A Nyerd meg bevásárlókocsidat! nyereményjáték hivatalos játékszabályzata

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A Nyerd meg bevásárlókocsidat! nyereményjáték hivatalos játékszabályzata"

Átírás

1 A Nyerd meg bevásárlókocsidat! nyereményjáték hivatalos játékszabályzata 1. Az Játék szervezője A Nyerd meg bevásárlókocsidat! akció (a továbbiakban: Játék ) szervezője a következő cég: CBA Kereskedelmi Kft. (székhely: 2351 Alsónémedi, 2402/1 hrsz., továbbiakban: Szervező ) A Játék lebonyolításában közreműködik a Newgency Kft. (1133 Budapest, Pozsonyi út 48., a továbbiakban: Newgency ). 2. A Játékban résztvevő személyek A Szervező megbízásából a Newgency által lebonyolított Játékban kizárólag azok lehetnek Játékosok, akik az alábbi együttes feltételeknek megfelelnek: a) Magyarországon bejelentett állandó vagy ideiglenes lakóhellyel rendelkeznek és 18. életévüket betöltött, természetes személyek. b) a 4. pontban meghatározott termékekből egyszerre legalább Ft értékben vásárolnak bármely CBA vagy Príma üzletben; c) a 4. pontban felsorolt termékek, meghatározott értékben történő megvásárlásának igazolásaképpen a kért adatokkal a Játékszabályzatnak megfelelően pályáznak a honlapon (a továbbiakban: Honlap ) a 5.1 pont szerint a Játék 3. pont szerinti időtartama alatt. d) A Játékból ki vannak zárva: i. a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai és azok hozzátartozói (Ptk. 8:1. (1) bekezdésének 2. pontja); ii. a Játék lebonyolításában részt vevő egyéb közvetlen közreműködők és azok hozzátartozói (Ptk.8:1. (1) bekezdésének 2. pontja ). A Játékosok és pályázatok azonosítása a Játék során név, cím és mobilszám alapján történik, így az időközbeni esetleges szám vagy címváltozással járó, valamint a Szervező érdekkörén kívüli technikai okból felmerülő problémákért a felelősséget a Szervező nem vállalja. A Játékban minden olyan termék részt vesz, mely a CBA vagy Príma üzleteiben kapható, amelyek a 4. pontban felsorolásra kerülnek és amely termékek összértéke eléri a meghatározott (minimum Ft) összegű vásárlási értéket. 3. A Játék időtartama szeptember 1. 00:00 órától szeptember :00 óráig tart. Az ezen időtartam előtt vagy után, illetve a 5. pontban írtak szerint nem vagy nem a Játékszabályban foglaltaknak megfelelően a Honlapon elküldött pályázatok a Játékban

2 nem vesznek részt. Ezen időtartamon kívül vásárolt termékek nem vesznek részt az akcióban. 4. A Játékban résztvevő termékek Minden márka összes terméke, amelyet a magyarországi CBA, illetve Príma üzletek forgalmaznak. Az akcióban részt vevő termékeket Szervező megváltoztathatja és a termékkészlet üzletenként eltérő lehet. A Játékban való részvételhez, ezen termékekből egy vásárlás alkalmával (azaz egy blokkon kell szerepelni az adott összegű vásárlásnak, az két vagy több külön blokkon szereplő összegből össze nem vonható) minimum Ft értékben kell vásárolnia a Játékosnak. A vásárlást igazoló blokknak, ezen vásárlási összeget hitelt érdemlően igazolnia kell. 5. A Játék menete A Játékban a Játékos az alábbiak szerint pályázhat: 5.1 A Játékban szereplő termékek közül egyszerre legalább Ft értékben történő megvásárlása után a Játék ideje alatt (3. pont) regisztráljon a oldalon és pályázzon a Honlapon az alábbiaknak megfelelően: REGISZTRÁCIÓ A NYEREMÉNYJÁTÉKBA Teljes név megadása (kötelező): a Játékos személyi igazolványba jegyzett vezeték- és utóneve. cím megadása (kötelező): a Játékos által megadott, létező, cím. Mobiltelefonszám megadása (kötelező): a Játékos által megadott, létező mobiltelefonszám. Lakcím megadása (kötelező): a Játékos értesítési címe (irányítószám, város, utca, házszám, emelet, ajtó). JÁTÉK A NAPIDÍJÉRT, KÖZEPES ÉRTÉKŰ AJÁNDÉKÉRT, VALAMINT FŐDÍJÉRT (Pályázat) vásárlást igazoló nyugta AP, illetve APA kódja (kötelező), a vásárlás ideje (év.hónap.nap.óra.perc) (kötelező). A Játék során egy címhez kizárólag egy regisztráció kapcsolódhat, de a Játékos a Játék időtartama alatt arról korlátlan számú Pályázatot küldhet be, de egy adott napon belül (naptári nap) csak egy pályázatot úgy, hogy minden pályázathoz különkülön a megadott összértékű (legalább Ft) termékvásárlást igazoló blokkal kell rendelkeznie. A Játékban kizárólag valós adatokkal lehet részt venni, személyenként egy, a Játékos által megadott profillal (név, cím, cím, telefonszám).

3 A Szervező/Lebonyolító ezt jogosult ellenőrizni, és amennyiben a Játékossal szemben annak gyanúja merül fel, hogy több profillal vesz részt a Játékban, úgy a Szervező/Lebonyolító jogosult azonnali hatállyal minden pályázatát kizárni a Játékból. Amennyiben azonos címhez rendelten egy napon belül egynél több pályázat kerül beküldésre (a Honlapon keresztül), úgy az elsőt követő pályázatok érvénytelennek minősülnek. Abban az esetben, ha a Játékos több Pályázatot kíván leadni, az alábbi szabályok érvényesek: Minden Pályázathoz külön blokkon kell szerepelnie a minimum Ft értékű termék megvásárlásának (csak a 4. pontban meghatározott termékek vásárlásával lehet részt venni és Pályázni a nyereményekért). Az egyes blokkok adatait külön Pályázatban kell beküldeni. A későbbi Pályázat érvénytelen, amennyiben ugyanazon Játékos korábbi és későbbi beküldendő Pályázata alapjául szolgáló blokkokon a vásárlási időpontok között nem telik el legalább 1 perc, azaz azonos Játékos által beküldött több Pályázat esetében a vásárlásokat igazoló blokkokon szereplő időpont (óra, perc) minimum 1 perc különbséget kell, hogy mutasson (azok nem egyezhetnek meg). Egy vásárlás magában foglalja a Promócióban részt vevő termékekből történő legalább Ft értékben történő termékvásárlást. A Játékosnak a Játék végéig, illetve a nyeremények átadásáig meg kell őriznie a vásárlást igazoló eredeti blokkot, amely alapján Pályázatot adott be. Szervező és Lebonyolító fenntartja a jogot, hogy a Játék során a Játékosoktól bármikor bekérje azon vásárlásokat igazoló eredeti blokkokat, melyekkel Játékos Pályázatot adott be. Ez esetben Szervező és Lebonyolító vállalja, hogy az eredeti blokkokat az ellenőrzést követően, 30 napon belül a Játékos írásos kérésére visszajuttatja számára. A Pályázónak minden pályázathoz külön-külön, a meghatározott összegben (minimum Ft) megvásárolt termékhez kapcsolódó blokkal kell rendelkeznie, azaz blokkonként kell a 4. pontban meghatározott termékek minimum Ft értékben történő vásárlásának szerepelnie (egyszerre, egy időben és egy blokkon kell szerepelnie az adott értékben történő termékek megvásárlásának). Szervező és Lebonyolító nem fogadja el, azaz érvénytelennek minősíti azon Pályázatokat, melyek a 4. pontban meghatározott termékek minimum Ft értékben történő vásárlását több különálló blokkon szerepelteti, mutatja be (pl.: az egyik blokkon Ft és a másik blokkon 520 Ft értékű vásárlás szerepel a meghatározott termékekből és így adódik össze az Ft értékű vásárlás). Korlátozások: Egy Játékos a Játék teljes időtartama alatt ( ) a leadott blokkoktól függetlenül legfeljebb 3 napi nyereményt és egy közepes értékű ajándékot nyerhet. A napi nyerőidőpontokhoz rendelt nyertes blokkal a közepes értékű ajándékokhoz kisorsolt nyerőidőpontban már nem lehet közepes értékű ajándékot nyerni, azaz egy Pályázattal (blokkadattal) maximum egy ajándékot lehet megnyerni a Játék teljes időtartama alatt.

