A FORINTOS TAVASZI ÁTVIZSGÁLÁS MÁR MOST ÁRENGEDMÉNNYEL JÁR! DRIVE THE CHANGE

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A 2 000 FORINTOS TAVASZI ÁTVIZSGÁLÁS MÁR MOST ÁRENGEDMÉNNYEL JÁR! DRIVE THE CHANGE"

Átírás

1 A FORINTOS TAVASZI ÁTVIZSGÁLÁS MÁR MOST ÁRENGEDMÉNNYEL JÁR! DRIVE THE CHANGE

2 AKCIÓS TAVASZI MŰSZAKI ÁTVIZSGÁLÁS FORINTÉRT Látogassa meg RENAULT Márkaszervizünket március 14. és május 15. között és végeztesse el autója műszaki átvizsgálását. Ezért Ön csupán forintot fog fizetni, és mi elvégezzük az gépkocsijának műszaki átvizsgálását a legfontosabb 25 ponton, így még forint árengedményt is kaphat az esetleges javításokra és az eredeti alkatrészek megvásárlására. FOLYADÉKOK ELLENŐRZÉSE: kormányszervó folyadék mennyiségének és állapotának hűtőfolyadék mennyiségének és állapotának fékfolyadék mennyiségének és állapotának ablakmosó folyadék mennyiségének és állapotának LÁTHATÓSÁG ELLENŐRZÉSE: ablaktörlők állapotának szélvédő visszapillantó tükrök külső világítás belső világítás GÉPKOCSI ALVÁZRÉSZEINEK ELLENŐRZÉSE: féltengely gumiharangok állapotának szilentblokkok állapotának gömbfejek állapotának kipufogórendszer állapotának lengéscsillapítók tömítettségének GUMIABRONCSOK ÁLLAPOTÁNAK ELLENŐRZÉSE : gumiabroncs nyomás mintázat kopásának gumiabroncsok állapotának gumiabroncsok károsodásának pótkerék/gumiabroncs javító szett KAROSSZÉRIA ELLENŐRZÉSE: karosszéria sárvédőív a gépkocsi alvázának FÉKEK ELLENŐRZÉSE: első fékbetétek és tárcsák elhasználódásának hátsó fékbetétek és tárcsák elhasználódásának AKKUMULÁTOR ÁLLAPOTÁNAK ELLENŐRZÉSE: akkumulátor állapotának

3 A GÉPKOCSI KARBANTARTÁSA A MOTRIO termékkínálat az idősebb gépjárművek javításához használható alkatrészek egész sorát fedi le. A RENAULT által létrehozott márka tartalmaz minden kopó-karbantartó és mechanikai alkatrészt, melyek alacsonyabb árai nem egyenlők az alacsonyabb minőséggel, hiszen a RENAULT összes előírásának megfelelnek. A teljes MOTRIO kínálatot megtalálhatja Márkakereskedőinknél. ELSŐ FÉKBETÉTEK CSERÉJE Ft-tól AZ ÁR TARTALMAZZA A MUNKADÍJAT OLAJCSERE 10W40 OLAJ Ft-tól AZ ÁR TARTALMAZZA A MUNKADÍJAT ÉS A SZŰRŐ ÁRÁT IS ELSŐ FÉKBETÉTEK ÉS FÉKTÁRCSÁK CSERÉJE Ft-tól AZ ÁR TARTALMAZZA A MUNKADÍJAT ELSŐ LENGÉSCSILLAPÍTÓ PÁR Ft-tól ELSŐ ABLAKTÖRLŐ PÁR Ft-tól AKKUMULÁTOROK 40AH/330A Ft Az ajánlat a résztvevő Renault és Dacia Márkakereskedésekben érvényes. A feltüntetett árak a Renault Hungária Kft. által ajánlott akciós bruttó ügyfélárak, melyek tartalmazzák a munkadíjat és a normál beavatkozáshoz szükséges alkatrészek árát. Az ablaktörlő szett, az akkumulátor és a lengéscsillapító ára nem tartalmazza a szerelést. Az ajánlat változhat a model és a motorizáció függvényében. A teljes ajánlatról érdeklődjön Renault és Dacia Márkakereskedőjénél. A képek illusztrációk.

4 GUMIABRONCS BARUM BRILLANTS 2 185/65R15 88T 4X BARUM BRILLANTS 2, 185/65R15 88T 4X V DARK ALUFELNI * A gumiabroncsok ára akciós bruttó ügyfélár, amely a szerelést nem tartalmazza. A képek csak illusztrációk. A teljes gumiabroncs kínálatról kérjük, érdeklődjön a Dacia és Renault Márkakereskedésekben. Az ajánlat a készlet erejéig érvényes és a model és a motorizáció függvényében változhat. **A feltuntetett ar magaba foglalja a 4 db gumiabroncsot es a 4 db alufelnit. Ez az ajanlat junius 31-ig és/vagy a készlet erejéig érvényes. A Renault Hungária Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a feltüntetett termékeket más, hasonló minőségű és árú termékekkel helyettesítse, előzetes figyelmeztetés nélkül. A képek illusztrációk.

5 TARTOZÉKOK TETŐRUDAK AUTÓSZŐNYEGEK 4 DB-OS KÉSZLET AUTÓRÁDIÓ + BLUETOOTH Autorádio Pioneer DEH-7300BT Autórádió Pioneer DEH-7300BT 2x50W VCSFET CD/MP3WMA/WMW USB/AUX elülső bemenet 3xRCA kimenet(2v) közvetlen ipod/iphone vezérlés a CA-IW.50 segítségével A képek csak illusztrációk. A tartozékok teljes kínálatáról érdeklődjön a Dacia és Renault Márkakereskedésekben. Az ajánlat a készletek erejéig érvényes. A Renault Hungária Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a feltüntetett termékeket más, hasonló minőségű és árú termékekkel helyettesítse, előzetes figyelmeztetés nélkül.

6 KI GONDOSKODHATNA JOBBAN AZ ÖN RENAULT GÉPJÁRMŰVÉRŐL, MINT A RENAULT? Az Ön Renault Márkakereskedése: A feltüntetett árak a Renault Hungária Kft. által javasolt akciós bruttó ügyfélárak. Ajánlatok március 14-től május 15-ig érvényesek, akcióban résztvevő Renault Márkakereskedésekben, a készlet erejéig. A Renault Hungária Kft. fenntartja a jogot a feltüntetett árak, termékek és azok műszaki paramétereinek módosítására, előzetes figyelmeztetés nélkül.

7 KEDVEZMÉNY KUPONOK FÉK LENGÉSCSILLAPÍTÓK (minimális vásárlás Ft) (minimális vásárlás Ft) A feltüntetett ár a Motrio (fékek és féktartozékok javításához és cseréjéhez használatosak) pótalkatrészekre vonatkoznak. Kupon március 14-től május 15-ig érvényesíthető. A szelvényen feltüntetett árkedvezmény kizárólag a Tavaszi Szerviz Akció idején váltható be. Nem vonható össze egyéb akciós engedményekkel. Ez a kupont csak az adott műveletre lehet beváltani, tehát az ugyanazon műveletre szóló szelvények nem halmozhatók. A feltüntetett ár a Motrio (lezgéscsillapítók és tartozékainak javításához és cseréjéhez használatosak) pótalkatrészekre vonatkoznak. Kupon március 14-től május 15-ig érvényesíthető. A szelvényen feltüntetett árkedvezmény kizárólag a Tavaszi Szerviz Akció idején váltható be. Nem vonható össze egyéb akciós engedményekkel. Ez a kupont csak az adott műveletre lehet beváltani, tehát az ugyanazon műveletre szóló szelvények nem halmozhatók. MOTRIO 10W40 OLAJ TARTOZÉKOK (minimális vásárlás Ft) (minimális vásárlás Ft) A feltüntetett ár a Motrio (olaj és olajszűrő cseréjéhez használatosak) pótalkatrészekre vonatkoznak. Kupon március 14-től május 15-ig érvényesíthető. A szelvényen feltüntetett árkedvezmény kizárólag a Tavaszi Szerviz Akció idején váltható be. Nem vonható össze egyéb akciós engedményekkel. Ez a kupont csak az adott műveletre lehet beváltani, tehát az ugyanazon műveletre szóló szelvények nem halmozhatók. A feltüntetett ár Renault tartozékokra vonatkozik. Kupon március 14-től május 15-ig érvényesíthető. A szelvényen feltüntetett árkedvezmény kizárólag a Tavaszi Szerviz Akció idején váltható be. Nem vonható össze egyéb akciós engedményekkel. Ez a kupont csak az adott műveletre lehet beváltani, tehát az ugyanazon műveletre szóló szelvények nem halmozhatók.

