A CERBONA Kevesebb cukor több nyeremény FOGYASZTÓI PROMÓCIÓ RÉSZVÉTELI SZABÁLYAI

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A CERBONA Kevesebb cukor több nyeremény FOGYASZTÓI PROMÓCIÓ RÉSZVÉTELI SZABÁLYAI"

Átírás

1 A CERBONA Kevesebb cukor több nyeremény FOGYASZTÓI PROMÓCIÓ RÉSZVÉTELI SZABÁLYAI A Naponta Kft.(székhely: 8000 Székesfehérvár, Váralja sor 1-3.), a továbbiakban: Szervező, által szervezett nyereményjátékban (a továbbiakban: Játék) kizárólag azon bejelentett állandó magyarországi lakóhellyel rendelkező*, 18. életévét betöltött*, nem cselekvőképtelen* természetes személy* (a továbbiakban: Játékos) vehet részt, aki a Játék időtartama alatt** teljesíti a jelen részvételi szabályzatban (a továbbiakban: Játékszabályzat) foglalt feltételeket. A Játékot lebonyolító ügynökség (továbbiakban Lebonyolító ) a Maxxon Reklám Kft. (székhely: 2120 Dunakeszi Széchenyi utca 68.) 1. Promóció leírása 1.1. Vásárolj a Kevesebb cukor több nyeremény promócióban résztvevő Cerbona termékek közül 2 db- ot (a résztvevő termékek listája: 1. számú melléklet) a promóció ideje alatt! Töltsd fel a blokkon szereplő AP kódot valamint a vásárlás dátumát, időpontját és legalább egy promóciós termék vonalkódjának utolsó 4 számjegyét! A 4. pontban ismertetett nyereménysorsoláson az a Játékos vehet részt, aki a Játék időtartama alatt** regisztrál a jatek.hu oldalon**, és feltölti legalább két darab egy blokkon szereplő az I. számú mellékletben felsorolt, a promócióban részt vevő promóciós termék vásárlását igazoló blokk AP kódját**,vásárlás időpontját (év, nap, óra, perc) valamint egy promóciós termék vonalkódjának utolsó 4 számjegyét **. Egy kódfeltöltés egy pályázatnak számít (a továbbiakban: Pályázat). Amennyiben a blokkon a megvásárolt termékek gyűjtő - ként szerepelnek, úgy a Játékos a Játékszabályzat 6. pontjában foglaltak szerint tud a Játékban részt venni. Az interneten történő regisztrációkor a Játékosnak meg kell adnia vezeték és keresztnevét**, mobiltelefonszámát** és e- mail címét**, valamint el kell fogadni a Játékszabályzatot**. A regisztráció során a Játékos hozzájárul, hogy a Szervező és megbízottja a Játék idejére és a Játék céljára hozzáférjen a Játékos Facebook adatlapjához, különösen annak alapadataihoz (név**, e- mail cím**).

2 1.2. A részvétel további szabályai A nyereményekért kizárólag a Játék időtartama alatt vásárolt az 1. számú mellékletben felsorolt,a promócióban részt vevőtermékek blokkjával/számlájával lehet pályázni. A Játék időtartama előtt vagy után történt, vagy a Játékban részt nem vevő Cerbona termékvásárlások blokkjait/számláit nem áll módunkban elfogadni. Egy Játékos korlátlan számú Pályázat beküldésére jogosult. Egy Játékos csak egy e- mail címről jogosult Pályázatot beküldeni**. Egy Pályázat csak egy blokk adatait tartalmazhatja és csak egy Pályázatnak minősül attól függetlenül, hogy a blokkon illetve METRO számlán hány promóciós termék szerepel**. Egyazon vásárlásról egyszeri alkalommal küldhető be Pályázat**. A Játékból ki vannak zárva a Naponta Kft. (székhely: 8000 Székesfehérvár, Váralja sor 1-3.), a Maxxon Reklám Kft. (székhely: 2120 Dunakeszi Széchenyi u. 68)tagjai* és alkalmazottai*, és ezen személyek Ptk. 8:1. (1) bekezdésének 1. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói*. 2. A Játék időtartama: április :00 órától Július :00 óráig. 3. A játékban résztvevő promóciós termékeket: a Játékszabályzat 1. számú melléklete tartalmazza. A résztvevő termékek listája megtalálható a jatek.hu oldalon is. 4. Nyeremények 4.1. Napi és heti nyeremények A Szervező a Játék teljes időtartamára összesen 92 (kilencvenkettő) darab 5000 ft értékű napi nyereményt és 14 (tizennégy) heti nyereményt oszt ki a következő módon: Az a Játékos, aki a Játék időtartama alatt vásárol a promóciós termékek közül, és a termék blokkjával/számlájával a Facebook- on keresztül vagy a jatek.hu oldalon online kódfeltöltéssel az 1. pontban meghatározott módon érvényesen pályázik, a következő nyereményeket nyerheti meg:

3 a.) Napi nyeremények: Ft értékű Cerbona csomag. A csomag pontos tartalmát jelen szabályzat 1./a számú melléklete tartalmazza. A csomag tartalma a készleteknek megfelelően módosulhat. A Szervező a Játék a Játék teljes időtartamára összesen 92 (kilencvenkettő) darab véletlenszerűen kiválasztott nyerő időpontot sorsol ki másodpercnyi pontossággal. Melyből 92 (kilencvenkettő) nyerő időpont egy darab Cerbona Cerbona csomagot rejt. A nyerő időpontok kisorsolása véletlenszám- generáló számítógépes sorsoló programmal, közjegyző jelenlétében történik. A sorsolás időpontja: március óra. A sorsolás helyszíne: dr. Walkshöfer Katalin közjegyző irodája, 1065 Budapest, Bajcsy- Zsilinszky út 65. II. em. 1. A nyerő időpontok a Játékosok számára titkosak. b.) Heti nyeremények: ft értékű Decatlon vásárlási utalvány A Szervező a Játék a Játék teljes időtartamára összesen 14 (tizennégy) darab véletlenszerűen kiválasztott nyerő időpontot sorsol ki másodpercnyi pontossággal. Melyből 14 (tizennégy) nyerő időpont egy darab Decatlan utalványt rejt. A nyerő időpontok kisorsolása véletlenszám- generáló számítógépes sorsoló programmal, közjegyző jelenlétében történik. A sorsolás időpontja: március óra. A sorsolás helyszíne: dr. Walkshöfer Katalin közjegyző irodája, 1065 Budapest, Bajcsy- Zsilinszky út 65. II. em. 1. A nyerő időpontok a Játékosok számára titkosak Fődíj A Szervező fődíjként 1 (egy) darab utazásra jogosító vouchert melynek értéke 1 millió Ft. a Neckermann Utazási Iroda által biztosítva sorsol ki az összes érvényes Pályázat közül július 17.- án 11 órakor. Igény esetén a Szervező biztosítja a nyertes hivatalos lakóhelyéről a reptérre az oda és visszautazás költségét is. Amennyiben a nyertesnek erre szüksége van, igényét az nyertességről való értesítést követő 48 órán belül kell jeleznie az alábbi e- mail címen: jatek@cerbona.hu. Az üzemanyag költségek a NAV által

4 közzétett üzemanyagáron és fogyasztási normával számolt értékkel kerül térítésre bemutatott ÁFA- ás számla ellenében. Az a játékos, akik a Játék időtartama alatt legalább egy az 1. számú mellékletben meghatározott terméket vásárolt és a termékek blokkjával/számlájával a játék weboldalán vagy a Facebook- on keresztül feltölti a kódját az 1. pontban meghatározott módon érvényesen pályázik, a fődíj sorsolásán is részt vesz, abban az esetben is amennyiben napi vagy heti nyereményt nyert. A fődíj sorsolásának időpontja 2017 július óra. A sorsolás helye: dr. Walkshöfer Katalin közjegyző irodája, 1065 Budapest, Bajcsy- Zsilinszky út 65. II. em. 1. A sorsolás számítógépes programmal, közjegyző jelenlétében, nyilvánosan zajlik További feltételek A Szervező a beérkezett Pályázatok rögzítéséről azonnal visszajelzést ad a pályázó által megadott e- mail címre. A Lebonyolító kézhezvételtől számított 15 napon belül megvizsgálja a nyertes Pályázatokra beérkezett blokkokat hogy a játékszabályzatnak megfelelnek- e. Amennyiben a játékszabályzatnak megfelelnek, a napi és heti nyeremények a szabályzat további részében meghatározott módon kerülnek postázásra 30 napon belül. A napi és heti nyereményeket azok a Játékosok nyerik meg, akiknek a Játékszabályzat szerint érvényes Pályázata a 4.1 pontban meghatározott nyerő időpontban (év hónap nap óra perc - másodperc) érkezik be. Ha a nyerő időpontban egy Pályázat sem érkezik be, akkor a nyerő időpont utáni legközelebbi időpontban beérkező érvényes Pályázat nyer. A Játékosok nyerési esélyeiket több érvényes Pályázat beküldésével növelhetik, de minden Pályázathoz különböző vásárlást igazoló blokkal vagy számlával kell rendelkezniük. A Játék során minden Játékos - függetlenül az általa beküldött érvényes Pályázatok számától -,legfeljebb 10 (tíz) darab napi nyereményt és 1 (egy) darab heti nyereményt nyerhet. A Játékos a Pályázat beérkezését követően azonnali válaszüzenetet kap, amelyből megtudhatja, hogy a kódfeltöltés sikeres volt- e.

