A Magyar Röplabda Szövetség Elnökségének határozatai 2017.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A Magyar Röplabda Szövetség Elnökségének határozatai 2017."

Átírás

1 A Magyar Röplabda Szövetség Elnökségének határozatai / Elnökségi határozat A Magyar Röplabda Szövetség elnöksége elfogadta az MRSZ Szakmai Kollégium személyi javaslatát, s egyben kijelöli Alberto Salomoni-t a női válogatott szövetségi kapitányi posztjára. 2./ Elnökségi határozat A Magyar Röplabda Szövetség elnöksége elfogadta az MRSZ Szakmai Kollégium személyi javaslatát, s egyben kijelöli Juan Manuel Barrial-t a férfiválogatott szövetségi kapitányi posztjára. 3./ Elnökségi határozat A Magyar Röplabda Szövetség elnöksége elfogadta éves üléstervként, hogy kéthavonta tartanak ülést, de előre rögzített módon februárban egy rendkívüli ülést is összehívnak. 4./ Elnökségi határozat A Magyar Röplabda Szövetség elnöksége elutasította a férfi bajnokság csapatainak kérelmét a versenykiírás módosításával kapcsolatban 5./ Elnökségi határozat A Magyar Röplabda Szövetség elnöksége jóváhagyta az MRSZ Főtitkár előterjesztését a évi infrastruktúra fejlesztési maradvány összeg felhasználására vonatkozóan, melyben a Pénzügyőr SE Kőér utcai csarnok infrastruktúra fejlesztésének pályázatának megvalósítását javasolja. 6./ Elnökségi határozat A Magyar Röplabda Szövetség elnöksége elfogadja dr. Kovács Ferenc elnök úr javaslatát egy átfogó sportágfejlesztési stratégia előkészítésére Miniszterelnök felé. 7./ Elnökségi határozat A Magyar Röplabda Szövetség elnöksége kijelölte az éves rendes közgyűlés időpontját, amely 2017 május 20-a (szombat) 11 óra. 8./ Elnökségi határozat A Magyar Röplabda Szövetség elnöksége elfogadta a felnőtt női és férfiválogatott keretek évi programját, az Alba Regia tervezett felkészülési torna törlésével. A keretek felkészülésére és versenyeztetésére 130 millió forintos keretet szabtak meg.

2 9./ Elnökségi határozat A Magyar Röplabda Szövetség elnöksége elfogadja az MRSZ Ifjúsági és Utánpótlás Bizottság javaslatát a Héraklész és a Sport XXI. programok közötti pénzügyi átcsoportosításra vonatkozóan. 10./ Elnökségi határozat A Magyar Röplabda Szövetség elnöksége elfogadja az utánpótlás válogatottak évi programját az MRSZ Ifjúsági és Utánpótlás Bizottság és a Szakmai Kollégium javaslatára. 11./ Elnökségi határozat A Magyar Röplabda Szövetség elnöksége elfogadta az MRSZ főtitkár javaslatát a Kiemelt Sportágfejlesztési támogatás évi felosztásáról. 12./ Elnökségi határozat A Magyar Röplabda Szövetség elnöksége elfogadta az alábbi klubok tagfelvételi kérelmét: Pimento Hungary Kft., Sülysápi SE, Miskolc Városi Sportiskola Nonprofit Közhasznú Kft. 13./ Elnökségi határozat A Magyar Röplabda Szövetség elnöksége az MRSZ Főtitkár javaslatára elfogadta a válogatottak csapatvezetői keretét, s felhatalmazza a Főtitkárt az adott programokra a keretből történő csapatvezetők kijelölésére. 14./ Elnökségi határozat A Magyar Röplabda Szövetség elnöksége kijelölt egy ad-hoc bizottságot a évi infrastrukturális pályázatok elbírálására. A bizottság tagjai: Ludvig Zsolt főtitkár, Verzárné Liszt Katalin gazdasági vezető és Barnucz Tibor műszaki vezető. 15./ Elnökségi határozat A Magyar Röplabda Szövetség elnöksége elfogadta a évi rendes Közgyűlés napirendi pontjait és az előterjesztések dokumentációit. 16./ Elnökségi határozat A Magyar Röplabda Szövetség elnöksége elfogadta az alábbi klubok tagfelvételi kérelmét: Balu Sport Egyesület, Park és Strand RP Sportrendezvény és Szolgáltató Kft. 17./ Elnökségi határozat A Magyar Röplabda Szövetség elfogadta a évi infrastrukturális pályázatok elbírálására létrehozott ad-hoc bizottság előterjesztése alapján az infrastrukturális támogatásra jogosult tagszervezetek körét.

3 18./ Elnökségi határozat A Magyar Röplabda Szövetség elnöksége elfogadja az Ügyvezetőség által hozott eddigi határozatokat. 19./ Elnökségi határozat A Magyar Röplabda Szövetség elnöksége rendkívüli közgyűlés összehívásának kezdeményezi, a TAO törvény elfogadása miatt fellépő törvényi kötelezettségek teljesítése érdekében, s kijelölte a rendkívüli közgyűlés időpontját és helyszínét ( Lurdy Rendezvényközpont). 20./ Elnökségi határozat A Magyar Röplabda Szövetség elnöksége az U13 alatti korosztályok számára rendezett versenyeket a versenyrendszerébe illeszti, a TAO felhasználás érdekében, egyben megállapítja, hogy a korosztályban nem ír elő kötelező csapatindítási kötelezettséget. 21./ Elnökségi határozat A Magyar Röplabda Szövetség elnöksége elfogadta az MRSZ TAO Igazgatóság és az MRSZ Főtitkár által előterjesztett a Magyar Röplabda Szövetség értékelési elvei és benchmark szabályai a látványcsapatsport támogatási kérelmek elbírálásához dokumentáció és a TAO Kézikönyv tervezetét, az ülésen elhangzott módosító javaslatokkal. 22./ Elnökségi határozat A Magyar Röplabda Szövetség elnöksége elfogadta az MRSZ Főtitkár és az MRSZ Jogász javaslatára a évi Rendkívüli Közgyűlés előterjesztéseit, a módosított évi szakmai és pénzügyi tervet, valamint az Alapszabály módosítást, kiegészítve az előterjesztést az éves MRSZ tagdíj összegének Ft-ra történő emelésével. 23./ Elnökségi határozat A Magyar Röplabda Szövetség elnöksége elfogadta az MRSZ Főtitkár és a támogatási referens előterjesztését a évi műhelytámogatások elosztásáról, valamint a pályázati dokumentációt. 24./ Elnökségi határozat A Magyar Röplabda Szövetség elnöksége megszavazta, hogy a évtől a teremröplabda versenykiírások május 15-ig kell elkészüljenek. 25./ Elnökségi határozat A Magyar Röplabda Szövetség elnöksége elfogadta a 2017/2018. évi teremröplabda Versenykiírásokat az MRSZ Versenybizottság és az MRSZ IUB előterjesztése alapján, az ülésen elfogadott módosításokkal.

4 26./ Elnökségi határozat A Magyar Röplabda Szövetség elnöksége elfogadta Kodolányi FRKE kérelmét az NBI-ben való induláshoz. 26./ Elnökségi határozat A Magyar Röplabda Szövetség elnöksége elfogadta, hogy a külföldi végzettséggel rendelkező sportszakemberek edzői, vagy egyéb engedély kérése esetén a külföldi szakszövetség által kiállított végzettséget az MRSZ Képesítési, valamint Edzői szabályzatában foglaltak szerint, de a kiállított külföldi végzettséggel azonos kategóriájúnak fogadja el. Ez a határozat nem mentesíti a sportszakembert a végzettség honosítása alól, s minden esetben a Szakmai Kollégium jóváhagyásával lehet az edzői engedélyt kiállítani. 27./ Elnökségi határozat A Magyar Röplabda Szövetség elnöksége elfogadta az alábbi klubok tagfelvételi kérelmét: Pannónia Szabadidős Sportegyesület, VRK-Sport Kft., Napfelkelte Sport Egyesület, Mohácsi Sport Klub, MONDIS-CONSULT Kft., Tapolca Városi Sportegyesület, HVSE Sport Kft., UTE Profisport Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 28./ Elnökségi határozat A Magyar Röplabda Szövetség elnöksége elfogadta a évi EYOF esemény utánpótlás válogatott kereteinek összetételét. 29./ Elnökségi határozat A Magyar Röplabda Szövetség elnöksége elfogadja az Ügyvezetőség által hozott eddigi határozatokat. 30/ számú Elnökségi határozat (Elektronikus szavazás 11 IGEN, 0 tartózkodás, 0 NEM - Az MRSZ elnöksége elfogadja az MTK Röplabda Kft. (Budapest), a Pénzügyőr Sport Kft. (Budapest), a DSE Röplabda Akadémia Nkft. (Dunaújváros), Szabadtéri Sportok Egyesülete (Budapest), Sárospataki Utánpótlásnevelő Sportiskola Egyesület SUSI (Sárospatak), Panoráma Életvitel és Sportegyesület (Budapest), Nyíregyházi Kosárlabda Nonprofit Kft. (Nyíregyháza), Monbebe Nonprofit Kft (Máriapócs), Nyírség Rekreációs, Szabadidő és Röplabda Egyesület (Nyíregyháza) tagfelvételi kérelmét az MRSZ Főtitkár előterjesztése alapján.