8 KEDVEZMÉNY KUPONOK Dátum: Dátum: Aláírás: Aláírás: P.H. P.H. Dátum: Dátum: Aláírás: Aláírás: P.H. P.H.

9 Név:... TAVASZI MŰSZAKI ÁTVIZSGÁLÁS TERJEDELME Cím: KENŐ- ÉS FOLYADÉKOK ELLENŐRZÉSE kormányszervó folyadék mennyiségének és állapotának hűtőfolyadék mennyiségének és állapotának KAROSSZÉRIA ELLENŐRZÉSE karosszéria sárvédőív a gépkocsi alvázának... fékfolyadék mennyiségének és állapotának ablakmosó folyadék mennyiségének és állapotának GÉPKOCSI ALVÁZRÉSZEINEK ELLENŐRZÉSE féltengely gumiharangok állapotának ... GUMIABRONCSOK ÁLLAPOTÁNAK ELLENŐRZÉSE gumiabroncs nyomás mintázat kopásának gumiabroncsok állapotának gumiabroncsok károsodásának szilentblokkok állapotának gömbfejek állapotának kipufogórendszer állapotának lengéscsillapítók tömítettségének A kérdőívet kérjük a vevőszolgálati tanácsadójának átadni. pótkerék/gumiabroncs javító szett LÁTHATÓSÁG ELLENŐRZÉSE ablaktörlők állapotának FÉKEK ELLENŐRZÉSE első fékbetétek és tárcsák elhasználódásának hátsó fékbetétek és tárcsák elhasználódásának Köszönettel, Az Ön Renault Márkakereskedése szélvédő visszapillantó tükrök külső világítás AKKUMULÁTOR ÁLLAPOTÁNAK ELLENŐRZÉSE belső világítás akkumulátor állapotának Állapot JE BE JH BH PK* A kérdőív kitöltésével önkéntesen hozzájárulok, hogy a Renault Hungária Kft. a kérdőíven feltüntetett adataimat a saját adatbázisában nyilvántartsa és azokat az adataim nyilvántartásból történő törlését tartalmazó nyilatkozatomnak a Renault Hungária Kft. általi kézhezvételéig ellenszolgáltatás és külön hozzájárulás nélkül a Renault Hungária Kft. marketing tevékenységével (pl. termék-, és szolgáltatásajánlás, kereskedelmi akciókról szóló hirdetmények, ügyfél-elégedettségi kutatás stb.) összefüggésben, illetve piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára a vonatkozó jogszabályok rendelkezéseinek megfelelően - a jövőben felhasználhassa. A kérdőív kitöltésével továbbá hozzájárulok, hogy a Renault Hungária Kft. a fenti tevékenységeivel kapcsolatos információkat elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű más egyéni kommunikációs eszköz útján is megküldje. A kérdőív kitöltésével tudomásul veszem, hogy a kérdőíven feltüntetett adataimat a Renault Hungária Kft. harmadik személy (adatfeldolgozó) által is feldolgozhatja. A kérdőív kitöltésével kifejezetten hozzájárulok, hogy a Renault Hungária Kft. a kérdőíven feltüntetett adataimat - kizárólag a fent meghatározottakkal azonos célokra - harmadik fél számára továbbítsa. A Renault Hungária Kft. által nyilvántartott adataimról bármikor kérhetek tájékoztatást, és kérhetem azok helyesbítését vagy törlését. A fenti hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen az alábbi címen vonható vissza: Renault Hungária Kft.: 1135 Budapest, Róbert Károly körút Jó Átlagos Cserélendő *Pótkerék gumiabroncs

10 Munkalap száma:... INFORMÁCIÓS KUPON TANÚSÍTVÁNY AZ ELVÉGZETT ÁTVIZSGÁLÁSRÓL Tavaszi akciós átvizsgálás Ft Szeretnénk Önt megkérni az alábbi kérdőív kitöltésére. Válaszai segítséget nyújtanak nekünk szolgáltatásaink tökéletesítésében. Segítségét köszönjük. Tisztelt... Hölgy/Úr, tel.:... Az Ön... forgalmi rendszámú gépjárművét... munkatársunk átvizsgálta... (dátum)... Ellenőriztük, hogy az összes Ön által kért munka elvégzésre került. Az alábbiakban felhívjuk figyelmét azokra a munkákra, melyeket hamarosan szükséges elvégeztetni autóján: 1. Honnan értesült a Renault Szerviznapok akcióról? sajtóból rádió internet meghívó Renault Partner egyéb... Azonnal szükséges Minél hamarabb szükséges Közeljövőben szükséges TANÚSÍTVÁNY AZ ELVÉGZETT ÁTVIZSGÁLÁSRÓL 2. Mi keltette fel leginkább érdeklődését ajánlatunkból? gumiabroncs tartozékok alufelnik fékek ablaktörlők rádió lengéscsillapítók Motrio- olaj csere akkumulátor egyéb Mi hiányzott Önnek ajánlatainkból? Bélyegző Az Ön gépjárműve: Clio/Thalia/Modus Mégane/Scénic Laguna Kangoo Espace/Vel Satis Trafic/Master egyéb... Gépjárművével kapcsolatos bármilyen jellegű kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal. Az Ön elégedettsége a Mi célunk Gyártási év:...

A 2 000 FORINTOS TAVASZI ÁTVIZSGÁLÁS MÁR MOST ÁRENGEDMÉNNYEL JÁR!

A 2 000 FORINTOS TAVASZI ÁTVIZSGÁLÁS MÁR MOST ÁRENGEDMÉNNYEL JÁR! A 2 000 FORINTOS TAVASZI ÁTVIZSGÁLÁS MÁR MOST ÁRENGEDMÉNNYEL JÁR! www.renault.hu DRIVE THE CHANGE AKCIÓS TAVASZI MŰSZAKI ÁTVIZSGÁLÁS TISZTELT ÜGYFELÜNK! A kemény telet követően nagyon fontos a gépkocsi

Részletesebben

ÖKO ÁTVIZSGÁLÁS A ZÖLDEBB TERMÉSZETÉRT TAVASZI SZERVIZAKCIÓ 2010. MÁRCIUS 15 ÁPRILIS 30. DRIVE THE CHANGE

ÖKO ÁTVIZSGÁLÁS A ZÖLDEBB TERMÉSZETÉRT TAVASZI SZERVIZAKCIÓ 2010. MÁRCIUS 15 ÁPRILIS 30. DRIVE THE CHANGE ÖKO ÁTVIZSGÁLÁS A ZÖLDEBB TERMÉSZETÉRT TAVASZI SZERVIZAKCIÓ 2010. MÁRCIUS 15 ÁPRILIS 30. DRIVE THE CHANGE ÖKO ÁTVIZSGÁLÁS A ZÖLDEBB TERMÉSZETÉRT AZ ÁTVIZSGÁLÁSSAL ÉS AZ EGYES ALKATRÉSZEK ROSSZ ÁLLAPOTÁNAK

Részletesebben

MEGOLDÁS AZ IDŐSEBB RENAULT JÁRMŰVEKRE A VILÁG RENAULT SZERVIZ VÁLTOZIK! MÉG TÖBBET NYÚJT DRIVE THE CHANGE

MEGOLDÁS AZ IDŐSEBB RENAULT JÁRMŰVEKRE A VILÁG RENAULT SZERVIZ VÁLTOZIK! MÉG TÖBBET NYÚJT DRIVE THE CHANGE MEGOLDÁS AZ IDŐSEBB RENAULT JÁRMŰVEKRE A VILÁG RENAULT SZERVIZ VÁLTOZIK! MÉG TÖBBET NYÚJT DRIVE THE CHANGE MEGOLDÁS AZ IDŐSEBB RENAULT JÁRMŰVEKRE 2011.10.17-TŐL 2011.12.16-IG ÚJABB ELŐNYÖK VÁRJÁK A RENAULT

Részletesebben

ADUNK ÖNNEK 45 000 FT KEDVEZMÉNYT!

