Nagy tavaszi szervizakció

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Nagy tavaszi szervizakció"

Átírás

1 Nagy tavaszi szervizakció március 25-től április 30-ig

2 Tavaszi átvizsgálás A tél végeztével vizsgáltassa át gépjárművét és készítse fel a tavaszra! Tavaszi átvizsgálás Ft A 21 pontos tavaszi átvizsgálás során az alábbi pontokat ellenőrizzük: > Ablakok és szélvédők állapota > Karosszéria és fényezés állapota > Kuplungpedál működése > Kézifék működése > Kürt működése > Ablaktörlő-lapátok állapota és működése, szélvédőmosó működése > Fényszórók, izzók és jelzőberendezések működése > Gumiabroncsok állapota, gumiabroncsnyomás ellenőrzése (pótkerék ellenőrzése vagy defektjavító készlet felhasználhatósági idejének ellenőrzése) > Első fékek állapota: fékbetétek, féktárcsák, féknyergek és fékcsövek ellenőrzése > Csővezetékek (fék, klíma, hűtő stb.) állapota, olajteknő és váltó tömítettsége > Futómű és kormánymű állapota (holtjátékok, kopások stb.) > Gumiharangok állapota > Lengéscsillapítók állapota (tömítettség) > Kipufogórendszer és rögzítéseinek állapota > Segédberendezéseket hajtó szíjak állapota > Hűtőfolyadékszint > Fékfolyadékszint > Kormányszervo olajszint > Motorolajszint > Akkumulátor állapota (Midtronics akkuteszter) > Rendszámtábla és rendszámkeret állapota

3 tavaszi átvizsgálás + kerék- vagy gumicsere = ajándék 6 hónap assistance szolgáltatás* Átvizsgálás + szerelt kerék cseréje Ft** Átvizsgálás + gumicsere (lemezfelni) Ft** Átvizsgálás + gumicsere (alufelni) Ft** ajándék Vizsgáltassa át autóját, és hogy gondtalanul teljen a nyaralás, 6 hónapra szóló Citroën Assistance* szolgáltatást adunk ajándékba. Az Assistance szolgáltatás az autó meghibásodása esetén nyújt azonnali segítséget a helyszínen vagy a legközelebbi Citroën-márkaszervizben. A speciálisan felszerelt, javításra és vontatásra is alkalmas Assistance gépjárművek a hét minden napján, a nap 24 órájában rendelkezésre állnak. *Az ajándék Citroën Assistance szolgáltatás csak abban az esetben jár, amennyiben az átvizsgálás során a márkaszerviz nem talál hibát, vagy ha az átvizsgálás során feltárt hibák kijavítását az ügyfél megrendeli a márkaszervizben. Az ingyenes Assistance szolgáltatás helyszíni javítás esetén csak a helyszíni segítségnyújtás díját, beszállítás esetén pedig csak a szállítási díjat tartalmazza. Minden egyéb költség (javításhoz szükséges alkatrész ára, javítás munkadíja, cseregépjármű stb.) az ügyfelet terheli. A beszállítást a legközelebbi Citroën-márkaszervizbe vállaljuk, maximum 50 km-ig. Amennyiben 50 km-en belül nem található Citroën-márkaszerviz, az ügyfél eldöntheti, hogy vállalja a 50 km-en felüli szállítás költségét, vagy pedig egy 50 km-en belüli általa választott helyszínre kéri a szállítást. Az ingyenes szolgáltatás kizárólag a gépjármű mechanikus vagy elektromos meghibásodása esetén vehető igénybe. A garanciális vagy kiterjesztett garanciával rendelkező autókra az ajándék Assistance szolgáltatás nem jár, kivéve, ha a szervizlátogatástól számitott 6 hónapon belül a garancia vagy a kiterjesztett garancia lejár, ebben az esetben a fennmaradó időszakra vonatkozik az ajánlat. **A feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t, a szerelés és a kerékkiegyensúlyozás munkadíját valamint a keréksúlyok árát is.

4 Nyárigumi-akció Az akcióban szereplő Michelin, Kleber és BF Goodrich gumiabroncsok szerkezetüknek és kialakításuknak köszönhetően csökkentik a gépjármű fogyasztását, ezáltal csökken a CO 2 -kibocsátás, ráadásul a fékút is rövidebb. Nyári gumiabroncsok 45% kedvezménnyel* *A 45% kedvezmény kizárólag az akcióban részt vevő Michelin, Kleber, BF Goodrich, Continental és Bridgestone márkájú nyári gumiabroncsokra vonatkozik. Egyéb nyárigumiabroncs-kínálatunkról érdeklődjön Citroën márkaszervizeinkben.

5 A klímarendszer tisztítása A klímarendszer a hűtési üzem közben a folyamatos páralecsapódás miatt nedves, ami kedvez a betegségeket okozó baktériumok, vírusok és gombák elszaporodásának. Ezek a kórokozók esetekben légúti megbetegedéseket okozhatnak, általánosságban pedig kellemetlen szagot áraszthatnak, ezért célszerű a klíma tisztántartása. Akciós klímatisztítás Ft* Hogyan ismerhető fel, ha a klíma nem működik megfelelően? > Lassabb a páramentesítés, > lassabb a hideg levegő kialakulása vagy nem egyenletes a befúvása, > zajos a klímarendszer, > nem egyenletes a hideg levegő eloszlása. pollenszűrő *A feltüntetett ár tartalmazza az ÁFA-t. További klímarendszer-karbantartó csomagjaink után érdeklődjön márkaszervizeinkben!

6 Fék- és futóműalkatrészek kedvezménnyel A fékrendszer a gépjármű legfőbb biztonsági eszköze, ezért kiemelten fontos figyelni arra, hogy megfelelő állapotban legyen. A futómű a gépjármű és az út közötti kapcsolatban játszik fontos szerepet, az elhasználódott futóműalkatrészek és lengéscsillapítók kihatással vannak a biztonságra és az utasok kényelmére. fék-, és futóműalkatrészek, valamint lengéscsillapítók 20% kedvezménnyel* > A fékbetétek, féktárcsák, fékcsövek a fékrendszer legfontosabb elemei, melyek elengedhetetlenek a biztonság szempontjából. > Az elhasználódott lengéscsillapítók a fékút meghosszabbodását valamint a gumiabroncsok rendellenes kopását, ezáltal a kerekek tapadásánának a csökkenését okozzák. > A futóműalkatrészek (gömbfejek, összekötők, lengőkarok stb.) fontos szerepet játszanak a biztonságos és kényelmes vezetésben. * Az akcióban szereplő alkatrészcsaládok listáját megtalálja a oldalon, vagy érdeklődjön Citroën márkaszervizeinkben.

7 FEDEZZE FEL a CITROËN 5+ FIXDÍJCSOMAGOKAT! Az 5+ fixdíjcsomagokat kifejezetten az 5 évnél idősebb gépjárművek részére alakítottuk ki. fékbetétcsere Ft-tól* FÉKTÁRCSA- ÉS FÉKBETÉTcsere Ft-tól* LENGÉSCSILLAPÍTÓ-csere Ft-tól* VEZÉRMŰSZÍJ SZETT cseréje Ft-tól* *Az 5+ fixdíjcsomagok árai tartalmazzák az eredeti gyári alkatrészeket kiegészítő alkatrészpalettából származó alkatrészeket, melyeket a Citroën jóváhagyott, és amelyekre ugyanolyan garancia vonatkozik, mint az eredeti gyári alkatrészekre valamint a munkadíjat és az ÁFA-t. A lengéscsillapító-cserére, fékbetétcserére és féktárcsacserére vonatkozó árak párban értendők, tartalmazzák mindkét oldali alkatrészek árát. Az árak kis mértékben eltérhetnek a feltüntetett áraktól a gépjármű típusának, motorizációjának és felszereltségének függvényében. Változhatnak továbbá annak függvényében, hogy az Ön Citroën-márkaszervize melyik munkadíjzónába tartozik. A feltüntetett árak nem tartalmazzák a jogszabályi előírásoknak megfelelően kötelezően elvégzendő egyéb beavatkozások (fékhatásmérés, lengéscsillapító-mérés stb.) munkadíját. Az ajánlat csak az 5+ Fixdíjcsomagok szolgáltatást nyújtó Citroën-márkaszervizekben vehető igénybe, melyek listáját megtalálja a oldalon.

