WeltAuto Garancia. Minőségi használt autók. Garanciával.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "WeltAuto Garancia. Minőségi használt autók. Garanciával."

Átírás

1 WeltAuto Garancia Minőségi használt autók. Garanciával.

2 WeltAuto Garancia Műszaki garancia A műszaki garancia megtéríti az 1.3 pontban felsorolt alkatrészek javításának vagy cseréjének teljes, illetve részköltségét a szerződésben megjelölt feltételek szerint. Cseregarancia Amennyiben úgy érzi, hogy az Ön által vásárolt gépjármű mégsem elégíti ki igényeit, a gépkocsit átcserélheti az eladó által kínált más, egyenértékű vagy drágább gépkocsira. Ehhez mindössze annyit kell tennie, hogy visszaviszi a gépkocsit az eladóhoz az átvételtől számított 7 napon belül, kiválasztja az Önnek tetsző másik gépkocsit az eladó kínálatából, kifizeti a kiválasztott és a visszavitt gépkocsik vételára közötti esetleges különbözetet, továbbá a cserével összefüggésben felmerült hivatalos költségeket (átírási illeték, új törzskönyv és forgalmi engedély, valamint az eredetvizsgálat díja), esetleges hitelszerződés-módosítási díjat. A visszavitt gépkocsi vételárát csupán a gépjárművel időközben megtett km-ek után 100 Ft/km (minimum Ft) összeg, továbbá az átvételkori állapot helyreállításához szükséges esetleges javítás költségei csökkentik. Mobilitásgarancia Egy váratlan, működésképtelenséget okozó meghibásodás vagy baleset esetén rövid időn belül díjmentesen biztosítjuk továbbutazásának, gépkocsi-használatának folytonosságát. A Mobilitásgarancia fejezetben részletes tájékoztatást kap a tennivalókról. Finanszírozás Cégünk szakszerű tanácsadásával biztosan megtalálja az Ön személyes igényeire szabott hitelajánlatot. Együttműködő partnerünk, a Porsche Bank átlátható hitel, illetve lízingszerződéseket kínál kedvező kondíciókkal. Biztosítás Új gépkocsija biztosítását a vásárláskor kényelmesen megkötheti nálunk, segítséget nyújtunk abban, hogy megtalálja az Önnek legmegfelelőbb biztosítási ajánlatot.

3 A WeltAuto műszaki garancia egyedi feltételei A gépjármű-meghibásodás bejelentése és javítása a) Meghibásodás esetén kérjük, hogy értesítse a járművet értékesítő kereskedés vevőszolgálatát. Telefonszámát jelen füzet adatlapján találja meg. A szerviz munkatársának útmutatása alapján a gépkocsit ehhez a kereskedéshez kell eljuttatni, ahol a hibafeltárást és javítást elvégzik. b) A szerződés által biztosított maximális térítési kötelezettség: Javításonként bruttó Ft (azaz Ft + áfa), a szerződésben meghatározott önrésszel csökkentve. A garanciális időszak alatt összesen bruttó Ft (azaz Ft + áfa), a szerződésben meghatározott önrésszel csökkentve (ugyanakkor a teljes térítési kötelezettség nem haladhatja meg a gépjármű aktuális Eurotax vételi értékét). c) A garancia csak a gépkocsit értékesítő kereskedés márkaszervizében történő javításokra érvényesíthető az 1.3. pontban meghatározott alkatrészek meghibásodása esetén. d) A garancia területi hatálya: Magyarország. Hosszabb külföldi út esetén a kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy az utazás előtt nézesse át a gépjárművet márkaszervizben. e) Önrész WeltAuto Garancia keretében történő javítás esetén a tulajdonost az alkatrészár tekintetében önrész terheli. Az önrész mértéke az első forgalomba helyezéstől a meghibásodás pillanatáig megtett km-ek függvényében változik km-ig 0% km-ig 30% km-ig 40% km feletti futásteljesítménynél 50% A munkadíjra vonatkozóan a Tulajdonost nem terheli önrész.

4 1. Meghatározások 1.1. Gépjármű-meghibásodás A gépjármű-meghibásodás a garancia körébe tartozó alkatrész hirtelen, váratlan és előre nem látható meghibásodását jelenti, amely szükségessé teszi a javítást vagy az alkatrész cseréjét ahhoz, hogy az üzemszerű működés helyreálljon. A WeltAuto Garancia nem fedezi az olyan alkatrészek javítását vagy cseréjét, amelyek nem szerepelnek a jelen garanciális feltételekben, továbbá nem terjed ki a garancia azokra a kicserélt alkatrészekre sem, amelyek ténylegesen nem hibásodtak meg, de azok kicserélését a gépjármű korából vagy az általa megtett kilométerekből következő kopás és/vagy elhasználódás teszi szükségessé. A költségvállalásból ki van zárva minden olyan karbantartási művelet, illetve javítás, ami a rendeltetésszerű használatból, az abból származó kopásból, illetve elhasználódásból ered. A házilagos javításból vagy nem megfelelő alkatrész felhasználásából eredő költségek, és a harmadik személyek által okozott vagy külső okok miatt keletkezett károk helyreállításának költségei úgyszintén a Tulajdonost terhelik A WeltAuto garanciális szolgáltatás meghatározása A WeltAuto Garancia csak az 1.3 pont alatt felsorolt alkatrészek javítási vagy csereköltségét téríti meg, de kizárólag abban az esetben, ha: Minden egyes garanciafeltétel teljesült (2. pont). Valamely garanciális alkatrész meghibásodása bekövetkezett. Egyetlen kizáró ok sem merült fel (3. pont) A WeltAuto Garancia körébe tartozó alkatrészek A WeltAuto műszaki garancia megtéríti az alább felsorolt alkatrészek javításának vagy cseréjének költségét a 2.7 pont alatt megjelölt összeghatárig, az e) pontban megjelölt önrész mellett. A garancia a gépkocsi azon felszereléseire terjed ki, amelyek az adott modell gyári felszereltségében szerepelnek. Nem minősülnek azonban garancia körébe tartozó alkatrésznek az olyan alkatrészek, amelyeket a gépjármű műszaki vizsgáját vagy felülvizsgálatát, illetve az adásvételt követően cseréltek ki, kivéve, ha a cserét a WeltAuto Garancia hatálya alatt hajtották végre, és a cserét a gépjármű tulajdonosa hitelt érdemlően (pontos megnevezéssel, leírással és számlával) igazolni tudja. A WeltAuto-márkakereskedő jogosult kizárni a garanciából olyan alkatrészeket, ill. tartozékokat, amelyek nem tartoznak az adott gépkocsi gyári felszereltségébe. A kizárt alkatrész(eke)t a WeltAuto garanciafüzet adatlapján rögzíteni kell.

5 A WeltAuto Garancia kizárólag az alábbiakban felsorolt alkatrészekre és fődarabokra terjed ki: Motor: motortartó bakok, motorblokk, forgattyús- és vezérlőmechanizmus, olajszivattyú, valamint minden műszaki hiba, ami a motorblokk, illetve annak kapcsolódó részeinek a meghibásodását okozza, és nem tartozik a garanciából kizáró okok körébe. Sebességváltó (osztó- és differenciálmű): a mozgó alkatrészek (fogaskerekek, tengelyek, csapágyak, szinkronszerkezetek, biztosítógyűrűk, sebességváltó kapcsolóvillák és -mechanizmus) bármilyen működési hibája, valamint minden mechanikus sérülés a házzal kapcsolatban, amely közvetlenül a meghibásodásból származik. Erőátvitel: a mozgó részek (féltengelycsuklók és -csapágyak) minden működési hibája és minden mechanikus sérülése, amely közvetlenül a meghibásodásból származik. Kerékfelfüggesztés: rugók, lengéscsillapítók, szintszabályozó rendszer, stabilizátor. Tengelykapcsoló: a tengelykapcsoló berendezés teljes egysége. A garancia a teljes időszak alatt egy teljes egység cseréjére vonatkozik. Üzemanyagellátó-rendszer: üzemanyagtartály, porlasztó, ill. befecskendező rendszer és annak elemei. Turbófeltöltő, levegő-visszahűtő. Elektromos és elektronikus rendszer: generátor, feszültségszabályozó, indítómotor, elektronikus gyújtásmodulok, kürt, mellső és hátsó ablaktörlőmotor, ablakemelő- és napfénytető-működtető motorok, központizár-működtető motorok, valamint az alábbi alkatrészek elektronikus vezérlőegységei, ill. ezek érzékelői: motor, sebességváltómű (automataváltó), hajtáslánc (4x4 hajtás esetén), fékrendszer (ABS, ESP), fedélzeti elektronika (központi zár, elektromos ablakemelő, világítás), komfortelektronika, fűtésklíma rendszer, gyári audioberendezés, gyári mobilkommunikációs egység, navigációs rendszer. Hűtőrendszer: vízszivattyú, hűtők, a motor ventilátorai és olajhűtő, termosztát. Kormánymű: kormánymű (mechanikus vagy szervo), szervoszivattyú, kormányösszekötő. Fékberendezés: fékrásegítő, fékerő-korlátozó vagy szabályzó, fékhengerek, bilincsek, blokkolás- és kipörgésgátló berendezés. Klíma- és szellőzőberendezés: elpárologtató, klímakompresszor, szellőzőmotor. Amennyiben a fenti fődarabok, ill. alkatrészek meghibásodása következtében olaj, olajszűrő, fagyálló folyadék pótlása vagy cseréje, ill. tömítés(ek) cseréje válik szükségessé, ez is benne foglaltatik a garanciális térítés összegében.

