itt JÓ HELYEN van. Az Opel Meriva olyan autó, amelyben otthon érzi magát az ember. TARTALOMJEGYZÉK OpEL MERivA

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "itt JÓ HELYEN van. Az Opel Meriva olyan autó, amelyben otthon érzi magát az ember. TARTALOMJEGYZÉK OpEL MERivA"

Átírás

1 OPEL MERIVA

2

3 ITT JÓ HELYEN VAN. Az Opel Meriva olyan autó, amelyben otthon érzi magát az ember. Komfortjával, kényelmével és a belső tér méretével egy autó sem veheti fel a versenyt a kompakt kategóriában. A FlexDoors rendkívül egyszerű hozzáférést biztosít a tágas utastérhez, mégis a nagyvonalú berendezés teszi igazán rendkívülivé az autót a magas vezetőüléspozíció és a luxuskivitelű, nappalit idéző ülések öt személy részére. Kívülről a Meriva egyedülállóan stílusos. Belül pedig tele van praktikus részletekkel, mint például az Opel védjegyének számító FlexSpace és FlexRail rendszer, amelyek segítségével néhány mozdulat az autó átrendezése. Valamint olyan műszaki megoldásokkal, amelyek sorozatban hat éven keresztül Németország egyik legmegbízhatóbb modelljévé tettékaz előző Meriva generációt. 1 A napi ingázástól kezdve a kirándulásig vagy a bevásárlásig a Meriva minden szempontból kielégíti az Ön igényeit. TARTALOMJEGYZÉK Opel Meriva 04 A Meriva 18 Felszereltségi szintek 26 Ergonómia 28 Kényelem 30 Biztonság 32 Infotainment rendszer 34 Tartozékok 36 Motorok és sebességváltók 38 Abroncsok és keréktárcsák 40 Kárpitok és felületek 42 Fényezés és színek 44 Opel szerviz 46 Mindennapi innovációk A katalógusban szereplő információk a nyomdába küldés időpontjában érvényesek (2014. október). A specifikációk és a felszereltség bármely időpontban történő változtatásának jogát fenntartjuk. A legfrissebb adatokért forduljon Opel márkakereskedőjéhez. 1 A német autóklub, az ADAC éves meghibásodási statisztikái szerint 2006 és 2011 között a Meriva volt a legmegbízhatóbb használt mini egyterű.

4

5 AZ EMBERBARÁT FORMATERVEZÉS ÚJRADEFINIÁLÁSA. Úttörő formatervezésével vezető szerepet tölt be a Meriva. A széles hűtőrács és a sasszem formájú fényszórók kihangsúlyozzák az autó magabiztos, öntudatos karakterét. Az oldalán opcionális, krómozott övvonal kölcsönöz egy leheletnyi városi eleganciát a járműnek, a figyelmet mégis a kitűnő FlexDoors rendszer vonja magára, mégpedig nem véletlenül. Ez a rendszer teszi a Merivát az általunk valaha gyártott egyik legfelhasználóbarátabb autóvá. Hátul magasan elhelyezkedő hátsó lámpák fognak körül egy további nagy, könnyű hozzáférést biztosító ajtót. A FlexDoors rendszerhez hasonlóan a csomagtartó is teljes mértékben beváltja a nagy, kényelmes és komfortos autó ígéretét.

6 ADJON MAGÁNAK TERET. Az Opel Meriva tele van jókedvet garantáló elemekkel. Elöl opcionális, ergonómiai tanúsítvánnyal ellátott AGR 1 ülések kényeztetik a vezető hátát, a letisztult műszerfal-elrendezés és a magas üléspozíció pedig a kiváló kilátásról gondoskodnak. Elöl és hátul is rengeteg hely van. A csúcsminőségű anyagok és színek kellemes hellyé teszik a Merivát, ahol Ön remek időt tölthet el családjával és barátaival. Üde, különleges, barátságos és otthonos. 1 Az AGR-tanúsítvány független egészségügyi szakértőkből álló vizsgálóbizottság által kiadott minősítés.

7

8

9 IGÉNY SZERINT ALAKÍTHATÓ. A Meriva tele van remek ötletekkel, melyek kellő rugalmasságot biztosítanak ahhoz, hogy Ön többet hozhasson ki a napjából. A hátrafelé nyíló FlexDoors rendszer megkönnyíti a be- és kiszállást, valamint az olyan, sokszor trükkösebb feladatokat is, mint például a kisgyermekek biztonságos beültetése hátra, vagy nagy bevásárlószatyrok elhelyezése a hátsó ülésen. A FlexRail rendszer egy moduláris, csúsztatható tárolórendszer az első ülések között, amely különböző tárgyak elhelyezésére alakítható át. A FlexSpace a három hátsó ülés átrendezhetőségével ugyanezt teszi lehetővé az utasok és a nagyobb (akár literes) poggyász elhelyezésére. Az integrált FlexFix 1 kerékpárszállító segítségével könnyedén felszerelhet két kerékpárt a hátsó lökhárítóra. 1 Felhívjuk figyelmét, hogy a FlexFix rendszerrel szállított kerékpárokra súly- és méretkorlát is vonatkozik. Részletes információt a oldalon vagy Opel márkakereskedőjénél talál.

10 OKOS KEZELŐSZERVEK. GYORSABB KAPCSOLATOK. A Meriva sokféle készüléke ugyanolyan nagyszerű, mint bánásmódja az emberekkel. Az okostelefonok és egyéb eszközök csatlakoztathatók az autóhoz, így Ön minden rajtuk tárolt adathoz hozzáférhet a beépített információs és szórakoztató rendszeren keresztül. A csúcsmodern navigációs rendszerektől kezdve az MP3-on át a Bluetooth kapcsolaton keresztül elérhető rádióig/ CD- lejátszóig és a digitális rádióig (DAB), az Opel az integrált információs és szórakoztató opciók teljes kínálatát nyújtja. Az IntelliLink segítségével gyerekjáték hozzáférnie médiaeszközeihez és névjegyzékéhez. Telefonálhat és zenét játszhat le hordozható eszközeiről Bluetooth kapcsolaton keresztül a nagy, 7 colos képernyőn. Vagy csatlakozhat a FlexRail konzolon található aux-in bemeneten és USB-n keresztül, ha minden adatához hozzá szeretne férni. Bármelyik módot is választja, a Meriva biztosítja Önnek a gyors csatlakozást.

11

12 ERŐS MOTOROK. MINIMÁLIS KÖLTSÉGEK. Hatékony motorral nem kell választani az üzemanyag-takarékosság és az élénk autózás között. A Meriva elérhető az Opel költséghatékony ecoflex technikájával és a német tervezésű, következő generációs, közepes méretű, a károsanyag-kibocsátást és a fogyasztást jelentősen csökkentő dízelmotorokkal. Mint például az 1,6 literes, 81 kw (110 LE) teljesítményű dízel ecoflex változattal, amelynek mindössze 99 g a CO 2 /km kibocsátása. Emellett automatikus sebességváltót is választhat a benzin- és dízelmotoros modellekhez Merivát vezetni ugyanis nem arról szól, hogy választania kell két dolog közül. Mindkettőt megkaphatja.

13

14

15 BIZTONSÁG MINDENEKELŐTT. Ha a biztonságról van szó, az Opel mindent belead. Egy sor olyan kifinomult műszaki opciót kínálunk, amelyek csökkentik az Ön, új Merivája és az úton közlekedő más személyek sérülésének kockázatát. Például tolatókamerát és parkolássegítőt, amelyek érzékelőkkel könnyítik meg a szűk helyeken manőverezést. Vagy adaptív fényszórórendszert (AFL), amely éjszaka a fényszórók automatikus igazításával teszi biztonságosabbá és nyugodtabbá a kanyarodást. Fejlett műszaki megoldásaival az Opel elkötelezetten növeli a vezetési biztonságot. Ezért a Meriva nem csak érzésre biztonságosabb minden eddiginél, hanem ténylegesen olyan is.

16 A KÉNYELEM AZ ELSŐ. A Meriva erősségeinek áttekintése. Nem csak az üléspozíció magasabb a szokásosnál, hanem a körülölelő komfort, kényelem és minőség szintje is ez nagy szerepet játszik abban, hogy öröm egy Meriva tulajdonosának lenni. Városbarát, kompakt külső méreteit meghazudtolóan sokoldalú, tágas belső tere nyújtja az igazi luxust. A Meriva belsejében tágas a fejtér, a könyöktér és a lábtér. A Flex technikák kihozzák a maximumot a magas tetőnek köszönhető tágasságból. Ennek legnyilvánvalóbb példája a szembetűnő FlexDoors rendszer, amely megkönnyíti a be- és kiszállást a hátsó ülésekhez mindezt egészségesebb testtartás mellett. A Meriva belsejében a FlexSpace rendszer segítségével módosíthatja az utasülések számát, és anélkül növelheti meg a csomagteret, hogy ki kellene vennie akár egy ülést is. Az opcionális FlexFloor rendszer a csomagtér padlójának magasságát igazítja a különböző rakodási helyzetekhez és a csomagok formájához. Például a csomagtér padlója megemelve egy szintbe kerül a lökhárítóval, ezáltal plusz tárolórész keletkezik alatta. További rejtett gyöngyszem a lökhárítóba rejtett opcionális FlexFix kerékpárszállító. Segítségével gyorsan és könnyen az autó hátuljára szerelhetők a kerékpárok. 16 Kimagasló kényelem

17

18 Selection. A Selection felszereltségi szint minden ízében a Meriva megtestesülése. A márka védjegyének számító, hátrafelé nyíló FlexDoors és a sokoldalú FlexSpace ülésrendező természetesen alapfelszereltség, akárcsak a további okos technológiák és funkciók lenyűgöző sora. Mint például az ESP Plus és a visszagurulás-gátló, amelyek segítenek biztonságosan elindulni a meredek emelkedőn. Hogy a lehető legnagyobb kényelmet biztosítsa Önnek, a Selection vezetőülése állítható magasságú, kormánykereke dönthető és kihúzható. 18 Selection felszereltségi szint

