TAVASZI AKCIÓS ÚJSÁG. MARSO az interneten. Viking CityTech. Matador MP16. Nokian i3. Nokian i3 175/70 R 13 ( T) 195/65 R 15 ( T)

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "TAVASZI AKCIÓS ÚJSÁG. www.marso.hu. MARSO az interneten. Viking CityTech. Matador MP16. Nokian i3. Nokian i3 175/70 R 13 ( T) 195/65 R 15 ( T)"

Átírás

1 TAVASZI AKCIÓS ÚJSÁG Érvényes: tól ig, illetve a készlet erejéig. MARSO az interneten 9. oldal Klíma szerviz ajánlatok 13. oldal 3. oldal AKCIÓBAN Ft helyett 7590 Ft AKCIÓBAN Ft helyett Ft Viking CityTech 155/ 70 R1 3 ( T) AKCIÓBAN Ft helyett Ft Matador MP16 175/70 R 13 ( T) AKCIÓBAN Ft helyett Ft Nokian i3 175/65 R 14 ( T) Nokian i3 195/65 R 15 ( T) 6. oldal

2 2 Közös a cél: biztonságos járművel közlekedni, épségben hazaérni Kedves Olvasó! Gondolkozott-e már azon, hogy az autóval történő közlekedés során, mit is jelent Ön és családja számá- ra a biztonság? Megtesz Ön mindent ezért? A többi közlekedő épségéért is? Biztos? Ma már az autó kiválasztásánál mindannyian jobban figyelünk arra, hogy milyen aktív és passzív biztossági berendezésekkel rendelkezik a jármű, s egyre inkább elfogadjuk azt is, hogy fontos, például a biztonsági övek vagy a gyerekülés használata. De azt már hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy autónk műszaki állapota is jelentősen meghatározza a benne ülők biztonságát, hiszen egy-egy apró hiba, a rendszeres karbantartás hiánya sajnos a biztonsági berendezések működését is befolyásolhatja. Csak példaként említve: ha az ABS visszajelzője világít, sokan csak napok, hetek múlva viszik szervizbe az autót. De mi van, ha pont szükség van egy vészfékezésre? Megérte várni? Tipikus eset, hogy van blokkolás-, sőt kipörgés gátló is az autóban, de kopottak a gumik, így ezek az extraberendezések nem sokat érnek. A gumiabroncsok állapotára azért is kell nagy hangsúlyt fektetni, hiszen gondoljuk át, az abroncsok egyedül biztosítják az út és a jármű közti kapcsolatot, a haladási irány fenntartását, a vonó és fékerő átadását. Az elhasználódott lengéscsillapító miatt mely nem ritka a hazai autókban, nagyrészt a hazai utaknak köszönhetően instabillá válik autónk, ami lehet, hogy csak egy éles kanyarban, vagy erős szélben derül majd ki. Felmérések szerint, a magyar autók jóval több, mint felénél, a fékolaj viszkozitása nincs a tűréshatáron belül, ami jelentősen kihat a fék működésére. A fényszóró helytelen beállítása is apróságnak tűnhet, de rendkívül balesetveszélyes, elvakíthatjuk vele a szembejövőt, s ami ettől is rosszabb, ha nem vesszük időben észre az út szélén mozgó gyalogost, kerékpárost. Az ilyen sajnálatos balesetek után ráadásul a járművet komoly műszaki átvizsgálásnak vetik alá, s ha hibát találnak A példákat sorolhatnánk még, de a cél egy: mindenki gondolja át, miben kell, miben tud változtatni annak érdekében, hogy biztonságosabbá tegyük a közutakon való közlekedést! A MARSO megpróbál abban segíteni, hogy az autósok ne tehernek, hanem egy közösség részeként fontos feladatnak tekintsék a közlekedés biztonságának javítását. Ehhez abroncs-, felni és gyorsszerviz akcióinkkal is igyekszünk hozzájárulni, reméljük, segíthetünk! A MARSO az alábbi szolgáltatásokkal várja ügyfeleit: Szélvédőjavítás Klímatisztítás Időszakos szerviz Tartozék értékesítés Diagnosztika Fényszóró beállítás Klíma javítás, töltés Olajcsere Műszaki vizsgára felkészítés, műszaki vizsgáztatás Gumiabroncs javítás, csere, tárolás Fékolaj csere Akkumulátor értékesítés, csere Fékjavítás Futóműjavítás, futómű állítás

3 NOKIAN akciós ajánlat 3

4 4 Akciós ajánlataink

5 Ízelítő akciós nyári abroncs ajánlatunkból 5 AKCIÓBAN Ft helyett Ft Continental ContiPremiumContact2 175/65 R 14 ( T) AKCIÓBAN Ft helyett Ft Bridgestone EP150 ECOPIA 185/65 R 15 ( T) AKCIÓBAN Ft helyett Ft Continental ContiPremiumContact2 195/65 R 15 (H) PRÉMIUM ABRONCSOK AKCIÓBAN Ft helyett Ft AKCIÓBAN Ft helyett Ft AKCIÓBAN Ft helyett Ft Bridgestone Turanza ER300 Ecopia 195/65 R 15 ( H) Michelin Energy Saver GRNX 195/65 R 15 ( T) Continental ContiPremiumContact2 205/55 R 16 ( V) AKCIÓBAN Ft helyett Ft Semperit Comfort-Life 2 155/70 R 13 ( T) AKCIÓBAN Ft helyett Ft Nokian i3 175/65 R 14 ( T) AKCIÓBAN Ft helyett 11490Ft Semperit Comfort-Life 2 175/65 R 14 ( T) MINŐSÉGI ABRONCSOK AKCIÓBAN Ft helyett Ft AKCIÓBAN Ft helyett Ft AKCIÓBAN Ft helyett Ft Nokian i3 185/65 R 15 ( T) Firestone Firehawk TZ /50 R 15 ( V) Nokian i3 195/65 R 15 ( T) AKCIÓBAN Ft helyett Ft AKCIÓBAN Ft helyett Ft AKCIÓBAN Ft helyett Ft Nokian i3 205/55 R 16 ( H) Semperit Speed-Life 205/55 R 16 ( V) Nokian Z G2 225/45 ZR 17 ( W) A nyomdai hibákért felelőséget nem vállalunk, a képek illusztrációk. Az árak bruttó darab árak, 1 db gumiabroncsra vonatkoznak, forintban értendők. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A tájékoztatás nem teljes körű, részletekről, további akciós gumiabroncs árakról tájékozódjon weboldalunkon vagy infóvonalunkon!

6 6 MATADOR nyereményjáték

7 Ízelítő akciós nyári abroncs ajánlatunkból 7 AKCIÓBAN Ft helyett 7590 Ft Viking CityTech 155/ 70R13( T) AKCIÓBAN Ft helyett Ft Barum Brillantis 2 155/70 R 13 ( T) AKCIÓBAN Ft helyett Ft Matador MP16 175/70 R 13 ( T) BUDGET ABRONCSOK AKCIÓBAN Ft helyett Ft AKCIÓBAN Ft helyett Ft AKCIÓBAN Ft helyett Ft Barum Brillantis 2 175/65 R 14 ( T) Viking CityTech 185/65 R 15 ( T) Barum Brillantis 2 195/65 R 15 ( T) AKCIÓBAN Ft helyett 12990Ft AKCIÓBAN Ft helyett Ft AKCIÓBAN Ft helyett 16990Ft Matador MP44 195/65 R 15 ( T) Viking CityTech 195/65 R 15 ( T) Matador MP44 205/55 R 16 ( V) AKCIÓBAN Ft helyett Ft Matador MP81 215/65 R 16 ( H) AKCIÓBAN Ft helyett AKCIÓBAN Ft helyett Ft Ft Nokian HT SUV Bridgestone Turanza ER30 EXT 235/65 R 17 ( H) 255/50 R 19 ( W) 4x4 ABRONCSOK AKCIÓBAN Ft helyett Ft Matador MPS /70 R 15 ( R) AKCIÓBAN Ft helyett AKCIÓBAN Ft helyett Ft Ft Nokian Hakka C VAN Nokian Hakka C CARGO 195/70R 15 ( S) 215/75 R 16 ( S) KISTEHER ABRONCSOK A nyomdai hibákért felelőséget nem vállalunk, a képek illusztrációk. Az árak bruttó darab árak, 1 db gumiabroncsra vonatkoznak, forintban értendők. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A tájékoztatás nem teljes körű, részletekről, további akciós gumiabroncs árakról tájékozódjon weboldalunkon vagy infóvonalunkon!

8 8 Szórakoztató ajánlataink Fejtse meg a rejtvényt és olvassa el a MARSO üzenetét! Autós poénok Apuka és kisfia együtt autóznak. Az apa átmegy egy piros lámpán, és zavartan mondja a fiúnak: - Kisfiam, ez egy szabálytalan dolog volt, ilyet nem szabad ám csinálni! - Semmi baj, apa! mondja a fiú. A mögöttünk jövő rendőrautó is átjött rajta Az autószerelő kérdezi a kuncsafttól: - Hogy tudott ennyire tönkremenni a gumija? - Ráhajtottam egy borosüvegre. - Nem vette észre, hogy ott egy üveg? - Hogyan? Egy részeg ember zsebében volt. Két autó összeütközik. A vezetők egymást szidják: - Maga vak? - Már hogy lennék vak, hiszen eltaláltam magát! Édesem, ne haragudj, de nem tudtam bevinni az autót a garázsba mondja a feleség este a férjének. - Miért nem? Tudod, hogy nem szeretem, ha kinn hagyod! - Túl sötét van már, és biztos nem találnám meg minden egyes apró darabját... Nyugodt tempóban halad az autós a városban, amikor indexelés nélkül elé vág egy nő. A sofőrnek minden tudására szüksége van, hogy elkerülje az ütközést. A következő lámpánál megszólítja a nőt: - Hölgyem, nem tud indexelni? - Indexelni tudok, csak vezetni nem. Az autóst megállítja a közlekedési rendőr: - Közúti ellenőrzés! Kérem a jogosítványát! Mire az autós mérgesen: - Nem tudom odaadni biztos úr! A kollegái hetekkel ezelőtt elvették! Megszólal a telefon az autószerelő műhelyben: - Kérem, jöjjenek ki, az autóm nem indul mondja egy hang. - Mi a baj? kérdezi a szerelő. - Feltehetőleg víz került a karburátorba. - Hol áll az autója? - Körülbelül 10 méterre a folyóban. Egy férj a barátjának: - A feleségem életveszélyesen hajtott, de leszoktattam róla. - Hogyan? - Azt mondtam neki, hogy ha karambolozik, a rendőrségi hírekben az életkorát is közlik. Hosszú utazás után a férj kimerülten állítja le az autót. - Parkolóhelyünk már van sóhajt egy nagyot. - Most már csak azt kellene megtudnunk, hogy melyik városban vagyunk. + jellel szereplő mezőket színezze ki pirosra, a - jellel jelölt részeket hagyja fehéren. Így láthatóvá válik az elrejtett kép.

