Válaszfalak: LEIERTHERM 10/50 N+F (vagy ezzel egyenértékű) vázkerámia válaszfalelemekből készülnek 10 cm vastagságban.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Válaszfalak: LEIERTHERM 10/50 N+F (vagy ezzel egyenértékű) vázkerámia válaszfalelemekből készülnek 10 cm vastagságban."

Átírás

1 MŰSZAKI TARTALOM Anyagok, szerkezetek: Alapok: Monolit beton sávalapozás készül a tartószerkezeti leírás szerinti kivitelben. A válaszfalak alapozása az aljzatbeton megerősítésével történik. A betonminőségek, illetve az esetleges vasalás a tartószerkezeti tervben vannak meghatározva. Felmenő falak: A külső főfalak LEIERTHERM 30 N+F (vagy ezzel egyenértékű) kerámia falazóelemekből készülnek. A belső főfalak monolit beton falakból készülnek a tartószerkezeti kiviteli tervek alapján. Ez a fal biztosítja a lakáselválasztó falakra vonatkozó hanggátlási követelmények teljesítését is. Válaszfalak: LEIERTHERM 10/50 N+F (vagy ezzel egyenértékű) vázkerámia válaszfalelemekből készülnek 10 cm vastagságban. Födémek: Monolit vasbeton, illetve előregyártott LEIER üreges födémpalló födém készül a tartószerkezeti terveken meghatározott kivitelben. Koszorúk: A födémmel együttdolgozó vasbeton koszorúk készülnek a tartószerkezeti terveken meghatározott kivitelben. Lépcsők: Monolit vasbeton lépcsők készülnek a metszeteken, illetve az alaprajzokon jelölt méretekkel. A lépcsők betonminőségét és vasalását a statikai kiviteli munkarész határozza meg. Fedélszék: Az épületrészek tetőszerkezete 20 -os dőlésszögű, a Halász Ödön utcával párhuzamos gerincű egyszerű nyeregtető. A fedélszék szarufái öt helyen kerülnek alátámasztásra. Alul a koszorúk tetején elhelyezett talpszelemenek, középen és a taréjnál pedig állószékeken fekvő szelemenek adják az alátámasztást. A fedélszék anyaga I. osztályú fenyő fűrészáru. A faanyagokat a beépítés előtt láng-, rovar- és gomba mentesíteni kell. Tetőhéjazat: Antracit színű TONDACH BOLERO, vagy MEDITERRÁN DANUBIA cserépfedés készül a gyártói előírásoknak megfelelő kivitelben. Nyílásáthidalók: Nyílásonként 2 db POROTHERM A típusú, a nyílásköznek megfelelő méretű előregyártott nyílásáthidalók kerülnek elhelyezésre. Az áthidalások nyomott öve, azaz az előregyártott áthidalók feletti szakasz kibetonozásra kerül. A nagyobb méretű falnyílások felett monolit vasbeton nyílásáthidaló készül a

2 tartószerkezeti kivitelezési terv szerinti vasalással és betonminőséggel. A válaszfalak nyílásainál (az ajtók helyén) 2 db átm.: 12 mm betonvas kerül elhelyezésre áthidalóként. Nyílászárók: A külső ablakok és a bejárati ajtók fehér színű műanyag nyílászárók. A külső nyílászárók hő átbocsátási tényezője legalább 1,1 W/m 2 K. A lakáson belüli nyílászárókat (beltéri ajtók) nem tartalmazza az emeltszintű szerkezetkész ár. Vízszigetelés: A padló rétegrendjébe 1 réteg VILLAS E-PV 4 F/K talajnedvesség elleni szigetelés kerül elhelyezésre. Hőszigetelés: A padlók és a zárófödém hőszigetelése AUSTROTHERM AT-N100 (vagy ezzel legalább egyenértékű) anyagból lépésálló kivitelben készül, a rétegrendek szerinti vastagságban. A homlokzat körben 10 cm vastagságú AUSTROTHERM AT-H80 (vagy ezzel legalább egyenértékű) anyagból készülő DRYVIT rendszerű utólagos hőszigetelést kap. A lábazati részen 8 cm vastagságú extrudált polisztirol AUSTROTHERM XPS TOP 30 hőszigetelés készül. Vakolatok: A belső vakolatok javított mészhabarcsból készülnek simított kivitelben, kívül pedig a simított DRYVIT vakolatra Terranova homlokzati vékonyvakolat kerül. A lábazati részt lábazati vakolattal készítjük el. Telek közművesítése Elektromos bekötés: Az elektromos bekötés a kisfeszültségű kommunális hálózaton keresztül valósul meg. Minden lakáshoz 1 db egyfázisú 1*32 A-os mérőhely kerül kiépítésre. A lakásokban a tűzhelyek elektromos betáplálásúak. Gázbekötés: Az épület földgázellátása a meglévő középnyomású földgáz elosztóhálózatról leágazó vezeték kiépítésével biztosított, a külső gépészeti tervek alapján. Belső gázcső csak a központi kazánhoz készül. Vízbekötés A területet ellátó közmű nyomóvezeték a Halász Ödön utcában helyezkedik el. Az épület a működéshez szükséges ivóvizet a közműről kapja, tervezett vízmérőn keresztül. A lakások vízmérő órái a lépcsőházban helyezkednek el. Locsoló vízmérő órát nem tartalmaz a szerkezetkész ár.

3 Szennyvíz-elvezetés: Az utcai szennyvízbeállás az építési terv szerint helyezkedik el. Esővíz-elvezetés: A keletkező csapadékvíz a telken belül szikkasztó kutakban kerül elszikkasztásra. Belső víz-, szennyvízvezetékek LAKÁSOK BELSŐ ÁTADÁSA: Műanyag csövekkel aljzatban, illetve falban kiépítve. A falban lévő vízkiállások műanyagdugóval lezárva. A belső víz-, és szennyvízvezetékek az építési terven ábrázolt szaniter berendezési tárgyakhoz kerülnek kiépítésre. ( A szaniter tárgyak, és azok elhelyezése nem tartozik az emeltszintű szerkezetkész árba.), Amennyiben a vásárló a szaniterek helyét módosítani szeretné, kérjük ezt írásban, jelezze, vázlatos rajzzal és leírással mellékelve, melynek átvételét aláírással igazoljuk. Csak az írásban leadott, visszaigazolt módosításokat tudjuk elfogadni! Amennyiben az igényelt módosítások többlet anyag-, és munkaköltséget jelentenek, úgy kivitelező jogosult jelezni többletköltségét, melyet írásos árajánlat formájában átad a vásárló felé. A többletmunkák elvégzésére csak a többletköltség írásos elfogadása után kerül sor. A fűtési rendszer átadáskor beüzemelt, működő állapotban van. A fűtési rendszer kialakítása: Központi kazán (több egységes kazánrendszer, mely az A épülettel szomszédos épületben található a kerékpártárolóval együtt) által szolgáltatott 80/60 C hőfoklépcsőjű meleg vizes távfűtési rendszer al hőközpontok telepítésével. Hőleadók: radiátor, a termosztát és radiátorszelepek hagyományos kézi vezérlésűek. A radiátor kiosztásokat gépészeti számítások alapján helyezzük el, csövezésük az aljzatban történik. Amennyiben a vevő módosítani szeretné a gépészeti elrendezést, kérjük ezt írásban jelezze, vázlatos rajzzal és leírással mellékelve. A kapott információk alapján árajánlatot adunk az igényelt módosításokra, melyeket rögzítünk. Amennyiben az igényelt módosítások többlet anyag-, és munkaköltséget jelentenek, úgy kivitelező jogosult jelezni többletköltségét, melyet írásos árajánlat formájában átad a vásárló felé. A többletmunkák elvégzésére csak a többletköltség írásos elfogadása után kerül sor.

