VENDING professional

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "VENDING professional"

Átírás

1 VENDING professional

2 SQD Choc Line A csokoladé a boldogsag forrasa A nyersanyagok gondos kiválasztása, a finom feldolgozás, valamint a legkülönlegesebb alapanyagok jól kiegyensúlyozott keverése az alapja a SATRO SQD csokoládé különlegességek egyedi minőségének. Több, mint 40 éves csokoládé italgyártási tapasztalattal a hátunk mögött széles választékot és magas minőséget kínálunk instant italautomata alapanyagokból, 10-50% kakaótartalommal. A CLASSIC CHOC választék: A CLASSIC CHOC termékek instant csokoládé italok tej, kakaó és cukor magas minőségű fújvaszárított (spray-dried) keverésével készítve. Ez a választék első osztályú termékeket kínál, a különböző italautomaták egyedi követelményeihez igazítva. A PREMIUM CHOC választék: Ezzel a termékcsoporttal széles választékot kínálunk különböző ízű és minőségű kakaó specialitásokból, melyek megfelelnek a legkülönbözőbb célcsoportok elvárásainak. A PREMIUM CHOC receptúrák tejen, illetve tej származékokon, valamint a legfinomabb kakaóporon alapulnak. A EXELLENCE CHOC választék: A legfinomabb csokoládé italok szerelmesei élvezni fogják ezeket a különlegességeket. Az EXCELLENCE CHOC termékek a legkiválóbb nyersanyagokból készülnek magas kakaótartalommal, garantált íz élményt és egy okos alternatívát biztosítva az italautomata üzletág számára.

3 Extra csokoladé iz A méltanyossag élvezete Ez a forró csokoládé különleges élvezetet nyújt tökéletes ízével és 57%-os csokoládépor tartalmával..... Kulonlegesen krémes Fair trade nyersanyagok képezik az alapját ennek a meleg italnak azon fogyasztóknak ajánljuk ezt a kakaó különlegességet, akik fair alternatívát keresnek. Divatos termék nem-hidrogénezett növényi zsír alapon, karakteres kakaó ízzel és egyedülálló krémességgel. Isteni csabitas az italautomatabol A kakaó szó eredeti jelentése nem más, mint az istenek eledele. Pozitív tulajdonságait évezredek óta ismerik. Hatóanyagainak köszönhetően hangulatjavító hatása van. Ez ugyanúgy igaz egy tábla csokoládéra, mint a forró csokoládé italokra. Minél magasabb a kakaótartalom, annál kedvezőbb ez a pozitív hatás. Kényeztessék el fogyasztóikat az Istenek eledelével az italautomatán keresztül!

4 SQD Coffee Line Cappuccino - a legkedveltebb kavés italok egyike Az SQD Kávé termékkör széles választékot kínál különleges, jól-kiegyensúlyozott meleg italokból kávéval és koffeinmentes receptúrákkal egyaránt. A termékek egyedülállóan magas minőséget, tökéletes ízt és kiemelkedő felhasználhatóságot biztosítanak italautomatákban. Klasszikus CAPPUCCINO-K CAPPUCCINO classics: Az instant Cappuccino különlegességek a legkiválóbb kávékból készülnek és selymesen krémes ízhatássukkal elkápráztatják a fogyasztókat. Egy csipetnyi kakaóval ízesítve a SATRO QUALITY DRINKS ezen termékválasztéka tökéletes megoldást nyújt bárhol és bármikor a vevői igények függvényében. CAPPUCCINO specialitások CAPPUCCINO specials: Ebben a választékban olyan különleges termékeket találhatnak meg, melyek növelik az italautomatákból szervírozható íz élményt. Ízletes cappuccinok különleges aromákkal párosítva, mint például vanília, amaretto, mogyoró vagy cappuccino növényi alapú kávépótlóval (koffeinmentes). A legmegfelelőbb meleg ital azok számára akik a tökéletesen krémes, enyhén karamelles kávé ízt kedvelik.

5 KÁVÉ specialitások COFFEE specials: Ez a kategória új, innovatív termékkoncepciókat ölel fel, melyek kiválóan használhatók italautomatákban. Legyen szó különlegesen ízesített MOKA variációkról pl. erős kávé ginzenggel, vagy koffeinmentes, növényi alapú kávépótlóról a SATRO QUALITY DRINKS széles választási lehetőséget kínál az egyszerű melegitalokon felül. Divatos íz élmény azoknak, akik szeretik a finoman ízesített italkülönlegességeket. Tökéletes aromájuknál és egyedülállóan krémes textúrájuknál kívánni sem lehet többet... Természetes élvezet - jo kozérzet Ez a koffeinmentes növényi kávé meglepően aromás, harmonizált, természetes kávé ízzel rendelkezik. Mindemellett cukortól- és mesterséges ízesítőanyagoktól mentes. Gyenge, koffeinmentes cappuccino növényi alapú kávépótlóból készítve, különleges kakaó aromával gazdagítva. Ez a termék különösen népszerű az aktív, egészségtudatos fogyasztók körében. Erős kávé ital olyan természetes alapanyagokból készítve, mint a tej, kávé és a vízben oldódó ginzeng kivonat.

6 SQD Tea Line Teazni jo Egyre növekvő tendenciát mutat a teafogyasztás, különösen az irodákban. A tea fogyasztása apró luxust jelent a magánéletben is. Ez az új és egzotikus ízek növekvő választékának is köszönhető. A SQD olyan instant tea italporokat fejlesztett ki az italautomata üzletág számára, melyek első osztályú fekete-teából készülnek. Kiváló ízük és könnyű oldhatóságuk miatt a SATRO teák a legjobban fogyó italok lesznek gépeikben. Jatszunk az izekkel és a szinekkel Instant gyümölcsteák A SATRO egy különösen gyümölcsös, csábító termékválasztékot ajánl. Hat különböző ízesítésű tea ugyanolyan adagolással, hogy bármikor könnyen cserélhetőek legyenek egymásra, az italautamata átprogramozása nélkül. Legyen szó citromos, barackos, narancsos, mentás, málnás, vagy erdei gyümölcsös ízekről ezek a SATRO instant teák minden igényt kielégítenek.

7 .. A tea konnyiti a lelket és felfrissiti az elmét Az egészségtudatos táplálkozás nagyon fontos a tea fogyasztóknak. Aki sok teát fogyaszt, az tökéletesen szinten tartja a szervezet vízháztartását és ez hozzájárul a jó közérzethez. Tea Vital Vonzó alternatíva kávéra, cukor hozzáadása nélkül.

8 SQD Milk Line Egy jo fekete kavé élvezetét csakis a legkivalobb tej fokozhatja A SATRO cég teljes tejipari szakértelme megtalálható a SQD Tej választék termékeiben. Az alacsony porzási szint, a tökéletes folyékonyság, valamint a nagyszerű funkcionalitás garantálja a sikeres felhasználást az italautomatákban. Élvezze a kávé 100%-os ízét a SATRO cég tejtermékeivel, mert a kávé íze nem csupán a felhasznált kávébabokon múlik. A tökéletes harmónia kávé és fehérítő, vagy topping között az, ami a fogyasztókat egy különleges íz élménnyel kápráztatja el... Tobb, mint egyszeru shake... A krémes érintés a kávéhoz: tej- és laktóz-mentes kávéfehérítő. Egy sokoldalú creamer növényi zsírból, mely lehengerel magas fehérítő hatásával. A tökéletes, teljes íz, a különleges vanília aroma, valamint a széleskörű alkalmazási lehetőségek garantálják e termék sikerét. Kínálhatják kellemes tejturmix italként, de egyaránt adhatnak különleges vanília ízt további italaikhoz. Képzeletüknek szinte semmi sem szab határt.