8 Akciós alufelni ajánlat Adjon egyedi külsőt autójának! A kifejezetten Citroën-modellekhez kifejlesztett alufelnik igazi egységet képeznek az autóval, és megfelelnek a Citroën által támasztott magas minőségi követelményeknek is. ÚJ CitroËN C3 parkes 15 Ref Ft ÚJ CitroËN C4 boston 16 Ref Ft CitroËN C4 Picasso baïkal 16 Ref Ft CitroËN C4 picasso managua 16 Ref Ft CitroËN C3/DS3 valonga 16 Ref Ft CitroËN C5 persique anthracite 17 Ref Ft A feltüntetett árak a 4 db-os készletre vonatkoznak és nem tartalmazzák a csavarok és a díszkupakok árát.

9 Ablaktörlő-lapátok kedvezménnyel A megfelelő kilátás érdekében ellenőrizze az ablaktörlő-lapátokat! Az előregedett ablaktörlők foltot hagynak, így zavarják a kilátást, rosszabb esetben akár meg is karcolhatják a szélvédőt. A biztonság érdekében a Citroën azt tanácsolja, évente cseréltesse ki az ablaktörlő-lapátokat. Ablaktörlő-lapátoK 30% kedvezménnyel Az elöregedett ablaktörlő-lapátok használatának a következményei: > csíkos felületű szélvédő, > korlátozott látási viszonyok, > a látási viszonyok jelentős romlása, különösen éjszaka, ködös időben vagy szitáló esőben (a fénysugarak előzés közbeni torzítása), > dekoncentráció és kimerültség a rossz látási viszonyok és a zajos működés következtében.

10 Technature termékek A Technature termékcsalád valamennyi tagja legalább 80%-ban természetes összetevőkből áll és 99%-ban biológiailag lebomlik, így környezetbarát megoldást kínálnak gépjárműve ápolásához. Technature nyári szélvédőmosó folyadék Ft Gyümölcs illatú ablakmosó folyadék 4 l-es kiszerelésben. Technature felnitisztító Ft 500 ml-es kiszerelés Technature rovareltávolító Ft 500 ml-es kiszerelés R A feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t. A képek illusztrációk.

11 Citroën Essential Drive Kiterjesztett garanciaszerződés: ha továbbra is biztosítani szeretné nyugalmát. A gyártói szerződéses garancia eredeti időtartamának meghosszabbítása révén, a Citroën-munkatársak igényességének, szakértelmének és a márka nyújtotta kivételes előnyöknek köszönhetően mindig biztonságban érezheti magát. Az akár 5 évre terjedő, meghosszabbított garancia a hibás alkatrészek cseréjén vagy javításán túl a munkadíjra is kiterjed. Üzemzavar esetén a CITROËN Assistance Magyarország, sőt egész Európa területén a hét minden napján, a nap 24 órájában a segítségére siet. Minden segítséget megkap utazása folytatásához: csereautó, szükség esetén elszállásolás, vonatjegy stb. 3 év vagy km kiterjesztett garancia Ft-tól* További előnyök > Növeli a gépjármű értékét annak esetleges eladása esetén. > Csereautó igénybevételére jogosít. > Lopás esetén a díj időarányosan visszatéríthető. * A feltüntett ár a Citroën C1 típusú gépjármű 36 hónapos koráig vagy km futásteljesítményig (amelyik előbb teljesül) tartó időszakra vonatkozik. Az egyéb modellekre vonatkozó árakat a különböző futamidők és futásteljesítmények függvényében megtekintheti a oldalon vagy pedig érdeklődjön a Citroën-márkakereskedésekben.

12 Nagy tavaszi szervizakció > Tavaszi átvizsgálás > Kerék- vagy gumicsere tavaszi átvizsgálással 6 hónap ajándék Citroën Assistance szolgáltatással > Nyári gumi 45% kedvezménnyel > Klímatisztítás ajánlat > Akciós fék- és futóműalkatrészek > Kedvezményes ajánlatok 5 évnél idősebb gépjárművek részére > Akciós alufelni ajánlatok > Ablaktörlő-lapátok kedvezménnyel > Technature termékek > Citroën Essential Drive szolgáltatási szerződés A kiadványban szereplő árak tartalmazzák az ÁFA-t. Az ajánlatok érvényességi ideje A részletekről érdeklődjön a hivatalos Citroën-márkaszervizekben vagy a oldalon! A képek illusztrációk. créative technologie

Készüljön fel a nyaralásra a Citroënnel!

Készüljön fel a nyaralásra a Citroënnel! www.citroen.hu Készüljön fel a nyaralásra a Citroënnel! Nyári szerviz- és tartozékajánlatok 5 évnél idősebb gépjárművek számára 2013. június 3-tól augusztus 31-ig Tartalékoljon a nyaralásra Akciós klímatisztítás

Részletesebben

Készüljön fel a nyaralásra a Citroënnel!

Készüljön fel a nyaralásra a Citroënnel! www.citroen.hu Készüljön fel a nyaralásra a Citroënnel! Nyári szerviz- és tartozékajánlatok 2013. június 3-tól augusztus 31-ig Időszakos karbantartás mellé ajándék A időszakos karbantartást érdemes most

Részletesebben

Érjen célba biztonságban a CitroËnnel!

Érjen célba biztonságban a CitroËnnel! MIÉRT NE ÉLNE A CITROËN ÁLTAL NYÚJTOTT ELŐNYÖKKEL? Érjen célba biztonságban a CitroËnnel! www.citroen.hu ŐSZI/téli szerviz- és tartozékajánlatok 2013. december 20-ig A javítási költség egy része üzemanyagkártyán

Részletesebben

KIDERÍTJÜK MINDEN TITKÁT

KIDERÍTJÜK MINDEN TITKÁT www.citroen.hu MIÉRT NE ÉLNE A CITROËN ÁLTAL NYÚJTOTT ELŐNYÖKKEL? KIDERÍTJÜK MINDEN TITKÁT CITROËN HASZNÁLTAUTÓ-ÁTVIZSGÁLÁS VÁSÁRLÁS ELŐTT VAGY UTÁN CITROËN-MÁRKASZERVIZBEN ŐSZI/TÉLI SZERVIZ- ÉS TARTOZÉKAJÁNLATOK

Részletesebben

KIDERÍTJÜK MINDEN TITKÁT

KIDERÍTJÜK MINDEN TITKÁT www.citroen.hu MIÉRT NE ÉLNE A ÁLTAL NYÚJTOTT ELŐNYÖKKEL? KIDERÍTJÜK MINDEN TITKÁT ŐSZI/TÉLI SZERVIZ- ÉS TARTOZÉKAJÁNLATOK AKCIÓS AJÁNLATOK 2014. október 1. - december 19. HASZNÁLTAUTÓ-ÁTVIZSGÁLÁS VÁSÁRLÁS

Részletesebben

KIDERÍTJÜK MINDEN TITKÁT

KIDERÍTJÜK MINDEN TITKÁT www.citroen.hu MIÉRT NE ÉLNE A ÁLTAL NYÚJTOTT ELŐNYÖKKEL? KIDERÍTJÜK MINDEN TITKÁT HASZNÁLTAUTÓ-ÁTVIZSGÁLÁS VÁSÁRLÁS ELŐTT VAGY UTÁN -MÁRKASZERVIZBEN TÉLVÉGI SZERVIZ ÉS TARTOZÉKAJÁNLATOK AKCIÓS AJÁNLATOK:

Részletesebben

Akciós ajánlatok 2013. DECEMBER 20-ig. 2013. ősz/tél. Peugeot vevőszolgálat. Együtt messzebb jutunk

Akciós ajánlatok 2013. DECEMBER 20-ig. 2013. ősz/tél. Peugeot vevőszolgálat. Együtt messzebb jutunk Akciós ajánlatok 2013. DECEMBER 20-ig 2013. ősz/tél Peugeot vevőszolgálat. Együtt messzebb jutunk Hamarosan újra beköszönt a tél. Akár örülünk neki, akár nem, fel kell készülnünk a hidegre. Nekünk is és

Részletesebben

Akciós tartozék- és szervizajánlatok 2013. 06. 03. - 2013. 08. 31.

Akciós tartozék- és szervizajánlatok 2013. 06. 03. - 2013. 08. 31. Akciós tartozék- és szervizajánlatok 2013. 06. 03. - 2013. 08. 31. -10% -20% Tetőrudak -15% 33 009 Ft 42 828 Ft 32 457 Ft 34 843 Ft 34 365 Ft 30 072 Ft Vonóhorog* 35 884 Ft 47 155 Ft 39 300 Ft 47 730 Ft

Részletesebben

FEDEZZE FEL A CITROËN 5+ FIXDÍJCSOMAGOKAT,

FEDEZZE FEL A CITROËN 5+ FIXDÍJCSOMAGOKAT, www.citroen.hu MIÉRT ne élne A citroën ÁLTAL NYÚJTOTT ELŐNYÖKkel? FEDEZZE FEL A CITROËN 5+ FIXDÍJCSOMAGOKAT, MELYEKET AZ 5 ÉVNÉL IDŐSEBB GÉPJÁRMŰVEK RÉSZÉRE ALAKÍTOTTUNK KI! citroën C3 I ÉS II, c4 I ÉS

Részletesebben

AKCIÓS AJÁNLATOK 2015. JANUÁR 27-TŐL MÁRCIUS 13-IG A SZERVIZKÖLTSÉGBŐL FŐNIX-TAGOK SZÁMÁRA PEUGEOT VEVŐSZOLGÁLAT. EGYÜTT MESSZEBB JUTUNK

AKCIÓS AJÁNLATOK 2015. JANUÁR 27-TŐL MÁRCIUS 13-IG A SZERVIZKÖLTSÉGBŐL FŐNIX-TAGOK SZÁMÁRA PEUGEOT VEVŐSZOLGÁLAT. EGYÜTT MESSZEBB JUTUNK AKCIÓS AJÁNLATOK 2015. JANUÁR 27-TŐL MÁRCIUS 13-IG A SZERVIZKÖLTSÉGBŐL FŐNIX-TAGOK SZÁMÁRA PEUGEOT VEVŐSZOLGÁLAT. EGYÜTT MESSZEBB JUTUNK A HŰSÉG KIFIZETŐDIK Ha fontosnak tartja, hogy autója mindig kiváló

Részletesebben

HAVONTA NÉGY SZERENCSÉS, A FŐNIX HŰSÉG- PROGRAM NYEREMÉNYJÁTÉKBAN RÉSZTVEVŐ FŐNIX TAGNAK

HAVONTA NÉGY SZERENCSÉS, A FŐNIX HŰSÉG- PROGRAM NYEREMÉNYJÁTÉKBAN RÉSZTVEVŐ FŐNIX TAGNAK HAVONTA NÉGY SZERENCSÉS, A FŐNIX HŰSÉG- PROGRAM NYEREMÉNYJÁTÉKBAN RÉSZTVEVŐ FŐNIX TAGNAK AKCIÓS AJÁNLATOK 2014. OKTÓBER 1. - DECEMBER 19. A SZERVIZKÖLTSÉGBŐL FŐNIX-TAGOK SZÁMÁRA PEUGEOT VEVŐSZOLGÁLAT.

Részletesebben

www.renault.hu ADJON NEKÜNK 2000-ET MI ADUNK ÖNNEK

www.renault.hu ADJON NEKÜNK 2000-ET MI ADUNK ÖNNEK www.renault.hu ADJON NEKÜNK 2000-ET MI ADUNK ÖNNEK AKCIÓS TÉLI ÁTVIZSGÁLÁS TISZTELT ÜGYFELÜNK! Bizonyára nem kell emlékeztetnünk arra, hogy az időben és alaposan elvégzett átvizsgálás mennyire fontos gépkocsija

Részletesebben

5 L-ES PEUGEOT TÉLI ABLAKMOSÓ FOLYADÉK 20 C -IG 3100 FT 1

5 L-ES PEUGEOT TÉLI ABLAKMOSÓ FOLYADÉK 20 C -IG 3100 FT 1 5 L-ES PEUGEOT TÉLI ABLAKMOSÓ FOLYADÉK 0 C -IG 300 FT 07.0.6-tól 07..9-ig. A tájékoztatás nem teljes körű, a P Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat módosítására vagy visszavonására.

Részletesebben

5 L-ES PEUGEOT TÉLI ABLAKMOSÓ FOLYADÉK 20 C -IG 3100 FT 1

5 L-ES PEUGEOT TÉLI ABLAKMOSÓ FOLYADÉK 20 C -IG 3100 FT 1 5 L-ES PEUGEOT TÉLI ABLAKMOSÓ FOLYADÉK 0 C -IG 300 FT 07.0.6-tól visszavonásig, de legkésőbb 08. január 3-ig. A tájékoztatás nem teljes körű, a P Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat

Részletesebben

TISZTA A LEVEGŐ! TAVASZI SZERVIZAKCIÓK ÉS NYEREMÉNYEK A PEUGEOT-NÁL AKCIÓS AJÁNLATOK 2015. MÁRCIUS 16. ÉS 2015. JÚNIUS 30. KÖZÖTT

TISZTA A LEVEGŐ! TAVASZI SZERVIZAKCIÓK ÉS NYEREMÉNYEK A PEUGEOT-NÁL AKCIÓS AJÁNLATOK 2015. MÁRCIUS 16. ÉS 2015. JÚNIUS 30. KÖZÖTT TISZTA A LEVEGŐ! TAVASZI SZERVIZAKCIÓK ÉS NYEREMÉNYEK A PEUGEOT-NÁL AKCIÓS AJÁNLATOK 2015. MÁRCIUS 16. ÉS 2015. JÚNIUS 30. KÖZÖTT PEUGEOT VEVŐSZOLGÁLAT. EGYÜTT MESSZEBB JUTUNK A HŰSÉG KIFIZETŐDIK KLÍMATISZTÍTÁS

Részletesebben

FRISS, TAVASZI SZERVIZAJÁNLATOK

FRISS, TAVASZI SZERVIZAJÁNLATOK www.citroen.hu MIÉRT NE ÉLNE A CITROËN ÁLTAL NYÚJTOTT ELŐNYÖKKEL? FRISS, TAVASZI SZERVIZAJÁNLATOK TAVASZI SZERVIZAKCIÓK ÉS NYEREMÉNYEK A CITROEN-NÉL KLÍMATISZTÍTÁS EXKLUZÍV KUPONOK WTCC NYEREMÉNYJÁTÉK

Részletesebben

5500 FT FT 1 21 PONTOS SZEZONÁLIS ÁTVIZSGÁLÁS 2900 FT 1 FUTÓMŰ KONTROLLCSOMAG MŰSZERES LENGÉS- CSILLAPÍTÓMÉRÉSSEL

5500 FT FT 1 21 PONTOS SZEZONÁLIS ÁTVIZSGÁLÁS 2900 FT 1 FUTÓMŰ KONTROLLCSOMAG MŰSZERES LENGÉS- CSILLAPÍTÓMÉRÉSSEL FUTÓMŰ KONTROLLCSOMAG MŰSZERES LENGÉS- CSILLAPÍTÓMÉRÉSSEL 5500 FT FÉK KONTROLLCSOMAG MŰSZERES FÉKHATÁSMÉRÉSSEL 5500 FT A KÉT KONTROLLCSOMAG EGYÜTT CSAK 0 000 FT A kupon két oldalas, a. oldalon található

Részletesebben

VÁLTSON ÉVSZAKOT! KÉSZÜLJÖN FEL A HŰVÖS IDŐRE A CITROËNNEL! ÔSZI-TÉLI SZERVIZAKCIÓK ÉS NYEREMÉNYEK A CITROËNNÉL

VÁLTSON ÉVSZAKOT! KÉSZÜLJÖN FEL A HŰVÖS IDŐRE A CITROËNNEL! ÔSZI-TÉLI SZERVIZAKCIÓK ÉS NYEREMÉNYEK A CITROËNNÉL VÁLTSON ÉVSZAKOT! KÉSZÜLJÖN FEL A HŰVÖS IDŐRE A CITROËNNEL! ÔSZI-TÉLI SZERVIZAKCIÓK ÉS NYEREMÉNYEK A CITROËNNÉL AZ AKCIÓ IDŐTARTAMA: 2015. SZEPTEMBER 15 DECEMBER 20. JÁTSSZON ÉS NYERJEN A CITROËN ŐSZI

Részletesebben

VÁLTSON ÉVSZAKOT! KÉSZÜLJÖN FEL A HŰVÖS IDŐRE A CITROËNNEL! ÔSZI-TÉLI SZERVIZAKCIÓK ÉS NYEREMÉNYEK A CITROËNNÉL

VÁLTSON ÉVSZAKOT! KÉSZÜLJÖN FEL A HŰVÖS IDŐRE A CITROËNNEL! ÔSZI-TÉLI SZERVIZAKCIÓK ÉS NYEREMÉNYEK A CITROËNNÉL VÁLTSON ÉVSZAKOT! KÉSZÜLJÖN FEL A HŰVÖS IDŐRE A CITROËNNEL! ÔSZI-TÉLI SZERVIZAKCIÓK ÉS NYEREMÉNYEK A CITROËNNÉL AZ AKCIÓ IDŐTARTAMA: 2015. SZEPTEMBER 15 - DECEMBER 20. JÁTSSZON ÉS NYERJEN A CITROËN ŐSZI

Részletesebben

Javíttassa nálunk gépjárművét, és a javítási költség egy részét üzemanyagkártyán visszakapja! Akciós nyári szervizajánlatok 2013. 06. 03-2013. 08.

Javíttassa nálunk gépjárművét, és a javítási költség egy részét üzemanyagkártyán visszakapja! Akciós nyári szervizajánlatok 2013. 06. 03-2013. 08. Javíttassa nálunk gépjárművét, és a javítási költség egy részét üzemanyagkártyán visszakapja! Akciós nyári szervizajánlatok 2013. 06. 03-2013. 08. 31. Most megéri Peugeot-márkaszervizben autót javíttatni!

Részletesebben

INDÍTSA AZ ÚJ SZEZONT A PEUGEOT-VAL

INDÍTSA AZ ÚJ SZEZONT A PEUGEOT-VAL INDÍTSA AZ ÚJ SZEZONT A PEUGEOT-VAL ŐSZI-TÉLI SZERVIZAKCIÓK ÉS NYEREMÉNYEK A PEUGEOT-NÁL AZ AKCIÓ 2015. DECEMBER 20-IG TART. JÁTSSZON ÉS NYERJEN A PEUGEOT ŐSZI JÁTÉKÁVAL! KÉSZÜLJÖN FEL A TÉLRE! Október

Részletesebben

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL AZ ABLAKTÖRLŐ LAPÁTOKRÓL

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL AZ ABLAKTÖRLŐ LAPÁTOKRÓL SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL AZ ABLAKTÖRLŐ LAPÁTOKRÓL JOBB KILÁTÁST BIZTOSÍTÓ ABLAKTÖRLŐ LAPÁTOK A MÉG NAGYOBB BIZTONSÁGÉRT Az ablaktörlő lapátok négy elemből tevődnek össze: illesztő csukló

Részletesebben

Jöjjön el egy téli átvizsgálásra és 2012.10.15-TŐL 12.15-IG

Jöjjön el egy téli átvizsgálásra és 2012.10.15-TŐL 12.15-IG Jöjjön el egy téli átvizsgálásra és 2012.10.15-TŐL 12.15-IG TÉLI SZERVIZAKCIÓ 2012 A NYEREMÉNYEK JEGYZÉKE 4. DÍJ SAVA GUMIABRONCS KÉSZLET Tisztelt Ügyfelünk! Látogasson el 2012.10.15. és 2012.12.15. között

Részletesebben

9 900 FT FT FT 1 GUMISZETTCSERE CENTRÍROZÁSSAL ACÉLFELNIN + 21 PONTOS ÁTVIZSGÁLÁS

9 900 FT FT FT 1 GUMISZETTCSERE CENTRÍROZÁSSAL ACÉLFELNIN + 21 PONTOS ÁTVIZSGÁLÁS FUTÓMŰ KONTROLLCSOMAG MŰSZERES LENGÉS- CSILLAPÍTÓMÉRÉSSEL 5500 FT FÉK KONTROLLCSOMAG MŰSZERES FÉKHATÁSMÉRÉSSEL 5500 FT A KÉT KONTROLLCSOMAG EGYÜTT CSAK 0 000 FT A kupon két oldalas, a 2. oldalon található

Részletesebben

1 Gyári klímatisztítósprayvel végzett beavatkozás. Az ajánlat személyautóra vehető igénybe, kizárólag az akcióban részt vevő,

1 Gyári klímatisztítósprayvel végzett beavatkozás. Az ajánlat személyautóra vehető igénybe, kizárólag az akcióban részt vevő, Gyári klímatisztítósprayvel végzett beavatkozás. Az ajánlat személyautóra vehető igénybe, kizárólag az akcióban részt vevő, magyarországi Citroën-márkaszervizekben (ezek listája megtalálható a www.citroen.hu

Részletesebben

1 Gyári klímatisztítósprayvel végzett beavatkozás. Az ajánlat személyautóra vehető igénybe, kizárólag az akcióban részt vevő,

1 Gyári klímatisztítósprayvel végzett beavatkozás. Az ajánlat személyautóra vehető igénybe, kizárólag az akcióban részt vevő, Gyári klímatisztítósprayvel végzett beavatkozás. Az ajánlat személyautóra vehető igénybe, kizárólag az akcióban részt vevő, magyarországi Citroën-márkaszervizekben (ezek listája megtalálható a www.citroen.hu

Részletesebben

9 900 FT FT FT 1 GUMISZETTCSERE CENTRÍROZÁSSAL ACÉLFELNIN + 21 PONTOS ÁTVIZSGÁLÁS

9 900 FT FT FT 1 GUMISZETTCSERE CENTRÍROZÁSSAL ACÉLFELNIN + 21 PONTOS ÁTVIZSGÁLÁS FUTÓMŰ KONTROLLCSOMAG MŰSZERES LENGÉS- CSILLAPÍTÓMÉRÉSSEL 5500 FT FÉK KONTROLLCSOMAG MŰSZERES FÉKHATÁSMÉRÉSSEL 5500 FT A KÉT KONTROLLCSOMAG EGYÜTT CSAK 0 000 FT A kupon két oldalas, a 2. oldalon található

Részletesebben

ABLAKTÖRLŐ LAPÁTOK A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN

ABLAKTÖRLŐ LAPÁTOK A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN ABLAKTÖRLŐ LAPÁTOK SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN AZ ABLAKTÖRLŐ LAPÁT ELHASZ- NÁLÓDÁSÁRA UTALÓ JELEK Foltos szélvédő Az ablaktörlő kar nem fejt ki megfelelő nyomást. Az ablaktörlő lapát túl gyorsan emelkedik.

Részletesebben

MŰHELYTITKOK AZ ABLAKTÖRLŐ LAPÁTOKRÓL

MŰHELYTITKOK AZ ABLAKTÖRLŐ LAPÁTOKRÓL MŰHELYTITKOK AZ ABLAKTÖRLŐ LAPÁTOKRÓL JOBB KILÁTÁST BIZTOSÍTÓ ABLAKTÖRLŐ LAPÁTOK A MÉG NAGYOBB BIZTONSÁGÉRT Az ablaktörlő lapátok négy elemből tevődnek össze: illesztő csukló (adapter), tartóváz, törlőpenge,

Részletesebben

JÖJJÖN EL EGY TÉLI ÁTVIZSGÁLÁSRA ÉS

JÖJJÖN EL EGY TÉLI ÁTVIZSGÁLÁSRA ÉS SZERVIZ 5+ MEGOLDÁS AZ IDŐSEBB RENAULT JÁRMŰVEKRE JÖJJÖN EL EGY TÉLI ÁTVIZSGÁLÁSRA ÉS 2012.10.15-TŐL 12.15-IG TÉLI SZERVIZAKCIÓ 2012 Tisztelt Ügyfelünk! Látogasson el 2012.10.15. és 2012.12.15. között

Részletesebben

KLÍMABERENDEZÉS A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN

KLÍMABERENDEZÉS A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN KLÍMABERENDEZÉS A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN A KLÍMABERENDEZÉS NEM CSAK KÉNYELME, HANEM BIZTONSÁGA SZEMPONTJÁBÓL IS ALAPVETŐEN FONTOS Autójának

Részletesebben

Garancia kiterjesztés és szervizszolgáltatások. Gondtalan szerviz

Garancia kiterjesztés és szervizszolgáltatások. Gondtalan szerviz és szervizszolgáltatások Gondtalan szerviz Ismerkedjen meg kínálatunkkal és válassza ki az Önnek megfelelőt! Garancia+ GARANCIA+ EASY SERVICE + A gyártó által előírt kötelező szervizátvizsgálások Hosszabbítsa

Részletesebben

www.citroen.hu EGYENESEN A NYÁRBA! ÉLVEZZE GONDTALANUL AZ UTAZÁSOKAT! NYÁRI SZERVIZ- ÉS TARTOZÉKAJÁNLATOK 2014. június 2-től július 31-ig

www.citroen.hu EGYENESEN A NYÁRBA! ÉLVEZZE GONDTALANUL AZ UTAZÁSOKAT! NYÁRI SZERVIZ- ÉS TARTOZÉKAJÁNLATOK 2014. június 2-től július 31-ig www.citroen.hu EGYENESEN A NYÁRBA! ÉLVEZZE GONDTALANUL AZ UTAZÁSOKAT! NYÁRI SZERVIZ- ÉS TARTOZÉKAJÁNLATOK 2014. június 2-től július 31-ig MI TANKOLUNK ÖNNEK, AMENNYIBEN AZ ÁTVIZSGÁLÁS SORÁN JAVÍTÁSI IGÉNY

Részletesebben

kuponfüzet 203 960 Ft ŠKODA Eredeti Alkatrészek kedvezményes áron

kuponfüzet 203 960 Ft ŠKODA Eredeti Alkatrészek kedvezményes áron kuponfüzet 203 960 Ft ŠKODA Eredeti Alkatrészek kedvezményes áron Tisztelt Ügyfelünk! Örülünk, hogy gépkocsiját megelégedéssel használja, meggyőződésünk, hogy jól választott és őszintén reméljük, ezek

Részletesebben

ADUNK ÖNNEK 45 000 FT KEDVEZMÉNYT!

ADUNK ÖNNEK 45 000 FT KEDVEZMÉNYT! ADUNK ÖNNEK 45 000 FT KEDVEZMÉNYT! A JÉGBE ZÁRT AJÁNLAT AMELY NEM OLVAD EL www.renault.hu DRIVE THE CHANGE AKCIÓS TÉLI ÁTVIZSGÁLÁS (eredeti ár 7 500 Ft*) TISZTELT ÜGYFELÜNK! Látogassa meg RENAULT márkaszervizünket

Részletesebben

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A FÉK- RENDSZERRŐL

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A FÉK- RENDSZERRŐL SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A FÉK- RENDSZERRŐL A FÉKRENDSZER GÉPJÁRMŰVE ALAPVETŐ BIZTONSÁGI ELEME A fékeknek mindig azonnal és pontosan reagálniuk kell a vezető utasításaira. A fékrendszer

Részletesebben

Garancia kiterjesztés és szervizszolgáltatások Gondtalan szerviz

Garancia kiterjesztés és szervizszolgáltatások Gondtalan szerviz és szervizszolgáltatások Gondtalan szerviz Ismerkedjen meg kínálatunkkal és válassza ki az Önnek megfelelőt! Garancia+ GARANCIA+ EASY SERVICE + A gyártó által előírt kötelező szervizátvizsgálások Hosszabbítsa

Részletesebben

JÖJJÖN EL EGY TÉLI ÁTVIZSGÁLÁSRA ÉS 2012.10.15-TŐL 12.15-IG

JÖJJÖN EL EGY TÉLI ÁTVIZSGÁLÁSRA ÉS 2012.10.15-TŐL 12.15-IG JÖJJÖN EL EGY TÉLI ÁTVIZSGÁLÁSRA ÉS 2012.10.15-TŐL 12.15-IG TÉLI ÁTVIZSGÁLÁS Tisztelt Ügyfelünk! Látogasson el 2012.10.15. és 2012.12.15. között RENAULT márkaszervizünkbe, és éljen kihagyhatatlan ajánlatainkkal

Részletesebben

MEGOLDÁS AZ IDŐSEBB RENAULT JÁRMŰVEKRE A VILÁG RENAULT SZERVIZ VÁLTOZIK! MÉG TÖBBET NYÚJT DRIVE THE CHANGE

MEGOLDÁS AZ IDŐSEBB RENAULT JÁRMŰVEKRE A VILÁG RENAULT SZERVIZ VÁLTOZIK! MÉG TÖBBET NYÚJT DRIVE THE CHANGE MEGOLDÁS AZ IDŐSEBB RENAULT JÁRMŰVEKRE A VILÁG RENAULT SZERVIZ VÁLTOZIK! MÉG TÖBBET NYÚJT DRIVE THE CHANGE MEGOLDÁS AZ IDŐSEBB RENAULT JÁRMŰVEKRE 2011.10.17-TŐL 2011.12.16-IG ÚJABB ELŐNYÖK VÁRJÁK A RENAULT

Részletesebben

Kevesebbért, mint gondolná! 4 év felett

Kevesebbért, mint gondolná! 4 év felett Az Ön márkaszervize: A programban hirdetett árak ajánlott fogyasztói árak. A program 2009. július 1-től visszavonásig érvényes a részt vevő Opel Márkaszervizekben, minden 4 évesnél régebbi 1.0, 1.2, 1.4

Részletesebben

MŰHELYTITKOK A FÉKRENDSZERRŐL

MŰHELYTITKOK A FÉKRENDSZERRŐL MŰHELYTITKOK A FÉKRENDSZERRŐL A FÉKRENDSZER GÉPJÁRMŰVE ALAPVETŐ BIZTONSÁGI ELEME A fékeknek mindig azonnal és pontosan reagálniuk kell a vezető utasításaira. A fékrendszer legfontosabb elemei: a fékdobok,

Részletesebben

kuponfüzet Ft SEAT Eredeti Alkatrészek kedvezményes áron

kuponfüzet Ft SEAT Eredeti Alkatrészek kedvezményes áron kuponfüzet 237 970 Ft SEAT Eredeti Alkatrészek kedvezményes áron Tisztelt Ügyfelünk! Örülünk, hogy gépkocsiját megelégedéssel használja, meggyőződésünk, hogy jól választott és őszintén reméljük, ezek után

Részletesebben

FÉKRENDSZER A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN

FÉKRENDSZER A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN FÉKRENDSZER A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN A FÉKRENDSZER BIZTONSÁGI SZEMPONTBÓL AZ EGYIK LEGFONTOSABB EGYSÉG Lassítás vagy megállás esetén

Részletesebben

GÉPJÁRMŰ ÁLLAPOTFELMÉRŐLAP

GÉPJÁRMŰ ÁLLAPOTFELMÉRŐLAP Gépjármű azonosító paraméterek GÉPJÁRMŰ ÁLLAPOTFELMÉRŐLAP Gyártmány: Típus: Forgalomba helyezés: Gyártási év: Alvázszám: Motorszám: Hengerűrtartalom: Teljesítmény: Kivitel: Szín: Km számláló állás: Váltó

Részletesebben

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A LÉGKONDICIO- NÁLÓRÓL ÉS A POLLEN- SZŰRŐRŐL

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A LÉGKONDICIO- NÁLÓRÓL ÉS A POLLEN- SZŰRŐRŐL SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A LÉGKONDICIO- NÁLÓRÓL ÉS A POLLEN- SZŰRŐRŐL LÉGKONDICIONÁLÓ: KÉNYELEM ÉS BIZTONSÁG A légkondicionálás egész évben kellemesebbé teszi az utazást. Kánikulában

Részletesebben

FRISS, TAVASZI SZERVIZAJÁNLATOK

FRISS, TAVASZI SZERVIZAJÁNLATOK www.citroen.hu MIÉRT NE ÉLNE A CITROËN ÁLTAL NYÚJTOTT ELŐNYÖKKEL? FRISS, TAVASZI SZERVIZAJÁNLATOK TAVASZI SZERVIZAKCIÓK ÉS NYEREMÉNYEK A CITROËNNÉL KLÍMATISZTÍTÁS EXKLUZÍV KUPONOK WTCC NYEREMÉNYJÁTÉK AZ

Részletesebben

MŰHELYTITKOK A KENŐANYAGOKRÓL

MŰHELYTITKOK A KENŐANYAGOKRÓL MŰHELYTITKOK A KENŐANYAGOKRÓL OLAJCSERÉRE AZ ÖN AUTÓJÁNAK IS SZÜKSÉGE VAN MIÉRT VAN SZÜKSÉG OLAJCSERÉRE? Feltétlenül szükséges, hogy gépjárműve motorolaját bizonyos időközönként a CITROËN-szabványoknak

Részletesebben

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL AZ EREDETI PEUGEOT ALKATRÉSZEKRŐL

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL AZ EREDETI PEUGEOT ALKATRÉSZEKRŐL SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL AZ EREDETI PEUGEOT ALKATRÉSZEKRŐL EREDETI ALKATRÉSZEK: A PEUGEOT SZAKÉRTELMÉNEK BIZONYÍTÉKAI Az Ön PEUGEOT gépjárműve olyan alkotórészekből épül fel, melyek

Részletesebben

tavaszi felújítás Tavaszi átvizsgálás klímatisztítással Részletek a 2. oldalon 6 990 Ft

tavaszi felújítás Tavaszi átvizsgálás klímatisztítással Részletek a 2. oldalon 6 990 Ft www.citroen.hu tavaszi felújítás Tartozék- és szolgáltatás ajánlatok 2011. április 1. június 30. Tavaszi átvizsgálás klímatisztítással Részletek a 2. oldalon Ébresztő átvizsgálás ajándék nyári ablakmosó

Részletesebben

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A KENŐ- ANYAGOKRÓL

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A KENŐ- ANYAGOKRÓL SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A KENŐ- ANYAGOKRÓL OLAJCSERÉRE AZ ÖN GÉPJÁRMŰVÉNEK IS FELTÉTLENÜL SZÜKSÉGE VAN. Olajcsere nélkül nincs tökéletes működés. MIÉRT VAN SZÜKSÉG OLAJCSERÉRE? Feltétlenül

Részletesebben

Fiat Qubo 2 760 000 Ft-tól*

Fiat Qubo 2 760 000 Ft-tól* Fiat Qubo 2 760 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Qubo 1.4 8V Active 54/73 3 430 000 2 960 000 2 760 000 Qubo Active 4 180 000 3

Részletesebben

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A CSEREDARABOS ALKATRÉSZEKRŐL*

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A CSEREDARABOS ALKATRÉSZEKRŐL* SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A CSEREDARABOS ALKATRÉSZEKRŐL* A PEUGEOT CSEREDARABOS ALKATRÉSZEI GAZDASÁGOS ÉS KÖRNYEZETBARÁT ALTERNATÍVÁT JELENTENEK PEUGEOT GÉPJÁRMŰVE BIZTONSÁGOS JAVÍTÁSÁHOZ

Részletesebben

LENGÉSCSILLAPÍTÓK A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN

LENGÉSCSILLAPÍTÓK A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN LENGÉSCSILLAPÍTÓK A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN MI A LENGÉSCSILLAPÍTÓK SZEREPE? A lengéscsillapítók biztosítják a kerekek megfelelő tapadását, bármilyen hepehupás is az út, amin haladunk.

Részletesebben

Időszak Műveletek Oldal. Terjedelem X/XX poziciók nélkül (1999. modellévig -Xbezárólag) Olajcsere szerviz (a következő modellévtől: Y-)

Időszak Műveletek Oldal. Terjedelem X/XX poziciók nélkül (1999. modellévig -Xbezárólag) Olajcsere szerviz (a következő modellévtől: Y-) 1. oldal, összesen: 5 oldal Ellenőrző szerviz FIGYELEM! Dízel-részecskeszűrővel felszerelt, ill. utólag beépített gépkocsiknál a motorolajat feltétlenül a -VW 507 00- szabvány szerint kell használni. Időszak

Részletesebben

MŰHELYTITKOK A GUMIABRONCSOKRÓL

MŰHELYTITKOK A GUMIABRONCSOKRÓL MŰHELYTITKOK A GUMIABRONCSOKRÓL A GUMIABRONCSOK FONTOS BIZTONSÁGI TARTOZÉKOK A gumiabroncsok jelentik az egyedüli kapcsolatot a gépjármű és az úttest között. A gumiabroncsok alig egy képeslapnyi felületen

Részletesebben

KULCS AZ ÉLMÉNYEKHEZ.

KULCS AZ ÉLMÉNYEKHEZ. BMW ajánlatok www.bmw.hu A vezetés élménye KULCS AZ ÉLMÉNYEKHEZ. BMW aktuális ajánlatok 2015. február 28-ig. BMW 1-es sorozat (3 és 5 ajtó) Ön most három ajánlat közül választhat: Támogatott belépő ár

Részletesebben

A Partnerkártya személyautóra és városi terepjáróra (SUV, 4x4) igényelhető, rendszámra szól, ezért egy személy több kártyát is igényelhet.

A Partnerkártya személyautóra és városi terepjáróra (SUV, 4x4) igényelhető, rendszámra szól, ezért egy személy több kártyát is igényelhet. Gumi-Profi Partnerkártya Részletes szabályzat A Gumi-Profi Partnerkártyáról A Gumi-Profi Partnerkártya (továbbiakban Partnerkártya) egy előre megvásárolt szolgáltatáscsomagra (Partner, Partner Plusz, Partner

Részletesebben

TÉLI DINAMIKA ÁTVIZSGÁLÁS AJÁNDÉK ÁPOLÓSZETTEL RÉSZLETEK A 2. OLDALON TÉLI ÁLOM ÁTVIZSGÁLÁS AJÁNDÉK TEÁVAL RÉSZLETEK A 2. OLDALON

TÉLI DINAMIKA ÁTVIZSGÁLÁS AJÁNDÉK ÁPOLÓSZETTEL RÉSZLETEK A 2. OLDALON TÉLI ÁLOM ÁTVIZSGÁLÁS AJÁNDÉK TEÁVAL RÉSZLETEK A 2. OLDALON CITROËN TéL! Tartozék és szolgáltatás ajánlatok 2010. október 1. 2010. december 31. www.citroen.hu TÉLI DINAMIKA ÁTVIZSGÁLÁS AJÁNDÉK ÁPOLÓSZETTEL RÉSZLETEK A 2. OLDALON TÉLI ÁLOM ÁTVIZSGÁLÁS AJÁNDÉK TEÁVAL

Részletesebben

Évszakváltás a közlekedésben

Évszakváltás a közlekedésben Évszakváltás a közlekedésben A közlekedésben a téli időszak tudatos felkészülést igényel. Megváltoznak az út- és látási viszonyok, amelyekhez a gyalogosoknak és a járművezetőknek egyaránt alkalmazkodniuk

Részletesebben

MŰHELYTITKOK A LÉGKONDICIONÁLÓRÓL ÉS A POLLENSZŰRŐRŐL

MŰHELYTITKOK A LÉGKONDICIONÁLÓRÓL ÉS A POLLENSZŰRŐRŐL MŰHELYTITKOK A LÉGKONDICIONÁLÓRÓL ÉS A POLLENSZŰRŐRŐL A MEGFELELŐ ÁLLAPOTÚ KLÍMABERENDEZÉS NEM CSAK A KÉNYELMÉT SZOLGÁLJA A légkondicionálás egész évben kellemesebbé teszi az utazást. Kánikulában és hűvös

Részletesebben

MŰHELYTITKOK A LENGÉSCSILLAPÍTÓKRÓL

MŰHELYTITKOK A LENGÉSCSILLAPÍTÓKRÓL MŰHELYTITKOK A LENGÉSCSILLAPÍTÓKRÓL A LENGÉSCSILLAPÍTÓK BIZTONSÁGI SZEMPONTBÓL SEM ELHANYGOLHATÓK. A lengéscsillapítók természetes elhasználódása fokozatos folyamat, melynek során az Ön vezetési stílusa

Részletesebben

Hűsítő ajánlatok a CitroËn szakértelmével!

Hűsítő ajánlatok a CitroËn szakértelmével! www.citroen.hu 2012. július 1 - szeptember 30. Hűsítő ajánlatok a CitroËn szakértelmével! Felfrissülés klímaátvizsgálás ajándék klímatisztítással Részletek a 2. oldalon 2 990 Ft Vezérműszíj + vízpumpa

Részletesebben

Hűsítő ajánlatok a CitroËn szakértelmével!

Hűsítő ajánlatok a CitroËn szakértelmével! www.citroen.hu 2012. július 1. szeptember 30. Hűsítő ajánlatok a CitroËn szakértelmével! Felfrissülés klímaátvizsgálás ajándék klímatisztítással Részletek a 2. oldalon 2 990 Ft Vezérműszíjcsere + vízpumpacsere

Részletesebben

Ne állja útját a tél a szórakozásnak!

Ne állja útját a tél a szórakozásnak! Ne állja útját a tél a szórakozásnak! Tartozék- és szolgáltatás ajánlatok 2011. január 1. március 31. Téli sótalanítás 17 pontos átvizsgálás ajándék külső mosással Részletek a 2. oldalon Akkumulátorcsere

Részletesebben

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A GUMI- ABRONCSOKRÓL

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A GUMI- ABRONCSOKRÓL SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A GUMI- ABRONCSOKRÓL MEGFELELŐ ÁLLAPOTÚ GUMIABRONCSOK = BIZTONSÁG ÉS VEZETÉSI KÉNYELEM A gumiabroncsok jelentik az egyedüli kapcsolatot a gépjármű és az úttest

Részletesebben

hogy a tél ne tegye hidegre az autóját! Tartozék- és szolgáltatás ajánlatok 2011. október 1. december 31.

hogy a tél ne tegye hidegre az autóját! Tartozék- és szolgáltatás ajánlatok 2011. október 1. december 31. hogy a tél ne tegye hidegre az autóját! Tartozék- és szolgáltatás ajánlatok 2011. október 1. december 31. Hópehely téli felkészítés ajándék MODELLAUTÓVAL Részletek a 2. oldalon JÉGKRISTÁLY téli felkészítés

Részletesebben

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A LENGÉS- CSILLAPÍTÓKRÓL

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A LENGÉS- CSILLAPÍTÓKRÓL SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A LENGÉS- CSILLAPÍTÓKRÓL A MEGFELELŐ ÁLLAPOTÚ LENGÉS- CSILLAPÍTÓK BIZTONSÁGI SZEMPONTBÓL ALAPVETŐ FONTOSSÁGÚAK A lengéscsillapítók természetes elhasználódása

Részletesebben

SpeedForce 50 Teljes áttekintés

SpeedForce 50 Teljes áttekintés SpeedForce 50 Teljes áttekintés 1. Sisaktartó szerszámkészlettel 2. Csomagakasztó 3. Üzemanyag olaj tároló burkolat 4. Akkumulátor és biztosíték 5. Gyújtáskapcsoló, kormányzár 6. Fékfolyadék tartály 7.

Részletesebben

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL AZ AKKUMU- LÁTORRÓL

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL AZ AKKUMU- LÁTORRÓL SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL AZ AKKUMU- LÁTORRÓL MINDEN AZ AKKUMULÁTORRAL KEZDŐDIK Az akkumulátor biztosítja az autó elindításához, valamint az elektromos berendezések (fényszórók, ablaktörlők,

Részletesebben

Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól*

Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól* Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Qubo 1.4 8V Active 54/73 3 530 000 3 150 000 Qubo Active 4 250 000 3 770 000 Qubo 1.4 8V 54/73 3 800 000 3 390 000 Qubo

Részletesebben

Fiat Punto Van E5+ árlista

Fiat Punto Van E5+ árlista Fiat Punto Van E5+ árlista Fiat Punto Van Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes)* CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ES 300h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2019. április 29-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK AJÁNLATOK: 2019. ÁPRILIS 1-TŐL 3 ÉVES, A NYÁRI ABRONCSRA IS ÉRVÉNYES GUMI BIZTOSÍTÁSSAL *** MEGNEVEZÉS

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA RX 450h L HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2019. április 1-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK AJÁNLATOK: 2019. ÁPRILIS 1-TŐL 3 ÉVES, A NYÁRI ABRONCSRA IS ÉRVÉNYES GUMI BIZTOSÍTÁSSAL *** MEGNEVEZÉS

Részletesebben

MŰHELYTITKOK AZ AKKUMULÁTORRÓL

MŰHELYTITKOK AZ AKKUMULÁTORRÓL MŰHELYTITKOK AZ AKKUMULÁTORRÓL VELÜNK MINDIG BIZTOS RAJTRA SZÁMÍTHAT! MINDEN AZ AKKUMULÁTORRAL KEZDŐDIK Az akkumulátor biztosítja az autó elindításához, valamint az elektromos berendezések (fényszórók,

Részletesebben

Nyílt hétvége. Január 24-25. Modelljeinkre, csak a nyílt hétvégén, plusz 1 év gyártói garanciát adunk.

Nyílt hétvége. Január 24-25. Modelljeinkre, csak a nyílt hétvégén, plusz 1 év gyártói garanciát adunk. Nyílt hétvége Január 24-25. Modelljeinkre, csak a nyílt hétvégén, plusz 1 év gyártói garanciát adunk. csak a nyílt hétvégén 200 000 Ft 200 000 Ft Apró termete ellenére a huncut tekintetû, folyton vigyorgó,

Részletesebben

KEDVEZMÉNYES MECHANIKAI ALKATRÉSZEK LISTÁJA

KEDVEZMÉNYES MECHANIKAI ALKATRÉSZEK LISTÁJA 4PLUSZ EGYÉB ELSO FUTÓMU ALKATRÉSZEK 4PLUSZ EGYÉB HÁTSÓ FUTÓMU ALKATRÉSZEK 4PLUSZ FÉKTÁRCSÁK 4PLUSZ GÖMBCSUKLÓK 4PLUSZ LENGOKAROK 4PLUSZ SZÉRIA LENGÉSCSILLAPÍTÓK 4PLUSZ VÍZPUMPÁK ABLAKTÖRLOKAROK ABS ALKATRÉSZEK

Részletesebben

CITROËN XSARA TEMPOMAT A kívánság szerint be- illetve kikapcsolható sebességkorlátozó berendezés segítségével az autó nem lépi túl a beállított felsô sebességhatárt. Ez akényelmi funkció különösen

Részletesebben

CITROËN C-ZERO TARTOZÉKOK

CITROËN C-ZERO TARTOZÉKOK CITROËN C-ZERO TARTOZÉKOK 02 AHOGY ÖNNEK TETSZIK... Azzal, hogy a Citroën márkát választotta, Ön a minőség, a biztonság és az egyedi stílus mellett tette le a voksát. Ez a három jellemző a márka által

Részletesebben

MŰSZAKI SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY

MŰSZAKI SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY Megbízó: Lombard Lízing Zrt. Szeged Szemle helyszíne: Székesfehérvár MŰSZAKI SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY KRG-620 frsz-ú VOLKSWAGEN TRANSPORTER 7HK típusú jármő esetében. Az állapotlap 8 oldalt tartalmaz. Készítette:

Részletesebben

Az Ön közelében vagyunk. Szerte Európában.

Az Ön közelében vagyunk. Szerte Európában. Az Ön közelében vagyunk. Szerte Európában. Baleset esetén ingyenes beszállítás és mentés, valamint csereautó akár 5 napra is. Minden közlekedési baleset (például de nem kizárólag ütközés, borulás, zuhanás,

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA LS 500 LS 500h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2019. április 1-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK AJÁNLATOK: 2019. ÁPRILIS 1-TŐL 3 ÉVES, A NYÁRI ABRONCSRA IS ÉRVÉNYES GUMI BIZTOSÍTÁSSAL *** MEGNEVEZÉS

Részletesebben

FÉKEKRÔL. Minden, amit tudni kell a. Minden, amit tudni kell sorozat. www.peugeot.com PEUGEOT TANÁCSADÁS A LENGÉSCSILLAPÍTÓK AZ ABLAKTÔRLÔLAPÁTOK

FÉKEKRÔL. Minden, amit tudni kell a. Minden, amit tudni kell sorozat. www.peugeot.com PEUGEOT TANÁCSADÁS A LENGÉSCSILLAPÍTÓK AZ ABLAKTÔRLÔLAPÁTOK ,, kell sorozat PEUGEOT TANÁCSADÁS A LENGÉSCSILLAPÍTÓK AZ ABLAKTÔRLÔLAPÁTOK AZ AKKUMULÁTOR A KLÍMABERENDEZÉS A KIPUFOGÓRENDSZER A VILÁGÍTÁS A RÉSZECSKESZÛRÔ A GUMIABRONCSOK A FÉKRENDSZER A KENÔANYAGOK

Részletesebben

KLÍMABERENDEZÉSRÔL. Minden, amit tudni kell a. Minden, amit tudni kell sorozat. www.peugeot.com PEUGEOT TANÁCSADÁS A LENGÉSCSILLAPÍTÓK

KLÍMABERENDEZÉSRÔL. Minden, amit tudni kell a. Minden, amit tudni kell sorozat. www.peugeot.com PEUGEOT TANÁCSADÁS A LENGÉSCSILLAPÍTÓK amit tudni kell sorozat PEUGEOT TNÁCSDÁS LENGÉSCSILLPÍTÓK Z BLKTÖRLÔLPÁTOK Z KKUMULÁTOR KLÍMBERENDEZÉS KIPUFOGÓRENDSZER VILÁGÍTÁS RÉSZECSKESZÛRÔ GUMIBRONCSOK FÉKRENDSZER KENÔNYGOK SZÉLVÉDÔ CSERELKTRÉSZEK

Részletesebben

JS50. Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49

JS50. Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49 JS50 Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49 JS50 Szenzációs dizájn Olyan mint a csodálatos olasz temperamentum, agresszív és barátságos egyben. EXE JS 50 JYL.indd 3 Premium kivitelben Modern fényszórók,

Részletesebben

EGYEDI KEDVEZMÉNYEK AJÁNDÉK TÉLI KEREKEK AJÁNDÉK NAVIGÁCIÓ AKÁR 0% THM 5 ÉV VAGY KM GARANCIA

EGYEDI KEDVEZMÉNYEK AJÁNDÉK TÉLI KEREKEK AJÁNDÉK NAVIGÁCIÓ AKÁR 0% THM 5 ÉV VAGY KM GARANCIA EGYEDI KEDVEZMÉNYEK AJÁNDÉK TÉLI KEREKEK AJÁNDÉK NAVIGÁCIÓ AKÁR 0% THM 5 ÉV VAGY 200 000 KM GARANCIA MINDEN LÉPÉS SZÁMÍT A magyar olimpiai csapat büszke partnere Platina fokozatú támogatóként büszkén gratulálunk

Részletesebben

műszaki ÜZEMBIZTONSÁG

műszaki ÜZEMBIZTONSÁG műszaki ÜZEMBIZTONSÁG műszaki ÜZEMBIZTONSÁG www.nkh.gov.hu KÖZLEKEDÉSI FELÜGYELŐSÉGEK A járművek felkészítése A télre Mint minden szezonváltáskor, a tél beköszönte előtt is kiemelten fontos, hogy az üzembiztonság

Részletesebben

OPEL KIEMELT PARTNER PROGRAM

OPEL KIEMELT PARTNER PROGRAM OPEL KIEMELT PARTNER PROGRAM A SZEMÉLYI BANKÁR ÉS KÖZPONTI SZERVEZETÉBEN DOLGOZÓK RÉSZÉRE Kedves Ügyfelünk! A Fundamenta és az Opel Magyarország együttműködésének köszönhetően most minden eddiginél kedvezőbb

Részletesebben

RENAULT SZERVIZ NE FELEJTSE EL LECSERÉLNI GUMIABRONCSAIT!

RENAULT SZERVIZ NE FELEJTSE EL LECSERÉLNI GUMIABRONCSAIT! RENAULT SZERVIZ NE FELEJTSE EL LECSERÉLNI GUMIABRONCSAIT! 142 900 Ft 4x KLEBER DYNAXER HP3 175/65 R14 82T + 4x 14" ENZO W alufelni GAZDASÁGOS AJÁNLAT 158 900 Ft 4x KLEBER DYNAXER HP3 185/65 R15 88T 160

Részletesebben

A gumiabroncsok szerepe a közlekedésbiztonságban

A gumiabroncsok szerepe a közlekedésbiztonságban A gumiabroncsok szerepe a közlekedésbiztonságban A MICHELIN Csoport A kezdetek 1889: Michelin cég alapítása 1891: leszerelhető kerékpár abroncs 1895: először szerel a Michelin levegővel fújt gumiabroncsot

Részletesebben

Mitsubishi i-miev ügyfélárlista

Mitsubishi i-miev ügyfélárlista Mitsubishi i-miev ügyfélárlista Érvényes 2017. január 11-től visszavonásig Modell Motor Teljesítmény Felszereltség Bruttó listaár Bruttó akciós ár i-miev Bruttó akciós ár** (állami támogatással) Elektromos

Részletesebben

NAPI FINANSZÍROZÁSI AJÁNLATOK A TOYOTÁTÓL

NAPI FINANSZÍROZÁSI AJÁNLATOK A TOYOTÁTÓL NAPI FINANSZÍROZÁSI AJÁNLATOK A TOYOTÁTÓL EGYEDI AJÁNLATOK A NYÍLT HÉTEN, szeptember 10 15. között Akár 500 Ft/nap ÚJ AYGO 3 AJTÓS X KÉZIVÁLTÓS 2 690 000 Ft ÉrtékŐr programban: 2 490 000 Ft 1 014 000 Ft

Részletesebben

TÉLI KALAND ÁTVIZSGÁLÁS AJÁNDÉK CITROËN TÉLI ÁPOLÓ SZETTEL Részletek a 2. oldalon

TÉLI KALAND ÁTVIZSGÁLÁS AJÁNDÉK CITROËN TÉLI ÁPOLÓ SZETTEL Részletek a 2. oldalon www.citroen.hu élvezze gondtalanul a telet! Tartozék- és szolgáltatás ajánlatok 2012. január 1. március 31. TÉLI KALAND ÁTVIZSGÁLÁS AJÁNDÉK CITROËN TÉLI ÁPOLÓ SZETTEL Részletek a 2. oldalon 2 500 Ft ABLAKTÖRLŐLAPÁT

Részletesebben

MYVOLVO. nyáron is PROFI CSOMAGOLÁS. Reflektorfényben a légkondicionáló SZEMÉLYES SZERVIZ- TANÁCSADÓ 2012 NYÁR

MYVOLVO. nyáron is PROFI CSOMAGOLÁS. Reflektorfényben a légkondicionáló SZEMÉLYES SZERVIZ- TANÁCSADÓ 2012 NYÁR Ajánlat Önnek és Volvójának 2012 NYÁR MYVOLVO PROFI CSOMAGOLÁS TIPPEK ÉS TARTOZÉKOK; EGYSZERŰ CSOMAGOLÁS Reflektorfényben a légkondicionáló SZEMÉLYES SZERVIZ- TANÁCSADÓ Frissesség nyáron is + Várjuk a

Részletesebben

Flottaköltségek optimalizálása Budapest Autópark-kezelő ZRt. Ü g y f é l n a p 2 0 0 7. 0 5. 1 0

Flottaköltségek optimalizálása Budapest Autópark-kezelő ZRt. Ü g y f é l n a p 2 0 0 7. 0 5. 1 0 Flottaköltségek optimalizálása Budapest Autópark-kezelő ZRt. Flottával kapcsolatos költségek megoszlása* Adó: Adó: 10% 10% Értékvesztés: Értékvesztés: 33% 33% Üzemanyagköltség: Üzemanyagköltség: 29% 29%

Részletesebben

TÉLI SZERELT KERÉK AJÁNLATOK

TÉLI SZERELT KERÉK AJÁNLATOK TÉLI SZERELT KERÉK AJÁNLATOK Díjmentes kerékcsere és keréktárolás 3 éven át részletek a 2. oldalon 2014/2015 Kerékszerviz ajándékba! Kerékcsere tárolással 3 éven át díjmentesen Ha 4 db téli szerelt kereket

Részletesebben

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A SZÉLVÉDŐRŐL

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A SZÉLVÉDŐRŐL SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A SZÉLVÉDŐRŐL VEZETÉS KÖZBEN SEMMI NEM AKADÁLYOZHATJA A MEGFELELŐ KILÁTÁSBAN A szélvédő van leginkább kitéve a külső sérüléseknek, ezért feltétlenül tudnia

Részletesebben

Hosszan tartó megbízhatóság.

Hosszan tartó megbízhatóság. Hosszan tartó megbízhatóság. WWW.OKTRUCKS.COM OK TRUCKS, használt járművek átfogó kínálata a vezető gyártóktól, az IVECO garanciájával, valamint szolgáltatások és üzleti megoldások teljes skálájával. Rólunk

Részletesebben

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2017 Motor BlueHDi 110 BlueHDi 130 BlueHDi 160 hengerek száma 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 1997 1997 1997 max. teljesítmény KW / LE (ford./perc) 81 / 110

Részletesebben

A 10/2007 (II. 27.) 1/2006 (II. 17.) OM

A 10/2007 (II. 27.) 1/2006 (II. 17.) OM T 593-6/1/A A 1/27 (II. 27.) SzMM rendelettel módosított 1/26 (II. 17.) OM rendelet Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről alapján. Szakképesítés,

Részletesebben

Téli szerelt kerék ajánlatok

Téli szerelt kerék ajánlatok Téli szerelt kerék ajánlatok Stílusos biztonság zord körülmények közt is Díjmentes kerékcsere és keréktárolás 3 éven át részletek a 2. oldalon 2014/2015 Kerékszerviz ajándékba! Kerékcsere tárolással 3

Részletesebben