6 1.4. Tulajdonost terhelő egyéb díj A Tulajdonos téríti az alábbi egyéb díjakat: amennyiben a garanciális javítási összeg eléri az egyszeri javításra vonatkozó maximális térítési kötelezettséget, a teljes javítási költség ezen felüli részét, amennyiben az adott javítás garanciális összege és a korábbi garanciális térítések együttes összege eléri az összes javításra vonatkozó maximális térítési kötelezettséget, a teljes javítási költség ezen felüli részét (2.7. pont), amennyiben a korábbi garanciális térítések összege kimerítette az összes javításra vonatkozó maximális térítési kötelezettséget, a teljes javítási költséget (2.7. pont) Teljes javítási költség A gépkocsi egy adott garanciális javításánál a munkadíj és az alkatrész(ek) árának teljes összege. 2. Garanciális feltételek 2.1. Rendszeres karbantartás A garanciális gépjárművet a gyártó által előírt ütemezésben (km/intervallum), rendszeresen karban kell tartani. A szervizelést az értékesítés helyén vagy a gépjármű típusának megfelelő hivatalos márkakereskedésben kell végrehajtani. A szervizelési munkák végrehajtását a Tulajdonosnak kell igazolnia a gépjármű eredeti szervizkönyvével, illetve ha az nem áll rendelkezésre, számlával. A WeltAuto Garancia megszűnik, ha a Tulajdonos nem tudja bizonyítani, hogy az előírt karbantartást rendszeresen elvégeztette Megbontás hibamegállapítás céljából Bármely hibakereső szétszerelés költsége csak akkor kerül megtérítésre, ha az egy garanciális javítás részét képezi. Amennyiben az ilyen szétszerelés azt bizonyítja, hogy a meghibásodás nem tartozik a garancia hatálya alá, a felmerülő költségeket a WeltAuto Garancia nem fedezi Garanciális márkaszervizek A gépjármű meghibásodása esetén a gépjárművet minden esetben az értékesítő kereskedés szervizében kell kijavíttatni. Egyéb esetben a javítás költségeiből a WeltAuto Garancia nem térít Érvényes forgalmi engedély Amennyiben a garanciális időszak tartama alatt a forgalmi engedély lejár, a WeltAuto Garancia automatikusan megszűnik, kivéve, ha a forgalmi engedély érvényességét annak lejárta előtt meghosszabbították.

7 2.5. Területi hatály A WeltAuto Garancia csak és kizárólag a Magyarország területén végzett javítás költségeit fedezi, a jelen feltételekben meghatározottak szerint WeltAuto műszaki garancia érvényessége A WeltAuto Garancia a gépjárműre az adásvétel időpontjától számított 12 hónapig vagy km megtételéig (amelyik előbb bekövetkezik) nyújt garanciát a jelen garanciafüzetben vállalt szerződéses feltételek szerint. 2.7 Maximális garanciális szolgáltatási kötelezettség A tizenkét hónapos szolgáltatási időszak alatt a maximális térítési kötelezettség: javításonként bruttó Ft (azaz Ft + áfa), az e) pontban meghatározott önrésszel csökkentve, a garanciális időszak alatt összesen bruttó Ft (azaz Ft + áfa), az e) pontban meghatározott önrésszel csökkentve. A garanciális időszakra vonatkozó összesített bruttó maximális szolgáltatási kötelezettség a javítás időpontjában nem haladhatja meg a gépjármű aktuális Eurotax vételi értékét. 3. Kizárások A jelen feltételek szerint a garancia nem érvényesíthető az alábbi esetekben, illetve nem fedezi a költségeket: 3.1. Lopás, eltulajdonítás, hatóság általi elszállíttatás és lefoglalás és az ezzel kapcsolatos meghibásodás A jelen szerződés hatálya alatt a használó hanyagsága: Hibás használat vagy mulasztás és a garanciális alkatrészek olyan meghibásodása, amely a nem megfelelő üzemanyag, kenőanyag vagy más folyadékok használata miatt keletkezett A nem megfelelő használat miatti hibák: 1. Bármely jármű, amelyet országúti versenyzés, pályaversenyzés céljára vagy bármiféle verseny vagy kísérlet céljára használtak. 2. Taxi, bérautó, illetve bérautó-vállalkozás gépjárműparkjához tartozó gépkocsi, mentő, autóvezető iskola oktatójárműve, küldöncszolgálati jármű A Tulajdonos által akarattal, szándékosan vagy súlyosan gondatlan módon vagy vezetésre alkalmatlan állapotban (pl. alkohol vagy kábítószer hatása alatt) okozott meghibásodások.

8 3.5. A gyártó által előírt karbantartások elmulasztása, bármilyen, az előírt kötelező karbantartások elmulasztásából eredő meghibásodás A garanciafeltételek be nem tartása vagy azok megszegése Az a meghibásodás vagy sérülés, ami közúti vagy bármely más balesetből származik, illetve ezek következménye Bármely költség, amely a jelen WeltAuto Garancia által nyújtott fedezeten kívül esik, beleértve bármilyen következményi és a nem vagyoni jellegű kárt is Bármely javítás, kár vagy sérülés, illetve felelősség, ami meglévő biztosítás, jótállás vagy garancia alapján megtéríttethető vagy annak hatálya alá esik Bármilyen általános forgalmi adó, amit a gépjármű tulajdonosa visszaigényelhet Jég, jégeső, tűz, árvíz, vihar, villámcsapás, felhőszakadás, földrengés, földmozgás, fagyáskárok, illetve egyéb külső erő (pl. terrorakciók stb.) által okozott meghibásodások Mindazon alkatrészek és részegységek alkalmazásából eredő meghibásodások, amelyeket a gépjármű gyártója egyértelműen nem fogadott el Minden olyan alkatrész, amelynek cseréje kizárólag azt a célt szolgálja, hogy a gépjármű megfeleljen a törvényi előírásoknak, például az emissziószint beállítása A házilagos javítással, illetve beavatkozással okozott meghibásodások A gépjárműnek a márkaszervizbe történő szállításával kapcsolatos költségek. 4. Garanciális javítások bejelentése Amennyiben nem kizárt eseményből fakadóan a WeltAuto műszaki garancia hatálya alá eső meghibásodás következik be, a meghibásodásról az eladó kereskedés szervizének vevőszolgálati munkatársát kell értesíteni (elérhetősége a füzet elején, az adatlapon található), és a gépkocsit a márkaszervizbe kell juttatni. Üzemképtelen gépkocsi szállítása a mobilitásgarancia-központ bevonásával a legközelebbi márkaszervizig díjmentes.

9 Általános tudnivalók A kedvezményezettek köre: Mindazon személy(ek), aki(k) a járművet jogosultan használjá(k), és az érvényes WeltAuto gépjárműkísérő füzetet, valamint a forgalmi engedélyt a szolgáltatás igénybevételekor bemutatjá(k). Időbeni érvényesség: A WeltAuto garancia időtartama alatt (12 hónap). Az érvényesség lejárata ezen füzet elején is fel van tüntetve. Területi érvényesség: Európa, Törökország ázsiai részét is magában foglalva. Kivétel: Albánia, Bosznia, Észtország, FÁK, Lettország, Litvánia, Macedónia, Szerbia.