9 A TOPPING választék: Különleges topping receptúráink garantált habzást és krémes ízvilágot biztosítanak. A legkedveltebb SQD termékek por és granulátum formában is elérhetőek, mind tejes és/vagy növényi alappal. Íme az Önök haszna! A granulátum forma előnyei: Kevesebb porzás = kevesebb takarítás = kevesebb költség! A friss tej valodi ize az italautomataban! 100% tej íz a 100% tejtartalomnak köszönhetően. Cukormentes, kalciumban gazdag, agglomerizált tejpor mely tökéletes habot biztosít a meleg italokon.

10 SQD Expertise Experience Quality. Enjoy Life. Minőség - a siker kulcsa. A SATRO cég több mint 40 éve készít szakértelmével instant italporokat italautomatákhoz. Ez járult hozzá ahhoz, hogy ma Európa egyik vezető gyártójává vált. Csakis a megelégedett üzemeltető marad hűséges a beszállítójához és csakis a megelégedett fogyasztó marad hűséges az üzemeltetőjéhez. Minőség, tapasztalati úton. Funkcionalitás, biztonság és minőség az, ami a SATRO cég mindennapjaiban és végtermékeiben megnyilvánul. Az évtizedes tapasztalat fújva-szárításban (spray drying), agglomerizálásban és keverési technológiában az alapja a megbízható minőségű termékeknek. Minőség a termékben. A SATRO termékek széles választékot biztosítanak magas minőségű és italautomatákban könnyen használható termékekből. Állandó terméksűrűség, jó oldhatóság, csökkentett porképződés és gazdaságos adagolás az optimális ízhatás megtartása mellett. Minőség a kutatás & fejlesztésben. A SATRO cég innovatív termékvonalai az eredményei az alapos piac- és vevőanalízisnek és a bölcs befektetésnek a kutatás & fejlesztésbe.

11 Ki is a SATRO valojaban? Professzionalis es otthoni felhasznalas A SATRO GmbH a multinacionális Royal FrieslandCampina cégcsoporthoz tartozik, melynek éves forgalma közel 9.5 milliárd Euró és foglalkoztatottjainak száma kb. 20,000 fő. Világszerte A SATRO cég Lippstadt székhellyel (Németország) több, mint 40 országba exportál. Technológia A csúcsszínvonalú fújva-szárítási, agglomerizálási és csomagoló technológia széleskörű lehetőségeket biztosít instant italporok gyártásához. Márkázott termékek A SATRO QUALITY DRINKS márkanév alatt a cég teljes instant italautomatapor választékot kínál az üzemeltetőknek és a viszonteladóknak. Ezen felül, a SATRO cég egyaránt szállítója a catering üzletágnak, valamint a kiskereskedelmi élelmiszeriparnak különleges minőségű instant italporaival. Saját márkás csomagolás A saját márkás csomagolású termékek fejlesztésében, gyártásában szerzett tapasztalata folytán a SATRO cég ideális partner a vending üzletágban, élelmiszeriparban és a kiskereskedelemben. SATRO GmbH

12 VENDING Competence since 1969 V. 2 SATRO Magyarorszag Caffe Service Kft. Berek utca 19 H-2120 Dunakeszi tel: fax: sales@caffeservice.hu SATRO GmbH Wiedenbrücker Str Lippstadt Germany t +49 (0) f +49 (0) e vending.professional@satro.de

2013 Újdonságok. PreGel örömmel mutatja be 2013 legújabb termékeit.

2013 Újdonságok. PreGel örömmel mutatja be 2013 legújabb termékeit. PreGel örömmel mutatja be 2013 legújabb termékeit. Bio Világ Új Sprint termékkör az egyszerű és gyors fagylaltkészítéshez. A bio ízek szélesebb fagylaltválasztékot kínálnak vendégei számára. Gombócos és

Részletesebben

2015 Újdonságok. 30 év sikere Önökkel. 1985-ben a PreGel megalkotta a Yoggi fagylaltport, az első joghurt ízű fagylaltot.

2015 Újdonságok. 30 év sikere Önökkel. 1985-ben a PreGel megalkotta a Yoggi fagylaltport, az első joghurt ízű fagylaltot. 2015 Újdonságok 30 év sikere Önökkel 1985-ben a PreGel megalkotta a Yoggi fagylaltport, az első joghurt ízű fagylaltot. Megszületése után 30 évvel, a PreGel örömmel ünnepli a joghurt fagylaltot, partnereivel,

Részletesebben

FAGYLALT KATALÓGUS. cukrász, sütőipari, gasztronómiai nagykereskedés

FAGYLALT KATALÓGUS. cukrász, sütőipari, gasztronómiai nagykereskedés FAGYLALT KATALÓGUS cukrász, sütőipari, gasztronómiai nagykereskedés HAGYOMÁNYOS FAGYLALTOK FAGYLALT PASZTÁK Érezze Olaszország ízét a Pernigotti fagylaltokkal! Az olasz Pernigotti céget 860-ban egy piemonti

Részletesebben

FAGYLALT KATALÓGUS. cukrász, sütőipari, gasztronómiai nagykereskedés

FAGYLALT KATALÓGUS. cukrász, sütőipari, gasztronómiai nagykereskedés FAGYLALT KATALÓGUS cukrász, sütőipari, gasztronómiai nagykereskedés Érezze Olaszország ízét a Pernigotti fagylaltokkal! Az olasz Pernigotti céget 1860-ban egy piemonti városban, Novi Ligure-ben alapították.

Részletesebben

Tea, Kávé, Desszertlap. Dessert, Coffee, Tee

Tea, Kávé, Desszertlap. Dessert, Coffee, Tee Tea, Kávé, Desszertlap Dessert, Coffee, Tee Vintage Teák A tea az álmodók bora /Kosztolányi Dezső/ Zöld teák A zöld tea nem pusztán élvezeti szer, hanem természetes gyógynövény. A és E vitaminban gazdag.

Részletesebben

GELATOP FAGYLALTALAPANYAGOK

GELATOP FAGYLALTALAPANYAGOK GELATOP FAGYLALTALAPANYAGOK - Fagylaltelőállítás - Gelatop fagylaltalapanyagaink felhasználása - Alkalmazási területek - Szortiment Témák Fagylaltfogyasztás Piaci fejlődés A fagylalt fő alkotórészei Szárazanyagok

Részletesebben

MedWay Diet Shake variációk: ötletek saját ízkombinációkra

MedWay Diet Shake variációk: ötletek saját ízkombinációkra MedWay Diet Shake variációk: ötletek saját ízkombinációkra Ha vágysz a változatosságra, mutatok néhány lehetőséget, amivel új ízt alkothatsz. Próbálj ki minél többet! Így készítsd el a saját ízkombinációd

Részletesebben

AJÁNLAT KAPSZULÁS RENDSZERREL MŰKÖDŐ

AJÁNLAT KAPSZULÁS RENDSZERREL MŰKÖDŐ Caffé Service Kft. 2120 Dunakeszi, Berek utca, 19. Adószám: 14211674-2-13 Tel: 0036 27 392 692 Fax: 0036 27 392 691 AJÁNLAT KAPSZULÁS RENDSZERREL MŰKÖDŐ KÁVÉGÉPEKRE Ajánlat kapszulás rendszerrel működő