5 A fődíjat azok a Játékosok nyerik meg, akiknek a Játékszabályzat szerint érvényes Pályázata a 4.2 pontban foglaltak szerint kisorsolásra kerül. Felhívjuk a Játékosok figyelmét, hogy a Pályázatokhoz kapcsolódó minden blokkot/számlát őrizzenek meg, mert a nyeremények átvételének feltétele az eredeti blokkok/számlák beküldése! 5. Tartaléknyertesek: A Szervező minden nyeremény tekintetében 3-3 (három- három) tartaléknyertest jelöl ki arra az esetre, ha a nyertes, vagy a sorrendben előttük lévő tartaléknyertes Pályázata a Játékból kizárásra kerül, mert nem felel meg a Játékszabályzatban leírt bármely alaki (**- gal jelölt) vagy személyi (*- gal jelölt) feltételnek, vagy ha a kizárásra a 6., 7., 8. pontban foglalt okok miatt kerül sor. A tartaléknyertes az a Játékos, akinek a Pályázata a kizárt nyertes, vagy a sorrendben előtte lévő kizárt tartaléknyertes Pályázatának beérkezését követő legközelebbi (óra, perc, másodperc, századmásodperc) időpillanatban került rögzítésre a Játék számítógépes rendszerének adatbázisába. 6. A Játékban való részvétel speciális feltételei A Szervező az érvényes Pályázatokhoz kizárólag azokat a vásárlást igazoló blokkokat/számlákat fogadja el, amelyeken a Játékban résztvevő jelen Játékszabályzat 1. számú mellékletében felsorolt termékek: Cerbona márkanevet is tartalmazó megnevezése, valamint AP kód. Amennyiben a vásárlást igazoló nyugtán az árucikkek "gyűjtő"- ként szerepelnek, a Játékos írassa a pénztárossal a megfelelő tétel mellé a promóciós termék nevét és árát, és pecsételtesse le a blokkot. A Játékos az ekként kiegészített és lepecsételt blokk AP kódját küldi be a Szervező részére, nyertessége esetén pedig köteles a vásárlást igazoló eredeti gyűjtő blokkot és a vásárolt termék csomagolását is beküldeni a Maxxon Reklám Kft Dunakeszi, Pf 125.címre. A Lebonyolító nyertesség esetén kizárólag azokat a beküldött blokkokat/számlákat fogadja el, melyek AP kódja/számlaszáma megegyezik a nyertes Pályázat feltöltött AP kódjával/számlaszámával és egyéb vásárlási adataival.

6 A Játékosok tudomásul veszik, hogy a nyereménysorsolásra beérkezett Pályázatok beérkezési időpontján a beérkezésnek a Szervező számítógépes rendszerében regisztrált időpontja értendő. Egy online feltöltés csak egy Pályázatot tartalmazhat. A Játékos kizárólag saját e- mail címével jogosult részt venni a Játékban. Az e- mail cím jogosulatlan használatából vagy az azzal való visszaélésből fakadó vitákkal kapcsolatban a Szervező mindennemű felelősségét kizárja. A Játékban való részvétellel a Játékos tudomásul veszi, hogy a Játék tartalma, üzenet- és adatátviteli-, valamint válaszadási sebessége a kiszolgáló technológia függvénye, és ezáltal ezeket kedvezőtlenül befolyásolhatja olyan, a Szervezőn kívülálló tényező, mint például - de nem kizárólagosan - kapcsolati hiba, a szerver számítógépek teljesítménye, valamint a biztonságos hálózati kapcsolat fenntartása. A Szervező az e bekezdésben írtakból így különösen a Pályázatok továbbításának, regisztrációjának, a nyeremények átadásának késedelméből, sikertelenségéből, a rendszer túlterheltségéből, leállásából - fakadó mindennemű felelősséget kizár. A Szervező fenntartja a jogot, hogy előre nem látható, a meghirdetett nyeremények kisorsolását vagy átadását lehetetlenné tevő okok miatt a nyereményeket megváltoztassa, illetve azok helyett ugyanakkora vagy nagyobb értékű nyereményt ajánljon fel. 7. Értesítés, a nyeremények átvétele A nyeremények nyerteseinek folyamatosan frissített listája hozzáférhető a jatek.hu weboldalon, illetve a Cerbona hivatalos Facebook oldalán ( A Szervező a napi és heti nyereményekről és a nyeremények átvételének részleteiről a nyertes Játékosokat a nyerő időpontot követő 5 napon belül e- mailben értesíti. A nyerteseknek az értesítést követő 15 naptári napon belül be kell küldeni a promóciós termék vásárlását igazoló eredeti blokkot vagy számlát( Gyűjtő blokk esetén a termék csomagolásával együtt!) a következő címre: Maxxon Reklám Kft., Cerbona nyereményjáték 2120 Dunakeszi, Pf 125

7 A Lebonyolító a fődíjról és annak átvételéről, a sorsolást követő 5 napon belül telefonon és/vagy e- mailben értesíti nyerteseket. Nyeremények postázásáról az alábbi címen: jatekertesito@maxxonreklam.hu érdeklődhetnek. Az eredeti blokk vagy számla bizonyítja, hogy a vásárlás a Játék időtartama alatt történt, és időben megelőzte a Pályázat beküldését; ellenkező esetben a Pályázat érvénytelennek tekintendő, és a kizárt nyertes helyébe a tartaléknyertes lép. Amennyiben a nyertes az értesítést követő 15 naptári napon belül a vásárlást igazoló blokkot vagy számlát nem küldi meg, helyébe tartaléknyertes lép. A nyeremény átadására a blokk vagy számla beküldését és ellenőrzését követően kerül sor. A Lebonyolító a beküldött blokkot vagy számlát a beérkezését követő 15 napon belül ellenőrzi. A Lebonyolító a Pályázat és a blokk/számla ellenőrzésének napjától számított 30 napon belül elklüldi e- mailben, vagy postázza a nyereményt a nyerteseknek Pályázatban megadott magyarországi címére. A nyertesek kötelesek együttműködni a Szervezővel annak érdekében, hogy a nyeremények átadására a fenti határidőben sor kerüljön. Ha ezen együttműködési kötelezettségnek a nyertes nem tesz eleget, és emiatt a nyeremény határidőben való átadása meghiúsul, úgy ezen körülményért a Szervező nem tehető felelőssé. A Szervező a nyeremények átvételének lehetőségét a jelen pontban említett határidőn belül tudja biztosítani, a nyereményeket nem postázza újra amennyiben azok nem lettek átvéve, az átvétel időtartama nem hosszabbítható meg, így annak elmulasztása az érintett nyertesre nézve jogvesztő, és helyébe a tartaléknyertes lép. A Lebonyolító és a Szervező a Játékosok által megadott személyes adatok valóságtartalmát a Játékossal való kapcsolatfelvétel útján nyertességtől függetlenül is jogosult ellenőrizni. A Játékos Pályázata elküldésével tudomásul veszi, hogy megadott adatai valóságtartalmáért mindenkor helytállni tartozik. A téves adatközlésből származó esetleges értesítési, kézbesítési késedelmekért és lehetetlenülésért a Szervező nem vállal felelősséget.