Mobilitásgarancia füzet

Mobilitásgarancia füzet Mobilitásgarancia füzet Minőségi használt autók. Garanciával. Mobilitásgarancia Fontos tudnivalók Kérjük, figyelmesen olvassa el a klubkártya használatáról szóló jelen fejezetet, mielőtt szolgáltatásainkat

Részletesebben

Garancia kiterjesztés és szervizszolgáltatások. Gondtalan szerviz

Garancia kiterjesztés és szervizszolgáltatások. Gondtalan szerviz és szervizszolgáltatások Gondtalan szerviz Ismerkedjen meg kínálatunkkal és válassza ki az Önnek megfelelőt! Garancia+ GARANCIA+ EASY SERVICE + A gyártó által előírt kötelező szervizátvizsgálások Hosszabbítsa

Részletesebben

Garancia kiterjesztés és szervizszolgáltatások Gondtalan szerviz

Garancia kiterjesztés és szervizszolgáltatások Gondtalan szerviz és szervizszolgáltatások Gondtalan szerviz Ismerkedjen meg kínálatunkkal és válassza ki az Önnek megfelelőt! Garancia+ GARANCIA+ EASY SERVICE + A gyártó által előírt kötelező szervizátvizsgálások Hosszabbítsa

Részletesebben

Az Ön közelében vagyunk. Szerte Európában.

Az Ön közelében vagyunk. Szerte Európában. Az Ön közelében vagyunk. Szerte Európában. Baleset esetén ingyenes beszállítás és mentés, valamint csereautó akár 5 napra is. Minden közlekedési baleset (például de nem kizárólag ütközés, borulás, zuhanás,

Részletesebben

Mapfre Asistencia S.A. Magyarországi Fióktelepe 1146 Budapest, Hermina út 17. Telefon: (06 40) 200 521, fax: (06 1) 461 0624 Adószám: 22157629-1-42

Mapfre Asistencia S.A. Magyarországi Fióktelepe 1146 Budapest, Hermina út 17. Telefon: (06 40) 200 521, fax: (06 1) 461 0624 Adószám: 22157629-1-42 Mapfre Asistencia S.A. Magyarországi Fióktelepe 1146 Budapest, Hermina út 17. Telefon: (06 40) 200 521, fax: (06 1) 461 0624 Adószám: 22157629-1-42 MOTOR PACK TERMÉKCSALÁD MŰSZAKI MEGHIBÁSODÁSRA SZÓLÓ

Részletesebben

Hosszan tartó megbízhatóság.

Hosszan tartó megbízhatóság. Hosszan tartó megbízhatóság. WWW.OKTRUCKS.COM OK TRUCKS, használt járművek átfogó kínálata a vezető gyártóktól, az IVECO garanciájával, valamint szolgáltatások és üzleti megoldások teljes skálájával. Rólunk

Részletesebben

Tájékoztató és Általános Szerződési Feltételek. Audi CarLife Plus

Tájékoztató és Általános Szerződési Feltételek. Audi CarLife Plus Tájékoztató és Általános Szerződési Feltételek Audi CarLife Plus Tisztelt Ügyfelünk! Üdvözöljük Önt, mint a cégünk által az Ön gépkocsijához nyújtott szervizszolgáltatás kedvezményezettjét. Az álta lunk

Részletesebben

Készüljön fel a nyaralásra a Citroënnel!

Készüljön fel a nyaralásra a Citroënnel! www.citroen.hu Készüljön fel a nyaralásra a Citroënnel! Nyári szerviz- és tartozékajánlatok 2013. június 3-tól augusztus 31-ig Időszakos karbantartás mellé ajándék A időszakos karbantartást érdemes most

Részletesebben

Készüljön fel a nyaralásra a Citroënnel!

Készüljön fel a nyaralásra a Citroënnel! www.citroen.hu Készüljön fel a nyaralásra a Citroënnel! Nyári szerviz- és tartozékajánlatok 5 évnél idősebb gépjárművek számára 2013. június 3-tól augusztus 31-ig Tartalékoljon a nyaralásra Akciós klímatisztítás

Részletesebben

SUBARU ASSISTANCE +36 1 880 14 88

SUBARU ASSISTANCE +36 1 880 14 88 SUBARU ASSISTANCE +36 1 880 14 88 SUBARU ASSISTANCE +36 1 880 14 88 Szolgáltatási körünkbe tartozik minden 36 hónapnál fiatalabb, Magyarországon forgalomba helyezett és a magyarországi importőr által regisztrált

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS Mely létrejött,továbbiakban Vevő és a PeTitan Informatika Kft.. 6726 Szeged, Fülemüle u. 28., továbbiakban Eladó között az alábbi feltételekkel: 1. Szerződés tárgya: Jelen szerződés

Részletesebben

GARANCIANYILATKOZAT A WWW.PLANTEXPRO.DUPONT.COM OLDALON

GARANCIANYILATKOZAT A WWW.PLANTEXPRO.DUPONT.COM OLDALON GARANCIANYILATKOZAT A WWW.PLANTEXPRO.DUPONT.COM OLDALON A DuPont de ours (Luxembourg) S.à r.l. (a továbbiakban: DuPont ) ezennel korlátozott jótállást biztosít a DuPont Plantex termékekre (a következő

Részletesebben

Mapfre Asistencia S. A. Magyarországi Fióktelepe 1146 Budapest, Hermina út 17. Telefon: (06 40) 200 521, fax: (06 1) 461 0624 Adószám: 22157629-1-42

Mapfre Asistencia S. A. Magyarországi Fióktelepe 1146 Budapest, Hermina út 17. Telefon: (06 40) 200 521, fax: (06 1) 461 0624 Adószám: 22157629-1-42 Mapfre Asistencia S. A. Magyarországi Fióktelepe 1146 Budapest, Hermina út 17. Telefon: (06 40) 200 521, fax: (06 1) 461 0624 Adószám: 22157629-1-42 MOTOR PACK TERMÉKCSALÁD MŰSZAKI MEGHIBÁSODÁSRA SZÓLÓ

Részletesebben

JÓTÁLLÁSI ADATLAP LED-es éjjeli lámpa

JÓTÁLLÁSI ADATLAP LED-es éjjeli lámpa JÓTÁLLÁSI ADATLAP LED-es éjjeli lámpa A fogyasztó adatai: Név: Cím: E-mail A vásárlás dátuma * : * Javasoljuk, hogy a jótállási tájékoztatóval együtt őrizze meg a vásárláskor kapott nyugtát / számlát is.

Részletesebben

Garanciális tájékoztató PAX/ KOMPLEMENT. Gardróbszekrények és belső kiegészítők

Garanciális tájékoztató PAX/ KOMPLEMENT. Gardróbszekrények és belső kiegészítők Garanciális tájékoztató PAX/ KOMPLEMENT Gardróbszekrények és belső kiegészítők A hétköznapi életvitel magas elvárásokat támaszt a gardróbokkal szemben. A PAX/KOMPLEMENT gardróbszekrények és belső kiegészítők

Részletesebben

JÓTÁLLÁSI TÁJÉKOZTATÓ 230 V-OS ELEKTROMOS PUMPA

JÓTÁLLÁSI TÁJÉKOZTATÓ 230 V-OS ELEKTROMOS PUMPA 25 JÓTÁLLÁSI TÁJÉKOZTATÓ 230 V-OS ELEKTROMOS PUMPA A fogyasztó adatai: Név: Cím: E-mail A vásárlás dátuma * : * Javasoljuk, hogy a jótállási tájékoztatóval együtt őrizze meg a vásárláskor kapott nyugtát

Részletesebben

Sky Klímaberendezések

Sky Klímaberendezések Sky Klímaberendezések Sky-al Működési tartomány -25 és +52 között WI-FI rendszer Sky vezérlőegysége Címzett: TEKNO POINT Klíma Kft Műszaki vevőszolgálat Budapest Öntöde u. 6. 1211 JÓTÁLLÁSI JEGY KÉRJÜK,

Részletesebben

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.)GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.)GKM rendeletben foglaltak az irányadóak. Vevőtájékoztató 8. pontja: 8., szerviz, szavatosság Az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról a készüléken kívül álló 151/2003.(IX.22) Kormányrendelet rendelkezései az irányadók.