19 LED fényszórók nappali menetfényekkel. Nem csak remekül néznek ki, de energiatakarékosabbak és tartósabbak is. 2. Elektromos kézifék. Egy gombnyomásra készen áll az indulásra vagy a megállásra. Az elektromos kézifék a kézifék behúzásának stílusos és egyszerű módja. 3. Elektromos első ablakemelők. A Selection elektromos ablakemelőkkel rendelkezik, így Ön mindössze egyetlen gombnyomással teljesen le- és felhúzhatja az ablakot. Selection felszereltségi szint 19

20 1. ENJOY FlexRail állítható tároló. Gátat szabhat a rendetlenségnek ezzel a síneken mozgó tárolóval, amelyet gyorsan hozzáigazíthat az úti holmi formájához. Közvetlenül az első ülések között található, a beépített világításnak köszönhetően a sötétben is könnyű használni colos acél keréktárcsa. Az Enjoy remekül fest hétküllős, stílusos fényezésű keréktárcsáival. A Meriva Enjoy felszereltségi szint a Selection kiváló alapfelszereltségén túl számos praktikus és stílusos extrát kínál. A letisztult, krómkeretes műszerfal és a nagyobb keréktárcsák mellett az Enjoy FlexRail központi tárolórendszert és síneket tartalmaz a plusz tárolóelemek elhelyezéséhez a csomagtérben. Légkondicionáló és háromfunkciós információs kijelzővel felszerelt CD 300 rádió/cd is tartozik hozzá. Az Enjoy modellben nagy hangsúlyt kap a biztonság: elöl két irányba állítható aktív fejtámlákkal, és mind az öt ülésnél a biztonsági öv bekapcsolására figyelmeztető rendszerrel látták el. A vezetőoldali, első utasoldali és függönylégzsákok az alapfelszereltség részét képezik. 20 Enjoy felszereltségi szint

21

22

23 DRIVE! A Meriva drive! különleges, limitált kiadás, amellyel minden tekintetben kényeztetheti magát. Tehát ne habozzon, amikor érzelmei és elvárásai nagyobb sebességre kapcsolnak az egyedülálló Wega/Atlantis belső kárpit láttán. Vessen egy pillantást a jármű külsejére is. A Meriva drive! modell értéket sugároz tetszetős külsővel. Az opcionális öt ikerküllős könnyűfém keréktárcsák felrősítik az erőteljes megjelenést. A vezetéstámogató rendszerek és a kényelmi felszerelések igazán remek választássá teszik ezt a speciális kiadást. Aztán ott van még a drive! embléma is. Ezáltal kifejezheti, hogy mire tartja magát, és merre tart. drive! Az Ön igényeire szabva. Az egyedülálló drive! stílus. Élvezze a kényelmes Wega/Atlantis szövetkárpit exkluzív varázsát, vagy válassza az opcionális, szuper támaszt nyújtó, ergonomikus AGR-minősítésű első üléseket. drive! felszereltségi szint 23

24 COSMO. Kiváló a Meriva-kínálat alapfelszereltsége de a zászlóshajója is: a Cosmo felszereltségi szint. A Cosmo kisebb-nagyobb speciális jellemzőkkel tűnik ki. A bőrborítású kormánykerék gombjaival kezelhetők a főbb funkciók, például a sebességtartó automatika, és a Cosmo utasai élvezhetik a hangulatvilágítás és az elektromos ablakok előnyeit is. Kívülről lenyűgöző krómozott részletek, küszöbborítások és ködlámpák kölcsönöznek elegáns megjelenést a Cosmónak. 24 Cosmo felszereltségi szint

25 1. Krómozott ablakvonal. A kifinomult formatervezés számos formában és részletben megmutatkozik, beleértve az elegáns króm peremet, amely a Cosmo ablakok alján fut végig colos keréktárcsa. A Cosmo mutatós, hétküllős könnyűfém keréktárcsákkal kapható. 3. Díszléc emblémával. Az első hűtőrácson keresztülfutó, kifejező, szárny alakú díszléc kiemeli ezt a Merivát a tömegből Cosmo felszereltségi szint 25

26 ERGONÓMIA: TUDNI, HOL SZÁMÍT A KOMFORT. Az Opel Meriva világelsőséggel büszkélkedhet. Teljes körű ergonómiai koncepciója elsőként kapott tanúsítványt 1 Németország tekintélyes AGR szervezetétől, hátkímélő kialakításáért, például a könnyű hozzáférést biztosító FlexDoors rendszernek, a FlexFix kihúzható kerékpárszállító rendszernek vagy a sokoldalú FlexSpace ülésrendszernek köszönhetően. Ezek és egyéb innovációk segítségével a Meriva megelőzi a sérülést az ártalmatlannak tűnő mindennapi helyzetekben így azok ártalmatlanok is maradnak. Vezető- és utasoldali ergonomikus AGR sportülések 2 a német AGR (Egészséges Hát Munkacsoport) tanúsítványával. Az AGR sportülés több ponton egyénileg állítható, így többek között az alsó hát támasztását vagy az üléspárna hosszát is saját kényelmünk szerint változtathatjuk. 1 Az AGR-tanúsítvány független egészségügyi szakértőkből álló vizsgálóbizottság által kiadott minősítés. 2 Opcionális. 3 Felhívjuk figyelmét, hogy a FlexFix rendszerrel szállított kerékpárokra súly- és méretkorlát is vonatkozik. Részletes információt a oldalon vagy Opel márkakereskedőjénél talál. 26 Ergonomikus rendszerek

27 Könnyű hozzáférést biztosító FlexDoors rendszer. Az Opel FlexDoors hátsó zsanérjainak köszönhetően sokkal szélesebbre nyithatja az ajtót a szokásosnál, ami megkönnyíti a be- és kiszállást a hátsó üléseknél. Egy táska hátulra való behelyezése is egyszerűbb és biztonságosabb, mint a szokásos ajtók esetében. 2. FlexFix 3 beépített kerékpárszállító. Ez a praktikus kerékpárszállító a hátsó lökhárítóból húzható ki, így akár két kerékpár is egyszerűen felszerelhető az autóra, csavarhúzó használata nélkül. Amikor pedig már nincs rá szükség, viszszatolható a lökhárítóba. 3 & 4. Sokoldalú FlexSpace ülésrendszer. Az Opel FlexSpace rendszere segítségével gyorsan és egyszerűen átalakíthatja autója hátsó üléssorát háromülésesről kétülésesre vagy egyre, vagy éppen nullára anélkül, hogy akár egyetlen ülést is ki kellene vennie. A kétüléses konfigurációban a középső, lehajtott ülésre egy tartozékként kapható, kényelmes, extra tárolórekeszekkel ellátott kartámasz szerelhető. Ergonomikus rendszerek 27

28 1. KÉNYELEM MEGALKUVÁS NÉLKÜL. Isten hozott itthon! ezt semmi nem fejezi ki jobban, mint egy szélesre tárt ajtó, és egy autó ajtaja nemigen nyitható szélesebbre, mint az Opel Meriváé. De az otthonos érzést nem csak az olyan jelentős innovációk jelentik, mint például a FlexDoors rendszer. A nagy és kis funkciók és megoldások kombinációja, a leleményes és praktikus ötletek sora együttesen járul hozzá az életminőség javításához autójában Teljes körű kényelem

29 Panoráma napfénytető. Ez a nagy, világos és gyönyörű napfénytető mindkét üléssor fölé ível. Ha kicsit kevesebb fényt szeretne, használja az elektromos vezérlésű árnyékolót. 2. FlexRail belső tárolórendszer. Tartsa dolgait a helyükön, a látómezőn kívül és könnyen elérhető helyen ezzel a két első ülés között található mozgatható tárolórendszerrel. 3. Elektronikus klímaszabályozás (ECC). A kétzónás beállítás a vezető és az első ülés utasa számára azt jelenti, hogy az autó mindkét oldalán különböző hőmérséklet állítható be. 4. Fűthető kormánykerék. Tartsa kezét melegen hidegben is ezzel a jó fogású, bőrvarrású kormánykerékkel. 5. Elektromos kézifék. A nyomógombos kézifék könnyen használható és praktikus, ezen kívül helyet szabadít fel az ülések között további FlexRail tárolók számára. Teljes körű kényelem 29

30 KÍVÜL-BELÜL BIZTONSÁGOSABB. A Meriva egy sor fejlett, német tervezésű biztonsági megoldással védi Önt és utasait hogy Ön nyugodtan vezethessen. Ilyen például az opcionális adaptív fényszórórendszer (AFL), amely éjszaka kanyarodáskor automatikusan módosítja a fényszórók állását. Vagy az aktív fejtámlák, amelyek ráfutásos ütközéskor az ostorcsapásszerű nyaksérülés ellen nyújtanak védelmet. Ha szerepel a biztonság az Ön ellenőrzőlistáján, akár ki is pipálhatja. Az opcionális AFL éjszakai vezetéskor a különböző sebességekhez és kormányzási szögekhez igazítja a fényszórók irányát és fényerejét, ezáltal nagyszerű látási viszonyokat biztosít, és fokozza a biztonságot. A dinamikus kanyarvilágítás a kanyarba fordítja a fényszórókat, míg a statikus kanyarvilágítás akár 90 fokkal jobbra vagy balra irányítja a fényt, hogy Ön jobban lássa, mi várja a sarkon túl. Az AFL rendszerről további részleteket a oldalon talál. 5 csillagos biztonság. Az Opel Meriva a lehetséges legmagasabb minősítést kapta a független Euro NCAP szervezettől utasainak kimagasló védelméért. 30 Nagyobb biztonság

31 1. Utasvédelem. A Meriva passzív biztonsági rendszerei közé tartozik a nagy szakítószilárdságú acélból készült merev utascella, valamint az opcionális, minden oldalról védelmet nyújtó légzsákok Tolatókamera. Lássa tisztán az autó mögötti területet tolatáskor. A 130 széles látószögű tolatókamera megkönnyíti a jármű hátuljától és oldalaitól mért távolság megítélését. 2. Parkolóasszisztens. Az autó elején és hátulján elhelyezett érzékelők hangjelzéssel figyelmeztetnek, ha túl közel kerül egy tárgyhoz. A parkolóasszisztens hátramenetbe kapcsoláskor automatikusan aktiválódik.

