Tervezett programjaink a sítúrákon

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Tervezett programjaink a sítúrákon"

Átírás

1 Tervezett programjaink a sítúrákon Sziasztok! Évről évre gyűjtjük a tapasztalatot, melyik síterepen mivel színesíthetjük a rövid egy hetet. Valljuk, hogy egy túra több, jobb lesz, ha megismerkedtek a környékkel, ha izgalmas élményekkel gazdagodtok az általunk szervezett síelős programokon, oktatáson. Igyekszünk rábírni Titeket, hogy sízés után is érdemes elindulni, felfedezni, nézelődni. Gyönyörű a francia Alpok, nemcsak a hegyek, hófödte csúcsok miatt! Egy érdekes bár, hangulatos utcácskák, piac tele kuriózumokkal, hangulatos hegyi étterem, mind mind örök élményként szolgálnak. Wellness, korcsolyázás, esti síelés, jólesik akár kényeztetjük, akár dolgoztatjuk testünket egy átsíelt nap után. Látjátok csak korlátozott számú helyszínt választunk sítúráink helyszínéül, melyek közül évente egyet-kettőt lecserélünk. Szépen lassan fejlődünk, tapasztalunk, és próbálunk egyre több energiát fektetni a szervezett programokra. Persze szervezőink is sokszor csak 1-2 hetet töltenek a hegyekben, így nehéz felkészülnünk, előre pontosan elterveznünk mindent. Sokszor az időjárás húzza ketté számításainkat. Vannak síterepek, ahol minden napra több program jut, van, ahol csak néhány egy hétre. Olvassátok az itt lévő kis tájékoztatót, melyet gyakran szezon közben is változtatunk, bővítünk, aktualizálunk. Segíthet eldönteni, kihez melyik túra illik a legjobban. Mindenkinek élményekben gazdag telet kíván a Travelex lelkes csapata! Síterepeink: Csak kattints rá arra, amelyik érdekel! - Alpe d Huez - Briancon - Isola Le Joue de Loup - Les Sybelles - Les 2 Alpes - Mont Blanc - 3 Völgy Orelle - 3 Völgy - Val Thorens - Valmeiner Foglalás, információ: címünk: info@travelex.si Telefonáljatok: hétfő péntek 10:00-17:00 Honlap:

2 Alpe d Huez - Folie Douce - Az édes bolondság o VÉGRE! Minden nap felejthetetlen bulik vannak Alpe dhuez síterepén fent a pályákon a Foli Douce bárban. Ilyet még nem láttatok, kabaré minden nap. Zenészek, bohócok, jelmezes figurák, szexi táncosok és énekes adják elő magukat Nektek délutánonként. Belépő nincs, és az italok ára is meglepően moderált. Ezért önmagában érdemes ezt a síterepet választani! Kedvcsináló: Itt - Kirándulás Les2Alpes gleccser sí paradicsomára o Reggel indul buszunk az Alpe d Huez síterepéről is jól látható, a távolban megcsillanó gleccserek lejtőire. Érkezéskor közvetlenül a nagykabinos felvonónál szállunk ki, így egyből 3000 méter feletti pályák felé vehetjük az irányt méter felett széles, sima, mindig jó minőségű hóval rendelkező pályákon síelhetünk, húzhatunk széles carving íveket. A hatalmas síterepen mindenki könnyen talál magának megfelelő pályákat. 15 órától keressük fel a Le Pano bárt 2600 méteres magasságban. A világ legmagasabban fekvő bulijainak őrült színhelye ez. Utcai cipőben kéretik a buszra szállni! Hazafelé beugrunk vásárolni a Bourg d Oisans-i nagyáruházba, ahol az élelmiszerek 30%kal olcsóbbak, mint a síterepeken. Egy rövid kis városnéző sétára is lesz időnk. Síbérletünk két napra érvényes erre a síterepre is. A buszjegy ára 5 euró. - Sí és snowboard oktatás minden szinten o Oktatók minden évben vannak túráinkon. Kevés pénzt kérünk az oktatásért, de egy keveset szükséges, különben nem mindenki veszi komolyan az órákat. 5Eur/óra a kezdő díja, míg 10Eur/óra a haladóké méter szintkülönbség egy nap alatt Alpe dhuez-en o Ha bemutatjuk bérletünket a bérletkasszánál igazolást állítanak ki számunkra e hatalmas teljesítményről. 4 csúszás, 8000 méter szintkülönbség. A bérleted alapján ugyanis nyomon követhető, merre csúsztál aznap. A pontos útvonalat és a térképet megtaláljátok: Itt Mintha lesíelnénk a Mount Everest tetejéről! - Világ leghosszabb fekete pályája o 3330 méter magas Pic Blanc csúcsáról, a Sarenne gleccseren indul a 16km-es csúszás. Az elején csipkézett csúcsok és gleccserek között haladunk, majd a völgybe érve patak parton és fenyőerdőben kanyarog az időközben megszelídült lejtő. Fárasztó, de megéri. - Éjszakai síelés - Kedd és csütörtök este 5.30 és 7.30 között kinyit a világ egyik legjobb éjszakai sípályája. Hosszú, széles és kiváló látási viszonyok várnak benneteket. A kivilágított Alpe d Huez pedig lábatok alatt hever. Felejthetetlen élmény!

3 - Szabadtéri fürdőzés - Síbérletünket bemutatva egy nap ingyenesen úszkálhatunk a város közepében lévő (Piscine felirat) kellemes vizű szabadtéri medencébe, ahonnan még a kilátás is gyönyörű a környező hegyekre. - Korcsolyapálya - Síbérletünk egyszeri belépésre jogosít a városközepén elterülő kivilágított jégpályára, a helyi hokicsapat otthonába. Pár Euróért korcsolyát is bérelhetünk. - Sport mindenek felett - 16 óra előtt ingyenesen léphetünk be a helyi Sport palotába (Palais de Sports), ahol falmászás, íjászat, squash, tenisz, ping pong, panoráma konditerem és uszoda vár titeket. Síbérletünket be kell mutatni, az ingyenesség egy napra vonatkozik. - Forróság a havas csúcsok között o Szinte kötelező program Alpe d Huez szauna komplexuma, mely közvetlenül a nyitott medence mellett található a főutcán. A szaunában csücsülve csodálhatjuk, ahogy a lemenő nap sugarai rózsaszín sapkát húznak a hófödte csúcsokra. 30 perc jakuzzi és szauna használat 4 euróba kerül a bérlet felmutatásával. Minden nap 10:45-től 18:45-ig van nyitva. - Éjszakai mulatozás o Alpe d Huez régi városrészében található a Smithy s Bar. Minden nap hajnali 2ig vár a színvonalas hely benneteket, remek Dj-kel és élő koncertekkel. Éjféltájban a hangulat mindig a tetőfokára hág, míg közvetlenül alatta az Igloo discoba 1 óra után érdemes lenézni. - Sí és snowboard felszerelés bérlése o 50% kedvezmény a síbérlésből, ha előre foglaltok! 4 éve kínáljuk ezt Nektek néhány síterepen. Kicsit több helyünk lesz így a buszban, Ti pedig jó cuccokat kaptok, és minden problémát helyben tudnak orvosolni, akár hosszú a léc, akár nyom a bakancs. Alpe d Huez-en 3 síkölcsönzővel állunk kapcsolatban. - Bicikli őrülteknek o A Tour de France a világ leghíresebb biciklis körversenye. 3 hét alatt több ezer kilométert tesznek meg a modern gladiátorok. Néhány évente visszatérnek Alpe d Huez emelkedőire is. A kiemelt kategóriájú hegy több mint 1100 méteres emelkedést tudhat magáénak. Ha délelőtt helyi buszjárattal lemész Bourg d Oisans városkába, ott bérelsz egy karbon vázas versenybiciklit, feltekerhetsz vissza Alpe d Huezbe. Leírhatatlan az az érzés, mikor leszállsz a bicikliről a hegy tetején... Marco Pantani alig 37 perc alatt tette meg ezt a 15 km-es szakaszt. Aki ennyi időn belül teljesíti, annak visszafizetjük a sítúra árát - Ínyenceknek o Alpe d Huez-t mindig is kozmopolita síközpontként tartották számon. Jellemzően a magasabb életszínvonalú francia családok járnak ide. Ennek megfelelően nagyon jó éttermeket találunk itt. Ezek közül kettőt ajánlunk Nektek. Az első l Authentique névre hallgat a főutcában, a város közepén, a koripályához közel. Másik a régi, hangulatos városrészben található Genepi, mely kicsi, barátságos, isteni a konyha és az árai sincsenek elrugaszkodva a földtől a francia árakhoz képest.

4 Briancon - Sí és snowboard oktatás minden szinten o Oktatók minden évben vannak túráinkon. Kevés pénzt kérünk az oktatásért, de egy keveset szükséges, különben nem mindenki veszi komolyan az órákat. 5Eur/óra a kezdő díja, míg 10Eur/óra a haladóké. - Kirándulás Montgenevre síterepre egy kis olasz íz o 75km kiváló minőségű sípálya vár minket az olasz határon 15km-re Briancon városától. Egyik reggel buszuk indul ide, melyre 5Eur a jegy oda-vissza. A síbérletünk pedig érvényes erre a pályarendszerre is! - Ingyenes síbuszjárat o Bérletünk felmutatásával ingyen felszállhatunk a síterep 4 települését összekötő buszjáratra. Így bárhol is végzünk az utolsó csúszással, rövid idő alatt visszajuthatunk szállásunkhoz. - Történelmi városközpont saját busszal o Érdemes felülnünk buszunkra (ingyenes) egyik este és felmennünk a 13. századot és a sötét középkort idéző erődszerű városközpontba (2km, de elég meredek az út). Sok száz éves épületeket, macskaköves utcákat, fura hegyi művészek boltjait láthatjuk itt. Színes kristályokat, amuletteket, drágaköveket vásárolhatunk vagy egyedi tervezésű ruhákat, kiegészítőket próbálgathatunk. Egy-egy eldugott kocsmából kilépve megelevenedhetnek a középkori lovagok szellemei. - Bevásárlás - Bowling o A kabinos felvonó aljától pár száz méterre hatalmas bevásárlóközpont található (Géant), jó árakkal! Ennek oldalában késő estig nyitva tart egy 4 pályás bowling centrum, ahol összemérhetjük ügyességünket útitársainkkal. Ismerkedének is jó program - Bulik, éjszakai élet o A helyi szervezőnk kalauzol el Titeket, hogy merre vezethetitek le a megmaradt energia morzsákat. - Wellnes központ o Briancontól 15km-re, Le Monêtier les bains nevű településen található egy igen impozáns wellness központ. Autóval könnyen megközelíthető, de a helyi ingyenes buszjárat is megy arra éjszaka is. (Menetrendről érdemes előre tájékozódni) Egyik este mindenképp érdemes elmenni, egy hosszú sízős nap után biztosan jól fog esni egy kis kényeztetés. A 4500 m2-es területen medence, jakuzzi, török fürdő, zene, étterem vár benneteket többek között. Éjszaka igen hangulatos a kinti medence is, aki pedig napközben töltené itt az idejét, a szabadtéri napozóágyakon még barnulhat is. Nyitva tartás: minden nap óra között. Belépő: 18 Eur/2 óra 21 Eur/3 óra. Kedvcsináló: Itt

