BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. Az anyag/ készítmény és a társaság/ vállalkozás azonosítója: 2. A veszély azonosítása:

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. Az anyag/ készítmény és a társaság/ vállalkozás azonosítója: 2. A veszély azonosítása:"

Átírás

1 Dátum: Verzió: 3 Oldal: 1/4 1. Az anyag/ készítmény és a társaság/ vállalkozás azonosítója: Kereskedelmi elnevezés: Felhasználási terület: Gyártó és forgalmazó cég: Cím: Telefon: Fax: Sürgősségi telefon: Telefon: RÉZPASZTA Segédanyag AUTÓ MOBIL VEGYI Kft Szeged, Acél u. 27/C. 06/62/ /62/ automobil1@t-online.hu Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat (ETTSZ) 1096 Budapest, Nagyvárad tér 2. (36) 80/ (36-1-) A veszély azonosítása: EU-jel: - Speciális veszélyek emberre és környezetre: - 3. Összetétel/ az alkotórészekre vonatkozó információ: Veszélyes komponensek: - Kőolaj eredetű erősen finomított ásványolaj alapú termék, melynek policiklusos aromás szénhidrogén (HAP) tartalma (IP 346 szerint) <3% CAS-szám: - EINECS-szám: - EU-jel: - R-mondatok: - 4. Elsősegély nyújtási intézkedések: Belélegezve: Bőrrel érintkezve: Szembe jutva: Lenyelve: A sérültet friss levegőre kell vinni, és nyugalomba kell helyezni. Panaszok esetén orvoshoz kell fordulni. A szennyezett ruhát távolítsuk el, az érintett bőrfelületet mossuk le alaposan bő vízzel és szappannal. Bőrpanaszok esetén forduljunk orvoshoz. Ha a bőrfelületet nagy nyomású folyadéksugár éri, akkor lehetséges, hogy a termék behatol a szervezetbe. A sérültet akkor is orvosnak meg kell mutatni, ha nincs látható sérülése. A szemet bő vízzel (szemhéjak széthúzása mellett) legalább 15 percig kell öblíteni. Panaszok esetén forduljunk orvoshoz. A sérültet nem szabad itatni. Nem szabad hánytatni, aspiráció veszélye fenn állhat. Hányás, hasmenés lehetséges! Orvoshoz kell fordulni. 5. Tűzvédelmi intézkedések: Oltóanyagok (megfelelő): (nem megfelelő): Speciális veszélyek, bomlástermékek: Védőfelszerelés: Oltópor, széndioxid (CO 2 ), oltóhab. Erős vízsugár Tökéletlen égés esetén széndioxid, szénmonoxid, különböző szénhidrogének, aldehidek és korom szabadulhatnak fel. Külső levegőtől független légzésvédő készülék.

2 Dátum: Verzió: 3 Oldal: 2/4 6. Intézkedések baleset esetén: Személyekre vonatkozó intézkedések: Környezetre vonatkozó intézkedések: Intézkedés tisztításra, összegyűjtésre: Kerülni kell a termék belélegzését, bőrre kerülését és szembe jutását. A balesetnél a megfelelő védőeszköz használata kötelező. Vigyázat csúszásveszély! A készítményt élővízbe, közcsatornába és talajba engedni nem szabad. Nagy mennyiség kiömlése esetén az illetékes hatóságot értesíteni kell. A kiömlött (kiszivárgott) anyagot nedvszívó inert anyaggal (föld, homok) fel kell itatni és zárt, címkével ellátott edényzetben kell gyűjteni az ártalmatlanításig. 7. Kezelés és tárolás: Kezelési információk: Tűz- és robbanásveszélyre vonatkozó információk: Tárolás: Távol tartandó anyagok: Hő- és gyújtóforrástól távol kell tartani. Megfelelő szellőztetést biztosítani kell. Kerülni kell a készítmény belélegzését, bőrre kerülését és szembe jutását. A kifröccsent termék csúszásveszélyes lehet! Tüzelőanyagoktól, élelmiszertől, italtól és takarmánytól távol kell tartani. A kiürült csomagolóeszközök gyúlékony vagy robbanásveszélyes gőzöket tartalmazhatnak. A termékkel átitatott rongyokat, papírt külön kell tárolni. A sztatikus feltöltődés megakadályozására a berendezéseket földelni kell. A tűzveszélyes helyzet elkerülésére a berendezéseket úgy kell kialakítani, hogy a termék szétspriccelés (pl. tömítés meghibásodásakor) a forró felületre és az elektromos érintkezésre ne kerüljön. Környezeti hőmérsékleten, száraz, jól szellőztetett helyen, nedvességtől és gyújtóforrástól távol kell tartani. A használaton kívüli edényzet zárva tartandó. Csak szénhidrogénnek ellenálló edényzetet, tömítéseket, csővezetékeket szabad használni. Erős oxidálószerek. 8. Az expozíció ellenőrzése/egyéni védelem: Munkahelyi levegőben megengedett határérték: Személyi védőfelszerelés: Légzésvédelem: Kézvédelem: Szemvédelem: Testvédelem: Higiénés előírások: Olaj (ásványi) köd: MK-érték: 5 mg/m 3 maximális koncentráció Megfelelő szellőztetés szükséges. Légzésvédő készülék használata akkor szükséges, ha a levegőben a megengedett határérték fölé emelkedik a koncentráció. Szénhidrogéneket át nem engedő védőkesztyű (Nitril, neoprén). Védőszemüveg, ha a fröccsenés veszélye fenn áll. Védőruha, cipő (hordók kezelése) viselése ajánlott. Nem szabad gyűrűt, órát sem más hasonló tárgyat viselni, melyen a termékmaradványok visszamaradhatnak, és bőrreakciót válthatnak ki. Kerülni kell a bőr tartós és ismételt érintkezését a termékkel. Ha a termék bőrre kerül, azonnal bő vízzel és szappannal le kell mosni. Nem szabad súroló, vagy oldószert használni. A kezeket nem szabad olyan rongyba törölni, melyet azt megelőzően a tisztogatásra használtak. Az átnedvesedett rongyot nem szabad a munkaruha zsebébe tenni. A termék használata közben sem enni, sem inni, sem dohányozni nem szabad.