32 KAPCSOLÓDIK AZ ÉLETÉHEZ. Önnek nem kell műszaki zseninek lennie, hogy értékelje az Opel Meriva kiváló információs és szórakoztató opcióit. Akár okostelefonját szeretné szinkronizálni, akár megtalálni a leggyorsabb utat egy új helyre, vagy csak zenét hallgatni MP3- lejátszóról, a Merivát felszerelték az ehhez szükséges Bluetooth technikával, nagy képernyővel és csatlakozóaljzatokkal 1. A szórakoztatás, az információk elérése és kapcsolattartás szinte ugyanolyan, mint otthon. Az opcionális CD 600 IntelliLink teljes mértékben alkalmazza a legmodernebb műszaki vívmányokat, hogy gyors és ösztönös hozzáférést biztosítson az Ön multimédiás készülékeihez a nagy felbontású, hétcolos kijelzőn. A CD 600 IntelliLink segítségével telefonálhat és zenét játszhat le okostelefonjáról, táblagépéről és egyéb hordozható készülékeiről Bluetooth -kapcsolat útján. USB-n keresztül csatlakoztatva a Gracenote nevű integrált zenei adatbázis azonosítja az előadót, az albumok és a zeneszámok nevét, továbbá segít zenei gyűjteménye kezelésében. Ezenkívül a CD 600 IntelliLink felolvassa a bejövő sms-eket, elküldi az előre megírtakat, és visszahívást is intéz. Személyre szabhatja a kezdőlapot amely egyben a tolatókamera kijelzőjeként is szolgál, hogy könnyebben hozzáférhessen a kedvenc funkcióihoz, a zenétől kezdve egy adott készülék beállításáig. A könnyű navigáció és a maximális biztonság érdekében válassza a 3D Navi 950 IntelliLink szórakoztató rendszert (jobbra), amelyen egyszerű hangutasításokkal vezérelhető a navigáció, a telefonálás és a zenekiválasztás. 32 Információs és szórakoztató rendszer

33 1. USB- és aux-in csatlakozás a hordozható készülékek számára. Ez a két csatlakozóaljzat stabil hozzáférést biztosít az autóban az Ön hordozható Bluetooth és USB audio készülékeihez 1, így gyorsan és könnyen csatlakoztathatja okostelefonját, táblagépét és egyéb hordozható készülékeit. Telefonálhat, hozzáférhet zenéihez és fotóihoz és menet közben feltöltheti készülékét. 2. FlexDock rendszer. Ez az intelligens, opcionális dokkoló vezeték nélküli hozzáférést biztosít az Ön okostelefonjához vagy hordozható műholdas navigációs készülékéhez az autóban, és biztonságos, könnyen elérhető, jól látható helyen tárolja azt a műszerfalon. A FlexDock folyamatos kapcsolatban van az autó hangrendszerével, így Önnek nem szükséges bedugnia vagy kihúznia a készüléket, ha telefonálni szeretne, vagy anyagokat szeretne letölteni MP3-lejátszójáról vagy okostelefonjáról a központi kijelzőre A különböző rendszerek más készülékekkel képesek együttműködni. Készülékei kompatibilitásának a oldalon nézhet utána, vagy érdeklődjön Opel kereskedőjénél. Információs és szórakoztató rendszer 33

34 TARTOZÉKOK. A Meriva az Opel valaha gyártott egyik legpraktikusabb autója, így természetesen tartozékok széles választékát kínálja, hogy Ön egyéni életstílusához igazíthassa. Például kaphatók személyre szabott árnyékolók, illetve a sportos karosszériastílus kedvelőinek a Body Tuning készlet, amely tetőlégterelőt, hátsó alsó légterelőket és küszöblégterelőket tartalmaz. Extra tárolóhelyért szereljen fel egy Thule tetődobozt, és már indulhat is. 34 Tartozékok További tartozékokat a honlapon talál. Nézze át az Opel tartozékok teljes választékát a oldalon.

35 FlexConnect. Gondoskodjon autója és ruhája tisztán tartásáról, a vásárolt holmik védelméről, és a hátsó utasok kellemes utazásáról! Az első ülések bármelyikéhez csatlakoztatható külön, univerzális alaptartó a kényelmi szolgáltatások széles skáláját teszi lehetővé az elöl és hátul utazóknak. Kabátját vállfára teheti, vagy a kisebb csomagokat és vásárolt dolgokat egy univerzális horogra az ülés mögé akaszthatja. A hátsó utasok egy beépített pohártartóval ellátott, összecsukható piknikasztalon (1) stabil helyet találnak az utazáshoz szükséges kisebb dolgoknak. Ha pedig a szórakoztatásról szeretne gondoskodni, az ipad (2) vagy ipad mini tartók remek kiegészítői lehetnek a csomagnak. 3. Kerékpárszállító. Vigye magával kerékpárjait ezen a szállítón, amely az opcionális vonóhorogra könnyen felszerelhető. A szállítóval biztonságosan szállítható két kerékpár, bővítési lehetőséggel egy harmadik számára. 4. Kemény csomagtértálca. Tisztán és rendben tarthatja a csomagteret ezzel a rugalmas és mosható tálcával. Csúszásmentes felülete megakadályozza a dolgok elcsúszását, pereme pedig megvédi a csomagtér belsejét a kiömlő folyadékoktól. Tartozékok 35

36 Hajtáslánc. Vérpezsdítő vezetési élmény jellemzi a Merivát, köszönhetően az Euro 6-os motoroknak, amelyek a remek teljesítményt viszonylag csekély üzemanyag-fogyasztással és károsanyag-kibocsátással párosítják, mint például a 88 kw (120 LE) teljesítményű 1.4 MT-5 benzinmotor. MOTOROK ÉS SEBESSÉGVÁLTÓK Motorok 1,4 ECOTEC (74 kw/100 LE) 1,4 Turbo ECOTEC (88 kw/120 LE) Start/Stop rendszerrel Start/Stop rendszerrel 1,4 Turbo ECOTEC 1,4 ECOTEC (103 kw/140 LE) (74 kw/100 LE) Start/Stop rendszerrel 1,4 Turbo ECOTEC (88 kw/120 LE) 1,4 Turbo ECOTEC (103 kw/140 LE) 1,4 LPG ECOTEC (88 kw/120 LE) Sebességváltó MT-5 MT-5 MT-6 MT-6 MT-5 MT-5 MT-6 AT-6 MT-6 AT-6 MT-5 Károsanyag-kibocsátási norma Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 A táblázatban látható fogyasztási és kibocsátási adatok a gumiabroncsoktól függenek. Konkrét információért forduljon Opel márkakereskedőjéhez, vagy tekintse meg az árlistát. Üzemanyag Benzin Benzin Benzin Benzin Benzin Benzin Benzin Benzin Benzin Benzin LPG Benzin Üzemanyag-fogyasztás (l/100 km) 1 Városi 6,9 6,8 6,7 7,9 7,9 7,6 7,8 8,4 9,5 9,3 8,4 9,5 9,3 9,8 9,7 7,8 Országúti 4,9 4,6 4,4 5,1 5,1 5,0 4,8 5,2 5,7 5,5 5,2 5,7 5,5 6,1 5,9 4,8 4,7 Vegyes 5,6 5,4 5,3 6,1 6,1 6,0 5,9 6,3 7,1 6,9 6,3 7,1 6,9 7,4 7,3 5,9 5,8 CO 2 -kibocsátás vegyes (g/km) Abroncscímkézés Méret 195/65 R /55 R /45 R /40 R 18 Abroncs üzemanyag-hatékonysági osztálya C E B E C E Abroncs nedvestapadási osztálya E B E B B B Abroncs zajszintje (db) Zajszint besorolása 36 Motorok és sebességváltók

37 Az ecoflex motorok az üzemanyag-fogyasztás és a károsanyag-kibocsátás leszorításával mérséklik a Meriva üzemeltetési költségeit. Az 1.6 CDTI ECOTEC dízelmotor akár 100 kw (136 LE) teljesítményre is képes, Start/Stop rendszere azáltal csökkenti a fogyasztást, hogy automatikusan leállítja a motort, amikor az autó megáll, és újraindítja, ha tovább kell haladni. MOTOROK ÉS SEBESSÉGVÁLTÓK Motorok 1,3 CDTI ECOTEC 2 (70 kw/95 LE) Start/Stop rendszerrel 1,6 CDTI ECOTEC (70 kw/95 LE) Start/Stop rendszerrel 1,6 CDTI ECOTEC (81 kw/110 LE) ecoflex Start/Stop rendszerrel 1,6 CDTI ECOTEC 1,6 CDTI ECOTEC 1,3 CDTI ECOTEC 2 (81 kw/110 LE) (100 kw/136 LE) (55 kw/75 LE) Start/Stop rendszerrel Start/Stop rendszerrel 1,3 CDTI ECOTEC 2 (70 kw/95 LE) 1,7 CDTI ECOTEC 2 (81 kw/110 LE) Sebességváltó MT-5 MT-6 MT-6 MT-6 MT-6 MT-5 MT-5 AT-6 Károsanyag-kibocsátási norma Euro 5 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 5 Euro 5 Euro 5 A táblázatban látható fogyasztási és kibocsátási adatok a gumiabroncsoktól függenek. Konkrét információért forduljon Opel márkakereskedőjéhez, vagy tekintse meg az árlistát. Üzemanyag Dízel Dízel Dízel Dízel Dízel Dízel Dízel Dízel Üzemanyag-fogyasztás (l/100 km) 1 Városi 4,8 4,5 4,1 4,5 5,0 4,8 5,6 5,6 7,9 Országúti 3,7 3,7 3,6 3,7 4,1 3,9 4,2 3,9 5,0 Vegyes 4,1 4,0 3,8 4,0 4,4 4,3 4,7 4,5 6,1 CO 2 -kibocsátás vegyes (g/km) MT-5 = 5 fokozatú kézi sebességváltó, MT-6 = 6 fokozatú kézi sebességváltó, AT-6 = 6 fokozatú automata sebességváltó Az adatok a nyomdába küldés pillanatában érvényesek és aktuálisak. A vállalat fenntartja a motorspecifikációk mindenkori megváltoztatásának jogát, ami befolyásolhatja a megjelenített adatok tartalmát. A legfrissebb adatokért forduljon Opel márkakereskedőjéhez. Minden feltüntetett adat az alapfelszereltségű EU modellre vonatkozik. Az üzemanyag-fogyasztásra és CO 2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a 715/2007/EK és a 692/2008/EK rendeleteknek megfelelően (azoknak a megfelelő időpontban hatályos változata alapján) történik, a rendeletekben megadottak szerint az üzemkész jármű súlyának figyelembe vételével. További felszerelések és gyárilag beszerelt opciók használata a jelzettnél kissé nagyobb fogyasztási és CO 2-kibocsátási adatokat eredményezhet. Az üzemanyag-fogyasztási és CO 2-kibocsátási adatok nem egy adott járműre vonatkoznak, és nem képezik ajánlat részét. Csupán a különböző járműváltozatok összehasonlítása céljából vannak megadva. További felszerelések és gyárilag beszerelt opciók használata növelheti a jármű üres tömegét, egyes esetekben a jármű tengelyterhelését és összsúlyát, és csökkentheti a jármű által vontatható tömeget. Ez a maximális sebesség csökkenéséhez és a gyorsulási idő megnövekedéséhez vezethet. A teljesítményadatok 75 kg tömegű járművezetővel és 125 kg terheléssel értendők. 1 A 715/2007/EK és a 692/2008/EK rendeletek szerint (azoknak a megfelelő időpontban hatályos változata alapján) tavaszáig kapható. Motorok és sebességváltók 37