8 8. Adatvédelemi szabályzat A jelen Játékban történő részvétellel kapcsolatos adatszolgáltatás önkéntes. Azok, akik a Játékban részt vesznek, tudomásul veszik és kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy: nevét, telefonszámát, e- mail címét, továbbá a nyeremény átadásához, átvételéhez lakcímét a Szervező a Játék lebonyolítása céljából az információs önrendelkezési jogról és az információs szabadságról szóló évi CXII. törvény (a továbbiakban Adatvédelmi törvény) rendelkezéseinek megfelelően kezelje. megadott személyes adatai (neve, e- mail címe, telefonszáma) a Naponta Kft. adatbázisába bekerüljenek, és marketing- kapcsolattartás (a Szervező termékeinek és szolgáltatásainak ajánlása, hirdetéseinek továbbítása, piackutatás) érdekében célhoz kötötten kezelje és felhasználja tudomásul veszi, hogy a nyeremények átadásáról kép-, hang- és filmfelvétel készülhet, egyben hozzájárul ahhoz, hogy a felvételeket a Szervező marketing-, reklám- és PR- célokra felhasználja, idő- és alkalombeli korlátozás és külön díjazás nélkül; feltétel nélkül beleegyezik abba, hogy adatait a Szervező jelen Játék során a Játék lebonyolítása érdekében felhasználja, továbbá, hogy azokat ezen célból az általa megbízott adatfeldolgozó részére továbbítsa. nyertesség esetén nevüket és lakcímüket (kizárólag a település megjelölésével) a Szervező minden további feltétel és ellenérték nélkül, kizárólag a Játékkal kapcsolatosan nyilvánosságra hozza (különösen a jatek.hu és a internetes oldalakon feltüntesse)

9 A megadott adatok kezelője a Naponta Kft. (székhely: 8000 Székesfehérvár, Váralja sor 1-3.), mint adatkezelő. Az adatok feldolgozását a Szervező megbízásából a Maxxon Reklám Kft. (székhely: 2120 Dunakeszi Széchenyi u. 68.) szigorúan bizalmasan, az Adatvédelmi törvény rendelkezéseinek maradéktalan betartásával végzi. Az a Játékos, aki nem kívánja, hogy a Szervező a személyes adatait a fentiek szerint kezelje, írásban bármikor indoklás nélkül kérheti adatai nyilvántartásból való törlését a Naponta Kft Székesfehérvár, Váralja sor 1-3. címén, vagy a leiratkozas@cerbona.hue- mail címen. A tiltó nyilatkozat kézhezvételétől számított 5 munkanapon belül a Játékos adatai a Szervező nyilvántartásából törlésre kerülnek. A Játékosok ugyanezen a címen, illetve e- mail címen kérhetik adataik helyesbítését is. A Játékos tudomásul veszi, hogy a Játékból való kizáráshoz vezet, ha a Játék lebonyolításához szükséges adatok törlését a nyeremény vagy ajándék átadása előtt kérelmezi (kivéve, ha csak a direkt marketing célú adatkezeléshez adott hozzájárulását vonja vissza a játékos). Játékos tudomásul veszi, hogy amennyiben a Játék időtartama alatt kizárólag a direkt marketing célú megkereséshez adott hozzájárulását vonja vissza, a Szervező a Játék szervezéséhez, illetve lebonyolításához szükséges célból, és az ahhoz szükséges ideig a megadott személyes adatait továbbra is kezelheti. A Játékos megadott személyes adatait, így különösen a Felhasználó elérhetőségét (telefonszám, e- mail cím) az Adatkezelő továbbítja az alábbi gazdasági társaságok részére, amennyiben ehhez a regisztráció során hozzájárulását megadta: Naponta Kft: Hozzájárulás megadása esetén az alábbi adatvédelmi szabályzatot fogadja el: Neckermann- utazás Szolgáltató Kft: Hozzájárulás megadása esetén az alábbi adatvédelmi szabályzatot fogadja el

10 Maxxon Reklám Kft. (2120 Dunakeszi Széchenyi út 68.) Hozzájárulás megadása esetén az alábbi adatvédelmi szabályzatot fogadja el: Az adatkezeléssel kapcsolatos esetleges kérdéseit a következő postai illetve e- mail címre juttathatja el: Naponta Kft Székesfehérvár, Pf.: 126. vagy info@cerbona.hu. Kérdéseire öt munkanapon belül választ küldünk. Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH / Egyéb rendelkezések A Szervező felhívja a figyelmet arra, hogy a nyerteseket a Játékban általuk megadott postai cím, mobiltelefonszám és e- mail cím segítségével azonosítja, így ezen adatok időközbeni megváltozásából, valamint a Szervező érdekkörén kívül eső technikai okokból eredő problémákért felelősséget nem vállal. A Szervező a nyeremények átadásáig kizárhatja a Játékból azt a Pályázatot, amelyet beküldő Játékos részére a nyereményt azért nem lehet átadni, mert a Pályázatán feltüntetett személyes adatok nem valósak vagy tévesek, vagy a Pályázatot beküldő Játékos egyéb okból nem felel meg a Játékszabályzatban írt személyi (*- gal jelölt), alaki (**- gal jelölt) vagy egyéb feltételeknek, vagy ha Pályázata nem tartalmazza a Szervező által kért valamennyi adatot. A Játékos téves vagy hibás adatszolgáltatásából eredő következményekért a Szervezőt felelősség nem terheli. A Pályázatok hiányosságáért/hibájáért (pl. névelírás, címelírás, téves vagy nem valós adatfeltüntetés, hiányosan megadott adatok, manipulált vagy téves AP kód/számlaszám, AP kód/számlaszám hiánya stb.), a Szervező érdekkörén kívül felmerülő technikai problémákért (telefon elveszése, lemerülése, telefonszám cseréje), a postai kézbesítés elmaradásáért vagy késedelméért, a regisztráció, illetve a Játékban való részvétel sikertelenségéért, késedelméért vagy technikai akadályaiért így különösen szerverhiba vagy egyéb hálózati, illetve technikai problémák, valamint a rendszer túlterheltsége - a nyeremények kézbesítésének a Szervezőnek nem felróható elmaradásáért vagy késedelméért, illetve a kézbesítés/szállítás során a nyereményekben keletkezett károkért vagy azok teljes megsemmisüléséért a Szervező és a szervezésben részt vevő harmadik személyek nem vállalnak felelősséget. A Szervező a nyeremények tekintetében

11 szavatosságot nem vállal, a nyertes ilyen igényét jogszabályi keretek között a nyeremény felajánlójával/gyártójával/forgalmazójával szemben érvényesítheti. A nyeremények másra át nem ruházhatók és készpénzre át nem válthatók. A Szervező tájékoztatja a Játékosokat, hogy a jelen nyereményjáték távközlési eszközök útján szervezett promóciós játéknak minősül, mely nem tartozik a szerencsejáték szervezéséről szóló évi XXXIV. törvény (a továbbiakban: Szjtv.) hatálya alá. Ennek fényében, figyelemmel a személyi jövedelemadóról szóló évi CVII. törvény 1. számú mellékletének ab.) pontjára, a jelen Játék adómentesnek minősül. Az Üzleti célú juttatásokhoz tartozó esetleges SZJA fizetési kötelezettséget kizárólagosan a Nyertes viseli. Lebonyolítót az Üzleti célú juttatások fentiek szerinti díjmentes átadásán kívül további semminemű kötelezettség nem terheli. Az Üzleti célú juttatások egyszeri kézbesítésével járó futárköltséget és/vagy postaköltséget a Szervező viseli a jelen Szabályzat rendelkezései szerint. A Szervező és a Lebonyolító fenntartja a Játék szabályai és mechanizmusa, nyereményei megváltoztatásának jogát. A Szervező és Lebonyolító kizárja felelősségét a Játékkal kapcsolatos bármilyen kommunikációs anyagban esetlegesen előforduló nyomdai vagy hasonló hibáért. A Szervező/ Lebonyolító nem garantálja továbbá, hogy a promóciós matricával ellátott termékek az üzletek polcain csak és kizárólag a promóciós időszak alatt lesznek elérhetők (azaz a játék időtartama előtt és után is lehetnek promóciós matricával ellátott termékek a boltokban). Ettől függetlenül a Játékban részt venni csak és kizárólag a megadott promóciós időszak alatt megvásárolt termékekkel lehet. Előre nem látható események bekövetkeztekor a Szervező fenntartja a jogot, hogy alternatív nyereményt ajánljon fel a nyerteseknek, azonos értékben. A Szervező és a Lebonyolító jogosult kizárni a Játékból azt a Játékost, aki a Játékban tisztességtelen módon, a Játékszabályzatban foglalt feltételek és előírások megkerülésével próbál részt venni. Amennyiben a Játék során visszaélés vagy annak gyanúja merül fel, a Szervező és a Lebonyolító fenntartja a jogot, hogy a Játékot szüneteltesse, vagy a Játék- kiírást minden jogkövetkezmény nélkül visszavonja.