3 Dátum: Verzió: 3 Oldal: 3/4 9. Fizikai és kémiai tulajdonságok: Halmazállapot: Paszta Szín: Rézszínű Szag: Jellegzetes Lobbanáspont: Nem alkalmazható Cseppenés pont: >= 300 o C (ISO 2176) Öngyulladási hőmérséklet: > 250 o C (ASTM E 659) Ez az érték számottevően csökkenhet különleges körülmények között (lassú oxidáció erősen osztott környezetben). Sűrűség: kb. 900 kg/m 3 (15 o C-on) Oldhatóság/Keverhetőség vízzel nem elegyedik vízben: Oldatóság szerves Használatos oldószerekben oldható. oldószerekben: 10. Stabilitás és reakciókészség: Stabilitás: Normál használat esetén stabil. Veszélyes bomlástermékek: Tökéletlen égéskor szénmonoxid, széndioxid, különböző szénhidrogének, aldehidek és korom keletkezhet. Elkerülendő anyagok: Erős oxidálószerek. Távol kell tartani: Hőtől, szikrától, nyílt lángtól, elektrosztatikus feltöltődéstől távol kell tartani. 11. Toxikológiai információk: Belélegezve: Normál alkalmazási körülmények között nem valószínű. Gőze nagy koncentrációban légúti irritációt okozhat. Bőrre kerülve: Normál alkalmazási körülmények között nem valószínű. Ha a bőrfelületet nagy nyomású folyadéksugár éri, akkor lehetséges, hogy a termék behatol a szervezetbe. A sérültet akkor is azonnal orvosnak meg kell mutatni, ha nincs látható sérülése. A tartós vagy ismételt érintkezés a szennyezett ruházattal jellegzetes bőrelváltozások kialakulásához vezethet. Szembe jutva: Átmeneti irritációt okozhat. Lenyelve: Hányást, gyomorfájást és hasmenést okozhat. Lenyeléskor aspiráció veszélye fennállhat. 12. Ökológiai információk: A készítményt élővízbe, közcsatornába és talajba engedni nem szabad. Mobilitás: Levegőben: Kis veszteség mutatkozik párolgás közben. Vízben: Oldhatatlan, a víz felszínén szétterül. Talajban: Figyelembe véve a termék fizikai és kémiai tulajdonságait, nem mozgékony a talajban. Lebonthatóság: Nincs adat. Környezeti toxicitás: A vízi élőlényekre kis mértékben veszélyesnek kell tekinteni.

4 Dátum: Verzió: 3 Oldal: 4/4 13. Ártalmatlanítási szempontok: Termékkel kapcsolatos javaslat: Ártalmatlanításkor a helyi előírásokat kell figyelembe venni. (98/2001. (VI. 15.) Korm. rendelet A veszélyes hulladékkal kapcsolatos tevékenységek végzésének feltételeiről). Hulladékkulcs meghatározása: EWC-kód: Közelebbről nem meghatározott hulladékok Ennek a terméknek a megfelelő EWC csoportba és így megfelelő EWC-kódba való besorolása az anyag felhasználásától függ. Ha az anyagot kell elhelyezni vagy Önöknek szükségük van EWC-kód besorolásra, kérjük vegyék figyelembe az ide vonatkozó rendeleteket. (16/2001. (VII. 18.) és 10/ (III. 26.) KöM rendeletek A hulladékok jegyzékéről.) Szennyezett csomagolással kapcsolatos javaslat: Ártalmatlanítani a helyi előírásoknak figyelembevételével szabad. (94/2002. (V. 5.) Korm. rendelet a csomagolásról és a csomagolási hulladék kezelésének részletes szabályairól.) 14. Szállítási információk: Szállítás szempontjából nem veszélyes áru! 15. Szabályozási információk: EU-jel - R-mondatok: - S-mondatok: S 2 Gyermekek kezébe nem kerülhet. S 24/25 Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembejutást. S 61 Kerülni kell az anyag környezetbe jutását. Foglakozásszerű felhasználók kérésükre biztonsági adatlapot kapnak. Érvényes magyar törvények és rendeletek: Veszélyes anyagok, készítmények: évi XXV. törvény A kémiai biztonságról. 44/2000. (XII.27.) EüM, 33/2004.(IV.26.) ESzCsM és 26/2007. (VI.7) EüM (1907/2006/EK REACH) rendeletek A veszélyes anyagokkal és a veszélyes készítményekkel kapcsolatos eljárások illetve tevékenységek részletes szabályairól 25/2000. (IX.30.) EüM-SzCsM együttes rendelet A munkahelyek kémiai biztonságáról. 13/2004.(XII.25.) EüM-KvVM rendelet az egyes veszélyes anyagokkal, illetve veszélyes készítményekkel kapcsolatos egyes tevékenységek korlátozásáról szóló 41/2000. (XII.20) EüM-KöM rendelet módosításáról. 1/2010. (I. 8.) NFGM rendelete az aeroszol termékek és aeroszol csomagolások forgalmazásának követelményeiről Veszélyes hulladékok: 16/2001. (VII. 18.) és 10/ (III. 26.) KöM rendeletek A hulladékok jegyzékéről 98/2001. (VI. 15.) Korm. rendelet A veszélyes hulladékkal kapcsolatos tevékenységek végzésének feltételeiről 94/2002. (V.5.) Korm. rendelet a csomagolásról és a csomagolási hulladék kezelésének részletes szabályairól Tűzvédelem: 9/2008. (II. 22.) ÖTM rendelet (35/1996. (XII. 29.) BM rendelet) Munkavédelem: évi XCIII. törvény és 25/1996. (VIII. 28.) NM rendelet 25/1996. (VIII. 28.) NM rendelet az egészséget nem veszélyeztető munkavégzés és munkakörülmények általános egészségügyi követelményeiről

5 Dátum: Verzió: 3 Oldal: 5/4 16. Egyéb információk: A megadott információk az adatlap összeállításának napjáig megszerzett fenti termékre vonatkozó ismereteinken alapulnak. Az adatok nem képeznek semmilyen garanciát a termék alkalmazási tulajdonságaira vonatkozóan. Az adatlap nem mentesíti a felhasználót a tevékenységét szabályozó egyéb előírások ismerete és alkalmazása alól. Felhívjuk a felhasználók figyelmét a vegyi anyag rendeltetésétől eltérő felhasználásából eredő kockázatokra. A veszélyes komponensek R-mondatai: - Készült a 44/2000. (XII. 27.) EüM rendelet és módosításai és1907/2006/ek REACH alapján veszélyes készítményhez. A gyártó adatai alapján készítette az ENVIRIDIS Környezetvédelmi és Kereskedelmi Bt.(1073 Budapest, Dob u. 66.) Nyomtatási dátum: Módosítva:

H Hódmezõvásárhely Garzó I. u. 3.

H Hódmezõvásárhely Garzó I. u. 3. Dátum: 2008.04.16 Oldal:1/5 Verzió: 2 1. Termék neve Kereskedelmi elnevezés: Gyártó és forgalmazó cég: Monolite Trade Kft. Cím: 6800 Hódmezõvásárhely, Garzó Imre utca 3. Telefon: 62/ 241-239 Fax: 62/ 242-238

Részletesebben

H Hódmezővásárhely Garzó I. u. 3.

