MEGOLDÁS AZ IDŐSEBB RENAULT JÁRMŰVEKRE A VILÁG RENAULT SZERVIZ VÁLTOZIK! MÉG TÖBBET NYÚJT DRIVE THE CHANGE

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "MEGOLDÁS AZ IDŐSEBB RENAULT JÁRMŰVEKRE A VILÁG RENAULT SZERVIZ VÁLTOZIK! MÉG TÖBBET NYÚJT DRIVE THE CHANGE"

Átírás

1 MEGOLDÁS AZ IDŐSEBB RENAULT JÁRMŰVEKRE A VILÁG RENAULT SZERVIZ VÁLTOZIK! MÉG TÖBBET NYÚJT DRIVE THE CHANGE

2 MEGOLDÁS AZ IDŐSEBB RENAULT JÁRMŰVEKRE TŐL IG ÚJABB ELŐNYÖK VÁRJÁK A RENAULT ÉS DACIA MÁRKAKERESKEDÉSEKNÉL: AKCIÓS TÉLI ÁTVIZSGÁLÁS 10 FT-ÉRT KEDVEZMÉNYKUPONOK AKÁR FT ÉRTÉKBEN A SZERVIZ 5+ IDŐSAUTÓ PROGRAM ENGEDMÉNYEK A Szerviz 5+ egy hosszútávú szervizprogram az 5 évnél idősebb Renault és Dacia járművekre, amelynek köszönhetően lényegesen csökkentheti karbantartásaira fordított költségeit*. A SZERVIZ 5+ PROGRAM ELŐNYEI: LEGALÁBB 20%-KAL OLCSÓBBAN SZERVIZELTETHETI AUTÓJÁT - Alternatív alkatrész ajánlat - 20 %-kal alacsonyabb óradíj a mechanikus munkákra - Kedvezményprogram a karosszérialakatos munkákra GUMIABRONCSOK INTERNETES ÁRON - Prémium és a gazdaságos gumiabroncsok akciós kínálata. KEDVEZMÉNY-PROGRAM A KAROSSZÉRIA-JAVÍTÁSOKRA - A javítás értékétől függően. MINŐSÉG %-os minőség, megbízhatóság a márkaszervizek termékeiben és szolgáltatásaiban. A program legfrissebb információiról a n tájékozódhat. *Az autója korát Ön is nagyon egyszerűen ellenőrizheti nézze meg a forgalmi engedélyben ('B' mező) a jármű első nyilvántartásba vételének időpontját, amiből máris egyértelmű, hogy a program az Ön autójára is vonatkozik-e. Amennyiben a autó első forgalomba helyezésének éve és a jelen naptári év között 5 vagy attól több év telt el, úgy az Ön autójára is vonatkozik a Szerviz 5+ program ben tehát a 2006-ban és az azelőtt nyilvántartásba vett Renault -k tartoznak a programba.

3 AKCIÓS TÉLI ÁTVIZSGÁLÁS 10 Ft (eredeti ár Ft*) TISZTELT ÜGYFELÜNK! Látogassa meg és között RENAULT és DACIA márkaszervizünket, és éljen kihagyhatatlan ajánlatunkkal a Téli Szerviznapok 2011 keretében. Csupán 10 Ft-ért végrehajtunk gépkocsiján egy 25 pontos ellenőrzést, ráadásul Ft összértékű kedvezményben részesülhet javítás vagy tartozékvásárlás esetén. Ezeket a kedvezményeket ig veheti igénybe. FOLYADÉKOK ELLENŐRZÉSE: kormányszervó folyadék mennyiségének és állapotának hűtőfolyadék mennyiségének és állapotának fékfolyadék mennyiségének és állapotának ablakmosó folyadék mennyiségének és állapotának LÁTHATÓSÁG ELLENŐRZÉSE: ablaktörlők állapotának szélvédő visszapillantó tükrök külső világítás belső világítás GÉPKOCSI FUTÓMŰVÉNEK ELLENŐRZÉSE: féltengely gumiharangok állapotának szilentblokkok állapotának gömbfejek állapotának kipufogórendszer állapotának lengéscsillapítók tömítettségének GUMIABRONCSOK ÁLLAPOTÁNAK ELLENŐRZÉSE : gumiabroncs nyomás mintázat kopásának gumiabroncsok állapotának gumiabroncsok károsodásának pótkerék/gumiabroncs javító szett KAROSSZÉRIA ELLENŐRZÉSE: karosszéria sárvédőív a gépkocsi alvázának FÉKEK ELLENŐRZÉSE: első fékbetétek és tárcsák elhasználódásának hátsó fékbetétek és tárcsák elhasználódásának AKKUMULÁTOR ÁLLAPOTÁNAK ELLENŐRZÉSE: akkumulátor állapotának *Az átvizsgálás eredeti ára a Renault Márkakereskedés díjszabásától függ. Az akciós téli átvizsgálás nem pótolja a kötelező szervizciklust.