4 Az elektromos rendszer a falban rejtett csőben futó vezetékekkel a lakásban kialakított biztosítószekrény kismegszakítókkal a szakhatóság által megkövetelt rendszerben kiépítve. Az elektromos rendszer alapszerelten kerül átadásra, a szerelvények és lámpák, valamint azok elhelyezése nem tartozik az emeltszintű fűtéskész árba. A szerelvény és lámpahelyek kialakítása villamos terv alapján készül, melyet szerződéskötéskor lakóknak átadunk. Amennyiben a vásárló módosítani szeretné a villanyszerelési elrendezést, kérjük ezt írásban jelezze, vázlatos rajzzal és leírással mellékelve. A kapott információk alapján árajánlatot adunk az igényelt módosításokra, melyeket rögzítünk. Amennyiben az igényelt módosítások többlet anyag-, és munkaköltséget jelentenek, úgy kivitelező jogosult jelezni többletköltségét, melyet írásos árajánlat formájában átad a vásárló felé, illetve a többletmunkák elvégzésére csak a többletköltség írásos elfogadása után kerül sor. Telefon, kábeltévé: Mindkét hálózat a lakáson belül a villamos terven jelölt, 1-1 fogyasztási helyig kerül kiépítésre. Az ajtónyílások a rajzon megadott méretekben kerülnek kialakításra, az ajtótokok behelyezése utáni esetleges kőműves javításokat, pótlásokat az emeltszintű szerkezetkész ár nem tartalmazza. AZ ÉPÜLET KÜLSŐ ÁTADÁSA: Kerítés: Az utcafronton fém oszlopokra szerelt bevonatos táblás kerítés kivitelező által választott típusban és színben. Az oldalsó kerítések fém oszlopokra szerelt drótfonatos kerítés készül. Útburkolatok: A gyalogos közlekedő utak és gépjármű beállók betonkő térburkoló elemekből készítjük el. A telek többi részén az építkezés előtt leszedett humuszt visszaterítjük.

5 Lényeges tudnivalók! A felépülő lakások a szerződés részét képező 1. sz melléklet szerinti terv alapján készülnek, jelen műszaki tartalom kiegészítésével. Ettől eltérő kivitelezést csak külön térítés ellenében, írásban leadott anyag alapján tudunk vállalni. Ebben az esetben a költségek és a járulékos költségek a tulajdonost terhelik. A közművekkel (víz-, áramszolgáltató) és a szolgáltatókkal (telefon, kábeltv, stb ) történő egyéni előfizetési szerződések megkötése a vevők költsége és feladata. A gáz szolgáltatóval a társasház egy szerződést köt a közös képviselőn vagy más megbízotton keresztül, a gázszámla kiegyenlítése a lakásokban található egyedi hőmennyiségmérők adatai alapján történik. A lakások birtokba adására a teljes vételár megfizetése után kerül sor. (Ekkor adjuk át a lakás kulcsait is.) Az átadás előtt vevők nem végezhetnek munkálatokat a lakásokban. Az előre (írásban) egyeztetett és kölcsönösen elfogadott pótmunkákat, átalakításokat, a tervtől eltérő kivitelezéseket cégünk folyamatosan készíti. Cégünk vállalja: 1. az adás-vételi szerződés egyszeri ügyvédi díját. 2. A villany, víz közműfejlesztési hozzájárulás, valamint a gáz-, villany- és vízóra bekötési díjainak fizetését. A használatba-vételi engedély beszerzése és ezek mindenkori járulékos költségei a lakók feladata. Kivitelező fenntartja magának azt a jogot és lehetőséget, hogy amennyiben a kereskedelmi forgalomban éppen nem kapható az építési engedélyben kiírt anyag, úgy azt azonos vagy jobb anyaggal helyettesítheti.

A.D. MÉRNÖKI IRODA KFT 5435 MARTFŰ, GESZTENYE SOR 1/a

A.D. MÉRNÖKI IRODA KFT 5435 MARTFŰ, GESZTENYE SOR 1/a A.D. MÉRNÖKI IRODA KFT 5435 MARTFŰ, GESZTENYE SOR 1/a VÁROSÜZEMELTETÉSI ÉPÜLET ENERGETIKAI FELÚJÍTÁSA TENDER TERV Felújítás helye: 5435 Martfű, Május 1 út 1., hrsz:349/2 Megbízó: MARTFŰ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA

Részletesebben

A Sopron Balfi utca 5349/203 hrsz. alatt felvett ingatlanon, 39 lakásos társasház kivitelezési szerződéséhez.

A Sopron Balfi utca 5349/203 hrsz. alatt felvett ingatlanon, 39 lakásos társasház kivitelezési szerződéséhez. I. SZÁMÚ MELLÉKLET MŰSZAKI TARTALOM A Sopron Balfi utca 5349/203 hrsz. alatt felvett ingatlanon, 39 lakásos társasház kivitelezési szerződéséhez. Betonszerkezet Alapozás: C16-24/KK minőségű beton Lemezbeton:

Részletesebben

Kategóriák A B Hasznos alapterületre: Bruttó Ft/nm-tól Bruttó Ft/nm-tól

Kategóriák A B Hasznos alapterületre: Bruttó Ft/nm-tól Bruttó Ft/nm-tól Kategóriák A B Hasznos alapterületre: Bruttó 192.000Ft/nm-tól Bruttó 220.000Ft/nm-tól Munkafolyamat Beépített anyagok Beépített anyagok Előkészítés Alapozás Lábazati kiemelés + szigetelés Vasalt aljzat

Részletesebben

Kategóriák A B Hasznos alapterületre: Bruttó Ft/nm Bruttó Ft/nm

Kategóriák A B Hasznos alapterületre: Bruttó Ft/nm Bruttó Ft/nm Kategóriák A B Hasznos alapterületre: Bruttó 225.000Ft/nm Bruttó 250.000Ft/nm Munkafolyamat Beépített anyagok Beépített anyagok Előkészítés Alapozás Lábazati kiemelés + szigetelés Vasalt aljzat Épület

Részletesebben

Szeged, Lengyel u. 6. szám

Szeged, Lengyel u. 6. szám Szerkezetkész állapot műszaki tartalma a Szeged, Lengyel u. 6. szám alatti társasház kivitelezési munkáihoz. Alapozás Fúrt beton cölöpalapok készülnek a statikai tervben meghatározott geometriával és anyagminőségekkel.

Részletesebben

MŰSZAKI TARTALOM. Helyszín: Kecskemét, belterület 21825/111 helyrajzi szám szerint nyilvántartott, természetben Kecskemét, Szárcsa utca

MŰSZAKI TARTALOM. Helyszín: Kecskemét, belterület 21825/111 helyrajzi szám szerint nyilvántartott, természetben Kecskemét, Szárcsa utca MŰSZAKI TARTALOM Helyszín: Kecskemét, belterület 21825/111 helyrajzi szám szerint nyilvántartott, természetben Kecskemét, Szárcsa utca Beruházó és generál kivitelező: Quality Homes Zrt.: 6200, Kiskőrös

Részletesebben

Műszaki tartalom. Helyszín: Kecskemét belterület, helyrajzi szám:18974/2 természetben Máriahegyi fő út 2 db épülő családi ház

Műszaki tartalom. Helyszín: Kecskemét belterület, helyrajzi szám:18974/2 természetben Máriahegyi fő út 2 db épülő családi ház Műszaki tartalom Helyszín: Kecskemét belterület, helyrajzi szám:18974/2 természetben Máriahegyi fő út 2 db épülő családi ház Beruházó és generál kivitelező: Quality Homes Zrt.: 6200, Kiskőrös Béke utca

Részletesebben

VÁLASZFAL FÖDÉM CSATLAKOZÁSA BELTÉRI AJTÓVAL M1:10 VÁLASZFAL ALATT GERENDA KETTŐZÉS

VÁLASZFAL FÖDÉM CSATLAKOZÁSA BELTÉRI AJTÓVAL M1:10 VÁLASZFAL ALATT GERENDA KETTŐZÉS 0 VÁLASZFAL FÖDÉM CSATLAKOZÁSA BELTÉRI AJTÓVAL M:0 VÁLASZFAL ALATT GERENDA KETTŐZÉS Bakonytherm N+F /0x0cm lyukátmérő/ R alapanyagú cm-es áthidaló - Belső vakolat (, cm) - Bakonytherm N+F falazóelem -

Részletesebben

ÉPÍTÉSZETI MŰSZAKI LEÍRÁS

ÉPÍTÉSZETI MŰSZAKI LEÍRÁS ÉPÍTÉSZETI MŰSZAKI LEÍRÁS Általános adatok: Építtető: Linea Builder Kft. (1068 Budapest, Király u. 80.) Építés helye: Győr, Bácsai út 96. szám, 12126 hrsz. A telek nagysága: 1249 m2 Telek övezeti besorolása:

Részletesebben

Kulcsrakész műszaki tartalom

Kulcsrakész műszaki tartalom Kulcsrakész műszaki tartalom Helyszín: Kecskemét belterület, helyrajzi szám: 5457/33 természetben Kalász utca 2 db épülő családi ház Beruházó és generál kivitelező: Quality Homes Zrt. 6000 Kecskemét, Örkény

Részletesebben

- Nyílászárók: Hószigeteló üvegezésu, muanyag vagy fa ablakok és erkélyajtók, tipus belsó faajtók.