H Hódmezővásárhely Garzó I. u. 3. H- 6800 Hódmezővásárhely Garzó I u 3 Dátum: 20080716 Oldal:1/5 Verzió: 2 1 Termék neve Kereskedelmi elnevezés: Gyártó és forgalmazó cég: Cím: Telefon: Fax: Veszély esetén hívható: WONDERCLEAN ZSÍRTALANÍTÓ

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint FAGYÁLLÓS GÁZSZIVÁRGÁSJELZŐ. 1. Az anyag/készítmény és társaság/vállalkozás azonosítója

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint FAGYÁLLÓS GÁZSZIVÁRGÁSJELZŐ. 1. Az anyag/készítmény és társaság/vállalkozás azonosítója Dátum: 2007.08.01. Verzió: 4 Oldal: 1/4 1. Az anyag/készítmény és társaság/vállalkozás azonosítója Kereskedelmi elnevezés: Felhasználási terület: Gyártó és forgalmazó cég: Cím: Telefon: Fax: E-mail: Sürgősségi

Részletesebben

H- 6800 Hódmezővásárhely Garzó I. u. 3.

H- 6800 Hódmezővásárhely Garzó I. u. 3. Oldal:1/5 1. Termék neve Kereskedelmi elnevezés: Gyártó, forgalmazó cég: Cím: Telefon/Fax:: Sürgősségi telefon: Monolit Trade Kft. 6800 Hódmezővásárhely, Garzó Imre utca 3. +36/62-241-239 Egészségügyi

Részletesebben

H- 6800 Hódmezővásárhely Garzó I. u. 3.

H- 6800 Hódmezővásárhely Garzó I. u. 3. Dátum: 2006.01.26. Oldal:1/5 Verzió: 1 1. Termék neve Kereskedelmi elnevezés: Gyártó és forgalmazó cég: Cím: Telefon: Fax: Veszély esetén hívható: Monolit Trade Kft. 6800 Hódmezővásárhely, Garzó Imre utca

Részletesebben

Satina Gold Kozmetikai Kft.

Satina Gold Kozmetikai Kft. 1. Termék neve Oldal:1/5 Kereskedelmi elnevezés: Gyártó, forgalmazó cég: Cím: Telefon/Fax: Sürgősségi telefon: Blue stone illatosított pissoir szagtalanító tabletta Satina Gold Kozmetikai Kft., +36/62-241-239

Részletesebben

H- 6800 Hódmezővásárhely Garzó I. u. 3.

H- 6800 Hódmezővásárhely Garzó I. u. 3. Oldal:1/5 1. Termék neve 1.1.Kereskedelmi elnevezés: súrolópor 1.2.Gyártó, forgalmazó cég: Cím: Telefon:Fax: +36/62-242-238 1.3.Sürgősségi telefon: Monolit Trade Kft. 6800 Hódmezővásárhely, Garzó Imre

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. Felülvizsgálat dátuma: 2007.12.21. Verzió: 3 Oldal: 1/5

BIZTONSÁGI ADATLAP. Felülvizsgálat dátuma: 2007.12.21. Verzió: 3 Oldal: 1/5 Felülvizsgálat dátuma: 2007.12.21. Verzió: 3 Oldal: 1/5 1. Készítmény és a Társaság/ Vállalat azonosítása: Kereskedelmi elnevezés: Felhasználási terület: Gyártó, szállító cég: Importáló cég: Cím: Telefon:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH és a 1272/2008/EK szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH és a 1272/2008/EK szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása Kiállítás dátuma: 2012.11.10. Verzió: 1 Oldal: 1/5 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: Aszkorbinsav Vitamin C, L(+)-Aszkorbinsav,

Részletesebben

H Hódmezővásárhely Garzó I. u. 3.

H Hódmezővásárhely Garzó I. u. 3. Dátum: 2006.április 06 Oldal:1/5 Verzió:1 1. Termék neve Kereskedelmi elnevezés: Gyártó, forgalmazó cég: Cím: Telefon: Fax: Sürgősségi telefon: Telefon Monolit Trade Kft. 6800 Hódmezővásárhely, Garzó Imre

Részletesebben

Dátum: 2007.08.01. Verzió: 3 Oldal: 1/5. Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat (ETTSZ) 1096 Budapest, Nagyvárad tér 2.

Dátum: 2007.08.01. Verzió: 3 Oldal: 1/5. Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat (ETTSZ) 1096 Budapest, Nagyvárad tér 2. Dátum: 2007.08.01. Verzió: 3 Oldal: 1/5 1. Az anyag/ készítmény és a társaság/ vállalkozás azonosítója: Kereskedelmi elnevezés: Felhasználási terület: Gépipar Gyártó és forgalmazó cég: AUTÓ MOBIL VEGYI

Részletesebben

B I Z T O N S Á G I A D A T L A P Dalma padlófelmosó Készült az 1907/2006 EK /REACH/ és az 1272/2008 EK rendelet szerint 5.

B I Z T O N S Á G I A D A T L A P Dalma padlófelmosó Készült az 1907/2006 EK /REACH/ és az 1272/2008 EK rendelet szerint 5. 1. Termék neve 1.1.Kereskedelmi név: Dalma padlófelmosó 1.2. A termék felhasználása: Kő, linóleum padló felmosására 1.3.Gyártó és forgalmazó Satina Gold Kozmetikai Kft Kft. Cím: 6800 Hódmezővásárhely,

Részletesebben

BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAP (Készült a 33/2004. (IV. 26.) ESZCSM rendelet alapján veszélyes készítményekhez)

BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAP (Készült a 33/2004. (IV. 26.) ESZCSM rendelet alapján veszélyes készítményekhez) (Készült a 33/2004. (IV. 26.) ESZCSM rendelet alapján veszélyes készítményekhez) 1. Azonosító adatok: Készítmény/anyag neve: TONOXYL 4 Forgalmazó: Gyártó: Unikén Kft. 6237 Kecel, Vasút u. 30. Tel./fax:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása Kiállítás dátuma: 2012.12.18. Verzió: 1 Oldal: 1/5 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Termékkód: Kereskedelmi elnevezés: 3102x Hefix 1000 3103x

Részletesebben

B I Z T O N S Á G I A D A T L A P Dalma aktív mosógél Készült 2013 okt. 11.én az 1907/2006 EK /REACH/ és az 1272/2008 EK rend.

B I Z T O N S Á G I A D A T L A P Dalma aktív mosógél Készült 2013 okt. 11.én az 1907/2006 EK /REACH/ és az 1272/2008 EK rend. 1 1. Termék neve 1.1.Termékazonosító 1.2. Felhasználás: Textilanyag mosásra 1.3.Gyártó/Forgalmazó cég: Satina Gold Kft Cím: 6800 Hódmezővásárhely Erzsébeti út 12 Tel/Fax: 62/241-139 1.4. Veszély esetén

Részletesebben

B I Z T O N S Á G I A D A T L A P

B I Z T O N S Á G I A D A T L A P B I Z T O N S Á G I A D A T L A P 1. Termék neve Kereskedelmi elnevezés: Gyártó cég: Cím: Telefon: Fax: Forgalmazó cég: Cím: Telefon: Fax: Sürgősségi telefon: AUTÓ MOBIL VEGYI Kft. 6727 Szeged, Acél u.