4 KARBANTARTÁSI KÖLTSÉGEK Clio II / Thalia Mégane I Mégane II Scénic II Olajcsere 5W Ft Ft Ft Ft Első fékbetét csere Ft Ft Ft Ft Vezérmű és vízpumpa csere Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Első lengéscsillapító pár Ft Ft Ft Ft Akkumulátor Ft Ft Ft Ft Első ablaktörlő pár Megjegyzés: Az átvizsgálás ára a Renault és Dacia márkakereskedések egyéni óradíjától függ. A feltüntetett árak a Renault Hungária Kft. által ajánlott akciós bruttó ügyfélárak, melyek tartalmazzák a munkadíjat és a normál beavatkozáshoz szükséges alkatrészek árát. Az ajánlat változhat a modell és a motorizáció függvényében. Az ajánlat visszavonásig érvényes. A teljes kínálatunkról érdeklődjön Renault Márkakereskedőjénél.

5 A MEGÚJULÓ CSEREDARAB FORRÁS: FELÚJÍTOTT ALKATRÉSZ A felújított alkatrész egy kedvező árú, a Renault minőségi követleményeinek megfelelő, környezetbarát cserealkatrész ajánlat az idősebb gépjárművekhez. Legfőbb előnyei: Ár = Akár 50 %-kal olcsóbb, mint az új, eredeti alkatrész. Minőség = Megfelel a Renault minőségi követelményeinek, ugyanolyan garancia vonatkozik a cseredarabra, mint az eredeti alkatrészekre. Gyors javítás = Garantált kompatibilitás és szerelés ugyanolyan határidővel, mint az új alkatrészek esetében. Környezetvédelem = A felújítás és az újrahasznosítás a környezetvédelmi előírások betartásával történik, tekintettel az eljárás során felmerülő alacsonyabb energia- és nyersanyagigényre szemben az új alkatrész gyártásának költségeivel. A felújított alkatrészeket az idősebb Renault és Dacia modellekhez kínáljuk. Ez a termékcsalád elsősorban az alábbi mechanikus javítások alkatrészeit érinti: MOTOROK HENGERFEJEK SEBESSÉGVÁLTÓK TENGELYKAPCSOLÓK BEFECSKENDEZŐ SZIVATTYÚK TURBÓFELTÖLTŐK KORMÁNYMŰVEK GENERÁTOROK ÖNINDÍTÓK HŰTŐK KLÍMAKOMPRESSZOROK FÉKNYERGEK A felújított alkatrészek teljes kínálatát-, kérjük keresse a Renault és Dacia márkaszervizekben.

6 AKCIÓS TÉLI ABRONCSOK ÉS FELNIK KLEBER KRISALP HP2 175/65 R14 82T (Clio és Thalia gépkocsiknak megfelelő méret) 1 DB GUMIABRONCS ÁRA SZERELTKERÉK SZETT ÁRA LEMEZFELNIVEL SZERELTKERÉK SZETT ÁRA ENZO W ALUFELNIVEL A GUMIABRONCSOK ÉS FELNIK TELJES KÍNÁLATA MEGTALÁLHATÓ A Az ajánlat től ig, vagy a készlet erejéig érvényes. Az ár nem tartalmazza a kerekek felszerelését a gépkocsira és a gumiabroncsok nyomását ellenőrző rendszer érzékelőjének esetleges használatával kapcsolatos költségeket. Az alufelni választék modellenként eltérő. A képek csak illusztrációk. *A feltüntetett ajánlott fogyasztói ár 1 darabra vonatkozik áfával együtt. **A feltüntetett ajánlott fogyasztói ár négy teljes kerékgarnitúrára vonatkozik (4 gumiabroncs és 4 lemez- vagy Enzo W alufelni.) A képek illusztrációk. Az ajánlatban szereplő árak eltérhetnek modell és motorizáció függvényében.