5 - Hokimeccs o A városban hoki stadion is található. A francia hoki liga kiemelkedő alakulata a Briancon-i Vörös Ördögök csapata ben ők nyerték a nemzeti bajnokságot. Érdeklődjünk, mikor játszanak, mert élmény őket élőben látni. - Sífutás, a sport mely a legtöbb izmot mozgatja o A hosszú Serre Chevalier völgy rengeteg, jól kezelt sífutópályával rendelkezik. Klasszikus és korcsolyázó stílusú sífutáshoz is tudunk bérelni felszerelést. Gyönyörű tájakon haladhatunk, kevés emelkedővel. Ideális feltételek, hogy kipróbáljátok ez a sportot. Isola Rutinos szervezők o Isola-ra idén 12ik alkalommal szervezünk utat. A helyiek várják már a magyar csapatot. Más szervezők minden évben megpróbálják lenyúlni Tőlünk ezt a túrát, de sose hagyjuk - Le Solarium bár o Bulit rendezünk a héten kétszer is, a sípályán levő déli fekvésű Le Solarium nevű bár napsütéses teraszán. Helyi DJ-k garantálják a jó zenét, Mi, a magyar csapat, pedig a fergeteges hangulatot! Ízelítő: Itt - Kirándulás Auron 132 km-es síterepére o Bérletünk érvényes Auron síterepére is, így érdemes átmennünk legalább egy napra, felfedezni a déli Alpok másik híres síterületét. Nagyon jó esésű, széles pályák vannak itt is. Buszunk reggel indul, és liftzárás után jön haza. Bő egy óra az út és gyönyörű tájakon visz keresztül. A buszjegy ára 2 Eur. - Sí és snowboard oktatás minden szinten o Oktatók minden évben vannak túráinkon. Kevés pénzt kérünk az oktatásért, de egy keveset szükséges, különben nem mindenki veszi komolyan az órákat. 5Eur a kezdő díja, míg 10Eur a haladóké. Ez egy 2-2,5 órás foglalkozást jelent ezen a túrán. - Barbecue party sízés után DJ-kel o Egyik nap a csúszás vége felé meghívunk Titeket egy kis grillezésre a szabadba, zene kíséretében. Igyekszünk minél több húst ízletesen bepácolni, hogy mindenkinek jusson néhány finom falat. Tavaly hatalmas buliba torkollott a torkoskodás, a helyi DJ-k kiváló talpalávalójának köszönhetően. Ki ne hagyjátok!

6 - Bulik minden este o Majd minden évben más üzemelteti a disco-t Isolán. Szervezőink első nap felkeresik és megbeszélik vele a kedvezményes belépők és italfogyasztás feltételeit. Sokan találták már meg itt párjukat - Pancsolás a közeli élményfürdőben o Egyik este jólesik fürdeni egyet Isola város élményfürdőjében. Csúszdák, jacuzzi, szauna és medencék is vannak itt. Utána egy fél órát sétálgatunk a régmúltat idéző romantikus kis faluban. A buszút kb. 30 perc. A buszjegy és a belépő ára 15Eur. - Fondue, hagyományos francia hegyi vacsora egy hangulatos étteremben o A Les Choucas (magyarul A Csóka) nevű étterembe érdemes a héten legalább egyszer ellátogatni. Hangulatos, rusztikus berendezés, hagyományos, ízletes francia ételek várnak benneteket megfizethető árakon. Minden megtalálható itt, amit a Francia Alpokban érdemes megkóstolni: fondue-k variációi (sajtos, húsos vagy éppen gombás) raclette, tartiflette Kérdezzétek szervezőnket merre találjátok az éttermet és útba igazít majd benneteket! - Helikopteres síelés o Isolán ezt is van lehetőség kipróbálni! A kalandra vágyók összedobhatnak egy helikopterre valót és hatalmas szűz terepeken csúszhatnak, hihetetlen élmény! Ehhez a programhoz mindenképp profi sízudás szükséges. Ára: 800 Eur/4-5 fő. - 50% kedvezmény a síbérlésből előre foglalás esetén o 4 éve kínáljuk ezt Nektek néhány síterepen. Kicsit több helyünk lesz így a buszban, Ti pedig jó cuccokat kaptok, és minden problémát helyben tudnak orvosolni, akár hosszú a léc, akár nyom a bakancs. - (Más)napos erkély o Nincs jobb Isolán, mint reggel kiállni az erkélyre egy szál pólóban és a szikrázó napsütésben, beleszippantani a friss hegyi levegőbe. Közel a tenger, különleges a mikroklíma, rengeteg a napsütéses órák száma! - Ingyenes WIFI o Az apartmanházaink aljában és az idegenforgalmi (Office du Tourisme) hivatalnál találtok ingyenes Wifi-t. Utóbbi 2 perc sétára van a szállástól. Ezen felül a bárokban, kávézókban is odaadják a Wifi kódot, ha fogyasztotok valamit. - Fogadóóra o No nem úgy, mint az általános iskolában de ha bármi kérésed lenne felénk, hogyan tehetnénk még kellemesebbé kikapcsolódásodat, pihenésedet, esténként a recepciónál 20 órától 20:15-ig mindig találsz valakit, aki szívesen segít! - Monaco Monte Carlo-i városnézés o Érdemes a hazaindulás reggelén minél gyorsabban elkészülni az apartman rendberakásával, mert annál több időnk lesz sétálgatni Monaco-ban. A piros-fehér kerékvetők a forma1-es pálya kanyarjaiban, luxusjachtokon ásítozó multimilliomosok, maradék Eurók kockáztatása a kaszinóban, vagy a film klasszikusokban látott Hotel de Paris, mind örök élmény.

7 La Joue de Loup - Kirándulás Gap városába o Egyik délután csapatunk útrakel és meghódítja a Provence északi határán fevő Gap városát. Bolyonghatunk a régmúlt korokat idéző házak között a belvárosban. Lényegesen olcsóbban lehet élelmiszereket, ajándékokat venni a város szélén található hipermarketekben. A buszjegy ára 3 Eur. - Sí és snowboard oktatás minden szinten o Oktatók minden évben vannak túráinkon. Kevés pénzt kérünk az oktatásért, de egy keveset szükséges, különben nem mindenki veszi komolyan az órákat. 5Eur a kezdő díja, míg 10Eur a haladóké. Ez egy 2-2,5 órás foglalkozást jelent. - Barbecue party sízés után o Egyik nap a csúszás vége felé meghívunk Titeket egy kis grillezésre a szabadba, lehetőleg zene kíséretében. Igyekszünk minél több húst ízletesen bepácolni, hogy mindenkinek jusson néhány finom falat. Tavaly hatalmas buliba torkollott a torkoskodás. Ki ne hagyjátok! - Bulik minden este o Szervezőink első nap felkeresik és megbeszélik a diszkó tulajdonosával a kedvezményes belépők és italfogyasztás feltételeit. Sokan találták már meg itt párjukat - Fondue, hagyományos francia hegyi vacsora egy hangulatos étteremben o Ha valaki igazi ínyenc francia ételekre vágyik, az Étoile (csillag) étterembe érdemes elmennie. Hangulatos, rusztikus berendezés, hagyományos, ízletes francia ételek várnak benneteket. Minden megtalálható itt, amit a Francia Alpokban érdemes megkóstolni: fondue-k variációi (sajtos, húsos vagy éppen gombás) raclette, tartiflette Kérdezzétek szervezőnket merre találjátok az éttermet és útba igazít majd benneteket! Kedvcsináló: Itt - Pancsolás a medencében o A melegvízű kinti medence minden nap mártózásra hívogat síelés után! - 50% kedvezmény a síbérlésből előre foglalás esetén o 4 éve kínáljuk ezt Nektek néhány síterepen. Kicsit több helyünk lesz így a buszban, Ti pedig jó cuccokat kaptok, és minden problémát helyben tudnak orvosolni, akár hosszú a léc, akár nyom a bakancs. - Ingyenes WIFI o Az apartmanházaink a recepciónál és az idegenforgalmi (Office du Tourisme) hivatalnál találtok ingyenes Wifi. Ezen felül a bárokban, kávézókban is odaadják a Wifi kódot, ha fogyasztotok valamit. - Fogadóóra o No nem úgy, mint az általános iskolában de ha bármi kérésed lenne felénk, hogyan tehetnénk még kellemesebbé kikapcsolódásodat, pihenésedet, esténként a recepciónál 20 órától 20:15-ig mindig találsz valakit, aki szívesen segít!

8 Les Sybelles - Séta a faluban o Saint Sorlin és Sint Jean d arves kis savoyai ékszerdobozok. A régmúlt jegyeit őrzik a település házai, melyek a klasszikus francia alpesi stílusban épültek. Érdemes ezeket alaposan szemügyre venni, lefotózni és otthon büszkén megmutogatni, hogy is építkeznek errefelé. Bejárhatjuk a falu kacskaringós utcáit, ámulunk és bámulunk, hogy ilyen is van, majd egy pohár lélekmelegítő ital mellett megbeszéljük, aznap ki merre kalandozott, tippeket adva egymásnak a másnapi csúszásokhoz. - Egy csoportfotó a medencében o Kinn esik a hó, világítanak a lámpák, mi pedig a hosszú nap után szeretünk egy kicsit megmártózni. Jót is tesz a fáradt izmoknak egy kis úszkálás, no meg persze a szauna és a pezsgőfürdő is csodákra képes. Kellemes beszélgetések szoktak itt kialakulni, remek hely az ismerkedésre is! Jópofa dolog a medencében egy csoportfotót készíteni. Fürdőruhában, majd később egy másikat síruhában a hóban fetrengve. De aki akarja, csinálhatja fordítva is - Bulik o A wellnessezés és a vacsora után esti zenés szórakozás minden napra akad. Így nem kell egy nagy bulira készülni, hanem eloszthatjuk energiáinkat a hét minden napjára. Nagy előnye a helynek, hogy ott van a szállásunkon, de mégsem hallatszik be a zene az apartmanokba. Így aki inkább pihenni szeretne, az nyugodtan tud aludni, de ha mégis meggondolja magát, pár perc alatt tud csatlakozni a többiekhez, akik már nagyban buliznak Les 2 Alpes - Egy korty pezsgő o Egy korty (najó két korty) pezsgővel szeretnénk kedveskedni nektek az első síelős nap délutánján. Mindenkit szeretettel várunk 15:30-kor a Le Pano bárhoz, ahol pezsgőt bontunk és csoportképet készítünk. A külön buszokkal érkezőknek is lesz lehetősége megismerni egymást, már az esti összejövetel előtt. - Le Pano o Les 2 Alpes síterepén minden nap 15:00-17:00-ig őrült buli van 2600 méter magasan, a Le Pano bárban, italakciókkal egybekötve. Ennél magasabban nincs buli a világon. Ne felejtsétek, hogy utána 1000 méter szintkülönbséget kell még leküzdeni. A bártól induló kabinos felvonó a városban a Főtérnél tesz le, így azzal is le lehet jönni.