- Nyílászárók: Hószigeteló üvegezésu, muanyag vagy fa ablakok és erkélyajtók, tipus belsó faajtók. 2. Általános ismertetés. környezeti adottsáqok A tervezési terület Budapest XVIII. kerületének belterületén helyezkedik el,az Alacskai úti lakónegyed területén. A terület teljesen sík. Észak nyugati oldalon

Részletesebben

04. 1:100 léptékű metszetek szabályai

04. 1:100 léptékű metszetek szabályai 04. 1:100 léptékű metszetek szabályai Horváth Tamás PhD építész, egyetemi tanársegéd Széchenyi István Egyetem, Győr Építészeti és Épületszerkezettani Tanszék 1 1:100 lépték Mi az ábrázolás célja? Az épület

Részletesebben

D.DECO KFT. 2 lakásos lakóépület. 2000 Szentendre Tilinkó u. HRSZ: 1500. Pécs, 2012. MŰSZAKI SPECIFIKÁCIÓ. 2000 Szentendre Bükkös part 45.

D.DECO KFT. 2 lakásos lakóépület. 2000 Szentendre Tilinkó u. HRSZ: 1500. Pécs, 2012. MŰSZAKI SPECIFIKÁCIÓ. 2000 Szentendre Bükkös part 45. 2 lakásos lakóépület D.DECO KFT 2000 Szentendre Tilinkó u. HRSZ: 1500 Pécs, 2012. MŰSZAKI SPECIFIKÁCIÓ Tárgy: Szentendre Tilinkó u. hrsz: 1500 alatt építendő családi házhoz I. SZERKEZETÉPÍTÉS Alapozás:

Részletesebben

Övezet: Lk-FT-1 Beépítés módja: SZ (szabadonálló)

Övezet: Lk-FT-1 Beépítés módja: SZ (szabadonálló) ,00 6,0,,0 8,0 6,00 B NAPLÓKERT UTCA 6,70 8,0 6,00 0,80 B,00 05/5 5,00 8,0 6,70 0,0 É Övezet: Lk-FT- Beépítés módja: SZ (szabadonálló) A A,00 6,00 6,00 5,0 A A TELEKTERÜLET: 808,9 m BEÉPÍTETT TERÜLET:,8

Részletesebben

TELELTETŐ HODÁLY ÉPÍTÉSZETI KIVITELEZÉSI TERVDOKUMENTÁCIÓJA RÉSZLETRAJZOK M=1:10

TELELTETŐ HODÁLY ÉPÍTÉSZETI KIVITELEZÉSI TERVDOKUMENTÁCIÓJA RÉSZLETRAJZOK M=1:10 ÉPÍTÉSZETI KIVITELEZÉSI TERVDOKUMENTÁCIÓJA RÉSZLETRAJZOK M=1:10 Tartalom- és tervjegyzék - R-01 Szociális blokk ablakainak vízszintes metszősík-csomópontja - R-02 Szociális blokk bejárati ajtóinak vízszintes

Részletesebben

MŰSZAKI LEÍRÁS ÜZLET

MŰSZAKI LEÍRÁS ÜZLET MŰSZAKI LEÍRÁS ÜZLET 1107 Budapest, Metrodom Park, C épület 1. AZ ÉPÜLET MŰSZAKI TARTALMA 1.1 Teherhordó épületszerkezetek Alapozás: Felmenő szerkezetek: Födémek: Lépcsőszerkezetek: monolit, vízzáró vasbeton

Részletesebben

ORVOSI RENDELŐ KIVITELI TERVE

ORVOSI RENDELŐ KIVITELI TERVE ORVOSI RENDELŐ KIVITELI TERVE PÁPA, ERKEL FERENC UTCA 3937/ HRSZ. Korszerű intézményi környezet kialakítása a Huszár lakótelepen, az egészségügyi alapellátás számára 017. 07. 31. Tartalomjegyzék Műszaki

Részletesebben

1 32-000-2.1 (2) ÖN Vízszintes tartószerkezeti elem bontása és kiemelése, vasbeton gerenda vagy áthidaló, 0,10 t/db tömegig 4 db...

1 32-000-2.1 (2) ÖN Vízszintes tartószerkezeti elem bontása és kiemelése, vasbeton gerenda vagy áthidaló, 0,10 t/db tömegig 4 db... 1. oldal 1 32-000-2.1 (2) ÖN Vízszintes tartószerkezeti elem bontása és kiemelése, vasbeton gerenda vagy áthidaló, 0,10 t/db tömegig 4 db............ 2 33-000-21.1.1.2.2.1 (23) ÖN Válaszfal bontása, égetett

Részletesebben

Vakolatok (külső és belső): A homlokzati falak vakolata omladozott, teljes mértékben felújításra szorulnak.

Vakolatok (külső és belső): A homlokzati falak vakolata omladozott, teljes mértékben felújításra szorulnak. Irota, Fáy kúria: állapot felmérési műszaki leírás ÁLTALÁNOS LEÍRÁS: Az épület műemléki jellegű. 1900- as évek elején épült. A kúria épülete részben alápincézett, földszintes épület. A földszint felett

Részletesebben

Kulcsrakész műszaki tartalom

Kulcsrakész műszaki tartalom Kulcsrakész műszaki tartalom Helyszín: Kecskemét belterület, helyrajzi szám: 4986/40 természetben Széna utca 1. 1 db két lakásos lakóépület Beruházó és generál kivitelező: Quality Homes Zrt. 6000 Kecskemét,

Részletesebben

NEM ÉPÍTÉSI ENGEDÉLY KÖTELES TERVDOKUMENTÁCIÓ

NEM ÉPÍTÉSI ENGEDÉLY KÖTELES TERVDOKUMENTÁCIÓ Beruházó: Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület 1125 Budapest, Szarvas Gábor út 58-60. Tervező: Nyikes Tibor Péter É3 05-0219 Szerkesztő: Juhász Alex Zoltán MŰSZAKI LEÍRÁS NEM ÉPÍTÉSI ENGEDÉLY KÖTELES

Részletesebben

Szekszárd, Szent László Középiskola építéskivitelezési munkáinak műszaki ütemterve "A" épület építési munkái válaszfalak bontása lapburkolatok, padlóburkolatok bontása válaszfalak építése belső ajtók bontása,

Részletesebben

Típusház 4 ANTRACIT 126, MEDITERRÁN 126

Típusház 4 ANTRACIT 126, MEDITERRÁN 126 Típusház 4 ANTRACIT 126, MEDITERRÁN 126 Nettó alapterület: 126,28 m2 Szobák száma: 5 Fürdőszobák száma: 2 Elrendezés: előszoba, nappali-konyha (leválasztható) 4 hálószoba 2 fürdő-wc 1 külön wc 1 kamra

Részletesebben

MŰSZAKI LEÍRÁS ÜZLETEK

MŰSZAKI LEÍRÁS ÜZLETEK MŰSZAKI LEÍRÁS ÜZLETEK 1131 Budapest, Babér utca 13-15. 1. AZ ÉPÜLET MŰSZAKI TARTALMA 1.1 Teherhordó épületszerkezetek Alapozás: Felmenő szerkezetek: Födémek: Lépcsőszerkezetek: monolit, vízzáró vasbeton

Részletesebben

A 27/2012. (VIII. 27.) NGM rendelet a 29/2016. (VIII. 26.) NGM rendelet által módosított szakmai és vizsgakövetelménye alapján.

A 27/2012. (VIII. 27.) NGM rendelet a 29/2016. (VIII. 26.) NGM rendelet által módosított szakmai és vizsgakövetelménye alapján. A 27/2012. (VIII. 27.) NGM rendelet a 29/2016. (VIII. 26.) NGM rendelet által módosított szakmai és vizsgakövetelménye alapján. Szakképesítés, azonosítószáma és megnevezése 34 582 14 Kőműves Tájékoztató

Részletesebben

PANNONTERV KFT Veszprém, Jutasi u.21. 672-1-5.