5 31/ számú Elnökségi határozat (Elektronikus szavazás 9 IGEN, 0 tartózkodás, 2 NEM - Az MRSZ elnöksége elfogadja a Békéscsabai Röplabda Sport Kft (Békéscsaba) és a VRCK Volleyball Kft. (Kazincbarcika) tagfelvételi kérelmét az MRSZ Főtitkár előterjesztése alapján. 32/ számú Elnökségi határozat (Elektronikus szavazás 10 IGEN, 0 tartózkodás, 1 NEM - A Magyar Röplabda Szövetség elnöksége elfogadta az MRSZ TAO Igazgatóság és az MRSZ Főtitkár által előterjesztett a Magyar Röplabda Szövetség értékelési elvei és benchmark szabályai a látványcsapatsport támogatási kérelmek elbírálásához dokumentáció és a TAO Kézikönyv végleges változatát, az ülésen elhangzott módosító javaslatokkal. 33/ számú Elnökségi határozat (Elektronikus szavazás 7 IGEN, 0 tartózkodás, 4 NEM - Az MRSZ elnöksége elfogadja a 2017/2018. évi Teremröplabda Versenykiírásokat, valamint a 2017/2018. évi szezonra érvényes MRSZ Tarifa- és Díjfizetési táblázatot, az MRSZ Versenybizottság, Utánpótlás és Ifjúsági Bizottság és a Főtitkár előterjesztése alapján. 34/ számú Elnökségi határozat (Elektronikus szavazás 11 IGEN, 0 tartózkodás, 0 NEM - Az MRSZ elnöksége elfogadja a JRK Volleyball Nonprofit Kft. (Jászberény), MAFC Sport Nonprofit Kft. (Budapest), Csanádi Kézilabda Sportiskola Egyesület (Budapest), Nagykőrösi Kinizsi Football Club (Nagykőrös), TFSE Csapatsportok Kft. (Budapest), Petőfi és Fia Sportegyesület (Pécs) tagfelvételi kérelmét az MRSZ Főtitkár előterjesztése alapján. 35/ számú Elnökségi határozat (Elektronikus szavazás 6 IGEN, 0 tartózkodás, 5 NEM - Az MRSZ elnöksége elfogadja a Student Comfort Sport Kft. (Szombathely), Debreceni Egyetemi Atlétikai Club (Debrecen), Justitia Sport Club (Budapest) tagfelvételi kérelmét az MRSZ Főtitkár előterjesztése alapján. 36/ számú Elnökségi határozat (Elektronikus szavazás 8 IGEN, 0 tartózkodás, 3 NEM - Az MRSZ elnöksége elfogadja a Palota Volleyball Sport Nonprofit Kft. (Budapest) tagfelvételi kérelmét az MRSZ Főtitkár előterjesztése alapján.

6 37/ számú Elnökségi határozat (Elektronikus szavazás 7 IGEN, 0 tartózkodás, 5 NEM - Az MRSZ elnöksége elfogadja a BDSE Röplabda Nonprofit Kft. (Budaörs) és a Penta GRC Sport Kft. (Gödöllő) tagfelvételi kérelmét az MRSZ Főtitkár előterjesztése alapján. 38/ Elnökségi határozat (Elektronikus szavazás 8 IGEN, 0 tartózkodás, 3 NEM - Az MRSZ elnöksége elfogadja a Dataproject technikák és szoftverek bevezetésének tervezetét Nagy Kornél, Zarka Péter és az MRSZ Főtitkár előterjesztése alapján. 39/ Elnökségi határozat (Elektronikus szavazás 8 IGEN, 0 tartózkodás, 3 NEM - Az MRSZ elnöksége támogatja a szakszövetség évi női Európa bajnoki döntő rendezési szándékát a török, a lengyel és a cseh nemzeti szövetségekkel együtt, a részletek egyeztetése előtt minimálisan a selejtező-csoportok rendezésének vállalásával az MRSZ Elnök és a Főtitkár előterjesztése alapján. 40/ Elnökségi határozat (Elektronikus szavazás 8 IGEN, 0 tartózkodás, 3 NEM - Az MRSZ elnöksége elfogadja a 2017/2018. évi U11 Szupermini és U10 Manó Teremröplabda Versenykiírást valamint a 2017/2018. évi Teremröplabda U21, U19 és U13 OMB versenykiírások módosításait, az MRSZ Versenybizottság, Utánpótlás és Ifjúsági Bizottság és a Főtitkár előterjesztése alapján. 41/ Elnökségi határozat Az MRSZ elnöksége 195 millió forintra emelte a TAO pályázatának személyi sorát. Az MRSZ elnöksége elfogadta a fenti módosítással a szövetség TAO pályázatát. 42/ Elnökségi határozat (Zárt ülésen hozott, később elektronikusan nem jóváhagyott, két változatban megírt) 1. változat (Ludvig Zsolt) A Magyar Röplabda Szövetség elnöksége megszavazta, hogy az MRSZ Főtitkár díjazása a évben változatlan marad. A TAO támogatási körbe való bekerülés miatt megnövekedett feladat és felelősség elismerésére decemberben jutalom formájában díjazza a Főtitkárt, melynek mértékéről is a jelzett időpontban határoznak január 1. után az Elnökség saját hatáskörében kinevezendő ügyvezetői pozíció létesítéséről határoz, a Főtitkár adminisztratív feladatainak mérséklése és az MRSZ Iroda szervezettségének elősegítése érdekében. A

7 tervezett pozíció kialakításának feltételeit jogi átvizsgálás után alakítja ki az elnökség, s szervezetfejlesztési tervezés keretében alakítja ki a Főtitkár és az Ügyvezető feladatköreit. 2. változat (Markovits László) A Magyar Röplabda Szövetség elnöksége megszavazta, hogy az MRSZ Főtitkár és az iroda munkatársainak díjazása a évben változatlan marad. A TAO támogatási körbe való bekerülés miatt megnövekedett feladat és felelősség elismerésére decemberben jutalom formájában díjazná a Főtitkárt, illetve a Főtitkár javaslatára az iroda munkatársait. Utóbbiak mértékéről is a jelzett időpontban határoznak. Az elnökség továbbá arról is határozott, hogy 2017 végére kidolgoz egy új működési struktúrát, amelynek keretében ügyvezetői pozíciót hoz létre a Főtitkár adminisztratív feladatainak mérséklése és az MRSZ Iroda szervezettségének elősegítése érdekében. A tervezett pozíció kapcsán az elnökség arról is határoz, hogy a szükséges jogi konzultációt követően, amennyiben valamennyi akadály elhárul, a pályázatot záros határidőn belül meghirdeti. Az elnökség szervezetfejlesztési tervezés keretében alakítja majd ki az Ügyvezető és a Főtitkár feladatköreit, hatásköreit. 43/ Elnökségi határozat A Magyar Röplabda Szövetség Elnöksége jóváhagyja a évi Kiemelt Sportágfejlesztési támogatási keretből nyújtott műhelytámogatások pénzügyi felosztását a Kiemelt állami sportágfejlesztési támogatásra vonatkozó, egyesületi támogatás igényeket elbíráló ad-hoc bizottság javaslata alapján. 44/ Elnökségi határozat Az MRSZ elnöksége elfogadta, egy a Nevelési Költségtérítés kérdéskörét vizsgáló ad-hoc bizottság létrehozását az Ifjúsági és Utánpótlás Bizottság javaslatára, melynek tagjai: Szabados István, MRSZ Ifjúsági és Utánpótlás Bizottság elnök, Németh Lajos Szakmai Kollégium elnök, László Éva Nyilvántartási és Átigazolási Bizottság elnök, Bánki Ágnes Strand és Szabadidős Röplabda Bizottság elnök, valamint az MRSZ elnökségi tagok delegáltjai. A Nyilvántartási és Átigazolási Szabályzat módosításának javaslattételére az MRSZ Főtitkárt bízza meg. 45/ Elnökségi határozat Az MRSZ elnöksége elfogadta a Szakmai Kollégium alábbi javaslatait: a Dág U 15 fiú korosztályba való késői nevezését az MRSZ elnöksége fogadja el, azzal, hogy az egyesület Ft késedelmi díjat fizessen meg; a Nyugat Balaton U15 lánykorosztályba való késői nevezését az MRSZ elnöksége fogadja el, azzal, hogy az egyesület Ft késedelmi díjat fizessen meg; a Nyíregyháza kérését az MRSZ elnöksége ne fogadja el; az MRSZ elnöksége fogadja el a Szakmai Kollégium javaslatát, mely szerint Halász Márta legyen az kiválasztandó korosztály edzője ( ) és az eddigi korosztályát König Gábor vegye át; az MRSZ elnöksége fogadja el a Szakmai Kollégium javaslatát, mely szerint Leiszt Máté felszabaduló Ft Gerevich ösztöndíját Szücs Ákos kapja meg.