4 A fődíjért csak a promóció ideje alatt leadott és még nyeretlen Pályázatokkal indulhatnak a Játékosok. 5.2 A Szervező a Játék teljes időtartamára összesen 130 db, azaz egyszázharminc darab, véletlenszerűen kiválasztott nyerő időpontot határoz meg másodpercnyi pontossággal, amely időpontok naponta 5 db (azaz öt darab), összesen 125 db Ft értékű CBA vásárlási utalványt, 5 naponta 1 db (azaz egy darab), összesen 5 db Ft értékű CBA vásárlási utalványt rejtenek. A nyerő időpontok kisorsolása véletlen számgeneráló számítógépes sorsoló program útján történik, közjegyző jelenlétében augusztus 29-én, délelőtt 10:00-kor; Helyszín: 1055 Budapest, Falk Miksa utca 32.. A nyerő időpontok a Játékosok számára titkosak. A Szervező a Játék időtartamának lezárulását követően fődíjként 1, azaz egy darab ajándékot sorsol ki azon Játékosok között, akik a Honlapon keresztül regisztráltak. A fődíj sorsolásán csak a promóció teljes időszaka alatt beküldött, nyeretlen Pályázatok vesznek részt. A kisorsolásra kerülő ajándék a következő: 1 db, azaz egy darab Suzuki Vitara személygépjármű - SUZUKI VITARA 1.6 GL+ (2017-es, solid fehér, 1586 cm3-es, 88 kw/118 LE) A sorsolás időpontja szeptember 28:00, délelőtt 10:00, a sorsolás helye: 1055 Budapest, Falk Miksa utca 32. A sorsolás a Játékosok részére nyilvános, számítógépes program segítségével és közjegyző jelenlétében zajlik. A Szervező, a sorsolás alkalmával 1 fő nyertest és 10 fő pótnyertest sorsol ki. A pótnyertesek kisorsolásuk sorrendjének megfelelően léphetnek a nyereményfeltételek bármelyikének hiányában érvénytelenül pályázónak minősülő, nyertesként kisorsolt Játékos, illetve az előttük álló ilyen pótnyertes helyébe. Ugyanez vonatkozik arra az esetre, ha a vásárlást igazoló dokumentum nagymértékben károsodott, illetve nem olvasható, így a rajta szereplő adatok leolvasása szabad szemmel nem lehetséges. Nyeremények a) Napi nyeremények A Newgency a Játék időtartamán belül minden napra 5, azaz öt db nyerő időpontot sorsol (összesen 125, azaz százhuszonöt db nyerőidőpontot). A nyerő időpontban, vagy az azt követő, ahhoz legközelebb eső időpontban pályázó Játékosok 1 (azaz egy) db (azaz huszonötezer) forint értékű CBA vásálási utalványt nyer. Az adott napi nyerteseknek a nyereményeket postai úton vagy futárszolgálat igénybe vételével juttatja el a Newgency.

5 Az utalvány beváltható élelmiszer, ital, kozmetikum, könyv, újság, vegyi áru és ruházati termékekre. Az utalvány készpénzre nem váltható, az utalványból készpénz vissza nem adható. Beváltható a CBA és Príma üzletekben, december 31-ig. Címletek: 500 Ft, 1000 Ft. b) Közepes értékű nyeremények A Lebonyolító a Játék időtartamán belül minden öt napon belül (minden promóciós időszakra) 1, azaz egy db nyerő időpontot sorsol (összesen 5, azaz öt db nyerőidőpontot). A nyerő időpontban, vagy az azt követő, ahhoz legközelebb eső időpontban pályázó Játékosok 1 (azaz egy) db Ft értékű CBA vásárlási utalványt kapnak ajándékba, Az adott közepes ajándék nyertesének a nyereményt postai úton vagy futárszolgálat igénybe vételével juttatja el a Newgency. Az utalvány beváltható élelmiszer, ital, kozmetikum, könyv, újság, vegyi áru és ruházati termékekre. Az utalvány készpénzre nem váltható, az utalványból készpénz vissza nem adható. Beváltható a CBA és Príma üzletekben, december 31-ig. Címletek: 500 Ft, 1000 Ft. Közepes értékű ajándékokhoz kapcsolódó promóciós időszakok: szeptember 1. 00:00 és szeptember 5. 24:00 között szeptember 6. 00:00 és szeptember :00 között szeptember :00 és szeptember :00 között szeptember :00 és szeptember :00 között szeptember :00 és szeptember :00 között c) Főnyeremény A nyereményjáték végén 1 alkalommal (szeptember 28-án), a teljes időszak alatt benyújtott, még nyeretlen Pályázatok közül (2017. szeptember 1. és szeptember 25. között regisztrálók és pályázók) Lebonyolító a főnyereményhez kapcsolódóan 1 (azaz egy) fő nyertes Játékost és 10 (azaz tíz) fő pótnyertest sorsol ki. A Főnyeremény nyertese 1 db, azaz egy darab Suzuki Vitara személygépjárművet kap ajándékba. Főnyeremény részletek: Főnyeremény: Suzuki Vitara személygépjármű - SUZUKI VITARA 1.6 GL+ A személygépjármű felszereltsége: Lökettérfogat (cm3) 1586, Teljesítmény 88 kw/118 LE, Gyártás éve 2017, Szín Solid fehér

6 Elektromos tükrök. Elektromos ablakok (elöl-hátul). Távirányítású központi zár. Az első ülések szintszabályzásúak, a hátsó üléstámla osztva dönthető. Csomagtéri akasztók, 7 db légzsák- ESP, guminyomás-szenzor és többfunkciós fedélzeti számítógép. Gyári riasztó, indításgátló. Alufelnik, fényezett hűtőmaszk, külső tükrök és kilincsek. Ködfényszóró, B-oszloptól sötétített üvegezés, bőrözött kormány, tempomat és sebességkorlátozó. Automata légkondicionáló. 2 DIN méretű érintőképernyős, tolatókamerás. MirrorLink funkciós hifi, valamint LED menetfény. Első ülésfűtés, fűtőcsatornák a hátsóülésekhez, világítás a kesztyűtartóhoz, a lábterekhez és a csomagtérbe valamint megvilágított napellenzők. Műszerfali felső tárolórekesz, 12 V-os stekker a csomagtartóban, ezüst színű ajtóbetétek, krómozott belső kilincsek és raktér-álpadló. 5.3 A Szervező a beérkezett Pályázatokat azonnal megvizsgálja, hogy azok érvényesek-e, azokat a Játékszabályzatnak megfelelően küldték-e be. A Játékszabályzat 2., 3., 4. pontjai szerinti feltételeinek ellenőrzésére utólag, a Nyertesek esetében kerül sor. Egy érvényesen beküldött Pályázat akkor tekinthető beérkezettnek, ha a rendszer adatbázisában rögzítésre került. A Pályázatok beérkezési időpontja az adatbázisban való rögzítésnek a szerver belső órája szerinti időpontja. Azok a Játékosok fogják megnyerni a nyereményeket (napi díjak és közepes értékű ajándékok), akik vagy az adott nyerő időpontban (évhónap-nap-óra-perc-másodperc) vagy az időpont utáni legközelebbi időpontban küldik be a jelen Játékszabályzat szerinti érvényes Pályázatukat (a továbbiakban az 5.3. pont szerint, a 125 db napi díjat és az 5 db közepes értékű ajándékot megnyerő Játékosok együtt: Nyertesek). A Játékosok nyerési esélyeiket több érvényes Pályázat beküldésével növelhetik, azonban a Játékosok egy adott címről naponta csak egyszer küldhetnek Pályázatot, és minden egyes beküldéshez, külön-külön legalább Ft értékű termék vásárlását igazoló érvényes blokkal kell rendelkezniük. Amennyiben a Játékos többször pályázik, míg végül megnyeri valamelyik nyereményt, visszamenőleg minden vásárlást igazoló eredeti blokkot, mely alapján regisztrált, köteles a Szervező kérésére bemutatni. Szervező és Newgency vállalja, hogy ezen blokkokat az ellenőrzést követően Játékos kérésére visszajuttatja számára. Amennyiben a Játékos sikeresen pályázik a Honlapon, és Pályázatát a véletlenszám-generáló számítógépes sorsoló program útján kisorsolt nyerő időpontban, vagy az azt követő legközelebbi időpontban küldi be, megnyeri az időpontra kisorsolt nyeremények egyikét. A nyereményt kizárólag a vásárlást igazoló blokk, vagy annak másolatának elküldésével tudja átvenni, ennek hiányában Pályázata érvénytelen!

7 6. Érvényesnek minősül a valóságnak megfelelő adatokat tartalmazó, és tényleges, a jelen Játékszabályzatnak megfelelő vásárlást igazoló, a jelen Játékszabályzat alapján arra jogosulttól, a jelen Játékszabályzatnak megfelelő módon beérkezett Pályázat. A vásárlást igazoló - kizárólag ép, sérülésmentes és olvasható - blokk(-ok)nak hitelt érdemlően bizonyítani kell a vásárlás tényét és annak Pályázatban feltüntetett adatait. Ennek megfelelően a blokknak tartalmaznia kell a vásárolt termék megnevezését, a vásárolt termék mennyiségét, a vásárlás összértékét, valamint a vásárlás pontos időpontját (dátum, óra, perc) és az AP, illetve APA kódot. A Játékosnak a vásárlás időpontjában ellenőriznie kell, hogy a kapott blokk hiánytalanul tartalmazza-e a Játékban való részvételhez szükséges adatokat. Amennyiben a fenti adatok tekintetében hiányosságot észlel, úgy a vásárlás helyszínén kérje a hiányzó adatok feltüntetését, legyen szó tételes vagy gyűjtős blokkról. A Szervezőnek/ Newgency-nek nem áll módjában hiányos adatokkal rendelkező vagy nem a Pályázatban foglaltakkal azonos adatokat tartalmazó, illetve sérült vagy olvashatatlan blokkot elfogadni. 7. A beküldött Pályázatok hiányosságáért/hibájáért (pl. kért adatok hiánya, helytelensége stb.), a Szervező érdekkörén kívül felmerülő technikai problémákért (telefon elveszése, lemerülése, telefonszám cseréje, megtelt fiók), a nyeremények kézbesítésének a Nyertesnek felróható elmaradásáért vagy késedelméért, illetve a kézbesítés/szállítás során a nyereményekben keletkezett károkért vagy azok teljes megsemmisüléséért a Szervező és a Szervező megbízottjai a Nyertesek felé semmiféle felelősséget nem vállalnak. 8. A Honlapon szereplő Kapcsolat menüponton keresztül a Játékosok levelet tudnak írni az info@newgency.hu- ra, melyekre Szervező 5 munkanapon belül válaszol. 9. A Szervező felhívja a figyelmet arra, hogy a Nyerteseket a Játékban résztvevő, általuk regisztrált név, mobiltelefonszám és cím segítségével azonosítják, így az időközbeni esetleges számváltozással vagy címváltozással járó, valamint a Szervező érdekkörén kívüli technikai okból felmerülő problémákért a felelősséget a Szervező nem vállalja. 10. WEB rendszer működése Játék szolgáltatás: A honlapon keresztül zajló játék-szolgáltatást Szervező, a Newgency lebonyolításában biztosítja. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a Játék használata során a Játékossal jogviszonyban álló internet szolgáltató üzletszabályzata változatlanul irányadó. Mivel az fiókok csak korlátozott számú üzenet tárolására alkalmasak, kérjük, hogy a játék kezdete előtt postaládáját ürítse ki, hogy tudja az esetleges rendszerüzeneteket fogadni. A kapott üzenetek ingyenesek.