PANNONTERV KFT Veszprém, Jutasi u.21. 672-1-5. PANNONTERV KFT Veszprém, Jutasi u.21. 672-1-5. 01. C Í M L A P Veszprém, Mártírok úti PARKOLÓHÁZ beépítési tanulmányterve tervdokumentációjához. (Veszprém, Mártírok útja 5. 4796. hrsz.) Építész tervezõ

Részletesebben

Kulcsrakész műszaki tartalom

Kulcsrakész műszaki tartalom Kulcsrakész műszaki tartalom Helyszín: Kecskemét belterület, helyrajzi szám: 0979/197 természetben Kadafalva, Granada Hotel közelében 2 db családi ház Beruházó és generál kivitelező: Quality Homes Zrt.

Részletesebben

É P Í T É S Z TERVDOKUMENTÁCIÓ CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉSI ENGEDÉLYEZÉSI TERVE

É P Í T É S Z TERVDOKUMENTÁCIÓ CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉSI ENGEDÉLYEZÉSI TERVE É P Í T É S Z TERVDOKUMENTÁCIÓ CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉSI ENGEDÉLYEZÉSI TERVE 6551 É 6519 6577 A L A P A D A T O K : 6517 6518 21,18 5,86 13,42 1, 7,36 7,92 3, 2,00 Tass vezér utca +7,10 6560 Ond vezér utca 6578

Részletesebben

TARTÓSZERKEZETI TERVEZŐ, SZAKÉRTŐ: 1. A tartószerkezeti tervezés kiindulási adatai

TARTÓSZERKEZETI TERVEZŐ, SZAKÉRTŐ: 1. A tartószerkezeti tervezés kiindulási adatai TARTÓSZERKEZETI KIVITELI TERVDOKUMENTÁCIÓ a Újtikos, Széchenyi tér 12-14. sz. ( Hrsz.: 135/1 ) alatt lévő rendelő átalakításának, bővítésének építéséhez TARTÓSZERKEZETI TERVEZŐ, SZAKÉRTŐ: Soós Ferenc okl.

Részletesebben

Resitcky építő. MVH Kód Mennyiség Díj Földmunka MVH kód: 21-002-0014456 Kód: 21-002-001.1 Verzió:2015-1. 16 830 Ft.

Resitcky építő. MVH Kód Mennyiség Díj Földmunka MVH kód: 21-002-0014456 Kód: 21-002-001.1 Verzió:2015-1. 16 830 Ft. MVH Kód Mennyiség Díj Földmunka MVH kód: 21-002-0014456 Kód: 21-002-001.1 Előkészítő földmunka Humuszos termőréteg, termőföld leszedése,terítése gépi erővel, 18%-os terephajlásig,bármilyen talajban, szállítással,

Részletesebben

MŰSZAKI TARTALOM. Monolit vasbeton födémek statikai kiviteli terv szerinti kialakítással.

MŰSZAKI TARTALOM. Monolit vasbeton födémek statikai kiviteli terv szerinti kialakítással. MŰSZAKI TARTALOM Az épület fűtését-hűtését és meleg vízellátását a KG Invest 2008 Kft Vulcano levegő-víz hőszivattyús rendszere fogja biztosítani, ami az épületben található lakásokat komfortosabbá, értékállóvá,

Részletesebben

a Martonvásár, Estike utca 1. - 498/30 hrsz. alatti telken létesítendõ földszint + tetõtérbeépítéses L A K Á S O S ÉPÍTÉSI ENGEDÉLYEZÉSI TERVÉHEZ

a Martonvásár, Estike utca 1. - 498/30 hrsz. alatti telken létesítendõ földszint + tetõtérbeépítéses L A K Á S O S ÉPÍTÉSI ENGEDÉLYEZÉSI TERVÉHEZ K Ü L Z E T L A P a Martonvásár, Estike utca 1. - 498/30 hrsz. alatti telken létesítendõ földszint + tetõtérbeépítéses 4 L A K Á S O S LAKÓÉPÜLET ÉPÍTÉSI ENGEDÉLYEZÉSI TERVÉHEZ Építtetõ: MART-BAU Tervezõ

Részletesebben

06. 1:50 léptékű metszetek szabályai

06. 1:50 léptékű metszetek szabályai 06. 1:50 léptékű metszetek szabályai Horváth Tamás PhD építész, egyetemi tanársegéd Széchenyi István Egyetem, Győr Építészeti és Épületszerkezettani Tanszék 1 1:50 lépték ÉPÜLETSZERKEZETEK 1. Mi az ábrázolás

Részletesebben

MŰSZAKI DOKUMENTÁCIÓ (ingatlan nyilvántartás)

MŰSZAKI DOKUMENTÁCIÓ (ingatlan nyilvántartás) MŰSZAKI DOKUMENTÁCIÓ (ingatlan nyilvántartás) Létesítmény: 1037 Budapest III. kerület, Laborc utca 22/a 4 lakásos társasház HRSZ: 16814/2 Építtető: Hegyvidéki Házépítő Kft. 1037 Budapest, Zay utca 1-3.

Részletesebben

Kulcsrakész műszaki tartalom

Kulcsrakész műszaki tartalom Kulcsrakész műszaki tartalom Helyszín: Kecskemét belterület, helyrajzi szám: 10577/145 természetben Füst Milán utca 1 db 2 lakásos ikerház Beruházó és generál kivitelező: Quality Homes Zrt. 6000 Kecskemét,

Részletesebben

Tartószerkezeti kivitelezési tervdokumentáció

Tartószerkezeti kivitelezési tervdokumentáció Tartószerkezeti kivitelezési tervdokumentáció Lakóépület Épület címe: 2117 Isaszeg, Nagy Sándor u. 43. hrsz:1056/14 Tervező: Kiszugló Kft. Mérnöki Iroda 1149 Budapest, Róna utca 113. Budapest, 2019. június

Részletesebben

É-01. Észak RÁKÓCZI ÚT (34608/4) 36557/2 PUSKIN UTCA TREFORT UTCA HRSZ.: 36558/5 (36553) (36746) 36559/ / /8

É-01. Észak RÁKÓCZI ÚT (34608/4) 36557/2 PUSKIN UTCA TREFORT UTCA HRSZ.: 36558/5 (36553) (36746) 36559/ / /8 Észak 0 0 0 0 VII. KERÜLET VIII. KERÜLET KERÜLETI HATÁR KERÜLETI HATÁR VII. KERÜLET VIII. KERÜLET (08/) - 7 7/ RÁKÓCZI ÚT,0,9,0 9, 0 9 7,, 0,97 90 0,00 8,0 7,70 g.k. sz 7 8 = 0, mbf Főépület A épület B

Részletesebben

107.67 106.59. párkány:108.77. gerinc: 107.21. gerinc: 112.85 105.77 104.60 103.67. gerinc: 107.93 105.10. párkány:109.17 104.38 103.61 103.