9 MARSO az interneten 9 MARSO TIPPEK TRÜKKÖK TANÁCSOK Elektronikus hírlevél Iratkozzon fel a MARSO hírlevélre és értesüljön elsőként a legújabb akciókról, továbbá húzzon hasznot a legfrissebb vezetéstechnikai, autó és abroncs karbantartási tippekből! Amit még nyújtunk: Amennyiben a rendszámot és a műszaki lejárati dátumot is megadja, értesíteni fogjuk közeli lejárati időpontjáról! ÚJDONSÁG! Adja meg jogosítványa orvosi alkalmasságának lejárati dátumát, így annak lejáratáról is értesíthetjük időben. Iratkozzon fel most, hogy minden hónapban részt vegyen Ft értékű MARSO vásárlási utalványunk kisorsolásán! Vásároljon WEBÁRUHÁZUNKBAN, amely a nap 24 órájában nyitva áll! Látogasson el a weboldalunkra, ahol nem csak termékeinkről, hanem hasznos tanácsainkról is olvashat. Webáruházunkban már bankkártyával is fizethet! Gumiabroncsokat autó típusa és gumi mérete alapján is kereshet az alábbi módokon. A találati listából kiválaszthatja az Önnek megfelelő gumiabroncsot, majd a részletes jellemzőkre kattintva megtekintheti az abroncsot és a róla fellelhető információkat. Az adott abroncshoz elérhető szolgáltatások listáját láthatja ezek után, ahol kiválaszthatja, hogy melyik szolgáltatást szeretné igénybe venni. 7 2 Ön már regisztrált felhasználónk? Kérjük jelentkezzen be! Először jár nálunk? Most regisztrálhat. (Ez szükséges a fizetéshez) Ezt az abroncsot szeretné? Írja be hány darabot, majd tegye a kosárba! Ha befejezte a vásárlást, nincs más teendője mint a tovább gombra kattintva a pénztárhoz lépni Válassza ki a szállítás és fizetés módját. Adja meg akért adatokat, majd kattintson a VÁSÁRLÁS FELADÁSA gombra! Vásárlásáról visszaigazoló t fog kapni. Kérjük adja meg a regisztrációhoz szükséges adatokat! 9 Infóvonal Kövessen bennünket interneten! Kövessen minket Facebookon vagy Twitteren, és értesüljön elsők között legfrissebb híreinkről, újdon- ságainkról, akcióinkról, eseményeinkről és mindenről, amit az autózással kapcsolatban tudni érdemes! Ügyfélszolgálatunk Hívja ügyfélszolgálatunkat az akció ideje alatt hétköznap 8-18 óráig, szombaton 8-13 óráig! - készletinformáció rendelés időpont egyeztetés bővebb tájékoztatás akcióinkról. Infovonal: 06-40/ Május 1-től hétköznap , szombaton 8-13 óráig Tájékoztatásunk nem teljes körű, a feltüntetett információk nem tekinthetők ajánlatnak. Bővebb információért hívja ügyfélszolgálatunkat, keresse fel szervizeinket!

10 10 Ízelítő akciós könnyűfém kerék ajánlatainkból Könnyűfém kerék akció! átmérő 14 coll 15 coll 16 coll 17 coll Enzo R Silver ( Ezüst) listaár , , , ,- akciós ár , , , ,- DEZENT F High gloss (Magasfényű) átmérő 14 coll 15 coll 16 coll 17 coll 18 coll listaár 29990, , , , ,- akciós ár , , , , ,- DEZENT V Dark Black/polish (Fekete/polírozott) átmérő 13 coll 14 coll 15 coll 16 coll 17 coll listaár , , , , ,- akciós ár , , , , ,- SPORT WHEEL PROMOTION Méret Könnyűfém kerék kiárusítás! 5X112 ET42 5X112 ET42 5X112 ET35 5X112 ET42 5X112 ET42 5X 114,3X 69,1 ET38 5X112X 69,1 ET45 5X112X 69,1 ET4 5X114,3X 69,1 ET38 5X120 ET38 5X112X 69,1 ET42 5X112X 69,1 ET42 5X114,3X 69,1 ET38 5X112 ET35 5X112 69,1 ET42 5X112 ET35 Márka ROMAGNA RUOTE ROMAGNA RUOTE Típus MARANELLO MUGELLO EZÜST COLORADO BRIMETAL MIRAGE BRIMETA MIRAGE BRIMETA MONTECARLO SILVER GG F1 SUPER SUPER SUPER EUROPA SPIDER SPIDER MONDIAL MONTECARLO MONTECARLO Listaár Ft Ft Akciós ár Ft Ft utolsó darabok BOMBA BOMBA árakon! Colorado Europa Maranello Mirage Mondial Montecarlo Mugello Spider Super A nyomdai hibákért felelőséget nem vállalunk, a képek illusztrációk. Az árak bruttó darab árak,1 db felnire vonatkoznak, forintban értendők. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

11 Autós kiegészítő termék ajánlatunk 11 Ablaktörlő lapát akció! MARSO gumiápoló 950 Ft 0,5 liter 1 liter: 1900 Ft Akkumulátor akció! 1290,-Ft Kiváló minőségű flexibilis ablaktörlő lapát, felszerelhető minden hagyományos ablaktörlővel rendelkező autótípusra. 11 féle méretben mm-ig. Az ár mérettől függetlenül, 1 db-ra vonatkozik. Nyári szélvédőmosó folyadék 550 Ft 2 liter 1 liter: 275 Ft AKKUMULÁTOR TOPLA Energy 75Ah 640A J AKKUMULÁTOR TOPLA Energy 35Ah 200A B AKKUMULÁTOR TOPLA Energy 45Ah 390A J Ft Ft Ft Minőségi dísztárcsák EXCELLENT FLASH MALIBU Ezüst és grafit színekben OPAL CR SAMOA Ft/db Ft/db Ft/db Ft/db VENUS WIND Az árak forintban értendők, 1-1 db termékre vonatkoznak és az Áfa-t tartalmazzák. Nem minden termékünk érhető el minden telephelyen. Bővebb információért érdeklődjön info vonalunkon! A képek illusztrációk, a nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

12 12 Börze gumi akció Régi abroncs nem vén abroncs 3 évnél régebbi gyártású abroncsok bomba árakon akár 6 1 % kedvezmény! Méret 135/80 R13 165/65 R13 185/70 R14 165/65 R14 185/65 R14 195/65 R14 185/60 R14 185/60 R14 195/60 R14 215/70 R15 185/65 R15 185/65 R15 195/65 R15 195/65 R15 205/50 R15 205/50 R15 215/75 R16 205/60 R16 225/60 R16 235/55 R17 205/40 R17 Márka TRAYAL TRAYAL NOKIAN TRAYAL BARUM MATADOR BRIDGESTONE TRAYAL MATADOR NOKIAN TRAYAL MATADOR MICHELIN BRIDGESTONE MATADOR MICHELIN TRAYAL MICHELIN MATADOR NOKIAN MATADOR Mintázat T-400 T-400 I3 T-400 BRAVURIS MP42 B250 T-300 MP42 I3 T-300 MP43 XL PILOT PRIMACY ER300 MP43 PILOT EXALTO PE2 T60 PRIMACY HP MPS320 C I3 MP45 XL Si 70T 77T 88T 79T 86H 90H 82T 82H 86H 98T 88H 92H 91V 91H 86V 86V 92W 101/99H 99H 84W listaár Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft akciós ár Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft A börze árai kizárólag a 2007 előtti gyártású abroncsokra a készlet erejéig érvényesek! A böz r e abroncsokra azújságban meghirdetett promóció k ( ajándékok, nyereményjáté kok) nem vonatkoznak. A nyomdai hibákért felelőséget nem vállalunk, a képek illusztrációk. Az árak bruttó darab árak, 1 db gumiabroncsra vonatkoznak, forintban értendők. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A börzében szereplő termékekre mindenkori törvény szerinti garancia vonatkozik.