12 A Játékosok a Játékban való részvétellel minden külön nyilatkozat nélkül elfogadják a jelen Játékszabályzatot és a Játék adatvédelmi szabályzatát. A Szervező/Lebonyolító kizárja a felelősséget minden, a a jatek.hu weboldalt, illetve az azt működtető szervereket ért külső, ún. SQL támadások esetére. Tehát amennyiben a weboldalt, illetve a szervert ért támadás folytán a Játékosok téves rendszerüzeneteket kapnak a nyertes/nem nyertes vagy bármely egyéb státuszukat illetően, úgy ezen esetekre a Szervező semminemű felelősséget nem vállal. A Játékosok elfogadják, hogy a Játékszabályzatban foglaltak bárminemű megszegésével a Szervező, a Lebonyolító vagy harmadik személyek számára okozott kárért teljes körű felelősséggel tartoznak. A Játékról információk találhatóak a jatek.huhonlapon. A Játékszabályzat és az adatvédelmi szabályzat a Játék ideje alatt a jatek.huoldalon érhető el. Jelen Játékszabályzatra a magyar jogszabályok az irányadóak és a Játékban való részvétellel kapcsolatban kialakuló jogviták kizárólagosan a magyar bíróságok joghatósága alá tartoznak. Budapest Április 12, Naponta Kft.

13 1. SZÁMÚ MELLÉKLET A CERBONA Kevesebb cukor több nyeremény FOGYASZTÓI PROMÓCIÓ RÉSZVÉTELI SZABÁLYAIHOZ- A JÁTÉKBAN RÉSZTVEVŐ PROMÓCIÓS TERMÉKEK LISTÁJA: Terméknév EAN REGGELIZŐ PELYHEK Disney Csokoládés gabonagolyó Disney Csokoládés gabonapehely Disney Fahéjas gabonapehely Disney Duó (kétszínű) gabonagolyó Disney Mézes Gabonakarika CORN FLAKES termékek MÜZLI TERMÉKEK Fitt natúr kukoricapehely búzarosttal Cerbona csokoládés müzli Cerbona áfonyás müzli Cerbona étcsokis müzli Cerbona almás müzli Cerbona kókuszos müzli Cerbona meggyes müzli Cerbona epres müzli Cerbona mézes müzli Crunchy müzli tejcsokoládés

14 Crunchy müzli gyümölcsös MÜZLI SZELETEK Cerbona csokis müzliszelet Cerbona gyümölcsös müzliszelet Cerbona almás müzliszelet Cerbona meggyes müzliszelet Cerbona fitt müzliszelet Hozzáadott cukor nélküli müzliszeletek Kakaós- mogyorós müzliszelet Piros gyümölcsös müzliszelet Mártott müzliszeletek Kókuszos szelet kakaós tejbevonattal Banános szelet kakaós tejbevonattal Áfonyás szelet joghurtos bevonattal Étcsokis- málnás müzliszelet kakaós bevonattal Kávés müzliszelet, fehér bevonó talppal Csokis- mogyorós szelet kakaós bevonattal Epres- joghjurtos szelet bevonattal Limitát szeletek Cerbona Ropogós narancsos fahéjas szel. Cerbona Ropogós feketeribizlis müzli szel

15 ZABPEHELY Pehelyszeletek Cerbona csokoládés gabonapehely szelet Cerbona fahéjas gabonapehely szelet Zabpehely (finom szemű) Zabpehely nagy szemű lapított Zabpehelyliszt Zabkorpa Zabkása csokis 65g Zabkása erdei gyümölcsös 65g Zabszelet almás Zab szelet csokoládés Zab szelet erdei gyümölcsös GLUTÉNMENTE S TERMÉKEK GM meggyes- csokis szelet GM magvas- gyüm.szelet GM.mogyorós gabonapárna GM.málnás- csokis. müzli PUFFASZTOTT TERMÉKEK Puff. búzaszelet natúr Puff. Búzaszelet t.sóval

16 Puff. rizsszelet natúr Puff. Rizsszelet t.sóval Puff. Zabszelet natúr DURILLO TÉSZTÁK Durillo spagetti Durillo masni Durillo orsó Durillo szarvacska Durillo fodroskocka Durillo penne /a. SZÁMÚ MELLÉKLET A CERBONA Nyerő napok a Cerbonával FOGYASZTÓI PROMÓCIÓ RÉSZVÉTELI SZABÁLYAIHOZ- A Cerbona csomag a következőket tartalmazza: Cerbona müzli 3 íz 3 Zabpehely (kis, nagy, korpa) 3 cerbona müzliszelet 10 GM szelet 4 zabszelet 4 GM müzli 2 WD pehely 2

A CERBONA Nyerő napok a Cerbonával FOGYASZTÓI PROMÓCIÓ RÉSZVÉTELI SZABÁLYAI

A CERBONA Nyerő napok a Cerbonával FOGYASZTÓI PROMÓCIÓ RÉSZVÉTELI SZABÁLYAI A CERBONA Nyerő napok a Cerbonával FOGYASZTÓI PROMÓCIÓ RÉSZVÉTELI SZABÁLYAI A Naponta Kft.(székhely: 8000 Székesfehérvár, Váralja sor 1-3.), a továbbiakban: Szervező, MaxxonReklám Kft. továbbiakban: Lebonyolító

Részletesebben

KÉKKÚTI ÁSVÁNYVÍZ ZRT. TUDJ MEG TÖBBET A VÍZRŐL! ELNEVEZÉSŰ VETÉLKEDŐ RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI FELTÉLEI

KÉKKÚTI ÁSVÁNYVÍZ ZRT. TUDJ MEG TÖBBET A VÍZRŐL! ELNEVEZÉSŰ VETÉLKEDŐ RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI FELTÉLEI 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE KÉKKÚTI ÁSVÁNYVÍZ ZRT. TUDJ MEG TÖBBET A VÍZRŐL! ELNEVEZÉSŰ VETÉLKEDŐ RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI FELTÉLEI A Tudj meg többet a vízről! elnevezésű vetélkedő (a továbbiakban: Játék )

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. Az Bonduelle Central Europe Kft. (Székhely: 2750 Nagykőrös, Ceglédi út 25.) (továbbiakban: Szervező) által szervezett promóciós játékban (továbbiakban: Játék) kizárólag

Részletesebben

Carrera Karácsony. webes nyereményjáték részvételi szabályai

Carrera Karácsony. webes nyereményjáték részvételi szabályai Carrera Karácsony webes nyereményjáték részvételi szabályai 1. A Játék szervezője STADLBAUER Piackutató és Kereskedelmi KFT. (Cg. 01-09-709976) (továbbiakban: "Szervező") nyereményjátékot szervez (továbbiakban:

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Dove Men+Care nyereményjáték

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Dove Men+Care nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Dove Men+Care nyereményjáték 1. Az UNILEVER Magyarország Kft. (1138 Budapest, Váci út 182., továbbiakban: Szervező) által szervezett nyereményjátékban (továbbiakban: Játék)

Részletesebben

A nyereményjátékban a következő nyeremények kerülnek kisorsolásra: Összesen 5 nyertest sorsolunk a játékban regisztrálók között havonta.

A nyereményjátékban a következő nyeremények kerülnek kisorsolásra: Összesen 5 nyertest sorsolunk a játékban regisztrálók között havonta. Részvételi feltételek Keresd a párját applikáció A nyereményjáték szervezője a Mercur Rent a Car Kft. (Cím: 2220 Vecsés, Hertz u 2. Adószám: 12027222-2- 13. nyilvántartási szám NAIH-86525/2015. továbbiakban,

Részletesebben

Február havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

Február havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Február havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT A Nestlé Hungária Kft. (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi és adatkezelési szabályzatban részletezett

Részletesebben

Ünnepelje velünk a Marionnaud születésnapját! promóció hivatalos Játék- és részvételi szabályzata

Ünnepelje velünk a Marionnaud születésnapját! promóció hivatalos Játék- és részvételi szabályzata Ünnepelje velünk a Marionnaud születésnapját! promóció hivatalos Játék- és részvételi szabályzata 1. A MIDIO Kft. (székhely: 1161 Budapest, Baross u. 65.; cégjegyzékszám: 01-09-074056; továbbiakban: Szervező)

Részletesebben

Wrigley Hungária Kft. ORBIT WHITE nyereményjáték. hivatalos játékszabályzata

Wrigley Hungária Kft. ORBIT WHITE nyereményjáték. hivatalos játékszabályzata Wrigley Hungária Kft. ORBIT WHITE nyereményjáték hivatalos játékszabályzata A nyereményjáték megnevezése: Orbit White A nyereményjáték szervezője: Wrigley Hungária Kft. (1025 Budapest, Cseppkő köz 3.)