9 - Esti programtájékoztató o Első nap este, síelés után tartjuk a heti programtájékoztatónkat. Ide mindenképpen gyertek el, itt lehet feliratkozni a programokra, nem érdemes lemaradni! - O Brian bár o Este az O brian bárt ajánljuk az 1800m-en lakóknak, ide szoktunk esténkt lenézni, ha sok az energiánk. A belépés ingyenes és jó minőségű a WIFI helyen. - Smithy s bár és Avalanche disco o Klassz bulik vannak óra között város másik végében (1650m-en) található Smithey s Tavern-ben is. Ide ingyenes a belépés. 01:00-tól a mellette lévő Avalanche discoban lehet tovább szórakozni. - Sí és Snowboard oktatás o Mindezt magyar nyelven, minimális díj fejében. Kezdőknek 5 Eur/óra, haladóknak 10 Eur/óra. A kezdők számára nagyon jó érzés lesz egy két foglalkozás után már a saját társaságukkal együtt csúszni. A haladók pedig sok sok gyakorolni valót, útravalót kapnak Tőlünk. - Free ride o Les 2 Alpes a legjobb hely, ha valaki pályán kívül, szűz terepeken szeret csúszni. 3450m-es magasságból indulunk egy 3 részből álló free ride körre. Az első rész könnyebb, ha valakinek nem fekszik a mély, szűz hó, akkor innen egy kanyarral visszajuthat a sípályára. A túra hossza óra, ingyenes, de ha tetszett sok embernek meséljétek el! - La Grave o 3560 méteren a gleccservasút felső állomásától induló felvonó tetejétől ratrakok segítségével átjuthatunk Európa legnagyobb szűzhavas síterepére. Itt 2000 méternyi jelöletlen terepen próbálhatják ki tudásukat a legrátermettebbek. A világ egyik legjobb helye a porhó szerelmeseinek. A környezet gyönyörű, csodálatos, leírhatatlan. Célszerű hegyi vezetőt fogadni. Aki eljön az első síelős nap estéjén tartandó programtájékoztatóra, megtudhatja, hogy a szervezőkkel mikor lehet átmenni La Gravera. Az egy napos bérletkiegészítés ára 20Eur/fő, ezt reggel, indulás előtt vesszük meg a pénztárban. - Barbecue party o Egyik napon síelés után megvendégelünk bennetek egy kis sütögetős, iszogatós, zenehallgatós szabadtéri programra. 4 órától kezdjük el kisütni a húsokat Nektek, melyre a vendégeink vagytok. Isteni pácolt húsokkal, savanyúsággal és bagett-tel is kedveskedünk. Az italokat a bárból tudjátok beszerezni, igen kedvezményes áron. Nagyobb létszámú túráknál DJ is játszik...

10 - Éjszakai síelés o A Főtér mellett található kivilágított sípálya szintén ingyen vehető igénybe, a hét 4 napján (kedd-péntek) 18:00-21:00 óra között. Egyik nap ezt is érdemes kipróbálni. - Uszoda, szauna, korcsolyapálya o Az 1650m-es városrész főtéren található részben fedett uszodát, illetve a mellette levő korcsolyapályát ingyen használhatjátok síbérletetekkel. Az itt található szauna használata kedvezményesen 7,40Eur 1 órára, a síbérlet felmutatásával. Korcsolya bérlése felnőtteknek 4,50 Eur, gyerekeknek és nyugdíjasoknak 3,20 Eur. Fürdő nyitvatartása: ig. (19:30-ig lehet bemenni) Korcsolyapálya: H-K-SZe-P-V: 16:00-22:00, CS: 19:30-22:00 o Az 1800m-en levő wellness részleg használata 10 Eur/fő. Szauna, 2 jacuzzi, gőzfürdő kinti benti 30 fokos medence. - Forraltborozás, Tábortűz o Este 9 felé tüzet rakunk a szabadban és egy bográcsban forraltbort készítünk. Szegfűszeg, csepp fahéj, némi narancs, mind a titkos receptünk része. Összegyűlik a csapat és éjfélig biztos ott leszünk, kortyolgatunk, beszélgetünk. Idén terveink szerint halk zene is lesz, nehogy megzavarjuk az erdő lakóit. - Alpe d Huez o A közelben lévő szintén első osztályú síterepre is szervezünk kirándulást méter magas, 250 km hosszú pályarendszerre érvényes a síbérletetek. Hosszú, széles pályái és lélegzetelállító panorámái miatt egyik nap mindenképpen érdemes itt síelni. Buszjegy ára: 5 Eur. Autós utasoknak egyénileg is át lehet látogatni Alpe d Huezre. A bérlet a hét bármely napján, de összesen két napra érvényes erre a síterepre is. - Bourg d Oisans o Helyes kisváros lent a völgyben Les 2 Alpes és Alpe dhuez között. Itt az Alpe d huez-i kirándulás után megáll buszunk és 30-40%-kal olcsóbban tudtok vásárolni, mint fent a síközpontokban. Az élelmiszerek minőségének színvonala igen magas. Vásárlás után vagy helyett egy sör, bor a Café de Paris-ban, vagy csatangolás a régmúlt időket idéző házacskák között. Jó kis program! - Kedvezményes a sí és snowboard bérlés előre foglalás esetén o 4 éve kínáljuk ezt Nektek néhány síterepen. Kicsit több helyünk lesz így a buszban, Ti pedig jó cuccokat kaptok, és minden problémát helyben tudnak orvosolni, akár hosszú a léc, akár nyom a bakancs.

11 - Masszázs / Szauna o Kis hegyi szállodánkban (Hotel le Pied Moutet) magyar masszőrünk szeretettel várja a masszázsra vágyó utasokat. Egy átsíelt nap után mi sem eshet jobban, mint egy meleg szoba, halk zene és izmaink átmasszíroztatása. Igen kedvező áron kínáljuk szolgáltatásunkat: 60 perc: 29 EUR, 30 perc: 19 EUR. o Előzetes bejelentkezés szükséges: (magyarul beszél mindenki) info@hotellepiedmoutet.com vagy es telefonszámon o Még tökéletesebb lesz a délután, ha úgy időzítitek a masszázst, hogy a szaunát is használhassátok. Szaunánk minden nap 17:30-19:00 között áll a masszázst igénybevevő vendégeink részére térítésmentesen. o A szálloda az 1650-es városrészben található, a helyi (ingyenes) buszjárattal érkezve a 11bis megállóban kell leszállni és kb. 100m-t gyalogolni. - Fondue, hagyományos francia hegyi vacsora egy hangulatos étteremben o Az 1800on lakó vendégeink a 1800as városrész promenádjának közepén, a Meije 11-13as épületeknél lévő lift mellett lévő étteremben Le Mazot 10% kedvezménnyel próbálhatják ki milyen egy igazi sajt fondue. Van ennek egy húsos változata is, amikor az emberek maguknak süthetik ki a húsokat ínycsiklandózó szószokba mártogatva azokat. Érdemes előre asztalt foglalni az étteremben, mert nem túl nagy. A 10% kedvezmény a teljes fogyasztásra érvényes! Aki nem akar étteremben fondue-zni, de azért kipróbálná, bérelhet felszerelést és megveheti a hozzávalókat az étterem mellett lévő boltban. A hozzávalók megvásárlása esetén a fondue készletet ingyen adják. o Az 1650en lakó vendégeink számára a La Meije éttermet ajánljuk. Itt egy aperitif és egy ital (egy üditő, vagy pohár bor) jár a vacsora mellé utasainknak. Az étteremtől 50m-re lévő Le Panier des Alpes boltban lehet fondue hozzávalókat vásárolni és mellé fondue készletet kapni ugyanolyan kondíciókkal, mint 1800on. Jó étvágyat! - Közlekedés a városban o A városban ingyenes buszjáratok közlekednek, melyek segítségével könnyen eljuthattok a távolabb eső pontokra. Az utolsó busz 19 óra körül megy.

12 Mont Blanc St Gervais falu - Kirándulás Contamines Montjoie pályáira o Ez a Mont Blanc olasz oldala, eldugottabb, rejtélyesebb, felfeezetlenebb. Itt vár minket Contamines 100km-es pályarendszere, ahová szintén érvényes síbérletünk. Meredekebb, hosszabb pályákat találunk erre, gyakran szűzhavas lejtőket és a leghangulatosabb hegyi éttermeket. - Kirándulás a Mont Blanc sáljához, 3850m-re o Az Aiguille du Midi kilátó 1927ben épült, az ipari alpinizmus csúcsa. Születéséről igen gazdag kiállítást lehet megtekinteni, ha az ember felmerészkedik ide. Karnyújtásnyira a Mont Blanc fenséges 4807m-es csúcsa, vén Európa teteje. Másik irányba a Chamonix völgy 3000m-es mélységben, a lábunk alatt. Bátrak és ügyesek síléccel is lemehetnek a völgybe, mindenképpen érdemes vezetőt fogadni ehhez. A kilátóból lejövet, délután 3200m-es magasságig síelhet bármilyen tudású síző, ha tovább megyünk Argentiere síterepére, ahová érvényes a kilátóba váltott jegyünk. Öltözzetek fel, a Midi-n -20 fok sem ritka Európa tetején. A túra ára kb. 50Eur (lift jegy) Ízelítő: Itt - Tramway du Mont Blanc o Aranyos hegyi vasút zakatol keresztül St Gervais Les Bains településen. A szállásunktól helyi buszjárattal pár perc alatt a több mint 100 éve épült állomásra érhetünk. Les Houches 120km hosszú pályarendszerére, 2372m magasra húz fel a mozdony minket, a Mont Blanc délnyugati oldalára. Egész nap síelhetünk ezen a síterepen. Nyáron a hegymászók a vasút felső állomástól kezdik a csúcs meghódítását. Árak: buszjegy az állomásra 1Eur, a síbérlet és a vonatjegy együtt 38Eur-ba kerül. Kedvcsináló: Itt - Oboose bár o A szállásunkkal szembe az út túloldalán van egy kis kocsma. Ha tele is van, még egy embernek mindig van hely. Élő koncertek minden héten vannak, ilyenkor tetőfokára hág a hangulat. A sok-sok éves csocsóasztal mindig nagy derültséget okoz a fiúk körében. Meg persze az ízletes csapolt sörök is! - Piac o Csütörtök reggel délelőtt szokott lenni a városka főterén. Ezer féle méz, kolbászok, szalámik hegyi növényekkel fűszerezve. Édességek és a világ legjobb sajtjai. Apró ajándékokat vihetünk haza innen. Azért kérdezzétek meg a recepción mikor is van, néha változtatják a napját. Mindenképpen érdemes elsétálni ide, aznap egy kicsit később felmenni a hegyre.