13 Akciós szerviz ajánlataink 13 Autóklíma szerviz a MARSO-ban O Amilyen hasznos tud lenni a 22 C fokra hűtött utastér a nyári kánikulában, olyan sok bosszúságot tud okozni egy nem megfelelően karbantartott légkondicionáló berendezés. Sajnos a személyautók gyári karbantartási utasításaiban nincs kötelező műszeres vizsgálat előírva a klímára, a szervizelések alkalmával legfeljebb az egység működését ellen- őrzik ki-bekapcsolással. Az alábbiakban két gyakran előforduló problémához szeretnénk megoldást nyújtani. 1. Probléma: Csökken a klímaberendezés hatásfoka, sokkal lassab- ban, vagy egyáltalán nem hűti az autó utasterét. Ha Ön ilyet tapasztal autójánál, mindenképp vizsgáltassa be klímaberendezését. Ezt a tünetet többnyire a hűtőközeg elszivárgása okozza, mely sokféle problémából adódhat. Szó lehet anyagfáradásról, repedésről, korábbi sérülésből adódó törésről. Nemcsak az idősebb, hanem a még garanciális autóknál is előfordulhat kisebb-nagyobb gázhiány, amely az autó rendeltetésszerű használatával együtt járó jelenség. Tapasztalatok alapján a hűtőközeg kb. 20%-os vesztesége drasztikusan csökkenti a hűtési teljesítményt. Megoldás: Ellenőriztesse évente a hűtőközeg mennyiségét, szükség esetén nyomáspróbával győződjön meg a rendszer tömítettségéről. Amennyiben tömítések, alkatrészek cseréje szükséges, azt végeztesse el, mert az idejében nem kezelt problémák később komolyabb gondot okozhatnak. Ellenőriztesse, és szükség esetén cseréltesse pollenszűrőjét is, mert egyrészt a szennyezésektől eltömődött szűrő is csökkenti a klíma hűtési teljesítményét, másrészt a nem megfelelő levegőcsere miatt nedves időben az ablakok is könnyebben párásodnak. 2. Probléma: Dohos, kellemetlen szag árad a légbeömlő nyílásokból az utastérbe a berendezés bekapcsolása után. A problémát a légkondicionáló hőcserélőjén megtelepedő gombák okozzák, melynek spóráit a levegőbefúvó motor az utastérbe juttatja. A kondenzvíz képződés a klímaberendezés használatának természetes velejárója, ennek legnyilvánvalóbb bizonyítéka a működtetés során az autó orra alatt képződő tócsa. Ilyen kicsapódások a rendszeren belül is vannak, melyben hosszabb üzem-szünet alatt gombák telepednek meg. A belélegzett, és ily módon a tüdőben megtelepedett baktériumok, gombák gyulladást okozhatnak. Megoldás: Minden tavasszal speciális tisztítószerrel tisztíttassa ki a rendszer csővezetékeit, a beömlőnyílásokat. A szakszerű tisztítás jó ideig távol tartja a káros mikroorganizmusokat és megakadályozza azok elszaporodását. A művelet során célszerű a pollenszűrőt is kicserélni, mely nemcsak az allergén virágporokat, hanem a levegőből érkező egyéb szennyeződéseket is távol tartja. A helyesen karbantartott és megfelelő tisztaságú pollenszűrővel ellátott klímaberendezés az allergiában szenvedőknek nagy segítség lehet az utastérbe beömlő tiszta, szűrt levegő révén. A MARSO szervizeiben felkészült szakembereink a legkorszerűbb gépek használatával mindkét problémára megoldást nyújtanak. Klímatisztítás speciális permetező szonda és tisztítószer használatával leoldja és eltávolítja a mikroorganiz- musokat filmréteget képez a veszélyeztetett felületeken védelmet nyújt az újbóli elszaporo- dás ellen a művelet percet vesz igénybe 2900 Ft Klímatöltés automata töltő-lefejtő berendezéssel dokumentált hűtőközeg és olaj meny- nyiségek a lefejtés-töltés során kontrasztanyag használata az esetle- ges szivárgások behatárolása érdeké- ben üzemi hőmérsékleten járatott beren- dezés ellenőrzése a művelet 60 percet vesz igénybe 6900 Ft Nyomáspróba, szivárgásvizsgálat 2900 Ft Abroncsaira k érjen MARSO garanciát most 20% kedvezménnyel! * bármilyen újonnan vásárolt személy-, kisteher- és 4x4 abroncsra vásárolható a gyártói garancián túl minden típusú külső sérülésre biztosítást nyújt sérülés esetén ingyenes javítás vagy csere értékkülönbözettel * A kedvezmény március 16. és április 30. között érvényes. A tájékoztatás nem teljes körű, a részletekről érdeklődjön szervizeinkben. Abroncs méret nitrogéngázzal bar nyomásra feltöltött rendszeren végzett nyomáspróba szivárgások megszüntetése javítással vagy alkatrészcserével a művelet percet vesz igénybe Ár 300 Ft/ db 400 Ft/ db 500 Ft/ db 600 Ft/ db 700 Ft/ db 800 Ft/ db

14 14 Vegye igénybe akciós szerviz szolgáltatásainkat! Kérje a kupont a szervizeinkben! Akciós szerviz ajánlataink Akciós szervizkupon Érvényes március 16-tól augusztus 31-ig Nem minden szolgáltatás érhető el minden telephelyen. Bővebb információért keresse ügyfélszolgálatunkat! A kuponon feltün- tetett kedvezmény a számla bruttó végösszegéből kerül levonásra. Minden megrendelt munkához csak egy kupon használható fel, a felhasználás feltétele a kupon átadása. Átadás nélkül a kedvezmény nem érvényesíthető.

15 Teherabroncs bérfutózási akció 15 A Bandag már 1957 óta csökkenti a fuvarozók üzemeltetési költségeit! Futóztassa meg saját használt teherabroncsát a MARSO-nál kiváló minőségben, termékfelelősség biztosítással, 5 év garanciával. Bérfutózási akció! B105 BDR-AS BDL-2 BTR-SA B729 B /80 R 22,5 295/60 R 22,5 385/55 R 22,5 315/70 R 22,5 385/65 R 22,5 AKCIÓS FIX ÁR: AKCIÓS FIX ÁR: AKCIÓS FIX ÁR: AKCIÓS FIX ÁR: AKCIÓS FIX ÁR: Ft 315/80 R 22,5 AKCIÓS FIX ÁR: Ft 295/80 R 22,5 AKCIÓS FIX ÁR: Ft 315/70 R 22,5 AKCIÓS FIX ÁR: Ft 315/80 R 22,5 AKCIÓS FIX ÁR: Ft Ft 315/70 R 22,5 AKCIÓS FIX ÁR: Ft Ft 385/65 R 22,5 AKCIÓS FIX ÁR: Ft Ft 315/80 R 22,5 AKCIÓS FIX ÁR: Ft Ft A MARSO által használt BANDAG több, mint 50 éve világelső a hideg újrafutózás területén. Amikor Ön felszerel egy új gumiabroncsot, és az a megtett kilométereket követően lefutja eredeti futófelületét, még koránt sem fejezte be pályafutását. Ugyanis a karkasz ilyenkor általában még használható állapotban van, és készen áll arra, hogy az úton megkezdje második életciklusát. Célunk az, hogy ez a második életciklus amely újrafutózott gumiabroncsként az első legalább ugyanolyan teljesítményszintet kínáljon, mint azelőtt az új gumiabroncs. Vagyis: legyen megbízható, hiszen a felhasználó nem engedheti meg magának, hogy a járművek álljanak, biztonságos, mind a sofőr, mind a szállítmány számára, a gumiabroncs adott felhasználási területére optimalizált teljesítményt nyújtson, nagyszámú kilométert tudjon biztonságosan megtenni, és az alacsony kilométerenkénti termékköltség révén a lehető legoptimálisabb választás legyen a felhasználónak. A MARSO által kínált Bandag futózott gumiabroncs mindezt képes megvalósítani! Az akció érvényes ig Az árak az ÁFA-t tartalmazzák, 1 db karkasz futózására vonatkoznak!

16 16 Elérhetőségeink Telephely Olajcsere Futómű állítás Békéscsaba Bp. IV. Váci út Bp. IX. Vaskapu u. Budaörs Debrecen Dunaharaszti Győr Miskolc Nyíregyháza Pécs Szeged Szombathely Veszprém Bővebb információért hívja kollégáinkat, vagy látogasson el az Önhöz legközelebb eső szervizünkbe! Telephelyeink elérhető gyorsszerviz szolgálatások Lengéscsillapító szerviz Fékszerviz MISKOLC Ajak Időszakos szervizelés Könnyűfém felni javítás Kisvárda Fényszóróállítás Állapotfelmérés Klímaszerviz GYŐR BUDAPEST Tiszaújváros DEBRECEN NYÍREGYHÁZA SZOMBATHELY VESZPRÉM Budaörs Dunaharaszti Szentes BÉKÉSCSABA Hódmezővásárhely PÉCS SZEGED SZERVIZEINK: Nyíregyháza-Rozsrét Békéscsaba, Szarvasi út 84. Budapest, IV. Váci út 39. (Váci út Arany J. u. sarok) Budapest, IX. Vaskapu u. 37. Budapest, XV. Bogáncs u Budaörs, M1-M7 közös szakasz Kika parkoló* Dunaharaszti, 51. sz. főút mellett Debrecen, Szoboszlói út 7. Hódmezővásárhely, Jókai u. 17. Győr, Puskás T. u. 19. Miskolc, József Attila u. 86. Pécs, Siklósi út 26. Szeged, Vásárhelyi P. u. 22. Dorozsmai u. 14. Szombathely, Puskás T. u. 1. Veszprém, Almádi út 17/1. Nyitva tartás Március 16-tól április 30 -ig Hétfőtől péntekig: 8 18 óráig szombat: 8 13 óráig Az Önök kedvéért hosszabb nyitva tartás! A MARSO összes telephelye meghosszabbított nyitva tartással működik. FRANCHISE PARTNEREINK: Best Tyre Kft. Tiszaújváros, Tisza u. 1. Boros és Társa Kft. Miskolc, Simándi Pál u Gumiabroncs 96 Kft. Szentes, Vásárhelyi út 29. Körtvélyesi és Szabó Kft. Miskolc, Martin Kertváros és Szirma között, az Avia benzinkút mögött PIT STOP Gumiszerviz Kft. Nyíregyháza, Tiszavasvári út 50. Re-Cord NIVÓ 2000 Kft. Ajak 4-es főút 313. km kő Kisvárda, Csillag u. 23. * Nyitva tartás március 16-tól április 30-ig: hétfőtől szombatig óráig, vasárnap óráig. A villáskulccsal megjelelölt üzletekben gyorsszerviz szolgáltatások is igényelhetők. A szolgáltatási kínálatunk üzletenként eltérhet. információs vonal Fenntartjuk a jogot az akciók határidőtől eltérő megváltoztatására! A nyomdai hibákért felelőséget nem vállalunk, a képek illusztrációk. A termékek árai bruttó darab árak, forintban értendők. Szerviz szolgáltatási áraink 1-1 db szolgáltatásra vonatkoznak és az Áfa-t tartalmazzák. Nem minden termékünk és szolgáltatásunk érhető el minden telephelyen. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! 06 (40) helyi tarifával hívható

Készüljön fel a nyaralásra a Citroënnel!