Részletesebben

JÓTÁLLÁSI ADATLAP. Habrugós matrac 90x200cm 90x2000 cm

JÓTÁLLÁSI ADATLAP. Habrugós matrac 90x200cm 90x2000 cm JÓTÁLLÁSI ADATLAP Habrugós matrac 90x200cm 90x2000 cm A fogyasztó adatai: Név: Cím: E-Mail: A vásárlás dátuma* A vásárlás helye* *Kérjük, hogy a vásárlás időpontjának és helyének igazolására a jótállási

Részletesebben

Garanciális tájékoztató. Matracok

Garanciális tájékoztató. Matracok Garanciális tájékoztató Matracok A hétköznapi életvitel magas elvárásokat támaszt a matracokkal és ágyrácsokkal szemben. Az IKEA matracokat és ágyrácsokat szigorúan teszteltük, hogy eleget tegyenek a legmagasabb

Részletesebben

Repülőtéren történő átvétel/leadás esetén pótdíjat számolnak fel 13,70 USD/ 50 AED. 25 év a P,I, V kategóriás autók esetén

Repülőtéren történő átvétel/leadás esetén pótdíjat számolnak fel 13,70 USD/ 50 AED. 25 év a P,I, V kategóriás autók esetén Gépkocsivezető Repülőtéren történő átvétel/leadás esetén pótdíjat számolnak fel 13,70 USD/ 50 AED Korhatár/min 21 év, 25 év a P,I, V kategóriás autók esetén Korhatár/max. Második gkv. vezető nincs felső

Részletesebben

Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre

Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre Autóelektronikai műszerész szakma gyakorlati oktatásához OKJ száma: 54 525 01 A napló vezetéséért felelős: A napló megnyitásának dátuma: A napló lezárásának dátuma:

Részletesebben

3ÉV. JÓTÁLLÁSI ADATLAP Játékkonyha fából. (: ÜGYFÉLSZOLGÁLAT. A fogyasztó adatai: Név: Cím:

3ÉV. JÓTÁLLÁSI ADATLAP Játékkonyha fából. (:   ÜGYFÉLSZOLGÁLAT. A fogyasztó adatai: Név: Cím: JÓTÁLLÁSI ADATLAP Játékkonyha fából HU A fogyasztó adatai: Név: Cím: (: E-Mail: A vásárlás dátuma*: * Kérjük, hogy a vásárlás időpontjának és helyének igazolására a jótállási tájékoztatóval együtt őrizze

Részletesebben

V 111 záradék Gépjármű-készletek biztosítása

V 111 záradék Gépjármű-készletek biztosítása V 111 záradék Gépjármű-készletek biztosítása Jelen záradék alapján a szerződő felek megállapodnak abban, hogy a biztosítási szerződés egyéb feltételeinek, kizárásainak, záradékainak változatlan érvényben

Részletesebben

Gépjárművek mechanikai és elektronikai meghibásodásaira vonatkozó AutoCheck Platinum BIZTOSÍTÁSI PROGRAM (HU-AC-NWG-L-0118)

Gépjárművek mechanikai és elektronikai meghibásodásaira vonatkozó AutoCheck Platinum BIZTOSÍTÁSI PROGRAM (HU-AC-NWG-L-0118) 1. fejezet: Bevezető rendelkezések 1.1. Jelen AUTOCHECK Platinum (ACPL PROGRAM) biztosítási program a Biztosítási fedezetet igazoló dokumentum (Biztosítási kötvény) része. 1.2. Ha ellentmondás van ezen

Részletesebben

Azok a fogalmak, amelyekhez speciális értelmezés tartozik, a teljes dokumentum tekintetében ugyanezzel az értelmezéssel bírnak.

Azok a fogalmak, amelyekhez speciális értelmezés tartozik, a teljes dokumentum tekintetében ugyanezzel az értelmezéssel bírnak. A Nissan Ígéretek Program Általános Feltételei A jelen dokumentumot a Nissan Sales CEE Kft. bocsátotta ki (a továbbiakban Nissan ), és ez a dokumentum határozza meg a Magyarország területén valamennyi

Részletesebben

JÓTÁLLÁSI ADATLAP MAGINON GPS 1

JÓTÁLLÁSI ADATLAP MAGINON GPS 1 HU 81 A fogyasztó adatai: Név: JÓTÁLLÁSI ADATLAP MAGINON GPS 1 Cím: E-mail A vásárlás dátuma * : * Javasoljuk, hogy a jótállási tájékoztatóval együtt őrizze meg a vásárláskor kapott nyugtát / számlát is.

Részletesebben

A GARANCIA + SZERZŐDÉS ÁLTALÁNOS FELTÉTELEI

A GARANCIA + SZERZŐDÉS ÁLTALÁNOS FELTÉTELEI Jelen Általános Szerződési Feltételek célja a Garancia+ Szerződés keretében nyújtott szolgáltatások és azok alkalmazási feltételeinek meghatározása. Ügyfél a szolgáltatások igénybevételének elősegítésére

Részletesebben

Insert holder to. the back for wall mounting. Insert holder to. the bottom for table-top display

Insert holder to. the back for wall mounting. Insert holder to. the bottom for table-top display LED INDICATOR Insert holder to the bottom for table-top display Insert holder to the back for wall mounting HU Jótállási jegy A termék gyártója: FAST ČR, a.s. (Černokostelecká1621, Říčany u Prahy

Részletesebben

JÓTÁLLÁSI ADATLAP. Díjtalan forródrót ügyfélszolgálat. A fogyasztó adatai: Név: Cím: E-mail A vásárlás dátuma * : A vásárlás helye: A hiba leírása:

JÓTÁLLÁSI ADATLAP. Díjtalan forródrót ügyfélszolgálat. A fogyasztó adatai: Név: Cím: E-mail A vásárlás dátuma * : A vásárlás helye: A hiba leírása: A fogyasztó adatai: Név: JÓTÁLLÁSI ADATLAP Rádiós fürdőszobai óra Cím: E-mail A vásárlás dátuma * : * Javasoljuk, hogy a jótállási tájékoztatóval együtt őrizze meg a vásárláskor kapott nyugtát / számlát

Részletesebben

Autó-Licit Kft. MŰSZAKI SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY

Autó-Licit Kft. MŰSZAKI SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY Autó-Licit Kft. 1125 Budapest, Rőzse utca 16. 4/1. MŰSZAKI SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY Szakértői vélemény száma: 2014/ 8814 Gépjármű rendszáma: YAS-792 Gépjármű típusa: BELORUSZ MTZ-82 Megbízó: Magyar Közút Nonprofit

Részletesebben

Mapfre Asistencia S.A. Magyarországi Fióktelepe 1146 Budapest, Hermina út 17. Telefon:(06 40) 200 521, fax:(06 1) 461 0624 Adószám: 22157629 1 42

Mapfre Asistencia S.A. Magyarországi Fióktelepe 1146 Budapest, Hermina út 17. Telefon:(06 40) 200 521, fax:(06 1) 461 0624 Adószám: 22157629 1 42 Mapfre Asistencia S.A. Magyarországi Fióktelepe 1146 Budapest, Hermina út 17. Telefon:(06 40) 200 521, fax:(06 1) 461 0624 Adószám: 22157629 1 42 Motor Pack ÚJ GÉPJÁRMŰVEKRE SZÓLÓ KITERJESZTETT MŰSZAKI

Részletesebben

JÓTÁLLÁSI JEGY Vállalkozás neve és címe: 2. Termék megnevezése: 3. Termék típusa: 4. Termék gyártási száma (ha van): 5. Gyártó neve és címe (h

JÓTÁLLÁSI JEGY Vállalkozás neve és címe: 2. Termék megnevezése: 3. Termék típusa: 4. Termék gyártási száma (ha van): 5. Gyártó neve és címe (h JÓTÁLLÁSI JEGY 2014 1. Vállalkozás neve és címe: 2. Termék megnevezése: 3. Termék típusa: 4. Termék gyártási száma (ha van): 5. Gyártó neve és címe (ha nem azonos a Vállalkozóval): 6. Vásárlás (termék

Részletesebben

GÉPJÁRMŰ ÁLLAPOTFELMÉRŐLAP

GÉPJÁRMŰ ÁLLAPOTFELMÉRŐLAP Gépjármű azonosító paraméterek GÉPJÁRMŰ ÁLLAPOTFELMÉRŐLAP Gyártmány: Típus: Forgalomba helyezés: Gyártási év: Alvázszám: Motorszám: Hengerűrtartalom: Teljesítmény: Kivitel: Szín: Km számláló állás: Váltó

Részletesebben

A mellékelt tájékoztatóban megtalálja a fentiekre vonatkozó részleteket.