8 46/ Elnökségi határozat Az MRSZ elnöksége megtárgyalta Dr. Gál László javaslatát és kérelmét a röplabdázás utánpótlás korosztályának életkorára vonatkozóan, s úgy határozott, hogy a 2017/2018-as szezonban nem emeli a legfelső utánpótlás korosztály életkorát. Ugyanakkor, kifejezetten a Egyetemi-Főiskolai röplabdázás elősegítése érdekében a következő évben újra tárgyalja az ezzel kapcsolatos elképzeléseket. 47/ Elnökségi határozat Az MRSZ elnöksége elfogadta, hogy a Speciális, nevelési költségtérítési célzatú egyszeri Átigazolási díj 50 ezer forintos díjáról saját elhatározásából, az MRSZ Nyilvántartási és Átigazolási Bizottsága felé írásban lemondhasson az arra jogosult klub. 48/ Elnökségi határozat Az MRSZ elnöksége elfogadta a Magyar Röplabda Szövetség bajnoki szezonra érvényes Tarifatáblázatának módosítását. 49/ Elnökségi határozat Az MRSZ elnöksége elfogadta a Felnőtt Budapest Bajnokság I. és II. osztályának versenykiírását. 50/ Elnökségi határozat Az MRSZ elnöksége elfogadta a Kiemelt állami sportágfejlesztési támogatás (KSF) 2018.évi tervezetét. 51/ Elnökségi határozat Az MRSZ elnöksége az MRSZ Játékvezetői Testület bizottság jelenlegi működésének felülvizsgálatáról határozott, amely kapcsán nem fogadta el a bizottság tagjainak megváltoztatásáról szóló előterjesztést. 52/ Elnökségi határozat Az MRSZ elnöksége elfogadta az alábbi klubok tagfelvételi kérelmét: Sopronhorpácsi Közhasznú Sportegyesület (Sopronhorpács), Újfehértói Sportklub (Újfehértó), Ovi-Sport Közhasznú Alapítvány (Budapest), Viadukt Sportegyesület Biatorbágy (Biatorbágy), ALFA Sport Club Sportegyesület (Budapest), Csepeli Röplabda Club Sportegyesület (Budapest) az MRSZ Nyilvántartási és Átigazolási Bizottságának javaslata alapján. 53/ Elnökségi határozat Az MRSZ elnöksége elfogadta, hogy a tagszervezetek Tao pályázatai esetén az elnökség online szavazással, majd utólagos elnökségi jóváhagyással hagyja jóvá a határozatokat, egyben megbízza Ludvig Zsolt főtitkárt az MRSZ elektronikus szavazással történő döntéshozatali rendjének és az MRSZ

9 TAO kérelmek elbírálásának eljárás rendjének az elnökségi ülésen meghatározott irányelvekkel összhangban lévő megalkotására. 54/ Elnökségi határozat A Magyar Röplabda Szövetség elnöksége megerősíti az elnökség által óta elektronikus szavazás útján hozott határozatokat. 55/ Elnökségi határozat (Elektronikus szavazás 8 IGEN, 0 tartózkodás, 3 NEM - Az MRSZ elnöksége elfogadja a 2017/2018. évi U11 Szupermini és U10 Manó Teremröplabda Versenykiírást valamint a 2017/2018. évi Teremröplabda U21, U19 és U13 OMB versenykiírások módosításait, az MRSZ Versenybizottság, Utánpótlás és Ifjúsági Bizottság és a Főtitkár előterjesztése alapján. 56/ Elnökségi határozat Elektronikus szavazás 10 IGEN, 0 tartózkodás, 1 NEM - Az MRSZ elnöksége elfogadja a Szent Pál Akadémia HIT Sportegyesület (Budapest) és a Budapesti Egyetemi Atlétikai Club (Budapest), valamint a Veres Péter Gimnázium DSK (Budapest) tagfelvételi kérelmét az MRSZ Főtitkár előterjesztése alapján. 57/ Elnökségi határozat A Magyar Röplabda Szövetség elnöksége megszavazta, hogy a évi Európabajnokság sikeres rendezése és a női válogatott keret legjobb személyi összetételének biztosítása érdekében sajtónyilvános Stratégiai Együttműködési megállapodást köt az NBI-ben szereplő női sportszervezetekkel. A megállapodásnak egyebek között tartalmaznia kell a sportszervezetek kötelezettségeit a felnőtt és utánpótlás sportolók válogatott keretbe történő elengedésére, a szövetség kötelezettségét a megfelelő szintű felkészülési lehetőségek biztosítására, valamint a sportszervezetek támogatási kérelmeiben a válogatott sportolókkal kapcsolatos kötelezettségek teljesítésének érvényre juttatását. 58/ Elnökségi határozat (a 42/ Elnökségi határozat újra fogalmazása, módosítása és elfogadása) A Magyar Röplabda Szövetség elnöksége megszavazta, hogy az MRSZ Főtitkár feladat és felelősségi körének és az MRSZ iroda személyi állományának átalakítása január 01. után lép életbe, amely dátumig a Főtitkár október 30-ig elkészítendő javaslata alapján meghatározza az új működési struktúrát. Az új szervezeti rend keretében Operatív Igazgatói pozíciót hoz létre a Főtitkár adminisztratív feladatainak mérséklése és az MRSZ Iroda szervezettségének elősegítése érdekében. A tervezett pozíció kapcsán a szükséges jogi konzultációt követően, az MRSZ pályázatot hirdet,

10 melyet megelőzően kialakítja a Főtitkár és az Operatív Igazgató feladatköreit, hatásköreit. A TAO támogatási körbe való bekerülés miatt megnövekedett feladat és felelősség elismerésére, a évben esedékes átalakítás előtt jutalom formájában díjazza a Főtitkárt, illetve a Főtitkár javaslatára az iroda munkatársait, amely jutalom mértékéről is a jelzett időpont előtt határoznak. Mindezek mellett az Elnökség felhatalmazza a Főtitkárt, hogy a TAO támogatás adminisztratív, pénzügyi és szakmai feladatainak kezeléséhez szükséges humánerőforrás biztosítását, illetve az indokolt béroptimalizációs folyamatokat folytassa le, azzal a feltétellel, hogy a végső szervezeti felépítés elfogadásakor ezek a viszonyok megváltozhatnak. 59/ Elnökségi határozat A Magyar Röplabda Szövetség elnöksége megszavazta, hogy a jogi szakértők véleményének figyelembe vételével az MRSZ székhelyének bővítését a jelenlegi irodaház területén kívánják megoldani. Az elnökség felhatalmazza a Főtitkárt és a Gazdasági vezetőt az irodaterület bővítési egyeztetések lefolytatására. 60/ Elnökségi határozat Az MRSZ elnöksége elfogadja a MIX VOLLEY Sportegyesület (Budapest), HÍD-UNIÓ Sportegyesület (Budapest), Siketek Sport Klubja (Budapest) tagfelvételi kérelmét az MRSZ Főtitkár előterjesztése alapján. 61/ Elnökségi határozat (Elektronikus szavazás 10 IGEN, 0 tartózkodás, 1 NEM - A Magyar Röplabda Szövetség elnöksége dr. Kovács Ferenc elnök javaslatára javasolja Ludvig Zsolt főtitkárt a MEVZA évi közgyűlésének keretében eldöntésre kerülő Végrehajtó Bizottsági (Executive Commitee) tagság betöltésére, valamint megbízza a Magyar Röplabda Szövetség szavazati jogú képviseletére 62/ Elnökségi határozat (Elektronikus szavazás 7 IGEN, 1 tartózkodás, 3 NEM - Az MRSZ elnöksége elfogadja az U20 Strandröplabda Európa-bajnoki döntő rendezési szándék bejelentését a CEV felé az MRSZ SSZRB előterjesztése alapján. 63/ Elnökségi határozat (Elektronikus szavazás 9 IGEN, 0 tartózkodás, 2 NEM - Az MRSZ elnöksége elfogadja a TükerM-Sport Club (Budapest), Rákosmenti Községi Sportkör Egyesület (Budapest) és az Utánpótlás Akadémia Szentendre SE tagfelvételi kérelmét az MRSZ Főtitkár előterjesztése alapján.

11 64/ Elnökségi határozat (Elektronikus szavazás 9 IGEN, 0 tartózkodás, 2 NEM - Az Magyar Röplabda Szövetség elnöksége elfogadja, az elnök egyetértésével, hogy a szövetség kölcsönszerződést kössön a Magyar Kézilabda Szövetséggel, s felhatalmazza az MRSZ Főtitkárt a szerződés aláírására. 65/ Elnökségi határozat (Elektronikus szavazás 9 IGEN, 0 tartózkodás, 2 NEM - A Magyar Röplabda Szövetség elnöksége a Sárospataki Utánpótlásnevelő Sportiskola Egyesület - be/sfp-00009/2017/mrsz számú TAO Sportágfejlesztési Programjának támogatási összegét Ft összegben állapítja meg, s felhatalmazza az MRSZ Főtitkárt és a TAO Irodát az SFP Jóváhagyó 66/ Elnökségi határozat (Elektronikus szavazás 9 IGEN, 0 tartózkodás, 2 NEM - A Magyar Röplabda Szövetség elnöksége a Sopronhorpácsi Közhasznú Sportegyesület - be/sfp /2017/MRSZ számú TAO Sportágfejlesztési Programjának támogatási összegét Ft 67/ Elnökségi határozat (Elektronikus szavazás 8 IGEN, 0 tartózkodás, 3 NEM - A Magyar Röplabda Szövetség elnöksége a Miskolci Vasutas Sport Club - be/sfp-00084/2017/mrsz számú TAO Sportágfejlesztési Programjának támogatási összegét Ft összegben állapítja meg, s felhatalmazza az MRSZ Főtitkárt és a TAO Irodát az SFP Jóváhagyó 68/ Elnökségi határozat (Elektronikus szavazás 7 IGEN, 0 tartózkodás, 4 NEM - A Magyar Röplabda Szövetség elnöksége a Kecskeméti Röplabda Korlátolt Felelősségű Társaság - be/sfp-00123/2017/mrsz számú TAO Sportágfejlesztési Programjának támogatási összegét Ft összegben állapítja meg, s felhatalmazza az MRSZ Főtitkárt és a TAO Irodát az SFP Jóváhagyó 69/ Elnökségi határozat (Elektronikus szavazás 9 IGEN, 0 tartózkodás, 2 NEM - A Magyar Röplabda Szövetség elnöksége a Kalocsai Sport Egyesület- be/sfp-00013/2017/mrsz számú TAO Sportágfejlesztési Programjának támogatási összegét Ft összegben állapítja meg, s felhatalmazza az MRSZ Főtitkárt és a TAO Irodát az SFP Jóváhagyó