38 ABRONCSOK ÉS KERÉKTÁRCSÁK. A-ból B-be eljutni még soha nem volt ennyire látványos nem utolsósorban a Merivához választható acél és könnyűfém keréktárcsák stílusos választékának köszönhetően. Acél keréktárcsák dísztárcsával, 6,5 J x 15, 7 küllős kivitel, 195/65 R 15 abroncsok (PA7). 1 Vagy 6,5 J x 16, 205/55 R 16 abroncsok (PY3). 2 Könnyűfém keréktárcsa, 7 J x 17, ötküllős kivitel, 225/45 R 17 abroncsok (PWC). 6 Könnyűfém keréktárcsa, 7,5 J x 18, 10 küllős, kétszínű kivitel, 225/40 R 18 abroncsok (RQJ). 9

39 1 Selection esetén alapfelszereltség. 2 Enjoy és drive! esetén alapfelszereltség. Selection esetén külön rendelhető. 3 Cosmo esetén alapfelszereltség. Selection, Enjoy és drive! esetén külön rendelhető. 4 Minden felszereltségi szint esetén külön rendelhető. 5 Enjoy, drive! és Cosmo esetén külön rendelhető. 6 Enjoy, drive! és Cosmo esetén külön rendelhető. 7 Selection modellhez nem kapható. Minden más felszereltségi szint esetén külön rendelhető. 8 Enjoy, drive! és Cosmo esetén külön rendelhető. 9 Csak Cosmo esetén rendelhető. Formatervezett keréktárcsa, 6,5 J x 16, ötküllős kivitel, 205/55 R 16 abroncsok (QN1). 3 Könnyűfém keréktárcsa, 6,5 J x 16, hétküllős kivitel, 205/55 R 16 abroncsok (PWB). 4 Könnyűfém keréktárcsa, 6,5 J x 16, 5 ikerküllős kivitel, 205/55 R 16 abroncsok (S89). 4 Könnyűfém keréktárcsa, 6,5 J x 16, tízküllős kivitel, 205/55 R 16 abroncsok (RRZ). 5 Könnyűfém keréktárcsa, 7 J x 17, 5 ikerküllős kivitel, Könnyűfém keréktárcsa, 7 J x 17, tízküllős kivitel, Könnyűfém keréktárcsa, 7,5 J x 18, 5 ikerküllős OPC Line könnyűfém keréktárcsa, 7,5 J x 18, 225/45 R 17 abroncsok (RCQ) /45 R 17 abroncsok (PWH). 5 kivitel, 225/40 R 18 abroncsok (PWD). Könnyűfém 6 V-küllős kétszínű kivitel, 225/40 R 18 abroncsok csúcsminőségű többrétegű felületkezeléssel. 7 (RT1). 8 Abroncsok és keréktárcsák 39

40 KÁRPITOK ÉS FELÜLETEK. Az a hely, ahol Ön rengeteg időt tölt, nem elég, ha csak jól néz ki és jól működik. Kellemesen is kell ott éreznie magát. Csúcsminőségű kárpitok és dekorelemek választéka biztosítja, hogy a Meriva mindennek eleget tegyen. SKYLINE/ATLANTIS KÁRPIT I 1 Jet Black színű Wega szövet ülésbetétek Jet Black színű Atlantis szövet ülésoldalak ASTOR SÖTÉT GALVANIZÁLT/MORROCANA KÁRPIT 4,7 Sötét galvanizált színű Astor szövet ülésbetét Jet Black színű Morrocana 6 ülésoldalak

41 Válasszon színt. Nézze meg, hogy néz ki Merivája kívül-belül az online konfigurátor segítségével: SKYLINE/ATLANTIS KÁRPIT II 2,7 WEGA/ATLANTIS KÁRPIT 3 Jet Black színű Skyline szövet ülésbetétek Jet Black színű Atlantis szövet ülésoldalak Krómozott betétek a kormánykeréken és a FlexRail rendszeren Jet Black színű Wega szövet ülésbetétek Jet Black színű Atlantis szövet ülésoldalak Lilop/MORROCANA KÁRPIT 4,7 BŐR KÁRPIT ERGONOMIKUS AGR ELSŐ ÜLÉSSEL. 5,8 Jet Black színű Lilop szövet ülésbetétek Jet Black színű Morrocana 6 ülésoldalak Bőr ülésoldalak és ülésbetétek Jet Black színben, a többi ülésrész Morrocana 6 színben. 1 Selection esetén alapfelszereltség. 2 Enjoy és drive! modellhez kapható. 3 Kizárólag drive! modellhez kapható. 4 Kizárólag Cosmo modellhez kapható. 5 Enjoy és Cosmo modellhez kapható. 6 Műbőr. 7 Ergonomikus AGR ülésekkel rendelhető. 8 Vezető- és utasoldali ergonomikus AGR ülésekkel rendelhető. Kárpitok és felületek 41

42 FÉNYEZÉS ÉS SZÍNEK. A kimagasló forma számos színben elérhető. Pragmatikus, stílusos, energikus vagy vagány a vonzó karosszériaszínek megfelelő külsőt kölcsönöznek autójának. ALAP KAROSSZÉRIASZÍNEK FÉNYES KAROSSZÉRIASZÍN Limelight zöld Summit fehér Royal kék Magma vörös KÉTRÉTEGŰ METÁL KAROSSZÉRIASZÍNEK Sovereign ezüst Őrölt bors Shiny szürke Carbon Flash 42 Fényezés és színek

43 KÉTRÉTEGŰ GYÖNGYHÁZHATÁSÚ KAROSSZÉRIASZÍNEK Asteroid szürke Emerald zöld Dark Sea kék Fényezés és színek 43

44 OPEL EGY ÉLETRE. Minden Opelt úgy terveztek és gyártottak, hogy éjjel-nappal bírja a strapát. De mint minden mérnöki precizitást igénylő munka, az autó is akkor teljesít a legjobban, ha olyan emberek törődnek vele, akik igazán értik a dolgukat. Az Opelnél a minőség többet jelent, mint csupán kiválóan megépített autókat. Átfogó szervizprogramunk révén a kiváló minőséget az után is garantáljuk vásárlóink részére, hogy autójukat megvásárolták. Kétéves garancia új gépjárművekre. Ez a garancia minden új Opel autóra vonatkozik 24 hónapos időszakon keresztül kilométerkorlátozás nélkül, attól a naptól számítva, amikor az értékesítő Opel márkakereskedő a járművet az ügyfélnek leszállította. Alkatrész- és tartozékszerviz. Opel alkatrészek és kiegészítők rendelhetők a helyi Opel keres kedésben, ahol a szaktanácsadás mellett mindent megtalál, amivel kényelmesebbé vagy egyedibbé teheti járművét. 12 éves garancia átrozsdásodás ellen. Az Opel megbízható, hosszú távú garanciát vállal átrozsdásodás ellen, feltéve, hogy Ön megfelelően szervizeli járművét, és az a szervizkönyvben szereplő összes kötelező átvizsgáláson részt vesz. Hároméves garancia az Opel akkumulátorokra. A márkaszervizben beszerelt eredeti Opel akkumulátorokra vállalt hároméves garanciával megszűnnek az indítási gondok még a legzordabb télben is. Opel az interneten. Azonnali információra van szüksége? A oldalon bőséges információt talál minden Opel modellről, szervizről és kiegészítőkről. Látogasson meg minket az interneten, ahol értesülhet az Opel legfrissebb híreiről és termékújdonságairól. Újrahasznosítás. Az újrahasznosítást figyelembe vevő tervezési megoldásokról, az élettartamuk végére ért járművek (ELV) viszszavételi helyeiről illetve azok újrahasznosításáról a oldalon találhat bővebb információt. 44 Opel szerviz és garancia

45 MEGKÜLÖNBÖZTE- TETT FIGYELEM, AMIT MINDEN OPEL MEGÉRDEMEL. Az Opel Márkaszervizekben Opel technológiával és eredeti Opel alkatrészekkel tarthatja karban autóját. A minőség és a szakértelem garantált, amit az Opel Márkaszervizek biztosítanak a legmagasabb színvonalon az Ön autója számára. Most a myopel.hu portál segítségével még egyszerűbbé teheti autója karbantartását. Látogasson el az oldalra, vagy töltse le ios vagy Android applikációnkat. Mit kínál a MyOpel.hu portál? // Online szerviz bejelentkezés // Szervizemlékeztető // Márkaszerviz-kereső // Személyre szabott ajánlatok // És még sok minden más Látogasson el a oldalra, vagy töltse le az applikációt, és regisztráljon díjtalanul! Opel szerviz és garancia 45