A mellékelt tájékoztatóban megtalálja a fentiekre vonatkozó részleteket. Tisztelt Ügyfelünk! Mint azt Ön is tudja, az Ön által, cégünktől bérelt gép biztosított. Biztosító partner: Allianz Hungria Zrt. A biztosítási keretszerződésünk kiterjed: vandalizmusra, lopásra és törésre.

Részletesebben

DAF típusú autóbusz dízelmotorok felújítása, Műszaki leírása BKV Zrt. 15/T-60 /13. Műszaki leírás

DAF típusú autóbusz dízelmotorok felújítása, Műszaki leírása BKV Zrt. 15/T-60 /13. Műszaki leírás Műszaki leírás Jelen eljárásban Ajánlattevőnek a felújításra vonatkozóan kalkulált egységárakat (átalánydíj) kell megajánlania a dízelmotorok felújítására vonatkozó fűzött blokkos technológia alapján.

Részletesebben

KEDVEZMÉNYES MECHANIKAI ALKATRÉSZEK LISTÁJA

KEDVEZMÉNYES MECHANIKAI ALKATRÉSZEK LISTÁJA 4PLUSZ EGYÉB ELSO FUTÓMU ALKATRÉSZEK 4PLUSZ EGYÉB HÁTSÓ FUTÓMU ALKATRÉSZEK 4PLUSZ FÉKTÁRCSÁK 4PLUSZ GÖMBCSUKLÓK 4PLUSZ LENGOKAROK 4PLUSZ SZÉRIA LENGÉSCSILLAPÍTÓK 4PLUSZ VÍZPUMPÁK ABLAKTÖRLOKAROK ABS ALKATRÉSZEK

Részletesebben

5. A szerviz nem felelős a termékek szállítás közben történő megsérüléséért. 6. A szerviz nem felelős a termékkel együtt beküldött olyan tartozékokkal

5. A szerviz nem felelős a termékek szállítás közben történő megsérüléséért. 6. A szerviz nem felelős a termékkel együtt beküldött olyan tartozékokkal 5. A szerviz nem felelős a termékek szállítás közben történő megsérüléséért. 6. A szerviz nem felelős a termékkel együtt beküldött olyan tartozékokkal kapcsolatban, amelyek nem tartoznak a termék alapfelszereléséhez.

Részletesebben

MÛSZAKI MEGHIBÁSODÁSRA VONATKOZÓ BIZTOSÍTÁS HASZNÁLT SZEMÉLYGÉPJÁRMÛVEKRE ÁLTALÁNOS SZERZÔDÉSI FELTÉTELEK LOMBARD AUTÓRELAX GARANCIA

MÛSZAKI MEGHIBÁSODÁSRA VONATKOZÓ BIZTOSÍTÁS HASZNÁLT SZEMÉLYGÉPJÁRMÛVEKRE ÁLTALÁNOS SZERZÔDÉSI FELTÉTELEK LOMBARD AUTÓRELAX GARANCIA Mapfre Asistencia S. A. Magyarországi Fióktelepe 1067 Budapest, Csengery utca 31. Telefon: (06 40) 200 521, fax: (06 1) 461 0627. Adószám: 22157629-1-42. MÛSZAKI MEGHIBÁSODÁSRA VONATKOZÓ BIZTOSÍTÁS HASZNÁLT

Részletesebben

Hodnota tlaku. Hátulnézet HU - 1

Hodnota tlaku. Hátulnézet HU - 1 Hodnota tlaku Hátulnézet HU - 1 HU - 2 HU - 3 HU - 4 HU - 5 HU - 6 HU - 7 HU - 8 HU Jótállási jegy A FAST Hungary Kft. (2045 Törökbálint, Dulácska u. 1/a) mint a termék magyarországi importőre a jótállási

Részletesebben

Világjáró utasbiztosítás szolgáltatásai

Világjáró utasbiztosítás szolgáltatásai Világjáró utasbiztosítás szolgáltatásai Külföldön felmerülő orvosi költségek megtérítése Maximum biztosítási összegek (Ft/EUR) Horizont Horizont Prémium külföldön fellépő hirtelen megbetegedés és baleset

Részletesebben

Tájékoztató és Általános Szerződési Feltételek

Tájékoztató és Általános Szerződési Feltételek Tájékoztató és Általános Szerződési Feltételek Adatlap Rendszám Sorszám Alvázszám Gyártmány/Típus Motorszám Első forgalomba helyezés Kilométer állás átadáskor Kiállítás dátuma Tulajdonos neve Tulajdonos

Részletesebben

A gépjármű rendelkezzen a Nemzeti Közlekedési Hatóság által kiadott érvényes típusbizonyítvánnyal (általános forgalomba helyezési engedéllyel).

A gépjármű rendelkezzen a Nemzeti Közlekedési Hatóság által kiadott érvényes típusbizonyítvánnyal (általános forgalomba helyezési engedéllyel). Az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból nyújtandó vidéki gazdaság és a lakosság számára nyújtott alapszolgáltatások fejlesztésére 2015-tól igénybe vehető támogatások alapján biztonságos közlekedés

Részletesebben

JÓTÁLLÁSI ADATLAP. . * Javasoljuk, hogy a jótállási tájékoztatóval együtt őrizze meg a vásárláskor kapott nyugtát / számlát is.

JÓTÁLLÁSI ADATLAP.  . * Javasoljuk, hogy a jótállási tájékoztatóval együtt őrizze meg a vásárláskor kapott nyugtát / számlát is. JÓTÁLLÁSI ADATLAP AUDIOKASSETTEN-KONVERTER ACC-02 A fogyasztó adatai: Név: Cím: E-Mail A vásárlás dátuma * : * Javasoljuk, hogy a jótállási tájékoztatóval együtt őrizze meg a vásárláskor kapott nyugtát

Részletesebben

JÓTÁLLÁSI TÁJÉKOZTATÓ

JÓTÁLLÁSI TÁJÉKOZTATÓ JÓTÁLLÁSI TÁJÉKOZTATÓ A fogyasztóval szerződést kötő (a jótállásra kötelezett) vállalkozás cégneve és címe: ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. Mészárosok útja 2. H-2051 Biatorbágy A fogyasztási cikk azonosítására

Részletesebben

JÓTÁLLÁSI ADATLAP NAPELEMES KÜLTÉRI LÁMPA

JÓTÁLLÁSI ADATLAP NAPELEMES KÜLTÉRI LÁMPA JÓTÁLLÁSI ADATLAP NAPELEMES KÜLTÉRI LÁMPA A fogyasztó adatai: Név: Cím: E-Mail A vásárlás dátuma * : * Javasoljuk, hogy a jótállási tájékoztatóval együtt őrizze meg a vásárláskor kapott nyugtát / számlát

Részletesebben

UNION-Casco Alapbiztosítás feltételei

UNION-Casco Alapbiztosítás feltételei UNION-Casco Alapbiztosítás feltételei Az UNION Biztosító Zrt. a biztosítási díj megfizetése ellenében a kockázatviselés időtartama alatt a jelen biztosítási feltételekben rögzített esetekben és mértékben

Részletesebben

19. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez

19. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS 19. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez Összefoglaló tájékoztatás A Kbt. 113. (1) bekezdés szerinti eljárások esetében. Az érdekelt gazdasági szereplőknek tájékoztatniuk

Részletesebben

Assistance Ha problémája adódna, nem marad magára, csak hívja a KIA Assistance-t! Gyors útmutató a KIA Assistance igénybevételéhez

Assistance Ha problémája adódna, nem marad magára, csak hívja a KIA Assistance-t! Gyors útmutató a KIA Assistance igénybevételéhez Assistance Ha problémája adódna, nem marad magára, csak hívja a KIA Assistance-t! 06-80-204-421 Külföldről +36-1-458-4494 Gyors útmutató a KIA Assistance igénybevételéhez Hívja haladéktalanul a KIA Assistance

Részletesebben

AIG Hungary AIG Europe S.A. Magyarországi Fióktelepe East-West Business Center 1088 Budapest, Rákóczi út 1-3. Tel: +(36-1) 801-0801 Fax: +(36-1)

AIG Hungary AIG Europe S.A. Magyarországi Fióktelepe East-West Business Center 1088 Budapest, Rákóczi út 1-3. Tel: +(36-1) 801-0801 Fax: +(36-1) I. Fejezet ÁLTALÁNOS POLGÁRI JOGI FELELŐSSÉGBIZTOSITÁS A biztosítási esemény 1) Az általános polgári jogi biztosítási szerződés alapján a felelősségbiztosítási esemény olyan véletlen, váratlan (balesetszerű)

Részletesebben

Lehetőségautó Kft Budapest Kossuth Lajos utca 21.