12 70/ Elnökségi határozat (Elektronikus szavazás 9 IGEN, 0 tartózkodás, 2 NEM - A Magyar Röplabda Szövetség elnöksége a Gyöngyösi Röplabda Sportegyesület- be/sfp /2017/MRSZ számú TAO Sportágfejlesztési Programjának támogatási összegét Ft 71/ Elnökségi határozat (Elektronikus szavazás 9 IGEN, 0 tartózkodás, 2 NEM - A Magyar Röplabda Szövetség elnöksége a Eötvös Utcai Diák-sportegyesület - be/sfp /2017/MRSZ számú TAO Sportágfejlesztési Programjának támogatási összegét Ft 72/ Elnökségi határozat (Elektronikus szavazás 7 IGEN, 0 tartózkodás, 4 NEM - Az Magyar Röplabda Szövetség elnöksége benevezi a Felnőtt Férfi válogatottat a CEV Európa Liga, a Felnőtt Női válogatottat a CEV Nemzetek Ligája évi versenysorozatába az MRSZ Szakmai Kollégium és a Főtitkár javaslata alapján. 73/ Elnökségi határozat (Elektronikus szavazás 10 IGEN, 0 tartózkodás, 1 NEM - A Magyar Röplabda Szövetség elnöksége a Malév-Budapest Airport HungaroControl Sport Club - be/sfp-00028/2017/mrsz számú TAO Sportágfejlesztési Programjának támogatási összegét Ft összegben állapítja meg, s felhatalmazza az MRSZ Főtitkárt és a TAO Irodát az SFP Jóváhagyó 74/ Elnökségi határozat (Elektronikus szavazás 10 IGEN, 0 tartózkodás, 1 NEM - A Magyar Röplabda Szövetség elnöksége a Ikrényi Általános Iskola Diáksportköre- be/sfp /2017/MRSZ számú TAO Sportágfejlesztési Programjának támogatási összegét Ft 75/ Elnökségi határozat (Elektronikus szavazás 9 IGEN, 0 tartózkodás, 1 NEM -

13 A Magyar Röplabda Szövetség elnöksége a Debreceni Egyetem Atlétikai Club Sport Nonprofit Közhasznú Kft- be/sfp-00072/2017/mrsz számú TAO Sportágfejlesztési Programjának támogatási összegét Ft összegben állapítja meg, s felhatalmazza az MRSZ Főtitkárt és a TAO Irodát az SFP Jóváhagyó 76/ Elnökségi határozat (Elektronikus szavazás 6 IGEN, 0 tartózkodás, 5 NEM - A Magyar Röplabda Szövetség elnöksége a Magyar Testgyakorlók Köre Budapest- be/sfp /2017/MRSZ számú TAO Sportágfejlesztési Programjának támogatási összegét Ft 77/ Elnökségi határozat (Elektronikus szavazás 10 IGEN, 0 tartózkodás, 1 NEM - A Magyar Röplabda Szövetség elnöksége a Panoráma Életvitel és Sportegyesület - be/sfp /2017/MRSZ számú TAO Sportágfejlesztési Programjának támogatási összegét Ft 78/ Elnökségi határozat (Elektronikus szavazás 9 IGEN, 0 tartózkodás, 2 NEM - A Magyar Röplabda Szövetség elnöksége a Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft. - be/sfp /2017/MRSZ számú TAO Sportágfejlesztési Programjának támogatási összegét Ft 79/ Elnökségi határozat (Elektronikus szavazás 8 IGEN, 0 tartózkodás, 3 NEM - A Magyar Röplabda Szövetség elnöksége a Hírös Sport Szabadidő Létesítményeket Működtető és Szolgáltató Nonprofit Kft.- be/sfp-00020/2017/mrsz számú TAO Sportágfejlesztési Programjának támogatási összegét Ft összegben állapítja meg, s felhatalmazza az MRSZ Főtitkárt és a TAO Irodát az SFP Jóváhagyó 80/ Elnökségi határozat (Elektronikus szavazás 9 IGEN, 0 tartózkodás, 2 NEM - A Magyar Röplabda Szövetség elnöksége a Városi Sportegyesület Dunakeszi - be/sfp /2017/MRSZ számú TAO Sportágfejlesztési Programjának támogatási összegét Ft

14 81/ Elnökségi határozat (Elektronikus szavazás 10 IGEN, 0 tartózkodás, 1 NEM - A Magyar Röplabda Szövetség elnöksége a Budai XI Sportegyesület- be/sfp-00049/2017/mrsz számú TAO Sportágfejlesztési Programjának támogatási összegét Ft összegben állapítja meg, s felhatalmazza az MRSZ Főtitkárt és a TAO Irodát az SFP Jóváhagyó 82/ Elnökségi határozat (Elektronikus szavazás 9 IGEN, 0 tartózkodás, 2 NEM - A Magyar Röplabda Szövetség elnöksége a Delta Röplabda Sportegyesület- be/sfp /2017/MRSZ számú TAO Sportágfejlesztési Programjának támogatási összegét Ft 83/ Elnökségi határozat (Elektronikus szavazás 8 IGEN, 0 tartózkodás, 3 NEM - A Magyar Röplabda Szövetség elnöksége a DSE Röplabda Akadémia Nonprofit Kft. - be/sfp /2017/MRSZ számú TAO Sportágfejlesztési Programjának támogatási összegét Ft

A Magyar Röplabda Szövetség Elnökségének határozatai 2016.

A Magyar Röplabda Szövetség Elnökségének határozatai 2016. A Magyar Röplabda Szövetség Elnökségének határozatai 2016. 1./2016.02.11. Elnökségi határozat A Magyar Röplabda Szövetség elnöksége jóváhagyja a szövetség Ügyvezetőségének határozatait. 2./2016.02.11.

Részletesebben

A Magyar Röplabda Szövetség Elnökségének határozatai 2010. (2010. június 30-tól)

A Magyar Röplabda Szövetség Elnökségének határozatai 2010. (2010. június 30-tól) A Magyar Röplabda Szövetség Elnökségének határozatai 2010. (2010. június 30-tól) 1./2010.07.14. Elnökségi határozat Az MRSZ Elnöksége újra hatályba helyezi az Ügyvivő Testület által 16/05.25. ÜT határozatban

Részletesebben

A Magyar Röplabda Szövetség Elnökségének határozatai 2013.

A Magyar Röplabda Szövetség Elnökségének határozatai 2013. A Magyar Röplabda Szövetség Elnökségének határozatai 2013. 1./2013.01.16. Elnökségi határozat Az MRSZ Elnöksége úgy döntött, hogy nem ad be rendezési pályázatot a CEV által kiírt Master és/vagy Satellites

Részletesebben

2015. évi elnökségi ülések határozat-tára

2015. évi elnökségi ülések határozat-tára 2015. évi elnökségi ülések határozat-tára 1./2015. (02.12) számú Elnökségi határozat: Az Elnökség egybehangzóan 9 igen szavazattal elfogadta a TAO bizottság javaslatát miszerint több pályázatnál a sorok

Részletesebben

Magyar Röplabda Szövetség Szakmai eredmények beszámoló. május 23.

Magyar Röplabda Szövetség Szakmai eredmények beszámoló. május 23. Magyar Röplabda Szövetség Szakmai eredmények beszámoló 2017 május 23. 1. Válogatottak eredményei Felnőtt női válogatott: A nemzeti válogatott három fronton volt érdekelt 2017 nyarán, a Világbajnoki selejtezőkben,

Részletesebben

A Magyar Röplabda Szövetség Ügyvezetőségének határozatai 2011.

A Magyar Röplabda Szövetség Ügyvezetőségének határozatai 2011. A Magyar Röplabda Szövetség Ügyvezetőségének határozatai 2011. 1./2011.01.10. Ügyvezetőségi határozat: A Sümegi RE azzal a kéréssel fordult az Ügyvezetőséghez, hogy a Versenybizottság által a Versenykiírás

Részletesebben

KIMUTATÁS A 2011-2012-ES TÁMOGATÁSI IDŐSZAKRA JÓVÁHAGYOTT TÁMOGATÁSI ÖSSZEGEKRŐL (2012.01.04.) személyi. tárgyi eszköz utánpótlásfejlesztés

KIMUTATÁS A 2011-2012-ES TÁMOGATÁSI IDŐSZAKRA JÓVÁHAGYOTT TÁMOGATÁSI ÖSSZEGEKRŐL (2012.01.04.) személyi. tárgyi eszköz utánpótlásfejlesztés KIMUTATÁS A 2011-2012-ES TÁMOGATÁSI IDŐSZAKRA JÓVÁHAGYOTT TÁMOGATÁSI ÖSSZEGEKRŐL (2012.01.04.) személyi tárgyi eszköz utánpótlásfejlesztés jellegű képzési beruházás, közreműködői ráfordítás jogcímen felújítás

Részletesebben

Sport XXI. Országos Mini Kupa. 2014. május 1-4. és 10-11.