46 AZ INNOVÁCIÓK ÁTTEKINTÉSE. Az Opel az olyan funkciókra specializálódott, amelyek biztonságosabbá, sokoldalúbbá és felhasználóbarátabbá teszik a mai autókat valamint élvezetesebbé a vezetést. Az innovációink különösen nagy jelentőségűek egy olyan korszakban, amikor a gyártók mindenütt az üzemanyagfogyasztás csökkentésén dolgoznak. Most csak néhány remek ötletet sorolunk fel azok közül, amelyek miatt élmény egy Opel tulajdonosának lenni. Adaptív első világítás (AFL). Az Opel ünnepelt AFL rendszere biztonságosabbá és nyugodtabbá teszi az éjszakai vezetést azáltal, hogy automatikusan módosítja a fényszórók helyzetét gyors kanyarokban, illetve az éles, nagyon lassan vett kanyarokban. AGR ülések. Állítható ülések, amelyek elsőként kaptak tanúsítványt a németországi AGR szervezettől ergonomikus formatervezésükért és hátkímélő kialakításukért. Az AGR különböző orvosi szakterületek szakértőinek független bizottsága. FlexDoors rendszer. A FlexDoors rendszer megkönnyíti a gyerekek biztonságos beültetését a gyermekülésekbe és a táskák elhelyezését a hátsó ülésen vagy a beszállást hátulra. Ezek a széles, 84 -os szögben hátrafelé nyíló ajtók szabaddá teszik az utat, így Ön könnyedén be- és kiszállhat anélkül, hogy meg kellene változtatnia testtartását. Okos tárolási megoldások. A kényelmes autó a rendezett autó, ezért a Meriva akár harminc különböző tárolási lehetőséget kínál dolgai tárolásához, a laptoptól egészen a 1,5 literes palackig. A nagyobb tárgyak szállításához hajtsa le a három hátsó ülést vízszintes helyzetbe, és a Meriva raktere akár literesre bővíthető. FlexFix 1 rendszer. Az opelesek egyik kedvenc funkciója. A hátsó lökhárítóból kihúzható kerékpárszállító akár két kerékpár gyors és könnyű szállítását is lehetővé teszi autója hátulján. Amikor nincs szükség rá, a FlexFix 1 viszszatolható a lökhárítóba. FlexRail. Ez a két első ülés közé szerelt moduláris konzol testre szabható tárolást biztosít, és kartámaszként is használható. Számos tetszés szerint felszerelhető illetve leszerelhető modul áll rendelkezésre, mint például pohártartó és CD-tároló. Ahogy a neve is utal rá, a konzol helyzetét síneken ide-oda csúsztatva is módosíthatja. Fűthető kormánykerék. Kötelező tartozék a Merivában, ha azt szeretné, hogy autója ugyanolyan kellemes legyen fagyos reggeleken is, mint meleg időben. A bőrvarrású, fűthető kormánykeréknek más előnye is van amellett, hogy felmelegíti a vezető kezét. A biztonságot is növeli azáltal, hogy jó fogást biztosít. FlexSpace rendszer. Ennek a sokoldalú rendszernek a segítségével gyorsan módosíthatja a Meriva hátsó üléseinek számát, háromtól egészen nulláig, és bárhol a kettő között. És miben rejlik a rendszer igazi szépsége? Minden ülés rögzített helyzetben, a helyén marad, mégis tökéletesen lehajtható vízszintes helyzetbe. ¹ Felhívjuk figyelmét, hogy a FlexFix rendszerrel szállított kerékpárokra súly- és méretkorlát is vonatkozik. Részletes információt a oldalon vagy Opel márkakereskedőjénél talál. 46 Opel innovációk

47

48 A katalógusban szereplő egyes képeken az alapcsomagba nem tartozó, külön megrendelhető felszerelések is láthatók. A jelen katalógusban lévő adatok a nyomdába kerülés időpontjában pontosak voltak. Fenntartjuk a jogot arra, hogy a formatervezést vagy a felszereltséget módosítsuk. A katalógusban található nyomtatott színek eltérhetnek a tényleges színektől. A képeken látható opcionális felszerelések felár ellenében kaphatók. Járműveink elérhetősége, műszaki jellemzői és felszereltsége eltérők lehetnek a Német Szövetségi Köztársaság területén kívül. Az újrahasznosítást szem előtt tartó tervezésről, a hulladékká vált járművek átvételi pontjairól és a hulladékká vált járművek újrahasznosításáról a weboldalunkon talál információt. Járműveink felszereltségére vonatkozó pontos tájékoztatásért keresse fel helyi Opel márkakereskedőjét. Opel Southeast Europe LLC (2040 Budaörs, Szabadság út 117.) Környezetkímélő, klórmentes papírra nyomtatva. Kiadás: október HU/MY15.5

ÜDVÖZÖLJÜK A KOMFORT OSZTÁLYON.

ÜDVÖZÖLJÜK A KOMFORT OSZTÁLYON. ÚJ OPEL MERIVA ÜDVÖZÖLJÜK A KOMFORT OSZTÁLYON. Az új Opel Meriva olyan autó, amelyben otthon érzi magát az ember. Komfortjával, kényelmével és a belső tér méretével egy autó sem veheti fel a versenyt

Részletesebben

EGY SZEMÉLYAUTÓ MOZGÉKONYSÁGA, EGY TEHERAUTÓ MUNKABÍRÁSA.

EGY SZEMÉLYAUTÓ MOZGÉKONYSÁGA, EGY TEHERAUTÓ MUNKABÍRÁSA. ÚJ OPEL CORSAVAN EGY SZEMÉLYAUTÓ MOZGÉKONYSÁGA, EGY TEHERAUTÓ MUNKABÍRÁSA. TELE PRAKTIKUS RÉSZLETEKKEL Az új Opel Corsavan leteszi üzletének névjegyét! Sportos formájával és tágas utasterével ideális

Részletesebben

SUV EGY ÚJ DIMENZIÓBAN

SUV EGY ÚJ DIMENZIÓBAN OPEL Mokka SUV EGY ÚJ DIMENZIÓBAN A Mokka egyszerűen hozza a formáját. Öt személyt kényelmesen befogad, az opcionális FlexFix kerékpártartón pedig akár három kétkerekű is elhelyezhető. Bármilyen is legyen

Részletesebben

Lerövidíti az egyeneseket, és kiegyenesíti

Lerövidíti az egyeneseket, és kiegyenesíti OPEL OPC Astra Lerövidíti az egyeneseket, és kiegyenesíti a kanyarokat. Az Astra csúcsváltozatának számító új Opel OPC Astra vérbeli sportkocsi. A nagy teljesítményről a 2 literes turbómotor gondoskodik,

Részletesebben

Térképezze fel a város határait.

Térképezze fel a város határait. Opel Antara Térképezze fel a város határait. Az Opel Antarában a kemény és tökéletes külső kényelmes és változatos belsővel párosul. Mindegy hová megy, magabiztosan és stílusosan fog érkezni. Fedezze

Részletesebben

Tegyen minden utazást emlékezetessé!

Tegyen minden utazást emlékezetessé! Opel Zafira OPEL ZAFiRA. Bármire készen áll. A Zafira egyedi Flex7 ülés rendszerével mindaz a beépített sokoldalúság és kényelem a rendelkezésre áll, amelyre egy családnak szüksége lehet. Fedezze fel a

Részletesebben

Lerövidíti az egyeneseket és kiegyenesíti

Lerövidíti az egyeneseket és kiegyenesíti OPEL OPC Astra Lerövidíti az egyeneseket és kiegyenesíti a kanyarokat. Az Astra csúcsváltozatának számító Opel OPC Astra vérbeli sportkocsi. Nagy teljesítményről kétliteres turbómotor gondoskodik, amellyel

Részletesebben

Lerövidíti az egyeneseket, és kiegyenesíti

Lerövidíti az egyeneseket, és kiegyenesíti OPEL OPC Astra Lerövidíti az egyeneseket, és kiegyenesíti a kanyarokat. Az Astra csúcsváltozatának számító új Opel OPC Astra vérbeli sportkocsi. A nagy teljesítményről a 2 literes turbómotor gondoskodik,

Részletesebben

OPEL MOVANO Személyszállítók

OPEL MOVANO Személyszállítók OPEL MOVANO Személyszállítók Opel Movano Kombi és Busz. A legértékesebb rakomány szállítására. Kicsik és nagyok, öregek és fiatalok, sportcsapatok és szállodai vendégek, diákok és projektcsapatok bárkiről

Részletesebben

Motor/Felszereltség lista

Motor/Felszereltség lista Motor/Felszereltség lista 1 Benzin Motor 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.8 ECOTEC 92 kw/125 LE TwinTop Váltómű 5fokozatú kézi 4 657 000 4 877 000 5fokozatú Easytronic

Részletesebben

Lerövidíti az egyeneseket és kiegyenesíti

Lerövidíti az egyeneseket és kiegyenesíti OPEL Astra OPC Lerövidíti az egyeneseket és kiegyenesíti a kanyarokat. Az Astra csúcsváltozatának számító Opel OPC Astra vérbeli sportkocsi. Nagy teljesítményről kétliteres turbómotor gondoskodik, amellyel

Részletesebben

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Legyenek nagyobb elvárásai opel astra classic iii. Fedezze fel a dinamikus kialakítás, a minőségi tervezés és a kiemelkedő kényelem egységét! Az Opel Astra ClAssiC iii. Kifejezetten

Részletesebben

AZ ÉLET TÚL IZGALMAS UNALMAS AUTÓKHOZ.

AZ ÉLET TÚL IZGALMAS UNALMAS AUTÓKHOZ. OPEL GTC ASTRA AZ ÉLET TÚL IZGALMAS UNALMAS AUTÓKHOZ. A GTC Astra már elsőre meghatározó benyomást kelt. A letisztult, izmos vonalak, a formás vállrész és az alacsony, széles kiállás igazi sprintert takar.