13 - Séta a városközpontban St Gervais Les Bains településen o Ebben a kisvárosban található szállásunk is. Ha egyik nap még maradt egy kis erőnk csúszás után, szedjük nyakunkba a lábunkat, sétáljunk egy jót. Kis patak szeli ketté magas Savoya mesebeli kisvárosát. A régi hídon átsétálva hatalmas jéggé fagyott vízesésekben gyönyörködhetünk. Ínyenc pékségek és hentesek sora, helyes kis templom, hangulatos főtér fogad minket. - Chamonix városnézés o Nem szabad kihagyni. Az első téli olimpia helyszíne, a sízés őshazája. Kis folyó szeli ketté a várost, melynek belső részein sétálva igazi időutazásban lesz részünk. Egy bárba betérve extrém téli sportokat űző fiatalokkal, vagy régi sztorikat mesélő helyiekkel találkozhatunk. A városházánál mindig van izgalmas szabadtéri kiállítás, és vásárolgatni is jókat lehet. - Genf-i városnézés o Mont Blanc-i túránkon belefér hazaúton a kozmopolita város megtekintése. A 140m magasra lövellő vízsugár és a virágóra megtekintése, rövid séta a tóparton és a belvárosban. Ha a másik irányba indulunk, az ENSZ székház és a botanikus kert felé tarthatunk. 3 völgy Orelle - 3 völgy kiegészítés o Érdemes legalább egy napra megvenni a 3 völgy kiegészítést és elkalandozni a távolabbi pályák felé is. Így elmondhatjuk, hogy mi a világ legnagyobb síközpontját is bejártuk, annak összesen 600km! összefüggő pályarendszerével. Az egy napos 3 völgy kiegészítés 24EUR, és a bérletpénztárban váltható a kabinos liftnél. - Séta Orelle-ben o Tradicionális francia hegyi faluban található szállásunk. Síkölcsönző, ajándék- és egy sajtbolt található itt mindössze, viszont annál közelebb érezhetjük magunkat a tiszta érintetlen természethez. Ódon templom és a középkor hangulatát idéző kicsiny házak között bolyonghatunk este. A szállás kiváló minőségű, így inkább a pihenni vágyók jönnek, és azok, akik csak a síelés élményére vágynak. Azt pedig maximálisan megkapják Val Thorens 150km-es pályarendszerén! - Ingyenes síbusz o Szállásunktól folyamatosan síbuszjárat közlekedik a kabinos felvonó völgyállomásához, így nem kell megtennünk a pár perc sétát, síelés előtt se után.

14 - Wellness központ o Orelle híres 200m2 alapterületű wellness parkjáról. Közvetlenül a szállásunknál található fürdőben kipihenhetjük az egész napos síelés fáradalmait és felkészülhetünk a következő nap kihívásaira. Fűtött benti medence, jacuzzi, szauna, török fürdő és masszázs szalon várja a megfáradt sízőket. A wellness 20 óráig van nyitva minden nap. A belépő 10Eur. - A szálló vendégei ingyen használhatják a recepciónál jól fogható vezeték nélküli internetet. 3 völgy Val Thorens - 3 völgy kiegészítés o Érdemes egész hétre megvenni a 3 völgy kiegészítést és elkalandozni és besíelni a teljes pályarendszert, annak összesen 600km! összefüggő síterepével. Az egy hetes 3 völgy kiegészítés 38,5-44EUR, és előre kell megvásárolni rajtunk keresztül a kedvezményes ár igénybevételéhez. - Folie Douce - Az édes bolondság o VÉGRE! Minden nap felejthetetlen bulik vannak Val Thorens síterepein fent a pályákon a Folie Douce bárban. Ilyet még nem láttatok, kabaré minden nap. Zenészek, bohócok, jelmezes figurák, szexi táncosok és énekes adják elő magukat Nektek délutánonként. Belépő nincs, és az italok ára is meglepően moderált a francia viszonyokhoz képest! Kedvcsináló: Itt - Sport- és wellness központ o Akár tenisz vagy focipályát is bérelhettek, vagy részt vehettek egy fitnesz órán, befizethettek egy masszázsra, de a wellness részleg népszerűbb szokott lenni egy 3000 méteren töltött nap után. Van itt minden a sízők kényeztetésére. Használhattok 2 medencét, jacuzzi-t, szaunát, török és gőzfürdőt is. Az ár napszaktól függően változik: 16 óráig: 12 Eur, között: 14 Eur, 19 óra után: 10 Eur. Nyitva tartás: minden nap és óra közöt - Kikapcsolódás a szállás mellett o A szállásunk melletti épületben, a Residence Montana****-ban is található szauna, gőzfürdő és relaxációs szoba, melyet ti is használhattok. Ez 9 Eur/nap vagy 32 Eur/hét áron vehető igénybe. Nyitva tartás: minden nap óra között, kivétel szombaton. Kedvcsináló: Itt - Bowling o Val Thorens Európa legmagasabban fekvő önálló közigazgatással rendelkező települése, mégis jó nagy bowling pályája van. Kivetítőkön figyelhetjük gurítás közben a világ sporteseményeit és zamatos söröket kortyolhatunk a party alatt.

15 - Éjszakai élet o Nem fogtok unatkozni Számtalan bár és szórakozó hely van nyitva hajnalig. Mindközül a legnépszerűbb a Malaysia club, mely a felszínen egy apró faházikónak tűnik, de a föld alatt elétek tárul az egész éjszakai világ. Kedvcsináló: Itt - Wifi minden apartmanban ingyenesen elérhető. Valmeinier - Sízés után o Miután kipihentétek az aznapi fáradalmakat a szállás wellness részlegében, a városközpontban, a főtéren vár benneteket kedvenc és jól bejáratott zenés szórakozóhelyünk. Ide mindenképpen el szeretnénk vinni Titeket, mert ez az a hely, ahol mindig jól érzi magát a csapat. Az italválasztékra nem lehet panasz és ha szerencsénk van, akár élő koncert részesei is lehetünk. Belépő nincs! - Éjszakai bulik o A helyi disco legutolsó információnk szerint este 23:30kor nyit ki és reggel 5 órakor zár. Másnap azért nagyon óvatosan menjetek a pályára, nehogy baj legyen Aki a szórakozás eme változatával szeretne élni, annak megérkezéskor mindenképpen érdeklődnie kell a recepciónál, hogy épp azon a héten, mely napokon van nyitva a szórakozóhely. A franciák szeretnek ezen a téren sokat variálni, ezért nem tudjuk előre megígérni a pontos nyitva tartást. Egy biztos, pénteken mindig kinyit! Az aktuális belépő árat a recepción tudjátok megkérdezni. Időnként tartanak különböző italakciókat is! - Bowling bajnokság o Szervezhetünk egy házi bajnokságot, melyben összemérhetjük egymással bowling tudásukat. Ez az a játék, amiben tényleg mindenki részt tud venni, és egy esetleges rosszabbul sikerült gurítás után nem rajtad, hanem veled nevetünk közösen. Itt is meg lehet ám kóstolni a különböző francia italokat, hogy egy kis bátorságot gyűjtsünk a következő gurításhoz. Apropó, ez egy remek hely és alkalom az ismerkedésre is ;) A pályahasználat díját személyenként kell fizetni. - Kirándulás Val Thorensbe o Ha idén a Valmeinier-i túrát választjátok, és van már egy kis sí vagy snowboard tudásotok, elviszünk Titeket egy olyan helyre, amihez még foghatót sem láttatok! Sokak vágya, hogy legalább egyetlen napot síelhessen itt életében. Itt nincsenek fák, se bokrok, csak a végeláthatatlan fehérség. Vannak jelölt pályák persze, de lényegében arra csúszol, amerre szeretnél. 150km hosszú a pályarendszer, a legmodernebb és leggyorsabb felvonókkal. Érdemes elolvasni a 3 Völgy Val Thorens menüpontban lévő leírást, megnézni a hozzá tartozó képeket, de az csak egy kedvcsináló Ezt át kell élni! És nektek most itt a lehetőség, ne hagyjátok ki! Fontos: A túra kizárólag jó idő esetén indul. Figyelni fogjuk az időjárási előrejelzéseket, és a legmegfelelőbb napot választjuk ki. Túra ára: 5 Eur (buszjegy) + 22 Eur (Val Thorens napijegy) vagy 31 Eur (3 völgy napijegy)

Áraink magyar forintban

Áraink magyar forintban Áraink magyar forintban Felhívjuk figyelmeteket, hogy az itt található árak tájékoztató jelleggel, 330 Forint / 1 Euró árfolyamon lettek számolva. Az aktuális árfolyamnak megfelelően a sítúrák díja ettől

Részletesebben

Téli ajánlataink :. Információ: Szaradics Balázs +36-70/247-53-57. www.sportkor.hu

Téli ajánlataink :. Információ: Szaradics Balázs +36-70/247-53-57. www.sportkor.hu Téli ajánlataink :. Ha még csak most szeretnéd megízlelni a síelés vagy snowboardozás felülmúlhatatlan érzését, vagy profiként szeretnél visszatérni a lejtőkre, itt a helyed. A közös pont kezdő és haladó

Részletesebben

Családi sítúra síisi és síovi Ausztriában

Családi sítúra síisi és síovi Ausztriában Családi sítúra síisi és síovi Ausztriában Biztonság a gyerekeknek Szabadság a szülőknek Élmény az egész családnak A gyerekek a sísuliban és síoviban képzett oktatók vezetésével egész napos felügyelet mellett,

Részletesebben

Szilveszteri sítúra ajánlat Szlovéniába fakultatív síoktatással

Szilveszteri sítúra ajánlat Szlovéniába fakultatív síoktatással Szilveszteri sítúra ajánlat Szlovéniába fakultatív síoktatással Helyszín: Szlovénia Cerkno Szlovénia legjobb sícentruma címmel az elmúlt években többször is kitüntetett pályarendszer Időpont: 2016. dec.