Készüljön fel a nyaralásra a Citroënnel! www.citroen.hu Készüljön fel a nyaralásra a Citroënnel! Nyári szerviz- és tartozékajánlatok 5 évnél idősebb gépjárművek számára 2013. június 3-tól augusztus 31-ig Tartalékoljon a nyaralásra Akciós klímatisztítás

Részletesebben

www.renault.hu ADJON NEKÜNK 2000-ET MI ADUNK ÖNNEK

www.renault.hu ADJON NEKÜNK 2000-ET MI ADUNK ÖNNEK www.renault.hu ADJON NEKÜNK 2000-ET MI ADUNK ÖNNEK AKCIÓS TÉLI ÁTVIZSGÁLÁS TISZTELT ÜGYFELÜNK! Bizonyára nem kell emlékeztetnünk arra, hogy az időben és alaposan elvégzett átvizsgálás mennyire fontos gépkocsija

Részletesebben

Készüljön fel a nyaralásra a Citroënnel!

Készüljön fel a nyaralásra a Citroënnel! www.citroen.hu Készüljön fel a nyaralásra a Citroënnel! Nyári szerviz- és tartozékajánlatok 2013. június 3-tól augusztus 31-ig Időszakos karbantartás mellé ajándék A időszakos karbantartást érdemes most

Részletesebben

5500 FT FT 1 21 PONTOS SZEZONÁLIS ÁTVIZSGÁLÁS 2900 FT 1 FUTÓMŰ KONTROLLCSOMAG MŰSZERES LENGÉS- CSILLAPÍTÓMÉRÉSSEL

5500 FT FT 1 21 PONTOS SZEZONÁLIS ÁTVIZSGÁLÁS 2900 FT 1 FUTÓMŰ KONTROLLCSOMAG MŰSZERES LENGÉS- CSILLAPÍTÓMÉRÉSSEL FUTÓMŰ KONTROLLCSOMAG MŰSZERES LENGÉS- CSILLAPÍTÓMÉRÉSSEL 5500 FT FÉK KONTROLLCSOMAG MŰSZERES FÉKHATÁSMÉRÉSSEL 5500 FT A KÉT KONTROLLCSOMAG EGYÜTT CSAK 0 000 FT A kupon két oldalas, a. oldalon található

Részletesebben

RENAULT SZERVIZ NE FELEJTSE EL LECSERÉLNI GUMIABRONCSAIT!

RENAULT SZERVIZ NE FELEJTSE EL LECSERÉLNI GUMIABRONCSAIT! RENAULT SZERVIZ NE FELEJTSE EL LECSERÉLNI GUMIABRONCSAIT! 142 900 Ft 4x KLEBER DYNAXER HP3 175/65 R14 82T + 4x 14" ENZO W alufelni GAZDASÁGOS AJÁNLAT 158 900 Ft 4x KLEBER DYNAXER HP3 185/65 R15 88T 160

Részletesebben

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A LÉGKONDICIO- NÁLÓRÓL ÉS A POLLEN- SZŰRŐRŐL

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A LÉGKONDICIO- NÁLÓRÓL ÉS A POLLEN- SZŰRŐRŐL SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A LÉGKONDICIO- NÁLÓRÓL ÉS A POLLEN- SZŰRŐRŐL LÉGKONDICIONÁLÓ: KÉNYELEM ÉS BIZTONSÁG A légkondicionálás egész évben kellemesebbé teszi az utazást. Kánikulában

Részletesebben

KLÍMABERENDEZÉS A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN

KLÍMABERENDEZÉS A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN KLÍMABERENDEZÉS A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN A KLÍMABERENDEZÉS NEM CSAK KÉNYELME, HANEM BIZTONSÁGA SZEMPONTJÁBÓL IS ALAPVETŐEN FONTOS Autójának

Részletesebben

5 L-ES PEUGEOT TÉLI ABLAKMOSÓ FOLYADÉK 20 C -IG 3100 FT 1

5 L-ES PEUGEOT TÉLI ABLAKMOSÓ FOLYADÉK 20 C -IG 3100 FT 1 5 L-ES PEUGEOT TÉLI ABLAKMOSÓ FOLYADÉK 0 C -IG 300 FT 07.0.6-tól 07..9-ig. A tájékoztatás nem teljes körű, a P Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat módosítására vagy visszavonására.

Részletesebben

5 L-ES PEUGEOT TÉLI ABLAKMOSÓ FOLYADÉK 20 C -IG 3100 FT 1

5 L-ES PEUGEOT TÉLI ABLAKMOSÓ FOLYADÉK 20 C -IG 3100 FT 1 5 L-ES PEUGEOT TÉLI ABLAKMOSÓ FOLYADÉK 0 C -IG 300 FT 07.0.6-tól visszavonásig, de legkésőbb 08. január 3-ig. A tájékoztatás nem teljes körű, a P Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat

Részletesebben

A Partnerkártya személyautóra és városi terepjáróra (SUV, 4x4) igényelhető, rendszámra szól, ezért egy személy több kártyát is igényelhet.

A Partnerkártya személyautóra és városi terepjáróra (SUV, 4x4) igényelhető, rendszámra szól, ezért egy személy több kártyát is igényelhet. Gumi-Profi Partnerkártya Részletes szabályzat A Gumi-Profi Partnerkártyáról A Gumi-Profi Partnerkártya (továbbiakban Partnerkártya) egy előre megvásárolt szolgáltatáscsomagra (Partner, Partner Plusz, Partner

Részletesebben

Akciós tartozék- és szervizajánlatok 2013. 06. 03. - 2013. 08. 31.

Akciós tartozék- és szervizajánlatok 2013. 06. 03. - 2013. 08. 31. Akciós tartozék- és szervizajánlatok 2013. 06. 03. - 2013. 08. 31. -10% -20% Tetőrudak -15% 33 009 Ft 42 828 Ft 32 457 Ft 34 843 Ft 34 365 Ft 30 072 Ft Vonóhorog* 35 884 Ft 47 155 Ft 39 300 Ft 47 730 Ft

Részletesebben

ALCAR.HU SZERELT KERÉK KONFIGURÁTOR

ALCAR.HU SZERELT KERÉK KONFIGURÁTOR ALCAR.HU SZERELT KERÉK KONFIGURÁTOR ÚJDONSÁG! ALCAR SZERELT KERÉK RENDELÉS MÁR MICHELIN, BRIDGESTONE ÉS CONTINENTAL ABRONCSOKKAL IS! Igen, jól olvassa! Yokohama, GT Radial és SAILUN abroncsok mellett már

Részletesebben

Gyakran Ismételt Kérdések (GY.I.K.)

Gyakran Ismételt Kérdések (GY.I.K.) Gyakran Ismételt Kérdések (GY.I.K.) 1. Termékekkel kapcsolatos kérdések... 3 1.1. Milyen termékek közül választhat?... 3 1.2. Mit jelent az esztétikai- és szépséghibás, csomagolássérült, szállítássérült

Részletesebben

Jöjjön el egy téli átvizsgálásra és 2012.10.15-TŐL 12.15-IG

Jöjjön el egy téli átvizsgálásra és 2012.10.15-TŐL 12.15-IG Jöjjön el egy téli átvizsgálásra és 2012.10.15-TŐL 12.15-IG TÉLI SZERVIZAKCIÓ 2012 A NYEREMÉNYEK JEGYZÉKE 4. DÍJ SAVA GUMIABRONCS KÉSZLET Tisztelt Ügyfelünk! Látogasson el 2012.10.15. és 2012.12.15. között

Részletesebben

1139 Budapest, Röppentyű u. 40. BEMUTATKOZÁS

1139 Budapest, Röppentyű u. 40. BEMUTATKOZÁS 1139 Budapest, Röppentyű u. 40. BEMUTATKOZÁS TISZTELT ÉRDEKLŐDŐ! Drimál Tibor vagyok, a Autószerviz és Használtautó Centrum ügyvezetője. Örömömre szolgál, hogy bemutathatom Önnek cégemet. Cégtörténet,

Részletesebben

JÖJJÖN EL EGY TÉLI ÁTVIZSGÁLÁSRA ÉS

JÖJJÖN EL EGY TÉLI ÁTVIZSGÁLÁSRA ÉS SZERVIZ 5+ MEGOLDÁS AZ IDŐSEBB RENAULT JÁRMŰVEKRE JÖJJÖN EL EGY TÉLI ÁTVIZSGÁLÁSRA ÉS 2012.10.15-TŐL 12.15-IG TÉLI SZERVIZAKCIÓ 2012 Tisztelt Ügyfelünk! Látogasson el 2012.10.15. és 2012.12.15. között

Részletesebben

1 Gyári klímatisztítósprayvel végzett beavatkozás. Az ajánlat személyautóra vehető igénybe, kizárólag az akcióban részt vevő,

1 Gyári klímatisztítósprayvel végzett beavatkozás. Az ajánlat személyautóra vehető igénybe, kizárólag az akcióban részt vevő, Gyári klímatisztítósprayvel végzett beavatkozás. Az ajánlat személyautóra vehető igénybe, kizárólag az akcióban részt vevő, magyarországi Citroën-márkaszervizekben (ezek listája megtalálható a www.citroen.hu

Részletesebben

9 900 FT FT FT 1 GUMISZETTCSERE CENTRÍROZÁSSAL ACÉLFELNIN + 21 PONTOS ÁTVIZSGÁLÁS

9 900 FT FT FT 1 GUMISZETTCSERE CENTRÍROZÁSSAL ACÉLFELNIN + 21 PONTOS ÁTVIZSGÁLÁS FUTÓMŰ KONTROLLCSOMAG MŰSZERES LENGÉS- CSILLAPÍTÓMÉRÉSSEL 5500 FT FÉK KONTROLLCSOMAG MŰSZERES FÉKHATÁSMÉRÉSSEL 5500 FT A KÉT KONTROLLCSOMAG EGYÜTT CSAK 0 000 FT A kupon két oldalas, a 2. oldalon található

Részletesebben

Tisztelt Partnerünk! A tavaszi-nyári szezon kezdetén szeretnénk tájékoztatni a hálózattal és márkáinkkal kapcsolatos legújabb hírekről.