Sport XXI. Országos Mini Kupa. 2014. május 1-4. és 10-11. Sport XXI. Országos Mini Kupa 2014. május 1-4. és 10-11. A Magyar Röplabda Szövetség 2014. évi Országos Mini Kupa (OMK) versenye ismét hatalmas siker volt. A 2013-as rekord létszámot is felülmúlta a rendezvény.

Részletesebben

H A T Á R O Z A T O T

H A T Á R O Z A T O T Iktatószám: ki/jh01-00085/2017/mrsz Csanádi Kézilabda Sportiskola Sportegyesület Ügyszám: be/sfp-00085/2017/mrsz Budapest Ügyintéző: Kiss Tünde Albert utca 7 3 1 E-mail: kiss.tunde@hunvolley.hu 1119 Tárgy:

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 14/2016 (07.05.) számú Hivatalos Értesítő 2016.07.05. Tartalom Elnökségi határozatok ELN-58/2016 (06.30.) OTP Bank Liga vagyoni értékű jogainak értékesítéséből származó bevételek

Részletesebben

MJSZ Határozattár 2017

MJSZ Határozattár 2017 MJSZ Határozattár 2017 1./2017. (01.10.) Elnökségi határozat: A Magyar Jégkorong Szövetség Elnöksége elfogadta a Nyíregyházi Sportcentrum Nonprofit Kft. tagfelvételi kérelmét. 2./2017. (01.10.) Elnökségi

Részletesebben

H A T Á R O Z A T O T

H A T Á R O Z A T O T Iktatószám: ki/jh01-00208/2018/mrsz BÉKÉSCSABAI RÖPLABDA SPORTEGYESÜLET Ügyszám: be/sfp-00208/2018/mrsz Békéscsaba Ügyintéző: Kiss Tünde Vécsey utca 3 1 5 E-mail:kiss.tunde@hunvolley.hu 5600 Tárgy: sportfejlesztési

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 13/2019 (08.28.) számú Hivatalos Értesítő 2019.08.28. Tartalom Elnökségi határozat ELN-66/2019 (08.27.) A Balmazújváros Sport Kft. NB II-es klublicencének bajnoki év közben történő

Részletesebben

Magyar Floorball Szakszövetség Elnökségi ülés

Magyar Floorball Szakszövetség Elnökségi ülés Magyar Floorball Szakszövetség Elnökségi ülés Dátum: 2014. május 10. 10 óra Helyszín: Dunaújváros, Campus Aréna Jegyzőkönyvvezető: Jaczkó Róbert Gyula Az Elnökségi ülés napirendi pontjai: 1. Női U19-es

Részletesebben

NyrREGYHÁlA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE. Köznevelési, Kulturális és Sport Bizottsága. 33/2013.{1I. 25.) számú. határozata

NyrREGYHÁlA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE. Köznevelési, Kulturális és Sport Bizottsága. 33/2013.{1I. 25.) számú. határozata NyrREGYHÁlA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE Köznevelési, Kulturális és Sport Bizottsága 33/2013.{1I. 25.) számú határozata a 2013. évi Kiemeit csapatsportágak keretre beérkezett kérelmekkel kapcsolatos döntésről

Részletesebben

MAGYAR EVEZŐS SZÖVETSÉG HATÁROZATAINAK KÖNYVE január 14.

MAGYAR EVEZŐS SZÖVETSÉG HATÁROZATAINAK KÖNYVE január 14. MAGYAR EVEZŐS SZÖVETSÉG HATÁROZATAINAK KÖNYVE 2015. január 14. Tartalom Elnökségi ülés levezető személye...2 Jegyzőkönyvvezető...2 Jegyzőkönyv hitelesítése...2 Napirendi Pontok...2 Hajóvásárlás KSF 3 RIO

Részletesebben

MJSZ Határozattár 2018

MJSZ Határozattár 2018 MJSZ Határozattár 2018 1./2018. (01.04.) Elnökségi határozat: a TAO munkacsoport benchmark módosításait az előterjesztés részletes melléklete szerint elfogadja. 2./2018. (01.16.) Elnökségi határozat: A

Részletesebben

Az MLSZ Elnökségének június 2-i határozatai

Az MLSZ Elnökségének június 2-i határozatai 10. szám Budapest, 2010. június 17. Iktatószám: 1939 /2010 HIVATALOS ÉRTESÍTŐ Az MLSZ Elnökségének 2010. június 2-i határozatai 112/2010. (06.02.) számú határozata Az MLSZ Elnöksége elfogadta az alapszabály

Részletesebben

A Magyar Röplabda Szövetség Ügyvezetőségének határozatai 2014.

A Magyar Röplabda Szövetség Ügyvezetőségének határozatai 2014. A Magyar Röplabda Szövetség Ügyvezetőségének határozatai 2014. 1./2014.01.09. Ügyvezetőségi határozat A Magyar Röplabda Szövetség Ügyvezetősége jóváhagyja a 2013-2014. évi Versenynaptár módosítását a Versenybizottság

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 7/2019 (05.23.) számú Hivatalos Értesítő 2019.05.23. Tartalom Küldöttközgyűlési határozatok KGY-1/2019 (05.10.) 2018. évi szakmai beszámoló elfogadása KGY-2/2019 (05.10.) Könyvvizsgálói

Részletesebben

Utánpótlásfejlesztés. jogcímen jogcímen. neve adószáma támogatás támogatás támogatás támogatás támogatás

Utánpótlásfejlesztés. jogcímen jogcímen. neve adószáma támogatás támogatás támogatás támogatás támogatás A MAGYAR VÍZILADBA SZÖVETSÉG ÁLTAL KIADOTT TÁMOGATÁSI IGAZOLÁSOK JEGYZÉKE (2013.02.26) Támogatott szervezet Támogatási igazolás száma Utánpótlásfejlesztés jogcímen Versenyeztetés jogcímen Személyi jellegű

Részletesebben

Ügyszám: be/sfp-00039/2017/mrsz Tárgy: sportfejlesztési program jóváhagyására irányuló kérelem elbírálása

Ügyszám: be/sfp-00039/2017/mrsz Tárgy: sportfejlesztési program jóváhagyására irányuló kérelem elbírálása Iktatószám: ki/jh01-00039/2017/mrsz Mohácsi Sport Klub Szolgáltató Nonprofit Kft. Ügyszám: be/sfp-00039/2017/mrsz Mohács Ügyintéző: Kiss Tünde II. Lajos utca 16 B E-mail: kiss.tunde@hunvolley.hu 7700 Tárgy:

Részletesebben

A Magyar Labdarúgó Szövetség i rendkívüli elnökségi ülésének határozatai

A Magyar Labdarúgó Szövetség i rendkívüli elnökségi ülésének határozatai 2. számú HIVATALOS ÉRTESÍTŐ Budapest, 2008.február 1. Iktatószám: /2008. A Magyar Labdarúgó Szövetség 2008. 01.22.-i rendkívüli elnökségi ülésének határozatai 1/2008. számú határozat: Az MLSZ Elnöksége

Részletesebben

SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT, A KÖRNYEI SPORT EGYESÜLET KÉZILABDA SZAKOSZTÁLYÁNAK FELÉPÍTÉSE ÉS MŰKÖDÉSE

SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT, A KÖRNYEI SPORT EGYESÜLET KÉZILABDA SZAKOSZTÁLYÁNAK FELÉPÍTÉSE ÉS MŰKÖDÉSE SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT, A KÖRNYEI SPORT EGYESÜLET KÉZILABDA SZAKOSZTÁLYÁNAK FELÉPÍTÉSE ÉS MŰKÖDÉSE 2006 Kelt, Környe, 2006.04.21. - 1 - A KÖRNYEI KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY (KKSZO) a KÖRNYEI SPORT

Részletesebben

HATÁROZATOK TÁRA 2016.

HATÁROZATOK TÁRA 2016. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK Magyar Hallássérültek Sportszövetsége HATÁROZATOK TÁRA 2016. 01/2016. (03. 08.) számú MHSSZ elnökségi határozat Az MHSSZ Elnöksége a MOB Gerevich Aladár Sportösztöndíj Szabályzatának

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 04/2014 (02.04.) számú Hivatalos Értesítő 2014.02.04. Tartalom Elnökségi határozatok 3. oldal 1/2014. (01.21.) Sportigazgató felmentése 2/2014. (01.21.) U21 Utánpótlás kapitány

Részletesebben

SPORTBIZOTTSÁG MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA

SPORTBIZOTTSÁG MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA SPORTBIZOTTSÁG MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA MAGYAR BÚVÁR SZAKSZÖVETSÉG 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. tel.,fax: (36-1) 270 0117 E-mail: buvar@buvar.hu Web: www.buvar.hu Érvényes: 2014. 10.10-től Sportbizottság

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 12/2012 (06.06.) számú Hivatalos Értesítő 2012.06.06. Tartalom Küldöttközgyűlési határozatok... 3 Elnökségi határozatok... 4 Versenybizottsági határozatok... 7 2 Küldöttközgyűlési

Részletesebben

Magyar Hallássérültek Labdarúgó Szövetsége 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 28.