Részletesebben

Az Opel Corsavan. magas szintű biztonsággal ötvözi. Raktér maximális térfogata: 0,92 m3. Max. teherbírás 475 kg-ig. Max. raktérhosszúság: 1,26 m

Az Opel Corsavan. magas szintű biztonsággal ötvözi. Raktér maximális térfogata: 0,92 m3. Max. teherbírás 475 kg-ig. Max. raktérhosszúság: 1,26 m Opel Corsavan Az Opel Corsavan Életteli, sportos kinézetével az Opel Corsavan egyértelmű stílusbeli kifejezőeszközt jelent bármilyen üzletben, ahol hangsúlyt helyeznek a külső megjelenésre. Dinamikus

Részletesebben

Lerövidíti az egyeneseket, és kiegyenesíti

Lerövidíti az egyeneseket, és kiegyenesíti OPEL OPC Astra Lerövidíti az egyeneseket, és kiegyenesíti a kanyarokat. Az Astra csúcsváltozatának számító új Opel OPC Astra vérbeli sportkocsi. A nagy teljesítményről a 2 literes turbómotor gondoskodik,

Részletesebben

IDEJE A FIGYELEM KÖZÉPPONTJÁBA KERÜLNI!

IDEJE A FIGYELEM KÖZÉPPONTJÁBA KERÜLNI! OPEL GTC IDEJE A FIGYELEM KÖZÉPPONTJÁBA KERÜLNI! TARTALOMJEGYZÉK Határozott körvonalaival és precíz, sportos kezelhetőségével a GTC maga a színtiszta atletikus teljesítmény. Egyedülálló megjelenésének

Részletesebben

itt JÓ HELYEN van. Az Opel Meriva olyan autó, amelyben otthon érzi magát az ember. TARTALOMJEGYZÉK OpEL MERivA

itt JÓ HELYEN van. Az Opel Meriva olyan autó, amelyben otthon érzi magát az ember. TARTALOMJEGYZÉK OpEL MERivA OPEL MERIVA ITT JÓ HELYEN VAN. Az Opel Meriva olyan autó, amelyben otthon érzi magát az ember. Komfortjával, kényelmével és a belső tér méretével egy autó sem veheti fel a versenyt a kompakt kategóriában.

Részletesebben

OPEL MOVANO Fülkés alvázak és egyedi gépjárművek

OPEL MOVANO Fülkés alvázak és egyedi gépjárművek OPEL MOVANO Fülkés alvázak és egyedi gépjárművek Opel Movano. Nem ismer lehetetlent. A logisztikai feladatok sikere az átgondolt irányítás és a megbízható munkaerő mellett függ a az adott célra használt

Részletesebben

Az Opel Corsavan. falja a kilométereket. A dinamikus futóművet világos, tágas utastérrel és magas szintű biztonsággal ötvözi.

Az Opel Corsavan. falja a kilométereket. A dinamikus futóművet világos, tágas utastérrel és magas szintű biztonsággal ötvözi. Opel Corsavan Az Opel Corsavan Életteli, sportos kinézetével az Opel Corsavan egyértelmű stílusbeli kifejezőeszközt jelent bármilyen üzletben, ahol hangsúlyt helyeznek a külső megjelenésre. Dinamikus

Részletesebben

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Legyenek nagyobb elvárásai opel astra classic iii. Fedezze fel a dinamikus kialakítás, a minőségi tervezés és a kiemelkedő kényelem egységét! Az Opel Astra ClAssiC iii. Kifejezetten

Részletesebben

LÉPJEN BE EGY MEGNYERŐ VILÁGBA.

LÉPJEN BE EGY MEGNYERŐ VILÁGBA. OPEL Vivaro Tour LÉPJEN BE EGY MEGNYERŐ VILÁGBA. Üdvözöljük saját első osztályú útján! Akár családtagjait, barátait, munkatársait, akár ügyfeleit szállítja, az első osztályra jellemző tágasságot, kényelmet

Részletesebben

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Legyenek nagyobb elvárásai opel astra classic iii. Fedezze fel a dinamikus kialakítás, a minőségi tervezés és a kiemelkedő kényelem egységét! Az Opel Astra Classic III. Kifejezetten

Részletesebben

INNOVÁCIÓ A KÖBÖN. Az új Astra család modelljei a legszebb kompakt autók, amelyeket valaha építettünk. Sőt, a legjobb felszereltségűek is.

INNOVÁCIÓ A KÖBÖN. Az új Astra család modelljei a legszebb kompakt autók, amelyeket valaha építettünk. Sőt, a legjobb felszereltségűek is. Új Opel Astra INNOVÁCIÓ A KÖBÖN. Az új Astra család modelljei a legszebb kompakt autók, amelyeket valaha építettünk. Sőt, a legjobb felszereltségűek is. A számtalan fejlett technológiai újításon túl még

Részletesebben

NAGYSZERŰBB ÉLETRE TERVEZVE.

NAGYSZERŰBB ÉLETRE TERVEZVE. OPEL ZAFIRA TOURER NAGYSZERŰBB ÉLETRE TERVEZVE. Tartalomjegyzék A Zafira Tourerrel élménydúsabbá teheti a napját. A körülölelő szélvédőnek, a bumerángszerű fényszóróknak és a luxusszínvonalú, nappalit

Részletesebben

Felszereltségi szintek 16 21. Színek és kárpitok 22 25. Keréktárcsák 26 27. Motorok 30 31. Biztonság 32 33. Kényelem és praktikum 34 39

Felszereltségi szintek 16 21. Színek és kárpitok 22 25. Keréktárcsák 26 27. Motorok 30 31. Biztonság 32 33. Kényelem és praktikum 34 39 Opel Meriva Felszereltségi szintek 16 21 Színek és kárpitok 22 25 Keréktárcsák 26 27 Motorok 30 31 Biztonság 32 33 Kényelem és praktikum 34 39 Információs és szórakoztató rendszer 40 41 Kiegészítők 42

Részletesebben

NAGYSZERŰBB ÉLETRE TERVEZVE.

NAGYSZERŰBB ÉLETRE TERVEZVE. OPEL ZAFIRA TOURER NAGYSZERŰBB ÉLETRE TERVEZVE. A Zafira Tourerrel élménydúsabbá teheti a napját. A körülölelő szélvédőnek, a bumerángszerű fényszóróknak és a luxusszínvonalú, nappalit idéző belső térnek

Részletesebben

Felszereltségi szintek 20 27. Színek és kárpitok 28 31. Keréktárcsák 32 33. Motorok 36 37. Biztonság 38 39. Kényelem és praktikum 40 45

Felszereltségi szintek 20 27. Színek és kárpitok 28 31. Keréktárcsák 32 33. Motorok 36 37. Biztonság 38 39. Kényelem és praktikum 40 45 Opel Meriva Felszereltségi szintek 20 27 Színek és kárpitok 28 31 Keréktárcsák 32 33 Motorok 36 37 Biztonság 38 39 Kényelem és praktikum 40 45 Információs és szórakoztató rendszer 46 47 Kiegészítők 48

Részletesebben

Opel Astra & Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra & Opel Astra Sports Tourer Opel Astra & Opel Astra Sports Tourer Felszereltségi szintek 16 23 Színek és kárpitok 24 25 Keréktárcsák 26 27 Környezetvédelmi felelősség 28 29 Motor- és sebességváltó-választék 30 31 Menetdinamika/futómű

Részletesebben

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről.

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Mazda CX5 12,606,900.00HUF Külső tulajdonságok Dátum 2019.

Részletesebben

Opel Corsavan. Van 3-ajtós. Váltómű. 1.0 TWINPORT ECOTEC 2 935 000 5-fokozatú kézi 48 kw/65 LE 2 311 024 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 085 000

Opel Corsavan. Van 3-ajtós. Váltómű. 1.0 TWINPORT ECOTEC 2 935 000 5-fokozatú kézi 48 kw/65 LE 2 311 024 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 085 000 Opel Corsavan Opel Corsavan 1 Benzin 3ajtós Váltómű 1. TWINPORT ECOTEC 2 935 48 kw/65 LE 2 311 24 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 85 51 kw/7 LE 2 429 134 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 315 5fokozatú Easytronic 63 kw/85 LE

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA ÚJ AVEO 4 AJTÓS

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA ÚJ AVEO 4 AJTÓS ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA ÚJ AVEO 4 AJTÓS MY12 FEBRUÁR 2012 ÁRAK FEZERESÉGI SZINT VÁÓTÍPUSA CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KAMPÁNYÁR 1.2 DOHC, 70LE 137 g/km 3 015 000Ft 2 714 000 Ft Plus 1.2 DOHC, 86LE 1.3

Részletesebben

A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID

A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID AZ ÚJ HYBRID 2 A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID HIBRID Az új Camry Hybrid hatásosan elegyíti a kifogástalan minőségű limuzin kifinomult eleganciáját és az új generációs hibrid kimagasló teljesítményét. Gyönyörű

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift

Felszereltség Suzuki Swift 1.2L 1.2L 1.L 5 5 Sebességváltó / / FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa S S - S - S - Defektjavító készlet KÜLSŐ

Részletesebben

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Motor/Felszereltség lista. Felszerelések

Motor/Felszereltség lista. Felszerelések Motor/Felszereltség lista 1 1.6 85 kw/115 LE 5MT 1.6 Turbo 13 kw/18 LE 6MT 1.8 VVA 13 kw/14 LE 5MT 1.8 VVA 13 kw/14 LE 4AT 1.9 11 kw/15 LE 6MT Listaár 6 358 7 683 6 735 7 85 7 575 1.6 115 LE 5MT 1.6 Turbo

Részletesebben

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3 BENZIN Sebességváltás 5 5 4 5 FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Pótkerék és keréktárcsa Pótkerék fedő (lemez tipusú) 205/70R15 + acél keréktárcsa 205/70R15 + acél keréktárcsa (*1) (*1) (*1) (*1) 205/70R15

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Új Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 200 000 3 740 000 Új Doblò Panoráma Active 66/90 5 150 000 4 590 000 Új

Részletesebben

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft FIESTA VIGNALE 2018-as modellév - 2017/4. Érvényes: 2017. október 1-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop 5 950 000 Ft 1.0l

Részletesebben

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó A gyártó bármikor megváltoztathatja a műszaki adatokat, a felszereltséget, az opciókat, az árakat és a színeket, ezért pontosabb felvilágosítás érdekében kérjük,

Részletesebben

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Akár 3 449 Ft-ért Jelenlegi ajánlat: Opel Astra Classic III karosszériával, 1.6 (115 LE) benzinmotorral, klímával és CD lejátszós rádióval akár 3 449 Ft-ért. Opel Astra Classic III

Részletesebben

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista A készlet erejéig! Verzió incom Opció Kivitel ebességváltó Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Terhelhetôség Tengelytáv Nettó ár Bruttó ár cm 3 kw/le Nm kg mm Ft Ft Új Fullback 2.4D 150 & X 4x4 MT6 Podium+

Részletesebben

Lelkesítő hangulat. Touring Sports kombi egyedi dizájn megoldásokkal, amelyek még dinamikusabb megjelenéssel ruházzák fel az autót.

