószám: 24120872-2-42

1144 Budapest, Vezér u. 28/b. Tel.: 363-2656 Fax: 460-0278 E-mail: info@cserepeshaz.hu Cégjegyzék szám: 01-09-991425 Adószám: 24120872-2-42 Z U G L Ó I C S E R E P E S K U L T U R Á L I S N O N P R O F I T K F T. 1144 Budapest, Vezér u. 28/b. Tel.: 363-2656 Fax: 460-0278 E-mail: info@cserepeshaz.hu Cégjegyzék szám: 01-09-991425 Adószám: 24120872-2-42

Részletesebben

2014. november. Beled Város Önkormányzatának hírei. Születésnapi köszöntő

2014. november. Beled Város Önkormányzatának hírei. Születésnapi köszöntő 2014. november Beled Város Önkormányzatának hírei Születésnapi köszöntő A napokban köszöntöttük Seregély Bálintnét 90.születésnapja alkalmából. Otthonában kerestük fel Irma nénit Dr. Gál László jegyző

Részletesebben

Jósvafői Helytörténeti Füzetek 34.

Jósvafői Helytörténeti Füzetek 34. Tengerszem Szalon Jósvafőn - Domán Edit - Új őszi-téli turisztikai programot ajánl az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság az Aggteleki-karsztot felkeresők részére: a Tengerszem Szalon az őszi-téli szezonban

Részletesebben

K Á R Á S Z I független havilap

K Á R Á S Z I független havilap 2014. február 3. Önkormányzati hírek: K Á R Á S Z I független havilap XVII. évfolyam 2. szám A testület január 30-án tartotta soron következő ülését. A képviselőtestület döntött többek között területvásárlásról,

Részletesebben

ő ü ő ü ő ü ő Ő ü ő ú ő ű ü ú ő ű ű ű ú ű ő ő ő ő ő Ó Á Á ő ő ő ő ő ő ő ő Ó Ó ü ő ő ő ő ő ő ő ü ő ü ő ü ü ü ü ü ő Á ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ü ő ü ü ő ű ő ü ő ő ü ő ő ő ü ű ű ű ű ű ú ű ú ű ú ü É ü ő É ű ő ű

Részletesebben

10/2004.(II.26.) számú önkormányzati határozat

10/2004.(II.26.) számú önkormányzati határozat 10/2004.(II.26.) számú önkormányzati határozat Tárgy: 2004. évi közművelődési terv Bekecs község Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2004. évre szóló közművelődési munkatervet az alábbiak szerint fogadja

Részletesebben

A NEMZETI MÉDIA- ÉS HÍRKÖZLÉSI HATÓSÁG MÉDIATANÁCSÁNAK. 1017/2012. (V.30.) számú H A T Á R O Z A T A

A NEMZETI MÉDIA- ÉS HÍRKÖZLÉSI HATÓSÁG MÉDIATANÁCSÁNAK. 1017/2012. (V.30.) számú H A T Á R O Z A T A Ügyiratszám: MN/4544-8/2012. Ügyintéző: személyes adat Telefonszám: Személyes adat E-mail: személyes adat Tárgy: a vállalt műsorstruktúrának megfelelő műsor sugárzására vonatkozó kötelezettség megszegése

Részletesebben

XI. Hódmezővásárhelyi Borfesztivál. 2015. augusztus 19-23. Adatlap azonosító: A2011/N0584. Pályázati azonosító: 7707/00757 SZAKMAI BESZÁMOLÓ

XI. Hódmezővásárhelyi Borfesztivál. 2015. augusztus 19-23. Adatlap azonosító: A2011/N0584. Pályázati azonosító: 7707/00757 SZAKMAI BESZÁMOLÓ XI. Hódmezővásárhelyi Borfesztivál 2015. augusztus 19-23. Adatlap azonosító: A2011/N0584 Pályázati azonosító: 7707/00757 SZAKMAI BESZÁMOLÓ A hódmezővásárhelyi kulturális élet egyik nagyszabású rendezvénye

Részletesebben

É Ő É É Á É Á Ü Ú ű Á ü Á ú ü ú ü Á Á Ú Ü ü ű ú ü ú Ü ű Ü ü ü ű ü ü ű ű ü ü ü ü ü ü ú ü ü ú ű ü ü ü ü ü ü ú Ü ü ü Á Ü ú ü ú ü ü ü ü ü ü ú ü Ú ú ü ü ü ü ú ú ű ú ü ü ú ű ü ü É ú ü ü ü ü ú Á ü ü É Á ü ü ü