8 A Játékosok elfogadják, hogy a Játékban való részvétel során a Játékszabályzatban foglaltak bárminemű megszegésével a Szervező számára okozott kárért teljes körű felelősséget vállalnak. A Szervező felhívja a figyelmet arra, hogy a Játék használata során a Játékossal, illetve a nevében regisztráló személlyel jogviszonyban álló internetszolgáltató üzletszabályzata változatlanul irányadó. A Játékban csak a oldalról érkező Pályázatok vesznek részt. A Nyerteseket az az cím (regisztráció) azonosítja, amelyet a Játékos a regisztrációkor megadott és amelyről a nyertes Pályázatot elküldték, illetve amelyen keresztül a sorsolást követően a Newgency megpróbál kapcsolatba lépni a Nyertessel. A Szervező nem ajánlja a Játék használatát harmadik személy előfizetésében levő címéről. Amennyiben a Játékos, illetve a nem természetes személy Játékos nevében regisztráló személy nem a saját maga által előfizetett szolgáltatást veszi igénybe a Játékhoz, a Játék kezdete előtt lehetőleg kérje az előfizető hozzájárulását. A hozzájárulás minden esetben terjedjen ki arra, hogy a) ki jogosult a szolgáltatást használni, b) mi a hozzájárulás időbeli hatálya, c) az időbeli hatály alatt az előfizető feltétel nélkül és visszavonhatatlanul mondjon le a felhasználó javára az esetleges nyereményről; d) az előfizető írásban hozzájárul személyes adatainak a jelen részvételi szabályzat szerinti kezeléséhez; és e) az előfizető a Játékkal kapcsolatosan a Szervezővel szembeni mindennemű igényéről feltétel nélkül és visszavonhatatlanul lemond. A hozzájáruló nyilatkozat akkor érvényes, ha az alakiságai alapján teljes bizonyító erejű magánokiratnak vagy közokiratnak minősül. Amennyiben a Játék során a Játékos cím használati jogosultságát érintően vita vagy kétség merül fel, úgy a Játékost, illetve a nevében regisztráló személyt terheli annak bizonyítása, hogy a Játék során az érintett cím használatára jogosult volt. A Játékkal kapcsolatos, az előfizetői - felhasználói jogosultságból fakadó vitákkal kapcsolatosan a Szervezők mind a saját, mind a Játék szervezésében és lebonyolításában résztvevő cégek mindennemű felelősségét kizárják. Az előfizető saját felelőssége, hogy megbizonyosodjon arról, hogy illetéktelenek ne vegyenek részt a Játékban az előfizető előfizetésében vagy használatában levő cím segítségével. A Szervezőket, illetve a Játék szervezésében és lebonyolításában résztvevő cégeket erre vonatkozóan sem terheli felelősség. A Szervező nem vállal felelősséget a Játékos, illetve a nevében regisztráló személy által tévesen vagy hibásan megadott adatokkal okozott következményekért, illetve a nem természetes személy Játékos nevében regisztráló személy egyéb mulasztásával okozott következményekért sem. Az internetes játék-szolgáltatást a Szervező megbízottja, a Newgency Kft. (1133 Budapest, Pozsonyi út 48.) lebonyolításában biztosítja.

9 a. Mi történik, ha nem működik az internet szolgáltatás? Időnként előfordulhat, hogy a Szervezőn vagy a Játék szervezésében résztvevő partnerein kívülálló okokból a szolgáltatás nem használható. A Játékos tudomásul veszi, hogy az üzenet- és adatátviteli-, valamint válaszadási sebesség a kiszolgáló technikai feltételeinek függvénye, és ezért a Szervező felelősséget nem vállal. A fentieket kedvezőtlenül befolyásolhatja a hálózati leterheltség és egyéb olyan, a Szervezőn és partnerein kívülálló tényező, mint például (de nem kizárólagosan) hálózati torlódás, lefedettség, kapcsolati hibák, az eszközök teljesítménye, valamint a biztonságos hálózati kapcsolat fenntartása. A Szervező nem vállal felelősséget olyan esetekben sem, amikor azért nem érkezik meg (időben) az üzenet, mert a) a Játékos a pályázatot nem a Játék során használatos megfelelő formátumban küldi el, b) nem megfelelő a hálózat lefedettsége, vagy a Játékos címe bármely egyéb ok miatt nem elérhető, c) a Játékos fiókja betelt és nem képes további üzenetek fogadására, d) az internetszolgáltatón, illetve az t-t kézbesítő harmadik félen kívül álló okból kifolyólag nem tudjuk kézbesíteni a Játékos számára az üzenetet. 11. A Szervező nem vállal felelősséget a Játékos által tévesen vagy hibásan megadott adatokkal okozott következményekért sem. A Játékos az 5. pont szerinti regisztráció megtételével és a pályázat elküldésével kifejezetten és egyértelműen elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el a Játékszabályzatot. A kisorsolt nyeremények legkésőbb a nyerésről az alábbiak szerint kapott értesítés napjától számított 30 (harminc) napon belül vehetők át. A kisorsolt nyeremények esetében a Newgency a Nyerteseket napi nyeremény esetében a nyerés napjától, közepes értékű ajándékok esetén az adott promóciós időszak utolsó napjától, míg a főnyeremény esetén a sorsolás napjától számított 5 munkanapon belül értesíti -ben és/vagy telefonon a Nyeremény átvételének módjáról. A Szervező az ajándékokat a következőképpen adja át: Napi díjakat ( Ft értékű CBA vásárlási utalvány) és a közepes értékű ajándékokat ( Ft értékű CBA vásárlási utalvány) a nyertes által a regisztrációkor megadott magyarországi címre küldi ki postai úton vagy futárszolgálat igénybe vételével, a fődíjat pedig személyesen adja át, melynek részleteit a Nyertessel telefonon egyezteti a Szervező vagy a Lebonyolító. A fődíj átadása során hang- és képi anyagot készíthet a Szervező, ezt a Nyertes a játékban való részvétellel automatikusan elfogadja idő- és alkalombeli korlátozás, valamint külön díjazás nélkül.

10 A Nyertesek által bediktált téves vagy hibás adatokért a Szervező felelősséget nem vállal. A Newgency legfeljebb 3 alkalommal kísérli meg a rendelkezésre álló mobiltelefonszámon felhívni, vagy a szintén rendelkezésre álló címen levélben értesíteni a Nyertest napi díjak esetében a nyerés napjától számítva, közepes értékű ajándékok esetében az adott promóciós időszak utolsó napjától számítva, míg fődíj esetében a sorsolás napjától számítva 5 munkanapon belül, 9:00 és 17:00 között, különböző napokon. A nyereményt a Nyertesen kívül hozzátartozója (Ptk. 8:1. (1) bekezdésének 2. pontja) vagy más, közokiratban vagy teljes bizonyító erejű magánokiratban meghatalmazott személy veheti át. Amennyiben a Nyertes a vásárlást igazoló dokumentumokat nem juttatja el a Szervező részére a 12. pont szerinti határidőn belül, vagy azokat kérésre nem tudja bemutatni, illetve Pályázata a jelen Játékszabályzat alapján érvénytelennek tekinthető, úgy a Szervező jogosult a sorrendben következő Nyertes részére (napi díj és közepes nyeremény esetében is a sorrendben következő érvényes Pályázat beküldőjének, míg a fődíj esetében a sorrendben következő pótnyertesnek) a nyereményt átadni. Ugyanez vonatkozik arra az esetre, ha a vásárlást igazoló dokumentum nagymértékben károsodott, így a rajta szereplő adatok leolvasása szabad szemmel nem lehetséges. 12. A nyeremény átadásának feltétele, hogy a Nyertesek a Játék során a meghatározott összegben (minimum Ft) megvásárolt termék vásárlását igazoló blokk vagy számla fénymásolatát az info@newgency.hu címre elküldjék a telefonos, vagy -es értesítést követő 5 (öt) napon belül, mely blokk vagy számla bizonyítja, hogy a vásárlás a Játék időtartama alatt történt és időben megelőzte a Pályázat beküldését. Ennek elmulasztása esetén a Pályázat érvénytelennek tekinthető. A nyeremény átadására csak a blokk, vagy számla fénymásolatának a beérkezését, és ellenőrzését követően kerül sor. A Nyertesek kötelesek együttműködni a Szervezővel, illetve a Newgency-vel annak érdekében, hogy a nyeremények átadására fenti 11. pontban említett határidőben sor kerüljön. Ha ezen együttműködési kötelezettségüknek a Nyertesek bármelyike nem tesz eleget, és így a nyeremény időben való átadása meghiúsul, úgy e körülményért a Szervező felelőssége nem állapítható meg. A Szervező a nyeremények átvételének lehetőségét a fenti 11. pontban említett határidőn belül tudja biztosítani, az átvétel időtartama nem hosszabbítható meg, így annak elmulasztása az érintett Nyertesre nézve jogvesztő. A nyeremények sem egészében, sem részeiben át nem ruházhatóak, azokra kizárólag a kisorsolt Nyertes jogosult. Amennyiben Nyertes nem kívánja igénybe venni/átvenni a Nyereményét, úgy az értesítéstől számított 48 órán belül a Szervező/Lebonyolító részére e- mailben megküldött lemondó nyilatkozata alapján Szervező/Lebonyolító jogosult napi díj és közepes nyeremény esetében is a sorrendben következő érvényes Pályázat beküldőjét, míg a fődíj esetében a sorrendben következő pótnyertest Nyertesként értesíteni, Szervező/Lebonyolító a regisztrált címről érkezett, kifejezett lemondó nyilatkozatot tartalmazó üzenetet tekinti lemondásnak.