Részletesebben

Az időt tisztelő hagyomány. Az állandó minőség keresése

Az időt tisztelő hagyomány. Az állandó minőség keresése Termékválaszték Az időt tisztelő hagyomány A Vergnano cég igazán büszke örökségére, amelynek történte 1881-re nyúlik vissza, amikor a család megnyitotta az első kis fűszerboltját szülővárosukban Chieriben,

Részletesebben

11. 1. Italok 11. 2. Higiéniai termékek

11. 1. Italok 11. 2. Higiéniai termékek 11. 1. Italok 11. 2. Higiéniai termékek Konyha és üzemeltetés 11 Konyhai és üzemeltetési KiegészítőK I Italok Ásványvíz TheodóRa frissítő, kellemes ízű, természetes ásványvíz Üdítő coca-cola, FaNTa frissítő,

Részletesebben

Húsmanufaktúra mesterséges adalékanyagoktól, tartósítószerektől mentes

Húsmanufaktúra mesterséges adalékanyagoktól, tartósítószerektől mentes A Húsmanufaktúra egy olyan gasztronómiai sziget Debrecen belvárosában, ahol kiváló alapanyagokból álló, hazai és külföldi húskülönlegességeket kínálunk.bár a friss húsok és a belőlük készülő finomságok

Részletesebben

Minden, ami csokis! 2.rész

Minden, ami csokis! 2.rész 2.rész Receptsorozatunkkal segítséget szeretnénk adni a minden és ünnepnapok megédesítésére! Használja egészséggel! További megjelent gyűjteményünk: Csokis álmok Vaniliás finomságok Trópusi ízek Ünnepi

Részletesebben

MAGYAR ÉLELMISZERKÖNYV. Codex Alimentarius Hungaricus. 2-231 számú irányelv

MAGYAR ÉLELMISZERKÖNYV. Codex Alimentarius Hungaricus. 2-231 számú irányelv MAGYAR ÉLELMISZERKÖNYV Codex Alimentarius Hungaricus 2-231 számú irányelv (régi 2-86 számú irányelv) Kávé, kávékeverék, pótkávé és egyéb kávékészítmények Coffee, coffee mixes, coffee substitutes and other

Részletesebben

Folyamat ésszerűsítés. Hidak a jövőbe. Szerszámok / Méréstechnika / Automatizáció

Folyamat ésszerűsítés. Hidak a jövőbe. Szerszámok / Méréstechnika / Automatizáció Folyamat ésszerűsítés Hidak a jövőbe Szerszámok / Méréstechnika / Automatizáció Küldetésünk Ön műszakilag igényes termékeket vagy alkatrészeket készít. Mi a gyártás hatékonyságáról és megbízhatóságáról,

Részletesebben

Az íz igazán számít! MEDITERRÁN ÍZEK. Szárított paradicsom fokhagymával. Szárított paradicsom zöldfűszeres olajban

Az íz igazán számít! MEDITERRÁN ÍZEK. Szárított paradicsom fokhagymával. Szárított paradicsom zöldfűszeres olajban Az íz igazán számít! Egyre gyakrabban kerülnek zöldségek az asztalunkra. Fontos is, hogy a mindennapi étrendünk zöldségféléket tartalmazzon, hiszen így tarthatjuk fenn testi és lelki egészségünket. Az

Részletesebben

Irodai kapszulás kávérendszer Érvényes 2015 februártól visszavonásig

Irodai kapszulás kávérendszer Érvényes 2015 februártól visszavonásig kávé az irodában Irodai kapszulás kávérendszer Érvényes 2015 februártól visszavonásig A Mitaca kapszulás eszpresszó rendszer bemutatása Az illycaffé és leányvállalata, a Mitaca által kifejlesztett eszpresszó

Részletesebben

Térképezzük fel a kakaó ízét

Térképezzük fel a kakaó ízét Térképezzük fel a kakaó ízét Térképezzük fel a kakaó izét Csakúgy, mint a bornál, a csokoládé egyedi íze a kakaóbab termőterülettel erősen befolyásolja. A kakaóbab íze függ a termőföld minőségétől, a termelés

Részletesebben

Ernst Böcker GmbH & Co. KG

Ernst Böcker GmbH & Co. KG Ernst Böcker GmbH & Co. KG 1910-ben alapította a vállalatot Ernst Böcker, aki hamar kitűnt versenytársai közül az élesztőgyártás területéről hozott szakértelmével és kísérletező kedvével. Úttörő munkát

Részletesebben

Ajánlat kapszulás rendszerrel működő Lavazza kávégépekre

Ajánlat kapszulás rendszerrel működő Lavazza kávégépekre Caffé Service Kft. 2120 Dunakeszi, Berek utca, 19. Adószám: 14211674-2-13 Tel: 0036 27 392 692 Fax: 0036 27 392 691 www.caffeservice.hu info@caffeservice.hu Ajánlat kapszulás rendszerrel működő Lavazza

Részletesebben

Egészséges ételek, életmódjához igazodva

Egészséges ételek, életmódjához igazodva 1 w 01/10 5299-Herbalife Formula 1 Shakes & Express Bar Gatefold ID: 5299-F1 Shakes & Exp Bar Gatefold_HU Egészséges ételek, életmódjához igazodva Formula 1 Shake a megfelelő testsúly-kontroll megoldás

Részletesebben

MINDIG LESZ ENERGIÁD HA TÖBB ENERGIÁRA VAN SZÜKSÉGED

MINDIG LESZ ENERGIÁD HA TÖBB ENERGIÁRA VAN SZÜKSÉGED MINDIG LESZ ENERGIÁD HA TÖBB ENERGIÁRA VAN SZÜKSÉGED OXXO ENERGY DRINK ÉRD EL AMIROL ÁLMODSZ Az OXXO ENERGY DRINK első 5 éve és hogyan tovább 2011-ben alakult a cég. Az OXXO CLASSIC volt az első termék

Részletesebben

Unifine Food Service választék. Passion for Pastry

Unifine Food Service választék. Passion for Pastry Unifine Food Service választék Passion for Pastry A Unifine Food and Bake Ingredients vállalat csoport az 1899-ben alakult holland Royal Cosun nemzetközi csoport tagja, amely az élelmiszeripar, cukrászok,

Részletesebben

AJÁNDÉKCSOMAG KATALÓGUS 2013

AJÁNDÉKCSOMAG KATALÓGUS 2013 AJÁNDÉKCSOMAG KATALÓGUS 2013 Kedves Vásárlónk, Katalógusunkat úgy állítottuk össze, hogy mindenki megtalálja a megfelelő ünnepi meglepetést. Akár családtagjainak és barátainak, akár munkatársainak vagy

Részletesebben

HELYI TERMÉKEK A KÖZÉTKEZTETÉSBEN Budapesti Corvinus Egyetem 2011. január 18. Méltányosan forgalmazott termékek a közétkeztetésben

HELYI TERMÉKEK A KÖZÉTKEZTETÉSBEN Budapesti Corvinus Egyetem 2011. január 18. Méltányosan forgalmazott termékek a közétkeztetésben HELYI TERMÉKEK A KÖZÉTKEZTETÉSBEN Budapesti Corvinus Egyetem 2011. január 18. Méltányosan forgalmazott termékek a közétkeztetésben Újszászi Györgyi Védegylet Mi a méltányos kereskedelem, vagyis a FAIR

Részletesebben

MULTIVITAMINOS csokoládészelet

MULTIVITAMINOS csokoládészelet www.upperbars.hu MULTIVITAMINOS Az UpperBars-nál megalkottunk egy vitaminokban, ásványi anyagokban és növényi kivonatokban gazdag szeletes csokoládé termékcsaládot, amely egyedülálló kezdeményezés Európában!