ADUNK ÖNNEK 45 000 FT KEDVEZMÉNYT! ADUNK ÖNNEK 45 000 FT KEDVEZMÉNYT! A JÉGBE ZÁRT AJÁNLAT AMELY NEM OLVAD EL www.renault.hu DRIVE THE CHANGE AKCIÓS TÉLI ÁTVIZSGÁLÁS (eredeti ár 7 500 Ft*) TISZTELT ÜGYFELÜNK! Látogassa meg RENAULT márkaszervizünket

Részletesebben

JÖJJÖN EL EGY TÉLI ÁTVIZSGÁLÁSRA ÉS

JÖJJÖN EL EGY TÉLI ÁTVIZSGÁLÁSRA ÉS SZERVIZ 5+ MEGOLDÁS AZ IDŐSEBB RENAULT JÁRMŰVEKRE JÖJJÖN EL EGY TÉLI ÁTVIZSGÁLÁSRA ÉS 2012.10.15-TŐL 12.15-IG TÉLI SZERVIZAKCIÓ 2012 Tisztelt Ügyfelünk! Látogasson el 2012.10.15. és 2012.12.15. között

Részletesebben

CITROËN JUMPY ÉS JUMPER TARTOZÉKOK

CITROËN JUMPY ÉS JUMPER TARTOZÉKOK CITROËN JUMPY ÉS JUMPER TARTOZÉKOK biztonság 04 SZÁLLíTÁSI MEGOLdÁSOK 06 védelem 08 MULTIMÉdIA 10 AHOGy önnek TeTSZIK... Azzal, hogy a Citroën márkát választotta, Ön a minőség, a biztonság és az egyedi

Részletesebben

www.citroen.hu EGYENESEN A NYÁRBA! ÉLVEZZE GONDTALANUL AZ UTAZÁSOKAT! NYÁRI SZERVIZ- ÉS TARTOZÉKAJÁNLATOK 2014. június 2-től július 31-ig

www.citroen.hu EGYENESEN A NYÁRBA! ÉLVEZZE GONDTALANUL AZ UTAZÁSOKAT! NYÁRI SZERVIZ- ÉS TARTOZÉKAJÁNLATOK 2014. június 2-től július 31-ig www.citroen.hu EGYENESEN A NYÁRBA! ÉLVEZZE GONDTALANUL AZ UTAZÁSOKAT! NYÁRI SZERVIZ- ÉS TARTOZÉKAJÁNLATOK 2014. június 2-től július 31-ig MI TANKOLUNK ÖNNEK, AMENNYIBEN AZ ÁTVIZSGÁLÁS SORÁN JAVÍTÁSI IGÉNY

Részletesebben

FRISS, TAVASZI SZERVIZAJÁNLATOK

FRISS, TAVASZI SZERVIZAJÁNLATOK www.citroen.hu MIÉRT NE ÉLNE A CITROËN ÁLTAL NYÚJTOTT ELŐNYÖKKEL? FRISS, TAVASZI SZERVIZAJÁNLATOK TAVASZI SZERVIZAKCIÓK ÉS NYEREMÉNYEK A CITROËNNÉL KLÍMATISZTÍTÁS EXKLUZÍV KUPONOK WTCC NYEREMÉNYJÁTÉK AZ

Részletesebben

Hogy jó hangulata mindig megmaradjon. Audi Mobilitásgarancia

Hogy jó hangulata mindig megmaradjon. Audi Mobilitásgarancia Hogy jó hangulata mindig megmaradjon Audi Mobilitásgarancia Segítségével biztos a haladás Európában Könnyű annak, akinek semmiért nem kell aggódnia. Ez az autóvezetés esetében is igaz. Bármi is történjen,

Részletesebben

Jöjjön el egy téli átvizsgálásra és 2012.10.15-TŐL 12.15-IG

Jöjjön el egy téli átvizsgálásra és 2012.10.15-TŐL 12.15-IG Jöjjön el egy téli átvizsgálásra és 2012.10.15-TŐL 12.15-IG TÉLI SZERVIZAKCIÓ 2012 A NYEREMÉNYEK JEGYZÉKE 4. DÍJ SAVA GUMIABRONCS KÉSZLET Tisztelt Ügyfelünk! Látogasson el 2012.10.15. és 2012.12.15. között

Részletesebben

Initiale 2,0 dci 175 LE FAP 10 390 000 1 000 000 9 390 000 2,0 dci 175 LE FAP Aut. 10 690 000 1 000 000 9 690 000

Initiale 2,0 dci 175 LE FAP 10 390 000 1 000 000 9 390 000 2,0 dci 175 LE FAP Aut. 10 690 000 1 000 000 9 690 000 már 5 790 000 Ft-tól* Espace 2.2 dci Expression AKTUÁLIS AKCIÓ 1 000 000 Ft kedvezmény minden verzión 3 év vagy 150 000 km garancia További 400 000 Ft kedvezmény Renault Crédit finanszírozás esetén* FELSZERELTSÉG

Részletesebben

208 TARTOZÉKOK. www.peugeot.hu. A márkakereskedés pecsétje:

208 TARTOZÉKOK. www.peugeot.hu. A márkakereskedés pecsétje: Terv: BD Network Kiadás: Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Készült az EU-ban Hiv. szám: MKCO051521 A jelen katalógusban található adatok a publikálás időpontjában, azaz 2015.

Részletesebben

Javíttassa nálunk gépjárművét, és a javítási költség egy részét üzemanyagkártyán visszakapja! Akciós nyári szervizajánlatok 2013. 06. 03-2013. 08.

Javíttassa nálunk gépjárművét, és a javítási költség egy részét üzemanyagkártyán visszakapja! Akciós nyári szervizajánlatok 2013. 06. 03-2013. 08. Javíttassa nálunk gépjárművét, és a javítási költség egy részét üzemanyagkártyán visszakapja! Akciós nyári szervizajánlatok 2013. 06. 03-2013. 08. 31. Most megéri Peugeot-márkaszervizben autót javíttatni!

Részletesebben

www.renault.hu ADJON NEKÜNK 2000-ET MI ADUNK ÖNNEK

www.renault.hu ADJON NEKÜNK 2000-ET MI ADUNK ÖNNEK www.renault.hu ADJON NEKÜNK 2000-ET MI ADUNK ÖNNEK AKCIÓS TÉLI ÁTVIZSGÁLÁS TISZTELT ÜGYFELÜNK! Bizonyára nem kell emlékeztetnünk arra, hogy az időben és alaposan elvégzett átvizsgálás mennyire fontos gépkocsija

Részletesebben

Nem csak magamra gondolok!