11 13. A nyeremények átvételével összefüggésben esetlegesen felmerülő, a Játékszabályzatban kifejezetten nem szabályozott további költségek és kiadások (pl. az esetleges kiszállítás sikertelensége után további kiszállítás, stb.) a Játékost terhelik. A Pályázatok hiányosságáért/hibájáért (kézbesítésének elmaradása, hibás vagy hiányos név vagy cím bediktálás stb.), a szabályosan a postának vagy futárszolgálatnak átadott küldemények kézbesítésének elmaradásáért vagy késedelméért, illetve a kézbesítés/szállítás során keletkezett károkért sem a Szervező, sem a Newgency semmilyen felelősséget nem vállal. 14. A Szervező a nyeremények tekintetében szavatosságát kizárja. A Játék során átadásra kerülő ajándékok esetében a jótállást a gyártó, illetve a forgalmazó biztosítja a saját feltételei szerint. 15. A Szervező a nyereményeket adja át a Nyerteseknek, azok más ajándéktárgyra át nem válthatók, és kizárólag a jelen Játékszabályzatban meghatározott módon használhatók fel. Jelen szabályzatban rögzített nyereményjátékkal kapcsolatosan felmerülő adó- és járulékkötelezettségeket a hatályos jogszabályok tartalmazzák. 16. A Szervező kizárja a Játékból azt a Játékost, aki számára a nyereményt azért nem lehet átadni, mert az általa megadott személyes adatok nem valósak, vagy tévesek, vagy a Játékos egyéb okból nem felel meg a Játékszabályzatban írt feltételeknek. A Játékból kizárt Játékos Pályázatát érvénytelennek kell tekintetni. A Játékos téves adatszolgáltatásából eredően a Szervezőt felelősség nem terheli. 17. A Játékos az 5.1 pont szerinti regisztrációjával és pályázatának elküldésével tudomásul veszi, és a részvétellel elfogadja a jelen Játékszabályzatban foglalt valamennyi feltételt, valamint kifejezetten hozzájárulását adja ahhoz, hogy: a) személyes adatait [név, telefonszám, lakcím] a Szervező a nyereményjáték lebonyolítása céljából az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló törvényi rendelkezéseknek megfelelően kezelje, és azt harmadik félnek, valamint a Newgency-nek e célból átadja. Az adatszolgáltatás önkéntes. b) adatait a Szervező és a Newgency díjmentesen és jogszerűen felhasználják a jelen Játék lebonyolítása céljára. c) a Nyertesek személyes adatai közül a nyertesek nevét, lakóhelye városának nevét nyilvánosságra hozzák, továbbá ahhoz, hogy a Szervező az internetes honlapján, egyéb felületen a Nyertesek fényképét, nevét, lakóhelyük városának nevét és a nyerés tényét az ajándék megjelölése mellett nyilvánosságra hozza. Az adatkezelés a cél megvalósításához szükséges ideig tart, figyelembe véve a nyeremények átadásához szükséges eljárást, valamint a Nyerteseket a Nyeremény átvételét követően terhelő kötelezettségeket is, de legkésőbb november 24., vagy a 18. pontban meghatározottak szerint.

12 A Promócióval összefüggésben a Szervező az adatkezelő, a Newgency pedig adatfeldolgozó. 18. Az 5.1 pont szerinti regisztráció során a Játékos külön nyilatkozatban önkéntesen hozzájárulhat ahhoz is, hogy a jövőben a Szervező vagy annak megbízásából eljáró harmadik személy számára reklámcélú üzeneteket (sms vagy ) küldjön. A Játékos hozzájáruló nyilatkozata alapján az általa önkéntesen megadott személyes adatok a Szervező, mint Adatkezelő adatbázisába kerülnek és azokat a Szervező a Játékos esetleges tiltó nyilatkozata kézhezvételéig minden további feltétel nélkül saját marketing tevékenysége céljából felhasználhatja. Az Adatkezelő az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló évi CXII. törvény (a továbbiakban: Adatvédelmi törvény) alapján jár el. Az Adatkezelő által használt adatok vonatkozásában az adattulajdonost megilleti az Adatvédelmi törvény aiban meghatározott valamennyi jogosultság, esetleges jogérvényesítési igényét pedig bíróság előtt gyakorolhatja, valamint kezdeményezheti a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság vizsgálatát is. Az adatok feldolgozását a Szervező megbízásából eljáró Newgency Kft szigorúan bizalmasan, az Adatvédelmi törvény adatfeldolgozókra vonatkozó rendelkezéseinek maradéktalan betartásával végzi. Az adatbázis harmadik félnek nem kerül átadásra. Az a Játékos, aki nem kívánja, hogy a jövőben további névre szóló kereskedelmi ajánlattal megkeressék, nevének és pontos címének megadásával írásbeli vagy elektronikus nyilatkozatban kérheti adatai törlését a nyilvántartásból az Adatkezelőtől a következő bonyolító címen: info@newgency.hu. A tiltó nyilatkozat kézhezvételétől számított 5 munkanapon belül a Játékos adatai az Adatkezelő nyilvántartásából törlésre kerülnek. Az adattörlés a fenti hozzájárulás alapján a törlést megelőzően történt korábbi felhasználások jogszerűségét nem érinti. Az adatkezeléssel kapcsolatos esetleges kérdéseit a következő címre juttathatja el, melyekre 5 munkanapon belül választ küldünk: info@newgency.hu. Az adatkezelés bejelentésre került a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz, a nyilvántartási szám megszerzése megtörtént. Az adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH /2017. A Játékos tudomásul veszi, hogy a Játékból való kizáráshoz vezet, ha a Játék lebonyolításához szükséges adatok törlését a Nyeremény átadása előtt kérelmezi (kivéve, ha csak a direkt marketing célú adatkezeléshez adott hozzájárulását vonja vissza a Játékos). Játékos tudomásul veszi, hogy amennyiben a Játék időtartama alatt kizárólag a direkt marketing célú megkereséshez adott hozzájárulását vonja vissza, a Szervező a Játék szervezéséhez, illetve lebonyolításához szükséges célból, és az ahhoz szükséges ideig a megadott személyes adatait továbbra is kezelheti. A nyeremények átadásáról kép-, hang- és filmfelvétel készülhet, egyben hozzájárul ezen felvételek akár teljes egészének, akár részleteinek jelen nyereményjáték, illetve későbbi reklám-promócióhoz történő felhasználásához, idő-, területi- és alkalombeli korlátozás és külön nyereményezés nélkül, különösen annak akár magyarországi, akár külföldi szerveren történő online közzétételének korlátozástól mentes jogát, valamint bármely nyelvre történő lefordítás jogát.

13 19. Vegyes rendelkezések a) Szervező, a CBA Kereskedelmi Kft. tulajdonosai, vezető tisztségviselői és alkalmazottai a nyeremények hibáiért kizárják felelősségüket, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják. b) Szervező nem oszt szét a jelen Játékszabályban felsorolt nyereményeken túlmenő egyéb nyereményt. c) A Játékosok a részvétellel automatikusan elfogadják a jelen hivatalos Játékszabályzatot. d) A Szervezők fenntartják a jelen Játékszabály módosításának jogát, a módosítás egyidejű, a Honlapon történő közzétételével. Amennyiben a Játék során visszaélések, jelentős mértékű sportszerűtlen játék gyanúja merül fel, amely visszaélésre adhat lehetőséget, a Szervező fenntartja a jogot, hogy a Játékot szüneteltesse, vagy törölje. e) Szervező a postai/futárszolgálat általi és nyomdai hibákért felelősséget nem vállal. f) A Honlapon szereplő Kapcsolat menüponton keresztül a Játékosok levelet tudnak írni, melyekre Szervező 5 munkanapon belül válaszol. g) A Játékosok elfogadják, hogy a Játékban való részvétel során a játékszabályzatban foglaltak bárminemű megszegésével a Szervező számára okozott kárért teljes körű felelősséget vállalnak. CBA Kereskedelmi Kft., Szervező Budapest, szeptember 1.

Ariston Bónusz Program online részvételi szabályzata

Ariston Bónusz Program online részvételi szabályzata Ariston Bónusz Program online részvételi szabályzata A Program szervezője Az Ariston Thermo Hungária Kft. (továbbiakban: "Szervező") promóciót szervez (továbbiakban: "Program"), amelyben azon, a 1. pontban

Részletesebben

MEDIA MARKT KAPURA RÚGÁS PROMÓCIÓS JÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat )

MEDIA MARKT KAPURA RÚGÁS PROMÓCIÓS JÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat ) MEDIA MARKT KAPURA RÚGÁS PROMÓCIÓS JÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat ) 1. A Játék szervezője A Media Markt Saturn Holding Kft. (székhely: 2040 Budaörs, Petőfi u. 64,. továbbiakban:

Részletesebben

MEDIA MARKT ÁLOMVÁSÁRLÁS PROMÓCIÓS JÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat )

MEDIA MARKT ÁLOMVÁSÁRLÁS PROMÓCIÓS JÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat ) MEDIA MARKT ÁLOMVÁSÁRLÁS PROMÓCIÓS JÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat ) 1. A Játék szervezője A Media Markt Saturn Holding Kft. (székhely: 2040 Budaörs, Petőfi u. 64,. továbbiakban:

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. Az Bonduelle Central Europe Kft. (Székhely: 2750 Nagykőrös, Ceglédi út 25.) (továbbiakban: Szervező) által szervezett promóciós játékban (továbbiakban: Játék) kizárólag

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT. A Book24 Zrt. Hírlevél nyereményjáték. hivatalos játékszabályzata

JÁTÉKSZABÁLYZAT. A Book24 Zrt. Hírlevél nyereményjáték. hivatalos játékszabályzata JÁTÉKSZABÁLYZAT A Book24 Zrt. Hírlevél nyereményjáték hivatalos játékszabályzata 1. A Book24 Zrt. (továbbiakban: Szervező) által szervezett, promócióban (továbbiakban: Promóció vagy Játék), kizárólag a

Részletesebben

A nyereményjátékban a következő nyeremények kerülnek kisorsolásra: Összesen 5 nyertest sorsolunk a játékban regisztrálók között havonta.