Részletesebben

A gyümölcs felhasználásának különböző formáit különböztetjük meg, pl.: A gyümölcs darabossága szerint megkülönböztetünk:

A gyümölcs felhasználásának különböző formáit különböztetjük meg, pl.: A gyümölcs darabossága szerint megkülönböztetünk: Áruismeret Dzsemek A NYERSÁRU A kiváló minőségű dzsemek előállításának alapfeltétele a kifogástalan nyersanyagok felhasználása. A gyümölcs felhasználásának különböző formáit különböztetjük meg, pl.: Friss

Részletesebben

Szívmelengető italok téli időszakra marche-restaurants.com

Szívmelengető italok téli időszakra marche-restaurants.com HOT DRINKS Szívmelengető italok téli időszakra marche-restaurants.com Hazavinni & kipróbálni Aromás teák Narancs-menta-tea Hozzávalók 1 teáspohárhoz: V narancs 3-4 friss mentalevél 250 ml víz 1 ek mentaszirup

Részletesebben

KEVERÉS ADAGOLÁS SZÁLLÍTÁS SZÁRÍTÁS

KEVERÉS ADAGOLÁS SZÁLLÍTÁS SZÁRÍTÁS KEVERÉS ADAGOLÁS SZÁLLÍTÁS SZÁRÍTÁS Cég Moduláris rendszer Adagolás és keverés Szárítás KOCH-TECHNIK Werner Koch Maschinentechnik GmbH Több mint 35 éve a KOCH TECHNIK név elválaszthatatlanul összekapcsolódik

Részletesebben

Magyarországon forgalmazza: Helios Bio-ker Bt. 1033 Budapest Szentendrei út 89-93. III/23

Magyarországon forgalmazza: Helios Bio-ker Bt. 1033 Budapest Szentendrei út 89-93. III/23 Gyártó: Golden Temple Natural Products GmbH Kehrwieder 8 D-20457 Hamburg Magyarországon forgalmazza: Helios Bio-ker Bt. 1033 Budapest Szentendrei út 89-93. III/23 www.yogitea.eu www.heliosbio.hu YOGI TEA

Részletesebben

Tejipari kutatási tendenciák

Tejipari kutatási tendenciák Tejipari kutatási tendenciák A Magyar Tejgazdasági kísérleti Intézet Kft. legfontosabb technológiai fejlesztési eredményei a tejiparban 2017. szeptember 14. Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet szerepe

Részletesebben

Termékismertető Tartalma

Termékismertető Tartalma Termék Ismertető Termékismertető Tartalma Sütőipar Formaleválasztók Kenyérfejlesztők Puhaság és eltarthatóság Kenyér koncentrátumok Kovász porok Kenyér és zsemlefény Vanília sodók Dán sütemény töltelékek

Részletesebben

Hosszantartó kávéélmény a Bosch automata kávéfőzőkkel.

Hosszantartó kávéélmény a Bosch automata kávéfőzőkkel. Hosszantartó kávéélmény a Bosch automata kávéfőzőkkel. Most ajándék tisztítószer csomaggal! A promóció időtartama: 2017. november 1. - december 31. + Most ajándék tisztítószer csomaggal! Használjon eredeti

Részletesebben

NECTAR TERMÉKEK PRÉMIUM GYÜMÖLCSLEVEK, LEKVÁROK, PARADICSOMKÉSZÍTMÉNYEK

NECTAR TERMÉKEK PRÉMIUM GYÜMÖLCSLEVEK, LEKVÁROK, PARADICSOMKÉSZÍTMÉNYEK NECTAR TERMÉKEK PRÉMIUM GYÜMÖLCSLEVEK, LEKVÁROK, PARADICSOMKÉSZÍTMÉNYEK Nectar Jeges Teák Nectar Life Antisters Gyümölcslevek ANTI-STRESSZ GYÜMÖLCSLEVEK A LEGJOBB SZÖVETSÉGESEK A STRESSZ ÉS A NYOMÁS ELLENI

Részletesebben

Ginto Trade Kft termékek

Ginto Trade Kft termékek Ginto Trade Kft 2016 termékek Karamell Vital puffasztott termékek K. Vital Varázygömb eritrittel 25db/# K. Vital reggeliző pehely ertirittel 16db/# K. Vital zizi eritrittel 25g 25db/# Karamell Vital természetes

Részletesebben

Lindab Rainline. Lindab Rainline. Lindab Ereszcsatorna rendszer. Adjon a házának új arculatot!

Lindab Rainline. Lindab Rainline. Lindab Ereszcsatorna rendszer. Adjon a házának új arculatot! Lindab Rainline Lindab Ereszcsatorna rendszer Adjon a házának új arculatot! A sokszínű rendszer Miért ne választhatna sötétbordó csatornát fehér homlokzathoz? Miért ne szerelhetne fel exkluzív rézvöröset

Részletesebben

Kedves. Testre szabott ajánlatunkat kérje képviselőnktől! anyaga: nemesacél és polycarbonat tulajdonsága: hűtés 2-2 db akkuval 2 x 6 liter

Kedves. Testre szabott ajánlatunkat kérje képviselőnktől! anyaga: nemesacél és polycarbonat tulajdonsága: hűtés 2-2 db akkuval 2 x 6 liter Reggelizo ajánlata Kedves Sokak számára meghatározó, ahogyan a napjuk elindul, ha kellemes, szép, nyugodt, akkor egész nap mosolyogni fognak, de ha mindenféle bosszúság éri őket, már reggel az egész napjukat

Részletesebben

Az innovatív hagyomány

Az innovatív hagyomány Az innovatív hagyomány TERMÉKKATALÓGUS HOGY PIACI SZEREPLŐKÉNT A BŐSÉGES KÍNÁLATBÓL MIT VÁLASZTUNK? Talán még a kávénk sem csorog le, már készen áll a válaszunk: a termék legyen minőségi, esztétikus, tartalmas,

Részletesebben

Life. High Premium A csúcsminőségű termékcsoport

Life. High Premium A csúcsminőségű termékcsoport Life High Premium A csúcsminőségű termékcsoport Tengerimalacok Mi az állatok tápláléka a természetben? Nyulak Gyógynövények Patkányok Bogarak Törpe Hörcsögök Bogarak Csincsillák Hörcsögök Bogarak Egerek

Részletesebben

A Gano Excel és a Ganoderma lucidum

A Gano Excel és a Ganoderma lucidum Termékek A Gano Excel és a Ganoderma lucidum A Gano Excel célja 1995 óta, hogy első legyen a wellness iparágban. Cégünk csak a legkiválóbb minőségű termékeket gyártja a Ganoderma lucidum felhasználásával

Részletesebben

YERBA MATE TEA. A yerba mate 100%-ban természetes, az elkészítése során nem részesül semmilyen vegyszeres kezelésben.