Nem csak magamra gondolok! PEUGEOT 107 Fő terepem a város! A Peugeot márkára jellemző ragadozó tekintet szelíd formában ölt testet a 107 modellben. Kedves, gömbölyded formája, pimasz tekintete, állandó mosolya: a 107 minden pillanatban

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Járműállomány-javítási és karbantartási szolgáltatások 2014/S 031-050211. Ajánlati/részvételi felhívás. Szolgáltatásmegrendelés

Magyarország-Budapest: Járműállomány-javítási és karbantartási szolgáltatások 2014/S 031-050211. Ajánlati/részvételi felhívás. Szolgáltatásmegrendelés 1/13 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:50211-2014:text:hu:html Magyarország-Budapest: Járműállomány-javítási és karbantartási szolgáltatások 2014/S 031-050211 Ajánlati/részvételi

Részletesebben

50 palack 50 pontos kártya

50 palack 50 pontos kártya KELLAQ10 ÉLJ ÚJRA! HŰSÉGPROMÓCIÓ RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA 1 Szervező: Jelen Részvételi Szabályzatban (Szabályzat) bemutatásra kerülő játék (továbbiakban: Játék), valamint Nyereményjáték (továbbiakban: Nyereményjáték)

Részletesebben

TRAFIC TRAFIC. www.renault.hu. Renault Hungária Kft. Ügyfélszolgálat: 06 40 200 000 (helyi tarifával hívható)

TRAFIC TRAFIC. www.renault.hu. Renault Hungária Kft. Ügyfélszolgálat: 06 40 200 000 (helyi tarifával hívható) TRAFIC www.renault.hu Renault Hungária Kft. Ügyfélszolgálat: 06 40 200 000 (helyi tarifával hívható) FÉNYKÉPEK: RENAULT COMMUNICATION / DR / R. FALCUCCI, A. BERNIER, C. CUGNY, D. DUMAS, O. BANET, P. CURTET

Részletesebben

NEMZETI CSALÁD- ÉS SZOCIÁLPOLITIKAI INTÉZET. Útmutató a 2015. évi pályázati támogatások beszámolójának elkészítéséhez

NEMZETI CSALÁD- ÉS SZOCIÁLPOLITIKAI INTÉZET. Útmutató a 2015. évi pályázati támogatások beszámolójának elkészítéséhez NEMZETI CSALÁD- ÉS SZOCIÁLPOLITIKAI INTÉZET Útmutató a 2015. évi pályázati támogatások beszámolójának elkészítéséhez Tartalomjegyzék 1. Bevezető... 3 2. A beszámoló elkészítésével kapcsolatos tudnivalók...

Részletesebben

VESZPRÉMI RENDŐRKAPITÁNYSÁG 2015. ÁPRILIS

VESZPRÉMI RENDŐRKAPITÁNYSÁG 2015. ÁPRILIS VESZPRÉMI RENDŐRKAPITÁNYSÁG BŰNMEGELŐZÉSI HÍRLEVELE 2015. ÁPRILIS T A R T A L O M: 1. Lakásbetörések, hétvégi ház betörések, védekezési lehetőségek 2. Tanácsok gyalogosoknak 1. Lakásbetörések, hétvégi

Részletesebben

Tehergépjárművek casco biztosításának

Tehergépjárművek casco biztosításának Tehergépjárművek casco biztosításának különös feltételei (Truck2) Hatályos: 2014. december 13. Nysz.: 17481 Tartalomjegyzék Tehergépjárművek casco biztosításának különös feltételei (Truck2)......................................

Részletesebben

T á j é k o z t a t ó. a víziközmű vagyon vagyonkezelésének megszűnésével kapcsolatos elszámolásról

T á j é k o z t a t ó. a víziközmű vagyon vagyonkezelésének megszűnésével kapcsolatos elszámolásról T á j é k o z t a t ó a víziközmű vagyon vagyonkezelésének megszűnésével kapcsolatos elszámolásról Előterjesztő: Pénzügyi és Gazdasági Bizottság Elnöke Előkészítő: Ózdi Vízmű Kft. PH. Településfejlesztési

Részletesebben

PTE ÖSSZEGYETEMI ÁLLÁS- ÉS SZAKMAI GYAKORLATI BÖRZE

PTE ÖSSZEGYETEMI ÁLLÁS- ÉS SZAKMAI GYAKORLATI BÖRZE PTE ÖSSZEGYETEMI ÁLLÁS- ÉS SZAKMAI GYAKORLATI BÖRZE ZSOLNAY NEGYED 2015. MÁRCIUS 25. (SZERDA) A Börze célja elsősorban az aktuális állásajánlatok, gyakornoki programok, szakmai gyakorlatok, ösztöndíj lehetőségek

Részletesebben

NYERTES CSATORNA PÁLYÁZAT KEOP-7.1.2.0-2008-0028

NYERTES CSATORNA PÁLYÁZAT KEOP-7.1.2.0-2008-0028 NYERTES CSATORNA PÁLYÁZAT KEOP-7.1.2.0-2008-0028 1 Ebben a fordulóbban a szennyvízcsatornázás megvalósításához szükséges dokumentáció (vízjogi létesítési engedély megszerzése, szükséges tanulmányok elkészítése,

Részletesebben

Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre

Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre Autószerelő szakma gyakorlati oktatásához OKJ száma: 54 525 02 A napló vezetéséért felelős: A napló megnyitásának dátuma: A napló lezárásának dátuma: Tanulók adatai

Részletesebben

6. A víziközmű-szolgáltatásról szóló 2011. évi CCIX. törvény módosítása

6. A víziközmű-szolgáltatásról szóló 2011. évi CCIX. törvény módosítása 85172 M A G Y A R K Ö Z L Ö N Y 2013. évi 213. szám 6. A víziközmű-szolgáltatásról szóló 2011. évi CCIX. törvény módosítása 17. A víziközmű-szolgáltatásról szóló 2011. évi CCIX. törvény (a továbbiakban:

Részletesebben

Békéscsaba és Térsége Többcélú Önkormányzati Kistérségi Társulás ESZKÖZÖK ÉS FORRÁSOK ÉRTÉKELÉSI SZABÁLYZATA

Békéscsaba és Térsége Többcélú Önkormányzati Kistérségi Társulás ESZKÖZÖK ÉS FORRÁSOK ÉRTÉKELÉSI SZABÁLYZATA 5600 Békéscsaba, Szent István tér 7. Tel/ Fax: 06-66/441-351 Békéscsaba és Térsége Többcélú Önkormányzati Kistérségi Társulás ESZKÖZÖK ÉS FORRÁSOK ÉRTÉKELÉSI SZABÁLYZATA Érvényes: 2014. év január hó 1.

Részletesebben

Autó szerviz, csere pedelec

Autó szerviz, csere pedelec A Pedelec kerékpárok elterjedésének legnagyobb akadálya, hogy a leendő felhasználói kör nem ismeri ezt a technológiát, közlekedési eszközt. A LEV járművek elterjesztésének elősegítésére (1027/2016. (II.

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BUGGY PRIM GYERMEKKOCSI

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BUGGY PRIM GYERMEKKOCSI HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BUGGY PRIM GYERMEKKOCSI szimbolikus fotó Figyelem! Kérjük, az eszköz átvétele előtt győződjön meg arról, hogy: - A jótállási jegy és annak minden szelvénye a kiszolgáló által szabályszerűen

Részletesebben

Marketing tervezési naptár 2013.