107.67 106.59. párkány:108.77. gerinc: 107.21. gerinc: 112.85 105.77 104.60 103.67. gerinc: 107.93 105.10. párkány:109.17 104.38 103.61 103. fa, törzsátm. Jelmagyarázat csatorna akn 7.67 fa, törzsátm.: 0 cm alatt párkány:.4 7.07 6. 969 tűzcsap 7 6 ossuth Lajos utca 94 fa, törzsátm.: 0-0 cm 7.06 vízóra akna 6.7 csatorna akna egyéb akna 6. tűzcsap

Részletesebben

Szombathely Megyei Jogú Város ( 9700 Szombathely, Kossuth u. 1-3)

Szombathely Megyei Jogú Város ( 9700 Szombathely, Kossuth u. 1-3) SZOMBATHELY Weöres S. Óvoda bővítése Kiviteli Terv Szombathely Megyei Jogú Város ( 9700 Szombathely, Kossuth u. 1-3) Szombathely, Márton Á. u. 58. Hrsz: 4175 2016 11 Gáspár Péter É1-18-0096-05 FELELŐS

Részletesebben

KÉTLAKÁSOS CSALÁDI HÁZ. Budapest, XXII. ker. Huszár utca 11. Hrsz.:225438

KÉTLAKÁSOS CSALÁDI HÁZ. Budapest, XXII. ker. Huszár utca 11. Hrsz.:225438 KÉTLAKÁSOS CSALÁDI HÁZ ENGEDÉLYEZÉSI TERV Építtet : Budapest, XXII. ker. Huszár utca 11. Hrsz.:225438 Abonyi-Somogyi Árpád 1222 Bp. Huszár utca 11. Tervez : Petrus Ferenc okl.építészmérnök É2 4176 Budapest

Részletesebben

Tartószerkezeti kivitelezési tervdokumentáció ALÁÍRÓ LAP

Tartószerkezeti kivitelezési tervdokumentáció ALÁÍRÓ LAP Tartószerkezeti kivitelezési tervdokumentáció Lakóépület Épület címe: 2117 Isaszeg, Nagy Sándor u. 43. hrsz:1056/14 Tervező: Kiszugló Kft. Mérnöki Iroda 1149 Budapest, Róna utca 113. Budapest, 2019. június

Részletesebben

RÉTEGRENDEK. Projekt: KEOP ÉPÜLETENERGETIKAI FELÚJÍTÁS PROJEKT KIVITELI TERV /KEOP / / Épület:

RÉTEGRENDEK. Projekt: KEOP ÉPÜLETENERGETIKAI FELÚJÍTÁS PROJEKT KIVITELI TERV /KEOP / / Épület: RÉTEGRENDEK Projekt: KEOP ÉPÜLETENERGETIKAI FELÚJÍTÁS PROJEKT KIVITELI TERV /KEOP-7.13.0/15-2015-0028/ Épület: Szent Gellért Katolikus Általános Iskola és Gimnázium 1013 Budapest, Krisztina tér 4. (Hrsz.:

Részletesebben

Jászladány vasútállomás

Jászladány vasútállomás Jászladány vasútállomás felvételi épület homlokzat és tetőhéjazat felújítása, új vizes blokk kialakítása - Helyszíni tervezői bejárás 2017.06.09. Résztvevők: lásd. jelenléti ív szerint a terveket két ütemre

Részletesebben

Az épület és a lakások belsı-külsı kialakítása I. osztályú minıségben készülnek.

Az épület és a lakások belsı-külsı kialakítása I. osztályú minıségben készülnek. MŐLEÍRÁS Az épület és a lakások belsı-külsı kialakítása I. osztályú minıségben készülnek. 1. Újfödém Új vendégfödém ill. az új szinteken a födém szerkezet: I-140-es acélgerenda ill. monolit vasbeton födémek

Részletesebben

Műszaki leírás, értékesítési tájékoztató Szombathely, Szabadnép u. (42.) 980/2 hrsz-ú telken megvalósuló 2x3 lakásos sorház építéséhez.

Műszaki leírás, értékesítési tájékoztató Szombathely, Szabadnép u. (42.) 980/2 hrsz-ú telken megvalósuló 2x3 lakásos sorház építéséhez. 1 Műszaki leírás, értékesítési tájékoztató Szombathely, Szabadnép u. (42.) 980/2 hrsz-ú telken megvalósuló 2x3 lakásos sorház építéséhez. Általános információk: Tervezett épület Szombathely herényi városrészén

Részletesebben

MŰSZAKI LEÍRÁS. Tárgy: Meglévő Kultúrház bontása és új Faluház építésének engedélyezése

MŰSZAKI LEÍRÁS. Tárgy: Meglévő Kultúrház bontása és új Faluház építésének engedélyezése MŰSZAKI LEÍRÁS Tárgy: Meglévő Kultúrház bontása és új Faluház építésének engedélyezése Építés helye: 8086 Felcsút, Fő út 137. HRSZ: 329/1 Építtető: Felcsút Község Önkormányzata 8086 Felcsút, Fő út 75.

Részletesebben

CSALÁDI HÁZ - KOZÁRD - 2012

CSALÁDI HÁZ - KOZÁRD - 2012 CSALÁDI HÁZ - KOZÁRD - 0 HELYSZÍNRAJZ M=:000 É JELEN TERVDOKUMENTÁCIÓ A Ptk.. -ÁAN 0. Gödöllő, Palotakert.,0,0,,0,,, -,00 -,0 -,00 0 0. Kozárd, Kossuth utca HRSZ.: 0 HELYSZÍNRAJZ E--0/ M = :000 E - H 0.0.

Részletesebben

TARTÓSZERKEZETI MŰSZAKI LEÍRÁS - CÍMLAP

TARTÓSZERKEZETI MŰSZAKI LEÍRÁS - CÍMLAP TARTÓSZERKEZETI MŰSZAKI LEÍRÁS - CÍMLAP Tartalom: Címlap Tervjegyzék Tervezői nyilatkozat Tartószerkezeti műszaki leírás Szerkezeti kiviteli tervek ( 1 db A/4) ( 1 db A/4) ( 3 db A/4) ( 15 lap) Megjegyzés:

Részletesebben

Szociális alapú lakáspályázat. a. A Bérbeadó számára kötelező feladatok

Szociális alapú lakáspályázat. a. A Bérbeadó számára kötelező feladatok Szociális alapú lakáspályázat Arany János u. 4. fsz. 3. szám alatti lakás 27 m2 alapterületű szobás Pályázó neve:..., születési helye:..., ideje:... A lakás felújítási, karbantartási programja a Bérbeadó

Részletesebben

III. emeleti lakás Bp, XIII. Terveket és kiirást készitette: GAIGAZA Kft. www.epulszepul.hu T: 06-20/526-2225 iroda@epulszepul.hu

III. emeleti lakás Bp, XIII. Terveket és kiirást készitette: GAIGAZA Kft. www.epulszepul.hu T: 06-20/526-2225 iroda@epulszepul.hu III. emeleti lakás Terveket és kiirást készitette: GAIGAZA Kft. www.epulszepul.hu T: 06-20/526-2225 iroda@epulszepul.hu Kőműves Bontás (elvileg a társasház udvarán lehet depózni a sittet amig egy konténernyi

Részletesebben

Város Polgármestere Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a Telefon: /213 mellék Fax:

Város Polgármestere Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a Telefon: /213 mellék Fax: Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a Telefon: 06 23 310-174/213 mellék Fax: 06 23 310-135 www.biatorbagy.hu ELŐTERJESZTÉS Biatorbágy, 2319 hrsz-ú ingatlan hasznosításáról Az ingatlant

Részletesebben

Piaci épület építése Iváncsa, Arany János utca 215 Hrsz. Építtető: Iváncsa Község Önkormányzata Iváncsa, Fő utca 61.

Piaci épület építése Iváncsa, Arany János utca 215 Hrsz. Építtető: Iváncsa Község Önkormányzata Iváncsa, Fő utca 61. Piaci épület építése Iváncsa, Arany János utca 215 Hrsz. Építtető: Iváncsa Község Önkormányzata Iváncsa, Fő utca 61. SZERKEZETI MŰSZAKI LEÍRÁS 1. A SZERKEZET ALAPVETŐ RENDSZERÉNEK LEÍRÁSA Megbízó Iváncsa,

Részletesebben

Tartószerkezeti tervdokumentáció

Tartószerkezeti tervdokumentáció Tartószerkezeti tervdokumentáció a Balatonkenese 4447/1. hrsz. alatti ingatlanon tervezett kerékpár pihenő kiszolgáló épülethez Építtető: Balatonkenese Város Önkormányzata 8174 Balatonkenese, Béri Balogh

Részletesebben

GÖDÖLLŐI VÁROSHÁZA BONTÁSA. Bontási munkák tételes költségvetése

GÖDÖLLŐI VÁROSHÁZA BONTÁSA. Bontási munkák tételes költségvetése GÖDÖLLŐI VÁROSHÁZA BONTÁSA Bontási munkák tételes költségvetése költségek Organizációs, előkészítő munkák Felvonulás, organizáció és járulékos költségek Belső és szakipari bontási munkák Épületgépészeti

Részletesebben

Műszaki tervek, dokumentációk gyakorlat

Műszaki tervek, dokumentációk gyakorlat Műszaki tervek, dokumentációk gyakorlat 1. számú fűtéstechnika házi feladat Feladat tárgya: Hőszükséglet számítás, radiátor kiosztás Egy többszintes lakóépület hőszükséglet számítása és 70/50 C-os hőfoklépcsőjű

Részletesebben

VÁCHARTYÁN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA 2164 Váchartyán, Fő utca 55.