A nyereményjátékban a következő nyeremények kerülnek kisorsolásra: Összesen 5 nyertest sorsolunk a játékban regisztrálók között havonta. Részvételi feltételek Keresd a párját applikáció A nyereményjáték szervezője a Mercur Rent a Car Kft. (Cím: 2220 Vecsés, Hertz u 2. Adószám: 12027222-2- 13. nyilvántartási szám NAIH-86525/2015. továbbiakban,

Részletesebben

PROMÓCIÓS JÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat )

PROMÓCIÓS JÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat ) MEDIA MARKT KOCKADOBÁS PROMÓCIÓS JÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat ) 1. A Játék szervezője A Media Markt Saturn Holding Kft. (székhely: 2040 Budaörs, Petőfi u. 64,. továbbiakban:

Részletesebben

A Játék időtartama: október 13. napjától október 20. napjáig. A Játékszabályzat elérhetősége:

A Játék időtartama: október 13. napjától október 20. napjáig. A Játékszabályzat elérhetősége: MEDIA MARKT KOCKADOBÁS PROMÓCIÓS JÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat ) 1. A Játék szervezője A Media Markt Saturn Holding Kft. (székhely: 1138 Budapest, Váci út 140.,. továbbiakban:

Részletesebben

A Játékban minden, a https://bella4you.hu/ weboldalon megtalálható termék részt vesz.

A Játékban minden, a https://bella4you.hu/ weboldalon megtalálható termék részt vesz. BELLA-HUNGÁRIA KFT. NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat ) 1. A Játék szervezője A Bella-Hungária Kft. (székhely: 3394 Egerszalók, Külső sor u. 2. továbbiakban: "Szervező")

Részletesebben

A SPAR nyereményjáték véget ért! A Friesland Pöttyös pillanatok nyereményjáték részvételi szabályai

A SPAR nyereményjáték véget ért! A Friesland Pöttyös pillanatok nyereményjáték részvételi szabályai A SPAR nyereményjáték véget ért! A kisebb nyeremények 500 HUF-os Spar vásárlási utalvány és a termék nyeremények még 2014. Április 6-ig beválthatóak a Spar és Interspar áruházakban! A fődíj nyeremények

Részletesebben

Allianz BabaMama Expo nyereményjáték 2015. október 26. 2015. november 15. Játék- és adatkezelési szabályzat

Allianz BabaMama Expo nyereményjáték 2015. október 26. 2015. november 15. Játék- és adatkezelési szabályzat Allianz BabaMama Expo nyereményjáték 2015. október 26. 2015. november 15. Játék- és adatkezelési szabályzat Az Allianz Hungária Zrt. (székhely: 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 48-52.; cégjegyzékszám:

Részletesebben

Az E.ON Energiaszolgáltató Kft. Online-ügyfél kampányának játékszabályzata

Az E.ON Energiaszolgáltató Kft. Online-ügyfél kampányának játékszabályzata Az E.ON Energiaszolgáltató Kft. Online-ügyfél kampányának játékszabályzata 1. Az E.ON Energiaszolgáltató Kft. (továbbiakban: Szervező) és a Adamsky Kft. (a továbbiakban: Lebonyolító) által szervezett,

Részletesebben

A Minőséget hozunk a konyhádba! nyereményjáték hivatalos játékszabályzata

A Minőséget hozunk a konyhádba! nyereményjáték hivatalos játékszabályzata A Minőséget hozunk a konyhádba! nyereményjáték hivatalos játékszabályzata 1. Az Játék szervezője A Minőséget hozunk a konyhádba! akció (a továbbiakban: Játék ) szervezője a következő cég: Bunge Zrt. (székhely:

Részletesebben

A Trimera G.B. Kft. Promóciós nyereményjáték részvételi szabályai

A Trimera G.B. Kft. Promóciós nyereményjáték részvételi szabályai A Trimera G.B. Kft. Promóciós nyereményjáték részvételi szabályai 1. A Trimera G.B. Kft. (továbbiakban: Szervező) és a Markweb Kommunikációs Szolgáltató Kft. (a továbbiakban: Lebonyolító) által szervezett,

Részletesebben

A Szervező Barkácsforrás regisztráció elnevezéssel ajándékakciót (továbbiakban Akció) szervez a játékszabályzatban található feltételekkel.

A Szervező Barkácsforrás regisztráció elnevezéssel ajándékakciót (továbbiakban Akció) szervez a játékszabályzatban található feltételekkel. Barkácsforrás regisztrációs játék Részvételi és játékszabályzat 1. A játék szervezője a Max-24 Kft. 4700 Mátészalka, Ipari u. 27.sz. a továbbiakban szervező A Szervező Barkácsforrás regisztráció elnevezéssel

Részletesebben

Ápolt lábak Scholl Fogyasztói Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata

Ápolt lábak Scholl Fogyasztói Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata Ápolt lábak Scholl Fogyasztói Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata 1. Részvételi feltételek 1.1. A Reckitt Benckiser Kft. (1113 Budapest, Bocskai utca 134-146.) továbbiakban: Szervező) ajándéksorsolásos

Részletesebben

A Nyerjen bankkártyát! nyereményjáték hivatalos játékszabályzata

A Nyerjen bankkártyát! nyereményjáték hivatalos játékszabályzata A Nyerjen bankkártyát! nyereményjáték hivatalos játékszabályzata 1. Az Játék szervezője A Nyerjen bankkártyát! akció (a továbbiakban: Játék ) szervezője és Lebonyolítója a következő cég: Schneider Electric

Részletesebben

Melletted egy életen át 20 éves az Office Depot Játékszabályzat

Melletted egy életen át 20 éves az Office Depot Játékszabályzat 1 1) A Játék szervezője Melletted egy életen át 20 éves az Office Depot Játékszabályzat A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) szervezője az Office Depot Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Dove Men+Care nyereményjáték

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Dove Men+Care nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Dove Men+Care nyereményjáték 1. Az UNILEVER Magyarország Kft. (1138 Budapest, Váci út 182., továbbiakban: Szervező) által szervezett nyereményjátékban (továbbiakban: Játék)

Részletesebben

Az E.ON Energiaszolgáltató Kft. E-számla 2015. ősz kampányának játékszabályzata

Az E.ON Energiaszolgáltató Kft. E-számla 2015. ősz kampányának játékszabályzata Az E.ON Energiaszolgáltató Kft. E-számla 2015. ősz kampányának játékszabályzata 1. Az E.ON Energiaszolgáltató Kft. (1051 Budapest, Széchenyi István tér 7-8., cégjegyzékszám: 01-09-881828, továbbiakban:

Részletesebben

Media Markt Hírlevél Regisztráció elnevezésű játék 2015.06.09-11. JÁTÉKSZABÁLYZAT

Media Markt Hírlevél Regisztráció elnevezésű játék 2015.06.09-11. JÁTÉKSZABÁLYZAT Media Markt Hírlevél Regisztráció elnevezésű játék 2015.06.09-11. JÁTÉKSZABÁLYZAT A Media Markt Saturn Holding Kft. (székhely: 2040 Budaörs, Petőfi utca 64.; adószám: 12172951-2-44) (továbbiakban: Szervező)

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT CBA 3 évszak nyereményjáték Ősz

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT CBA 3 évszak nyereményjáték Ősz RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT CBA 3 évszak nyereményjáték Ősz 1. Az UNILEVER Magyarország Kft. (1138 Budapest, Váci út 121-127/D, továbbiakban: Szervező) által szervezett nyereményjátékban (továbbiakban:

Részletesebben

SZABÁLYOK, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

SZABÁLYOK, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK SZABÁLYOK, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK Örülünk, hogy játékosaink között üdvözölhetjük! Kérjük, játék előtt alaposan tanulmányozza át a nyereményjáték tudnivalóit és a szabályokat! Jó játékot, sok sikert kíván

Részletesebben

b) teljes nevének (vezetéknév, keresztnév) a honlapon való közzétételéhez;

b) teljes nevének (vezetéknév, keresztnév) a   honlapon való közzétételéhez; Játékszabályzat a Teleki Nyereményözön elnevezésű játékhoz A Csányi Pincészet ZRt. által a https://nyeremenyozon.telekiborok.hu/ honlapon szervezett Teleki Nyereményözön elnevezésű játék (a továbbiakban:

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Delikát nyereményjáték

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Delikát nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Delikát nyereményjáték 1. Az UNILEVER Magyarország Kft. (1138 Budapest, Váci út 182. / 1138 Budapest, Váci út 121-127/D, továbbiakban: Szervező) által szervezett nyereményjátékban

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT CBA 3 évszak nyereményjáték Ősz

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT CBA 3 évszak nyereményjáték Ősz RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT CBA 3 évszak nyereményjáték Ősz 1. Az UNILEVER Magyarország Kft. (1138 Budapest, Váci út 182., továbbiakban: Szervező) által szervezett nyereményjátékban (továbbiakban: Játék)

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Signal Tesco nyereményjáték

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Signal Tesco nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Signal Tesco nyereményjáték 1. Az UNILEVER Magyarország Kft. (1138 Budapest, Váci út 182., továbbiakban: Szervező) által szervezett nyereményjátékban (továbbiakban: Játék)

Részletesebben

Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat

Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat A Pernod Ricard Hungary Kft. (székhely: 1027 Budapest, Kapás utca 6-12., Cg.: 01-09- 466108; továbbiakban: Pernod Kft.), mint szervező és adatkezelő a jelen játékszabályzatban

Részletesebben

Ariston Bónusz Program online részvételi szabályzata

Ariston Bónusz Program online részvételi szabályzata Ariston Bónusz Program online részvételi szabályzata A Program szervezője Az Ariston Thermo Hungária Kft. (továbbiakban: "Szervező") promóciót szervez (továbbiakban: "Program"), amelyben azon, az 1. pontban

Részletesebben

Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata

Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata A nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) megnevezése: Ziccer: Nyerjen értékes sorsjegy csomagot foci VB-s kvízjátékunkban!

