WeltAuto Garancia. Minőségi használt autók. Garanciával.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "WeltAuto Garancia. Minőségi használt autók. Garanciával."

Átírás

1 WeltAuto Garancia Minőségi használt autók. Garanciával.

2 WeltAuto Garancia Műszaki garancia A műszaki garancia megtéríti az 1.3 pontban felsorolt alkatrészek javításának vagy cseréjének teljes, illetve részköltségét a szerződésben megjelölt feltételek szerint. Cseregarancia Amennyiben úgy érzi, hogy az Ön által vásárolt gépjármű mégsem elégíti ki igényeit, a gépkocsit átcserélheti az eladó által kínált más, egyenértékű vagy drágább gépkocsira. Ehhez mindössze annyit kell tennie, hogy visszaviszi a gépkocsit az eladóhoz az átvételtől számított 7 napon belül, kiválasztja az Önnek tetsző másik gépkocsit az eladó kínálatából, kifizeti a kiválasztott és a visszavitt gépkocsik vételára közötti esetleges különbözetet, továbbá a cserével összefüggésben felmerült hivatalos költségeket (átírási illeték, új törzskönyv és forgalmi engedély, valamint az eredetvizsgálat díja), esetleges hitelszerződés-módosítási díjat. A visszavitt gépkocsi vételárát csupán a gépjárművel időközben megtett km-ek után 100 Ft/km (minimum Ft) összeg, továbbá az átvételkori állapot helyreállításához szükséges esetleges javítás költségei csökkentik. Mobilitásgarancia Egy váratlan, működésképtelenséget okozó meghibásodás vagy baleset esetén rövid időn belül díjmentesen biztosítjuk továbbutazásának, gépkocsi-használatának folytonosságát. A Mobilitásgarancia fejezetben részletes tájékoztatást kap a tennivalókról. Finanszírozás Cégünk szakszerű tanácsadásával biztosan megtalálja az Ön személyes igényeire szabott hitelajánlatot. Együttműködő partnerünk, a Porsche Bank átlátható hitel, illetve lízingszerződéseket kínál kedvező kondíciókkal. Biztosítás Új gépkocsija biztosítását a vásárláskor kényelmesen megkötheti nálunk, segítséget nyújtunk abban, hogy megtalálja az Önnek legmegfelelőbb biztosítási ajánlatot.

3 A WeltAuto műszaki garancia egyedi feltételei A gépjármű-meghibásodás bejelentése és javítása a) Meghibásodás esetén kérjük, hogy értesítse a járművet értékesítő kereskedés vevőszolgálatát. Telefonszámát jelen füzet adatlapján találja meg. A szerviz munkatársának útmutatása alapján a gépkocsit ehhez a kereskedéshez kell eljuttatni, ahol a hibafeltárást és javítást elvégzik. b) A szerződés által biztosított maximális térítési kötelezettség: Javításonként bruttó Ft (azaz Ft + áfa), a szerződésben meghatározott önrésszel csökkentve. A garanciális időszak alatt összesen bruttó Ft (azaz Ft + áfa), a szerződésben meghatározott önrésszel csökkentve (ugyanakkor a teljes térítési kötelezettség nem haladhatja meg a gépjármű aktuális Eurotax vételi értékét). c) A garancia csak a gépkocsit értékesítő kereskedés márkaszervizében történő javításokra érvényesíthető az 1.3. pontban meghatározott alkatrészek meghibásodása esetén. d) A garancia területi hatálya: Magyarország. Hosszabb külföldi út esetén a kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy az utazás előtt nézesse át a gépjárművet márkaszervizben. e) Önrész WeltAuto Garancia keretében történő javítás esetén a tulajdonost az alkatrészár tekintetében önrész terheli. Az önrész mértéke az első forgalomba helyezéstől a meghibásodás pillanatáig megtett km-ek függvényében változik km-ig 0% km-ig 30% km-ig 40% km feletti futásteljesítménynél 50% A munkadíjra vonatkozóan a Tulajdonost nem terheli önrész.

