Tartalomjegyzék. grafikai megjelenés névjegykártya levélpapír boríték elválasztó oldal

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Tartalomjegyzék. grafikai megjelenés névjegykártya levélpapír boríték elválasztó oldal"

Átírás

1 brandbook

2 Tartalomjegyzék márkastratégia - vízió - misszió - értékek - pozíció identitás - kultúra - esszencia - szlogen - rítus, jelkép - értékek guide - írásban, szóban - célcsoport - képben márkapiramis vizuális identitás az alap jel a fekete-fehér jelek a fürdôk logói a jelek mérete a jel színe a fürdôtípusok színkódjai a jelek betûtípusa a márka betûcsaládja a jel környezete grafikai motívum grafikai megjelenés névjegykártya levélpapír boríték elválasztó oldal

3 Stratégia

4 stratégia identitás guide - vízió - misszió - értékek - pozíció Mindennap A fürdôkultúra évszázadok óta az életünk, kultúránk része, büszkék vagyunk rá, közös hétköznapi kincsünk. Egyszerre izgalmas és megnyugtató, modern és hagyományos, mindennapi és különös. Egy másik világ, mely karnyújtásnyira van tôlünk. A fürdô egészség, kikapcsolódás, pihenés. Egészségünk forrása, hétköznapi közösségi élményeink, az aktív és passzív pihenés, a gyógyulás és az egészség megôrzésének tere. Gondolatok, elmélkedések és baráti beszélgetésekben megfogalmazódott életigazságok szülôhelye. Bulik, nevetés, randizás helyszíne. Üzleti megbeszélések tere és üzleti ötletek bölcsôje. A fürdô a mi mindennapunk, állandóan változó és általunk belakott közösségi tér. A tiéd és az enyém. A miénk ma, holnap és holnapután. A fürdô: kultúra.

5 stratégia identitás guide - vízió - misszió - értékek - pozíció Pihenés a városban Természetes és kötöttségek nélküli mindennapi tevékenység. Kikapcsolódás, sportolás, beszélgetés, családi élmény vagy szórakozás. Lelkiállapot. Pihentet, ellazít, gyógyít és feltölt, elfáraszt és megnyugtat. Az amire használjuk, nincsenek kötöttségek, nincsenek kötelezô érvényû szabályok. Mindennapi rutin része, nem különleges, mégis más, mindannyiunk tere, akár otthon a nappali. Hangulatok alakítják és formálják, jókedvet vagy komolyságot visznek bele. A fürdô díszlet, a fürdôzés maguk az emberek. A fürdô: pihenés.

6 stratégia identitás guide - vízió - misszió - értékek - pozíció Élet(forma) Hétköznapi, egyszerû, ismerôs és elérhetô környezet, akár az otthonunk, melyet lelkiállapotunkkal, gondolatainkkal mi rendezünk be. A testi és lelki egészség egyik szimbóluma és megteremtôje. Test és lélek közös gyógyítója. Egyszerre tudományos és megfoghatatlan, egyszerû és varázslatos. Béke vagy pezsgés, nevetés vagy komoly beszélgetés. Mindennapjaink része, itt, ebben a városban: Budapesten. Reggel, délben, este. Gôzben, ötvenes medencében, strandon, szaunában, napozóteraszon, masszázsban, gyógyvízben és a gyerekmedencében. Életforma: a mi életformánk. A fürdô: mi vagyunk.

7 stratégia identitás guide - vízió - misszió - értékek - pozíció Köz(szolgálat) A budapesti fürdôzés közkincs, mindenki számára elérhetô, hozzáférhetô, megközelíthetôségi és anyagi értelemben egyaránt. Így minden budapesti és vendég adott hangulatának, igényének megfelelô adottságú helyszínt választhat. A fürdô budapesti közjószág, a város szolgáltatása és városi szolgáltatás, látványosság, közösségi tér és szolgáltatás egyszerre. A fürdôk, a strandok fenntartása a közjót, a város lakóinak életminôségét szolgálja. A fürdô: közjó.

8 stratégia identitás guide - vízió - misszió - értékek - pozíció Mindennapok Világa Mindennapjaink része, mint az evés, az ivás, a beszélgetés, a pihenés, a kávé, a tea a tartalmas mindennapi együttlét egyik kézenfekvô formája. Olyan hely, mint a kávézó vagy sörözô, ahol találkozni szoktunk barátainkkal; mint a kedvenc vendéglô, ahova a családdal, üzleti partnerekkel járunk; a közeli park, ahova kiülünk, ahol sétálunk; a mozi, ahova beugrunk egy jó filmre. Mindennap elvarázsol, ellazít, pihentet és feltölt egyedi és köznapi, mert az életünk része. Budapest fürdôi: a miénk.

9 Identitás

10 stratégia identitás guide - kulúra - esszencia - szlogen - rítus, jelkép - értékek Élményt adunk A fürdô egyszerre régi és új. Hagyományos történeti értékek hordózója, benne jelenik meg és ad teret közös budapesti múltunk darabjainak. Emlékhely és az emlékek helye, Szulejmán és Musztafa, Mária Terézia és Kitaibel Pál, Zsigmondi Vilmos és Ady Endre, Rejtô, Kosztolányi, Karinthy és Babits, Kertész és Eszterházy, a ma mûvészeinek, íróinak, tudósainak helye. Folyamatosan változó, mégis állandó otthon, melyet budapestiek töltenek meg élménnyel, hanggal, képpel, szavakkal, önálló nevekkel, jelekkel. Ritmusa, nyelve, hangja, múltja és jelene van. Lehet róla mesélni és maga is mesél, nem megkülönböztet, hanem összehoz, nem elválaszt, hanem összeköt, közösséget teremt. Mai, helyi, és idôtlen, budapesti, magyar és nemzetközi. Identitásunk, vizuális megjelenésünk ezt fejezi ki. A fürdô: Budapest.

11 stratégia identitás guide - kulúra - esszencia - szlogen - rítus, jelkép - értékek (Lét)elem Egészséges és tartalmas kikapcsolódás, együttlét, megfizethetô élmény és rutin a mindennapokban. Önmagunk kiteljesítése: mindennap. A budapestiek lételeme.

12 stratégia identitás guide - kulúra - esszencia - szlogen - rítus, jelkép - értékek Szlogen: A város megpihen Szlogenünk is közérthetô, közvetíti értékeinket. Megszólít és bevon, magában foglalja a budapesti fürdôk egyediségét, a fürdôzés közelségét és elérhetôségét. A pihenés lehetôségét egy nagyváros közepén, akár minden nap.

13 stratégia identitás guide - kulúra - esszencia - szlogen - rítus, jelkép - értékek Reggel: ébredünk, mozgunk, beszélgetünk, pihenünk és felfrissülünk; Napközben: beugrunk, beszélgetünk, sportolunk, gyógyulunk, ellazulunk, megpihenünk; Este: beszélgetünk, sportolunk, pihenünk, ellazulunk, felfrissülünk, elengedünk, lezárunk; Éjjel: felpörgünk, szórakozunk, élményt szerzünk. A fürdôben: élünk.

14 stratégia identitás guide - kulúra - esszencia - szlogen - rítus, jelkép - értékek Hétköznapi Egyszerû Hétköznapi Egyszerû Hozzáférhetô Hétköznapi Hétköznapi Hétköznapi Hétköznapi Kulturált gyszerû Egyszerû Egyszerû Egyszerû Hozzáférhetô Egyszerû Hétköznapi Kulturált Valóságos Hétköznapi tô Hozzáférhetô Hozzáférhetô Hozzáférhetô Egyszerû Kulturált Kulturált Hétköznapi Hozzáférhetô Reális Egyszerû Kulturált Reális Valóságos Hozzáférhetô Egyszerû Kulturált Reális Megbízható Hozzáférhetô Valóságos Valóságos Valóságos Valóságos Egyszerû Kulturált eális Reális Reális Reális Hozzáférhetô Valóságos Egészséges Kulturált Hiányzik ha nincs Megbízható Valóságos Kulturált Reális Kulturált Egészséges Ismerôs, Valóságos Megbízható Megbízható Megbízható Reális Egészséges Egészséges Egészséges Egészséges Valóságos Egészséges Megbízható Hiányzik ha nincs Reális Ismerôs, Reális Egészséges Megbízható Hiányzik ha nincs Strukturáló Megbízható Ismerôs, Ismerôs, Ismerôs, Egészséges yzik ha nincs Hiányzik ha nincs Hiányzik ha nincs Hiányzik ha nincs Megbízható Ismerôs, Meghatározó Egészséges Strukturáló Ismerôs, Egészséges Hiányzik ha nincs Meghatározó Élet része Ismerôs, ó Strukturáló Strukturáló Strukturáló Hiányzik ha nincs Meghatározó Meghatározó Meghatározó Ismerôs, Strukturáló Identitás részehiányzik ha nincs Strukturáló Hiányzik ha nincs Meghatározó Meghatározó Élet része Identitás része Életforma Strukturáló Élet része Élet része Élet része Meghatározó Életforma entitás része Identitás része Identitás része Identitás része Strukturáló része Meghatároz Életforma Élet része Meghatározó Identitás része Élet része Életforma Életforma Életforma Identitás része Élet része Életforma Identitás rész Identitás része Életforma Identitás része Hétköznapi Életforma Életforma

15 stratégia identitás guide - írásban, szóban - célcsoport - képben Hétköznapian, egyszerûen fogalmazunk. Nem tudományos, hanem közérthetô nyelven beszélünk, lehetôleg többes szám elsô személyben fogalmazunk. Szlogenünkkel is így szólítunk meg. Épület(ek) helyett emberekrôl, fürdôk helyett a fürdôzôkrôl beszélünk. Szövegeinkben az épület tér, kiegészítô, látvány és nem látványosság. Az élményrôl, az érzésekrôl, a test és a lélek örömeirôl beszélünk. Mindig történetet mesélünk, nem bemutatunk, hanem megélhetôvé teszünk. Internetes felületünkön szintén az emberekhez szólunk, választási lehetôséget kínálva nekik, hogy céljaik, hangulatuk, társaságuk szerint dönthessenek a fürdô választásáról. Közérthetôen, egyszerûen. Gellért fürdô Milyen a fürdô?- Gyógyfürdô Kivel?- barátokkal, üzletfelekkel, egyedül Stílus? - patinás, különleges Belépô ára? Mikor? - Ha igényes környezetben szeretném kipihenni magam, magas szintû szolgáltatásokat igénybe véve Idôtöltések/Szolgáltatások?- Masszázs, szauna, gyógykezelések stb. Hangulat?- Emelkedett, elegáns

16 stratégia identitás guide - írásban, szóban - célcsoport - képben Vendégeink nagycsaládosok, komoly üzletemberek, gyógyulni vágyó nyugdíjasok, szórakozni, kikapcsolódni vágyó fiatalok. Mindenkit szívesen látunk, vendégszeretôek vagyunk, ha kell gondoskodunk, ha kell gyógyítunk. Adhatunk örömet, nevetést, egészséget, adhatunk üzleti értéket, pihenést, csendet, harmóniát, diszkréciót. Nálunk minden pillanatban közösség születik, mely bôvül, pulzál, él: ez a legjobb Budapest, itt és ezért érdemes itt élni, ide látogatni, belépni a közösségbe, részének lenni, elmenni, emlékezni, itt maradni, visszatérni. akihez közvetetten szólunk turisták másodlagos célcsoportunk menedzserek idôsek betegek elsôdleges célcsoportunk fiatalok egészségtudatosak akihez közvetlenül szólunk véleményformálók (közéleti szereplôk, mûvészek) értelmiségiek ínyencek

17 Közösség stratégia identitás guide - írásban, szóban - célcsoport - képben Képeink emberekrôl szólnak. Nem épületeket, hanem fürdôzôket mutatunk, az élményt, az örömöt, a lazulást, a mozgást és az egészséget. Inkább közelieket alkalmazunk, a részleteket mutatjuk, ritkán totálokat, gyakrabban egy-egy részletet, kézzelfogható, egyedi élményt, az épületek apró, ritka részleteit. Arcokat, érzelmeket, élményeket mutatunk. Az élményt mutatjuk: a szeretetet, a gondoskodást, a gyógyulást, az ellazulást. Képeink dinamikusak, a kép a kiragadott idô egy pillanata, nem megmerevedett, állandó jelen. Fényeink szórtak, melegek, színeink pasztellek, nem harsányak. A fürdôben: élünk.

18 Márkapiramis márka esszencia A budapestiek lételeme márkaszemélyiség megbízható, egészséges, ismerôs, varázslatos, magabiztos alap márkaérték egyszerû, hozzáférhetô, kulturált, valóságos, kényeztetô, divatos márkaelôny a mindennapi rutin egészséges és tartalmas része, egészséges, megfizethetô, pihentetô.

19 vizuális identitás

20 Az alap jel Ez a FÜRDÔ BUDAPEST alap színes logója. Ez hordozza a márka személyiségét. A márkakommunikáció elsôdleges eszköze.

21 A fekete-fehér jelek Bizonyos környezetben a logó használata elengedhetetlen FEKETE-FEHÉRBEN.

22 Fürdôk logói strand gyógyfürdô fürdô A fürdôk mindegyike az anyavállalat logójából képzett saját jelet kap, mely funkciójukban is különbséget jelöl közöttük.

23 A jelek mérete 10 mm A FÜRDÔ BUDAPEST logó legkisebb mérete 10 mm. Maximális méret nincs meghatározva, bármilyen méretre felhúzható.

24 A jel színe CMYK: 90,70,0,0 Pantone: 2728 EC RGB: 39,92,171 A FÜRDÔ BUDAPEST logó csak az elôírt színben használható.

25 A fürdôtípusok színkódjai A fürdôk kommunikációja során e három színnel jelöljük, hogy az adott fürdô melyik fürdôtípusba tartozik. CMYK: 89,0,11,0 Pantone: 312 EC RGB: 0,179,220 CMYK: 35,0,100,0 Pantone: 382 EC RGB: 179,210,52 CMYK: 68,34,0,0 Pantone: 279 EC RGB: 82,145,205

26 A jelek betûtípusa Dessau Zukunft Aa Bb Cc Dd Ee Ff Gg Hh Ii Jj Kk Ll Mm Nn Oo Pp Qq Rr Ss Tt Uu Vv Ww Xx Yy Zz Aa Bb Cc Dd Ee Ff Gg Hh Ii Jj Kk Ll Mm Nn Oo Pp Qq Rr Ss Tt Uu Vv Ww Xx Yy Zz Aa Bb Cc Dd Ee Ff Gg Hh Ii Jj Kk Ll Mm Nn Oo Pp Qq Rr Ss Tt Uu Vv Ww Xx Yy Zz A FÜRDÔ BUDAPEST márka hivatalos betûtípusa a Dessau. Ezen belül a logókban a ZUKUNFT betûkészletet használjuk. A betûcsalád Kóthay Gábor, nemzetközi hírû, magyar betûtervezô munkája.

27 A márka betûcsaládja Dessau Alt Dessau Drei Dessau Fein Dessau geometrik Dessau Neu Dessau plakat Dessau Regular Dessau Smallcaps Dessau Stenzil Dessau Zukunft Dessau Zwei Alt Drei Fein geometrik Neu plakat Regular Smallcaps Stenzil Zukunft Zwei Aa Bb Cc Dd Ee Ff Gg Hh Ii Jj Kk Ll Mm Nn Oo Pp Qq Rr Ss Tt Uu Vv Ww Xx Yy Zz Aa Bb Cc Dd Ee Ff Gg Hh Ii Jj Kk Ll Mm Nn Oo Pp Qq Rr Ss Tt Uu Vv Ww Xx Yy Zz Aa Bb Cc Dd Ee Ff Gg Hh Ii Jj Kk Ll Mm Nn Oo Pp Qq Rr Ss Tt Uu Vv Ww Xx Yy Zz Aa Bb Cc Dd Ee Ff Gg Hh Ii Jj Kk Ll Mm Nn Oo Pp Qq Rr Ss Tt Uu Vv Ww Xx Yy Zz Aa Bb Cc Dd Ee Ff Gg Hh Ii Jj Kk Ll Mm Nn Oo Pp Qq Rr Ss Tt Uu Vv Ww Xx Yy Zz Aa Bb Cc Dd Ee Ff Gg Hh Ii Jj Kk Ll Mm Nn Oo Pp Qq Rr Ss Tt Uu Vv Ww Xx Yy Zz Aa Bb Cc Dd Ee Ff Gg Hh Ii Jj Kk Ll Mm Nn Oo Pp Qq Rr Ss Tt Uu Vv Ww Xx Yy Zz Aa Bb Cc Dd Ee Ff Gg Hh Ii Jj Kk Ll Mm Nn Oo Pp Qq Rr Ss Tt Uu Vv Ww Xx Yy Zz Aa Bb Cc Dd Ee Ff Gg Hh Ii Jj Kk Ll Mm Nn Oo Pp Qq Rr Ss Tt Uu Vv Ww Xx Yy Zz Aa Bb Cc Dd Ee Ff Gg Hh Ii Jj Kk Ll Mm Nn Oo Pp Qq Rr Ss Tt Uu Vv Ww Xx Yy Zz Aa Bb Cc Dd Ee Ff Gg Hh Ii Jj Kk Ll Mm Nn Oo Pp Qq Rr Ss Tt Uu Vv Ww Xx Yy Zz A DESSAU betûcsalád tág teret ad a késôbb bevezetett almárkák megkülönböztetésére úgy, hogy mégis egységben tartja a látványt, a stílust.

28 A jel környezete x/2 x x/2 x/2 x/2 A logó környezetében mindenképp szabadon kell hagyni a szürkével jelzett területet, hogy a logó érvényesülni tudjon. A jel mérete az az etalon, amely segítségével kijelölhetjük a környezetet.

29 Grafikai motívum Sajátos és egyedi motívumként használható a logó figurális része. Mûködhet önálló vizuális elemként, mintaként.

30 grafikai megjelenés

31 Névjegykártya_1 Ferenci Tibor vezérigazgató 1138 Budapest, Népfürdô u. 38. t: f: m: e: ferenci.tibor@furdo.hu Ferenci Tibor vezérigazgató 1138 Budapest, Népfürdô u. 38. t: f: m: e: ferenci.tibor@furdo.hu Ferenci Tibor vezérigazgató 1138 Budapest, Népfürdô u. 38. t: f: m: e: ferenci.tibor@furdo.hu

32 Levélpapír_ Budapest, Népfürdô u. 38. t: f: Ferenci Tibor vezérigazgató 1138 Budapest, Népfürdô u. 38. t: f: m: e: ferenci.tibor@furdo.hu elôoldal második oldal

33 Boríték 1138 Budapest, Népfürdô u. 38. t: f:

34 Elválasztó oldal 1138 Budapest, Népfürdô u. 38. t: f:

35 A brandbookot a FÜRDÔ BUDAPEST munkatársainak közremûködésével a B&P készítette: Balogh Tímea (SB) Bognár Attila (F) Bojár Iván András (F) Boroznaky Árpád (F) Braun Róbert (SB) Czeizler Krisztina (SB) Deák Zsuzsanna (SB) Farkas Dániel (SB) Ferenci Tibor (F) Hámori Viktoria (F) Keltai Ágnes (SB) Narancsik Ágota (F) Nádasi Tamás (F) Rippel Veronika (F) Simon Bernadett (SB) Simon Szabolcs (F) Sczígel Andrea (SB) Vajda Péter (F) Zimmermann Zsolt (SB) 2008

bvg`zi w E Ï I : C > H O : G : I z brandbook

bvg`zi w E Ï I : C > H O : G : I z brandbook brandbook Tartalomjegyzék márkastratégia stratégia - vízió - misszió - értékek - pozíció identitás - kulúra - esszencia - rítus, jelkép - értékek guide - célcsoport - írásban, szóban - képben világunk

Részletesebben

econet.hu emg brandbook

econet.hu emg brandbook econet.hu emg brandbook Tartalomjegyzék MÁRKASTRATÉGIA Szeretjük, amit csinálunk. Hiszünk egymásban Ôk és mi Adunk Egyenrangúak vagyunk Egyszerû Világunk Pozícionk Márkavízió Márkaasszociációs mezô Értékeink

Részletesebben

EC 6 708 Digitális csoportaggregát vezérlő

EC 6 708 Digitális csoportaggregát vezérlő EC 6 708 Digitális csoportaggregát vezérlő Beállítási útmutató A csoportaggregát vezérlő beállítását kizárólag szakképzett személy végezze! Jegyezze fel a beállított paramétereket és tartsa illetéktelen

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek a Vidékfejlesztési Program keretében grár-környezetgazdálkodási intézkedésben részvételre jogosult Kedvezményezettekkel kötendő támogatói okirathoz 1. Általános rendelkezések

Részletesebben

Multimédia annotáció a tanárképzésben

Multimédia annotáció a tanárképzésben Multimédia annotáció a tanárképzésben Paksi Attila Eötvös Loránd Tudományegyetem Multimédiapedagógiai és Oktatástechnológiai Központ Multimédia/Videó annotáció Multimédia: videó, hang, dokumentum, Annotáció:

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/54 Építési beruházás Kivitelezés, bármilyen eszközzel, Beszerzés tárgya:

Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/54 Építési beruházás Kivitelezés, bármilyen eszközzel, Beszerzés tárgya: Felújítási, építési beruházási munkák végzése az Országházban, az Országgyűlés Irodaházában és az Országgyűlés Hivatala által használt egyéb épületekben (495/03) - eredménytáj. Közbeszerzési Értesítő száma:

Részletesebben

Az Online Comparison Shopping Kft.-ről

Az Online Comparison Shopping Kft.-ről Arculati kézikönyv Tartalomjegyzék 2 Tartalomjegyzék... 2 Az Online Comparison Shopping Kft.-ről... 3 Alap logó...4 Szürkeárnyalatos logó... 5 Teli fehér logó...6 Teli fekete logó... 7 Speciális logók...

Részletesebben

Bánk Község Önkormányzata képviselő-testületének. 15/2017. (XII.14.) önkormányzati rendelete

Bánk Község Önkormányzata képviselő-testületének. 15/2017. (XII.14.) önkormányzati rendelete BÁNK 1 Bánk Község Önkormányzata képviselő-testületének 15/2017. (XII.14.) önkormányzati rendelete a helyi építési szabályzatról és szabályozási tervről szóló 7/2003. (IV.24.) önkormányzati rendelet módosításáról

Részletesebben

Emlékeztető. Az értekezlet helyszíne: MÁK Vadász u. 16. IV. emeleti tárgyalója

Emlékeztető. Az értekezlet helyszíne: MÁK Vadász u. 16. IV. emeleti tárgyalója MMKK KK SS ZZ MM AA GG YYAA RR ÁÁ LL LL AA MM KK II NN CC SS TTÁÁ RR II DD OO LL GG OO ZZ ÓÓ KK OO RR SS ZZ ÁÁ GGOO SS SS ZZ AA KK MMAA II TT AA NN ÁÁ CC SS AA BUDAPEST Levélcím: Magyar Államkincstár Dél

Részletesebben

Tartalomjegyzék 1. Tartalomjegyzék. A Naspers OCS Hungary Kft.-ről. Alap logó. Szürkeárnyalatos logó. Teli fehér logó.

Tartalomjegyzék 1. Tartalomjegyzék. A Naspers OCS Hungary Kft.-ről. Alap logó. Szürkeárnyalatos logó. Teli fehér logó. Arculati kézikönyv Tartalomjegyzék 1 Tartalomjegyzék A -ről Alap logó Szürkeárnyalatos logó Teli fehér logó Teli fekete logó Speciális logók Logó használatára vonatkozó szabályok Ország Boltja Az Árukereső

Részletesebben

ARCULATI KÉZIKÖNYV KÖZÖSSÉGI PSZICHIÁTRIAI PROGRAM A MÁTÉSZALKAI KISTÉRSÉGBEN

ARCULATI KÉZIKÖNYV KÖZÖSSÉGI PSZICHIÁTRIAI PROGRAM A MÁTÉSZALKAI KISTÉRSÉGBEN TARTALOM ALAPVETŐ ARCULATI ELEMEK 3 A logo megjelenési formái 3 A logo színei 4 Minimális méret 5 Egyszín változatok 6 Háttér színek 7 Főbb tiltások 1. 8 Főbb tiltások 2. 9 Betűtipusok 10 TIPOGRÁFIAI ELEMEK

Részletesebben

Dombóvár Város Arculati Kézikönyve

Dombóvár Város Arculati Kézikönyve Dombóvár Város Arculati Kézikönyve tartalomjegyzék 1. Általános koncepció 4. Elektronikus eszközök 4.1 Honlap 2. Alapvető arculati elemek 4.2 Hírlevél 2.1 Logó kinézet 2.2 Logó szerkezet 2.3 Logó színek

Részletesebben

Embléma ARCULATI KÉZIKÖNYV

Embléma ARCULATI KÉZIKÖNYV Embléma 1 ARCULATI 2 Embléma 3 Az airled emblémával együtt kell használni az ERDF finanszírozásra vonatkozó mondatot*. Amennyiben CE+EU logóval használatos, akkor a szöveget a 3 logó teljes hosszában fel

Részletesebben

ARCULATI KÉZIKÖNYV 2013 2014

ARCULATI KÉZIKÖNYV 2013 2014 2013 2014 01 A LOGÓ A SZIMBÓLUM A logó szimbóluma háromféle jelentéstartalommal bír. Egyrészt a zenei műszavakból eredeztethető, amely a zene hangulatát, erejét jelzi: forte, fortissimo, fortepiano. Másrészt

Részletesebben

ÚJ MÉDIAMÁRKA SZÜLETETT!

ÚJ MÉDIAMÁRKA SZÜLETETT! ÚJ MÉDIAMÁRKA SZÜLETETT! MEDIAWORKS NÉV: Angolul és magyarul egyaránt jól érthető, könnyen betűzhető, leíró típusú név, kifejezetten a b2b célközönség számára. CONTENT FIRST. SZLOGEN: A Content first szlogen

Részletesebben

LIFE-MICACC PROJEKT ARCULATI KÉZIKÖNYV 2018

LIFE-MICACC PROJEKT ARCULATI KÉZIKÖNYV 2018 LIFE-MICACC PROJEKT ARCULATI KÉZIKÖNYV 2018 Tartalomjegyzék Bevezető 5 A LIFE-MICACC projektről 6 Kötelező elemek bemutatása, használatuk szabályozása 9 A LIFE logó bemutatása és használata 10 A LIFE-MICACC

Részletesebben

1. Robi és a fitness. A névválasztásról:

1. Robi és a fitness. A névválasztásról: Arculati kézikönyv 1. Robi és a fitness A névválasztásról: Az AE ROBI Fitness név az aerobik edzésforma valamint a tulajdonos nevének (András E. Róbert) rövidítéséből ered. A szóviccre talán Róbert szülei

Részletesebben

úű Ó ű Ó ü ü Ú Ő Ú ú Ó Ő ű Ő Ű Ű ű ű ű Ő ű Ú Ő ú ú ű Ő ú Ő ü ű ú ú ü Ő Ő ú Ó Ő ű ü ű Ö Ú Ú ú Ő Ő Ö ü Ű ű Ű Ő Ő Ő Ő Ő Ő Ö Ő Ó Ú Ú ú Ő ú Ó ú ú ű ű ű ű Ű É Ó Ő Ú Ö ú Ő ű Ó Ő Ő ú ű Ú Ó Ú Ő Ő Ó Ő ű Ű ű ű ű

Részletesebben

Ó Ú ű ű Ő Ü É Ö Ú Ú Ú É É Ö Ö É É Ö É É É Ü ű ű ű ű ű ű ű É ű ű ű ű Ö ű Ö ű ű Ü Ü Ü Ü Ú É ű ű ű ű Ú ű Ú Ü Ü Ő Ő Ü Ü Ú Ő Ü Ú Ú Ü Ü ű Ú ű ű ű Ú Ü Ü Ü Ö Ü Ú ű ű ű ű ű Ú É É ű ű ű É Ű É Ü Ü Ü Ú Ü É ű É É Ű

Részletesebben

Ü Ü ű Ü Ü Ú Ü É Ú Ü É Ü Ü Ü Ü ű Ü ű É É Ú Ü Ü É Ő É Ő ű ű ű ű Ú Ú Ü Ú Ü É Ü Ü Ü É Ü Ü Ü Ü Ü Ü Ü Ü Ú ű Ü ű Ü Ü É É Ü Ü Ú Ü ű É Ű ű ű ű Ö ű ű ű ű Ü Ü Ü Ü É Ü Ü É Ü Ü Ü Ü Ü É Ü Ö Ü Ü Ú Ú Ű Ü Ü É Ü É É Ú Ü

Részletesebben

ö ö Á ö ü ö ö ö ö ú ű ö ö ü ú ű ö ö ü ű ö ű ü ű ű ö ö ű ö ű ű ö ö ö ű É ű ű ö ű ú ü ű Ö ö ö ű ö ú ü ö ö ű ű ö ö ö ö ö ö ö ö ű ú ö ö ű ű ö ö ö ö ö ö ö ö ö ü ű ú ö ü ú ö ö Í ú ö ü ü ö ö ö ö ö ö ú ö ü ü ú

Részletesebben

É Ó Ö Ó É É Ö É Ó ő Ó É Ó Ö ó ó ő Ö Ó Ö ő Ö ő É ü Ó Ó Ó Ó Ó É Ö Ö Ó Ö ő ő Ú ő ó Ó Ó ú Ó ő Ó Ó Ó ű Ó ő ő Ó Ó Ó É Ó ó Ö Ó ó Ó ő Ö Ó Ö Ö É ő Ö Ö ő ó ó Ö Ö Ö Ó Ö Ö ű ó Ö Ö Ö Ó Ö Ö Ó Ó Ó Ö ő Ó Ö É Ó Ó Ó Ó Ö

Részletesebben

É Ü É ÉÉ Ú ű ű É Á Á Á Á Á Á ű Á Á Á É Ú Ö ű ű É ű É ű Ú ű ű ű ű É Á ű ű Á ű ű ű Ü Ü Ú Ü ű ű ű Ú Ö Ó Ú ű ű ű ű ű ű ű ű ű Ú Ú Ö Á ű ű ű ű Ü ű Ü ű ű Ü ű ű Ü Ú Ú Ö ű Á Á ű ű ű Ú Ü Ü ű ű ű ű Ú Ú Ú ű Ü ű ű

Részletesebben

Ú Í Í í í ú Ő ü Ú É í í Ü ű ü ű í í í ű ü ú ü í ű ü ú ü ú ü ü ü ű ü Ú É í ú ü ü ü ú ü ü ú í ü ü ú ü í í ú ű í ú ű ü í í ü í Í í í ü í ú Ü Ú É í í í ü ü ü ú ú ü ü ú ü ü ú ú í í ű ü ü ü ű Á ü ú ű í í ü ü

Részletesebben

Arculati kézikönyv. Tartalom

Arculati kézikönyv. Tartalom Arculati kézikönyv Tartalom 1. Alapvető arculati elemek... 2 1.1. A logotípia méretezése és színei... 2 1.1 A logotípia változatai... 3 1.2 A logotípia helyes használata... 4 1.3 Arculati betű és szöveg

Részletesebben

Köszöntõ. Felújított fürdõnkben megtalálhat minden olyan szolgáltatást, mely az Ön és családja kikapcsolódását, szórakozását szolgálja.

Köszöntõ. Felújított fürdõnkben megtalálhat minden olyan szolgáltatást, mely az Ön és családja kikapcsolódását, szórakozását szolgálja. Gyógyfürdõ 2013. Köszöntõ Köszöntjük Önt városunk kiemelkedõ turisztikai szerepet játszó fürdõjében abból az alkalomból, hogy egészségét fürdõkezeléseinkkel kívánja javítani. Köszöntjük Önt is, aki szabadsága

Részletesebben

OKOSTELE. 0 Ft. szükséges. KÉPE. 0 Ft. 80 cm. 0 Ft. kezdőrész

OKOSTELE. 0 Ft. szükséges. KÉPE. 0 Ft. 80 cm. 0 Ft. kezdőrész 7 : 7 Ú f f f 7 ) ( : 7 f f ö ö f fö f f f ( : 7 7 ) f - 8 - - - 8 ) ( í f - - f -f f f ) ( : f - - f f f f í f f f ö f ö f - ú ö f - - f f: f ö ) f ( f ö f í - - f : ö ö - f f ú f ) 7 ( : ) 7 ( : Í Í

Részletesebben

ű ú ü ü ü ü ü ü Á ü ú ü Á Á Á É Ö Ö Ö Á É É ü Á ú ű ú Í Á Í Á ű ü ű ü Ö ű ű É ú ű ú Á Á ű ü ú ű ú ü ú ú Ó ü ű ü ü Í ü Í Í Í Ó ú ú ú ú ú ú ü ú Í Ó ű ú ű Á Á ü ü ú É Í Ü ű ü ü Á ü ú Í É ú Ó Ö ú Ó Ó Ó Í ú

Részletesebben

Ü ű Ú Ö Ü É É ű É Ö Ü É ű Á ű Ú Ú Ú Á Á ű Á É É Ú Á ű Ó Ó Á Ú Á ű Ü Á Ú Ú Á ű Ú Á Ú Á Á Ú Ú Á Á Á Á Á É Ú Ú ű Á Á Ú Á Ú Á É Á É É Á Ú Ú É Á Á Á É É Á Á É Á É Á É Ü Ú Ó Á Á É Á ű Ü Á Ú Á Ü Á É É ű ű Á Ú

Részletesebben

Gyakorló feladatok a geometria témazáró dolgozathoz

Gyakorló feladatok a geometria témazáró dolgozathoz Gyakorló feladatok a geometria témazáró dolgozathoz Elmélet 1. Mit értünk két pont, egy pont és egy egyenes, egy pont és egy sík, két metszı, két párhuzamos illetve két kitérı egyenes, egy egyenes és egy

Részletesebben

ARCULATI KÉZIKÖNYV 2019

ARCULATI KÉZIKÖNYV 2019 ARCULATI KÉZIKÖNYV 2019 TARTALOMJEGYZÉK Tartalomjegyzék... 2 Az Online Comparison Shopping Kft.-ről... 3 Alap logó... 4 Szürkeárnyalatos logó... 5 1 szín - fehér logó... 6 1 szín - fekete logó... 7 Speciális

Részletesebben

microtargeting meghajtórendszer Használati utasítás

microtargeting meghajtórendszer Használati utasítás microtargeting meghajtórendszer Használati utasítás Tartalom: Motor- és jeladószerelvények Vezérlő és kijelző modul Sztereotaktikus adapterek L011-1006-01 (2009. június, A0 vált.) Innováció kollaborációval

Részletesebben

3.1.1. A márka megjelenítése, márka elemek A logo A logo körül minimálisan szabadon hagyandó terület

3.1.1. A márka megjelenítése, márka elemek A logo A logo körül minimálisan szabadon hagyandó terület 2007. július. 3.. körül minimálisan szabadon hagyandó terület 3 Minden egyes OTP csoporttag logoja esetében érvényes szabály, hogy az embléma (a kör) méretének egyharmad része távolságot kell szabadon

Részletesebben

K&H Csoport arculati kézikönyv kivonata. bankkártyakép design pályázathoz

K&H Csoport arculati kézikönyv kivonata. bankkártyakép design pályázathoz K&H Csoport arculati kézikönyv kivonata bankkártyakép design pályázathoz 1.a logó formái I. alap logók 1. 2. 3. 4. A logó a cég arculatának alappillére. Meg je le né se, formája, színei meghatározot tak,

Részletesebben

Az APEH 2009. évi ellenőrzési tevékenysége

Az APEH 2009. évi ellenőrzési tevékenysége Az APEH 2009. évi ellenőrzési tevékenysége Dr. Szikora János elnök Varga Lászlóné elnökhelyettes Polgár Péter igazgató Az APEH középtávú stratégiai terve 2008-2012. 1. STRATÉGIAI CÉL: Az adózók önkéntes

Részletesebben

2. oldal egységes f A jogszabály A Miniszterelnök Kabinetfőnöke a nemzetközi fejlesztési együttműködésről és a nemzetközi huma-nitárius segítségnyújtá

2. oldal egységes f A jogszabály A Miniszterelnök Kabinetfőnöke a nemzetközi fejlesztési együttműködésről és a nemzetközi huma-nitárius segítségnyújtá 1. oldal egységes f 3/2017. (XI. 10.) MK rendelet a Hungary Helps Program megjelenésének egységes formai követelményeiről, arculati elemeiről, valamint a Hungary Helps védjegy használatáról A nemzetközi

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S 85/2016. (VI. 30.) sz. előterjesztés Budakalász Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. június 30.-i rendes ülésére Tárgy: Javaslat a város arculati kézikönyvének elfogadására

Részletesebben

Belladone. Belladone-Outline

Belladone. Belladone-Outline Belladone Belladone-Outline Belladone-Regular ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ abcdefghjklmnopqrstuvwxyz 0123456789-!"#$%&'()* - +,-./01234 éèêëâà567åãäî ïìíûùuüôòòõöñã8ÿœ9 Aa Bb Cc Dd Ee Ff Gg Hh Ii Jj Kk Ll

Részletesebben

533222-11 H. Fordítás az eredeti kezelési utasítás alapjan készült D26200 D26203 D26204

533222-11 H. Fordítás az eredeti kezelési utasítás alapjan készült D26200 D26203 D26204 533222-11 H Fordítás az eredeti kezelési utasítás alapjan készült D26200 D26203 D26204 1. ábra z c d y h D26200 b i a g e f k u ff gg D26203, D26204 p o r aa m n 2 2. ábra D26200 a g r i 3. ábra e u 3

Részletesebben

Frog Strobe (Új) Ajánlott fogy. ár: 2.900Ft

Frog Strobe (Új) Ajánlott fogy. ár: 2.900Ft Termék katalógus 2011 Frog Strobe (Új) Első villogó 44610065WW 44610065BK 44610065KK 44610065PR 44610065MM 44610065NN 44610065OO 44610065PP 44610065RR 44610065HH 44610065TR 44610065ZZ LILA MAGENTA NARANCS

Részletesebben

kft. mûanyagfeldolgozás

kft. mûanyagfeldolgozás Az embléma (szimbólum) szerkezeti egységének kialakítása, amely két önállóan nem alkalmazható alapelembõl tevõdik össze. 3 mm 42 mm 100 mm 72 mm 20 mm 100 mm Az embléma (szimbólum) szerkezeti egységének

Részletesebben

Egyszerűsített nullpontbemérés NCT maróvezérléseknél

Egyszerűsített nullpontbemérés NCT maróvezérléseknél Egyszerűsített nullpontbemérés NCT maróvezérléseknél Nullpontbemérő programok Heidenhain KT130 és Renishaw OMP40 tapintókhoz 1. Felület mérése (G905) Ez a makró a kiválasztott tengely irányába eső felület

Részletesebben

ů ą ľ ą ó ľ ľ ó ô ľ ó ź ô ę ú Ú ľ ô Ź ô ľ ô ą ó ó Ö ľ Đ ą ä ä Ú ä ę ä Ę Đ đ ř Ď ä Đ Đ ä Ý ż Ę ę Ý Ý ä ä ľ Đ ä Đ ľ ť Ä ô Ú Ś ď ś ó ó ľ ó ó ô ľ ô ô ľ ü ä ę ö ó ľ ś ď ę ď ľ ö ó ě ä ď ä Ś ľ ď ś ś ś đ ń śä

Részletesebben

Magyar Jégkorong Szövetség ARCULATI MEGÚJÍTÁS 2014.

Magyar Jégkorong Szövetség ARCULATI MEGÚJÍTÁS 2014. Magyar Jégkorong Szövetség ARCULATI MEGÚJÍTÁS 2014. 1. Háttér A Magyar Jégkorong Szövetség életében egyre nagyobb szerepet kap a marketingkommunikációs eszközök hatékony használata, a bennük rejlő lehetőségek

Részletesebben

Az Aqua-Palace vízipalota 15.000 m 2 -en. egyedi hangulattal, rendkívül széles. szolgáltatási kínálattal egész évben

Az Aqua-Palace vízipalota 15.000 m 2 -en. egyedi hangulattal, rendkívül széles. szolgáltatási kínálattal egész évben Az Aqua-Palace vízipalota 15.000 m 2 -en egyedi hangulattal, rendkívül széles szolgáltatási kínálattal egész évben várja a család apraját-nagyját Európa legnagyobb fürdőkomplexumában. A vízipalota közvetlen

Részletesebben

A R C U L A T I K É Z I K Ö N Y V

A R C U L A T I K É Z I K Ö N Y V A R C U L A T I K É Z I K Ö N Y V v e n d é g l á t ó i p a r i e g y s é g e k s z á m á r a 2 1 1. 6. 7. ÖRÖKSÉGKEZELŐ NONPROFIT KFT. K I V O N AT A V E N D É G L ÁT Ó I PA R I E G Y S É G E K S Z Á

Részletesebben

Paksi Attila. ELTE Radnóti Miklós Gyakorlóiskola ELTE TTK Multimédiapedagógia és Oktatástechnológia Központ

Paksi Attila. ELTE Radnóti Miklós Gyakorlóiskola ELTE TTK Multimédiapedagógia és Oktatástechnológia Központ Moodle pedagógia gia a digitális szakadék áthidalására Paksi Attila ELTE Radnóti Miklós Gyakorlóiskola ELTE TTK Multimédiapedagógia és Oktatástechnológia Központ Moodle Virtuális oktatási környezet k (VLE:

Részletesebben

É Ó Ó É ő É Ü Ú ő ő ű ö ö ő Ü ö ö Ü Ü ö ő É É Ü Ü É É ő É ö Ó Ú É Ú Ö Ü Ó Ú É É Ú É Ü Ö Ú ö Ü Ú ö É É É É É ö ö É ö ö ő Ú É Ó ö Ú Ú É É ö Ü É Ó Ü É É ő Ü ű ö Ú É ő Ú ÜÜ É Ú ö ö ö ö É ö ő ű ő ö ö ö ÜÉ ö

Részletesebben

Mivel Magyarország Kormánya támogatja a FATCA alapjául szolgáló szabályozási célt, az adóügyi megfelelés fejlesztését;

Mivel Magyarország Kormánya támogatja a FATCA alapjául szolgáló szabályozási célt, az adóügyi megfelelés fejlesztését; Megállapodás Magyarország Kormánya és az Amerikai Egyesült Államok Kormánya között a nemzetközi adóügyi megfelelés előmozdításáról és a FATCA szabályozás végrehajtásáról Mivel Magyarország Kormánya és

Részletesebben

Fővárosi Önkormányzat Idősek Otthona telephelyek kiváltása i új 130 férőhelyes dősek otthona Budapest, XVIII. Alacskai út 22. TARTALOMJEGYZÉK műszaki leírás építészeti koncepció alaprajzi rendszer parkoló

Részletesebben

PORTFOLIÓ SZABADKÉZ PRODUKCIÓS IRODA

PORTFOLIÓ SZABADKÉZ PRODUKCIÓS IRODA PORTFOLIÓ 2007 SZABADKÉZ PRODUKCIÓS IRODA INFORMÁCIÓ A Szabadkéz Kft. alapításának gondolata 1994 elején fogalmazódott meg a tulajdonosokban, majd az elôzetes piaci elemzések alapján végül 1995 végére

Részletesebben

P O R T F O L I Ó 2 0 0 8 SZABADKÉZ PRODUKCIÓS IRODA

P O R T F O L I Ó 2 0 0 8 SZABADKÉZ PRODUKCIÓS IRODA P O R T F O L I Ó 2008 SZABADKÉZ PRODUKCIÓS IRODA INFORMÁCIÓ A Szabadkéz Produkció alapításának gondolata 1994 elején fogalmazódott meg a tulajdonosokban, majd az elôzetes piaci elemzések alapján végül

Részletesebben

Ó Á É Á Á Á Ó Ú ő Ü ő ő ő ő ő Ü ű ő ő Á Á ő ű Á É Á É ű É Ú Ú Ú ő Á ő Ú Ú É Ú Á É ő ő Á Ú Á ő Á Ó ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő Á Ú űű ő Ü ő ű Á Ú ő ő Á Á É É ő Á Ü Ü É ő ő ő ő ő Á ő Á Á Á É ő Á Á ű É Á É Ö É Á

Részletesebben

Felona st. 6 typefaces Latin Extended-A & Sᴍᴀʟʟ Cᴀᴘꜱ 802 ɢʟʏᴘʜꜱ. ;)Ù}HFLåORTXYWyzv7Snr]jo{ by defharo

Felona st. 6 typefaces Latin Extended-A & Sᴍᴀʟʟ Cᴀᴘꜱ 802 ɢʟʏᴘʜꜱ. ;)Ù}HFLåORTXYWyzv7Snr]jo{ by defharo Felona st. 6 typefaces Latin Extended-A & Sᴍᴀʟʟ Cᴀᴘꜱ 802 ɢʟʏᴘʜꜱ ;)Ù}HFLåORTXYWyzv7Snr]jo{ by defharo FAMILY A A A A ᴀ ᵃaaaaₐ A A A A ᴀ ᵃaaaaₐ EXTRA LIGHT LIGHT A A A A ᴀ ᵃaaaaₐ A A A A ᴀ ᵃaaaaₐ REGULAR

Részletesebben

ó ó ü ľ ó ü ó ľ ü ń ó ó ó ö ę ź ź ö ö ö ö ę ę ö ó ľ ó ę ź ó ö ó ź Ĺ ź ó ť ú ü ű ö ó ź ó ö ó ö ľ ö ľ ń ó ľ ź ű ö ń ó ź ź ť ľ ó ľ ź ü ť ź ó ü ť ö ó źů ý ťü ľ ú ó ď ľ ľ ľ ľ ó ó ľ ń ľ ľ ö ó ľ ó ľ ö ź ó ľ ľ

Részletesebben

Ő Ö ü ö ü ü ó ó Á ü ó ó ó ű ö ü ü ö ü ö ö ű ü ö ü ü ö ö ö ö ü ü ó ü ú ü ö ö ó ó ö ö ö ú ü ö ö ó ó ö ö ö ö ö ü ü ö ö ü Á ó ö ó ű ö ó ö ö ö Ö ö ö Í ó ü ú ó ö ü ú ö ö ö ó ó Í ü ó ú ö ö ö Ö ó ü ó ú ü Í ö ü

Részletesebben

SPORT XXI. RÖPLABDA SZEGED KUPA MINI ÉS GYERMEK LEÁNY-FIÚ TORNA SZEGED 2011.ÁPRILIS. 16-17. Kedves Barátaink!

SPORT XXI. RÖPLABDA SZEGED KUPA MINI ÉS GYERMEK LEÁNY-FIÚ TORNA SZEGED 2011.ÁPRILIS. 16-17. Kedves Barátaink! SPORT XXI. RÖPLABDA SZEGED KUPA MINI ÉS GYERMEK LEÁNY-FIÚ TORNA SZEGED 2011.ÁPRILIS. 16-17. Kedves Barátaink! Nagy örömmel vettük tudomásul, hogy nevezésükkel megtisztelték tornánkat: 102 csapat jelentkezett.

Részletesebben

É É ö ö ű ú ű Ó ö ú ú É ú ú ö ö Ö ú ö ö ö ö ö ö ú ö ö Ú É ö É ö ú ö ö ú É É É ú ö ö ö ú ö Ú ö É ö ö ö ö ö ö É ö ú Ú ö ö Ü ö ö ú ú ö ú ö ö ö ö ű ű ö ö ö ű ö ö ö ö ö ö ú ö ö ú ű ű ö ö Ú ö ö ú ö ö ö ö ö ö

Részletesebben

Á Á É ö ő Ö ő ö Á ő ő Ü ő ú Á ő ő ő ö ú ő É Á ö ö ő ö ü ő ő ö Á ö ú ú ü Ő É Á Á Á ö ű ű ü ő ő ű ő ő ő Á ű ő ö ő ű ü ű ő ü ú ő Á ű ő ű ö ő ő ő ü Á ű ö Á ő ö Á ő Á ű ő ő ő ö ő ú ű ő ű ő ő Á ö ü ú ú ő ö ő

Részletesebben

533444-73 H. Fordítás az eredeti kezelési utasítás alapján készült DW770 DW771 DW777

533444-73 H. Fordítás az eredeti kezelési utasítás alapján készült DW770 DW771 DW777 533444-73 H Fordítás az eredeti kezelési utasítás alapján készült DW770 DW771 DW777 1. ábra 2. ábra 2 3. ábra 4. ábra 5. ábra 6. ábra 7. ábra 8. ábra 9. ábra 10. ábra 3 11. ábra 12. ábra 13. ábra 14. ábra

Részletesebben

BUDAKALÁSZ VÁROS Arculati kézikönyv

BUDAKALÁSZ VÁROS Arculati kézikönyv 1.0 Tartalom Tartalom 1.0 Alapvető arculati elemek 2.0 Embléma 2.1 Címer 2.2 Az embléma arányai 2.3 Az embléma színváltozatai 2.4 Az embléma helyes használata 2.5 Az embléma helytelen használata 2.6 Arculati

Részletesebben

MÁRKAÉPÍTÉS A JÓ MÁRKA

MÁRKAÉPÍTÉS A JÓ MÁRKA MÁRKAÉPÍTÉS A JÓ MÁRKA Hogyan érhető el, hogy egy márka csillaga magasra emelkedjen és ott is maradjon minél tovább? !7!!! 7 dolog kell hozzá 1. A jó márkának küldetése van Jó dolog olyan márkát építeni,

Részletesebben

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat a következő címre kell benyújtani:

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat a következő címre kell benyújtani: 3. melléklet az 5/009. (III.3.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja04 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 336 775, 06 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

ARCULATI KÉZIKÖNYV MAGYAR FALU PROGRAM 2 ARCULATI KÉZIKÖNYV

ARCULATI KÉZIKÖNYV MAGYAR FALU PROGRAM 2 ARCULATI KÉZIKÖNYV 1 2 BEVEZETŐ Jelen arculati kézikönyv a Magyar Falu Program arculatának főbb elemeit, valamint azok megjelenési és szerkesztési alapelveit mutatja be. A konkrét megjelenési szabályok következetes betartása

Részletesebben

Ö Ü Ü É Ü ű Ü Ü Ú Ú ű ű ű ű Ó Ú Ú ű ű Ü Ő ű ű Ü Ú Ü ű ű ű Ő Ő É ű Ú ű Ü ű Á Á Ú ű Ú ű Ü Ü Á É É Ú É Ú É ű Ü Ü ű Ü Ú Ü Ő ű Ú ű ű ű Ű ű ű Ő É ű ű ű ű ű Ő Ú Ú Ő Á ű ű ű ű ű Ü ű ű ű Ú Ü ű ű Ú Ü Ú ű Á Ü ű Ü

Részletesebben

! "#$%& ' ! " # $ %& & & '( &

! #$%& ' !  # $ %& & & '( & "#$%& ' " # $ %& & & '( & )*$&+', * $ ' &$-' - &. * - $ ' / ' '$ * * 0 '" # && * & - * ' * & ** -( * $ $* $ ' ( 1 ' 0 ' &&* / 20" #.* & * -* * * *(" # *& 3 $ * *. ' " #* - $ / $. 456/%7 &' * * *' $ '*

Részletesebben

ű Á Ú Ö É É É Ü ö ö ő ű ö í Á ő í ő í Ü ö ö í í ö í ö ü ü ö ő ő ü í ű ő í ü ö É í ű í ő ű ü í Ü ő ü ö ö í ű ö ő ö ő ö ö ö ö ő í ö ö ö ö í ő ö ü ö í í ő í í ü ő ő ü ü Í í ő ü ű ö őí ö í ö ö ö ő ö É ü ö

Részletesebben

É Ü Ü ú ú Á Ú ű É ú Ö Ü É Ü Á ű Á Á ú ú ú É Á ú ű É Ö É Á Ú Á ú ú É É ű ű ű Á ű Á ú Á ű ű ű ú Á Á ű ú ú ú ű ű ú ű ú ű Á ÁÁ É Á Á Á ű ű ú Ü É ú ű ű ű ű ű ű Ú Ü ű ű ű ú ú ű ű É ú ű ű Á ú ű É ú Ü Ú Ú Ü Ű

Részletesebben

Fedezze fel a lapokban rejlô ajándékot!

Fedezze fel a lapokban rejlô ajándékot! unite for children 202 Karácsonyi katalógus Fedezze fel a lapokban rejlô ajándékot! Az UNICEF termékek megvásárlásával Ön is részt vehet a Föld legkiterjedtebb segélyakciójában. Minden megvásárolt UNICEF

Részletesebben

Á Ú Ö É É É É Í Ü Ü É öö ö í íí ü üüü ö í Í ű ű Á ú ö í ü ü ú ö í Ü ü ö ö ű ű ö ö ú í í í ö ö í ö ö ú ú ú í Ü ü ö ö ü ú í í ü í í Í ö í ö ö ü ü ú í í í ú ú ú ú ü ü í ú ú Á Í ú ö Á Á Á Á Í Ó Á ö ü ü Í Ó

Részletesebben

567000-41 H. Fordítás az eredeti kezelési utasítás alapjan készült DW728KN DW729KN

567000-41 H. Fordítás az eredeti kezelési utasítás alapjan készült DW728KN DW729KN 567000-41 H Fordítás az eredeti kezelési utasítás alapjan készült DW728KN DW729KN 1. ábra 2 2. ábra 3. ábra 4. ábra 5. ábra 6. ábra 7. ábra 3 8. ábra 9. ábra 10. ábra 11. ábra 12. ábra 13. ábra 4 14. ábra

Részletesebben

Völgyvidék Helyi Termék Védjegy Arculati Kézikönyv

Völgyvidék Helyi Termék Védjegy Arculati Kézikönyv TARTALOM A Völgyvidék Helyi Termék Védjegy bemutatása 2 I. Arculati ALAPELEMEK Logo Betűtípus II. VÉDJEGY HASZNÁLATA Szerkesztési alapok Elhelyezés termékcsomagoláson Elhelyezés saját arculatban 3 3 12

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület március 24-i nyilvános ülésére. A Tapolca város jelképeiről és névhasználatáról szóló rendelet módosítása

ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület március 24-i nyilvános ülésére. A Tapolca város jelképeiről és névhasználatáról szóló rendelet módosítása 2. NAPIREND Ügyiratszám: 1/191/2017. ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2017. március 24-i nyilvános ülésére Tárgy: Előterjesztő: Előkészítő: Megtárgyalja: A Tapolca város jelképeiről és névhasználatáról

Részletesebben

Ú Á Ü É ő ö ó ó ő Ü ö Ó ő ú ó ö ő ú ű ű ö ú ö ó ü ö ő öü ő Ú ö Ü ű ó ü ű ő ö ő óü ó ó ő Á Á ó ó Ü ó ó ü Ü ö Á ő ő ó ö ó ü ő ö ó ö ő ó ú ú ó ő ó ó ú ü Ú Á Á É Ü É Ú ü Á É ő ü ÉÉ É Ü ó Ö ó ó ö ö ő óü ó ü

Részletesebben

é é é ó ű é ó ó é é ú ú ó ó ó é ó úá é é ó ű ú é é ű ó ú ö é ó ó é ű é ó é ó é é ü úá ó ó ű ú é ű ó ú ö ó ó é é É ű é é é ó é ö ó ó é é ú ú ó ó ó é ó úá é é ű ú é é ű ó ú é ó ó é ű é ó é ó é é ü úá Á ó

Részletesebben

SPORT XXI. RÖPLABDA SZEGED KUPA SZUPER MINI-MINI-GYERMEK TORNA SZEGED 2016.MÁRCIUS 19-20.(LEÁNY) ÉS ÁPRILIS 2.(FIÚ)

SPORT XXI. RÖPLABDA SZEGED KUPA SZUPER MINI-MINI-GYERMEK TORNA SZEGED 2016.MÁRCIUS 19-20.(LEÁNY) ÉS ÁPRILIS 2.(FIÚ) SPORT XXI. RÖPLABDA SZEGED KUPA SZUPER MINI-MINI-GYERMEK TORNA SZEGED 2016.MÁRCIUS 19-20.(LEÁNY) ÉS ÁPRILIS 2.(FIÚ) Kedves Barátaink! Ezúttal 127 csapattal bonyolítjuk le hagyományos tornánkat. Reméljük

Részletesebben

ö ö É ü ő ü ö É ü ü ö ö ö ő ü Á ő É ü ü ü öü ö ű ő ö ö ö É É É ü ü É ü ö ö ü É ö ö ö ő É É ö É ü ö É É ű ő ü ö ö É ü É ö ü ö ö ü ü ü ü ÉÉ ü ö ő ö É ö É ö Á ü É ö ü É É ü ö ü ö ü ü ö ö ö ö É ö É ö ö Ú É

Részletesebben

MAGYARORSZÁG INGYENES CSALÁDI UTAZÁSI MAGAZINJA MÉDIAAJÁNLAT

MAGYARORSZÁG INGYENES CSALÁDI UTAZÁSI MAGAZINJA MÉDIAAJÁNLAT MAGYARORSZÁG INGYENES CSALÁDI UTAZÁSI JA MÉDIAAJÁNLAT KIDSOASIS CSALÁDBARÁT UTAZÁSOK a KidsOasis tevékenységében A KidsOasis egyedülálló szereplő a magyar turizmus piacon és elkötelezett a magyar családok,

Részletesebben

Bevezető. A Borbála borpincészet egy családi vállalkozás, amely 2003 óta működik. Édesanyám. volt az ötletgazda, így az ő nevét viseli a

Bevezető. A Borbála borpincészet egy családi vállalkozás, amely 2003 óta működik. Édesanyám. volt az ötletgazda, így az ő nevét viseli a Arculati kézikönyv Bevezető A Borbála borpincészet egy családi vállalkozás, amely 2003 óta működik. Édesanyám volt az ötletgazda, így az ő nevét viseli a vállalkozásunk. A család birtokában voltak a szőlősök,

Részletesebben

ARCULATI KÉZIKÖNYV KÖRÖSMENTI TURISZTIKAI ÉS KULTURÁLIS EGYESÜLET

ARCULATI KÉZIKÖNYV KÖRÖSMENTI TURISZTIKAI ÉS KULTURÁLIS EGYESÜLET ARCULATI KÉZIKÖNYV KÖRÖSMENTI ELŐSZÓ Az alábbiakban útmutatót kívánunk adni, érthetően összefoglalni mindazt, amit a TDM - ről alkotott kép vizuális elemeinek használatáról tudni kell. A TDM vizuális kommunikációja

Részletesebben

567000-40 H. Fordítás az eredeti kezelési utasítás alapjan készült DW721KN DW722KN

567000-40 H. Fordítás az eredeti kezelési utasítás alapjan készült DW721KN DW722KN 567000-40 H Fordítás az eredeti kezelési utasítás alapjan készült DW721KN DW722KN 1. ábra 2 2. ábra 3. ábra 4. ábra 5. ábra 6. ábra 7. ábra 3 8. ábra 9. ábra 10. ábra 11. ábra 12. ábra 13. ábra 4 14. ábra

Részletesebben

Jelöléstechnika. Savceruza vas alapanyagokhoz Savceruza alumíniumhoz Tartalék patron vas alapanyagokhoz Tartalék patron alumíniumhoz K810 005

Jelöléstechnika. Savceruza vas alapanyagokhoz Savceruza alumíniumhoz Tartalék patron vas alapanyagokhoz Tartalék patron alumíniumhoz K810 005 Savceruza K0 00-00 K0 00-00 - Fémfelületek jelöléséhez. - Vegyi és hőálló. - Egy tartóhoz két patron tartozik. - A patronok külön is rendelhetők. Kat. szám K0 00 K0 0 K0 0 K0 00 Megnevezés Savceruza vas

Részletesebben

Révfülöpi Nyár 2008. JÚNIUS

Révfülöpi Nyár 2008. JÚNIUS Révfülöpi Nyár 2008. JÚNIUS 2008. június 14. szombat 18 óra RAFFAY BÉLA szobrászművész kiállításának megnyitója a Tóparti Galériában (Révfülöp, Halász utca 6.). A kiállítást megnyitja: Kancsal Károly,