Részletesebben

A Príma Facebook Donnay elnevezésű nyereményjátéka 2015.05.14. 2015.05.20. JÁTÉKSZABÁLYZAT

A Príma Facebook Donnay elnevezésű nyereményjátéka 2015.05.14. 2015.05.20. JÁTÉKSZABÁLYZAT A Príma Facebook Donnay elnevezésű nyereményjátéka 2015.05.14. 2015.05.20. JÁTÉKSZABÁLYZAT A CBA Kereskedelmi Kft. (székhely: 2351 Alsónémedi, 2402/1. hrsz.; adószám: 10986772-2-44) (továbbiakban: Szervező)

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Dove Tesco nyereményjáték

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Dove Tesco nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Dove Tesco nyereményjáték 1. Az UNILEVER Magyarország Kft. (1138 Budapest, Váci út 182., továbbiakban: Szervező) által szervezett nyereményjátékban (továbbiakban: Játék)

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT AXE Tedd oda magad a szigetre nyereményjáték

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT AXE Tedd oda magad a szigetre nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT AXE Tedd oda magad a szigetre nyereményjáték 1. Az UNILEVER Magyarország Kft. (1138 Budapest, Váci út 121-127/D, továbbiakban: Szervező) által szervezett nyereményjátékban

Részletesebben

MEDIA MARKT GYŰJTSE AZ ÖTÖSÖKET PROMÓCIÓS JÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat )

MEDIA MARKT GYŰJTSE AZ ÖTÖSÖKET PROMÓCIÓS JÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat ) MEDIA MARKT GYŰJTSE AZ ÖTÖSÖKET PROMÓCIÓS JÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat ) 1. A Játék szervezője A Media Markt Békéscsaba Kft. (székhely: 5600 Békéscsaba, Andrássy út 37.-43. továbbiakban:

Részletesebben

MKB KLUB AKVIZÍCIÓS KAMPÁNY RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK ( Játékszabályzat )

MKB KLUB AKVIZÍCIÓS KAMPÁNY RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK ( Játékszabályzat ) MKB KLUB AKVIZÍCIÓS KAMPÁNY RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK ( Játékszabályzat ) 1. Az Akvizíciós kampány Szervezője és Lebonyolítója: Szervező: Az MKB Bank Zrt. (székhely: 1056 Budapest, Váci utca 38. cégjegyzék

Részletesebben

Collagen Cocktail Irány Róma! elnevezésű Valentin napi nyereményjátékának hivatalos szabálya és adatkezelési szabályzata

Collagen Cocktail Irány Róma! elnevezésű Valentin napi nyereményjátékának hivatalos szabálya és adatkezelési szabályzata Collagen Cocktail Irány Róma! elnevezésű Valentin napi nyereményjátékának hivatalos szabálya és adatkezelési szabályzata A JÁTÉKBAN MINDEN VÁSÁRLÓNAK LEHETŐSÉGE VAN RÉSZT VENNI, AKI A VALENTIN NAPI AKCIÓ

Részletesebben

ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt.

Részletesebben

IMOnline Élmény a vásárlás promóció. Részvételi feltételek és Adatvédelmi szabályzat

IMOnline Élmény a vásárlás promóció. Részvételi feltételek és Adatvédelmi szabályzat IMOnline Élmény a vásárlás promóció Részvételi feltételek és Adatvédelmi szabályzat A promócióban (reklámcélú ajándéksorsolásban) részt vevő játékosok részvételükkel automatikusan tudomásul veszik és elfogadják

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT. 2. A Játékban kizárólag a Játék időpontjában 18 évét betöltött, cselekvőképes természetes személy vehet részt (továbbiakban: Játékos)

JÁTÉKSZABÁLYZAT. 2. A Játékban kizárólag a Játék időpontjában 18 évét betöltött, cselekvőképes természetes személy vehet részt (továbbiakban: Játékos) JÁTÉKSZABÁLYZAT Az MS E-Commerce Kft. (székhely: 2040 Budaörs, Petőfi utca 64.; továbbiakban: Szervező) nyereményjátékot szervez. (továbbiakban: Játék). A Játék lebonyolításában közreműködik az Intermedius

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Regisztrálj és nyerj nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Regisztrálj és nyerj nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Regisztrálj és nyerj nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője a Plazmaszolgálat

Részletesebben

8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték

8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték 8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. A Program szervezője A " 8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték (a továbbiakban: Játék/Nyereményjáték) szervezője a Penny Market Kft.

Részletesebben

Nyugdíjbiztosítás nyereményjáték 2018

Nyugdíjbiztosítás nyereményjáték 2018 Nyugdíjbiztosítás nyereményjáték 2018 2018. 11.12. 2018. 12.28. JÁTÉK- ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Az Allianz Hungária Zrt. (székhely: 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 48-52.; cégjegyzékszám: 01-10-041356;

Részletesebben

TAKARÍTSON ÉS NYERJEN! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT

TAKARÍTSON ÉS NYERJEN! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT TAKARÍTSON ÉS NYERJEN! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT Jelen feltételek az Internet Mall Hungary Kft. (Székhely: 1222 Budapest, Nagytétényi út 112., adószám: 1356925-2-43, a továbbiakban: a Lebonyolító ) által a

Részletesebben

NYERJ TV-T A FLAVONNAL! NYEREMÉNYJÁTÉK. FLAVON GROUP KFT. hivatalos promóciós játékszabálya és adatkezelési szabályzata

NYERJ TV-T A FLAVONNAL! NYEREMÉNYJÁTÉK. FLAVON GROUP KFT. hivatalos promóciós játékszabálya és adatkezelési szabályzata NYERJ TV-T A FLAVONNAL! NYEREMÉNYJÁTÉK FLAVON GROUP KFT. hivatalos promóciós játékszabálya és adatkezelési szabályzata 1. A játék szervezője a Flavon Group Kft. cím: 4033 Debrecen, Veres Péter u. 19.,

Részletesebben

Tesco "Startoljon rá a Magyar Nagydíj páros belépőire" áruházi kampány hivatalos programszabályzata

Tesco Startoljon rá a Magyar Nagydíj páros belépőire áruházi kampány hivatalos programszabályzata Tesco "Startoljon rá a Magyar Nagydíj páros belépőire" áruházi kampány hivatalos programszabályzata I. A Program szervezője A Tesco "Startoljon rá a Magyar Nagydíj páros belépőire" áruházi kampány (a továbbiakban:

Részletesebben

Parfümcenter - Játékszabályzat

Parfümcenter - Játékszabályzat Parfümcenter - Játékszabályzat 1. A nyereményjáték időtartama 2012. december 1-2012. december 23. A nyereményjáték megkezdése előtt, és a nyereményjáték befejezése után érkezett regisztrációkat, valamint

Részletesebben

A KIKA Nyári Vásár elnevezésű nyereményjáték szabályzata, részvételi feltételei

A KIKA Nyári Vásár elnevezésű nyereményjáték szabályzata, részvételi feltételei A KIKA Nyári Vásár elnevezésű nyereményjáték szabályzata, részvételi feltételei KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL, ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT A JÁTÉKBAN, HA AZ ITT LEÍRTAKAT ELFOGADOD.

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT 2018.04.01. 2018.12.31. TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY 1. A TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY játékon való részvétel feltétele minimum 1 db GAZPROMNEFT vagy G-ENERGY típusú motorolaj termék

Részletesebben

Az E.ON Energiaszolgáltató Kft. E-számla kampányának játékszabályzata

Az E.ON Energiaszolgáltató Kft. E-számla kampányának játékszabályzata Az E.ON Energiaszolgáltató Kft. E-számla kampányának játékszabályzata 1. Az E.ON Energiaszolgáltató Kft. (1051 Budapest, Széchenyi István tér 7-8., cégjegyzékszám: 01-09-881828, továbbiakban: Szervező)

Részletesebben

BE MY EXCLUSIVE ÁRKÁD SZEGED

BE MY EXCLUSIVE ÁRKÁD SZEGED Be My Exclusive Árkád Szeged Válaszd ki a kedvenc ruhádat! nyereményjáték szabályzata BE MY EXCLUSIVE ÁRKÁD SZEGED I.A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője

Részletesebben

A Sajtkalandra fel és nyerj! - Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata

A Sajtkalandra fel és nyerj! - Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata A Sajtkalandra fel és nyerj! - Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata 1. Részvételi feltételek 1.1. A PANNONTEJ Zrt. (székhely: 8900 Zalaegerszeg, Platán sor 6.) továbbiakban: Szervező nyereményjátékot

Részletesebben

MEDIA MARKT, AP kódfeltöltős NYEREMÉNYJÁTÉK részvételi feltételei és szabályzata

MEDIA MARKT, AP kódfeltöltős NYEREMÉNYJÁTÉK részvételi feltételei és szabályzata MEDIA MARKT, AP kódfeltöltős NYEREMÉNYJÁTÉK részvételi feltételei és szabályzata KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL, ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT A JÁTÉKBAN, HA AZ ITT LEÍRTAKKAL EGYETÉRTESZ!