4 1. Meghatározások 1.1. Gépjármű-meghibásodás A gépjármű-meghibásodás a garancia körébe tartozó alkatrész hirtelen, váratlan és előre nem látható meghibásodását jelenti, amely szükségessé teszi a javítást vagy az alkatrész cseréjét ahhoz, hogy az üzemszerű működés helyreálljon. A WeltAuto Garancia nem fedezi az olyan alkatrészek javítását vagy cseréjét, amelyek nem szerepelnek a jelen garanciális feltételekben, továbbá nem terjed ki a garancia azokra a kicserélt alkatrészekre sem, amelyek ténylegesen nem hibásodtak meg, de azok kicserélését a gépjármű korából vagy az általa megtett kilométerekből következő kopás és/vagy elhasználódás teszi szükségessé. A költségvállalásból ki van zárva minden olyan karbantartási művelet, illetve javítás, ami a rendeltetésszerű használatból, az abból származó kopásból, illetve elhasználódásból ered. A házilagos javításból vagy nem megfelelő alkatrész felhasználásából eredő költségek, és a harmadik személyek által okozott vagy külső okok miatt keletkezett károk helyreállításának költségei úgyszintén a Tulajdonost terhelik A WeltAuto garanciális szolgáltatás meghatározása A WeltAuto Garancia csak az 1.3 pont alatt felsorolt alkatrészek javítási vagy csereköltségét téríti meg, de kizárólag abban az esetben, ha: Minden egyes garanciafeltétel teljesült (2. pont). Valamely garanciális alkatrész meghibásodása bekövetkezett. Egyetlen kizáró ok sem merült fel (3. pont) A WeltAuto Garancia körébe tartozó alkatrészek A WeltAuto műszaki garancia megtéríti az alább felsorolt alkatrészek javításának vagy cseréjének költségét a 2.7 pont alatt megjelölt összeghatárig, az e) pontban megjelölt önrész mellett. A garancia a gépkocsi azon felszereléseire terjed ki, amelyek az adott modell gyári felszereltségében szerepelnek. Nem minősülnek azonban garancia körébe tartozó alkatrésznek az olyan alkatrészek, amelyeket a gépjármű műszaki vizsgáját vagy felülvizsgálatát, illetve az adásvételt követően cseréltek ki, kivéve, ha a cserét a WeltAuto Garancia hatálya alatt hajtották végre, és a cserét a gépjármű tulajdonosa hitelt érdemlően (pontos megnevezéssel, leírással és számlával) igazolni tudja. A WeltAuto-márkakereskedő jogosult kizárni a garanciából olyan alkatrészeket, ill. tartozékokat, amelyek nem tartoznak az adott gépkocsi gyári felszereltségébe. A kizárt alkatrész(eke)t a WeltAuto garanciafüzet adatlapján rögzíteni kell.