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. Az UNILEVER Magyarország Kft. (1138 Budapest, Váci út 182., továbbiakban: Szervező) által szervezett nyereményjátékban (továbbiakban: Játék) kizárólag azon devizabelföldi,

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Signal Tesco nyereményjáték

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Signal Tesco nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Signal Tesco nyereményjáték 1. Az UNILEVER Magyarország Kft. (1138 Budapest, Váci út 182., továbbiakban: Szervező) által szervezett nyereményjátékban (továbbiakban: Játék)

Részletesebben

A KIKA Nyári Vásár elnevezésű nyereményjáték szabályzata, részvételi feltételei

A KIKA Nyári Vásár elnevezésű nyereményjáték szabályzata, részvételi feltételei A KIKA Nyári Vásár elnevezésű nyereményjáték szabályzata, részvételi feltételei KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL, ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT A JÁTÉKBAN, HA AZ ITT LEÍRTAKAT ELFOGADOD.

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Surf-Eurofamily nyereményjáték

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Surf-Eurofamily nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Surf-Eurofamily nyereményjáték 1. Az UNILEVER Magyarország Kft. (1138 Budapest, Váci út 121-127/D, továbbiakban: Szervező) által szervezett nyereményjátékban (továbbiakban:

Részletesebben

A Játék szervezője: Szépművészeti Múzeum (székhelye: 1146 Budapest, Dózsa György út 41.), a továbbiakban Szervező

A Játék szervezője: Szépművészeti Múzeum (székhelye: 1146 Budapest, Dózsa György út 41.), a továbbiakban Szervező A nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) megnevezése: MÚZÉJ-KVÍZ A Játék szervezője: Szépművészeti Múzeum (székhelye: 1146 Budapest, Dózsa György út 41.), a továbbiakban Szervező A nyereményeket biztosítják:

Részletesebben

HUAWEI MEDIAPAD M5 LITE KVÍZ ELNEVEZÉSŰ PROGRAM RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA

HUAWEI MEDIAPAD M5 LITE KVÍZ ELNEVEZÉSŰ PROGRAM RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA 1. A PROGRAM SZERVEZŐJE HUAWEI MEDIAPAD M5 LITE KVÍZ ELNEVEZÉSŰ PROGRAM RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA A Huawei MediaPad M5 Lite kvíz elnevezésű program ( Program vagy Játék ) szervezője a Huawei Technologies

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Dove Tesco nyereményjáték

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Dove Tesco nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Dove Tesco nyereményjáték 1. Az UNILEVER Magyarország Kft. (1138 Budapest, Váci út 182., továbbiakban: Szervező) által szervezett nyereményjátékban (továbbiakban: Játék)

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT EuroFamily nyereményhullám nyereményjáték

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT EuroFamily nyereményhullám nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT EuroFamily nyereményhullám nyereményjáték 1. Az UNILEVER Magyarország Kft. (1138 Budapest, Váci út 121-127/D, továbbiakban: Szervező) által szervezett nyereményjátékban (továbbiakban:

Részletesebben

Az Év Ügyfélbarát Biztosítója 2015 díj Promóciós Nyereményjátékának

Az Év Ügyfélbarát Biztosítója 2015 díj Promóciós Nyereményjátékának A Netrisk.hu Zrt. Az Év Ügyfélbarát Biztosítója 2015 díj Promóciós Nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata 2015.12.01 2015.12.20. 1. A játék szervezője A promóciós kérdőív nyereményjáték (a továbbiakban:

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Rama Spar nyereményjáték Karácsonyi Nagybevásárlás a RAMA-val!

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Rama Spar nyereményjáték Karácsonyi Nagybevásárlás a RAMA-val! RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Rama Spar nyereményjáték Karácsonyi Nagybevásárlás a RAMA-val! 1. Az UNILEVER Magyarország Kft. (1138 Budapest, Váci út 182., továbbiakban: Szervező) által szervezett nyereményjátékban

Részletesebben

Részvételi és adatkezelési szabályzat a Nestlé (HU) ig tartó Mikulás** játék üzenőfali nyereményjátékához

Részvételi és adatkezelési szabályzat a Nestlé (HU) ig tartó Mikulás** játék üzenőfali nyereményjátékához Részvételi és adatkezelési szabályzat a Nestlé (HU) 2015.12.02. 2015.12.03-ig tartó Mikulás** játék üzenőfali nyereményjátékához A játék időtartama: 1. december 2. 14:00 órától 2015. december 3. 09:00

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT CBA 3 évszak nyereményjáték Ősz

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT CBA 3 évszak nyereményjáték Ősz RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT CBA 3 évszak nyereményjáték Ősz 1. Az UNILEVER Magyarország Kft. (1138 Budapest, Váci út 182., továbbiakban: Szervező) által szervezett nyereményjátékban (továbbiakban: Játék)

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT AXE Tedd oda magad a szigetre nyereményjáték

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT AXE Tedd oda magad a szigetre nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT AXE Tedd oda magad a szigetre nyereményjáték 1. Az UNILEVER Magyarország Kft. (1138 Budapest, Váci út 121-127/D, továbbiakban: Szervező) által szervezett nyereményjátékban

Részletesebben

8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték

8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték 8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. A Program szervezője A " 8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték (a továbbiakban: Játék/Nyereményjáték) szervezője a Penny Market Kft.

Részletesebben

Netrisk.hu Lakásbiztosítás Teszt

Netrisk.hu Lakásbiztosítás Teszt A Netrisk.hu Zrt. Netrisk.hu Lakásbiztosítás Teszt nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata 2017. 10. 24. 2017. 11. 26. 1. A Játék szervezője A Netrisk.hu Lakásbiztosítás Teszt nyereményjáték

Részletesebben

Május havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

Május havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Május havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT A Nestlé Hungária Kft. (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi és adatkezelési szabályzatban részletezett nyereményjátékot

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Delikát nyereményjáték

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Delikát nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Delikát nyereményjáték 1. Az UNILEVER Magyarország Kft. (1138 Budapest, Váci út 182. / 1138 Budapest, Váci út 121-127/D, továbbiakban: Szervező) által szervezett nyereményjátékban

Részletesebben

b) teljes nevének (vezetéknév, keresztnév) a honlapon való közzétételéhez;

b) teljes nevének (vezetéknév, keresztnév) a   honlapon való közzétételéhez; Játékszabályzat a Teleki Nyereményözön elnevezésű játékhoz A Csányi Pincészet ZRt. által a https://nyeremenyozon.telekiborok.hu/ honlapon szervezett Teleki Nyereményözön elnevezésű játék (a továbbiakban:

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Baba Watermelon nyereményjáték

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Baba Watermelon nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Baba Watermelon nyereményjáték 1. Az UNILEVER Magyarország Kft. (1138 Budapest, Váci út 121-127/D, továbbiakban: Szervező) által szervezett nyereményjátékban (továbbiakban:

Részletesebben

MINIMAX KEDVENCEM Nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzat

MINIMAX KEDVENCEM Nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzat MINIMAX KEDVENCEM Nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzat A játék időtartama: 2014.06.09. 2014.06.30. Játék hosszabbítása: 2014.07.01. - 2014.07.14. 2. sorsolás: 2014.07.15. A pályázat kiírója a

Részletesebben

1.3.2 az oldal ( Weboldal ) használatával elfogadja a jelen játékszabályzatban ( Játékszabályzat ) írt valamennyi feltételt.

1.3.2 az oldal ( Weboldal ) használatával elfogadja a jelen játékszabályzatban ( Játékszabályzat ) írt valamennyi feltételt. Horvátországi Apartmanok Nyereményjáték RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A játék szervezője 1.1 A Horvátországi Apartmanok Nyereményjáték elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a More Mare d.o.o

Részletesebben

NYERJ TV-T A FLAVONNAL! NYEREMÉNYJÁTÉK. FLAVON GROUP KFT. hivatalos promóciós játékszabálya és adatkezelési szabályzata

NYERJ TV-T A FLAVONNAL! NYEREMÉNYJÁTÉK. FLAVON GROUP KFT. hivatalos promóciós játékszabálya és adatkezelési szabályzata NYERJ TV-T A FLAVONNAL! NYEREMÉNYJÁTÉK FLAVON GROUP KFT. hivatalos promóciós játékszabálya és adatkezelési szabályzata 1. A játék szervezője a Flavon Group Kft. cím: 4033 Debrecen, Veres Péter u. 19.,

Részletesebben

2. A Játékban kizárólag azon személy vehet részt, aki az alábbi együttes feltételeknek megfelel (továbbiakban: Játékos ):

2. A Játékban kizárólag azon személy vehet részt, aki az alábbi együttes feltételeknek megfelel (továbbiakban: Játékos ): A "Nestlé Minyon" nyereményjáték hivatalos játékszabálya I. A nyereményjátékban való részvétel feltételei 1. A "Nestlé Minyon" nyereményjáték (a továbbiakban: "Játék") szervezője a Cereal Partners Hungária

Részletesebben

UTAZZ LEGOLAND-be promóció RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

UTAZZ LEGOLAND-be promóció RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA UTAZZ LEGOLAND-be promóció RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A játék szervezője Az Utazz Legoland-be elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a Pannoncolor Kft, székhely: 1107 Budapest, Barabás u.