Magyar Hallássérültek Labdarúgó Szövetsége 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 28. Magyar Hallássérültek Labdarúgó Szövetsége 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 28. 2010. ÉVI ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 01/02-06/2010. számú határozat: 02/02-06/2010. számú határozat: 1. Belépés a Magyar Siketek

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 16/2016 (07.26.) számú Hivatalos Értesítő 2016.07.26. Tartalom Elnökségi határozatok ELN-64/2016 (07.26.) elnökségi határozat ELN-65/2016 (07.26.) elnökségi határozat ELN-66/2016

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 27/2011 (11.30.) számú Hivatalos Értesítő 2011.11.30. Tartalom Versenybizottsági határozatok... 3 Közlemény: megválasztott küldöttközgyűlési küldött... 6 2 Versenybizottsági

Részletesebben

NEMZETI EGYETEMI KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2013/2014

NEMZETI EGYETEMI KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2013/2014 NEMZETI EGYETEMI KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG (MAGYAR EGYETEMI FŐISKOLAI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG) VERSENYKIÍRÁSA 2013/2014 MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION POSTACÍM: 1146 BUDAPEST,

Részletesebben

H A T Á R O Z A T O T

H A T Á R O Z A T O T Iktatószám: ki/jh01-00237/2018/mrsz VASAS SPORT CLUB Ügyszám: be/sfp-00237/2018/mrsz Budapest Ügyintéző: dr. Marancsik Éva Violetta Fáy utca 58 E-mail: violetta.marancsik@hunvolley.hu 1139 Tárgy: sportfejlesztési

Részletesebben

NYíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE. Köznevelési, Kulturális és Sport Bizottsága. 35/2013.(11.25.) számú. határozata

NYíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE. Köznevelési, Kulturális és Sport Bizottsága. 35/2013.(11.25.) számú. határozata NYíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE Köznevelési, Kulturális és Sport Bizottsága 35/2013.(11.25.) számú határozata a 2013. évi Egyéb csapat és egyéni sportágak keretre beérkezett kérelmekkel kapcsolatos

Részletesebben

NYíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE Oktatási, Kulturális és Sport Bizottsága. 21-2/2012.(11.29.) számú. határozata

NYíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE Oktatási, Kulturális és Sport Bizottsága. 21-2/2012.(11.29.) számú. határozata NYíREGYHÁZA MEGYE JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE Oktatási, Kulturális és Sport Bizottsága 21-2/2012.(11.29.) számú határozata a 2012. évi sportcélú működési támogatási kérelmekkel kapcsolatos döntésről A Bizottság

Részletesebben

H A T Á R O Z A T O T

H A T Á R O Z A T O T Iktatószám: ki/jh01-00211/2018/mrsz RÖPKE Kecskeméti Röplabda Sportegyesület Ügyszám: be/sfp-00211/2018/mrsz Kecskemét Ügyintéző: Kiss Tünde Téglagyár utca 22 E-mail: kiss. tunde@hunvolley.hu 6000 Tárgy:

Részletesebben

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2014.

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2014. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2014. *Azon határozatnál, melyeknél az elnökség nem egyhangúan szavazott ott az igen/nem illetve a tartózkodások aránya jelölésre kerül. Kiemelt edzők 2014. év első féléves felosztására

Részletesebben

Magyar Hallássérültek Sportszövetsége HATÁROZATOK TÁRA 2018.

Magyar Hallássérültek Sportszövetsége HATÁROZATOK TÁRA 2018. Magyar Hallássérültek Sportszövetsége ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK HATÁROZATOK TÁRA 2018. 1/2018. (01. 04.) számú MHSSZ elnökségi határozat Az MHSSZ Elnöksége bowling szakágvezetőnek Kapronczayné Karádi Magdolnát

Részletesebben

H A T Á R O Z A T O T

H A T Á R O Z A T O T Iktatószám: ki/jh01-00257/2018/mrsz DELTA RÖPLABDA SPORTEGYESÜLET Ügyszám: be/sfp-00257/2018/mrsz Érd Ügyintéző: Kiss Tünde Botond utca 21 E-mail: kiss.tunde@hunvolley.hu 2030 Tárgy: sportfejlesztési program

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 25/2013 (11.13.) számú Hivatalos Értesítő 2013.11.13. Tartalom Versenybizottsági határozatok 3. oldal 2 Versenybizottsági határozatok 459/2013 (11.06.) számú határozat A 2013.

Részletesebben

MAGYAR CURLING SZÖVETSÉG

MAGYAR CURLING SZÖVETSÉG A MAGYAR CURLING SZÖVETSÉG 2016. ÉVI HATÁROZATAINAK JEGYZÉKE I. KÖZGYŰLÉSI HATÁROZATOK II. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK Budapest, 2016.07.06. 1 I. KÖZGYŰLÉSI HATÁROZATOK 1. 1/2016. (III.23.) évi küldöttgyűlési

Részletesebben

H A T Á R O Z A T O T

H A T Á R O Z A T O T Iktatószám: ki/jh01-00259/2018/mrsz DUNAKANYAR SPORTEGYESÜLET Ügyszám: be/sfp-00259/2018/mrsz Szentendre Ügyintéző: Kiss Tünde Kőzúzó utca 1 E-mail: kiss. tunde@hunvolley.hu 2000 Tárgy: sportfejlesztési

Részletesebben

Budapest, április 6. Iktatószám: / szám HIVATALOS ÉRTESÍTŐ. Elsőfokú Licencadó Testület határozatai

Budapest, április 6. Iktatószám: / szám HIVATALOS ÉRTESÍTŐ. Elsőfokú Licencadó Testület határozatai 6. szám HIVATALOS ÉRTESÍTŐ Elsőfokú Licencadó Testület határozatai Budapest, 2009. április 6. Iktatószám: /2009 001/2009. (04.09) számú határozat Az MLSZ Elsőfokú Licencadó Testülete a BFC Siófok FC Kft.

Részletesebben

NEMZETI EGYETEMI KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG (MEFOB) VERSENYKIÍRÁSA 2015/2016

NEMZETI EGYETEMI KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG (MEFOB) VERSENYKIÍRÁSA 2015/2016 NEMZETI EGYETEMI KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG (MEFOB) VERSENYKIÍRÁSA 2015/2016 MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. TELEFON: 06-1/460-6825

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 05/2012 (03.07.) számú Hivatalos Értesítő 2012.03.07. Tartalom Versenybizottsági határozatok... 3 2 Versenybizottsági határozatok 25/2012 (02.20.) számú határozat A 2012. február

Részletesebben

H A T Á R O Z A T O T

H A T Á R O Z A T O T Iktatószám: ki/jh01-05453/2017/mksz Holler Utánpótlás Nevelési és Felnőtt Club Ügyszám: be/sfp-05453/2017/mksz Dunaföldvár Ügyintéző: Pusztai Márton Liszt Ferenc utca 10 - - - - E-mail: pusztaim@keziszovetseg.hu

Részletesebben

2014. március 3. Jelenlévő elnökségi tagok: Megjelent meghívottak:

2014. március 3. Jelenlévő elnökségi tagok: Megjelent meghívottak: MSSZ RENDES ELNÖKSÉGI ÜLÉS HATÁROZATAI 2014. március 3. A Magyar Súlyemelő Szövetség elnöksége 2014. március 3-án 16 órakor a Magyar Sport Háza 3. emeleti tárgyalójában tartotta 2014. évi második (2.)

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 14/2012 (06.25.) számú Hivatalos Értesítő 2012.06.25. Tartalom Elnökségi határozatok... 3 Versenybizottsági határozatok... 4 2 Elnökségi határozatok 119/2012 (2012.06.13) számú

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 10/2013 (04.18.) számú Hivatalos Értesítő 2013.04.18. Tartalom Versenybizottsági határozatok... 3 2 Versenybizottsági határozatok 089/2013 (04.11.) számú határozat Nem járul

Részletesebben

A Magyar Fallabda (Squash) Szövetség elnökségének évi határozatai:

A Magyar Fallabda (Squash) Szövetség elnökségének évi határozatai: A Magyar Fallabda (Squash) Szövetség elnökségének 2017. évi határozatai: 1/2017. II. 01. határozat Elnökség határozatban az alábbiak szerint döntött a 2017. évi Országos Bajnokság helyszínének kijelölésével

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 17/2011 (08.23.) számú Hivatalos Értesítő 2011.08.23. Tartalom Versenybizottsági határozatok... 3 Hirdetmény... 12 2 Versenybizottsági határozatok 286/2011. (08.03) számú határozat

Részletesebben

Jegyzőkönyv. a Magyar Olimpiai Bizottság 2014. szeptember 23 i Elnökségi üléséről

Jegyzőkönyv. a Magyar Olimpiai Bizottság 2014. szeptember 23 i Elnökségi üléséről Jegyzőkönyv a Magyar Olimpiai Bizottság 2014. szeptember 23 i Elnökségi üléséről Készült: a Magyar Olimpiai Bizottság Elnökségének 2014. szeptember 23. napján 9:00 órakor, a Magyar Olimpiai Bizottság (1124

Részletesebben

Magyar Evezős Szövetség Elnökségi ülés február 8. Magyar Sport Háza III. emeleti ovális tárgyaló Jelenlévők: mellékelt jelenléti ív szerint

Magyar Evezős Szövetség Elnökségi ülés február 8. Magyar Sport Háza III. emeleti ovális tárgyaló Jelenlévők: mellékelt jelenléti ív szerint Magyar Evezős Szövetség Elnökségi ülés 2012. február 8. Magyar Sport Háza III. emeleti ovális tárgyaló Jelenlévők: mellékelt jelenléti ív szerint Budapest, 2012. február 10. Tervezett napirend: Napirend

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 24/2011 (10.21.) számú Hivatalos Értesítő 2011.10.21. Tartalom Elnökségi határozatok... 3 Versenybizottsági határozatok... 8 2 Elnökségi határozatok 310/2011 (10.18.) számú határozat

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 07/2013 (03.27.) számú Hivatalos Értesítő 2013.03.27. Tartalom Versenybizottsági határozatok... 3 2 Versenybizottsági határozatok 047/2013 (03.15.) számú határozat A 2012-2013.