Részletesebben

B I Z T O N S Á G I A D A T L A P Black & Dark Készült okt. 19-.én az 1907/2006 EK rendelet /REACH/ szerint

B I Z T O N S Á G I A D A T L A P Black & Dark Készült okt. 19-.én az 1907/2006 EK rendelet /REACH/ szerint 1 1. Termék neve 1.1.Termékazonosító folyékony mosószer 1.2. Felhasználás: Sötét színű textilanyag mosásra 1.3.Gyártó/Forgalmazó cég: Satina Gold Kft Cím: 6800 Hódmezővásárhely Erzsébeti út 12 Tel/Fax:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint Dátum: 2007.08.01. Verzió: 4 Oldal: 1/5 1. Az anyag /készítmény és a társaság/ vállalkozás azonosítója: Kereskedelmi elnevezés: Felhasználási terület: Gyártó és forgalmazó cég: Cím: Telefon: Fax: E-mail:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Rézpaszta 40 C-tól +1100 C-ig Felülvizsgálva: 2015.08.11. Dátum: 2007.11.18 Verzió: 3 Oldal: 1/5

BIZTONSÁGI ADATLAP Rézpaszta 40 C-tól +1100 C-ig Felülvizsgálva: 2015.08.11. Dátum: 2007.11.18 Verzió: 3 Oldal: 1/5 Dátum: 2007.11.18 Verzió: 3 Oldal: 1/5 1. szakasz: Az anyag/keverék és a társaság/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: Cikkszám: LOS 425 1.2 Felhasználási terület: Kenőanyag

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint Oldal: 1/5 1. Az anyag/ készítmény és a társaság/ vállalkozás azonosítója: Kereskedelmi elnevezés: Felhasználási terület: Gyártó és forgalmazó cég: Cím: Telefon: Fax: E-mail: Sürgősségi telefon: Telefon:

Részletesebben

B I Z T O N S Á G I A D A T L A P ANETTI textilöblítők Készült /2006 EK rendelet /REACH/ szerint

B I Z T O N S Á G I A D A T L A P ANETTI textilöblítők Készült /2006 EK rendelet /REACH/ szerint 1 1. Termék neve 1.1.Termékazonosító ANETTI textilöblítő 1.2. Felhasználás: Textilanyag lágyítása, antisztatizálása 1.3.Gyártó/Forgalmazó cég: Luptovics Anett E.V.,H-5931 Nagyszénás,Honvéd u.5. Web: www.anetticlean.eu,info@anetticlean.eu

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint Dátum: 2010.03.24. Verzió: 1 Oldal: 1/5 1. A anyag/ készítmény és a társaság/ vállalkozás azonosítója: Kereskedelmi elnevezés: Felhasználási terület: Gyártó és forgalmazó cég: Cím: Telefon: Fax: E-mail:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. Felülvizsgálat dátuma: 2007. 12. 21. Verzió: 2 Oldal: 1/5. X n ÁRTALMAS N KÖRNYEZETI VESZÉLY

BIZTONSÁGI ADATLAP. Felülvizsgálat dátuma: 2007. 12. 21. Verzió: 2 Oldal: 1/5. X n ÁRTALMAS N KÖRNYEZETI VESZÉLY Felülvizsgálat dátuma: 2007. 12. 21. Verzió: 2 Oldal: 1/5 1. Készítmény és a Társaság/ Vállalat azonosítása: Kereskedelmi elnevezés: Felhasználási terület: Gyártó, szállító cég: Importáló cég: Cím: Telefon:

Részletesebben

(91/155 EGK irányelv és a 44/2000. (XII.27.) EüM rendelet szerint) Brill -70 C Szélvédőmosó és Jégoldó Folyadék Koncentrátum

(91/155 EGK irányelv és a 44/2000. (XII.27.) EüM rendelet szerint) Brill -70 C Szélvédőmosó és Jégoldó Folyadék Koncentrátum oldalszám: 1/6 1. Készítmény és a Társaság/ Vállalat azonosítása: Kereskedelmi elnevezés: Felhasználási terület: gépjárművek szélvédőinek jégmentesítése Gyártó / Forgalmazó adatai: Cím: H-8200 Veszprém,

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása Kiállítás dátuma: 2010.03.01. Verzió: 2 Oldal: 1/5 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: AQUAPLUS Vízkőoldó tisztítószer 1.2.

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása Kiállítás dátuma: 2007.05.28. Verzió: 3 Oldal: 1/5 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: Hegesztő paszta 1.2. Az anyag vagy

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása Kiállítás dátuma: 2011.06.02. Verzió: 1 Oldal: 1/5 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: - spaklival történő felhordásra alkalmas

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása Kiállítás dátuma: 2013.04.18. Verzió: 1 Oldal: 1/5 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: Erbslöh-Kalk Termékkód: 4001x 1.2.

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. Termék neve. 2. Összetétel: Az alábbi összetevők vizes oldata. 3. Veszélyesség szerinti besorolás. 4.

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. Termék neve. 2. Összetétel: Az alábbi összetevők vizes oldata. 3. Veszélyesség szerinti besorolás. 4. Dátum: 2006.10.09. Oldal: 1/5 Verzió: 1 1. Termék neve Kereskedelmi elnevezés: Gyártató és forgalmazó cég: Cím: Telefon: Fax: Sürgősségi telefon: Telefon: Mr Wash Magic White folteltávolító F TEXIM Kft.

Részletesebben

H Hódmezővásárhely Garzó I. u. 3.

H Hódmezővásárhely Garzó I. u. 3. Dátum: 2012.11.19. Oldal:1/5 Az 1907/2008 EK rend./reach/ és az 1. Termék neve 1.1.Kereskedelmi elnevezés: 1.2.Gyártó és forgalmazó cég: Cím: Telefon: Fax: 1.3.Veszély esetén hívható: RONETT LEFOLYÓTISZTÍTÓ

Részletesebben

B I Z T O N S Á G I A D A T L A P 3. verzió Hódmezővásárhely, Garzó Imre utca 3. Telefon:

B I Z T O N S Á G I A D A T L A P 3. verzió Hódmezővásárhely, Garzó Imre utca 3. Telefon: MONOLIT TRADE KFT. H- 6800 Hódmezővásárhely Garzó I. u. 3. Tel/Fax:(62)241-139, (62)242-238 Mobil: 06-70-315-97-85 HU11089359 e-mail: monolittrade@freemail.hu B I Z T O N S Á G I A D A T L A P 3. verzió