5 A WeltAuto Garancia kizárólag az alábbiakban felsorolt alkatrészekre és fődarabokra terjed ki: Motor: motortartó bakok, motorblokk, forgattyús- és vezérlőmechanizmus, olajszivattyú, valamint minden műszaki hiba, ami a motorblokk, illetve annak kapcsolódó részeinek a meghibásodását okozza, és nem tartozik a garanciából kizáró okok körébe. Sebességváltó (osztó- és differenciálmű): a mozgó alkatrészek (fogaskerekek, tengelyek, csapágyak, szinkronszerkezetek, biztosítógyűrűk, sebességváltó kapcsolóvillák és -mechanizmus) bármilyen működési hibája, valamint minden mechanikus sérülés a házzal kapcsolatban, amely közvetlenül a meghibásodásból származik. Erőátvitel: a mozgó részek (féltengelycsuklók és -csapágyak) minden működési hibája és minden mechanikus sérülése, amely közvetlenül a meghibásodásból származik. Kerékfelfüggesztés: rugók, lengéscsillapítók, szintszabályozó rendszer, stabilizátor. Tengelykapcsoló: a tengelykapcsoló berendezés teljes egysége. A garancia a teljes időszak alatt egy teljes egység cseréjére vonatkozik. Üzemanyagellátó-rendszer: üzemanyagtartály, porlasztó, ill. befecskendező rendszer és annak elemei. Turbófeltöltő, levegő-visszahűtő. Elektromos és elektronikus rendszer: generátor, feszültségszabályozó, indítómotor, elektronikus gyújtásmodulok, kürt, mellső és hátsó ablaktörlőmotor, ablakemelő- és napfénytető-működtető motorok, központizár-működtető motorok, valamint az alábbi alkatrészek elektronikus vezérlőegységei, ill. ezek érzékelői: motor, sebességváltómű (automataváltó), hajtáslánc (4x4 hajtás esetén), fékrendszer (ABS, ESP), fedélzeti elektronika (központi zár, elektromos ablakemelő, világítás), komfortelektronika, fűtésklíma rendszer, gyári audioberendezés, gyári mobilkommunikációs egység, navigációs rendszer. Hűtőrendszer: vízszivattyú, hűtők, a motor ventilátorai és olajhűtő, termosztát. Kormánymű: kormánymű (mechanikus vagy szervo), szervoszivattyú, kormányösszekötő. Fékberendezés: fékrásegítő, fékerő-korlátozó vagy szabályzó, fékhengerek, bilincsek, blokkolás- és kipörgésgátló berendezés. Klíma- és szellőzőberendezés: elpárologtató, klímakompresszor, szellőzőmotor. Amennyiben a fenti fődarabok, ill. alkatrészek meghibásodása következtében olaj, olajszűrő, fagyálló folyadék pótlása vagy cseréje, ill. tömítés(ek) cseréje válik szükségessé, ez is benne foglaltatik a garanciális térítés összegében.

6 1.4. Tulajdonost terhelő egyéb díj A Tulajdonos téríti az alábbi egyéb díjakat: amennyiben a garanciális javítási összeg eléri az egyszeri javításra vonatkozó maximális térítési kötelezettséget, a teljes javítási költség ezen felüli részét, amennyiben az adott javítás garanciális összege és a korábbi garanciális térítések együttes összege eléri az összes javításra vonatkozó maximális térítési kötelezettséget, a teljes javítási költség ezen felüli részét (2.7. pont), amennyiben a korábbi garanciális térítések összege kimerítette az összes javításra vonatkozó maximális térítési kötelezettséget, a teljes javítási költséget (2.7. pont) Teljes javítási költség A gépkocsi egy adott garanciális javításánál a munkadíj és az alkatrész(ek) árának teljes összege. 2. Garanciális feltételek 2.1. Rendszeres karbantartás A garanciális gépjárművet a gyártó által előírt ütemezésben (km/intervallum), rendszeresen karban kell tartani. A szervizelést az értékesítés helyén vagy a gépjármű típusának megfelelő hivatalos márkakereskedésben kell végrehajtani. A szervizelési munkák végrehajtását a Tulajdonosnak kell igazolnia a gépjármű eredeti szervizkönyvével, illetve ha az nem áll rendelkezésre, számlával. A WeltAuto Garancia megszűnik, ha a Tulajdonos nem tudja bizonyítani, hogy az előírt karbantartást rendszeresen elvégeztette Megbontás hibamegállapítás céljából Bármely hibakereső szétszerelés költsége csak akkor kerül megtérítésre, ha az egy garanciális javítás részét képezi. Amennyiben az ilyen szétszerelés azt bizonyítja, hogy a meghibásodás nem tartozik a garancia hatálya alá, a felmerülő költségeket a WeltAuto Garancia nem fedezi Garanciális márkaszervizek A gépjármű meghibásodása esetén a gépjárművet minden esetben az értékesítő kereskedés szervizében kell kijavíttatni. Egyéb esetben a javítás költségeiből a WeltAuto Garancia nem térít Érvényes forgalmi engedély Amennyiben a garanciális időszak tartama alatt a forgalmi engedély lejár, a WeltAuto Garancia automatikusan megszűnik, kivéve, ha a forgalmi engedély érvényességét annak lejárta előtt meghosszabbították.