Részletesebben

H A T Á R O Z A T O T

H A T Á R O Z A T O T Iktatószám: ki/jh01-06207/2018/mksz KISVÁRDAI KÉZILABDA CLUB SPORTEGYESÜLET Ügyszám: be/sfp-06207/2018/mksz Kisvárda Ügyintéző: Pusztai Márton Flórián tér 6. E-mail: pusztaim@keziszovetseg.hu 4600 Tárgy:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. a Magyar Olimpiai Bizottság 2013. június 26-i Elnökségi üléséről

Jegyzőkönyv. a Magyar Olimpiai Bizottság 2013. június 26-i Elnökségi üléséről Jegyzőkönyv a Magyar Olimpiai Bizottság 2013. június 26-i Elnökségi üléséről Készült: a Magyar Olimpiai Bizottság Elnökségének 2013. június 26. napján 8:30 órakor, a Magyar Olimpiai Bizottság (1124 Budapest,

Részletesebben

H A T Á R O Z A T O T

H A T Á R O Z A T O T Iktatószám: ki/modjh01-06156/2016/mkosz Műegyetemi Atlétikai és Football Club Ügyszám: be/sfp-06156/2016/mkosz Budapest Ügyintéző: Szabari János Műegyetem rakpart 3 E-mail: sporttamogatas@hunbasket.hu

Részletesebben

Ügyszám: be/sfp-06534/2018/mksz

Ügyszám: be/sfp-06534/2018/mksz Iktatószám: ki/jh01-06534/2018/mksz Ügyszám: be/sfp-06534/2018/mksz Tárgy: sportfejlesztési program jóváhagyására irányuló kérelem elbírálása Esztergomi Vitézek Rögbi, Atlétikai és Futball Club Esztergom

Részletesebben

Az MLSZ Elnökségének augusztus 27-i határozatai

Az MLSZ Elnökségének augusztus 27-i határozatai 20. szám HIVATALOS ÉRTESÍTŐ Budapest, 2009. szeptember 10. Iktatószám: /2009 Az MLSZ Elnökségének 2009. augusztus 27-i határozatai 149/2009. számú határozat Az MLSZ Elnöksége úgy határozott, hogy a Fegyelmi

Részletesebben

MAGYAR PARALIMPIAI BIZOTTSÁG - HATÁROZATOK TÁRA 2019.

MAGYAR PARALIMPIAI BIZOTTSÁG - HATÁROZATOK TÁRA 2019. MPB KÖZGYŰLÉSI HATÁROZATOK 1/2019 (02. 22.) sz. MPB közgyűlési határozat Az MPB Közgyűlése Urr Anitát jegyzőkönyvvezetőnek egyhangúlag elfogadta. 2/2019 (02. 22.) sz. MPB közgyűlési határozat Az MPB Közgyűlése

Részletesebben

2013. évi elnökségi ülések határozat-tára

2013. évi elnökségi ülések határozat-tára 2013. évi elnökségi ülések határozat-tára 1./2013. (01.17.) számú Elnökségi határozat: Az MJSZ elnöksége egybehangzóan elfogadta a női válogatott 6 hivatalos személyének prémiumát. 2./2013. (01.17.) számú

Részletesebben

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2016.

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2016. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2016. 2016/1. sz. határozat Az elnökség egyhangúlag elfogadta a 2015. 12. 10-i elnökségi ülés emlékeztetőjét. 2016/2. sz. határozat Az elnökség egyhangúlag elfogadta a következő elnökségi

Részletesebben

H A T Á R O Z A T O T

H A T Á R O Z A T O T Iktatószám: ki/jh02-07514/2019/mksz MEZŐTÚRI REFORMÁTUS DIÁKSPORT EGYESÜLET Ügyszám: be/sfp-07514/2019/mksz Mezőtúr Ügyintéző: Gecse Réka Kossuth út 2 E-mail: gecse.reka@mksz.hu 5400 Tárgy: sportfejlesztési

Részletesebben

MOKSZ ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2014/2015-ös szezon. Egységes szerkezetben. 2014/2015/000. határozattól 2014/2015/023. határozatig

MOKSZ ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2014/2015-ös szezon. Egységes szerkezetben. 2014/2015/000. határozattól 2014/2015/023. határozatig MOKSZ ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2014/2015-ös szezon Egységes szerkezetben 2014/2015/000. határozattól 2014/2015/023. határozatig 2014.05.30. Határozatok: 2014/2015/000-tól 2014/2015/000-ig Az Elnökség - 2014-2015/0.

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 3/2017 (02.09.) számú Hivatalos Értesítő 2017.02.09. Tartalom Elnökségi határozatok ELN-1/2017 (02.02.) ELN-2/2017 (02.02.) ELN-3/2017 (02.02.) ELN-4/2017 (02.02.) Labdarúgópálya

Részletesebben

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2016.

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2016. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2016. 2016/1. sz. határozat Az elnökség egyhangúlag elfogadta a 2015. 12. 10-i elnökségi ülés emlékeztetőjét. 2016/2. sz. határozat Az elnökség egyhangúlag elfogadta a következő elnökségi

Részletesebben

Magyar Vízilabda Szövetség

Magyar Vízilabda Szövetség Magyar Vízilabda Szövetség HATÁROZATOK TÁRA év Jelen Határozatok Tára a Magyar Vízilabda Szövetség Közgyűlésének és Elnökségének január 1. napjától hozott határozatait tartalmazza Megnyitva: 1. 1 A szervezet

Részletesebben

MAGYAR JÉGKORONG SZÖVETSÉG

MAGYAR JÉGKORONG SZÖVETSÉG 2014. évi elnökségi ülések határozat-tára 1./2014. (02.13.) Elnökségi határozat Az MJSZ elnöksége egybehangzóan elfogadta a felszerelésekre, az edzői bérezésre és az edzői liszenszre vonatkozó Benchmark

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 13/2017 (07.04.) számú Hivatalos Értesítő 2017.07.04. Tartalom Elnökségi határozatok 76-77/2017 (05.26.) Puskás FC Kft. kérelme 78-84/2017 (06.15.) Személyi kérdések 85/2017

Részletesebben

nemzeti egyetemi kosárlabda bajnokság (MEFOB) VERSENYKIÍRÁSA 2014/2015

nemzeti egyetemi kosárlabda bajnokság (MEFOB) VERSENYKIÍRÁSA 2014/2015 nemzeti egyetemi kosárlabda bajnokság (MEFOB) VERSENYKIÍRÁSA 2014/2015 MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. POSTACÍM: 1146

Részletesebben

A MAGYAR EVEZŐS SZÖVETSÉG ÖSZTÖNDÍJAK RENDSZERE

A MAGYAR EVEZŐS SZÖVETSÉG ÖSZTÖNDÍJAK RENDSZERE A MAGYAR EVEZŐS SZÖVETSÉG ÖSZTÖNDÍJAK RENDSZERE Előterjesztő: Jóváhagyta: MESZ elnöksége. november 8. TARTALOM I. Ösztöndíjak célja... II. Ösztöndíjak rendszere... III. Ösztöndíjra való jogosultság...

Részletesebben

A jegyzőkönyvet Kovácshegyi Eszter vezeti, hitelesítő: Zsömle Balázs, Matheisz József.

A jegyzőkönyvet Kovácshegyi Eszter vezeti, hitelesítő: Zsömle Balázs, Matheisz József. Budapest, 2012. október 24. Magyar Evezős Szövetség Elnökségi ülés 2012. október 24. Magyar Sport Háza III. emeleti tárgyaló Jelenlévők: mellékelt jelenléti ív szerint Tervezett napirend: 1. Versenyengedély

Részletesebben

Magyar Úszó Szövetség. Képesítési Szabályzat

Magyar Úszó Szövetség. Képesítési Szabályzat Magyar Úszó Szövetség Képesítési Szabályzat A Magyar Úszó Szövetség (a továbbiakban: Szakszövetség) elnöksége a sportról szóló 2004. évi I. törvény 79. (1) bekezdésének f) pontja, a 77. p) pontja, a sport

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 08/2012 (04.23.) számú Hivatalos Értesítő 2012.04.23. Tartalom Elnökségi határozatok... 3 Versenybizottsági határozatok... 6 2 Elnökségi határozatok 56/2012 (03.27) számú határozat

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 11/2013 (04.29.) számú Hivatalos Értesítő 2013.04.29. Tartalom Elnökségi határozatok... 3 - a Játékvezetői, a Média és Marketing Bizottság elnökei beszámolójának elfogadása -

Részletesebben

PÁLYÁZATI TUDNIVALÓK. A rendezéssel kapcsolatos részletes forgatókönyvet az Általános Versenykiírás mellékletében találhatják.