Részletesebben

(c) egyúttal elfogadja a jelen Részvételi és Adatkezelési szabályzatban foglalt valamennyi rendelkezést.

(c) egyúttal elfogadja a jelen Részvételi és Adatkezelési szabályzatban foglalt valamennyi rendelkezést. Az Energizer Group Polska Sp. Z.o.o. által szervezett WILKINSON és HAWAIIAN TROPIC Nyerj Tengerparti lazulást! fogyasztói nyereményjáték hivatalos Részvételi- és Adatkezelési szabályzata 1. Az Energizer

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT CBA 3 évszak nyereményjáték Ősz

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT CBA 3 évszak nyereményjáték Ősz RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT CBA 3 évszak nyereményjáték Ősz 1. Az UNILEVER Magyarország Kft. (1138 Budapest, Váci út 121-127/D, továbbiakban: Szervező) által szervezett nyereményjátékban (továbbiakban:

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Dove nyereményjáték

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Dove nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Dove nyereményjáték 1. Az UNILEVER Magyarország Kft. (1138 Budapest, Váci út 121-127/D, továbbiakban: Szervező) által szervezett nyereményjátékban (továbbiakban: Játék) kizárólag

Részletesebben

Allianz BabaMama Expo nyereményjáték 2015. október 26. 2015. november 15. Játék- és adatkezelési szabályzat

Allianz BabaMama Expo nyereményjáték 2015. október 26. 2015. november 15. Játék- és adatkezelési szabályzat Allianz BabaMama Expo nyereményjáték 2015. október 26. 2015. november 15. Játék- és adatkezelési szabályzat Az Allianz Hungária Zrt. (székhely: 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 48-52.; cégjegyzékszám:

Részletesebben

A NESCAFÉ Dolce Gusto - Egy egész évnyi élmény vár! játék részvételi szabályai

A NESCAFÉ Dolce Gusto - Egy egész évnyi élmény vár! játék részvételi szabályai A NESCAFÉ Dolce Gusto - Egy egész évnyi élmény vár! játék részvételi szabályai 1. Az Játék szervezője: A NESCAFÉ Dolce Gusto - Egy egész évnyi élmény vár! akció (a továbbiakban: Játék ) szervezője az Nestlé

Részletesebben

Ariston Bónusz Program online részvételi szabályzata

Ariston Bónusz Program online részvételi szabályzata Ariston Bónusz Program online részvételi szabályzata A Program szervezője Az Ariston Thermo Hungária Kft. (továbbiakban: "Szervező") promóciót szervez (továbbiakban: "Program"), amelyben azon, a 1. pontban

Részletesebben

Töltsd fel a kosaradat a Theodora támogatásával!

Töltsd fel a kosaradat a Theodora támogatásával! 1. A Kékkúti Ásványvíz Zrt. (székhely: 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor. 7.; cégjegyzékszám: 01-10- 045884 ; továbbiakban: Szervező) és az Alfila Reklám és Grafika Kft. (székhely: 2040 Budaörs, Budakeszi

Részletesebben

A Szervező Barkácsforrás regisztráció elnevezéssel ajándékakciót (továbbiakban Akció) szervez a játékszabályzatban található feltételekkel.

A Szervező Barkácsforrás regisztráció elnevezéssel ajándékakciót (továbbiakban Akció) szervez a játékszabályzatban található feltételekkel. Barkácsforrás regisztrációs játék Részvételi és játékszabályzat 1. A játék szervezője a Max-24 Kft. 4700 Mátészalka, Ipari u. 27.sz. a továbbiakban szervező A Szervező Barkácsforrás regisztráció elnevezéssel

Részletesebben

Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat

Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat A Pernod Ricard Hungary Kft. (székhely: 1027 Budapest, Kapás utca 6-12., Cg.: 01-09- 466108; továbbiakban: Pernod Kft.), mint szervező és adatkezelő a jelen játékszabályzatban

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Regisztrálj és nyerj nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Regisztrálj és nyerj nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Regisztrálj és nyerj nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője a Plazmaszolgálat

Részletesebben

Az Áprilisi nyereményeső! Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata

Az Áprilisi nyereményeső! Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata Az Áprilisi nyereményeső! Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata 1. A NYEREMÉNYJÁTÉK SZERVEZŐJE Az Áprilisi nyereményeső elnevezésű Nyereményjáték (a továbbiakban: Promóció ) szervezője a BUSZESZ

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Dove Gardróbfrissítés nyereményjáték

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Dove Gardróbfrissítés nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Dove Gardróbfrissítés nyereményjáték 1. Az UNILEVER Magyarország Kft. (1138 Budapest, Váci út 121-127/D, továbbiakban: Szervező) által szervezett nyereményjátékban (továbbiakban:

Részletesebben

Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata

Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata A nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) megnevezése: Ziccer: Nyerjen értékes sorsjegy csomagot foci VB-s kvízjátékunkban!

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Knorr SPAR nyereményjáték

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Knorr SPAR nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Knorr SPAR nyereményjáték 1. Az UNILEVER Magyarország Kft. (1138 Budapest, Váci út 121-127/D, továbbiakban: Szervező) által szervezett nyereményjátékban (továbbiakban: Játék)

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT CBA 3 évszak nyereményjáték Tavasz

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT CBA 3 évszak nyereményjáték Tavasz RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT CBA 3 évszak nyereményjáték Tavasz 1. Az UNILEVER Magyarország Kft. (1138 Budapest, Váci út 121-127/D, továbbiakban: Szervező) által szervezett nyereményjátékban (továbbiakban:

Részletesebben

Tesco "Startoljon rá a Magyar Nagydíj páros belépőire" áruházi kampány hivatalos programszabályzata

Tesco Startoljon rá a Magyar Nagydíj páros belépőire áruházi kampány hivatalos programszabályzata Tesco "Startoljon rá a Magyar Nagydíj páros belépőire" áruházi kampány hivatalos programszabályzata I. A Program szervezője A Tesco "Startoljon rá a Magyar Nagydíj páros belépőire" áruházi kampány (a továbbiakban:

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Delikát SPAR nyereményjáték

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Delikát SPAR nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Delikát SPAR nyereményjáték 1. Az UNILEVER Magyarország Kft. (1138 Budapest, Váci út 121-127/D, továbbiakban: Szervező) által szervezett nyereményjátékban (továbbiakban:

Részletesebben

December havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

December havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT December havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT A Nestlé Hungária Kft. (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi és adatkezelési szabályzatban részletezett

Részletesebben

A boldogság receptjei Whirlpool Álomkonyha Nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzat

A boldogság receptjei Whirlpool Álomkonyha Nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzat A boldogság receptjei Whirlpool Álomkonyha Nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzat A játék időtartama: 2014.06.03. 2014.06.23. 23:59 A pályázat kiírója a Chello Central Europe Kft.. (Székhely: 1139

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Delikát Spar nyereményjáték

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Delikát Spar nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Delikát Spar nyereményjáték 1. Az UNILEVER Magyarország Kft. (1138 Budapest, Váci út 121-127/D, továbbiakban: Szervező) által szervezett nyereményjátékban (továbbiakban:

Részletesebben

Balaton régió fotópályázat 2012. hivatalos játékszabályzata

Balaton régió fotópályázat 2012. hivatalos játékszabályzata Balaton régió fotópályázat 2012 hivatalos játékszabályzata 1 Megnevezés: Balaton régió fotópályázat 2012 (a továbbiakban Játék ) Szervezők: SG Marketing Kft. (1149 Budapest, Limanova tér 12.), Aktimania

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Rexona-mozogj nyereményjáték

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Rexona-mozogj nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Rexona-mozogj nyereményjáték 1. Az UNILEVER Magyarország Kft. (1138 Budapest, Váci út 121-127/D, továbbiakban: Szervező) által szervezett nyereményjátékban (továbbiakban:

Részletesebben

elnevezésű nyereményjáték részvételi és adatkezelési szabályzata

elnevezésű nyereményjáték részvételi és adatkezelési szabályzata A Lalita Kft által szervezett Adventi játékok elnevezésű nyereményjáték részvételi és adatkezelési szabályzata A Lalita Kft (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi, adatkezelési és játékszabályzatban

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT. Nyereményjáték

JÁTÉKSZABÁLYZAT. Nyereményjáték JÁTÉKSZABÁLYZAT Nyereményjáték Töltsd fel közösségi média felületeidre (Facebook, Instagram) a Kerekdomb Fesztiválok és a Művészetek Völgye Fesztivál alatt készült képeidet! Használd a hivatalos hashtageket