Lehetőségautó Kft Budapest Kossuth Lajos utca 21. Tárgy: Tájékoztatás a súlyos mozgáskorlátozott személyek közlekedési kedvezményéről szóló 102/2011. (VI.29.) Kormányrendelet (a továbbiakban: Kormányrendelet) alapján használt személygépjármű megvásárlásához

Részletesebben

Biztosító. Aegon Trend Basic II. vállalati vagyon- és felelősségbiztosítási záradékok

Biztosító. Aegon Trend Basic II. vállalati vagyon- és felelősségbiztosítási záradékok Biztosító Aegon Trend Basic II. vállalati vagyon- és felelősségbiztosítási záradékok TREND BASIC II-Z-140217 AEGON TREND Basic II. Vállalati vagyon- és felelősségbiztosítási záradékok V-1. sz. Záradék

Részletesebben

Mapfre Asistencia S.A. Magyarországi Fióktelepe 1146 Budapest, Hermina út 17. Telefon: (06 40) 200 521, fax: (06 1) 461 0624 Adószám: 22157629-1-42

Mapfre Asistencia S.A. Magyarországi Fióktelepe 1146 Budapest, Hermina út 17. Telefon: (06 40) 200 521, fax: (06 1) 461 0624 Adószám: 22157629-1-42 Mapfre Asistencia S.A. Magyarországi Fióktelepe 1146 Budapest, Hermina út 17. Telefon: (06 40) 200 521, fax: (06 1) 461 0624 Adószám: 22157629-1-42 MŰSZAKI MEGHIBÁSODÁSRA SZÓLÓ GARANCIABIZTOSÍTÁS HASZNÁLT

Részletesebben

MB Citaro O530 típusú autóbuszok motorjainak felújítása, szükség szerinti javítása. Műszaki leírás

MB Citaro O530 típusú autóbuszok motorjainak felújítása, szükség szerinti javítása. Műszaki leírás MB Citaro O530 típusú autóbuszok motorjainak felújítása, szükség szerinti javítása Műszaki leírás Jelen eljárásban Ajánlattevőnek a felújításra vonatkozóan kalkulált egységárakat (átalánydíj) kell megajánlania.

Részletesebben

ASSISTANCE 06-80-200-948

ASSISTANCE 06-80-200-948 ASSISTANCE 06-80-200-948 csak belföldről! Külföldről: 00-36-1-345-1768 (a Hungary Directen keresztül díjmentesen) HASZNOS TANÁCSOK A Hyundai Assistance egész évben, napi 24 órán át az Ön rendelkezésére

Részletesebben

Autó-Licit Kft. MŰSZAKI SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY

Autó-Licit Kft. MŰSZAKI SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY Autó-Licit Kft. 1125 Budapest, Rőzse utca 16. 4/1. MŰSZAKI SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY Szakértői vélemény száma: 2014/ 7936 Gépjármű rendszáma: YFD-554 Gépjármű típusa: BELORUSZ MTZ-80 Megbízó: Magyar Közút Nonprofit

Részletesebben

Car Protect Kiterjesztett Garancia Program: COMFORT

Car Protect Kiterjesztett Garancia Program: COMFORT Car Protect Kiterjesztett Garancia Program: COMFORT Különös Biztosítási Feltételek gépjárművek mechanikus és elektromos meghibásodására (KBFCOM-0414) Ez a dokumentum a Car Protect Comfort Garancia Program

Részletesebben

Jótállási jegy és tájékoztató

Jótállási jegy és tájékoztató Jótállási jegy és tájékoztató A fogyasztókat megillető kötelező jótállásról, a SEAT márkagaranciáról és a Garancia4 szolgáltatásról Érvényes a 2018-as modellévtől gyártott, a Porsche Hungaria Kereskedelmi

Részletesebben

MŰSZAKI VIZSGA. kiscsaszi. Okmányok Forgalmi engedély Igazoló lap Egyéb okmányok, engedélyek

MŰSZAKI VIZSGA. kiscsaszi. Okmányok Forgalmi engedély Igazoló lap Egyéb okmányok, engedélyek I. okmányok, AZONOSÍTÁS Okmányok Forgalmi engedély Igazoló lap Egyéb okmányok, engedélyek Jármű Alvázszám Motorszám Hatósági jelzés Adattábla/Típustábla II. környezetvédelmi mérés Kipufogórendszer Kivitel

Részletesebben

JÓTÁLLÁSI ADATLAP. SZUPERKOMFORT MATRAC 90x190 cm

JÓTÁLLÁSI ADATLAP. SZUPERKOMFORT MATRAC 90x190 cm JÓTÁLLÁSI ADATLAP SZUPERKOMFORT MATRAC 90x190 cm A fogyasztó adatai: Név: Cím: E-mail: A vásárlás dátuma:* A vásárlás helye:* * Kérjük, hogy a vásárlás időpontjának és helyének igazolására a jótállási

Részletesebben

HÍRLEVÉL. Tisztelt Ügyfeleink!

HÍRLEVÉL. Tisztelt Ügyfeleink! HÍRLEVÉL Tisztelt Ügyfeleink! Örömmel tájékoztatjuk a 2008 decemberében elkészült fejlesztéseinkről. A mellékelt dokumentumban megtalálja a változtatások rövid összefoglalóját, míg a hozzá tartozó használati

Részletesebben

Autó-Licit Kft. MŰSZAKI SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY

Autó-Licit Kft. MŰSZAKI SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY Autó-Licit Kft. 1125 Budapest, Rőzse utca 16. 4/1. MŰSZAKI SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY Szakértői vélemény száma: 2014/ 8302 Gépjármű rendszáma: YCM-391 Gépjármű típusa: ZETOR UN 53 Megbízó: Magyar Közút Nonprofit

Részletesebben

JÓTÁLLÁSI ADATLAP RÁDIÓFREKVENCIÁS KAPUCSENGŐ MD 16187

JÓTÁLLÁSI ADATLAP RÁDIÓFREKVENCIÁS KAPUCSENGŐ MD 16187 A fogyasztó adatai: Név Cím E-mail A vásárlás dátuma* * Javasoljuk, hogy a jótállási tájékoztatóval együtt őrizze meg a vásárláskor kapott nyugtát / számlát is. JÓTÁLLÁSI ADATLAP RÁDIÓFREKVENCIÁS KAPUCSENGŐ

Részletesebben

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A CSEREDARABOS ALKATRÉSZEKRŐL*

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A CSEREDARABOS ALKATRÉSZEKRŐL* SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A CSEREDARABOS ALKATRÉSZEKRŐL* A PEUGEOT CSEREDARABOS ALKATRÉSZEI GAZDASÁGOS ÉS KÖRNYEZETBARÁT ALTERNATÍVÁT JELENTENEK PEUGEOT GÉPJÁRMŰVE BIZTONSÁGOS JAVÍTÁSÁHOZ

Részletesebben

Mapfre Asistencia S. A. Magyarországi Fióktelepe 1146 Budapest, Hermina út 17. Telefon: (06 40) 200 521, fax: (06 1) 461 0624 Adószám: 22157629-1-42

Mapfre Asistencia S. A. Magyarországi Fióktelepe 1146 Budapest, Hermina út 17. Telefon: (06 40) 200 521, fax: (06 1) 461 0624 Adószám: 22157629-1-42 Mapfre Asistencia S. A. Magyarországi Fióktelepe 1146 Budapest, Hermina út 17. Telefon: (06 40) 200 521, fax: (06 1) 461 0624 Adószám: 22157629-1-42 MOTOR PACK TERMÉKCSALÁD MŰSZAKI MEGHIBÁSODÁSRA SZÓLÓ

Részletesebben

BKV Zrt. 15/T-103/13 13. számú melléklet Műszaki leírás felújításra

BKV Zrt. 15/T-103/13 13. számú melléklet Műszaki leírás felújításra Műszaki leírás Jelen eljárásban Ajánlattevőnek a felújításra vonatkozóan kalkulált egységárakat (átalánydíj) kell megajánlania. A megajánlott felújítási egységárat jelen műszaki leírásban meghatározott

Részletesebben

5 L-ES PEUGEOT TÉLI ABLAKMOSÓ FOLYADÉK 20 C -IG 3100 FT 1

5 L-ES PEUGEOT TÉLI ABLAKMOSÓ FOLYADÉK 20 C -IG 3100 FT 1 5 L-ES PEUGEOT TÉLI ABLAKMOSÓ FOLYADÉK 0 C -IG 300 FT 07.0.6-tól 07..9-ig. A tájékoztatás nem teljes körű, a P Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat módosítására vagy visszavonására.