7 2.5. Területi hatály A WeltAuto Garancia csak és kizárólag a Magyarország területén végzett javítás költségeit fedezi, a jelen feltételekben meghatározottak szerint WeltAuto műszaki garancia érvényessége A WeltAuto Garancia a gépjárműre az adásvétel időpontjától számított 12 hónapig vagy km megtételéig (amelyik előbb bekövetkezik) nyújt garanciát a jelen garanciafüzetben vállalt szerződéses feltételek szerint. 2.7 Maximális garanciális szolgáltatási kötelezettség A tizenkét hónapos szolgáltatási időszak alatt a maximális térítési kötelezettség: javításonként bruttó Ft (azaz Ft + áfa), az e) pontban meghatározott önrésszel csökkentve, a garanciális időszak alatt összesen bruttó Ft (azaz Ft + áfa), az e) pontban meghatározott önrésszel csökkentve. A garanciális időszakra vonatkozó összesített bruttó maximális szolgáltatási kötelezettség a javítás időpontjában nem haladhatja meg a gépjármű aktuális Eurotax vételi értékét. 3. Kizárások A jelen feltételek szerint a garancia nem érvényesíthető az alábbi esetekben, illetve nem fedezi a költségeket: 3.1. Lopás, eltulajdonítás, hatóság általi elszállíttatás és lefoglalás és az ezzel kapcsolatos meghibásodás A jelen szerződés hatálya alatt a használó hanyagsága: Hibás használat vagy mulasztás és a garanciális alkatrészek olyan meghibásodása, amely a nem megfelelő üzemanyag, kenőanyag vagy más folyadékok használata miatt keletkezett A nem megfelelő használat miatti hibák: 1. Bármely jármű, amelyet országúti versenyzés, pályaversenyzés céljára vagy bármiféle verseny vagy kísérlet céljára használtak. 2. Taxi, bérautó, illetve bérautó-vállalkozás gépjárműparkjához tartozó gépkocsi, mentő, autóvezető iskola oktatójárműve, küldöncszolgálati jármű A Tulajdonos által akarattal, szándékosan vagy súlyosan gondatlan módon vagy vezetésre alkalmatlan állapotban (pl. alkohol vagy kábítószer hatása alatt) okozott meghibásodások.

8 3.5. A gyártó által előírt karbantartások elmulasztása, bármilyen, az előírt kötelező karbantartások elmulasztásából eredő meghibásodás A garanciafeltételek be nem tartása vagy azok megszegése Az a meghibásodás vagy sérülés, ami közúti vagy bármely más balesetből származik, illetve ezek következménye Bármely költség, amely a jelen WeltAuto Garancia által nyújtott fedezeten kívül esik, beleértve bármilyen következményi és a nem vagyoni jellegű kárt is Bármely javítás, kár vagy sérülés, illetve felelősség, ami meglévő biztosítás, jótállás vagy garancia alapján megtéríttethető vagy annak hatálya alá esik Bármilyen általános forgalmi adó, amit a gépjármű tulajdonosa visszaigényelhet Jég, jégeső, tűz, árvíz, vihar, villámcsapás, felhőszakadás, földrengés, földmozgás, fagyáskárok, illetve egyéb külső erő (pl. terrorakciók stb.) által okozott meghibásodások Mindazon alkatrészek és részegységek alkalmazásából eredő meghibásodások, amelyeket a gépjármű gyártója egyértelműen nem fogadott el Minden olyan alkatrész, amelynek cseréje kizárólag azt a célt szolgálja, hogy a gépjármű megfeleljen a törvényi előírásoknak, például az emissziószint beállítása A házilagos javítással, illetve beavatkozással okozott meghibásodások A gépjárműnek a márkaszervizbe történő szállításával kapcsolatos költségek. 4. Garanciális javítások bejelentése Amennyiben nem kizárt eseményből fakadóan a WeltAuto műszaki garancia hatálya alá eső meghibásodás következik be, a meghibásodásról az eladó kereskedés szervizének vevőszolgálati munkatársát kell értesíteni (elérhetősége a füzet elején, az adatlapon található), és a gépkocsit a márkaszervizbe kell juttatni. Üzemképtelen gépkocsi szállítása a mobilitásgarancia-központ bevonásával a legközelebbi márkaszervizig díjmentes.