Részletesebben

Szezonzáró sízés Ausztriában

Szezonzáró sízés Ausztriában Szezonzáró sízés Ausztriában Síkalandok Ischgl-ben Május elejéig! Búcsúztasd a 2013/14-es síszezont egy fergeteges bulival. ISCHGL, Tirol - Szezonzáró 2014. ápr. 27-máj. 4. Május 3.-án élő Robbie Williams

Részletesebben

ALL WE CAN SKI 4. Építész Sítábor Les 2 Alpes - 2016

ALL WE CAN SKI 4. Építész Sítábor Les 2 Alpes - 2016 ALL WE CAN SKI 4. Építész Sítábor Les 2 Alpes - 2016 1, Időpont: Január 22 31 (péntek délutántól vasárnap reggelig) 2, Helyszín: Les 2 Alpes (Franciaország) Les 2 Alpes (ejtsd: lédözalp) az Északi- és

Részletesebben

INGYENES SÍOKTATÁS INGYENES SÍFELSZERELÉS PÁLYASZÁLLÁS. nassfeld. & gitschtal 2018/19 AUSZTRIA

INGYENES SÍOKTATÁS INGYENES SÍFELSZERELÉS PÁLYASZÁLLÁS. nassfeld. & gitschtal 2018/19 AUSZTRIA PÁLYASZÁLLÁS INGYENES SÍOKTATÁS INGYENES SÍFELSZERELÉS nassfeld & gitschtal 2018/19 AUSZTRIA terep nassfeld 110 km tökéletesen karbantartott sípálya minden nehézségi szinten, garantált hóbiztosság 26 modern

Részletesebben

Családi sítúra programok síisi, síovival

Családi sítúra programok síisi, síovival Családi sítúra programok síisi, síovival Helyszín: Ausztria, Murau - Kreischberg Időpont: 2014. március 12-16. (5 nap/4 éjszaka) Szállás: Ferienpark Kreischberg A gyermekes családok egyik legfontosabb

Részletesebben

II. Wolters Kluwer Jogi Konferencia - Tájékoztató. 1. Bejelentkezés, csomagszoba

II. Wolters Kluwer Jogi Konferencia - Tájékoztató. 1. Bejelentkezés, csomagszoba II. Wolters Kluwer Jogi Konferencia - Tájékoztató 1. Bejelentkezés, csomagszoba A Thermal Hotel Visegrád****superior szobáit az érkezés napján 10.00-13.00 óra között lehet átvenni, távozás napján 10.00

Részletesebben

Kik vagyunk? Helyszín. Joggal felmerülhet a kérdés, hogy miért pont Szerbia?

Kik vagyunk? Helyszín. Joggal felmerülhet a kérdés, hogy miért pont Szerbia? Kik vagyunk? Németh Bence és Leel- Őssy Attila vagyunk, budapesti egyetemi hallgatók. A szervezést bonyolítja és az infrasturktúrát biztosítja, az Online Travel Services budapesti utazási iroda. Az iroda

Részletesebben

SKINET AJÁNLATOK CSOPORTOKNAK 2014/2015 TÉL

SKINET AJÁNLATOK CSOPORTOKNAK 2014/2015 TÉL SKINET AJÁNLATOK CSOPORTOKNAK 2014/2015 TÉL Kedves Szervezők! Csoportoknak szóló ajánlatainkat gyűjtöttük össze a következőkben. Az árainkból szervezési díjat és ingyenességet tudunk adni, érdeklődjetek

Részletesebben

Hotel Sonnhof Rauris ***

Hotel Sonnhof Rauris *** téli ajánlatok Hotel Sonnhof Rauris *** Rauris, Salzburg, Austria magyar szálloda - magyarul beszélünk Rauris, Hotel, felszereltség A Rauris-völgyet körös-körül 3000 m feletti hegycsúcsok övezik, nem csoda

Részletesebben

Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti. Téli síutak. sieljunk.com Olaszországban

Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti. Téli síutak. sieljunk.com Olaszországban Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti Téli síutak sieljunk.com Olaszországban Paganella sí centrum 1040-2125 m Paganella sícentrum Trentino és egyben a Dolomitok egyik legmodernebb pályarendszere.

Részletesebben

TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT. Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától.

TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT. Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától. TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától. Különleges ajánlatunk, amely a következőket tartalmazza:

Részletesebben

Gerlitzen (1000-1911 m)

Gerlitzen (1000-1911 m) Gerlitzen Gerlitzen (1000-1911 m) A gerlitzeni sícentrumot a legjobb családi síterületként tartják számon. Karintiában ez az egyetlen olyan síközpont, amely bizonyítvánnyal rendelkezik arról, hogy kifejezetten

Részletesebben

Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti Téli síutak. sieljunk.com Olaszországban

Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti Téli síutak. sieljunk.com Olaszországban Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti 2018 Téli síutak 2019 sieljunk.com Olaszországban Paganella sí centrum 1040-2125 m Paganella sícentrum Trentino és egyben a Dolomitok egyik legmodernebb pályarendszere.

Részletesebben

SZILVESZTERI SÍELÉS TARVISIO-BAN

SZILVESZTERI SÍELÉS TARVISIO-BAN SZILVESZTERI SÍELÉS TARVISIO-BAN Fakultatív programlehetőségek: síoktatás, síszafari, casino látogatás, korcsolyázás Búcsúztassa az óévet és köszöntse az újat úgy, mint még soha! Élménydús síelés, kicsit

Részletesebben

Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti. Téli síutak. sieljunk.com Olaszországban

Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti. Téli síutak. sieljunk.com Olaszországban Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti Téli síutak sieljunk.com Olaszországban Paganella sí centrum 1040-2125 m Paganella sícentrum Trentino és egyben a Dolomitok egyik legmodernebb pályarendszere.

Részletesebben

Hotel Helikon *** Magyarország - Zala megye - Keszthely http://www.reise.info.hu/hotel-helikon/hu/

Hotel Helikon *** Magyarország - Zala megye - Keszthely http://www.reise.info.hu/hotel-helikon/hu/ http:///hotel-helikon/hu/ Bemutatkozás Üdvözlet Napfény, víz, levegő... Helikon. Keszthely, a régi barokk kisváros hangulatos környezetben fekszik a Keszthelyi hegység és a Balaton között. Szobák A háromcsillagos

Részletesebben

Családi sítúra programok síisi, síovival

Családi sítúra programok síisi, síovival Családi sítúra programok síisi, síovival Helyszín: Olaszország-Val di Fiemme Időpont: 2014.02.15-22. (8 nap/7 éjszaka) Szállás: Centro Vacanze Veronza*** A gyermekes családok egyik legfontosabb szempontja

Részletesebben

Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti. Téli síutak. sieljunk.com Olaszországban

Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti. Téli síutak. sieljunk.com Olaszországban Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti Téli síutak sieljunk.com Olaszországban Paganella sí centrum 1040-2125 m Paganella sícentrum Trentino és egyben a Dolomitok egyik legmodernebb pályarendszere.

Részletesebben

KIRÁNDULÁS AUSZTRIA ZÖLD SZÍVÉBE 2014. 07.18 07.27

KIRÁNDULÁS AUSZTRIA ZÖLD SZÍVÉBE 2014. 07.18 07.27 KIRÁNDULÁS AUSZTRIA ZÖLD SZÍVÉBE 2014. 07.18 07.27 Indulás: 2014.július 18-án (péntek) reggel 7:00, gyülekezés, bepakolás 6:30 órától a Búza-téri görög katolikus templom mögötti parkolóból. 1. nap Miskolc

Részletesebben

PIKNIK WELLNESS ÉS KONFERENCIA HOTEL *** & PIKNIK APARTMANOK

PIKNIK WELLNESS ÉS KONFERENCIA HOTEL *** & PIKNIK APARTMANOK PIKNIK WELLNESS ÉS KONFERENCIA HOTEL *** & PIKNIK APARTMANOK Szobaáraink 2013: áraink Forintban egy főre, egy éjszakára értendőek Normál kétágyas szobában (2 fő +1 pótágy): 9720 Ft/fő/éj, -10% kedvezmény

Részletesebben

Merre induljunk ha gyerekkel utazunk Boldogkőváralja és környéke látnivalói

Merre induljunk ha gyerekkel utazunk Boldogkőváralja és környéke látnivalói Merre induljunk ha gyerekkel utazunk Boldogkőváralja és környéke látnivalói Aki gyerekkel utazik az tudja, hogy a legfontosabb nekünk szülőknek, hogy a kicsik jól érezzék magukat, mert akkor nekünk is

Részletesebben

Családi sítúra programok síisi, síovival, animációs programokkal

Családi sítúra programok síisi, síovival, animációs programokkal Családi sítúra programok síisi, síovival, animációs programokkal Helyszín: Ausztria, Kals-Matrei - Großglockner Időpont: 2019. március 13-17. (5 nap/4 éjszaka) Szállás: SCOL Sporthotel Großglockner***

Részletesebben

A Mont Blanc és festői városok - június (6 nap) Iranyar: Ft/fő

A Mont Blanc és festői városok - június (6 nap) Iranyar: Ft/fő A Mont Blanc és festői városok - június (6 nap) Iranyar: 94.900.-Ft/fő Mont Blanc és festői városok 1.nap Indulás Békéscsabáról, a Evangélikus Nagytemplom mögötti parkolóból 13.00 h-kor, Kecskemét-Budapest

Részletesebben

Majestic 1 D5 - apartman tájékoztató 2 fős

Majestic 1 D5 - apartman tájékoztató 2 fős Majestic 1 D5 - apartman tájékoztató 2 fős Le Majestic 1 D5 (5. emelet) Route d'huez Quartier du Vieil Alpe Alpe Agence Agda Agence La Menandiere, 38750 Alpe d'huez, France www.alpe-agence.fr Északi fekvésű

Részletesebben

NASSFELD SÍ AKCIÓ! SZÁLLÁS + SÍBÉRLET MÁR 50 EURO/Fİ/ÉJ! AKCIÓS APARTMANOK, PANZIÓK SÍBÉRLETTEL!