YERBA MATE TEA. A yerba mate 100%-ban természetes, az elkészítése során nem részesül semmilyen vegyszeres kezelésben. YERBA MATE TEA A yerba mate (Ilex Paraguariensis) Dél-Amerika egyes szubtrópusi régióiban őshonos, vitaminokban, ásványi anyagokban, aminosavakban és antioxidánsokban rendkívül gazdag növény. Magas antioxidáns

Részletesebben

78. OMÉK ÉLELMISZER DÍJ ÉVI PÁLYÁZATI KIÍRÁS 3 KATEGÓRIÁBAN

78. OMÉK ÉLELMISZER DÍJ ÉVI PÁLYÁZATI KIÍRÁS 3 KATEGÓRIÁBAN 78. OMÉK ÉLELMISZER DÍJ 2017. ÉVI PÁLYÁZATI KIÍRÁS 3 KATEGÓRIÁBAN i. Kistermelő, vagy kézműves terméket előállító mikrovállalkozás terméke ii. Kisvállalkozás által előállított termék iii. Közepes-és nagyvállalkozás

Részletesebben

Bábolna. Takarmányozási Program. Húsmarha / Tehén Kiegészítő takarmányok

Bábolna. Takarmányozási Program. Húsmarha / Tehén Kiegészítő takarmányok Bábolna Takarmányozási Program Húsmarha / Tehén Kiegészítő takarmányok 1 Tisztelt Partnerünk! Szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy röviden bemutassuk szarvasmarha takarmányozási programunkat. Takarmány

Részletesebben

KÁVÉK. Az espressohoz képest rövidebb ital, melynek íze intenzívebb, kevesebb vízzel készül. Mennyisége: 20 ml

KÁVÉK. Az espressohoz képest rövidebb ital, melynek íze intenzívebb, kevesebb vízzel készül. Mennyisége: 20 ml KÁVÉK Ristretto Az espressohoz képest rövidebb ital, melynek íze intenzívebb, kevesebb vízzel készül. Mennyisége: 20 ml Espresso A legtöbb kávés ital alapját 7 gramm kávéból készítjük, mely tradicionális

Részletesebben

/

/ Ebben a rövid füzetben szeretnénk bemutatni mindazt, amit kínálunk ügyfeleink számára. Fő beszállítóink termékein kívül a forgácsoló szerszámok és a szükséges kiegészítők teljes kínálatát (szinte minden

Részletesebben

Az EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁS. ÖRI ÁGNES Élelmiszeripari mérnök, egészségfejlesztö, UNILEVER

Az EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁS. ÖRI ÁGNES Élelmiszeripari mérnök, egészségfejlesztö, UNILEVER Az EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁS A GYÁRTÓ SZEMSZÖGÉBÖL ÖRI ÁGNES Élelmiszeripari mérnök, egészségfejlesztö, UNILEVER EGY CÉLTUDATOS VÁLLALAT AZ UNILEVER 53,3 MILLIÁRD EURÓS ÁRBEVÉTEL 2015-BEN TÖBB MINT TÖBB MINT

Részletesebben

Gyártó: Golden Temple Natural Products GmbH Kehrwieder 8 D-20457 Hamburg

Gyártó: Golden Temple Natural Products GmbH Kehrwieder 8 D-20457 Hamburg Gyártó: Golden Temple Natural Products GmbH Kehrwieder 8 D-20457 Hamburg Magyarországon forgalmazza: Helios Bio-ker Bt. 1033 Budapest Szentendrei út 89-93. III/23 www.yogitea.eu www.heliosbio.hu YOGI TEA

Részletesebben

Tej, tejtermék. beszerzés mennyisége (12 hónapra) Kakaó poharas db 4220

Tej, tejtermék. beszerzés mennyisége (12 hónapra) Kakaó poharas db 4220 Megnevezés Me. beszerzés mennyisége (12 hónapra) Kakaó poharas db 4220 Tej poharas 2,8% db 3970 Tej 1,5% liter 2 500 előírt követelmények, paraméterek nettó egységár áfa (%) áfa 200 ml/pohár, max. 2,0%

Részletesebben

BN Office Solution. Egy igazán jó megoldás számodra

BN Office Solution. Egy igazán jó megoldás számodra Portfólió BN Office Solution Egy igazán jó megoldás számodra A BN Office Solution tapasztalt szakértője az irodai belső terek komplett berendezése területén. Legfőbb erősségünk az ügyfeleink teljes körű

Részletesebben

MKAVE.HU Terméklista

MKAVE.HU Terméklista Termékpalettánkat a kávé iránti tiszteletünk formálja. Hiszünk a kávéink erejében és eszenciájában, ezért szükség szerint technológiát is biztosítunk hozzá, ami elkészíti és kihozza az olasz ízek maximumát.

Részletesebben

A kiegyensúlyozott táplálkozás alapja

A kiegyensúlyozott táplálkozás alapja A kiegyensúlyozott táplálkozás alapja Formula 1 Shake Formula 2 Multivitaminkomplex Rost tabletta Herbalife Formula 1 shake - egészséges étkezés Az ízletes Formula 1 shake finom, könnyen elkészíthető egészséges

Részletesebben

TÁPANYAGOK HOT DOGOK HOT DOGOK BAJOR HOT DOG CSERKÉSZ HOT DOG HOTDOG BITES MINI SAJTOS HOT DOG CSOKIS MOGYORÓS ZABDESSZERT EPRES KÓKUSZOS ZABDESSZERT

TÁPANYAGOK HOT DOGOK HOT DOGOK BAJOR HOT DOG CSERKÉSZ HOT DOG HOTDOG BITES MINI SAJTOS HOT DOG CSOKIS MOGYORÓS ZABDESSZERT EPRES KÓKUSZOS ZABDESSZERT TÁPANYAGOK HOT DOGOK BAJOR HOT DOG CSERKÉSZ HOT DOG HOTDOG BITES MINI SAJTOS HOT DOG Kcal (735,7 kcal), Fehérje (26,4 gramm), Szénhidrát (65 gramm), Szénhidrátból cukor (0,4 gramm), Zsír (45,6 gramm) Kcal

Részletesebben

TÁPANYAGOK HOT DOGOK HOT DOGOK BAJOR HOT DOG CSERKÉSZ HOT DOG HOTDOG BITES MINI SAJTOS HOT DOG CSOKIS MOGYORÓS ZABDESSZERT EPRES KÓKUSZOS ZABDESSZERT

TÁPANYAGOK HOT DOGOK HOT DOGOK BAJOR HOT DOG CSERKÉSZ HOT DOG HOTDOG BITES MINI SAJTOS HOT DOG CSOKIS MOGYORÓS ZABDESSZERT EPRES KÓKUSZOS ZABDESSZERT TÁPANYAGOK HOT DOGOK BAJOR HOT DOG CSERKÉSZ HOT DOG HOTDOG BITES MINI SAJTOS HOT DOG Kcal (735,7166 kcal), Fehérje (26,41779 gramm), Szénhidrát (65,05299 gramm), Szénhidrátból cukor (0,41 gramm), Zsír

Részletesebben

A Btech Magyarország Kft. B2B ajánlata

A Btech Magyarország Kft. B2B ajánlata A Btech Magyarország Kft. B2B ajánlata Cégünkrôl Vállalatunk a Btech Magyarország Kft. a Swatch Group svájci órakonszern olyan népszerû és világszinten kiemelkedô eladási volumennel rendelkezô márkáinak,

Részletesebben

Zehnder Charleston Fedezze fel az eredetit valami különlegessel

Zehnder Charleston Fedezze fel az eredetit valami különlegessel Zehnder Charleston Fedezze fel az eredetit valami különlegessel 1 Mindig jó klíma A Charleston csőradiátorok biztosítják a kiegyensúlyozott és tökéletes beltéri klímát a kényelmes fűtőteljesítményt a

Részletesebben

AYURA HERBAL TERMÉK ÉS ÜZLETI TÁJÉKOZTATÓ

AYURA HERBAL TERMÉK ÉS ÜZLETI TÁJÉKOZTATÓ AYURA HERBAL TERMÉK ÉS ÜZLETI TÁJÉKOZTATÓ Egészség Szabadság Boldog Élet AYURA PROBIO-HERB JUICE Tradicionális délkelet-ázsiai és Thaiföldön honos herbál gyógynövényekből előállított elixír. Tartósítószert

Részletesebben

MINŐSÉGI ITALOK, ITAL-SZETTEK

MINŐSÉGI ITALOK, ITAL-SZETTEK MINŐSÉGI ITALOK, ITAL-SZETTEK ZWACK UNICUM 0,5 L ELEGÁNS FÉMDOBOZBAN ZWACK UNICUM SZILVA 0,5 L ELEGÁNS PAPÍRDOBOZBAN ZWACK UNICUM NEXT 0,7 + 2 POHAR DÍSZDOBOZBAN ZWACK UNICUM 0,7 L + 2 POHÁR DÍSZDOBOZBAN

Részletesebben

Egy igazán jó megoldás számodra

Egy igazán jó megoldás számodra Portfólió Egy igazán jó megoldás számodra A BN Office Solution tapasztalt szakértője az irodai belső terek komplett berendezése területén. Legfőbb erősségünk az ügyfeleink teljes körű kiszolgálása, a konzultációktól

Részletesebben

Adjon ízt, textúrát és kifinomultságot csokoládé alkotásainak

Adjon ízt, textúrát és kifinomultságot csokoládé alkotásainak Adjon ízt, textúrát és kifinomultságot csokoládé alkotásainak Finest Belgian Chocolate csokoládék összetéveszthetetlen ízzel Étcsokoládék Folyékonyság Termékleírás Összetétel* Csomagolás Termékkód** Powerful

Részletesebben

FRUTTUOSA. A Fruttuosa Giuso egyet jelent a _ minőséggel _ egyszerűséggel _ hatékonysággal.

FRUTTUOSA. A Fruttuosa Giuso egyet jelent a _ minőséggel _ egyszerűséggel _ hatékonysággal. FAGYLALT ÚJDONSÁGOK FRUTTUOSA Az új Fruttuosa gyümölcsfagylalt paszták arra születtek, hogy gyorsabbá, egyszerűbbé tegyék a kézműves fagylalt elkészítését, anélkül, hogy mindez a minőség rovására menne.

Részletesebben

MARKETINGKÓDEX jägermeister

MARKETINGKÓDEX jägermeister MARKETINGKÓDEX jägermeister Bevezetés A szeszes italok kulturális örökségünk részét alkotják, fogyasztásuk több évszázados hagyománynak örvend: a felelősségteljes alkoholfogyasztás felnőttek milliói számára

Részletesebben

Gara Cukrászda árlista

Gara Cukrászda árlista Kálvin téri üzletünk Debrecen, Kálvin tér 6. Telefon: 52/530-460, 52/311-618 Gara Cukrászda árlista Almás Krémes Anyósnyelv Áfonyahercegnő szelet Barackos Charlotte Szelet Bounty szelet Cardinális (lekváros,

Részletesebben

Kis pralinéismeret. is pralinéismeret

Kis pralinéismeret. is pralinéismeret Kis pralinéismeret is pralinéismeret Ínyenc receptek édes finomságokhoz Saját készítésű ízletes pralinék. Jó alapanyagokkal, megfelelő kellékekkel és egy kis gyakorlattal Ön is varázsolhat kicsi, édes

Részletesebben

Különböző szűrőbetét formulák, eltérő igényekhez!

Különböző szűrőbetét formulák, eltérő igényekhez! Különböző szűrőbetét formulák, eltérő igényekhez! (bi-flux szűrőbetét forma megegyező, de belső összetétel( formula ) változik a felhasználáshoz igazodva) Kávé&tea szűrőbetét Minerálbalance szűrőbetét

Részletesebben

Minden, ami csokis! Receptsorozatunkkal segítséget szeretnénk adni a minden és ünnepnapok megédesítésére! Használja egészséggel!

Minden, ami csokis! Receptsorozatunkkal segítséget szeretnénk adni a minden és ünnepnapok megédesítésére! Használja egészséggel! Receptsorozatunkkal segítséget szeretnénk adni a minden és ünnepnapok megédesítésére! Használja egészséggel! További megjelent gyűjteményünk: Csokis álmok Vaniliás finomságok Trópusi ízek Ünnepi meglepetések

Részletesebben

jeges frissítők jeges kedvencek koktélok kávék limonádék csokoládék teák alkoholos koktélok

jeges frissítők jeges kedvencek koktélok kávék limonádék csokoládék teák alkoholos koktélok jeges frissítők jeges kedvencek limonádék kávék Limonádé 0,4l (frissen facsart citromlével, lime juice sziruppal, cukorsziruppal, szénsavas ásványvízzel keverve, jéggel szervírozva) Citrom Mangó Málna

Részletesebben

Széles formátumú berendezésekkel növelte termék portfólióját az irodai- és nyomdatechnikai nagyvállalat, a Konica Minolta

Széles formátumú berendezésekkel növelte termék portfólióját az irodai- és nyomdatechnikai nagyvállalat, a Konica Minolta Sajtóközlemény Széles formátumú berendezésekkel növelte termék portfólióját az irodai- és nyomdatechnikai nagyvállalat, a Konica Minolta 2013. február 7., Budapest A folyamatos növekedési stratégiája részeként,

Részletesebben

MAGYAR ÉLELMISZERKÖNYV. Codex Alimentarius Hungaricus. 2-86 számú irányelv. Kávé, kávékeverék, pótkávé és egyéb kávékészítmények

MAGYAR ÉLELMISZERKÖNYV. Codex Alimentarius Hungaricus. 2-86 számú irányelv. Kávé, kávékeverék, pótkávé és egyéb kávékészítmények MAGYAR ÉLELMISZERKÖNYV Codex Alimentarius Hungaricus 2-86 számú irányelv Kávé, kávékeverék, pótkávé és egyéb kávékészítmények Coffee, coffee mixes, coffee substitutes and other coffee products Jóváhagyta

Részletesebben

alkossunk közösen nagyszerű történeteket

alkossunk közösen nagyszerű történeteket alkossunk közösen nagyszerű történeteket 04 Finest Belgian Chocolate 10 Csokoládék hozzáadott cukor nélkül 12 Fairtrade & Bio csokoládék 08 Az Origin csokoládé kollekció 25 Csokoládépor 14 Forró csokoládék

Részletesebben

A DDGS a takarmányozás aranytartaléka

A DDGS a takarmányozás aranytartaléka A DDGS (Distillers Dried Grains with Solubles) magyarra fordítva szárított gabonatörköly, aminek az alapanyaga kukorica. Kevéssé ismert, hogy a kukorica feldolgozásával előállított bioetanol nem a folyamat

Részletesebben

* Szemes kávé / Koffeinmentes kávé. * Szemes kávé / Koffeinmentes kávé. * Szemes kávé / Koffeinmentes kávé HAL ZELLER TEJ MUSTÁR