9 Általános tudnivalók A kedvezményezettek köre: Mindazon személy(ek), aki(k) a járművet jogosultan használjá(k), és az érvényes WeltAuto gépjárműkísérő füzetet, valamint a forgalmi engedélyt a szolgáltatás igénybevételekor bemutatjá(k). Időbeni érvényesség: A WeltAuto garancia időtartama alatt (12 hónap). Az érvényesség lejárata ezen füzet elején is fel van tüntetve. Területi érvényesség: Európa, Törökország ázsiai részét is magában foglalva. Kivétel: Albánia, Bosznia, Észtország, FÁK, Lettország, Litvánia, Macedónia, Szerbia.

Toyota ExtraCare Biztonság és kényelem

Toyota ExtraCare Biztonság és kényelem www.toyota.hu Toyota ExtraCare Biztonság és kényelem 2012. augusztus Alvázszám:... Bevezetés Üdvözöljük a Toyota ExtraCare programban! Márka:... Modell:... Rendszám:... Garancia módozat:... Garancia első

Részletesebben

Tájékoztató és Általános Szerződési Feltételek

Tájékoztató és Általános Szerződési Feltételek Tájékoztató és Általános Szerződési Feltételek Adatlap Rendszám Sorszám Alvázszám Gyártmány/Típus Motorszám Első forgalomba helyezés Kilométer állás átadáskor Kiállítás dátuma Tulajdonos neve Tulajdonos

Részletesebben

MÛSZAKI MEGHIBÁSODÁSRA VONATKOZÓ BIZTOSÍTÁS HASZNÁLT SZEMÉLYGÉPJÁRMÛVEKRE ÁLTALÁNOS SZERZÔDÉSI FELTÉTELEK LOMBARD AUTÓRELAX GARANCIA

MÛSZAKI MEGHIBÁSODÁSRA VONATKOZÓ BIZTOSÍTÁS HASZNÁLT SZEMÉLYGÉPJÁRMÛVEKRE ÁLTALÁNOS SZERZÔDÉSI FELTÉTELEK LOMBARD AUTÓRELAX GARANCIA Mapfre Asistencia S. A. Magyarországi Fióktelepe 1067 Budapest, Csengery utca 31. Telefon: (06 40) 200 521, fax: (06 1) 461 0627. Adószám: 22157629-1-42. MÛSZAKI MEGHIBÁSODÁSRA VONATKOZÓ BIZTOSÍTÁS HASZNÁLT

Részletesebben

NISSAN 5 Kiterjesztett Garanciabiztosítás Általános Szerződési Feltételek

NISSAN 5 Kiterjesztett Garanciabiztosítás Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum a Nissan 5 Kiterjesztett Garanciabiztosítás általános Szerződési feltételeit határozza meg. Kérjük, figyelmesen olvassa el a Kötvény mellett a jelen Szerződési feltételeket, hogy pontosan

Részletesebben

Mapfre Asistencia S.A. Magyarországi Fióktelepe 1146 Budapest, Hermina út 17. Telefon: (06 40) 200 521, fax: (06 1) 461 0624 Adószám: 22157629-1-42

Mapfre Asistencia S.A. Magyarországi Fióktelepe 1146 Budapest, Hermina út 17. Telefon: (06 40) 200 521, fax: (06 1) 461 0624 Adószám: 22157629-1-42 Mapfre Asistencia S.A. Magyarországi Fióktelepe 1146 Budapest, Hermina út 17. Telefon: (06 40) 200 521, fax: (06 1) 461 0624 Adószám: 22157629-1-42 MOTOR PACK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK I. BEVEZETŐ

Részletesebben

Genertel casco biztosítási különös feltételek 7.