Tisztelt Partnerünk! A tavaszi-nyári szezon kezdetén szeretnénk tájékoztatni a hálózattal és márkáinkkal kapcsolatos legújabb hírekről. H Í R L E V É L Tisztelt Partnerünk! A tavaszi-nyári szezon kezdetén szeretnénk tájékoztatni a hálózattal és márkáinkkal kapcsolatos legújabb hírekről. Elsőként szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a nehéz

Részletesebben

Falak k-érték Súly UV Nettó ár Bruttó ár Megvásárolható Nettó ár Bruttó ár száma W/m 2 K Kg/m 2 védelem /m 2 /m 2 táblaméretek /tábla /tábla

Falak k-érték Súly UV Nettó ár Bruttó ár Megvásárolható Nettó ár Bruttó ár száma W/m 2 K Kg/m 2 védelem /m 2 /m 2 táblaméretek /tábla /tábla 4 mm 2 víztiszta 4,00 0,80 1 oldalt 1 659 Ft 2 074 Ft 6 mm 2 víztiszta 3,50 1,30 2 oldalt 2 646 Ft 3 308 Ft 1050 x 1000 mm 1 742 Ft 2 177 Ft 1050 x 2000 mm 3 484 Ft 4 355 Ft 1050 x 3000 mm 5 226 Ft 6 532

Részletesebben

1 Gyári klímatisztítósprayvel végzett beavatkozás. Az ajánlat személyautóra vehető igénybe, kizárólag az akcióban részt vevő,

1 Gyári klímatisztítósprayvel végzett beavatkozás. Az ajánlat személyautóra vehető igénybe, kizárólag az akcióban részt vevő, Gyári klímatisztítósprayvel végzett beavatkozás. Az ajánlat személyautóra vehető igénybe, kizárólag az akcióban részt vevő, magyarországi Citroën-márkaszervizekben (ezek listája megtalálható a www.citroen.hu

Részletesebben

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A GUMI- ABRONCSOKRÓL

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A GUMI- ABRONCSOKRÓL SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A GUMI- ABRONCSOKRÓL MEGFELELŐ ÁLLAPOTÚ GUMIABRONCSOK = BIZTONSÁG ÉS VEZETÉSI KÉNYELEM A gumiabroncsok jelentik az egyedüli kapcsolatot a gépjármű és az úttest

Részletesebben

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A KENŐ- ANYAGOKRÓL

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A KENŐ- ANYAGOKRÓL SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A KENŐ- ANYAGOKRÓL OLAJCSERÉRE AZ ÖN GÉPJÁRMŰVÉNEK IS FELTÉTLENÜL SZÜKSÉGE VAN. Olajcsere nélkül nincs tökéletes működés. MIÉRT VAN SZÜKSÉG OLAJCSERÉRE? Feltétlenül

Részletesebben

Garancia kiterjesztés és szervizszolgáltatások. Gondtalan szerviz

Garancia kiterjesztés és szervizszolgáltatások. Gondtalan szerviz és szervizszolgáltatások Gondtalan szerviz Ismerkedjen meg kínálatunkkal és válassza ki az Önnek megfelelőt! Garancia+ GARANCIA+ EASY SERVICE + A gyártó által előírt kötelező szervizátvizsgálások Hosszabbítsa

Részletesebben

hogy a tél ne tegye hidegre az autóját! Tartozék- és szolgáltatás ajánlatok 2011. október 1. december 31.

hogy a tél ne tegye hidegre az autóját! Tartozék- és szolgáltatás ajánlatok 2011. október 1. december 31. hogy a tél ne tegye hidegre az autóját! Tartozék- és szolgáltatás ajánlatok 2011. október 1. december 31. Hópehely téli felkészítés ajándék MODELLAUTÓVAL Részletek a 2. oldalon JÉGKRISTÁLY téli felkészítés

Részletesebben

Garancia kiterjesztés és szervizszolgáltatások Gondtalan szerviz

Garancia kiterjesztés és szervizszolgáltatások Gondtalan szerviz és szervizszolgáltatások Gondtalan szerviz Ismerkedjen meg kínálatunkkal és válassza ki az Önnek megfelelőt! Garancia+ GARANCIA+ EASY SERVICE + A gyártó által előírt kötelező szervizátvizsgálások Hosszabbítsa

Részletesebben

9 900 FT FT FT 1 GUMISZETTCSERE CENTRÍROZÁSSAL ACÉLFELNIN + 21 PONTOS ÁTVIZSGÁLÁS

9 900 FT FT FT 1 GUMISZETTCSERE CENTRÍROZÁSSAL ACÉLFELNIN + 21 PONTOS ÁTVIZSGÁLÁS FUTÓMŰ KONTROLLCSOMAG MŰSZERES LENGÉS- CSILLAPÍTÓMÉRÉSSEL 5500 FT FÉK KONTROLLCSOMAG MŰSZERES FÉKHATÁSMÉRÉSSEL 5500 FT A KÉT KONTROLLCSOMAG EGYÜTT CSAK 0 000 FT A kupon két oldalas, a 2. oldalon található

Részletesebben

Akciós téli szerelt kerék ajánlatok Stílusos biztonság zord körülmények közt is 2016/2017. Díjmentes kerékcsere és keréktárolás 3 éven át

Akciós téli szerelt kerék ajánlatok Stílusos biztonság zord körülmények közt is 2016/2017. Díjmentes kerékcsere és keréktárolás 3 éven át Akciós téli szerelt kerék ajánlatok Stílusos biztonság zord körülmények közt is 2016/2017 Díjmentes kerékcsere és keréktárolás 3 éven át TECHNOLOGY TO ENJOY Kerékszerviz ajándékba! Kerékcsere tárolással

Részletesebben

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A SZÉLVÉDŐRŐL

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A SZÉLVÉDŐRŐL SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A SZÉLVÉDŐRŐL VEZETÉS KÖZBEN SEMMI NEM AKADÁLYOZHATJA A MEGFELELŐ KILÁTÁSBAN A szélvédő van leginkább kitéve a külső sérüléseknek, ezért feltétlenül tudnia

Részletesebben

ELFECSÉRELT IDEJÉÉRT MI FIZETÜNK* Speciális gumiabroncs ajálatunk: ADAC tesztgyőztes Michelin Primacy 3

ELFECSÉRELT IDEJÉÉRT MI FIZETÜNK* Speciális gumiabroncs ajálatunk: ADAC tesztgyőztes Michelin Primacy 3 2015/1. szám www.gumi-profi.hu IDŐPONT OGLLÁSi GRNI LSÉRLT IDJÉÉRT MI IZTÜNK* Speciális gumiabroncs ajálatunk: D tesztgyőztes Primacy 3 Primacy 3 205/55R16 91V 40.121.- 23.790,--41% 70 Új alufelni modelljeink

Részletesebben

ELFECSÉRELT IDEJÉÉRT MI FIZETÜNK* Speciális gumiabroncs ajálatunk: ADAC tesztgyőztes Michelin Primacy 3

ELFECSÉRELT IDEJÉÉRT MI FIZETÜNK* Speciális gumiabroncs ajálatunk: ADAC tesztgyőztes Michelin Primacy 3 2015/1. szám www.gumi-profi.hu IDŐPONT OGLLÁSi GRNI LSÉRLT IDJÉÉRT MI IZTÜNK* Speciális gumiabroncs ajálatunk: D tesztgyőztes Primacy 3 Primacy 3 205/55R16 91V 40.121.- 23.790,--41% 70 Új alufelni modelljeink

Részletesebben

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A FÉK- RENDSZERRŐL

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A FÉK- RENDSZERRŐL SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A FÉK- RENDSZERRŐL A FÉKRENDSZER GÉPJÁRMŰVE ALAPVETŐ BIZTONSÁGI ELEME A fékeknek mindig azonnal és pontosan reagálniuk kell a vezető utasításaira. A fékrendszer

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ES 300h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2019. április 29-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK AJÁNLATOK: 2019. ÁPRILIS 1-TŐL 3 ÉVES, A NYÁRI ABRONCSRA IS ÉRVÉNYES GUMI BIZTOSÍTÁSSAL *** MEGNEVEZÉS

Részletesebben

MŰHELYTITKOK A GUMIABRONCSOKRÓL

MŰHELYTITKOK A GUMIABRONCSOKRÓL MŰHELYTITKOK A GUMIABRONCSOKRÓL A GUMIABRONCSOK FONTOS BIZTONSÁGI TARTOZÉKOK A gumiabroncsok jelentik az egyedüli kapcsolatot a gépjármű és az úttest között. A gumiabroncsok alig egy képeslapnyi felületen

Részletesebben

A MARSO gumiabroncs árai a Forensis Autóklub tagjai számára

A MARSO gumiabroncs árai a Forensis Autóklub tagjai számára A MARSO gumiabroncs árai a Forensis Autóklub tagjai számára Cikkszám Cikknév Termékcsoport Szélesség Per Szerkezet Átmérő Sebesség index Forensis bruttó ár 28205 AMERICA 195/75 R16 107/105R AMERICA CARGO

Részletesebben

Hosszan tartó megbízhatóság.