NASSFELD SÍ AKCIÓ! SZÁLLÁS + SÍBÉRLET MÁR 50 EURO/Fİ/ÉJ! AKCIÓS APARTMANOK, PANZIÓK SÍBÉRLETTEL! NASSFELD SÍ AKCIÓ! SZÁLLÁS + SÍBÉRLET MÁR 50 EURO/Fİ/ÉJ! AKCIÓS APARTMANOK, PANZIÓK SÍBÉRLETTEL! Akció ideje: 2010.12.04-2010.12.18. Az árak euróban értendık /fı /csomag 3* Hotel/Panzió 4* plus Hotel SZÁLLÁS

Részletesebben

Családi sítúra síisi és síovi Ausztriában

Családi sítúra síisi és síovi Ausztriában Családi sítúra síisi és síovi Ausztriában Biztonság a gyerekeknek Szabadság a szülőknek Élmény az egész családnak A gyerekek a sísuliban és síoviban képzett oktatók vezetésével egész napos felügyelet mellett,

Részletesebben

Bilbao Universidad del Pais Vasco

Bilbao Universidad del Pais Vasco Markovics Gréta 2017.06.21. Bilbao Universidad del Pais Vasco Markovics Gréta harmadéves Kereskedelem és Marketing szakos hallgató vagyok a Miskolci Egyetemen és a hatodik félévemet volt lehetőségem Bilbao-ban

Részletesebben

Foglalását kérem a piknik@piknik.hu e-mail címen írja meg

Foglalását kérem a piknik@piknik.hu e-mail címen írja meg PIKNIK WELLNESS ÉS KONFERENCIA HOTEL *** & PIKNIK APARTMANOK Siófok, Honvéd u. 73. Szobaáraink 2013: áraink Forintban egy főre, egy éjszakára értendőek Normál kétágyas szobában (2 fő +1 pótágy): 9720 Ft/fő/éj,

Részletesebben

Családi sítúra programok síisi, síovival, animációs programokkal

Családi sítúra programok síisi, síovival, animációs programokkal Családi sítúra programok síisi, síovival, animációs programokkal Helyszín: Olaszország-Tre Valli-Falcade Időpont: 2017. jan. 14-21. (8 nap/7 éjszaka) Szállás: Residence Sussy*** / Pályaszállás A gyermekes

Részletesebben

Családi sítúra programok síisi, síovival, animációs programokkal

Családi sítúra programok síisi, síovival, animációs programokkal Családi sítúra programok síisi, síovival, animációs programokkal Helyszín: Olaszország Val di Fassa - Carezza Időpont: 2017. jan. 21-28. (8 nap/7 éjszaka) Szállás ajánlatok: Gasthof Albergo Meierei** +

Részletesebben

Családi sítúra programok síisi, síovival

Családi sítúra programok síisi, síovival Családi sítúra programok síisi, síovival Helyszín: Olaszország-Folgaria-Lavarone Időpontok: 2014.02.16-23. (8 nap/7 éjszaka) Szállás: Residence Hotel Stella*** Golf Hotel Folgaria**** A gyermekes családok

Részletesebben

Gerlitzeni Party Sítábor

Gerlitzeni Party Sítábor Gerlitzeni Party Sítábor LINE UP: Whiteboy Karmatronic Mira O'Neil Dévényi Tibi bácsi Juhász Laci Somogyi PROGRAMOK: - Party minden este - Extrém csúszás - Szingli buli - Ladies Night - Karaokee - Lasertag

Részletesebben

UTASTÁJÉKOZTATÓ ZAKYNTHOS 2016

UTASTÁJÉKOZTATÓ ZAKYNTHOS 2016 UTASTÁJÉKOZTATÓ ZAKYNTHOS 2016 A festői szépségű kék tenger minden természetkedvelő embert elvarázsol Zakynthos szigetén. Aki egyszer a Navagio-öblöt megpillantja, az biztosan rabja lesz és szeretne visszatérni

Részletesebben

Maison de l'alpe R3 - apartman tájékoztató

Maison de l'alpe R3 - apartman tájékoztató La Maison de l'alpe R3 (3. emelet) Route de la Poste Quartier du Vieil Alpe Maison de l'alpe R3 - apartman tájékoztató A Vieil Alpe negyedben a város történelmi központjában található. Északi fekvésű,

Részletesebben

Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti. Téli síutak. Tavalyi árakon! sieljunk.com Olaszországban

Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti. Téli síutak. Tavalyi árakon! sieljunk.com Olaszországban Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti Téli síutak sieljunk.com Olaszországban Tavalyi árakon! Paganella sí centrum 1040-2125 m Paganella sícentrum Trentino és egyben a Dolomitok egyik legmodernebb

Részletesebben

ROGLa. HOTEL és BUnGaLÓ ROGLa. 1050-1517 m, 18 km sífutópálya. 100 www.ibusz.hu

ROGLa. HOTEL és BUnGaLÓ ROGLa. 1050-1517 m, 18 km sífutópálya. 100 www.ibusz.hu ROGLa 1050-1517 m, 18 km sífutópálya 2 9 2 km 9 km 10 km BUDAPESTTÔL KB. 400 KM TÁVOLSÁGRA TALÁLHATÓ. Szlovénia egyik kedvelt síterülete, mely késő ősztől kora tavaszig nyújt síelési lehetőséget az idelátogatóknak.

Részletesebben

Az élmények világa. Check in, chill out. www.aquaworldresort.hu. A resort of:

Az élmények világa. Check in, chill out. www.aquaworldresort.hu. A resort of: Az élmények világa A resort of: www.aquaworldresort.hu B_tematikus_HU_2014_11.indd 1 2015.01.07. 15:08:40 A vízibirodalom Az Aquaworld Resort Budapest komplexum fürdője Közép-Európa legnagyobb fedett vízi

Részletesebben

Málta. Fővárosa: Valletta Államforma: Köztársaság Hivatalos nyelve: máltai, angol Területe: 316 km² Lakossága: 404 039 fő Valutája: euró

Málta. Fővárosa: Valletta Államforma: Köztársaság Hivatalos nyelve: máltai, angol Területe: 316 km² Lakossága: 404 039 fő Valutája: euró Málta Fővárosa: Valletta Államforma: Köztársaság Hivatalos nyelve: máltai, angol Területe: 316 km² Lakossága: 404 039 fő Valutája: euró Az 1964. óra független Málta a Földközi-tengerben található kis szigetcsoport,

Részletesebben

Maison de l'alpe R3 - apartman tájékoztató 2/3 fős

Maison de l'alpe R3 - apartman tájékoztató 2/3 fős Maison de l'alpe R3 - apartman tájékoztató 2/3 fős La Maison de l'alpe R3 (3. emelet) Route de la Poste Quartier du Vieil Alpe AGENCE GIVERDON IMMOBILIER BP 26 - Avenue des Jeux 38750 Alpe d'huez www.giverdon-immobilier.fr

Részletesebben

Egyéni síutak Ausztria

Egyéni síutak Ausztria Gasthof Meyer Egyéni síutak Ausztria Annabergben található, kitűnő elhelyezkedésű, barátságos, kétcsillagos panzió, amely csoportok részére is ideális választás. Sílift: 2 üléses felvonótól 50 méterre.

Részletesebben

DUNA. A folyó közelsége biztosítja az exkluzív légkört ahely számára. Teraszhelyiségünkben és a 200 fő

DUNA. A folyó közelsége biztosítja az exkluzív légkört ahely számára. Teraszhelyiségünkben és a 200 fő Rendezvény központ Üdvözöljük A Római-part legújabb gyöngyszeme, ahely, csodálatos dunai panorámával várja kedves vendégeit. Hatalmas kertünkben közvetlenül a folyóparton gyönyörködhet a Dunában egy pohár

Részletesebben

Hosszabbítás 21 900 28 900 10 900 6 900 17 850 23 900 10 900 6 900

Hosszabbítás 21 900 28 900 10 900 6 900 17 850 23 900 10 900 6 900 Makár relax napok 3nap/2éj kétágyas 1 fő 2 fő Pótágy Gyerek 1 fő 2 fő Pótágy Gyerek 45 900 59 400 22 300 14 600 35 700 49 400 22 300 14 600 Hosszabbítás 21 900 28 900 10 900 6 900 17 850 23 900 10 900

Részletesebben

Zalaegerszeg-szolgáltatások

Zalaegerszeg-szolgáltatások Zalaegerszeg-szolgáltatások Orvosi szolgáltatások Háziorvos Természetesen a háziorvosi szolgáltatás zalaegerszegi képzési központ hallgatói számára is megoldott. Az?A? épületben minden szerdán Dr. Boros

Részletesebben

IX. SBE BorÁsz Síkupa

IX. SBE BorÁsz Síkupa IX. SBE BorÁsz Síkupa 2016. január 28. január 31. Ausztria, Nassfeld Ízelítő: Nem tud síelni vagy nem elég rutinos? Sebaj, ingyenes síoktatás minden szinten, több csoportban! Hosszabbítsa meg síelését!

Részletesebben

Majestic 1 D5 - apartman tájékoztató 2 fős

Majestic 1 D5 - apartman tájékoztató 2 fős Majestic 1 D5 - apartman tájékoztató 2 fős Le Majestic 1 D5 (5. emelet) Route d'huez Quartier du Vieil Alpe Északi fekvésű világos apartman gyönyörű kilátással a hegyekre, közel a sífelvonókhoz. A Vieil

Részletesebben

ARANYHOMOK - HOTEL ATLAS**** ALL INCLUSIVE - 2014

ARANYHOMOK - HOTEL ATLAS**** ALL INCLUSIVE - 2014 ARANYHOMOK - HOTEL ATLAS**** ALL INCLUSIVE - 2014 Étel & Ital Ellátás napi háromszori étkezéssel Reggeli 07:30 10:30 Kései reggeli (legalább kontinentális) 11:00-ig Ebéd (büfé) 12:30 14:30 Vacsora (büfé)

Részletesebben

Murau-Kreischberg (868-2118 m)

Murau-Kreischberg (868-2118 m) Murau - Kreischberg Murau-Kreischberg (868-2118 m) Kreischbergen a haladó és profi sízők is megtalálják a számításukat. A 2118 méter magas Rosenkranz csúcsra vivő ülőszékes + csákányos felvonók mentén

Részletesebben

Információs füzet Tábor 2015

Információs füzet Tábor 2015 Információs füzet Tábor 2015 Elérhetőségek (bármilyen kapcsolódó kérdés esetére): Tábor felelős: Szűcs Gábor: +36 70 313 7023 hot-iron@hot-iron.hu Szalka Andrea: + 36 70 432 5576 szalka.andrea@hot-iron.hu

Részletesebben

3., 10., 17., 24. Fakultatív kirándulásokat, autóbérlést a helyszínen, telepített idegenvezetőnknél lehet befizetni, helyi partnerünk szervezésében.

3., 10., 17., 24. Fakultatív kirándulásokat, autóbérlést a helyszínen, telepített idegenvezetőnknél lehet befizetni, helyi partnerünk szervezésében. KARPATHOS Akad egy hely, egy parányi gyöngyszem, melynek neve egybeforrt a szenvedéllyel, egy sziget, ahol a vadság találkozik a nyugalommal, a hagyománytisztelő falu a nyitottabb fővárossal, a napsugár

Részletesebben

Időpont: december 8-9. (szombat-vasárnap) Utazás: különbusszal. Szállás: Znojmoban, panzióban, személyes szobákban.

Időpont: december 8-9. (szombat-vasárnap) Utazás: különbusszal. Szállás: Znojmoban, panzióban, személyes szobákban. Időpont: 2018. december 8-9. (szombat-vasárnap) Utazás: különbusszal Szállás: Znojmoban, panzióban, 2-3-4 személyes szobákban. Étkezés: étterem lehetőség Znojmoban és Pozsonyban. Felszerelés: esőkabát,

Részletesebben

Karpathos a szenvedély szigete

Karpathos a szenvedély szigete Karpathos a szenvedély szigete Akad egy hely, egy parányi gyöngyszem, amelynek neve egybeforrt a szenvedéllyel, egy sziget, ahol a vadság találkozik a nyugalommal, a hagyománytisztelő falu a nyitottabb

Részletesebben

Kaukázusi síelés Grúziában

Kaukázusi síelés Grúziában Kaukázusi síelés Grúziában 2019. márciusában már 4. alkalommal térünk vissza Grúzia varázslatos hegyei közé. Így nem csoda, hogy idén is bátran invitálunk Titeket Kelet - Európa legkomolyabb síparadicsomába.