Genertel casco biztosítási különös feltételek 7. Genertel casco biztosítási különös feltételek 7. A Társaságunk az IVASS (a pénzügyi szervezetek olaszországi felügyeleti hatósága, amely társaságunk felett tulajdonosunkon keresztül gyakorol felügyeletet)

Részletesebben

Komplett casco. biztosításhoz köthető kiegészítő biztosítások feltételei. Hatályos: 2014. november 1. Nysz.: 17414

Komplett casco. biztosításhoz köthető kiegészítő biztosítások feltételei. Hatályos: 2014. november 1. Nysz.: 17414 Komplett casco biztosításhoz köthető kiegészítő biztosítások feltételei Hatályos: 2014. november 1. Nysz.: 17414 Tartalomjegyzék Komplett casco biztosításhoz köthető kiegészítő biztosításokra vonatkozó

Részletesebben

Flotta Casco biztosítás. Különös Feltételei (FCKF2) Hatályos: 2014. november 1. Nysz.: 17409

Flotta Casco biztosítás. Különös Feltételei (FCKF2) Hatályos: 2014. november 1. Nysz.: 17409 Flotta Casco biztosítás Különös Feltételei (FCKF2) Hatályos: 2014. november 1. Nysz.: 17409 Tartalomjegyzék Flotta Casco biztosítás Különös Feltételei (FCKF2)...................................................

Részletesebben

06-80-10-10-80 06-40-245-245 06-40-245-245

06-80-10-10-80 06-40-245-245 06-40-245-245 F I A T G A R A N C I A - É S S Z E R V I Z F Ü Z E T 06-80-10-10-80 DÍJMENTESEN HÍVHATÓ, ZÖLD SZÁM (Minden nap, napi 24 órában) A biztos utazás nyugalma 06-40-245-245 HELYI TARIFÁVAL HÍVHATÓ, KÉK SZÁM

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK GÉPJÁRMŰ FLOTTA MENEDZSMENT SZOLGÁLTATÁSOK NYÚJTÁSÁRA

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK GÉPJÁRMŰ FLOTTA MENEDZSMENT SZOLGÁLTATÁSOK NYÚJTÁSÁRA ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK GÉPJÁRMŰ FLOTTA MENEDZSMENT SZOLGÁLTATÁSOK NYÚJTÁSÁRA 1. Bevezető rendelkezések és a szerződő felek 1.1. Flotta Menedzsment Szolgáltatás keretében a K&H Autópark Bérleti

Részletesebben

Multi Casco Plus biztosítás általános szerződési feltételek és ügyféltájékoztató

Multi Casco Plus biztosítás általános szerződési feltételek és ügyféltájékoztató Multi Casco Plus biztosítás általános szerződési feltételek és ügyféltájékoztató Ügyféltájékoztató Tisztelt Partnerünk! Köszönjük, hogy biztosítási ajánlatával társaságunkat, az UNIQA Biztosító Zrt.-t

Részletesebben

Termékbiztosítás Ön még nagyobb biztonsággal számolhat

Termékbiztosítás Ön még nagyobb biztonsággal számolhat Termékbiztosítás Ön még nagyobb biztonsággal számolhat TARTALOMJEGYZÉK 1. A HAPPY CARE TERMÉKBIZTOSÍTÁS NAGYOBB BIZTONSÁGOT NYÚJT 3 2 MIÉRT VÁLASSZAM A HAPPY CARE TERMÉKBIZTOSÍTÁST? 3 3. KÁR ESETÉN GYORS

Részletesebben

Multi Casco Plus casco biztosítási szabályzat

Multi Casco Plus casco biztosítási szabályzat Multi Casco Plus casco biztosítási szabályzat Módozat: 275 ALAPBIZTOSÍTÁS 1. ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK A felek jogviszonyára a biztosítási szerzôdés, a szabályzat és a Polgári Törvénykönyv az irányadó. 2. TERÜLETI

Részletesebben

Ügyféltájékoztató és Biztosítási feltétel-csomag a Primus Casco biztosítási termékhez

Ügyféltájékoztató és Biztosítási feltétel-csomag a Primus Casco biztosítási termékhez Ügyféltájékoztató és Biztosítási feltétel-csomag a Primus Casco biztosítási termékhez Tartalomjegyzék: Ügyféltájékoztató 3 Általános Vagyonbiztosítási Feltételek 5 1. Biztosítási szerződés alanyai 5 2.