VÁCHARTYÁN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA 2164 Váchartyán, Fő utca 55. SZÁNTÓ ZSÓFIA architect & design STUDIO VÁCHARTYÁN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA 2164 Váchartyán, Fő utca 55. Önkormányzati épületek energiahatékonysági felújítása Váchartyán Községben Műszaki Leírása 2017 NOVEMBER

Részletesebben

ÖNKORMÁNYZATI FŐZŐKONYHA FELÚJÍTÁSA NYÍRLUGOSON ÉPÍTÉSZ KIVITELI TERV

ÖNKORMÁNYZATI FŐZŐKONYHA FELÚJÍTÁSA NYÍRLUGOSON ÉPÍTÉSZ KIVITELI TERV ÖNKORMÁNYZATI FŐZŐKONYHA FELÚJÍTÁSA NYÍRLUGOSON ÉPÍTÉSZ KIVITELI TERV NYÍRLUGOS, SZABADSÁG TÉR 4. HRSZ: 579/2 ÉPÍTTETŐ: NYÍRLUGOS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA 4731 Nyírlugos, Szabadság tér 1. TERVEZŐ: CÍVIS KOMPLEX

Részletesebben

Azonosító Felelős Tevékenység neve Időtartam Kezdés Befejezés Megelőzők Követők

Azonosító Felelős Tevékenység neve Időtartam Kezdés Befejezés Megelőzők Követők 1 Budaörs 24 tantermes iskola 196 nap Ked 08.10.21. Pén 09.07.31. 2 Önk. Megrendelői előfeltételek 0 nap Ked 08.10.21. Ked 08.10.21. 3 Útépítés befejezése 0 nap Ked 08.10.21. Ked 08.10.21. 6 4 Közműgerincek

Részletesebben

EBBEN A VIZSGARÉSZBEN A VIZSGAFELADAT ARÁNYA

EBBEN A VIZSGARÉSZBEN A VIZSGAFELADAT ARÁNYA Az Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről szóló 133/2010. (IV. 22.) Korm. rendelet alapján. Szakképesítés, szakképesítés-elágazás, rész-szakképesítés,

Részletesebben

Munkadíj árlista. Murvai István Kőműves egyéni vállalkozó. Szállító. Vevő. Érvényesség. Sorszám: ÁRLISTA000001/2016

Munkadíj árlista. Murvai István Kőműves egyéni vállalkozó. Szállító. Vevő. Érvényesség. Sorszám: ÁRLISTA000001/2016 Ablak beszerelés Ablak beszerelése redöny szerelés nélkül. Alap készítés helyszini keveréssel. Vasszerelés,zsaluzás,betonozás helyszini keveréssel. Alap készítés mixer betonnal. Vasszerelés,zsaluzás,betonozás

Részletesebben

3. 4. 5. 2,5 cm Ritkított vakpadló 20 cm Fogópár közötte: 20 cm hõszigetelés 1 rtg Párazártó fólia 2cm Lécváz [fogópár között] 1,25 cm Gipszkarton

3. 4. 5. 2,5 cm Ritkított vakpadló 20 cm Fogópár közötte: 20 cm hõszigetelés 1 rtg Párazártó fólia 2cm Lécváz [fogópár között] 1,25 cm Gipszkarton 1. 2. 2 cm Kerámia 6 cm aljzatbeton 6 cm PS hab 1rtg techn. szig. 2 rtg Mod. bit. lemezszig. 10 cm Beton aljzat 25 cm Kavicságy Termett talaj 2 cm Kerámia v. Parketta 6 cm Aljzatbeton 4 cm AustroTherm

Részletesebben

Szakmai beszámoló a Csernai Pál Közösségi Központ építési munkáinak előmeneteléről május hó

Szakmai beszámoló a Csernai Pál Közösségi Központ építési munkáinak előmeneteléről május hó Szakmai beszámoló a Csernai Pál Közösségi Központ építési munkáinak előmeneteléről 2018. május hó Tisztelt Polgármester Asszony! Tisztelt Alpolgármester Úr! Tisztelt Jegyző Úr! Tisztelt Aljegyző Asszony!

Részletesebben

Vevő. Alap készítés mixer betonnal. Vasszerelés,zsaluzás,betonozás. Aljzatbetonozás 9-12cm Vasszerelés,betonozás helyszini

Vevő. Alap készítés mixer betonnal. Vasszerelés,zsaluzás,betonozás. Aljzatbetonozás 9-12cm Vasszerelés,betonozás helyszini Ablak beszerelés Ablak beszerelése redöny szerelés nélkül. Alap készítés helyszini keveréssel. Vasszerelés,zsaluzás,betonozás helyszini keveréssel. Alap készítés mixer betonnal. Vasszerelés,zsaluzás,betonozás

Részletesebben

Hegedűs Construction Kft.

Hegedűs Construction Kft. Hegedűs Construction Kft. Árlista FONTOS: Minden munkára egyedi árajánlatot adunk ingyenes felmérés után! A táblázatban szereplő árak irányárak, egyszerűbb (haladósabb) munkáknál alacsonyabb, bonyolultabb

Részletesebben

ENERGETIKAI KORSZERŰSÍTÉSÉNEK

ENERGETIKAI KORSZERŰSÍTÉSÉNEK Nemeske, Fő u.. szám és. hrsz. alatti ingatlanon meglévő többfunkciós önkormányzati középület ENERGETIKAI KORSZERŰSÍTÉSÉNEK TERVDOKUMENTÁCIÓJA Megbízó: Nemeske Község Önkormányzata képviselője: Tóth Péterné

Részletesebben

VÍZPARTI, PANORÁMÁS VILLA AZ ARANYPARTON

VÍZPARTI, PANORÁMÁS VILLA AZ ARANYPARTON 8600 Siófok, Móricz Zsigmond u. 20. www.villasiofok.greenhomes.hu VÍZPARTI, PANORÁMÁS VILLA AZ ARANYPARTON A Balaton déli partján, a Somogyi dombság és a Mezőföld találkozásánál található Siófok, Dél-Dunántúl

Részletesebben

1. Sávalapozás Ismertetése es alkalmazási területe és szerkezeti kialakítása különböző építési módok esetén. Szerkezeti részletek.

1. Sávalapozás Ismertetése es alkalmazási területe és szerkezeti kialakítása különböző építési módok esetén. Szerkezeti részletek. TERVEZÉSI ZÁRÓSZIGORLATI TEMATIKA 2017. ÉPÜLETSZERKEZETEK TÁRGYBÓL Épsz6+Épsz7 1. Sávalapozás Ismertetése es alkalmazási területe és szerkezeti kialakítása különböző építési módok esetén. Szerkezeti részletek.

Részletesebben

TÁMOGATÓ SZOLGÁLAT - KISBÉRI IRODA KIALAKÍTÁSA

TÁMOGATÓ SZOLGÁLAT - KISBÉRI IRODA KIALAKÍTÁSA ÁTRIUM MÁRKA MÉRNÖKIRODA KFT Kisbér, Kincsem u. 25. Tel, Fax : +36-34/353-201, Mobil: +36-30/921-03-73 E-mail : atrium@atriummarkabt.t-online.hu ÉPÍTÉSI ENGEDÉLYEZÉSI TERVDOKUMENTÁCIÓ TÁMOGATÓ SZOLGÁLAT

Részletesebben

GAV-ART STÚDIÓ KFT Nyíregyháza, Szabadság tér 12/A. I/10. T:42/ ; F:42/ ;M:30/ ;

GAV-ART STÚDIÓ KFT Nyíregyháza, Szabadság tér 12/A. I/10. T:42/ ; F:42/ ;M:30/ ; A TOP-6.1.4-15 azonosítószámú, Társadalmi és környezeti szempontból fenntartható turizmusfejlesztés című pályázati felhívás keretében a Nyíregyházi Állatpark látogatóközpontjának építési engedélyezési

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. A Közösségi ház tetőterének beépítési lehetőségeiről

ELŐTERJESZTÉS. A Közösségi ház tetőterének beépítési lehetőségeiről ELŐTERJESZTÉS A Közösségi ház tetőterének beépítési lehetőségeiről Biatorbágy Város Önkormányzata Képviselő-testületének Oktatási Bizottsága 2013. március 18-án tartott ülésén, a 2013. évi intézmény-felújítás

Részletesebben

2017/18. ŐSZ ÉPSZERK. 1. 7: RÉSZLET 1:10 KONZ.: HT HORVÁTH TAMÁS (F76WWS)

2017/18. ŐSZ ÉPSZERK. 1. 7: RÉSZLET 1:10 KONZ.: HT HORVÁTH TAMÁS (F76WWS) 1. kőműves munka: az alsó szinti HB-38 (19 38 19 cm) falazat megépítése 2. ács munka: a mon. vb. áthidaló és koszorú zsaluzatának és a födémgerendák megtámasztásának megépítése 3. kőműves munka: a födémgerendák

Részletesebben

R-1 M 1:5 ISKOLAÉPÜLET ENERGETIKAI KORSZERŰSÍTÉSE ELSŐ EMELETI NYÍLÁSZÁRÓ SÁV VÍZSZINTES METSZETE. ép. szakági kiv. terv. 3 változó!