Marketing tervezési naptár 2013. Marketing tanácsadó program kis- és középvállalkozásoknak! Marketing tervezési naptár 2013. A Marketing EXPRESSZ egy marketing szakmai segédanyag, így a leírt példák és gyakorlati ötletek megvalósítása,

Részletesebben

KARBANTARTÁSI ÜTEMTERVEK

KARBANTARTÁSI ÜTEMTERVEK KARBANTARTÁSI ÜTEMTERVEK 8 KARBANTARTÁSI ÜTEMTERV 302 Karbantartási ütemterv Benzinmotoros változatok 302 Karbantartási ütemterv Dízelmotoros változatok 313 KARBANTARTÁSI ÜTEMTERV Karbantartási ütemterv

Részletesebben

h á z t a r t á s i k é s z ü l é k e k Használati útmutató

h á z t a r t á s i k é s z ü l é k e k Használati útmutató h á z t a r t á s i k é s z ü l é k e k Használati útmutató Tartalomjegyzék Biztonsági tudnivalók...3 Az útmutatóról...5 A készülék kicsomagolása...5 Tartozéklista és szabályozó elemek...6 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ...7

Részletesebben

Vad- és háziállatkár kiegészítő casco biztosítás különös feltételei (VKBKF)

Vad- és háziállatkár kiegészítő casco biztosítás különös feltételei (VKBKF) Vad- és háziállatkár kiegészítő casco biztosítás különös feltételei (VKBKF) Hatályos: 2012. november 15-étől Nysz.: 16052 Vad- és háziállatkár kiegészítő casco biztosítás különös feltételei (VKBKF) 1.

Részletesebben

Projektindító szeminárium

Projektindító szeminárium EGT Alap Ösztöndíj program Partnerségek és Felsőoktatási intézmények és vállalatok közti együttműködések Projektindító szeminárium Verses István Tempus Közalapítvány 2015. március 5. A támogatás kifizetése

Részletesebben

MUNKATERV A MÉLIUSZ JUHÁSZ PÉTER KÖNYVTÁR KÖNYVTÁRELLÁTÁSI SZOLGÁLTATÓ RENDSZERBEN 2015. VÉGZETT MUNKÁJÁHOZ

MUNKATERV A MÉLIUSZ JUHÁSZ PÉTER KÖNYVTÁR KÖNYVTÁRELLÁTÁSI SZOLGÁLTATÓ RENDSZERBEN 2015. VÉGZETT MUNKÁJÁHOZ MUNKATERV A MÉLIUSZ JUHÁSZ PÉTER KÖNYVTÁR KÖNYVTÁRELLÁTÁSI SZOLGÁLTATÓ RENDSZERBEN VÉGZETT MUNKÁJÁHOZ 2015. AZ INTÉZMÉNY SZÉKHELYE: DEBRECEN AZ INTÉZMÉNY VEZETŐJÉNEK NEVE: DR. KOVÁCS BÉLA LÓRÁNT 2 Tartalom

Részletesebben

SZAKFELADATONKÉNTI KIADÁSOK ÉS BEVÉTELEK 2011. 01. 01. - 06. 30.

SZAKFELADATONKÉNTI KIADÁSOK ÉS BEVÉTELEK 2011. 01. 01. - 06. 30. 421100 1 Út autópálya építése 552001 4 Üdülői szálláshely szolgáltatás 1. számú melléklet 581400 4 Folyóirat, időszaki kiadv. kiadása Személyi juttatások 1 004 1 004 0 Munkaadókat terhelő járulékok 147

Részletesebben

Mellékletek és részletező táblázatok

Mellékletek és részletező táblázatok Mellékletek és részletező táblázatok Somberek Község Önkormányzat 1 /2016. ( II.15.) önkormányzati költségvetési rendeletéhez 1. számú melléklet Somberek Község Önkormányzat pénzforgalmi mérlege Somberek

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében Egészségre nevelő és szemléletformáló életmódprogramok a leghátrányosabb helyzetű kistérségekben Kódszám: TÁMOP-6.1.2/LHH/11/A Tartalom

Részletesebben

JÖJJÖN EL EGY TÉLI ÁTVIZSGÁLÁSRA ÉS 2012.10.15-TŐL 12.15-IG

JÖJJÖN EL EGY TÉLI ÁTVIZSGÁLÁSRA ÉS 2012.10.15-TŐL 12.15-IG JÖJJÖN EL EGY TÉLI ÁTVIZSGÁLÁSRA ÉS 2012.10.15-TŐL 12.15-IG TÉLI ÁTVIZSGÁLÁS Tisztelt Ügyfelünk! Látogasson el 2012.10.15. és 2012.12.15. között RENAULT márkaszervizünkbe, és éljen kihagyhatatlan ajánlatainkkal

Részletesebben

YOU+NISSAN HŰSÉGPROGRAM TÁJÉKOZTATÓJA. Általános program feltételek

YOU+NISSAN HŰSÉGPROGRAM TÁJÉKOZTATÓJA. Általános program feltételek YOU+NISSAN HŰSÉGPROGRAM TÁJÉKOZTATÓJA Általános program feltételek I. ÁLTALÁNOS BEVEZETŐ A kizárólag Nissan-tulajdonosoknak szóló YOU+NISSAN hűségprogram célja, hogy Ön a Nissan járművéhez kapcsolódó minden

Részletesebben

MYVOLVO. nyáron is PROFI CSOMAGOLÁS. Reflektorfényben a légkondicionáló SZEMÉLYES SZERVIZ- TANÁCSADÓ 2012 NYÁR

MYVOLVO. nyáron is PROFI CSOMAGOLÁS. Reflektorfényben a légkondicionáló SZEMÉLYES SZERVIZ- TANÁCSADÓ 2012 NYÁR Ajánlat Önnek és Volvójának 2012 NYÁR MYVOLVO PROFI CSOMAGOLÁS TIPPEK ÉS TARTOZÉKOK; EGYSZERŰ CSOMAGOLÁS Reflektorfényben a légkondicionáló SZEMÉLYES SZERVIZ- TANÁCSADÓ Frissesség nyáron is + Várjuk a

Részletesebben

nyilvános pályázat útján értékesíti a társaság alábbi vagyonelemeit

nyilvános pályázat útján értékesíti a társaság alábbi vagyonelemeit Az ADÓAKTUÁL KFT. (székhelye: Nyíregyháza, Rákóczi u. 18-20., Cg.:15-09-060631), mint a Miskolci Törvényszék 6. Fpk. 05-12-001058/19. számú végzésével kijelölt SZERENCSI AUTÓ Műszaki, Kereskedelmi Korlátolt

Részletesebben

MEGANE RÖVID ÚTMUTATÓ

MEGANE RÖVID ÚTMUTATÓ MEGANE RÖVID ÚTMUTATÓ 1 ÜDVÖZÖLJÜK AUTÓJA FEDÉLZETÉN Előszó Gratulálunk a választáshoz és köszönjük a vásárlást. Az Ön új gépkocsiját a RENAULT munkatársai úgy alakították ki, hogy megfeleljen a hétköznapok

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Kérjük figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket a továbbiakban ÁSZF - és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden

Részletesebben

Kedves Kollégák! új szolgáltatása, a Dolgozói webáruház.

Kedves Kollégák! új szolgáltatása, a Dolgozói webáruház. Kedves Kollégák! A következőkben bemutatásra tá kerül a Gépjármű-felszerelések ű lé üzletág új szolgáltatása, a Dolgozói webáruház. 1 Örömmel értesítjük, hogy 2011. július 1 től a Robert Bosch Kft Gépjármű-felszerelések

Részletesebben

I. Termékjellemzők Vonatkozó jogszabályok: 3/2003 (I. 25.) BM-GKM-KvVM együttes rendelet A műszaki specifikáció: MSZ EN 13241-1 ÉME - Egyéb - A megfelelőség-igazolás módozata a műszaki specifikáció szerint

Részletesebben

6/2006. (II.15.) Budapest Józsefváros Önkormányzati rendelet* 1

6/2006. (II.15.) Budapest Józsefváros Önkormányzati rendelet* 1 6/2006. (II.15.) Budapest Józsefváros Önkormányzati rendelet* 1 a Budapest Józsefvárosi Önkormányzat vagyonáról, valamint a versenyeztetés és a helyi költségvetési szervek beszerzési eljárásának szabályairól

Részletesebben

Területi hatály. Tárgyi hatály

Területi hatály. Tárgyi hatály TARTALOM Területi hatály... 2 Tárgyi hatály... 2 Személyi hatály... 3 A fizető parkolóhelyek igénybevételének szabályai... 3 A fizető parkolók üzemeltetése... 3 Általános üzemeltetési idők... 4 Várakozási

Részletesebben

RENAULT SZERVIZ NE FELEJTSE EL LECSERÉLNI GUMIABRONCSAIT!