Részletesebben

Forgalmi engedélyes ügyek: Gépjármű tulajdonjogának átírása (új típusú forgalmi engedély esetén)

Forgalmi engedélyes ügyek: Gépjármű tulajdonjogának átírása (új típusú forgalmi engedély esetén) Forgalmi engedélyes ügyek: Gépjármű tulajdonjogának átírása (új típusú forgalmi engedély esetén) Ügyintézés határideje és díja Kapcsolódó nyomtatványok, iratminták: dokumentumok, útmutatók, Gépjármű tulajdonjogának

Részletesebben

Autó-Licit Kft. MŰSZAKI SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY

Autó-Licit Kft. MŰSZAKI SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY Autó-Licit Kft. 1125 Budapest, Rőzse utca 16. 4/1. MŰSZAKI SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY Szakértői vélemény száma: 2014/ 7892 Gépjármű rendszáma: BPN-966 Gépjármű típusa: RÁBA U 26 230 DF-GP 17 Megbízó: Magyar Közút

Részletesebben

HELYI TANTERV. Járműkarbantartás

HELYI TANTERV. Járműkarbantartás HELYI TANTERV Járműkarbantartás 14. évfolyam 31 óra 1.1. A tantárgy tanításának célja A járműkarbantartás tantárgy tanításának célja, hogy olyan elméleti ismeretek birtokába jusson a tanuló, amely alapján

Részletesebben

HYUNDAI ASSISTANCE ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK. Hyundai Assistance

HYUNDAI ASSISTANCE ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK. Hyundai Assistance HYUNDAI ASSISTANCE ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK Hyundai Assistance ASSISTANCE 06-80-200-948 csak belföldről! Külföldről: 00-36-1-345-1768 (a Hungary Directen keresztül díjmentesen) HASZNOS TANÁCSOK

Részletesebben

5 L-ES PEUGEOT TÉLI ABLAKMOSÓ FOLYADÉK 20 C -IG 3100 FT 1

5 L-ES PEUGEOT TÉLI ABLAKMOSÓ FOLYADÉK 20 C -IG 3100 FT 1 5 L-ES PEUGEOT TÉLI ABLAKMOSÓ FOLYADÉK 0 C -IG 300 FT 07.0.6-tól visszavonásig, de legkésőbb 08. január 3-ig. A tájékoztatás nem teljes körű, a P Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat

Részletesebben

Biztosított alkatrészek

Biztosított alkatrészek Biztosított alkatrészek ERIX Advantage NETRISK Advantage MOTOR Minden belső kenéssel működő alkatrész és befecskendezők. A motor külső alkotóelemei mint: levegő szívócső, lendkerék, fogaskerék, turbó feltöltő.

Részletesebben

GÉPJÁRMŰ ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS (magánszemély)

GÉPJÁRMŰ ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS (magánszemély) (magánszemély) A jogügylet jellege: visszterhes. A hatálybalépés időpontja:... Az okirat létrejött az alulírott helyen és időben az 1. pontban meghatározott felek között a 2. pontban meghatározott gépjármű

Részletesebben

JÓTÁLLÁSI ADATLAP 20 W-OS LED REFLEKTOR. A fogyasztó adatai: Név: Cím: . A vásárlás dátuma*: A vásárlás helye: A hiba leírása: Aláírás:

JÓTÁLLÁSI ADATLAP 20 W-OS LED REFLEKTOR. A fogyasztó adatai: Név: Cím:  . A vásárlás dátuma*: A vásárlás helye: A hiba leírása: Aláírás: JÓTÁLLÁSI ADATLAP 20 W-OS LED REFLEKTOR A fogyasztó adatai: Név: Cím: A vásárlás dátuma*: E-Mail *Javasoljuk, hogy a jótállási tájékoztatóval együtt őrizze meg a vásárláskor kapott nyugtát / számlát is.

Részletesebben

Gépjárművek mechanikai és elektronikai meghibásodaira vonatkozó AutoCheck BIZTOSÍTÁSI PROGRAM (HU-AC-USG-L-0118)

Gépjárművek mechanikai és elektronikai meghibásodaira vonatkozó AutoCheck BIZTOSÍTÁSI PROGRAM (HU-AC-USG-L-0118) 1. fejezet: Bevezető rendelkezések 1.1. Jelen AUTOCHECK (AC PROGRAM) Biztosítási Program a Biztosítási fedezetet igazoló dokumentum (Biztosítási Kötvény) része. 1.2. Ha ellentmondás van ezen AC PROGRAM

Részletesebben

Mapfre Asistencia S. A. Magyarországi Fióktelepe 1146 Budapest, Hermina út 17. Telefon: (06 40) 200 521, fax: (06 1) 461 0624 Adószám: 22157629-1-42

Mapfre Asistencia S. A. Magyarországi Fióktelepe 1146 Budapest, Hermina út 17. Telefon: (06 40) 200 521, fax: (06 1) 461 0624 Adószám: 22157629-1-42 Mapfre Asistencia S. A. Magyarországi Fióktelepe 1146 Budapest, Hermina út 17. Telefon: (06 40) 200 521, fax: (06 1) 461 0624 Adószám: 22157629-1-42 MOTOR PACK TERMÉKCSALÁD MŰSZAKI MEGHIBÁSODÁSRA SZÓLÓ

Részletesebben

CNCdrive Kft. KELLÉKSZAVATOSSÁGI / TERMÉKSZAVATOSSÁGGI IGÉNY BEJELENTÉSE (Kérjük nyomtatott betűvel kitölteni!)

CNCdrive Kft. KELLÉKSZAVATOSSÁGI / TERMÉKSZAVATOSSÁGGI IGÉNY BEJELENTÉSE (Kérjük nyomtatott betűvel kitölteni!) Forgalmazó: CNCdrive Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság Székhely: 7633 Pécs Páfrány u 25. 3. em. 26. Cégjegyzékszám: 02-09-080088 Adószám: 24366562-2-02 CNCdrive Kft. Telephely: 7833 Görcsöny

Részletesebben

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL AZ AKKUMU- LÁTORRÓL

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL AZ AKKUMU- LÁTORRÓL SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL AZ AKKUMU- LÁTORRÓL MINDEN AZ AKKUMULÁTORRAL KEZDŐDIK Az akkumulátor biztosítja az autó elindításához, valamint az elektromos berendezések (fényszórók, ablaktörlők,

Részletesebben

Lakásbiztosítás. Biztosítási termékismertető. Milyen típusú biztosításról van szó?

Lakásbiztosítás. Biztosítási termékismertető. Milyen típusú biztosításról van szó? Lakásbiztosítás Biztosítási termékismertető A társaság: Wáberer Hungária Zrt. A termék: Panoráma Családi Otthonbiztosítás Garzon csomag Ez az ismertető rövid áttekintést ad Önnek a megkötni kívánt biztosítás

Részletesebben

MEGOLDÁS AZ IDŐSEBB RENAULT JÁRMŰVEKRE A VILÁG RENAULT SZERVIZ VÁLTOZIK! MÉG TÖBBET NYÚJT DRIVE THE CHANGE

MEGOLDÁS AZ IDŐSEBB RENAULT JÁRMŰVEKRE A VILÁG RENAULT SZERVIZ VÁLTOZIK! MÉG TÖBBET NYÚJT DRIVE THE CHANGE MEGOLDÁS AZ IDŐSEBB RENAULT JÁRMŰVEKRE A VILÁG RENAULT SZERVIZ VÁLTOZIK! MÉG TÖBBET NYÚJT DRIVE THE CHANGE MEGOLDÁS AZ IDŐSEBB RENAULT JÁRMŰVEKRE 2011.10.17-TŐL 2011.12.16-IG ÚJABB ELŐNYÖK VÁRJÁK A RENAULT

Részletesebben

Általános szállítási feltételeink szerszámainkra vonatkozóan

Általános szállítási feltételeink szerszámainkra vonatkozóan Általános szállítási feltételeink szerszámainkra vonatkozóan Rendelését várjuk: web áruházunkban, személyesen telephelyünkön (2092 Budakeszi, Budaörsi út 11.), e- mailen (ertekesites@ballun.hu), faxon

Részletesebben

Általános Biztosítási Feltételek Gépjárművek mechanikai és elektromos meghibásodása (ABFGAR-1014)