Hosszan tartó megbízhatóság. Hosszan tartó megbízhatóság. WWW.OKTRUCKS.COM OK TRUCKS, használt járművek átfogó kínálata a vezető gyártóktól, az IVECO garanciájával, valamint szolgáltatások és üzleti megoldások teljes skálájával. Rólunk

Részletesebben

MŰHELYTITKOK A KENŐANYAGOKRÓL

MŰHELYTITKOK A KENŐANYAGOKRÓL MŰHELYTITKOK A KENŐANYAGOKRÓL OLAJCSERÉRE AZ ÖN AUTÓJÁNAK IS SZÜKSÉGE VAN MIÉRT VAN SZÜKSÉG OLAJCSERÉRE? Feltétlenül szükséges, hogy gépjárműve motorolaját bizonyos időközönként a CITROËN-szabványoknak

Részletesebben

ELFECSÉRELT IDEJÉÉRT MI FIZETÜNK* Speciális gumiabroncs ajálatunk: ADAC tesztgyőztes Michelin Primacy 3

ELFECSÉRELT IDEJÉÉRT MI FIZETÜNK* Speciális gumiabroncs ajálatunk: ADAC tesztgyőztes Michelin Primacy 3 2015/1. szám www.gumi-profi.hu IDŐPONT OGLLÁSi GRNI LSÉRLT IDJÉÉRT MI IZTÜNK* Speciális gumiabroncs ajálatunk: D tesztgyőztes Primacy 3 Primacy 3 205/55R16 91V 40.121.- 23.790,--41% 70 Új alufelni modelljeink

Részletesebben

MŰHELYTITKOK A LÉGKONDICIONÁLÓRÓL ÉS A POLLENSZŰRŐRŐL

MŰHELYTITKOK A LÉGKONDICIONÁLÓRÓL ÉS A POLLENSZŰRŐRŐL MŰHELYTITKOK A LÉGKONDICIONÁLÓRÓL ÉS A POLLENSZŰRŐRŐL A MEGFELELŐ ÁLLAPOTÚ KLÍMABERENDEZÉS NEM CSAK A KÉNYELMÉT SZOLGÁLJA A légkondicionálás egész évben kellemesebbé teszi az utazást. Kánikulában és hűvös

Részletesebben

BELTÉRI TISZTÍTÓ BERENDEZÉS

BELTÉRI TISZTÍTÓ BERENDEZÉS BELTÉRI TISZTÍTÓ BERENDEZÉS HASZNÁLATI UTASÍTÁS BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK o A gépet kizárólag szakképzett személy használhatja. o Figyelmesen olvassa el a jelen használati utasítást; az itt leírt eljárások

Részletesebben

Kevesebbért, mint gondolná! 4 év felett

Kevesebbért, mint gondolná! 4 év felett Az Ön márkaszervize: A programban hirdetett árak ajánlott fogyasztói árak. A program 2009. július 1-től visszavonásig érvényes a részt vevő Opel Márkaszervizekben, minden 4 évesnél régebbi 1.0, 1.2, 1.4

Részletesebben

Fábián - Alkatrész Webáruház

Fábián - Alkatrész Webáruház www.alkatreszonline.hu Copyright Fábián Kft. 2014 WWW.ALKATRESZONLINE.HU Csak 3 egyszerű lépés a megbízható alkatrészekhez 1 2 3 ALKATRÉSZ BÖNGÉSZÉS TERMÉK KIVÁLASZTÁSA MEGRENDELÉS ÉS SZÁLLÍTÁS Tartalomjegyzék:

Részletesebben

2018/2019. Akciós téli szerelt kerék ajánlatok Stílusos biztonság zord körülmények közt is

2018/2019. Akciós téli szerelt kerék ajánlatok Stílusos biztonság zord körülmények közt is 2018/2019 Akciós téli szerelt kerék ajánlatok Stílusos biztonság zord körülmények közt is Prémium gumiabroncs garancia Continental gumikra! Ha Continental gumiabroncsokkal szerelt kerékgarnitúrát vagy

Részletesebben

Apple ID készítése és vásárlás az AppStore áruházban

Apple ID készítése és vásárlás az AppStore áruházban Apple ID készítése és vásárlás az AppStore áruházban Ahhoz, hogy bármilyen ios-t használó eszközt tudjunk, rendeltetésszerűen használni szükségünk van egy úgynevezett Apple ID-re. Ennek segítségével jogosultságot

Részletesebben

ELFECSÉRELT IDEJÉÉRT MI FIZETÜNK* Speciális gumiabroncs ajálatunk: ADAC tesztgyőztes Michelin Primacy 3

ELFECSÉRELT IDEJÉÉRT MI FIZETÜNK* Speciális gumiabroncs ajálatunk: ADAC tesztgyőztes Michelin Primacy 3 2015/1. szám www.gumi-profi.hu IDŐPONT OGLLÁSi GRNI LSÉRLT IDJÉÉRT MI IZTÜNK* Speciális gumiabroncs ajálatunk: D tesztgyőztes Primacy 3 Primacy 3 205/55R16 91V 40.121.- 23.790,--41% 70 Új alufelni modelljeink

Részletesebben

2017. augusztus. Készülék árlista

2017. augusztus. Készülék árlista 2017. augusztus Készülék árlista 1 / 13 Időszakos mobiltelefon akció.2 Mobiltelefon ajánló..3 Teljes mobiltelefon lista.8 Táblagép és hálózati eszköz lista 13 Érvényesség: 2017. 08. 01-től 08. 31-ig, illetve

Részletesebben

GÉPJÁRMŰ ÁLLAPOTFELMÉRŐLAP

GÉPJÁRMŰ ÁLLAPOTFELMÉRŐLAP Gépjármű azonosító paraméterek GÉPJÁRMŰ ÁLLAPOTFELMÉRŐLAP Gyártmány: Típus: Forgalomba helyezés: Gyártási év: Alvázszám: Motorszám: Hengerűrtartalom: Teljesítmény: Kivitel: Szín: Km számláló állás: Váltó

Részletesebben

AKCIÓS TÉLI SZERELT KERÉK AJÁNLATOK

AKCIÓS TÉLI SZERELT KERÉK AJÁNLATOK AKCIÓS TÉLI SZERELT KERÉK AJÁNLATOK Díjmentes kerékcsere és keréktárolás 3 éven át 2017/2018 Kerékszerviz ajándékba! Kerékcsere tárolással 3 éven át díjmentesen Ha 4 db téli szerelt kereket vásárol gépkocsijához,

Részletesebben

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A LENGÉS- CSILLAPÍTÓKRÓL

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A LENGÉS- CSILLAPÍTÓKRÓL SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A LENGÉS- CSILLAPÍTÓKRÓL A MEGFELELŐ ÁLLAPOTÚ LENGÉS- CSILLAPÍTÓK BIZTONSÁGI SZEMPONTBÓL ALAPVETŐ FONTOSSÁGÚAK A lengéscsillapítók természetes elhasználódása

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA RX 450h L HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2019. április 1-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK AJÁNLATOK: 2019. ÁPRILIS 1-TŐL 3 ÉVES, A NYÁRI ABRONCSRA IS ÉRVÉNYES GUMI BIZTOSÍTÁSSAL *** MEGNEVEZÉS

Részletesebben

TÉLI SZERELT KERÉK AJÁNLATOK

TÉLI SZERELT KERÉK AJÁNLATOK TÉLI SZERELT KERÉK AJÁNLATOK Díjmentes kerékcsere és keréktárolás 3 éven át részletek a 2. oldalon 2014/2015 Kerékszerviz ajándékba! Kerékcsere tárolással 3 éven át díjmentesen Ha 4 db téli szerelt kereket

Részletesebben

Netfone Telecom Kft. Időszakos mobiltelefon akció.2 Mobiltelefon ajánló..3 Teljes mobiltelefon lista.8 Táblagép és hálózati eszköz lista 13

Netfone Telecom Kft. Időszakos mobiltelefon akció.2 Mobiltelefon ajánló..3 Teljes mobiltelefon lista.8 Táblagép és hálózati eszköz lista 13 Készülék árlista 2017. szeptember 1 / 13 Időszakos mobiltelefon akció.2 Mobiltelefon ajánló..3 Teljes mobiltelefon lista.8 Táblagép és hálózati eszköz lista 13 Érvényesség: 2017. 09. 01-től 09. 30-ig,

Részletesebben

Kérjük, hogy mielőtt elkezdené használni a Csavarhat webáruházat, gondosan olvassa végig ezt a segédletet.

Kérjük, hogy mielőtt elkezdené használni a Csavarhat webáruházat, gondosan olvassa végig ezt a segédletet. Csavarhat webáruház Részletes útmutató a webáruház használatához Kérjük, hogy mielőtt elkezdené használni a Csavarhat webáruházat, gondosan olvassa végig ezt a segédletet. Cégeknek, kis- és nagykereskedőknek,

Részletesebben

MYVOLVO. nyáron is PROFI CSOMAGOLÁS. Reflektorfényben a légkondicionáló SZEMÉLYES SZERVIZ- TANÁCSADÓ 2012 NYÁR

MYVOLVO. nyáron is PROFI CSOMAGOLÁS. Reflektorfényben a légkondicionáló SZEMÉLYES SZERVIZ- TANÁCSADÓ 2012 NYÁR Ajánlat Önnek és Volvójának 2012 NYÁR MYVOLVO PROFI CSOMAGOLÁS TIPPEK ÉS TARTOZÉKOK; EGYSZERŰ CSOMAGOLÁS Reflektorfényben a légkondicionáló SZEMÉLYES SZERVIZ- TANÁCSADÓ Frissesség nyáron is + Várjuk a

Részletesebben

Júliusi promóciónkban több új terméket is kínálunk, amelyeket érdemes kipróbálni!