RENAULT SZERVIZ NE FELEJTSE EL LECSERÉLNI GUMIABRONCSAIT! RENAULT SZERVIZ NE FELEJTSE EL LECSERÉLNI GUMIABRONCSAIT! 142 900 Ft 4x KLEBER DYNAXER HP3 175/65 R14 82T + 4x 14" ENZO W alufelni GAZDASÁGOS AJÁNLAT 158 900 Ft 4x KLEBER DYNAXER HP3 185/65 R15 88T 160

Részletesebben

AZ EU KÖZÖS ÁRUSZÁLLÍTÁSI LOGISZTIKAI POLITIKÁJA

AZ EU KÖZÖS ÁRUSZÁLLÍTÁSI LOGISZTIKAI POLITIKÁJA DR. RIXER ATTILA * DR. TÓTH LAJOS ** AZ EU KÖZÖS ÁRUSZÁLLÍTÁSI LOGISZTIKAI POLITIKÁJA 1. BEVEZETÉS Az EU közös áruszállítási logisztikai politikája önállóan nem létezik, de az EU közös közlekedéspolitikájának

Részletesebben

Válassza a szakértő törődést, válassza a Peugeot-márkaszervizeit!

Válassza a szakértő törődést, válassza a Peugeot-márkaszervizeit! Válassza a szakértő törődést, válassza a Peugeot-márkaszervizeit! ÉLJEN A PEUGEOT 5+ FIXDÍJCSOMAGOK ADTA ELŐNYÖKKEL, MELYEK MINDEN TEKINTETBEN GÉPJÁRMŰVÉNEK ÉLETKORÁHOZ VANNAK IGAZÍTVA. A MÁRKASZERVIZEK

Részletesebben

FELNŐTTKÉPZÉSI MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI KÉZIKÖNYV

FELNŐTTKÉPZÉSI MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI KÉZIKÖNYV Szepsi Laczkó Máté Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola Sátoraljaújhely FELNŐTTKÉPZÉSI MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI KÉZIKÖNYV 1. kiadás Hatályba léptetve: 2013. október 30. Ellenőrzött példány Nem ellenőrzött

Részletesebben

Államadósság Kezelő Központ Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Államadósság Kezelő Központ Zártkörűen Működő Részvénytársaság Államadósság Kezelő Központ Zártkörűen Működő Részvénytársaság A központi költségvetés finanszírozása és adósságának alakulása 2015. december A központi költségvetés finanszírozása A. Állományi adatok

Részletesebben

Szolár töltőállomás. Üzemeltetési útmutató. Üzemeltetési útmutató. Az üzemeltető számára. auroflow exclusiv. Kiadó/gyártó Vaillant GmbH

Szolár töltőállomás. Üzemeltetési útmutató. Üzemeltetési útmutató. Az üzemeltető számára. auroflow exclusiv. Kiadó/gyártó Vaillant GmbH Üzemeltetési útmutató Az üzemeltető számára Üzemeltetési útmutató Szolár töltőállomás auroflow exclusiv HU Kiadó/gyártó Vaillant GmbH Berghauser Str. 40 D-42859 Remscheid Telefon 021 91 18 0 Telefax 021

Részletesebben

EXTERNET Telekommunikációs és Internet Szolgáltató Nyrt.

EXTERNET Telekommunikációs és Internet Szolgáltató Nyrt. EXTERNET Telekommunikációs és Internet Szolgáltató Nyrt. 2009. éves IFRS szerint konszolidált, auditált jelentése Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 2 Üzleti jelentés... 3 1. Összefoglaló... 3 2. A Társaság

Részletesebben

Honda Maris Pay & Go. Adatvédelemre és Sütikre vonatkozó szabályzat

Honda Maris Pay & Go. Adatvédelemre és Sütikre vonatkozó szabályzat Honda Maris Pay & Go Adatvédelemre és Sütikre vonatkozó szabályzat A Honda megbecsüli a személyes adatok őszinte és felelős felhasználásának fontosságát. Jelen Adatvédelemre és Sütikre vonatkozó szabályzat

Részletesebben

Hirdetmény. BEFEKTETÉSI SZOLGÁLTATÁSOKRA ÉS ÉRTÉKPAPÍR MŰVELETEKRE vonatkozóan Természetes személyek és vállalati ügyfelek részére

Hirdetmény. BEFEKTETÉSI SZOLGÁLTATÁSOKRA ÉS ÉRTÉKPAPÍR MŰVELETEKRE vonatkozóan Természetes személyek és vállalati ügyfelek részére K&H Bank Zrt. 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9. Telefon: (06 1) 328 9000, (06 70) 461 9000 Fax: (06 1) 328 9696 www.kh.hu bank@kh.hu Hirdetmény BEFEKTETÉSI SZOLGÁLTATÁSOKRA ÉS ÉRTÉKPAPÍR MŰVELETEKRE

Részletesebben

Cor@Net Távközlési Zrt.

Cor@Net Távközlési Zrt. Cor@Net Távközlési Zrt. Adatvédelmi és adatbiztonsági szabályzat A szolgáltató által kezelt adatok fajtái, tárolásuk és esetleges továbbításuk célja, időtartama A személyes adatok kezelésének jogi háttere

Részletesebben

ű ű ű ű ű ű ű ű Ö Ö ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű Á ű ű ű ű ű ű ű ű ű Ő ű Á ű ű Á ű Á ű ű ű Ő ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű Á ű ű Á ű ű Ő ű ű ű ű ű Á ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű

Részletesebben

Az füzet áttanulmányozása során Különböző veszélyességi fokozatokkal fog találkozni, amelyeket a következő jelzéssel láttunk el:

Az füzet áttanulmányozása során Különböző veszélyességi fokozatokkal fog találkozni, amelyeket a következő jelzéssel láttunk el: Előszó Köszönjük, hogy a KEEWAY termékét választotta. A motorozás egy nagyon izgalmas sport, de mielőtt útra kelne, kérjük, tanulmányozza figyelmesen ezt az útmutatót. Ez az útmutató leírja a jármű helyes

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Villamos energia 2014/S 174-307423. Ajánlati/részvételi felhívás. Árubeszerzés

Magyarország-Budapest: Villamos energia 2014/S 174-307423. Ajánlati/részvételi felhívás. Árubeszerzés 1/9 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:307423-2014:text:hu:html Magyarország-Budapest: Villamos energia 2014/S 174-307423 Ajánlati/részvételi felhívás Árubeszerzés

Részletesebben

NISSAN PULSAR. Külső megjelenés Belső megjelenés Technológia és Teljesítmény Biztonság Sokoldalúság Tartozékok Színek és Kárpitok Nyomtatás Bezárás

NISSAN PULSAR. Külső megjelenés Belső megjelenés Technológia és Teljesítmény Biztonság Sokoldalúság Tartozékok Színek és Kárpitok Nyomtatás Bezárás NISSAN PULSAR MINDEN, AMIRE VÁGYIK AZ ÖN IGÉNYEIRE SZABVA. A Nissan vadonatúj modellje, a kifinomult és magabiztos PULSAR a merész, sportos dizájnt fejlett technológiákkal ötvözi, és lendületes vezetési

Részletesebben

2 db 150 személyes vízibusz típusú hajó (Lágymányos, Budavár) új, környezetbarát főmotorokkal történő ellátása

2 db 150 személyes vízibusz típusú hajó (Lágymányos, Budavár) új, környezetbarát főmotorokkal történő ellátása 2 db 150 személyes vízibusz típusú hajó (Lágymányos, Budavár) új, környezetbarát főmotorokkal történő ellátása versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. VB-486/14 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest 1 AJÁNLATI

Részletesebben

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat a következő címre kell benyújtani:

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat a következő címre kell benyújtani: 3. melléklet a 14/2010. (X. 29.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

A számviteli törvény 2013. évi változásai, 2012-es üzleti év zárása (3x45 perc)

A számviteli törvény 2013. évi változásai, 2012-es üzleti év zárása (3x45 perc) 1 A számviteli törvény 2013. évi változásai, 2012-es üzleti év zárása (3x45 perc) 1. A számviteli törvény 2013. évi változásai - készpénzkorlátozás megszűntetése, ehhez kapcsolódóan a pénzkezelési szabályzat

Részletesebben

NEMZETGAZDASÁGI MINISZTÉRIUM

NEMZETGAZDASÁGI MINISZTÉRIUM NEMZETGAZDASÁGI MINISZTÉRIUM T Á J É K O Z T A T Ó * az államháztartás központi alrendszerének 2014. március végi helyzetéről 2014. április * Az államháztartás központi alrendszerének havonkénti részletes

Részletesebben

2^/- tó 'Ellmjcgyaű. ICotcl* ^e^vifo* :.yi KöteteT^ttSélvárlalé- ^ ^ ' ft 0 " 2 E e ^ ^f. ^-íí. /u/ 4. ü,lo. e^; loji o 6; t? ZOtf. 0S-><&.

2^/- tó 'Ellmjcgyaű. ICotcl* ^e^vifo* :.yi KöteteT^ttSélvárlalé- ^ ^ ' ft 0  2 E e ^ ^f. ^-íí. /u/ 4. ü,lo. e^; loji o 6; t? ZOtf. 0S-><&. e^; loji o 6; t? PO-005/03 2 E e ^ (^^.'.^: A szerződés tárgya:.m?ak.^ /^...Q?/:/.^*Á..H^ A kötelezettségvállalás a...ííríí.'v.v... évi Költségvetés 0M.íí/íír.i..f.v. szakfeladaton..x57.íj3 főkönyvi számon...aaíst^ö.ví.

Részletesebben

AZ MKB BANK ZRT. ÜZLETSZABÁLYZATA A HITELMŰVELETEK VÉGZÉSÉRŐL. Budapest, 2010. június 28.

AZ MKB BANK ZRT. ÜZLETSZABÁLYZATA A HITELMŰVELETEK VÉGZÉSÉRŐL. Budapest, 2010. június 28. AZ MKB BANK ZRT. ÜZLETSZABÁLYZATA A HITELMŰVELETEK VÉGZÉSÉRŐL Budapest, 2010. június 28. TARTALOMJEGYZÉK 1. Az üzletszabályzat hatálya... 3 2. Hitelműveletek...3 3. A hitelműveletek általános feltételei...

Részletesebben

amit a K&H lakáscélú hitelek állami támogatással konstrukcióról tudni érdemes

amit a K&H lakáscélú hitelek állami támogatással konstrukcióról tudni érdemes apró betűk helyett K&H lakáscélú hitelek állami támogatással gyakran találkozunk olyan levelekkel és hirdetésekkel, amelyek csak az adott termék vagy szolgáltatás előnyeit, legjobb tulajdonságait emelik

Részletesebben

Új Nissan Pulsar és Note Nyílt Napok! elnevezésű nyereményjáték HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA

Új Nissan Pulsar és Note Nyílt Napok! elnevezésű nyereményjáték HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA 1) Szervező Új Nissan Pulsar és Note Nyílt Napok! elnevezésű nyereményjáték HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA Szervező: NISSAN SALES CEE Kft. (a nyereményjáték időtartama: 2014. november 3-8.) 1.1. Az Új Nissan

Részletesebben

JÁSZÁGÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESÜLETÉNEK 6/2014. (V. 6.) önkormányzati rendelete a 2013. évi pénzügyi terv végrehajtásáról

JÁSZÁGÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESÜLETÉNEK 6/2014. (V. 6.) önkormányzati rendelete a 2013. évi pénzügyi terv végrehajtásáról JÁSZÁGÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESÜLETÉNEK 6/2014. (V. 6.) önkormányzati rendelete a pénzügyi terv végrehajtásáról Az önkormányzat képviselő-testülete az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV.

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Edelény, 2013. február 5.

ELŐTERJESZTÉS. Edelény, 2013. február 5. ELŐTERJESZTÉS EDELÉNY VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2014. FEBRUÁR 12-EI RENDES NYÍLT ÜLÉSÉRE SORSZÁM: MELLÉKLETEK: 20 DB TÁRGY: EDELÉNY VÁROS ÖNKORMÁNYZAT 2014. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL ELŐTERJESZTŐ:

Részletesebben

FELHÍVÁS. Turizmusfejlesztés megvalósítására a megyékben. A felhívás címe: Társadalmi és környezeti szempontból fenntartható turizmusfejlesztés

FELHÍVÁS. Turizmusfejlesztés megvalósítására a megyékben. A felhívás címe: Társadalmi és környezeti szempontból fenntartható turizmusfejlesztés FELHÍVÁS Turizmusfejlesztés megvalósítására a megyékben A felhívás címe: Társadalmi és környezeti szempontból fenntartható turizmusfejlesztés A felhívás kódszáma: TOP-1.2.1-15 Magyarország Kormányának

Részletesebben

Pályázatok 2016 Igényfelmérő

Pályázatok 2016 Igényfelmérő Kedves Fémiparos Társunk! Országos Fémipari Ipartestület V. sz. hírlevele Az Országos Fémipari Ipartestület V. sz. hírlevelében az alábbi témákról szeretnénk tájékoztatást adni: 1. Banki és Végrehajtási

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. december 17-i ülésére Tárgy: Együttműködési megállapodás megkötése a Veszprém Megyei Jogú Várossal Előadó: Ottó Péter polgármester

Részletesebben

LÉGCSATORNÁS LÉGKONDICIONÁLÓ

LÉGCSATORNÁS LÉGKONDICIONÁLÓ LÉGCSATORNÁS LÉGKONDICIONÁLÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ MAGYAR TARTALOM 1. MŰKÖDTETÉS ELŐTTI TUDNIVALÓK... 2 1.1. Biztonsági óvintézkedések... 2 1.2. Az alkatrészek neve... 3 2. MŰKÖDTETÉS...

Részletesebben

Hatályos Jogszabályok Gyűjteménye

Hatályos Jogszabályok Gyűjteménye Page 1 of 98 CompLex (http://www.complex.hu/) Jogtár (http://www.jogtar.hu/) Céginfo (http://www.complex.hu/ceginfo.php) Termékeink (http://www.complex.hu/termekek.php) Hatályos Jogszabályok Gyűjteménye

Részletesebben

Kiadás : Vissza hozatal / Átvétel : Ideje : Ideje : Km óra állás : km Km óra állás : km. Nyilatkozat

Kiadás : Vissza hozatal / Átvétel : Ideje : Ideje : Km óra állás : km Km óra állás : km. Nyilatkozat Bérleti szerződés Bérbeadó : Név:Steinbach-Szolgáltató Kft Székhely : 1148 Budapest, Vezér utca 149/C fsz 3 Cgj.Szám :01-09-270065 Adószám: 25350182-1-42 Bankszámlaszám :RaiffeisenBank 12010453-01525171-00100009

Részletesebben

1 A Nyilatkozatban alkalmazott kifejezések, fogalmak

1 A Nyilatkozatban alkalmazott kifejezések, fogalmak A www.fizessenmobillal.hu alatt elérhető weboldalt (a továbbiakban Weboldal) az Első Mobilfizetés Elszámoló Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság (cégjegyzékét vezető Cégbíróság: Fővárosi Bíróság,