Lelkesítő hangulat. Touring Sports kombi egyedi dizájn megoldásokkal, amelyek még dinamikusabb megjelenéssel ruházzák fel az autót. 2 Lelkesítő hangulat Az Auris különleges változata, a Freestyle tökéletesen testesíti meg a lelkesítő érzést, ami az ismeretlenbe vezető úton fogja el az embert. Touring Sports kombi egyedi dizájn megoldásokkal,

Részletesebben

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000 TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ OOAlakítsd a stílusod szerint! Válassz az egyéniségedhez illő színt és akár felnit is! FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift***

Részletesebben

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL AGILA-B.

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL AGILA-B. Termékinformáció Termékinformáció OPEL AGILA-B 2016 www.myopel.hu Biztonság és Védelem Díszléc készlet - fekete Opel Baby gyermekhordozó (0-13 kg) Vezessen biztonságosabban és nézzen ki jobban! A sárvédőktől

Részletesebben

Astravan. Van. Astravan. Dízel. 1.7 CDTI ECOTEC 81 kw / 110 LE 1.7 CDTI ECOTEC 92 kw / 125 LE. 6-fokozatú kézi. 6-fokozatú kézi

Astravan. Van. Astravan. Dízel. 1.7 CDTI ECOTEC 81 kw / 110 LE 1.7 CDTI ECOTEC 92 kw / 125 LE. 6-fokozatú kézi. 6-fokozatú kézi Opel 1 81 kw / 11 LE 92 kw / 125 LE Motor Váltómű 6-fokozatú kézi 6-fokozatú kézi 5 19 5 27 Rendelhető felszerelések 2 Világítás Csomag Dupla első olvasólámpák Könnyített rossz út csomag Kilátás és Világítás

Részletesebben

Az új 500 Vintage 57 modell egyenesen az 50'-es évekből érkezett. Ez az autó tisztelgés az első 500-as modell előtt, melyet pontosan 1957-ben

Az új 500 Vintage 57 modell egyenesen az 50'-es évekből érkezett. Ez az autó tisztelgés az első 500-as modell előtt, melyet pontosan 1957-ben Vintage '57 Az új 500 Vintage 57 modell egyenesen az 50'-es évekből érkezett. Ez az autó tisztelgés az első 500-as modell előtt, melyet pontosan 1957-ben gyártottak. A szépség, a stílus és az eredetiség

Részletesebben

EGYEN. IGYON. ALUDJON. ÉNEKELJEN. SZÁLLÍTSON. TÁNCOLJON. ÉLJEN. MOST EGY AUTÓBAN!

EGYEN. IGYON. ALUDJON. ÉNEKELJEN. SZÁLLÍTSON. TÁNCOLJON. ÉLJEN. MOST EGY AUTÓBAN! OPEL COmbO EGYEN. IGYON. ALUDJON. ÉNEKELJEN. SZÁLLÍTSON. TÁNCOLJON. ÉLJEN. MOST EGY AUTÓBAN! Bármit is tervez magának vagy a családjának, a Combo Tourral minden megoldható. Rengeteg hellyel, különlegesen

Részletesebben

MAZDA 3 SPORT MACHINE SZÜRKE METÁL SZÍNBEN

MAZDA 3 SPORT MACHINE SZÜRKE METÁL SZÍNBEN Felfedezzük a városokat és a kanyargós vidéki utakat. Belesimulunk a kanyarokba, majd felpörgetjük a motort. Az ablakokat lehúzzuk, hangosan szól a rádió, célunk a végtelen. A Jinba Ittai megtestesülése

Részletesebben

Az Ön Chevrolet márkakereskedője:

Az Ön Chevrolet márkakereskedője: A CHEVROLET TULAJDONOSOKAT MEGILLETŐ JOGOK. Chevrolet modelljeinkhez igen előnyös garanciafeltételek járnak. Annyira meg vagyunk győződve gépjárműveink, valamint azok technológiájának és felszereléseinek

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól* 3 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 220 000 3 590 000 Doblò Panoráma Active 66/90 5 140 000 4 480 000 Doblò Panoráma 1.4 70/95 4

Részletesebben

Új Hyundai i30-as kombi akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as kombi akár már Forintért! Új Hyundai i30-as kombi akár már 4 779 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi kombi / M/T 100 LE 5 279 000 500 000 4 779 000 1.0 T-GDi kombi / M/T

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.2 351.24J.2 351.24M.2 351.24T.2 351.24V.2 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16" könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel,

A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16 könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel, ÚJ JAZZ A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16" könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel, Garmin Navigation szolgáltatással kiegészítve.

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 100 000 3 620 000 3 420 000 Doblò Panoráma

Részletesebben

Opel Astra Sedan. 4-ajtós Enjoy. Benzin. 1.4 Turbo 103 kw/140 LE 1.4 Turbo 103 kw/140 LE. 6-fokozatú kézi fokozatú automata

Opel Astra Sedan. 4-ajtós Enjoy. Benzin. 1.4 Turbo 103 kw/140 LE 1.4 Turbo 103 kw/140 LE. 6-fokozatú kézi fokozatú automata Opel Astra edan Opel Astra edan 1 Benzin 103 kw/140 LE 103 kw/140 LE Motor 4-ajtós Váltómű 6-fokozatú kézi 5 290 000 6-fokozatú automata 5 720 000 Rendelhető felszerelések 2 Világítás csomag Napellenzők

Részletesebben

GONDOLKODJON NAGYBAN. AUTÓZ- ZON OKOSAN.

GONDOLKODJON NAGYBAN. AUTÓZ- ZON OKOSAN. OPEL MOKKA GONDOLKODJON NAGYBAN. AUTÓZ- ZON OKOSAN. Ha magasan szeretne utazni egy kisautóban, másképpen kell gondolkodnia. Gondolkodjon nagyobban. Gondolkodjon a Mokkában. Ez az innovatív új Opel egyesíti

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA AVEO 5 AJTÓS

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA AVEO 5 AJTÓS ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA AVEO 5 AJTÓS MY13 JÚLIUS 2013 ÁRAK FEZERESÉGI SZINT CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 1.2 benzin 1.2 benzin 1.3 dízel 137 g/km 99 g/km 3 150 000 Ft 3 290 000 Ft

Részletesebben

Automata világításvezérlés - - - -

Automata világításvezérlés - - - - Swift Motor Benzin Benzin Diesel 1.2L 1.2L 1.3L Ajtók száma 3 és 5 5 3 és 5 Hajtás 2WD 4WD 2WD Sebességváltó 5MT 5MT/4AT 5MT/4AT 5MT 5MT Felszereltség GC GLX GS GLX GLX Futómű Abroncsok és keréktárcsák

Részletesebben

OPEL AMPERA.

OPEL AMPERA. OPEL OPEL AMPERA AMPERA 2016 www.myopel.hu Biztonság és Védelem ISOFIX bölcső gyermeküléshez Opel Baby gyermekhordozó (0-13 kg) Vezessen biztonságosabban és nézzen ki jobban! A sárvédőktől a ködlámpákon

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.4 351.24J.4 351.24M.4 351.24T.4 351.24V.4 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 175 000 3 540 000 3 340 000 Doblò Panoráma

Részletesebben

Opel Combo PC. Combo. Benzin. Dízel. Combo. Dízel. Combo. Benzin. Dízel. Combo. Benzin. Dízel. Selection L1H1. Selection L2H1.

Opel Combo PC. Combo. Benzin. Dízel. Combo. Dízel. Combo. Benzin. Dízel. Combo. Benzin. Dízel. Selection L1H1. Selection L2H1. Opel Opel PC 1 Benzin tart/top 1.4 CNG Turbo ECOTEC tart/top tart/top 5fokozatú kézi 5fokozatú kézi 6fokozatú kézi 6fokozatú kézi 6fokozatú kézi 6fokozatú kézi 6fokozatú kézi election L1H1 normál teherbírás

Részletesebben

Dacia Techroad limitált széria

Dacia Techroad limitált széria Dacia Techroad limitált széria Techroad limitált széria Tedd élménnyé és kalanddá a mindennapokat! A Dacia termékcsalád szinte minden modelljén elérhető Techroad limitált széria éppen ezért született:

Részletesebben

Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól*

Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól* Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Qubo 1.4 8V Active 54/73 3 530 000 3 150 000 Qubo Active 4 250 000 3 770 000 Qubo 1.4 8V 54/73 3 800 000 3 390 000 Qubo

Részletesebben

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól*

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár 500L 1.4 16V Pop 70/95 4 400 000 500L 1.4 16V PopStar 70/95 4 850 000 500L PopStar 62/85 5 600 000 500L 0.9 TwinAir T

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

0.9 TwinAir T PopStar. 1.4 16V PopStar

0.9 TwinAir T PopStar. 1.4 16V PopStar 1.4 Pop 0.9 TwinAir T 1.4 1.3 Mjet 1.3 Mjet Aut. 1.6 Mjet Sincom kód: 330.12J.2 330.14A.2 330.14J.2 330.14M.2 330.14T.2 330.14V.2 330.14Z.2 Hengerûrtartalom (ccm) 1368 875 1368 1368 1248 1248 1598 Teljesítmény