7 TARTOZÉKOK LEDSOR NAPPALI VILÁGÍTÁSHOZ DAYLIGHT 4 LED MAXIMÁLIS LÁTHATÓSÁG NAGYOBB BIZTONSÁG ELSŐOSZTÁLYÚ TERVEZÉS KÖLTSÉGTAKARÉKOSSÁG EGYSZERŰ MŰSZAKI MEGOLDÁS ECE R87 EURÓPAI TANÚSÍTVÁNY A készlet 2 db 4 LED sorból áll. Az ár tartalmazza az ÁFA-t, de a beszerelési díjakat nem. GUMISZŐNYEGEK 4 db / készlet AUTORÁDIO MP3 Pioneer Autórádió DEH-1300 MP 4*50W MOSFET AUX panelkimenet CD-R/RW, MP3/WMA/WAV, BSM 1xRCA kimenet ASR funkció LCD fehér kijelző CD és MP3 szöveg kijelzés vezetékes kormány távirányító kimenet MUTE funkció energiatakarékos üzemmód 18 állomás (FM1,FM2, ML) A képek csak illusztrációk. A tartozékok teljes kínálatáról érdeklődjön a Márkakereskedésekben. Az ajánlat a készletek erejéig érvényes. A Renault Hungária Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a feltüntetett termékeket más, hasonló minőségű és árú termékekkel helyettesítse, előzetes figyelmeztetés nélkül. Az egyes funkciók magyarországi elérhetőségéről érdeklődjön Márkakereskedéseinkben!

8 KEDVEZMÉNY KUPONOK FÉK LENGÉSCSILLAPÍTÓK (minimális vásárlás Ft) A feltüntetett kedvezmény a fékbetétek és kiegészítőinek cseréje során felhasznált Motrio alkatrészek vételárára vonatkozik, amennyiben a megrendelés értéke (az esetleges munkadíjjal együtt) eléri feltüntetett minimális vásárlási értéket. A kupon a készlet erejéig a Renault márkaszervizekben használható fel és között. Megrendelésenként legfeljebb egy kupon használható fel, mely nem vonható össze más kedvezménnyel. (minimális vásárlás Ft) A feltüntetett kedvezmény a lengéscsillapítók és kiegészítőinek cseréje során felhasznált Motrio alkatrészek vételárára vonatkozik, amennyiben a megrendelés értéke (az esetleges munkadíjjal együtt) eléri feltüntetett minimális vásárlási értéket. A kupon a készlet erejéig a Renault márkaszervizekben használható fel és között. Megrendelésenként legfeljebb egy kupon használható fel, mely nem vonható össze más kedvezménnyel. OLAJCSERE VEZÉRLÉS (minimális vásárlás Ft) A feltüntetett kedvezmény a motorolaj cseréje során felhasznált Motrio alkatrészek vételárára vonatkozik, amennyiben a megrendelés értéke (az esetleges munkadíjjal együtt) eléri feltüntetett minimális vásárlási értéket. A kupon a készlet erejéig a Renault márkaszervizekben használható fel és között. Megrendelésenként legfeljebb egy kupon használható fel, mely nem vonható össze más kedvezménnyel. (minimális vásárlás Ft) A feltüntetett kedvezmény a vezérmű-, és ékszíj készlet, vízpumpa kiegészítőinek cseréje során felhasznált Motrio alkatrészek vételárára vonatkozik, amennyiben a megrendelés értéke (az esetleges munkadíjjal együtt) eléri feltüntetett minimális vásárlási értéket. A kupon a készlet erejéig a Renault márkaszervizekben használható fel és között. Megrendelésenként legfeljebb egy kupon használható fel, mely nem vonható össze más kedvezménnyel. AKKUMULÁTOROK TARTOZÉKOK (minimális vásárlás Ft) A feltüntetett kedvezmény a Motrio akkumulátor vételárára vonatkozik, amennyiben a megrendelés értéke eléri feltüntetett minimális vásárlási értéket. A kupon a készlet erejéig a Renault márkaszervizekben használható fel és között. Megrendelésenként legfeljebb egy kupon használható fel, mely nem vonható össze más kedvezménnyel. (minimális vásárlás Ft) A feltüntetett kedvezmény a Renault tartozékok vásárlására vonatkozik, amely eléri feltüntetett minimális vásárlási értéket. A kupon a készlet erejéig a Renault márkaszervizekben használható fel és között. Megrendelésenként legfeljebb egy kupon használható fel, mely nem vonható össze más kedvezménnyel.