Részletesebben

ü Ó Ű ü Ó Ü Ó Ű Ó Ü Ű Ü ű Ó Ű Ó Ű ü ű ű Ű ű Ű Ű Ó Á Ű Ű Ű Ű Ó Ű Ü Ű ű Ű Ó Ó Ó ű Ó Ö Ű Ű Ó Ó Ű Ü Ü Ó Ü Ó ű Á Á ü Ű Ü ű Ü Ó Ü Ü Á Ű Ó Ó Ó Ű Ü Ó Ű Ű Ü ű Ű Ű Ű Ű Ó Ü Ó Ű É Ó Ű Ó Ó ű Ó ü Ő Ü É Ö Ű ű Ü ű Ű Ö

Részletesebben

Szőlőssy borpince arculati kézikönyv

Szőlőssy borpince arculati kézikönyv Szőlőssy borpince arculati kézikönyv Küldetésünk A Szőlőssy Borpince egy kis családi vállalkozás. Küldetésünk a borkedvelőknek borainkkal örömet szerezni. Kis mennyiségben állítjuk elő borfajtáinkat, vásárlóink

Részletesebben

ú ľ ľ ú ľ ľ ő ü ü ö ľő ő ľ ó ő ő ü ľ ő ú ö ő ő ő ő ő ö ó ź ő ľ ő ö ľ ę ő ó ľ ó ó ľ ó őö ľ ľ ő ę ź ú ő ő ó ľ ľ ľ ľ ö ń ő ő ź ľ ű ź ú ü ľ ę ó ő ę ľ ľ ö ľ ő ü ö ľ ö ú ľ ő ő ó ľ ü ę ő ű ľ ľ ő ő ľ ű ľ ú ó ľ

Részletesebben

É Á É Á Á ű ö ö Á ű Á ö ű É É Á ű ű Ó Á ö ö ö ö ö ű ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ű ö ö ű ö ö ö ö ö ö ö ö Ü ű ö ö ö ö ö ű ö ö ű ö ö ö É ö ö ö ö ö ö ö É ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö É ö ű Á É Á ű ö ö Á É Á Á Á ö ö ö É

Részletesebben

ú ő Ú ő ő ú ő Ú ú Á ő ő ú ő ő ű Ú Á ű ő ő

ú ő Ú ő ő ú ő Ú ú Á ő ő ú ő ő ű Ú Á ű ő ő ú ő Ú ő ő ú ő Ú ú Á ő ő ú ő ő ű Ú Á ű ő ő Á úú ú Ü Ü Ú ú Á Á Á Á Á ú Á Á ú ő Á Á ú Ü Ü Ú Ü Ü Ü ÜÜÜÜÜ ő Ú Ü ú ú ú ű ő ő ű Á ű ú ő Á ő ú ú Á ű ű ú ú ú ú ú ő ú Ü Á Á ú ú ú ű ú ú ű ő Óő ű ú ú ú ű Á Ú ú ű ú

Részletesebben

8. Az image és az egyedi vállalati arculat (CI) Végné Faddi Andrea Marketing 12. osztály tankönyve alapján összeállította Friedrichné Irmai Tünde

8. Az image és az egyedi vállalati arculat (CI) Végné Faddi Andrea Marketing 12. osztály tankönyve alapján összeállította Friedrichné Irmai Tünde 8. Az image és az egyedi vállalati arculat (CI) Végné Faddi Andrea Marketing 12. osztály tankönyve alapján összeállította Friedrichné Irmai Tünde A vállalati image az a kép, a benyomásoknak és véleményeknek

Részletesebben

2017. február 9. Horváth Kinga

2017. február 9. Horváth Kinga ALAKRAJZ II. A félév során a téma elsősorban az emberi test ábrázolása és a tér és az emberi alak kapcsolata. A pontos, arányokra koncentráló, jól komponált rajzok elkészítésén túl cél, hogy eszközök,

Részletesebben

Herman Ottó Általános Iskola / Herman Ottó Tudásközpont

Herman Ottó Általános Iskola / Herman Ottó Tudásközpont / Herman Ottó Tudásközpont Tervezte_Kabai Márton Legyünk büszkék arra amik voltunk s igyekezzünk különbnek lenni annál amik vagyunk. /Herman Ottó Felütés Lehetőséget kaptam, hogy kiállíthassak a Herman

Részletesebben

Az Európai Unió magánjogi irányelvei és az új Polgári Törvénykönyv

Az Európai Unió magánjogi irányelvei és az új Polgári Törvénykönyv 6C78 9N:;< =8>:?N7:8?@ B?D8F =7TI:?J@ 1@ K LKMPKQ KMRSKKP Az Európai Unió magánjogi irányelvei és az új Polgári Törvénykönyv G o Eo! "#$%&o$"'( Összefoglalás. A) *+ o, ö-ö.-)k$ -o $ #p o-$ + $-)$$ ' o

Részletesebben

p a n n o n h a l m a étterem

p a n n o n h a l m a étterem p a n n o n h a l m a étterem építészeti tervpályázat 2006 május T A R T A L O M J E G Y Z É K m û s z a k i l e í r á s gondolat építészeti koncepció alaprajzi rendszer parkoló gépészet helyiséglista

Részletesebben

MSZ 274-52 1953. február 15. MSZ 274-62 1963. július 1. MSZ 274-72 1973. július 1.

MSZ 274-52 1953. február 15. MSZ 274-62 1963. július 1. MSZ 274-72 1973. július 1. Magyar Mérnöki Kamara ELEKTROTECHNIKAI TAGOZAT Szakmai továbbképzés 2016 Villámvédelem Az MSZ 274 és a korábbi OTSZ-ek előírásai (nem norma szerint villámvédelem V274) Villámvédelem 1 MSZ 274 története

Részletesebben

Á Á ő É ö ö ő É ő ö ö ő ö É É Á ő É ő ö ö ö ő ő ő ő ő ő Ó É ő ő ő ő ü ő ő ü ü ö ö ő ő ú ű ű ö ő ö ú ő ü ő Ü ö ö ő ö ü ő ö ö ö ö ö ő ő ö ö ő ő ö ú ü ű ü ú ő É Á ő ő ö ő ő Ü ö ő ö ö ü ő ő ú ű ü ő Í ö ü ú

Részletesebben

ö ü ö Ö ü ü ü ü Í Í Í Í ű ö ö ű ú ö ö ö ü ú ü ü ü ü ü ü ü ü ö ü ú ü ü ú ü ö ü ü ü ü ú ú ö ö ü ú Ö Ő Ü É Ó Ö Ó Ó ö ö ö ö É ü ö Í ö Ó Ó ű Ó Ó ű ü Ó Ó Í ü Ó Ü ü ü Ö ü ü Í ö ü ü ú ú ü ü ü ö ö ö ö ü ü ö ü ü

Részletesebben

É É Í ü ü ü ű ü ü ü ü ü ü ú Í ű ú ü ű Á ú Ú ű űü Ú Ú É É ű Ú ü ú ű ú ű ü ű Í Í Ú É Ú Ú Ú Í ú ú Ú Ú É ü űü ü ü ü Ú ű ú ü ú ü ú ű ű ü ú ü ú ü Ú ü ú ü ü ú úü ú ú ü ú ü ú Ú ű ú ü ú Ú ű ü Ú ú ü ú ú ü ü ú ú

Részletesebben

ő ő Á ő ő ő ü ő ü ő ő ő ű ő ő ő ü ő ő ő ő ő ő ő ő ü ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ű ő ő ü ü ű ő ő ő Á ő ü Ó ő ő ő ő ő ü ő ü ő ő ő ő ü ő ő ü ő ő ü ő ü ő ü ő ő ő ő ő ü ő ü ü ő ő ő ű ő ű ü ü ő ő

Részletesebben

Í ü ú ü ü ü ü ú ű ű Á ü ü ű ü ű ű ü ü ü ü ü ü ü ű ű ű ű ű ü ű ü ű ü ü ű Ö ű ű ű ü Ö Í ü ű ü ű ű ű ű Í ü ű ű ü ű ű ü ű ü ű ü ű ű ü ű ű ű ű ű ü ü ü ű ü ű ü Í ű ü ű ű ű ü ű ü ü ű ü ű ü ű ü ű ű ű ű ü ü ü ü

Részletesebben

Ü Ö Á Á Á Á É É Ü ű ű ű ű Á Ú Ü Ü ű Á Ú Ü Á Ü Ü Ü ű É Ü É Á ÜÜ Ü Á Ü Ü Ü Ü Ü Ü ű Ú ű ű ű Ü Ú Ü Ü ű Ü ű ű ű ű ű ű ű ű ű Ü Ü ű ű ű ű ű Ü Ü Ü Ú Ü Ü ű Ü Ü ű Ú Ú Ü ű ű Ü Ü Ü ű ű Ú ű Ő Ü Ü Ü Ü Ü Ö Ú ű Ú ű ű

Részletesebben