Részletesebben

OPEL KIEMELT PARTNER PROGRAM

OPEL KIEMELT PARTNER PROGRAM OPEL KIEMELT PARTNER PROGRAM A SZEMÉLYI BANKÁR ÉS KÖZPONTI SZERVEZETÉBEN DOLGOZÓK RÉSZÉRE Kedves Ügyfelünk! A Fundamenta és az Opel Magyarország együttműködésének köszönhetően most minden eddiginél kedvezőbb

Részletesebben

Opel Astra Sedan. A modellek 2+3 év kiterjesztett garanciával rendelkeznek max km futásteljesítményig. *

Opel Astra Sedan. A modellek 2+3 év kiterjesztett garanciával rendelkeznek max km futásteljesítményig. * Opel Astra edan A modellek 2+3 év kiterjesztett garanciával rendelkeznek max. 100.000 km futásteljesítményig. * Opel Astra edan 1 Benzin 103 kw/140 LE 103 kw/140 LE Motor 4-ajtós Váltómű 6-fokozatú kézi

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól* 4 450 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** 500L Living 0.9 TwinAir T 77/105 5 490 000 5 000 000 4 800 000 500L Living 1.4 16V 70/95

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA IS 300h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2019. április 1-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK AJÁNLATOK: 2019. ÁPRILIS 1-TŐL 3 ÉVES, A NYÁRI ABRONCSRA IS ÉRVÉNYES GUMI BIZTOSÍTÁSSAL *** MEGNEVEZÉS GUMI

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V MTA Sincom kód: 351.24A.0 351.24J.0 351.24M.0 351.24R.0 351.24S.0 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 62/85 62/85 Üzemanyag benzin benzin benzin

Részletesebben

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista ÚJ árlista A készlet erejéig! Verzió incom Opció Kivitel ebességváltó Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Terhelhetôség Tengelytáv Nettó ár Bruttó ár cm 3 kw/le Nm kg mm Ft Ft Új Fullback 2.4D 150 & X

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól* 4 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár 500L Living 77/105 5 575 000 4 910 000 500L Living 1.4 16V 70/95 5 275 000 4 590 000 500L Living 88/120 5 775 000 5 090 000 500L

Részletesebben

A Suzuki Környezeti Koncepciója

A Suzuki Környezeti Koncepciója A Suzuki Környezeti Koncepciója Környezeti filozófiánknak megfelelően azon dolgozunk, hogy csökkentsük termékeink környezetünket terhelő hatását, valamint kutatási és fejlesztési tevékenységet végzünk

Részletesebben

Opel Meriva. Akár 3 999 000 Ft-ért. Jelenlegi ajánlat: Opel Meriva 1.4 (100 LE) klímával és CD lejátszós rádióval akár 3 999 000 Ft-ért.

Opel Meriva. Akár 3 999 000 Ft-ért. Jelenlegi ajánlat: Opel Meriva 1.4 (100 LE) klímával és CD lejátszós rádióval akár 3 999 000 Ft-ért. Opel Meriva Akár 3 999 000 Ftért Jelenlegi ajánlat: Opel Meriva 1.4 (100 LE) klímával és CD lejátszós rádióval akár 3 999 000 Ftért. Opel Meriva 1 Benzin Dízel 5ajtós 1.4 ECOTEC 74 kw/100 LE 1.4 ECOTEC

Részletesebben

JS50. Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49

JS50. Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49 JS50 Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49 JS50 Szenzációs dizájn Olyan mint a csodálatos olasz temperamentum, agresszív és barátságos egyben. EXE JS 50 JYL.indd 3 Premium kivitelben Modern fényszórók,

Részletesebben

Hyundai i es limitált szériák akár már Forintért!

Hyundai i es limitált szériák akár már Forintért! Hyundai i30 2019-es limitált szériák akár már 5 149 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Family '20 - kizárólag a készlet erejéig 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100

Részletesebben

Új Hyundai i30-as akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as akár már Forintért! Új Hyundai i30-as akár már 4 499 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100 LE 4 999 000 500 000 4 499 000 1.0 T-GDi 5 ajtós / M/T

Részletesebben

NISSAN QASHQAI BLACK EDITION

NISSAN QASHQAI BLACK EDITION NISSAN QASHQAI BLACK EDITION MAGASABBRA TETTÜK A LÉCET. Exkluzív, elegáns, kifinomult: A Nissan a luxus kategóriába emeli többszörösen díjnyertes crossoverét, a kiemelkedő minőségű, limitált darabszámú

Részletesebben

Felfedezzük a városokat és a kanyargós vidéki utakat. Belesimulunk a kanyarokba, majd felpörgetjük a motort.

Felfedezzük a városokat és a kanyargós vidéki utakat. Belesimulunk a kanyarokba, majd felpörgetjük a motort. Felfedezzük a városokat és a kanyargós vidéki utakat. Belesimulunk a kanyarokba, majd felpörgetjük a motort. Az ablakokat lehúzzuk, hangosan szól a rádió, célunk a végtelen. A Jinba ittai megtestesülése

Részletesebben

GARANCIA ÉS ASSISTANCE 5 év

GARANCIA ÉS ASSISTANCE 5 év Ú J www.fi at.hu GARANCIA ÉS ASSISTANCE 5 év garancia 100 000 km-ig Minden Fiat személygépkocsihoz 2 év, futásteljesítménytől független gyártói, és +3 év, vagy maximum 100.000 km-ig érvényes kiterjesztett,

Részletesebben

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8 Urban Cruiser Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 6 M/T Stop & Start rendszerrel Fogyasztás (utoljára a 2004/3 rendelettel módosított 80/1268 EU direktíva alapján) Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9

Részletesebben

TIZENEGYMILLIÓS RAJONGÓTÁBOR.

TIZENEGYMILLIÓS RAJONGÓTÁBOR. OPEL ASTRA TIZENEGYMILLIÓS RAJONGÓTÁBOR. TARTALOMJEGYZÉK Astrában gondolkodik? Akkor jó társaságban van. Több mint tizenegy millió vásárló választotta már ezt a modellt. Ez teszi olyan sikeressé, és vonzerejét

Részletesebben

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE MÉGANE EXPRESSION KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE O OÚj Energy 1,2 TCe 115 LE motor Stop&Start rendszerrel OOFlottakedvezmény már egy autó vásárlásakor is O OGazdag felszereltség: Kétzónás

Részletesebben

Új Hyundai i30-as akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as akár már Forintért! Új Hyundai i30-as akár már 4 499 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100 LE 4 999 000 500 000 4 499 000 1.0 T-GDi 5 ajtós / M/T

Részletesebben

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával!

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Karosszéria Teljesítmény / Hajtás Listaár (nettó) Listaár (bruttó) ECO 2.5 CRDi LP 5,7m Alváz (CAB) 150 LE / Hátsókerék 6 299 000 7 999 730

Részletesebben

Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig!

Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig! Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig! Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes) CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo árlista

Fiat Doblò Cargo árlista Fiat Doblò Cargo árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.0 zárt furgon

Részletesebben

Természetesen kiemelkedő.

Természetesen kiemelkedő. opel Mokka Természetesen kiemelkedő. TARTALOMJEGYZÉK Ha magasan szeretne utazni egy kisautóban, másképpen kell gondolkodnia. Gondolkodjon nagyobban. Gondolkodjon a Mokkában. Ez az innovatív új Opel egyesíti

Részletesebben

Opel Astra Sedan. Válassza Ön is jubileumi BEST modellünket extra sok extrával, 5 év garanciával, akár Ft-ért!*

Opel Astra Sedan. Válassza Ön is jubileumi BEST modellünket extra sok extrával, 5 év garanciával, akár Ft-ért!* Opel Astra edan Válassza Ön is jubileumi BET modellünket extra sok extrával, 5 év garanciával, akár 4 550 000 Ft-ért!* hátsó parkolóradar érintőképernyő telefonkivetítéssel fűthető első ülések és rengeteg

Részletesebben

Merész és stílusos formaterv. Személyre szabható megjelenés

Merész és stílusos formaterv. Személyre szabható megjelenés AYGO Merész és stílusos formaterv Személyre szabható megjelenés Kicsi, mégis tágas Igazi vezetési élmény mérsékelt költségekkel x 100%-ban igazi Aygo. Mindent tartalmaz, amire szükséged van: üde, vidám,

Részletesebben

A LÉNYEGHEZ KAPCSOLÓDVA.

A LÉNYEGHEZ KAPCSOLÓDVA. OPEL INSIGNIA A LÉNYEGHEZ KAPCSOLÓDVA. Az Opel Insigniát vezetve megtudhatja, mi tesz egy autót kivételessé. A forradalmian megújult kezelőfelület átalakítja a vezető és az autó együttműködését. Az érintőpados

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA MALIBU

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA MALIBU ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA MALIBU MY12 JANUÁR 2013 ÁRAK 2.4 benzin 167LE AT6 2.0 dízel 160LE MT6 2.0 dízel 160LE AT6 CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 188 g/km 134 g/km 160 g/km FELSZERELTSÉG

Részletesebben

Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár. 1PW2C5L9Q651A0C0 1PW2C5LLN651A0C0 (dec.)

Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár. 1PW2C5L9Q651A0C0 1PW2C5LLN651A0C0 (dec.) GT ALLURE ACTIVE ACCESS Az EURO 5-ös motorok csak 2015. júniusi gyártásig, illetve a készlet erejéig rendelhetők! Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár 1.6 VTi 2TR

Részletesebben

Ford Transit Courier. 2015.75-ös modellév Érvényes: 2015. június 1-jei gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04.

Ford Transit Courier. 2015.75-ös modellév Érvényes: 2015. június 1-jei gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Új Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.1 zárt

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift Sport

Felszereltség Suzuki Swift Sport uzuki wift port ebességváltó PORT FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Defektjavító készlet 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa 195/45R17 + könnyűfém

Részletesebben

Trend. Titanium nettó bruttó nettó bruttó 1.0l 100 LE M5 FWD 3 769 843 Ft 4 832 700 Ft. - 1.5 TDCi 75 LE M5 FWD 4 048 268 Ft 5 206 300 Ft

Trend. Titanium nettó bruttó nettó bruttó 1.0l 100 LE M5 FWD 3 769 843 Ft 4 832 700 Ft. - 1.5 TDCi 75 LE M5 FWD 4 048 268 Ft 5 206 300 Ft Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben