A webáruházban található termékek árlistája

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A webáruházban található termékek árlistája"

Átírás

1 A webáruházban található termékek árlistája Alpha20C 100 x 621 mg kapszula 10 x 5 g tasak A Sunrider Alpha 20C növényi koncentrátum a szervezet védekezési rendszerének - immunrendszerének ill. a máj bizonyos funkcióinak táplálója, erősítője. Különösen hatékonynak bizonyul, amikor a Conco vagy a Prime Again növényi koncentrátummal együtt fogyasztják. Segít a szervezetnek súlyos allergiás állapotok, fertőzések leküzdésében, ill. légzési problémák enyhítésében. Betegségek, megfázások esetén általában lerövidül a gyógyulási idő. Assimilaid 100 x 546 mg kapszula Ft Az Assimilaid növényi koncentrátum a szervezet emésztőrendszerének, illetve a lép és hasnyálmirigy, erősítője. Hatékonyan segít emésztési zavarok, gyomorgörcsök, puffadás, rendszertelen székelés, szorulás, gyomorsav-túltengés, enzimhiány és fekélyedés esetén is. Cukorbetegek számára is segítséget nyújthat a hasnyálmirigy-működés és a vérnyomás normalizálásával. Calli tea (natúr,fahéjas,mentás) 10 x 2,5 g filter Ft 60 x 2,5 g filter Ft Méregtelenítő, salaktalanító filteres tea koncentrátum. Növeli az energia szintet, a tisztább gondolkodást, javítja a memóriát, a koncentrációs készséget, elősegíti az egészségesebb étrendre való fokozatos áthangolódást, az emésztési problémák, ízületi és meszesedési gondok enyhülését. Segíti a salaktalanítást, a testsúly, az elsavasodás csökkentését, a szervezet lúgosítását.

2 Calli éjszakai tea 10 x 2,5 g filter Ft Az éjszakai alvást támogató, méregtelenítő, salaktalanító filteres tea koncentrátum. Napközben fogyasztva segíti a stressz oldást. Eközben nem csökkenti a szellemi teljesítményt, a koncentrációt. Növeli az energia szintet, a tisztább gondolkodást, javítja a memóriát, elősegíti az egészségesebb étrendre való fokozatos áthangolódást, az emésztési problémák, ízületi és meszesedési gondok enyhülését. Megkönnyíti a salaktalanítást, a testsúly, az elsavasodás csökkentését, a szervezet lúgosítását. Calli Ízvarázs Kóstolócsomag 3 x 2,5 g filter (natúr,fahéjas,mentás) Ft Méregtelenítő, salaktalanító filteres tea koncentrátum. Növeli az energia szintet, a tisztább gondolkodást, javítja a memóriát, a koncentrációs készséget, elősegíti az egészségesebb étrendre való fokozatos áthangolódást, az emésztési problémák, ízületi és meszesedési gondok enyhülését. Segíti a salaktalanítást, a testsúly, az elsavasodás csökkentését, a szervezet lúgosítását. Citric C 90 x 1400 mg tabletta Ft A Citric C elsődleges összetevője a vízben oldódó C-vitamin, más nevén az aszkorbinsav, amely elengedhetetlen az egészséges növekedéshez, fejlődéshez. Erősíti a csontokat, szerepet játszik a kötőszövet karbantartásában, erősíti az immunrendszert. Megelőzheti és gyógyíthatja a megfázást, az influenzát és a rákot. Segít az egészséges fogak és fogíny megőrzésében, valamint elősegíti a vas felszívódását.

3 Conco 100 x 546 mg kapszula Ft A Conco a szervezet légzőrendszerének működésének erősítője. A melegítő (tisztítás, jangenergia) és a hűsítő (táplálás, jin-energia) növények kombinációjával segíti a szervezetet az egyensúly megteremtésében. A légzőrendszer táplálásán túlmenően jól együttműködik az immunrendszer és a hormonrendszer erősítésére szolgáló gyógynövényekkel (Alpha 20C és Prime Again), és segíthet a szervezetnek a légúti betegségek, megfázás, influenza leküzdésében, csökkentheti a fejfájást, beleértve a migrént, védelmet nyújthat fertőzések ellen, megnyugtathatja a gyomrot és csökkentheti a hányingert, valamint enyhítheti az allergiás tüneteket. Dr. Chen Refining and Lifting Cream 15 ml Ft A Dr. Chen által fémjelzett megújító és feszesítő krém használata után azonnal látható a változás. Minimálisra csökkenti az apró vonalak és ráncok megjelenését, intenzíven hidratálja, így rugalmassá teszi a bőrt. Folyamatosan javítja a bőr állagát, természetes módon segít a bőr nedvességtartalmának megőrzésében. Minden bőrtípusra hatékonyan alkalmazható. Electrosport 10 x 15 ml fiola Ft Fizikai kimerülés, különösen erős izzadás esetén a szervezetben lecsökken az ásványi anyagok és a folyadék szintje. Az Electrosport olyan exkluzívan formulázott étrendkiegészítő, amely ideális a kimerítő edzések vagy az erős fizikai megterhelés után. A fokozott izzadás során nagy mennyiségű ásványi só távozik a szervezetből. Ezeket pótolja az Electrosport. Nemcsak sportolók, hanem mindenki figyelmébe ajánljuk, ugyanis fontos megjegyezni, hogy a legtöbb ásványianyagkészítményben, és az ásványvizekben is, az ionok szervetlen környezetben találhatók, és ezeknek csak kis része képes felszívódni és hasznosulni a szervezetben.

4 Evergreen 10 x 15 ml fiola Ft Az Evergreen egy frissítő hatású ital, amely koncentrált növényi klorofillból készül, és a szervezet keringési, illetve emésztőrendszerére van jótékony hatással. Gazdag vasban és cinkben, és segít a vér erősítésében és oxigenizációjában. Erős gyógyító, gyulladásgátló, élénkítő, fiatalító hatású, és fokozza a vörösvérsejtek termelését. Elsőrendű vérképző és sejtépítő anyag, erős regeneráló képességgel. Erősíti a tápcsatorna nyálkahártyáját, enyhíti a kellemetlen szájszagot, gyorsítja az égési sérülések, vágott sebek, vérző fogíny gyógyulását, és általában erősíti az immunrendszert. Tapasztalatok szerint várandós anyák számára is hasznos lehet; gyakran hatékonynak bizonyul a hányinger és a reggeli szédülés ellen is. Fibertone 100 x 496 mg kapszula Ft A Fibertone speciálisan kiválasztott rosttartalmú anyagok egyedülálló keveréke. Egyaránt tartalmaz vízben duzzadó és vízben oldhatatlan rostokat, ugyanis mindkettőre szükségünk van. A vízben duzzadó rostok a béltartalommal gélt képeznek, miközben magukba szívják a bélben felhalmozódott méreganyagokat is. Hasmenés esetén felszívják a vizet, és segítik a megfelelő sűrűség elérését. A vízben oldhatatlan rostok ezzel a gélszerű anyaggal könnyen mozgó masszát képeznek, a szezámmagban lévő olaj pedig sikamlóssá teszi a bélfalat, ezzel még könnyebbé téve a széklet mielőbbi távozását a bélcsatornából. Ezen hatások érvényesülése székrekedés esetén is nagy segítséget jelenthet. A Fibertone-nak bélfalon található, ill. májba visszaszívódott méreganyagok kiürítésében is fontos szerepe van.

5 Fitnesz Brigád Tréning Program Ft 6 db DVD 12 gyakorlatsorral, táplálkozási és fitness útmutató, edzésnapló, gumikötél, mérőszalag Fortune Delight tea (natúr,barackos,citromos, fahéjas, málnás) 10 x 3 g tasak Ft 60 x 3 g tasak Ft Fortune Delight Ízvarázs Kóstolócsomag (natúr,barackos,citromos, fahéjas, málnás) 3 x 3 g tasak Ft 5x3 g tasak Ft Kisöpri a sejteket körülvevő nyirokrendszert, a szervezet szennycsatornáját. Eltávolítja az izomszövetekből a felgyülemlett tejsavat és szénsavat, az egyéb salakanyagokat Javítja az energia szintet, a közérzetet, élénkségérzetet, fokozza az állóképességet, növeli a mozgásigényt, gyorsítja a szervezet regenerálódását, megszünteti a zsibbadást, a görcsölést, apasztja a fölösleges zsírpárnákat. Tisztítja a vesét és a húgyhólyagot is. Bármely testsúlykontroll-program nagyszerű, nélkülözhetetlen eleme.. A kis csomag tartalma 3 tasak egyéni ízben választható Fortune Delight tea, amit a rendelésnél a megjegyzés rovatba írva lehet kérni. Ha a megjegyzés mező üresen marad, akkor automatikusan natúr, barackos és citromos teat küldünk. A nagy csomag 5 tasak Fortune Delight teat tartalmaz.

6 Herb Cal Tab 90 x 1600 mg tabletta Ft A megkövesedett korallból kibányászott kalciumot használva a Sunrider Herb Cal Tab a tapasztalatok szerint hatékonyabb a többi kalciumkészítménynél. Elengedhetetlen az erős csontok és fogak felépítéséhez, csökkentheti a csontritkulás kockázatát. Elősegíti az idegrendszer megfelelő működését, segíti az izomösszehúzódást és a véralvadást. Kandesn Astringent 68 ml Ft A Kandesn Pórusösszehúzó folyadék minden bőrtípusra használható korszerű formula, mely nem tartalmaz maró alkoholt vagy ásványi olajat, vagyis olyan, más márkákban általánosan felhasznált összetevőket, amelyek irritálnák az érzékeny bőrt. Elsősorban az érzékeny, gyulladásos és mitesszerekre hajlamos bőr ápolására készült, de bárki használhatja. Nyugtató hatású növényi kivonatokat tartalmaz, amelyek segítségével biztosítja a bőr tökéletes egyensúlyát. Megújítja a bőrfelszínt és a pórusokat, és javítja a bőr állagát. Kandesn Balancing Splash 68 ml Ft A Kandesn Tonizáló folyadék kíméletesen erősíti, tonizálja és stimulálja a bőrt. Olyan koncentrált kivonatokat tartalmaz, amelyek kíméletesek a bőrhöz. Enyhén savas kémhatása serkentő hatású, és harmóniában van az egészséges bőrrel. Egyensúlyba hozza a bőrt, és helyreállítja a természetes védő savköpenyt. Eltávolítja a nem kívánatos zsírokat.

7 Kandesn Beauty Bar 100 g Ft A Kandesn Szépségszappan egy szappanmentes, páratlanul hidratáló szappan. A bolti, lúgos szappanokkal ellentétben enyhén savas, a bőr ph-egyensúlyával összhangban lévő készítmény, amely tisztítja, de nem szárítja a bőrt. Egyszerre tisztít és hidratál, nemcsak kezet moshatunk vele: az egész testnek méltó kényeztetést nyújt! Kandesn Beauty Pearl 28 x 420 mg pasztilla Ft Kandesn Cleansing Cream 65 g Ft A Beauty Pearl a szervezet belső táplálásával segít fenntartani a bőr szépségét. Tökéletes kiegészítése a Kandesn bőrápolási termékcsaládnak. Amellett, hogy belülről táplálja és fiatalítja a bőrt, segít egyensúlyba hozni a hormonrendszert anélkül, hogy hormonokat tartalmazna; valamint hatékonyan felszívódó kalciumot és a felszívódást elősegítő összetevőket is tartalmaz, ami segít a csontritkulás megelőzésében. Javítja a bőr, a haj és a körmök állapotát, a stressztűrő képességet, ill. segít a menstruációs problémák, valamint a klimaxszal kapcsolatos tünetek enyhítésében. A természetes módon bőrkímélő Kandesn Tisztítókrém ideális a zsíros felszíni szennyeződések és a smink eltávolításához. Anélkül távolítja el a sminket és a felszíni olajalapú szennyeződéseket, hogy megfosztaná a bőrt természetes nedvességtartalmától. Beállítja a bőr természetes ph-egyensúlyát, és ezáltal fokozza a baktériumokkal szembeni ellenállóképességét. A Sunrider-termékek előállításához soha nem használnak ásványi olajat, lanolint vagy petróleumszármazékokat, amelyek elzáthatják a bőr pórusait, és a bőr korai öregedéséhez vezethetnek.

8 Kandesn Cleansing Foam 60 g Ft A Kandesn Tisztítóhab a legapróbb vízben és zsírban oldódó szennyeződéseket is eltávolítja. Igény szerint a Tisztítókrém előzetes használata nélkül is alkalmazható. Feltétlenül ajánljuk mindazoknak, akik nem szeretnének sok időt tölteni a fürdőszobában különböző krémek használatával, de legalább egy tisztító termékkel szeretnének gondoskodni az arcbőrük ápolásáról. A férfiak számára szintén bevált és közkedvelt termék. Kandesn Conditioner 240 ml Ft A Kandesn Hajbalzsamnak köszönhetően a sampon használata után a haj könnyen fésülhető lesz. Megerősiti a hajt, és előkészíti azt a formázáshoz. Egy kíméletes formula, amely nem tartalmaz irritáló szintetikus anyagokat, továbbá anélkül kondicionál, hogy a hajat lelapítaná. Mélyen táplálja, frissé és erőssé teszi a hajat és a fejbőrt. Kandesn Deep Moisture Lotion 68 ml Ft Ez a pihekönnyű krém anélkül hidratálja a bőrt, hogy ragacsossá tenné azt. Mivel egy bőrpuhítókban és növényi kivonatokban gazdag formula, megnyugtatja, hidratálja és lággyá varázsolja a kicserzett, száraz bőrt. Biztosítja a bőr táplálását és fiatalosságának megtartását. Míg más hidratáló termékek hatása gyakran csak 1-2 óráig tart, így a bőr napi háromszori használat esetén is az idő legnagyobb részében száraz marad, a Kandesn Mélyhidratáló krém hatása lényegesen hosszabban érvényesül.

9 Kandesn Hand Cleansing Cream 3 x 30 ml Ft Hányszor előfordul, hogy kezet szeretnénk mosni, de nem tudunk, mert nincs víz a közelünkben? Ezen segít a Kandesn Kéztisztító zselé! Most a ragacsos kezű gyerekek szülei is megkönnyebbülten felsóhajthatnak. A zselé kényelmes megoldást kínál a víz nélküli kézmosáshoz. Gyorsan felszívódik. Speciális formulájának köszönhetően egyszerre tisztít és hidratál, és nem szárítja ki a kezet. Valójában megelőzi a más márkák okozta kirepedezett bőrt. Rendkívül hatékony a bakteriális és gombafertőzésekkel szemben. Kandesn Lash Enhancer Mascara 11,35 g Ft Forradalmian új szempillák a Kandesn Szempillaspirál segítségével! A legújabb divat most élesen kirajzolódó szempillákat követel! Hidratálókban gazdag és kifejezetten tartó, speciális formulánkkal most mindez elérhető! Nem irritálja a szemet, ami más szempillaspirálok használatakor általános problémát jelent más márkák esetén. Kandesn Mini Color Compact Case Ft Mini kompakt tükör, sminkeléshez.

10 Kandesn Mirror Ft Nagyobb méretű tükör. Kandesn Protective Foundation 28 g Ft A Kandesn védőalapozó alapjaiban különbözik valamennyi alapozótól. Nincs még egy olyan alapozó, amely olyan selymes tapintást adna, egyenletesen fedne és táplálva védné a bőrt, mint a miénk. Színgazdag, mégis pihekönnyű. Megőrzi a bőr természetes ph-egyensúlyát, ugyanakkor védelmet is nyújt a napsugárzás káros hatásai ellen. Kandesn Shampoo 240 ml Ft A Kandesn Sampon mélyen tisztítja, frissé és erőssé teszi a hajat és a fejbőrt. A fejbőrön kellemes mentolos bizsergés érezhető. Serkenti a hajhagymákat, így segít a haj intenzívebb növekedésében. Kívánság szerint adható hozzá néhány csepp Sunbreeze olaj is. Védelmet nyújt a hajnak a környezeti hatásokkal és töredezettséggel szemben.

11 Lifestream 100 x 621 mg Ft A Lifestream a szervezet keringési rendszerének működésének segítője. Ez a formula egyensúlyban tarthatja a vérkeringést, ami a jó egészség alapvető feltétele. Szabályozza a vérnyomást, erősíti a kapillárisokat, javítja a szívműködést, erősíti a kapillárisokat, segíthet a szívritmuszavarok megelőzésében. Tisztítja a vért, segít a szervezetnek a vérzsírok és a koleszterin szintjének csökkentésében, gátolja a vérrögképződést. Javíthatja a látást, csökkentheti a szemfehérje vörösödését. Liqui Five 10 x 15 ml fiola Ft NuPlus (áfonyás, almás-fahéjas, ananászos-banános) 10 x 15 g tasak Ft (áfonyás, ananászosbanános) 60 x 15 g tasak Ft (koncentrált) 10 x 15 g tasak Ft 60 x 15 g tasak Ft 51 kínai fű és gyógynövény nagy hatású, exkluzív keveréke, amely mind az öt fő szervrendszer (immun-, légző-, emésztési, hormon, keringési rendszer) védelmezője. Sokkal inkább az egészség fenntartásában segít, mintsem megvárná a betegség jelentkezését. Az öt szervrendszerre együttesen és egyenként is kifejti hatását, valamint segít a köztük lévő kommunikáció és energiaáramlás koordinálásában. A Quinary készítmény folyékony formulája. A NuPlus koncentrált növényi élelmiszer, amely ötvözi a füvészeti tradíciókat és a táplálkozástudomány eredményeit. Kalória-, zsír- és koleszterinszegény koncentrátum, okos választás a napi étkezések között, ill. a nap bármely szakában. Nem tartalmaz mesterséges anyagokat, tartósítószereket és hozzáadott cukrot vagy zsírt. Hatékony a sportoláshoz, lebontja a fölös zsírszöveteket, jót tesz az emésztőrendszernek, a májnak, a hasnyálmirigynek és a veséknek. Enyhíti a krónikus fáradtságot, a vércukorszint ingadozásait, megkönnyíti a káros szenvedélyekről való leszokással járó állapotot, javítja az izomépítést. Gyermekek is fogyaszthatják.

12 NuPlus Ízvarázs Kostolócsomag 3 x 15 g tasak (áfonyás, almás-fahéjas, ananászos-banános) Ft 1-1 tasak NuPlus készítményt tartalmaz, mindhárom ízesítésből. Oi-Lin Cleansing Cream 100 mg Ft A Sunrider Oi-Lin tisztítókréme eltávolítja a sminket, és az arcbőr olajalapú szennyeződéseit. Néhány percnyi finom bedörzsölés után az arcbőr simává és bársonyossá válik. Úgy tisztit, hogy nem szárítja ki a bőrt, sőt a növényi összetevőknek hála táplálja is azt, így simának, hidratáltnak és fiatalosan egészségesnek hat majd. Oi-Lin Deep Moisture Lotion 50 ml Ft A Kandesn Pórusösszehúzó folyadékkal, illetve az Oi-Lin Arctonikkal történt tonizálás után használva, az Oi-Lin Mélyhidratáló krém intenzíven és tartósan biztosítja a bőr hidratáltságát és egészségét. A benne lévő növényi és citruskivonatokkal, illetve esszenciális olajokkal mélyen hidratálja és táplálja a bőrt. Használata után a bőr soha nem marad ragacsos, ellenkezőleg: rugalmassá és bársonyossá válik. Rendkívül könnyen felszívódó készítmény.

13 Oi-Lin Exceptional Cream 28 g Ft Az Oi-Lin Különleges arcápoló az antioxidáns C-vitamin erős, mégis kíméletes, stabilizált formáját tartalmazza. Ez a C-vitamin nemcsak stabilizált, de a maximális hatékonyság érdekében erősen koncentrált is. Természetes alfa-hidroxi-savakat tartalmaz, amelyek szerepet játszanak a bőr természetes megújuló ciklusainak gyorsításában, a bőr fényét elfojtó elhalt bőrsejtek hámlasztásával pedig elősegítik a bőr fiatalodását. Oi-Lin Eye Cream 14 g Ft A Sunrider Oi-Lin szemránckrém egy teljes, koncentrált növényi szemkörnyék-ápoló formula, amely hidratálja a bőrt, csökkenti a szem környéki táskákat és ráncokat, és természetesen simává varázsolja a bőrt. A változás használat után azonnal látható, minimalizálja az apró vonalak és ráncok megjelenését. Oi-Lin Facial Toner 120 ml Ft Az Oi-Lin Különleges arcápoló az antioxidáns C-vitamin erős, mégis kíméletes, stabilizált formáját tartalmazza. Ez a C-vitamin nemcsak stabilizált, de a maximális hatékonyság érdekében erősen koncentrált is. Természetes alfa-hidroxi-savakat tartalmaz, amelyek szerepet játszanak a bőr természetes megújuló ciklusainak gyorsításában, a bőr fényét elfojtó elhalt bőrsejtek hámlasztásával pedig elősegítik a bőr fiatalodását.

14 Oi-Lin Hand and Body Lotion 240 ml Ft Az Oi-Lin Kéz-és testápoló a bőrbe zárja a nedvességet, és megfiatalítja a száraz bőrt. Formulánk E-vitamin, növényi kivonatok, természetes olajok és hínárkivonatok koncentrációját tartalmazza a mély hidratálás érdekében. Hatékonyan helyreállítja és revitalizálja a bőrszövetet. E- vitamin tartalma antioxidáns védelmet biztosít. Oi-Lin Liquid Soap 240 ml Ft A közönséges szappanokkal ellentétben az Oi-Lin Folyékony szappan tökéletes fürdéshez és zuhanyozáshoz egyaránt. Azzal egyidejűleg, hogy tisztítja a kezet és az egész testet, hidratálja is a bőrt. Ez a bőrkímélő és korszerű formula minden bőrtípusra ideális, de különösen az érzékeny és a száraz bőrűeknek ajánlott. Használata után a bőr sima, rugalmas és makulátlanul tiszta lesz. Oi-Lin Night Emulsion 28 mg Ft Az Oi-Lin Éjszakai emulzió egy korosodást gátló formula, ami lökést ad a szervezet természetes megújító folyamatainak. A benne lévő esszenciális olajok, E-vitamin, illetve növényi kivonatok exkluzív kombinációjával maximális táplálást biztosít a bőrnek. A bőr természetes erősítő funkciójával szinergiában fejti ki hatását a páratlan hatékonyság érdekében erősen koncentrált formában. A bőr faggyúrétegének táplálásával és erősítésével a bőr puha és fiatalos marad.

15 Oi-Lin Rebuild Cream 14 g Ft Az Oi-Lin Regeneráló krém elsősorban a sérült vagy problémás bőr javítására készült, de mindenkinek figyelmébe ajánljuk. Finoman eltávolítja a felszíni hámsejteket, és táplálja az ép bőrszövetet. Növényi eredetű alfa-hidroxisavakat tartalmaz, amelyek közreműködnek a bőr megújulási ciklusainak gyorsításában, és a bőr fényét elfojtó elhalt felszíni szarusejtek fiziológiai leválásának elősegítésével hozzájárulnak a bőr fiatalításához. Ezenkívül növényi kivonatok, esszenciális olajok és antioxidánsok erős koncentrációját is tartalmazza, amelyek mind a bőrrel harmóniában segítik az egészséges, természetes megjelenést, és csökkentik az apró ráncok megjelenését. Oi-Lin Replenish Gel 14 g Ft Az Oi-Lin Szemránczselével hosszan megőrizhetjük a fiatalos megjelenést. Elsősorban a szem és ajak körüli, ráncosodásra fokozottan hajlamos érzékeny területek táplálására készült. Ideális továbbá az arc egyéb területeire is, amelyek kíméletes, ugyanakkor intenzív hidratálást igényelnek. Ez a szenzációs és méltán népszerű termék elősegíti, hogy az arcbőr mindig hidratált és selymes tapintású legyen. Oi-Lin Revitalising Cleanser 60 ml Ft A Sunrider Oi-Lin Revitalizáló arctisztító amellett, hogy mélyen tisztítja az arcbőrt, puhítja és bársonyossá teszi azt. Növényi és citruskivonatokat tartalmaz, amelyek hozzájárulnak a bőr megújításához. Enyhén hámlasztja és tisztítja a bőrt.

16 Oi-Lin Skin Care Trial Set 14 ml, 14 g Ft A Sunrider Oi-Lin Bőrápolás Próbacsomagja az Oi-Lin termékcsalád legfontosabb tagjainak kis kiszerelésű változatait tartalmazza, amelyek a következőek: Oi-Lin Facial Toner Arctonik Oi-Lin Deep Mositure Lotion (Mélyhidratáló krém) Oi-Lin Revitalizing Cleanser (Revitalizáló arctisztító) Oi-Lin Cleansing Cream (Tisztítókrém) Prime Again 100 x 621,5 g kapszula Ft Quinary 100 x 596 g kapszula Ft A Prime Again a szervezet hormon-és idegrendszerének működésének védelmezője. Nem hormonkészítmény! A felhasznált növények a hormontermelést végző belső elválasztású mirigyek működésének harmonizálására irányulnak. Erősítheti a szexuális működést, és különösen az immunrendszert erősítő Alpha 20C-vel együtt fogyasztva nemcsak mérsékli az allergia, leginkább a szénanátha tüneteit, hanem hozzájárulhat a probléma hosszú távú megoldásához. Szerepe van az izomépítésben, az idegrendszer jobb működésében. Csökkentheti a ráncosodást, enyhítheti a menstruációt megelőző feszültséget és idegességet. Tapasztalatok szerint a meddő párok egy részénél amikor nem szervi rendellenesség okozza a problémát gyakran hozzásegít a gyermekáldáshoz. 51 kínai fű és gyógynövény nagy hatású, exkluzív keveréke, amely mind az öt fő szervrendszer (immun-, légző-, emésztési, hormon, keringési rendszer) védelmezője. Sokkal inkább az egészség fenntartásában segít, mintsem megvárná a betegség jelentkezését. Az öt szervrendszerre együttesen és egyenként is kifejti hatását, valamint segít a köztük lévő kommunikáció és energiaáramlás koordinálásában. A Liqui Five készítmény kapszulás formulája.

17 Simply the best kulacs 0,5 l Ft 1 l Ft Sunrideres Simply The best kulacs két kiszerelésben. Simply the best szórófejes flakon 2 db Ft Sunrideres Simply The best flakon. Simply the best szatyor Kicsi 10 db Ft Nagy 10 db Ft Sunrideres Simply The best szatyor két kiszerelésben.

18 SportCaps 100 x 525 mg kapszula Ft A SportCaps a Sunrider sportolóknak szánt termékei közé tartozik, de ajánljuk minden fizikailag aktív embernek, és azoknak is, akik csak egyszerűen az egészségükkel törődnek. Jótékony hatással van az izmok működésére és a csontok állapotára; elősegíti az ízületek rugalmasságának megőrzését. A szemizmok táplálása révén fogyasztása javíthatja a látást, és segíthet megőrizni a szem jó működését. Tapasztalatok szerint növeli a fizikai teljesítményt, és hozzájárul az izomtömeg növeléséhez. Sunbar 10 x 30 g Ft A SunBar egy lágy, omlós, ízletes csokoládés szelet. Egy szelet fele akkora, mint egy teljes étkezés kiváltásához szükséges mennyiség. Magas rosttartalmánál fogva elősegíti a hatékony emésztést, jót tesz a szívnek, és a benne lévő szójafehérje rendkívüli energiaforrás. Segíti a szervezet természetes kiválasztó működését. Egészséges rágcsálnivaló, ha testi vagy szellemi energiára van szükség. Sunbreeze balzsam 5,2 g tégely Ft 6 x 5,2 g tégely Ft 26 g tégely Ft A Sunrider Sunbreeze balzsamot leginkább fájó ízületeinkre, izmainkra kenve alkalmazhatjuk, hogy ott enyhülést hozzon. Enyhít minden típusú fájdalmat, segít a szervezetnek égések, csípések, karcolások leküzdésében, segít torokfájás, köhögés elmulasztásában. Masszázshoz is kitűnő.

19 Sunbreeze olaj 5 ml Ft 6 x 5 ml Ft A Sunrider Sunbreeze olajat leginkább fájó ízületeinkre, izmainkra kenve alkalmazhatjuk, hogy ott enyhülést hozzon. Enyhít minden típusú fájdalmat, segít a szervezetnek égések, csípések, karcolások leküzdésében, segít torokfájás, köhögés elmulasztásában. Masszázshoz is kitűnő. SunBright Laundry SuperClean 125 ml Ft 1890 ml Ft A SunBright SuperClean Mosószer egy kifejezetten ruhamosásra kifejlesztett termék. Koncentrátum, ezért egy fél kupaknyi (30 ml) bőven elég belőle egy átlagos mosáshoz. Bőrbarát, ezért kézi mosásra is alkalmas, enyhén savas ph-ja révén nem szárítja ki a bőrt. Nem szükséges mellette sem öblítőszert, sem vízlágyítót használnia, ezért használata még inkább gazdaságos. Természetes citromfű-és teaolajtartalma fertőtlenítő hatású. A ruhák nemcsak használata után közvetlenül, hanem eltéve hetekig friss és üde illatúak maradnak. Gazdaságos nagy flakonban és utántölthető praktikus kétfejű adagolóban egyaránt kapható. Sunfit csomag Ft A következőket tartalmazza: SunTrim Plus kapszula, Fortune Delight 10-es málnás, Vitashake kakaós, SunBar, Sunny Dew, Sunfit brosúra.

20 Sunny Days 30 db Ft 6 x 30 db Ft A Sunny Days leheletfrissítő cukormentes cukorka természetes módon frissíti a leheletet, anélkül, hogy fogszuvasodást okozó cukrokat, vegyszereket, mesterséges adalékanyagokat vagy állati melléktermékeket tartalmazna. Emellett az összetevők jótékony hatással bírnak az emésztésre. SunnyDew 30 ml Ft Sztéviából készült édesítő koncentrátum, segít a normális cukorszint fenntartásában, illetve helyreállításában, diétázók, alakjukra vigyázók világszerte ismerik, használják. A hasnyálmirigy táplálója, az inzulintermelés elősegítője. Gombaölő hatású: belül és kívül egyaránt. Különlegesen koncentrált édesítő. (Újabban a Coca-cola cég is fölfedezte a sztéviát, ettől remélik az összetevőkre, az egészségre egyre jobban figyelő fogyasztók megtartását...) Sunpack készlet Ft A következőket tartalmazza: NuPlus, SunnyDew, Quinary, Fortune Delight, Sunpack brosúra.

21 SunSmile gyümölcsmosó 30 ml Ft 475 ml Ft SunSmile fogkrém 135 g Ft A SunSmile Fürtös-bogyós gyümölcsmosó használatával az elfogyasztott gyümölcs-és zöldségfélék tiszták és biztonságosak lesznek! Aktív hatóanyagai lemossák a káros anyagokat, növényvédő, rovarírtó és egyéb vegyszermaradványokat, közömbösítik a baktériumokat, gombákat és más kártevőket. Ha vásárlás, illetve saját termésből történő szedés után közvetlenül megmossuk vele a gyümölcsöket és zöldségeket, majd megszárítjuk őket, sokkal tovább megőrzik frissességüket. Saját testünkön közvetlenül a kívánt területeken, töményen alkalmazva tapasztalatok szerint rendkívül hatékony a bőr-, láb- és körömgomba ellen. Vérző seb fertőtlenítésére is kiválóan alkalmas. Oldata használható növények természetbarát permetezésére is. A SunSmile Növényi fogkrém nem tartalmaz fluoridot, amelyről bebizonyosodott, hogy lenyelve egészségkárosító hatású. Teljesen természetes termék, amely még a kisgyermekeknek sem ártalmas. Nem karcolja a fogzománcot, és nem károsítja az ínyt. A száj természetes ph-egyensúlyával harmóniában működik. Erősen koncentrált termék: egy borsószemnyi elegendő belőle a tökéletes fogmosáshoz. Ennélfogva rendkívül gazdaságos is. SunTrim Plus 50 x 500 mg kapszula Ft A SunTrim Plus olyan úttörő formula, amely segít kontrollálni az ételadagokat, már az első naptól kezdve. Csökkenti a gyomor befogadóképességét azzal, hogy az étvágy megmarad, de kevesebbet kíván enni, így hosszú távon fogyás következik be. Segít a szervezetben felgyülemlett zsír lebontásában. Nem tartalmaz stimuláló-vagy töltőanyagokat, sem depresszánsokat.

22 TOP 100 x 571 mg kapszula Ft A TOP növényi koncentrátum az idegrendszert táplálja, ezáltal az agyműködést is serkenti. Hozzásegít a jó közérzet és a tiszta gondolkodás eléréséhez. Tapasztalatok szerint segít a mentális és érzelmi egyensúly fenntartásában, segít a fásultság, a szellemi munka okozta fáradtság leküzdésében, enyhíti a fejfájást, nyak-és vállfájást, az agysejteket pedig élő növényi energiához juttatja, amely az anyagcsere folyamatokat kedvezően befolyásolja, ezáltal csökkenti az álmatlanságot és emlékezetkihagyást, továbbá hozzájárulhat a szenilitás enyhítéséhez. Vegyes Vitamin Ízvarázs Kóstolócsomag Kicsi Ft Nagy Ft A kis tasak választható Fortune Delight, 1 tasak választható NuPlus és 1 tasak választható Calli teat tartalmaz. A választott ízeket a rendelésnél a megjegyzés rovatban jelezd. Ha a mező üresen maradt, akkor a következő ízekben küldjük a csomagot: Fortune Delight barackos, Calli natúr, NuPlus áfonyás. A nagy csomag további 1 fiola Vitafruitot tartalmaz. VitaFruit 10 x 15 ml fiola Ft Vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, erősen koncentrált, természetes, ízletes gyümölcslé. Erősíti, fiatalítja a szervezetet, illetve bőrünket. Nem tartalmaz szintetikus összetevőket, így mesterséges vitaminokat, enzimeket és tartosítószert sem. A Vitafruit C-és E-vitamin, béta-karotin, B-vitaminok, kalcium, magnézium és aminosavak természetes forrása, amik hatékonyan közömbösítik az öregedési folyamatokért és a testszövetek károsodásáért felelős szabadgyököket. Csökkenti a vérrögképződést, elősegíti a kollagén-és elasztintermelést, rugalmasabbá teszi a bőrt, segít ellenállni a fertőzéseknek. Javítja a látást, segíti a sejtek felépülését, elősegíti a csontépítést és a megfelelő izomműködést. Erős gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik.

23 Vitamin Ízvarázs Kóstolócsomag Ft 1 fiola Evergreen és 1 fiola Vitafruit koncentrátumot tartalmaz. Vitashake 10 x 25 mg Ft A Vitashake egy teljes értékű koncentrált növényi élelmiszer vitaminokkal és ásványi anyagokkal gazdagítva, ízletes turmixpor formájában. Ideális a diétázók, fogyókúrázók, sokat utazók, folyton talpon lévők számára. A tápanyagok felszívódása itt maximális, köszönhetően a vitaminok és ásványi anyagok teljes értékű növényi környezetének. Vitaspray 12,4 ml palack Ft A Vitaspray egy teljesen természetes, cukrot és mesterséges színezékeket, ízesítőket nem tartalmazó vitaminspray, amely amellett, hogy frissíti a leheletet, a száj nyálkahártyáján keresztül hatékonyan felszívódva vitaminok és ásványi anyagok széles skálájával tölti fel szervezetünket. Tartalmaz B1, B2, B3, B6, B7, B12 vitamint, bromelaint és szelént. Ezek a vitaminok közösen, sokrétűen segítenek a szervezetnek energiává alakítástól, a vörösvértestek épülésén át, a metabolikus folyamatok helyes működéséig.

Naplovas.hu - Sunrider termékek árlistája

Naplovas.hu - Sunrider termékek árlistája Naplovas.hu - Sunrider termékek árlistája Termék neve Kiszerelés Ár Calli (natúr, mentás, fahéjas) 10 zacskó 3 783 Calli éjszakai 10 zacskó 4 628 Calli Ízvarázs Kóstolócsomag (natúr, mentás, fahéjas) 3

Részletesebben

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett ÚJ! Rendkívül hatékony bőrápolás 40 év felett FŐ, INNOVATÍV HATÓANYAG: Nagy hatékonyságú Zöldalga kivonat, a tara fa 3 dimenziós szerkezetébe ágyazva Aktívan növeli a bőr kollagén és az elasztin termelését!

Részletesebben

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát.

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A kellemesen illatosított speciális hatóanyagokat tartalmazó

Részletesebben

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém Dreumex Omnicare Védőkrém - védőréteget képez a káros anyagok ellen - megakadályozza a baktériumok bőrön átjutását - könnyebben tisztíthatóvá válik a kéz - növeli az érintés biztonságát - bőrbarát - parfüm

Részletesebben

2x hidratáltabb bőr *

2x hidratáltabb bőr * ÚJ Neutrogena Hydro Boost hidratáló gél 2x hidratáltabb bőr * *Neutrogena Hydro Boost hidratáló gél. A krémmel kezelt és kezeletlen bőrt 4 órával a használat után összehasonlító műszeres mérés eredményei

Részletesebben

Testápoló olajok. Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1

Testápoló olajok. Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1 Testápoló olajok Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1 Gránátalma regeneráló olaj: puhít és megújít segít lecsökkenteni az öregedés tüneteit a bőr puhának látszik elősegíti a bőr természetes megújító

Részletesebben

HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT

HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT Japánban emberemlékezet óta fogyasztják Beigazolódott, hogy a chlorella és a spirulina alga gátolja a rákos sejtkolóniák kialakulását, azaz hatékony a rákmegelőzésben.

Részletesebben

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal Kezelések 2012 Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal segítjük a bõr egészséges egyensúlyának

Részletesebben

Tiens Ivóvíz Hidrogéndúsító pohár A kiváló választás

Tiens Ivóvíz Hidrogéndúsító pohár A kiváló választás Tiens Ivóvíz Hidrogéndúsító pohár A kiváló választás A víz nélkülözhetetlen A hidrogénben gazdag víz kutatása 2007. Ohsawa professzor a Japán Orvosi Egyetemen kiadott egy disszertációt a hidrogén terápiás

Részletesebben

Ismerd meg az aloe erejét

Ismerd meg az aloe erejét Ismerd meg az aloe erejét Mi az Aloe Vera Kollekció? Az Aloe Vera Kollekcióban kímélő formulájú minőségi kozmetikumok találhatók, amelyek tanúsítvánnyal rendelkező aloét tartalmaznak, és minden típusú,

Részletesebben

A kiegyensúlyozott táplálkozás alapja

A kiegyensúlyozott táplálkozás alapja A kiegyensúlyozott táplálkozás alapja Formula 1 Shake Formula 2 Multivitaminkomplex Rost tabletta Herbalife Formula 1 shake - egészséges étkezés Az ízletes Formula 1 shake finom, könnyen elkészíthető egészséges

Részletesebben

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék Arckezelések Jasmin Alapkezelés (50 ) Jasmin Tápláló alapkezelés (60 ) Jasmin Vitalizáló alapkezelés (60 ) Jasmin Tisztító kezelés (80 ) Jasmin Vitalizáló tisztító kezelés (120 ) Jasmin Ránctalanító kezelés

Részletesebben

A VÍZ AZ ÉLET FORRÁSA

A VÍZ AZ ÉLET FORRÁSA A VÍZ AZ ÉLET FORRÁSA www.evp.hu A víz az élet forrása: víz nélkül nincs, és nem is lehetséges egészséges élet. A víz lehetővé teszi a vérkeringést, segíti a sejtek működését és a test méregtelenítését,

Részletesebben

4D COLLAGEN TÖBB MINT LIFTING

4D COLLAGEN TÖBB MINT LIFTING TÖBB MINT LIFTING 4D COLLAGEN Az új 4D COLLAGEN arcápoló termékcsalád a tökéletesen sima bőr érzését nyújtja már az első használatot követően. Tengeri kollagént és biológiailag aktív peptideket tartalmaz.

Részletesebben

Szigorú minőségi követelmények

Szigorú minőségi követelmények Szigorú minőségi követelmények Tudományos alapokon nyugvó, biztonságos termékek Természet ihlette, hatékony összetevők és innovatív formulák Svédországi fejlesztések: szigorú minőségi elvárások és alapos

Részletesebben

A tíz legegészségesebb szénhidrátforrás- avagy mivel helyettesíthető a kenyér?

A tíz legegészségesebb szénhidrátforrás- avagy mivel helyettesíthető a kenyér? A tíz legegészségesebb szénhidrátforrás- avagy mivel helyettesíthető a kenyér? Árpa A rizs egyik legegészségesebb alternatívája. Oldható rostokat tartalmaz, fogyasztása után pedig hosszabb ideig érezzük

Részletesebben

I. félév 2. óra. Készült az Európai Unió finanszírozásával megvalósult iskolagyümölcsprogramban részt vevő iskolák számára 2013/2014

I. félév 2. óra. Készült az Európai Unió finanszírozásával megvalósult iskolagyümölcsprogramban részt vevő iskolák számára 2013/2014 Oktatási anyag, oktatási segédlet az egészséges étkezési szokásokat érintő ismeretek fejlesztése és azok gyakorlati alkalmazása érdekében 2. osztályos tanulók részére I. félév 2. óra Készült az Európai

Részletesebben

Modern múlt Étkezésünk fenntarthatóságáért. 1.Tematikus nap: A hal mint helyben találhatóegészséges, finom élelmiszer

Modern múlt Étkezésünk fenntarthatóságáért. 1.Tematikus nap: A hal mint helyben találhatóegészséges, finom élelmiszer Modern múlt Étkezésünk fenntarthatóságáért 1.Tematikus nap: A hal mint helyben találhatóegészséges, finom élelmiszer Halat? Amit tartalmaz a halhús 1. Vitaminok:a halhús A, D, B 12, B 1, B 2 vitaminokat

Részletesebben

Ayurveda kozmetikumok

Ayurveda kozmetikumok Ayurveda kozmetikumok 2011. november 26. szombat Indiai Kulturális Központ Előadó: Riesz István Dr.(Ayu)Hon. Kuratóriumi Elnök Magyar Ayurveda Gyógyászati Alapítvány Kht. Ügyvezető Igazgató Garuda Trade

Részletesebben

TERMÉKBEMUTATÓ Forrás: HTR (Hálózatépítést Támogató Rendszer DXN Europe, Az internetes irodám)..

TERMÉKBEMUTATÓ Forrás: HTR (Hálózatépítést Támogató Rendszer DXN Europe, Az internetes irodám).. Tartalomjegyzék FONTOS!...3 1. Élelmiszerek és italok...4 1.1. Gift Box...4 1.2. Gift Box Extra...4 1.3. Lingzhi Black Coffee...4 1.4. Lingzhi Coffee 3 in 1...5 1.5. Cream Coffee...5 1.6. Zhi Mocha...5

Részletesebben

IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501. IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501

IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501. IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501 IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501 Érett-, atrophiás-, heges-, fénykárosodott- vízhiányos bôrre. Vízben oldott hatóanyag koncentrátum, ph 3.5. LEGFONTOSABB HATÓANYAGO

Részletesebben

LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) 50 ml Tsz: BE 601

LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) 50 ml Tsz: BE 601 LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) Tsz: BE 601 Érett, idôsödô bôrre; száraz, vízhiányos bôrre. A hidrogél áttetszô. Hyaluronsav: A-vitamin: E-vitamin:

Részletesebben

Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM

Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM A GYERMEKEK BŐRE A BABÁK ÉS KISGYERMEKEK BŐRE A babák és kisgyermekek bőre fokozottan érzékenyebb és sérülékenyebb

Részletesebben

Ayurveda. 2. rész. Előadó: Riesz István Dr.(Ayu)Hon. Kuratóriumi Elnök. 2011. február 26. szombat Indiai Kulturális Központ,Budapest

Ayurveda. 2. rész. Előadó: Riesz István Dr.(Ayu)Hon. Kuratóriumi Elnök. 2011. február 26. szombat Indiai Kulturális Központ,Budapest Ayurveda és a méregtelenítés 2. rész 2011. február 26. szombat Indiai Kulturális Központ,Budapest Előadó: Riesz István Dr.(Ayu)Hon. Kuratóriumi Elnök Magyar Ayurveda Gyógyászati Alapítvány Kht. Ügyvezető

Részletesebben

INFUSION. TIENS prémium teák

INFUSION. TIENS prémium teák INFUSION TIENS prémium teák TIENS TEÁK, HOGY JÓ NAPJA LEGYEN A tea az egyik legősibb és legnagyobb becsben tartott ital a világon. Elkészítésének módja és fogyasztása régóta fontos részét képezi a kínai

Részletesebben

Táplálék. Szénhidrát Fehérje Zsír Vitamin Ásványi anyagok Víz

Táplálék. Szénhidrát Fehérje Zsír Vitamin Ásványi anyagok Víz Étel/ital Táplálék Táplálék Szénhidrát Fehérje Zsír Vitamin Ásványi anyagok Víz Szénhidrát Vagyis: keményítő, élelmi rostok megemésztve: szőlőcukor, rostok Melyik élelmiszerben? Gabona, és feldolgozási

Részletesebben

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal Kezelések 2015 Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal segítjük a bõr egészséges egyensúlyának

Részletesebben

TIENS KARDI. Krill olaj étrend-kiegészítő kapszula homoktövis olajjal és amaránt magolajjal. A világ legtisztább vizeiből

TIENS KARDI. Krill olaj étrend-kiegészítő kapszula homoktövis olajjal és amaránt magolajjal. A világ legtisztább vizeiből TIENS KARDI Krill olaj étrend-kiegészítő kapszula homoktövis olajjal és amaránt magolajjal A világ legtisztább vizeiből Krill olaj étrend-kiegészítő kapszula homoktövis olajjal és amaránt magolajjal Ez

Részletesebben

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Napozás utáni készítmény hidratálás Önbarnító készítmény bronzosítás SOL az egész családnak & SOL továbbfejlesztett készítmények védelem A Sol napozószerekkel

Részletesebben

Babé mélytisztító gél ph5-200 ml

Babé mélytisztító gél ph5-200 ml Babé mélytisztító gél ph5-200 ml Lágyan tisztító hatóanyagokat tartalmazó zselé, egész napra tisztaság és komfort érzetet ad. Megelőzi és puhítja a pattanások és aknék okozta hegeket. Szabályozza a faggyúmirigyek

Részletesebben

Ez csak term szetes!

Ez csak term szetes! Ez csak term szetes! Víz. Természetesnek vesszük a jelenlétét, hiszen mindenhol körülvesz minket. Iszunk belôle, locsoljuk vele a kertet, fürdünk benne. És csak olykor-olykor fordul meg a fejünkben, mennyire

Részletesebben

AZ EGÉSZSÉGES HAJÉRT ÉS BŐRÉRT HIALURONSAV ÉS KOLLAGÉN ANTIOXIDÁNS SZŐLŐMAG-KIVONAT 9 VITAMIN, 3 ÁSVÁNYIANYAG HAIR MINA

AZ EGÉSZSÉGES HAJÉRT ÉS BŐRÉRT HIALURONSAV ÉS KOLLAGÉN ANTIOXIDÁNS SZŐLŐMAG-KIVONAT 9 VITAMIN, 3 ÁSVÁNYIANYAG HAIR MINA AZ EGÉSZSÉGES HAJÉRT ÉS BŐRÉRT HIALURONSAV ÉS KOLLAGÉN ANTIOXIDÁNS SZŐLŐMAG-KIVONAT 9 VITAMIN, 3 ÁSVÁNYIANYAG A haj kommunikál rólunk, meghatározza az első benyomást és mutatja azt is, ha változunk Mit

Részletesebben

Lyxio 200mg por bels.old. 30x. Alkalmas a légutakban lévő sűrű, viszkózus váladék oldására. Bioeel Fenyőrügy méz szirup 150g

Lyxio 200mg por bels.old. 30x. Alkalmas a légutakban lévő sűrű, viszkózus váladék oldására. Bioeel Fenyőrügy méz szirup 150g ACC HOT 200mg por bels.oldat 20x 1867 Ft 1599 Ft Lyxio 200mg por bels.old. 30x 1186 Ft 999 Ft TriActin Wick citrom ízű por bels. oldat 5x 1229 Ft 1045 Ft hatóanyag: acetilcisztein hatóanyag: acetilcisztein

Részletesebben

Az egyensúly belülről fakad!

Az egyensúly belülről fakad! Az egyensúly belülről fakad! TIENS BELSŐ EGYENSÚLY TABLETTA BELSŐ EGYENSÚLY TABLETTA A Belső egyensúly tabletta étrend-kiegészítő készítményt különösen az emésztőrendszer működésének serkentésére fejlesztették

Részletesebben

A TIENS Kínai datolya (Jujuba) kivonat tápláló és egészséges

A TIENS Kínai datolya (Jujuba) kivonat tápláló és egészséges TIENS Kínai datolya (Jujuba) kivonat Nagyszerű választás a vér táplálásához és az idegek megnyugtatásához! A kínai medicina szerint az Aranyszínű selyemdatolya (Jujuba), vagy más néven kínai datolya segít

Részletesebben

Életerő, Sport és Fittség

Életerő, Sport és Fittség Életerő, Sport és Fittség Guarana Tabletta Tapasztalja meg a Guarana élénkítő hatását A Guarana egy Dél-Amerikában őshonos cserje, koffein tartalma, élénkítő serkentő hatásai miatt használják Kényelmes

Részletesebben

A fiatalság forrása CLEAN LOGIC

A fiatalság forrása CLEAN LOGIC A fiatalság forrása CLEAN LOGIC THE CONCEPT A KONCEPCIÓ A nőket mindig is foglalkoztatta a külső megjelenés, a bőrük állapota. Az idő múlásának jelei ellen mára már hatékony módszerek léteznek. MÁR AZ

Részletesebben

Zöld élelmiszerek Tibet, Hawaii, Peru, Tajvan, Ecuador, Kalifornia és Brazília

Zöld élelmiszerek Tibet, Hawaii, Peru, Tajvan, Ecuador, Kalifornia és Brazília Zöld élelmiszerek Tibet, Hawaii, Peru, Tajvan, Ecuador, Kalifornia és Brazília A természet kvintesszenciái A kvintesszencia szó Arisztotelész természeti filozófiájából indul ki és a latin quinta essentia,

Részletesebben

Bőrfiatalító Alapozó, 30ml Jav. ela. ár: Ft

Bőrfiatalító Alapozó, 30ml Jav. ela. ár: Ft MARKETING PREZENTÁCIÓ DOSSIER MARKETING Bőrfiatalító Alapozó, 30ml Jav. ela. ár: 15.600 Ft SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALOS BŐRSZÍN Elérhető: 2011 november 1 Alapozó és fiatalító hatás 2 Az öregedés látható

Részletesebben

TIME LOGIC AGE SERUM YEUX Börregeneráló Szérum Szemkörnyékre, 15ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALÍTÁS. Elérhető: 2011 szeptember

TIME LOGIC AGE SERUM YEUX Börregeneráló Szérum Szemkörnyékre, 15ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALÍTÁS. Elérhető: 2011 szeptember MARKETING PREZENTÁCIÓ TIME LOGIC AGE SERUM YEUX Börregeneráló Szérum Szemkörnyékre, 15ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALÍTÁS Elérhető: 2011 szeptember SZEMKÖRNYÉK: EGY ÉRZÉKENY TERÜLET A szem körüli bőr csak

Részletesebben

A -tól Z -ig. Koleszterin Kisokos

A -tól Z -ig. Koleszterin Kisokos A -tól Z -ig Koleszterin Kisokos A SZÍV EGÉSZSÉGÉÉRT Szívügyek Magyarországon Hazánkban minden második ember szív- és érrendszerrel kapcsolatos betegség következtében veszíti életét*, ez Magyarországon

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT KRÉMES BŐRRADÍR MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT Elérhető: 2014 július Miért radírozzunk? 30 naponta minden hámsejt megújul. Ezt a sejtmegújulást azonban számos tényező hátráltatja, mint pl.

Részletesebben

Lorida Cosmetic. www.loridacosmetic.com

Lorida Cosmetic. www.loridacosmetic.com Lorida Cosmetic www.loridacosmetic.com Gyémántfejes Microdermabrasio A microderabrasio az arcbőr felújítására, kisebb egyenetlenségek és hegek, foltok, égési sérülések maradványainak eltüntetésére alkalmas

Részletesebben

THE ART OF CLEANSING A BŐR ÁLLAPOTÁNAK MEGFELELŐEN. BEHATOL A PÓRUSOK MÉLYÉRE. KÍMÉLETES. babor.com

THE ART OF CLEANSING A BŐR ÁLLAPOTÁNAK MEGFELELŐEN. BEHATOL A PÓRUSOK MÉLYÉRE. KÍMÉLETES. babor.com THE ART OF CLEANSING A BŐR ÁLLAPOTÁNAK MEGFELELŐEN. BEHATOL A PÓRUSOK MÉLYÉRE. KÍMÉLETES. babor.com CLEANSING FORRADALMI TISZTÍTÁS A sikertörténetek merész elképzelésekből születnek. Így volt ez a HY-ÖL

Részletesebben

HydraDerm-Peel. 2 az 1 ben Hydroabrasio +

HydraDerm-Peel. 2 az 1 ben Hydroabrasio + HydraDerm-Peel 2 az 1 ben Hydroabrasio + Ultrahangosvízporlasztású bőrcsiszoló SPA Hydroabráziós gépek teljesen megváltoztatták a hagyományos kézi módon, történő tisztítást. A SPA bőr tisztítógép, vákuumszívó

Részletesebben

és bőrápolási termékcsalád 2012

és bőrápolási termékcsalád 2012 Új wellness és bőrápolási termékcsalád 2012 Bemutatjuk a Nuby új wellness és bőrápolási kozmetikai termékcsaládját a speciális, szabadalommal védett Citroganix TM összetevő-együttessel! Mi a? A Citroganix

Részletesebben

www.family-friss.hu Ionizált lúgos víz Mosonmagyaróvár, Timföldgyári út 4/a

www.family-friss.hu Ionizált lúgos víz Mosonmagyaróvár, Timföldgyári út 4/a www.family-friss.hu Ionizált lúgos víz Mosonmagyaróvár, Timföldgyári út 4/a Mit tehetünk az egészségünkért egy kiváló víz segítségével? Nem szükséges vagy az életben, maga az élet vagy Egy átlagos emberi

Részletesebben

Manuka, a csodaméz Közzétéve itt: magyarmezogazdasag.hu az Agrárhírportál (

Manuka, a csodaméz Közzétéve itt: magyarmezogazdasag.hu az Agrárhírportál ( A manuka méz az új-zélandi manukafák nektárjából származik. Egészségügyi szakértők szerint magasabb tápanyag tartalommal rendelkezik, mint a hagyományos nyers mézek. Különösen erőteljes antibakteriális

Részletesebben

kik vagyunk legfőbb alapelveink Hagyományokon alapulva, az innováció által tovább fejlődve Innováció kapcsolódás bölcsesség

kik vagyunk legfőbb alapelveink Hagyományokon alapulva, az innováció által tovább fejlődve Innováció kapcsolódás bölcsesség TermékkATALóGus 2017 kik vagyunk Világvezető, gyógynövény alapú termékeket előállító cég vagyunk. A célunk az, hogy tápláljuk az emberiséget, hogy inspiráljuk őket az élet-egyensúly elérésére, a hitelességre

Részletesebben

DOLLY VITAMINOK és DEOFIL TABLETTA

DOLLY VITAMINOK és DEOFIL TABLETTA DOLLY VITAMINOK és DEOFIL TABLETTA DOLLY CSONTERŐSÍTŐ VITAMIN Dolly Csonterősítő tabletta táplálékkiegészítő kutyák részére Leírás: Az ízesített tabletták megfelelő arányban és mennyiségben, jól értékesülő

Részletesebben

MULTIVITAMINOS csokoládészelet

MULTIVITAMINOS csokoládészelet www.upperbars.hu MULTIVITAMINOS Az UpperBars-nál megalkottunk egy vitaminokban, ásványi anyagokban és növényi kivonatokban gazdag szeletes csokoládé termékcsaládot, amely egyedülálló kezdeményezés Európában!

Részletesebben

Árlap. Arckezelések MATIS-sal

Árlap. Arckezelések MATIS-sal Árlap Arckezelések MATIS-sal Hidratáló kezelés 6500Ft 70 perc Célja az öregedés megelőzése és a fiatalság minél hosszabb ideig tartó megőrzése. Hatására a bőr hidratált lesz, hosszantartó feltöltődést

Részletesebben

Mit kell tudni az ASTAXANTHIN-ról? A TÖKÉLETES ANTIOXIDÁNS

Mit kell tudni az ASTAXANTHIN-ról? A TÖKÉLETES ANTIOXIDÁNS Mit kell tudni az ASTAXANTHIN-ról? A TÖKÉLETES ANTIOXIDÁNS Az antioxidánsok olyan molekulák, melyek képesek eltávolítani a szabadgyököket a szervezetünkből. Ilyen az Astaxanthin is, reakcióba lép a szabadgyökökkel

Részletesebben

Kényeztesse bőrét minden időben

Kényeztesse bőrét minden időben Kényeztesse bőrét minden időben APROTIE Szerető gondoskodás Ránctalanító arckrém Feszes, sima és rugalmas bőr Ránctalanító arckrém Az újjáélesztett bőrsejtek gyönyörűvé teszik bőrét APROTIE Az öregedés,

Részletesebben

SPLAT szájápolási termékek

SPLAT szájápolási termékek SPLAT szájápolási termékek Active SPLAT Active Ápolja a szájüreget és a fogínyt. Az A és E vitamin elősegíti a szájüreg szöveteinek a gyógyulását, regenerációját. A bajkáli csucsóka, a bőrlevél és az édesvíz

Részletesebben

Kézhigiéniában is profik vagyunk több, mint 150 éve a piacon!

Kézhigiéniában is profik vagyunk több, mint 150 éve a piacon! Termékkatalógus Kézhigiéniában is profik vagyunk több, mint 150 éve a piacon! Munkavégzés elõtti védõ krémek Munkavégzés elõtt vidd fel a kézbõrödre, így hatékony védelmet biztosíthatsz akár több órára

Részletesebben

TERMÉKEK MAGICO BASICO SAMPON MAGICO MAGICO HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI MASZK MAGICO ÚJJÁÉPÍTŐ KÉSZLET HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI SAMPON

TERMÉKEK MAGICO BASICO SAMPON MAGICO MAGICO HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI MASZK MAGICO ÚJJÁÉPÍTŐ KÉSZLET HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI SAMPON TERMÉKEK MAGICO BASICO SAMPON Különleges ph semleges sampon, mely megtisztítja és felkészíti a hajat a regeneráló, újjáépítő kezelésre: kinyitja a haj rostjait, keratint, növényi proteint és betaint juttat

Részletesebben

Douglas újdonság: exkluzív ajánlat a Douglas Törzsvásárlók részére

Douglas újdonság: exkluzív ajánlat a Douglas Törzsvásárlók részére Douglas újdonság: exkluzív ajánlat a Douglas Törzsvásárlók részére 2012. februárjától a Douglas Parfüméria egy nagyszerű újdonsággal lepi meg törzsvásárlóit: ez a Box-Of-Beauty, mely egy kivételesen vonzó,

Részletesebben

Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek

Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek Gyártja: Paul Hartmann AG. 89522 Heidenheim, Germany Forgalmazza: Hartmann-Rico Hungária Kft. 2051 Biatorbágy, Paul Hartmann u.8. Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek

Részletesebben

VIVAMAX Ionos bõrápoló készülék

VIVAMAX Ionos bõrápoló készülék hasznalti_a6meret.qxp 2007.07.13. 12:26 Page 1 Használat elõtt figyelmesen olvassa el az útmutatót! VIVAMAX Ionos bõrápoló készülék GYVFF-6303 hasznalti_a6meret.qxp 2007.07.13. 12:26 Page 2 Tartalomjegyzék

Részletesebben

LES SENSITIVES. Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre

LES SENSITIVES. Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre LES SENSITIVES Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - A bőr túlérzékenységének csökkentése. - Azonnali nyugtatás. - Védelem a környezeti hatásokkal szemben. -

Részletesebben

A világ 10 legtáplálóbb étele

A világ 10 legtáplálóbb étele Koreai kutatók több, mint 1000 nyers élelmiszer tápanyag információit felhasználva becsülték meg minden étel tápanyag összetevőjét, a napi tápanyag szükséglet kielégítésének tekintetében. Egyes ételek

Részletesebben

Elixír az izületek védelmére

Elixír az izületek védelmére Elixír az izületek védelmére Glükozamin Segíti az ízületi porcok és kötőszövetek épülését Eredmeny mar 1 7 nap utan Porcképző szulfátok Gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatás Collagén peptid Elősegíti

Részletesebben

NUCLEIC DEFENSE BARNULÁS ÉS SEJTSZINTÛ FÉNYVÉDELEM. Megerõsített fényvédõ komplex-el

NUCLEIC DEFENSE BARNULÁS ÉS SEJTSZINTÛ FÉNYVÉDELEM. Megerõsített fényvédõ komplex-el NUCLEIC DEFENSE BARNULÁS ÉS SEJTSZINTÛ FÉNYVÉDELEM Megerõsített fényvédõ komplex-el ÉLENJÁRÓ ÖSSZETÉTELÛ FÉNYVÉDÕ TERMÉKEK A GUINOT LABORATÓRIUMBÓL A PABA-mentes, megerõsített fényvédõkkel és fotostabil

Részletesebben

GYÓGYNÖVÉNY KOZMETIKUMOK AZ ALPOKBÓL

GYÓGYNÖVÉNY KOZMETIKUMOK AZ ALPOKBÓL SPEICK NATUR KOSMETIK GYÓGYNÖVÉNY KOZMETIKUMOK AZ ALPOKBÓL Tradíció,szakértelem a természet adta gyógynövények alkalmazása immár 80 esztendeje. A Speick az alpok gyógynövényeit a holisztikus szemléletet

Részletesebben

A gyógyító papaya. A gyógyító papaya

A gyógyító papaya. A gyógyító papaya A gyógyító papaya Egészségünk és annak megőrzése elsősorban az emésztő-enzimrendszer erősségétől függ. A papayáb A papaya-fa legapróbb része a virágtól a gyümölcs húsáig (virágja, magjai, levele, hajtásai,

Részletesebben

Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu. DermaPeel. Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu E-mail: loridacosmetic@gmail.

Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu. DermaPeel. Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu E-mail: loridacosmetic@gmail. Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu DermaPeel Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu E-mail: loridacosmetic@gmail.com Microdermabrasio Mesotherapy icrodermabrasio esotherapy Radiofrequency

Részletesebben

SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN. Osztozzunk együtt az ünnep örömein! Ajándékötletek. már. 890 Ft * -tól. www.yves-rocher.

SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN. Osztozzunk együtt az ünnep örömein! Ajándékötletek. már. 890 Ft * -tól. www.yves-rocher. SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN Osztozzunk együtt az ünnep örömein! Ajándékötletek már 890 Ft * -tól www.yves-rocher.hu Mennyei ínyencség Piros gyümölcsökkel... Elbűvölő csábítás Fekete gyümölcsökkel

Részletesebben

AROMA ARCÁPOLÁS. A NÖVÉNYEK természetes erejével

AROMA ARCÁPOLÁS. A NÖVÉNYEK természetes erejével AROMA ARCÁPOLÁS A NÖVÉNYEK természetes erejével Növényi alapú 100% természetes AROMA kezelés TARTALOM A kozmetika és a növények...3 Aroma kezelés...4 Esszencia olajok...5 Növényi kivonatok...6 Személyre

Részletesebben

Tények a Goji bogyóról:

Tények a Goji bogyóról: Tények a Goji bogyóról: 19 aminosavat (a fehérjék építőkövei) tartalmaz, melyek közül 8 esszenciális, azaz nélkülözhetelen az élethez. 21 nyomelemet tartalmaz, köztük germániumot, amely ritkán fordul elő

Részletesebben

gondolkozz zölden! Háztartási termékkatalógus

gondolkozz zölden! Háztartási termékkatalógus 2017 Háztartási termékkatalógus ÁLTALÁNOS TISZTÍTÓSZER 33 felmosáshoz narancs olajjal Termékeink 2016-tól új hipoallergén illattal készülnek! www.cleaneco.hu facebook.com/cleanecohungary Általános tisztítószer

Részletesebben

Elõmosók / Fõmosók ... D-Color színes ruhák mosószere. ... D-Eco fõmosószer. ... D-Uni fõmosószer ... D-Plus munkaruhák mosószere

Elõmosók / Fõmosók ... D-Color színes ruhák mosószere. ... D-Eco fõmosószer. ... D-Uni fõmosószer ... D-Plus munkaruhák mosószere FÕMOSÓK D-Color színes ruhák mosószere Különbözõ mosási célokra, színes és fehér, szintetikus, pamut és kevertszálas textíliák kézi és gépi mosására egyarát alkalmas mosópor. Alkalmazás: 10-20 g/kg, 10-20

Részletesebben

táplálkozásunkplálkoz

táplálkozásunkplálkoz Előtte Utána - 15 KG Mi befolyásolja olja az egészséget? get? stressz ökológia Genetikus adottságok táplálkozásunkplálkoz 15 Mi az egészs szséges és s táplt pláló étkezés? Hogyan hat a táplálkozás az egészségre?

Részletesebben

Hogyan lehet megőrizni a nyári barnaságot?

Hogyan lehet megőrizni a nyári barnaságot? Őszi-téli bőrápolás Hogyan lehet megőrizni a nyári barnaságot? Évszakváltás idején mindig jobban oda kell figyelnünk bőrünkre, szépségápolási szokásainkra. A nyári barnaság megőrzésének több módja van:

Részletesebben

Hatékony Háztartás Termékkatalógus

Hatékony Háztartás Termékkatalógus Zafir3 in1 univerzális mosópor 1,5 kg-os: 470Ft 3 kg-os: 820Ft 10 kg-os: 2170 Ft AntiCalc mosógép védelem a rozsda és a vízkő ellen. Univerzális enzim tartalmú, csökkentett foszfáttartalmú mosópor minden

Részletesebben

13 természetes zsírégető

13 természetes zsírégető 13 természetes zsírégető Tartalomjegyzék A zsírégető ételekről általában... 2 Cayenne bors... 2 C-vitamin (aszkorbinsav)... 3 Citrom... 4 CLA... 4 Fahéj... 5 Fehérje... 5 Fogyasztó teakeverék... 5 Guarana...

Részletesebben

Kedves vendégünk az alábbiakban kérjük tekintse át tavaszzáró és nyárindító új termékeinket bemutató és kezelési ajánlatainkat!

Kedves vendégünk az alábbiakban kérjük tekintse át tavaszzáró és nyárindító új termékeinket bemutató és kezelési ajánlatainkat! Kedves vendégünk az alábbiakban kérjük tekintse át tavaszzáró és nyárindító új termékeinket bemutató és kezelési ajánlatainkat! AKCIÓS TERMÉKEINK Most 400ml arclemosók a 200ml-es áráért! GN501420 és GN503210

Részletesebben

EGÉSZSÉG - A TENGER AJÁNDÉKA

EGÉSZSÉG - A TENGER AJÁNDÉKA EGÉSZSÉG - A TENGER AJÁNDÉKA BARNA TENGERI ALGA KAPSZULÁBAN Ascophyllum nodosum Természetes jólét Ascophyllum nodosum - tengeri alga, amely a hideg sarkvidéki tengerekből került hozzánk, útközben semmi

Részletesebben

SZŐRTELENÍTŐ TERMÉKEK

SZŐRTELENÍTŐ TERMÉKEK SZŐRTELENÍTŐ TERMÉKEK LES BANDES DE CIRE FROIDE BIO HYPOALLERGENIQUES, INNOVATION ACORELLE HIPOALLERGÉN ÖSSZETÉTEL : - bio méhviasszal - bio Aloe verával gyantázás közben hidratálja és nyugtatja a bőrt

Részletesebben

Tisztelettel köszöntöm a Konferencia résztvevőit!

Tisztelettel köszöntöm a Konferencia résztvevőit! Tisztelettel köszöntöm a Konferencia résztvevőit! Horváth Mihály /építészmérnök/ Martonvásár, Rózsa u, 65 sz. Jelen konferencián a SC PROCURINT SRL Céget képviselem Testközelben vagyunk keze számára Importőr

Részletesebben

Új Étrend-kiegészítők, vitaminok

Új Étrend-kiegészítők, vitaminok Új Étrend-kiegészítők, vitaminok Étrend-kiegészítők, vitaminok Az átlagos napi táplálkozás nem képes fedezni minden olyan tápanyag bevitelét, melyekre szervezetünknek szüksége van! Egészségünk megóvása

Részletesebben

HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS

HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS A SZÉPSÉGKRÉMEK ABC-JE Termék AA Krém BB Krém CC Krém DD Krém Mit rövidít? Anti-Aging Beauty Balm / Blemish Balm Complexion Correction / Color Correction Daily Defense

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ

MARKETING PREZENTÁCIÓ MARKETING PREZENTÁCIÓ CRÈME NIGHT LOGIC Éjszakai Ragyogást Fokozó Krém Elérhető: 2018 május Stresszelt bőr ÉRZELMEK ALVÁSHIÁNY ZAJ FÉNY STRESSZ A bőr sokféle stressznek van kitéve a nap folyamán. A testünk

Részletesebben

Mosogatógép öblítő. Újdonságok FM GROUP FOR HOME 2013 ősz KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Mosogatógép öblítő. Újdonságok FM GROUP FOR HOME 2013 ősz KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK Mosogatógép öblítő Mi a mosogatógép öblítő használatának módja? Az öblítőt csak mosogatógéppel használjuk. Mire használjuk az öblítőt? Az öblítő többrétűen dolgozik. A tisztított felület csíkmentesen szárad,

Részletesebben

PHYTOMER KEZELÉSEK ARCKEZELÉSEK. Tengeri arckezelések. Kényeztető tengeri kezelések (50/70/90 perc) 10.500.-/12.500.-/16.500.-Ft

PHYTOMER KEZELÉSEK ARCKEZELÉSEK. Tengeri arckezelések. Kényeztető tengeri kezelések (50/70/90 perc) 10.500.-/12.500.-/16.500.-Ft PHYTOMER KEZELÉSEK ARCKEZELÉSEK Tengeri arckezelések Kényeztető tengeri kezelések (50/70/90 perc) Többféle célzott kezelés közül hidratáló, tisztító, regeneráló, bőrfiatalító, kímélő választhatjuk ki a

Részletesebben

A roboteró legyen veled!

A roboteró legyen veled! Vitaminok, ásványi anyagok kisgyermekeknek A roboteró legyen veled! A vitaminok A vitaminok az életfolyamatok szabályozásában vesznek részt, így hatással vannak a szervezet valamennyi működésére. A gyerekek

Részletesebben

Karácsonyi finomságok

Karácsonyi finomságok F R A N C E S ZAKÉRTŐ A N ÖVÉNYI E REDETŰ S ZÉPSÉGÁPOLÁSBAN Karácsonyi finomságok Kakaó & Málna Az Ön AJÁNDÉKA ** 1990 Ft feletti vásárlás esetén Ajándékötletek már 890Ft* -tól Kézkrém 30 ml A nálunk vásárolt

Részletesebben

Gránátalma - a világ egyik legegészségesebb gyümölcse

Gránátalma - a világ egyik legegészségesebb gyümölcse Ezért érdemes gránátalmát fogyasztani! 1. Tele van fontos tápanyagokkal A kemény héj alatt több száz mag rejlik a gránátalmában. Ezek tele vannak hasznos tápanyagokkal. Sok benne a C- és K-vitamin, valamint

Részletesebben

MEGÉRKEZETT AZ ELSŐ BŐRSEJT-AKTIVÁLÓ SZÉRUM

MEGÉRKEZETT AZ ELSŐ BŐRSEJT-AKTIVÁLÓ SZÉRUM MEGÉRKEZETT AZ ELSŐ BŐRSEJT-AKTIVÁLÓ SZÉRUM FEDEZZE FEL A TUDOMÁNYOS ÁTTÖRÉST AZ EMBEREK RENGETEG PÉNZT KÖLTENEK FIATALOS KÜLSEJÜK MEGŐRZÉSÉRE Bőrápolás Akár 800 USD/hónap Invazív kezelések (Injekciós,

Részletesebben

Forrás: http://www.doksi.hu

Forrás: http://www.doksi.hu Az illóolajok gyógyító hatását használja ki Az illatok, mint ingerek az idegrostokon keresztül jutnak az agykéregbe, ahol a megfelelő sejteket ingerlik. Ennek hatására javul közérzetünk. Közérzetünk javulásának

Részletesebben

Pro-Age Szín Termékcsalád. Energetic termékcsalád. UOMO - Color. UOMO - Ápolás. Többszörös-hasznú szolgáltatás

Pro-Age Szín Termékcsalád. Energetic termékcsalád. UOMO - Color. UOMO - Ápolás. Többszörös-hasznú szolgáltatás Olasz Életstílus Olasz Életstílus Azok a férfiak, akik ELEGÁNS, kifinomult és megnyerô külsôt akarnak, de nagyon természetes és laza MÓDON. Mivel olaszokról beszélünk, ez az egész a stílusról szól, és

Részletesebben

Természetes és tiszta

Természetes és tiszta Természetes és tiszta 25 év a szépség szolgálatában Természetes arcápolás minden bőrtípusra ÜDVÖZÖLJÜK A LAVERA ARCÁPOLÓ TERMÉKEINEK BEMUTATÁSA ALKALMÁBÓL > Természetes megoldás minden bőrtípusra Mitől

Részletesebben

Szépítő, gyógyító őszi gyümölcsök II.

Szépítő, gyógyító őszi gyümölcsök II. 2009 szeptember 13. Flag 0 Értékelés kiválasztása értékelve Mérték Még nincs 1/5 2/5 3/5 4/5 5/5 Fűben-fában orvosság van tartja a népi bölcsesség, és ezt természetesen igaz most érő gyümölcseinkre is.

Részletesebben

A fiatalság vitalitása & ragyogása

A fiatalság vitalitása & ragyogása A fiatalság vitalitása & ragyogása Végre itt a megoldás a fénytelen és elgyengült hajak számára. A Semi di Lino Diamond termékek ragyogása együtt a legújabb öregedés gátló hatóanyaggal alkotja az új, AntiAge

Részletesebben

Akcióink. 3999 Ft. 3333 Ft. 2999 Ft. 2565 Ft. +30 db ajándék!

Akcióink. 3999 Ft. 3333 Ft. 2999 Ft. 2565 Ft. +30 db ajándék! Akcióink Akció időtartama: 2013. május 25. - 2013. június 30. ajándék 1990 Ft értékben Proenzi3 ajándékcsomag ExPur 90 db + krém 100 ml AJÁNDÉK (speciális gyógyászati célra szánt tápszer) A Proenzi3 ExPur

Részletesebben

Ultrallergic Szérum TRAINING CENTER

Ultrallergic Szérum TRAINING CENTER Ultrallergic Szérum A nök több, mint 60 %-a gyakorta tapasztalja, hogy diszkomfort érzése van, böre érzékeny MIT MOND A VENDÉGÜNK? A bőröm érzékeny és mindenre reagál Bőröm gyulladt és feszül Folyamatosan

Részletesebben

I. félév 2. óra. Készült az Európai Unió finanszírozásával megvalósult iskolagyümölcsprogramban részt vevő iskolák számára 2013/2014

I. félév 2. óra. Készült az Európai Unió finanszírozásával megvalósult iskolagyümölcsprogramban részt vevő iskolák számára 2013/2014 Oktatási anyag, oktatási segédlet az egészséges étkezési szokásokat érintő ismeretek fejlesztése és azok gyakorlati alkalmazása érdekében 5. osztályos tanulók részére I. félév 2. óra Készült az Európai

Részletesebben

Minőségi, prémium alapanyagokból és korszerű gyártási technológiával készült étrend-kiegészítő termékcsalád Amerikából.

Minőségi, prémium alapanyagokból és korszerű gyártási technológiával készült étrend-kiegészítő termékcsalád Amerikából. K A T A L Ó G U S Minőségi, prémium alapanyagokból és korszerű gyártási technológiával készült étrend-kiegészítő termékcsalád Amerikából. Miért a Nature s Bounty? Mert A Nature s Bounty több mint 30 éve

Részletesebben

A zöldségekben és gyümölcsökben megtalálható vitaminokról, ásványi anyagokról

A zöldségekben és gyümölcsökben megtalálható vitaminokról, ásványi anyagokról Iskolagyümölcs - program Oktatási segédanyag 2013/2014. tanév 1. félév/2. A zöldségekben és gyümölcsökben megtalálható vitaminokról, ásványi anyagokról Az egészség megőrzésben nagy fontossággal bírnak

Részletesebben

RENU 28 GYIK. Milyen céllal fejlesztették ki a RENU 28-at? Milyen tudományra épül a RENU 28? Mik azok a RedOx jelzőmolekulák?

RENU 28 GYIK. Milyen céllal fejlesztették ki a RENU 28-at? Milyen tudományra épül a RENU 28? Mik azok a RedOx jelzőmolekulák? 1 RENU 28 GYIK Milyen céllal fejlesztették ki a RENU 28-at? A RENU 28 arra lett kifejlesztve, hogy gyengéd és természetes módon segítse a bőrsejtek megújulását a friss, élettel teli, kiegyensúlyozott bőrért.

Részletesebben