Részletesebben

Dátum: 2007.08.01. Verzió: 2 Oldal: 1/5

Dátum: 2007.08.01. Verzió: 2 Oldal: 1/5 Dátum: 2007.08.01. Verzió: 2 Oldal: 1/5 1. Az anyag/ készítmény és a társaság/ vállalkozás azonosítója: Kereskedelmi elnevezés: Felhasználási terület: Gyártó és forgalmazó cég: Cím: Telefon: Fax: E-mail:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat (ETTSZ) 1096 Budapest, Nagyvárad tér 2. Telefon: (36) 80/201-199 (36-1-) 476-6464

BIZTONSÁGI ADATLAP. Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat (ETTSZ) 1096 Budapest, Nagyvárad tér 2. Telefon: (36) 80/201-199 (36-1-) 476-6464 Dátum: 2007.08.01. Verzió: 3 Oldal: 1/5 1. Készítmény és a Társaság/ Vállalat azonosítása: Kereskedelmi elnevezés: ZÁROLAJZÓ-JÉGOLDÓ Felhasználási terület: Karbantartás Gyártó és forgalmazó cég: AUTÓ MOBIL

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK és a 2015/830/EU REACH szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK és a 2015/830/EU REACH szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása Felülvizsgálat dátuma: 2017.06.08. Verzió: 2 Oldal: 1/5 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: ErbiGel Termékkód: 1501x 1.2.

Részletesebben

1. Termék neve. 2. Összetétel: Ásványolaj tartalmú spray. 3. Veszélyesség szerinti besorolás. 4. Elsősegélynyújtás

1. Termék neve. 2. Összetétel: Ásványolaj tartalmú spray. 3. Veszélyesség szerinti besorolás. 4. Elsősegélynyújtás B I Z T O N S Á G I A D A T L A P 1. Termék neve Kereskedelmi elnevezés: Gyártó, forgalmazó cég: Cím: Telefon: Fax: Sürgősségi telefon: AUTÓ MOBIL VEGYI Kft. 6727 Szeged, Acél u. 27/C. 06/62/480-640 06/62/482-791

Részletesebben

Készült az 1907/2006 EK rendelet /REACH/ szerint Verzió 4.

Készült az 1907/2006 EK rendelet /REACH/ szerint Verzió 4. Tel/fax: (00-36-62)241-139 Tel: (00-36-62) 533-710, Tel: (62)533-711 www.satinagold.hu e-mail: satina@vnet.hu B I Z T O N S Á G I A D A T L A P Készült 2012.09.28 az 1907/2006 EK rendelet /REACH/ szerint

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat (ETTSZ) 1096 Budapest, Nagyvárad tér 2. Telefon: (36) 80/201-199 (36-1-) 476-6464

BIZTONSÁGI ADATLAP. Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat (ETTSZ) 1096 Budapest, Nagyvárad tér 2. Telefon: (36) 80/201-199 (36-1-) 476-6464 Dátum: 2008.02.19. Verzió: 4 Oldal: 1/5 1. Készítmény és a Társaság/ Vállalat azonosítása: Kereskedelmi elnevezés: CSAVARLAZÍTÓ SPRAY Felhasználási terület: Karbantartás Gyártó és forgalmazó cég: Phobex

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. Az anyag / készítmény és a vállalat / vállalkozás azonosítása:

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. Az anyag / készítmény és a vállalat / vállalkozás azonosítása: Dátum: 2009.02.10 Verzió: 1 Oldal: 1/5 1. Az anyag / készítmény és a vállalat / vállalkozás azonosítása: Kereskedelmi elnevezés: PU ragasztó-tömítő310 ml Felhasználási terület: Karbantartás Cikkszám: LOS

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. Dátum: 2008.04.08. Verzió: 1 Oldal: 1/6. Hylomar M. Tűzveszélyes. Xi Irritatív

BIZTONSÁGI ADATLAP. Dátum: 2008.04.08. Verzió: 1 Oldal: 1/6. Hylomar M. Tűzveszélyes. Xi Irritatív Dátum: 2008.04.08. Verzió: 1 Oldal: 1/6 1. Készítmény és a Társaság/ Vállalat azonosítása: Kereskedelmi elnevezés: MOTORTÖMÍTŐMASSZA KÉK 80ml Hylomar M Felhasználási terület: Karbantartás Cikkszám: Los

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. Termék neve. 2. Összetétel: Ásványolaj tartalmú spray. 3. Veszélyesség szerinti besorolás. 4.

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. Termék neve. 2. Összetétel: Ásványolaj tartalmú spray. 3. Veszélyesség szerinti besorolás. 4. BIZTONSÁGI ADATLAP 1. Termék neve Kereskedelmi elnevezés: Forgalmazó cég: Cím: Telefon: Sürgősségi telefon: N-TEAM EUROPE KFT. 1044 Budapest, Megyeri út 51. +3620-377-5410 Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató

Részletesebben

B I Z T O N S Á G I A D A T L A P

B I Z T O N S Á G I A D A T L A P B I Z T O N S Á G I A D A T L A P 1. Termék neve Kereskedelmi elnevezés: Gyártó, forgalmazó cég: Cím: Telefon: Fax: Sürgősségi telefon: LÉGKONDICIONÁLÓ TISZTÍTÓ SPRAY AUTÓ MOBIL VEGYI Kft. 6727 Szeged,

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása Kiállítás dátuma: 2013.04.07. Verzió: 1 Oldal: 1/5 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: Vitamon Combi Termékkód: 3204x 1.2.

Részletesebben

PROTECT SZÚNYOG ÉS KULLANCS RIASZTÓ AEROSZOL (PUMPÁS)

PROTECT SZÚNYOG ÉS KULLANCS RIASZTÓ AEROSZOL (PUMPÁS) BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST 1/5 BIZTONSÁGI ADATLAP PROTECT SZÚNYOG ÉS KULLANCS RIASZTÓ AEROSZOL (PUMPÁS) 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE Az anyag vagy készítmény azonosítása: A készítmény típusa:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása A készítmény neve: Alkalmazás: Gyártó/forgalmazó: Felelős személy: BradoDerm Soft műtéti kézfertőtlenítő szer műtéti kézfertőtlenítő szer Florin

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült a 91/155 EGK Irányelv és a 44/2000. (XII. 27.) EüM. Rendelet, valamint az 1907/2006/EK rendelet alapján.

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült a 91/155 EGK Irányelv és a 44/2000. (XII. 27.) EüM. Rendelet, valamint az 1907/2006/EK rendelet alapján. 1 BIZTONSÁGI ADATLAP Készült a 91/155 EGK Irányelv és a 44/2000. (XII. 27.) EüM. Rendelet, valamint az 1907/2006/EK rendelet alapján. A kiállítás kelte: 2006. június 7. Felülvizsgálva: 2008. augusztus

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint Oldal: 1/5 1. Az anyag /készítmény és a társaság/ vállalkozás azonosítója: Kereskedelmi elnevezés: Felhasználási terület: Gyártó és forgalmazó cég: Cím: Telefon: Fax: E-mail: Sürgősségi telefon: Telefon:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint Oldal: 1/5 1. Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása Kereskedelmi elnevezés: Felhasználási terület: Gyártó és forgalmazó cég: Cím: Telefon: Fax: E-mail: Sürgősségi telefon: Telefon:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása A készítmény neve: Alkalmazás: Gyártó/forgalmazó: Felelős személy: Club WC olaj WC illatosító Florin Vegyipari és Kereskedelmi Zrt. 6725 Szeged

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP PROTECT-B LÉGY- ÉS SZÚNYOGIRTÓ AEROSZOL 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE

BIZTONSÁGI ADATLAP PROTECT-B LÉGY- ÉS SZÚNYOGIRTÓ AEROSZOL 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST 1/5 BIZTONSÁGI ADATLAP PROTECT-B LÉGY- ÉS SZÚNYOGIRTÓ AEROSZOL 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE Az anyag vagy készítmény azonosítása: A készítmény típusa: rovarirtó

Részletesebben

PROTECT-B PUMPÁS KULLANCS- ÉS SZÚNYOGRIASZTÓ AEROSZOL

PROTECT-B PUMPÁS KULLANCS- ÉS SZÚNYOGRIASZTÓ AEROSZOL BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST 1/5 BIZTONSÁGI ADATLAP PROTECT-B PUMPÁS KULLANCS- ÉS SZÚNYOGRIASZTÓ AEROSZOL 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE Az anyag vagy készítmény azonosítása: A készítmény típusa:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása Oldal: 1/5 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: LÉGKONDICIONÁLÓ TISZTÍTÓ SPRAY 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított

Részletesebben

Szeszes mahagóni. Szeszes mahagóni. BIZTONSÁGI ADATLAP (az 1907/2006/EK rendelet II. Melléklete szerint) Szeszes mahagóni. Fapác

Szeszes mahagóni. Szeszes mahagóni. BIZTONSÁGI ADATLAP (az 1907/2006/EK rendelet II. Melléklete szerint) Szeszes mahagóni. Fapác Kiállítás dátuma: 2008.05.28. BIZTONSÁGI ADATLAP (az 1907/2006/EK rendelet II. Melléklete szerint) 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása: A készítmény/anyag neve: Felhasználási terület:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása A készítmény neve: Alkalmazás: Gyártó/forgalmazó: Felelős személy: Club WC olaj WC illatosító Florin Vegyipari és Kereskedelmi Zrt. 6725 Szeged

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint. 1. Az anyag / készítmény és a társaság / vállalkozás azonosítója:

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint. 1. Az anyag / készítmény és a társaság / vállalkozás azonosítója: Kiállítás dátuma: 2009.06.30. Verzió: 1 Oldal: 1/6 1. Az anyag / készítmény és a társaság / vállalkozás azonosítója: Kereskedelmi elnevezés: Termékkód: A-008 Felhasználási terület: Vegyi anyag építkezéshez,

Részletesebben

ZEP AC CLEAN SANITIZER -- Verzió: 2. BIZTONSÁGI ADATLAP. (az 1907/2006/EK rendelet II. Melléklete szerint) ZEP AC CLEAN SANITIZER

ZEP AC CLEAN SANITIZER -- Verzió: 2. BIZTONSÁGI ADATLAP. (az 1907/2006/EK rendelet II. Melléklete szerint) ZEP AC CLEAN SANITIZER BIZTONSÁGI ADATLAP (az 1907/2006/EK rendelet II. Melléklete szerint) Kiállítás dátuma: 2005.12.13. Felülvizsgálva: 2008.08.06. 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása: A készítmény/anyag

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása A készítmény neve: Alkalmazás: Gyártó/forgalmazó: Felelős személy: BradoMan Soft higiénés kézfertőtlenítő szer higiénés kézfertőtlenítő szer

Részletesebben

1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása

1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása Kiállítás dátuma: 1999.05.18. Verzió: 9 Oldal: 1/6 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. A készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. A készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1. A készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A készítmény neve: Alkalmazás: Gyártó: Forgalmazó: Felelős személy: BRADOLIFE kéz- és bőrfertőtlenítő szer kéz- és bőrfertőtlenítő szer Florin Vegyipari

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása A készítmény neve: Alkalmazás: Gyártó: Forgalmazó: Felelős személy: BRADOLIFE fertőtlenítő kendő fertőtlenítő kendő Florin Vegyipari és Kereskedelmi

Részletesebben

1907/2006/EK, 31. cikk szerint. Készült: 2013.01.04. Verzió: 2

1907/2006/EK, 31. cikk szerint. Készült: 2013.01.04. Verzió: 2 Biztonságtechnikai adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint Készült: 2013.01.04. Verzió: 2 1. AZONOSÍTÁS Vegyi anyag neve: V12 Oil Cleaner 737 CAS-szám: - EU-szám: - Gyártó/Forgalmazó cég neve: Cleansberg

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása Kiállítás dátuma: 2007.08.01. Verzió: 2 Oldal: 1/6 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: TÉLI NYÁRI SZÉLVÉDŐMOSÓ 1.2. Az anyag

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint Kiállítás dátuma: 2007.06.21. Verzió: 2 Oldal: 1/5 1. Az anyag / készítmény és a társaság / vállalkozás azonosítója: Kereskedelmi elnevezés: Handez Felhasználási terület: Fertıtlenítı hatású kézi folyékony

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP PROTECT CSÓTÁNY- ÉS HANGYAIRTÓ AEROSZOL

BIZTONSÁGI ADATLAP PROTECT CSÓTÁNY- ÉS HANGYAIRTÓ AEROSZOL BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST 1/4 BIZTONSÁGI ADATLAP PROTECT CSÓTÁNY- ÉS HANGYAIRTÓ AEROSZOL 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE A készítmény típusa: A készítmény megnevezése: Gyártó és forgalmazó:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH és az 1272/2008/EK szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH és az 1272/2008/EK szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása Kiállítás dátuma: 2007.08.01. Verzió: 5 Oldal: 1/6 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: GÁZSZIVÁRGÁSJELZŐ 1.2. Az anyag vagy

Részletesebben

THERMOTEK Extra erős ragasztó és simítótapasz

THERMOTEK Extra erős ragasztó és simítótapasz BIZTONSÁGI ADATLAP TRILAK Festékgyártó KFT. Kiállítás kelte: 2007-06-06 Módosítás kelte: 2008-05-30 1. A készítmény és a vállalkozás azonosítása A készítmény felhasználása: ragasztó és simítótapasz Gyártó

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása A készítmény neve: Alkalmazás: Forgalmazó: Felelős személy: SANA lábápoló spray láb ápolása, frissítése Florin Vegyipari és Kereskedelmi Zrt.

Részletesebben

Az EU 1907 /2006 SZERINT Készült:: Nyomtatás dátuma : Kereskedelmi név: 01. Anyag /készítmény és a vállalat azonosítása

Az EU 1907 /2006 SZERINT Készült:: Nyomtatás dátuma : Kereskedelmi név: 01. Anyag /készítmény és a vállalat azonosítása Az EU 1907 /2006 SZERINT Készült:: 2012.05.21 Nyomtatás dátuma : 2013-02-14 Kereskedelmi név: 01. Anyag /készítmény és a vállalat azonosítása BITUNOVA MODIFIKÁLT BITUMENES JAVÍTÓSZALAG Kereskedelmi név

Részletesebben

PROTECT SZÚNYOGIRTÓ FOLYADÉK

PROTECT SZÚNYOGIRTÓ FOLYADÉK BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST 1/6 BIZTONSÁGI ADATLAP PROTECT SZÚNYOGIRTÓ FOLYADÉK (PROTECT elektromos párologtató készülékhez) 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE Az anyag vagy készítmény azonosítása:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH és az 2015/830//EU rendelet szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH és az 2015/830//EU rendelet szerint Kiállítás dátuma: 2006.07.11 Verzió: 3 Oldal: 1/5 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: Termékkód: 1504x 1.2. Az anyag vagy

Részletesebben

B I Z T O N S Á G I A D A T L A P

B I Z T O N S Á G I A D A T L A P B I Z T O N S Á G I A D A T L A P 1. Termék neve Kereskedelmi elnevezés: Gyártó, forgalmazó cég: Cím: Telefon: Fax: Sürgősségi telefon: AUTÓ MOBIL VEGYI Kft. 6727 Szeged, Acél u. 27/C. 06/62/480-640 06/62/482-791

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. Felülvizsgálat dátuma: 2007.12.21. Verzió: 3 Oldal: 1/6. X n ÁRTALMAS F TŰZVESZÉLYES N KÖRNYEZETI VESZÉLY

BIZTONSÁGI ADATLAP. Felülvizsgálat dátuma: 2007.12.21. Verzió: 3 Oldal: 1/6. X n ÁRTALMAS F TŰZVESZÉLYES N KÖRNYEZETI VESZÉLY Felülvizsgálat dátuma: 2007.12.21. Verzió: 3 Oldal: 1/6 1. Készítmény és a Társaság/ Vállalat azonosítása: Kereskedelmi elnevezés: Felhasználási terület: Gyártó, szállító cég: Importáló cég: Cím: Telefon:

Részletesebben

COOPEX-B TETŰIRTÓ POROZÓSZER

COOPEX-B TETŰIRTÓ POROZÓSZER BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST 1/6 BIZTONSÁGI ADATLAP COOPEX-B TETŰIRTÓ POROZÓSZER 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE Az anyag vagy készítmény azonosítása: A készítmény típusa: használatra kész, ember

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása A készítmény neve: Alkalmazás: Gyártó/forgalmazó: Felelős személy: BRADOGÉL higiénés kézfertőtlenítőszer higiénés kézfertőtlenítőszer Florin

Részletesebben

1 B I Z T O N S Á G I A D A T L A P Dalma antibakteriális Verzió 4.

1 B I Z T O N S Á G I A D A T L A P Dalma antibakteriális Verzió 4. 1 1. Termék neve Kereskedelmi név: Készült: 2011.03.16. Felhasználás: Gyártó és forgalmazó cég: Cím: Telefon/Fax: Fertőtlenítő hatású antibakteriális tisztítószer Fürdőszobai, konyhai berendezések, csempék,

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP PROTECT DARÁZSIRTÓ AEROSZOL

BIZTONSÁGI ADATLAP PROTECT DARÁZSIRTÓ AEROSZOL BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST 1/4 BIZTONSÁGI ADATLAP PROTECT DARÁZSIRTÓ AEROSZOL 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE A készítmény típusa: A készítmény megnevezése: Gyártó és forgalmazó: rovarirtó aeroszol

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK és a 2015/830/EU REACH szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK és a 2015/830/EU REACH szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása Felülvizsgálat dátuma: 2017.06.08. Verzió: 2 Oldal: 1/5 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: Granucol FA Termékkód: 1202x

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP PROTECT-B LÉGY- ÉS SZÚNYOGIRTÓ AEROSZOL 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE

BIZTONSÁGI ADATLAP PROTECT-B LÉGY- ÉS SZÚNYOGIRTÓ AEROSZOL 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST 1/5 BIZTONSÁGI ADATLAP PROTECT-B LÉGY- ÉS SZÚNYOGIRTÓ AEROSZOL 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE Az anyag vagy készítmény azonosítása: A készítmény típusa: rovarirtó

Részletesebben

Partner a fogászatban

Partner a fogászatban Partner a fogászatban Eclipse, All Resins (Bázislemez, Setup és Contour Resin) Oldal: 1 1. Anyag és cég megnevezése 1.1 Termék adatai Kereskedelmi név Eclipse, All Resins (Bázislemez, Setup és Contour

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH és az 1272/2008/EK szerint MŰSZER ÉS FEGYVEROLAJ

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH és az 1272/2008/EK szerint MŰSZER ÉS FEGYVEROLAJ Oldal: 1/6 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. az anyag /készítmény és a Társaság/ Vállalkozás azonosítója: 2. A veszély azonosítása:

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. az anyag /készítmény és a Társaság/ Vállalkozás azonosítója: 2. A veszély azonosítása: Dátum: 2007.08.01. Verzió: 3 Oldal: 1/5 1. az anyag /készítmény és a Társaság/ Vállalkozás azonosítója: Kereskedelmi elnevezés: Felhasználási terület: Gyártó és forgalmazó cég: Cím: Telefon: Fax: E-mail:

Részletesebben

PROTECT FIÓKOS MOLYIRTÓ KAZETTA

PROTECT FIÓKOS MOLYIRTÓ KAZETTA BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST 1/4 BIZTONSÁGI ADATLAP ( 91/155-93/EEC ) PROTECT FIÓKOS MOLYIRTÓ KAZETTA 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE Az anyag és készítmény azonosítása: A készítmény típusa: inszekticid

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP LAKKPUR AUTÓSAMPON

BIZTONSÁGI ADATLAP LAKKPUR AUTÓSAMPON A kiállítás kelte: 2007. 04. 18. 1. A készítmény neve: BIZTONSÁGI ADATLAP LAKKPUR AUTÓSAMPON Gyártó és forgalmazó cég neve: FERROKÉMIA VEGYIPARI SZÖVETKEZET Cím: 1135 Budapest, Országbíró utca 65. Telefonszám:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint VÍZKŐOLDÓ Felülvizsgálat: Kiállítás dátuma: Verzió: 2 Oldal: 1/5