Részletesebben

A Pólus Center őszi szüneti kampányának hivatalos játékszabályzata:

A Pólus Center őszi szüneti kampányának hivatalos játékszabályzata: A Pólus Center őszi szüneti kampányának hivatalos játékszabályzata: 1. A promóció szervezője A Polus Társasház Üzemeltető Kft. (H-1152 Budapest, Szentmihályi út 131.; továbbiakban: Szervező ) regisztrációhoz

Részletesebben

Reál Hungária Élelmiszer Kft. Anya csak egy van, legyen Övé a Reál karácsonyi ajándéka Részvételi és Játékszabályzata

Reál Hungária Élelmiszer Kft. Anya csak egy van, legyen Övé a Reál karácsonyi ajándéka Részvételi és Játékszabályzata Reál Hungária Élelmiszer Kft. Anya csak egy van, legyen Övé a Reál karácsonyi ajándéka Részvételi és Játékszabályzata 1. A játék szervezője Az Anya csak egy van, legyen Övé a Reál karácsonyi ajándéka (továbbiakban:

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Rama Spar nyereményjáték Karácsonyi Nagybevásárlás a RAMA-val!

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Rama Spar nyereményjáték Karácsonyi Nagybevásárlás a RAMA-val! RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Rama Spar nyereményjáték Karácsonyi Nagybevásárlás a RAMA-val! 1. Az UNILEVER Magyarország Kft. (1138 Budapest, Váci út 182., továbbiakban: Szervező) által szervezett nyereményjátékban

Részletesebben

Startutazás nyereményjáték játékszabályzat

Startutazás nyereményjáték játékszabályzat Startutazás nyereményjáték játékszabályzat 1. A nyereményjáték elnevezése, szervezője: A promóciós játék elnevezése: Startutazás nyereményjáték (a továbbiakban: Játék ). A Játékot a Dating Central Europe

Részletesebben

A Nyerjen otthonra sztár ajándékokat! nyereményjáték hivatalos játékszabályzata

A Nyerjen otthonra sztár ajándékokat! nyereményjáték hivatalos játékszabályzata A Nyerjen otthonra sztár ajándékokat! nyereményjáték hivatalos játékszabályzata 1. Az Játék szervezője A Nyerjen otthonra sztár ajándékokat! akció (a továbbiakban: Játék ) szervezője a következő cég: CBA

Részletesebben

JÁTÉK- ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

JÁTÉK- ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT JÁTÉK- ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Szervező: Vince Magazinkiadó Kft. (székhely: Göd, 2131 Termálfürdő körút 2/b) a továbbiakban: Szervező ). Az előkészítésben és lebonyolításban (adatfeldolgozóként is)

Részletesebben

KÉKKÚTI ÁSVÁNYVÍZ ZRT. TUDJ MEG TÖBBET A VÍZRŐL! ELNEVEZÉSŰ VETÉLKEDŐ RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI FELTÉLEI

KÉKKÚTI ÁSVÁNYVÍZ ZRT. TUDJ MEG TÖBBET A VÍZRŐL! ELNEVEZÉSŰ VETÉLKEDŐ RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI FELTÉLEI 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE KÉKKÚTI ÁSVÁNYVÍZ ZRT. TUDJ MEG TÖBBET A VÍZRŐL! ELNEVEZÉSŰ VETÉLKEDŐ RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI FELTÉLEI A Tudj meg többet a vízről! elnevezésű vetélkedő (a továbbiakban: Játék )

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT 2017.02.01. 2017.12.31. TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY 1. A TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY játékon való részvétel feltétele minimum 1 db GAZPROMNEFT vagy G-ENERGY típusú motorolaj termék

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT. az Ajándékozz meg egy fesztivált az illatoddal - Rossmann nyereményjátékhoz

JÁTÉKSZABÁLYZAT. az Ajándékozz meg egy fesztivált az illatoddal - Rossmann nyereményjátékhoz JÁTÉKSZABÁLYZAT az Ajándékozz meg egy fesztivált az illatoddal - Rossmann nyereményjátékhoz 1. SZERVEZŐ 1.1 Az Ajándékozz meg egy fesztivált az illatoddal Rossmann nyereményjáték (a továbbiakban: Nyereményjáték

Részletesebben

vannet nyereményjáték részvételi feltételei

vannet nyereményjáték részvételi feltételei vannet nyereményjáték részvételi feltételei Kérjük, az INFINITE csomag megrendelése előtt figyelmesen olvassa el a vannet nyereményjáték részvételi feltételeit! A vannet nyereményjáték szervezője az RG

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT EuroFamily nyereményhullám nyereményjáték

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT EuroFamily nyereményhullám nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT EuroFamily nyereményhullám nyereményjáték 1. Az UNILEVER Magyarország Kft. (1138 Budapest, Váci út 121-127/D, továbbiakban: Szervező) által szervezett nyereményjátékban (továbbiakban:

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj mozijegyet alkalmassági vizsgálatoddal a fehérvári Plazma Ponton nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj mozijegyet alkalmassági vizsgálatoddal a fehérvári Plazma Ponton nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj mozijegyet alkalmassági vizsgálatoddal a fehérvári Plazma Ponton nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték

Részletesebben

Tippeljen és nyerjen nevezésű játék hivatalos játék-, és adatkezelési szabályzata

Tippeljen és nyerjen nevezésű játék hivatalos játék-, és adatkezelési szabályzata Tippeljen és nyerjen nevezésű játék hivatalos játék-, és adatkezelési szabályzata Az AUCHAN Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhelye: 2040 Budaörs, Sport utca

Részletesebben

A Bubbles Szerencsepercek - promóció részvételi feltételei és játékszabályzata

A Bubbles Szerencsepercek - promóció részvételi feltételei és játékszabályzata A Bubbles Szerencsepercek - promóció részvételi feltételei és játékszabályzata A Bubbles Szerencsepercek promóciót (a továbbiakban: Játék vagy Promóció) Szervezőként a Bubbles International Zrt. (9027

Részletesebben

A Sajtbisztró Sajt & Bor nyereményjáték - Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata

A Sajtbisztró Sajt & Bor nyereményjáték - Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata A Sajtbisztró Sajt & Bor nyereményjáték - Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata 1. Részvételi feltételek 1.1. A Pannontej Zrt. (1117 Budapest, Gábor D. u. 2.) továbbiakban: Szervező, ajándéksorsolásos

Részletesebben

PlayIT Show Videós tehetségkutató 2015.11.28-29. JÁTÉKSZABÁLYZAT

PlayIT Show Videós tehetségkutató 2015.11.28-29. JÁTÉKSZABÁLYZAT PlayIT Show Videós tehetségkutató 2015.11.28-29. JÁTÉKSZABÁLYZAT A Játék lebonyolítója a MEEX Agent Kft. (székhely: 1095 Budapest, Soroksári út 48.), (a továbbiakban: Szervező) 1. A Játékban való részvétel

Részletesebben

A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Szallas.hu Kft. (a

A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Szallas.hu Kft. (a Nyereményjáték szabályzat A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Szallas.hu Kft. (a továbbiakban: Szervező) által üzemeltetett Szallas.hu, oraatallitas.hu, szallasguru.hu

Részletesebben

A Garnier Maybelline Rossmann Program játékszabálya

A Garnier Maybelline Rossmann Program játékszabálya A Garnier Maybelline Rossmann Program játékszabálya 1. A Garnier-Maybelline Rossmann Program szervezője A L Oréal Magyarország Kft. 1023 Budapest, Árpád Fejedelem újta 26-28 (továbbiakban: Szervező) Az

Részletesebben

HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT személyes adatok kezeléséhez

HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT személyes adatok kezeléséhez HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT személyes adatok kezeléséhez Alulírott,.....(gondviselő neve)... (szül. hely és idő),..... (lakcím)... (gondviselő telefonszáma) az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról

Részletesebben

BOKOLONGO Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Open Hotel ajándékcsomagot játék szabályzata

BOKOLONGO Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Open Hotel ajándékcsomagot játék szabályzata BOKOLONGO Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Open Hotel ajándékcsomagot játék szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék)

Részletesebben

Duna Plaza facebook Playmobil nyereményjáték 2015.04.30. 2015.05.03. JÁTÉKSZABÁLYZAT

Duna Plaza facebook Playmobil nyereményjáték 2015.04.30. 2015.05.03. JÁTÉKSZABÁLYZAT Duna Plaza facebook Playmobil nyereményjáték 2015.04.30. 2015.05.03. JÁTÉKSZABÁLYZAT A Duna Plaza üzemeltetője, a Duna Plaza Zrt. (székhely: 1138 Budapest, Váci út 178. adószám: 13096052-2-41) (továbbiakban:

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Delikát Spar nyereményjáték

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Delikát Spar nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Delikát Spar nyereményjáték 1. Az UNILEVER Magyarország Kft. (1138 Budapest, Váci út 121-127/D, továbbiakban: Szervező) által szervezett nyereményjátékban (továbbiakban:

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT. AYCM Facebook Játék - Karácsonyfa Szépségverseny. ALL YOU CAN MOVE SPORTPASS Klub Rekreáció Kft. (továbbiakban Szervező)

JÁTÉKSZABÁLYZAT. AYCM Facebook Játék - Karácsonyfa Szépségverseny. ALL YOU CAN MOVE SPORTPASS Klub Rekreáció Kft. (továbbiakban Szervező) 1. A nyereményjáték szervezője ALL YOU CAN MOVE SPORTPASS Klub Rekreáció Kft. (továbbiakban Szervező) 2. A nyereményjátékban résztvevő személyek A nyereményjátékban részt vehet minden, Magyarországon állandó

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT. a Fesztiválozz a Tampax-szal! nyereményjátékhoz