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Combino villamosok homokszóró felújításához alkatrészek beszerzése

Combino villamosok homokszóró felújításához alkatrészek beszerzése Combino villamosok homokszóró felújításához alkatrészek beszerzése e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2014. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérő neve: Budapesti Közlekedési

Részletesebben

Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani: Azonos a fent említett kapcsolattartási ponttal/pontokkal

Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani: Azonos a fent említett kapcsolattartási ponttal/pontokkal EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670 E-mail: mp-ojs@opoce.cec.eu.int Információ és on-line formanyomtatványok:

Részletesebben

Mellékletek: 1. Szakmai beszámoló és számlaösszesítő nyomtatvány

Mellékletek: 1. Szakmai beszámoló és számlaösszesítő nyomtatvány Mellékletek: 1. Szakmai beszámoló és számlaösszesítő nyomtatvány 2. Együttműködési szándéknyilatkozat I. célterülethez 3. Együttműködési szándéknyilatkozat II. célterülethez 4. A támogatással kapcsolatban

Részletesebben

5 db személygépkocsi határidős adásvétele (ajánlati felhívás korrigendum) Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/90

5 db személygépkocsi határidős adásvétele (ajánlati felhívás korrigendum) Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/90 5 db személygépkocsi határidős adásvétele (ajánlati felhívás korrigendum) Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/90 1 Beszerzés tárgya: A közbeszerzés tárgya: 5 darab személygépkocsi beszerzése. A BESZERZENDŐ

Részletesebben

AZ ÖNKÖLTSÉGSZÁMÍTÁSI SZABÁLYZAT CÉLJA, TARTALMA

AZ ÖNKÖLTSÉGSZÁMÍTÁSI SZABÁLYZAT CÉLJA, TARTALMA I. AZ ÖNKÖLTSÉGSZÁMÍTÁSI SZABÁLYZAT CÉLJA, TARTALMA Az önköltség számítási szabályzat célja, a vállalkozás gazdálkodásának hatékonyabbá tétele a költséggazdálkodás tervezése, elemzése útján. Szabályozza

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült 2016. április 25-én a Balatonújlaki Községi Önkormányzat tanácskozó helyiségében tartott soros nyilvános üléséről. Jelen vannak: Virág László alpolgármester Petkess Kornélné

Részletesebben

NEMZETGAZDASÁGI MINISZTÉRIUM

NEMZETGAZDASÁGI MINISZTÉRIUM NEMZETGAZDASÁGI MINISZTÉRIUM T Á J É K O Z T A T Ó * az államháztartás központi alrendszerének 2014. július végi helyzetéről 2014. augusztus * Az államháztartás központi alrendszerének havonkénti részletes

Részletesebben

Mérei Ferenc Fıvárosi Pedagógiai és Pályaválasztási Tanácsadó Intézet. Javítási, karbantartási és festési szolgáltatások. Ajánlati dokumentáció

Mérei Ferenc Fıvárosi Pedagógiai és Pályaválasztási Tanácsadó Intézet. Javítási, karbantartási és festési szolgáltatások. Ajánlati dokumentáció AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ Mérei Ferenc Fıvárosi Pedagógiai és Pályaválasztási Tanácsadó Intézet Javítási, karbantartási és festési szolgáltatások TÁRGYÁBAN INDÍTOTT KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁSHOZ NYILVÁNTARTÁSI

Részletesebben

PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ. Társadalmi Megújulás Operatív Program

PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ. Társadalmi Megújulás Operatív Program PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ a Társadalmi Megújulás Operatív Program Egészségre nevelő és szemléletformáló életmódprogramok a leghátrányosabb helyzetű kistérségekben c. pályázati felhívásához Kódszám: TAMOP-6.1.2/LHH/11/A

Részletesebben

Támogatási Szerződés Minta

Támogatási Szerződés Minta Azonosító szám: Támogatási Szerződés Minta amely létrejött egyrészről a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (1077 Budapest, Wesselényi u. 20-22.), mint támogató (továbbiakban: Támogató) képviseletében eljáró

Részletesebben

ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Szerződő felek megkötik a jelen megállapodásukat abból a célból, hogy a FISVIK Kft. autókölcsönzési tevékenységével összefüggésben kapott adatok kezelésével, felhasználásával, továbbításával

Részletesebben

76/2006. (VII.19.) MVH Közlemény

76/2006. (VII.19.) MVH Közlemény 76/2006. (VII.19.) MVH Közlemény a magyar intervenciós készletből származó cukor belső piacon történő értékesítésére vonatkozó folyamatos ajánlattételi felhívás közzétételéről I. Intervenciós készletértékesítés

Részletesebben

Hitelkisokos Igazodjon el a hitelek világában!

Hitelkisokos Igazodjon el a hitelek világában! Hitelkisokos Igazodjon el a hitelek világában! A Kisokos tartalma I. Mielőtt belefogna, érdemes átgondolni II. Milyen típusú hitelek léteznek a Raiffeisen Banknál? III. Mit érdemes figyelembe venni a hitel

Részletesebben

FELHÍVÁS. A mezőgazdasági üzemek összteljesítményének és fenntarthatóságának javítására. A felhívás címe:

FELHÍVÁS. A mezőgazdasági üzemek összteljesítményének és fenntarthatóságának javítására. A felhívás címe: FELHÍVÁS A mezőgazdasági üzemek összteljesítményének és fenntarthatóságának javítására A felhívás címe: Kertészet korszerűsítése - ültetvénytelepítés támogatására öntözés kialakításának lehetőségével A

Részletesebben

Egyeztetési anyag 1. változat

Egyeztetési anyag 1. változat AZ ÉRKERTI LAKÓTELEP NAGYVÁROSIAS LAKÓKÖRNYEZETÉNEK MINŐSÉGI MEGÚJÍTÁSA ELŐZETES AKCIÓTERÜLETI TERV VEZETŐI ÖSSZEFOGLALÓ Egyeztetési anyag 1. változat 2009. március 17. MEGAKOM Stratégiai Tanácsadó Iroda,

Részletesebben

Szervezeti és Működési Szabályzat. Napsugár Óvoda 1112 Budapest Menyecske utca 2.

Szervezeti és Működési Szabályzat. Napsugár Óvoda 1112 Budapest Menyecske utca 2. Szervezeti és Működési Szabályzat Napsugár Óvoda 1112 Budapest Menyecske utca 2. Az intézmény OM azonosítója: 034456 Nevelőtestületi elfogadás határozatszáma: 2013/5. (III.25.) Adamovszky Anita név Intézményvezetői

Részletesebben

Az LHH program mint a roma integráció eszköze. Kondor Zsuzsanna National Development Agency

Az LHH program mint a roma integráció eszköze. Kondor Zsuzsanna National Development Agency Az LHH program mint a roma integráció eszköze Kondor Zsuzsanna National Development Agency Az LHH kistérségek fő adatai Az ország teljes népességének 10%-a A roma népesség közel 30%-a Az egy főre jutó

Részletesebben

I. rész ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK. A rendelet hatálya

I. rész ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK. A rendelet hatálya Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 25/2013.(VIII.01.) önkormányzati rendelete az önkormányzat tulajdonában álló lakások bérletéről és elidegenítéséről Balatonfüred Város Önkormányzatának

Részletesebben

Az Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzék módosításának eljárási rendjéről szóló 133/2010. (IV. 22.) Korm. rendelet alapján.

Az Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzék módosításának eljárási rendjéről szóló 133/2010. (IV. 22.) Korm. rendelet alapján. Az Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzék módosításának eljárási rendjéről szóló 133/2010. (IV. 22.) Korm. rendelet alapján. Szakképesítés, szakképesítés-elágazás, rész-szakképesítés,

Részletesebben