PÁLYÁZATI TUDNIVALÓK. A rendezéssel kapcsolatos részletes forgatókönyvet az Általános Versenykiírás mellékletében találhatják. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 2009/2010. TANÉVI ORSZÁGOS BAJNOKSÁGOK RENDEZÉSÉRE A Magyar Egyetemi Főiskolai Sportszövetség (MEFS) pályázatot hirdet a 2009-2010. tanévi országos egyetemi főiskolai bajnokságok döntőinek

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 3/2016 (02.15.) számú Hivatalos Értesítő 2016.02.15. Tartalom Versenybizottsági határozatok Fegyelmi Bizottsági határozatok 3. oldal 5. oldal 2 Versenybizottsági határozatok

Részletesebben

MAGYAR CURLING SZÖVETSÉG

MAGYAR CURLING SZÖVETSÉG A MAGYAR CURLING SZÖVETSÉG 2015. ÉVI HATÁROZATAINAK JEGYZÉKE I. KÖZGYŰLÉSI HATÁROZATOK II. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK Budapest, 2015.július 20. 1 I. KÖZGYŰLÉSI HATÁROZATOK 1/2015. (I.07.) évi rendkívüli küldöttgyűlési

Részletesebben

Esztergomi Vitézek Rögbi, Atlétikai és Football Club Alapszabálya 2013

Esztergomi Vitézek Rögbi, Atlétikai és Football Club Alapszabálya 2013 Esztergomi Vitézek Rögbi, Atlétikai és Football Club Alapszabálya 2013 1/5 I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1. (1) Az Esztergomi Vitézek Rögbi, Atlétikai és Football Club (a továbbiakban: sportegyesület) az

Részletesebben

Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének a 31/2013. (X.31.) és a 29/2018.(VI.27.) Ör-rel módosított

Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének a 31/2013. (X.31.) és a 29/2018.(VI.27.) Ör-rel módosított Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének a 31/2013. (X.31.) és a 29/2018.(VI.27.) Ör-rel módosított 20/2012. (IV.26.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat által ellátott sporttal kapcsolatos

Részletesebben

A Magyar Triatlon Szövetség elnöksége támogatja dr. Varga Béla kandidálását az ITU technikai bizottságába.

A Magyar Triatlon Szövetség elnöksége támogatja dr. Varga Béla kandidálását az ITU technikai bizottságába. 91/2016. (IX.23.) Elnökségi határozat A Magyar Triatlon Szövetség elnöksége támogatja dr. Varga Béla kandidálását az ITU technikai bizottságába. 91-1/2016. (IX.23.) Elnökségi határozat A Magyar Triatlon

Részletesebben

MAGYARORSZÁG VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019.

MAGYARORSZÁG VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019. MAGYARORSZÁG AKROBATIKUS KOSÁRLABDA CSAPAT BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. POSTACÍM:

Részletesebben

HIVATALOS ÉRTESÍTŐ. Az MLSZ Elnökségének szeptember 25.-i határozatai

HIVATALOS ÉRTESÍTŐ. Az MLSZ Elnökségének szeptember 25.-i határozatai Budapest, 2008. szeptember 30. Iktatószám: 5733/2008 17. szám HIVATALOS ÉRTESÍTŐ Az MLSZ Elnökségének 2008. szeptember 25.-i határozatai 202/2008. számú határozat Az Elnökség Várhidi Péter olimpiai válogatott

Részletesebben

2012/2013. ÉVI. Buzek László Országos Serdülő Bajnokság,

2012/2013. ÉVI. Buzek László Országos Serdülő Bajnokság, Buzek László Országos Serdülő Bajnokság, Szalayné Sebők Éva Országos Serdülő Bajnokság KECSKEMÉT 2013. május 17-19. 1 Buzek László Országos Serdülő Bajnokság, Szalayné Sebők Éva Országos Serdülő Bajnokság,

Részletesebben

MAGYAR OLIMPIAI BIZOTTSÁG KIEMELT EDZŐ PROGRAM SZABÁLYZATA

MAGYAR OLIMPIAI BIZOTTSÁG KIEMELT EDZŐ PROGRAM SZABÁLYZATA MAGYAR OLIMPIAI BIZOTTSÁG KIEMELT EDZŐ PROGRAM SZABÁLYZATA Hatályos: 2015február 01 napjától TARTALOMJEGYZÉK TARTALOMJEGYZÉK 2 BEVEZETŐ 3 I FEJEZET 4 A KIEMELT EDZŐ PROGRAM CÉLJA, HATÁLYA 4 II FEJEZET

Részletesebben

Tárgy: Fegyelmi határozat Dion Mario Williams (Miskolci Amerikai Futball és Szabadidő Sport Egyesület; #8) versenyző ügyében.

Tárgy: Fegyelmi határozat Dion Mario Williams (Miskolci Amerikai Futball és Szabadidő Sport Egyesület; #8) versenyző ügyében. Iktatószám: 004-FEB/2016 Tárgy: Fegyelmi határozat Dion Mario Williams (Miskolci Amerikai Futball és Szabadidő Sport Egyesület; #8) versenyző ügyében. Az eljáró sportfegyelmi bizottság megnevezése: A Magyar

Részletesebben

Jegyzőkönyv. a Magyar Olimpiai Bizottság elektronikus úton történő döntéséről

Jegyzőkönyv. a Magyar Olimpiai Bizottság elektronikus úton történő döntéséről Jegyzőkönyv a Magyar Olimpiai Bizottság elektronikus úton történő döntéséről A Magyar Olimpiai Bizottság Elnöksége 2015. március 17-i ülésén megtárgyalásra került a 2. napirendi pont a Gerevich-ösztöndíjakról,

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 18/2011 (08.29.) számú Hivatalos Értesítő 2011.08.31. Tartalom Versenybizottsági határozatok... 3 2 Versenybizottsági határozatok 293/2011. (08.18) számú határozat A 2011. augusztus

Részletesebben

Magyar Vízilabda Szövetség

Magyar Vízilabda Szövetség Magyar Vízilabda Szövetség HATÁROZATOK TÁRA 2019. év Jelen Határozatok Tára a Magyar Vízilabda Szövetség Közgyűlésének és Elnökségének 2019. január 1. napjától hozott határozatait tartalmazza Megnyitva:

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 13/2013 (05.17.) számú Hivatalos Értesítő 2013.05.17. Tartalom Versenybizottsági határozatok... 3 Elsőfokú Licencadó Bizottsági határozatok... 7 2 Versenybizottsági határozatok

Részletesebben

MAGYARORSZÁG VERSENYKIÍRÁSA

MAGYARORSZÁG VERSENYKIÍRÁSA MAGYARORSZÁG KOSÁRPALÁNTA BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA 2017/2018. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. POSTACÍM: 1146 BUDAPEST,

Részletesebben

MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG

MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG H-400 Debrecen, Rigó u. 1. Web: adatbank.mlsz.hu/ www.mlsz.hu E-mail: hajdu@mlsz.hu H I V A T A L O S L A P 0. szám FEGYELMI BIZOTTSÁG HATÁROZATAI

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 03/2014 (01.27.) számú Hivatalos Értesítő 2014.01.27. Tartalom Jogi Bizottsági határozatok Versenybizottsági határozatok Fegyelmi Bizottsági határozatok 3. oldal 4. oldal 9.

Részletesebben

Magyar Úszó Szövetség Országos Bajnokságok évi Versenykiírása

Magyar Úszó Szövetség Országos Bajnokságok évi Versenykiírása Magyar Úszó Szövetség Országos Bajnokságok 2019. évi Versenykiírása 1. A VERSENYEK CÉLJA A Magyar Úszó Szövetség (továbbiakban: MÚSZ) által szervezett legmagasabb szintű versenyeken Magyarország 2019.

Részletesebben

XLIX. MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG

XLIX. MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG Magyar Repülő Szövetség MAGYAR EJTŐERNYŐS SZÖVETSÉG XLIX. MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG II. OSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG IFJÚSÁGI ÉS UTÁNPÓTLÁS BAJNOKSÁG MESTER BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA Nyíregyháza, 2011. 07. 28 07.

Részletesebben

Sportszervezet neve:, bajnoki osztálya:

Sportszervezet neve:, bajnoki osztálya: Sportszervezet neve:, bajnoki osztálya: Az MLSZ Pest Megyei Igazgatóság által szervezett férfi felnőtt és fiú utánpótlás-bajnokságokba való digitálisan kitöltött nevezési nyomtatvány mellékletei (2014/2015.)

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 19/2015 (07.02.) számú Hivatalos Értesítő 2015.07.02. Tartalom Elnökségi határozatok 3. oldal 90/2015 (06.01.) Edzőképzést érintő kérdések 91/2015 (06.01.) Szuper Kupa versenykiírás

Részletesebben

tagszervezetek abc sorrendben, régiós besorolással

tagszervezetek abc sorrendben, régiós besorolással tagszervezetek abc sorrendben, régiós besorolással Egyesület 1 2 1270. sz. Nautilus Vízicsapat Algyői Sportkör 3 Angyalföldi Sportiskola és Diáksport Egyesület 4 Angyalföldi VSE (BOMBA-AVSE) 5 Atomerőmű

Részletesebben

Kitöltési útmutató a Nevezési lap (Teremröplabda) VB-01 (2015.06.18) formanyomtatványhoz

Kitöltési útmutató a Nevezési lap (Teremröplabda) VB-01 (2015.06.18) formanyomtatványhoz Kitöltési útmutató a Nevezési lap (Teremröplabda) VB-01 (2015.06.18) formanyomtatványhoz Kérjük, olvassa el figyelmesen! Szezon: Azt a bajnoki szezont kell beírni, amelybe a sportszervezet nevezni kíván.

Részletesebben