Részletesebben

Tordai Jolán: Karácsony

Tordai Jolán: Karácsony Bikali Újság www.bikal.hu 2015. december Tordai Jolán: Karácsony Zúzmarától terhes ágat Ringat kint a téli szél Bent aranyló sugarával Világít a gyertyafény. Karácsonyi pompájában Áll a szobám asztalán

Részletesebben

/ 2012.08.20. - 2012.08.26. /

/ 2012.08.20. - 2012.08.26. / Kulturális Programok - Rendezvények Miskolc / 2012.08.20. - 2012.08.26. / 2012. augusztus 20. Államalapításunk ünnepe ÁLLAMALAPÍTÁSUNK ÜNNEPE 2012. augusztus 20., Szent István tér 9.00 Ökumenikus Istentisztelet

Részletesebben

ESEMÉNYNAPTÁR. Magyarkanizsa. MAGYARKANIZSAI ÖNKORMÁNYZAT Fő tér 1. 24420 Magyarkanizsa Szerbia

ESEMÉNYNAPTÁR. Magyarkanizsa. MAGYARKANIZSAI ÖNKORMÁNYZAT Fő tér 1. 24420 Magyarkanizsa Szerbia ESEMÉNYNAPTÁR Magyarkanizsa HOGY AZ ESEMÉNYNAPTÁR AZ ÖN RENDEZVÉNYÉT IS TARTALMAZZA, ILLETVE AMENNYIBEN REKLÁMOZNI SZERETNE KIADVÁNYUNKBAN, KERESSE ÖNKORMÁNYZATUNKAT: MAGYARKANIZSAI ÖNKORMÁNYZAT Fő tér

Részletesebben

Hűségkártya kuponfüzet

Hűségkártya kuponfüzet Vígszínház jegypénztár 1137 Szt. István krt. 14. Telefon: 329 23 40 Nyitva tartás: 11.00 19.00 Vígszínház előcsarnok Jegyvásárlás az előadások ideje alatt a földszinti előcsarnokban kialakított jegyárusító

Részletesebben

Legyünk együtt az év minden napján gondolatainkban és cselekedeteinkben tervezzük együtt a magunk és városunk jövőjét.

Legyünk együtt az év minden napján gondolatainkban és cselekedeteinkben tervezzük együtt a magunk és városunk jövőjét. Kedves Paksi Polgárok! A legtisztább ünnepeink egyike a karácsony. S talán a szentestét megelőző adventi várako zás hetei a legszebbek minden évben. Az élet értelmét a szeretet adja, létezésünket az egymáshoz

Részletesebben

Veszprémben idén a következő helyszínek lesznek látogathatóak, valamint az alábbi rendezvények kerülnek megrendezésre:

Veszprémben idén a következő helyszínek lesznek látogathatóak, valamint az alábbi rendezvények kerülnek megrendezésre: Veszprémben idén a következő helyszínek lesznek látogathatóak, valamint az alábbi rendezvények kerülnek megrendezésre: BOLDOG GIZELLA FŐEGYHÁZMEGYEI GYŰJTEMÉNY 8200 Veszprém Vár u. 35.. Test és lélek a

Részletesebben

Juhász Gyula: Húsvétra

Juhász Gyula: Húsvétra Röjtökmuzsaj Önkormányzatának lapja IX. évfolyam 1. szám 2016. március Juhász Gyula: Húsvétra Köszönt e vers, te váltig visszatérő Föltámadás a földi tájakon, Mezők smaragdja, nap tüzében égő, Te zsendülő

Részletesebben

ÖNKORMÁNYZATI HÍREK. Azért vagyunk a világon, hogy valahol otthon legyünk benne. Tamási Áron

ÖNKORMÁNYZATI HÍREK. Azért vagyunk a világon, hogy valahol otthon legyünk benne. Tamási Áron TARCSAI HÍRADÓ Azért vagyunk a világon, hogy valahol otthon legyünk benne. Tamási Áron 2011. március INGYENES ÖNKORMÁNYZATI INFORMÁCIÓS LAP 11. évfolyam 2. szám ÖNKORMÁNYZATI HÍREK A képviselõ-testület

Részletesebben

Sopron Régió Programok 2015. október

Sopron Régió Programok 2015. október Régió Programok 2015. október Június 23 október 31. hétfő kivételével naponta: 10.00 Elfeledett iak fejezetek a soproni zsidóság történetéből - kiállítás Új utca 11. i Múzeum Tel.: 99/311-327 programok.sopronimuzeum@gmail.com

Részletesebben

KECSKEMÉT MEGYEI JOGÚ VÁROS 2015-ÖS RENDEZVÉNYTERVE KECSKEMÉTI KULTURÁLIS ÉS KONFERENCIA KÖZPONT NONPROFIT KFT. FESZTIVÁLIRODA 2015.

KECSKEMÉT MEGYEI JOGÚ VÁROS 2015-ÖS RENDEZVÉNYTERVE KECSKEMÉTI KULTURÁLIS ÉS KONFERENCIA KÖZPONT NONPROFIT KFT. FESZTIVÁLIRODA 2015. KECSKEMÉTI KULTURÁLIS ÉS KONFERENCIA KÖZPONT NONPROFIT KFT. FESZTIVÁLIRODA 6000 KECSKEMÉT, DEÁK F. TÉR I. TEL.: +36 76/503-880 KECSKEMÉT MEGYEI JOGÚ VÁROS 2015-ÖS RENDEZVÉNYTERVE 2015. XXX. Kecskeméti

Részletesebben

15.00 16.00 17.00 17.00 18.45 19.30 20.30 Ára: 5000Ft/ arany karszalaggal ingyenes Jelentkezéseket 150 főig tudunk fogadni

15.00 16.00 17.00 17.00 18.45 19.30 20.30 Ára: 5000Ft/ arany karszalaggal ingyenes Jelentkezéseket 150 főig tudunk fogadni 2016. JÚLIUS 1-3. PÉNTEK 15.00 Érkezés vendégek fogadása, welcome süti, kávé, gyümölcs/rabbiház 16.00 Kézműveskedés a Maminvettel/Rabbiház kert Ügyességi játékok a Mádi Ifjúsági Klubbal/Focipálya 17.00

Részletesebben

ORSZÁGOS RÁDIÓ ÉS TELEVÍZIÓ TESTÜLET HATÁROZATA

ORSZÁGOS RÁDIÓ ÉS TELEVÍZIÓ TESTÜLET HATÁROZATA ORSZÁGOS RÁDIÓ ÉS TELEVÍZIÓ TESTÜLET 212/2009. (I. 28.) sz. HATÁROZATA Az Országos Rádió és Televízió Testület (a továbbiakban: Testület) a rádiózásról és televíziózásról szóló 1996. évi I. törvény (a

Részletesebben

KERESZTÚRI KISOKOS. Közérdekű adatok, címek, telefonszámok

KERESZTÚRI KISOKOS. Közérdekű adatok, címek, telefonszámok KERESZTÚRI KISOKOS Közérdekű adatok, címek, telefonszámok RÁCKERESZTÚR KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA (2465 Ráckeresztúr Hősök tere 20.) Telefon: 25/517-900, 25/517-902 E-mail: racker.ph@rackeresztur.hu Honlap:

Részletesebben

Üdülési ajánlatok 2016. Check in, chill out. www.aquaworldresort.hu. A resort of:

Üdülési ajánlatok 2016. Check in, chill out. www.aquaworldresort.hu. A resort of: Üdülési ajánlatok 2016 A resort of: www.aquaworldresort.hu Rólunk Az Aquaworld Resort Budapest **** superior wellness- és konferencia szálloda Budapest északi részén, az M0-ás Megyeri híd pesti hídfője

Részletesebben

A MADARAK zenekar HÁZIBULI KLUBJA - 2007. szeptember 7-én, pénteken Fergeteges buli 20 órától éjfélig!

A MADARAK zenekar HÁZIBULI KLUBJA - 2007. szeptember 7-én, pénteken Fergeteges buli 20 órától éjfélig! KLAUZÁL GÁBOR BUDAFOK-TÉTÉNYI MŐVELİDÉSI KÖZPONT (1222 Budapest, Nagytétényi út 31-33.). 226-0559, 226-5317 www.klauzalhaz.hu Szeptemberi program A MADARAK zenekar HÁZIBULI KLUBJA - 2007. szeptember 7-én,

Részletesebben

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com. a Képviselő-testülethez

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com. a Képviselő-testülethez FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: 4103-9/2010. 33. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő-testülethez a Jobbik

Részletesebben

egyházaink Hírei református egyházközségeink katolikus egyházközségeink F december hit vallás gyóni katolikus egyházközség

egyházaink Hírei református egyházközségeink katolikus egyházközségeink F december hit vallás gyóni katolikus egyházközség 2018. december hit vallás egyházaink Hírei katolikus egyházközségeink F gyóni katolikus egyházközség DeCeMBeri MisereND: A karácsony előtti négy hét az adventi idő egyházunk életében. Készületünk részét

Részletesebben

egyházaink Hírei református egyházközségeink katolikus egyházközségeink F december hit vallás gyóni katolikus egyházközség

egyházaink Hírei református egyházközségeink katolikus egyházközségeink F december hit vallás gyóni katolikus egyházközség 2018. december hit vallás egyházaink Hírei katolikus egyházközségeink F gyóni katolikus egyházközség DeCeMBeri MisereND: A karácsony előtti négy hét az adventi idő egyházunk életében. Készületünk részét

Részletesebben

2015. December Szigliget Község Önkormányzatának ingyenes kiadványa XIV. évf. 12. szám. Mindenki Karácsonya 2015

2015. December Szigliget Község Önkormányzatának ingyenes kiadványa XIV. évf. 12. szám. Mindenki Karácsonya 2015 SZIGLIGETI HARSONA 2015. December Szigliget Község Önkormányzatának ingyenes kiadványa XIV. évf. 12. szám Mindenki Karácsonya 2015 Már napokkal Karácsony előtt díszbe öltözött a Főtér. Megérkezett a karácsonyfa,

Részletesebben

Egy csepp ZÖLD - Friss hírek, programajánlók

Egy csepp ZÖLD - Friss hírek, programajánlók Egy csepp ZÖLD - Friss hírek, programajánlók Szerzõ Bodzán Gábor 2010. szeptember 18. Utolsó frissítés 2010. szeptember 18. Eleven Televízió - A dél-borsodi térség televíziója - Bükkábrány,Mezõnyárád,Mezõkeresztes,és

Részletesebben

Badacsonyi. Programfüzet

Badacsonyi. Programfüzet ... s ez a hely, ahol állunk a világ leggyönyörűbb vidéke.... egykor az idegen nemzetek utazói ezren és százezren jönnek ide majd, hogy amikor már minden szépet láttak, minden szépséget itt együtt lássanak.

Részletesebben

Közösségi Ház (KH) (2051 Biatorbágy, Fõ út 94.) Tel.: 06 (23) 532-194 Nyitva tartás a rendezvényekhez igazodóan.

Közösségi Ház (KH) (2051 Biatorbágy, Fõ út 94.) Tel.: 06 (23) 532-194 Nyitva tartás a rendezvényekhez igazodóan. Biatorbágyi Faluház (FH) (2051 Biatorbágy, Baross Gábor u. 1.) Tel.: 06 (23) 310-636, fax: 06 (23) 312-178 Nyitva tartás: a rendezvényekhez igazodóan, valamint hétköznapokon 10 20 óráig. E-mail: faluhaz@biatv.hu

Részletesebben

Pusztaföldvári Önkormányzat Hivatalos Havilapja. 2012.Január. Tisztelt Pusztaföldváriak!

Pusztaföldvári Önkormányzat Hivatalos Havilapja. 2012.Január. Tisztelt Pusztaföldváriak! XII. ÉVFOLYAM 1. SZÁM 2013. JANUÁR Pusztaföldvári Önkormányzat Hivatalos Havilapja VÁR ÁLLOTT S MOST FÖLDHALOM 2012.Január Tisztelt Pusztaföldváriak! Ismét egy új év előtt állunk, amihez mindannyijuknak

Részletesebben

P a n n o n h a l m i J a z z - N y á r 2 0 1 6 1 0 é v e s a J a z z - T e r a s z Pannonhalmi Jazz-Terasz VIATOR Jazz-Vacsorák

P a n n o n h a l m i J a z z - N y á r 2 0 1 6 1 0 é v e s a J a z z - T e r a s z Pannonhalmi Jazz-Terasz VIATOR Jazz-Vacsorák Pannonhalmi Jazz-Nyár 2016 10 éves a Jazz-Terasz A Pannonhalmi Apátsági Pincészet szemrevaló épületegyüttesének kialakításával azonos időben környezetének rendezése is megtörtént. Ennek során épült ki

Részletesebben

ADA NAPOK 2014 RENDEZVÉNYSOROZAT 2014.június.27. - 2014.július.05.

ADA NAPOK 2014 RENDEZVÉNYSOROZAT 2014.június.27. - 2014.július.05. ADA NAPOK 2014 RENDEZVÉNYSOROZAT 2014.június.27. - 2014.július.05. 2014.június 27. (péntek) 17.00 A 44. MIRK-Kézművesek, kézimunkázók és gyűjtők kiállításának megnyitója - Cseh Károly Általános Iskola-

Részletesebben

www.szantod.hu www.szantod.lap.hu Facebook

www.szantod.hu www.szantod.lap.hu Facebook Szántódi Hírlevél www.szantod.hu www.szantod.lap.hu Facebook Szántód Község Képviselõ-testületének lapja 2014. szeptember XVIII. évf. 5. szám Önkormányzati Választások 2014 Szántódi Hírlevél 2. oldal 2014.

Részletesebben

www.kiralyhegyes.hu Adhatna-e ennél szebb gyermeknapi

www.kiralyhegyes.hu Adhatna-e ennél szebb gyermeknapi VIII. évf. 3. sz. 2011. június www.kiralyhegyes.hu Adhatna-e ennél szebb gyermeknapi ajándékot önkormányzat falujának, mint egy ilyen szép óvodát mint a mienk? Május 28- án vehették birtokukba óvodásaink

Részletesebben

Sopron Régió Programok 2016. március

Sopron Régió Programok 2016. március Régió Programok 2016. március i Múzeum Február 25 május 31. Törvényes törvénytelenség A Tel.: 99/311-327 Lábasház kommunista diktatúra sopronimuzeum@gmail.com Orsolya tér 5. Magyarországon című kiállítás

Részletesebben

NEMZETI ÜNNEP Makón és a térségben

NEMZETI ÜNNEP Makón és a térségben Makó és Térsége Tourinform Iroda kiadványa IV.évfolyam.3.szám HÍRLEVÉ Programok 2010 március hónapban Március 12. Makóstoló A makói fürdő új épületének alapkőletétele, turisztikai konferencia, illetve

Részletesebben

Tisztelt Képviselő Testület! Személyi feltételek: Pályázatok: Beszámoló a Tárkányi Béla Könyvtár és Művelődési Ház tevékenységéről 2013.

Tisztelt Képviselő Testület! Személyi feltételek: Pályázatok: Beszámoló a Tárkányi Béla Könyvtár és Művelődési Ház tevékenységéről 2013. Tisztelt Képviselő Testület! 2012. szeptember 01-től önálló intézményként működik a Tárkányi Béla Könyvtár és Művelődési Ház, melynek feladat ellátási helye: a Könyvtár és a Tájház. Személyi feltételek:

Részletesebben

Önkormányzati hírek. Temetői urnafal megváltás

Önkormányzati hírek. Temetői urnafal megváltás KUNBARACSI HÍRMONDÓ 2016. XV. ÉVFOLYAM, Január Február Megjelenik kéthavonta Önkormányzati hírek Kunbaracs Község Önkormányzata Képviselőtestülete a 2016. február 16-ai ülésén elfogadta a 2016. évi költségvetést,

Részletesebben

Utazás kiállítás és még sok egyéb...

Utazás kiállítás és még sok egyéb... Utazás kiállítás és még sok egyéb... 2014. február 27-től március 2-ig tart nyitva az UTAZÁS 2014, Nemzetközi Idegenforgalmi kiállítás a HUNGEXPO-n. Magyarország legjelentősebb turisztikai vásárán közel

Részletesebben

ESEMÉNYNAPTÁR - május

ESEMÉNYNAPTÁR - május ESEMÉNYNAPTÁR - május HEMO Csanádi Imre: Májusdícsérő Május, mosolygó, békák torkát megoldó, gyöngyvirág-nyitogató, cserebogár-zúgató. Röptetsz madarat, meghozod a nyarat, pölyhös fecskét, fára cseresnyét!

Részletesebben

IV. SZEGEDI BÕRGYÓGYÁSZATI TOVÁBBKÉPZÕ HÉT

IV. SZEGEDI BÕRGYÓGYÁSZATI TOVÁBBKÉPZÕ HÉT IV. SZEGEDI BÕRGYÓGYÁSZATI TOVÁBBKÉPZÕ HÉT Regional Meeting of the International Society of Dermatology Szeged 2007. március 5-9. ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK IV. SZEGEDI BÕRGYÓGYÁSZATI TOVÁBBKÉPZÕ HÉT Helyszín

Részletesebben

Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft. 2016. első félév

Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft. 2016. első félév Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft. 2016. első félév Elérhetőségeink Vigadó Kulturális és Civil Központ 2200 Monor, Kossuth Lajos u. 65-67. 06-29/413-212, 410-409 Művelődési Ház 2200 Monor,

Részletesebben