Részletesebben

Hatályos: 2008. május 1-jétõl. Generali 1 1 casco feltétel

Hatályos: 2008. május 1-jétõl. Generali 1 1 casco feltétel Hatályos: 2008. május 1-jétõl Generali 1 1 casco feltétel 1 Tartalomjegyzék A Generali-Providencia Biztosító Zártkörûen Mûködõ Részvénytársaság ügyféltájékoztatója............ 3 Általános vagyonbiztosítási

Részletesebben

ÜGYFÉL TÁJÉKOZTATÓ ÉS BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK

ÜGYFÉL TÁJÉKOZTATÓ ÉS BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK ÜGYFÉL TÁJÉKOZTATÓ ÉS BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK AZ EUROP ASSISTANCE HOLDING IRISH BRANCH ÜGYFÉL TÁJÉKOZTATÓJA Tisztelt Partnerünk! 1. Ön, a BOSCH mint Szerződő (a továbbiakban: BOSCH) és az EUROP Assistance

Részletesebben

A4S.hu Korlátolt Felelősségű Társaság. gépjárművek bérbeadására vonatkozó. Általános Szerződési Feltételei

A4S.hu Korlátolt Felelősségű Társaság. gépjárművek bérbeadására vonatkozó. Általános Szerződési Feltételei Az A4S.hu Korlátolt Felelősségű Társaság gépjárművek bérbeadására vonatkozó Általános Szerződési Feltételei Hatályos: 2013. május 24. napjától 1 1. ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK 1.1. Az Általános Szerződési Feltételek

Részletesebben

AZ EUROPE ASSISTANCE S.A. IRISH BRANCH ÜGYFÉL TÁJÉKOZTATÓJA

AZ EUROPE ASSISTANCE S.A. IRISH BRANCH ÜGYFÉL TÁJÉKOZTATÓJA AZ EUROPE ASSISTANCE S.A. IRISH BRANCH ÜGYFÉL TÁJÉKOZTATÓJA Tisztelt Partnerünk! 1. Köszönjük bizalmát, hogy meg kívánja kötni az AutóDoktor biztosítási szerződést. Kérjük, hogy az ajánlattétel aláírása

Részletesebben

All-in gépjárműbiztosítások Tartalomjegyzék

All-in gépjárműbiztosítások Tartalomjegyzék All-in gépjárműbiztosítások Tartalomjegyzék All-in gépjárműbiztosítások szabályzat Általános feltételek 1. A biztosítási szerzôdés alanyai...5 2. A szerzôdés létrejötte...5 3. A kockázatviselés kezdete,

Részletesebben

Mapfre Asistencia S.A. Magyarországi Fióktelepe 1146 Budapest, Hermina út 17. Telefon: (06 40) 200 521, fax: (06 1) 461 0624 Adószám: 22157629-1-42

Mapfre Asistencia S.A. Magyarországi Fióktelepe 1146 Budapest, Hermina út 17. Telefon: (06 40) 200 521, fax: (06 1) 461 0624 Adószám: 22157629-1-42 Mapfre Asistencia S.A. Magyarországi Fióktelepe 1146 Budapest, Hermina út 17. Telefon: (06 40) 200 521, fax: (06 1) 461 0624 Adószám: 22157629-1-42 ORSZÁGÚTI SEGITSÉGNYÚJTÁS BIZTOSÍTÁS (ASSZISZTENCIA)

Részletesebben

teljes körű Biztosítási feltételek és ügyféltájékoztató Új Ptk. 2014.03.15.

teljes körű Biztosítási feltételek és ügyféltájékoztató Új Ptk. 2014.03.15. teljes körű SIGNAL casco Biztosítási feltételek és ügyféltájékoztató Új Ptk. 2014.03.15. Tartalom Teljes körű SIGNAL CASCO Biztosítási feltételek és ügyféltájékoztató...3 1. A biztosítás tárgya...3 2.