* Szemes kávé / Koffeinmentes kávé. * Szemes kávé / Koffeinmentes kávé. * Szemes kávé / Koffeinmentes kávé HAL ZELLER TEJ MUSTÁR Kávék Eszpresszó Szemeskávé Eszpresszó Macchiato * Friss tej 3,5% Laktózmentes tej* 1,5%-os zsírtartalommal, laktózmentes Hosszú kávé Flat white * Laktózmentes tej* 1,5%-os zsírtartalommal, laktózmentes

Részletesebben

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság 2 1200-as sorozatú tűzjelző központ A biztonság nyugalma Tökéletes védelem az Ön igényihez szabva Az 1200-as sorozatú tűzjelző központ rugalmas,

Részletesebben

KLARSTEIN CREAMBERRY

KLARSTEIN CREAMBERRY KLARSTEIN CREAMBERRY MŰSZAKI ADATOK Termékszám 10028924, 10028925 Tápcsatlakozás 220-240 V ~ 50-60 Hz Teljesítmény 7,3-9,5 W A KÉSZÜLÉK ÁTTEKINTÉSE 1 Töltőegység 2 Fedél 3 Keverőlapát 4 Belső tál 5 Külső

Részletesebben

Nagyteljesítményû kenôzsírok

Nagyteljesítményû kenôzsírok Nagyteljesítményû kenôzsírok Osztrák minôség ipari alkalmazások számára Photo by courtesy of SKF www.omv.com OMV Felkészültünk a jövôre Gyorsabban, tovább, jobban. Az elmúlt évek során a gazdasági környezet

Részletesebben

Harmonikus színkombinációk. Szebb életterek. CombiColours a BLANCO színes mosogatóközpontjai.

Harmonikus színkombinációk. Szebb életterek. CombiColours a BLANCO színes mosogatóközpontjai. Harmonikus színkombinációk. Szebb életterek. CombiColours a BLANCO színes mosogatóközpontjai. 555_10_Farbbroschuere_HU.indd 1 17.11.2010 15:24:16 Uhr Kreatív megoldásokat kínálunk. BLANCO CombiColours

Részletesebben

led.osram.hu/professional LED fény új dimenziója Fedezze fel az OSRAM prémium minőségű LED fényforrásainak sokoldalú alkalmazásait Light is OSRAM

led.osram.hu/professional LED fény új dimenziója Fedezze fel az OSRAM prémium minőségű LED fényforrásainak sokoldalú alkalmazásait Light is OSRAM led.osram.hu/professional LED fény új dimenziója Fedezze fel az OSRAM prémium minőségű LED fényforrásainak sokoldalú alkalmazásait Light is OSRAM A mi LED szakértelmünk segít az Ön üzleti sikereiben Az

Részletesebben

KÉZMŰVES TEJTERMÉKEK

KÉZMŰVES TEJTERMÉKEK KÉZMŰVES TEJTERMÉKEK Szlanyinka Edina Kis-, Közép-, Agrárvállalkozók, Sajtkészítők Egyesülete titkára Vidékfejlesztési Minisztérium, Budapest, 2014. április 1. HIÁNYZIK A POLCOKRÓL! Az össz. sajtfogyasztásunkban

Részletesebben

cocoa taste sugar 1.5 bitter 2.8 acid / sour 2.4 fruity 3.1 roasted 1.7 aromatic / spicy 3.4

cocoa taste sugar 1.5 bitter 2.8 acid / sour 2.4 fruity 3.1 roasted 1.7 aromatic / spicy 3.4 DÉLICE Mészáros Gábor, a chocome csokoládé manufaktúra alapítója, tulajdonosa rendkívül elkötelezett a csúcsminőség iránt. Elhatározta, hogy megalkotja azt a saját fejlesztésű, teljesen egyedi ízvilággal

Részletesebben

TORTA KATALÓGUS. 2014. november

TORTA KATALÓGUS. 2014. november TORTA KATALÓGUS 2014. november A GUNDEL Magyarország vezető étterme több mint száz éve, de azt kevesen tudják, hogy Gundel Károly korszakalkotó konyhájában csodálatos desszerteket és süteményeket is készített,

Részletesebben

Christmas Special 2014

Christmas Special 2014 Christmas Special 2014 Pasta Italiana ajándékcsomag Ez az ajándékcsomag egy igazi kulináris élmény az olasz ételek kedvelőinek, mely egy kellemes főzéssel és remek ételekkel teli családi, vagy baráti vacsorát

Részletesebben

gondoskodás Professzionális Most Ön is kipróbálhatja a 3M termékeit! 3M Autóápolás

gondoskodás Professzionális Most Ön is kipróbálhatja a 3M termékeit! 3M Autóápolás 3M Autóápolás Professzionális gondoskodás A 3M a világ egyik legnagyobb autóipari beszállítója az autójavítási termékek terén. Most Ön is kipróbálhatja a 3M termékeit! Tökéletes fényezés néhány egyszerű

Részletesebben

ProMinent a családokért Intelligens megoldások a háztartási vízkezelésben

ProMinent a családokért Intelligens megoldások a háztartási vízkezelésben ProMinent a családokért Intelligens megoldások a háztartási vízkezelésben Miért van szüksége lágy vízre? Színtiszta víz Az ivóvízbôl kiváló vízkô lerakódik és károsítja a csapokat és Ha családjának olyan

Részletesebben

Csokoládé Katalógus: Helység: Tompa 6422 Cím: Öregjárás 14-16 Telefon: Le Nougat de Savoie +36(77) 950-420 +36(30) 970-6883. Kramell tengeri sóval

Csokoládé Katalógus: Helység: Tompa 6422 Cím: Öregjárás 14-16 Telefon: Le Nougat de Savoie +36(77) 950-420 +36(30) 970-6883. Kramell tengeri sóval Helység: Tompa 6422 Cím: Öregjárás 14-16 Telefon: +36(77) 950-420 +36(30) 970-6883 Le Nougat de Savoie Csokoládé Katalógus: Kramell tengeri sóval Ez a tradicionális régimodi édesség kizárólag kiváló minőségű

Részletesebben

Your Water Kft Halásztelek, Katona József utca 85. Tel: 70/ , 20/

Your Water Kft Halásztelek, Katona József utca 85. Tel: 70/ , 20/ Your Water Kft. 2314 Halásztelek, Katona József utca 85. Tel: 70/6377 175, 20/376 7378 Email: info@yourwater.hu Most jöjjön néhány elgondolkoztató tény: Miért kell költeni ásványvízre? Miért kell terhelni

Részletesebben

Az ásványgyapot új generációja

Az ásványgyapot új generációja Az ásványgyapot új generációja Egy selymes tapintású, kristálytiszta, nem éghető hő- és hangszigetelő ásványgyapot az URSA-tól PureOne az ásványgyapot új generációja URSA az Ön partnere elkötelezett a

Részletesebben

Tápérték jelölés SZEGEDYNÉ FRICZ ÁGNES. Földművelésügyi Minisztérium Élelmiszer-feldolgozási Főosztály november 29.

Tápérték jelölés SZEGEDYNÉ FRICZ ÁGNES. Földművelésügyi Minisztérium Élelmiszer-feldolgozási Főosztály november 29. Tápérték jelölés SZEGEDYNÉ FRICZ ÁGNES Földművelésügyi Minisztérium Élelmiszer-feldolgozási Főosztály 2016. november 29. 1 AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS 1169/2011/EU RENDELETE a fogyasztók élelmiszerekkel

Részletesebben

PRESENTS MINDEN AMI FARMER!