Júliusi promóciónkban több új terméket is kínálunk, amelyeket érdemes kipróbálni! Kedves Tanácsadóink! Júliusi promóciónkban több új terméket is kínálunk, amelyeket érdemes kipróbálni! Bízunk abban, hogy az új Kardi junior és a megújult DiCHO termékcsalád is hozzájárulnak a TIENS termékimádók

Részletesebben

JÖJJÖN EL EGY TÉLI ÁTVIZSGÁLÁSRA ÉS 2012.10.15-TŐL 12.15-IG

JÖJJÖN EL EGY TÉLI ÁTVIZSGÁLÁSRA ÉS 2012.10.15-TŐL 12.15-IG JÖJJÖN EL EGY TÉLI ÁTVIZSGÁLÁSRA ÉS 2012.10.15-TŐL 12.15-IG TÉLI ÁTVIZSGÁLÁS Tisztelt Ügyfelünk! Látogasson el 2012.10.15. és 2012.12.15. között RENAULT márkaszervizünkbe, és éljen kihagyhatatlan ajánlatainkkal

Részletesebben

A SEGÍTŐKÉSZ WEBPARKOLÓ

A SEGÍTŐKÉSZ WEBPARKOLÓ A SEGÍTŐKÉSZ WEBPARKOLÓ ISMERTETŐ Ő www.web2auto.hu MI A WEB2AUTO? Járműtulajdonosok virtuális közössége Kényelmi szolgáltatás a felhasználók számára Elektronikus nyilvántartó és figyelmeztető rendszer

Részletesebben

ELFECSÉRELT IDEJÉÉRT MI FIZETÜNK* Speciális gumiabroncs ajálatunk: ADAC tesztgyőztes Michelin Primacy 3

ELFECSÉRELT IDEJÉÉRT MI FIZETÜNK* Speciális gumiabroncs ajálatunk: ADAC tesztgyőztes Michelin Primacy 3 2015/1. szám www.gumi-profi.hu IDŐPONT OGLLÁSi GRNI LSÉRLT IDJÉÉRT MI IZTÜNK* Speciális gumiabroncs ajálatunk: D tesztgyőztes Primacy 3 Primacy 3 205/55R16 91V 40.121.- 23.790,--41% 70 Új alufelni modelljeink

Részletesebben

MŰHELYTITKOK A SZÉLVÉDŐRŐL

MŰHELYTITKOK A SZÉLVÉDŐRŐL MŰHELYTITKOK A SZÉLVÉDŐRŐL A SZÉLVÉDŐ GÉPJÁRMŰVE ALAPVETŐ BIZTONSÁGI ELEME Vezetés közben semmi sem akadályozhatja Önt a kilátásban. A szélvédő van leginkább kitéve a külső sérüléseknek, ezért feltétlenül

Részletesebben

KISKERESKEDELMI ÁRLISTA. VINK Plast Kft ÜREGKAMRÁS POLIKARBONÁT LEMEZEK ÉS TARTOZÉKOK 3. OLDAL ÜREGKAMRÁS LEMEZEK (STANDARD)

KISKERESKEDELMI ÁRLISTA. VINK Plast Kft ÜREGKAMRÁS POLIKARBONÁT LEMEZEK ÉS TARTOZÉKOK 3. OLDAL ÜREGKAMRÁS LEMEZEK (STANDARD) KISKERESKEDELMI ÁRLISTA ÜREGKAMRÁS POLIKARBONÁT LEMEZEK ÉS TARTOZÉKOK 1. OLDAL TARTALOM 2. OLDAL AKCIÓK 3. OLDAL ÜREGKAMRÁS LEMEZEK (STANDARD) 4. OLDAL ÜREGKAMRÁS LEMEZEK (LEXAN ) 5. OLDAL KIEGÉSZÍTŐK

Részletesebben

Évszakváltás a közlekedésben

Évszakváltás a közlekedésben Évszakváltás a közlekedésben A közlekedésben a téli időszak tudatos felkészülést igényel. Megváltoznak az út- és látási viszonyok, amelyekhez a gyalogosoknak és a járművezetőknek egyaránt alkalmazkodniuk

Részletesebben

Téli szerelt kerék ajánlatok

Téli szerelt kerék ajánlatok Téli szerelt kerék ajánlatok Stílusos biztonság zord körülmények közt is Díjmentes kerékcsere és keréktárolás 3 éven át részletek a 2. oldalon 2014/2015 Kerékszerviz ajándékba! Kerékcsere tárolással 3

Részletesebben

Téli gumiabroncs árlista 2014. november

Téli gumiabroncs árlista 2014. november Téli gumiabroncs árlista 2014. november 3300 Eger, Szarvas tér 1. Tel./fax: 36/411-169 Mobil/viber: 30/824-89-55 Skype: unicarauto Kiemelt (gyakori) méretek! Amennyiben a katalógusban nem találja a keresett

Részletesebben

MŰHELYTITKOK A LENGÉSCSILLAPÍTÓKRÓL

MŰHELYTITKOK A LENGÉSCSILLAPÍTÓKRÓL MŰHELYTITKOK A LENGÉSCSILLAPÍTÓKRÓL A LENGÉSCSILLAPÍTÓK BIZTONSÁGI SZEMPONTBÓL SEM ELHANYGOLHATÓK. A lengéscsillapítók természetes elhasználódása fokozatos folyamat, melynek során az Ön vezetési stílusa

Részletesebben

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL AZ ABLAKTÖRLŐ LAPÁTOKRÓL

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL AZ ABLAKTÖRLŐ LAPÁTOKRÓL SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL AZ ABLAKTÖRLŐ LAPÁTOKRÓL JOBB KILÁTÁST BIZTOSÍTÓ ABLAKTÖRLŐ LAPÁTOK A MÉG NAGYOBB BIZTONSÁGÉRT Az ablaktörlő lapátok négy elemből tevődnek össze: illesztő csukló

Részletesebben

MAGAZIN ONLINE DIGITÁLIS FACEBOOK

MAGAZIN ONLINE DIGITÁLIS FACEBOOK 2019 MÉDIAAJÁNLAT MAGAZIN ONLINE DIGITÁLIS FACEBOOK 2 MAGAZIN 1991 alapítás éve 4000 példányszám 12 szám/év megjelenés 76 oldal terjedelem Olvasói csoport: előfizetők. Eloszlás: 3000 előfizető, 1000 további.

Részletesebben

Nyárigumiteszt 2016 Az autónavigátor.hu és a nonstopgumi.hu valóságtesztje

Nyárigumiteszt 2016 Az autónavigátor.hu és a nonstopgumi.hu valóságtesztje Nyárigumiteszt 2016 Az autónavigátor.hu és a nonstopgumi.hu valóságtesztje Tartalomjegyzék Fékút száraz aszfalton (60km/óráról)...3 Fékút nedves aszfalton (60km/óráról)...4 Kopásállóság...5 Átlagos zajszint...6

Részletesebben

EM8690-R1 Vezeték nélküli füstérzékelő

EM8690-R1 Vezeték nélküli füstérzékelő EM8690-R1 Vezeték nélküli füstérzékelő 2 MAGYAR EM8690-R1 - Vezeték nélküli füst érzékelő Tartalom 1.0 Bevezetés... 2 2.0 LED indikátor... 3 3.0 Beállítások... 3 3.1 Első használat... 3 3.2 Teszt Mód...

Részletesebben

Automatikus feladatok modul

Automatikus feladatok modul Automatikus feladatok modul 1. Bevezetés... 2 2. Kijelölt feladat módosítása... 2 2.1. Adott feladathoz tartozó felhasználó(k) kiválasztása... 3 o Feladatkör esetén... 3 o Munkatárs esetén... 4 3. Feladat

Részletesebben

A gumiabroncsok szerepe a közlekedésbiztonságban

A gumiabroncsok szerepe a közlekedésbiztonságban A gumiabroncsok szerepe a közlekedésbiztonságban A MICHELIN Csoport A kezdetek 1889: Michelin cég alapítása 1891: leszerelhető kerékpár abroncs 1895: először szerel a Michelin levegővel fújt gumiabroncsot

Részletesebben

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A TÉLI GUMIKRÓL

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A TÉLI GUMIKRÓL SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A TÉLI GUMIKRÓL A TÉL KÖZELEDTÉNEK ELSŐ JELEIRE (hideg, zord időjárás, nedves, jeges vagy havas talaj) alkalmazkodni kell a megváltozott útviszonyokhoz, és

Részletesebben

Segédlet kártya feltöltéséhez

Segédlet kártya feltöltéséhez Gyors áttekintés oldal oldal I. Belépés az Online Megrendelői Felületre Nyissa meg a www.erzsebetutalvany.hu honlapot. Kattintson a Rendelek/ Kártyát rendelek/rendelek menüpontra. Adja meg a felhasználónevét

Részletesebben

KLÍMABERENDEZÉSRÔL. Minden, amit tudni kell a. Minden, amit tudni kell sorozat. www.peugeot.com PEUGEOT TANÁCSADÁS A LENGÉSCSILLAPÍTÓK

KLÍMABERENDEZÉSRÔL. Minden, amit tudni kell a. Minden, amit tudni kell sorozat. www.peugeot.com PEUGEOT TANÁCSADÁS A LENGÉSCSILLAPÍTÓK amit tudni kell sorozat PEUGEOT TNÁCSDÁS LENGÉSCSILLPÍTÓK Z BLKTÖRLÔLPÁTOK Z KKUMULÁTOR KLÍMBERENDEZÉS KIPUFOGÓRENDSZER VILÁGÍTÁS RÉSZECSKESZÛRÔ GUMIBRONCSOK FÉKRENDSZER KENÔNYGOK SZÉLVÉDÔ CSERELKTRÉSZEK

Részletesebben

Tulipa Kft Nagykereskedelmi webshop

Tulipa Kft Nagykereskedelmi webshop Nagykereskedelem 4400 Nyíregyháza Bottyán János út 10. Tel/fax: 42/ 504 902 tulipa@tulipakert.hu www.tulipakert.hu Tulipa Kft Nagykereskedelmi webshop A Tulipa Kft néhány éve a Holland partnerekkel közösen

Részletesebben

MICHELIN VÉGFELHSZNÁLÓI KAMPÁNY

MICHELIN VÉGFELHSZNÁLÓI KAMPÁNY MICHELIN VÉGFELHSZNÁLÓI KAMPÁNY 2014 nyár Magyarország Március 15 május 15 Stratégia Márka erősítése + Végfelhasználói promóciók Tudatosság a választás során, a végfelhasználói kampány terjesztése + A