9 KEDVEZMÉNY KUPONOK Dátum: Aláírás: P.H. Dátum: Aláírás: P.H. Dátum: Aláírás: P.H. Dátum: Aláírás: P.H. Dátum: Aláírás: P.H. Dátum: Aláírás: P.H.

10 Munkalap száma:... INFORMÁCIÓS KUPON TANÚSÍTVÁNY AZ ELVÉGZETT ÁTVIZSGÁLÁSRÓL Téli akciós átvizsgálás 10 Ft Szeretnénk Önt megkérni az alábbi kérdőív kitöltésére. Válaszai segítséget nyújtanak nekünk szolgáltatásaink tökéletesítésében. Segítségét köszönjük. Tisztelt... Hölgy/Úr, tel.:... Az Ön... forgalmi rendszámú gépjárművét... munkatársunk átvizsgálta! (dátum)... Ellenőriztük, hogy az összes Ön által kért munka elvégzésre került. Az alábbiakban felhívjuk figyelmét azokra a munkákra, melyeket hamarosan szükséges elvégeztetni autóján: 1. Honnan értesült a Renault Téli Szerviznapok akcióról? sajtóból rádióból Internetről DM levélből Márkakereskedéstől egyéb Mi keltette fel leginkább érdeklődését ajánlatunkból? Azonnal szükséges Minél hamarabb szükséges Közeljövőben szükséges TANÚSÍTVÁNY AZ ELVÉGZETT ÁTVIZSGÁLÁSRÓL átvizsgálás gumiabroncsok tartozékok ELF olajak alufelnik fékalkatrészek ablaktörlők lengéscsillapító akkumulátor autórádió egyéb 3. Mi hiányzott Önnek ajánlatainkból? Bélyegző Az Ön gépjárműve: Twingo/Clio/Thalia Mégane/Scénic Laguna Kangoo Espace/Vel Satis Trafic/Master egyéb... Gépjárművével kapcsolatos bármilyen jellegű kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal. A mi célunk az Ön elégedettsége! Gyártási éve:...

11 Név:... AKCIÓS TÉLI ÁTVIZSGÁLÁS FOLYADÉKOK ELLENŐRZÉSE KAROSSZÉRIA ELLENŐRZÉSE Cím: kormányszervó folyadék mennyiségének és állapotának hűtőfolyadék mennyiségének és állapotának karosszéria sárvédőív a gépkocsi alvázának... fékfolyadék mennyiségének és állapotának ablakmosó folyadék mennyiségének és állapotának GÉPKOCSI FUTÓMŰVÉNEK ELLENŐRZÉSE féltengely gumiharangok állapotának ... GUMIABRONCSOK ÁLLAPOTÁNAK ELLENŐRZÉSE gumiabroncs nyomás mintázat kopásának gumiabroncsok állapotának gumiabroncsok károsodásának szilentblokkok állapotának gömbfejek állapotának kipufogórendszer állapotának lengéscsillapítók tömítettségének A kérdőívet kérjük adja át a vevőszolgálati tanácsadónak! pótkerék/gumiabroncs javító szett LÁTHATÓSÁG ELLENŐRZÉSE ablaktörlők állapotának FÉKEK ELLENŐRZÉSE első fékbetétek és tárcsák elhasználódásának hátsó fékbetétek és tárcsák elhasználódásának Köszönettel, Az Ön Renault Márkakereskedése szélvédő visszapillantó tükrök külső világítás AKKUMULÁTOR ÁLLAPOTÁNAK ELLENŐRZÉSE belső világítás akkumulátor állapotának GUMIABRONCSOK ÁLLAPOTA Állapot JE BE JH BH PK* A kérdőív kitöltésével önkéntesen hozzájárulok, hogy a Renault Hungária Kft. a kérdőíven feltüntetett adataimat a saját adatbázisában nyilvántartsa és azokat az adataim nyilvántartásból történő törlését tartalmazó nyilatkozatomnak a Renault Hungária Kft. általi kézhezvételéig ellenszolgáltatás és külön hozzájárulás nélkül a Renault Hungária Kft. marketing tevékenységével (pl. termék-, és szolgáltatásajánlás, kereskedelmi akciókról szóló hirdetmények, ügyfél-elégedettségi kutatás stb.) összefüggésben, illetve piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára a vonatkozó jogszabályok rendelkezéseinek megfelelően - a jövőben felhasználhassa. A kérdőív kitöltésével továbbá hozzájárulok, hogy a Renault Hungária Kft. a fenti tevékenységeivel kapcsolatos információkat elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű más egyéni kommunikációs eszköz útján is megküldje. A kérdőív kitöltésével tudomásul veszem, hogy a kérdőíven feltüntetett adataimat a Renault Hungária Kft. harmadik személy (adatfeldolgozó) által is feldolgozhatja. A kérdőív kitöltésével kifejezetten hozzájárulok, hogy a Renault Hungária Kft. a kérdőíven feltüntetett adataimat - kizárólag a fent meghatározottakkal azonos célokra - harmadik fél számára továbbítsa. A Renault Hungária Kft. által nyilvántartott adataimról bármikor kérhetek tájékoztatást, és kérhetem azok helyesbítését vagy törlését. A fenti hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen az alábbi címen vonható vissza: Renault Hungária Kft.: 1135 Budapest, Róbert Károly körút Jó Átlagos Cserélendő *Pótkerék gumiabroncs