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT. Nyereményjáték

JÁTÉKSZABÁLYZAT. Nyereményjáték JÁTÉKSZABÁLYZAT Nyereményjáték Állítsd össze kívánságlistádat, válaszd ki, kit szeretnél látni a 29. Művészetek Völgyében, hogy esélyed legyen visszanyerni a játék ideje alatt, vagy régebben vásárolt bérleted

Részletesebben

A Húsvéti NyusziTipp 2.0 elnevezésű nyereményjátékának részvételi, adatkezelési és játékszabályzata

A Húsvéti NyusziTipp 2.0 elnevezésű nyereményjátékának részvételi, adatkezelési és játékszabályzata A Húsvéti NyusziTipp 2.0 elnevezésű nyereményjátékának részvételi, adatkezelési és játékszabályzata 1. A Nestlé Hungária Kft. (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi, adatkezelési és játékszabályzatban

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. Az UNILEVER Magyarország Kft. (1138 Budapest, Váci út 182., továbbiakban: Szervező) által szervezett promóciós játékban (továbbiakban: Játék) kizárólag azon devizabelföldi,

Részletesebben

nyereményjáték Nyerje vissza a burkolólap árát ZALAKERÁMIA márkatermékekkel!

nyereményjáték Nyerje vissza a burkolólap árát ZALAKERÁMIA márkatermékekkel! nyereményjáték Nyerje vissza a burkolólap árát ZALAKERÁMIA márkatermékekkel! BURKOLJON ZALAKERÁMIA TERMÉKKEL és nyerje vissza a burkolólap árát vagy legyen Öné a 10 db ajándékcsomag egyike! Küldje be a

Részletesebben

Nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzat

Nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzat Nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzat A Játék időtartama: 2014. november 24. 2014. december 1. A Játék kiírója az AMC Networks Central Europe Kft. (1139 Budapest, Lomb u. 23-27.) (továbbiakban

Részletesebben

HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT

HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT A Bonduelle Central Europe Kft. Vásároljon 2 db Bonduelle Vapeurt és nyerjen! nyereményjátékának hivatalos játékszabálya. A szolgáltatás leírása: A nyereményjáték az alábbiakban

Részletesebben

Startutazás nyereményjáték játékszabályzat

Startutazás nyereményjáték játékszabályzat Startutazás nyereményjáték játékszabályzat 1. A nyereményjáték elnevezése, szervezője: A promóciós játék elnevezése: Startutazás nyereményjáték (a továbbiakban: Játék ). A Játékot a Dating Central Europe

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Rama sütőmargarin nyereményjáték

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Rama sütőmargarin nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Rama sütőmargarin nyereményjáték 1. Az Upfield Hungary Kft. (1139 Budapest, Váci út 91.), továbbiakban: Szervező) által szervezett nyereményjátékban (továbbiakban: Játék)

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj mozijegyet alkalmassági vizsgálatoddal a fehérvári Plazma Ponton nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj mozijegyet alkalmassági vizsgálatoddal a fehérvári Plazma Ponton nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj mozijegyet alkalmassági vizsgálatoddal a fehérvári Plazma Ponton nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Flóraszept Spar nyereményjáték

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Flóraszept Spar nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Flóraszept Spar nyereményjáték 1. Az UNILEVER Magyarország Kft. (1138 Budapest, Váci út 121-127/D, továbbiakban: Szervező) által szervezett nyereményjátékban (továbbiakban:

Részletesebben

Collagen Cocktail Irány Róma! elnevezésű Valentin napi nyereményjátékának hivatalos szabálya és adatkezelési szabályzata

Collagen Cocktail Irány Róma! elnevezésű Valentin napi nyereményjátékának hivatalos szabálya és adatkezelési szabályzata Collagen Cocktail Irány Róma! elnevezésű Valentin napi nyereményjátékának hivatalos szabálya és adatkezelési szabályzata A JÁTÉKBAN MINDEN VÁSÁRLÓNAK LEHETŐSÉGE VAN RÉSZT VENNI, AKI A VALENTIN NAPI AKCIÓ

Részletesebben

Nyerjen 1 milliót autójával című nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata

Nyerjen 1 milliót autójával című nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata A Netrisk.hu Kft. Nyerjen 1 milliót autójával című nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata 1. A játék szervezője 2018. 12. 13. 2019. 03. 31. A Nyerjen 1 milliót autójával című nyereményjáték

Részletesebben

A FBAMSz évi Biztosításszakmai Nagydíjához kapcsolódó nyereményjátékának

A FBAMSz évi Biztosításszakmai Nagydíjához kapcsolódó nyereményjátékának A FBAMSz 2018. évi Biztosításszakmai Nagydíjához kapcsolódó nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata 2018. július 3. - 2018. szeptember 7. 1. A játék szervezője A Független Biztosítási Alkuszok

Részletesebben

Szeretnél egy Lenovo táblagépet? Vásárolj FUTTI-t és nyerj!

Szeretnél egy Lenovo táblagépet? Vásárolj FUTTI-t és nyerj! Szeretnél egy Lenovo táblagépet? Vásárolj FUTTI-t és nyerj! NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI ÉS SZABÁLYZATA KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL, ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT A JÁTÉKBAN,

Részletesebben

Részvételi feltételek / Játékszabály A Peugeot Tiszta a levegő! nyereményjáték feltételeinek leírása

Részvételi feltételek / Játékszabály A Peugeot Tiszta a levegő! nyereményjáték feltételeinek leírása Adószám: 108 39089-2-44 Részvételi feltételek / Játékszabály A Peugeot Tiszta a levegő! nyereményjáték feltételeinek leírása I. A nyereményjáték megnevezése: Tiszta a levegő! nyereményjáték II. III. IV.

Részletesebben

IMOnline Élmény a vásárlás promóció. Részvételi feltételek és Adatvédelmi szabályzat

IMOnline Élmény a vásárlás promóció. Részvételi feltételek és Adatvédelmi szabályzat IMOnline Élmény a vásárlás promóció Részvételi feltételek és Adatvédelmi szabályzat A promócióban (reklámcélú ajándéksorsolásban) részt vevő játékosok részvételükkel automatikusan tudomásul veszik és elfogadják

Részletesebben

A Hajts rá a Borsodira! Észak Kelet ProCoop Tailor Made fogyasztói Játék hivatalos Szabályzata

A Hajts rá a Borsodira! Észak Kelet ProCoop Tailor Made fogyasztói Játék hivatalos Szabályzata A Hajts rá a Borsodira! Észak Kelet ProCoop Tailor Made fogyasztói Játék hivatalos Szabályzata 1.A Borsodi Sörgyár Kft mint az alábbi Játék (a továbbiakban: Játék) Szervezője (székhely: 3574 Bőcs, Rákóczi

Részletesebben

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK Airwaves Adventi Nyereményjáték

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK Airwaves Adventi Nyereményjáték FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK Airwaves Adventi Nyereményjáték Szervező: Wrigley Hungária Kft. (1113, Budapest, Bocskai út 134-146. A épület, továbbiakban: Szervező ) Az előkészítésben és lebonyolításban közreműködik:

Részletesebben

A Netrisk.hu Zrt. Ez a nyerő pálya! Nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata

A Netrisk.hu Zrt. Ez a nyerő pálya! Nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata 1. A játék szervezője A Netrisk.hu Zrt. Ez a nyerő pálya! Nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata 2017.12.19-2018.03.31. Az Ez a nyerő pálya! Promóciós Nyereményjáték (a továbbiakban: Játék)

Részletesebben

Reál Hungária Élelmiszer Kft. Anya csak egy van, legyen Övé a Reál karácsonyi ajándéka Részvételi és Játékszabályzata

Reál Hungária Élelmiszer Kft. Anya csak egy van, legyen Övé a Reál karácsonyi ajándéka Részvételi és Játékszabályzata Reál Hungária Élelmiszer Kft. Anya csak egy van, legyen Övé a Reál karácsonyi ajándéka Részvételi és Játékszabályzata 1. A játék szervezője Az Anya csak egy van, legyen Övé a Reál karácsonyi ajándéka (továbbiakban:

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT. az Ajándékozz meg egy fesztivált az illatoddal - Rossmann nyereményjátékhoz

JÁTÉKSZABÁLYZAT. az Ajándékozz meg egy fesztivált az illatoddal - Rossmann nyereményjátékhoz JÁTÉKSZABÁLYZAT az Ajándékozz meg egy fesztivált az illatoddal - Rossmann nyereményjátékhoz 1. SZERVEZŐ 1.1 Az Ajándékozz meg egy fesztivált az illatoddal Rossmann nyereményjáték (a továbbiakban: Nyereményjáték

Részletesebben

KÉKKÚTI ÁSVÁNYVÍZ ZRT. Fedezd fel a hidratáció erejét! ELNEVEZÉSŰ VETÉLKEDŐ RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI FELTÉLEI

KÉKKÚTI ÁSVÁNYVÍZ ZRT. Fedezd fel a hidratáció erejét! ELNEVEZÉSŰ VETÉLKEDŐ RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI FELTÉLEI 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE KÉKKÚTI ÁSVÁNYVÍZ ZRT. Fedezd fel a hidratáció erejét! ELNEVEZÉSŰ VETÉLKEDŐ RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI FELTÉLEI A Fedezd fel a hidratáció erejét! elnevezésű vetélkedő (a továbbiakban:

Részletesebben

ROUST Hungary Kft. A nem mindennapi Hendrick s kvíz!