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint VÍZKŐOLDÓ Felülvizsgálat: Kiállítás dátuma: Verzió: 2 Oldal: 1/5 Kiállítás dátuma: 2010.02.17. Verzió: 2 Oldal: 1/5 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP PROTECT CSÓTÁNY- ÉS HANGYAIRTÓ AEROSZOL

BIZTONSÁGI ADATLAP PROTECT CSÓTÁNY- ÉS HANGYAIRTÓ AEROSZOL BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST 1/4 BIZTONSÁGI ADATLAP PROTECT CSÓTÁNY- ÉS HANGYAIRTÓ AEROSZOL 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE A készítmény típusa: A készítmény megnevezése: Gyártó és forgalmazó:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. Verzió: 1. Két komponensű, gyorsan keményedő kitt. Politur Vegyipari Szövetkezet

BIZTONSÁGI ADATLAP. Verzió: 1. Két komponensű, gyorsan keményedő kitt. Politur Vegyipari Szövetkezet Oldal: 1/5 1. Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás meghatározása 1.1 Az anyag/készítmény azonosítása 1.2 Az anyag/készítmény felhasználása 1.3 Gyártó/ szállító/ forgalmazó cég: Cím: Telefon: 1.4

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása A készítmény neve: Alkalmazás: Gyártó/forgalmazó: Felelős személy: Bradolin alkoholos felületfertőtlenítő szer felületfertőtlenítő szer Florin

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. LANIRAT rágcsálóirtószer 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE:

BIZTONSÁGI ADATLAP. LANIRAT rágcsálóirtószer 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE: BIZTONSÁGI ADATLAP LANIRAT rágcsálóirtószer 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE: A készítmény típusa: rágcsálóirtó csalétek A készítmény megnevezése: LANIRAT rágcsálóirtószer Gyártó és forgalmazó: METATOX Peszticid Gyártó

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása A készítmény neve: Alkalmazás: Gyártó/forgalmazó: Felelős személy: Bradoclean felületfertőtlenítő koncentrátum felületfertőtlenítő koncentrátum

Részletesebben

KONSTRUKTÍV KFT H-1183. Budapest, Üllői út 484. Tel. (36-1) 291-5389 Fax. (36-1) 291-5389

KONSTRUKTÍV KFT H-1183. Budapest, Üllői út 484. Tel. (36-1) 291-5389 Fax. (36-1) 291-5389 Felülvizsgálat dátum: 2009. 04.10. Verziószám: 2 Dátum. 2008.01.04. 1.Az Anyag/Készítmény és a Társaság/ Vállalkozás azonosítása: Kereskedelmi elnevezés: Felhasználási terület: Gyártó cég: Cím: Elsősegély

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. Az anyag / készítmény és a vállalat / vállalkozás azonosítása:

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. Az anyag / készítmény és a vállalat / vállalkozás azonosítása: Dátum: 2009.03.13. Oldal: 5/1 1. Az anyag / készítmény és a vállalat / vállalkozás azonosítása: Kereskedelmi elnevezés: Felhasználási terület: Gyártó/Forgalmazó cég: Cím: Telefon: Fax: E-mail, internet:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Dátum: 2007-07-23. Oldal: 1/6. 1. Termék neve. 2. Összetétel: 3. Veszélyesség szerinti besorolás

BIZTONSÁGI ADATLAP Dátum: 2007-07-23. Oldal: 1/6. 1. Termék neve. 2. Összetétel: 3. Veszélyesség szerinti besorolás BIZTONSÁGI ADATLAP Dátum: 2007-07-23. Oldal: 1/6 1. Termék neve Kereskedelmi elnevezés: Importáló cég: Cím Telefon Fax Gyártó: Cím: Telefon Fax: E-mail cím: Honlap: Forgalmazó: Cím: Telefon: Fax: E-mail:

Részletesebben

3. Összetétel: szerves és szervetlen anyagok vizes oldata

3. Összetétel: szerves és szervetlen anyagok vizes oldata 1 1. Termék neve Kereskedelmi elnevezés Hypox fresh Készült: 2011.03.17. Felhasználása: Textiliák fehérítésére, fertőtlenítésre Gyártó és forgalmazó cég: Satina Gold Kozmetikai Kft Kft. Cím: 6800 Hódmezővásárhely,

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint CLORFIX Felülvizsgálat: Kiállítás dátuma: Verzió: 3 Oldal: 1/5

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint CLORFIX Felülvizsgálat: Kiállítás dátuma: Verzió: 3 Oldal: 1/5 Kiállítás dátuma: 2009.11.16. Verzió: 3 Oldal: 1/5 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH és a 1272/2008/EK szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH és a 1272/2008/EK szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása Kiállítás dátuma: 2012.12.10. Verzió: 1 Oldal: 1/5 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: SÁRGAVÉRLÚGSÓ Kálium-ferrocianid 1.2.

Részletesebben

az.1907/2006 EK /REACH/ és az 1272/2008 EK rendelet szerint 2. verzió

az.1907/2006 EK /REACH/ és az 1272/2008 EK rendelet szerint 2. verzió 1 1. Termék neve 1.1. Kereskedelmi név: Perlasol kézfertőtlenítő folyékony szappan 1.2. Felhasználási terület Fertőtlenítő kézmosásra 1.3.Gyártó és forgalmazó: Satina Gold Kft.Cím: 6800 Hódmezővéásárhely

Részletesebben

COOPEX B TETŰIRTÓ POROZÓSZER

COOPEX B TETŰIRTÓ POROZÓSZER BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST 1/6 BIZTONSÁGI ADATLAP COOPEX B TETŰIRTÓ POROZÓSZER 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE Az anyag vagy készítmény azonosítása: A készítmény típusa: használatra kész, ember

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP PESGUARD-B

BIZTONSÁGI ADATLAP PESGUARD-B BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST 1/5 BIZTONSÁGI ADATLAP 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE Az anyag vagy készítmény azonosítása: A készítmény típusa: rovarirtószer A készítmény megnevezése: Gyártó és

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. FRESSH CITROM ILLATÚ WC-gél 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE

BIZTONSÁGI ADATLAP. FRESSH CITROM ILLATÚ WC-gél 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST 1/4 BIZTONSÁGI ADATLAP FRESSH CITROM ILLATÚ WC-gél 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE Az anyag vagy készítmény azonosítása: A készítmény típusa: WC-gél A készítmény megnevezése:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH és 1272/2008/EK szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH és 1272/2008/EK szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása Kiállítás dátuma: 2011.06.20. Verzió:1 Oldal: 1/6 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: TRINÁTRIUM-FOSZFÁT Kémiai elnevezés:

Részletesebben

1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása

1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása Kiállítás dátuma: 2013.03.20. Verzió: 1 Oldal: 1/5 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő

Részletesebben