R-1 M 1:5 ISKOLAÉPÜLET ENERGETIKAI KORSZERŰSÍTÉSE ELSŐ EMELETI NYÍLÁSZÁRÓ SÁV VÍZSZINTES METSZETE. ép. szakági kiv. terv. 3 változó! 3 12 3 30 műanyag nyílászáró (konszignáció szerint!) párkány éle vakolt felület toktoldó 3 változó! takaróléc 30 meglévő vasbeton peremfal szerkezet meglévő 30/30 vasbeton pillér 3 cm BACHL EPS80 homlokzati

Részletesebben

Finnbär árajánlat House Schulze 36 m2 alapterületű szigetelt gerendaház, 16m2 terasz

Finnbär árajánlat House Schulze 36 m2 alapterületű szigetelt gerendaház, 16m2 terasz Finnbär árajánlat House Schulze 36 m2 alapterületű szigetelt gerendaház, 16m2 terasz Szállított anyagok listája Gerendák, rönkök : Északi fenyőből formázott rétegelt ragasztott gerenda. Méretre vágva,

Részletesebben

TARTÓSZERKEZETI MŰSZAKI LEÍRÁS ÉS STATIKAI SZAKVÉLEMÉNY ÉPÍTÉSI ENGEDÉLYEZÉSI TERVÉHEZ

TARTÓSZERKEZETI MŰSZAKI LEÍRÁS ÉS STATIKAI SZAKVÉLEMÉNY ÉPÍTÉSI ENGEDÉLYEZÉSI TERVÉHEZ TARTÓSZERKEZETI MŰSZAKI LEÍRÁS ÉS STATIKAI SZAKVÉLEMÉNY BÓLYI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA 7754 Bóly, Rákóczi u. 3. BERUHÁZÁSÁBAN 83 FÉRŐHELYES MUNKÁSSZÁLLÁS LÉTESÍTÉSE (a "Munkásszállások kialakítása" elnevezésű

Részletesebben

VAOSZ tekepálya beruházás Előzetes bekerülési költségkeret, és műszaki tartalom ismertetése Szombathely, Fő tér 14, hrsz.:6162/2

VAOSZ tekepálya beruházás Előzetes bekerülési költségkeret, és műszaki tartalom ismertetése Szombathely, Fő tér 14, hrsz.:6162/2 Megbízó: Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonprofit Kft. 9700 Szombathely, Markusovszky L. u. 8. Készítette Litkei Építésziroda Kft., Litkei Tamás, É1 18-0033/12, 9700 Szombathely, Thököly I. u.

Részletesebben

gyors házak RÉSZLETES MŰSZAKI LEÍRÁS

gyors házak RÉSZLETES MŰSZAKI LEÍRÁS gyors házak RÉSZLETES MŰSZAKI LEÍRÁS Kezdetek Földmunka A teherhordó főfalak alatt -80 cm mély, 40 cm széles, a kémények alatt a pillér külméretét körben 10 cmrel meghaladóan alapárok ill. munkagödör készül.

Részletesebben

Kulcsrakész műszaki tartalom

Kulcsrakész műszaki tartalom Kulcsrakész műszaki tartalom Helyszín: Kecskemét belterület, 10576/356 helyrajzi szám szerint nyilvántartott, természetben Kecskemét Ezüstdénár utca 1. szám /A, B, C, D jelű lakások/ Beruházó és generál

Részletesebben

Szociális alapú lakáspályázat

Szociális alapú lakáspályázat Szociális alapú lakáspályázat Bocskai u. 62. Fszt/3 alatti lakás (1 szobás, 34 m 2 alapterületű) Pályázó neve:....., születési helye:., ideje: A lakás felújítási, karbantartási programja a Bérbeadó által

Részletesebben

A padlóburkolatot minden helyiségben fel kell szedni, és az aljzatot visszabontani -0,20-ra. (-20 cm) BM +2,80

A padlóburkolatot minden helyiségben fel kell szedni, és az aljzatot visszabontani -0,20-ra. (-20 cm) BM +2,80 1,12 JELMAGYARÁZA 12,65 3,7 3,4 1,22 1,36 2,5 1,55 63 4,76 59 88 15 1,16 15 3,73 6 6 84 6 12 6 12 115 pm 164 pm 145 pm 123 pm 144 pm 144 PADLÓ +,16 BM +3,7 és parapet -,2 ra A padlóburkolatot fel kell

Részletesebben

Finnbär árajánlat House Lara 180 m2 lakótér+65m2 terasz

Finnbär árajánlat House Lara 180 m2 lakótér+65m2 terasz Finnbär árajánlat House Lara 180 m2 lakótér+65m2 terasz Szállított anyagok listája Gerendák, rönkök : Északi fenyőből formázott kerek rönk vagy ragasztott gerenda. Méretre vágva, géppel formázva. Összeszereléshez

Részletesebben

Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre

Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre i napló a 20 /20. tanévre Kőműves és hidegburkoló szakma gyakorlati oktatásához OKJ száma: 34 582 08 A napló vezetéséért felelős: A napló megnyitásának dátuma: A napló lezárásának dátuma: Tanulók adatai

Részletesebben

HELYSZÍNRAJZI VÁZLAT

HELYSZÍNRAJZI VÁZLAT HELYSZÍNRAJZI VÁZLAT :00 83336 83337 Madách utca 83340 8334 /a 83339 8334 6,88 8,8 3/b 8,03 4,8,40 8,07 4,6 83343 83346 3/a 83348 83 83349 83347 36 Budapest Balzac u 7-9 Email: info@proconfhu 8 Budapest,

Részletesebben

PANNON ARCHIKON Mérnöki Szolgáltató és Kereskedelmi KFT.

PANNON ARCHIKON Mérnöki Szolgáltató és Kereskedelmi KFT. PANNON ARCHIKON Mérnöki Szolgáltató és Kereskedelmi KFT. Szombathely, Szövő u. 3. / Kőszeg, Alsó krt. 39. TEL: 06-70-3350-548 bukits.zoltan@gmail.com Perenyei Aranyhíd Óvoda felújítása és bővítése Szerkezeti

Részletesebben

Építtetô neve: Tervezô neve: telefonszáma: címe:

Építtetô neve: Tervezô neve: telefonszáma: címe: Építtetô neve: Tervezô neve: Építési engedély szám: Kivitelezés megnevezése: (*) családi ház / sorház / ikerház Kivitelezés helyszíne (címe): Kivitelezést végzô cég neve: Kivitelezést végzô cég címe: telefonszáma:

Részletesebben

EBBEN A VIZSGARÉSZBEN A VIZSGAFELADAT ARÁNYA

EBBEN A VIZSGARÉSZBEN A VIZSGAFELADAT ARÁNYA Az Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről szóló 133/2010. (IV. 22.) Korm. rendelet alapján. Szakképesítés, szakképesítés-elágazás, rész-szakképesítés,

Részletesebben

M=1:1000 HELYSZÍNRAJZ. TERVEZETT ÉPÜLET - Ép.eng.terv Cím: Budaörs 2040, Rákóczi utca 10. Hrsz.: 723/2 ÉPÍTTETŐ: WOLF-BAU KFT. 2009 okt.