ROUST Hungary Kft. A nem mindennapi Hendrick s kvíz! ROUST Hungary Kft. A nem mindennapi Hendrick s kvíz! MEGNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI-, ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat ) 1. A játék szervezője 1.1 A A nem mindennapi Hendrick s kvíz! elnevezésű

Részletesebben

A Bubbles Szerencsepercek - promóció részvételi feltételei és játékszabályzata

A Bubbles Szerencsepercek - promóció részvételi feltételei és játékszabályzata A Bubbles Szerencsepercek - promóció részvételi feltételei és játékszabályzata A Bubbles Szerencsepercek promóciót (a továbbiakban: Játék vagy Promóció) Szervezőként a Bubbles International Zrt. (9027

Részletesebben

Tej. Szívvel-lélekkel! Gyűjts össze 100 tejszívet és nyerj egy játszóteret!

Tej. Szívvel-lélekkel! Gyűjts össze 100 tejszívet és nyerj egy játszóteret! Tej. Szívvel-lélekkel! Gyűjts össze 100 tejszívet és nyerj egy játszóteret! M E G N E V E Z É S Ű N Y E R E M É N Y J Á T É K R É S Z V É T E L I -, É S J Á T É K S Z A B Á L Y Z A T A 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE

Részletesebben

Ápolt lábak Scholl Fogyasztói Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata

Ápolt lábak Scholl Fogyasztói Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata Ápolt lábak Scholl Fogyasztói Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata 1. Részvételi feltételek 1.1. A Reckitt Benckiser Kft. (1113 Budapest, Bocskai utca 134-146.) továbbiakban: Szervező) ajándéksorsolásos

Részletesebben

Nyerő íz NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

Nyerő íz NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA Nyerő íz NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE 1.1 A Nyerő íz elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a Sága Foods Zrt. (székhely: 9600 Sárvár, Soproni u. 15.) ( Szervező

Részletesebben

ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt.

Részletesebben

Az Energizer Magyarország Kft. által szervezett NYERJ VELÜNK! nyereményjáték hivatalos játékszabályzata

Az Energizer Magyarország Kft. által szervezett NYERJ VELÜNK! nyereményjáték hivatalos játékszabályzata - 1 - Az Energizer Magyarország Kft. által szervezett NYERJ VELÜNK! nyereményjáték hivatalos játékszabályzata 1. A nyereményjáték szervezője Az Energizer Magyarország Kft. a NYERJ VELÜNK! nyereményjáték

Részletesebben

ONLINE NYEREMÉNYJÁTÉK - 1 RÉSZLETES JÁTÉKSZABÁLYZAT Részvételi feltételek és adatkezelési tájékoztató

ONLINE NYEREMÉNYJÁTÉK - 1 RÉSZLETES JÁTÉKSZABÁLYZAT Részvételi feltételek és adatkezelési tájékoztató ONLINE NYEREMÉNYJÁTÉK - 1 RÉSZLETES JÁTÉKSZABÁLYZAT Részvételi feltételek és adatkezelési tájékoztató Az Európai Utazási Biztosító Zrt. 2018. június 18-tól 2018. július 1-jéig zajló online nyereményjátékának

Részletesebben

Reál Hungária Élelmiszer Kft. Reál Tavaszra színezve Részvételi és Játékszabályzata

Reál Hungária Élelmiszer Kft. Reál Tavaszra színezve Részvételi és Játékszabályzata Reál Hungária Élelmiszer Kft. Reál Tavaszra színezve Részvételi és Játékszabályzata 1. A játék szervezője Az Reál Tavaszra színezve (továbbiakban: Játék ) szervezője a Reál Hungária Élelmiszer Kft. (székhely:

Részletesebben

A Netrisk.hu Zrt. Keressen félmilliót nyaralás közben! című utasbiztosítás nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata

A Netrisk.hu Zrt. Keressen félmilliót nyaralás közben! című utasbiztosítás nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata A Netrisk.hu Zrt. Keressen félmilliót nyaralás közben! című utasbiztosítás nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata 2017.06.19. - 2017.08.20. 1. A játék szervezője A Keressen félmilliót nyaralás

Részletesebben

Az A lomotthon a kika-bo l elneveze sű nyereme nyja te k szaba lyzata, re szve teli felte telei

Az A lomotthon a kika-bo l elneveze sű nyereme nyja te k szaba lyzata, re szve teli felte telei Az A lomotthon a kika-bo l elneveze sű nyereme nyja te k szaba lyzata, re szve teli felte telei KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL, ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT A JÁTÉKBAN, HA AZ ITT LEÍRTAKKAL

Részletesebben

Reál Hungária Élelmiszer Kft. Reál nyeremény kalendárium Részvételi és Játékszabályzata

Reál Hungária Élelmiszer Kft. Reál nyeremény kalendárium Részvételi és Játékszabályzata Reál Hungária Élelmiszer Kft. Reál nyeremény kalendárium Részvételi és Játékszabályzata 1. A játék szervezője Az Reál nyereménykalendárium (továbbiakban: Játék ) szervezője a Reál Hungária Élelmiszer Kft.

Részletesebben

SÁGA PONTGYŰJTŐ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

SÁGA PONTGYŰJTŐ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA SÁGA PONTGYŰJTŐ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A Sága Pontgyűjtő elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a Sága Foods Zrt. (székhely: 9600 Sárvár, Soproni u.

Részletesebben

MASTERCARD NYEREMÉNYJÁTÉK ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

MASTERCARD NYEREMÉNYJÁTÉK ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE MASTERCARD NYEREMÉNYJÁTÉK ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A MASTERCARD NYEREMÉNYJÁTÉK elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a MasterCard Europe Sprl

Részletesebben

Alkotó Energia Közönségszavazás március 1. március 14. Hivatalos Részvételi- és Adatkezelési Szabályzat

Alkotó Energia Közönségszavazás március 1. március 14. Hivatalos Részvételi- és Adatkezelési Szabályzat Alkotó Energia Közönségszavazás 2018. március 1. március 14. Hivatalos Részvételi- és Adatkezelési Szabályzat Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. (székhelye: 7030 Paks, Hrsz.: 8803/17.) (továbbiakban Szervező)

Részletesebben

Van az úgy, hogy a ház kinövi a biztosítást

Van az úgy, hogy a ház kinövi a biztosítást A Netrisk.hu Zrt. Van az úgy, hogy a ház kinövi a biztosítást lakásbiztosítás nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata 2017.05.03. 2017.07.02. 1. A Játék szervezője A Van az úgy, hogy a ház kinövi

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Delikát Tesco nyereményjáték

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Delikát Tesco nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Delikát Tesco nyereményjáték 1 Az UNILEVER Magyarország Kft. (1138 Budapest, Váci út 121-127/D, továbbiakban: Szervező) által szervezett nyereményjátékban (továbbiakban:

Részletesebben

A nyereményjátékkal kapcsolatos adatfeldolgozást az Adatkezelő önállóan végzi.

A nyereményjátékkal kapcsolatos adatfeldolgozást az Adatkezelő önállóan végzi. Részvételi feltételek MaxxCreation Fotózz és nyerj applikáció A nyereményjáték szervezője a Modell és Hobby Kft. (Székhelye: 1117 Budapest, Október 23. u. 8-10; Központi ügyintézés: 1033 Budapest, Szőlőkert

Részletesebben

Köpönyeg.hu. nyereményjáték szabályzat. Észlelési villámjáték

Köpönyeg.hu. nyereményjáték szabályzat. Észlelési villámjáték Köpönyeg.hu nyereményjáték szabályzat Észlelési villámjáték 1 1. Játék szervezője és a játék rövid leírása 1.1. Jelen nyereményjáték (a továbbiakban "Játék") szervezője, a továbbiakban "Szervező". 1.2.

Részletesebben