PRESENTS MINDEN AMI FARMER! PRESENTS MINDEN AMI FARMER! Spontan MINDEN AMI FARMER!! KERESSE AZ EREDETIT! Széleskörű típusválaszték + a legkedveltebb szabásminták + modern és hagyományos modellek + ötletes részletek, ellenőrzött minőség

Részletesebben

FM GROUP Értékesítési segédlet. 2013. szeptember

FM GROUP Értékesítési segédlet. 2013. szeptember termékkatalógus FM GROUP Értékesítési segédlet 2013. szeptember .. Élelmiszeripari termékek... 3 Természetes kávék... 3 Aurile excellence őrölt kávé... 4 Aurile Excellence Szemes kávé... 5 AURILE ESPRESSO

Részletesebben

Az iskolai büfék illetve az ott elhelyezett automaták egészséges táplálkozásba illeszkedő élelmiszerkészítmények kritériumrendszere 2005.

Az iskolai büfék illetve az ott elhelyezett automaták egészséges táplálkozásba illeszkedő élelmiszerkészítmények kritériumrendszere 2005. Az iskolai büfék illetve az ott elhelyezett automaták egészséges táplálkozásba illeszkedő élelmiszerkészítmények kritériumrendszere 2005. 2 A táplálkozástudomány miközben folyamatosan kutatja az egészséget

Részletesebben

MAGYAR ÉLELMISZERKÖNYV. Codex Alimentarius Hungaricus

MAGYAR ÉLELMISZERKÖNYV. Codex Alimentarius Hungaricus MAGYAR ÉLELMISZERKÖNYV Codex Alimentarius Hungaricus 2-401 számú irányelv (régi 2-5210 számú irányelv) Jégkrémek Ice creams Jóváhagyta a Magyar Élelmiszerkönyv Bizottság, 2002. (2. kiadás) 2 I. Általános

Részletesebben

HL400 Füldugó adagoló

HL400 Füldugó adagoló HL400 Füldugó adagoló A hallásvédelmi választás KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ FÜLDUGÓK VÁLASZTÉKA Minden a választáson múlik! A hallásvédelmi eszköz kiválasztásakor jusson eszébe a Howard Leight, mint piacvezető minőségi

Részletesebben

MAGYAR ÉLELMISZERKÖNYV (Codex Alimentarius Hungaricus) 2-5210 számú irányelv Jégkrémek 2. kiadás, 2007.

MAGYAR ÉLELMISZERKÖNYV (Codex Alimentarius Hungaricus) 2-5210 számú irányelv Jégkrémek 2. kiadás, 2007. MAGYAR ÉLELMISZERKÖNYV (Codex Alimentarius Hungaricus) 2-5210 számú irányelv Jégkrémek 2. kiadás, 2007. 1. 1. Ezen irányelv az élelmiszerekről szóló 2003. évi LXXXII törvény 17. (2) bekezdésének b) ja

Részletesebben

Hamánek bébiételek: Gondoskodás minden kanálban

Hamánek bébiételek: Gondoskodás minden kanálban trnd Projektmenetrend Hamánek bébiételek: Gondoskodás minden kanálban trnd Projekt a Projektblogon: www.trnd.hu/hamanek-bebietelek trnd kapcsolattartód: nykki@trnd.hu Szeretnénk 1. Próbáld ki.... 500 magyarországi

Részletesebben

GERBEAUD kávéház BUDAPEST ANNO 1858

GERBEAUD kávéház BUDAPEST ANNO 1858 GERBEAUD kávéház BUDAPEST ANNO 1858 GERBEAUD kávéház A Gerbeaud egy fogalom, egy édes hely Budapest szívében. 1858 óta kényezteti vendégeit egyedülálló és különleges süteményeivel. Az évek, évszázadok

Részletesebben

ALL INCLUSIVE italcsomagok

ALL INCLUSIVE italcsomagok ALL INCLUSIVE italcsomagok 534 CLASSIC FELNŐTT 43 /fő/nap Korlátlan italfogyasztás a bárokban, büfé- és főétteremben. A koktélok 8 USD-ig/pohár, borok pohárban szervírozva 7,5 USD-ig/pohár, kevésbé márkás

Részletesebben

Bounty. Kókuszos, tejszínhabos zila formás sütemény. Közepén folyékony csokiözön, kakaós habbal álcázva.

Bounty. Kókuszos, tejszínhabos zila formás sütemény. Közepén folyékony csokiözön, kakaós habbal álcázva. Bounty Kókuszos, tejszínhabos zila formás sütemény. Közepén folyékony csokiözön, kakaós habbal álcázva. Kalória: 219 kcal/100g Szénhidrát: 6.32 / 100g Mentesség: Cukor-, glutén-, laktózmentes. Kérhetö

Részletesebben

MAGYAR ÉLELMISZERKÖNYV. Codex Alimentarius Hungaricus. 2-107 számú irányelv

MAGYAR ÉLELMISZERKÖNYV. Codex Alimentarius Hungaricus. 2-107 számú irányelv MAGYAR ÉLELMISZERKÖNYV Codex Alimentarius Hungaricus 2-107 számú irányelv Megkülönböztető minőségi jelöléssel ellátott gyümölcsbor Fruit wine with distinctive quality indication Jóváhagyta a Magyar Élelmiszerkönyv

Részletesebben

Állandó minőség. Das A MERA DOG cég Backwaren-Sortiment. keksz választéka ÖT CSILLAG A NÉGY TAPPANCSNAK.

Állandó minőség. Das A MERA DOG cég Backwaren-Sortiment. keksz választéka ÖT CSILLAG A NÉGY TAPPANCSNAK. MeraDog_kekszek_RZ_MD-Salesfolder_Backwar#118F9 2010.12.05. 18:21 Page 2 Állandó minőség Das A MERA DOG cég Backwaren-Sortiment keksz választéka ÖT CSILLAG A NÉGY TAPPANCSNAK. MeraDog_kekszek_RZ_MD-Salesfolder_Backwar#118F9

Részletesebben

Sütőipari termékkoncepciók

Sütőipari termékkoncepciók Sütőipari termékkoncepciók Ismerkedjen meg legsikeresebb és legkedveltebb koncepcióinkkal! A Zeelandia termékfejlesztése a nemzetközi fogyasztói piac felmérésein alapszik. Termékkoncepcióit ez alapján

Részletesebben

Gelato Italiano Kft. 2851 Környe, Tópart u. 1. Tel.: 34/573-590, 20/480-1410 Fax: 34/573-599

Gelato Italiano Kft. 2851 Környe, Tópart u. 1. Tel.: 34/573-590, 20/480-1410 Fax: 34/573-599 Gelato Italiano Kft. 2851 Környe, Tópart u. 1. Tel.: 34/573-590, 20/480-1410 Fax: 34/573-599 A talján mesterek receptje szerint Ha a napfényes Itáliában fagylaltot kóstolunk, az ókortól népszerű csemege

Részletesebben

Az Ön partnere az ötlettől a termékig

Az Ön partnere az ötlettől a termékig Az Ön partnere az ötlettől a termékig Fix tájékozódási pont a műanyagok piacán Anyag Funkcióintegráció Megvalósíthatóság Újrahasznosítás Mérnöki szolgáltatások Alkatrészek megtervezése Szerszámok Folyamatok

Részletesebben