JÁTÉKSZABÁLYZAT. a Fesztiválozz a Tampax-szal! nyereményjátékhoz JÁTÉKSZABÁLYZAT a Fesztiválozz a Tampax-szal! nyereményjátékhoz 1. SZERVEZŐ 1.1 Az Fesztiválozz a Tampax-szal! nyereményjáték (a továbbiakban: Nyereményjáték ) Szervezője és adatkezelője a Procter & Gamble

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT CBA 3 évszak nyereményjáték Tavasz

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT CBA 3 évszak nyereményjáték Tavasz RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT CBA 3 évszak nyereményjáték Tavasz 1. Az UNILEVER Magyarország Kft. (1138 Budapest, Váci út 121-127/D, továbbiakban: Szervező) által szervezett nyereményjátékban (továbbiakban:

Részletesebben

Otthontérkép Lakásvadász Játékszabályzat

Otthontérkép Lakásvadász Játékszabályzat Otthontérkép Lakásvadász Játékszabályzat Játék, és adatkezelési szabályzat 1. A játék időtartama 2014. szeptember 29. 2014. december 31. 2. A játék szervezője Az INDEX.HU Zrt. székhely: 1033 Budapest,Flórián

Részletesebben

NYERJEN PÁROS FORMA 1 BELÉPŐJEGYET A PIRELLIVEL! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT

NYERJEN PÁROS FORMA 1 BELÉPŐJEGYET A PIRELLIVEL! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT NYERJEN PÁROS FORMA 1 BELÉPŐJEGYET A PIRELLIVEL! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT Jelen feltételek az Internet Mall Hungary Kft. (Székhely: 1222 Budapest, Nagytétényi út 112., adószám: 1356925-2-43, a továbbiakban:

Részletesebben

A Pólus DTM elnevezésű nyereményjátéka JÁTÉKSZABÁLYZAT

A Pólus DTM elnevezésű nyereményjátéka JÁTÉKSZABÁLYZAT A Pólus DTM elnevezésű nyereményjátéka 2017.05.11. 2017.05.14. JÁTÉKSZABÁLYZAT A Pólus Társasház Üzemeltető Kft. (H-1152 Budapest, Szentmihályi út 131., a továbbiakban: Szervező) a Facebookon nyereményjátékot

Részletesebben

Wrigley Hungária Kft. ORBIT WHITE nyereményjáték. hivatalos játékszabályzata

Wrigley Hungária Kft. ORBIT WHITE nyereményjáték. hivatalos játékszabályzata Wrigley Hungária Kft. ORBIT WHITE nyereményjáték hivatalos játékszabályzata A nyereményjáték megnevezése: Orbit White A nyereményjáték szervezője: Wrigley Hungária Kft. (1025 Budapest, Cseppkő köz 3.)

Részletesebben

A Nyerjen velünk!, a Képkirakó, a Különbségkereső és a Keresztrejtvény nyereményjátékok részvételi és játékszabályzata

A Nyerjen velünk!, a Képkirakó, a Különbségkereső és a Keresztrejtvény nyereményjátékok részvételi és játékszabályzata A Nyerjen velünk!, a Képkirakó, a Különbségkereső és a Keresztrejtvény nyereményjátékok részvételi és játékszabályzata I. Részvételi és játékszabályzat 1. Az E.ON Energiaszolgáltató Kft. (továbbiakban:

Részletesebben

Pöttyös Pillanatok - Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata

Pöttyös Pillanatok - Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata Pöttyös Pillanatok - Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata 1. Részvételi feltételek 1.1. A FrieslandCampina Hungária Zrt. (1134 Budapest Váci út 33.) továbbiakban: Szervező) ajándéksorsolásos

Részletesebben

HUAWEI MEDIAPAD M5 LITE KVÍZ ELNEVEZÉSŰ PROGRAM RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA

HUAWEI MEDIAPAD M5 LITE KVÍZ ELNEVEZÉSŰ PROGRAM RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA 1. A PROGRAM SZERVEZŐJE HUAWEI MEDIAPAD M5 LITE KVÍZ ELNEVEZÉSŰ PROGRAM RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA A Huawei MediaPad M5 Lite kvíz elnevezésű program ( Program vagy Játék ) szervezője a Huawei Technologies

Részletesebben

Az Áprilisi nyereményeső! Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata

Az Áprilisi nyereményeső! Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata Az Áprilisi nyereményeső! Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata 1. A NYEREMÉNYJÁTÉK SZERVEZŐJE Az Áprilisi nyereményeső elnevezésű Nyereményjáték (a továbbiakban: Promóció ) szervezője a BUSZESZ

Részletesebben

Balaton régió fotópályázat 2012. hivatalos játékszabályzata

Balaton régió fotópályázat 2012. hivatalos játékszabályzata Balaton régió fotópályázat 2012 hivatalos játékszabályzata 1 Megnevezés: Balaton régió fotópályázat 2012 (a továbbiakban Játék ) Szervezők: SG Marketing Kft. (1149 Budapest, Limanova tér 12.), Aktimania

Részletesebben

HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT

HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT A Bonduelle Central Europe Kft. Vásároljon 2 db Bonduelle Vapeurt és nyerjen! nyereményjátékának hivatalos játékszabálya. A szolgáltatás leírása: A nyereményjáték az alábbiakban

Részletesebben

A Drukka.hu iphone 4S és Laptop - Asus játék részvételi- és. játékszabályzata

A Drukka.hu iphone 4S és Laptop - Asus játék részvételi- és. játékszabályzata A Drukka.hu iphone 4S és Laptop - Asus játék részvételi- és játékszabályzata 1. A Játék szervezője és együttműködő partnerek A iphone 4S és Laptop - Asus Nyereményjáték (továbbiakban Nyereményjáték vagy

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) az UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. által meghirdetett 2019. június 4. 0:00 órától 2019. augusztus 31. 24:00

Részletesebben

Carrera Karácsony. webes nyereményjáték részvételi szabályai

Carrera Karácsony. webes nyereményjáték részvételi szabályai Carrera Karácsony webes nyereményjáték részvételi szabályai 1. A Játék szervezője STADLBAUER Piackutató és Kereskedelmi KFT. (Cg. 01-09-709976) (továbbiakban: "Szervező") nyereményjátékot szervez (továbbiakban:

Részletesebben

A Játék célja, hogy erősödjön az ügyfelek vezetési tudatossága, illetve közlekedési ismereteikről a Szervező képet kapjon.

A Játék célja, hogy erősödjön az ügyfelek vezetési tudatossága, illetve közlekedési ismereteikről a Szervező képet kapjon. Legyen minden utad gondtalan! Nyereményjáték 2018 2018. május 3. 2018. június 3. JÁTÉK- ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Az Allianz Hungária Zrt. (székhely: 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 48-52.; cégjegyzékszám:

Részletesebben

Baba Mama expo nyereményjáték 2018

Baba Mama expo nyereményjáték 2018 Baba Mama expo nyereményjáték 2018 2018. 11.16. 2018. 11.18. JÁTÉK- ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Az Allianz Hungária Zrt. (székhely: 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 48-52.; cégjegyzékszám: 01-10-041356;

Részletesebben

Aldi_Utazz a színes Pöttyös világba - Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata

Aldi_Utazz a színes Pöttyös világba - Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata Aldi_Utazz a színes Pöttyös világba - Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata 1. Részvételi feltételek 1.1. A FrieslandCampina Hungária zrt. (1134 Budapest Váci út 33.) továbbiakban: Szervező) ajándéksorsolásos

Részletesebben

J Á T É K S Z A B Á L Y Z A T

J Á T É K S Z A B Á L Y Z A T J Á T É K S Z A B Á L Y Z A T A VKSZ Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. nyereményjátékot szervez, amelynek részvételi feltételeit és szabályait (a továbbiakban: Játékszabályzat ) az alábbiakban határozza

Részletesebben

Hivatalos Részvételi és Programszabályzat

Hivatalos Részvételi és Programszabályzat Hivatalos Részvételi és Programszabályzat I. A Program szervezője Az "Idén az ünnepelt adja az ajándékot! promóció (a továbbiakban: Program) szervezője HENKEL Magyarország Kft. (székhely: 1113 Budapest,

Részletesebben

Részvételi és Játékszabályzat

Részvételi és Játékszabályzat Részvételi és Játékszabályzat Az Ooops! Bajkeverők fotó és videó feltöltés nyereményjáték promóciós Játék hivatalos Játékszabálya A promóció a teljes Bajkeverők kampány része 1. A Játék szervezője Az Ooops!

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Dove nyereményjáték

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Dove nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Dove nyereményjáték 1. Az UNILEVER Magyarország Kft. (1138 Budapest, Váci út 121-127/D, továbbiakban: Szervező) által szervezett nyereményjátékban (továbbiakban: Játék) kizárólag

Részletesebben

Nyereményjáték szabályzat

Nyereményjáték szabályzat Nyereményjáték szabályzat Az Agria Park Bevásárlóközpont Robogj a nyereményekért! elnevezésű, 2014. február 3-tól 2014. március 7-ig tartó nyereményjáték részvételi és játékszabályai 1. A NYEREMÉNYJÁTÉK

Részletesebben

TOLNAI NÉPÚJSÁG VB TIPP JÁTÉK 2018 NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

TOLNAI NÉPÚJSÁG VB TIPP JÁTÉK 2018 NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA TOLNAI NÉPÚJSÁG VB TIPP JÁTÉK 2018 NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks

Részletesebben

Media Markt Pótalkatrész játék 2015.09.24-27. JÁTÉKSZABÁLYZAT

Media Markt Pótalkatrész játék 2015.09.24-27. JÁTÉKSZABÁLYZAT Media Markt Pótalkatrész játék 2015.09.24-27. JÁTÉKSZABÁLYZAT A Media Markt Saturn Holding Kft. (székhely: 2040 Budaörs, Petőfi utca 64.; adószám: 12172951-2-44) (továbbiakban: Szervező) a Facebookon nyereményjátékot

Részletesebben