Részletesebben

Maison de l'alpe R3 - apartman tájékoztató

Maison de l'alpe R3 - apartman tájékoztató La Maison de l'alpe R3 (3. emelet) Route de la Poste Quartier du Vieil Alpe Maison de l'alpe R3 - apartman tájékoztató A Vieil Alpe negyedben a város történelmi központjában található. Északi fekvésű,

Részletesebben

Hotel Fürdőház*** - a sóstói harmónia

Hotel Fürdőház*** - a sóstói harmónia A Sóstói Harmónia Sóstógyógyfürdő gyógyvizéről híres, hangulatos fürdőhely Nyíregyháza központjától alig 6 kilométerre. E varázslatos területen, Magyarország legfiatalabb gyógyhelyének szívében található

Részletesebben

Trek biciklitúra sorozat és a 2011-es modellek tesztelése Velencei-tó

Trek biciklitúra sorozat és a 2011-es modellek tesztelése Velencei-tó Trek biciklitúra sorozat és a 2011-es modellek tesztelése Velencei-tó Aktív hétvégére várjuk a sportszerető családokat! Ezt a hétvégét olyan családoknak vagy egyéneknek ajánljuk, akik szeretnének egy sportos

Részletesebben

Családi sítúra programok síisi, síovival, animációs programokkal

Családi sítúra programok síisi, síovival, animációs programokkal Családi sítúra programok síisi, síovival, animációs programokkal Helyszín: Ausztria, St.Oswald / Bad Kleinkirchheim Időpont: 2015. jan. 11-15. (5 nap/4 éjszaka) Szállás: Feriendorf Kirchleitn Grosswild

Részletesebben

HEGYVIDÉKI NYÁR BELFÖLDÖN 4 7 napos csomagajánlatok a 2012.nyári vakációra

HEGYVIDÉKI NYÁR BELFÖLDÖN 4 7 napos csomagajánlatok a 2012.nyári vakációra HEGYVIDÉKI NYÁR BELFÖLDÖN 4 7 napos csomagajánlatok a 2012.nyári vakációra MÁTRA - PARÁDFÜRDŐ ERZSÉBET HOTEL*** Érvényes: 2012.07.09-08.17.között, 6 éjszakás foglalással, a hét bármely napján Ár: 9.900

Részletesebben

Időpont: március (csütörtök-vasárnap) 1 NAP SZABI! Utazás: különbusszal. Szállás: Szarajevóban, hotelban, 2-3 személyes szobákban

Időpont: március (csütörtök-vasárnap) 1 NAP SZABI! Utazás: különbusszal. Szállás: Szarajevóban, hotelban, 2-3 személyes szobákban Időpont: 2019. március 14-17. (csütörtök-vasárnap) 1 NAP SZABI! Utazás: különbusszal Szállás: Szarajevóban, hotelban, 2-3 személyes szobákban Étkezés: étterem lehetőség Szarajevóban, reggeli szálláson

Részletesebben

ERASMUS SZAKMAI GYAKORLATI BESZÁMOLÓ

ERASMUS SZAKMAI GYAKORLATI BESZÁMOLÓ NYUGAT-MAGYARORSZÁGI EGYETEM APÁCZAI CSERE JÁNOS KAR ERASMUS SZAKMAI GYAKORLATI BESZÁMOLÓ Gyakorlati hely: Park Hotel Le Sorgenti Gyakorlat időtartama: 2012. május 01.-augusztus 01. Készítette: Szabó Alexandra

Részletesebben

Finnországi beszámoló 2011.10.24. - 2011.11.7.

Finnországi beszámoló 2011.10.24. - 2011.11.7. Finnországi beszámoló 2011.10.24. - 2011.11.7. 2011.10.24. hétfő Ma reggel 9:00-kor a Kőbánya-Kispest 200E buszmegállójában találkoztuk. Felszálltunk a buszra és elindultunk a Liszt Ferenc (Ferihegy) reptér

Részletesebben

Márciusi sícsoport kísérővel háztól - házig Kaprun Zell am See

Márciusi sícsoport kísérővel háztól - házig Kaprun Zell am See Márciusi sícsoport kísérővel háztól házig Kaprun Zell am See Dátum: 2017.03.15 03.19. (4 éjszaka) Síterület: Zell am See Kaprun Utazás: busszal Budapestről Pályaszállás: Hotel St. Hubertushof ***+/Pension

Részletesebben

Campus Hotel Debrecen

Campus Hotel Debrecen Campus Hotel Debrecen Kedvezményes ajánlatunk hallgatók és felsőoktatási intézményekben dolgozók részére: Szállás 2 ágyas szobában 4.500 Ft/fő/éj Az ár tartalma: 1 éjszaka szállás, a parkoló használata,

Részletesebben

Család, szórakozás és pihenés...

Család, szórakozás és pihenés... Család, szórakozás és pihenés... UMAG I VILLAGE SOL GARDEN ISTRA 4* CSALÁDI AJÁNLAT 2015.10.23-11.01. családi szobában 2 felnőtt + 2 gyermek 101 700 Ft/CSALÁD/3 éj félpanzióval családi szoba: két összenyitható

Részletesebben

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel:

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel: 1 CLUB MED FINOLHU VILLAS 5 csillagos luxus minőség. Észak Male atoll, 40 perces privát gyorshajó transzfer a reptértől a szállodáig. A sziget déli része kizárólag az ott nyaralóknak van fenntartva. Ezen

Részletesebben

MAGYARKÚTI GYEREKTÁBOR

MAGYARKÚTI GYEREKTÁBOR MAGYARKÚTI GYEREKTÁBOR A Magyarkúti gyermektábor A Magyarkúti gyermektábor Magyarkúton található Verőcétől 5 km-re körülvéve tölgyes és bükkös erdőkkel. Budapesttől 58 km, Váctól 15 km-re, közúton és vasúton

Részletesebben

KONFERENCIA - TRÉNING

KONFERENCIA - TRÉNING SZÁLLÁS www.abbazia-nemesnep.hu KONFERENCIA - TRÉNING ABBÁZIA COUNTRY CLUB KAPCSOLAT: Fraller Ágnes sales manager www.abbazia-nemesnep.hu konferencia@abbazia-nemesnep.hu Club Dobogómajor 8372 Cserszegtomaj,

Részletesebben

Alföldi. Legendás Túracsomag HAJDÚSZOBOSZLÓ. Ahol magad is legendára találsz

Alföldi. Legendás Túracsomag HAJDÚSZOBOSZLÓ. Ahol magad is legendára találsz Alföldi %egendárium Legendás Túracsomag HAJDÚSZOBOSZLÓ Ahol magad is legendára találsz Hajdúszoboszló, mint Legendás Helyszín bemutatása: Hajdúszoboszló az Alföld északkeleti részén, a Tiszántúlon fekvő

Részletesebben

Hotel Korona Eger **** Magyarország - Heves megye - Eger http://www.reise.info.hu/korona-hotel-eger/hu/

Hotel Korona Eger **** Magyarország - Heves megye - Eger http://www.reise.info.hu/korona-hotel-eger/hu/ http:///korona-hotel-eger/hu/ Bemutatkozás Tegyen velünk egy túrát Eger egyik legkedveltebb szállodájában! Eger első magán és wellness szállodája - Hotel Korona****/*** Eger történelmi belvárosának legcsendesebb

Részletesebben

A HUNGUEST HOTELEK NYÁRI KÍNÁLATÁBÓL

A HUNGUEST HOTELEK NYÁRI KÍNÁLATÁBÓL A HUNGUEST HOTELEK NYÁRI KÍNÁLATÁBÓL HH RÉPCE***+ BÜKFÜRDŐ Érvényes: 2012.08.17-ig / 2 3 éjszaka foglalással Ár: 11.970 Ft / fő / éjszaka Ár: 10.440 Ft / fő / éjszaka 4 éj foglalással Szállás 2ágyas szobában

Részletesebben

Szív a Szívért Alapítvány

Szív a Szívért Alapítvány Szív a Szívért Alapítvány 1138. Budapest, Váci út 163. Kedves Sorstársaink, Hozzátartozók és Vendégeink! Székesfehérvár-Agárd, 2017. június 9-10-11-12.-i (péntek du.-hétfő de.) Orvos- Beteg találkozó rövid

Részletesebben

A CSALÁDBARÁT PÁLYASZÁLLÁS MONARCHIA PARK

A CSALÁDBARÁT PÁLYASZÁLLÁS MONARCHIA PARK A CSALÁDBARÁT PÁLYASZÁLLÁS MONARCHIA PARK LACHTALBAN A TÉL EGYSZERŰEN VARÁZSLATOS Stájerország egyik legnagyobb és leghóbiztosabb síterepe 150 ha-os területen a legmodernebb sípályarendszer 35 km kék-piros-fekete

Részletesebben

Varázslatos napok Sárváron

Varázslatos napok Sárváron Varázslatos napok Sárváron Varázslatos napok Sárváron. Gyönyörködjön a színes őszi természetben,majd frissüljön fel a sárvári EUROPESPA-MED Minőség Díjas Gyógy és Wellness Fürdőben ahol gyógyvíz,élményelemek,csúszdák

Részletesebben

Vásároljon Residence élményt ajándékba!

Vásároljon Residence élményt ajándékba! Vásároljon Residence élményt ajándékba! Ajándékozzon pihenést a wellness jegyében mindazon embereknek, akiket szeret, fontosnak, megbecsülendőnek tart! Nincs jobb, mint egy pár napos kényeztetés a stresszes

Részletesebben

Jetwing Blue Hotel Szobák (deluxe): Ellátás: Szolgáltatások, sport:

Jetwing Blue Hotel Szobák (deluxe): Ellátás: Szolgáltatások, sport: Jetwing Blue Hotel Negombo közkedvelt szállodasorán található, a repülôtértôl 15 km-re. A vízparton, modern stílusban megépített, vadonatúj hotel. Nyitott étterme egybeépült a szálloda látványkonyhájával.

Részletesebben

Hotel GRAN SAN BERNARDO*** - Riccione

Hotel GRAN SAN BERNARDO*** - Riccione Hotel GRAN SAN BERNARDO*** - Riccione Tengertől való távolság: 50 m homokos (Strandszervíz a helyszínen fizetendő). Elhelyezkedés: 1,5 km-re a Viale Ceccarinitől és kb.3 km-re Riccione Spatól. Szolgáltatások:

Részletesebben

Szentesi Üdülőközpont *** Magyarország - Csongrád megye - Szentes http://www.reise.info.hu/udulokozpont-szentes/hu/

Szentesi Üdülőközpont *** Magyarország - Csongrád megye - Szentes http://www.reise.info.hu/udulokozpont-szentes/hu/ http:///udulokozpont-szentes/hu/ Bemutatkozás Szentesi Üdülőközpont Üdülőházak Szeretnél egy árnyas liget közepén folyópart mellett pihenni? És még a strandért sem kell fizetned? Akkor jó helyre jössz!