Általános Biztosítási Feltételek Gépjárművek mechanikai és elektromos meghibásodása (ABFGAR-1014) Általános Biztosítási Feltételek Gépjárművek mechanikai és elektromos meghibásodása (ABFGAR-1014) Bevezető rendelkezések A Biztosító a biztosítási díj megfizetése ellenében, a jelen Általános Biztosítási

Részletesebben

Autó-Licit Kft. MŰSZAKI SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY

Autó-Licit Kft. MŰSZAKI SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY Autó-Licit Kft. 1125 Budapest, Rőzse utca 16. 4/1. MŰSZAKI SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY Szakértői vélemény száma: 2014/ 7441 Gépjármű rendszáma: IHK-446 Gépjármű típusa: VOLKSWAGEN TRANSPORTER T4 Megbízó: Magyar

Részletesebben

Autó-Licit Kft. MŰSZAKI SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY

Autó-Licit Kft. MŰSZAKI SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY Autó-Licit Kft. 1125 Budapest, Rőzse utca 16. 4/1. MŰSZAKI SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY Szakértői vélemény száma: 2014/ 6286 Gépjármű rendszáma: AIN-734 Gépjármű típusa: IFA W50 L/KCR-G-3000 Megbízó: Magyar Közút

Részletesebben

MŰHELYTITKOK AZ AKKUMULÁTORRÓL

MŰHELYTITKOK AZ AKKUMULÁTORRÓL MŰHELYTITKOK AZ AKKUMULÁTORRÓL VELÜNK MINDIG BIZTOS RAJTRA SZÁMÍTHAT! MINDEN AZ AKKUMULÁTORRAL KEZDŐDIK Az akkumulátor biztosítja az autó elindításához, valamint az elektromos berendezések (fényszórók,

Részletesebben

JÓTÁLLÁSI ADATLAP LÉZERES TÁVOLSÁGMÉRŐ

JÓTÁLLÁSI ADATLAP LÉZERES TÁVOLSÁGMÉRŐ JÓTÁLLÁSI ADATLAP LÉZERES TÁVOLSÁGMÉRŐ A fogyasztó adatai: Név: Cím: E-mail A vásárlás dátuma* : *Javasoljuk, hogy a jótállási tájékoztatóval együtt őrizze meg a vásárláskor kapott nyugtát / számlát is.

Részletesebben

Autó-Licit Kft. MŰSZAKI SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY

Autó-Licit Kft. MŰSZAKI SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY Autó-Licit Kft. 1125 Budapest, Rőzse utca 16. 4/1. MŰSZAKI SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY Szakértői vélemény száma: 2014/ 7326 Gépjármű rendszáma: ACB-876 Gépjármű típusa: MERCEDES UNIMOG U-84/406 Megbízó: Magyar

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek A jelen Általános szerződési feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák az ILST-Hungary Kft. ( szolgáltató ) és az által üzemeltetett ilst.hu internetes címen található webáruház

Részletesebben

LENGÉSCSILLAPÍTÓK A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN

LENGÉSCSILLAPÍTÓK A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN LENGÉSCSILLAPÍTÓK A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN MI A LENGÉSCSILLAPÍTÓK SZEREPE? A lengéscsillapítók biztosítják a kerekek megfelelő tapadását, bármilyen hepehupás is az út, amin haladunk.

Részletesebben

Vevő MINTA. Forrás bizonylat(ok): GARANCIA JEGY PEGO

Vevő MINTA. Forrás bizonylat(ok): GARANCIA JEGY PEGO Forrás bizonylat(ok): GARANCIA JEGY PEGO Amennyiben a garanciajegyben Önnek nem egyértelmű információkat talál, úgy kérjen felvilágosítást az eladó szervtől! HIBABEJELENTÉS, KAPCSOLAT: munkanapokon 06

Részletesebben

Autó-Licit Kft. MŰSZAKI SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY

Autó-Licit Kft. MŰSZAKI SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY Autó-Licit Kft. 1125 Budapest, Rőzse utca 16. 4/1. MŰSZAKI SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY Szakértői vélemény száma: 2014/ 8708 Gépjármű rendszáma: AIM-741 Gépjármű típusa: BELORUSZ MTZ-80 Megbízó: Magyar Közút Nonprofit

Részletesebben

Motorkerékpár-biztosítás

Motorkerékpár-biztosítás www.allianz.hu Motorkerékpár-biztosítás Allianz Casco Terméktájékoztató és különös biztosítási feltételek AHE Terméktájékoztató (A jelen tájékoztató az Allianz Casco biztosítás terméktájékoztatójával együtt

Részletesebben

KARBANTARTÁSI SZERZŐDÉS

KARBANTARTÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről KARBANTARTÁSI SZERZŐDÉS Cégnév/Név: [..] Székhely: [..] Adószám: [..] képviseli: [..] mint megrendelő, (a továbbiakban: "Megrendelő") másrészről: KZiTERRA Kft. Székhely: 2051

Részletesebben

KELLÉKSZAVATOSSÁGI / TERMÉKSZAVATOSSÁGI IGÉNY BEJELENTÉSE (Kérjük nyomtatott betűvel kitölteni!)

KELLÉKSZAVATOSSÁGI / TERMÉKSZAVATOSSÁGI IGÉNY BEJELENTÉSE (Kérjük nyomtatott betűvel kitölteni!) Forgalmazó: LUK-CLOR Kft. Székhely: 1138. Budapest Turóc utca 3. 6. em. 5. Cégjegyzékszám: Cg. 01-09-271934 Adószám: 25382387-2-41 Playsport webshop Postacím: 3200. Gyöngyös, Köztársaság tér 11. 1.emelet

Részletesebben

G É P J Á R M Ű H A S Z N Á L A T S Z A B Á L Y Z A T A. Magyar Evezős Szövetség

G É P J Á R M Ű H A S Z N Á L A T S Z A B Á L Y Z A T A. Magyar Evezős Szövetség G É P J Á R M Ű H A S Z N Á L A T S Z A B Á L Y Z A T A Magyar Evezős Szövetség 1) A Magyar Evezős Szövetség (a továbbiakban: MESZ) abból a célból, hogy a saját tulajdonú gépjármű(vek) használatának feltételeit

Részletesebben

Motoralkatrészek beszerzése Karsan gyártmányú autóbuszokhoz (BKV Zrt. T-414/17) MŰSZAKI LEÍRÁS 2018.

Motoralkatrészek beszerzése Karsan gyártmányú autóbuszokhoz (BKV Zrt. T-414/17) MŰSZAKI LEÍRÁS 2018. Motoralkatrészek beszerzése Karsan gyártmányú autóbuszokhoz (BKV Zrt. T-414/17) MŰSZAKI LEÍRÁS 2018. MŰSZAKI LEÍRÁS 1. Műszaki követelmények A mellékletben az egyes tételeknél megadott gyártmányjelölések

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZÔDÉSI FELTÉTELEK EURÓPA

ÁLTALÁNOS SZERZÔDÉSI FELTÉTELEK EURÓPA Iberoasistencia S. A. Magyarországi Fióktelepe 1067 Budapest, Csengery utca 31. Telefon: (06 40) 200 521, fax: (06 1) 461 0627. Adószám: 21099957 2 42. ÁLTALÁNOS SZERZÔDÉSI FELTÉTELEK EURÓPA I. BEVEZETÔ

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZÔDÉSI FELTÉTELEK BÁSTYA

ÁLTALÁNOS SZERZÔDÉSI FELTÉTELEK BÁSTYA Iberoasistencia S. A. Magyarországi Fióktelepe 1146 Budapest, Hermina út 17. Telefon: (06 40) 200 521, fax: (06 1) 461 0624. Adószám: 21099957 2 42. ÁLTALÁNOS SZERZÔDÉSI FELTÉTELEK BÁSTYA TUDNIVALÓK Az

Részletesebben

Perfekt Vagyon- és üzemszünet biztosítás feltételei

Perfekt Vagyon- és üzemszünet biztosítás feltételei Perfekt Vagyon- és üzemszünet biztosítás feltételei Egyedi telephelyi gépjármű-biztosítási záradék Érvényes: 2015. január 1-tôl PERFEKT VAGYON- ÉS ÜZEMSZÜNET BIZTOSÍTÁS FELTÉTELEI EGYEDI TELEPHELYI GÉPJÁRMŰ-BIZTOSÍTÁSI

Részletesebben