Részletesebben

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL AZ AKKUMU- LÁTORRÓL

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL AZ AKKUMU- LÁTORRÓL SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL AZ AKKUMU- LÁTORRÓL MINDEN AZ AKKUMULÁTORRAL KEZDŐDIK Az akkumulátor biztosítja az autó elindításához, valamint az elektromos berendezések (fényszórók, ablaktörlők,

Részletesebben

MŰHELYTITKOK A FÉKRENDSZERRŐL

MŰHELYTITKOK A FÉKRENDSZERRŐL MŰHELYTITKOK A FÉKRENDSZERRŐL A FÉKRENDSZER GÉPJÁRMŰVE ALAPVETŐ BIZTONSÁGI ELEME A fékeknek mindig azonnal és pontosan reagálniuk kell a vezető utasításaira. A fékrendszer legfontosabb elemei: a fékdobok,

Részletesebben

VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Rendelés rögzítés

VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Rendelés rögzítés VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Rendelés rögzítés 1 TARTALOMJEGYZÉK Rendelés feldolgozása lehetőségek Rendelés keresőből Termékválasztó Gyors rendelés Rendelés kedvencek közül Rendelés

Részletesebben

VIRÁGKÖTÉSZETI ÉS SELYEMVIRÁG NAGYKERESKEDÉS

VIRÁGKÖTÉSZETI ÉS SELYEMVIRÁG NAGYKERESKEDÉS VIRÁGKÖTÉSZETI ÉS SELYEMVIRÁG NAGYKERESKEDÉS 2019 Anyák napja május 5. Közép iskolai ballagás május 3-4. Általános iskolai ballagás június 14-15. Óvodai ballagás május-június Tűzőhab vizes Victoria MB39257

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA LS 500 LS 500h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2019. április 1-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK AJÁNLATOK: 2019. ÁPRILIS 1-TŐL 3 ÉVES, A NYÁRI ABRONCSRA IS ÉRVÉNYES GUMI BIZTOSÍTÁSSAL *** MEGNEVEZÉS

Részletesebben

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A CSEREDARABOS ALKATRÉSZEKRŐL*

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A CSEREDARABOS ALKATRÉSZEKRŐL* SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A CSEREDARABOS ALKATRÉSZEKRŐL* A PEUGEOT CSEREDARABOS ALKATRÉSZEI GAZDASÁGOS ÉS KÖRNYEZETBARÁT ALTERNATÍVÁT JELENTENEK PEUGEOT GÉPJÁRMŰVE BIZTONSÁGOS JAVÍTÁSÁHOZ

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA UX 200 250h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2019. április 1-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉKEK: MINDEN ÚJ AUTÓHOZ VÁSÁRÓLT SZERELTKERÉK SZETT ESETÉN 3 ÉV, A NYÁRI GUMIRA IS ÉRVÉNYES GUMIBIZTOSÍTÁST

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ES 300h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2018. december 12-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK CSOMAGOK 1 ÉV KERÉK TÁROLÁSSAL ÉS SZERELÉSSEL 1 MEGNEVEZÉS GUMI GYÁRTÓ GUMIABRONCS MÉRET GUMIABRONCS TÍPUS

Részletesebben

Részvételi szabályzat

Részvételi szabályzat Részvételi szabályzat A kijelölt Multipont Program Partneri kör kuponos akciójához KUPONOS AKCIÓ 2013. október-december A Kuponos akciót a Multipont Program Zrt. (1117, Budafoki út 79., a továbbiakban

Részletesebben

Fontos információk a szezonális gumi átszerelésről

Fontos információk a szezonális gumi átszerelésről Fontos információk a szezonális gumi átszerelésről Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton értesítjük, hogy a szezonális gumiabroncs cserét cégünk a gumiszervizeiben végzi el. A gyors és egyszerű ügyintézés érdekében

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA IS 300h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2019. április 1-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK AJÁNLATOK: 2019. ÁPRILIS 1-TŐL 3 ÉVES, A NYÁRI ABRONCSRA IS ÉRVÉNYES GUMI BIZTOSÍTÁSSAL *** MEGNEVEZÉS GUMI

Részletesebben

Nagy tavaszi szervizakció

Nagy tavaszi szervizakció www.citroen.hu Nagy tavaszi szervizakció 2013. március 25-től április 30-ig Tavaszi átvizsgálás A tél végeztével vizsgáltassa át gépjárművét és készítse fel a tavaszra! Tavaszi átvizsgálás 2 900 Ft A 21

Részletesebben

AKCIÓS TÉLI SZERELT KERÉK AJÁNLATOK

AKCIÓS TÉLI SZERELT KERÉK AJÁNLATOK AKCIÓS TÉLI SZERELT KERÉK AJÁNLATOK Díjmentes kerékcsere és keréktárolás 3 éven át 2017/2018 Prémium gumiabroncs garancia Continental gumikra! Ha Continental gumiabroncsokkal szerelt kerékgarnitúrát vagy

Részletesebben

Targoncavásár használt targoncák a Jungheinrichtől

Targoncavásár használt targoncák a Jungheinrichtől Targoncavásár használt targoncák a Jungheinrichtől A gépek 2013. június 4-5-6. között megtekinthetők Biatorbágyon, a Jungheinrich Hungária Kft. telephelyén 8.00 és 16.00 óra között. Bomba árak! Extra kedvezmények!

Részletesebben

FRISS, TAVASZI SZERVIZAJÁNLATOK

FRISS, TAVASZI SZERVIZAJÁNLATOK www.citroen.hu MIÉRT NE ÉLNE A CITROËN ÁLTAL NYÚJTOTT ELŐNYÖKKEL? FRISS, TAVASZI SZERVIZAJÁNLATOK TAVASZI SZERVIZAKCIÓK ÉS NYEREMÉNYEK A CITROËNNÉL KLÍMATISZTÍTÁS EXKLUZÍV KUPONOK WTCC NYEREMÉNYJÁTÉK AZ

Részletesebben

Elektronikusan hitelesített PDF dokumentumok ellenőrzése

Elektronikusan hitelesített PDF dokumentumok ellenőrzése Elektronikusan hitelesített PDF dokumentumok ellenőrzése Adobe Reader beállítása és használata a hitelesített PDF dokumentumok ellenőrzéséhez A dokumentáció szabadon tovább terjeszthető, a legfrissebb

Részletesebben

műszaki ÜZEMBIZTONSÁG

műszaki ÜZEMBIZTONSÁG műszaki ÜZEMBIZTONSÁG műszaki ÜZEMBIZTONSÁG www.nkh.gov.hu KÖZLEKEDÉSI FELÜGYELŐSÉGEK A járművek felkészítése A télre Mint minden szezonváltáskor, a tél beköszönte előtt is kiemelten fontos, hogy az üzembiztonság

Részletesebben

ABRONCS KERESKEDŐHÁZ. Internetes bejelentkezési rendszer. A gyorsabb ügyintézés érdekében kérjük, keresse fel az Abroncs Kereskedőház Gumicsere Online

ABRONCS KERESKEDŐHÁZ. Internetes bejelentkezési rendszer. A gyorsabb ügyintézés érdekében kérjük, keresse fel az Abroncs Kereskedőház Gumicsere Online ABRONCS KERESKEDŐHÁZ Internetes bejelentkezési rendszer A gyorsabb ügyintézés érdekében kérjük, keresse fel az Abroncs Kereskedőház Gumicsere Online bejelentkezési felületét a www.flottagumiszerviz.hu

Részletesebben

LENGÉSCSILLAPÍTÓK A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN

LENGÉSCSILLAPÍTÓK A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN LENGÉSCSILLAPÍTÓK A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN MI A LENGÉSCSILLAPÍTÓK SZEREPE? A lengéscsillapítók biztosítják a kerekek megfelelő tapadását, bármilyen hepehupás is az út, amin haladunk.

Részletesebben

SpeedForce 50 Teljes áttekintés

SpeedForce 50 Teljes áttekintés SpeedForce 50 Teljes áttekintés 1. Sisaktartó szerszámkészlettel 2. Csomagakasztó 3. Üzemanyag olaj tároló burkolat 4. Akkumulátor és biztosíték 5. Gyújtáskapcsoló, kormányzár 6. Fékfolyadék tartály 7.

Részletesebben

Lincos Kft. megújuló weboldal. A Lincos Kft. weboldala, webáruháza hamarosan megújul, az alábbi képek segíthetnek Önnek az eligazodásban.

Lincos Kft. megújuló weboldal. A Lincos Kft. weboldala, webáruháza hamarosan megújul, az alábbi képek segíthetnek Önnek az eligazodásban. Lincos Kft. megújuló weboldal A Lincos Kft. weboldala, webáruháza hamarosan megújul, az alábbi képek segíthetnek Önnek az eligazodásban. Kezdőoldal: hu.lincos.tools Ez a képernyő fogadja a weboldalra látogatókat,

Részletesebben

Webáruház felhasználói útmutató

Webáruház felhasználói útmutató Webáruház felhasználói útmutató 1. Bejelentkezés Bejelentkezni a rendszerbe egyféleképpen, regisztrált vevőként lehetséges. A webáruházból rendelést kizárólag a rendszerben szereplő, felhasználónévvel

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról. I. rész

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról. I. rész 30700/3186- /2015. Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Nemzetbiztonsági Szakszolgálat 1022 Budapest, Törökvész u. 32-34. 2. A közbeszerzés tárgya és mennyisége: Nyári

Részletesebben

Apisshop webáruház Felhasználói dokumentáció

Apisshop webáruház Felhasználói dokumentáció Apisshop webáruház Felhasználói dokumentáció apisshop nyitóoldal webáruház szolgáltatások, funkciók, folyamatok Apisshop webáruház általános információk Termékek elrendezése Termékkeresés Termékszűrők

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek A jelen Általános szerződési feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák az ILST-Hungary Kft. ( szolgáltató ) és az által üzemeltetett ilst.hu internetes címen található webáruház

Részletesebben