Részletesebben

Konferencia szállás ajánlataink*

Konferencia szállás ajánlataink* Corso Hotel**** Pécs, Koller u. 8, 7626 (Térkép) Konferencia szállás ajánlataink* Egyike azon belvárosi hoteleknek melyek magukénak tudhatják Pécsett a legtöbb, azaz 4 csillagot. A 2010-ben épült Corso

Részletesebben

A reneszánsz Itália. szeptember (4 nap) Irányár: Ft/fő

A reneszánsz Itália. szeptember (4 nap) Irányár: Ft/fő A reneszánsz Itália szeptember (4 nap) Irányár: 59.900.-Ft/fő A reneszánsz Itália 1. nap: Békéscsaba-Trieszt-Padova Találkozás Békéscsabán, az Evangélikus Nagytemplom mögötti Parkolóban. 05.00 h-kor. Elutazás

Részletesebben

Szállást a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar Laterum Kollégiumába tud foglalni.

Szállást a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar Laterum Kollégiumába tud foglalni. SZÁLLÁSFOGLALÁS A szervezőiroda vállalja a szállodai szobafoglalások lebonyolítását. Kérjük, pontos igényüket egyértelműen jelöljék be a regisztrációkor. A szállást csak a 2015. július 30-ig beérkezett

Részletesebben

Rendészeti Szervek Teremlabdarúgó Világbajnoksága: 2015. október 11-17. Autóbusszal Hollandiába

Rendészeti Szervek Teremlabdarúgó Világbajnoksága: 2015. október 11-17. Autóbusszal Hollandiába IPA Krónika 2015 II. évfolyam 3. szám 2015. március 11. Rendészeti Szervek Teremlabdarúgó Világbajnoksága: 2015. október 11-17. Kirándulás Hollandiába: 2015. október 11-17. Autóbusszal Hollandiába Eddigi

Részletesebben

Villa Weber Romantic Resort (bezárt) Magyarország - Tolna megye - Bonyhád http://www.reise.info.hu/weber/hu/

Villa Weber Romantic Resort (bezárt) Magyarország - Tolna megye - Bonyhád http://www.reise.info.hu/weber/hu/ Bemutatkozás Hotel: Villa Weber Romantic Resort (bezárt) A Völgységi dombság szíében, páratlan nyugodt környezetben álló majorság és a kastély épülete a bonyhádi Perczel család tulajdonában állt, és az

Részletesebben

Maison de l'alpe R3 - apartman tájékoztató

Maison de l'alpe R3 - apartman tájékoztató La Maison de l'alpe R3 (3. emelet) Route de la Poste Quartier du Vieil Alpe Maison de l'alpe R3 - apartman tájékoztató A Vieil Alpe negyedben a város történelmi központjában található. Északi fekvésű,

Részletesebben

Hotel Makár Sport & Wellness***/**** 7635 Pécs, Középmakár dűlő 4.

Hotel Makár Sport & Wellness***/**** 7635 Pécs, Középmakár dűlő 4. SZÁLLÁSFOGLALÁS A szervezőiroda vállalja a szállodai szobafoglalások lebonyolítását. Kérjük, pontos igényüket egyértelműen jelöljék be a regisztrációkor. A szállást csak a 2015. július 30-ig beérkezett

Részletesebben

Szlovénia és Horvátország magyar emlékeivel ismerkedtünk

Szlovénia és Horvátország magyar emlékeivel ismerkedtünk Szlovénia és Horvátország magyar emlékeivel ismerkedtünk Iskolánk diákjai ismét külföldi tanulmányi kiránduláson vehettek részt a Határtalanul! program jóvoltából: április 10. és 13. között Szlovéniában

Részletesebben

KALANDOZÁS A MALÁJ-FÉLSZIGETEN KALANDOZÁS MALÁJ-FÉLSZIGETEN. Körutazás Malájziában tengerparti nyaralással Langkawin 2013. március 21-április 02.

KALANDOZÁS A MALÁJ-FÉLSZIGETEN KALANDOZÁS MALÁJ-FÉLSZIGETEN. Körutazás Malájziában tengerparti nyaralással Langkawin 2013. március 21-április 02. KALANDOZÁS A MALÁJ-FÉLSZIGETEN KALANDOZÁS MALÁJ-FÉLSZIGETEN Körutazás Malájziában tengerparti nyaralással Langkawin 2013. március 21-április 02. KUALA LUMPUR MODERN ÉS RÉGI ARCA, MALACCA GYARMATI EMLÉKEI,

Részletesebben

Legolcsóbb pihenés Dobogókőn 60 % kedvezménnyel!

Legolcsóbb pihenés Dobogókőn 60 % kedvezménnyel! Legolcsóbb pihenés Dobogókőn 60 % kedvezménnyel! 5 éjszaka, 2 főnek, franciaágyas szobában, félpanzióval + ajándékként 1 egész napos termálfürdőzéssel, + további 1 élményelemmel, melyet a lap alján ajánlott

Részletesebben

ÚJJÁSZÜLETÉS AZ ÚJ ÉVBEN SPIRITUÁLIS ÉS MEDITÁCIÓS ÉLMÉNYEK BALIN

ÚJJÁSZÜLETÉS AZ ÚJ ÉVBEN SPIRITUÁLIS ÉS MEDITÁCIÓS ÉLMÉNYEK BALIN ÚJJÁSZÜLETÉS AZ ÚJ ÉVBEN SPIRITUÁLIS ÉS MEDITÁCIÓS ÉLMÉNYEK BALIN Bali az indonéz szigetvilág gyönyörű szigete, egyedi, színes, spirituális kultúrájáról ismert. Számos szertartása és szokása, ami több

Részletesebben

Hogyan használhatja fel a fenti kuponokat?

Hogyan használhatja fel a fenti kuponokat? Hogyan használhatja fel a fenti kuponokat? Ha már tudja, hogy melyik időpont megfelelő Önnek 1. Hívjon minket telefonon a hét minden napján a 06-95-520-630-as számon, ahol munkatársaink várják hívását

Részletesebben

Driving Experience ON ICE az igazi téli vezetéstechnika SZIGORÚAN HÓBAN

Driving Experience ON ICE az igazi téli vezetéstechnika SZIGORÚAN HÓBAN Driving Experience ON ICE az igazi téli vezetéstechnika SZIGORÚAN HÓBAN Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy ez a Magyarországon elérhető legjobb téli vezetéstechnikai tréning. Ugyanis nem mesterséges műgyanta

Részletesebben

Hétköznapi álom! 2 éj (1 éjszakai hosszabbítás lehetséges u.a. áron) A csomag kizárólag vasárnapi, hétfői, keddi és szerdai érkezéssel foglalható.

Hétköznapi álom! 2 éj (1 éjszakai hosszabbítás lehetséges u.a. áron) A csomag kizárólag vasárnapi, hétfői, keddi és szerdai érkezéssel foglalható. Napi ár: Kétágyas standard szoba: 10.900 Ft / fő / éj Egyágyas standard szoba: 11.900 Ft / fő / éj Családi szoba (két kétágyas összenyitható standard szoba): 8.950 Ft / fő / éj Kétágyas standard szoba:

Részletesebben

*CSALÁDI NYARALÁS AHOL A GYEREKEK INGYEN VAKÁCIÓZHATNAK* ***2 felnőtt + 2 gyerek (14 éves korig) 2 fő fizet 2 gyermek GRATIS***

*CSALÁDI NYARALÁS AHOL A GYEREKEK INGYEN VAKÁCIÓZHATNAK* ***2 felnőtt + 2 gyerek (14 éves korig) 2 fő fizet 2 gyermek GRATIS*** 2015 *CSALÁDI NYARALÁS AHOL A GYEREKEK INGYEN VAKÁCIÓZHATNAK* ***2 felnőtt + 2 gyerek (14 éves korig) 2 fő fizet 2 gyermek GRATIS*** CAMPING FIORI*** RABAC - Isztriai félsziget Horvátország 560 km-re Bp-től

Részletesebben

HUNGUEST HOTEL GALYA ERZSÉBET PARK HOTEL. Galyatető. Parádfürdő. superior

HUNGUEST HOTEL GALYA ERZSÉBET PARK HOTEL. Galyatető. Parádfürdő. superior Galyatető HUNGUEST HOTEL GALYA A Mátra legmagasabb csúcsán 957 méter magasan, 5 hektáros park közepén, gyönyörű panorámával várja Vendégeit a patinás, 1939- ben épített szálloda. Akkor is és ma is a családok,

Részletesebben

Kedvezményes téli ajánlatok

Kedvezményes téli ajánlatok KISBÉR TOURIST Engedély:R 1068 Utazási Iroda 2870 Kisbér Komáromi u.1. Telefon: 34/352-700 és 06/30/217-8722 Kedvezményes téli ajánlatok Program ajánlat: Szállást kínálunk Budapesten Hotel Rubin****6.450

Részletesebben

Az árak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, amely 450.- Ft /fő /éj, 18 éven felülieknek. Parkolási díj: 1.200 Ft /éj /autó.

Az árak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, amely 450.- Ft /fő /éj, 18 éven felülieknek. Parkolási díj: 1.200 Ft /éj /autó. VAKÁCIÓ Hegyvidéki ajánlatok HOTEL KITTY***+ MISKOLC-TAPOLCA Érvényes: 2016. június 20- augusztus 28. közötti időszakban, min.2éj foglalással Ár: 11.050 Ft / fő / éj, min. 3 éj foglalással 8.910 Ft / fő

Részletesebben

MALDÍV-szigetek: HOLIDAY ISLAND

MALDÍV-szigetek: HOLIDAY ISLAND MALDÍV-szigetek: HOLIDAY ISLAND 3 csillagos, 700m x 140m, zátony: 350-400 m, 35 perc belső járattal Malé reptértől+ 5 perc hajóval: PADI búvárközponttal rendelkezik! Talán a legkedvezőbb áru sziget! A

Részletesebben

CSALÁDI VAKÁCIÓ A HEGYEKBEN ÉS AZ ALFÖLDÖN!

CSALÁDI VAKÁCIÓ A HEGYEKBEN ÉS AZ ALFÖLDÖN! CSALÁDI VAKÁCIÓ A HEGYEKBEN ÉS AZ ALFÖLDÖN! Az ajánlatok a 2013.év nyári főszezonban, kiemelt ünnepek kivételével, érvényesek. Elő- és utószezonra más csomagárakat kínálunk! MAGITA HOTEL*** ERDŐBÉNYE /

Részletesebben