Részletesebben

Genertel e-c@sco biztosítás feltételek

Genertel e-c@sco biztosítás feltételek Genertel e-c@sco biztosítás feltételek GENERTEL ÁLTALÁNOS VAGYONBIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK (GÁVF) 3. oldal GENERTEL CASCO BIZTOSÍTÁS KÜLÖNÖS FELTÉTELEI 3 (GCKF3) 10. oldal GENERTEL CASCO ASSISTANCE SZOLGÁLTATÁS

Részletesebben

5. Szolgáltató: a Magyar Telekom Nyrt. (1013 Budapest, Krisztina körút 55.).

5. Szolgáltató: a Magyar Telekom Nyrt. (1013 Budapest, Krisztina körút 55.). KÉSZÜLÉKBIZTOSÍTÁS VÉLETLENSZERŰ KÁROSODÁS, RONGÁLÁS, LOPÁS, HIRTELEN BELSŐ MEGHIBÁSODÁS ÉS PÁRÁSODÁS VAGY NEDVESEDÉS ESETÉRE ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ ÉS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK I. A BIZTOSÍTÁSI SZERZŐDÉS

Részletesebben

ALL-IN Gépjármûbiztosítások Gépjármû Assistance szolgáltatás szabályzat

ALL-IN Gépjármûbiztosítások Gépjármû Assistance szolgáltatás szabályzat ALL-IN Gépjármûbiztosítások Gépjármû Assistance szolgáltatás szabályzat Az AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt. (továbbiakban: biztosító), cím: 1091 Budapest, Üllôi út 1. arra vállal kötelezettséget,

Részletesebben

RAPID CASCO II. BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK

RAPID CASCO II. BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK RAPID CASCO II. BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK A jelen biztosítási feltételek szerint létrejött szerzôdés alapján az OTP Garancia Biztosító Rt. (a továbbiakban: biztosító) hivatalos magyar pénznemben, önrészesedés

Részletesebben

MAI CASCO Általános gépjárműbiztosítási feltételek (TIR-MAI-ÁGF)

MAI CASCO Általános gépjárműbiztosítási feltételek (TIR-MAI-ÁGF) MAI CASCO Általános gépjárműbiztosítási feltételek (TIR-MAI-ÁGF) Ezen általános feltételek alapján a TIR Biztosító Egyesület (továbbiakban: Biztosító) az egyes biztosítások különös feltételei szerint meghatározott

Részletesebben

AZ EUROP ASSISTANCE S.A. IRISH BRANCH ÜGYFÉL TÁJÉKOZTATÓJA

AZ EUROP ASSISTANCE S.A. IRISH BRANCH ÜGYFÉL TÁJÉKOZTATÓJA K&H Bank Zrt. 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9. telefon: (06 1) 328 9000 fax: (06 1) 328 9696 Budapest 1851 www.kh.hu bank@kh.hu hirdetmény ÜGYFÉL TÁJÉKOZTATÓ ÉS BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK AZ EUROP ASSISTANCE

Részletesebben

MCML-0701 számú általános lízingfeltételek

MCML-0701 számú általános lízingfeltételek Merkantil Car Zrt. Pénzügyi lízingszerződés MCML-0701 számú általános lízingfeltételek fix vagy változó lízingdíj-törlesztőrészletekkel, változó lízingdíjtörlesztőrészletek esetén forint vagy deviza alapon

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK KÖLCSÖNSZERZŐDÉSHEZ Hatályos: 2014. március 24. napjától

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK KÖLCSÖNSZERZŐDÉSHEZ Hatályos: 2014. március 24. napjától ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK KÖLCSÖNSZERZŐDÉSHEZ Hatályos: 2014. március 24. napjától 1. oldal, összesen: 27 Tartalomjegyzék 1. ÁSZF rendeltetése... 3 2. A szerződés hatálya és a futamidő... 3 3. Az

Részletesebben

All risks gépbiztosítás Különös Biztosítási Feltételek

All risks gépbiztosítás Különös Biztosítási Feltételek All risks gépbiztosítás Különös Biztosítási Feltételek Az UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. (a továbbiakban biztosító) a jelen Különös Biztosítási Feltételek alapján arra vállal kötelezettséget,

Részletesebben