12 KI MÁS GONDOSKODHATNA JOBBAN AZ ÖN RENAULT-JÁRÓL, MINT A RENAULT? Az Ön Renault Márkakereskedése: Az ajánlat és között, a készlet erejéig érvényes, a Dacia és Renault márkaszervizekben. Valamennyi feltüntetett ár az ÁFA-t tartalmazó, a Renault Hungária Kft. által ajánlott ár. Renault Hungária Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlott árak, az ajándékok és a termékek mûszaki specifikációinak elõzetes figyelmeztetés nélküli, egyoldalúan módosítására. A legalább 20 %-os kedvezmény a mechanikai munkák óradíjára és a műveletek elvégzéséhez szükséges pótalkatrészekre vonatkozik. Ezek közé tartozik az idősebb járművekhez ajánlott Motrio és cseredarab alkatrészek, amelyek ára legalább 20 %-kal alacsonyabb, mint a megfelelő eredeti új alkatrészek ára. A 20 %-os kedvezményt ezeknél az alkatrészeknél már a teljes díjba beszámították, így ezekre már további 20 %-os kedvezmény nem érvényes. Ha egy eredeti alkatrésznél nem létezik Motrio vagy cseredarab, akkor az eredeti új alkatrész ajánlott fogyasztói árából nyújtanak 20 %-os kedvezmény. A tájékoztatás nem teljeskörû, a részletekrõl érdeklõdjön a Renault márkaszervizekben, ahol a gépkocsija modelljétõl és motorizációjától függõen kap testreszabott ajánlatot!

AKCIÓS AJÁNLATOK 2015. JANUÁR 27-TŐL MÁRCIUS 13-IG A SZERVIZKÖLTSÉGBŐL FŐNIX-TAGOK SZÁMÁRA PEUGEOT VEVŐSZOLGÁLAT. EGYÜTT MESSZEBB JUTUNK

AKCIÓS AJÁNLATOK 2015. JANUÁR 27-TŐL MÁRCIUS 13-IG A SZERVIZKÖLTSÉGBŐL FŐNIX-TAGOK SZÁMÁRA PEUGEOT VEVŐSZOLGÁLAT. EGYÜTT MESSZEBB JUTUNK AKCIÓS AJÁNLATOK 2015. JANUÁR 27-TŐL MÁRCIUS 13-IG A SZERVIZKÖLTSÉGBŐL FŐNIX-TAGOK SZÁMÁRA PEUGEOT VEVŐSZOLGÁLAT. EGYÜTT MESSZEBB JUTUNK A HŰSÉG KIFIZETŐDIK Ha fontosnak tartja, hogy autója mindig kiváló

Részletesebben

Készüljön fel a nyaralásra a Citroënnel!

Készüljön fel a nyaralásra a Citroënnel! www.citroen.hu Készüljön fel a nyaralásra a Citroënnel! Nyári szerviz- és tartozékajánlatok 5 évnél idősebb gépjárművek számára 2013. június 3-tól augusztus 31-ig Tartalékoljon a nyaralásra Akciós klímatisztítás

Részletesebben

Az én szervizem Mercedes-Benz személyautók. Szervizprogram 2015. tavasz/nyár

Az én szervizem Mercedes-Benz személyautók. Szervizprogram 2015. tavasz/nyár Az én szervizem Mercedes-Benz személyautók Szervizprogram 2015. tavasz/nyár Tisztelt Mercedes-Benz tulajdonos! Autónk karbantartása kiemelten fontos, hiszen a vezetési élmény teljességén túl a biztonság

Részletesebben

Az FSG Hungaria Kft. 2012. novemberi nyereményjátékának részvételi, adatkezelési és játékszabályzata

Az FSG Hungaria Kft. 2012. novemberi nyereményjátékának részvételi, adatkezelési és játékszabályzata Az FSG Hungaria Kft. 2012. novemberi nyereményjátékának részvételi, adatkezelési és játékszabályzata 1. Az FSG Hungaria Kft. (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi, adatkezelési és játékszabályzatban

Részletesebben

Toyota ExtraCare Biztonság és kényelem

Toyota ExtraCare Biztonság és kényelem www.toyota.hu Toyota ExtraCare Biztonság és kényelem 2012. augusztus Alvázszám:... Bevezetés Üdvözöljük a Toyota ExtraCare programban! Márka:... Modell:... Rendszám:... Garancia módozat:... Garancia első

Részletesebben

NISSAN 5 Kiterjesztett Garanciabiztosítás Általános Szerződési Feltételek

NISSAN 5 Kiterjesztett Garanciabiztosítás Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum a Nissan 5 Kiterjesztett Garanciabiztosítás általános Szerződési feltételeit határozza meg. Kérjük, figyelmesen olvassa el a Kötvény mellett a jelen Szerződési feltételeket, hogy pontosan

Részletesebben

MÛSZAKI MEGHIBÁSODÁSRA VONATKOZÓ BIZTOSÍTÁS HASZNÁLT SZEMÉLYGÉPJÁRMÛVEKRE ÁLTALÁNOS SZERZÔDÉSI FELTÉTELEK LOMBARD AUTÓRELAX GARANCIA

MÛSZAKI MEGHIBÁSODÁSRA VONATKOZÓ BIZTOSÍTÁS HASZNÁLT SZEMÉLYGÉPJÁRMÛVEKRE ÁLTALÁNOS SZERZÔDÉSI FELTÉTELEK LOMBARD AUTÓRELAX GARANCIA Mapfre Asistencia S. A. Magyarországi Fióktelepe 1067 Budapest, Csengery utca 31. Telefon: (06 40) 200 521, fax: (06 1) 461 0627. Adószám: 22157629-1-42. MÛSZAKI MEGHIBÁSODÁSRA VONATKOZÓ BIZTOSÍTÁS HASZNÁLT

Részletesebben

WeltAuto Garancia. Minőségi használt autók. Garanciával.

WeltAuto Garancia. Minőségi használt autók. Garanciával. WeltAuto Garancia Minőségi használt autók. Garanciával. WeltAuto Garancia Műszaki garancia A műszaki garancia megtéríti az 1.3 pontban felsorolt alkatrészek javításának vagy cseréjének teljes, illetve

Részletesebben

06-80-10-10-80 06-40-245-245 06-40-245-245

06-80-10-10-80 06-40-245-245 06-40-245-245 F I A T G A R A N C I A - É S S Z E R V I Z F Ü Z E T 06-80-10-10-80 DÍJMENTESEN HÍVHATÓ, ZÖLD SZÁM (Minden nap, napi 24 órában) A biztos utazás nyugalma 06-40-245-245 HELYI TARIFÁVAL HÍVHATÓ, KÉK SZÁM

Részletesebben

Mapfre Asistencia S.A. Magyarországi Fióktelepe 1146 Budapest, Hermina út 17. Telefon: (06 40) 200 521, fax: (06 1) 461 0624 Adószám: 22157629-1-42

Mapfre Asistencia S.A. Magyarországi Fióktelepe 1146 Budapest, Hermina út 17. Telefon: (06 40) 200 521, fax: (06 1) 461 0624 Adószám: 22157629-1-42 Mapfre Asistencia S.A. Magyarországi Fióktelepe 1146 Budapest, Hermina út 17. Telefon: (06 40) 200 521, fax: (06 1) 461 0624 Adószám: 22157629-1-42 MOTOR PACK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK I. BEVEZETŐ

Részletesebben

Johnson & Johnson/FIFA promóció az Aldi-ban Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzat

Johnson & Johnson/FIFA promóció az Aldi-ban Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzat Johnson & Johnson/FIFA promóció az Aldi-ban Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzat 1. A Johnson & Johnson Kft. (1123 Budapest, Nagyenyed u. 8-14.) (továbbiakban: Szervező) sorsolásos nyereményjátékot

Részletesebben

Tartós haszongépjármű a tartós üzleti sikerekhez

Tartós haszongépjármű a tartós üzleti sikerekhez ÚJ PEUGEOT boxer Tartós haszongépjármű a tartós üzleti sikerekhez Az új Peugeot Boxer-kínálat jóval több, mint egy egyszerű haszongépjárműcsalád. Az intenzív igénybevétel megkívánta kiemelkedő megbízhatóság

Részletesebben

Hitelbúvár Gyorsteszt nyereményjáték

Hitelbúvár Gyorsteszt nyereményjáték Hitelbúvár Gyorsteszt nyereményjáték Adatkezelési tájékoztató 2015. július 02. (módosítva: 2015. július 20. ) Az Addict Interactive Kft. (székhely: 1117 Budapest, Fehérvári út 84/A. cégjegyzékszám: 01-09-873617)

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK GÉPJÁRMŰ FLOTTA MENEDZSMENT SZOLGÁLTATÁSOK NYÚJTÁSÁRA

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK GÉPJÁRMŰ FLOTTA MENEDZSMENT SZOLGÁLTATÁSOK NYÚJTÁSÁRA ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK GÉPJÁRMŰ FLOTTA MENEDZSMENT SZOLGÁLTATÁSOK NYÚJTÁSÁRA 1. Bevezető rendelkezések és a szerződő felek 1.1. Flotta Menedzsment Szolgáltatás keretében a K&H Autópark Bérleti

Részletesebben

A Libero weboldal és a Libero Klub felhasználási feltételei érvényes 2014. június 1-től visszavonásig

A Libero weboldal és a Libero Klub felhasználási feltételei érvényes 2014. június 1-től visszavonásig A Libero weboldal és a Libero Klub felhasználási feltételei érvényes 2014. június 1-től visszavonásig A Libero weboldal és a Libero Klub (valamint a fórumok) használatára vonatkozó szabályok Az alábbiakban

Részletesebben

megrendelés) elfogadja az ÁSZF-ben leírt szerződési feltételeinket és adatkezelési elveinket.

megrendelés) elfogadja az ÁSZF-ben leírt szerződési feltételeinket és adatkezelési elveinket. ÁSZF Általános szerződési Feltételek - Vásárlási tájékoztató. Köszöntjük vásárlóink körében! Kérjük, figyelmesen olvassa el Általános Szerződési Feltételeinket (továbbiakban ÁSZF). Felhívjuk szíves figyelmét,

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek (módosítva: 2014. július 23.) FIGYELEMFELHÍVÁS A jelen Általános Szerződési Feltételek a továbbiakban, mint ÁSZF megismerése előtt szeretnénk Ügyfeleinket nyomatékosan tájékoztatni

Részletesebben

(c) megtippeli az oldalon feltüntetett kérdésre a választ,

(c) megtippeli az oldalon feltüntetett kérdésre a választ, Az Energizer Group Polska Sp. Z.o.o. által szervezett Teljes energiával a nyereményekért fogyasztói nyereményjáték hivatalos Részvételi- és Adatkezelési szabályzata 1. Az Energizer Group Polska Sp. Z.o.o.(székhely:

Részletesebben

MVM NET TÁVKÖZLÉSI SZOLGÁLTATÓ. Zártkörűen Működő Részvénytársaság

MVM NET TÁVKÖZLÉSI SZOLGÁLTATÓ. Zártkörűen Működő Részvénytársaság MVM NET TÁVKÖZLÉSI SZOLGÁLTATÓ Zártkörűen Működő Részvénytársaság ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Bérelt vonali előfizetői szolgáltatás Helyhez kötött internet hozzáférési szolgáltatás Helyhez kötött adatátviteli

Részletesebben

KÖBE LENDÜLET START CASCO BIZTOSÍTÁS

KÖBE LENDÜLET START CASCO BIZTOSÍTÁS KÖBE LENDÜLET START CASCO BIZTOSÍTÁS Ügyféltájékoztató Ügyféltájékoztató a kötelezô gépjármû-felelôsségbiztosítás mellé köthetô LENDÜLET START CASCO BIZTOSÍTÁS-ról Tisztelt Ügyfelünk! Jelen tájékoztatónkban

Részletesebben

Gigaset AS200/AS200A/AS300

Gigaset AS200/AS200A/AS300 Gigaset AS200/AS200A/AS300 A mobilegység rövid áttekintése 1 Akkumulátor töltöttségi szintje 2 Üzenetrögzítő szimbólum (csak AS200A/AS300A esetén) 3 Kijelzőgombok 4 Üzenetek gomb Villog: új üzenet érkezett

Részletesebben

ÉRVÉNYES 2015.02.11.-től. Felhívjuk kedves Vásárlóink figyelmét, hogy áruházunkban csak és kizárólag 18. életévüket betöltött személyek vásárolhatnak!

ÉRVÉNYES 2015.02.11.-től. Felhívjuk kedves Vásárlóink figyelmét, hogy áruházunkban csak és kizárólag 18. életévüket betöltött személyek vásárolhatnak! ÉRVÉNYES 2015.02.11.-től Felhívjuk kedves Vásárlóink figyelmét, hogy áruházunkban csak és kizárólag 18. életévüket betöltött személyek vásárolhatnak! Árak Áraink a rendelés időpontjában érvényes listaárak,

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Bevezetés, cégadatok Jelen Általános Szerződési Feltételek tartalmazza a www.mybabyhug.com webáruházban (a továbbiakban: Webáruház) elérhető szolgáltatás igénybe vevő (továbbiakban:

Részletesebben

Lendület Top casco Ügyféltájékoztató

Lendület Top casco Ügyféltájékoztató Lendület Top casco Ügyféltájékoztató Lendület Top casco Ügyféltájékoztató Tisztelt Ügyfelünk! A forgalom folyamatos, dinamikus növekedése és a mai sebesség határok mellett olyan mértékû károk keletkezhetnek

Részletesebben

Genertel casco biztosítási különös feltételek 7.

Genertel casco biztosítási különös feltételek 7. Genertel casco biztosítási különös feltételek 7. A Társaságunk az IVASS (a pénzügyi szervezetek olaszországi felügyeleti hatósága, amely társaságunk felett tulajdonosunkon keresztül gyakorol felügyeletet)

Részletesebben

Tájékoztató és Általános Szerződési Feltételek

Tájékoztató és Általános Szerződési Feltételek Tájékoztató és Általános Szerződési Feltételek Adatlap Rendszám Sorszám Alvázszám Gyártmány/Típus Motorszám Első forgalomba helyezés Kilométer állás átadáskor Kiállítás dátuma Tulajdonos neve Tulajdonos

Részletesebben

KÖBE LENDÜLET TOP CASCO BIZTOSÍTÁS. KöZLEKEDÉSI BIZTOSÍTÓ EGYESÜLET A NONPROFIT BIZTOSÍTÓ. Érvényes: 2009. szeptember 1-tôl

KÖBE LENDÜLET TOP CASCO BIZTOSÍTÁS. KöZLEKEDÉSI BIZTOSÍTÓ EGYESÜLET A NONPROFIT BIZTOSÍTÓ. Érvényes: 2009. szeptember 1-tôl KÖBE LENDÜLET TOP CASCO BIZTOSÍTÁS KöZLEKEDÉSI BIZTOSÍTÓ EGYESÜLET A l a p í t v a : 1 9 9 6 A NONPROFIT BIZTOSÍTÓ Érvényes: 2009. szeptember 1-tôl Ügyféltájékoztató Ügyféltájékoztató a Lendület Top Casco

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ

AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ Budapest Főváros XVI. Kerületi Önkormányzat (1163 Budapest, Havashalom utca 43.) Budapest XVI. kerületben térfigyelő rendszer kiépítése és üzemeltetése tárgyú általános egyszerű

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek 1 Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket,

Részletesebben