M=1:1000 HELYSZÍNRAJZ. TERVEZETT ÉPÜLET - Ép.eng.terv Cím: Budaörs 2040, Rákóczi utca 10. Hrsz.: 723/2 ÉPÍTTETŐ: WOLF-BAU KFT. 2009 okt. lakóház magastető 4,5 m 13,40 1,00 7,28 0,35 14,40 7,63 lakóház magastető 4,5 m 7,37 3,98 3,30 7,37 7,28 garázs magastető 3,5 m lakóház magastető 4,5 m lakóház magastető 6,0 m Rákóczi utca HELYSZÍNRJZ

Részletesebben

Kulcsrakész műszaki tartalom

Kulcsrakész műszaki tartalom Kulcsrakész műszaki tartalom Helyszín: Kecskemét belterület, 5932 helyrajzi szám szerint nyilvántartott, természetben Kecskemét, Mátra 2. szám /A, B jelű lakások/ Helyiséglista: A LAKÁS Beruházó és generál

Részletesebben

KÖZEL A VÁROSHOZ, KÖZEL A TERMÉSZETHEZ

KÖZEL A VÁROSHOZ, KÖZEL A TERMÉSZETHEZ 1037 Budapest, Jeles utca 123 12 +36 20 37 37 447 www.villaaranyhegy.greenhomes.hu KÖZEL A VÁROSHOZ, KÖZEL A TERMÉSZETHEZ Az Óbuda tőszomszédságában található Aranyhegy egyike a dinamikusan fejlődő lakóövezeteknek.

Részletesebben

Az épület és a lakások belsı-külsı kialakítása I. osztályú minıségben készülnek.

Az épület és a lakások belsı-külsı kialakítása I. osztályú minıségben készülnek. MŐLEÍRÁS Az épület és a lakások belsı-külsı kialakítása I. osztályú minıségben készülnek. 1. Újfödém Új vendégfödém ill. az új szinteken a födém szerkezet: I-140-es acélgerenda ill. monolit vasbeton födémek

Részletesebben

Centrál Liget - Napraforgó-ház

Centrál Liget - Napraforgó-ház Centrál Liget - Napraforgó-ház Utcai homlokzat Udvari homlokzat 7,56 0 5,0 m 1 1 0 1 1,59 m 1,1 1,5 Acélhuzalos növényfuttató 7,15 9,6,0,05,05 93 5,0 m 37 37 37 fagyálló 1,31 m,95 m,93 m,, m 1,96 m IRODA,7

Részletesebben

Ajánlatkérés 1. Tisztelt Címzettek!

Ajánlatkérés 1. Tisztelt Címzettek! Ajánlatkérés 1. From: Pintér Róbert [mailto:pinter.robert@balatonkenese.hu] Sent: Thursday, June 13, 2013 9:20 AM To: 'Mór és Társa Kft.'; 'Kocsis Elemér'; 'Jánosik Ernő' Cc: 'Udvardy Gábor'; 'Vatics Erzsébet';

Részletesebben

KÖZEL A VÁROSHOZ, KÖZEL A TERMÉSZETHEZ

KÖZEL A VÁROSHOZ, KÖZEL A TERMÉSZETHEZ 1037 Budapest, Jeles utca 123 127 +36 20 37 37 447 www.villaaranyhegy.greenhomes.hu KÖZEL A VÁROSHOZ, KÖZEL A TERMÉSZETHEZ Az Óbuda tőszomszédságában található Aranyhegy egyike a dinamikusan fejlődő lakóövezeteknek.

Részletesebben

You created this PDF from an application that is not licensed to print to novapdf printer (http://www.novapdf.com)

You created this PDF from an application that is not licensed to print to novapdf printer (http://www.novapdf.com) A X. KERÜLET HATHÁZ U. 5. SZ. ALATTI KÉPVISELŐI IRODA FELÚJÍTÁSI MUNKÁI Jelen pályázati kiírás csak építőmesteri és szakipari munkákra vonatkozik. A gépészeti és villanyszerelési munkálatok nem részei

Részletesebben

KÖZEL A VÁROSHOZ, KÖZEL A TERMÉSZETHEZ

KÖZEL A VÁROSHOZ, KÖZEL A TERMÉSZETHEZ 1037 Budapest, Jeles utca 123 127. +36 20 37 37 447 www.villaaranyhegy.greenhomes.hu KÖZEL A VÁROSHOZ, KÖZEL A TERMÉSZETHEZ Az Óbuda tőszomszédságában található Aranyhegy egyike a dinamikusan fejlődő lakóövezeteknek.

Részletesebben

15,50 30 4,17 15 3,69 38 3,45 30 2,76 30. bontandó. ablak nyílás. befalazás. befalazás. 86 pm 1,54. pm 1,54. pm 1,54 2,04. bontandó fal.

15,50 30 4,17 15 3,69 38 3,45 30 2,76 30. bontandó. ablak nyílás. befalazás. befalazás. 86 pm 1,54. pm 1,54. pm 1,54 2,04. bontandó fal. ,0 pm 40 pm,08 pm,08 74,7 5, 4,7 5 3,69 38 3,,76,43 5, 5,,7 4,70,54, KPU,9,93,4,56,36,53,65 4,70 94,99 94,99 3,5 5,00-0.9-0.085 ablak nyílás ablak nyílás -40,00 pm,54 pm,54 86 pm,54,04,40,58,40,58 ajtó

Részletesebben

Használható segédeszköz: - szöveges adatok tárolására és megjelenítésére nem alkalmas számológép; - körző; - vonalzók.

Használható segédeszköz: - szöveges adatok tárolására és megjelenítésére nem alkalmas számológép; - körző; - vonalzók. A 27/2012 (VIII. 27.) NGM rendelet a 29/2016. (VIII. 26.) NGM rendelet által módosított szakmai és vizsgakövetelménye alapján. Szakképesítés, azonosítószáma és megnevezése 54 582 03 Magasépítő technikus

Részletesebben

TERÜLET FELOSZTÁS ELKELT

TERÜLET FELOSZTÁS ELKELT TERÜLET FELOSZTÁS ELKELT 1-es lakás 2-es lakás 3-as lakás 4-es lakás lakás területe 81m2 lakás területe 81m2 lakás területe 81m2 lakás területe 76m2 erkély 2,2 m2 erkély 3,7 m2 erkély 2,2 m2 terasz 6,3m2

Részletesebben

ereszmagasság 39a 109,39 112,76 LAKÓHÁZ F+T 62725/ /5 +6,20 +6,15 +9,18 -0,02 LAKÓHÁZ pv=±0,00=105m Rel +8,31 f.á.lapburkolat 102,00 m2

ereszmagasság 39a 109,39 112,76 LAKÓHÁZ F+T 62725/ /5 +6,20 +6,15 +9,18 -0,02 LAKÓHÁZ pv=±0,00=105m Rel +8,31 f.á.lapburkolat 102,00 m2 gerincmagassá 112,76 ereszmagasság 9,39 39a t LKÓHÁZ F+T P. H. 26,55 62725/2 ereszmagasság: 9,12 gerincmagasság: 113,32 39c LKÓHÁZ F+T 3,08 62725/3 4,27 17,60 14,35, 3,75 7,57 62725/5 1,25 2,20 6,32 4,12

Részletesebben

Tiszavasvári, Báthori u. 6. sz. alatt található Városi Kincstár és Irodaház épületének átalakítása, felújítása, korszerűsítése, akadálymentesítése

Tiszavasvári, Báthori u. 6. sz. alatt található Városi Kincstár és Irodaház épületének átalakítása, felújítása, korszerűsítése, akadálymentesítése Tiszavasvári, Báthori u. 6. sz. alatt található Városi Kincstár és Irodaház épületének átalakítása, felújítása, korszerűsítése, akadálymentesítése Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/57 Beszerzés tárgya:

Részletesebben

Költségvetés 3. sz. melléklet

Költségvetés 3. sz. melléklet 3. sz. melléklet Budapest VIII., Bródy S. u. 36. sz. alatti UCH, Hrsz:36492/0/A/3 (41 m2) felújítás 1. kiállító tér tégla pillér bontás 0,56 m3 10.000 2. összes burkolat bontás 38 m2 90.000 3. összes fal

Részletesebben